توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرشیو
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
kuroshmm
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۳
سلام .
اگه بازیکنی دارید که به نظرتون به درد تیم میخوره و میخواید مربی تیم ملی رو از این موضوع با خبر کنید :capo:، اگه میخواید بدونید آیا این بازیکن آینده ی ملی داره یا نه ، بهتره این نوشته رو بخونید :yes:.
مربی تیم ملی برای انتخاب بازیکن ها به اولین جایی که رجوع میکنه دیتابیس بازیکن های ملی در NT-Db هست ، پس بهترین راه برای اینکه مربی رو از وضعیتمون با خبر کنیم همین سایت هست ، یه مربی نمیتونه برای انتخاب بازیکن بیاد و شروع کنه بازیکن هایه تک تک تیم ها رو بگرده ، از طرفی مطرح کردن بازیکن در کنفرانس یه ht-mail اثر لحظه ای داره و به احتمال زیاد در فاصله ی زمانی زیاد جواب نمیده ، یعنی مثلا شما الآن به مربی تیم جوانان یه بازیکن 17 ساله رو معرفی می کنید که میتونه برای تیم در دو سه سال آینده موثر باشه ، خب دو سه فصل بعد اون میل معلوم نیست که مربی میل شما رو یادش داشته باشه و همین طور ممکنه حتی مربی عوض شده باشه . پس نیاز به یه مرجع برای ذخیره سازی بازیکنا حس میشه . اما مربی تیم نمیتونه خودش برای این مسئله اقدام کنه و مشخصات بازیکن ها رو در کامپیوترش ذخیره کنه ، چون این اطلاعات نیاز به آپ دیت شدن داره و کار دستی بسیار زمان بره ، از طرفی مربی تیم نمیتونه هر وقت دلش خواست توانایی های بازیکنی که به تیم دعوت نشدند رو ببینه و نمیتونه این آپ دیت رو انجام بده .
همه ی این هایی که گفتم دلایلی بود برای اینکه اصلی ترین کار و مهم ترین کار برای معرفی بازیکنتون به تیم جوانان اضافه کردن اون به دتابیس بازیکنایه ملیه ! nt-db.net این امکان رو در اختیار ما گذاشته .
چه بازیکن هایی به درد تیم جوانان میخورند و آیا بازیکن ما میتونه آینده ای در تیم جوانان داشته باشه یا نه :new_russian:
برای این مسئله میتونید به آدرس زیر برید و قسمت Requirements رو انتخاب کنید :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با جدولی مواجه میشید که حداقل ها رو برای هر پست و هر سن نوشته که مربی های تیم جوانان و ملی میتونند این ها رو تنظیم کنند :rtfm:. این حداقل ها برای تیم جوانان مورد تایید من هست و میخوام هر بازیکنی که دارای این حداقل ها هست به لیست اضافه بشند . در زیر عینا حداقل هایی که اونجا قرار داده شده رو برای آگاهی بیش ترتون میذارم :
میخواید بازیکنتون رو به تیم ملی معرفی کنید و این حداقل ها رو هم داشت ، حالا باید به قسمت Submit player برید . باکسی ظاهر میشه که عکسش رو پائین این پاراگراف میبیند ، اولین کار اینه که یوزر نیم و سکوریتی کدتون رو وارد کنید و همین طور کشوری که بازیکنی که دارید متعلق به اونجاست ، مثلا اگه مخواید بازیکن سوئیسیتون رو وارد کنید باید سوئیس رو بزنید و اگه ایران باشه ایران رو . با وارد کردن یوزر و سکوریتی کد هیچ مشکلی برای تیم شما و بازیکن شما به وجود نمیاد ، پس اصلا نترسید !
حالا سایت میره و کلیه ی بازیکن هایی (از اون کشور که شما گفتید) که دارای حداقل های ثبت شده توسط مربی تیم جوانان و ملی که در سایت باشند هستند رو میگرده و نشون میده و شما با علامت زدن اون بازیکن و کلیک بر روی دکمه ی submit میتونید اون بازیکن رو وارد لیست سایت بکنید و یا توانائی هاشو آپ دیت کنید . هم چنین میتونید مشخص کنید که آیا بازیکن در حال تمرین هست یا نه و همین طور توضیح خیلی مختصر و مهمی در مورد بازیکن بدید .
حالا مربی تیم جوانان میتونه با مراجعه به این سایت و وارد شدن بهش توانایی های بازیکن شما رو ببینه ، میتونه مثلا از بین 100 مدافع واجد شرایط بگرده و مثلا 6 تا رو انتخاب کنه :double0smile:و از انتخابش هم مطمئن باشه :beach: . بدیهیه که در این شرایط احتمال فراموش شدن بازیکنایی که وارد این سایت نشدند خیلی زیاده .:thumbs_down:
تذکر : هر چند وقت یک بار بازیکنتون رو در این سایت آپ دیت کنید ، مثلا با رسیدن به توانایی بالاتر ، یا مثلا هر 4-5 هفته یک بار .
wantonboy13
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
سلام .
اگه بازیکنی دارید که به نظرتون به درد تیم میخوره و میخواید مربی تیم ملی رو از این موضوع با خبر کنید :capo:، اگه میخواید بدونید آیا این بازیکن آینده ی ملی داره یا نه ، بهتره این نوشته رو بخونید :yes:. . [/COLOR]
سلام كوروش جان ...
1- این عدد هایی كه جلوی قدرت ها نوشته شده مربوط میشه به تعداد نیازها ؟؟ مثلا نوشته شده 7 solide یعنی اینكه به 7 نفر حداكثر نیازمندید؟
2- برنامه ی بازیهای تیم ملی جوانان و بزرگسالان رو كجا میتونیم ببینیم ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------
با آرزوی موفقیت برای تیمهای بزرگسالان و زیر 20 سال ایران.... كامران! :xp1700:
kuroshmm
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
سلام کامران جان
7 شماره ی اسکیل سالید هست ، به ترتیب اگه بنویسیم مثلا passable 6 ، solid 7 excellent 8 و ...
تعداد مورد نیاز وجود نداره ! تموم بازیکن هایی که این حداقل ها رو دارند با توانایی هاشون برای مربی قابل رویت میشند و اون از جمع زیادی انتخاب می کنه . برنامه ی بازی های تیم ملی و بزرگ سالان رو هم میتونی از قسمت get future matches در فرست تیم و در بخش current matches ببینی ، یا اگه بخوای بازی های رسمی رو ببینی و نتایج و گروه ها به قسمت International میری و از اونجا جوانان یا بزرگسالان رو انتخاب میکنی و بازی ها و نتایج و گروه های مسابقات مقدماتی و نهایی رو میبینی
kuroshmm
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۱
یه توضیحی در مورد وارد کردن و خارج کردن بازیکنان به لیست تیم ملی بدم . با خارج شدن هر بازیکن از لیست تیم ، حدود یک سوم تا یک دوم از روحیه ی تیم پائین میاد و بنابر این مربی های تیم ملی علاقه ای ندارند که در طول بازی ها لیستشون رو عوض کنند ، الآن روحیه ی تیم ما در پائین ترین درجست ، علتش اینه که TS در عصر دوشنبه ریست میشه و تا اون موقع برای خارج کردن و وارد کردن بازیکن ها هیچ آثار سوئی وجود نداره ، بنابر این تا دوشنبه میتونم خیلی آزادانه این کار رو انجام بدم . همه ی این ها رو گفتم تا به اینجا برسم که لیست تیم ملی در دوشنبه بسته خواهد شد ! پس اگر بازیکنی دارید که به درد تیم در مسابقات میخوره تا فردا حتما به من بگید ! تنها بازیکنان 19-20 ساله به تیم دعوت میشند ، در خط دفاع و خط هافبک بازیکنان خوبی نداریم و اگه بازیکنی با اسکیل اصلی brilliant و بالاتر دارید حتما تا فردا به من مستقیم اطلاع بدید .
kuroshmm
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
یه چیز دیگه که برای بازیکنان مورد نیاز تیم ملی باید بگم اینه که با تغییر سیستم سنی هت تریک بعضی از بازیکنانی که قرار بود امسال 21 ساله بشند همچنان 20 ساله موندند و خیلی از مربی ها از جمله من اون ها رو به تیم ملی دعوت کردیم تا اینکه دو روز پیش هت تریک صراحتا اعلام کرد کلیه ی بازیکن هایی که سال پیش 20 ساله بودند نمی تونند در مسابقات امسال شرکت کنند ، یا به عبارتی دیگه ، تنها بازیکنایی که در 3 آگوست سنشون کم تر از 20 سال و 74 روز باشه میتونند در رقابت های امسال شرکت کنند .
bianco vino71
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۰
من يه دروازبان 17 ساله سوليد دارم ولي هر كاري مي كنم پيغام ميده كه
بازيكن مورد نظر شما در ديتا بيس ثبت نشده
اين آي دي بازيكن مورد نظره : 178010883
Ali
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۵
ما هم این بازیكن رو ثبت كردیم 173283057
سروش ازادي
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۱
178811532 ثبت شد
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۰۲
Yousef Ahmadi (186283394)
Ashkan Kianian (178258772)
Mehrshad Beygi (177028097)
من اين بازيكنا رو تو ديتابيس ثبت كردم. كورش عزيز اگه وقت كردي يه نگاهي بهشون بنداز و نظرتو در موردشون بگو تا بدونم.
vizzzz
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۱۹
salam
man ye keeper sabt kardam'
Alireza Montazeri (174221341)
TSI: 18 160
18 years and 72 days
Goalkeeping: brillian
HELL BOY
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۷
Jafar Haddad (185317869)
17 years and 80 days, solid form, healthy
A controversial person who is balanced and honest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.
Next birthday: 03/25/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 3 130
Wage: 5 300 000 Rial/week
Owner: HELL ANGELS FC
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: poor Goalkeeping: disastrous
Playmaking: excellent Passing: excellent
Winger: passable Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: inadequate
vizzzz
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
عجب بازیكن توووپیه
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
Hi!
Soon, I'll give more explanation on conference about my plans..
first, I would like to check if we don't have better coaches around..
I will ask users if they know anyone, but I presume more people is on hattrick.ir.
Maybe ask over there to look for Iranian users with at least passable leadership.
Thank you!
اين ميل رو امروز از فوليونه دريافت كردم. از اونجايي كه بهش قول دادم تو ارتباطش با بچه هاي ايراني كمكش كنم. ترجمه ميلشو اينجات مي ذارم:
سلام !
به زودي توضيحات بيشتري توي كنفرانس در مورد برنامه هام مي دم.
اول مي خوام ببينم كه آيا مربي بهتري دارمي يا نه . . .
من از كاربرا خواهم خواست كه آيا سراغ دارن يا نه اما احتمال زياد مي دم كه افراد بيشتري توي Hattrick.ir باشن. شايد بهتر باشه اونجا بپرسيم كه آيا كسي مربي حداقل با ليدرشيپ پاسبل سرغ داره يا نه.
ممنون !
HELL BOY
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۳۱
استیو عجب پسر گلیه.از رسیدگیش و توجهش حال کردم:good:
HELL BOY
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
Jafar Haddad (185317869)
17 years and 94 days, solid form, healthy
Next birthday: 03/25/2008
Total Skill Index (TSI): 3 680
Wage: 5 300 000 Rial/week
Owner: HELL ANGELS FC
Stamina: poor Goalkeeping: disastrous
Playmaking: excellent Passing: excellent
Winger: passable Defending: poor
این بازیکن اگه دعوت نمیشه تیم ملی بفروش میرسه.الان مشتریش 32000000000 روش بید كرده.اگه كسی بیشتر میخواد میت.نه بید كنه:blush2:
vizzzz
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
سلام
It would be nice if someone invited all Iranian to check the National Conference about U20...
But I can not tell it in hattrick.ir, so I need someone to do it for me.
So the interaction grows in the conference and we'll have better updates about youth players..
Cheers mate!
این میل رو فولیونه به من داده و از بچه های ایرانی خواسته توی كنفرانس تیم جوانان توی سایت هتریك بیشتر شركت كنیم
بیاید اونجا
متاسفانه اونجا زیاد انگلیسی مینویسن منم از یكی از بچه ها كه زبانش خوبه میخوام بیاد و متن های اونجا رو ترجمه كنه
و ترجمش و هم تو خود هتریك كنفرانس هم توی این سایت هتریك.ای ار بزاره
با تشكر
mehrdad_m
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۱۶
بازیكن برای تیم بزرگسالان رو كجا باید ثبت كنیم؟
vizzzz
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
بازیكن برای تیم بزرگسالان رو كجا باید ثبت كنیم؟
توی همون دیتا بیس
برو توی تیم جوانان دیتا بیس كلیك داره
فقط باید یه حداقل اسكیلی رو داشته باشه
میتونیم به سعید (برشا) میل بزنی
R-Win
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
دوستان این بازیکنم رو گفتم اینجا معرفیش کنم که یه ایرانی بخرتش و تمرینش بده و تو همین ایران بازیکنه
Iman Babaei (194921941)
17 years and 47 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and honest.
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.
Next birthday: 05/12/2008
Nationality: flag Iran
Total Skill Index (TSI): 1 700
Wage: 6 140 000 Rial/week
Owner: Red Dvils
Stamina: weak Goalkeeping: disastrous
Playmaking: disastrous Passing: solid
Winger: poor Defending: wretched
Scoring: solid Set Pieces: wretched
bianco vino71
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
من يه دروازبان از جوانان گرفته بودم يه فصل تمرينش دادم رسيد به برليانت
الآن به يه تيم خارجي فروختم و اونم داره تمرين مي ده
فكر مي كنم در حال حاضر به درد تيم ملي جوانان و در آينده تيم ملي بزرگسالان مي خوره
فقط مشكل اينه كه اون بنده خدا نمي دونه چطور با مربي جوانان ارتباط برقرار كنه و از من خواسته اين كار رو انجام بدم
كنفرانس Ht هم كه قربونش برم كم شير تو شير نيست
هر كاري هم مي كنم حاليش نميشه چطوري توي ديتا بيس ثبتش كنه
اگه كسي با فوليونه در ارتباط هست بهش بگه
چون من دروازباناي قبلي تيم جوانان رو چك مي كردم بيشتر سه چهار ستاره نمي گرفتن
اين تو تيم من بود 5/4 ستاره مي گرفت
اينم آي دي احمد پيروزي 178010883
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
من يه دروازبان از جوانان گرفته بودم يه فصل تمرينش دادم رسيد به اوت استندينگ
الآن به يه تيم خارجي فروختم و اونم داره تمرين مي ده
فكر مي كنم در حال حاضر به درد تيم ملي جوانان و در آينده تيم ملي بزرگسالان مي خوره
فقط مشكل اينه كه اون بنده خدا نمي دونه چطور با مربي جوانان ارتباط برقرار كنه و از من خواسته اين كار رو انجام بدم
كنفرانس Ht هم كه قربونش برم كم شير تو شير نيست
هر كاري هم مي كنم حاليش نميشه چطوري توي ديتا بيس ثبتش كنه
اگه كسي با فوليونه در ارتباط هست بهش بگه
چون من دروازباناي قبلي تيم جوانان رو چك مي كردم بيشتر سه چهار ستاره نمي گرفتن
اين تو تيم من بود 5/4 ستاره مي گرفت
اينم آي دي احمد پيروزي 178010883
بگو مشخصات كاملشو به فوليونه اچ تي ميل كنه.
misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۳۹
اگه كسی دروازه بان 17 ساله ایرانی اینكویت داره به من بگه . من فقط دروازبان تمرین می دم .حتما دروازه بان تا 19 سالگی به تیم ملی می رسه
mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۱۷
اگه كسی دروازه بان 17 ساله ایرانی اینكویت داره به من بگه . من فقط دروازبان تمرین می دم .حتما دروازه بان تا 19 سالگی به تیم ملی می رسه
12 هفته صبر کن خودم یه17 ساله soild تحویلت می دم
wantonboy13
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
اگه Week بخوای هستشا..... :blush2:
misagh
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
اگه Week بخوای هستشا..... :blush2:
سن دقیقش چقدره ؟:crazy:
misagh
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۱
12 هفته صبر کن خودم یه17 ساله soild تحویلت می دم
چقدر باید برای این كار كنار بزارم . 3 تا كافیه یا بیشتر می خواد :apophys:
mohammad8711
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۵۵
چقدر باید برای این كار كنار بزارم . 3 تا كافیه یا بیشتر می خواد :apophys:
من قیمت رو 2 تا می زنم اگه تونستی کمتر از 5 تا بخرش :crazy:
البته بر خلاف محاسباتم 3 هفته مسدوم شد ، ممکنه به جای solid ، پاسبل بشه
شاید هم بعد از سه هفته که خوب شد بازم مسدوم بشه :bad:
misagh
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۶
من قیمت رو 2 تا می زنم اگه تونستی کمتر از 5 تا بخرش :crazy:
البته بر خلاف محاسباتم 3 هفته مسدوم شد ، ممکنه به جای solid ، پاسبل بشه
شاید هم بعد از سه هفته که خوب شد بازم مسدوم بشه :bad:
چه بهتر .ارزونتر می شه . با 1.5 كارم راه می یفته :wink:
misagh
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۵۳
اسم دروازه بانت چی هستش ؟
mohammad8711
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
اسم دروازه بانت چی هستش ؟
اندی خاکپور !!
فکر میکنم فقط بازی 3 شنبه رو از دست بده احتمالا برای بازی هفته بعد میرسه
منم که تو تیم جوانانم زیاد بازیکن خوب ندارم به همین خاطر تمرین رو روی دروازبانی گذاشتم
راستی کسی میدونه یه دروازبان 6 ستاره بعد از 12 هفته تمرین دروازبانی ( البته در تیم جوانان) چند ستاره می شه ؟
می ترسم مثل دروازبان کامران اینم ویک از آب در بیاد !!
wantonboy13
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
اندی خاکپور !!
فکر میکنم فقط بازی 3 شنبه رو از دست بده احتمالا برای بازی هفته بعد میرسه
منم که تو تیم جوانانم زیاد بازیکن خوب ندارم به همین خاطر تمرین رو روی دروازبانی گذاشتم
راستی کسی میدونه یه دروازبان 6 ستاره بعد از 12 هفته تمرین دروازبانی ( البته در تیم جوانان) چند ستاره می شه ؟
می ترسم مثل دروازبان کامران اینم ویک از آب در بیاد !!
این دروازبانت خیالت راحت كه سولید نمیشه.
دروازبان ویك من رو كه دیدی ، توی تیم جوانان 5/6 ستاره می گرفت !!!!
اسكیلش شد ویك ، به جاش TSI : 600 شد.
اگه از من میشنوی ، بذار به 18 سالگی برسه ، بعد پروموتش كن.
wantonboy13
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۵۹
اندی خاکپور !!
چه جالب... اسم دروازبان جدید تیم جوانان منم اندیه !! منتها اندی اصفهانی.
mohammad8711
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۱۸
این دروازبانت خیالت راحت كه سولید نمیشه.
دروازبان ویك من رو كه دیدی ، توی تیم جوانان 5/6 ستاره می گرفت !!!!
اسكیلش شد ویك ، به جاش TSI : 600 شد.
اگه از من میشنوی ، بذار به 18 سالگی برسه ، بعد پروموتش كن.
من که به اندی خیلی امیدوارم
احتمالا اکسلنت میشه با تی سی آی 100 :1:
xmasnix
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۵۴
نظرات خود برای چگونگی كمك به تیم ملی را بنویسید وبیاید دست به دست هم به سوی این مهم
حركت كنیم.
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۰۰
به نظر من بهترین کازی که ما می تونیم انجام بدیم اینه که روی تیم جوانان سرمایه گذاری کنیم !!!
اگه هر کس بتونه در هر فصل یه بازیکن خوب از تیم جوانان بگیره آینده تیم ملی تامین میشه
اقایون بی تعارف بگم از حالا به جای سفرهای خارجی و خرید لوازمات جانبی و پول دادن به این اجنبی ها
همه اعم از مایه دار و غیر مایه دار سرمایه گذاری رو جوانان رو به 300000000
برسونید.یعنی 200 تا برا جوانان 100 تا برا اكادمی.
اونایی هم كه به خاطر خرج كمتر اكادمی رو بستن برن باز كنن.
این یك حركت ملیست.
ما منتظره نظرات شما هستیم.
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
ولی عجب اسمی برا تاپیک انتخاب کردیا بیایید شاذیهایمان را قسمت کنیم:3:
به نظر من باید برای هر پست در تیم ملی یک نفر انتخاب بشه و کسایی که تو اون پست میخوان برای تیم بازیکن بسازن زیر نظر اون یه نفر و با مشورت با اون بازیکن بخرن و تمرین بدن تا همه چی با هماهنگی پیش بره و با این اعضای محدود هتریک ایران ( در حال حاضر ) بتونیم از این اعضا تا حد ممکن استفاده کرده و جلوی هرز رفتن بازیکنهای جوان رو هم بگیریم
wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۰۷
ولی عجب اسمی برا تاپیک انتخاب کردیا بیایید شاذیهایمان را قسمت کنیم:3:
به نظر من باید برای هر پست در تیم ملی یک نفر انتخاب بشه و کسایی که تو اون پست میخوان برای تیم بازیکن بسازن زیر نظر اون یه نفر و با مشورت با اون بازیکن بخرن و تمرین بدن تا همه چی با هماهنگی پیش بره و با این اعضای محدود هتریک ایران ( در حال حاضر ) بتونیم از این اعضا تا حد ممکن استفاده کرده و جلوی هرز رفتن بازیکنهای جوان رو هم بگیریم
دوستانی كه این قضیه رو از قبل دنبال می كردند ،می دونند كه مربی سابق تیم ملی جوانان ، یعنی كوروش قصد چنین حركتی رو در این تالار گفتمان داشت . حتی من هم به عنوان استعداد یاب مهاجمان اعلام آمادگی كردم ، ولی متاسفانه به دلایلی پیگیری نشد و الان دوباره دوستان به فكر افتادن كه این كار هر چه سریعتر انجام بشه. امیدوارم این بار دیگه این فكر ، از قوه به فعل تبدیل بشه ، اون هم با این همه استعدادی كه ما در زمینه هت تریك داریم. فكر نمی كنم كشورهای دیگه با اون همه یوزر ، یه همچین تالار های گفتمان فعالی داشته باشن ، و فقط به همون كنفرانس ها قناعت می كنند.
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۲۱
پس اونایی که علاقه و تجربه دارن بیان واسه پستای مد نظرشون اعلام آمادگی کنن
wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۳۰
پس اونایی که علاقه و تجربه دارن بیان واسه پستای مد نظرشون اعلام آمادگی کنن
من كه خوراكم مهاجمه.... aSan تو محل به من میگن كامی تهاجم !! البته دروازبان ویك هم خواستید در خدمتم !! :3:
wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۵:۲۰
اولین استعداد :
بیاین اینو بخرین كه نذارین هدر بره....
Farrokh Khorsand (195670441)
17 years and 62 days, passable form, healthy
A controversial person who is tranquil and upright.
Has disastrous experience and poor leadership abilities.
Speciality: Quick
Next birthday: 05/07/2008
Total Skill Index (TSI): 1 800
Wage: 4 749 000 Rial/week
Owner: Tehran Bulls
Playmaking: passable Passing: passable
Winger: poor Defending: weak
Scoring: solid Set Pieces: weak
---------------------------------------------------------
Transfer list: Forward
Deadline: 03/18/2008 at 18.35
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۱
بچه ها نظراته شما خوبه ولی اجازه بدید دیگران هم نظراتشون را بدن در نهایت نتیجه گیری میكنیم و پرونده رو میفرستیم برا اجرا.
كامران جان امیدوارم این بار به نتیجه برسیم.
راستی برنامه هایی كه میدید كم تجربه هایی مثل من را هم شامل بشه.خوب منم میخوام كمك كنم.
من 3 هفته است تیم گرفتم ولی كل تایپیكها را خواندم و الانم دارم هافبك میریزم بیرون تا 17 ساله بگیرم برا پرورش
بازی سازی.
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۷
سلام.
بچه ها اینجوری که نمیشه ما ها فقط دونبال پول باشیم و تیم خودمون, همش بازیکنای ایرانی رو بفروشیم و بازیکن
خارجی خوب بخریم پس تیم ملی چی میشه؟
میدونیم که برای دیدن پیشرفت در یک کشور به تیم ملی اون نگاه میکنند
.خوده من که کاره بالا رو انجام میدم خیلی از شما ها هم همین کارو میکنید
تو ایران فقط حدود 500 یوزر داریم که نسبت به کشورهای دیگه خیلی خیلی کمه از این 500 تا یوزر حدود 250 نفر
تقریبا فعالند پس تیم ملی باید اینقدر ضعیف باشه.
از این یوزرهای فعال خیلیهاشون اینجا عضو هستند پس ماها میتونیم با کمک هم این مشکل را تا حدی برطرف کنیم.
حالا چیکار کنیم که هم تیم خودمون هم تیم ملی مون قوی بشه؟
لابود می پرسید چیکار کنیم منم نمیدونم.
اقایونی که تجربه دارن مثل سعید و... لطف کنند بیان به ما برنامه بدن که طبق برنامه پیش بریم چون
هیچکاری بدون برنامه درست انجام نمیشه.
اگه لازمه یکی از بچه ها یک تایپیک درست کنه که اونجا بحث بشه.
لطفا این موضوع را جدی بگیرید تا به نتیجه برسیم بنفع هممونه.
میدونید که ما ایرانی ها کاری رو بخوایم انجام بدیم هیچکی جلودارمون نیست.
این متن به این سنگینی رو اوردم اینجا كه بچه ها بدونند برا چی اینجایم.
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
راستی برنامه هایی كه میدید كم تجربه هایی مثل من را هم شامل بشه.خوب منم میخوام كمك كنم.
من 3 هفته است تیم گرفتم ولی كل تایپیكها را خواندم و الانم دارم هافبك میریزم بیرون تا 17 ساله بگیرم برا پرورش
بازی سازی.
منم مثه خودت کم تجربه هستم. فکر کنم برای شروع میتونیم زیر نظر یه با تجربه کار کنیم
منم مثل خودت هافبک میپرورانم
امیدوارم بچه های دیگه هم نسبت به مسایل تیم ملی علاقه مند بشن و بیان اینجا نظراتشون رو بدن:good:
Nillo
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۵۶
منم روی هافبک وسطا میتونم کمک کنم
ولی چیکار باید بکنم برم دنبال بازیکن با استعداد بگردم یا خودم پرورش بدم؟
misagh
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
من تمرین دروازه بانی می دم . دروازه بان بده ملی پوش تحویل بگیر
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
هر کی تو هر پستی اعلام آمادگی میکنه در نهایت هر گروه میتونن تشکیل یه کمیسیون برای اون پست بدن و یه نفر در صدر اون گروه وظیفه هماهنگی و رهبری رو بر عهده داره و وضعیت بازیکنان ایرانی در حال پرورش رو بررسی میکنه و براشون تصمیم میگیره تا از تمرن کاربران ایرانی بتونیم بیشترین استفاده رو بکنیم و فقط برا تیم ملی مثمر ثمر باشیم
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
masoud_dj با نظرت موافقم.
به سعید خبر دادم باید منتظرش باشیم.
misagh
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۵۸
من حاضرم كاندیدای قسمت رهبری تمرین دروازه بان ها باشم
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۰۷
فکر کنم در مورد صلاحیت کاندیداهای پستهای مختلف بهترین کسی که میتونه نظر بده همون مربی تیم ملی باشه
حالا تا بیاد وببینیم نظرش در مورد این قضیه چیه و تا چه حدود با این کار موافقه
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۳۶
من با اینكه تو رهبری كنی موافقم چون با پشت كاری كه از تو سراغ دارم حتما موفق میشی.
البته همان تور كه مسعود گفت موافقت سعید مهمه.:wink3:
اقا بچه های دیگه را هم بیارید نیومدند به زور متوصل شید.:img-tomato:
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
تصحیح میكنم همانطور.
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۴۲
Mostafa Zarrinche (195639367)
17 years and 67 days, passable form, healthy
A sympathetic guy who is fiery and dishonest.
Next birthday:: 05/02/2008
Total Skill Index (TSI): 280
Wage: 3 137 000 Rial/week
Owner: -
Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: passable Passing: poor
Scoring: weak Set Pieces: weak
مسعود این برای تمرین Playmaking خوبه؟الان خریدم.
mohammad8711
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۴۶
17 years and 67 days, passable form, healthy
Total Skill Index (TSI): 280
Owner: -
Playmaking: passable Passing: poor
مسعود این برای تمرین Playmaking خوبه؟الان خریدم.
سعی کن کسانی که برای تمرین Playmaking می خری دفاع و پاس هم داشته باشن
البته ایرونیش کم پیدا میشه
masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
از نظر اقتصادی که خیلی خوب خریدی اگه باش کار بشه به قیمت خوبی هم میتونی بفروشی
اما از نظر تیم ملی چون بازیسازیش از پسیبل شروع شده و از اون مهمتر تک اسکیل هم هستش فکر نکنم بتونه به بقیه رقیباش برسه
برای خرید بازیکن به قصد تیم ملی حتما باید مشورت بشه برای همین هم میگم حتما نیاز به یک کمیسیون حرفه ای احساس میشه
wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
من امروز صبح ، 2 تا مهاجم رو به فولیونه معرفی كردم و گفتم كه خودش اینها رو پیگیری كنه و ببینه به درد تیم ملی میخورن یا نه....
یكیشون كه Iman Babaei (194921941 مهاجم 17 سال و 57 روزه ایرانی بود كه با تی اس آی 1700 هفته پیش با قیمتی معادل 25 میلیارد و 300 میلیون !! فروش رفته بود. از اسكیل هاش خبر ندارم ، ولی ظاهرا" بازیكن خوبی باید باشه ، هم به فولیونه خبر دادم و هم به مدیر باشگاه تازه Iman Babaei اچ تی- میل دادم كه در صورت امكان اسكیل هاشو برام بفرسته تا بهتر بتونیم راجع بهش قضاوت كنیم. :good:
wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۰
خوب الان هم با این كه این یكی از حیطه وظایفم خارج بود ، ولی به خاطر تسریع در كار یه وینگر 20 ساله(اوایل 20) ایرانی كه در پست خودش 4-5 ستاره می گرفت رو به فولیونه معرفی كردم. این كمیته فنی تیم های ملی رو سریع تر تشكیل بدید دیگه !!
xmasnix
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۱۵
پول ندارم بازیكن سالید بگیرم بابا 3 هفته است تیم گرفتم.
2تا 17 ساله دیگه می خوام سعی میكنم تك اسكیل نباشه.
در ضمن قرار نیست همین فردا به نتیجه برسیم میخواهیم به سمت رسیدن به نتیجه حركت كنیم.
برم بگردم دنبال بازیكن كه خیلی عقب هستم از شما ها.
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۰۳
برآيند مهارت ها = 290, 19 years and 70 days, passable form
این بازيکن تجربه disastrous و قدرت رهبری wretched دارد.
قدرت بدنی: solid دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: wretched پاس: weak
پيستون: wretched دفاع: inadequate
گلزنی: weak ضربات آزاد: weak
من حامدم . دسته سه گروه نه . تیم آبیهای پایتخت
این بازیكن بهترین بازیكن جوون منه تقریبا اما به خاطر تیم ملی هركی بخواد میذارمش برا فروش با 0 ریال . اگه میخواین بگین . این كمكیه كه من میتونم برا تیم ملی انجام بدم . راستی اگه میخواین زود بگین من بزارم برا فروش من فردا مسافرم و تا 10 عید نمیتونم سر بزنم . ممنون بخاطر فكر كمك به تیم ملیمون. اگه هر كاری از دست من بر میاد من در خدمتم . به امید ایرانی همیشه سرافراز و قدرتمند
wantonboy13
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۱۲
خوب عزیز من ، این بازیكن 19 ساله چه قابلیت منحصر بفردی دارن ؟!!!!
تو ام مثله من رفتی تو كارweek ؟!!!
xmasnix
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۳۵
برآيند مهارت ها = 290, 19 years and 70 days, passable form
این بازيکن تجربه disastrous و قدرت رهبری wretched دارد.
قدرت بدنی: solid دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: wretched پاس: weak
پيستون: wretched دفاع: inadequate
گلزنی: weak ضربات آزاد: weak
من حامدم . دسته سه گروه نه . تیم آبیهای پایتخت
این بازیكن بهترین بازیكن جوون منه تقریبا اما به خاطر تیم ملی هركی بخواد میذارمش برا فروش با 0 ریال . اگه میخواین بگین . این كمكیه كه من میتونم برا تیم ملی انجام بدم . راستی اگه میخواین زود بگین من بزارم برا فروش من فردا مسافرم و تا 10 عید نمیتونم سر بزنم . ممنون بخاطر فكر كمك به تیم ملیمون. اگه هر كاری از دست من بر میاد من در خدمتم . به امید ایرانی همیشه سرافراز و قدرتمند
سلام.
داداش ما بازیكن پاسیبل 17 ساله میگیریم بچه ها اه اه پیف پیف میكنند شما بازیكن اینادكوید از نوع 19 ساله رو میكنی؟
البته ما اینجا قسد داریم برای همه كاربران اعم از غنی و غیر غنی برنامه بدیم مونتها تا این كمیسیون پیشرفت
تشكیل نشه این كار عملی نیست.
برادر نگفتی تو چه پستی تمرین میدی؟:1:
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
من تمرينم از اولي كه تيم گرفتم دفاع بوده.
الان 2 3 تا جوون ايراني رو گرفتم دارم تمرين مي دم. فكر مي كنم بهترين كار براي پيشرفت ريشه اي تيم ملي همينه. من در هر صورت تا هر سطحي كه برم دست از تمرين مدافعين جوون ايراني بر نمي دارم. فقط اميدوارم اگه زماني يه مدافعو رسوندم تيم ملي. بودجه نگهداريشو داشته باشم. متاسفانه سيستم اقتصاديه هت تريك طوريه كه تيما مجبور مي شن گاهي بازيكناي تيم ملي رو بفروشن و نگه داري اونا به صرفه نيست. همين اشتياق رو براي پيشرفت دادن اونها تا آخرين سطح كم مي كنه.
ضمنا من به بچه ها پيشنهاد مي كنم با 17 ساله هاي پاسبل شروع كنن. زير اون به درد نمي خوره. مگر دروازه بان كه اونم زير ايناد اصلا حرفشو نزن !
Nillo
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
داش میثاق شما نمیگفتی هم ما برات جا کنار میزاشتیم!!!!:apophys:
misagh
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۶
من 9 تا مربی دروازه بان دارم و بزودی مربی با ترینر سالید می گیرم كه با این امكانات یك دروازه بان هر 4 هفته 1 درجه ارتقا خواهد داشت كه فك نكنم هیچ كسی این طوری سر دروازه بان ها سرمایه گذاری كنه
Don Bandini
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۳۱
سلام
كار خیلی قشنگیه. اما من چون جنرال زیاد میرم نمیتونم بازیكنی رو زود تمرین بدم كه رشد كنه. اما كمك دیگه ای از دست بر بیاد در خدمتم. این تاپیك رو میخونم دیگه.
wantonboy13
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۳۰
سلام
كار خیلی قشنگیه. اما من چون جنرال زیاد میرم نمیتونم بازیكنی رو زود تمرین بدم كه رشد كنه. اما كمك دیگه ای از دست بر بیاد در خدمتم. این تاپیك رو میخونم دیگه.
حداقل الوند رو راضی كن 2 تا وینگر درست حسابی تحویل تیم ملی بده... وضع وینگر هامون زیاد جالب نیست. فولیونه هم با من هم عقیده بود. :sad:
xmasnix
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۲۹
سلام
سعید جان ما نفراتی كه دروازه بان و دفاع و... تمرین میدن رو گروه گروه میكنیم و برای هر گروه یك رهبر انتخاب
میكنیم كه افراد زیر نظر رهبر گروهشان كار بازیكن سازی را انجام بدن و شما باید لطف كنی برنامه بدی به رهبر
گروهها تا انها هم به اعضای گروهشان بدن.ضمنا شما باید با رهبرهای گروهها در تماس باشی و گزارش گروهشان
را بگیری و كلا سازماندهی كنی.
با این كار با برنامه پیش میریم و موفق میشیم.
:good:
xmasnix
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۳۵
تا الان تمرین دهنده هایی كه داریم 3 تا هافبك وسط و 1 دروازه بان و 1 فوروارد و 1 مدافع.
اقا رفقا رو بپرسید چی تمرین میدن.
xmasnix
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۰۶
عید بر دوستهای گلم تو این سایت مبارك.
به امید اینكه تیم ملی هتریك ما موفق بشه.
سروش ازادي
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
من هم هافبك تمرين ميدم.شديدا با اين كار موافقم.درسته كه تعدادمون كمتر از كشورهاي ديگست ولي اگه همه با هم كار كنيم ميتونيم تيم ملي خيلي بهتري داشته باشيم.
masoud_dj
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
کسایی که تمرین میدن مشخص کنن که در حال حاضر بازیکن ایرانی که به درد تمرین بخوره دارن یا نه؟
من خودم به شخصه دارم پول جمع میکنم که هافبک ایرانی آینده دار بخرم
misagh
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
من كه نه . هرچی هم می گردم گیر نمیاد
wantonboy13
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
کسایی که تمرین میدن مشخص کنن که در حال حاضر بازیکن ایرانی که به درد تمرین بخوره دارن یا نه؟
من خودم به شخصه دارم پول جمع میکنم که هافبک ایرانی آینده دار بخرم
من سامان بی باك رو دارم كه مهاجمه ، و احتمال می دم اگر مشكل خاصی پیش نیاد تا اواسط 19 سالگی به گلزنی Outstanding برسه و این بار مربی تیم ملی مشكلی برای دعوتش نداشته باشه . :1:
در ضمت الوند وینگر تمرین می ده ، ولی aSan تصمیم نداره بازیكن ایرانی پرورش بده كه بیاد تیم ملی. اون هم به خاطر اینكه عادت داره تمرینش رو هر چند وقت یك بار عوض كنه و اگر بازیكن ملی پوش داشته باشه ، مجبور میشه یك تمرین یكنواخت رو تا زمان داشتن اون بازیكن ادامه بده...(خوب زیرآبتو زدمااا...الوند!! :3:)
xmasnix
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
كامران با الوند صحبت كن ببین میتونیم برای وینگر روش حساب كنیم؟
مسعود جان منم كه گفتم بودجم در حد 17 ساله پاسیبل هست 2تا ایرونی خریدم یكی دیگه هم میخوام.
Vahid
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
كامران با الوند صحبت كن ببین میتونیم برای وینگر روش حساب كنیم؟
مسعود جان منم كه گفتم بودجم در حد 17 ساله پاسیبل هست 2تا ایرونی خریدم یكی دیگه هم میخوام.
اگه تا 4-5 روز دیگه یه دفاع 17 ساله ایرانی تو لیست باشه من میخرم تمرین میدم. هست ؟امثلا 3شنبه 4 شنبه. قیمتم احتمالا تا 15 میلیارد یا یه کم بیشتر.
اگه کسی داره بگه.خودمم یه سرچی میکنم.
xmasnix
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
وحید جان برای تمرین دفاع رو شما حساب میكنیم.
زوری هم هست اخه بحث تیم ملی وسطه.
Vahid
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۶
وحید جان برای تمرین دفاع رو شما حساب میكنیم.
زوری هم هست اخه بحث تیم ملی وسطه.
باشه حتما.
من امشب 1 دفاع دارم میزارم تو لیست فروش. این دفاعمو که فروختم حتما باید 1 دفاع بخرم. حالا چه بهتر که ایرانی هم باشه.
xmasnix
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
من به 14 تا از بچه های دیگه هم پیام خصوصی دادم كه بیان اینجا و بگن كه چی تمرین میدن.
بچه ها اگه دفاع خوب ایرانی دارید به وحید برسونید تا بسازدش برا تیم ملی.
masoud_dj
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
البته به قول فرزان از پسیبل هم میشه شروع کرد به شرط اینکه تک اسکیل نباشه و مربیتم خوب باشه
فکر کنم اگه رو این بازیکنا 2-3 فصل کار کنی میتونی برا تیم ملی آمادشون کنی
Vahid
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
البته به قول فرزان از پسیبل هم میشه شروع کرد به شرط اینکه تک اسکیل نباشه و مربیتم خوب باشه
فکر کنم اگه رو این بازیکنا 2-3 فصل کار کنی میتونی برا تیم ملی آمادشون کنی
مربیم سولید با لیدرشیپ پسیبل.فكر كنم مربیم واسه 2-3 فصل دیگه خوب باشه.
درسته من اگه سولیدم بگیرم میخوام پاسش حداقل 5 باشه.(البته اگه بیشتر باشه شاید پولم نرسه.)
خلاصه اگه 17 ساله پسیبل با پاس 5-6 هم دارین بهم بگین.
راستی امشب 1 دفاع مگنیفیسنت میزارم تو لیست خیلی خوبه احتمالا با قیمت 23 میل میره تو لیست.برین بخرین تا از دستتون نرفته.
فكر كنم تا 15-16 میلیارد پول واسه خرید داشته باشم.(اخه الان وضع مالیم زیاد خوب نیست الان.):blush2:
Ali-ss
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
من دفاع تمرین می دم اگر بازیكن دفاعی ایرانی 17 ساله زیر 50 روز با وینگر خوب یا پاسینگ خوب دیدید به من سریع اطلاع بدهید ....قیمتش مهم نیست فقط بیشتر از حد بازار نباشه
HaryAMID
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
مربی تیم ملی ، داره یه کار جالب و زیرکانه انجام میده،
این 3 بازیکن رو ببینید:
Jafar Haddad (185317869)
Iman Babaei (194921941)
Ebrahim Mirzaei (183066932)
3 بازیکن آینده دار ایرانی ، که هنوز در حد تیم U20 نیستند ، به تیم بزرگسالان دعوت شدند و در بازیهای دوستانه دارن بازی میکنن و برای U20 آماده میشن،
هم از نظر تجربه پیشرفت میکنن
هم همیشه در دسترس هستند و میشه پیشرفتشون رو کنترل کرد
هم یه تشویق خوب برای صاحباشونه
هم ...
احتمالا با شروع فصل بعد که مقدماتی جام جهانی شروع میشه ، این بازیکنها به تیم U20 تحویل داده میشن تا در بازیهای دوستانه بازی کنند و در 2 فصل بعد در جام جهانی U20 ، تیم ایران حداقل 3 بازیکن بزرگ خواهد داشت که در آینده نزدیک میتونن به تیم بزگسالان هم کمک کنن.
