PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برترین های هت تریک در ایران

Ali-ss
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
همانطور که مي دانيد هت تريک يک بازي زيباست که به زمان نسبتا زیادی براي پيشرفت و قوي شدن نياز دارد اما تنوع در اين بازي باعث شده تا رقابت ها در همه جنبه هاي اين بازي زيبا وجود داشته باشد
براي اين منظور در سايت [Only Registered And Activated Users Can See Links] اکثر گزينه هايي که مي تواند قابل مقایسه و به نوعی رکورد شکنی باشد را در خود ثبت مي کند براي اين کار کافيست به آدرسی که در بالا معرفی شد مراجعه کرده و بر روی گزینهOwn Team کلیک کنید و نام کاربري در هت تریک و سکوريتي کد را وارد نموده تا امتیازهای شما ثبت شوند
شما به راحتي مي توانيد جزو 100 نفر اول در ایران باشيد... رکوردهاي جالبي در اين سايت تا کنون ثبت شده وبسياري از بازیکنهای حرفه اي هت تريک به محض دست يافتن به رکورد جديد دراين سايت رکورد خود را ثبت مي کنند من متوجه شدم کاربران ايراني کمتر به اين سايت مراجعه مي کنند بنابراين نسبت به معرفی آن اقدام می کنم
و 3 نفر اول در هر قسمت را معرفی می کنم
دوستاني که موفق مي شوند رکورد 3 نفر اول در هر مورد را جابجا کنن از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهند تا اين ارسال را ويرايش نمايم

نکته: رکوردهاي ثبت شده در اين سايت دليل بر اين نمي شود به طور قطع این بهترین رکورد ثبت شده در ایران است چه بسا افرادی موفق به زدن رکورد بهتری شده اند و لی در دیتا بیس سایت مورد اشاره ثبت نکرده اند

================================================== ==================================================

Stars TOP 3 Iran :

Team--------------------------------------------------------------------Stars

Arya United ------------------------------------------------------------------------- 90,5
Persepolis IFC -------------------------------------------------------------------------87,0
RVN United ------------------------------------------------------------------------- 85,0

================================================== ==================================================

Hatstats TOP 3 Iran

Team---------------------------------------------------------------Hatstats

Arya United-------------------------------------------------------------------------413
Persepolis IFC -------------------------------------------------------------------------401
RVN United -------------------------------------------------------------------------394

Spectators TOP 3 Iran

Team------------------------------------------------------------Spectators

Arya United------------------------------------------------------------------------- 136.414
Chelsea IFC------------------------------------------------------------------------- 110.000
Tehra -------------------------------------------------------------------------107.176

Stadium Size TOP 3 Iran

Team------------------------------------------------------------Stadium Size

Apadana-------------------------------------------------------------------------262.000
pars manu -------------------------------------------------------------------------166.666
Gisha FC-------------------------------------------------------------------------140.000

Victories TOP 3 Iran

Team----------------------------------------------------------------Victories

khaz o khill-------------------------------------------------------------------------23
Foladshahr FC ------------------------------------------------------------------------- 22
Real Piroozi------------------------------------------------------------------------- 21

Undefeated TOP Iran

Team-------------------------------------------------------------Undefeated

Persepolis IFC -------------------------------------------------------------------------40
Iran Barça------------------------------------------------------------------------- 25
Red Dvils ------------------------------------------------------------------------- 25

Most Transfers TOP 3 Iran

Team----------------------------------------------------------Most Transfers

ESTEGHLAL F.C -------------------------------------------------------------------------612
shohaday hesar -------------------------------------------------------------------------610
.Golden Eagles. -------------------------------------------------------------------------490

Transfer Profit TOP 3 Iran:

Team----------------------------------------------------------Transfer Profit

bertha manna.-------------------------------------------------------------------------34,083,184 €
ESTEGHLAL F.C -------------------------------------------------------------------------31.650.650 €
Caspian Sea -------------------------------------------------------------------------23.328.425 €

playing HT TOP 3 Iran

Team--------------------------------------------------------------playing HT

samant-------------------------------------------------------------------------21,4 season
Iran Barca FC------------------------------------------------------------------------- 18,8 seasons
Zoub Ahan-------------------------------------------------------------------------18,7 seasons

Total TSI TOP 3 Iran

Team----------------------------------------------------------------Total TSI

ESTEGHLAL F.C------------------------------------------------------------------------- 1.393.090
Brescia IFC -------------------------------------------------------------------------- 1.326.130
FC Shahrood-------------------------------------------------------------------------1.166.090

Top Players TSI TOP 3 Iran

Team-------------------------------------------------------Top Players TSI

ESTEGHLAL F.C------------------------------------------------------------------------- 1.360.070
Brescia IFC ------------------------------------------------------------------------- 1.178.200
FC Shahrood-------------------------------------------------------------------------1.149.640

Total Salaries TOP3 Iran

Team----------------------------------------------------------Total Salaries

FC Shahrood --------------------------------------------------------------------------1.085.448€
Brescia IFC-------------------------------------------------------------------------925.840€
RVN United-------------------------------------------------------------------------706.327 €

Top Players Salaries TOP 3 Iran

Team---------------------------------------------------Top Players Salaries

FC Shahrood ------------------------------------------------------------------------- 1.072.440 €
Brescia IFC-------------------------------------------------------------------------845.704 €
RVN United------------------------------------------------------------------------- 667.933 €

Achievements TOP 3 Iran

Team----------------------------------------------------------Achievements

navid amar -------------------------------------------------------------------------627
Brescia IFC -------------------------------------------------------------------------590
Arya United------------------------------------------------------------------------- 524

Guestbook Entries TOP3 Iran

Team------------------------------------------------------Guestbook Entries

Brescia IFC -------------------------------------------------------------------------2.546
esteghlaljuventus -------------------------------------------------------------------------1.114
JaLLaD ------------------------------------------------------------------------- 844

Cash TOP 3 Iran

Team--------------------------------------------------------------------Cash

ESTEGHLAL F.C -------------------------------------------------------------------------32.717.528 €
Abadan Refinery------------------------------------------------------------------------- 31.080.510 €
Caspian Sea-------------------------------------------------------------------------29.733.107 €

Fanclub TOP 3 Iran

Team------------------------------------------------------------------Fanclub

RVN United------------------------------------------------------------------------- 3.622
Arya United ------------------------------------------------------------------------- 3.604
Persepolis IFC -------------------------------------------------------------------------3.512

Concurrently Challenged for a Friendly TOP100 Iran

Team-------------------------------------------------------------Challenges

JaLLaD -------------------------------------------------------------------------148
RoadRunner United -------------------------------------------------------------------------79
esteghlal ahwaz-------------------------------------------------------------------------71

Flagchaser Visited TOP 3 Iran

Team--------------------------------------------------- Flagchaser Visited

Zereshk-------------------------------------------------------------------------59
persepolis IR -------------------------------------------------------------------------49
RoadRunner United-------------------------------------------------------------------------47

Flagchaser Hosted TOP3 Iran

Team---------------------------------------------------- Flagchaser Hosted

Flying Pinguins -------------------------------------------------------------------------87
Brescia IFC -------------------------------------------------------------------------62
HELL ANGELS FC------------------------------------------------------------------------- 60

Flagchaser Combined TOP 3 Iran

Team -------------------------------------------------------(H/V) Countries

Flying Pinguins-------------------------------------------------------------------------105
HELL ANGELS FC-------------------------------------------------------------------------79
viruses------------------------------------------------------------------------- 75

Coolness Visited TOP 3 Iran

Team------------------------------------------------------------------Rating

eshgh united -------------------------------------------------------------------------14,24%
Zereshk-------------------------------------------------------------------------9,97%
HELL ANGELS FC------------------------------------------------------------------------- 7,48%

Coolness Hosted TOP3 Iran

Flying Pinguins -------------------------------------------------------------------------25,35%
HELL ANGELS FC -------------------------------------------------------------------------15.36%
Brescia IFC------------------------------------------------------------------------- 9.43%

Coolness Combined TOP 3 Iran

Flying Pinguins -------------------------------------------------------------------------13,80%
HELL ANGELS FC -------------------------------------------------------------------------11,17%
eshgh united------------------------------------------------------------------------- 8,73%

wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۶
تیم من ( Perspolis_B) :
از نظر استادیوم :
خارج از رنكینگ !!

از نظر نباختن متوالی...
رده 67 ام ایران

انجام ترانسفر :
رده 87 ام ایران

برد متوالی :
رده 48 ام ایران

جمع تی اس آی :
رده 99 ام ایران !!

Top player TSI :
رده 94 ام ایران

تعداد هوادار :

17 ام ایران !!

Ali-ss
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۳۰
به مرور زمان جایگاهت بهتر می شه
بد نیست تیمهای اول دنیا و رکوردهاشون هم ببینید ...

wantonboy13
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
به مرور زمان جایگاهت بهتر می شه
بد نیست تیمهای اول دنیا و رکوردهاشون هم ببینید ...

بله... اگه یه نگاه به باشگاه های قدیمی دنیا بندازید ، به غیر از یك باشگاه آمریكایی ، 99 باشگاه سوئدی هستند !!!!
اینم از پارتی بازی های هت تریك كه فوتبال مجازی رو از كشور خودش شروع كرد :shades_smile:

vizzzz
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۰
من 17 برد متوالی داشتم
استادیوم گیشا الان 140000 تاس
و میدونم كه ساپورتر لیگ برتریا بیشتره

Nillo
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
تیم من:

ستاره ها : 55
ریتینگ: 68

بقیه هم اصلا جزو 100 تا نبودم!!!

Babak_Totti
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
من فقط در قسمت فن كلاب سایز و Cash ركوردم ثبت شد.چجوری بقیه رو ثبت كنم؟

Ali-ss
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
بقیه اتوماتیك ثبت می شه این دوتا رو اختیاری گذاشتند شاید كسی نخواهد اینها ثبت بشن
بچه ها قدیمی تر امكان شكستن ركوردها رو دارند لطفا اگر كسی ركوردها رو جابجاكرد به من ا طلاع بده تا ویرایش كنم

wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
بقیه اتوماتیك ثبت می شه این دوتا رو اختیاری گذاشتند شاید كسی نخواهد اینها ثبت بشن
بچه ها قدیمی تر امكان شكستن ركوردها رو دارند لطفا اگر كسی ركوردها رو جابجاكرد به من ا طلاع بده تا ویرایش كنم

من به دوستم این سایت رو خبر دادم و با تیم Barajin FC ركورد های ایران رو جابجا كرد و در تعداد پیروزی متوالی فكر كنم الان دومه. (با 20 پیروزی اگه اشتباه نكنم)

Babak_Totti
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
یه چیزهایی خیلی عجیبه...مثلا بزرگترین ورزشگاه هت تریك 2.5 میلیون نفر گنجایش داره...خیلی عجیبه.

یا مثلا یكی هفته ای 38 میلیارد بودجه بده.

wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
یه چیزهایی خیلی عجیبه...مثلا بزرگترین ورزشگاه هت تریك 2.5 میلیون نفر گنجایش داره...خیلی عجیبه.

یا مثلا یكی هفته ای 38 میلیارد بودجه بده.

احتمالا" این بودجه مال همونیه كه 2.5 میلیون نفر گنجایش ورزشگاه داره :3:

Ali-ss
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
تبریک می گم رکوردها در بیشترین تعداد پیروزی جا بجا شد
همچنین ممد هم بیشترین هوادارها رو از ان خود کرد

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
منم یه حركتی كردم. حالا یه نیگا بنداز.
راستی شما HT-Stats رو هم میتونی به موردهایی كه نوشتی اضافه كنی.

HELL BOY
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
منم یه حركتی كردم. حالا یه نیگا بنداز.
راستی شما HT-Stats رو هم میتونی به موردهایی كه نوشتی اضافه كنی.

HAT SATS چیه؟:blush2:

Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
HAT SATS چیه؟:blush2:

یه چیزی مثل Rating هست. مثلا آلتید میگه ریتینگ، همین سایتی هم كه علی گفته HT-Stats داره.

omid
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
updated

Ali-ss
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
خوب تبریك می گویم بسیاری از مقامها دوباره جابجا شد بخصوص توسط تیم برق سپاسی
دو گزینه جدید بیشترین حضور در هت تریك ایران و Hatstats TOP هم اضافه شد
نکته جالب اینکه تیم برشیا با اینکه مدتها پیش آپدیت کرده اما خیلی از رکوردهاش جابجا نشده من دوست دارم بندینی دوبار آپدیت کنه تا ببینیم چقدر تیمش پیشرفت داشته

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
من دارم درست میبینم ؟؟؟؟!!!
بزرگترین ورزشگاه هتریك دو میلیون نفریه ؟؟؟!!!

masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
نه اشتباهه
2.5 میلیون نفر

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
مگه محدودیت نداره ؟ :wacko2:

Matrix23
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
خودمونیما, خیلی مسخرس ورزشگاه با گنجایش ی میلیون نفر !!

shokrikaraj
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
خودمونیما, خیلی مسخرس ورزشگاه با گنجایش ی میلیون نفر !!

نخیر 2.5 میلیون نفر:jesors:

Ma3oud
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
نخیر 2.5 میلیون نفر:jesors:

اینم رکورده دیگه
دستت بهش نمیرسه نگو بیخوده سامان

Matrix23
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
عمو مسعوووود... تو دیگه چرا؟

از نظر طبیعی بودن! اخه 2.5 میلیون!! طبیعیه؟

shokrikaraj
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
عمو مسعوووود... تو دیگه چرا؟

از نظر طبیعی بودن! اخه 2.5 میلیون!! طبیعیه؟

2.5 میلیونم طبیعی , مصنوعی داره؟؟!!:3:

El Senyor Fosc
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
این سایته چند وقت به چند وقت آپدیت میشه؟ به نظر آمارش خیلی قدیمیه.

shokrikaraj
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
اینم رکورده دیگه
دستت بهش نمیرسه نگو بیخوده سامان

من كه سامان نیستم:jesors:

CapitanArsalan
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
این سایته چند وقت به چند وقت آپدیت میشه؟ به نظر آمارش خیلی قدیمیه.
خوب هر کسی باید بیاد مال خودشو آپدیت کنه

hadi.s
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
من تو cashشانزدهم.
نو طرفداران 42.
تو چلنج هم 14.

navidamar
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
منم اطلاعاتم رو وارد سایت کردم. اما به روز نشده.
قشنگترین بخشش به نظرم قدیمی ترین های هت تریک در یاران هستش. من قبلا فکر می کردم یازدهمین نفر بودم اما الان فهمیدم نفر دوازدهمم! :3: یعنی سه تا بالاتر از دون بندینی!

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸
منم اطلاعاتم رو وارد سایت کردم. اما به روز نشده.
قشنگترین بخشش به نظرم قدیمی ترین های هت تریک در یاران هستش. من قبلا فکر می کردم یازدهمین نفر بودم اما الان فهمیدم نفر دوازدهمم! :3: یعنی سه تا بالاتر از دون بندینی!
البته اون زیاد قابل اتکا نیست، چون خیلی ها تیماشون دست اول نیست، مثل فولاد اهواز که بالاتر از منه اما قطعا خیلی بعد از من وارد هت تریک شده (البته الان بسته شده) کلا روی آمار اون بخش نمیشه زیاد حساب کرد.

رکورد بازی بدون شکست همون 23 تا بازیه؟ دارم میرم که رکورد رو بشکنم ان شاء الله :1:

navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
خوب از اون نظر که یک چیزی هست که فقط ماها می دونیم که کیا تیمشون دسته اول بوده و کیا از دیگرون تیم گرفتن. از اون نظر خودت مرتبش کن بزار اینجا تا من توی مجله چاپش کنم.

navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
آره 23 تاس و الان تو 22 بازی بدون شکست داری.
منم 16 بازی ولی من نمی تونم برسم. چون به زودی در جام حذفی خواهم باخت! فقط با قهرمانی توی جام حذفی می تونم این رکورد رو بشکنم که اونم بعیده!

amirzelzeleh
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
جالبه از نظر بزرگی ورزشگاه 25 م هستم!!! از نظر تعداد ترانسفر 33 وم و از نظر سود ترانسفر 28 م. اصلا باورم نمیشد جزء 100 تیم اول باشم. خفن ترینش قسمت Total TSI و Top TSI هست که توی هردوش نفر 12 لیست شدم!

amirzelzeleh
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
نه ببخشید از نظر Top Salary و Total Salary نفر سوم!!!!!!!!!!!! فکر کنم بزودی ورشکست بشم و خلاص!

El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
خوب از اون نظر که یک چیزی هست که فقط ماها می دونیم که کیا تیمشون دسته اول بوده و کیا از دیگرون تیم گرفتن. از اون نظر خودت مرتبش کن بزار اینجا تا من توی مجله چاپش کنم.
باشه، 10 تیم اول رو یه پیگیری می کنم ببینم کی درسته کی نیست.

navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
من توی استادیوم با افزایش ظرفیت جدید ورزشگاهم در ایران هشتمه!
ما بقی رو هم دقت نکردم. همش توی 20 تای اولم :3:

Ali-ss
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
با عرض معذرت از دوستان که چند وقت هست اینجا سر کشی نکردم
من می روم و آمار رو چک می کنم و ارسال اول رو ویرایش می کنم

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
این هم از رکورد بیشترین بازی پیاپی بدون شکست که جابجا شد :1:

The team is undefeated for 24 competitive games and has 8 consecutive wins

Dangerous boy
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
رکورد دست منه - نمیگم که ریا نشه :3:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
مرحبا، این خلوصت آدمو منهدم می کنه :3:

navidamar
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۲
این هم از رکورد بیشترین بازی پیاپی بدون شکست که جابجا شد :1:

The team is undefeated for 24 competitive games and has 8 consecutive wins

تبریک میگم. ایشالا روز به روز رکوردت بره بالاتر

Ali-ss
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
تبریک می گویم به دوستان به خاطر جابجایی در رکوردها
در Stars TOP100 Iran ایران بارسا مقام سوم رو گرفت!
در Hatstats TOP ایران بارسا مقام سوم روگرفت
در اندازه استادیوم gisha اول شد در نتیجه مقامهای 2 و 3 هم جابجا شد
در Victories TOP Iran تیم khaz o khill مقام اول رو گرفت
Undefeated TOP Iran اضافه شد ایران بارسا مقام اول رو گرفت
Transfer Profit TOP Iran هم اضافه شد bertha mana اول شد
در total tsi تیم rvn مقام سوم رو گرفت
Top Players TSI TOP Iran هم اضافه شد برشا مقام اول
بالاترین دستمزد مقام شوم zelzeleh جابجا کرد
Achievements TOP100 Iran اضافه شد ایران بارسا مقام اول
بالاترین بودجه zelzeleh مقام سوم را گرفت

Dangerous boy
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۵
این امیر نامرد یه هفته بازیکن دیواین خرید رکورد زد حالا هم داره میفروشش :3:

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
جمیعا مخلصیم :jesors: امروز هم همین بازیكن divine كمك كرد تیم دوم جدول رو بتركونم :apophys: حالا اگه تا آخر فصل بودجه م تموم نشه سال دیگه بقیه ركوردها رو هم جابجا میكنم برادرا :apophys:

برم دوباره آپدیت كنم بینم وضعیت چطوره؟

navidamar
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
اپدیت مجدد نیازه

Camorani
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
منم یك سری آپدیت كردم ولی fan club مثل اینكه آپدیت نمیشه...

hadi.s
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
منم یك سری آپدیت كردم ولی fan club مثل اینكه آپدیت نمیشه...

اره.منم فن كلوبم 1036 ولی ركورد قبلیمو نوشته..

Sepehr
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
ی سوال كجا این ركوردارو نوشته

navidamar
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
متاسفانه خیلی از موارد به روز نمیشه.
به عنوان مثال من اصلا توی تعداد تماشاگر رتبه بالایی ندارم در حالی که رکورد حدود 81000 تماشگر در بازی آخرم ثبت شد و بقیه بازی هام زیر 60000 تا نبوده ولی تیم هایی با 12000 تماشاگر توی لیست هستند!
از نظر تعداد ستاره در بازی هم همینطور. 73 ستاره داشتم اما ثبت نشده.
بقیه موارد هم همینطور. فکر کنم تنها چیزی که میشه بهش زیاد استناد کرد ظرفیت استادیوم هاست.

Camorani
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
تماشگرا ثبت میشه ولی نه اتوماتیک...id match رو وارد کن یعنی اون بازی که بیشترین تماشاگر اومده آ÷دیت میشه همه موارد واسه من شد جز fan club size

hadi.s
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
فن كلوب هم ثبت شد.من 47

hadi.s
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
من یه خواهش دارم لطفا ركورداتونو ثبت كنید.

wantonboy13
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
فن كلوب هم ثبت شد.من 47

شما 44 ایرانی نه 47 !!
منم 26 شدم !! :beach:

hadi.s
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
من امروز دوباره ثبت كردم شدم 44.

Ahmad
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
كاش ركورد حضئر بازیكن در یك تیم هم وجود داشت !
قدیمی ترین بازین من 1098 روز در تیم من بوده !

masoud_dj
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
فکر کنم سابقش از خودتم بیشتر باشه

navidamar
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
من به روز کردم.
چند تا از رکوردهای ایران شکسته شده
کسی حوصله داره کل رکوردها رو به روز، ورداره بیاره اینجا؟

hadi.s
جمعه ۱۳ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
من تصمیم گرفتم یك كار به یاد ماندنی انجام بدم

بزرگترین استادیوم در ایران :

Team -------------------------- Stadium Size

Pars Manu-----------------------166.666
Gisha FC ----------------------- 140.000
Biostar ----------------------- 120.000
================================================== ==============

Stars TOP Iran :

Team ----------------------------------- star
Persepolis IFC ----------------------87.0
RVN United--------------------------85.0
Ajax Persia --------------------------83.0

بیشترین تعداد بازیکن ترانسفر شده:

Team ------------------------- Transfers

Golden Eagles. ------------------------- 490
ESTEGHLAL F.C ------------------------ 440
RVN United ------------------------- 337

================================================== ============

Victories TOP Iran:

Team ---------------- Victories

khaz o khill ----------------------------- 23
Foladshahr FC-----------------------------22
Real Piroozi ----------------------------- 21
vizzzz ---------------------------- 21

================================================== ===========

Undefeated TOP Iran

Persepolis IFC-------------------------40
iran barca ----------------------------- 25
Foladshahr FC ----------------------------- 24

================================================== =============
total tsi

Brescia IFC -------------------------------- 1.326.130
FC Shahrood ------------------------------- 1.166.090
RVN United --------------------------------- 1,148.300

================================================== =========
Achievements TOP Iran:

Team ----------------------------------- star

Brescia IFC -------------------------------440
Pasargad IFC ------------------------------- 374
RVN United ----------------------------- 372

Top Players TSI TOP Iran

Brescia IFC -------------------------------- 1.178.200
FC Shahrood ------------------------------- 1.149.640
RVN United ---------------------------------1.068.970

بالاترین دستمزد بازیکنان در یک هفته:

Team ------------------------------------------ Salaries

FC Shahrood ----------------------------- 1.085.448€
Brescia IFC ----------------------------- 925.840€
RVN United ------------------------------- 706.327€

بالاترین بودجه:

Team ------------------------------------ Cash

ESTEGHLAL F.C --------------------------------- 28.933.050€
RVN United ------------------------------- 11.906.890€
KhosroParviz ------------------------------- 10.424.151€

================================================== ============

بیشترین تعداد هوادار:

Team --------------------------------- Fanclub

RVN United-------------------------------- 3578
Persepolis IFC-------------------------------- 3477
Barghe Sepasi -------------------------------- 3355

Transfer Profit TOP Iran:

Team ------------------------- Transfers

bertha manna. ------------------------- 34,083,184€
ESTEGHLAL F.C ------------------------ 22,808,583€
HELL ANGELS FC ------------------------- 9,742,292€

بیشترین دعوت نامه برای بازی دوستانه:

Team ---------------------- Challenges

JaLLaD -------------------------------- 148
RoadRunner United ----------------------------- 79
esteghlal ahwaz ------------------------------- 71

بیشترین حضور در هت تریك ایران

Team ------------------------------- joined on----------- playing HT

samant ---------------------------- 09.03.2004 21:02:03 -------- 16,9 seasons
Iran Barca FC -------------------------- 22.12.2004 15:30:51 -------- 14,3 seasons
Zoub Ahan ----------------------------- 10.01.2005 23:06:45--------- 14,1 seasons
Hatstats TOP

Team------------------- MatchID ---------- Hatstats

Persepolis IFC -----------------215477387--------------397
RVN United ---------------------199288157--------------394
Brescia IFC ---------------------140619207--------------387

-----------------------------------------------------------------
گفتم که قبل از شروع فصل جدید رکوردا رو اپدیت کنم.
بازنویسی شده در تاریخ 25 اردیبهشت 1388.

hossein 09
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۵
كی پست های منو جابجا كرد و تاپیك منو حذف كرد ؟؟؟

كدوم مدیر بود ؟؟ خودش بیاد جواب بده ؟؟؟ من با خود مدیر ارشدتون صحبت كردم , كامل توضیح دادم میخوام چه كار كنم , خودش گفت تاپیك بزن , مدیر خودت درستشون كن .

آخه كی میگه 10 تیم ثروتمند هتریك از ایرانه كه اوردینش تو برترین های هتریك ایران .

به خدا شما دیگه شورش رودر اوردین .

هومن
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۳۱
كی پست های منو جابجا كرد و تاپیك منو حذف كرد ؟؟؟

كدوم مدیر بود ؟؟ خودش بیاد جواب بده ؟؟؟ من با خود مدیر ارشدتون صحبت كردم , كامل توضیح دادم میخوام چه كار كنم , خودش گفت تاپیك بزن , یالا مدیر خودت درستشون كن .

آخه كی میگه 10 تیم ثروتمند هتریك از ایرانه كه اوردینش تو برترین های هتریك ایران .

به خدا شما دیگه شورش رودر اوردین .

