PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه يک

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۵
دسته 3 گروه يک

juventus1985
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
از نیم فصل دوم تیم رو در اختیار گرفتم و حاصل كارم 2 برد و 2 شكسته تا به الان
به احتمال زیاد به بازی پلی آف میرم!
اسم تیمم هم هست: juventus30

HaryAMID
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
سلام دوستان
من صاحب Arya United هستم:nuts:
juventus30 کجایی؟ نیستی.

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

HaryAMID
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۲
اردتمندیم قربان
با تشکر از حسن نظر شما ، با یک روز تاخیر ، بنده هم تبریک میگم.

HaryAMID
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
ای بابا چند تا پست آخر ما مثل اینکه پاک شده!!
خوب دوباره ورود تیم Pirontus رو به لیگ 3 تبریک میگم،
آقا کمال من تو این تاپیک در خدمتت هستم.

HaryAMID
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
این فصل هم مثل اینک از گروه ما خبری تو این تاپیک نیست،
آقا کمال کجایی؟

HaryAMID
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
فردا اولین روز بازیهاست
یکی از مهمترین بازیهای من فرداست
4-1 میزنم به امید خدا:good:

HaryAMID
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
6-3 زدم
Pirontus کجایییییییییییییییییییییی ؟؟؟

HaryAMID
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
ظاهرا من اینجا یکه تازی میکنم،
باید با خودم کل کل کنم.

paolo
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
اومدم اینجا دیدم خیلی تنهایی گفتم یه چیزی بگم تار عنکبوت نبندی :d حالا خوبه مثل من تو یه گروه پر از بات نیفتادی ... وگر نه اون موقع گروهت یه تاپیک هم نداشت و باید با بات ها کل مینداختی :d ...

HaryAMID
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
آقا خیلی افتخار دادی ، پائولو کجا و اینجا کجا
تو گروه ما هر 8 تا فعالن ، یکیشون هم عضو همین سایته ، ولی نمیدونم چرا پیداش نمیشه.

paolo
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
من کوچیکتم :apophys:...
برو تو کار اچ تی - میل ... اینقد رو مخشون کار کن تا بکشونیشون تو فروم:jesors:
ولی گروه پر از بات چه حالی میده :apophys: ... ببین اوضای تیم منو :

Team Spirit: delirious
Confidence: completely exaggerated

Supporters: high on life
Supporter Club: 658 members
Sponsors: delirious

بیا تو گروه ما و عشق و حال کن :apophys: هر کاری میکنم کانفیدنسم پایین نمیاد ... الان بازیکنام فک میکنن با تیم بندینی هم بازی کنن لهش میکنن :apophys:

HaryAMID
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۲
بهترین وقت و موقعیت برای تقویت تیمت رو داری،
حالشو ببر

ولی چقدر ساپورترهات کم هستن ، احتمالا تازه تیم گرفتی و فکر کنم فصل دومت باشه، درسته؟
بهرحال حالشو ببر!!!

paolo
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۰
آره ... فصل قبل از نیم فصل بود تقریبا ... تو یه دسته 3 خفن افتادم نمی شد هیچ کاری کنم :apophys: ... البته ششم شدم ولی چون تصمیمم رو گرفته بودم که برم 4 واسه کوالیفای درست حسابی نرفتم و بازی رو باختم ... ولی عجب جای خوبی هستم برای تیم توپ ساختن ... امروز هم یه وینگرم 6 میلیارد فروش رفت و چون خرید هامو کامل کردم فقط می خوام استادیوم بزرگ کنم ...
تو هم گروه نسبتا نرمالی داری ... تیمت هم خوفه فقط قبل از قوی تر کردن میدت ، یه دفاع وسط و یه فوروارد خوب تر می خوای ... فعلا صدر جدول حال کن :jesors:

HaryAMID
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
من که دارم برای لیگ 2 برنامه ریزی میکنم ،
فعلا تیمم احتیاج به تقویت نداره و فکر کنم بتونم بدون دردسر قهرمان بشم(البته اگه زیاد مصدوم ندم)،
در مورد دفاع ، بازیکن اصلیم 4 هفته مصدوم شده بود داره درست میشه، دفاع نمیخوام ولی دروازهبان رو براش برنامه دارم،
دروازه بان و 1وینگر و 2 هافبکم رو در پایان فصل میفروشم و با بازیکنان بهتر جایگزین میکنم،
یه مهاجمم باید بخرم تا تیمم در حد لیگ 2 باشه اخه من یه فصل تجربه لیگ 2 رو هم دارم ، یه پول قلمبه آخر فصل میخوام

ضمنا از شما رسما دعوت میشه تا به عضویت افتخاری این تاپیک دربیاید.

paolo
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۸
من کوچیکتم ... ما که خودمون تاپیک نداریم ... میایم همین پاتوق میندازیم :apophys:
راستی به همگروهی هات خبر ندادی که بیان؟ بگو بیان اینجا فضای کل کل بگیره :1:

esmaeil
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
سلام. آقایون چطورین؟ منم دیدم اینجا خلوته اومدم اینجا. البته با اجازه شما دوستان. پائولو كه از خودمونه. میمونه جناب كادوس. اگه اجازه صادر كنی منم میام تو تاپیك گروهتون.

HaryAMID
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
قربان باعث افتخار ماست،
زنده باد ، یونایتدی هم که هستی

خوب مثل اینکه اینجام داره گرم میشه.

paolo
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۶
ببین ما هر جا رفتیم این اسماعیل هم خودشو چسبوند بهمون :jesors: تو کوچه و خیابون که دست از سرمون نمیکشی ... لا اقل تو نت ولم کن :D ... پس دوتا یونایتدی به یه میلانی خوردن :apophys: ...

esmaeil
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۵
ببین ما هر جا رفتیم این اسماعیل هم خودشو چسبوند بهمون :jesors: تو کوچه و خیابون که دست از سرمون نمیکشی ... لا اقل تو نت ولم کن :D ... پس دوتا یونایتدی به یه میلانی خوردن :apophys: ...

باشه پائولو جون.:1: از امشب كه دنبالت نیومدم مجبور شدی پیاده بری بیرون یا اصلا نتونی بری بیرون میفهمی تا از این تیكه ها به من نپرونی:jesors:

esmaeil
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۲۰
قربان باعث افتخار ماست،
زنده باد ، یونایتدی هم که هستی

خوب مثل اینکه اینجام داره گرم میشه.

ایول. كادوس منچستری هستی. خوشحالم كردی اساسی.:jesors: خیلی خوب شد. میتونیم با این میلانیه (پائولو) یه تاپیك قدرتمند درست كنیم. :good:

paolo
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۷
من به تنهایی آمادگی خودم را برای هر گونه کل کل را با نمایندگان کلیه تیم های اروپایی و سایر قاره ها اعلام میدارم ... هر کی می خواد کل بندازه بیاد جلو

esmaeil
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
منم پشتت هستم. فقط مونده اعلام آمادگیه كادوس تا بریم واسه كل كل حتی با قدرتمندترین تاپیك هت تریك كه همون دسته 4 گروه 4. اونا هم بچه های با حالی هستم. جون میده باهاشون كل كل كنی.

paolo
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۴۴
اگه میخواین اینجا رو شلوغ کنین خوب بقیه بچه های این گروه هم باید بیان ... دو تا یوونتوسی هستن که راحت میشه پیداشون کرد ... بقیه رو هم میسپرم به عهده ی شماها ...
حالا یه سئوال : من اسماعیل اینجا چی میخوایم؟ :d

dirtyworm
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
اهم اهم سلام بچه هاي خوب . گل . گوگولي مگولي . دراز . كچل و...
منم اومدم كل كل كنم اگه دلتون ميخواد به بقيه بچه هاي گروهمون بگم بيان مثل اينكه از كلكل با ما خوشتون مياد

esmaeil
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
اگه میخواین اینجا رو شلوغ کنین خوب بقیه بچه های این گروه هم باید بیان ... دو تا یوونتوسی هستن که راحت میشه پیداشون کرد ... بقیه رو هم میسپرم به عهده ی شماها ...
حالا یه سوال : من اسماعیل اینجا چی میخوایم؟ :d

پائولو جون والله منم نمیدونم.:stinker: ولی دیدم تاپیك خلوت و دنجی هست گفتم بیام اینجا پاتوق بندازم. بساطم رو پهن كنم:1::eltaf:. تا نیومدن بساطم رو جمع كنن هم استفاده كنم.:good: گرفتی عزیزم.:good::apophys:
خوب حالا مگه بده . سفره ای هم پهنه همه استفاده میكنن خوب ما هم یه لقمه ای ( تاپیكی) گیرمون بیاد.

paolo
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۳
اهم اهم سلام بچه هاي خوب . گل . گوگولي مگولي . دراز . كچل و...
منم اومدم كل كل كنم اگه دلتون ميخواد به بقيه بچه هاي گروهمون بگم بيان مثل اينكه از كلكل با ما خوشتون مياد

این محمد هم خودشو انداخت وسط :apophys: چش نداری ببینی می خوایم این تاپیک رو از تاپیک گروهتون خفن تر کنیم؟ ...
اگه منظورت از کل کل ، کل فوتبال واقعی بود که شما برین تیمتون رودو سه فصل تو سری آ نگه دارین :1: بعد بحث کل کل رو راه بنداز:jesors:

HaryAMID
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
آقایون ، کل کل آزاد،
عضو گیری هم آزاد،
کل کل آزاد،
پاتوق انداختن هم آزاد،
بازم کل کل آزاد.

paolo
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۸
پائولو جون والله منم نمیدونم.:stinker: ولی دیدم تاپیك خلوت و دنجی هست گفتم بیام اینجا پاتوق بندازم. بساطم رو پهن كنم:1::eltaf:. تا نیومدن بساطم رو جمع كنن هم استفاده كنم.:good: گرفتی عزیزم.:good::apophys:
خوب حالا مگه بده . سفره ای هم پهنه همه استفاده میكنن خوب ما هم یه لقمه ای ( تاپیكی) گیرمون بیاد.

بابا پاشو الان شهرداری میاد جمت میکنه :apophys: فک کنم اگه کادوس بیاد اینجا رو ببینه در جا زنگ میزنه 110 بیان به عنوان ارازل اینترنتی هممون رو ببرن :D

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۰
آره. منم باهات موافقم. نمیدونم یوونتوسی ها چرا خودشون رو انداختن وسط. بچه برو بشین بازی با لاتزیو رو نگاه كن. اما بازم خوبه. مثل این كه بروبچ بوشهر همه تو یه تاپیك جمع شدن. اگه سر فرزان هم بیا ددیگه تمومه تاپیك میشه تاپیكه بوشهریا. به بروبچ گروهتون هم گفتی اشكال نداره بذار بیان اینجا. مطمئنم تو كل كل با ما كم میارن. ممكنه تیم هاتون از ما قوی تر باشن ولی راجع به مسائل دیگه ما ها تو كل كل كم نمیاریم.

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۵
آقایون ، کل کل آزاد،
عضو گیری هم آزاد،
کل کل آزاد،
پاتوق انداختن هم آزاد،
بازم کل کل آزاد.

پائولو بدو در ریم كه صاحبش اومد:img-tomato: آخ نه یه دقیقه وایسا.
نه انگار كاری به كارمون نداره:good: ما كوچیك كادوس هم هستیم.همین كه ما رو راه دادی خیلی خوبه. هرچی جنابعالی امر كنی.
باشه من به بروبچ میگم بیان اینجا رو آباد كنن :good::jesors:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
چه خبره اينجا !؟
آقا من مي خوام اين فصل صعود كنم فصل بعد بيام اين گروه چطوره؟ :1:

راستي منم يونايتديم. برو كنار بذار باد بياد !

