توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه چهل و چهار
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۳۴
رضا چرا هی ضربه ازاد گل می خوری تازگی ها؟؟؟
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۴۲
رضا چرا هی ضربه ازاد گل می خوری تازگی ها؟؟؟
بابا نمیدونم این چه اوضاعیه که واسه من درست شده این فصل.
فصل قبل همینجوری تیما رو داشتم درو میکردم حالا همین تاکتیک داره من رو درو میکنه:3:
------------------------------------------------
ای جان اخراج:3::3:
وینگر سمت راستش اخراج شد:3:حالا کمی از ریت خط هافبکش میاد پایین.وینگر های منم میتونن راحت تر کار کنن.
------------------------------------------------
اهان داشتم از موتور درپیت هتریک میگفتم:3:
بی شعورا زده بودن هوای امروز کاملا افتابیه.من دو ساعت داشتم بازیکنای قدرتی و تکنیکیش رو چک میکردم.حالا باز الان میبینم هوا کاملا ابریه!!!!
ای تو روح اون اداره هواشناسیتون:3:
----------------------------------------------
نکته جالب اینجاست که مجتبی فعلا 2تا از سامی خورده!معلوم نیست مجتبی داره چیکار میکنه!
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۴۷
کوفتت بشه
فعلا من دارم گلبارون می شم:3:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۵۶
کوفتت بشه
فعلا من دارم گلبارون می شم:3:
حقته:3:ایشالا بترکی:3:
ای بابا.چند هفته است بازیکنای من با تیر دروازه قرار داد بستن.هرچی میزنم یا میخوره به تیر یا اینکه دروازه خالی میره اوت!:3:
دومیشم خوردیم:3:
با این وضعی که هتریک واسه من راه انداخته بعد بازی تیم رو منحل میکنم:3::3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۵۶
رضا خداوکیلی خیلی بدشانسی
همین
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۰۲
رضا خداوکیلی خیلی بدشانسی
همین
پس 3 هفته است دارم چی زر زر میکنم؟:3:
هفته اول رو با وجود اینکه تیمم سرتر بود مساوی کردم اونم روی ضربه ازاد.
هفته دوم هم دو تا زا بهترین بازیکنام وسط بازی مصدوم شدن و تیم رو به فنا دادن.
هفته پیش هم بازیکنی نداشتم که بخوام ترکیب درست درمون بدم.
این هفته هم نوبره والا!
mojtaba8118
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۰۶
بر پدر مادر سازنده موتور هتریک .....:4:
اخه این چه بند و بساطیه که واسه من راه انداختن؟!
هرکی رو میزارم تو خط هافبک زرتی مصدوم میشه:4:دقیقه 19 بازی باز زدن هافبک منو مصدوم کردن!
اعصاب مصاب ندارما:fool:
خداییش خیلی در حق تو نامردی میشه.:SugarwareZ-216:
از ته دل دلم برات سوخت.:SugarwareZ-248:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۱۲
خداییش خیلی در حق تو نامردی میشه.:SugarwareZ-216:
از ته دل دلم برات سوخت.:SugarwareZ-248:
بابا اینجوری که نمیشه.یه طوماری چیزی در حمایت ما بنویسید بفرستید واسه مسئولین هتریک شاید وضع فرق کرد:SugarwareZ-056:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۳۰
ایییییییییییییییییییییییی یییییینه
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللل:fool:
بالاخره مهاجم ما هم پاش به گلزنی باز شد و تونستیم طلسم گل نخوردن بست بارسا توی این لیگ رو بشکونیم:3:
ما منتظر دومیش هستیم.هیچ جا نمیریم همین جا هستیم:3:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۳۷
فقط 20 مونده.
یادم رفت دستور هایی که واسه بازی قبلی داده بودم رو کنسل کنم واسه همین از الان به بعد یکی دو تا از بازیکنام تهاجمی میشن:3:امیدوارم ضد حمله نخورم:3:
سیا هم ترکید:3:
سیا حال میکنی اه من چجوری یقه ات رو گرفت؟!:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۴۲
هتریک یعنی تخیل
وقتی بازی 50-50 و تو یه موقعیت نداشته باشی و طرف چهارتا موقعیت چهار تا گل انصافا تخیله دیگه
نیست؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۴۷
:SugarwareZ-167:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۵۲
هتریک یعنی تخیل
وقتی بازی 50-50 و تو یه موقعیت نداشته باشی و طرف چهارتا موقعیت چهار تا گل انصافا تخیله دیگه
نیست؟؟؟
تازه یکم داره مزه تخیل هتریک رو میچشی:kahvecy0:
من الان 4 هفته است دارم این مزه رو میچشم:kahvecy0:خیلی تلخه:3:
--------------------------------------------------------------------------
سومیشم خوردیم:3:
مشکلات خط هافبکمون کم بود که یکی از هافبک هام هم 3 اخطاره شد و بازی بعد رو از دست داد:3::3:عجب گیری داده این موتور هتریک به هافبک های من:3:هر اتفاقی که میخواد بیفته باید هافبکهای منم توش باشن:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۰۰
اون دو پست بالاتر رو هم تحویل بگیر :3:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۰۳
اون دو پست بالاتر رو هم تحویل بگیر :3:
اون دو پست بالاتر رو با 4 تا گلی که خوردی بزار رو هم بکن تو چشمت(!):3:
mojtaba8118
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۰۶
هتریک یعنی تخیل
نیست؟؟؟
تخیل؟ اگه تخیلی هستش پس شما چیرو آنالیز میکردی؟ معمولاً چیزای منطقی رو آنالیز میکنند نه چیزای تخیلی رو. یادمه اسم خودتو گذاشته بودی آنالیزور.:SugarwareZ-013:
یادم باشه برای بازی بعد یه رمّال استخدام کنم.:SugarwareZ-255:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۱۲
اون دو پست بالاتر رو با 4 تا گلی که خوردی بزار رو هم بکن تو چشمت(!):3:
بزار درت واسه سرت:3:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۱۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
این هم یه نمونه از تخیلات هتریک.دیروز گفته بود هوای امروز افتابیه ها.دو ساعت وقت گذاشتم واسه چک کردن بازیکنای قدرتی و تکنیکیش.بعد یهو هوا میشه ابری!!!
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۱۸
خب منم همین جور بود
اول هوا فقط ابری بود بعد شد بارونی و تیم من رو به فنا داد:4:
faraz36
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۲۰:۰۲
همونطور كه قبل بازي گفتم تيمم زياد شانسي براي برد نداشت و متسفانه در دقيقه 76 روي ضربه پنالتي بازي واگذار كرد
تو اين بازي از 2تا مدافع خيلي جوان استفاده كرديم :3: كه حدس ميزدم روي سوتي هاي اونا ضربه بخوريم كه خدارو شكر بد جواب ندادن
آينده از آنه اوناست دركل به بازي روزه 4شنبه فك ميكنم :rasta2:زياد نگران صدر جدول نيستم بازي برگشت اين بازي تلافي ميكنيم:3:
راجبع بازي رضا نظر خاصي ندارم :3: اما بوي سقوط مياد اين فصل ، فصل قبل نيس هرچي بزنه رو ضربات استگاهي گل شه :rasta2:
faraz36
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۲۰:۲۰
همونطور كه قبل بازي گفتم تيمم زياد شانسي براي برد نداشت و متسفانه در دقيقه 76 روي ضربه پنالتي بازي واگذار كرد
تو اين بازي از 2تا مدافع خيلي جوان استفاده كرديم :3: كه حدس ميزدم روي سوتي هاي اونا ضربه بخوريم كه خدارو شكر بد جواب ندادن
آينده از آنه اوناست دركل به بازي روزه 4شنبه فك ميكنم :rasta2:زياد نگران صدر جدول نيستم بازي برگشت اين بازي تلافي ميكنيم:3:
راجبع بازي رضا نظر خاصي ندارم :3: اما بوي سقوط مياد اين فصل ، فصل قبل نيس هرچي بزنه رو ضربات استگاهي گل شه :rasta2:
رضا
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۲۰:۴۶
خب صبر کردم تا اطلاعات رو دقیق از بازی بگیرم و بعد راجع به این باخت هم کامل صحبت کنم:3:
بازی رو با 2-5-3 شروع کردم و هدفم رسیدن به گل از روی ضد حمله ها یا کناره ها بود که گویا حریف دست ما رو خونده بود و اره نفوذ کناره ها رو تقریبا بسته بود.
بازی بازم با یه بدشانسی شروع شد.مصدومیت هافبک ما:5:شاید اگه بود روی شوت از راه دور هم میشد حساب کرد چون میانگین لول ضربه ازاد خط هافبکم بالا بود.بازیکن جانشین هم مثل این زیاد تعریفی نداشا.البته از اول هم معلوم بود حریف خط هافبک تیم بست بارسا نمیشم.
و بعد هم یه پنالتی.معلوم نیست چرا این روزا اینقدر ضربه ایستگاهی به حریف میدم و از طرفی الان 3 بازیه که اصلا هیچ ضربه ازادی گیرم نیومده!
بازیکن حریف هم اخراج شد ولی زیاد کمکی به ما نکرد و بازم یه گل دیگه خوردیم.البته اگر اون توپی که به تیر زدم گل شده بود شاید بازی فرق میکرد.
نیمه دوم هم بازی رو خوب ادامه دادم و به گل رسیدم ولی دستور هایی که یادم رفت کنسل کنم بازم کار دست ما داد و گل سوم رو خوردم.
در کل بازی بدی انجام ندادم.به نظرم فقط و فقط به ریت خط هافبکش باختم.چون خط حمله اش که اصلا ریتی نداشت:3:
اگر اون 2تا هافبک هام بودن مطمئنا بازی رو میبردم.
------------------------------------------------------------------
اینجور که بوش میاد باید خودم رو اماده سقوط کنم.
اگه قرار باشه سقوط کنم از همین الان خودم رو اماده میکنم که حداقل پولم رو خرج کارای بیهوده و ترمیم های موقتی نکنم.همه چیز بستگی به نتایج بازی های هفته بعد داره.
faraz36
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۲۱:۲۸
[/color]
خداحافظ رضا :rasta2:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۰۷
خداحافظ رضا:3:
قبل رفتن عمو فراز بوس بوسی کن:3:
رضا
دوشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۰۷
گفتم همه چیز بستگی به نتایج هفته بعد داره:3:
الکی از الان خداحافظی راه نندازین:3:
faraz36
دوشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۱۲
خداحافظ رضا:3:
قبل رفتن عمو فراز بوس بوسی کن:3:
بوس كن بابا جان هفته ديگه ميري :rasta2:پيش مجتبي:3:
رضا
دوشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۱۴
فراز هتریک به تاریخ بازی داره گیر میده:3:
قبل از بیستم که نمیزاره بازی بزارم.بیستم هم میگه به بازی رسمی تیما نزدیکه.
چیکار کنم؟!:3:
بندازم بعدش یا اینکه کلا بیخیال شیم؟!:3:
faraz36
سه شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۰۴
فراز هتریک به تاریخ بازی داره گیر میده:3:
قبل از بیستم که نمیزاره بازی بزارم.بیستم هم میگه به بازی رسمی تیما نزدیکه.
چیکار کنم؟!:3:
بندازم بعدش یا اینکه کلا بیخیال شیم؟!:3:
ما رو 10روزه سركار گذاشتي مردك:4:
اوكي بزار واسه يك دفعه ديگه:yltype:
رضا
سه شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۲۱
ما رو 10روزه سركار گذاشتي مردك:4:
اوكي بزار واسه يك دفعه ديگه:yltype:
ابله تو که خودت واسه بیست و یکم درخواست بازی دوستانه دادی؟!:3:
تایید کردم:3:بیست و یکم بازی میکنیم:3:
faraz36
سه شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۳۵
اوكي بابا :3: سوتي دادم
mojtaba8118
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۷:۴۱
بوس كن بابا جان هفته ديگه ميري :rasta2:پيش مجتبي:3:
بله؟ نفهمیدم؟!!! نداشتیما:SugarwareZ-205:
faraz36
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۴۱
بله؟ نفهمیدم؟!!! نداشتیما:sugarwarez-205:
فاني بود داش مجتبي ما رو چه به اين جسارتا:2:
faraz36
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۱۴
تو جام حذفي 3تيم باقي مونده رفتن بالا(ليگ)
ديگه علاقه به بالا رفتن ندارم با وجود اينكه تيم مرحله بعد هنوز مشخص نشده
چون به تيمم خيلي داره فشار مياد و هر هفته يك مصدوم ميدم
از دقيقه 83 به بعد بازي اخير تيم ما تو جام حذفي جنجال شد و يك مصدوم :3: و يك اخراجي داديم:rasta2:
رضا
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۱۴
خب بالاخره بعد از مدت ها موتور هتریک یه حالی به ما داد:3:
امروز تونستم با ریت 95 یه تیم با ریت 135 رو ببرم:3:
دروازه بانم همون دقیقه 11 یه پنالتی رو گرفت:3:
و البته به مهاجمب که تازه از جوانان اوردمش توی بزرگسالان توی اولین بازیش گل زد و ما بسیار مسرور گشتیم:3:
faraz36
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۴:۱۵
با تيمي كه تو جام حذفي بازي دارم يك حرف كاملا خنده دار زده
ادعايي ندارم كه تيمم خوبه اما طرف گفته فكر نكنم بتونم با دس گرمي تيمه حريف رو ببرم
درحالي كه تيمش از لحاظ تيمي شايد 50% تيم من هم نباشه بازي تو ورزشگاه من هست و با صحبت هايي كه كرده شانسي براي صعودش نميبينم:rasta2:
مي خواستم اين بازي دس گرمي و با تيمه دوم برم تاحدف بشم مگه اينا ميزارن :3:
رضا
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۷:۲۸
اه فراز تو جوانان هم دست از این بازی دفاعیت بر نمیداری؟!:3:
faraz36
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۸:۵۹
اه فراز تو جوانان هم دست از این بازی دفاعیت بر نمیداری؟!:3:
تيم جوانان الگوش بزرگسالان هستش ديگه :3:
با همين تيم اين فصل قهرمان شدم دونباله رو بزرگسالان هستن
عمرا بتوني ببري هرچند كه 90% خوباش رفتن كسي رو ندارم ديگه اما واسم حيثيتيه:rasta2:
گفتم ببري پاداش ميدم
faraz36
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۰۶
خوب بازي 3-1 به پايان رسيد
نكته جالب جنجال وسط بازي بود با 3مصدوميت بود:rasta2:
به تيم جوانانم خيلي اميدوارشدم :3:
رضا
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۲:۴۸
ای بابا.تو روح این هتریک:3:
اخه تو جوانان هم من باید مصدوم بدم؟!:3:
از لحاظ ریتینگ که سرتر بودم اما این مصدومیته باعث شد ببازم.البته یه مهاجم 9 ستاه داشتم که قبل بازی اوردمش بزرگسالان که بازی 4 شنبه گل زد.اگه اون بود وضعیت خط حمله ام خیلی بهتر میشد.
در کل تو روحت:3:2تا مصدوم انداختی رو دست ما.:3:کلا 12 تا بازیکن دارم که 2تاش مصدوم شد یکشم 19 سالش شده و نمیتونه بازی کنه.حالا من شنبه با کدوم بازیمنا برم تو زمین؟!:3:
ما رو از کورس قهرمانی داری عقب میندازی:3:
faraz36
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۱۲
اگه بازي تو زمين من بود بالا ي3تا مي خوردي
اگه خواستي بازي برگشت از شما 3هفته بعد پذيراي ميكنيم:1:
رضا
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۱:۵۱
اگه بازي تو زمين من بود بالا ي3تا مي خوردي
اگه خواستي بازي برگشت از شما 3هفته بعد پذيراي ميكنيم:1:
برو عمو
درسته که تیم بزرگسالانم حرفی واسه گفتن نداره اما با نیم جوانانم تا دلت بخواد حرف دارم:3:
برو ریت بازیهای هفته پیش و هفته قبلش رو نگاه کن تا بفهمی که اگه اون تیمم بود که له بودی.
تو همین بازی هم اگه 2تا مصدوم نمیدادم و 9 نفره بازی نمیکردم میتونستم بازی رو برگردونم.
همه این ها به کنار تو همین هفته یه مهاجم 9 ستاره اوردم بالا و یه هافبک 7 ستاره هم 19 سالش شد و نتونست دیگه بازی کنه.
من تو این 7-8 تا بازی قبلیم ریت پایین تر از 180 و ستاره کمتر از 65 نگرفته بودم.
این بازی ریتم شد 175 و 53 تا ستاره!
خلاصه اگه میخوای 3 هفته دیگه میتونیم بازی بزاریم اما اصلا قول نمیدم که شاخ باشم:3:کم کم وقت پروموت کردن بازیکنام داره میرسه.اسکات هام هم بازیکن نمیدم.فعلا در حال افت هستیم:3:
mojtaba8118
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۱:۱۲
برو عمو
درسته که تیم بزرگسالانم حرفی واسه گفتن نداره اما با نیم جوانانم تا دلت بخواد حرف دارم:3:
برو ریت بازیهای هفته پیش و هفته قبلش رو نگاه کن تا بفهمی که اگه اون تیمم بود که له بودی.
تو همین بازی هم اگه 2تا مصدوم نمیدادم و 9 نفره بازی نمیکردم میتونستم بازی رو برگردونم.
همه این ها به کنار تو همین هفته یه مهاجم 9 ستاره اوردم بالا و یه هافبک 7 ستاره هم 19 سالش شد و نتونست دیگه بازی کنه.
من تو این 7-8 تا بازی قبلیم ریت پایین تر از 180 و ستاره کمتر از 65 نگرفته بودم.
این بازی ریتم شد 175 و 53 تا ستاره!
خلاصه اگه میخوای 3 هفته دیگه میتونیم بازی بزاریم اما اصلا قول نمیدم که شاخ باشم:3:کم کم وقت پروموت کردن بازیکنام داره میرسه.اسکات هام هم بازیکن نمیدم.فعلا در حال افت هستیم:3:
آقا کمی بازی را عقب بندازید بازی بعدی رو با شما بازی میکنم. بدم نمیاد توی این رده هم با شما دست و پنجه نرم کنم.:SugarwareZ-244:
رضا
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۳:۱۱
هر کی پایه است بگه 3 هفته دیگه بازی دوستانه بزاریم.بزرگسالان که چیزی نیستیم اما تو جوانان میتونیم کمی ادعای شاخ بودن کینم:3:
faraz36
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۶:۴۰
هر کی پایه است بگه 3 هفته دیگه بازی دوستانه بزاریم.بزرگسالان که چیزی نیستیم اما تو جوانان میتونیم کمی ادعای شاخ بودن کینم:3:
روت و برم بابا :icon23:
3-1 خوردي بد ميگي.......
faraz36
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۶:۴۳
به احتمال زياد بازي بدي ليگ رو به صورت دس گرمي ميريم روحيه خيلي پايين اومده نميدونم چرا؟؟؟؟/:1:
رضا
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۸:۰۰
خب همین اول بازی 2تا گل خوردیم و ترکیدیم:3:
دیگه کم کم فکرم رو روی دسته 5 متمرکز میکنم.اومدنم به دسته 4 از همون اول اشتباه بود.
رضا
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۸:۲۳
2-1شد.
با یه ضربه ازاد به بازی برگشتیم:3:مرسی هتریک:3:
امیدوارم هتریک باز این بازی مصدوم روی دست من نذاره.فکر کنم با این وضعیت اگه مصدوم و اخراج ندم بازی رو مساوی میکنم.
رضا
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۲۲
بازم باختم:3:
انصافا خوب بازی کردم.اول بازی با دو گلی که خودم غافل گیر شدم.بعدش هم تیم پورنگ بارسا رفت تو لاک دفاعی و گل زدن بهش کار سختی شد.
خب دیگه کم کم لابد فکر دسته 5 باشم.بعید میدونم دیگه بتونم تا نیم فصل اول امتیازی بگیرم.بازی بعدی با تیم مجتبی هستش که با خریدهایی که کرده راه افتاده و افتاده روی دور بردن.و بعدش هم دو بازی پشت س هم با رئال ایرانی که فصل پیش رفت و برگشت بردمش:3:
فقط یه معجزه میتونه بازم من رو توی این لیگ نگه داره:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۳۰
اونم سیاوش:3:
رضا
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۳۷
اونم سیاوش:3:
:5:
مگه قحطی ادمه؟!:3:
فوقش اصلا بیخیال هتریک میشم و میرم به بازر میرسیم:3:تازه کلی هم اونجا پیشرفت کردم:3:
mojtaba8118
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۱:۰۲
خب همین اول بازی 2تا گل خوردیم و ترکیدیم:3:
دیگه کم کم فکرم رو روی دسته 5 متمرکز میکنم.اومدنم به دسته 4 از همون اول اشتباه بود.
با یه فصل تأخیر داری به نتیجه من میرسی.:SugarwareZ-128:
رضا
يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۱:۳۱
با یه فصل تأخیر داری به نتیجه من میرسی.:sugarwarez-128:
تو ررو نمیدونم اما من به خاطر یه غقلت اومدم بالا و الا عمرا اگه اون فصل با اون تیم درپیت میومدم دسته 4:3:
فصل قبل هم اگه تونستم بمونم واسه این بود که تیمای ضعیف تر از من هم بودن.اما این فصل فکر نکنم بتونم بمونم.
mojtaba8118
دوشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۸:۴۵
تو ررو نمیدونم اما من به خاطر یه غقلت اومدم بالا و الا عمرا اگه اون فصل با اون تیم درپیت میومدم دسته 4:3:
فصل قبل هم اگه تونستم بمونم واسه این بود که تیمای ضعیف تر از من هم بودن.اما این فصل فکر نکنم بتونم بمونم.
امیدوارم منظورت از تیمای ضعیفتر تیم من نبوده باشه.:SugarwareZ-256:
رضا
دوشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۱۷
امیدوارم منظورت از تیمای ضعیفتر تیم من نبوده باشه.:sugarwarez-256:
:3:
تو که خودت خودت رو داشتی نابو میکردی با ترکیب چیدنت:3:
faraz36
دوشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۱:۵۱
با اين شرايط تيم ما هم فانوس به دست شده كه :rasta2:
mojtaba8118
چهارشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۸:۳۸
:3:
تو که خودت خودت رو داشتی نابو میکردی با ترکیب چیدنت:3:
من میخواستم بیام پایین و اومدم.:SugarwareZ-053:
خدا حافظی در اوج.:SugarwareZ-200:
faraz36
پنجشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۰۶
خوب بازي هاي جام حذفي براي ما اين فصل به پايان رسيد و تيم ما حذف شد :3:
نكته جالب بازي تيم ما با تيم حريف حدود 140دقيقه طول كشيد و تو ضربات پنالتي بعد از 7 ضربه از هر تيم
تيم ما حذف شد تا تيم ما به صورت كامل براي ليگ حضور پيدا كنند الان تمام فكرو ذكرم ليگ شده :3:
faraz36
پنجشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۰, ۱۸:۲۰
ديدم 3ماه تو اين اينچا پست ندادم گفتم يك حالي بهش بدم
فصل جديد اغاز شده و تيم ما در 2بازي ابتدايي خوب طاهر نشده يك باخت و يك مساوي فعلا مارو فانوس بدست كرده اميدوارم بچه ها خودشون رو پيدا كنن و شاهد حضور قوي تيم خودمون باشيم
نكته جالب گروه نسبت به فصل گذشته خيلي ضعيف تر شده اما........:3:
faraz36
جمعه ۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۳:۳۹
ای خدا لبگ ما چه حالو حوایی داشت :3:
الان هیچکس نیس همه رفت و ما تنها موندیم :3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.