PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرشیو

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Sir.mAhdi
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
بحث بهشاد و نوید واقعا جالب بود ، من یک مقدارشو کپی کردم و نگه داشتم ، چون واقعا جالب و آموزنده بود از جفتشوم ممنون هستم ، به من چیزهایی یاد دادند

gattus
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۷
سلام به همگی خواستم بدونم بجز این 10 نفری که توی هتریک اسمشون هست که دیگه ای هم حضور داره؟ اگر هست از کجا میشه اونها رو دید؟

خواهشا به سوال من جواب بدید

i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶
خواهشا به سوال من جواب بدید
نمیشه دید مگر اینكه برید تو انجمنها ببینید كیا كاندید شدن

gattus
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۰
حالا این که نوشته 10 نفر برتر ،از چه لحاظ این ها برترند؟

i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
از تعداد آرا

navidamar
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۱۷

اولین معیار تعداد آرا هستش و دومین معیار تصادفی است از بین مشترکین کمترین رای در جمع 10 تا
از بین این ده کاندیدا حداکثر 3-4 نفر بیش از یک رای دارن و بقیه رای به خودی هستن

Matrix23
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
بچه ها چرا برای تیم ملی از وحید، سعید، ار وی ان و ... کسی کاندید نیست؟

30n4
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۶
بچه ها چرا برای تیم ملی از وحید، سعید، ار وی ان و ... کسی کاندید نیست؟

نه چند نفر کاندید شدن که این اشخاصی که گفتی بینشون نیستن.نوید و مهبد اینجا برنامه هاشون رو اعلام کردن تو خود سایت هم من دیدم 2 نفر یا 3 نفر غیر از اینها هم کاندید شده بودن

Mr_Behi
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۸
آقای مهبد شما رو دعوت کردم که با کادر فنی بین‌المللی که داری بیای اینجا مشکلات تیم ملیو بگی‌ و راه کار بدی واسه حل مشکلات ! چی‌ شد؟ بحث و صحبت‌های من با آقا نوید مثالی بود واسه شما که ببینی‌ چگونه وضعیت تیم ملیو تجزیه و تحلیل می‌کنن ، در واقع این کارو شما و هم کارات میبایست انجام میدادین که با سکوت شما،من خودم پا پیش گذشتم و استرتشو زدم که شما ادامه بدی،ولی‌ متاسفانه هیچ صحبت مفیدی از شما ندیدم تو پست هاتون، به هر حال اگه می‌خواین انتخاب بشین باید فعال تر باشید،و با تجزیه و تحلیل و خلاقیت شایستگی خودتو نشون بدی،و چون سابقهٔ چندانی نداری تو هتریک با نقد عملکرد مربیه قبلی‌ بتونی‌ توانایی خودتو نشون بدی.:kahvecy0:

و اما با وجود همهٔ مسائل و مشکلاتی که بحث شد راجبش،من حمایت خودمو از آقا نوید اعلام می‌کنم،چون از نظر من تا این لحظه ایشون شایسته‌ترین کاندیدای حاضر در این انتخابات هست.

با آرزوی موفقیت واسه تیم ملی‌

mahbod2008
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۰
آقای مهبد شما رو دعوت کردم که با کادر فنی بین‌المللی که داری بیای اینجا مشکلات تیم ملیو بگی‌ و راه کار بدی واسه حل مشکلات ! چی‌ شد؟ بحث و صحبت‌های من با آقا نوید مثالی بود واسه شما که ببینی‌ چگونه وضعیت تیم ملیو تجزیه و تحلیل می‌کنن ، در واقع این کارو شما و هم کارات میبایست انجام میدادین که با سکوت شما،من خودم پا پیش گذشتم و استرتشو زدم که شما ادامه بدی،ولی‌ متاسفانه هیچ صحبت مفیدی از شما ندیدم تو پست هاتون، به هر حال اگه می‌خواین انتخاب بشین باید فعال تر باشید،و با تجزیه و تحلیل و خلاقیت شایستگی خودتو نشون بدی،و چون سابقهٔ چندانی نداری تو هتریک با نقد عملکرد مربیه قبلی‌ بتونی‌ توانایی خودتو نشون بدی.:kahvecy0:

و اما با وجود همهٔ مسائل و مشکلاتی که بحث شد راجبش،من حمایت خودمو از آقا نوید اعلام می‌کنم،چون از نظر من تا این لحظه ایشون شایسته‌ترین کاندیدای حاضر در این انتخابات هست.

با آرزوی موفقیت واسه تیم ملی‌

سلام خدمت شما من تو ا آر جی در رابطه با همه اینها صحبت کردم شما میتونی برید اونجا ببینید در ضمن من نمیتونم کادرم رو هرجا که دوستان بگن بردارم ببرم و اگه شما سوالی دارید اومدن ا آر جی میتونید برید بپرسید و جواب همه سوالاتتون رو بگیریدچون من اونجا در رابطه با تیم ملی صحبت کردم و تجزیه و تحلیل کردم و دستیار هام هم اومدن اونجا پست دادن و شما میتونید سوالاتتون رو بپرسید چون سایت اصلی هت تریک اونجاست و شما هم برای رایتون مختارید ممنونم.

Matrix23
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۴
گویا یکی از کاندیدا پرتغالیه... چه طوری کاندید انتخابات ایران شده؟

mahbod2008
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳
گویا یکی از کاندیدا پرتغالیه... چه طوری کاندید انتخابات ایران شده؟

جدی؟اسمش چیه؟

mahbod2008
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
نه رفتم بررسی کردم ایرانیه اهل گیلانم هست منتها زبونی که انتخاب کرده پرتغالیه.

Matrix23
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
: )

اشتباه از من بود... شرمنده

navidamar
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۳۳
انتخابات پایان یافت.
نتیجه نهایی:

. aganavid 194 رأی (47.2%)
2. mojy_nirvana 88 رأی (21.4%)
3. mahbod2008 38 رأی (9.2%)
4. HamedAranian 27 رأی (6.5%)
5. kingmamas 13 رأی (3.1%)
6. Babak 6 رأی (1.4%)
7. aimare 6 رأی (1.4%)
8. hamed_a3000 6 رأی (1.4%)
9. sahand 5 رأی (1.2%)

باز هم در خدمتم.

از همه دوستانیکه من رو قابل دونستند و رای دادند بهم سپاسگزارم
امیدوارم بتونم جبران الطاف و محبت هایشان کنم.

کیان
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۳۷
تبريكات منو پذيرا باش! :1: :3:

gattus
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۳۷
تبریک میگم آقا نوید امید وارم موفق بشید!

Mr_Behi
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۵۸
انتخاب دوباره آقا نوید رو تبریک میگم،ایشالا که روز به روز تیم ملی‌ و تیم‌های باشگاهیمون پیشرفت بکنن
:victory:

Ali
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
منم تبریك

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
اینجانب هم تبریكات خودم رو دو دستی تقدیم میكنم:3:

به امید رسیدن بازیكن من به تیم ملی :3:

alex_irooni
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
منم تبریک میگم هر چند یه جور دیگه تبریکاتمو به نوید گفتم .

hadi.s
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
منم پیروزی در این انتخابات رو به نوید تبریك میگم.

navidamar
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
در زیر تبریکات همه تشکر زدم.
اما با این ارسال هم تشکری دوباره دارم.
ممنونم

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۳۴
زیر این هم تشکر بزن:3:
مبارکه:3:

هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
تشکر نذری میزنن؟؟؟ :3:

من جداگانه به نوید تبریک گفتم . خب اینجا هم بهش تبریک میگم!
امیدوارم نتایج خوبی کسب کنیم.

پس زیر اینم تشکر بزنید :3:

navidamar
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۰۳
مرسی
مدیران تشکر ندیده! :3:

Sepehr
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۱۰
منم به نوید تبریک می گم

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۰
صبح بخیر بچه ها... من تازه اومدم ببینم کی به کیه و رای با کیه که تصمیم بگیرم برم به کی رای بدم... :d

نوید جان مبارکه. گرچه هرچی میگیم حاضر به هرگونه کمکی به تیم ملی هستیم تو اصلا تحویلمون نمیگیری :(( :d

wantonboy13
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۶
صبح بخیر بچه ها... من تازه اومدم ببینم کی به کیه و رای با کیه که تصمیم بگیرم برم به کی رای بدم... :d

نوید جان مبارکه. گرچه هرچی میگیم حاضر به هرگونه کمکی به تیم ملی هستیم تو اصلا تحویلمون نمیگیری :(( :d

شما اگه تونستی بگی کجا رای داده میشه من 10 میلیون یورو از بودجه لیگ فانتزیم بهت می دم !!
نوید منم تبریک میگما...!! :3:

alex_irooni
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
کامران کاش میشد زیر تشکر پستی که دادی توان هم داشت مثلا به توان 10
من اونو میزدم .

'Mohammad
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
نوید جان منم با یک کم تاخیر تبریک میگم
موفق باشی

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۸
انتخاب مجدد نوید عمار :3: را به عنوان سرمربی تیم ملی تبریك گفته و از ایزد منان موفقیت ایشان رو خواستاریم

امضا
عضوی از خاندان بندینی :1:

hadi.s
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
با اجازه بزرگترها اینجا قفل میشه.

silverfox
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۰۶:۰۵
من یه دروازه بان جوون دارم. تو دیتا بیس هم ثبت شده. چطوری بفهمم به درد تیم جوانان می خوره یا نه؟ اگه به درد :new_russian:نمی خوره خوب تمریناتشو قطع کنم.

30n4
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۶
من یه دروازه بان جوون دارم. تو دیتا بیس هم ثبت شده. چطوری بفهمم به درد تیم جوانان می خوره یا نه؟ اگه به درد :new_russian:نمی خوره خوب تمریناتشو قطع کنم.

فکر کنم استعدادیاب دروزبان کیان ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) باشه بهش پیام خصوصی بده حتما راهنماییت میکنه

کیان
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۱
فکر کنم استعدادیاب دروزبان کیان ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) باشه بهش پیام خصوصی بده حتما راهنماییت میکنه

چرا دروغ ميگي؟!!! :3: خود نويده!

الان ميام دروازه بانتو ميبينم بهت ميگم.

کیان
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶
ديده شد! :3:

بازيكن با استعداديه... ولي سنش نسبت به اسكيلش بالاس... ضمناً يكي با سن كمتر با همون اسكيل و ضربه آزاد بالاتر وجود داره... پس اون در الويته... ولي تمرينش بده شايد نويد خواست بهش بازي بده!

poyesh4
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۲
آقا یه دروازه بان 17 ساله ایرانی میخام برای تمرین دادم تیم ملی..
دارید معرفی کنید میخرم.

silverfox
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
ديده شد! :3:

بازيكن با استعداديه... ولي سنش نسبت به اسكيلش بالاس... ضمناً يكي با سن كمتر با همون اسكيل و ضربه آزاد بالاتر وجود داره... پس اون در الويته... ولي تمرينش بده شايد نويد خواست بهش بازي بده!

سلام جناب کیان خان. اقا من در اصل دارم دومیو تمرین میدم. اولیو قبلا داشتم. اگه میشه بگو چیکار کنم. الان توانمنده.

کیان
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۴
سلام جناب کیان خان. اقا من در اصل دارم دومیو تمرین میدم. اولیو قبلا داشتم. اگه میشه بگو چیکار کنم. الان توانمنده.

مگه 17 ساله هرو نگفتي؟!!! اون يكي مدنظرت بود؟!! من 17ه رو گفتم. الان ميرم اون يكي رو هم نگاه ميكنم.

کیان
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
اون 20 سالهه كه هيچي نبود... اون 17 ساله رو ميگي لولش 9ه؟!!! اين كه تو ديتابيس لولش 8ه؟!! اگه لولش 9 شده خب اميدش براي تيم ملي ميره بالا ولي هيچ اطميناني نيس... چون يكي از فاكتوراي مهم تيم ملي جوانان سن بازيكنه كه حتي روزهاشم مهمه... حالا تو همينجوري اينو تمرين بده... هر هفته آپديتش كن... اگه سن و اسكيلش خورد نويد دعوتش ميكنه ديگه.

a_m_t666
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷
سلام .نمی دونم به كار تیم ملی میاد یا نه

Javad Ezzati (275221397)
17 سال و 3 روز, سالگرد تولد بعدی: 2010-05-26
فرم این بازیکن قابل قبول و قدرت بدنی‌اش ضعيف است
او ذاتاً محبوب، عصبی و البته سر به زیر است
تجربه‌اش اسفبار و قدرت رهبری او، قابل قبول است.

مالک: merikh (زا 2010-02-06)
برآیند مهارت‌ها: 1 490
دست‌مزد: 5 300 000 Rialدر هفته
اخطار: 0
وضعیت جسمانی: سالم
در حال بارگذاری...
مهارت‌ها
دروازه‌باني: افتضاح
دفاع: خوب
بازي‌سازي: ضعيف
بازي در کنار: خوب
پاس: ناچيز
گلزني: ناچيز
ضربات ايستگاهي: ناچيز

pandora
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۱۰
با عرض سلام و تبریک بابت سال جدید به همه دوستان عزیز هت تریکی
بنده با توجه به نزدیکی انتخابات تیم ملی بزرگسالان و با توجه به محدودیت های زمانی که در طول انتخابات دارم برنامه و اعلام کاندیداتوری خودم رو از این طریق ابراز کرده و سعی میکنم تا با ارائه یک برنامه شفاف و کامل سوالات ایجاد شده در ذهن شما عزیزان رو پاسخ بدهم امیدوارم با برطرف شدن محدودیت های زمانی خودم در طول سه چهار روز آینده پساخگوی سوالات احتمالی شما دوستان باشم .

pandora
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۲۵
پیش از این که با برنامه بنده در این دوره برای تصدی پست سرمربی گری تیم ملی آشنا بشوید لازم میدانم نکاتی رو بیان بکنم که قطعا از رای آوردن و رسیدن به نیمکت تیم ملی برای شخص بنده پر اهمیت تر بوده ، هست و خواهد بود بنده با الگو برداری از روش صحیح انتخاباتی گروه فنی گذشته در این انتخابات شرکت میکنم و قصد دارم تا بدون فرافکنی و درگیری و با استفاده از ابزارهای قانونی و جوانمردانه همچون گروه فنی گذشته تلاش خودم رو برای تصدی پست مذکور انجام دهم لذا خواهشمندم در صورت هر گونه اقدام غیر قانونی از طرف بنده که با روح جوانمردی و رقابت عادلانه منافات دارد دوستان مراتب را به مراجع ذی صلاح اطلاع داده و جلوی هرگونه هرج و مرج و درگیری و تنش را پیش از بروز آن بگیرند همانطور که شاعر میگوید برای دیدن تصویر ، قاب لازم نیست لذا اگر بنده توانائی و استحقاق بر عهده گرفتن این سمت را داشته باشم نیازی به انفعالات غیر قانونی نخواهم داشت و این را هم فراموش نکنیم که هت تریک هم فقط یک بازی جذاب با کاربرانی فهیم هست و دیگر هیچ .

با سلام به همه شما دوستان عزیز هت تریکی برنامه خودم روبرای کاندیداتوری سرمربیگری تیم ملی خدمت شما دوستان ارائه میدهم و آماده پاسخ گویی به شما دوستان عزیز خواهم بود ولی سعیم در این برنامه شرح کاملی از سوابق گذشته و اهداف آینده خواهد بود که کمترین سوال در ذهن شما عزیزان بی پاسخ بماند .
پیش از اعلام برنامه باید ذکر کنم در شرایط موجود نه بنده و نه هیچ کاندیدای دیگری توانائی ادعای صعود از گروه و رفتن به جام جهانی را نمیتواند داشته باشد لذا قصد دارم با نگاهی واقع بینانه و به دور از رویا پردازی برنامه بلند مدت خود را برای به عهده گرفتن این مسئولیت خطیر ارائه نمایم .

اهداف

اهداف بنده برای تصدی پست مذکور به سه بخش کوتاه مدت ، میان مدت وبلند مدت تقسیم میشود که مستلزم حضور حد اکثر سه فصلی روی نیمکت تیم ملی بزرگسالان خواهد بود البته این سه بخش هدف در سال اول نیز تعریف شده و الگوریتم آن طراحی شده که میتواند پاسخ گوی نیاز تیم های ملی در هردو زمینه کسب سهمیه صعود به جام جهانی و کسب افتخار و هم پشتوانه سازی برای آینده تیم ملی باشد آغاز اهداف میان مدت در فصل دوم حضور و بهره برداری از این اهداف در فصل سوم حضور بنده روی نیمکت تیم های ملی خواهد بود به این ترتیب فصل اول حضور بنده روی نیمکت تیم ملی به استفاده از تمام پتانسیل ملی برای کسب نتیجه و کسب سهمیه جام جهانی صرف خواهد شد در صورت صعود به جام جهانی اهداف میان مدت ما که قرار بود در فصل دوم حضور بنده صورت بپذیرد به فصل سوم حضور بنده روی نیمکت تیم ملی منتهی خواهد شد چرا که در اهداف میان مدت ما پشتوانه سازی و آینده نگری تعریف و طراحی شده که در صورت صعود به جام جهانی و سخت بودن بازی ها انجام این عمل (جوانگرائی و پشتوانه سازی ) محلی از اعراب نخواهد داشت لذا برای نیل به تمامی اهداف بلند مدت و کوتاه مدت در صورت صعود به جام جهانی در فصل چهارم بهره برداری از نسل جدید تیم های ملی صورت خواهد پذیرفت .
مجریان اهداف بلند مدت : سرمربی تیم ملی بزرگسالان و جوانان ، پیدا کردن و معرفی پشتوانه : سرمربی تیم ملی جوانان ، استفاده و تائید پشتوانه های معرفی شده : سرمربی تیم ملی و کادر فنی متبوع ، بررسی بازیکنان دعوت نشده که شانس حضور در تیم ملی در آینده را دارند : اعضای کادر فنی به تفکیک پست .

