توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه چهار
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۶
دوستان عزیز از هفته دیگه تیم من ضعیفترین تیم لیگ میشه به این دلیل كه می خوام تمام بازیكنان پیرم رو بفروشم و پول جم كنم واسه چن فصل دیگه
پس خواهشا" فك نكنید دیگه تیم و گذاشتم كنار بلكه دارم بازیكن جوون تمرین میدم و پول جم می كنم واسه آینده
ایول
هر چی زودتر اینکارو کنی خرجت کمتر میشه
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
ایول
هر چی زودتر اینکارو کنی خرجت کمتر میشه
به به اميد خان ! شما كجا اينجا كجا؟
يعني اسم بازيكن پير و پاتال كه مياد اميد انگار موشو آتيش مي زنن ! :apophys::img-tomato:
امروز با تن سون بازي دارم. اين تن سون هميشه حال ما رو گرفته ! حاجي كجايي اين فصل مي خوام حالتو بگيرم !! :tap67::aggressive::urgeman:
omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
همین جوری گفتم یه سر به ذسته 3 و4 بزنم یه دفعه دیدم اسم از پیر پاتالا اومد !!
Babak_Totti
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
مولبی اخراج شد...مدعی آقای گلی بودها...یه بازی و نصفی رو از دست داد.حالا خوبه یه گل زد و رفت...
ما هم كه همش چیزی نمونده بود و تار مو و اینا ولمون نمی كنن:2:
Babak_Totti
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
تنسون نادری رو كرده توی قوطی...:3:
3-1 تا اینجای كار...واقعا باور نكردنیه. (شكلك مورد نظر من پیدا نشد)
Babak_Totti
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
خیلی حیف شد...ما 1-1 مساوی كردیم تنسون 3-1 برد (شكلك تعجب) میمه برد و حاج الون و آرمان مساوی كردن...
خیلی جالب بود این هفته.
Winning Eelev - AC . David Be 0 - 0
stozi - Meyme.utd 0 - 2
ALEXI UTD - Bulls FC 1 - 1
F.C Naderi - tenseven 1 - 3
Eleven
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
دددددد!!!! :shok:
دیدین چی شد !!!؟:pardon:
آخه این تیم برادر تروریست چی بود که برادرای مخاص ما از پسشون بر نیومدن !؟؟
برادر تروریست !!
واسه من 5-3-2 میای !؟ دور برگشت حالتو میگیرم :aggressive:
همگی بلکل سوکسین :urgeman:
اتق الله
alex_irooni
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
حاج فرزان این هفته كه میتونستی برسی به الون تر زدی؟
چرا ؟
تو هم كه مثل من اوضاعت بعد از جام حذفی به هم ریخته .
نكنه توقع نداشتن بازیكنات كه از جام كنار بری ؟
خوبه یه برد داری حداقل ما كه هردوشو باختیم .
احساس من اینه كه از نظر استامینا مشكل داری .
چون دقیقا بازی با الون هم دقایق آخر تیمت از هم پاشید .
یك فكری بكن
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
من واقعا موندم ! :sad:ريتنگ تيمم خيلي خوبه. اين بازيم سوپرازينگ مچ شد. من پيشبيني مي كردم ايلون مساوي كنه. واسه همين تركيب خوبي چيده بودم ولي ظاهرا مشكل جاي ديگست. شايد استامينا باشه آخه من بين فصل تمرين استامينا ندادم. شايدم از فرم باشه آخه اين يكيو واقعا مشكل دارم. همه بازيكنام افت كردن. :ouaip:
الان شايد ديگه دير شده باشه اما نيم فصل يه تمرين فرم و استامينا ميديم ببينيم چي مي شه. :eltaf:
Arman_terorist
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
دددددد!!!! :shok:
دیدین چی شد !!!؟:pardon:
آخه این تیم برادر تروریست چی بود که برادرای مخاص ما از پسشون بر نیومدن !؟؟
برادر تروریست !!
واسه من 5-3-2 میای !؟ دور برگشت حالتو میگیرم :aggressive:
همگی بلکل سوکسین :urgeman:
اتق الله
:apophys::apophys::apophys::apophys::apophys::apop hys:
خودت و تو زحمت ننداز داداش دفاع تیمم تخته شد :good:
كل بازیكنای پیر پتالمو ( البته نه زیاد پیر حدود 26 تا 30 ) رو رد كردم یعنی تقریبا" دیگه اصلا" دفاع ندارم
البته با این نتایجی كه نادری گرفت دیروز حتی به دومی هم امید داشتم :1: اما چه كنم كه دیگه دیر شده بود و بازیكنیم جم كرده بودن رفته بودن یه تیم دیگه
البته یه پولی هم به تیم تزریق شد كه اگه درس حسابی ازش استفاده شه می خوام یه تیم جوون واسه قهرمانی تو فصل بعد آماده كنم
پس از همین جا اعلام می كنم كه فصل بعد با حساب صعود الون به دسته سه من قهرمانم :crazy: با اجازه همه بزرگترااااااا :crazy:
تیمی را بندازم كه كل دسته چار شاخ دراره :apophys:
از این هفته دیگه باختام شروع میشه :apophys:
Arman_terorist
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۹
نادری جون داداش من این مساوی رو واسه تو گرفتم ولی مثه اینكه تو حالا حالا ها تو این دسته پیش ما قراره بمونی
:img-tomato::stinker::stinker::stinker:
Arman_terorist
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۰
بچه ها یه چی دیروز به چشم خورد كه واسم خیلی جالب بود
بازی من با الون چهل هزار تماشاگر اومد :img-tomato: من اولین باره كه میبینم یه بازی دسته چار 40000 تماشاگر بیاد شما دیدید ؟
واسه من كه خیلی جالب بود :apophys: الون با اون پولی كه از هواداراش به جیب زد مساوی مقابل من و به راحتی می تونه فراموش كنه :apophys:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
نادری جون داداش من این مساوی رو واسه تو گرفتم ولی مثه اینكه تو حالا حالا ها تو این دسته پیش ما قراره بمونی
:img-tomato::stinker::stinker::stinker:
دستت درد نكنه. اما خوب قدر ندونستيم ديگه ! تيمم واقعا افتضاح شده. :sad: بايد تغيير و تحولات بديم !
راستي !
Crowd: 39973
فقط 27 نفر زير چهل هزار نفر اومده تو بازي ديروز من. تازه به زودي بزرگترين ورزشگاه اين ليگ رو خواهم داشت. 50 هزار نفر ! با اين درآمد فكر قهرماني رو از سرتون بيرون كنيد. ديگه فصل بعد من اينطوري جلو حريفا در نمي آم !!:1:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
جالبه !
داشتم آلتيد رو نگاه مي كردم امروز ! ديدم دو تا باخت من دادم اين فصل كه اين دو تا تنها سوپرازينگ مچ هاي اين فصل هستن ! نتيجه مي گيريم كه هرچي سنگه، مال خر لنگه ! :1:
Eleven
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
:apophys::apophys::apophys::apophys::apophys::apop hys:
پس از همین جا اعلام می كنم كه فصل بعد با حساب صعود الون به دسته سه من قهرمانم :crazy: با اجازه همه بزرگترااااااا :crazy:
تیمی را بندازم كه كل دسته چار شاخ دراره :apophys:
از این هفته دیگه باختام شروع میشه :apophys:
من همینجا بعنوان ریاست محترم تشخیص مصلحت نظام گروه چهار دسته چهار اعلام میدارم که بنده از صعود به دسته بالاتر صرف نظر نموده و قصد به ماندن دارم.. :urgeman:
مورخه: 18/01/1387
حاج ایلون
اتق الله
Eleven
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
جالبه !
داشتم آلتيد رو نگاه مي كردم امروز ! ديدم دو تا باخت من دادم اين فصل كه اين دو تا تنها سوپرازينگ مچ هاي اين فصل هستن ! نتيجه مي گيريم كه هرچي سنگه، مال خر لنگه ! :1:
تایید شد :uglylolmk4:
tense7en
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
سلام به حجاج عزیز گروه 4 دسته 4، اینجانب حاج سید سون در همین جا اعلام می دارم دربست مخلص بروبکس هم گروه خصوصا حاج نادر بزرگ هستم.
به امید دیدار.
تا بازی برگشت...
Babak_Totti
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
دو ساعته دارم می گردم كه یه مدافع بخرم...كافی بود یه زمان بهتر دروازه بانم رو میذاشتم برای فروش...
همون موقع كه گذاشتمش برای فروش نگو قبل از تعطیلات بود و شلوغ برای همین نوشته بود حتا 21 میلیارد هم فروش رفته...آخرش حدود 19 میلیارد فروش رفت كه فقط 17 و خورده ای به ما رسید...من روی وردكلس حساب كرده بود چون فكر می كردم این 21 میلیارد فروش میره و با 10-12 میلیارد بودجه ی خودم هم میرم یه وردكلس خوب میخرم ولی آخرش 26 میلیارد برای خرید داشتم كه به هر حال یه مدافع 5 ستاره (در بهترین شرایط) گرفتم.:1:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
دو ساعته دارم می گردم كه یه مدافع بخرم...كافی بود یه زمان بهتر دروازه بانم رو میذاشتم برای فروش...
همون موقع كه گذاشتمش برای فروش نگو قبل از تعطیلات بود و شلوغ برای همین نوشته بود حتا 21 میلیارد هم فروش رفته...آخرش حدود 19 میلیارد فروش رفت كه فقط 17 و خورده ای به ما رسید...من روی وردكلس حساب كرده بود چون فكر می كردم این 21 میلیارد فروش میره و با 10-12 میلیارد بودجه ی خودم هم میرم یه وردكلس خوب میخرم ولی آخرش 26 میلیارد برای خرید داشتم كه به هر حال یه مدافع 5 ستاره (در بهترین شرایط) گرفتم.:1:
صبر مي كردي مهرشاد بيگي رو بهت مي دادم ! :1:
Babak_Totti
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
صبر مي كردي مهرشاد بيگي رو بهت مي دادم ! :1:
دیگه قسمت نبود:2:
Arman_terorist
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
راستي !
Crowd: 39973
فقط 27 نفر زير چهل هزار نفر اومده تو بازي ديروز من. تازه به زودي بزرگترين ورزشگاه اين ليگ رو خواهم داشت. 50 هزار نفر ! با اين درآمد فكر قهرماني رو از سرتون بيرون كنيد. ديگه فصل بعد من اينطوري جلو حريفا در نمي آم !!:1:
نه داداش زیاد امیدوارم نباش چون دلیل نداره كه ورزشگات بزرگ میشه طرفدارم زیاد بیاد كه :apophys:
نادری یه چیزو راجه به تو كشف كردم و اون اینكه هر وخت كه تو می بری خبرگزاریت و آپدیت می كنی :blush2:
با این حساب تا سه چار فصل دیگه شاید رنگ خبرگزاریت و نبینیم :good: شوخی كردم
Arman_terorist
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۴
من همینجا بعنوان ریاست محترم تشخیص مصلحت نظام گروه چهار دسته چهار اعلام میدارم که بنده از صعود به دسته بالاتر صرف نظر نموده و قصد به ماندن دارم.. :urgeman:
مورخه: 18/01/1387
حاج ایلون
اتق الله
:blush2::blush2: خب فرقی نداره بالاخره كه یكی باید از این دسته بره دیگه یا تو هستی یا نادری كه هر كدومتون بره گروه تقریبا" یه نفس راحت میكشه:1:
Arman_terorist
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
سلام به حجاج عزیز گروه 4 دسته 4، اینجانب حاج سید سون در همین جا اعلام می دارم دربست مخلص بروبکس هم گروه خصوصا حاج نادر بزرگ هستم.
به امید دیدار.
تا بازی برگشت...
این تن سون هم خیلی خیلی باحاله :friends: این فصل با اینكه زیاد خوب نتیجه نگرفته تا حالا اما باز نادری رو برد:apophys:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
نه داداش زیاد امیدوارم نباش چون دلیل نداره كه ورزشگات بزرگ میشه طرفدارم زیاد بیاد كه :apophys:
نادری یه چیزو راجه به تو كشف كردم و اون اینكه هر وخت كه تو می بری خبرگزاریت و آپدیت می كنی :blush2:
با این حساب تا سه چار فصل دیگه شاید رنگ خبرگزاریت و نبینیم :good: شوخی كردم
من يه مدتيه كلا خبرگزاري رو دير به دير آپديت مي كنم. دو هفته قبلم اصلا يادم رفت. اما از اواخر ارديبهشت درست مي شه ! :good:
Eleven
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
با سلام خدمت حجاج و سادات محترم گروه.. بالاخص حجاج مدعی..
