PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه ده

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

afshin ss
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۴۱
من در بازي يكشنبه در ورزشگاه اول رو كانگروها امتحان ميكنم اگه جواب داد در روز 22 بهمن اين موفقيت را جشن ميگيريم.

واست برنامه دارم برادر:fighting29:

amir
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
میخوام با قانع كردن بازیكنان سیستم كوبنده ای استفاده كنم تا تیم ابیته را در خانه دقمرگ كنم واولین امتیاز فصل را با تفاضل گل زیاد بدست بیارم تا زهر چسمی باشه واسه بقیه دوستان

dohol
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
خب.. به حمدالله بچه های ما بازی رو بسیار با قدرت و کوبنده بردند که سمره آن 6 گل رنگارنگ بود..:victory: چیزی که منو بسیار خوشحال کرد امروز برد رفقای مهتی بود و مصدومی که سید داده..:icon23: این یعنی اینکه جوجه رو آخر شاهنامه خوشه میشمارن.. :biggrin:

ان شاءالله طی یکی دو هفته آینده رو بعنوان سرور خودتون خواهید دید و زیر سایه خودم به بازی کردن ادامه میدید.. :nuts:

afshin ss
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
روند نزولی من همچنان ادامه داره و امروز هم در یه بازی ضعیف بازی رو 2-0 باختم تا بازم چشم به روز های آتی داشته باشم.
البته خوبیه کار اینجاست که اختلاف ها هنوز زیاد نشده که غیر قابل جبران باشه!

جالبه پیروزی اولین برد خودش رو امروز کسب کرد.

seiedreza
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
خب.. به حمدالله بچه های ما بازی رو بسیار با قدرت و کوبنده بردند که سمره آن 6 گل رنگارنگ بود..:victory: چیزی که منو بسیار خوشحال کرد امروز برد رفقای مهتی بود و مصدومی که سید داده..:icon23: این یعنی اینکه جوجه رو آخر شاهنامه خوشه میشمارن.. :biggrin:

ان شاءالله طی یکی دو هفته آینده رو بعنوان سرور خودتون خواهید دید و زیر سایه خودم به بازی کردن ادامه میدید.. :nuts:

اولا منظورت ثمره بود نه سمره:rofl:
دوما ما كه ادعایی نداریم همین الانم دستامون بالاست
برای اینكه بتونیم اون بالاییه رو بگیریم :love01:
اما فكر كنم نیم فصل دوم جالبی داشته باشیم
من كه تموم بازیهای سخت نیم فصلم رو انجام دادم
دو تا بازی متوسط دارم كه اونم به احتمال زیاد می برم
می مونه نیم فصل دوم كه باید دوباره شروع كنیم

xmasnix
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
خوب واقعا به اين ميگن يك ليگ جذاب از ليگ حرفه اي هم بهتر شده عجب بازي هايي شده .
همانطور كه گفته بودم جدال دو صدر نشين درست از آب درومد چون ياوران مهدي ترمز لشگر سياه رو كشيد و اين تيم رو با دو گل بدرقه كرد و هر دو تيم 12 امتيازي شدند.
سيگار هم 2-0 كانگروها رو برد و در هفته اي كه دو تيم استقلال و پيروزي بازي دارند در هتريك هم آبيته 3-1 از پيروزي باخت كه اميدوارم در فوتبال واقعي برعكس اين نتيجه اتفاق بيفته و استقلال ببره.
اما امين هم 6-0 سورنا روبرد و حتي يك مصدوم و يك اخراجي هم نداد كه ما دلمون خوش بشه . بهر حال هفته بعد با هم بازي داريم .امين اينجا خيلي داري شاخ و شونه ميكشيا هفته بعد شاخت رو ميشكونما .
افشين جان هفته بعد هم بازي مشكلي با لشگر سياه داري
امير تبريك ميگم اولين پيروزيت رو.

afshin ss
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
مصدومیت های اولین بازی یعنی با پیروزی کار دستم داده و باعث شده این 3بازی رو ببازم.در واقع من فقط تو بازیهای بعد 3هافبک خوب داشتم.

بازی هفته بعد هم که خیلی .........

استقلال رو عشق است!

dohol
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۰۳
بنده از تمامی برادرای گروه تشکر بسیار دارم که اینجا همکاری لازم رو دارن تا به ما خوش بگذره..
:nuts:
بگزریم..

اخیرا به گوش بنده رسیده که جوجه ای 2 روزه قصد شکوندن شاخ حاجیتونو داره:focus:.. من واقعا متاسفم و متاثر میشم وقتی میبینم برادرای انقلابی هتتریک اینگونه خط خودشونو گم کردن و بدون بصیرت کافی به قضایا نگاه میکنن..:nuts: البته من اینو میگزارم به حساب نتایج خانتان سوز دود و سیگار و مواد مخدر.. احتمالا این جوجه هم تحت تاثیر مواد قرار داشته (که بنده به اداره بهداشت بخاطر فعالیت این مرغداری های زیر زمینی که جوجه های معتاد به بازار گوشت کشور تزریق میکنن شکایت کردم):biggrin:.. اما بنده با بزرگواری که همیشه از خودم نشون داده ام و میدم ایشون رو می بخشم.. که البته اینو در پرس کانفرنس اخیری که با جمعی از خبرنگارای روزنامه قدس هتتریک داشتم بیان کردم..:3:
ولی برادرای بسیجی مخلص و با غیرت تیم بهشون بر خورد و شبونه با جمعی از هوادارای تیم اومدن در خونه با پلاکارتایی که روشون نوشته بود:"ما اهل کوفه نیستیم امین تنها بماند".."سیگاری سیگاری! میبندیمت به گاری".."توپ تانک فشفشه! داور ما..." :Dو از من میخواستم بهشون حکم جهاد بدم:stinker:.. که بنده با درایتی که از خودم به نمایش گذاشتم و رافتی که دارم اونا رو دعوت به آرامش کردم.. ولی طی فتوایی که دادم استعمال تنباکو و سیگار رو حرام اعلام کردم تا مشتی باشه به دهن بیگانگان مملکت تا دندانهای طمع اونها رو از جوونای مملکت جدا کرده باشم..:stinker:

تکبیر!!

afshin ss
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
اوه اوه چه بلبشویی شده اینجا.این بیانیه میده اون خط و نشون میکشه...
اون پلاکارت میاره.این تکبیر میگه.

عجب گروه جذابی...اگر میدونستم زودتر به جمع گروه میپیوستم.

xmasnix
پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
ديدارهاي جام حذفي داره كم كم سخت ميشه و اين هفته پيروزي موفق شد 3-1 از سد حريف سخت خود بگذره.
fc amin توانست 7-0 از سد حريف خود بگذرد و البته يكي از مهاجم هاي اين تيم در اين بازي مصدوم شد.
اما سورنا بازي را 6-1 واگذار كرد تا اين تيم از جام حذفي خداحافظي كند.
لشگر سياه هم بازي را 4-2 از حريف خود باخت و اين تيم هم از جام حذفي در اين فصل خداحافظي كرد.
تيم سيگار هم توانست 5-1 حريف خود را شكست دهد.
امير مدير تيم پيروزي به دليل پيروزي بر حريف سر سخت خود در پايان بازي اين تيم از سوي هواداران دو آتيشه پيروزي شديدا مورد تشويق قرار گرفت انجمن گروه 10 هم به اين مدير تبريك ميگه.

xmasnix
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
من اين هفته با يك تيم دسته سومي در جام حذفي بازي دارم و اين بازي در دخانيات برگذار ميشه.
فكر كنم پير ترين تيم فوتبال هتريك در ايران اين تيم باشه ميانگين سني بازيكناش 30 سال هست و فكر كنم با توجه به هواي خوب دخانيات و سن بالاي اين تيم بايد دستور احداث يك بيمارستان سيار در كنار ورزشگاه را صادر كنم.

xmasnix
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۶
همين الان به بنده اطلاع دادن كه در رقابتهاي جام حذفي اين هفته اف سي امين با پيروزي با هم بازي دارند با اين حساب يكي از اين دو تيم در اين هفته حذف خواهد شد. امير جان امين سرش بره جام حذفي رو بيخيال نميشه بازي سختي داري برادر . براي اينكه باور كني حرفم رو جام حذفي فصل قبل رو نگاه كن ببين امين تا كجا پيش رفت.

amir
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
نگران نباش واسش برنامه دارم:fighting29:.من كه همین طوری میبازم :confused_smile:پس یه ریسك بزرگ میكنم:wink::spiteful::treaten::yltype:.هوا دارانم منتظر تاكتیك جدید باشندوتا اخرین لحظه تشویق یادشون نره:clapping::clapping::clapping:

amir
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۲۱
امید وارم بتونی اف امینا امروز زمین گیر كنی ویه چندتا مصدومی ازش بگیری هه:hi:

برای بازی امروز خودمم ارزوی موفقیت دارم :wink:

dohol
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
امید وارم بتونی اف امینا امروز زمین گیر كنی ویه چندتا مصدومی ازش بگیری هه:hi:

برای بازی امروز خودمم ارزوی موفقیت دارم :wink:

دیروز در نبود من بچه ها یه برد مقتدرانه رو برای تیم به ارمغان بهزیستی آوردن و بی سابقه ترین ریتینگ یک تیم در دسته III.10 رقم زدند با ریتینگ 287 که این ریتینگ در سطح دسته II هستش و این نشون از غزم راسخ برادرا برای سعود هستش :nuts:

ان شاءالله به حول و قوه الهی تیم پیروزی رو هم در بازی های جام حذفی به خاک و خون میکشیم:aggressive: تا همچنان تیم روند سعودی خودشو طی کنه.. ما استقلال پیروزی حالیمون نیست فقط اینتر :nuts:

xmasnix
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۲۸
دیروز در نبود من بچه ها یه برد مقتدرانه رو برای تیم به ارمغان بهزیستی آوردن و بی سابقه ترین ریتینگ یک تیم در دسته III.10 رقم زدند با ریتینگ 287 که این ریتینگ در سطح دسته II هستش و این نشون از غزم راسخ برادرا برای سعود هستش :nuts:
:nuts:

اين امين هم فكر كنم با مافيا سر و سري داره شما نگاه كنيد در بازي جام حذفي robertlond nescu از تيم امين مصدوم كامل شد و به فاصله 4 روز مصدوميتش خوب شد و 5 ستاره هم گرفت فكر كنم اين بازيكن مشكوك به دوپينگ هست و ما اعتراض خود را كتبا به فدراسيون هتريك اعلام كرديم .
كانگروها هم كه 5-0 به لشگر سياه باخت :lol: كجايي افشين بازي من با لشگر سياه رو مسخره ميكردي خودتم كه با همون نتيجه باختي.
پيروزي هم كه 5-0 سورنا رو برد البته سورنا تيم هميشگيش نبود و نبايد مغرور بشه چون تيم امين خيلي قوي هست و كار سختي در جام حذفي دارد.
ياوران مهدي هم 3 تا به آبيته زد.

afshin ss
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
من چون یه مسافرت کاری پیش اومده بود بالاسر بچه ها نبودم و بچه های من روحیه نداشتن و بازی رو با این نتیجه ی مفتضح باختن.
اگر من بودم مسلمآ همین نتیجه برعکس میشد و بازی رو میبردیمd:

البته من نگاه کردم و متوجه شدم بین تیم هشتم و چهارم فقط 3امتیاز اختلاف هست و با یه بازی جبران میشه.
التبه فعلآ که من با تیمهای بالای جدول بازی دارم و امیدی به بالا رفتن نیست.
هفته بعد و بعد و بعدش با امین و امین و لشگر سیاه بازی دارم.
یعنی احتمال زیاد این 3بازی رو هم باید با باخت مواجه بشم.

چه جالب.

بهتره یه فکره دیگه بکنم...

afshin ss
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
من اين هفته با يك تيم دسته سومي در جام حذفي بازي دارم و اين بازي در دخانيات برگذار ميشه.
فكر كنم پير ترين تيم فوتبال هتريك در ايران اين تيم باشه ميانگين سني بازيكناش 30 سال هست و فكر كنم با توجه به هواي خوب دخانيات و سن بالاي اين تيم بايد دستور احداث يك بيمارستان سيار در كنار ورزشگاه را صادر كنم.

مسعود جون محض اطلاعت بگم که بهتره آخرین بازی من که همون بازی با لشگر سیاه هستش رو نگاه کنی و بازیکنهام رو ببینی چه سنی دارن:shok:

xmasnix
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۵۷
جاي دوستان گروه 10 خالي من الان شمالم.
امين پيروزي رو برد سيگار هم تيم پيرمردها رو برد و دو تيم با قدرت آماده بازي بعدي هستند.
امين كه ميبره حريفش رو در جام حذفي ولي من فكر كنم حذف بشم ولي تمام سعي ام رو ميكنم تيم دسته دومي زرشك رو ببرم و قدرت گروه 10 رو به رخ دسته 2 بكشم. ( گهي خيال باطل)
از امين و بچه هاي گروه ممنون ميشم براي اين بازي من در جام حذفي كمك من كنند لطفا آناليز كنيد حريف من رو و پيشنهاد خود براي بهتر ظاهر شدن من در اين مسابقه رو بگيد.

xmasnix
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۵۹
امين تو هم بازي سختي داري هاااااااااااااااا. ولي با سابقه خوب تو در جام حذفي من مطمئا هستم ميبري.

dohol
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۰۲
جاي دوستان گروه 10 خالي من الان شمالم.
امين پيروزي رو برد سيگار هم تيم پيرمردها رو برد و دو تيم با قدرت آماده بازي بعدي هستند.
امين كه ميبره حريفش رو در جام حذفي ولي من فكر كنم حذف بشم ولي تمام سعي ام رو ميكنم تيم دسته دومي زرشك رو ببرم و قدرت گروه 10 رو به رخ دسته 2 بكشم. ( گهي خيال باطل)
از امين و بچه هاي گروه ممنون ميشم براي اين بازي من در جام حذفي كمك من كنند لطفا آناليز كنيد حريف من رو و پيشنهاد خود براي بهتر ظاهر شدن من در اين مسابقه رو بگيد.

آنالیز من اینه.. اون قوی تره و تو میبازی :uglylolmk4:

تو یه گوگول مگولی من یه گوگول مگولم ما گوگول مگولیم :uglylolmk4:

xmasnix
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۴۸
آنالیز من اینه.. اون قوی تره و تو میبازی :uglylolmk4:

تو یه گوگول مگولی من یه گوگول مگولم ما گوگول مگولیم :uglylolmk4:

خسته نباشي واقعا.
ولي من اين بازي رو ميبرم.

afshin ss
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۷
امین جون یکم آروم تر بازی میکردی مجبور نبودی انقدر سخت بگیری بازی رو...
اقلآ میزاشتی منم یه گل بزنم که فکر نکنم خط حملم اومده 13 بدر...فکر کنم نهمین بازی پیاپی بود اعم از لیگ و دوستانه که گل نزدم.

xmasnix
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
خوب سيگار 2-0 پيروزي رو برد تا با روحيه بالا آماده بازي جام حذفي بشه.
لشگر سياه هم كه 5-0 آبيته رو برد.
كانگروها هم كه 5-0 از امين خورد.
ياوران مهدي 2-0 سورنا رو برد.

afshin ss
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۸
میبنم که امروز امین هم از جام حذفی کنار رفت و دیگه میاد تو لیگ شاخ و شونه بکشه!

xmasnix
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۲
منم حذف شدم با اينكه مالكيت توپ من بيشتر بود. امين هم خيلي بد شانسي آورد حق نبود ببازه. از همه نظر از تيم مقابلش سر بود نميدونم چرا باخت.

afshin ss
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۳
من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که یه سری از بازیکنهام رو بفروشم و برم پایین از نو تیم رو بسازم!

آخه شانس ما بد گروهی هم افتادیم...این گروه خیلی سخته ولی گروه های دیگه ی دسته 3 انقدر سخت نیست!

شانس ماست که تازه اومدیم بالا...نظر شما چیه برم پایین بیام بالا؟؟

xmasnix
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که یه سری از بازیکنهام رو بفروشم و برم پایین از نو تیم رو بسازم!

آخه شانس ما بد گروهی هم افتادیم...این گروه خیلی سخته ولی گروه های دیگه ی دسته 3 انقدر سخت نیست!

شانس ماست که تازه اومدیم بالا...نظر شما چیه برم پایین بیام بالا؟؟

تيم خوبي داري ولي به نظر من فقط در هافبك وسط بازيكناي قوي داري بايد نقاط ديگه هم بازيكن خوب بگيري اگه لازم شد يكي دو تا از بازيكناي خيلي خوبت رو بفروش نقاط ديگه زمينت رو هم تقويت كن تا تيم متعادلي داشته باشي.
خرج و مخارج تيمت هم خيلي زياده نسبت به تيمي كه داري.
ببخشيد من نظر دادم.
موفق باشي.

afshin ss
يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۵۱
تيم خوبي داري ولي به نظر من فقط در هافبك وسط بازيكناي قوي داري بايد نقاط ديگه هم بازيكن خوب بگيري اگه لازم شد يكي دو تا از بازيكناي خيلي خوبت رو بفروش نقاط ديگه زمينت رو هم تقويت كن تا تيم متعادلي داشته باشي.
خرج و مخارج تيمت هم خيلي زياده نسبت به تيمي كه داري.
ببخشيد من نظر دادم.
موفق باشي.

