توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه دو
Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۹
دسته 4 گروه 2
Milad Gerrard
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۰
منتظر اومدن Cruel Dragons و دیگر هم تیمی هاش در این جا هستیم!
Lord Milad
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
سلام من میلاد صاحب تیم تهران بارسا هستم.
امیدوارم با آشنایی با این سایت بتونم تیمم بهتر از قبل كنم.:smile:
Lord Milad
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۶
چقدر بیبخارید یه چیزی بگید دیگه...
bianco vino71
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۴۴
چقدر اينجا سوت و كوره
آقا ميلاد اين هفته يه حال اساسي بهت دادم رفتي صدر جدول
dirtyworm
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۶
ماني چه گروه سردي دارين ::sick: شما بياين گروه مارو نگاه كنين اوه اوه گفتن نداره بايد ببيني فقط :crazy: از ما ياد بگيرين دسته 4 گروه 4:angel:
bianco vino71
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
اينجا از گزوه هايي كه نصفشون بات هستن هم سوت و كوت تره
mitilimitan
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۷:۵۷
سلام,من محمد هستم از رشت(پگاه رشت).امسال اولین تجربه من تو هتریك بود,و خیلی چیزا یاد گرفتم,از تهران بارسای عزیز میخوام كه بهد از پایان فصل یك دیدار دوستانه برگزار كنیم.
Lord Milad
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
سلام به عزیزان هم گروهی من ...
من چندی پیش اینجا می نوشتم ولی وقتی دیدم كسی نیست كه همدردی كنه برای مدتی زیادی سر نزدم.
ولی وقتی دیدم كمی بهبود یافته برگشتم.
Lord Milad
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۹
چقدر اينجا سوت و كوره
آقا ميلاد اين هفته يه حال اساسي بهت دادم رفتي صدر جدول
من فكر نمی كنم كسی غیر من توی گروه شایسته این رتبه باشه .
مگه نه؟
Lord Milad
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
راستی بچه ها من یه بازیكن خوب برای فروش گذاشتم (امروز)اگه دوست دارید یه میانه با پاسینگ بالا داشته باشته اید یه نگاهی بهش بندازید.
Lord Milad
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
یه سر به سایت كاملا خصوصی منم به زنید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۲
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
miyuner
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۲
آقا بیا اینجا رو راه بندازیم
Lord Milad
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
من دوباره اومدم.
كسی نیست؟
sir alex
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۰۳
سلام بر و بچ گروه 2
خوشبختانه یا متاسفانه تو بهترین گروه دسته 4 افتادم .
به هر حال امیدوارم بتونم نقش یه گربه سیاه رو واسه بزرگان این گروه بازی كنم.
آلكس هستم با تیم هرمیس .
bianco vino71
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۳۱
خوش آمدي دوست عزيز
امروز من و شما مسابقه داريم
به ورزشگاه 50000 نفري «بيانكو دل آلپي» خوش آمدي
اميدوارم بازي خوبي از آب در بياد
همچنين اميدوارم از اعضاء كانون هواداران يوونتوس در ايران هم باشي :good:
sir alex
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
ممنون از پذیراییت .
بازی خوبی بود . فكر كنم 4 5 تا خوب بود با توجه به اینكه تو استادیومت بازی میكردم .
ولی ایشالله چند هفته دیگه یه بازی دوستانه با هم بذاریم . شاید تا اون موقع یه كم یریخت تر بشم . امیدوارم .
تیم خوبی داری . حیلی خوشحالم كه تو یكی از سخت ترین گروهها افتادم چون مطمئنم پیشرفتم سریعتر باشه .
لطفا اگه ممكنه بعد از هربازی توصیه ای پیشنهادی دارین بهم كمك كنید . كوچك شما sir ALEX .
sir alex
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۲۳
آقا رضا بچه كجای ساری هستی؟
بازی خوبی بود . تیم خیلی خوبی داری .
sir alex
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۰۲
ای بابا یكی به داد من برسه . گیر عجب تیمهایی افتادیم اصلا رحم و مروت تو خونشون نیست .