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۱۲
سلام. داش فرزان گل و گلاب. چطوری؟ ایول جمع منچستری ها و بوشهریا داره جمع میشه. والله نمیدونم این میلانی ها و یوونتوسی ها اومدن تو این تاپیك فكر میكنن میتونن جلو یونایتدی ها دووم بیارن. ولی خوب چون همشهری هستن اشكالی نداره.
حالا شدیم 3 تا منچستری یه میلانی یه یوونتوسی.
خوب یه سری اطلاعات جامع هم به بروبچ بدیم شاید بدردشون خورد.
اعضا: اسماعیل ، فرزان ، كادوس ، پائولو ، حاج ممد
تیم ها : منچستر بوشهر - نادری امازاده - آریا یونایتد - فرزا مالدینی - یووه بوشهر
گروه ها : دسته 4 گروه 41 - دسته 4 گروه 4 - دسته 3 گروه 1 - دسته 4 گروه 51 - دسته 4 گروه 4
از همین جا از كلیه كسانی كه دوست دارن عضو تاپیك شن از همین جا دعوت به عمل میارم. با تشكر

dirtyworm
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۳۳
باشه آقا سعيد دارم واست حيف اينجا منچستريا ريختن نميتونم زياد باهات كل بندازم وگر نه دارم برات حالا فعلا بيا حال اين انگليسيهاي بي فرهنگ رو بگيريم كه ادعاي فوتبال دارن كه صداشون در نياد ما كه با ميلانيا مشكلي نداريم داداشمم كه ميلانيه خودتون ميدونيد اونم ميارم كه ايتالياييا زياد تر بشن حالتون رو بيشتر بگيريم

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
اوه اوه. اينجا رو چقدر ايتاليايي ها آتيششون تنده:apophys:. شما كه ديشب با خان داداشتون درگير بودين كه.:img-tomato:. اشكال نداره. هركسي رو ميشناسين بگين بيا داينجا شلوغ بازي در بياره. ميخوايم با كمك هم هت تريك فارسي رو بتركونيم.:jesors::1:به اميد آباد شدن اين تاپيك:good:

paolo
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۰
آخه منچستری ... تو که خودت 3 تا نوش جان کردی ... دیگه چی میگی؟
آخه انگلیسی ... تو که از گروهت هم نیومدی بالا ... دیگه چی میگی؟

حالا ما
میلان در سال جاری :
قهرمان لیگ قهرمانان اروپا
قهرمان سوپر کاپ اروپا
قهرمان جام باشگاه های جهان

تیم ملیمون هم که شد قهرمان دنیا ...
حالا اگه می خواین برین با نماینده های مریخ بازی بندازین بازم ما هستیم ... هم تیم ملی هم باشگاهی ... حریف میطلبیم ... یالا

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
ا ا . نگاه كن پائولو پر رونشو دیگه. فعلا كه ما تو صدریم. لیورپولم بردیم. حرفیه.

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
خوب یه نیم نگاه به نتایج اعضای گروه هم میندازیم.
كادوس 6-0 بارسا ته(ران)
فرزا مالدینی 7-0 سمنان
منچستر بوشهر 8-0 آذربایجان غربی (البته من و پائولو فعلا با تیم های بات حال میكنیم.)
نادری امامزاده 6-0 تنسون
یووه بوشهر 6-1 بولز اف سی
خوب خدا رو شكر مثل این كه هممون با اختلاف بردیم.

paolo
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۰
ا ا . نگاه كن پائولو پر رونشو دیگه. فعلا كه ما تو صدریم. لیورپولم بردیم. حرفیه.

یه جوری گفتی صدر فکر کردم منظورت با صدر جدول قهرمانی رقابت های اروپاییه ... حالا لیگ حلبی انگلیس هم اول بودن توش دلخوشی داره؟ تازه، آرسنال هم 1-0 به چلسی زده و صدر هنوز دست خودشه:1:

esmaeil
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
یه جوری گفتی صدر فکر کردم منظورت با صدر جدول قهرمانی رقابت های اروپاییه ... حالا لیگ حلبی انگلیس هم اول بودن توش دلخوشی داره؟ تازه، آرسنال هم 1-0 به چلسی زده و صدر هنوز دست خودشه:1:

آره . دارم میبنم كه میلان داره غرق میشه. بپا سقوط نكنین لیگ دو جای یوونتوس رو تو فصل قبل بگیرین. هرچی باشه از لیگ راگبی شما كه بهتره.:stinker: هركسی بتونه بازیكن تیم مقابل رو مصدوم كنه محبوب تره. تیمشم بهتره. :1:

paolo
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
آره . دارم میبنم كه میلان داره غرق میشه. بپا سقوط نكنین لیگ دو جای یوونتوس رو تو فصل قبل بگیرین. هرچی باشه از لیگ راگبی شما كه بهتره.:stinker: هركسی بتونه بازیكن تیم مقابل رو مصدوم كنه محبوب تره. تیمشم بهتره. :1:

به هر حال با 4 گل بوکا رو هم خورد و خمیر کردیم و قهرمان دنیا هم شدیم ... پر افتخار ترین تیم جهان هم که لقب گرفتیم ... بیشترین جام های اروپایی رو هم که داریم ... کلکسیون باشگاهی و رکورد های مالدینی هم که تکمیل شد ... دیگه چی میگی؟ فعلا چیزی که مشخصه اینه که میلان قهرمان و قویترین تیم جهانه :1:...
در مورد راگبی هم بگم که میزان خشونت، مصدومیت ها و میزان خطاهای منجر به کارت بیا خونمون تا روشنت کنم .... اون موقع متوجه میشی که کی خشن بازی میکنه ...

esmaeil
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۷
خوب كی بیام خونتون.:wink3: ارزون حساب كن مشتری شیم . بابات كه میگفت زمین رو ساعتی 20000 كرایه میده. :1:چه خبره مگه. میریم چمن مصنوعی رو اجاره میكنیم.:jesors:
مالدینی كه خشن بازی نمیكنه. حالا گیرم هم اومدن حاج ممد هم با خودم میارم یه چند تا از اون شیرجه هاش رو بزنه زیر پات با سر بری تو زمین .:sick: چشات این جوری بشه و مصدوم كه شدی بعدش بگی كی خشن تره.:good:

paolo
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۵
خوب كی بیام خونتون.:wink3: ارزون حساب كن مشتری شیم . بابات كه میگفت زمین رو ساعتی 20000 كرایه میده. :1:چه خبره مگه. میریم چمن مصنوعی رو اجاره میكنیم.:jesors:
مالدینی كه خشن بازی نمیكنه. حالا گیرم هم اومدن حاج ممد هم با خودم میارم یه چند تا از اون شیرجه هاش رو بزنه زیر پات با سر بری تو زمین .:sick: چشات این جوری بشه و مصدوم كه شدی بعدش بگی كی خشن تره.:good:

فقط یه چیزی میگم دیگه نباید حرف بزنی ... مالدینی در طول 23 سال زندگی حرفه ای ورزشیش فقط 4بار کارت قرمز گرفته:1::1::1: الان هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــسسسسسسسسسس سسسسسس

esmaeil
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۵
فقط یه چیزی میگم دیگه نباید حرف بزنی ... مالدینی در طول 23 سال زندگی حرفه ای ورزشیش فقط 4بار کارت قرمز گرفته:1::1::1: الان هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــسسسسسسسسسس سسسسسس
مالدینی كه خشن بازی نمیكنه:jesors::apophys: این رو كه خودم گفتم تو میگی بیا خونمون تا بگم كی خشنه:img-tomato:

آره عزیزم :wink:میدونم مالدینی بازیكن بامرامیه. ولی تو اومدی با این حرفات كه میگی بیا خونمون تا بهت بگم خشن یعنی چی داری خرابش میكنی:1:

paolo
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۱
آره عزیزم :wink:میدونم مالدینی بازیكن بامرامیه. ولی تو اومدی با این حرفات كه میگی بیا خونمون تا بهت بگم خشن یعنی چی داری خرابش میكنی:1:

چه جوریاست که اگه تو بیای خونه ی ما مالدینی خراب میشه؟؟؟ درسته که نمایندگی انحصاری مالدینی تو ایران رو گرفتم :apophys: ولی خوب دلیل نمیشه که با اومدن تو به خونه ی ما مالدینی چهرش مخدوش بشه ...
من میگم بیا خونمون تا بهت چندتا ویدئو نشون بدم اون موقع معنای واقعی وحشی گری رو میفهمیدی (ویدئو ها از : فردیناند - ویدیچ - کریس رونالدو - و رونی هستن ...) ... حالا بیا :1::1:

esmaeil
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۶
چه جوریاست که اگه تو بیای خونه ی ما مالدینی خراب میشه؟؟؟ درسته که نمایندگی انحصاری مالدینی تو ایران رو گرفتم :apophys: ولی خوب دلیل نمیشه که با اومدن تو به خونه ی ما مالدینی چهرش مخدوش بشه ...
من میگم بیا خونمون تا بهت چندتا ویدئو نشون بدم اون موقع معنای واقعی وحشی گری رو میفهمیدی (ویدئو ها از : فردیناند - ویدیچ - کریس رونالدو - و رونی هستن ...) ... حالا بیا :1::1:

در رو چرا باز نمیكنی؟ من پشت درتون هستم . در رو باز كن. مثل این كه میترسی:1::jesors: آره میترسی. وگرنه تا حالا در رو باز كرده بودی.

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
در رو چرا باز نمیكنی؟ من پشت درتون هستم . در رو باز كن. مثل این كه میترسی:1::jesors: آره میترسی. وگرنه تا حالا در رو باز كرده بودی.

ای نامرد ... بنزین گیرت اومده و به ما خبر نمیدی؟

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
ای نامرد ... بنزین گیرت اومده و به ما خبر نمیدی؟

آره عزیزم. پریشب 40 لیتر بنزین خردیم. میخوای؟
اه. بازی دوستانم هم كه 3-1 خوردم:img-tomato:
حالا چرا بحث رو عوض میكنی؟ :1:
اشكال نداره بحث رو تموم میكنیم. یه بحث جدید باز میكنیم. بحث بعدی درباره چی باشه؟

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۵
می تونیم درباره ی این حرف بزنیم که کاکا همه ی افتخارات رو به اسم خودش زد و کریس رونالدو و مسی رو سوسک کرد :apophys:

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
بدو بدو. دلت خوشه. تو كه طرفدار مالدینی هستی پس كاكا رو بیخیال. چطوره در مورد تیم های بوشهری هت تریك بحث كنیم؟ ها؟ نظرت چیه؟

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
خوب چه ربطی به این تاپیک داره؟

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۵۱
نمیدونم. مثلا كدوم از این پست هایی كه دادیم به این تاپیك ربط داشته؟ میگم نظرت چیه به سیاوش بگیم واسه بوشهریا یه تاپیك باز كنه؟ همه بوشهریا بریم اونجا؟

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۵۶
من که برام فرقی نمیکنه کجا پست میدم ... دوست داری بگو بسازه هم اونجا باشیم و هم اینجا :d

Vahid
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۰۸
سلام.
می خواستم بدونم این بحث هایی که شما میکنین چه ربطی به این تاپیک داره؟شما که هیچکدوم تو این گروه تیمم ندارین.
راستی منچستر یه چیز دیگست ولی خوب میلانم بدک نیست.

paolo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
خوب ما اومدیم اینجا دیدیم داره تار عنكبوت میبنده گفتیم یه تحولی بهش بدیم ... دیگه اینجوری شد ... بعد مگه ایران به آمریكا ربطی داره كه 6 میلیون ایرانی ریختن اونجا؟ خوب ما هم اومدیم اینجا رو تصرف كردیم

Vahid
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
خوب ما اومدیم اینجا دیدیم داره تار عنكبوت میبنده گفتیم یه تحولی بهش بدیم ... دیگه اینجوری شد ... بعد مگه ایران به آمریكا ربطی داره كه 6 میلیون ایرانی ریختن اونجا؟ خوب ما هم اومدیم اینجا رو تصرف كردیم
خوب خداییش جوابت قانع کننده بودش.
من تو این زمینه دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارم.

esmaeil
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۱۶
خوب خداییش جوابت قانع کننده بودش.
من تو این زمینه دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارم.
خوب خدا رو شكر كه قانع شدی.
آقا وحید مگه تیم خودت تو چه گروهیه؟ بابا اگه تو این گروه هم نیستی بیا اینجا:1:. به گفته پائولو اینجا رو با اجازه كادوس تصرف كردیم.:jesors::1:

Vahid
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
خوب خدا رو شكر كه قانع شدی.
آقا وحید مگه تیم خودت تو چه گروهیه؟ بابا اگه تو این گروه هم نیستی بیا اینجا:1:. به گفته پائولو اینجا رو با اجازه كادوس تصرف كردیم.:jesors::1:

من تیمم تو گروه 2 دسته 2 هستش اسمشم FC Vahid هستش
تاپیک گروه ما هم زیاد فعال نیست.شاید منم اومدم یه قسمتی از اینجارو تصرف کردم.
شماها که با تصرف من مشکل ندارین؟؟؟
دارین؟؟؟؟:1:

paolo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵

اوه اوه اوه :img-tomato:... ما کی باشیم بخوایم با بچه های دسته دو مشکل داشته باشیم :jesors: ... به جمع ما علافان هتریک بپویند و عشق و حال دنیا رو ببر :1::thumbup:

esmaeil
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۳
اوه اوه اوه :img-tomato:... ما کی باشیم بخوایم با بچه های دسته دو مشکل داشته باشیم :jesors: ... به جمع ما علافان هتریک بپویند و عشق و حال دنیا رو ببر :1::thumbup:

به به. منم از طرف یك گروه از علافان دیگه هت تریك ورود آقا وحید رو به تاپیك این گروه تبریك میگم.:jesors::1::good:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱

به به وحيد خان !
يادمه يه بار تو جام حذفي خفن زدي ما رو حذفيدي !! :1:ولي من باهات مشكل ندارم بيا ! :good:

Vahid
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۵۱
بچه ها از همتون به خاطر خوش امد گوییتون ممنون.:img-tomato:.
پس منم به جمع شما میپیوندم البته از هفته دیگه به طور جدی.