امروز طی مزاکراتی که با یک تیم آلمانی به عمل آوردیم توانستیم یک بازیکن میامی قدرتمندی رو به خدمت بگیریم..:1: این بازیکن کمی بداخلاق هستش ولی از نظر کار تیمی آدم متعادلیه.. به هر حال با فروش محصول پسته امسال خودمان :crazy: توانستیم این بازیکن رو با قیمت ریال28،500،000 خریداری کنیم.. و البته با کلی چانه زنی به این قیمت رسیدیم.. به امید ترکوندن همتون.. :jesors:
اتق الله
Babak_Totti
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۹
حالا نمی شد هفته ی بعد می خریدی؟:2:
من تازه با این مدافع جدید به فكر امتیازگیری افتاده بودم كه این خبر رو دادی:2:
Arman_terorist
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
Bulls FC - Winning Eelev 0 - 0
Meyme.utd - F.C Naderi 0 - 3
AC . David Be - stozi 2 - 1
tenseven - ALEXI UTD 9 - 0
تن سون با این پیروزی قاطع عملا" خودش رو به جمع مدعیان جدعی قرار داد
وینیگ كماكان در آرزوی زدن گل:blush2:
شگفتی این هفته = تساوی وینینگ با بولس و برد دیوید بكام برابر استزی
تیمم و برید ببینید خندتون میگیره باز جای شكرش باقیه كه بردم
الكی الكی تو جدول چهارم هستم :stinker:
Babak_Totti
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
خوب به سلامتی مساوی رو از حاجی گرفتیم...با اینكه هافبك 6 ستاره خریده بود و اینا...
حاجی برو خدا رو شكر كن مولبی بازی قبل اخراج شد وگرنه این بازی رو میباختی.:3:
جدا اگر اخراج نمیشد شاید الان آقای گل بود...چون بازی قبل یه گل زد و نیمه اول اخراج شد...10 نفره مساوی كردیم جلوی الكسی (مایه خاری):2:.
این بازی هم مهاجمی كه جاش گذاشته بودم 1 ستاره گرفت.
ولی دفاعم دیگه خوب شد با خرید تازم:
Midfield poor (low)
Right Defence inadequate (very low)
Central Defence inadequate (low)
Left Defence weak (very low)
Right Attack wretched (very low)
Central Attack poor (high)
Left Attack poor (very high)
Babak_Totti
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
فقط مونده وینگر بخرم كه ان شاالله فصل بعد...
این تیم جوانان هم بعد از یه بازیكن خوب كه داد هنوز یه بازیكن خوب نداده.این هفته خوب بود ولی 19 ساله.
ولی یه بار یه مهاجم داد سالید 17 ساله با استامینای سالید...بهترین لحظه ی هت تریكیم بود...فروختمش 10-11 میلیارد.:3:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۸
پوووووووووووووووووووووووو وووفففففففففففففففككككككك ككككك !
گفتيم بييام يه فوت كنيم گرد و خاك اينجا بره !
چي شد اون فعال ترين تاپيك هت تريك ايران؟
اما يه سؤال مهم ! آيا بولز باز هم از ايلون مساوي خواهد گرفت؟ :stinker:
سؤال دوم : آيا واقعا آيا ؟ :apophys:
Babak_Totti
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
آقا من كه میام...فقط خوب وقتی آخرین پست مال منه دیگه چی بگم؟
در ضمن خوب یكی از جمع ما رفت دسته سه...كه البته در كنارش فعالیتهای تو و حاج الون بسیار كم شده...
آرمان هم كه هفته ای یه بار موقع بازیها سر میزنه.
آخرین اثر تنسون (اسمش توی ذهنم نیست) هم این تشكر چند پست بالاتره:2:
خوب تاپیك خوابیده دیگه.
Babak_Totti
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
در ضمن ما میخواهیم سلاخ خونه رو به آتیش بكشــــــــــــــــــــــ ـــــــــیم.:1:
ان شا الله با برد در خارج از خانه بچه ها روحیه بگیرن...
بازی رفت هم فرم ایده آلی نداشتیم و هم بهترین مهاجمم نبود...ولی این هفته فرم همه كشیده بالا و مهاجمم رو هم دارم.یوهاهاهاهاهاها:3:
Arman_terorist
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
من كه پشت كنكورم دلیلم واسه نیومدن موجه :blush2:
ولی چون اكثر بازیكنام و فروختم تیمم هم چندان مدعی نیس شاید انگیزم فلا" واسه اومدن كم شده:wink3:
tense7en
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
با سلام مجدد خدمت حجاج گروه
راستش خیلی سرم شلوغه، ولی هر روز (نهایتا هر دو روز) یه سر میزنم تا اگه پست جدیدی بود جواب بدم. حاج الون هم خیلی وقته خبری ازش نیست...
tense7en
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
راستی اینو در جریان بودین؟
Burtonal changed owner as Abbasnasri took control and renamed it Al Sowlah
Arman_terorist
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
راستی اینو در جریان بودین؟
Burtonal changed owner as Abbasnasri took control and renamed it Al Sowlah
امروز متوجه شدم :blush2:
Arman_terorist
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
یه اردبیلی هم به جمع ما اضافه شد
اسم ورزشگاش هم هست علی دایی
از این هفته لیگ ما خنده دار میشه
این و بیاریم اینجا بخندیم :دی
Babak_Totti
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
به نظرتون من میتونم برتری 1-0 خودم رو تا پایان حفظ كنم؟فكر كن یك سوم بازی گذشته و من 1-0 جلو هستم اونم توی سلاخ خونه.:1:
ایشالا بهتر بازی كنیم و بدون امتیاز از سلاخ خونه نیایم بیرون.
Babak_Totti
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
نیمه اول 1-0 به نفع ما تمام شد و نشون داد مشكل ما در تمام این مدت فقط از دفاع بود كه من اهمیت چندانی نمیدادم...توپ 62% دست الون بوده كه به دلیل برتری در میانه و بازی در خونه ی خودشه.
اگر ببریم عالی میشه چون هواداران تیم یكم زود قضاوت كرده بودند و گفته بودن كه ما خواهیم باخت.
Babak_Totti
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
گل رو خوردیم...ایشالا جبران می كنیم.البته به همین هم راضی هستیم.
در ضمن حال می كنم كه خودم واسه خودم دارم پست میدم:3:
Babak_Totti
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
خوب همونطور كه انتظار میرفت گل دوم هم خوردیم...53 دقیقه جلو بودیم و 70 دقیقه نباخته بودیم.آمار خوبی بود توی خونه حریف:3:
البته الان هم بازی تموم نشده و امید هست.
tense7en
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
بله.... به سلامتی بازی های این هفته هم به پایان رسید:
stozi - AC . David Be 1 - 2
F.C Naderi - Meyme.utd 5 - 0
Winning Eelev - Bulls FC 2 - 1
Al Sowlah - tenseven 0 - 8
که به جز بازی بولز و الون سایر بازی ها کاملا یک جانبه دنبال شد.
Babak_Totti
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۹
بله.... به سلامتی بازی های این هفته هم به پایان رسید:
F.C Naderi - Meyme.utd 5 - 0
Winning Eelev - Bulls FC 2 - 1
Al Sowlah - tenseven 0 - 8
که به جز بازی بولز و الون سایر بازی ها کاملا یک جانبه دنبال شد.
اونوقت اینم یه طرفه بود؟:3:
البته ما كه خیلی بازیمون برابر بود و اون رو درست گفتی.:3:
tense7en
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
خواستم ببینم حواستون هست یا نه ;)
(جمله معروف معلم ها بعد از اشتباه سر کلاس)
Arman_terorist
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
با سلام
منم كه دیگه تیمم اون قد در پیت شد كه وقتی استازی رو می بریم اونم با اختلاف یه گل كلی ذوق می كنیم
یه دروازهبان خوب داشتیم كه اونم كارش به جراحی كشیده شد
دیگه هیچی ندارم فقط پول زیاد دارم:stinker:
بابت نیومدن هام هم شرمنده آخه چن وخت دیگه كنكور دارم
Babak_Totti
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
با سلام
منم كه دیگه تیمم اون قد در پیت شد كه وقتی استازی رو می بریم اونم با اختلاف یه گل كلی ذوق می كنیم
یه دروازهبان خوب داشتیم كه اونم كارش به جراحی كشیده شد
دیگه هیچی ندارم فقط پول زیاد دارم:stinker:
بابت نیومدن هام هم شرمنده آخه چن وخت دیگه كنكور دارم
ان شا الله كه موفق باشی...:good:
Eleven
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۳۵
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حجاج محترم و معزز.. تاعات و عباتات شما مستجاب.. :img-tomato:
غرض از مزاحمت گردگیری بعد از عید بود.. گویا طبق ظوابت و شواهد دیگه این تاپیک رنگ قبل رو نداره.. یا شایدم رنگ کار گیر نیاوردنم.. البته ناگفته نماند که رونق تاپیک های دیگر مزید بر علت بوده تا به هم اکنون.. :rtfm:
بگزیم..
این هفته با برادر تروریست بازی داریم.. که ان شالله بلایی که مغول بر سر ایران آورد در قرن نمیدونم چند هجری ما بر سر برادر تروریست و ورزشگاهش در میاریم..:asthanos: کلی نمک برای بازی پس فردا دستور دادم برادرا تهیه کنند که حینی که در زمین میدون اون نمکا رو هم بر زمین چمن ورزشگاه برادر تروریست بریزن.. :Dنگین فکرم حرف نداره چون حودم میدونم حرف نداره..
اخیرا ما یک بازیکن پست کم ارتفاع از تیم جوانان ترفیح دادیم که بلا نسبت شما بدرد لای ... هم نمیخوره.. آخه این چه وضعشه !!؟؟ من هفته ای 200 میلیون ریال دارم از ذخیره ارضی خرج این مفت خورا میکنم ولی نتیجه ای نداده..:yopyopyop: حال این سوال کلشه ای پیش میاد که آیا واقعا آیا !؟؟
esmaeil
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
به به
حاجی خوش اومدی
چند وقت نبودی؟؟؟
دلم برات تنگیده بود
این تاپیك رو كل كل شما می چرخید
ان شالله كه طاعات و عبادات شما مورد درگاه حق تعالی قرار بگیره
حاجی بیشتر سر بزن تا شاید از بركت حضور شما تیم ما رو هم یه كم قوی بشه
Eleven
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۵۲
به به
حاجی خوش اومدی
چند وقت نبودی؟؟؟
دلم برات تنگیده بود
این تاپیك رو كل كل شما می چرخید
ان شالله كه طاعات و عبادات شما مورد درگاه حق تعالی قرار بگیره
حاجی بیشتر سر بزن تا شاید از بركت حضور شما تیم ما رو هم یه كم قوی بشه
سلام حاج اسماعیل اصل بوشهری !؟؟ چه خبر از کجا !؟ :uglylolmk4:
ما همواره شرمونده شما به خاطر الطاف بی حد و حصر شما بوده ایم.. ما را زین پس شرمنده ننما :stinker:
حاجی از این حاج نادر ما خبری نداری !!؟؟ اولای فصل زدیم ترکوندیمش کرک و پرش ریخت حالا دیگه نمیاد کری بخونه..:pleasantry:
سعی میکنم که بازی برگشت به حول و قوه الهی ببازم.. البته اگه برادرای متعصب بسیجی اجازه بدن.. که بتونیم دوباره رقابت رو تنگش کنیم.. آخه میدوونی من تنگ دوست دارم..:nuts: و ان شاالله یه صفایی به تاپیک بدیم..
مارا از دعا ها و نفرین های پر خیر خودتون بی نصیب نفرمایین..:crazy:
اتق الله
esmaeil
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
والله طی جلسه میتینگی كه با حاج فرزان داشتیم
چیز خاصی اعلام ننمود
فقط یكی از مسئولان باشگاهشون كه نخواست نامش فاش بشه
گفت تیم نادری داره واسه فصل بعد بسته میشه
تازه به خاطر این كه اسمش هم عوض كردن و از نادری امامزاده تبدیل به اف.سی.نادری شده
بازیكنان بومی محله امامزاده دست به اعتصاب زده بودن همین طور تماشاچیان هم بازی های اول فصل رو تحریم كرده بودن:uglylolmk4:
چون ما هم از امامزاده بسی خوشمان می آید تماشاچیان رو به آنجا میفرستادیم
اما به دلیل لین تغییر نام ما هم نگذاشتیم تماشاچیانمان به استادیوم نادری بروند:sad:
كرایه راه گران شده
بودجه كفاف این راه رو نمی دهد:sick:
خود مدیرعامل حاج فرزان گفت فصل بعد یه بمب داره
میخواد بتركونه:1::rtfm:
Eleven
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
والله طی جلسه میتینگی كه با حاج فرزان داشتیم
چیز خاصی اعلام ننمود
فقط یكی از مسئولان باشگاهشون كه نخواست نامش فاش بشه
گفت تیم نادری داره واسه فصل بعد بسته میشه
تازه به خاطر این كه اسمش هم عوض كردن و از نادری امامزاده تبدیل به اف.سی.نادری شده
بازیكنان بومی محله امامزاده دست به اعتصاب زده بودن همین طور تماشاچیان هم بازی های اول فصل رو تحریم كرده بودن:uglylolmk4:
چون ما هم از امامزاده بسی خوشمان می آید تماشاچیان رو به آنجا میفرستادیم
اما به دلیل لین تغییر نام ما هم نگذاشتیم تماشاچیانمان به استادیوم نادری بروند:sad:
كرایه راه گران شده
بودجه كفاف این راه رو نمی دهد:sick:
خود مدیرعامل حاج فرزان گفت فصل بعد یه بمب داره
میخواد بتركونه:1::rtfm:
من بارها به حاج نادر گفتم که حاجی از بحث سیاست بیا بیرون به خرجش نمیره.. بهش میگم هیچ وقت سعی نکن با غولهایی مثه حاج ایلون در بیفتی.. گوش نمیده برادر..:crazy:
میاد اول فصل یه باخت بد به ما میده بعد تا آخر فصل نا امیدانه به کار ادامه میده و تمام تصقیر ها رو گردن انجین هتریک میندازه.. :rofl:
این حاج نادر ما 3 فصته داره تیمش رو واسه فصل بعد میبنده.. که البته حق داره.. کسی که تمرینهای دفاعی میده نبایدم امید به قهرمانی در فصلی که تیم روبروش تمرین مهاجم میده.. البته ارزش های برادرای ما هم بسیار بالاست.. :pleasantry:
من واقعا در عجبم که چرا چراغ مسجدشون همیشه خاموشه.. مسجد سلاخ خونه همیشه درش به روی همه بازه و همیشه مراسم عزا داری رونق خودش رو داره.. جدیدا برای رونق بیشتر و تشویق نماز خونهای بی نماز تصمیم گرفته ایم البته با هم فکری کادر فنی تیم یعنی خودم.. که صبحا صبحانه هم پذیراییکنیم.. البته نا گفته نماند که برای این کار برادرای مراجعه کننده باید کارت فعالیت بسیجی خودشون به همراه 2 قطعه عکس 3x4 با 1 قطعه عکس 20x30 که اگه در حین عزاداری شهید شدن عکسشون رو بالای سر در مسجد بچسبونیم و مبلغ 2000 تومان برای ثبت نام..:icon23:
بشتابید !!! هر روز 1 امتیاز..:icon_bravo: البته تصحیلات بیشتری هم داریم مثه سونا، جکوزی و استخر مختط که این آخری رو با ریاست جمهوری در حال مذاکره هستیم.:nuts:وباید مدرک تعیین صلاحیت عقلی و روانی رو از پزشک ارائه بدین.. :rasta2:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
به به ......... به به !
مي بينم كه برادرا و حجاج اومدن گرد غباري از اين تاپيك زدودن ! ولي خوشم مياد انقدر برادرا مترقي هستن در اين تاپيك كه اگه به مدت دو ماه هم كركره تاپيكو بكشيم پايين بازم در صدريم ! :1:
اما در خثوس شايعاتي كه اخيرا در پشت سر ديبر شواراي امنيت ملي گروه چهار گفته مي شود و امنيت ملي را به ختر انداخته اصت مي بايست متالبي را به ارض برسانيم !
دوما علت پر نشدن ورزشگاه نادري همانا اين است كه گنجايش ورزشگاه نادري از كل جمعيت شهر بوشهر در حال حاضر بيشتر مي باشد و ما در حال مذاكره با شركاي آلماني براي خريد چند دستگاه اتوبوس مان براي انتقال برادران تماشاچي از شهرهاي اطراف هستيم ! كه البته مي بايست يك هتل به وسعت پارك ليان هم براي اين برادرا بسازيم !!
اولا خاموش بودن چراغ هاي مسجد نادري به اين دليل است كه مدتي ست دست اندر كاران باشگاه نادري دستشان را چرب نكرده اند و لذا در كار گير كرده و نتوانسته اند بروند پول برق بدهند و برق باشگاه نادري تا اطلاع ثانوي قطع مي باشد. البته در اين مورد هم ما فقط با آژانس سر كوچه مان مذاكره مي كنيم ! :apophys:
رابعا مدتي ست تيم جوانان ما همانند مدرسه مان بازيكن توپ نداده و لذا توپ هاي تمريني به شدت كاهش پيدا كرده كه در اين مورد هم با شركت آديداس در حال مذاكره ايم.
در ثاني تيم نادري به دليل اينكه از ابتداي فصل به دنبال انرژي هسته اي بود. كمي به عل دخالت بيگانگان اوضاع مناسبي نداشت و به همين دليل نتوانستيم بازي بسيجي پسندي را ارائه دهيم كه انشالله با غني سازي اورانيوم به حد كافي از نيم فصل دوم همه را يكي پس از ديگري خواهيم تركاند. پيشاپيش هم اعلام مي كنيم كه در حال مذاكره با يك مهاجم براي پوشيدن لباس مقدس نادري هستيم و انشالله خط حمله ما به خفن ترين خط حمله تاريخ گروه چهار تبديل خواهد شد.
با اميد سوسك بودن براي تمامي حجاج عزيز در سال پيش رو.
مؤيد باشيد.
tense7en
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
و ان الله مع الصابرین..
با درود بر حجاج گرامی گروه 4 دسته 4. بدین وسیله بازگشت حاج الون را به جمعمان تبریک گفته از ایزد منان پیروزی TenSeven را در تمامی عره های زندگی خواستاریم... !!!
و ما همچنان ترسانیم...
tense7en
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
خب این هفته هم تموم شد:
Bulls FC - Al Sowlah 8 - 1
AC . David Be - Winning Eelev 0 - 4
Meyme.utd - stozi 3 - 0
tenseven - F.C Naderi 3 - 5
با این که بازیمون پایاپای بود ولی حاج نادر انتقام سختی گرفت...
Eleven
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
بله حجاج و سادات گرامی و منور الحظور.. ما توانستیم با تکیه بر ایمان راسخ و توکل به خدای بلند مرتبه و منان برادر تروریست رو به سزای عملش برسونیم..:jesors: و انتقام دور رفت رو ازش بگیریم..:aggressive: این زنگ خطریست برای سایر حجاج محترم.. از این به بعد قیمت پسته رو با توجه به تورم موجود در کشور بالا میبریم و تصمیمی برای به خدمت گرفتن 2 مدافع دیگر خواهیم گرفت..
اولائک خائفون الذی کن اوضاعها مرتبون.. الایلون کن فریق الاکبر .. ماذا انتم یسیعون بالشکست الایلون؟.. ما کان الآتیه المحسن (بسیج البلاغه، جلد اول، باب چهارم، صفحه 3568) <----- حتما مراجعه شود:nuts:
همواره از ایلون بترسید و سر تعظیم فرود آورید تا مورود خشمش واقع نشوید.. :crazy:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۶
خب این هفته هم تموم شد:
Bulls FC - Al Sowlah 8 - 1
AC . David Be - Winning Eelev 0 - 4
Meyme.utd - stozi 3 - 0
tenseven - F.C Naderi 3 - 5
با این که بازیمون پایاپای بود ولی حاج نادر انتقام سختی گرفت...
تيم ما بسيار سر حاله و با اجازتون اين هفته بيشترين ريتينگ و ستارهرو تو كل تيماي دسته چهار گرفتيم. يعني عمرا تيمي تو دسته چهار 48 ستاره گرفته باشه !! كه يك خريد ديگه تا آخر فصل 50 تا رو هم رد مي كنيم.
فقط من يه چي موندم ! اين حاج تن سون مي زني مي تركونيش ! اما با جنازشم تو زمين گل مي زنه !! :bad: من در عجبم والله ! :ouaip:
Eleven
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۲۶
تيم ما بسيار سر حاله و با اجازتون اين هفته بيشترين ريتينگ و ستارهرو تو كل تيماي دسته چهار گرفتيم. يعني عمرا تيمي تو دسته چهار 48 ستاره گرفته باشه !! كه يك خريد ديگه تا آخر فصل 50 تا رو هم رد مي كنيم.
فقط من يه چي موندم ! اين حاج تن سون مي زني مي تركونيش ! اما با جنازشم تو زمين گل مي زنه !! :bad: من در عجبم والله ! :ouaip:
شما مشکلت اینه که حاج سون رو دسته کم میگیری.. این حاجی از اوناست که نصف دیگشو هنوز کسی نفهمیده کجاست.. فقط هم در ریختن کرک و پر شما سر رشته داره.. :acute:
بزار من یه اتفاق عجیب رو در مورد حاج سون برات تعریف کنم..
یادم میاد سال 1942 میلادی بود ساعت 6 و 30 دقیقه و 20 ثانیه بود ولی یادم نمیاد شب بود یا روز..:crazy: ما اون موقع جوون بودیم و تازه جنگ جهانی شروع شده بود.. ما هم عضو نیرو های ویژه بسیجیان راه نور بودیم.. که این حذب یک طرف جنگ جهانی بود.. :1: اون موقع ما به درجه والای حاجی نائل نشده بودیم.. بگزریم..
ما رو فرستاده بودن سیبری تو چله زمستون که بتونیم آموزشهایی رو در رابطه با اجرای امر به معروف و نهی از منکر:nuts: در شرایط سخت رو داشته باشیم.. توی گروه ما که 3000 نفر بودیم.. 3 نفر بودن که در آزمایشات پاچه خواری اول شده بودن.. این 3 نفرم شانس ما افتاده بودن تو یگان ما.. که اسم یگانمونو گذاشته بودیم "یگان آوارگان منتظر" :pardon:.. بگزریم.. یک روز که ما رو برای پیاده روی برده بودن بیرون تو اون سرمایی که حتی یک بسیجی 12 سیلندر هم تلف میشد..:icon23: اون 3 نفر که همون اول پاچه های سرهنگ رو خوردن و به بهانه آبدارچی سرهنگ تو پایگاه مقاومت سیبری موندن ..ولی ما رو با زور بردن.. چون پارتی نداشتیم.. البته ما دوتا چون از قبل میدوونستیم که همچین برنامه ای برای ما درست میکنن از 3 سال قبل ریش ها رو کوتاه نکردیم.. که البته بخاطر این ریش خفن 1 متری کلی به ما احترام میزاشتن و حتی بسیجی های آشخور جولوی ما پا میچسبوندن..:icon23: فکر میکردن ما سرهنگی چیزی هستیم.. با این حال ما با خشوع و افتادگی بی حد خودمون این مسیله رو کم رنگ کرده بودیم.:stinker:
بگزریم.. میخواستم از هوش و نبوغ این حاج سون خودمون بگم..:stinker: که تو اون سرمای طاقت فرسا سیل بسیاری از بسیجیان ما جون کثیفشونو از دست دادن:cray:حالا بیا: " ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته.. خون یارانت پر ثمر کشته" " یاران چه غریبانه.. رفته اند از این خانه" :sad53:
ما هم دیگه داشت دستامون یخ میزد.. ولی بنازم این حاج سون رو که فوری با یه خنجر پرید جلوی یه کره خره اسب آبی و تو یه چشم بهم زدن پاچه های این کره خره اسب آبی رو خورد و با ترفند جدیدش یعنی اغفال هدف به روش ضربتی شکم این کره خره اسب آبی رو پاره کرد ..:3: محتویاتش رو خالی کر که جا برای 2 نفر باشه که بتونیم از گرمای بدن این حیوون استفاده کنیم.. که بخاطر این کار به ما دوتا دستمال ابریشمی افتخار دادند.. :uglylolmk4::rasta2:
میخوام بگم که این حاج سون اگه بخواد کاری رو انجام بده به شکلی انجام میده که شما نمیتونی حدس بزنی..
سعی کنید از خشوع و افتادگی ایشون سوئ استفاده نکنین.. :uglylolmk4:
اتق الله(بترسید از خدا)
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۱۴
احسنتم!
واقعا لذت بردیم از این خاطرات خطوط مقدم ! اما نکته ی دیگه ای که هس. من از زمانی که آلسروس دایی ناصر اینا فرمانده بسیج بود ندیدم حاج سون تاکتیک عوض کنه ! حالا چه ترفندی به کار می ره الله اعلم ! :spamafote:
چند نکته از عجایب حاج سون :
- بازیکن 5.5 و چهارستاره می ذاری تو زمین ریتینگ میانت کمتر بازیکنای 2 3 ستاره حاج سون می شه !
- این حاجی فکر کنم قاچاقی از خارج روحیه وارد می کنه ! حاجی نترکیدی این همه موتز کردی؟
- نکته جالب اینکه ما بعد از خوردن 2 گل به ناگهان در این بازی متحول شدیم ! و تا آخر نیمه اول 4 گل به ثمر رسوندیم و از اونجایی که نیمه دوم هم با گل شروع شد. هواداران اندک ما در ورزشگاه تن سون بلافاصله شروع به خریداری چند عدد انگشت اضافه برای شمردن گلهای خورده حاج سون نمودند که به ناگهان یکی از بازیکنان تن سون غرق در خون در حالی که سرش تنها بوسیله یک تکه از پوست گردن از بدنش آویزان بود دوان دوان گل سوم را به ثمر رساند و بازیکنان نادری تا پایان بازی از این اتفاق متحیر بودند و این جانب به یاد خیمه های صحرای پل هاربر درجنگ جهانی دوم افتادیم و اشک در چشمانمان از حدقه بیرن زد ! :cray: یکی از نیمکت نشینان در همین هنگام شروه سر داد :
واخیییییییییییییییییییی ..... واااااااییییییی ... داد بیداد .... داد بیداد !
tense7en
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
با سلام و درود بر روح پر فتوح
باور بفرمایید بنده خودم هم موندم که چطور با یکی از ضعیف ترین خطوط دفاعی دسته 4 -4 چطور تا اینجای کار تونستم ادامه بدم... ان شاء الله که امداد های غیبی بوده باشد، است.
و اما اندر احوالات خاطرات بنده حقیر با حاج الون کبیر:
حاجی، بسیار محظوظ شدیم از بلاغت و فصاحت نهفته ی آشکار در نثر شعر گونه ی خاطرات سال 1942... به قدری کیفور شده بودیم که عهد و عیال از خنده ناگهانی مان هراسان شدند... و ان الله مع القصاصون الفاصحین (و همانا خدا با تعریف کنندگان زبردست است)
و اما بعد:
حاج نادر بزرگ، از توجه شما به ریتینگ تن سون صمیمانه سپاسگزارم و بدین وسیله هرگونه واردات قاچاق روحیه از بلاد کفر را شدیدا تکذیب میکنم و در همین جا از بازی جوانمردانه شما پساپس تشکر میکنم....
والا من از اول لیگ تا حالا حتی یه بازی هم Mots نرفتم تو زمین (روحیه بچه ها خیلی پایینه، نمیشه Mots کرد)، بی شک امداد های غیبی یاور بوده...
و من الله توفیق.
سید سون هتریکی
و ما همچنان هراسانیم...
Arman_terorist
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
یا عرض خسته نباشی خدمت تكتك باكس گروه چار
عرضم به خدمتتون كه یه باخت شیرین به الون دادیم فك كنم الون پیك اومد چون واقعا" اختلافم باهاش بیش از 10 گل بود
هیچی نداشتم یه دروازه بان از تیم قبلی واسم مونده بود كه چار هفته رو تخت بیمارستانه و یه مدافع از اون مدافعهای طلایی فصل قبل كه اونم كارت قرمز گرفته
اما قراره واسه فصل بعد كولاك كنم
یكی از پس لرزه هاش خرید امروزم بود یه بازیكن با تی اس آی 28000 خریدم كه چن تا دیگه ام ایشالله تا چن روز دیگه سفارش میدم واسم بیارن
با این حساب حریف می طلبم ... واسه فصل بعد نه الان :blush2:
دوستان چون داریم به كنكور نزدیك میشیم زیاد نمی تونم آنلاین شم شرمنده
خوش بگذره به تك تكتون :1:
Eleven
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
با سلام و درود بر روح پر فتوح
باور بفرمایید بنده خودم هم موندم که چطور با یکی از ضعیف ترین خطوط دفاعی دسته 4 -4 چطور تا اینجای کار تونستم ادامه بدم... ان شاء الله که امداد های غیبی بوده باشد، است.
و اما اندر احوالات خاطرات بنده حقیر با حاج الون کبیر:
حاجی، بسیار محظوظ شدیم از بلاغت و فصاحت نهفته ی آشکار در نثر شعر گونه ی خاطرات سال 1942... به قدری کیفور شده بودیم که عهد و عیال از خنده ناگهانی مان هراسان شدند... و ان الله مع القصاصون الفاصحین (و همانا خدا با تعریف کنندگان زبردست است)
و اما بعد:
حاج نادر بزرگ، از توجه شما به ریتینگ تن سون صمیمانه سپاسگزارم و بدین وسیله هرگونه واردات قاچاق روحیه از بلاد کفر را شدیدا تکذیب میکنم و در همین جا از بازی جوانمردانه شما پساپس تشکر میکنم....
والا من از اول لیگ تا حالا حتی یه بازی هم Mots نرفتم تو زمین (روحیه بچه ها خیلی پایینه، نمیشه Mots کرد)، بی شک امداد های غیبی یاور بوده...
و من الله توفیق.
سید سون هتریکی
و ما همچنان هراسانیم...
من همواره ارادت خاصی نسبت به حاج سون هتریکی داشته ام.. ایشان با اون افتاده گی که در بیان بلیغ، شیوا، ویدا، مونا، و فصیح خودشون ما رو مجذوب اون سیرت زیبای خودشون کردن:friends:.. ان الله مع صابرون المومنون المخلصون( همواره خداوند یار افراد صبور مومن و مخلص است،بود، میشود) :crazy:
اتق الله
tense7en
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
بازی های این هفته هم طبق پیش بینی ها پیش رفت:
Meyme.utd - tenseven 1 - 5
انتظارش می رفت...
stozi - Winning Eelev 0 - 4
PIC بازی کردن تیم دوم حاج الون هم 4 گل در بر داشت...
Al Sowlah - AC . David Be 0 - 3
دیوید بکهام با توجه به فروش بازی کن هاش نشون داده که هنوز هم حرف هایی برای گفتن داره...
F.C Naderi - Bulls FC 4 - 0
پیروزی نادری قابل پیش بینی بود ولی فکر نمی کردم نتیجه ی پایانی 4-0 باشه...
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
F.C Naderi - Bulls FC 4 - 0
پیروزی نادری قابل پیش بینی بود ولی فکر نمی کردم نتیجه ی پایانی 4-0 باشه...
ها چي خيال كردي حاجي ! من تخصصم تركوندن اين حاج بابكه ! :urgeman:
Babak_Totti
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
ها چي خيال كردي حاجي ! من تخصصم تركوندن اين حاج بابكه ! :urgeman:
مهاجمم و هافبكم رو نداشتم توی این بازی یعنی حدود 8 ستاره و 16.000 تی اس آی رو...:1:
حالا بدبختی اینه كه بازم هافبك و مهاجمم مصدوم شدن و همش به خاطر اینه كه همین امروز بازی دوستانه رو قبول كرد یكی از دوستان و من تركیب نچیدم...:sad:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
پوووووووووووووووووففففففف ففففففففففففففففكككك !
با سلام خدمت حجاج محترم و برادران بزرگوار گروه چهار. از اونجايي كه پرونده هرچي هسته اعم از هلو و زردآلو و موز و نارگيل بود پروندشو بستيم تو شوراي امنيت ملي گروه چهار و همشونو فرستاديم زندان اوين لذا وق ما آزاد تر شده و اينك براي تركوندن حجاج و برادرا آمادگي ذهني كامل داريم.
مي بينم كههههههههههههههههه ... هفته ديگه قرار حاج ايلون به صرف تركيدن مهمون ما باشه ! ما كه از الان دو جين قيچي واسه چيدن دم و يال و كوپال اين گربه هاي سلاخ خانه سفارش داديم. حاجي هم الان سه هفتست داره تمرين فرم مي ده. اما نمي دونه كه وقتي نادري تصميم بگيره با بازيكنان تيم حاجي كله پاچه درست كنه، ديگه كاري نمي شه كرد !
اينو فقط واسه مقدمه گفتم تا حاجي بياد كل كلو ادامه بديم.
حجاج و برادرا يك شنبه شب آينده ضمن برگزاري مراسم زيارت عاشورا در مسجئ امامزاده، همگي به صرف كله پاچه نيز دعوت مي شويد.
پي نوشت: اون پوفك ابتداي عرايض جهت زدودن گرد و خاك و غبار دوران از تاپيك بود و هيچ گونه ارزش ديگري ندارد.
رو نوشت: دفتر حاج ايلون كبير ( ارواحنا مع الارواحهم درگير !)
Eleven
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
اينو فقط واسه مقدمه گفتم تا حاجي بياد كل كلو ادامه بديم.
رو نوشت: دفتر حاج ايلون كبير ( ارواحنا مع الارواحهم درگير !)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.. بسم الله الرحمن الرحیم..
عرضم به درز حجاج و سادات محترم بویژه حاج نادر (ره)* این یگاه شاخ گروه که تا بحال جرات کرده بود جلوی ما عرض اندامی بس موریانه داشته باشه.. این جانب یعنی ریاست محترم تشخیص مصلحت نظام گروه چهار دسته چهار.. مرگ اسف بار ایشان را در آینده نچندان دور خدمت شما بزرگواران و عزیزان همیشه در صحنه حق علیه باطل تسلیت و تهنیت عرض مینمایم..
از آنجایی که ما تا بحال بیشترین سابقه را همراه با حاج نادر (ره) در این گروه داشته ایم.. با کمال تاسف باید از شما حجاج عزیز خداحافظی شایسته ای به عمل بیاوریم.. ولی.. ولـــــــی.. ما تا به فجیح ترین وجه ممکن این حاج نادر رو نترکوندیم رخت از این گروه بر نمیبندیم.. بنده برای بازی فردا با همکاران و دوستانم در هالیوود رایزنی** داشتم که برای پر کردن فیلم اره 5 به ورزشگاه حاج نادر بیایند و فیلم رو بر طبق داستان مرگ دردناک و سوزناک حاج نادر پر کنند.. انواع اقسام مرگهای خونبار و کثیف رو ما بر سر بازیکنای حاجی اجرا میکنیم.. تا بتونیم یک فیلم وحشتناک هالیوودی رو در سال 2007 فیلم (SAW V***(haj nader's Slaughtering رو به دنیای فیلمهای وحشتناک معرفی کنیم..
ان شالله یکشنبه آینده که فیلمبرداری تمام بشه 1 هفته بعد DVD فیلم رو برای حجاج گروه پست میکنم تا درس عبرتی بشه براشون که با حاج ایلون کبیر در نیفتید..
و من الله توفیق
اتق الله
--------------------------------------------------------------
پا نویسها:
*: رحمت الله علیه
**: پاچه خواری
***: اره 5
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
با عرض سلام خدمت حجاج و برادرا ! ان شالله که در این ایام واقعا باشید !
خدمت حجاج رسیدیم تا ضمن عرض ارادت خدمت شما خصوصا حاج الون کبیر که اعلام کنیم ما اصلا قصد نداریم. با حاجی این یگانه عنصر مخلص با خلوص خورده شیشه در حد دیواین سر جنگ داشته باشیم. اصلا من حاضرم ترکیب نچینم که حاجی ببره. انقدر که با ارادت داریم به این حاجی. هرچی باشه ما با هم تو یه سنگر بودیم.
( حاجی جبهه قزوین یادته ؟ هر جا می رفتی من پشتت بودم ؟ )
خلاصه چه مینا و چه سیمایی که ما با این حاجی استاد نکردیم.
اما چه کنیم ! حیف ! دریغ از این روزگار که ما رو مقابل حاجی قرار داده و ما چاره ای نداریم. توجه کنید ما چاره ای نداریم. برادران غیور نادری توقع دارن. هواداران توقع دارن. وقتی که این هوادارا با اجتماع میلیونی مقابل منزل ما میان و این جمله رو به زبان اجانب تکرار می کنند :
F.C Naderi - Winning Eeleven Piece of cake!
در این شرایط ما دیگه چاره ای نداریم جز اینکه یک یک برادران ایلون رو چون تکه های کیک به تعداد هواداران به قسمت ها مساوی تقسیم کرده. و حاج ایلون را نیز با احترام فراوان سوار شتر نموده و سفر حج عمره بفرستیم ! مجبوریم نذاره گر این باشیم که برادرا چطور دست در دست هم پی در پی ضربات چاقو رو بر پیکره یاران ایلون ( این تکه های کیک ) فرود آورده و هواداران هم فریاد کیلیلیلیلیلیلیلیلی سر می دهند.
هفته آینده ورزشگاه نادری مراسم عزاداری در سوگ حاج ایلون و یاران با وفایش برگزار گردیده و مومنین به صرف کیک و کله پاچه دعوت خواهند شد. این مراسم تا صبح دم ادامه داشته و کله پاچه نیز تنها میان کسانی که تا صبح بیدار بمانند توزیع خواهد گردید.
موید باشید
با تشکر روابط عمومی حاج نادر کیک خور کله پز !
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
اخه این چه بساطیه !! :sad:
بازی قبل بهترین بازیکن میانیت اخراج کنن ! این بازیم دقیقه 2 بهترین مهاجمتو بزنن ناکار کنن. داور به روی مبارک خودشم نیاره !! :yopyopyop:
بازم خوبه که یکی جلویی. گرچه که .... ! :sad:
Babak_Totti
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
بازی قبل بهترین بازیکن میانیت اخراج کنن ! این بازیم دقیقه 2 بهترین مهاجمتو بزنن ناکار کنن. داور به روی مبارک خودشم نیاره !! :yopyopyop:
تازه شدی مثل اون هفته ی من...
حالا بدشانسی من اینه كه ساعت خونه ی یكم عقبه...رفتم توی سایت كه سریع تركیب بچینم و بیام بیرون میبینم یه دقیقه وقت باقی مونده.سریع دست به كار شدم رفتم تركیب بچینم...واسه من داره فلش لود می كنه.15 ثانیه طول كشیده تا لود شده.بعد رفتم تركیب آماده چیدم می بینم یكی مصدومه تا بیام عوضش كنم و بازی رو از نرمال در بیارم...14 ثانیه گذشت از وقت تركیب چیدن...شك داشتم قبول كرده یا نه حالا میبینم هافبكم رو نذاشته مهاجمم رو هم نذاشته.:sad:
قصد دارم برم دسته پنج یكی دو فصل اونجا بمونم...نظرتون چیه؟:good:
Eleven
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
در جواب این همه بدبختیات فقط یه کار ازم بر میاد:
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
همین! :xp1700:
tense7en
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
واقعا تبریک میگم یه نتیجه عالی برای نادری و الون... منتظر نقد بازی هستیم...
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۴۹
واقعا تبریک میگم یه نتیجه عالی برای نادری و الون... منتظر نقد بازی هستیم...
واسه شما که بد نشد اومدی بالا ! :apophys: گرچه که من دو بازی آخرم کاملا گلابین و به من نمی رسی ! :1:
والله قضیه اینه که ما در واقع نصف تیمون تو این بازی که عبارت باشه از دو بازیکن کلیدی در اختیار نداشتیم و با وجود برتری نسبی در ریتینگ کلی مساوی کردیم.
آی بخشکه این شانس ! به هر حال به ایلون تبریک می گم چه بخواد صعود بکنه و چه نخواد ! :good:
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۵۵
تازه شدی مثل اون هفته ی من...
حالا بدشانسی من اینه كه ساعت خونه ی یكم عقبه...رفتم توی سایت كه سریع تركیب بچینم و بیام بیرون میبینم یه دقیقه وقت باقی مونده.سریع دست به كار شدم رفتم تركیب بچینم...واسه من داره فلش لود می كنه.15 ثانیه طول كشیده تا لود شده.بعد رفتم تركیب آماده چیدم می بینم یكی مصدومه تا بیام عوضش كنم و بازی رو از نرمال در بیارم...14 ثانیه گذشت از وقت تركیب چیدن...شك داشتم قبول كرده یا نه حالا میبینم هافبكم رو نذاشته مهاجمم رو هم نذاشته.:sad:
بابك تو هم كه همه جا مشكل تركیب چینی داری بااا :ouaip:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
با سلام خدمت حجاج و برادران محترم
راستش ما اصلا راضی نیستیم
1- از اینکه تاپیک غیر فعال شده.
2- از اینکه این فصل مقام دومی ما تا هفته های پایانی مسجل نیست ! :sad:
یک صحبتی هم با حاج ایلون دارم. حاجی بیا تکلیف ما رو روشن کن. می خوای بری دسته 3 یا نه ؟ حرف آخرو بزن می خوام واسه فصل بعد برنامه ریزی کنم ! :stinker:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
قصد داری بری؟ یا دارن می فرستنت ؟؟ :apophys:
فکر خوبیه. اما ما از رفتن ناراحت می شیم حاج بابک ! :cray:
Babak_Totti
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۰
قصد داری بری؟ یا دارن می فرستنت ؟؟ :apophys:
فکر خوبیه. اما ما از رفتن ناراحت می شیم حاج بابک ! :cray:
توی پلی آف خوب میتونم بمونم ولی می بینم برم دسته پنج و هر سال هی قهرمان بشم و صعود نكنم...و هی پول قهرمانی و احتمالا آقای گلی به جیب بزنم.:good:
دو سه فصل كه موندم میام دسته چهار رو فتح می كنم و با قدرت میرم دسته سه.:1:
فكر كنم به نفع تیم باشه...مخصوصا حالا كه تیمها شاخ شدن...:jesors:
wantonboy13
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۲
من از اولی كه وارد هت تریك شدم ، شماها همتون تو همین گروه بودین و هستین و شایدم خواهید بود.....
بابا یه تكونی به خودتون بدین .... یه 4 بار مثله من برید دسته 3 و برگردین دسته 4 براتون تنوع ایجاد بشه :blush2:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۲
من از اولی كه وارد هت تریك شدم ، شماها همتون تو همین گروه بودین و هستین و شایدم خواهید بود.....
بابا یه تكونی به خودتون بدین .... یه 4 بار مثله من برید دسته 3 و برگردین دسته 4 براتون تنوع ایجاد بشه :blush2:
راست میگه وا !
این گروه چهارم دیگه صفای سابقو نداره. جمع کنیم بریم !
wantonboy13
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۰
راست میگه وا !
این گروه چهارم دیگه صفای سابقو نداره. جمع کنیم بریم !
میخواین یه راهه دیگه رو ادامه بدیم...
من انقدر برم دسته 3 و برگردم دسته 4 ، كه بیفتم همین گروه 4 !! انوقت یه حالی به گروه میدیم :crazy:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
میخواین یه راهه دیگه رو ادامه بدیم...
من انقدر برم دسته 3 و برگردم دسته 4 ، كه بیفتم همین گروه 4 !! انوقت یه حالی به گروه میدیم :crazy:
شما این همه بالا پایین بشی حالی واست نمی مونه بخوای بدی !!:stinker:
wantonboy13
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
شما این همه بالا پایین بشی حالی واست نمی مونه بخوای بدی !!:stinker:
آیدین كم بود... آقای مدیر هم اضافه شد !! :ouaip:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
آیدین كم بود... آقای مدیر هم اضافه شد !! :ouaip:
ناراحت نشو منظورم حال دادن بود ! :wink: (شوخی)
این حاج ایلون نیومد پاسخگو باشه حاجی کجایی؟
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
با سلام بر روح پر فتوح حجاج و برادرا !
ظاهرا اینجا فقط بنده پست می دم و سایر حجاج در باقی مکانات مشغول فعالیت شدید هستند و حال لازم رو برای پست دادن در این تاپیک ندارن که در این راستا مصرف شیر موز شدیدا توصیه می شه.
عرضم به عارضتون که ظریفی می گفت هت تریک بودی چه بودی ؟ هیچ نبودی جز اینکه به قول حکیم یک چند در این میانه بازی کردیم و و بازیکنان ما رفتند به صندوق عدم یک یک باز !!
بله مفتخرم که اعلام کنم پس از مصدومیت مهاجم اول نادری در بازی مقابل ایلون در این هفته نیست دو بازیکن نادری که هر دو وینگر بودند نیز به مدت 3 هفته مصدوم شدند. اینکه بازی کنی مصدوم شود، تعویض شود و بازیکن تعویضی او هم مصدوم شود از برکات هت تریک است واقعا !
در همین راستا سر فرزان لیتون گروهی را با فلز یاب مامور بازرسی ورزشگاههای کلیه تیمها نمود تا بلکه این میخ هایی را که در زمین باعث پنچری بازیکنان می شوند را بیابند.
موید باشید
Babak_Totti
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۰
برای بازی بعدی تركیب رو جوری چیدم كه برم دسته 5...:good:
wantonboy13
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۳
حالا اشتباه نشه یه وقت تركیب تیم ملی بازربیتر رو اونجوری بچینی و بفرستیش ته دره !!! :3:
TAHA
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
لطفا بهنظرسنجی گروه32 رای بدید
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
خوش بگذره ! ما هم که اگه حاجی این فصل رفت فصل دیگه شاید رفتیم دسته 3. اگه هم حاجی موند که دیگه حتما می ریم دسته 3 !! :1:
tense7en
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
تا ساعاتی دیگر در ورزشگاه 107 خون به پا خواهد شد... مراسم لت و پار شدن برادران بسیجی و جان بر کف تنسون به دست عمال حاج الون... پیشاپیش این ضایعه ی دردناک را به جامعه ورزشکاران ایرانی و هنریکی تسلیت گفته بقای عمر این عزیزان را از ایزد منان خواستاریم...
و ما همچنان میترسیم.
Babak_Totti
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
خوب ما هم پیش به سوی دسته 5 :2:
البته خیلی كیف داد بازی آخر لیگ 3 میلیارد درآمد از تماشاچیها داشتم
Babak_Totti
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
آقا من 3-3-1 چیدم تركیبو یعنی 8 نفر توی زمین بودن حالا دیگه نمیدونم چرا بازی برگزار نشد...:3:
ولی خودمونیم 33.000 تماشاچی سر كار بودن امروزا...:2:
Babak_Totti
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷
تا ساعاتی دیگر در ورزشگاه 107 خون به پا خواهد شد... مراسم لت و پار شدن برادران بسیجی و جان بر کف تنسون به دست عمال حاج الون... پیشاپیش این ضایعه ی دردناک را به جامعه ورزشکاران ایرانی و هنریکی تسلیت گفته بقای عمر این عزیزان را از ایزد منان خواستاریم...
و ما همچنان میترسیم.
آقا مراسم عزات كه شد عروسی...:2:
حاجی 2-0 جلو افتادی خونریزی راه انداختی و لت و پار كردی توی 107...:eltaf:
tense7en
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
والا من خودمم موندم!!!
حاج الون با تركیب معمولی اومد تو نمیدونم چه جوری بر و بچ 3-1 بردن.
البته حاج الون تركیبش رو تغییر نداده بود (حدس میزنم می خواست دسته 4 بمونه)
خلاصه اینجوری شده ظاهرا...
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
والا من خودمم موندم!!!
حاج الون با تركیب معمولی اومد تو نمیدونم چه جوری بر و بچ 3-1 بردن.
البته حاج الون تركیبش رو تغییر نداده بود (حدس میزنم می خواست دسته 4 بمونه)
خلاصه اینجوری شده ظاهرا...
شما بگو بینم با بازیکنای 2 3 ستاره این ریتینگ میانی رو از کجا آوردی؟! :stinker:
tense7en
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۶
حاجی اینطوری نگو... روحیه بروبچه های تیمم کم میشه! (ولی خودمونیما... بالاترین ستاره دار تیمم 3.5 ستاره داره!!!)
راستی حاج ایلون کجاست؟ امسال کاپ اخلاق لیگ IV.4 به Winning Eeleven رسید. (ما هم با یک کارت زرد بیشتر در مکان دوم بودیم)
نمیدونیم میخواد بمونه میخواد بره... حاجی کوشی پس؟
tense7en
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹
آقای گل هم که از نادری بود...
Top Scorers
1.-Goitzen Zandbergen-F.C Naderi-14
2.-Beniamin Kawałkowski -tenseven -12
3.-Chris Mortimer -Winning Eeleven -11
4.-Adrian Molby -Bulls FC -9
5.-Leonel Cadavid -F.C Naderi -8
6.-Mahmoud Kianfar -tenseven -8
7.-Andrija Pralija -tenseven -8
8.-Roman Gretskov -F.C Naderi -6
9.-Daim Ekşi -Winning Eeleven -6
10.-Anders Grönland -Winning Eeleven -5
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
تازه دو بازی آخر ناکار بود وگرنه بیشتر گل می زد.
حاج ایلون من فکر می کنم می خواد تو پلی اف بره بالا. این طوری پول بیشتری می شه به جیب زد.
اگه حاجی بخواد بره منم فصل بعد می رم دسته 3. اگه نرفتم هت تریکو می بوسم می ذارم کنار !! :sad:
shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
حاج ایلون من فکر می کنم می خواد تو پلی اف بره بالا. این طوری پول بیشتری می شه به جیب زد.
اگه حاجی بخواد بره منم فصل بعد می رم دسته 3. اگه نرفتم هت تریکو می بوسم می ذارم کنار !! :sad:
این كار نكنیااااا.....:sad:
tense7en
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
راست میگه... نکنیا! مگه ما چندتا حاج نادر داریم؟
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸
خیالت راحت ! عمرا کسی بتونه جلو منو واسه صعود بگیره ! :1:
به قول بزرگی من تا حلوای همه شما رو نخورم از هت تریک نمی رم ! :good:
Babak_Totti
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
خیالت راحت ! عمرا کسی بتونه جلو منو واسه صعود بگیره ! :1:
به قول بزرگی من تا حلوای همه شما رو نخورم از هت تریک نمی رم ! :good:
بله...من كه میرم حاجی هم كه میره...
دیگه كی میمونه؟
البته تنسون هم ییهو اینجوری شد وگرنه اولاش پسر آرومی بود:2:
Babak_Totti
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
2 تا از هوادارها رفتن:cray:
ولی دسته 5 دو فصل میمونم و برمیگردم میام دسته چهار و بعد هم دسته سه...
واااااااااااااااااااااااا ای....:3:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
2 تا از هوادارها رفتن:cray:
ولی دسته 5 دو فصل میمونم و برمیگردم میام دسته چهار و بعد هم دسته سه...
واااااااااااااااااااااااا ای....:3:
چه حوصله ای داری !
والله حاج ایلون که می ره. شما هم می ری، یه دیوید بکام می مونه که زیاد مشکلی نداریم باهاش ! اما این تن سون یه کم شاخه که از الان دارم واسش برنامه ریزی می کنم ! :tap67::girl_devil:
Eleven
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
نه حاجي اين كارو نكن تو رو خدا!!! :stinker:
من ميرمو تنهاتون ميزارم....:cray: از قديم كفتند جرا عاقل كند كاري كه باز ايد به كنان غم مخور...:crazy:
بهتره كه من برمو اينجا يه كم متنوع تر بشه :jesors:
Babak_Totti
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
نه حاجي اين كارو نكن تو رو خدا!!! :stinker:
من ميرمو تنهاتون ميزارم....:cray: از قديم كفتند جرا عاقل كند كاري كه باز ايد به كنان غم مخور...:crazy:
بهتره كه من برمو اينجا يه كم متنوع تر بشه :jesors:
دقیقا من هم به همین دلیل میخوام برم.:good::jesors:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
دقیقا من هم به همین دلیل میخوام برم.:good::jesors:
باشه پس ما هم برای تنوع فصل بعد می ریم. :good:
Babak_Totti
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
باشه پس ما هم برای تنوع فصل بعد می ریم. :good:
خوب پس حل شد دیگه...:jesors:
حالا كی بمونه گروه چهار پس؟
فعال ترین گروه؟یادش بخیر...رفتیم... رفتیـــــــــم ... رفتیم و بار سفر بستیم...:cray:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
خوب پس حل شد دیگه...:jesors:
حالا كی بمونه گروه چهار پس؟
فعال ترین گروه؟یادش بخیر...رفتیم... رفتیـــــــــم ... رفتیم و بار سفر بستیم...:cray:
ما که مثه بعضیا نیستیم که میان پستا رو می خونن. بعدش می رن ! اگه رفتیم بازم سر می زنیم اینجا. حاج تن سون و برادر تروریست هم هستن مگه اینکه اونا هم بخوان سقوط کنن دسته 5 ! :apophys:
Babak_Totti
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
ما که مثه بعضیا نیستیم که میان پستا رو می خونن. بعدش می رن ! اگه رفتیم بازم سر می زنیم اینجا. حاج تن سون و برادر تروریست هم هستن مگه اینکه اونا هم بخوان سقوط کنن دسته 5 ! :apophys:
اینو هستم...
فكر كنم روزی برسه كه هیچ كدوم توی این گروه نیستیم ولی فعالیت این تاپیك در دستان ماست.:1:
tense7en
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
ای بابا!
همه که دارن میرن!!! خوب پس فصل بعد که حاج نادر میره منم فصل بعدش میرم ولی دسته 3 نه دسته 5 :)
با این حال این تاپیک همیشه مال ماست...
Babak_Totti
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
ما كه رفتیم:cray:
ایشالا قهرمان میشیم و صعود نمی كنیم بعد سال بعدش قهرمان میشیم و صعود می كنیم.
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۶:۰۲
حاج ایلون هم در یکبازی بسیجی پسند که با برو بچه های تدارکات انجام داد 5-1 ترکید و ما یک فصل دیگر نیز از حضور نورانی ایشون بهره مند خواهیم بود. :stinker:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
ما كه رفتیم:cray:
ایشالا قهرمان میشیم و صعود نمی كنیم بعد سال بعدش قهرمان میشیم و صعود می كنیم.
حاج بابک سرت کلاه رفت ! رفتی حاجی موند بازم جمعمون جمع شد ! :wink:
Eleven
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
ای بابا!
همه که دارن میرن!!! خوب پس فصل بعد که حاج نادر میره منم فصل بعدش میرم ولی دسته 3 نه دسته 5 :)
با این حال این تاپیک همیشه مال ماست...
د د د د !!! :shok:
دیدین چی شد !!:nuts:
بخدا من میخواستم برم.. ولی یادم رفته بود که ترکیب بدم.. :uglylolmk4:
من واقعا از همه منزرت میخوام..:biggrin:
بخدا من میخواستم برم :unknw:
من. میبخشبن مگه نه !؟
من سعی میکنم فصل دیگه یادم نره ترکیب بدم.. بخدا قول میدم.. :D
من همینجا از تمام حجاج گروه عذرخواهی میکنم اونم رسما.. حاجنادر !! 1 فصل دیگه باید حالتو بگیرم.. آ خه چرا یادم نیاوردین !؟ :nea:
من تو ترایبال درگیر یک جنگ جهانی بودم.. امتحاناتم هم داره شروع میشه... همه چیز قاتی پاتی شده :secret:
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند !؟:pardon:
اتق الله
esmaeil
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۲
من كه میدونم اینا تقصیره كیه
بگم؟؟
تقصیر این محمد كه شما رو گذاشت و رفت
یادش بخیر عجب دورانی بود
میومدم اینجا كل كلاتون رو میخوندم:sad:
حاجی اگه محمد بود لیگتون بیشتر حال میداد مگه نه؟؟:jesors:
Eleven
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
من كه میدونم اینا تقصیره كیه
بگم؟؟
تقصیر این محمد كه شما رو گذاشت و رفت
یادش بخیر عجب دورانی بود
میومدم اینجا كل كلاتون رو میخوندم:sad:
حاجی اگه محمد بود لیگتون بیشتر حال میداد مگه نه؟؟:jesors:
آره تفلک.. حیف شد که رفت..:stinker:
ولی من بخدا راست میگم.. :img-tomato:من یادم رفته که اصلا هتریکی وجود داره :jesors:
ترکیب ندادم و الی من الام اینجا نبودم.. تفلک این حجاج گروه که چه امید و آروزوهایی که نداشتن.. :sad:همشون 1 فصل عقب افتاد :jesors:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
آخ آخ آخ بعضی اشتباهات احساسی ( .... :stinker: ) می تونه خیلی به ضرر آدم تموم بشه !
مثلا اینکه آدم دیگه رنگ و روی قهرمانی رو نتونه بینه !:1: تسلیت می گم حاجی :good:
Babak_Totti
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
حساب كردم آخر این فصل حدود 50 میلیارد شاید توی حسابم باشه...كه اگر یه فصل دیگه هم بمونم شاید 80-70 میلیارد هم بشه و میشه با این مبلغ یه تیم در حد دسته ساخت...
كلا من به آینده امیدوارم.:good::3:
esmaeil
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
و به گفته آیدین
آرزو بر جوانان عیب نیست !!
Babak_Totti
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
و به گفته آیدین
آرزو بر جوانان عیب نیست !!
بله بر جوانان نه ما كه پیر هت تریكیم.:1:
:jesors:
Babak_Totti
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۱
آهای...
آهای آهای آهای....(اكو)
كسی اینجا نیست؟
نیست... نیست... نیست...
اهو اهو اهو...(خاك رفت تو گلوم...در اثر فوت كردن به تاپیك)
:2:
آقا پس چرا اینجا اینقدر خلوته؟
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
پيشبيني فصل بعد :
1- اف سي نادري
2- وينينگ ايلون
3- تن سون
4- آ سي ديويد بكام
5- ميمه يونايتد
6- غيره و ذلك
7- غيره و ذلك
8- غيره و ذلك :apophys:
پيشبيني نتايج هفته اول :
Winning Eelev - F.C Naderi
tenseven - AC . David Be
lazio-narenjb - Meyme.utd
M & M - Rapture
تيمهاي بولد، تيمهاي پيروز هستند.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
Season expectation : We have to win this season
به قول حضرت شاعر ما رفتيم نگران . . . ! :1:
tense7en
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
عجب!!!
حالا حاجی صعود هم میکنی یا فقط اول میشی؟
Babak_Totti
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
پيشبيني فصل بعد :
1- اف سي نادري
2- وينينگ ايلون
3- تن سون
4- آ سي ديويد بكام
5- ميمه يونايتد
6- غيره و ذلك
7- غيره و ذلك
8- غيره و ذلك :apophys:
پيشبيني نتايج هفته اول :
Winning Eelev - F.C Naderi
tenseven - AC . David Be
lazio-narenjb - Meyme.utd
M & M - Rapture
تيمهاي بولد، تيمهاي پيروز هستند.
جای ما هم كه خالی:3:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۱
جای ما هم كه خالی:3:
شما تو همون غيره و ذلكي ! :apophys:
در مورد صعود هم بايد ديد ! ممكنه اول كه شدم تو تريبال درگير جنگ بشم يادم بره بازي كواليفيكيشن رو تركيب بچينم ! :img-tomato:
dohol
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۱
شما تو همون غيره و ذلكي ! :apophys:
در مورد صعود هم بايد ديد ! ممكنه اول كه شدم تو تريبال درگير جنگ بشم يادم بره بازي كواليفيكيشن رو تركيب بچينم ! :img-tomato:
دست شما درد نكنه!!!:xp1700:
حالا تيكه بارمون ميكني!؟:D
تو همون بازي اول كه تركوندمت ميفهمي 100كرم ماست جند من كره داره :urgeman:
بماند كه بازيكني خفن به خط مياني اضافه نموده ايم تا در ميانه ميدان برادرا كم نيارن..:nuts:
اين فصل هم همتون زير مايين مخصوصا حاج نادر مرحوم (ره) ارواحنا هدي:boid:
هركي اين بازي رو ببره بدونين كه همون تا اخر فصل صدر جدول ميمونه و قهرمان ميشه :icon23:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
دست شما درد نكنه!!!:xp1700:
حالا تيكه بارمون ميكني!؟:D
تو همون بازي اول كه تركوندمت ميفهمي 100كرم ماست جند من كره داره :urgeman:
بماند كه بازيكني خفن به خط مياني اضافه نموده ايم تا در ميانه ميدان برادرا كم نيارن..:nuts:
اين فصل هم همتون زير مايين مخصوصا حاج نادر مرحوم (ره) ارواحنا هدي:boid:
هركي اين بازي رو ببره بدونين كه همون تا اخر فصل صدر جدول ميمونه و قهرمان ميشه :icon23:
اتق الله
به به جناب دهل نمي دونستم شما سخنگوي حاج ايلون هستي !! :apophys:
اولا اون بازيكن فرميدبل كه خريدي بذار در كوزه آبشو بخور !! :stinker:
ثانيا با حرفت موافقم. هركي اين بازي اولو برد اين فصل صدر جدوله. بولدوزر هاي نادري واسه صاف كردن سلاخ خونه دارن ميان ! :spiteful:
dohol
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
به به جناب دهل نمي دونستم شما سخنگوي حاج ايلون هستي !! :apophys:
اولا اون بازيكن فرميدبل كه خريدي بذار در كوزه آبشو بخور !! :stinker:
ثانيا با حرفت موافقم. هركي اين بازي اولو برد اين فصل صدر جدوله. بولدوزر هاي نادري واسه صاف كردن سلاخ خونه دارن ميان ! :spiteful:
اره...:crazy:
حاجي خودش ميخواست بره سر كوجه نون بكيره به من كفت بجاش سخنان كوبندش رو به حضور شما حجاج مخلص و مفلص اين كروه برسونم:nuts:
تازه كفت كه بكم كه هافبكش مكنيفيسنت هستش نه فورميدبل.. حالا بيا بينيم كي كيو صاف ميكنه..:aggressive: ميدم هرجي نوك تو ترايبال دارم بس فردا بيان تو سلاخ خونه با تبر هاشون ازت بزيرايي كنن :urgeman:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۹
اره...:crazy:
حاجي خودش ميخواست بره سر كوجه نون بكيره به من كفت بجاش سخنان كوبندش رو به حضور شما حجاج مخلص و مفلص اين كروه برسونم:nuts:
تازه كفت كه بكم كه هافبكش مكنيفيسنت هستش نه فورميدبل.. حالا بيا بينيم كي كيو صاف ميكنه..:aggressive: ميدم هرجي نوك تو ترايبال دارم بس فردا بيان تو سلاخ خونه با تبر هاشون ازت بزيرايي كنن :urgeman:
اتق الله
مگه اينكه با تبر ببري ! با فوتبال كه نمي بري !
آخه كدوم هافبك مگنيفيسنت 3.5 ستاره مي گيره ! تنبل خونه شاه عباس باز كردي ؟
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
بله با كمال تاسف و تاثر تركيدين حاج ايلون كبير را در مقابل غيور مردان بسيجي نادري تبريك گفته و ناكامي حاج ايلون در اولين گام به فال نيك عرض مي كنيم و همچنين در همين راستا مفتخر خود به اطلاع عموم رسانده و سربلندي را براي همه حجاج و برادران مسئلت آيا؟
شعار اين فصل نادري : ما رفتيم نگران . . . :1:
Eleven
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
بله با كمال تاسف و تاثر تركيدين حاج ايلون كبير را در مقابل غيور مردان بسيجي نادري تبريك گفته و ناكامي حاج ايلون در اولين گام به فال نيك عرض مي كنيم و همچنين در همين راستا مفتخر خود به اطلاع عموم رسانده و سربلندي را براي همه حجاج و برادران مسئلت آيا؟
شعار اين فصل نادري : ما رفتيم نگران . . . :1:
من هم این سانحه اسف بار رو خدمت تمام حجاج و مخصوصا برادران بسیجی نادری تسلیت عرض مینماییم..:crazy: و به ایشان خاطر نشان میکنیم که آب خوش از گلوتون نمیگزاریم پایین بره و همواره در خواب و بیداری در شب یا روز سعی و تلاش خودمون رو صرف این میکنیم تا با ممارست و همیاری فراوان شما را در بازی برگشت به خاکی بس سیاه بنشانیم.. :mamba:گرچه اطمینان دارم شما با سوتی های فراوان این عنوان صدر جدولی را در روزها و بازی های آتی از دست خواهی داد..:stinker: باز هم بی توجه ننشسته و سعی میکنیم.. با قدرتی مثال زدنی پیش بریم و پرچم دین مبین اسلام را همچنان در پایگاه بسیج سلاخ خونه برافراشته نگاه داریم.. :nuts:
ای کسانی که به Winning ایمان آوردید..:capo: هشیار باشد که پاداش مشوقان یک هفته بلیط مجانی بازی های تیمتان خواهد بود بعلاوه کمک هزینه خرید مسکن.. :pleasantry:و ای کسانی که از راه راست دور شدید و به دشمنان روی آوردید بدانید که جزایی بس سخت و هلناک در انتظار شماست..:diablo:
راست و درست گفت حاج ایلون قهرمان:stinker:
شعار این فصل ما.. تا خون در رگ ماست نادری دشمن ماست
اتق الله
tense7en
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
خدا رحم کنه... این شروع طوفانی نادری امیدوارم دودش تو چشم من یکی نره...
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
خدا رحم کنه... این شروع طوفانی نادری امیدوارم دودش تو چشم من یکی نره...
آتش كه گرفت تر و خشك مي سوزد ! كه فصل قبل بردي هان ؟!! :urgeman: بهترين تركيبتو بچين از حالا اعلام مي كنم مي خوام موتز بيام جلوت !! :vampire:
tense7en
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
جون حاجی کوتاه بیااااااااااااااااااااااا اا :img-tomato:
قبل از بازی با نادری: :1:
بعد از بازی با نادری: :sick:
حاجی این حرف رو که زدی، Form بازی کن هام 3 Level اومد پایین... :wacko:
من بارها عرض کردم، مجددا هم عرض میکنم که کوچیک همه ی بر وبچ با صفای 4.Iv هستم...
به امید یه بازی زیبا و دیدنی.. :good:
Eleven
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
جون حاجی کوتاه بیااااااااااااااااااااااا اا :img-tomato:
قبل از بازی با نادری: :1:
بعد از بازی با نادری: :sick:
حاجی این حرف رو که زدی، Form بازی کن هام 3 Level اومد پایین... :wacko:
من بارها عرض کردم، مجددا هم عرض میکنم که کوچیک همه ی بر وبچ با صفای 4.Iv هستم...
به امید یه بازی زیبا و دیدنی.. :good:
حاجی نترس!!:crazy: مرد باش ! تو میتونی حاجی ! :crazy:
مثه همیشه پوزشو مثه ** به خاک بمال.. :aggressive:واسه ما کلفت بازی در میاره..:girl_devil: شیطونه میگه بزنم پایگاه بسیجش رو نوبل کنما!!!:nuts:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
اين تو بميري ديگه از اون تو بميريا نيست ! من از بدو پيدايش تن سون تا حالا باش موتز نرفتم. اما اين فصل فرق مي كنه. ما ديگه رفتني هستيم. مي ريم دسته 3. حتي اگه به قيمت موتز رفتن بيهوده باشه ! :3:
tense7en
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
حاجی چون اصلا به رفتنت از دسته 4 راضی نیستم سعی میکنم نبازم... آخه کجا میخوای بری؟ میمونی اینجا دور هم کلی خوش میگذره... ;)
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۴۵
9-0 برديم تا نشون بديم آماده ايم. اين بازي رو نادري پيك رفته بود !
خبر بد ! موسكوسو بهترين هافبك وسط نادري به مدت 3 هفته مصدوم شد ! :ouaip::bad:
tense7en
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
بازی های این هفته کاملا یه طرفه بودن به جز بازی بکهام و تیم تازه وارد.
با این اوصاف احتمالا این فصل 4 تیم بالای جدول:
Winning Eeleven
F.C Naderi
tenseven
Meyme.utd
و چهار تیم پایین جدول:
AC . David Be
lazio-narenjb
M & M
Rapture
هستند. بعید میدنم تیم ها تا آخر فصل در این دو گروه جابجایی داشته باشند ولی ممکنه جای سه تا تیم اول خیلی عوض بشه ;)
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۸
صاحب لاتزيو نارنج باغ مي دونيد كيه؟ ميونر ! قبلا تو دسته 3 تيم داشت حالا از بخت بدش افتاده تو گروه ما ! :urgeman: خوش اومدي برادر آماده تركيدن باش !
wantonboy13
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
صاحب لاتزيو نارنج باغ مي دونيد كيه؟ ميونر ! قبلا تو دسته 3 تيم داشت حالا از بخت بدش افتاده تو گروه ما ! :urgeman: خوش اومدي برادر آماده تركيدن باش !
بله... همون تیمی كه نوع باتش تو گروه ما هست و تیمای گروهمون زدن تركوندنش !! :ouaip:
tense7en
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۰
من هم به نوبه ی خودم ورودت رو به سخت ترین گروه دسته ی 3 و 4 تبریک میگم... ;)
Arman_terorist
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
سلام دوستای گلم
واقعا" باید بابت چن وخ نبودن منو ببخشین آخه قبلش كه واسه كنكور نمی تونستم آنلاین شم و تا دیروزم مسافرت بودیم
این هفته هم كه با یه تیم مثه بات مساوی كردیم ولی باید بگم كه دوباره مدافعان تیم دیوید بكام روی اوج قرار گرفتن و مثل دو فصل پیش از این هفته به بعد تیمای بزرگ و له و لورده می كنیم :img-tomato:
می خوام ببینم كی می تونه از خط دفاع من رد شه :blush2:
این هفته كه مساوی كردم با تركیب قدیمیم رفتم تو زمین كه یه تركیب كاملا" دفاعی بود چون وخ واسه چیدن نداشتم
پس خواهشا" منو دسته كم نگیرید :apophys:
منتظر حضور گرمتون توی ورزشگام هستم
:stinker:
Eleven
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۶
سلام دوستای گلم
واقعا" باید بابت چن وخ نبودن منو ببخشین آخه قبلش كه واسه كنكور نمی تونستم آنلاین شم و تا دیروزم مسافرت بودیم
این هفته هم كه با یه تیم مثه بات مساوی كردیم ولی باید بگم كه دوباره مدافعان تیم دیوید بكام روی اوج قرار گرفتن و مثل دو فصل پیش از این هفته به بعد تیمای بزرگ و له و لورده می كنیم :img-tomato:
می خوام ببینم كی می تونه از خط دفاع من رد شه :blush2:
این هفته كه مساوی كردم با تركیب قدیمیم رفتم تو زمین كه یه تركیب كاملا" دفاعی بود چون وخ واسه چیدن نداشتم
پس خواهشا" منو دسته كم نگیرید :apophys:
منتظر حضور گرمتون توی ورزشگام هستم
:stinker:
مالیدی حاجی :stinker:
Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
به به .. به به !
حاج ايلون بالاخره افتخار دادن و برادر تروريست رو به مقام حاج تروريست ترفيع دادند و بنده هم در مراسم عمامه گذاري ايشون ركورد بستن عمامه رو در جهان 2 صدم ثانيه جابجا كردم !
تبارك الله ...
احسنتم
احسنتم
tense7en
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
من واقعا لذت می برم وقتی این فصاحت و بلاغت رو می بینم... :D
Arman_terorist
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
عجیب ترین نتیجه ی هتریك
بچه ها جون مادرتون برید بازی من و میمه رو ببینید
از تعجب شاخ در میارید
5 تا خوردم اما ... من نمی دونم چه گناهی كردم كه این قد هتریك سرم بلا میاره :sick:
برید بازی و نیگا كنید
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
تصحيح مي كنم ! بايد ديد كدام بازيكن اين فصل قادر نيست از دفاع حاج تروريست رد بشه ! :1:
ما هم كه حاج تن سون رو در مراسمي روحاني و ملكوتي در ورزشگاه تن سون تركونديم ! حالا مي خوام ببينم حريف بعدي كيه !؟ :aggressive: لاتزيوي نارنج باغ را تمام نارنجهايش را پوست خواهيم كند، ميمه را قيمه مي كنيم ! ديويد بكام را مي فرستيم ليگ امارات ! اون دو تاي ديگه هم كه تعطيل هستند كل كل نداره ! در دور بگشت ! كرك و پر تن سون را چنان خواهيم ريخت كه از 107 فقط 7 تاش بمونه ! و در آخر در بازي پاياني 11 بازيكن وينينگ ايلون را در ميدان چان له خواهيم كرد كه بنا به اصل 11-11=0 از اين به بعد به وينينگ ايلون بگويند وينينگ زيرو !
در پايان شعار اين فصل نادري را به عرض مي رسانم ! ما رفتيم نگران !:good:
tense7en
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۲
میبینم که ما ترکیدیم و حاج نادر رفت بالا...
سیدفرزان این پیروزی غرور آفرین رو واقعا بهت تبریک میگم و امیدوارم در تمام بازی هات همین طور موفق باشی البته تلاش خودم رو هم میکنم که در ورزشگاه نادری نتیجه رو جبران کنم (هر چند کمی بعید به نظر میاد ;) )
بازی خوبی بود، کملا جوان مردانه و برابر. فقط یه کارت زرد دقیقه 85 داده شد و درصد مالکیت توپ هم 51 به 49 به نفع حاجی بود.
بازیه حاج الون هم بازی ساده ای بود و 6-0 نتیجه ی دور از انتظاری نبود.
بازیه نارنج باغ هم دیدنی بود، هر چند که هنوز با این تیم آشنا نیستیم ولی Rapture تیمی نیست که این فصل حتی 1 امتیاز هم بتونه بگیره.
و اما بازیه جنجالیه هفته، بازی آرمان با میمه...
در نیمه ی اول همه چیز برابر بود ولی در نیمه ی دوم با توجه به استامینای پایین بازی کن های دیوید بکهام، تیم میمه که با میدفیلد Poor و حمله و دفاعی در سطح weak در این بازی حاضر شده بود تونست تیم آرمان رو با 5 گل بدرقه کنه و تمام تلاش های آرمان رو به یاس مبدل کنه. شایان ذکره که حاج آقا الون پیش از برگذاری این بازی ها با ارسال نامه ای به رهبر این تیم این شکست رو پیش بینی کرده بود و فرموده بود که شوروی...... ببخشید، دیوید بکهام خواد باخت.
متن نامه:
" حاجی مالیدی "
امیدواریم باز هم آرمان رو که تازه از نبردی سخت با دیو کنکور به سلامت بازگشته مثل گذشته موفق و تیمش رو در جمع 4 تیم برتر گروه ببینیم.
و من الله توفیق.
Arman_terorist
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
حق با تن سون هست ، اتامینای بازیکنام خیلی پایینه نه بهتره بگم خیلی خیلی پایینه اما بازم نمی باست این طوری ببازم آخه :stinker:
من تحقیر شدم بابا :sick: ولــــی همتون شاهد باشید که هتریک در حقم نامردی کرد
تیم رو می سازم ، :blush2: جزء چارتا تیم میشم
انشالله :1:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
شایان ذکره که حاج آقا الون پیش از برگذاری این بازی ها با ارسال نامه ای به رهبر این تیم این شکست رو پیش بینی کرده بود و فرموده بود که شوروی...... ببخشید، دیوید بکهام خواد باخت.
متن نامه:
" حاجی مالیدی "
من شديدا اين گفته رو از سوي حاج ايلون تكذيب مي كنم و بر عليه اين نسبت دروغ دهندگان از خدا با خبر اعلام جرم مي كنم.
در واقع حاج ايلون فرمودند:
" ماليدي حاجي "
به پستهاي قبل مراجعه شود !
tense7en
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
به به! احسنت به این نکته بینی و ظرافت طبع !!!
تصحیح میکنم:
"مالیدی حاجی"
Eleven
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۲۹
به به! احسنت به این نکته بینی و ظرافت طبع !!!
تصحیح میکنم:
"مالیدی حاجی"
برادرا و حجاج.. این نکته مالیدی تفصیر و توضیح داره که با تغییر دادن جای کلمه حاجی ما معانی عرفانی زیادی از این اصطلاح بدست میاریم.. :nuts:
هم اکنون به دلیل ذیقه وقت بنده این تفصیر رو به جلسات بعدی موکول میکنم..:crazy: تا سر فرست بنشینیم و در مورد این اصطلاح با هم به توافق و نتیجه دلخواه برسیم:drinks:
اتق الله
Arman_terorist
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
دیوید بكهام اسیر استامینای پایین بازیكناش :stinker: البته نارنجباغم همین طور به نظر میاد
نارنج باغ و بكهام در یه ربع آخر بازی متلاشی شدن و در كمتر از یه ربع سه گل دریافت كردن:good:
نارنج باغ كه ضرف 4 دقیقه سه گل خورد :thumbup:
با این تایج ایشالله این فصل میریم دسه 5 یه دور میزنیم بر میگردیم:sick:
tense7en
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۷
خدا نکنه! حالا حالا ها باهات کار داریم...
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
تيم ما از لحاظ ريتينگ خيلي سر تر بود. به نظرم اين نتيجه عادلانه اي نيست. ولي خوب همين كه برديم كافيه.
tense7en
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
به به .... به به هفته آینده قراره دومین شکست سنگینمون رو بپذیریم ... البته پول خوبی به جیب خواهم زد ;)
ورزشگاه 25500 نفریه 107 آماده ی پذیرایی از بروبکس سلاخ خونه است...
حاحی بیبینم چه میکنی ها...
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
به به .... به به هفته آینده قراره دومین شکست سنگینمون رو بپذیریم ... البته پول خوبی به جیب خواهم زد ;)
ورزشگاه 25500 نفریه 107 آماده ی پذیرایی از بروبکس سلاخ خونه است...
حاحی بیبینم چه میکنی ها...
آي حال ميده حاجي ببازه يا مساوي كنه ! :blum:
tense7en
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۴
منم از خدامه که این طور بشه... تلاشم رو هم میکنم ولی خب حاج الونه دیگه...
راستی لوگو/آواتور نو مبارک ;)
Eleven
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
آي حال ميده حاجي ببازه يا مساوي كنه ! :blum:
ما چون همیشه با قدرت پا به میادین خواهیم گزاشت و با مشتانی گره شده و دندان هایی بر هم ساییده مشت محکمی به دهن استکبار جهانی حواهیم زد و میگوییم "مالیدین" :stinker:
حاج سون! :diablo:
خبر داری که واسه سلاخ خونه چندتا ساتور نو خریدم!؟ :urgeman:
حجاج و سادات گروه.. روز یکشنبه همه کله پاچه مهمون منن :drinks:
tense7en
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
حاجی به هر حال از اونجا که همه می دونیم:
"نا امید کیه؟" "دشمن"
برادرای مخلص و همیشه در صحنه ی تنسون تمام تلاششون رو برای حفظ مقام سومی خواهند کرد...
و من الله توفیق.
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
آيا واقعا آيا ؟
Arman_terorist
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
از این هفته به بعد تیمم و از حالت دفاعی در میارم
بزار لا اقل 10 تا می خوریم یكی بزنیم :blush2:
امیدوارم این تغییر جواب بده :1:
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
از این هفته به بعد تیمم و از حالت دفاعی در میارم
بزار لا اقل 10 تا می خوریم یكی بزنیم :blush2:
امیدوارم این تغییر جواب بده :1:
بد جوري جواب مي ده !! :urgeman:
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۱
به به ! به به !
مي بينم كــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه برادران تن سون برادران سلاخ خانه رو سلاخي فرمودند ! تبريك مي گم كه بالاخره اين شاخ خود را در جاهاي ديگر هم استعمال فرموديد !! :1:
در يگ حركت حماسي ديگر دلاور مردان ميمه دو تن از بازيكنان نادري را به .... دادند ! :bad: شايان زكر است كه هر يازده مرد ميمه در زمين خود تركيدند !
حاج تروريست هم به مقام شامخ عدم سقوط مستقيم نائل گرديد. احسنتم. احسنتم ! انگيزه فراواني براي تركاندن اين تيم در هفته بعد پيدا كرديم ! :stinker:
Arman_terorist
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۹
بالاخره بردیم :stinker:
نادری ریز میبینمت :good: جدی نگیر مربی بعد از برد یه كم جو گیر شد :jesors:
حداقل تا چهارم رو بالا میام
خیالتون تخ :good:
Eleven
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
بنده پس از مشاهده نمودن نتیجه بازی به فکر فرو رفتم.. و سوالی بس بی پاسخ در پس ذهن کثیفم بوجود آمد که " آیا واقعا آیا!؟" :fool:
tense7en
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
عجب!!! من خودم واقعا تعجب کردم...!
فکر کنم به دلیل میزبانیم بود که این طور شد... البته امیدوارم این روند ادامه داشته باشه!!! :شکلک خنده شیطانی:
آقا دروغ چرا؟ واقعا خوشحال شدم که بردم... به هر حال حاج الون رو شکست دادن کار هر کسی که نیست!
(حاجی خودمونیما، بازی برگشت نیای تلافی کنیا... ما کوچیکتیم...)
Arman_terorist
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
چن تا خرید آس دیگه داشتم ( البته هنوز بچه هستن و واسه آینده نگری خریدمشون )
ایشالله تا آغاز فص دیگه كه كل دفاعام تمرنی كنن و ترانسفرشون كنم اروپا :blush2: یه 100 تا گیرم بیاد تیم رو اساسی می بندم
به امید اینكه هیچ بازیكن بی بضاعتی از فوتبال عقب نماند :good:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۸
اينم از حاج تروريست.
اما اين هت تريك با مصدوميت پي در پي دهان ما را متبرك نمود. :sad:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۴
مي بينم كه حاج تن سون هم ماليد ! :3:
tense7en
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
ای بابا!
عجب بدبختی داریم ها! این عزیز دل برادر حاج میمه ی گل به گمونم MOTS اومده بود چون همه چیز تنسون بهتر بود حتی درصد مالکیتمون هم بهتر بود... اینجاست که واقعا باید پرسید "آیا واقعا آیا؟"
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
به به ... به به
دوستان مي برند و ما شاديم
در ره قهرماني چون باديم
طبع شعرمان گل كرده بود گفتيم تك بيتي هم حجاج و برادرا رو مستفيض كنيم ! :stinker:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
اين تاپيك رسما تعطيل شده ها !
حاج ايلون كه مي گه گرفتاريم حاج ايلون نمي ذاره بيايم. ميگه واسه قلبت ضرر داره دوم سوم جدول باشي بخواي بري كل كل !
حاج تن سون كه پيداش نيست و حاج تروريست هم خيلي وقته نمي آد.
بابك توتي و محمد يووه هم خدا بيامرزتشون. بقيه گروهم كه اهل اين آبادي نيستن ماشالله !
فقط يه حاج نادره كه اين تاپيكو سرپا نگه داشته. هـــــــــــــــــــــــي ياد كل كلاي قديم بخير.
Eleven
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
اين تاپيك رسما تعطيل شده ها !
حاج ايلون كه مي گه گرفتاريم حاج ايلون نمي ذاره بيايم. ميگه واسه قلبت ضرر داره دوم سوم جدول باشي بخواي بري كل كل !
حاج تن سون كه پيداش نيست و حاج تروريست هم خيلي وقته نمي آد.
بابك توتي و محمد يووه هم خدا بيامرزتشون. بقيه گروهم كه اهل اين آبادي نيستن ماشالله !
فقط يه حاج نادره كه اين تاپيكو سرپا نگه داشته. هـــــــــــــــــــــــي ياد كل كلاي قديم بخير.
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم..
بسم الله الرحمن الرحیم..
ما همچنان برای به خاک مالاندن پوز شما لحظه شماری میکنیم.. و انشالله در آینده ای نچندان دور به این مهم دست خواهیم یافت..:aggressive:
به قول معروف آیا واقعا آیا !؟ :nuts:
حاج نادر !! فقط میدونم که اینو میدونی که میدونم که همه میدونن اونجات پارست :crazy:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۲
حاج نادر !! فقط میدونم که اینو میدونی که میدونم که همه میدونن اونجات پارست :crazy:
اتق الله
پاره بودن سر زانو مده حاجي !
در ضمن نبينم ايناي كه 6 امتياز عقبن بيان اينجا كل كل كننا ! :stinker:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
Meyme.utd - M & M 9 - 0
پيروزي پر گل براي شاخ جديد گروه چهار !
lazio-narenjb - tenseven 2 - 2
مي خواستم بگم حاج تن سون دو فصل ديگه يعني يه فصل بعد از حاج ايلون صعود مي كنه ولي مثل اينكه ماليده !!
AC . David Be - F.C Naderi 2 - 3
چيه چرا اينجوري نگاه مي كنين؟ خوب بردمش ديگه ! حالا چه فرق مي كنه خط حمله ما هنوزم قوي ترين خط حملست. دفاع ما هم هنوز قوي ترين دفاع ( البته با حاج ايلون مساوي شديم.
Rapture - Winning Eelev 0 - 7
حاجي دست وردار نيست ! حاجي ضعيف كشي مي كنه. حاجي چه خبرته ؟ فكر كردي با 6 امتياز اختلاف آيا واقعا آيا؟
tense7en
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۱
فقط میتونم بگم این هتریک هم با ما سر ناسازگاری گذاشته...
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
فقط میتونم بگم این هتریک هم با ما سر ناسازگاری گذاشته...
هت تريك هم ؟ آخي ! مگه تو عشقم شكست خوردي؟ :apophys:
ناراحت نشو عزيز جون. يه خورده اون پولاتو خرج كن بايد تيمتو تغيير بدي.
Eleven
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
Rapture - Winning Eelev 0 - 7
حاجي دست وردار نيست ! حاجي ضعيف كشي مي كنه. حاجي چه خبرته ؟ فكر كردي با 6 امتياز اختلاف آيا واقعا آيا؟
ما ضعیف و قوی حالیمونن نمیشه.. اگه راست میگی زنگ آخر واستا تا بهت بگم یه من ماست چند تن کره داره.. مید.نم چیکار کنم..:stinker:
ما اخیرا تمرین تیم رو تغییر دادیم و روی پاسکاری بچه ها داریم کار میکنیم.. طی این تغییر مربی تیم از مدیریت که اینجانب باشم سوالی پرسید که بنده با شیوایی بیان و فصاحت کلام جوابش رو دادم.. :crazy:
مربی: "جناب ریسس؟"
ریاست محترم تیم:"بنال!!"
مربی:"آیا واقعا آیا؟"
ریاست محترم:" بله، و حتی بیشتر" :crazy:
این اتفاقی بود که بین من و مربی رخ داد.. البته بنده مربی رو بجای .... هم حساب نمی کنم..:1: ولی باید دهان مستکبرین و مستبدان و استعمارگران رو میبستم.. :nuts:
حقی که ایران همیشه با وجود افراد مهمی چون بنده پایدار میماند :stinker:
اتق الله
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
مي بينم كــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه
قهرمان شديم رفت ! اونم با 12 برد متوالي و اختلاف 9 امتياز با حاج ايلون ! مي بينم كه هيچ كدام از حجاج و برادران در مقايل نادري عددي نيستند !:dirol:
ما مي رويم براي 14 پيروزي متوالــــــــــــــــــــ ـــــــــــــي ! :hi::yess:
tense7en
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
مي بينم كــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه
سوم شديم حاج نادر رفت !
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــرو، تو هم مثل JuvBushehr نمیتونی دووم بیــــــــــاری... نرو!
تو هم مثل حاج الون آخرش کم میــــــــــاری، نرو!
حاج نادر، بری دلمون برات تنگ میشه ها! دسته 4 گروه 4 هم دیگه صفایی نداره! الآن تو بری، فصل بعد هم من برم ;) دیگه حاج الون و بقیه بچه های گروه حسابی تنها میشنا... ولی بذار ببینم چی کار میتونم بکنم، شاید فصل بعد هم موندم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
اگر بار گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــراااااااااااااااااااااا نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــن . . . .
wantonboy13
دوشنبه ۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
یه خبر بمب براتون دارم...
تیم اف سی نادری به گروه مرگ دسته 3 پیوست !!
دسته 3 گروه 8... به این گروه خوف خوش اومدی فرزان جان !! :give_rose:
برات آرزوی صبر می كنم... :icon_clown:
Arman_terorist
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
بچه ها ما هم رفتیم
البته از اون ور
یه مدت دسته 5 باشم بد نیس
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
یه خبر بمب براتون دارم...
تیم اف سی نادری به گروه مرگ دسته 3 پیوست !!
دسته 3 گروه 8... به این گروه خوف خوش اومدی فرزان جان !! :give_rose:
برات آرزوی صبر می كنم... :icon_clown:
مگه دسته چهار كه بوديم توي سخت ترين گروه نبوديم؟
ما را ز سر بريده مي ترساني ؟
از حالا منو جز 4 تاي اول حساب كنيد علي الحساب تا بعد بهتون بگم نادري يعني چه !!
Babak_Totti
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۲
بچه ها ما هم رفتیم
البته از اون ور
یه مدت دسته 5 باشم بد نیس
آره برای ما كه بد نبود امروز بهترین خرید تاریخ باشگاهمون رو انجام دادم...
ورزشگاه هم در نظر دارم بكنم 50.000 نفری...
كلا بد نبود...با 42 امتیاز قهرمان شدیم:new_russian:
از 10 تا گلزن برتر 9 تاش مال من بود:biggrin:
Babak_Totti
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۴
به فرزان ه مبابت قهرمانی تبریک میگم...
منم افتادم دسته هار گروه 50...ایشالا اینجا هم اول میشیم و میریم دسته 3...:3:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
به فرزان ه مبابت قهرمانی تبریک میگم...
منم افتادم دسته هار گروه 50...ایشالا اینجا هم اول میشیم و میریم دسته 3...:3:
به به ! حاج بابك الان ذكر خيرت بود ! البته توي دسته 3 گروه 8 . گروهت چطوره؟ آسونه؟ اميدوارم هرچه زودتر دسته 3 ببينيمت.
آقا ما نيستيم اين تاپيكو فعال نگه داريدا ! نذاريد من رفتم اين تاپيك به خاطره ها بپيونده. حاج ايلون هم كه كلا اينجا رو بي خيال شده. رفته تو تريبال وارز افتاده تو بخت FEMA !
dirtyworm
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
سلام دوستان قديمي اميدوارم خوب باشين حاج نادر تبريك ميگم اومدي بالا اميدوارم بتوني خوب كار كني تو گروهت ما كه گروهمون اين فصل وحشتناك شده
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
سلام دوستان قديمي اميدوارم خوب باشين حاج نادر تبريك ميگم اومدي بالا اميدوارم بتوني خوب كار كني تو گروهت ما كه گروهمون اين فصل وحشتناك شده
مرسي. به قول رفيقمون. گروه هرچي وحشتناك تر حالش بيشتر ! اميدوارم بازم بتوني توي رده هاي بالاي جدول باشي.
Babak_Totti
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
به به ! حاج بابك الان ذكر خيرت بود ! البته توي دسته 3 گروه 8 . گروهت چطوره؟ آسونه؟ اميدوارم هرچه زودتر دسته 3 ببينيمت.
آقا ما نيستيم اين تاپيكو فعال نگه داريدا ! نذاريد من رفتم اين تاپيك به خاطره ها بپيونده. حاج ايلون هم كه كلا اينجا رو بي خيال شده. رفته تو تريبال وارز افتاده تو بخت FEMA !
قربونت فرزان جون...
گروه آسونیه و شاید اصلا هر 14 بازی رو بردم...حتما فصل بعد میخوام برم دسته سه...
خیلی این رفتن به دسته 5 بهم كمك كرد...
ایشالا تو هم موفق باشی توی دسته سه.:rofl:
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۱۲
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
tense7en
دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
دیگه با رفتن حاج الون و حاج نادر، دل و دماغ پست زدن ندارم...
alirezafa
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
چرا ما که هستیم
رضا
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
خب سلام به دوستان.
اگه التید ایندفعه رو راست گفته باشه فصل بعد رو در گروه شما توپ میزنم:3:
فقط خواهشا به جوونیم رحم كنین:3:
Arman_terorist
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
واي سلام بچه ها
اينجا چرا اين طوري شده ؟ :sad::sad::sad:
يادش به خير يه زمان اينجا سرحال ترين گروه بود :sad:
چرا اينطوري شده اين ليگ ؟؟؟
دلم واسه همتون تنگ شده
رفتن به دسته 5 به منم خيلي كمك كردش ، راستش تيمم پيشرفتش خيلي بالا رفت نسبت به اون دسته بودم
يادتونه چه دفاع شاخي داشتم ؟:apophys:
خيلي چاكريم:wink::wink::wink:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.