PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Tribal Wars

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
سلام.
این تاپیكو راه انداختم تا بروبچ هتریكی كه تو تریبال هم هستن اینجا با هم اشنا بشن و از راهنمایی و ساپورت همدیگه استفاده كنن.
در ضمن هر كی كه تو تریبال هستش ورلد و موقعیت جغرافیاییشو اینجا بزاره.:good:

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
World17
------------------------------------------------

Kavehjbf (527\205) K25 كاوه
Vahid168 (677\285) K26 وحید
lord milad (717\293) K27 میلاد
Hamid-CH (244\378) K32 حمید
Rezahyundais (258\367) K32
Piratees (530\410) K45 امین
Dangerous-boys (294\689) K62 آیدین
Persion (718\653) K67 پسر خاله امین :apophys:
Ehsan10 (755\670) K67 احسان
misagh.a (347\735) K73 میثاق
babaktotti (489\791) K74 بابك
----------------------------------------------
خوب این بروبچ فعال ورد 17 هستن اگه كسی از قلم افتاده با مشخصات بهم پخ بزنین.:good:
وردهای دیگه هم تا چند روز اینده اینجا قرار میگیرن.

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
من تو این بازی ثبت نام كردم . ازش سر در نیاوردم . یكم در مورد این بازی اطلاعات بده

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
من تو این بازی ثبت نام كردم . ازش سر در نیاوردم . یكم در مورد این بازی اطلاعات بده

به این لینك ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) برو تو پست اول اموزشو گذاشتن.
منم دیروز عضو شدم و حسابی دارم فعالیت میكنم.این تاپیكم واسه این زدم تا با تجربه ترا بیان یه كم واسه ما روشنش كنن.:good:

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
سایتش رو بزار می خوام دوباره عضو شم

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴
سایتش رو بزار می خوام دوباره عضو شم

[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبلش یه پرسو جویی بكن.شاید دو بار ثبت غیرقانونی باشه.

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
دفعه قبل خیلی وقت پیش ثبت نام كردم و برام ایمیل اومد كه روستام از بین رفته

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
من ثبت نام كردم .
misagh.as village (185|838) K81

حالا چی كار كنم ؟

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
من ثبت نام كردم .

حالا چی كار كنم ؟

برو اون اموزشی كه گذاشتم بخون.
برای شروع هم بهتر معادن اهن,چوب و سفالتو اپگرید كنی.
تو كدوم ورلد هستی ؟

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
ورلد 13 . اگه می شه نحوه آپگرید کردن رو بگو

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
اگه می شه لینک مستقیم رو بزار . من نمی تونم اون لینک آموزش رو دانلود کنم

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
ورلد 13 . اگه می شه نحوه آپگرید کردن رو بگو

تو پیغام خصوصی بهت گفتم.

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
به به !

بروبچز هت تريكي تريبال وارز باز !!

من توي ورلد 12 روستا دارم. آي دي من farzan1981 هست و تحت حمايت شديد دهل دارم پيشرفت مي كنم. دو تا روستا دارم و سوميشو هم دارم نوبل مي كنم. فعلا وضع خوبه اگه كسي در نبود دهل نياد ما رو .... !

اينم آدرس ! :good:
Naderi (109|652) K61
Naderi2 (114|654) K61

تو ترايب TLL هستيم در حال حاضر.

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰

این هم آدرس من تو ورلد 13 . می تونی یکم برام منابع بفرستی ؟

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
به به !

بروبچز هت تريكي تريبال وارز باز !!

من توي ورلد 12 روستا دارم. آي دي من farzan1981 هست و تحت حمايت شديد دهل دارم پيشرفت مي كنم. دو تا روستا دارم و سوميشو هم دارم نوبل مي كنم. فعلا وضع خوبه اگه كسي در نبود دهل نياد ما رو .... !

اينم آدرس ! :good:
Naderi (109|652) K61
Naderi2 (114|654) K61

تو ترايب TLL هستيم در حال حاضر.

فرزان جان میشه بیشتر توضیح بدی مثلا من تو ورد 15 هستم حتما باید روستای دوممو تو همون ورد بزنم یا میتونم برم تو ورد دیگه ؟
من فعلا عضو قبیله ای نیستم و كسی منو حمایت نمیكنه.این خطرناكه ؟
از دیروز تا حالا كلی چیز ساختم امتیازم رسیده به157.فكر كنم واسه كمتر از 1 روز امتیاز خوبی باشه.
دارم سرباز هم میسازم نظرت چیه به روستاهای ضعیفتر از خودم حمله كنم ؟
برای اینكه كسی به من ریسورس بده حتما باید عضو 1 قبیله یا یك ورد باشیم یا نه ؟
ببخش كه سئوالام زیاد شد.

Ali-ss
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
من با همین یوزر اینجا در ورلدهای 10 و 12 فعال هستم اما پیشنهاد و تاكید زیاد می كنم این تاپیك رو قفل كنید چون عملا ضربه ای دردرناك به هت تریك در ایران وارد می كنه نحوه این بازی به شكلی هست كه مثل هت تریك اعتیاد آور هست و و ممكن هست خیلی از بچه های هت تریك رو فراری بده همون بلایی كه تقریبا سر من درآورد....
راستی توی 10 و 12 هر جور كمكی بخصوص ریسورسی خواستید من حاضرم حتی تا 200 هزار ریسورس

Don M Corleone
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
سعی كنید ورد 12 بیایید ... بقیه وردهای بالاتر خیلی كند هستند و میزان ریسورسهایی كه در ساعت به شما میده خیلی كمه
...
ولی ورد 12 خیلی بهتره از 13 به بالا و احتمالا به پایین ... توی ورد 13 یه ده كوره دارم كه فقط سرباز میسازم
چون طرفهای ما دشمنا خیلی بهم نزدیكند عضو هیچ كدوم نشدم و هر ازگاهی هم حملاتی بهم میشه
ولی ارزش وقت گذاشتن نداره
هر دو سه روز یه بار فقط میرم دستور ساخت سرباز میدم میام :3:

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
پیشنهاد و تاكید زیاد می كنم این تاپیك رو قفل كنید چون عملا ضربه ای دردرناك به هت تریك در ایران وارد می كنه

من دیروز واسه زدن این تاپیك با فرزان هماهنگ كردم كه گفت راش بنداز مشكل نداره.
در ضمن این دو بازی 2 دنیای جدا از هم هستن فكر نكنم به هم ضربه بزنن.
من كه هیچ وقت هتریك فدای این نمیكنم.:good:

Don M Corleone
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
با علی هم موافقم ... اصلا جالب نیست جایی كه برای هتریك اختصاصی ساخته شده تبلیغ یه جا دیگه هم بشه
ادرس هتریك ایران منبع تقریبا تمام سایتهای دیگه ایران هست كه جالب نیست وقتی بیان اینجا ادرس ترایب رو ببینن ... ضمنا پیشرفت كردن توی ترایب سریعتر هست نسبت به هت ... پس معلومه كه طرف وقتش رو برای هتریك نمیذاره

تا از چهار شنبه سوری خیلی دور نشدیم یه تی ان تی بذارین بره رو هوا :3:

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
سعی كنید ورد 12 بیایید ... بقیه وردهای بالاتر خیلی كند هستند و میزان ریسورسهایی كه در ساعت به شما میده خیلی كمه
...
ولی ورد 12 خیلی بهتره از 13 به بالا و احتمالا به پایین ... توی ورد 13 یه ده كوره دارم كه فقط سرباز میسازم
چون طرفهای ما دشمنا خیلی بهم نزدیكند عضو هیچ كدوم نشدم و هر ازگاهی هم حملاتی بهم میشه
ولی ارزش وقت گذاشتن نداره
هر دو سه روز یه بار فقط میرم دستور ساخت سرباز میدم میام :3:

قبل از عضو شدن تو سایت پی سی ورد رفتم گفته بودن 12 عضو نشین اخه پیشرفت نمیكنن.منم رفتم 15
حالا كسی تو ورد 15 نمیشناسی مارو ساپوذت كنه ؟:blush2:
من میتونم روستا دوممو تو ورد 12 بزنم تا با شما باشم و بتونم از كمكاتون استفاده كنم ؟

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
باشه حالا كه همه موافق قفل كردن هستن قفل كنین !
منم با این كه تو هتریك نباید تریبال باشه موافقم.از این به بعد هم میریم تو پی سی ورد !
:good:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۱
منن به عنوان كسي كه هر دو بازي رو انجام ميده. فكر مي كنم اين دو تا كاملا دنياي متفاوتي دارن.

ضمنا هدف اين انجمن كاملا مشخصه. جمع كردن هت تريكي هايي كه عضو تريبال وارز هم هستند پس هركي مياد اينجا هت تريكيه. خدا را چه ديدي شايد چند تا تريبال بازمم اومد اينجا هت تريكي شد ! به هر حال اينجا فكر ميكنم به عنوان محل اجتماع معتادان هر دو بازي مي تونه جاي خوبي باشه ! :good:

حالا صبر كنيد تا جناب دهل ! تشريف بيارن با رنك 7 ( كه قبل از عيد به 3 هم رسيد) در ورد 12 اينجا رو منور كنن.

Vahid
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
منن به عنوان كسي كه هر دو بازي رو انجام ميده. فكر مي كنم اين دو تا كاملا دنياي متفاوتي دارن.

ضمنا هدف اين انجمن كاملا مشخصه. جمع كردن هت تريكي هايي كه عضو تريبال وارز هم هستند پس هركي مياد اينجا هت تريكيه. خدا را چه ديدي شايد چند تا تريبال بازمم اومد اينجا هت تريكي شد ! به هر حال اينجا فكر ميكنم به عنوان محل اجتماع معتادان هر دو بازي مي تونه جاي خوبي باشه ! :good:

حالا صبر كنيد تا جناب دهل ! تشريف بيارن با رنك 7 ( كه قبل از عيد به 3 هم رسيد) در ورد 12 اينجا رو منور كنن.

منم نظرم همینه.این دو بازی 2 دنیای كاملا جدا از هم هستن.
تریبال فكر نكنم وقت زیادی هم بخواد.شاید روزی 4-5 بار وارد شدن به سایت كه هر بارش فقط 5 دقیقه زمان میخواد.
هتریك هم شاید هر روز انلاین بودن احتیاج نداره و بیشتر كارها موقع افلاین بودن انجام میشه.

راستی كسی جواب منو تو 3-4 تا پست قبل نمیده ؟

misagh
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
من یك روستا تو ورلد 12 گرفتم . هر چی می تونین به من وسایل بدین

misagh.as village (89|696) K60

HaryAMID
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
سلام دوستان
مثل اینکه جمع بچه های HT تو تریبال هم داره جمع میشه.