میدونی اصلآ دقت نکرده بودم...دیروز یهو دیدم مهاجمم یه درجه افت کرده کلی دپرس شدم:(

ولی فکر کنم باید برم پایین ...اینجوری با هر یه باخت کلی از ساپورتر ها رو هم از دست میدم.:crazy2:

afshin ss
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
خوب من همچنان روی نوار باخت حرکت میکنم...

xmasnix
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
خوب من همچنان روی نوار باخت حرکت میکنم...

نگران نباش بازي هاي آسونت مونده هنوز.
پيروزي رو ببين از كجا به كجا رسيد خودت رو نباز هفته بعد به من هم يه باخت بده بعد از هفته بعديش قول ميدم تند تند ببري:nuts:

afshin ss
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
نگران نباش بازي هاي آسونت مونده هنوز.
پيروزي رو ببين از كجا به كجا رسيد خودت رو نباز هفته بعد به من هم يه باخت بده بعد از هفته بعديش قول ميدم تند تند ببري:nuts:

آسون که تو این گروه وجود نداره...همه رو هم ببرم فوقش پنجم میشم که باید پلی آف بازی کنم.:cray:

dohol
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
آسون که تو این گروه وجود نداره...همه رو هم ببرم فوقش پنجم میشم که باید پلی آف بازی کنم.:cray:

داداشمونو !!!!!!!!!!!!

نکنه میخوای ییهوو اول دومی رو بزنی تو گوشش؟ :wacko2:

کم کم برادر کم کم..

xmasnix
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
آقايون و خانومها من 21 اسفند يعني جمعه بعد دارم ميرم مالزي دعا كنيد اول با اين هواپيماهاي ايران سالم برسيم مقصد و دوم از اونجا كه وصل ميشم هتريك تيمم رو نبندن.
البته يكشنبه يه نامه به برو بچ هتريك ميزنم و اعلام ميكنم اميدوارم خنگ بازي در نيارند و تيمم رو نبندند.
افشين آماده پذيرايي هستي داريم با يك دسته گل ميايم به ورزشگاهت...
يا حق.

afshin ss
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
آقايون و خانومها من 21 اسفند يعني جمعه بعد دارم ميرم مالزي دعا كنيد اول با اين هواپيماهاي ايران سالم برسيم مقصد و دوم از اونجا كه وصل ميشم هتريك تيمم رو نبندن.
البته يكشنبه يه نامه به برو بچ هتريك ميزنم و اعلام ميكنم اميدوارم خنگ بازي در نيارند و تيمم رو نبندند.
افشين آماده پذيرايي هستي داريم با يك دسته گل ميايم به ورزشگاهت...
يا حق.

خوش اومدی مسعود جون...
ولی دیگه تیم کانگوروها وجود نداره...
قبل از اینکه تو برسی مالزی تیم من رو بستن و دیگه تیم ندارم:cray::cray:
دیگه خداحافظ هتریک!!!!!!!!!!!!!!!

xmasnix
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۶:۴۶
خوش اومدی مسعود جون...
ولی دیگه تیم کانگوروها وجود نداره...
قبل از اینکه تو برسی مالزی تیم من رو بستن و دیگه تیم ندارم:cray::cray:
دیگه خداحافظ هتریک!!!!!!!!!!!!!!!

چرا بستن؟؟؟؟ من الان نگاه كردم مالك باشگاه خودت هستي كه؟؟؟
جريان چيه؟:shocked:

xmasnix
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
خوبه بازي تمام شد افشين جان بازي بود يا جنگ؟؟؟؟؟؟؟؟
يه دو جين مصدوم گذاشت رو دسته جفتمون .
راستي آقاي گل ليگ 10 هم مصدوم شد.

xmasnix
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۱۶
عجب شانسی آورد لشگر سیاه. من كاملا برتر بودم

xmasnix
دوشنبه ۲ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۲۸
اينجا چرا خبري نيست؟

xmasnix
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۰
خوب اين فصل هم تمام شد.
كانگروها و سورنا سقوط كردند ولي اميدوارم پيروزي و آبيته بازي پلي آف رو ببرند و برگردند.
به امين هم بابت قهرماني تبريك ميگم.
منم كه باز چهارم شدم.