PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گردهم‌آیی اعضای تهرانی هت‌تریک

صفحه ها : [1] 2 3

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۶:۰۶
مقدمه

با سلام خدمت دوستان،
همان گونه که قبل از این در مورد مزایای گردهمایی اعضای ایرانی هتریک صحبت شد، تصمیم بر این بود که دوستان در قالب یک برنامه دوستانه کنار هم جمع شوند. چنین برنامه‌هایی قبل از این نیز پایه‌ریزی شده که از مهمترین آنها برنامه‌های فوتسال به صورت هفته‌ای یا ماهانه بوده است. از آنجا که چنین برنامه‌هایی نیاز به هماهنگی‌ها و تدارکات قبلی دارند، برای شروع بهتر است اعضا به صورت استانی گرد هم آیند؛ بعد از آن در آینده شاید بتوان تلاشی برای ملاقات همه اعضای ایرانی در نقطه‌ای از ایران انجام داد که در صورت موفقیت ادامه خواهد داشت. امیدوارم این موضوع با گذشت زمان تا آینده دور حفظ گردد. با توجه به این مطلب، به نظر می‌رسد نیاز است تا در هر شهر، افرادی برای فراهم‌آوری شرایط پا پیش بگذارند. با ساخت این انجمن و ارسال این پست سعی دارم مقدمات اولین گردهمایی اعضای تهرانی هتریک را مهیا سازم. امید دارم به این بهانه روابطمان صمیمی‌تر و دوستی‌هایمان مستدام‌تر گردد.

کلیات گردهمایی اول اعضای تهرانی

در مورد تاریخ برنامه فکر کردم شاید بهتر باشه یه الگوی کلی به صورت اولیه آماده کنم که گزینه‌های زمانی به صورت زیر هستن:

گزینه 1: یازدهم یا دوازدهم فروردین ماه
گزینه 2: نیمه دوم فروردین ماه
گزینه 3: نیمه اول اردیبهشت ماه

توضیحات: کسانی که علاقه‌مندن در این برنامه شرکت کنن آمادگی خودشونو با ارسال نظرشون (تا نهم فروردین ساعت 22) به صورت HT-Mail (سیستم پست الکترونیکی سایت اصلی هتریک) برای من اعلام کنن. این سیستم نظرسنجی رو به این خاطر انتخاب کردم که همزمان با دریافت HT-Mail شما بتونم اطلاعات و جزئیات تیم شما رو هم جمع‌آوری کنم و اونارو در روز برنامه به صورت برگه‌هایی آماده بین بچه‌ها پخش کنم. دوستایی که میخوان شماره تلفن همراه یا آدرس ایمیلشون داخل این برگه‌ها در اختیار بقیه دوستان قرار بگیره همراه با HT-Mail خودشون باید شمارشونم برام پست کنن (انجام این کار در صورتی که تاریخ برنامه 11 یا 12 فروردین باشه، عملی نیست).

گزینه‌های مکانی:

گزینه 1: کافی شاپ
گزینه 2: پارک
گزینه 3: گل گشت

توضیحات: با توجه به اینکه چه نوع محلی رو می‌پسندین طول زمان برنامه هم تغییر میکنه. یعنی یک برنامه توی کافی شاپ حداکثر یک ساعت و نیم می‌تونه باشه، توی پارک حداکثر 2 ساعت و نیم و گل گشت حداقل 3 ساعت. اگر گزینه اول رو انتخاب می‌کنید ترجیحا سعی کنید کافی شاپی که مد نظرتون هست رو هم نام ببرید (در نظر داشته باشید که تعداد بچه‌ها از 10 نفر تا 40 نفر می‌تونه باشه). اگر گزینه 2 رو انتخاب می‌کنید می‌تونید پارک مورد نظرتون رو هم نام ببرید. مطمئناً در نتیجه نظرسنجی تأثیر داره، و برای گل گشت من خودم نظرم روی دربند، درکه، یا کلک چال هست. منظور از گل گشت اینه که به صورت تفننی چند ساعت تو طبیعت دور هم باشیم، یه خورده پیاده‌روی داره ولی زیاد نه که کسی خسته بشه. با میوه و تنقلات پذیرایی داره و اگر بخواید می‌تونیم اونجا یه وعده غذایی هم با هم بزنیم. سعی می‌شه که تدارک چایی در طبیعت هم دیده بشه.

خواهش دارم فقط در صورتی که تصمیم دارین در برنامه باشین برای من نظرتونو بفرستین چون که انتخاب تاریخ و محل برنامه دقیقا به همین پستها بستگی داره. اگر شرایط و محدودیت‌های زمانیتون به شما اجازه نمی‌ده که در این برنامه

شرکت کنین اصلاً نگران نباشید، چون بعد از این هم به کمک خود شما برنامه‌های مشابه وجود داره. هزینه شرکت در این برنامه (به غیر از هزینه رفت و آمد به محل برنامه) احتمالاً بین 1 تا 5 تومن، بسته به نظر خودتون، خواهد بود. هر

هزینه‌ای که بشه، بچه‌ها سهم خودشونو همون روز در انتهای برنامه می‌دن. نتایج این نظرسنجی رو من روز دهم فروردین ساعت 1 بامداد در همین انجمن قرار میدم. در صورتیکه گزینه زمانی 1 گزینه منتخب نباشه به صورت خودکار

زمان نظر سنجی تا 15 فروردین ساعت 22 تمدید میشه که این موضوع رو حتماً در ارسال نتیجه نظرسنجی روز دهم فروردین اعلام می‌کنم. برای دو گزینه نیمه دوم فروردین و نیمه اول اردیبهشت روز برنامه جمعه خواهد بود تا امکان

حضور دوستان بیشتری وجود داشته باشه، مگر اینکه نظر اکثریت غیر از این باشه. در صورتیکه به هر دلیلی خودم از شرکت در برنامه باز بمونم برنامه پا بر جا باقی میمونه، خودم تا حد ممکن تدارکات اونو انجام خواهم داد و دوستانم در
روز مقرر در اجرای اون به بهترین صورت تمام تلاششون رو می‌کنن.

نظر خودتون رو با شکل‌بندی زیر برای من بفرستید. برای اینكه نظر شما در نظر سنجی مورد توجه قرار بگیره لازمه كه موارد قرمز رنگ در ارسال شما وجود داشته باشه. موارد سبز رنگ اختیاری هستن.

1- نام و نام خانوادگی
2- گزینه منتخب زمانی
3- گزینه منتخب مکانی، محل مورد نظر شما
4- سن
5- آدرس پست الکترونیک
6- شماره تلفن همراه
6- شغل یا تحصیلات
7- حداکثر هزینه‌ای که برای برنامه حاضرم بکنم
8- نظر شخصی

برای دوستانی که اسم تیم منو نمی‌دونن: اسم تیم من Bertha Manna در لیگ برتر هست که اگر صفحه تیم منو باز کنید میتونید از همون صفحه HT-Mail خودتون رو ارسال کنید.

در پایان، از آقایون، بزرگان، کسایی که به لحاظ سنی از اکثریت بزرگتر هستن، دوستای 30 سال به بالا خواهش دارم که با دادن افتخار حضورشون در برنامه، ما رو بیشتر خوشحال کنن. به شخصه علاقه‌مندم که دوستای بیشتری در برنامه شرکت کنن تا بیشتر با هم آشنا بشیم. به این موضوع هم توجه داریم كه این اجتماعی که امروز داریم درست می‌کنیم میتونه تا سنین بالاتر از 60 ادامه داشته باشه و در آینده موجب ایجاد اوقات فراغت شادی برامون بشه. پیشاپیش از افتخار آشنایی با شما و ارسال پاسختان، به صورتی که گفتم، مسرورم و سپاسگزارم.

با آرزوی سالی سرشار از شادی و موفقیت برای شما و همچنین تشکر از توجهتان،
دوست‌دار شما، محمد

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۶:۱۴
خوب ممنونم كه یكی بالاخره پیش قدم این امر خیر شد.
راستی محمد جان ، تا آنلاین هستی ازت بپرسم ، پس برنامه فوتسالت كجا رفت ؟!!!!! :sad:

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۶:۳۱
خوب ممنونم كه یكی بالاخره پیش قدم این امر خیر شد.
راستی محمد جان ، تا آنلاین هستی ازت بپرسم ، پس برنامه فوتسالت كجا رفت ؟!!!!! :sad:

كامران جان سعید بیشتر در جریان فوتسال هست. فكر می كنم كه هفته ای 2 بار حداقل میره فوتسال. من چون زانوم یه خورده مشكل داره نمیتونم بازی كنم. برنامه فوتسال فكر میكنم كه الان هم هست، قبل عید یه سری رفتیم كه بچه های پارس فوتبال یه تیم شدن، هتریك هم یه تیم. جات خالی كشتیمشون. توی پارس فوتبال نوید یه ارسال درست حسابی بعلاوه عكسای اون روزو گذاشت.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

احتمالا سعید خودش میاد اینجا و یه توضیحی در مورد برنامه فوتسال میده. (;

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۶:۴۰
خوب هر موقع برنامه فوتسالی چیزی بود مارو خبر كنین ، بچه های كرج به خاطر بخور بخور سختشونه بیان تهران ، باز فوتسال باشه یه چیزی !! كه برا تندرستی بدن هم مناسبه ، بخور بخور برا بدن ضرر داره !! :3:

masoud_dj
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
کی گفته سخته بریم تهران
من که خودم میام با 2 تا از دوستای دیگم تو هتریک
مخ کامی و بقیه کرجی ها هم میزنم میارمشون:3:

misagh
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۸
اینجا نیاز به كاندید نداره ؟

omid
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۹
من نمیدونم تا كی تهرونم ولی اگه بشه ببینمتون خوب میشه

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
من نمیدونم تا كی تهرونم ولی اگه بشه ببینمتون خوب میشه

تو بگو تا كی تهرانی كه ما برنامه رو بعد از اون زمان بندازیم. :wink3:

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
بندینی كجایی با ؟!
یه برنامه فوتسال برای بعد 13 ام بریز ببینم چی كار می كنیا...

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
کی گفته سخته بریم تهران
من که خودم میام با 2 تا از دوستای دیگم تو هتریک
مخ کامی و بقیه کرجی ها هم میزنم میارمشون
مسعود جون رفتي با خودت يه عكس مايلي كهنم ببر بگو حامده!
جدا از شوخي خيلي خوبه دور هم جمع شيم.
من هيف كه بايد برم مي ناب و گر نه ميومدم.

masoud_dj
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
کامی سالن تو کرج سراغ نداری؟
تهران دوره
من شدیدا دنبال سالن تو کرجم قراردادمون با سالن قبلی تموم شده دیگه هم باهاش حال نمیکنم
اگه پایه ای یه گردهمایی از نوع کرجیش بذاریم:3: سالن هم بگیریم
تو جواب مثبتو بده مهیا کردنش با من:1:

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
مسعود جون رفتي با خودت يه عكس مايلي كهنم ببر بگو حامده!
جدا از شوخي خيلي خوبه دور هم جمع شيم.
من هيف كه بايد برم مي ناب و گر نه ميومدم.

حیف رو كه اینطوری مینویسند.
میناب هم این شكلیه.
برنامه ما هم هنوز مشخص نیست تو عیده یا بعدش...
من چرا با این كنجكاویم مسئول تصحیح ورقه نشدم ؟! :3:

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
کامی سالن تو کرج سراغ نداری؟
تهران دوره
من شدیدا دنبال سالن تو کرجم قراردادمون با سالن قبلی تموم شده دیگه هم باهاش حال نمیکنم
اگه پایه ای یه گردهمایی از نوع کرجیش بذاریم:3: سالن هم بگیریم
تو جواب مثبتو بده مهیا کردنش با من:1:

یه سالن نزدیك خونه ما هست مال دانشكده كشاورزی دانشگاه تهرانه. فكر نكنم به هر كسی اجاره بدن.
دیگه از وضعیت بقیه سالن ها بی خبرم ، اما هر موقع گرفتی من هستم . :good:

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
حیف رو كه اینطوری مینویسند.
میناب هم این شكلیه.
برنامه ما هم هنوز مشخص نیست تو عیده یا بعدش...
من چرا با این كنجكاویم مسئول تصحیح ورقه نشدم ؟!
استاد اغافال شدم تقصير مسعود بود.![Only Registered And Activated Users Can See Links]
سالن تو کرج سراغ نداری؟
يه سالن كنار مدرسه اميركبير هست فكر كنم اونجا سانس خالي داشته باشه.

masoud_dj
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
بقیه بحث کرج رو با پیام خصوصی پی میگیرم که بچه های تهرون ما رو در گردهمایی تحریم نکنن:3:

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۶
تايپيك بزني بهتر نيست؟
بقیه بحث کرج رو با پیام خصوصی پی میگیرم که بچه های تهرون ما رو در گردهمایی تحریم نکنن

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
استاد اغافال شدم تقصير مسعود بود.![Only Registered And Activated Users Can See Links]

يه سالن كنار مدرسه اميركبير هست فكر كنم اونجا سانس خالي داشته باشه.

مدرسه دولتی یا غیرانتفاعیش ؟!

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
بقیه بحث کرج رو با پیام خصوصی پی میگیرم که بچه های تهرون ما رو در گردهمایی تحریم نکنن:3:

نه بابا.... كرج هم جزو استان تهرانه دیگه !! تازه میخوایم مخ بچه های تهران رو بزنیم بیاریمشون كرج... :blush2:

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
مدرسه دولتی یا غیرانتفاعیش ؟!

دولتي.

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
دولتي.

تو كوچه آموزش و پرورشه سالنش ؟!
البته كنار مدرسه غیر انتفاعیشم سالن هستاااا.... منتها مال ورزشهای بانوانه !!!!! :crazy:

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
نه(اقا كامران شمايي؟)
بابا روبرو دهقان ويلا 2 رو مي گم ما خودمون اونجا بازي مي كنيم.البته مي كرديم.
تو كوچه آموزش و پرورشه سالنش ؟!
البته كنار مدرسه غیر انتفاعیشم سالن هستاااا.... منتها مال ورزشهای بانوانه !!!!!

masoud_dj
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
دهقان ویلا دوره
مرکز شهر باشه بابا

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۲
دهقان ویلا دوره
مرکز شهر باشه بابا

كجايين مگه شما؟؟؟
يه سالن هست قبل پارك چمران بقل زور خونه اونجا چطوره؟

masoud_dj
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
ما هفت تیر کرجیم
اونم خوبه اگه تلشو داری یه زنگ بزن آمارشو بگیر

vorojax
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
نه فقط یه بار با یوگی و دوستان رفتیم در جوانی!
البته باز می پرسم اگه داشتن می گیرم بهت می گم
ما هفت تیر کرجیم
اونم خوبه اگه تلشو داری یه زنگ بزن آمارشو بگیر

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۷
نه(اقا كامران شمايي؟)
بابا روبرو دهقان ويلا 2 رو مي گم ما خودمون اونجا بازي مي كنيم.البته مي كرديم.

بله ، كامران یا كامی كه میگن منم.
بابا همون كوچه ای كه وصل میشه به پل عابر پیاده ، كوچه ایه كه تهش آموزش و پرورشه ، حالا این سالنه تو كوچه است یا بیرونه ؟!

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
به نظر میرسه كه اینجا زور كرجی ها زیادتره. پس این برو بچ تهران كجان؟ بسته به نظرایی كه داره برام ارسال میشه اگر رای بچه های كرج بیشتر باشه قطعا برنامه در كرج خواهد بود. من كه خودم شدیدا حامی اجرای برنامه در تهران هستم، آخه كرج خیلی دوره و احتمال اومدن بچه های تهرانی كه كم هم نیستن كم میشه كه جالب نیست. البته توی تهران هم میشه سالن گرفت. قرارمون میتونه حتی یه برنامه شام یا عصرونه باشه. فقط نكته اینه كه اگر مشغول خوردن بشیم كمتر فرصت صحبت كردن خواهیم داشت. بچه های كرج هم اگر بتونن روی یك محل به توافق برسن بهتره.

دوستان لطفا كمك كنید و هر نظری كه فكر میكنید برنامه رو جذابتر میكنه رو توی همین تاپیك یا در ارسال نظرتون برای من بگید. مثلا روز برنامه میتونیم "ترین" های هتریك تهران رو رای گیری و تعیین كنیم (محض تفریح). مثل: شاخترین تیم، بدشانسترین تیم، قزمیت (زاغارت) ترین تیم، مسخره ترین نام تیم، خوش تیپپ ترین مدیر باشگاه، غیر قابل پیش بینی ترین تیم، پرافتخارترین تیم، پتانسیل دار ترین تیم، خطرناكترین تیم، عاقلترین تیم، بامعرفت ترین تیم، پولدار ترین مدیر باشگاه (تو زندگی واقعی یعنی اینكه این دقیقا بستگی به این داره كه روز برنامه با ژیان می یاید به محل یا با اتوبوس یا با كمری، مگان، یا پرادو)، پولدارترین بابای مدیر باشگاه D: (اینجا دیگه باید حواستون باشه كه از زیر زبونتون در نره كه با ماشین باباتون اومدین به محل برنامه)، كمرو ترین مدیر باشگاه، پرروترین مدیر باشگاه ، و ...

اگر لازم باشه برای جذابیت بیشتر برنامه میشه قبل از برنامه مهمترین تجربه های هتریكی بچه ها رو با E-Mail جمع كرد و روز برنامه بین بچه ها پخش كرد. یا كارای مشابه.

به هر حال، منتظر خوندن بخش نظر شخصی شما در ارسالهای HT-Mail شما هستم. تا الان سه نفر به من ارسال نظر كردن كه یكیشون توی بخش نظر شخصی به چیز جالبی اشاره كرده كه روز اعلام نتایج نظر سنجی قاطی بقیه نظرات خواهم گفت.

wantonboy13
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
من پایه فوتسال رو هستم . مسعود تو بالاخره زمین بگیر هستی یا نه ؟!!!
اگه نمی گیری ، بگیم بچه های تهران زمین بگیرن ما بهشون ملحق شیم ، یه رقابت بذاریم بین مدیران تیم های دسته 3 و دسته 4 در مقابل تیم های دسته 2 و لیگ برتر. :good:
----------------------------------------
از سعید كه هم كه aSan خبری نیستش !!

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
سلام. كار خوبي رو شروع كرديد. فقط چند تا نكته بگم.

اول فكر مي كنم اين تاپيك جاش تو انجمن متفرقه هست.

دوم اينكه اگه شما بخوايد بچه هاي تهران و كرجو جمع كنيد و پيشنهاداتي مثل پيشنهاد جالب محمد سعيدي رو اجرا كنيد، احتياج به تاپيكي با موضوع كلي تر داريد.

حالا من يه پيشنهاد دارم. بچه هاي بوشهري اومدن تاپيكي زدن به اسم فدراسيون بوشهريا كه تنظيم قرار ملاقات يكي از موضوعاتشه. و از آمار تيمهاي بوشهري در زمينه هاي مختلف، بحث هاي مختلف و غيرخ توش انجام مي شه. با داشتن همچين تاپيكي دستتون براي همه كار باز مي شه.

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
بچه ها اگه میخواین برنامه فوتسال (كرج / تهران) بذارین ، برای بعد 13 رو من حساب كنین. این 2-3 روز كه خونه هستم باید تكالیفم رو انجام بدم. كلی از پیك شادیم مونده ، هنوز 1 صفحشم انجام ندادم !! :sad:
9 ام به بعد هم كه قراره بچه ها رو ببریم آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس ، تمرینات فشرده ای رو برگزار كنیم.
خودمون هم با مایو ورزشی (!!) بچه هارو 2 دره كنیم بریم تفریح :3:

alvand_000
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵
به نظر میرسه كه اینجا زور كرجی ها زیادتره. پس این برو بچ تهران كجان؟ بسته به نظرایی كه داره برام ارسال میشه اگر رای بچه های كرج بیشتر باشه قطعا برنامه در كرج خواهد بود. من كه خودم شدیدا حامی اجرای برنامه در تهران هستم، آخه كرج خیلی دوره و احتمال اومدن بچه های تهرانی كه كم هم نیستن كم میشه كه جالب نیست. البته توی تهران هم میشه سالن گرفت. قرارمون میتونه حتی یه برنامه شام یا عصرونه باشه. فقط نكته اینه كه اگر مشغول خوردن بشیم كمتر فرصت صحبت كردن خواهیم داشت. بچه های كرج هم اگر بتونن روی یك محل به توافق برسن بهتره.

دوستان لطفا كمك كنید و هر نظری كه فكر میكنید برنامه رو جذابتر میكنه رو توی همین تاپیك یا در ارسال نظرتون برای من بگید. مثلا روز برنامه میتونیم "ترین" های هتریك تهران رو رای گیری و تعیین كنیم (محض تفریح). مثل: شاخترین تیم، بدشانسترین تیم، قزمیت (زاغارت) ترین تیم، مسخره ترین نام تیم، خوش تیپپ ترین مدیر باشگاه، غیر قابل پیش بینی ترین تیم، پرافتخارترین تیم، پتانسیل دار ترین تیم، خطرناكترین تیم، عاقلترین تیم، بامعرفت ترین تیم، پولدار ترین مدیر باشگاه (تو زندگی واقعی یعنی اینكه این دقیقا بستگی به این داره كه روز برنامه با ژیان می یاید به محل یا با اتوبوس یا با كمری، مگان، یا پرادو)، پولدارترین بابای مدیر باشگاه D: (اینجا دیگه باید حواستون باشه كه از زیر زبونتون در نره كه با ماشین باباتون اومدین به محل برنامه)، كمرو ترین مدیر باشگاه، پرروترین مدیر باشگاه ، و ...

اگر لازم باشه برای جذابیت بیشتر برنامه میشه قبل از برنامه مهمترین تجربه های هتریكی بچه ها رو با E-Mail جمع كرد و روز برنامه بین بچه ها پخش كرد. یا كارای مشابه.

به هر حال، منتظر خوندن بخش نظر شخصی شما در ارسالهای HT-Mail شما هستم. تا الان سه نفر به من ارسال نظر كردن كه یكیشون توی بخش نظر شخصی به چیز جالبی اشاره كرده كه روز اعلام نتایج نظر سنجی قاطی بقیه نظرات خواهم گفت.
میگی ممد جون! این همه خصوصیات منو لازم نبود اینقدر زود تابلو کنی!!!:1:

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۴۱
میگی ممد جون! این همه خصوصیات منو لازم نبود اینقدر زود تابلو کنی!!!:1:

پررو ترین رو خوب اومدی براش محمد جون !! :3:

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۶:۵۷
پس چرا هیچكی این سالن فوتسال رو جور نكرد ؟!!!
ساعت ارسال پست رو نیگا كنین (+1 ساعت)... از دیروز تا حالا هنوز نخوابیدم !! تا دیشب كه تو هت تریك به تیممون سر زدیم، تا صبح هم كه بالا سر كارگرهای استادیوم بودیم. هی باید سرشون داد بزنی تا درست كار كنن . نا سلامتی داریم افزایش ظرفیت می دیم. :wink3:
این زمین رو برای بعد 13 جور كنید.... بعدا" نگی نگفتیااا.... :wink:

masoud_dj
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
کامی من هر جا تو کرج رو انداختم سالنا تو عید تعطیله شاید تو 2-3 روز دیگه همون سالن قبلی که میرفتیم باز بشه اونوقت حتما میخبرمتون

من نمیدونم ورزشکارایی مثل ما تو عید باید چی کار کنن با این کارا که اینا میکنن باید بریم معتاد شیم:3:

Don Bandini
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴
از كرج به تهران اومدن كه جیك ثانیه بیشتر نیست. همین تهران یه كافی شاپ خلوت گیر میاریم میریم با هم. من خودم یه جا سراغ دارم قبلا هم همونجا قرار هتریكی داشتیم aSan هم مشكل نداشته و aSan هم همه راضی بودن :3:
الان فقط زمانش مهمه. به نظرتون توی عید باشه یا بعد از عید؟

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
aSan هم مشكل نداشته و aSan هم همه راضی بودن... :3:

بعد از بچه های Uni ، می بینم كه اعتیاد "aSan" به اینجام كشیده شد !![Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
کامی من هر جا تو کرج رو انداختم سالنا تو عید تعطیله شاید تو 2-3 روز دیگه همون سالن قبلی که میرفتیم باز بشه اونوقت حتما میخبرمتون

من نمیدونم ورزشکارایی مثل ما تو عید باید چی کار کنن با این کارا که اینا میکنن باید بریم معتاد شیم:3:

خو منم كه گفتم بنداز بعد عید... من كه تا 15 ام aSan وقت ندارماااا.... حالا سالنه كجا هست ؟!

vorojax
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
بله ، كامران یا كامی كه میگن منم.
بابا همون كوچه ای كه وصل میشه به پل عابر پیاده ، كوچه ایه كه تهش آموزش و پرورشه ، حالا این سالنه تو كوچه است یا بیرونه ؟!
كامران جان داخله كوچست.

masoud_dj
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
سالن تو رزکان هست یخده دوره از شما

wantonboy13
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
سالن تو رزکان هست یخده دوره از شما

هااان ؟!!!..... كوجاااااا ؟!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

vizzzz
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۷
سلام به همه دوستان
من همه جوره پایم
مخصوصا با گل گشت تهران
آخه كرج یه نمه وقت گیر میشه

6006008
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
یواش یواش.........
منم میام ....
یه نکته ی دیگم هست و اون اینه که بچه های کرج همه رقمه تهران رو میشناسن هرجا ی تهرون باشه میان اما بچه های تهرون کرج رو نمیشناسن (اگه میشناسید من که نمیشناسم !!!)فقط 2 بار داخل کرج شدم که اون موقع هم اندازه ی قندون بودم

vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۳
یواش یواش.........
منم میام ....
یه نکته ی دیگم هست و اون اینه که بچه های کرج همه رقمه تهران رو میشناسن هرجا ی تهرون باشه میان اما بچه های تهرون کرج رو نمیشناسن (اگه میشناسید من که نمیشناسم !!!)فقط 2 بار داخل کرج شدم که اون موقع هم اندازه ی قندون بودم
دوست عزیز ایبی نداره شما بیاید ما میریم همه جاشو بهتون یاد می دیم. :friends:
آخه كرج یه نمه وقت گیر میشه
تهران كه بیشتر یه نمیه وقت گیره با اون شلوغی و ترافقیكش ادم می پوكه!هواشم كه الودس:rasta2:!!:biggrin:

wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
aSan حالا كه اینطوره ، میخواین همتونو جمع كنم ببرمتون قزوین بگردونم ؟!!! هم آب و هوای خوبی داره ، هم فضای سبز به اندازه كافی داره !! :3:

masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
من هنوز با باند 3 نفره رفیقام صحبت نکردم
هر وقت از مسافرت بیان در مورد جا باهاشون به نتیجه میرسم و هم به شما میگم هم به محمد سعیدی

masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
آقا میگم برا این که بین کرجیها و تهرانیها اختلاف نشه قرار رو بذاریم تو متروی تهران کرج هی بریم تهران هی برگردیم کرج:3:

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۳۴
دوستان گل گلاب!

خدمتتون عرض كنم كه بعد از روز اول بازار HT-Mailها واقعا كساد هست. دارم فكر میكنم كه اگر همینطور پیش بره، ما چند تا از بچه ها كه معمولا همدیگرو میبینیم یا تلفنی ارتباط داریم احتمالا با هم میزنیم میریم بیرون. شاید 10 تا 15 نفر بشیم (كه همدیگه رو هم كم و بیش می شناسیم). بنابراین با این حساب احتمالا گردهمایی اول فقط یه خورده شلوغتر از برنامه های شب نشینی هایی خواهد بود كه چند بار قبل از این با بچه های هتریك راه انداختیم توی خونه خودمون یا بقیه بچه ها. ولی برگزاریش حتمی هست.

حالا خبر قطعیش رو بهتون میدم كه اونایی كه دوست دارن به ما ملحق بشن، چه روزی و كجا. احتمالا اگر بچه های كرج زیر 10 نفر باشن (اگر بخوان كه بیان) باید بیان تهران چون تهرانیا در اون صورت بیشترن. در هر حال این تاپیك كار خودشو ادامه میده و در تاریخی كه گفتم (یعنی همون دهم) نتیجشو میگم. اگر بچه ها استقبال كردن كه ما هم خوشحالتر میشیم.

(راستی، یه سری بچه های هتریك توی این سایت نمیان. هر كسی به بقیه كسایی كه میشناسه بگه كه اگه دوست دارن یه ندا به ما بدن)

تشكر از دوستای خوبم كه این تاپیكو تا الان داغ نگه داشتن *-:
محمد

wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۱۷
یه سالن نتونستین جور كنیناااا.................... :bad:
پس شما چه فوتبال دوستانی هستین كه سالن پیدا نكردین هنوز ؟!!!

mnissar
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۳
من هنوز با باند 3 نفره رفیقام صحبت نکردم
هر وقت از مسافرت بیان در مورد جا باهاشون به نتیجه میرسم و هم به شما میگم هم به محمد سعیدی

آقا مسعود چرا کلاس میذاری من که جایی نرفتم که میگی رفتن مسافرت و....:1:

wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۱

دستت درد نكنه.... خوب موقعی خودتو نشون دادی !! :good:

masoud_dj
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳

وقتی یکیمون رفته باشه سفر بقیه هم تحت تاثیر قرار میگیرن دیگه:3:
دمت گرم حالا منو ضایع میکین باشه. منو باش میخواستم به سعید بگم بات آروم بازی کنه:3:

wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
وقتی یکیمون رفته باشه سفر بقیه هم تحت تاثیر قرار میگیرن دیگه:3:
دمت گرم حالا منو ضایع میکین باشه. منو باش میخواستم به سعید بگم بات آروم بازی کنه:3:

بهونه نیار ، سالن چی شد ؟!!!!! :1:

mnissar
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
دمت گرم حالا منو ضایع میکین باشه.3:

عمو مسعود شما سرور مایی من شوخی کردم شما عفو کن:love05: یکوقت به بازیکنات نگی بریزن توباشگاه و شیشه میشه هارو بیارن پایین

منو باش میخواستم به سعید بگم بات آروم بازی کنه:3:

اااااااااااااااااا.مگه تو نبودی دیروز به من میگفتی به این سعید رحم کنم چون نماینده ایرانه و بچه باحالیه و... :wink:

masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
بهونه نیار ، سالن چی شد ؟!!!!! :1:

سالن چیزیش نشده
تو هم که گفتی بعد از عید
میگم کامی تو پایه ثابت سالن هستی یا نه؟
میگم نظرتون چیه که سالن بگیریم فقط با بچه های هتریک؟
فقط مشکلمون اینه که تعدادمون کم میشه

masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۶
عمو مسعود شما سرور مایی من شوخی کردم شما عفو کن:love05: یکوقت به بازیکنات نگی بریزن توباشگاه و شیشه میشه هارو بیارن پایین

اااااااااااااااااا.مگه تو نبودی دیروز به من میگفتی به این سعید رحم کنم چون نماینده ایرانه و بچه باحالیه و... :wink:

آره به سعید که رحم کن گناه داره روحیش میاد پایین

میگم ایثار نظرت چیه به بچه ها افتخار بدیم بریم تهران پیششون:3:

o4.pro
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
سلام برو بچز توپ من تازه واردم تو هتریك. اهل كرج هستم اگه بنابه جم شدن هست ما 4 نفر اكیپیم كه كرجی هستیم همه اگه برنانه ای هست مارو بی خبر نزارین .
اوناییم كه میگن كرج دوره بابا با مترو از صادقیه تا خود پل فردیس 45 دقیقه وقته. از اونجاشم تا هر جای كرج كه قرار شد دیگه راهی نیست. من 85% از رفیقام هر روز از تهران میان سر كلاس هر روز ...
تازه اینجا به قول دوستمون ترافیك و از اینجور چیزا خبری نیست...
ولی به هر حال اگه جور نشد من برا تهران اومدن مشكلی ندارم...:shades_smile:

راستی یخورده دست مارو هم بگیرید ماهم رابیوفتیم ... تیمم ته جدوله :apophys::crazy::sick::img-tomato:
با امید موفقیت همه دوستان
مخلص همتون اشكان

masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
میبینم که کرجیها دارن کم کم پیدا میشن و هتریک رو تصرف میکنن:3:

Mohammad-Saeidi
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۲
سلام،

امروز همون روزیه كه قرار بود نتیجه نظرات شمارو بگم. هر چند كه بعضی بچه ها به صورت غیر رسمی آمادگی خودشونو اعلام كردن ولی واقعا خیلی كم استقبال شده از این برنامه. فكر میكردم HT-Mailهای بیشتری دریافت كنم، ولی واقعا تعداد كسایی كه تا حالا به صورتی كه گفتم اعلام آمادگی كردن انگشت شمارن. فقط خدمتتون عرض كنم كه چون تاریخ 11 یا 12 فروردین رای نیاورده (همونطور كه قبلا گفتم) این نظر سنجی تا 15 فروردین تمدید میشه (برای اطلاعات بیشتر به ارسال اولم توجه كنید). پونزدهم، روز برنامه، ساعت و محل قطعیشو خدمتتون عرض میكنم. منتظر HT-Mailهای شما تا اون روز هستم.

اما نتایج فعلی:

تاریخ: نیمه دوم فروردین

محل: گل گشت یا پارك (هنوز قطعی نشده، چون تا حالا ارسالا به من خیلی كم بوده نظر كسایی كه تو این فاصله ایمیل میزنن به من خیلی موثره و به راحتی این نتیجه احتمال تغییر داره)

فعلا،
محمد

mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
سلام به همه دوستان
کار خوبی رو شروع کردی محمد جان
من یه تبلیغات اساسی برای دسته 2و3 کردم..

masoud_dj
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
نیمه دوم فرودین تاریخ قطعیش مشخص نشده؟

Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
نیمه دوم فرودین تاریخ قطعیش مشخص نشده؟

تا پونزدهم صبر كنید، اون موقع همه چیو میگم (;

wantonboy13
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۴۴
سالن چیزیش نشده
تو هم که گفتی بعد از عید
میگم کامی تو پایه ثابت سالن هستی یا نه؟
میگم نظرتون چیه که سالن بگیریم فقط با بچه های هتریک؟
فقط مشکلمون اینه که تعدادمون کم میشه

میگم اگه این خانومه كه تو Avatare خودت گذاشتی هم میاد واسه تشویق و ریكاوری بچه ها ، من شدیدا" پایه ام !! :3:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۴
میگم اگه این خانومه كه تو Avatare خودت گذاشتی هم میاد واسه تشویق و ریكاوری بچه ها ، من شدیدا" پایه ام !! :3:

کدوم خانومه؟
منکرات اومد جمعش کرد برد
حالا شما پایه باش یه فکری واست میکنیم
چیزی که زیاده پیرزن بیوه:3:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱
اینو واسه تو گذاشتم مسعود
امیدوارم خوشت بیاد :3:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
کدوم خانومه؟
:3:

همون مدل برزیلی كه از هوادارانت بود !! ( حال كردی چه ملیت هواداراتو خوب میشناسم) :jesors:

Nillo
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
اون خانومه با خانواده میاد

من میشناسمش

masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۵
خوب محمد فردا میاد میگه تکلیف قرار مدارمون چی شده
فکرکنم دیگه الان کسی غیبت نداشته باشه و همه از مسافرتاشون هم اومدن و آماده گردهمایی شده باشن
اگه هنوز کسی نظرشو نداده هر چه زودتر با اچ تی میل به محمد سعیدی مالک تیم برتا مانا در لیگ برتر بده تا نظرات نهایی باشه

این پست رو دادم هم اونایی که در جریان نیستن بدونن هم به مسیر اصلی تاپیک برگردیم
نمیدونم من چرا هر جا میرم از موضوع اصلی پرت میشیم:3:

Don Bandini
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۶
ظاهرا قرار برای جمعه صبح میزون شده. منم اگه خدا بخواد میام.
فقط نمیدونم اونجا برنامه چیه! قراره دسته جمعی چیپس و ماست موسیر بزنیم؟ :3:

masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
کدوم جمعه؟
کجا؟
چیبس با چه طعمی؟:3:
فقط چیبسه یا مخلفاتش هم هست؟:3:

reza_morinio
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
حدس بزنید جمعه چه خبره؟ خونتون....؟ خونمون.......؟خونشون......؟ تو حیاط......؟ اتاق تمساحها.....؟ نه هیچ كس حق نداره راجع به بندینی حدس بزنه

o4.pro
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۵
آقا چی شد پس؟ امروز 15 بود ها ...

masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۲
سعید از قول محمد سعیدی یه چیزایی گفت تا خود محمد وقت کنه و آنلاین بشه

Mohammad-Saeidi
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۴
خوب، با تشکر از همه کسایی که نظرشونو ارسال کردن.

نتیجه از این قراره که روز جمعه، بیست و سوم فروردین همگی بین ساعت یک ربع به ده تا ده صبح تشریف بیارن پارک جمشیدیه بغل آبگیر پارک، اون قسمتی که شبیه به استخره و دورش تخت واسه نشستن داره. ساعتش رو یه جوری انتخاب کردیم که اوناییم که از کرج میان سختشون نباشه. لطفا دوستایی که تا الان موفق نشدن که برای من نظرشونو ارسال کنن ولی تصمیم دارن که بیان، با ارسال یک HT-Mail، به من در این فاصله چند روز، منو از اومدن خودشون مطلع کنن که حساب تعداد بچه‌ها دستم باشه، به علاوه اسمشونم توی لیست اضافه کنم.

حدود 15 نفر تا الان به من اعلام آمادگی کردن، چه به روش HT-Mail، چه تلفنی، و چه SMS. اون دوستایی هم که نمی‌تونن بیان (شاید دوستای کرجی) هیچ ایرادی نداره، ایشالا دفعه‌های بعد تشریف میارن. اکثریت روی محل و زمان این برنامه توافق دارن و البته من فکر می‌کنم که بچه‌های کرج هم افتخار می‌دنو میان که خدمتشون باشیم. مجددا عرض می‌کنم که به همه دوستای هتریکی که میشناسین اطلاع بدین تا اگه علاقه داشتن بیان.

ممنون، از بابت تاخیر عذر میخوام، به زودی هم همو میبینیم.
محمد

masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۱
پارک جمشیدیه کجاست و اگر ممکنه مسیر مترو خورش رو بگید

aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
ا من نمرسم روم حساب نکن جام خانومم میاد اطلاعاتو بهش بدید انتقال بده مخشم نزنید

با کمال تشکر
your smalll
asgar aga

Mohammad-Saeidi
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۶

اگر از كرج با مترو میخواید بیاید، تا ایستگاه امام خمینی میاید، بعد خط عوض میكنید میاید تا ایستگاه میرداماد. از اونجا تاكسی و اتوبوس برای میدون تجریش داره. از میدون تجریش هم تاكسیا میارن واسه پارك جمشیدیه. اگر با تاكسی هم از كرج میاید كه فكر كنم تاكسی از كرج بیاره واسه ونك، از اونجا تجریش، از اونجا هم پارك.

