PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @@civilizable@@

civilizable
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۰۰
سلام دوستان

امیدوارم خوب خوب باشید

دیدم همه از اینا دارن(این تاپیکا)گفتم ما هم داشته باشیم:bigsmile:

از شوخی گذشته امیدوارم بتونم تو این تاپیک مطالب خوب و جالبی رو براتون بنویسم

راستی!!محمد هستم...20 ساله.دانشجوی عمران.

موفق باشید:SugarwareZ-223:

amirlefthand
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۱۰
خب حالا خودتم کامل معرفی میکردی دیگه

civilizable
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۵۸
خب حالا خودتم کامل معرفی میکردی دیگه

پست اول ویرایش شد:SugarwareZ-223::SugarwareZ-029:

civilizable
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۵۲
سلام بر دوستان خوبم

اول از همه اگه تو این تاپیک پست بدید,دل یک جوون رو شاد میکنید و بسی مارو خوشحال میکنید

امروز ساعت 6 صبح از خونه زدم بیرون و طرفای 4 رسیدم و بسی خسته ام.درسهایی که داشتم خیلی درسهای خوبی هستند اما متاسفانه اساتید خیلی خوبی ندارم این ترم.خدا به خیر بگذرونه.

فعلا بریم کمی وبگردی ببینیم دنیا دست کیه(البته شایان ذکره که دنیا تو دستای خودمه:bigsmile:)

آهان!!!امروز یک بازی هم تو لیگ دارم.امیدوارم ببرم چون بازی تو زمین حریفه.:SugarwareZ-029:

civilizable
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۵۹
خوب بازم سلام

خیلی وقته نیومدم سر بزنم به اینجا.امروزا روزای خوبی نیست.هم گرفتار یک سری تحویل پروژه به استادا هستم و هم اینکه کلا از روزمرگی خسته شدم

میدونید چیزی که آدم رو بیش از هر چیز خسته میکنه همین روزمرگیه.اینکه شما فقط درس بخونی و بیای نت و در هفته یکی دو بار بری تفریح با دوستات,به نظر من میشه روزمرگی چون یک برنامه ی همیشگیه و هیچ تنوعی نداره.ما جوونیم و انرژی و هیجان و تنوع لازم داریم که نیست.

ریشه ی خیلی از این مشکلات هم تو خود جامعه مونه.

البته امروز یک موضوع بهم حال داد: ( خارج از بحث) تمرینات تیمم تو هت تریک انجام شده بود و چون بازیسازی تمرین میدم اوضاع مناسب بود.چند تا هافبکی که دارم به زودی بازم لول آپ میشن و دو تاشون به عالی میرسن و دوتاشون هم به خوب.احتمالا بتونم آخر فصل همه رو با قیمتهای توپی بفروشم.همین هفته ی پیش یکی از هافبکا که سنش بالا بود(21)و خریده بودمش 10 میلیون(1 ماه پیش)فروختمش 500 میلیون.دیدم دیگه پیشرفتی نمیکنه(18 درصد بود لول آپش).اینم حال داد.

دعا کنید این پروژه ی معماریم که داره چشمامو در می آره خوب ازآب در بیاد