بیچاره تیمای این گروه که تاپیکشون شده پاتوق:sick:

Vahid
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۵۵
به به وحيد خان !
يادمه يه بار تو جام حذفي خفن زدي ما رو حذفيدي !! :1:ولي من باهات مشكل ندارم بيا ! :good:

من یادم نمیاد ما با هم بازی کرده باشیم رفتم بازیهامم نگاه کردم چیزی پیدا نکردم.
اگه ای دی بازیو داری واسم بزار اینجا.
اگه هم پیدا نکردی که سعی میکنم جام حذفی فصل دیگه بخورم بهتو خفن بحذفمت:jesors:

esmaeil
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶
عجب شیر تو شیری شده. حواسمون باشه چون این داش سیا داره واسه انجمن ها رئیس میذاره پس ممكنه دیگه نتونیم بیایم اینجا. پس تا اون موقع یه سواستفاده خفن از اینجا باید كنیم.

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۲۷
من یادم نمیاد ما با هم بازی کرده باشیم رفتم بازیهامم نگاه کردم چیزی پیدا نکردم.
اگه ای دی بازیو داری واسم بزار اینجا.
اگه هم پیدا نکردی که سعی میکنم جام حذفی فصل دیگه بخورم بهتو خفن بحذفمت:jesors:

شرمنده من اشتباه كردم اون اف سي زاهدان بود كه ما رو فصل پيش تركوند !:apophys:
به هر حال به قول تو فصل بعد بازي مي كنيم با هم ! :1:

Friend
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۰۴:۵۵
سلام دوستان من
دیدم من توی این گروه تیم دارم
گفتم بیام یکم بحرفم ، مثل اینکه دیگه کادوس نمیاد
خدا کنه بیاد تا یکم باهاش بحرفم و ازش مشاوره بگیرم
با تشکر

esmaeil
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
فرند جون كادوس نیاد اشكالی نداره:good: ماها كه هستیم:jesors:. هرچی خواستی به خودمون بگو.كاری میكنیم كه تو این فصل با سر بخوری زمین:img-tomato: و مستقیم بیای دسته 4:1:

Friend
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۰۸
سلام اسماعیل جان
ممنون از لطفت
ولی آخه این هفته من توی یک بازی ناباورانه کادوس رو بردم ، شاید بخاطر اون دیگه اینجا نمیاد
با تشکر

paolo
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۸
به به ... برادر کمال هم که اومد ... خوش اومدی (عجب مهمون های پر رویی هستیم که به صاحب خونه خوش آمد میگیم :d) ...

Friend
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۱
سلام پائولو جان
ممنون از خوش آمد گویی
گروه ما همه کاربرهاش به جز کادوس بی بخارند ، توی هتریک هم که بهشون پیغام میدم جواب نمیدند
یا من خیلی تیمم ضعیفه که عدد صحبت کردن محسوب نمیشم یا اونا خیلی سرشون شلوغه
بهرحال ما اومدیم اینجا تا شاید یه همزبون پیدا کنیم
با تشکر

HaryAMID
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۶
سلام کمال جان
خیلی خوش اومدی
من که ده تا پست دادم جوابم رو ندادی

ولی هنوزم گیجم که چطور منو بردی

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۹
بچه ها در رين صاحابش اومد ! :1:

Friend
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۰۳:۵۲
سلام کمال جان
خیلی خوش اومدی
من که ده تا پست دادم جوابم رو ندادی

ولی هنوزم گیجم که چطور منو بردی
سلام حمیدرضا جان
نه گیجی نداره دوست من ، ما یه مشت جک و جوون ریختیم تو زمین و بردیم :apophys:
البته یه چیزی میگم تا گیج تر بشی ، من پیک بازی کردم و بردمت :wink3:
با تشکر

HaryAMID
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۳
مرسی کمال جان
MOTS هم میرفتی خیلی فرق نمیکرد چون فاصله خط هافبکهامون بیشتر از این حرفها بود،
یادمه وقتی من لیگ 2 بودم بازی با تاج مشهد(که 2 تا هافبک تیم ملی داشت و الان لیگ برتره) PIC رفته بودم، پس کارت خیلی هم عجیب نیست و قابل درکه،
فکر میکنم اگه تو این بازی هافبکت disastrous هم میشد تو برنده بودی،
بهرحال بازی همینه و همین اتفاقات جذابش میکنه،
موفق و پیروز باشی و انشااله تو 4 تیم اول لیگمون قرار بگیری.

HaryAMID
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
ضمنا قرمزته
:good::good::good:

Friend
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
سلام حمیدرضا جان
واقعا ممنونم ، واقعا جنبه باخت داشتن خیلی مهمه که تو داشتی
با اینکه میدونم فردا له میشم ولی تلاشمو میکنم تا بتونم از بهترین تیم گروهم نتیجه بگیرم
با تشکر

Friend
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۰
سلام دوستان من
خوب ما هم له شدیم ، تا فکر نکنیم پخی هستیم
خیلی دوست دارم حمیدرضا فصل بعد هم توی لیگ ما بمونه ولی اینم میره تا این تاپیک متروکه بشه
با تشکر

HaryAMID
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۰۵
حقیقتش من اول فصل برای رفتن به به دسته 2 برنامه ریزی کردم
ولی الان کم کم دارم پشیمون میشم، چون با این قیمت بازیکنها فکر نمیکنم 4 بازیکنی رو که برای لیگ 2 میخواستم ، بتونم بگیرم
ضمنا با این باختی که آوردم فکر میکنم هنوز برای لیگ 2 ضعیفم.

تا اخر فصل خیلی مونده ، ولی شاید بمونم بهتر باشه.

Friend
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۴۴
سلام حمیدرضا جان
عالیه ، واقعا خوشحال میشم که تو در کنارمون بمونی
راستی هفته دیگه با گلاسونیون بازی دارم ، میدونم بهش میبازیم ولی میخوام سعیمو بکنم تا ازش امتیاز بگیرم تا از تو عقب بیوفته و تو به تنهایی قهرمان بشی ، حالا باید نگاه کنم ببینم میتونم یا نه
با تشکر

misagh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
حقیقتش من اول فصل برای رفتن به به دسته 2 برنامه ریزی کردم
ولی الان کم کم دارم پشیمون میشم، چون با این قیمت بازیکنها فکر نمیکنم 4 بازیکنی رو که برای لیگ 2 میخواستم ، بتونم بگیرم
ضمنا با این باختی که آوردم فکر میکنم هنوز برای لیگ 2 ضعیفم.

تا اخر فصل خیلی مونده ، ولی شاید بمونم بهتر باشه.

رفتن به لیگ بالاتر خودش یک تجربه هستش . اگه یکم سعی و تلاشت رو زیاد کنی حتما در لیگ دسته 2 می مونه .

انشا ا... موفق می شی:1:

HaryAMID
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۹
رفتن به لیگ بالاتر خودش یک تجربه هستش . اگه یکم سعی و تلاشت رو زیاد کنی حتما در لیگ دسته 2 می مونه .

انشا ا... موفق می شی:1:

متشکرم
ولی من یکبار این تجربه رو داشتم:1:، البته اون موقع از حالا ضعیفتر بودم و تقریبا از همون هفته دوم ، سوم میدونستم که میافتم ، فقط با 7 امتیاز سقوط کردم
باید بگم که اینجوری اصلا تجربه خوبی نیست و ایندفعه دیگه خیال برگشتن به لیگ 3 رو ندارم ، یا حداقل دوست ندارم یه پیش باخته باشم.

HaryAMID
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
راستی هفته دیگه با گلاسونیون بازی دارم ، میدونم بهش میبازیم ولی میخوام سعیمو بکنم تا ازش امتیاز بگیرم تا از تو عقب بیوفته و تو به تنهایی قهرمان بشی ، حالا باید نگاه کنم ببینم میتونم یا نه
با تشکر

مرسی کمال جان
امیدوارم ازش امتیاز بگیری ، تیمت نشون داده که هر کاری ازش ساختست
موفق باشی:good:

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
سلام به بروبچز فعال دسته 3 گروه یك . . . خسته نباشین . . . تاپیك باحالی دارین.
موفق باشین.

HaryAMID
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
زنده باشی
مرسی از اینکه یه سری به ما زدی احمدرضا جون.

misagh
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
متشکرم
ولی من یکبار این تجربه رو داشتم:1:، البته اون موقع از حالا ضعیفتر بودم و تقریبا از همون هفته دوم ، سوم میدونستم که میافتم ، فقط با 7 امتیاز سقوط کردم
باید بگم که اینجوری اصلا تجربه خوبی نیست و ایندفعه دیگه خیال برگشتن به لیگ 3 رو ندارم ، یا حداقل دوست ندارم یه پیش باخته باشم.

من شرط می بندم اگه بری بالا حتما می مونی . تو که تجربش را داری دیگه از چی می ترسی ؟

Friend
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۰۱
سلام میثاق جان
بابا رفیق ما رو اغفال نکن
بزار فصل بعد هم توی گروه ما بمونه ، میخوایم فصل بعد هم یکم له بشیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]^/aiw/clapping.gif
البته در مقابل من با میثاق عزیز موافقم ، تیم حمیدرضا خیلی قویه و من مطمئنم اگر توی دسته 2 خیلی بد نتیجه بگیره پنجم یا ششم بشه ولی خوب من نمیخوام این تاپیک منحل بشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]^/aiw/wink.gif
بازم تصمیم اصلی رو خود حمیدرضای عزیز میگیره
با تشکر

HaryAMID
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
بچه ها از محبتتون ممنونم
من 2 تا از بازیکنهای اصلیمو تازه رد کردم، 4تا بازیکن هم برای لیگ2 میخوام ، حالا تا ببینیم چی میشه و خدا چی میخواد.

کمال جان، من با اجازت یه نگاهی به تیمت و گلاسونیون انداختم.
اگه وینگر با Playmaking خوب داشته باشی و بتونی toward middle بذاری و از وسط باAttack in middle بهش فشار بیاری یا اگه فرواردهات wingخوب دارن و بتونی toward Wing بذاری و از کنار با Attack on Wing بهش فشار بیاری فکر کنم بهتر باشه چون حداقل در یک منطقه نسبت به دفاعش برتری بدست میاری.
البته این نظر منه و ببخش که همینطوری پریدم وسط.
موفق باشی

Friend
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۸
سلام حمیدرضا جان
واقعا شرمندم کردی که برام آنالیز کردی
همه چی بستگی به هوای فردا داره ، اگر هوای فردا آفتابی باشه ، میتونم تاکتیک شما رو اجرا کنم
بازم ممنون ، واقعا شوکه شدم که برام اینکارو انجام دادی ، امیدوارم بتونم جبران کنم
با تشکر

HaryAMID
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
چه میکنه این پیرونتوس
کمال جان ، مثل اینکه تو زمین خودت به هیچکی باج نمیدی
این آزالپی هم قلعه عقابهاست

من رو که بردی ، حالا هم تیم دوم جدول رو بردی ، شگفتی بعدی انشاا.. چیه؟

HaryAMID
پنجشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۰۷
این دوست همگروهیمون Sushiant افتاده دنبال بابابزرگهای HT
یه هافبک(احتمالا برلیانت) و یه دفاع (احتمالا اکسلنت) خریده ، هر دو بالای 30

Friend
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۴۰
چه میکنه این پیرونتوس
کمال جان ، مثل اینکه تو زمین خودت به هیچکی باج نمیدی
این آزالپی هم قلعه عقابهاست

من رو که بردی ، حالا هم تیم دوم جدول رو بردی ، شگفتی بعدی انشاا.. چیه؟
سلام حميدرضا جان
آره بردمش ولي چه فايده كه يك شكست بد اونم جلوي يك تيم مونده به آخر جدول دادم
واقعا اصلا فكر اينكه يك مساوي هم ازم بگيره نميكردم
ولي واقعا تيمشو حسابي دست كم گرفته بودم
خدا كنه بتونم جبران كنم
راستي حميد رضا جان قول ميدم از اين به بعد به اين تاپیك بيشتر سر بزنم
تو هم بيا كه ميدونم از كنارت خيلي چيزها ميتونم ياد بگيرم
با تشكر

HaryAMID
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۰۳
آره واقعا بد باختی
ولی مزه اینجور باختهای غیر منتظره رو بچشی ، بد نیست.:wink3:
ولی حتی اگه به پلی آف هم بری ، جای نگرانی نیست.:good:

Friend
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۲۲
سلام حمیدرضا جان
من كه همه ي تلاشمو ميكنم كه بمونم
اميدوارم فصل بعد هم در جوار شما باشيم
با تشكر

Friend
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
سلام دوستان من
مثله اینکه حمیدرضا هم بیخیال اینجا شد
بهرحال امروز بازیهای این هفته برگزار شد و من با هشت گل تیم آخر جدول رو بردم
حمیدرضا هم با پنج گل رقیب هفته آینده من یعنی یا مبر نامی ز مردی یا حقیقت مرد باش رو برد
بقیه نتایج هم اینطوری شد :
گلاسونیون 3 - 1 بارساته
سوشیانت 1 - 1 یوونتوس آی اف سی
با تشکر

HaryAMID
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۱۳
مراقب این سوشیانت باش ، معلومه برنامه داره
برد پرگلت رو تبریک میگم ، صاحب عروسک یکی دو ماه پیش یه HTmail بهم زده بود ، بنده خدا تازه داماده ، خیلی وقت نمیکرد سر بزنه ، اینه که زنگ تفریح شده.

منم برای بازی مهم هفته بعد 2تا از بهترین بازیکنام رو ندارم(یه هافبک محروم و یه وینگر مصدوم)

Friend
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
سلام حمیدرضا جون
آره حواسم بهش هست
چون رقیب اصلیم همین سوشیانته
تو بازیهای آیندم فکر میکنم فقط جلو سوشیانت به مشکل بخورم
یوونتوس آی اف سی خیلی مشکوک میزنه و فکر میکنم بشه بردش
با تشکر

HaryAMID
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
یوونتوس آی اف سی از قدیمیهاست (با 7 فصل سابقه تو گروه از همه قدیمیتره)
ولی کمتر سر میزنه ، تقریبا هر دو هفته یکبار ، وگرنه خیلی خطرناکتر بود،
دست کمش نگیر.:good:

Friend
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۵۹
سلام حمیدرضا جان
بله حواسم بهش هست
کلا گروه ما به نظر خودم سخت ترین گروه سه در هتریک هست
چون بقیه گروهها حداکثر سه تیم خوب دارند
ولی گروه ما پنج تیم خوب داره ( چه پررو خودشم حساب کرد :d )
با تشکر

Ali
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۰
دسته بندی گروههای دسته 3

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Friend
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۵
سلام علی جون
من این رنکینگ رو قبول ندارم
نمیخوام ، دسته خودمون از همه سخت تره ( دو نقطه دی )
با تشکر

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

Friend
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۳۲
سلام دوستان من
بازیهای هفته 12 ام دیروز پیگیری شد
در حساسترین بازی تیم اول جدول آریا یونایتد به مصاف تیم دوم جدول و قدیمیترین تیم این گروه یعنی یوونتوس آی اف سی رفت که این بازی با توجه به میزبانی آریا یونایتد با تساوی دو بر دو خاتمه یافت تا دومین تساوی پی در پی یوونتوس آی اف سی رقم بخورد ، لازم به ذکر است یوونتوس آی اف سی هفته اینده در خانه میزبان پیرونتوس است
در دومین بازی حساس این هفته گلاسونیون در خانه میزبان تیم چهارم جدول یعنی سوشیانت بود که توانست این تیم را با نتیجه 5 بر یک در هم بکوبد
در سومین بازی پیرونتوس در خانه میزبان یا مبر نامی ز مردی یا حقیقت مرد باش بود که توانست این تیم را با حساب شش بر یک شکست دهد
در اخرین بازی هم دو تیم آخر جدول رده بندی یعنی بارساته و عروسک به مصاف هم رفتند که این بازی با حساب هفت بر صفر به سود بارساته خاتمه یافت
با تشکر

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

Friend
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۵:۰۷
سلام دوستان من
نمیدونم چرا حمیدرضا دیگه اینجا پست نمیده ، شاید خودشو دیگه صعود کننده میدونه و متعلق به این دسته نمیدونه ولی بهرحال نتایج این هفته رو به صمعتون میرسونم :
در حساسترین بازی تیم چهارم جدول یعنی سوشیانت در خانه میزبان تیم صدرنشین یعنی آریا یونایتد بود که با حساب پنج بر صفر بازی را به میهمان خود واگذار کرد و به رتبه پنجم جدول سقوط کرد
در دومین بازی حساس این هفته تیم های سوم و پنجم جدول یعنی یوونتوس آی اف سی و پیرونتوس در خانه ی تیم یوونتوس آی اف سی به مصاف هم رفتند که این بازی بعد از 90 دقیقه تلاش دو تیم با تساوی دو بر دو خاتمه یافت ، پیرونتوس با این یک امتیاز ، یک پله در جدول صعود کرد و به مکان چهارم جدول رسید ، لازم به ذکر است این بازی سومین تساوی پیاپی تیم یوونتوس آی اف سی بود
در سومین بازی این هفته تیمهای گلاسونیون و عروسک به مصاف هم رفتند و همانطور که پیش بینی میشد بازی با برتری گلاسونیون خاتمه یافت ، نتیجه این دیدار شش بر صفر به سود گلاسونیون رقم خورد
و در آخرین بازی هم تیم بارساته تیم ششم جدول به مصاف تیم تازه تاسیس اس اس امید و توانست این تیم را در خانه ی حریف با حساب هشت بر صفر شکست دهد
در فاصله فقط یک هفته مانده تا پایان رقابتها صعود آریا یونایتد به دسته ی دو قطعی شد و تیمهای دوم و سوم جدول هم جایگاه ثابت خود را حفظ خواهند کرد ، تنها تغییر که امکان دارد در هفته ی آینده رخ دهد در مکان چهارم و پنجم جدول خواهد بود ، در جایی که تیم چهارم فعلی یعنی پیرونتوس به مصاف تیم پنجم جدول یعنی سوشیانت خواهد رفت ، لازم به ذکر است هر دو تیم 20 امتیازی و به سبب تفاضل گل در رتبه های چهارم و پنجم هستند
با تشکر

HaryAMID
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
سلام کمال جان،ارادت داریم قربان
این هفته هم نتیجه خوبی گرفتی ، تبریک میگم
هفته دیگه ، اگه سوشیانت رو بزنی وحتی یه مساوی هم بگیری (که حتما برات کار راحتیه) هم موندنت قطعی میشه و هم به جایزه میرسی
موفق باشی.

ضمنا من صعودم به لیگ 2 هنوز قطعی نشده و معلوم نیست ، فقط قهرمانیم قطعی شده.

Friend
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۳:۳۲
سلام حمیدرضا جان
نمیخوام مغرورانه حرف بزنم
ولی مطمئنا سوشیانت رو میبرم
از اونور دو دلم که پنجم بشم و پوله بازی پلی آف رو بگیرم
یا چهارم بشم پوله رتبمو بگیرم
با تشکر

juventus1985
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۳:۵۲
ای بابا!یادش بخیر! واسه اولین بار تو این دسته بازی كردم!یعنی شروع كارم از اینجا بود و دومین كامنت اینجا هم كه ماله منه

ولی نتوستم دوام بیارم و افتادم دسته 4!
اما تیم قدرتمندی حالا جایگزین منه و اونم پیرونتوس هستش! كه نیومده تركونده

HaryAMID
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۴
کمال جان ، به نظر من اگه برنامه تمرین استامینا داری پلی آف رو بیخیال شو چون حداقلش اینه که احتمال مصدومیتت کمتر میشه
ولی اگه روال عادی تمرینت رو میخوای ادامه بدی ، مسلما پلی آف بهتره

حالا از نظر مالی کدوم بهتره؟

Friend
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
سلام حمیدرضا جان
مطمئنا پنجم شدن از لحاظ مالی خیلی به سودمه
ولی فکر میکنم اگر چهارم بشم توی جام حذفی قرعه بهترین بهم بخوره
اینطور نیست ؟
با تشکر

HaryAMID
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۷
سلام کمال جان
خوب این فصل هم تموم شد ، بهت تبریک میگم چون یکی از موفقترین تیمهای گروه بودی،
چون آدم خوشفکری هستی اگه یه کم دست به جیب کنی میتونی تو این گروه به قهرمانی فکر کنی،

من هم که رفتم لیگ 2 و متاسفانه تو بدترین گروه ممکن افتادم ، II.2 ، گروهی که 6 تیم واقعا قوی داره و تیم ششمش بهترین هافبک تیم ملی رو داره! بد شانسی از این بیشتر!؟

کاش بازی آخرم رو میباختم و به پلی آف میرفتم ، البته تو بازی آخر با اینکه مطمئن بودم glassonion موتز میاد ، نرمال یازی کردم و موتز رو گذاشتم برای پلی آف ولی چند نتیجه عجیب (گیشا و پاس و شارپ شوتر) من رو مستقیم فرستاد بالا ، حقیقتش میخواستم باین ترتیب گروهی رو که میخوام بیفتم توش رو اول یه محک بزنم و بعد تصمیمم رو برای پلی آف بگیرم ولی بدبختانه بدترین حالت ممکن پیش اومد.

البته تیم دیگه ای که صعود کرده خیلی قوی نیست و شانس اول سقوط برای فصل بعده و احتمالا من هم شانس دوم!

بهرحال موفق باشی ، این تو و این تاپیک III.1 (البته بازم بهت سر میزنم)

porfosor
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
سلام به همه اعضای این گروه
ظاهرا از این فصل ما هم مهمان این گروهیم
و اینطور كه پیداست فقط همین یه فصل!!

Friend
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
سلام کمال جان
خوب این فصل هم تموم شد ، بهت تبریک میگم چون یکی از موفقترین تیمهای گروه بودی،
چون آدم خوشفکری هستی اگه یه کم دست به جیب کنی میتونی تو این گروه به قهرمانی فکر کنی،

من هم که رفتم لیگ 2 و متاسفانه تو بدترین گروه ممکن افتادم ، II.2 ، گروهی که 6 تیم واقعا قوی داره و تیم ششمش بهترین هافبک تیم ملی رو داره! بد شانسی از این بیشتر!؟

کاش بازی آخرم رو میباختم و به پلی آف میرفتم ، البته تو بازی آخر با اینکه مطمئن بودم glassonion موتز میاد ، نرمال یازی کردم و موتز رو گذاشتم برای پلی آف ولی چند نتیجه عجیب (گیشا و پاس و شارپ شوتر) من رو مستقیم فرستاد بالا ، حقیقتش میخواستم باین ترتیب گروهی رو که میخوام بیفتم توش رو اول یه محک بزنم و بعد تصمیمم رو برای پلی آف بگیرم ولی بدبختانه بدترین حالت ممکن پیش اومد.

البته تیم دیگه ای که صعود کرده خیلی قوی نیست و شانس اول سقوط برای فصل بعده و احتمالا من هم شانس دوم!

بهرحال موفق باشی ، این تو و این تاپیک III.1 (البته بازم بهت سر میزنم)
سلام حمیدرضا جان
نمیدونم چطوری ناراحتی خودمو از رفتنت بهت بگم ولی امیدوارم موفق باشی
و اگر خدایی نکرده دوباره قصد بازگشت به دسته سه رو داشتی بازم پیشه ما برگردی
امیدوارم توی این دسته ای که افتادی حداقل بتونی چهارم بشی ، چون تو خیلی تیمت خوبه و البته تفکراتت خیلی قوی هستند و فکر میکنم چون فصل بعد اکثر دوستان با سیستم جدید هتریک آشنا نیستند ، بخاطر هوشه بالایی که داری میتونی خودتو سریعتر از بقیه پیدا کنی و نتایج بهتری بگیری
با تشکر

Friend
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۹
سلام به همه اعضای این گروه
ظاهرا از این فصل ما هم مهمان این گروهیم
و اینطور كه پیداست فقط همین یه فصل!!
سلام مهدیه خانم
برای بار دوم با هم همگروه شدیم
امیدوارم اینبار برای مدت زیادی با هم همگروه باشیم و رقابت خوبی با هم داشته باشیم
با تشکر

Nillo
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۳
سلام مهدیه خانم
برای بار دوم با هم همگروه شدیم
امیدوارم اینبار برای مدت زیادی با هم همگروه باشیم و رقابت خوبی با هم داشته باشیم
با تشکر

توتمني........

فكر نميكردم دخترا هم هتتريك بازي كنن

Friend
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۷
سلام سعید جان
من حدس میزنم دختر باشند
چون اسمه تیمشون مهدیه است
شاید هم پسر باشند و مهدیه نامی رو دوست داشته باشند
با تشکر

HaryAMID
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
توتمني........

فكر نميكردم دخترا هم هتتريك بازي كنن

در سطح بین المللی که تعدادشون زیاده ، حد اقل من بدلایل مختلف (دوستانه و ترانسفر و ...) با 3،4 تاشون برخورد از نوع HTmail داشتم. حتما براتون جالبه که یکیشون یه خانم 39 ساله سوییسی بود و این یعنی HT از نظر سنی و جنسیت محدودیت نداره.(اخیرا هم که اعلام کرده 17 کاربر 81~86 ساله داره)

در مورد ایران هم که یک خانم رو حتما داریم و تیمش هم خیلی قدرتمنده و روی خیلی از پسرها و آقایون رو هم تا حالا تو HT کم کرده و این فصل هم تو لیگ برتره. صاحب Flying Pinguins

یه مطلب جالب دیگه که البته خیلی ربطی هم به موضوع نداره : یکبار با یه تیم از لیگ برتر اسراییل بازی داشتم ، که البته من دعوتش کرده بودم ، پدر و مادر زنش ایرانی از آب دراومدن( شیرازی) ، چند جمله (تعارف و آزوی موفقیت و ...) فارسی برام فرستاد که اون موقع خیلی برام جالب و غیر منتظره بود ( البته اول به english توضیح داده بود که خانمم مینویسه!!! ) .

