PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جام حذفی فصل 14

صفحه ها : 1 [2]

navidamar
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
شگفتی اونجا خلق شده که تیم اف سی ری از دسته 3 آزاکس رو حذف کرد!!!!

navidamar
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
مرسی حمید جان.فکر کنم خوردم به fc taj mashad .بازی بسیار سختی خواهد بود:sad:

04/16/2008 at 15.45 FC REY - Brescia IFC
04/16/2008 at 15.45 Arya United - ESTEGHLAL IFC
04/16/2008 at 15.45 khaz o khill - FC Taj Mashhad
04/16/2008 at 15.45 Iran Barça - Bertha Manna
04/16/2008 at 15.45 Most Leader - Barghe Sepasi
04/16/2008 at 15.45 Sepahan Esfahan - RVN United
04/16/2008 at 15.45 Esteghlal Shiraz - FC Shahin
04/16/2008 at 15.45 Chelsea IFC - Pasargad IFC

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
احسان جان این مرحله رو بهش میگن یك هشتم نهایی ...

Ehsan
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
چه بهتر قربان !

قضيشو ميدونيد ؟

يه روز رضا خان به يه پادگاني ميره راي بازديد . روساي پادگان به سرباز هاشون ميگن كه در مورد هرچي ازتون سوال كردن يه جور نا امد جواب بديد تا وضعمون رو از ايني كه هست بهتر كنن .
از قضا رضا خان ميره تو پادگان و صاف ميره تو آشپزخونه و شروع ميكنه به بازديد :
رضاخان : سرباز !
سرباز : بله قربان .
رضا خان : ناهار چي دارين ؟
سرباز : آبگوشت قربان .
[رضا خان در حالي كه در ديگ رو برداشته ميگه :]
رضا خان : سرباز !
سرباز : بله قربان !
رضا خان : اين كه كبابه ؟!!!
سرباز : چه بهتر قربان !

نقل كار ما شده ! چه بهتر كه يك هشتم نهاييه !

Ehsan
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
تا حالا از مدعيان نويد آمار و آژكس پرشيا و فلايينگ پنگوئن و رئال كرج حذف شدند .!

5 تيم مدعي ديگه مونده

Don Bandini
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۲
تنها 4 هفته تا رسیدن به اولین هدف این فصل :1:

با ما همراه باشید :1:

البته اگه این الوند نامرد بذاره! بچه’ منو گروگان گرفته! :4:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
بابا داستان این گروگانگیری رو به ما هم بگید شاید کمکی از دستنمون بر بیاد:3:

alvand_000
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۳
بچه ات الان دو سه هفته ایه که تو بشکه است.که خلاصه حالی هم بدهد!!!!:jesors::jesors::1: سعید جون!!!!

omid
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
اول از همه تبریك می گم به خودم كه بردم:3:

اهههههههههههههههههههههههه هه
این چه وضعشه؟
من اعصاب برام نمونده
این همه مصدومو كجوی دلوم بذارم
ای آتیش بگیرید كه میزنین مصدوم می كنید:3:
3 تا مصدوم از تیم اصلیم دارم
نا مردا به دروازه بانم هم رحم نمی كنن:sad:
من چه امیدی به زندگی داشته باشم دیگه :3:
چه جوری تاجو ببرم ؟؟؟
.....................................

omid
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
ببینید چقدر دلم خون بود كه این همه جمله نوشتم!!!

alvand_000
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
fc taj و امید بازیشونو pic رفتن.بازی سختی خواهم داشت در مقابل fc taj.امیدوارم بشه یه کاریش کرد

Don M Corleone
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۳۲
ماجرای پیك رفتن قبل از یه سری بازیها كاملا طبیعی هست ...
خیلی سخت نگیر الوند جان ... شما هم میتونستی بازی این هفته ات رو با رقیبت پیك كنین !!

Ehsan
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
تا دقيقه 16 نيمه دوم يك بر صفر از رود ون نيستلروي يونايتد جلو ام

كاشكي ببرم

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
كاشكي ببرم

اینو الان با لهجه اصفهونی گفتی ؟:apophys:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
ماشالا این احسان هم خوب داره پیش میره تو جام حذفی
الانم که محسن رو حذف کرده
فکر کنم دور بعد هم بخوره به سعید
بقیه لیگ برتریها هم ترکوندن
یادم رفت برم تخمه بخرم:3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
a shot by King's Johan Brandwald! Firing in from 35 yards

زیبا ترین گل جام حذفی :3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
Sepahan Esfahan - Brescia IFC
Chelsea IFC - ESTEGHLAL IFC
FC Shahin - FC Taj Mashhad
Barghe Sepasi - Bertha Manna

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
تبریک به صعود کننده ها که همشون حقشون بوده
عجب بازی بشه امید و محمد سعیدی من از الان میرم بلیطشو بخرم:3:
ببینم احسان بازم لیگ برتری حذف میکنه یا نه؟

Ehsan
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
نامرد زد هافبك تايتانيكمو مصدوم كرد !

به حذف خوردم ؟

Ehsan
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
من ميگم پيشرفت كردم اينا ميگن دسته چهار و پنج زيات شده !!!

Don Bandini
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
احسان نامرد آخرش با دغل بازی منو دوباره كشوندی اصفهون :3:

omid
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
ای خدااااااااااا
ای خدااااااااااااااا
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
من چه كار كنم
هر چی می خوام به روی خودم نیارم نمیشه
اینو كجوی دلم بذارم؟
4 هفتهی مصدومیت؟
الان 3 تا از میانه هام مصدوم هستن یكی بمن بگه بازی با تاج چه غلطی بكنم!!!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

خوب من تا حالا 2 بار با برتامانا نیمه نهایی خوردم بهش هر دو بارو بردم
بجاش توی لیگ 6 تا 6تا ازش می خورم:apophys:
باز لااقل خوشجالم اگه ببازم از كسی باختم كه لیاقت قهرمانیو داره و تیمش هم پیر نیست!!:jesors:

omid
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
حساب كردمن دیدم الان دارم 1میلیاردو دویست حقوق این مصدوما رو میدم
زور نیست؟

HaryAMID
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
اول : تبریک به محمد رضا که من رو برد ، البته من پیش باخته بودم و برای من تا اینجا پیش اومدن هم یه برد بود.
دوم : تبریک به همگروهی خوبم احسان که عالی کار کرد و اون یکی همگروهمون شاهین
سوم : تبریک به بقیه بچه های اینجا ، سعید و محمد و امید
آخر هم تبریک به بقیه برنده ها

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
اول : تبریک به محمد رضا که من رو برد ، البته من پیش باخته بودم و برای من تا اینجا پیش اومدن هم یه برد بود.
دوم : تبریک به همگروهی خوبم احسان که عالی کار کرد و اون یکی همگروهمون شاهین
سوم : تبریک به بقیه بچه های اینجا ، سعید و محمد و امید
آخر هم تبریک به بقیه برنده ها
دیگه برنده ای باقی نمیمونه كه:shades_smile:

Don Bandini
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
دیگه برنده ای باقی نمیمونه كه:shades_smile:
بقیه برنده ها تاج مشهد و چلسی بودن:3:

===================

آقا بیاین بازیهای یك چهارم نهایی رو پیش بینی كنین:

منم پیش بینی میكنم اگه استقبال بشه:1:

omid
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
بقیه برنده ها تاج مشهد و چلسی بودن:3:

===================

آقا بیاین بازیهای یك چهارم نهایی رو پیش بینی كنین:

منم پیش بینی میكنم اگه استقبال بشه:1:

برشا 3-1 میبره
چلسی 2-0 میبره
تاج 3-2 میبره
منم......2-2 مساوی میشه تو پنالتی میبرم :3:

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
سپاهان 6 - برشا 1 [Only Registered And Activated Users Can See Links] آیا واقعا آیا ؟!
استقلال 4 - چلسی 0
تاج 3 - شاهین 0
برتا مانا 2 - برق 2 ( كار به وقتهای تلف شده میكشه - در وقتهای اضافه 1 - 1 مساوی میشن -در كل 3 - 3 ---- تو پنالتی برق برنده میشه ) [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
ااااااااااا امید تو هم كه مثل من پیش بینی كردی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
چرا اینگونه اما ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
سلام و تبریك خدمت باقی برنده ها. متاسفم برای محسن كه به دلیل اینكه الان دوباره سر پست سربازیش رفته تیمو ول كرده و متاسفانه حذف شد. البته در مورد این بازی بدشانسی هم آورد كه حریفش خیلی سفت بازی كرده بود.

یك نكته در مورد بازی این هفته خودم بگم كه میدونستم سعید (Iran Barca) تصمیم داره با من موتز بره، به علاوه دیدم كه برای بازی من بازیكن خرید كرده بود كه یكیشم خیلی واسم خطرناك بود. مثلا یك بازیكن میانه با حقوق 800 میلیون. با این همه دوست نداشتم كه جلوش موتز برم چون از دوستای قدیمی هتریكه. به علاوه هر چی باشه یه شریفیه كه احترامش سر جاشه. به هر حال حذف نشدم. فقط خواستم بگم كه بقیه بدونن خیال نكنن كه من كسی هستم كه توی كاپ ریسك كنم. اگر موقعیتم خطرناك بشه حتی موتز هم میرم و این بار به خاطر اینكه حریفم سعید ویكی بود موتز نرفتم. قبل از این خیلی پیش اومده كه تیم طرفم از این كارا كرده ولی Please don't underestimate my team anyway, ever.
اونایی كه با من هم لیگی بودن همه میدونن كه همیشه تیم سفتی داشتم كه باج ندادم به كسی. درسته كه الان دیگه تیمای لیگ برتری همه خوبن و صاحب سبك:

Brescia: متخصص جمع آوری پیرپاتالا
RVN: متخصص جمع آوری و پس انداز پول
Ajax: متخصص احتیاط و دل را نزدن به دریا
Bargh: متخصص مدیریت تیمی كه حقوق زیادی باید كرد تو حلقوم بازیكناش و نتیجه گرفتن در بازیهای مقابل سعید بندری
Taj: متخصص موتز كردن در بعضی بازیهای خاص
Esteghlal: متخصص هدایت تیم در بین یه سری نره غول و نتیجه گرایی

ولی خیلی ها میدونن وقتی كه به این لیگ اومدم شروع به تقویت زیرساخت تیمم كردم و ثبات تیمم رو حفظ كردم. دلیل اصلی اینكه تیمی مثل Brescia واسه من شاخ شد این بود كه من خیلی بهتر برنامه ریزی كرده بودم. فكر كنم دو فصل قبل از اینكه سعید بیاد لیگ برتر من خودمو به این لیگ رسونده بودم و سعید لقب پدر دسته II.1 رو به خودش اختصاص داده بود. من مشكلم این بود كه برنامه ریزی خیلی خوبی واسه تمرین دادن بازیكنام كرده بودم و همون موقعی كه تازه میخواستم از فروش بازیكنانم سود كنم، قیمتها شكست و بازار هتریك خراب شد.

من بینهایت ضرر كردم و سعید یادشه كه میخواستم تیمو ول كنم. از این تغییر ناگهانی هتریك كه در اثر یك تغییر حساب نشده مدیرای هتریك در سیستم بازی بوجود اومد خیلی ناراحت شدم. با این همه تیمم همون موقع هم بهتر از سعید بود، خودش میدونه ولی شاید انكار كنه (در واقع وقتی سعید اومد لیگ برتر تیمش رو ناگهانی قوی كرد مثل استقلال وقتی كه اومد بالا). حالا سعید ناراحت نشی ولی واقعا وقتی استقلال اونجوری اومد لیگ برتر با خودت چی گفتی؟ تیم تو واسه من اون موقع كه اومدی بالا یه چیزی مثل استقلالی كه الان میبینی بود. حقوقو زیاد كردی و بعدها رفتی بازیكنای سن بالا خریدی. ولی میدونی كه من برنامه ریزی خیلی قوی كرده بودم. یه كمی هم میشه اینو از این كه سعید 6 ماه قبل من اومده بود به هتریك و 8 ماه بعد از من به لیگ برتر پیوست استنباط كرد. چند بار میخواست بیاد بالا ولی نتونست.

الانم سعید جون تو واسه من یه جوجه ای، اگر هتریك عادلانه بشه یعنی سوپر استارای تو حقوقشون منطقی بشه میری دسته II عزیزم. اول فصل قرار بود این اتفاق بیافته كه شانس آوردی. فعلا خوش باش. ببخشید كه یهو قاطی كردم، در حق من شدیدا ظلم شده. فكرشو بكنین. یه وقتی روزی 4 ساعت به هتریك فكر میكردم. بازیكنای میانه ای كه باید 40 میلیارد میفروختم در عرض چند روز و فقط چند روز قیمتشون شد 12 میلیارد و من در اون لحظه پولی تو حساب نداشتم كه خرید كنم و تمام سرمایه تیمم بازیكنام بودن كه قیمتشون شكسته شده بود. حالا نه یكی نه دو تا 6 تا بازی ساز كه تازه روی وینگرایی كه Playmaking تمرین داده بودم هم ضرر كردم. حالا یه جوجه دیگه میاد تو دلش میگه خوب میخواستی قبل اینكه قیمتشون بیاد پایین بفروشی كه حسابی سود كنی. ولی امیدوارم كه سر خودت بیاد كه حالیت بشه نمیشد. اگر همه چی انقدر خوب بود هیچكس هم توی بورس سهام ضرر نمیكرد. آدم كف دستشو كه بو نكرده. هیچ نشونه ای هم قبلش نبود كه آدم یه همچین جهشی رو پیش بینی كنه. در هر حال ضررو كرده بودم. البته خیلی های دیگه مثل من ضرر كردن ولی مطمئنم كه سعید در اون لحظه ضرر خیلی كمتری از من داد. سعید خیلی بد تمرین میداد. هر دو ماه یه بار تمرینشو عوض میكرد، بین خودمون باشه ولی واقعا خیلی اشتباه میكرد. الان یه خورده خوب شده. خودم ساختمش. حالا الان داری فكر میكنی كه این هفته لهم كنی، عیب نداره من خیلی انعطاف پذیرتر از این حرفام. جوجه ... D:

شاید بعد از این سعید و خیلیا دیگه تیمشون خیلی بهتر از من بشه ولی من از خیلی وقت پیش، از اون لحظه ای كه همه وقتی كه روی هتریك گذاشته بودم هدر رفت، حالم گرفته شد و تصمیم گرفتم كه خیلی كم بهش فكر كنم. فقط یه تیمی تو یه دسته ای داشته باشم ولی در عوض دوستای زیادی از این طریق پیدا كنم. كه خداروشكر الان دوستای خیلی خوبی از همین طریق دارم.

