PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 - گروه سی و هفت

naviddooni
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
این تاپیک رو برای گفتگوی بچه های گروه 4 دسته سی و هفت درست کردم

alvand_000
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۰۲
خوب کاری کردی نوید جون.اینجا یاشار هست که قراره همه رو بزنه

yashar_ekg2
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۴
بابا دمه این گروه گرم.
فكر كنم غیر از یاشار جون ( كه امیدوارم حاله این اف اس بابل رو بگیره ) باقی اعضاء یا بی حالن یا 2 تا تیم دارن!!!

اي بابا من كه به كاسپين هم باختم! كدوم تیمی؟

(مجبورم)

yashar_ekg2
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
از تاكتیك پرسینگت تو بازی با من معلوم بود چه قدر طرفدار بازی هجومی هستی!
بابل رو هم میشه برد فقط پول ندارم مهاجم بخرم.
من كه امید صعود ندارم ببینم تو چه میكنی!
:1:

3RF4N
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
سلام دوستان. من عرفان مربی تیم F.C. Babol (اف. سی. بابل) هستم.
من هم اولین فصل حضورم در هتریک هست و امیدوارم بتونم رقابت خوبی با شما عزیزان داشته باشم.
در حال حاضر تیم من هم به خاطر بازی های خارج از خونه ی پشت سر هم و اشتباهات فردی خودم با مشکل مالی روبروست و خیلی دلم می خواد یک هافبک یا مهاجم خوب بخرم ولی پولشرو ندارم و امید دارم تا در بازی های خانگی باقی مونده با حضور خوب تماشاگرها این مشکل برطرف بشه. از اول فصل تا به الان هم من یک دروازبان و یک مدافع کنار خریدم و منتظرم تا این فصل لیگ جوانان هم تموم بشه و بتونم از تیم جوانانم چندتا بازیکن خوب بکشم بیرون.
این بود حال و هوا و وضعیت خودم و تیمم.
امیدوارم این تاپیک روز به روز داغتر بشه.
موفق باشید

3RF4N
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
والا من هم خوشحالم که می برم ولی هنوز دوتا بازی سخت دیگه با تیم شما و تیم خوب majbooram مونده.
اما حالا که شما می گی صعودت حتمی شده امیدوارم واسم دعا کنید که تو مرحله ی play off برای رفتن به دسته 3 در برابر تیم اول گروه دیگه (که نمیدونم کدوم گروهه) برنده بشم. البته بازم میگم که هنوز هیچی تموم نشده و چیزی معلوم نیست.

yashar_ekg2
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
عرفان جان سلام من هم یاشارم مربی تیم مجبورم!
این هفته بازی جالبی میشه. اگه مثل بازی قبل 2 تا اخراجی ندم, امیدوارم اولین تیمی باشم كه ازت امتیاز میگیرم !
بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای بری لیگ 3 , تیمت رو تقویت کن, وگرنه با مغز بر میگردی لیگ4 .
راه پول دار شدن هم تمرین دادن بازیکنای جوون و فروختنشونه

3RF4N
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
سلام یاشار جون. منم واقعآ از لیگ 3 می ترسم آخه اصلآ فکرشرو نمی کردم به این زودی بتونم برم تو اون دسته . البته هنوز چیزی معلوم نیست . شاید نرم . ولی امیدوارم با یاری شما دوستان و کمک خداوند و تلاش بازیکنا اینکار شدنی بشه .
قدرت بازیکن های تیم من هم در حال حاضر در حد دسته 3 نیست و شما درست می گین ولی این هفته تیم جوانانم فصلش تموم می شه و من هم 4-5 تا بازیکن 17 ساله ی خوب تو اون تیم دارم که می تونم بیارم تو تیم اصلیم . این ورزشگاهم هم دیگه ظرفیتش داره پر می شه و تو بازی دیروز بالای 11000 نفر اومدن و مارو خجالت زده کردن و من الان با توجه به سرمایه ای که داشتم ظرفیتشرو 500تا بیشتر کردم و قراره تا هفته ی دیگه آماده بشه. از این به بعد هم تصمیم دارم که هرچی پول درمیارم بیشترشرو صرف ورزشگاهم کنم.
بازی این هفته با تیم majbooram هم برای من هم خیلی جالب و البته سخت و حساسه و امیدوارم روند پیروزی های تیمم تا آخر فصل پابرجا بمونه.
آقای slti شما هم سعی کن تا می تونی از قزوین تماشاچی بیاری تا ورزشگاهم پربشه تا من هم کلی پول به جیب بزنم.:wink3:

3RF4N
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴
دیگه بچه های تیم عادت کردن به برد. چه کنیم. ولی من خودمم حتی فکرشرو نمی کردم که 6تا بتونم بزنم!
درضمن منم بی صبرانه منتظر بازی با شما هستم. اگه تا اون موقع مسدوم ندم مطمئن باش که با تیم اصلیم میام. البته تو بازی دیروز کاپیتان تیمم به مدت 7 هفته مصدوم شد!!!
دیروز من یه آنالیز کوچیکی هم از بازیکنای تیمت کردم، دیدم که از لحاظ Tsi بازیکنات از بازکن های تیم من خیلی سرترن و فهمیدم که تو آخرین بازی فصل کار خیلی سختی رو در مقابل تیمت دارم ولی امیدوارم مثل همیشه پیروز از میدان بیرون بیایم.

3RF4N
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
كجا سرترن؟
راستي چرا "مصدوم "تو جمله هات يه بار با سين نوشتي يه بار با صاد :1:

برای قشنگی، در واقع واسه اینه که نمی خوام تاکتیکای تیمم لو بره. اینا جزئی از تاکتیکهای مربیگریمه:1:

yashar_ekg2
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
من بزرگترین اشتباهم تو این فصل این بود که بازی های آسون رو pic نرفتم و تیم اسپریتم داغون شد!
وگرنه شاید بازی اول با کاسپین و بابل رو نمیباختم. به هر حال قهرمانی بابل رو تبریک میگم و از همین حالا به هواداران قول قهرمانی در فصل بعد رو میدم!

3RF4N
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
من بزرگترین اشتباهم تو این فصل این بود که بازی های آسون رو pic نرفتم و تیم اسپریتم داغون شد!
وگرنه شاید بازی اول با کاسپین و بابل رو نمیباختم. به هر حال قهرمانی بابل رو تبریک میگم و از همین حالا به هواداران قول قهرمانی در فصل بعد رو میدم!

آره راست میگی. این روحیه ی تیم خیلی مهمه منم تازه این وسطای فصل فهمیدم که این Match of the Season و Play it Cool چه فوایدی دارن. اوایل زیاد جدیشون نمی گرفتم ولی شانس اوردم که قبلش خودم همینجوری pic بازی می کردم تو همه ی بازی ها و روحیه تیمیم واسه همین عالی شد، حتی من تو بازی اول با شما و Kaspian هم pic بازی کردم و خداروشکر بردم. اما تو بازی این یکشنبه با تیم شما normal بازی کردم.

3RF4N
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۴
با اینکه قهرمانی من تو دو هفته ی آخر حتمی شد ولی بازی امروز برام خیلی مهمه البته من نسبت به این بازی خیلی نگرانم چون مهاجم اصلی تیمم 2 هفته و کاپیتان اصلیم هم تا 4 هفته ی دیگه مصدوم هست. از طرف دیگه از بارش بارون نگرانم چون من تو چند بازی آخر خونگیم تو زمین بارونی بازی کردم و بازیکنهای سریع و تکنیکی تیمم که جمعآ الان 4 نفر هستند نتونستن خوب خودشونرو نشون بدن. با همه ی اینها من امیدوارم بازی امروز رو ببرم و با حداکثر امتیازات یعنی 42 امتیاز وارد دسته 3 بشم.

TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
خوشحال میشم در نظرسنجی گروه32 شركت كنید واگر لازم شد نظر خودتون رو هم در مورد خود نظرسنجی بگید

TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۱
راستی یكی از رفقای من كه صاحب سراب فش هم در این گروهه هواشو داشته باشید هرچند میخواد فصل بعد غوغا كنه

saman20
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
سلام یاشار سامان20 هستم منم اومدم لیگ بعد كاسژین رو حذف میكنیم

3RF4N
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۹
عرفان قهرمانی تیمتو تبریك می گم.
راستی تركیبت خیلی هجومی بود ,خوشحالم كه تونستم 1 امتیاز مقابلت بگیرم.
ایشالا فصل بعد تو لیگ بالاتر می بینمت.(البته اگه مجبورم بزاره!!)

مرسی رفیق. بالاخره با اون تاکتیک پرسینگت مساوی رو از ما گرفتی دیگه. ولی اشکال نداره:good: به هر حال رفتیم دسته سه فقط امیدوارم که در فصل اول حضورم در این دسته حذف نشم. الانم که دیگه باید به فکر خرید بازیکن و ارتقاء ورزشگاه باشیم تا ببینیم چی میشه.:1:
به امید موفقیت تیم همه ی شما در فصل آینده...

yashar_ekg2
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۲
[QUOTE=slti;33748]یاشار جون اسرائیل آب و هواش خوبه ؟
آب و هوای اسراییل که حرف نداره فقط تمام بازیکنای ایرانیم ممنوع الورود شدن!
پروانه مربیگری منو هم باطل کردن
ولی از اونجا که من اعتقاد خاصی به گفتگوی تمدنها دارم از یک تیم آمریکایی دعوت میکنم که بیاد:1:

yashar_ekg2
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۳۳
حتی خوش بین ترین هواداران من هم انتظار نتیجه 8-1 جلو کاسپین رو نداشتن!

Caspian
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۴
شروع فصل جدید با 2 تا تیم از قزوین !

Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۱۳
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس

amirhesam
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
سلام به همه بر و بچز این گروه :xp1700:

Caspian
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
خوش امدی

این گروه تاپیکش تو خود سایت اصلی هم فعال نیست، چه برسه به اینجا

من یه 5 فصلی توی این گروه بودم ولی این فصل رفتیم یه گروه دیگه

مثل این که شما خوب فعالی، آخه تو تاپیک خود سایت اصلی هم پست دادی، واسه همین می‌خوام جفت تاپیک‌ها رو بسپرم دستت :3:

روز‌های خوشی توی این گروه داشته باشی :2:

amirhesam
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
خوش امدی

این گروه تاپیکش تو خود سایت اصلی هم فعال نیست، چه برسه به اینجا

من یه 5 فصلی توی این گروه بودم ولی این فصل رفتیم یه گروه دیگه

مثل این که شما خوب فعالی، آخه تو تاپیک خود سایت اصلی هم پست دادی، واسه همین می‌خوام جفت تاپیک‌ها رو بسپرم دستت :3:

روز‌های خوشی توی این گروه داشته باشی :2:

وقتی بچه ها فعال نباشن که به درد نمی خوره که :yopyopyop:

5 فصل !! نمیشه دو فصله جمع جور کرد رفت بالا :biggrin:

Caspian
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
وقتی بچه ها فعال نباشن که به درد نمی خوره که :yopyopyop:

5 فصل !! نمیشه دو فصله جمع جور کرد رفت بالا :biggrin:

با این شرایط جدید و اضافه شدن این همه كاربر علاقه مند،با 2 فصل صعود کردن خیلی سخته

یه زمانی بود که دسته‌های 4 پر از تیم‌های بات بود ولی الان تیم بات توی این دسته‌ خیلی کم پیدا میشه

--
من بعد 5 فصل جمع و جور نکردم برم بالا :3:، جمع و جور کردم اومدم پایین با اجازتون‌:blush:

الان دسته 5 هستم:rasta2:

amirhesam
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۷
خوب اولین برد در لیگ دسته 4 را به همه بازیکنانم تبریک میگم :img-police:

deltagon2004
جمعه ۱۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۱۶
سلام چند ساله کسی اینجا چیزی ننوشته ؟:tuffgong::tuffgong::tuffgong:
:6::6::6::fighting29::fighting29::fighting29:

amin_michael5
جمعه ۱۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۸
سلام چند ساله کسی اینجا چیزی ننوشته ؟:tuffgong::tuffgong::tuffgong:
:6::6::6::fighting29::fighting29::fighting29: