توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 - گروه سی و سه
juventus1985
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
این لیگ از فصل 14 رن و بوی رقابتی به خودش گرفته.زمانی که همه تیم ها مالک دار شدن.
امیدوارم بچه های این گروه چه در حال چه در آینده این تاپیک رو فعال نگه دارن.
به امید موفقیت تیم های گروه 33 در هتتریک
alirezafa
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
آقا ما اولین بردمونو بدست اوردیم اونم با چه نتیجه ای6-0. من تازه این تیمو بدست گرفتم.همه منتظر ذوب آهن پرقدرت باشین.
juventus1985
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
چه عجب حركتی از این همگروهی های سرد و تنبلمون دیدیم!!
علیرضا خیلی خوش اومدی.فعلاَ گروهمون در سطح پایینی هستش چون هم بقیه تازه تیم هاشونو گرفتن و هم اینكه فعالیتی تو هتتریك انجام نمیدن تا تیمشون رو پر قدرت كنن.
دیدم كه 2بازیكن خریدی.بهت پیشنهاد میكنم بازیكن بالای 30 سال نخری
alirezafa
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
آقا ما دروازه بانمون بد بود رفتیم گلر بخریم هر كیو می خواستیم بخریم زود می قاپیدنش .خلاصه رفتیم دیدیم یه گلر قیمتش خوبه حول كردیم خریدیمش وقتی اومد دیدیم آقا مصدوم هستند.اونو كه امروز فروختیم.رفتم یه گلر دیگه بخرم گفتم 24 سالشه خلاصه 4500000000 پول بالاش دادیم تا اومد خوب كه دقت كردم دیدم 34 سالشه نه 24 سال. می گم دوست عزیز برای اینكه تیم پرقدرت بشه چیكار باید كرد؟شما از كجا می فهمی كه من مثلا بازیكن خریدم؟
juventus1985
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
ببن اینقدر الكی پول هاتو هدر نده.ژولت منفی 5 میلیارد بشه هتتریك تیمت رو ازت میگیره.
تنها كار مثبتی كه باید انجام بدی اینه كه تو یك پست چند بازیكن 18 ساله بخری.
مثلاَ واسه خط هافبكت 6 تا بازیكن جوون بخر و بذار تو تركیب تا هر 6تاشون (3تا تو بازی های لیگ 3 تا هم توی بازی های دوستانه) تمرین پلی میكینگ ببینن.
راستی دیپلم مربیگریت رو گرفتی دیگه!؟ همون چلنج هایی كه هتتریك ازت میخواد كه انجام بدی.
واسه شما یك دروازه بان پاسیبل هم كافیه.
از اونجا میفهمم كه بازیكن خریدی كه تو صفحه اول لیگمون زیره جدول اتفاقاتی رو كه واسه تیم های گروه میفته رو مینویسه.مثلاَ مینویسه كه فلان تیم یك بازیكن جدید خریده یا فروخته.یا فلان تیم برای بازی های دوستانه به خارج از كشور رفته.
واسه اینكه بخوای پیشرفت كنی توی تاپیك پرسش و پساخ سوال هایی رو كه داری مطرح كن تا بقیه بیان بهت جواب بدن
alirezafa
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
آقا از راهنماییت ممنون. آره دیپلم مربیگریمو گرفتم.میگم این هم گروهیهای ما چقدر تنبلن هیچکدومشون نمیان تو تاپیک نظر بدن و بحث راه بندازیم.
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۸۹, Jelsoft Enterprises Ltd.