در مورد تاكسیهای متروی میرداماد به میدون تجریش تا جاییكه یادمه دیر به دیر میبردن، اگر كسی جزئیات بیشتری میدونه لطفا جواب این سوالو كامل كنه.

o4.pro
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵

آقا من بلدم با هم هم آهنگ می كنیم بریم از كرج این میل منو داشته باش بهم میل بزن: o4.oooo@yahoo.com

Mohammad-Saeidi
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۳۳
دوستان
برای اینکه در روز برنامه یه کار فرهنگی خوب هم (به عقیده خودم) انجام داده باشیم، تصمیم دارم که به یک سری از دوستان که توی برنامه شرکت می‌کنن هر کدوم یه فیلم هنری به صورت VCD تقدیم کنم. ببخشید اگه امکان تهیه DVD برای شمارو ندارم. ایشالا دفعه‌های بعد (اگر افتخار دیدنتونو داشتم). برای این کار یه لیست از یه سری فیلمای هنری و خوب که خودم اکثرشونو دوست دارم، به همراه توضیح مختصر در مورد هر فیلم، در زیر تهیه کردم. اونایی که میخوان این کادو رو از من بگیرن دو تا شرط رو باید داشته باشن:

1- ارسال HT-Mail که درش نام فیلم مورد نظرشون نوشته شده باشه به علاوه اسم (اونایی که احتمالا اسمشونو نمی‌دونم). چون زیاد وقت برای رایت کردن CDها ندارم فقط به پانزده نفری که زودتر خودشونو به من معرفی کنن میتونم فیلم بدم.

2- شرکت در برنامه که بتونم همون روز فیلم رو بهشون بدم.

لیست فیلم‌ها به صورت زیر هست (از آوردن سال تولید، اسم کارگردان، و سایر جزئیات صرفنظر کردم):

Leonاگر ندیدید، حتما ببینید. زندگی یک آدمکش و به تصویر کشیدن ورود او به زندگی یک دختر بچه، فیلم مشحون از صحنه‌های رمانتیک و درام

Walk the Lineاگر ندیدید، حتما ببینید. زندگی‌نامه Johney Cash خواننده و موزیسین پرآوازه و پولدار آمریکایی، تصویری از زندگی پر فراز و نشیب او

The Lake Houseاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی تخیلی با موضوعی رمانتیک

Babelاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی کاملا اجتماعی، آموزنده، و نامزد اسکار

The Postman Always Rings Twiceاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. هنرنمایی مشهود جک نیکلسون، نمایش زندگی پرمخاطره نقشهای اول فیلم

Bruce Almightyاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی کمدی با هنرنمایی جیم کری.

Troyاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی تاریخی، رمانتیک. تصویری از زندگی قهرمان اسطوره‌ای یونان

The Green Mileاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی درام و تخیلی. بیشتر صحنه‌های فیلم به داخل محیط زندان محدود می‌شود

Closerفقط اگر دنبالش میگردید. موضوع فیلم خیانت، حضور چهار هنرپیشه خوب هالیوود

Dreamersفقط اگر دنبالش میگردید. محصولی از سینمای فرانسه، زندگی یک دانشجوی آمریکایی که برای تحصیل به فرانسه میرود و دوستانی پیدا می‌کند

Cold Mountainاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی رمانتیک و درام. انتظار و ثبات قدم در عشق

The Pianoفقط اگر دنبالش میگردید. فیلمی هنری و جذاب. زندگی یک پیانیست ماهر زن که توانایی گفتار ندارد (لال است)

Catch me if you canاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. زندگی‌نامه یک دزد ماهر در جعل چک

The God Father Iاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. نمایش سبکی خاص از زندگی که از محبوبیت یک شخص آغاز میشود

The God Father IIاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. نمایش سبکی خاص از زندگی که از محبوبیت یک شخص آغاز میشود

The God Father IIIاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. نمایش سبکی خاص از زندگی که از محبوبیت یک شخص آغاز میشود

Redاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. محصولی از سینمای فرانسه، بخشی از زنجیره فیلمهای فرانسوی آبی، سفید، قرمز. فیلمی آرام و درام.

American Beautyاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی مفهومی با هنر نمایی کوین اسپیسی.

Malinaاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی رمانتیک و درام و به نوعی تاریخی

The Devil’s Advocateاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی مفهومی با هنر نمایی آلپاچینو

Indecent Proposalاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی آموزنده و رمانتیک. آیا پول همه چیز است؟

Syrianaفقط اگر دنبالش میگردید. فیلمی کاملا سیاسی با مفهومی پیچیده، مربوط به خطوط لوله گاز بین چند کشور خاورمیانه و نقش سرمایه‌گذاران خارجی (این فیلم خداست یک هفته تو فکر بودم بعد دیدنش)

The Weather Manاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. زندگی یک مرد عادی با شغل هواشناسی

Aviatorاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. زندگی‌نامه سریعترین مرد روی زمین در مقطعی از تاریخ، تاریخچه‌ای از صنعت هوانوردی

I am Samاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی درام، کاملا عاطفی که عشق پدری با معلولیت ذهنی به فرزندش را به زیبایی هر چه تمامتر به تصویر میکشد

John of Arkاگر ندیدید، حتما ببینید. فیلمی کاملا آموزنده و دیدنی

Insomniaاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی پرحادثه و دیدنی با هنرنمایی آلپاچینو

Tristan & Isoldeاگر میشناسید یا دنبالش میگردید. فیلمی تاریخی که عشق شاهزاده رومانیایی به پرنسس ایرلندی را به تصویر می‌کشد

همه فیلمای بالا زبان اصلی هستند که من به تدریج در آرکایو (Archive) خودم ذخیره کردم. البته عرض کنم که بنده فیلم‌باز حرفه‌ای نیستم و معمولا برای تفریح فیلم می‌بینم. بنابراین اگر در مورد فیلمها جایی اشتباه کردم حتما بهم بگید که خوشحال میشم. به دوستایی كه كمتر فیلم دیدن پیشنهاد میكنم از فیلمایی ببینن كه نوشتم اگر ندیدید، حتما ببینید و از فیلمهایی كه نوشتم فقط اگر دنبالش میگردید انتخاب نكنید.

به طور کلی برنامه‌هایی که واسه روز گردهمایی در نظر دارم به شرح زیرند:

1- جلسه معارفه: هر کسی خودشو معرفی میکنه و اگر صحبت دیگه‌ای داره میگه که در همین حین فرم‌های اطلاعات مربوط به بچه‌ها و تیمهاشون بین بچه‌ها توزیع می‌شه. (حدود 5 تا 10 دقیقه)

2- گفت و گو و گپ (1 تا 2 ساعت)

3- پذیرایی و احتمالا خرید خورد و خوراکی (مثل چایی) از داخل غرفه‌های پارک (سعید میتونه ماست موسیر با خودش بیاره ما هم چیپسشو میخریم، نه؟ D: )

4- اگر برنامه خاصی باشه که بچه‌ها تو این فاصله پیشنهاد بدن. (بین نیم تا یک ساعت)

5- تقدیم فیلمها به بچه‌ها

6- پر کردن فرمهای نظرسنجی "ترین" های هتریک (اگه خودکار همراه همه باشه 10 دقیقه)

7- برنامه ناهار واسه دوستایی که پایه‌ان (حدود یک ساعت و نیم)

8- تسویه حساب مالی

با تشکر از توجهتان،
محمد

reza_morinio
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۰۲
خدایی محمد باید رییس جمهور میشد كارش محشره. روابط عمومی بیست. تیپش عالی(دختر كش) .سیاست هزار خودشم جیگر (:

vizzzz
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۰۸
خدایی محمد باید رییس جمهور میشد كارش محشره. روابط عمومی بیست. تیپش عالی(دختر كش) .سیاست هزار خودشم جیگر (:

من که هستم
راستی شرمندم بازیو 3-0 نبردیم:stinker:

wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۲۸
به كسانی كه به فیلم های هنری و یا رومانس علاقه دارند ، پیشنهاد می كنم غیر از فیلم هدیشون بقیه فیلم های محمد سعیدی رو هم ازش بخرن !! عجب كلكسیونی.... فیلم پیانیست رومن پولنسكی رو هم به این لیست اضافه می كردی كامل میشد. البته من چون زیاد اینجور فیلم هارو نگاه نمی كنم پس احتمالا" نمیام ، اگه یه سری فیلمای كمدی جیم كری بذارین شاید نظرم برگرده :1:

wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
آقا من بلدم با هم هم آهنگ می كنیم بریم از كرج این میل منو داشته باش بهم میل بزن: o4.oooo@yahoo.com

باریكلاا.... شما مسیر دقیق رو بلدی ؟!! كلك نزنی بچه مردمو ببری قزوین.... من اونجاهارو خوب بلدما !! :wink3:

o4.pro
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
باریكلاا.... شما مسیر دقیق رو بلدی ؟!! كلك نزنی بچه مردمو ببری قزوین.... من اونجاهارو خوب بلدما !! :wink3:

بابا چرا قزوین ؟؟؟ همین كرج مگه چشه ؟؟؟
اره بابا بلدم من اكثر جمعها تهران كوه میرم با بچزج :apophys: اونجا هم رفتم یه چند باری :eltaf:

Mohammad-Saeidi
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
عجب كلكسیونی.... فیلم پیانیست رومن پولنسكی رو هم به این لیست اضافه می كردی كامل میشد. :1:

فیلم پیانیست یه شاهكاره. متاسفانه نمیتونستم دیگه همه فیلمای قشنگی كه دارمو بنویسم. فقط یكی از جعبه CDهامو نگاه كردم و اسم چندتا فیلمو واسه شروع نوشتم.

Mohammad-Saeidi
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲

آقا رضا، شما كجا تیپ مارو دیدی؟ نكنه ما همو دیدیمو من خبر ندارم.

از اظهار لطفت ممنون (:

omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
تو یکی از تاپیکا لو رفتی ممد

vizzzz
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳

از اظهار لطفت ممنون (:

محمد جون رضا رو تو خونه نوید دیدیم
با این حافظت:img-tomato:

LA-soshiant
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
با تشکر از محمد سعیدی و بچه هایی که دست اندر کارن . . .

این یک فرصت فوق العاده است؛ کاش منم می تونستم بیام . . . ولی حیف که دیگه کلاسا شروع شده . . . :sad:

ایشالله اگه تابستون بازم از این جلسه ها بود، حتما میام.

حتما عکس و فیلم و . . . بگیرید و اینجا بذارید تا ما هم بی نصیب نمونیم.:apophys:

alvand_000
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۲۸
امید تو هم بیا ببینیمت دیگه!!!
بخصوص سعید خیلی مشتاق دیدارته!!!:jesors:

reza_morinio
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۱۰

از اظهار لطفت ممنون (:

دستت درد نكنه اقا محمد یعنی اینقدر زود فراموش كردی مارو باشه یك هیچ طلب من تا ببینمت

omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
من که شیرازم بابا:3:
یه بیلیط بفرستین :3:

Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
من که شیرازم بابا:3:
یه بیلیط بفرستین :3:
عزیزم هواپیما راحت تری یا قطار سریع السیر :crazy:

omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
قطارم کجا بود بابا:3:

vizzzz
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
دستت درد نكنه اقا محمد یعنی اینقدر زود فراموش كردی مارو باشه یك هیچ طلب من تا ببینمت

رضا جون این لیگ برتریا بی معرفتن
ما لبگ پایینیا رو یادشون نمیمونه

XerXes
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
با سلام خدمت دوستداران هتريك ، بزرگترين و اولين مرجع مجازي مربي گري دنياي مجازي (‌ يا همون سايبر )
اول از همه ، به به ... به به ... :jesors:

بنده به زرس قاطع عرض ميكنم كه حتما قرار عمومي يا همون ميتينگه خودمون رو منور كرده و تشريف فرمايي خواهم كرد. :img-tomato:
البته فكر ميكنم اين دومين حضور بنده باشه ، كلا اولين قرار عمومي هتريك توي كافه آيينه ونك برگزار شد كه بنده به همراه جمعي از دوستان سعيد ، سعيدي ، سعداوي ، سعيديان ، سعيد پور ، سعيد لو ، سعديان .... :stinker: دور هم جمع شده بوديم. و خيلي خوشگل بود ، البته نه اون زنهاي بي ناموس ، بلكه دور هم جمع شدن و ...

در ضمن محمد سعيدي يادت باشه كه براي من كل گادفادر ( همون پدرخوانده ) يعني 1-2-3 شو بياري جيگررررر ! :apophys:
در ضمن بنده هديه اي رو احتمالا براتون آماده خواهم كرد. فقط ممد سعيدي بايد نفرات رو به بنده اعلام كنه.
آهان ، حواستون باشه كه خودتون پول هديتونو بديد وگرنه هديه گرفتن كان لم يكن خواهد بود. :shades_smile:
در ضمن ، در محل قرار نفراتي جهت دريافت كمك هاي مردمي براي اتمام ساخت ورزشگاه كوروش بزرگ قرار دارند ، اگر كمك نكنيد من ميدونمو شما... :clapping:
براي پايين آمدن هزينه هايتان لطفا با وسيله نقليه عمومي خود را به محل برسانيد و اصلا مرگ بر اتومبيل شخصي.:bonk:
لطفا براي حمايت از ممد فاكتورهايي رو كه جلوتون ميزاره رو به همراه عيدي ممد و بروبچ ، زود پرداخت كنيد.:rtfm:

آها راستي صدو دو سال به اين سالها ، نوروزتان فرخنده ، و آغاز :
سال 9137 مادي ( مادها ) ، 7030 ميترايي ، 3746 زرتشتي ( بهديني ) ، 2567 پادشاهي كوروش ( آغاز پادشاهي كوروش ) و 1387 هجري خورشيدي بر شما فرخنده و پيروز باد.
و در آخر....

درود بر كوروش بزرگ كسي كه اولين فرمان انساني را صادر نمود.

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۱
آها راستي صدو دو سال به اين سالها ، نوروزتان فرخنده ، و آغاز :
سال 9137 مادي ( مادها ) ، 7030 ميترايي ، 3746 زرتشتي ( بهديني ) ، 2567 پادشاهي كوروش ( آغاز پادشاهي كوروش ) و 1387 هجري خورشيدي بر شما فرخنده و پيروز باد.
و در آخر....

درود بر كوروش بزرگ كسي كه اولين فرمان انساني را صادر نمود.

به به .... به به ...!

بسیار عالی (:

دوستان خدمتتون عرض کنم که هنوز درخواستای فیلم به 10 نرسیده. قول 15 نفرو داده بودم. فکر نکنم انقدر فیلماش بد باشه !!

رضا جون من کوچیکتم. خودت میدونی که من نسبت به بقیه توی این سایت کمتر میام پس از من خرده نگیر. ببخشید که نمیدونستم. حالا بعدا یه حالی بهت میدم.

XerXes
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
به به .... به به ...!

بسیار عالی (:

خواهش دارم :1:

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
روز جمعه بین ساعت 9:45 تا 10:00 میبینیمتون. قرار قطعی هست.

navidamar
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
من سعی می کنم بیام اما قول نمی دم. شاید یه سر اومدم و زود برگشتم. شاید احتمالاً ممکنس

masoud_dj
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
تا این لحظه که ساعت 11:37 هست از افرادی که رفته بودن گردهمایی خبری در دست نیست

من فکر کنم یکی فروختتشون و اونا هم الان دارن آب خنک میل میکنن:3:

من که متاسفانه به دلیل غافلگیری از جانب مهمونامون افتخار خدمت رسیدن بچه ها رو نداشتم
اونایی که رفتن بیان بگن چه خبرا بوده؟

navidamar
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
ما بالاخره از جمشیدیه برگشتیم.
جمعیت 16 نفری پارک جمشیدیه رو حسابی بهم ریخت
با حرف های میلیاردی چشم هزاران نفر به سمت ما دوخته شده بود.

LA-soshiant
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
یه احساس عجیب بهم می گه اون "هزاران نفر"ی که چهاچشمی بچه ها رو می پاییدن و از شنیدن کلمه ی وزین و دلنواز "میلیارد" قند توی دلشون آب می شده . . . بیرون پارک، درحالی که طمع چشماشونو کور کرده بوده . . . یکی یکی بچه ها رو بلند کردند.
چون هنوز هیچ خبری ازشون نیست.

نوید هم فک کنم اشتباهی بوده، وگرنه سالم نمی رسیده خونه . . .

6006008
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
من به عنوان یکی دیگر از اعضای سالم رسیده به خونه میگم :

همه چی عالیه . تنها مشکل اینه که تحت فشار خوابیم

بزارید بچه ها از خواب پاشن یه سر هم اینجا میزنن

گردهمایی خیلی انرژی ازمون گرفت!!

alvand_000
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
گردهمائی خیلی خوبی بود.جای همه ی اونائی که نیومدن خالی بود.کلی عکس انداختیم که میگذاریمشون تو سایت.نظر سنجی جالبی هم کردیم که از دوست خوبم محمد سعیدی میخوام که بیاد در موردشون بنویسه!!!
چاکرم
الوند

masoud_dj
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
من از نتایج نظرسنجی توسط افراد آگاه با خبر شدم و جا داره به سعید بابت اون هم عنوانی که یکجا دشت کرد تبریک بگم:3: اونم چه عناوینی حالا محمد سعیدی میاد براتون بیشتر توضیح میده

Ali-ss
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۴
تبریك می گویم به همه بچه ها كه بالاخره دنیای مجازی دور هم جمعشون كرد!
1- منتظر دیدن عكسها هستم
2- سعی كنید علاوه بر جنبه تفریحی این گردهمایی ها نهایت استفاده جهت گسترش و نشر این بازی را داشته باشید به نشر من وقتی گفته می شه 20 نفر به خاطر یك بازی آنلاین دور هم جمع شدند همه با خودشنو می گویند این بازی چی هست؟؟؟ حالا؟

vizzzz
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۳
جای همگی کسایی که نیومدن خالی بود
الوند جون پس عکسا چی شد؟

mekil
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۴۰
سلام
جای همه خالی بود , کلی خوش گذروندیم .
به اونایی که نیومدن پیشنهاد میدم که دفه بعد حتما بیان (اگه برنامه ایی باشه)
به اونایی که اومدن پیشنهاد میدم که دفه بعد حتما بیان (اگه برنامه ایی باشه)

navidamar
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۰۳
ما منتظر محمد هستیم......هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم

mnissar
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۰
دل همه اونايي كه نيومدن بسوزه من با چشماي:sick: خودم دن بزرگ رو ديدم باور نكردني بود چقدر افتاده :angel:چقدر مهربون:air_kiss: چقدر دوست داشتني:air_kiss: چقدر...:air_kiss:
تازه آخرشم منو توي آغوش گرمش گرفت و بوسيد:love05:
آآآآآآآآآآآآآآه چه رومانتيك

جاي همتون خيلي خالي بود وخيلي هم خوش گذشت
با تشكر از محمد سعيدي عزيز
:1:

Ali
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۴
دل من كه میسوزه خیلی دوست داشتم حضور داشته باشم

عكساتون رو بزارید دیگه دلمون آب شد

omid
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴
بروبکس شیرازی چن نفریم؟هر کی پاین بگه ببینیم 6 نفر میشیم:3:؟

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۵
سلام خدمت همه دوستان،

اول از همه ببخشید که یه خورده دیر شد. یه کمی سرم شلوغه این روزا. روز جمعه خیلی خوش گذشت. جای همه بچه‌هایی که نتونستن بیان، از جمله آقا مسعود که قرار بود بیاد ولی نشد، خالی بود. حدود ساعت 10:15 اکثریت سر قرار حاضر بودن. فقط ما یه مشكلی داشتیم. خوب راستشو بخواین ما كه همه بچه ها رو صورتا نمیشناختیم، واسه همین هر كی كه قیافش به هتریك میخوردو از جلوی ما میخواست رد شه سریع سعید و محسن و اشكان و ... شروع میكردن به هتریك هتریك كردن، كركره خنده ای بود. اتفاقا چند تا از بچه ها هم به همین شیوه به ما پیوستند.

کلی با هم گپ زدیم. الوند و کورش چند تا عکس گرفتن که قراره بذارن توی سایت که هم بقیه بردارن هم اونایی که نبودن ببینن. عكسای جالبی گرفتیم. مثلا برای نمونه بچه ها ما لیگ برتریا رو سر میخ كردن كه الا و بلا باید از صخره بریم بالا و بقیه بچه ها به ترتیب از صخره برن بالا دسته 2، دسته 3، و ... تا عكس بگیریم.

یه سری بچه‌ها باید زودتر میرفتن که نتونستن تا ناهار بقیه رو همراهی کنن، جاشون خالی بود. یه ناهار دسته‌جمعی رفتیم شاطر عباس زدیم تو رگ كه اونجا 11 نفر بودیم. ضمناً حین برنامه توی پارك چند دقیقه هم یه رأی‌گیری واسه تعیین "ترین" های هتریک کردیم که نتیجه شو این پایین میذارم تا حالشو ببرین.

شاخترین تیم: zereshk با مدیریت نوید رنجبر
بقیه گزینه ها: Khaz o Khill, navidamar, RVN

قزمیت‌ترین یا همون زاقارت‌ترین تیم: Brescia IFC با مدیریت سعید بندری
بقیه گزینه‌ها: vizzzz, Stegllal, D6o6o6m

مسخره‌ترین نام تیم: Aftabeh Sazi
بقیه گزینه ها: vizzzz, Khaz o Khill, mnizzar

خوش‌تیپ‌ترین مدیر باشگاه: امین صابری مدیر تیم OBeRON
بقیه گزینه ها كه با اختلاف كم رای نیاوردن رسول، صمد و حمید بودن (كلا یعنی اینا جیگرن برین تو كار اینا D: )

غیرقابل پیش‌بینی‌ترین تیم: Bertha Manna با مدیریت خودم

پرافتخارترین تیم: Barghe Sepasi با مدیریت امید شفیعی

خطرناک‌ترین تیم: zereshk

پتانسیل‌دارترین تیم: Chelsea IFC با مدیریت صادق عسگری

پرروترین مدیر باشگاه: مسعود اسدی (12 رای) مدیر تیم Real Karaj
كم مونده بود كه حمید كینگ رای بیاره (11 رای) ولی نیاورد

کوته‌فکرترین مربی: سعید بندری

زشت‌ترین مدیر باشگاه: سعید بندری (روز گردهمایی تریپ طالبان زده بود D: بچه ها بجای اینكه بگن بهش دن بزرگ صداش میزدن "بن لادن" كه آخرای برنامه دیگه صداش میكردن بن لادنگ)
مهدی و محسن كامرانی در این مورد رقیبای سرسخت سعید بودن D:
(من و سعید 19 ساله كه دوستیم، واسه همین باهاش راحتم. احتمالا اگر كسی باهاش زیاد خودمونی شه پشیمون میشه. كسایی كه با سعید برخورد نداشتن جدی خدمتتون عرض كنم كه سعید فوق العاده انسان محترمی هست و من توی دوستی دیرینه ام باهاش جز خوبی چیزی ازش ندیدم)

ممكنه از بعضی نتایج رای گیری تعجب كنید، باید اونجا می بودید تا میفهمیدید كه جز (یا همون حرص) كسی رو در آوردن چه حالی میده. طرف میخواست وسط برنامه بذاره بره. باور ندارید از بچه ها بپرسین D:

در ضمن چاقالو های هتریك هم معلوم شدن كه كیان. حالا باید یه برنامه غذایی ام واسشون تهیه كنیم. D:

مسعود خان تبریك میگم كه این عنوان مزخرف رو كسب كردی. بچه كرجیا كه میگفتن حقته، پس حقته. میخواستی بیایو از حقت دفاع كنی.

در كل برنامه واقعا عالی پیش رفت. بعضی دوستای قدیمی خودم رو دیدم كه مدتی بود ندیده بودم. ایشالا دفعه های بعدی بازم بچه ها بیان تا دور هم جمع بشن. هرچند كه احتمالا من دیگه نیستم. واقعا با همین تعدادی كه بودیم خیلی حال داد و پارك جمشیدیه رو به هم ریختیم. اینطوری بگم كه فقط توی اون استخره شنا نكردیم.

یه خبر خوش هم به بچه ها بدم و اون اینكه تعداد اعضای هتریك در طول 6 ماه گذشته با سرعت خیلی بیشتری نسبت به قبل دارن زیاد میشن. من نزدیك 3 سال هست كه توی سایت اصلی هتریك عضوم و توی این همه مدت این سرعت افزایش كاربرای سایت رو تجربه نكرده بودم. تبریك. احمدرضا جون معلومه كه خیلی خوب داری تبلیغ میكنی.

با تشکر از همه کسایی که با ما همراه بودن، شاد باشید،
محمد

o4.pro
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۹
اول سلام عرض می كنم خدمت تمام دوستان گلم
و یه عرض خسته نباشید مخصوص خدمت آقا محمد كه خیلی زحمت كشیده بودن دستشون درد نكنه.
و از بابت رای گیری هم كه زحمت آپلود كردنشو كشیدن تشكر می كنم.
و همینجا بگم جای اونایی كه نیومدن كلی خالی بود ایشالا دفعات بعدی ببینیمشون من كه خودم خیلی هیجان زده بودم.

Friend
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
سلام دوستان من
من واقعا تازه الان فهمیدم که میتینگی بوده ، امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه که مثله اینکه اینطور هم بوده
راستی چرا جمشیدیه قرار گذاشتید ، میدونید اگر من بخوام از اینجا بیام چقدر باید راه بیام ، ازتون خواهش میکنم دفعات بعد یه جایی وسط شهر بزارید که همه بتونند بیان ، خوب همه که خونشون طرفای جمشیدیه نیست ، بعضی ها زیر خط فقر زندگی میکنند [Only Registered And Activated Users Can See Links]^/aiw/yes.gif
امیدوارم دفعه بعد بتونم حضور پیدا كنم تا حداقل لیگ برتری ها اونجا محلمون بدند [Only Registered And Activated Users Can See Links]^/aiw/biggrin.gif
با تشکر

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
از تمام کسایی که منو قابل دونستن و بهم رای دادن تشکر میکنم ایشالا به طرز فجیعی براشون جبران کنم:3:

از محمد سعیدی هم بابت کار جالبش و دور هم جمع کردن بچه ها ممنونم و ایشالا خیلی زود دوباره دور هم جمع بشید تا این دفعه منم بیام تا حالیتون کنم یه من ماست چقد کره میده:3:

wantonboy13
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
اول سلام عرض می كنم خدمت تمام دوستان گلم
و یه عرض خسته نباشید مخصوص خدمت آقا محمد كه خیلی زحمت كشیده بودن دستشون درد نكنه.
و از بابت رای گیری هم كه زحمت آپلود كردنشو كشیدن تشكر می كنم.
و همینجا بگم جای اونایی كه نیومدن كلی خالی بود ایشالا دفعات بعدی ببینیمشون من كه خودم خیلی هیجان زده بودم.

تو كه اونجا بودی نمی تونستی از حق بچه های كرج دفاع كنی و پررویی رو واسمون به ارمغان آوردی ؟!!!! :sick:
به به ... به به :ouaip:

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
خوشا بحالتون همین.

o4.pro
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۴
تو كه اونجا بودی نمی تونستی از حق بچه های كرج دفاع كنی و پررویی رو واسمون به ارمغان آوردی ؟!!!! :sick:
به به ... به به :ouaip:

خداییش دیگه تمام تلاشم كردم حمید فقط با اختلاف 1 رای دوم شد :jesors:

Friend
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
سلام دوستان من
خوب قرار بعدی کی هست ؟
با تشکر

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
سلام دوستان من
خوب قرار بعدی کی هست ؟
با تشکر

ا مگه به تو نگفتن؟
حتما میخواستن بپیچوننت:3:
فردا 6 صبح همون پارک جمشیدیه باش. یادت نره ها ما منتظریم:girl_devil:

Don Bandini
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
ای بابا مسعود چرا تابلو كردی جریان فردا رو؟!

:3:

Dangerous boy
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
آواتارت خیلی شبیهته سعید:3:

6006008
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
آواتارت خیلی شبیهته سعید:3:

نه بابا کجاش شبیه سعید ه!!

این ریش نداره سعید ریش داره
این مو نداره سعید مو داره
این........ سعید هم داره

منظورم عینک بود

فقط این کروات داره که سعید نداره

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
نه بابا کجاش شبیه سعید ه!!

این ریش نداره سعید ریش داره
این مو نداره سعید مو داره
این........ سعید هم داره

منظورم عینک بود

فقط این کروات داره که سعید نداره
آینده سعیده دیگه !!
ببین چه حالیم به خودش داده :
رئیس باشگاه برشا
دون روبرتو باندینی:shades_smile:

Friend
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۱
سلام دوستان من
خواهشا جدا از شوخی بگید یه قرار دیگه بزاریم تا همدیگه رو ببینیم
با تشکر

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
سلام دوستان من
خواهشا جدا از شوخی بگید یه قرار دیگه بزاریم تا همدیگه رو ببینیم
با تشکر

كمال جون اگر میخوای برنامه بذاری خودت باید پیگیری كنی. باید با بچه ها هماهنگ كنی. همینجا میتونی این كارو شروع كنی. البته فكر كنم از الان اگر واسه یه برنامه توی تابستون برنامه بریزی بهتر باشه. شایدم بعضی ها دوست داشته باشن كه زودتر باشه. به هر حال فكر نكنم اینایی كه این سری اومده بودن حاضر باشن به این زودی دوباره بیان.

بچه ها، فیلمها چطور بود؟ دوست دارم نظرتون رو در موردشون بشنوم. یه خورده بحث كنید ببینم چی میگید. اصلا خوب بود فیلما؟

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
محمد جان دستت درد نکنه بابت فیلمات حسابی مارو شرمنده کردی که هزینه سی دی هم نگرفتی
برا من که هنوز به دستم نرسیده.اما فکر کنم همین امروز فردا بچه ها بهم برسونن
در اولین فرصت میبینم نظرم رو میگم. ایشالا بازم بشه از آرشیو کم نظیر شما استفاده کرد

omid
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
ممد چه فیلمایی بهشون دادی :3:؟
اخلاقی هستند:3:؟

amirzelzeleh
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۳۲
توی این یك سال و خورده ای كه تهران بودم هرچی اصرار كردم و تاپیك زدم كسی استقبال نكرد، همین مدت كه من دیگه تهران نیستم قرار گذاشتید؟:sad:

نو پرابلم. وسطای اردیبهشت و همچنین وسطای خرداد ان شاءالله میام. اگر قراری باشه ما هم هستیم.

mekil
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
محمد جان دستت درد نکنه,فیلم قشنگی بود..بازم از این کارا بکن.

Dangerous boy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
بابا 4 تا عكس میخواین بذارین فیل كه نمیخواین هوا كنین
فك كنم الوند داره رو عكسا كار میكنه هنری تحویلمون بده:3:

naviddooni
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
اینم یه عکس که هی نگین عکس نزاشتین
این عکس به این صورت هست که لیگ برتری ها اونایین که بالان بعدش لیگ 2 بعدش لیگ 3و 4

masoud_dj
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
دستت ندرده نوید جون عکس باحالیه
اگه میشه زیرش بنویسین کی به کیه
البته کرجیها که از فاصله 10 کیلومتری تابلون:3:

Dangerous boy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
اون شلنگه چیه از اون پشت در اومده ؟!!:3:

o4.pro
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵
اون شلنگه چیه از اون پشت در اومده ؟!!:3:

اون راستیتش دم یكی از بچه بود جا نشد مجبور شدیم از كادر خارجش كنیم:jesors:

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
خیلی ببخشید، من با خودم فكر كردم كه ما روز برنامه همه نوع عنوانی به بچه ها دادیم بجز یه عنوان خوب (قزمیت ترین تیمو، زاقارت ترین تیمو، مسخره ترین نام تیمو ...). من فكر میكنم كه واقعا اینجا لازمه كه یه نفر (كه از نظر اخلاقی همه قبولش دارن) به عنوان افتاده ترین و با اخلاق ترین مربی ایرانی كه در جلسه بود معرفی بشه.

احتمالا همه میدونید كه كیو میخوام بگم، بله دقیقا درسته كوروش محمدی مربی تیم پاسارگاد آی اف سی.
امیدوارم كه با من موافق باشید. من همیشه از كوروش درس اخلاق میگیرم.

البته یه نفر دیگه رو هم نباید از قلم بندازم كه البته در روز برنامه نبود ولی اونم دوست خیلی خوب و هتریكیه من، پرهام دوست دار هستش، مربی تیم ریال پرسپولیس كه از قدیمی ترای هتریك ایرانه. مدتی هست كه ازش خبر ندارم. پرهام متاسفانه مثل ما از نعمت بینایی برخوردار نیست ولی اونقدر شخصیت قوی داره كه قابل تصور نیست. نمیدونم تا حالا متوجه شدید كه كسایی كه یكی از نعمتای طبیعی رو ندارن از بقیه قابلیتاشون خیلی قوی تر از بقیه استفاده میكنن یا نه. ولی پرهام بینهایت مودب، با اخلاق و مهربون هست. امیدوارم كه دوباره انگیزشو برای هتریك زیاد كنیم چون از هتریك دور شده.

از نوید به خاطر آپلود عكس مجدد تشكر میكنم. كوروش هم به زودی عكسها یا لینكشونو میذاره توی سایت. از الوند هم به خاطر اینكه زحمت كشیده بود و دوربینشو آورده بود بازم ممنونم.

محمد

kuroshmm
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
خیلی ببخشید، من با خودم فكر كردم كه ما روز برنامه همه نوع عنوانی به بچه ها دادیم بجز یه عنوان خوب (قزمیت ترین تیمو، زاقارت ترین تیمو، مسخره ترین نام تیمو ...). من فكر میكنم كه واقعا اینجا لازمه كه یه نفر (كه از نظر اخلاقی همه قبولش دارن) به عنوان افتاده ترین و با اخلاق ترین مربی ایرانی كه در جلسه بود معرفی بشه.

احتمالا همه میدونید كه كیو میخوام بگم، بله دقیقا درسته كوروش محمدی مربی تیم پاسارگاد آی اف سی.
امیدوارم كه با من موافق باشید. من همیشه از كوروش درس اخلاق میگیرم.

البته یه نفر دیگه رو هم نباید از قلم بندازم كه البته در روز برنامه نبود ولی اونم دوست خیلی خوب و هتریكیه من، پرهام دوست دار هستش، مربی تیم ریال پرسپولیس كه از قدیمی ترای هتریك ایرانه. مدتی هست كه ازش خبر ندارم. پرهام متاسفانه مثل ما از نعمت بینایی برخوردار نیست ولی اونقدر شخصیت قوی داره كه قابل تصور نیست. نمیدونم تا حالا متوجه شدید كه كسایی كه یكی از نعمتای طبیعی رو ندارن از بقیه قابلیتاشون خیلی قوی تر از بقیه استفاده میكنن یا نه. ولی پرهام بینهایت مودب، با اخلاق و مهربون هست. امیدوارم كه دوباره انگیزشو برای هتریك زیاد كنیم چون از هتریك دور شده.

از نوید به خاطر آپلود عكس مجدد تشكر میكنم. كوروش هم به زودی عكسها یا لینكشونو میذاره توی سایت. از الوند هم به خاطر اینكه زحمت كشیده بود و دوربینشو آورده بود بازم ممنونم.

محمد

1-آقا جان افتاده کیلویی چند؟ شما هم اگه مثه من از باهنر تا اون بالا رو با این بار سنگین گوشتی بالا میومدید، افتاده که هیچی ، میگرفتی رو تخت ها ولو میشدید
2-راستی پرهام الآن تیمش کجاست ؟
3-در مورد عکس ها ، عکسای اصلی رو الوند گرفته، من فقط اولش یه چند تایی گرفتم که بچه ها بدنشون گرم بشه واسه عکس گرفتن و مثه این سعید اینقدر ضایع نیوفتند تو عکس ، واسه محمد هم عکسا رو فرستادم ، اینقدر کیفیت و قاب بندی و ایناش افتضاح بود که خودم روم نشد اینجا بذارم ، گفتم کسی که رو داری قرار رو در ارتفاعات برگزارکنه:yopyopyop: حتما روی گذاشتن اون عکس ها رو هم داره!
4- در آخر جا داره که همگی این شعر رو با هم زمزمه کنیم " ما با هم مهربان هستیم ":lol:

masoud_dj
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
آقا کورش من به نمایندگی از تمام بچه های هتریک انتخاب شایسته شما به عنوان با اخلاق ترین رو تبریک میگم.

از طرف پرروترین مربی هتریک و اهالی محل:3:

Don Bandini
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
تیكه "ما با هم مهربان هستیم" فوق العاده بود!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
یكی بیاد بگه داستان چی بود تا امثال پررو ترین مربی هتریك و اینا كه تو جلسه نبودن از فضولی منفجر نشن! :3:

omid
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
این کوروش مگه اصفونی نبود:3:؟

o4.pro
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
والا راستیتش وقتی بچه ها به حالت عجیبی در حال صحبتای كلان و میلیاردی بودن و اصلا حواسشون به دهان های باز مونده اطرافیان كه پیش خودشون 2 احتمال بیشتر نمی دادن كه یا اینا خل هستن یا آدمایی میلیاردر كه اونقدر خاكین میان تو پارك قرار میزارن. یه پیر مردی از همون مردم داشت رد میشد ( كه البته فك كنم احتمال اول بیشتر قبول داشت) اومد با لبخند زیبایی به بچه ها با كلی تحسین گفت بچه ها بیاین این شعر رو با هم بخونید "ما با هم مهربان هستیم" كه البته من هنوز هرچی فك میكنم نمیتونم بفهمم كه این شعر در چه سبكی سروده شده. ما هم با هم هم صدا این شعر رو زمزمه كردیم ... البته بعد طرف خوشش امد گفت یه شعر دیگه هم بخونییم كه من یادم نیست از بچه ها اگه كسی یادشه بگه...:jesors::1::mamba:
اینم به خواطر ارضا, حس كنجكاوی همشهریم :shades_smile::wink3:

6006008
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
حیف نیس اخه .....
اون پیر مرد اینجا عضو نیست و نمی تونه از حقوق حقش دفاع کنه اون وقت یه عده جوون 20.25.30.... پشت سرش حرف بزنن
اونایی که اونجا نبودن بدونن که وقتی ما این ..شعر رو تلاوت میکردیم اون پیر مرد اونقدر ذوق کرده بود که میخواس بیاد عضو هتریک بشه. aSan تو چشاش یه برق خاصی موج میزد
راستی شعر دومی هم یادم نمیاد
ولی مهم نی چون بچه ها بار دوم با پیرمرد همکاری نکردن انگار یه حسی میگفت اگه ادامه بدیم مجبور میشیم تا صبح کنکور با پیر مرده بخونیم

:friends::friends::friends::friends:

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۴۲
دوستان این لینكها به دستم رسیده كه میذارم خدمتتون.

عكسای دوربین الوند:

عكسای موبایل كوروش:

فقط برای اینكه بچه ها به چهره معرف حضور همه بشن همون عكسی رو كه نوید جان گذاشته بود رو معرفی میكنم كه تقریبا همه توی اون هستن بجز مهدی كه داره عكس میگیره و توی عكسای كوروش، مهدی رو میتونین ببینین.

بالای تپه از راست به چپ:
اول منم، بعد سعید كه معلوم نیست اون پشت داره چی كار میكنه، بعدم محسن.

ردیف بعدی كه 5 نفر هستن تقریبا توی یك ارتفاع وایسادن كه به ترتیب از راست به چپ:
الوند نامجو، امین صابری، نوید رنجبر، نوید میرزا محمد، و كوروش محمدی هستن. برای راهنمایی لباس امین نارنجیه و نوید آمارم روشو كرده به پشتو داره به محسن میگه ایندفه پات بخوره به پشتم دهنت سرویسه.

ردیف پایینتر كه بازم 5 نفر هستن از راست به چپ:
حمید كینگ كه داره مثه پیرمردا به دوربین نیگا میكنه، محمد، رسول میركاظمی، ایثار، و صمد كه لباس سبز تنشه و دستاشو گذاشته روی شونه ایثار.

دو نفر پایین هم كه سمت راستی سعید عضو سه چهار هفته ای هتریك و سمت چپی كسی هست كه اونو به هتریك معتاد كرده یعنی اشكان شكری.

جزئیات رو بقیه بچه ها میگن، مثلا اینكه سعید دقیقا اون بالا داره چی كار میكنه یا نوید از چه لفظی واسه محسن داره استفاده میكنه، رابطه امین و الوند چه طوریه و اینكه محسن چه ...ی داره میكنه.

Ali
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۵۱
اون حاج خانمهای پشتی هم هتریكین!؟

6006008
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
اون حاج خانمهای پشتی هم هتریكین!؟

اون ور هتریک بانوان بود که من هر گونه ارتباط بین این ور و اون ور رو قویا تکذیب میکنم
فقط به دستور مهدی تاج (نایب رییس فدراسیون ) برای اشاعه ی ورزش بانوان تشکیل شده بود

لطفا علیه بچه های گردهمایی جو سازی نکنید رسانه ها هم دامن نزنن به قضایا

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
وای چه عكسی :1:

naviddooni
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶

kuroshmm
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱

زشت‌ترین مدیر باشگاه: سعید بندری D:

حالا باز بگید انتخاب ها مغرضانه بود!
خدا وکیلی مغرضانه بود؟ :lol:

kuroshmm
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۵
این کوروش مگه اصفونی نبود:3:؟

آره . اما فعلا خودم اینجا، دلم اونجا ، همه ی راز و نیازم اونجا :smilie9:
فعلا برای ارتقای سطح علمی تهران اینجام :biggrin:

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۵۸
آره . اما فعلا خودم اینجا، دلم اونجا ، همه ی راز و نیازم اونجا :smilie9:
فعلا برای ارتقای سطح علمی تهران اینجام :biggrin:

بله در تایید حرف استاد بزرگ، كوروش خان كبیر باید عرض كنم كه،

سال 85 كه استاد وارد دانشگاه صنعتی شریف شدن رنكینگ این دانشگاه در بین 500 دانشگاه برتر جهان از 230 به 103 (به صورت ناگهانی) صعود كرد D: به به ....... به به .........

از اون روز بود كه هر روز از دانشگاههای MIT,Stanford, و NorthWestern نامه های زیادی به مدیر تحصیلات تكمیلی دانشگاه برای Transfer استاد از شریف به اونجا میومد.

wantonboy13
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
بله در تایید حرف استاد بزرگ، كوروش خان كبیر باید عرض كنم كه،

سال 85 كه استاد وارد دانشگاه صنعتی شریف شدن رنكینگ این دانشگاه در بین 500 دانشگاه برتر جهان از 230 به 103 (به صورت ناگهانی) صعود كرد D: به به ....... به به .........

.

البته منظور ایشون از 2300 به 1030 بوده... :jesors:

samynostalgia
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۲۷
آقای سعیدی این همه سایت برای مطالب علمی و دانشگاهی شما حالا باید تو این سایت در مورد این چیزا حرف بزنید و ما رو دق بدید، به خدا مردیم از حسودی..:wink:
من از اون روز هی میخوام بیام و اینو بگم یادم میره که آقای نوید رنجبر شما پسر خاله ی من نیستی؟ آخه من یه پسر خاله دارم که دقیقا اسمش هست « نوید رنجبر» جالبه که مثل خودت بچه باحاله:wink:

erfan_rainy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
آقای سعیدی این همه سایت برای مطالب علمی و دانشگاهی شما حالا باید تو این سایت در مورد این چیزا حرف بزنید و ما رو دق بدید، به خدا مردیم از حسودی..:wink:
من از اون روز هی میخوام بیام و اینو بگم یادم میره که آقای نوید رنجبر شما پسر خاله ی من نیستی؟ آخه من یه پسر خاله دارم که دقیقا اسمش هست « نوید رنجبر» جالبه که مثل خودت بچه باحاله:wink:

به به ............ به به
بعد از سالیان دراز ... پسرخاله های گم شده یكدیگر را یافتند.:3:
تبلیغ خوبی می تونه برای سایت باشه:2:
( مدیران سایت ... چرا از فرصت ها استفاده نمی كنید؟ )

navidamar
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
[QUOTE=Mohammad-Saeidi;23639]دوستان این لینكها به دستم رسیده كه میذارم خدمتتون.

عكسای دوربین الوند:

میشه لطف بفرمائید جایی جز رپید شیر فایل رو آپلود کنید؟
من همیشه با رپید شیر مشکل داشتم!!:bad:

Dangerous boy
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
حجمش حالگیریه - چند قسمتش كن تا همه بتونن دانلود كنن

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۴۶
دوستان پیشنهاد میکنم برای تعطیلات نیمه خرداد که حدودا 5-6 روز میشه یه برنامه ی ملاقات بذاریم. منم به امید خدا میام تهران و بقیه بچه ها هم اگه بخوان میتونن بیان. نظرتون چیه؟

masoud_dj
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
عالیه به نظر من
اگه بشه ترتیبی داد که بچه ها از شهرستان هم بیشتر بیان که خیلی بهتره

omid
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
همینم کم مونده وسط پایان ترما بیام تهران:3:

Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
ولی به نظر من!! بد نیس ی روزی ی جایی همه بچه ها جمع شن...خیلی باحاله :1:

یادمه, اون قدیما كه تازه yahoo chat راه افتاده بود,با بچه ها قرار می ذاشتیم...
فكر جالبیه.

اما تاریخش جوری باشه كه به پایان ترم نخوره...

:1:

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۴
تا جایی که میدونم هیچ دانشگاهی 14-18 خرداد امتحاناشو شروع نمیکنه... مگر بچه دبیرستانی باشین که اون موقع امتحان داشته باشین.

بهرحال یه نگاه توی تقویمتون بندازین و برنامه ریزی کنین. به نظر من فرصت بهتر از این گیرمون نخواهد اومد لااقل به این زودیها.

omid
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
دانشگاه ما از 12 خرداد امتحانا شروع میشه

حرفیه:3:؟

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
دانشگاه یا دبیرستان؟؟! D:

omid
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
بجاش از 6 بهمن ترم جدید شروع شد
الكی كه نیست كه

masoud_dj
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۵۳
آقا من که این دفعه پایم شدید

حالا دیگه امتحانا رو بهونه نکنید دیگه رحلت امام که امتحان ندارید. نگید کهخ میخواید درس بخونید که اگه درس خون بودید تو طول ترم خونده بودید

وعده دیدار ما نیمه خرداد

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
ای باریکلا... کیا برای نیمه خرداد موافقن؟

wantonboy13
پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
ما كه امتحانامون اواخر خرداد شروع میشه.... (حالا آخرشم نمیخوام بیاما.... :apophys:)

masoud_dj
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۳۶
من موافقم بعدش با خودم 2 نفر دیگه هم میارم

Friend
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۲۶
سلام دوستان من
خواهشا اگر میتینگی شد با ما خبر بدید
از همینجا از حمید کینگ عزیز تقاضای عاجزانه دارم برای میتینگ منو خبر کنه
حمید جون خسیسی رو بزار کنار و حداقل یه اس ام اس بده ، اصلا آقا میس بده من خودم میفهمم
با تشکر

Matrix23
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۸
اقا منم میااام...

البته, شانس گند من, موبم قطع... ولی جدا, ی خبرم به من بدین

Matrix23
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۹
یادتون نره ه ه ه...

shokrikaraj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
یادتون نره ه ه ه...

مطمئن باش.حتما میگم كه اقا سامانو یادشون نره.:jesors:

کیان
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
همه كه دارن زحمتشو میندازن گردن هم!اصلاً من الآن میرم همه جا برا پس فردا (جمعه 17ام)اعلامیه پخش میكنم!

هر چند نفر كه پاین اعلام كنن!تیریپ خر خونیم برندارین كه اگه بخواین درس بخونین تو این چند روزخیلی وقت دارین.

فقط سریع عمل كنین،لطفاً

Matrix23
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
همه كه دارن زحمتشو میندازن گردن هم!اصلاً من الآن میرم همه جا برا پس فردا (جمعه 17ام)اعلامیه پخش میكنم!

هر چند نفر كه پاین اعلام كنن!تیریپ خر خونیم برندارین كه اگه بخواین درس بخونین تو این چند روزخیلی وقت دارین.

فقط سریع عمل كنین،لطفاً

داداش, منظورت اینه که واسه جمعه, ی جا قرار بزاریم؟؟

من پایم...

کی و کجا؟؟!!

کیان
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
بذاز اول ببینیم چند نفر میشیم كه بعد با جمع سرش بحث كنیم.

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
من نمیام شرمنده ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Matrix23
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰

:1: بیا.... باز این خودشو لوس کرد...

masoud_dj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۱
اگه آیدین نیاد من حتما میام:3:

کیان
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
هركی شماره ی كس دیگه ای رو داره بهش خبر بده!فقط زود باشین كه زیاد شیم.تا حالا 3نفر!!!!!!!!!!!!!!!!

shokrikaraj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹

بیـــــــــا...
اصن بدون ایدین حال نمی ده :smilie9:
مسعود من كه می دونم كه بدون ایدین نمیری!!!:icon_bandit:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
آیدین اگه بخواد بیاد باید از دیروز راه میافتاد آخه خونشون اون دور دوراست:3:

کیان
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
بابا من گفتم اونایی كه میان بگن.گند نزنین به تاپیك دیگه.آیدین خدا خفت كنه كه (..) زدی به تاپیك!

Friend
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
سلام
منم میام
با تشکر

کیان
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
بابا اینجوری كه نمیشه.4 نفر فقط؟!!اگه تا فردا 15 تا نشیم باید كنسلش كنیما!

misagh
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
بابا اینجوری كه نمیشه.4 نفر فقط؟!!اگه تا فردا 15 تا نشیم باید كنسلش كنیما!

15 نفر نشین نمی رید ؟؟؟ مگه می خواید افغانستان رو فتح كنید كه 15 نفر باید بشید :crazy:.. آخرش 6-7 نفر باشید كافیه ... :1:

حیف كه من نمی تونم بیام چون خونمون تهران نیست :sad: ... اگه می تونستم بیام خودم براتون یك لشكر 15 نفره از دوستام جمع می كردم می یاوردم :apophys:

danial
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
سلام
میبینم که من دیر رسیدم
خوب به هر حال قسمته
من دانیالم
خوشحال میشم بیشتر با بچه ها آشنا بشم
حتما برای قرار بعدی میرسم

Friend
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
سلام دوستان من
مثل اینکه خیلی تعداد کمه
اونم احتمالا بخاطر امتحانات هست
من میگم بهتره بزاریم برای هفتم تیر
اون موقع هم امتحانات دانشگاه تموم شده ، هم مدارس
اینطوری میتونیم یه گروه بالای 20 نفر داشته باشیم
با تشکر

Matrix23
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
سلام دوستان من
مثل اینکه خیلی تعداد کمه
اونم احتمالا بخاطر امتحانات هست
من میگم بهتره بزاریم برای هفتم تیر
اون موقع هم امتحانات دانشگاه تموم شده ، هم مدارس
اینطوری میتونیم یه گروه بالای 20 نفر داشته باشیم
با تشکر

بچه ها, نمیشه به خاطر من!:apophys: یكی دوروز دیرتر بشه؟ من امتحانم.8 یا 9 تمومه...

Friend
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۴
سلام دوستان من
بابا یکم فعال باشید
چرا هیچ کس حداقل به خودش زحمت نمیده بیاد اینجا یه پست بده
بگه هست یا نیست ، یا کلا با چه روزی موافقه
با تشکر

masoud_dj
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
آقا من یه پیشنهاد دارم

میگم میخوام یه ترتیبی بدم دسته جمعی بریم پیش محمد سعیدی

نظر شما چیه؟

vizzzz
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
آقا من یه پیشنهاد دارم

نظر شما چیه؟

یعنی بریم شاه عبدالعظیم؟
من که موافقم

masoud_dj
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۲
حمید به نظرت بهترین زمان ممکن کی هستش؟

vizzzz
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
فعلا که کار داریم و امتحاناته
یه تاپیگ گردهمایی بزنیم واسه تیر ماه بریم اونجا
خوبه؟

Matrix23
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
اقا, به منم خبر بدین...

