توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بازیکن از تیم های حذف شده ( دور سوم )
'Mohammad
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۳
هر دو تیم روی هم 40 تا بازیکن دارند که به هر تیم 4 بازیکن میرسه
تیم ها برای درخواست بازیکن تو این تاپیک درخواست بدن بعد از بررسی درخواست ها و تیم ها بازیکن ها بین تیم ها پخش میشن اینم لیست بازیکن های هر دو تیم :
chelsea:
chech
ashley young
terry
bridge
montolivo
carrick
essien
silva
stankovic
munitis
shevchenko
friedel
van der vaart
baptista
inzaghi
carew
babel
shakhtar :
toldo این بازیکن بصورت قرضی از بارسا به شاختار اومده بود که الان به بارسا بر می گرده
scholes
samuel
ramos
klose
svensson
pienaar
hamsik
senna
cassano
petrov
almunia
ayala
cris
marquez
robinho
benzema
alonso
reyes
maniche
nzogbia
defoe
adriano (defa chape sevilla)
guti
رضا
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
اقا یه سوال:
امکانش هست که یه بازیکن رو با یه بازیکن از این 2تا تیم معاوضه کرد؟
کیان
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۲۵
اقا یه سوال:
امکانش هست که یه بازیکن رو با یه بازیکن از این 2تا تیم معاوضه کرد؟
نه. برای خرید هم 8 شب به بعد بازیکنارو بگین.
don-matiou
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۳۹
ramos az shakhtar
alonso az shakhtar
silva az chelsea
vander vart az chelsea
essein az chelsea
carrick az chelsea
man inaro mikham hala harkodom be ma mirese begin
don-matiou
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۴۱
agha masolin mohtaram scholes male manchstere ke be sorat gharzi ba galas moaveze shode bod...
کیان
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۳۷
خوبه نوشتم 8 شب به بعد بنویسین!
زودتر گفتنتون هیچ سودی نداره ، چون قرار نیست هر کی پول بیشتری داد برنده شه. من تیما رو بررسی میکنم ، هر کی بیشتر تیمش تو اون ناحیه ضعف داشت بازیکن رو میگیره.
gattus
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۵۲
خب يه كارى كن الان اين تايپيك رو تا يه مدتى قفل كنيد بعد كه نقل و انتقالات بين باشگاه ها و واگذارى بازيكنا به سازمان و خريد بازيكن آزاد تمام شد،يه اعلاميه بديد كه چه تيمايي بازيكن ميخوان هر كسى خواست تيمش بررسى بشه بعد اعلام بشه فلان تيم توى بهمان پست بازيكن ميتونه بگيره!
کیان
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۵۸
ممد دادا ، گالاس رو جایگزین اسکلز تو لیست شاختار کن. قرضی جا به جا شده بودن.
gattus
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۱۰
marqeuz
Hamsik
Ramous
30n4
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۶
اینا رو هم بدید ما بریم خونمون
1-sergio ramos
2-samuel
3-scholes
4-benzema
محمد
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۹
اینا رو هم بدید ما بریم خونمون
1-sergio ramos
2-samuel
3-scholes
4-benzema
تصادفا منم اینا رو میخوام
1-sergio ramos
2-samuel
3-scholes
4-benzema
don-matiou
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
ramos az shakhtar
alonso az shakhtar
silva az chelsea
vander vart az chelsea
essein az chelsea
carrick az chelsea
agha man hafbak vasatam nadaram dor ghabl jo cole va gigz roo0o gozashtam hafbak vasar ye 2ta hafbakam bedin man
man inaro mikham hala harkodom be ma mirese begin
کیان
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۸
جفتتون برین جلو بوق بزنین!
اسکلز قرضی تو شاختار بوده. برمیگرده منچستر ، گالاس میاد تو لیست شاختار.
don-matiou
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۹
mamad va 30na scholes male mane gharzi dade boodam be shakhtar
Linorth
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۰
ما نیز
1-benzema
2-terry
3-reyes
4-essien
30n4
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۷
جفتتون برین جلو بوق بزنین!
اسکلز قرضی تو شاختار بوده. برمیگرده منچستر ، گالاس میاد تو لیست شاختار.
این چه وضع دیالوگه،حالا من مهندسم ناراحت نمیشم با آقای دکتر اینطوری صحبت نکن
پ.ن چه بهتر،اینقدر از این اسکولز بدم میاد که حد نداره.شیث رضایی رو بهش ترجیح میدم ببین چه خبره !
30n4
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۹
تصادفا منم اینا رو میخوام
1-sergio ramos
2-samuel
3-scholes
4-benzema
میخوای موهای هم رو بکشیم یه وقت دعوامون نشه :SugarwareZ-029:
البته گویا شما مثل آقای ضابطیان ;)
don-matiou
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۹
haji galas ro ke az ma gereftin man alan 1 defa vasat bishtar nadaram 2ta az inarooo bedin be tim man
terry az chelsea
samuel az shakhtar
cris az shakhtar
marquez az shakhtar
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۰۶
ما کاری به بقیه نداریم....چهار بازیکنی که ما خواستیم رو بدین بریم پی کارمون :3:
amin_michael5
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۲۷
ما نیز
1-benzema
2-terry
3-reyes
4-essien
این 4 بازیکن به لیورپول پیوستن :1: نبینم کسی دیگه ای به اینا نگاه کنه ها :SugarwareZ-061:
ما با این 4 تا قرار داد داخلی بستیم :1:
کیان
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۳۱
این 4 بازیکن به لیورپول پیوستن :1: نبینم کسی دیگه ای به اینا نگاه کنه ها :sugarwarez-061:
ما با این 4 تا قرار داد داخلی بستیم :1:
اسپم نده. تا فردا شب بررسی میکنم ، هر کی بیشتر احتیاج داشت میره به اون تیم.
sasan69
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۲
اسپم نده. تا فردا شب بررسی میکنم ، هر کی بیشتر احتیاج داشت میره به اون تیم.
آخه کیان چه تیمی بیشتر از تیم لیورپول به بنزما و اسین احتیاج داره؟!
مطلب بعدی اینکه میشه اسم بازیکن های حال حاضر تمام تیمها(یا حداقل لیورپول) رو یه جایی بذاری تا ببینیم چی داریم و چی نداریم؟!
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۰۴
آخه کیان چه تیمی بیشتر از تیم لیورپول به بنزما و اسین احتیاج داره؟!
مطلب بعدی اینکه میشه اسم بازیکن های حال حاضر تمام تیمها(یا حداقل لیورپول) رو یه جایی بذاری تا ببینیم چی داریم و چی نداریم؟!
اسم بازیکنا تو تاپیک لیست تیمها هست ،فقط ممکنه یکی دو تا غلط داشته باشه که فایل ادیت رو هم دادم که دقیق باشه دیگه.
sasan69
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۱۱
کیان میشه لینکشو بذاری؟
کالیبرم بالا نیستا فقط نتونستم پیداش کنم! :3:
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۹
اقا حالا که اسکلز نمیشه اسین جایگزینش میکنم توی اون لیست لیون
خداییش تیم ما هافبک وسط نداره
Sepehr
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۴
سلام علیک
می بینم که تیم مارو لت و پار کردین
نوش جونتون
'Mohammad
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۵۱
سلام علیک
می بینم که تیم مارو لت و پار کردین
نوش جونتون
شرمنده سپهر جان داداش ما اول قصد داشتیم 8 تیمش بکنیم بعد استقبال بچه ها زیاد شد 10 تیمش کردیم ولی شما نیومدی ثبت نام بازم معذرت میخوام ببخشید
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۴
خب بچه ها بررسی ها رو کردم ، هر کس به هر کدوم از قضاوت هام شک داشت بگه دلیلشو میگم براتون. البته یکی دو تا بازیکن بودن که خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تصمیم گرفتم ، یکی رو هم اصلاً نتونستم تصمیم بگیرم!
تیم و قیمت بازیکن رو مینویسم.
fiorentina:
ramos 27
marquez 9
hamsik 24
man u:
alonso 30
silva 32
van der vaart 15
lyon:
benzema 28
essien 38
liverpool:
terry 35
reyes 10
*: و اما...!
بازیکنی که نتونستم تصمیم بگیرم ساموئل بود.
یووه ، لیون و منچستر برای این بازیکن درخواست دادن. منچستر که لیستش پره میمونه یووه و لیون. ولی وضع دفاع این 2 تیم تقریباً کپی هم دیگست. تنها راه حلی که من به نظرم رسید اینه که یکیتون ساموئل رو بگیره ، یکی هم گالاس رو که جانشین اسکلز تو لیست شاختار شده.
پ.ن: کریک هم جز درخواستی های منچستر بود که به علت پر شدن 4 نفر و شباهت آلونسو و کریک که کریک بدتره خطش زدم. یعنی بقیه همچنان میتونن کریک رو بگیرن.
پ.پ.ن: روبینیو و چک رو کسی نمیخواد؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :1:
don-matiou
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۱۳
haji kiyan cris az khodet galas khodemo00ono bede...jane man defa vasatam zaeife....cris bedard nemikhore.....galas ro0o0 bede nokaretam
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۵۷
haji kiyan cris az khodet galas khodemo00ono bede...jane man defa vasatam zaeife....cris bedard nemikhore.....galas ro0o0 bede nokaretam
خب گالاس رو میخواستی چرا دیروز نگفتی؟
الآن تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کریس رو از لیستت خط میزنم ولی گالاس رو اضافه نمیکنم ، فقط براش بید میزنی ، اگه تا 24 ساعت دیگه کسی بید نزد میتونی ببریش ، اگرم کسی برای کریس بید زد از دستت ممکنه بپره ، قبوله؟
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۵۸
خب بچه ها بررسی ها رو کردم ، هر کس به هر کدوم از قضاوت هام شک داشت بگه دلیلشو میگم براتون. البته یکی دو تا بازیکن بودن که خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تصمیم گرفتم ، یکی رو هم اصلاً نتونستم تصمیم بگیرم!
Fiorentina:
Ramos 27
marquez 9
hamsik 24
man u:
Alonso 30
silva 32
van der vaart 15
cris 8.5
lyon:
Benzema 28
essien 38
liverpool:
Terry 35
reyes 10
یووه ، لیون و منچستر برای این بازیکن درخواست دادن. منچستر که لیستش پره میمونه یووه و لیون. ولی وضع دفاع این 2 تیم تقریباً کپی هم دیگست. تنها راه حلی که من به نظرم رسید اینه که یکیتون ساموئل رو بگیره ، یکی هم گالاس رو که جانشین اسکلز تو لیست شاختار شده.
پ.ن: کریک هم جز درخواستی های منچستر بود که به علت پر شدن 4 نفر و شباهت آلونسو و کریک که کریک بدتره خطش زدم. یعنی بقیه همچنان میتونن کریک رو بگیرن.
کیان خدا وکیلی وضعیت دفاع لیون و یووه یکیه از نظر تو؟!!!!:3:
اقا اون یووه یه زمانی هم دست من بودا.هیچ تیمی مثل یووه دفاع نداره.یه نگا به اورال بازیکنای دفاعش انداختی؟
کرگر (87)/کاروالیو(90)/کمپل(83)/مارچنا(80)
تیم ما کلا دو تا دفاع بدرد بخور داره که جفتشون 84 هستن.
کیان ناامیدم کردی:3:
don-matiou
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۳
kiyan in bi ensafie....man defa nadaram....galas dore ghabl to0 tim man bo0o0d khoo0b....galas r0o0o bid zadam
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۴
اقا فکر کنم لیست ما هنوز دوتا جا داره واسه بازیکن از تیم ها حذفی.نه؟
ما واسه گرفتن روبینیو هم درخواست میدیم.
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۱
کیان خدا وکیلی وضعیت دفاع لیون و یووه یکیه از نظر تو؟!!!!:3:
اقا اون یووه یه زمانی هم دست من بودا.هیچ تیمی مثل یووه دفاع نداره.یه نگا به اورال بازیکنای دفاعش انداختی؟
کرگر (87)/کاروالیو(90)/کمپل(83)/مارچنا(80)
تیم ما کلا دو تا دفاع بدرد بخور داره که جفتشون 84 هستن.
کیان ناامیدم کردی:3:
من این جوری قضیه رو نمیبینم ، من با این دیتابیس ادیتوره که نگاه میکنم اورال رو نشون نمیده ، میانگین تمام اسکیلا رو نشون میده ، اونجوری کوردوبا و آلبیول و ویدیچ و یوبو و فردریش چندان دست کمی از اینایی که تو گفتی ندارن ، باهاشون برابرن ولی از نظر اورال اگه بخوای نگاه کنی آره ، یووه سرتره. اگه محمد و هومن تا فردا صبح چیزی نگفتن میدمش بهت.
------------------------------------------------------------------------------------
گالاس رو هم سگ خورد! کریس برگشت تو لیست شاختار ، گالاس همین الآن به منچستر اضافه شد.
------------------------------------------------------------------------------------
این چک رو هم بیاین بگیرین که رو دستمون باد نکنه ، ترشید بیچاره! 27 سالش بیشتر نیستا! راست کار شوهر کردنه ، کسی نمیخواد این پنجه آفتابو؟!! :3: آفتاب ، مهتاب ندیدستا! :3:
Linorth
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۷
Fiorentina:
Ramos 27
marquez 9
hamsik 24
man u:
Alonso 30
silva 32
van der vaart 15
cris 8.5
lyon:
Benzema 28
essien 38
liverpool:
Terry 35
reyes 10
دو اولویت اصلی لیست ما رو دادی لیون که!
من به این تقسیم اعتراض دارم..
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۱
حيف كه سه تا دروازبان توپ دارم وگرنه ميبردمش:3:
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۸
دو اولویت اصلی لیست ما رو دادی لیون که!
من به این تقسیم اعتراض دارم..
من به اولویت لیست شما نگاه نمیکنم ، به نیاز باشگاهتون نگاه میکنم.
درباره بنزما: شما 5 بازیکن دارین که به طور تخصصی میتونن تو پست مهاجم نوک بازی کنن ، اگه غیر تخصصی حساب کنیم 6تا. این تعداد تو لیون چه تخصصی ، چه غیر تخصصی 3 تا بیشتر نیست. با این که اگه به من بود میگفتم هیچکدوم نیازی ندارین ولی مسلماً اونی که چهارمین مهاجمشو میخواد نسبت به اونی که هفتمیشو میخواد الویت داره.
درباره اسین: لیون 4 تا هافبک بیشتر نداره ، شما 6 تا دارین. فکر میکنم واضحه که باید به کدوم برسه.
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۵
کیان اون چک رو هم بده ما بریم:3:
اینم چهارمین پیشنهاد لیون
کیان کی مشخص میشه این چک و روبینیو رو میدی یا نه؟
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۰
کیان اون چک رو هم بده ما بریم:3:
اینم چهارمین پیشنهاد لیون
کیان کی مشخص میشه این چک و روبینیو رو میدی یا نه؟
نمیشه گوگولی! اگه ساموئل رو هم بگیری میشه 3 نفر ، فقط یکی جا داری ، اونم که قبلاً گفتی روبینیو ، کاسیاس رو هم که داری ، برو کنار بذار به کاسبیمون برسیم ، الکی رو دختر مردم اسم نذار! :3:
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۲
استانكويچ هم آخرين بازيكن ما:1:
hsmoa
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۴
چک و روبینیو را بده به ما
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
نمیشه گوگولی! اگه ساموئل رو هم بگیری میشه 3 نفر ، فقط یکی جا داری ، اونم که قبلاً گفتی روبینیو ، کاسیاس رو هم که داری ، برو کنار بذار به کاسبیمون برسیم ، الکی رو دختر مردم اسم نذار! :3:
حالا تو بگو کی مشخص میکنی تا من یه فکری به حال این قضیه بکنم:3:
کیان
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۰۰
حالا تو بگو کی مشخص میکنی تا من یه فکری به حال این قضیه بکنم:3:
فردا شب هر وقت رسیدم خونه ، احتمالاً 10.
hsmoa
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۰۵
تیم رم هم این بازیکنان را میخواهد :
۱. پیتر چک
۲. روبینیو
۳. کریک
۴. شفچنکو
۵ . کلوزه
hsmoa
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۱۰
کیان این ادیت که دادی من دانلود کردم و اونجا که گفتی هم کپی کردم ولی اتفاقی نیوفتاد چه کار کنم ؟؟؟؟
hamidlesani
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۴۷
آقا ما چند روز رفتیم مسافرت.کیان وضع تیم منم ببین.من این بازیکنارو میخوام.مخصوصا اولیشو چون دروازه بان ندارم.دودک و هیلاریو جفت داغونن.یه دونه مهاجمم بیشتر ندارم.
chech
terry
robinho
benzema
gattus
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۵۱
بنزما و ترى رفتن ديگه :6:
ولى اون دوتا هستن
کیان
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۵۳
manu:
gallas 16
inter:
robinho 15
carrick 26
shevchenko 9
klose 7.5
fio:
stankovic 17.5
osasuna:
cech 26
کیان
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۵۵
کیان این ادیت که دادی من دانلود کردم و اونجا که گفتی هم کپی کردم ولی اتفاقی نیوفتاد چه کار کنم ؟؟؟؟
همون جایی که گفتم پیست کن ، برو تو بازی ، بازیکنا تو تیمای فانتزی خودشون. البته تیمای قبل نقل و انتقالاتشون.
hamidlesani
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۳۹
inter:
robinho 15
carrick 26
shevchenko 9
klose 7.5
کیان من اعتراض دارم.3تا مهاجم دادی اینتر.من یه مهاجم دارم.روبینیو رو میدادی به من دیگه.
کیان
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۱۰
inter:
robinho 15
carrick 26
shevchenko 9
klose 7.5
کیان من اعتراض دارم.3تا مهاجم دادی اینتر.من یه مهاجم دارم.روبینیو رو میدادی به من دیگه.
اولاً اینکه 3 تا مهاجمی که رفته اینتر 2 تاشون رو فقط اینتر پیشنهاد داده بود و جای دیگه ای نمیتونستن برن.
دوماً هم اینکه شما یا تیم خودت رو نمیشناسی یا شمردن بلد نیستی ، من دلیلی نمیبینم به تیمی که 7 تا مهاجم داره بازم مهاجم بدم.
رضا
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۹
کیان بالاخره تکلیف ساموئل مشخص نشد؟
کیان
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۵۹
کیان بالاخره تکلیف ساموئل مشخص نشد؟
حواسم نبود برات ثبتش کنم ، برای خودته ، برو باهاش حال کن!
black_shadow
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۲:۰۷
رضا جان حالا این مردک گفت برو باهاش حال کن ولی نکنی این کارو!!!:3:
درست نیست!
hamidlesani
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۵۳
اولاً اینکه 3 تا مهاجمی که رفته اینتر 2 تاشون رو فقط اینتر پیشنهاد داده بود و جای دیگه ای نمیتونستن برن.
دوماً هم اینکه شما یا تیم خودت رو نمیشناسی یا شمردن بلد نیستی ، من دلیلی نمیبینم به تیمی که 7 تا مهاجم داره بازم مهاجم بدم.
اولا اینکه اینجوری که نمیشه.چون اینتر پیشنهاد داده بود دادی بهش.چون وقت که نداره.شاید من میخواستم امروز پیشنهاد بدم.نگفتی هرکی اول پیشنهاد بده میدی بهش.
دوما شما مثل اینکه تیم منو با تیم منتخب جهان اشتباه گرفتی. 7تا مهاجم من کیان که خودم نمیدونم؟
کیان
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۰۷
اولا اینکه اینجوری که نمیشه.چون اینتر پیشنهاد داده بود دادی بهش.چون وقت که نداره.شاید من میخواستم امروز پیشنهاد بدم.نگفتی هرکی اول پیشنهاد بده میدی بهش.
دوما شما مثل اینکه تیم منو با تیم منتخب جهان اشتباه گرفتی. 7تا مهاجم من کیان که خودم نمیدونم؟
بهتره شما یه دور تاپیک و تیم خودتون رو بازنگری کنین بعد ادعاتون بشه.
من همون اول تاپیک گفتم که یه روز وقت دارین برای بازیکن بید خورده اعلام آمادگی کنین.
یه کم با خودتون فکر کنین میبینین که اگه اینجوری که شما میگین بود الآن همه بازم داشتن برای راموس بید میزنن.
تیم شما رو من باید براتون اسم ببرم؟ خیله خب. اینا بازیکنای تیم شمان که میتونن تو پستای مهاجم نوک یا مهاجم دوم بازی کنن.
رونی ، پودولسکی ، بویان ، دوس سانتوس ، والکات ، بنایون ، بنتنر ، پاندیانی ، شجاعی ، پورتیلو.
میبینین که 7 تا هم نشد ، 10 تا شد. اونایی که میتونن بیشترین بازدهی رو تو پستای ذکر شده داشته باشن 7 تان.
طبق هیچ منطقی شما به مهاجم نیاز ندارید.
hamidlesani
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۰۳
تیم شما رو من باید براتون اسم ببرم؟ خیله خب. اینا بازیکنای تیم شمان که میتونن تو پستای مهاجم نوک یا مهاجم دوم بازی کنن.
رونی ، پودولسکی ، بویان ، دوس سانتوس ، والکات ، بنایون ، بنتنر ، پاندیانی ، شجاعی ، پورتیلو.
میبینین که 7 تا هم نشد ، 10 تا شد. اونایی که میتونن بیشترین بازدهی رو تو پستای ذکر شده داشته باشن 7 تان.
طبق هیچ منطقی شما به مهاجم نیاز ندارید.[/quote]
اولا اینتر بید زدنش خیلی با من فرق نداشت.(سر روبینیو)بعدم من هیچ ادعایی ندارم فقط این رفیق بازیارو تو اینجاها دیگه بزارید کنار.نمیدونم چه جوری یهو صلاح دونستید 4تا مهاجم به یه تیم بدید.
دوما واصلیه مثل اینکه شما لیست منو هیچ نوع ویرایشی نکردی.چون من قبل از شروع دوره ی قبل بنایونو رو دادم به یه تیم دیگه.یادم نیست چه تیمی بود.شجاعی پورتیو و پاندیانی هم از لیستم خط زده بودم و خود شما تایید کردید.البته شجاعیمو فروختم به سازمان لیگ.بعدم پودولسکی و دوس سانتوس و والکات مهاجم نیستند اگه قراره اینارو مهاجم حساب کنی پس یه سری به لیست اینترم بزن.بشمار.ماشالا شمردنت خوبه.
کیان
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۳۰
1. اینجا همه میدونن حسین رفیق من نیست. (به خاطر اعتقادات سیاسی و مذهبیش آبمون با هم تو یه جوب نمیره.)
2. شما اطلاعات فوتبالیتم مثل اینکه نیاز به پیشرفت داره! اگه پودولسکی و دوس سانتوس و والکات مهاجم نیستن حتماً دیوید جیمز مهاجمه دیگه! اینکه شما چه بازیکنی رو تو چه پستی استفاده میکنین به من ربط نداره ولی وقتی دوس سانتوس رو میذاشتین هافبک هجومی و بالاک رو میذاشتین مهاجم 2 کاملاً اطلاعات فوتبالیتون رو به رخ همه میکشین. هیچکدوم از این بازیکنا تو اون پستایی که گفتم 50% پتانسیلشونم بازدهی نداشتن.
3. راجع به پیزارو و کرسپو هم که اونور گفتین باید خدمتتون بگم که من اینم جز اطلاعات ناقصتون حساب میکردم و اهمیتی نمیدادم. مثل بقیه نحوه ترکیبتون که چیزایی میگفتین که اصلاً تو پس نیست.
به کسایی هم که به حرف من راجع به بازیکنای ایشون شک دارن توصیه میکنم به فایل ادیتی که دادم مراجعه کنن. اون لیست همه تیمای دور پیش رو در حالتی که مسابقات شروع شد داره. من همون موقع هم ادیت رو آپلود کردم که اگه کسی با لیستش مشکل داره بگه. کسی اعتراضی نداشت. حالا اومدن میخوان بازیکن سازمان رو به سازمان بفروشن.
hsmoa
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
حمید جان از یه جملت خنده ام گرفت
من کجا رفیق کیان هستم
کیان راست میگه من و اون به هیچ عنوان آبمون توی یه جوب نمیره
hamidlesani
چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۰۲
1. اینجا همه میدونن حسین رفیق من نیست. (به خاطر اعتقادات سیاسی و مذهبیش آبمون با هم تو یه جوب نمیره.)
2. شما اطلاعات فوتبالیتم مثل اینکه نیاز به پیشرفت داره! اگه پودولسکی و دوس سانتوس و والکات مهاجم نیستن حتماً دیوید جیمز مهاجمه دیگه! اینکه شما چه بازیکنی رو تو چه پستی استفاده میکنین به من ربط نداره ولی وقتی دوس سانتوس رو میذاشتین هافبک هجومی و بالاک رو میذاشتین مهاجم 2 کاملاً اطلاعات فوتبالیتون رو به رخ همه میکشین. هیچکدوم از این بازیکنا تو اون پستایی که گفتم 50% پتانسیلشونم بازدهی نداشتن.
3. راجع به پیزارو و کرسپو هم که اونور گفتین باید خدمتتون بگم که من اینم جز اطلاعات ناقصتون حساب میکردم و اهمیتی نمیدادم. مثل بقیه نحوه ترکیبتون که چیزایی میگفتین که اصلاً تو پس نیست.
به کسایی هم که به حرف من راجع به بازیکنای ایشون شک دارن توصیه میکنم به فایل ادیتی که دادم مراجعه کنن. اون لیست همه تیمای دور پیش رو در حالتی که مسابقات شروع شد داره. من همون موقع هم ادیت رو آپلود کردم که اگه کسی با لیستش مشکل داره بگه. کسی اعتراضی نداشت. حالا اومدن میخوان بازیکن سازمان رو به سازمان بفروشن.
1_من نگفتم حسین رفیق شماست.گفتم فقط تو این دور مثل دور قبل رفیق بازی در نیارید که خراب بشه.
2-گفتم اگه والکات اینارو مهاجم حساب میکنی(که از هوشته)پس مهاجم های اینتر رو هم بشمار.(چرا نشمردی نمیدونم)بعدم نمیدونستم برا چیدن ترکیبم باید از شما اجازه بگیرم.ترکیبم به خودم ربط داره و به شما ...
3- برا کرسپو و پیزارو هم میشه بگید شما به چه دلیل به خواست خودتون اینارو برا من حذف کردید؟کی گفته اینا تو لیست من نبودن؟اینا هم تو لیست اولیه ی من بودن هم تو 6تا بازی که کردیم اینا جزئ ذخیره های من بودن.حالا معلوم میشه چرا دور قبل خراب شد؟این 2تا بازیکنای منن.شما مدرک بیار من کی اینارو فروختم؟
کیان
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۷:۴۷
شما اصلاً اینا رو جذب نکرده بودی. اگه هم به تیمت خیلی علاقه داشتی یه فایل ادیت رو دانلود میکردی ، میگفتی اینا تو لیست من اضافه نشدن. منم دیگه حال و حوصله چک و چونه زدن با شما رو ندارم. میخوای بخوا ، نمیخوایم مجبوری بخوای.
=============================================
پ.ن: بچه ها ممد شنبه برمیگرده. رفته اصفهان فکر کنم.
محمد
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۴۲
اوه اوه اوه
چقدر اینجا فضا عشقولانست !!
با این همه دعوا و عصبانیت چه اصراریه به بازی ؟ والا
hamidlesani
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۸
[quote=کیان;155199]شما اصلاً اینا رو جذب نکرده بودی. اگه هم به تیمت خیلی علاقه داشتی یه فایل ادیت رو دانلود میکردی ، میگفتی اینا تو لیست من اضافه نشدن. منم دیگه حال و حوصله چک و چونه زدن با شما رو ندارم. میخوای بخوا ، نمیخوایم مجبوری بخوای.
=============================================
من فایل ادیتو دانلود کردم.کار نکرد.چند دفعم به خودت گفتم ولی مثل همیشه پیچوندی.کرسپو و پیزارو از همون اول تو لیست من بودن.نمیدونم چرا من وقتی 6تا بازی اینا تو ذخیره هام بودن شما نیمدی این تخیلاتتو بگی؟به هر حال بازم همون کارای لیگ قبلیتو بکن تا بازم این لیگ تعطیل بشه.به محمد گفتم کسی که رفیق بازه نباید بشه مسئول این کارا
hamidlesani
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۱
اوه اوه اوه
چقدر اینجا فضا عشقولانست !!
با این همه دعوا و عصبانیت چه اصراریه به بازی ؟ والا
محمد سلام داداش.خوبی؟منو یادته دیگه؟خودت قوانین این لیگو برام گفتی.
من چیزی نمیگم.من فقط میگم اگه قراره عادلانه تقسیم شه چرا باید 4 مهاجم یهو به یه تیم برسه.همین.حرفم اشتباهه؟
hamidlesani
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۰
آقایونی که به حرفای من شک دارن به این صفحه رجوع کنن ببین خود همین آقا کیان اینارو تو لیست مارسی(اسم قبلی تیمم)قرار داده و گفته قیمتشو در بیارم و بهش بدم.آقا کیان داداش من دعوا ندارم.فقط داری اشتباه میکنی.اینم مدرکش.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
صفحه ی دوم تاپیک لیست تیمها در دور دوم لیگ فانتزی
don-matiou
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۰۱
kiyan haji to file edit ke dadi bridge defa chape to chelsea hastesh age azade bede man lazemesh daram.piennar ham az shakhtar kasi nakhastatesh man onam mikham.kharidarim....reza in 2ta bazikonam ezaf kon be timam
رضا
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۲
دون متیو جان تا وقتی کیان تایید نکنه من هیچ دستی توی فایل ادیت نمی برم.
(فکر کنم سهمیه ات پر شده باشه اما گفتم که اول کیان باید تایید کنه)
don-matiou
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
ok vali haji scoles r0o ke kiyan taeeid karde ono bezaresh tooo timemon.taeeidesham too 1 ya 2 safhe ghabl hamin tipake..mamnon
hamidlesani
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۷
آیالا و سنا رو من میخوام.کسی نخواسته.من میتونم بگیرمشون؟
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.