Friend
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۳
سلام دوستان من
چرا کسی اینجا پستی نمیده
خیلی سکوت فرا گرفته اینجا رو
مسابقات کی قرعه کشی میشه ؟
با تشکر

porfosor
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۹
حالابحث بر سر پسر دختری ماست اول بگم كه من یه مرد 33 ساله با تحصیلات فوق لیسانسم و چون خیلی به فوتبال و بخصوص مربیگریش علاقه دارم وارد هت تریك شدم و گیر افتادم
مهدیه هم اسم محله ایست كه توش زندگی می كنم بخاط همین اسم تیمم رو گذاشتم مهدیه
ولی چون با یكی از هم گروهیهام كه برای من پیغام فرستاد تنها دختر گروهمونه خیلی كری داشتیم مجبور شدم صعود كنم (شاخ تو جیبم رفت) ضمنا با پیرونتوس هم دو فصل قبل هم گروه بودم.
ظاهرا من خیلی عجله كر دم برای صعود و باید از حالا به فكر دسته 4 فصل آینده باشم.

Friend
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۴۰
سلام دوست من
ای کاش اسم شریفتون رو هم میگفتید
تا ما دیگه از این اشتباه ها نکنیم
فکر میکنم هفته اول خوب بود ، البته من خیلی عجیب باختم و فکر نمیکردم گلاسونیون بتونه منو ببره
ولی خوب فکر میکنم موتس بازی کرد ، بهرحال مهم نیست و امیدوارم بازیهای بعدی بهتر از این بازی کنم
با تشکر

porfosor
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
دوستان عزیز سال نو رو به همگی تبریك میگم
امیدوارم تو زندگیتون در سال جدید موفقیتهای زیادی داشته باشید

mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..

Friend
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۷
سلام دوستان من
نمیدونم چرا بچه های این گروه انقدر بی بخارند
واقعا خیلی دوست داشتم با هموطنها کمی کل کل کنم تا بازیهامون جذاب تر بشه
با تشکر

Friend
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
سلام دوستان من
با اینکه این گروه ، توی این انجمن کاملا بی بخار هستند
ولی من خواستم به عنوان قهرمان این فصل این گروه ، از حمید عبدالحی بخاطر راهنماییها و مشاوره هاش تشکر کنم ، مطمئنم شصت هفتاد درصد نتایج من بخاطر مشاوره های حمید عزیز بود
امیدوارم به حقش که همانا منصوب شدن به عنوان سرمربی تیم ملی هست برسه
با تشکر

sina14
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
سلام

نمیدونم اما احتمالا من به این گروه صعود میكنم
البته یه پیش بینیه! معلوووم نیس!

فعلا

یا حق

Friend
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
سلام سینا جان
بله توی گروه ما میوفتی
ورودت رو تبریك میگم
امیدوارم توی لیگ بمونی
تیمتو قوی کن ، تیمتو نگاه کردم ، باید خیلی قوی تر بشه
با تشکر

Alexi
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
خوب من هم بعد از یک سال باز تصمیم گرفتم جدی بچسبم به تیم و در اولین اقدام با اخراج و فروش بازیکنان مازاد تیم رو کمی سبک کردم و بعدش هم 4 بازیکن خفن خریدم که خوشبختانه همگی هم جواب دادن تا الان...فکر میکنم گروه یک از همه گروه ها سخت تر باشه چون 3 تیم خیلی خوب داخلش هست که هر سه شانس صعود هستن و بقیه هم تیمهای خیلی خوبی هستن...
انشالله که فصا آینده لیگ جذابی رو داشته باشیم...

Friend
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۵۰
سلام خشایار جان
خیلی خوشحالم که بالاخره تصمیم گرفتی بیای اینجا
آره گروه ما خیلی سخته ، واقعا تیمهای خوبی داریم
چهار تا تیم بالای 45 ستاره میگیرن ، این یعنی فوق العاده
تازه بقیه تیمها هم ، بالای 35 ستاره میگیرن
واقعا لیگ سخت ولی در عین حال جذابی رو داریم که من خیلی خوشحالم که توش هستم
خشایار جون فصل بعد توی تابستون میوفته ، خواهشا جدی بگیر تا آدم با اضطراب زیادی جلوت بازی کنه
این فصل که تیم رو ول کرده بودی ، من بازیهامو با نرمال جلوت بردم و حتی چهار تا بهت زدم ، میخوام این فصل برای مساوی باهات بیام تو زمین ، خواهشا جدی بگیر
با تشکر

Alexi
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
سلام خشایار جان
خیلی خوشحالم که بالاخره تصمیم گرفتی بیای اینجا
آره گروه ما خیلی سخته ، واقعا تیمهای خوبی داریم
چهار تا تیم بالای 45 ستاره میگیرن ، این یعنی فوق العاده
تازه بقیه تیمها هم ، بالای 35 ستاره میگیرن
واقعا لیگ سخت ولی در عین حال جذابی رو داریم که من خیلی خوشحالم که توش هستم
خشایار جون فصل بعد توی تابستون میوفته ، خواهشا جدی بگیر تا آدم با اضطراب زیادی جلوت بازی کنه
این فصل که تیم رو ول کرده بودی ، من بازیهامو با نرمال جلوت بردم و حتی چهار تا بهت زدم ، میخوام این فصل برای مساوی باهات بیام تو زمین ، خواهشا جدی بگیر
با تشکر

قبلا داخل انجمن قبلی عضو بودم تازه مدیر هم بودم مثلا!!!گفتم بیام اینجا واسه كری خونی!!!
گروه كه قطعا سخت ترین گروهه...جدی اگر بگیرم كه مثل دو فصل پیش میرم دسته دو و این تصمیم رو هم گرفتم! اون بازی رو گولش رو نخور چون هیچ كدو از بازیكنام سر جاشون نبودند واسه همین افتضاح بازی كرده بودیم! مطمئن باش دو بازی آینده با اینكه سخته ولی میبرمت...:1:

Friend
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
سلام خشایار جان
از خدامه یه یوونتوسی منو ببره
ولی خوب فکر نکنم به این قاطعیت که میگی بتونی ببری
بهرحال امیدوارم با جدی گرفتن مسابقات شاهد یک هیجان بدون وصف باشیم
با تشکر

Daniro
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
سلام دوستان
این فصل با تیم ساری تو گروه شما هستم و قراره سعی کنم فصل بعد تو دسته 3 باقی بمونم البته این گروه، گروه خیلی خوبیه. از آشنایی با شما خوشحال میشم.

دانیال

Friend
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴
سلام دوست من
خیلی خوشحالم که بچه ها ی این گروه توی این تاپیک دارن فعال میشن
امیدوارم اینجا رو بیخیال نشید و توی مدتی که مسابقات در حال برگزاری اینجا با هم کری بخونیم یا تبادل نظر بکنیم
ساری جان من تیم شما رو هم دیدم ، تیم خوبی داری امیدوارم بتونی توی این دسته بمونی
با تشکر

Daniro
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
سلام دوست عزیز من اسم شمارو نمیدونم! من دانیال هستم.
من فصل قبل تو گروه 20 دسته 4 بودم اگر یه سری به اون تاپیک بزنی میبینی که یکی از فعال ترین تاپیک ها بوده و هست و بچه هایی که حتی صعود کردند هنوز هم تو اون تاپیک کل کل میکنند!!!
دوست دارم به کمک هم بقیه بچه هارو هم بکشونیم به این سایت تا همه دور هم باشیم و کل کل کنیم یا به هم کمک کنیم.
روی من حساب کن اساسی !

Dangerous boy
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
بد فعال شدی دانی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Friend
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
سلام دانیال جان
من کوچیکت کمال هستم
فکر میکنم در کنار تو و دیگر دوستان بتونیم یک تاپیک فعال داشته باشیم
با تشکر

Daniro
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۰
میبینم که همه ی تیم ها تو فکر تقویت خودشون هستند تا این فصل بترکونن!!!
البته ترکوندن کمال خیلی به چشم می آد ! کمال جون بی خیال قهرمان این فصل خودتی!
ما هم همچنان منتظر شروع بازیها هستیم تا تیم هارو یکی پس از دیگری ببریم!!

Friend
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۹
سلام دانیال جان
این فصل به احتمال زیاد قهرمان خشایار عزیز خواهد بود
تیم خیلی خوبی بسته و تیمهای دیگه خیلی باهاش فاصله دارن
از لحاظ بازیکن الان من در رتبه چهارم لیگ هستم و اگر فصل بعد بتونم قهرمان بشم شاهکار کردم
بهرحال همه تلاشمو میکنم و خیلی امیدوارم که بتونم در کنار بچه ها به خوبی ادامه بدم
با تشکر

Dangerous boy
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۵۶
اوه اوه چه نونی بهم قرض میدن :3:
همتون سوسکین باااااا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Daniro
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
اوه اوه چه نونی بهم قرض میدن :3:
همتون سوسکین باااااا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

آیدین تو باید همه جا سرک بکشی؟!!!! :sick:

Daniro
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
کمال!! کی گفته تو از لحاظ بازیکن چهارمی ؟!! اگه اینطوریه من همین الان سقوط آزاد کنم!!! چون بازیکنان تو با بازیکنان من قابل مقایسه نیستند پس من دقیقا آخرم!!!

Daniro
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
راستی کمال جون خیالت راحت باشه خودم خشایار رو سوسک میکنم تا تو قهرمان شی!!!

Friend
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
سلام آیدین جون
تو هم بیا گروهه ما ، میخوای با هتریکی ها بحرفم که تو رو بیارن تا یکم ببینی سوسک کجاست ؟
با تشکر

Dangerous boy
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
سلام آیدین جون
تو هم بیا گروهه ما ، میخوای با هتریکی ها بحرفم که تو رو بیارن تا یکم ببینی سوسک کجاست ؟
با تشکر
فصل بعد سوسک کش میاد
یوها ها ها ااااااااااااااا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Daniro
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۵۶
خدایی با وجود من این گروه به سخت ترین گروه دسته 3 تبدیل شده!!! چه شود این فصل!!

Friend
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
سلام دانیال جان
نمیدونم چطوری پستهای اول این صفحتو ندیده بودم
من گفتم از لحاظ بازیکنی تیم چهارم هستم ، نه از لحاظ قدرت
چون من با همین بازیکنها این فصل قهرمان شدم ولی خوب فصل بعد ماجرا فرق میکنه
امیدوارم بازم موفق بشم
با تشکر

Daniro
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۱
خب بازیها قرعه کشی شد!!! من هرچی به بازیها نگاه میکنم میبینم همه ی بازیها خیلی سخته حتی بازی اول!!!
خدا رحم کنه البته بجز بازی اول d:!
کمالی بازی های آخر ما با همه!!! میخوای بهت ببازم ؟!!!!!! سعی کن یه جوری منو بخری در غیر این صورت سرنوشت بدی در انتظارته!!!

Friend
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
سلام دانیال جان
قرعه کشی من زیاد خوب نیست
چون دو تا آسون ، دو تا سخت شده بازیهام
بهرحال امیدوارم این فصل هم مثل فصل قبل خوب کار کنم
با تشکر

sina14
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
سلام بچه ها....

آقایون ما تازه وارد نیستیم اما یه تیم داشتیم که به فنا رفت!:1:
بعد از مدتها دوباره اومدیم با این تیم حالا هم توی دسته سه ایم:good:
اقایون محض رضای خدا مراعات ِ حال ِ تیم ِ کوچولو و تنبل ِ منو بکنید....:king:
کیسه بکسش نکنید....:img-tomato:
هر کی هم تفاضل ِ گل میخواد خدا وکیلی بازی با منو به همون سه تا فوقش چهار تا قناعت کنه:nea:
عب نداره من برگردم دسته چهار اما خدا رو خوش نمیاد با یه وضعیت ِ فضاحت بار منو پرتم کنید بیرون:sad53:
یه کم با من یواش تر :2:

خیر از جووونیتون ببینید الهی!
:blush2:

Friend
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
سلام سینا جان
تیمت تیمه خوبیه ، فکر میکنم با یکم تلاش بتونی جزو چهار تیم دوم جدول باشی
با تشکر

sina14
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
سلام.........

مشخصا من جزء چهار تیم دوم هستم....
اما شایدم جزء دو تیم چهارم...
به هر حال ما از الان رفتنی هستیم...

Friend
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
سلام سینا جان
فکر نکنم دیگه انقدر ضعیف باشی
فکر میکنم بتونی از مهدیه و سوشیات و ای سی ساری امتیاز بگیری
با تشکر

Daniro
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
سلام سینا جان خوش اومدی
انقدر نا امید نباش
من هم تیمم خیلی ضعیف تر از تیم های بالای جدوله ولی با محاسباتی که کردم اگر خوب کار کنم میتونم برای فصل بعد بمونم.
تو هم یکی دو تا بازیکن خوب اضافه کن به تیمت تا قوی تر بشی.
کمال جان سینا شاید بتونه از مهدیه و سوشیات امتیاز بگیره ولی مثل اینکه هنوز مارو نشناختی که میگی میتونه از من امتیاز بگیره! امروز تیم منو می شناسی!!!
از الان به هوادران قول میدم که من آخر فصل 5 ام میشم...

sina14
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
آقایون ِ جنتلمن سلام

بابا شما انتهای امیدید...........!
این همه که شما امید میدید اگه زودتر اومده بودم باهاتون دوست شده بودم که الان فک کنم ریاست محترم جمهور مملکت بودم
به هر حال ممنون... امیدوارم موفقی باشین همه تون
امروز بازی ها شروع میشه...
ببینیم چی پیش میاد!

یا حق

sina14
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
این هم از بازی اول.... !!!
تیم تازه تحویل بهتر از این نخواهد شد!
رده پنجم زیاده!
باشگاه اعتبارات کافی نمیده که بتونیم تقویت کنیم
ورزشگاه هم که همون ورزشگاه نقلیه
اینجوری درآمد رو باید بدیم قسط هامونو صاف کنیم
اونوقت چیزی برای خوردن و خرج کردن و پس انداز نداریم
ما فقیریم!
Help us

Alexi
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
خوب تبریك میگم به تیم های برنده ( mahdieh و AC SARI و glassonion 76)
واسه بازی اول بد نبود و تونستم یكی از بهترین تیم های گروه رو ببرم با نتیجه خوبی هم بردم...انشالله كه بقیه بازی ها رو هم بتونم با موفقیت به اتمام برسونم...
اگر خدا بخواد میخوام انشالله این فصل همه بازی ها رو ببرم با یه برنامه ریزی مناسب...
بزودی ورزشگاه الساندرو دل پیرو هم 75 هزار نفری خواهد شد...

Friend
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۴۵
سلام دوستان من
من واقعا در یک مصاف کاملا برتر باختم
برید گزارش بازی رو بخونید ، اون فقط دو تا موقعیت گل داشت و گل کرد
واقعا نمیدونم چرا باختم فکرشم نمیکردم ، امیدوارم بازیهای بعدی رو با برد پشت سر هم بزارم
تیم خشایار هم فوق العاده خوب شده و مهرداد رو له کرد ، امیدوارم هفته دیگه نتایج عادلانه تری رقم بخوره
با تشکر

Daniro
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۴۸
کمال ناراحت نباش جبران میکنی
خشی جون بهت تبریک میگم ولی هفته بعد به این راحتی ها نمیبری یکی دو تا گل بهت میزنم!

Alexi
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
ممنون دوستان...به هر حال اول لیگ هست و تیم ها تا بیان رو دور كمی طول میكشه...ایشالله كه همه موفق باشند و من صعود كنم!!!:1:

sina14
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
خودتونو آماده کنین که تنبلای من میخوان بیان توی زمینو ....................
.
.
.
بیان توی زمینو.....................................
.
.
.
توی زمینو.........................
.
.
.
ببازن !!!

مراقب باشید! ( زیاد نزنین )

Alexi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
خوب بازی دوم رو هم 2 بر 0 بردم در حالی كه طبق گزارش باید حداقل 5 بر 0 میبردم ولی خوب تیم ساری خیلی خوب مقاومت كرد و بهشون تبریك میگم بابت این تیم محكم...انشالله كه در آینده موفق تر عمل كنه...
glassonion 76 هم برد تا با یك گل زده بیشتر بره صدر جدول و البته در یك شگفتی مهدیه هم تونست تیم كمال عزیز رو بزنه و سوم بمونه!كمال بد جام رو شروع كرده ولی در هر صورت وقت هست و باید ادامه كار رو سفت بگیره...به همه برنده ها تبریك میگم و برای بقیه هم آرزوی موفقیت دارم...

Friend
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱
سلام دوستان من
برای خودم خیلی عجیبه چرا در دو بازی که هم درصد مالکیت توپ ، هم تو موقعیت گل ها نسبت به تیم مقابلم سرتر بودم باختم ، بهرحال از بازی بعدی انشاالله برای برد شروع میکنیم
به امید اینکه این باختما تداوم نداشته باشه و با یک برد روحیه تیمم برگرده
همه تلاشمو میکنم که دوباره به جمع مدعیان برگردم ولی تا حدودی از قهرمانی دور شدم
با تشکر

Daniro
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
خوب من بخاطر بازی بسته ای که انجام دادم از هواداران عذرخواهی میکنم!
بالاخره تیم یووه چند سر و گردن برتر از ما بود و به نظر من نتیجه عالی گرفتیم و فعلا همون طور که میخواستیم داریم پیش میریم.
به تیم یووه هم تبریک میگم. کمال عزیز ما هم باخت تا این بازی شگفتی هفته دوم ما باشه.
از سینای گل هم تقاضا دارم یه مقدار تیمش رو قوی تر کنه تا حریفان با خیالت راحت با این تیم بازی نکنند!!!
از حالا میریم رو آنالیز بازی بعدی و به امید پیروزی...

sina14
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۶
آخه عزیز دلم با کدوم اعتبار مکفی بنده به داد تیم تازه تحویلم برسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعتبارم تازه شده 35,000,000- حالا من با این همه پول به کجای این تنبلا برسم؟
عیبی نداره...
هیچ حسابی روی موندن نکرده بودم از اول...
این تیم دو سه فصل کار داره تا توی دسته چهار یه تیم خوب بشه
با این حساب داره توی دسته سه دست و پا میزنه بد نیست!
14 باخت یه رکورد به یاد ماندنی از تنبلهای منه!

sina14
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
آقایون من تیم آخرم اما این همه فعالیت میکنم... حالا اگه اول بودم چی!
کجایین؟
بیایین یه کم راهنمایی کنین من چیکارشون کنم این تیم تنبلمو!

Friend
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
سلام دوستان من
من همیشه وقتی به نت میام این صفحه جلوم بازه و منتظرم دوستان یه چیزی بگن تا من اظهار نظر کنم
ولی خوب همه ساکتن و چیزی نمیگن ، من امیدوارم از هفته ی دیگه با یک برد تیممو برگردونم به رقابتها
خیلی افتضاح نتیجه گرفتم و اصلا قابل بخشش نیست
جام حذفی هم که اینطور که پیداست ، حالا حالاها با بات بازی داریم
با تشکر

Daniro
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
آقایون من تیم آخرم اما این همه فعالیت میکنم... حالا اگه اول بودم چی!
کجایین؟
بیایین یه کم راهنمایی کنین من چیکارشون کنم این تیم تنبلمو!
سینا جان شما خودت استادی ولی من پیشنهاد میکنم یکی دوتا دفاع بخر و با سیستم دفاعی بازیکن کن خیلی بهتر نتیجه میگیری.

Daniro
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۱
سلام دوستان من
من همیشه وقتی به نت میام این صفحه جلوم بازه و منتظرم دوستان یه چیزی بگن تا من اظهار نظر کنم
ولی خوب همه ساکتن و چیزی نمیگن ، من امیدوارم از هفته ی دیگه با یک برد تیممو برگردونم به رقابتها
خیلی افتضاح نتیجه گرفتم و اصلا قابل بخشش نیست
جام حذفی هم که اینطور که پیداست ، حالا حالاها با بات بازی داریم
با تشکر

سلام کمال جان
من هم دو سه تا بازی خیای مهم با سوشیانت ، مهرداد و مهدیه دارم که فکر میکنم اگر بتونم از یکی دوت از این تیمها نتیجه بگیرم خیلی عالی میشه و برای بقا در این گروه امیدوارم میشیم.
اگر اشتباه نکنم بازی بعدت با سینا هست؟ خوب فکر کنم مشکل خاصی نداشته باشی زیاد نگران نباش تو بازیهای برگشت میتونی نتایجی که گرفتی رو جبران کنی.
در مورد جام حذفی هم فکر میکنم فعلا تیمهای بات از چند جنبه به نفعه
اول اینکه باعث تقویت روحیه تیم و هواداران میشه و دوم اینکه میتونی بازیکنان جوانت رو تمرین بدی و با سرعت بیشتری میتونی تجربشونو بالا ببری ولی از نظر مالی کاملا ضرره!!!

Friend
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۱۶
سلام دنیال جان
ممنون از راهنماییت
نه من هیچ حریفی رو دست کم نمیگیرم
از امروز میرم تا سینا رو آنالیز کنم ، فکر نمیکنم تیمش اونقدرها که میگه ضعیف باشه و واقعا نکات قوت زیادی داره
باید بازی سختی در پیش رو داشته باشم ولی امیدوارم اولین بردم رقم بخوره
چون بعد از این بازی دو بازی سخت با مهرداد و همین خشایار خودمون دارم که واقعا برام سرنوشت سازه
با تشکر

Daniro
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
با سلام
بازی امروز خیلی برام مهمه
خدا کنه بتونیم بازی خوبی از خودمون به نمایش بگذاریم و حداقل بتونیم یک امتیاز از این بازی بگیریم.
تیم سوشیانت تیم خوبیه

Daniro
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
مگه میشه داور تا دقیقه 30 بازی به یک بازیکن دو بار کارت بده در واقع تو 4 دقیقه دو کارت!!!
دقیقا از همون جناجی که اخراج شدم دو بار گل خوردم!!!
لعنت به این شانس.

Friend
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
سلام دانیال جان
سوشیانتی که تا امروز افتضاح بازی کرده بود رو به مسابقات برگردوندی
خیلی جدول جالبی شده ، دومین لیگ سخت دسته سه هستیم
فکر میکنم خیلی لیگه جالبی شده این فصل و مهدیه این فصل داره پیرونتوس فصل پیش میشه
ولی مطمئنم مهدیه دوومی نداره و به راحتی با دو بازی که با گلاسونیون و یوونتوس داره میاد پایین
در آخر از بازگشت تیمم به مسابقات خوشحالم ، امیدوارم این بردها ادامه داشته باشه
راستی سینا آخره ضد فوتبال بازی کرده بودا ;d
با تشکر

Dangerous boy
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
فوتباله و هزار اتفاق [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Alexi
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۰۳
متاسفانه در حالی كه 4-2 تا دقیقه 80 جلو بودم تیم گلاسونیون با ضد فوتبال و فوتبال خشن خودش و مصدوم كردن دو بازیكن اثر گذار من در خط دفاع و هافبك میانی بازی رو به تساوی كشوند كه واقعا حقش نبود...من دلم میخواد تیم حریفم فوتبال بازی كنه اون هم مردانه نه اینكه بیاد نا جوانمردانه بازی كنه! تیم ساری او هفته اومد دفاعی بازی كرد و من هم تبریك گفتم چون بضاعت تیمش اینه و روش خوبی رو پیش گرفته ولی این تیم با این روش فوتبال بازی كردن داره یه بازی سالم رو از بین میبره...به هر حال در بازی برگشت حقشون رو حسابی خواهند گرفت...
به تیم های برنده تبریك میگم...

Friend
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۵۸
سلام خشایار جان
بهترین نتیجه برای تیمهای دیگه توی بازیه شما رخ داد
فکر میکنم ضربه بدی از مصدوم ها خوردی ، چون تعداد هفته هاشون بالا هستند ، البته هفته دیگه بازی آسونی داری و با ذخیره هاتم میتونی ببری ، بهرحال امیدوارم کسی که لیاقت داره بره صدر
با تشکر

Daniro
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۰۶
با سلام
خشی جان من آنلاین بازیهارو نگاه میکردم و باورم نمیشد که تیمت مساوی کرده باشه به هر حال فکر نمیکنم چیزی رو از دست داده باشی و با قویترین رقیبت مساوی کردی اونم با شرایط خاص! هنوز فرصت زیادی داری سعی کن بازی این هفته رو با اختلاف بالا ببری چون امکان داره تفاضل خوب یه روزی به دردت بخوره.
من هم این بازی با مهدیه بازی دارم که تا اینجا 3 تیم خوب رو برده و در صدر جدول جا خوش کرده!
اگه بازیکنام رو فرم باشن بازی خوبی میشه!!

Alexi
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
خوب در یك بازی سخت و نفس گیر تونستم 1 بر 0 كوالا رو ببرم و همینجا واقعا تبریك میگم به این تیم كه تونست با یك شیوه خوب واسه من روز سختی رو رقم بزنه...
البته من روحیه تیمم به خاطر مصدوم ها پائین اومده بود و حمله هم به خاطر اینكه از جناحین بود و به 3 فوروارد و 3 هافبك اون هم هجومی بازی میكردم طبیعی بود كه با سیستم تیم روبرو بیشتر بازی دست اون ها باشه...
به تیم های برنده تبریك میگم

sina14
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
سلام بچه ها....

واقعا فکر نمیکردم تیم تنبلم بتونه اینطور بازی کنه....
دارم تجربه های جدیدی توی دسته سه و بازی توی این دسته پیدا می کنم
این فصل دوم حضورمه توی این تیم تازه تاسیس
مرسی Alexi به هر حال با مصدمیت دروازه بانم و نداشتن جایگزین مناسب برای اون یه گل خوردم
از دانیال به خاطر راهنماییش ممنون
هنوزم نیاز دارم به همفکریتون
در ضمن.... داداش کمال... بگو کجای فوتبالم ضد فوتبال بوده!
مرسی

یا حق

Daniro
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۵۶
مرسی سینا جان عالی نتیجه گرفتی تیمت خیلی ضعیف تر از تیم حریفت بود و این نتیجه خیلی خوبه.
من هم واقعا بدشانسم!!! بهترین و گرون ترین بازیکنم دقیقه 18 بازی مصدوم شد اونم در پستی که خیلی برام اهمیت داشت و مطمینم اگر بازیکنم مصدوم نمیشد بر حسب امتیازی که در هافبک میگرفتم میتونسم بازی رو ببرم به هر حال این مساوی هم نتیجه خوبی بود و همچنین تیم های صدر جدول رو عوض کرد.
به تیم های کمال و گلس هم تبریک میگم!
بازی بعد ما هم بازی سخت و سرنوشت سازیه! مهرداد هم تیم خیلی خوبیه و بهتر از مهدیه و سوشیانته...
تا بعد...

Friend
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۸
سلام دوستان من
من واقعا به سینا تبریک میگم ، اگر میتونست از خشایار مساوی بگیره ، من هر کاری میکردم تا بهش ثابت کنم تیمش ارزشهاش بیش از این حرفهاست
فکر میکنم مهرداد دیگه تیمشو ول کرده باشه ، بازیکنان خیلی خوبی داره ولی فرمهاشون داغونن ، بخاطر همینه که الان به این وضع افتاده ، فصل پیش از دسته دو افتاد توی گروه ما ، فکر نکنم الان جایگاهش جایگاهه مناسبی برای تیمش باشه
بهرحال به دانیال عزیز هم تبریک میگم ، فوق العاده تونست تیم شگفتی ساز مهدیه رو نگه داره ، البته من بازیشون رو دیدم ، دانیال میتونست برنده بازی هم باشه ولی باز خوب بود
جالب اینجاست توی این هفته مساوی خوب داشتیم ، مثل اینکه هتریک داره کاری میکنه که مساوی هم معنا پیدا کنه
منم که بعد از دو هفته ی کاملا بد ، دو هفته ی آخر رو با پیروزی پشت سر گذاشتم
هفته دیگه با خشایار بازی دارم ، مطمئنم بازی فوق العاده سختیه ، اونم توی زمین آلساندرو دل پیرو ، اسطوره یوونتوس کبیر ، خیلی سخته یک دربی یوونتوسی رو بردن ولی خوب تلاشمو میکنم ، با اینکه میدونم خشایار خیلی از من سر تره
با تشکر

sina14
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
سلام

کمال، دانیال، خشایار.... ممنون بچه ها که بهم روحیه میدید!
دلگرم تر میشم که سوای بازی ها بیشتر باهاتون دوست شم!

یا حق

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰
این کیه که جام حذفی خورده به من ؟
آماده باش واسه سوسک شدن
یو ها ها ها ها ها ها ها ها

sina14
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
عجب افاضاتی می فرمایند این حضرت ِ خطرناک پسر
باشد...
ما سوسک!
موفقیت شما آرزوی ماست!
اما شما که بدون ِ مقدمه وارد می شوید...
شما آقای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dangerous boy
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۰۳
عجب افاضاتی می فرمایند این حضرت ِ خطرناک پسر
باشد...
ما سوسک!
موفقیت شما آرزوی ماست!
اما شما که بدون ِ مقدمه وارد می شوید...
شما آقای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوهوم (صاف کردن گلو)
بنده آیدین هستم مالک تیم شیاطین سرخ
دیگه چی ؟ :1:

sina14
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
اوهوم (صاف کردن گلو)
بنده آیدین هستم مالک تیم شیاطین سرخ
دیگه چی ؟ :1:

چطوری آیدین؟
باشه...!
ببینیم چی میشه!

Dangerous boy
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۴۵
چطوری آیدین؟
باشه...!
ببینیم چی میشه!
کرتم
پایه ای پیک بریم ؟؟!!
عمرا اگه من بیام :3:

sina14
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
کرتم
پایه ای پیک بریم ؟؟!!
عمرا اگه من بیام :3:

پیک موتوری؟؟؟
اتفاقا منم گواهینامه موتور ندارم نمیام!:stinker:
حالا بیا ببینیم چی میشه!
:jesors:

Ma3oud
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
سینا تا حالا کوالا رو از نزدیک دیدی؟:)

Dangerous boy
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
پیک موتوری؟؟؟
اتفاقا منم گواهینامه موتور ندارم نمیام!:stinker:
حالا بیا ببینیم چی میشه!
:jesors:
دلم به حالت میسوزه من پیک میام تو موتز بیا :3:

sina14
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
سینا تا حالا کوالا رو از نزدیک دیدی؟:)

پیشنهاد میکنم بیای یه بار تمرینایِ تیممو از نزدیک ببینی
تا ببینی بیست و یکی کوالا چطوری تمرینا رو می پیچونن و میرن یه گوشه که فقط بخوابن
کوالاهای من خیلی تنبلن
اوقات بیکاریشونو میخوابن
برا همینه اینجای جدولن!
:wink3:

sina14
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
دلم به حالت میسوزه من پیک میام تو موتز بیا :3:

آیدین........!
مثه اینکه بیکار تر از من و تو پیدا نمیشه!
ببین تاپیک بچه های گروهمونو به چه روزی انداختی!
هی تو بگو منم مجبور میشم جوابتو بدم... بعدش آخر سر ببین چی به روز این تاپیک میاد

Friend
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۰۵
سلام دوستان من
فردا هفته پنجم لیگ آغاز میشه و واقعا بازیهای حساسی رخ میده
در جایی که چهار تیم بالای جدول و چهار تیم پایین جدول با هم بازی دارند و ممکنه در امتیازات تغییر زیادی رخ بده
من حدس میزنم ، مهدیه کم کم با بازیهای سختی که پیش رو داره ، به جایگاهی که براش تصور میشد بر میگرده
البته این فقط یه پیش بینیه و شاید باز هم شاهد شگفتی باشیم
در مورد گلاسونیون فکر کنم بتونه مهدیه رو ببره ، در مورد بازی خودم با خشایار ، خیلی امید ندارم ، چون توی زمین خشایار هست و احتمال اینکه ببازم خیلی زیاده
در مورد تیمهای پایین جدول هم بازیهای حساسی رخ میده که فکر کنم باعث بشه از الان تیمهای سقوط کننده رو بشناسیم
با تشکر

Friend
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
سلام دوستان من
باز هم جناب آقای خشایار حسابی مارو حرص داد
هر وقت باهاش بازی میکنم ، یکی دو تا مصدوم میدم و در یک حرکت عجیب یکهو باهام مساوی میکنه
فکر کنم خودش هم میدونه که حق من بود که این بازی رو ببرم و واقعا فقط موتور هتریک میدونه که چطوری باهام مساوی کرد
بهرحال امیدوارم یک امتیازی که ازم گرفت براش مفید باشه
ضمنا ازت ممنونم که مهاجممو سه هفته مصدوم کردی
با تشکر

Alexi
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
متاسفانه در حالی كه میتونستیم بازی رو ببریم ولی مصدومیت بهترین مدافع تیمم و همچنین دومین هافبك برتر تیمم مجبورم كرد تا سیستم بازیم رو عوض كنم و نتونم نتیجه دلخواه رو بگیرم و بازی مساوی شد و فكر كنم این بهترین نتیجه برای كمال عزیز بود كه الحق تیمش خوب بازی كرد! به هر حال طی این دو هفته به خاطر مصدومیت این بازیكنام روحیه تیمی بشدت افت كرد و حتی در بازی به این مهمی ورزشگاه من هم پر نشد ولی خیالی نیست چون قطعا با تدابیری كه اندیشیدیم انشالله امسال قهرمان خواهیم شد به امید خدا...

sina14
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
نع!
فایده نداره!
اینا باید برن...... غازچرونی!

Alexi
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
سلام دوستان من
باز هم جناب آقای خشایار حسابی مارو حرص داد
هر وقت باهاش بازی میکنم ، یکی دو تا مصدوم میدم و در یک حرکت عجیب یکهو باهام مساوی میکنه
فکر کنم خودش هم میدونه که حق من بود که این بازی رو ببرم و واقعا فقط موتور هتریک میدونه که چطوری باهام مساوی کرد
بهرحال امیدوارم یک امتیازی که ازم گرفت براش مفید باشه
ضمنا ازت ممنونم که مهاجممو سه هفته مصدوم کردی
با تشکر

بابا داش كمال اولا كه یه بازیكنت مصدوم شد! دوما اینكه وقتی تو انقدر مصدوم میدی این نشونه ضعف تیم خودته نه حریفت! قطعا یا تمرینات كمه و یا سن بازیكن هات بالا هستش! عامل دیگه ای نمیتونه دخیل باشه!
بعدشم اینكه فكر كنم وقتی نتیجه مساوی رو دیدی خودت هم شكه شدی! درست مالكیت توپ رو داشتی بخاطر اینكه سیستمت حمله از عمق بود! بعدشم اینكه مطمئن باش اگر من بهترین دفاع و دومین هافبك برتر تیمم رو در اختیار داشتم راحت زده بودمت داداش...
به هر حال من خودم 2 تا از بازیكن هام رو هفته پیش از دست دادم كه حالا به ضررم شد و این دیگه دست من و تو نیست...
انشالله بازی برگشت بازی بهتری در بیاد

Friend
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
سلام خشایار جان
مطمئنی بازی رو دیدی ؟
داداش تا دقیقه 77 دو هیچ عقب بودی که بعد از مصدوم کردن مهاجمم ، تونستی به بازی برگردی و دو تا بزنی
اونم در عرض یک دقیقه ، این تنها در هتریک ممکنه
مثل اینکه شما شوکه شدی که فکر کردی منم شوکه شدم
والا من توی کل فصل اصلا مصدوم نمیدم ولی سر بازی باهات همیشه مصدوم دادم
مصدومیت بازیکن به اخلاق مدافع حریف هم مربوط میشه
ولی جدا بهتره واقع بین باشی و قبول کنی که از بدست آوردن این یه امتیاز چقدر خوشحالی
یه جوری میگی من از تساوی خوشحالم انگار بازی رو عقب بودم ، من دو هیچ جلو بودم و حتی یه توپ هم به تیر زدم
امیدوارم بازی برگشت با تمام قوا بیای و کسب این یه امتیاز رو بهت تبریک میگم
با تشکر

Daniro
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
سلام
متاسفانه از تیم مهرداد باختیم و به رده هفتم سقوط آزاد کردیم!!!!
درسته که تیم مهرداد از من قویتره و بازیکناش با بازیکنان من قابل مقایسه نیستن ولی خدایی باخت یک صفر اونم در دقیقه 75 با یک پنالتی مشکوک خیلی عصاب خورد کنه!!!
4 بازی بعد بازیهای خیلی سختیه که فکر نمیکنم حتی بتونم 1 امتیاز ازش بگیرم!!!
دو بازی با کمال و دو بازی با گلس!!! انشالله در دور برگشت از خجالت هواردامون در می آییم. ما به رده های پنجم و ششم امید داریم!

Alexi
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۴
سلام خشایار جان
مطمئنی بازی رو دیدی ؟
داداش تا دقیقه 77 دو هیچ عقب بودی که بعد از مصدوم کردن مهاجمم ، تونستی به بازی برگردی و دو تا بزنی
اونم در عرض یک دقیقه ، این تنها در هتریک ممکنه
مثل اینکه شما شوکه شدی که فکر کردی منم شوکه شدم
والا من توی کل فصل اصلا مصدوم نمیدم ولی سر بازی باهات همیشه مصدوم دادم
مصدومیت بازیکن به اخلاق مدافع حریف هم مربوط میشه
ولی جدا بهتره واقع بین باشی و قبول کنی که از بدست آوردن این یه امتیاز چقدر خوشحالی
یه جوری میگی من از تساوی خوشحالم انگار بازی رو عقب بودم ، من دو هیچ جلو بودم و حتی یه توپ هم به تیر زدم
امیدوارم بازی برگشت با تمام قوا بیای و کسب این یه امتیاز رو بهت تبریک میگم
با تشکر

مطمئن باش بازی رو خیلی با دقت تر از تو دیدم كمال جون!
عزیزم اینكه تیم تا چه زمانی عقب بوده هیچ ربطی به برتری تیم تو نداشته! من همونطور كه گفتم با توجه به مصدومای تیمم كه در هافبك میانی بودن و دفاع میانی و روش تو هم حمله از عمق بود 2 گل دریافت كردم و مالكیت توپ تو بیشتر شد داداش! بعدش هم اصولا تیمی كه بتونه تا آخرین دقایق تلاش كنه و بازی 2-0 باخته رو مساوی كنه فكر كنم شایستگیش بیشتر باشه...
كی میگه در عرض 1 دقیقه نمیشه 2 گل زد و فقط در هتریك ممكنه؟!شما گویا بارزترین مثال در فوبال حقیقی یعنی بازی بایرن مونیخ و منچستر یونایتد در فینال لیگ قهرمانا رو یادت نمیاد گلم!!!
اخلاق بازیكن حریف در درجه بعدی و مطمئن باش اولین عامل ضعف بدنی بازیكن در تمرینی هستش كه میبینه!
بعدش هم فكر نمیكنم تو كم خرج تیمت كرده باشی یا ضعیف باشی! اینطور كه من میبینم حتی 1 بازیكن ایرانی هم در تركیبت نداری و مطمئنا بالای بازیكن بیخودی هم پول ندادی!
به هر حال انشالله در بازی برگشت و در هر صورتی بازی مال من میشه و باز هم میگم كسب امتیاز از من در بازی كه گذشت برای تیم شما یك رویا بود كه بهش رسیدی! من شخصا وقتی نتیجه رو دیدم از عصبانیتم مشتم رو كوبیدم روی موس كه مجبور شدم اون رو عوضش كنم...
به هر حال انشالله كه این 1 امتیاز دشت خوبی واست باشه و در ادامه موفق بشی...

Friend
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
سلام خشایار جان
بهرحال چون بازی را لایو مچ ندیدی ، بخاطر همین وقتی مساوی رو دیدی عصبانی شدی
اگر لایو مچ دیده بودی ، وقتی گل مساوی رو زدی ، پرواز میکردی
در مورد بازی برگشت اصلا فکرشم نکن ، ما تا به امروز پنج بازی با هم انجام دادیم که دو تاش مساوی شده ، دوتاشو من بردم ، یکیشم تو بردی ، فکر نمیکنم بردهای تو بتونه دو تا بشه ولی خشایار جان از من میشنوی نرو دسته دو ، چون هنوز تیمت خیلی کار داره
باتشکر

sina14
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
این بدترین روز من خواهد بود...!
سه نفر از اصلیترین هام محرومند....!
بازی با یک تیم قوی...
به سرم زده بود که بدون ترکیب بچینم... اما گفتم بازی میکنم هر چه بادا باد!

Alexi
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
سلام خشایار جان
بهرحال چون بازی را لایو مچ ندیدی ، بخاطر همین وقتی مساوی رو دیدی عصبانی شدی
اگر لایو مچ دیده بودی ، وقتی گل مساوی رو زدی ، پرواز میکردی
در مورد بازی برگشت اصلا فکرشم نکن ، ما تا به امروز پنج بازی با هم انجام دادیم که دو تاش مساوی شده ، دوتاشو من بردم ، یکیشم تو بردی ، فکر نمیکنم بردهای تو بتونه دو تا بشه ولی خشایار جان از من میشنوی نرو دسته دو ، چون هنوز تیمت خیلی کار داره
باتشکر

این هم نظر تو هستش كمال جون و قابل احترام
اون دوتائی كه شما برده واسه زمانی بوده كه من تیمم رو كاملا رها كرده بودم به امان خدا ولی الان دیگه اینطور نیست عزیزم.
كمال جون من سابقه یك سال حضور در دسته دو رو بدون بازكنان شاخص داشتم و بد هم نتیجه نگرفتم و اگه اشتباه نكرده باشم اونسال به عنوان تیم یكی مونده به آخر اومدم دسته سه! ولی هیچوقت نتایج بدی رو در طول اون فصل نگرفتم! الان هم تیمم رو برای دسته 3 بستم كه فوق العادست این تیم! البته مطمئن باش اگر اون 2 بازیكنم رو از دست نداده بودم راحت میزدم تیمت رو اما خوب تقدیر اینگونه بود! به هر حال واست آرزوی موفقیت دارم ولی انشالله امسال با قاطعیت به دسته 2 صعود میكنم...ترجیح میدم پولم رو بیشتر از این برای دسته 3 خرج نكنم و بگذارم زمان صعود ضعف هام رو بپوشونم برای دسته 2 چون برای دسته 3 تیم ایده آل هستش

Friend
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
سلام دوستان من
اول جواب خشایار عزیز رو بدم ، فکر میکنم تیمت تیمه خوبیه ولی اونقدر که تعریف میکنی خوب نیست
من به عنوان یک دوست بهت توصیه میکنم فعلا توی دسته سه بمونی ، البته مطمئن باش این فصل قهرمان نمیشی
در مورد این هفته ای که گذشت واقعا به دانیال تبریک میگم ، با تمام وجود بازی کرد و من توی زمین خودم فقط تونستم یکی بهش بزنم که این واقعا عالیه ، البته هافبک اصلیم و مهاجمه اصلیم رو نداشتم که اولی رو بخاطر جام حذفی گذاشتم کنار ولی خوب اینها دلیل نمیشه و من فکر میکنم دانیال لیاقتش مساوی هم بود چون تیمش چهار موقعیت گل داشت ، منم چهار موقعیت گل داشتم ولی من یکیشو گل کردم و اون به بی تجربگی بازیکناش باخت ، واقعا بهش تبریک میگم ، واقعا خوشحالم توی همچین گروهی هستم
در مورد بقیه بازیها هم که خشایار سوشیانت رو له کرد ، نمیدونم سوشیانت با تیمش چیکار کرده که انقدر ضعیف شده
سینا هم که همچنان با نا امیدی مسابقات رو دنبال میکنه ولی امیدوارم سریعتر خودشو پیدا کنه و بتونه با امتیاز بشه
در مورد مهدیه هم فکر کنم تیمه خوبی داره این فصل ولی من توی بازیهای برگشت نتیجه رو بر میگردونم

در آخر یه توصیه به سینا ، من اولین فصلی که به دسته سه اومدم ، با تیم آریا یونایتد که خشایار میدونه چه تیمه خوفی داشت بازی کردم و توی زمین اون تونستم دو بر یک ببرمش ، تنها باخت اون فصلش بود ، سینا جان فراموش نکن که توی هتریک سوپرایز مچ وجود داره
با تشکر

Alexi
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
در جواب كمال عزیز فقط دوباره تكرار میكنم كه نظر ایشون هست و قابل احترام و این رو هم اضافه میكنم كه تیمم برای دسته سوم بسیار قدرتمند هستش و دیگه خرجی نمیكنم و این 2 هفته هم بخاطر بازیكنای مصدومم بد نتیجه گرفتم و ایشالله از هفته دیگه روی دور هستیم و تاكید میكنم قطعا امسال حداقل با 3 امتیاز اختلاف قهرمان خواهم شد...

در حالی كه دقیقه 11 بهتریم مهاجمم رو متاسفانه از دست دادم ولی تونستم 8 -1 بازی رو ببرم اون هم در حالی كه از سیستم تمرین شده استفاده نكردم و تیم مقابلم هم با سیستم شلوغش وسط رو سخت كرده بود ولی تیمم اقتدارش رو نشون داد...
انشالله كه این شروعی مجدد باشه برای بهتر شدن...

sina14
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
سلام بچه ها...

منم بالاخره بردم و با امتیازمندانه شدم
تیم من فقط 27.5 ستاره داشت

یا حق

Friend
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۸
سلام سینا جان
اومدم که بردتو تبریک بگم
هفته بعد هم با مهدیه بازی داری که تیمش بات شده و فکر کنم با پیک میتونی ببریش و شش امتیازی میشی
فکر میکنم داره تیمت بالاخره میفهمه که تنبل بازی نباید بکنه
خوشحالم که بالاخره سوپرایز مچ توی هتریک برای تو هم اتفاق افتاد
منم این هفته بردم ، دیگه امیدی به قهرمانی ندارم ولی سعی میکنم تا آخرین امتیازها رو بگیرم تا حداقل دوم بشم
با تشکر

sina14
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
حاجی ما بازم بردیم
It's unbelievable
البته تیمی که بدون صاحب باشه همین میشه که من ببرمش

Daniro
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۴:۰۲
کاشکی اصلا بات نمیشد ولی حالا که قرار بود بشه کاشکی زودتر میشد که مستقیم سقوط میکزد تا ما راحت بمونیم تو گروه نه اینکه خدایی نکرده ما بریم و یه تیم بات بمونه!!!

Friend
شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
سلام دانیال جان
فکر نکنم بمونه
چون به احتمال زیاد تا رتبه ششم پایین میاد و توی پلی آف شکست میخوره ، مطمئنا نمیمونه
باتشکر

Friend
يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
سلام دوستان من
من تقریبا شانسی برای قهرمانی ندارم ولی خشایار رو بردم تا بهش بگم که خیلی زوده به دسته دو فکر کنه
با تشکر

Daniro
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۵
سلام
بچه های این گروه کجا رفتن؟!!!!

esmaeil
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
بچه ها رو چیكار داری؟؟؟
رفتن از الآن (اون ساعتی كه پست رو دادی) واسه دعای سحر و سحری... ..دی

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
سلام دوستان من
نفرات قبلی که فعالیتی نداشتن
ولی امیدوارم افراد جدیدی که اومدن یکم اکتیو باشن
تا بلکه یه بحث خوب و آموزنده اینجا داشته باشیم
با تشکر

milad00ir
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۵:۵۶
سلام دوستان من با myfox اومدم
امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم.

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
سلام میلاد جان
همونطور که امیدوارم فصل خوبی داشته باشی
همونقدر هم امیدوارم که توی این تاپیک فعالیت کنی
اگر میشه یکی زحمت بکشه و به همه ی گروه لینک اینجا رو اچ تی میل کنه تا بیان
خشایار یه مدت میومد ولی بعدش بیخیال شد ، حالا شاید همین تیمی که تازه از دسته دو اومده بیاد
با تشکر

Daniro
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
سلام به همه
یه سلام مخصوص هم به آقا میلاد گل که تازه به گروه ما پیوستند
این فصل یکی دوتا تیم خیلی قوی به تیم اضافه شدند!!! باید حسابی به خودمون برسیم تا کم نیاریم...

Daniro
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
واقعا متاسفم!!! بچه های این گروه خیلی بی حالن!!!!

Friend
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
سلام دانیال جان
ای کاش بیحال بودن
وحشتناک بی بخارن
هر چی هم پیغام بهشون میدی اصلا جواب نمیدن
با تشکر

Friend
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
سلام دوستان من
خوب به فاصله ی تقریبا یک ماه با آخرین پست ( که اونم ماله خودم بوده )
دوباره به بچه ها اچ تی میل زدم تا ببینم میشه این تاپیک رو فعال کرد یا نه
امیدوارم همه بیان
با تشکر

mahmoodvaziri
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
salam man che jori mishe az hattrick kharid konam vali poul nadam ta lisans begiram

Daniro
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۵۸
Hellooooo !!!

hsmoa
سه شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
با تصمیمات کادر فنی و آنالیزور محترم (خودش میدونه کیو میگم :1: ) وخودم :1: تصمیم گرفتیم که در بازی پلی آف (که با یه تیم بات بازی دارم :3: )را با قدرت کامل بازی کرده و به دسته سه راه پیدا کنیم ( دسته 3 گروه1 :1: )

به زودی فروش فوق العاده بازیکنان تیم پرسپولیس ایران آغاز خواهد شد :1: پول های خود را جمع کنید :3:

انگار از این گروه هم کسی اینجا نیست :6:

hsmoa
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
با تصمیمات کادر فنی و آنالیزور محترم (خودش میدونه کیو میگم :1: ) وخودم :1: تصمیم گرفتیم که در بازی پلی آف (که با یه تیم بات بازی دارم :3: )را با قدرت کامل بازی کرده و به دسته سه راه پیدا کنیم ( دسته 3 گروه1 :1: )

به زودی فروش فوق العاده بازیکنان تیم پرسپولیس ایران آغاز خواهد شد :1: پول های خود را جمع کنید :3:

انگار از این گروه هم کسی اینجا نیست :6:

این خبر از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس ایران تکذیب شد :1:

hsmoa ضمن تکذیب این خبر گفت ما فصل بعد را هم در دسته 4 گروه 22 باقی می مانیم تا فصل بعدش با اقتدار به دسته 3 راه پیدا کنیم

او ادامه داد : به زودی فروش فوق العاده بازیکنان تیم پرسپولیس ایران آغاز خواهد شد :1: پول های خود را جمع کنید :3:

K.S Bojnourd
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
سلام من مربي تيم بجنوردم . هدف موندن دسته 3 . كل كلم خيلي دوست دارم :دي

K.S Bojnourd
شنبه ۵ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
اي بابا كسي نيست چراااا ؟؟؟؟!!!