Friend
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
سلام دوستان من
خوب چه اشکالی داره توی همین تاپیک مطرح کنیم ؟
چرا باید یه تاپیک جدید بزنیم ؟
با تشکر

masoud_dj
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۸
همینجا مطرح میکنیم دیگه

زود باشید اعلام آمادگی بنمایید

mnissar
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
آقا من یه پیشنهاد دارم

نظر شما چیه؟

من كه عجيب پايتم عمو مسعود
دانيال جان تو هم خوش آمدي هر چند هنوز خيلي سوسكس

Matrix23
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
بچه ها, چی شد؟ زمانشو هنوز تصمیم نگرفتین؟

اگه بشه بندازیم هشتم به بعد... من اخرین امتحانم 8 تیر ساعت 11 هست...

amirzelzeleh
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
و پیشنهاد من اواخر تیرماه 87 هست. اگه اشتباه نکنم یه چهارشنبه تعطیلی داریم. 26 تیرماه. فکر کنم اگر دوستات تهرانی نخوان دودر کنن و برن شمال (:p) موقع مناسبیه.

wantonboy13
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
بچه ها, چی شد؟ زمانشو هنوز تصمیم نگرفتین؟

اگه بشه بندازیم هشتم به بعد... من اخرین امتحانم 8 تیر ساعت 11 هست...

چه جالب.... منم آخرین امتحانم ساعت 11:30 روز 8 امه.... فارسی !! :ouaip:

danial
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
آقا اون چهارشنبرو بیخیال
برنامش ریخته شده
1روز دیگه
جمعه ها مناسب تره

Matrix23
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
بچه ها, امتحانای من تموم شد... كی بریم بیرووون؟؟!

wantonboy13
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
بچه ها, امتحانای من تموم شد... كی بریم بیرووون؟؟!

منم امتحانم تموم شد.... امتحانات دانشجوهامونم تموم شد... حالا بزن بریم بیرون...!! :shades_smile:

زاخی
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۸
دوستان ما هم پایه ی هر گونه میتینگ(جلسه ی حضوریِ خودمون!) هستیم!
فکر کنم حدود چهار پنج نفری باشیم با دوستام(البته اگه بتونن تو اون روزی که برنامه ریزی میکنین بیان) و اینکه نذارین یه روز مونده به کنکور دانشگاه آزاد!...به هر حال فکر میکنم الان دیگه همه امتحاناشون تموم شده...نهایتاً دو سه تا امتحان دیگه مونده باشه که تا آخر همین هفته تمومه! :1:

wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
همه فقط میگن میااان..... یكی مثله محمد سعیدی باس بیاد جمعمون كنه...!!
یه برنامه ریز میخوایم.... الوند میگن جناب عالی تجربه خوبی در برنامه ریزی برای برون روی (!!) داری هااا....!! میخوای یه امتحان بزن... :apophys:

amirzelzeleh
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
ای روزگار. کجاست اون زمان که قرارهای 40 نفری اینترنتی میذاشتیم... اگه تهران بودم اصلا نمیذاشتم اینقدر طول بکشه.

اگه قطعی شد خبرش رو به ما هم بدین بیزحمت.

Matrix23
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
بچه ها, این جور كه بوش میاد (جورج دبلیو بوش رو نمیگما!) این گردهمایی كنسل شد دیگه؟؟؟

wantonboy13
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۲
بچه ها, این جور كه بوش میاد (جورج دبلیو بوش رو نمیگما!) این گردهمایی كنسل شد دیگه؟؟؟

بچه ها من جمعه صبح تا بعدازظهر با بچه های "یونی" گردهمایی دارم ، خودم شدم مجری برنامه...!!
دعا كنید به خوبی و خوشی بگذره... بیام مجری گری اینجارو انجام بدم... :blush2:

Friend
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۰۹
سلام دوستان من
تو رو خدا اگر خبری شد
یه خبری به ما هم بدید
با تشکر

masoud_dj
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۶
آقایون هتریکی توجه کنید

من فردا صبح دارم میرم کوه اونم خودم تنهایی . لطفا هیچکس از اعضای هتریک فردا نره کوه تا من وارد هیچ گرد همایی نشم:3:

Matrix23
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
گرد همایی رو فكر كنم دیگه...باید كنسل دونستش.

من كه كسی از بچه ها رو نمیشناسم... باید چند تا از بچه های قدیمی تر, برنامه رو رله كنن, كه اینجور كه معلومه, فكر نكنم اتفاق خاصی بیافته.

Ma3oud
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
آقایون هتریکی توجه کنید

من فردا صبح دارم میرم کوه اونم خودم تنهایی . لطفا هیچکس از اعضای هتریک فردا نره کوه تا من وارد هیچ گرد همایی نشم:3:

مواظب خودت باش :sad53:

Linorth
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۳۲
بابا اینجا چرا اینجوریه؟؟؟؟ آخر قرار میزارین برین بیرون یا نه؟؟؟؟

راستی من خیلی دوست دارم كه بیام ولی نمیدونم شرایط خاصی داره؟؟؟ یعنی باید حتما عضو فعال یا قدیمی یا... باشیم؟؟؟ چون من نه عضو فعالم نه قدیمی.....من اگه بخوام بیام رام میدین؟؟؟

اگه بزارین منم بیام كه من شدیدا در هر تاریخی كه باشه هر جای تهرانم كه باشه میام......

خلاصه اینكه منم بازی:pleasantry::blush2:

vizzzz
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
بابا اینجا چرا اینجوریه؟؟؟؟ آخر قرار میزارین برین بیرون یا نه؟؟؟؟

راستی من خیلی دوست دارم كه بیام ولی نمیدونم شرایط خاصی داره؟؟؟ یعنی باید حتما عضو فعال یا قدیمی یا... باشیم؟؟؟ چون من نه عضو فعالم نه قدیمی.....من اگه بخوام بیام رام میدین؟؟؟

اگه بزارین منم بیام كه من شدیدا در هر تاریخی كه باشه هر جای تهرانم كه باشه میام......

خلاصه اینكه منم بازی:pleasantry::blush2:

تا حالا که گردهمایی ها محدودیت نداشته و هر کی خواسته اومده
ایندفه هم مثل قبله
اگر هماهنگ شد شما هم بیا که به همه خوش میگذره

Matrix23
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
مهرداد مگه تو ی كاری كنی كه بجه ها جمع شن. والا اینجور كه معلومه, برنامه ریز پیدا نمیشه. بچه ها پاین, یكی ی برنامه بچینه, حله...

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
مهرداد مگه تو ی كاری كنی كه بجه ها جمع شن. والا اینجور كه معلومه, برنامه ریز پیدا نمیشه. بچه ها پاین, یكی ی برنامه بچینه, حله...

باشه ، شما بچین ، ما میایم...!! :shades_smile:

vizzzz
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۵
ما که تاپیک زدیم ولی زیاد استقبال نشد

Ma3oud
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۲
ما که تاپیک زدیم ولی زیاد استقبال نشد

:cry_smile::cry_smile::cry_smile:
ببین اشکارو داره دونه دونه (نگاهتو .....) میریزه
چرا خبری نیست
1-آقا فکر گرمارو بکنید
2- اگه راه به من دور باشه باید وسیله ایابو ذهاب بزارینا گفته باشم
3- خواهشا میتینگو تو جاهای صعب العبور نزارین
4-......

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
:cry_smile::cry_smile::cry_smile:
ببین اشکارو داره دونه دونه (نگاهتو .....) میریزه
چرا خبری نیست
1-آقا فکر گرمارو بکنید
2- اگه راه به من دور باشه باید وسیله ایابو ذهاب بزارینا گفته باشم
3- خواهشا میتینگو تو جاهای صعب العبور نزارین
4-......

نوشابه ، دوغ... ؟!! :ouaip:

Linorth
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
به هر حال من كه همه جوره پایم.....

تو بگو نوك قاف:blush2:

Ma3oud
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۴
تو بگو نوك قاف:blush2:

نوک قاف

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۵۰
نوک قاف
کیه که بره :apophys:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۰۷
کیه که بره :apophys:

آخه تو چی میگی این وسط... همش تو تاپیكای كرج و تهران پلاسی.... مگه خودت شهر نداری ؟!!
برو واسه استان خودتون تاپیك بزن...!! :sick:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
آخه تو چی میگی این وسط... همش تو تاپیكای كرج و تهران پلاسی.... مگه خودت شهر نداری ؟!!
برو واسه استان خودتون تاپیك بزن...!! :sick:
وسط استانمون کویره آخه :apophys:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۲۰
وسط استانمون کویره آخه :apophys:

خوب قراره یه فوتبال ساحلی بذار با بچه های استانتون !! :apophys:

Linorth
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
خوب قراره یه فوتبال ساحلی بذار با بچه های استانتون !! :apophys:

شما تو كویر فوتبال ساحلی بازی میكنین؟؟؟:wink3:

omid
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۳
پس انتظار داشتی تو ساحل فوتبال کویری بازی کنن؟:3:

Linorth
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
پس انتظار داشتی تو ساحل فوتبال کویری بازی کنن؟:3:

من اصلا ازشون انتظاری ندارم....:apophys::1:

حالا این حرفا رو بیخیال پس این میتینگ چی شد؟؟؟

Matrix23
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
برو بچ تنبل! ی قرار بزارید فردا پس فردا بریم بیرون!

omid
چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
از بوشهری ها یاد بگیرید تا حالا 2 تا قرار ملاقات گذوشتن
شما با این همه نفرات و این همه اهن و اوهون:3: یکی:3:

amin_michael5
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
آقا پس چی شد هر كی پایه هست اعلام آمادگی كنه تا یه جا رو مشخص كنیم و یه جا جمع بشیم دیگه.

danial
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۹
بابا هفته دیکه بزارین که باشم من

هومن
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
منم پایه ی اینکارام . فقط بگید کجا ....؟؟؟

Matrix23
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
از اون موقع كه من با این سایت اشنا شدم, قرار بود جمع شیم.... تا حالا كه نشده !!

ولی همواره من پاییییییم. خبرم كنید

هومن
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
بچه ها به عنوان یک پیشنهاد ، پارک ملت چه طوره...؟؟؟

amin_michael5
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
نه بابا اونجا یهو بخاطر تجمع بیش از 2 نفر میان میگیرنمون.

هومن
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
نه بابا اونجا یهو بخاطر تجمع بیش از 2 نفر میان میگیرنمون.

بوستان گفتگو چه طوره...؟؟؟؟

amin_michael5
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
به نظر من یه سالن ورزشی باشه بهتره حداقل یه فوتبالم بزنیم.

هومن
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
به نظر من یه سالن ورزشی باشه بهتره حداقل یه فوتبالم بزنیم.

پس یک سالن چند منظوره بگیرید که من هم بتونم بسکت بازی کنم...!!! :biggrin:

هومن
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
خجالت بکشید بابا.......
میری تو هر تاپیکی ، میبینی که بچه های شهرستانای دیگه باهم میرن بیرون ، بحث میکنن ، حال میکنن .......
اونوقت ما بچه تهرونیا هنوز یه بار باهم نرفتیم بیرون . خیلی خجالت داره ....
فقط ادعا دارین...

wantonboy13
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
خجالت بکشید بابا.......
میری تو هر تاپیکی ، میبینی که بچه های شهرستانای دیگه باهم میرن بیرون ، بحث میکنن ، حال میکنن .......
اونوقت ما بچه تهرونیا هنوز یه بار باهم نرفتیم بیرون . خیلی خجالت داره ....
فقط ادعا دارین...

من فعلا" سرما خوردم در حد ایوان پتروویچ !!
اگه جایی رفتین سلام مارم به بقیه برسونید... پارك ساعی هم جای بدی نیست برا رفتن... تا 4 نفر میتونید برید كه گیر ندن بتون!! :2:

danial
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
من فعلا" سرما خوردم در حد ایوان پتروویچ !!
اگه جایی رفتین سلام مارم به بقیه برسونید... پارك ساعی هم جای بدی نیست برا رفتن... تا 4 نفر میتونید برید كه گیر ندن بتون!! :2:

آی گفتب منم سرما خوردم شدید
گیم اوور شدم
برا 10 آبان بزاریم خوبه ها

El Senyor Fosc
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
هر وقت بساط فوتبال علم شد، من اول نفر حاضرم :1:

Ma3oud
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
فوتبالو منم پایم :kahvecy0:

Ali Reza
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
منم که هستم

danial
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
منم هستم به شرط صحت و سلامت

masoud_dj
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
اگه الاغتم بیاری منم میام خیلی خوش عکسه منم میخوام باش عکس بندازم:3:

Don Bandini
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
خواستید برید به منم یه خبر بدید :1:

amin_michael5
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
آقا این همه پایه هست پس چرا یه جا جمع نمیشیم من مجموعه ورزشی سعیدی رو پیشنهاد میكنم.

danial
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۳
آقا این همه پایه هست پس چرا یه جا جمع نمیشیم من مجموعه ورزشی سعیدی رو پیشنهاد میكنم.

خوبه
کجا هست و کی؟