PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه چهار

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۶
دسته 4 گروه 4

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۵
بروبچ ما هم اومديم ! :4:

Don Bandini
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
ما هم اومده بودیم! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

معرفی كنید بقیه هم بشناسن دیگه...

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
ما هم اومده بودیم! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

معرفی كنید بقیه هم بشناسن دیگه...

من همون سر فرزان ليتون تو پارس فوتبالم !;)
نام تيم نادري امامزاده
دسته چهار گروه چهار رده ي چهارم !

LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۴
من همون سر فرزان ليتون تو پارس فوتبالم !;)
نام تيم نادري امامزاده
دسته چهار گروه چهار رده ي چهارم !

سلام فرزان جون
خیلی مخلصیم :D

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
سلام فرزان جون
خیلی مخلصیم :D

ما بيشتر !

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۸
اينم جدول گروه ما !
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

اينم بازي هاي امروز و بازي هاي باقي مونده.

شانس قهرماني وينينگ ايلون و ورد فوتبال از همه بيشتره.
اما ايلون اگه اين هفته منو ببره با توجه به بازي هاي آسون دو هفته بعد مي تونه خودشو قهرمان بدونه.
ورد فوتبال اين هفته يه بازي بسيار سخت با تيم يوونتوس بوشهر داره كه اگه ببره تمام اميدش به منه كه ايلون رو ببرم تا اون قهرمان بشه ! بازي هاي دو هفته بعد ورد فوتبالم آسونه.
يوونتوس بوشهر براي قهرماني شانس داره اما خيلي ضعيف. بيشتر اميدواره كه اين هفته ورد فوتبال رو ببره و به رده دوم جدول بياد. هفته آخرم با من بازي داره. ايلون خيلي دلش مي خواد يوونتوس دوم بشه ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اما من ! چهارم شدنم صد در صده ! اما اگه ايلون رو اين هفته ببرم ! هفته آخرم يوونتوسو و شانس بيارم كار به گل شماري نكشه ! تازه مي شم سوم ! خيلي كار سختي در پيش دارم.

گران پاراديزو يك ماهي هست كه بلا صاحب مونده و احتمال زياد جاشو به مي ده به جيپسي من.

جيپسي من از دسته 3 اومده. تيم خوبيه اين فصل يه مساوي از ما گرفت ولي بازي برگشت تركوندمش ! [Only Registered And Activated Users Can See Links] احتمال زياد جاي گران پاراديزو رو مي گيره چون بازياش از پاراديزو آسون تره.

تيم بابك خودمون بولز اف سي كه معرف حضور هست ؟ فصل و خوب شروع كرد بولز اف سي از منم مساوي گرفت اما يه هو افتاد رو دور باختن ! وسطاي فصلم تيمشو كاملا عوض كرد يعني هرچي داشت فروخت بازيكناي جديد خريد. اگه اين هفته بتونه گران پاراديزو رو شكست بده مي تونه اميدوار باشه كه به رده ششم بياد و فصل بعد تو جام حذفي شركت كنه.

و بالاخره ضعيف ترين تيم گروه كه همه تيما سر گل زدن به اين تيم مسابقه دارن ! صاحبشم ديد تيمش ضعيفه ولش كرد به امون خدا الان يك ماهو خورده اي هست سر بهش نمي زنه.

در پايان اگه دقت كنيد، اين هفت، هفته مرگه ! تيماي بالاي جدول با هم و تيماي پايين جدول با هم مي جنگن كه تكليف رده بندي گروه تا حدود زيادي مشخص بشه !

Gipsyman66
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
سلام به همه منم اومدم.ممنونم از همه بچه ها كه ایییییییین همه از من تعریف كردن

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۶
سلام به همه منم اومدم.ممنونم از همه بچه ها كه ایییییییین همه از من تعریف كردن

سلام جيپسي من !
خوش اومدي ! پيشاپيش مقام پنجم رو به شما تبريك مي گم !

Eleven
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۵
یا الله
سلام العلیکم
ما هم از اینکه در میان این مومنان فوتفال دوست هستیم احساس خوبی داریم :d
امیدوارم که خداوند همه ما را به راه راست هدایت بکند :)

dirtyworm
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۷
سلام منم اومدم ولي چجوري راستي اگه نميشناسيد من يونتوس بوشهرم

dirtyworm
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۸
ولي خداوكيلي خيلي من بد شانسم نميدونم ديگه چيكار كنم با اين مصدومام بايد ميباختم!!!!!!

Babak_Totti
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
ما هم آمدیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

3-0 گرند پردیسو رو بردم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۶
به جدول دقت نكرده بودم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ورلد فوتبال اومد صدر.
و اینچنین قهرمان را سر فرزان مشخص كرد. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من اگه از اول فصل این بازیكنا رو داشتم چهارم كمتر نمیشدم.
الان رفتم آنالیز كردم فقط به نادری و الون می باختم.

حالا هفته دیگه میخوام نادری رو توی زمین خودش بزنم.بشینید و نگاه كنید. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
حتا اگر دقت كرده باشید من 3-1 جلو بودم از ورلدفوتبال كه با نامردی 4-3 باختم. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
واقعا كی فكرشو میكرد ورلدفوتبال قهرمان بشه؟
بعد از پارسال كه من باهاش رقابت داشتم سر هشتمی. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۰

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
یا الله
سلام العلیکم
ما هم از اینکه در میان این مومنان فوتفال دوست هستیم احساس خوبی داریم :d
امیدوارم که خداوند همه ما را به راه راست هدایت بکند :)

عليكم السلام حاج ايلون عزيز !
خوش آمدي. مي بينم كه قهرماني موقتا پريد !

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
و اما ضمن تشكر از بابك عزيز كه زحمت كشيده نيايج و جدولو گذاشته ! به تحليل بازي مي پردازيم.
اما قبل از اون به بابك از بولز اف سي و درتي ورم از يوونتوس خوش آمد مي گم.
اما گزارش تحليلي بازي ها :
تيم جيپسي من در يك بازي يك طرفه تيم اف سي باير مونيخ دو رو شكست داد. باير مونيخ كه حرفش گفتن نداره. فقط خوش به حال اون تيمي كه روز آخر كارش به گل شماري كشيده باشه اون وقت با اين تيم بازي داشته باشه. اما جيپسي من تيم خوبيه ! من دقت كردم ديدم الان قهرماني كاملا بستگي به بازياي جيپسي داره ! چون هفته بعد با ورد فوتبال و ايلون بازي داره ! بهتون توصيه مي كنم اين تيمو دست كم نگيريد ! به جيپسي منم توصيه دوستانه مي كنم براي حفظ موقعيتش و اينكه لوز بهش نرسه هم كه شده سعي كنه معادلات صدر جدول رو با گرفتن امتياز به هم بزنه !

اما جنگ يوونتوس و ورد فوتبال به نفع ورد فوتبال تموم شد ! يوونتوس زماني يادش اومد گل بزنه كه ديگه خيلي دير شده بود ! و اين باخت باعث شد يووه حتي رده دوم جدولو هم از دست بده و حالا گير نادري امامزاده افتاده بايد واسه مقام سومي هم با ما در بيفته ! امين خان رونالدينيو ! مي مردي يه گل بيشتر بزني يا يكي كمتر بخوري تا الان من دوم باشم !! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اما برد بولز مقابل گران پاراديزو دور از انتظار نبود ! اين گران پاراديزو تيم خوبي بود. اما خوب الان بدون صاحب شده و داره يكي بعد از ديگري باخت مياره و الان كه رده پنجم رو داد به جيپسي فكر كنم هفته آخرم رده ششم رو بده به بولز چون بولز هفته آخر شانس پيروزي داره ولي گران دو هفته آينده هيچ امتيازي نخواهد گرفت ! اما بولز اگه از ما امتياز بگيره مي تونه جيپسي منو بگيره واگر كارش به گل شماري بكشه هم خوش به حالشه چون هفته آخر با بايرن بازي داره !

اما بازي عجيب اين هفته بازي نادري و ايلون بود كه نا باورانه ايلون از ما باخت و صدرجدول رو به ورد فوتبال واگذار كرد ! ما خوب واسه اينكه بتونيم به رده سوم بيايم مجبور بوديم فقط ببريم ! از اين بعد هم بايد فقط ببريم چون بعيد مي دونم تو گل شماري به يوونتوس برسم ! واسه همين بولز و ييوه منتظر ارتش نادري در هفته هاي پاياني باشن ! [Only Registered And Activated Users Can See Links] اما ايلون هم بايد دو بازي باقيمانده رو ببره و دلش رو به اين خوش كنه كه ورد فوتبال امتياز بده تا ايلون به صدر برگرده ! ولي خوشم مياد كه هركي كه قهرمان شه من يه دور بردمش ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

خوب دوستان اگه نظري پيشنهادي، انتقادي چيزي دارين در مورد اين گزارش تحليلي بگين ! اگه نه پيشنهاد مي كنم هركي تحليل خودشو از بازي بگه تا محتواي فني اين تاپيك بره بالا !

موفق باشيد و يك بار ديگه به همه خوش آمد مي گم. فقط جاي امين رونالدينيو از وردفوتبال خاليه ! بابا رفتي صدرجدول تحويل بگير ( ناسلامتي من فرستادمت صدر جدول ! [Only Registered And Activated Users Can See Links] )

Babak_Totti
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۰
فرزان جان خیلی كامل گفتی...

Babak_Totti
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۴۸
گیپسی من(به قول فرزان جیپسی من) - اف سی بایرن مونیخ 2006

خوب این بازی كه كاملا مشخص بود گیپسی من می بره فقط معلوم نبود چند تا گل بزنه كه 6 تا زد.واقعا گیپسی من تیم خیلی خوبیه.یعنی در حد دسته چهاره.و خیلی هم غیر قابل پیش بینی...
میانه ی خوبی داره كه اگر درست استفاده بكنه نتایج بهتری هم میگیره.

یوونتوس بوشهر - ورلد فوتبال

خوب یووه شاید ستاره هاش بیشتر باشن و هر بازیكنش حد اقل سه و نیم ستاره بگیره و تی اس آی بازیكناش اغلب بالای 1500 باشه ولی باید توجه كرد كه میانه خیلی توی هت تریك تاثیر گذاره.و سنترال اتك ورلد فوتبال بهتر از گیپسی بود.به هر حال میشه پیش بینی كرد كه ورلد فوتبال قهرمان این فصل میشه و این در حالیه كه ورلدفوتبال پارسال ششم شد.خوب قشنگیای فوتبال همینه دیگه.
خوب آرزوی موفقیت برای ورلدفوتبال دارم.

بــــــــــــــــوووووووو لز اف ســـــــی [Only Registered And Activated Users Can See Links] - گران پاردیسو

خوب همتون انتظار داشتید كه ببرم اینو می دونستم.با این برد هواداران تیم delirious شدن [Only Registered And Activated Users Can See Links] و این خوبه چون هفته ی دیگه كه یه مساوی و یا حتا برد از نادری [Only Registered And Activated Users Can See Links] گرفتیم میشن:high on life و برای بازی با بایرن مونیخ تماشاچی خوبی میاد و پول خوبی به جیب میزنم.
من تیمم رو چند هفته پیش به طور كامل عوض كردم كه مثل اینكه جواب داده.البته من روی فصل 13 حساب ویژه ای باز كردم چون با تمرین دروازه بان تا اون موقع 20-25 میلیارد گیرم میاد.گرچه چشم به جوانان هم دارم.

نادری امامزاده - وینینگ ایلون

خوب در كمال ناباوری و بحت همه 3-0 نادری برد تا سر فرزان لیتون قهرمان رو تعیین كنه.نادری تیم خوبیه ولی یادش باه با ما 1-1 مساوی كرده ها. [Only Registered And Activated Users Can See Links] بازم اینجا سنترال اتك بحثش پیش میاد كه نادری بهتر بوده.به نظرم میاد آلن اكسلنت یا فرمیدیبل باشه...یا شاید هم اوت استندینگ...

به هر حال من كه میگم ورلد فوتبال قهرمان میشه...

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۲
تحلیل هاتون واقعا عالیه! تبریك میگم...
من خیر سرم همش دارم تو لیگ برتر تحلیل می نویسم ، اما كو گوش شنوا؟! لیگ برتری های تنبل!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۷
ولی حال میكنی فعال ترین بخش انجمن همینجاست؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۱۵
یكی به امین بگه بیاد.

صدر نشین منتظریم صدر نشین منتظریم... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

dirtyworm
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
من اگه این بازی 3تا مصدوم نداشتم حتما میبردم دوتا از دفاعهام مصدوم بود برای همین اینقدر گل خوردم ولی در هر صورت برد ورلد رو تبریك میگم خلاصه اینم فوتبال دیگه
ولی فرزان جون یه صوتی گنده كه دادی این بود كه گفتی اگه ورلد یه گل بیشتر میزد دوم بودی من كه فكر دومی رو از سرم بیرون كردم تو چی میگی دیگه

Eleven
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۵
خوب, حقیقت امر این بود که خداوند شخصیت قهرمانی را در ما نمیدید و به ما اینتور رسوند که :(ای خاک بر سرت بنده حقیر فوتفال نا بلد , اگه نرمال بازی کرده بودی , حالا یه همچین وضعی نداشتی )

البته بچه های (سوپر مخلص ) الون همیشه با خلوص نیت برای تیمشان ایثارگری کردند و ما هم هیچوقت این از خود گذشتگی انها را فراموش نمیکنیم و برای جبران زحمات این بسیجیان یک دست(چفیه) اعلای ابریشمی و مهر جانماز با عطر (مرقد امام)با نون اضافه و برای جبران زحمات این سنگربانانبی کفش پا پتی قول داده ایم که نفری یک کفش WORLD CUP , که البته میدونم در شان بالای یک بسیجی جان در کف نیست ولی خوب چاره چیست ما بیشتر از این مایه تیله نداشتیم و ان شاالله با شرکت کردن در انتخابات اینده دستمان بیشتر از پیش به بیت المال باز خواهد بود , هدیه میدهیم که برن حال کنند. :D
نا گفته نماند در جواب ان دوست عزیز و همشهری ما که در زمن خوشامد گویی و اینکه اصلا ایشن ما را به اینجا معرفی کرده اند که پس از این ما ما خیلی حال میکنیم با انها کل کل کنیم, (ببخشید منظورم : هدایت کردن به راه راست و امر به معروف بود) باید در جواب ایشان بگویم که ; Hecker یکی از بسیجیان بی ادعا و مخلص الون به ما التماس میکرد و میگفت : با گریه و ریشی خیس شده از اشک((حاجی .. حاجی.. تو رو خدا .. تو رو به روح پاک Kerman Mortiz که الان 3 هفته است که مسدوم و توی کما به سر میبره .. بزار ما اینا رو بترکوونیم ) ملی من بهش گفتم : (نباید یادت بره که تو کی هستی و چه نیتی داری.. پس مواظب حرف زدنت باش ) و اون رو مثله دوست دخترم( خیلی ببخشید منظورم: یکی از خواهران توی پایگاه بود ) توی بغل گرفتم و ارومش کردم .
و فعلا کلام اخر اینکه: ( بسیجیان نمی میرند):D
اتق الله ( بترسید از خدا)

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
من اگه این بازی 3تا مصدوم نداشتم حتما میبردم دوتا از دفاعهام مصدوم بود برای همین اینقدر گل خوردم ولی در هر صورت برد ورلد رو تبریك میگم خلاصه اینم فوتبال دیگه
ولی فرزان جون یه صوتی گنده كه دادی این بود كه گفتی اگه ورلد یه گل بیشتر میزد دوم بودی من كه فكر دومی رو از سرم بیرون كردم تو چی میگی دیگه

منطورم سومي بوده ! اشتباه چاپي بود شما ببخش !! :D

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
خوب, حقیقت امر این بود که خداوند شخصیت قهرمانی را در ما نمیدید و به ما اینتور رسوند که :(ای خاک بر سرت بنده حقیر فوتفال نا بلد , اگه نرمال بازی کرده بودی , حالا یه همچین وضعی نداشتی )

البته بچه های (سوپر مخلص ) الون همیشه با خلوص نیت برای تیمشان ایثارگری کردند و ما هم هیچوقت این از خود گذشتگی انها را فراموش نمیکنیم و برای جبران زحمات این بسیجیان یک دست(چفیه) اعلای ابریشمی و مهر جانماز با عطر (مرقد امام)با نون اضافه و برای جبران زحمات این سنگربانانبی کفش پا پتی قول داده ایم که نفری یک کفش WORLD CUP , که البته میدونم در شان بالای یک بسیجی جان در کف نیست ولی خوب چاره چیست ما بیشتر از این مایه تیله نداشتیم و ان شاالله با شرکت کردن در انتخابات اینده دستمان بیشتر از پیش به بیت المال باز خواهد بود , هدیه میدهیم که برن حال کنند. :D
نا گفته نماند در جواب ان دوست عزیز و همشهری ما که در زمن خوشامد گویی و اینکه اصلا ایشن ما را به اینجا معرفی کرده اند که پس از این ما ما خیلی حال میکنیم با انها کل کل کنیم, (ببخشید منظورم : هدایت کردن به راه راست و امر به معروف بود) باید در جواب ایشان بگویم که ; Hecker یکی از بسیجیان بی ادعا و مخلص الون به ما التماس میکرد و میگفت : با گریه و ریشی خیس شده از اشک((حاجی .. حاجی.. تو رو خدا .. تو رو به روح پاک Kerman Mortiz که الان 3 هفته است که مسدوم و توی کما به سر میبره .. بزار ما اینا رو بترکوونیم ) ملی من بهش گفتم : (نباید یادت بره که تو کی هستی و چه نیتی داری.. پس مواظب حرف زدنت باش ) و اون رو مثله دوست دخترم( خیلی ببخشید منظورم: یکی از خواهران توی پایگاه بود ) توی بغل گرفتم و ارومش کردم .
و فعلا کلام اخر اینکه: ( بسیجیان نمی میرند):D
اتق الله ( بترسید از خدا)

بابا حاج آقا التماس دعا ! واقعا از تحليلتون نور ايمان مي باره ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ما كه اون قدرها ايمان قوي نداريم درك كنيم اين مسائل رو ! ولي اينجور كه فهميدم مصلحت اسلام ايجاب مي كنه شما تو دسته 4 بموني !

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۵
نادری امامزاده - وینینگ ایلون

خوب در كمال ناباوری و بحت همه 3-0 نادری برد تا سر فرزان لیتون قهرمان رو تعیین كنه.نادری تیم خوبیه ولی یادش باه با ما 1-1 مساوی كرده ها. [Only Registered And Activated Users Can See Links] بازم اینجا سنترال اتك بحثش پیش میاد كه نادری بهتر بوده.به نظرم میاد آلن اكسلنت یا فرمیدیبل باشه...یا شاید هم اوت استندینگ...

ماااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

بابا اين بدبخت ساليد بيشتر نيست ! منتها غيرتيه خيليم جوشي ! بچه استرالياست عينهو كانگرو تو زمين مي دوه !
ريتينگ دفاع وسط منم به خاطر اين تنها نيست به خاطر تغيير سيستميه كه دادم و با دو مهاجم بازي مي كنم و وينگراي رو به وسط ! البته اين فقط يكي از تاكتيكامه گول نخوريد ! [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

LA-soshiant
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۰
فرزان این شكلكا رو از كجا میاری ؟ :confused:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
فرزان این شكلكا رو از كجا میاری ؟ :confused:

با برنامه Quick Smile [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Gipsyman66
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۸
انشا’ الله

Eleven
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۴
ما محتاجیم به دعا مومن :d
ما همواره زمین خورده تمامی برادرهای دسته واقعا نورانی و همینطور برادرای روحانی 4 هستیم .
در مورد موندنم هم من چون که رفتم پیش یکی از مراجع بسیار فقید هتریک استخاره کردم خوب نیامد گفتم صلاح نیست من از این گروه بسیار دوست داشتنی دل بکنم.

اتق الله (بترسید از خدا)

Eleven
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
برادرا من خیلی به شما فوتفال دوستان مخلص دل بستم نمیتونم از اینجا دل بکنم :d

Eleven
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
Who is the headquarter here ?:confused:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
برادرا من خیلی به شما فوتفال دوستان مخلص دل بستم نمیتونم از اینجا دل بکنم :d

اي ول مومن پس از خود گذشتگي كن فصل بعد نادري مي خواد بره دسته 3 !

Eleven
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۲
من هیچ تمرینی بجز ایثارگری به بسیجیهای مخلص تیمم نمیدم
اگه توجه کنید و چشم دلتون رو باز کنید میفهمید که skill انها در ایثار گری Divine هست :D

اتق الله

Babak_Totti
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۲
آقا همه كه اینجا میاید با پیغام خصوصی تیتر بدید بذارم تو روزنامه.

LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
می بینم كه تاپیك های دسته ی 4 از همه ی دسته ها فعال ترن . :crazy:

ای ول امیدوارم تا آخرش همینطوری پیش بریم . :apophys:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۷
آره فعاليم.
به شرطي كه اين فعاليت به سمت پست هاي مفيد يره نه بحثاي حاشيه اي ! دسته چهاريا به بحثاي فني نياز دارن.

Alvand
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۰

سلام بابك . من توی دسته ی 3 ام , ببینم كاره روزنامه ها به كجا رسید ؟

Eleven
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۳
آره فعاليم.
به شرطي كه اين فعاليت به سمت پست هاي مفيد يره نه بحثاي حاشيه اي ! دسته چهاريا به بحثاي فني نياز دارن.

بسمه تعالی
سلام برادر
امیدوارم نماز روزه هاتون مقبول درگاه حق تعالی قرار گرفته باشه.
منظورتون از بحث فنی چی هست ؟ :confused:
ای بنده خدا ما بجز بحث های ((((امر به معروف و نهی منکر )))))چه بحثی میتونیم بکنیم ؟
فوتفال را ما برای رسیدن به کمال و اهداف والای روحانیت انجام باید بدهیم.

من می خواستم این مژده رو به برادرای (طلبه ) بدهم که اگه بیان به فوتفال رو بیارن نفری یک عدد ماکسیما می دهیم . :thumbs_up:
من از تمام شما برادرا میخوام که برای ترویج فرهنگ فوتفال بازی در این مهم ما را یاری کنند .

در پایان :
دستا بالا
خدایاوندا ا ما را برای فصل بعد به صدر جدول برسان . الهی امین :tuffgong:
خدایاوندا به ما قدرت عطا فرما که در راه نورانی ترویج فرهنگ فوتفال برادرای طلبه را به میادین فوتفال بیاوریم. الهی امین :tuffgong:
خدایاوندا ما را در راه تاسیس یک پایگاه مقاومت بسیج در هتریک یاری فرما . الهی امین :tuffgong:

اتق الله

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۵
ضمن تشكر از حاج آقا ايلون ! منظورم از بحث فني همه اون مباحثي هست كه من و شما براي ارتقا سطح باشگاهمون و ارائه بازي هاي بهتر به اون احتياج داريم. مثال عملي هم ان شاءااله در پايان فصل خدمتتون ميارم كه متوجه باشيد چطوري مي شه بحث فني كرد !
در كل به هر حال هت تريك هم مثه هر رقابت ديگه بدون فكر و استراتژي پيش نمي ره.

Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۵۵

از گروه های دیگه هم می ذاری یا نه؟

LionelMessi
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۵
سلام دوستان منم اومد
فکر کنم غیر از سر فرزان کسی مو با این ای دی نشناسه
به هر حال من ورلد فوتبال هستم
امیدوارم لحظات خوبی را کنار هم داشته باشیم
(( یا علی ))

LionelMessi
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
دوستان چند تا موضوع هست که گفتم بگم سوئ تفاهم ها رفع بشه
1- سر فرزان میومد می گفت که حالا که قهرمان شدی دیگه تحویل نمیگیری
اولا باید بگم که من هنوز قهرمان نیستم و دو بازی دیگه دارم و بعد از اون دو بازی قهرمان مشخص میشه
بعدم من فکر کنم جزو نفرات اول بودم که اومدم تو اینجا ولی به خاطر مشکلی که تو ای دیم بود و امروز به دست ادمین حل شد یه ذره دیر اومدم
2- از همه دوستانی که از من تعریف کردن یا بهم تبریک گفتن ( با اینکه هنوز قهرمان نیستم ) تشکر می کنم
3- مثل اینکه آقای با بک توتی خیلی از بالا بودن م نتو جدول ناراحتن که من عذر خواهی می کنم و اگر می گن من با نامردی بازی را جلوشون بردم یه بار دیگم عذر خواهی میکنم ولی باید بگم که من به تیمم اطمینان داشتم و دلیل اینکه اونطور جلو افتادن روحیه بد تیمیم بود
4- اینم باید بگم که من خودمم فکر نمیکردم اینجای جدول باشم یعنی حداکثر فکر می کردم 3 بشم و خودمم نیم فصل اول یه ذره شکه شدم ولی نیم فصل دوم و این اواخر دیگه عادت کردم
در حالی که باید به تیمهای الون و نادری هم تبریک بگم تیمهای خیلی خوبی را تونستن ببندن و مطمئن باشید ازشون بیشتر میشنوید و از من خیلی قوی ترن
( یا علی )

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۳
سلام دوستان منم اومد
فکر کنم غیر از سر فرزان کسی مو با این ای دی نشناسه
به هر حال من ورلد فوتبال هستم
امیدوارم لحظات خوبی را کنار هم داشته باشیم
(( یا علی ))

سلام امين خان خوش اومدي !
من يكي فكر نمي كردم كه اول فصل اينجا باشي ! حالا هم فقط مونده جيپسي من رخصت بده تا قهرمان بشي ! بازي آخرتم فكر كنم كه با پاراديزو بود كه راحت مي بري. بهت تبريك مي گم. در حالي كه هريك از ما داشتيم اول فصل واسه قهرماني كر كري مي خونديم اين ورد فوتبال بود كه بي سر وصدا كار مي كرد و حالا مدعي اول قهرمانيه.
راستي در مورد اون حرفم هم من فقط قصدم اين بود كه جو گيرت كنم زودتر بياي قصد ديگه اي نداشتم :urgeman:

راستي در پايان فصل اگه وقتم اجازه بده، مي خوام چند تا از بازي ها رو آناليز كنم. البته اگه حجم كار زياد بشه شايد به صورت PDF يا Word گذاشتم واسه دانلود. شما هم اگه وقتشو داريد همكاري كنيد.

راستي بد نيست بعد بازياي هر هفته يه آمار هم بديم. مثلا بهترين تيم، بهترين خطوط دفاع، وسط و حمله از لحاظ ريتينگ، بهترين گلزن و تيم منتخب هفته، پر ستاره ترين تيم و ...

خوب پس نظر بديد بگيد بهترين تيم اين هفته كدوم تيم بود: من بين نادري، جيپسي من و بولز اف سي و ورد فوتبال انتخابم ورد فوتبال هست.
راستي اون سايته كه تيم منتخب هفته رو مي داد شما بلد نيستيد؟

Babak_Totti
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۱۴
دوستان چند تا موضوع هست که گفتم بگم سوئ تفاهم ها رفع بشه
1- سر فرزان میومد می گفت که حالا که قهرمان شدی دیگه تحویل نمیگیری
اولا باید بگم که من هنوز قهرمان نیستم و دو بازی دیگه دارم و بعد از اون دو بازی قهرمان مشخص میشه
بعدم من فکر کنم جزو نفرات اول بودم که اومدم تو اینجا ولی به خاطر مشکلی که تو ای دیم بود و امروز به دست ادمین حل شد یه ذره دیر اومدم
2- از همه دوستانی که از من تعریف کردن یا بهم تبریک گفتن ( با اینکه هنوز قهرمان نیستم ) تشکر می کنم
3- مثل اینکه آقای با بک توتی خیلی از بالا بودن م نتو جدول ناراحتن که من عذر خواهی می کنم و اگر می گن من با نامردی بازی را جلوشون بردم یه بار دیگم عذر خواهی میکنم ولی باید بگم که من به تیمم اطمینان داشتم و دلیل اینکه اونطور جلو افتادن روحیه بد تیمیم بود
4- اینم باید بگم که من خودمم فکر نمیکردم اینجای جدول باشم یعنی حداکثر فکر می کردم 3 بشم و خودمم نیم فصل اول یه ذره شکه شدم ولی نیم فصل دوم و این اواخر دیگه عادت کردم
در حالی که باید به تیمهای الون و نادری هم تبریک بگم تیمهای خیلی خوبی را تونستن ببندن و مطمئن باشید ازشون بیشتر میشنوید و از من خیلی قوی ترن
( یا علی )

خیلی خوش اومدی...
یه وقت سوئ تعبیر نشه من كه اونجا گفتم با نامردی ما رو برد به شوخی گفتم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن من اصلا از صدرنشینی تو ناراحت نیستم...