یكی به دادم برسه .
miyuner
چهارشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۰۳
سلام به لیگ ما خوش اومدی اگه هم میخوای خوب رشد كنی حتما اموزش هتریك رو بخون
در ضمن منظورت از رضا كیه؟
sir alex
چهارشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
سلام به لیگ ما خوش اومدی اگه هم میخوای خوب رشد كنی حتما اموزش هتریك رو بخون
در ضمن منظورت از رضا كیه؟
سلام
چه عجب اومدین تو این پست یه چیزی زدین .
ممنون از راهنماییت . راهنما رو خوندم ولی توش ننوشته وقتی گل زدی اگه تازه كار بودی 5 -6 تا جا میكنن بهت:img-tomato: :sick:
یه لحطه فكر كردم اسمت رضاست .:1:
به هرحال ممنون میشم جواب سوالمو بدی . :good:
miyuner
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
كم كم تیمت میاد روی فرم داداش
به نظر من اول از همه برو نرم افزار هتریك كنترل رو دانلود كن كه خیلی به دردت میخوره و بعد بازیكنای خوب بخر
miyuner
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۴
راستی بچه ها برین توی قسمت نظر سنجی هتریك شركت كنین و رای بدین
اسم نظر سنجی اینه : نظر سنجی دسته 4 گروه 2
Lord Milad
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
به به میبینم كه یواش یواش داره این گروه جون میگیره.
Lord Milad
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۷
من میلاد صاحب تیم تهران بارسا هستم من قبلا تو این گروه بودم و الان دسته ی سوم هستم.
از بیانكو هم تشكر می كنم كه یه تكونی به این گروه داد...
miyuner
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۴۹
من اومدم اینجا رو راه انداختم البته منو بیانكو نداریم
sir alex
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
بالاخره من بردم . هارمیس واقعی رو به زودی خواهید دید .
قابل توجه 3 تیم بالای جدول .
miyuner
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۰
فكر كنم قهرمانی رو گرفتم البته بازم با خداست
miyuner
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۱
به تو هم تبریك میگم هرمیس
اسمم محمد هستش
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۳
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
امروز اگه مشكلی پیش نیاد قهرمانی زو جشن میگیرم
البته به امید خدا
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۴
این از بازی رقبای اصلیم تا دقیقه 79
امروز در یک هوای بسیار دلپذیر جمعیت 20500 نفری در Shahin Arena حضور دارند تا بازی رو از نزدیک تماشا کنند. Shahin این بار با آرایش استراتژیک 3-5-2 بازی رو آغاز میکنه. با ترکیب نفرات: Göktuna - Amezquita, Tábuas, Järvi - Feryal, Aghili, Fougeroux, Zackiewicz, Mostowfi - Safdari, Zankl.
تیم bianco در این بازی با آرایش 3-5-2 وارد زمین میشه. ترکیب تیم: Kuliešis - Behzadi, Sinaga, Lifshitz - Sharifi, Anasta, Fredbratt, Jenner, Ben-Baruch - Hirn, Mühri.
کاملا واضحه که تیم Shahin از تواناییش در حمله از وسط داره استفاده می کنه. bianco امروز برای ایجاد موقعیت گلزنی چشم به جناحین زمین دوخته . خط دفاعي تيمbianco با يه توپ بلند یک ضد حمله ی مناسب رو برای این تیم رقم میزنند, اما ضربه نهايي Erol Mühri در آغوش دروازه بان آرام میگیره. Carsten Hirn از biancoيه كارت زرد رو از داور مي گيره تا دفعه ديگه بعد از سوت داور توپ رو شوت نكنه. حالا این Arash Safdari است كه برتری 1 - 0 رو برای تیمشShahin هدیه میاره ، در حالیكه كه پشت به دروازه صاحب توپ شده بود و مدافعین حریف احاطه كرده بودنش با چرخشی فوق العاده و شوت استادانه توپ رو دور از دسترس دروازه بان در گوشه ی راست دروازه قرار میده. دو تیم با نتیجه 0 - 1 به رختکن می روند. در این نیمه Shahin مالکیت 61 درصدی توپ رو از آن خود کرد.
سرعت برق آسای Carsten Hirn برای Zé Tábuas اونقدر زیاد بود که فقط تونست شاهد باز شدن دروازه خودشون به نفع bianco باشه .نتیجه: 1-1. Shahin در دقیقه 60 از سمت چپ حمله ی خوبی رو ترتیب میدند و Tero Järvi با ضربه ی بسیار دقیق خودش برتری 2 - 1 رو برای تیم میزبان به ارمغان میاره. در دقیقه 62 از بازی، خط دفاعی تیم مهمان فقط مثه یه تماشاگر بازی Johnny Fougeroux رو نظاره می كردند كه چه طور داره از بین اونها فرار میکنه و موفق میشه نتیجه ی 3 - 1 رو برای Shahin به ثبت میرسونه. چند تا دریبل حیرت آور در جناح چپ زمین در دقیقه 78، Babak Sharifi از bianco رو کاملا با دروازه بان در حالت تک به تک قرار داد تا با گل این بازیکن نتیجه 3 - 2 رقم بخوره . در دقيقه79 بازي, Mübarek Feryal از Shahin سعي كرد كه كار تيم مقابل رو يكسره كنه, اما ضربه برق آساي اين بازيكن بعد از برخورد به تير دروازه روی خط دروازه فرود اومد که توسط مدافعین دفع شد .
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
اینم بازی هرمیس كه با این بازی 2 هفته پشت هم میبره البته اگه این بازی رو ببره
امروز در یک هوای بسیار دلپذیر جمعیت 16589 نفری در Abadan حضور دارند تا بازی رو از نزدیک تماشا کنند. Abadan با با یک آرایش 4-3-3 بسیار عالی بازی رو شروع میکنه. نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Kuusisto - Banki, Nakisa, Sarıbatı, Piroozi - Iriarte, Kolos, Niloofari - Ferda, Siahpoosh, Ostadasadi.
Harmis با با یک آرایش 3-5-2 بسیار عالی بازی رو شروع میکنه. ترکیب تیم: Öhrén - Szor, Sadeghi, Shajariyan - Ramezani, Thybo, Möllmann, Luzii, Pieler - Myllylahti, Mosadegh.
چند حرکت سرعتی در جناح راست حریف در دقیقه 4باعث میشه تا بازیکن تیم Harmis یعنی Houshang Shajariyan به راحتی به گل برسه. 0 - 1 به نفع تیم مهمان. در دقیقه 6 Jens Thybo از Harmis به مرکز دفاع حریف حمله میکنه و با یک شوت سنگین به گل میرسه. 0 - 2. پاس بلند Abadanاز Hossein Niloofari دفاع رو اذیت کرد. Ricardo Iriarte توپ رو جمع کرد با یک گل از بخشش این بازیکن. 1 - 2. نتیجه 45 دقیقه اول بازی 2 - 1 است و تیمها در نیمه دوم برای جبران مافات به زمین خواهند اومد. Harmis در 63 درصد از زمان بازی صاحب توپ و میدان بود.
در دقیقه 56 تیم مهمان جلو میوفته.Houshang Shajariyan بعد از یک حمله از سمت چپ با یک ضربه زیبا دروازه رو باز میکنه. 1 - 3 . در دقيقه 59بازي, Marek SzorازHarmis خاطر برخورد خشنش يه كارت زرد گرفت. بازیکن سرنگون شده Ashkan Banki بود .نیمکت Abadan برای مدت کوتاهی دلواپس شدند، ولی در نهایت او تونست بلند بشه. Veikko Myllylahti می تونست در دقیقه61 تیمش رو بعد از یک یورش از سمت چپ با یک گل دیگه جلو بندازه، ولی ضربه ی آخرش در اوج بدشانسی به تیر عمودی دروازه اصابت کرد . در دقيقه 64بازي, Houshang ShajariyanازHarmis خاطر برخورد خشنش يه كارت زرد گرفت. از بخت بد Bulcsú Kolos, Abadan زمانی که بازی جنبه فیزیکی بیشتری پیدا میکنه مصدوم میشه و مجبور به ترک زمین بازی میشه . Farzan Mahramfar جاشین اون میشه. خيلي از تماشاگران احساس كردند كه داور با Bahman Pirooziاز تيمAbadanبا ملايمت رفتار كرد. چون به خاطر خطايي كه در دقيقه69بازي از عقب مرتكب شد , داور به اون فقط يه كارت زرد نشون داد . در دقیقه ی 73 این بازی نفس گیر ، Thieß Pieler تقریبا داشت تیمش رو با یک گل دیگه جلو می انداخت اما شلیک سهمگینش از پشت محوطه جریمه زوزه کشان از بالای تیر افقی به بیرون رفت .
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
تیم رد استار هم كه فعلا جلو هستش
حتی باران شدید امروز هم باعث نشده تا جمعیت 6377 نفری قید دیدن بازی تیم محبوبشون رو بزنند و همگی در REDS ARENA حضور پیدا کردند. STARE این بار با آرایش استراتژیک 4-4-2 بازی رو آغاز میکنه. ترکیب تیم: Davari - Wita, Dáscola, Homayi, Hatami - Hilali, Bramanti, Assar, Asadi - Pezzatti, Seyyedi.
امروز آرایش نفرات 3-5-2 برای بازی تیم pegah_rasht انتخاب شده. نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Nechita - Rahimi, Hatami, Davidsen - Khosravi, Aveiro, Guallarte, Farahani, Waucquez - Carvão, Ansarifard.
subjectPlayerName] در دقيقه 12 بازي روی یک حرکت انفرادی در عمق دفاع حریف نزدیک بود که تيم مهمان رو يه گل جلو بيندازه ، اما Kousha Davari عالی عمل میکنه توپ رو به كرنر هدايت كرد. نزدیک بود که STARE در دقيقه 29 بازي به گل برسه , اما شوتFarhad Seyyedi كه از سمت چپ زده شده بود ، راهي به دروازه پيدا نكرد و به بيرون رفت. STARE يه موقعيت خوب گلزني رو در دقيقه 31 بازي به دست اورد.Jaber Asadi توپ رو از سمت چپ زمين به سمت دروازه اورد و در آستانه ی باز کردن دروازه ی حریف قرار گرفت اما قبل از اینکه بتونه کار رو تموم کنه اين دفاع تيم مهمان بود كه موفق شد به سختي توپ رو دور كنند. ضربه ی سر Farhad Seyyedi روی کرنر ارسالی كه در دقیقه 36 زده شده بود ، اگرچه راهی به سمت چارچوب پیدانكرد اما توپ زیر پای STARE از Iman Hatami افتاد و اون هم با یک شوت توپ رو برای خلق نتیجه 1-0 با تور دروازه آشنا كرد. حالا در دقیقه ی 37 ، Gianluca Bramanti یكی از بزرگ ترین اشتباهات فوتبالی خودش رو انجام میده و توپ رو مقابل Vítor Carvão میندازه كه این بازیكن به راحتی برای تیمش pegah_rasht گلزنی میكنه . 1-1 نتیجه ایه كه در این لحظه روی اسكوربورد ثبت میشه ! در دقيقه ی 40 بازي ، Mehdi Ansarifard نتونست از حمله اي كه ازسمت چپ شروع كرده بود و مي تونست گل برتري تيمش باشه بهره لازم رو ببره تا تماشاگران تیم میزبان نفس راحتی بکشند . دو تیم با نتیجه 1 - 1 به رختکن می روند. در این چهل و پنج دقیقه طبق آمار 53 درصد مالکیت توپ از آن pegah_rasht بود.
بالاخره STARE برتری رو در دقیقه 69 از آن خودش میكنه . ضربه آزاد استادانه ی Émeric Wita نتیجه ی بازی رو 2 - 1 رقم میزنه. در دقيقه 71، Farhad Seyyedi يه فرصت عالي گل رو داشت كه مي تونشت با یک گل دیگه برای STARE همره بشه , اما ضربش از بالای دروازه زوزه کشان به بیرون رفت .
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
حالا نوبت بازی خودمه
عین بازی رفت با این تیم
آسمان نیمه ابری امروز باعث شده تا جمعیت 17500 نفری در Camp iMaximate حضور داشته باشن و این بازی زیبا رو از نزدیک تماشا کنند.مربی تیم Maximate برای بازی امروز آرایش 4-3-3 را انتخاب کرده.نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Sahar - Dominik, Fariba, Jonsson, Seğmen - Nissilä, Aunes, Ravila - Baquedano, Tülü, Kalimeris.
lazio_narenjbagh با با یک آرایش 3-5-2 بسیار عالی بازی رو شروع میکنه.نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Rãdulescu - Salvadó, Veloso, Palir - Zehavi, Nikkanen, Tuhkanen, Valakari, Perelygin - Esquío, Schinetti.
امروز استراتژی تیم lazio_narenjbagh ، تمرکز بر جناحین بازی برای ایجاد موقعیت گل بود .lazio_narenjbagh یک موقعیت عالی برای زدن گل برتری داشت ولی دروازه بان تیم میزبان یعنی Lidan Sahar فوق العاده عمل می کنه و توپی رو که با ضربه سر Jaakko Tuhkanen به گوشه ی بالای دروازه فرستاده بود رو دفع میکنه .lazio_narenjbagh چند فرصت خوب براي جلو افتادن در بازي داشت, مخصوصا فرصتي كه در دقيقه 22 نصيب Frederico Esquío شد. اما این بازیکن در مصاف تك به تك با Lidan Saharموفق نبود و توپش توسط دروازه بان دفع شد .در دقیقه 31 تیم مهمان یعنی lazio_narenjbagh یک گل رو توسط Ossi Nikkanen روی یک ضربه ازاد زیبا زد. 0 - 1.در دقیقه 38 تیم مهمان جلو میوفته.Vittorio Schinetti بعد از یک حمله از سمت چپ با یک ضربه زیبا دروازه رو باز میکنه. 0 - 2 .Aleksander Palirاز lazio_narenjbagh در دقيقه39بازي به خاطر انجام يه حركت غيرورزشي يه كارت زرد رو گرفت.چه میکنه این بازیکن!یک ضربه ازاد دیدنی توسط Ossi Nikkanen از تیم lazio_narenjbagh در دقیقه 41 این تیم رو جلو میاندازه. 0 - 3 .نتیجه 45 دقیقه اول بازی 3 - 0 است و تیمها در نیمه دوم برای جبران مافات به زمین خواهند اومد.lazio_narenjbagh در 53 درصد از زمان بازی صاحب توپ و میدان بود.
تيم ميزبان تلاش زيادي كرد كه از وسط حمله اي رو ترتيب بده و نفوذ كنه و بالاخره موفق شد! و Santiago Aunes با دروازه بان حریف تک به تک شد اما از شانس دروازه بان Onuţ Rãdulescuتوپ به بالای دروازه رفت .در دقیقه ی 59 از بازی ، Santiago Aunes بازیکن تیم Maximate دقایقی لنگ للنگان ظاهر میشه اما میتونه به بازی ادامه بده .بازیکن تیم lazio_narenjbagh یعنی David Veloso در دقیقه 60 به مرکز دفاع حریف میزنه و با یک ضربه چیپ تیمش رو به گل میرسونه. طرفداران تیم میزبان اصلا از این گل و عملکرد تیمشون راضی نیستن. 0 - 4.بازیکنان lazio_narenjbagh بعد از این گل دیگه میلی به گلزنی ندارند و ترجیح میدن بیشتر به کارهای دفاعی بپردازند.بعد از 78 دقیقه از شروع بازی ، Jaakko Tuhkanen یک فرصت بسیار عالی داشت تا برتری تیم مهمان رو افزایش بده و داشت با یک ضربه سر ضرب از سمت راست دروازه رو باز میکرد، ولی Lidan Sahar با جایگیری عالی خودش توپ رو با نوک انگشتانش به بیرون فرستاد.Santiago Aunes از سمت چپ دفاع حريف حركت كرد و يك ضربه ي خوب رو به توپ زد ولي خوب نشونه گیری نکرده بود و توپ در دستان دروازه بان آروم گرفت .در دقیقه ی 82، تیم lazio_narenjbagh نزدیک بود که برتریش رو با یک گل دیگه افزایش بده ،David Veloso از جناح چپ به داخل محوطه ی جریمه نفوذ کرد اما تیم میزبان خوش شانس بود که گلرش تونست توپ رو دفع کنه. Highlights
0 - 1 Ossi Nikkanen (31)
0 - 2 Vittorio Schinetti (38)
0 - 3 Ossi Nikkanen (41)
0 - 4 David Veloso (60)
Aleksander Palir (39)
Santiago Aunes (59)
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
مثل اینكه قهرمانی رو پیشاپیش باید جشن بگیرم البته به امید خدا
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۴
نتیجه پایانی بازی ها
هرمیس3 -1 ابادان
لازیو4-0 ماكسیمات
رد استار 2-1پگاه
آث شاهین3-2 بیانكو
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۶
باید بگم كه سخت ترین رقیبم كه فكر میكردم واسم تا بازی آخر مشكل ساز میشه بیانكو بود كه هفته های آخر بد نتیجه گرفت
miyuner
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۸
البته باید از تیم رد استار قدر دانی كنم كه این تیم واقعا تیم های مطرح رو تونست متوقف كنه كه به من خیلی كمك كرد
البته بازی آخر من با همین تیم هستش كه اكه ببرمش قهرمانیم 100% میشه كه از خدا میخوام كه از این بازی سربلند بیرون بیام
sir alex
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
بچه ساری بهت تبریك میگم .
ولی اگه صعود نكردی فصل بعد منتظرتم .
miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۱
اینم جدول لیگ
لیگIV.2 (203527)
کشور: Iran
درجه: 4 از 4
تیم بازی گل زده امتیاز
1. lazio_narenjbagh 12 46 - 3 33
2. AC Shahin 12 48 - 12 29
3. bianco vino nero 12 32 - 14 24
4. Maximate 12 29 - 16 22
5. pegah_rasht 12 21 - 29 9
6. Abadan City 12 18 - 48 9
7. .RED STARE . 12 14 - 34 8
8. Harmis 12 9 - 61 6
miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
اینم اقای گل
كه البته هافبك من بهترین گل زن بوده تا به حال با وجود مهاجمان زیاد
لیگIV.2 (203527)
گلزنان برتر فصل 13 فصل 12 فصل 11 فصل 10 فصل 9 فصل 8
بازیکن تیم گل ها
1. Ossi Nikkanen lazio_narenjbagh 17
2. Eugene Zankl AC Shahin 13
3. Arash Safdari AC Shahin 11
4. Quintino Vidal pegah_rasht 8
5. Afshin Behzadi bianco vino nero 8
6. Santiago Aunes Maximate 7
7. Carsten Hirn bianco vino nero 6
8. Ugo Principi AC Shahin 5
9. Gustaw Zackiewicz AC Shahin 5
10. Ricardo Iriarte Abadan City 5
drshahin
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۴
تبریک می گم پیشاپیش قهرمانی رو به تیم lazio_narenjbagh که این فصل خیلی خوب بازی کرد
من که اول فصل نتونستم تسم جمع کنم و به خاطر کار زیادی که داشتم کنترل تیم از دستم خارج شد ولی خوب فکر کنم فصل بعد بهتر باشم از دسته چهار هم خیلی خوشم اومده و به نظرم خیلی از دسته سه بهتره
lazio_narenjbagh انشا الله به دسته سه هم میری و اون جا رو هم می بینی . البته امید وارم تو گروه راحتی بیفتی
موفق باشی ;)
miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۱۵
شاهین جان من كه هنوز صعود نكردم و باید ببرمت تا صعودم قطعی بشه پس تو هم هنوز شانس صعود داری
drshahin
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۳۳
ای بابا آره راست میگی من فکر کردم که یه بازی دیگه بیشتر نمونده !!!!!