همکاران
مسعود دی جی (دسته 3) ، اف سی دیهیم (دسته 2) ، رضا (بالنو) (دسته 4) ، رشید ( دسته 4)، حسین (استقلال کلاب) (دسته 4) ، محمد ( m-m-k ) (دسته4)، حسن رونی ( دسته 3) .

تذکر : البته دوستانی نیز هستند که برای همکاری با شخص بنده موافقت کردند ولی فعلا به درخواست خودشان نامی از آنها برده نشده ، بدیهی است در صورت جلب رای کاربران اسامی این عزیزان نیز علنی خواهد شد دوستانی که از بزرگان تاریخ هت تریک ایران به حساب می آیند .

نحوه فعالیت کادر فنی
مدیر فنی : مسئولیت بررسی و تائید طرح های ارائه شده از سوی کادر فنی که شامل سرمربی تیم ملی وگروه آنالیز و استعدادیاب میشود وارائه پیشنهاد برای تعیین خط مشی تیم ملی با توجه به شرایط وقت را خواهد داشت .
سرمربی تیم ملی : مسئول پیروزی ها و شکست های احتمالی و نفر اول تصمیم گیری ها اجرای برنامه های مصوب گروه فنی تیم ملی و پشتوانه سازی برای تیم ملی از مسئولیت های این شخص خواهد بود .

کادر فنی : به دو گروه تقسیم میشوند گروه اول که مسئولیت آنالیز بازی های و دادن مشاوره و ارائه کمک به سرمربی تیم ملی را در زمان برگزاری رقابت ها بر عهده دارند و گروه دوم که وظیفه برقراری ارتباط با گروه های پرورش دهنده بازیکن را برعهده دارند به تفکیک تخصص و پست تمرینی در واقع پل ارتباطی سرمربی تیم ملی با تیم ها و گروه های پرورش دهنده بازیکن خواهند بود.

حزب آزاد هت تریک : باتوجه به وجود اساسنامه جداگانه این حزب وظیفه ای جز رسالت حزبی خود را برعهده ندارند ولی حضور یکی از اعضای این حزب به عنوان پل ارتباطی و مشاور مستقیم سرمربی تیم ملی طراحی شده که به انتخاب خود اعضای حزب آزاد صورت میپذیرد البته لازم به ذکر است که انتخاب حزب آزاد فقط پیشنهادی خواهد بود و تائید شخص معرفی شده با تصویب کادر فنی صورت خواهد پذیرفت .
اما از دیگر اهداف بنده برای مدت زمان حضور بر روی نیمکت تیم ملی دادن اطلاعات در غالب مقاله هر یک ماه یکبار و ارائه گزارش کار در مدت مذکور خواهد بود به طوری که گزارش مفصلی از تصمیمات گرفته شده توسط کادر فنی به تفکیک را ارائه خواهیم کرد هدف از ارائه این گزارشات مشخص شدن نقش هر بخش (مدیر فنی ، سرمربی ،کادر فنی ،نماینده حزب آزاد ) در کادر فنی و میزان اثر گذاری نظرات این اعضا در تصمیم گیری های نهائی خواهد بود لذا این گزارشات میتواند باعث شود که تمامی ارکان کادر فنی به وظایف خود به خوبی عمل کرده و عملکردشان مورد قضاوت کاربران عزیز قرار گیرد .

تذکر : لازم به ذکر است که بنده و گروه فنی منتصب به بنده برنامه ای برای تغییر کلیات تیم ملی نخواهد داشت و خود را مکلف به پیروی ازکلیات برنامه گروه فنی قبلی میداند و تغییرات جزئی و پس از تحویل تیم ملی و بررسی شرایط موجود با تصویب گروه فنی اعمال خواهد شد لذا در صورت گرفتن رای اعتماد از سوی کاربران عزیز همکاری و گرفتن کمک از سرمربی تیم ملی (آقا نوید) از اصلی ترین برنامه ها بوده اما در صورت عدم گرفتن رای اعتماد برای گروه فنی منتخب آروزی موفقیت میکنیم .
و در نهایت همکاران پیشنهادی بنده برای پست های مختلف تیم ملی البته با بعضی از دوستان مذاکره ای نشده و فقط بنده روی کمکشون حساب کردم و قرار گرفتن نامشون دربین همکاران بنده به منزله حمایت این دوستان از بنده نیست .
برنامه های مکمل
بخش اصلی و مهم دوره کاری بنده بخش بهره گیری از دوستان فعال و واجد شرایط و مهم تر از آن علاقه مند برای گذران دوره کار آموزی برای پرورش اسکات های آتی برای تیم ملی میباشد در این بخش سعی خواهد شد تا از کاربران مطلع به امور فنی هت تریک در بخش نحوه تمرین دهی بازیکن و شناخت استعداد های جوان و معرفی آن به کادر فنی تیم های ملی استفاده شود به همین منظور سمت هائی با تعاریف مجزا طراحی شده است که در ذیل با آنها بیشتر آشنا میشویم .

استعداد یاب : وظیفه پیدا کردن استعداد های جوان آتیه دار را با بررسی آکادمی جوانان تیم ها و ارائه آن به تمرین دهنده بخش مربوطه بر عهده دارد . ( همیشه کاربرانی هستند که از حضور در انجمن ها امتناع میکنند ولی مهره های با ارزشی در تیم های خود دارند که باید با دقت فراوان و با بررسی سر زده توسط کادر فنی کشف و برای تمرین و تبدیل به فوق ستاره زیر نظر اهل فن پرورش پیدا کنند لذا به همین منظور چنین سمتی برای بررسی داوطلبانه تیم ها طراحی شده است ) .

تمرین دهنده : در بخش های دروازه بانی ، دفاع ، هافبک و مهاجم نفراتی به تفکیک برگزیده شده و وظیفه راهنمائی کاربران برای پرورش بهتر استعداد های خود را بر عهده دارند لازم به ذکر است در این نوع پرورش فقط بازیکنانی که توسط گروه استعداد یاب تائید شده باشند مورد راهنمائی قرار خواهند گرفت .
با تشکر از بذل توجه شما دوستان عزیز باتوجه به این موضوع که تا به امروز روند حرکتی تیم ملی با کادر گذشته روندی مثبت و رو به رشد بوده مطمئنم در صورت عدم گرفتن رای اعتماد از شما نیز گروه فنی گذشته با قدرت هرچه بیشتر به کار خود ادامه خواهد داد و افتخارآفرینی خواهد نمود لذا پیشایش برای هر گروهی (گروه فنی) که در این انتخابات آرای کافی را بدست بیاورد آرزوی موفقت کرده و تبریک عرض مینمایم و در صورت گرفتن رای اعتماد از سوی شما عزیزان با این گروه جوان و تازه نفس تا سرحد توان خود برای عملی کردن اهداف و کسب افتخار برای کشور تلاش کنیم و سعی خواهم کرد که به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود دست پیدا کنیم من به انتخاب و تصمیم شما عزیزان اطمینان دارم باآرزوی موفقیت ایران و ایرانی یا حق .

Linorth
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۴۷
جالب بود برنامه هات..هرچند همش رو نخوندم اما مثل اسپاگتی یه چنگال زدم توش و یه مقدار از کل رو خوندم و جالب بود به نظرم:3:

منم این دوره میخوام کاندید بشم منتها صرفا برای آشنا شدن با بچه ها و اینکه میخوام ببینم نسبت به دوره قبلی چندتا رای بیشتر میارم :3:

pandora
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۱۳
قربانت باید کامل خونده بشه روش کار شده و امیدوارم اگر رای آوردم بتونم عملیش کنم .

gattus
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۲۰
من کامل خوندم ولی این ها همه نوشته است من هم میتونم خیلی چیزا بگم میشه اسم تیمتون رو بدید!!!!

pandora
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۲۱
اسم تیم من beowolf

کیان
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
محمد جان محض اطلاعت حضور 3 فصلی روی نیمکت تیم ملی امکان نداره! یا 2 فصل میشه یا 4.

pandora
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۸:۱۱
سلام کیان جان چرا امکان نداره ؟ انتخابات تیم های ملی بزرگسالان یک فصل در میون هست و یک فصل از زمانی که سرمربی هستی فقط به برگزاری بازی دوستانه سپری میشه و بازی رسمی وجود نداره قصد من از این تقسیم این بوده

کیان
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۰۲
سلام کیان جان چرا امکان نداره ؟ انتخابات تیم های ملی بزرگسالان یک فصل در میون هست و یک فصل از زمانی که سرمربی هستی فقط به برگزاری بازی دوستانه سپری میشه و بازی رسمی وجود نداره قصد من از این تقسیم این بوده

فصل اولی که انتخاب میشی مقدماتیه ، فصل دوم جام جهانیه... اگه به جام جهانی راه پیدا نکنی همش بازی دوستانه است عزیز.
از این حرف تو من اینجوری ازش برداشت میکنم که دور اولی که انتخاب میشی میخوای از بیشترین مهارت ها بدون دقت راجع به سنشون برای صعود استفاده کنی ، بعد انتظار داری چه صعود کردی یا نکردی دوباره انتخابت کنن ولی دور دوم اصلاً قصد صعود به جام جهانی رو نداری که یه کم نامعقوله! اصولاً باید دور اول پایه سازی کنی که یه دور دیگه اگه انتخاب شدی بشه صعود کرد وگرنه ما با این تیمی که الان در اختیار داریم مطمئن باش صعود نمیکنیم ، پس قولی بده که امکان پذیر باشه.

pandora
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۵۴
ببین کیان عزیز شما یک قسمت از برنامه که در اون اشاره شده باشه فقط به نتیجه گیری میپردازیم در فصل اول به من نشون بده اگر برنامه من رو کامل خونده باشین من در برنامه خودم اشاره کردم که سه هدف دارم و این سه هدف در همه فصول چه فصل اول چه فصل دوم و چه فصل سوم طراحی شده در ضمن تغییراتی که در موتور هت تریک ایجاد شده میتونه برای موفقیت تیم ها موثر باشه همونطور که در جام جهانی جوانان هم همینگونه بود حیف که امروز تا ظهر بیشتر نیستم ولی سعی میکنم تا جائی که جا داره به سوالات پاسخ بدم ولی اگر احیانا سوالی بی جواب موند بزارید رو این حساب که نبودم که پاسخ بدم .

pandora
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۵۹
یک مطلب که واقعا داره آزار میده من رو اینکه احتمالا در اوج رقابت های انتخاباتی من امکان دسترسی به نت رو ندارم و لذا نمیتونم خودم رو اونطور که باید و شاید مطرح کنم سعیم اینه که در این مدت یکی از دوستان خبره همکار رو برای پاسخ گوئی به سوالات احتمالی شما انتخاب کنم و این زحمت رو به گردن یکی از دوستان بیندازم که امیدوارم این امر محقق بشه اما پیشاپیش از دوستان تقاضا میکنم که با دقت برنامه بنده حقیر رو بخونن و برداشت های لازمه رو از اون داشته باشند با تشکر . مدیر تیم beowolf محمد معروف به pandora .

کیان
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۳۶
ببین کیان عزیز شما یک قسمت از برنامه که در اون اشاره شده باشه فقط به نتیجه گیری میپردازیم در فصل اول به من نشون بده اگر برنامه من رو کامل خونده باشین من در برنامه خودم اشاره کردم که سه هدف دارم و این سه هدف در همه فصول چه فصل اول چه فصل دوم و چه فصل سوم طراحی شده در ضمن تغییراتی که در موتور هت تریک ایجاد شده میتونه برای موفقیت تیم ها موثر باشه همونطور که در جام جهانی جوانان هم همینگونه بود حیف که امروز تا ظهر بیشتر نیستم ولی سعی میکنم تا جائی که جا داره به سوالات پاسخ بدم ولی اگر احیانا سوالی بی جواب موند بزارید رو این حساب که نبودم که پاسخ بدم .

عزیزم من نگفتم تو به نتیجه گیری میپردازی... گفتی من 3 فصل بیشتر با تیم کار ندارم ، قبول؟ خب الان هر کی برنامه بده زیر 4 فصل اصلاً امکان کسب موفقیت وجود نداره! ما این فصل نمیتونیم صعود کنیم.... پس باید این فصلی که داره شروع میشه و فصل بعدش رو روی بازیکنای 24 23 ساله کار کنیم که فصل بعد از اون تو مقدماتی مدعی صعود باشیم... پس اصل کار مربی هایی که الان انتخاب میشن 4 فصل دیگه شروع میشه.

Don Bandini
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۲۲
به نام خدا

خب... با توجه به صعود ارزشمند تیم ملی جوانان به جام جهانی، و با در نظر گرفتن این واقعیت که نوید در این شرایط سخت نمیتونه وقت زیادی رو برای هر دو تیم ملی اختصاص بده، من - با سنجیدن موقعیت فعلی بازیکنان تیم و همینطور شرایط کنونی خودم - تصمیم گرفتم تا از بازنشستگی در بیام و یک بار دیگه تمایل خودم رو به مربیگری تیم ملی بزرگسالان ایران در هتریک اعلام کنم.

من در این دوره اهداف خاصی رو دنبال میکنم که یکیش پرورش استعدادهای ایرانی برای آشنایی با تیم ملی و طرز کار کردن باهاشه. میخوام کاربران بیشتری با مربیگری تیم ملی - به معنای واقعی - آشنا بشن تا در آینده تعداد بیشتری از این افراد زبده در ایران وجود داشته باشه، که طبیعتا همین کار باعث میشه به مرور زمان بار فنی تمام کاربران ایرانی در همه سطوح لیگهای مختلف به همدیگه نزدیکتر از قبل بشه.

لزوما برای ایجاد این شرایط میبایستی کاردی برای هدایت تیم ملی داشته باشیم که متشکل از افراد باتجربه فعلی، و همینطور افراد کم تجربه و بااستعداد باشه. برای رسیدن به این هدف، بعد از رایزنی و مشورت هایی که صورت گرفت، لیست افراد کادر فنی که من رو در مدیریت و هدایت تیم ملی یاری میکنند به این صورت خواهد بود:

M_Corleone (2229931)
Kian-S (2246619)
Kourosh_mm (2473654)
aganavid (2511038)
Lord-Hadi (3534584)
masood (4158885)
Sir-Farzan-Lytton (5301378)
Kamal (5772464)
mooni6632 (7974286)

+ ضمن اینکه برای ارتباط بهتر با تیم ملی جوانان و پیگیری پروسه بازیکن سازی برای بازیکنهایی که از تیم ملی جوانان بازنشسته میشن، در این دوره با استعدادیابهای تیم ملی جوانان همکاری نزدیک خواهیم داشت.

__________________________________________________ _________________

درباره من:
خب خیلی از بچه ها من رو میشناسن. قبلا هم دو دوره مربی تیم ملی بودم و با توجه شرایط اون زمان هتریک ایران و خلوت بودنش، خیلی از دوستان برآیند کار من در تیم ملی رو مثبت ارزیابی میکردند. تیم باشگاهی خودم یعنی برشا هم با کسب 6 عنوان قهرمانی لیگ برتر و 4 قهرمانی، فکر میکنم از این حیث رکورد دار باشه.

موتور جدید هتریک:
هتریک عوض شده! و با تغییرات زیادی که پیش اومده، فکر میکنم فصل پر حادثه ای رو پشت سر بذاریم. هر ایده ای که قبلا نسبت به طرز محاسبه ریتینگ ها داشتیم، ممکنه این فصل اشتباه از آب در بیاد! این فصل، فصل سعی و خطاست که به اجبار همه باهاش درگیر میشیم. ولی خب شرایط برای همه یکسانه. ولی این بین کسانی که سریعتر متوجه تغییرات بشن و خودشون رو با شرایط جدید وفق بدن، در نهایت برنده خواهند بود، چون این یه قانون کلی برای زندگیه!
بازیهای رسمی تیم ملی بزرگسالان بلافاصله بعد از انتخابات شروع میشه و نمیخوام که تجربه فصل پیش تیم ملی جوانان رو که در 3 بازی اول خودش تنها 1 امتیاز کسب کرد رو دوباره تجربه کنم. در اون زمان 3 بازی طول کشید تا کادر فنی، خودشون رو با شرایط تطابق بدن و تیم رو بلافاصله با نتایج درخشان به جدول رده بندی برگردونن. پس باید از ابتدا با هوشیاری کامل پای به رقابت ها بگذاریم.

اهداف:
اما نه... هدف من بردن این تیم به جام جهانی نیست!
تیم فعلی ما متشکل از بازیکنهای جوانیه که چندتاشون در اواخر دوره خود من در تیم ملی و بقیه در ابتدای حضور نوید، به تیم ملی وارد شدن. این بازیکنها که الان باتجربه تر شده اند (البته میانگین تجربه شون هنوز در حد یک تیم ملی بزرگسالان نیست) ، سرمایه اصلی ما برای دو سه دوره آینده بازیهای رسمی خواهند بود، و من در کنار کادر فنی قدرتمندم میخوام که این دوره با کسب نتایج خوب، در سید بندی قرعه کشی دوره بعدی این بازیها در سید بالاتری قرار بگیریم تا در نتیجه در آینده گروه آسون تری داشته باشیم. حتی ممکنه با شرایطی که ممکنه پیش بیاد و با اقبال خوب به جام جهانی هم بریم. اما اگر از من پیش بینی بخواید، میگم که با توجه به داشته های فعلی، قول صعود دادن خیال بافیه!

انتخاب بازیکن:
این یه روال عادیه که بازیکنهای جوون کم کم میان و جای بازیکنهای پیر رو میگیرن. اما تلاش ما اینه که در هر برهه زمانی، بازیکنانی رو در تیم داشته باشیم که بهترین بازده رو داشته باشن. نه جوان و خام، نه پیر و پاتال! انتخاب بازیکنهای جدید و حضور بازیکنها در تیم منوط به انجام تمرین مناسب از سوی مربی اون بازیکن خواهد بود. من برای کسی که برای تیم ملی دل میسوزونه، دلسوزی میکنم. بدون تعارف و رک و راست. حتی با شما دوست عزیز!

با آرزوی موفقیت برای هتریک ایران
سعید بندینی

Linorth
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۱۸
خوب بندینی که اومد من دیه نمیام :3:

کار قشنگی میکنی!:3:

حال میکنی سیستم جواب دادن رو؟ در اسپم هم صرفه جویی میشه!:3:

aminhity
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۱۷
سعید جون یه سوال
الان شما سرمربی خواهی بود یا نوید؟قبلا شما سرمربی بودی یا نوید؟!:3:

Don Bandini
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۰۴
سعید جون یه سوال
الان شما سرمربی خواهی بود یا نوید؟قبلا شما سرمربی بودی یا نوید؟!:3:
من دقیقا یک سال پیش همچین زمانی از تیم ملی کناره گیری کردم و دیگه کاندیدا نشدم. اون زمان نوید رای آورد و کارش طوری خوب بود که دوره بعدش هم تونست رای بیاره. الانم بعد از یه سال، من دوباره کاندیدا شدم. چون شرایطم نسبت به یک سال پیش بهتر شده و میتونم کار تیم ملی رو راه بندازم.

افتاد؟:3:

Matrix23
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۳۳
خب! چندتا از بچه ها تو، او ار جی بهم میل زدن و گفتن میدونی دستیار چندتااز بچه های دسته3 و 4 شدی؟

منم گفتم: چه هت تریک، چه بازربیتر و چه هرجایی هرکسی که از من کمک بخواد، من با کمال میل قبول میکنم. و قصدم فقط کمک کردن هست... مهمترین هدف من از بازیها دوستی و لذت هست...

اما اینکه ، بودن من تو لیست دستیارها به معنای حمایت من از فرد خاصی یا چیزی باشه، اصلا این چنین نیست.
من بازم میگم، فقط و تنها فقط قصد من کمک به هر کسی که میخواد و تو هر زمینه ای که باشه، هست.

در ضمن، بی شک از نظر من کسی که تا حالا تو لیگ برتر یا حداقل تو لیگ 2 چند فصلی حضور نداشته و در بالاترین سطح نبوده، مناسب مربیگری تیم ملی نیست.

با همه ی احترامی که به همه بچه ها دارم، بازم تاکید میکنم که من فقط و فقط منظورم کمک بوده و اصلا برای کاندید شدن یا دستیار بودن برنامه ریزی نکردم.

aminhity
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۳۵
من دقیقا یک سال پیش همچین زمانی از تیم ملی کناره گیری کردم و دیگه کاندیدا نشدم. اون زمان نوید رای آورد و کارش طوری خوب بود که دوره بعدش هم تونست رای بیاره. الانم بعد از یه سال، من دوباره کاندیدا شدم. چون شرایطم نسبت به یک سال پیش بهتر شده و میتونم کار تیم ملی رو راه بندازم.

افتاد؟:3:
انگر منظور من رو متوجه نشدی.میگم نوید می خواست این دوره خودش کاندید بشه.چی شد که شما اومدی و ایشون به عنوان دستیار؟!الان کدومتون رئیسید؟!:3:

Don Bandini
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۳
انگر منظور من رو متوجه نشدی.میگم نوید می خواست این دوره خودش کاندید بشه.چی شد که شما اومدی و ایشون به عنوان دستیار؟!الان کدومتون رئیسید؟!:3:
باید از خودش بپرسی که چرا نیومد. مساله نوید شخصیه.

و کسی که مربی تیم ملی میشه معمولا تصمیمات آخر رو میگیره دیگه!

navidamar
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۵۵

مساله من كاملاً شخصيه
من مهندس متالورژي هستم.
توي كارخونه اي براي انجام پروژه، قرار داد بستم كه حدود 4-5 ماه وقتم رو به صورت پاره وقت مي گيره و من به عنوان مجري طرح بايد هفته اي دو تا سه روز برم در محل كارخونه، لذا اين دوره از سعيد خواستم تا اين مسئوليت رو بر عهده بگيره. چون سعيد، نزديك ترين، شايسته ترين و مجرب ترين دوستي هست كه گاهي حتي نصف شب هم با هم تماس تلفني داريم و با ارتباط نزديكي كه داريم سعيد مي تونه برنامه ريزي من رو به نحو احسن پيش ببره.
دل كندن از تيمي كه يك سال براش زحمت كشيدم و يك تيم ايده آل آن چيزي كه مي خواستم رو ساختم، برام خيلي سخته و اميدوارم دوستان همونطور كه در دوره هاي قبل به من راي اعتماد دادن، چه در جوانان كه اين اعتماد منجر به صعود به جام جهاني شد و چه در بزرگسالان كه منجر به ساخت اين تيم خوب و يك دست شد، به سعيد هم راي اعتماد بدن تا ايشالا در دوره بعدي تيم ايران رو به شايستگي رد جام جهاني ببينيم.
ما در اين دوره با استفاده از تجربياتمون بالاترين سيد ممكن رو براي ايران بدست مياريم و در دوره آتي به لطف خدا و زحمات خودمون، با قرعه اي خوب مي تونيم جز تيم هاي صعود كننده به جام جهاني باشيم.

Lord-Masoud
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۶:۰۹
به نام خدا

با سلام خدمت همه‌ی کاربران هت‌تریکی

انتخابات تیم ملی بزرگسالان شروع شده و من هم کاندیداتوری خودم رو اعلام می‌کنم.
قبل از هر چیز یه معرفی از خودم خواهم داشت و بعد از اون برنامه‌ها و همکارانم رو معرفی خواهم کرد.

من مسعود، 23 ساله از اصفهان هستم، صاحب تیم Masoud_2271 ،در دسته 3
(1630244)، بيشتر از 2 سال هست که هت‌تریک بازی می‌کنم و اون‌هايي که در انجمن‌هاي هت‌تريک فعال هستن حتماً شناخت بهتري نسبت به من دارند و من رو به اسم لرد-مسعود ميشناسن؛ اطلاعات دیگه رو می‌تونید در تاریخچه‌ی باشگاه مطالعه کنید.

--------------------------------------------------------------------------------

اهداف:

همونطور که اکثر شماها مي‌دونيد تيم ملي بزرگسالان ما در دوره‌ي قبل جوونتر شده و برنامه‌اي براش در نظر گرفته شده بود جوان کردن تيم بود.کاري که در دوره‌هاي قبل‌تر از اون خيلي کمتر اتفاق ميوفتاد؛ الآن بازيکنان جوان‌تر با تجربه‌هاي کمتري در تيم هستن و اين کار رو براي کسب نتيجه به حداقل خودش ميرسونه؛ با اين تيم جووني که درست شده حداقل دو الي سه دوره لازم هست تا ادعاي صعود از گروه و رفتن به جام جهاني و کسب موفقيت رو داشت. هر کسي که انتخاب شد مي‌تونه از بازيکنان با تجربه و سن بالا استفاده بکنه اما با اين کار دوره‌هاي بعدي رو از دست خواهيم داد و بازهم به عقب برميگرديم. منم خودم رو جزو کساني مي‌دونم که در صورت انتخاب با بازيکنان جوون پا به مسابقات بذاريم و صعود رو به دوره‌هاي بعدي موکول خواهيم کرد. از همين دوره بايد تجربه‌ي بازيکنان رو زياد کرد و همينطور بايد خلل بازيکني رو پر کنيم و در پست‌هايي که بازيکن مناسب نداريم به دنبال بازيکن باشيم و تمرينشون رو زير نظر بگيريم تا حرفي براي گفتن داشته باشيم و بتونيم به هدفي که داريم در آينده برسيم.

--------------------------------------------------------------------------------

نکات :

چگونگی ارتباط با کاربران یکی از مهم‌ترین خصوصیات یه مربی باید باشه که با کمال احترام به سوالاتشون جواب بده و در صورتیکه حق با اون‌ها بود قبول بکنه، هر کاربری شخصیت خودشو داره و ما باید به شخصیت همه احترام بذاریم، کاربران حق دارن که بدونن توی تیم ملیشون چی میگذره و از کارهایی که داره در تیم میشه خبر دار بشن، پنهان‌کاری صحیح نیست.
اون تیم‌هایی که بازیکنانشون توی تیم ملی حضور دارن مورد توجه بیشتری هستن، باید بازیکنانی که دعوت می‌کنیم از تمرینشون هم مطمئن باشیم و نحوه‌ی تمرین دادنشون رو براشون بازتر بکنیم تا بازیکنان آماده‌ای برای مسابقات و آینده داشته باشیم.

دسترسی کاربران به من بسیار آسان خواهد بود چون من بیشتر اوقات آنلاین هستم و دوستان می‌تونن با من در ارتباط باشن و مسائلشون رو با من مطرح بکنن و من در کمال احترام پاسخ‌گوی آن‌ها خواهم بود.
مسلماً فعال بودن و پاسخگو بودن مي‌تونه يک ويژگي خوب براي هر مربي به حساب بياد و اين ويژگي به موفقيت اون در کارهاش خيلي کمک خواهد کرد.

نکته‌اي که بازهم بايد تکرار بکنم اهمیت دادن به بازیکنان ایرانی که داخل ایران تمرین می‌کنن هست. باید کاربران رو تشویق به تمرین و پرورش بازیکنان ایرانی بکنیم و من این قول رو میدم در صورتیکه مهارت‌ بازیکن ایرانی داخل ایران و بازیکن ایرانی خارج ایران برابر بود از بازیکنی که در ایران تمرین می‌کنه استفاده کنم، یعنی باید اینکارو بکنم. مسلماً خارجيا دلشون به حال ما نميسوزه و اکثراً به منافع خودشون فکر مي‌کنن و اين ما هستيم که بايد به فکر خودمون باشيم و ميشه با انگيزه دادن به تمرين دهندگان ايراني اين کار رو ترويج بديم.

در صورت انتخاب شدنم تمام وقتم رو برای تیم خواهم گذاشت و این رو وظیفه‌ی خودم می‌دونم مسئولیتی رو که قبول کردم به نحو احسن انجام بدم. اينو بدونيد که اگر وقت لازم رو نداشتم هيچ وقت کانديد نميشدم.

همکاران:

اين دوره هم چند نفر از دوستان لطف کردن و درخواست منو نسبت به همکاري در اين کار قبول کردن و من بايد ازشون تشکر بکنم

بهشاد (463392) , اميد (463369) , الوند (463481) , سَم (463336) ,سامان (1906692) , روح‌الله (1950556) , جواد (1950626) ,ساسان (1908478) , رشيد (1908490)
-----------------------------------
در آخر هم بايد مطلبي رو بگم
اغلب کساني که باهاشون در هت‌تريک صحبت کردم هيچوقت دوست نداشتن که مربي‌گري تيم‌هاي ملي رو تجربه بکنن، حالا به دلايل مختلف از جمله درس، زندگي شخصي، نداشتن وقت لازم و مهمترين اون‌ها مسئوليتي هست که بايد بپذيرن. از اين موضوع ميشه استفاده کرد و درک کرد که قبول کردن اين کار يه تصميم شخصي هست و هر کسي که اين مسئوليت رو بر عهده مي‌گيره منتظر پاداش و جايزه نيست و صرفاً به خاطر علاقه‌اي که داره وارد اين عرصه ميشه. نمي‌خوام بگم که هر کسي علاقه ‌منده بياد و کانديد بشه، مي‌خوام بگم جلوي علاقه‌مندي‌هاي کساني که مي‌تونن مفيد باشن و کارهاي مثبتي انجام بدن رو نگيريم و به اون‌ها فرصتي بديم تا مهارت‌ها و کارايي خودشون رو نشون بدن. کساني که فرصت و وقت لازم براي رسيدگي به همچين کارهايي رو دارن؛ شايد وقتي که الآن ميتونه براي هت‌تريک ايران مصرف بشه، در آينده هرگز وجود نداشته باشه و ميل کاربراني که مي‌تونن اين پست رو به عهده بگيرن کم بشه.
حتماً مي‌دونيد من هم جزو کساني هستم که به اين پست توجه خاصي مي‌کنم و براي رسيدن به اون تلاش مي‌کنم؛ وقت مناسب هم در اختيار دارم و مطمئن هستم که با کمک شما مي‌تونم براي تيم ملي مفيد باشم.

ممنون که مطالب منو خونديد.

مسعود
_Lord-Masoud_

کیان
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۶:۴۵
مسعود جان ، برادر ، شما دیروز زیر این پست سامان تشکر زدی ، یعنی دیدیدش ، بهتر نیست اسمش رو از دستیارات حذف کنی؟

در ضمن، بی شک از نظر من کسی که تا حالا تو لیگ برتر یا حداقل تو لیگ 2 چند فصلی حضور نداشته و در بالاترین سطح نبوده، مناسب مربیگری تیم ملی نیست.

با همه ی احترامی که به همه بچه ها دارم، بازم تاکید میکنم که من فقط و فقط منظورم کمک بوده و اصلا برای کاندید شدن یا دستیار بودن برنامه ریزی نکردم.

Lord-Masoud
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
مسعود جان ، برادر ، شما دیروز زیر این پست سامان تشکر زدی ، یعنی دیدیدش ، بهتر نیست اسمش رو از دستیارات حذف کنی؟

بله ديدم؛ حرف خيلي قشنگي زد سامان . گفت:

چه هت تریک، چه بازربیتر و چه هرجایی هرکسی که از من کمک بخواد، من با کمال میل قبول میکنم. و قصدم فقط کمک کردن هست... مهمترین هدف من از بازیها دوستی و لذت هست...

اما اینکه ، بودن من تو لیست دستیارها به معنای حمایت من از فرد خاصی یا چیزی باشه، اصلا این چنین نیست.
من بازم میگم، فقط و تنها فقط قصد من کمک به هر کسی که میخواد و تو هر زمینه ای که باشه، هست.

اين حرف سامان دليل نميشه من اسمش رو حذف بکنم، چه کسي بهتر از کسي که قصدش فقط بازي کردن و دوستي هست.سامان به هر کسي که کمک بخواد کمک مي‌کنه؛ منم ازش خواستم که باهام همکاري بکنه و سامانِ عزيز هم لطف کرد قبول کرد. با اين حال اگه خودش الآن بگه که نمي‌خواد توي کادر من باشه و بخواد که اسمش رو حذف کنم من حرفي ندارم کيان جان

کیان
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۸
منم ازش خواستم که باهام همکاري بکنه و سامانِ عزيز هم لطف کرد قبول کرد.

هر جور زور میزنم بین این 2 حرف همخونی نمیبینم!

رضا
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۰۶
کیان زیاد به مغزت فشار نیار:3:
منم هر چی خوندم همخوانی ندیدم.

Lord-Masoud
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۵۵
کسي زياد زور نزنه؛ من خودم با سامان صحبت کردم و باهم همکاري خواهيم کرد. لطفاً خواهشاً التماساً ملتمساً وجداناً انصافاً بذاريد بقيه کارشون رو بکنن و شماها به کارهاي خودتون برسيد. خواهش کردم ازتون. خيلي خيلي ممنون

Matrix23
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۱۳
خب! گویا باز واسه انتخابات اندکی درگیری پیش اومد و ... گرچه میگیم،اشکال نداره و نمکشه، اما خب باز ی سری توضیحات گویا الزامیست...

1. از نظر من، این تایپیک اساسا شکل گرفته تا همه بچه ها بر سر یک یا دو نفر به توافق برسن. نه اینکه تو سر وکله هم بزنن.

2. من گفتم بازم میگم، من تو هت تریک، یا بازر و هرجای دیگه، به کسی بتونم کمک کنم، این کار رو انجام میدم... حالا فرقی نداره طرف کی باشه. نیت من کمک کردنو دوستی بیشتره.

3. بی شک، بی شک تجربه و توانایی من از افرادی مثل سعید، وحید، حمید و... کمتره. خیلی هم کمتره... و بی شک تا وقتی اونا هستن، من حرفی واسه گفتن ندارم. و وقتی اسم کسایی چون سعید، کوروش ،وحید، محسن ... میاد، من به شخصه میرم کنار. (چون میدونم حالا حالاها جا داره تا به تواناییه اونا برسم)

4. این خیلی خوبه که کاندیدا زیاد باشن... اما از نظر من این خیلی بهتره که بر سر یکی 2 نفر به توافق برسیم و تمام جوانب _ مدیریت بازی، توانایی، تجربه، هوش و... _ رو در نظر بگیریم و رای بدیم.

Дttractive ζ
يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۱۶
خب خب خب
می بینم که دار و دسته اراذل اوباش ها ریختن سر رهبری تیم ملی البته اینا به لطف همین انجمنه که فعلا امید ادمینشه
منظور من از این ارذل و اوباش ها سعید بندینی و نویده
یه چیزی باید به اینا بگم شماها صاحب تیم ملی نیست این سرجای خودش و این شماها هم نیستید که تصمیم می گیرید چه اتفاقی بیفته اطراف تیم ملی از قبیل انتخاب فلانی بعنوان دستیار و غیره بهتر بگم منظورمو شماها خودتونم به رای ما کاربران هتریک محتاجید چه برسه به دستیاراتون
اینو به این خاطر میگم که کیان که خیلی بچه آرومی بود تو این مدت اون خصلت جالب غرور و بزرگ دانستن رو از نوید به ارث برده
آقایون ختم کلام رو میگم چون حال و حوصلتون رو ندارم
من الان دو ساله تو این بازی هستم و بیشتر از همه تون دوست و رفیق دارم که تا دو روز دیگه که من این پستو میزنم میتونن رای بدن
من با سامان موافق نیستم
سعید و نوید و کمال و وحید و قلی و نقی و ... همه یه رای دارن هر چقدرم میخوان با تجربه باشن اما فقط یه رای اینکه دلیل نمیشه آقا بیاد بخاطر اینکه تجربه داره فکر کنه تیم ملی ارث باباشه
همین نوید دفعه قبل به شخص به من گفت این فصل برنامه هام تموم میشه من روی این حرف مطمئنم و من هم ازش حمایت کردم بازم اینبار می بینم که حرف از برنامه های نویده
انگار نویده پسر خاله سعیده این دوتا تیم ملی رو می چرخونن
به این دو نفر یا هر کی که فکر می کنه هتریک همون هتریک چند سال پیشه که شماها بخاطر نبودن رقیب رفتید اون بالا بالاها سخت در اشتباهید
نکته دیگه که شاید شنیده باشید کنفرانس بررسی امروز یاهو بود که بخاطر ...... نوید برگذار شد و با همین جمله شروع و با همین خاتمه پیدا کرد و کم کمش 200 نفرم اونجا بودن و همه شون به این نتیجه رسیدن بودن که بدجوری تیم ملی رو از دست شماها بگیرن یه رهبر میخواستن که اونم کی از من بهتر استاد دعوا و درگیری و ... جالبه که از این دویست نفر و خورده ای خیلیاشونم اینجا عضو نبودن یا اینجا رو نمی شناختن بر عکس که یه چیز جالبی تو هتریک بوجود اومده که انگار هر کی تو اینجا عضو نباشه هتریک باز نیست
امروز خود منم تعجب کردم اما اون نفرات خیلی حرفا زدن و خیلی چیزا هم اثبات شد
خدمت سعید که خیلی بهش ارادت دارم نه نوید که از نظر من مهره سوخته است و دیگه نقشی در افکار تیم ملی نداره باید عرض کنم که این بارم من ازش حمایت می کنم و رای نمیدم !
امروز تصمیم گرفتیم رای ندیم به هیچ کی و بذاریم با رای بقیه انتخاب بشه هر کی که میخواد مربی تیم ملی بشه
اما به خداوندی خدای بزرگ اگه یک بار دیگه یک نفر حتی یه نفر بخاطر غرور بیشاز حد شماها که بخاطر دو دور مدیریت تیم ملی بوجود اومده ناراحت بشه .................................................. .................................................
یکیمون میشه مربی تیم ملی با رای فوق العاده بالا هر چی بازیکن چلاقه دعوت می کنیم به تیم ملی
هیچ کی هم نمیتونه در مقابل مربی تیم ملی بایسته حال شمارو هم می گیریم شمایی که این همه میگید روش زحمت کشیدیم تمام زحماتتون رو یه شبه پودر می کنیم این شورا امروز شکل گرفته و تا ابد خواهد بود
امروز شماره همه بچه ها رو گرفتم همه شونو بیش از 200 نفر هم استانی خودم و بقیه بچه ها از جاهای دیگه
دارم اخطار می کنم این آخرین بار
من اصلا نمیگم کی مربی بشه هر کی دوست داره بشه چون نه برای من مهمه نه برای ما چون ما رای نمیدیم اما اهانت رو نداشتیم
نمیخوام اسم بیارم و توضیح بدم این کسایی هم که ناراحتن و بخاطر لج و لجبازی اومدن کاندید شدن جمع کنن کاسه کوزشونو من تمام گفتنی هارو گفتم
الانم پست منو هی نقل قول نکنید اونایی که باید می فهمیدن فهمیدن منظورمو

والسلام خوش و هتریکی باشید رفقا

ویرایش توسط امید : قسمت های توهین آمیز ویرایش شد

alex_irooni
يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۱۰
چقدر عصبانی.:SugarwareZ-267:
دیدن اسم اونایی که زیر پست بالا تشکر میزنن خیلی شیرینه واسه بعضیا . البته اگه نزنن باز شورش کنن.

Don Bandini
يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۷
واقعا در جواب همچین پستی چی میشه گفت؟!

بابا شما خیلی جدی گرفتید. تیم ملی واقعی اگر باشه حالا یه چیزی. یه نفعی داره برای مربیش. اما تیم ملی هتریک چی؟ من قبلا مربی تیم ملی نبودم؟ اگر عقده ای هم درونم بوده، همون موقع از بین رفته. مرض که ندارم اعصاب و وقت خودم رو بذارم برای تیم ملی. کاندید شدن دوباره منم فقط از سر علاقه و دلسوزیه. من چی میگم، شما چی میگید!! متاسفانه تفاوت افکار از زمین تا آسمونه. بچه که نیستم بیام یکی به دو کنم سر این مسائل. الان 27 سالمه و دنبال کار و زندگیمم. بس کنید این یارکشی های بچه گانه رو... :7:

i.M.a.N
يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹
با عرض پوزش از مسعود من از بنديني حمايت ميكنم :3:

RooT
يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶
چيزی که هميشه مشخص بوده اينه که :
مديريت هر جايی ( چه ادمين بودن و چه مربی بودن تيم ملی ) چيزی جز کار اضافه و خستگی نيست .
يادم هست جمله رو که 12 سال پيش يکی از ادمين ها به من گفت : ادمين يعنی رفتگر ، يعنی حمال ! ، هر چی زحمت هست برای مدير هست و همه ازش انتظار های غير واقعی دارن .
من به عنوان يه يوزر ، پست Attractive رو خوندم ، ولی متوجه نشدم که هدف از اين پست چی بود ؟ فقط متوجه شدم که ايشون 200 تا دوست داره .
( نويد ، خدا نميکرد که جوانان به مرحله بعدی جام جهانی نميرفت ، الان که رفته اينطوری ميکنن ، اگه نميرفت چی ميشد )

alex_irooni
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۱۴
راستی انتخابات چه موقع شروع میشه ؟ :bigsmile:

30n4
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۴۹
راستی انتخابات چه موقع شروع میشه ؟ :bigsmile:

انتخابات تمام شد،سعید هم انتخاب شد.

سعید جان تبریک میگم،امیدوارم موفق باشی

hadi.s
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۲۹
منم به سعید تبریک میگم.

اینم امار

1. Don_Bandini 350 votes
2. _Lord-Masoud_ 206 votes
3. samandehghan 45 votes
4. pandora 25 votes
5. esteghlal_ss 19 votes
6. Klay-Man 17 votes (Declined)
7. faghihi 15 votes
8. shaahrokh 14 votes
9. hajmohs3n 11 votes
10. Vahid 5 votes (Declined)
11. aganavid 4 votes (Declined)
12. kaveh1381 4 votes
13. pooriaraoof 3 votes
14. essijoni 3 votes
15. GOMNAM3000 3 votes
16. esi3891 2 votes
17. -mohsen- 2 votes
18. amingh 2 votes
19. pesarbaadab 2 votes
20. MaMaD_z20 2 votes
21. acmori 2 votes
22. salmani 2 votes
23. pesar_tehrooni 2 votes
24. payamrm 2 votes
25. alireza1753 1 votes
26. delpier0 1 votes
27. rvin65 1 votes
28. emran01 1 votes
29. saman_s2021 1 votes
30. Amin-007 1 votes

gattus
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۲۰
منم تبريك ميگم ولى......
بيخيال

amin_michael5
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۳
منم به سعید تبریک میگم و امیدوارم مثل همیشه موفق باشه :1:

omid
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۴۲
منم تبریک می گم

رضا
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۵۶
منم تبریک میگم به این فرقه ضاله و اون رییس پلیدش بندینی:3:

Don Bandini
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
قربون همگی :3:

don-matiou
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۱
منم شدیدا به سعید تبریک میگم...سعید منو که یادت میاد.. هنوز سر حرفم هستم بلاخره یه روز میبرمت..

Matrix23
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۵۴
قربون همگی :3:

!!!جم کن خودتووووو... لوس! قربون همگی! خجالت نمیکشی پیرمرد؟! : )

من ی لحظه چشام رفت روهم و خوابم برد، دیدم سعید رایش رفت بالا!!! والا من باید انتخاب میشدم : ) ; )

Don Bandini
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲
!!!جم کن خودتووووو... لوس! قربون همگی! خجالت نمیکشی پیرمرد؟! : )

من ی لحظه چشام رفت روهم و خوابم برد، دیدم سعید رایش رفت بالا!!! والا من باید انتخاب میشدم : ) ; )
بالاخره باید یه فرقی باشه بین اونی که تو لحظات حساس خوابش میگیره و اونی که به زور قهوه و نسکافه و حتی چوب کبریت گذاشتن لای پلکهاش سعی میکنه خودشو بیدار نگه داره :3:

Ali
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۵۳
خب خب خب
می بینم که دار و دسته اراذل اوباش ها ریختن سر رهبری تیم ملی البته اینا به لطف همین انجمنه که فعلا امید ادمینشه
منظور من از این ارذل و اوباش ها سعید بندینی و نویده
یه چیزی باید به اینا بگم شماها صاحب تیم ملی نیست این سرجای خودش و این شماها هم نیستید که تصمیم می گیرید چه اتفاقی بیفته اطراف تیم ملی از قبیل انتخاب فلانی بعنوان دستیار و غیره بهتر بگم منظورمو شماها خودتونم به رای ما کاربران هتریک محتاجید چه برسه به دستیاراتون
اینو به این خاطر میگم که کیان که خیلی بچه آرومی بود تو این مدت اون خصلت جالب غرور و بزرگ دانستن رو از نوید به ارث برده
آقایون ختم کلام رو میگم چون حال و حوصلتون رو ندارم
من الان دو ساله تو این بازی هستم و بیشتر از همه تون دوست و رفیق دارم که تا دو روز دیگه که من این پستو میزنم میتونن رای بدن
من با سامان موافق نیستم
سعید و نوید و کمال و وحید و قلی و نقی و ... همه یه رای دارن هر چقدرم میخوان با تجربه باشن اما فقط یه رای اینکه دلیل نمیشه آقا بیاد بخاطر اینکه تجربه داره فکر کنه تیم ملی ارث باباشه
همین نوید دفعه قبل به شخص به من گفت این فصل برنامه هام تموم میشه من روی این حرف مطمئنم و من هم ازش حمایت کردم بازم اینبار می بینم که حرف از برنامه های نویده
انگار نویده پسر خاله سعیده این دوتا تیم ملی رو می چرخونن
به این دو نفر یا هر کی که فکر می کنه هتریک همون هتریک چند سال پیشه که شماها بخاطر نبودن رقیب رفتید اون بالا بالاها سخت در اشتباهید
نکته دیگه که شاید شنیده باشید کنفرانس بررسی امروز یاهو بود که بخاطر ...... نوید برگذار شد و با همین جمله شروع و با همین خاتمه پیدا کرد و کم کمش 200 نفرم اونجا بودن و همه شون به این نتیجه رسیدن بودن که بدجوری تیم ملی رو از دست شماها بگیرن یه رهبر میخواستن که اونم کی از من بهتر استاد دعوا و درگیری و ... جالبه که از این دویست نفر و خورده ای خیلیاشونم اینجا عضو نبودن یا اینجا رو نمی شناختن بر عکس که یه چیز جالبی تو هتریک بوجود اومده که انگار هر کی تو اینجا عضو نباشه هتریک باز نیست
امروز خود منم تعجب کردم اما اون نفرات خیلی حرفا زدن و خیلی چیزا هم اثبات شد
خدمت سعید که خیلی بهش ارادت دارم نه نوید که از نظر من مهره سوخته است و دیگه نقشی در افکار تیم ملی نداره باید عرض کنم که این بارم من ازش حمایت می کنم و رای نمیدم !
امروز تصمیم گرفتیم رای ندیم به هیچ کی و بذاریم با رای بقیه انتخاب بشه هر کی که میخواد مربی تیم ملی بشه
اما به خداوندی خدای بزرگ اگه یک بار دیگه یک نفر حتی یه نفر بخاطر غرور بیشاز حد شماها که بخاطر دو دور مدیریت تیم ملی بوجود اومده ناراحت بشه .................................................. .................................................
یکیمون میشه مربی تیم ملی با رای فوق العاده بالا هر چی بازیکن چلاقه دعوت می کنیم به تیم ملی
هیچ کی هم نمیتونه در مقابل مربی تیم ملی بایسته حال شمارو هم می گیریم شمایی که این همه میگید روش زحمت کشیدیم تمام زحماتتون رو یه شبه پودر می کنیم این شورا امروز شکل گرفته و تا ابد خواهد بود
امروز شماره همه بچه ها رو گرفتم همه شونو بیش از 200 نفر هم استانی خودم و بقیه بچه ها از جاهای دیگه
دارم اخطار می کنم این آخرین بار
من اصلا نمیگم کی مربی بشه هر کی دوست داره بشه چون نه برای من مهمه نه برای ما چون ما رای نمیدیم اما اهانت رو نداشتیم
نمیخوام اسم بیارم و توضیح بدم این کسایی هم که ناراحتن و بخاطر لج و لجبازی اومدن کاندید شدن جمع کنن کاسه کوزشونو من تمام گفتنی هارو گفتم
الانم پست منو هی نقل قول نکنید اونایی که باید می فهمیدن فهمیدن منظورمو

والسلام خوش و هتریکی باشید رفقا

ویرایش توسط امید : قسمت های توهین آمیز ویرایش شد

من معمولاً فقط پستها رو ميخونم و نظري نميدم ولي اين پست ديگه يه شاهكار اساسي بود اكثر بچه هاي قديمي منو ميشناسن و ميدونن اهل باند بازي و اين حرفا نيستم ولي اين دوستمون در كل فكر ميكنم خودشم ندونه كه چي ميخواد *

هر چقدرم میخوان با تجربه باشن اما فقط یه رای اینکه دلیل نمیشه آقا بیاد بخاطر اینکه تجربه داره فکر کنه تیم ملی ارث باباشه

تيم ملي ارث باباي هيچكي نيست ولي مطمئنن داشتن تجربه بالاتر نشون دهنده صلاحيت بالاتره

ضمناً مربي فعلي تيم ملي و تيم هدايت كننده كه من اصلاً نميدونم اين تيم چه كسايي هستن تنها گروهي بودن كه تا الان تونستن تيم ملي جوانان ايران رو به جام جهاني ببرن

انگار كه اين خصيصه خراب كردن آدمهاي موفق مختص به ما ايرانيهاست چه در دنياي واقعي چه مجازي!

leo
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۱
داشتم رد ميشدم گفتم يه سر هم اينجا بزنم!! :SugarwareZ-029:

اينم براي اينكه اسپم نشه:

سالهاي سال دهنمون رو پاره كرديم كه اين فقط يه بازيه
و دليلي براي دور هم بودن و رفاقت نه دشمني و ايجاد كدورت بين بچه ها!
يادش به خير اون زماني كه 117 تا تيم داشتيم (قبلش رو يادم نمياد آخه هنوز اصرار دوستان براي اينكه تيم بگيرم موثر واقع نشده بود)

اميدوارم بقيه هم به اين بازي (به قول سعيد بلر) در حد چند تا صفحه html نگاه كنن و نه بيشتر :SugarwareZ-029:

black_shadow
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
:3:
حاج اقا بندینی کبیر تبریک میگم!
تا چشم امثال رضا و کیان دراد!!!!:3:

leo
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۲۲
راستي يادم رفت تبريك بگم!
تبريك سعيد جان!

کیان
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۲۶
:3: