توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر گزاری لیگ فانتزی
don-matiou
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
ممد شیرازی مسئول برگزاری لیگ فانتزی شد و پیشنهاد داد که واسه دور سوم لیگ یک خبرگزاری راه بندازیم و لطف کرد پیشنهاد مسئول خبرگزاری رو به من داد و منم قبول کردم...اینجا ما مصاحبه هایی که با اعضا-مربیان-مدیران و مسئولین بخشهای مختلف میکنیم و خبرهای از لیگ و اتفاقات اونو میزاریم تا بتونیم برای دوستان اطلاع رسانی رو به طور کامل انجام بدیم...امیدوارم بتونیم با همکاری دوست خوبم رضا (خبرنگار) و بقیه دوستان وظایف خودمونو به بهترین شکل انجام بدیم
در آخر هم از ممد شیرازی و امید به خاطر زحمتهاشون در راه اندازی دور سوم لیگ و از کیان بخاطر زحمتی که در دور قبل کشید تشکر میکنم
don-matiou
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۱۲
اینم از اولین مصاحبه خبرگزاری فانتزی که به کمک دوست خوبم رضا که زحمت طراحی سوالات رو کشید انجام شد...اولین مصاحبه با جنجالیترین فرد فانتزی و مدیر دور جدید فانتزی یعنی ممد شیرازی انجام شد که در اون ممد از همچی صحبت کرده....امیدوارم با مدیریت ممد یک لیگ خوب رو برگزار کنیم
1-چی شد که کلا به این فکر افتادی لیگ فانتزی راه بندازی؟
تویه انجمن دیدم خیلی جذاب اومد به نظرم نشستم یه سری چیزا بهش اضافه کردم و راش انداختم
2-یکم از سختی ها و مشکلات راه انداختن لیگ فانتزی برامون بگو.
خب اولش توضیح دادنش واسه بچه ها بعد اختلاف نظر ها بین بچه ها و حل کردنش
3-تو این راه چه کسایی بهت کمک کردن؟
همه بچه هایی که شرکت کردن ، دوست خوبم کیان امید و هومن
4- و بالعکس چه کسایی حالت رو گرفتن و نزاشتن کار کنی؟
یه سری مشکلات بود ولی الان گذشته دیگه در موردش صحبت نشه بهتره
5-چرا تو همیشه این لیگ فانتزی رو راه میندازی اما بعد میسپری به یکی دیگه؟
کلا دوست ندارم همش خودم یه کاری رو انجام بدم با دوستام یه کاری رو انجام دادن واسم جذاب تره به خاطر همین بعضی از کارهامو می دادم به دست دوستام
6-اون اتفاقات اول لیگ(دور دوم)به نظرتون چجوری حل میشد؟
همینجوری که حل شد
7- دوست داری هومن برگرده؟)این از اون سوالات جنجالیه)
آره
من با کسی مشکل ندارم
8-چی شد یهو جوگیر شدی دوباره بیای لیگ رو سر و سامون بدی؟
لیگی بود که خودم راه انداخته بودم نمی خواستم نابود بشه
9-به نظرت کی این فصل قهرمان لیگ فانتزی میشه؟(البته میدونم الان میگی کیان)
چرا کیان ؟ پس خودم چی کارم ؟
10-به عنوان آخرین سوال اون آمائوری ما رو پس نمیدی؟
آمائوری مال خودمه
11-به نظرت با 8 تا تیم لیگ فانتزی کیفیتش نسبت به دوره قبل بهتر میشه ؟
صد در صد همینطوره میتونه باعث چند نفره شدن تیم ها بشه که مسلماً کار گروهی جذاب تره نسبت به کار تکی و این باعث افزایش کیفیت لیگ میشه
12-نفراتی که باهات همکاری میکنن رو بر چه اساسی انتخاب کردی ؟
به جز یکنفر ! که خودم انتخاب نکردم بقیه رو بر اساس توانایی هایی که داشتن انتخاب کردم مثلا کیان و لئو برای آنالیز بازیکن ها و تیم ها توی پس خیلی گزینه خوبی هستن یا سینا برای اجرای عدالت همینطور امیر حسین و ....
13-چه انتظاری از شرکت کنندگان تو این دور لیگ فانتزی داری ؟
با هم درگیر نشن چون هم رفاقت ها کم میشه هم لیگ بهم میریزه
14-به نظرت چجوری میشه لیگ رو مثل دور اول جذاب کرد ؟
همینجوری که داریم پیش میریم خوبه
15-یکم در مورد قانونی که واسه نقل انتقالات گذاشتی توضیح بده ؟(اینکه بازیکنان آزاد رو به تیمهایی میدی که اولویت داشته باشند )
من فقط بازیکن اون دوتا تیمی که حذف میشن رو گفتم وگرنه بقیه بازیکن هایی که آزاد هستن مشکلی نداره
don-matiou
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۵۸
برای مصاحبه اینبار سراغ رضا مسئول برگزاری لیگ فانتزی که جانشین ممد شیرازی شده رفتیم تا از مشکلات سختیها و شیرینیهای اینکار با وی صحبت کنیم
1-بیوگرافی ؟
اینو نمیدونم بعدیو بپرسجدا از شوخی اسمم رو که همه میدونن.فالیمم نیازی نیست.سن هم 18.اصالتا یزدی هستم و فعلا ساکن شاهرود.دیگه چیزی مونده؟!
2-چه مدت عضو هتریک آی ار هستی ؟
حدودا یک سال و نیم میشه.
3-با پیشنهاد کی مسئول برگزاری لیگ فانتزی شدی ؟ چرا قبول کردی؟
با پیشنهاد محمد شیرازی دیگه/این که قبول کردم واسه این بود که فکر میکردم میتونم دوباره این لیگو فعال کنم.فکر کنم موفق بودم تا اینجا.
4-از سختیها و مشکلات برگزاری مسابقات لیگ فانتزی بگو ؟
سختی که نداشته فعلا.من مثل کیان سر و کله نمیزنم با این و اون.ترکیب ندادن 3-0فقط بعضی وقتا ترکیبای عجیب غریب دهن ما رو سرویس میکنه
5-هم مسئول برگزاری بازیها هستی و هم عضو کادر فنی باشگاه لیون بچه ها با این موضوع مشکل ندارند ؟
چرا از من میپرسی؟علم غیب که ندارمبرو از خودشون بپرس.
6-جریان باند ایتالیائی و غیر ایتالیائی چیه ؟
والا ما رو چه به این حرفاما در این مسائل دخالت نمیکنیم.اصلا این ایتالیا ارزشش رو نداره که به خاطرش بخوایم باند تشکیل بدیم
7-نظرت در مورد بیانیه هائی که باشگاهها و مدیرانشون میدن چیه ؟
اینا فقط جوری مینویسن که خودشون بفهمن چی میگن من که هیچی نفهمیدم از این بیانیه ها.
8-به نظر شما چه تیمی این دوره قهرمان لیگ فانتزی میشه ؟
قطعا لیون!
9-اگه نظر یا پیشنهادی واسه بچه ها برای برگزاری بهتر لیگ و راحت تر شدن کار واسه خودت داری بگو ؟
جان هرکی دوس دارین درست درمون ترکیب بدین
10- حرف آخر ؟
ندارم
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.