ولی من اگه هر دو بازیمو ببرم بازم شانسم کمه آخه تو بازیای راحتی داری و 4 امتیاز اختلاف زیادیه!!! :(
بعد از این من که خیلی هم نمی خوام از این دسته برم بالاتر پارسال هم اگه بری ببینی من بازی آخر و باختم تا بمونم ;)
البته اینو هم بگم که فکر نکنی به سادگی منو می بری !!! نه ! من یه تیم قوی ای هستم و اگه بد شروع نمی کردم الان من صدر جدول بودم
در کل موفق باشی;)
miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
داداش من كه حرفی نزدم
منم اگه بری این تاپیكو بخونی گفتم كه تیمم شانس اورده آخه بازیكنام در مقابل 3 تا تیم دیگه مطرح لیگ ضعیف ترن و من گفتم كه تیمهای دیگه بد بازی كردن كه الان من اولم وگرنه كه اصلا امیدی به قهرمانی نداشتم
Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۴
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد
drshahin
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۳۷
خواهش میکنم داداش :)
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۲
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
miyuner
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۴
شاهین جان بهت تبریك میگم
ولی نمیدونم چرا باختم
شاید به خاطر این بوده كه این هفته مربیمو عئض كرده بودم
sir alex
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۳
منم بهت تبریك میگم .
امیدورام به دسته بالاتر صعود كنی .
miyuner
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۳
خوب دوستان ما هم صعود كردیم رفتیم بالا تر
ولی واقعا لیگ جذابی بود
شاهین جان راستی من اون حرفی رو كه بهت زده بودم میخواستم عملی كنم ولی پرس جو كردم گفتن این كارو نكن
همینجا ازت عذر خواهی میكنم
bianco vino71
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۳۵
منم بهت تبريك مي گم
اميدوارم روزاي خوبي توي دسته 3 داشته باشي و البته باز بهمون سر بزني
بچه ها بياين اين فصل حسابي اينجا رو يه تكوني بديم
ناسلامتي ما دومين ريتينگ دسته چهار رو داريم
جدا ً من وقتي مقايسه مي كنم به جز گروه چهار بقيه گروه ها نهايتا ً يكي يا دو تيم خوب دارن
يه چيزي رو هم نبايد فراموش كرد كه دو تيم قدرتمند ميلاد ، محمد و بيژن هم قبلا ً از اينجا صعود كردن
بيژن رو نمي دونم يادتون هست يا نه ولي اسم تيمش Devilish Army هست
امیدوارم فصل خوبی رو در پیش داشته باشیم
mitilimitan
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۰۵:۲۰
سلام.با توجه به اینكه فصل جدید شروع شده.هیچ كدوم از دوستان نمیخوان حرفی بزنن.من كه بازی رو 6 _1 از abadan city بردم.امیدوارم این فصل بهتر كار كنم
bianco vino71
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۱۳
منم كه Maximate رو به سختی 2-1 بردم
راستی چرا هر چی تیم خوب توی این گروه بوده صعود كرده باز گروه سختیه ؟ :apophys:
Ali
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۵۱
سلام.با توجه به اینكه فصل جدید شروع شده.هیچ كدوم از دوستان نمیخوان حرفی بزنن.من كه بازی رو 6 _1 از abadan city بردم.امیدوارم این فصل بهتر كار كنم
آبادان سیتی از دوستان منه و با توجه به اینكه سرش شلوغه خیلی كم به تیمش سر میزنه ولی مطمئنم در آینده حرفهای زیادی واسه گفتن داره:good:
Sepehr
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
قلب من به عشق یوونتوس می زنه
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
aras_bay
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
کسی نی؟
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.