توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گسترش دادن هتتریك در ایران
Vahid
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
همونطور که از اسم تاپیک مشخص ما می خوایم هتریک به دیگران معرفی کنیم و باعث گسترش اون تو ایران بشیم.
یکی از دوستان تو تاپیک پرسش و پاسخ شما در هت تریک گفت که 1 مقاله واسه کلیک جام جم فرستاده که اگه چاپ بشه خیلی تاثیر میزاره.ولی احتمال چاپ شدنش کمه.
منم اونجا این پست ارسال کردم:
بچه ها منم یه پیشنهادی دارم.
من میگم که ما باید به گروه های 3-4 نفری تقسیم بشیم بعد بریم تو سایت های معروف و پر بازدید ایرانی تو قسمت متفرقه سایت یه تاپیک با 1 اسم جذاب واسه هتریک درست کنیم و 1 مقاله که راجب هتریک توضیح داده به همراه اموزش و لینک این سایت و... بزاریم اونجا و خودمون هم به سئوال هایی که واسه باز دید کننده ها پیش میاد جواب بدیم .
اگه بتونیم روزی 1بار هم تاپیکو اپدیت کنیم مطمئا اعضای زیادی پیدا میشن.
واسه این کار اول باید 1 تاپیک تو همین سایت بزنیم تا بتونیم مقاله هارو اماده کنیم.بعد افرادی که مایل به همکاری هستن مشخص بشنو به چند گروه تقسیم بشن.
اگه موافق هستین شروع کنیم .
راستی منظورم از سایت های معروف میتونه انجمن های تخصصی موبایل.ماهواره و کامپیوتر باشه مثل سایت موبایلستان.
بعد هم واسه اینکه موضوع اون تاپیک منحرف نشه قرار شد 1 تاپیک جداگانه واسه این موضوع راه اندازی بشه.
خوب اینجا هر کی پیشنهاد جدیدی داره میتونه عنوان کنه.و کسایی هم که میتونن تو سایت های دیگه واسه معرفی هتتریک فعالیت کنن اعلام امادگی کنن تا با برنامه ریزی بتونیم این کارو پیش ببریم.
wantonboy13
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۴۶
من هم كه نظرمو تو همون تاپیك پرسش و پاسخ گفتم چند وقت پیش !!
پول بذارید و تو یكی از این روزنامه های ورزشی پرطرفدار كشور مثل گل یا خبر ورزشی تبلیغ هت تریك بدین....
اون مقاله دوستمون هم فكر كنم تو روزنامه های اصلیتا" ورزشی بهتره چاپ بشه تا روزنامه ای مثل جام جم !!
:good:
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۴۹
من همین الان از یکی از دوستام که 2-3 ماه پیش تو سایت موبایلستان مدیر بود راجب قوانینش سئوال کردم که گفت همه چی با منبع باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.:good:
حالا ما هم 1 مقاله مینویسیم و اسم hattrick.ir هم به عنوان منبع مینویسیم زیرش.
ما تا فردا به 1 مقاله و حداقل 2 نفر که با هم همکاری کنیم نیاز دارم تا جمعه بتونیم تاپیک تو اون سایت راه بندازیم.
راستی قبلا تو سایت پارس فوتبال 1-2 تا مقاله بود که فکر کنم واسه اموزش خیلی به درد بخوره من خودم هتتریک از همون مقالات یاد گرفتم.
در ضمن من خودم تو یکی از همین سایتا بودم که تو امضا یه نفر نوشته بود فوتبال را در دنیای مجازی تجربه کنید که منم روش کلیک کردم و عضو سایت هتریک شدم به طور کاملا اتفاقی. واسه همین که تبلیغ تو فوروم های ایرانیو پیشنهاد دادم.
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶
مینشینی پای کامپیوتر . . . حرارت تازهای قلبت را فراگرفته، بهترین کار این است که کمی روی صندلی جابهجا شوی تا بر صفحهی مونیتور، بهتر تسلط داشته باشی . . . یک نفس عمیق میکشی و چند لحظه بعد . . . با دیدن نتیجهی بازی از خوشحالی میترکی . . . وقتی میبینی حریفت را با هوش و ذکاوتی فوقالعاده در تله انداختهای، قند توی دلت آب میشود و به خودت میبالی . . . چه حس خوشایندی!!!
به دنیای مجازی فوتبال خوش آمدید، صدای ما را از هتتریک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) میشنوید!
نفسها را در سینه حبس کنید، اینجا یک دنیای جدید است!
۱۰ سال از راهاندازی هتتریک میگذرد و هنوز هیج رقیبی نتوانسته طرفداران فوتبال را تا این اندازه سیراب کند.
سهل و ممتنع . . . بهترین جملهایست که میتوان دربارهی هتتریک گفت . . . تیمداری مجازی؛ در یک مساحت کم؛ قد صفحهی مونیتور . . . باور کنید در این دنیا هیچ چیز به اندازهی «باهم بودن» دلچسب نیست و هتتریک عین باهم بودن است . . . دنیای عظیمی با نزدیک به یک میلیون کاربر از سراسر جهان؛ در این بازی میتوانید دوستان جدید زیادی پیدا کنید و از بودن با آنها و رشد کردن در کنارشان لذت ببرید.
هتتریک، بازی اینترنتی رایگانیست که در آن میتوانید یک تیم مجازی را هدایت کنید و به سوی قلههای افتخار، رهنمون سازید. البته در این راه باید با سایر شرکتکنندهها نیز به رقابت بپردازید.
در این بازی، هم بهعنوان مالک باشگاه و هم در نقش یک سرمربی ایفای نقش میکنید. بازیکن خرید و فروش میکنید، پول باشگاه را روی تیم جوانان سرمایهگذاری میکنید، تیمی از بازیکنان مناسب را آماده میکنید، نوع تمرینات را مشخص میکنید، ترکیب تیم را برای بازی بعد تنظیم میکنید و خیلی کارهای دیگر که انجام دادن آن، بسیار شیرینتر از بهزبان آوردن آنهاست.
تاریخچه:
هتتریک متعلق به سوئد است و برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ میلادی پا به عرصهی بازیهای مجازی گذاشت . . . همان زمان که Worldaway و پس از آن There در قالب «زندگیهای مجازي» وارد اینترنت شدند.
اکنون قریب به ۱۰ سال از آن ماجرا میگذرد و در این مدت، نسخهی ابتدایی و اولیهی هتتریک هرساله با تغییرات جدیدی همراه بوده است؛ گرافیک سایت و الگوریتمها، همه به سمت واقعیتر شدن گام برداشتند و هتتریک هرچه بیشتر به فوتبال واقعی شبیه شد در نتیجه، هر روز بر محبوبیت آن بین بازیهای مجازی فوتبال افزوده شد.
چرا هتتریک؟
اگر تابهحال با FIFA Manager کار کرده باشید، لذت تیمداری مجازی را حس کردهاید! اما هتتریک چیزی فراتر از این بازیهاست. اینجا رقبایتان آدمهایی واقعی و باهوش هستند و نمیتوان به راحتی آنها را شکست داد.
در بازیهایی نظیر فیفا منیجر، بازیکنها همواره تکراری بودند و تیمهای رقیب، با یک برنامهی کامپیوتری ساده و مصنوعی، نمیتوانستند جذابیتهای فوتبال واقعی را بهنحو مناسبی به نمایش بگذارند و مربیگری بهشدت وابسته به قدرت باشگاه انتخابی بود.
هتتریک به شما احساس بسیار خوشایندی میدهد که مشابه آن را در هیچ جای دیگری نمیتوانید بیابید . . . اینجا هوش، علاقه، تجربه و از همه مهمتر تلاش، حرف اول را میزند.
روش کار با هتتریک:
عضویت در این سایت کاملا رایگان است. با ثبتنام در آن پس از مدتزمان کوتاهی یک تیم در اختیارتان قرار میگیرد و شما میتوانید کارتان را شروع کنید.
هتتریک یک تیم در دستههای پایینتر ایران، به شما واگذار میکند و باید سعی کنید با مدیریت و مربیگری مناسب، به دستههای بالاتر صعود کنید. مثلا در ایران ۵ دسته وجود دارد (دسته یک، ۱ لیگ؛ دسته دو، ۴ لیگ؛ دسته سه، ۱۶ لیگ و . . . ) لیگها هشت تیمیست و بازیهای فصل همانند فوتبال واقعی اروپا، یکشنبهی هر هفته برگزار میشود.
سازندگان این سایت به عوامل بسیار ظریفی که در فوتبال مؤثر است، کاملا توجه کردهاند و هرساله با کمک گرفتن از برنامهنویسان حرفهای و تغییر در منطق بازی فوتبال، آن را به واقعیت نزدیکتر میکنند. مواردی مثل آب و هوا، هواداران و انتظار آنها از تیم، روحیهی تیمی و آمادگی جسمانی، استفاده از کادر متخصص (کمکمربی، اقتصاددان، روانشناس ورزشی، فیزیوتراپ، پزشک تیم و . . .) از شاخصترین فاکتورهاییست که در نظر گرفته شده است. بازیکنان تیم در ابتدا همگی اهل کشور مالک باشگاه بوده و در حالت پیشفرض در سطح متوسط نسبت به دستهای که در آن هستند، قرار دارند.
داشتن یک استراتژی مناسب برای توسعهی تیم، بسیار حائز اهمیت است و تمرین، کلید این موفقیت است. در هتتریک میتوانید هر جمعه بازیکنانتان را تمرین داده و قابلیتهای آنها را افزایش دهید و در بازی لیگ که همانند فوتبال واقعی، ۹۰ دقیقه بهطول میانجامد، به صورت زنده و مستقیم، شاهد هنرنمایی بازیکنانتان باشید. گزارش مسابقه به شما اجازه میدهد که احساس کنید واقعا در کنار چمن یک مسابقهی فوتبال حضور دارید.
نرمافزارهای رایگانی نظیر hattrickcontrol ،hattrickpoli و hattrickforever نیز وجود دارند که در حالت آفلاین همهی اطلاعات تیم را در اختیارتان قرار میدهند تا برای تحلیلها نیازی به اتصال به شبکه نداشته باشید.
مانند فوتبال واقعی، در هتتریک جامحذفی و جامجهانی نیز وجود دارد. با عضویت در این سایت و پرورش بازیکنان ایرانی، میتوانید به قدرتمند شدن تیم ملی ایران در هتتریک نیز کمک کنید و کار سرمربی تیم ملی را برای انتخاب بازیکنان شایستهتان راحتتر کنید.
کاربران ایرانی خیلی دیر با هتتریک آشنا شدند و هماکنون تعداد آنها از مرز ۵۰۰ نفر گذشته که این رقم در مقایسه با کشوری چون سوئیس با بیش از ۵۰ هزار کاربر، بسیار ناچیز است. آنهم برای مردم فوتبالدوست ایران . . .
برخی کاربران دلسوز و فعال ایرانی هتتریک، دست به ابتکاری جالب زدند و با اقدامی شجاعانه، کار ترجمهی سایت را به زبان پارسی برعهده گرفتند و اکنون میتوانید با استفاده از زبان فارسی، لذتی دوچندان از کار با هتتریک و بودن در کنار دوستانتان احساس کنید و این امر میتواند در افزایش کاربران ایرانی نیز مثمرثمر باشد.
آدرس رسمی سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] است و به بیش از چهل زبان دنیا ترجمه شده است.
بسیاری از کاربران ایرانی هتتریک علاوه بر سایت اصلی، از انجمن هتتریک ایران به آدرس [Only Registered And Activated Users Can See Links] نیز استفاده میکنند و در آن به بحث و تبادل اطلاعات میپردازند؛ محیطی بسیار صمیمی که در آن میتوانید سؤالات خود را از باتجربههای هتتریک بپرسید.
چرا معطلید؟!!! وقت را بیش از این هدر ندهید؛ به هتتریک بپیوندید تا حس خوب باهم بودن را تجربه کنید!
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نویسنده: احمدرضا (soshiant)
ahmad_soshiant@yahoo.com
LA-soshiant
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
فکر بسیار خوبیه . . .
روی کمک من هم می تونید حساب کنید . . .
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
منم خودم از طريق يك فروم با هت تريك آشنا شدم.
من رفتم انجمن هت تريك پي سي ورد رو آوردم بالا اونجا فعاليت مي كنم. اگه انجمن ديگه اي هم هست بگيد بيايم فعاليت كنيم.
راستي من همين بخش آموزش هت تريك رو تو همين سايت اونجا كپي كردم.
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۵۲
فکر بسیار خوبیه . . .
روی کمک من هم می تونید حساب کنید . . .
ممنون من احتمالا فردا تو یكی از فوروم ها یه تاپیك باز می كنم بعد لینكشو میزارم اینجا تا با كمك هم اونجارو اداره كنیم.
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۰
منم خودم از طريق يك فروم با هت تريك آشنا شدم.
من رفتم انجمن هت تريك پي سي ورد رو آوردم بالا اونجا فعاليت مي كنم. اگه انجمن ديگه اي هم هست بگيد بيايم فعاليت كنيم.
راستي من همين بخش آموزش هت تريك رو تو همين سايت اونجا كپي كردم.
ممنون. خیلی خوشحال میشم كه كمكمون كنی.
میشه لینك پی سی ورد هم اینجا بزاری منظورم اون تاپیك مربوط به هتریكش.:good:
راستی این اموزش هتریك كجاست ؟؟؟ من هر چی گشتم پیدا نكردم.
قبلا تو پارس فوتبال 1 قسمت فقط واسه اموزش هتریك بود.
alex_irooni
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۳۹
من شاید تو 10 تا فروم مطلب گذاشتم امروز
به 30- 40 تا وبلاگ ورزشی هم نظر دادم آخه وبلاگ خودم رو هم به سمت هتتریك سوقش دادم و آموزششو گذاشتم ایشالله تا 3 --4 روز دیگه جواب بده .
alex_irooni
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
یه پیشنهاد دیگه هم دارم :
آموزش هتتریك رو تو صفحه اول به صورت ثابت بذاریم . تا كسی دنبالش نگرده یا مستقیما اولین موضوع بازدیدش باشه .
-Aydin-
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۷
راستی این اموزش هتریك كجاست ؟؟؟ من هر چی گشتم پیدا نكردم.
قبلا تو پارس فوتبال 1 قسمت فقط واسه اموزش هتریك بود.
masoud_dj
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
میگم منم یه پیشنهاد دارم
رفتیم سایتای دیگه خودمونو دختر معرفی کنیم
استقبال 10 برابر میشه ها
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۲۴
من شاید تو 10 تا فروم مطلب گذاشتم امروز
به 30- 40 تا وبلاگ ورزشی هم نظر دادم آخه وبلاگ خودم رو هم به سمت هتتریك سوقش دادم و آموزششو گذاشتم ایشالله تا 3 --4 روز دیگه جواب بده .
ما هم هدفمون همین.ولی!!!
بهتر به جای 30-40 تا از 2-3 تا فوروم شروع کنیم.اونم نه به صورت تکی بلکه به صورت گروهی چون خیلی بهتر جواب میده.من خودم تجربه کار تنهارو دارم که زیاد خوب نبود.
حالا که شما این کارو شروع کردی لینکارو بزار اینجا تا همه بتونن حمایت کنن.
وقتی کسی میاد اون تاپیکو میبینه اگه 5-6 نفرم اونو تائید کرده باشن و بگن که توش عضو هستن مطمئا تاثیر مثبتی روی بازدید کننده ها میزاره.
در ضمن باید رو مظلبی که میزاریندقت کنین تا جذابیت داشته باشه و هتریک هم خوب توضیح داده باشه.
Daniro
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
من هم تو چند تا از فروم های پر طرفدار فعالیت میکنم و میتونم در این راه کمکتون کنم.
در سایت balatari4u مدیر هستم و مدیر سابق itsat و satsat بودم و شاید بتونم توی این چند سایت تبلیغ کنم!
ولی فکر میکنم قبل از شروع تبلیغ باید یک مقاله ساده ی آموزشی با توضیحات کلی تهیه کنیم که قابلیت جذب مخاطب رو هم داشته باشه و بعد شروع به تبلیغ کنیم.
Daniro
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۰
البته این مقاله ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) خیلی عالیه! ولی با یک مقدمه چینی خوب عالی تر هم میشه!
دوستان بعد از آماده کردن کامل مقاله آن را در همین تاپیک قرار دهند تا ما کار را شروع کنیم.
Nillo
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۰
منم برای هفته نامه همشهری جوان یه میل فرستادم تا درباره این گزارش برن چون اونا معمولا میرن دنبال چیزای بکر و دست نخورده برای تهیه گزارش
تا ببینیم چی پیش میاد
samynostalgia
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
سلام به همه بچه ها
از این که از این حرکت استقبال کردید خیلی خوشحالم. من به شخصه هر کاری بتونم می کنم تا لیگ ایران چنان بزرگ بشه که خود مسئولین سایت کف کنند. من مقاله رو توی سایت هم میگذارم البته امیدوارم راضی کننده باشه، البته من زیاد پرو بال ندادم به قضیه... حالا میذارم نظر بدین.
برای اون قضیه مقاله در سایت های دیگه هم بهتره بچه ها اول تعیین کنند که در باره چه جنبه هایی از هتریک صحبت بشه و نکات جذاب سایت رو ذکر کنیم بعد با جمع بندی اون ها یک نفر مقاله نهایی رو بنویسه.ایجوری چون برای هر کسی یک چیزی از هتریک جذابیت بیشتری داره در باره ی همه چی هم صحبت می شه.
اگه بچه ها راضی باشن من می تونم مقاله نهایی رو بنویسم و همین جا هم اعلام می کنم که از الان تبلیغ تو یه سایت رو خودم تضمین می کنم.
بازم ممنون از همکاری تون
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
من هم تو چند تا از فروم های پر طرفدار فعالیت میکنم و میتونم در این راه کمکتون کنم.
در سایت balatari4u مدیر هستم و مدیر سابق itsat و satsat بودم و شاید بتونم توی این چند سایت تبلیغ کنم!
ولی فکر میکنم قبل از شروع تبلیغ باید یک مقاله ساده ی آموزشی با توضیحات کلی تهیه کنیم که قابلیت جذب مخاطب رو هم داشته باشه و بعد شروع به تبلیغ کنیم.
اتفاقا من هم تو سایت ست ست بود که با هتریک اشنا شدم.تو امضا یکی از کاربراش بود.
به نظر من واسه معرفی هتریک سایت فوق العاده ای هستش.:good:
Vahid
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
البته این مقاله ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) خیلی عالیه! ولی با یک مقدمه چینی خوب عالی تر هم میشه!
دوستان بعد از آماده کردن کامل مقاله آن را در همین تاپیک قرار دهند تا ما کار را شروع کنیم.
این مقاله خیلی عالیه ولی واسه اموزش.باید یه مطلب هم واسه معرفی اماده کرد که ترجیئا کوتاه هم باشه مثلا 2 صفحه تا کسی که مقالرو میبینه از خوندنش به خاطر طولانی بودنش منصرف نشه.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
این مقاله خیلی عالیه ولی واسه اموزش.باید یه مطلب هم واسه معرفی اماده کرد که ترجیئا کوتاه هم باشه مثلا 2 صفحه تا کسی که مقالرو میبینه از خوندنش به خاطر طولانی بودنش منصرف نشه.
سر متن مقاله به توافق برسيد كه چه چيزايي توش باشه. من حاضرم بنويسم واستون.:good:
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵
ممنون. خیلی خوشحال میشم كه كمكمون كنی.
میشه لینك پی سی ورد هم اینجا بزاری منظورم اون تاپیك مربوط به هتریكش.:good:
Nillo
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۳:۴۸
آقا خداییش بیاین همه با هم به این آدرس یه ایمیل بزنیم ازشون بخوایم که در باره هتتریک گزارش برن.
پاپی شید میرن دنبالش:
javan@hamshahri.org
HaryAMID
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
سلام دوستان،
حرکت خوبی رو شروع کردید ،
در مورد مقاله ای که تو فرومهای مختلف قراره گذاشته بشه ، به نظر من هم مقاله ای که در بالا صحبتش شده (آموزشی که بندینی نوشته) خیلی مناسب این کار نیست ، همونطور که Vahid168 و Daniro بهش اشاره کردند و masoud_dj هم ظاهرا باهاشون موافقه.
اولا برای کسی که تیم نداره ، بیشتر متن مقاله غیر قابل درکه،
و ثانیا برای یه فروم اونقدر طولانی هست که کشش لازمه رو برای خوندنش بوجود نمیاره.
ضمن اینکه چون 2 سال پیش نوشته شده احتیاج به ادیت هم داره.
مقاله ای که مورد نیاز کار ماست از نظر من باید:
*- روش کار هت تریک رو در چند جمله توضیح بده،
*- رو جذابیتهاش تاکید کنه،
*- به یه سری از محاسن و نکات مثبت سایت (مثل رایگان بودن ،کابران بسیار زیاد ، پیدا کردن دوستان جدید ، پایگاه کاربران ایرانی(همینجا) و ... ) هم اشاره داشته باشه،
*-یه لینک به سایت HT و یه لینک هم به این این سایت (یا به آموزش) داشته باشه،
*- چند تا عکس کوچولو هم از سایت و تیمها و ترکیب و ... داشته باشه.
به نظر من بهتره هر کدوم از ماها همینجا راجع به موارد بالا (خصوصا جذابیتهای HT برای ما) هر چی به نظرمون میرسه بگیم.
حاج فرزان هم که داوطلب نگارش مطلب شده، هر وقت فکر کرد که موضوعات کافیه ، زحمت نوشتنش رو بکشه.
باتشکر:good:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۳۴
همه بچه ها نظرشون رو بگن. تا به يه جمع بندي برسيم. بعد من شروع مي كنم به نوشتن.
Nillo
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۷
به نظر من یکی ازجذابیت هایی که هتریک داره اینه که با تیم های واقعی بازی میکنی
یعنی با یه تیمی بازی میکنی که صاحبش به تیمش اهمیت میده نه با چند تا تیم کامپیوتری که فقط یه سری صفر و یکه
LA-soshiant
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۳
محمدرضا هم قرار شده در این باره کمکمون کنه . . . تا دوشنبه متن موردنظرش رو برامون می فرسته.
من که خیلی بهش امیدوارم چون دست به قلمش خیلی خوبه و مصمئنا تجربش هم از همه ی ما بیشتره . . .
بعد می دیمش به فرزان تا کاملترش کنه، منم کارای ویرایشی اش رو انجام می دم . . .
فقط درباره ی خود متن، سوژه بدین بچه ها . . . هر کی نظرش رو بگه . . . لطفا
Vahid
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
مقاله ای که مورد نیاز کار ماست از نظر من باید:
*- روش کار هت تریک رو در چند جمله توضیح بده،
*- رو جذابیتهاش تاکید کنه،
*- به یه سری از محاسن و نکات مثبت سایت (مثل رایگان بودن ،کابران بسیار زیاد ، پیدا کردن دوستان جدید ، پایگاه کاربران ایرانی(همینجا) و ... ) هم اشاره داشته باشه،
*-یه لینک به سایت HT و یه لینک هم به این این سایت (یا به آموزش) داشته باشه،
*- چند تا عکس کوچولو هم از سایت و تیمها و ترکیب و ... داشته باشه.
منم کاملا با اینا موافقم.
-Aydin-
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
به نظر من مقاله رو بذارین و روی اون بحث كنین كه چی باید بهش اضافه بشه و چی كم بشه.
اینجوری كه نمیشه راجع بهش نظر داد.
Nillo
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
اینو خوب اومدی
samynostalgia
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۳
سلام به همه. همونطور که قول داده بودم متن مقاله ای رو که برای کلیک فرستادم رو اینجا میذارم نظرتون رو بدید:
تو خونه بشين و تيم خودت رو داشته باش
در دنياي امروز که انواع بازي ها در ژانر هاي مختلف وجود دارند، بازي هايي با مضامين ورزشي و درون مايه واقع گرايانه بيشتر از هر سبک ديگري طرفداران خود را دارد و در ميان بازي هاي ورزشي فوتبال بيشترين طرفداران را به خود اختصاص مي دهد.
با گذشت سالها و پيشرفت بازي ها در جنبه هاي گرافيکي و الگوريم ها که همگي به سمت واقعي تر شدن گام بر مي داشتند، احتياج به سبک و سياق جديد در نوع بازي هاي فوتبال و به کل ورزشي بود. کمپاني EAGames ازسال 2003 در FIFA 04 سبکي را با عنوان مربي گري آغاز کرد که بسياري از فاکتور هاي اين شغل را به همراه داشت.( البته مکن است کمپاني هاي ديگري نيز اين کار را زودتر آغاز کرده بوده اند که نويسنده از آنها بي خبر است.) در اين ميانه به علت علاقه فراوان به مربي گري بازيهايي مثل Champion Manager,Football Manager,Total Club Management,… نيز وجود داشتند که به صورت خاصه به اين سبک مي پرداختند. اما هميشه يک ايراد وجود داشت : بازيکن ها تکراري بودند و حريف ها داراي برنامه کامپيوتري و در واقع هيجانات و جذابيت هاي فوتبال به تمام نمايش داده نمي شد و مربيگري به شدت وابسته به قدرت باشگاه انتخابي بود. اما در اين ميان تيمي انگليسي کاري را انجام دادند که با بقيه متفاوت بود و تا به امروز 10 سال از شروع آن مي گذرد . Hattrick نام محصول آنها بود که در واقع يک سايت اينترنتي است.
Hattrick در واقع سايتي است که صفحات آن براي بارگذاري سريع تر به صورتasp طراحي شده اند. بازي کاملاً يک مربيگري به صورت مجازي است که داراي تمامي خصيصه هاي مربيگري و باشگاه داري در واقعيت است. هر فرد با ثبت نام در اين سايت و گرفتن يک تيم کار خود را آغاز مي کند و بايد سعي کند که از گروه خود به دسته هاي بالاتر صعود کند. براي مثال در فدراسيون ايران 5 دسته وجود دارد ( دسته1 ،1 ليگ و دسته 2 ،4 ليگ و دسته3 ،16 ليگ و...) در هر ليگ درون دسته ها 8 تيم وجود دارد . بازيکنان هر تيم کاملاً مجازي بوده و شباهت هاي اسمي کاملاً اتفاقي است.
سازندگان اين سايت به عوامل بسيار ظريفي که در فوتبال اثر گذارند توجه بسياري دارند و اين امر باعث مي شود که هر ساله تغييراتي در منطق برخي از اجزا داده مي شود تا به واقعيت نزديکتر شود. عواملي مثل آب و هوا، هواداران و انتظار آنها از تيم ، روحيه تيمي و آمادگي جسماني، تسلط بر تاکتيک مورد استفاده ، استخدام افراد متخصص ( کمک مربي، اقتصاددان، روانشناس، فيزيوتراپ، پزشک و ...) از شاخص ترين فاکتور هايي است که لحاظ گرديده است. هر شخص در کشور محل اقامت خود تيمي را اداره مي کند و نام باشگاه به انتخاب خود فرد است. بازيکنان تيم در ابتدا همگي اهل کشور مالک باشگاه بوده و داراي سطح متوسط به نسبت دسته اي که در آن قرار دارند ، مي باشند.
شما براي روز جمعه برنامه تمرين را تعيين کرده و تاکتيک بازي را مشخص مي کنيد و بازي در روز يکشنبه انجام ميگيرد. البته بازي به صورت گزارش و در 90 دقيقه انجام مي گيرد علت اين امر هم همگاني کردن سايت براي کشور هايي است که مثل ما در ايران هنوز از سيستم هاي اينترنت Dial up استفاده مي کنند. البته سايت هاي جانبي هستند که گل ا و حوادث مهم بازي را در طول بازي به صورت 2بعدي نمايش مي دهند. در اينجا بحث مهارت در استفاده از امکانات تيمي و کسب درآمد از طريق تماشاچيان و جذب اسپانسر ها و تفکرات تاکتيکي تعيين کننده پيروز ميدان خواهند بود. مانند فوتبال واقعي در هتريک جام حذفي و جام جهاني نيز وجود دارد و حتي تيم جوانان و استعداديابي از بيرون باشگاه.
نام سايت [Only Registered And Activated Users Can See Links] هست که عضویت در اون رایگان است و مي توان با انتخاب زبان فارسي در اين سايت از راهنماي آن که تا بيش از نيمي از آن به همت برخي از فارسي زبانان به خصوص ايرانيان ترجمه شده ، استفاده کنيد. سايت [Only Registered And Activated Users Can See Links] هم سايتي است که کابران ايراني در آن به بحث و تبادل اطلاعات مي پردازند.
نرم افزار هايي هم وجود دارند تا در حالت آفلاين هم اطلاعات تيم را در اختيار فرد قرار دهند تا تحليل ها نيازي به اتصال به شبکه نداشته باشد. برخي از بهترين آنها عبارتند از : hattrickcontrol , hattrickforever , hattrickpoli که همگي رايگان مي باشند.
اميدوارم شما هم به جرگه بازيکنان هتريک در ايران بپيونديد و از اوج هيجاناتي که در آن خواهيد ديد لذت ببريد.
صمد بابايي
samynostalgia@yahoo.com
alex_irooni
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
در اين ميان تيمي انگليسي کاري را انجام دادند که با بقيه متفاوت بود و تا به امروز 10 سال از شروع آن مي گذرد . Hattrick نام محصول آنها بود که در واقع يک سايت اينترنتي است.
تا اونجایی كه من میدونم مركز سایت تو سوئده
اما این مهم نیست . نوشتن مقاله زحمت داشت كه كشیدی .
ممنون
samynostalgia
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۵۸
شرمنده ام ولی من نمی دونم کجا بود به نظرم رسید که انگلیسی هستند.
زنده باد یونتوس
Vahid
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۲۰
سلام به همه. همونطور که قول داده بودم متن مقاله ای رو که برای کلیک فرستادم رو اینجا میذارم
خیلی ممون كه این كارو انجام دادی.
مقاله خوبیه به خصوص حجمش تو متنشم به چیزای خوبی اشاره كردی مثل رایگان بودن,كنترل افلاین از طریق نرم افزار های كمكی رایگان,نشون دادن گل تو سایت های دیگه,...
فكر كنم كه تا فردا 1 مقاله دیگه هم كه اقا محمدرضا داره زحمتشو میكشه اماده بشه.بعد از بین این 2 تا مقاله احمدرضا عزیز به كمك فرزان خودش 1 مقاله كامل با نگارش عالی, همونجور كه خودش به من گفت میزاره.
از همتون ممنونم.:1:
Nillo
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
آقا من یه فکری دارم:
من میگم یه بمب گوگلی درست کنیم، یعنی یه صفحه تو وب درست کنیم بعد توش راجع به هتتریک بنویسیم بعد هرکی تا اونجایی که تونست لینکشو به سایتای دیگه بده و به اونا هم بگه لینکو پخش کنن،همینجوری پخش میشه بعد میریم تو گوگل ثبتش میکنیم با نام مربیگری فوتبال، بعد هرکی از ایران یا خارج عبارت فوتبال یا مربیگری رو سرچ کنه اگه لینکهایی که به این سایت داده شده باشه زیاد باشه(گوگل نتیجه جستجو ها رو با توجه به لینکهایی که به اون سایت داده شده از زیاد به کم مرتب میکنه) عنوان سایت یا وبلاگ میاد صفحه اول بعد طرف کلیک میکنه و معرفی هتترک رو میخونه اگه خوشش اومد که فبها اگرم نه که میره بیرون.
توجه: این فقط یه پیشنهاده
motionall
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
آقایون لطفا در کنار این پیشنهاد ها به فکر این فروم p30world هم باشید خیلی زشته که هر 2-3 روز یه پست هم نیاد .:sad:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۵۷
کمپاني EAGames ازسال 2003 در FIFA 04 سبکي را با عنوان مربي گري آغاز کرد که بسياري از فاکتور هاي اين شغل را به همراه داشت.( البته مکن است کمپاني هاي ديگري نيز اين کار را زودتر آغاز کرده بوده اند که نويسنده از آنها بي خبر است.) در اين ميانه به علت علاقه فراوان به مربي گري بازيهايي مثل Champion Manager,Football Manager,Total Club Management,… نيز وجود داشتند که به صورت خاصه به اين سبک مي پرداختند.
اما در اين ميان تيمي انگليسي کاري را انجام دادند که با بقيه متفاوت بود و تا به امروز 10 سال از شروع آن مي گذرد . Hattrick نام محصول آنها بود که در واقع يک سايت اينترنتي است.
شما براي روز جمعه برنامه تمرين را تعيين کرده و تاکتيک بازي را مشخص مي کنيد و بازي در روز يکشنبه انجام ميگيرد. ا
خوبه فقط چند تا نكته.
من بازي مربي گري رو با منيجر 2000 شروع كردم و تا اونجايي كه اطلاع دارم منيجر 99 هم بوده كه هميشه همراه با نسخه اي از بازي فوتبال فيفا به بازار ميومده. پس پاراگراف اول اشكال داره.
هت تريك متعلق به سوئد هست نه انگليس
تاكتيك رو تا 15 دقيقه قبل از بازي مي شه داد نه لزوما جمعه.
تمرين هم روز جمعه آپ ديت يا در واقع برگزار مي شه و در طول هفته مي شه بارها تمرين رو تغيير داد.
به پر طرفدار بودن بازي اشاره كردي؟!
wantonboy13
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۹
راستی اشاره كردی كه سایت زبان فارسی رو هم پشتیبانی می كنه ؟! ( البته به همت بچه های خود سایت)
samynostalgia
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
با تشکر از انتقادات بچه ها، من دقیقاً نمی دونستم که بازی های مربی گری از چه سالی شروع شدن و در واقع در نسخه پیشنویس این رو گفته بودم که بوده و بنده خبر ندارم و دیگه اینکه من قصدم در پاراگراف اول رسیدن از فوتبال درون زمین به اداره باشگاه در بازی ها بوده.
در مورد مسائل فنی داخل سایت که تمرین رو میشه تو طول هفته عوض کرد و یا انجام اون در جمعه هست و اینجور مسائل ، به نظر من لزومی نداشت که من همه جزئیات رو به صورت مو به مو بگم مهم این بوده که خواننده یک دید کلی از این سایت و بازی درون اون بدست بیاره.
قبلاً هم از اشتباه در محل سرور سایت عذر خواهی کردم، دیگه بیشتر شرمندم نکنید.
باز هم از اینکه انتقادای خودتون رو میگید ممنونم.
امیدوارم مقاله نهایی از تمامی جهات اهم از خلاصه بودن ، مفید بودن، گویا و وظیفه مشوقانه داشتن کامل باشه.
LA-soshiant
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۱۲
من معمولا سایت گل رو هر روز باز می کنم و خبرهاش رو می خونم؛
تقریبا هر روز هم یه خبر درباره ی فوتبال ایران داره . . . مثلا مطالب خیلی قشنگی
درباره ی مربیگری علی دایی زده بود . . .
اما چیزی که همیشه با وارد شدن به سایت گل، نظرم رو به خودش جلب می کنه . . .
تبلیغ Hat-trick.org توی منوی اصلی سایته !!!
روزانه میلیونها نفر از گل بازدید می کنن و این تبلیغ، برای هت تریک می تونه یوزرهای
بیشتر رو به همراه داشته باشه، به نظرتون نمی شه یه کاری کرد تا سایتهای
معروف ورزشی ایرانی هم یه گوشه از منوی اصلیشون تبلیغ Hat-trick.org رو بکنن؟؟؟؟
یعنی وقتی طرف کلیک کنه، نسخه ی فارسی Hat-trick.org باز بشه؟
Chakavak
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۲۹
این قضیه ای رو كه داری پیشنهاد میكنی تو ایران اووووووووووووووووووه خرج داره ....ها .خوب داداش طرف كه نمیاد مجانی این كارو بكنه .
مثلا سایت ورزش ایران [Only Registered And Activated Users Can See Links] یه جایی داره پایین صفحاتش كه تبلیغات متنی با یكی دو خطی توضیح .
بالاش چگونگی تبلیغ و تعرفه هاشو گذاشته .
میتونیم جمع بشیم پول بذاریم ترتیبشو بدیم .
masoud_dj
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
در حال حاضر بهتره راه های بی خرجتری که بچه ها پیشنهاد دادن رو تست کنیم که با همفکری نتیجه بهتری هم میده
خرج کردن باشه واسه مراحل بعدی
alex_irooni
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۰۶
مثل اینكه داره جواب میده ها . كاربران آنلاین 499 .
درست دارم میبینم . ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
mohammad8711
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
مثل اینكه داره جواب میده ها . كاربران آنلاین 499 .
درست دارم میبینم . ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
نه اشتباه دیدی ، اون تعداد کاربران فعاله :bad:
Vahid
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۳
حالا هم قرار که مقاله نهایی توسط احمدرضا عزیز تا فردا تو تاپیک گذاشته بشه.
با اماده شدن مقاله کار ما هم گسترده تر میشه.و مطمئا اعضا از این هم بیشتر میشه.
masoud_dj
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۵۴
آره داره جواب میده امروز با هم 20 تا حدودا اضافه شدن
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۶
نوشتن کار خیلی سختیه، اون هم وقتیکه بدونی با خوانندههایی با سلیقههای متفاوت روبهرویی . . .
اینو وقتی فهمیدم که دیدم بچهها (و مخصوصا خودم) هی کار نگارش اولیهی مقاله رو به دیگری واگذار میکنند.
احساس کردم محمدرضا (صاحب تیم استقلال در لیگ برتر) بتونه از عهدهی این کار بر بیاد . . .
محمدرضا دست به قلمش خوبه؛ ساده و همهفهم مینویسه و اگه ارسالهاش رو
خونده باشید، بهتر حرفمو میفهمید . . .
به هر حال قبول کرد که این کارو انجام بده ولی گفت وسط امتحانات پایانترممه و باید بهم وقت بدین . . .
بعد از چند روز بهم پیغام داد که نمیتونم، نوشتنم نمییاد، همین مقالههایی که هست هم خوبه و . . .
خلاصه . . .
آسمان بار امانت نتوانست کشید - - - قرعهی فال به نام من دیوانه زدند!
خودم دست به کار شدم و برای نوشتن این مقاله (که زیاد هم شبیه به مقاله نشده)
از گیمرولز هتتریک، مقالهی دوست عزیزم samynostalgia و احساس واقعی خودم
نسبت به هتتریک استفاده کردم.
نمیدونم این سبک نگارشی که من کار کردم خوبه یا نظرتون اینه که باید یه جور دیگه نوشت . . .
به هر حال، به وحید قول داده بودم که تا پنجشنبه برسونمش . . . برای نوشتنش وقت کم داشتم؛
تقریبا یه روز و نصفی، ولی تمام سعیمو کردم که مطلب خوبی از آب در بیاد . . .
چندبار نوشتم و پاک کردم تا اینکه بالاخره به این رسیدم . . .
یه کم طولانی شد ولی دلم نیومد خلاصهتر از این بنویسم!
امیدوارم هرکی از بچهها که این مطلب رو میخونه، قبل از اینکه کار از کار بگذره، نقدش کنه
و نقاط ضعفشو گوشزد کنه . . . چون قرار شد که این، یه کار گروهی باشه . . .
من که هرچی داشتم رو کردم، بقیهاش با شماست . . .
البته از اونجایی که شنبه دارم میرم به یه اردوی یک هفتهای، ممکنه چند روزی به اینترنت
دسترسی نداشته باشم و از همینجا ادامهی این کار رو بر عهدهی فرزان میگذارم . . .
خودش بلده چیکار کنه . . .
مهمترین چیزی که مقاله کم داره چند تا عکس از فضاهای مختلف سایت هتتریکه . . .
راستی دربارهی کسایی که باید اونو توی فرومهای مختلف تبلیغ کنن، فکری کردید؟
دارم مقاله رو تایپش می کنم، تا چند دقیقه ی دیگه میذارمش اینجا تا همه ببینن . . .
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۰۰
مینشینی پای کامپیوتر . . . حرارت تازهای قلبت را فراگرفته، بهترین کار این است که کمی روی صندلی جابهجا شوی تا بر صفحهی مونیتور، بهتر تسلط داشته باشی . . . یک نفس عمیق میکشی و چند لحظه بعد . . . با دیدن نتیجهی بازی از خوشحالی میترکی . . . وقتی میبینی حریفت را با هوش و ذکاوتی فوقالعاده در تله انداختهای، قند توی دلت آب میشود و به خودت میبالی . . . چه حس خوشایندی!!!
به دنیای مجازی فوتبال خوش آمدید، صدای ما را از هتتریک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) میشنوید!
۱۰ سال از راهاندازی هتتریک میگذرد و هنوز هیج رقیبی نتوانسته طرفداران فوتبال را تا این اندازه سیراب کند.
سهل و ممتنع . . . بهترین جملهایست که میتوان دربارهی هتتریک گفت . . . تیمداری مجازی؛ در یک مساحت کم؛ قد صفحهی مونیتور . . . باور کنید در این دنیا هیچ چیز به اندازهی «باهم بودن» دلچسب نیست و هتتریک عین باهم بودن است . . . دنیای عظیمی با نزدیک به یک میلیون کاربر از سراسر جهان؛ در این بازی میتوانید دوستان جدید زیادی پیدا کنید و از بودن با آنها و رشد کردن در کنارشان لذت ببرید.
هتتریک، بازی اینترنتی رایگانیست که در آن میتوانید یک تیم مجازی را هدایت کنید و به سوی قلههای افتخار، رهنمون سازید. البته در این راه باید با سایر شرکتکنندهها نیز به رقابت بپردازید.
در این بازی، هم بهعنوان مالک باشگاه و هم در نقش یک سرمربی ایفای نقش میکنید. بازیکن خرید و فروش میکنید، پول باشگاه را روی تیم جوانان سرمایهگذاری میکنید، تیمی از بازیکنان مناسب را آماده میکنید، نوع تمرینات را مشخص میکنید، ترکیب تیم را برای بازی بعد تنظیم میکنید و خیلی کارهای دیگر که انجام دادن آن، بسیار شیرینتر از بهزبان آوردن آنهاست.
تاریخچه:
هتتریک متعلق به سوئد است و برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ میلادی پا به عرصهی بازیهای مجازی گذاشت . . . همان زمان که Worldaway و پس از آن There در قالب «زندگیهای مجازي» وارد اینترنت شدند.
اکنون قریب به ۱۰ سال از آن ماجرا میگذرد و در این مدت، نسخهی ابتدایی و اولیهی هتتریک هرساله با تغییرات جدیدی همراه بوده است؛ گرافیک سایت و الگوریتمها، همه به سمت واقعیتر شدن گام برداشتند و هتتریک هرچه بیشتر به فوتبال واقعی شبیه شد در نتیجه، هر روز بر محبوبیت آن بین بازیهای مجازی فوتبال افزوده شد.
چرا هتتریک؟
اگر تابهحال با FIFA Manager کار کرده باشید، لذت تیمداری مجازی را حس کردهاید! اما هتتریک چیزی فراتر از این بازیهاست. اینجا رقبایتان آدمهایی واقعی و باهوش هستند و نمیتوان به راحتی آنها را شکست داد.
در بازیهایی نظیر فیفا منیجر، بازیکنها همواره تکراری بودند و تیمهای رقیب، با یک برنامهی کامپیوتری ساده و مصنوعی، نمیتوانستند جذابیتهای فوتبال واقعی را بهنحو مناسبی به نمایش بگذارند و مربیگری بهشدت وابسته به قدرت باشگاه انتخابی بود.
هتتریک به شما احساس بسیار خوشایندی میدهد که مشابه آن را در هیچ جای دیگری نمیتوانید بیابید . . . اینجا هوش، علاقه، تجربه و از همه مهمتر تلاش، حرف اول را میزند.
روش کار با هتتریک:
عضویت در این سایت کاملا رایگان است. با ثبتنام در آن پس از مدتزمان کوتاهی یک تیم در اختیارتان قرار میگیرد و شما میتوانید کارتان را شروع کنید.
هتتریک یک تیم در دستههای پایینتر ایران، به شما واگذار میکند و باید سعی کنید با مدیریت و مربیگری مناسب، به دستههای بالاتر صعود کنید. مثلا در ایران ۵ دسته وجود دارد (دسته یک، ۱ لیگ؛ دسته دو، ۴ لیگ؛ دسته سه، ۱۶ لیگ و . . . ) لیگها هشت تیمیست و بازیهای فصل همانند فوتبال واقعی اروپا، یکشنبهی هر هفته برگزار میشود.
سازندگان این سایت به عوامل بسیار ظریفی که در فوتبال مؤثر است، کاملا توجه کردهاند و هرساله با کمک گرفتن از برنامهنویسان حرفهای و تغییر در منطق بازی فوتبال، آن را به واقعیت نزدیکتر میکنند. مواردی مثل آب و هوا، هواداران و انتظار آنها از تیم، روحیهی تیمی و آمادگی جسمانی، استفاده از کادر متخصص (کمکمربی، اقتصاددان، روانشناس ورزشی، فیزیوتراپ، پزشک تیم و . . .) از شاخصترین فاکتورهاییست که در نظر گرفته شده است. بازیکنان تیم در ابتدا همگی اهل کشور مالک باشگاه بوده و در حالت پیشفرض در سطح متوسط نسبت به دستهای که در آن هستند، قرار دارند.
داشتن یک استراتژی مناسب برای توسعهی تیم، بسیار حائز اهمیت است و تمرین، کلید این موفقیت است. در هتتریک میتوانید هر جمعه بازیکنانتان را تمرین داده و قابلیتهای آنها را افزایش دهید و در بازی لیگ که همانند فوتبال واقعی، ۹۰ دقیقه بهطول میانجامد، به صورت زنده و مستقیم، شاهد هنرنمایی بازیکنانتان باشید. گزارش مسابقه به شما اجازه میدهد که احساس کنید واقعا در کنار چمن یک مسابقهی فوتبال حضور دارید.
نرمافزارهای رایگانی نظیر hattrickcontrol ،hattrickpoli و hattrickforever نیز وجود دارند که در حالت آفلاین همهی اطلاعات تیم را در اختیارتان قرار میدهند تا برای تحلیلها نیازی به اتصال به شبکه نداشته باشید.
مانند فوتبال واقعی، در هتتریک جامحذفی و جامجهانی نیز وجود دارد. با عضویت در این سایت و پرورش بازیکنان ایرانی، میتوانید به قدرتمند شدن تیم ملی ایران در هتتریک نیز کمک کنید و کار سرمربی تیم ملی را برای انتخاب بازیکنان شایستهتان راحتتر کنید.
کاربران ایرانی خیلی دیر با هتتریک آشنا شدند و هماکنون تعداد آنها از مرز ۵۰۰ نفر گذشته که این رقم در مقایسه با کشوری چون سوئیس با بیش از ۵۰ هزار کاربر، بسیار ناچیز است. آنهم برای مردم فوتبالدوست ایران . . .
برخی کاربران دلسوز و فعال ایرانی هتتریک، دست به ابتکاری جالب زدند و با اقدامی شجاعانه، کار ترجمهی سایت را به زبان پارسی برعهده گرفتند و اکنون میتوانید با استفاده از زبان فارسی، لذتی دوچندان از کار با هتتریک و بودن در کنار دوستانتان احساس کنید و این امر میتواند در افزایش کاربران ایرانی نیز مثمرثمر باشد.
آدرس رسمی سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] است و به بیش از چهل زبان دنیا ترجمه شده است.
بسیاری از کاربران ایرانی هتتریک علاوه بر سایت اصلی، از انجمن هتتریک ایران به آدرس [Only Registered And Activated Users Can See Links] نیز استفاده میکنند و در آن به بحث و تبادل اطلاعات میپردازند؛ محیطی بسیار صمیمی که در آن میتوانید سؤالات خود را از باتجربههای هتتریک بپرسید.
چرا معطلید؟!!! وقت را بیش از این هدر ندهید؛ به هتتریک بپیوندید تا حس خوب باهم بودن را تجربه کنید!
نویسنده: احمدرضا (soshiant)
ahmad_soshiant@yahoo.com
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۱۶
مقالت حرف نداره
از نظر کامله و نیازی به ویرایش هم نداره
بهتره با همین کار تبلیغات انجمنی رو شروع کنیم
Vahid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۰
واقعا عالیه.میشه گفت هیچ چیزی كم نداره.
حجمش خیلی خوبه اصلا زیاد نیستش.تو این حجم كم همه چیز توضیح داده شده اونم به صورت كاملا جذاب .
واقعا زحمت زیادی كشیدی احمدرضا عزیز.
راستی الان واست 1 پیغام خصوصی دارم میدم یه نگاهی بهش بنداز و نظرتو بگه.:good:
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۳۳
مگه میشه چیزی کم نداشته باشه؟!!!
مهمترین چیزی که کم داره، اینه که تصویر نداره . . . عکس می تونه خیلی تأثیرگذار باشه!
اما من واقعا وقت نداشتم این کارو انجام بدم، امیدوارم فرزان بتونه این کارو بکنه.
راستی یه چیزی . . . اولین کاری که می تونید برای تبلیغ این مقاله بکنید، اینه که اونو توی امضاتون بذارید. :)
موفق باشید :wink3:
Nillo
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹
آقا من یه صفحه تو بلاگفا درست کردم توی گوگلم ثبت کردم
آدرسش اینه : hat-trick.blogfa.com
الان مقاله محمد رضا رو میزارم توش بعد لینکشو شیوع بدید تا تو گوگل بیاد یالا!
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹
یعنی کلشو بذاریم تو امضا یا لینکشو؟
در ضمن من غیر اینجا جای دیگه فروم بازی نمیکنم
ه چنتا سایت پر کاربر بگید من برم عضو بشم
اونوقت با هم بریم اونجاها تبلیغات
Vahid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۴۳
مگه میشه چیزی کم نداشته باشه؟!!!
مهمترین چیزی که کم داره، اینه که تصویر نداره . . . عکس می تونه خیلی تأثیرگذار باشه!
اما من واقعا وقت نداشتم این کارو انجام بدم، امیدوارم فرزان بتونه این کارو بکنه.
راستی یه چیزی . . . اولین کاری که می تونید برای تبلیغ این مقاله بکنید، اینه که اونو توی امضاتون بذارید. :)
موفق باشید :wink3:
بدیه تصویر اینه كه سرعت میاره پایین.حالا بازم ببینیم نظر بچه ها چیه.
در مورد امضا هم كاملا باهات موافقم. تو هر سایتی كه گذاشتیم لینكشو تو امضامون میزاریم و از این طریق اگه تو تاپیك دیگه هم چیزی بنویسیم بازم یه جور تبلیغ میشه.:good:همون طور كه گفتم من خودم از طریق 1 امضا تو سایت ست ست عضو هتریك شدم. خیلی دوست دارم بدونم كی بود.
Vahid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۴
یعنی کلشو بذاریم تو امضا یا لینکشو؟
در ضمن من غیر اینجا جای دیگه فروم بازی نمیکنم
ه چنتا سایت پر کاربر بگید من برم عضو بشم
اونوقت با هم بریم اونجاها تبلیغات
خودم تو 1-2 تا سایت میزارم بهت میگم.بعد بیا اونجا بهم کمک کن.
بازم اگه سایت خوبی پیدا کردم بهت میگم اونجا شروع کنی.البته با کمک بقیه :good:
Nillo
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶
آقا لینکشو بدید دوستاتون پخش کنن یعنی تو سایت یا وبلاگشون لینک بدن به بقیه هرچی لینک بیشتر داده بشه به این بلاگ توی گوگل عبارت مربیگری یا فوتبال یا هردو رو که سرچ کنید این توی لیست گوگل میاد بالا تر و ملت میرن میبینن بعلاوه اینکه اونایی هم که توی سایتای مختلف میرن لینکو میبینن شایستی هم روش کلیک کردن رفتن دیدن!
Vahid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
حتی میشه لینكشو تو امضامون توی سایتای دیگه كه عضو هستیم بزاریم تا بازدید كنندش بالا بره.
حتی میشه تو چت روم ها هم تبلیغ كرد.
من به 1-2 نفر كه توهتتریك تیم دارن و بلاگ خوبی هم دارن میگم لینك بدن و تا میتونن لینكشو پخش كنن.
Nillo
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
دم شما گرم
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
من الان چنتا وبلاگ رفتم و نظر دادم وبلاگ تو هم به عنوان وبلاگ خودم معرفی کردم
اوناهم میان نظر میدن
اینجوریهم آمار بازدید میره بالا
البته آمار ثبت نام هتریکو نمیدونم؟ آخه اونا همشون دخترن:3:
Nillo
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۲
نه خسته!
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۹
نه خسته!
به نظر من اگه عنوان وب رو از مربیگری فوتبال به فوتبال مجازی تغییر بدی بهتره
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۳
مقاله خيلي خوبيه. در مورد عكس هم اگه صلاح مي دونيد چند تا عكس بگيرم از مانيتور. مخصوصا كاريكاتوراي هت تريك بذاريم. البته اگه كسي كه ساپورتر داره اين كارو بكنه جذاب تر مي شه.
Nillo
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۹
عنوان شد مربیگری فوتبال مجازی که توی سرچ لغتهای بیشتری رو در بر بگیره.
alex_irooni
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
آدرس پستهایی كه گذاشتم میتونید ببینید .
نظر بدید .
motionall
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۱۸
دمت گرم من لینکشو توی امضای p30worldگذاشتم .:good:
omid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۸
فرزان منظورت چهره ی بازیكنا هست؟
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
به نظر منم خوبه . . . از این کاریکاتورای کوچولوی هت تریک هم به مقاله اضافه کنیم، جالب تر می شه . . .
این چهره ی بازیکنا هم که امید می گه، سوژه ی خوبیه!
Vahid
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
خوب منم تو 1 سایت شروع كردم البته تاپیك نزدم.(به دلیل بعضی مسائل)
تو 1 تاپیك در مورد فوتبال مقالرو گذاشتم.احتمالا نتیجه خوبی میده.
تو سایتای دیگه 1 تاپیك جداگانه واسش باز میكنم.
آدرس پستهایی كه گذاشتم میتونید ببینید .
نظر بدید .
به تاپیكات سز زدم.هر وقت بازدیدو پستاش زیاد شد منم میام كمك.فعلا كه مسعود به طور جدی داره حمایت میكنه.:apophys:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۴۴
فرزان منظورت چهره ی بازیكنا هست؟
آره مثلا يه بازيكن بسازيم با چهره هت تريكيش يا از صفحه بازيكنا عكس بگيريم.
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
الان یهو بسرم زد برم تو رومای یاهو بگردم وتبلیغ کنم:3:
کسی نمیاد؟
-Aydin-
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۱۰
ببینید بچه ها اینجوری نمیشه
هر كی واسه خودش تو دو سه تا انجمن تاپیك بزنه بعد هیچكی نیاد بعدشم بی خیال
یه انجمن معتبر كه قسمت تخصصی بازی داره معرفی كنین بعد یه نفر این مقاله رو اونجا بذاره و دسته جمعی بریم نظر بدیم
به نظر من تو انجمنای دیگه در مورد كاپ یا بازیهای دوستانه یا تیم ملی با هم بحث كنیم تا بقیه جذب بشن نه اینكه همش بهم نون قرض بدیم.
من سه تا معرفی میكنم :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 40 هزار كاربر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 50 هزار كاربر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 200 هزار كاربر
wantonboy13
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۴۸
ماجرای تبلیغ تو همشهری جوان چی شد ؟!
میخواین من زنگ بزنم روزنامه گل ؟! اونا خوراكشون این جور چیزاست... :shades_smile:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۱
ببینید بچه ها اینجوری نمیشه
هر كی واسه خودش تو دو سه تا انجمن تاپیك بزنه بعد هیچكی نیاد بعدشم بی خیال
یه انجمن معتبر كه قسمت تخصصی بازی داره معرفی كنین بعد یه نفر این مقاله رو اونجا بذاره و دسته جمعی بریم نظر بدیم
به نظر من تو انجمنای دیگه در مورد كاپ یا بازیهای دوستانه یا تیم ملی با هم بحث كنیم تا بقیه جذب بشن نه اینكه همش بهم نون قرض بدیم.
من سه تا معرفی میكنم :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 40 هزار كاربر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 50 هزار كاربر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیش از 200 هزار كاربر
تو اين آخري يه تاپيك هت تريك هست و بچه هاي اينجا هم چند تايي هستن اونجا. من اونجا فعالم.
راتسي نظرتو درباره سايت كلوب چيه؟ كسي اونجا عضو هست؟
Daniro
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
من هم در دو فروم بسیارخوب و پر بیننده تبلیغ را شروع کردم.
لطفا این تاپیک ها رو در لینک های زیر ساپورت کنید:
سایت IT SAT
سایت BALATARIN
Daniro
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
من چندین ساله که تو سایت کلوب عضوم و مدیر 4 تالار و معاون 2 تالار در سایت کلوب هستم.
سعی میکنم در سایت کلوب هم تبلیغ کنم.
Nillo
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
آقا همشهری جوان توی شماره جدیدش نامه هادی نیک رو چاپ کرده (که فکر کنم از بچه های خودمون باشه)
این یعنی اینکه به زودی میرن سراغش!
paolo
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۵۰
منم یه تاپیك توی انجمن خودمون زدم ... شاید از اون طرف هم كسی علاقه مند بشه و بیاد ...
Vahid
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
برای اینکه بتونین مقالرو راحت و بدون دردسر پیدا کنین پست شماره 4 تو صفحه اولو ویرایش کردم ومقالرو اونجا هم گذاشتم.:good:
motionall
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۰۱
آقا همشهری جوان توی شماره جدیدش نامه هادی نیک رو چاپ کرده (که فکر کنم از بچه های خودمون باشه)
این یعنی اینکه به زودی میرن سراغش!
آره من بودم!.(تو هم همشهری جوان میخونی ای ول):shades_smile:
تقریبا دو هفته پیش بهشون میل زدم که آخرشم سایت هتریک رو برای مثال معرفی کردم ! که آخرشو چاپ نکردن نامردا! اما بازم خوبه اگه بچه های دیگه هم بهشون میل بزنن امیدی هست که برن سراغ بازی های آنلاین که احتمال داره یه اشاره ای به این هتریک هم بکنند.:apophys:
mohammad8711
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۲۸
من از شیوه سنتی استفاده می کنم ! یعنی روی مخ بچه های محل کار می کنم
تا حالا هم 8 نفر رو معتاد کردم
-Aydin-
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۳۹
بچه ها پیشنهاد میكنم بیاین اینجا [Only Registered And Activated Users Can See Links] چون چند تا از بچه ها خیلی وقته اونجان مثل فرزان و كامران و چند تا هم به اونا اضافه شدن مثل خودم و مسعود
داره كم كم گرم میشه.
wantonboy13
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۳:۰۵
داره كم كم گرم میشه...
ما خیلی وقته اونجارو واستون گرم نگه داشتیم.... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ولی دیگه تشریف نیاوردین ،سرد شد ،از دهن افتاد !! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
masoud_dj
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۴۹
آقا دقت کردید تعداد یوزرا یه هفتست رو 499 گیر کرده
فکر کنم روش نمیشه بره رو 500
میگم اگه 500 رو رد کنیم خودش یه جورایی پیشرفته
mohammad8711
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۲۷
آقا دقت کردید تعداد یوزرا یه هفتست رو 499 گیر کرده
فکر کنم روش نمیشه بره رو 500
میگم اگه 500 رو رد کنیم خودش یه جورایی پیشرفته
اگه برادرم تو هتریک ثبت نام کنه میشه 500 تا
البته اگه GM مخالفت نکنه !!!
Vahid
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
بابا من خودم چند نفرو عضو كردم ولی هنور تیماشونو ندادن.
فكر كنم الان یه 10-15 نفری تو لیست انتظار باشن.:sad:
masoud_dj
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۰۹
Active users: 518
این آمار داره عالی پیش میره
واقعا دستتون درد نکنه
alex_irooni
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۴۸
جالبه تو یكی از انجمنهایی كه عضو شدم رفتم تو قسمت معرفی بازیها . اونجا مقاله رو گذاشتم . :wink3:
اما بعد از چند روز دیدم نوشته این تایپیك به علت استفاده تبلیغاتی بسته شده :sad:.
میبینید تو رو جون ما فرهنگو .:apophys:
Nillo
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
بازدید وبلاگ 117
alex_irooni
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۱۷
كدوم وبلاگ ؟
masoud_dj
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۳۸
كدوم وبلاگ ؟
من رفتم یه انجمن مقاله رو گذاشتم مدیرش کلی ازم تشکر کرد:3: دلت بسوزه
Vahid
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
همونطور كه گفتم خیلی ها تو لیست بودن.خدارو شكر 500 هم رد كردیم.
اگه یه كم جدیتر و هماهنگتر باشیم مطمئنا اعضا خیلی بیشتر از اون چیزی میشه كه فكرشو میكنین.:good:
sir alex
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۲۳
یكی از بچه ها گفته بود تو صفحه اول یه كارایی بكنید .
چی شد كسی نمیتونه كاری بكنه تا صفحه اول هتتریك ایران توش راهنمایی یا آموزشی باشه . ؟
LA-soshiant
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
بچه ها من یه تاپیک توی سایت دانشجو باز کردم . . . چند نفر دیگه هم برن اونجا عضو شن و از من حمایت کنن . . .
متن نامه ای که تا حالا به 30 نفر از اعضای فعال این سایت فرستادم اینه:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
اگه به فوتبال علاقه داری یا حتی اگه علاقه نداری . . . یه سر به این تاپیک بزن:
اگه فکر می کنی می تونستی بهتر از خوزه مورینیو باشی ;-) اما جبر زمانه اجازه ی این کارو بهت نداده، هت تریک رو امتحان کن . . . مطمئن باش بعد از چند روز عاشقش می شی . . . 8J/
صمیمانه منتظر نظرت در تاپیک "مربیگری مجازی فوتبال" هستم که آدرسش رو در بالا برات نوشتم.:!:
روز خوبی داشته باشی
بای
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زودتر تا تنور داغه، نونو بچسبونین دیگه :wink3:
Nillo
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
Country:
Full local name: Iran
Name (English): Iran
Zone: Asia, Africa and Oceania
Continent: Asia
Currency: 000 Rial
Season: 14
Number of teams: 2728
Number of regions: 28 regions
Top 5 series: League Bartar
Division II.1
Division II.2
Division II.3
Division II.4
Online users: 15
Active users: 523
آقا این عدد داره تصاعدی زیاد میشه
تا آخر فصل فک کنم دسته 6 هم باید راه بندازیم
دست همگی درد نکنه واقعا
Vahid
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۰۰
واقعا تو این مدت بچه ها خیلی تلاش كردن.حالا تو بعضی از فوروم ها هماهنگ نبودن تو بعضی ها هم بودن.خلاصه دست همگیشون درد نكنه.
كسی فوروم خوب و پربازدید سراغ نداره كه هنوز تاپیك هتریك توش راه نیفتاده باشه ؟؟؟اگه دارین لینكشو اینجا بزارین تا شروع كنیم.:good:
Nillo
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
البته باید صبر کنیم چون خیلی از اینا وسط راه تیمو ول میکنن به امان خدا بعد تیمشون بسته میشه و باقی قضایا...
Vahid
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۳۵
البته باید صبر کنیم چون خیلی از اینا وسط راه تیمو ول میکنن به امان خدا بعد تیمشون بسته میشه و باقی قضایا...
اگه كسی با اون مقاله عضو هتریك شده باشه و اینجارو بشناسه احتمال اینكه تیمشو ول كنه كمتر هستش.به دلیل اینكه اینجا هدایت تیمشو یاد میگیره و كلا متوجه میشه هتریك چی به چیه.اكثر كسایی كه تیمشونو ول میكردن دلیلش این بود كه هتریك خوب نمیشناختن.
در ضمن حالا سایت زبان فارسی هم داره و این به تازه واردها خیلی كمك میكنه.
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۴۴
البته هنوزم تو همین دسته 3 هم کسایی پیدا میشن که طولانی مدت تیمو رها میکنن و مطمئنا تیمشون بسته میشه
اما این امار نسبت به کسانی که ثبت نام میکنن خیلی ناچیزه
زیاد نباید به اونا فکر کنیم. چون با وجود چنین سایت کمکی در کنار خود هتریک و فعالیت خوب بچه ها دیگه بعید به نظر میرسه که کس تو هتریک به خاطر عدم فهم از بازی تیمو ول کنه. مگر اینکه از اول هم قصد فعالیت نداشته باشه
اما در کل تو انجمن ها از این قضیه خوب استقبال شده و اگه همینطور ادامه پیدا کنه آمار باور نکردنی میشه
Vahid
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
Active users: 551
اینم از یوزرهای فعال امروز :1:
اعضا به طور باورنكردنی در حال افزایشه.:good:
نسبت به 2 روز پیش 28 نفر اضافه شدن.
Nillo
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
Active users: 551
دسته 6 رو جدی بگیریم!!!!
فکر کنم تا یکی دو هفته دیگه دسته 4 پر بشه تیمهای جدید از دسته5 شروع کنن
130 یوزر دیگه میخوایم تا دسته 4 پر بشه
Nillo
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
فکر کنم من و وحید با هم در حال پست دادن بودیم!!!!
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۹
شهر مجازي پارسيان. ببينيد اينجا چطوره براي فعاليت. من توش عضوم ولي فعال نيستم اونجا فعلا.
اينم انجمن پي سي تاز. من اونجا هم هستم ولي فعاليت نمي كنم فعلا.
Nillo
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
من یه نگاه سطحی انداختم بد نبود بریم فعالیت کنیم از بیکاری که بهتره
Vahid
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
شهر مجازي پارسيان. ببينيد اينجا چطوره براي فعاليت. من توش عضوم ولي فعال نيستم اونجا فعلا.
به نظر من بودن تاپیك هتریك تو هر سایتی بهتر از نبودنش.
تو كدوم قسمتش راه بندازیم ؟بازیهای كامپیوتری یا گفتمان؟
فكر كنم بازدید گفتمان بیشتر باشه.
alex_irooni
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۱۴
بابا ایول
551 كاربر فعال
20 تا 20 تا عضو میشن .
Ali-ss
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۰
ممكن هست یكی از فوتبال و بازی آنلاین خوشش بیاد اما دلش نخواد مربیگری كنه! به نظر من كلمه مربیگری برای تیپ جوان چندا جالب نیست من كه همیشه با این كلمه مشكل داشتم یكی هم كلمه آنلاین هست كه خیلی ها بخاطر سرعت پایین اینترنتشون از كلمه آنلاین می ترسند اگر بتونیم در عنوانهای تبلیغاتی از كلمات جایگزین این دو كلمه استفاده كنیم جدب مخاطب بیشتر خواهد بود
به نظر من به جای اینكه هر جا رسیدیم تاپیك بزنیم به جاش چند جا پربیننده ور چند نفری بتونیم روش تمركز كنیم خیلی بهتر جواب می ده
masoud_dj
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۳
منم با نظرت موافقم و 2 تا تاپیکی که ایجاد کردم با عنوان فوتبال مجازی بوده
Vahid
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
Active users: 554
بچه ها كسی فوروم خوب عضو نیست اینجا معرفی كنه كه بریم اونجا هم هتریك معرفی كنیم .:good:
Vahid
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
Active users: 571
واقعا حیفه الان كه 20 نفر 20 نفر عضو میشن فعالیت مابه صفر رسیده.
فكر كنم كم كم اعضا مثل 1-2 ماه پیش 2-3 نفر در هفته عضو بشن.
در ضمن هرچی اعضا بیشتر بشه.معرفین سایت هم بیشتر میشه.یعنی اونا میرن به دوستا و فامیلشون هم این
سایتو معرفی میكنن.
این كار یه استارت میخواست كه ما زدیم.الانم نباید اینجوری ولش كنیم حداقل تا اخر عید به فعالیتمون ادامه بدیم.:good:
vorojax
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
بچه ها كسی فوروم خوب عضو نیست اینجا معرفی كنه كه بریم اونجا هم هتریك معرفی كنیم
سلام.
فوروم پرسیان تولز هم خیلی خوبه ولی حیف كه فیلتره.
فوروم نیمرو هم بد نیست.
فوروم مجید انلاینم خوبه.
--------------------------------------
خودم یه بلاگ دارم با روزی 700-800 تا بازدید با یه گروه با 1400 نفر عضو اونجا تبلیغ می كنم تا بتونم كمكی به مجموعه هتریك ایران كنم.
Vahid
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
خودم یه بلاگ دارم با روزی 700-800 تا بازدید با یه گروه با 1400 نفر عضو اونجا تبلیغ می كنم تا بتونم كمكی به مجموعه هتریك ایران كنم.
سلام.خوش اومدی.
اگه مقاله ای كه تو پست 4 صفحه اول همین تاپیك هستشو بزاری تو وبلاگ و گروت خیلی خوب میشه.
ممنون.
vorojax
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
وحید جان من بهتون قول می دم تعداد زیادی عضو برای اینجا بیارم.
من قبلا برای سایتای زیادی كه می گفتم زیر مجموعه بگیر پول می دن عضو جم كردم منتها اینجا فرق دراه اینجا عشقه!
ولی خاب هر چیزی راهی دراه
باید شما لطف كنید یه عنوان توپ!! و فریبند!! بدید كه هر فوتبال دوستی روش كلیك كنه.
مثلا.
بشتابید!!فوتبال در دنیایی مجازی!!تیم داری را تجربه كنید. !!بجنبید تا دیر نشده!!
دوستان عنواینشونو بدن یكی رو انتخاب كنیم برای گروه ارسال كنیم.
alex_irooni
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
585 نبود؟
vorojax
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۴
سلام
دوستان من گفتم یكی یه عنوان توپ پیدا كنه من می خام واسه گروهم میل بزنی ولی خبری نیست؟
این عنوان چطوره:
تجربه ای فوقولاده در دنیایی مجازی برای فوتبال دوستان تیم داری مجازی!به جمع چند میلیونی ما پیوندید!
alex_irooni
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
سلام
دوستان من گفتم یكی یه عنوان توپ پیدا كنه من می خام واسه گروهم میل بزنی ولی خبری نیست؟
این عنوان چطوره:
تجربه ای فوقولاده در دنیایی مجازی برای فوتبال دوستان تیم داری مجازی!به جمع چند میلیونی ما پیوندید!
فوقولاده رو به فوق العاده تغییر بدی خیلی بهتره . :wink3:
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
بشتابید!!فوتبال در دنیایی مجازی!!تیم داری را تجربه كنید. !!بجنبید تا دیر نشده!!
.
آقا حراجی نمی خوایم بزنیمااا..... :3:
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
Active users: 585
بزن به افتخارش... شله شله... :1:
paolo
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
ای ول ... تا Iv.52 تیم ها همه صاحب دارن ...
Nillo
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
دنیای مجازی فوتبال
چطوره؟
vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
فوقولاده رو به فوق العاده تغییر بدی خیلی بهتره
اوكی!![Only Registered And Activated Users Can See Links]
آقا حراجی نمی خوایم بزنیمااا.....
دارم داغش می كنم كامی جان.
بدو بدو.............نبود!
دنیای مجازی فوتبال
عنوان مطلبی كه واسه گروه میفرسم یه چیزی تو این مایه ها می زارم.
alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹
597 میتونه خوب باشه نه ؟
Ali-ss
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
سلام
ای كلك از امضای من توی پی سی برداشتی ولی بدك نیست!
پرطرفدارترین بازی فوتبال در اینترنت! جادوی سبز! عشق ما هت تریك!این هم بد نیست!:good:
Nillo
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
598 یوزر
عالیه واقعا عالیه
vorojax
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
سلام دوستان عزیز بلاخره یه چیزی واسه گروه سند كردم در جهت تبلیع هتریك!!
دیر سند كردنم واسه این بود كه اعضایه گروه بیشتر شن كه شكر خدا در حال حاضر به 1700 نفر رسیدن.
اینم لینك پستی كه فرستادم:
LA-soshiant
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
آقا من یه فکری دارم:
من میگم یه بمب گوگلی درست کنیم، یعنی یه صفحه تو وب درست کنیم بعد توش راجع به هتتریک بنویسیم بعد هرکی تا اونجایی که تونست لینکشو به سایتای دیگه بده و به اونا هم بگه لینکو پخش کنن،همینجوری پخش میشه بعد میریم تو گوگل ثبتش میکنیم با نام مربیگری فوتبال، بعد هرکی از ایران یا خارج عبارت فوتبال یا مربیگری رو سرچ کنه اگه لینکهایی که به این سایت داده شده باشه زیاد باشه(گوگل نتیجه جستجو ها رو با توجه به لینکهایی که به اون سایت داده شده از زیاد به کم مرتب میکنه) عنوان سایت یا وبلاگ میاد صفحه اول بعد طرف کلیک میکنه و معرفی هتترک رو میخونه اگه خوشش اومد که فبها اگرم نه که میره بیرون.
توجه: این فقط یه پیشنهاده
سایت ورزش ایران [Only Registered And Activated Users Can See Links] یه جایی داره پایین صفحاتش كه تبلیغات متنی با یكی دو خطی توضیح .
بالاش چگونگی تبلیغ و تعرفه هاشو گذاشته .
میتونیم جمع بشیم پول بذاریم ترتیبشو بدیم .
اینها هم نظرات خوبی بود که می تونیم روش کار کنیم.
الان پرکارترین فروم کدومه؟
alex_irooni
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
فعلا كه 629
iv.58 , iv.59 رو هم تیم دادن .
Nillo
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۸
ایول واقعا عالیه!!!!
Nillo
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۳
کاربران فعال: 639
40 تا یوزر تو 2روز
Ali-ss
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
یادتون نره هر جا خواستید لینك تبلیغاتی برای این بازی بگذارید حتما از اون ارسال تبلیغی صفحه اول استفاده كنید
vorojax
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۹
الان پرکارترین فروم کدومه؟
\پی سی ورلد
Nillo
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
650
Vahid
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۱۶
Active users: 676
LA-soshiant
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸
هفته ی بعد هت تریک را در همشهری جوان خواهید دید
بعد از دو هفته سر و کله زدن با محسن امین (گزارش نویس همشهری جوان)
نتونستم نظرشو جلب کنم که درباره ی هت تریک گزارش بره
این مجله جای بسیار مناسبی برای معرفی هت تریکه . . .
می خواستم راضیش کنم تا با چند تا از بچه های باتجربه ی هت تریک مصاحبه کنه و یه گزارش تنظیم کنه
اولش قبول کرد، اما بعد تو جلسه ی هیئت تحریریه که مطرح کرده بود باهاش موافقت نکرده بودن
می گفت "تعدادتون کمه و . . . اما به احتمال 99 درصد توی بخش معرفی بازیهای کامپیوتری چاپش می کنیم."
حیف شد . . . خیلی پاپیش شدم اما نشد که بشه . . . اگه گزارش می رفتن محشر می شد
کلی مطلب براش فرستادم با کلی عکس . . . n بار هم بهش زنگ زدم . . .
این بخشی بازیها هم که می گه یه ستون کوچولویه
ولی بازم خوبه . . . خودش یه حرکت به جلویه . . .
هفته ی بعد احتمالا چاپش می کنن . . . شایدم هفته ی بعدش . . .
این جور جاها باید آشنا داشته باشی . . . اینطوری نمی شه . . .
حالا یه آشنا توی روزنامه ی عصر ارتباط دارم ببینم چی می شه . . . شاید اونا یه مطلب بزرگتر چاپ کردن
omid
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
ایوللللللللل
Nillo
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
خیلی حیف شد فکر کن تو همشهری جوان یه گزارش راجع به هتتریک میرفتن مثل اونی که درباره سکند لایف نوشتن....
ولی برا همینشم باید کلاهمونو بندازیم هوا.....
در ضمن یه خبر مهم:
دسته 4 پر شد
کاربران فعال 686
Dangerous boy
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
ایوللللللللل
فك كنم اینجوری میخواستی بنویسی :
ایـــــــــــــــــــــول ـــــــــــــــــــ :3:
Shift+J :jesors:
Ali-ss
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
هفته ی بعد هت تریک را در همشهری جوان خواهید دید
بعد از دو هفته سر و کله زدن با محسن امین (گزارش نویس همشهری جوان)
نتونستم نظرشو جلب کنم که درباره ی هت تریک گزارش بره
این مجله جای بسیار مناسبی برای معرفی هت تریکه . . .
می خواستم راضیش کنم تا با چند تا از بچه های باتجربه ی هت تریک مصاحبه کنه و یه گزارش تنظیم کنه
اولش قبول کرد، اما بعد تو جلسه ی هیئت تحریریه که مطرح کرده بود باهاش موافقت نکرده بودن
می گفت "تعدادتون کمه و . . . اما به احتمال 99 درصد توی بخش معرفی بازیهای کامپیوتری چاپش می کنیم."
حیف شد . . . خیلی پاپیش شدم اما نشد که بشه . . . اگه گزارش می رفتن محشر می شد
کلی مطلب براش فرستادم با کلی عکس . . . n بار هم بهش زنگ زدم . . .
این بخشی بازیها هم که می گه یه ستون کوچولویه
ولی بازم خوبه . . . خودش یه حرکت به جلویه . . .
هفته ی بعد احتمالا چاپش می کنن . . . شایدم هفته ی بعدش . . .
این جور جاها باید آشنا داشته باشی . . . اینطوری نمی شه . . .
حالا یه آشنا توی روزنامه ی عصر ارتباط دارم ببینم چی می شه . . . شاید اونا یه مطلب بزرگتر چاپ کردن
در تمام مدتی که با هت تریک آشنا هستم هیچکس رو اندازه شما ندیدم به گسترش هت تریک در ایران کم ک کرده باشه! البته اون اوایل بچه ها کار خیلی سختی داشتند اما منت ها هم زیاد بود یادم نمی ره ایران بارسا به خاطر اینکه از نفرات اولی بود که هت تریک رو شناخت مدتها منت سر بچه ها می گذاشت! و کلی فخر می فروخت این هم نوعی از کلاس گذاشتن هست! ما ندیدیم اما می گن اگر جزو نفرات اول در ثبت نام باشی گلبول های خونت قرمز تر می شه! واحتمال بهشت رفتنت زیاد تر می شه!
اما واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت می کشی
LA-soshiant
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
ممنونم علی جون . . . شما لطف داری!!! :)
amirzelzeleh
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
دمتون گرم بچه ها. منم اوایل تبلیغات کردم و چند نفری عضو شدن... اما زیاد نبود. منم در مورد مطلب نوشتن و چاپ کردن توی روزنامه ها کاملا موافقم... و چون الآن در تهران نیستم فکر کنم بشه مطلب رو توی نشریات محلی چاپ کنم. باید تحقیق کنم... دوست دارم خودم وقت کنم مطلب بنویسم اما نمیدونم کی میتونم. تجربه نشون داده اکه بخوام دست به قلم بشم بد نمینویسم... اما امان از تنبلی و از اینها.
یه پیشنهاد دیگه. اگه گردهمایی شلوغی بتونیم ترتیب بدیم و گزارش کوچیک یا عکسی از این گردهمایی چاشنی مطلب روزنامه باشه جالبتر هم خواهد شد.
Nillo
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
همشهری جوان تو قسمت معرفی سایت همونطور که احمد رضا جان گفت هتتریک ر. معرفی کرد، اما خیلی جامع و کامل نبود و تا الان هم که 2روز از انتشار نشریه مگذره هیچ تاثیری توی تعداد کاربران نداشته(ابته تاثیرش تا یه هفته دیگه مشخص میشه)
LA-soshiant
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
آره . . . منم واسه همین ناراحت بودم که قرار یه مطلب کوچولو بزنن . . .
حالا دارم مخ یکی دوتا روزنامه رو می زنم . . . ایشالله اینا یه مطلب بزرگتر با عکس و کاریکاتور چاپ کنن. :good:
omid
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
یه لینکی چیزی بدید
vorojax
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
همشهری جوان تو قسمت معرفی سایت همونطور که احمد رضا جان گفت هتتریک ر. معرفی کرد، اما خیلی جامع و کامل نبود و تا الان هم که 2روز از انتشار نشریه مگذره هیچ تاثیری توی تعداد کاربران نداشته(ابته تاثیرش تا یه هفته دیگه مشخص میشه)
اگه قراره بترکونه هتریک باید یه کاری کنید تو کلیک معرفی شه!
یکی از راههاشم اینه که به ستون بازی خورا حی توندو توند هموم به تعداد بالا میل بزنیم!!:1:
vorojax
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
یه راه دگه خوبم هست یه چندتا از بچه ها برن تو پو پی سی ورلد یه امضا تبلیغاتی توپم درست کنن و برن بخش متفرقه هی و هی فعالیت کنن و پست بزنن اون بخش خیلی شلوغه!
Ali-ss
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
Active users: 780
چیكار كردین بچه ها؟!
دم همگی گرم
Nillo
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
گفتم که اثراتش یه هفته دیگه معلوم میشه.
Nillo
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
907 نفر دمت گرم احمد رضا
همون مطلب كوچیكم خیلی تاثیر داره فقط كاش توش اینجا روهم معرفی میكردن
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
ديگه اين با خودمونه ! بايد تو هت تريك بيفتيم تو كار يوزرهاي فعال اينجا رو معرفي كنيم ! :good:
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
چند تا از تیمهای دسته پنجم صاحبدار شدن؟
LA-soshiant
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
من راستش خودمم این مطلبی که توی همشهری جوان چاپ شد رو درست و حسابی ندیدم؛
یه عکس بزرگ از نیکبخت زده بودن با یه cd رایگان که سؤالات امتحان نهایی توش بود.
واسه همین در همون ساعات اولیه ی شنبه ی هفته ی قبل، نایاب شد.
منم نتونستم بخرمش، فقط دست یکی از بچه ها دیدم و یه نگاهی بهش انداختم.
الانم مجله دستم نیست، اگه کسی اسکنر داره و مجله رو هم خریده
لطف کنه و یه عکس یا لینک از صفحه ی بازیهاش اینجا بذاره تا همه ببینن.
روزنامه ی عصر ارتباط درخواست یه مطلب کم حجم تر کرده که دارم ردیفش می کنم.
قبل از چاپش خبرتون می کنم، باید بره تو نوبت . . .
کلیک جام جم هم محل بسیار مناسبی برای این کاره . . .
بهشون چند بار ایمیل زدم و مخشونو زدم اما نمی دونم هنوز نظرشون چیه!!!
باید برم کلیک امروز رو بخرم ببینم چه خبره . . .
شاید فرجی شد.
بچه ها سوژه بدین،
روزنامه یا مجله ی معتبر که احتمال چاپ یه مطلب درباره ی هت تریک رو داشته باشه!!!
Ali-ss
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
soshiant شما تنها یوزری هستی که من در زدن دکمه تشکردرپایین ارسالهات هیچگونه تردیدی به خودم راه نمی دم
فقط ترتیبی بده که حتما آدرس این سایت هم توی مقاله های چاپی زده بشه چون اگر یوزرها به این سایت جذب بشن اون افت و ریزش 90% یوزرها ی ثبت نامی جدیدحداقل به نصف می رسه...
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
چند تا از تیمهای دسته پنجم صاحبدار شدن؟
كلنگ واگذاری تیم هارو در مرحله اول به زمین هت تریك زدیم ... هت تریك سوراخ شد !! برا مرحله دوم قراره با بیلچه شخم بزنیم ... :sick:
ولی جدا" مثله اینكه اكثر گروه های اولیه دسته 5 تماما" بابا پیدا كردن ...
Nillo
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
الان 905 تا یوزر داریم که 680 تاشون توی دسته 1 تا 4 هستن، الباقی هم توی 256 تا گروه دسته 5 مشغولند،
حساب کنید به طور میانگین توی هر گروه دسته 5 چند تا تیم فعالند؟
Nillo
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
هفته نامه دنیای بازی هم خوبه به نظرم!
زاخی
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
هی سلام ملّت هت تریک!(آقا این هت تریک درست تر از هتریک نیست؟!...من الان یه هفته ای هست دارم رو این مسئله فکر میکنم فقط!:apophys:)
خب گفتم امروز که روز تولدمه(:cake:)(ایول اینجا شکلک همرم داره بچه ها؟!...هنوز شکلکاشو کامل نگاه نکردم!) یه پستی اینجا بزنم و یه خبرای خوبی بدم به همه!
آقا من دیدم یکی از بچه ها یه طومار نوشته بود تو انجمن "لیگ برتر" و در مورد بیشتر شدن اعضای فعال ایرانی تو هتریک ایران که همه هم بعدش ضایعش کرده بودن!:uglylolmk4:
ولی به نظر من حرف درستی زده بود اون اولاش!
به طور مثال من و دوستم که شناسش hamidghasemi هستش تو اینجا حسابی ترکوندیم تبلیغات هتریک رو و تا حالا سه چهار نفر رو عضو هتریک دات اُ آر جی کردیم که خب فکر نمیکنم کم باشه و همین شکلی به هر حال بازم تبلیغ میکنیم و دوستامونم تبلیغ میکنن و خلاصه هتریک میترکه!...من از الان میتونم پیش بینی اون لحظه رو بکنم که هتریک ایران ترکیده و خیلی عضو داره و بعد یه دفعه مخابرات میاد هتریک رو هم فیلتر میکنه همه این شکلی ==>:uglylolmk4: میخندیم!
در ضمن من پیشنهاد میکنم از استعدادِ طنز و گرافیک این دوستمون hamidghasemi حسابی استفاده کنین هممون شاد باشیم بخندیم دست بزنیم شادی کنیم و مربیگری کنیم!...مربیگری و کار جدی همراه با شوخی و خنده چه حالی میده!...بازی اول من و بازی دوم حمید همزمان شد و با حمید نشستیم فکر کردیم کلی هم خندیدیم و جفتمونم 5-0 بازیامونو بردیم کلی حال داد!:yahoo:
البته بازی های بعدی سخت تره ولی حریفا بدونن که HCO و Holy Raven ترکوندن و میخوان بیان کم کم لیگ برتر!:uglylolmk4:
زت زیاد!
vorojax
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
هی سلام ملّت هت تریک!(آقا این هت تریک درست تر از هتریک نیست؟!...من الان یه هفته ای هست دارم رو این مسئله فکر میکنم فقط!:apophys:)
خب گفتم امروز که روز تولدمه(:cake:)(ایول اینجا شکلک همرم داره بچه ها؟!...هنوز شکلکاشو کامل نگاه نکردم!) یه پستی اینجا بزنم و یه خبرای خوبی بدم به همه!
آقا من دیدم یکی از بچه ها یه طومار نوشته بود تو انجمن "لیگ برتر" و در مورد بیشتر شدن اعضای فعال ایرانی تو هتریک ایران که همه هم بعدش ضایعش کرده بودن!:uglylolmk4:
ولی به نظر من حرف درستی زده بود اون اولاش!
به طور مثال من و دوستم که شناسش hamidghasemi هستش تو اینجا حسابی ترکوندیم تبلیغات هتریک رو و تا حالا سه چهار نفر رو عضو هتریک دات اُ آر جی کردیم که خب فکر نمیکنم کم باشه و همین شکلی به هر حال بازم تبلیغ میکنیم و دوستامونم تبلیغ میکنن و خلاصه هتریک میترکه!...من از الان میتونم پیش بینی اون لحظه رو بکنم که هتریک ایران ترکیده و خیلی عضو داره و بعد یه دفعه مخابرات میاد هتریک رو هم فیلتر میکنه همه این شکلی ==>:uglylolmk4: میخندیم!
در ضمن من پیشنهاد میکنم از استعدادِ طنز و گرافیک این دوستمون hamidghasemi حسابی استفاده کنین هممون شاد باشیم بخندیم دست بزنیم شادی کنیم و مربیگری کنیم!...مربیگری و کار جدی همراه با شوخی و خنده چه حالی میده!...بازی اول من و بازی دوم حمید همزمان شد و با حمید نشستیم فکر کردیم کلی هم خندیدیم و جفتمونم 5-0 بازیامونو بردیم کلی حال داد!:yahoo:
البته بازی های بعدی سخت تره ولی حریفا بدونن که HCO و Holy Raven ترکوندن و میخوان بیان کم کم لیگ برتر!:uglylolmk4:
زت زیاد!
به به چه جوانان شاد شنگول و پر شوری ایول !!:good: مردیم بس که ماتم دیدیم!:sad:
همه دست در دست هم کنیم هتریک خویش را اباد!!:1:
alex_irooni
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
Division II.1
Division II.2
Division II.3
Division II.4
Online users: 20
Active users: 1012
ac iran (1906959)
Country: Iran
Region: Tehran
Arena: ac iran Arena
Language: Persian
Series: # 6 in V.40
Owner
Owner: (Anonymous)
Alias: 11nafar Online!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
!
مبارك جفتمون باشه تولد هامون !! :shades_smile:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۱
[QUOTE=alex_irooni;25584]Full local name: Iran
Division II.1
Division II.2
Division II.3
Division II.4
Online users: 20
Active users: 1012
اااااااا..... عجبااا..... دیشب من فكر كنم دور و بر 930 تا بود !! 80 تا از كجا اومد یه شبه ؟! مافیا بازم كار خودشو كرد ؟!! :confused_smile:
Ali
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
2 ساعت پیش من چک کردم 970 بود
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
چه خبر شده.... راستشو بگین !! كی داره هی آیدی میسازه و تیم میگیره ؟!! نكنه جریان فارم تیم ها راه افتاده ؟!!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۲۲
اااااااا..... عجبااا..... دیشب من فكر كنم دور و بر 930 تا بود !! 80 تا از كجا اومد یه شبه ؟! مافیا بازم كار خودشو كرد ؟!! :confused_smile:
البته من حدس میزنم هت تریك چندین یوزر رو نگه داشته بود و امروز بهشون تیمهاشونو داده....
ما یه بار اسمی از مافیا بردیم ، 200 نفر پیغام دادن كه ما aSan مافیا رو نمی شناسیم !!!!! :confused_smile:
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
پس بالاخره به باشگاه هزارتایی ها پیوستیم
دم همتون گرم . . .
فک کنم دیگه باید واسه ی تصحیح فایلای ترجمه فکر کنیم . . .
زاخی
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
دوستان مثل اینکه شما هیچ کدومتون مجله ی "همشهری جوان" رو نمیخونید!
تو شماره ی 163 مجله ی همشهری جوان که برای 7 اردیبهشت منتشر شده بود تو صفحه ی 59 بالا سمت چپ صفحه سایت هتریک رو معرفی کرده!
نمیدونم میدونین یا نمیدونین!...ولی در هر صورت همشهری جوان پرمخاطب ترین مجله ی جوانان تو ایرانه!:apophys:
اصلاً تعجب نداره که بعد از چاپ شدن اون مطلب تو همشهری جوان تعداد ایرانیای سایت بره بالا چون من و حمیدم از طریق همین مجله با سایت آشنا شدیم!...یعنی حمید اول اومد بعد منم آورد!:apophys:
حالا دست دست چکش چکش!:uglylolmk4:
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
راس می گی؟ . . . جدا شما از اون مجله با هت تریک آشنا شدین؟
پس بالاخره جواب داد . . .
زاخی
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۸
اینم مطلبی که تو همشهری جوان چاپ شده بود!
فرگوسن خود باشید!
اگر دارید در حسرت آلکس فرگوسن یا خوزه مورینیو یا حتی افشین قطبی بودن دست و پا میزنید و دلتان میخواهد با کت و شلوار کنار زمین بایستید و دست به کمر بازی تیمتان را تماشا کنید، هیچ غصه نخورید. هت تریک یک سایت رایگان است که بعد از ثبت نام در آن یک تیم از دسته پایین در اختیارتان قرار میدهد که میتوانید مربی آن باشید و هر چه استراتژی به ذهنتان میرسد در آن پیاده کنید. این سیات حدود 100 هزار نفر کاربر دارد که بیشتر از 500 نفر آن ایرانی هستند. سایت برای 40 زبان مختلف هم طراحی شده که اخیراً کاربرات ایرانی آن را به زبان فارسی هم ترجمه کرده اند. در سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] چیزهایی مثل آب و هوا، تماشاگر و تماشاپرنما(!)، پزشک، مربی بدنسازی و فیزیوتراپ را هم میتوانید برای تیمتان در نظر بگیرید. در ضمن شما میتوانید هر جمعه برای بازیکنانتان برنامه تمرین بگذارید و با بازی هایی که روزهای یکشنبه، 90 دقیقه با تیم های دیگر برگذار میکنید، با تیمتان صعود کنید و حتی بعد از موفقیت در بازی های مقدماتی، در جام جهانی سایت هم شرکت کنید. بازیکنانی که در اختیار شما قرار داده میشود، اول از همه متعلق به کشور خودتان هستند ولی بعدا میتوانید ترانسفر هم بکنید.
مطلبو داشتید!؟...تیترش خدا بود!:uglylolmk4:
به soshiant: آره به خدا من و بقیه ی دوستام همه همشهری جوان میخونیم!...دو تا دیگه از دوستامم دیروز پریروز تیم گرفتن!...یکیشونم داره اولین بازیشو امروز دوستانه انجام میده!...کلاً داریم تبلیغ میکنیم ما!
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۶
اه . . . به حروف واسشون نوشته بودم: یک میلیون کاربر
ولی مطلب خوبی زدن . . . دستشون درد نکنه. :good:
کاش به قول علی "اینجا رو هم معرفی می کردن" تا ملت زودی تیمشونو ول نکنن :clapping:
همه رو بهشون گفته بودم.
زاخی
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
در هر صورت دستت درد نکنه اگه تو فرستادی اون مطلبو! چون باعث شد من با هتریک آشنا شم و الان حسابی دارم حال میکنم باهاش!
حتماً یادت باشه یه جا برات جبران کنم این مسئله رو!:wink3:
نکته: اسکن مجله رو هم هر وقت از خونه رفتم بیرون میگیرم میذارم تو سایت!(خونه اسکنر نداریم ما!)(ما فقیریم بیچاره ایم بدبختیم!...فقط ای دی اس ال داریم!:apophys:)
زیرنکته!: ما نیست کنکوری ایم و مدرسمون هم تعطیل شده اصن بیرون از خونه نمیریم واسه همین معلوم نیست کی برم از خونه بیرون که اسکن بگیرم از اون صفحه ولی در اوّلین فرصت این کارو میکنم چشم!:apophys:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
در هر صورت دستت درد نکنه اگه تو فرستادی اون مطلبو! چون باعث شد من با هتریک آشنا شم و الان حسابی دارم حال میکنم باهاش!
حتماً یادت باشه یه جا برات جبران کنم این مسئله رو!:wink3:
نکته: اسکن مجله رو هم هر وقت از خونه رفتم بیرون میگیرم میذارم تو سایت!(خونه اسکنر نداریم ما!)(ما فقیریم بیچاره ایم بدبختیم!...فقط ای دی اس ال داریم!:apophys:)
زیرنکته!: ما نیست کنکوری ایم و مدرسمون هم تعطیل شده اصن بیرون از خونه نمیریم واسه همین معلوم نیست کی برم از خونه بیرون که اسکن بگیرم از اون صفحه ولی در اوّلین فرصت این کارو میکنم چشم!:apophys:
تا اونجایی كه من یادمه ، همین سوشیانت جزو یكی از زحمت كشان همین مطلبی بود كه شما خوندین !!
-----------------------------------
توصیه مهم : من حدود 1 ماه پس از پایان كنكورهای اصلیم ، اومدم سراغ هت تریك . aSan هم سراغ اینجور سایت های آنلاین نمیومدم. ( فقط یواشكی فیفا و PES بازی می كردم !! :apophys:)... خلاصه درستو بشین بخون بعد اگه خسته شدی ، 2 دقیقه بیا تیمتو ارنج كن و بعد دوباره بشین درستو بخون !!
omid
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
Active users: 998 :(
Nillo
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
ایول به تمام بر و بچ زحمت کش سایت به خصوص احمد رضا
Matrix23
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۴
من كلی سایت مربی گری search كردم اما هیچ كدوم مثل هت تریك همگیر نشده ه ه ه...
ابیتتتتتتته.... :)
wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
Active users: 998 :(
پریدیم ؟!!! :sad:
omid
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
پروندنمون:3:
Vahid
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
واقعا خوشحالم كه این تاپیكو استارت زدم.وقتی كه این تاپیك شروع به فعالیت كرد اعضای ایران زیر 500 نفر بود ولی حالا 2 برابر شده و این نتیجه زحمت شماست,یه تشكر مخصوص هم باید از احمدرضا عزیز بكنم كه تو این مدت خیلی زحمت كشید و كارای بزرگی انجام داد و در حال انجام دادنه :good:
Matrix23
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
داداش حالا چرا وقتی تشكر می كنی اون شست گران مایتو به اون بزرگی نشون میدی؟؟؟
؟؟؟
:1:
omid
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۲۹
Active users: 986
Nillo
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
اول فعالیتمون تعداد یوزرا 360 نفر بود
LA-soshiant
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
Active users: 1065 :crazy:
Matrix23
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
بچه ها, ی شعری به سرم زد, گفتم بسرایمش, بلكن موجبات گسترش هتریك شود...
سیب و نخور نشسته... رویش مگس نشسته... اول بشور با دقت... بعدا بخور با لذت...
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
بچه ها, ی شعری به سرم زد, گفتم بسرایمش, بلكن موجبات گسترش هتریك شود...
سیب و نخور نشسته... رویش مگس نشسته... اول بشور با دقت... بعدا بخور با لذت...
هتریکو نخور نشسته ... رویش مافیا نشسته ... اول بشور با وایتکس ... بعدا ثبت نام کن :3:
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
اسپم ننویس داداش ! کسی حال نمی کنه باهاش. اینجا نیست جاش. سنار بده آش ! دیگه بی خیال باش ! :1:
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
فرزان ؟؟؟؟!!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
مخصوصا ایدین و bbb001
Dangerous boy
پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
مخصوصا ایدین و bbb001
من ؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
alex_irooni
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
Active users: 1109
Vahid
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
Active users: 1133
masoud_dj
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
تا حالا دقت کردید که با توجه به تعداد فصل فعالیت هتریک در ایران ما بهترین نتیجه ممکن رو گرفتیم و از تمامی کشورا که 14 فصل هست میهتریکن جلو زدیم تازه از خیلیا با 15-20 فصل فعالیت هم سرتریم
به نظرم اگه ما به 20 فصل فعالیت برسیم رکورد کشور اسپانیا رو که با 23 فصل 90 هزار یوزر داره هم میزنیم
تازه این رو هم که در نظر بگیرید که هیچ جای دنیا منثل ایران انقد در استفاده از اینترنت ضعیف نیستن
واقعا هتریک داره حال میکنه با این یوزرای ایرانی
o4.pro
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه
vorojax
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۷
سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه سنگ و كلنگ و شیشه هیچش هتریك نمی شه
به به شعرهای انقلابی هم در وسف هتریک امد!!
به زودی دیوان هتریک می اید!منتظر باشید!
00000000000000000000000000000000000000000000000000 0
این کیلیک چی شد کسی نرفت میل بزنه؟؟
برم ایمیلشو بیارم بترکونیدش!!
Lord Milad
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
1183 شد بازم 50 تا اضافه شد.
LA-soshiant
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
این هفته با خبرنگار چلچراغ مصاحبه دارم،
قرار شده یه گزارش درباره ی هت تریک بره
بچه ها نظری ندارین؟
درباره ی اینکه چی بهش بگم و اینا . . .
هت تریک آی آر رو حتما معرفی می کنم.
Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
ببین حتما بهش بگو هتریك نزدیك به 1 میلیون كاربر داره (فعال)
Ali-ss
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
در مورد تنوع زیادش صحبت کن اینکه تقریبا تمامی مسائلی که فوتبال واقعی رو در بر می گیره در این بازی وجود داره!
راجع به علمی بودن و دقیق بودن -هیجان داشتن -زیبا بودن -اعتیاد آور - بازیکن پرورش دادن- بودجه باشگاه -واینکه نباید انتظار داشته باشند یک بازی گرافیکی ببینند.
راستی راجع به اینکه اصلا سرعت بالای اینترنت نیاز نداره و همه توی ایران می تونن این بازی رو انجام بدهند! راجع به اینکه به همت بچه ها فارسی شده و از یکماه پیش تعداد کاربران ایرانی اون زیاد شده و اگر دیر بجنبند ممکن هست ماها در صف انتظار بمونند این قسمتهای آخر رو حتما بگو
اگر می شه توی مصاحبه چند بار آدرس سایت اصلی هت تریک و این سایت نشون داده بشه
موفق باشید
Vahid
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
در مورد تنوع زیادش صحبت کن اینکه تقریبا تمامی مسائلی که فوتبال واقعی رو در بر می گیره در این بازی وجود داره!
راجع به علمی بودن و دقیق بودن -هیجان داشتن -زیبا بودن -اعتیاد آور - بازیکن پرورش دادن- بودجه باشگاه -واینکه نباید انتظار داشته باشند یک بازی گرافیکی ببینند.
راستی راجع به اینکه اصلا سرعت بالای اینترنت نیاز نداره و همه توی ایران می تونن این بازی رو انجام بدهند! راجع به اینکه به همت بچه ها فارسی شده و از یکماه پیش تعداد کاربران ایرانی اون زیاد شده و اگر دیر بجنبند ممکن هست ماها در صف انتظار بمونند این قسمتهای آخر رو حتما بگو
اگر می شه توی مصاحبه چند بار آدرس سایت اصلی هت تریک و این سایت نشون داده بشه
موفق باشید
برای تكمیل قسمت اول حرفای علی میتونی بگی كه چندین سایت دیگه هم با این موضوع وجود داره ولی چون این مواردو ندارن حتی یك دهم كاربرای هتریكو ندارن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به این موضوع كه این بازی وقت زیادی نمیخواد و شاید با 2 بار انلاین شدن اونم به میزان هر بار 1 ساعت بشه كاملا تیمو كنترل كرد اشاره كن. والبته تنوع نرم افزارای كمكی و امكان آنالیز تیم های حریف و بررسی بازیكنان خودی در حالت آفلاین.:good:
Matrix23
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
نمی دونم حرف من شدنی هست یا نه...
اما میشه اسپانسر هتریك شد؟؟
یعنی شركت ایرانی میشه به ازای تبلیغ در هتریك, ی سری امكانات به كاربرای ایرانیش بده؟
Vahid
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۸
به این موضوع كه این بازی وقت زیادی نمیخواد و شاید با 2 بار انلاین شدن اونم به میزان هر بار 1 ساعت بشه كاملا تیمو كنترل كرد اشاره كن. والبته تنوع نرم افزارای كمكی و امكان آنالیز تیم های حریف و بررسی بازیكنان خودی در حالت آفلاین.:good:
منظورم 2 بار در هفته بود!!!
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
در مورد سایت فارسی هتتریک (یعنی همینجا) هم توضیح بده. بگو جایی هست که بچه های ایرانی به زبان فارسی با هم تبادل نظر میکنن و مشکلاتشون رو مطرح میکنن. لینک اینجا برای کسانی که تازه عضو میشن خیلی مهمتره. چون خیلیا میان تیم هم میگیرن اما بعد از مدتی خسته میشن و بیخیال. اما اگه اینجا رو بهشون معرفی کنی یقینا احتمال موندن و حرفه ای شدنشون بیشتر میشه.
Dangerous boy
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
نمی دونم حرف من شدنی هست یا نه...
اما میشه اسپانسر هتریك شد؟؟
یعنی شركت ایرانی میشه به ازای تبلیغ در هتریك, ی سری امكانات به كاربرای ایرانیش بده؟
عجب فكر جالبی :thumbup:
حالا كدوم شركت خیری میخواد این كارو بكنه ؟ :3:
بچه ها تا عمر دارن كنیزیشو میكنن :jesors:
vorojax
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
این هفته با خبرنگار چلچراغ مصاحبه دارم،
قرار شده یه گزارش درباره ی هت تریک بره
بچه ها نظری ندارین؟
درباره ی اینکه چی بهش بگم و اینا . . .
هت تریک آی آر رو حتما معرفی می کنم.
رفیق بگو امکانات هتریک دات ای ارم معرفی کنه!
بگه اینجا مشکلاتشونو رفع می کنن!سوالاشونو جواب می دن!
و اینکه بگه این بازی با یه خط دیال اپم به راحتی قابل اجراست!!خیلی ها فکر می کن ای دی اسل خفن می خاد!
و متشکر.
Brave Heart
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
آره بابا adsl میخاد.
با دیال آپ که نمیشه بازیکن بگردی پیدا کنی و بخری.
Matrix23
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۹
عجب فكر جالبی :thumbup:
حالا كدوم شركت خیری میخواد این كارو بكنه ؟ :3:
بچه ها تا عمر دارن كنیزیشو میكنن :jesors:
نمی دونم!! :3:
همیشه یادت باشه, فكر از من... حركت از بقیه!!:jesors:
wantonboy13
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۳۲
آقا من به عظمت گسترش هت تریك روز یكشنبه ظهر پی برم !!
نشسته بودیم روی یكی از نیمكت های دانشكده ، در كنار دو تا پسره ، این یكی داشت واسه اون یكی تعریف میكرد كه آره... این هفته آخری رو ببرم میتونم صعود كنم و كلی پول گیرم میاد !! اولین چیزی كه در ذهن شما هم خطور می كنه ، اینه كه این دو عضو هت تریك باشند !!
حالا جالب تر از اون ، داشتم با یكی از دوستان هت تریكیمون یه سمت دیگه دانشكده صحبت میكردم كه امروز هفته آخره بازیهاست و .... بعد یه آقا پسری كه كنار ما بود گفت : ببخشید چی هفته آخره ؟!! دوستم گفت : هت تریك هستیم ، بازی آنلاین فوتبال وو..... گفت : اااااااااا.... منم تیم دارم اونجا !! :whatchutalkingabout
گفتم داره بلوف میزنه كه بگه ما هم آره... گفتیم تیمت دسته چنده ؟! كه وقتی از وضعیت تیمش گفت ، مطمئن شدیم هت تریكیه !! بنده خدا فصل سومش رو هم داشت تموم میكرد... قبل تر از اینها هم 2-3 نماینده دیگه تو دانشگاهمون رو میشناختم كه عضو هت تریك بودن ، واقعا" الان آدم پیشرفت رو در هت تریك حس می كنه... :mamba:
--------------------
تازه جالب تر اینكه این آقا Tribal Wars هم عضو بود !!
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
یه پیشنهاد دیگه: به ایرانیهایی که تیم میگیرن پیغام خصوصی بدیم و هم خوشامد بگیم هم معرفی اینجا و لینکش رو که اگه مشکلی داشته باشن بتونن اینجا دنبال راه حلش بگردن.
LA-soshiant
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
یه پیشنهاد دیگه: به ایرانیهایی که تیم میگیرن پیغام خصوصی بدیم و هم خوشامد بگیم هم معرفی اینجا و لینکش رو که اگه مشکلی داشته باشن بتونن اینجا دنبال راه حلش بگردن.
پیشنهاد خیلی خوبیه امیر خان . . . :good:
چند نفر باید داوطلب بشن و به صورت گروهی این کار رو انجام بدن
کی حاضره؟
omid
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
میگم احمد رضا حتما از طرف بپرس که کی چاپ میشه که بخریمش مثل همشهری جوان نشه
LA-soshiant
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
دیروز قرار بود مصاحبه داشته باشم اما خبری نشد . . .
امروز بهش زنگ زدم، گفت این هفته با اینهمه تعطیلی نشریه ندارن . . .
قرار مصاحبه شد پنج شنبه ی این هفته یا یكشنبه ی هفته ی بعد . . . همینطور داره عقب میفته . . .
هفته ی قبل دو روز موبایلم قطع بود و بهترین فرصت رو برای مصاحبه از دست دادم :sad:
این ایمیلی بود كه هفته ی قبل بهم زد :
Salam...man ham be emailetoon javab dadam...va ham telefon...zaheran mobilet Qate...Emailam ham behet nemirese...man bayad chetor joziyat mozu ro bedoonam
حالا قرارمون دیروز بود كه زنگ زدم و گفت این هفته مجله چاپ نمی شه . . .
راستی بایت خراسان هم به ایمیلم جواب داد، حالا نمی دونم چاپش می كنه یا نه؟
اینم جوابشون:
salam
tashakor az babate enteghale in mozoo
matlababe shoma ro motalee karde va be ghesmate marboote erja dade mishavad va mamnoon az lotfeton be byte
baz ha,m montazere pishnehad va enteghadateton hastim
باید كم كم بریم تو نخ روزنامه های ورزشی . . .
آینده از آن ماست . . . :good:
alex_irooni
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
من خیلی وقته دارم این كارو انجام میدم . :wink3:
alex_irooni
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۳
دیروز قرار بود مصاحبه داشته باشم اما خبری نشد . . .
امروز بهش زنگ زدم، گفت این هفته با اینهمه تعطیلی نشریه ندارن . . .
قرار مصاحبه شد پنج شنبه ی این هفته یا یكشنبه ی هفته ی بعد . . . همینطور داره عقب میفته . . .
هفته ی قبل دو روز موبایلم قطع بود و بهترین فرصت رو برای مصاحبه از دست دادم :sad:
این ایمیلی بود كه هفته ی قبل بهم زد :
Salam...man ham be emailetoon javab dadam...va ham telefon...zaheran mobilet Qate...Emailam ham behet nemirese...man bayad chetor joziyat mozu ro bedoonam
حالا قرارمون دیروز بود كه زنگ زدم و گفت این هفته مجله چاپ نمی شه . . .
راستی بایت خراسان هم به ایمیلم جواب داد، حالا نمی دونم چاپش می كنه یا نه؟
اینم جوابشون:
salam
tashakor az babate enteghale in mozoo
matlababe shoma ro motalee karde va be ghesmate marboote erja dade mishavad va mamnoon az lotfeton be byte
baz ha,m montazere pishnehad va enteghadateton hastim
باید كم كم بریم تو نخ روزنامه های ورزشی . . .
آینده از آن ماست . . . :good:
بایت خراسانو من چند بار اس ام اس دادم چطور به من جواب نداده . خوشحالم از من جلو زدی .
wantonboy13
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۷
خسته نباشید... خیلی ها خیلی وقته این كار رو انجام میدن !!
masoud_dj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
کامی ببین میتونی چنتا از دخترای دانشگاتونم بیاری اینجا؟:3:
راستی ایثار هم باراجین میخونه . تو هتریک هم توپ میزنه
منم تو مترو یه سری 2 تا کوچولو رو دیدم داشتن بحث هتریکی میکردن البته چون من دستم جایی بند بود:3: نرفتم غاطیشون
alex_irooni
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
مسعود تو مترو هم دست از این كارات بر نمی داری؟
masoud_dj
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
مسعود تو مترو هم دست از این كارات بر نمی داری؟
:3:
آقا میگم این یوزرا چرا روزی بیستا بالا و پایین میشن؟
Vahid
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۴
خوب دسته 6 هم به ایران از فصل جدید اضافه میشه.شاید به نظر همه زود باشه ولی وقتی كه دسته 5 هم داشت اضافه میشد همه فكر میكردن زوده اما اگه اضافه نمیشد كلی تیم تو لیست انتظار میموند !
یوزرهای هتریك ایران تو فصل 14 تقریبا 3 برابر 13 فصل گذشته اضافه شدن و هتریك وقتی آمارو دید دسته 6 هم اضافه كرد. خدایی اگه همینجوری یوزر اضافه بشه دسته 5 قبل از پایان فصل 15 پر میشه :good:
اگه مصاحبه احمدرضا هم چاپ بشه كه دیگه میتركونه و شاید كمتر از 1-2 هفته دسته 5 پر بشه.:1:
راستی احمدرضا جان مصاحبه كردی یا افتاد 1شنبه ؟
LA-soshiant
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۴
افتاد واسه یکشنبه . . .
wantonboy13
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
کامی ببین میتونی چنتا از دخترای دانشگاتونم بیاری اینجا؟:3:
راستی ایثار هم باراجین میخونه . تو هتریک هم توپ میزنه
منم تو مترو یه سری 2 تا کوچولو رو دیدم داشتن بحث هتریکی میکردن البته چون من دستم جایی بند بود:3: نرفتم غاطیشون
رشتش چیه ؟!!! نكنه یكی از همون كسایی كه دیدم ایثار بوده ؟! :apophys:
تو وقتی اون دو تا كوچولو رو دیدی زود دستت بند شد .؟!!! :sick:
masoud_dj
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۰
ایثار کامپیوتر میخونه اونجا حتما یکی از اونایی که دیدی بوده. تحویلشم نگرفتی بش برخورده
نه بابا دم به تله ندادم
wantonboy13
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
ایثار کامپیوتر میخونه اونجا حتما یکی از اونایی که دیدی بوده. تحویلشم نگرفتی بش برخورده
نه بابا دم به تله ندادم
بابا خوب منم كامپیوترم... نرم افزاره ؟! ترم چنده ؟! یه خورده اطلاعات ازش بده.... :1:
masoud_dj
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۳
اقا نگید بی ربطه ها منو کامی داریم زمینه پیشرفت تو باراجین رو مهیا میکنیم
ایثار فوق لیسانس میخونه
wantonboy13
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
اقا نگید بی ربطه ها منو کامی داریم زمینه پیشرفت تو باراجین رو مهیا میکنیم
ایثار فوق لیسانس میخونه
اطلاعات تیمشو بده ، بلكه بچه های باراجین با هم متحد بشن ، كل دانشگاه رو ( اعم از دختر و پسر) بیارن هت تریك!!:1:
masoud_dj
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
mnizar III.5
دایی منم باراجین میخونه اما هر چی رو مخش کار کردم راضی به اومدن به هتریک نشد
یکی دیگه هم دارم جذب میکنم از قضا اتونم باراجین میخونه. من در مورد جذب دخترا ضعیفم . هر چی میگم اونا اصن جذب نمیشن
آقا کدوم جنبه از این بازی برا دخترا جذابه که من براشون تعریف کنم؟
Matrix23
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
mnizar III.5
داداااش... اون با ممممن... تو دخترشو نشون بده, من برات میارم! :1:
wantonboy13
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
خرید و فروش بازیكن و سود داشتن !!
خانوما عاشق خریدن..... حالا هر چی میخواد باشه... حتی با پول مجازی...
بعد براشون تعریف كن كه میتونن با ساپورت كردن هت تریك ، قیافه پسرای تیمشونم ببینن و حتی میتونن پسرای چشم آبی و مو بلوند از اروپا بخرن !! تازه میتونن پیشرفت هم كنن !! :jesors:
Vahid
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
بچه ها میخواین 1 تاپیك واستون باز كنم به اسم گسترش دادن هتریك در بین دختران:apophys:
:1:
Дttractive ζ
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
هتريك براي خانومها [Only Registered And Activated Users Can See Links]
LA-soshiant
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
بچه ها . . . یه خبر خوش . . . :eltaf:
همین الان داشتم با خبرنگار چلچراغ صحبت می کردم
یه پیش زمینه ی کلی درباره ی هت تریک بهش دادم
گفت که خودش هم بعد از صحبتهای دفعه ی قبل، کلی با سایت حال کرده و توش ثبت نام کرده
الانم، طی صحبتهایی که با سردبیر داشته . . .
تونسته دو صفحه برای هت تریک در شماره ی 300 چلچراغ (که یک ویژه نامه است) جا بگیره.
واسه همین بهم گفت دو هفته وقت داریم و می تونیم یه مطلب خیلی خوب آماده کنیم. :good:
خوبیش اینه که شماره ی 300 یک شماره ی ویژه است و تاثیرش خیلی بیشتره.
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
میگم هرکدوم از بچه ها یه متن کوتاه بنویسن و در کنار متن طولانی که خود احمدرضا یا سایرین تهیه میکنن بذاریم برای شماره ویژه چلچراغ. من حوصله کنم خودم یه چیزایی مینویسم اما مشکل اینه زیاد وقت آزاد ندارم.
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
ای ول الکی الکی داریم پیشرفت می کنیم و بچه معروف می شیم ! :1:
من پیشنهادم اینه که هر کدوم از بچه ها بیان تجربیات خودشون رو در مورد هت تریک خیلی کوتاه بنویسن. مثلا با هت تریک چطوری حال می کنید. هت تریک چطوری جز برامه روزانه شما شده !
wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
ای ول الکی الکی داریم پیشرفت می کنیم و بچه معروف می شیم ! :1:
من پیشنهادم اینه که هر کدوم از بچه ها بیان تجربیات خودشون رو در مورد هت تریک خیلی کوتاه بنویسن. مثلا با هت تریک چطوری حال می کنید. هت تریک چطوری جز برامه روزانه شما شده !
همچین الكی الكی هم پیشرفت نكردیمااا.... مویی سپید كردیم تو آسیاب هت تریك !!
از قول من بنویسید هت تریك خیلی خوبه ، خیلی چیز جالبیه ، فقط از مسئولین خواهش می كنیم وقتشو یكم بیشتر كنن... :shades_smile:
LA-soshiant
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
عالیه . . . اینا رو بنویسید و برام پ.خ کنید . . .
باید از این فرصت نهایت استفاده رو کرد
اینقدر واسش از هت تریک تعریف کردم که همش تاکید می کرد در دسترس باشم
می گه این می تونه برای هر دو طرف سکوی پرتابی باشه
هم برای ما که بهتر معرفی بشیم و هم برای اون که یه همچین سوژه ی بکری گیر آورده
از الان 10 روز تا زمان صفحه آرایی وقت داریم . . .
navidamar
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
یکی از راه های گسترش هت تریک چاپ کتاب آموزشی و توزیع در سراسر کشوره تا کسانی که تو اینترنت با تبلیغات ما برخورد نمی کنن هم به این سمت کشیده بشن.
برای این هدف ما را یاری کنید
shahab
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
چلچراغ چیه ؟
كی چاپ میشه ؟
masoud_dj
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
خوش آمد می گوییم به zahrasadat ، جدیدترین عضو انجمنها.
میبینید داره جواب میده:3:
Dangerous boy
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۱
خوش آمد گفتی ؟ :3:
omid
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
×منتقل و مهم شد×
Dangerous boy
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
بچس سلام
الان P30download بودم قسمت بازی , دیدم ای دل غافل انجمنی با بیش از 20 هزار كاربر هتریكو نمیشناسه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم سریع یه تاپیك زدم اینم لینكش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
هر كی حال كرد یه نگا بندازه :thumbup:
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
Series: VI.19 این یعنی دسته چند گروه چند ؟
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
(Series: VI.1024 (245614
Level: 6 out of 6
06/05/2008 New and expanded leagues next season
Two new members will join Hattrick next season: Uganda and Maldives. Welcome to our family!
Next season we will also expand the leagues in Italia, Iran, Hanguk, Belarus and Saudi Arabia. For Italia this means they get the chance to become the biggest Hattrick country, when they now get the same capacity as España.
كسی نمیخواد ورود دسته ششی ها رو به هتتریك ایران تبریك بگه .
هتتریك هم حسابی هول كرده .
1 ماه نشده دسته شش رو هم هدیه كرد . اگه اینطوری پیش بره 2 ماه دیگه بزرگترین كشور هتتركی میشیم ها .
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
Number of teams: 10920
Matrix23
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
(Series: VI.1024 (245614
Level: 6 out of 6
كسی نمیخواد ورود دسته ششی ها رو به هتتریك ایران تبریك بگه .
هتتریك هم حسابی هول كرده .
1 ماه نشده دسته شش رو هم هدیه كرد . اگه اینطوری پیش بره 2 ماه دیگه بزرگترین كشور هتتركی میشیم ها .
مگه بده؟؟ بگو ایشالله...:jesors:
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
ایشالله بر چشم حسود لعنت .
من كه چیزی نگفتم . اینا همش محصول تلاش خودمونه ....
masoud_dj
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
حامد کجا بودی تا الان یه هفتست که اضافه شده. امروز روی کاغذ هم اضافه کردن
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
من تازه دیدم . تاریخ خبر رو هم دیدم تعجب كردم كه چرا كسی تا الان صداش در نیومده .
من فكر كردم فقط اضافه شدن مالدیو و آنگولا رو گفته و در كنارش از گسترش هتتریك در ایران تعریف كرده .
به هر حال ممنون .
navidamar
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
راستی یکی به هت تریک اطلاع بده ه ایران الان چند سالی هست که 30 تا استان داره نه 28 تا
Vahid
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
راستی یکی به هت تریک اطلاع بده ه ایران الان چند سالی هست که 30 تا استان داره نه 28 تا
منظورت خراسان شمالی و جنوبیه ؟
راستی اقا نوید تو عكس اواتارت راستیه هستی یا چپی ؟
Lord Milad
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
بچه ها یه خبر خوب اینكه دسته 6 امروز به به ایران اضافه شد.
و تعداد تیمهای ایرا به عدد 10920 رسید وكاپ نیز 13 رانده شد.
به همه تبریك میگم.
alex_irooni
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
احمدرضا كجایی ؟
یوزرها شد 1111 نفر 50 نفر یه دفعه كم شد .
امروز بایت خراسان هم چاپ شد . خبری از معرفی هتتریك نبود .
یه فكری بكنید تا برنامه هایی رو كه احمد رضا داشت اجرایی بشه.
LA-soshiant
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
خب . . . . مصاحبه انجام شد بالاخره
امیدوارم بترکونه . . . تقریبا دو ساعت با هم حرف زدیم و درباره ی همه چیز صحبت کردیم.
اون مواردی رو که گفته بودین رو هم گفتم.
فقط یه سوال ازم پرسید که نتونستم جوابشو بگم و گفتم می پرسم و بهت زنگ می زنم
اونم این بود که: آیا یه شخص معروف رو میشناسی که عضو هت تریک باشه؟ مثلا یه چهره ی ورزشی
یا کسی که بیشتر مردم بشناسنش یه ایرانی یا خارجی . . .
هر کی می دونه لطفا خیلی سریع بهم بگه یا همینجا مطرح کنه . . .
به امید روزهای پرکاربر برای هت تریک ایران
Vahid
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
امیدوارم بترکونه . . . تقریبا دو ساعت با هم حرف زدیم و درباره ی همه چیز صحبت کردیم.
اونم این بود که: آیا یه شخص معروف رو میشناسی که عضو هت تریک باشه؟ مثلا یه چهره ی ورزشی
خسته نباشی.
واقعا دستت درد نكنه.
مصاحبه تو شماره آینده(300)چاپ میشه ؟ 2 صفحه هستش ؟
در رابطه با سئوالتم من هیچكیو نمیشناسم.:ouaip:
بازم ممنون.
hadi.s
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
به نظر من تو سایت كلوپ یه قسمت به نام هتریك باز كنیم.
wantonboy13
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
پس من كیم ؟!!!!! :apophys:
راستی ، مجید جلالی هم در مورد هت تریك پیغام داده بود كه تاپیكش رو چندین ماه پیش زده بودم ،
شماره 299 چلچراغ رو امروز دیدم ، ولی گفتم بذار شماره 300 بیاد ، اون موقع میگیرم...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.