من هم تازه تو World 15 یه روستا گرفتم:Hamid-CH

یه پیشنهاد دارم بچه ها:
بیاید همه تو یه ورلد (ترجیحا کم سرعت) یه روستا بگیریم و با هم باشیم
مثلا همه بیاید تو ٌW15 ، اگه بشه یه ترایب به اسم Hattrick هم بزنیم که عالیه
از این به بعد هم همه بچه های اینحارو که میخوان شروع کنن ، بیاریم توW15 و ترایب Hattrick

من نمیدونم این زدن ترایب شدنیه یا نه ، باتجربه ها لطفا بگن
ولی اگه شدنیه ، بیاید یه همت کنید و این قضیه رو عملی کنیم
?OK

vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
سلام.
من می خاستیم این بازی رو بازی كنم اوازهشو بد شنیده بودم حتی مقالشم دانلود كردم.منتها او پی سی ورلد
كه پیگیر شدم دیدم خفن اعتیاد داره چه بچه هایی كه گرفتار ندشن1 ولی در كل می گن خیلی حال می ده ایشالله منم سرم خلوت شد باید تعم این بازی رو بچشم(كارتون خاب شم!!).
یا حق.

lordamin
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
منم 5 روزه كه یه روستا توی world 17 گرفتم .
بهتون توصیه میكنم تا به این ورلد بییاین . به دلیل اینكه تازه 6 روزه كه راه اندازی شده و میتونین خودتون رو به نفرات برتر برسونین .

Don M Corleone
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
من یك روستا تو ورلد 12 گرفتم . هر چی می تونین به من وسایل بدین

misagh.as village (89|696) K60

اگه تازه گرفتی ما كمك چندانی نمی تونیم بهت بكنیم!:apophys: اخه منبع خونت كوچیكه و حیف و میل میشه
یكم رشد كن ... Warehouse رو بزرگتر كه كردی خبر بده ... :1:

Don M Corleone
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
ضمن دهكده های من در شمال ورد 12 هست متمایل به غرب ... یكم بیاین نزدیكتر ... میثاق میخوای دوباره استارت اومر كن بیا اونور ...

Babak_Totti
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
این خیلی سخته من یه مدت [Only Registered And Activated Users Can See Links] حالا كام و ارگش رو نمیدونم ولی خیلی آسونتر بود و البته قشنگ...
این خیلی پیچیدست...هی منو توی منو ه.اصلا معلوم نیست چه خبره.

Ali-ss
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
تریبال وارز یكی از آسون ترین بازیهایی هست كه توی تمام عمرم دیدم بچه هایی كه بازی استراتژیك بازی كردن می دونند در مورد فقل شدن تاپیك به حرف این پیر فرزانه گوش كنید! چون تجربه من توی این دو تا بازی از همه بچه های اینجا بیشتر هست من قبلا روزانه حتما باید 2-3 ساعت توی هت تریك می یومدم اما با پیدا شدن تریبال كم كم حضورم در هت تریك كمتر شد درست هست كه این ود بازی دو دنیای متفاوت دارند اما این كجاش دلیل می شه كه كسی هت تریك رو ول نكنه؟ بازی تریبال به نحوی هست كه بعد از شروع رشد و افزایش تعداد روستاها وقت گیر تر می شه و نحوه این بازی به شكلی هست كه مدت زمان خیلی بیشتری نسبت به هت تریك باید آنلاین بشی من خودم چند تا از بچه های تریبال رو آوردم توی این بازی در حقیقت آوردن بچه های تریبال توی این بازی خیلی سخت بود اما بردن بچه های هت تریك توی تریبال خیلی آسونتر هست من الان نزدیك 500000 امتیاز توی ورد 12 دارم و می دونم كنترل این همه روستا و هماهنگی با قبیله چقدر وقت گیر و جذاب هست....
از من به شماها نصیحت برای ژیشرفت در این بازی حتما عضو نزدیكترین ترایب خودتون باشید و حتما حتما توی قروم های ترایبتون فعال باشید ضمن اینكهتاكتیكهای حمله و دفاع رو باید یاد بگیرید

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۰
تریبال وارز یكی از آسون ترین بازیهایی هست كه توی تمام عمرم دیدم بچه هایی كه بازی استراتژیك بازی كردن می دونند در مورد فقل شدن تاپیك به حرف این پیر فرزانه گوش كنید! چون تجربه من توی این دو تا بازی از همه بچه های اینجا بیشتر هست من قبلا روزانه حتما باید 2-3 ساعت توی هت تریك می یومدم اما با پیدا شدن تریبال كم كم حضورم در هت تریك كمتر شد درست هست كه این ود بازی دو دنیای متفاوت دارند اما این كجاش دلیل می شه كه كسی هت تریك رو ول نكنه؟ بازی تریبال به نحوی هست كه بعد از شروع رشد و افزایش تعداد روستاها وقت گیر تر می شه و نحوه این بازی به شكلی هست كه مدت زمان خیلی بیشتری نسبت به هت تریك باید آنلاین بشی من خودم چند تا از بچه های تریبال رو آوردم توی این بازی در حقیقت آوردن بچه های تریبال توی این بازی خیلی سخت بود اما بردن بچه های هت تریك توی تریبال خیلی آسونتر هست من الان نزدیك 500000 امتیاز توی ورد 12 دارم و می دونم كنترل این همه روستا و هماهنگی با قبیله چقدر وقت گیر و جذاب هست....
از من به شماها نصیحت برای ژیشرفت در این بازی حتما عضو نزدیكترین ترایب خودتون باشید و حتما حتما توی قروم های ترایبتون فعال باشید ضمن اینكهتاكتیكهای حمله و دفاع رو باید یاد بگیرید

میشه هم توی هت تریك بود و همزمان در چند بازی دیگه...در ضمن مگر هت تریك چقدر وقت میگیره؟الان خیلی از دوستان هستند كه هم توی هت تریك عضون و هم در بازربیتر و هم در همین جنگهای قبیله ای و هم در چند سایت دیگه.بستگی به برنامه ریزی داره.و البته به بیكاری آدم:2:

من میخوام عضو بشم فقط كمكم كنید.

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
آموزشش هم كه نمیشه دانلود كرد...

راستی این دهكده ی ما:

Jackson Land (46|543) K50

-Aydin-
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۴
من تو ورد هشتم
كسی میدونه وردا چه فرقی با هم دارن ؟

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
آموزشش هم كه نمیشه دانلود كرد...

راستی این دهكده ی ما:

Jackson Land (46|543) K50

یادم رفت بگم كه ورلد دوازدهم هستم...:shades_smile:

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۱۲
بچه ها كسایی كه تازه ثبت نام كردند یا می خوان ثبت نام بكنند به ورد 17 بیان .
من به خاطر خودتون میگم چون تو ورد 17 میتونین خیلی راحت تر به مقامهای بالا برسین .
چون كه 7 روز بیشتر نیست كه شروع شده و نفر اول 500 امتیاز بیشتر نداره .
از ما گفتن بود .........

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۳
من تو ورلد 17 هم یك روستا گرفتم

misagh.as village (347|735) K73

اینجا پپیشرفت خیلی نصبت به ورلد 12 سخت تره

wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
میگم تو این آشفته بازار كه همه از خودشون سایت میدن بیرون ، بذارید یه سایت منچ و مارپله و دوز هم من بهتون معرفی كنم : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بیاین اونجا با هم تبانی كنیم ، حال میده !! :apophys:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
من یک ترایب ساختم به نام هت تریک تو ورلد 17 . هر کی می خواد عضو بشه به من بگه براش دعوت نامه بفرستم

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
یک ترایب هم تو ورلد 12 ساختم

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
بابک تو رو دعوت کردمبه ترایب .

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
میثاق ترایبت رو تو ورد17 ول كن بیا تو ترایب من . فعلا 5 نفر تو ترایبم هستن .
leave tribe رو بزن تا دعوتت كنم .
اگر بیای ریاست رو بین هم تقسیم میكنم .

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
بابك بیا ورد 17 .

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
بابك بیا ورد 17 .

باشه...:good:

میشه توی دو تا ورلد همزمان بازی كرد؟

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
بابک تو رو دعوت کردمبه ترایب .

من رو فقط یكی دعوت كرده اونم INTERNATIONAL TRIBE (IT) هست...
تو كه نیستی؟

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
من هستم

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
نگفتین تو 2 نا ورد همزمان میشه روستا گرفت ؟
من الان تو ورد 15 هستم.اگه اومدم 17 كدوم قسمتشو انتخاب كنم ؟ شمال ,غرب .... ؟

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
همزمان می شه تو همه ی ورلد ها روستا گرفت .

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
نگفتین تو 2 نا ورد همزمان میشه روستا گرفت ؟
من الان تو ورد 15 هستم.اگه اومدم 17 كدوم قسمتشو انتخاب كنم ؟ شمال ,غرب .... ؟

انگار شانسیه.از من كه نپرسید كجا رو میخوای...

در ضمن باید یه ایمیل دیگه و یه یوزر دیگه بدی برای ورلد جدید...:good:

در ضمن توی ورلد 17:

LORD JACKSON LAND (594|239) K25

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
گفتم خیلی پیچ در پیچه ها...اونی كه من دیده بودم اصلا این سایت نبود...

اون باید كارگر استخدام می كردی و خیلی پیچیده...این مثل همون تراویانه...

یه روستای بی صاحاب هم همسایه ی ماست (البته كمی دورتر).فعلا 3 تا Spear fighter فرستادم غنیمت بیارن.تا اونا برن و برگردن 23 Spear fighter من آماده میشه و این همسایه ی محترم را می نماییم...:2:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
من هم به یك روستا بی صاحب 10 تا سرباز فرستادم .

بزودی به یك روستا دیگه حمله ور خواهم شد

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
چطوری می شه حمله كرد بابك ؟

دو راه داره. يكي اينكه بري تو نقشه رو اون روستاهه كليك كني بعد بزني سند تروپ. بعد تعداد نيروها رو مشخص كني بزني حمله. اون وقت يه تاييد ازت مي گيره. اوكي كني نيروهات حركت مي كنن. اگه هم به جاي حمله ساپورت بزني، مي رن از اون روستا دفاع مي كنن.

راه دوم اينه كه مختصات اون روستا رو داشته باشي براي تي رالي پوينت. xو y اون روستا رو بدي و تعداد نيرو هم انتخاب كني و بعد حمله و تاييد حمله !

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
من هم به یك روستا بی صاحب 10 تا سرباز فرستادم .

بزودی به یك روستا دیگه حمله ور خواهم شد

چرا انقدر كم؟ با 100 تا شروع كنيد بريد. بعد 200 تا بعد هزار تا ! اينو مي گن فارم كردن كه وقتي بر مي گردي، روستاي رو كرده باشي مسجد ! :1:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۰
اگه در ورد 12 هستی می تونی یكم بهم سرباز و نیرو بدی

(89|696) K60

این مختصاتم هست

یك سوال . اگه تو به من نیرو بدی كنترل اون نیرو ها رو من به دست می گیرم یا تو بهشون فرمان می دی كه چی كار كنن؟

منظورم اینه كه من می تونم از اون ها برای حمله به یك روستا دیگه برای خودم استفاده كنم ؟

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
چرا انقدر كم؟ با 100 تا شروع كنيد بريد. بعد 200 تا بعد هزار تا ! اينو مي گن فارم كردن كه وقتي بر مي گردي، روستاي رو كرده باشي مسجد ! :1:

اخه روستا متروكه هستش . با یك سرباز هم مال من می شه :apophys:

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲

آره من كه شنیدم حداقل باید با 400 سرباز شروع كرد.
فرزان جام میشه راجب ترایب یه كم بیشتر توضیح بدی ؟
مثلا منو و حمید تو ورلد 15 چند قطعه با هم فاصله داریم میتونیم تو 1 ترایب عضو بشیم ؟
كلا در مورد هر چی كه فكر میكنی واسه 1 تازه كار مهمه یه توضیحی بده.:good:
به..به.....به...به....خیلی ممنونم:apophys:

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۹

خوب فعلا 20 تا سرباز دارم من مثلا...حالا باید اینا حمله كنن تا 20 تا دیگه آماده بشه...بعد 40 تا حمله كنن تا 20 تا دیگه آماده بشه و...

اخه روستا متروكه هستش . با یك سرباز هم مال من می شه :apophys:

میثاق من 3 تا سرباز فرستادم 2 تاش از بین رفتن...سعی كن همون10-20 تا رو بفرستی...:good:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰
بابك اگه از این به بعد خواستی به یكی حمله كنی با هم هماهنگ كنیم من هم به تو سرباز می دم

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۱
روستا رو گرفتی بابك ؟

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
روستا رو گرفتی بابك ؟

گرفتنی نیستن روستاها...حمله می كنی هر سربازت 25 واحد از منابع روستایی كه بهش حمله كردی رو ورمیداره غنیمت و برمیگردونه به روستای خودت...برای افزایش تعداد دهكده ها نیاز به یه سری شرایط و افراد داری كه فقط با پیشرفت امكان پذیره...:good:

بابك اگه از این به بعد خواستی به یكی حمله كنی با هم هماهنگ كنیم من هم به تو سرباز می دم

باشه...

فقط می دونی كه هر چقدر فاصلمون دورتر باشه به همون میزان طول میكشه تا سربازهامون برسن به دهكده ی همدیگه؟:good:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۸
چطوری می شه یك روستا رو كاملا تسخیر كرد ؟

Don M Corleone
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
منم یه زمانی اشتباه شما رو میكردم و وقتی امتیاز روستام روی 2000 بود نزدیك 4-5 هزارتا سرباز ساخته بودم ... ز اونطرف لول ریسورسهام روی 20-21 بود ... بعد كه قصه دستم اومد لول ریسورسها رو بالا بردم كه دیگه دیر شده بود و نوبل شدم رفت ...
یه بار دیگه روستا گرفتم لول ریسورسهام كه 30 شد شروع كردم بقیه ایتم ها رو افزایش دادم ... حتی دیوار نساختم ... البته علی هم كمك كرد نیرو برام فرستاد تا خیالم از نظر دفاع راحت بشه ...

گدا بازی هم در نیارید با 10 - 20 تا حمله كردن خجالت داره ... :3: اگه خیلی كارت واجبه و داره میریزه :3: می خوای هم حمله كنی حداقل 100 تا نیزه دار بساز فقط برای غارت و دیگه هم نسازید ... تا رشد كنید ... !

همه توانتونو بذارید برای ریسورسها ... حداقل به 28 كه رسیدید بقیه چیزها خیلی سریع میان بالا و شروع كنید فقط سرباز اكس ... نوبل كه ساختید حداقل یه روستا بگیرید و در اون روستا نیرو دفاعی بسازید ... برای دفاع از حملات احتمالی ...
بعد یه حمله ی دیگه برای گرفتن یه روستای دیگه و ... هر روستا رو محل ساخت یه نوع سرباز كنید ... یا دفاعی یا حمله ای ...! ضمنا روستای زیر 3000 امتیاز نگیرید ... خیلی درد سر داره ... اول كاری الكی هم به جایی حمله نكنید كه برای خودتون دشمن بتراشید ! :3: بذارید قشنگ كه تپل شدن بعد بگیریدشون ... :3:

برای سرعت كار بیشتر هم Village Headquarters رو حداقل تا 10 - و 15 برسونید كه كارها سریعتر انجام بشه ... هزینه ای هم نداره ...

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
منم یه زمانی اشتباه شما رو میكردم و وقتی امتیاز روستام روی 2000 بود نزدیك 4-5 هزارتا سرباز ساخته بودم ... ز اونطرف لول ریسورسهام روی 20-21 بود ... بعد كه قصه دستم اومد لول ریسورسها رو بالا بردم كه دیگه دیر شده بود و [B]نوبل شدم رفت ...
B]

دو تا سوال:

چی شدی؟یعنی چی شدی؟:2:

مگه میشه روستایی رو تسخیر كرد؟:good:

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

این روستای من هستش . به نظر شما چی ها رو آپگرید كنم ؟

Don M Corleone
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
چطوری می شه یك روستا رو كاملا تسخیر كرد ؟

Village Headquarters باید 20 بشه smithy باید 20 بشه و market هم باید 10 بشه تا تازه بتونی مكانی بسازی به نام Academy كه وقتی اینجا ساخته شد باید یك noblemen بسازی ... با این نوبل و چندین سرباز باید به یه روستا حمله كنی ... این نوبل در هر بار حمله یه تعداد شعار میده و مردم رو جلب خودش میكنه :3: بعد از حداقل 4 تا 5 بار حضور نوبل در اون روستا مردم تریپ انقلاب شاه رو می اندازن بیرون و نوبل تو میره اونجا حاكمیت میكنه :3: و دیگه از اون نوبل نمیتونی استفاده كنی! و برای گرفتن روستای بعدی باید از یه نوبل دیگه استفاده كنی ... كه برای ساخت نوبل دوم باید دو برابر ریسورس بدی و برای نوبل سوم سه برابر و به همین ترتیب نوبلهای بعدی ساخته میشن ...

البته وقتی وضعت خوب شد میتونی 4-5 تا نوبل بسازی و به صورت پشت سر هم و نه یكجا و یكباره با هم ....
به صورت یكی یكی و تك تك با لشكر های جدا جدا میفرستی برن سراغ روستا و بلافاصله هر كدومی كه به نوبت وارد میشن از لیلیتی اون دهكده كم میكنن و بدین ترتیب با یك حمله میتونی یك روستا رو بگیری ... و اینجا هم همون نوبلی كه اخر میرسه حكم میشه و بقیه نوبلها برمیگردن به روستات ...

باهم نباید بفرستی ... چون از قدیم هم گفتند 7 درویش در یك زیر انداز بگنجند ولی دو نوبل در یك اقلیم نگنجند :3:پس یكی یكی ...

البته باید قبل از رسیدن نوبلها اون روستای طعمه از سرباز دشمن خالی شده باشه ... یعنی اول یه گروه میفرستی پاكسازی كنن و بعد نوبلها برسن ...

====

فعلا به این چیزها فكر نكنید ... فقط ریسورسها رو افزایش بدید و امتیازتون رو زیاد كنید ... بعد نوبت به این چیزها هم میرسه ...

نبینم كسی قبل از فزایش ریسورس تا لول حداقل 28 اكادمی بسازه ها ... و الا همتونو میگیرم :3:
واسه خودتون میگم ضرر میكنید ... :ouaip:

Don M Corleone
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

این روستای من هستش . به نظر شما چی ها رو آپگرید كنم ؟
حداقل ...
Village Headquarters برسون 10
Warehouse 10
Timber camp (Level 30)
Clay pit (Level 30)
Iron mine (Level 30)
همین :3:

البته Farm هم به نسبت باید زیاد بشه تا ادم كم نیاری ...
Warehouse هم كم كم به نسبت لول ریسورسها باید زیاد كنی ...

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
5 گدا بازی هم در نیارید با 10 - 20 تا حمله كردن خجالت داره ... :3:

من كل داراییم همین 10 تا سرباز بود :apophys:

Don M Corleone
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
راستی فعلا اوایل كار نیازی چندانی به Iron mine ندارید پس حداقل سعی كنید دو سه لول عقبتر از Timber camp و Clay pit باشه ...

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
بابك برات تو ورد 17 یه دعوت نامه فرستادم .
بیا و به ما ملحق شو.

HaryAMID
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
محمد رضا ، ممنون بابت راهنماییات
2تا سئوال دارم :
امروز نزدیکترین همسایه من ، abandoned شده ، استفاده ای میشه ازش کرد؟
بقیه همسایه هام تو این 3روزه Pointشون ثابته و از من کمتره ، عضو ترایب هم نیستن ، بهشون ناخنک بزنم؟مثلا فقط با نیزه دار؟

ضمنا برای تازه کارهایی مثل خودم،
توصیه خود سایت TW برای تازه کارها در گام اول ، رسیدن به این لولهاست:
Up to 500 points
• Village Headquarters (Level 5 )
• Barracks ( Level 1 )
• Rally point (Level 1)
• Market (Level 1)
• Timber camp (Level 17)
• Clay pit (Level 17)
• Iron mine (Level 15)
• Farm (Level 4)
• Warehouse (Level 14)
• Hiding place (Level 4)
• Wall (Level 5)
a

Don M Corleone
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
محمد رضا ، ممنون بابت راهنماییات
2تا سئوال دارم :
امروز نزدیکترین همسایه من ، abandoned شده ، استفاده ای میشه ازش کرد؟
بقیه همسایه هام تو این 3روزه Pointشون ثابته و از من کمتره ، عضو ترایب هم نیستن ، بهشون ناخنک بزنم؟مثلا فقط با نیزه دار؟
a

بزن حاجی ... بزن !:apophys:
ورد چندی ؟

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
خوب دیگه داره جمعمون تو ورد 17 جمع میشه .
از بقیه دوستان هم از قبیل آقا وحید دعوت میكنم كه هر چه زودتر بیان و مختصات روستاشون رو اعلام كنند تا توی یه tribe جمع شیم .

در tribal wars وقط طلاست .

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
همه چیز در ورد 12 داره خوب پیش میره...

