PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسم تيم

Nillo
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
آدم اسم اين تيما رو كه ميبينه خيلي كنجكاو ميشه بفهمه چرا اين اسمو گذاشتن رو تيمشون؟

واقعا چرا؟

Ali
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
اسم تیم من تلفیقی از نام شهرم و محل كارم هست كه نسبت به هر 2 تاشون تعصب دارم

Amir Teraktor
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۰۶
اسم تیم من نام البوم اخر metallica هست که اون زمون عاشقش بودم تو هتریک گذاشتم! تو bb هم گفتم همینو بذارم دیگه!
Saint AngerS

Harpag
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۷
اسم تیم من از اسم بزرگترین پهلوان ایران كه رستم هم از او الگو گرفته شده تشكیل شده !
اون فرمانده ارشد كوروش بوده!
در داستان كاوه آهنگر هم اسم اون به عنوان یكی از یاران اصلی كاوه برده شده!
اون كسی نیست جز هارپاگ!

Harpag
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۹
در ضمن آقا سعید میتونستی به جای درست كردن این تاپیك.این موضوع رو
تو تاپیك بحث آزاد مطرح كنی...!

alex_irooni
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۹
اسم تیم بنده هم پارس یووه هستش .

پارس به منزله ایرانی بودن و تمدن پارسی و یووه هم كه اسم مخفف باشگاه یوونتوس ایتالیا در محافل .

پارس یووه دسته 4 گروه 5 تاریخ عضویت 10/22/2006

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
اسم تيم من هم نادري امامزاده هست.

امامزاده، اوناي كه بوشهرين مي دونن كه يكي از محله هاي قديمي بوشهره و به دليل وجود امازاده عبدالمهيمن به اونجا مي گن امامزاده. من جد و آبادم متعلق به اين محله. ما تو اين محل يه مجموعه ورزشي داريم به نام نادري. حالا چرا نادري نمي دونم. احتمالا از اسم مدرسه نادري گرفته شده باشه كه نزديكش هست و اين مدرسه هم رديف مدرسه سعادت يكي از قديمي ترين مدارس به سبك مدرن بوشهر و ايران هست. مدرسه سعادت هم كه مي دونيد تو ايران بعد از دارالفنون دومين مدرسه هست.

اين شد كه تيم ما شد نادري امامزاده. البته من مي خوام آخر فصل به اف سي نادري تغييرش بدم تا نماينده كل شهر بوشهر باشه نه يه محله خاص.

wantonboy13
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
منم كه چون عاشق تیم پرسپولیس هستم ، اسم تیم رو به این نام میخواستم بذارم كه دیدم دوستان دیگه پرسپولیس رو انتخاب كردند و منم گذاشتم پرسپولیس _ ب !!

paolo
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
فورزا مالدینی ... خوب فورزا مالدینی دیگه :d

Babak_Totti
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۹
BULLS FC

اسم تیمم به انگلیس میشه گاوها دیگه...البته اقتباسی از شیكاگو بولزه...اول خواستم بزارم Tigers FC ولی گذاشتم Bulls FC.

Nillo
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۶
خوب بزاريد خودمم بگم بگم
واژه Phoenix يه واژه انگيليسيه برگرفته از واژه لاتين Poheniccs (بخوانيد پو ئنيكس) كه اونهم از واژه فارسي گوگنوس گرفته شده كه ما امروز به طور تعريب شده بهش ميگيم ققنوس. ققنوسم كه ميدونيد چيه ديگه حتما.

اگه نميدونيد بايد بگم ققنوس يه جورايي افسانه اي ترين موجود افسانه اي هست كه از ايران به كشورهاي ديگه رفته
يه جورايي نماد افسانه هاي ايراني هستش مثل نقشي كه اژدها در ادبيات چيني داره منتها توي ايران رفته رفته افسانه هاي مربوط به اين موجود محجور كمرنگ شد به طوري كه امروز خيليا نميدونن ققنوس چيه و نقش اون توي ادبيات فانتزي غرب خيلي پررنگ تر از ادبيات ماشد به طور مثال ققنوس در مجموعه داستانهاي هري پاتر(كه معرف حضور همتون هست) نقشي پررنگ و تعيين كننده داره به طوري كه آينده خيلي از شخصيتهارو تغيير داد.

اسم تيم منم برگرفته از همين موجوده Tehran Phoenixes : ققنوسهاي تهران

البته شايد آخر فصل تهرانشو برداشتم و به جاش پرشين گزاشتم

-Aydin-
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
منم چون دیوونه منچسترم از لقب معروفشون استفاده كردم : شیاطین سرخ

6006008
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۸
سلام اسم تیم من oberon هست
اولا یعنی پادشاه پریان (توی یکی از داستانهای شکسپیر به اسمA Midsummer Night's Dream)خودم هم اخر نفهمیدم عمو ویلیام از آلمانیا این اسمو دزدیده یا از ما ایرانیا راستی این داستان عمو ویلی کمدیه .بقیه هم تو رمان هاشون این اسمو آوردن
خلاصه هر کی می خواسته یه پادشاه برا پریا انتخاب کنه تو داستانش اسمشو اوبرون گذاشته
دوما یکی از اقمار اورانوس هست که تو قرن 18 م. کشف شده
سوما اجنبی ها این اسمو روی سگهاشون میذارن ولی به منو تیمم هیچ ربطی نداره :rastapop:
چهارما دلیل آشنایی من با این کلمه یه تابلوی معرکه از Sir Joseph Noel Patton
بود که اسمش هست نزاع ابرون و تیتانیاThe Quarrel of Oberon and Titania (از من نشنیده بگیرید ولی انگار زن و شوهر بودن)

من مسولیت اخلاقیشو به عهده نمی گیرم ولی قشنگه حتما ببینیدش (خودم تشخیص دادم +16 هست )
تو گوگل اسم تابلو رو بزنید اولین لینک نشون داده

wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
مثله این عكسایی كه تو كلیسای مسیحی ها زدن میماند !! :apophys:

Sharp-Shark
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
Juvek از دو بخش تشکیل شده که در هم ادغام شدن!!

(Juve(Juventus) + EK(Ehsan Kardeh که میشه ترکیب اسم تیم محبوبم و اسم و فامیل خودم...

-Aydin-
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰
گذاشتم بك گراند ویندوز بد نشد.

omid
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۳۵
من هم كه معلومه مخلوط برق شیراز و فجر سپاسی كه بهشون تعصب دارم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
پست 600!!

miyuner
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۳
منم اسم تیمم لازیو نارنجباغ هستش كه لازیو كه عاشقشم و نارنجباغ هم منطقه ای هستش كه توش زندگی میكنم كه به هر دو خیلی تعصب دارم

alex_irooni
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
آقا تو رو به خدا هر كی میدونه صاحب ای سی دایلمac Daylam تو دسته 4 گروه 5 كیه بگه .

CapitanArsalan
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
سابولی بیک
بکس اسم تیم من که احترامش ته احترامه
GHEYTARIEH
اسم محله ما هست تازه خودمم توی تیم واقعی اون بازی میکنم
Mahalle Only TapehGheytarieh

Matrix23
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
:)
خوب اسم تیم منم, دیهیم هست... FC Deyhim

به معنای : تاج. سلطنت, پادشاهی...

شاید اینو خیلی ها بدونن, اون قدیما كه اسم تیم استقلال, تاج بود, استقلال تیم های زیادی داشت... تیم سرباز,

تیم افسر و همین دیهیم و و چند تا دیگه..:)

Raul
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
سپاهان اصفهان !!!! حرفي هست ؟

TAHA
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
sepidaran(سپیدارها)

Dangerous boy
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
سپاهان اصفهان !!!! حرفي هست ؟
وقتی تو لیگ برتر سوسک شدی بهت میگم حرفی هه یا نی :D

Дttractive ζ
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
:)
خوب اسم تیم منم, دیهیم هست... FC Deyhim

به معنای : تاج. سلطنت, پادشاهی...

شاید اینو خیلی ها بدونن, اون قدیما كه اسم تیم استقلال, تاج بود, استقلال تیم های زیادی داشت... تیم سرباز,

تیم افسر و همین دیهیم و و چند تا دیگه..:)

استقلال كيلو چنده
فقط تيم ملي :jesors:

amirzelzeleh
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
AmirZelzeleh این آیدی منه. از سال 81 این آیدی رو انتخاب کردم و همه جا با همین آیدی هستم. اسمم (نصفه اولش) بعلاوه رشته تحصیلیم. (یعنی گرایش زلزله از مهندسی عمران)

اسم تیمم هم Zelzeleh هست. جالبه اینهمه اسم مشهوری هست ولی تا قبل از من کسی انتخابش نکرده بود. این برام خیلی عجیبه.

shokrikaraj
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
اسم تیم من shokrikaraj هست كه شكری فامیلیم هست كرج هم شهرم:3:

vizzzz
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
منم ویزززز هستم
صدای کسیه که با تمام سرعت از کنارتون رد میشه و میره بالا

esmaeil
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
منم كه منچستر بوشهر
خوب باید كجاش رو توضیح بدمd:

TAHA
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
ها منتظر چی هستین چیزی واسه گفتن نیست مگه عكسو نمیبینین (چاكریم)

Brave Heart
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
اسم تیم من شیز هست و شیز هم یکی از شهر های قدیم و متمدن ایران که الآن اثری ازش نیست!

و یک دلیل دیگه انتخابش این هست که خیلی شبیه اسم شهر شیراز هست.(در عبارت خلاصه شیراز هست)

asatir
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۱
اسم تیم من هم رسالت هست. خوب ما نزدیك رسالت هستیم و هم اینكه منطقه ای قدیمی در تهران حساب می شه و اسمش هم خیلی با مسما و مفهوم والایی داره

راستی braveheart این عكس كوچیكیاته زدی اینجا؟

navidamar
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
تیم معروف من نوید آمار هستش که برخی اجنبی ها بهش میگن نوید عمار که من این اسم رو تکذیب می کنم
شیخ ابو سعید ابی الخیر روایت کردندی که فصول متمادی است که در دسته دو گروه سه به سر می برم و سه فصل متوالی است که نایب قهرمان با تفاضل گل کمتر شده ام و راویانی دیگر روایت کنند که این فصل صعودی مستقیم به دسته برتر خواهیم داشت.

از سال های دور توی دنیای مجازی من رو با این نام می شناسن و دلیلش هم گرایش من در قلم زنی ورزشی شاخه آمار و دانستنیهای فوتبال بوده و هست.

asatir
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
تیم معروف من نوید آمار هستش که برخی اجنبی ها بهش میگن نوید عمار که من این اسم رو تکذیب می کنم
شیخ ابو سعید ابی الخیر روایت کردندی که فصول متمادی است که در دسته دو گروه سه به سر می برم و سه فصل متوالی است که نایب قهرمان با تفاضل گل کمتر شده ام و راویانی دیگر روایت کنند که این فصل صعودی مستقیم به دسته برتر خواهیم داشت.

از سال های دور توی دنیای مجازی من رو با این نام می شناسن و دلیلش هم گرایش من در قلم زنی ورزشی شاخه آمار و دانستنیهای فوتبال بوده و هست.

یعنی امار فامیلیته؟ حالا از نفرات توی عكس كدومش شمایید؟ من تا حالا فكر می كردم شما دوتایید یكیتون نوید یكی دیگتون عمار!!:biggrin:

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
اسم تیم منم که مشخصه استقلال تهران

SALAR
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
اسم تیم منم استقلال جوان.
فقط به عشق استقلال این اسم را انتخاب كردم.
دومین بازی دوستانه تیمم هم بازی با تیم امید بود كه بردمش.خودم هنوز تو كفم.

Ma3oud
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
اسم تیم من هم رسالت هست. خوب ما نزدیك رسالت هستیم و هم اینكه منطقه ای قدیمی در تهران حساب می شه و اسمش هم خیلی با مسما و مفهوم والایی داره

راستی braveheart این عكس كوچیكیاته زدی اینجا؟

یکم بچه محلیم :jesors:

اسمه تیم منم ی موجودی به نام بهمن گذاشته سلفیش :apophys: اما خدابیامرز پرشین گلفم شاخی بود واسه خودش

Hassanp
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۴۶
برید کنار: ذوالقفار. البته این به خاطر جذبش بود. اصلش اینه: ZOLFAGHAR
اولش که تیمو گرفتم خیلی دستپاچه اسمشو گذاشتم Azita. (به خدا هیچ نسبتی باهاش ندارم:3:)
فصل بعد کلی نشستم فکر کردم، گفتم علی هست و شمشیرش. و این شد که گداشتم ذوالفقار. خداییش خیلی قشنگه، نه!!؟؟:crazy:

barcapres
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۰۴
اسم تیم من barca pres ترکیبی از دوتیم بارسلونا و پرسپولیس.
خودم که باهاش خیلی حال کردم.

sasan69
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۴
اسم تیم منم Pars Men F.C هستش و معنیشم که میشه "مردان پارس" .
توضیح دیگه ای هم نداره! :3:

civilizable
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
اسمتیم منم که تو امضام هست(**gunners**)که به معنی توپچی ها(همون آرسنال )هست

farshidi
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۵۱
اسم تیم من کلمنه خودمم نمیدونم چرا اسم تیممو گذاشتم کلمن

amirhesam
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۱۶
اسم تیمم Immortal.UTD هست که برگرفته از اسم تیمم توی Buzzer هستش Immortal Angels یه معنای فرشتگان فنا ناپذیر

و البته UTD آخرش نیمچه ارادتی به MAN.UTD هستش گرچه خیلی از تیم های فوتبال همچین پسوندی دارند .

به امید صعود تیم به لیگ های بالاتر

و :SugarwareZ-296: