PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته پنج

Ali-ss
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۰۷
با این رشد سریع تعداد كاربران ایرانی می ترسم اواسط فصل دیگه تعداد یوزرها تكمیل شد هباشه و تعداد زیادی كاربر ایرانی پشت خط بمونند
از دوستان دست اندر كار خواهش دارم از حالا تقاضای دسته پنج رو برای مسئولان هت تریك بفرستند

dohol
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
با این رشد سریع تعداد كاربران ایرانی می ترسم اواسط فصل دیگه تعداد یوزرها تكمیل شد هباشه و تعداد زیادی كاربر ایرانی پشت خط بمونند
از دوستان دست اندر كار خواهش دارم از حالا تقاضای دسته پنج رو برای مسئولان هت تریك بفرستند

جاجی کی بریم نوبل شروع کنیم؟؟ نوک ها پوسیدندا ! :uglylolmk4:

بیا یه Co-ordinate با هم بریم :crazy:

omid
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۵۶
حالا كو تا 628 عضو فعال فعلا روو 400 هستیم

masoud_dj
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۳
میگم حالا كه دارید درخواست میدید تا 10 رو درخواست بدید كه دوباره كاری نشه

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۷

خوشم مي آد خيلي اميدوارانه به آينده نگاه مي كني ! :1:

Nillo
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
الان 85 تا ليگ داريم كه تو هر كدوم 8تا تيم وجود دارن كه به طور ميانگين تو هر ليگ 42/5 تيم صاحب دارن يعني به عبارتي تو هرليگ تقريبا 58/3 تا جاي خالي هست توكل ايران ميشه 119 تا البته تا اين لحظه كه من آمار گرفتم، با اين رشد لاك پشتي هم فكر نكنم تا دو فصل ديگه نيازي به اين كار باشه

Ali-ss
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
جاجی کی بریم نوبل شروع کنیم؟؟ نوک ها پوسیدندا ! :uglylolmk4:

بیا یه Co-ordinate با هم بریم :crazy:

ای مرتیكه تو اینجا چیكار می كنی؟ تو كه گفتی به فوتبال علاقه نداری!
------------------------------------------
همین آقایونی كه میگن الان زود هست! یاد م میاد برا لیگ 4 هم همینجوری از مغز خوش فكرشون استفاده كردن و شروع كردند كه بابا الان زوده..... حالا نه ! ولی دیدم وسطهای فصل لیگ 3پذشد در ضمن رشد لاكژشتی كدام بود من توی این 2 هفته دیدم كه لااقل 40 نفر اضافه شده....

masoud_dj
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۰۵
تعداد یوزرا رو دیدید جدیدا؟
468
باور كردنی نیست
گیرش فقط رو 400 بودا.الان افتاد رو غلطك

alex_irooni
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
We will also expand the leagues in U.A.E, El Salvador, Iran and Moldova at the same time.
اینم خبر خوش واسه اونایی كه می خواستن دسته 5 راه بیفته .

ترجمه : ما بزودی لیگهای امارات ...السالوادور ....ایران و مولداوی را گسترش خواهیم داد . .

هورااااااااا

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
We will also expand the leagues in U.A.E, El Salvador, Iran and Moldova at the same time.
اینم خبر خوش واسه اونایی كه می خواستن دسته 5 راه بیفته .

ترجمه : ما بزودی لیگهای امارات ...السالوادور ....ایران و مولداوی را گسترش خواهیم داد . .

هورااااااااا

اينو كجا خوندي؟

alex_irooni
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۷
صفحه اول هتتریك كه لوگین میشی آقا فرزان . تازه لیگ قطر رو هم راه انداختن خوش به حالشون اونایی كه تازه تیم میگیرن تو قطر بی دردسر میرن لیگ برترشون . .

-Aydin-
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
لیگ تانزانیا هم راه افتاد

mohammad8711
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷
اينو كجا خوندي؟
تو صفحه اول هتریک نوشته

masoud_dj
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۵۵
آقا مباركه دسته 5 هم راه افتاد
حالا دسته 4 هم هیجانش بیشتر میشه

mohammad8711
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
منم تبریک میگم
از این به بعد میتونیم یه فصل در میان یه سری هم به دسته پنج بزنیم :stinker:

alex_irooni
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۴
Full local name: Iran
Name (English): Iran
Zone: Asia, Africa and Oceania
Continent: Asia
Currency: 000 Rial
Season: 13
Number of teams: 2728
Number of regions: 28 regions

جهت اطلاع اونایی كه نمیدونن دسته 5 با V نشون داده میشه . مثلا v.1 v.5 v.95

alex_irooni
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۸
میگم با این حساب باید برنامه جام حذفی عوض بشه مگه نه ؟

omid
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
دیگه همه ی دسته 4 ی ها توی كاپ شركت می كنن

سروش ازادي
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
فكر كنم اين در كل به نفع تيم ملي و باشگاه ها بشه.چون تيم ها بيشتر تو جام حذفي ميمونن و درامد بيشتري در ميارن.همين طور چون تو دسته پنج ميتونن بيشتر رو بازيكن سازي سرمايه گذاري كنن.

Babak_Totti
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳
ولی ما هنوز نصف سه رقم سمت راست تیم داریم...یعنی حدودا كل تیمها 5 برابر یوزرهای موجوده... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Nillo
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
گاماس گاماس....

الان جند تا تیم تو دسته 5 فعال هستند؟

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
هه! دسته پنج همش همینجاس؟ تا کی!!! تا کی تبعیض! اههه!!
چرا براش یه فروم نمیسازین په؟ مگه ما دل نداریم؟ دل هم نداشته باشیم دیگه ... که داریم! نه خداییش! یه فکری هم به حال ما بکنید! دست و پاتون درد نکنه!
راستی از همین الان بگم دون بندینی رو باید حمایت کرد ، چهره ی بین المملیه ماست و اینکه با اینکه خیلی افتضاح نتیجه گرفت توی بازیای دوستانه و کلاً مفت گرون بود و اه اه اینو کی گذاشت تیم ملی عمه ی من بود الان هشتا به ایتالیا میزد ولی با این اوصاف بیاین از این افتخار ملی حمایت کنیم!! j-:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
ايشالله يوزر هاي دسته 5 رفت بالا بخششم راه مي افته. اگه دسته 5 فعال سراغ داري، دعوت كن بياد اينجا.

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
دمم گرم! یعنی فقط خودمم؟! چقدر من طلا و افتخار بین المملیم! اوووگی!! میسازیم و میسوزیم و ...یمو...باشه باشه!! هعییزج!
در این راستا حمایتتونو از من اعلام کنید وگرنه خودمو از برج میلاد میندازم پایین!
آقا راستی من هر جا میرم به علت ذوقالودیسم یه سوالی می پرونم! درک میکنید یا بیام درکتون کنم؟! :دی به همین دلیل و در همین راستای بالایی چرا ساعت بازیا از اساس کذبه په؟! نوشته ساعت پونزده و چهل پنج ! الان ساعت چهار و سه دقیقه س! زده بازی دو ساعت دیگه شروع میشه! بخاطر دعوای علی دایی و مایلی کهنه یا اینجام در حالت تعلیقیم؟ شایدم باس درستش کنم؟ :دی اگه مشکل از منه بگیدا! من اسکلم !!! :دی

masoud_dj
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
خیلی ببخشیدا اما بت نمیخوره تازه کار باشی
این الان تیم چندمت تو هتریکه؟:3:
تازه دست خطت هم آشناست

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
دمم گرم! یعنی فقط خودمم؟! چقدر من طلا و افتخار بین المملیم! اوووگی!! میسازیم و میسوزیم و ...یمو...باشه باشه!! هعییزج!
در این راستا حمایتتونو از من اعلام کنید وگرنه خودمو از برج میلاد میندازم پایین!
آقا راستی من هر جا میرم به علت ذوقالودیسم یه سوالی می پرونم! درک میکنید یا بیام درکتون کنم؟! :دی به همین دلیل و در همین راستای بالایی چرا ساعت بازیا از اساس کذبه په؟! نوشته ساعت پونزده و چهل پنج ! الان ساعت چهار و سه دقیقه س! زده بازی دو ساعت دیگه شروع میشه! بخاطر دعوای علی دایی و مایلی کهنه یا اینجام در حالت تعلیقیم؟ شایدم باس درستش کنم؟ :دی اگه مشکل از منه بگیدا! من اسکلم !!! :دی
تو خودتی یا من خودتم ؟
یا مسعود توئه ؟
یا تو عرفانی ؟ :3:

misagh
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
تو خودتی یا من خودتم ؟
یا مسعود توئه ؟
یا تو عرفانی ؟ :3:

یا شایدم اون من باشم ..:1:

یا من اون باشم ... :1:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
یا شایدم اون من باشم ..:1:

یا من اون باشم ... :1:
شایدم :jesors:

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
به جان خودت که خودمی من خودشم!!!
آخه اگه من تازه کار نبودم الان تو دقیقه بیست و دو گل از روی ضربه کاشته می خوردم؟! نه تو فک کردی په چه؟!
آقا این نامردیه! طرف لیگ سه یا شایدم چهار دانمارک و داتیش!!لند و ایناس! داره منو می تکونه! )):
این هتریک چیت نداره خودسوزی کنیم؟! )): سنگین تریم! آقا راستی فرندلی رو ببازی بچه ها خودباخته میشن؟! من حوصله منت کشی یه مشت جک جوونو ندارما! هر تری(تَری "در راستای شفاف سازی حول محور ف ل ت ر ی ن گ " ) زدن به سر خودشون زدن!
در همین راستا اگه من این فصل آخر شدم چی میشه؟ :دی

misagh
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
تیمت توو كدوم گروه هستش ؟

توو گروه خودت چندمی ؟

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
هه؟
گروه هجت ، لیگ دسته پنج!!:shades_smile: شیشم گمونم! :1:
البت حائز اهمیتشم بگم که اونه که ، که...بوقی!! قبل از اینکه بدنش به من این تیمو پنج تا بازیشو باخته چهارتاشو برده!! یعنی توی بازی نهم دادنش بهم! نهایت لذت ! چه تیم خوبی! من و مرتضوی (گلر سوراخ) و امرسان! :friends:

پ.ن : یه یه یه یه!! :uglylolmk4:
پنج!!! هیچ باختم!! :img-tomato:
خداییش داور به نفع گرفت ! سه تا تیرگ زدیم پونزده تام پنارت بود که نگرفتن! بچه های ما که خوب بازی کِردن و من مسئولیت این بازیو به عهده میگیرم قول میدم تو لیگ چهارتا بیشتر نخوریم! :1:
بچه های ما به احترام شیرین فراز خواستن نشون بدن که این تیمو تنها نزاشتن و پا به پای این تیمن تا صب! من سعی میکنم اینارو به سمت تعالی هدایت کنم!!