Babak_Totti
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۱۶
از گروه های دیگه هم می ذاری یا نه؟

بله ولی هفته ی دیگه ایشالا...

LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
فرزان واسه یه بازیه دوستانه چلنجت كردم اگه خواستی قبول كن.

LionelMessi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۲۰
گزارش و تحلیل بازیهای این گروه رو تا هفته دوم آماده کردم
( نظر یادتون نره )

هفته اول
AC Winnin Eleven اول فصل را مثل فصل قبل طوفانی آغاز کرد و توانست تیم Gipsyman را که از دسته سوم آمده بود در هفته اول و در زمین Gipsyman 6 بر 0 شکست دهد و در هفته اول خود را به عنوان مدعی اول قهرمانی معرفی کرد
از طرفی worldfootball.ir که در فصل پیش نتوانسته بود مقامی بهتر از ششمی برای خود فراهم کند اینبار در زمین Rome Fc توانست این تیم را با پنج گل بردقه کند Buls Fc هم که در فصل قبل هفتم شده بود AC lian boushehr را با 5 گل شکست داد و اما حساس ترین بازی این هفته بازی دو تیم Naderi Emamzadeh و juv
bushehr تیمهای سوم و چهارم جدول که در زمین نادری برگزار شد و در عین ناباوری یووه توانست این تیم را با یک گل شکست دهد.
بدین ترتیب هفته اول مسابقات با صدر نشینی AC Winnin Eleven به اتمام رسید
----------------------------------------------------------

هفته دوم

AC Winnin Eleven توانست هفته دوم را هم با موفقیت پشت سر بگذارد و اینبار در زمین خود با 7 گل AC lian boushehr شکست دهد تا رعب و وحشت را در دل بقیه حریفان خود بیدازد worldfootball.ir هم که تا پایان هفته اول و به دلیل تفاضل گل کمتر در رده دوم ایستاده بود اینبار در زمین خود توانست با 3 گل Gipsyman را شکست دهد تا توانسته باشد 6 امتیاز کامل را دو بازی انجام شده خود بگیرد هنوز هم کسی فکر نمی کرد این تیم مدعی قهرمانی باشد و به قول بچه ها منتظر بودند تو همین هفته ها این تیم کم بیاره به هر حال عجیب ترین نتیجه این هفته توسط Buls Fc رقم خورد که توانست در زمین خود تیم سوم دوره قبل را یعنی Naderi Emamzadeh متوقف کند و خود را به عنوان یکی از حریفان قدر در این فصل معرفی کند و بالاخره Juv bushehr هم توانست با 5 گل Rome Fc را شکست دهد تا این هفته هم با صدر نشینی AC Winnin Eleven به اتمام رسید جالبی جدول در این بود که 3 تیم اول جدول یعنی وینینگ الون ، ورلد فوتبال و یووه بوشهر که مکان های اول تا سوم ای نجدول را بر عهده داشتند هنوز گلی را دریافت نکرده بودند

dirtyworm
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
فرزان جون ممنونم كه اين تحليلاي زيباتو براي ما ميزاري بازم از اين كارا بكن

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۱
فرزان واسه یه بازیه دوستانه چلنجت كردم اگه خواستی قبول كن.

ممنون چلنجتو ديدم. چند تا تيم خارجي هم پيشنهاد دادن و خودمم به چند تا تيم ديگه تو ايران پيشنهاد دادم. امشب تكليفشو معلوم مي كنم.

فرزان جون ممنونم كه اين تحليلاي زيباتو براي ما ميزاري بازم از اين كارا بكن

ممنون. اتفاقا بازيهايي كه انتخاب كردم واسه آخر فصل يه پاش خودتي. :give_rose:مي خوام بشم غلامرضا محصص گروه چهار ! البته هرچي كه مي گم فقط نظر شخصيمه و وحي منزل نيست ! ولي خوب يه جور هم فكريه كه بتونيم در آينده تركيباي بهتري بچينيم.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۹
و اما تيم منتخب هفته دوازدهم: من كه فقط دو تا بازيكن دارم !

اينم از رده بندي تيمها بر اساس مجموع ستاره هاي بازيكنا. من تو اين يكي اولم نمي دونم چرا ؟ يوونتوس فكر كنم بايد اول مي بود !

و اينم بر اساس ريتينگ خطوط تيمها رده بندي شدن:

با تشكر از امين رونالدينيو كه سايت آلتيد رو كه گمش كرده بودم دوباره معرفي كرد تا اين آمارا رو تقديم كنم. راستي قرار شد بهترين تيم هفته رو انتخاب كنيد ! انتخاب كرديد؟

Eleven
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
اعوز به الله من شطان رجیم بسم الله رحمن الرحیم.
ما هم از طرف برادرای بسیجی Winning و همینطور از طرف جوجه بسیجی های این تیم ، خدمت برادر Messi سلام و عرض خسته نباشید می گم و امید وارم در زیر سایه پروردگار بزرگ موفق و موعد باشند. :kahvecy0:

می بینم که این برادر عزیز و مخلص در بدو ورود تاثیر بسیار عرفانی بر فضای این Forume گذاشته اند و شروع توفانی را داشته اند . جهت سلامتی ایشان اجماعا صلوات :megaphone:

اتق الله ( بترسید از خدا )

Siyavoush
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
اگر عكسی دارین یا پرینت اسكرینی رو میخواهید بذارید لطفا سعی كنید كوچیكش كنید تا صفحه بندی بهم نخوره یا اینكه فقط لینك بدین چون خب خیلی ها اینترنتشون سرعت پایینی داره و بیچاره میشن تا اون عكس لود بشه
ممنون

LionelMessi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۸
اعوز به الله من شطان رجیم بسم الله رحمن الرحیم.
ما هم از طرف برادرای بسیجی Winning و همینطور از طرف جوجه بسیجی های این تیم ، خدمت برادر Messi سلام و عرض خسته نباشید می گم و امید وارم در زیر سایه پروردگار بزرگ موفق و موعد باشند. :kahvecy0:

می بینم که این برادر عزیز و مخلص در بدو ورود تاثیر بسیار عرفانی بر فضای این Forume گذاشته اند و شروع توفانی را داشته اند . جهت سلامتی ایشان اجماعا صلوات :megaphone:

اتق الله ( بترسید از خدا )

جناب آقای امین خیلی خیلی متشکر از تعریفی که از بنده کردید
انشاالله جبران کنم

LionelMessi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۲
با تشكر از امين رونالدينيو كه سايت آلتيد رو كه گمش كرده بودم دوباره معرفي كرد تا اين آمارا رو تقديم كنم. راستي قرار شد بهترين تيم هفته رو انتخاب كنيد ! انتخاب كرديد؟

خواهش میکنم وظیفه بود

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
اگر عكسی دارین یا پرینت اسكرینی رو میخواهید بذارید لطفا سعی كنید كوچیكش كنید تا صفحه بندی بهم نخوره یا اینكه فقط لینك بدین چون خب خیلی ها اینترنتشون سرعت پایینی داره و بیچاره میشن تا اون عكس لود بشه
ممنون

ممنون كه تذكر دادي.
آره بايد سر وتهشو مي زدم سايزشو كوچيك مي كردم كه نكردم ايشالله از دفعه بعد !

Siyavoush
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۷
ممنون كه تذكر دادي.
آره بايد سر وتهشو مي زدم سايزشو كوچيك مي كردم كه نكردم ايشالله از دفعه بعد !

با تشكر از توجهتون:uglylolmk4::hi:

Gipsyman66
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
سلام بچه ها من یه چند وقتی بود نبودم كامپیورتم رسماُ تعطیل بود
این هفته بازی های خوبی داشتیم جالب بود

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
يه خبر جالب !
اگه گفتين كي اومده ؟؟
ميلاد مربي گران پاراديزو دوباره فيلش ياد هندستون كرده تو اين هفته من جمبه ديروز به تيمش سر زده !! قهرمان فصل بعده ها حواستون باشه ! بترسيد از كساي كه صداشون در نمي آد !

LionelMessi
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
يه خبر جالب !
اگه گفتين كي اومده ؟؟
ميلاد مربي گران پاراديزو دوباره فيلش ياد هندستون كرده تو اين هفته من جمبه ديروز به تيمش سر زده !! قهرمان فصل بعده ها حواستون باشه ! بترسيد از كساي كه صداشون در نمي آد !

بیا استاد ما هم داشتیم بی سر و صدا کارمون رو میکردیم
ما رو درگیر کردی
چرا با ما بی سر و صدا ها این کار رو میکنید ؟

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۳۳
واسه اينكه اينكه سر و صداتون در بياد ما بفهميم چه كاره اين. مثل اين فصل كه ورد فوتبال از دستمون در رفت از دستمون در نرين !

LionelMessi
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
واسه اينكه اينكه سر و صداتون در بياد ما بفهميم چه كاره اين. مثل اين فصل كه ورد فوتبال از دستمون در رفت از دستمون در نرين !

این دفعه که گول خوردیم
یادمون باشیم فصل بعد دوباهر بریم تو نخ سکوت
و بی سر و صدا کار کنیم

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
این دفعه که گول خوردیم
یادمون باشیم فصل بعد دوباهر بریم تو نخ سکوت
و بی سر و صدا کار کنیم

شما ديگه صدات در اومده ديگه فايده نداره سكوت كني؟! :2:

Babak_Totti
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
فرزان جون پلنی برات چیدم هلو.

كاش ببرمت... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

LionelMessi
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
اوخ اوخ کر کری های بازیهای این هفته و هفته بعد شروع شده

Babak_Totti
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۵
ما كه تیممون در حد كری خوندن نیست ولی بدم نمیاد یه شگفتی بیافرینم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۲
ما كه تیممون در حد كری خوندن نیست ولی بدم نمیاد یه شگفتی بیافرینم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اوكي فردا منتظرم ببينم چه گلي به سرمون زدي ! :eltaf:

Babak_Totti
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۱
اوكي فردا منتظرم ببينم چه گلي به سرمون زدي ! :eltaf:

فقط دیدی هی داری گل می خوری شوكه نشیا. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

چطوره فردا موقع بازها بیایم اینجا همگی... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۶
سلام العلیکم
اخیرا به گوش بنده رسیده است که تعدادی از برادرای ما در این گروه روزه سکوت گرفته بودند
من میخواستم به نوبه خودم ارزوی قبولی طاعات و عبادات این برادرا رو براشون دارم. :biggrin:

اتق الله (بترسید از خدا)

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۶
من از حضور شما برادرای مخلص و بسیجی همیشه در صحنه نبرد حق علیه باطل یک سوال داشتم.
چه کسی دوست دارد که در فصل بعد قهرمانی ازان این بنده حقیر بشه ؟ :img-tomato:
البته می دانم این یک سوال احمقانه ای بیش نیست، ولی دوست دارم نظر شما برادرا رو بدانم.
اگر هر کس با من موافق باشد من این قول رو به ایشان میدم که یکی از باغ های پسته خودم در رفسنجان رو به اسم ایشان بکنم و همینطور در یکی از بخش های دولتی او را مشغول بکنم البته بعنوان یک رییس عالی رتبه .[/ :demis_roussos:SIZE] من از همه تِشکر میکنم، از شما هم تِشکر میکنم، از خودم هم تِشکر میکنم. :D

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
فصل بعد اگه دوباره اتفاقی نیفته خودت قهرمانی....

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
با هت تریك پولی محاسبه كردم بر اساس آخرین ریتینگ ها:

نتیجه این شد كه نادری 2-1 میبره... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ولی این نوید یه بازی نزدیك رو میده [Only Registered And Activated Users Can See Links]

یعنی ما كیسه ی گل نمیشیم.... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۵
9 دقیقه تا شروع بازیها... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۷
خوبه گفتیم همه آن بشید موقع بازی ها... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۶
خاك وچوك...[Only Registered And Activated Users Can See Links]

17800 نفر اومدن ورزشگاه نادری... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۸
كی ورزشگاهو اینقدر بزرگ كردی فرزان؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
الون اولی رو زد:

6 minutes: The most controversial moment of the game was likely the penalty in the 6th minute. WINNING's Hossein Ghasempoor kept his concentration, despite the upset crowd, and calmly put the ball past the keeper to score the 0 - 1 goal for the visitors.

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
تا حالاش كه جلو نادری دووم اوردیم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۰
الون دومی رو زد.
12 minutes: A thrilling play through the middle in the 12th minute gave WINNING's Farid Rezaee a chance to increase the lead, and he did not disappoint. The score was then 0 - 2.

به جز بازی الون هیچكدوم از بازیها بعد دقیقه یك خبری نشده. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۵
به این میگن ضعیف کشی :devil:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۶
به این میگن ضعیف کشی :devil:

بابا يواش نزن بچه رو گناه داره !

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
بابا يواش نزن بچه رو گناه داره !

ولم کنین... ولم کنین .. بزاری بزنمش :ak:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۹
همه گلشونو زدن جز ما ! :spamafote: دقيقه 21 !

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
همه گلشونو زدن جز ما ! :spamafote: دقيقه 21 !

برادر بسیجی !
شما خودت گلی ، گل می خوای چیکار ؟ :rofl:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
برادر بسیجی !
شما خودت گلی ، گل می خوای چیکار ؟ :rofl:

راست میگه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

30 دقیقه جلوی نادری مقاومت كردیم خیلی كیف میده....:eltaf::1:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
بعد از 30 دقیقه مقاومت گل رو خوردیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۸
یکی یه گاو سر ببره
بالاخره نادری گل زد :d

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
گیپسی یه گل زد به ورلدفوتبال...

Eleven
بعد از 30 دقیقه مقاومت گل رو خوردیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

مقاومت بی فاییده است تسلیم شو :img-gun:

Babak_Totti
یکی یه گاو سر ببره
بالاخره نادری گل زد :d

نه سر نبره.
بذاره تا ما گل بزنیم بعد... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
مقاومت بی فییده است تسلیم شو :img-gun:

ما تا آخرین لحظه مقاومت می كنیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
راست میگه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

30 دقیقه جلوی نادری مقاومت كردیم خیلی كیف میده....:eltaf::1:

17800 نفر تو ورزشگاه نادري يك صدا به همراه مربي تيم فرياد مي زنن !

احمقا ما گل مي خوايم ! احمقا ما گل مي خوايم ! [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
یك گل دیگه خوردیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۴
گیپسی یه گل زد به ورلدفوتبال...

وای ...!
خدا نکنه ورد فوتفال ببازه ...
اون باید ببره ... :tuffgong:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۷
وای ...!
خدا نکنه ورد فوتفال ببازه ...
اون باید ببره ... :tuffgong:

كجای كاری شما؟
دومی رو هم خورد...:megaphone:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۸
ای وای بدبخت شدم
ورد گل دوم رو هم خورد :pleure:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۹
من نمی خوام حالا حالاها برم دسته 3 ...
خواهش میکنم نباز ورد فوتفال :bonk:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۱
نیمه اول تموم شد
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
شده چت روم اينجا ! :acute:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
خوبه دیگه بشه چت روم...
در واقع اینجا یه نوع چت رومه دیگه.

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۳
خوبه دیگه بشه چت روم...
در واقع اینجا یه نوع چت رومه دیگه.

خوبه از همه گروهها زديم بالا توي تعداد پست !

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۵
خوبه از همه گروهها زديم بالا توي تعداد پست !

فعال ترین بخش سایتیما...:2::dance:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۸
فعال ترین بخش سایتیما...:2::dance:

نکنه حاجی رو فراموش کردین ؟ :img-gun:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
نکنه حاجی رو فراموش کردین ؟ :img-gun:

نه.شما حاجی ترین حاجی دنیا هستی. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
نه.شما حاجی ترین حاجی دنیا هستی. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من خیلی از شما تِشکر میکنم
یه باغی از باغای پسته ام رو همین الان به نامت میزنم :acute:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۳
مثل اینکه تا یه پارچی قرمز BULLs گرفته نشه ایتا کاری نمی کنند :uglylolmk4:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۳
من خیلی از شما تِشکر میکنم
یه باغی از باغای پسته ام رو همین الان به نامت میزنم :acute:

حاجی مث كه مزنه دستت نیست. [Only Registered And Activated Users Can See Links]
الان چاپلوسی هر حاجی رو بكنی حد اقل سه تا باغ به نامت می كنه.

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
حاجی مث كه مزنه دستت نیست. [Only Registered And Activated Users Can See Links]
الان چاپلوسی هر حاجی رو بكنی حد اقل سه تا باغ به نامت می كنه.

میدونی با کی طرف هستی ؟
به من میگن اکبر .. تو کل رفسنجان، ایران و دنیا منو میشناسن..
می خوای از من باج بگیری
الان میدم بندازنت توی دریاچه نمک .. :crazy:

:demis_roussos:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
گل خوردیم بازم... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۸
میدونی با کی طرف هستی ؟
به من میگن اکبر .. تو کل رفسنجان، ایران و دنیا منو میشناسن..
می خوای از من باج بگیری
الان میدم بندازنت توی دریاچه نمک .. :crazy:

:demis_roussos:

حالا چرا جوشی میشی؟
همون یه باغ رو بده فصل برداشت نزدیكه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
حالا چرا جوشی میشی؟
همون یه باغ رو بده فصل برداشت نزدیكه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

تِشکر میکنم
اگه خواستی بیارمت توی قسمت مصلحت نضام منشی خودم بشی !!؟؟
چطوره ؟ :1:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
اين يووه هم افتاده تو بخت گران پاراديزو ! مثل اينكه حاضر نيست تا روز آخر رده سوم دست ما بيفته !

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۵
گل زدیم.... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۶
ها ها ...
ورد فوتفال با 2 گل دیگه جلو افتاده
ما این فصل میمونیم :yess::icon_bravo::dance:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
گل زدیم.... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

:capo:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
تِشکر میکنم
اگه خواستی بیارمت توی قسمت مصلحت نضام منشی خودم بشی !!؟؟
چطوره ؟ :1:

خوبه...دوست دارم.:2:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
میبینید که تماشاچی ها در سطح تیم ملی دارن تشویق میکنن :yahoo:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱
:capo:

صدات نمیاد حاجی چی می گی؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
اولا دارم بازی رو گزارش گری میکنم
دوما باید گوش دل داشته باشی تا صدای حاج آقا رو بشنوی :bonk:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۶
اولا دارم بازی رو گزارش گری میکنم
دوما باید گوش دل داشته باشی تا صدای حاج آقا رو بشنوی :bonk:

عجب...:obanon:

البته...:angel:

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۱
عجب...:obanon:

البته...:angel:

این ابجی چرا حجابش رو رعایت نکرده؟
از الان بخوای توی خانه مصلحت نظام این ابجی ها رو راه بدی میدم منکرات جفتتون رو ببرن :stinker:

Sir Farzan Lytton
بابا حاجي نزن بچه رو ! نزن فردا تو پل صراط خرتو مي گيرنا !

Babak_Totti
خوب فرزان جون تبریك...

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
همینطور که می بینید ما با 6 گل زدیم ترکووندیم ..
شما چی ؟ :youpi::icon23:

Babak_Totti
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
فقط من نمیدونستم دقیقه 38 یه اخراجی دادیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
بابا حاجي نزن بچه رو ! نزن فردا تو پل صراط خرتو مي گيرنا !

ده اخه نمی زارن دیگه...
انگار نه انگار که رییس مصلحت نظامی هم هست ...:shout::focus:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۴
ممنون ولي چه فايده نتونسم گل بارونت كنم ! حالا هفته ديگه بايد حتما يووه رو ببرم !

راستي اگه وقت داريد تحليل بازيهاي اين هفته رو بنويسيد تا من شب بيام آمار اين هفته رو بدم. فعلا ما رفتيم !

Eleven
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۶
فقط من نمیدونستم دقیقه 38 یه اخراجی دادیم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

خواهش میکنم خودزنی نکن من دل نازکم
گریه میکنم ها ...!!:pleure::sad2:

LionelMessi
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۲
تیم منم بعد از بازی خوبی که در نیمه اول انجام دادند و به حقشون نرسیدند
وانستند در نیمه دوم 2 گل دیگه بزنند و 4 بر 2 پیروز شوند
البته 4 گل دیگر هم نزدند
ولی در کل جلوی 12000 تماشاگر حریف که فکر کنم فصل بعد تیم خیلی خیلی خوبی بشه بازی خوبی را ارائه دادند

Gipsyman66
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۳
تیم منم بعد از بازی خوبی که در نیمه اول انجام دادند و به حقشون نرسیدند
وانستند در نیمه دوم 2 گل دیگه بزنند و 4 بر 2 پیروز شوند
البته 4 گل دیگر هم نزدند
ولی در کل جلوی 12000 تماشاگر حریف که فکر کنم فصل بعد تیم خیلی خیلی خوبی بشه بازی خوبی را ارائه دادند

بازی باحالی بود فكر نمی كردم این جوری بشه
:img-gun::smile::victory:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳

اي ول جيپسي جون !
يه لحظه گفتم وردفوتبالو برديا ! حالا ايشالله هفته بعد با ايلون ! ولي زياد ديگه به تيمت فشار نيار چون نه بالا مي ره نه پايين مياد !

LionelMessi
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۳

واقعا بهت تبریک می گم
فکر نمیکردم اینقدر قوی شده باشی
واقعا ترسیده بودم
تا دقیقه 60 استثنایی بازی کردی

Gipsyman66
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۰
:rasta2:
:sors:چاكریم
:vampire:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱
اينم آمار اين هفته گروه ما !
تو ريتينگ طبق معمول يووه ريتينگ مي گيره و بس !

اما تو ستاره چند وقتيه ما اوليم. يعني با اينكه من بازيكن بالاي ساليد ندارم ولي همه بهترين بازيشون رو ارائه مي دن !

اما بهترين تيم هفته كه كاملا گوياي حرف قبلي منه ! من بازم فقط دو تا بازيكنم جزو بهترين هاي هفته ست ! اين يعني نادري يك تيمه خوبه ! نه گالري بازيكن خوب ! اين يعني هرب آلن انقدر تو اين تيم خوب بازي مي كنه كه بعضيا خيال مي كنن اسكيلش فرميدبل يا اوت استندينگه !‌بسه ديگه انقدر از خودم تعريف نكنم كه هفته بعد گند مي زنم !

خوب حالا كي بايد تحليل بازيا رو بنويسه؟ مي نويسين يا من خودم بنويسم؟

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۵۴
هفته قبل من يه پيشنهاد دادم كه بيايم براي انتخاب بهترين تيم هفته هركدوم نظر بديم كه از اين پيشنهاد در حد تيم ملي استقبال شد ! حالا هم با توجه به درخواستهاي مكرر ميليونها بيننده كه از ما خواستم اين نظر سنجي رو اين هفته تكرار كنيم مي گم انتخاب من براي اين هفته وينينگ ايلون هست كه خوب تيمي كه خوب مي بره حقشه بهترين تيم هفته باشه به نظرم. گرچه كه آمار آلتيد مي گه يوونتوس اين هفته خوب كار كرده اما من ايلون رو انتخاب مي كنم.

اما از اونجايي كه واقعا از ديروز تا حالا بچه ها كلي فعاليت كردن و مطلب نوشتن من ضمن ريختن اشك شوق ! :sick: براي اينكه از قافله عقب نمونم نظرم رو درباره چهار تا بازي خيلي كوتاه مي نويسم:
يوونتوس بوشهر 5 - گران پاراديزو 0
تيم يوونتوس با سه گل نيمه اول و دو گل نيمه دوم تيم گران پاراديزو رو درهم كوبيد تا با تفاضل گل بهتر در رده سوم باقي بمونه و ما رو مجبور كنه كه حتما اين تيمو هفته آخر ببريم تا سوم بشيم. اونم تو زمين خودش ! اما نتكه قابل توجه اينه كه يووه همون طور كه از آمارهاي بالا مشخصه به نظر نمي آد كه مثلا مثل ايلون بازي رو سهل گرفته باشه و براي گل زدن بيشتر به ميدون رفته. نكته ديگه اينكه همه خطوط يوونتوس ريتينگ خوبي گرفتن جز خط ميانش ! گران پاراديزو هم كه هفته قبل اومد وضعيت تيمشو ديد فرار كرد !! :apophys: معلوم نيست دوباره بياد يا نه ! هيچ پلني هم به نظر نمي رسيد واسه اين بازي داده باشه !

وينينگ ايلون 6 - اف سي باير مونيخ دو 0
افت اين هفته ابلون تو جدول ريتينگ احتمالا به اين خاطر بود كه بازي رو پيك رفته بود و تركيب معمولي چيده بود. چون در حالت عادي انتظار مي ره ايلون بيش از شش گل به باير مونيخ بزنه. بهتره جيپسي من يه نگاهي به 3-5-2 حريف هفته آيندش بندازه تا ياد بگيره 3-5-2 چه جوريه !‌ من زبونم مو در اورد بس گفتم بدون دفاع كنار بازي نكن ! يكي نيست بگه به تو چه ! خوب حتما يه چيزي مي دونه ديگه !! :crazy:

نادري امامزاده 3- بولز اف سي 1
اما نادري با اينكه نيروي خوبي رو اين بازي گذاشته بود نتونست تو گلزني به پاي يووه برسه و حالا بايد هفته آخر فقط ببره تا سوم بشه ! نكته جالب اين بازي گل زني بازيكن تازه وارد نادري در خط حمله بود ! اين بازيكن پستش مدافعه. ولي چون مدافع اصلي تيم مصدوم بود مجبور شديم اونو بذاريم مهاجم ! بولز اف سي هم اومده بود هرچي زور داشت رو گذاشته بود وسط چون فكر مي كرد من كه 5-3-2 بازي مي كنم ميانم آسيب پذيره ! اما نمي دونست كه من آگه يه هرب آلن بذارم اون وسط ريتينگ تمام بازيكناي 2 و 2.5 ستاره بولز رو مي زنه ! ضمن اينكه من چون حدس زده بودم بولز حمله از وسط رو احتمالا مي خواد انجام بده. ريسك نكردم و با تغيير سيستم از 5-3-2 به 4-4-2 خط مياني رو تقويت كردم. اما با وجود كاهش مدافعا و بازي نكردن مدافع/ مربي تيم بازم بهترين ريتينگ رو تو اين هفته گرفتم. واقعا دم دفاع نادري گرم. 2 فصل ديگه با ليگ برترم كل مي ندازيم تو دفاع ! فقط اگه من مي دونستم بولز ديگه اينجور وحشتناك مياد رو به وسط بازي مي كنه حمله از جناحين بازي مي كردم تا چپ و راست گل بخوره ! شايدم مي دونست من رو به وسط بازي مي كنم كه اين كارو كرد در واقع ضد تاكتيك به كار برد.

جيپسي من 2- وردفوتبال 4
اما ورد فوتبال با اين برد قهرماني خودشو تقريبا مسجل كرد. من يكي كه پيشاپيش قهرماني و صعودشو به دسته بعد تبريك مي گم. اميدوارم اونجا هم موفق باشه گرچه كه به نظرم زود رفت دسته 3. اما همه چيز عادي پيش مي رفت تا اينكه ناگهان جيپسي دو گل خورده رو جبران كرد و رسيد به وردفوتبال ! و در حالي كه اينجا حاج ايلون داش سكته مي كرد از ترس قهرماني !!! وردفوتبال دو گل ديگه هم زد و بازيو برد. نكته جالب اين بازي تقسيم زور ورد فوتبال تو سه جهت زمينه ! يعني ريتينگش تو چپ و راست و وسط تقريبا يكيه. عينهو يه ديوار صاف ! اين نشون مي ده كه اگه ورد فوتبال حمله از كنار رو انتخاب نمي كرد و دفاع كنارشو تقويت نمي كرد ممكن بود از اين جناح گلهاي بشتري دريافت كنه. نگاه كنيد كه ريتينگ جيپسي من بد نيست ! يعني بايد از اين تيم فصل بعد حساب برد ! فقط من موندم اين بازيكناي نيم و 1 ستاره چيه ريخته اون وسط ! بابا يه بازيكن تمريني 18 ساله ي پاسبل هم حداقل دو تا شتاره مي گيره ! فكر كنم براي فصل بعد جيپسي بايد تو فكر بازيكناي مياني بهتري باشه !

خوب اين نظر من بود. اگه پيشنهادي انتقادي نظري دارين بنويسين. اگه نه هم لطف كنيد اونو يه خورده تنگش كنيد دراباره بازياي ليگ يا حداقل بهترين تيم هفته نظر بديد تا تاپيك نخوابه !

LionelMessi
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۱۰
تحلیل خوبی بود
فقط من یه موضوع راجه به تیم خودم بگم
اونم اینکه من تمام سعیم رو کردم حالا اینکه دارم قهرمان می شم نه اینکه خوشحال نباشم
ولی دست خودم نبوده من سعی کردم تمام بازیها را با تمام قوا بازی کنم
و هیچ تیمی را دست کم نگیرم
و مطمئن هم باشید من در لیگ 3 نمیگم دوباره میرم قهرمان می شم ولی یه تیم دست و پا بسته ای هم که از لیگ سه ای ها گل باران بشم نیستم
و تمام سهیمو می کنم که یه شگفتی دیگم تو لیگ 3 خلق کنم
همونطور که در این فصل در گروه خودمون و در میان این همه تیم خوب خلق کردم

Babak_Totti
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۵۷
تحلیل بازی ها از نگاه من:

یووه بوشهر 5-0 گران پاردیسو

خوب این نتیجه انتظارش میرفت...در همه ی خطوط یووه بهتر از پاردیسو بود به جز میانه زمین كه زیاد بالاتر نبود و اگه یووه با این میانه با یه تیم قوی تر بازی می كرد میباخت...اگر هم نگاه كنید به همین دلیله كه درصد مالكیت برابره تقریبا...
به هر حال اول فصل من شخصا انتظار بیشتری از یووه داشتم.

الون 6-0 بایرن

خوب این نتیجه هم انتظار میرفت زیاد بحثی روش نیست...

بولز 1-3 نادری

من تركیبم رو همون طور كه فرزان گفت با این امید چیدم كه نادری 5-3-2 بازی كنه و اگر بازی می كرد شك نكنید ما برنده ی بازی بودیم... همون طور كه فرزان باز هم گفت من 5 نفر رو چپونده بودم وسط كه wretched ( high) بگیرن كه low گرفتن نادری هم با دو هافبكه كردنش wretched (very high) شد و معادلات ما رو به كل به هم زد...

فقط بدانید و آگاه باشید تیمی كه من دارم بهترین بازیكنش اینه:

Stamina: excellent Keeper: disastrous
Playmaking: solid Passing: wretched
Winger: weak Defending: poor
Scoring: weak Set pieces: passable

دیگه همه پسیبل هستن بلا استثنا...
فكر می كنم با این بازیكنا نتیجه خوبی گرفتم تا حالا...

ورلدفوتبال 4-2 گیپسی من

با توجه به همون مبحث خط میانی باید بگم جای هیچ شكی برای برد ورلد نبود...فقط برتری گیپسی در بعضی خطوط یكم همه رو به شك وا داشت...12.000 نفر اومده بودن ورزشگاه گیپسی خوش به حال گیپسی... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ما كه بالاتر از ده هزار نفر نمیان...بگذریم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
به هر حال من فصل بعد گیپسی رو خطرناكتر از الان می بینم.

Babak_Totti
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۲:۰۴
آقا من دارم ورشكست میشم یكی بیاد یه كمك مالی به ما بكنه...
نمی دونم كدوم خیر ندیده ای توی شهر ما با یه كارت اینترنت از اونا كه من استفاده می كنم رفته عضو هت تریك شده اخطارش اومده برای من كه شما فقط میتونید یه تیم داشته باشید و 1 میلیارد و خورده ای جریمه شدم...

هر چی برای جی ام میگم كه من اصلا وقتش رو ندارم همین یه تیم رو اداره كنم اونوقت چند تا تیم داشته باشم؟
میگه فعلا اینو ول نكن دیگه هم نرو سراغ تیم گرفتن دیگه...

بودجه مان دارد تمام می شود... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Cash funds: -3 442 358 000 Rial (-4 140 060) 000 Rial

LionelMessi
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
نمی دونم كدوم خیر ندیده ای توی شهر ما با یه كارت اینترنت از اونا كه من استفاده می كنم رفته عضو هت تریك شده اخطارش اومده برای من كه شما فقط میتونید یه تیم داشته باشید و 1 میلیارد و خورده ای جریمه شدم...

هر چی برای جی ام میگم كه من اصلا وقتش رو ندارم همین یه تیم رو اداره كنم اونوقت چند تا تیم داشته باشم؟

بودجه مان دارد تمام می شود... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

بعید می دونم که به کارت ربط داشته باشه
ای پی کامپیوترت چک میشه
ببینم تازگی ها دستگاهنتو عوض نکردی یا اینکه از جای دیگه تو هتریک لوگین نکردی ؟

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷

كل تيمتو دادي يه تيم ديگه گرفتي بازم اين همه بدهي داري؟ پس واسه چي تيمتو عوض كردي؟
در كل منم فكر مي كنم به خاطر كارت اينترنت نيست چون IP كارتهاي اينترنتي باهر با لوگين تغيير مي كنه. احتمالا اتفاق ديگه اي افتاده ! كي تو شهرتون هت تريك بازه؟ برو خرشو بگير !! :biggrin:
نگرانم نباش تيمت ورشكست نمي شه فعلا چون بازي بعدي تو ورزشگاه خونگي داري كه ان شاالله هر12000 تاش پر مي شه چون بازيت حساسه. اول هفته چقدر كم مي شه از بودجت؟ تا فصل ديگه دوم مياري يا نه؟

Babak_Totti
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۵۴
كل تيمتو دادي يه تيم ديگه گرفتي بازم اين همه بدهي داري؟ پس واسه چي تيمتو عوض كردي؟
در كل منم فكر مي كنم به خاطر كارت اينترنت نيست چون IP كارتهاي اينترنتي باهر با لوگين تغيير مي كنه. احتمالا اتفاق ديگه اي افتاده ! كي تو شهرتون هت تريك بازه؟ برو خرشو بگير !! :biggrin:
نگرانم نباش تيمت ورشكست نمي شه فعلا چون بازي بعدي تو ورزشگاه خونگي داري كه ان شاالله هر12000 تاش پر مي شه چون بازيت حساسه. اول هفته چقدر كم مي شه از بودجت؟ تا فصل ديگه دوم مياري يا نه؟

نه رفتم با كارت همون شركت روی دستگاه پسر عمه م آی پیش مو نمیزدم.:yltype: فقط رقم آخرش انگار فرق می كرد...
یعنی هركی از این كارتها داشته باشه من بدبختم.:3:

Babak_Totti
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۵۶
بودجه هم كه این هفته میشه پایین سه میلیارد...

دو هفته هم تا بشه زیر 5 میلیارد...دو هفته هم مهلت...

تا هفته سوم چهارم فصل بعد میتونم دووم بیارم...

البته اگه دروازه بانام رو لازم بشه بفروشم یكی دو میلیاردی كاسب میشم.

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱

خوب پس غصشو نخور ا!كيه كه اين روزا بدهي نداشته باشه !؟:clapping:

امروز با تيم آخر ليگ برتر، يعني گيشا بازي دوستانه دارم. ورزشگاش 100 هزار نفريه اما نمي دونم چرا بيشتر 1500 نفر نمي آن واسه دوستانه هاش.

Milad Gerrard
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۴۰

منم بدبخت می شم....یك بازیكن خریدم....ورزشگاهمو گسترش دادم...باید پول بازیكنا رو بدم....و....
همه بدبخت می شن:asthanos:

Babak_Totti
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
من فقط منتظر وروازه بانهام هستم كه یه پولی به جیب ما بزنه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۳
از تيم گيشا 4- 2 خوردم.
با توجه به بازيكناي خفنگي كه گذاشته بود تو زمين نتيجه خوبيه !

LionelMessi
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
فردا روز آخر مسابقاته نظرتون را راجع به این دوره از این رقابت ها بگید
منتظرم

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۴۶
فردا روز آخر مسابقاته نظرتون را راجع به این دوره از این رقابت ها بگید
منتظرم

پديده فصل: ورد فوتبال

تيمهاي آينده دار: بولز اف سي، جيپسي من

مدعيان فصل بعد: نادري امامزاده، يوونتوس بوشهر و وينينگ ايلون.

LionelMessi
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۰۶
پديده فصل: ورد فوتبال

تيمهاي آينده دار: بولز اف سي، جيپسي من

مدعيان فصل بعد: نادري امامزاده، يوونتوس بوشهر و وينينگ ايلون.

کاملا تایید می کنم
البته نگید از تیم خودش تعریف کرده:2:

dirtyworm
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۳
:teeth_smile:بچه ها ببخشيد اگه تا حالا نتونستم چيز زيادي بنويسم از حالا سعي ميكنم تو گفتگوها باشم

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹
:teeth_smile:بچه ها ببخشيد اگه تا حالا نتونستم چيز زيادي بنويسم از حالا سعي ميكنم تو گفتگوها باشم

خوشحال مي شيم بيشتر تو جمع باشي !

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
خوب به سلامتي ما برديم.
سوم شدنمو به خودم و تمامي اعضاي تيم تبريك مي گم. ان شالله فصل بعد نتايج بهتري در انتظار ماست.

LionelMessi
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
منم بالاخره بعد از فراز و نشیب های بسیار تونستم ( با اینکه اصلا فکرشو نمی کردم )
قهرمان لیگ 11 بشم

R-Win
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
منم به امین تبریک میگم
ایشالله فصل بعد برا ما !!!!!!!!!
:spiteful:

Gipsyman66
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
امروزم بازی خوبی داشتم
3-2 به Ac باختم ولی خوب باختم

LionelMessi
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
منم به امین تبریک میگم
ایشالله فصل بعد برا ما !!!!!!!!!
:spiteful:

آروین جان خیلی خیلی متشکر
با این تیمی که تو داری احتمالش زیاده فصل بعد تو لیگت قهرمان بشی

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۵
امروزم بازی خوبی داشتم
3-2 به Ac باختم ولی خوب باختم

اي ول خوشم اومد ! خطرناك شديا ! :2:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
خوب. بازيهاي هفته آخرم به اتمام رسيد. يكبار ديگه قهرماني وردفوتبال رو به امين تبريك مي گم. يه خسته نباشيد به همه بچه ها كه همه زحمت كشيدن و با آرزوي موفقيت در فصل بعد و خوش آمد گويي به بابك از قبل داراب ! اين باباك خودمون نه بابك تيم تازه وارد گروهو مي گم. كه امروز تيم گرفته و اميدوارم با دعوت ما بياد اينجا و فعال بشه.

خوب اول يه مروري بر بازيهاي اين هفته مي كنيم:
بولز اف سي 3- داراب هرت 0
اين برد پيش بيني مي شد و همون طور كه قبلا پيشبيني كرده بودم بولز به رده ششم اومد كه مباركش باشه و اميدوارم فصل آينده پول خوبي از بازياي جام حذفي به جيب بزنه. ظاهرا بابك ( بايد بگيم ديگه بابك توتي كه قاطي نشه !) علاقه زيادي به حمله از وسط داره و دو بازي اخير همه بازيكناشو چپونده وسط ! اما دو هفتس كه يه خورده اقبال شدهو اون از هفته قبل كه ما يه هو تغيير تاكتيك داديم اينم از اين هفته كه تيم يه هو عوض شد و لوز تونست فقط سه تا بزنه اما اگه تيم بايرن مونيخ 2 بود بيشتر مي زد.

وينينگ ايلون 3- جيپسي من 2
عجب بازي ! ظاهرا بازيكناي جيپسي مشكل استامينا دارن. چون جيپسي من دو هفتس كه داره دقايق آخر بازي رو وا مي ده. فكر كنم تمرين استامينا بين فصل لازم داره. و البته ناگفته نماند استاميناي بازيكناي مياني از همه مهمتره كه با اين بازيكناي در پي كه جيپسي گذاشته وسط بايدم كم بياره ! اما ايلون هم به نظر مي رسه بازم Pic رفته بود. كه خوب منم جاي ايلون بودم همين كارو مي كردم و انرژيم مي ذاشتم واسه فصل بعد.

يوونتوس بوشهر 0- نادري امامزاده 2

و بالاخره آخرين جنگ گروه رو نادري برد تا به مقام سومي كه خيلي واسش زحمت كشيده بود برسه. نكته جالب اينكه يوونتوس كه مدتهاست داره با تركيب ثابت بازي مي كنه. اين هفته براي حفظ نتيجه و گرفتن مساوي اومد پرسينگ بازي كرد. به نظرم اين كار زيادي محافظه كارانه بود. به هر حال بازم خط مياني ضعيف يوونتوس كار دستش داد و بازيو باخت. اگه يوونتوس واسه فصل بعد خط ميانيش رو تقويت كنه واقعا بدون حريف مي شه. آمراها نشون مي ده كه تو خطوط ديگه يووه ريتينگاي خيلي خوبي مي گيره.

وردفوتبال 6- گرانپاراديزو 0
و وردفوتبال ليگ رو با يه بازي پرگل به پايان برد و جشن قهرماني گرفت. تيم وردفوتبال با اين كه بازيكناي پر ستاره نداشت و حداكثر ستاره بازيكناس 3 بود اما مي بينيم كه تاكتيك حمله از وسطش اوت استندينگ مي گيره كه واقعا جاي تعجب داره. اما در هر حال وردفوتبال خوب مهره چيني كرد. حيف كه ما اول فصلو با چند تا اشتباه بد شروع كرديم وگرنه با نتايجي كه تيم نادري نيم فصل دو گرفت قهرماني رو شاخش بود ! اما خوب هرچي تو اين ليگ چهار بموني و بازيكن بسازي ضرر نداره. ان شالله فصل بعد . . .

خوب اما تيم هفته هم كه خوب با توجه به نتيجه تيم ورد فوتباله. تا ببينيم نظر شما چي باشه.

حالا كه ليگ تموم شده بيايد مروري بر ليگ داشته باشيم كه اينكار زحمت شما رو مي طلبه. منم طبق قولي كه دادم بين فصل هر هفته يه بازيو كامل تحليل مي كنم و فردا ليست بازياي منتخب اعلام مي شه.

و اما در ادامه آمار اين هفته:

Gipsyman66
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۰
جالب تو همه بازیا فقط یه تیم گل زده به غیر از بازی من و Ac

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۳
اينم از آمار:
تيم منتخب هفته كه تغيير چنداني نداره جز مدافع ذخيره كه هر دفه يكي از مدافعاي ما تو ليسته !

اينم از ريتينگ تيمها كه مطابق معمول يووه ريتينگش بالاست اما كاش ريتينگ خط ميانيشم بالا بود. اين دفه ايلون اول شده.

اما طبق معمول بيشترين ستاره رو در كل تيم ما مي گيره.

با اميد موفقيت وقت كنم آمار كل ليگ رو هم مي ذارم. فعلا

Babak_Totti
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
آفرین بر هواداران غیرتمند ما كه در زیر بارش باران ورزشگاه ما را پر كردند...

The crowd of 11809 turning up at Bulls Park today were greeted with some nasty showers of rain.

Babak_Totti
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۹
خوب ششم شدیم ولی می تونستیم پنجم هم بشیم كه با حضور گیپسی نشد... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

dirtyworm
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۵
قهرماني ورلد رو بهش تبريك ميگم:hi:
من يه سوال دارم چرا بازيكن من كه تا هفته ي پيش بهترين گلزن بود حالا با تعداد گل مساوي نتونست اول بشه اگه كسي ميدونه بگه !!!!!!!!! :search:

LionelMessi
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
دوستان با اینکه اصلا دلم نیم خواهد ولی باید با بچه های خوب و می تونم بگم پر کار ای نگروه چون تاپیک این گروه بیشترین پست را دارد
خداحافظی کنم البته هنوز تو این گروه ( البته با اجازه بچه ها ) پست می دهم
دوستان خوبی بدی دیدید حلال کنید اگه تیمی رو بردیم و اون تیم فکر می کرد که حقشه و من با... بردم من رو ببخشند
به امید دیدار همه شما در لیگ برتر
یا علی

LionelMessi
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
من يه سوال دارم چرا بازيكن من كه تا هفته ي پيش بهترين گلزن بود حالا با تعداد گل مساوي نتونست اول بشه اگه كسي ميدونه بگه !!!!!!!!! :search:

استاد اولا به خاطر تیم خوبت بهت تبریک می گم
فکر کنم چون من قهرمان شدم این عنوان را به من داد
ولی یه بار دیگه برو تو اخبار تیمت نگاه کن ببین 10000 یورو بهت نداده ؟

Eleven
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
سلام العلیکم
به برادر امین تبریک می گوییم و امیدوارم که ایشان بتوانند در لیگ 3 به خوبی به این بازیهای بسیجی پسند خود ادامه دهند ما هم از اینجا برای ایشان صلوات میفرستیم. :victory:

همه چیز همانطوری که فکر میکردم پیش رفت. :devil:

Eleven
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹

در مورد این سوال شما، برادر عزیز می توانم این را به عرض شما برسانم که وقتی دو گلزن با تعداد گل مساوی داریم ، میتوانم طبق این تجربه ناچیز خودم بگویم که : آی مومنان ، آن بازیکنی که آخرین گل را زده و به نحوی دو گلزن با تعداد گل مساوی داریم همان گلزن به عنوان اولی میدستیابد . پس فرقی ندارد که بازیکن شما چقدر در سدر بوده است.

اتق الله یعنی (بترسید از خدا) :img-gun:

Eleven
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۴
من یادم رفت این را بگویم
ما پس از هفته ها به میادین باز گشتیم.

لطفا برای فصل بعد کسی نقشه کشی نکنه . :tease:
البته آرزو بر جوانان عیب نیست، ولی من فصل بعد رو یه فصل خفن در سطح المپیک براتون پیش بینی می کنم.:asthanos:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۴۷
والله اينجور كه من ديدم هر دو بازيكن رو به عنوان آقاي گل معرفي كردن. پولشم همزمان با جوايز ليگ مي دن به هر دو تاتون. :xp1700:

ايلون برادر كجا پياده شو در صف مومنان باش تا با هم بريم ! از اونجايي كه فصل 13 سندشو زدن به اسم بولز اف سي، من همين فصل بعد مي خوام صعود كنم با اجازتون.

Babak_Totti
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
والله اينجور كه من ديدم هر دو بازيكن رو به عنوان آقاي گل معرفي كردن. پولشم همزمان با جوايز ليگ مي دن به هر دو تاتون. :xp1700:

ايلون برادر كجا پياده شو در صف مومنان باش تا با هم بريم ! از اونجايي كه فصل 13 سندشو زدن به اسم بولز اف سي، من همين فصل بعد مي خوام صعود كنم با اجازتون.

خوشم میاد همه می دونید فصل سیزده مال منه.:yess:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۹
خوشم میاد همه می دونید فصل سیزده مال منه.:yess:

حالا ما يه چي گفتيم !
گيرم كه ايلون و يوونتوس و نادري همه هيچي اين جيپسي منو مي خواي چيكار كني !؟:fighting29:

Gipsyman66
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۴
بابا من این وسط كاره ای نیستم منو قاطی این بازیا نكنین
من همین جوری عین ..... می رم بالا

Babak_Totti
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
دوره اول حضور من:هشتم
دوره دوم:ششم
پس:
دوره سوم:چهارم
دوره چهارم دوم

كه با همت دوستان عزیز در تیم این معادله آخرش به قهرمانی ختم میشه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۴۲
دوره اول حضور من:هشتم
دوره دوم:ششم
پس:
دوره سوم:چهارم
دوره چهارم دوم

كه با همت دوستان عزیز در تیم این معادله آخرش به قهرمانی ختم میشه. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

با اين حساب فصل چهارده قهرمان مي شي. فقط يادت باشه از 3 بالاتر رفتن سخته. ما كه تو 3 گير كرديم فعلا !

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۴
خوب. اينم از آمار كل فصل يازدهم:
اول تيم منتخب ليگ:
خدا بيامرزه گوني و كيوبانو رو ! عجب دفاع هايي ساخته بودم ولي ديگه سنشون ديگه از 22 رد كرده بود. ارزش نداشت بيشتر تمرينشون بدم. واسه همين فروختمشون و كلي پول گيرم اومد. تو خط مياني هم دو تا بازيكن دارم كه هرب آلن هنوزم خوب بازي مي كنه اما اين پوپيلارزيچ بعد از يه مصدوميت اسكيلس اومد پايين و ديگه 3 تا ستاره نگرفت. بوجالسكا هم كاپيتان تيمه. خوب بازي مي كنه و ايشالله مربي آينده تيم خواهد بود.
قهرمان فصل فقط يه بازيكن داره بقيه همه نادري يووه و ايلون. قضيه ورد فوتبالم قضيه يونان تو جام ملتهاي 2004 شده ها ! من اون موقع با بازيشون خيلي حال مي كردم. هرجاي زمين توپ بود عين مور و ملخ مي ريختن. فيگو، زيدان همه بازيكناي ستاره سوسك بودن تو زمين.

اما ريتينگ ها:

در كل تيم ييونتوس بهترين تيمه. اما ريتينگ ميانش خوب نيست كه بايد يه فكري به حالش بكنه.
ما هم كه از همه لحاظ بهترين دفاع رو داريم. فصل بعد يه خورده ميانه و حمله رو تقويت كنيم ديگه حريف نداريم.
نكته جالب اينه كه قهرمان فصلمون نه تو ريتينگ نه تو ستاره حرفي براي گفتن نداره و حتي زير تيم بولز اف سي هست. اما ريتينگ خط حملش خوبه. كاش اين ورد فوتبال يه فصل ديگه مي موند تا بهش مي گفتم . . . !! بيشترين ريتينگ رو هم تو اين فصل يووه گرفته.

اما ستارهاي تيمها:

ما تو ستاره يه پله اومديم بالاتر ! هفته هاي پاياني كه همش ما بيشترين ستاره رو مي گرفتيم. دفاعمون رو هم كه ديگه مي بينيد !
اما يووه تو ستاره هم اوله و بيشترين ستاره رو هم تو فصل گرفته.
قهرمان ليگم تيم پر ستاره اي نيست. فقط ظاهرا از نقطه ضعف حريفاش و كنار كشيدن ايلون از قهرماني بهترين بهره رو برد ! آخ اگه از اول فصل ميخو سفت كوبيده بوديم ... راست مي گفت اوني كه گفت خشت اول چون نهد معمار كج ...!!

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
اما طي هفته هاي آينده مي خوام اين بازيها رو تحليل كنم كه به نطرم جزو بهترين بازيهاي ليگ بودن:

بازي رفت يوونتوس بوشهر و وينينگ ايلون
بازي برگشت يوونتوس و وينينگ ايلون

هر دو تاش نتيجه 3-2 به نفع ايلون شد و اين شد كه تيم يووه از كورس قهرماني جا موند.
اگه وقت بشه يه بازي ديگه هم مي ريم تو كارش. فعلا همين دو تا اميدوارم مفيد واقع بشه.

Eleven
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸
سلام العلیکم
ما از حاج آقا فرزان تشکر بسیار زیاد و فراوانی داریم . :uglylolmk4::uglylolmk4:
واقعا ایشان این forume را سر پا نگه داشته اند . برای سلامتیش اجماعا صلوات... خسته نباشی مومن !
نصر من الله و فتح القریب....
ایم حاج بابک ما هم روزنامه رو نمی فرسته ما یه فیضی ببریم... :boredom:
راستی کسی یه چند میلیاردی دو دست و بال نداره به ما قرض بده ؟ پای مصلحت نظام در میونه..
من سعی کردم باغ پسته ها رو بفروشم ولی دیدم که واقعا حیفه و این باغ ها لازم میشه در اینده و ممکنه مملکت دچار یک بحران اقتصادی بشه که اون وقت ما به یاری کشور میاییم و پول ها رو از بانکهای سوییس می کشیم بیرون، این قول رو رییس مصلحت نظام می دهد و پای آن را نیز تف مال می کند.
امضا :
رییس مصلحت نضام :stinker:

Babak_Totti
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
فرزان این سایت اچ تی آرنات حیفه.
یوزر و پسوردت رو بده برم یه سر و سامونی بهش بدم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
روزنامه هفته قبل نشد ولی این هفته تیتر بدید حتما تا چاپ بكنم.

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
فرزان این سایت اچ تی آرنات حیفه.
یوزر و پسوردت رو بده برم یه سر و سامونی بهش بدم. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

مرسي. مي گم اگه خودم بخوام اين ويرايش سايتو ياد بگيرم بايد HTML ياد بگيرم يا با نرم افزار خاصي كار كنم؟

LionelMessi
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۶
خو قضيه ورد فوتبالم قضيه يونان تو جام ملتهاي 2004 شده ها ! من اون موقع با بازيشون خيلي حال مي كردم. هرجاي زمين توپ بود عين مور و ملخ مي ريختن. فيگو، زيدان همه بازيكناي ستاره سوسك بودن تو زمين.

ما تو ستاره يه پله اومديم بالاتر ! هفته هاي پاياني كه همش ما بيشترين ستاره رو مي گرفتيم. دفاعمون رو هم كه ديگه مي بينيد !
اما يووه تو ستاره هم اوله و بيشترين ستاره رو هم تو فصل گرفته.
قهرمان ليگم تيم پر ستاره اي نيست. فقط ظاهرا از نقطه ضعف حريفاش و كنار كشيدن ايلون از قهرماني بهترين بهره رو برد ! آخ اگه از اول فصل ميخو سفت كوبيده بوديم ... راست مي گفت اوني كه گفت خشت اول چون نهد معمار كج ...!!

با اینكه من كلا از حاشیه خوشم نمیاد و كلا به نظر همه بچه ها هم احترام میذارم
ولی فرزان جون یه ذره در مورد تیم من اجهاف كردی چرا؟
چون اگه بخوای تیم من رو به تیم یونان وصله بدی نمیشه چون یونان یه گل می زد و می رفت تو دفاع و از گل خود محافظت می كرد ولی من بهترین خط حمله لیگ را داشتم و میانگین گل زنیم هم تو هز بازی 4.2 بوده
و اگه بخوای بگی تیم من ضعیف هست نمیشه كه تاكتیك تیمیم آئوت استنینگ بگیره
فكر می كنم زیاد نمی شه به ستاره نگاه كرد شما به بازی های من نگاه كن
متشكر

LionelMessi
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
مرسي. مي گم اگه خودم بخوام اين ويرايش سايتو ياد بگيرم بايد HTML ياد بگيرم يا با نرم افزار خاصي كار كنم؟

فرزان جون زیاد ربطی نداره
یه ذره هم اچ تی ام ال بلد باشی اوکی هست

Babak_Totti
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
نه فرزان اصلا نمیخواد اچ تی ام ال یاد بگیری فقط كدهای ابتدایی...
ولی گفتم تا برات بگیم و اینا طول می كشه دو ثانیه می رم درستش می كنم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

البته اگر بخوای...

Eleven
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۵
چون اگه بخوای تیم من رو به تیم یونان وصله بدی نمیشه چون یونان یه گل می زد و می رفت تو دفاع و از گل خود محافظت می كرد ولی من بهترین خط حمله لیگ را داشتم و میانگین گل زنیم هم تو هز بازی 4.2 بوده
متشكر

ها ایی اجهاف که گفتی یعنی چه ؟ :bonk:

LionelMessi
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۵
ها ایی اجهاف که گفتی یعنی چه ؟ :bonk:

حاجی جان انشاالله خدا توفیق بده شما هم می فهمید

Babak_Totti
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۶
فرزان برو ببین سایتت قشنگ شده. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۹
متشكر

بابا من ازت تعريف كردم ! حالا اينكه يونان چند تا گل مي زد و چجوري مي برد كار نداريم. اتفاقا من از بازي يونان خوشم ميومد. هرجاي زمين توپ بود عينهو مور و ملخ مي ريختن ! زيدان تكون نمي تونست بخوره. منم گفتم كه شما همه ي اين تيماي پر ستاره رو حداقل يه دور بردي. بد مي گم ! اصلا تو جنبه ي تعريف نداري ؟؟ !! :fool:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۳۴
فرزان برو ببین سایتت قشنگ شده. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ما رو كردي عينهو خون آشام IV.4 با اين رنگاي سياه و قرمز كه ! :asthanos:

ولي عالي شده دستت درد نكنه. ما بالاخره نفهميديم چطوري اين كارا رو كردي سر فرصت باد بده تا شايد جاي ديگه به كار بياد. راستي لوگو باشگاه رو چي بذارم كه به اسم تيم بياد ؟؟

Babak_Totti
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۳
ما رو كردي عينهو خون آشام IV.4 با اين رنگاي سياه و قرمز كه ! :asthanos:

ولي عالي شده دستت درد نكنه. ما بالاخره نفهميديم چطوري اين كارا رو كردي سر فرصت باد بده تا شايد جاي ديگه به كار بياد. راستي لوگو باشگاه رو چي بذارم كه به اسم تيم بياد ؟؟

خواهش می كنم...

اسم تیمت رو هم خودت فلسفه اش رو می دونی...
میخوای تو چه مایه هایی باشه؟:img-gun:

dirtyworm
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۸
:7:ميدوني من يه پيشنهاد دارم به نظر من شما تو فكر خريد بازيكن نباشيد فقط پول جمع كنيد ورزشگاهتون رو بزرگ كنيد من فقط دارم پول جمع ميكنم وقتي ورزشگاهم بزرگ شد انقدر پول گيرم مياد كه هر بازيكني كه بخام بخرم تازه ساپورترا هم بيشتر ميشه اگه ورزشگاه به تعداد واقعيش برسه(پيشنهاد بود):eltaf:

LionelMessi
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
بابا من ازت تعريف كردم ! حالا اينكه يونان چند تا گل مي زد و چجوري مي برد كار نداريم. اتفاقا من از بازي يونان خوشم ميومد. هرجاي زمين توپ بود عينهو مور و ملخ مي ريختن ! زيدان تكون نمي تونست بخوره. منم گفتم كه شما همه ي اين تيماي پر ستاره رو حداقل يه دور بردي. بد مي گم ! اصلا تو جنبه ي تعريف نداري ؟؟ !! :fool:

ببخشید من طور دیگه ای برداشت کرده بودم
یه سوئ تفاهم بیشتر نبود و دیشب که با هم صحبت کریدم مشکل حل شد
شایدم دلیلش این باشه که من از بازی یونان اصلا خوشم نمی آمد
قربانت
و فعلا یا علی

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۱۸
يه خبر جالب !
منو امين كل انداختيم. هفته ديگه بازي دوستانه گذاشتيم !‌:spiteful:

LionelMessi
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹
يه خبر جالب !
منو امين كل انداختيم. هفته ديگه بازي دوستانه گذاشتيم !‌:spiteful:

با اینکه دو تا از بهترین و کلیدی ترین بازیکنام مصدومن و به این بازی نمی رسن
ولی بی صبران همنتظر این بازی هستم

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۳۱
:7:ميدوني من يه پيشنهاد دارم به نظر من شما تو فكر خريد بازيكن نباشيد فقط پول جمع كنيد ورزشگاهتون رو بزرگ كنيد من فقط دارم پول جمع ميكنم وقتي ورزشگاهم بزرگ شد انقدر پول گيرم مياد كه هر بازيكني كه بخام بخرم تازه ساپورترا هم بيشتر ميشه اگه ورزشگاه به تعداد واقعيش برسه(پيشنهاد بود):eltaf:

شما كه از اين پيشنهاداي خوب خوب بدلي خودت چرا 930 ميليون مي دي بازيكن مي خري؟ :sors:

dirtyworm
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
شما كه از اين پيشنهاداي خوب خوب بدلي خودت چرا 930 ميليون مي دي بازيكن مي خري؟ :sors:

يكي از دوستام برام پيدا كرد منم ديدم مفته اگه نخرم سرم كلا ميره هافبك فرميدايبل خدا وكيلي 930 مفت نيست ؟:bigsmile:

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۱
يكي از دوستام برام پيدا كرد منم ديدم مفته اگه نخرم سرم كلا ميره هافبك فرميدايبل خدا وكيلي 930 مفت نيست ؟:bigsmile:

بي نظيره حالا چرا دوستت خودش نخريد؟

Eleven
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۰
افسوس که این مزرعه را آب گرفته
دهقان مصیبت زده را خواب گرفته

خون دل ما رنگ می ناب گرفته

واز سوزش تب پیکرمان تاب گرفته
رخسار هنر گونه مهتاب گرفته

چشمان خرد پرده ز خوناب گرفته

ثروت شده بی مایه و صحت شده بی ما

ابری شده بالا و گرفته است فضا را واز دود و شرر تیره نموده هوا را ....

... واقعا این شعر معنی داره
احسنت بر تو دوست من که این شعر را انتخاب کردی :clapping::victory:

dirtyworm
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
بي نظيره حالا چرا دوستت خودش نخريد؟

ميپيچونين آدمرو بابا اون اگه خودش ميخواست ميخريد خوب خودش بالاتر داره مرده تو دسته 3 بازي ميكنه مگه همه مثل خود شما موذي هستن كه ميپيچونين آدمو :bigsmile:
:uglylolmk4: حالا اگه ميخواين پيشنهاد منو انجام ندين زوري نيست(بيا خوبي كن اينم نتيجش :focus:)

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴
ميپيچونين آدمرو بابا اون اگه خودش ميخواست ميخريد خوب خودش بالاتر داره مرده تو دسته 3 بازي ميكنه مگه همه مثل خود شما موذي هستن كه ميپيچونين آدمو :bigsmile:
:uglylolmk4: حالا اگه ميخواين پيشنهاد منو انجام ندين زوري نيست(بيا خوبي كن اينم نتيجش :focus:)

پيشنهادت پيشنهاد عاقلانه ايه . اما خوب گاهي آدم رو جو مي گيره يه پولي دستش اومده نمي دونه چيكار كنه يه هو مي ره يه بازيكن اسكيل بالا مي خره بعد مي بينه كه اون دو تا ستاره بيشتر نمي گيره !! اين جوريه كه ما نا پرهيزي مي كنيم داداش ! :notify:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۱۰
مي گم يه اسپندي دود كنيم واسه تاپيك گروه چهار. پستاش از 200 هم رد كرد !‌ اي ول !:2:
حاجيتونم كه اين هفته به باشگاه صد تايي ها در تعداد پست رسيد ! :dance::xp1700:

Eleven
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۴
مي گم يه اسپندي دود كنيم واسه تاپيك گروه چهار. پستاش از 200 هم رد كرد !‌ اي ول !:2:
حاجيتونم كه اين هفته به باشگاه صد تايي ها در تعداد پست رسيد ! :dance::xp1700:

کی گفت : حاجیتون ، با من کار داشتین ؟
من همیشه در خدمت مومنان مخلص و بسیجی هستم. :img-tomato:

امید وارم به باشگاه بسیجیان با ریش های 100 متری هم بپیونی . :img-tomato:

dirtyworm
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۲۵
بچه ها تم جديد گروه رو ديدين ميگن خيلي قويه خودتون برين بازياشو نگاه كنين

dirtyworm
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
:wacko2:البته دقت كنين چون نميشه به اين راحتيا در موردش تحقيق كرد

سروش ازادي
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
افسوس که این مزرعه را آب گرفته
دهقان مصیبت زده را خواب گرفته

خون دل ما رنگ می ناب گرفته

واز سوزش تب پیکرمان تاب گرفته
رخسار هنر گونه مهتاب گرفته

چشمان خرد پرده ز خوناب گرفته

ثروت شده بی مایه و صحت شده بی ما

ابری شده بالا و گرفته است فضا را واز دود و شرر تیره نموده هوا را ....

... واقعا این شعر معنی داره
احسنت بر تو دوست من که این شعر را انتخاب کردی :clapping::victory:

سپاس.بابا شما كه ما رو اساسي شرمنده كردي.

سروش ازادي
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۵

بابا من بدبخت چي كار كردم؟چرا واسه ادم حرف درمياري؟يه كار نكن پتتو بريزم رو اب و بگم چه كارها كه نكردي:clapping:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۰
:wacko2:البته دقت كنين چون نميشه به اين راحتيا در موردش تحقيق كرد

اين تيم جديدو كه مي گي ديدم !
از بيخ تعطيله ! :biggrin:
دو ماهه صاحبش بهش سر نزده.
همه بازيكناش TSI زير هزار دارن.
بهترين بازيكنش 2 ستاره مي گيره.
ريتينگم كه تعطيل.:hi:
خلاصه فرقي با تيم BOT نداره.:yess:

بازم بگم؟:king:

LionelMessi
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
بالاخره بعد از مدتها که بچه ها دوست داشتن من برم ، رفتم دسته 3 تا از دستم خلاص بشین
خداحافظ

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۴
بالاخره بعد از مدتها که بچه ها دوست داشتن من برم ، رفتم دسته 3 تا از دستم خلاص بشین
خداحافظ

اتفاقا من دوست داشتم بموني !:ok: بردن تيم قهرمان خيلي حال مي ده ! :blum:

dirtyworm
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۷
بابا من بدبخت چي كار كردم؟چرا واسه ادم حرف درمياري؟يه كار نكن پتتو بريزم رو اب و بگم چه كارها كه نكردي:clapping:

نه بگو ببينم چه پته اي دارم كه ميخواي رو كني عجب گيري كردي عاقبت كار خير !!!!!!!!! چه شود:wacko:

dirtyworm
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
ببخشيد بالا اشتباه نوشتم اون( كرديمه) :angel::rtfm:

سروش ازادي
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۸
خداحافظ

افتادي تو كدوم گروه؟

سروش ازادي
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹

اتفاقا بالا درست نوشته بودي.:zoor:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۶

عزيزم اينجور مواقع جاي اينكه يه پست ديگه بزني همون پستو ويرايش كن 3 گيري بشه !:secret:

dirtyworm
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
:new_russian:حالا يه پست اضافه شد شما هي گير بدين به من بدبخت نميدونم به شما چه هيزم تري فروختم من ك اينقدر گير ميدين

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۵
:new_russian:حالا يه پست اضافه شد شما هي گير بدين به من بدبخت نميدونم به شما چه هيزم تري فروختم من ك اينقدر گير ميدين

قصد من خير بود.
گفتم ويرايش كن كه ضايع نشي !:victory:

dirtyworm
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۱
اينم برنامه نيم فصل اول

اگه عكسارو بد گذاشتم ببخشيد آخه تو اين خطا نيستم بلد نيستم چه جوريه يه دوره آموزشي بايد ببينم:yes:

Babak_Totti
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
اينم برنامه نيم فصل اول

اگه عكسارو بد گذاشتم ببخشيد آخه تو اين خطا نيستم بلد نيستم چه جوريه يه دوره آموزشي بايد ببينم:yes:

حالا چرا گذاشتی؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

dirtyworm
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
حالا چرا گذاشتی؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

گذاشتم برنامه ي ليگ رو بينين چرا نداره حالا بلد نبودم اينجوري شد ولي ميشه ببينيش كه:fighting29:

سروش ازادي
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۰۷
چه اشكالي داره.اتفاقا كار خوبي هم كردي.

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
بچه ها بازي من با وردفوتبال 2-1 به نفع من تموم شد.
بازي خوبي بود و من به زحمت با گل دقايق آخر بازي رو بردم. شايد اگه ورد فوتبال تغيير تاكتيك نداده بود . انقدر بازيكناش تو زمين گيج نمي شدن، بازيو مي برد. اما به هر حال جاي اميدواريه كه يه تيم دسته 3 رو شكست داديم :1:
خوشبختانه مصدومم نداشتيم. فقط من يه چي موندم ! من اسكيل بازيكنام تو سيستمي كه بازي كردم پاسبل بود ! من نمي فهمم ديگه اين يعني چي ! :confused:
Emamzadeh appeared unsure on how to play and their organization was only weak.

LionelMessi
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
بچه ها بازي من با وردفوتبال 2-1 به نفع من تموم شد.
بازي خوبي بود و من به زحمت با گل دقايق آخر بازي رو بردم. شايد اگه ورد فوتبال تغيير تاكتيك نداده بود . انقدر بازيكناش تو زمين گيج نمي شدن، بازيو مي برد. اما به هر حال جاي اميدواريه كه يه تيم دسته 3 رو شكست داديم :1:
خوشبختانه مصدومم نداشتيم. فقط من يه چي موندم ! من اسكيل بازيكنام تو سيستمي كه بازي كردم پاسبل بود ! من نمي فهمم ديگه اين يعني چي ! :confused:
Emamzadeh appeared unsure on how to play and their organization was only weak.

خسته نباشی
بازی خیلی خیلی خوبی بود
بهتم تبریک میگم
تیم خوبی جمع کردی و از همین الان میتونم بگم مدعی سر سخت فصل بعد هستی

Gipsyman66
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
سلام
آقا این قضیه بازی cup كه هفته دیگه من دارم كسی میدونه برای چیه؟؟؟؟

Gipsyman66
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۵
حالا چرا تیمای دوم و سوم و چهارم و پنجم .

Milad Gerrard
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۱۳
سلام

چون جام حذفی دوباره شروع شده و همه تیما در دور اول بازی دارن مثل خودم و تو و ...
حالا حریفت كدوم دسته هست؟؟:uglylolmk4:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
سلام

كاپ همون جام حذفيه. سعي كن دو سه دور توش بياي بالا. از لحاظ مالي خوبه برات. مخصوصا اگه تو ورزشگاه تيماي رده بالا بازي كني !

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
خسته نباشی
بازی خیلی خیلی خوبی بود
بهتم تبریک میگم
تیم خوبی جمع کردی و از همین الان میتونم بگم مدعی سر سخت فصل بعد هستی

سلام مرسي
راستي تيماي همگروهتو ديدم.
ان شالله كه موفق باشي اما حواست به يم اول تا چهارم فعلي باشه.:crazy2: واقعا تيماي خفنين !! اما تيماي 5 و 6 در حد تيماي همين گروه چهار هستند مثل ايلون مثلا. همت كني ميتوني اونا رو بگيري. :icon_bravo:ولي تيم اول تا چهار واقعا سختن. TSI بيشتر از ده هزار بازيكناشون و بازيكناي 5 ستاره اي كه دارن واقعا خطرناكه حسن ! :confused:

Gipsyman66
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
حریف من دسته دو گروه دو
بدبخت شدم تیم خریه

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۳۹
حریف من دسته دو گروه دو
بدبخت شدم تیم خریه

بازي تو ورزشگاه كدومتونه؟
اگه تو ورزشگاه اون باشه كه خوبه. پول خوبي گيرت مياد اما اگه تو ورزشگاه خودت باشه فقط اندازه ظرفيت ورزشگات به جيب مي زني اونم دو سومشو.

منم با يه تيم دسته چهار بازي دارم كه صاحبش ولش كرده يه دو ماهي و دست كمي از تيم بات نداره. مي خوام جلوش پيك بازي كنم روحيه بره بالا.

Milad Gerrard
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۲۴
نامرد حریفت دسته چهاره؟
من خوردم به یك دسته سه ای به اسم اف سی گلزار (!) كه تیم قوی ای ست.

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
نامرد حریفت دسته چهاره؟
من خوردم به یك دسته سه ای به اسم اف سی گلزار (!) كه تیم قوی ای ست.

تسليت مي گم !
خوب تيماي قوي هميشه با تيماي ضعيف ميفتن ديگه تو جام حذفي !! :crazy::tounge_smile:

Babak_Totti
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
منم جام حذفی میخوام... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۴۹
خوب اينم از تحليل بازي كه قولشو داده بودم. اميدوارم مفيد واقع بشه. بازي رفت يوونتوس و ايلون هست. بازي برگشتشم هفته بعد. چون حجم كار زياد مي شد به صورت يه فايل ورد آپلود كردم.

جاي بهتر از راپيدشير واسه آپلود سراغ نداشتم. اگه باهاش مشكل داريد، بگيد. اگر هم جاي بهتر بلديد خوشحال مي شم بدونم.

Milad Gerrard
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۷
منم جام حذفی میخوام... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

مگه نداری؟:icon_bandit:

Gipsyman66
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
بازي تو ورزشگاه كدومتونه؟
اگه تو ورزشگاه اون باشه كه خوبه. پول خوبي گيرت مياد اما اگه تو ورزشگاه خودت باشه فقط اندازه ظرفيت ورزشگات به جيب مي زني اونم دو سومشو.

منم با يه تيم دسته چهار بازي دارم كه صاحبش ولش كرده يه دو ماهي و دست كمي از تيم بات نداره. مي خوام جلوش پيك بازي كنم روحيه بره بالا.

بازی تو ورزشگاه منه ولی ورزشگاهمو بزرگ كردم الان 18000 نفر ظرفیت داره :biggrin::king:اگه پر بشه این جوری كه تو می گی دوسومش میشه 12000 نفر خوب عالیه

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
خوب بازياي ليگ مشخص شد ! :victory:

من بازم بازي اولم با يوونتوس بوشهره. اميدوارم اول اين فصل ديگه گند نزنم. فكر كنم اين بازي مهمترين بازي هفته اول باشه.

بازي مهم ديگه بازي بولز و جيپسي من هست كه اين دو تيم فصل قبل در تعقيب همديگه بودن. گرچه كه بعيد به نظر مي رسيد بولز بتونه جيپسي من رو بگيره اما خوب به نظرم قدرت اين دو تا تيم در يه سطحه تقريبا. ببينيم اين فصل چيكار مي كنن.:double0smile:

وينينگ هم مثل ماست تيم مقابلشو كه بات هست مي بره. فقط حاجي زياد گل نزن واسه ما هم جا بذار ! يه وقت دروازه رو پر توپ نكني جاي توپ ما نباشه !:friends:

بازي پراديزو و داراب هم كه بازي گلابياست ! :pleasantry:

Eleven
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
خوب بازياي ليگ مشخص شد ! :victory:

:

وينينگ هم مثل ماست تيم مقابلشو كه بات هست مي بره. فقط حاجي زياد گل نزن واسه ما هم جا بذار ! يه وقت دروازه رو پر توپ نكني جاي توپ ما نباشه !:friends:
:pleasantry:

بله خوب من هو تشکر می کنم از اینکه دوستان به یاده ما هستند.
البته همون طوری که می دونید این تیم بی صاحب هستش و خوب از نظر شرعی درست نیست ما زیاد بهش گل بتپونیم.بنابراین من به بسیجی های تیم گفتم که "مومنان: play it coooooooooooool " پس جای نگرانی نیست.:icon23:

dirtyworm
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
:pleasantry: بچه ها ميگم يه كمكي به من بكنين اين هفته جام حذفي با يه تيمه قوي بازي دارم فكر كنم تركيب دوم بهتر باشه :img-lazy: اگه با مرام بازيم در بيارين هر كدوم يه بازيكنه خوبتونو بدين به من فقط واسه اين بازي شايد مساوي كنم تو پنالتي ببرمش :notify:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۰
منم تو دور اول يه تيم ضعيفو بردم. حالا دور دوم خوردم به يه تيم خفن دسته 2 ! :cwm14: فاتحه ما هم خوندست. بهتره به جاي برد تو فكر تمرين بازيكناي تمريني باشيم. موتز هم نريم كه فايده نداره !! :uglylolmk4:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
راستي 3 نفر كم داريم بيايد تو مسابقه پيش بيني از طريق لينك زير ثبت نام كنيد.
اگر هم مي خوايد بيشتر در مورد اين مسابقه بدونيد:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۳
خوب خوب ! نيمه اولو در اولين هفته 2-0 از يوونتوس جلو هستيم و شروع خوبي داشتيم. ببينيم نيمه دوم چي پيش مياد !

و....
نيمه دوم هم دوگل ديگه و 4-0 يوونتوس رو برديم. اصلا باورم نمي شد اينجوري يوونتوس رو شكست بدم. شروع بسيار خوبي بود !

Babak_Totti
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۵
گیپسی من رو بردم...هوووووووووووووووووو ووووووووورا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak_Totti
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۵
خوب با این برد امیدوارم چهارم یا حداقل پنجم بشم چون به احتمال زیاد دیگه برد و باخت های ما و گیپسی مثل همه... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Eleven
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
با سلام خدمت شما هم گروهی های عزیز ، من از طرف خودم و بسیجی های مخلص تبریک میگم .
بچه ها واقعا همواره تلاش های بسیاری در زمینه های مختلف حتی غیر از فوتفال دارند و اخیرا هم در ماموریت ضربتی خود در طرح مبارزه با ارازل و اوباش شرکتی مخلصانه داشته اند و بعد از اون جو خاص بنده ایشان را به زمین بازی فرستادم ، دیدید که واقعا با اینکه من اکیدا دستور داده بودم سعی بر کنترل احساسات خودشون بکنند و PIC را در اولویت قرار دهند ، رفتند و با خشونت هر چه تمام تر زدند این حریف تازه وارد را ترکوندند، که اینجا جا داره من از ایشان عذرخواهی کنم بابت این ناهماهنگی. :tap67::aggressive:

خوب به هر حال بازیهای خوبی در این هفته داشتیم و انهایی که پیش بینی شده بود ببرند ، بردند و از همه حساس تر و عجیب تر باخت یووه به حاج نادر بود ، که من هر چه به گزارش و مجموع ستاره های بدست امده دیدم نفهمیدم که چه خبر بوده در ان بازی و نادری توانسته است با یک سیستم عجیب و تقریبا منسوخ که البته فقط جهت تمرین مدافعان به کار میاد توانسته که 4 بر 0 یووه را شکست بده و اقا یا خانوم Dirtyworm باید یه فکر اساسی به حال تیمش بکنه .:unknw:
و به اقا یا خانوم نادری هم من به عنوان یه اماتور توسیه میکنم که در بازی با حریف های قوی تر به فکر سیستم دیگری باشند. :img-tomato:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۱
خوب به هر حال بازیهای خوبی در این هفته داشتیم و انهایی که پیش بینی شده بود ببرند ، بردند و از همه حساس تر و عجیب تر باخت یووه به حاج نادر بود ، که من هر چه به گزارش و مجموع ستاره های بدست امده دیدم نفهمیدم که چه خبر بوده در ان بازی و نادری توانسته است با یک سیستم عجیب و تقریبا منسوخ که البته فقط جهت تمرین مدافعان به کار میاد توانسته که 4 بر 0 یووه را شکست بده و اقا یا خانوم Dirtyworm باید یه فکر اساسی به حال تیمش بکنه .:unknw:
و به اقا یا خانوم نادری هم من به عنوان یه اماتور توسیه میکنم که در بازی با حریف های قوی تر به فکر سیستم دیگری باشند. :img-tomato:

با سلام و درود خدمت حاج آقا ايلون ! اگه دقت كرده باشي نادري تيم منه ! يعني سر فرزان ليتون ! البته من لقب سر رو از رهبر معظم انقلاب گرفتم نه از ملكه ي انگليس استعارگر ! :sors:

بابت عرايضتون عرض كنم كه اون چه باعث برد يك تيم مي شه فقط سيستم نيست بلكه نحوه بازي و مهره چينيه. بريد ببينيد نادري بايك هافبك ريتينگ پور رو در ميانه گرفنه كه به اين ريتينگ در برد ما بي تاثير نبود. تيم يووه هم فقط قدرتش در حملشه كه اونم در مقابل قوي ترين خط دفاع ليگ اصلا به كارش نيومد. به هر حال اين نتايج هست كه مشخص مي كنه چه سيستمي و چه نحوه بازي كارآمده ! منم معتقدم اگه يووه اينجوري ادامه بده جيپسي من و بولز هم واسش شاخ مي شن اين فصل !
بعد منظور شما از حريفاي قوي تر خودتي ديگه؟؟

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۲
خوب بچه ها اينم از آمار اين هفته:
آمار ريتينگها كه تيم يووه اول و ما دوم هستيم.
به نظر مي رسه يووه بعد از ما ريتينگ خط دفاعش از همه بيشتره. اما خوب ما كجا و يووه كجا ! ابلون و بولز هم بيشترين ريتينگ مياني رو گرفتن. البته دليلش اينه كه هرچي بازيكن داشتن ريختن اون وسط ! اما خوب نادري با يه بازيكن مياني فقط يه درجه ريتينگش كمتره! در خط حمله هم ايلون و يووه سر ترن و ما حرفي واسه گفتن نداريم. اما همين دو تا مهاجم داغون نادري از عقب خوب ساپورت مي شن.

اما در آمار ستاره هم با اختلاف نيم ستاره از يووه در رده دوم قرار داريم. البته وضعيت ستاره تيم نادري با اضافه شدن بازيكناي مصدوم بهتر مي شه. مهاجمي كه نادري نيم فصل خريده بود دو تا گل زد تو اين بازي ! حالا صبر كنين اون يكي خريدمو رو كنم !
بيشترين ستاره رو در دفاع خوب طبيعيه كه تيم ما بايد بگيره. اما در خط مياني رقابت ستاره ها بين ايلون، يووه و بولز هست. بولز كه همه زورشو واسه خط مياني داره مي زنه و مگر اينكه تمرين بازيسازي بده كه بهتر از اين بشه اما به نظر مي رسه ايلون و يووه قابليت بيشتري در ميانه زمين داشته باشن.
در خط حمله هم كه بعد يووه، نادري و ايلون رقابت دارن.

و بالاخره تيم منتخب هفته كه سه بازيكن نادري در اون حضور دارن و يكيش دروازه بانه !‌من موندم پس اون دروازه باناي خفن ابلون و يووه چي شد ؟؟‌!!

dirtyworm
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۱
هي خدا پدرتونو نگه داره واستون باشگاه پول نداره مربيشو عوض كنه مربي ما مثل قلعه نوعي قدرتش شده 4
دروازه بانم كه نگو انگاري تازگيا مرده :vava:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
هي خدا پدرتونو نگه داره واستون باشگاه پول نداره مربيشو عوض كنه مربي ما مثل قلعه نوعي قدرتش شده 4
دروازه بانم كه نگو انگاري تازگيا مرده :vava:

سلام
مي گم تو چطوري تونستي همچين نتيجه اي بگيري ؟ راستي مربيت چشه؟ ترينينگش اومده پايين با ليدرشيپش؟
راستي خدا بيامرزه دروازه بانتو ! چيكارش كردي؟