توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: کانون هواداران صنعت نفت آبادان ::.
'Mohammad
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۰
اینم کانون هواداران برزیل ایران :3:
'Mohammad
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۵
باز دوباره نفت اومد لیگ برتر اما امیدوارم امثال مثل سالهای قبل آسانسوری عمل نکنه و دوباره ساله دیگه تو دسته یک نبینیمش هر چند امثال موجه ترین دلیل هارو برای سقوط داره تیمی که کلا یک هفته وقت استراحت بین دو بازی آخر و اول ، بدن سازی و یار گیری را داشته باشه نمی تونه به خوبی لیگ رو شروع کنه که البته نفت تونست این کارو بکنه و شاهین رو 2-1 شکست بده به هر حال این تاپیک برای هوادارای گل آبادانی و طرفداران صنعت نفت از هر کجای دنیا امیدوارم که تاپیک خوبی باشه صنعت نفت هم خوب کار کنه تو لیگ
gattus
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۶
شما چرا؟!
ولى خداييش ته هوادارن !:1:وقتى بازى شروع ميشه همه مردا ميرن ورزشگاه و خيابونا خالى ميشه:1:
نه قرمز نه آبى فقط زرد طلايى!:1:
اين مهاجم برزيليه خيلى توپه ولى متاسفانه براى اين فصل هيچ بازيكنى رو نگرفتن!
پيمنتا،خليلى و آرفى رو ميخواستن كه نشد!
بازى صنعت نفت و تراكتور توى آبادان تنها بازى ميشه كه تراكتور هوادار نداره:1:
'Mohammad
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
شما چرا؟!
ولى خداييش ته هوادارن !:1:وقتى بازى شروع ميشه همه مردا ميرن ورزشگاه و خيابونا خالى ميشه:1:
نه قرمز نه آبى فقط زرد طلايى!:1:
اين مهاجم برزيليه خيلى توپه ولى متاسفانه براى اين فصل هيچ بازيكنى رو نگرفتن!
پيمنتا،خليلى و آرفى رو ميخواستن كه نشد!
بازى صنعت نفت و تراكتور توى آبادان تنها بازى ميشه كه تراكتور هوادار نداره:1:
:3:
واقعا شور و شعور و تعصبشون خیلی بیشتر از بعضی از تماشاگر های بعضی از تیماس :3:
30n4
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۲
خب متاسفانه نشد که بازی 2-0 تمام بشه و صنعت اول بشه البته الان هم چندان تفاوتی نکرد و استقلال اوله
صنعت فکر کنم الان توی جدول سوم باشه و سهمیه آسیا رو آورده برای این فصل کافیه ;)
gattus
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۸
کاسیمیرو: با هفت روز تمرین بردیم!
سایت گل- آلفردو کاسیمیرو سرمربی پرتغالی نفت آبادان پس از پیروزی تیمش مقابل شاهین در بوشهر گفت:
بازيکنان تيم نفت با هفت روز تمرين نهايت تلاش خود براي پيروزي در اين ميدان را انجام دادند که مستحق برد نيز بوديم. مي خواهم به تک تک بازيکنان تيمم به خاطر اين پيروزي تبريک بگويم و افتخار مي کنم که در ليگ برتر فوتبال ايران مربي هستم و اميدوارم تا آخر فصل مربي تيم صنعت نفت آبادان باقي بمانم.
دانش و شعور فوتبال تيم صنعت نفت آبادان بالاست و آنها نشان دادند که اگر بدنشان آماده باشد مي توانند فوتبال خيلي خوبي به نمايش بگذارند.تيم ما خسته است که دليل آن نداشتن تمرين رو در رو کمتر از 15روز به ليگ برتر است. حدود 12بازيکن جديد به ليست تيم در ليگ برتر اضافه شده است که به غير از اميد شريفي نسب که سابقه حضور در ليگ برتر را دارد همه آنها از لحاظ بدني مشکل دارند و با توجه به اينکه براساس جدول ليگ هر پنج روز مي بايست يک بازي انجام دهيم وقت کافي نيز براي استراحت در اختيار نداريم.
gattus
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۵
خوزستان برزیلته
اینم سایپا:1:
30n4
جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۰۶
پیشاپیش قهرمانی رو به همه ی هواداران صنعت نفت تبریک میگم
با سومین برد پیاپی،صدر جدول رو از آن خودشون کردن
(دقیقه 82 ،2-0 جلو هستند ;) )
gattus
جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۳
اينم راه آهن:1:
حالا هفته ى بعد با پرسپوليس توى آبادان بازى داريم و بازى بعد مشخص ميشه كه اين تيم درچه حد و اندازه هايى هست!
don-matiou
جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۰
جدی با این بازیکنهای گمنانم خوب نتیجه گرفته
'Mohammad
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۵۰
جدی با این بازیکنهای گمنانم خوب نتیجه گرفته
چون این تیم هنوز تو کوران ( درسته ؟ :دی ) مسابقاته ولی حیف که فقط از نظر بدنی کم میارن چون اصلا بدنسازی نداشتن و از نیم فصل دوم لیگ آزادگان به بعد تا الان استراحت نداشتن !! و یه سره بازی کردن ! :sad_smile: در ضمن مثل اینکه همه بازیکناشون رو حفظ کردن کلا تیم خوبی دارن یه جا خوندم مربیشون گفته باید تو تمریناتمون ، تمرین بدنسازی هم بکنیم که اگر بتونن خودشنو از لحاظ بدنی برسونن یه شگفتی بزرگ خلق می کنن :3:
faraz36
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۴
این صنعت نفت ما رو یاد برق شیراز میندازه :3:
تیم شیرازی هم با 7یا 8 برد پیاپی همه رو شگفت زده کرد اما بعد از اون .......... :1:
رضا
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۸
به نظرم این صنعت نفت دوباره میره پایین.:3:
واقا از لحاظ بازیکن مشکل دارن.به نظرم اگه الان هم دارن نتیجه میگیرن واسه اینه که بدون استراحت اومدن به لیگ و تو شرایط مسابقیه موندن.اما بقیه تیما تا هماهنگ بشن وقت میبره.
don-matiou
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۱
این صنعت نفت ما رو یاد برق شیراز میندازه :3:
تیم شیرازی هم با 7یا 8 برد پیاپی همه رو شگفت زده کرد اما بعد از اون .......... :1:
اون احتمال زیاد میاد پایین اما میتونه تو ردهای بالا خودشو نگه داره..این پتانسیل رو داره
gattus
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۳۰
صحنه را دیدیم:1:
واقعا زیبا بود و لذت بخش!!
البته خدا با ماست:3:این هوایی که الان اینجا داره رو فقط خودمون میتونیم تحمل کنیم ذوب آهنیا تا دقیقه 10-12بیشتر نتونستن بازی کنن بقیش ...:3:
خلاصه مهم اینه که:
نه قرمز نه آبی فقط زرد طلایی(امید این زرد رو درست کن چقدر بد رنگه:3:):1:
30n4
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۲
آدم الان ناراحت میشه که چرا شهرداری و پرسپولیس رو نبردیم :(
نکته ی جالب اینکه به لطف صنعت نفت،پرسپولیس بعد از 3 سال رفته صدر جدول و چنان از این صدرنشینی یک هفته ای خودشون رو گم کردن که توی هر انجمن و گروهی که میریم بسی باعث خنده و شادی ما میشوند.دمشون گرم که اینقدر آدمهای باحالین
gattus
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۷
حرف شهرداری رو نزن که اعصابم میریزه بهم قاطی میکنم اساسی!!!!!!!!!!!!:4:
داور یه خطا نگرفت برای شهرداری تماشاگران فهیم شروع کردن به فحش دادن به داور و عنایت و هفت جدشون رو اوردن جلو چششون 5دقیقه وقت اضافه گرفت یه خطای مزخرف هم گرفت!!:4:همون توپ رفت تو گل!!!:4:وگرنه 2-2 میشد!!بازی پرسپولیس هم ابر و باد و مه و خورشید و تیر دروازه در کار بودند:3:
black_shadow
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۱
معمولا ليدرها تو ورزشگاه شعار ميدن كه به تيم روحيه بدن.
شما اين اقاي اباداني رو استخدام كرديد اينجا شعار بده بازدهي هم داره براتون؟!!!!!
سينا تو هم تكليف خودتو مشخص كن!
اصفهان زندگي ميكني طرفدار استقلالي.صنعت نفت ديگه چرا
'Mohammad
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
معمولا ليدرها تو ورزشگاه شعار ميدن كه به تيم روحيه بدن.
شما اين اقاي اباداني رو استخدام كرديد اينجا شعار بده بازدهي هم داره براتون؟!!!!!
سينا تو هم تكليف خودتو مشخص كن!
اصفهان زندگي ميكني طرفدار استقلالي.صنعت نفت ديگه چرا
اصلیتش آبادانیه x: :دی
30n4
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۳۳
آقا میشه لطف کنی مراعات کنی ؟ فکر کنم یه جور دیگه از تمیت طرفدای کنی بهتره
هر سری میایی میگی ابی سوراخه قرمز سواخه درگیری ایجاد میشه
خیلی هم ممنون
این دوستمون رو (آیدی آبادانی) رو من مجبور شدم بن کنم،هی توی لیگ برتر تاپیک میزد بهش هم گفته بودم نکنه ولی خب ...
این ترکشهاش رو هم گذاشته بودم امیرحسین بیاد پاک کنه،که حداقل پولی که میگیره حلال باشه
'Mohammad
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۳۲
این دوستمون رو (آیدی آبادانی) رو من مجبور شدم بن کنم،هی توی لیگ برتر تاپیک میزد بهش هم گفته بودم نکنه ولی خب ...
این ترکشهاش رو هم گذاشته بودم امیرحسین بیاد پاک کنه،که حداقل پولی که میگیره حلال باشه
سینا من اومدم پستت رو نقل قول کنم ویرایش رو زدم :3: ببخشید
این فیلم در مسیر زاینده رود رو کی دیده ؟
یه پسر فوتبالیستی هست قتل کرده یه وکیل آبادانی عشق فوتبال وکالتش رو به عهده گرفته دوتا تیکه باهال اومد :3:
اولیش اینکه گفت : دونگا بعد از حذف برزیل از جام جهانی گفته می تونم جواب مردم برزیل رو بدم اما نمی تونم تو چشم مردم آبادان نگاه کنم :3:
یکی دیگه ام اینکه دیشب به کریم باقری گفت 99% شانسی نفت رو بردین :3: نمونش اون توپی که خورد به دیرک :3: نفت که به این راحتی ها باخت نمیده :3:
------------
راستی سینا :3: گورکوف اومد لیون :3: برو تحقیق کن اگه راست بود حالشو ببر :3:
:3:
gattus
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۴۵
راست بود:3:
اینم از برکات گالیانی بود که گورکوف از دست رفت:6:
30n4
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۵۱
خب امشب هم که پاس رو 2-0 بردیم
جدی پاس تیم خوبیه،من بهش امیدوارم که این فصل سهمیه آسیا رو بگیره ولی خب صنعت بهتره :دی
gattus
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۱:۴۶
شايعات به حقيقت پيوست/ شاغلام سرمربي جديد نفت آبادان
با توسل به ائمه و كمك همه مردم آبادان و همچنين خبرنگاران و صدا و سيما دست به دست هم خواهيم داد تا اين تيم را موفق كنيم
سايت گل – غلامحسين پيرواني پس از دو هفته مذاكره هدايت تيم نفت آبادان را پذيرفت.
به گزارش سايت گل، پيرواني سرمربي سابق مقاومت سپاسي كه بعد از 9 سال حضور مداوم در اين تيم، براي هدايت تيم اميد از اين تيم شيرازي جدا شد، بالاخره در استاني ديگر به كار مشغول ميشود.
پيرواني كه از زمان جدايي از تيم اميد تنها به اداره از راه دور برق شيراز پرداخته است، امروز صبح در مذاكره با هيات مديره جديد نفت آبادان پذيرفت كه اين تيم را هدايت كند. نفت كه با مربيگري كاسيميرو نتايج خوبي در ليگ به دست آورده بود، با مشكلاتي كه بين اين مربي و بازيكنان پيش آمد، قيد او را زد.
نفت شرايط خوبي در ليگ دارد و با يكي، دو پيروزي بقاي خود را تضمين خواهد كرد. البته آنها در چند هفته گذشته نتايج بدي به دست آوردهاند. پيرواني در اولين اظهارنظر در اين باره گفته است: با توسل به ائمه و كمك همه مردم آبادان و همچنين خبرنگاران و صدا و سيما دست به دست هم خواهيم داد تا اين تيم را موفق كنيم. غلام پيرواني به تنهايي نميتواند كاري از پيش ببرد.
پيرواني در پاسخ به اين سئوال كه مهمترين دغدغه شما براي صنعت نفت در اين مقطع چيست؟، خاطرنشان كرد: هر چند نظم و انضباط پيش از اين در نفت وجود داشت اما به نظرم بايد عنصر نظم را شديدتر از گذشته در اين تيم حاكم كرد. نفت بازيكنان خوب و توانمندي دارد كه مي توانند تيم را به شرايط خوب چند هفته گذشته بازگردانند.
وي در خصوص دشواري كار يك مربي غير بومي در آبادان نيز گفت: به هر حال كار كردن در آبادان دشوار است ولي من خودم كار دشوار را انتخاب كردم و اميدوارم در آن موفق باشم.
به گفته پيرواني تنها بهنام زارع مربي بدنساز مقاومت سپاسي كه سابقه همكاري با وي در اين تيم را دارد به كادر فني صنعت نفت اضافه مي شود و ساير مربيان بومي خواهند بود
30n4
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۱:۵۵
امیدوارم امید نکشمون ولی کوچکترین اعتقادی به شاغلام ندارم،با تیم ملی امید ثابت کرد که چیزی در چنته نداره
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.