توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هتتریک
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
masoud_dj
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
یه سوالی كه ذهن منو مشغول كرده اینه
اگه یه بازیكن از تیم خودمونو بعنوان مربی انتخاب كنیم چه منفعتی داره برای كل تیم
و دوم اینكه آیا كسی میتونه از بازیكنهای ما بعنوان مربی استفاده كنه یا نه؟
منفعتش تو اینه که قیمت اولیش نصف مربی تموم میشه و همینطور دیگه لازم نیست یه حقوق هفتگی اضافی بدی
نه کسه دیگه نمیتونه. مگه اینکه بازیکنت یه فصل تو تیمش باشه وگرنه بازیکنی که قبلا مربی بوده و برکنار شده دیگه نمیتونه مربی بشه
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
بعید میدونم که با بحران مالی روبرو بشی مگه این که بازیکن با دستمزد نجومی بگیری که اونم بازم بعیده
در ضمن باشگاهت درآمدهایی از قبیل تماشاگرات و اسپانسرها هم داره که حتی میتونی واسه آینده پس انداز هم داشته باشی
مسعود جان من یادمه تو توال منینجر می زد مثلا بعد فلا بازی اینقدر پول بابت تماشگرو این حرفا داده اینجا نمی زنه؟
2-اونجا میشد ورزشگاه گسترش داد و فروشگاه زد البته توتال 2002 رو می گم. اینجا چی میشه؟
3-بازی دوستانه كه درخاست بدم برم خارج! یا اونا بیان اونجا برام خرج داره ؟ اگه اونا بدن چی؟
اگه دوستمون یه تذکر داد، واسه این بود که مسیر اصلی تاپیک منحرف نشه! اگه سوالی بود حتما بپرس، همین فرزان خان خودش یکی از اپراتور های بخش پرسش و پاسخ...
رفیق بابا بی خیال من شوخی كردم و گرنه تریپ افه بود!
پا سابت اینجا هستم!
البته نا گفته نمونه كه راستم می گفت رفته بودم تو كار چت!خاب تازه كار بودیم دیگه.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
نه دوست عزیز من در vhattrick دنبال می کردم پیشرفتشونو اما الان حدود یک ماه که هیچ تغیری نمی کنه آمار بازیکنام , الان مهاجم تمرین می دم
Vhattrick مدتهاست كه بازيها رودانلود نمي كنه و به همني دليل بازيكناي كه بازي كردنو نداره كه بهت بگه چقدر تمرين كردن. برو از هت تريك كنترل استفاده كن يا يه برنامه ديگه.:good: مسلما تمرينات اگه كار خطايي نكرده باشي داره انجام مي شه ولي يك ماه واسه ديدن پيشرفتشون كمه.
اگه واقعا تمرينت برگزار نشه توي كلاب مي نويسه اين هفته برگزار نشد. مثل من كه اشتباها كمك مربي اضافه جاي روانشناس استخدام كردم. با اينكه 2 3 روز بعد فهميدم و قبل از جمعه اخراج كردم اما تمرين آخز هفتم توي كلاب نوشت كه برگزار نشد.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
مسعود جان من یادمه تو توال منینجر می زد مثلا بعد فلا بازی اینقدر پول بابت تماشگرو این حرفا داده اینجا نمی زنه؟
2-اونجا میشد ورزشگاه گسترش داد و فروشگاه زد البته توتال 2002 رو می گم. اینجا چی میشه؟
3-بازی دوستانه كه درخاست بدم برم خارج! یا اونا بیان اونجا برام خرج داره ؟ اگه اونا بدن چی؟
تو بخش اكونومي و بعد از بازي توي صفحه كلاب و همچنين صفحه اول مي نويسه كه چقدر از تماشاگرا درآمد داشتي. بازيا ليگ خارج از خونه همش مي ره تو جيب حريف حواست باشه.
آره اگه شما فان كلابت رفت بالا و ديدي ورزشگات توي همه ي بازياي خونگي ليگ داره پر مي شه. بايد ورزشگاتو گسترش بدي. اين تجربه رو از من داشته باش. اول فصل قيمت بازيكن وحشتناك مي ره بالا. پس بهتره نيم فصل اول بي خيال بازيكن خريدن بشي و ورزشگاه بزرگ كني و نيم فصل دوم كه قيمتا افت مي كنه بازيكن بخري. مگر اينكه مورد ضروري واسه خريد پيش بياد.
شما براي رفتن به خارج بايد 60 ميليون پول بليط بدي. پس واسه يه تيم زاغارت نرو خارج كه پول بليطتم در نياد ! تعداد تماشاگراي بازي دوستانه خيلي پايينه. خودتو خفه كني 9000 نفر بياد. شما بگرد تيماي خارجي بازياي دوستانه خونگيشو نگاه كن. اوناي كه بالاي 3 4 هزار نفر جمعيت داشتنو انتخاب كن. اگه چند تا گزينه داري مسلما اوني كه بيشتر اومده رو انتخاب كن. هرچي تيم قديمي تر باشه و گردن كلفت تر و ورزشگاش بزرگ تر بازياي دوستانش بيشتر مشتري داره.
واسه بازي دوستانه هم فقط چلنج كن. ميل بزني بگي بيا با من بازي كن خلافه.
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
.
1-اینجا هم بعد هر بازی میزنه که چقد از تماشاچیا عایدت شده
2-میتونی ورزشگاه گسترش بدی اما فروشگاه نداریم. راه دیگه کسب درآمد هم تمرین هست
3-درخواست بازی دوستانه برا هیچ کدوم خرجی نداره و عواید تماشاچیها هم 50-50 هستش فقط تیمی که میره خارجه هزینه بلیط میپردازه
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
واسه بازي دوستانه هم فقط چلنج كن. ميل بزني بگي بيا با من بازي كن خلافه.
آقا فرزان از من زودتر و کامل تر جواب داد
اینی که گفتی چه نوع خلافی محسوب میشه؟
من یادمه فصل قبل 4-5 تا تیم اینجوری با من دوستانه گذاشتن کلی هم باهاشون رفیق شده بودم
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۵
آقا فرزان از من زودتر و کامل تر جواب داد
اینی که گفتی چه نوع خلافی محسوب میشه؟
من یادمه فصل قبل 4-5 تا تیم اینجوری با من دوستانه گذاشتن کلی هم باهاشون رفیق شده بودم
نمي دونم.هت تريك مدتي قبل نوشته بود كه اين كار باعث شده مثلا تيماي خفن كلي ايميل بريزه سرشون كه بيا با ما بازي كن. هت تريك مي گه اين ايملها اسپم محسوب مي شه و اگه طرف شاكي بشه گزارش كنه ميلو اون وقت واي واي ! :apophys:
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۴
اینجا بازیكن فقط رو تمرین پیشرفت می كنه.
مثلا عواملی مثل گل زدن با خوب بازی كردن یا زیاد بازی كردن تاثیر نداره.؟
motionall
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۷
خوب برادر فرزان زودتر میگفتی من مونده بودم با این همه میل که بهم میرسه چه بکنم :jesors:
motionall
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۰
نه اما با بازی کردن تجربه و فرم بازیکن ها پیشرفت میکنه
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۱
نچ !! اسكیل های بازی ، در تمرین پیشرفت می كنن ، ولی تجربه بازیكن روی بازی های زیاد پیشرفت می كنه.
همونطور هم كه می دونید بازهای حذفی دو برابر لیگ و بازیهای ملی 3 برابر لیگ میتونه در تجربه موثر باشه. :good:
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۳
تجربه فایدش چیه؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۵
تجربه فایدش چیه؟
تو بازی مهمه - تجربه بیشتر بازی بهتر
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۸
تجربه فایدش چیه؟
خوب خیلی تاثیرات بسزایی در بازی خوب بازیكن دارد . دو بازیكن با اسكیل های برابر ( همچنین سن و فرم برابر) ، اونی كه تجربه بیشتری داره ، هم موثر تر عمل می كنه ، هم ستاره بیشتری می گیره .
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۵
پس بازی دوستانه فقط برای افزایش تجربه خوبه؟
motionall
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۲
تجربه و فرم و یکمی هم پولش و البته سازگاری با سیستم های مختلف
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۸
پس بازی دوستانه فقط برای افزایش تجربه خوبه؟
بازی دوستانه بیشترین تاثیرش در بازی كردن بازیكنان ذخیره است كه جمعه تمرین ببینند.
از نظر تجربه زیاد تاثیر گذار نیست . بازی دوستانه كشوری = 0.1 لیگ بازی دوستانه بین المللی = 0.2 بازی های لیگ تاثیر در تجربه داره.
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۷
آره اگه شما فان كلابت رفت بالا و ديدي ورزشگات توي همه ي بازياي خونگي ليگ داره پر مي شه. بايد ورزشگاتو گسترش بدي. اين تجربه رو از من داشته باش. اول فصل قيمت بازيكن وحشتناك مي ره بالا. پس بهتره نيم فصل اول بي خيال بازيكن خريدن بشي و ورزشگاه بزرگ كني و نيم فصل دوم كه قيمتا افت مي كنه بازيكن بخري. مگر اينكه مورد ضروري واسه خريد پيش بياد.
شما براي رفتن به خارج بايد 60 ميليون پول بليط بدي. پس واسه يه تيم زاغارت نرو خارج كه پول بليطتم در نياد ! تعداد تماشاگراي بازي دوستانه خيلي پايينه. خودتو خفه كني 9000 نفر بياد. شما بگرد تيماي خارجي بازياي دوستانه خونگيشو نگاه كن. اوناي كه بالاي 3 4 هزار نفر جمعيت داشتنو انتخاب كن. اگه چند تا گزينه داري مسلما اوني كه بيشتر اومده رو انتخاب كن. هرچي تيم قديمي تر باشه و گردن كلفت تر و ورزشگاش بزرگ تر بازياي دوستانش بيشتر مشتري داره.
الان من 4 تا بازیكن 18.19 ساله گرفتم.
با قابلیت passable خریدم.
یه دروازه با 19 ساله براش 500000000 پول دادم.
2 تا مهاجم 18 ساله با قیمت4000000
و 2 تا پیستون با قابلیت solid قیمتشم تو مایه های همون مهاجمان و 18 ساله هستن.
خوب خریدم یا گرونن؟
و اینكه چرا دروازه بان اینقدر گرونه؟
الان 270000000 هست میتونم با هاش ورزشگاه گسترش بدم؟ باید برم تو كدو قسمت؟
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۴
1- اگه میخوای ببینی بازیكنی رو با قیمت مناسب خریدی یا نه ، یا اسكیل هاشو كامل بذار اینجا تا حدود قیمتشو بگیم ، یا اینكه از ترانسفر كامپر ( زیر جایی كه بید میزنن) نگاه كن ببین مورد مشابهش چند فروش رفته.
2- من الان چشام خواب و بیداره (ركورد كم خوابی رو در هت تریك زدم !!) .... این عددی كه نوشتی 270 میلیونه یا 2 میلیارد و 700 میلیون ؟!!!! اگه 2 و 700 باشه ، احتمالا" حدود 4000 تا صندلی میتونی اضافه كنی ( البته با رعایت جایگاه ها) . كه میزان دقیق هزینه ساخت صندلی های اضافی در ورزشگاه رو میتونی از قسمت Arena باشگاهت حساب كنی (Calculate) . ولی به نظر من صبر كن بودجت به 6 - 7 میلیارد برسه ، تا حداقل 10000 تا به صندلی ها اضافه كنی.( حدود 2 هفته طول میكشه ساختش). میزان تخصیص صندلی به جایگاه های مختلف هم در راهنمای هت تریك نوشته كه حتما" مطالعه فرمودین !! :good:
porfosor
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۰
1- برای یك مربی لیدر شیپ بالا چه خاصیتی داره برای تمرین مفیده یا برای مسابقه؟
2- برای اینكه یه بازیكن از تیممون تبدیل به مربی سالید بشه تجربه بیشتر بازیكن باعث ارزونتر شدن مربی میشه یا تاثیری نداره؟
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۹
1- برای یك مربی لیدر شیپ بالا چه خاصیتی داره برای تمرین مفیده یا برای مسابقه؟
2- برای اینكه یه بازیكن از تیممون تبدیل به مربی سالید بشه تجربه بیشتر بازیكن باعث ارزونتر شدن مربی میشه یا تاثیری نداره؟
لیدرشیپ روی روحیه تیم و فرم بازیکنات تاثیر میذاره
برای اینکه مربی-بازیکن سالید داشته باشی باید بازیکنت حداقل تجربه سالید داشته باشه
لیدر شیپ و تجربه هر چقد بالاتر باشه قیمت هم بالاتر میره
ParsPolis
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
سلام، دوستان اگه میشه راهنمایی کنید!
فصل قبل من یه مربی سالید با لیدرشیپ پور گرفتم! حالا لیدرشیپش یه درجه اومده پایین ! این مربی بدرد میخوره؟ تمرین این هفته به هم نمیخوره؟
در کل لیدر شیپ هر فصل یه درجه میاد پایین؟
Arman_terorist
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
یه سوال
اگه دو تا تمرین جوانان رو یه چیز بزاریم تاثیر داره یا اینكه هیچ اثری نداره ؟؟؟
تو رو خدا جواب بدین كه بد جور مغزمو مغضول كرده
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
سلام، دوستان اگه میشه راهنمایی کنید!
فصل قبل من یه مربی سالید با لیدرشیپ پور گرفتم! حالا لیدرشیپش یه درجه اومده پایین ! این مربی بدرد میخوره؟ تمرین این هفته به هم نمیخوره؟
در کل لیدر شیپ هر فصل یه درجه میاد پایین؟
این مربیت بعد از هر بازی باعث میشه که روحیه تیمت بیاد پایین و تیمت با مشکل روبرو بشه
در کل حداقل لیدر شیپ باید پور باشه و هر فصل هم یه درجه میاد پایین
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۷
یه سوال
تاثیرش خیلی کمتر میشه به نسبت اینکه تمرین دومت یه چیزه دیگه باشه
پیشنهاد میکنم دومی رو تغییر بدی و بذاری روی چیز دیگه تا از تمرینت بتونی نهایت استفاده رو بکنی
Arman_terorist
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
تاثیرش خیلی کمتر میشه به نسبت اینکه تمرین دومت یه چیزه دیگه باشه
پیشنهاد میکنم دومی رو تغییر بدی و بذاری روی چیز دیگه تا از تمرینت بتونی نهایت استفاده رو بکنی
مسعود جان متوجه نشدم چی گفتی
فعلا" آخه نیازی به تمرین دومی ندارم . به هر حال اگه هر دو تا رو مثلا" اسكورینگ بزارم تاثیرش از یه دونه اسكورینگ بیشتره ؟؟؟
اگه بیشتره چه قد بیشتره
ممنون از كمك و راهنماییت
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
مسعود جان متوجه نشدم چی گفتی
فعلا" آخه نیازی به تمرین دومی ندارم . به هر حال اگه هر دو تا رو مثلا" اسكورینگ بزارم تاثیرش از یه دونه اسكورینگ بیشتره ؟؟؟
اگه بیشتره چه قد بیشتره
ممنون از كمك و راهنماییت
مطمئنا تاثیرش از یک تمرین بیشتر
اما منظور من اینه که شما در واقع از تمرین دومت استفاده بجا نکردی و تاثیرش رو به دلیل اینکه تکراری انتخاب کردی پایین میاری
مثلا اگه میخوای مهاجم تربیت کنی اولی رو بذار رو اسکورینگ و دومی رو بذار رو پاسینگ
اینطوری نتیجه بهتری میگیری
Sharp-Shark
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴
میتونم با هاش ورزشگاه گسترش بدم؟ باید برم تو كدو قسمت؟
من فکر نکنم حالا حالا ها ورزشگاهت پر بشه! حداقل تا آخر فصل... اینجوری مجبوری هر هفته پول اضافی واسه نگه داری ورزشگاهی بدی که پر نمیشه...
Chakavak
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
هفته ای 200 میلیون واسه جوانان پول دادم . حالا یوث رسیده به سولید دروازه بان میخوام ازش اینو بهم داده . :
Stamina: poor Goalkeeping: wretched
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous
به كی بگم. ؟
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
من فکر نکنم حالا حالا ها ورزشگاهت پر بشه! حداقل تا آخر فصل... اینجوری مجبوری هر هفته پول اضافی واسه نگه داری ورزشگاهی بدی که پر نمیشه...
عجب چه پیشرفته نگهداریم پول می خاد. ایول.
------------------------------------------------------
اینایی كه تو بخش ورزشگاه نوشته چین؟
Total capacity: 12000
Terraces: 8000
Basic seating: 3000
Seats under roof: 1000
Seats in VIP boxes: 0
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
اقا این قضیش چیه من 147 تا هوادار بیشتر ندارم بعد:
هوای امروز Shahid VorojaX برای انجام یک بازی جذاب فوتبال کاملا آمادست و 1747 نفر تماشاگر هم در استادیوم حضور دارند.
اینا از كجا اومدن؟
کلوپ هوادارن: calm
هوادارن: 141 اعضا
اسپانسرها: content
بودجه باشگاه: 270 298 000 Rial
------------------------------------------------
- اگه میخوای ببینی بازیكنی رو با قیمت مناسب خریدی یا نه ، یا اسكیل هاشو كامل بذار اینجا تا حدود قیمتشو بگیم ، یا اینكه از ترانسفر كامپر ( زیر جایی كه بید میزنن) نگاه كن ببین مورد مشابهش چند فروش رفته.
2- من الان چشام خواب و بیداره (ركورد كم خوابی رو در هت تریك زدم !!) .... این عددی كه نوشتی 270 میلیونه یا 2 میلیارد و 700 میلیون ؟!!!! اگه 2 و 700 باشه ، احتمالا" حدود 4000 تا صندلی میتونی اضافه كنی ( البته با رعایت جایگاه ها) . كه میزان دقیق هزینه ساخت صندلی های اضافی در ورزشگاه رو میتونی از قسمت Arena باشگاهت حساب كنی (Calculate) . ولی به نظر من صبر كن بودجت به 6 - 7 میلیارد برسه ، تا حداقل 10000 تا به صندلی ها اضافه كنی.( حدود 2 هفته طول میكشه ساختش). میزان تخصیص صندلی به جایگاه های مختلف هم در راهنمای هت تریك نوشته كه حتما" مطالعه فرمودین !!
بودجم همون اولیس! كه گفتی.
اینم بازیكتایی كه گرفتم.
====================
Shavit Rosenberger (196364952)
18 years and 57 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is calm and dishonest.
Has disastrous experience and solid leadership abilities.
Speciality: Quick
Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: inadequate Passing: poor
Winger: weak Defending: wretched
Scoring: passable Set Pieces: solid
Bought a player and paid 20 000 000 Rial and the first week's salary of 4 276 000 Rial. ژ
==========================
Ibrahim Abbas (196296238)
18 years and 20 days, passable form, healthy
A controversial person who is temperamental and honest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.
Speciality: Unpredictable
Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: poor Passing: poor
Winger: solid Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: wretched
Bought a player and paid 90 000 000 Rial and the first week's salary of 4 220 000 Rial.
----------------------------------------------
Avinoam Zandberg (196364409)
18 years and 109 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.
Stamina: poor Goaltending: disastrous
Playmaking: poor Passing: weak
Winger: solid Defending: weak
Scoring: wretched Set Pieces: passable
Bought a player and paid 110 000 000 Rial and the first week's salary of 4 018 000 Rial.
-==========-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=-==-===-==-=-=-=-=-
Nadav Rossman (196364009)
18 years and 37 days, passable form, healthy
A controversial person who is temperamental and upright.
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.
Speciality: Quick
Bought a player and paid 20 000 000 Rial and the first week's salary of 4 004 000 Rial.
===========================
Assi Karny (196277425)
19 years and 97 days, passable form, healthy
A controversial person who is balanced and dishonest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Stamina: wretched Goaltending: passable
Bought a player and paid 520 000 000 Rial and the first week's salary of 21 555 000 Rial.
----------0000================
فكر كنم این دربازه بانه رو گرون گرفته باشم.
ببینم اثلا با زیكن 19 ساله پاییبله ارزش خریدن داره؟
alex_irooni
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
وروجك جان بهت توصیه میكنم حتی الامكان اطلاعات تیم و بازیكناتو كامل نده .
چون حریفانت اینجا هم عضو هستن و بالطبع از اطلاعاتت كه برای اونا تو سایت مخفیه مطلع میشن .
مواظب باش .
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
چون حریفانت اینجا هم عضو هستن و بالطبع از اطلاعاتت كه برای اونا تو سایت مخفیه مطلع میشن .
مواظب باش .
اگه حریفاش هم اینجا نباشن داداش حریفش که اینجا هست:3:
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
اقا این قضیش چیه من 147 تا هوادار بیشتر ندارم بعد:
هوای امروز Shahid VorojaX برای انجام یک بازی جذاب فوتبال کاملا آمادست و 1747 نفر تماشاگر هم در استادیوم حضور دارند.
اینا از كجا اومدن؟
------------------------------------------------
حتما نباید به هوادارات تماشاچی بیاد که
چیزی که زیاده آدم الاف
برای بازهای حساس بیشتر از این هم میان چون تازه شروع کردی انقد اومدن
خریدات هم خوبه و سنشون هم مناسبه فقط زیادی ریخت و پاش کردی
الکس هم راست میگه حالا کامی یه چیزی گفت تو که نباید دار و ندارت رو اینجا بذاری
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
هفته ای 200 میلیون واسه جوانان پول دادم . حالا یوث رسیده به سولید دروازه بان میخوام ازش اینو بهم داده . :
Stamina: poor Goalkeeping: wretched
به كی بگم. ؟
من هم همچین مشکلی دارم هفته قبل همچین دروازه بانی به من دادن البته وضع تو خرابتره چون من باشگام پسیبل هست
شاید به عواملی از قبیل نوع تمرین و ... بستگی داشته باشه
اگه کسی دقیق میدونه یه تو ضیح بده چون سوال من و خیلیا دیگه هم هست
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
عجب چه پیشرفته نگهداریم پول می خاد. ایول.
------------------------------------------------------
اینایی كه تو بخش ورزشگاه نوشته چین؟
Total capacity: 12000
Terraces: 8000
Basic seating: 3000
Seats under roof: 1000
Seats in VIP boxes: 0
اینا تابلوئه که تقسیم بندی نوع جایگاه های ورزشگاهته هر کدوم هم بلیط مخصوص خودش رو داره
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
مواظب باش .
الكس جان بی خیال خدا با ماست!!
(زندیگیم الكس دلپیرو عاشقشم!)
اگه حریفاش هم اینجا نباشن داداش حریفش که اینجا هست
چه جالب دفه بد گولش می زنم! 2و 3 تا مهاجم خفن می زنم بترسه!
----------------
بابا اینا رو بیث خیال خوب خریدم یا نه؟
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
اینا تابلوئه که تقسیم بندی نوع جایگاه های ورزشگاهته هر کدوم هم بلیط مخصوص خودش رو داره
ینی ضرفیت استادیومم 1200 نفره؟
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
ینی ضرفیت استادیومم 1200 نفره؟
ببینم به ریال خوندی یا تومن؟:3:
یه بار دیگه صفرها رو بشمر
vorojax
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
سعید منظورم همون 12000 نفره! بابا درك می كونی كه تو!
حالا تو اموزش نوشته بود
حداکثر 6 نفر + پیستون ها
یعنی چی من كه 4 تا هافك تو بازی بیشتر نزاشتم البته واسه دوستانه عوضشون كردم حالا چش میشه این 6 تا تمرین می كن ؟
راستی كی تمرین فرم عوض كنم؟
porfosor
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
لیدرشیپ روی روحیه تیم و فرم بازیکنات تاثیر میذاره
برای اینکه مربی-بازیکن سالید داشته باشی باید بازیکنت حداقل تجربه سالید داشته باشه
لیدر شیپ و تجربه هر چقد بالاتر باشه قیمت هم بالاتر میره
دستت درد نكنه ولی منظور من این بود كه آیا تجربه بالاتر بازیكن مورد نظر باعث میشه خرج تبدیلش به مربی كمتر بشه یا تفاوتی نداره؟
wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
دستت درد نكنه ولی منظور من این بود كه آیا تجربه بالاتر بازیكن مورد نظر باعث میشه خرج تبدیلش به مربی كمتر بشه یا تفاوتی نداره؟
بله ، من با همون بار اول سوالت رو خوندن متوجه منظورت شدم. مسعود از تو بعیده :blush2:
لیدرشیپ بیشتر برای بازی مهمه ، مخصوصا" موقعی كه Mots یا PIC بری ، بیشتر احساس میشه.
در مورد سوال دومتون ، هر چه بازیكن تجربه بالاتری داشته باشه ، تبدیل به مربی كردنش ارزون تره. مثلا" بازیكنی كه تجربه فرمیدیبل داره ، تبدیل به مربی سالید كردنش به مراتب ارزون تر از بازیكنیه كه تجربه سالید داره و میخواد مربی سالید بشه. :good:
motionall
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
یه سوال
Selecting the same training type for both primary and secondary will result in less effective training
این چیزیه که در مورد تمرینات جوانان خود هتریک گفته:good:
mohammad8711
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
اگه حریفاش هم اینجا نباشن داداش حریفش که اینجا هست:3:
کی ؟ من ؟؟؟
نه بابا من که اصلا چیزی ندیدم ولی برادرم کنارم نشسته احتمالا همه چیز رو دیده
چه جالب دفه بد گولش می زنم! 2و 3 تا مهاجم خفن می زنم بترسه!
بله ،خوب معلومه ، با 270 میلیون ریال پول میشه خیلی چیزها خرید
masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
سعید منظورم همون 12000 نفره! بابا درك می كونی كه تو!
حالا تو اموزش نوشته بود
یعنی چی من كه 4 تا هافك تو بازی بیشتر نزاشتم البته واسه دوستانه عوضشون كردم حالا چش میشه این 6 تا تمرین می كن ؟
راستی كی تمرین فرم عوض كنم؟
وقتی سیستم تونستی عوض کنیا و 3-5-2 بچینی اونوقت تو هر هفته میتونی 6 تا هافبک تمرین بدی
هر وقت فرم اکثر بازیکنات بهتر شد تمرین رو از فرم بردار
vorojax
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
وقتی سیستم تونستی عوض کنیا و 3-5-2 بچینی اونوقت تو هر هفته میتونی 6 تا هافبک تمرین بدی
حالا اگه مثلا 7 تا هافبك تو این 2 تا بازی بازی داده بودم چی میشه؟ یكیشونو خودشون كم می كنن؟
Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
حالا اگه مثلا 7 تا هافبك تو این 2 تا بازی بازی داده بودم چی میشه؟ یكیشونو خودشون كم می كنن؟
اگه تو یك بازی بیشتر از 3 هافبك وسط بازی بدی تمرین اون هفتت برگزار نمیشه.
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۲۶
دوستان از اونجایی که من اول کار کلی پول خرج کردم ... الان پول ندارم چیزی
و مهم تر از اون اینکه حتی 10000000 ندارم که باهاش Bid بگذارم روی یه بازیکن تا Challangeـش کامل بشه !! چی کار کنم ؟!
motionall
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۳۷
خوب دیگه پیش میاد اما اگه اول میومدی آموزش اینجا رو میخوندی اینطوری نمیشد که!
حالا چقد بودجه داری؟
اگه به -5.000.000.000برسه تیمتو میبندن
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۷
نه پولم منفی نیست، توی کجا درست و حسابی پولمو نشون میده ؟ :d
wantonboy13
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۰۵
نه پولم منفی نیست، توی کجا درست و حسابی پولمو نشون میده ؟ :d
Your team====> Economy ===> On the First OF week ????? (at Current)
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۲۱
اوه پولم منفیه !!
-404 054 000
چیکار کنم :(
Ali
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۴۳
بازیكن بفروش یا اگر این هفته بازی توی زمین خودته جبران میشه
400 میل بیشتر نیست كه فقط مراقب باش بالاتر نره
masoud_dj
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
اوه پولم منفیه !!
-404 054 000
چیکار کنم :(
این بدهی که تو داری اصلا به چشم نمیاد
من خودم یه فصل تموم زیر بار قرض بودم
موجودی منفی تنها بدیش اینه که باید هر هفته بهره به بانک بدی که پول زوره
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
اگه اینقدر بدهی داشته باشی، بازم میتونی Bid کنی...
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
چرا واسه پیک رفتن هماهنگ میکنن؟!
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
ماجرای ستاره گرفتن چیه؟! چه اهمیتی داره؟!
یکی از بازیکن های من که همیشه خیلی خوب بازی میکنه، ستاره هاش به زور به 2 میرسه... چرا مهمه یه بازیکن با ستاره بالا بگیریم؟!
arminartex
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
دوستان من در تست 14 گیر كردم كمكم كنید
دستور تست به شرح ذیل است
Placing a new match orderIt's time to place a new match order. You should analyze your previous match and see if there is anything you can improve. Maybe you have a player on the bench that deserves a chance? Or perhaps there are players that you want to try out in a new position - is that winger perhaps your next star striker?
Testing different lineups – even if the tests fail – is the best way to learn, so make the most of your early games, and you will get more out of the game later on!
Please note that this challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8.
Once you have completed challenge 15 you will be able to change formation, team attitude and tactics but until then you will play with four defenders, four midfielders and two forwards.
arminartex
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
دوستان من در تست 14 گیر كردم كمكم كنید
دستور تست به شرح ذیل است
Placing a new match orderIt's time to place a new match order. You should analyze your previous match and see if there is anything you can improve. Maybe you have a player on the bench that deserves a chance? Or perhaps there are players that you want to try out in a new position - is that winger perhaps your next star striker?
Testing different lineups – even if the tests fail – is the best way to learn, so make the most of your early games, and you will get more out of the game later on!
Please note that this challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8.
Once you have completed challenge 15 you will be able to change formation, team attitude and tactics but until then you will play with four defenders, four midfielders and two forwards.
من بازی دومم را با تهدادی تغییرات انجام داده ام باز هم به دستور بعدی راه نیافتم
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
سلام،
نه من کمترین مقدار رو هم که واسه Bid می زنم بازم میگه شما پولتون کافی نیست ...
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
من بازی دومم را با تهدادی تغییرات انجام داده ام باز هم به دستور بعدی راه نیافتم
تاپیک گرفتن لیسانس رو بخونید.
چیزی که الان از روی متنی که کپی کردی خوندم میگه: تغییراتت رو تو یه بازی بده که قبلا اون بازی رو تو مرحله 8 دستکاری نکرده باشی...
مثلا اگه تو مرحله 8، بازی 1شنبه رو دستکاری کردی، الان برو بازی 3شنبه رو دستکاری کن! نباید تغییرات هر 2 مرحله، تو یه بازی باشه! شاید مشکل از اینه...
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
سلام،
پارسي كده جان اطلاعات كافي نيست كه بگيم مشكلت چيه. اون پيغامي كه مي گيري موقع بيد زدن اينجا بذار.
راستش بودجت كه به نظر مياد منفي 400 ميليون بيشتر نباشه. اينجوري تا 1ميليارد و 600 ميليون مي توني از بانك وام بگيري بازيكن بخري. مطمئني صفري چيزي جا نذاشتي؟
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
سلام،
تا وقتی که بدهی تیمت به 2 میلیارد نرسیده، میتونی BID کنی...
تو همون مسیری که کامی گفت:
عددی که تو پرانتز هست، چه قدره؟!
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۶
چرا واسه پیک رفتن هماهنگ میکنن؟!
همينجوري ! يه نوع گاو بنديه كه روحيه تيمي بره بالا واسه بازياي بعدي.
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
ماجرای ستاره گرفتن چیه؟! چه اهمیتی داره؟!
یکی از بازیکن های من که همیشه خیلی خوب بازی میکنه، ستاره هاش به زور به 2 میرسه... چرا مهمه یه بازیکن با ستاره بالا بگیریم؟!
معمولا بازيكنيكه بيشتر ستاره مي گيره بهتر بازي مي كنه. اين يه معياريه واسه ارزيابي كيفيت يه بازيكن. اما خوب تنها عامل تاثير گذار توي بازي ستاره گرفتن بازيكنا نيست. واسه همين بازيكن 1.5 ستاره هم ممكنه گل بزنه.
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
You haven't got enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
من کمترین حد Bid رو هم تعیین می کنم ... ولی نمی دونم چرا میگه You're not allowed yo place a bit of THIS SIZE ... !
اینم پول :
Cash funds: -404 054 000 Rial (-181 530) 000 Rial
مگه همین نیست پول ؟ :دی
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
You haven't got enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
من کمترین حد Bid رو هم تعیین می کنم ... ولی نمی دونم چرا میگه You're not allowed yo place a bit of THIS SIZE ... !
اینم پول :
Cash funds: -404 054 000 Rial (-181 530) 000 Rial
مگه همین نیست پول ؟ :دی
شما چون چلنج مربوطه رو رد نكردي نمي توني بيد بزني مشكل از بودجت نيست.
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
میتونی بید بزنی، به شرطی که بدهکار نباشی...
اگه اشتباه نکنم، تا وقتی لیسانس نگرفتی، وقتی منفی بشی، حتی اگه به -2 هم نرسیده باشی، نمیذاره بیشتر ضرر بزنی! فکر میکنه بلد نیستی!!!! صبر کن یه بازی تو زمینت انجام بشه، بازی دوستانه کن، بذار اسپانسر ها پول بدن، وقتی + شدی، میتونی Bid بزنی، لیسانس رو بگیر... بعدشم ولخرجی نکن..
Sharp-Shark
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
پولت هم -181 هست! باید 181 میلیون کاسبی کنی...
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
خوب Challange مربوط به اون هم Bid گذاشتن روی یه بازیکن هست خوب !! باید بشه Bid بگذارم روی یه بازیکن تا رد کنم Challange رو دیگه !
ParsiKade
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
آهان خوب پس صبر می کنم پولم مثبت شه اگه اینطوریه :d
مگه اگه بازی خونگی باشه چقدر پول گیرم میاد ؟!
حالا نمی تونم وام بگیرم ؟
xmasnix
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
سلام.
بچه ها اگه جلو یک تیم که با سیستم 4-3-3 و حمله از عمق بازی می کنه با سیستم 4-5-1 بازی کنم و یکی از
دفاعهای میانی تیم را offensiv کنم و از جناحین حمله کنم میتونم پیروز بشم؟ با وجود اینکه تیم حریف به اندازه 0.5 ستاره در تمام پست ها از تیم من بهتره و ما در سیستم 4-5-1 پاسیبل هستیم؟
کلا چیکار کنم ببرم؟خیلی این بازی برام حیاتیه.
اصلا اون دفاع را Offensiv کنم یا نه؟
Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
سلام.
بچه ها اگه جلو یک تیم که با سیستم 4-3-3 و حمله از عمق بازی می کنه با سیستم 4-5-1 بازی کنم و یکی از
دفاعهای میانی تیم را offensiv کنم و از جناحین حمله کنم میتونم پیروز بشم؟ با وجود اینکه تیم حریف به اندازه 0.5 ستاره در تمام پست ها از تیم من بهتره و ما در سیستم 4-5-1 پاسیبل هستیم؟
اصلا اون دفاع را Offensiv کنم یا نه؟
اگه مطمئن هستی كه حمله از وسط میاد 1 یا هر 2 وینگبكتو متمایل به وسط كن.اینطوری میتونی دفاع میانیتم افنسیو كنی.
بعد اگه میخوای 4-5-1 بری حمله از جناحینت احتمال كم میشه.(در كل حملت ضعیف میشه.)
حالا بازم تصمیم با خودته.:good:
xmasnix
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
وحید جان با این چیزی كه گفتی اگه من حمله از عمق برم بهتره؟
Vahid
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
وحید جان با این چیزی كه گفتی اگه من حمله از عمق برم بهتره؟
نمیدونم خوب از طرفی هم شما داری با 2 تا وینگ بازی میكنی.وینگم باعث تقویت حمله از كنار میشه.
شما برو 2-3 تا از بازیهایی كه 4-5-1 رفتیو ببین درجه حملات چه طور شده.اونوقت میتونی بهتر تصمیم بگیری.
دفاع تیم حریفم خیلی مهمه.ببین كجا ضعیفتره.
miyuner
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
آقا من فصل قبل بازیهای دوستانم توی زمین خودم حدود 1300 تماشاگر داشت
این فصل تا این مرحله تیمم توی كاپبود و 12000 پر میشد
الان حذف شدم .میخوام بگم كه الان اگه بازی دوستانه توی زمین خودم بزارم جقدر تماشاگر میاد حدودا؟؟؟؟؟؟
اصلا به نظرتون توی زمین خودم بازیكنم یا توی یه كشور دیگه با تماشاگر حدود 4000تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
xmasnix
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
الان حذف شدم .میخوام بگم كه الان اگه بازی دوستانه توی زمین خودم بزارم جقدر تماشاگر میاد حدودا؟؟؟؟؟؟
اصلا به نظرتون توی زمین خودم بازیكنم یا توی یه كشور دیگه با تماشاگر حدود 4000تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اونجا که 4000 تا تماشاگر داره بازی کن ولی این را هم بدون به خاطر سفر احتمال مصدومیت بیشتر میشه.
ضمنا نگاه کن این 4000 تماشاگر برای بازی دوستانه اون تیم رفته باشند چون همانطور که میدونی برای بازی
لیگ و کاپ بیشتر میان:good:
masoud_dj
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
میشه بدون اینکه تمرین غیر از فرم داد بازیکنای تیم تو بعضی مهارتاشون از قبیل گلزنی و پلیمیکینگ پیشرفت کنن؟
Sharp-Shark
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
این که گفته ساخت ورزشگاه ممکن هست سر موعد تموم نشه، چقدر تاخیر داره حداکثر؟!
و اگه تاریخ اتمام بازسازی با روزی که میزبان هستیم، یه روز باشه، ظرفیت جدید پر میشه یا ظرفیت قدیم؟!
کسی هم بوده که ورزشگاهش زودتر از موعد اماده شده باشه؟!
Sharp-Shark
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۳
رو پر شدن ورزشگاهت حساب نکن. اون بخاطر حذفی بوده!
فکر کنم 4000 تا بهتر باشه! الان شاید خودت 1500-1600 تماشاگر داشته باشی! (که باز خودش خیلیه!!!)
در مورد اینکه خطر مصدومیت بیشتر میشه، من که چیزی نشنیدم! دوستان اگه خبر قطعی، تایید کنن!
mohammad8711
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۲
من یه بازیکن 30 ساله دارم که می خوام فردا که فرم تمرین میدم فرمش بالا بره
البته همین الان خریدمش ، 2-3 روز پیش برای تیم قبلیش بازی کرده ، فرمش بالا میره یا مثل بازیکنیه که اصلا تو هفته بازی نکرده ؟
برای یه بازیکن 30 ساله با استامینا solid ، تقسیمات قدرت بدنی چند درصد باشه خوبه ؟(البته در تمرین general)
motionall
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۱
میشه بدون اینکه تمرین غیر از فرم داد بازیکنای تیم تو بعضی مهارتاشون از قبیل گلزنی و پلیمیکینگ پیشرفت کنن؟
یعنی چی؟ مگه تو تمرین فرم گلزنی و پلیمیکینگ پیشرفت میکنه؟!
kaveh
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵
آقا من فصل قبل بازیهای دوستانم توی زمین خودم حدود 1300 تماشاگر داشت. این فصل تا این مرحله تیمم توی كاپبود و 12000 پر میشد.الان حذف شدم .میخوام بگم كه الان اگه بازی دوستانه توی زمین خودم بزارم جقدر تماشاگر میاد حدودا؟ اصلا به نظرتون توی زمین خودم بازیكنم یا توی یه كشور دیگه با تماشاگر حدود 4000تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعداد تماشاچیات تو دوستانه ، به تعداد و مود ساپورترهات و آب و هوا و بین المللی بودن یا نبودن بازی بستگی داره ، نمی شه بگم چند تا . ولی خوب تو 3 . 4 هفته انقدری تغییر نمی کنه
هزینه سفر 60 میلیونه ، و اگه سکوهای استادیوم رو حساب باشه ، به ازای هر تماشاچی ، چه تو خونه خودت چه حریف حدود 50 هزار تا گیرت میاد
1200 نفر = 50 هزار/ 60 میلیون
یعنی بدون در نظر گرفتن آب و هوا و ... تا زمانی که تو دوستانه ، تماشاچیای طرف 1200 تا از مال تو بیشتره صرف تو بازی تو خونه حریفه
به خاطر سفر احتمال مصدومیت بیشتر میشه.
Game Rules - 18. Friendlies
Your players may get injured just as in any other game
احتمال مصدومیت فرقی نداره
من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
این که گفته ساخت ورزشگاه ممکن هست سر موعد تموم نشه، چقدر تاخیر داره حداکثر؟! و اگه تاریخ اتمام بازسازی با روزی که میزبان هستیم، یه روز باشه، ظرفیت جدید پر میشه یا ظرفیت قدیم؟! کسی هم بوده که ورزشگاهش زودتر از موعد اماده شده باشه؟!
من یادمه یه جا دیدم 1 روز . ولی من تا حالا 3 . 4 بار3000 تا 4000 تا اضافه کردم سر تاریخ تعیین شده بهم تحویل دادن و تقریباً سر همون ساعتی که دستور ساخت رو دادم
بستگی داره قبل از شروع بازی کارشون تموم شه یا بعدش . خب اگه طبق چیزی که واسه من اتفاق افتاده سر ساعت آپ بشه ، اگه قبل از 3:45 به وقت هت تریک اوردر داده باشی با ظرفیت جدید ، بعدش باشه ظرفیت قدیم
من یه بازیکن 30 ساله دارم که می خوام فردا که فرم تمرین میدم فرمش بالا بره . البته همین الان خریدمش ، 2-3 روز پیش برای تیم قبلیش بازی کرده ، فرمش بالا میره یا مثل بازیکنیه که اصلا تو هفته بازی نکرده ؟ برای یه بازیکن 30 ساله با استامینا solid ، تقسیمات قدرت بدنی چند درصد باشه خوبه ؟(البته در تمرین general)
Editorials - 02/12/2008 - Minute based training
Players will only receive skill training for matches played for the team they belong to at the training update. This means that if you buy a player (who played the league match for his former owner) on Tuesday morning you still have to field him on a trainable position in your friendly/cup match if you want him to receive skill training. This is only related to skill though, any match during the week still counts when it comes to form.
تمرین اسکیلش که منتفیه قطعاً
یه کم دو پهلو نوشته ، ولی چیزی که من می فهمم اینه که تمرین فرم می کنه
درصد استامینا رو بر حسب سن و استامینای کل تیم تعیین کنی به نظرم منطقی تره تا یه بازیکن
.
motionall
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۵
یه سوال ما اصلا تو هتریک مربی خانم هم داریم؟!
Vahid
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۱۶
یه سوال ما اصلا تو هتریک مربی خانم هم داریم؟!
تو خارج كه خیلی زیاده
تو ایران هم برای مثال همین تیم لیگ برتری پنگوئن مربیش خانوم.:apophys:
wantonboy13
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۱
تو خارج كه خیلی زیاده
تو ایران هم برای مثال همین تیم لیگ برتری پنگوئن مربیش خانوم.:apophys:
bariKalla....... پنگوئن های پرنده رو خانم اداره می كنه ؟! پس سعید به یه خانوم تو جام حذفی فصل پیش باخت ؟!
دعوتش كنید بیاد اینجا ازش تیم داری یاد بگیریم. :jesors:
masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۱
یعنی چی؟ مگه تو تمرین فرم گلزنی و پلیمیکینگ پیشرفت میکنه؟!
من خودم تو تیم یکی از دوستام همچین موردی رو دیدم و شدیدا دنبال دلیلش میگردم
کسی همچین چیزی ندیده یا نمیدونه دلیلش چیه؟
masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۰
من در حال جذب یه باند دخترا به این بازی هستم
فقط مشکل اینه که خیلیاشون به فوتبال علاقه ندارن
فقط اگه اومدن کسی نیگا چپ بهشون کنه من میدونم با اون:3:
alex_irooni
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
به به چشممون به جمال آقا كاوه روشن شد .
معلوم هست كجایی پسر؟
به خدا همین دیروز تو فكرت بودم كه چرا نمیای جوای سوالات ما رو بدی؟
به هر حال خیلی خوشحالمون كردی.
motionall
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
به به چشممون به جمال آقا كاوه روشن شد .
معلوم هست كجایی پسر؟
به خدا همین دیروز تو فكرت بودم كه چرا نمیای جوای سوالات ما رو بدی؟
به هر خال خیلی خوشحالمون كردی.
به کدوم خال ؟ به هر خال؟:apophys:
motionall
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
بچه ها مقابل سیستم 5-4-1 (پنج-چهار-یک) 4-4-2 یهتره یا 4-5-1(چهار-پنج-یک)
من خودم فکر میکنم تو سیستم 4-4-2 چون هم میانه میدان قویه هم تقریبا حمله سیستم بهتری مقابل 5-4-1
سما چی فکر میکنید کلا کدوم سیستم بهتره جلوی 5-4-1 برم؟
Lord Milad
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
تازه یه اطلاعات جالب درباره ی تیم پنگوین های پرنده دارم اونم اینكه ایشون هلندی هستش و شوهرش ایرانی وآتیششم خیلی تنده اصلا اجازه نمیدیده زیادی بهش میل بزنی .
Lord Milad
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۷
بچه ها مقابل سیستم 5-4-1 (پنج-چهار-یک) 4-4-2 یهتره یا 4-5-1(چهار-پنج-یک)
من خودم فکر میکنم تو سیستم 4-4-2 چون هم میانه میدان قویه هم تقریبا حمله سیستم بهتری مقابل 5-4-1
سما چی فکر میکنید کلا کدوم سیستم بهتره جلوی 5-4-1 برم؟
به نظر من در مقابل 5-4-1 به اینصورت عمل كنی:
1- تیم مقابل قوی باشه و امیدی به پیروزی نباشه بهتره 4-4-2 بازیكنی.
2- امیدی برای مساوی كردن و بردن هست3-5-2خوبه بشرطی كه دفاع خوبی داشته باشی.(چون هم بازی رو دستت میگیری با 3 تا بازی ساز و هم با 2 تا حمله بازی میكنی كه بتونه 5 تا دفاع رو به هم بریزه)
3-اگه تیم مقابلت خیلی ضعیف طوری بازیكن كه زیاد به بازیكنات فشار نیاد مثلا 4-4-2.
vorojax
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
رفقا امروز پسچی به میل اورده چی جواب بدم قضیه چیه؟
متن نامه
I made a bet...
with a friend, concerning 16th April.
He has to play a team from Faroe Islands and I from Iran. Can I maybe play you on that day?
فكر كنم یكی برام ویزا فرستاده برم اسلند.
اقا جوابشو چی بدم؟
اینم ایدی طرف
Jalderspor (816988
alex_irooni
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
به کدوم خال ؟ به هر خال؟:apophys:
ویرایش شد .:)
masoud_dj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
رفقا امروز پسچی به میل اورده چی جواب بدم قضیه چیه؟
متن نامه
فكر كنم یكی برام ویزا فرستاده برم اسلند.
اقا جوابشو چی بدم؟
اینم ایدی طرف
هیچی دیگه یارو برا اینکه با تو بازی کنه دوستانه کلی داره خالی میبنده
جالبیش اینه که ایرانو با جزایر فارو تو یه سطح قرار میدن
البته یادت نرفته که این هفته باید با من بازی کنی مگه اینکه بخوای منو به این اجنبیها بفروشی:3:
vorojax
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
هیچی دیگه یارو برا اینکه با تو بازی کنه دوستانه کلی داره خالی میبنده
جالبیش اینه که ایرانو با جزایر فارو تو یه سطح قرار میدن
البته یادت نرفته که این هفته باید با من بازی کنی مگه اینکه بخوای منو به این اجنبیها بفروشی
100 تومن فروختم رفتم با اونا بازی كنم!دی:
---------------------------------
نه بابا مسعود این بابا بعده این كه من بازی دوستانه با تو رو انداختم برام میلیده.
یكی زبان بلد نیست؟بیاد به انگلیسی بنویسه هو اجنبی مگه كوری نبینی این هفته بازی دارم باشه برا هفته بد
-Aydin-
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
یكی زبان بلد نیست؟بیاد به انگلیسی بنویسه هو اجنبی مگه كوری نبینی این هفته بازی دارم باشه برا هفته بد
بهش بنویس :
? You Are Cosghol:3:
vorojax
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
----------------------------------
-Aydin-
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
اوكی نوشتم حالا اینی كه گفتی معنیش چی بود.
یعنی تو كسخلی ؟ :apophys:
Nillo
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
بی تریبیییییییییییت................م امااااااااااااااااان!!!!
vorojax
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
ای بی ادب این چیه نوشتی ما رو باش نخونده براش فرستادیم.
حیف كه جاش نیست...............
shokrikaraj
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
در فروشگاه چه جوری میتونم خرید كنم
xmasnix
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
vorojax من كه میگم نمی خواد جوابش را بدی ولی خاستی بدی فارسی بده مگه اون اینگلیسی نداد تو
اینجا سعی كردی ترجمش كردی بزار اونم سعی كنه خوب.
بچه ها حرف بد ممنوع.
از طرفی مسعود دیجی قرار چند تا خانم را معتاد هتریك كنه و بیار اینجا اموزش ببینن از طرفی من و بچه هایی
مثل من چشم و گوشمون باز میشه كه تو این مورد خوب نیست.
با تشكر انجمن بچه مثبت ها.
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۴
از طرفی مسعود دیجی قرار چند تا خانم را معتاد هتریك كنه و بیار اینجا اموزش ببینن از طرفی من و بچه هایی
مثل من چشم و گوشمون باز میشه كه تو این مورد خوب نیست.
با تشكر انجمن بچه مثبت ها.
نه بابا دخترا معتاد نمي شن من مي دونم وقتي مي بينن پيچيدس بي خيل ميشن.منم خودم چنين سعي كردم منتها نا موفق موندم.
حالا سعيد تو سعيتو بكن ما تشويقت مي كنيم!!
reza_morinio
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۳
لطفا یه پست بنام چت برای این دوستامون باز كنید .اقای بندینی عزیز و حمید كینگ گرامی و..... یه فكری واسه این پست بكنید لطفا
-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۴
بابا من كه چیزی نگفتم الكی یه كارت زرد گذاشتین پای چشمم :jesors:
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۴۲
بچه ها سیستمم. می خام عوض كنم بكنمش 3.5.2 الان لیسانسو گرفتم كجا می تونم سیستمو عوض كنم؟
-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۴۹
برو به قسمت Matches كنار هر بازی عكس یه مداد هست روش كلیك كن تركیبت میاد بعد هر بازیكنو كه میخوای جاشو عوض كن مثلا اگه میخوای 3 دفاعه بازی كنی یكی از مدافعینتو بزن Extra Inner Modifier اینجوری میشه هافبك و سیستمت میشه 352
Arman_terorist
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
تمرین این هفته من به خاطر اختلافات كادر فنی به هم خورد
باید چی كار كنم ؟؟؟
:blush2:
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۴
تمرین این هفته من به خاطر اختلافات كادر فنی به هم خورد
باید چی كار كنم ؟؟؟
:blush2:
احتمال داره تعداد كمك مربی هات بیشتر از 10 باشه.یعنی تعداد مربی دروازهبان و كمك مربی هات روی هم باید 10
بشه.:good:
Arman_terorist
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
هیچیم 10 تا نشده یعنی كمك مربی 9 تا دارم و مربی دروازه بان یكی
هیچی ده تا ندارم
نمی دونم تمرین این هفته من چرا به علت اختلافات درونی باشگا به هم خورد
باید چی كار كنم ؟؟؟
motionall
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
آقایون و اگه هست خانوم ها! فکر نمیکنید این آموزش سیستم های مختلف هتریک توی تاپیک پرسش و پاسخ یه مقدار سطحی باشه و اصلا آموزشی داده نشده توی اون قسمت فقط سیستم های مختلف معرفی شدن و یه توضیح مختصر درباره ی راه های مقابله اما من فکر میکنم اگه یه مقدار علمی تر کار بشه طوری که لازم نباشه هر دفعه به این مرجع مراجعه بشه و واقعا بفهمیم الان برای چی دقیقا باید مثلا حمله از عمق کار کنیم یا حمله از جناحین یا چه وقت هایی باید یکی از پیستون ها رو دفاعی بازی بدیم یا.....امیدوارم منظورم متوجه شده باشید اگه کسی این نحوه ی دقیق کار باسیستم های مختلف بلده بیاد اینجا یه آموزش بده اگه هم یه لینکی از آموزش انگلیسیش داره بازم همینجا بزاره ممنون میشم.
Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
هیچیم 10 تا نشده یعنی كمك مربی 9 تا دارم و مربی دروازه بان یكی
هیچی ده تا ندارم
نمی دونم تمرین این هفته من چرا به علت اختلافات درونی باشگا به هم خورد
باید چی كار كنم ؟؟؟
شما توي بازي چيكار كردي؟ تو يه پست اضافي بازيكن نذاشتي؟ اشتباها كارمندات بيشتر 10 تا نبوده بعد اصلاحش كني؟
ShoOter
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
به احتمال زیاد توی یه پست 4نفر رو بازی داده
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
بچه 400 ميليون از بودجم كم شده9 چرا؟
599 752 000 الان اينقده قبلا
999 752 000 بود.
اينم اخرين رويدادي كه رخ دادهThe weekly economic updates occurred.
masoud_dj
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
اگه با استعداد یاب تیم صحبت کنم و اون بازیکنی رو که معرفی کرده من آخر no بزنم. میتونم از تیم بازیکن پروموت کنم؟
masoud_dj
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
بچه 400 ميليون از بودجم كم شده9 چرا؟
599 752 000 الان اينقده قبلا
999 752 000 بود.
اينم اخرين رويدادي كه رخ داده
در طول هفته یه سری حسابهای موقتی داری که شنبه ها باید تسویه بشه
motionall
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
خوب گفته بودجه هفتگی آپدیت شده (یعنی باشگاهت یه سری خرج داشته که از بودجه ات کم شده)
اگه میخوای پول دربیاری باید بازیکن پرورش بدی و بفروشی البته راه های دیگه ای هم هست که به غیر از تقلب پول زیادی توشون نیست:1:
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
در طول هفته یه سری حسابهای موقتی داری که شنبه ها باید تسویه بشه
اوكی الان من می خام اكادمی جونا رو راه بندازم چقدر خرج داره؟
ورشكست نشم.
راستی رفتم تركیبو عوض كنم نوشته بود
443 اكسلنت
352 بقیه پور قضیه چیه؟
Ali
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
3-4-4 كه وجود نداره داداش
یعنی شما با اون سیستم اكسلنت هماهنگ هستی كلاَ وقتی كه سالید میشه دیگه بازیكنانت توی بازی گیج نمیشن ولی اونایی كه ژور هستن رو سعی كن توی بازیهای دوستانه با سالید برسونی بعدش توی بازیهای لیگ ازش استفاده كنی
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
3-4-4 كه وجود نداره داداش
یعنی شما با اون سیستم اكسلنت هماهنگ هستی كلاَ وقتی كه سالید میشه دیگه بازیكنانت توی بازی گیج نمیشن ولی اونایی كه ژور هستن رو سعی كن توی بازیهای دوستانه با سالید برسونی بعدش توی بازیهای لیگ ازش استفاده
منظور همون 4-4-2 دیگه درك كن.
اوكی پس بازی با سعید خفن برم دفاع بچه ها یاد بگیرن
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
خوب گفته بودجه هفتگی آپدیت شده (یعنی باشگاهت یه سری خرج داشته که از بودجه ات کم شده)
اگه میخوای پول دربیاری باید بازیکن پرورش بدی و بفروشی البته راه های دیگه ای هم هست که به غیر از تقلب پول زیادی توشون نیست
یعنی هفته ای 400 تا كم می كنن!!؟
شاید واسه این 4 تا بازیكن جدیدیه كه گرفتم؟
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
یعنی هفته ای 400 تا كم می كنن!!؟
شاید واسه این 4 تا بازیكن جدیدیه كه گرفتم؟
شما تو economy باشگاهت نگاه کن نوشته برا چی کم شده.
مقداری که برای ورزشگاهت هر هفته خرج میشه مقداری هم برای پرسنل باشگاهت مقداری هم
برای جوانان بقیه را هم خودت برو ببین:good:
راستی چقدر سوال برات پیش میاد:wink3:
alex_irooni
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۳
وروجكه دیگه میخواد از همه چی سر دربیاره .
masoud_dj
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
منظور همون 4-4-2 دیگه درك كن.
اوكی پس بازی با سعید خفن برم دفاع بچه ها یاد بگیرن
وقتی میگه 4-4-3 یعنی 4-4-2
وقتی میگه سعید هم یعنی مسعود
من خودمو کشتم این بازم به من میگه سعید:3:
حامد بت پیشنهاد میکنم که سیستمی انتخاب کنی که متناسب با تمرین هفتگیت باشه
یعنی اگه میخوای هافبک تکمرین بدی3-5-2 و 4-5-1 رو انتخاب کن که از حداکثر موقعیت تمرینیت استفاده ببری و این سیستمات هم به سالید برسه که تو بازیهای حساس بتونی ازشون استفاده کنی
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
وقتی میگه 4-4-3 یعنی 4-4-2
وقتی میگه سعید هم یعنی مسعود
من خودمو کشتم این بازم به من میگه سعید
حامد بت پیشنهاد میکنم که سیستمی انتخاب کنی که متناسب با تمرین هفتگیت باشه
یعنی اگه میخوای هافبک تکمرین بدی3-5-2 و 4-5-1 رو انتخاب کن که از حداکثر موقعیت تمرینیت استفاده ببری و این سیستمات هم به سالید برسه که تو بازیهای حساس بتونی ازشون استفاده کنی
شرمنده سعی می كنم دیگه نگم سعید.
فعلا كه خبری نیست تمرین فرم ولی 2 تا بال گرفتم ایند دارن واسه همین می خام بزنم تو خط هافبك همون 3-5-2 بازی می كنم.
-------------
شما تو economy باشگاهت نگاه کن نوشته برا چی کم شده.
مقداری که برای ورزشگاهت هر هفته خرج میشه مقداری هم برای پرسنل باشگاهت مقداری هم
برای جوانان بقیه را هم خودت برو ببین
راستی چقدر سوال برات پیش میاد
وروجكه دیگه میخواد از همه چی سر دربیاره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
alex_irooni
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
چرا همه رو نقل قول میكنی اما هیچی در موردش نمی گی ؟
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
چرا همه رو نقل قول میكنی اما هیچی در موردش نمی گی ؟
ماله مسعودو كه نوشتم.
ولي واسه ايكسمانيس اينجوري نوشتم ييني شما درست مي گي مي خام در مرود همه جاش بدونم.
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
ماله مسعودو كه نوشتم.
ولي واسه ايكسمانيس اينجوري نوشتم ييني شما درست مي گي مي خام در مرود همه جاش بدونم.
منم مسعود هستم.فكر كنم مسعود بگی راحتتر باشی:thumbup:
-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
بابا اینقد گیر ندین بهش
راستی وروجك اسمت چیه ؟
در ضمن هر چی میخوای بپرس
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
سلام.
بچه ها اگه جلو یک تیم که با سیستم 4-3-3 و حمله از عمق بازی می کنه با سیستم 4-5-1 بازی کنم و از عمق حمله کنم میتونم پیروز بشم؟ با وجود اینکه تیم حریف به اندازه 0.5 ستاره در تمام پست ها از تیم من بهتره و ما در سیستم 4-5-1 پاسیبل هستیم؟
ضمنا حریفم با یك هافبك میانی و 2 تا وینگر بازی میكنه.چقدر تاثیر داره كه من با 3 تا هافبك میانی و اون با یكی بازی
میكنه؟
برای همین هم از عمق میخواهم حمله كنم.
جلو تیمی كه با 3 تا مهاجم حمله میكنه چیكار كنیم بهتره؟
لطفا در صورت اطمینان جواب بدید.
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
آقایون و اگه هست خانوم ها! فکر نمیکنید این آموزش سیستم های مختلف هتریک توی تاپیک پرسش و پاسخ یه مقدار سطحی باشه و اصلا آموزشی داده نشده توی اون قسمت فقط سیستم های مختلف معرفی شدن و یه توضیح مختصر درباره ی راه های مقابله اما من فکر میکنم اگه یه مقدار علمی تر کار بشه طوری که لازم نباشه هر دفعه به این مرجع مراجعه بشه و واقعا بفهمیم الان برای چی دقیقا باید مثلا حمله از عمق کار کنیم یا حمله از جناحین یا چه وقت هایی باید یکی از پیستون ها رو دفاعی بازی بدیم یا.....امیدوارم منظورم متوجه شده باشید اگه کسی این نحوه ی دقیق کار باسیستم های مختلف بلده بیاد اینجا یه آموزش بده اگه هم یه لینکی از آموزش انگلیسیش داره بازم همینجا بزاره ممنون میشم.
خدا خیرت بده.
لطفا اساتید یاری بدن بابا چشم امید ما به شماسسسسسسسسسسسسسست.
vorojax
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
بابا اینقد گیر ندین بهش
راستی وروجك اسمت چیه ؟
در ضمن هر چی میخوای بپرس
وای منو بگیرید فوران سوالات اومد! :crazy:
اوچیكت حامد:1:
سلام.
بچه ها اگه جلو یک تیم که با سیستم 4-3-3 و حمله از عمق بازی می کنه با سیستم 4-5-1 بازی کنم و از عمق حمله کنم میتونم پیروز بشم؟ با وجود اینکه تیم حریف به اندازه 0.5 ستاره در تمام پست ها از تیم من بهتره و ما در سیستم 4-5-1 پاسیبل هستیم؟
ضمنا حریفم با یك هافبك میانی و 2 تا وینگر بازی میكنه.چقدر تاثیر داره كه من با 3 تا هافبك میانی و اون با یكی بازی
میكنه؟
داش مسعود توكل كن به خدا با هر سیستمی بازی كنی می بری.:good:
masoud_dj
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
سلام.
میكنه؟
داش مسعود آخه فقط سیستم حریفت تعیین کننده نیست
باید بری تو بازیهای قبلیش ببینی تو چه پستی قویتره و تو چه پستی ضعف داره
اما گه با 1 هافبک وسط بازی میکنه شما برو 3 تا هافبک وسط بذار
دفاعت رو هم حتما با 3 تا مدافع میانی بچین
اگه هافبکات بتونن بهتر از هافبکاش باشن میتونی ببریش
vorojax
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
مسعود نگفتی راه اندازی اكادمی جوانان خرجش چقده؟
Ali
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۳۶
بستگی داره چندتا اسكات استخدام كنی
من با 3 تا اسكات هر هفته 200 گیل پیاده میشم
vorojax
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
بستگی داره چندتا اسكات استخدام كنی
من با 3 تا اسكات هر هفته 200 گیل پیاده میشم
داداش زیر دیپلم بگو ما هم بفهمیم اسكات چیه؟200 گیل چقدر میشه؟
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
اسکات استعداد یابه
منظورش 200 میلیون بود
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۱
داداش زیر دیپلم بگو ما هم بفهمیم اسكات چیه؟200 گیل چقدر میشه؟
شما اكادمی را كه باز كنی 100 میلیون هر هفته ازت كم میكنه و یك استعدادیاب هم بهت میده حالا
برای اضافه كردن هر استعدادیاب 50 میلیون به 100 تا اضافه میشه.
مسعود دیجی بررسی كردم ضعفش تو میانه میدونشه كه 1 هافبك وسط داره و در مورد اینكه گفتی
با 3 تا مدافع میانی بازی كنم اون موقع با توجه به داشتن 2 وینگر افنسیو حریف در یك سمت ضعیف میشم.
فكر میكنم استفاده از 3 مدافع میانی برای سیستم 4-3-3 هست كه یك سمت هافبكش فلج باشه.
در هر صورت از راهنمایت ممنون.
Real Madrid
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
سلام
میخواستم بدونم چرا این اسکات های من بازیکن پیدا نمیکنن؟!
14 تا بازیکنم تو آکادمی هست.
یکی 105 روزه که پیدا نکرده.
اون یکی 13 روز!!!
حالا من چی کار کنم؟!
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
سلام
اون یکی 13 روز!!!
حالا من چی کار کنم؟!
همشون همینجور هستند فقط پول میگیرند.برای من هم 3 هفته هست پیدا نكرده.
البته اگه پست خاصی را بگی پیدا كنند كه میره و دیگه پیداش نمیشه سمت باشگاهت:wink3::good:
alex_irooni
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
سلام
اون یکی 13 روز!!!
حالا من چی کار کنم؟!
پیشنهاد میكنم عوضشون كن و برعكس یه پستی رو بهش بگو كه زیاد لازم نداری . چون معمولا واسه من برعكسشو میرن گیر میارن . :sad:
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
تعداد بیشتر از یک اسکات به چه دردی میخوره؟
من از همون اول با یه دونه کار میکنم ازش هم راضیم
چرا باید بیشتر از یکی استخدام کرد؟
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
امروز ساععت اروپا هم یک ساعت رفت جلو
بنابراین بازیهای امروز ساعت 6:15 به وقت تهرانه
اینو واسه اونایی که مثل من عادت دارن آخرین لحظه ترکیب بچینن گفتم که سرشون کلاه نره
shokrikaraj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
می شه با بازیكنانم ارتباط بر قرار كنم
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
تعداد بیشتر از یک اسکات به چه دردی میخوره؟
من از همون اول با یه دونه کار میکنم ازش هم راضیم
چرا باید بیشتر از یکی استخدام کرد؟
در مورد اینكه به چه دردی میخورند باید بگم كه هر كدام یك بازیكن به شما معرفی میكنند و شما اونی را كه
بهتر هست استخدام میكنی چون فقط یكی میتوانی بگیری.
در مورد اینكه شما با یكی كار میكنی فكر كنم زیادم باشه:wink3:
در مورد اینكه چرا باید بیشتر از یكی بگیری برای اینكه پول بیشتری از كیست بره:apophys:
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
می شه با بازیكنانم ارتباط بر قرار كنم
داداش سوالت را واضحتر بپرس.:good:
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
بچه ها من برای مسابقه جوانانم تركیب نچیندم با همان تركیبی كه هفته قبل گذاشته بودم بازی انجام شد.
می خواستم ببینم برای بزرگ ها هم همینجوریه؟؟؟اگه اینجوریه برای چند تا بازی تركیب نچینیم با همان تركیب قبلی
بازی انجام میشه؟؟؟
چون باید برم پا بكوبم برا رژیم میپرسم.
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
بچه ها من برای مسابقه جوانانم تركیب نچیندم با همان تركیبی كه هفته قبل گذاشته بودم بازی انجام شد.
می خواستم ببینم برای بزرگ ها هم همینجوریه؟؟؟اگه اینجوریه برای چند تا بازی تركیب نچینیم با همان تركیب قبلی
بازی انجام میشه؟؟؟
چون باید برم پا بكوبم برا رژیم میپرسم.
شما اگه موقع ترکیب چیدن اون گزینه make this the standard setup رو تیک بزنی تیمت همیشه با همون ترکیب میره تو زمین
البته یه وقت به امون خدا ول نکنی تیمو . بعد 45 روز که به تیمت سر نزنی تیم رو ازت میگیرن
میگم چند وقت اینجا چه بوی آشی میادا نگو تو میخوای بری خدمت:3:
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
نه یكی رو بس نشوندم پا تیم برای محكم كاری پرسیدم.
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
ولی 5:15 برگزار شد الانم 25 دقیقه از بازیا در نیمه دوم گذشته
آیدین جان احتمالا شما ساعتت رو نکشیدی جلو
بازیها 6:15 به وقت تهران بود
alex_irooni
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
آره 6:15 شروع شد
xmasnix
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
Partner page
We have updated our partner page, where we present other web sites that we work with, that sponsor us, or that we just plain like. If you are interested in learning more about them, look in the menu, under Community: این چیه؟
shokrikaraj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
آیدین جان احتمالا شما ساعتت رو نکشیدی جلو
بازیها 6:15 به وقت تهران بود
درسته بازی ساعت 6:15 شروع شد:good:
masoud_dj
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
Partner page
We have updated our partner page, where we present other web sites that we work with, that sponsor us, or that we just plain like. If you are interested in learning more about them, look in the menu, under Community: این چیه؟
میگه
ما صفحه همکارامون که اونجا سایتای دیگه که باهاشون کار میکنیم ، یا از ما حمایت میکنن ،یا مثل ما کار میکنن رو آپدیت کردیم. اگه براتون جالبه که بیشتر ازشون بدونید ، به منو قسمت اجتماع مراجعه کنین
ترجمه ترجمه من هم این میشه که دارن سایت رفیقاشونو مثل بسکتبال و کریکت انلاین رو تبلیغ میکنن
Arman_terorist
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
یه سوال فنی
اگه تمرین یه هفته تیم به هر دلیل برگزار نشه تمرین تیم جوانان هم برگزار نمیشه؟؟؟
arminartex
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۱
دوستان من تو تست آخر یعنی 18 گیر كردم 100 بار موقعیت بازیكنم را در بازیهای بعد تغییر دادم اما رد نمیشه كمكم كنید
xmasnix
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
دوستان من تو تست آخر یعنی 18 گیر كردم 100 بار موقعیت بازیكنم را در بازیهای بعد تغییر دادم اما رد نمیشه كمكم كنید
دقیق بگو تست 18 چی میگه.ضمن اینكه فكر كنم تست ها 24 تا باشه نه 18 تا.
راستی شاید هم درست انجام داده باشی فقط باید بازیت انجام بشه تا مرحله رد بشه.:good:
misagh
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
تو باید تو تنظیمات یك بازی كه هنوز به اون دست نزدی و علامت ضرب در نداره به بازیكن ها یكی از اون گزینه هایی كه زیر اسم بازیكن هست رو بدی .
arminartex
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
تو باید تو تنظیمات یك بازی كه هنوز به اون دست نزدی و علامت ضرب در نداره به بازیكن ها یكی از اون گزینه هایی كه زیر اسم بازیكن هست رو بدی .
زیر اسم بازیكن كه گزینه ای نیست؟؟؟!!!
misagh
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
به این آدرس برو . تمام مراحل رو توضیح داده :
xmasnix
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
زیر اسم بازیكن كه گزینه ای نیست؟؟؟!!!
شاید از تنظیمات پیشرفته استفاده میكنی كه ندیدی.وگرنه تست 15 رو رد كنی باید بیاد برات.
asatir
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
با سلام
سوالم اینه كه درصد فشار تمرین و همچنین درصد تمرینات قدرتی رو چند بذاریم بهتره؟
90% و 15% خوبه؟
Lord Milad
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۰
با سلام
90% و 15% خوبه؟
شما اگه میخاید تمرینی جز قدرت بدنی بدید باید 95 % و 5%بذارید
ولی هر وقت خواستید قدرت بدنی تمرین بدید فقط در صد قدرت بدنی رو از 5% به 95% تغییر بدید وبه تمرین اصلیتون دست نزنید (تا هرچند هفته كه می خواید قدرت بدنی تمرین بدید.):stinker:
Vahid
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
با سلام
90% و 15% خوبه؟
به نظر من حداقل 10 درصد واسه استامینا بذار.
شدت تمرینم بین 96 تا 100 درصد بذار.
:good:
shokrikaraj
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
به نظر من حداقل 10 درصد واسه استامینا بذار.
شدت تمرینم بین 96 تا 100 درصد بذار.
:good:
دستت درد نكنه من هم یك چیزی یادگرفتم:good:
Lord Milad
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
دستت درد نكنه من هم یك چیزی یادگرفتم:good:
عزیز من تمرینت باید از 95 بالاتر نره.
وقتی باید بین 96 تا 100باشه كه فرم بازیكنایی كه تمرین میدی بالای سالید باشه...
xmasnix
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۶
اقا اطمینان داری اینیكه گفتی؟ببخشیدا البته من نمیدونستم.:shades_smile:
HELL BOY
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
2 تا سئوال دارم.خودم میدونم ، میخوام بدونم هتریک ایران در چه سطحیه؟ هم یه چیزی یاد بگیریم
Speciality: Regainer چیه؟
osmosis training چیه؟
جایزه 2 دستگاه بنز...تحویل همزمان با ظهور امام زمان:blush2:
Lord Milad
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۳
اقا اطمینان داری اینیكه گفتی؟ببخشیدا البته من نمیدونستم.:shades_smile:
بله من مطمن هستم.
آقا این حرفا چیه ما چاكرتونم هستیم...:stinker:
HELL BOY
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
با سلام
سئوال خیلی خوبیه.:lightbulb:
100% training intensity
stamina training %15
شما واسه اینکه به بهترین کارایی بازیکنات برسی بایس اونها حد اقل استامینای سولید داشته باشن
:dance:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
البته درجه تمرین رو زیر 100 بذارید بهتره ... احتمال مصدومیت بازیكن پایین میاد ... حدود 98 یا 97
asatir
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
شما اگه میخاید تمرینی جز قدرت بدنی بدید باید 95 % و 5%بذارید
ولی هر وقت خواستید قدرت بدنی تمرین بدید فقط در صد قدرت بدنی رو از 5% به 95% تغییر بدید وبه تمرین اصلیتون دست نزنید (تا هرچند هفته كه می خواید قدرت بدنی تمرین بدید.):stinker:
دست شما درد نكنه.
سوال دیگم اینه كه وقتی تو تمرین جوانان مربی این حرفهارو می زنه چیكار باید كرد:
1- فلان بازیكن از همه پتانسیلش استفاده كرد.
2-توانایی بازیسازی بازیكن poor هست.
3-if you want (player) to progress at all, hee will soon need regular team training
4-player can't learn more in the youth academy when it comes to scoring
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
دست شما درد نكنه.
3-if you want (player) to progress at all, hee will soon need regular team training
كار خاصي نمي خواد بكني يه گوشت در باشه يه گوشت دروازه. اين فقط يه راهنماييه.
Vahid
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
چی میگی ؟ فرم بازیكن چه ربطی به شدت تمرین داره ؟؟
همونطور كه محمدرضا عزیز هم گفت تمرین بهتر رو 98-97 باشه.
قانونا بین 96-100 هستش كه محمدرضا هم وسط همینو گفت.
استامینا هم با توجه به سن بازیكنا خود مربی تعیین میكنه كه حداقل بهتر 10 درصد باشه.
شما هم اگه از چیزی مطمئن نیستی انقدر از اون دفاع نكن و اعضای جدیدو گمراه نكن.حداقل ازت میپرسن مطمئنی با اطمینان نگو بله ! حداقل بگو من اینطور فكر میكنم !!!
xmasnix
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۰
چی میگی ؟ فرم بازیكن چه ربطی به شدت تمرین داره ؟؟
همونطور كه محمدرضا عزیز هم گفت تمرین بهتر رو 98-97 باشه.
قانونا بین 96-100 هستش كه محمدرضا هم وسط همینو گفت.
استامینا هم با توجه به سن بازیكنا خود مربی تعیین میكنه كه حداقل بهتر 10 درصد باشه.
شما هم اگه از چیزی مطمئن نیستی انقدر از اون دفاع نكن و اعضای جدیدو گمراه نكن.حداقل ازت میپرسن مطمئنی با اطمینان نگو بله ! حداقل بگو من اینطور فكر میكنم !!!
داش وحید ایول الان اومدم تمرین بزارم رو 94 به موقع رسیدی به دادم.:confused_smile:
گفتم شاید جدیدا اینجور شده:wink3:
Vahid
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
داش وحید ایول الان اومدم تمرین بزارم رو 94 به موقع رسیدی به دادم.:confused_smile:
گفتم شاید جدیدا اینجور شده:wink3:
قربانت قابلتو نداشت.
در ضمن هر موقع هم اراده كنی میتونی شدت تمرینو تغییر بدی.:good:
sabalan
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
موقع انتخاب سیستم بازی , تجربه توی اون سیستم چقد مهمه؟
masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
از نون شب هم واجب تره
حتما بازیکنات باید با سیستمت همانگ باشن تا تو بازی سر در گم نشن
xmasnix
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
سطح هماهنگی در سیستم باید سالید باشه تا تیمت خوب كار كنه.
معمولا در بازیهای دوستانه از سیستم ضعیف استفاده میكنند تا اون هم به سالید برسه و بشه ازش
در بازی مهم استفاده كرد.
اكثرا سیستم تیم را با توجه به نوع تمرین انتخاب میكنند مثلا كسی كه هافبك تمرین میده از دو سیستم 3-5-2 و 4-5-1 استفاده میكنه تا اینجوری 10 تا هافبك را بتونه روز جمعه تمرین بده.:good:
masoud_dj
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
One youth system at a time
Since the launch of the youth academies one year ago, it has been possible to operate both an academy and the old "youth pull" at the same time. This grace period will now end. Starting on July 1, teams that own a youth academy will lose their ability to recruit youth players directly into the senior squad. That is, if you want to use the classic youth pull after July 1, you need to close your youth academy before then. This change doesn't mean that your choice is permanent - you can always switch strategies later. But you will not be able to use them both in parallell.
این یعنی چی؟
اینطور که خودم فهمیدم دیگه نمیشه هم از تیم جوانان و هم از آکادمی جوانان بازیکن گرفت
این چه وضعشه. من یه فصله رو جفتشون دارم سرمایه گذاری میکنم
اینا چرا از قبل اینو نگفته بودن؟
vorojax
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
سلام به دوستان.
اقا چطور بفهمیم كه تمرین هفته گزشنه انجام شده یا نه؟
این یعنی چی؟
اینطور که خودم فهمیدم دیگه نمیشه هم از تیم جوانان و هم از آکادمی جوانان بازیکن گرفت
یعنی فقط واسه تو اینجوری شده؟؟
asatir
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
كار خاصي نمي خواد بكني يه گوشت در باشه يه گوشت دروازه. اين فقط يه راهنماييه.
ببخشید ولی این راهنماییها مهمند برای اینكه بازیكن خاصی رو از یه جای اشتباه دربیاری و سر جای خودش بگذاری.
حالا لطفا اگه كسی می دونه در قبال سوال مطرح شده در مورد تیم جوانان و حرفهای مربی كه قبلا مطرح كردم چه كاری باید كرد لطفا جواب بده
ahmad69
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
سلام دوستان عزیز
خسته نباشین
میخوام بدونم بهترین بازی دوستانه به چه صورتی باشه ؟
مثلا خونه حریف معمولی یا با قوانیت کاپ ؟
یا خونه خودمنو با قوانین معمولی
و یا ........؟
Sharp-Shark
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
سلام دوستان عزیز
خسته نباشین
میخوام بدونم بهترین بازی دوستانه به چه صورتی باشه ؟
مثلا خونه حریف معمولی یا با قوانیت کاپ ؟
یا خونه خودمنو با قوانین معمولی
و یا ........؟
بازی دوستانه فقط واسه تمرین کردن بازیکن هایی هست که نتونستی تو لیگ بازیشون بدی. واسه حفظ فرم بازیکن های ذخیره و یا افزایش قدرت تو ترکیب هایی که کمتر باهاشون بازی کردی... پس از لحاظ فنی این جور چیز ها مهمه!
سوال شما بیشتر به جنبه مالی برمیگرده. اگه خارج از خانه بازی کنی، باید 60 میلیون هزینه سفر بدی. اما بعضی وقت ها اگه جایی که بهش سفر میکنی تماشاگر خوبی داشته باشه، هزینه جبران میشه و سود هم میکنی. معمولی و قوانین کاپ هم فرقی نمیکنه. فقط بعضی وقت ها لازم دارید بازیتون برنده داشته باشه. مثلا واسه کل کل ها. اون مواقع کاپ بهتره...
Sharp-Shark
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲
دست شما درد نكنه.
اکثر موارد همون طور که گفته شد اهمیت چندانی نداره. همه چیز تو جوانان به ستاره بستگی داره. مرتب پست ها رو عوض کن تا ببینی کجا بیشتر ستاره میگیره. مواردی هم که گفته میشه اکثر اوقات از روی ستاره ها مشخص هست. فقط بعضی اوقات یه چیزی در مورد اخلاق بازیکن یا اسپشالیتیش میگه که مفیده... یا اشاره میکنه که فلان بازیکن دیگه تو اون پست پیشرفت نمیکنه یا حتی کلا تعطیله و تو هیچ پستی پیشرفت نمیکنه!
Sharp-Shark
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰
ورزشگاه Gisha که 140000 ظرفیت داره و بازی های ملی توش انجام میشه، پولش گیر کی میاد؟! آخه خود تیم تو دسته 3 هست و بازی آخر 20000 تماشاگر داشته...
ورزشگاه تیم ملی چه جور انتخاب میشه؟!
Lord Milad
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۲
ورزشگاه Gisha که 140000 ظرفیت داره و بازی های ملی توش انجام میشه، پولش گیر کی میاد؟! آخه خود تیم تو دسته 3 هست و بازی آخر 20000 تماشاگر داشته...
ورزشگاه تیم ملی چه جور انتخاب میشه؟!
پولی دركار نیست این بازی بدون فروش بلیط برگزار میشه وپولی در نمیاد.
ورزشگاهی كه تو هر كشور بیشترین ظرفیت رو داشته باشه برای بازیهای كه تیم ملی می خواد تو كشور خودش بازی كنه انتخاب میشه.
تو ایران هم استادیومی بزرگتر از استادیوم گیشا نیست.
Ehsan
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
استاديوم گيشا چند نفريه ؟ كسي ميتونه ليست بزرگترين وزشگاه هاي ايران رو بده ؟
ليست آپ ديت شده رو ميخام ها
Parsa_Un
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
دوستان چطوری میشه سرمربی تیم ملی یک کشور شد ؟؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
دوستان چطوری میشه سرمربی تیم ملی یک کشور شد ؟؟
تو انتخابات كاندید میشی اگه رای آوردی میشی مربی !!
Parsa_Un
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
تو انتخابات كاندید میشی اگه رای آوردی میشی مربی !!
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی ؟ کدوم قسمت همچین انتخاباتی صورت میگیره ؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی ؟ کدوم قسمت همچین انتخاباتی صورت میگیره ؟
میری صفحه كشور مورد نظر مثلا ایران (سمت چپ صفحه) - سمت راست صفحه قسمتی به نام Elections هست كه انتخابات اونجا انجام میشه (البته در زمان مورد نظر) مثلا سعید كه الان مربی تیم ملیه تا تاریخ 06/16/2008 خدمت میكنه :3: بعد انتخابات برگزار میشه.
Parsa_Un
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
میری صفحه كشور مورد نظر مثلا ایران (سمت چپ صفحه) - سمت راست صفحه قسمتی به نام Elections هست كه انتخابات اونجا انجام میشه (البته در زمان مورد نظر) مثلا سعید كه الان مربی تیم ملیه تا تاریخ 06/16/2008 خدمت میكنه :3: بعد انتخابات برگزار میشه.
ببخشید Elections وقتی ظاهر میشه که قراره سرمربی انتخاب بشه ؟ چون من Elections نمی بینم .....
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
ببخشید Elections وقتی ظاهر میشه که قراره سرمربی انتخاب بشه ؟ چون من Elections نمی بینم .....
خوب دقت كن سمت راست در صفحه تیم ملی ایران قسمت Elections هست.
اینم جمله كاملش :
Ongoing and recent elections can be found on the page for Elections
vorojax
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
سلام.
دوستان از كجا بفهمیم تمرین هفته قبل برگزار شده یا نه؟
من اینو صفه ها قبل پرسیده بودم ولی هر چی می گردم پیداش نمی كنم.
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
سلام.
دوستان از كجا بفهمیم تمرین هفته قبل برگزار شده یا نه؟
من اینو صفه ها قبل پرسیده بودم ولی هر چی می گردم پیداش نمی كنم.
وقتی تمرین برگزار میشه اتفاق خاصی نمی افته فقط بازیكنات پیشرفت میكنن اما اگه برگزار نشه بهت خبر میده مثلا میگه به فلان دلیل این هفته تمرین برگزار نشد.
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
بچه ها یه دیكشنری انگلیسی به فارسی (و برعكس) آنلاین پیدا كردم هر كی تو لغات مشكل داره استفاده كنه سرعتشم بد نیس
اینم یكی دیگه :
فك كنم این بهتره
HELL BOY
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۳
One youth system at a time
Since the launch of the youth academies one year ago, it has been possible to operate both an academy and the old "youth pull" at the same time. This grace period will now end. Starting on July 1, teams that own a youth academy will lose their ability to recruit youth players directly into the senior squad. That is, if you want to use the classic youth pull after July 1, you need to close your youth academy before then. This change doesn't mean that your choice is permanent - you can always switch strategies later. But you will not be able to use them both in parallell.
این یعنی چی؟
عجب خبر مهمی قاطی پست های الکی خاک میخوره گاهی اوقات:blush2:
آره.یعنی از اول جولای یکیش.من خودم این خبر رو ندیدم اما این بهانه ای شد تا بی درنگ ابن تیم بیخود رو حذف کنم.:wink3:راستی واسه آکادمی جدا از جوانان هم پول میگیرن نامردا؟:sad:
reza_morinio
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۴:۰۸
بچه ها یه دیكشنری انگلیسی به فارسی (و برعكس) آنلاین پیدا كردم هر كی تو لغات مشكل داره استفاده كنه سرعتشم بد نیس
اینم یكی دیگه :
فك كنم این بهتره
دمت گرم باحاله:1:
band
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
چه طوری میشه واسه تیم لوگو قرار داد؟
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
چه طوری میشه واسه تیم لوگو قرار داد؟
باید ساپورتر داشته باشی (یعنی بخری)
واسه ساپورتردار شدنم باید مستر كارت یا ویزا یا كارت بین المللی داشته باشی
kaveh
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
سؤال از بچه هایی که Youth Academy تیمشون تو The Club اکسلنت هست و مستقیم بازیکن Promote میکننن
به طور متوسط ، تقریباً هر چند تا پروموت ، یه بازیکن اکسلنت بهتون می ده ؟
Parsa_Un
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
دوستان ببخشید در تمرینات Stamina training share و Change Training Intensity چیست ؟؟ در ضمن این Training Level باید 100% بشه که مطمئن بشیم بازیکنا اون تمرینو کامل انجام دادن >؟
xmasnix
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
دوستان ببخشید در تمرینات Stamina training share و Change Training Intensity چیست ؟؟ در ضمن این Training Level باید 100% بشه که مطمئن بشیم بازیکنا اون تمرینو کامل انجام دادن >؟
Stamina training share اینكه تمرین بدنسازی هستش و Change Training Intensity این هم تمرینی هست
كه برای تیمت انتخاب كردی.
Change Training Intensity این را روی 96 تا 98 بزار بدنسازی را هم بستگی به میانگین سن بازیكنات داره
معمولا 10 میزارند واگه سن بازیكنات زیاد هست ببرش بالا.
هر چقدر بدنسازی بزاری از تمرین اصلیت كم میشه.
اینارو گفتم برای تمرین فردا كارت راه بیفته وگرنه بچه ها میان بهتر راهنمایت میكنند.:good:
HELL BOY
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
سؤال از بچه هایی که Youth Academy تیمشون تو The Club اکسلنت هست و مستقیم بازیکن Promote میکننن
به طور متوسط ، تقریباً هر چند تا پروموت ، یه بازیکن اکسلنت بهتون می ده ؟
قانون شناخته شده ای نداره.ممکنه یک فصل بازیکن خوب نگیری و برعکس ممکنه چند هفته پشت سر هم بازیکن خوب بگیری.
alex_irooni
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
قانون شناخته شده ای نداره.ممکنه یک فصل بازیکن خوب نگیری و برعکس ممکنه چند هفته پشت سر هم بازیکن خوب بگیری.
من به خاطر همین قانون درپیتی YOUTH SQUAD رو صفر كردم . هیچ تضمینی نداره ولی عوضش تیم جوانان بیشتر فاز میده . :good:
ShoOter
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۵
آقا یه سوال :
توی سیستم 5-5-0 مثل بقیه سیستم ها نیاز به تجربه داره؟ یا میشه همین طوری هم بازی کرد ولی بازیکن ها توی زمین گیج و منگ بازی در نیارن ؟؟؟؟
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
آقا یه سوال :
توی سیستم 5-5-0 مثل بقیه سیستم ها نیاز به تجربه داره؟ یا میشه همین طوری هم بازی کرد ولی بازیکن ها توی زمین گیج و منگ بازی در نیارن ؟؟؟؟
تو این سیستم اصلا نمیتونی تجربه کسب کنی و اول آخرش همیشه بازیکنا با این سیستم غریبه اند
ShoOter
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
ولی کلا یه سیستم که هستش و در ضمن یعنی به هیچ وجه و به هیچ وجه بازیکنا نمیتونن توی زمین با این سیستم بازی کنن و گیج نزنن؟؟
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
در طول بازی ممکن هست بازیکنا با سیستم کمی آشنا بشن اما بعدش به همون حالت قبل برمیگرده
Parsa_Un
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
دوستان چطوری میشه وضعیت اقتصادی تیم رو بهبود بخشید ؟؟ متاسفانه موجودی تیم من منفیه و همچنان عددش بزرگتر میشه !
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۶
دوستان چطوری میشه وضعیت اقتصادی تیم رو بهبود بخشید ؟؟ متاسفانه موجودی تیم من منفیه و همچنان عددش بزرگتر میشه !
اگه زیاد خطرناک نیست وایسا تا با بازهای آیندت یه پولی گیرت بیاد و خودت هم جلو خرجا اضافه رو بگیر
اگه خیلی خطرناکه از حقوق بگیرات کم کن و چنتا بازیکن رو بذار واسه فروش
حد خطرناک هم خودت میدونی دیگه چقده بیشتر از 5 میلیارد تیمتو میبندن
masoud_dj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
صفحه اچایومنت برا من جذابیت خاصی داره
من در حال حاضر اچایو منت تیمم رو 139 هست
دوستایی که بیشتر از اینن اگه ممکنه یه کپی از صفحه اچایومنت بذارن اینجا تا ببینم چی کارا باید بکنم
این برا منه
Achievements
Team
Pulled a youth player 10 1569431
Bought player 10 1420345
Sold player 10 1137420
Player's skill increased 10 1521576
Fan club size reached 1061 members 5 505629
Team was ranked 44 50 15284
Advanced from round 3 in the Cup 10 218467
Matches
Played international friendly match 10 1032582
Team reached an average match rating of weak 4 426954
Team reached 34 stars in a match 10 379012
Manager
Wrote a conference post 10 631250
Total 139 of 1260 possible points
shokrikaraj
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
صفحی اچایومنت چه فایده ای دارد؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
صفحی اچایومنت چه فایده ای دارد؟
يه سرگرميه. ولي مي تونه نماد پيشرفت تيمت در طول زمان باشه.
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
07/28/2007 Pulled a youth player 10 1569432
08/12/2007 Bought player 10 1420347
09/09/2007 Sold player 10 1137421
09/21/2007 Player's skill increased 10 1521645
01/07/2008 Fan club size reached 1014 members 5 505629
03/12/2008 Advanced from round 3 in the Cup 10 218467
03/24/2008 Team was ranked 82 45 10539
Matches
Date Achievement Points How common
07/29/2007 Home-grown lineup 25 1080847
08/01/2007 Team reached 20 stars in a match 5 634842
08/01/2007 Played international friendly match 10 1032582
Manager
Date Achievement Points How common
07/30/2007 Wrote a conference post 10 631252
Total 150 of 1260 possible points
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۵
Home-grown lineup
این چیه؟
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
Home-grown lineup
این چیه؟
همون اوایل كار اونو گرفتم یادم رفته
Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۴
فك كنم چیدمان تركیب باشه یا بازی با همون تركیب اول (شاید)
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۸
اگه اینطور باشه من دیگه نمیتونم بگیرم
25 تا مفت مفت از دستم پرید
HELL BOY
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
Home-grown lineup
این چیه؟
اگه ترکیبی بدی تو زمین که همه بازیکنهاش از باشگاه اصلی خودت باشن امتیاز home grown line up رو میگیری.
بازیکن یا باید از تیم اولت باشه یه از جوانانت کشیده باشی.
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
یعنی من از همون روز اول بازیکن خریدم
پس از زرنگی سرم کلاه رفته
HELL BOY
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
صفحه اچایومنت برا من جذابیت خاصی داره
من در حال حاضر اچایو منت تیمم رو 139 هست
دوستایی که بیشتر از اینن اگه ممکنه یه کپی از صفحه اچایومنت بذارن اینجا تا ببینم چی کارا باید بکنم
این برا منه
Achievements
Team
Pulled a youth player 10 1569431
Bought player 10 1420345
Sold player 10 1137420
Player's skill increased 10 1521576
Fan club size reached 1061 members 5 505629
Team was ranked 44 50 15284
Advanced from round 3 in the Cup 10 218467
Matches
Played international friendly match 10 1032582
Team reached an average match rating of weak 4 426954
Team reached 34 stars in a match 10 379012
Manager
Wrote a conference post 10 631250
Total 139 of 1260 possible points
اگه میخوای بیشتر بشه یکی از بازیکن هایی که از جوانان کشیدی و فروختیش رو دوباره بازخرید کن;wink:
HELL BOY
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
یعنی من از همون روز اول بازیکن خریدم
پس از زرنگی سرم کلاه رفته
دقیقا ...تیم های با سابقه گرفتن این پوینت واسشون خیلی سخته دیگه.:blush:اما غیر ممکن نیست.کافیه یه ترکیب از بازیکن های اصیل بدن تو زمین.
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۹
فاصله زمانیش که مهم نیست؟
میشه بلافاصله بخرم؟
HELL BOY
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۲
فاصله زمانیش که مهم نیست؟
میشه بلافاصله بخرم؟
نه اصلا بحث زمانی مهم نیست:wink:
aras_bay
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۷
بابا این انحلال یکی از جوانان نامریه ما تازه داره تیممون اکسل میشه
asatir
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۴
بچه ها ایا این خبر كه باید یا youth squad داشته باشی یا فقط تیم جوانان درسته؟ یعنی باید یكیشو حذف كنیم؟
سوال دیگه ام اینه كه در youth squad هم مثل تیم بزرگسال فقط بازیكنایی كه در طول هفته بازی كردن می تونن در تمرین شركت كنن یا نه همه در تمرین شركت می كنن؟
سوال سوم اینكه چرا گزینه اخراج در تیم جوانان من فعال نیست؟ ایا دلیلش اینه كه در یك هفته فقط می شه یا ارتقا داد یا اخراج كرد و اگه یه بازیكن گرفتی دیگه تا هفته بعد نمی شه بازیكن اخراج كنی؟
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۱
بچه ها ایا این خبر كه باید یا youth squad داشته باشی یا فقط تیم جوانان درسته؟ یعنی باید یكیشو حذف كنیم؟
سوال دیگه ام اینه كه در youth squad هم مثل تیم بزرگسال فقط بازیكنایی كه در طول هفته بازی كردن می تونن در تمرین شركت كنن یا نه همه در تمرین شركت می كنن؟
سوال سوم اینكه چرا گزینه اخراج در تیم جوانان من فعال نیست؟ ایا دلیلش اینه كه در یك هفته فقط می شه یا ارتقا داد یا اخراج كرد و اگه یه بازیكن گرفتی دیگه تا هفته بعد نمی شه بازیكن اخراج كنی؟
اولیشو که خودمم سوال دارم
دومیش دقیقا مثل تیم بزرگسالته
سومیش این که برو زبانت رو از فارسی به انگلیسی تغییر بده درست میشه
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
بچه ها اگه تیمو اشتباهی ببندن به غیر از global@hattrick.org به کجاها باید شکایت کرد؟
HELL BOY
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
بچه ها اگه تیمو اشتباهی ببندن به غیر از global@hattrick.org به کجاها باید شکایت کرد؟
با GM تماس بگیر.قسمت help>game masters
shokrikaraj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
وقتی لیسانس مربی گری را گرفتیم از ان چه استفاده ای میتونم بكنم ؟
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
لیسانس را باید بگیری به دلیل اینكه یك سری از امكانات برات ازاد بشه خوب استفادش هم همینه دیگه:apophys:
در ضمن این لیسانس میره جز افتخاراتت:good:
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
اگه تازه بازیكن اخراج كرده باشی تا 12 ساعت نمیتونی بازیكن اخراج كنی.:good:
asatir
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
چند تا بازیكن خوب دارم اما چندین هفته است كه رو فرم نیستن با اینكه بهشون هم در هفته بازی می دم كه در تمرین شركت كنند و درصد تمرین رو هم 97-10 هستش بازم رو فرم نمی یان.
در ضمن چرا بازیكنی كه هم بازی كرده و هم تمرین اما فرمش نسبت به هفته پیش ضعیفتر می شه؟
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
فرم بازیکن با بازی کردن بالا میره و با بازی نکردن میاد پایین در ضمن تو باید یک بار اول فصل و یک بار وسط فصل تمرینت رو عوض کنی و تغییرش بدی به general
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
بچه ها این ویزا کارت یا مستر کارتو از کجا میشه خرید؟
asatir
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
اگه تازه بازیكن اخراج كرده باشی تا 12 ساعت نمیتونی بازیكن اخراج كنی.:good:
من زبان فارسي رو به انگليسي هم تغيير دادم اما باز هم گزينه اخراجش فعال نشد. من اين هفته فقط اول هفته يه بازيكن جوان گرفتم همين. لطفا راهنمايي كنيد.
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
خوب اینم از 300 مین صفحه پرسش و پاسخ کم کم داریم به 1000 صفحه نزدیک میشم
asatir
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
اولیشو که خودمم سوال دارم
دومیش دقیقا مثل تیم بزرگسالته
سومیش این که برو زبانت رو از فارسی به انگلیسی تغییر بده درست میشه
ممنون زبانش رو تغییر دادم و درست شد.
asatir
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
خوب اینم از 300 مین صفحه پرسش و پاسخ کم کم داریم به 1000 صفحه نزدیک میشم
منظورت چيه؟ صفحه 300 كدومه؟
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
در مورد خبر جدید که هتریک داده و سوال خیلی ها هم هست
تو صفحه اول هتریک متن انگلیسی این خبر هست و مضمونش اینه:
تا قبل از این شما میتونیستید به دلخواه یا از تیم جوانان یا از آکادمی جوانان بازیکن پروموت کنید . اما بعد از این امکان بازیکن کشیدن از هر دو وجود نداره
یعنی به عنوان مثال کسی که هم تیم د اری میکنه و هم برا آکادمی خج میکنه فقط میتونه از تیمش بازیکن بکشه مگه اینکه در تیم جوانان رو ببنده تا بعد از اون بتونه از آکادمی بازیکن بکشه
البته همونطور که میدونید بستن باشگاه دائمی نیست و هر زمان که بخواید میتونید دوباره تیم رو راه بندازید
این سیستم از اول جولای اجرا میشه یعنی حدود یک ماه دیگه
masoud_dj
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
شماره صفحه کنونی اینجا 300 هست
منظور همینه
شکر خدا تاپیک فعالی هست و من به شخصه خیلی از مشکلاتم رو اینجا حل کردم
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
صفحه ی 300 صفحه ای که الان توش وایسادی!:stinker:
Sharp-Shark
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
هیچی!
بذار لبه کوزه، آبشو بخور!! آلان طرف دکترا داره، اما بازم باید مسافرکشی کنه!! تو میگی لیسانس؟!!! فوقش سربازیت آسونتر میشه.... :img-tomato:
Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
سلام دوستان
من تازه وارد هستم و با تيمم دوتا بازي انجام دادم
چندتا سوال دارم لطفا اساتيد محترم راهنمايي بكنن
من به يك بازيكن براي خريد پيشنهاد دادم ( منظورم تيمشه ) حالا نميدونم اين بازيكن رو چجوري مي خرم يا كي بهم ميدن
و اينكه بازيكن هايي رو كه به تيمشون پيشنهاد ميدن كجا ليست ميشن يا اصلا ليست نميشن چون هر چي گشتم نبود
و سوال ديگم اينه كه در بخش نقل و انتقالات مي بينم معمولا بازيكناي جوون قيمتشون بيشتره نمي دونم چرا حالا چرا اينه كه مثلا يه بازيكن چقدر متونه برات بازي بكه يعني تا چه سني ؟
ممنون ميشم راهنماييم بكنيد - با تشكر
xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
سلام دوستان
من تازه وارد هستم و با تيمم دوتا بازي انجام دادم
چندتا سوال دارم لطفا اساتيد محترم راهنمايي بكنن
من به يك بازيكن براي خريد پيشنهاد دادم ( منظورم تيمشه ) حالا نميدونم اين بازيكن رو چجوري مي خرم يا كي بهم ميدن
و اينكه بازيكن هايي رو كه به تيمشون پيشنهاد ميدن كجا ليست ميشن يا اصلا ليست نميشن چون هر چي گشتم نبود
و سوال ديگم اينه كه در بخش نقل و انتقالات مي بينم معمولا بازيكناي جوون قيمتشون بيشتره نمي دونم چرا حالا چرا اينه كه مثلا يه بازيكن چقدر متونه برات بازي بكه يعني تا چه سني ؟
ممنون ميشم راهنماييم بكنيد - با تشكر
خیلی خوشامدی.
برای خرید بازیكن باید بری به قسمت ابزار قسمت ترانسفر اونجا مشخصات بازیكن را میدی و بازیكنهایی را كه
با مشخصات شما یكی هستند را برات میاره بعد روی اسم بازیكن كلیك میكنی و سمت چپ قیمت را پیشنهاد
میدی و bid را میزنی.شما فقط بازیکنایی را میتونی بخری که قبلا تو لیست فروش یا همان بخش ترانسفر
قرار گرفته باشن و هر بازیکن از زمانی که در لیست فروش قرار میگیره تا 3 روز باشگاه ها میتونند سر مبلغ
جنگ کنند.
جواب سوال دومت هم این که بازیکنای جوان در تمرین ها زودتر پیشرفت میکنند برای همین قیمتشون
بالاتر هست چون همانطور که میدونی یکی از راههای اصلی درامدزایی در باشگاه ها بالا بردن توانایی
بازیکنان هست.
راستی تو همین سایت برو به قسمت Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > پرسش و پاسخ شما در هت تریک اونجا قسمتی به نام آموزش هت تریك هست
اون را بخوانی خیلی از جوابهای سوالهات را میگیری.
Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
دوست عزيز ممنون از توجهتون
من تمام اون مقاله جناب دن بانديني رو خوندم اما هنوزم نمي دونم يه بازيكن تا چه سني ميتونه در تيم من بازي كنه
آخه بايد بدونم مثلا بازيكني كه ميخرم اگه 33 سال داشته باش تا چند سال برام ميتونه بازي كنه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد چون ميخوام براي اولين بار يه بازيكن بخرم
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.