بنظر من این نشونه هماهنگی خوب بین مربیهای U20 و بزرگسالانه، و به سعید برای کار هوشمندانش تبریک میگم.
ضمنا 4 بازیکن 24 ساله و کمتر هم تو تیم ملی بازی میکنن و تو تیمهاشون هم تمرین میکنن ، فکر میکنم NT حرکت رو به جلوی خودش رو داره شروع میکنه.
به شماها هم که تو این تاپیک برای NT تلاش میکنید ، خسته نباشید میگم.:good:
wantonboy13
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
من 2 تا مدافع خوب تو تیم جوانانم دارم كه احتمالا" برای هفته بعد یكیشونو پروموت می كنم ، فكر می كنم Passable بشه. ( 17 ساله) :good:
masoud_dj
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
کامی اسکیل جوانانت رو چنده
این بازیکنی که میخوای بکشی الان چنتا ستاره میگیره؟
باشگاه جوانان من که اعصابمو داغون کرده همش سن بالا تحویلم میده که اصلا به درد لای جرز هم نمیخوره
اسکیل تیمم الان رو پسیبله چقد طول میکشه بره رو سولید؟
wantonboy13
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
باشگاه جوانان من که اعصابمو داغون کرده همش سن بالا تحویلم میده که اصلا به درد لای جرز هم نمیخوره
اگه منظورت اینه كه : Youth Squad: disastrous
این بازیكنی كه تا 10 روز دیگه میشه 112 روز در تیم مانده (!!) ، 5 ستاره می گیره. 17 سال و 91 روزه میشه تا اون موقع.
البته یه مدافع دیگه هم دارم كه تا 6 ستاره هم می گیره و 4 روز دیگه پروموت میشه ، اما احتمالا" Inadequate در بیاد!! (17 سال و 45 روزشه)
masoud_dj
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
خوب تو چرا در آکادمی رو بستی؟
از مخارجش میترسی؟
خیلی میتونه تو بازیکن سازی بهت کمک کنه. اینطوری نیست؟
xmasnix
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
به شماها هم که تو این تاپیک برای NT تلاش میکنید ، خسته نباشید میگم.:good:
داداش شما چی تمرین میدی؟
بچه ها برنامه را فراموش نكنید و سعی كنید بفهمید بچه ها چی تمرین میدن تا زودتر گروه بندی كنیم و
كارمون را شروع كنیم.من دارم لیست میكنم.:good:
Vahid
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
داداش شما چی تمرین میدی؟
بچه ها برنامه را فراموش نكنید و سعی كنید بفهمید بچه ها چی تمرین میدن تا زودتر گروه بندی كنیم و
كارمون را شروع كنیم.من دارم لیست میكنم.:good:
فقط گروهبندی کردن نیس که !!!
کسی که تو گروه قرار میگیره باید پول واسه خریدن و جا واسه تمرین دادن بازیکن داشته باشه !
مثلا خود من الان هم پول دارم هم جا ولی بازیکن نیست. منم نمیتونم 3-4 هفته تمرینم خالی بزارم تا بازیکن پیدا بشه مجبورم برم بازیکن بخرم اگه ایرانی پیدا نشد خوب خارجی میخرم دیگه !
در ضمن من هر بازیکنی میخرم حداقل تا 5 درجه مهارتش بالا میبرم بعد میفروشم. حالا اگه ببینم بازیکنی که تمرین میدم امیدی واسه تیم ملی داره حاضرم تا دیواین شدن هم تمرینش بدم. :1:
فعلا هم که مربیم خوبه.
xmasnix
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
وحید جان حرف شما درسته ولی باید از یك جا شروع كنیم.
من نظرم اینكه گروه بندی كنیم بعد برا گروه ها رهبر انتخاب كنیم تا كارمون را یك سرو سامونی بدیم
بعد به حل مشكلات گروه ها بپردازیم.این مشكلات كم نیستند قبول دارم ولی باید یكی یكی و با نظم پیش
بریم تا نتیجه بگیریم.
شما در حال حاظر با برنامه خودت پیش برو و سعی كن اگه میتونی ایرانی پیدا كنی.ازبچه هایی كه بازیكن ایرانی
با مشخصاتی كه وحید میخواد دارن عاجزانه التماس دعا داریم... خوبه؟؟؟
البته این نظر یك عضو كوچیكه اگه راه بهتری میدونید بگید ما هم گوش به فرمان شما هستیم.
فقط من میگم نظم بدیم به كارمون كه پیش بریم و مرحله مرحله پیشرفت خودمون را ببینیم
تا بچه ها دلسرد نشن و همانتر كه بچه ها قبلا گفتن مثل سری قبل كار بی نتیجه ول نشه.
ممنون.
masoud_dj
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
در مورد گروه بندی من پیشنهاد میکنم که تاپیک هر پست رو اگه شما موافق باشید سوا بذاریم تا اینطوری اونایی که تمرین میدن جذب بشن هم به طور تخصصی به مسایل مربوط به هر پست بپردازیم و با تجربه ترین فرد رو هم تو هر تاپیک به عنوان سرپرست تمرینی انتخاب کنیم
الته رضایت مدیرای اینجا هم شرطه. چون ممکنه محکوم به ایجاد تاپیکهای زائد بشیم
نظرات وحید هم درسته و حق هم با اونه. اما یادمون باشه که برای این که به تیم ملی کمک کنیم باید تا حدودی از برخی از منافع باشگاهمون بگذریم و گرنه این کارایی که ما میخوایم انجام بدیم حتی با فرض رسیدن بازیکن به تیم ملی در حال حاضر اصلا به صرفه نیست چون میشه این کار رو با بازیکنای مشابه خارجی انجام داد که به دلیل تنوع میشه راحت تر گیرشون آورد
من هم الان پول دارم و مربیم هم آدم کار بلدیه( سالید) اما جای خالی ندارم که البته اگه بازیکن ایرانی خوب گیرم بیاد اولویتم تمرین اون هستش
با نظر دوست خوبم(اگه اسمتو بگی ممنون میشم) هم در مورد سریع تر نظم دادن به این قضیه به شدت موافقم چون خیلیا منتظرن که اوضاع سر و سامون بگیره بعد با خیاله راحت بیان تو گود
xmasnix
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
در مورد گروه بندی من پیشنهاد میکنم که تاپیک هر پست رو اگه شما موافق باشید سوا بذاریم تا اینطوری اونایی که تمرین میدن جذب بشن هم به طور تخصصی به مسایل مربوط به هر پست بپردازیم و با تجربه ترین فرد رو هم تو هر تاپیک به عنوان سرپرست تمرینی انتخاب کنیم
الته رضایت مدیرای اینجا هم شرطه. چون ممکنه محکوم به ایجاد تاپیکهای زائد بشیم
نظرات وحید هم درسته و حق هم با اونه. اما یادمون باشه که برای این که به تیم ملی کمک کنیم باید تا حدودی از برخی از منافع باشگاهمون بگذریم و گرنه این کارایی که ما میخوایم انجام بدیم حتی با فرض رسیدن بازیکن به تیم ملی در حال حاضر اصلا به صرفه نیست چون میشه این کار رو با بازیکنای مشابه خارجی انجام داد که به دلیل تنوع میشه راحت تر گیرشون آورد
من هم الان پول دارم و مربیم هم آدم کار بلدیه( سالید) اما جای خالی ندارم که البته اگه بازیکن ایرانی خوب گیرم بیاد اولویتم تمرین اون هستش
با نظر دوست خوبم(اگه اسمتو بگی ممنون میشم) هم در مورد سریع تر نظم دادن به این قضیه به شدت موافقم چون خیلیا منتظرن که اوضاع سر و سامون بگیره بعد با خیاله راحت بیان تو گود
داداش هم اسمیم من هم مسعود هستم البته چون شما پیشكسوتی من میشم مسعود 2 :wink3:
با تایپیك مجزا موافقم خیلی واجبه ولی فكر كنم گروه بندی كنیم بعد تایپیك مجزا بزنیم بهتر باشه چون اونجوری یكم
درهم برهم میشه البته این نظر منه اولویت با نظر شما هاست:shades_smile:
ضمنا من قبلا هم گفتم نباید انتظار بازدهی زود داشته باشیم و خسته بشیم مهم رو غلتك افتادن كارمونه
بعد به مرور زمان میتونیم پیشرفت را ببینیم.
یكی دیگه از دلایلم برای اینكه گفتم اول گروه بندی كنیم اینه كه من به خیلی ها پیام خصوصی دادم كه
بیان تو این تایپیك و علاوه بر بازدید بگن چی تمرین میدن.همین امروز هم به12 نفر دیگه گفتم در واقع میندازمشون
تو رودرواسی میارمشون اینجا.:apophys:
misagh
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۳
یك سوال : چقدر طول كشید تا پسیبل بشه ؟
یك توصیه : دروازه بان ازش بگیر تا بتونی حدود 400 تا بفروشیش و خرج آكادمیت رو در بیاری
Babak_Totti
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
xmasnix عزیز گفت بیایم اینجا بگیم چی تمرین میدیم.
والا من دروازه بان تمرین میدم كه فكر نكنم به درد تیم ملی بخوره چون دوستان زیادی با مربیان بهتر هستند كه می تونن دروازه بان دیواین بسازن.
من از اوت استندینگ بالاتر نرفتم توی دروازه بانهام تا حالا.
xmasnix
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
xmasnix عزیز گفت بیایم اینجا بگیم چی تمرین میدیم.
والا من دروازه بان تمرین میدم كه فكر نكنم به درد تیم ملی بخوره چون دوستان زیادی با مربیان بهتر هستند كه می تونن دروازه بان دیواین بسازن.
من از اوت استندینگ بالاتر نرفتم توی دروازه بانهام تا حالا.
سلام.
لطف كردی امدی.به ما سر بزن.:1:
Babak_Totti عزیز شما اگه دروازه بان سالید هم پرورش بدی برای تیم ملی كمك هستی.
ما اینجا جمع شدیم تا گروه بندی بشیم یعنی اونایی كه دروازه بان تمرین میدن همه تو یك گروه
ودفاع تو یك گروه و ... و برای گروه یك رهبر با تجربه میزاریم تا به مرور زمان هر گروه با كمك هم بتونند
چند بازیكن خوب به تیم ملی بدن.ضمنا شما می تونید در این صورت از تجربه دیگران استفاده كنید و تیم
خودتون را هم موفق تر كنید.در این امر دیگه ما مجبور نیستیم به خاطر كمبود بازیكن ایرانی و گرونتر بودن انها
بازیكنهای خارجی رو تمرین بدیم.:good:
masoud_dj
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
یك سوال : چقدر طول كشید تا پسیبل بشه ؟
یك توصیه : دروازه بان ازش بگیر تا بتونی حدود 400 تا بفروشیش و خرج آكادمیت رو در بیاری
حدودا یه فصل طول کشید
هفته قبل دروازه بان کشیدم نا امید شدم با مهارت 3 بهم یه دروازه بان داد. این هفته یه هافبک کشیدم همه چیش weak بود
xmasnix
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
اقا احسان با موقعیت اصفهان زیبا در این سایت گفتن هافبك تمرین میدن و اماده همكاری هستند.
خصوصی گفت من لو دادمش.اخه من دهنم قرصه قرصه.
Daniro
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
من هم دفاع تمرین میدم!
ولی مربی خوبی ندارم (پسیبل)
البته تا دو سه هفته دیگه مربی خوب میگیرم!
کلا یکی بگه چه بازیکنی با چه خصوصیاتی در چه سنی به درد تیم ملی میخوره!!!
HaryAMID
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
داداش شما چی تمرین میدی؟
تیمم دفاع تمرین میکنه،و الآن هم یه جورهایی مشغول کمک به NT (و البته خودم) هستم.
با احترام به نظر شماها ، به نظر من اگه هدف واقعا کمک به NT باشه:
* باید دنبال بازیکنان 20~22 ساله ،با اسکیل هدف بالای 12~15 گشت ، چون 17~18 ساله ها در هر تیمی باشند تا این سن تمرین میکنند و بعدش احتمال داره رها بشن.
* توانایی مالی تیمها خیلی مهمه ، مثلا یه تیم دسته 4 یا حتی 3 با حقوق 1 بازیکنUtopian یا Divine میتونه ورشکست بشه و یا با حقوق 1 بازیکن حتی Titanic میتونه به 5،6 بازیکن Brilliant و Magnificent حقوق بده، پس هر تیمی نمیتونه برای NT بازیکن سازی کنه ،
بهتره واقع بین باشیم ، هیچ فکر درستی منافع خودش رو فدای NT نمیکنه و اگر هم این اشتباه رو بکنه ، یکی دو فصل بعد که پشیمون بشه ، هم تیم خودش کلی ضرر کرده و هم اون بازیکن شاید حروم بشه.
* به نظر من بهترین کاری که برای NT میشه انجام داد ، تشکیل یک بانک اطلاعاتی مثل NTdb هست، فکر میکنم ntdb به روز و جامع نیست پس شاید خودمون بتونیم دست بکار بشیم ، چون بهرحال همه بازیکنهای ایرانی از تیهمای ماها بیرون میان و میشه که پی گیر پیشرفتشون بود و شبیه کاری که مربی U20 داشت انجام میداد رو شروع کرد و ادامه داد و تکمیلترش کرد.
یک بانک اطلاعاتی جامع ، هم بازیکنان نخبه ای که تمرین نمیکنند رو شناسایی میکنه (که شاید بشه صاحبشون رو راضی کرد که بفروشه ) و هم به مربی خیلی کمک میکنه و هم تیمی که قصد خرید و پرورش داره میتونه بهتر تصمیم گیری کنه.
*بهرحال من باز هم به همتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که تلاشتون به بهترین نتیجه برسه.:good:
misagh
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
این طور ها هم كه می گی نیست . من تیمم تو دسته 4 هستش . درسته كه پول حقوق یك بازیكن دیواین رو ندارم بدم . ولی پول حقوق یك دروازه بانه Magnificent زیر 20 سال رو می تونم بدم . پس اگه یك دروازه بان پسیبل 17 ساله بگیرم می تونم اون رو تا Magnificent تمرین بدم و بعد تمرین اون رو به یكی دیگه بسپارم و اون رو برای فروش بزارم . با این كار هم به كشور كمك كردم و هم یك استعداد پرورش دادم
masoud_dj
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
من با میثاق موافقم
با این کاری که ما میکنیم تعداد بیشتری بازیکن ایرانی پیشرفت میکنن که در حال حاضر کمتر کسی این کار رو میکنه و در آخر از این سیل عظیم بازیکن چنتا خوبش به تیم ملی میرسه
تیمایی که مثل من تواناییشون پایین تره بازیکنا رو تا زمان ممکن در تیم تمرین میدن بعد تحویل سایر بچه های اینجا که توانایی مالی بیشتری دارن میدن و این بازم لزوم با هم کار کردن رو نشون میده
پیشنهاد کادوس در مورد تشکیل بانک اطلاعاتی تیم ملی بسیار جالبه که اون رو هم میتونیم همینجا تشکیل بدیم
xmasnix
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
من هم دفاع تمرین میدم!
ولی مربی خوبی ندارم (پسیبل)
البته تا دو سه هفته دیگه مربی خوب میگیرم!
کلا یکی بگه چه بازیکنی با چه خصوصیاتی در چه سنی به درد تیم ملی میخوره!!!
برو به Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > تیمهای ملی جوانان و بزرگسالان ایران در هت تریک
بازیکنان مورد نیاز تیم جوانان
در مورد بازیكنان تیم ملی جوانان توضیح داده در موردبزرگ ها هم میپرسم میگم.:good:
xmasnix
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
[QUOTE=KaDous;17742]تیمم دفاع تمرین میکنه،و الآن هم یه جورهایی مشغول کمک به NT (و البته خودم) هستم.
با تشكر از شما باید بگم با نظر میثاق و مسعود موافقم یا بهتر بگم یكی از اهداف این تایپیك:1: برا كمك به تیم ملی
همینه كه دوستان گفتند.
xmasnix
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
fcsooti هم دفاع تمرین میده و همکاری میکنه.
masoud_dj
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
آقا این بازیکن منو به هوس انداخته اما قیمتش بالاست2میلیارد
چه کنم بخرم برا تمرین یا نه؟
Masoud Mohammadi (196488301)
17 years and 12 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and dishonest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Next birthday: 07/01/2008
Total Skill Index (TSI): 550
Wage: 3 326 000 Rial/week
Owner: Iran Juve
Playmaking: passable Passing: inadequate
Winger: weak Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: poor
mohammad8711
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
نامردیه 2 میلیارد بخریش !! با صاحبش صحبت کن بگو ارزون تر بفروشه
mohammad8711
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۶
من خودم مهاجم پرورش می دم (ولی نه به صورت جدی ، چون مربی خوبی ندارم ولی اواخر فصل یه مربی solid و 4-5 تا مهاجم ایرونی میخرم)
برادرم هم دروازبان پرورش میده ، یه مربی solid داره ، به شدت دنبال دروازبان 17 ساله ایرونی می گرده ولی فکر نمی کنم پیدا کنه
راستی اگه کسی دروازبان 17 ساله ایرونی passable داره برادرم 2 چوپ حاضره براش پول بده
HaryAMID
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
این طور ها هم كه می گی نیست . من تیمم تو دسته 4 هستش . درسته كه پول حقوق یك بازیكن دیواین رو ندارم بدم . ولی پول حقوق یك دروازه بانه Magnificent زیر 20 سال رو می تونم بدم . پس اگه یك دروازه بان پسیبل 17 ساله بگیرم می تونم اون رو تا Magnificent تمرین بدم و بعد تمرین اون رو به یكی دیگه بسپارم و اون رو برای فروش بزارم . با این كار هم به كشور كمك كردم و هم یك استعداد پرورش دادم
من با میثاق موافقم
با این کاری که ما میکنیم تعداد بیشتری بازیکن ایرانی پیشرفت میکنن که در حال حاضر کمتر کسی این کار رو میکنه و در آخر از این سیل عظیم بازیکن چنتا خوبش به تیم ملی میرسه
تیمایی که مثل من تواناییشون پایین تره بازیکنا رو تا زمان ممکن در تیم تمرین میدن بعد تحویل سایر بچه های اینجا که توانایی مالی بیشتری دارن میدن و این بازم لزوم با هم کار کردن رو نشون میده
با تشكر از شما باید بگم با نظر میثاق و مسعود موافقم یا بهتر بگم یكی از اهداف این تایپیك:1: برا كمك به تیم ملی
همینه كه دوستان گفتند.
دوستان عزیزم
منظور من این نیست که شما با این کار به NT کمک نمیکنید ، منظورم اینه که شما کار تازه ای نمیکنید.
دروازه بان پسیبل 17 ساله رو هر HTManager خوبی بخره تمرینش میده و 2 ، 3 یا 4 فصل بعد میفروشه ، چه بفکر NT ما باشه یا نباشه.
مهم اینه که بعد کی بخره و تمرینش بده ، از این مرحله به بعد میشه اسمش رو کمک به NT گذاشت ، اگه به Divine برسه.
من هنوز رو نظرم هستم:
* باید دنبال بازیکنان 20~22 ساله ،با اسکیل هدف بالای 12~15 گشت ، چون 17~18 ساله ها در هر تیمی باشند تا این سن تمرین میکنند و بعدش احتمال داره رها بشن.
* به نظر من بهترین کاری که برای NT میشه انجام داد ، تشکیل یک بانک اطلاعاتی مثل NTdb هست، فکر میکنم ntdb به روز و جامع نیست پس شاید خودمون بتونیم دست بکار بشیم ، چون بهرحال همه بازیکنهای ایرانی از تیهمای ماها بیرون میان و میشه که پی گیر پیشرفتشون بود و شبیه کاری که مربی U20 داشت انجام میداد رو شروع کرد و ادامه داد و تکمیلترش کرد.
یک بانک اطلاعاتی جامع ، هم بازیکنان نخبه ای که تمرین نمیکنند رو شناسایی میکنه (که شاید بشه صاحبشون رو راضی کرد که بفروشه ) و هم به مربی خیلی کمک میکنه و هم تیمی که قصد خرید و پرورش داره میتونه بهتر تصمیم گیری کنه.
تو هر دوی این موارد بالا میتونید رو من حساب کنید.
هدف من اینه که حالا که دارید وقت میذارید ، بهترین نتیجه رو بگیرید ، همین.
موفق و پیروز باشید.:good:
wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۳
معلومه كه آدم هوس بازی هستی !!:mamba:
خویه ، به نظر من بخرش!!
wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۱
من خودم مهاجم پرورش می دم (ولی نه به صورت جدی ، چون مربی خوبی ندارم ولی اواخر فصل یه مربی solid و 4-5 تا مهاجم ایرونی میخرم)
برادرم هم دروازبان پرورش میده ، یه مربی solid داره ، به شدت دنبال دروازبان 17 ساله ایرونی می گرده ولی فکر نمی کنم پیدا کنه
راستی اگه کسی دروازبان 17 ساله ایرونی passable داره برادرم 2 چوپ حاضره براش پول بده
یه سوال كن ببین ویك یا ایند نمیخواد ؟!!! :blush2:
Dangerous boy
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۰
كامی تو ما رو با این دروازه بان ویكت كشتی بابا
misagh
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
یه سوال كن ببین ویك یا ایند نمیخواد ؟!!! :blush2:
من ایند می خوام . چند می دی ؟/؟/؟
wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۶
aSan قابل تورو نداره... بیا همینجوری عیدی وردار ببر بذا تیمت شاد شه!! منتها یه 69 روز باید صبر كنی تا پروموتش كنم!!
Dangerous boy
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵
ویك میخوای مجانی ؟
misagh
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
نه . من فقط از ایند شروع می كنم
Babak_Totti
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۵۱
خوب از جوانان بگیره حتما از چهار پنج تاش یكیش ایندكوایت یا پسیبل میشه.:good:
xmasnix
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
مسعود جان به خاطر اسمش میخواهی اینقدر پول بدی یا اسم و فامیلش؟؟؟:wink:
با این حال سنش عالیه و tsi خوبه و بازیکن ایرانی کم.ولی بازم خیلی زیاده.:good:
xmasnix
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
اقا اسم شما رفت تو گروه مهاجم می تونیم برادرت را هم برای گروه دروازه بان(میثاق) روش حساب کنیم؟
اگه میتونیم یه مشخصاتی از برادره گلت بده:good:
mohammad8711
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۶
خوب از جوانان بگیره حتما از چهار پنج تاش یكیش ایندكوایت یا پسیبل میشه.:good:
تازه تیم گرفته ، هنوز تیم جوانانش راه نیفتاده
mohammad8711
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
اقا اسم شما رفت تو گروه مهاجم می تونیم برادرت را هم برای گروه دروازه بان(میثاق) روش حساب کنیم؟
اگه میتونیم یه مشخصاتی از برادره گلت بده:good:
آره ، فعلا یه دروازبان 17 ساله لهستانی خریده ، هر وقت دروازبان ایرونی پیدا کنه اونو میفروشه
ESTEGHLALL F.C (IV.44)
xmasnix
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
xmasnix@yahoo.com
ایدی و ایمیل منه اگه دوست داشتید میتونیم با هم در ارتباط بیشتری باشیم.
Vahid
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
اقایون دفاع پیدا نشد ؟
من از امشب خریدامو شروع میكنم.اگه كسی دفاع داره بگه تا من صبر كنم.:sad:
Vahid
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۳
:
* توانایی مالی تیمها خیلی مهمه ، مثلا یه تیم دسته 4 یا حتی 3 با حقوق 1 بازیکنUtopian یا Divine میتونه ورشکست بشه و یا با حقوق 1 بازیکن حتی Titanic میتونه به 5،6 بازیکن Brilliant و Magnificent حقوق بده، پس هر تیمی نمیتونه برای NT بازیکن سازی کنه ،
بهتره واقع بین باشیم ، هیچ فکر درستی منافع خودش رو فدای NT نمیکنه و اگر هم این اشتباه رو بکنه ، یکی دو فصل بعد که پشیمون بشه ، هم تیم خودش کلی ضرر کرده و هم اون بازیکن شاید حروم بشه.
*بهرحال من باز هم به همتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که تلاشتون به بهترین نتیجه برسه.:good:
كاملا با اینا موافقم.!
منم سری بعد كه خواستم دفاع بخرم حتما پول جمع میكنم و از همین بازیكنا میخرم.
امیدوارم تا اون موقع بانك اطلاعاتی راه افتاده باشه تا بتونم از اطلاعات اون در خرید بازیكن استفاده كنم.:good:
aras_bay
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۵۵
اینم یه سری بازیكن ایرانی برا تمرین با كیفیت:Farshad Nikbakht (195750102
Navid Attar (196433645)
Majid Feyzi (193595489
Javad Kashani (194923797
Majid Katayooni186475057)
Vahid
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۶
میشه بگی كدوم یكی از این بازیكنا با كیفیت هستن؟؟؟
بازیكن 19 ساله اینادك..گذاشتی تو تاپیك تیم ملی؟
این بازیكنارو باید تو تاپیك نقل وانتقا....بزاری.نه اینجا كه دنبال بازیكن واسه تیم ملی میگردیم.
xmasnix
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
اینم یه سری بازیكن ایرانی برا تمرین با كیفیت:Farshad Nikbakht (195750102
Navid Attar (196433645)
Majid Feyzi (193595489
Javad Kashani (194923797
Majid Katayooni186475057)
سلام
به این تایپیك خوشامدی.
لطفا بگو چی تمرین میدی؟
بازیكنانی كه گذاشته بودی دیدم وحید راست میگه بدرد نمی خورند برا تیم ملی برای كسب درامد هم خیلی
خوب نیستند.قیمت ها هم كه سرسام اور هستند.
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۰۱
بچه ها اینو براتون بذارم تو لیست فروش ؟! كی بود دفاع ایرانی 17 ساله میخواست...
Abbas Molayi (196689459)
17 years and 45 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and upright.
Has disastrous experience and disastrous leadership abilities.
Speciality: Head
Next birthday: 06/01/2008
Total Skill Index (TSI): 390
Wage: 2 918 000 Rial/week
Owner: Perspolis_B
Playmaking: inadequate Passing: weak
Winger: wretched Defending: inadequate
Scoring: inadequate Set Pieces: wretched
bianco vino71
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
اين دروازبان رو هم زير نظر بگيريد
Ahmad Piroozi (178010883)
با 19 سال سن و تي اس آي 18550
آخر فصل قبل وقتي فروختمش Brilliant بود
با مالك جديدش كه صحبت مي كردم گفت مي خواد تمرين دروازباني رو ادامه بده
ترينر با تجربه سوليد هم داره
مي گفت نمي تونه با مربي جوانان ارتباط برقرار كنه
فكر مي كنم تا الآن magnificent شده باشه
xmasnix
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
Abbas Molayi (196689459)
اگه خوبه خوب خودت كه مهاجم تمرین میدی تمرینش بده:apophys:
scoring بازیکنت ایناده خوبه هااااااااااااااااااااا. :shades_smile:
xmasnix
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
اين دروازبان رو هم زير نظر بگيريد
Ahmad Piroozi (178010883)
با 19 سال سن و تي اس آي 18550
آخر فصل قبل وقتي فروختمش Brilliant بود
با مالك جديدش كه صحبت مي كردم گفت مي خواد تمرين دروازباني رو ادامه بده
ترينر با تجربه سوليد هم داره
مي گفت نمي تونه با مربي جوانان ارتباط برقرار كنه
فكر مي كنم تا الآن magnificent شده باشه
سلام.
داداش شما چی تمرین میدی اگه میشه بگو چون user ها را داریم گروه بندی میکنیم؟:good:
البته بنظر دروازه بان تمرین میدی;)
xmasnix
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
masoud_dj شما اگه ممکنه این Ahmad Piroozi (178010883 بازیکن را که دوستمون معرفی کرد را با سرمربی
جوانان در میان بذار.
فکر کنم یه جا خوندم که باهاش در مکاتبه هستی;)
xmasnix
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
اقا من به تمام عضوهای دایمی و فعال پیام خصوصی دادم كه بیان و بگن چی تمرین میدن.
تا این لحظه 16 نفر اعلام امادگی كردن.
mohammad8711
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
Abbas Molayi (196689459)
بابا ایول !!!
پیشرفت کردی ، قبلا تو کار weak بودی حالا رفتی تو کار inadequate
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
نیازی به پیام نبود ما خودمون داشتیم میومدیم :3: كه بگیم ما نمیتونیم به تیم ملی كمكی بكنیم ! ما خیلی بتونیم كمك بكنیم به تیم فكستنی خودمون برسیم :3:
جدا از شوخی من كار خاصی نمیتونم بكنم ... من تمرین مدونی ندارم ... فعلا از اول فصل تمرین پاس میدم ... فصل قبل پلی میكینگ و دفاع و دروازه بود ... این فصل احتمالا پاس و وینگر و مهاجم باشه ... می خوام كل تیمو در شرایط تمرین داشته باشم و در این بینا هم چند نفری با دو هفته تمرین ارتقا پیدا كردن و كیفیت تیم بهتر شد ... درواقع استعداد ها رو كشف میكنم ببینم برای هر تمرین كی مستعد تره ... :3:
از طرفی بودجه ی انچنانی ندارم كه بخوام بازیكنی بخرم و تمرین بدم ...با این وضعیت بازار ...
تیم جوانان ضاغارتی هم داریم ... البته یه چندتا مدافع و وینگر مستعد پیدا كردم
دارم تمرینشون میدم ... حالا موقعش رسید میكشم بیرون اگه بدرد بخور بود یه بلایی سرشون میاریم ...
بعدشم ما دیگه پیر شدیم سه ساله داریم تو هتریك فقط تمرین میدیم اخرش هم یكی دیگه سودش رو برد ! دیگه برای این كارا پیر شدیم ... الان دیگه خیلی به هتریك برسم در حد یكشنبه و جمعه هست ! :3:
اگر كمك دیگری مد نظر هست بگویید شاید فرجی شد !
R-Win
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
من امروز صبح ، 2 تا مهاجم رو به فولیونه معرفی كردم و گفتم كه خودش اینها رو پیگیری كنه و ببینه به درد تیم ملی میخورن یا نه....
یكیشون كه Iman Babaei (194921941 مهاجم 17 سال و 57 روزه ایرانی بود كه با تی اس آی 1700 هفته پیش با قیمتی معادل 25 میلیارد و 300 میلیون !! فروش رفته بود. از اسكیل هاش خبر ندارم ، ولی ظاهرا" بازیكن خوبی باید باشه ، هم به فولیونه خبر دادم و هم به مدیر باشگاه تازه Iman Babaei اچ تی- میل دادم كه در صورت امكان اسكیل هاشو برام بفرسته تا بهتر بتونیم راجع بهش قضاوت كنیم. :good:
این ایمان بابایی که ازش حرف می زنید و الان به تیم ملی دعوت شده بازیکن من بوده
وقتی من 25 میلیارد فروختمش scoring و pass سالید داشت !!!!
تو فروم هم معرفیش کردم که دست یه ایرانی پرورش پیدا کنه ولی کسی توجه نکرد
حالا این تیم مثل اینکه خوب داره تمرینش میده
یه بازی هم برای تیم ملی کرده
خوش حالم که یه بازیکن ملی پوش رو پرورش دادم
-----------
من خودمم پلی میکینگ تمرین میدم
و فقط یک بازیکن ایرانی دارم که خود مربی u20 گفته که شانس بازی کردن در تیم رو داره
ولی حیف که پاس نداره ولی چون سنش خیلی کمه شانس خیلی زیادی داره که پیشرفت وحشتناکی بکنه
Khashayar Namjou
TSI = 1 500 , 17 years and 17 days, passable form
Has disastrous experience and poor leadership abilities
Stamina: weak Keeper: disastrous
Playmaking: solid Passing: wretched
Scoring: solid Set pieces: wretched
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
سلام دوست عزیز ایكسمسایكس جان!!
من تازه وارد این بازی شدم بازیكن جوانان خوبی هم ندارم كه بتونم كمك كنم.
ایشالله واردتر شدم.در بست در خدمتتونم.
فلا.
6006008
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
منم دروازه بان تمرین میدم......همین!
مربیم هم خوبه تازه
الانم وسط تمرینم ...
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
با فولیونه صحبت كردیم ، مثله اینكه ایمان بابایی رو زیر نظر داره و احتمالا" چند وقت دیگه سر از تیم ملی در میاره. :wink:
xmasnix
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
سلام دوست عزیز ایكسمسایكس جان!!
من تازه وارد این بازی شدم بازیكن جوانان خوبی هم ندارم كه بتونم كمك كنم.
ایشالله واردتر شدم.در بست در خدمتتونم.
فلا.
سلام.
من مسعود هستم.
نگفتی چی تمرین میدی؟ خیلی مهم نیست كه تازه واردی ما شما رو هم در گروه بندی شركت
میدیم و اون موقع میتونی چیزای زیادی از رهبر گروهت یاد بگیری و سریعتر پیشرفت كنی.
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
مسعود جان در مورد اون دروازه بان که گفتی با فولیونه صحبت کردم
اونم گفت الان 2 تا بهترش رو دارم و دنبال جوونای 17-18 ساله میگردم
wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
مسعود جان در مورد اون دروازه بان که گفتی با فولیونه صحبت کردم
اونم گفت الان 2 تا بهترش رو دارم و دنبال جوونای 17-18 ساله میگردم
این فولیونه مثل اینكه یه متن آماده كرده واسه بازیكنای سن بالا... همین جواب رو میده.
در مورد یه وینگر 20 ساله هم كه بهش معرفی كردم ، گفت الان بازیكنای بهترشو تو تیم داریم و دنبال بازیكنای 17-18 ساله میگردیم !! :ouaip:
Ali-ss
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۰
Abbas Molayi (196689459)
من دفاعی می خواهم كه ویتگرش حداقل اینادكویت و دفاعش حداقل پاسیبل باشه سنش هم از 17 و نیم بیشتر نباشه
باز هم می گم از نظر قیمت خیالتون راجت...
mnissar
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۲
سلام من ایثارم دروازه بان تمرین میدم
آماده کمک به تیم ملی هم هستم
bianco vino71
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
سلام.
داداش شما چی تمرین میدی اگه میشه بگو چون user ها را داریم گروه بندی میکنیم؟:good:
البته بنظر دروازه بان تمرین میدی;)
سلام آقا مسعود
من مدافع تمرين مي دم
اگه چيزي سراغ دارين معرفي كنيد
بودجه هم به اندازه كافي دارم
از اين هفته يه جاي خالي دارم توي دفاع
فقط اگه چيزي هست معرفي كنيد كه تمرينات هفته آينده م ناقص نمونه
واسه همكاري هم همه جوره هستم
اون دروازباني رو كه گفتم رو فروختم
اينم آي دي تيم : 153129
درسته كه فوليونه دنبال جوون مي گرده
ولي چون همچنان داره تمرين دروازباني ميبينه با 20 سال سن فكر مي كنم حتي در آينده به درد
تيم ملي بزرگسالان هم بخوره
xmasnix
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
omid هم اعلام امادگی کرده شدیم21 نفر.
xmasnix
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
22 تا شدیم :d
Lord Milad
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
سلام من تیم دسته سومی هستم كه دفاع تمرین میدم.
اگه كسی بازیكن 17 ساله وبالای solid در پست دفاع از كلابش بیرون كشید بگه من آمادگی خرید هستم تا تمرینش بدم برای تیم ملی.
در ضمن به بازیكنی كه من 23 ماه پیش فروختم نگاه كنید ونظزر بدید.
Saeed Mohajerani (189168183)
یه بازیسازه كه formidable هستش و پاسش هم inadequate.
paolo
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
منم هستم ... وینگر تمرین میدم ...
motionall
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
من الان دروازبان تمرین میدم و یه دروازبان هم دارم که الان تو دسته ی 4 گروه 7 بهترین دروازبان از نظر altid هست و دیگه این که این دروازبان تا 26 سالگی (ایشالا)اگه تمرینات ادامه بدم به درجه پرفیض divin خواهد رسید (بترکه چشم حسود)
-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
شرمنده مسعود جان
من فعلا دفاع تمرین میدم و دو سه چهار تا بازیكن جوونم دارم كه در حد تیم ملی نیستن
بعدا تمرینو عوض میكنم (مهاجم)
منو تو اون دسته بذار (مهاجم)
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
27 نفر شدیم . به دوستان بگید زود باشن كه تا چند روز دیگه گروه بندی انجام میشه.
Arman_terorist
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
منم دفاع تمرین میدم ولی دوستان دفاع جوون ایرانی اصلا" ندارم
دفاع زیر 18 یا حد اكثر 18 ساله با دفاع سولید به بالا آماده خرید هستم ... سقف بودجه ام هم نسبتا" بالاس
اگه بتونم موثر باشم خیلی خوشحال میشم:1:
xmasnix
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۷
منم دفاع تمرین میدم ولی دوستان دفاع جوون ایرانی اصلا" ندارم
دفاع زیر 18 یا حد اكثر 18 ساله با دفاع سولید به بالا آماده خرید هستم ... سقف بودجه ام هم نسبتا" بالاس
اگه بتونم موثر باشم خیلی خوشحال میشم:1:
ممنون از اینكه به ما ملحق شدی.
Saam
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
دوستان این بازیكن رو الان از تیم جوانانم گرفتم و با قیمت 0 گذاشتمش فروش. امیدوارم به درد بخوره:
Akbar Ebadi (197271294)
18 years and 67 days, passable form, healthy
Has disastrous experience and passable leadership abilities.
Next birthday: 05/15/2008
Total Skill Index (TSI): 890
Wage: 3 922 000 Rial/week
Owner: Inter London FC
Playmaking: inadequate Passing: wretched
Winger: passable Defending: weak
Scoring: passable Set Pieces: wretched
Career Goals: 0
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
misagh
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
نه . بدرد نمی خوره . چون سنش بالاست
wantonboy13
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۵۵
من نمیدونم این تاپیك قراره به تیم ملی جوانان هم كمك كنه یا نه ، اما واقعا" یه فكری به حال این تیم و مربی در اصطلاح آینده نگرش بكنید. 4 بازی تیم رو در اختیار گرفته ( 1 دوستانه و 3 بازی مقدماتی جام جهانی) ، همه رو از دم باخته و به هیچ تیمی در امتیاز دهی" نه" نگفته !! حالا ما میگیم جهت آینده نگری ، داره از بازیكنای جوون استفاده می كنه كه بعدا" به كار تیم ملی بیاد ، ولی خواهشا" Line up بازی آخر رو یه نگاه بندازین. تمام بازیكنا 19 (آخرای 19) و 20 سال سن دارند. پس دیگه چه امیدی به تیم امید داریم ؟!!! :ouaip:
xmasnix
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
:من نمیدونم این تاپیك قراره به تیم ملی جوانان هم كمك كنه یا نه ، اما واقعا" یه فكری به حال این تیم و مربی در اصطلاح آینده نگرش بكنید. 4 بازی تیم رو در اختیار گرفته ( 1 دوستانه و 3 بازی مقدماتی جام جهانی) ، همه رو از دم باخته و به هیچ تیمی در امتیاز دهی" نه" نگفته !! حالا ما میگیم جهت آینده نگری ، داره از بازیكنای جوون استفاده می كنه كه بعدا" به كار تیم ملی بیاد ، ولی خواهشا" Line up بازی آخر رو یه نگاه بندازین. تمام بازیكنا 19 (آخرای 19) و 20 سال سن دارند. پس دیگه چه امیدی به تیم امید داریم ؟!!! :ouaip:
من هم میخواستم بگم كه گفتی دیگه.معلوم نیست این اقای مخ داره چیكار میكنه.
فكر كنم باید بیاریمش اینجا برو بچ اموزش بدن بهش:apophys::apophys::apophys:
miyuner
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
آقایون منم هافبك تمرین میدم ولی شرمنده دارم میرم خدمت
هر موقع از اموزشی برگشتم میتونم بهتون كمك كنم
alex_irooni
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۲
دارم میرم خدمت
پس تیمتو چه جوری میخوای اداره كنی؟
wantonboy13
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
این مربی تیم ملی امید رو هم ببر آموزشی ، بلكه یه چیزایی بهش آموزش بدن !! :sick:
xmasnix
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
سلام و چه عجب.
من خودم هم 1 اردیبهشت دارم میرم خدمت ولی برنامه اینجا برای درازمدت هست پس مشكلی
از این بابت نیست.
در حال حاضر داریم گروه ها را جدا میكنیم.:good:
xmasnix
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
بچه ها با یك مشكل مواجه شدیم.
ما الان 6 تا دروازه بان و 8 تا دفاع و 8 تا هافبك و 4 تا مهاجم 2تا وینگر و 1 تمرین دهنده پاس داریم
مثلا برای پاس چطور گروه تشكیل بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمن اینكه گفتیم برای هر گروه یك تایپیك جدا بزاریم كه با این تعدادی كه الان وجود داره در گروهها
صدا همه در میاد كه هیچ اگه از هر گروه 1 یا 2 نفر در همكاریشون شل بشن هم رو بقیه اعضای
گروه هم تاثیر منفی میزاره.
من فكر كنم تا زیاد شدن اعضا در گروهها باید كار را همینجا انجام بدیم ضمن اینكه با دیدن فعالیت
در دیگر گروهها گروه های دیگه هم تشویق به فعالیت بیشتر میشند.
من تو همین چند روز لیست گروه ها را میزارم اینجا شما هم همفكری كنید تا چیكار كنیم دیگه.
misagh
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
فعلا به من یك دروازه بان 17 ساله ایرانی بدید... بعدش خدا بزرگه ...
masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
عضوی که پاس تمرین میده به نظر من از بقیه اعضا مفیدتره
چون میتونه به عنو ان تکمیل کننده کار بقیه باشه و با بقیه اعضا در حال تبادل بازیکن باشه
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۷
عضوی که پاس تمرین میده به نظر من از بقیه اعضا مفیدتره
چون میتونه به عنو ان تکمیل کننده کار بقیه باشه و با بقیه اعضا در حال تبادل بازیکن باشه
مخالفم
بنظر من همه مفیدن
masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
منم نگفتم که کسی مفید نیست
فقط گفتم چون مسعود پرسید اون جزو کدوم گروهه من گفتم که عضو تکمیلی حساب میشه و چون کسی رو هم نداریم که پاس تمرین بده در حال حاضر از همه مفیدتره
xmasnix
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
خبر ندارید كه این عضو جزو بهترین هاست و اون كسی نیست جز omid
wantonboy13
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۳۱
خبر ندارید كه این عضو جزو بهترین هاست و اون كسی نیست جز omid
ahsanD .... حالا جنس منس چیزی داره تو دست و بالش ؟!
misagh
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
ahsanD .... حالا جنس منس چیزی داره تو دست و بالش ؟!
وای خدا ... كامران هم از دست رفت ... بیا بریم تركت بدم ... تو یك مجرم نیستی یك بیماری ...:apophys:
motionall
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
دوستان این بازیكن رو الان از تیم جوانانم گرفتم و با قیمت 0 گذاشتمش فروش. امیدوارم به درد بخوره:
Akbar Ebadi (197271294)
18 years and 67 days, passable form, healthy
Has disastrous experience and passable leadership abilities.
Next birthday: 05/15/2008
Total Skill Index (TSI): 890
Wage: 3 922 000 Rial/week
Owner: Inter London FC
Scoring: passable Set Pieces: wretched
Career Goals: 0
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
سنش بالا نیست! حیف که پاسینگش کمه والا وینگر آینده داری میشد:1:(البته در حد همون دسته چهار نه تیم ملی:blush2:)
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۷
چقد بازیکن ایرانی سخت گیر میاد
اول خوش بین بودم فکر میکردم یه جوون 17 ساله میگیرم و چند فصل تمرین میدم و تحویل تیم ملی میدم. اما اینطور که داره پیش میره تو خرید همون بازیکن یعنی همون مرحله اول با مشکل مواجه شدم
از اون وقتی که شروع به این کار کردیم دنبال بازیکن مناسبم و تقریبا هر روز یه بار به بازار سر میزن اما فقط یه بازیکن پیدا کردم که با ارفاق شرایط منو داشت که اونم بچه ها باتفاق گفتن گرونه
من که دیگه چشم به بازیکن جوانان خودم دارم
البته دوستانی که بازیکن جوان خوب در غیر پستی که تمرین میدن دارن لطف کنن بیان و اینجا برای فروش ارائه بدن
این وسط یه مشکل جدید هم داریم که البته برای همه تیما هست
طبق تصمیم جدید جناب آقای هتریک از اول جولای دیگه امکان بازیکن کشیدن به طور همزمان هم از تیم جوانان و هم از آکادمی جوانان وجود نخواهد داشت و اونایی که هر دو تا رو فعال دارن فقط میتونن از تیم جوانانشون بازیکن بکشن بیرون
shokrikaraj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۷
حالا چه جوری میشه بازیكن كشید بیرون ؟
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
تو قسمت test your player که سمت راست صفحه the club هستش
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
مسعود تو چی تمرین میدی ؟
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
من تمرین اصلیم که تمرین جوانمردی و اخلاقه :3:
اما در مرحله بعد playmaking
راستی اون بازیکنی که امشب از تیمت میخرم ربطی به تیم ملی نداره ها . اون بیشتر جنبه تفریحی داره. من دارم یه تیم با فامیلی خودم تشکیل میدم
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۳
من تمرین اصلیم که تمرین جوانمردی و اخلاقه :3:
راستی اون بازیکنی که امشب از تیمت میخرم ربطی به تیم ملی نداره ها . اون بیشتر جنبه تفریحی داره. من دارم یه تیم با فامیلی خودم تشکیل میدم
اما در مرحله بعد playmaking
خریداری ؟
Kamal Dadkan
TSI = 150 , 18 years and 54 days, inadequate form
Has disastrous experience and weak leadership abilities
Stamina: inadequate Keeper: disastrous
Winger: poor Defending: inadequate
Scoring: poor Set pieces: weak
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
آخه آیدین خداییش این بازیکن به درد تمرین نمیخوره
پاس نداره تازه اینادکیوت هست
من بازیکن 17 ساله پسیبل میخوام که انقد منتظر موندم
فکر کنم یه دونه تو جوانان خودم پیدا کردم
فقط بایس 24 روز صبر کنم
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
پس چرا مهدی اسدی رو بید زدی ناقلا ؟؟!!! :spiteful:
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
گفتم که واسه خاطر اسم تیمش هست
تو بحث آزاد هم بت گفتم یکی رو دست من بلند شده داره میگیره اون دیگه نمیدونم واسه چی میخوادش
aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
من فعلآ باس تا چه شود
اینم یه سری بازیكن میخواید خبر بدید
Your 27 players
Navid Attar
TSI = 170 , 18 years and 23 days, passable form
Has disastrous experience and wretched leadership abilities
Stamina: weak Keeper: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Scoring: wretched Set pieces: wretched
Homayoun Omidi
TSI = 760 , 18 years and 35 days, passable form
Has disastrous experience and wretched leadership abilities [Quick]
Playmaking: passable Passing: weak
Farshad Nikbakht
TSI = 520 , 18 years and 54 days, solid form
Has wretched experience and disastrous leadership abilities
Playmaking: wretched Passing: weak
Winger: weak Defending: passable
Scoring: inadequate Set pieces: poor
Javad Kashani
TSI = 340 , 18 years and 87 days, passable form
Has disastrous experience and passable leadership abilities
Playmaking: poor Passing: inadequate
Winger: inadequate Defending: weak
Mahan Abarghooei Nejad
TSI = 570 , 19 years and 3 days, passable form
Has disastrous experience and poor leadership abilities [Unpredictable]
Playmaking: poor Passing: poor
Winger: inadequate Defending: inadequate
Scoring: passable Set pieces: weak
aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
اون بازیكن نزدیك سولیدمم یه اسرایلی خرید دیگه همایون امیدیم بگی ضعیفه خیلی نامردیه تازه همشون 1-2 تا تمرینم خوردن كه ّتی اس ای شون بالاتر از نرماله
aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۸
مگه تازه هافبک بالای 800 هم میده اصلا؟
aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
اگه 18 ساله بالای سولید داشتی من خودم خریدارم
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
خوب پسر خوب این همه بازیکن گذاشتی یه دروازبان ناقابل هم برای ما میزاشتی:blush2:
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۹
[QUOTE=aras_bay;19923]
Homayoun Omidi این چند؟
از بابت بازیكنایی كه گذاشتی ممنون كار یكی دو نفری راه میفته.
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
فکر کنم یه دونه تو جوانان خودم پیدا کردم
فقط بایس 24 روز صبر کنم
17 years and 84 days, passable form, healthy
Total Skill Index (TSI): 410
Playmaking: solid Passing: poor
اگه پسر خوبی باشی این میدم تمرین بدی:apophys:
قبول دارم تك اسكیل ولی با 17 سال سن بازیسازی خوبی داره.
راستی این چند میارزه؟؟؟؟سرم كلاه نزارید خدا خوشش نمیاد:stinker:
Hassanp
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
سلام من حسن هستم مالک تیم ZOLFAGHAR . فکر می کنم الآن توی Youth Academy یه دروازبان با استعداد دارم. از اوایل 15 سالگی تمرینش دادم. اون موقع 5 ستاره میگرفت. از همون موقع تمرین تیم جوانان رو Keeper کردم. حالا دقیق 16 سالشه و 8 ستاره میگیره. چطوره؟ تا 17 سالگی می خوام تمرینش بدم. به درد تیم ملی می خوره؟
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
سلام من حسن هستم مالک تیم ZOLFAGHAR . فکر می کنم الآن توی Youth Academy یه دروازبان با استعداد دارم. از اوایل 15 سالگی تمرینش دادم. اون موقع 5 ستاره میگرفت. از همون موقع تمرین تیم جوانان رو Keeper کردم. حالا دقیق 16 سالشه و 8 ستاره میگیره. چطوره؟ تا 17 سالگی می خوام تمرینش بدم. به درد تیم ملی می خوره؟
این تانك ذوالفقار كه تو دست 4 سرو صدا می كنه مال شماست ؟! اگه میشه زودتر برین دسته 3 ، سروصداتون نمی ذاره بچه های ما راحت كارشونو انجام بدن !!
دروازبان 8 ستاره كه خیلی خوبه ، حالا دستشو بگیر بكشش بالا ببینیم چه تحفه ای میشه...
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
بستگی داره بیاد بالا چی بشه ولی چیز خوبی میشه بیارش بالا بعد میدیمش دست گروه دروازهبانان
تیم ملی اونا میدونند چه بلایی سرش بیارند تا برسه به دروازهبان اول تیم ملی.
راستی شما چه تمرینی میدی بگو تا بری جز یكی از گروههای تیم ملی:1:
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
پس این گروه بندی چی شد ؟
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
مطمئن باش حداقل اسكیل Week رو میاره این دروازبانت... من تجربشو داشتم :jesors:
misagh
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
از دروازه بان ویكت چه خبر ؟ هنوز هم می خوای بفروشیش ؟
misagh
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
مندر یوث آكادمی یك مهاجم دارم كه 5.5 ستاره می گیره و ریتینگش هم اكسلنت هستش . این بازیكن گلزنیش چی در میاد ؟
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
ترتیبش الكی هست و ربطی به سر گروهی نداره.
سرگروه پاس را امید میذاریم بقیه را هم شما بگید:apophys:
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
مسعود تا نرفتی خدمت این بازیکنو بده من حیف نشه
سر قیمتش هم هر چی خودت گفتی قبول
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
بابت زحمت گروه بندی دستت درد نکنه
واسه سر گروه هم ببین کی سابقش تو هتریک بشتره همون گزینه خوبیه
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
پس این گروه بندی چی شد ؟
شما هنوز نگفتی كه چی تمرین میدی؟
بگو تا اسمت را اضافه كنم.:good:
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
من میگم با تجربه ها بشن سرگروه
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
شما هنوز نگفتی كه چی تمرین میدی؟
بگو تا اسمت را اضافه كنم.:good:
من همون آیدینم تو گروه مهاجم :apophys:
یه لطف بكن اسممو عوض كن
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
مندر یوث آكادمی یك مهاجم دارم كه 5.5 ستاره می گیره و ریتینگش هم اكسلنت هستش . این بازیكن گلزنیش چی در میاد ؟
توكلت به خدا باشه حساب كتاب نداره.فكر كنم البته:wink3:
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
به به.... به به.... جیگرمان حال آمد !!
به نظر من همین نفرات اول هر ردیف رو بذاریم سر گروه كه زیاد دست كاری نشه !! :1:
misagh
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
من هم با نظرت موافقم
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
مسعود تا نرفتی خدمت این بازیکنو بده من حیف نشه
سر قیمتش هم هر چی خودت گفتی قبول
در این كه مال شماست حرفی نیست ولی من قیمت دستم نیست.
هر چی گفتی فقط زود باش كه سنش تا كمه بیشتر پیشرفت كنه اخرش هم سعی كن بدی یكی از بچه های خودمون.:good:
misagh
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
می خواین من به عنوان یك بی طرف قیمت بزارم ؟
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
از دروازه بان ویكت چه خبر ؟ هنوز هم می خوای بفروشیش ؟
نه دیگه.... خودم لازمش دارم !! :1:
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
بابا بذارین كامران و میثاق سرگروه بشن یه وقت ناكام از دنیا نرن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۸
motional نه motionall :good: (با دو تا L)حواست باشه من رو این حساسم:1:
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
می خواین من به عنوان یك بی طرف قیمت بزارم ؟
میثاق را همه قبول دارن شما بگو چند؟راستی میثاق جان حق شما پیشه من محفوظه:wink3:
در مورد اشتباهات اسمی هم دفعه بعد كه خواستم اپدیت كنم درست میكنم.
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
من هر سه تا مربی جوانانمو فرستادم دنبال مهاجم (حیف كه بیشتر نمیشه استخدام كرد :apophys:)
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
motional نه motionall :good: (با دو تا L)حواست باشه من رو این حساسم:1:
wantonboy 13 نه.....wantonboy13 ، بینش نباید فاصله بذاری !! :ouaip:
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
بابا بذارین كامران و میثاق سرگروه بشن یه وقت ناكام از دنیا نرن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تا چشت دراد ....حسود !! :crazy:
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
masoud_dj
دقت کن بینش اندرلاینه نه دش:3:
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
نگفتید حروف اول باید بزرگ باشه چرا كوچك زدی؟
خوبه اینا گروه بندی اسامی بازیكنان تیم ملی نیست.
ولی چشم سری بعد درست میكنم.
راستی سعی كنید بجای چت كردن اسامی اونایی كه تجربه هتریكشون زیاد هست را
بدید تا كار جلو بیفته.
بازیكن هایی را كه ایرانی هستند و بدرد تمرین میخورند را هم اینجا معرفی كنید تا
بچه ها گیر بازیكن نباشند.
misagh
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
با تقاضا های كثیری كه از طرف دوستان شد من قبول می كنم كه رو ی این بازیكن قیمت بزارم :apophys:
200 تا بخاطر ایرانی بودنش
300 تا بخاطر 17 ساله بودنش
700 تا بخاطر پلی میكنگش
300 تا بخاطر قد رعنا بازیكنش
500 تا بخاطر این زحماتی كه xmasnix برای تیم ملی می كشه ش ( برای جور در آمدن قافیه <ش> رو گذاشتم :apophys: )
500 تا بخاطر روی گل xmasnix ش
--------------------------------------
سر جمع می شه 3 میلیون :1:
چطوره ؟؟؟ خوب قیمت گذاشتم . خدا بده بركت ... پول رو هر چه سریع تر به xmasnix بده مسعود :good:
wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
نگفتید حروف اول باید بزرگ باشه چرا كوچك زدی؟
.
ahsanD .... به نكته خوبی اشاره كردی !! واقعا" چرا ؟! پیشنهاد می كنم سرگروه ها اسمشون رنگی باشه :3:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
خوب !
دست شما درد نكنه. به نظر من به جاي پستاي الكي بچسبيد به كار ! پيشنهاد من براي سر گروهي ايناست:
دروازه بان: 6006008
دفاع: وحيد
هافبك: احسان
مهاجم: fcsooti
وينگر: پائولو
پاس: اميد
منم از نيم فصل دوم مي خوام بازيكن بخرم. كي تو تيم جوانانش دفاع خوب داره واسه پرموت؟
masoud_dj
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
با تقاضا های كثیری كه از طرف دوستان شد من قبول می كنم كه رو ی این بازیكن قیمت بزارم :apophys:
200 تا بخاطر ایرانی بودنش
300 تا بخاطر 17 ساله بودنش
700 تا بخاطر پلی میكنگش
300 تا بخاطر قد رعنا بازیكنش
500 تا بخاطر این زحماتی كه xmasnix برای تیم ملی می كشه ش ( برای جور در آمدن قافیه <ش> رو گذاشتم :apophys: )
500 تا بخاطر روی گل xmasnix ش
--------------------------------------
سر جمع می شه 3 میلیون :1:
چطوره ؟؟؟ خوب قیمت گذاشتم . خدا بده بركت ... پول رو هر چه سریع تر به xmasnix بده مسعود :good:
چون از اول حکمیتتو قبول کردم دیگه حرفی ندارم
فقط اگه راه داره یه تخفیفی به من بده و بعد بذار تو لیست فروش
masoud_dj
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۳
خوب !
دست شما درد نكنه. به نظر من به جاي پستاي الكي بچسبيد به كار ! پيشنهاد من براي سر گروهي ايناست:
دروازه بان: 6006008
دفاع: وحيد
هافبك: احسان
مهاجم: fcsooti
وينگر: پائولو
پاس: اميد
منم از نيم فصل دوم مي خوام بازيكن بخرم. كي تو تيم جوانانش دفاع خوب داره واسه پرموت؟
چون فرزان خودش اینجا قدیمی هست پس قدیمیا رو خوب میشناسه
قضیه رو با اعضای پیشنهادی فرزان در میون بذارید و کار به صورت تخصصی رو شروع کنیم
Ehsan
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۵۷
من امروز يه بازيكن از تيم جوانانم گرفتم بازيكن خوبيه ... يه وينگر 18 ساله سوليد (فكر كنم با 2-3 هفته تمرين بشه اكسل) و تكنيكي كه امشب ميره تو ليست فروشم :
فكر كنم يه يزي و مايه هاي ممد نوازي يا همين نيكبخته !
Alireza Farhadi (197604855)
18 years and 55 days, passable form, healthy
A popular guy who is balanced and honest.
Has wretched experience and passable leadership abilities.
Speciality: Technical
Next birthday:: 06/01/2008
Total Skill Index (TSI): 720
Wage: 3 527 000 Rial/week
Owner: Sepahan Esfahan
Warnings: 0 Advanced Injury Calculator Kawasaki Tigers Injury Healing Time Prediction Tool Kawasaki Tigers Injury Healing Time Prediction Tool 2 hattriX-Ray healing hattriX-Ray healing TSI
Playmaking: weak Passing: inadequate
Winger: solid Defending: poor
Scoring: weak Set Pieces: poor
Ehsan
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۰۴
آقا اگر بازيكني در حدود مگنيفيسنت براي تيم ملي خواستيد تمرين بديد بگيد خودم ميخرمش زير مگنيفيسنت نه ها
xmasnix
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۱۸
2 تا میزارم شما هر قیمتی كه خودت دوست داری bid بزن.
رفت تو لیست فروش.
omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۸
کی حوصله داره 18 صفحه بخونه:3:؟
Ali
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
زمانیكه وارد پارسفوتبال شدم تمام صفحات انجمن هتریك رو خوندم فقط پرسش و پاسخش یادمه 60 صفحه بود
xmasnix
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
کی حوصله داره 18 صفحه بخونه:3:؟
امید جان تا اینجا فقط گروه بندی انجام شده الان هم میخواهیم نفراتی كه در هر گروه تجربه بیشتری دارند را
به عنوان رهبر گروه انتخاب كنیم.
شما هم به عنوان یكی از قدیمی ها اگه راهنمایی كنید كدام نفرات بهتر هستند ممنون میشیم.:good:
misagh
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
آخه تو تیمت دسته 3 هستش و این پولا برای تو پولی نیست :apophys:
گفتم با این كارم یك كمكی هم به xmasnix كرده باشم :1:
omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۶
ضایه می كنی علی:3:
omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
یه كوچولو توضیخ میدین باید چه كار كنم؟
xmasnix
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
[QUOTE=xmasnix;20018][Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid اینهارو نگاه کن ببین تو هر گروه کی از بقیه با تجربه تر و قدیمیتره به ما بگو.:shades_smile:
aras_bay
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
ویک جان منو نزدی که
xmasnix
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۶
ویک جان منو نزدی که
گل پسر شما مگه به ما گفتی چی تمرین میدی؟بگو چشم.:good:
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
من میخوام اینو اخراج كنم كسی نمیخوادش ؟
Ehsan Marfavi (197699215)
18 years and 11 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and honest.
Next birthday: 07/15/2008
Total Skill Index (TSI): 50
Wage: 2 523 000 Rial/week
Owner: Red Devilsss
xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۷
من میخوام اینو اخراج كنم كسی نمیخوادش ؟
Ehsan Marfavi (197699215)
18 years and 11 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and honest.
Next birthday: 07/15/2008
Total Skill Index (TSI): 50
Wage: 2 523 000 Rial/week
Owner: Red Devilsss
خودت چی فكر میكنی؟
تازه نهایت یكی پیدا بشه این بخواد بیشتر از 10 تا كه ازت نمیخره اون 10 تا رو هم بخاطر قرار دادن
در لیست فروش از دست میدی.
سریع ویرایش كن تا بقیه ندیدن وگرنه تیر بارونت میكنند كامران تجربش را داره.:apophys:
شاید هم داری با كامران رقابت میكنی؟:wink3:
houman s.s
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
سلام
من هومن هستم
خیلی با تجربه نیستم
مهاجم تمرین میدم
خوشحال میشم بتونم كمك كنم
bianco vino71
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
من يه دروازبان داشتم كه 8 ستاره مي گرفت
وقتي كشيدمش بيرون سوليد بود
يه فصل كامل تمرينش دادم شد برليانت
مطمئن باش اگه تمرينش بدي حتي ممكنه اكسلنت هم بشه
ولي سوليد رو حتما ً هست
------------------------------------------------------------------------
بچه ها نيم فصل اگه كسي مدافع ايراني بالاي مگنيفيسنت سراغ داره معرفي كنه مي خوام تمرين بدم
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۱
خودت چی فكر میكنی؟
تازه نهایت یكی پیدا بشه این بخواد بیشتر از 10 تا كه ازت نمیخره اون 10 تا رو هم بخاطر قرار دادن
در لیست فروش از دست میدی.
سریع ویرایش كن تا بقیه ندیدن وگرنه تیر بارونت میكنند كامران تجربش را داره.:apophys:
شاید هم داری با كامران رقابت میكنی؟:wink3:
حالا بیا و خوبی كن
عزیزم من گفتم میخوام اخراج كنم نگفتم میخوام بفروشم كه دقت كن اخراج
در ضمن واسه من اون 10 میل ضرر مهم نی - گفتم بیام بذارم اینجا شاید یكی بخواد تمرینش بده همین
فقط واسه كمك به تیم ملی - اوكی ؟؟؟
xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
سلام
من هومن هستم
خیلی با تجربه نیستم
مهاجم تمرین میدم
سلام.
حتما میتوانی كمك كنی اسمت را میذارم تو گروه مهاجم ها ولی تمرینت را نباید عوض كنی.
در مورد تجربه هم باید بگم كه یكی از با تجربه ها به عنوان رهبر گروهت قرار میگیره اون راهنماییت میكنه.:good:
xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
فقط واسه كمك به تیم ملی - اوكی ؟؟؟
اولا كه از دست من ناراحت نشو شوخی 13 بدر بود دیر رسید اینجا.
در ثانی ایدین جان شما كه خودت باتجربه هستی و سری تو سرا داری بازیكن ویك با 18 سال سن
حتی با تمرین دادن هم بدرد تیم ملی نمیخوره حداقل باید پاسیبل باشه اگه دروازه بان بود
ایناد هم میتونه باشه.:good:
Sharp-Shark
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
منم یه دروازبان دارم که اسکات بهم گفت Solid میشه. از 6 ستاره شروع کرد. بعد شد 6.5 و آلانم چند بازی هست که 7 ستاره میگیره. از وقتی هم که اومد تو تیم تمرینمو دروازبانی کردم و فقط یه بار دچار یه خراش سطحی شد که زود هم برطرف شد. الان 16 سال و 30 روز داره و 60 روز دیگه هم میتونم پروموتش کنم...
بزودی هم میخوام تمرین دومم رو بکنم دفاع که دفاعشم درست بشه! چون 3تا دفاع هم دارم که اسکات ها گفتن پسیبل میشن...
حالا اگه دوستان تجربه ای دارن که کمک میکنه بازیکن ها به حداکثر رشدشون برسن بگن لطفا.
در ضمن اگه کسی هم قصد خریدشو داره، من میخوام به محض پروموشن بفروشمش که بره به یه تیم که دروازبانی تمرین میده. پس این رو هم در نظر داسته باشید
JUVEK
IV.26
J Sparks
Farid Shajariyan
نمیدونم! شاید اگه تمرین ببینه به درد تیم جوانان هم بخوره...
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
اولا كه از دست من ناراحت نشو شوخی 13 بدر بود دیر رسید اینجا..:good:
:pleure:
یکی به نفع تو مسعود
بعدا حالتو میگیرم
:crazy:
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
سلام
من هومن هستم
خیلی با تجربه نیستم
مهاجم تمرین میدم
ایول
ترینر مهاجم داره زیاد میشه
به زودی شاهد خط حمله رویایی تیم ملی خواهید بود :1: مسعود , این فندک پس چی شد ؟
omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
[QUOTE=xmasnix;20018][Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid اینهارو نگاه کن ببین تو هر گروه کی از بقیه با تجربه تر و قدیمیتره به ما بگو.:shades_smile:
تا اونجا که من میدونم
ali-ss تجربش بالان(بیشتر از من)
بقیه رو بقیه نظر بدن
به نظر میاد با تجربه ها خیلی تو این تاپیک حال نمی کنن بیان
چرا؟
Sharp-Shark
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
*** این متن رو تو تاپیک بازیکن ها هم فرستادم! اما دیدم اینجا هم شلوغتره و هم قبلا هم رو همچین موضوعی بحث شده...
منم یه دروازبان دارم که اسکات بهم گفت Solid میشه. از 6 ستاره شروع کرد. بعد شد 6.5 و آلانم چند بازی هست که 7 ستاره میگیره. از وقتی هم که اومد تو تیم تمرینمو دروازبانی کردم و فقط یه بار دچار یه خراش سطحی شد که زود هم برطرف شد. الان 16 سال و 30 روز داره و 60 روز دیگه هم میتونم پروموتش کنم...
بزودی هم میخوام تمرین دومم رو بکنم دفاع که دفاعشم درست بشه! چون 3تا دفاع هم دارم که اسکات ها گفتن پسیبل میشن...
حالا اگه دوستان تجربه ای دارن که کمک میکنه بازیکن ها به حداکثر رشدشون برسن بگن لطفا.
در ضمن اگه کسی هم قصد خریدشو داره، من میخوام به محض پروموشن بفروشمش که بره به یه تیم که دروازبانی تمرین میده. پس این رو هم در نظر داسته باشید
JUVEK
IV.26
J Sparks
Farid Shajariyan
ممنونم
Lord Milad
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
اقا تیم من تهران بارسا هست كه 6 فصل كه این تیم رو دارم.
كسی قدیمی تر از من هست؟(تو تمرین دفاع)
در ضمن قابل ذكركه من 9 فصل هست كه كلا تو هتریكم.
motionall
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
من خودم ازت میخرم (ایشالا درجه اش بالا تر از پاسبل باشه )
misagh
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
من هم برای خریدش اعلام آمادگی می كنم . اگه پسیبل شد خودم ازت 2 میل می خرمش . اگه سالید شد 5 میل خریدارم
xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
[QUOTE=xmasnix;20235]
تا اونجا که من میدونم
ali-ss تجربش بالان(بیشتر از من)
بقیه رو بقیه نظر بدن
به نظر میاد با تجربه ها خیلی تو این تاپیک حال نمی کنن بیان
چرا؟
چرا هستند بعضی ها پشت پرده هستند مثل دنبندینی كه خیلی با تجربه هست و در راس گروه ها قرار داردو بعضی ها در لیست هستند مثل خود شما و فرزان و علی و وحید و... وبعضی ها قرار با كمك شما ها بعدا با تجربه بشوند مثل من.:good::apophys:
xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
*** این متن رو تو تاپیک بازیکن ها هم فرستادم! اما دیدم اینجا هم شلوغتره و هم قبلا هم رو همچین موضوعی بحث شده...
JUVEK
IV.26
J Sparks
Farid Shajariyan
ممنونم
شما چی تمرین میدی و ایا به ما ملحق میشوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ehsan
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
فكر كنم تو هافبك ها من يه نمه قديمي تر باشم ... ولي خوشم نميد سر گروه بشم ... يه نفر ديگه رو لطفا بزاريد سرگروه
wantonboy13
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵
این تعیین سرگروه ها هم داره طولانی میشه هاااا........... بگردید ببینید كی تو اون دسته از نظر تجربه و پیگیری و آنلاین بودن سر تره ، همونو بذارید سرگروه دیگه !! :ouaip:
منم تو این مدت یه كارای مفیدی دارم انجام میدم ، در حال حاضر با خلوت كردن بازیكنای تیم ، یه مقدار بودجه به جیب زدم كه آماده ی خرید بازیكن با استعداد ایرانی باشم. ولی تا 2-3 روز آینده هیچ گونه مهاجم مناسب ایرانی جهت تمرین دادن پیدا نكردم. اگر شما یه موقع دیدید خبرم كنین. فعلا" 5 تا مهاجم دارم ، كه 3 تاش خارجیه ، و 2 تا ایرانی.
هر زمان كه مهاجم مناسب ایرانی پیدا شد ، یكی از خارجی هارو میفرستم پی دوچرخه سواری كه جا برای ایرانی ها باز بشه. :good:
wantonboy13
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
بازیكن 16 سال و 90 روزه رو میخوای پروموت كنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush2:
Sharp-Shark
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
منظورم این بود که تا 60 روز دیگه یک 112 روزش تمام میشه
Lord Milad
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
آقا چیشد پس اگه خبری نیست بگید؟
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.