در ورد 17 هم كه عضو ترایب بر و بچه های خودمون (امین اینا...:2:) شدیم.

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
آقا منم تو ورد 12 اومدم ولی اوضاع خیلی خرابه .
304/96
به نظر من همون ورد 17 خیلی بهتره .
تو ورد 12 نفر اول امتیازش ملیونیه ولی تو ورد 17 نفر اول امتیازش به هزار هم نمیرسه .

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
منم اومدم تو ورد 17 ولی باید بهم كمك كنینا.:good:
اینم مشخصاتم.
Beauty Golsar
(285|677)
K26

HaryAMID
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
منم اومدم تو 17

(244|378) K32
Hamid-CH

امین جان دعوت کن.

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
بابك موقع عضو شدن از من هیچی نخواست فقط ورلدو انتخاب كردم بعد هم جوین زدم همین.
این كاری كه تو كردی تو رولز نوشته بر خلاف قوانینه(عضو شدن با چند میل و یوزر نیم)
همین حالا امتحان كن.وقتی تو روستات هستی مرورگرتو ببند بعد دوباره برو تو صفحه اول سایت 1 ورلدو انتخاب كن.اینطوری با همون یوزرت عضو میشی.
منظورم اینه كه یوزرتو Log out نكن.

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
وحید برات یه دعوت نامه فرستادم . اگر افتخار میدی accept كن .:drinks:

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
آقا منم تو ورد 12 اومدم ولی اوضاع خیلی خرابه .
304/96
به نظر من همون ورد 17 خیلی بهتره .
تو ورد 12 نفر اول امتیازش ملیونیه ولی تو ورد 17 نفر اول امتیازش به هزار هم نمیرسه .

امین جان شما با 1 یوزر تو هر 2 تا ورلد روستا گرفتی ؟

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
كادوس مختصات رو درست دادی ؟
چون تو اون مختصات یه نفر دیگس .

HaryAMID
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
بزن حاجی ... بزن !:apophys:
ورد چندی ؟
ٌ
ممنون
W15 :good:

این abandoned هم فایده ای داره؟

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
آره وحید .

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
كادوس جان دعوتت كردم .

HaryAMID
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
كادوس مختصات رو درست دادی ؟
چون تو اون مختصات یه نفر دیگس .

مثل اینکه copy-paste شده ، برعکس دراومده
X:244
Y:378

اینطوریه

Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
آره وحید .

با این اوضاع واسه بابك مشكل پیش میاد كه.

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
برو بچی كه تو یه ترایب هستیم . ( بابك-میثاق-وحید-كادوس )
هر كدومتون هر كدوم از كارهای ریاست رو كه میخواین بگید تا بهتون بدم .

1-duke : یعنی همون معاون

2-invite : میتونین بگردین و كسایی رو كه دوست دارین دعوت كنین .

3-diplomacy : تصمیم میگیرین كه با بقیه tribe ها چه روابطی داشته باشیم .

4-moderator

misagh
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
من 2و3 رو می خوام

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
من 2و3 رو می خوام

بهت دادم .

-Aydin-
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
اومدم ورد 17
Dangerous-boys village (294|689) K62
امین جان امر خطیر دعوت كردنو انجام میدی ؟

lordamin
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۷
اومدم ورد 17
Dangerous-boys village (294|689) K62
امین جان امر خطیر دعوت كردنو انجام میدی ؟

بله چرا كه نه .

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
بابك موقع عضو شدن از من هیچی نخواست فقط ورلدو انتخاب كردم بعد هم جوین زدم همین.
این كاری كه تو كردی تو رولز نوشته بر خلاف قوانینه(عضو شدن با چند میل و یوزر نیم)
همین حالا امتحان كن.وقتی تو روستات هستی مرورگرتو ببند بعد دوباره برو تو صفحه اول سایت 1 ورلدو انتخاب كن.اینطوری با همون یوزرت عضو میشی.
منظورم اینه كه یوزرتو Log out نكن.

مطمئنی؟ من خواستم با همون یوزر عضو بشم ولی گفت كه یوزر شما تكراریه.من هم یه یوزر دیگه ورداشتم...:good:

یه یوزر دارم توی ورد12 یكی توی 17...:good:

لاگ اوت هم نمی كنم.همزمان توی هر دو هستم.البته در دو صفحه ی جداگانه و با دو بار لاگین.

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
حالا چه كار كنم؟یوزرم رو حذف كنم یكی دیگه بسازم؟

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
برو بچی كه تو یه ترایب هستیم . ( بابك-میثاق-وحید-كادوس )
هر كدومتون هر كدوم از كارهای ریاست رو كه میخواین بگید تا بهتون بدم .

1-duke : یعنی همون معاون

2-invite : میتونین بگردین و كسایی رو كه دوست دارین دعوت كنین .

3-diplomacy : تصمیم میگیرین كه با بقیه tribe ها چه روابطی داشته باشیم .

4-moderator

دوك رو بده به من .

ممنون.:good:

البته دوباره عضو خواهم شد...

Babak_Totti
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
(489|791) K74

مختصات جدیدم.

البته فكر كنم اینم بر عكس شده باشه...

یوزر من:babaktotti

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
(489|791) K74

مختصات جدیدم.

البته فكر كنم اینم بر عكس شده باشه...

یوزر من:babaktotti

چی كار كردی؟دوباره تو هر 2 تا ورلد ثبت نام كردی ؟با 1 یوزر ؟

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۵
چی كار كردی؟دوباره تو هر 2 تا ورلد ثبت نام كردی ؟با 1 یوزر ؟

آره:good:

یعنی ورد 12 رو نگه داشتم و 17 رو حذف كردم.

kaveh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۴
من تو یکی از پستای محمدرضا تو همینجا با این بازی آشنا شدم . تو ورلد 8 ام ، 16 تا ویلیج دارم ، اگه بچه ها تصمیم بگیرن چند تایی تو یه ورلد جدید با هم شروع کنن ، منم وقتم جواب بده پایه ام اونجا هم از صفر شروع کنم

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۵۴
من تو یکی از پستای محمدرضا تو همینجا با این بازی آشنا شدم . تو ورلد 8 ام ، 16 تا ویلیج دارم ، اگه بچه ها تصمیم بگیرن چند تایی تو یه ورلد جدید با هم شروع کنن ، منم وقتم جواب بده پایه ام اونجا هم از صفر شروع کنم

ما الان 2-3 روزه تو ورلد 17 شروع كردیم.فكر كنم 6-7 نفری باشیم الان.
شما هم بیا اونجا :good:

kaveh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۰
من صفحه های این تاپیک رو یه ورق زدم ،این مختصات روستا های بچه هاست تو w17 :

Kadus : K?? (244|378
Aydin : K62 (294|689
Babak1 : K74 (791|489
Babak2 : K25 (594|239
( می شه تو یه ورلد رو یه سیستم با چند تا یوزر ، چند تا روستا گرفت ( خوراک میثاقه ) ، ولی نقل و انتقال منابع و ... بینشون ممنوعه )
Vahid : K26 (677|285
Misagh : K73 (347|735

به نظرم روستاهای بچه ها از هم زیادی دور اند ، اینجوری خیلی سخت می تونیم همدیگه رو ساپورت کنیم ، عملاً حالا حالا ها غیر ممکنه
مثلاً وحید جان . امتحانی 1000 تا ریسورس واسه میثاق یا آیدین بفرست ، تایم رو نگاه کن و کنسل اش کن ، می بینی چه قدر طول می کشه ؟

صفحه مختصات هر ورلد 999 در 999 هست . و وقتی می خوای ویلیج بگیری باید یکی از مناطق شمال غربی/شرقی . جنوب شرقی/غربی رو انتخاب کنی واسه اش
موتور بازی از یه نقطه نقشه ورلد ( فکر می کنم مرکز نقشه ) شروع می کنه به دادن روستاها به کسایی که ثبت نام می کنن به ترتیب زمان روستا گرفتن
یعنی اگه زمان رجیسترمون نزدیک هم باشه و همه یه منطقه رو انتخاب کنیم . شانس اینکه روستا هامون نزدیک هم بیافته بیشتره

که فکر کنم سر این قضیه بچه ها هماهنگ نکردن ، واسه همین انقد پرت و پلا شدن
به نظر من تا اول کاره اگه همه دوباره رجیستر کنیم و از اول ، نزدیک هم شروع کنیم بهتر باشه ،
نظر بقیه چیه ؟

.

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۱۹
كاوه جان تو ورلد 17 نمیشه جا انتخاب كرد .

در مورد نقل و انتقالات هم 2 ساعت بیشتر طول نمیكشه .
راستی من رو هم یادت رفت بنویسی . اسمم piratees

من تو map وسطم و هر كی چیزی بخواد من خودم بهش میدم .

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۲۰
كاوه اگر تو هم به ما ملحق بشی خوشحال میشیم .

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۳۱
ما العان در ورد 17 - 9 نفریم . و اوضاع tribe هم خوب داره پیش میره . :jesors:

اگر شما ها هم به ما بپیوندید بهتر میشه . پس تا دیر نشده بییاین . :clapping:

pirate در خدمت شما است . :img-pirate2:

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۳۷
اقا وحید همسایهات رو تو tribe دارم میارم و تا حالا 1 نفر از 3 تاشون قبول كردن .
تا آخر امروز هم با همسایه های بقیه صحبت میكنم و اون ها رو هم به tribe میارم . تا امنییت همه تضمین بشه .

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۱۵
فقط یه چیز رو یادم رفت .
كسی كه duke میشه در اصل همه كاره میشه و هر كاری كه بخواد از قبیل : (اخراج كردن , دعوت كردن , تنظیم روابط بین tribe ها و ... ) رو میتونه انجام بده پس با هم دیگه به توافق برسید كه چه كسی duke بشه .

HaryAMID
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
یکی از روستاهای کنار من ، متروک شده
هی نیزه دار میفرستم ، هی منابع میارن :)
البته مقدارش زیاد نیست ، ولی ، آی حال میده

راستی سرعت W17 چقدر پایینه ، فکر کنم نصف سرعت W15 باشه.

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
كادوس چند تا نیزه دار می فرستی ؟
من یه بار 4 تا فرستادم مردن !

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
فقط یه چیز رو یادم رفت .
كسی كه duke میشه در اصل همه كاره میشه و هر كاری كه بخواد از قبیل : (اخراج كردن , دعوت كردن , تنظیم روابط بین tribe ها و ... ) رو میتونه انجام بده پس با هم دیگه به توافق برسید كه چه كسی duke بشه .

خوب اگر بچه ها موافق باشن من بشم دوك...

من سابقه ی اجرایی هم دارم البته در تراویان.(چه دورانی بود):2:

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
بابك جون قابل شما رو نداره . تو اینجا دوك شو . من تو بازر بیتر مربی تیم ملی

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷

بابا تو دیگه كی هستی .
:apophys:

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱
من میثاق 15 سال دارم

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳

باشه من اینجا دوك میشم شما هم اگر تونستی اونجا سرمربی تیم ملی بشو...:apophys:

یه نظریه هم هست كه هم سرمربی تیم ملی بشم و هم دوك.:apophys::good:

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۲
اقا وحید همسایهات رو تو tribe دارم میارم و تا حالا 1 نفر از 3 تاشون قبول كردن .
تا آخر امروز هم با همسایه های بقیه صحبت میكنم و اون ها رو هم به tribe میارم . تا امنییت همه تضمین بشه .

دستت درد نكنه.سعی كن هر كی پیشرفت و فعالیتش بیشتر دعوت كنی.2-3 تا دعوت كنی كافیه:good:
واسه بچه ها هم همین كارو بكن.شاید جبران دوریمونو بكنه.احتمالا باعث قویتر شدنمونم میشه.:good:
راستی تعداد اعضا تو ترایب ها محدودیت نداره ؟

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
میثاق چه محموله ای برام فرستادی توی ورد 12 كه 6 ساعت دیگه قراره برسه؟

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۴
500 تا آهن

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۴
راستی تعداد اعضا تو ترایب ها محدودیت نداره ؟

نه هر چی بیشتر بهتر . :apophys:

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
اون آرمی رو كه تو ورد 17 برای ترایبمون درست كردم رو ببینید و بگید چه تغییراتی باید توش داده بشه

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
اون آرمی رو كه تو ورد 17 برای ترایبمون درست كردم رو ببینید و بگید چه تغییراتی باید توش داده بشه

آره قشنگه. دستت درد نكنه . :good:

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱

بد نیست...یادش بخیر یكی ساخته بودم توی تراویان حیف حذف شد.توی تراویان شمشیرهای قشنگی درست كرده بودن.اگر بخواید میتونم یكیش رو كش برم:2:

نكته ی دیگه اینكه ییهو از 69 امتیاز رسیدم 78 امتیاز دو رده صعود كردم توی ترایب.:2:

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴
فعلا در بین ترایب ها رتبه 830 رو داریم.

و نسبت به دیروز 200 رتبه پیشرفت كردیم .

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
500 تا آهن

من خودم موندم اینهمه آهن رو چكار كنم...تو هم برام فرستادی؟:apophys:

نمی دونم چرا مصرف آهن اینقدر كمه.

الان من 2000 آهن دارم و 600-700 تا از بقیه.

هی میذارم توی ماركت برای فروش چوب به جاش می گیرم.

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
200 رتبه صعود كردیم؟به به ... به به

اینم نمونه ای از خناجر زیبای تراویان:

.^.
___..-"""-. )^( .-"""-..___
`-...___ '=.'-/-\-'.=' ___...-'
`\ 'Pirates /`
'--;|||||;--'
/\|||/\
( /;-;\ )
'-)•••(-'
(••••)
)•••(
(••••)
(\.)•••(./)
\\(•••)//
<======== ========>
<====== ======>
\ OOO /
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
\\v//
\v/
v

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
200 رتبه صعود كردیم؟به به ... به به

اینم نمونه ای از خناجر زیبای تراویان:

.^.
___..-"""-. )^( .-"""-..___
`-...___ '=.'-/-\-'.=' ___...-'
`\ 'Pirates /`
'--;|||||;--'
/\|||/\
( /;-;\ )
'-)•••(-'
(••••)
)•••(
(••••)
(\.)•••(./)
\\(•••)//
<======== ========>
<====== ======>
\ OOO /
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
\\v//
\v/
v

اینم قشنگه .

خوب اگه بقیه موافقن بابك بشه duke .

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
میثاق همسایت اومد تو ترایبمون .

و 50 رتبه پیشرفت دیگه .

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
میثاق همسایت اومد تو ترایبمون .

و 50 رتبه پیشرفت دیگه .

این همسایه های ما رو هم دعوت كن...

بچه ها چرا نمیگید من دوك بشم یانه؟

میثاق ، وحید ، آیدین بگید نظرتون رو.

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
این همسایه های ما رو هم دعوت كن...

چشم . سعی میكنم دور و اطراف هر كی لااقل 5 روستا رو به اوضویت ترایب در بیارم .

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
من با دوك شدن بابك مشكلی ندارم.
فقط هر كدوم از بچه ها هر پستیو كه گرفتن خودسر كاری انجام ندن.مثل حمله به روستاهای دیگه یا قراردادن بقیه ترایبها در لیست دوست و دشمن.:good:
منظورم اینه كه حالا واسه دشمن پیدا كردن خیلی زوده.

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
بابك خنجر تو رو گذاشتم . برو ببین كیف كن

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
من تمام ترایب های اطرافم رو جز دوستان گذاشتم .

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
با این اوضاع پس میثاق جان به كی می خوای حمله كنی ؟ :shades_smile:

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
فعلا به هیچ كی . اول بزار قدرتمند بشیم بعد حمله می كنیم . تازه نه به اون هایی كه عضو یك ترایبند . بلكه به اون هایی كه تك و تنهان ....

Don M Corleone
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۱
به نظر من شما یه تاپیك اختصاصی واسه ترایبتون بزنین ... از كلیت ماجرا منحرف شدیم رفت ... دوك و نخ و قیچی اومد وسط :
:3:

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
خوب شما ها هم به ما ملحق بشین دیگه .

حدودن 8-9 نفر به این تاپیك سر می زنن كه 6 تامون تو یه ترایب هستیم . پس می خواستی ما ها در مورد چی صحبت كنیم ؟ :jesors:

misagh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲
در مورد تیم تو ( ب......)

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
بابك خنجر تو رو گذاشتم . برو ببین كیف كن

كیف كردم:2:
ولی قشنگه ها.:jesors:

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
توصیه خود سایت TW برای تازه کارها در گام اول ، رسیدن به این لولهاست:
Up to 500 points
• Village Headquarters (Level 5 )
• Barracks ( Level 1 )
• Rally point (Level 1)
• Market (Level 1)
• Timber camp (Level 17)
• Clay pit (Level 17)
• Iron mine (Level 15)
• Farm (Level 4)
• Warehouse (Level 14)
• Hiding place (Level 4)
• Wall (Level 5)
a

بچه ها واسه پیشرفت سریعتر و برنخوردن به مشکلی تو اینده تا امتیاز 500 رول های بالارو رعایت کنید.:good:
به نظر من فعلا هم Statue نسازید.:good:

Ali-ss
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
توی ورد 12 كیا هستن؟
آدرس همه رو یكجا بگذارید 5000 تا از هر ریسورس براتون بفرستم

HaryAMID
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
كادوس چند تا نیزه دار می فرستی ؟
من یه بار 4 تا فرستادم مردن !
اینجا میتونی حمله خودتو شبیه سازی کنی و متوجه بشی که چقدر کشته میدی:
Rally point --> Simulator
من 50تا میفرستم ، حداکثر یکی کشته میشه.:)

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
اقا این Paladin به چه دردی میخوره ؟

Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
توی ورد 12 كیا هستن؟

تا 1-2 روز دیگه پست شماره 2 تو صفحه اولو ویرایش میکنم و مشخصات بچه هارو اونجا میزارم.:good:

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
اقا این Paladin به چه دردی میخوره ؟

paladin یعنی پهلوان افسانه ای و كسی هست كه در جنگ به دردت می خوره . چون خیلی قویه و 1 دونه هم بیشتر نمی تونی بسازی .

در كل نقش سرلشگر رو انجام می ده .

-Aydin-
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
منم با دوك بابك موافقم :3:

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
خوب حالا كه دوك شدم باید اینجا اعلام كنم هدف ما رنك یك ترایبهاست:1:در جهان معاصر با توجه به داشتن مدارج قسطنطنیه در یوكوشوساهاما در كشور ژاپن باید توجه داشت كه آره....

:2:

-Aydin-
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
نزدیك ویلای من یه ویلا هست كه روش نوشته Village Bonus village و زیرشم نوشته abandoned امتیازشم 59 هستش این یعنی چی ؟
یعنی تسخیر شده یا میتونیم تسخیرش كنیم ؟

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۰
نزدیك ویلای من یه ویلا هست كه روش نوشته Village Bonus village و زیرشم نوشته abandoned امتیازشم 59 هستش این یعنی چی ؟
یعنی تسخیر شده یا میتونیم تسخیرش كنیم ؟

میتونی غارتش كنی...حالا نمیدونم میشه تسخیرش هم كرد یا نه...:good:

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
بابك description رو خیلی باحال تر كردی دستت درد نكنه .

من دیدم بعضی از ترایب ها تصویر هم برای خودشون گذاشتن . ببین می تونی بفهمی چه طوری این كارو كردن .

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
بابك description رو خیلی باحال تر كردی دستت درد نكنه .

من دیدم بعضی از ترایب ها تصویر هم برای خودشون گذاشتن . ببین می تونی بفهمی چه طوری این كارو كردن .

خواهش می كنم...بازم دارم می گردم ببینم چی پیدا می كنم.:good:

من هم چند تا عكس دیدم ببینم چجوریاست...:good:

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
خوب تحقیقات تمام شد:2:

والا توی راهنماش نوشته باید تگ [img] رو بكار ببریم ولی وقتی میزنی نمیشه.بازم تحقیقاتم رو ادامه میدم ببینم به نتیجه میرسم یا نه.من مثال خودش رو گذاشتم نشد.

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
هر كار كردم نشد...مثل اینكه فقط توی فروم میشه از تگ آی ام جی استفاده كرد...اینایی هم كه گذاشتن خارج از دیسكریپشن گذاشتن.

lordamin
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
هر كار كردم نشد...مثل اینكه فقط توی فروم میشه از تگ آی ام جی استفاده كرد...اینایی هم كه گذاشتن خارج از دیسكریپشن گذاشتن.

اشكال نداره همینی هم كه العان گذاشتی خیلی قشنگه .
من هم به چند تا از ترایب ها پیغام دادم تا كمكمون كنن .

Babak_Totti
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
اشكال نداره همینی هم كه العان گذاشتی خیلی قشنگه .
من هم به چند تا از ترایب ها پیغام دادم تا كمكمون كنن .

عوضش كردم قشنگ تر شد...

فقط یه سری جمله و قانون و هدف رو به انگلیسی بنویسید تا بذاریم كه خیلی كلاس داره:2:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۷
توی ورد 12 كیا هستن؟

تو ورد 12 فكر می كنم فقط من و میثاق باشیم:

JACKSON LAND (46|543) K50
BandareAnzali (89|696) K60

در ضمن من(جكسون لند) تا 14.000 تا ریسورس هم جا دارم بیشتر از 5.000 خواستی بفرستی بفرست [Only Registered And Activated Users Can See Links]

البته قبلش خبر بده بهم چون ممكنه انبار پر باشه بچه ها بمونن دم در.:apophys::good:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
رنكمون همین جوری داره كم میشه ایول
تا الان شدیم 13 تا
راستی اون جمله ای كه تو پروفایل گذاشتین خیلی باحاله : ما اربابان جنگیم :3:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۵
رنكمون همین جوری داره كم میشه ایول
تا الان شدیم 13 تا
راستی اون جمله ای كه تو پروفایل گذاشتین خیلی باحاله : ما اربابان جنگیم :3:

خیلی داریم خوب پیشرفت می كنیم...فقط تعجب من از تو و وحیده...من دیرتر از شما اومدم ولی الان بالای جفتتونم.میدونید كه باید بیشتر روی منابع سرمایه گذاری كنید؟

اون جمله هم كه : آره دیگه ما اینیم:2: اول خواستم بنویسم ما پیروزیم دیدم این بهتره.:good::eltaf:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۰
خیلی داریم خوب پیشرفت می كنیم...فقط تعجب من از تو و وحیده...من دیرتر از شما اومدم ولی الان بالای جفتتونم..:good::eltaf:
آخه میدونی عزیز من صبح یه سر زدم دیدم تو هم هستی رفتم ظهر برگشتم دیدم دوباره هستی باز رفتم الان (ساعت 2 نصفه شب) اومدم میبینم شما هنوز هستی خب عزیزم بایدم بیشتر پیشرفت كرده باشی :apophys:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵
آخه میدونی عزیز من صبح یه سر زدم دیدم تو هم هستی رفتم ظهر برگشتم دیدم دوباره هستی باز رفتم الان (ساعت 2 نصفه شب) اومدم میبینم شما هنوز هستی خب عزیزم بایدم بیشتر پیشرفت كرده باشی :apophys:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

راست میگیا...

ولی خوب آخه به دقایق حضور نیست كه...من مثلا دو تا آپگرید می كنم می بینم مثلا تا منابعم جور بشه 3 ساعت دیگه طول میكشه میرم 3 ساعت دیگه میام.در ضمن من توی ورد 12 هم هستم كه اونجا خیلی سرعت بالاتره.برای همین همش آنم.

ولی كلا خیلی با این پستت حال كردم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۷
راستی الان تو قسمت اوور ویو بودم هر چی نیگا میكردم اینو میدیدم babaktotti changed the description of the tribe.
فك كنم از صبح تا الان خودتو كشتی بابك
ولی دستت پنج انگشت ببخشید دستت درد نكنه خوشگل شده :3:

Vahid
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۴۰
خیلی داریم خوب پیشرفت می كنیم...فقط تعجب من از تو و وحیده...من دیرتر از شما اومدم ولی الان بالای جفتتونم.میدونید كه باید بیشتر روی منابع سرمایه گذاری كنید؟

اون جمله هم كه : آره دیگه ما اینیم:2: اول خواستم بنویسم ما پیروزیم دیدم این بهتره.:good::eltaf:

واسه اینكه من به جز منابع هیچو اپگرید نمیكنم واسه همین از شما عقب افتادم.تا 2 روز دیگه بهتون میرسم.
ولی بعد از عید نمیدونم چی كار كنم.:sad:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۵۲
خدا بزرگه :3:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۴۷
راستی الان تو قسمت اوور ویو بودم هر چی نیگا میكردم اینو میدیدم babaktotti changed the description of the tribe.
فك كنم از صبح تا الان خودتو كشتی بابك
ولی دستت پنج انگشت ببخشید دستت درد نكنه خوشگل شده :3:

فعالیت بالاست دیگه... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

خواهش می كنم.:good:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۵
خدا بزرگه :3:

خدا كه بزرگ هست ولی خوب وقت ندایم.:jesors:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۶
بچه ها منم تو ورد 12 هستم. شما تو ورد 12 تریب دارید؟

dirtyworm
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
من تو ورد 11 داشتم قدرتمم خيلي زياد بود كلي شهر داشتم ولي هم تريبيام نامردي كردن هي منو اذيت كردن بعد انداختنم از تريب بيرون و بهم حمله كردن من همشون رو كشتم حتي شهر يكيشون رو كامل خالي كردم ولي يه روز صبح از خواب كه پا شدم ديدم 26 حمله داره بهم مبشه همه حمله ها هم دفاع كردم ولي اينقدر تعدادشون زياد بود كه هي حمله ميكردن آخرش كم آوردم

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
اگر تو ورد 17 بییای و به ما بپیوندی خوشحال می شیم .
و دیگه كسی نمی تونه اذیتت كنه چون ما پیشتیم .

HaryAMID
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
من تو ورد 11 داشتم قدرتمم خيلي زياد بود كلي شهر داشتم ولي هم تريبيام نامردي كردن هي منو اذيت كردن بعد انداختنم از تريب بيرون و بهم حمله كردن من همشون رو كشتم حتي شهر يكيشون رو كامل خالي كردم ولي يه روز صبح از خواب كه پا شدم ديدم 26 حمله داره بهم مبشه همه حمله ها هم دفاع كردم ولي اينقدر تعدادشون زياد بود كه هي حمله ميكردن آخرش كم آوردم

عجب داستانیه ، پس هم قبیله ایها هم خیانت میکنن و نباید بهشون اعتماد کرد

یه هم ترایب من 2روز پیش یه اسکات برام فرستاد که الآن تو روستای منه و هیچ استفاده ای هم نمیتونم ازش بکنم،
این خوبه یا بد ؟ نکنه نقشه های شومی کشیده و در حال جاسوسیه؟

دوستان باتجربه لطفا کمک کنن:good:

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
به به سلام به برو بکس باحال هتریک میبینم که این تریبال وارز به طور اساسی به اینجا هم سرایت کرده من که توی و10 و و7 بودم توی و10 4ماه پیش هم ترایبی های سابقم نوبلم کردن تموم شد اما توی و7 هستم

در ضمن نفر اول جهان 12 و دومش تا چند وقت پیش برو بکس ایرانی خودمون بودن کمال و امین ( DOHOL )

یه مسئله مهم رو هم باید بگم اینو بدونید که معمولا توی جهان هایی مثل 12 که سرعتش 2 هست بازی کردن فایده ای نداره به دلیل سرعت بالا و مدت زمان طولانی که از شروعش گذشته

Lord-Masoud
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۳
سلام به همه.من تازه عضو هتریك شدم.توی وورد 12 هستم.اسم روستام اسم آیدی اینجام هست.
دوستم هم در وورد 12 هستش.یه روستای 3200 امتیازی بالای سرش هست كه هی اسكات میفرسته براش.چرا اینجوری می كنه؟دوستم باید چیكار كنه؟

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
بچه ها منم تو ورد 12 هستم. شما تو ورد 12 تریب دارید؟

یه ترایب داریم كه كلا رئیسش تعطیله.خیلی وقته بهش سر نزده...
من یه ترایب جدید زدم به اسم WILD BULLS.

یوزرت رو بگو اینوایتت كنم.

erfan_rainy
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
سلام بر دوستان
من مدتی است كه عضو شده ام
و مدتی است كه روستاهای اطراف مرا می نمایند
و مدتی است كه توانایی نمودن روستاهای اطراف را ندارم

كمكی به من در راه خدا بكنید

من توی یك منطقه ی مرزی....اینطرف شط العرب(اروند رود) قرار دارم

هیچ مشكلی با این سایت ندارم....فقط دوتا مورد رو نمی دونم :
اول اینكه به كجا می گن روستا...دوم اینكه سرباز جزو كدام جانداران است؟پسدانداران یا خزندگان

دوستان به جای خاطرات.....یه توضیحی و یا آموزشی هم اگر لطف كنید خیلی لطف كردید

من توی ورلد 17 هستم

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۱
سلام بر دوستان
من مدتی است كه عضو شده ام
و مدتی است كه روستاهای اطراف مرا می نمایند
و مدتی است كه توانایی نمودن روستاهای اطراف را ندارم

كمكی به من در راه خدا بكنید

من توی یك منطقه ی مرزی....اینطرف شط العرب(اروند رود) قرار دارم

هیچ مشكلی با این سایت ندارم....فقط دوتا مورد رو نمی دونم :
اول اینكه به كجا می گن روستا...دوم اینكه سرباز جزو كدام جانداران است؟پسدانداران یا خزندگان

دوستان به جای خاطرات.....یه توضیحی و یا آموزشی هم اگر لطف كنید خیلی لطف كردید

من توی ورلد 17 هستم

یوزرت چیه؟بگو تا توی ترایبمون اینوایتت كنم...اینجوری یكم میترسن و نمینماینت.:2:
اون چیزی كه داری اسمش روستاست ... سربازان هم بستگی داره مذكر باشن یا مونث [Only Registered And Activated Users Can See Links]

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۱
مختصاتتو بگو حالشونو بگیرم .

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
مختصاتتو بگو حالشونو بگیرم .

نه بابا یه وقت ترایب دارن... یهو جنگ بین ترایب راه میافته:2:

فعلا داریم پنجاه تا پنجاه تا میریم بالا.عرفان هم بیاد عضو بشه خیلی خوب میشه...عرفان یوزرت رو بگو مختصاتت رو هم بده امین اگه تونست حالگیری كنه.:1:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
اگر می خوای دیگه كاریت نداشته باشن اول بیا ترایب ما . بعدش من براشون نامه می نویسم كه اگر از این به بعد اذیتت كنن حالشونو می گیریم .

erfan_rainy
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
k24
216|410

مختصاتم درسته (یعنی جا به جا نیست)

روستای قبلی من بود که ترکید

این یکی رو کمک کنید

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
sooshianet ؟

راستی بابك همسایه آیدین هم بهمون اضافه شد .

erfan_rainy
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۶
sooshianet ؟

.

ok

حالا باید چیکار کنم؟؟

اگه اقدامات اولیه رو بهم بگید...ممنون می شم

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
بابك پایه ای یه ترایب رو داغون كنیم ؟

من می گردم یه ترایب كه ضعیفه و بهمون نزدیكه رو پیدا می كنم . بعد بهش حمله می كنیم و غنایم مییاریم .
نظرت چیه ؟

erfan_rainy
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
من در یک لحظه می تونم توی چندتا ترای÷ عضو بشم؟؟؟
آخه دو-سه تا ترای÷ دیگه هم من رو دعوت کردن؟؟؟

erfan_rainy
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
راستی اگه من می تون دو ستا از روستاهای اطراف رو به ترای÷ خودمون دعوت کنم؟؟
اگه جواب مثبته....چه جوری؟

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
من در یک لحظه می تونم توی چندتا ترای÷ عضو بشم؟؟؟
آخه دو-سه تا ترای÷ دیگه هم من رو دعوت کردن؟؟؟

نه نمی تونی .

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۷
راستی اگه من می تون دو ستا از روستاهای اطراف رو به ترای÷ خودمون دعوت کنم؟؟
اگه جواب مثبته....چه جوری؟

ناراحت اون نباش من و بابك این كار رو می كنیم .

Vahid
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰

من می گردم یه ترایب كه ضعیفه و بهمون نزدیكه رو پیدا می كنم . بعد بهش حمله می كنیم و غنایم مییاریم .
نظرت چیه ؟

بابا تورو خدا بی خیال !!!
حالا واسه دشمن تراشیدن خیلی زود !!!
یه نگاه به امتیازاتمون بكنین اخه !!!
حداقل برین به روساهایی كه عضو ترایب نیست حمله كنین.

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰

نظرت چیه ؟

من هنوز سرباز نساختم آخه...

در ضمن یكم شاخ تر بشیم بعد...

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
راستی erfan روستای قبلیت چی شد ؟

Vahid
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
راستی از دعوت كردن روستاهایی كه دشمن زیاد دارن خودداری كنید.
هیچ ترایبی هم با فرستادن نامه تهدید نكنین !:good:
امتیازاتمون داره خوب پیش میره اگه 2-3 هفته صبر كنین می تونیم راحت به هرجا كه خواستیم حمله كنیم.:good:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
آقایون چشم .
تا 2 هفته به هیچ جا حمله نمی كنیم .

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
یه ترایب داریم كه كلا رئیسش تعطیله.خیلی وقته بهش سر نزده...
من یه ترایب جدید زدم به اسم WILD BULLS.

یوزرت رو بگو اینوایتت كنم.

farzan1981
الان عضو ترايب TLL هستم ميتوني اينوايت كني؟

eh3an
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
سلام
این روستای من تو و12 Fvillage (416|936) K94
ترایب آشنا كسی نمیشناسه؟!؟

میخوام تو و17 یه روستا بسازم

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵
farzan1981
الان عضو ترايب TLL هستم ميتوني اينوايت كني؟

الان ترایب TLL نسبتا بزرگه...اگر نمیخوای هم نیا...ولی ما هم اگر بیای به زودی بزرگ خواهیم شد...

فعلا فقط من عضو ترایب هستم. اینوایتت می كنم.اینوایت میشی ولی خوب تا لیو نكنی ترایبت رو نمیتونی بیای...

در ضمن از هم دوریم یكم ولی طوری نیست.

اینوایتت كردم:1::good:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
سلام
این روستای من تو و12 Fvillage (416|936) K94
ترایب آشنا كسی نمیشناسه؟!؟

اینوایتت كردم:

WILD BULLS

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
اين اينوايته تا چقدر اعتبار داه؟ آخه بغل گوش همه Tll هستن مي ترسم ليو كنم هوس كنن بريزن سرم. واسه همين مي خوام دفاعمو قوي كنم. دهل هم از مسافرت بياد كه هوامو داشته باشه. :1:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
اين اينوايته تا چقدر اعتبار داه؟ آخه بغل گوش همه Tll هستن مي ترسم ليو كنم هوس كنن بريزن سرم. واسه همين مي خوام دفاعمو قوي كنم. دهل هم از مسافرت بياد كه هوامو داشته باشه. :1:

همسایه سمت راستیت (Aikaterina) رو هم دعوت كردم...بهش گفتم تو هم عضو ترایب مایی... حالا نمی دونم میاد یا نه. اگر بیاد امنیتت میره بالاتر.

میخوای یه میل براش بزن بگو با هم عضو -WB- بشیم خیلی خوبه و خلاصه مخش رو بزن.كلا همسایه هایی كه عضو ترایبی نیستن و البته بزرگ هستن رو تشویق كن بیان عضو ترایب ما بشن بعد من اینوایتشون می كنم.امنیتت میره بالا.:good:

در ضمن به جز یكی دیگه اطرافت TLL نیست.

---------------------------------------------------------------------------------------

البته الان رفتم دیدم كم هم نیستن.:2:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵

بساز بعدش مختصاتشو بگو تا دعوتت كنم . :good:

eh3an
بابك جان دور ور من بیشتر عضو ترایب pk هستن من رو هم دعوت كردن میخوام بیام تو ترایب شما باید هوامو داشته باشین .اوضاع خطریه ؟!؟!؟!؟!

Lord Milad
بچه ها منم اومدم.
جالبببببببببببببببه.
یه سریم به تایپیك F1 manager بزنید.

dirtyworm
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
عجب داستانیه ، پس هم قبیله ایها هم خیانت میکنن و نباید بهشون اعتماد کرد

یه هم ترایب من 2روز پیش یه اسکات برام فرستاد که الآن تو روستای منه و هیچ استفاده ای هم نمیتونم ازش بکنم،
این خوبه یا بد ؟ نکنه نقشه های شومی کشیده و در حال جاسوسیه؟

دوستان باتجربه لطفا کمک کنن:good:

نه اسكات اگه تو شهرت مونده يعني اونو برات ساپورت كرده و نميتونه آمار شهرت رو ببينه مشكلي نداره ولي اگه ميتوني زياد باهاشون رابطه نداشته باش و فقط حرفشون رو گوش بده

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
بابك جان دور ور من بیشتر عضو ترایب pk هستن من رو هم دعوت كردن میخوام بیام تو ترایب شما باید هوامو داشته باشین .اوضاع خطریه ؟!؟!؟!؟!

وایسا باید موقعیت رو بررسی كنم...:1:
چند دقیقه دیگه خبرت می كنم... تو فقط عضو نشو فعلا...:good:

Lord Milad
آقا یكی به ما بگه چیكار كنیم .
یه توضیحی دربارهی اصطلاحاتی كه به كار میبرید بدید.

erfan_rainy
راستی erfan روستای قبلیت چی شد ؟

پوكید...انتظار داشتی چی بشه..... داغون شد

eh3an
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
وایسا باید موقعیت رو بررسی كنم...:1:
چند دقیقه دیگه خبرت می كنم... تو فقط عضو نشو فعلا...:good:

دیگه وقت تموم عضو شدم :apophys:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
آقا یكی به ما بگه چیكار كنیم .
یه توضیحی دربارهی اصطلاحاتی كه به كار میبرید بدید.
منظورت كدوم اصطلاحاته ؟

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
صفحه دیپلوماسی چه اطلاعاتی در اختیارمون میذاره ؟

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
صفحه دیپلوماسی چه اطلاعاتی در اختیارمون میذاره ؟

allias:
اینجا ترایبهایی كه با ما متحد شدن.

NAP:
ترایبهایی كه متحد نشدن فقط قول دادن به ما حمله نكنن.

Enemies:
دشمنامونن كه باید بهشون حمله كنیم.

باید حواستون باشه به دو مورد اول حمله نكنید یه وقت.:good:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
دیگه وقت تموم عضو شدم :apophys:

خوبه...فكر نمی كنم كاری باهات داشته باشن...:good:

در ضمن تو همسایت یه روستای متروكست ها... باید پیشرفتت دوبل باشه...هر وقت آن شدی با 100 نیزه دار حمله كن...حالا كمتر یا بیشترش فرقی نداره.ولی هی فرت و فرت حمله كن تا منابعش تموم بشه بعد یه تنفس دو سه ساعتی بده و بعد دوباره فرت و فرت حمله كن.:jesors:

eh3an
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
بساز بعدش مختصاتشو بگو تا دعوتت كنم . :good:

F2village (755|670) K67

eh3an
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
خوبه...فكر نمی كنم كاری باهات داشته باشن...:good:

در ضمن تو همسایت یه روستای متروكست ها... باید پیشرفتت دوبل باشه...هر وقت آن شدی با 100 نیزه دار حمله كن...حالا كمتر یا بیشترش فرقی نداره.ولی هی فرت و فرت حمله كن تا منابعش تموم بشه بعد یه تنفس دو سه ساعتی بده و بعد دوباره فرت و فرت حمله كن.:jesors:

ممنون.40 تا نیزه دار فرستادم برن حال كنن:1:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
allias:
اینجا ترایبهایی كه با ما متحد شدن.

NAP:
ترایبهایی كه متحد نشدن فقط قول دادن به ما حمله نكنن.

Enemies:
دشمنامونن كه باید بهشون حمله كنیم.

باید حواستون باشه به دو مورد اول حمله نكنید یه وقت.:good:
چرا زودتر نگفتی آخه ؟
نزدیك بود بزنم چند تاشونو نابود كنم :3:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
چرا زودتر نگفتی آخه ؟
نزدیك بود بزنم چند تاشونو نابود كنم :3:

شما یعنی اینقدر شاخی؟:1::2:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
من متعلق به همم
راستی میبینم كه عقب افتادی بابك جون :3:

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
من متعلق به همم
راستی میبینم كه عقب افتادی بابك جون :3:

حالا جو نگیردت...:2:

خوبه من یه روز دیرتر از شما اومدم ها...البته چیزی نیست بزودی جلو میزنم.:3:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
حالا جو نگیردت...:2:

خوبه من یه روز دیرتر از شما اومدم ها...البته چیزی نیست بزودی جلو میزنم.:3:
خب البته اینجوری كه تو آن هستی ما به گردتم نمیرسیم اما یه ضرب المثل ایرانی هست كه میگه توپ رد میشه اما مهاجم نه :apophys:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
هر كی اسب سوار می خواد بگه .

می تونید به روستا های دور و اطراف كه ضعیف هستن و ترایب ندارن حمله كنید و كلی غنایم جمع كنید .

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۲
خب البته اینجوری كه تو آن هستی ما به گردتم نمیرسیم اما یه ضرب المثل ایرانی هست كه میگه توپ رد میشه اما مهاجم نه :apophys:

مگه من خیلی آن هستم؟:3:

خوب تو هم كه همش هستی...تازه الان عیده.من موندم چجوری توی مدارس ادامه بدم.:stinker:

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
به به میبنم که به طور اساسی دارید پست بارون میکنید تاپیک رو ما هم که توی پی سی ورلد بودیم همین بود روزی از 20 تا پست داشتیم تا 300 تا علی جون واقعا جات خالیه اینجا

بچه ها یه پیشنهاد اساسی رو برای صدمین بار بعد 7ماه بازی باید بگم اگه میخواید حداقل بازی بهتر داشته باشید بهتره توی قوی ترایب کانتیننت خودتون عضو شید

ما ایرانی ها هم توی و10 یه ترایب داشتیم که سر ریاستش دعوا شد و بعد چند ماه به تک تک اعضای ترایب حمله بهتره گوش کنید تجربه حرف اول رو میزنه

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
فرزان جان یه چیز دگه هم باید بگم اولا که اومده بودم توی این بازی بعد یک سری اتفاقات توی و10 رئیس مون که ایرانی بود خواستش بیاد دوباره ترایب ایرانی بزنه و زد و از ترایب خودش که اون موقع یکی از ترایب های خیلی قوی بود اومد بیرون ولی ولی ولی بعد فک کنم 2هفته ریختن سرش و روستاهاش که 2تا بیشتر نبود رو گرفتن

پس اگه میخوای بیای بیرون بهتره از اونا حداقل قول بگیری یا باهاشون PA=Personal Alliance ببندی که یه وقت حمله نکنن

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
عزیزم اینجا بچه ها خودشون رئیسو انتخاب كردن و كسی اصلا سر ریاست دعوا نداره
ما كه مثل شما قدرت طلب نیستیم :3:
یه ضرب المثل تركی هست كه میگه : قدرت مخواه هرگز - درشتاشو سوا كن :3:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
احسان دعوتت كردم بیا . :shades_smile:
بقیه هم لطف كنن بیان دیگه . ما همین جوریش داریم قوی می شیم اگر شما هم بیاین دیگه .... میشه .:good:

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
آیدین امروز رفتی تو كار ضرب المثلا .

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
مگه من خیلی آن هستم؟:3:.:stinker:
یكی تو آن نیستی یكی فرزان :apophys:

motionall
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
آقا یون منم توی ورلدز!های 10-13-14-15 village دارم اما اگه کسی تو ورلد 14 کمک خواست میتونه رو من حساب کنه :good:(یه پیغام خصوصی کافیه تا برم یارو رو ناکار کنم و .......):1:

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
داشتم صفحه های اول رو میخوندم دیدم حاج علی هم گفته من هم میگم اگه این تاپیک رو قفل کنید خیلی بهتره

دوتا پیشنهاد کلی میکنم

بهتره توی قوی ترین ترایب منطقه تون عضو شید اگه هم قبول ندارید دو مورد تجربه رو میگم

اولیش توی و10 یک ترایب بود که اعضاش همه ترک بودن و میتونم بگم بعد یک ماه به سادگی هر چخ تمام تر نابود شدن

دومیش هم همون ترایب ایرانی خودمون توی و10 بود که حتی توی اون موقه دو سه تا ایرانی کله گنده رو در سطح حدود 4 روستا یا 6 روستا ( این تعداد روستا 8 هفت ماه پیش برای ما که تقریبا تازه اومده بودیم زیاد بود ) اون ها هم روستاهاشون رو از دست دادن

دوما هم بهتره هر چه سریع تر فارم کنید روستاهای نزدیک به خودتون رو .

همونطور که حاج علی گفت تریبال وارز یکی از آسونترین بازی های استراتژیکی هستش و اولش شاید خیلی وقت نخواد ولی وقتی که مثل خود حاجی توی که توی و10 30 روستا شده بود هر روز باید سر بزنید یا حداقل مثل خودم توی و7 که نزدیک به 70 تا روستا هستش اگه سر نزنید مطمئن باشید یا اعضای ترایب طبق دستور رئیس نبلتون میکنن یا دشمناتون با استفاده از نقشه های مخصوص که inactive رو با استفاده از چند ابزار دیگش میشه تشخیص داد نوبلتون میکنن

پ.ن

میتیونول جان ه چییز خطاب به شما برادر :

بهتره از اون همه ورلد یکیش رو جدی بگیری توی 10 که دیگه تقریبا میشه گفت اگه دور ور center K نیستی بهتره بیخیال شی البته خیلی بعیده که باشی

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
شوتر جان بیخیال شو دیگه بابا داریم حال میكنیم
بذار ما هم نابود شدنو تجربه كنیم :3:
در ضمن بهت ثابت میكنیم هم هتریكو دنبال میكنیم هم تریبالو
یه چیز دیگه اینا فقط بازی هستن نه چیز دیگه كه بخاطرش خودمونو ناراحت كنیم بر فرض كه 300 نفر بریزن سر من نابودم كنن خب چی میشه ؟ :3: اگه حال كردم دوباره میسازم اگرم نه كه هیچی
تو چرا اینقد خودتو ناراحت میكنی ؟
اصلا بهت پیشنهاد میكنم تو هم به ما ملحق شی - حال میده وا
در ضمن خیلی زود ما به قدرت اول ورد 17 تبدیل میشیم :3:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
بچه ها كمك :
1100 تا چوب
800 تا سفال
400 تا آهن لازم دارم
كارگران بیكارند :crazy:

Vahid
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۷
هر كی اسب سوار می خواد بگه .

می تونید به روستا های دور و اطراف كه ضعیف هستن و ترایب ندارن حمله كنید و كلی غنایم جمع كنید .

پس به من بده اخه 2 تا روستای بی صاحب كنار من هستن:apophys:
فكر كنم حداقل باید 10 تا بدی؟
راستی به روستاها هر چقدر هم كه ضعیف هستن فعلا حمله نكن.اگه باطل شدن برو غنیمت بیار.:1:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
راستی بچه ها این مجسمه استاتو (Statue) چیه وسط دهكده ؟

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
راستی بچه ها این مجسمه استاتو (Statue) چیه وسط دهكده ؟

میگن یكی از قهرمانان هست:2:

من هم نساختم الان از توی لیست ساختمون ها حذف شده نمیدونم چرا.:stinker:

Vahid
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
من الان تو ورد 15 خرید كردم از كجا بدونم محموله كی به من میرسه ؟

خودم دیدم تو ماركت مشخصه
با این كه 1 قطعه با هم فاصله داریم 3:20 دقیقه طول میكشه.
حالا با این اوصاف ما كه این همه از هم دور هستیم چی كار كنیم.
من میگم دیگه كسیو از قطعه های دیگه عضو نكنیم.فعلا برین تو كار همسایه های دور و نزدیك بچه های ترایب خودمون.هر چی هم قویتر باشن بهتر !!!

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
من الان تو ورد 15 خرید كردم از كجا بدونم محموله كی به من میرسه ؟

روی ماركت كلیك كن بعد میری اون زیر نوشته كه چند دقیقه یا ساعت دیگه میرسه.

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
ترایبمون امروز 100 رتبه پیشرفت داشت و در طول این 4 روز 500 رتبه پیشرفت كردیم .
با این اوضاع تا 2 هفته آینده جز 20 ترایب اول خواهیم شد .

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
624
این آخرین رتبه ست

Babak_Totti
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
ترایبمون امروز 100 رتبه پیشرفت داشت و در طول این 4 روز 500 رتبه پیشرفت كردیم .
با این اوضاع تا 2 هفته آینده جز 20 ترایب اول خواهیم شد .

خیلی خوبه...:good:

هر كس رو كه اینوایت می كنی براش میل هم بزن.(تاثیرش بیشتره):good:

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
بچه ها این Other offers توی ماركت چیه ؟
بقیه واست كمك میفرستن یا تو برای بقیه ؟

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
باشه .

فقط یه چیز هر كی آماده گی داره بگه كه قابلیت دعوت كردنو بهش بدم تا تعداد بیشتری عضو ترایب بشن .

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
شوتر جان بیخیال شو دیگه بابا داریم حال میكنیم
بذار ما هم نابود شدنو تجربه كنیم :3:
در ضمن بهت ثابت میكنیم هم هتریكو دنبال میكنیم هم تریبالو
یه چیز دیگه اینا فقط بازی هستن نه چیز دیگه كه بخاطرش خودمونو ناراحت كنیم بر فرض كه 300 نفر بریزن سر من نابودم كنن خب چی میشه ؟ :3: اگه حال كردم دوباره میسازم اگرم نه كه هیچی
تو چرا اینقد خودتو ناراحت میكنی ؟
اصلا بهت پیشنهاد میكنم تو هم به ما ملحق شی - حال میده وا
در ضمن خیلی زود ما به قدرت اول ورد 17 تبدیل میشیم :3:

حاجی اگه کسی بخواد پیشنهاد کنه که من باید باشم

تجربه به اندازه کافی دارم تو این بازی ترجیح میدم همین و7 رو بچسبم برم تا 1میلیون بعدش هم ببینیم چی میشه

هر جور میلتونه دیگه نمیتونم که به زور بگم

قربون همتون اتقام قدیم در و10 اینشین جدید در و7

علی جون آخر و اول فقط حرف خودت

هتریک عشق سبز ما در دنیای مجازی

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
بچه ها این Other offers توی ماركت چیه ؟
بقیه واست كمك میفرستن یا تو برای بقیه ؟

با دیگران تجارت می كنی . یه چیز می گیری و یه چیز میدی .
به ازای مقدار offer وسیله می گیری و به ازای for وسیله میدی .

Sepehr
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
سلام
این rally point چیه؟
كد چی میخواد؟

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
اصلا اگر موافقین به همه قابلیت دعوت كردنو بدم .

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۴
سلام
این rally point چیه؟
كد چی میخواد؟

به آدرس e-mail كه دادی برو . تو میلی كه برات زده یه كد هست اونو می خواد .

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
سپهر ورد چندی ؟

ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۶
رالی پوینت رومی هستش که از اونجا

1 - بدون پرمیموم اکانت : میتونی اول نیرو برای ساپورت و اتک بفرستی , دوم میتونی نیروهایی که توی روستاهای دیگه یا روستاهای خودت از همون روستا فرستادی رو ببینی , سوم میتونی از شبیه ساز استفاده کنی که خیلی به درد میخوره چه خیلی قوی باشید چه نباشید

2 - با پرمیوم اکانت : علاوه بر اون سه تای بالا یه قابلیت دیگه هم هست که اون Losses هستش که مقدار نیروهایی که از دست دادی و کشتی از همون روستا و از همون روستا رو بهت میگه

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
اصلا اگر موافقین به همه قابلیت دعوت كردنو بدم .
خطرناك نیس ؟
مثلا بعضی از بچه ها ناخواسته جاسوس دعوت كنن :crazy:

Sepehr
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
17

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
امین جان اگه خطری نداره بده بیاد

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
17
مختصاتتو بذار دعوتت كنیم

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷
وحید و آیدین دعوت كردنو دادم بهتون ببینم چند نفرو می كشونید تو ترایب .

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
سپهر مختصاتتو نمی دی ؟

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
چه لیستی داره این دعوتنامه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
2 نفرو دعوت كردم ببینم چی میشه

lordamin
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
آیدین همسایت هم به جمعمون پیوست .