شما اول بگو با چه کسی صحبت کردی و گفته اون تاپیک رو بزن؟؟؟
بعدش هم کار هادی صداقت که این پست ها رو منتقل کرد کاملا درست بوده...
در ضمن زیاد هم شلوغش نکن.
به جای او « یالا » هم همیشه یه «لطفا» خوشگل بزار.
این جوری قشنگ تر میشه!!!!

hossein 09
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۲
شما اول بگو با چه کسی صحبت کردی و گفته اون تاپیک رو بزن؟؟؟
بعدش هم کار هادی صداقت که این پست ها رو منتقل کرد کاملا درست بوده...
در ضمن زیاد هم شلوغش نکن.
به جای او « یالا » هم همیشه یه «لطفا» خوشگل بزار.
این جوری قشنگ تر میشه!!!!

من با امید صحبت كردم , كلا توضیح كامل داده بودم و اونم گفت یه تاپیك تو مباحث عمومی بزن . اگه یه كسی بودم كه اسپم میدادم دلم نمی سوخت , خداییش تو این تقریبا 6 ماهی كه عضوم چند تا پست اسپم از من دیدین ؟؟

شما خودت یه بار یه تاپیك از من بستی , اما نوشتین به این دلیل بسته میشه , منم دیدم یه جورایی حرفتون كاملا منطقیه , چیزی نگفتم , اما حالا خودت بگو این 2 تا تاپیك شبیه هم بودن كه یكی شدن تازه بی دلیل ؟

حالا لطفا , ولی میشد اون مدیر هم حداقل یه پیغام خصوصی بده كه چرا تاپیك من مشكل داشت ؟؟ چرا نابود شد , نمیشد ؟؟ من كلا با اون مدیری بودم كه این كار رو كرده بود .

ولی حالا به خاطر شما چشم , مدیری كه خرابش كردی , لطفا درستش كن .

هومن
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۸
من با امید صحبت كردم , كلا توضیح كامل داده بودم و اونم گفت یه تاپیك تو مباحث عمومی بزن . اگه یه كسی بودم كه اسپم میدادم دلم نمی سوخت , خداییش تو این تقریبا 6 ماهی كه عضوم چند تا پست اسپم از من دیدین ؟؟

حالا لطفا , ولی میشد اون مدیر هم حداقل یه پیغام خصوصی بده كه چرا تاپیك من مشكل داشت ؟؟ چرا نابود شد , نمیشد ؟؟ من كلا با اون مدیری بودم كه این كار رو كرده بود .

ولی حالا به خاطر شما چشم , مدیری كه خرابش كردی , لطفا درستش كن .

حسین جان امید به من چیزی نگفت در این مورد. هادی اومد تو تاپیک مدیران این مسئله رو مطرح کرد و گفت که این کار رو انجام بدم ، من بهش گفتم این کار رو انجام بده. به نظر من هم کار درستی کرده...!!!
من هیچوقت نگفتم که شما اسپم دادید و یا کار اشتباهی کردید... این بحثی که شما مطرح کردید ، با بحث برترین های هتریک همخوانی داره و در این مواقع مدیر وظیفه داره که این مباحث رو ادغام کنه تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه...

حالا به نظر من اگه من اسم تاپیک رو به « ترین های هتریک ایران » تغییر بدم ، دیگه کاملا با بحث شما همخوانی داره. من خودم از این کار شما که این اطلاعات رو جمع آوری کنی و اینجا بزاری خیلی استقبال میکنم.
اسمش رو تغییر بدم؟؟؟

hossein 09
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۱
حسین جان امید به من چیزی نگفت در این مورد. هادی اومد تو تاپیک مدیران این مسئله رو مطرح کرد و گفت که این کار رو انجام بدم ، من بهش گفتم این کار رو انجام بده. به نظر من هم کار درستی کرده...!!!
من هیچوقت نگفتم که شما اسپم دادید و یا کار اشتباهی کردید... این بحثی که شما مطرح کردید ، با بحث برترین های هتریک همخوانی داره و در این مواقع مدیر وظیفه داره که این مباحث رو ادغام کنه تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه...

حالا به نظر من اگه من اسم تاپیک رو به « ترین های هتریک ایران » تغییر بدم ، دیگه کاملا با بحث شما همخوانی داره. من خودم از این کار شما که این اطلاعات رو جمع آوری کنی و اینجا بزاری خیلی استقبال میکنم.
اسمش رو تغییر بدم؟؟؟

آخه این چیزایی كه من نوشتم مال ایران نبود , مال كل هتریك بود .

ولی به هر حال مرسی . هر كاری میخوایی بكنین , من دیگه حوصله جمع كردن آمار ندارم , خیلی آمار جالبی داشتم و خیلی هم داشتم جمع میكردم .

دوست داشتم حداقل میزاشتن كل آمار تمام بشه بعد ادغامش میكردن . به هر حال مرسی .

هومن
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳
آخه این چیزایی كه من نوشتم مال ایران نبود , مال كل هتریك بود .

ولی به هر حال مرسی . هر كاری میخوایی بكنین , من دیگه حوصله جمع كردن آمار ندارم , خیلی آمار جالبی داشتم و خیلی هم داشتم جمع میكردم .

دوست داشتم حداقل میزاشتن كل آمار تمام بشه بعد ادغامش میكردن . به هر حال مرسی .

من دوست ندارم این مسئله باعث ناراحتی شما بشم.
چون شما میگی که آمارهای شما فقط مربوط به ایران نخواهد بود ، من اون تاپیک رو
برگردوندم. مثل اولش...
فقط امیدورام به فعالیتت در این زمینه ادامه بدی و بعد از یه مدت ولش نکنی!!!
موفق باشی...

hossein 09
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۴
جمع كردن آمار كل ايران خيلي راحته فقط يه كپي - پيست ساده ميخواد اما برا همون ثروتمند ترين تيماي كل هتريك حداقل 3 ساعت وقت گذاشته بودم . از [Only Registered And Activated Users Can See Links] اين جا هم كه كپي نكرده بودم كه يه ركورد ثبت شده باشه ، چون ديدم خيلي ها نميرن ركوردا رو ثبت كنن ، تك تك كشورا رو نگاه كرده بودم .

خودت برو نگاه كن آماري كه من داده بودم چه قدر با اين سايته فرق داشت .

بيشترين دستمزدهاي كل هتريك رو داشتم ، بالاترين TSI رو داشتم و ....

بگذريم ديگه برام مهم نيست .

ali58
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۱
سلام
شما كه آمار رو جمع میكنید یه جمع آوری آمار از دسته ها و گروها داشته باشید ببینیم تو هر دسته كدوم گروه سختره و بازیهاش جذابتر و تو این مایه ها و بزارید رو سایت تا دیگران كه خواستن بدونن ازش استفاده كنند با تشكر

hadi.s
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۸
من رفتم ركوردهامو ثبت كردم:
Cash :نفر 12

Achievements:نفر 27

فن كلوب:نفر 47

استادیوم: نفر 55

Flagchaser Combined:نفر 55

Flagchaser Hosted :نفر 67

Hatstats:نفر 58

Stars:نفر 54

Ali-ss
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
عذر خواهی می کنم بخاطر تاخیر چندین ماهه
رکوردها آپدیت شد و گزینه های جدید تر نیز اضافه گردید
در این مدت بسیاری از رکوردها جابجا شده که تبریک می گویم به همه بچه هایی که تونستن امتیازات رو جابجا کنند

sasan69
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
چطوریه که من با اینکه از هادی صداقت بیشتر ستاره گرفتم در بازیه آخر ولی تیم من را نشان نمیده اصلا!!! :3:
اصلا حالا که اینجوری شد من اصلا این سایت رو به رسمیت نمیشناسم :3:

omid
جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۰۷
من توی تعداد هوادارن توی ایران سوم هستم:3:

کیان
جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۴
من توی تعداد هوادارن توی ایران سوم هستم:3:

زرشک! سی ام هم نیستی! :3:

Matrix23
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۳۲
ایا 17 برد پشت سرهم، جزو رکوردها به حساب میاد؟!؟

30n4
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۴۹
ایا 17 برد پشت سرهم، جزو رکوردها به حساب میاد؟!؟

از لحاظ برد پیاپی دومین تیم توی ایران هستی،تیم ذوالفقار دسته 3 گروه 3 با 18 برد اوله که این هفته توی جام حذفی با آفتابه سازی بازی داره

Ali-ss
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۵
خوب من آپدیت کردم تیم Arya united پیشرفت خیلی خوبی داشت و خیلی از رکوردها رو گرفت و بخصوص جایگزین perspolis Ifc شد
سینا این رکوردی که گفتی از ذوالفقار کجا می شه دید؟ من هرچی چک کردم چیزی متوجه نشدم!

30n4
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۴۴
خوب من آپدیت کردم تیم arya united پیشرفت خیلی خوبی داشت و خیلی از رکوردها رو گرفت و بخصوص جایگزین perspolis ifc شد
سینا این رکوردی که گفتی از ذوالفقار کجا می شه دید؟ من هرچی چک کردم چیزی متوجه نشدم!

اینی که گفتم رکورد همین فصل هست که اگه ساپورتر داشته باشی بهت نشون میده فکر کنم رکورد کلی نیست