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
آیدین اینجا قانون گل طلایی هست. پس تو وقت اضافه نمیشه 1-1 بشن.پس تو سوختی:3:

Sepahan Esfahan 1 - Brescia IFC 2
Chelsea IFC 0- ESTEGHLAL IFC 3
FC Shahin 2 - FC Taj Mashhad 1
Barghe Sepasi 2 - Bertha Manna 4

Don Bandini
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
محمد عزیز بارها به خودت گفتم كه عمر روش پیر گرایانه’ من داره به پایان میرسه. اما چه میشه كرد كه تعویض ناگهانی بازیكنها برام غیر ممكنه و اگه همین فصل بعد حقوق پیرها بالا بره یكدفعه تیمم نابود میشه! سعی میكنم به اون روز نیفتم. میدونم كه تو خیلی با برنامه تر و منظم تر تیمت رو هدایت كردی و از این لحاظ از من برتر بودی. به هتریكی های تازه وارد شدیدا توصیه میكنم روش تو رو انتخاب كنن.
در مورد اینكه ادعا كردی از من زودتر اومدی لیگ برتر بذار یه چیزایی رو برات مشخص كنم داداش :3:
تو از دسته 3 اومدی و صاف رفتی دسته II.4 كه آسون ترین گروه ممكن بود! اونجا چون هافبك تمرین داده بودی به خاطر ضعف همیشگی هتریك كه به میانه میدان وابسته بود (و الان هم تا حدودی هست) تیمهای ضعیف همگروهیت رو بردی و صاف هم رفتی لیگ برتر! اما در عوض من توی سیاهچال II.1 گیر كرده بودم. چند فصل كه عمداً اونجا موندم و دو فصل هم نشد كه بیام. یه بار زیگورات و ایران بارسا به جونم افتادن(!!!) و دوم شدم و یه فصل هم با تیم parsfootball توافق پیك كرده بودیم كه اون كلك زد و موتس رفت تا نتونم بیام بالا! به هر حال اون روزها گذشته و الان هر دو لیگ برتری شدیم. یادآوری اون روزها حتی اگه بد بوده باشه برام خیلی شیرینه. تازه! در شاخ بودن من از همون اولش هم شكی نبود! یادت نیست همیشه یه پای فینال حذفی بودم؟ غول كش لیگ ایران كی بود؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

همین دیگه خیلی حرفیدم. این پیش بینی منه واسه حذفی:

سپاهان 1-3 برشا
چلسی 2-1 استقلال
شاهین 1-3 تاج مشهد
برق 0-3 برثا مانا

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
اینو حتما" بدونید.... حتما" ، كه چلسی میاد بین 4 تیم...

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
نامردا یعنی میگین من میبازم ؟!! :3:

به نظر من هیچ كدوم از بازیها قابل پیشبینی نیست حتی بازی برشا و سپاهان ...
برشا استاد سوتی های لحظه ایست كه نفس تیم رو یه آن میگیره و برعكس من در بزنگاه خوب نتیجه گرفتم !!
بازی تاج و شاهین هم همین خاصیت غیر قابل پیش بینی رو داره چون هر دو تیم و صاحبانشون غیرقابل پیشبینی اند ... !!! :3:

بازی برثا برق هم تو همین مایه هاست ... همونطور كه امید گفت در لیگ 8 تا 8 تا از برثا میخوره ولی در حذفی رویایی برنده میشه ... طوری كه خودش برای خودش اسپند دود میكنه !!!

به هر حال من هم مثل بقیه بازی سخت یا به عبارتی خیلی سختی دارم ... چلسی تیم خوبیه كه مقابل پاسارگاد هرچند مصدوم داد و بعد از مصدومهاش میدون رو وا داد ولی چلسی هم ریتینگ های خوبی گرفت ... كه من این ریتینگ رو متاثر از موتز میبینم ... و بازی یكشنبه این تیم صحت یا عدم صحت این موضوع رو برای من مسجل خواهد كرد ... بنابر این من به این بازی خیلی امیدوارم و سعی میكنم راهكارهای خوبی برای پیروزی داشته باشیم ... ولی فعلا تمام فكر ذكر ما در پی بازی با محسن هست كه استارت نیم فصل هست و نمیخوام سه باره در خانه خودم بازنده باشم ...

vizzzz
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۱
سپاهان 1-6 برشا
چلسی 3-2 استقلال
شاهین 3-1 تاج مشهد
برق 1-3 برثا مانا

منم پیش بینیم اینه

omid
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
چقدر دلت خونه محمد من ترسیدم!!!
یادته بندینی توی همون Ii.1 چنبار لهت کردم:3:

(خدا وکیلی این همه مطلبو از کجو میارین تایپ کنین؟ من الان کلی دارم زور می زنم چیزی بنویسم حرفی نمیاد:3:؟)

Dangerous boy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
(خدا وکیلی این همه مطلبو از کجو میارین تایپ کنین؟ من الان کلی دارم زور می زنم چیزی بنویسم حرفی نمیاد:3:؟)
امید زیاد زور نزن ممكنه خطرآفرین بشه[Only Registered And Activated Users Can See Links][1].gif :3:

omid
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۱
خوبه تو پسر خطر هستی :3:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
خوب به هر حال تا 7 ساعت دیگه تقریبا 4 تیم نیمه نهایی معلوم شدم هم من و هم برتا 1 مصدوم داریم برم كلی مخ بریزم ببینم چه جوری ببرمش:3:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
نتایج تا این لحظه:47
Sepahan Esfahan - Brescia IFC 0 - 1
Chelsea IFC - ESTEGHLAL IFC 1 - 2

FC Shahin - FC Taj Mashhad 3 - 1
Barghe Sepasi - Bertha Manna 0 - 0

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
تا دقیقه ی 70:
Sepahan Esfahan - Brescia IFC 1 - 1
The match is in progress, 25 minutes of the second half have been played.

Yohann Pierson sailed high above the opponents as he headed the 1-1 goal in on a corner kick from Juan Ortega after 67 minutes of play.

Chelsea IFC - ESTEGHLAL IFC 2 - 3

In the 53:th minute, David Drakdahl went down in a suspected penalty situation after a challenge from the visitors' right guard, but the referee, having a good line of sight, signalled to keep playing.Artur Silvares sailed high above the opponents as he headed the 1-3 goal in on a corner kick from Johan Brandwald after 54 minutes of play.The home crowd was given a certain amount of consolation when Mikael Robertsson, after a brilliant midfield combination through the middle, reduced the lead to 2 - 3.

FC Shahin - FC Taj Mashhad 4 - 2

A bit later, Mashhad's Özer Canay easily reduced to 3 - 2 after a misunderstanding in the home side's central defence.Things were going to get worse for the visitors. Armin Gunter squirmed himself through their central defence in the 61:th minute, bringing the lead to 4 - 2.

Nicky Bourne came close to putting the visiting team one up in the 59:th minute, following a solo raid down the middle, but Márk Éder managed to tip the ball to a corner.Barghe had a great opportunity to score following a counterattack in the 60:th minute, but Iván Godinez's shot from the left sailed high over the bar.

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
برشا و تاج هر کدوم 1 گل زدن

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
jتا دقیقه ی 86:
Sepahan Esfahan - Brescia IFC 1 - 4
The match is in progress, 41 minutes of the second half have been played.

Brescia's Roberto Bisbal refused to leave the field after injuring his achilles tendon in the 81:th minute.In the 85:th minute, Brescia's Dan Larsson burst through the central defence and let loose a cannonball of a shot, scoring for 1 - 4.At this point in the game, defending their lead became the main priority for Brescia.

Chelsea IFC - ESTEGHLAL IFC 2 - 3

Blues's Arndt Clever made a successful breakthrough on the left in the game's 85:th minute and should have levelled the score, but instead he clipped it over the bar.

FC Shahin - FC Taj Mashhad 4 - 3

A well-placed free kick by Mashhad's Niklas Gerdlund reduced the lead to 4 - 3.

Jaime Barbón of Bertha received a yellow card in the 86:th minute for unsportsmanlike behaviour.

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
ووی دقیقه ی 89 از روی اشتباه دفام داشتم گلو می خوردمااا

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
خوب رفتیم وقت اضافه برندمون می خوره به استق

wantonboy13
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
Sepahan Esfahan - Brescia IFC 1 - 4 :apophys:

Chelsea IFC - ESTEGHLAL IFC 2 - 3 :sad:

Barghe Sepasi - Bertha Manna 0 - 0 :ouaip:

Shahin 4 – 3 Mashhad :confused_smile:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
پیش بینیم در مورد برشا تقریبا درست بود در مورد خودم هم تقریبا درسته تا الان

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
چلسی 3-2 استقلال

چلسی 2-0 میبره
3:

:

چلسی 2-1 استقلال

اینو حتما" بدونید.... حتما" ، كه چلسی میاد بین 4 تیم...

:1: استقلال یعنی این ... اگه قرار باشه ما به هركی از راه میرسه وا بدیم كه دیگه هیچی !! با یه مصدوم در مقابل لشگر خوبهای چلسی عالی بردم ... مرحبا استقلال :good:

mohammad8711
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
:1: استقلال یعنی این ... اگه قرار باشه ما به هركی از راه میرسه وا بدیم كه دیگه هیچی !! با یه مصدوم در مقابل لشگر خوبهای چلسی عالی بردم ... مرحبا استقلال :good:

:good:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
برتا گلو زد مبارکش باشه:3:

wantonboy13
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶

چلسی و شاهین از تیم های آینده دار هت تریك هستند كه میتونن به یكنواخت بودن لیگ برتر پایان بدن.
شما اجازه بده چند فصله دیگه در شرایط برابر با هم همگروه بشیم ، بعد ببینم بازم میتونی از خودت دفاع كنی یا نه !! :mamba:

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
به راستی كه خرشانس تر از ممرضا توی هتریك ایران وجود نداره!!!
سیستم علی اصغریش بدجوری براش خوش شانسی میاره!!!
محسن بیچاره رو توی 2 تا بازی كه حقش باخت بود، برد!! حالا هم چلسی كه هم تو خونه خودش بود هم تیمش از همه نظر بهتر بود... هتریك جدیداً بدجور قاط زده!

منم كه امروز نزدیك بود ببازم. وقتی 1-1 شدم میخواستم پاشم برم سوئد بزنم تو پوز یوهان :3:

... به شاهین و محمد تبریك میگم بابت بردشون!
خودمم امیدوارم قهرمان بشم. باور كنید واسه خودم نمیخوام قهرمانی رو. واسه اون تماشاگرایی میخوام كه تو سرما و گرما خونه و زندگی و آشیانه و لونه رو رها میكنن میان استادیوم منو تماشا میكنن :3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
چلسی و شاهین از تیم های آینده دار هت تریك هستند كه میتونن به یكنواخت بودن لیگ برتر پایان بدن.
شما اجازه بده چند فصله دیگه در شرایط برابر با هم همگروه بشیم ، بعد ببینم بازم میتونی از خودت دفاع كنی یا نه !! :mamba:

اولا یه سوال ... چلسی تیم شماست ؟

===

در اینكه تیم هایی كه گفتی تیمهای خوبی هستند شكی نیست ... ولی شبیه این تیمها كم نداریم ... و بقیه هم بیكار نیستند ...

مطمئن هم باش یكنواختی لیگ برتر رو هیچكس نمیتونه تغییر بده جز تغییر رویه كاری هتریك ...

از قدیم خوب چیزی گفتن : تكیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف ...

===
ضمنا دسته دو 4 در تمام ادوار لیگ ایران جزو ضعیفترین گروههای دسته دو بوده و همیشه هم یكی دو تا تیم قویتر از بقیه اومدن و كار كردند و به ندرت هم نتیجه جالبی گرفتند ... نمونش زیگورات یا قهرمان فصل قبل این گروه كه الان سقوطش قطعی شده ... یا بقیه قهرمانان مقطعی این گروه ... البته استثنایی چون برثا بوده ولی به طور كل كار كردند در این گروه با گروه های دیگه تومنی صدنار توفیر داره ...

===

و اگر هم دنبال احقاق حق چلسی هستی باید بگم مطمئن باش اگه تركیب من كامل بود نتنها دو گل رو نمیخوردم دو تا دیگه هم میزدم ...
در این بازی چلسی فكر خیلی چیزها رو نكرده بود و با همون تركیب همیشگی به میدون اومد و از همین تركیب هم ضربه ام رو زدم ! من قبل بازی خدا خدا میكردم چلسی حمله از كنار بیاد كه اومد ... با اینكه كناره هام رو خالی كرده بودم ولی مطمئن بودم بنا به شرایطی كه داره اگه حمله از كنار بیاد شكست میخوره ... كه دقیقا همون كاری رو كرد كه میخواستم و خوشحالم كه نتیجه گرفتم ... در خونه حریف بدون یك بازیكن اصلی و افت ریتینگ ... به نظرم كار هركسی نبود ! :good:
===

به هر حال دیگه این بازی تموم شد .... امیدوارم همچنان هتریك برمراد ما ساز بزنه كه خوب میزنه !! خووووووووب:jesors:
یكی دو بار دیگه هم پا بده تمومه ... :wink3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
به راستی كه خرشانس تر از ممرضا توی هتریك ایران وجود نداره!!!
سیستم علی اصغریش بدجوری براش خوش شانسی میاره!!!
:3:

به خاطر اون جملات موهن زدم چلسی رو بردم ... به خاطر این جملات هم با تمام احترامی كه خدمت محمد خان قائلم ولی میام فینال بدجور حالت رو میگیرم ! :3:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
كی میگه لیگ برتر یكنواخت شده؟
چرا از خودتون حرف در میاریین؟
امسال بازی ها كاملا غیر قابل پیش بینین

مثلا یهو دیدین استقلال 2 هفته ی دیگه ازم برد:3:
میبینین خودش هم تشكر زده
خوشم اومد:3:

ویرایش شد:
اقا چه وضعشه چرا وقتی ادیت می كنی جمله ها رو تشكرش می پره:3:

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
راستی اقا سیانور درجه 1 كجو می فروشن:3:؟

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸

اینو مردونه خوب اومدی ... الان برشا با هزار یك دنگ و فنگ خودش رو رسونده صدر ... كه فكر نمیكنم بیاد بگه نه خیلی راحت صدر رو گرفتم :apophys:
و مهمتر از همه اختلاف تیمها خیلی كمه ... اینم شاید از شانس ماست كه تا پا میذاریم لیگ برتر همه قلدر میشن !:apophys:

امید جون مرگ پایان كبوتر نیست ... تا هتریك هست زندگی باید كرد ... بی خیالش بابا:wink:

Dangerous boy
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
مافیای هتریك از این چیزا زیاد دارن:nuts:

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
ممرضا تروخدا دیگه هیچ جا نگو فكر میكردی چلسی از كنار حمله كنه!!! از تركیبت چیدنت معلوم بود چی فكر میكردی!

ببین خط حمله اون كه از دفاع تو بهتر بود. اون از كنار هم حملیده بود و تو فكر میكردی از وسط حمله كنه و فقط 2 تا دفاع وسط گذاشته بودی با یه دفاع كنار تهاجمی. این از دفاع كه گند زده بودی با تركیبت.
حملت هم از دفاع اون ضعیفتر بود و چیدمان تهاجمی تو و دفاعی اون هم خوب بود.
هافبك هم مال اون بود.
قدرت بدنی تیم اون هم بیشتر بود و نیمه دوم تصاحب توپ تیمت كن شده بود.
مربی هر دو تیم هم لیدرشیپ سالید داره.
بازی هم تو خونه چلسی بود و طبیعتاً باید بهتر كار میكردن.

ببین پسر خوب من صاحب چلسی نیستم و چیزی هم بهم نمیرسه از برد و باخت شما. اما اینطوری كه میگی یعنی طرف ببو گلابی بوده و تو با درایت شكستش دادی!
و اگر هم دنبال احقاق حق چلسی هستی باید بگم مطمئن باش اگه تركیب من كامل بود نتنها دو گل رو نمیخوردم دو تا دیگه هم میزدم ...
در این بازی چلسی فكر خیلی چیزها رو نكرده بود و با همون تركیب همیشگی به میدون اومد و از همین تركیب هم ضربه ام رو زدم ! من قبل بازی خدا خدا میكردم چلسی حمله از كنار بیاد كه اومد ... با اینكه كناره هام رو خالی كرده بودم ولی مطمئن بودم بنا به شرایطی كه داره اگه حمله از كنار بیاد شكست میخوره ... كه دقیقا همون كاری رو كرد كه میخواستم و خوشحالم كه نتیجه گرفتم ... در خونه حریف بدون یك بازیكن اصلی و افت ریتینگ ... به نظرم كار هركسی نبود !

==================
به هر حال من اینا رو گفتم چون خودش اینجا نبود از حقش دفاع كنه. تو امروز ازش رو دست خورده بودی ولی شانسیدی...
و بازم میگم كه توی خرشانسی تكی :3:

با تشكر
روبرتو بندینی
ریاست انجمن حمایت از اونا :3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳

مثلا یهو دیدین استقلال 2 هفته ی دیگه ازم برد:3:
میبینین خودش هم تشكر زده
خوشم اومد:3:

ویرایش شد:
اقا چه وضعشه چرا وقتی ادیت می كنی جمله ها رو تشكرش می پره:3:

دیدم بعد سالی یه حرف درست زدی یه تشكر خرجت كردم ولی انگار هنوز حجمش رو نداری كه بپذیری به معنای واقعی ارسال كردی ! :3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
ممرضا تروخدا دیگه هیچ جا نگو فكر میكردی چلسی از كنار حمله كنه!!! از تركیبت چیدنت معلوم بود چی فكر میكردی!

ببین خط حمله اون كه از دفاع تو بهتر بود. اون از كنار هم حملیده بود و تو فكر میكردی از وسط حمله كنه و فقط 2 تا دفاع وسط گذاشته بودی با یه دفاع كنار تهاجمی. این از دفاع كه گند زده بودی با تركیبت.
حملت هم از دفاع اون ضعیفتر بود و چیدمان تهاجمی تو و دفاعی اون هم خوب بود.
هافبك هم مال اون بود.
قدرت بدنی تیم اون هم بیشتر بود و نیمه دوم تصاحب توپ تیمت كن شده بود.
مربی هر دو تیم هم لیدرشیپ سالید داره.
بازی هم تو خونه چلسی بود و طبیعتاً باید بهتر كار میكردن.

==================
به هر حال من اینا رو گفتم چون خودش اینجا نبود از حقش دفاع كنه. تو امروز ازش رو دست خورده بودی ولی شانسیدی...
و بازم میگم كه توی خرشانسی تكی :3:

با تشكر
روبرتو بندینی
ریاست انجمن حمایت از اونا :3:

فقط همین ؟ ریتینگ رو نگاه میكنی؟ چیدمان رو توجه نداری دیگه... خیلی سطحی نگاه كردی !! درسته كه در خط حمله از نظر ریتینگ برتر نداشتم ولی از نظر تعدد مهاجم نسبت به مدافع در مركز برتر بودم ... و حالت دو به یك داشتم ... ضمن اینكه با انتخاب حمله در عمق بزرگترین ضربه رو به عمق دفاعش زد و این منطقه متزلزل شد ... ضمن اینكه دروازه بان خوبی نداشت ... من اگر میگم خدا خدا میكردم از كنار حمله كنه دقیقا واسه گرفتن برتری از این فاكتور بود ... تك مدافع مركزیش عملا هیچكاره بود ... با مدافعین كناریش هم اصلا كار نداریم ... و حالت تهاجمی من هم متمایل به عمق بوده ...
ضمن اینكه تعدد هافبكهای من و كارایی اونها از حریف بیشتر بود هرچند در ریتینگ یه سطح كمتره ...
بعلاوه یك وینگر هم از دفاع اضافه كردم ... و عملا 2-6-2 بازی كردم ...
حضور وینگرهاش هم برای من اصلا مهم نبود ... همونطور هم كه دیدی هیچ كاری نتونستند بكنن ... اتفاقا من احساس كردم اگر عمق رو خالی كنم بیشتر ضربه میخورم چون حداقل یك مهاجم ثابت داره ... كه همون میتونه خطری بشه ... خیلی بیشتر از وینگرهاش ... ضمن اینكه من یه مدافع كم داشتم و نمیتونستم همزمان دو طرف دفاعم رو پوشش بدم ...
ضمن اینكه تعداد موقعیتهای دو تیم 4-5 به نفع من بوده و به نظر من این معنیش این نیست كه در قدرت بدنی كم داشتم ... كاهش تصاحب توپ در نیمه دوم به نظر من بیشتر وابسته بود به ریتینگ میانه اش ... نه برتری از نظر بدنی ...
و البته تجربه 5-7 به نفع منه ...

به هر حال من با این تفاسیر تیم رو چیدم و ملاكهایی كه داشتم كاملا مشخص و درست از اب در اومد ...

من اگر چلسی رو ارنج میكردم صد در صد استقلالو شكست میدادم .... ولی شكست خوردن از این چلسی خیلی سخت بود ... مثل مجید جلالی فقط سطحی و از روی امار و ارقام انالیز نكن ... یه مقدار به شرایط چیدمان هم توجه كن ... خیلی بیشتر از اشاره هایی كه كردی

ببین پسر خوب من صاحب چلسی نیستم و چیزی هم بهم نمیرسه از برد و باخت شما. اما اینطوری كه میگی یعنی طرف ببو گلابی بوده و تو با درایت شكستش دادی!
اتفاقا خوشحال شدم این بحث رو مطرح كردی ... شاید من چیزی بلد نیستم كه نیستم و یه چیزی یاد بگیرم یا دیگران بتونن استفاده كنن ... ولی به نظر من شانس خیلی دخیل نبوده ...

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
اقا من دلم برای ممد رضا سوخت بیچاره باید جواب همه رو بده نفری 10 خط اون هم :3:
چن نفر به یكی:3:؟

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
ممرضا اون كه من نوشتم در مورد تمام عواملی بود كه تو هتریك میتونه برد و باخت رو رقم بزنه. چیدمان و ریتینگ رو هم گفتم. تو در هر دو ضعیفتر عمل كرده بودی. دفاع كنارت كه اتوبان بود و ریتینگ حملت هم از دفاع اون كمتر بود. مشخصه كه خدا خدا میكردی از كنار حمله كنه!:3: من و تو تازه كه هتریكی نشدیم! هزاران بار شده كه یه نفر حتی 3 مهاجم مركزی در مقابل یك مدافع مركزی بذاره ولی چون ریتینگ كلیش كمتر شده نتونسته گل بزنه. من این بازی رو یك نتیجه كاملا سورپرایزینگ میدونم.

ریتینگ كل چلسی: 332
ریتینگ كل استقلال: 296
خودت میدونی كه 36 تا اختلاف چقدر تاثیر داره!

این موتور بازی هتریك شدیداً ایراد داره. منم امروز با اینكه در همه خطوط و از همه لحاظ برتری فاحشی بر حریفم داشتم اما تا اواخر بازی 1-1 بودیم و این اصلا قابل قبول نیست.

masoud_dj
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
4 تا برنده رو درست پیش بینی کردم جایزه مسابقه پیش بینی رو بد به من برم:3:

تبریک میگم به محمد و سعید و ممرضا و شاهین
بازیهای قشنگی بود حیف به خاطر قلیون کشیدن نیمه دوم رو از دست دادم. اما نشستم نیمه دومها رو به صورت ضبط شده نیگا کردم بدون اینکه نتایج رو بدونم تا هیجان هم داشته باشه:3:

میشه گفت بازنده های این دور هم سربلند بودن به خصوص احسان و امید

در مرد تفسیر بازیها هم نظرات جالبی بود اما به یه اتفاق نظر برسید که ما هم یه چیز یاد بگیریم انقد با تعصب از خودتون دفاع نکنید

به جز سعید که فقط انتظار قهرمانی میره ازش 3 تیم دیگه عملکردشون تا همینجا هم تحسین بر انگیز بوده

تو این دور هم پیش بینی میکنیم شرطی:3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
ممرضا اون كه من نوشتم در مورد تمام عواملی بود كه تو هتریك میتونه برد و باخت رو رقم بزنه. چیدمان و ریتینگ رو هم گفتم. تو در هر دو ضعیفتر عمل كرده بودی. دفاع كنارت كه اتوبان بود و ریتینگ حملت هم از دفاع اون كمتر بود. مشخصه كه خدا خدا میكردی از كنار حمله كنه!:3: من و تو تازه كه هتریكی نشدیم! هزاران بار شده كه یه نفر حتی 3 مهاجم مركزی در مقابل یك مدافع مركزی بذاره ولی چون ریتینگ كلیش كمتر شده نتونسته گل بزنه. من این بازی رو یك نتیجه كاملا سورپرایزینگ میدونم.

ریتینگ كل چلسی: 332
ریتینگ كل استقلال: 296
خودت میدونی كه 36 تا اختلاف چقدر تاثیر داره!

این موتور بازی هتریك شدیداً ایراد داره. منم امروز با اینكه در همه خطوط و از همه لحاظ برتری فاحشی بر حریفم داشتم اما تا اواخر بازی 1-1 بودیم و این اصلا قابل قبول نیست.

اولا كه اون ریت كل رو من متوجه نشدم از كجا اووردی ...
HatStats 305
LoddarStats 29.83
PStats 35.58
GardierStats 360
نمیدونم كدوم یكی از اینا 296 هست ؟

ببین عزیز من اون كه میگی سه مهاجم مركزی هم جلوی یك مدافع مركزی كم میاره میگم بسته به شرایط داره ...
اونچیزی كه ما یادگرفتیم این بوده كه حمله از كنار جدای مزیت هایی كه داره ضرر هایی رو هم ایجاد میكنه الالخصوص اگر دروازه بان مناسبی هم نداشته باشی ... و عمق دفاع رو با مشكل مواجه میكنه ... ولی اینا رو در نظر نمیگیری !

من احساس كردم ایجاد همچین شرایطی میتونه به برد من كمك كنه و كرد ... اگر نمیدونی بدون كه چلسی در تمام بازیهای اینفصل وینگر داشته و همش هم تهاجمی بوده ... و در تمام موارد بلااستثنا یك مهاجمش رو هم متمایل به كنار كرده ... بدون استثنا! و از تمام ظرفیت تیمی اش هم استفاده كرده ...

با این شرایط فكر نمیكنی كه فكر كردن به اینكه چلسی از عمق حمله كنه كمی احمقانه باشه ؟ا من هرگز همچین فكری نكردم ... كه بیام عمقم رو ببندم تا از حمله در عمقش جلوگیری كنم ...
برعكس مطمئن بودم 100% و 100% از جفت وینگرهاش در این بازی استفاده میكنه برخلاف بازیش با پاسارگاد كه تنها یك وینگر داشت ... ولی من مثل شما فكر نكردم كه بیام تمركزم رو بذارم روی كنار دفاع هام ... كه اخرش هم نتیجه اش بشه بازی پاسارگاد چلسی ... به نظرم كار بیهوده ای اومد ... و اصلا برام مهم نبود بیام خودم رو درگیر ارنج حریف كنم ... اونچیزی كه به نظرم درست اومد رو چیدم و خدارو شكر موتور بازی هم خوشش اومد و شد اونچه كه باید میشد ...

چلسی اگر دو سه تا تغییر در تركیبش میداد كه یكیش تاكتیك بود مطمئنا پیروز میشد حالا شما میگی نه ، شانسیدی !! بذار شانسيده باشيم ... دوروز ميخوايم خوش باشيم بيايم غصه اينو بخوريم كه شانسيديم يا نشانسيديم ... گور پدرش ! باز هفته ديگه دو تا باخت درانتظارمونه باز بايد غصه اونا رو هم بخوريم ... كه چرا نشانسيديم ...

اگر اصول و شانس اين بود كه من الان بايد با حداقل 18 امتياز صدرنشين ميشدم نه 13 امتياز و رده سوم كه هفته بعد ميشه 5-6 ... :bad:بعله جيگر ... :wink:

masoud_dj
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
چقد چیزای تازه و عجیب غریب یاد گرفتیم:3:
آقا از این بحتها بعد از هر بازیتون بذارید کلی خوشمان آمد:3:
الان من جوگیر شدم میخوام با این چیزا که یاد گرفتم برم واسه برد صدر نشین گروهمون:3:

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
حالا شما میگی نه ، شانسیدی !! بذار شانسيده باشيم ... دوروز ميخوايم خوش باشيم بيايم غصه اينو بخوريم كه شانسيديم يا نشانسيديم ... گور پدرش ! باز هفته ديگه دو تا باخت درانتظارمونه باز بايد غصه اونا رو هم بخوريم ... كه چرا نشانسيديم ...

بابا مرد كه گریه نمیكنه داشتیم بحث میكردیما :3:
حالا بیخیال... من كه با تو مشكلی ندارم. فقط نظر كارشناسیم رو گفتم كه میگی قبول نداری:3:
بذار ببینیم محمد سعیدی داره چی مینویسه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
سلام،
به محمدرضا، كیومرث، و سعید تبریك میگم. امید جان برات متاسفم كه باختی، میدونم كه خیلی دوست داشتی كه ببری ولی ناجوونمردانه یكی از اینر اصلیامو دقیقه 8 مصدوم كردی، بتركی كه به بازی بعدیم هم نمیرسه D:
برای صادق و شادفر هم به خاطر باختهای نزدیكشون متاسفم. ایشالا دفعه های بعد بیشتر شایستگیاشونو نشون میدن.

چاكرم،
محمد

Raul
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۵۱
ريسكي بايد ميكردم تو بازي كه نكردم ... تريك به سعيد

ميخاستم با سه تا سنترال دفاع بازي كنم ها ولي خوب در آخرين لحظات پشيون شدم

wantonboy13
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۴۱
ريسكي بايد ميكردم تو بازي كه نكردم ... تريك به سعيد

ميخاستم با سه تا سنترال دفاع بازي كنم ها ولي خوب در آخرين لحظات پشيون شدم

بله خوب.... بازی شما كه واقعا" سورپرازینگ مچ این هفته از رقابت ها بود... با 4-5 گل اختلاف میتونشتی(امان از ذغال خوب!!) سعید رو شكست بدی :shades_smile:

naviddooni
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۰۴
به به من تازه الان نتایج رو دیدم الان هم تا اینجای بحث ها رو خوندم
چیزهای خیلی جالبی رو یه سری افراد معلوم نیست که از کجاشون در اوردن
مثلا اینکه محمد رضا خیلی خوشحال و فکر میکنه تاکتیک اون بوده که باعث شده چلسی رو ببره!!!!!!!!!(عجب تاکتیک خوفی بوده که موتور هتریک گوزپیچ شده، بعد ییهو متغییر شانسش رفته تا دسته بالا اونم برای تیم استقلال)
آخه من نمیدونم که چیرو داری توجیه میکنی مثل یه پسر خوب قبول کن که شانس اوردی و بازی رو با شانس بردی، اونوقت هیچ کس هم بهت کاری نداره!!!!
آخه تو که فکر می کردی که چلسی بازی با کورش رو موتز رفته دیگه چی می گی!!!، بعد تازشم آدم که با تیم دیگران اینهمه دور ور نمیداره !! یه سری که هیچی نمی دونن امدن بهت رای دادن که مثلا بهترین تیم پارسال بودی دیگه فکر کردی که خیلی خوفی!!!
هر جور نگا می کنم تنها عامل برد تو رو جلو چلسی شانس می ببنم کسی غیر خودت چیز دیگه ای می بینه؟ خدایی بیاد بگه
به هر حال قرار نیست که تو هتریک فقط تیم های قوی تر تیم های ضعیف تر رو ببرن. تبریک می گم به چلسی که واقعا تیم خیلی خوبی داره با اینکه تیم 2006 درست شده تو این مدت کم خیلی عالی تیم رو جمع کرده، کاملا حقش بود که این بازی رو ببره ولی خوب عامل خرشانسی رو نتونست پیشبینی کنه
در مورد مسايل مربوط به ترکیب هم که سعید خودش به قدر کافی نوشت ولی یه چیز دیگه که اونم خنده داره اینه که در مورد گروه ما نوشته، این هم یه جک دیگه هست. دسته 2 گروه 4 فقط می تونم بگم که شاید یه مقداری از گروه 2 ضعیف تر باشه وگرنه بقیه گروه ها که جلو گروه ما اصلا صحبتشون نیست!!!

masoud_dj
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۵۳
یه چیزی برام خیلی جالبه چی شده یهو همه با هم میخواید برد ممرضا رو بی ارزش جلوه بدید. آقا لیاقتش رو داشت حالا با شانس یا بی شانس برد و الان هم جاش تو 4 تیم برتر هست که خیلیا رویاشون این بود که الان اینجا بودن

آقا نوید من هم از اون یه سری بودم که هیچی حالیم نبود و اومدم به ممرضا رای دادم که بهترین شد. به نظر شما یه تیم دیگه باید چی کار کنه که بگن بهترین هتریک هست. با اولین حضور و دوم شدن تو لیگ برتر اونم جلوی این هم تیم قدر کار کوچیکیه یا این که شانسیه؟

naviddooni
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۳۱
مگه هر کی تو هتریک می بره لیاقتشو داشته من خودم چند تا بازی رو بردم که اصلا تیمم بهتر نبود ولی بردم، ولی دلیل نمی شه که بیام بگم که من تاکتیک ریختم و این حرفا، می گم بردم بازی رو ولی با یه مقداری شانس، نه اینکه بیام کلی اینجا به خودم حال بدم
منظورم از هیچی نمیدونن هم این نبود که راجب مسایل هتریک چیزی بارشون نیست، منظورم این بود که اون قضیه رو نمی دونن، ولی یه مقداری بد نوشتم

omid
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
یه ضرب المثلی ساحل عاجی هست كه میگه
فواره همونطور كه بطور ناگهانی صعود میكنی سقوطش هم ناگهانین:3:

آقا دست از سز كچل این ممد رضا وردارین اگه شانسی برده تو مراحل بعد معلوم میشه
بیچاره 10 كیلو لاغر كرد دیشب تا حالا:3:

mohammad8711
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
تیم محمد رضا شاید نسبت به سه تیم دیگه ضعیف تر باشه ، ولی یک دلیل مهم وجود داره که باعث میشه قهرمان بشه !
دلیلش هم چیزی نیست جز ضایع کردن شماها :3:

LA-soshiant
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
یه ضرب المثلی ساحل عاجی هست كه میگه
فواره همونطور كه بطور ناگهانی صعود میكنی سقوطش هم ناگهانیه:3:

ایرانیش می شه . . . " بادآورده را باد می برد "

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
نه اصلا اهمیت نداره ... ادبیات برخی در حدی نیست كه جواب بشنون !

من همه نظراتم رو گفتم و گفتم كه به نظر من و تفكر من و ایده من روی هتریك و این بازی این بوده و نتیجه ام رو گرفتم ... من معتقدم اگر جز این میكردم میباختم ... سعيد ميگه تو فكر ميكردي حريف از عمق حمله ميكنه ... بنده عرض كردن طبق شواهد و قرائن نه چلسي اهل حمله كردن از عمق بوده و نه من همچين خيالي داشتم ... من تشخيم با توجه به داشته هام اين بوده ... كاري به درستي يا غلطيش ندارم ...
و البته كسی نگفت تركیب ، چینش و تاكتيك چلسي از نظرشون موردي داشته يا نه ؟

به نظر من هم شانس زماني ميتونست دخيل باشه كه موقعيتهاي گل يجاد شده مثلا 8 - 3 به نفع چلسي بوده باشه نه اينكه 5-4 به نفع من ...

اينكه چلسي با اينكه كناره هاي من اتوبان بوده نتونسته 4 موقعيت بيشتر ايجاد كنه خيلي معاني ميده ... و توانايي بازيكناش رو در اين منطقه زير سوال ميبره ... و ايا كسي هست كه توجيه منطقي براي اين چالش داشته باشه؟

من برتري خودم رو در هافبكهاي بازيساز و وينگرهاي تواردز ميدل شده و تعدد مهاجمام ميدونم ... و البته ضعفهايي كه حريف براي خودش ايجاد كرد ... حالا معيار شما ريتينگ نهاييست و تراز شانس براي من اهميتي نداره ...

براي هفته بعد هم اگر وسع ماليم اجازه بده تيمو تقويت ميكنم و سعي ميكنم بازي راحتي براي برثا نباشه ... اگر هم نتونستم فينال ارزوني برثا چون قصد دارم پيك كنم... ليگ براي من اهميت بيشتري داره ... و فاصله امتيازي فوق العاده كمه ... و با دوشكست ممكنه مدعي سقوط بشم ... هرچند براي اژاكس برنامه خاصي نميتونم داشته باشم با توجه با محروم و مصدومي كه دارم و بازي در خانه حريف هست شانس چنداني هم ندارم ...

Don Bandini
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
آقایون درسته كه من مطلب انتقادی نوشتم اما حرفهای من كاملا دوستانه بود. ممرضا یكی از دوستان خوب من تو هتریكه. اصلا دوست ندارم بحث هایی كه اینجا میشه باعث ایجاد خصومت بشه. حرفهای نوید رو هم به غیر از اونجاهاش كه داغ كرده بود كاملا قبول دارم :3:
ما از این بحث نتیجه میگیریم كه ممرضا یه جور دیگه به هتریك نگاه میكنه و ما هم فقط نظرمون رو گفتیم.
اگه قراره این تبادل نظر با ناراحتی پیش بره ترجیح میدم همین الان تموم بشه. رفاقت ها خیلی مهمتره!

======================

راستی تو آواتارم هم یه عكس قدیمی از خودم و یكی از رفقای سابقم گذاشتم. فكر كنم دسامبر 1964 بود كه همین رفیقم بهم خیانت كرد بعدش خیلی اتفاقی در یك سانحه رانندگی كشته شد :1:
میبینید چقدر جوون بودم اینجا؟ :3:

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
راستی تو آواتارم هم یه عكس قدیمی از خودم و یكی از رفقای سابقم گذاشتم. فكر كنم دسامبر 1964 بود كه همین رفیقم بهم خیانت كرد بعدش خیلی اتفاقی در یك سانحه رانندگی كشته شد :1:
:3:

alvand_000
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
سلام به همه. تبریک به برنده ها.متاسفم برای بازنده ها. خیلی خوبه که آدم واقعیت رو بپذیره.ببینید من به خاطر یک بد شانسی مسخره که هیچ کدومتون هم غیر از نوید نمی دونید بازیمو به fc taj باختم.ولی خب سکوت کردم چون هر دومون با تمام قوا اومدیم تو بازی و من هم که حقم باخت بود بازیو باختم.هیچ چیزی هم نگفتم.صدام هم در نیومد که چه بد شانسی ای آوردم ولی باختم رو پذیرفتم.در مورد بازی محمد رضا هم تبریک میگم بهش.تلاش خوبی کرد و شکی در این نیست ولی اگه یک کمی انصاف داشته باشیم باید می باخت بازیو.این قدر rating ها واضحه که به نظرم نیازی به جنگ و دعوا نیست.به هر حال شانس هم جزئی از هتریکه و وقتی تلاش آدم با چاشنی شانس در هم آمیخته میشه آدم بازیو اینجوری میبره!
به هر حال من باز هم تبریک میگم به محمد رضا ولی انتقاد هم میکنم چون خوبه که آدم بپذیره شانس آورده.
و ضمنا اینکه اینهمه برای توجیه خودش بیاد و اصرار کنه که خفن بوده که برده به نظرم درست نیست.چون آدم بازیو می بینه.ما که کم تجربه نداریم تو هتریک.می فهمیم که کی چی کاره است
با توجه به نتایج پیش اومده به نظرم شانس قهرمانی سعید از بقیه بیشتره و همون طوری که گفتم به نظرم تنها تیمی که میتونست سعیدو ببره من بودم چون کلی برنامه داشتم براش.که خب بازیم رو خیلی قاطعانه به fc taj باختم
شاد باشید
چاکرم
الوند

vizzzz
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
تبریک میگم به محمدرضا که بر خلاف پیش بینی من برد
این پیش بینیا هم باعث میشه رگ غیرت گل بیاد و نتیجه ها عوض بشه
امیدوارم که تو لیگ هم موفق تر باشه

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
========

خیلی جالبه من جواب سوالاتم رو نمیگیرم ! ولی همه در پی تحمیل نظراتشون هستند ...

الوند خان من نیم فصل اول سرشار از بدشانسی بودم ... و هركی از راه رسید یا با دوزار برتری سه امتیاز ازم گرفت ... یا حتی من برتری داشتم ولی بازم باختم .... ولی فكر نمیكنم چیز خاصی گفته باشم ...تبریك هم گفتم ... روشونم از راه دور بوسیدم !! فقط شاید در لحظه فقط یه سوال مطرح كردم كه علتش رو متوجه بشم !!در همین حد نه بیشتر ... یا فصل قبلش یا فصل قبلترش یا تیمهای دیگه ام ... حتی وقتی به لیگ برتر صعود كردم جدا از ته قلب برای نوید (ii.2) متاسف شدم و پيش خودم ، خودم رو محق براي رفت به ليگ برتر نميدونستم ... و از اون به بعد هميشه سعي كردم بازيهاي نويد رو ببينم ... به اميد اينكه بازيهاش رو ببره و به حقش كه ليگ برتره برسه ... نويد هم مردونگي كرد و بعد از اتمام اون فصل و فصل قبل اومد و تبريك گفت و شرمندم كرد.

يا... بنده فصل قبل نیمه نهایی به اژاكس خوردم در حالی كه در بازی لیگ مصدوم داده بودم و اژاكس هم رفت دیواین خرید و اومد جلوی من و برنده شد اونموقع كه تو اوج بودم لام تا كام چیزی نگفتم ! همون موقع برخی ها نمیدونستند هتریك یعنی چی ... الان اومدن صداشونو بالا میبرن!!!! اظهار نظر فنی میكنن !!!

قضیه شما هم با قضیه من زمین تا اسمون توفیر داره ... شما میگی باختی و چیزی نگفتی .... فكر نمیكنم اصلا ربطی داشته باشه به من كه بردم و پیروزیم زیر سوال رفته و تا حد باخت پایین اومده و تازه میخواید چیزی هم نگم !!!

نه دادش ... من حتي اگر از امروز به بعد تمام بازيهاي اين فصلم رو هم ببازم و سقوط كنم و به دسته 5 هم برم بازهم معتقدم چلسي به اشتباهات خودش باخته و هيچ بدشانسي در كار نبوده ...

=================

ضمنا از بحثها و ارسالهایی فوق خیلی چیزها برای من روشن شد ... از اینكه تونستم دید عزیزان رو نسبت به خودم تمام و كمال متوجه بشم حتی با یك كلمه و یك جمله ... خیلی خوشحالم ... كم و بیش خودتونو نشون دادید و از اینكه دیدها رو به خودم دیدم و اینكه دیگران از من چی میخوان و چه جور نگاه میكنن جنس نگاههای دور و برم چیه و چه حس و حالی دارن مشخص شد ... این خیلی خوبه ... كه همه رو راست باشن نه تا پول داری رفیقتم ...!

==================

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
با همتونم - لطفا تاپیكو منحرف نكنین:3:
محمدرضا یه سوال :
چرا هر وقت میای میچسبی به من ؟!!:3:

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
با همتونم - لطفا تاپیكو منحرف نكنین:3:
محمدرضا یه سوال :
چرا هر وقت میای میچسبی به من ؟!!:3:

:icon23::icon23::hit:! فقط بهتر بود اينو تو تاپيك پرسش و پاسخ مطرح ميكردي!! :3:دقت نكرده بودم پس علامت (,) بينشون چي ميشه ؟:gele:

Don Bandini
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
من واقعا اگه فكر میكردم بحثی كه شروع كردم به اینجا میكشه غلط میكردم حرفشم بزنم:3:

ممرضا جان منم شانسی زیاد بردم و شانسی زیاد باختم. نظر من اینجا این بود كه تو شانسی بردی. اما وقتی دیدم قبول نداری بحث از نظر من مختومه شد. بحثی كه فایده نداره بهتره ادامه پیدا نكنه.

از دوستان دیگه هم خواهش دارم یه موقع خدای نكرده چیزی ننویسن. این یه دستور مدیریتیه! :1:

wantonboy13
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
یالااااا ، یاللااااا...... پاشین روی همدیگه رو به دور از هرگونه هوس (!!) ببوسین .... :love05:
خجالت نمی كشن ، هر كدوم یه پا دكترای هت تریك دارن ، بعد میان آمپول تزریق میكنن:rastapop: (زیاد فكر نكنین ، خودمم نفهمیدم چی گفتم!!) :wouaf:
د همین كارا رو میكنین كه تیم ملیمون ضعیف شده دیگه ، پس اتحاد و همدلیتون كجا رفته ، پس كو اون همبستگی ها، كو یكدلی بین اعضای یك ملت.... میزان رای ملت است !! :clapping:وعده ی دیدار ما فردا پارك جمشیدیه ، پای صندوق های رای !!:friends: قرص هایم كو.... چه كسی بود صدا زد...كامی !! :7:

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
كــــــــــــــــــــــــ ــــــامـــــــــــــــــ ــــــــــــی
قرصات رو تاقچه ست:3:

vizzzz
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
ماشالا این چند وقته همه جوشی شدن

همه ما (خود منم بودم) با توجه به پتانسیل تیمها و نتایج فعلی پیش بینیمون باخت محمدرضا بود

ولی الان مهم ترین نکته اینه که محمدرضا برده و رفته تو 4 تا تیم
مبارکش باشه

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
بیچاره ممدرضا گیر كرده بین مافیای هتریك - هیچ راه فراریم نداره:crazy:

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۸
كــــــــــــــــــــــــ ــــــامـــــــــــــــــ ــــــــــــی
قرصات رو تاقچه ست:3:

:pleasantry:

Mohammad-Saeidi
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
- كیسه شنی هستم 25 ساله

- همواره در كاپ تیمم حرفی برای گفتن نداره ولی خودم حرف دارم.

- در مسابقات كاپ این فصل برق سپاسی را آزار فراوان دادم.

- هفته ای 10 بار Online و 5 بار حضوری شطرنج توسط یكی از اعضای هتریك كیسه میشوم.

- آخر اسمم كینگ داره.

- مورد علاقه همون هتریكیه هستم كه گفتم، چون وقتی كیسم میكنه خیلی حال میكنه (انقد حال میكنه كه انگار داره چایی میخوره).

- به موتز و تمرین جنرال اولا خیلی علاقه داشتم ولی حالا به پیك و تمرین GoalKeeping رو آوردم.

- منو این هتریكیه همیشه وقتی با هم ناهار یا شام میزنیم پشت سرش سریع چایی میخوریم كه نكنه كه آهن غذا جذب شه)

- وقتی شطرنج بازی میكنم مثل پیرمردا كه خدای شطرنجن بازی میكنم.

- بعضی 4شنبه ها محموله های خطرناك ردوبدل میكنم.

- شبا تا ساعت 5 بیدارم و صبح ساعت 8 سر كار كارت میكشم. اونوقت ساعت 4 بعد از ظهر سر كلاس دانشگاه تا 9 شب حاضر میشم. (عمرا نمیتونین اندازه من اكتیو باشین)

- حسود نیستم.

- همه نوع برنامه ی تفریحی رو پایه ام.

- به قول سعید بندری یه جوری هستم. (یعنی چه جوری هستی؟) همیشه خوشحال هستم.

- سیب نمیتونم بخورم چون اگه بخورم بالا میارم.

- درسته كه دوستم معتقده كه من یه كیسه ام و خودم هم میدونم كه كیسه ام. ولی تا حالا هفت هشت بار همین دوستمو بردم. تازه الوند و سعید و نوید و چن نفر دیگه مثل باباش هم شاهدن. یه بارم 8 حركتی بردمش.

- منو دوستم هر دو كله هامون كوچیكه.

- از برنده ای مثل محمدرضا حمایت میكنم چون مهم اینه كه بازیو برده حالا هر جوری.

- از پارك اندیشه و ذرت مكزیكی خوشم میاد.

- از پناهگاه شیرپلای قله توچال خاطره خوبی دارم. قرار بود تا قله بریم كه نشد. با اینكه میدونستم یه بار سعید بندری كه تجربه كوهنوردیش Disastrous هست یه بار با همین دوستم تا قله رفته ولی من نرفتم.

- زیر پل ستارخان قرارای مشكوك میذارم.

- از سیگار خوشم نمیاد.

- بچه باحالی هستم.

- اون كسی كه این پستو نوشته غلط زیادی كرده D:

چاكریم،
.....كینگ

جواب جاخالی:
1- حامد
2- محمود
3- حمید
4- احمد

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۵۹
- چاكریم،
.....كینگ

جواب جاخالی:
1- حامد
2- محمود
3- حمید
4- احمد

سعید بندری كینگ ؟!

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۱۸
- كیسه شنی هستم 25 ساله....
ممد جان قرصاتو خوردی ؟!:apophys:
اگه نخوردی رو تاقچه ست برم بیارم:crazy:
------------
ساعت سه و نیم نصف شب اومده چیستان مطرح میكنه :crazy:

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۲۴
سعید بندری كینگ ؟!
مثل اینكه خیلی بیكاری كامی
میخوای صد تا چیستان بنویسم تا صبح جواب بدی ؟! :crazy:

naviddooni
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۵۲
کس دیگه ای نبود دیگه بکوبیمش!!!!
همتون کیسه شن اید!!!!
نوید آمار جان تو بیا یه حالی بهت بدیم
بزار فعلا یه سری محمد رضا رو رگبار ببندم تا بعد!!!

:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:
:ak::ak::ak::ak::ak::toad666::toad666::toad666::to ad:treaten::treaten::treaten:666::toad666:
:tap67::tap67::tap67::angry1::angry1::aggressive:: aggressive:

omid
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
اقا حواستون باشه قرصای كامران و محمد نكنه قاطی شده:3:

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
اقا حواستون باشه قرصای كامران و محمد نكنه قاطی شده:3:

نه خیالت راحت... من اسممو رو قرصام نوشتم !! :1:

Mohammad-Saeidi
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
من مشكلم این بود كه برنامه ریزی خیلی خوبی واسه تمرین دادن بازیكنام كرده بودم و همون موقعی كه تازه میخواستم از فروش بازیكنانم سود كنم، قیمتها شكست و بازار هتریك خراب شد.

من بینهایت ضرر كردم و سعید یادشه كه میخواستم تیمو ول كنم. از این تغییر خیلی ناراحت شدم. با این همه تیمم همون موقع هم بهتر از سعید بود، خودش میدونه ولی شاید انكار كنه (در واقع وقتی سعید اومد لیگ برتر تیمش رو ناگهانی قوی كرد مثل استقلال وقتی كه اومد بالا). ولی میدونی كه من برنامه ریزی خیلی قوی كرده بودم.

در حق من شدیدا ظلم شده. فكرشو بكنین. یه وقتی روزی 4 ساعت به هتریك فكر میكردم. بازیكنای میانه ای كه باید 40 میلیارد میفروختم در عرض چند روز و فقط چند روز قیمتشون شد 12 میلیارد و من در اون لحظه پولی تو حساب نداشتم كه خرید كنم و تمام سرمایه تیمم بازیكنام بودن كه قیمتشون شكسته شده بود. حالا نه یكی نه دو تا 6 تا بازی ساز كه تازه روی وینگرایی كه Playmaking تمرین داده بودم هم ضرر كردم. آدم كف دستشو كه بو نكرده. هیچ نشونه ای هم قبلش نبود كه آدم یه همچین جهشی رو پیش بینی كنه. در هر حال ضررو كرده بودم. البته خیلی های دیگه مثل من ضرر كردن ولی مطمئنم كه سعید در اون لحظه ضرر خیلی كمتری از من داد.

حالا به اعتراف خود هتریك (كه خیلیا هتریكو رها كردن اون موقع) توجه دارید كه:

Leave rate was twice as big during the deflation
The leave rate (users leaving the game), for example, was twice as big during the worst deflation days compared to today, and it was rapidly increasing too. We also experienced a lot of bankruptcies. Moreover many users felt it was ridiculous that their players lost transfer value even though they had trained them for several seasons. All in all it was devastating for the game and many users didn’t have a good gaming experience.

نكته ای كه دارم بهش اشاره میكنم اینه كه شرایط برای همه كاربرای ایرانی یكسان نبود. بعضیها كم ضرر كردن بعضیا مثل من زیاد. اگر همچین اتفاق پیش بینی نشده ای یه بار دیگه اتفاق بیافته هتریكو ول میكنم. و البته تیمم رو به هیچكس نمیدم و صبر میكنم تا پاك شه.

Don M Corleone
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
خوب این الان چی گفته یعنی ؟

vizzzz
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
به به
به به
من دارم معروف میشم

vizzzz
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
نكنه كه آهن غذا جذب شه)

- بعضی 4شنبه ها محموله های خطرناك ردوبدل میكنم.

- زیر پل ستارخان قرارای مشكوك میذارم.

اینا مشکوکه ها

masoud_dj
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
چه جالب مهلت نظر سنجی قهرمان جام حذفی همین 1 ساعت پیش تموم شد

جالب که فقط محمد سعیدی و ممرضا از بین تیمایی که انتظارشو میرفت تو 4 تیم هستن و شاهین و سعید بندری شگفتی ساز شدن:3: وتیمای بزرگی نظیر آژاکس و رئال کرج هم حذف شدن:3:

بیشترین رای هم که به طور غیر مستقیم به برشیا داده شده

vizzzz
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
مقایسه محمد و امید

محمد هر چند وقت میاد و یه متن مینویسه
امید هر روز میاد و چندتا مینویسه

محمد یه متن مینویسه که خوندنش 2 ساعت طول میکشه (چه برسه به تایپ کردنش)
امید همش سانسور میکنه و تو 1 خط حرفشو میگه

omid
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۳۹
من مختصرو مفید می نویسم!!!:3: كه همه بتونن بخونن
متن های طولانی رو هم همشو نمی خونم مگه اینكه نویسندش با حال باشه یا موضوعش باحال باشه

navidamar
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
من فکر می کنم 10 فصل دیگه بتونم به نیمه نهایی جام حذفی برسم.:1:
150فصل دیگه به لیگ برتر!!!
می خوام قبل از اینک هبرم لیگ برتر رکورد نایب قهرمانی دسته دو با تفاضل گل کمتر رو که متعلق به خودم هستش رو به نیت علی دایی به 100 عنوان بهبود ببخشم و بعد برم بالا!!!:jesors:

masoud_dj
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
آقا پیش بینی نبود این دور کل میندازیما:3:

vizzzz
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۰۷
خب
برثا 2 - 1 استقلال
شاهین 2 -0 برشا

Don M Corleone
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
خب اقای گلی كاپ دیگه بعید هست كه دست كس دیگه ای بیفته !! و Johan Brandwald از تیم قدرتمند استقلال با 16 گل اقای گل این رقابتها خواهد شد !! (البته امیدواریم) نزدیكترین رقبا كه تیمهاشون حذفیده و بقیه هم خیلی رویایی باید بشن كه به 16 یا 17 گل برسن !!

در رابطه با بازی فردا هم امیدواریم شایسته ها صعود كنن و به قول دیالوگ اكبر عبدی در فیلم اخراجی ها : ما كه دیگه عكسمونو گرفتیم !! :3: حالی هم كه باید میگرفتیم گرفتیم !! :1:دیگه از این به بعدش هرچه پیش اید خوش ایده !!:mamba:

ببینیم برثا این فصل سه گانه میكنه یا نام استقلال در حذفی ثبت میشه یا از اونطرف برشا یا شاهین یه تكونی میخورن!

masoud_dj
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
استقلال2-1 برتا مانا
برشیا 4-2 شاهین

بکارید وسط آقا:3:

navidamar
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
استقلال1 - برثا 4
شاهین 1- برشاه 3

Dangerous boy
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۳۹
اول و آخر همه جامها فقط استقلال
3 - 0 برثا رو میزنه
دور بعدم برشا رو لول میكنه 5 - 1 :3:
-------
من فك كنم ممدرضا هم مثل فیروز كریمی داره لیگو فدای حذفی میكنه نه ممدرضا ؟ :3:
ممدرضا , به مظلوم نمایی سعید تو روزنامش توجه نكن - میخواد از همین الان باختشو توجیه كنه :3:
----
سعید جان شرمنده بخدا حرف دلمو زدم - حالا كجا برم ماموریت ؟! :3:

Don Bandini
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
شاهین 1-3 برشا
استقلال 2-0 برثا مانا

ماموریت این بالایی رو هم بعد از حذفم اعلام میكنم:3:

Dangerous boy
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
ماموریت این بالایی رو هم بعد از حذفم اعلام میكنم:3:
بیسواد اون بالایی چیه ؟ بگو آیدین
آخ ببخشین دوباره كجا برم ماموریت ؟ :jesors:

mohammad8711
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
استقلال 4 - برثا 2
شاهین 0 - برشا 2

Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۷
شاهین 2 - 3 برشا

Raul
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۶:۵۰
استقلال 1-2 برثا
شاهين 0-1 برشا

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
و اما بازی های نیمه نهایی كه ارزش زیاد نوشتونو دارن:
از چن زاویه میشه به این بازی ها نگاه كرد و پیش بینی كرد:
1-دلی:برتامانا 6 استقلال 0 :3: برشا 3شاهین 1
2-خودخواهانه:استقلال تو پنالتی ببره و هر دو تیم مخصوصا استقلال 2 3 تا مصدوم و محروم بدن برشا هم كه میبره
3-واقعی:3:
فك كنم برتا 2-1 استقلالو بزنه برشا هم 3-1 شاهینو ببره
كلا هر نتیجه ی بشه یه من یه سودی میبرم:3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
هوای اهواز امروز بارونیست بدرقم ...و 5 بازیكن تكنیكی برثا شاید كار رو برای این تیم سخت كنه !!

masoud_dj
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
اهواز چه ربطی به بازی شماها داره؟
از دور چندم بازی رو میندازن زمین بیطرف؟
چرا اهواز رو انتخاب کردن؟

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۱۶
هوای اهواز امروز بارونیست بدرقم ...و 5 بازیكن تكنیكی برثا شاید كار رو برای این تیم سخت كنه !!

یه فكری میكنم. نمیذارم به ستاره های تكنیكال تیمم بد بگذره. خوزستان آشنا زیاد داریم. به مجی گفتم هوای بچه ها رو داشته باشه.

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
یه فكری میكنم. نمیذارم به ستاره های تكنیكال تیمم بد بگذره. خوزستان آشنا زیاد داریم. به مجی گفتم هوای بچه ها رو داشته باشه.

:wink:

--------

البته در این رابطه خیلی مطمئن نیستم ... چون ظاهرا نیمه نهایی و فینال قصه اش كاملا فرق میكنه ... حالا اینكه اب و هوا هم در این شرایط موثره یا نه بر من پوشیدس !! اصولا كه باید موثر باشه ... :blush2:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
تا این لحظه سعید و ممرضا 2-0 عقب هستن

ممرضا با انتخاب این سیستم2-6-2 تیم کشی کرد

سعید هم که کاملا تحت تاثیر حریفه
هر چند نود دقیقست اما به نظر همین تیما برنده باقی میمونن

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
به هر حال من امیدوار بودم بچه ها بازی رو تا نیمه دوم مساوی ادامه بدن و دوام بیارن تا با شرایط كار كنار بیان كه متاسفانه نتونستن ! و جلوی تیم قدرتمندی چون برثا هم انتظاری ازشون نیست ... ولی نیمه دوم داریم بهتر بازی میكنیم كه انگاری یكم دیر شده ! :3:

به هر حال محمد جان تبریكات صمیمانه من رو پذیرا باش !

شاهین هم غافلگیر كرده ... امیدوارم سعید هم بتونه نتیجه رو برگردونه ... كه شانس برگردوندن نتیجه رو داره ... من احتمال میدم كارشون به وقت اضاف بكشه !

naviddooni
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
اولا تبریک به محمد و تیم شاهین به خاطر بردشون تو نیمه نهایی جام حذفی
البته برد شاهین یه مقداری با شانس هم همراه بود و سعید با اینکه تیم برتر بود باخت ولی خب به هر حال جام حذفی، همونطور که تو واقعیت هم یه مقدار سوپرایزش بیشتره، تو هتریک هم همینطوره
و اما بازی تیم bertha manna با دوست و مربی بسیار قوی و حرفه ای مون یعنی جناب محمد رضا خان نکات جالبی به لحاظ فنی داشت استفاده از سیستم نامانوس 2-6-2 و خوشحالی بیش از حد در این استفاده از این سیستم، باعث می شه که بازی ای که تا حد زیادی نزدیک بوده و فقط با برتری جزیی bertha همراه بوده با یه نتیجه کوبنده تموم بشه من واقعا هنوز هم نمیدونم که با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی که اون دفاع کناری در حد هویج مطرح تو هتریک!!!! لابد می خواستی از برتری نفری تو خط هافبک استفاده کنی!!!!!!!، که با این حد از experience تیمی خوب تیم دچار confusion شد و هی تپ وتپ گل خورد، به هر حال فکر کنم که تا حد زیادی برای همه مشخص شد که در چه حد خفن هستی!!!!
این بازی که می تونست با یه نتیجه نزدیک تموم شه تبدیل شد به یه بازی یه طرفه و راحت برای برتا مانا
تنها خوبی ای که این بازی برای استقلال داشت این بود که برای لیگ یه کمک های کوچولویی می کنه و بیشتر به ضرر برق شد به نظر من!!
------------------------------------------------
این قسمت رو یادم رفت بگم که ویرایش می کنم

با این 4 تا اینر ی که محمد رضا گذاشته تمرین از دست می ده و فرم هاش می آد پایین برا همین میگم که امیدوار باشه برق

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
[QUOTE=omid;24875]و اما بازی های نیمه نهایی كه ارزش زیاد نوشتونو دارن:
از چن زاویه میشه به این بازی ها نگاه كرد و پیش بینی كرد:
1-دلی:برتامانا 6 استقلال 0 :3: QUOTE]

حال كردین:3:
چه دلی دارم من:3:

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
البته واقعا باخت برشا هیچ گونه توجیهی نداره
اخه چرا؟؟؟
میدونم الان میاد از باگ هتریك میگه كه كاملا حق داره
خیلی عجیب بود باختت

منم پبشاپیش قهرمانی دوست خوبم رو توی جام حذفی امسال تبریك میگم

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
محمد رضا یادته توی تاپیك لیگ برتر اون باختای 6 تایی منو چه جور بزرگ نوشتی و به خیال خودت منو ضایع كردی؟:stinker:

الان جا داشت من خیلی بنویسم و این 6 تو رو با سایز 7 و رنگ قرمر نشون بدهم ولی مثل همیشه مختصر میگم

چوب خدا صدا نداره
خیلی حال كردم
این 2 جمله از ته قلب من اومد !

Don Bandini
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
من رسماً هیچ حرفی برای گفتن ندارم. كاملا ناامید شدم...

naviddooni
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
من که گفتم سوپرایز تو بازی های حذفی زیاده، طبیعی هم هست، تو واقعیت هم همینطوره خب، تیم سعید کاملا برتر بود و باخت.

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
محمد رضا یادته توی تاپیك لیگ برتر اون باختای 6 تایی منو چه جور بزرگ نوشتی و به خیال خودت منو ضایع كردی؟:stinker:

الان جا داشت من خیلی بنویسم و این 6 تو رو با سایز 7 و رنگ قرمر نشون بدهم ولی مثل همیشه مختصر میگم

چوب خدا صدا نداره
خیلی حال كردم
این 2 جمله از ته قلب من اومد !

اولا كه من هیچ وقت هیچكس رو ضایع نكردم !! اون بحث كاملا شوخی بوده ... و اصلا رنگ و بوی جدی نداشته ... هرچند 99% جملاتی كه در جواب ارسال میكنی شوخی نیستند ... فقط شكلك شوخی دارند !

6 تا گل خوردن یا 11 تا در هتریك برای هركسی ممكنه رخ بده ... برشا هم این فصل 6 تایی شد ...پس چیزی خارج از هتریك نیست ...
از طرفی بحث لیگ و حذفی كاملا متفاوته ... در این زمینه هیچ حرفی نمیتونم بزنم ! چون نباید بزنم ... !

خیلی خوشحالم كه برثا موفق شد! من هم تلاش خودم رو كردم ... 15 دكتر هم استخدام كردم تا مدافعم برسه ولی افاقه نكرد كه هیچ روحیه هوادارم چسبید زمین !! و گفتم با ین شرایط الالله ... هم فاله هم تماشا ... یه بار هم ما 2-6-2 بریم ... یا بخت یا اقبال !! ایجاد این شرایط معمولا باعث میشه نیمه اول رو از دست بدیم كه طبیعیه ولی انتظار اینچنین از دست رفتن رو نداشتم !! به هر حال دیدیم اختلافها هم به اندازه 6 گل نبود ... نیمه دوم هم بازی رو از برثا گرفتیم ... ولی خوب كفایت نكرد ... !

برثا هم انصافا خوب كار كرد ... و كناره هاش رو نمیدونم شانسی یا حدسی یا یقینی یا هرچیز دیگه ای خوب بست !! من فكر نمیكردم با توجه به سوابق بازیهای اخیرم همچین كاری كنه ... كه عالی بود و قابل تحسین !

من هم سعی دارم یكی دو بازیكن ذخیره پیدا كنم تا اینجوری در مواقع ضروری دستم تو حنا نمونه ! یا لای پوست گردو یا هرچیز دیگه !! تو این سه بازی اخیر بدجوری دستمون بسته بود !!! جون داداش جبران میكنیم !! :apophys:

----

درمورد بازی سعید هم واقعا متاسفم ... از یه طرف بدترین اتفاقات قبل بازی براش افتاد و از یه طرف هم ...

دون بی خیالش !! چون میگذرد غمی نیست ! :shades_smile:

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
اولا تبریک به محمد و تیم شاهین به خاطر بردشون تو نیمه نهایی جام حذفی
البته برد شاهین یه مقداری با شانس هم همراه بود و سعید با اینکه تیم برتر بود باخت ولی خب به هر حال جام حذفی، همونطور که تو واقعیت هم یه مقدار سوپرایزش بیشتره، تو هتریک هم همینطوره
و اما بازی تیم bertha manna با دوست و مربی بسیار قوی و حرفه ای مون یعنی جناب محمد رضا خان نکات جالبی به لحاظ فنی داشت استفاده از سیستم نامانوس 2-6-2 و خوشحالی بیش از حد در این استفاده از این سیستم، باعث می شه که بازی ای که تا حد زیادی نزدیک بوده و فقط با برتری جزیی bertha همراه بوده با یه نتیجه کوبنده تموم بشه من واقعا هنوز هم نمیدونم که با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی که اون دفاع کناری در حد هویج مطرح تو هتریک!!!! لابد می خواستی از برتری نفری تو خط هافبک استفاده کنی!!!!!!!، که با این حد از experience تیمی خوب تیم دچار confusion شد و هی تپ وتپ گل خورد، به هر حال فکر کنم که تا حد زیادی برای همه مشخص شد که در چه حد خفن هستی!!!!
این بازی که می تونست با یه نتیجه نزدیک تموم شه تبدیل شد به یه بازی یه طرفه و راحت برای برتا مانا
تنها خوبی ای که این بازی برای استقلال داشت این بود که برای لیگ یه کمک های کوچولویی می کنه و بیشتر به ضرر برق شد به نظر من!!
------------------------------------------------
این قسمت رو یادم رفت بگم که ویرایش می کنم

با این 4 تا اینر ی که محمد رضا گذاشته تمرین از دست می ده و فرم هاش می آد پایین برا همین میگم که امیدوار باشه برق

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::lol::lo l::lol::lol::lol::lol::lol:

من برای این ارسالت لحظه شماری میكردم جیگر !!! كجا بودی؟
من فقط به عشق تو یكی باختم !! تا این لحظه رو ببینم !!! :lol::lol::lol:

من از اینكه این بازی رو باختم و تمرینم برگزار نمیشه نه تنها ناراحت نیستم بلكه بسان بدست اوردن یك پیروز دلچسب خوشحالم !!! :yahoo::yahoo: تا كور شود هرانكه نتواند دید !! :good:

نمیدونم چرا تصمیم گرفتم به كوری چشمی جلوی برق 0-0-0 بچینم !یا اصلا میخوام به عشق امید 11 تا بخورم ازش !! هه هه !! :3:
امید پایه ای ؟

naviddooni
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::lol::lo l::lol::lol::lol::lol::lol:

من برای این ارسالت لحظه شماری میكردم جیگر !!! كجا بودی؟
من فقط به عشق تو یكی باختم !! تا این لحظه رو ببینم !!! :lol::lol::lol:

من از اینكه این بازی رو باختم و تمرینم برگزار نمیشه نه تنها ناراحت نیستم بلكه بسان بدست اوردن یك پیروز دلچسب خوشحالم !!! :yahoo::yahoo: تا كور شود هرانكه نتواند دید !! :good:

نمیدونم چرا تصمیم گرفتم به كوری چشمی جلوی برق 0-0-0 بچینم !یا اصلا میخوام به عشق امید 11 تا بخورم ازش !! هه هه !! :3:
امید پایه ای ؟

دیگه خواهش می کنم که تو یکی دیگه برا من استیل ....ته نیا!!!!
تو اگه اینقدر بازی ها برات بی اهمیت بود که اونجوری نمیومدی خودتو بکشی بازی ای که با خرشانسی بردی رو توجیه کنی
به قول بعضی ها که این اصطلاح رو برای یه سری دیگه به کار می بردن "6 تا خور خر شانس"
دیگه اینقدر ترکیبت امروز ضایع بود که با این همه خرشانسی هم ترکیدی
مطمعنم که کلی به خودت فشار اوردی که این بازی رو ببری ولی داداش ری...
اصلا در حدی از اطلاعات نمی بینمت که بخوام در موردت بیشتر از این بنویسم

vizzzz
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
سلام
میبینم که پیش بینی من کاملا درست بود

نبود پیش بینی فینال؟

برثا 4 - 1 شاهین

vizzzz
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
نوید جان مهم اینه که محمدرضا چه با شانس چه با فکرش رسیده به این مرحله و از حق نگذریم خوب نتیجه گرفته

naviddooni
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
نوید جان مهم اینه که محمدرضا چه با شانس چه با فکرش رسیده به این مرحله و از حق نگذریم خوب نتیجه گرفته

آره خیلی خوب نتیجه گرفت مخصوصا تو بازی آخر :rofl: فقط 6 تا گل خورد !!!!

vizzzz
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۴۹
من و تو که دور 9 حذف شدیم
باز محمدرضا رفت تو 4 تا تیم
این بازیم که پیک رفته بود

masoud_dj
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۵۹
آقا با این نوع صحبت کردناتون با هم اصلا حال نمیکنیم
اگه خصومت شخصی دارید با هم جای دیگه حلش کنید
اگرم خصومت ندارید یه کم لحنتون رو مودبانه کنید

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
من واقعا برای سعید متاسفم كه حذف شد ولی شاید حق شاهین بود كه میبرد، نمیدونم. به ریتینگ كه حتما سعید باید میبرد.

محمدرضا جان شما هم خیلی آدم عجیبی هستی. موفق باشی!

naviddooni
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۱
آقا مثل اینکه اینجا کل کل طرفدار نداره
باشه آقا ما تغییر موضع میدیم برای همین من یه بیانیه میدم که چند بند داره!!
1- محمد رضا خیلی خفن است.!!!!
2- محمد رضا بهترین مربی هتریک ایران است.!!!!
3- فقط محمد رضا می توانست چلسی را در آن بازی کزایی ببرد.!!!
4- تاکتیک 2-6-2 بهترین تاکتیک هتریک است.!!!!
5- استقلال ای اف سی بهترین تیم ایران است.!!
6- برتری عددی در هنگام حمله از وسط بسیار مهم است.!!!
7- محمد رضا بهترین تشخیص دهنده شخصیت انسانها آن هم فقط با چند پست در hattrick.ir است.!!!
8- استقلال ای اف سی بدشانس ترین تیم ایران است.!!!
9- استقلال قهرمان لیگ برتر خواهد است.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10- استقلال جلوی برتا خیلی خوب نتیجه گرفته است.!!!!

آقا من واقعا سعی کردم که در این پست نهایت تغییر موضع را داده و به اشتباه خودم در موضع قبلی به طور کل اعتراف کنم. من واقعا به خاطر حرف هایم عذر می خواهم، تو رو خدا منو ببخشید:pardon::pardon:

alvand_000
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۳۴
سلام به همه.من گفتم به سعید که یه حسی بهم میگه امسال جامو نمیبره.
واقعا به شاهین تبریک میگم.کارش خوب بود هر چند سعید رو واقعا شانسی برد ولی شانس هم جزئی از هتریکه.
میگم ممد رضا تو بهتره بری همون بازیو تحلیل کنی که هر وقت مطمئنی طرف از گوشه ها حمله میکنه بیای دفاع وسطتو ببندی!!!!!!
خوب شد مربی ملی نشدی وگرنه یکیو داشتیم که بدتر از فولیونه نتیجه بگیره!!!!
در ضمن بهتره تیمتو خوب آماده کنی که اگر و تنها اگر تا دو فصل دیگه تو لیگ برتر موندی بتونی از مجموع 4 تا بازی ای که با من و نوید خواهی کرد حداقل یک امتیاز بگیری!!!!
البته کار زیاد سختی نیست.می تونی دفاع کنارتو ببندی چون خودم قبلش احتمالا بهن میگم که از وسط حمله خواهم کرد!!!
در مورد هنر لیگ برتری ها که تا اینجا میان بالا هم بگم خسته نباشن که بهترین قرعه ها رو میخورن!!!!
و ضمنا به بیانیه ی نوید این بند رو اضافه کنم که با توجه به اینکه ممدرضا اولین user هتریک در ایران هست ما باید از تجربه های گرانبهاش در زمینه ی بستن سیستم های دفاعی نهایت استفاده رو ببریم!!!
خوش باشید
الوند:1:

naviddooni
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۴۹
سلام به همه.من گفتم به سعید که یه حسی بهم میگه امسال جامو نمیبره.
واقعا به شاهین تبریک میگم.کارش خوب بود هر چند سعید رو واقعا شانسی برد ولی شانس هم جزئی از هتریکه.
میگم ممد رضا تو بهتره بری همون بازیو تحلیل کنی که هر وقت مطمئنی طرف از گوشه ها حمله میکنه بیای دفاع وسطتو ببندی!!!!!!
خوب شد مربی ملی نشدی وگرنه یکیو داشتیم که بدتر از فولیونه نتیجه بگیره!!!!
در ضمن بهتره تیمتو خوب آماده کنی که اگر و تنها اگر تا دو فصل دیگه تو لیگ برتر موندی بتونی از مجموع 4 تا بازی ای که با من و نوید خواهی کرد حداقل یک امتیاز بگیری!!!!
البته کار زیاد سختی نیست.می تونی دفاع کنارتو ببندی چون خودم قبلش احتمالا بهن میگم که از وسط حمله خواهم کرد!!!
در مورد هنر لیگ برتری ها که تا اینجا میان بالا هم بگم خسته نباشن که بهترین قرعه ها رو میخورن!!!!
و ضمنا به بیانیه ی نوید این بند رو اضافه کنم که با توجه به اینکه ممدرضا اولین user هتریک در ایران هست ما باید از تجربه های گرانبهاش در زمینه ی بستن سیستم های دفاعی نهایت استفاده رو ببریم!!!
خوش باشید
الوند:1:

الوند تو خجالت نمی کشی که به محمد رضا این گوهر هتریک ایران توهین می کنی، واقعا که الان من دیگه به شخصیت پلید تو پی بردم ، کاملا معلومه که چه موجود بیخودی هستی.
فقط شانس بیاری که به محمد رضا تو یه بازی تو هتریک نخوری که اگه باهاش بازی داشته باشی چنان دفاع وسطی برات ببنده که اصلا یه گل هم از کنار نتونی بهش بزنی تازه اونم با تاکتیک 2-6-2!!!!!
من از همین جا از محمد رضا ی عزیز می خوام که کاندید مربی گری تیم ملی سوئد بشه که به همه نشون بده چقدر خفنه!!!
محمد رضا جان می گم من دیگه چقدر ازت حمایت کنم آخه این بی خردان نمی فهمند!!!!ِ
محمد رضا جان من کجا می تونم که با شما ملاقات داشته باشم که از علم بی کران شما در دنیای هتریک استفاده ببرم، مخصوصا این روش مخصوص شما که در بازی با چلسی استفاده کردید و از برتری عددی تو خط حمله سود بردید و همچنین این سیستم مدرن و پیشرفته ی 2-6-2 که جلوی برتا استفاده کردید، من ملتمسانه از شما تقاضا می کنم که اینها رو به من یاد بدید:worship::worship::secret:

بچه ها من بهتون قول می دم که اگه استاد دعوت من رو اجابت کنه من مجموعه اطلاعات گهربار علم ایشان رو در یه تاپیک جدا به نام آموزش هتریک به شیوه محمد رضا در سایت قرار بدم

alvand_000
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۵۸
اصلا همینی که هست.دوست دارم می نویسم
حکایت ممدرضا تو هتریک شده مثل حکایت اون کلیپ دلبر حسین صنعتی که بقل ماشین های تیون شده وای می ایسته در حالی که لباس crg پوشیده.
:jesors:

Ali
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۶:۱۷
خوب سعید به یكی از اهداف این فصل هتریكش نرسید حالا تا ببینیم به اون یكی كه قهرمانی لیگ برتر باشه میرسه یا اونم با بدشانسی مواجه میشه!

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۶:۴۰
دیگه خواهش می کنم که تو یکی دیگه برا من استیل ....ته نیا!!!!
تو اگه اینقدر بازی ها برات بی اهمیت بود که اونجوری نمیومدی خودتو بکشی بازی ای که با خرشانسی بردی رو توجیه کنی
به قول بعضی ها که این اصطلاح رو برای یه سری دیگه به کار می بردن "6 تا خور خر شانس"
دیگه اینقدر ترکیبت امروز ضایع بود که با این همه خرشانسی هم ترکیدی
مطمعنم که کلی به خودت فشار اوردی که این بازی رو ببری ولی داداش ری...
اصلا در حدی از اطلاعات نمی بینمت که بخوام در موردت بیشتر از این بنویسم

:rofl::rofl::rofl:
كافيه خودتو بيش از اين نشون نده ... چاله میدون هم چاله میدون قدیم !!!
شما كه هنوز نميدوني چرا ريت هافبكم نزديك به برثا شده چيزي نگو !! همینكه میگی بازی با شرایط نزدیك رو واگذار كردی و اگر با 6 هافبك نمیومدی با اختلاف كمتر میباختی ... ته نظرات بود !!

من هیچ فشاری برای برد به خودم نیاووردم:dirol: ولی شما ظاهرا از وقتی من رفتم نیمه نهایی خیلی فشار روته!! :halm: ویبره!

من پیروزی برام كه هیچی كلا هتریك و لیگ برتر و تو هم برام اهمیتی ندارید ... ولی دلیل نمیشه حركتی برای برد نكنم !... تمرینات من با این مربی جدیدم عملا دو هفته هست كه برگزار نمیشه پس یك هفته دیگه هم روش ... این مربی رو برای این بازیها گرفتم و هفته بعد هم اخراجه !! :1: شما غصه این چیزها رو نخور ... ضمنا فكر هم نمیكنم این موارد به (( كسی )) ربط داشته باشه ... چه برسه به تو!!:good:

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۶:۴۴
الوند تو خجالت نمی کشی که به محمد رضا این گوهر هتریک ایران توهین می کنی، واقعا که الان من دیگه به شخصیت پلید تو پی بردم ، کاملا معلومه که چه موجود بیخودی هستی.
فقط شانس بیاری که به محمد رضا تو یه بازی تو هتریک نخوری که اگه باهاش بازی داشته باشی چنان دفاع وسطی برات ببنده که اصلا یه گل هم از کنار نتونی بهش بزنی تازه اونم با تاکتیک 2-6-2!!!!!
من از همین جا از محمد رضا ی عزیز می خوام که کاندید مربی گری تیم ملی سوئد بشه که به همه نشون بده چقدر خفنه!!!
محمد رضا جان می گم من دیگه چقدر ازت حمایت کنم آخه این بی خردان نمی فهمند!!!!ِ
محمد رضا جان من کجا می تونم که با شما ملاقات داشته باشم که از علم بی کران شما در دنیای هتریک استفاده ببرم، مخصوصا این روش مخصوص شما که در بازی با چلسی استفاده کردید و از برتری عددی تو خط حمله سود بردید و همچنین این سیستم مدرن و پیشرفته ی 2-6-2 که جلوی برتا استفاده کردید، من ملتمسانه از شما تقاضا می کنم که اینها رو به من یاد بدید:worship::worship::secret:

بچه ها من بهتون قول می دم که اگه استاد دعوت من رو اجابت کنه من مجموعه اطلاعات گهربار علم ایشان رو در یه تاپیک جدا به نام آموزش هتریک به شیوه محمد رضا در سایت قرار بدم

اقا یه زنگ بزنین اتش نشانی ... مرد بچه مردم... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

navidamar
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
دوستان خواهشن تمومش کنید. عین بچه ها افتادید به جون هم. همش زیر سر این نویده، الوند هم که بدتر.
بس کنید خواهشنننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننننن

omid
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
:

امید پایه ای ؟
آره :3: دستت درد نكنه من پایم
یادت باشه قول دادیا:3:

omid
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
دوستان خواهشن تمومش کنید. عین بچه ها افتادید به جون هم. همش زیر سر این نویده، الوند هم که بدتر.
بس کنید خواهشنننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننننن

100% تایید میشه
من نمی دونم چرا بعضی ها اینقدر خود ستا هستند؟!!؟

اقا شما بیاد لیگ برتر
توی اولین حضورتون دوم بشید
تا نیمه نهایی جام حذفی هم پییش بیاید
بعد این حرفا رو بزنید

حالا جالب اینه كه هم نوید هم الوند دارن از همون سیستمی استفاده می كنن كه استقلال استفاده میكنه(پیرگرایی)

یادتون هم نره هتریك هدف نیست چیزی كه بیشتر از همه تو هتریك مهمه لااقل برای من پیدا كردن دوستان ایرانی و خارجین

حس نفرت توی حرفاتون موج میزنه
ااااااااااااااااا

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
منم موافقم دوستان !

نذاريد كار از يك شوخي و تفريح دوستانه و كل كل خودموني به دعوا و توهين كشيده بشه. يه بازي ارزش اين حرفا رو نداره. چيزي كه توي هت تريك ارزش داره. همون جو دوستانه با همون ميتينگهايي هست كه برگزار مي شه و دور هم جمع مي شيمو مي گيم مي خنديم. شوخي كنيد، كل كل كنيد اما دعوا ممنوع.

مرسي.

naviddooni
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
منم موافقم دوستان !

نذاريد كار از يك شوخي و تفريح دوستانه و كل كل خودموني به دعوا و توهين كشيده بشه. يه بازي ارزش اين حرفا رو نداره. چيزي كه توي هت تريك ارزش داره. همون جو دوستانه با همون ميتينگهايي هست كه برگزار مي شه و دور هم جمع مي شيمو مي گيم مي خنديم. شوخي كنيد، كل كل كنيد اما دعوا ممنوع.

مرسي.

بله اصلا چرا کل کل چرا گیر بدیم به هم زشته
بیایم همه با هم دوست باشیم.
بیایید همه با هم دست در دست هم هتریک ایران رو آباد کنیم بشینیم و نگاه کنیم و از قدرت بعضی ها در تحلیل بازی ها لذت ببریم و دلایل محکم آنها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
بله من با صدای بلند اعلام می کنم که بیاید گوسفند باشیم.!!!
آخه چرا باید اینجوری باشه که یه دوستی بیاد به من بگه که گیر نده به بعضی ها، بذار در جهل بمونن!!، آخه دوست عزیز من چی بگم به تو جهل چیه استاد مظهر اقتدار و سربلندی در هتریک، کلی مقامات داره واسه خودش، مگه نمیدونی که من متنبه شدم و به اشتباه خودم پی بردم!!، چرا دوباره سعی می کنی که رابطه حسنه من و استاد رو خراب کنی. من از همین جا اعلام می کنم که من خیلی خر بودم که تا حالا علیه استاد نوشتم!!
انشالله که استاد با قهرمانی در لیگ امسال و همچنین مسابقات Masters سال دیگه باز هم توانایی های بی حد و اندازشو به رخ ما می کشه(البته اگه این اجنبی ها خرشانسی نیارن!!)

misagh
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
بله اصلا چرا کل کل چرا گیر بدیم به هم زشته
بیایم همه با هم دوست باشیم.
بیایید همه با هم دست در دست هم هتریک ایران رو آباد کنیم بشینیم و نگاه کنیم و از قدرت بعضی ها در تحلیل بازی ها لذت ببریم و دلایل محکم آنها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
بله من با صدای بلند اعلام می کنم که بیاید گوسفند باشیم.!!!
آخه چرا باید اینجوری باشه که یه دوستی بیاد به من بگه که گیر نده به بعضی ها، بذار در جهل بمونن!!، آخه دوست عزیز من چی بگم به تو جهل چیه استاد مظهر اقتدار و سربلندی در هتریک، کلی مقامات داره واسه خودش، مگه نمیدونی که من متنبه شدم و به اشتباه خودم پی بردم!!، چرا دوباره سعی می کنی که رابطه حسنه من و استاد رو خراب کنی. من از همین جا اعلام می کنم که من خیلی خر بودم که تا حالا علیه استاد نوشتم!!
انشالله که استاد با قهرمانی در لیگ امسال و همچنین مسابقات Masters سال دیگه باز هم توانایی های بی حد و اندازشو به رخ ما می کشه(البته اگه این اجنبی ها خرشانسی نیارن!!)

من تو رو خوب نمی شناسم ولی این نصیحت رو از من داشته باش ...

اگه كسی اشتباهی می كنه یا تركیبی رو می ره كه به نظر خودش درسته اگر ببازه هم ما نباید ازش ایراد بگیریم ...

محمد در حال حاضر نشون داده كه جز بهترین های ایرانه و همینه كه تا اینجا تو جام پیش اومد نشونه ی اقتدارش هستش ...

خارج از این بحث ها اگر می خوای از كسی انتقاد كنی با پیغام خصوصی انتقاد یا پیشنهاداتت رو بهش بده و حسن مربی گری شخص رو در جلوی عموم خراب نكن :good:

omid
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
انتقاد سازنده با انتقاد مخرب خیلی فرق داره دوستان!

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
امیدمان به محمدرضا بود كه نا امیدمان كرد ولی ما به دل نگرفتیم (ممدرضا دفه آخرت باشه اینجا حذف میشیا) :crazy:
--------
شعار جدید :
محمد قهرمان میشه - خدا میدونه كه حقشه:3:

mohammad8711
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
تا همین جا هم که اومد (....) خیلی ها رو سوزوند :crazy:
این فصل نشد فصل بعد قهرمان میشه :3:

ایول ممرضا ، کارت خیلی درسته ، به قول خودت تا کور شود هر آنکه نتواند دید :3:

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
بچه ها دقت كردین تركیب محمد سعیدی و سعید بندری چقدر شبیه همه ؟!!
اتفاقیه مگه نه ؟!! :3:

mohammad8711
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
می دونم .. منظورت مافیای هتریکه :3:

wantonboy13
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸

مگه ماله ما شبیه هم نیست ؟!! تركیبامونو عرض می كنم.... :3: .... ولی مشكلی پیش نمیاد !! این دو نفر هم جفتشون الگوی همدیگه اند !! :1:

HELL BOY
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
در آستانه برگزاری بازی فینال جام حذفی بین 2 تیم شاهین و برثا مانا ، از آبادان گزارش میرسه همه چیز برای برگزاری یک بازی با شکوه آمادست.
برگزاری با شکوه و بی نقص بازی نیمه نهایی بین 2 تیم برشیا و شاهین مسئولین بازی ها رو بر اون داشت تا بار دیگه به مسئوولیت خطیر رو به فرشتگان جهنم واگذار کنن.
لازم به ذکره زمزمه هایی مبنی بر تغییر نام ورزشگاه بعد از این بازی به گوش میرسه.دهداری استوره آبادانی مدت ها نامش بر سر در این ورزشگاه میدرخشیده و بعد از این هم در یادها میمونه.:blush2:

تنها مشکل موجود در حال حاضر وجود یکن شئی مرموز در وسط زمینه که مثل لوبیای سحر آمیز یک شبه بالا اومده.ا

البته برشیا و شاهین در همین زمین بازی کردن و مشکلی هم نبود و حتی من خودم دیدم بازیکن ها برای رفع خستگی و فرار از آفتاب سوزان آبادان به این درخت پناه میبردن.

برای 2 تیم بازی خوبی رو آرزو میکنم.
مدیریت باشگاه فرهنگی ورزشی انجلز

پارسا

vizzzz
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
عزیزم اسم تیم برثا درسته نه برشیا (ترکیب محمد و سعید چه شود؟)

Dangerous boy
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
مگه ماله ما شبیه هم نیست ؟!! تركیبامونو عرض می كنم.... :3: .... ولی مشكلی پیش نمیاد !! این دو نفر هم جفتشون الگوی همدیگه اند !! :1:
منظورم سیستم نبود
منظورم نوع تركیب چینی بود یعنی دقیقا همون جوری كه سعید بازیكنا رو ارنج كرده بود محمدم همونطور مثلا اگه سعید یه وینگ تهاجمی داشت محمدم همونطور و .... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن تقصیر من چیه تو هی از من الگو میگیری ؟!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Don Bandini
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۶
برگزاری با شکوه و بی نقص بازی نیمه نهایی بین 2 تیم برشیا و شاهین مسئولین بازی ها رو بر اون داشت تا بار دیگه به مسئوولیت خطیر رو به فرشتگان جهنم واگذار کنن.

امیر بقیه رو نفهم حساب نكن.
برو خودتو مسخره كن.:wink_smile:

HELL BOY
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۶:۰۴
امیر بقیه رو نفهم حساب نكن.
برو خودتو مسخره كن.:wink_smile:

يعني چي اونوقت؟:blush2:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
محمد سعیدی امروز 4-1 میبره

wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
محمد سعیدی امروز 4-1 میبره

منم دقیقا" همین نظرو دارم... :)

vizzzz
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
سلام دوستان
محمد سعیدی این میل رو به من داده تا 5 دقیقه قبل بازی از طرفش بفرستم
ولی هرچی با ای دی خودش تلاش کردم بیم تو نشد (مثل اینکه پسوردش اشتباه بود)
پس با ای دی خودم فرستادم

سلام،
من يه پيش‌بيني از ترکيب اف سي شاهين توي اين بازي کردم که اميدوارم درست حدس زده باشم. الان توي اين فاصله يک ربع که هنوز بازي شروع نشده و امکان تغيير ترکيب هم نيست خدمتتون عرض ميکنم که ببينيم چي ميشه. حدسم اينه که شاهين شبيه بازيهاي قبل سه پنچ دو بازي ميکنه. نرمال بازي ميکنه و بازيکناش اينان:
G. Batto. دروازبان
M. Mercz دفاع راست (حالت تدافعي)
M. Ben-Zion دفاع وسط
H. Aiken دفاع چپ (حالت تدافعي)
L. Merry d.. بال سمت راست (حالت تهاجمي)
R. Roglys بال سمت چپ (رو به ميانه زمين)
A. Gunter و Z. Berkal و A. Mutu بازيکناي ميانه
O. Arnot مهاجم راست
A. Diek. مهاجم چپ
بازيکناي شاهين که تو ليست بالا هستن فرمهاي بسيار عالي دارن. فقط يکي 5 و يکي 6 هست بقيه همه 7 (يعني همون Solid) هستن. مدافع اصلي تيم من توي همين فصل براي بار دوم مصدوم شد (دفعه اول 3 هفته و دفعه دوم 2 هفته) که متاسفانه به اين بازي نرسيد. بر خلاف تمرينهاي جنرال زيادي که کردم، چند هفتس که فرم مهاجم اصلي تيمم روي 4 و 5 مونده. فرم بازيکناي ميانم هم با توجه به 5 هفته تمرين جنرال در اين فصل قابل قبول نيستن. از اون دو نفري که به تيم من راي دادن تشکر ميکنم، ايشالا که با برد اين بازي بتونم خوشحالشون کنم.
ممنون،
محمد

vizzzz
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
الان بازی شروع شد و دیدم که شاهین از گوشه ها حمله کرده :d

Don Bandini
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
فینال جام حذفی ایران - فصل 14

اف سی شاهین 3-4 برثا مانا

محمد جون از صمیم قلب بهت تبریك میگم كه برای سومین بار كاپ رو بردی. درسته كه كاپ امسال رو حق برشا میدونستم اما به هر حال حذف شدم و الان واقعا خوشحال شدم كه یه تیم لایق دیگه قهرمان شد.
مباركت باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
خوبه باز سعید هم از تو لك در اومد ... محمد جان تبریك ...:cake::cake::cake:

shokrikaraj
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
قهرمانی shokrikaraj تو جام حذفی فصل 15 مبارك باد.:jesors:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
من هم در عین اینکه عزادارم به محمد تبریک میگم و از هواداراش میخوام که بریزن تو خیابون و شادی کنن از نظر من و هوادارام اصلا ایراد نداره:3:

شاهین هم که این فصل فوق العاده بود و نایب قهرمانی اونا رو هم تبریک میگم

mohammad8711
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۴
منم به محمد سعیدی تبریک میگم ، الان تیمش پر افتخار ترین تیم در جام حذفیه !!

vizzzz
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۵
کی میخواد به من تبریک بگه
از اول فصل گفتم که کاپ مال محمده و الان کاپ و گرفته
توی پیش بینی ها هم فقط 1 بازی اشتباه حدس زدم که گفتم چلسی محمدرضارو میبره

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۲۳
به اقای گل كاپ جایزه نمیدن نه ؟

omid
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
نه بابا سال پیش به من هیچی ندادن
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ت
نوش جونت ممد

shokrikaraj
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
به bertha mana تبریك میگم نه بخاطر این كه قهرمان جام حذفی شد .
بخاطر این كه 8 میلیارد كشید بالا.:apophys:

منوچهر
جمعه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
مباركه :3:
ایشالله همیشه هرچی تیم استقلالیه قهرمان بشن :3:

Vahid
جمعه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۴
محمد جان منم به تبریك میگم. :good:
راستی دیدی چه گروه سختی داریم :1: فینالیست از گروه ما بودش اخه :blush2:

Camorani
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۵۲
منم به نوبه خودم این قهرمانی رو به رفیق شفیقم تبریك میگم...مباركت باشه محمد جان!

omid
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
ای ابراز احساسات محمد منو کشته :3:

Дttractive ζ
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
تبريكات ويژه به قهرمان اين فصل و تسليت به مناسبت نماندن اين قهرماني براي فصل بعد:1:

Raul
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۴۲
تبريك ميگم به محمد سعيدي و تبريك ميگم به همگروهيم شاهين ... شاهكار كرد

Hattrick
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
كاربران محترم
متاسفانه به تازگی مشاهده شده است كه برخی از كاربران با سو استفاده از محیط مجازی این انجمن اقدام به بی حرمتی نسبت به دیگر كاربران می نمایند.
لذا مجدانه از حضور تمامی شما محترمان درخواست می شود از ادامه چنین روندی خودداری فرمایند.
با تشكر
مدیریت انجمنهای خبرگزاری پارس فوتبال
مدیریت زیر بخش انجمن هت تریك

omid
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
با سلام
خدا رو شاكرم كه بالاخره سرتون خلوت شدو یه سری به این سایت زدید
یه سری تغییرات می خوایم تو سایت بدیم كه فقط شما می تونید

masoud_dj
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
ما که بی حرمتی ندیدیم.

Дttractive ζ
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
منم بي حرمتي نديدم
اينجا كه فضاش همش شوخي و خنده و بگو و بخنده

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
از همه دوستان به خاطر تبریكاتشون ممنونم.

شاد و سلامت باشید،
محمد

masoud_dj
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
فکر کنم این آخرین پست دکتر بوده:sad: