PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
دوست عزيز ممنون از توجهتون
من تمام اون مقاله جناب دن برادوني رو خوندم اما هنوزم نمي دونم يه بازيكن تا چه سني ميتونه در تيم من بازي كنه
آخه بايد بدونم مثلا بازيكني كه ميخرم اگه 33 سال داشته باش تا چند سال برام ميتونه بازي كنه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد چون ميخوام براي اولين بار يه بازيكن بخرم

-خوش اومدی !
چه تو فوتبال هت تریكی و چه واقعی ، بازیكن بالای 30 سال دیگه به تته پته میفته ، دیگه به 32 و بالاتر كه بخواد برسه به روغن سوزی میفته ، این سن به بالا برای مربی كردن بازیكن فقط خوبه. ( اونم در صورت داشتن شرایط مربوطه)... ولی در كل پیك سنی خاصی نداره هت تریك. اما حداقل سن واس بزرگسالان 17 ساله.

Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
-خوش اومدی !
چه تو فوتبال هت تریكی و چه واقعی ، بازیكن بالای 30 سال دیگه به تته پته میفته ، دیگه به 32 و بالاتر كه بخواد برسه به روغن سوزی میفته ، این سن به بالا برای مربی كردن بازیكن فقط خوبه. ( اونم در صورت داشتن شرایط مربوطه)... ولی در كل پیك سنی خاصی نداره هت تریك. اما حداقل سن واس بزرگسالان 17 ساله.

سلام دوست عزيز
ممنونم

من يه بازيكن پيدا كردم تا حالا 173 تا گل زده و گل زن خوبيه
راستش منم كه زياد بلد نيستم فكر مي كنم بتونه برام خوب گل بزنه اما سنش 33 سال هست
شما چه پيشنهادي ميديد ؟
بخرم يا نخرم و اينكه رنج سني براي خريد بازيكن از مثلا 17 سال شروع ميشه تا چه سني ؟

با تشكر - مهرداد

wantonboy13
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
سلام دوست عزيز
ممنونم

راستش منم كه زياد بلد نيستم فكر مي كنم بتونه برام خوب گل بزنه اما سنش 33 سال هست
شما چه پيشنهادي ميديد ؟
بخرم يا نخرم و اينكه رنج سني براي خريد بازيكن از مثلا 17 سال شروع ميشه تا چه سني ؟

با تشكر - مهرداد

بازیكن 33 ساله رو نمیشه واسه بازی زیاد روش حساب باز كرد...
بازیكن های 17 تا حدود 20-21 رو بیشتر برای تمرین میخرند ، و از اون سن تا حدود 30 سالگی رو برای بازی گرفتن.

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
سلام دوست عزيز
ممنونم

شما چه پيشنهادي ميديد ؟

با تشكر - مهرداد
خوب اسکیلاش اینجا بنویس شاید بازیکن خوبی باشه .در ضمن بازیکن تا وقتی که ستاره میگیره (بالاتر از 3 ستاره برای دسته 4)خوبه اما در کل بازیکن بالاتر از 35 سال واقعا به درد نخور میشه البته بازم ممکنه تو دسته های پایین تر ازش استفاده بشه ولی این که دقیقا یه رنج سنی بخوای نیست چون تو حتی میتونی مربی 50 سالتو به جای بازیکن به کار بگیری:good:

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
این گیم مستر ها چرا جواب نمیدن فقط یاد دارن تیمتو ببندن بعد سر و کله شون پیدا نشه.
چقدر طول میکشه جوابتو بدن؟

Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
خوب اسکیلاش اینجا بنویس شاید بازیکن خوبی باشه .در ضمن بازیکن تا وقتی که ستاره میگیره (بالاتر از 3 ستاره برای دسته 4)خوبه اما در کل بازیکن بالاتر از 35 سال واقعا به درد نخور میشه البته بازم ممکنه تو دسته های پایین تر ازش استفاده بشه ولی این که دقیقا یه رنج سنی بخوای نیست چون تو حتی میتونی مربی 50 سالتو به جای بازیکن به کار بگیری:good:

سلام دوست عزيز
راستش اين بازيكن از نظر گلزني خيلي بازيكن خوبيه
همونطور كه گفتم 172 تا گل زده و 13 بار هم هتريك كرده
بايد گلزن قهاري باشه
خب منم كه در دسته چهار هستم و جزو تيمهاي درپيت ( شوخي كردم دوستان :img-tomato:) مي تونم حداقل براي سه فصل يا همون سه سال ازش استفاده بكنم
اين فكر كنم ارزششو داشته باشه :good:

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
گفتم که اون اسکیلشو بزار ببینیم به دردت میخوره؟
scoring و staminaالبته تجربه ش رو هم بزار همون اکسپرینس

Dangerous boy
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
چنده ؟

xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
سلام دوست عزيز
راستش اين بازيكن از نظر گلزني خيلي بازيكن خوبيه
همونطور كه گفتم 172 تا گل زده و 13 بار هم هتريك كرده
بايد گلزن قهاري باشه
خب منم كه در دسته چهار هستم و جزو تيمهاي درپيت ( شوخي كردم دوستان :img-tomato:) مي تونم حداقل براي سه فصل يا همون سه سال ازش استفاده بكنم
این كه بچه ها میگن برای اینكه بازیكن با سن بالا وقتی مصدوم میشه خیلی دیر خوب میشه.

xmasnix
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
این گیم مستر ها چرا جواب نمیدن فقط یاد دارن تیمتو ببندن بعد سر و کله شون پیدا نشه.
چقدر طول میکشه جوابتو بدن؟

خدایی نكرده مگه تیمت را بستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
خدایی نكرده مگه تیمت را بستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره :cry_smile::sad53:

Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
سلام دوباره به دوستان عزيز

الان اون بازيكن رو پيداش نمي كنم اما گلزنيش اين بود Brilliant و همچنين قدرت بدني Excellent
قيمتش هم نوشته بود Opening Price كه جلوش بود ريال1500000000

Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
آره :cry_smile::sad53:

چرا تيمتو بستن ؟ :sad:

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
به خاطر این که دو تا آیدی با یک کامپیوتر باز میشد.

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
سلام دوباره به دوستان عزيز

الان اون بازيكن رو پيداش نمي كنم اما گلزنيش اين بود Brilliant و همچنين قدرت بدني Excellent
قيمتش هم نوشته بود Opening Price كه جلوش بود ريال1500000000
به نظر من برو چند تا بازیکن جوون 17 ساله با scoring خوب بگیر بعد تمرین scoring بده بعدشم بفروش بعد پول دربیار بعد...:wink3:
اگه هم دوست نداری تمرین scoring بدی به نظر من با این بازیکن به جایی نمیرسی(برو دنبال بازیکن های جوون تر مثلا 24-26 ساله) چون ممکنه از تو گروهت بتونی یک فصل خوب ظاهر بشی اما فصلای بعد دچار مشکلات میشی از یه طرف این بازیکنت افت کرده و حرفی واسه گفتن نداری از طرف دیگه پول نداری بازیکن بخری.
یک پیشنهاد کاملا به صرفه!:فقط رو بازیکن های جوون سرمایه گذاری کن ممکنه یکی دو فصل زیاد خوب نباشی اما بعد از دو فصل یکی از بهترین تیم های ایران میشی!(زیاد دور و ور پیر و پاتال ها نرو عاقبت نداره ها:wink3:)
البته بدیه هتریک اینه که نمیتونی همه ی پست ها تو با هم پرورش بدی در نتیجه باید یک پست رو برای پرورش دادن بازیکن جوون انتخاب کنی بعد که یه تعداد از بازیکن های جوونتو فروختی با پولش بازیکن خوب(نه پیر پاتال نه 17-18 ساله) برای پست های دیگه بگیری.

Дttractive ζ
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۶
دوست عزيز من اگه بخوام درآمد خوب داشته باشم از كجاها ميتونم درآمد بكنم ؟
خب يكيش بازيكن فروشيه

در ضمن نفهميدم منظورتون از بازيكن خارجي چيه
يعني چي كه مثلا بازيكن افت مي كنه ؟ ميشه بيشتر توضيح بديد
خب چيزي كه در يك تيم مهمه اينه كه پول زياد داشته باشه و همچنين بازيكناي خوب كه بازي ها رو ببره
خب با بازيكناي خوب ميشه اينكارو كرد

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
کجا گفتم بازیکن خارجی؟
خوب هر بازیکن بالاخره افت میکنه دیگه مثل علی دایی:ouaip:و دیگه به درد بازی کردن نمیخوره اما شاید بشه مربیش کرد.
بله با بازیکن های خوب میشه این کارو کرد منم همینو گفتم ولی توی هتریک تقریبا تنها درآمدت همین پرورش جوون و بعدشم فروششه اما اگه تو بخوای بازیکن پیرپاتال بگیری اونم با این قیمت اونم همین اول کاری دیگه برات پولی نمیمونه که بری بازیکن جوون بخری پرورش بدی!.(این طوری آینده بی آینده)
فکر میکنم بازیکن های جوونتری با قیمت کمتری وجود داشته باشن که بتونی روشون حساب کنی.
برای شما بهترین کار اینه که ضعف های تیمت رو پیدا کنی بعد بری یه سری بازیکن بگیری نه این که تمام پولتو روی یه بازیکنه پیر پاتال بدی بعدشم بقیه پولتو برای مراسم تدفینش کنار بزاری.
من فکر میکنم بهترین درجه برای دسته 4 همون solid باشه مخصوصا برای شما که تازه وارد هم هستی خود منم الان بهترین بازیکنم درجش solid هست اما فعلا تو گروه خودم تو دسته 4 دومم(تیم اول با اختلاف گل اول شده)و با هر دو تا تیم قدر گروه هم مساوی کردم.شما خیلی راحت میتونی چند تا (به نصبت ضعف پست هات)بازیکن 26-7 ساله سولید یا پاسبل بگیری و در کنارش چند تا بازیکن 17-18 ساله جوون برای پرورش دادن اینطوری هم آینده تیمت حفظه هم الان به گذشتشم کاری نداریم!:apophys::good:

motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
خدایا این هتریک مستر ها را به راه راست هدایت فرما تا اینقدر در حق بندگانت ظلم عنایت نفرمایند الهی آمین :img-tomato:
آیا امکانش هست که اصلا بیخیال رسیدگی شن بعد من این وسط بدون تیم بمونم؟(مطمئنا اشتباه کردن)

Vahid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۲
خدایا این هتریک مستر ها را به راه راست هدایت فرما تا اینقدر در حق بندگانت ظلم عنایت نفرمایند الهی آمین :img-tomato:
آیا امکانش هست که اصلا بیخیال رسیدگی شن بعد من این وسط بدون تیم بمونم؟(مطمئنا اشتباه کردن)

نه امكان نداره حتما پیگیری میكنن.كمتر از 24 ساعت هم بهت جواب میدن.
اتفاقا ادمای كاملا منطقی هستند به خصوص مسئول بخش ایرانش.
اگه واقعا كاری نكردی مطمئا باش مشكلت حل میشه ولی ...

alvand_000
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۹
سلام دوست عزیز. مهرداد
سن بازیکن از 17 شروع میشه.پایانی هم نداره.
بازیکن جوون خریدن بدیش اینه که چون بازیکنت تجربه ی بالائی نداره به اندازه ی کسی که با تجربه هست خوب بازی نمی کنه.در ضمن حقوق بازیکن جوون هم خیلی بیشتره.ولی خوبیش اینه که stamina اش زود کم نمیشه بر خلاف مسن ها و اینکه اگه مصدوم بشه خیلی زودتر خوب میشه.حالا خودت این محاسن و معایب رو سبک و سنگین کن و هر تصمیمی که به نظرت بهتره رو بگیر.اگه باز هم سوالی داشتی در خدمتم.

reza_morinio
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۹
دوست عزيز من اگه بخوام درآمد خوب داشته باشم از كجاها ميتونم درآمد بكنم ؟
خب يكيش بازيكن فروشيه

در ضمن نفهميدم منظورتون از بازيكن خارجي چيه
يعني چي كه مثلا بازيكن افت مي كنه ؟ ميشه بيشتر توضيح بديد
خب چيزي كه در يك تيم مهمه اينه كه پول زياد داشته باشه و همچنين بازيكناي خوب كه بازي ها رو ببره
خب با بازيكناي خوب ميشه اينكارو كرد

mrمهرداد نمیدونم با فوتبال واقعی چقدر اشنا هستی ولی برای اینكه یه كم بیشتر رو تیمت بتونی كار كنی اینو بدون كه دنیای مجازی فوتبال یا همین هتتریك خودمون خیلی به فوتبال واقعی شبیه و شما میتونی حقیقت رو در قالب هتریك اجرا كنی برای مثال شما سوال كرده بودی در مورد سن بازیكنا و پیشرفتشون خوب در فوتبال واقعی چطوره؟ودر دیگر موارد هم میتونی به توجه به برداشتت از فوتبال تصمیم بگیری البته ناگفته نمونه یكسری ریزه كاریا هست كه میتونی از دوستانی كه در این كار خبره هستن سوال كنی امیدوارم از دنیای هتتریك لذت ببری موفق باشی

xmasnix
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۱
بازیكن چندتا اخطار بگیره محروم میشه؟

omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
من تمام اون مقاله جناب دن برادوني رو خوندم م

:3::1::blush2::apophys::mamba:

omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
3 اخطار

asatir
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
به نظر شما حالا كه از هر دو سیستم جوانان نمی شه استفاده كرد چيكار كنيم؟ آكادمي جوانانو ببنديم يا تيم اصلي جوانانو سرمايشو صفر كنيم يا اينكه هر دو رو نگه داريم(چون مدتيه روي اكادمي داريم سرمايه گذاري مي كنيم) و از اكادمي بازيكناي خوبشو بگيريم و بعد درشو ببنديم؟
مطلب ديگه اينكه اگه درشو ببنديم و بعدا بخواهيم راه اندازي كنيم دوباره بايد از صفر شروع كنيم؟

motionall
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
نه امكان نداره حتما پیگیری میكنن.كمتر از 24 ساعت هم بهت جواب میدن.
اتفاقا ادمای كاملا منطقی هستند به خصوص مسئول بخش ایرانش.
اگه واقعا كاری نكردی مطمئا باش مشكلت حل میشه ولی ...
الان 2 روز كه جوابمو ندادن:sad:

Parsa_Un
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
دوستان اگه بازی رو میزبان باشی از نظر اقتصادی ضرر می کنی یا سود ؟

alex_irooni
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
سود میكنی چون هزینه بلیط رو نداری دیگه .

هزینه دیگه ای هم شامل بازی دوستانه خانگی نمیشه .
اینو بگم سودش به اندازه یك بازی خارج از خانه كه 4000 تماشاگر داره نمیرسه ها .

asatir
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
اگر بازیكنی رو كه به مربی گری ارتقا دادی و تجربه inadequate داره و در نتیجه مربی inadequate است بهش بازی هم بدی ایا مثلا تجربه اش passable و در نتیجه سطح مربی گریش هم passable می شه؟

Nillo
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
تجربه با قدرت مربیگری تومنی هفت صنار توفیر میکنه!!!!!

Sharp-Shark
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۹
در مورد تاثیر آب و هئا روی اسپشالیتی بازیکن ها...

غیر از هوای آفتابی و بارونی که اثرش مشخص هست، اون 2 مورد دیگه چه تاثیری رو اسپشالیتی میذارن؟!

omid
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
چه سوالای سختی می پرسین:3:

kaveh
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
تا قبل از این شما میتونیستید به دلخواه یا از تیم جوانان یا از آکادمی جوانان بازیکن پروموت کنید . اما بعد از این امکان بازیکن کشیدن از هر دو وجود نداره
این سیستم از اول جولای اجرا میشه یعنی حدود یک ماه دیگه
ممنون مسعود جان . ولی اول جولای میشه 11 تیر ، یعنی حدود 3 ماه دیگه

به نظر شما حالا كه از هر دو سیستم جوانان نمی شه استفاده كرد چيكار كنيم؟ آكادمي جوانانو ببنديم يا تيم اصلي جوانانو سرمايشو صفر كنيم يا اينكه هر دو رو نگه داريم ؟ مطلب ديگه اينكه اگه درشو ببنديم و بعدا بخواهيم راه اندازي كنيم دوباره بايد از صفر شروع كنيم؟
اینکه کدوم رو نگه داری که بستگی به حساب کتاب و برنامه خودت داره
اگه درتیم جوانان رو ببندی و دوباره بخوای باز کنی هم از صفر باید شروع کنی

اگر بازیكنی رو كه به مربی گری ارتقا دادی و تجربه inadequate داره و در نتیجه مربی inadequate است بهش بازی هم بدی ایا مثلا تجربه اش passable و در نتیجه سطح مربی گریش هم passable می شه؟
تجربه اش میره بالا ولی اسکیل ترین اش نه

دوستان اگه بازی رو میزبان باشی از نظر اقتصادی ضرر می کنی یا سود ؟
اگه بازی رسمی منظورته که تابلو دیگه . دوستانه ام همونجور که الکس گفت بستگی داره خودت چقدر تماشاچی تو دوستانه هات میاد و واسه طرف چقدر . مال طرف حدود 1200 تا از تو بیشتر باشه یر به یر میشه . بیشتر بیشتر باشه ، تو خونه حریف به صرفه تره

در مورد تاثیر آب و هئا روی اسپشالیتی بازیکن ها...
غیر از هوای آفتابی و بارونی که اثرش مشخص هست، اون 2 مورد دیگه چه تاثیری رو اسپشالیتی میذارن؟!
نیمه ابری و ابری تاُثیری رو بازیکنا نداره . برای برگزاری بازی همه چی خوبه و فضا اجتماعیه

-/_ میشه خورشید شده و تابید _\-

احسان ، این قدیما "شد" بودا.راستی زحمت چلنج این هفته هم با خودته دکتر. تو رو 3 روز عقبتر زده

.

Sharp-Shark
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
احسان ، این قدیما "شد" بودا.راستی زحمت چلنج این هفته هم با خودته دکتر. تو رو 3 روز عقبتر زده

.

اشتباه تایپی بوده!! مهم نفس عمله!! تابیدنش مهمه! :jesors:
چلنج هم ردیفه... البته ماجرای 3 روز واسه من هم هست. 10 اپریل میچلنجمت. اگه پایه هستی با تیم اصلی بازی کنیم :دی

Sharp-Shark
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
نیمه ابری و ابری تاُثیری رو بازیکنا نداره . برای برگزاری بازی همه چی خوبه و فضا اجتماعیه

.

یعنی چی همه چیز خوبه؟!
یعنی مثلا بازیکن های تکنیکی خسته نمیشن؟! یا بازیکن های قدرتی قدرتشون زیاد و کم نمیشه؟! منظورت اینه که اثر آب و هوا کلا حذف میشه یا فقط موارد منفی حذف میشه؟!

Дttractive ζ
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
سلام دوستان عزيزم

واقعا شور و شوق شما فوق العاده و واقعا خيلي فعال هستين
اين انجمن به داشتن كاربراني مثل شما و مديراني اين چنين مدبر بايد به خودش بباله

دوستان عزيز من يه سوال ديگه داشتم و اون اينه كه من در زمان ثبت نام نمي دونستم اسم تيممو چي بذارم به همين خاطر اسم خوبي نذاشتم آيا در حال حاضر مي تونم اسمشوعوض كنم ؟

reza_morinio
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
سلام دوستان عزيزم

واقعا شور و شوق شما فوق العاده و واقعا خيلي فعال هستين
اين انجمن به داشتن كاربراني مثل شما و مديراني اين چنين مدبر بايد به خودش بباله

دوستان عزيز من يه سوال ديگه داشتم و اون اينه كه من در زمان ثبت نام نمي دونستم اسم تيممو چي بذارم به همين خاطر اسم خوبي نذاشتم آيا در حال حاضر مي تونم اسمشوعوض كنم ؟

اخر فصل میشه

Дttractive ζ
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
خيلي ممنون دوست عزيز

ميشه بگيد مثلا اگه من الان در ليگ خودم قهرمان بشم به چه ليگي صعود مي كنم و بعد اينكه چه نوع جوايزي براي يه تيمي كه قهرمان ميشه وجود داره
خواهش مي كنم واضح و كامل توضيح بدهيد

خيلي ممنون - مهرداد

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
خيلي ممنون دوست عزيز

ميشه بگيد مثلا اگه من الان در ليگ خودم قهرمان بشم به چه ليگي صعود مي كنم و بعد اينكه چه نوع جوايزي براي يه تيمي كه قهرمان ميشه وجود داره
خواهش مي كنم واضح و كامل توضيح بدهيد

خيلي ممنون - مهرداد

اول بگو تو چه دسته اي هستي؟ چهار؟ سه كه فكر نمي كنم. پنج؟ اينا هر كدوم جوايز اول تا چهارمش فرق مي كنه. جدولشو خواستي برات مي ذارم. تو قسمت قوانين سايت هت تريك هم هست. قهرمان شدن و صعود به ليگ بالاترم يه جايزه اضافه واسه صعود داره.

Дttractive ζ
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۱۴
اول بگو تو چه دسته اي هستي؟ چهار؟ سه كه فكر نمي كنم. پنج؟ اينا هر كدوم جوايز اول تا چهارمش فرق مي كنه. جدولشو خواستي برات مي ذارم. تو قسمت قوانين سايت هت تريك هم هست. قهرمان شدن و صعود به ليگ بالاترم يه جايزه اضافه واسه صعود داره.

سلام جناب مدير
ممنونم از توجهتون

من در دسته 4 هستم يعني در اون قسمت اينو نوشته IV.31
ممنون ميشم برام ليست كامل نحوه درآمدها و اون جوايز رو بذاريد تا حداقل يه برآوردي بكنم ببينم ميتونم بازيكن جديد بگيرم يا نه
يه سوال ديگه اي هم كه داشتم اينه كه من رفتم مثلا يه مربي جديد بگيرم چون مربي ودم خيلي خيلي بده :img-tomato:
اما ديدم قيمت يه مربي Solid خيلي بالاست من اونقدر پول ندارم :sad:
پايين ترين قيمت بود صد ميليون كه اونم درست مانند مربي خودم بود به نظر شما يه تيم تازه وارد و نوبنا مانند تيم من كي نياز داره مربي شو عوض بكنه ؟

با تشكر

LA-soshiant
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
اما ديدم قيمت يه مربي Solid خيلي بالاست من اونقدر پول ندارم :sad:
پايين ترين قيمت بود صد ميليون كه اونم درست مانند مربي خودم بود به نظر شما يه تيم تازه وارد و نوبنا مانند تيم من كي نياز داره مربي شو عوض بكنه ؟

مربی سالید با لیدر شیپ پور بهترین گزینه برای شروعه . . . دو میلیارد و هفتصد خرج داره كه می تونی بخری . . .

اگه نتونستی پاسیبل بگیر كه حدود 700 یا 800 میلیون هزینه داره.

بعد از دو سه فصل كه تیمت رفت دسته 3 . . . اونوقت اگه بخوای تیمو واسه دسته 2 آماده كنی

لیدرشیپ مربی اهمیت پیدا می كنه :good:

asatir
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
اینکه کدوم رو نگه داری که بستگی به حساب کتاب و برنامه خودت داره
اگه درتیم جوانان رو ببندی و دوباره بخوای باز کنی هم از صفر باید شروع کنی

.

خود شما چيكار مي كني؟ تيم جوانانتو مي بندي يا نگه مي داري و پيشنهادت چيه؟
در ضمن اگه تيم جوانانو نگه داريم ايا از خود اين تيم مي تونيم بازيكن پروموت كنيم يا اينكه كلا پروموت كردن بازيكن به بزرگسالان رو بايد بيخيال شويم؟
ايا اگه بعد از تاريخ مذكور مي شه تيم جوانانو بست و دوباره بتونيم پروموت كنيم؟

Дttractive ζ
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
مربی سالید با لیدر شیپ پور بهترین گزینه برای شروعه . . . دو میلیارد و هفتصد خرج داره كه می تونی بخری . . .

اگه نتونستی پاسیبل بگیر كه حدود 700 یا 800 میلیون هزینه داره.

بعد از دو سه فصل كه تیمت رفت دسته 3 . . . اونوقت اگه بخوای تیمو واسه دسته 2 آماده كنی

لیدرشیپ مربی اهمیت پیدا می كنه :good:

ممنونم دوست عزيز
چشم حتما همينكارو مي كنم
فكر نكنم براي تيم كم سرمايه اي مثل من و در دسته 4 چنين مربي لازم باشه حتما توصيه شمارو عمل خواهم كرد .
جناب مدير لطفا شما جواب من رو بديد
چطور مي تونم پولدار بشم يعني كل مراحل درآمد رو ريز به ريز برام بگيد

خيلي خيلي ممنونم از شما - مهرداد :drinks:

LA-soshiant
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود

رهرو آن است كه آهسته و پیوسته رود

amirsamand
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
سلام
من تازه اومدم تو اين سايت
دليلم هم اين بود كه يه نفر يه سوالي ازم كرد و من نتونستم جوابش رو بدم
اومدم اينجا تا از شما فوتباليستها بپرسم

پرسید : منطقه را چطوری میشه عوض كرد ؟ ( بجای اصفهان ‘ اردبیل زده شده ) اسم تیمش golden sepahan

با تشكر
تيم من : silver house

amirsamand
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
سلام
من تازه اومدم تو اين سايت
دليلم هم اين بود كه يه نفر يه سوالي ازم كرد و من نتونستم جوابش رو بدم
اومدم اينجا تا از شما فوتباليستها بپرسم

پرسید : منطقه را چطوری میشه عوض كرد ؟ ( بجای اصفهان ‘ اردبیل زده شده ) اسم تیمش golden sepahan

با تشكر
تيم من : silver house

motionall
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
الان که نمیشه باید تا آخر فصل صبر کنی بعد یه مقدار پول از بودجه ات میدی برای عوض کردن منطقه:good:

motionall
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
soshiant جان میگم شما که دستت تو کاره یه لطفی در حق ما بکن بیا یک مطلب آموزشی جون دار تر و اساسی تر و علمی ترو...! درباره ی سیستم های مختلف هتریک (به غیر از اون یکی!) بنویس .که بفهمیم دقیقا داریم چیکار میکنیم!
ممنون میشم یا میشیم!.

motionall
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
جناب alvand_000 ببخشید چرا تاپیک (هر سوالی در مورد تاکتیک .....)رو بستی؟!
یعنی اینقدر بیخود بود؟ ببخشید حالا ما اومدیم اینجا یه سوال دارم میشه تمام تاکتیک های هتریک توی همین قسمت پرسش و پاسخ بنویسید؟ به نظر من اون تاپیک فقط باید منتقل میکردی به قسمت پرسش و پاسخ نه این که بیای درش تخته کنی!!:ouaip:

Дttractive ζ
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
soshiant جان میگم شما که دستت تو کاره یه لطفی در حق ما بکن بیا یک مطلب آموزشی جون دار تر و اساسی تر و علمی ترو...! درباره ی سیستم های مختلف هتریک (به غیر از اون یکی!) بنویس .که بفهمیم دقیقا داریم چیکار میکنیم!
ممنون میشم یا میشیم!.

منم موافقم دوست عزيز
اين مقاله هايي كه وجود داره خوبه اما كامل نيست :img-tomato:
من هنوز نميدونم چطور خوب درآمد بكنم
من الان 10 تا اقتصاددان استخدام كردم فكر مي كنم اينطوري وضع و اوضام بهتر بشه اون روز يكي بهم گفت اينا ارزش ندارن كه اشكم دراومد :king:

لطفا يكي جواب سوالات قبلي رو هم بده
ممنونم از همگي :ok::pardon::focus:

kaveh
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
یعنی چی همه چیز خوبه؟!
یعنی مثلا بازیکن های تکنیکی خسته نمیشن؟! یا بازیکن های قدرتی قدرتشون زیاد و کم نمیشه؟! منظورت اینه که اثر آب و هوا کلا حذف میشه یا فقط موارد منفی حذف میشه؟!
کلاً حذف میشه . نه اثر منفی داره نه مثبت
خود شما چيكار مي كني؟ تيم جوانانتو مي بندي يا نگه مي داري و پيشنهادت چيه؟
در ضمن اگه تيم جوانانو نگه داريم ايا از خود اين تيم مي تونيم بازيكن پروموت كنيم يا اينكه كلا پروموت كردن بازيكن به بزرگسالان رو بايد بيخيال شويم؟
ايا اگه بعد از تاريخ مذكور مي شه تيم جوانانو بست و دوباره بتونيم پروموت كنيم؟

من خوب الان 2 ، 3 تا بازیکنم رو 10 15 هفته تمرین دادم ، دوست هم دارم تیم جوانان داشته باشم
از تیم جوانان هم به شرطه ها و شروطه ها می تونی بازیکن پروموت کنی
اول اینکه بالای 17 سالش باشه . دوم اینکه بالای 111 روز تو تیمت بوده باشه
آره نوشته هر وقت بخوای می تونی عوض کنی . تیم جوانان رو ببندی بازیکن مستقیم تو صفحه باشگاه فعال میشه ، باز کنی غیر فعال . البته بستن تیم جوانان وقتی امکان پذیره که لیگی که تیم جوانانت توش هست تموم شده باشه
سلام
منطقه را چطوری میشه عوض كرد ؟ ( بجای اصفهان ‘ اردبیل زده شده )

سلام رفیق . منطقه رو بین دو فصل میشه عوض کرد ، 3 درصد هم از هوادار هات کم میشه . از نظر آب وهوا و... هم مناطق هیچ فرقی با هم ندارن

.

kaveh
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
من در دسته 4 هستم . ممنون ميشم برام ليست كامل نحوه درآمدها و اون جوايز رو بذاريد تا ...

کل راههایی که تو هت تریک ازشون پول در میاد ایناست :

-- بلیت فروشی استادیوم
بازیای لیگ تو خونه خودت ، هر چی دراد مال خودته ، حذفی تو خونه خودت باشه دو سوم اش تو خونه حریف یک سوم اش . دوستانه ام چه خونه خودت چه حریف نصفش

-- پرورش بازیکن
بازیکن می خری تمرین میدی اسکیلش رفت بالا می فروشی

-- دلالی بازیکن
مثل کامران شب تا صبح بیدار میشینی پشت کامپیوتر ، بازیکن ارزون میخری ، گرونتر میفروشی

-- رتبه و صعود
الان که دسته چهاری قهرمان شی 2.4میلیارد ریال بهت می دن . دوم شی 1.5 سوم 1.2 چهارم 0.6 پنجم هیچی
مستقیم صعود کنی دسته 3 بهت 1.7 میلیارد می دن . با پلی آف صعود کنی 0.5 میلیارد
جدول کاملش هم اینجا هست :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

-- بازیکن جوانان
بازیکن رو تو تیم جوانان پرورش می دی ، یا از آکادمی مستقیم میگیری و می فروشی

-- ساپورتر باشگاه
بسته به دسته ای که توش هستی و نتایجی که میگیری ، هر هفته یه پولی بت می ده . الان که دسته چهاری باید حدود 300 تا 700 ملیون باشه

-- شارژ سالانه هوادارای باشگاه که خیلی ناچیزه مقدارش

-- سود پولی که تو بانک خوابوندی که اینم خیلی ناچیزه

اون دوستت هم درست گفته ، اقتصاد دانها رو فعلاً بفرست برن پی زندگیشون حقوق بیخود نده

.

asatir
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
دو تا سوال دارم:
1- سطح ترینینگ بازیكنی كه به مربی تبدیل می شه به چه چیزی بستگی داره یعنی مثلا بازیكنی با تجربه passable یه مربی با همون سطح می شه؟ یا مثلا به TSI مربوط می شه و یا ...؟
2- اگر بازیكنی رو كه مصدوم شده بازی بدیم ایا تو تمرین هفته شركت می كنه و تواناییهاش افزایش پیدا می كنه؟

xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
دو تا سوال دارم:
1- سطح ترینینگ بازیكنی كه به مربی تبدیل می شه به چه چیزی بستگی داره یعنی مثلا بازیكنی با تجربه passable یه مربی با همون سطح می شه؟ یا مثلا به TSI مربوط می شه و یا ...؟
2- اگر بازیكنی رو كه مصدوم شده بازی بدیم ایا تو تمرین هفته شركت می كنه و تواناییهاش افزایش پیدا می كنه؟

اولی درست نمیدونم ولی به tsi ربط نداره و ترینینگش هم برابر با تجربش نمیشه معمولا 3 یا 4 level پایینتر میشه.
البته فکر کنم زیاد روش حساب نکن بزار بچه ها درستش را میگند.
بازیکنی که مصدوم هست را نمیتونی بزاری تو ترکیب مگر بازیکنی که اسیب جزعی دیده باشه که در این صورت
تمرین میکنه.:good:

Sharp-Shark
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۷
خودت میتونی اسکیلش رو تعیین کنی... حداکثر میتونه برابر با تجربش بشه. اما کمتر از تجربش رو هم میتونی انتخاب کنی. حداکثر اسکیلش هم اکسلنت هست. در حالی که حداکثر تجربه دیواین هست. هرچی تجربه بالاتر باشه، وقتی میخوای اسکیل رو تعیین کنی ارزون تر میشه...

Sharp-Shark
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲

از توی این لینک میتونی محاسبه کنی قیمتش رو!

این هم یه جدول هست که همون اطلاعات رو توش نوشته...

تذکر: قیمت ها به ریال نیست! قبل از مصرف به مقدار کافی صفر اضافه کنید!!

Дttractive ζ
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۱
خيلي ممنونم دوست عزيز كاوه :
آموزشتون فوق العاده بود

يه سوال ديگه دارم : اين Security Code چيه و از كجا بدستش بيارم
وقتي ميخوام وارد سايت Alltid Hattrick بشم ميگه يوزرنيم و Security Code هتريك رو وارد كنيد .
لطفا كمك كنيد - ممنونم از همگي

Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
يه سوال ديگه دارم : اين Security Code چيه و از كجا بدستش بيارم
وقتي ميخوام وارد سايت Alltid Hattrick بشم ميگه يوزرنيم و Security Code هتريك رو وارد كنيد .
لطفا كمك كنيد - ممنونم از همگي
دوست عزیز لازم نیست این همه تشكر كنی هر كسی بتونه جوابتو میده مطمئن باش :wink3:
برو به My Hattrick بعد Preferences رو انتخاب كن بعد Security Code
گزینه اول پاسوردتو میخواد دو گزینه بعد هم سكوریتی كد رو وارد كن (هر عددی دوس داری فقط رمز اصلیت نباشه) بعد هم Update رو بزن

xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
من امروز بدترین روی سكه هتریك را دیدم.
اخه ادم به كی بگه در بازی امروز 3 تا از بازیكنان اصلی تیمم مصدوم شدن و 3 تا از رو نیمكت جایگزین شدن
تازه حریف از نظر بازیكن خیلی از من ضعیف تر بود ته جدول هست و تازه 2 روز هست كه تیم را تحویل گرفته
از اون بدتر در اواسط نیمه اول حریفم یك اخراجی داد و 10 نفره بازی كرد حالا خدا رو خوش میاد من 3-1 ببازم؟
اینم MatchID: 167735280 شما بگید دلیل باختم چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

miyuner
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
سلام خدمت دوستان
میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بگم كه من فردا دارم میرم خدمت
افتادم اهواز
اینجا فقط میخواستم از همه خداحافظی كنم
و بگم كه اگه یه موقع تندی به كسی كردم به دل نگیرین چو ن منظوری نداشتم و از همه اونا عذر خواهی میكنم
ببخشید دیگه
اگه بدی كردم ببخشید
احتمالا تا 2 ماه دیگه خداحافظ دوستان

Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
اخه ادم به كی بگه در بازی امروز 3 تا از بازیكنان اصلی تیمم مصدوم شدن و 3 تا از رو نیمكت جایگزین شدن
تازه حریف از نظر بازیكن خیلی از من ضعیف تر بود ته جدول هست و تازه 2 روز هست كه تیم را تحویل گرفته
از اون بدتر در اواسط نیمه اول حریفم یك اخراجی داد و 10 نفره بازی كرد حالا خدا رو خوش میاد من 3-1 ببازم؟
بنظر من كه همون سه مصدوم باعثش بوده هر چند بازم تیم تو قویتر بود
فرم بازیكنات خوب بوده ؟

alex_irooni
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
ببینم تیمتو می خوای چیكار منی؟

alex_irooni
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
167733662

اینو چی میگی؟

Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
167733662

اینو چی میگی؟
دفاع وسطش ایناد گرفته شاید به خاطر همینه البته جناحین تو هم ضعیف بوده

motionall
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
کسی اسم گیم مستر ایران میدونه چیه؟منظورم اسمش تو صفحه گیم مستر ها در قسمت help هتریک
الان 3 روز که به گیم مستر ها ایمیل میدم برای بسته شدن تیمم ولی هیچ جوابی به میلم نیومده چیکار کنم؟:ouaip:

wantonboy13
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
کسی اسم گیم مستر ایران میدونه چیه؟منظورم اسمش تو صفحه گیم مستر ها در قسمت help هتریک
الان 3 روز که به گیم مستر ها ایمیل میدم برای بسته شدن تیمم ولی هیچ جوابی به میلم نیومده چیکار کنم؟:ouaip:

فكر كنم MOD-Kian باشه.... اگه اشتب نكرده باشم... :ouaip:

Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
GM-Amirberner
این گیم مستر اسرائیلی هستش باهاش یه تماس بگیر ببین چی میگه
میگن ایرانیا رو خیلی دوس دارن :3:

HELL BOY
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹

GM NAGUCCI
مصریه

wantonboy13
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
فكر كنم MOD-Kian باشه.... اگه اشتب نكرده باشم... :ouaip:

البته اون Moderator هستش و GM نداریم هنوز فكر كنم :ouaip:

Дttractive ζ
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
متاسفم دوست عزيز بازي خوبي انجام دادي ولي به نظر من استراتژي تيم سيگار خوب بوده
راستي دوستان من امروز بردم 3 - 1 خدارو شكر سه امتياز گرفتم
برام حياتي بود

xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
سلام خدمت دوستان
میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بگم كه من فردا دارم میرم خدمت
افتادم اهواز
اینجا فقط میخواستم از همه خداحافظی كنم
و بگم كه اگه یه موقع تندی به كسی كردم به دل نگیرین چو ن منظوری نداشتم و از همه اونا عذر خواهی میكنم
ببخشید دیگه
اگه بدی كردم ببخشید
احتمالا تا 2 ماه دیگه خداحافظ دوستان

من هم اول برج میرم.
امیدوارم زود تمام بشه و برگردی مواظب باش تو مانور شهید نشی:apophys:

xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
بنظر من كه همون سه مصدوم باعثش بوده هر چند بازم تیم تو قویتر بود
فرم بازیكنات خوب بوده ؟

فرم بازیكنان هم كمترینشان پاسیبل بوده استامینا هم به غیر از 3 نفر كه سالید و پاسیبل بودن بقیه اكسلنت بوده
خودم كه كش اومدم با این باخت.

xmasnix
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
متاسفم دوست عزيز بازي خوبي انجام دادي ولي به نظر من استراتژي تيم سيگار خوب بوده
راستي دوستان من امروز بردم 3 - 1 خدارو شكر سه امتياز گرفتم
برام حياتي بود

تیم سیگار مال خودمه عزیز.
راستی اسمه تیمت چیه؟

amirsamand
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
كسی میتونه به من بگه چطوری میشه منطقه یه تیم رو عوض كرد
مثلا اصفهان بشه تهران

Dangerous boy
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۲
كسی میتونه به من بگه چطوری میشه منطقه یه تیم رو عوض كرد
مثلا اصفهان بشه تهران
فقط آخر فصل میتونی عوض كنی

Ehsan
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
من دوست دارمن اصفهاني هاي هتريك زياد تر بشن چون اونجوري رقابت جذاب تر ميشه ...

سول : من پسورد ورود به سايتم رو يادم رفته ! كسي ميتونه بهم بده ؟ الان هم خود به خود وارد سايت ميشه ولي از كافي نت رفتم هرچي رمز يادم بود رو زدم ولي نيومد كه نيومد !

به اونهايي هم كه سر باز شدن و يا در آينده ميشن براشون صبر جميل و طاقت جزيل ميخام از خداوند ... من هم خودم سربازم و 6 ماه ديگش مونده .

Дttractive ζ
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
تیم سیگار مال خودمه عزیز.
راستی اسمه تیمت چیه؟

پس مباركه دوست عزيز بازي رو كه بردي
در كل بايد خيلي مربي توانايي باشي
من نمي تونم مقابل تيم به اين خوبي بازي رو ببرم

اسم تيم بنده هم كه نميشه بهش تيم هم گفت :img-tomato: است Mehrdad The Great
اما اشتباه كردم ميخوام آخر فصل عوضش كنم بذارم Real Madrid

Dangerous boy
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
سول : من پسورد ورود به سايتم رو يادم رفته ! كسي ميتونه بهم بده ؟ الان هم خود به خود وارد سايت ميشه ولي از كافي نت رفتم هرچي رمز يادم بود رو زدم ولي نيومد كه نيومد !
.
Lost password? رو بزن بعد آدرس ایمیلتو بده واست میفرسته

motionall
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
نمیشه از کسی شکایت کرد که چرا گیم مستر ها جوابمو نمیدن؟ الان 3 روز گذشته ولی هیچ میلی نیومده:bad:

Don Bandini
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
پس مباركه دوست عزيز بازي رو كه بردي
در كل بايد خيلي مربي توانايي باشي
من نمي تونم مقابل تيم به اين خوبي بازي رو ببرم

اسم تيم بنده هم كه نميشه بهش تيم هم گفت :img-tomato: است Mehrdad The Great
اما اشتباه كردم ميخوام آخر فصل عوضش كنم بذارم Real Madrid
لوگوت عكس كازویا هست یا جین؟
من قدیما تكن باز حرفه ای بودما! فكر نكنید الكیه :1:

Don Bandini
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
نمیشه از کسی شکایت کرد که چرا گیم مستر ها جوابمو نمیدن؟ الان 3 روز گذشته ولی هیچ میلی نیومده:bad:
در مورد تیمهای ایرانی باید به iran@hattrick.org بفرستید. اگر هم جواب نمیدن میتونید به global@hattrick.org شكایت كنید.

motionall
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
به به. به به:acute:

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳

سلام آقاي دن بانديني
اولا اين چنين جمع فعال و صميمي و چنين كاربراي متخصصي رو به شما كه مديريت ارشد انجمن ها هستيد از طرف خودم تبريك ميگم و منم بعنوان يك عضو كوچيك برام خيلي جالب بود محيط انجمن

در مورد لوگو هم من لوگويي ندارم يكي از دوستان گفتند برام مي سازن خب فعلان منتظرم
در مورد تيكن هم من اسم شما نمي دونم اما خودم مهرداد سه بار قهرمان مسابقات تيكن شودم
شهرستان اول شدم - استاني اول شدم - كشوري هم دوم شدم

شخصيت مورد علاقه هم جين كازاما است كه باهاش بهتر از بقيه بازي مي كنم
در كنار جين از پلنك هم خوشم مياد وقتي مي گيره و فيتيله پيچ مي كنه :good: نميشه از دستش دررفت مگه با حركات خاص :crazy:
تيكن خيلي بازي جالبيه اين روزا بخاطر دانشگاه زياد نمي تونم بازي بكنم

با تشكر - مهرداد

xmasnix
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۲۲
[QUOTE=Mehrdad The Great;20750]سلام آقاي دن بانديني

مهرداد جان این آقاي دن بانديني همان سرمربی تیم ملی هتریک ایران هست این را پیش دستی کردم
تا قبل از اینکه سوالش برات پیش بیاد جوابش را من داده باشم.:apophys::wink3:

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
[QUOTE=Mehrdad The Great;20750]سلام آقاي دن بانديني

مهرداد جان این آقاي دن بانديني همان سرمربی تیم ملی هتریک ایران هست این را پیش دستی کردم
تا قبل از اینکه سوالش برات پیش بیاد جوابش را من داده باشم.:apophys::wink3:

ممنونم دوست عزيزم :good::apophys:
اما يه سوال ديگه دارم كه كلافم كرده
دوست عزيزم من تركيبم 4-4-2 هستش يعني خود هتريك ميگه اين تركيب Excellent هستش منم به همين خاطر اين تركيبو ميذارم
سوال من اينجاست من ميخوام در تمرينات اون دوتا بازيكن مهاجمم تمرين گلزني بكنن و يا اون چهارتا هافبكم تمرين بازي سازي بكنن و دفاع ها تمرين دفاع و دروازه بان ها هم تمرين دروازه باني اما نميدونم چطوري
اونجا فقط يه منوي بازشو هست كه از توش ميشه نوع تمرين هارو انتخاب كرد همچنين جايي هم براي تمرينات قدرتي است اينطوري كه نميشه مثلا مهاجم بياد تمرين دروازه باني بكنه به چه دردم مي خوره :sad:
لطفا يكي به من كمك بكنه ببينم چطور تمرينات رو جداجدا بكنم

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
سلام.
بچه ها این عماهنگی تركیب مثلا 3.5.2 همیشه گی هست یا نه اگه اخره فصل ریست میشه یا كمتر با این سیستما بازی كنی دوباره هما هنگی شون كم میشه؟

Ali
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
[QUOTE=xmasnix;20752]

دوست عزيزم من تركيبم 4-4-2 هستش يعني خود هتريك ميگه اين تركيب Excellent هستش منم به همين خاطر اين تركيبو ميذارم
سوال من اينجاست من ميخوام در تمرينات اون دوتا بازيكن مهاجمم تمرين گلزني بكنن و يا اون چهارتا هافبكم تمرين بازي سازي بكنن و دفاع ها تمرين دفاع و دروازه بان ها هم تمرين دروازه باني اما نميدونم چطوري
اونجا فقط يه منوي بازشو هست كه از توش ميشه نوع تمرين هارو انتخاب كرد همچنين جايي هم براي تمرينات قدرتي است اينطوري كه نميشه مثلا مهاجم بياد تمرين دروازه باني بكنه به چه دردم مي خوره :sad:

مهرداد عزیز شما فقط میتونی 1 تمرین رو انتخاب كنی و فقط یه پست رو میتونی تمرین بدی:1:

Ali
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
سلام.
بچه ها این عماهنگی تركیب مثلا 3.5.2 همیشه گی هست یا نه اگه اخره فصل ریست میشه یا كمتر با این سیستما بازی كنی دوباره هما هنگی شون كم میشه؟

تا وقتی كه بطور مرتب با یه سیستم خاص بازی كنی اون سیستم اكسلنت میمونه و آخر فصل هم ریست نمیشه

اگر با سیستم مورد نظر بازی نكنی هرهفته یه درجه ازش كم میشه

البته بجز سیستم 2-4-4 كه همیشه اكسلنت هستش

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
[QUOTE=xmasnix;20752]

دوست عزیز شما فقط میتونی یه نوع تمرینو انتخاب كنی

تمرینها هم اگه در جریانی یك روز در هفته و جمعه هاست .

تمرینی رو كه انتخاب میكنی فقط بازیكنایی تمرین میبینن كه یكشنبه و چهارشنبه تو اون پست بازی كرده باشن.

به ازای اسكیل مربی و سن بازیكن تعداد هفنه ای كه بازیكن تو اون پست یك درجه ارتقا میبینه فرق میكنه .

اینا همه تو آموزش هتتریك هست برو بخون .

motionall
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
Latest news
2008-03-18 15:00:00 Hattrick Masters draw
The Hattrick Masters starts next week. The draw for this season's edition will take place tomorrow at 15:00.
این بالایی یعنی چی؟

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
اگر با سیستم مورد نظر بازی نكنی هرهفته یه درجه ازش كم میشه

البته بجز سیستم 2-4-4 كه همیشه اكسلنت هستش/
پس اگه مثلا 10 هفته 3.4.3 بازی كنم بعد واسه یه مدت بزارمش كنار دوباره هماهنگی بچه ها كم میشه؟
در كل مثل اینكه سیستم تهاجمی بدرد ما دسته 4 ها نمی خوره.

mohammad8711
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
پس رئیس باشگاه سیگار شما هستی !!
تیم اول گروه شما وحید دوست صمیمی منه
بازیکن ها مغرور نشدن ؟

راستی مگه نمی دونی تبلیغ سیگار ممنوعه ، یه روز تیمتو می بندن

omid
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
تكن چیه؟ :3:؟

motionall
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
تكن چیه؟ :3:؟
بازی بسیار خشنی هست که به درد ما ها نمیخوره اما مثل اینکه به مربی تیم ملی آرامش میده!:wink3::crazy:

xmasnix
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
پس رئیس باشگاه سیگار شما هستی !!
تیم اول گروه شما وحید دوست صمیمی منه
بازیکن ها مغرور نشدن ؟

راستی مگه نمی دونی تبلیغ سیگار ممنوعه ، یه روز تیمتو می بندن

نه مغرور هم نشدن کلی محاسبه و تمرکز کردم رو تیم اما هیچ عاملی پیدا نکردم که چرا باختم.فکر کنم
جز اتفاقات فوتبال باشه:apophys:
دوستت تیم خوبی داره اما بهش بگو فصل بعد شکستش میدم.:1:

xmasnix
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
/
پس اگه مثلا 10 هفته 3.4.3 بازی كنم بعد واسه یه مدت بزارمش كنار دوباره هماهنگی بچه ها كم میشه؟
در كل مثل اینكه سیستم تهاجمی بدرد ما دسته 4 ها نمی خوره.
بله کم میشه.
سیستم تیمت را بر اساس نوع تمرینت انتخاب کن مثلا اگه هافبک تمرین میدی با دو سیستم 3-5-2 و4-5-1
بازی کن تا اخر هفته 10 تا از بازیکنات تمرین کنند.ضمنا در بازی دوستانه از یک سیستم و در بازی لیگ از سیستم
دیگه استفاده کن تا اینجوری با سیستم 4-4-2 که همیشه اکسلنت هست همیشه در 3 تا سیستم هماهنگ باشی و در موقع نیاز ازشون استفاده کنی.:good:

Parsa_Un
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۰
ببخشید برای جوانان که 2 تمرین میشه انتخاب کرد ، همه ی بازیکنانی که تو این دو پست بازی کردن تمرین می بینن ؟

Daniro
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
Latest news
2008-03-18 15:00:00 Hattrick Masters draw
The Hattrick Masters starts next week. The draw for this season's edition will take place tomorrow at 15:00.
این بالایی یعنی چی؟

فکر نمیکنم بدرد من و شما بخوره ! :wink3:

میگه:
بازیهای هتریک مسترز قرعه کشی شد.
هتریک مسترز هفته بعد شروع میشه. و میگه فردا قرعه کشی این فصل در مکان مورد نظر قرار میگیره.

Daniro
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
سوال!!!
من یک دروازبان 20 ساله سولید با تی اس آی حدود 4500 خریدم که استامینای ویک و فرم پسیبل داشت!
اما رفته رفته افت کرد و هر هفته تی اس ای و فرمش پایین اومد.
در حال حاضر تی اس ای 2900 و فرم پور داره و بیشتر از 2 ستاره نمیگیره!!! در ضمن در قدرت بندی پیشرفت داشته و در حال حاضر قدرت بدنی سولید داره. (هفته ای دوبار هم بازی میکنه یعنی هم در بازیهای دوستانه هم رسمی!)
تمرین من دفاع و درصد تمرین قدرتی 15% هست.
خوب کسی از اساتید میدونه مشکل کار کجاست؟!!! آیا این دروازبان رو بفروشم یا نگهش دارم؟!

Ali
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
نگهش دار

در حد ممكن سعی كن هفته ای 1 بازی بیشتر نكنه

با تمرین جنرال دوباره تی اس آی هم بالا میره

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
دوستان این تی سی ای برای چیه؟
منم یه دروازه بان 19 ساله گرفتم پاسیبله این هیچ کار خاصی نکرده یا 1.5 میگره یا 2 بازی اخرمم بدترین بازیکن زمین بود!
اما در مورد تمرین.
من تمرینو گزاشتم رویه 96 و استامینا رویه 15 اینا رو بر چه اساس باید تغییر بدم؟

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
دوستان این تی سی ای برای چیه؟
منم یه دروازه بان 19 ساله گرفتم پاسیبله این هیچ کار خاصی نکرده یا 1.5 میگره یا 2 بازی اخرمم بدترین بازیکن زمین بود!
اما در مورد تمرین.
من تمرینو گزاشتم رویه 96 و استامینا رویه 15 اینا رو بر چه اساس باید تغییر بدم؟

عزیزم قبلا هم گفته بودم برای تیم های كه تازه واردن كه فرم بازیكناشون پایینه بهترین درصد این هاست:
استامینا 5%
تمرین اصلی 95%

هرچی بازیكنایی كه تمرین میدی فرمشون رفت بالا یواش یواش در صد تمرین به 100% نزدیك می كنی.

قابل ذكر هست كه این درصد استامینا در واقع بی تاثیره.(اگه می خوای استامینا تمرین بدی جای درصد را جابه جا كن.)

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
عزیزم قبلا هم گفته بودم برای تیم های كه تازه واردن كه فرم بازیكناشون پایینه بهترین درصد این هاست:
استامینا 5%
تمرین اصلی 95%
دوست عزیز 3 هفته ای هست فرم تمیرن می كنن فرمشون به پاس رسیده بیشونه یا نه باز فرم تمرین كنن؟
هرچی بازیكنایی كه تمرین میدی فرمشون رفت بالا یواش یواش در صد تمرین به 100% نزدیك می كنی./
استامینا رو چی اونم بالا ببرم؟
قابل ذكر هست كه این درصد استامینا در واقع بی تاثیره.(اگه می خوای استامینا تمرین بدی جای درصد را جابه جا كن.)
اینو منتفت نشدم شرمنده بیشتر توضبح می دی؟
منظورت اینه كه استامینا اصلا مهم نیست؟چه جوری جایه درصدو عوض كنم؟

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
دوست عزیز 3 هفته ای هست فرم تمیرن می كنن فرمشون به پاس رسیده بیشونه یا نه باز فرم تمرین كنن؟
/
استامینا رو چی اونم بالا ببرم؟

اینو منتفت نشدم شرمنده بیشتر توضبح می دی؟
منظورت اینه كه استامینا اصلا مهم نیست؟چه جوری جایه درصدو عوض كنم؟

فرم دیگه كافیه شما اینطور كه میگم عمل كن:

شما اول تو منوی میرید Training بعد هر تمرینی كه میخواید بدید رو Change Training Type انتخاب میكنید وchange رو میزنید. بعد میرید پایین تر تو قسمت جای خالی اول 5 رو میزنید ودوبارهchange رو فشار میدید و بعد از اون میرید تو جای خالی بعدكه Change Training Intensity هست 95 رو وارد و بازم change رو میزنید.

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
شما اول تو منوی میرید Training بعد هر تمرینی كه میخواید بدید رو Change Training Type انتخاب میكنید وchange رو میزنید. بعد میرید پایین تر تو قسمت جای خالی اول 5 رو میزنید ودوبارهchange رو فشار میدید و بعد از اون میرید تو جای خالی بعدكه Change Training Intensity هست 95 رو وارد و بازم change رو میزنید.
خاب این 95 رو كی بكنمش مثلا 98 اون موقعه مثلا استامینا رو چند كنم؟
در كل فایل اموزشی تمرینی چیزی نیست كه بتونم باهاش همه چیز تمرینات دستم بیاد كه مزاحم شما نشم؟
راستی این بازیكنا فقط تو تمیرن پیشرفت می كنن؟مثلا سال دیگه مهاجمام فقط سنشون زیاد میشه؟پیشرفتی ندارن؟اخه من هافبك می خام تمرین بدم تو خط مهاجم نیستم.

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
ببین الان درسته؟
Training Level: 90 % (Changing to 95%)
Training Type: General
تقسیم تمرینات قدرتی: 5%

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
یعنی الان داری فرم تمرین میدی؟

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
نه بابا اذیت كدومه...
شما به درصد استامینا دست نمی زنی.
هر وقت همه ی بایكنایی كه كه داری تمرین میدی فرمشون بالای سالید بود 2 یا 3 درصد ببر بالا.واگه همه اكسلنت بود 100 درصد ش كن.در همه ی مراحل دست به درصد استامینا نزن.
در ضمن اگه شما هر بازیكن زیر 18 سال رو كه داری تمرین هافبك میدی(با حداكثر 6 بازیكن) هر 6 هفته یه بار یه لول میپره و پیشرفت میكنه.
برای خط های دیگتم باید پول جمع كنی و بازیكن بخری.چون پیشرفت نمیكنن.

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
بازم سوالی داشتی بگو.
درضمن اگه انگلیسیت خوبه برو به Help هتریك همه چیز رو كامل گفته.

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
سلام دوستان

يه سوال داشتم من وقتي تركيب تيمم رو با فلش درست مي كنم هيچ تغييري نمي كنه و اصلا هم دوست ندارم با فلش اينكارو بكنم مسئله اصلي اينجاست كه در حالت ساده نمي تونم تركيبم رو تغيير بدم
بصورت خودكار 4-4-2 هستش اما من ميخوام بذارمش 4-3-3 اما نميشه فقط مي تونم بازيكنارو تغيير بدم با چندتا گزينه ديگه وقتي هم ميرم از فلش درست مي كنم و بعد دكمه فرستادن دستورات رو ميزنم و ميام به حالت ساده بازم تغيير مي كنه

ممنونم از همگي

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
[QUOTE=lordmilad;20814]عزیزم قبلا هم گفته بودم برای تیم های كه تازه واردن كه فرم بازیكناشون پایینه بهترین درصد این هاست:
استامینا 5%
تمرین اصلی 95%

اگر خواستم پاس تمرین بدم باید چند درصد تمرین بدم ؟:apophys::apophys:

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
سلام دوستان

يه سوال داشتم من وقتي تركيب تيمم رو با فلش درست مي كنم هيچ تغييري نمي كنه و اصلا هم دوست ندارم با فلش اينكارو بكنم مسئله اصلي اينجاست كه در حالت ساده نمي تونم تركيبم رو تغيير بدم
بصورت خودكار 4-4-2 هستش اما من ميخوام بذارمش 4-3-3 اما نميشه فقط مي تونم بازيكنارو تغيير بدم با چندتا گزينه ديگه وقتي هم ميرم از فلش درست مي كنم و بعد دكمه فرستادن دستورات رو ميزنم و ميام به حالت ساده بازم تغيير مي كنه

ممنونم از همگي

تو حالت ساده فقط 4-4-2 رو نشون میده و اگه شما تو فلش 4-3-3 كرده باشی هم در بازی همون 4-3-3 بازی خواهی كرد با اینكه تو ساده همو 4-4-2 رو نشون میده.
برای فهمیدن تغییر به 4-3-3 برو تو حالت ساده وزیر اون بازیكنی كه تو فلش جابه جا كردی رو نگاه كن با بقیه فرق داره.
تازه اگه زبانت خوب باشه از همون ساده هم با تغییر اكشن های زیر بازیكن میتونی تاكتیكت رو عوض كنی.

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
[QUOTE=lordmilad;20814]عزیزم قبلا هم گفته بودم برای تیم های كه تازه واردن كه فرم بازیكناشون پایینه بهترین درصد این هاست:
استامینا 5%
تمرین اصلی 95%

اگر خواستم پاس تمرین بدم باید چند درصد تمرین بدم ؟:apophys::apophys:
فرقی نداره به جز استامینا همه همون طور كه گفتم باید انجام بشه.

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
یك سئوال دارم
ایا بازیكنام در بازی پیشرفت میكنن؟

ممنون از همگی

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
نه بابا اذیت كدومه...
شما به درصد استامینا دست نمی زنی.
هر وقت همه ی بایكنایی كه كه داری تمرین میدی فرمشون بالای سالید بود 2 یا 3 درصد ببر بالا.واگه همه اكسلنت بود 100 درصد ش كن.در همه ی مراحل دست به درصد استامینا نزن.
در ضمن اگه شما هر بازیكن زیر 18 سال رو كه داری تمرین هافبك میدی(با حداكثر 6 بازیكن) هر 6 هفته یه بار یه لول میپره و پیشرفت میكنه.
یعنی مثلا اگه این مهاجمای 18 سالم به 21 سالگی هم برسن در صورت تمرین نكردن هیچ پیشرفتی ندارن؟ چه بد!
الان من 4 تا مهاجم دارم 3 تاشونو خریدم!! الان بریزمشون تو لیست فوروش تو روحیه مهاجما كه تاثیر نداره؟

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
یك سئوال دارم

ممنون از همگی

اگه بازیكنت بازی بكنه تو اون پستی كه داری تمرین میده حتما پیشرفت میكنه.

Lord Milad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
یعنی مثلا اگه این مهاجمای 18 سالم به 21 سالگی هم برسن در صورت تمرین نكردن هیچ پیشرفتی ندارن؟ چه بد!
الان من 4 تا مهاجم دارم 3 تاشونو خریدم!! الان بریزمشون تو لیست فوروش تو روحیه مهاجما كه تاثیر نداره؟

اگه نمی خوای تمرینشون بدی بازیكن جوون زیاد خوب نیست چون هم گرون هست وهم سرمایت میخوابه.
نه اونقدر صدمه نمیزنه.

vorojax
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
اگه نمی خوای تمرینشون بدی بازیكن جوون زیاد خوب نیست چون هم گرون هست وهم سرمایت میخوابه.
نه اونقدر صدمه نمیزنه.

ای كاش زودتر می دونستم.بودجمو هزینه كردم 3 تا مهاجم گرفتم!!به امید این كه پیشرفت می كنن.الان بودجم منفیه.
دوست عزیز ممنون از راهتمایی.

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
بهتر بازی دوستانه را در زمین اون بازی كنیم یا زمین خودمون؟

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
تو حالت ساده فقط 4-4-2 رو نشون میده و اگه شما تو فلش 4-3-3 كرده باشی هم در بازی همون 4-3-3 بازی خواهی كرد با اینكه تو ساده همو 4-4-2 رو نشون میده.
برای فهمیدن تغییر به 4-3-3 برو تو حالت ساده وزیر اون بازیكنی كه تو فلش جابه جا كردی رو نگاه كن با بقیه فرق داره.
تازه اگه زبانت خوب باشه از همون ساده هم با تغییر اكشن های زیر بازیكن میتونی تاكتیكت رو عوض كنی.

ممنون دوست عزيز
در حالت كلي خيلي عجيبه كه در سايت محبوبي مثل هتريك اين امكان وجود نداره كه بتوني در حالت ساده هم فرميشنتو انتخاب بكني :sad:
برام خيلي عجيب بود

دوست عزيز Vrojax :
برات متاسفم واقعا آدم وقتي يه كاري رو مي كنه و بعد پشيمون ميشه خيلي دردآوره اما اشكال نداره مطمئنم ميتوني جبران بكني
من طبق گفته يكي از دوستان عزيزم كه بنده رو در اينجا راهنمايي كردند سياست جوان گرايي رو در پيش گرفتم دارم بازيكنام رو به مرور زمان جوون تر مي كنم تا بهتر بشن در كنار اونا از بازيكناي باتجربه نيز استفاده مي كنم
و يه چيز جالب وقتي به سايت آلتيوده هتريك ( فكر كنم اسمش همين بود ) رفتم و رانك تيم خودم رو ديدم تعجب كردم
قبل از اين سياست من نمره تيم من رو 43 نوشته بود و در گروه خودم از هشت تيم در رتبه 7 بودم اما حالا در رتبه دوم هستم با 70 امتياز البته تيم اول هم همينقدر امتياز داره اما فكر كنم بخاطر گل هايي كه اين تيم زده اينطوره
به نظر من بايد قبل از انجام هر كاري بايد خوب فكر بكني و با سياست تصميم بگيري
واي چقدر حرف زدم فقط ميخوام اينو بگم كه مني كه تازه واردم زياد آشنايي ندارم :stinker: اينقدر خوب مي تونم درك كنم دنياي هتريك و استراتژي هاش حالا فكرشو بكنيد اساتيد هتريك ديگه چه كسايي هستند
احتمالن اونا سرمايه هايي دارند كه ما تو خوابم نمي بينيم :blush2:

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶

دوست عزيز فكر نكنم فرقي داشته باشه چون پولي كه از مسابقه عايد ميشه بين شما و تيم حريف بطور مساوي نصف ميشه :good:

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
یك سئوال دارم

ممنون از همگی

میلاد جان با عرض معذرت جوابتو کامل ندادی .

بازیکن در بازی پیشرفت نمیکنه . ممکنه بعد از بازی فرم یا استامینا بالا ÷ایین بشه اما اسکیل تغییری نمیکنه . اسکیلها ( دروازه بانی ؛ مهاجم ؛ مدافع ؛ پیستون ؛ هافبک ) فقط روز جمعه بعد از ساعت 8:30 فقط و فقط در صورتی که هفته قبل تو اون پستی که تمرین میدی بازی کرده باشه .

توجه داشته باشین اگه مثلا یکشنبه دفاع بازی کرده شما هم داری دفاع تمرین میدی اما چهارشنبه بنا به اقتضا یا کمبود بازیکن بذاریش مهاجم یا پیستون بازی کنه تو تمرین جمعه نیست ها . بازی آخر بازیکن ملاک تمرین جمعه است .

اوه بعد از سالی چقدر حرف زدم اصلا ربطی نداشت من اینا رو بگم .

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
دوست عزيز فكر نكنم فرقي داشته باشه چون پولي كه از مسابقه عايد ميشه بين شما و تيم حريف بطور مساوي نصف ميشه :good:

پس 60 میلیون پول بلیط هواپیمات چی آقا مهران ؟

این هزینه است که از درآمد تماشاچی کم میشه اگه اونجا بازی کنی پس بهتره که تیمهایی رو چلنج کنی یا اکسپت کنی
که واسه ذوستانه تماشاچی بالای 3 یا 4 هزار دارن . :1:

Dangerous boy
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
بهتر بازی دوستانه را در زمین اون بازی كنیم یا زمین خودمون؟ :good:
زمین هر كی كه بزرگتره چون پول بیشتری گیرت میاد

xmasnix
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶

اگه تماشاگرهای اون 1200 تا از تو بیشتر باشه تو زمین اون.فقط حواست را جمع كن تماشاگرهای بازی
دوستانه اش را نگاه كنی.

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
ماشاالله داره روزبه روز به تعداد اساتید هتتریک اضافه میشه .

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
توجه داشته باشین اگه مثلا یکشنبه دفاع بازی کرده شما هم داری دفاع تمرین میدی اما چهارشنبه بنا به اقتضا یا کمبود بازیکن بذاریش مهاجم یا پیستون بازی کنه تو تمرین جمعه نیست ها . بازی آخر بازیکن ملاک تمرین جمعه است .
[/B]

اگر در بازی چهار شنبه گذاشتمش بیرون اونوقت تمرین میكنه؟

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹

تازه خرج استادیوم چی شد؟

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
اگه تماشاگرهای اون 1200 تا از تو بیشتر باشه تو زمین اون.فقط حواست را جمع كن تماشاگرهای بازی
دوستانه اش را نگاه كنی.

از كجا بفهمم كه چقدر بلیط فروخته شده ؟:jesors:

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
ماشاالله داره روزبه روز به تعداد اساتید هتتریک اضافه میشه .
منظورت منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

xmasnix
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷

با شرایطی كه تیم شما داره بهتر بذاری برای فروش اما این را بدون كه خرید و فروش زیاد تو روحیه تیمت تاثیر داره
خصوصا اگه بازیكنی كه میفروشی خوش اخلاق باشه.:good:

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
منظورت منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

نه بابا

اگر در بازی چهار شنبه گذاشتمش بیرون اونوقت تمرین میكنه؟

آره چون یکشنبه بازی کرده .

shokrikaraj
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۳
تجربه بازیكن ربطی به قدرت رهبری داره ؟

Parsa_Un
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
ببخشید برای جوانان که 2 تمرین میشه انتخاب کرد ، همه ی بازیکنانی که تو این دو پست بازی کردن تمرین می بینن ؟

mohammad8711
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
استامینا 5%
تمرین اصلی 95%

به این ترتیب بعد از چند هفته استامینای بازیکنان از non-existent هم پایین تر میاد :bad:

vorojax
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
برات متاسفم واقعا آدم وقتي يه كاري رو مي كنه و بعد پشيمون ميشه خيلي دردآوره اما اشكال نداره مطمئنم ميتوني جبران بكني
من طبق گفته يكي از دوستان عزيزم كه بنده رو در اينجا راهنمايي كردند سياست جوان گرايي رو در پيش گرفتم دارم بازيكنام رو به مرور زمان جوون تر مي كنم تا بهتر بشن در كنار اونا از بازيكناي باتجربه نيز استفاده مي كنم
و يه چيز جالب وقتي به سايت آلتيوده هتريك ( فكر كنم اسمش همين بود ) رفتم و رانك تيم خودم رو ديدم تعجب كردم
قبل از اين سياست من نمره تيم من رو 43 نوشته بود و در گروه خودم از هشت تيم در رتبه 7 بودم اما حالا در رتبه دوم هستم با 70 امتياز البته تيم اول هم همينقدر امتياز داره اما فكر كنم بخاطر گل هايي كه اين تيم زده اينطوره
به نظر من بايد قبل از انجام هر كاري بايد خوب فكر بكني و با سياست تصميم بگيري
واي چقدر حرف زدم فقط ميخوام اينو بگم كه مني كه تازه واردم زياد آشنايي ندارم اينقدر خوب مي تونم درك كنم دنياي هتريك و استراتژي هاش حالا فكرشو بكنيد اساتيد هتريك ديگه چه كسايي هستند
احتمالن اونا سرمايه هايي دارند كه ما تو خوابم نمي بينيم
مهم نیست در اینده جبران می کنیم.
منم می خاستم جوون پرورش بدم منتها فکر می کردم مثل توتال منینجر بازیکا هر فصل پیشرف می کنن.واسه همین مهاجمم گرفتم.
در کل بسیار بد یار گیری کردم که تو گروهم عقب نیفتم که نتیجه معکوس داد و اشتباه کردم.
بی خیال به امید اینده.
==================================
راستی بچه ها رفتم بازیکن جوون از تیم بکشم بیرون که دیدم نوشته اکادمی راه بندازو اینا کلا تغییر کرده بود منم بکل درشو تخته کردم.بودجشم 0 کردم!
نظر دوستان چیه بازش کنم یا نه همون بسته باشه بهتره؟ ما که ندیدم بازیکن خوبی بده بیرون.
--------------------
نگفتین این ای تی سی چیه؟

vorojax
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۵
دوستان من الان رفتم دیدم استامینایه یکی از بچه ها اکسلنت شده!! من فقط جنرال تمرین داده بودم قضیه چیه؟
------------------------
به این ترتیب بعد از چند هفته استامینای بازیکنان از non-existent هم پایین تر میاد
بابا محمد جان یکی از دوستان صفحه قبل گفت که همین خوبه درسته!!
==============
اخر ما از این تمرین هیچی نفهمیدیم!!
الان من که می خام هافبک تمرین بذم باید برم رو پلی میکینگ درسته!! مثلا وقتی 3.5.2 بازی کنم تا 10 نفرو میشه تمرین داد منتها تو این اموزش این دوستمون نوشته بیشتر از 8 تا نیمشه.

xmasnix
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
راستی بچه ها رفتم بازیکن جوون از تیم بکشم بیرون که دیدم نوشته اکادمی راه بندازو اینا کلا تغییر کرده بود منم بکل درشو تخته کردم.بودجشم 0 کردم!
نظر دوستان چیه بازش کنم یا نه همون بسته باشه بهتره؟ ما که ندیدم بازیکن خوبی بده بیرون.
--------------------
نگفتین این ای تی سی چیه؟

ما یك اكادمی جوانان داریم یك تیم جوانان.اكادمی از اول بسته هست و اگه دوست داشته باشی میتونی
با مبلغ 100 میلیون در هفته بازش كنی در اكادمی مثلا شما یك شخص 15 ساله را اموزش میدی وبعد
پرموت میكنی بزرگسالان.با شرایطی كه از شما سراغ دارم فعلا بیخیال اكادمی بشو.
اون مبلغی كه 0 كردی مربوط به تیم جوانان میشه اگه بودجه كافی داری 200 تاش كن واگه نداری 50 تا بذار
بعدا زیادش كن.
این كه گفتی ندیدی بازیكن خوبی از جوانان بیاد بیرون به این دلیل هست كه تو تازه تیم گرفتی.
در اول كار level جوانان شما رو پور هست با سرمایه گذاری که انجام میدی روش این به week میرسه
وهمینطور با ادامه کار بالاتر میره.اگه Level تیمت رو week باشه بیشترین اسکیل که بازیکنت داره week
هست.پس باید سرمایه گذاری کنی و صبور باشی.:good:

xmasnix
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۴
[QUOTE=vorojax;21001]دوستان من الان رفتم دیدم استامینایه یکی از بچه ها اکسلنت شده!! من فقط جنرال تمرین داده بودم قضیه چیه؟

دوست گلم من نمیدونم کی به شما گفته الان جنرال تمرین بدی ولی کلا به موارد زیر توجه کن.
1-تمرین جنرال فقط بین دو فصل باید انجام بشه و قبل از مسابقه ای که برات خیلی مهم هست.پس الان بیخیالش شو.
2-تمرین اصلیت را95 درصد بذار و تمرین استامینا رو هم رو 10 درصد بزار اگه فرم بازیکنات بالا هست 95 را بالا ببر
و اگر بازیکن پیروپاتال (سن بالا) زیاد داری استامینا را زیادتر کن.ضمن اینکه تمرین استامینا را هرچی بذاری از
تمرین اصلیت کم میشه.
اون دوستانی هم که بهت گفتن استامینا رو مهم نیست فعلا و گفتن بذار رو 5 درصد برای اینکه به روش
قدیمی هتریک تمرین میدن.اونا الان میزارند رو 5 در صد و بین فصل یک جلسه استامینا تمرین میدند.
البته چون الان استامینا در بازی اهمیت زیادی داره همانطور که گفتم عمل کن.:good:

omid
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
زمین هر كی كه بزرگتره چون پول بیشتری گیرت میاد

اخه کل استادیوم که پر نمیشه

omid
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۲
آره

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
سلام
متاسفانه به اشتباه تیمم رو بستن!:sad:
تیم من و پسر عمم رو با هم بستن!
اونم بدون اینکه حتی یه ترانسفر 10 میلیونی بین ما انجام شه!
فقط مشکل اینجا است که از یه کامپیوتر همزمان استفاده کردیم!
چون تازه تیم گرفته بود قرار شد من چلنج هاش رو براش رد کنم.
شما هم که گفتید اگه ترانسفری نباشه مشکلی پیش نمیاد.
منم با کامپیوترم با هر دو تا تیم میومدم.
ولی الان برام میل زدن که تیمت رو بستیم.:apophys:
چون کار خلافی نکردم امیدوارم که تیمم رو برگردونن.
فقط بگین که گیم مستر تو ایران کیه و من چه جوری میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.
مرسی.:wink3:
شما بیخیال تیمت شو چون بعید میدونم دیگه برگردونش:img-tomato:.
ولی اگه دوست داری به گیم مستر ایران ارتباط داشته باشی برو تو دسته II.3 تیمی بنام JaLLaD (463356) هست كه گیم مستر ایرانه:1:.

Real Madrid
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
ولی اگه دوست داری به گیم مستر ایران ارتباط داشته باشی برو تو دسته II.3 تیمی بنام JaLLaD (463356) هست كه گیم مستر ایرانه:1:.

خودمم میدونم
ولی به احتمال 1 درصد هم اگه برگردونن خوبه.
چون اصلا تقلبی در کار نبوده.
ولی اگه نشد هم بی خیال.
احتمالا هت تریک رو کنار بزارم.:1:

motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
اگه اینطوری باشه که بیخیال شیم پس اون قوانین هتریک برای کی نوشته شده چطوری توش مینویسن دو نفر میتونن از یک کامپیوتر دو تا تیم بگیرن؟!
اگه واقعا همین طوریه باید به عدالت هتریک شک کرد (خیلی بی انصافیه بدون هیچ خلافی تیمتو ببندن )
در ضمن اون جناب جلاد! هم که میگید چطوری بهش میل بفرستیم وقتی که تیممون بسته است؟!

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
خودمم میدونم
ولی اگه نشد هم بی خیال.

بابا جوش نیار از من 5 تا تیم گرفت بازم تیم 6 رو ساختم.
زیاد سخت نگیر برای منم همین اشتباه صورت می گرفت.
این جز قوانین هتریك هست كه اسمشم موولتی لاگین هست.:)

motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
میگم این Ip کامپیوتر توی دایل آپ که عوض میشه ؟درسته؟
حالا نمیشه الان برم یه تیم جدید بگیرم اونا از کجا میفهمن منم.این طوری لازم نیست 7 هفته صبر کنم
میشه؟

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
اگه اینطوری باشه که بیخیال شیم پس اون قوانین هتریک برای کی نوشته شده چطوری توش مینویسن دو نفر میتونن از یک کامپیوتر دو تا تیم بگیرن؟!
اگه واقعا همین طوریه باید به عدالت هتریک شک کرد (خیلی بی انصافیه بدون هیچ خلافی تیمتو ببندن )
در ضمن اون جناب جلاد! هم که میگید چطوری بهش میل بفرستیم وقتی که تیممون بسته است؟!

شمااشتباه میكنی همچین قانونی وجود نداره نوشته كه هر یك از اعضای یك خوانواده میتونن تیم داشته باشن ولی ننوشته كه از روی یه كامپیوتر.
اسم این كار كه برای هتریك تقلب محسوب میشه موولتی لاگین هست.

احتمالا از شما هم تیم گرته كه ناراحتی نه؟

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
حالا نمیشه الان برم یه تیم جدید بگیرم اونا از کجا میفهمن منم.این طوری لازم نیست 7 هفته صبر کنم
میشه؟

بله متوجه میشن من این كار رو قبلا كردم.
ولی یه راهی داره كه برید از روی یه كامپیوتر دیگه فقط بسازید و لاگین نكند ویه ایمیل دیگه هم بهش بدیئ و بیاید رو كامپیوتر خودتون چك كنید.
فقط حواست باشه كه از كامپیوتری كه می سازه دیگه كسی از اونجا نسازه حتی برای بعد ها چون ممكنه 2 ساله دیگه یكی بره از اونجا بسازه وتا اون وقت كه تیمتون قوی شده تیم رو ازتون بگیره.

motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
نه من بیشتر برای بچه ها ناراحتم!!:stinker: تیم من که ارزش غصه خوردن نداره!:blush2:
حالا یه همچین سیستمی با همچین مشخصاتی از کجا پیدا کنم؟:1:

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
نه من بیشتر برای بچه ها ناراحتم!!:stinker: تیم من که ارزش غصه خوردن نداره!:blush2:
حالا یه همچین سیستمی با همچین مشخصاتی از کجا پیدا کنم؟:1:

كامپیوتر مثلا فامیل یا از كامپیوتر های توی شركت ها.

Parsa_Un
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
دوستان من دو تا اسکات دارم ولی 17 روزه که نتونستم با یکیشون تماس بگیرم ! چرا ؟

You called Farrokh 17 days, 13 hours and 41 minutes ago

motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۱
خوب شانسیه دیگه ممکنه 10 روز طول بکشه ممکنه 60 روز

motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
پس اون Gm چی میگفت عیبی نداره با یک کامپیوتر دو تا تیم (برای دو نفر )داشت.(آخه من قبلش با این Gmها تماس گرفتم)
اما حالا اگه برم با یک کامپیوتر دور افتاده!!!یک تیم (با میل -یوزر جدید)بگیرم بعد بیام از کامپیوتر خونه کانکت شم نمیان تیمو ببندن؟

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
پس اون Gm چی میگفت عیبی نداره با یک کامپیوتر دو تا تیم (برای دو نفر )داشت.(آخه من قبلش با این Gmها تماس گرفتم)
اما حالا اگه برم با یک کامپیوتر دور افتاده!!!یک تیم (با میل -یوزر جدید)بگیرم بعد بیام از کامپیوتر خونه کانکت شم نمیان تیمو ببندن؟

نه نمیبندن ولی بشرطی كه از اون كامپیوتری كه ساختی دیگه نسازن.

mohammad8711
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
منو برادرم هم از یک کامپیوتر استفاده می کنیم ، هیچ مشکلی هم پیش نیومده
فقط باید یادتون باشه که بعد از تموم شدن کارتون log out کنید

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
میشه؟
اونا از IP خطوط اینترنت استفاده نمیكنن از IP كامپیوتر استفاده میكنن كه هرگز عوض نمیشه واسه همین سریع متوجه میشن.

Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
یه خبر جالب:
Because of a bug in our new minute based training system, players who played in the left wingback position haven’t received defense training since the start of this season. Thanks to many reports from managers who suffered from this bug, we have been able to localize and solve this nasty bug. As it is too complicated to compensate for the loss of training or rerun the training for the affected players, there is unfortunately nothing we can do about it this time. Therefore we would like to apologize to all affected managers for the problems this bug has caused them.

میگه كه اون بازیكنایی كه كه تو وینگ بك بازی میكردن تو تمرین كسایی كه دفاع تمرین میدادن تمرین نمیكردن.
این مشكل از اول فصل بوده وتازه حل شده.

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
سلام به همه
دوستان يه سوال

مثلا وقتي بخوايم يه بازيكن بخريم و Deadline اون مثلا براي 2 روز ديگه است بايد دو روز صبر بكنيم؟

omid
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
می تونی روش بید بزنی ولی تا دو روز دیگه باید صبر كنی اگه كسی بید بالاتری نزد اون وقت ماله تو میشه

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
می تونی روش بید بزنی ولی تا دو روز دیگه باید صبر كنی اگه كسی بید بالاتری نزد اون وقت ماله تو میشه
ممنونم اميدجان

اين كه خيلي بده :sad:
بازيكن هم بخوايم بفروشيم همينطوريه ؟

omid
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
هر بازیكن رو كه بذاری واسه فروش 3 روز بعد توی همون ساعت فروش میره

HELL BOY
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
خودمم میدونم
ولی اگه نشد هم بی خیال.

بهتر بود قبلش به gm میگوفتی .حالا هم میشه باز بشه.یه میل بزن به کیان که mod ایرانه (مالک تیم جلاد)
یه میل هم بزن به gm ایران.
کاملا واسش توضیح بده..بازش میکنه واست :good:

motionall
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
بهتر بود قبلش به gm میگوفتی .حالا هم میشه باز بشه.یه میل بزن به کیان که mod ایرانه (مالک تیم جلاد)
یه میل هم بزن به gm ایران.
کاملا واسش توضیح بده..بازش میکنه واست :good:
تیم منم بستن من به global@hattrick.org-iran@hattrick.org میل زدم براشون توضیح هم دادم(قبل از اون هم به جم ها توضیح داده بودم و گفته بودن عیبی نداره!)اما تا حالا هیچ جوابی نگرفتم.
راستی تیم منو که بستن چه جوری به جلاد پیغام خصوصی بدم؟اگه میل جدا داره لطفا بده بریم براش توضیح بدیم.
اگه هم میل جدا نداره چطوری بهش تو هتریک میل بزنم .لطفا یه توضیح بده رووشن شیم:good:

pythoN
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۷
سلام .

بچه ها یه سوال خیلی ابتدای دارم . فكر نكینید خیلی noob تشیف دارم ها . اما العان ساعت 10 شبه . خسته ام كلی هم گیج شدم .
خلاصه . من سایت رو باز كردم . join شدم . حالا متوجه نمیشم چرا هیچ جای سایت نمیتونم تیمم رو پیدا كنم . اگر یه لطف كوچیك كنید و بگید بعد از join شدن چی كار باید بكنم به زودی همبازی میشیم .
پیشا پیش ممنون .

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
سلام .

بچه ها یه سوال خیلی ابتدای دارم . فكر نكینید خیلی noob تشیف دارم ها . اما العان ساعت 10 شبه . خسته ام كلی هم گیج شدم .
خلاصه . من سایت رو باز كردم . join شدم . حالا متوجه نمیشم چرا هیچ جای سایت نمیتونم تیمم رو پیدا كنم . اگر یه لطف كوچیك كنید و بگید بعد از join شدن چی كار باید بكنم به زودی همبازی میشیم .
پیشا پیش ممنون .
منظورت از جوین شدن یعنی اینكه ثبت نام كردی ؟
اگه تازه ثبت نام كردی كه باید یه سه چهار روزی صبر كنی تا یه ایمیل واست بفرستن و بگن كه تیمت حاضره
اگر هم تیمتو گرفتی باید به قسمت LOG ON بری و یوزرنیم و پاسوردتو بزنی و وارد شی

alex_irooni
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
عجله نكن صبر كن

vorojax
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۱
سلام.
دوستان هتریك دهنه منو اسفالت كرده می خام بازیكن جوون بكشم بیرون این 3 گزینه رو می ده!!
Start Youth Academy

سرمایه گذاری قبلی را حفظ و آکادمی جدید جوانان را شروع کنید.

سرمایه گذاری قبلی را حذف و آکادمی جدید جوانان را شروع کنید.

همه فعالیت ها حذف شود- نظرم عوض شد!

كدومو انتخاب كنم كه روال مثله قبل شه اخه پول مول زیاد ندارم می خام سرمایه گزاری رو كم كنم.

vorojax
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
رفقا تو بازی دوستانه بین20-30 تایی كه درخواست بازی دوستانه میدن چه مواردی رو در نظر بگیرم برای بازی كردن باهاشون اصلا چیزی تاثیر داره یا نه همینجوری هردمبیل یكی رو انتخاب كنم؟؟
-----------------------
راستی تو بعضیاشون نوشته بازی بر اساس قوانین كاپ مثل این:
مکان: fc shaggy Arena, قوانین کاپ. پذیرش رد کردن بین المللی!شما برای انجام این بازی به Nederland مسافرت خواهید کرد.

من قبول كردم.
حالا چی میشه منو می برن تو كاپی چیزی؟

xmasnix
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۵
سلام.
دوستان هتریك دهنه منو اسفالت كرده می خام بازیكن جوون بكشم بیرون این 3 گزینه رو می ده!!

كدومو انتخاب كنم كه روال مثله قبل شه اخه پول مول زیاد ندارم می خام سرمایه گزاری رو كم كنم.

دوست گلم اون قسمتی كه رفتی برای باز كردن اكادمی جوانان هست .قبلا هم گفته بودم با شرایطی كه شما
داری بدردت نمیخوره.
تیم جوانان هم فقط شنبه ها میتونی ازش بازیكن بگیری.در باقی روزا لینكش فعال نیست.
فكر كنم جوانان و اكادمی جوانان را كاملا درهم قاطی كرده باشی:wink3:

xmasnix
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۱
رفقا تو بازی دوستانه بین20-30 تایی كه درخواست بازی دوستانه میدن چه مواردی رو در نظر بگیرم برای بازی كردن باهاشون اصلا چیزی تاثیر داره یا نه همینجوری هردمبیل یكی رو انتخاب كنم؟؟
-----------------------

من قبول كردم.
باید اون تیمی كه تماشاگرش زیادتر هست انتخاب كنی كه پول بیشتری گیرت بیاد.
منظور از كاپ اینجا یعنی اینكه اگه بازی مساوی شد گل نقره ای و بعد پنالتی.
بیشتر برای هیجان دادن و كل كل اینكه كی برنده میشه اینكارو میكنند.

Daniro
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
دوستان این هفته یکی از بازیکنان 17 ساله پیستون من دفاعش پیشرفت کرد و از weak به inadequate تبدیل شد. حالا من نفهمیدم پیستون چه ربطی به دفاع داره!!! البته اینم بگم که من دفاع تمرین میدم ولی خوب 5 تا دفاع گرسنه گذاشتم تو ترکیبم که به دیگران چیزی نرسه!!! حالا یکی منو روشن کنه!!!!!!!

vorojax
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
دوستان الان من تا سقف چندتا رو تو پلی می كینگ می تونم تمرین بدم؟
3-5-2 بازی كنم 10 تا رو می شه تمیرین داد؟

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
دوستان سلام و خسته نباشيد

شما ميگيد مثلا 3-5-2 يا تركيب هاي ديگه من نمي تونم تركيبم رو عوض كنم
البته از حالت ساده استفاده مي كنم
لطفا يكي منو راهنمايي بكنه كه چطور مي تونم تركيبمو 3-5-2 يا 4-3-3 و يا 5-3-2 بذارم
آخه اينها برام مهمند اگه بخوام بازيكن تمرين بدم

با تشكر از اساتيد محترم - مهرداد

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
ببخشيد دوستان كه همش سوال مي پرسم

يه سوال ديگه دارم اونم اينه كه مثلا آخر فصل كه شد بخوام اسم تيم و منطقه رو عوض بكنم چقدر از تماشاگران كم ميشه و يا ديگه تيم چه ضررهايي مي بينه ؟

با تشكر

egcom
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶

لطفا يكي منو راهنمايي بكنه كه چطور مي تونم تركيبمو 3-5-2 يا 4-3-3 و يا 5-3-2 بذارم

هنوز لیسانس نگرفتی . نه ؟

Dangerous boy
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
دوستان الان من تا سقف چندتا رو تو پلی می كینگ می تونم تمرین بدم؟
3-5-2 بازی كنم 10 تا رو می شه تمیرین داد؟
آره به شرطی كه 5 تاشون تو بازی یكشنبه باشن بقیه هم تو بازی دوستانه

Dangerous boy
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲

اگه لیسانستو گرفتی به طریق زیر عمل كن :

از این منوی كشویی میتونی منطقه بازیكنتو انتخاب كنی مثلا :
Extra inner midfielder یعنی هافبك اضافی یعنی میتونی این بازیكنو به هافبكا اضافه كنی

حالا اگه میخوای 352 بازی كنی یه مدافع رو تبدیل به هافبك كن
یا اگه میخوای 433 بازی كنی یه هافبكو تبدیل به مهاجم كن

اینم اصطلاحات كاملش :
Normal : معمولی = بازیكن سر جای خودش بازی میكنه
Offensive : هجومی = اون بازیكن هجومی بازی میكنه
Defensive : دفاعی = بازیكن دفاعی كار میكنه
Towards wing : متمایل به جناح = بازیكن به جناحین متمایل میشه
Towards middle : متمایل به وسط = بازیكن به وسط متمایل میشه
Extra inner midfielder : هافبك اضافی = این بازیكن تبدیل به هافبك میشه
Extra forward : مهاجم اضافی = این بازیكن تبدیل به مهاجم میشه
Extra central defender : دفاع وسط اضافی = این بازیكن تبدیل به دفاع وسط میشه

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
هنوز لیسانس نگرفتی . نه ؟

اين چه حرفيه دوست عزيز
درسته كمي ناآشنا هستم ولي ليسانسو كه گرفتم :blush2:

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
اگه لیسانستو گرفتی به طریق زیر عمل كن :

از این منوی كشویی میتونی منطقه بازیكنتو انتخاب كنی مثلا :
Extra inner midfielder یعنی هافبك اضافی یعنی میتونی این بازیكنو به هافبكا اضافه كنی

حالا اگه میخوای 352 بازی كنی یه مدافع رو تبدیل به هافبك كن
یا اگه میخوای 433 بازی كنی یه هافبكو تبدیل به مهاجم كن

اینم اصطلاحات كاملش :
Normal : معمولی = بازیكن سر جای خودش بازی میكنه
Offensive : هجومی = اون بازیكن هجومی بازی میكنه
Defensive : دفاعی = بازیكن دفاعی كار میكنه
Towards wing : متمایل به جناح = بازیكن به جناحین متمایل میشه
Towards middle : متمایل به وسط = بازیكن به وسط متمایل میشه
Extra inner midfielder : هافبك اضافی = این بازیكن تبدیل به هافبك میشه
Extra forward : مهاجم اضافی = این بازیكن تبدیل به مهاجم میشه
Extra central defender : دفاع وسط اضافی = این بازیكن تبدیل به دفاع وسط میشه

خيلي خيلي ممنونم
دمت گرم لطف بزرگي كردي
دوست عزيز يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه مثلا من اگه يه هافبك رو طبق گفته ي شما حالت تهاجمي بذارم و به حمله اضافه بكنم و نوع تمريناتم هم گلزني باشه اون بازيكن هافبك من بايد تمرين گلزني بكنه درسته ؟

با تشكر - مهرداد

motionall
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
اين چه حرفيه دوست عزيز
درسته كمي ناآشنا هستم ولي ليسانسو كه گرفتم :blush2:
لیسانس کمه باید فوق لیسانس بگیری:apophys::jesors:

motionall
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
خيلي خيلي ممنونم
دمت گرم لطف بزرگي كردي
دوست عزيز يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه مثلا من اگه يه هافبك رو طبق گفته ي شما حالت تهاجمي بذارم و به حمله اضافه بكنم و نوع تمريناتم هم گلزني باشه اون بازيكن هافبك من بايد تمرين گلزني بكنه درسته ؟

با تشكر - مهرداد
اگه extra forward بزاری آره اما اگه حالت تهاجمی بزاری نه!فقط تجربه بازیکنت تو هافبک تهاجمی زیادتر میشه:good:

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
لیسانس کمه باید فوق لیسانس بگیری:apophys::jesors:

فوق دكتراشم مي گيريم :blush2: شوخي كررررررررررردم م م م م م م :img-tomato:

Dangerous boy
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
ببخشيد دوستان كه همش سوال مي پرسم

يه سوال ديگه دارم اونم اينه كه مثلا آخر فصل كه شد بخوام اسم تيم و منطقه رو عوض بكنم چقدر از تماشاگران كم ميشه و يا ديگه تيم چه ضررهايي مي بينه ؟

با تشكر
در مورد هوادارات فك كنم 3 درصد كم شن اما اسپانسرا رو یادم رفته
بچه ها تغییر منطقه از اسپانسرا كم میكنه ؟
آره پیداش كردم :
If the team wants to change region (the owner might be moving?) then you have to pay USD 10,000 and 3% of your supporters will leave your team. You can only make this move in the period between seasons.
3 درصد از هوادارات كم میشه و 10 میلیون هم باید بپردازی

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
اگه extra forward بزاری آره اما اگه حالت تهاجمی بزاری نه!فقط تجربه بازیکنت تو هافبک تهاجمی زیادتر میشه:good:

ممنونم دوست عزيزم ( من آخرش اسم شما رو نفهميدم با عرض پوزش)
دوست عزيزم بر اين اساس من الان 5 تا حمله دارم يعني تركيبم رو گذاشتم 4-1-5 البته اون يه دونه ي آخري هم مايل به دفاع بازي مي كنه
پس در تمرينات همه ي اون پنج تا تمرين مي كنن و بعد چند هفته قدرت گلزنيشون بالاتر ميره مثلا ميشه اكسلنت ؟:apophys:

با تشكر - مهرداد

Dangerous boy
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
دوست عزيزم بر اين اساس من الان 5 تا حمله دارم يعني تركيبم رو گذاشتم 4-1-5 البته اون يه دونه ي آخري هم مايل به دفاع بازي مي كنه
پس در تمرينات همه ي اون پنج تا تمرين مي كنن و بعد چند هفته قدرت گلزنيشون بالاتر ميره مثلا ميشه اكسلنت ؟:apophys:

با تشكر - مهرداد
هرگز اینكارو نكن !!
اگه بیشتر از 6 مهاجم در هفته بازی بدی تمرینت خراب میشه
دفاع 10 نفر
هافبك 10 نفر
مهاجم 6 نفر
سعی كن سه تا از مهاجمات رو تو بازی اصلیت بازی بدی سه تا دیگه رو هم تو بازی دوستانه

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
هرگز اینكارو نكن !!
اگه بیشتر از 6 مهاجم در هفته بازی بدی تمرینت خراب میشه
دفاع 10 نفر
هافبك 10 نفر
مهاجم 6 نفر
سعی كن سه تا از مهاجمات رو تو بازی اصلیت بازی بدی سه تا دیگه رو هم تو بازی دوستانه

كاملا متوجه شدم ممنونم دوست عزيز
فقط اينكه بعد چند هفته قدرتاشون ميره بالا مثلا ميشه World Class :blush2:

mohammad8711
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸
كاملا متوجه شدم ممنونم دوست عزيز
فقط اينكه بعد چند هفته قدرتاشون ميره بالا مثلا ميشه World Class :blush2:
بستگی به سن بازیکن و مهارت بازیکن داره
مثلا اگه بخوای یه دفاع 30 ساله passable رو تمرین بدی ... بعد از ... صبر کن حساب کنم ... آها ، بعد از 100 سال World Class میشه

Дttractive ζ
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
بستگی به سن بازیکن و مهارت بازیکن داره
مثلا اگه بخوای یه دفاع 30 ساله passable رو تمرین بدی ... بعد از ... صبر کن حساب کنم ... آها ، بعد از 100 سال World Class میشه

ممنونم دوست عزيز
البته من تمام بازيكنام منظورم الان تو تركيب اصلي بين 17 تا 22 سال هستند
ميشه بهتر راهنمايي بكنيد
اساتيد محترم لطفا بگيد يه بازيكن جوان كي ميتونه به قدرت World Class يا همون حدودا برسه

راستي مگه بازيكن 130 ساله هم داريم ؟:blush2:
با تشكر

xmasnix
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
ممنونم دوست عزيز
البته من تمام بازيكنام منظورم الان تو تركيب اصلي بين 17 تا 22 سال هستند
ميشه بهتر راهنمايي بكنيد
اساتيد محترم لطفا بگيد يه بازيكن جوان كي ميتونه به قدرت World Class يا همون حدودا برسه

راستي مگه بازيكن 130 ساله هم داريم ؟:blush2:
با تشكر
بستگی داره چی تمرین بدی.مثلا دروازه بان هر 4 هفته و دفاع و هافبك فكر كنم 8 هفته.
به مربیتم بستگی داره اینایی كه گفتم برای مربی سالید هست اگه مربیت پاسیبل باشه بیشتر طول میكشه.
راستی به سن بازیكنت هم بستگی داره اینایی كه گفتم برا 17 ساله هست اگه بیشتر باشه بیشتر میشه.
راستی به اسكیل بازیكنت هم بستگی داره هرچی اسكیل كمتر باشه زودتر پیشرفت میكنه.:good:

xmasnix
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
دوستان این هفته یکی از بازیکنان 17 ساله پیستون من دفاعش پیشرفت کرد و از weak به inadequate تبدیل شد. حالا من نفهمیدم پیستون چه ربطی به دفاع داره!!! البته اینم بگم که من دفاع تمرین میدم ولی خوب 5 تا دفاع گرسنه گذاشتم تو ترکیبم که به دیگران چیزی نرسه!!! حالا یکی منو روشن کنه!!!!!!!

اقا قربون كلامت من فكر كردم خیالاتی شدم اخه یكی از فورواردهام این هفته playmaking از ایناد رسیده به
پاسیبل.
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر کنم هتریک قاط زده احتمالا هم دوباره میگن اشتباه شده خودشون بر میگردونند سر جا اولش.

masoud_dj
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
اقا قربون كلامت من فكر كردم خیالاتی شدم اخه یكی از فورواردهام این هفته playmaking از ایناد رسیده به
پاسیبل.
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر کنم هتریک قاط زده احتمالا هم دوباره میگن اشتباه شده خودشون بر میگردونند سر جا اولش.

در مورد پست تو و دانیرو 3 مطلب به نظرم میرسه

دانیرو وقتی دفاع تمرین میده غیر از مدافعاش که هدف اصلی تمرین هستن و بیشترین سهم رو میبرن کلیه بازیکناش تو تمرین شرکت میکنن و پیشرفت قابلیت دفاع وینگرش به این دلیله

در مورد تو هم همینطوره و تمرینت روی مهاجمت تاثیر گذاشته و اون هم پیشرفت کرده. البته این تاثیرات جزیی به ندرت پیش میاد که باعث پیشرفت بشن. من هم خودم یه مورد اینطوری داشتم

اما مورد سوم که چند ماهی هست ذهن من رو مشغول کرده و اینجا هم مطرح کردم اما به نتیجه نرسیدم افزایش مهارت بدون هیچ گونه تمرین خاصی(یعنی همون تمرین فرمینگ) هست که نمونه اون رو شاهد بودم و هنوز دلیل منطقی براش پیدا نکردم و فکر کنم کاملا به شانس طرف بستگی داره
:good:

wantonboy13
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۴
یه سوال برا اونایی كه میخوان بازیكن رو مربی كنن ...
تفاوت قیمت مربی كردن یك بازیكن لیدرشیپ Passable و تجربه Solid ، با گرفتن مربی از خود هت تریك كه لیدرشیپ Passable و ترینینگ Solid داره ( بالغ بر 17 میلیارد آب میخوره) ، حدودا" چقدره ؟!!! :sick:

kaveh
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۹
منظورت رو از این جمله نمی فهمم
تفاوت قیمت مربی كردن یك بازیكن لیدرشیپ Passable و تجربه Solid ، با گرفتن مربی از خود هت تریك كه لیدرشیپ Passable و ترینینگ Solid داره ( بالغ بر 17 میلیارد آب میخوره) ، حدودا" چقدره ؟!!! :sick:
ولی قیمت بازیکنش بدون اسکیل دیگه 200 . 300 تا 1 در میاد . 1 فصل دستمزدشم میشه مثلاً 100 ملیون . 7.5 هم تبدیلشه
= ( 1 + 0.1 + 7.5 ) - 17.5
حدود 9 میل

ArashZamani
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
سلام به همه .
كم تازه عضو هتريك شدم .
يه نموره چه عرض كنم بسيار زياد گيجم !
ميشه يه آموزشي چيزي بزارين ؟
يا حداقال يه توضيح سزيع بدين .
من يه تيم ساختم .

ميتونم تو تو ليگ بازي كنم ؟
جا حذفي چي ؟
چه جوري ؟
...

اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشه .

آرش زماني

ArashZamani
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
راستي چه جوري ميشه بازي كن شد ؟
چه چوري ميشه تو مسابقات شركت كرد ؟
و ...

esmaeil
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۵
آرش جون این همه عجله نكن
بابا از اول این تاپیك رو شرو ع كن بخون
همش آموزشه
جام حذفی كه احتمالا تیمت حذف شده
خودتم كه حتما تو یه لیگ شركت كردی

omid
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۱
-----------------------

من قبول كردم.

وقتی بر اساس قوانین کاپ یعنی اگه مساوی بشه وقت اضافه و پنالتی داریم

xmasnix
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
سلام به همه .
كم تازه عضو هتريك شدم .
يه نموره چه عرض كنم بسيار زياد گيجم !
ميشه يه آموزشي چيزي بزارين ؟
يا حداقال يه توضيح سزيع بدين .
من يه تيم ساختم .

ميتونم تو تو ليگ بازي كنم ؟
جا حذفي چي ؟
چه جوري ؟
...

اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشه .

آرش زماني

خوشامدی.
تو همین سایت به ادرس های زیر برو همشون اموزش هستند.

Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > پرسش و پاسخ شما در هت تریک
آموزش هت تریك!

Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > پرسش و پاسخ شما در هت تریک
آشنایی با سیستمهای مختلف در هت تریك

آموزش مراحل گرفتن لیسانس
همین سوال جوابا رو هم بخوانی كلی چیز یاد میگیری.
اول قسمتهایی كه گفتم بخوان بعد سوال داشتی همینجا بپرس سریع جواب میگیری.

masoud_dj
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴

قیمتش نصف میشه

Daniro
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
اعضای هتریک تو ایران چقدر سریع داره پیشرفت میکنه!!!

LA-soshiant
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
این صفحه ی Regions in Iran چه جالب شده . . . جلوی هر استان، اسم تیم صدرنشینش ( Highest ranked team ) رو هم نوشته!!!

ArashZamani
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲
سلام ممنون .

توي راهنماش زده كه بايد درخواست بزنيم .
اين در خواست به چه شكل ؟
همين ثبت نام كافيه يا بايد به شكلي در خواست زد ؟

بازيكن ها مجازين يا اونها هم از كاربران هستن ؟

xmasnix
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
سلام ممنون .

توي راهنماش زده كه بايد درخواست بزنيم .
اين در خواست به چه شكل ؟
همين ثبت نام كافيه يا بايد به شكلي در خواست زد ؟

بازيكن ها مجازين يا اونها هم از كاربران هستن ؟

ثبت نام كافیه فقط چند روز باید منتظر بشی تا به ایمیلت خبر بدند.
مجازی هست.

alex_irooni
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
آرش جان من میدونم چیكار كردی باید منتظر باشی چون تازه عضو شدی نهایتش 3 روزه اینم اطلاعاتته فكر كنم :

User without team

(Anonymous)

Team:
Alias: Arashzam
Language: Persian

5 latest logins

04/12/2008 at 13.42 from 85.15.***.***
04/11/2008 at 22.14 from 85.15.***.***
04/11/2008 at 22.11 from 85.15.***.***

هر موقع لوگین كردی دیدی وارد شد و اسم تیمی رو كه انتخاب كردی بهت نشون داده شد اون موقع میتونی بازیكن بخری تركیب بچینی پول دربیاری تمرین بدی و ..................
بازیكنهات مجازین فقط خودتیو خودت اونا یه توانایی هایی دارن كه شما با توجه به اونا تركیب میچینی .

shokrikaraj
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
دوستان وقتی تجربه بالا میره بر قدرت رهبری تاثیر داره؟

masoud_dj
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
دوستان وقتی تجربه بالا میره بر قدرت رهبری تاثیر داره؟

تجربه بالا علاوه بر این که روی بازی بازیکن تاثیر داره روی قدرت رهبریش هم تاثیر میذاره
اگه منظورت گاپیتانی باشه ، میون 2بازیکن با لدرشیپ برابر اونی که تجربه بیشتری داره برا کاپیتانی اولویت داره

pythoN
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
سلام .
یه سوال دیگه .

----- مدت زمان هر بازی چقدره ؟ همون 90 دقیقه ی واقعی ؟
مرسی

misagh
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
آره

Dangerous boy
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
سلام .
یه سوال دیگه .

----- مدت زمان هر بازی چقدره ؟ همون 90 دقیقه ی واقعی ؟
مرسی
بله
90 دقیقه + 15 دقیقه استراحت بین دو نیمه

vorojax
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۵
سلام.
دوستان این چیه"
tsi:
چیه بازیکن هست مهم هست یا نه؟

Daniro
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۷
Tsi مجموع مهارت های یک بازیکنه! یعنی هرچی بازیکنی Tsi بیشتری داشته باشه مهارت بیشتری داره و ستاره بیشتری میگیره و البته دستمزد نسبتا بالاتری هم میگیره.

مثلا: TSI آرش برهانی 0 هست.

Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۲
TSI دانیال هم 120- :3:

Nillo
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
بعضیا هم اصلا tsi ندارن مثل شیث رضایی

البته این مثال به خصوص iq هم نداره!!!!

motionall
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
با تشكر - مهرداد
خواهش میكنم .مخلص همه بچه ها اسمم هادی هستش:wink3::good:

shokrikaraj
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
من هر كاری میكنم تا پول بشم نمیتونم.
تازه پوم هم منفی شده همین جوری كه پیش برمذ بر شكسته میشم
این هفته كه گذشت 500 ضرر كردم
لطفا كمك كنید.

shokrikaraj
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
این درستش
من هر ماری میكنم تا پول دار بشم نمیتونم.
تازه بودجم هم منفی هست.
این هفته كه گذشت 500ملیون ریال ضرر كردم.
لطفا كمك كنید.

xmasnix
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۰
این درستش
من هر ماری میكنم تا پول دار بشم نمیتونم.
تازه بودجم هم منفی هست.
این هفته كه گذشت 500ملیون ریال ضرر كردم.
لطفا كمك كنید.

شما اگه بخواهی به امید هوادارات و اسپانسر باشی ورشكست میشی باید بازیكن تمرین بدی تا پول دار بشی.
روشش هم اینجوریه كه شما در هر پستی كه تمرین میدی بازیكن 17 ساله با اسكیل پاسیبل میگیری تمرین میدی بعد كه شد سالید میفروشی و پول خوبی به جیب میزن:apophys::good:

zacaria
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
چطور میشه اینجا بازی رو مدیریت كرد؟
اصلا نحوه انجام بازی چطوره؟
من در بازی اولم یك صفحه گزارش لحظه به لحظه داشتم كه فقط بازی رو گزارش می كرد!
من هیچ نقشی در بازی نداشتم!

Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
چطور میشه اینجا بازی رو مدیریت كرد؟
اصلا نحوه انجام بازی چطوره؟
من در بازی اولم یك صفحه گزارش لحظه به لحظه داشتم كه فقط بازی رو گزارش می كرد!
من هیچ نقشی در بازی نداشتم!
نمیشه مدیریت كرد فقط باید تركیب بچینی بعدش نقشی در بازی نداری

zacaria
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
یعنی در حین بازی نمی شه تركیب رو عوض كرد؟
من بازی اولم رو شش صفر باختم
راستی iv.58 كدوم ليگ هست؟
تيم من در اونجا سوم هست!
در حالي كه من اوليم بازيم رو امروز انجام دادم نوشته من 6 بازي قبلا كردم
ممنون

Дttractive ζ
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
تيم من در اونجا سوم هست!
ممنون

سلام
دوست عزيز اين به اين معني هستش كه تيم شما قبلا توسط كس ديگه اي مديريت مي شده و ايشون اين نتايج رو گرفته اما الان در دست شماست

Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
تيم من در اونجا سوم هست!
ممنون
1- نه نمیشه
2- یعنی دسته چهار گروه 58
3- منم زمانی كه تیم رو گرفتم 2 بازی انجام داده بود - دلیلش اینه كه این تیم قبلا مال یه نفر دیگه بوده كه دیگه بهش سر نمیزده و دادن به تو - اگه بیشتر از 7 هفته به تیمت سر نزنی تیمتو میگیرن

Дttractive ζ
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
سلام به همه
دوستان يه سوال دارم
اين هتريك نيم فصل اول و دوم داره يا نه و اگه داره الان كجا هستيم

Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
سلام به همه
دوستان يه سوال دارم
اين هتريك نيم فصل اول و دوم داره يا نه و اگه داره الان كجا هستيم
آره
الان نیم فصل اول تموم شد
هر نیم فصل 7 تا بازیه

Sepehr
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
salam ye soal daram
che jori time javanane man mitoone ozve ye lig beshe?

masoud_dj
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
salam ye soal daram
che jori time javanane man mitoone ozve ye lig beshe?

سلام همشهری:3:
میری تو لیگا سرچ میکنی و یکی که جا داره کلیک میکنی و گوشه سمت راست روی عضویت تو اون لیگ کلیک میکنی و تمام

Sepehr
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
salam
ye soali daram
chejori mishe tim javanan ozve ye lig behe?

omid
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
میری تو لیگا سرچ میکنی و یکی که جا داره کلیک میکنی و گوشه سمت راست روی عضویت تو اون لیگ کلیک میکنی و تمام:3:

Sepehr
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
merC

masoud_dj
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
ا
چه توهمی
من الان توام امید یا تو منی؟

من فکر کردم این پستو مندادم نگو توهم بوده. فکر کنم باخت امروز روم تاثیر گذاشته:sad:

Sepehr
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
man ye lig doros kardam ye timam omade
va dige ro SEARCH click nemikone chi kar konam?

ArashZamani
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۵
سلام به همه .
من بلاخره تيممو گرفتم .
اولين بازي رو 4-2 باختم .
خيلي جالبه ! گذارش بازي كامال فارسيه ! آدم لذت ميبره ! انگار فردوسي پور داره گذارش مي كنه !

حالا چند تا سوال دارم لطفا جواب بدين .

1- نميشه اسم تيم رو عوض كرد ؟
2 - از كجا بفهمم كا چه روزي از هفتست ؟ ( تو تقيويمش چفنگ نوشته ) ( مثلا بگيد از سمت چپ فلان روز هفتست ! )
3 - چه جوري به بازيكن يا بازيكنا تمرين بدم ؟
4 - من الان اين تست ها رو تا جايي رفتم . ولي فقط 7 مونده كه ميگه بايد يه بازي دوستانه داشته باشم . اگه درخواست بزنم كافيه يا حتما بايد بازي كنم ؟
5 - اگه اين تستارو نرم مشكلي پيش مياد ؟
6 - چه جوري سيستمو عوض كنم ؟ ( بلدم تركيب بچينم ولي سيستمو نميدونم چه جوري عوض كنم . )
7 - ميشه عمل تربيت كردن يه بازيكن جوتن و فروختن اون رو توضيح بدين .
8 - چجوري بازيكن رو بفروشم ؟
9 - از كجا بفهمم چقد پول دارم ؟ اسپانسر كيه ؟ چقد پول مي ده ؟ چجورس اسپانسر بگيرم ؟

مي دونم شايد جواب اينا تو آموزش باشه ، ولي لطف كنين همينجا جوابم رو بديد .

خيليييييييي ممنونممممممممم !

Sepehr
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
samte rastesh hichi nadare
vaghti search mikoni neveshte7/8
vaghti miri toosh mibini ye time
man samte rasti nemibinam mishe bishtar rahnamaii konid?

masoud_dj
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
سلام به همه .
من بلاخره تيممو گرفتم .
اولين بازي رو 4-2 باختم .
خيلي جالبه ! گذارش بازي كامال فارسيه ! آدم لذت ميبره ! انگار فردوسي پور داره گذارش مي كنه !

حالا چند تا سوال دارم لطفا جواب بدين .

1- نميشه اسم تيم رو عوض كرد ؟
2 - از كجا بفهمم كا چه روزي از هفتست ؟ ( تو تقيويمش چفنگ نوشته ) ( مثلا بگيد از سمت چپ فلان روز هفتست ! )
3 - چه جوري به بازيكن يا بازيكنا تمرين بدم ؟
4 - من الان اين تست ها رو تا جايي رفتم . ولي فقط 7 مونده كه ميگه بايد يه بازي دوستانه داشته باشم . اگه درخواست بزنم كافيه يا حتما بايد بازي كنم ؟
5 - اگه اين تستارو نرم مشكلي پيش مياد ؟
6 - چه جوري سيستمو عوض كنم ؟ ( بلدم تركيب بچينم ولي سيستمو نميدونم چه جوري عوض كنم . )
7 - ميشه عمل تربيت كردن يه بازيكن جوتن و فروختن اون رو توضيح بدين .
8 - چجوري بازيكن رو بفروشم ؟
9 - از كجا بفهمم چقد پول دارم ؟ اسپانسر كيه ؟ چقد پول مي ده ؟ چجورس اسپانسر بگيرم ؟

مي دونم شايد جواب اينا تو آموزش باشه ، ولي لطف كنين همينجا جوابم رو بديد .

خيليييييييي ممنونممممممممم !

1-فقط آخر هر فصل میشه اسم تیم رو عوض کرد

2- منظورتو از این سوال نفهمیدم. اما تاریخ هتریک و بازیها مطابق تاریخ واقعی میلادی هستش

3-میری تو قسمت منو> تمرین اونجا میتونی تمرین مورد نظرت رو انتخاب کنی

4-باید یه بازی دوستانه انجام بدی. بازی دوستانه رو هر هفته داشته باشی هم به نفعته

5-نمیتونی ترکیب بچینی

6-باید لیسانس تستها رو بگیری

7-بازیکن کم سن وسال میخری و تمرین خاصی رو برا چند فصل میدی و با افزایش مهارتش با یه قیمت گزاف میفروشیشو تمام

8-رو خود بازیکن کلیک کن و تو قسمت سمت راست قیمت پیشنهادی و پست بازیکن رو انتخاب کن و رو گزینه فروش کلیک کن و تمام

9-تو قسمت اکونومی باشگاهت میزنه چقد پول داری و درآمد هفتگیت چقد بوده.اسپانسر هم بستگی به عملکرد تیمت هفته ای 20-40 تا اضافه میشه

alex_irooni
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
منظورش از تاریخ جابه جایی ماه و روز میلادی هست .

2008 كه معلومه ساله
بعدش به جای ماه روز حواست باشه
آخریش نشان دهنده ماه 2008-04-12 مثلا این دیروز بود 12 آوریل 2008

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۹
باز هم خيلي ممنونم !

zacaria
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
سلام
برای خرید بازیكن چكار كنم؟
در منوی ابزار گزینه ترانسفرها رو كلیك می كنم یك فرم می یاد كه باید پر كنم و بر جستجو كلیك كنم
اما بعد از كلیك نام هیچ بازیكنی نمی آد
راه دیگه ای نیست؟

alex_irooni
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۵
فرمو به صورت كامل پر میكنی؟
اون توانایی های رو كه مدنظرت هست فقط بخواه

مثل سن یا پست بازی یا اسكیل یا قیمت

تو تمام مناطق جغرافیایی هم سرچ كن . آسیا اروپای مركزی لاتین شرقی همه جا

اینم بهت بگم واسه این قسمت سعی كن زبانت رو به انگلیسی تغییر بدی .

alex_irooni
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۸
اینم بگم تو خرید بازیكن از لحاظ قیمت دقت كنید عجله نكنید حتما مقایسه رو بزنید قبل از بید زدن . حتی الامكان آخرین بازی رو هم كه انجام داده ببینید تا از لحاظ ریتینگش اطلاع كسب كنین .چند تاستاره گرفته كدوم پست بازی كرده و ...............

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۳
من فارسي گذاشتم .
يه جا داره حسابداري ولي نشون نميده كه چقدر پول دارم يا برام باقي مونده !
فقط زده هفته قبل انقد گرفتي انقد خرج كردي .
من 20000000 تا مربي خريدم ، ولي جايي نديم زده باشه كه تو انقر پول داري يا انقدر باقي مونده و...

ميشه بگين ميزان پول كنوني من و كجا ميزنه ؟ ( يعني چقدر در حال حاظر دارم ؟)

با تشكر .

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۴
سلام دوستان عزيزم و ياران وفادار هتريك

امروز تلخ ترين روز هتريك من بود و خواهد بود
من امروز علي رغم تمام شايستگي هام بازي رو با نتيجه 5 - 0 به تيم استقلال باختم .
من براي تيمم بيش از 5 ميليارد هزينه كرده بودم
در سه بازي گذشته همه بازي هامو برده بودم اما اين بازي رو واقعا خراب كردم .
بخاطر اينكه تيم خودم رو قويتر مي دونستم خواستم با تركيب 4-2-4 بازي بكنم كه به قول خودم ميخواستم استقلال رو 10 - 0 شكست بدم چون تمام بازيكنان من بالاي 3 ستاره بودند اما وقتي نيمه اول رو با نتيجه 4 - 0 باختم فهميدم يه جاي كار اشكال داره .
بله دوستان تيم من ضعيف نبود چون همين تيم من تونست تيم آ ث رم رو 3-0 شكست بده و آ ث رم همين امروز تيم اول گروه من رو شكست داد .
كاملا قانع شدم كه چه كار مزخرفي انجام دادم
من ميتونستم تركيبم رو 4-4-2 بذارن اما دو هافبكم كناري رو حالت تهاجمي بدم
افسوس كه انسان ها چه كارها كه نمي كنند
اونقدر ناراحت شدم از اين نتيجه خفت آميز كه در حد و اندازه هاي تيم من نبود
من شب و روز زحمت كشيده بودم تا تيمم رو به مراحل خوبي برسونم
بازيكن خريدم و فروختم تحمل كردم و بي خوابي كشيدم
اما همين اشتباه خودم اين چنين شكست خوردم .

از دوستان عزيزم ميخوام اين بازي رو ببينن و منو راهنمايي بكنن كه تركيبم رو چطوري بچينم و همچنين جدول رده بندي ليگ خودم را هم ميدم و آيا به من بگوييد اميد قهرماني براي من وجود دارد يا نه ؟

نام ليگ من : Iv.31
اينم مچ آيدي همين مسابقه امروز : 167735121

منتظر راهنمايي ها و نظرات ارزشمندتون هستم - دوستتان مهرداد

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
من فارسي گذاشتم .
يه جا داره حسابداري ولي نشون نميده كه چقدر پول دارم يا برام باقي مونده !
فقط زده هفته قبل انقد گرفتي انقد خرج كردي .
من 20000000 تا مربي خريدم ، ولي جايي نديم زده باشه كه تو انقر پول داري يا انقدر باقي مونده و...

ميشه بگين ميزان پول كنوني من و كجا ميزنه ؟ ( يعني چقدر در حال حاظر دارم ؟)

با تشكر .

با سلام و مديريت تيم جديد رو بهت تبريك ميگم دوست عزيز

براي اين كار از منوي چپ گزينه هتريك من رو انتخاب كنيد در قسمت آمار باشگاه ميزان بودجه شما جلوي قسمت بودجه باشگاه نمايان است .

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۰
بعد توي تميرينات جايي خاصي نديدم .
فقط Change Train داره و يه دكمه Change !
چي كار بايد بكنم واسه تمرين دادن ؟

o4.pro
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۵
سلام بچه ها چجوری میشه تیم جوانان رو بست ؟؟؟

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۸
بعد توي تميرينات جايي خاصي نديدم .
فقط Change Train داره و يه دكمه Change !
چي كار بايد بكنم واسه تمرين دادن ؟

سلام

خب واسه تمرين دادن بايد اينطوري تمرين بدي
ببين هدف يك تو از تمرين دادن ميتونه دو تا باشه يكي پرورش بازيكن و فروش و بوجود آوردن سرمايه خيلي خوب و سپس خريدن بازيكنان فوق حرفه اي اما هدف دومت هم تربيت و پرورش بازيكنان براي استفاده در تيم خودت

مثلا من ميخوام تمرين گلزني بدم به بازيكنام
خب همونطور كه ميدوني تمرين گلزني رو فقط مخصوص مهاجمانه
شما ميتوني از ليست بازشو گزينه Scoring رو انتخاب بكني
بازيكنان شما در صبح جمعه تمرين گلزني انجام ميدن البته كسايي كه در بازي روز يكشنبه كه بهش بازي ليگ هم ميگن شركت كرده باشه
به همين سادگي شما يك هفته تمرين ميديد و بعد چند هفته هم قدرت بازيكنات بالاتر ميره مثلا ميشه اكسلنت:good:
البته نحوه رشد بين بازيكنان فرق داره داره بازيكناي جوون سريع رشد مي كنن اما بزرگسال ها كند تر از بقيه
درست مثل فوتبال واقعي ... :blush2:

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۹
سلام بچه ها چجوری میشه تیم جوانان رو بست ؟؟؟

تيم جوانان رو نمي دونم چطوري ببندي البته شايد هم نشه بجز آخر فصل اما بهتره بودجه شو صفر بكني اينطوري هيچ پولي خرج نمي كني براي اونجا

براي اينكار هم برو به قسمت تمرينات و در منوي بازشو بودجه در نظر گرفته براي باشگاه جوانان رو صفر بگذار :good:

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۲
خيلي ممنون كه جوابمو كامل و سريع ميگي .
اين از كجا ميفهمه كي فروارد كي دفاع ؟
اين از روي بازي قبل ميفهمه ؟

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۶
خيلي ممنون كه جوابمو كامل و سريع ميگي .
اين از كجا ميفهمه كي فروارد كي دفاع ؟
اين از روي بازي قبل ميفهمه ؟

خواهش مي كنم دوست عزيز
اين وظيفه زماني هم منم مثل شما مي پرسيدم البته هنوز هم بسيار كوچكتر از اساتدي محترم هستم

كاملا درسته دقيقا بازيكناني تمرين مي كنند كه در اون پست بازي كرده باشند طبق گفته خودت بازيكناني كه در بازي گذشته كه ما بهش ميگيم بازي روز يكشنبه بازي كرده باشند
البته شما ميتونيد يه بازي ديگه هم انجام بديد بنام بازي دوستانه كه ميتونيد براي درآمد اضافي نيز استفاده كنيد .
معمولا تيم ها اينكارو مي كنند و از تمام ظرفيت بازي ها استفاده مي كنند :good:

o4.pro
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
اون كه میگی واسه squade من می خوام آكادمی رو ببندم

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
اون كه میگی واسه squade من می خوام آكادمی رو ببندم

ها ... پس متاسفانه نميدونم
شرمنده ام ...:sad: