PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26

SALAR
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۵۴
سینا منم اكسپت كردم

SALAR
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۱۶
سینا این بازی خیلی پیچیدست.
ولی جالبه/

omid
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۸:۴۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یه چیزیه تو مایه های orkut و 360 ولی خیلی باحال تر

بچه ها اونجا یه سری بازی هست،یکیش مافیاست.

البته مافیاش شبیه مافیای ما نیست یه چیزیه تو مایه های bitefight .

توی این بازی علاوه بر اینکه قدرت خودت مهمه،family هم خیلی مهمه.توی مبارزه هایی که داشته باشی family هم میتونن کمکت کنن.

به هر حال من اونجا هستم sina akbari اگه هم کسی مافیا بازی میکنه بگه تا براش Invite بفرستم بیاد با هم یه خانواده بشیم
من از این بازی ها خوشم نمید اصلا
هی باید کیلیک کنی:3:

Matrix23
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۴۰
بچه ها نیمه اول استقلال و فولاد رو دیدین؟

این همون فولادی بود كه خیلی ها از مربیش به عنوان یكی از بهترینها یاد كردن. خداییش فكر نكنم ی موقعیت جدی هم خلق كردن.

بیراه نرفته باشیم, 5, 6 تا پاس طولی یا تكضرب هم نتونستن به هم بدن...

راستی ی نكته ی جالب! :3:

مدافع های تیمهای حریف استقلال, این ارامش رو دارن كه داورا هواشونو دارن. مثل, هند بازیكن فولاد. مثل خطایی كه روی خسرو حیدری جلوی چشم كمك داور شد. یا اوج صحنه, كاشته ی استقلال بود كه دیوار دفاعی نهایتا 6,7 متر فاصله داشت و تازه بازیكن حریف دقیقا جلوی چشم داور, خیلی زودتر از شوت سیاوش دوید!!!

Matrix23
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۳۰
خداییش ی پرسپولیسه و ی كریمی... عجب بازیكن باحالیه...

یعنی خط هافبك پرسپولیس و تیم پرسپولیس بدون كربمی هیچه...

omid
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
سامان
نیمه ی دوم بازی با فولاد رو هم دیدی؟
یک تعویض کرد جلالی استقلال رفت تو دفاع

رضا
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
تو اون شرایط كه زمین لغزنده بود و بازیكنای استقلال خسته جلالی والنته رو اورد كه فشار بیار به استقلال.
و جدا هم خیلی اذیت كرد تیمو.

Matrix23
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
سامان
نیمه ی دوم بازی با فولاد رو هم دیدی؟
یک تعویض کرد جلالی استقلال رفت تو دفاع

فولاد نیمه دوم بهتر از اول بود. اما تیمی كه برای ی امتیاز اومده بود (این فولاد رو هفته اخر هم ببینید! اگه یك دهم, فقط یك دهم امروز باشه , ذوب رو میبره) و تو دفاع 7 , 8 نفره بودن جلوی استقلالی كه برای برد اومده بود, مشخصه كه از دیقه 70 به بعد 4 تا حمله هم میتونه بكنه.

در ضمن, استقلال وقتی ی جورایی بازی رو داد كه هافبك كشید بیرون و موجودی بی خاصیت بنام علیزاده اومد تو...

مرد 2 هزار چهره یادتونه؟ بازیكنای سفارشی!! خداییش هنوز نمیدونید چرا علیزاده بازی میكنه؟ یعنی قلعه نویی نمیتونست همون كاری رو كه با یدالله اكبری كرد, با علیزاده بكنه؟؟

wantonboy13
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۰۹:۰۶
دیشب در چارچوب مسابقات لالیگا ، در هفته ی 30 ام ، تیم اوساسونا موفق شد با گلزنی مسعود شجاعی و سرجیو با نتیجه 2-1 از سد تیم اتلتیک بیلبائو بگذرد. با این نتیجه تیم اوساسونا به رتبه ی 11 ام صعود کرد تا در هفته های آتی شانس خود را برای رفتن به جام یوفا بیازماید !!

omid
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
این شجاعی هم روش زیاد شده ها:3:
2 بار تو روش خندیدیم هی داره گل میزنه:3:

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
خداییش ی پرسپولیسه و ی كریمی... عجب بازیكن باحالیه...

یعنی خط هافبك پرسپولیس و تیم پرسپولیس بدون كربمی هیچه...

پرسپولیس با بهادر عبدی قهرمان شد

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴

استقلال بدون جباری دیدن داشت

SALAR
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵

اون كه صد در صد.شكی توش نیست.اصلا پرسپولیس روی شاخ عبدی میچرخه:1:

30n4
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۰۴
استقلال بدون جباری دیدن داشت

خب مثلا بازی ملوان یا الجزیره استقلال بد بازی کرد؟

انگار یادت رفته این فصل جباری 2-3 ماه مصدوم بود.

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۵
استقلاله بدونه جباری با استقلال با جباری خیلی فرق میکنه
شکی نیس که علی کریمی داره پرسپولیسو میچرخونه ولی نمیشه گفت اگه نبود پرسپولیس تعطیل میشد
علی کریمی که بازی میکنه خیلیا به جاش رو نیمکت میشینن ، اگه نبود اونا بازی میکردن

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۵
اون كه صد در صد.شكی توش نیست.اصلا پرسپولیس روی شاخ عبدی میچرخه:1:

سعی کنید ازین شاخا گیر بیارید تیمتون قهرمان شه

behnam60
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
استقلاله بدونه جباری با استقلال با جباری خیلی فرق میکنه
شکی نیس که علی کریمی داره پرسپولیسو میچرخونه ولی نمیشه گفت اگه نبود پرسپولیس تعطیل میشد
علی کریمی که بازی میکنه خیلیا به جاش رو نیمکت میشینن ، اگه نبود اونا بازی میکردن

عجب !!!!:sad:

SALAR
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
سعی کنید ازین شاخا گیر بیارید تیمتون قهرمان شه

اخه ما كه مثل شما شانس نداریم چنین نابغه هایی گیرمون بیاد.:mamba:

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۴
اخه ما كه مثل شما شانس نداریم چنین نابغه هایی گیرمون بیاد.:mamba:

ای بابا :apophys:
اشکال نداره دوستم
عبدیم مثه علیزاده میدیم بهتون ، کارکردس ولی موتورش سالمه هنوز مثه علیزاده نیم سوز نیست :jesors:

SALAR
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
ای بابا :apophys:
اشکال نداره دوستم
عبدیم مثه علیزاده میدیم بهتون ، کارکردس ولی موتورش سالمه هنوز مثه علیزاده نیم سوز نیست :jesors:

وای جدی میگی؟؟؟؟؟:crazy:
خیلی ممنون.لطف میكنی.ایشالا جبران كنیم.:jesors:
ولی انا میگیریم علیزاده را پس میدیم.

Ma3oud
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۴۱
وای جدی میگی؟؟؟؟؟:crazy:
خیلی ممنون.لطف میكنی.ایشالا جبران كنیم.:jesors:
ولی انا میگیریم علیزاده را پس میدیم.

قربونه دستت اونو آویزون کنید تا هال اف د فریم باشگاتون :jesors: ولی خداییش بازیش تو استقلال نگرفت ، خدابیامرز به ما که زیاد با اوتاش حال میداد ، بماند که دهنه علی پروینو صاف کرد با بازیاش :apophys:

SALAR
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
قربونه دستت اونو آویزون کنید تا هال اف د فریم باشگاتون :jesors: ولی خداییش بازیش تو استقلال نگرفت ، خدابیامرز به ما که زیاد با اوتاش حال میداد ، بماند که دهنه علی پروینو صاف کرد با بازیاش :apophys:

میدونی چرا؟ چون اون موقع هنوز تیمها روش مقابله با اوتاشا نمیدونستند ولی الان همه میدونند.دیدی توی اسیا كه اوت انداخت داشت گل میشد چون اونا هنوز به این موضوع پی نبردند.
ولی كلا اعتماد به نفسش را از دست داده.اخه اگه منم این قدر فحش میشنیدم اعتماد به نفسم میتركید.:jesors:

omid
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
این 100 تومن مثکه رفته تو جیب خودم:3:
3 بازی رو دقیق پیش بینی کردم
2 هم تقریبی:3:

Matrix23
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
اقا كسی بازیه دراكولا Path of the dragon رو بازی كرده؟؟

من ی مدت طولانی كه ی جاش گیر كردم : (

اگه كسی بازی كرده بهم بگه كه ی سوالی ازش بپرسم...

Matrix23
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
در مورد پیش بینی بازیها؟؟!

نه ه ه ه ه !! واسه منه, مثل پنییییییییر : )

من زودتر از همه تیم قهرمان و اقای گل رو انتخاب كردم و ی امتیاز تپل ازش میگیرم : )

omid
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۵۹
وقتی ذوب آهن قهرمان شد اسقلال دوم اون وقت می فهمی:3:

omid
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۰۱
اقا كسی بازیه دراكولا Path of the dragon رو بازی كرده؟؟

من ی مدت طولانی كه ی جاش گیر كردم : (

اگه كسی بازی كرده بهم بگه كه ی سوالی ازش بپرسم...

یادمه 6 ماه پیشم 1 بار این سوالو پرسیدی:3:
برو توی سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اسم بازی رو سرچ کن کمکت می کنه مخصوصا قسمت faqs

Matrix23
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
یادمه 6 ماه پیشم 1 بار این سوالو پرسیدی:3:
برو توی سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اسم بازی رو سرچ کن کمکت می کنه مخصوصا قسمت faqs

عمو امیدی!

كلی سایت رفتم, اما اونجایی كه من گیر كردم, گویا ی لمی داره, كه تو توضیحاتش زیاد روشن نیس...

اما كلا بازم میرم. ممنون

wantonboy13
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
این 100 تومن مثکه رفته تو جیب خودم:3:
3 بازی رو دقیق پیش بینی کردم
2 هم تقریبی:3:

یه هفته VPN رو بگوووو.... !! :crazy:

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
یه هفته VPN رو بگوووو.... !! :crazy:

یه ماهه 2500میخوای؟

یه روزه200تومن

wantonboy13
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۲۴
یه ماهه 2500میخوای؟

یه روزه200تومن

من خودم به مردم میفروشم بعد بیام از کس دیگه بگیرم ؟!!!!! :mamba:

Matrix23
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
4.4!
عجب بازیه جالبی بود . خیلی جذاب بود...

كم پیش میاد كه من بازی تیمی غیر از اینتر رو تو جام باشگاهها ببینم. اما این بازی خداییش خیلی چسبید.

مطمئنم خیلی ها این برد رو بخاطر گاس هیدینگ و تفكرات این مربی میدونن... اما علت اصلی برد چلسی, لباس ابی این تیم بووووووود :1:

amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
4.4!
عجب بازیه جالبی بود . خیلی جذاب بود...

كم پیش میاد كه من بازی تیمی غیر از اینتر رو تو جام باشگاهها ببینم. اما این بازی خداییش خیلی چسبید.

مطمئنم خیلی ها این برد رو بخاطر گاس هیدینگ و تفكرات این مربی میدونن... اما علت اصلی برد چلسی, لباس ابی این تیم بووووووود :1:

گاس هیدینگ وابی بودن لباس چلسی عامل قدرت این تیمه

بهر حال دور بعد بارسا چلسی چه شود

قهرمان لیگ قهرمانان از این بازی بیرون میاد

Ma3oud
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۴
قهرمان امشب بازی داره :1:

راستی آلبوم جدید شجریان و کنسرت آخر یانی به شدت قشنگه ، دی ال نمایید :eltaf:

Matrix23
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۳۷
خب! هر كسی سر سفره ی مامان و باباش كه بزرگ نشده... خیلی ها تو زندگیشون نون حلال نخوردن و خودشونم نون حلال در نیاوردن : ) (خب, خیلی ها هم این عقیده رو ندارن)

تیم فولاد خودشو جلوی استقلال كشت, بازی بعدش جلوی راه اهن, باخت!! با همون مربی. درسته؟ خداییش اینا پولی كه میگیرن حلاله؟ فقط و تنها فقط جلوی استقلال خودشونو میكشن.

سایپا چی؟

جلال حسینی كه تو تیم ملی مثل پنیر سوئیسی سوتی میداد و ازش رد میشدن, تو بازی دیروز شده بود خداااا !!

فدراسیون و كمیته داوری و ... همه و همه واسه قهرمان نشدن استقلال همه كار كردن. خداییش اینا راحت شبا میخوابن و پولی كه میدن به زن و بچه شون حلاله؟

فجر استقلال رو 4.1 برد. هفته بعدش 3.0 به ذوب اهن باخت!!! بعد بازی هم مربی تیم فجر, خیلی راحت برمیگرده میگه: بچه های من هرچی زور داشتن سر بازی استقلال زدن و امروز هیچ كاری نتونستن بكنن!! جالب نییست؟

حالا اینا كسایی هستن كه خودشونو مسلمون میدونن و حلال و حرام براشون مهمه.

اخه چرا استقلال فقط؟ چرا فقط جلوی استقلال این جوری و با دل و جون بازی میكنن؟

استقلال این فصل 9 تا مساوی و 6 تا باخت داده ... یعنی 15 تا. بجز 2 تا بازی با پرسپولیس از اون 13 تا بازی مونده, فقط 2 تیم هفته ی بعدش بازیشونو بردن, و 8 تا تیم بازی بعدیشونو باختن...

خداییش این فصل تاج, خیلی به استقلال ضربه زد. و همه كار واسه قهرمان شدن تیم شهرِِِِِشون كرد.

30n4
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۱۰
خب! هر كسی سر سفره ی مامان و باباش كه بزرگ نشده... خیلی ها تو زندگیشون نون حلال نخوردن و خودشونم نون حلال در نیاوردن : ) (خب, خیلی ها هم این عقیده رو ندارن)

تیم فولاد خودشو جلوی استقلال كشت, بازی بعدش جلوی راه اهن, باخت!! با همون مربی. درسته؟ خداییش اینا پولی كه میگیرن حلاله؟ فقط و تنها فقط جلوی استقلال خودشونو میكشن.

سایپا چی؟

جلال حسینی كه تو تیم ملی مثل پنیر سوئیسی سوتی میداد و ازش رد میشدن, تو بازی دیروز شده بود خداااا !!

فدراسیون و كمیته داوری و ... همه و همه واسه قهرمان نشدن استقلال همه كار كردن. خداییش اینا راحت شبا میخوابن و پولی كه میدن به زن و بچه شون حلاله؟

فجر استقلال رو 4.1 برد. هفته بعدش 3.0 به ذوب اهن باخت!!! بعد بازی هم مربی تیم فجر, خیلی راحت برمیگرده میگه: بچه های من هرچی زور داشتن سر بازی استقلال زدن و امروز هیچ كاری نتونستن بكنن!! جالب نییست؟

استقلال این فصل 9 تا مساوی و 6 تا باخت داده ... یعنی 15 تا. بجز 2 تا بازی با پرسپولیس از اون 13 تا بازی مونده, فقط 2 تیم هفته ی بعدش بازیشونو بردن, و 8 تا تیم بازی بعدیشونو باختن...

خداییش این فصل تاج, خیلی به استقلال ضربه زد. و همه كار واسه قهرمان شدن تیم شهرِِِِِشون كرد.

اینو خواستم تو آبیدلان جواب بدم،دیدم اینجا هم هست.

سامان کاری ندارم که بقیه تیمها چی کار کردند.جلوی رقبا شل گرفتن،نگرفتن و ...

ولی ما اگه میخوایم قهرمان بشیم باید رقبا رو هر شرایطی که داشته باشند ببریم،حالا رقیب جلوی ما اونقدر مایه میزاری که برای بازی بعدیش از نظر بدنی و ... تخلیه میشه .اگه داوری ضعیف هست.اگه حاشیه میسازند و ...ما اونقدر باید قوی باشیم که همه اینها رو پشت سر بزاریم و باز هم قهرمان بشیم.

و الا اون قهرمانی که با کادوی دروازبان حریف،مربی بازیکن سابق تیم و ... به دست بیاد فقط به درد تیمهایی میخوره که میخوان بت سازی کنند.

استقلال هر چقدر تیمش خوب بازی،تیم بیرونی(مدیریت) گند زد،قهرمانی از کار گروهی تیم داخلی و بیرونی حاصل میشه وقتی یه کدوم خراب کنند،اون یکی هم تحت تاثیر قرار میگیره.

به امید وقتی که فوتبال سکوی پرتاب سیاست مدارها نباشه و مدیرهای ورزشی،ورزش رو کنترل کنند.

به امید وقتی که حق به حقدار برسه.

Matrix23
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۳۰
اینو خواستم تو آبیدلان جواب بدم،دیدم اینجا هم هست.

سامان کاری ندارم که بقیه تیمها چی کار کردند.جلوی رقبا شل گرفتن،نگرفتن و ...

ولی ما اگه میخوایم قهرمان بشیم باید رقبا رو هر شرایطی که داشته باشند ببریم،حالا رقیب جلوی ما اونقدر مایه میزاری که برای بازی بعدیش از نظر بدنی و ... تخلیه میشه .اگه داوری ضعیف هست.اگه حاشیه میسازند و ...ما اونقدر باید قوی باشیم که همه اینها رو پشت سر بزاریم و باز هم قهرمان بشیم.

و الا اون قهرمانی که با کادوی دروازبان حریف،مربی بازیکن سابق تیم و ... به دست بیاد فقط به درد تیمهایی میخوره که میخوان بت سازی کنند.

استقلال هر چقدر تیمش خوب بازی،تیم بیرونی(مدیریت) گند زد،قهرمانی از کار گروهی تیم داخلی و بیرونی حاصل میشه وقتی یه کدوم خراب کنند،اون یکی هم تحت تاثیر قرار میگیره.

به امید وقتی که فوتبال سکوی پرتاب سیاست مدارها نباشه و مدیرهای ورزشی،ورزش رو کنترل کنند.

به امید وقتی که حق به حقدار برسه.

نمیدونم چه جوری منظورم رو بگم, اما خیلی تیتر وار میگم...

1. زمان قهرمان رو یا مقام میشناسه, نه چیز دیگه رو... 2002 كره 4 شد. تارخ هم همین رو میگه, نه ناداوری رو. (البته من با این اصلا كاری ندارم. همینجوری گفتم :) )

2. من اصلا از قهرمان شدن یا نشدن ناراحت نیستم... این خیلی برام سواله چرا فقط و تنها فقط جلوی استقلال؟

3. چرا همیشه ناداوریها و لجاجت ها و اشتباههای داوری به ضرر ما باشه؟ چرا واسه بقیه نباشه؟ چرا هیچ وقت این اتفاق نمی افته كه ی بار برای حریف افساید اشتباه بگیرن؟ پنالتی نگیرن؟ و ...

4. كم و بیش با مدیریت استقلال اشنا هستم. نمیخوام بگم رابطشون خیلی خیلی گرم و صمیمی بود... اما كارد و پنیر هم نبودن. مدیریت استقلال خیلی با قلعه نویی همراه بود. مثلا از 100 میشه نمره ای حدود80 85 داد. پس مدیریت مشكلی نداشت.

5. حاشیه... فقط حاشیه. خیلی جالب بود كه قبل از بازی با فولاد زرینچه و نوازی اون كار رو كنن. رجبی و ی سری از پیشكسوتا اون حرفها رو بزنن. مثلا الان زرینچه 30 میلون جریمه میشه. اون كسی كه پشتشه, بهش 40 میلون میده. یعنی 10 تا میمونه براش.

6. برای من قهرمان شدن یا نشدن استقلال مسئله نیس... این همه تلاش برای زمین زدن استقلال برام عجیب میاد... خیلی عجیبه!

30n4
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
4. كم و بیش با مدیریت استقلال اشنا هستم. نمیخوام بگم رابطشون خیلی خیلی گرم و صمیمی بود... اما كارد و پنیر هم نبودن. مدیریت استقلال خیلی با قلعه نویی همراه بود. مثلا از 100 میشه نمره ای حدود80 85 داد. پس مدیریت مشكلی نداشت.

5. حاشیه... فقط حاشیه. خیلی جالب بود كه قبل از بازی با فولاد زرینچه و نوازی اون كار رو كنن. رجبی و ی سری از پیشكسوتا اون حرفها رو بزنن. مثلا الان زرینچه 30 میلون جریمه میشه. اون كسی كه پشتشه, بهش 40 میلون میده. یعنی 10 تا میمونه براش.

6. برای من قهرمان شدن یا نشدن استقلال مسئله نیس... این همه تلاش برای زمین زدن استقلال برام عجیب میاد... خیلی عجیبه!

چطوری میگی مدیریت مشکلی نداشته؟؟

سرمربی از اول فصل داره میگه من در پست مهاجم و هافبک وسط بازیکن میخوام.کو؟؟

الان همه انتقادها به قلعه نوعی هست که چرا اکبرپور عزیز دور دونته و فیکس بازی میکنه،در صورتی که یه نفر نمیگه چه کسی رو باید بزاره جای اکبرپور بازی کنه؟؟

همه میگن چرا تعویضش علیزاده است،ولی نمیگن کی باید بیاد جای علیزاده؟

نیمکت استقلال با تیم خیلی فاصله داره.

مدیریت نه تنها نتونست حاشیه ها رو جمع کنه،بلکه با این دم به دقیقه بیانیه صادر کردنش تیم رو بیشتر برد تو حاشیه.

مطمئن باش که مدیریت استقلال قبل از این بازی به چند مربی مذاکره کرده بود،اونم توی این مقطع حساس و همین باعث میشه قلعه نوعی اونقدر روش فشار بیاد که به خاطر یه پنالتی مشکوک رو نگرفتن گریه کنه

چون میبینه تیمی که همه میگن بهترین استقلال 10 سال اخیر هست رو به خاطر کوبیدن رسانه ها دارن ازش میگیرن،تیمی که فصل پیش واقعا نمیتونست 3 تا پاس سالم به هم بدن.

هنوز هم مدیریت تیم 100% تکذیب نمیکنه قضیه جایگزین مربی رو،در صورتی که همین آقا قبل از بازی با الاتحاد اعلام کرده بود که قرارداد قلعه نوعی تا 3 سال دیگه تمدید خواهد شد.

حالا میگه نه ما باید ببینیم چی پیش میاد و ... کادر فنی که امنیت احساس نکنه خواه ناخواه استرس داره و این استرس رو به تیم هم منتقل خواهد کرد.

واعظ آشتیانی میخواد با گدایی تیم رو پا نگه داره،فصل بعد هم اگه باشه چنان تیم خواهد بست که استقلال باید به فکر نیفتادن باشه.

-----------------------------------------------------------------
از زرینچه این کار بعید بود،حالا بگیم نوازی میخواد گذشته ها رو تلافی کنه ،این قضیه از اولش هم معلوم بود که چی خواهد شد.

تبانی صورت هم بگیره که بعید میدونم همچین چیزی باشه که اگه بود خوب فصل بعد هم استقلال اهواز راه میداد به استقلال تا قهرمان بشه چرا این کار رو نکرد؟

تبانی رو به هیچ وجه نمیشه ثابتش کرد،این زرینچه هم نمیاد نفرین 30 میلیون آدم رو به 10 میلیون تومن بخره چون با این کارش با آخر عمر توی باشگاه استقلال جایی نخواد داشت در صورتی که پتانسیل این رو داشت که در آینده دور یا نزدیک به کادر فنی استقلال اضافه بشه.

این آقا یه چیز تو عصبانیت گفته،4 تا رسانه هم تو هوا بل گرفتن بهش پر و بال دادن .بعد هم تسویه حساب شخصی نوازی بهش اضافه میشه و .... یه سناریو از توش در میاد.

مصاحبه اولش قبل از اینکه مایلی کهن بیاد تو تلویزیون اعلام کنه رو من خوندم،دقیقا گفته بود اگه ما به استقلال اهواز نمی باختیم الان تو هم اینجا نبودی.

نه حرفی از تبانی زد،نه این که ما شل بازی کردیم و ...

بعدها هی این داستان پر و بال گرفت،خود زرینچه،نوازی و اکبرپور فکرش رو هم نمیکردند که داستان به اینجا بکشه و دارن چه کار میکنند و این حرفها چه عواقبی خواهد داشت.

الان سایپا ته جدول رو کاملا بر زد،تیمهای سقوط کننده رو عوض میکنه.بهش گلایه میکنند که چرا بازیکنهای اصلیت رو نمیزاری تو میدون؟؟

آقای مایلی کهن میگه همونطور که ما توی تیم شما دخالت نمیکنیم شما هم توی تیم ما دخالت نکنید.

در صورتی که کاملا مشخصه این شخص خورده حساب داره با عابدینی و میخواد تیم این آقا رو بندازه،ولی کی میتونه ثابت کنه؟؟

omid
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۳۶

سایپا چی؟

من آخر نفهمیدم تو چی میگی یعنی میگی فولاد نباید جلوی استقلال با تمام قوا بازی می کرد؟
فجر نباید جلوی استقلال با تمام قوا بازی میکرد؟
تو انتظار داری جلوی استقلال همه دست بسته باشن ولی جلوی تیمای دیگه سفت برن تا استقلال قهرمان بشه!!

حالا میگی چرا استقلال؟
خوب کاملا مشخصه چون فقط بازی های استقلال و پرسپولیس بطور مستقیم از شبکه ی سرارسری پخش میشه
و همین انگیزه ی 60 چندان :3: به بازیکنا میده که بهترین بازیشونو ارایه بدن
وگرنه مثلا بازی دیروز فجروپیام کلا 200 نفر استادیوم نبودن آخرش هم توی 90 حدود 5 دقیقه از بازیشونو نشون میده
اینو مقایسه کن با بازی فجر با استقلال توی شیراز
این همه جمعیت این همه پوشش خبری کانال های مختلف میان بازیکنان رو تحلیل می کنن و....
شاید این از اثرات منفی فوتبال 2قطبی باشه...
در ضمن بازی فحر با ذوب آهن هم شاغلام علت باخت تیمش رو فشردگی بازی ها اعلام کرد توی 3 روز 2 تا بازی برای تیم بدون نیمکت سخته

یه ضرب المثل هست که مبگه:
حواست به مالت باشه همسایتو دزد نکنه
شما هم اگه این 2 بازی اخیر حواستون به موقعیت هاتون بود و مهاجم ها دم به دقیقه خودشون زمین نمینداختن الان بقیه رو به خوردن نون حروم متهم نمی کردید.

Ma3oud
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
نمیدونم چه جوری منظورم رو بگم, اما خیلی تیتر وار میگم...

1. زمان قهرمان رو یا مقام میشناسه, نه چیز دیگه رو... 2002 كره 4 شد. تارخ هم همین رو میگه, نه ناداوری رو. (البته من با این اصلا كاری ندارم. همینجوری گفتم :) )

2. من اصلا از قهرمان شدن یا نشدن ناراحت نیستم... این خیلی برام سواله چرا فقط و تنها فقط جلوی استقلال؟

3. چرا همیشه ناداوریها و لجاجت ها و اشتباههای داوری به ضرر ما باشه؟ چرا واسه بقیه نباشه؟ چرا هیچ وقت این اتفاق نمی افته كه ی بار برای حریف افساید اشتباه بگیرن؟ پنالتی نگیرن؟ و ...

فوتبال ایران مثه مسابقات فرمول یکه ، قهرمانش قبل از شروع فصل معلوم میشه
درمورد داوریا باهات موافق نیستم ، کلا داوریای امسال افتضاح بود ، فقط دربی بود که بدون حرفو حدیقث بود که اونم مصلحتی بود
ولی در مورد حاشیه درس میگی ، استقلال و پرسپولیس هرسال سر حاشیه سوخت میدن ، اگه نتیجه نگیرن حاشیه هست ، اگرم بگیرن که بیشتر هست
اینا همه به خاطر گذشته فوتباله ایران و گذشته مربیاوو کادر مدیرتیه تیماست
زرینچه و نوازی از نزدیکای حجازین و حجازیم دشمن خونیه قلعه نوعی
تو ایران با تیتر روزنامه ها مربیا عوض میشن و روزنامهام که مثه همه مملکت با پول میشه خریدشون

تیمای شهرستانی بدون حاشین ، کافیه بیان این دوتا تیم تهرانیو ببرن ، انگار منچسترو بردن ، حالم ازین ساکت بهم میخوره وقتی میاد کری میخونه ، خداییش دوس ندارم تیمای اصفاهانی قهرمان بشن

amirlefthand
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
فوتبال ایران مثه مسابقات فرمول یکه ، قهرمانش قبل از شروع فصل معلوم میشه
درمورد داوریا باهات موافق نیستم ، کلا داوریای امسال افتضاح بود ، فقط دربی بود که بدون حرفو حدیقث بود که اونم مصلحتی بود
ولی در مورد حاشیه درس میگی ، استقلال و پرسپولیس هرسال سر حاشیه سوخت میدن ، اگه نتیجه نگیرن حاشیه هست ، اگرم بگیرن که بیشتر هست
اینا همه به خاطر گذشته فوتباله ایران و گذشته مربیاوو کادر مدیرتیه تیماست
زرینچه و نوازی از نزدیکای حجازین و حجازیم دشمن خونیه قلعه نوعی
تو ایران با تیتر روزنامه ها مربیا عوض میشن و روزنامهام که مثه همه مملکت با پول میشه خریدشون

تیمای شهرستانی بدون حاشین ، کافیه بیان این دوتا تیم تهرانیو ببرن ، انگار منچسترو بردن ، حالم ازین ساکت بهم میخوره وقتی میاد کری میخونه ، خداییش دوس ندارم تیمای اصفاهانی قهرمان بشن

ایول به وجودت که حرف دل منو هم زدی

توی فوتبال ایران تنها چیزی که باعث موفقیته وحرف اول و آخر رو میزنه پوله

ساکت هم که پول داره وبی دلیل کری میخونه

omid
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
فعلا که همین سپاهان توی آسیا بهتر از همه کار کرده....

30n4
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
فعلا که همین سپاهان توی آسیا بهتر از همه کار کرده....

چطوری حساب کردی؟

Matrix23
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۳۷
من آخر نفهمیدم تو چی میگی یعنی میگی فولاد نباید جلوی استقلال با تمام قوا بازی می کرد؟
فجر نباید جلوی استقلال با تمام قوا بازی میکرد؟
تو انتظار داری جلوی استقلال همه دست بسته باشن ولی جلوی تیمای دیگه سفت برن تا استقلال قهرمان بشه!!

حالا میگی چرا استقلال؟
خوب کاملا مشخصه چون فقط بازی های استقلال و پرسپولیس بطور مستقیم از شبکه ی سرارسری پخش میشه
و همین انگیزه ی 60 چندان :3: به بازیکنا میده که بهترین بازیشونو ارایه بدن
وگرنه مثلا بازی دیروز فجروپیام کلا 200 نفر استادیوم نبودن آخرش هم توی 90 حدود 5 دقیقه از بازیشونو نشون میده
اینو مقایسه کن با بازی فجر با استقلال توی شیراز
این همه جمعیت این همه پوشش خبری کانال های مختلف میان بازیکنان رو تحلیل می کنن و....
شاید این از اثرات منفی فوتبال 2قطبی باشه...
در ضمن بازی فحر با ذوب آهن هم شاغلام علت باخت تیمش رو فشردگی بازی ها اعلام کرد توی 3 روز 2 تا بازی برای تیم بدون نیمکت سخته

یه ضرب المثل هست که مبگه:
حواست به مالت باشه همسایتو دزد نکنه
شما هم اگه این 2 بازی اخیر حواستون به موقعیت هاتون بود و مهاجم ها دم به دقیقه خودشون زمین نمینداختن الان بقیه رو به خوردن نون حروم متهم نمی کردید.

من المانی حرف میزنم؟؟؟

قربونت برم, فارسی رو متوجه میشی؟

من میگم, وقتی جلوس استقلال (فقط و تنها فقط استقلال) خودشونو به اب و اتیش میزنن و انگار فینال جام جهانی رو پیش رو دارن بازی میكنن, چرا یك دهم, فقط یك دهمش رو جلوی بقیه تیمها بازی نمیكنن؟

من حرفی از ضعیف بازی كردن جلوی استقلال زدم؟

خداییش برداشتتان از حرفهای دیگرون در حد تیم ملیه!

وقتی جلالی میگه: (در پاسخ به صحبت قلعه نویی كه گفت امیدوارم فولاد 2تا بازیه دیگش هم همینجور بازی كنه) جلالی میگه ما از هفته دوم نیم فصل همینجور داریم بازی میكنیم كاش بازیمون رو پخش میكردن! بعد میاد به راه اهن میبازه جالبه!

فجر جلوی استقلال اون بازی رو كرد و گلهایی زد كه هیچ كدوم از بازیكناش دیگه تو كل لیگ نتونستن اونجوری گل بزنن. بعد هفته بعدش 3 تا از ذوب خورد...

امید من میگم مگه بازی ایران عربستان, كره, امارات و ... مهم نیس؟ مگه تلویزیون پخش نمیكرد؟ (حتما تلویزیون شیراز پخش مستقیمش رو نداشت) پس چه طور تو تیم می میشه پنیر سوییسی؟ اما جلوی استقلال همه ی توپها رو میزنه؟ پس چرا تو تیم ملی نمیزنه؟

منظورم رو میفهمی؟ (به خدا اگه بفهمی)

برای اخرین باز میگم, چرا فقط جلوی استقلال اینجوری بازی میكنن... چرا بقیه تیمها اینجوری بازی نمیكنن. جلوی استقلال سفت و چغر بازی میكنید, چرا جلوی بقیه تیمها اینجوری بازی نمیكنید...

مطمئنم الان بچه ها پست میدن كه: باید جلوی استقلال شل بازی كنن؟؟!!! خداییش جالبه برام : )

Matrix23
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۳
چطوری حساب کردی؟

همون جور كه حرف من رو برداشت كرد... برداشت كرد كه سپاهان بهتر بوده.

خداییش پست دادن تو این انجمن, و بحث كردن, فقط اعصاب خرد كنی داره...

انگار اصلا حرف ادم رو گوش نمیدن.

فقط هم حرفهای روزنامه و گزارشگر ها رو تكرار میكنن.

میشینن روزنامه میخونن, فكر نویسنده رو به نام خودشون میگن و تو دلشونم میگن: حتما این روزنامه نگاره ی چیزی میدونه كه حرف زده, پس منم همونو بگم...

×××××××××

سینا, تو پستم هم گفتم: كم و بیش از مدیریت استقلال و پشت پردش خبر دارم كه این حرف رو میزنم. از خودم نگفتم كه. حرفهایی هم از قبیل خرید بازیكن و مخالفت و ضعف نیمكت و ... چیزهایی هس كه وجود خارجی نداره.

منظورم اینه كه مشكل تیم این نیست.

ی سری از مسائل هست, اما نه اینجوری كه فكر میكنید...

هستن كسایی رو نیمكت كه ب كادر فنی مشكل دارن, مشكلاتی تو باشگاه هست, كه كاملا طبیعیه. اما به طور كل, قلعه نویی و واعظ مشكلی با هم ندارن

30n4
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۰۳
سینا, تو پستم هم گفتم: كم و بیش از مدیریت استقلال و پشت پردش خبر دارم كه این حرف رو میزنم. از خودم نگفتم كه. حرفهایی هم از قبیل خرید بازیكن و مخالفت و ضعف نیمكت و ... چیزهایی هس كه وجود خارجی نداره.

منظورم اینه كه مشكل تیم این نیست.

ی سری از مسائل هست, اما نه اینجوری كه فكر میكنید...

هستن كسایی رو نیمكت كه ب كادر فنی مشكل دارن, مشكلاتی تو باشگاه هست, كه كاملا طبیعیه. اما به طور كل, قلعه نویی و واعظ مشكلی با هم ندارن

منم نگفتم واعظ با قلعه نوعی مشکل داشته

ولی واعظ در سطح و اندازه هایی که باید کار میکرد نکرد،یعنی قبول نداری بیانیه هایی که راجع به اظهار نظر حاج رضایی صادر کردن به جز اینکه تیم رو ببره حاشیه هیچ سودی نداشت؟
راجع به اشتباه داوری بیانیه دادن،دودش رفت تو چشم استقلال.همه گفتن ببینید الان بیانیه دادن داوری میاد به نفع اینها و کمیته داواران هم ثابت کرد که نه اینطوری نیست.
چیزی که کاملا قابل پیش بینی بود.

قبول نداری اگه میخواست جباری رو بگردونه باید خیلی زودتر از اینها اقدام میکرد؟

کاری ندارم که جباری باید بخشیده میشد یا نه.ولی اگه الان بخشیده شده بهتر بود همون شب نوروز می بخشیدنش،که حداقل در ازای اون همه پولی که گرفته بیاد بازی کنه،یا نه تمرین کنه فقط.

چرا ما باید لیستمون هنوز جای خالی داشته باشه؟ تیمی که قرار برای 3 تا جام بازی کنه دلیلی وجود داره که لیستش پر نشه،به جز اینکه مدیریت نتونسته خواسته های کادر فنی رو عملی کنه.

30n4
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
من به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم!
مشكلی نیست. می‌توانید به انجمن‌های هت‌تریک بروید؛ خوره‌های فارسی‌زبان هت‌تریك آنجا انتظار شما را می‌كشند. راهنمایی از این بهتر؟

این قسمتی از مقاله ای هست که با نام صدرا بکتاش در خبرگزاری هتریک چاپ شده.ولی این قسمتش با مقاله اصلی صدرا بکتاش کاملا فرق داره.

اول خواستم این پست رو توی خود org بدم ولی گفتم حالا حرف و حدیث پیش میاد ولی اگه چیزی هم نگفتم غم باد میگیرم

چون خود من علاقه ی خاصی به چلچراغ و نویسندگانش دارم به خصوص نویسندگانی که طنز مینویسن که صدرا بکتاش هم یکی از اونهاست.چون به نظر من تنها مجله ای هست که طنز در معنا رو سرلوحه کارهاش قرار داده نه صرفا طنز در کلمات،و اسامی نویسندگانش هم نشون میده که چقدر توی این راه موفق بوده:

امیر مهدی ژوله-ابراهیم رها-حسین یعقوبی-نیما دهقانی-مسعود مرعشی-صدرا بکتاش و ...

به همین دلیل این حرف رو میزنم نه اینکه چون توی مقاله اسم این انجمن بوده حالا عوض شده.

این کار دور از اخلاق هست که مقاله ی یک شخص دیگه رو ویرایش کنیم.حالا چون موقعیت ما عوض شده باید گذشته رو هم عوض کنیم؟؟

آیا واقعا این کار درستیه؟

amirlefthand
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
کسی gtaIV رو نصب کرده تا حالا من توی مرحله دوم نصبش موندم

کیان
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۰۰
کسی gtaIV رو نصب کرده تا حالا من توی مرحله دوم نصبش موندم

بگو كجاش موندی؟

-------------------------------------------------------------------

راستی یه چند تا جوك!!!!:

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از ماركا، باشگاه آرسنال لندن براي حفظ سسك فابرگاس جوان توانايي مقابله با پيشنهاد نجومي رئال مادريد را نداشته و به احتمال فراوان به فروش اين بازيكن كليدي خود تن مي دهد.
اين در حالي است كه فابرگاس با توجه به ناكامي هاي اخير در آرسنال بارها از رغبت خود در مورد انتقال به رئال مادريد گفته و بر آن تاكيد داشته است.
سايت خبري رئال مادريد نيز از ناتواني آرسنال در حفظ فابرگاس نوشت.

لامصب یه خبرایی تو این سایتای ایران مینویسن آدم تو هیچ كجای دنیا ندیده كه هیچ تازه آرشیو خبری هم درست میكنن!!!

------------------------

این مرتیكه علیفر سر بازی آرسنال - ویارئال:

ونگر با ابنكه مربی بازیكن سازیه ولی یه بازیكن رو هم نابود كرده! روسیچكی ، كاپیتان تیم ملی چك كه 2 ساله نیمكت نشینش كرده!!!!

مردك (...) انقدر (.) اطلاعات ورزشی نداره بعد میاد فوتبال گزارش میكنه!!!

×:برای اطلاع اون دسته از عزیزانی كه اطلاع ندارن: روسیچكی 14 ماهه به شدت مصدومه و تنها 1 هفته است پا به توپ شده... قبلشم فیكس بود.

amirlefthand
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
بگو كجاش موندی؟

-------------------------------------------------------------------

راستی یه چند تا جوك!!!!:

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از ماركا، باشگاه آرسنال لندن براي حفظ سسك فابرگاس جوان توانايي مقابله با پيشنهاد نجومي رئال مادريد را نداشته و به احتمال فراوان به فروش اين بازيكن كليدي خود تن مي دهد.
اين در حالي است كه فابرگاس با توجه به ناكامي هاي اخير در آرسنال بارها از رغبت خود در مورد انتقال به رئال مادريد گفته و بر آن تاكيد داشته است.
سايت خبري رئال مادريد نيز از ناتواني آرسنال در حفظ فابرگاس نوشت.

لامصب یه خبرایی تو این سایتای ایران مینویسن آدم تو هیچ كجای دنیا ندیده كه هیچ تازه آرشیو خبری هم درست میكنن!!!

------------------------

این مرتیكه علیفر سر بازی آرسنال - ویارئال:

ونگر با ابنكه مربی بازیكن سازیه ولی یه بازیكن رو هم نابود كرده! روسیچكی ، كاپیتان تیم ملی چك كه 2 ساله نیمكت نشینش كرده!!!!

مردك (...) انقدر (.) اطلاعات ورزشی نداره بعد میاد فوتبال گزارش میكنه!!!

×:برای اطلاع اون دسته از عزیزانی كه اطلاع ندارن: روسیچكی 14 ماهه به شدت مصدومه و تنها 1 هفته است پا به توپ شده... قبلشم فیكس بود.

ولش کن درست شد مشکل از دی وی دی بود از دیروز 2بار رفتم عوضش کردم

----------------------------------------
خبر گزاری های ایران همینن
فابرگاس هم مصدومه !!!!
چجوری میخواد بره رئال؟

کیان
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
فابرگاس هم مصدومه !!!!
چجوری میخواد بره رئال؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
جدی كه نگفتی؟!!! 3 هفته اس داره بازی میكنه...

amirlefthand
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
جدی كه نگفتی؟!!! 3 هفته اس داره بازی میكنه...

یادم رفته بود که داره بازی میکنه

رضا
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
:3:

Matrix23
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
بچه ها, كسی شیلتر شكن, داره؟ ش = ف

ممنون میشم ادرس سایتی رو بهم بدید : )

Matrix23
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
راستی, در عكس بالا, بانوی پاك دامن هم بیدن! : ))

omid
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
سامان
منظورت از گذاشتن این عکس چیه؟
من نمیتونم چنین چیزی رو توی سایت ببینم
حالا اونا یه عکس توی محفل دوستانشون بگیرن یه نامردی لوش داده تو وب
توباید بذاریش اینجا؟

omid
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
چطوری حساب کردی؟

سال های گذاشته + اینكه سپاهان دو بازی خارج از خونه داشته پرسپولیس یكی
تویبازی های برگشت به احتمال زیاد سپاهان بهتر از پیروزی كار می كنه بازی پیروزی توی خارج از خونه رو با بازی سپاهان در برابر اون تیم ازبكی مقایسه كنید:3:

omid
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
امید من میگم مگه بازی ایران عربستان, كره, امارات و ... مهم نیس؟ مگه تلویزیون پخش نمیكرد؟ (حتما تلویزیون شیراز پخش مستقیمش رو نداشت) پس چه طور تو تیم می میشه پنیر سوییسی؟ اما جلوی استقلال همه ی توپها رو میزنه؟ پس چرا تو تیم ملی نمیزنه؟

برای اخرین باز میگم, چرا فقط جلوی استقلال اینجوری بازی میكنن... چرا بقیه تیمها اینجوری بازی نمیكنن. جلوی استقلال سفت و چغر بازی میكنید, چرا جلوی بقیه تیمها اینجوری بازی نمیكنید...

مطمئنم الان بچه ها پست میدن كه: باید جلوی استقلال شل بازی كنن؟؟!!! خداییش جالبه برام : )

این تیكه ی قرمزو جدی نفهمیدم:3:
منظورت كیه ؟كی جلوی استقلال همه ی توپ ها رو نمیزد تو تیم ملی شده بود پنیر سوییسی؟جلالو میگی؟

این قسمت آبی هم از نظر من جوابش روشنه:3:
چون تو اینطوری فكر میكنی
چون تو عاشق استقلال هستی و عشق چشم ها رو نابینا میسازد:3:

Vahid
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵

Ali Reza
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۰۱
آقا چجوری میشه یه تیم تو 1 دقیقه 2 تا پنالتی بزنه؟215485376

Дttractive ζ
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
منم همينو ميگم
من نباشم شماها چيكار مي كنيد :3:
ولي اميدم بچه خوبيه هواشو داشته باشيد :3:

Matrix23
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
خب! بچه های گل هت تریكی... منم دارم كم كم شال و كلاه میكنم و میرم : )

در واقع وایسادم مدیریتم تموم بشه و كم كم رفع زحمت كنم : )

بهتون سر میزنم. ولی شاید خیلی خیلی كمتر. اگه, اگه, اگه كاری چیزی داشتید, تو خود هت تریك , خبرم كنید.

این فروم اولین فرومی بود كه باهاش اینقدر حال كردم. دوستای خوبی هم توش پیدا كردم.
خیلی باهاتون حال كردم. دوستون دارم!! : )
خیلی میخوامتون.

مواضب خودتون باشید...فعلا.

Ali Reza
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۴۱
حتما دست هایی پشت پردست

behnam60
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۰۸:۵۵
این تغییر موضع محمدرضا خیلی مشکوک بود. شما اینجور فکر نمیکنید؟؟؟:1:

شايد مشكل يه شماره 13 رقمي بوده كه در نهايت اميد از محمد رضا گرفت تا محمدرضا اينجوري بشه:jesors::rofl:

رضا
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
اقا امروز داشتم به مدیرای قدیم و جدید فكر میكردم كه به یه نكته جالب پی بردم.
اینكه تمام مدیرای قدیمی استقلالی بودن:3:
و مدیرای جدید پرسپولیسی میباشند:3:
در كل:
مدیر پرسپولیسی نمیخوایم....نمیخوایم:3:

amirlefthand
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
رضا اشکالی نداره گفتگوی تمدن ها برای همین موقس ولی اگه بفهمن چی میگی

amirlefthand
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۱۸
خيلي ها دوست دارند كه بدونند اولين هر چيزي كجا بوده و چطوري بوده ، از اين رو ما كه اسم پيتزا داوود رو خيلي شنيده بوديم تصميم گرفتيم بريم يه تستي بكنيم.

وارد كوچه لولاگر كه مي شيد انتهاي كوچه به اندازه يه وانت جعبه نوشابه پپسي مي بينيد كه جلوي يه مغازه قديمي هستش. وقتي وارد مغازه آقا داوود مي شيد دو سه تا ميز كوچيك دو نفره مي بنيد و يه سكو كه روش مي تونيد غذا بخوريد. از طرفي هم روبروتون يه يخچال قديمي كه فقط توش كالباس و سوسيس مي بيني كه خورد شده آماده استفاده هستند.

ولي اينجا يه پيتزا فروشي معمولي نيست! اولين پيتزا فروشي ايرانه! پس بايد توقع داشته باشيد يه چيزاييش فرق كنه.

اينجا رسم و رسوم خودشو داره و اگه شما تا حالا اونجا نرفته باشيد حتما” غافل گير مي شيد. از اين رسم و رسوماش براتون بگم:

تو اين پيتزا فروشي هيچ غذاي غير از پيتزا گيرتون نمي ياد و شما مي تونيد از 7 نوع پيتزايي كه داره انتخاباي خودتون رو داشته باشيد. پيشنهاد من پيتزا مخلوط و يا پيتزا قارچه.

خوب حال نوبت سفارش دادنه : مي گيد يه پيتزا مخلوط و اون اسم شما رو مي پرسه! شما بايد اسم كوچيكتونو بهش بگيد و الا دوباره مي پرسه! بعد از اين بلافاصله يه 400 ، 500 گرم كالباس كه داخل فويل گذاشته شده رو جلوتون ميذاره! كه شما كلي تعجب مي كنيد كه بابا من پيتزا سفارش دادم نه كالباس خام!!! اين كالباس كه ميشه گفت از معمولي ترين كالباس هاي موجود بازاره و بصورت نامنظم با كارد خورد شده در اصل پيش غذاي شماست. و شما با سس فراونو و آويشنو وفلفل مي تونيد ميل كنيد. به ازاي هر پيتزا يكي از اين كالباس ها هم ميده. البته شما اگه بخواهيد بازم كالباس ميده انقدر كه ديگه نتوني چيزي بخوري و بابت اين كالباس ها از شما هيچ پولي نمي گيره!!! پس با خيال راحت بخوريد.

من نميدونم ، با اين كه مي دوني كالباسش يك درصد هم گوشت نداره ، ولي با يه ولع خاصي شروع مي كني به كالباس خوردن كه انگار تو عمرت كالباس نخوردي!

در مورد محل نشستن هم بايد بهتون بگم معمولاً توي مغازه جايي براي نشستن نيست و شما بايد بيرون مغازه مثل بقه مشتري ها بشنيد. و اما مگه بقيه مشتري هاي چه جوري نشستند؟

بقيه از همون جعبه نوشابه ها كه اول داستان براتون گفتم دارند استفاده مي كنند. شما هم دو تا جعبه نوشابرو بر مي گردونيد و يكشو مي كنيد صندلي و يكيشو مي كنيد ميز و در عين سادگي و راحتي غذاتون ميل مي كيند.

خوب حالا پيتزاي شما حاضر شده و يكي باصداي بلند اسم شما رو صدا مي كنه و اگه نشنويد ممد آقا بيرون مغازه دوباره صداتون مي كنه! حالا پيتزا رو گرفتي يه پيتزا با نون بسيار نازك و تيكه هاي بزرگ كالباس و سوسيس و قارچ به همراه سس فراونو آويشن.. كاملاً پرملات طوري كه وقتي بر ميداري ميريزه. البته بگم از همون مواد معمولي تشكيل شده.

و اما از اخلاقاي ديگه آقا داوود : البته شبي كه ما رفتيم خود آقا داوود نبود و يه شاگردي داشت بنام ممد آقا كه مي شد پسر خاله آقا داوود و بعد از بازنشستگي مياد اونجا كمك مي كنه. اون مي گفت كه آقا داوود الان يه سه ماهي هست كه پا درد داره و ديگه نمي ياد. اگه آقا داوود احساس كنه كه كسي داره خالي مي بنده ، يه زنگ زورخونه اي داره كه اونو به صدا در مياره ، يا اگه احساس كنه كه داري بيش از ظرفيتت پيتزا مي خواي ، بهت نميده ولي هر چقدر كالباس بخاي بهت ميده.

و اما از گفته هاي اين ممد آقا، كه خيلي هم شنيدني بود در مود تاريخچه اينجا و مطالبي كه از سايت هاي مختلف در مورد اينجا خوندم براتون بگم :

اينجا حول و حوش سال 1340 تاسيس شده ، و آقا داوود به همراه يه شريك ارمني خود اينجا رو باز كردند. اينجا از همون روز اول ساده بوده و الان هم همونطوره. طولي نمي كشه كه شريك ارمني دست از شراكت مي كشه و ميره خارج و آقا داوود مي مونه و مغازش. بعد از گذشت سه سال پيتزا پنتري توي ويلا باز ميشه و بر خلاف پيتزا داوود، پيتزا پنتري يه جاي باكلاس و پر از تجملات بوده و براي اينكه ثابت كنه كه جاي باكلاسيه شب اول شاه رو دعوت مي كنه! بگذريم. اولين پيتزا رو آقا داوود 11 قرون مي فروخته و الان پيتزا هاش از 2400 تومان هست تا 3900.

توي اينجا از سالاد و سيب زميني خبري نيست. و اگه بخواي غذا رو ببري پيتزا رو توي جعبه نمي ذاره بلكه لاي يه فويل مي پيچه و به همراه يه دسته كالباس ديگه بهت ميده .

يه راوي ديگه مي گفت كه وقتي از در مغازش خارج مي شي ازت يه سوال مي پرسه سير شدي ؟

ممكن است غذاي داوود پر باشد، و جايش كثيف باشد و صندلي‌هايش ناراحت. ممكن است لحظه‌اي از كرده پشيمان شوى. اما داوود با هر‌چه كه دارد يا ندارد تجربه‌اي است با‌ارزش حد‌اقل براي يك‌بار. تجربه خوردن اولين پيتزاي تهران

omid
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
قیمتش چنه:3:؟

هومن
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۴
بیشتر از 3-4 هزار تومن نباید باشه. من یه بار از دم درش رد شدم ولی غذاش رو نخوردم...
ولی اصلا پیتزاهاش نباید خوشمزه باشه ... پیتزای فری کثیف هم همینجوریه...
اگه پیتزا خوب میخوای ، باید بری خیابان عباس آباد ، تقاطع تختی ، رستوران نیک بوی
البته قبلا اسمش Big Boy بود که عوض کردن. بهترین پیتزا رو بهت میده با کمترین قیمت

wantonboy13
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۶
پیتزا فقط فست فود دانشگاه خودمون... پیتزا میذاره جلوت در حد ته دیگ !! خیلی باید چنگال بزنی تا برسی به سوسیس کالباس هایی که از صبحونه ی سوسیس تخم مرغ صبح مونده !! فکر کنم از بدو تولدش با یه قوطی روغن سرشو هم آورده !!

behnam60
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
بیشتر از 3-4 هزار تومن نباید باشه. من یه بار از دم درش رد شدم ولی غذاش رو نخوردم...
البته قبلا اسمش Big Boy بود که عوض کردن. بهترین پیتزا رو بهت میده با کمترین قیمت

هومن از كي اسمشو عوض كرده ؟؟!!!!!

بي انصاف ها جلوي پنجره اي كه مشتري هاي بيرون بر سفارششونو ميگرفتندو بستن:sad:

يعني وضع داخل از ازدحام به ترافيك كامل لول آپ شد:jesors:

من عاشق پيتزاي گوشت و قارچشم :good: و البته چيزبرگر با قارچش كه به دليل آشنا بودن آشپزش يه چيز وحشتناك خوشمزه اي ميشه:1:

هومن
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
هومن از كي اسمشو عوض كرده ؟؟!!!!!

بي انصاف ها جلوي پنجره اي كه مشتري هاي بيرون بر سفارششونو ميگرفتندو بستن:sad:

يعني وضع داخل از ازدحام به ترافيك كامل لول آپ شد:jesors:

من عاشق پيتزاي گوشت و قارچشم :good: و البته چيزبرگر با قارچش كه به دليل آشنا بودن آشپزش يه چيز وحشتناك خوشمزه اي ميشه:1:

فکر کنم 2 هفته پیش بود که با یکی از دوستام رفتم . وقتی دیدم اسمش عوض شده
فکر کردم مدیریتش هم عوض شده و دیگه باید فاتحه اش رو خوند. ولی فقط اسمش
عوض شده. تابلوش رو هم برداشته...ولی هنوز هم حرف نداره.
منم گوشت و قارچش رو دوست دارم. بهت پیشنهاد میکنم مرغ و قارچش رو هم یه بار
امتحان کنی... ولی یه جایی هست تو شیخ بهایی که شنیدم از بیگ بوی هم بهتره...
در چند روز آینده قراره برم ببینم در چه لولی هستش. بهت خبر میدم...!!!

wantonboy13
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
اقا امروز داشتم به مدیرای قدیم و جدید فكر میكردم كه به یه نكته جالب پی بردم.
اینكه تمام مدیرای قدیمی استقلالی بودن:3:
و مدیرای جدید پرسپولیسی میباشند:3:
در كل:
مدیر پرسپولیسی نمیخوایم....نمیخوایم:3:

نوید و وحید هم استقلالین ؟!
------------------------------------
از تمامی دوستانی که نسبت به من لطف داشتن ممنونم... امیدوارم که حضورم محسوس باشه و فقط اسمم و خط کش تنبیهم نباشه !!
ولی چرا دسته 3 رو از حوزه استحفاظی من برداشتین ؟!
تازه من میخواستم تو دسته 3 گروه 8 دست ببرم !! :crazy:

Ma3oud
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۵۷
از اتفاقات اخیر بازر بیتر اینقد خوشحالم که دوس دارم شمارم خوشحال کنم :jesors:

کار ایران داخل جام جهانی امروز با بردن استرالیا تموم شد و متاسفانه به خاطر تفاضل گل نتونستیم به دور بعد صعود کنیم
ایران در بازیهای شانس مجدد موفق شد به جام جهانی صعود کنه اما متاسفانه به خاطر بازیهای سختی که جلوی پرو و فرانسه داشتیم با روحیه 2 به این مسابقات رفتیم و طبق قوانین روحیه تمهایی که از شانس مجدد صعود میکنن ریست نمیشه .
داخل جام جهانی هم با تمهای مغرب ، المان ، امریکا ، ایتالیا و استرالیا هم گروه شدیم و طبق معمول بدشانسی اوردیم و بازی اولمون خوردیم به ضعیفترین تیم گروه و با توجه به اینکه کرانچ رفتم ولی بازم باختیم
بازی دوم هم با المان تیم دوم رنکینگ جهانی ایزی رفتیم و طبق انتظار باختیم :(
بازی سوم با امریکا تیم چهارم رنکینگ جهانی بازی داشتیم که نرمال رفتیم و موفق شدیم ببریمشون
بازی چهارم با ایتالیا تیم اول رنکینگ جهانی بازی کردیم که بازیو ایزی رفتیم و باختیم :(
بازی آخر هم که با استرالیا تیم هفتم رنکینگ جهانی ( فکر کنم قبلا بالاتر بود ) داشتیم و بازیو کرانچ کردم و موفق شدیم ببریمشون .
این یه مختصر توضیحی بود راجب بازیهای جام جهانیمون .
-
خوب داخل این بازیها موفق شدیم حال 2 تیمیو که بدجور احتیاج به حالگیری داشتنو بگیریم
اولیش امریکا بود که خوب بازیهای ایران و امریکا همیشه جذاب بوده و این بازی به نوعی حیثیتی بود که خوب زدیم سوسکشون کردیم
بازی دوم هم با این استرالیای نامرد و خرشانس بود من هنوز حسرت اون بازیه دور مقدماتیمون با استرالیارو میخورم و هنوز معتقدم که حق ما بود تا داخل اون بازی برنده بشیم اما سایت بازر یه حال اساسی به اونا داد و تمام فرماشونو 45 دقیقه قبل از بازی برد بالا و تمام فرمای ما هم اورد پایین :(( اگه اون بازیو برده بودیم به صورت مستقیم میرفتیم جام جهانی و از لحاظ روحی شرایط تیممون زمین تا اسمون فرق میکرد ، حداقلش این بود که با ایزی رفتن میتونستیم مغربو ببریم اما نشد ...
---
به هر حال مسابقات تموم شد ، امیدوارم شما هم از نتایج تیم راضی باشین و تیم ملیمون بتونه در آینده خیلی بهتر از الان ظاهر بشه و ایشالا بره واسه دور دوم و رفتن رو سکو

گوشه ای صحبتای مربی خوب تیم ایران بود که خوندید
تیم ایران به طرز غیر قابل باوری خارج از حد تصور دررقابتهای جام جهانی حاضر شد :good:

تقریبا نصف تیمای شاخ زانو زدن جلوی قدرت بروبچه های ایرانی
رنک ایران بعد از این اتفاقات دیدنیست

همه اینها به خاطر اتحاد و دوستی یوزرای ایرانی بازر بیتر بوده که دست به دست همدیگه دادن و با انتخاب شایسته ترین فرد ( وحید ) به عنوان مربی شگفتی خلق کردند :1:

به امید قهرمانی در آسیا :good:

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۲
وحید كه استعفا داد رفت:3:
نوید هم كه اصلا خودشو مدیر نمیدونه:3:
در كل چرا بحثو عوض میكنی:3:
مدیر پرسپولیسی نمیخوایم .....نمیخوایم:3:
حالا كه فكر میكنم میگم عجب غلطی كردم به مدیرای پرسپولیسی رای دادم:3:همه رای هام پرسپولیسی بود:3:

behnam60
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۰۹
من كه هستم اكثر پست ها رو میام میخونم

اوه !!‌
چه خشن!!
پس لطفا خط آخر پست منو 1 بار ديگه هم بخونيد:good:

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۱۱
همین وحید خودمون ؟!

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۳۹

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
همین وحید خودمون ؟!

بله،همین وحید خودمون رو میگه

:1:

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
خبرگزاري فارس: محمد مايلي كهن از سرمربيگري تيم ملي فوتبال كناره گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن با انتشار بيانيه‌اي، از هدايت تيم ملي استعفا كرد.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي شود.

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۵۹
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن لحظاتي پيش متن بيانيه شماره 2 خود كه در واقع متن استفعفايش از سرمربيگري تيم ايران محسوب مي‌شود را به شرح زير صادر كرد:
بسمه تعالي
بيانيه شماره 2
مربي شدن چه آسان، آدم شدن محال است
نمي‌دانم چه بگويم، چه بنويسم. به قول مجري محترم برنامه نود، اين روزها بلوايي در فوتبال ما به وجود آمده كه قداست آن را زير سوال برده كه همه آن ناشي از بيانيه احمقي به نام مايلي كهن است. بله؛ محمد مايلي كهن. اين مزدور به مردم و ميهن، كه به يكباره تمام قداست و زيبايي فوتبال ما را شكسته و تنها نيمه خالي ليوان را ديده و همواره فرياد سر مي‌دهد اي مردك (مايلي كهن) چگونه به خودت اجازه دادي با الفاظي مانند گنده باقالي، كوتوله و ... تقدس شعاري حماسي مانند توپ، تانك، فشفشه و ... را از بين ببري. شعار پرمحتوا و زيبايي كه در عين سادگي در مقاطع مختلف كاربرد اساسي داشته؛ نه تنها در روابط با مايلي كهن بلكه ديگران نيز از آن بي‌بهره نمي‌مانند.(داور، بازيكن، مربي و ...) .
اي خائن(مايلي كهن) آدم بي‌منطق و نادان چرا و با كدام منطقي توي احمق به هنگام مسابقه تيم سايپا با استقلال تهران، هنگامي كه شعار مي‌دادند توپ، ‌تانك، فشفشه، مايلي كهن و... توي نادان در صندليت نشستي و دم برنياوردي. اي مردك چرا با ديگران هم آواز نشدي و آن شعار را تو نيز سر ندادي، تازه گناه بزرگتر اينكه چرا گوش پسرت (از معدود دفعاتي بود كه در ورزشگاه حاضر مي‌شد) را نكشيدي و به او نگفتي كه پسرم تو هم اين شعار زيبا و بي‌مانند را هم صدا با تماشاچيان فهيم زمزمه كن. توپ، تانك، فشفشه و ...
پسرم آنها به دليل حضور مبارك تو در كنار من سنگ تمام گذاشتند و دارند پدرت را بيش از هميشه مورد لطف و تشويق خود قرار مي‌دهند.
پسرم هيچ مي‌داني كه پدرت در تمامي دوران قهرماني‌اش اين گونه مورد لطف و حمايت قرار نگرفته بود. به راستي اي مزدور، خائن، گلادياتور، با كدام منطق و جسارتي به خود اجازه دادي كه بازيكنانت بدون غل و زنجير در مسابقات حاضر شوند.
اي مردك عقب‌مانده در هزاره سوم با كدام جسارتي اين همه اتحاد و همدلي بين تماشاگران را ناديده گرفته و درصدد آن هستي تا در بين آنها فاصله انداخته و اختلاف به وجود آوري. چگونه است كه چشمانت را بستي و بهترين تماشاگران دنيا را نمي‌بيني.
اي بدبخت فلك زده، اي مردك عقب افتاده، بيشتر اين عقب‌افتادگي‌ات به خاطر اين است كه نمي‌خواهيم تماشاگرنماهاي واقعي را از كانال تلويزيوني همسايه ببينيم، هر چند چند بار دعوت شدي و ديدي كه تماشاگرنماها چگونه بازيكنانشان را وقتي گل مي‌زنند مي‌روند و در بغل آنها قرار مي‌گيرند. اگر تماشاگرنماها نبودند كه مي‌بايستي تكه بزرگ بازيكن، گوش او مي‌شد. بيچاره در به در از آن جا مانده، از اين جا رانده. اگر او تماشاگرنما نبود كه فاصله سكوهاي تماشاگران با زمين مسابقه از بين نمي‌رفت و مي بايستي بين آنها خندقي كنده مي‌شد.
بله آنها تماشاگرنما هستند كه پس از اتمام بازي براي هر دو تيم دست مي‌زنند. اصلا آنها نه تنها تماشاگرنما هستند بلكه شرف و غيرت و مردانگي ندارند. مگر مي‌شود تيم مورد علاقه‌شان بازي را واگذار كند و او براي تيم خود و رقيبش دست بزند.مگر مي‌شود تيم مورد علاقه‌اش در پايان مسابقه بازي را واگذار كند و رگ گردنش بيرون نزند. مگر نمي‌ديدي كه اين مسابقه آخرين مسابقه تيم مورد علاقه او و تو مي‌باشد. پس بايد بر اساس اصول حرفه‌اي گري از هر طريق ممكن و با هر ترفند در اين مسابقه پيروز از زمين خارج شود.
اينها را كه ديدم و شنيدم به خود آمده و گفتم پس اي آدم كوتوله اين اراجيف چه بود كه در بيانيه اول نوشتي. اين همه غوغا و بلوا در فوتبال نجيب و پاك ما بوجود آوردي. از خودت خجالت بكش و به خاطر اين همه پاكي، دوستي، صميميت، اتحاد، مردانگي، تماشاگر خوب، بازيكن خوب، داور خوب، مربي خوب، مدير خوب، ورزشگاه خوب، فدراسيون خوب، روزنامه خوب، خبرنگار خوب، تلويزيون خوب، راديوي خوب و خيلي خوب‌هاي ديگر و به خاطر اينكه قداست اين همه خوبي‌ها‌ را شكستي از همه معذرت بخواه و طلب عفو كن و با صداي بلند بگو من لايق و شايسته مربيگري تيم ملي كشورم نيستم و از اول هم ما اشتباه بوديم.
عجيب است كه روده‌درازي مي‌كنم اما اين پسر؛ عليرضا (نوه‌ام) اين شعر را مي‌خواند: يك توپ دارم قلقلي، سرخ و سفيد و آبي، مي‌زنم زمين هوا مي‌ره، نمي‌دوني تا كجا مي‌ره. من اين توپو نداشتم ،‌مشقامو خوب نوشتم ، بابام بهم عيدي داد يك توپ قلقلي داد.
بابا ،عليرضاي بهتر از جانم تو هم وقت گير آوردي اما به خودم مي‌آيم و مي‌گويم اين پسر 3 ساله از من كوتوله 55 ساله عقلش بيشتر است. صدايش مي‌كنم و مي‌گويم، عزيزم عجب توپي، عجب صفايي، عجب معرفتي، عجب مروتي، عجب مردانگي، عجب دوستي، بابا عليرضاي بهتر از جانم مي شه به من هم يكي از اون توپ ها را بدي و با همان پاكي و صداقت صميميت و معصوميت تو.
محمد مايلي كهن از همه جا رانده و مانده اما يارب نظر تو برنگردد.

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۰۰
خبرگزاري فارس: محمد مايلي كهن از سرمربيگري تيم ملي فوتبال كناره گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن با انتشار بيانيه‌اي، از هدايت تيم ملي استعفا كرد.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي شود.

دیروز این خبر رو بی بی سی اعلام کرد و گفت که فدراسیون قبول نکرده و مایلی کهن در پست خودش ابقا شده.

دیشب هم سردار محمدی توی 90 گفت که مایلی کهن استعفا داده ولی پذیرفته نشده.

احتمالا بهش گفتن مصاحبه نکن به تریپش بر خورده استعفا داده.ولی شما خیالتون راحت ایشون تا تیم ملی رو نابود نکنه جایی نخواهد رفت.

روز اول که اومد تو 90 گفت مگه میشه مربی تیم ملی انتقاد رو قبول نکنه،ولی الان ثابت کرده که نه تنها انتقاد رو قبول نمی کنه بلکه پیش دستی هم میکنه و به این و اون حمله میکنه.

جالب اینجاست که ایشون رو انتخاب کردند که مثلا جو تیم ملی رو آروم کنه و این 3 بازی تیم ملی آرامش و تمرکز داشته باشه ولی خب تا حالا که این نامربی کم حاشیه نداشته

با وضعیت کنونی همه دارن میگن کاش علی دایی همچنان مربی بود

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
امیر عابدینی یه چیزی میدونست که دیشب اونجوری گفت فکر نمی کنم مایلی کهن بمونه...

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱
امیر عابدینی یه چیزی میدونست که دیشب اونجوری گفت فکر نمی کنم مایلی کهن بمونه...

اینکه استعفا نبود،حالا ببینیم استعفاشون کی میاد.

این که من خوندم باز هم توپیده بود به همه،که همه ناپاکن فقط ایشون پاک هستند.

و پاکیتون رو هم باید با بیانیه و فحش دادن به بقیه نشون بدید.دقیقا مثله قانون جنگل اگه فحش خوردی باید فحش بدی.

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۳۱
اینکه استعفا نبود،حالا ببینیم استعفاشون کی میاد.

این که من خوندم باز هم توپیده بود به همه،که همه ناپاکن فقط ایشون پاک هستند.

و پاکیتون رو هم باید با بیانیه و فحش دادن به بقیه نشون بدید.دقیقا مثله قانون جنگل اگه فحش خوردی باید فحش بدی.

پس چی بود ؟!!! بگه من لایق مربیگری تیم ملی نیستم و استعفا نداده باشه ؟! خوب این استعفا بود دیگه... حالا باید منتظر جوابیه فدراسیون بود...

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۳
پس چی بود ؟!!! بگه من لایق مربیگری تیم ملی نیستم و استعفا نداده باشه ؟! خوب این استعفا بود دیگه... حالا باید منتظر جوابیه فدراسیون بود...

این ژست استعفا بود یعنی اینکه بیاید نیمه پر لیوان رو ببنید،درسته من اون حرفا رو زدم ولی اونا حقشونه که بهشون فحش بدم چون نوه ام توپ داره اون هم از نوع قل قلی.

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
شما استقلالیا..................

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
شما استقلالیا..................

ما استقلالیا چی؟؟؟؟

Vahid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
از اتفاقات اخیر بازر بیتر اینقد خوشحالم که دوس دارم شمارم خوشحال کنم :jesors:

گوشه ای صحبتای مربی خوب تیم ایران بود که خوندید
تیم ایران به طرز غیر قابل باوری خارج از حد تصور دررقابتهای جام جهانی حاضر شد :good:

تقریبا نصف تیمای شاخ زانو زدن جلوی قدرت بروبچه های ایرانی
رنک ایران بعد از این اتفاقات دیدنیست

همه اینها به خاطر اتحاد و دوستی یوزرای ایرانی بازر بیتر بوده که دست به دست همدیگه دادن و با انتخاب شایسته ترین فرد ( وحید ) به عنوان مربی شگفتی خلق کردند :1:

به امید قهرمانی در آسیا :good:

مرسی مسعود جون ،
همونطور که گفتی دلیل اصلی این موفقیت اتحاد یوزرهای ایرانی بود ، همشون میخواستن تا تیم ملی موفق بشه و برای این موفقیت خیلی زحمت کشیدن .
اکثر بچه های فعال بازر در حال تمرین بازیکنهای ایرانی هستن که این به پیشرفت تیم ایران خیلی کمک میکنه .
امیدوارم بتونیم با این اتحاد تیم ملی جوانانمون هم به جام جهانی ببریم که واقعا افتخار بزرگی برای ایران هستش .

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
این قضیه استعفای مایلی کهن نشون داد که چقدر سریع اخبار پخش میشه و چقدر راحت تکذیب میشه و کک هیچ کس هم نمی گزه درست مثله انتخاب مایلی کهن که قبلش بارها اسامی مختلف به عنوان سرمربی اعلام شد و بعد تکذیب شد.

صبح بیانیه 2 اعلام میشه و اعلام میشه مایلی کهن استعفا داده

بعد از اون فدراسیون اعلام میکنه ما جلسه میزاریم و بررسی میکنیم.

فدراسیون اعلام میکنه که ما استعفایی دریافت نکردیم و اون استعفا رسمی نیست.

کفاشیان در شبکه خبر اعلام میکنه که من تلفنی با مایلی کهن صحبت کردم و ایشون اصرار دارند که کنار بکشند ولی ما باید جلسه بزاریم.مجری میپرسه نظر خودتون چیه؟ میگه من به شخصه استعفا رو میپذیرم ولی به هر حال نظر هیئت مدیره شرط هست.

مایلی کهن اعلام میکنه که بیانیه استعفا نبوده و فقط نظرش در مورد فوتبال رو بیان کرده.

کفاشیان اعلام میکنه استعفا پذیرفته شده و تا چند روز دیگه جانشین رو معرفی خواهند کرد.

واقعا به حرف کی میشه اعتماد کرد؟ چرا خرد جمعی رو اینقدر ساده به بازی میگیرند؟

اگه همین اتفاق(اعلام خبرهای گوناگون و ضد و نقیض) در یک کشور دیگه می افتاد،رسانه ها مسلما به خاطر دروغگویی و عدم مدیریت صحیح رییس فدراسیون رو کل هیئت ریییسه رو مجبور به استعفا میکردند ولی ما چی کار میکنیم؟؟

به قول گروه 127 : ترقی( برای ما )3 قدم به پس و یک قدم به پیشه

علی دایی رو برکنار کردیم که شوک به تیم وارد کنیم و روحیه بگیره،ولی اونقدر حاشیه برای تیم درست شد که همه آرزو میکنند اون روز هرگز بر ضد دایی شعار نمی دادند شاید امروز همچنان روزنه امیدی برای حضور در جام جهانی داشتیم

belervich
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۴
من فقط از یک چیز شکه شدم .... یعنی باورم نمیشه همچین اتفاقی افتاده :sick:

تا جایی که یادم مونده دیشب در برنامه 90 جناب عابدینی .... دقیق گفتگوشون یادم نیست ولی مدیرعامل قبلی پرسپولیس به صراحت اعلام کرد که مربی تیم ملی عوض میشه .... فردوسی پور هم با تعجب گفت از کجا مطمئنید ، مایلی کهن که موندگار شده .... عابدینی گفت مطمئن باشید کادر تیم ملی تغییر میکنه .... فردوسیپور هم با تعجب به عابدینی نگاه کرد .... و امروز هم مالی کهن رفت ..... دیشب خیلی برام عجیب بود این پیشگویی عابدینی ، ولی الان متوجه شدم که پیشگویش درست در اومد .

این یعنی چی ؟!:crazy:

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
مدیر به عابدینی میگن.
كاش این عابدینی رییس فدراسیون میشد.دیشب كلی حال كردم وقتی صحبتاش رو شنیدم.
بی پروا حرف میزنه.محافظه كاری و از این حرفا سرش نمیشه.یه مدیر شجاع

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
مدیر به عابدینی میگن.
مثل پسر شجاع.نه رضا؟:jesors::good:

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۶
مثل پسر شجاع.نه رضا؟:jesors::good:

یه چیزی تو همون مایه ها:jesors:

amirlefthand
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۹

تا جایی که یادم مونده دیشب در برنامه 90 جناب عابدینی .... دقیق گفتگوشون یادم نیست ولی مدیرعامل قبلی پرسپولیس به صراحت اعلام کرد که مربی تیم ملی عوض میشه .... فردوسی پور هم با تعجب گفت از کجا مطمئنید ، مایلی کهن که موندگار شده .... عابدینی گفت مطمئن باشید کادر تیم ملی تغییر میکنه .... فردوسیپور هم با تعجب به عابدینی نگاه کرد .... و امروز هم مالی کهن رفت ..... دیشب خیلی برام عجیب بود این پیشگویی عابدینی ، ولی الان متوجه شدم که پیشگویش درست در اومد .

یعنی یوزارسیف دارن:apophys:

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰
یه چیزی تو همون مایه ها:jesors:
کدوم مایه ها؟
من از خرس مهربون خوشم میاد:eltaf:

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
اقا جدا این فوتبالیست ها هم قشنگه ها:3:

amirlefthand
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
اقا جدا این فوتبالیست ها هم قشنگه ها:3:

پس پرستاران رو ندیدی!!!

البته لاست جای خودشو داره ها

الانم دارم پرستاران میبینم

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
من چی میگم شماها چی میگین:3:

Ali Reza
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
آره داداش.باید با تمام وجود این کارتون ببینی:good:

amirlefthand
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۳
خب بجای کارتون برو یه سریال ببین این کارتون رو من توی5-6سالگی میدیدم اعصابم خورد میشد
چه برسه الان ببینم

رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۸
من بر عكس علاقه شدیدی به این كارتون دارم:3:

amirlefthand
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۲
این پرستاران

چقدر پرستاراش بی حیا تشریف دارن

هومن
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۳۰

من هم دیشب از حرفهای کفاشیان این استنباط رو کردم. شاید عابدینی هم فقط
مثل من از حرفای کفاشیان اینجوری متوجه شد. شاید هم نه...!!!

مدیر به عابدینی میگن.

بی پرواییش به خاطر دم کلفتیش و ثروت ملیاردیشه... دلیل دیگه ای نداره...!!!

amir8741
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
پرسپوليس حمله ميكنه .... الغرافه گل ميزنه:sad:

اميدوارم اينجوري پيش نره تا آخر

amirlefthand
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
پرسپوليس حمله ميكنه .... الغرافه گل ميزنه:sad:

اميدوارم اينجوري پيش نره تا آخر

خب حمله بی مهابا هم زیاد خوب نیست الان دیگه باید کله شون به سنگ خورده باشه3-0باختن

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
عابدینی رو خیلی سعی کردن کله پا کنن ولی باز از یه سوراخ دیگه پیداش میشه...
یادمون نره پرسپولیس بهترین دورانش رو در زمان مدیر عاملی عابدینی گذروند... یه دوره هم این انصاری فرد ها پیشش برن بد نیست...

omid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸

البته یه 1000 کیلومتری هم فاصله ی ناقابل هست:3:

omid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
مرسی مسعود جون ،
همونطور که گفتی دلیل اصلی این موفقیت اتحاد یوزرهای ایرانی بود ، همشون میخواستن تا تیم ملی موفق بشه و برای این موفقیت خیلی زحمت کشیدن .
اکثر بچه های فعال بازر در حال تمرین بازیکنهای ایرانی هستن که این به پیشرفت تیم ایران خیلی کمک میکنه .
امیدوارم بتونیم با این اتحاد تیم ملی جوانانمون هم به جام جهانی ببریم که واقعا افتخار بزرگی برای ایران هستش .

ای ول آواتار:3:

omid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
این قضیه استعفای مایلی کهن نشون داد که چقدر سریع اخبار پخش میشه و چقدر راحت تکذیب میشه و کک هیچ کس هم نمی گزه درست مثله انتخاب مایلی کهن که قبلش بارها اسامی مختلف به عنوان سرمربی اعلام شد و بعد تکذیب شد.

صبح بیانیه 2 اعلام میشه و اعلام میشه مایلی کهن استعفا داده

بعد از اون فدراسیون اعلام میکنه ما جلسه میزاریم و بررسی میکنیم.

فدراسیون اعلام میکنه که ما استعفایی دریافت نکردیم و اون استعفا رسمی نیست.

کفاشیان در شبکه خبر اعلام میکنه که من تلفنی با مایلی کهن صحبت کردم و ایشون اصرار دارند که کنار بکشند ولی ما باید جلسه بزاریم.مجری میپرسه نظر خودتون چیه؟ میگه من به شخصه استعفا رو میپذیرم ولی به هر حال نظر هیئت مدیره شرط هست.

مایلی کهن اعلام میکنه که بیانیه استعفا نبوده و فقط نظرش در مورد فوتبال رو بیان کرده.

کفاشیان اعلام میکنه استعفا پذیرفته شده و تا چند روز دیگه جانشین رو معرفی خواهند کرد.

واقعا به حرف کی میشه اعتماد کرد؟ چرا خرد جمعی رو اینقدر ساده به بازی میگیرند؟

اگه همین اتفاق(اعلام خبرهای گوناگون و ضد و نقیض) در یک کشور دیگه می افتاد،رسانه ها مسلما به خاطر دروغگویی و عدم مدیریت صحیح رییس فدراسیون رو کل هیئت ریییسه رو مجبور به استعفا میکردند ولی ما چی کار میکنیم؟؟

به قول گروه 127 : ترقی( برای ما )3 قدم به پس و یک قدم به پیشه

علی دایی رو برکنار کردیم که شوک به تیم وارد کنیم و روحیه بگیره،ولی اونقدر حاشیه برای تیم درست شد که همه آرزو میکنند اون روز هرگز بر ضد دایی شعار نمی دادند شاید امروز همچنان روزنه امیدی برای حضور در جام جهانی داشتیم
گروه 127 کودومشه:3:؟

omid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
امروز با بچه ها رفته بودیم فوتلا بعدش رفتیم تنوری زدم:3:
تو راه برگشت شاغلام رو دیدم اومده در خونش یه یارویی چند بسته مشکوک وارد خونش کرد:3:

30n4
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۳۷
گروه 127 کودومشه:3:؟

فیلم سه زن رو دیدی؟ همون گروهی که توش شعر خسروی خوبان رو میخونند.

i.M.a.N
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
بچه ها جدی جدی مایلی كهن رفت؟؟؟؟؟

كفاشیان گفت تا آخر لیگ مربی مشخص میشه

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
من این چند روزه دارم سریال SuperNatural که 22 قسمت در 6 دی وی دی هست رو می بینم ، البته قبل از عید خریده بودم تازه 2 قسمتش رو دیدم !! :3:
ترسناکه تقریبا"...

هومن
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
منم در عرض کمتر از ده روز سریال لاست رو تموم کردم. کسایی که تا الان این سریال
رو ندیدن ، پیشنهاد میکنم از دستش ندید. خیلی مهیج و آموزنده اس...!!!
بقیه ی دوستان هم اگه سریال خوبی که تو مایه های هیجانی و عقشی سراغ دارن ،
منو خبر کنن.

Vahid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
من این چند روزه دارم سریال SuperNatural که 22 قسمت در 6 دی وی دی هست رو می بینم ، البته قبل از عید خریده بودم تازه 2 قسمتش رو دیدم !! :3:
ترسناکه تقریبا"...

میگم کامی تا حالا 2 سیزن ازش اومده ؟

Дttractive ζ
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
لاست فوق العاده است عين من :3:
ارزش نگاه كردن رو واقعا داره

Vahid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
امروز با بچه ها رفته بودیم فوتلا بعدش رفتیم تنوری زدم:3:
تو راه برگشت شاغلام رو دیدم اومده در خونش یه یارویی چند بسته مشکوک وارد خونش کرد:3:

اینجا که رفتی کجا هست ؟ :3:

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
میگم کامی تا حالا 2 سیزن ازش اومده ؟

دستت درد نکنه دیگه... 22 سیزن تموم میشه...

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
پس از به دام انداختن گروه مافیایی هت تریک که در زدن سایت های مفرح و اخلاقی شهرت داشتند، توسط گروه تند باد، افراد این گروه به قرار زیر مشخص شدند :

1- امید ش.
با نام مستعار امید شیرازِی :

مدیر بزرگترین سایت و فروم فارسی زبان ایرانی
دادن چندین و چند کارت زرد و قرمز به افراد بی گناه به خاطر فشار کشور های غربی...
بنا به اعتراف های او ، از طرف پارس فوتبال حمایت مالی و فنی می شده است.

2- سعید ب.
با نام مستعار دن بندینی :

یکی از اعضای فعال در سطح لیگ برتر ، آوردن چندین قهرمانی به کمک شبکه های مافیای داخلی و خارجی
همکاری با سایت های اصلی هت تریک ، تالار گفتگو فارسی هت تریک و سایت خبری پارس فوتبال.

3- کامران ش.
با نام های مستعار وانتن بوی 13 و طناز انجمن:

با دادن بیش از 2000 پست از فعال ترین اعضای هت تریک ایران بوده ، و با جا زدن خود با نامی دخترانه ، بارها اقدام به اغفال دیگر اعضای سایت می کرده است. همچنین با مشارکت یکی از اعضای سایت به نام آیدین اقدام به راه اندازی مجالس قرتی بازی و سالگرد گیری می نموده است. گفتنی است کاربر آیدین متواری شده و هم اکنون تحت تعقیب می باشد.

4- هومن ع.م.
با نام مستعار هومن :

از عاملان اصلی به راه انداختن مباحث تفریحی در سایت فارسی هت تریک ، که با پیشنهاد مدیریت از طرف امید ش. مواجه شده بود و پس از قبول این سمت به ترویج و طرفداری از تیم مورد علاقه خود پرداخت.

5-سامان ص.
با نام مستعار ماتریکس :

از اعضای منحرف سایت ، با قرار دادن بیش از 20 عکس غیر اخلاقـی در ، دیگر کاربران را هم به کارهای خلاف کشانده است. پس از پس دیدن هوا ، او هم اخیرا" متواری شده است.

6- احمدرضا.
با نام مستعار ال ای سوشیانت :

از عاملان اصلی فارسی سازی سایت مفرح هت تریک ، گسترش هت تریک در جامعه ایرانیان ، دادن پیشنهاد ساپورت کردن دیگر کاربران به وسیله انجام امورات او. او نیز حقوق بگیر امید بوده و از طرف او حمایت کامل مالی می شده است.

گفتنی است دیگر عاملان گسترش این سایت های مفرح تحت تعقیب هستند.

Vahid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۸
دستت درد نکنه دیگه... 22 سیزن تموم میشه...

نه اینا که اپیزوده
الان رفتم دیدم ظاهرا سیزن 4 داخل امریکا داره پخش میشه و حدود 1 ماه دیگه هم این سیزن تموم میشه :3:
ولی فکر میکنم سیزن 2،3،4 هنوز زیرنویس فارسی نداره :-؟ مطمئن نیستم :-؟

راستی داخل سایت imdb ریت 9 اورده که نشون میده سریال خوبیه .

omid
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۲
اینجا که رفتی کجا هست ؟ :3:

اولی همون فوتباله:3:
دومی نوعی غذاست:3:

wantonboy13
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
نه اینا که اپیزوده
الان رفتم دیدم ظاهرا سیزن 4 داخل امریکا داره پخش میشه و حدود 1 ماه دیگه هم این سیزن تموم میشه :3:
ولی فکر میکنم سیزن 2،3،4 هنوز زیرنویس فارسی نداره :-؟ مطمئن نیستم :-؟

راستی داخل سایت imdb ریت 9 اورده که نشون میده سریال خوبیه .

این که زده 1 اپیزود ، 22 سیزن !! :mamba:

کیان
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۰۴
این که زده 1 اپیزود ، 22 سیزن !! :mamba:

ا سیزن ، 22 اپیزود

22 سیزن ، 30 ، 35 سال طول میكشه تموم بشه!

wantonboy13
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵
ا سیزن ، 22 اپیزود

22 سیزن ، 30 ، 35 سال طول میكشه تموم بشه!

آره... اشتباه از دی وی دی بوده... تازه به من اطلاعات غلط دادن که تو 22 قسمت تموم میشه !! ولی مثله اینکه تا سیزن 4 هم داره پخش میشه...

wantonboy13
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
امید ساعتش خواب مونده... از 12:30 هم گذشت... !!

wantonboy13
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
امروز ساعت 8:30 صبح برنامه صبح عالی بخیر تو قسمت ورزشی با کفاشیان داشت مصاحبه تلفنی می کرد ، که کفاشیان گفت با استعفای آقای مایلی کهن موافقت شده ، حالا فرق نمی کنه ایشون استعفا داده باشن یا استعفاشون داده باشیم !! بعد مجری یه دفعه از دهنش در رفت گفت هیئت رئیسه فدراسیون تصمیم به استعفا ندارن ؟!!! بالاخره نتایج ضعیفی گرفتیم... کی وقت استعفای هیئت رئیسه می رسه...!! فکر کنم از مجری گری محوش کنن !!

Nillo
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۷
با پاكناز پاكش ميكنن!!!

omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۵۳
بزودی ایرانیان نمی تونن وارد فیس بوک شوند
علت: قانون جدید فیس بوک که با 75% آرا امروز تصویب میشه!!

amirlefthand
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۱۰
بزودی ایرانیان نمی تونن وارد فیس بوک شوند
علت: قانون جدید فیس بوک که با 75% آرا امروز تصویب میشه!!

یعنی چی ؟

یعنی نایی که عضو هستیم رو هم میندازن بیرون؟

omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۱۷
آی پی ایرانو میبندن
به همین خوشمزگی:3:

هومن
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
آی پی ایرانو میبندن
به همین خوشمزگی:3:

خب ما هم با VPN میریم . به همین سادگی :3:

omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
میرم لوتون میدم:3:

omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
پسر كوچكي وارد مغازه اي شد، جعبه نوشابه را به سمت تلفن هل داد و بر روي
جعبه رفت تا دستش به دكمه هاي تلفن برسد و شروع كرد به گرفتن شماره.
مغازه دار متوجه پسر بود و به مكالماتش گوش مي داد.

پسرك پرسيد: خانم، مي توانم خواهش كنم كوتاه كردن چمن هاي حياط خانه تان
را به من بسپاريد؟

زن پاسخ داد: كسي هست كه اين كار را برايم انجام مي دهد !

پسرك گفت: خانم، من اين كار را با نصف قيمتي كه او مي دهد انجام خواهم داد!

زن در جوابش گفت كه از كار اين فرد كاملا راضي است.

پسرك بيشتر اصرار كرد و پيشنهاد داد: خانم، من پياده رو و جدول جلوي خانه
را هم برايتان جارو مي كنم. در اين صورت شما در يكشنبه زيباترين چمن را
در كل شهر خواهيد داشت.

مجددا زن پاسخش منفي بود.

پسرك در حالي كه لبخندي بر لب داشت، گوشي را گذاشت.

مغازه دار كه به صحبت هاي او گوش داده بود به سمتش رفت و گفت: پسر...، از
رفتارت خوشم آمد؛ به خاطر اينكه روحيه خاص و خوبي داري دوست دارم كاري به
تو بدهم.

پسر جواب داد: نه ممنون، من فقط داشتم عملكردم را مي سنجيدم. من همان كسي
هستم كه براي اين خانم كار مي كند

آيا ما هم ميتوانيم چنين خود ارزيابي از كار خود داشته باشيم؟

SALAR
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
ما هم نمردیم و وحید را توی سایت دیدیم.

Vahid
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۹
ما هم نمردیم و وحید را توی سایت دیدیم.

ما اوچیکتیم ، شما خودت ستاره سهیل شدی که حاجی :apophys:

SALAR
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۵
ما اوچیکتیم ، شما خودت ستاره سهیل شدی که حاجی :apophys:

من همیشه همه جا هستم.
تو هم قبلا به ابیدلان سر میزدی.چی شده؟ حالا كه همه اومدند اونور تو نمیای؟:jesors:

Vahid
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۰۰
یه مدته کمتر داخل فروما میام . ابیدلان که خیلی کمتر ، چند روز پیش رفتم ابیدلان و طبق عادت تاپیک خان بابا که دیدم بهنام خبر خودکشیه یکی از دوستاشو گذاشته ! الانم که تو گفتی ابیدلان ، رفتم یه سری زدم و دیدم خبر فوت یکی از دوستاش و اعضای سایتو گذاشته ! به کل حالمون گرفته شد : (

wantonboy13
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۸
میرم لوتون میدم:3:

بچه ها... این آقا میخواد لو مون بده... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
آموزش Corel Draw ترجیحا" به صورت PDF میخوام...

lampard
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
شدیدا به ساپورت هتریك نیاز مندم. امروز زمانش تمام میشه

alex_irooni
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۰۸
دومین استعداد کشف شده بریتانیا، شاهین جعفر قلی، پسر ۱۲ ساله ایرانی-بریتانیایی

شاهین از ۵ سالگی خوانندگی رو شروع کرد و وقتی در این برنامه شروع به خوندن کرد… هر سه داور حتی سایمون سختگیر هم از جاشون بلند شدن… زنده باد هنر ایرانی. اولین استعداد کشف شده یک زن ۴۷ ساله روستایی بود که به وصیت مادرش به این برنامه آمده بود… تمسخر حاضران قبل از اجرای سوزان و عکس العمل اونها وقتی سوزان شروع به اجرا کرد دیدنیه. کلیپ اجرای سوزان رو در یوتیوب ببینید

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۶
شانس ما ایرانیاس دیگه ولی ترشی نخوریم یه چیزی میشیم

belervich
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
وقتی امیر عصبانی میشود :

البته یه 6 - 7 تاش فتو شاپیه ... :xp1700:

ولی در کل نشون میده که کاربر فعال ب چی میگن .

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
وقتی امیر عصبانی میشود :

البته یه 6 - 7 تاش فتو شاپیه ... :xp1700:

ولی در کل نشون میده که کاربر فعال ب چی میگن .

کاملا تکذیب میکنم همش فتوشاپه

belervich
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۷

کاملا تکذیب میکنم همش فتوشاپه

تو رو خدا نیگاه کن ... تو روز روشن داره خالی می بنده ... همین الان برین تو لیست آخرین ارسالها ببینین :xp1700:

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۰
تو رو خدا نیگاه کن ... تو روز روشن داره خالی می بنده ... همین الان برین تو لیست آخرین ارسالها ببینین :xp1700:

اینا کار من نیست یکی دیگه (فکر کنم رضا:3:)این کارو کرده

رضا
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
عجبا:3:
امیر كم تر اسپم بده:3:
رحم كن به سایت:3:

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۳
عجبا:3:
امیر كم تر اسپم بده:3:
رحم كن به سایت:3:
1-من که اسپم نمیدم

2-من اصلا قصد نابودی هتریک ایران رو دارم

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
کسی یه سایت معرفی کنه برای دانلود اهنگ هایdon omar

اهنگ دله رو که میشناسید کاری از اینه

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
دیروز روز تخفیف ایرانسل بود ومنو آهنگ پیشواز تایتانیک رو برای 30 رو به قیمت 250 تونم انتخاب کردم

Ali Reza
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
دیروز روز تخفیف ایرانسل بود ومنو آهنگ پیشواز تایتانیک رو برای 30 رو به قیمت 250 تونم انتخاب کردم
آفرین:3:

amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
آفرین:3:

قرار نشد تانه بزنی

Vahid
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
سوسمار پلو
-
--
جماعت یه دنیا فرقه بین دیدن و شنیدن

برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن

amirlefthand
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
دوستان میخوام نظرتون رو راجب قالب جدید فروم یوفا بودنم

امید من نمیخوام تبلیغ کنم میخوام فقط نظر بچه ها رو بدونم همین

sasan69
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۴
كسي اينجا لينك مستقيم دانلود كنسرت (( ملاقات با دوزخيان )) هماي ( يا همون گروه مستان) رو داره؟؟؟!!!
هم لينك تصويريش كه تو كاخ سعدآباد برگزار شده و هم فايل Mp3 ...
ممنونم

Ma3oud
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱

ببینیدو بترکید از خنده :1:

Ma3oud
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۰۳
كسي اينجا لينك مستقيم دانلود كنسرت (( ملاقات با دوزخيان )) هماي ( يا همون گروه مستان) رو داره؟؟؟!!!
هم لينك تصويريش كه تو كاخ سعدآباد برگزار شده و هم فايل Mp3 ...
ممنونم

همه سنتی بازاااا :good:
من اینو ی ماه میشه دی ال کردم ، معرکس خداییش
لینکشو ندارم الان ولی سرچ کنی خیلی راحت پیدا میشه ،اگه خواستی بگو بگردم

از همین تریبون اعلام میکنم آلبوم آخر شجریانو بگیرین :1:

sasan69
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
همه سنتی بازاااا :good:
من اینو ی ماه میشه دی ال کردم ، معرکس خداییش
لینکشو ندارم الان ولی سرچ کنی خیلی راحت پیدا میشه ،اگه خواستی بگو بگردم

از همین تریبون اعلام میکنم آلبوم آخر شجریانو بگیرین :1:

مسعود جون من سرچ كردم و پيداش هم ميكنم ولي يا لينك ها خرابه يا فيلتر شده:jesors:
اگر يه لينك سالم داري ممنون ميشم برام بذاري:wink:
اگر لينك تصويريشم داري بذار:good:
اين البوم آخر شجريان رو هم اگر لينكش رو داري بذار تا دانلودش كنم...
ممنونم...:good:
---------
راستي اون تقليد صدايي هم كه گذاشته بودي معركه بود انصافا :good:

Ma3oud
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷

دومیه ملاقات با دوزخیانه
راست میگی ، ی ماه پیش که من گرفتم وضه اینترنت اینجوری نبود
بعضی وقتا که وب گردی میکنم از ایرانی بودنم احساس خجالت میکنم :sad: به امید روزی که آخوندی نباشه تا به ما حکومت کنه

sasan69
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
مسعود جون دمت گرم دانلودش كردم...
من هر جا گشتم تصويريه كنسرتش رو پيدا نكردم ميخواستم بدونم جايي به چشات نخورده تصويريش؟؟؟
اگر لينك تصويريش رو هم پيدا كردي خبرش رو بده چون تصويريش يه چيزه ديگه س ...
بازم از بابت لينك ها ممنونم...

Vahid
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
مسعود جون دمت گرم دانلودش كردم...
من هر جا گشتم تصويريه كنسرتش رو پيدا نكردم ميخواستم بدونم جايي به چشات نخورده تصويريش؟؟؟
اگر لينك تصويريش رو هم پيدا كردي خبرش رو بده چون تصويريش يه چيزه ديگه س ...
بازم از بابت لينك ها ممنونم...

ببین اینا به دردت میخوره ؟

-

omid
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
دارن پیش بینی ها رو محاسبه می کنم
اگه استقلال قهرمان بشه ماتریکس باز هم 10 امتیاز از من کمتر داره
و با توجه به پیش بینی درست 2-0 پیروزی احتمالا من اولم
ولی اگه ذوب آهن قهرمان بشه
لمپارد به 1 امتیازی من میرسه که با توجه به پیش بینی های بازی پیروزی من 3 امتیاز الان ازش جلو هستم
خیلی حساس میشه:3:
پیش بینی های هر 3 رو روی کاغذ نوشتم:3:
آه ای 100 تومان:3:

sasan69
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۰
ببین اینا به دردت میخوره ؟

-

وحيد جان اينو من ميتونم به صورت زنده ببينم ولي ميخواستم بدونم ميتونم دانلودش هم بكنم يا نه؟؟!!!:good:
از بابت لينك ها هم دستت درد نكنه :good:
اگر ميشه دانلودش كرد از كجاش بايد اين كار رو بكنم؟؟؟!!!:wink:

Vahid
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۱۸
وحيد جان اينو من ميتونم به صورت زنده ببينم ولي ميخواستم بدونم ميتونم دانلودش هم بكنم يا نه؟؟!!!:good:
از بابت لينك ها هم دستت درد نكنه :good:
اگر ميشه دانلودش كرد از كجاش بايد اين كار رو بكنم؟؟؟!!!:wink:
با اوربیت دانلودر میتونی دانلودش کنی . وقتی اوربیتو نصب کردی یه فلش کوچیک بالای تصویر میاد ، رو اون کلیک کنی میره واسه دانلود فایل .
البته اینم بگم که پسوند فایل FLV هستش .

دانلود اوربیت دانلودر
([Only Registered And Activated Users Can See Links]@iFoAoPjAIAAHz-7lYAAAAx&destUrl=[Only Registered And Activated Users Can See Links] 8f87)

رضا
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۱
این اس اس منه.....دوسش دارم خیلی زیاد.......قهرمانی بهش میاد:3:

amirlefthand
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
برو بچ این لینک دانلود فلش 9رو میدین

برای هتریک نیاز دارم

لطفا هتریک کنترل رو هم بدین

sasan69
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۴۱
با اوربیت دانلودر میتونی دانلودش کنی . وقتی اوربیتو نصب کردی یه فلش کوچیک بالای تصویر میاد ، رو اون کلیک کنی میره واسه دانلود فایل .
البته اینم بگم که پسوند فایل FLV هستش .

دانلود اوربیت دانلودر
([Only Registered And Activated Users Can See Links]@iFoAoPjAIAAHz-7lYAAAAx&destUrl=[Only Registered And Activated Users Can See Links] 8f87)

وحيد جان من اين اوربيت دانلودر رو دانلود كردم و نصبشم كردم ولي از زمانيكه نصبش كردم ديگه اصلا اينترنت اكسپلور من هيچ صفحه اي رو باز نكرد منم مجبور شدم پاكش كنم:sad:
الان نصابش رو دارم ولي نصب نيست روي سيستم عاملم...
ميشه يه توضيحي در موردش بدي كه چيكارش كنم تا درست كار كنه؟؟؟!!!
==========
راستي وقتي هم نصبش كردم اون فلشي كه گفتي نيومده بودش!!!:sad:

Vahid
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
وحيد جان من اين اوربيت دانلودر رو دانلود كردم و نصبشم كردم ولي از زمانيكه نصبش كردم ديگه اصلا اينترنت اكسپلور من هيچ صفحه اي رو باز نكرد منم مجبور شدم پاكش كنم:sad:
الان نصابش رو دارم ولي نصب نيست روي سيستم عاملم...
ميشه يه توضيحي در موردش بدي كه چيكارش كنم تا درست كار كنه؟؟؟!!!
==========
راستي وقتي هم نصبش كردم اون فلشي كه گفتي نيومده بودش!!!:sad:

این اوربیت رو سیستم منم نصب هستش ولی من این مشکلو ندارم !
البته من بیشتر با فایرفوکس کار میکنم ولی اکسپلوررم مشکلی با اوربیت نداره .

اینم عکس اون فلشی که میگم .

wantonboy13
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۵
getgo Download manager هم برای دانلود ویدئو های yotube هستش...

omid
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
نام خود را بر مریخ بنویسید....

هومن
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
منظورت از ماه همون مریخ هستش دیگه؟؟؟ :3:

omid
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
منظورت از مریخ همون ماه هستش دیگه؟؟؟ :3:

نه منظورم همون مریخه:3:

با من در میفتی:3:؟

هومن
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
من کجا با تو در افتادم؟؟؟ :3:
من اینو گفتم تا یه وقت اسمت رو اشتباهی جای دیگه ننویسی...!!!:3:

amirlefthand
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
امروز خیلی بره من بد بود

بسته شدن تیمم وحذف استقلال خیلی شک بدی برای من بود
حالا بماند 5نمره امتحان ترم رو از دست دادم

SALAR
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
امیر تیمت چی شده؟

amirlefthand
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۵
امیر تیمت چی شده؟

یه نامرد از خدا بی خبر دوتا تیم داشته بایکی از تیمش اومده دوتا بازیکن منو 5ماه پیش خریده منم که نمیدنستم چی به چیه الان سر همون موضوع تیمم روبسته

فعلا دارم مکاتبه میکنم
فقط دلا یل رو داشته باش:

The Hattrick GameMasters have closed the teams esteghlal tehran, Takavar, Perspoolis2 due to one or more of the following reasons:
- someone logging in to someone else's team
- overpriced transfer/transfers
- multiple ownership
- cheating

wantonboy13
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
آواتارم خوشگله ؟! راضی هستین یا عوضش کنم ؟! :3:
کسی آواتار تزئینی نمی خواد بزنم براش ؟! :3:

SALAR
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲

جالبه.با چه برنامه ای درست كردی؟
ولی كلا خیلی باكلاسه.

wantonboy13
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
جالبه.با چه برنامه ای درست كردی؟
ولی كلا خیلی باكلاسه.

بیشتر با همون فوتوشاپ کار می کنم... اینم با فوتوشاپ زدم :wink:

SALAR
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۱۴
بیشتر با همون فوتوشاپ کار می کنم... اینم با فوتوشاپ زدم :wink:

خیلی كارت درسته.ایول

amirlefthand
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۱۷

ایول بابا کارت خیلی درسته

wantonboy13
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۸
از تاثیرات کار تو قسمت طراحی یک شرکت چاپ کارت ویزیت و تراکت و... است !!!! :3:

SALAR
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
كار با برنامه كارل هم انجام میدی؟

کیان
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
اینو نگاه كنین:

مربی حال حاضر تیم ملی رو وحید معرفی كرده!

wantonboy13
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۸
كار با برنامه كارل هم انجام میدی؟

آره... با کورل دراو هم کار کردم...:wink:

wantonboy13
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۲
اینو نگاه كنین:

مربی حال حاضر تیم ملی رو وحید معرفی كرده!

چون وحید بیشترین رای رو آورد... منتها بعدا" منصرف شد و نوید شد که هنوز اصلاح نکردند !!

amirlefthand
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۶:۱۰
خب خوشبختانه تیمم رو باز کردن و الان روی هوا سیر میکنم

هومن
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
آهنگ‌ساز و سنتورنواز ايراني هنرمند سال نروژ شد

شهرداري اسلو پايتخت نروژ به جاويد افسري‌راد، آهنگ‌ساز ايراني و نوازنده‌ي سنتور عنوان هنرمند سال اين شهر را اعطا داده است.

به گزارش بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين آهنگ‌ساز 44 ساله، سال گذشته نيز از سوي راديو تلويزيون نروژ به‌عنوان آهنگساز سال برگزيده شده بود.

شبكه‌ي خبري بي‌بي‌سي گزارش داده است، فابيان استانگ، شهردار اسلو در برنامه‌ي اهداي جايزه هنرمند سال اين شهر به افسري‌راد گفته است که اين هنرمند ايراني به‌دليل فعاليتي که در آهنگ‌سازي و گسترش موسيقي داشته به‌عنوان هنرمند سال برگزيده شده است.

شهردار اسلو، افسري‌راد را نوازنده‌اي چيره‌دست، آهنگ‌سازي خلاق و هنرمندي با ارزش خوانده و گفته است که وي از پيشتازان موسيقي ملل در نروژ است و اجراي طرح‌هاي متعدد او در زمينه‌ي چندفرهنگي قابل تقدير است.

افسري‌راد نوازندگي سنتور را از نوجواني در اصفهان آغاز کرده و شاگرد استاداني چون فرامرز پايور و پرويز مشکاتيان بوده و اكنون دانش‌آموخته‌ي رشته‌ي موسيقي از دانشگاه اسلو است.

اين گزارش مي‌افزايد كه جاويد افسري‌راد همراه با گروه سازهاي کوبه‌يي ضرباهنگ براي اجراي هشت کنسرت در آمريکا به‌سر مي‌برد و به همين دليل مراسم اهداي جايزه و لوح تقدير بدون حضور خودش برگزار شده است.

در اين مراسم، جوايزي نيز به سه هنرمند نروژي و يک گروه تئاتر آفريقايي به‌خاطر فعاليتشان در يک سال گذشته در شهر اسلو اهدا شد.

آثار به اجرا درآمده در اين کنسرت براساس سروده‌هاي مولانا جلال‌الدين محمد بلخي ساخته شده و سالار عقيلي خوانندگي اين آثار را برعهده داشت.

اين گزارش اضافه مي‌كند، گروه ضربانگ که جاويد افسري‌راد به‌همراه آن در آمريکا به سر مي برد، از مهمترين گروه‌هاي سازهاي کوبه‌يي ايراني است و افسري‌راد تنها نوازنده ساز ملوديک آن است.

اين گروه از شامگاه پنجشنبه با اجرايي در مرکز فرهنگي شيکاگو دوره کنسرت‌هاي خود را در آمريکا شروع کرده‌اند.

پژمان حدادي، عليرضا پيروزنيا، بهنام و رضا ساماني و مهرداد اعرابي از نوازندگان سازهاي کوبه‌يي ايراني، ديگر اعضاي گروه ضربانگ در کنسرت‌هاي آمريکا و کانادا هستند و مرشد مهرگان با ضرب و زنگ زورخانه و آواز آنان را همراهي مي‌کند.

اين گروه هشت کنسرت در شهرهاي آمريکا اجرا مي‌کند و سپس براي برگزاري سه کنسرت به کانادا خواهد رفت.

منبع:خبرگزاري ايسنا

Matrix23
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
..... و تیم دیهیم, به دسته 3 صعود ككككككككككككككرد...

ایول بابااااااااااااااا

به سلامتی ی ی ی ی ...

:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

SALAR
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
تبریك میگم.

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
از همه دوستانی که روز تولد من یادشون بود و به نوعی غیر مستقیم (!!) تبریک گفتند بسیار شپاشگژارم !! واقعا" که کلا" تاپیک های هت تریک شده بحث و گفتگو راجع به تولد من...

Vahid
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۸
کامی جون تولدت مباررررررک :cake::cake::cake::love05:

SALAR
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
از همه دوستانی که روز تولد من یادشون بود و به نوعی غیر مستقیم (!!) تبریک گفتند بسیار شپاشگژارم !! واقعا" که کلا" تاپیک های هت تریک شده بحث و گفتگو راجع به تولد من...

كامران جدی تولدته؟

Vahid
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
كامران جدی تولدته؟

د بیاااا ، یه نگاه به تقویم بنداز ! 3 می ، تولد کامی توش ثبت شده . :1:

SALAR
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۳۴
بابا تولدت مبارك
پس شیرینیش كو؟

Caspian
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲

بم بم جان چند ساله شدی؟ :3:

راستی تبریك, ایشالا جشن 150 سالگیت رو قزوین بگیریم :3:

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۰

چرا قزوین؟

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۴

20 سالگیم تموم شد رفتم تو 21 !! هوس 21 کردم چقدر... :crazy:
تو قزوین که حداکثر تا 25 سال برا طرف جشن میگیرن... بالای 25 سال خودشون برا کوچیکترا جشن گیرنده ان !! :3:

Caspian
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۴
به سالار :

به پاس این كه 4 سال قزوین دانشجو بوده

شایدم خدا خواست یه دختر قزوینی گرفت, اینجا موندگار شد :3:

----
به كامران

آقا به سلامتی :2:

تولد نمی گیری دانشگاه؟ ما بیایم
فدك هم بود میایما, اصلا با مهرداد میایم :3: خوبه؟

-

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۵
كامران جدی تولدته؟

این 13 آخر آیدیم از روز تولدم میاد دیگه... :apophys:

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
كامران دانشگاه قزوین چی میخونی؟

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
به پاس این كه 4 سال قزوین دانشجو بوده

شایدم خدا خواست یه دختر قزوینی گرفت, اینجا موندگار شد :3:

کجا 4 سال.... تازه داره 2 سالش تموم میشه... یعنی این 2 سال براتون اندازه 4 سال گذشت ؟!!!
نه من از همین اطراف خودمون یه دونه گرفتم برا تا 150 سالگیمم کفایت می کنه !! :1:

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
به كامران

آقا به سلامتی :2:

تولد نمی گیری دانشگاه؟ ما بیایم
فدك هم بود میایما, اصلا با مهرداد میایم :3: خوبه؟

-

سلامت باشین...
مهرداد که دیگه سرش شلوغ شده... با از ما بهترون می پره... برنامه نمایشگاه کتاب گذاشتن میخواد با سرویس دخترا بره... :crazy:

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۲
كامران دانشگاه قزوین چی میخونی؟

همه چی جز درس و رشتم کامپیوتر !! :sick:

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
كامران پس با علی هم شهری شدی؟
خوش میگذره؟

Caspian
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
سلامت باشین...
مهرداد که دیگه سرش شلوغ شده... با از ما بهترون میپیره... برنامه نمایشگاه کتاب گذاشتن میخواد با سرویس دخترا بره... :crazy:

این پسره كلا با دختراس, ربو كاپ و كویر و هر مسافرتی كه باهاش رفتیمع همین جوری بوده

خدا نكنه مسئول شه وگرنه همه دور و بریاش دخترن :3:

دیدیش سلام بهش برسون, بگو جای این كه بره نمایشگاه كتاب, پیگیر سفر كیشمون شه :3:

Caspian
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۵
خوش میگذره؟

آره, در اصل هم دانشگاهیمونن ایشون ولی تا حالا از نزدیك زیارتشون نكردیم :mamba:

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
آره, در اصل هم دانشگاهیمونن ایشون ولی تا حالا از نزدیك زیارتشون نكردیم :mamba:

چی چی آره... من کجا قزوینیم... فقط 2 سال اونجا درس خوندم...!! :shades_smile:
ایشالله خدا قسمت همه کنه یه روز با هم بریم زیارت...

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۴
خوش میگذره؟

جای شما خالی... همچین بد هم نمی گذره...

amirlefthand
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۵:۵۳
منم تولد کامران رو تبریک میگم

hsmoa
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۵۹
كامران جان تولدت مبارك پس كو شیرینی

رضا
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۳۳
ما شرینی میخوایم یالا:3:

هومن
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۱
امروز داشتم تو خرت و پرتام دنبال یه سیم میگشتم که یه DVD پیدا کردم . فیلم Fight Club
همیشه فکر میکردم یه فیلم بزن بزن کشکی هستش... هیچوقت علاقه ای به دیدنش نشون
نمیدادم. امروز دل رو زدم به دریا و نشستم نگاهش کردم. از همون اول فیلم من رو جذب کرد
و واقعا نفهمیدم چطور 2 ساعت گذشت...
از نظر من که فوق العاده بود . به شما هم پیشنهاد میکنم که تماشای این فیلم رو از دست ندین

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۷
كوروش بزرگ
کوروش بزرگ (۵۷۶-۵۲۹ پیش از میلاد)، همچنین معروف به کوروش دوم نخستین شاه و بنیان‌گذار دودمان شاهنشاهی هخامنشی است. شاه پارسی، به‌خاطر بخشندگی‌، بنیان گذاشتن حقوق بشر، پایه‌گذاری نخستین امپراتوری چند ملیتی و بزرگ جهان، آزاد کردن برده‌ها و بندیان، احترام به دین‌ها و کیش‌های گوناگون، گسترش تمدن و غیره شناخته شده‌است.

ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. یهودیان این پادشاه را به منزله مسح‌شده توسط پروردگار بشمار می‌آوردند، ضمن آنکه بابلیان او را مورد تأیید مردوک می‌دانستند..

واژهٔ کوروش
نام کوروش در زبان‌های گوناگون باستانی به‌گونه‌های مختلف نگاشته شده‌است:
پارسی باستان: Kūruš
در کتیبه‌های عیلامی: Ku-rash
درکتیبه‌های بابلی: Ku-ra-ash
در زبان یونانی باستان: Κῦρος آمده‌است.
در زبان عبری: کورِش Koresh
در زبان لاتین: سیروس Cyrus؛ صورت لاتین نام کوروش به فارسی بازگشته و به عنوان نام در ایران استفاده می‌شود.

دورهٔ جوانیتبار کوروش از جانب پدرش به پارس‌ها می‌رسد که برای چند نسل بر انشان(شمال خوزستان کنونی)، در جنوب غربی ایران، حکومت کرده بودند. کوروش درباره خاندانش بر سفالینهٔ استوانه شکلی محل حکومت آن‌ها را نقش کرده‌است. بنیانگذار سلسلهٔ هخامنشی، شاه هخامنش انشان بوده که در حدود ۷۰۰ می‌زیسته‌است. پس از مرگ او، فرزندش چا ایش پیش به حکومت انشان رسید. حکومت چا ایش پیش نیز پس از مرگش توسط دو نفر از پسرانش کوروش اول شاه انشان و آریارامن شاه پارس دنبال شد. سپس، پسران هر کدام، به ترتیب کمبوجیه اول شاه انشان و آرشام شاه پارس، بعد از آن‌ها حکومت کردند. كمبوجيه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو )آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.

تاریخ نویسان باستانی از قبیل هرودوت، گزنفون وکتزیاس درباره چگونگی زایش کوروش اتفاق نظر ندارند. اگرچه هر یک سرگذشت تولد وی را به شرح خاصی نقل کرده‌اند، اما شرحی که آنها درباره ماجرای زایش کوروش ارائه داده‌اند، بیشتر شبیه افسانه می‌باشد. تاریخ نویسان نامدار زمان ما همچون ویل دورانت و پرسی سایکس و حسن پیرنیا، شرح چگونگی زایش کوروش را از هرودوت برگرفته‌اند. بنا به نوشته هرودوت، آژی دهاک شبی خواب دید که از دخترش آنقدر آب خارج شد که همدان و کشور ماد و تمام سرزمین آسیا را غرق کرد. آژی دهاک تعبیر خواب خویش را از مغ‌ها پرسش کرد. آنها گفتند از او فرزندی پدید خواهد آمد که بر ماد غلبه خواهد کرد. این موضوع سبب شد که آژی دهاک تصمیم بگیرد دخترش را به بزرگان ماد ندهد، زیرا می‌ترسید که دامادش مدعی خطرناکی برای تخت و تاج او بشود. بنابر این آژی دهاک دختر خود را به کمبوجیه اول شاه آنشان که خراجگزار ماد بود، به زناشویی داد.

ماندانا پس از ازدواج با کمبوجیه باردار شد و شاه این بار خواب دید که از شکم دخترش تاکی رویید که شاخ و برگهای آن تمام آسیا را پوشانید. پادشاه ماد، این بار هم از مغ‌ها تعبیر خوابش را خواست و آنها اظهار داشتند، تعبیر خوابش آن است که از دخترش ماندانا فرزندی بوجود خواهد آمد که بر آسیا چیره خواهد شد. آستیاگ بمراتب بیش از خواب اولش به هراس افتاد و از این رو دخترش را به حضور طلبید. دخترش به همدان نزد وی آمد. پادشاه ماد بر اساس خوابهایی که دیده بود از فرزند دخترش سخت وحشت داشت، پس زادهٔ دخترش را به یکی از بستگانش بنام هارپاگ، که در ضمن وزیر و سپهسالار او نیز بود، سپرد و دستور داد که کوروش را نابود کند. هارپاگ طفل را به خانه آورد و ماجرا را با همسرش در میان گذاشت. در پاسخ به پرسش همسرش راجع به سرنوشت کوروش، هارپاگ پاسخ داد وی دست به چنین جنایتی نخواهد آلود، چون یکم کودک با او خوشایند است. دوم چون شاه فرزندان زیاد ندارد دخترش ممکن است جانشین او گردد، در این صورت معلوم است شهبانو با کشنده فرزندش مدارا نخواهد کرد. پس کوروش را به یکی از چوپان‌های شاه به‌ نام مهرداد (میترادات) داد و از از خواست که وی را به دستور شاه به کوهی در میان جنگل رها کند تا طعمهٔ ددان گردد.

چوپان کودک را به خانه برد. وقتی همسر چوپان به نام سپاکو از موضوع با خبر شد، با ناله و زاری به شوهرش اصرار ورزید که از کشتن کودک خودداری کند و بجای او، فرزند خود را که تازه زاییده و مرده بدنیا آمده بود، در جنگل رها سازد. مهرداد شهامت این کار را نداشت، ولی در پایان نظر همسرش را پذیرفت. پس جسد مرده فرزندش را به ماموران هارپاگ سپرد و خود سرپرستی کوروش را به گردن گرفت.

روزی کوروش که به پسر چوپان معروف بود، با گروهی از فرزندان امیرزادگان بازی می‌کرد. آنها قرار گذاشتند یک نفر را از میان خود به نام شاه تعیین کنند و کوروش را برای این کار برگزیدند. کوروش همبازیهای خود را به دسته‌های مختلف بخش کرد و برای هر یک وظیفه‌ای تعیین نمود و دستور داد پسر آرتم بارس را که از شاهزادگان و سالاران درجه اول پادشاه بود و از وی فرمانبرداری نکرده بود تنبیه کنند. پس از پایان ماجرا، فرزند آرتم بارس به پدر شکایت برد که پسر یک چوپان دستور داده‌است وی را تنبیه کنند. پدرش او را نزد آژی دهاک برد و دادخواهی کرد که فرزند یک چوپان پسر او را تنبیه و بدنش را مضروب کرده‌است. شاه چوپان و کوروش را احضار کرد و از کوروش سوال کرد: «تو چگونه جرأت کردی با فرزند کسی که بعد از من دارای بزرگ‌ترین مقام کشوری است، چنین کنی؟» کوروش پاسخ داد: «در این باره حق با من است، زیرا همه آن‌ها مرا به پادشاهی برگزیده بودند و چون او از من فرمانبرداری نکرد، من دستور تنبیه او را دادم، حال اگر شایسته مجازات می‌باشم، اختیار با توست.»

آژی دهاک از دلاوری کوروش و شباهت وی با خودش به اندیشه افتاد. در ضمن بیاد آورد، مدت زمانی که از رویداد رها کردن طفل دخترش به کوه می‌گذرد با سن این کودک برابری می‌کند. بنابراین آرتم بارس را قانع کرد که در این باره دستور لازم را صادر خواهد کرد و او را مرخص کرد. سپس از چوپان درباره هویت طفل مذکور پرسشهایی به عمل آورد. چوپان پاسخ داد: «این طفل فرزند من است و مادرش نیز زنده‌است.» اما شاه نتوانست گفته چوپان را قبول کند و دستور داد زیر ***جه واقعیت امر را از وی جویا شوند.

چوپان ناچار به اعتراف شد و حقیقت امر را برای آژی دهاک آشکار کرد و با زاری از او بخشش خواست. سپس آژی دهاک دستور به احضار هارپاگ داد و چون او چوپان را در حضور پادشاه دید، موضوع را حدس زد و در برابر پرسش آژی دهاک که از او پرسید: «با طفل دخترم چه کردی و چگونه او را کشتی؟» پاسخ داد: «پس از آن که طفل را به خانه بردم، تصمیم گرفتم کاری کنم که هم دستور تو را اجرا کرده باشم و هم مرتکب قتل فرزند دخترت نشده باشم» و ماجرا را به طور کامل نقل نمود. آژی دهاک چون از ماجرا خبردار گردید خطاب به هارپاگ گفت: امشب به افتخار زنده بودن و پیدا کردن کوروش جشنی در دربار برپا خواهم کرد. پس تو نیز به خانه برو و خود را برای جشن آماده کن و پسرت را به اینجا بفرست تا با کوروش بازی کند. هارپاگ چنین کرد. از آنطرف آژی دهاک مغان را به حضور طلبید و در مورد کورش و خوابهایی که قبلاً دیده بود دوباره سوال کرد و نظر آنها را پرسید. مغان به وی گفتند که شاه نباید نگران باشد زیرا رویا به حقیقت پیوسته و کوروش در حین بازی شاه شده‌است پس دیگر جای نگرانی ندارد و قبلاً نیز اتفاق افتاده که رویاها به این صورت تعبیر گردند. شاه از این ماجرا خوشحال شد. شب هنگام هارپاگ خوشحال و بی خبر از همه جا به مهمانی آمد. شاه دستور داد تا از گوشتهایی که آماده کرده‌اند به هارپاگ بدهند ؛ سپس به هارپاگ گفت می‌خواهی بدانی که این گوشتهای لذیذ که خوردی چگونه تهیه شده‌اند.سپس دستور داد ظرفی را که حاوی سر و دست و پاهای بریده فرزند هارپاگ بود را به وی نشان دهند. هنگامی که ماموران شاه درپوش ظرف را برداشتند هارپاگ سر و دست و پاهای بریده فرزند خود را دید و گرچه به وحشت افتاده بود. خود را کنترول نمود و هیچ تغییری در صورت وی رخ نداد و خطاب به شاه گفت: هرچه شاه انجام دهد همان درست است و ما فرمانبرداریم.این نتیجه نافرمانی هارپاگ از دستور شاه در کشتن کوروش بود.

کوروش برای مدتی در دربار آژی دهاک ماند سپس به دستور وی عازم آنشان شد. پدر کوروش کمبوجیه اول و مادرش ماندانا از وی استقبال گرمی به عمل آوردند. کوروش در دربار کمبوجیه اول خو و اخلاق والای انسانی پارس‌ها و فنون جنگی و نظام پیشرفته آن‌ها را آموخت و با آموزش‌های سختی که سربازان پارس فرامی‌گرفتند پرورش یافت. بعد از مرگ پدر وی شاه آنشان شد.

دورهٔ قدرت
بعد از آنکه کوروش شاه آنشان شد در اندیشه حمله به مادافتاد.دراین میان هارپاگ نقشی عمده بازی کرد.هارپاگ بزرگان ماد را که از نخوت و شدت عمل شاهنشاه ناراضی بودند بر ضد ایشتوویگو(آژی دهاک)شورانید و موفق شد، کوروش را وادار کند بر ضد پادشاه ماد لشکرکشی کند و او را شکست بدهد.با شکست کشور ماد به‌وسیله پارس که کشور دست نشانده و تابع آن بود، پادشاهی ۳۵ سالهایشتوویگو پادشاه ماد به انتها رسید، اما به گفته هرودوت کوروش به ایشتوویگو آسیبی وارد نیاورد و او را نزد خود نگه داشت. کوروش به این شیوه در ۵۴۶ پادشاهی ماد و ایران را به دست گرفت و خود را پادشاه ایران اعلام نمود.کوروش پس از آنکه ماد و پارس را متحد کرد و خود را شاه ماد و پارس نامید، در حالیکه بابل به او خیانت کرده بود، خردمندانه از قارون، شاه لیدی خواست تا حکومت او را به رسمیت بشناسد و در عوض کوروش نیز سلطنت او را بر لیدی قبول نماید. اما قارون (کرزوس) در کمال کم خردی به جای قبول این پیشنهاد به فکر گسترش مرزهای کشور خود افتاد و به این خاطر با شتاب سپاهیانش را از رود هالسی (قزل‌ایرماق امروزی در کشور ترکیه) که مرز کشوری وی و ماد بود گذراند و کوروش هم با دیدن این حرکت خصمانه، از همدان به سوی لیدی حرکت کرد و دژسارد که آن را تسخیر ناپذیر می‌پنداشتند، با صعود تعدادی از سربازان ایرانی از دیواره‌های آن سقوط کرد و قارون (کروزوس)، شاه لیدی به اسارت ایرانیان درآمد و کوروش مرز کشور خود را به دریای روم و همسایگی یونانیان رسانید. نکته قابل توجه رفتار کوروش پس ازشکست قارون است. کوروش، شاه شکست خورده لیدی را نکشت و تحقیر ننمود، بلکه تا پایان عمر تحت حمایت کوروش زندگی کرد و مردمسارد علی رغم آن که حدود سه ماه لشکریان کوروش را در شرایط جنگی و در حالت محاصره شهر خود معطل کرده بودند، مشمول عفو شدند.

پس از لیدی کوروش نواحی شرقی را یکی پس از دیگری زیر فرمان خود در آورد و به ترتیب گرگان (هیرکانی)، پارت، هریو (هرات)، رخج، مرو، بلخ، زرنگیانا (سیستان) و سوگود (نواحی بین آمودریا و سیردریا) و ثتگوش (شمال غربی هند) را مطیع خود کرد. هدف اصلی کوروش از لشکرکشی به شرق، تأ مین امنیت و تحکیم موقعیت بود وگرنه در سمت شرق ایران آن روزگار، حکومتی که بتواند با کوروش به معارضه بپردازد وجود نداشت. کوروش با زیر فرمان آوردن نواحی شرق ایران، وسعت سرزمین‌های تحت تابعیت خود را دو برابر کرد. حال دیگر پادشاه بابِل از خیانت خود به کوروش و عهد ***ی در حق وی که در اوائل پیروزی او بر ماد انجام داده بود واقعاً پشیمان شده بود. البته ناگفته نماند که یکی از دلایل اصلی ترس «نبونید» پادشاه بابِل، همانا شهرت کوروش به داشتن سجایای اخلاقی و محبوبیت او در نزد مردم بابِل از یک سو و نیز پیش‌بینی‌های پیامبران بنی اسرائیل درباره آزادی قوم یهود به دست کوروش از سوی دیگر بود.

آزادسازی یهودیان دربند و اجازهٔ بازگشت به و بازسازی اورشلیم توسط کوروش بزرگ
بابل بدون مدافعه در ۲۲ مهرماه سال ۵۳۹ ق.م سقوط کرد و فقط محله شاهی چند روز مقاومت ورزیدند، پادشاه محبوس گردید و کوروش طبق عادت، در کمال آزاد منشی با وی رفتار کرد و در سال بعد (۵۳۸ق.م) هنگامی که او در گذشت عزای ملی اعلام شد و خود کوروش در آن شرکت کرد. با فتح بابل مستعمرات آن یعنی سوریه، فلسطین و فنیقیه نیز سر تسلیم پیش نهادند و به حوزه حکومتی اضافه شدند. رفتار کوروش پس از فتح بابل جایگاه خاصی بین باستان‌شناسان و حتی حقوقدانان دارد. او یهودیان را آزاد کرد و ضمن مسترد داشتن کلیه اموالی که بخت النصر (نبوکد نصر) پادشاه مقتدر بابِل در فتح اورشلیم از هیکل سلیمان به غنیمت گرفته بود، کمک‌های بسیاری از نظر مالی و امکانات به آنان نمود تا بتوانند به اورشلیم بازگردند و دستور بازسازی هیکل سلیمان را صادر کرد و به همین خاطر در بین یهودیان به عنوان منجی معروف گشت که در تاریخ یهود و در تورات ثبت است علاوه بر این به همین دلیل دولت اسرائیل از کوروش قدردانی کرده و یادش را گرامی داشته‌است.

فرزندان
پس از مرگ کورش، فرزند ارشد او کمبوجیه به سلطنت رسید. وی، هنگامی که قصد لشگرکشی به سوی مصر را داشت، از ترس توطئه، دستور قتل برادرش بردیا را صادر کرد.{ولی بنا به کتاب سرزمین جاوید از باستانی پاریزی(کمبوجیه به دلیل بی احترامی فرعون به مردم ایران وکشتن 15 ایرانی به مصر حمله کرد که بردیه که در طول جنگ در ایران به سر میبرد برای انکه با کمبوجیه که برادر دوقلوی او بود اشتباه نشود با پنهان کردن خود از مردم به وسیله نقابی از خیانت به برادرش امتناع کرد ولی گویمات مغ با کشتن بردیه و شایعه کشته شدن کمبوجیه و با پوشیدن نقاب بر مردم ایران تا مدت کوتاهی پادشاهی کرد.)} در راه بازگشت کمبوجیه از مصر، یکی از موبدان دربار به نام گئومات مغ، که شباهتی بسیار به بردیا داشت، خود را به جای بردیا قرار داده و پادشاه خواند. کمبوجیه با شنیدن این خبر در هنگام بازگشت، یک شب و به هنگام باده‌نوشی خود را با خنجر زخمی کرد که بر اثر همین زخم نیز درگذشت. کورش بجز این دو پسر، دارای سه دختر به نام‌های آتوسا و آرتیستون و مروئه بود که آتوسا بعدها با داریوش اول ازدواج کرد و مادر خشایارشا، پادشاه قدرتمند ایرانی شد.

آتوسا دختر کوروش است. داریوش بزرگ با پارمیدا و آتوسا ازدواج کرد که داریوش بزرگ از آتوسا صاحب پسری بنام خشیارشا شد.

آخرین نبرد
کوروش در آخرین نبرد خود به قصد سرکوب قوم ایرانی‌تبار سکا که با حمله به نواحی مرزی ایران به قتل و غارت می‌پرداختند (و بنابرروایتی ملکه‌شان به نام تهم‌رییش، از ازدواج با کوروش امتناع ورزیده بودبه سمت شمال شرقی کشور حرکت کرد میان مرز ایران و سرزمین سکاها رودخانه‌ای بود که لشگریان کورش باید از آن عبور می‌کردند. (کوروش در استوانه حقوق بشر می‌گوید: هر قومی که نخواهد من پادشاهشان باشم من مبادرت به جنگ با آنها نمیکنم.)این به معنی دمکراسی و حق انتخاب هست. پس نمی‌توان دلیل جنگ کوروش با سکا‌ها را نوعی دلیل شخصی بین ملکه و کوروش دید چون این مخالف دمکراسی کوروش هست. و اما جنگ با سکا به دلیل تعرض سکاها به ایران و غارت مال مردم بود.}. هنگامی که کورش به این رودخانه رسید، تهم‌رییش ملکه سکاها به او پیغام داد که برای جنگ دو راه پیش رو دارد. یا از رودخانه عبور کند و در سرزمین سکاها به نبرد بپردازند و یا اجازه دهند که لشگریان سکا از رود عبور کرده و در خاک ایران به جنگ بپردازند. کورش این دو پیشنهاد را با سرداران خود در میان گذاشت. بیشتر سرداران ایرانی او، جنگ در خاک ایران را برگزیدند، اما کرزوس امپراتور سابق لیدی که تا پایان عمر به عنوان یک مشاور به کورش وفادار ماند، جنگ در سرزمین سکاها را پیشنهاد کرد. استدالال او چنین بود که در صورت نبرد در خاک ایران، اگر لشگر کورش شکست بخورد تمامی سرزمین در خطر می‌افتد و اگر پیروز هم شود هیچ سرزمینی را فتح نکرد. در مقابل اگر در خاک سکاها به جنگ بپردازند، پیروزی ایرانیان با فتح این سرزمین همراه خواهد بود و شکست آنان نیز تنها یک شکست نظامی به شمار رفته و به سرزمین ایران آسیبی نمی‌رسد. کورش این استدلال را پذیرفت و از رودخانه عبور کرد. پیامد این نبرد کشته شدن کورش و شکست لشگریانش بود. تهم‌رییش سر بریده کوروش را در ظرفی پر از خون قرار داد و چنین گفت: «تو که با عمری خونخواری سیر نشده‌ای حالا آنقدر خون بنوش تا سیراب شوی» پس از این شکست، لشگریان ایران با رهبری کمبوجیه، پسر ارشد کورش به ایران بازگشتند. طبق کتاب «کوروش در عهد عتیق و قرآن مجید» نوشته دکتر فریدون بدره‌ای و از انتشارات امیر کبیر کوروش در این جنگ کشته نشده و حتی پس از این نیز با سکاها جنگیده‌است. منابع تاریخی معتبر در کتاب یادشده معرفی شده‌است.کوروش پادشاه بزرگ و انسان دوست بود

وصيت نامه
فرزندان من، دوستان من! من اكنون به پايان زندگی نزديك گشته‌ام. من آن را با نشانه‌های آشكار دريافته‌ام. وقتی درگذشتم مرا خوشبخت بپنداريد و كام من اين است كه اين احساس در کردار و رفتار شما نمايانگر باشد، زيرا من به هنگام كودكی، جوانی و پيری بخت‌يار بوده‌ام. هميشه نيروی من افزون گشته است، آن چنان كه هم امروز نيز احساس نمی‌كنم كه از هنگام جوانی ناتوان‌ترم. من دوستان را به خاطر نيكويی‌های خود خوشبخت و دشمنانم را فرمان‌بردار خويش ديده‌ام. زادگاه من بخش كوچكی از آسيا بود. من آنرا اكنون سربلند و بلندپايه باز می‌گذارم. اما از آنجا كه از شكست در هراس بودم ، خود را از خودپسندی و غرور بر حذر داشتم. حتی در پيروزی های بزرگ خود ، پا از اعتدال بيرون ننهادم. در اين هنگام كه به سرای ديگر می‌گذرم، شما و ميهنم را خوشبخت می‌بينم و از اين رو می‌خواهم كه آيندگان مرا مردی خوشبخت بدانند. مرگ چيزی است شبيه به خواب . در مرگ است كه روح انسان به ابديت می پيوندد و چون از قيد و علايق آزاد می گردد به آتيه تسلط پيدا می كند و هميشه ناظر اعمال ما خواهد بود پس اگر چنين بود كه من انديشيدم به آنچه كه گفتم عمل كنيد و بدانيد كه من هميشه ناظر شما خواهم بود ، اما اگر اين چنين نبود آنگاه ازخدای بزرگ بترسيد كه در بقای او هيچ ترديدی نيست و پيوسته شاهد و ناظر اعمال ماست. بايد آشكارا جانشين خود را اعلام كنم تا پس از من پريشانی و نابسامانی روی ندهد. من شما هر دو فرزندانم را يكسان دوست می‌دارم ولی فرزند بزرگترم كه آزموده‌تر است كشور را سامان خواهد داد. فرزندانم! من شما را از كودكی چنان پرورده‌ام كه پيران را آزرم داريد و كوشش كنيد تا جوان‌تران از شما آزرم بدارند. تو کمبوجیه، مپندار كه عصای زرين پادشاهی، تخت و تاجت را نگاه خواهد داشت. دوستان يک رنگ برای پادشاه عصای مطمئن‌تری هستند. همواره حامی كيش يزدان پرستی باش، اما هيچ قومی را مجبور نكن كه از كيش تو پيروی نمايد و پيوسته و هميشه به خاطر داشته باش كه هر كسی بايد آزاد باشد تا از هر كيشی كه ميل دارد پيروی كند . هر كس بايد برای خويشتن دوستان يك دل فراهم آورد و اين دوستان را جز به نيكوكاری به دست نتوان آورد. از كژی و ناروايی بترسيد .اگر اعمال شما پاك و منطبق بر عدالت بود قدرت شما رونق خواهد يافت ، ولی اگر ظلم و ستم روا داريد و در اجرای عدالت تسامح ورزيد ، ديری نمی انجامد كه ارزش شما در نظر ديگران از بين خواهد رفت و خوار و ذليل و زبون خواهيد شد . من عمر خود را در ياری به مردم سپری كردم . نيكی به ديگران در من خوشدلی و آسايش فراهم می ساخت و از همه شادی های عالم برايم لذت بخش تر بود. به نام خدا و نياکان درگذشته‌ی ما، ای فرزندان اگر می خواهيد مرا شاد كنيد نسبت به يكديگر آزرم بداريد. پيكر بی‌جان مرا هنگامی كه ديگر در اين گيتی نيستم در ميان سيم و زر مگذاريد و هر چه زودتر آن را به خاك باز دهيد. چه بهتر از اين كه انسان به خاك كه اين‌همه چيزهای نغز و زيبا می‌پرورد آميخته گردد. من همواره مردم را دوست داشته‌ام و اكنون نيز شادمان خواهم بود كه با خاكی كه به مردمان نعمت می‌بخشد آميخته گردم. هم‌اكنون درمی يابم که جان از پيكرم می‌گسلد ... اگر از ميان شما كسی می‌خواهد دست مرا بگيرد يا به چشمانم بنگرد، تا هنوز جان دارم نزديك شود و هنگامی كه روی خود را پوشاندم، از شما خواستارم كه پيكرم را كسی نبيند، حتی شما فرزندانم. پس از مرگ بدنم را موميای نكنيد و در طلا و زيور آلات و يا امثال آن نپوشانيد . زودتر آنرا در آغوش خاك پاك ايران قرار دهيد تا ذره ذره های بدنم خاك ايران را تشكيل دهد . چه افتخاری برای انسان بالاتراز اينكه بدنش در خاكی مثل ايران دفن شود. از همه پارسيان و هم‌ پيمانان بخواهيد تا بر آرامگاه من حاضر گردند و مرا از اينكه ديگر از هيچگونه بدی رنج نخواهم برد شادباش گويند. به واپسين پند من گوش فرا داريد. اگر می‌خواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد، به دوستان خود نيكی كنيد.

ذوالقرنین
درباره شخصیت ذوالقرنین که در کتابهای آسمانی یهودیان، مسیحیان و مسلمانان از آن سخن به میان آمده، چندگانگی وجود دارد و این که به واقع ذوالقرنین چه کسی است به طور قطعی مشخص نشده‌است.

کوروش سردودمان هخامنشی، داریوش بزرگ، خشایارشا، اسکندر مقدونی گزینه‌هایی هستند که جهت پیدا شدن ذوالقرنین واقعی درباره آنها بررسی‌هایی انجام شده، اما با توجه به اسناد و مدارک تاریخی و تطبیق آن با آیه‌های قرآن، تورات، و انجیل تنها کوروش بزرگ است که موجه‌ترین دلایل را برای احراز این لقب دارا می‌باشد. شماری از فقهای معاصر شیعه نیز کوروش را ذوالقرنین می‌دانند. آیت الله طباطبایی، آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله صانعی از معتقدان این نظر هستند.

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۳۸
كوروش بزرگ
کوروش بزرگ (۵۷۶-۵۲۹ پیش از میلاد)، همچنین معروف به کوروش دوم نخستین شاه و بنیان‌گذار دودمان شاهنشاهی هخامنشی است. شاه پارسی، به‌خاطر بخشندگی‌، بنیان گذاشتن حقوق بشر، پایه‌گذاری نخستین امپراتوری چند ملیتی و بزرگ جهان، آزاد کردن برده‌ها و بندیان، احترام به دین‌ها و کیش‌های گوناگون، گسترش تمدن و غیره شناخته شده‌است.

ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. یهودیان این پادشاه را به منزله مسح‌شده توسط پروردگار بشمار می‌آوردند، ضمن آنکه بابلیان او را مورد تأیید مردوک می‌دانستند..

واژهٔ کوروش
نام کوروش در زبان‌های گوناگون باستانی به‌گونه‌های مختلف نگاشته شده‌است:
پارسی باستان: Kūruš
در کتیبه‌های عیلامی: Ku-rash
درکتیبه‌های بابلی: Ku-ra-ash
در زبان یونانی باستان: Κῦρος آمده‌است.
در زبان عبری: کورِش Koresh
در زبان لاتین: سیروس Cyrus؛ صورت لاتین نام کوروش به فارسی بازگشته و به عنوان نام در ایران استفاده می‌شود.

دورهٔ جوانیتبار کوروش از جانب پدرش به پارس‌ها می‌رسد که برای چند نسل بر انشان(شمال خوزستان کنونی)، در جنوب غربی ایران، حکومت کرده بودند. کوروش درباره خاندانش بر سفالینهٔ استوانه شکلی محل حکومت آن‌ها را نقش کرده‌است. بنیانگذار سلسلهٔ هخامنشی، شاه هخامنش انشان بوده که در حدود ۷۰۰ می‌زیسته‌است. پس از مرگ او، فرزندش چا ایش پیش به حکومت انشان رسید. حکومت چا ایش پیش نیز پس از مرگش توسط دو نفر از پسرانش کوروش اول شاه انشان و آریارامن شاه پارس دنبال شد. سپس، پسران هر کدام، به ترتیب کمبوجیه اول شاه انشان و آرشام شاه پارس، بعد از آن‌ها حکومت کردند. كمبوجيه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو )آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.

تاریخ نویسان باستانی از قبیل هرودوت، گزنفون وکتزیاس درباره چگونگی زایش کوروش اتفاق نظر ندارند. اگرچه هر یک سرگذشت تولد وی را به شرح خاصی نقل کرده‌اند، اما شرحی که آنها درباره ماجرای زایش کوروش ارائه داده‌اند، بیشتر شبیه افسانه می‌باشد. تاریخ نویسان نامدار زمان ما همچون ویل دورانت و پرسی سایکس و حسن پیرنیا، شرح چگونگی زایش کوروش را از هرودوت برگرفته‌اند. بنا به نوشته هرودوت، آژی دهاک شبی خواب دید که از دخترش آنقدر آب خارج شد که همدان و کشور ماد و تمام سرزمین آسیا را غرق کرد. آژی دهاک تعبیر خواب خویش را از مغ‌ها پرسش کرد. آنها گفتند از او فرزندی پدید خواهد آمد که بر ماد غلبه خواهد کرد. این موضوع سبب شد که آژی دهاک تصمیم بگیرد دخترش را به بزرگان ماد ندهد، زیرا می‌ترسید که دامادش مدعی خطرناکی برای تخت و تاج او بشود. بنابر این آژی دهاک دختر خود را به کمبوجیه اول شاه آنشان که خراجگزار ماد بود، به زناشویی داد.

ماندانا پس از ازدواج با کمبوجیه باردار شد و شاه این بار خواب دید که از شکم دخترش تاکی رویید که شاخ و برگهای آن تمام آسیا را پوشانید. پادشاه ماد، این بار هم از مغ‌ها تعبیر خوابش را خواست و آنها اظهار داشتند، تعبیر خوابش آن است که از دخترش ماندانا فرزندی بوجود خواهد آمد که بر آسیا چیره خواهد شد. آستیاگ بمراتب بیش از خواب اولش به هراس افتاد و از این رو دخترش را به حضور طلبید. دخترش به همدان نزد وی آمد. پادشاه ماد بر اساس خوابهایی که دیده بود از فرزند دخترش سخت وحشت داشت، پس زادهٔ دخترش را به یکی از بستگانش بنام هارپاگ، که در ضمن وزیر و سپهسالار او نیز بود، سپرد و دستور داد که کوروش را نابود کند. هارپاگ طفل را به خانه آورد و ماجرا را با همسرش در میان گذاشت. در پاسخ به پرسش همسرش راجع به سرنوشت کوروش، هارپاگ پاسخ داد وی دست به چنین جنایتی نخواهد آلود، چون یکم کودک با او خوشایند است. دوم چون شاه فرزندان زیاد ندارد دخترش ممکن است جانشین او گردد، در این صورت معلوم است شهبانو با کشنده فرزندش مدارا نخواهد کرد. پس کوروش را به یکی از چوپان‌های شاه به‌ نام مهرداد (میترادات) داد و از از خواست که وی را به دستور شاه به کوهی در میان جنگل رها کند تا طعمهٔ ددان گردد.

چوپان کودک را به خانه برد. وقتی همسر چوپان به نام سپاکو از موضوع با خبر شد، با ناله و زاری به شوهرش اصرار ورزید که از کشتن کودک خودداری کند و بجای او، فرزند خود را که تازه زاییده و مرده بدنیا آمده بود، در جنگل رها سازد. مهرداد شهامت این کار را نداشت، ولی در پایان نظر همسرش را پذیرفت. پس جسد مرده فرزندش را به ماموران هارپاگ سپرد و خود سرپرستی کوروش را به گردن گرفت.

روزی کوروش که به پسر چوپان معروف بود، با گروهی از فرزندان امیرزادگان بازی می‌کرد. آنها قرار گذاشتند یک نفر را از میان خود به نام شاه تعیین کنند و کوروش را برای این کار برگزیدند. کوروش همبازیهای خود را به دسته‌های مختلف بخش کرد و برای هر یک وظیفه‌ای تعیین نمود و دستور داد پسر آرتم بارس را که از شاهزادگان و سالاران درجه اول پادشاه بود و از وی فرمانبرداری نکرده بود تنبیه کنند. پس از پایان ماجرا، فرزند آرتم بارس به پدر شکایت برد که پسر یک چوپان دستور داده‌است وی را تنبیه کنند. پدرش او را نزد آژی دهاک برد و دادخواهی کرد که فرزند یک چوپان پسر او را تنبیه و بدنش را مضروب کرده‌است. شاه چوپان و کوروش را احضار کرد و از کوروش سوال کرد: «تو چگونه جرأت کردی با فرزند کسی که بعد از من دارای بزرگ‌ترین مقام کشوری است، چنین کنی؟» کوروش پاسخ داد: «در این باره حق با من است، زیرا همه آن‌ها مرا به پادشاهی برگزیده بودند و چون او از من فرمانبرداری نکرد، من دستور تنبیه او را دادم، حال اگر شایسته مجازات می‌باشم، اختیار با توست.»

آژی دهاک از دلاوری کوروش و شباهت وی با خودش به اندیشه افتاد. در ضمن بیاد آورد، مدت زمانی که از رویداد رها کردن طفل دخترش به کوه می‌گذرد با سن این کودک برابری می‌کند. بنابراین آرتم بارس را قانع کرد که در این باره دستور لازم را صادر خواهد کرد و او را مرخص کرد. سپس از چوپان درباره هویت طفل مذکور پرسشهایی به عمل آورد. چوپان پاسخ داد: «این طفل فرزند من است و مادرش نیز زنده‌است.» اما شاه نتوانست گفته چوپان را قبول کند و دستور داد زیر ***جه واقعیت امر را از وی جویا شوند.

چوپان ناچار به اعتراف شد و حقیقت امر را برای آژی دهاک آشکار کرد و با زاری از او بخشش خواست. سپس آژی دهاک دستور به احضار هارپاگ داد و چون او چوپان را در حضور پادشاه دید، موضوع را حدس زد و در برابر پرسش آژی دهاک که از او پرسید: «با طفل دخترم چه کردی و چگونه او را کشتی؟» پاسخ داد: «پس از آن که طفل را به خانه بردم، تصمیم گرفتم کاری کنم که هم دستور تو را اجرا کرده باشم و هم مرتکب قتل فرزند دخترت نشده باشم» و ماجرا را به طور کامل نقل نمود. آژی دهاک چون از ماجرا خبردار گردید خطاب به هارپاگ گفت: امشب به افتخار زنده بودن و پیدا کردن کوروش جشنی در دربار برپا خواهم کرد. پس تو نیز به خانه برو و خود را برای جشن آماده کن و پسرت را به اینجا بفرست تا با کوروش بازی کند. هارپاگ چنین کرد. از آنطرف آژی دهاک مغان را به حضور طلبید و در مورد کورش و خوابهایی که قبلاً دیده بود دوباره سوال کرد و نظر آنها را پرسید. مغان به وی گفتند که شاه نباید نگران باشد زیرا رویا به حقیقت پیوسته و کوروش در حین بازی شاه شده‌است پس دیگر جای نگرانی ندارد و قبلاً نیز اتفاق افتاده که رویاها به این صورت تعبیر گردند. شاه از این ماجرا خوشحال شد. شب هنگام هارپاگ خوشحال و بی خبر از همه جا به مهمانی آمد. شاه دستور داد تا از گوشتهایی که آماده کرده‌اند به هارپاگ بدهند ؛ سپس به هارپاگ گفت می‌خواهی بدانی که این گوشتهای لذیذ که خوردی چگونه تهیه شده‌اند.سپس دستور داد ظرفی را که حاوی سر و دست و پاهای بریده فرزند هارپاگ بود را به وی نشان دهند. هنگامی که ماموران شاه درپوش ظرف را برداشتند هارپاگ سر و دست و پاهای بریده فرزند خود را دید و گرچه به وحشت افتاده بود. خود را کنترول نمود و هیچ تغییری در صورت وی رخ نداد و خطاب به شاه گفت: هرچه شاه انجام دهد همان درست است و ما فرمانبرداریم.این نتیجه نافرمانی هارپاگ از دستور شاه در کشتن کوروش بود.

کوروش برای مدتی در دربار آژی دهاک ماند سپس به دستور وی عازم آنشان شد. پدر کوروش کمبوجیه اول و مادرش ماندانا از وی استقبال گرمی به عمل آوردند. کوروش در دربار کمبوجیه اول خو و اخلاق والای انسانی پارس‌ها و فنون جنگی و نظام پیشرفته آن‌ها را آموخت و با آموزش‌های سختی که سربازان پارس فرامی‌گرفتند پرورش یافت. بعد از مرگ پدر وی شاه آنشان شد.

دورهٔ قدرت
بعد از آنکه کوروش شاه آنشان شد در اندیشه حمله به مادافتاد.دراین میان هارپاگ نقشی عمده بازی کرد.هارپاگ بزرگان ماد را که از نخوت و شدت عمل شاهنشاه ناراضی بودند بر ضد ایشتوویگو(آژی دهاک)شورانید و موفق شد، کوروش را وادار کند بر ضد پادشاه ماد لشکرکشی کند و او را شکست بدهد.با شکست کشور ماد به‌وسیله پارس که کشور دست نشانده و تابع آن بود، پادشاهی ۳۵ سالهایشتوویگو پادشاه ماد به انتها رسید، اما به گفته هرودوت کوروش به ایشتوویگو آسیبی وارد نیاورد و او را نزد خود نگه داشت. کوروش به این شیوه در ۵۴۶ پادشاهی ماد و ایران را به دست گرفت و خود را پادشاه ایران اعلام نمود.کوروش پس از آنکه ماد و پارس را متحد کرد و خود را شاه ماد و پارس نامید، در حالیکه بابل به او خیانت کرده بود، خردمندانه از قارون، شاه لیدی خواست تا حکومت او را به رسمیت بشناسد و در عوض کوروش نیز سلطنت او را بر لیدی قبول نماید. اما قارون (کرزوس) در کمال کم خردی به جای قبول این پیشنهاد به فکر گسترش مرزهای کشور خود افتاد و به این خاطر با شتاب سپاهیانش را از رود هالسی (قزل‌ایرماق امروزی در کشور ترکیه) که مرز کشوری وی و ماد بود گذراند و کوروش هم با دیدن این حرکت خصمانه، از همدان به سوی لیدی حرکت کرد و دژسارد که آن را تسخیر ناپذیر می‌پنداشتند، با صعود تعدادی از سربازان ایرانی از دیواره‌های آن سقوط کرد و قارون (کروزوس)، شاه لیدی به اسارت ایرانیان درآمد و کوروش مرز کشور خود را به دریای روم و همسایگی یونانیان رسانید. نکته قابل توجه رفتار کوروش پس ازشکست قارون است. کوروش، شاه شکست خورده لیدی را نکشت و تحقیر ننمود، بلکه تا پایان عمر تحت حمایت کوروش زندگی کرد و مردمسارد علی رغم آن که حدود سه ماه لشکریان کوروش را در شرایط جنگی و در حالت محاصره شهر خود معطل کرده بودند، مشمول عفو شدند.

پس از لیدی کوروش نواحی شرقی را یکی پس از دیگری زیر فرمان خود در آورد و به ترتیب گرگان (هیرکانی)، پارت، هریو (هرات)، رخج، مرو، بلخ، زرنگیانا (سیستان) و سوگود (نواحی بین آمودریا و سیردریا) و ثتگوش (شمال غربی هند) را مطیع خود کرد. هدف اصلی کوروش از لشکرکشی به شرق، تأ مین امنیت و تحکیم موقعیت بود وگرنه در سمت شرق ایران آن روزگار، حکومتی که بتواند با کوروش به معارضه بپردازد وجود نداشت. کوروش با زیر فرمان آوردن نواحی شرق ایران، وسعت سرزمین‌های تحت تابعیت خود را دو برابر کرد. حال دیگر پادشاه بابِل از خیانت خود به کوروش و عهد ***ی در حق وی که در اوائل پیروزی او بر ماد انجام داده بود واقعاً پشیمان شده بود. البته ناگفته نماند که یکی از دلایل اصلی ترس «نبونید» پادشاه بابِل، همانا شهرت کوروش به داشتن سجایای اخلاقی و محبوبیت او در نزد مردم بابِل از یک سو و نیز پیش‌بینی‌های پیامبران بنی اسرائیل درباره آزادی قوم یهود به دست کوروش از سوی دیگر بود.

آزادسازی یهودیان دربند و اجازهٔ بازگشت به و بازسازی اورشلیم توسط کوروش بزرگ
بابل بدون مدافعه در ۲۲ مهرماه سال ۵۳۹ ق.م سقوط کرد و فقط محله شاهی چند روز مقاومت ورزیدند، پادشاه محبوس گردید و کوروش طبق عادت، در کمال آزاد منشی با وی رفتار کرد و در سال بعد (۵۳۸ق.م) هنگامی که او در گذشت عزای ملی اعلام شد و خود کوروش در آن شرکت کرد. با فتح بابل مستعمرات آن یعنی سوریه، فلسطین و فنیقیه نیز سر تسلیم پیش نهادند و به حوزه حکومتی اضافه شدند. رفتار کوروش پس از فتح بابل جایگاه خاصی بین باستان‌شناسان و حتی حقوقدانان دارد. او یهودیان را آزاد کرد و ضمن مسترد داشتن کلیه اموالی که بخت النصر (نبوکد نصر) پادشاه مقتدر بابِل در فتح اورشلیم از هیکل سلیمان به غنیمت گرفته بود، کمک‌های بسیاری از نظر مالی و امکانات به آنان نمود تا بتوانند به اورشلیم بازگردند و دستور بازسازی هیکل سلیمان را صادر کرد و به همین خاطر در بین یهودیان به عنوان منجی معروف گشت که در تاریخ یهود و در تورات ثبت است علاوه بر این به همین دلیل دولت اسرائیل از کوروش قدردانی کرده و یادش را گرامی داشته‌است.

فرزندان
پس از مرگ کورش، فرزند ارشد او کمبوجیه به سلطنت رسید. وی، هنگامی که قصد لشگرکشی به سوی مصر را داشت، از ترس توطئه، دستور قتل برادرش بردیا را صادر کرد.{ولی بنا به کتاب سرزمین جاوید از باستانی پاریزی(کمبوجیه به دلیل بی احترامی فرعون به مردم ایران وکشتن 15 ایرانی به مصر حمله کرد که بردیه که در طول جنگ در ایران به سر میبرد برای انکه با کمبوجیه که برادر دوقلوی او بود اشتباه نشود با پنهان کردن خود از مردم به وسیله نقابی از خیانت به برادرش امتناع کرد ولی گویمات مغ با کشتن بردیه و شایعه کشته شدن کمبوجیه و با پوشیدن نقاب بر مردم ایران تا مدت کوتاهی پادشاهی کرد.)} در راه بازگشت کمبوجیه از مصر، یکی از موبدان دربار به نام گئومات مغ، که شباهتی بسیار به بردیا داشت، خود را به جای بردیا قرار داده و پادشاه خواند. کمبوجیه با شنیدن این خبر در هنگام بازگشت، یک شب و به هنگام باده‌نوشی خود را با خنجر زخمی کرد که بر اثر همین زخم نیز درگذشت. کورش بجز این دو پسر، دارای سه دختر به نام‌های آتوسا و آرتیستون و مروئه بود که آتوسا بعدها با داریوش اول ازدواج کرد و مادر خشایارشا، پادشاه قدرتمند ایرانی شد.

آتوسا دختر کوروش است. داریوش بزرگ با پارمیدا و آتوسا ازدواج کرد که داریوش بزرگ از آتوسا صاحب پسری بنام خشیارشا شد.

آخرین نبرد
کوروش در آخرین نبرد خود به قصد سرکوب قوم ایرانی‌تبار سکا که با حمله به نواحی مرزی ایران به قتل و غارت می‌پرداختند (و بنابرروایتی ملکه‌شان به نام تهم‌رییش، از ازدواج با کوروش امتناع ورزیده بودبه سمت شمال شرقی کشور حرکت کرد میان مرز ایران و سرزمین سکاها رودخانه‌ای بود که لشگریان کورش باید از آن عبور می‌کردند. (کوروش در استوانه حقوق بشر می‌گوید: هر قومی که نخواهد من پادشاهشان باشم من مبادرت به جنگ با آنها نمیکنم.)این به معنی دمکراسی و حق انتخاب هست. پس نمی‌توان دلیل جنگ کوروش با سکا‌ها را نوعی دلیل شخصی بین ملکه و کوروش دید چون این مخالف دمکراسی کوروش هست. و اما جنگ با سکا به دلیل تعرض سکاها به ایران و غارت مال مردم بود.}. هنگامی که کورش به این رودخانه رسید، تهم‌رییش ملکه سکاها به او پیغام داد که برای جنگ دو راه پیش رو دارد. یا از رودخانه عبور کند و در سرزمین سکاها به نبرد بپردازند و یا اجازه دهند که لشگریان سکا از رود عبور کرده و در خاک ایران به جنگ بپردازند. کورش این دو پیشنهاد را با سرداران خود در میان گذاشت. بیشتر سرداران ایرانی او، جنگ در خاک ایران را برگزیدند، اما کرزوس امپراتور سابق لیدی که تا پایان عمر به عنوان یک مشاور به کورش وفادار ماند، جنگ در سرزمین سکاها را پیشنهاد کرد. استدالال او چنین بود که در صورت نبرد در خاک ایران، اگر لشگر کورش شکست بخورد تمامی سرزمین در خطر می‌افتد و اگر پیروز هم شود هیچ سرزمینی را فتح نکرد. در مقابل اگر در خاک سکاها به جنگ بپردازند، پیروزی ایرانیان با فتح این سرزمین همراه خواهد بود و شکست آنان نیز تنها یک شکست نظامی به شمار رفته و به سرزمین ایران آسیبی نمی‌رسد. کورش این استدلال را پذیرفت و از رودخانه عبور کرد. پیامد این نبرد کشته شدن کورش و شکست لشگریانش بود. تهم‌رییش سر بریده کوروش را در ظرفی پر از خون قرار داد و چنین گفت: «تو که با عمری خونخواری سیر نشده‌ای حالا آنقدر خون بنوش تا سیراب شوی» پس از این شکست، لشگریان ایران با رهبری کمبوجیه، پسر ارشد کورش به ایران بازگشتند. طبق کتاب «کوروش در عهد عتیق و قرآن مجید» نوشته دکتر فریدون بدره‌ای و از انتشارات امیر کبیر کوروش در این جنگ کشته نشده و حتی پس از این نیز با سکاها جنگیده‌است. منابع تاریخی معتبر در کتاب یادشده معرفی شده‌است.کوروش پادشاه بزرگ و انسان دوست بود

وصيت نامه
فرزندان من، دوستان من! من اكنون به پايان زندگی نزديك گشته‌ام. من آن را با نشانه‌های آشكار دريافته‌ام. وقتی درگذشتم مرا خوشبخت بپنداريد و كام من اين است كه اين احساس در کردار و رفتار شما نمايانگر باشد، زيرا من به هنگام كودكی، جوانی و پيری بخت‌يار بوده‌ام. هميشه نيروی من افزون گشته است، آن چنان كه هم امروز نيز احساس نمی‌كنم كه از هنگام جوانی ناتوان‌ترم. من دوستان را به خاطر نيكويی‌های خود خوشبخت و دشمنانم را فرمان‌بردار خويش ديده‌ام. زادگاه من بخش كوچكی از آسيا بود. من آنرا اكنون سربلند و بلندپايه باز می‌گذارم. اما از آنجا كه از شكست در هراس بودم ، خود را از خودپسندی و غرور بر حذر داشتم. حتی در پيروزی های بزرگ خود ، پا از اعتدال بيرون ننهادم. در اين هنگام كه به سرای ديگر می‌گذرم، شما و ميهنم را خوشبخت می‌بينم و از اين رو می‌خواهم كه آيندگان مرا مردی خوشبخت بدانند. مرگ چيزی است شبيه به خواب . در مرگ است كه روح انسان به ابديت می پيوندد و چون از قيد و علايق آزاد می گردد به آتيه تسلط پيدا می كند و هميشه ناظر اعمال ما خواهد بود پس اگر چنين بود كه من انديشيدم به آنچه كه گفتم عمل كنيد و بدانيد كه من هميشه ناظر شما خواهم بود ، اما اگر اين چنين نبود آنگاه ازخدای بزرگ بترسيد كه در بقای او هيچ ترديدی نيست و پيوسته شاهد و ناظر اعمال ماست. بايد آشكارا جانشين خود را اعلام كنم تا پس از من پريشانی و نابسامانی روی ندهد. من شما هر دو فرزندانم را يكسان دوست می‌دارم ولی فرزند بزرگترم كه آزموده‌تر است كشور را سامان خواهد داد. فرزندانم! من شما را از كودكی چنان پرورده‌ام كه پيران را آزرم داريد و كوشش كنيد تا جوان‌تران از شما آزرم بدارند. تو کمبوجیه، مپندار كه عصای زرين پادشاهی، تخت و تاجت را نگاه خواهد داشت. دوستان يک رنگ برای پادشاه عصای مطمئن‌تری هستند. همواره حامی كيش يزدان پرستی باش، اما هيچ قومی را مجبور نكن كه از كيش تو پيروی نمايد و پيوسته و هميشه به خاطر داشته باش كه هر كسی بايد آزاد باشد تا از هر كيشی كه ميل دارد پيروی كند . هر كس بايد برای خويشتن دوستان يك دل فراهم آورد و اين دوستان را جز به نيكوكاری به دست نتوان آورد. از كژی و ناروايی بترسيد .اگر اعمال شما پاك و منطبق بر عدالت بود قدرت شما رونق خواهد يافت ، ولی اگر ظلم و ستم روا داريد و در اجرای عدالت تسامح ورزيد ، ديری نمی انجامد كه ارزش شما در نظر ديگران از بين خواهد رفت و خوار و ذليل و زبون خواهيد شد . من عمر خود را در ياری به مردم سپری كردم . نيكی به ديگران در من خوشدلی و آسايش فراهم می ساخت و از همه شادی های عالم برايم لذت بخش تر بود. به نام خدا و نياکان درگذشته‌ی ما، ای فرزندان اگر می خواهيد مرا شاد كنيد نسبت به يكديگر آزرم بداريد. پيكر بی‌جان مرا هنگامی كه ديگر در اين گيتی نيستم در ميان سيم و زر مگذاريد و هر چه زودتر آن را به خاك باز دهيد. چه بهتر از اين كه انسان به خاك كه اين‌همه چيزهای نغز و زيبا می‌پرورد آميخته گردد. من همواره مردم را دوست داشته‌ام و اكنون نيز شادمان خواهم بود كه با خاكی كه به مردمان نعمت می‌بخشد آميخته گردم. هم‌اكنون درمی يابم که جان از پيكرم می‌گسلد ... اگر از ميان شما كسی می‌خواهد دست مرا بگيرد يا به چشمانم بنگرد، تا هنوز جان دارم نزديك شود و هنگامی كه روی خود را پوشاندم، از شما خواستارم كه پيكرم را كسی نبيند، حتی شما فرزندانم. پس از مرگ بدنم را موميای نكنيد و در طلا و زيور آلات و يا امثال آن نپوشانيد . زودتر آنرا در آغوش خاك پاك ايران قرار دهيد تا ذره ذره های بدنم خاك ايران را تشكيل دهد . چه افتخاری برای انسان بالاتراز اينكه بدنش در خاكی مثل ايران دفن شود. از همه پارسيان و هم‌ پيمانان بخواهيد تا بر آرامگاه من حاضر گردند و مرا از اينكه ديگر از هيچگونه بدی رنج نخواهم برد شادباش گويند. به واپسين پند من گوش فرا داريد. اگر می‌خواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد، به دوستان خود نيكی كنيد.

ذوالقرنین
درباره شخصیت ذوالقرنین که در کتابهای آسمانی یهودیان، مسیحیان و مسلمانان از آن سخن به میان آمده، چندگانگی وجود دارد و این که به واقع ذوالقرنین چه کسی است به طور قطعی مشخص نشده‌است.

کوروش سردودمان هخامنشی، داریوش بزرگ، خشایارشا، اسکندر مقدونی گزینه‌هایی هستند که جهت پیدا شدن ذوالقرنین واقعی درباره آنها بررسی‌هایی انجام شده، اما با توجه به اسناد و مدارک تاریخی و تطبیق آن با آیه‌های قرآن، تورات، و انجیل تنها کوروش بزرگ است که موجه‌ترین دلایل را برای احراز این لقب دارا می‌باشد. شماری از فقهای معاصر شیعه نیز کوروش را ذوالقرنین می‌دانند. آیت الله طباطبایی، آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله صانعی از معتقدان این نظر هستند.

این چرا منتقل شد اینجا؟
من این متن را توی تاپیك ادبیات نوشتم.به نظرم این متن ادبیه و به این موضوع ربط داشت.

Vahid
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۵
مهدی جان عالی بود ، دست درد نکنه .

SALAR
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۹
مهدی جان عالی بود ، دست درد نکنه .

قربونت داداش:jesors:

Vahid
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۴۷
كوروش تو نخواب ، ملتت در خواب است
آرامگهت غرغه به زير آب است
اين بار نه از برون كه دشمن ز خود است
صد ننگ به ما كه روح تو بي تاب است

کیان
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶
كوروش بزرگ
یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. .

خوب بودا! فقط از كجا آورده بودی؟!! :3: چون یونان تا زمان خشایارشا فكر نمیكنم فتح شده باشه!!!

كوروش از غرب نهایتاً تا لیدی ،یعنی دقیقاً تا ته بخش آسیایی تركیه امروزی پیشرفت!

البته تو اینكه كوروش سرورشونه كه شكی نیست! :1:

wantonboy13
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۰۹
این آرش برهانی هم واقعا" شاهکاریه........

wantonboy13
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۱۰
آقا کسی با این تبلت ها کار کرده ؟! مثلا" بخوام تو محیط word یا تو یاهو مسنجر با قلم بنویسم چجوریه...؟!

هومن
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۶
خوب بودا! فقط از كجا آورده بودی؟!! :3: چون یونان تا زمان خشایارشا فكر نمیكنم فتح شده باشه!!!

كوروش از غرب نهایتاً تا لیدی ،یعنی دقیقاً تا ته بخش آسیایی تركیه امروزی پیشرفت!

البته تو اینكه كوروش سرورشونه كه شكی نیست! :1:

یه نکته ی جالبی که باعث شد من در صحت این مطلب شک کنم این هستش که گفته
که کوروش پسر آژی دهاک بوده... این آژی دهاک همون ضحاک در شاهنامه هستش.
نمیدونم... باید یه کم تحقیق کرد...!!!:wink:

amirlefthand
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
اولین های جهان که در ایران باستان ساخته شد

1. نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن آن شدند.

2. سکه را در جهان ضرب کردند.

3. ذوب فلزات را آغاز کردند (در شهر سیلک).

4. عطر را برای خوشبو شدن بدن ساختند.

5. کشتی (زورق) را ساختند.

6. اولین ارتش سواره نظام در دنیا را ایجاد کردند(توسط سام با 115 سرباز(.

7. زغال سنگ را کشف کردند.

8. مقیاس سنجش اجسام را کشف کردند.

9. به کرویت زمین پی بردند.پ

10. قاره ی امریکا را کشف کردند سپس کریستف کلمب و واسکودوگومابراثر خواندن کتابهای پارسي که در کتابخانه ی واتیکان بود به فکر قاره پیمایی افتادند.

11. شیشه را کشف کردند وبرای استفاده در منازل به کار بردند.

12. حروف الفبا را ساختند(در 7000 سال پیش .(

13. آتش را کشف کردند.

14. مس را کشف کردند.

در ضمن دیوار چین با بهره گیری از دیواری که کورش در سال 544 قبل از میلاد برای جلوگیری از تهاجم اقوام شمالی بنا کرد ساخته شد.
تقویم کنونی(ماه 30 روزی) به دستور داریوش پایه گذاری شد.او هیاتی را برای اصلاح تقویم به ریاست دانشمند بابلی بنام دنی تون بسیج کرده بود . برطبق این تقویم جدید داریوش روز اول و پانزدهم ماه تعطیل بوده و در طول سال دارای پنج عید مذهبی و سی و یک روز تعطیل رسمی بوده است که یکی از آنهانوروز ودیگری سوگ سیاوش بوده است

DRAGON1357
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
آقا بازي سپاهان رو ميديدم واقعا اين مربيهاي ما يكي از يكي شاهكارتر من نميدونم اين لوينيان از كجا اومد فكر كنم يه 7-8 ماهي بازي نكرده بود دلم براي تيمهاي ايراني ميسوزه كه تيمهاي عربي قلع و قمع كردنشون
بسي جاي تاسف

wantonboy13
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
آقا کسی نمی دونه قلم دستی رو تو مایکروسافت ورد آفیس 2007 کجا باید فعال کنم؟
تو Add-In که میرم Macro ارور میده...

30n4
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
آقا بازي سپاهان رو ميديدم واقعا اين مربيهاي ما يكي از يكي شاهكارتر من نميدونم اين لوينيان از كجا اومد فكر كنم يه 7-8 ماهي بازي نكرده بود دلم براي تيمهاي ايراني ميسوزه كه تيمهاي عربي قلع و قمع كردنشون
بسي جاي تاسف

کاظمی داره تلاشش رو میکنه یه جوری جلوی کودتا رو بگیره،متاسفانه در فوتبال ایران بسیاری از مربیان هستند که به وسیله کم فروشی بازیکنان عوض میشن.

یکیشون همین کاظمی هست،خیلی وقته که بازیکنا براش بازی نمیکنن.شاید بهتر بود بعد از بازیهای لیگ برکنار میشد اون موقع این داستانها پیش نمیاد.

lampard
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۱
اقا من دسته 4 گروه 54 اول شدم حالا به كدوم دسته 3 میرم؟؟/

کیان
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۳۳
یه نکته ی جالبی که باعث شد من در صحت این مطلب شک کنم این هستش که گفته
که کوروش پسر آژی دهاک بوده... این آژی دهاک همون ضحاک در شاهنامه هستش.
نمیدونم... باید یه کم تحقیق کرد...!!!:wink:

من كامل نخوندمش... اگه نوشته اشتباس! نوه ی آژی دهاكه ( یونانی: آستیاگ)

باباش كمبوجیه حاكم فارس و نواده ی هخامنش و مادرش ماندانا دختر آژی دهاكه. :1:

کیان
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۳۴
اقا من دسته 4 گروه 54 اول شدم حالا به كدوم دسته 3 میرم؟؟/

III.9

behisooti
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۵۴
موش كلهو يه نوع موشه كه روي دو تا پاش واي ميسه گاهي ! ( با كانگارو اشتباه نشه ) اگه كسي با اين موش آشنايي داره ( يا بستگي فاميلي يا هر چي ) ميشه اسم علمي شو بگه ؟ ! لطفا :apophys:

amirlefthand
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
پيمان ابدي بدلكار ايراني سريال تلويزيوني «هشدار براي‌ كبري‌ 11» بر اثر سانحه رانندگي هنگام فيلمبرداري درگذشت.

به گزارش خبرنگار فارس، اين بدلكار امروز حين انجام عمليات بدلكاري در تله‌فيلم «چشم‌هاي نامحسوس» در شش كيلومتري جاده كن درگذشت.
وي مشغول اجراي حركات نمايشي در يك اتوبوس، بود كه اتوبوس پس از واژگوني منفجر شده و پيمان ابدي جان باخت.
جسد اين هنرمند هم‌اكنون در پاسگاه كن است.
ابدي يكي از بدلكاران موفق سريال آلماني «هشدار براي‌ كبري‌ 11» بود.
وي در سال 85 به ايران بازگشت و به آموزش بدلكاري مي‌پرداخت.
اين بدلكار حرفه‌اي در سال 85 در مصاحبه‌اي با فارس گفته بود: بيشتر از شش ماه است كه به ايران آمده‌ام و آموزش بدلكاري مي‌دهم. اما اگر به تازگي شنيده مي‌شود كه آمدم و يك كارهاي را انجام مي‌دهم دليل اصلي‌اش اين بود كه نمي‌خواستم به عنوان يك بدلكار فقط براي كارگردان‌ها كار كنم. بلكه مي‌خواستم اصول، قوانين و فرهنگ حرفه بدلكاري را ارائه و توسعه بدهم. براي آشنايي و آموزش آنچه خودم در آلمان آموختم زمان لازم بود.

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۴
پيمان ابدي بدلكار ايراني سريال تلويزيوني «هشدار براي‌ كبري‌ 11» بر اثر سانحه رانندگي هنگام فيلمبرداري درگذشت.

به گزارش خبرنگار فارس، اين بدلكار امروز حين انجام عمليات بدلكاري در تله‌فيلم «چشم‌هاي نامحسوس» در شش كيلومتري جاده كن درگذشت.
وي مشغول اجراي حركات نمايشي در يك اتوبوس، بود كه اتوبوس پس از واژگوني منفجر شده و پيمان ابدي جان باخت.
جسد اين هنرمند هم‌اكنون در پاسگاه كن است.
ابدي يكي از بدلكاران موفق سريال آلماني «هشدار براي‌ كبري‌ 11» بود.
وي در سال 85 به ايران بازگشت و به آموزش بدلكاري مي‌پرداخت.
اين بدلكار حرفه‌اي در سال 85 در مصاحبه‌اي با فارس گفته بود: بيشتر از شش ماه است كه به ايران آمده‌ام و آموزش بدلكاري مي‌دهم. اما اگر به تازگي شنيده مي‌شود كه آمدم و يك كارهاي را انجام مي‌دهم دليل اصلي‌اش اين بود كه نمي‌خواستم به عنوان يك بدلكار فقط براي كارگردان‌ها كار كنم. بلكه مي‌خواستم اصول، قوانين و فرهنگ حرفه بدلكاري را ارائه و توسعه بدهم. براي آشنايي و آموزش آنچه خودم در آلمان آموختم زمان لازم بود.

جدی ی ی ی ؟!! این بالاخره مرد ؟!!!! خیلی از جون گذشته بود کاراش.... واقعا" مرد ؟!! :confused_smile:

SALAR
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۵۰
عجب اشتباهی كردم.من 5تا از بازیكنانم را گذاشتم برای فروش ولی حواسم نبود كه امشب به خاطر بازی بارسا و چلسی كاربران هتریك این ساعت نمیاند توی سایت.كلی ضرر كردم.عجب كلاهی سرم رفت.

wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۶
خودكشي يك جوان ياسوجي به خاطر سوسانا شخصيت زن سريال افسانه جومونگخبرهاي داغيك جوان ياسوجي به علت علاقه به سوسانا شخصيت زن سريال افسانه جومونگ و مخالفت پدرش جهت ازدواج با سوسانا اقدام به خودكشي كرد.
به گزارش دنانيوز، پدر اين جوان كه در بيمارستان بستري شده است افزود: پسرش از وي خواسته بود تا با فروش گوسفندانش هزينه سفر وي را جهت يافتن سوسانا و ازدواج با وي تأمين كند كه پس از مخالفت پدر اقدام به خوردن قرص كرده است.

پدر اين جوان كه شغلش كشاورزي است با اشاره به اينكه هزينه فروش كل گوسفندانش كمتر از يك ميليون تومان است گفت: به هيچ طريقي نتوانستيم وي را از اين تصميم منصرف كنيم و نهايتا اقدام به خودكشي كرد.

البته حال جوان رو به بهبود است و از خطر مرگ نجات يافته است.

wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۳۲
حضور مخفیانه چهار دختر ایرانی در استادیوم آزادی در بازی تیم ملی ایران در برابر کره جنوبی!!

اگر در روز بازی ایران- کره جنوبی به سکوهای شمالی ورزشگاه آزادی نگاه می‌کردید، تماشاگران سرخپوش کره جنوبی را می‌دیدید که دربین‌شان خانم‌های چشم بادامی هم تیم‌شان را تشویق می‌کردند.

البته خبر رسمی صدورمجوز برای بانوان کره از یک ماه پیش منتشر شده بود و حضورشان در استادیوم آزادی چندان اتفاق عجیبی به حساب نمی‌آمد. اما در بین بازی بین خبرنگاران پچ پچه ای پیچید و فاش شد که که در بین 300 تماشاچی کره جنوبی در استادیوم آزادی، چهار دختر ایرانی هم بودند. البته قابل پیش‌بینی بود که یکی دو خانم ایرانی برای ایفای نقش مترجمی همراه آنها به ورزشگاه رفته باشد اما این چهاردختر نه کارمند سفارت کره جنوبی در تهران بودند، نه حکم مترجم و تورلیدر را برای آنها داشتند. این چهار دختر مخفیانه به ورزشگاه رفته بودند.

خوان اول
«ما همیشه پیش از مسابقات تیم ملی جمع می‌شویم تا ببینیم چطور می‌توانیم به ورزشگاه برویم. پیش ازبازی با کره جنوبی هم پیش خودمان به جمع‌بندی رسیدیم که چند نامه به زبان‌های انگلیسی و کره‌ای برای زنانی که از سئول به تهران آمدند بنویسیم تا ما را هم همراه خودشان به استادیوم ببرند.

خیلی شانسی یک مترجم زبان کره‌ای هم پیدا کردیم و نامه را نوشتیم.» این ایده اولیه چهار دختری بود که برای تماشای بازی ایران- کره جنوبی یک مسیر نامتعارف را انتخاب کرده بودند. آنها تا صبح روز بازی صبر کردند و تازه آن وقت کارشان را شروع کردند. به سمت ساختمان سفارت کره جنوبی در تهران رفتند و نامه‌هایی را که تایپ کرده بودند به تور لیدر تماشاگران کره جنوبی درتهران دادند. تماشاگران کره جنوبی برخورد خوبی با آنها دارند و حتی کار به جایی می کشد که سه تا بلیت بازی را به آنها می‌دهند. البته این تنها خوان اول رسیدن به سکوهای ورزشگاه بود.

عبور از در ورودی

کاروان تماشاگران کره جنوبی به سمت ورزشگاه راه می‌افتد. چند اتوبوس در کنار چند اتومبیل شخصی که یکی از آنها حامل چهار دختر بود. ماشین‌ها از در ورودی ورزشگاه عبور می‌کنند و به خاطر اینکه ورود کاروان تماشاگران کره جنوبی با حراست مجموعه ورزشی آزادی هماهنگ شده بود، ماموران حراست کاری با دختران ایرانی ندارند. از در ورودی جایگاه تماشاگران که عبور می‌کنند خیال شان راحت می‌شود که دست کم پای‌شان به ورزشگاه رسیده. میان تماشاگران چشم بادامی می‌نشینند و منتظر تا سوت آغاز بازی را بشنوند. بازی آغاز می‌شود و آنها با شگفتی به زمین چمن چشم می دوزند: «یکی از ما بازی ایران- بحرین در مسابقات مقدماتی جام جهانی را استادیوم رفته بود و باتجربه‌تر از ما بود.»

لو رفتیم
اما چشم‌های درشت آنها در مقایسه با خانم‌های چشم بادامی کره جنوبی به قدری توی چشم می‌زد که هنوز نیم ساعتی از بازی نگذشته لو می‌روند. آنها را به سمت حراست می برند. در یک اتفاق عجیب مامور حراست به جای اینکه آنها را به بیرون از استادیوم هدایت کند، دختران را نصیحت می‌کند که تنها بازی را تماشا کنند و زیاد شلوغ بازی در نیاورند. البته مامور حراست آنها را چند ردیفی بالاتر از تماشاگران کره جنوبی می‌نشاند تا مشکلی برای‌شان به وجود نیاید. البته درآن بین یکی دو گزارشگر برای گفت‌وگو با دختران به سمت سکوی تماشاگران کره‌جنوبی می‌رود اما حراست اجازه این کار را به آنها نمی‌دهد. البته این را هم باید اضافه کنیم گزارشگران شبکه «پرس‌تی وی» از کسانی بودند که به دنبال مصاحبه با آنها بودند و در این راه ناکام ماندند.

هم کره، هم ایران
«وقتي ايران گل زد داشتم با تلفن صحبت مي‌كردم. جيغي كه زدم شرط مي‌بندم روي شنوايي پشت خطي تاثير گذاشت. گريه ديگر نگذاشت صحبت كنم. مثل رويا بود آن لحظه. مطمئن بودم گل زديم. دقيقا پشت دروازه بودم و توپ زرد رنگ انگار خورده بود درست وسط قلبم. اما طبق عادت منتظر بودم صحنه تكرار گل پخش شود وشادي بازيكن گل‌زن.» این واکنش یکی از دختران تماشاگران بازی ایران- کره جنوبی پس از گل جواد نکونام به کره جنوبی بود. اما این شادی چندان دوام نداشت و بازی به تساوی کشیده شد: «وقتي ايران گل خورد هياهوي تماشاچي‌هاي كره‌اي كه اطرافمان را گرفته بودند، مانع نشد سكوت سنگين ايراني‌ها را نشنويم.»

...و آخر
غیراز بازی ایران- بحرین در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2006 که یکسری از خانم‌ها را به ورزشگاه راه دادند ، دیگر دختری شانس ورود به استادیوم را پیدا نکرده بود. البته بماند که سال گذشته یکی از دختران با پوشش پسرانه به ورزشگاه رفت و توانست بازی را تماشا کند.

SALAR
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
خودكشي يك جوان ياسوجي به خاطر سوسانا شخصيت زن سريال افسانه جومونگخبرهاي داغيك جوان ياسوجي به علت علاقه به سوسانا شخصيت زن سريال افسانه جومونگ و مخالفت پدرش جهت ازدواج با سوسانا اقدام به خودكشي كرد.
به گزارش دنانيوز، پدر اين جوان كه در بيمارستان بستري شده است افزود: پسرش از وي خواسته بود تا با فروش گوسفندانش هزينه سفر وي را جهت يافتن سوسانا و ازدواج با وي تأمين كند كه پس از مخالفت پدر اقدام به خوردن قرص كرده است.

پدر اين جوان كه شغلش كشاورزي است با اشاره به اينكه هزينه فروش كل گوسفندانش كمتر از يك ميليون تومان است گفت: به هيچ طريقي نتوانستيم وي را از اين تصميم منصرف كنيم و نهايتا اقدام به خودكشي كرد.

دمش گرم.منم برم خودكشی كنم.شاید این سوسانو دلش برای من بسوزه.:jesors:

SALAR
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳
امروز 2تا از شخصیت های سیاسی اومده بودند دانشگاه ما.عجب مسخره بازی شده بود.جلوی در كیف ها و جیب ها را میگشتند.دانشگاه پر از محافظ بود.امبولانس و .... همه چیز بود.كلاس ها را هم زود تعطیل كردند.
این داداش هومن هم قرار شد با این دو نفر عكس یادگاری بگیره.

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
امروز 2تا از شخصیت های سیاسی اومده بودند دانشگاه ما.عجب مسخره بازی شده بود.جلوی در كیف ها و جیب ها را میگشتند.دانشگاه پر از محافظ بود.امبولانس و .... همه چیز بود.كلاس ها را هم زود تعطیل كردند.
این داداش هومن هم قرار شد با این دو نفر عكس یادگاری بگیره.

حتما اومده بودن بودن راجع به انتخابات صحبت میكردن؟؟؟؟؟

سه شنبه تو دانشكده ما هم یكی اومده بود همه رو از سر كلاس بلند كرده بودن كه در مورد انتخابات صحبت كنن

30n4
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹

شانس آورد لاست رو ندیده،و الا حسابی کلاهمون میرفت تو هم!

اون موقع خودکشی هم نمیکرد خودم میکشتمش :دی

SALAR
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
حتما اومده بودن بودن راجع به انتخابات صحبت میكردن؟؟؟؟؟

سه شنبه تو دانشكده ما هم یكی اومده بود همه رو از سر كلاس بلند كرده بودن كه در مورد انتخابات صحبت كنن

نه.اتفاقا اینا كاندید نبودند.
یكی جاسبی بود یكی هم رفسنجانی.:1:
ولی از انتخابات هم كمی صحبت كرد و موضعش را هم تقریبآ اعلام كرد/

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۵۹

اتفاقا اونا هم كاندید نبودن از نو چه های احمدی نژاد بودن

Vahid
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۵۹

حالا موضعشون کی بود ؟ :3:

SALAR
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
حالا موضعشون کی بود ؟ :3:

حیف كه من دو تا كارت دارم.وگرنه بیشتر این موضوع را میشكافتم.:1:
این امید گیر میده.
همه میدونید دیگه.موضع رفسنجانی هم مثل ماهاست.

هومن
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
شانس آورد لاست رو ندیده،و الا حسابی کلاهمون میرفت تو هم!

اون موقع خودکشی هم نمیکرد خودم میکشتمش :دی

حالا تو لاست کی رو دوست داری؟؟؟

hsmoa
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۱
آقایون مراقب باشید كم كم داره بحث سیاسی می شه

wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
من اوایل ویندوز عوض کردنم چند ماه پیش آنتی ویروس AVG نصب کردم و حالا بنا به دلایلی میخوام پاکش کنم و Node 32 رو نصب کنم... اما وسطای Uninstall پیغام میده که فلان فایل درست اجرا نشد و مرحله backup کامل نشد...
من میخوام بدونم راهی نیست هیچ جوره این آنتی ویروس AVG بردارم از روی کامپیوترم کاملا" ؟

i.M.a.N
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۵۶
آمریکا

چین

روسیه

ژاپن

لبنان

کره جنوبی

ایران

i.M.a.N
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۰
افسانه جومونگ با سرقت بخشی از تاریخ ایران شکل گرفته !

* بدبختانه عدم شناخت نسل امروز نسبت به تاریخ باشکوه ایران باعث شده است که بسیاری از داشته های خویش را در دستان دیگران ببینیم و لذت هم ببریم !
سریال افسانه جومونگ ( ساخته کشور کره جنوبی ) در واقع بخشی از تاریخ ایران را ربوده است . آنها نام ارمنستان را لاک گرفته و بر آن سرزمین بویو گذارده اند فرمانروایی ایران را هم سلسله هان نامیده اند . در تاریخ سلسله ( هان ) سواره نظام زره پوش وجود ندارد این سواره نظام بنا بر همه اسناد تاریخی مربوط به ارتش پارت ایران بوده است .

یکی از افسران سپاه آهنین ایران در دوران اشکانی (۱۲۳/۱۲۴ تا ۸۸/۸۷ پیش از میلاد) در پایین عکس دیده می شود

وقتی از درگیری دولت هان با یاغیان صحبت می شود و بدین خاطر بویو دست به حمله به مناطق اطراف خود می زند در واقع زمانی است که فرمانروایی ایران با یاغیان هوسپائوسینس ( شورشگر تازی ) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور مشغول جنگ است در ضمن مهمترین نکته آنکه گرفتن گروگان از خاندان نافرمان نسبت به فرمانروایی تنها در ایران باب بوده است مهرداد پادشاه اشکانی در ارمنستان ( بخاطر آنکه بی طرفی کشورش را زیر پا گذارده و از رومیان حمایت نمود ) وارد کارزار شده و آرتاواز شاه ارمنستان را فرمانبردار خویش نمود و تیگران پسر آرتاواز را به عنوان گروگان به پارت فرستاد. رویدادهای بعدی باعث مداخله دوباره ایران شد و ارتش پارت، تیگران را به عنوان شاه بر صندلی پادشاهی به جای آرتاواز قرار داد . کشور بی ریشه کره با استفاده از تمثیل های ایرانی برای خود تاریخ می سازد در سریال یانگوم نخستین رستم زاد ( سزارین ) را به یانگوم منتسب کردند و حال در دل تاریخ اشکانی ما برای سرزمین چوسان خود هویتی حماسی می سازند . باید با هزار درد افسوس گفت به خاطر عدم توجه رسانه های مسئول نسبت به هویت و تاریخ ملی ایران کشورهایی نظیر کره بجای ما ، آنها را به نام خود نموده و در نهایت ما می مانیم و مشتی تاریخ غیر ایرانی !
بقول ارد بزرگ اندیشمند و متفکر ایرانی : سرزمینی که اسطوره های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند .

برای شناخت بیشتر و بهتر تاریخی که کشور کره جنوبی به یغما برده است نظر شما را به بخش های از تاریخ دودمان اشکانیان و پارت های ایران جلب می کنم :
به مهرداد دوم پادشاه ایران زمین گفتند در کشورداری صبوری کنید اردوان پدر شما و همین طور فرهاد پدر بزرگتان خیلی زود کشته شدند . مهرداد گفت در حالی که هوسپائوسینس ( شورشگر تازی ) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور به جان مردم ایران افتاده و کشتار می کنند سکوت و نرمش به چه معناست . کشته شدن در این شرایط بسیار با ارزش تر از زندگی در خفت و ننگ است .
شجاعت پادشاه ایران مهرداد اشکانی گویای این سخن ارد بزرگ است که : برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است.
مهرداد دستور داد ارتش ایران بازسازی شود استراتژی نظامی خاص اشکانیان ، جنگهای نامنظم توسط کمانداران ورزیده بود که شالودهء ارتش اشکانی را تشکیل می دادند. گروههای سوارکار چالاک و کمانداران قابلی که می توانستند در حال سوارکاری ، از هر سویی، هر هدفی را نشانه روند . علاوه بر این ، تمرینات گروهی پیوسته آنها ،در میدان نبرد ، الگوهای نامنظم ولی هدفمندی از حرکت اسبها را ایجاد می کرد، که به نحوه ای غیر قابل پیشبینی ،به هر سمت و سویی می تاختند و به طور فردی یا گروهی شلیک می کردند . بخش دیگر سپاه مهرداد دوم سواره نظام زره پوش ایران که در باختر به آن سوارکاران شوالیه و در خاور به آنها سوارکاران آهنین می گفتند تشکیل می داد تمام بدن آنها و حتی بدن اسبهایشان پوشیده از آهن بوده و بدین شکل هر سپاهی را شکافته و به تسلیم وادار می نمودند .

فرمانروای ایران یاغی های باختر و خاور را مطیع خویش نمود و با ووتی فغفور فرمانروای چین از سلسله هان (۱۴۱ تا ۷۸ پیش از میلاد) روابط سیاسی و بازرگانی برقرار نمود .
مهرداد دوم دوباره شکوه را به ایران بازگرداند …

black_shadow
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲
اقا این هوادار هتریك...دوستدار هتریك..بچه هتریكر و.....اینا یعنی چی؟!!!!!!
رو چه مبنایی اینا میاد زیرمون؟!!!یعنی زیر اسممون!!!اصلا به چه دردی میخوره!!!