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۴
من امثال تو رو كه میبینم به زندگی امیدوار میشم!!

Lord Milad
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
قابل توجه مدیرانی كه عدالت رو رعایت نمی كنن(تازه پارتی بازی هم می كنن):

Active users: 781

فكر می كنم دیگه برای 101 یوزر آنلاین در دسته پنجم كه حدود یك هشتم یوزر های ایران رو تشكیل میدن و با توجه به رشد سریع هتریك در ایران هر یوزری كه اضافه شه تو دسته پنج خواهد بود و دیگه باید یه فروم برای دسته پنج ساخته شه.

نبودن عدالت وپارتی بازی= اگه این تایپیك رو كسی جز مدیرا می ساخت حتما می بستن(از دوستان دیگه عذر می خوام نتونستم تحمل كنم).

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
آقا اضاف كردن بخش جدید نیاز به ادمین سایت داره كه فعلا حضور ندارن

Lord Milad
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
من با ادمین كاری ندارم چرا تایپیكی كه من ساختم رو بستید ویكی دیگه جاش زدید(همین تایپیك)

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
من امثال تو رو كه میبینم به زندگی امیدوار میشم!!

مانم تونو میبینم ..اهم! فدای هَمَه مِدیرا! :good::apophys:
ولی خداییش ببین این رفیقمونم دلایل با آمار تا حد سن دختر همسایه رم درآورده ریخته رو میز! وب مسترو برید بیارید شده به خاطر من که همه امیدتونم تیم ملی رو در آینده هدایت کنم لیگ پنجو را بندازه !!! :1: کی می تونه بازی اولش پنجا بخوره ؟! نه خداییش! :shades_smile:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۲۹
من با ادمین كاری ندارم چرا تایپیكی كه من ساختم رو بستید ویكی دیگه جاش زدید(همین تایپیك)

عزيزم اون تاپيك رو من بستم. فقط به خاطر اينكه همين تاپيكي كه الان مشاهده مي فرماييد قبل تاپيك شما احداث شده بود ! موفق باشي ! :good:

Lord Milad
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
عزيزم اون تاپيك رو من بستم. فقط به خاطر اينكه همين تاپيكي كه الان مشاهده مي فرماييد قبل تاپيك شما احداث شده بود ! موفق باشي ! :good:

عزیزم شما دلیل بستن اون تایپیك رو چیزه دیگه ای نوشتید واونم این بود كه:

هر وقت خودمون(مدیران) تشخیص دادیم یه فروم برای دست پنج می سازیم .

تازه شما می گید كه این تایپیك از تایپیكی كه من ساختم قدیمی تر هست.یعنی برای حرف خودتم ارزش قائل نیستی.

من اسم اینو میذارم بی عدالتی...

در ضمن این بچه هایی كه تشكر الكی میزنن از خیلی چیزا بی اطلاعند.

خدایا خودت شاهدی من دارم دربرابر ظلم می ایستم...

hamidghasemi
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
عزیــــــــــزم!!! ((: من بی گناهم! چرا میزنی؟! باحاله خب! انگار مثلاً از پشت پیکان گوجه ای یهو بشینی پشت فراری! اونایی که تو فرومای زوپس و الاخ فعال بودن می فهمن من چی میگم!! ندیدیم از این چیزا! میفهمییی!!؟ میفهمییی؟!! :دی
ولی فقط برای حول و حوش گفته شدن بگم که حالا هر چی! مهم اینه تاپیکو بزنن! وی بولشن اونقدر امکان داره که برای احقاق حق بچه هایی که انور پست زدن هم که شده بعد اینکه فروم دسته پنج باز شد هم اینجا رو هم اون تاپیکو ادغام کنن و عدالت برقرار بشه! بهتره فعلاً که وب مستر نیست یکم صبر کنیم! البته بگما! خَیـــــــلی حال میده مدیرا رو اذیت کردن!! ((: خوبم هست چون مدیرا بیکار نمیشن! همش باید جواب پس بدن! در کل مدیر دوست داریم! ((: :دی

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
عزیزم شما دلیل بستن اون تایپیك رو چیزه دیگه ای نوشتید واونم این بود كه:

هر وقت خودمون(مدیران) تشخیص دادیم یه فروم برای دست پنج می سازیم .

تازه شما می گید كه این تایپیك از تایپیكی كه من ساختم قدیمی تر هست.یعنی برای حرف خودتم ارزش قائل نیستی.

من اسم اینو میذارم بی عدالتی...

در ضمن این بچه هایی كه تشكر الكی میزنن از خیلی چیزا بی اطلاعند.

خدایا خودت شاهدی من دارم دربرابر ظلم می ایستم...

من هنوزم مي گم كه اگه يوزرهاي دسته پنج بالا بره ما بخش دسته پنجو راه مي ندازيم. فعلا كه من يكي بيشتر نمي بينم اگه بازم هست بگيد. البته يه مشكل ديگه هم هست و اون عدم دسترسي به ادمينه. فعلا فكر مي كنم همين تاپيك براي دسته 5 كافي باشه تا ايشالله بخش كذايي راه بيفته.

mohammad8711
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۰۴
من هنوزم مي گم كه اگه يوزرهاي دسته پنج بالا بره ما بخش دسته پنجو راه مي ندازيم. فعلا كه من يكي بيشتر نمي بينم اگه بازم هست بگيد. البته يه مشكل ديگه هم هست و اون عدم دسترسي به ادمينه. فعلا فكر مي كنم همين تاپيك براي دسته 5 كافي باشه تا ايشالله بخش كذايي راه بيفته.
تقصیر این سیاوشه :3:
یکی بره دستشو بگیره بیارش ..

Dangerous boy
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۲۰
نه بابا به سیاوش ربطی نداره - آدمین سایت فقط میتونه
ولی حق با میلاده - فرزان تو خودت گفتی كه فعلا تاپیك برای دسته 5 لازم نیست و بستیش
حداقل سر حرف خودت وایسا :good:

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
نه بابا به سیاوش ربطی نداره - آدمین سایت فقط میتونه
ولی حق با میلاده - فرزان تو خودت گفتی كه فعلا تاپیك برای دسته 5 لازم نیست و بستیش
حداقل سر حرف خودت وایسا :good:

عجبا ! بابا من كي گفتم !؟ من گفتم چون يه تاپيك براي دسته پنج داريم تاپيك ديگه اي لازم نيست ! البته فعلا. بعد كه تعداد كاربرا بالا رفت ايشالله يه بخش جديد واسه دسته پنج مي زنيم. اين عين حرف من بود. هركي مي گه نه تا عين اون ارسالمو موقع بستن اون تاپيك واسش كپي كنم.

Дttractive ζ
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
عجبا ! بابا من كي گفتم !؟ من گفتم چون يه تاپيك براي دسته پنج داريم تاپيك ديگه اي لازم نيست ! البته فعلا. بعد كه تعداد كاربرا بالا رفت ايشالله يه بخش جديد واسه دسته پنج مي زنيم. اين عين حرف من بود. هركي مي گه نه تا عين اون ارسالمو موقع بستن اون تاپيك واسش كپي كنم.

نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

hamidghasemi
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
آفرین آفرین تیم امید !! آفرین آفرین تیم امید! ...
تماشاگران در حالی که بازی در ساعت پانزده و چهل و پنج مین در استادیوم شهید شیرصفت خونخوار کلاغ مقدسی جد بزرگ و موسس کارخانه حلوا شکری کلاغ مقدس که برای پرداخت پول کمتر به کلاغ مقدس آرنا نام نهانیده گشته !! به تشویق تیم تخیلی امید و سوباسا اوزارا اینا روی آورده بودند و بدین گونه به ریش حمید قاسمی و تیم این مربی سرنشناس می خندیدند!
اما تیم حلوا شکری کلاغ مقدس با بازی فوق العاده تخیلی خودش کلاً اصول و اساس بازی فوتبال رو زیر پا گذاشته تمامی گل های تیمش به دست کل یوم مدافعینش به ثمر رسید و رسماً در هیچ جناح دیگری هیچ غلطی صورت نگرفت و نپذیرفت! اما شاهکار موتور هتریک در حالی نمایان شد که بازیکن دسته بیل و باشیم بخندیمِ تیم کلاغ مقدس یعنی کامرانی مهاجم این تیم به عنوان برترین بازیکن شناخته شد!! بازی که در نهایت با نتیجه خیره کننده و پوز زننده ی پنج بر صفر به نفع تیم کلاغ مقدس به پایان رسید تا خاطره ی تلخ بازی دوستانه ی این تیم در هفته ی قبل به فراموشی که هیچ به چیز ملت طرفدار حساب گشته و شود! در همین راستا تماشاگران پوز زده شده و مقموم کلاغ مقدس برای اینکه به روی خودشان نیارن به رقص در خیابان ها پرداخته و روز پرکاریو برای گشت ارشاد رقم زدند! به زودی مصاحبه ی اختصاصی با بهداد مرتضوی بدترین بازیکن تیم کلاغ مقدس در این دیدار به همراهی حمید قاسمی در کیوسک مطبوعاتی هتریک منتشر خواهد شد! در انتها بهداد مرتضوی پشت اتاق های در بسته به دست حمید قاسمی اصلاح شد!
با تشکر ، خبرگزاری حشکم ( حلوا شکری کلاغ مقدس ) ، بهنداد مرتضوی

زاخی
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
به به میبینم که داش حمید هم اینجاس تو دسته پنج!...داش حمید ترکوندیما امروز!:apophys:

خب من اومدم گزارش بدم که بچه های لیگ برتر از همین الان بترسن چون من یکی که نیومده تیم های جلومو درو کردم و چهارتا پنج تا بردم تو لیگ!...این داش حمیدمونم سه تا زد امروز!:apophys:
کلا ما میخوایم صعود کنیم لیگ برتر!

ولی نه شوخی کردم!...اومدم فقط به تیمای دسته چهار هشدار بدم که مواظب باشن چون لیگ بعدی قراره تیم های قوی ای از دسته پنج بیاد دسته چهار و این حرفا!
کلا لیگ شماره 27 دسته پنج خوب پیش میره من امیدوارم به همه چی!

CapitanArsalan
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
سابولی بیک
بعد از مشقتهای زیاد ما این تاپیک رو پیدا کردیم و قصد دارم بترکونم تا یه انجمن واسش بسازن
از دوستان دسته 5 خواهشمندیم در این راه ما رو به فیض برسونند!!!!

CapitanArsalan
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
از خودم شروع میکنم همین الان یه تیمی رو لوله کردم

تیم بازی گل زده امتیاز
1. mkh 11 45 - 14 27
2. Gheytarieh 11 40 - 26 22
3. lastek sazi 11 26 - 21 17
4. namak sazan 11 14 - 14 17
5. balayenagahani 11 19 - 19 15
6. PARASTOO 11 26 - 42 15
7. barca69 11 13 - 24 7
8. riz 11 10 - 33 7
اینم جدولمون فعلآ دومم
بعد از 10 تا بازی تیم رو بهم دادند و گرنه کولاک میکردم
الان هم بازیمو 7-2 بردم لیسانس هم گرفتم
الهی تیم من را همچون آواتارم گردان!!!
آمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــن

Дttractive ζ
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
به به میبینم که داش حمید هم اینجاس تو دسته پنج!...داش حمید ترکوندیما امروز!:apophys:

خب من اومدم گزارش بدم که بچه های لیگ برتر از همین الان بترسن چون من یکی که نیومده تیم های جلومو درو کردم و چهارتا پنج تا بردم تو لیگ!...این داش حمیدمونم سه تا زد امروز!:apophys:
کلا ما میخوایم صعود کنیم لیگ برتر!

ولی نه شوخی کردم!...اومدم فقط به تیمای دسته چهار هشدار بدم که مواظب باشن چون لیگ بعدی قراره تیم های قوی ای از دسته پنج بیاد دسته چهار و این حرفا!
کلا لیگ شماره 27 دسته پنج خوب پیش میره من امیدوارم به همه چی!

شماره تيمتو بذار اينجا يه بازي دوستانه رو بريم تو كارش اينقدر ادعا مي كني:1:
چطوره ؟ ( شوخي كردم ناراحت نشيا) :img-tomato::blush2::apophys:

Matrix23
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
چه كرده این FC Deyhim ...

:1:

ظهور یك قدرت جدید رو تبریك میگم...

Matrix23
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
موج مكزیكی...

CapitanArsalan
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
تیم بازی گل زده امتیاز
1. mkh 12 45 - 17 27
2. Gheytarieh 12 42 - 27 25
3. lastek sazi 12 29 - 21 20
4. namak sazan 12 15 - 14 20
5. balayenagahani 12 20 - 21 15
6. PARASTOO 12 26 - 43 15
7. riz 12 13 - 35 10
8. barca69 12 15 - 27 7
بکس من بازم بردم و MKH باخت این بار 2-1 بردم
همون دومم ولی اختلاف امتیازاتم با اول فقط 2تا هست:1:

Matrix23
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
ایول ایول...

منم بردم :) 4 تا زدددم...

ehsanrm69
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
من هم عضو جدید هستم و حدودا 3هفته از شروعم میگذره تیمم هم در دسته پنج گروه 9 اوله فعلا

Dangerous boy
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
ایول
خوش اومدی

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۳۱
سلام به همه بچه هاي گل هت تريك .
منم توي هت تريك تازه واردم ،‌اما با سابقه اي كه تو انواع بازي هاي منيجري دارم ،‌نميشه كاملا بهم تازه وارد گفت . 13 مي تيممو بهم دادن كه اون موقع با 18 امتياز دوم جدول بود ،‌در حالي كه تيم اول 25 امتياز داشت و تيم هايي كه مستقيم صعود مي كرن 26 امتياز داشتن . بازي اولمو جلوي همون تيم اول 7 - 1 بردم . الان اميدوارم كه اون تيم نتونه تو دو تا بازي بعديش بيشتر از 2 امتياز بياره تا صعود كنم . اسم تيمم Tehran UTD ه و شناسه ليگم 1907033 هست . ليگم هم V.49 ه .ديدم اينجا نياز به يه نفر فعال تو دسته پنجه و با توجه به اينكه من اكثرا غير از مواقع خوابم بالا سر تيمم هستم ،‌ فعال حساب ميشم . اسمم هم سپهر هست و از آشنايي با همه شما دوستاي خوبم ( تو آينده ) خوشبختم .

alex_irooni
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۲
خوش امدی آقا سپهر

masoud_dj
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۱
به آقا سپهر
میگم چه زود از ریزه کاریا سر درآوردیا
تازه علاوه بر اینکه فعال محسوب میشی خوش خط هم محسوب میشی:3:
ایشالا تهران یونایتد به زودی از قدرتهای هتریک ایران بشه

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
متاسفانه حداقل 30 در صد كسايي كه تو دسته 5 بهشون تيم رسيده ،‌همون اول ول كردن و رفتن . الان تو گروه خودم سه تا از تيما صاحبشون دو هفتست سر نزده . بعد تيم آخر جدول كه داره خوب كار مي كنه ،‌ تو اين وضعيته و قطعا بايد يه فصل ديگه تو ليگ 5 بمونه .

masoud_dj
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
اوایل هر لیگی همینطوره
من هم که پارسال تو 4 تیم گرفته بودم ولش 8 نفر با هم و همزمان تیم گرفتیم اما آخرش فقط موندیم 3 تا
کم کم دسته 5ی ها هم ثابت میمونن

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
متاسفانه حداقل 30 در صد كسايي كه تو دسته 5 بهشون تيم رسيده ،‌همون اول ول كردن و رفتن . الان تو گروه خودم سه تا از تيما صاحبشون دو هفتست سر نزده . بعد تيم آخر جدول كه داره خوب كار مي كنه ،‌ تو اين وضعيته و قطعا بايد يه فصل ديگه تو ليگ 5 بمونه .
خوش اومدی ببم جان (به قول كامی:3:)
وقتی بیای دسته 4 تازه میفهمی فوتبال و كل كل یعنی چی ؟:3:

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
شما دعا كنيد اين تيم اول جدولم دو امتياز بيشتر نگيره ،‌ اون موقع ميام و ...:wink3:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
شما دعا كنيد اين تيم اول جدولم دو امتياز بيشتر نگيره ،‌ اون موقع ميام و ...:wink3:
هر دو بازیشم مقابل دو تیم میانه جدولیه احتمال باختش كمه اما همه چیز ممكنه :eltaf:

masoud_dj
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
الهی به همین وقت عزیز اصلا امتیاز نگیره
الهی همه بازیهاشو ببازه
الهی به زمین سرد بخوره
الهی تو بازیش 7 دقیقه وت اضافه بگیرن
الهی جز جیگر بگیره هر کی نذاره تو بیای دسته 4
:3:

زاخی
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
سپهر جان خوش اومدی به لیگ پنج!...مسئله اینه که تعداد تیما زیادن تو لیگ پنج و تا تمام تیما فعال بشن وقت میبره!
من و چهار پنج تا از دوستام خیلی فعالیم تو هت تریک و یکی دوتا دیگه از بچه ها هم اولای فعالیتشونه!

در ضمن شما خیلی خوش شانسی که تیمی بهت افتاد که میتونی باهاش قهرمان بشی!...یکی دوتا از دوستای منم همین شکلی شدن!

