توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه سه
ERFAN
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۳۶
واقعا هفته دیگه فینال لیگتونه !!
سهیل یا تربیت کدام یک سقوط می کند >؟؟؟؟؟؟
نظر شماها چیه ؟؟؟
من که از صمیم قلب دلم می خواد سهیل ببره !!!
امشب می گفت می برم و میان پنجم اما متوقف شد ! بی شک اگر بهترین بازیکنش رو دماوند مصدوم نمی کرد می برد !
چون 3.5 ستاره بیش تر می گرفت !!
bdgunn
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
کیمیا که ترکوند ولی چه فایده 2 تا بازی دیگشو میبازه و من قهرمان میشم :د
منم به سختی سینارو بردم تا روحیم واسه 2 بازی اینده ام بالاتر بره
ته جدول هم هفته دیگه تکلیفش معلوم میشه و خبر بد اینه که یه تیمه 40 ستاره دیگه از پایین قراره بیاد اینجا
معلوم نیست چخبره اینجا که هرچی شاخه میریزن اینجا
دوستم با 28 ستاره این فصل اومد دسته 4 الان 2م جدوله امروزم 7 تا زدش ولی تو این گروه تیم با 35 ستاره میوفته.
mosleh
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۳۷
خوب با بردن کیمیا جذابیت رقابتها در سدر جدول کم شد ولی ته جدول همچنان حساس است
من از بابت مصدوم کردن دو تا از بازیکنای تربیت در این زمان حساس واقعا شرمنده ام و از صمیم قلب دعا میکنم بازی بعدیش رو ببره چون واقعا فعال بود واگه تربیت بره دیگه کسی نیست نتایج پیش بینی ها رو بگه . ولس بازی توی خونه سهیل واقعا سخت خواهد بود
mrajabig
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۴
به خاطر این چند هفته كه نبودم معذرت می خوام. میان ترمای دانشگاه بود و من نمی رسیدم زیاد به اینجا و هت تریك بیام. فقط برای چیندن تركیب و نتیجه هفته قبل میومدم. بازی های دوستانه و خرید و فروش بازیكنا رو به یكی از دوستام سپرده بودم كه...
بازی این هفته خیلی افتضاح بود. اصلا فكر نمی كردم پنج گل بخورم، به هر حال فوتباله، اونم از نوع هت تریکی. همین ستاره سلخ بود که چند هفته پیش از دماوند شش تا خورده بود و کسی باور نمی کرد. البته این موضوع به اینکه بازیکنای ما خیلی مهمان نواز هستند و اسم ورزشگاه هم معرفته ربط داره، به هر حال بازیکنا معرفت به خرج دادن و مهمون نوازیشون رو اثبات کرده ن.
هفته بعد هم خیلی هفته مهمیه، هرچند که نتایج آخر جدول می تونه به هفته آخر هم کشیده بشه. به هر حال من یا سهیل، هر کدوممون که بازی رو ببازیم باید برای سقوط آزاد خودمون رو آماده کنیم، به هر حال باید تا هفته آخر صبر کرد.
در مورد بالای جدول هم باید تا هفته بعد صبر کرد، به هر حال خدا رو چی دیدین، اومدیم و ستاره کیمیا رو برد، فرض محال که محال نیست، هست؟
mrajabig
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
نتیجه هفته دوازدهم رو که خودتون می دونین ولی منم یه بار دیگه می ذارم:
kimiya - AC . David Beckham 3 - 0
tarbiat-e-yaz - setareye sala 0 - 5
sarsin united - fc. ISLAND 2 - 2
FC Damavand - TUMS 4 - 3
mrajabig
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۲
اما از نتایج جدول پیش بینی چه خبر؟
جدیدترین جدول چندتا نکته جالب داره:
هر چند که من سه هفته نیومدم، ولی دیوید بکهام هم یا نیومده یا پیش بینی های قابل توجهی نکرده و به خاطر همین من هنوز نفر یکی مونده به آخرم که جای بسی خوشحالی و تشکر از دیوید جون داره که توی میلان هم خوب بازی می کنه. مخصوصا این هفته که هر چند من 5 گل خوردم ولی میلان هم 5 تا گل زد تا یه کم باخت خودم رو فراموش کنم.
اما اتفاق مهم تر در صدر جدول افتاده، جاییکه ستاره سلخ با دو هفته پیش بینی خوب و استفاده از نیومدن دماوند توی یکی از هفته ها، خودش رو از 14 امتیاز به 29 امتیاز رسوند تا مثل جدول اصلی این گروه جدول پیش بینی هم جال از آب در بیاد. هر چند که کیمیا هم با هشت امتیازی که توی این هفته گرفت نذاشت تا ستاره اول بشه و از این حرفا...
اما جدول پیش بینی هفته دوازدهم:
1- کیمیا، 35
2- ستاره سلخ، 29
3- اف. سی. دماوند، 28
4- تامز، 22
5- تربیت یزد، 14
6- ای. سی. دیویدبکهام، 12
mrajabig
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
پیش بینی من برای هفته سیزدهم:
fc. ISLAND 0 - 2 tarbiat-e-yazd
TUMS 2 - 2 sarsin united
AC . David Beck 1 - 4 FC Damavand
kimiya 1 - 2 setareye salakh
bdgunn
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۴
fc. ISLAND 3 - 2 tarbiat-e-yazd
TUMS 4 - 2 sarsin united
AC . David Beck 1 - 4 FC Damavand
kimiya 2 - 2 setareye salakh
mosleh
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۲:۱۰
fc island 2 - 2 tarbiat e yazd
tums 3 - 1 sarsin united
ac . david beck 2 - 1 fc damavand
kimia 3 - 1 setareye salakh
ERFAN
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
وای واقعا این گروهتون تکه !
تو جذابیت با لیگ دسته برتر رقابت داره !
تو کدوم لیگ هفته آخر جای 2 تیم سقوط کننده عوض می شه !!!!!!!!!!!!!!!
در هر صورت بین تامز و تربیت که یکی قطعا سقوط می کنه !
اما امیدوارم بازی سرزین و بکام تبانی ای تو کار نباشه تا سهیل سقوط کنه که خیلی نامردیه !!!
با برد بکام سهیل می مونه !
کیمیا جام شما هم تو رو به خدا برو بالا کشتی همه رو !
mosleh
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۴۴
سینا این باختت سورپرایز آخر فصل بود ؟ بازی سارسین واقعا تحسین داره خوب داره تلاش میکنه ولی فکر نکنم بمونه
حق با عرفانه دیوید باید مثل جلالی مردونه بازی کنه . درسته اول فصل با سارسین نون به هم قرض میدادین ولی این لیگ جای تبانی نیست
خلاصه هفته بعد فینال ته جدول خواهد بود من که خیلی برای بازی تامز با تربیت هیجان دارم
راستی قهرمانی اس اس مبارک
mosleh
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
sarsin united 1 - 4 ac . david beckham
setareye salakh 3 - 1 fc . island
tarbiat e yazd 2- 2 tums
fc damavand 2 - 3 kimia
Arman_terorist
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
--------------------------------------------------------------------------------
sarsin united 3 - 1 ac . david beckham
setareye salakh 2 - 1 fc . island
tarbiat e yazd 1- 2 tums
fc damavand 2 - 3 kimia
bdgunn
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۲
sarsin united 1 - 0 ac . david beckham
setareye salakh 3 - 1 fc . island
tarbiat e yazd 2- 4 tums
fc damavand 1 - 6 kimia
betty
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
fc damavand 1 - 6 kimia:apophys:
betty
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
sarsin united 0 - 2 ac . david beckham
setareye salakh 2 - 2 fc . island
tarbiat e yazd 1- 3 tums
fc damavand1 - 2 kimia
bdgunn
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
fc damavand 1 - 6 kimia:apophys:
اره چون فقط برای تمرین و روحیه ترکیب میچینم:apophys:
ISLAND
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲
سلام.از اینكه نمی تونم همیشه بیام پست بدم معذرت می خوام
اما اینكه عرفان از دوستان صمیمی من است و من از اون خواستم كه به جای من پست بده
در ضمن كه حرمت فوتبال جوانمردانه بیشتر از این است كه چون من نمی آیم پست بدم شما تبانی كنید.
سعی می كنم در فصل جدید فعال باشم.
bdgunn
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۱۰
کیمیا داشتی با چه ترکیبی اومدم جولوت :د
همرو هجومی گزاشتم :د
امیدوارم تیمایی که صعود میکنن به این گروه خوب باشن
اینجور که من دیدم بازم یه تیم 40 ستاره دیگه میخاد بیاد تو این گروه
کیمیا امسال برو بالا که بالا از اینجا اسون تره
Arman_terorist
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
این كاربر بلاك شد.
omid
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۳۹
خوب این تاپیك گزارش شد.
بزودی اقدامات انجام میشه
کاربر مورد نظر بلاک شد
اگر حدس زدید همین کاربر با 1 آیدیه دیگه وارد سایت شده گزارش بدید تا اقدامات لازم انجام بشه
Дttractive ζ
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۳۸
اين دسته چه قهرماني جالبي داشت
تبريك :3:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷
خوب من 2 روز مشغول امتحانات شدم ، شکم تبدیل به یقین شد و فضای اینجا غبار آلود شد...
خوب گرد و خاک های اولیه انجام شد ،یه کاربر این وسط بلاک شد ، پست های مربوط به اون قضیه پاک شد ، بقیه هم لطفا" به این قضیه دیگه دامن نزنند ، وگرنه برخورد خواهد شد... !!
با تشکر
bdgunn
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۷
اين دسته چه قهرماني جالبي داشت
تبريك :3:
حالا فصل بعدو ندیدی که من میخام قهرمان شم
mosleh
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۵۸
حالا فصل بعدو ندیدی که من میخام قهرمان شم
از حالا کری نخون . اگه کیمیا رفت تیم دوم جدول که الان میبینی جاشو میگیره:wink_smile::zoor:
bdgunn
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۴۵
از حالا کری نخون . اگه کیمیا رفت تیم دوم جدول که الان میبینی جاشو میگیره:wink_smile::zoor:
:apophys:
شرمنده ها ولی 6 تارو چی کار میکنی:wink:
mosleh
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۳:۰۸
:apophys:
شرمنده ها ولی 6 تارو چی کار میکنی:wink:
رئال سرور بارسا هست ولی شیش تا ازش خورد . اس اس هم سرور پرسپولیسه ولی یه زمانی شیش تا شانسی زده تو فوتبال همه چی اتفاق می افته مهم آخرشه که کی قهرمان میشه . ولی مطمئن باش تلافی میکنم اون بازی رو:tap67::tap67::zoor::zoor::fighting29::fightin g29:
bdgunn
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
اره ولی همین خاطره هاست که تو ذهن میمونه
bdgunn
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
مروز که مصادف با ظهور Nمین اختر تابناک اسمان هست که میشه تولد خودم رو به همه بچه های هتریک شادباش عرض میکنم .
باشد که این فصل قهرمانیمو هم جشن بگیرم...آمین
betty
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
مبارک باشه . منم امیدوارم ولی در کنار همدیگه .
mosleh
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
تبریک میگم . ایشالا 120 سالگیت رو جشن بگیریم . (نمیدونم دعا برا خودم بود یا شما:apophys: )
ولی دعات رو آمین نمیگم:wink:
نگفتی چند ساله شدی ؟
betty
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۱
مثل اینکه قسمت نبود من این فصل تو این لیگ بمونم . منو با تمام خوبیها و بدیهام حلال کنید . امیدوارم بتونم نماینده شایسته از این گروه تو دسته سه باشم . مطمئن باشید پستهامو از اینجا قطع نمی کنم . فعلا
betty
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
خوشحالم که سینا و ایسلند موندن تو این گروه . به امید اینکه تو همون رده قدرتمندترین لیگهای دسته 4 نگهش دارین .
bdgunn
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۳۰
25 سال
بالاخره رفتی بالا از این گروه؟؟؟
اینجارو سر بزن ولی نمیخاد برگردی ما میایم بالا.
تو لیگ برتر میبینمت.اونجام میخام سولاخت کنم.
ولی این تیمه که جدید اومده از تو 4 تا خورد با یه اخراجیو مصدوم
میفرستیمش پایین
ISLAND
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۳۸
سلام.
كیمیا جان امید وارم كه در دسته بالا خوب نتیجه بگیری و موفق باشی.
فصل بعد باید كلاس لیگ رو بالا تر ببریم.
ISLAND
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
احتمالا همه ی مدیران این لیگ در استراحت به سر می برند.
خوش بگذره
bdgunn
يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۲
حالا که هیچکی نیست تو اومدی
حسنی به مکتب نمیرفت :د
یکی به این جدیدیا خبر بده بیان اینجا
mosleh
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۵
سلام عليكم .
خوب به سلامتی لیگ دوباره شروع شد . و اینطور که پیداست برنامه لیگ اینجوریه که ما بریم تو بحران چون بازیهای سختو اول تو خونه حریف داریم .
ولی ما کاملا امیدواریم و با تمام قدرت پیش میریم پس بگیرید که اومدم
ISLAND
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
سلام.
بازی اولم با تامز خوب نبود من باید می بردم و تا دقایق آخر هم جلو بودم اما مصدومیت بازیكن میانیم باعث تساویم شد. در بازی های بعد جبران می كنم
mosleh
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۶
ييوووو هووووو بابا لیگ شروع شده چرا خلوته اینقدر ؟ فقط سهیل اومده که همیشه نبود.
پیش بینیم درست بود و بازی اول رو بد باختم ولی جبران میکنم . این فصل میخوام واقعا مدعی باشم .
دماوند که مثل من شروع کرد ولی بازیهای سختمون همینا بود باید به فکربازیهای بعدی باشیم .
ایسلند و تامز رقابت سختی خواهند داشت بازیشون هم داغ بود .
دو تا تیم جدید ته جدول هم به اف سی نیما تبریک میگم و امیدوارم هااورا من نخواد اینجوری ادامه بده چون بازیهای سخت تری داره و نباید حریف آسونی برای تیمها باشه چون این گروه تمام بازیهاش مثثل گذشته باید غیر قابل پیش بینی باشه
راستی جای کیمیا و تربیت یزد و سارسین واقعا خالیه . تربیت که اگه بود مسابقه پیش بینی ادامه داشت . و کیمیا که قدیمی ترین هم گروهیم بود
bdgunn
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
اره منم باختم ولی تا دقیقه 80 2-1 جلو بودم
تو 10 دقیقه 3 تا خوردم. خیلی مسخرس
docijb
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
سلام به همه... یه مدت تقریبآ طولانی کلآ اینترنت کم میومدم بیشترش به خاطر درسا بود و adsl هم وقت نکرده بودم پولشو بریزم در حد 5 دقیقه تو هفته از سایت دانشگاه on بودم... خوشحالم که تو باکلاس ترین لیگ دسته 4 نگه داشتم خودمو ایشالا این فصل نتیجه ی بهتری بگیرم...
ولی متاسفانه ازمون علوم پایه م نزدیکه اواخر مرداد ماه و شاید خیلی نتونم بیام فروم. به کیمیا تبریک میگم که صعود کرد. بازی با ایلند هم منصفانه بود به نظرم با توجه به مالکیت و ریتینگ و میزبانی و این موارد کساوی قابل پیشبینی بود.
bdgunn
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
سلام به همه... یه مدت تقریبآ طولانی کلآ اینترنت کم میومدم بیشترش به خاطر درسا بود و adsl هم وقت نکرده بودم پولشو بریزم در حد 5 دقیقه تو هفته از سایت دانشگاه on بودم... خوشحالم که تو باکلاس ترین لیگ دسته 4 نگه داشتم خودمو ایشالا این فصل نتیجه ی بهتری بگیرم...
ولی متاسفانه ازمون علوم پایه م نزدیکه اواخر مرداد ماه و شاید خیلی نتونم بیام فروم. به کیمیا تبریک میگم که صعود کرد. بازی با ایلند هم منصفانه بود به نظرم با توجه به مالکیت و ریتینگ و میزبانی و این موارد کساوی قابل پیشبینی بود.
درسا کیه ؟؟؟؟
نگفته بودی شیطون :د
به پای هم پیر شین
bdgunn
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
چرا هیچکی نیست؟؟؟؟
این سینا و نیما چیکار دارن میکنن
بازم شگفتی تو این گروه
بازی منو ستاره هم که معلوم بود از قبل.راستی من تو این بازی رکرد زدم و 49 ستاره گرفتم
bdgunn
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۶
هفته دیگه هم با یکی از صدر نشینا بازی دارم :د
سینا خودتو اماده کن
ISLAND
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
با افزایش تعداد مصدومین در تیمم به دنبال به راه انداختن كلینیك هستم
mosleh
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
سلام دوستان . چقدر خلوت شده اینجا و این غم انگیزه . یاد كیمیا و تربیت به خیر چه دورانی بود ....
و اما . امروز بازیهای بسیار حساسی داریم مخصوصا بازی تامز و دماوند و بازی ما با بكهام . البته بازی ایسلند و تیم صدر نشین هم باید جالب باشه . اف سی نیما با بردن بكهام نشون داد كه تیم الكی نمیاد تو گروه ما و همیشه باید منتظر شگفتی باشیم . من كه خدایی حال میكنم با این گروه . ایشالا همه بیان و دوباره با هم كلكل كنیم .
خوب این پیش بینی من برای این هفته
هااورومن 1 - 4 آبیهای پایتخت
اف سی آیلند 2 - 2 اف سی نیما
تامز 1 - 2 اف سی دماوند
دوید بكهام 2 - 3 ستاره سلخ
bdgunn
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
سینا دمت گرم خوب گولم زدی
بازی قبلیت حمله از عمق اومدی منم دفاع کنارامو دادم سمت وسط هافبکامم دادم رو به جولو یعنی قشنگ بهت فضا دادم
با اینکه 10 ستاره ازت بیشتر داشتم ولی حسابی گند زدم با این ترکیب چیدنم
docijb
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۳۴
دفاعم هم تقویت شده نسبت به فصل پیش.
امشب واسه برد باحالم جلو دماوند نیومدم...
ISLAND
جمعه ۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۰۲
چرا كس دیگه پست نمی ده؟
bdgunn
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
دیگه لیگ بی مزه شده
mrajabig
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۰۹
سلام به دوستان قدیمی
اولش که اومدم اینجا باورم نشد که اینجا همون فروم پررونق دسته سه هست که آخرین پستش برای 4 مرداده و قبل از اون هم...
از دیدن اینکه تیم تازه وارده آبیهای پایتخت به گروه بالا رفته تعجب نکردم ولی افتادن تیم تامز که تو دوره من خیلی قوی بود، برام خیلی عجیب بود.
اما از افتادن بگم که خیلی چیز خوبی بود، من توی دسته پنج هیچ کاری نمی کردم، فقط تیمم می رفت و بازی ها رو می برد (فقط بازی آخر رو مساوی کردم که فکر می کنم زیر سر هت تریک باشه) و همین جور پول جمع می شد، برعکس دسته چهار که هر چند وقت یه بار باید بازیکن می خردم و ورزشگاه و ...
یه پیشنهادی هم به دوستان قدیمی (که مثل اینکه فقط دماوند و ستاره سلخ موندن) اینه که یا یه یا علی بگین و تیم و فصل بعد ببرین بالاتر، یا اینکه یه سال بیفتین و بعد با قدرت خیلی بیشتر از قبل بیاین و شروع کنین...
هرچند که خیلی خیلی شانسش کمه، ولی امیدوارم سال بعد توی همین لیگ باشم...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.