توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گسترش دادن هتتریك در ایران
danial
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
خسته نباشی.
واقعا دستت درد نكنه.
مصاحبه تو شماره آینده(300)چاپ میشه ؟ 2 صفحه هستش ؟
در رابطه با سئوالتم من هیچكیو نمیشناسم.:ouaip:
بازم ممنون.
خوب 1 search بکنیم در وب ببینیم شخصیت به درد بخور هست یا نه
omid
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۹
این 40 چراغ کی ها چاپ میشه؟
alex_irooni
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۰
این سوالو من 2 هفته پیش پرسیدم هنوز كه هنوزه كسی نمیدونه كی چاپ میشه .
LA-soshiant
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۳
مصاحبه تو شماره آینده(300)چاپ میشه ؟ 2 صفحه هستش ؟
در رابطه با سئوالتم من هیچكیو نمیشناسم.:ouaip:
آره تو شماره ي 300 چاپ ميشه . . . در مورد اينكه دو صفحه هست يا يك صفحه، نمیدونم.
چلچراغ معمولا بین 40 تا 50 صفحه است . . . واسه این شماره میخواستن 100 صفحه بزنن كه بالاخره سر 80 صفحه به توافق رسیدن . . . حالا این وسط از حق ما میزنن و دو صفحه رو میكنن یه صفحه، منم نمیدونم و امیدوارم این كارو نكنن.
دیشب كه به اندازه ی 10 صفحه باهاش حرف زدم . . .
این 40 چراغ کی ها چاپ میشه؟
پنجشنبه ها چاپ میشه، اما شنبه ها دیگه صد در صد تو كیوسكهای مطبوعاتیه.
راستی از اونجایی كه اینا خصوصین و مثلا مث همشهری جوان، از سوبسید شهرداری استفاده نمیكنن، قیمت معمولش 500 تومنه كه این ویژه نامه شاید 800 تومنی باشه :apophys:
یه شخص معروف رو میشناسی که عضو هت تریک باشه؟ مثلا یه چهره ی ورزشی
یا کسی که بیشتر مردم بشناسنش یه ایرانی یا خارجی . . .
اگه واسه این هم یه جواب پیدا میكردیم خیلی خوب میشد . . .
خوب 1 search بکنیم در وب ببینیم شخصیت به درد بخور هست یا نه
دانیال كجا سرچ كنیم؟
راستی ، مجید جلالی هم در مورد هت تریك پیغام داده بود كه تاپیكش رو چندین ماه پیش زده بودم ،
شماره 299 چلچراغ رو امروز دیدم ، ولی گفتم بذار شماره 300 بیاد ، اون موقع میگیرم...
مجید جلالی رو منم یادمه، ولی اون كه فقط گفته بود هت تریك خوبه، دوستیها رو بیشتر میكنه . . . كسی رو میخوایم كه خودشم عضو هت تریك باشه . . .
خیلی دلم میخواست یه مطلب بهش بگم اما هر چی فكر كردم چیز خاصی یادم نیومد. شما میدونید جالب ترین اتفاقی كه تا حالا تو هت تریك افتاده چی بوده؟ یه اتفاق جالب یا خنده دار . . . مثلا آیا مث فیلمای هندی دو برادر گمشده، تو هت تریك همدیگه رو پیدا كردن؟ :apophys:
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
خیلی دلم میخواست یه مطلب بهش بگم اما هر چی فكر كردم چیز خاصی یادم نیومد. شما میدونید جالب ترین اتفاقی كه تا حالا تو هت تریك افتاده چی بوده؟ یه اتفاق جالب یا خنده دار . . . مثلا آیا مث فیلمای هندی دو برادر گمشده، تو هت تریك همدیگه رو پیدا كردن؟ :apophys:
همون قضیه دانشگاه ما هم جالب بود... تو یه دانشگاه با چند هزار دانشجو ، با یه نفر داری راجع به هت تریك صحبت می كنی ، بعد بغل دستیت كه یه آدم غریبه ایه ، هت تریكی از آب در میاد و با هم تیریپ رفاقت میریزین... این خودش نشان از عظمت هت تریك داره...!! :shades_smile:
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
نگو كسی نمی دونه ، بگو كسایی كه میدونن هنوز این سوالو ندیدن !!
شنبه های هر هفته چاپ میشه ، و دیروز شماره 299 اش هم رو كیوسك ها بود ، هفته بعدی رو میتونید به كیوسك های روزنامه فروشی از قبل بیعانه بدید كه براتون نگه داره ، چون احتمال تموم شدنش زیاده... از من گفتن بود ، بعد نگید یه اسكن هم برا ما بگیرید... :good:
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
منم دارم از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] عضو می ارم
همین الان به 2 نفر اطلاع دادم گفتن چه سایت باحالی ما هم بریم عضو شیم
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۵
منم دارم از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] عضو می ارم
همین الان به 2 نفر اطلاع دادم گفتن چه سایت باحالی ما هم بریم عضو شیم
فقط بپا اون وب مستر مسخرش با اون شماره 0935 مسخره ترش بهت گیر نده !! :1:
Ali-ss
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
توی کنفرانس گلوبال هت تریک اینها رو بگو 100% کمکت می کنه!
اصلا یک کاری کن اونجا بگو با یک مجله راجع به هت تریک مصاحبه کردی و این سئوالات رو پرسیدن ازت
مطمئن باش کمکت می کنن حتی دیدی مسئولان هت تریک به عنوان گسترش دهنده هت تریک معرفیت کردن و پشتیبانیت کردن!
یکبار توی گلوبال این سئوال مطرح شده بود و چند تا از بازیکنهای لیگ های اروپایی تو این بازی بودن ولی معروف نبودن
یک چیز جالب چند وقت پیش یک پرتغالی عاشق این بازی یه کافی شاپ بزرگ به اسم هت تریک توی کشورش زده بود
---------------------------
به نظر من بهتر هست که برای این جور سئوال ها یه ایمیل به گیم مسترها بزنی و کمک بخوای و بگی اتفاقات جالب بازی رو براتون بگن
باز هم ممنون
navidamar
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
منظورت خراسان شمالی و جنوبیه ؟
راستی اقا نوید تو عكس اواتارت راستیه هستی یا چپی ؟
من کوچیک شمام سمت چپی:1:
بازی پرسپولیس صبا باطری
navidamar
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
به نظر من تو سایت كلوپ یه قسمت به نام هتریك باز كنیم.
موافقم.
من 4-5 تا کلوپ دارم که به دردم نمی خوره. فقط نمی دونم میشه تغییر نام داد یا نه!
hadi.s
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
می تونیم یك كلوپ جدید بزنیم.
Sepehr
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
بچه ها همین الان مخ یه نفرو زدم اوردمش تو هتریك
شما هم بیاید تو بیابازی عضو شید می شه عضو اورد
LA-soshiant
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
توی کنفرانس گلوبال هت تریک اینها رو بگو 100% کمکت می کنه!
اصلا یک کاری کن اونجا بگو با یک مجله راجع به هت تریک مصاحبه کردی و این سئوالات رو پرسیدن ازت
مطمئن باش کمکت می کنن حتی دیدی مسئولان هت تریک به عنوان گسترش دهنده هت تریک معرفیت کردن و پشتیبانیت کردن!
یکبار توی گلوبال این سئوال مطرح شده بود و چند تا از بازیکنهای لیگ های اروپایی تو این بازی بودن ولی معروف نبودن
یک چیز جالب چند وقت پیش یک پرتغالی عاشق این بازی یه کافی شاپ بزرگ به اسم هت تریک توی کشورش زده بود
---------------------------
به نظر من بهتر هست که برای این جور سئوال ها یه ایمیل به گیم مسترها بزنی و کمک بخوای و بگی اتفاقات جالب بازی رو براتون بگن
باز هم ممنون
ممنون . . . همون روزي كه اينجا مطرح كردم تو گلوبال و كوئسشنز هت تريك هم پرسيدمش . . .
خيلي مطالب قشنگي نوشته بودن . . .
یكی از دوستش گفته بود كه تو آتش سوزی فوت كرده بود
یكی از آشنایی ها و ازدواج تو هت تریك گفته بود . . . ماجرای عشق و عاشقی دو تا از جی ام ها . . .
به تمام اچ تي ها و نصف جي ام ها هم ميل زدم، اونا هم خیلی كمكم كردن.
خیلی از بازیكنای بزرگ فوتبال هستن كه هت تریك بازی میكنن اما نمی خوان اسمشون لو بره
فعلا كیلینی و چیوو مشخص شده . . . اینو یكی از جی ام ها گفت و اضافه كرد كه نباید میگفته.
امروز كه ایمیلم رو چك كردم HT-Johan بهم میل زده بود و كلی خاطره تعریف كرده بود.
میدونید اولین فرزند هت تریك 5 سال پیش به دنیا اومده ؟؟!!
HT-babies یا فرزندان هت تریكی كه الان شمارشون از دست اچ تی ها هم در رفته.
یه چیز برام جالب بود و اون هم هماهنگی اچ تی ها تو جواب دادن بود . . . انگار همه با هم در ارتباطن یا به یك ایمیل دسترسی دارن، چون قبل از HT-Johan همه یه توضیح مختصر میدادن و میگفتن قراره جان خودش كامل این مطلب رو به ایمیلت بفرسته . . . و بعد از جواب HT-Johan همه قضیه رو تمام شده میدونستند.
Ali-ss
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
آخه گسترش هت تریک اساسی ترین و بزرگترین دغدغه اونها باید باشه و100% باید اولویت جواب دادن هاشون! به اینجور سئوالات باشه این که دیدی من با قاطعیت گفتم جوابت می دن به همین خاطر بود که می دونستم براشون خیلی ارزش داره!
یه نصیحت من به شما! سعی کن کارهایی که تا کنون جهت گسترش هت تریک برای ایران کردی و این موج ثبت یوزر در ایران راه افتاد رو کامل برای اچ تی جان توضیح بدی و حتی تمایل خودت رو برای اینکه یکی از گشترش دهنده ها هت تریک باشی نشون بده به نشر من که کلاس کارت چند برابر می شه وقتی به عنوان یک develper بشناسندت بالاخره حقت هست!
راستی قضیه این اچ تی بی بی چیه؟ چیزهای جالبی شنیدم حتما همش رو برای خبرنگار چراغ بگو در ضمن کمی جزیی تر هم اینجا برامون تعریف کن خیلی جالب بود
LA-soshiant
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
علی جون حرف های خیلی قشنگی زدی . . .
پس بذار حالا كه بحثش پیش اومد، درباره اش صحبت كنیم تا به یه اجماع برسیم.
به نظر من تا یه حدی میشه با این تبلیغات هت تریك رو گسترش داد . . . روزنامه، مجله و . . . اما هت تریك زمانی به طور واقعی پیشرفت میكنه كه زبانش فارسی شه . . . مثل سایت AFC كه همه میدونیم تا قبل از جام جهانی 2006 زبان فارسی نداشت اما به خاطر صعود ایران دیگه نتونستن از اینهمه كاربر ایرانی بگذرن و تیم فارسی هم به AFC اضافه شد و حالا بیشترین بازدید كننده رو از ایران داره . . . هت تریك هم همینطوریه.
البته منظورم این نیست كه كار تبلیغ رو متوقف كنیم . . . باید همچنان تو مطبوعات واسه گسترش هت تریك مطلب بدیم.
اما مشكل ما زبانه . . . تقریبا 60 درصد سایت هنوز فارسی نشده و اون 40 درصد هم زیاد چنگی به دل نمیزنه
دو هفته قبل با یه ادمین زبان ژاپنی داشتم صحبت میكردم، میگفت من با كمك دو تا از دوستام سه سال وقت گذاشتیم تا هت تریك رو تونستیم ژاپنی كنیم. و بهم پیشنهاد كرد اگه قراره LA بشم (كه چند خط بعد قضیه اش رو توضیح میدم) حواسم باید خیلی جمع باشه، كار سختیه و مشكلات خودشو داره . . . بگذریم . . . زیاد وارد این بحث نشیم.
این developer كه میگی پیشنهادشو به هت تریك بده، ایده ی خوبیه . . . اما سر زبان فارسی اینقدر باهاشون كلنجار رفتم كه دیگه اصلا به این یكی نمیشه رسید. بعدشم احساس میكنم اگه برم بگم من و بچه ها این كارو كردیم زیاد صورت خوشی نداره . . . خب كردین كه كردین حالا چرا از خودتون تعریف میكنین. بعدشم این عنوانا كلا فرمالیته است . . .
چند وقت پیش گفتم به بچه ها كه سر زبان فارسی چقدر با HT-Aartspam بحث كردم (بحث هم از اینجا شروع شد كه من یه نامه براشون نوشتم و شرایط ایران و مشكلات ترجمه ی قبلی رو از سیر تا پیاز واسش توضیح دادم، اونم بهم پیشنهاد داد كه Language Adminstrator بشم) این قضیه مال چند ماه پیشه . . . از اون موقع تا حالا هی داریم سر اینكه چطور برنامه رو اجرا كنیم بحث میكنیم . . . من یكی كه دیگه تقریبا خسته شدم. . . بهشم گفتم اما اون همش میگه صبر كن. هی میگم الان بهترین فرصته و تو ایران تعطیلات تابستونه . . . ولی اون كماكان سر حرفشه.
نمیدونم . . . این اچ تی ها خیلی محافظه كارن . . . وگرنه كاری كه ما قراره براشون بكنیم كه خیلی به نفعشونه.
شایدم میخوان تعداد یوزرا به یه استانداردی برسه تا كار ترجمه رو بسپرن به ما. شایدم دارن رو من تحقیق میكنن . . . نمیدونم واللا . . . احتمالا بهم اعتماد ندارن و منتظر یه گزینه ی بهترن . . . یا . . .
این كه میگی همشو بهشون توضیح بده رو هم گفتم . . . یه زمانی واسه دانشگاههای درجه دو اروپا كه اپلی میدادم تقریبا دستم اومد كه چطور باید نامه نوشت و چطور اسكیلها رو ردیف كرد تا نظرشون جلب بشه . . . اینجا هم همین كارو كردم . . . همه چیز رو درباره ی خودم گفتم . . . اینكه تو دانشگاه كار ترجمه میكردم و چند سال ویراستار ایسنا بودم و . . . به همین خاطر هم بود كه بهم پیشنهاد LA شدن رو دادن.
یه چیز دیگه هم هست . . . میدونی . . . راسیتش بیكار كه نیستم این همه مشغله واسه خودم بتراشم . . . یكی از دوستای نزدیكم خیلی باهام بحث میكرد كه آدم جایی باید وقت و انرژی بذاره كه ارزششو داشته باشه . . . اما منم مث خیلی از شما به نفس هت تریك و همین با هم بودنش اهمیت میدم و چون احساس كردم سایتیه كه توش مسئولیت و برنامه ریزی بلند مدت رو یاد میگیری پس بهتره تو ایران رواج پیدا كنه . . . حالا سایتش خارجیه، خب باشه.
در هر صورت این قصه سر دراز دارد و باید صبر كرد . . .
نظر شما چیه؟ . . . كمكم كنید . . . راهنماییم كنید . . . من تمام این تلاشی كه دارم میكنم به این خاطره كه وقتی پروژه رو تحویل گرفتم اینجا هستن كسایی كه صادقانه بهت كمك میكنن و اصلا نگاه نمیكنن تیمهاشون رده ی بالاتری ازت دارن یا پایین تر . ..
Dangerous boy
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
احمدرضا جون مطمئن باش هر کی هر کمکی بتونه دریغ نمیکنه
omid
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
ایوللللللللل
چلچراغ منتشر شدددددددددددد
صفحه ی 54 یه صفحه راجب هتریک نوشتههههههههههههه
1000 تومنههههههههههههههه
همینننننننننننننننن:3:::::::::: :::::::::
omid
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
چرا هیشکی تحویل نگرفت؟:(
در ضمن چرا کاربرا دارن کم میشن
شد 1006 تا:(
Sir Farzan Lytton
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
چرا هیشکی تحویل نگرفت؟:(
در ضمن چرا کاربرا دارن کم میشن
شد 1006 تا:(
خيلي خوبه.
الان فكر كنم تو امتحاناست. بايد صبر كنيم تا دانشجوا امتحانشون تموم شه !
LA-soshiant
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
منم دیدمش . . . فكر كنم مث همشهری جوان كه بعد از یكی دو هفته تعداد كاربرا یهو زیاد شد، اثر اینم بعدا معلوم میشه.
Vahid
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
احمدرضا جان دستت درد نكنه.واقعا زحمت كشیدی.:good:
خوب من فعلا برم مجلرو بگیرم. :apophys: تا بعد
LA-soshiant
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
من كه چند بار خوندمش، به نظرم زیاد مشكلی نداشت. فقط اون قسمتی كه به بوداپست اشاره كرده بود رو گفته بودم چند وقت پیش یه میتینگ تو بوداپست تشكیل شده كه تو مجله نوشتن هت تریكی ها هر چند وقت یك بار تو بوداپست دور هم جمع میشن . . . كه اینم كسی نمی تونه متوجه بشه.
كلا بهتر از همشهری جوان بود . . . نظر شما چیه؟ . . . این دفعه سعی كردم ساده، روان و جذاب بگم. البته صدرا (نویسنده ی مطلب) خیلی از حرفهایی كه تو مصاحبه داشتیم رو به دلیل كمبود جا، نتونسته تو مجله بیاره. اما همینی كه چاپ شدم تقریبا جامع ه. اون مطلب مربوط به مجید جلالی رو هم سعی كردیم طوری بگیم كه خودشم نتونه انكار كنه كه من كی گفتم؟
زیر تیتر آدرس ایمیل صدرا بكتاش نوشته شده . . . اگه وقت كردید یه ایمیل بهش بزنید و نظرتونو بگید یا ازش تشكر كنید تا بعدا بتونیم دوباره مخشو بزنیم و یه گزارش دیگه درباره ی فارسی سازی هت تریك بریم.
تو خود سایت چلچراغم میشه نظر داد . . .
راستی كسی فهمید اون پنج نفری كه تو هت تریك منتظرمونن، كی ان؟ :3:
navidamar
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
اینم ویژه دوستان بدون چلچلراغ
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با تشکر شدید از احمدرضا خان گل برای پیشبرد هت تریک در ایران
navidamar
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
ممنون . . . همون روزي كه اينجا مطرح كردم تو گلوبال و كوئسشنز هت تريك هم پرسيدمش . . .
خيلي مطالب قشنگي نوشته بودن . . .
یكی از دوستش گفته بود كه تو آتش سوزی فوت كرده بود
یكی از آشنایی ها و ازدواج تو هت تریك گفته بود . . . ماجرای عشق و عاشقی دو تا از جی ام ها . . .
به تمام اچ تي ها و نصف جي ام ها هم ميل زدم، اونا هم خیلی كمكم كردن.
خیلی از بازیكنای بزرگ فوتبال هستن كه هت تریك بازی میكنن اما نمی خوان اسمشون لو بره
فعلا كیلینی و چیوو مشخص شده . . . اینو یكی از جی ام ها گفت و اضافه كرد كه نباید میگفته.
امروز كه ایمیلم رو چك كردم HT-Johan بهم میل زده بود و كلی خاطره تعریف كرده بود.
میدونید اولین فرزند هت تریك 5 سال پیش به دنیا اومده ؟؟!!
HT-babies یا فرزندان هت تریكی كه الان شمارشون از دست اچ تی ها هم در رفته.
یه چیز برام جالب بود و اون هم هماهنگی اچ تی ها تو جواب دادن بود . . . انگار همه با هم در ارتباطن یا به یك ایمیل دسترسی دارن، چون قبل از HT-Johan همه یه توضیح مختصر میدادن و میگفتن قراره جان خودش كامل این مطلب رو به ایمیلت بفرسته . . . و بعد از جواب HT-Johan همه قضیه رو تمام شده میدونستند.
من می خوام از یک راز پرده بردارم. تا حالا جایی نگفته بودم. تعداد خیلی کمی می دونن که
من با همسرم در هت تریک آشنا شدم:1:
LA-soshiant
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
جداُ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!
فوق العاده است . . .
خیلی رمانتیكه نوید جون . . . میدونم كه نمی خواستی تو مجله چاپ بشه وگرنه قبلا میگفتیش. :good:
یه سوژه ی ناب رو از دست دادیم.
بهت صمیمانه تبریك میگم . . . :good: . . . مراسمتونم برگزار شده؟ . . . اگه نه بگو تا سورپرایزتون كنیم :wink3:
navidamar
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
بیش از یک ساله زندگی مشترک داریم
از لطفت ممنونم
LA-soshiant
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
آقا می گفتی یكی از اعضای فعال هت تریك با مجید جلالی مصاحبه كرده !! :jesors:
بابا رفیق مجید جلالی.... بابا كریستین چیوو.... بابا جورجیو كیالینی.... حالا اینارو كی گفته كه این دو تا هم عضو هت تریكن ؟!!! شاید یكی با اسم اونا اومده عضو شده... نكنه تبلیغ كاذب بود ؟! :blush2:
از فردا باید شاهد حضور خوانندگان 40 چراغ در این تاپیك ها هم باشیم...
آقا حجم سایت رو ببرید بالا یه 200 - 300 نفری دارن میان... :mamba:
-------------------
ولی خودمونیم... چه تبلیغی كردن واسه هت تریك... هوس كردم یه بار دیگه ثبت نام كنم... :3:
اطلاعات موثقه . . . یكی از جی ام ها بهم گفت . . . مجید جلالی رو هم كه خودت تاپیكشو زده بودی . . .
به گفته ی منابع موثق، كیه لینی تا دسته 4 ایتالیا هم بالا اومده اما بعد بیخیال تیمش شده و الان داداشش تو هت تریك تیم داره . . .
تازه تو سوئیس به بچه خلافكارا هت تریك درس میدن تا به راه راست هدایت شن . . . اگه این یكی چاپ میشد، كه ممكن بود بن لادن و ملا عمر هم بیان و عضو شن. :apophys:
omid
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
ای ول نوید
من قبلا یه چیزایی از پارس فوتبال یادم بود:3:
من فکر می کردم اول ازدواج کردی بعد 2 تایی عضو هتریک شدید:3:
wantonboy13
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
ای ول نوید
من قبلا یه چیزایی از پارس فوتبال یادم بود:3:
من فکر می کردم اول ازدواج کردی بعد 2 تایی عضو هتریک شدید:3:
میگم میشه ما هم خانوم ( خانوم هامون رو!!) بیاریم تو هت تریك ؟!!! :3:
masoud_dj
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
نوید جان با یکسال تاخیر به تو و همسرت تبریک میگم
میگم تیم تو قوی تره یا مال خانمت؟ یعنی زن ذلیلی یا نه؟:3:
Dangerous boy
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
اول بگم واقعا پرمخاطب هست ؟ چون مطالب دیگش جالب نبود
در ضمن بگم ایول دمش گرم راجع به منم گفته :3:
خودتون ببینین
navidamar
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۵۰
نوید جان با یکسال تاخیر به تو و همسرت تبریک میگم
میگم تیم تو قوی تره یا مال خانمت؟ یعنی زن ذلیلی یا نه؟:3:
تقریبا در یک حد هستیم ولی مال من کمی بهتره. چون من اینترنت نا محدود در محل کار دارم ولی خونه اصلا اینترنت نداریم:apophys:
navidamar
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۵۸
من امروز به هیئت تحریریه یک مجله دو هفته نامه دعوت شدم.
می خوام مخ ها رو بزنم تا چند صفحه در همه شماره ها رو به هت تریک اختصاص بدن.
فکر می کنم دوستان زیادی باشن که به خاطر هت تریک اشتراک مجله رو بگیرن.
vorojax
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۹
بیا ایران!
ایولا!!!!!!!!!!
alex_irooni
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۱
آفرین بروبچ یك شبه 24 نفر زایید . كاربران فعال 1030
wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۵
آفرین بروبچ یك شبه 24 نفر زایید . كاربران فعال 1030
اونا حتما" از قدیمیها هستن ، یه 2-3 روز حداقل طول می كشه تا چلچراغی ها بیان....
میگم نوید ، به مصاحبه كننده می گفتی به اعضای تحریریه مجله چلچراغ هم سفارش هت تریك رو میكرد... جوون فعال زیاد داره اون مجله... خیلی از اسم هایی كه الان در چلچراغ می درخشه ، خیلی قبل تر در مجله های گل آقا می درخشید... aSan همین خود من.... زمان اوایل مجله بچه ها...گل آقا 2 تا مطلبم درش به چاپ رسیده بود :3:
یاد كیومرث صابری فومنی هم كه به اینان فرصت عرض اندام داد گرامی باد... :ouaip:
Ali-ss
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۰
خارج از شوخی وقتی خانم من مطلب نوید رو خوند اصرار داره که توی هت تریک تیم بگیره!
wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
خارج از شوخی وقتی خانم من مطلب نوید رو خوند اصرار داره که توی هت تریک تیم بگیره!
ولی من میگم اگه به این خانوم ها رو بدین ، پس فردا غیر از اینكه مربیگری تیم های ملی ایران رو میخوان ، دنیای هت تریكیمون پر تبانی و گاو بندی میشه !!!!!! فك كنین دو تا خانوم تو یه گروه باشن ، یكیشون قهرمان شده باشه (خدا نكنه!!) ، اون یكی در رقابت با یك آقا با همین خانومه قهرمان بازی داشته باشه....
- اوای پری جون میدونی كه چقدر وضعم خطریه ...
- آره نانازی ، من تركیب نمی چینم تو 5- 0 ببری كه دیگه این آقایون هوس برد از خانوم ها به كلشون نزنه !!
.
.
.
- ملیسا جون (مربی تیم ملی هستن مثلا!!) ، این مهاجم 20 سالم هستش كه اون روز قیافشو بهت نشون دادم ، چشم آبیه... خیلی پسر خوبیه ، تو هر بازی برام گل میزنه ... یه كاری براش تو تیم ملی بكن !! (حالا طرف گلزنیش Inadequate!!)
- ملیسا جون!! : چشم خونکشلم ، تو بیا مدافع زپرتی منو 5 میلیارد بخر ، منم برات ردیفش می کنم...!!
اینها فقط نمونه هایی از گفت و شنود های خانوم ها پس از در دست گرفتن تیم های هت تریکیه.... من پیشنهاد می کنم همه خانوم هامون رو جمع کنیم ، به کلشون یه تیم بدیم !! :3:
آخ که چه دعوایی بشه بین اینا سر ترکیب چیدن ..:crazy:..
اون میگه attack in the middle برو... این میگه نه یه پسر جوون تو تیم داریم حیفه !! play creatively بریم با PIC كه به پوستش آسیب نرسه :sick:
اون یكی میگه نه زری جون همرو بكار تو دروازه ، كه بازی همش گل داشته باشه كه سرگرم شیم... :ouaip:
اینها تمام پند و اندرزی بود كه من گفتم ، حالا خواه پند گیرین خواه ملال !! باز بگین به خانوما تیم بدیم... :wink3:
LA-soshiant
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
طبق آمار . . . پنج درصد از جمعیت كاربران هت تریك رو خانومها تشكیل میدن.
غیر از نوید و خانومش، یه زن و شوهر دیگه هم عضو هت تریکن . . .
علی و خانومش هم میشن سومین زوج خوشبخت ایرانی هت تریک . . . :)
wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
طبق آمار . . . پنج درصد از جمعیت كاربران هت تریك رو خانومها تشكیل میدن.
غیر از نوید و خانومش، یه زن و شوهر دیگه هم عضو هت تریکن . . .
علی و خانومش هم میشن سومین زوج خوشبخت ایرانی هت تریک . . . :)
این قسمت "های لایت" شده نیاز به تحقیقات بیشتری داره.... علی و نوید هر موقع خانوماتون پشت سرتون نبود میتونید جواب بدید... :3:
omid
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
آقا کسی توی پوشاک آشنا نداره:3:؟
خود هتریک توی فروشگاش لباس هتریکو می فروشه
اگه کسی آشنا داره یه چیزی مثل اون بزنه روش هم تبلیغ هتریک اصلی رو کنه هم اینجا
مطمینا بسیاری از هتریک باز ها اگه قیمتش گرون نباشه می خرنش
یه تبلیغی هم میشه واسه هتریک
wantonboy13
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
آقا کسی توی پوشاک آشنا نداره:3:؟
خود هتریک توی فروشگاش لباس هتریکو می فروشه
اگه کسی آشنا داره یه چیزی مثل اون بزنه روش هم تبلیغ هتریک اصلی رو کنه هم اینجا
مطمینا بسیاری از هتریک باز ها اگه قیمتش گرون نباشه می خرنش
یه تبلیغی هم میشه واسه هتریک
من لباس سیمون و دوستش رو دیده بودم كه تیتر هفته نامم بود... اگه كسی خواست میتونه به آخرین شماره هفته نامه ای كه زده بودم مراجعه كنه... :wink3:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
حاج خانوم ما هم ايتالياييه . بعد امتحاناش مي خواد بياد تيم بگيره ! :1:
navidamar
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
مثل اینکه کم کم باید برای خانوم های هت تتریک باز هم یه تاپیک بزنیم!
wantonboy13
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
حاج خانوم ما هم ايتالياييه . بعد امتحاناش مي خواد بياد تيم بگيره ! :1:
خوب از این عروس ایتالیایی بیشتر برامون بگو !! :3:
من تا حالا باهاش چلنج داشتم ؟؟!!! :blush2:
masoud_dj
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
آقا میگ ثواب داره من جوون عذب رو هم تو این هتریک دوماد کنید:3:
حالا از افریقای جنوبی هم شد ایراد نداره:3:
navidamar
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
من یه اشتباهی کردم یه حرفی زدم ببینید چطوری بحث رو عوض کردیدااااااااااااااااااا
منحرف نکنید بحث رو لطفا
Matrix23
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
به نظر من هتریك تو ایران داره خیلی قشنگ و درست, گسترش پیدا میكنه... با توجه به مشكلات و توانایی كه بوده (برای معرفی این سایت) تا الان بچه ها خوب كار كردن... زیاد لازم نیس بیشتر از این دنبال یوزر باشیم...(اینكه ی سیل عظیم بیان, زیاد مهم نیس.. همینایی كه هستند, همگی فعال شن ) به نظر من هستند بچه هایی كه تو هتریك او ار جی, تیم دارن اما زیاد به بازی مسلط نیستن... به نظرم اگه بتونیم همین تعداد یوزری كه هست رو فعال كنیم, خیلی خوب میشه. مثل اینكه یوزرامون خیلی خیلی بیشتر از یوزرهای اكتیو هستن
منظورم اینكه, این چند ده هزار یوزر (اگه اشتباه نكرده باشم) رو بتونیم همشون رو اكتیو كنیم....
دیس ایز مای ایدیا !! :3:
Nillo
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
عزیز جان اون ده هزار و نهصد و بیست تعداد کل تیمای ایرانه(که بیشترش باته)
اون اکتیو یوزرا هم تیمایی که بات نیست!
من فکر کنم که تو فکر میکنی اینا هستند ولی فعالیت نمیکنن در صورتی که اینطور نیست!
در ضمن ما هم الان حدود یه فصل ونیمه داریم همین کاری که تومیگی رو میکنیم!
Matrix23
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
منم همینو میگم!! 1000 نفر اكتیو تو 10000 نفر... كمه به نظر من! باید ی فكری به حال اینا كرد تا جذب یوزر جدید...
shokrikaraj
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
منم همینو میگم!! 1000 نفر اكتیو تو 10000 نفر... كمه به نظر من! باید ی فكری به حال اینا كرد تا جذب یوزر جدید...
حالا جوش نیار:3:
omid
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
آقا چاپ مطلب توی چلچراغ جواب معکوس داد!!!
Active users: 985
Nillo
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
خوب ماهم الان یه فصله داریم همینکارو میکنیم دیگه!
گسترش هتتریک یعنی جذب یوزر!
شما اگه ایده ای داری بگو!
Nillo
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
آره منم میخواستم الان دقیقا همین چیزو که امید گفت بگم!
ولی نگران نباشید تا یکی دو هفته دیگه سیل یوزرای ایرانیه که به هتتریک سرازیر میشه!
navidamar
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
سیل قبلی که یهویی اومدن توی هت تریک بود که داره کم کم ، کم میشه
خیلی ها وقتی وارد میشن و تیم می گیرن به سفارش دوستان یا اسیر تبلیغاتی که شدند، به هت تریک علاقه پیدا نمی کنند یا چیزی ازش سر در نمیارن و سر نمی زنند و تیم ها بسته میشه
30n4
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
آقا چاپ مطلب توی چلچراغ جواب معکوس داد!!!
Active users: 985
من مطلب چلچراغ رو خوندم و عضو شدم و خیلی ناراحتم که قبل از این با Hattrick آشنا نشدم البته هنوز تیمم رو
تحویل نگرفتم و بی صبرانه منتظرم،چرا اینقدر لفت میدن.من بشون قول میدم یه تیم بیشتر ندارم!!:stinker:
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۹
سیل قبلی که یهویی اومدن توی هت تریک بود که داره کم کم ، کم میشه
خیلی ها وقتی وارد میشن و تیم می گیرن به سفارش دوستان یا اسیر تبلیغاتی که شدند، به هت تریک علاقه پیدا نمی کنند یا چیزی ازش سر در نمیارن و سر نمی زنند و تیم ها بسته میشه
بنظر من دلیلش این بود که سایت هتریک ایران رو معرفی نکرده بود و خیلی از یوزرا بخاطر یکم پیچیده بودن هتریک بی خیالش شدن اما چلچراغ خیلی خوب توضیح داده
alex_irooni
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۲
Active users: 1057
دارن میان دارن میان
navidamar
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
امروز یکی از بهترین روش های جذب کاربر برای هت تریک رو استارت زدم.
افتتاح کلوب هت تریک در سایت کلوب
درخواست افتتاح کلوب رو دادم ، مدیریت که قبول کنه توی همین پست ویرایش می کنم و آدرس کلوب رو می زارم.
کسانی که عضو کلوب نیستند و می خوان در این روند به من کمک کنند از طریق این لینک عضو بشن:
و کسانی که عضو هستند من رو با ای کلوب navidaga به دوستانشون اضافه کنند و توی کلوب هت تریک عضو بشن. به تعدادی معاون برای فعالیت توی کلوب نیازمندیم.:1:
ببینیم این روش جواب میده یا نه
Ma3oud
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۵
من تو فکرش بودم واسه بازرم این توری 4 تا یوزر گرفتیم ولی اولن کوروب نه داشتم و نه خریدم
دوما احتیاج نبود ، تو کلوب پرسپلیس یا ما از استقلا متنفریم و ....... میتونستی تاپیک بدی
من با مدیراشون ذابطه خوبی دارم
omid
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
با عرض سلام خدمت کاربران سایت
یک سری تغییرات در سرور سایت بزودی انجام میشود متاسفانه این تغییرات باعث می شوند که پست هایی که در 4-5 روز اخیر داده اید اکثرا پاک شوند.لطفا پست های مهم خود را که در این چند روز داده اید Save کنید
با تشکر
navidamar
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۶:۳۰
اینم لینك كلوب:
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۶:۴۲
امروز یکی از بهترین روش های جذب کاربر برای هت تریک رو استارت زدم.
افتتاح کلوب هت تریک در سایت کلوب
درخواست افتتاح کلوب رو دادم ، مدیریت که قبول کنه توی همین پست ویرایش می کنم و آدرس کلوب رو می زارم.
کسانی که عضو کلوب نیستند و می خوان در این روند به من کمک کنند از طریق این لینک عضو بشن:
و کسانی که عضو هستند من رو با ای کلوب navidaga به دوستانشون اضافه کنند و توی کلوب هت تریک عضو بشن. به تعدادی معاون برای فعالیت توی کلوب نیازمندیم.:1:
ببینیم این روش جواب میده یا نه
آقا دمت گرم. من برات درخواست دوستی دادم :good:
navidamar
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
کلوب رو امروز بهم دادن. فعلن فقط یه نفر عضو شده.
تا اخر هفته امکان تغیر تصویر کلوب وجود نداره. بعدش عکس کلوب و هم میزارم
alex_irooni
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
من عضو نیستم باید بهم دعوتنامه بدی.
hamedaranian@yahoo.com
navidamar
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۲۵
من عضو نیستم باید بهم دعوتنامه بدی.
hamedaranian@yahoo.com
لینک دعوتنامه رو توی صفحه قبل گذاشتم.
از همون لینک استفاده کن
navidamar
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
امروز یک پیام گروهی برای یک کلوب 7000 نفره فرستادم. از ظهر که فرستادم 5 عضو جدید به کلوب هت تریک اضافه شد.
حالا ببینیم به خود هت تریک چه تکونی می تونم بدم من. در حال حاضر
LA-soshiant
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
چلچراغ که هیچ تاثیری نداشت و تقریبا وقتمونو تلف کردیم.
اما این کلوبی که افتتاح کردی واقعا فکر بکری بود . . . مطمئنم جواب می ده :good:
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۸
کلوب جای خوبیه برای تبلیغ. البته باید توی خود کلوب هم تبلیغات کنیم... توی انجمنهای ورزشی و بازیها عضو بشیم و عنوانهایی رو ارسال کنیم در مورد هتتریک.
omid
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
1116
پیشرفت خوبیه
Ma3oud
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
چند روزه به همت نوید کلوب هتریک راه افتاده
ولی هنوز تکونی نخورده
اگه چند تا از دوستای اینجا بیان اونجا و کمک کنن یه نمه بحثا و اعضا زیاد بشه خیلی بهتر میشه
چون کلوبهایی که تعداد اعضاشون کمه هم بازدید کمتری میشن و هم عضو کمتری می گیرن
یه راه دیگه ام تو ذهنم هست و اون اینه که بچه های کلوبی یه معرفی از هتریک تو لاگشون قرار بدن یا برای دوستاشون پیام گروهی بفرستنو کلوب هتریکو بهشون معرفی کنن
navidamar
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۵
هزینه کوروب های پیام های گروهی بر عهده من. من تقبل می کنم.
دارم رایزنی هایی می کنم تا توی چند تا کلوب بزرگ مثل دوستانه پیام گروهی بفرستم.
فکر می کنم تاثیر خوبی داشته باشه
vizzzz
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
سلام
این یه جامعه مجازیه و همه جر بحثی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توشه
بیاید توش بد نیست
یه کلووب هم به نام هتریک ساختیم که تازه راه افتاده و خیلی جون نداره ولی اگر بچه ها بیان و فعالش کنن باعث میشه خیلی ها بیان و عضو هتریک بشن
واسه عضو شدن تو این سایت احتیاج به دعوتنامه دارید و اعتبار این دعوتنامه هم فقط 15 روزه
من لینک دعوت از طرف خودم رو میزارم
خوشحال میشم بیاید
Ma3oud
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۵
ممنون از اینکه پیش قدم شدی
بچه های اینجا که حتمن باید بیان ، اگه نیان :aggressive:
vizzzz
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۲۱
یاید اینجا بد نمیگذره چون خیلی بحث ها داره و اگر کارهای دیگه ای هم دارید اینجا خیلی کمک خوبیه
کلوب هتریکش هم عضو بشید که بتونیم فعالش کنیم و بچه ها رو دعوت کنیم
navidamar
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۱۳
پیامی که امروز به دستم رسید و راهنماییش کردم!
salam ...aghaaa manam mikham tu hattrick tim dashte basham vali nemidunam chejuri mishe komakam konid lotfaaan hatman javab bedin plz......plz...plz
اعضا کلوب هت تریک به 16 نفر رسیده!
navidamar
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
امروز روز خوبی در تبلیغات کلوب بود.
با عماد طاهری معاون اول کلوب پرسپولیس صحبت کردم. قول همکاری داد. ضمنن اینکه گفت الان کلوب دچار رکورد شده و برای تبلیغات بزرگ خرج چندانی نکن.
توی سه چهار تا کلوب مجموعا بیش از 5000 پیام فرستادم. امیدوارم مثمر ثمر باشه
الان اعضا کلوب به 20 رسیده
Ma3oud
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
امروز روز خوبی در تبلیغات کلوب بود.
با عماد طاهری معاون اول کلوب پرسپولیس صحبت کردم. قول همکاری داد. ضمنن اینکه گفت الان کلوب دچار رکورد شده و برای تبلیغات بزرگ خرج چندانی نکن.
توی سه چهار تا کلوب مجموعا بیش از 5000 پیام فرستادم. امیدوارم مثمر ثمر باشه
الان اعضا کلوب به 20 رسیده
:good: موفق باشی
navidamar
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۶:۱۵
امروز وقتی وارد کلوب هت تریک شدم کفم برید.!
پیام گروهی های دیروز کار خودشو کرد و 17 عضو جدید در نصف روز به کاربرای هت تریک اضافه کرد. صندوق پیامم پر از سوال درباره هت تریک. اینم نمونه هاش:
salam ....sabte nam kardam ...hanuz behem tim nadade vali esme timaamo gozashtam
FAFAD mokhareb.......... key behem tim mide pas
payamesh umad konj kav shodam bebinam chiye..base hamin ozv shodamo sabtenam kardam
hala montazeram ta tim bede behem
damet garm komakam koniyaaaa...man baalad nistaaaamaaaaaa
و
آقا سلام یه سوال این پولیه مجانی چیه ؟
تا الان کاربرهای کلوب هت تریک به 37 نفر رسیدند!
mahmood
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۱۳
فقط میتونم بگم دمت گرم
navidamar
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
امروز برای 2000 نفر دیگه پیام گروهی فرستادم و برای 1500 نفر پیام مجدد زدم.
از صبح تا به حال تعداد کاربرهای کلوب به 45 نفر رسیده که نشان از 8 عضو جدید میده
توی هفته دیگه باید آمار سایت هت تریک رو دید.
Dangerous boy
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
نوید تو کار و زندگی نداری ؟ :دی
حالا این کلوب چقدر عضو داره ؟
omid
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
ایشون وقت اضافشو صرف گسترش هتریک در ایران می کنه
شما صرف نوشتن اسپم در سایت!
Dangerous boy
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
ایشون وقت اضافشو صرف گسترش هتریک در ایران می کنه
شما صرف نوشتن اسپم در سایت!
زندگی بی اسپم ؟؟؟ هرگز
نگفتین چقد عضو داره ؟
Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
زندگی بی اسپم ؟؟؟ هرگز
نگفتین چقد عضو داره ؟
لطف کن بیا کلوب خودت ببین :good:
Dangerous boy
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۶:۲۱
یه سوال میخواین جواب بدین بابا !
ولش کن بی خیالش شدم
Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۵
یه سوال میخواین جواب بدین بابا !
ولش کن بی خیالش شدم
65 تا عضو دوست من
navidamar
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹
واقعا از اینکه می بینم همچین جای خوبی تبلیغات دارم می کنم که هر روز با سرعت بیشتری تعداد کاربرها بالا میره خستگیم در میره و هزینه هایی که میکنم به چشم نمیاد!
دیروز عصر 45 عضو داشتیم و امروز تا قبل از ظهر 67 عضو و این می تونه نوید آینده خوبی برای هت تریک ایران باشه.
جالب اینجاست که تعداد زیادی دختر هم عضو هستن. دارم با پخ رابطه برقرار می کنم ببینم انگیزشون چیه؟ علاقه مند شدند یا نه.
Vahid
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
واقعا از اینکه می بینم همچین جای خوبی تبلیغات دارم می کنم که هر روز با سرعت بیشتری تعداد کاربرها بالا میره خستگیم در میره و هزینه هایی که میکنم به چشم نمیاد!
دیروز عصر 45 عضو داشتیم و امروز تا قبل از ظهر 67 عضو و این می تونه نوید آینده خوبی برای هت تریک ایران باشه.
جالب اینجاست که تعداد زیادی دختر هم عضو هستن. دارم با پخ رابطه برقرار می کنم ببینم انگیزشون چیه؟ علاقه مند شدند یا نه.
ممنون , خسته نباشی نوید جان
راستی من اولین نفری بودم كه عضو گروه هتریكت شدم. :apophys:
Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
به خاطر تو اومدن :apophys:
2Atishe
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
امروز برای 2000 نفر دیگه پیام گروهی فرستادم و برای 1500 نفر پیام مجدد زدم.
از صبح تا به حال تعداد کاربرهای کلوب به 45 نفر رسیده که نشان از 8 عضو جدید میده
توی هفته دیگه باید آمار سایت هت تریک رو دید.
Eeeeeeeeeeee
شما تو كلوب هم شعبه داريد؟؟؟ منم اومدم :apophys:
navidamar
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
امروز اعضا کلوب هت تریک به 82 نفر رسید.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
Ma3oud
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
از اونجایی هتریک با استقبال بسیار خوبی در کلوب مواجه شده و تا حالا چندین نفر در خواست تیم دادن و خیلیاشونم تیم گرفتن تا تعداد کاربران ایرانی هتریک به 1152 افزایش پیدا کرد . :good:
نمی خواهید به بچه های کلوبی ( به خصوص نوید ) تبریک بگید ؟
navidamar
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
من فقط دارم فعالیت می کنم و با لابی بازی توی کلوب های بزرگ مثل ورود بچه ها ممنوع، ترنم بارونی، پرسپولیس، پت و مت، ده شصتی ها، ایرانیان و ... پیام دعوت گروهی فرستادم.
همین جا از زحمات مسعود عزیز که در راهنمایی هت تریک بازان کلوبی به خوبی فعالیت می کنه تشکر می کنم.
اعضا کلوب هم اینک 91 نفر هستش. امیدوارم امروز 100 رو رد کنیم. چون اوج ان لاین شدن اعضا بعد از ظهر هست و امروز توی کلوب ورود بچه ها ممنوع ارسال پیام گروهی داشتیم.
navidamar
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
با افتخار باید اعلام کنم که طبق وعده ای که دادم 100 کاربر رو رد کردیم و الان 102 عضو داریم.
کلوب ورود بچه ها ممنوع بازتاب بسیار خوبی داشت.
اگر وقت داشته باشم وقت بزارم و همینطور پیش بریم می تونم قول بدم تا آخر ماه 1500 کاربر توی سایت هت تریک داشته باشیم.
Nillo
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
باریكلا...احسنت
Dangerous boy
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
تبارکلا فیک :دی
2Atishe
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
ميسي
آقا نويد اگه بخواي ميتونم تو كلوب كمكت كنمااااااااااااا:stinker:
navidamar
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
خوشحال میشم.
برنامه ای که الان باید پیدا کنم و وقتش رو ندارم اینه که بعد از تیم گرفتن، مراحل آماده سازی تیم و رد کردن چلنج ها رو قدم به قدم برای آدم های ناشی توضیح بدیم. یک بحث جد اباید تاسیس بشه.
اعضا کلوب به 115 نفر رسید.
Matrix23
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
منم هرجا كه میتونم, تبلیغ میكنم ! تو ی كلوپ عضوم و از هت تریك به بچه ها گفتم... ببینم چی میشه.
amirzelzeleh
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
دست همگی درد نکنه... خصوصا نوید خان. دوستان قدیمی هم اگه بیان و به کمک ما اعضای جدید رو راهنمایی کنن ممنون میشیم.
Ali-ss
چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
نوید جان دمت گرم!
لینک مجله چلچراغ هم توی کلوب بزار همینطور لینکی خلاصه مطلبی که توی همین تاپیک نوشته شده
در ضمن برای کلوپ استقلالیها هم پیام بفرست
navidamar
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
امروز اعضا به 125 نفر رسید.
دو روزی نبودم ولی امروز هم توی سه تا کلوب جدید ارسال یام گروهی داشتم.
امیدوارم طی دو روز آینده 150 نفر رو رد کنیم.
navidamar
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۰۰
یه خبر خوش برای دوستداران گسترش هت تریک در ایران
با صحبتی که با یک مجله دو هفته نامه نوپا داشتم موفق شدم دو صفحه در هر شماره رو برای هت تریک بگیرم. تبلیغ، آموزش و اخبار هت تریک ایران رو توی اون صفحات خواهم نوشت.
به امید روزی که ایران هم مثل کشورهای بزرگ هت تریک 100 هزار کاربره بشه.
برای شماره اول که تا آخر هفته باید مطلب رو بدم قصد دارم معرفی هت تریک رو داشت هباشم. برای اینکه چیزی از قلم نیفته و بهترین و تاثیرگذارترین مطلب نوشته بشه. دوست دارم هر کسی که می تونه بهم کمک کنه و یه مطلبی بنویسه تا من از توی مطالب شما یه مقاله جمع کنم.
منتظرمااااااااااااا
ضمناً کلوب هت تریک 153 عضوه شده
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
ایول. دستت درد نکنه. فقط بگو ببینم دو صفحه یعنی با چه فونتی و چه اندازه ای؟ صفحه A4 یا کوچیکتر؟ چقدر عکس میخواد؟؟؟؟
omid
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۴
اسماشونو بگوو
Nillo
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
آقا واقعا دم شما گرم،
به قول یه عزیزی aSan فکر نمیکردم یه روزی هتتریک انقدر پیشرفت کنه!
navidamar
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
مجله در اندازه آ4 هستش، یعنی سایز چلچراغ. چون فونت های مجله ریز هست و نمی خوایم دو صفحه کاملاً مشغول متن بشه و عکس هم کار بشه فکگر می کنم دو صفحه آ4 تایپی خودمون کافی باشه.
اسم های چیو بگم امید؟ اصن با منی؟
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
هیچی. اونم مثل من فکر کرده دو تا نشریه هست... آخه بدجور نوشتی. منظورش این بوده که اسم این دو تا هفته نامه چیه... :p
Nillo
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
یه خبر خوش برای دوستداران گسترش هت تریک در ایران
با صحبتی که با یک مجله دو هفته نامه نوپا .....
دقت کنین نوشته با یک دو هفته نامه(یعنی دو هفته یه بار منتشر میشه!)
نه اینکه با دو تا هفته نامه
بد ننوشته عزیز...شما بد گرفتی
2Atishe
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
يه جواب بي ربط.... من از طريق مجله چلچراغ با اين سايت آشنا و عضو شدم:دي
Dangerous boy
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
يه جواب بي ربط.... من از طريق مجله چلچراغ با اين سايت آشنا و عضو شدم:دي
یه جواب بی ربط تر .... دمت گرم :apophys:
navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
من درست نوشتم. بد خونده شده!
مجله مینو.
وقتی مطلب چاپ بشه اسکن می کنم میزارم.
البته بعد از اینکه مجله رو خریدید :3:
Lord Milad
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
Active users: 1280
صد تا یه دفعه زیاد شده...
Nillo
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۲
آقا تا آخر فصل آمارو برسونیم به 2000 دیگه خیلی باحال میشه!
navidamar
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
آقا تا آخر فصل آمارو برسونیم به 2000 دیگه خیلی باحال میشه!
:1:
navidamar
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
Active users: 1280
صد تا یه دفعه زیاد شده...
مطمئنن خود به خودی نبوده!
Nillo
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
خوب حالا برسونید....بالاخره ما اگه یه یوزرم اضافه کنیم توی این کار شرکت کردیم...کما اینکه از یه یوزرم بیشتر بوده!
Vahid
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
مطمئنن خود به خودی نبوده!
مطمئنن زحمات شما نقش بسیار زیادی داشته آقا نوید . :1:
ممنون
Nillo
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
منم همونی که همسایه بالایی گفت!!!
navidamar
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
ممنونم از اینکه منو توی نوشتن اولین مقاله یاری کردید. اینقدر مطالب زیادی به دستم رسید که نمی دونم از کدومش استفاده کنم بهتره!
واقعن مچکرم. شما با کمکتون به من انگیزه دو چندان میدید :1:
omid
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
مگه گفتی مقاله می خوای:3:
البته توی ترجمه دوستان قبلا لطف خودشونو نشون داده بودن:3:
alex_irooni
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
3 تا دیگه مونده تا 1300
Sepsepi
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
من دير فهميدم و نديدم ، اما اخبار شبكه 2 درباره هت تريك صحبت كرد ،ولي حيف كه نديدم چي گفت :sad:
Ali Reza
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
كی سپهر؟
اااااه ه ه ه ه ه
همیشه می دیدما
20:30 دیگه؟
amin_michael5
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
یه خبر خوش برای هتریكی ها امروز توی اخبار20:30 درباره ی hattrick.org و hattrick.ir صحبت شد و گفته شد كه چه جور سایتی هست.امیدوارم با پخش این خبر ایرانی های بیشتری بیان تو هتریك ثبت نام كنند.
amin_michael5
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۴
کاربران آنلاین در حال حاضر: 42 (تعداد 12 عضو و 30 مهمان )
بیشترین بازدیدکننده از انجمن 261 کاربر در تاریخ شنبه ۹ تیر ۱۳۸۶ بوده است.
amin_michael5, ali parvin_7, alireza_ronaldo, behnam_S.S, dalton11111, manbto, MARYAM1986, mirebrahimi, nashenas, otep2694, sajjad_er, sarmorabi
آمار سایت بعد از پخش خبر
shokrikaraj
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
من دير فهميدم و نديدم ، اما اخبار شبكه 2 درباره هت تريك صحبت كرد ،ولي حيف كه نديدم چي گفت :sad:
خب فردا تكرارشو ببین:3:
Ali-ss
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۳۲
چه کسی با شبکه 2 صحبت کرده بود؟ عامل اینکار کی بوده؟
کسانی که سرعت خوبی در اینترنت دارند لطفا کلیپ پخش خبر رو دانلود کنند تا در زمان تبلیغات از آن استفاده کنیم
Ali Reza
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
كجا هستش من دانلود كنم؟
masoud_dj
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
این کلیپ رو باید از کجا گیر آورد؟
Ma3oud
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
تو سایته ایران سیما میشه برنامه های تلویزیونو با تاخیر دید ولی سکیورش بالاست و من هر کاری کردم نشده تا بتونم برنامشو ضبط کنم ، فعلن دارم تحقیق می کنم
می خوام اگه بتونم گلای فصل پرسپولیس استقلال رو بزارم واسه دانلود ولی کار سختیه :good:
belervich
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
این آرشیو برنامه های صدا و سیماست .
از این لینک هم میتونین اخبار 2:30 شبکه دو رو که تا قبل از 48 ساعت پیش ضبط شده ببینین
اخبار ضبط شده دیشب فردا گذاشته میشه .
omid
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
من که باورم نمبشه
amin_michael5
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
من که باورم نمبشه
سخت بود ولی ممكن شد.:rofl:
LA-soshiant
شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
چه کسی با شبکه 2 صحبت کرده بود؟ عامل اینکار کی بوده؟
کسانی که سرعت خوبی در اینترنت دارند لطفا کلیپ پخش خبر رو دانلود کنند تا در زمان تبلیغات از آن استفاده کنیم
اصلا فکر نمی کردم پخش کنه . . .
اخبار IT پنجشنبه های 20:30 هر هفته می گفت فلانی هم سایت یا وبلاگ فلان رو بهتون پیشنهاد کرده
منم دو هفته قبل به همون بخش یعنی فناوری اطلاعات 20:30 یه ایمیل زدم و هت تریک رو بهشون معرفی کردم.:apophys:
خودمم ندیدم . . . بچه ها بهم زنگ زدنو گفتن :good:
omid
دوشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
چه ضایهههههههه
خیلی بد موقه سایت ترکید
الان کاربرا حدود 1280 هستن ولی تا 1330 هم شدن یه سری
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
من فک میکنم دیگه به آخر گسترش رسیدیم:3:
دیگه بیشتز از این دیگه چه تبلیغی می خوایم که توی اخبار تبلیغمونو کنن و اسم سوشیانت رو هم بیارن
navidamar
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۳۱
به زودی مقالات آموزشی هت تریک توی یک مجله به چاپ خواهد رسید.
موفق شدم دو صفحه در هر شماره رو برای هت تریک در نظر بگیرم.
توی شماره های اول مطالب آموزشی رو می نویسم و کم کم به سمت بحث های پیشرفته تر و به روز تر میریم.
فکر می کنم کم کم با جا افتادن مجله بازتاب خوبی داشته باشیم.
LA-soshiant
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
کی منتشر می شه نوید؟
من مشترک می شم :3:
navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۲
متاسفانه مجله بنیه مالی خوبی نداره و نتونسته چند شماره اولش رو روی کیوسک ببره. و فقط در تهران توزیع رایگان شده. اما قراره از شماره اول مهر بره روی کیوسک تهران و حومه. و کم کم فراگیر بشه.
به محض اینکه مجله به دست خودم برسه اسکن میکنم و اینجا میزارمش.
omid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۰
قصد داریم توی هتریک.ارگ تبلیغ هتریک.آی آر رو بکنیم که تازه واردا با دیدنش وارد این سایت بشن
این تبلیغ به عنوان یک خبر توی صفحه ی اول هتریک برای ایرانی ها قرار میگیره
دوستان یه متن انگلیسی در حد 1 یا 2 پارگراف تهیه کنند تا بدیم به مسیولان هتریک
ترجمه ی فارسیش رو هم قرار بدن
navidamar
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
مجله مینو با دو صفحه مطلب آموزشی درباره هت تریک از دیروز در تهران روی کیوسک ها رفته.
شماره آینده گستره بیشتری خواهد داشت.
در شماره اول هت تریک رو معرفی کردم و در این شماره یه سری از مطالب اولیه و آموزشی رو مطرح کردم. در شماره های بعدی هم مطالب آموزشی رو ادامه میدم.
omid
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
اقا دیدن که جدیدا لوس بازی در میارن و مثلا اگه بخواین می تونین عکس شخص دلخواهتون رو روی لباستون چاپ کنید؟
اگه کسی آشنایی داره توی این زمینه میشه همین کار با هتریک کرداا
روی یه لباس سفید کلمه ی هتریک.ارگ و هتریک .آی آر رو چاپ کنیم
ما که نمی تونیم این تی شرتای هتریکو بخریم
هم حال میکنیم
هم طرفم یه سودی میکنه
هم تبلیغ میشه!
navidamar
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
هزینه داره. هزینه بالا
کی تقبل می کنه؟
کی خریداره؟
خریدار و سرمایه گذار داشته خودم میفتم دنبالش. نا سلامتی تو کار چاپماااااا
masoud_dj
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
نوید اگه به صورت تکی بخواهیم چقدر هزینه داره؟
مثلا آرم هتریک به همراه اسم باشگاهمون توش باشه
belervich
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
آقا جون من میگم بیاین یه کاری کنیم .
سی چهل نفر جمع بشیم همه با هم و در یک ساعت مشخص بریم تو سایت برنامه نود و یکدفعه با هم ازشون خواهش کنیم که تبلیغ سایت مارو بکنن . یا اینکه فقط عادل فردوسی پور تو برنامه یه اشاره به سایت بکنه .
با شناختی که من از عادل فردوسی پور دارم و اینکه از اینجور برنامه ها حمایت میکنه و این سایت هم فوتبالیه این کار رو میکنه . امتحانش ضرری نداره .
اصلا من مطمئنم خود فردوسی پور هم عضو سایته .
فقط کافیه بگه چهل نفر از اعضای سایتی به نام هتریک برای ما ایمیل زدن و به همه فوتبال دوستهای ایرانی پیشنهاد دادن به این سایت سری بزنن .
اگه همه با هم مثل قبیله های گولومبا گولومبایی بریزیم تو سایت نود یا ایمیل بفرستیم حتما جواب میده .
وقتی مجله در مورد هتریک بنویسه ، اخبار هم سایت رو معرفی کنه چرا برنامه نود این کار رو نکنه .
پایه هستین ؟ من عاشق کارهای گولومبا گولومبایی ام :mamba::mamba::mamba::mamba:
SALAR
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
من میگم یه نفر یه متن جذاب و قشنگ و كوتاه بنویسه و تمامی افراد این متن را به 10نفر ایمیل كنند.با این كار تعداد بیشتر میشه.
یه راه دیگه هم اینه كه توی اخبار 20:30 قسمت فناوری اطلاعات یه تبلیغ بشه.چون این اخبار طرفدار زیاد داره
LA-soshiant
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
این یه ایده ی فوق العاده است که مدتها ذهن منم به خودش مشغول کرده بود.
در این که می گیره، شکی نیست . . . یعنی احتمالش خیلی کمه که موافقت نکنن.
ته تهش اگه قبول نکردن، از بند پ استفاده می کنیم.
یعنی بین اینهمه کاربر، یکی نیست که لابی داشته باشه :3:
وقتی بیست و سی با یه ایمیل تبلیغ هت تریک رو می کنه . . . حضوری بریم پیش فردوسی پور، قبول می کنه
اصلا عادل رو گروگان می گیریم و تا کارمونو انجام ندادن، آزادش نمی کنیم. :3:
اما مشکل اصلی از طرف خودمونه . . . از زبان سایت
این زبان و فونت افتضاح، خیلی از کاربرای مشتاق رو از هت تریک بیزار می کنه . . .
همین فونت رو که الان دارم با اچ تی ها سر و کله می زنم، کم کم یه چند ماهی وقت می گیره که عوضش کنن.
اصلا بیاین همه ی کسایی که یه کم زبان می دونن، به مسئولای هت تریک، استاف مسیج بزنن و بگن فونتو عوض کنین و . . .
اونا نامه های شما رو برای من دایورت می کنن و اونوقت من می تونم بهشون بگم که: ایناهاش!!! همه از این فونت ناراضی ان . . . بعد مسئولا می گن: "خب اگه راس می گین، پس باید یه فکری براش بکنیم. اما اینجوری نمی شه، ما باید مطمئن شیم" بعد یه نظرسنجی می ذارن و ما با 99 درصد آرا پیروز می شیم.
اما قبلش باید اینجا راجب فونت و سایز، به یه جمع بندی نهایی برسیم.
اونوقت تازه می تونیم به برنامه ی 90 فکر کنیم . . . و اینکه چطوری مخ عادل رو بزنیم . . .
تا اون موقع من گزارش بازیها رو راست و ریست می کنم . . . تیکیه کلامای عادل و مزدک و خیابانی و سرهنگ و . . . رو توش می ذارم.
مانوآل و گیم رولز رو ترجمه می کنیم . . . یه سر و سامونی به چالنج ها می دیم و . . .
اصلا خود عادل هم اگه بدونه توی گزارش بازیها نوشته:
چه می کنه این بازیکن!
اونجا هر کاری کرد الا اینکه گل بزنه!
یه سانتر روی دروازه . . . یک ضربه ی سر استثنایی و گل . . . گل برای تیم...
. . . یه سوپرواکنش از دروازه بان . . .
عجب گل نزنیه این بازیکن
ستاره ی تابناک آسمان . . .
و . . .
دست و پاش شل می شه و با کمال میل رضایت می ده که هت تریک توی برنامه ی 90 معرفی بشه.
alex_irooni
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۴
سلامتی احمدرضا و عادل و گیم مسترزها صلوات
Dangerous boy
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
میگم چطوره تو گزارش بازیهام از روش عادل استفاده کنیم :3: مثلا :
چه میکنه این بازیکن
یک ضربه استثنایی
یه فوق واکنش از این دروازه بان
عجب بازیکنیه این فلانی :3:
alex_irooni
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
خوب پسر خوب همشهری . اینها رو احمدرضا هم گفته بود.
آخره شبه فكركنم چشات تار میبینن.
Dangerous boy
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۰۹
خوب پسر خوب همشهری . اینها رو احمدرضا هم گفته بود.
آخره شبه فكركنم چشات تار میبینن.
هااان ؟
اینجا چقد هوا گرمه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
راس میگی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
belervich
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
خوب دوستان ظاهرا این طرح مخالفی نداره و بچه ها همه دوستدار روشهای گولومبا مامبا گولومبایی هستن و با یه حمله به برنامه نود موافق هستن :mamba: :mamba: متن نامه هم اگه موافق باشین من خودم ردیف میکنم .
فقط تنها چیزی که میمونه اینکه احمد رضا تغییراتی رو که تو زبان سایت می خواد ایجاد کنه . و وقتی آماده شد یه متن انگلیسی برای مسئولین هتریک بنویسه و ازشون بخواد که فونت سایت رو عوض کنن و این متن رو بزاره اینجا تا ما هم سی چهل نفری اون متن رو برای وب مستر ارسال کنیم .
حالا هرکی موافق این دوتا طرح هست و میخواد هم اول به وب مسترها و هم به برنامه نود حمله گولومبایی کنه اینجا اعلام کنه . وقتی احمد رضا نامه انگلیسی رو نوشت یه تاریخ هم اعلام کنیم و همه افرادی که اعلام امادگی کردن تو اون تاریخ نامه رو به وب مسترها ارسال کنین .
وقتی فونت و گزارش ها ردیف شد در یک عملیات انتحاری حمله میکنیم به برنامه نود . فکر کنم این یک عملیات موفق در بیاد ، چون یک ایرانه ، یک فوتباله ، یک برنامه نود . اصلا من میگم احمد رضا تو گزارشش وقتی خطا میشه بگه (( قضاوت رو میسپریم به برنامه مود ))
هرکی موافقه این عملیاته اعلام کنه تا تاریخ حمله رو بگیم :mamba:
Vahid
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۱
هرکی موافقه این عملیاته اعلام کنه تا تاریخ حمله رو بگیم :mamba:
همه موافق هستن , ولی فكر كنم تغییر فونت و برطرف كردن اشكالهای ترجمه و كامل كردن اون ی چند ماهی طول بكشه .
omid
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
آخه نود کی تا حالا سایتی رو معرفی کرده که این دومیش باشه؟؟
من میگم عمرا قبول نمیکنه
belervich
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
همه موافق هستن , ولی فكر كنم تغییر فونت و برطرف كردن اشكالهای ترجمه و كامل كردن اون ی چند ماهی طول بكشه .
راستش منم همین فکر رو کردم که ممکنه کار فونت و گزارش چند ماهی طول بکشه . ولی اگه احمد رضا تو دو هفته بتونه این کار رو بکنه ما شب یکشنبه دو هفته دیگه باید به برنامه نود ایمیل بزنیم . ولی اگه احمدرضا بگه تو دو هفته نمیشه زبان و گزارش رو ردیف کرد بهتره یکشنبه همین هفته یعنی 6 روز دیگه به برنامه نود ایمیل بزنیم . چون اگه قرار باشه چند ماه طول بکشه الکی وقتمون تلف میشه .
آخه نود کی تا حالا سایتی رو معرفی کرده که این دومیش باشه؟؟
من میگم عمرا قبول نمیکنه
امید جان مهم اینکه ما تلاش خودمون رو بکنیم . اگرم نود نشد به اخبار 2:30 ایمیل میزنیم . اگر اونم جواب نداد به اخبار جوانه ها . اونم نشد شبکه خبر . اصلا به مجله همشهری جوان ایمیل میزنیم و میگیم یک مقاله کامل دباره سایت ما تو یکی از شمارهاش چاپ کنه . مطمئن باش اگر ببینن 40 - 50 نفر همه با هم اومدن با هدف پیشرفت بخش ایرانی یک سایت بین الملی درخواست کردن که تبلیغ بکنن قبول میکنن . اخه سایت هتریک کم چیزی نیست . یک میلیون عضو تو دنیا داره . 1300 نفر عضو فعال ایرانی داره . تیم ملی داره . تیم ملی جوانان داره .
اصلا گیریم هیچ کدوم از اینها عملی نشد . ضرری که به ما نمیرسه . متنشم من مینویسم . بچه ها فقط باید زحمت ایمیلشو بکشن . همین .
Matrix23
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
اقا, ی موضوعی!! اینقدردرگیر فارسی بودن و فارسی كردن سایت نباشیم! به نظر من الان بچه های راهنمایی و دبیرستانی (پایین تر از راهنمایی كه تو سایت نیست) انقدر بازیهای كامپیوتری و پلی استیشنی كردن كه فكر نكنم مشكلی با زبان داشته باشن.
كلا صدی 90 بازیهای كامپیوتری, انگلیسیه و بچه ها هم استقبال میكنن. فكر نكنم (تقریبا مطمئنم) كه مشكل زبان باشه... ی مقداری اشنایی با محیط هست كه با بودن این سایت كمتر شده...
به طور كلی, نباید فكرمونو زیاد درگیر فارسی كردن سایت كنیم.
Vahid
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
اقا, ی موضوعی!! اینقدردرگیر فارسی بودن و فارسی كردن سایت نباشیم! به نظر من الان بچه های راهنمایی و دبیرستانی (پایین تر از راهنمایی كه تو سایت نیست) انقدر بازیهای كامپیوتری و پلی استیشنی كردن كه فكر نكنم مشكلی با زبان داشته باشن.
كلا صدی 90 بازیهای كامپیوتری, انگلیسیه و بچه ها هم استقبال میكنن. فكر نكنم (تقریبا مطمئنم) كه مشكل زبان باشه... ی مقداری اشنایی با محیط هست كه با بودن این سایت كمتر شده...
به طور كلی, نباید فكرمونو زیاد درگیر فارسی كردن سایت كنیم.
درسته ولی ی نفر كه تازه عضو این سایت میشه ( كاری به سنش ندارم ) زبانش فارسیه , زبان فارسی هتریكم انقدر بده كه طرفو از هتریك زده میكنه . به خاطر همین موضوع احتمال داره خیلی از یوزرا بپرن .
Matrix23
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
من اون موقع كه ثبت نام كردم... زبان انگلیسی بود . فكر كنم واسه دفعه ی اول كه میای تو سایت انگلیسیه و دست خودته چه زبانیو انخاب كنی...
البته شاید.
ولی هرچی عمو وحید بگه, واسه ما ملاكه ه ه ه ه....
belervich
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
درسته ولی ی نفر كه تازه عضو این سایت میشه ( كاری به سنش ندارم ) زبانش فارسیه , زبان فارسی هتریكم انقدر بده كه طرفو از هتریك زده میكنه . به خاطر همین موضوع احتمال داره خیلی از یوزرا بپرن .
به نظر من وحید درست میگه . یادت میاد روزی که تازه وارد سایت شده بودی . یه کوچولوی توپول موپولی بودی که یک عالمه کلمه ناشناخته انگلیسی رو جلوی چشات میدیدی . وقتی هم که معنی بعضی هاشو نمی فهمیدی مغز داغ میشد . هر از گاهی هم میگفتی گور پدر هتریک بابا . ولی بعدش آروم میشدی . من که همین حالت رو داشتم . تازه واردها هم الان همین حال رو دارن . اونایی هم که سن و سال کمی دارن این گرمایش بر اثر فعل و انفعالات سلول های خاکستری مغزشون بیشتره . اگر ما بتونیم کاری کنیم که تازه واردها اون قسمت داغی مغز رو کمتر احساس کنن عالی میشه :biggrin:
باید کاری کنیم که همون اوایل حضور احساس کنن همه چیز رو فهمیدن و کم کم حرفه ای بشن . احمد رضا یه طرحی داده بود که اگه بشه سایت هتریک ir تو قسمت My Hattrick یوزرهای ایرانی معرفی بشه . این خیلی کمک میکنه .
Vahid
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
من اون موقع كه ثبت نام كردم... زبان انگلیسی بود . فكر كنم واسه دفعه ی اول كه میای تو سایت انگلیسیه و دست خودته چه زبانیو انخاب كنی...
البته شاید.
ولی هرچی عمو وحید بگه, واسه ما ملاكه ه ه ه ه....
فكر كنم موقع ثبت نام زبانو میپرسه , خوب ی ایرانی وقتی زبان فارسیو میبینه مطمئنا اونو انتخاب میكنه نه انگلیسیو .
navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۵
این مطلب قسمت دوم آموزش هت تریک در مجله مینو هستش:
قسمت سوم در شماره 28 مجله که امروز روی کیوسک ها رفته چاپ شده که اونم اسکن می کنم و میزارم
navidamar
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۵۹
اینم از شماره سوم:
Don M Corleone
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۲
سعيد بندري معروف شدي :3:
navidamar
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
ایول چه کرده احمدرضا
تبلیغ این انجمن هم توی هت تریک به فارسی اومد
hadi.s
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
احمد رضا دمت گرم.
masoud_dj
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
احمد رضا غمت کم
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
احمدرضا دستت درد نگیره
LA-soshiant
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۲۰
خواهش می کنم . . . وظیفمه . . . تازه زحمت نوشتن متن رو هم امید و بچه ها کشیده بودن . . .
در ضمن تو نسخه ی انگلیسی هم همین معرفی فارسی رو فرستادم . . . راه دیگه ای نداشتم.
یا باید فقط برای زبان فارسی ارسال می شد یا برای کل لیگ ایران . . .
منم واسه کل لیگ فرستادم . . .
(اینجوری هم کسایی که از زبان فارسی استفاده می کنن و هم افرادی که از زبان انگلیسی استفاده می کنن، تبلیغو می بینن)
اما جملات فارسی تو ورژن انگلیسی یه خورده به هم می ریزه . . . کاریشم نمی شه کرد.
Dangerous boy
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۱۸
خواهش می کنم . . . وظیفمه . . . تازه زحمت نوشتن متن رو هم امید و بچه ها کشیده بودن . . .
در ضمن تو نسخه ی انگلیسی هم همین معرفی فارسی رو فرستادم . . . راه دیگه ای نداشتم.
یا باید فقط برای زبان فارسی ارسال می شد یا برای کل لیگ ایران . . .
منم واسه کل لیگ فرستادم . . .
(اینجوری هم کسایی که از زبان فارسی استفاده می کنن و هم افرادی که از زبان انگلیسی استفاده می کنن، تبلیغو می بینن)
اما جملات فارسی تو ورژن انگلیسی یه خورده به هم می ریزه . . . کاریشم نمی شه کرد.
عالیه دمت گرم
در ضمن دست امید و بچه ها هم درد نگیره
alex_irooni
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۵
منم خیلی خوشحال شدم .
درضمن امروز برای ویژه نامه جیم روزنامه خراسان میل زدم و ملتمسانه ازشون خواستم سایت ما رو معرفی كنن.
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰
ایول بچه ها. ما تا نوید آمار و احمدرضا رو داریم در گسترش هت تریک هیچ مشکلی نداریم.
LA-soshiant
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
پس از مدت ها دوباره به زیر 1200 نفر نزول کردیم . . .
1180 نفر
رضا
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
به نظر من معرفی سایت به سایتهای كانون هواداران تیمها(مثل استقلال كه من خودم اینجوری با هتریك اشنا شدم)چون بازدید كننده های زیادی داره میتونه مفید باشه
Nillo
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۹
آقا توجه کردید نمودار عضوگیری سایت نزولی شده؟!!!!
یه هفته ست نزدیک 200 تا ریزش داشتیم!!!
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
فصل بچه مدرسه اي ها كه مي شه اين ريزش طبيعيه. اگه تا آذر بازم نزولي بود نگران كننده هست.
omid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
ولی نمودار عضویت توی این سایت بالا رفته که نتیجه ی انتشار اون خبر توی صفحه ی اول سایت هتریکه
الان 1050 تا اینجا عضون
1180 تا اونجا
Nillo
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۷
1165
omid
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
1064
اعضای اینجا
navidamar
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
اعضا اینجاخالص نیست.
خیلی ها هستند که بیش از یک ای دی دارند
کاش میشد تشخیص داد و ای دی های غیر فعال رو بست تا آمار دقیقی داشته باشیم.
navidamar
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
شماره چهارم مطلب آموزشی هت تریک در مجله شماره 29 مینو:
صفحه اول:
اینجا بزرگشه ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
صفحه دوم:
اینم بزرگش ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
LA-soshiant
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
خیلی جالب بود . . . به نظر میاد وقت زیادی صرفش می کنی مربی!!!
Ali-ss
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
نوید جان واقعا دستت درد نکنه لذت می برم از این همه تلاش و انگیزه به نظر من علاقه هایی فراتر از جذابیت یک بازی مجازی می تونه این همه یک نفر رو مجذوب این بازی کنه به هر حال اون رایی که بهت دادم نوش جانت باشه!
navidamar
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۱
شماره بعدی جالب تر هم میشه.
از این شماره به بعد اخبار هت تریک، نصف مطلب رو شامل میشه!
البته فعلن به جز لیگ برتر و تیم ملی چیز دیگه ای کار نکردم
alex_irooni
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۲
بابا این عادل فردوسی پور خیلی بیكاره .
ترتیب یك حمله اینترنتی به سایتشو فراهم كنید دیگه . مگه نه اینكه دوزبین نود راه میندازه و زندانی نشون میده و معلول و بیمار و تصادفی نشون میده تو برنامش خوب هتتریك كه رو شاخشه.
آمار و ببینید داره همینطور نزول میكنه .
amirzelzeleh
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
حمله به نود موافقم. عادل سرش درد میکنه برای این جور کارا.
Ma3oud
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
خواهشا اسم پارس فوتباله بیچاره رو هم بگین تا دیگه نیازی به دایرکت کردن نداشته باشه :music:
navidamar
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
مینو شماره 30:
آموزش: تقلب و تخلف
به همراه اخبار تیم ملی و لیگ برتر
سایز بزرگ ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
LA-soshiant
پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۰۲
ایتالیا 85 هزار کاربر آنلاین داره... معرکه ست...
همین الان فقط پنج هزار نفر آنلاینن...
یا خدا...
Lord-Masoud
جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۴۷
از اصفهان هم فقط من آنلاین بودم به مدت 9 ساعت :ی
Babak Ara
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
من میگم یه قسمت در صفحه ی اصلی پارس فوتبال بگیرید و اخبار لیگ برتر و تیم ملی و خود هتریک را اونجا بذارید. شاید باعث بشه دیگران هم علاقه مند بشن که بدونند هتریک چیه و بیان عضو بشن!!!
mahyarelc
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
مشکلی نداره که از مقاله ی پست شماره 4 برای معرفی تو فروم ها استفاده کنیم؟؟
یه فروم بسیار پر بازدید it-sat.net هست...اگه اونجا تبلیغ کنیم فکر کنم بد نباشه...
LA-soshiant
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
نه مشکلی نداره... اتفاقاً اون مقاله برای همین کار تنظیم شده...
mahyarelc
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
من یه تاپیک اونجا زدم...اینم آدرسش:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اگه کسی عضوه تو آیتی ست بیاد تبلیغ کنه!!!
فقط از دوستانی که ساپورتر شدن هم بد نیست بیان چندتا عکس از محیط بازی بگذارن تا ملت با ویژگی های بصری هم آشنا شن!!
navidamar
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
روایت کردند که دیشب توی برنامه کلیک توی کانال بی بی سی فارسی، سایت هت تریک رو معرفی کرده و درباره هت تریک توی ایران هم صحبت شده. کسی دیده؟ خبری داره؟ می دونه از کجا میشه دانلودش کرد؟
navidamar
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۵۹
مرسی. خودم پیدا کردم
تبلیغ هت تریک در کانال بی بی سی منجر به حضور یک باره 500 کاربر جدید تا به این لحظه شد:
Nillo
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۶
خوبه این بی.بی.سی به یه دردی خورد!!1
Lord Milad
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
مرسی. خودم پیدا کردم
تبلیغ هت تریک در کانال بی بی سی منجر به حضور یک باره 500 کاربر جدید تا به این لحظه شد:
كجاست بگو مام ببینیم؟
Ali
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
کیان
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
از کی تا حالا هت تریک دات کام شده؟!!!!!!!!!! :1:
Ali
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۰۵:۵۴
از کی تا حالا هت تریک دات کام شده؟!!!!!!!!!! :1:
اینم سوتی BBC بوده!
wantonboy13
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۰۷:۲۰
میگم بیاین جمع شیم تو یه کوچه الکی داد و بیداد کنیم ، بعد از خودمون فیلم بگیریم به عنوان تظاهراات بفرستیم برا این بی بــی ســـی !! وسط تظاهرات هم همگی با پلاکارد های هت تریک . او آر جی و هت تریک . آی آر راه بریم !!
فقط بدیش اینه که از 2 ساعت بعدش شیلیتر می شیم !! :3:
alex_irooni
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۳۹
Out of 10 920 teams and 3 453 active users, 117 are logged in..
افزایش بیش از هزار نفری . فکر کنم بی بی سی کار خودش رو کرد. درست همون زمانی هم که بیشترین بیننده رو داشت پخش کرد. (بعدازانتخابات )ممنونم/
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
بالغ بر 10 920 تیم و 3 469 کاربر فعال دارد که از این تعداد کاربر، 396 نفر هماکنون آنلاین هستند.
این یکی خیلی حال داد . آنلاینها رو ببینید.
Lord Milad
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴
Out of 10 920 teams and 4 017 active users
مرز 4 هزار رو هم رد كرد...
فكر كنم هتتریك باید یواش یواش فكر دسته 7 برای ایران باشه....
amirlefthand
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۴۹
نا بابا الان هنوز کلی از تیم های دسته6 بی صاحبن دسته 7بزنه چه کار
aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۱
من میگم بریم تو فروم های بزرگ تبلیغ کنیم.من الان رفتم تو P30world دیدم از آخرین پست مربوط به هت تریک یک سال میگذره.:sad:
fabi4
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۳:۵۳
می گم کسی دیگه اینجا فعال نیست
اینجوری می خواین هتریک رو گسترش بدین؟!
راستی دوهفته نامه تماشاگر(18 اردیبهشت) که ویژه نامه ورزشی همشهریه توی ستون تابلو درباره هتریک نوشته و اونو معرفی کرده
تیترشم اینه : برشا قهرمان لیگ برتر ایران در hattrick
درباره برشا نوشته:" که مالک این تیم دون بندینی ظاهرا عشق ایتالیاست که البته نمی دانیم چرا برشا! تیم خوبی ساخته است" .
aminhity
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۳۳
می گم کسی دیگه اینجا فعال نیست
اینجوری می خواین هتریک رو گسترش بدین؟!
راستی دوهفته نامه تماشاگر(18 اردیبهشت) که ویژه نامه ورزشی همشهریه توی ستون تابلو درباره هتریک نوشته و اونو معرفی کرده
تیترشم اینه : برشا قهرمان لیگ برتر ایران در hattrick
درباره برشا نوشته:" که مالک این تیم دون بندینی ظاهرا عشق ایتالیاست که البته نمی دانیم چرا برشا! تیم خوبی ساخته است" .
دمشون گرم.
میشه اسکنش کنی بزاری بچه ها هم ببینن.:SugarwareZ-223:
aminhity
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۴۵
دوستان کسی برنامه کلیکی که توش هت تریک رو معرفی کردن رو نداره.من همه جا رو گشتم.هیچ جا نمیشه پیداش کرد.اگه دوستان دارن بزارن ما هم بتونیم ببینیم.:SugarwareZ-223:
omid
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۹
لیست کل ضمیمه های کلیک رو می تونی اینجا پیدا کنی
aminhity
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
لیست کل ضمیمه های کلیک رو می تونی اینجا پیدا کنی
نه منظورم برنامه کلیک بی بی سی بود.
Linorth
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۶
کلا امید فک کنم پست ها رو نمیخونه فقط یه نگاه شیرازی بهشون میندازه :3:
aminhity
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۰۹
حالا کسی نداره.تو رو خدا یه کاری برام بکنید:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.