ولی شانس بد من یه تیمی بهم افتاد که از 9 تا بازیش همش 6 امتیاز داشت و هفتم جدول بود!...منم تا الان از سه بازیم 9 امتیاز گرفتم و سه تاشو بردم و شدم 15 امتیاز ولی نهایتاً میتونم سوم بشم تو لیگ!!...الانم پنجمم و با تیم چهارم یه بازی دارم که اگه ببرم میرم چهارم!...اگه تیم سوم دوتا بازیشو ببازه اون وقته که من میتونم سوم بشم که خیلی بعید به نظر میرسه!...ته بد شانسیه!:apophys:....البته از یه لحاظ هایی هم شاید خوب باشه و اونم اینکه تیم برای فصل بعد قوی میشه و پولم در میارم حسابی تا اون موقع!
البته باید اینم بگم که با اینکه تیم پایین جدولی بهم افتاد ولی بازیکناش خیلی بهتر از تیمای دیگه هستن!:apophys:(اینو گفتم که ناشکری نکرده باشم!)

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۵

داداااش... من كه نمردم!!! من كه هستم... اصلا من و تو كاری میكنیم كه همه لیگ برتری ها ارزشون این باشه كه بیان دسته 5!!
:drinks:

همون مسعود, از مافیای بزرگ هتریك!! :1:

به ما تیم دادن دسته5, خودش تیم گرفت, صدرنشین دسته4 !!!

باهاش رله شی, امتیاز یكی از تیم های دسته بالایی رو برات میخره ه ه ه.... :3:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
بابا بنده خدا مالك تیم باران مگه چه گناهی كرده ؟ خب اونم دل داره دیگه :3: ، در ضمن اسمش رضاس

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
البته زاخي جان ،‌ كاملا باهات موافقم ، منم نسبتا خوش شانس بودم ، اما بعضيا باحالن كه تيم اول ليگ بهشون ميفته و ولش مي كنن ميرن :bad:
bbb جان ،‌ما خاك اين فوتبالو خورديم ،‌ ما از پايين شروع كرديم تا بعد كه 10000000000 سال پشت سر هم قهرمان ليگ برتر شديم ، نگن اينا با پارتي بازي و مافيا و ... اومدن بالا . ما تو اين فوتبال زحمت كشيديم .

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۷
بابا بنده خدا مالك تیم باران مگه چه گناهی كرده ؟ خب اونم دل داره دیگه :3: ، در ضمن اسمش رضاس
اي بابا ،‌آقا رضا ناشكر بوده ،‌ تيمو با 7 امتياز اختلاف تو صدر بهش دادن ،‌ولش كرده رفته . كاش ما هم ازين شانسا داشتيم .

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
bbb جان ،‌ما خاك اين فوتبالو خورديم ،‌ ما از پايين شروع كرديم تا بعد كه 10000000000 سال پشت سر هم قهرمان ليگ برتر شديم ، نگن اينا با پارتي بازي و مافيا و ... اومدن بالا . ما تو اين فوتبال زحمت كشيديم .

ما اوچیكتیم...
:drinks:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
اي بابا ،‌آقا رضا ناشكر بوده ،‌ تيمو با 7 امتياز اختلاف تو صدر بهش دادن ،‌ولش كرده رفته . كاش ما هم ازين شانسا داشتيم .

مطمئنی ول كرده ؟
پس خدا عذابشو زیاد كنه :3:

CapitanArsalan
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
سابولی بیک
من بازم اومدم
میبینم که این تاپیک گرفته بد.به رفیق جدیدمون که می خواد پرچم تهران هم بالا ببره سلام میکنم
دادا موردی نداره من خودم تیم دوم جدول بودم با 19 امتیاز و تیم اول 27 امتیاز اگر بری به چند صفحه اول و اولین پست هام می بینی عین فردوسی پور اخبار تیمم رو گفتم الان تیم اول همون 27 امتیاز و من 25 امتیاز 2 تا بازیم رو هم بردم با نتیجه های 7-2 و 2-1 و اون تیم هی باخت و ما خندیدیم........
آره دادا اومدم بهت بگم عین من باش :crazy: و به تیمت خوب برس اینجا هم که من همیشه فعالم و انقدر پست میدم تا یه انجمن فقط واسه تیم های دسته 5 بسازند:1:

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
سابولی بیک
من بازم اومدم
میبینم که این تاپیک گرفته بد.به رفیق جدیدمون که می خواد پرچم تهران هم بالا ببره سلام میکنم
دادا موردی نداره من خودم تیم دوم جدول بودم با 19 امتیاز و تیم اول 27 امتیاز اگر بری به چند صفحه اول و اولین پست هام می بینی عین فردوسی پور اخبار تیمم رو گفتم الان تیم اول همون 27 امتیاز و من 25 امتیاز 2 تا بازیم رو هم بردم با نتیجه های 7-2 و 2-1 و اون تیم هی باخت و ما خندیدیم........
آره دادا اومدم بهت بگم عین من باش :crazy: و به تیمت خوب برس اینجا هم که من همیشه فعالم و انقدر پست میدم تا یه انجمن فقط واسه تیم های دسته 5 بسازند:1:

الان انقد دسته پنجيا زياد شدن كه اگه همشون فروم باز باشن و اينجا رو بشناسن خيلي شلوغ ميشه .
پايه اي يه Friendly بندازيم !!

Lord Milad
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
مدیرا اصلا توجهی به عزیزای دست 5 نمیكنن.
بابا قسمت دسته پنجم راه بندازید دیگه...

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
خيلي باحاله !!! نيمه اول بازي دوستانمه ،‌ چون سيستممو براي اولين بار 3-3-4 كردم ،‌4-0 عقبم :)

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
کل تاپیک رو یک دیدی زدم.
خوب حالا چند نفر هستیم تو لیگ 5؟

خوش به حال اونهایی که از اول اومدن و یک راست رفتن تو لیگ 1 و 2.

ولی انصافاً کجا لیگ 5 داره!
که فکر کنم تا چند وقت دیگه به 7 هم بکشه.
من که تو اولین بازی دوستانه که 3-0 باختم و دو تا بازیکن کلیدی رو برام نابود کردن یکی 1 هفته و یکی دیگه رو 4 هفته.
مگه چقدر مهره داریم که 2 تاش نابود بشه!!!!
یک تقاضا هم دارم که اگر اکانش باشه و بچه ها پتمون رو نرزن روی آب:
سر قیمت بازیکن هایک جایی به نتیجه برسیم و بعداً تقاضا رو تو هت تریک بدیم!این که تقلب نیست؟
تو قوتبال کامپیوتر هم یک جورایی این کار رو میکنم.

صبر کن ببینم این آقا امید بچه شیراز هست!
هوای ما رو هم داشته باش کاکو.
از کافی نت میای یا از خونه اگر کافی نتی تا یک سری بهت بزنیم.

صبر کن ببینم مثل اینکه من لیگ هفتم!!!!!!!!!
توسایت نوشته: لیگ ها : # 7 در V.55
اگر آره من که میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم.

masoud_dj
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱

نه این منظورش اینه که تو گروه خودت هفتمی الان
سعی کن حداقل آخر فصل پنجم بشی که تو جام حذفی شرکتت بدن

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
شما تو ليگ 5 ي ،‌چون 5 به يوناني ميشه v . باخت تو بازي اولم طبيعيه . كلا تو ليگ 5 ،‌ 256 دسته ايجاد شده كه شما تو دسته 55 ،‌ رده هفتم جدولو داريد ، بهتره تمرينات و بازي هاي تداركاتيتوتن رو دنبال كنيد ،‌مخصوصا بازي هاي تداركاتي بين المللي كه تجربه تيمتون بالاتر بره . همينطور درآمد زايي و نقل و انتقالات رو مورد تئجه قرار بديد تا درامدتون زياد شه و بازيكناي بهتري بگيريد . اون كارايي هم كه گفتيد خلاف قوانين هت تريكه و در نهايت هم هيچ فايده اي نداره .

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
2. 12 50 - 14 30
3. 12 35 - 16 27
4. 12 25 - 31 13
5. 12 18 - 29 13
6. 12 22 - 41 11
7. 12 28 - 40 10

میشه تو دو تا بازی این کار رو کرد؟یعنی من هر دو بازیم رو ببرم و بالایی ها هم ببازن یا مساوی بکنن!

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
شماره تيمتو ميدي ؟ يا اسم دقيقشو .

CapitanArsalan
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
دادا یعنی هفتم جدولی روی اون V.55 کلیک کن جدولت رو نشون میده(جلل خالق)
پايه اي يه Friendly بندازيم !!
دادا ما کوچیک همه دست پنجی هاییم اگه بخوای شماره تیم رو میذارم بیای ورزشگاه شهدای قیطریه ما ده تایی به ما بزنی ولی هفته پیش با یه تیم از دانمارک به اسم Olivia همون علویه خودمون بازی کردم 6 تا خوردم حالا این هفته بازی جرات نکردم بندازم.!
Gheytarieh (1906936)

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
میخواستم که آبرم نره اگر نتونستم نتیجه بگیرم.
ممنونم از همراهیت این هم مشخصات تیم من + لینکش:
Shiz
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
دادا ما کوچیک همه دست پنجی هاییم اگه بخوای شماره تیم رو میذارم بیای ورزشگاه شهدای قیطریه ما ده تایی به ما بزنی ولی هفته پیش با یه تیم از دانمارک به اسم Olivia همون علویه خودمون بازی کردم 6 تا خوردم حالا این هفته بازی جرات نکردم بندازم.!
Gheytarieh (1906936)

قربون شكلت ،‌چرا اين جنايتو در حق خودت مي كني ؟ همين الان 5 - 1 تو بازي دوستانم عقبم ،‌اما دو هفته ديگه اين تركيب جديدم مي تركونه . دوستانه بنداز ،‌ مخصوصا بين المللي . خيلي مفيده . نتيجشم نه تو تعداد تماشاگرت و نه تو روحيه تيمت تاثير نداره . منم اين هفته به يكي قول دادم ،‌ اگه بهم خبر نده ، پيشنهاد ميدم بهت ،‌ اگه قبول كني در خدمتتيم .

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
اقای sepsepi اسم تیمت به چه معناس؟؟ میشه بگی؟

اگه ایراد نداره...

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸
تيم بالاييت ( perspolis_ali ) مالكش نيست ،‌پس راحت ميتونه ببازه . اون يكي ( lord mahdi ) هم همينطور . پس فقط اين دو تا بازي باقي مونده رو ببر و بازي هاي تداركاتب رو فراموش نكن . مطمئنا به راحتي مي ري تو جام حذفي .

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
اقای sepsepi اسم تیمت به چه معناس؟؟ میشه بگی؟

اگه ایراد نداره...

خواهش مي كنم ،‌ تهران كه مشخصه ، يونايتد ( UTD ) هم يعني متحد ، متفق ، پيوسته ، دست يکي . :apophys:

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
خواهش مي كنم ،‌ تهران كه مشخصه ، يونايتد ( UTD ) هم يعني متحد ، متفق ، پيوسته ، دست يکي . :apophys:

اااااا....

مگه اسم تیمت Shiz نبود؟؟؟

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
اااااوووو...

اون Brave heart بود :jesors:

ببخشییییید...

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
یک سوال دیگه این ترانسفر کی نتیجش معلوم میشه!
اون تاریخی که گفته تموم میشه دیگه آره.
و آیا اون وقت باید تیم اولی تایید بکنه یا اینکه اتوماتیک ترانیفر تموم میشه؟

جناب سسپی چه جوری راهنمایی کن.

در ضمن اسم تیم من شیز هست.

با تیم های خارجی چهت جوری بازی تدارکاتی بزارم!
از کجا دستری میشه بهشون پیدا کرد؟

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
یک سوال دیگه این ترانیف کی نتیجش معلوم میشه!

متوجه نميشم ،‌ ترانیف يعني چي ؟ فك كنم منظورت ترنسفره . همه بازيكناي ترنسفر يه Deadline دارن كه به معني آخرين مهلت براي دادن آخرين پيشنهاده . تا پايان اين زمان شما ميتونيد قيمت پيشنهاديتونو بالا ببريد . وقتي اين زمان تموم بشه بازيكن مال باشگاهي ميشه كه بالا ترين پيشنهادو داده . ( خود به خود ) اما مراقب باش كه تو شروع كار بازيكن گرون نخري و خودتو بدبخت نكني . متوسط پيشنهادات حدكثرت حدود 000و000و50 ريال باشه ،‌ اگرم يه ستاره ميخواي بگيري برا تيمت ( نسبت به يه تيم ليگ پنجي ،‌به نظر من بيشتر از 000و000و200 پول پاش نده . چون الان بنيه ماليت خيلي ضعيفه و نا غافل ورشكست ميشي . سعي كن درامد زايي كني . البته همه اينا نظر شخصي من بود :1:

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
اگه تو قسمت My Hattrick و بخش Invitations بري ،‌ حتما تيماي خارجي هستن كه دعوتت كرده باشن . ميتوني دعوت هر كدوم كه دوست داشتيو قبول كني .

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
یک سوال دیگه این ترانسفر کی نتیجش معلوم میشه!

با تیم های خارجی چهت جوری بازی تدارکاتی بزارم!
از کجا دستری میشه بهشون پیدا کرد؟

ولی به نظر من بذار ی گلر و ی مهاجم خوب بگیره...

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
متوجه نميشم ،‌ ترانیف يعني چي ؟ فك كنم منظورت ترنسفره . همه بازيكناي ترنسفر يه Deadline دارن كه به معني آخرين مهلت براي دادن آخرين پيشنهاده . تا پايان اين زمان شما ميتونيد قيمت پيشنهاديتونو بالا ببريد . وقتي اين زمان تموم بشه بازيكن مال باشگاهي ميشه كه بالا ترين پيشنهادو داده . ( خود به خود ) اما مراقب باش كه تو شروع كار بازيكن گرون نخري و خودتو بدبخت نكني . متوسط پيشنهادات حدكثرت حدود 000و000و50 ريال باشه ،‌ اگرم يه ستاره ميخواي بگيري برا تيمت ( نسبت به يه تيم ليگ پنجي ،‌به نظر من بيشتر از 000و000و200 پول پاش نده . چون الان بنيه ماليت خيلي ضعيفه و نا غافل ورشكست ميشي . سعي كن درامد زايي كني . البته همه اينا نظر شخصي من بود :1:

دستت هم درد نکنه مفدی بود راهنماییت.
تقاضا دادم برای 3 بازیکن مونده بودم که کی میرسن به هم.البته اگر پیشنهاد بالاتری نگیرن.
راستی میشه از خارج ه بازیکن خرید با قیمت مناسب!
دیدم برای اون بازیکنهایی که میخواستم بخرم اسمهای عجیب و غریبی بودن که فکر کردم که خارجی هستند.

در ضمن این چک کردن مشخصات خیلی طول میکشه الآن!مرحله 15پر کردن در جزئیات رو میگم!!

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
ولی به نظر من بذار ی گلر و ی مهاجم خوب بگیره...

مواقم يه گلر خوب حدود 000و000و200 حتما لازمه . چون گلراي ضعيف خيلي سوتي ميدن .

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
تقاضا دادم برای 3 بازیکن مونده بودم که کی میرسن به هم.البته اگر پیشنهاد بالاتری نگیرن.
دیدم برای اون بازیکنهایی که میخواستم بخرم اسمهای عجیب و غریبی بودن که فکر کردم که خارجی هستند.

در ضمن این چک کردن مشخصات خیلی طول میکشه الآن!مرحله 15پر کردن در جزئیات رو میگم!!

آره ،‌ زياد پيش مياد ،‌من با 000و000و10 هم بازيكن خوب خريدم . كلا تو خارجيا راحت تر ميتوني پيدا كني . توي قسمت جستجوت براي ترنسفر مليت رو هم ميتوني تعيين كني .
چك كردن مشخصات هم دو ،‌سه روز طول ميكشه ،‌يادم نيست ،‌شايدم بيشتر .

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵

ممكنه... از2_3 روز تاااااااااا ی هفته :good:

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
یعنی میخان یک سری بهمون بزنن که ببینن درست آدرس دادم!!!
چقدر گیرن.

یادم رفت یک بازیکن کلیدیم مصدوم هست و ولی میتونه بازی کنه.
بازیش بدم؟یا نه!
بهتر هست که بگم بهترین بازیکن تیم هست و تو تمام پستها هم میتونه بازی کنه.

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
یعنی میخان یک سری بهمون بزنن که ببینن درست آدرس دادم!!!
چقدر گیرن.

یادم رفت یک بازیکن کلیدیم مصدوم هست و ولی میتونه بازی کنه.
بازیش بدم؟یا نه!
بهتر هست که بگم بهترین بازیکن تیم هست و تو تمام پستها هم میتونه بازی کنه.

تقريبا خيلي ،‌سعي كن همه رو درست جواب بدي ،‌چون ممكنه بعد 3 روز ازت ايراد بگيرن و سه روز ديگه وقتت تلف شه .
واسه بازيكن مصدومتم دكتر و ماساژور استخدام كن تا خوب شه ،‌ بازيش نده ، چون دير تر خوب ميشه .

Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
تقريبا خيلي ،‌سعي كن همه رو درست جواب بدي ،‌چون ممكنه بعد 3 روز ازت ايراد بگيرن و سه روز ديگه وقتت تلف شه .
واسه بازيكن مصدومتم دكتر و ماساژور استخدام كن تا خوب شه ،‌ بازيش نده ، چون دير تر خوب ميشه .

بابا بزار حالشو ببره...

بازیش بده داداا, بازیش بده:1: از هیچی هم نترس...پای من...

SiaMM
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
سلام همه ! مام اومدیم !

من دیدم این رفیقمون سپ سپی که فامیل مام هست و با همم عضو شدیم و معرفی کرد و اینا این جا داره می ترکونه ، گفتم منم بیام !! اولا که اصلا جدیش نگیرید آدمی که بازیشو 8-2 ببازه 15 مین بعدش پیشنهاد نمی ده (سپهر جان با شمام !!)
ثانیا هم که آقا خیلی ستمه ! تیم منو (غیور مردان زنیت تهران) هفته 11 با 4 امتیاز و رده 8 تحویلم دادن بچه ها واسه ادامه فصل روحیه ندارن . اما از همین الان بگم حالا که جو "امپراتور" همه جا رو گرفته منم به فن هام واسه سال آینده قول قهرمانی حذفی و نهایتا" (امیر قلعه نوعی برگشت به تیمش چون دلقک استقلالی ... الخ) تو یه برنامه 3 ساله قول قهرمانی لیگ برتر رو میدم .
فعلا" همینا دیگه !!
راستی ... من بازی آخرم با تهران یونایتد که شرح آشنایی مون با صاحابش بالا رفت ! عرض کنم که من البته در آینده بیشتر "افشاگری" می کنم . اما فعلا" در همین حد بگم که "در شهر به ما پیشنهاداتی شده..." !

فعلا" !

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
ای بابا چی کار کنم.
نیم ساعت وقت گذاشتم تا ارنج رو عوض کنم با این عتیقه ها.

این بازیکن یک هفته بیشتر مصدوم نیست که دو هفته دیگه هم بازیها تموم میشه میره.
در ضمن اگر بازیش ندم که باید یک بازیکن به جاش بزارم که بهتی قابلیتش weak هست.

و از در دوتون هم ممنونم.
ولی بگید که چی کار کنم بالاخره.در ضمن همونطور که دیدید بازیم 25 هستم یعنی 4 روز دیگه.

و این رو هم اضافه کنم که من از کلش خوشم میاد و قصد سعود هم ندارم حالا شد شده ولی خود بازیش جالب هست.
اگر بخام برم بالا میشینم و تمام بازیها رو میبینم و تهوصیش ها رو خودم باید بکنم که هزینه میره بالا و ارزش نداره.(حالا عشق فوتبالا گیر ندن من عشق فوتبال نیستم عشق کامپیوترم)

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
سلام همه ! مام اومدیم !

من دیدم این رفیقمون سپ سپی که فامیل مام هست و با همم عضو شدیم و معرفی کرد و اینا این جا داره می ترکونه ، گفتم منم بیام !! اولا که اصلا جدیش نگیرید آدمی که بازیشو 8-2 ببازه 15 مین بعدش پیشنهاد نمی ده (سپهر جان با شمام !!)
ثانیا هم که آقا خیلی ستمه ! تیم منو (غیور مردان زنیت تهران) هفته 11 با 4 امتیاز و رده 8 تحویلم دادن بچه ها واسه ادامه فصل روحیه ندارن . اما از همین الان بگم حالا که جو "امپراتور" همه جا رو گرفته منم به فن هام واسه سال آینده قول قهرمانی حذفی و نهایتا" (امیر قلعه نوعی برگشت به تیمش چون دلقک استقلالی ... الخ) تو یه برنامه 3 ساله قول قهرمانی لیگ برتر رو میدم .
فعلا" همینا دیگه !!
راستی ... من بازی آخرم با تهران یونایتد که شرح آشنایی مون با صاحابش بالا رفت ! عرض کنم که من البته در آینده بیشتر "افشاگری" می کنم . اما فعلا" در همین حد بگم که "در شهر به ما پیشنهاداتی شده..." !

فعلا" !

:stinker:
تو كه مي دوني عزيزم ،‌ من براي اولين بار از 3-3-4 استفاده كردم . الانم passable شده . البته من تو پستاي قبلي ازت حمايت كرده بودم . اما الان حرفمو پس ميگيرم . بالاخره GM ها اون اول كه مي خواستن به من و تو تيم بدن بر اساس لياقتامون بهمون تيم دادن . اين شد كه من شدم دوم و تو شدي شيرين فراز ( ببخشيد ،‌زنيت تهران ) بعدشم تو پسر داييتو فرستادي پيش من كه پيشنهاد بي شرمانتو واسه بازي آخر به من بده . من كه همين جوريش زير 5 تا بهت نمي زنم . بچه هاي فروم شاهد ،‌ببينن كي گفتم !!! :1:

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
اگر شوخی میکنید شما که خیلی با حال هست ولی اگر جدی میگید که مطمئنم اینطوری نیست تا خودم برم بفرشمتون البته چیزی گیر من نمیاد ولی خدا رو چه دیدی شاید با پاچه خاری تیم شما رو دادن به من.:1::wink3:

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
اگر شوخی میکنید شما که خیلی با حال هست ولی اگر جدی میگید که مطمئنم اینطوری نیست تا خودم برم بفرشمتون البته چیزی گیر من نمیاد ولی خدا رو چه دیدی شاید با پاچه خاری تیم شما رو دادن به من.:1::wink3:

تو چقد ساده اي !!! واقعا فك مي كني من واسه بردن يه همچين تيمي احتياج به پول خرج كردن دارم ؟!!!! با اون مربي معلوم الحالش!!! حالا فاميلمونه كه هست . تيمي كه از 12 تا بازي 7 امتياز گرفته !! چي بگم آخه :)

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
نگا چه كل كلی دارن اینا :3:

SiaMM
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹

آره داداش من خبر بده !

من پول این کارا رو ندارم . خدا وکیلی "پنارت بود" ... ببخشید اشتباه شد . خداوکیلی من یه مشت سرباز جمع کردم تو تیمم 5 تا بازیکن اصلی مو نداشتم ... ا . اینم نبود (چه لوس) ! خلاصه که آقا ما پول نداریم وکیل و متخصص بگیریم . بچه هامون نون خشک می خورن با کتونی چینی یا پابرهنه می رن تو زمین . من با مسئولین هت تریک صحبت کردم , نوار صحبت های داداشمون که منو تطمیع می کرد اولش , اما آخرین بار تهدید کرد( 10 مین پیش) که بیشتر از این "افشاگری" نکنم موجوده . اما پول وکیل ندارم بدم بره دنبال کارم . مسئولینم میگن تمام نوارا باید ترجمه و ارزیابی بشه که باشگاه ما از این پولا نداره خرج کنه .

خلاصه که اگه میتونی این قضیه رو دنبال کن , خیر از جوونبیت ببینی :good:

فعلا"

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
تيم اول جدول جلو ما 7 تا خورد ،‌چه برسه توي 7 امتيازي ! بعد از بازي تداركاتي گفتي : خودت كه با تيم اصليت به يه تيم دسته 6 ي باختي !!!

SiaMM
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
تو چقد ساده اي !!! واقعا فك مي كني من واسه بردن يه همچين تيمي احتياج به پول خرج كردن دارم ؟!!!! با اون مربي معلوم الحالش!!! حالا فاميلمونه كه هست . تيمي كه از 12 تا بازي 7 امتياز گرفته !! چي بگم آخه :)

آقا من و تو چون پروتده مون در جریانه نمیتونم مستقیم صحبت کنم باهات . فقط سربسته بگم نذار من در "گنجینه ی اسرار" :shades_smile: رو باز کنم ! از ما گفتن خلاصه !

ثانیا" هم که اول فصل همه به افشین می خندیدند , سال 95-96 که زنیت دسته دو بود وقتی تماشاگرا شعار می دادن ما جام یوفا رو می بریم ملت اسپارتاکی و زسکایی و بقیه اراذل و اوباش خفنا" لذت میبردن از این شوخی ها ! اما خلاصه هم ما ( پرسپولیس یعنی ) قهرمان شدیم و هم ما (زنیت یعنی ) یوفا رو گرفتیم :1: اینجوریاست که این خط ___ اینم نشون :eltaf: "من راجع به داوری حرف نمیزنم , ولی خدا وکیلی پنارت نبود" !

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
SiaMM مطالب 2 صفحه پیش من رو خوندی وضعیت من بهتر از تو نیست.
2 تا بازی مونده با آخر فصل تیم رو دادن به من.یکی مونده به آخر بود.

حالا باید دو تا بازی آینده رو حتماً ببرم و دو تا تیم بالاییم هم هر دو بازیشون رو ببازن یا اینکه مساوی بکنن تا یک چیریبرای فصل بعد گیر من بیاد که تازه بتونم تیم رو یک کی جمع و جور کنم.
به من سرباز هم ندادن بچه ها رو رفتم از تو خیابون جمع کردم آوردم!!

در ضمن پیروانی رو هم مسخره نکن دیگه از لیگ رفت ........
4 تا تماشاگر به خاطر این فجر رو تشویق میکردن که حالیشون نیست که این چهار تا هم دیگه نمیان تیم مقاوت سپاسی رو تشویق بکنن!
البته مشکلات هم از زمان مقاومت شدن فجر شروع شد.

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
آقا من و تو چون پروتده مون در جریانه نمیتونم مستقیم صحبت کنم باهات . فقط سربسته بگم نذار من در "گنجینه ی اسرار" :shades_smile: رو باز کنم ! از ما گفتن خلاصه !

ثانیا" هم که اول فصل همه به افشین می خندیدند , سال 95-96 که زنیت دسته دو بود وقتی تماشاگرا شعار می دادن ما جام یوفا رو می بریم ملت اسپارتاکی و زسکایی و بقیه اراذل و اوباش خفنا" لذت میبردن از این شوخی ها ! اما خلاصه هم ما ( پرسپولیس یعنی ) قهرمان شدیم و هم ما (زنیت یعنی ) یوفا رو گرفتیم :1: اینجوریاست که این خط ___ اینم نشون :eltaf: "من راجع به داوری حرف نمیزنم , ولی خدا وکیلی پنارت نبود" !

من 06-01-2008 همه چيو تو استاديوم خودت روشن مي كنم . تا اون موقع فقط اينو ميگم كه تو مي خواي اوضاع نا به سامان تيمتو با پيشنهاد كثيفت به من درست كني .:shades_smile:

SiaMM
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
SiaMM مطالب 2 صفحه پیش من رو خوندی وضعیت من بهتر از تو نیست.
2 تا بازی مونده با آخر فصل تیم رو دادن به من.یکی مونده به آخر بود.

حالا باید دو تا بازی آینده رو حتماً ببرم و دو تا تیم بالاییم هم هر دو بازیشون رو ببازن یا اینکه مساوی بکنن تا یک چیریبرای فصل بعد گیر من بیاد که تازه بتونم تیم رو یک کی جمع و جور کنم.
به من سرباز هم ندادن بچه ها رو رفتم از تو خیابون جمع کردم آوردم!!

در ضمن پیروانی رو هم مسخره نکن دیگه از لیگ رفت ........
4 تا تماشاگر به خاطر این فجر رو تشویق میکردن که حالیشون نیست که این چهار تا هم دیگه نمیان تیم مقاوت سپاسی رو تشویق بکنن!
البته مشکلات هم از زمان مقاومت شدن فجر شروع شد.

آره دیگه شجاع قلب جان . وضعیت تیما که شبیه همه ، اما درست میشه ! من که دیدی به طرفدارای تیم انواع و اقسام قول ها رو دادم . ولی جدا" ستمه تیمی بگیری که حتی امید شرکت در حذفی رو هم نداره . سال دیگه اما از اول لیگ تیما دست خودمونم درست می کنیم !

راجع به شاغلامم به دل نگیر ! بحث مسخره کردن نیست اصولا" !
ازون ورم که اون خودش بی تیم نمی مونه . مسئولای سپاسی ( با سپ سپی اشتباه نشه ؛ البته که شبیه همن :wink3: ) باید از سال دیگه کاسه چه کنم دست بگیرن که چرا گذاشتن بره ! خلاصه که دنیا دو روزه !

فعلا"

Brave Heart
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۵
من 06-01-2008 همه چيو تو استاديوم خودت روشن مي كنم . تا اون موقع فقط اينو ميگم كه تو مي خواي اوضاع نا به سامان تيمتو با پيشنهاد كثيفت به من درست كني .:shades_smile:

بدم نمیگه ها!:wink3:
کجاش کثیفه خوب رفاقت ارزشش بیشتر از این حرف ها هست چه برسه به فامیل بودن.:thumbup::shades_smile::1:

خوب اون گفته در صورتی هست که حق حساب من برسه وگرنه همون که گفتم به وظیفه خودم عمل میکنم و میرم میفروشمتون.:eltaf:

Sepsepi
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
من كل اين قضايا رو تكذيب مي كنم:7:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
بچه ها سعی كنین دچار حاشیه نشین :3:

زاخی
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۳۸
سپهر جان من این هفته بازی دوستانمو مشخص کردم ولی واسه هفته ی بعد اگه موافق باشی یه بازی دوستانه بندازیم!
اسم تیم من HCO هستش میتونی سرچش کنی همه چیمو ببینی!...بعد اگه موافق بودی اسم تیمتو بنویس تو پست بعدی که من واسه این پنج شنبه ازت دعوت کنم که این چهارشنبه نه چهارشنبه ی بعد بازی کنیم...یا شما دعوت کن فرقی نمیکنه!:wink3:

حالا اگه انجمن لیگ پنج خورد ما فعالیتمون رو تو اون انجمن میکنیم ولی این شکلی تو یه تاپیک اصلاً حال نمیده!

ولی کلاً به نظر من لیگ پنج چون پراکندگی لیگ زیاد داره و اعضای فعال تو گروه های مشترک نمیفتن زیادم نمیشه در موردش بحث کرد!:apophys::apophys:

wantonboy13
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۸
نگا چه كل كلی دارن اینا :3:

می بینی خواهر ؟!!! آدم یاد جوونی های خودش تو هت تریك میفته .. [Only Registered And Activated Users Can See Links] ..

Sepsepi
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۵۱
اوكي زاخي جان ،‌خوشحال ميشم ،‌ اسم تيمم Tehran UTD ه . من چهارشنبه دعوتت مي كنم و بهت خبر ميدم .
ضمنا CapitanArsalan جان ، واسه اين هفته دعوتت كردم .

CapitanArsalan
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
ضمنا CapitanArsalan جان ، واسه اين هفته دعوتت كردم .
به قول داش سامان "ما اوچکتیم"
بازی مون افتاد 28/5/2008
راستی یادم باشه ترکیب باحال نبندم بالآخره همشهریمون هستی و من رو تهرانی جماعت تعصب خاص دارم!!!

SinaGh
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
سلام زاخی! خوبی؟ من یه تازه واردم که می خوام از تو راهنمایی بگیرم لطفا کمکم کن!( ههه بووووق!)

سپهر داداش منه!!!! می بینم که خوب باهاش تیریپ برداشتی!:D

منم تیم گرفتم دسته 4 ولی به زودی میام دسته پنج به شما می پیوندم چون تیمم صددرصد سقوطیه!:D

اگه پایه ای این هفته بازی دوستانه بذاریم!:D

تو مسنجر خبرم کن. من فقط حاضرم با تو بازی کنم نه با حمیت نه با متیییین نه با پوویان ِ نووووووب!:))

خبرم کن. منم اینورا میام از این به بعد! فعلا:good:!!!

Brave Heart
شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
دستشون درد نکنه جزئیات من رو قبول نکردن!کد پستیم رو 8 رقمی وارد کرده بودم فکر کنم فهمیدن.
یا یکی من رو فروخته.ها!

بازیکن هایی هم که قرار بود بخریم که نشد که بشه.
بازم رو دست ما زدن.برای یک بازیکن 40 تا دادم ولی بازم نشد منظورم 40000.000 هستا.هــــــــی
راستی لیگ 6 که نداریم فعلاً ما سقوط کنیم.اگر سقوط کنیم من قبلو ندارم به منچه!!!!!تیم سقوطی بود

alex_irooni
شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
بر و بچ دسته 5 حواسشون باشه از یك سیستم چند تا تیم نگیرن ها . میدونم میدونید اما جهت یاد آوری گفتم چون دیدم بازار فامیلی گرمه واسه همون ... یه موقع سپهر و سینا و بقیه بی تیم نشید .

Sepsepi
شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
بر و بچ دسته 5 حواسشون باشه از یك سیستم چند تا تیم نگیرن ها . میدونم میدونید اما جهت یاد آوری گفتم چون دیدم بازار فامیلی گرمه واسه همون ... یه موقع سپهر و سینا و بقیه بی تیم نشید .

ممنون الكس جان از توجهت . تو قوانين هت تريك هست كه دو نفر با يه كامپيوتر مي تونن دو تا تيم وردارن ، اما به هيچ وجه نبايد به تيم هاي هم دسترسي داشته باشن . كلا مشكوك نزنن و سرشون تو كار خودشون باشه . ما قبل از ايجاد دو تيم با يه IP به GM هم نامه زديم و خبر داديم . ايشالا كه مشكلي پيش نمياد .
بازم ممنون از توجهت .

alex_irooni
شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
خوب اگه از راهكارش استفاده كردید كه خیلی خوبه . خوشحالم كه بر و بچ تازه وارد حواسشون از من جمع تره . هر كمك دیگه ای از دستم بر بیاد براتون دریغ نمیكنم .
با تشكر

Sepsepi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
من توي يك بازي حماسي در حالي كه نيمه اولو 1 - 0 باخته بودم ، در نهايت 1 - 3 بردم و فقط كافيه بازي آخرو ببرم و رقيبم نبره :good:

LA-soshiant
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
به جام حذفی می رسی؟

Sepsepi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
من دارم زورمو ميزنم كه صعود كنم ،‌جام حذفي كه قطعيه:1:

Brave Heart
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
من توي يك بازي حماسي در حالي كه نيمه اولو 1 - 0 باخته بودم ، در نهايت 1 - 3 بردم و فقط كافيه بازي آخرو ببرم و رقيبم نبره :good:
چرا اینقدر موقعیتت شبیه به من هست!!!!!!

درضمن با بازیکن هایی که خریدم این بازی رو 6-0 بردم.تشویق کنید...........

راستی کسی بازی رو آنلاین دیده چه جوری هست میشه تغییرات رو هم در حین بازی داد؟

Sepsepi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
چرا اینقدر موقعیتت شبیه به من هست!!!!!!

درضمن با بازیکن هایی که خریدم این بازی رو 6-0 بردم.تشویق کنید...........

راستی کسی بازی رو آنلاین دیده چه جوری هست میشه تغییرات رو هم در حین بازی داد؟

نميشه بازي رو ديد ،‌فقط گزارشش ديده ميشه . تغييراتي هم نميشه حين بازي داد .

hamidghasemi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
مانم برگشت کردیم!!!

طبق و در راستا و اینا چوکایی قهرمان شد و پوز موز واسِ تیم ما نموند و پیروزی تلخی داشتیم در این هفته و اینایی که میگن!
چوکایی مگه تهران نیایی!! شعار تماشاگران هالی ریون بود زمانی که در نواحی دچار سوختگی شده بودن و الی رقم شایستگی هالی برای قهرمانی انگشت شستی( بر مبنای مشت محکمی و کلاً به معنای پیروزی و نه چیز دیگه ای) بود پیروزی چوکایی برای هالی ریون و بدین ترتیب تیم هالی ریون خودش رو برای فصل آینده چیز میکنه!
اما در همینجا به چوکایی که جزو تیمهای بی صاحاب محسوب میشه میگم که الهی بری بمیری و ایشش و خیلی حرفای زشت دیگه که توی فوتبال ما دیگه شده نقل و نبات مثل بنگ و مواد آره بیا..دستا همه بالا...تیر دروازه و موج مکزیکیه پسر تیر دروازه و موج مکزیکیه...
اهم...آره دیگه خلاصه که تیم دوم شد و بازی بعدیم بردمون تقریباً حتمیه و همون چوکایی مگه تهران نیایی!
گاهی نامه ی هالی ریونم میدم یحتمل امروز فردا...فعلاً!

SiaMM
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
سلام همه !

عارضم خدمتتون که بر و بچه های زحمتکش و بی ادعای زنیت هم امروز تونستن تیم رده 3می پارس من رو -که تا پیش از این بازی رو کاغذ شانس صعود داشت- تو زمین خودش با نتیجه ی 4-1 شکست بدن . ستاره بازی هم Fermín Altamirano بازیکن زنیت بود که خرید جدید این تیمه و نشون داد مربی فهیم و کار بلد زنیت اگه امکاناتشو داشت چی کارا که نمی تونست بکنه !

نکته ی آخر هم این که بچه ها که تو این بازی علی رغم بی اهمیت بودن نتیجه ، این بازی بسیار برتر رو نمایش دادن می خوان تو هفته ی آخر هم با ارائه ی فوتبال پاک تهران یونایتد رو متوقف کنند تا این شایعاتی رو که به گوش می رسه (در باب فامیل بودن مربیان دو تیم و احتمال تبانی) رد کنند !!

فعلا" همینا دیگه !

پ.ن: یادم رفت بگم که بچه ها البته فکر می کنن اینا همش شایعه ست ؛ اما در همین چند روز آینده با مدرک و دست پر "افشاگری" می کنم !!
پ.ن 2: (شعار) فوتبال پاک برای "جوانان پاک" . "سلام . من زنیتم . دو هفتست پاک پاکم" --> "سلام زنیت" !
پ.ن 3: (جو زدگی) بر مشامم می رسد هر لحظه بوی آسیا ... ما که (بالاخره) می ریم آسیا ... ... ... ... فرمین آلتامیرانووو ... :D

زاخی
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۵
واقعاً در اینجور مواقع باید گفت بع بع!
تا کی تبعیض؟!...تای کی نژادپرستی؟!...اون از سایت Erepublic که ملّت میرن چیت میت میزنن روزی 500 تا Gold در میارن و در مقابل ما داریم جون میکنیم آخرشم به نونِ شب محتاجیم و تو کارتون میخوابیم، اینم از سایت Hattrick که به ما چهار هفته پیش یه تیم داده هفتم جدول با شیش امتیاز ناقابل!...بعد به دوستای من تیمایی داده که همه ی امتیازارو بگیرن قهرمان میشن!...تا کی تبعیض!؟

خوشبختانه ما تونستیم با اقتدار 4 تا بازی ای که با مربیگری و مدیریت خودم(!) انجام دادیم رو ببریم و از 4 بازی 12 امتیاز بیاریم. الان پنجم جدولیم!(خیلیه ها!...از 4 بازی 12 امتیاز بگیری بعد فقط دو پله صعود کنی تو یه لیگِ هشت تیمی!...ببین چه تیمِ افتضاحی بهمون افتاد شانسمون!...البته خب برای فصل بعد دیگه قوی میشیم بعد میایم لیگ چهار!)

به هر حال بازی آخر با تیمِ lordofweb شدیداً حساسه چون تیمای سوم تا پنجم جدول به صورت زیرن:

3-BHK با 21 امتیاز
4-lordofweb با 21 امتیاز و تقاضل گل مثبت 2
5-HCO با امتیاز 18 و تفاضل گل مثبت 1

خب من اگه بازی آخر رو ببرم صددرصد چهارم میشم و اگر تیمِ BHK بازیش رو به تیمِ ششم جدول ببازه من میتونم حتی سوم هم بشم ولی خب باید یه جوری ببازه و منم یه جوری ببرم که تفاضل گلم بیشتر بشه!:apophys:

--------------------------------------------

در هر صورت تیم من ممکنه حتی سوم جدول هم بشه و این افتخار بزرگیه برای تیمی که تا هفته ی نهم در رتبه ی هفتم جدول با 6 امتیاز حضور داشت و به هر حال من به بچه های تیم افتخار میکنم!
مشکلات لیگ پنج هم که کاملاً مشخصه و مهمترینشون اینه که رقابت خیلی داغ نیست چون خیلی از تیما مربی ندارن و راحت میشه بردشون و کلاً اعضای فعالِ لیگ پنج همه پخش شدن توی شونصدتا لیگی که توی لیگ پنج حضور داره!

در ضمن من فکر میکنم یک مشکلی که خیلی خودشو داره نشون میده اینه که تیم های لیگ های بالاتر(مثلا لیگ چهار یا سه) بازیکن های خوبِ ایرانی رو به تیم های خارجی میفروشن که اگه این کار رو نکنن و بیان همین جا تبلیغ کنن و بازیکن هاشونو با قیمت منصفانه معرفی کنن به تیم های لیگ های پایین تر برای تیم ملیمون هم خیلی بهتر میشه!

------------------------------------------
ایول ایول داش حمیدو ایول!:apophys:...داش حمید منتظر روزنامه های بعدیتم هستیما!...در ضمن حیف شد قهرمان نشدی!...اشکالی نداره فصل بعد با هم میریم لیگ چهار حال میکنیم!:apophys:

SiaMM
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
دوباره من !

اومدم بگم که حالا که بحث نامردی و ایناست منم یه کم راجع به "پشت پرده ی هت تریک" و اینا بگم ! آقا این چه وضعیه... !! تیم دادن به من مثلا" ! تیم از دو بازیش هر دو تا رو برده با تفاضل 6+ . تازه شده 10 امتیاز با تفاضل 16- ! اختلافشم با تیم 7م 6 تا !! یعنی فصل رو به هر حال باید در همین رده ی پرافتخار 8م (از 13م که بهتره به هر حال) تموم کنیم !
بعد اون ور تیم مدعی و در حال صعود باران همین دو تا بازی رو سرجمع 12-2 باخته ! بازی آخرش رو هم این جوریا که پیش می ره می بازه ، اما صعود می کنه به هر حال ! آخه این انصافه ؟! این عدله ؟! نه ... جان سیا ... آخه این صحیحه ؟؟ حیف از این فوتبال که داره اسیر جریانات پشت پرده می شه .

زیاده به قول علما عرضی نیست .

Sepsepi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
من نمي دونم اين به ضاهر مربيا ،‌اسم نميبرما ،‌ همين SiaMM و ميگم كه كليم ادعاي مربي گري دارن چرا اشتباهات خودشونو گردن اتفاقات ميندازن ،‌ در حالي كه خودشونم مي دونن كه فقط با اتفاقات و داوري اين 6 امتياز آخرو گرفتن . البته خوب ،‌اصلا در شان من نيست كه در مورد تيم ته جدول صحبت كنم . خوبه دسته 6 نداريم كه سقوط كنه !!!

Sepsepi
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۳
اينو هم اضافه كنم كه ما از پايه كارو شروع كرديم و تيم جوانانم همين الان مشغول تركوندن حريفشه !!:eltaf:

Brave Heart
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۹
خوب من اگر بازی آخرمم رو ببرم حداقل پنجمم.
رقیبم هم امتیاز من هست و تفاضل گلش هم -12 که عمراً هم به تفاضل گل من نمیرسه.

اگر شانس بیارم و تیم بالاییم هم ببازه میام چهارم.اختلاف گلمون الآن برابر هست.

در ضمن یک چیزی چرا فقط 6-8 تا تیم صعود میکنن؟
مگه لیگ بالاتر حدود 40 تایی تیم نداره از هر کدومشون هم که یکی سقوط بکنه میشه حداقل 40 تا سقوط پس باید 40 تا صعود داشته باشیم.

alex_irooni
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
40 تا كه نه 128 تیم از دسته 5 مستقیما صعود میكنن.
128 تیم دیگه كه تو گروه خودشون اول شدن اما امتیازشون از 128 تیمی كه مستقیم صعود كردن كمترن میرن با 128 تیم از تیمهای پنجم و ششم لیگهای دسته 4 پلی آف بازی میكنن برنده ها میان دسته 4 بازنده ها هم میمونن دسته 5 .
به همین راحتی به همین خوشمزگی.

Brave Heart
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
40 تا كه نه 128 تیم از دسته 5 مستقیما صعود میكنن.
128 تیم دیگه كه تو گروه خودشون اول شدن اما امتیازشون از 128 تیمی كه مستقیم صعود كردن كمترن میرن با 128 تیم از تیمهای پنجم و ششم لیگهای دسته 4 پلی آف بازی میكنن برنده ها میان دسته 4 بازنده ها هم میمونن دسته 5 .
به همین راحتی به همین خوشمزگی.
من رو پروموشن کلیک کرده بودم دیدم که 4 تیم مستقیم صعود میکردن و 4 تیم هم پلی آف داشتن.
ولی مثل اینکه فصل من نمیرم تو جام حذفی!!!
+ اینکه توی لیگ من فقط من آدمم بقیه آدم نیستن.

CapitanArsalan
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
تیم بازی گل زده امتیاز
1. mkh 13 49 - 17 30
2. Gheytarieh 13 47 - 28 28
3. lastek sazi 13 31 - 22 23
4. namak sazan 13 16 - 19 20
5. balayenagahani 13 21 - 22 16
6. PARASTOO 13 27 - 45 15
7. riz 13 13 - 39 10
8. barca69 13 16 - 28 8
من بردم ولی MKH برد و امتیازمون همون 2 امتیاز فرق داره خدا کنه ببازه من دارم دق میکنم!!!
من 5-1 بردم و اون 4-0 کاشکی بازی آخر با خودش بازی میکردم تا.....................
بازی بعدیم با بارسا69 هست و اون با تیم پنجم بازی داره
الهی ببازه و به زمین گرم بخوره!!!

hamidghasemi
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
ببینم قضیه چیه؟ یعنی من که الان دومم میرم دسته بالاتر؟ نخوام برم چیکار باید بکنم؟ :دی جام حذفی رام میدن؟ اونو بخوام برم باید چیکار کنم؟