PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنفرانس مطبوعاتی

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۹
مربیان تیم ها صحبت های بعد از بازی و تحلیل های فنی خودشون رو از بازیها و اخبار تیمشون و اینجا قرار میدن از کل کل بین تیم ها در این تاپیک خودداری کنید :3: کل کل در تاپیک بحث آزاد

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۵۵
من شرکت نمیکنم میخوام ببینم کی میتونه به من بگه بالا چشمت ابروه:3:

hamidlesani
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۲
یه سری دستای پشت پرده هستن که دوست ندارن تیم مابرنده بشه(تیریپ امیر قلعه نویی بعد از باختا)
این همه با حمله کردیم و شوت زدیم همرو تولدو گرفت.لیون یه حمله کردو یه گل زد.البته اونم با خرشانسی که توپ به تیرک خوردو گل شد.ولی کلا من از بچه هام راضیم.توجه کنید میبینید تیم ما با 100 میل جمع شده تیم لیون با 400 میل.تازه یه عالمم بازیکن به این تیم اهدا شده.ما بضاعتمون همینه.(تیریپ شاغلام)
ولی کلا فکر نمیکنم کسی بتونه تیم لیونو بزنه.آخه اینقدر بازیکن خوب و مهاجم داره که بنزما شده بازیکن تعویضیش.ولی تیم ما فوروارد واقعی روی نیمکت نداره.تو بیشتر پستا همین مشکلو داریم.ولی کلا راضیم و به تیم لیون و مدیرعامل خوبشونم این بردو تبریک میگم.

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۲
یه سری دستای پشت پرده هستن که دوست ندارن تیم مابرنده بشه(تیریپ امیر قلعه نویی بعد از باختا)
این همه با حمله کردیم و شوت زدیم همرو تولدو گرفت.لیون یه حمله کردو یه گل زد.البته اونم با خرشانسی که توپ به تیرک خوردو گل شد.ولی کلا من از بچه هام راضیم.توجه کنید میبینید تیم ما با 100 میل جمع شده تیم لیون با 400 میل.تازه یه عالمم بازیکن به این تیم اهدا شده.ما بضاعتمون همینه.(تیریپ شاغلام)
ولی کلا فکر نمیکنم کسی بتونه تیم لیونو بزنه.آخه اینقدر بازیکن خوب و مهاجم داره که بنزما شده بازیکن تعویضیش.ولی تیم ما فوروارد واقعی روی نیمکت نداره.تو بیشتر پستا همین مشکلو داریم.ولی کلا راضیم و به تیم لیون و مدیرعامل خوبشونم این بردو تبریک میگم.

اینم یادم رفت بگم هر کس چه به صورت جدی و چه شوخی در این تاپیک به کسی تهمت بزنه به شدت برخورد میشه باهاش و این اصل در کل لیگ فانتزی هم اجرا میشه هرکس هر حرفی میخواد بزنه باید با دلیل و مدرک باشه حرف رو هوا زدن مساوی میشه با شدید ترین برخورد

amin_michael5
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۱۰
اینم یادم رفت بگم هر کس چه به صورت جدی و چه شوخی در این تاپیک به کسی تهمت بزنه به شدت برخورد میشه باهاش و این اصل در کل لیگ فانتزی هم اجرا میشه هرکس هر حرفی میخواد بزنه باید با دلیل و مدرک باشه حرف رو هوا زدن مساوی میشه با شدید ترین برخورد
ممد جان تو امضات پرچم ضایع تر از اینا نبود بذاری؟؟ :3:

'Mohammad
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۰
ممد جان تو امضات پرچم ضایع تر از اینا نبود بذاری؟؟ :3:

چرا انگلیس و ایتالیا ضایع تر از همن :3: ولی خب من حالم بهم میخوره ازشون نذاشتم :3:

کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۱۷
بنده شدیداً به همه چی اعتراض دارم! :3:
نمیشه همه بازیا ، همه موقعیتا دست من باشه ، بعد به زور مساوی میکنیم!
من از بازی بچه هام کاملاً راضیم و تقصیرو گردن آب و هوا ، وضعیت چمن ، ورزشگاه بی امکانات ، استفاده از جابولانی و به اوت منحرف شدن بیشتر ضربات ، زمین کج و ... میندازم! :3:
و همین جا شدیداً به رضا توصیه میکنم که پسش رو آنیستال کنه ، کامپیوترشم بندازه دور ، 40 روز روزه بگیره تا تمام گناهان از تنش پاک شه ، یه غسل بکنه ، بره یه کامپیوتر نو درجه یک و یک پس نو بخره و بازیا رو از اول برگزار کنه! :3:

پ.ن: اون قدیم مدیما که ما پس 09 برگزار میکردیم که خدای شانس بود تیممون! تو پس 10 کامپیوتر خودمم بدشانس بودم ، ولی نه در این حد! جدی جدی باید به فکر جادویی ، جنبلی ، استخدام سالاری چیزی باشم! :3:

sasan69
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۲
ما نیز از این وضع دلخوریم!:3:
آخه دیگه چجوری ترکیب بچینیم و بازی کنیم که تیممون از این قراردادش با تیرک دروازه دست برداره!:3:
ولی در کل از بچه های تیمم راضیم!:3:
ایشالا کمی شانس هم در ادامه ی کار با ما یار خواهد بود و این توپ هایی که از بدشانسیمون میخورن به تیرک وارد دروازه میشن:3:
از طرف سرمربی باشگاه لیورپول به سرمربی باشگاه آرسنال:
برادر شما تیمت از این بیشتر شانس بیاره سردیش میکنه!:3:

کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۶
از باشگاه بزرگ ، فاخر ، مردمی و ... آرسنال به اون حریف سوراخ هفته پیش!

اگر در آن باشگاه بک با سواد پیدا میشود که بلد است تا 10 بشمرد بهش بگویید که موقعیت ها رو بشمرد و آمارش را بهتان بدهد تا بفهمید دنیا دست که است! :3:
اگر هم نیست که میتوانید از شخصی به نام رضا بپرسید ، بهتان میگوید! :3:

sasan69
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۶
از طرف باشگاه لیورپول(کاملا بی شیله پیله:3:) به باشگاه ، ببخشید اونجا هنوز باشگاه نشده!:3:
با سوادامون دارن براتون تیر دروازه میسازن تا دفعه ی بعد مقاومت بیشتری از خودش نشون بده!:3:
بروید خداروشکر کنید که به زور یه تساوی گرفتین:3:

hsmoa
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۱۰
خب اینجا باید بگم که تیم ما از بحران گل نزدن خارج شده و با این بازی نشان دادیم که یکی از مدعیان هستیم :1:
و کادر فنی ( خودم :3: ) شایستگی های خودش را نشان داد :1: و با یک تغییر در ترکیب تیم نسبت به بازیهای قبلی این بازی را با دو گل زده پشت سر گذاشت این در حالیست که تیم رم تا قبل از این بازی موفق به باز کردن دروازه حریفان نشده بود :1:
حسین در گفتگو با خبر نگار ما گفت : تیم ما با این بازی نشان داد که میتواند یکی از مدعیان باشد :1: و ما بازی های قبل را که در آنها ناموفق بوده ایم را فراموش کرده همین طور حذف از جام حذفی در ضربات پنالتی را به دست فراموشی سپرده ایم و از این به بعد فقط به بازی های آینده فکر می کنیم تا بتوانیم در آینده ای نه چندان دور به صدر جدول لیگ دست پیدا کنیم :1:
ولی خدایی من خودم یه پا خبرنگار بودم خودم خبر نداشتم :3:

رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۱
آقا من به این سیستم منچستر اعتراض دارم:3:
این چه وضعه سیستمه آخه؟!دهن ما سرویس شد تا بردیم:3:خداییش بدترین بازی ای بود که تا حالا داشتم.بعد از برد یه 2متری حدودا پریدم بالا:3:البته از حق نگذریم شانسی بردم:3:مساوی به روند بازی نزدیکتر بود.اما چه میشه کرد.این بازیکنای لیون به چیزی کمتر از برد راضی نیستن:3:

رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۲
آقا من به این سیستم منچستر اعتراض دارم:3:
این چه وضعه سیستمه آخه؟!دهن ما سرویس شد تا بردیم:3:خداییش بدترین بازی ای بود که تا حالا داشتم.بعد از برد یه 2متری حدودا پریدم بالا:3:البته از حق نگذریم شانسی بردم:3:مساوی به روند بازی نزدیکتر بود.اما چه میشه کرد.این بازیکنای لیون به چیزی کمتر از برد راضی نیستن:3:

gattus
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۱۵
آقا ما جادو شديم :3:خيلى ببخشيد اين اميد شب كابوس ميديد ميخواد جلوى ما بازى كنه:3: هر روز صبح يه سرويس كامل خواب ميذاشتن تو آفتاب خشك شه:3::3: رفته با جادو و اين خرخوطك :3:بازى ها 3_ 0برده ما رو هم انداخته تو بيمارستان بعدشم شما بازى آخر ما رو ببينيد مارو نذاشتن بريم تو زمين تمرين كنيم:3: بعد ادعا دارن ما تركيب نداديم
البته اين كارا رو انجام ميدن كه خودشون برن بالا حالا من اسم نميارم:3:ولى ما تيمو براى قهرمانى بستيم ولى ..
در اين لحظه برق سالن قطع شد.:3:

رضا
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
یعنی من غلط کنم دیگه کاسیاس و دروسی رو بازی بدم:3:
حیف که خوبیت نداشت و الا بعد بازی گردن این دروسی رو میشکوندم:3:مرتیکه الاغ بهش وظیفه مارکینگ دادم جرارد رو بگیره.تو کل بازی داشت میچرید:3:
گل بازی هم فقط به خاطر کوتوله بودن کاسیاس بودن ولا غیر:3:
من این ایتالیایی ها رو نیم فصل با لگد شوت میکنم بیرون:3:

رضا
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۳
*هفته هفتم هم از امروز شروع شد.خواهشا این تاپیک رو فراموش نکنید!*

رضا
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۱
خب نفر اول خودمم:3:

--------------------
عرضم به حضورتون که در مورد بازی بحث نکنیم بهتره.چون تیم همیشه سوراخ لیورپول ارزش صحبت کردن نداره:3:فکر کنم این چهارمین باری بود که بچه ها زدن لیورپول رو ترکوندن.:3:

منم این بازی تحت تاثیر بازی استقلال استیل آذین جو گیر شدم وبرای اولین بار سیستم تیم رو تغییر دادم.4-1-4-1 چیدم که بد نبود!

میریم که حاضر بشیم واسه بازی هفته بعد با بارسا!

30n4
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۹
خب نفر اول خودمم:3:

--------------------
عرضم به حضورتون که در مورد بازی بحث نکنیم بهتره.چون تیم همیشه سوراخ لیورپول ارزش صحبت کردن نداره:3:فکر کنم این چهارمین باری بود که بچه ها زدن لیورپول رو ترکوندن.:3:

منم این بازی تحت تاثیر بازی استقلال استیل آذین جو گیر شدم وبرای اولین بار سیستم تیم رو تغییر دادم.4-1-4-1 چیدم که بد نبود!

میریم که حاضر بشیم واسه بازی هفته بعد با بارسا!

از بین بازی دادن کاسیاس و اخراج شدن از باشگاه یکی رو انتخاب کن،خبر رو به ما هم بده:SugarwareZ-137:

در ضمن خبر رسیده بنزما و ریبری روزه بودن،بهشون بگو شما دنبال دخترا مردم نندازین،جواب نماز روزتون رو من خودم به شخصه میدم

والا به خدا

sasan69
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
از تولدو باید آزمایش دوپینگ گرفته بشه :1:
حرف دیگه ای ندارم! :3:

رضا
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۲۸
از بین بازی دادن کاسیاس و اخراج شدن از باشگاه یکی رو انتخاب کن،خبر رو به ما هم بده:SugarwareZ-137:

در ضمن خبر رسیده بنزما و ریبری روزه بودن،بهشون بگو شما دنبال دخترا مردم نندازین،جواب نماز روزتون رو من خودم به شخصه میدم

والا به خدا

مربی باید اقتدار داشته باشه:3:واسه همین میگم اخراج!:3::SugarwareZ-137:

در ضمن ما طبق نظریه کیارش عمل میکنیم.برای همین هیچکدوم از بچه ها روزه نمیگیرن:3:

پ.ن:نظریه فلسفی کیارش درباره روزه:انسان در این دنیا مسافری بیش نیست... و روزه بر مسافر واجب نیست!!!:3:

'Mohammad
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۱۹
از تولدو باید آزمایش دوپینگ گرفته بشه :1:
حرف دیگه ای ندارم! :3:

اصلا قبول ندارم :SugarwareZ-039:

بازیکنای بارسا اصلا اهل این چیزا نیستن چرا نمی گی تولدو دست خدا داره ؟ :3: مثل مارادونا :دی مثل سوآرز :دی

sasan69
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
اصلا قبول ندارم :sugarwarez-039:

بازیکنای بارسا اصلا اهل این چیزا نیستن چرا نمی گی تولدو دست خدا داره ؟ :3: مثل مارادونا :دی مثل سوآرز :دی

از خدا پرسیدم گفت دخالتی تو این مورد نداشته! :3:
هرچه زودتر مشخص کنید چی زده بوده اون روز! :3:
این کمیته انظباطی چیکار میکنه پس! :3:

رضا
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۴
از خدا پرسیدم گفت دخالتی تو این مورد نداشته! :3:
هرچه زودتر مشخص کنید چی زده بوده اون روز! :3:
این کمیته انظباطی چیکار میکنه پس! :3:

آقا الکی به بازیکن ما تهمت نزن:3:
کلا تو این بازی تولدو 2 دفعه واکنش نشون داد که همچین واکنش خیره کننده ای هم نبود که متهم به دوپینگ بشه:3:
بچه های ما دوپینگ روحی میکنن:3:

sasan69
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۰
خب همون 2 بار جوری واکنش نشون داد که منو یاد فوتبال شائولین انداخت! :3:
منتظر جواب دوپینگ هستمااااا ! :3:

رضا
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۶
خب همون 2 بار جوری واکنش نشون داد که منو یاد فوتبال شائولین انداخت! :3:
منتظر جواب دوپینگ هستمااااا ! :3:

آخه بازیکنای تو بی عرضه هستن چرا گیر میدی به دوپینگ بازیکنای ما؟!:3:
در ضمن انگار فراموش کردی 3 دفعه دیگه هم بچه ها زدن ترکوندنتون؟!:3:

amin_michael5
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۳۲
آخه بازیکنای تو بی عرضه هستن چرا گیر میدی به دوپینگ بازیکنای ما؟!:3:
در ضمن انگار فراموش کردی 3 دفعه دیگه هم بچه ها زدن ترکوندنتون؟!:3:
اولا که تو وضو گرفتی راجب بازیکنای لیورپول نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟ :1:

دوم اگرم باختیم به خاطر دشمنان لیورپول بوده که ما رو بازوندن و گرنه ما تیمی نیستیم که ببیازیم :1:

رضا
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۳
اولا که تو وضو گرفتی راجب بازیکنای لیورپول نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟ :1:

دوم اگرم باختیم به خاطر دشمنان لیورپول بوده که ما رو بازوندن و گرنه ما تیمی نیستیم که ببیازیم :1:

من دائم الوضوئم:1::3:

این تیم درپیت شما که به آفتابه سازی قزوین هم میبازه چه برسه به تیم فاخر لیون!

amin_michael5
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۰۷
من دائم الوضوئم:1::3:

این تیم قهرمان شما که به آفتابه سازی قزوین هم رحم نمیکنه چه برسه به تیم سوراخ لیون!

تو دائم الج....................استغفرالله :3:

تو متن بالا یه سری ایرادات بود که بر طرف شد :3:

رضا
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۳:۳۷
تو دائم الج....................استغفرالله :3:

تو متن بالا یه سری ایرادات بود که بر طرف شد :3:

استغفرالله:3:آدم رو مجبور میکنی یه چیزی بگه ها!:3:

مگه اینکه دلتون رو به این دودره بازیا خوش کنین:3:و الا کارنامه ما که مشخصه:3:4بار زدیم لیورپولو ترکوندیم:3:
دیگه فکر کنم بحث در مورد این تیم درپیتتون تف سر بالاست:3:
جمش کنی بهتره.به نفع خودتونه:3: