PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۴
چطور میشه اینجا بازی رو مدیریت كرد؟
اصلا نحوه انجام بازی چطوره؟
من در بازی اولم یك صفحه گزارش لحظه به لحظه داشتم كه فقط بازی رو گزارش می كرد!
من هیچ نقشی در بازی نداشتم!

تو همین سایت به ادرس های زیر برو همشون اموزش هستند.

Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > پرسش و پاسخ شما در هت تریک
آموزش هت تریك!

Hattrick Iran | هت تریک ایران > مباحث عمومی هت تریک ایران > پرسش و پاسخ شما در هت تریک
آشنایی با سیستمهای مختلف در هت تریك

آموزش مراحل گرفتن لیسانس
همین سوال جوابا رو هم بخوانی كلی چیز یاد میگیری.
اول قسمتهایی كه گفتم بخوان بعد سوال داشتی همینجا بپرس سریع جواب میگیری.
راستی خوب بخون چون ازت میپرسیم:apophys:
یه نگاه هم به ساعت ارسال این پست بنداز این یعنی این تاپیك شبانه روزیه پس عجله نكن خوب بخون بعد سوال كن.

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۰۷
[QUOTE=ArashZamani;22095] سلام به همه .

شما هم اموزش های بالا كمك خوبیه برات:good:

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۷
خيلي ممنون كه جوابمو كامل و سريع ميگي .
اين از كجا ميفهمه كي فروارد كي دفاع ؟
اين از روي بازي قبل ميفهمه ؟

ازاسكیل های بازیكنان.
میتوانی از نرم افزار hattrick control استفاده كني تو گوگل سرچ كن بعد دانلود كن بعد حالشو ببر:apophys:

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۱
اون كه میگی واسه squade من می خوام آكادمی رو ببندم

اگه تيم جوانانت در اكادمي در ليگي عضو هست تا پايان ليگ نميتواني ببندي و بعد از پايان ليگ ميبنديش
اگه هم تو ليگ خاصي نيست همين الان ميشه بستش:good:

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۴
بچه ها باور كنيد همه ماها كه اينجا هستيم اين اموزشها را چند بار خونديم خواهش ميكنم اول بريد بخوانيد بعد اگه متوجه نشديد بپرسيد.
ناسلامتي اقايوني كه زحمت اين اموزش ها رو كشيدن براي تكراري نشدن سوال ها اين كار را كردن.
از اونايي كه توجه كردن ممنون.

egcom
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۲۹
ااا

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۰
سلام دوستان عزيزم و ياران وفادار هتريك

امروز تلخ ترين روز هتريك من بود و خواهد بود
من امروز علي رغم تمام شايستگي هام بازي رو با نتيجه 5 - 0 به تيم استقلال باختم .
من براي تيمم بيش از 5 ميليارد هزينه كرده بودم
در سه بازي گذشته همه بازي هامو برده بودم اما اين بازي رو واقعا خراب كردم .
بخاطر اينكه تيم خودم رو قويتر مي دونستم خواستم با تركيب 4-2-4 بازي بكنم كه به قول خودم ميخواستم استقلال رو 10 - 0 شكست بدم چون تمام بازيكنان من بالاي 3 ستاره بودند اما وقتي نيمه اول رو با نتيجه 4 - 0 باختم فهميدم يه جاي كار اشكال داره .
بله دوستان تيم من ضعيف نبود چون همين تيم من تونست تيم آ ث رم رو 3-0 شكست بده و آ ث رم همين امروز تيم اول گروه من رو شكست داد .
كاملا قانع شدم كه چه كار مزخرفي انجام دادم
من ميتونستم تركيبم رو 4-4-2 بذارن اما دو هافبكم كناري رو حالت تهاجمي بدم
افسوس كه انسان ها چه كارها كه نمي كنند
اونقدر ناراحت شدم از اين نتيجه خفت آميز كه در حد و اندازه هاي تيم من نبود
من شب و روز زحمت كشيده بودم تا تيمم رو به مراحل خوبي برسونم
بازيكن خريدم و فروختم تحمل كردم و بي خوابي كشيدم
اما همين اشتباه خودم اين چنين شكست خوردم .

از دوستان عزيزم ميخوام اين بازي رو ببينن و منو راهنمايي بكنن كه تركيبم رو چطوري بچينم و همچنين جدول رده بندي ليگ خودم را هم ميدم و آيا به من بگوييد اميد قهرماني براي من وجود دارد يا نه ؟

نام ليگ من : Iv.31
اينم مچ آيدي همين مسابقه امروز : 167735121

منتظر راهنمايي ها و نظرات ارزشمندتون هستم - دوستتان مهرداد

بزرگترین اشتبات این بوده که سیستمی رو انتخاب کردی که هتریک اصلا جزو سیستمهای اصلیش قرار نداده و بازیکنات هیچ وقت با این سیستم آشنا نمیشن و نتیجش هم اینه که از تیم ضعیف تر از خودت 5 تا میخوری

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
سلام دوستان عزيزم و ياران وفادار هتريك

بخاطر اينكه تيم خودم رو قويتر مي دونستم خواستم با تركيب 4-2-4 بازي بكنم كه به قول خودم ميخواستم استقلال

نام ليگ من : Iv.31
اينم مچ آيدي همين مسابقه امروز : 167735121

منتظر راهنمايي ها و نظرات ارزشمندتون هستم - دوستتان مهرداد

فكر كنم تمرین اخر هفته را از دست بدی بیشتر از 3 مهاجم در بازی نمیشه به كار گرفت.البته فكر كنم.
گل پسر میانه میدان در هتریك یكی از مهمترین قسمتهای زمین هست اینجوری شما عملا میانه میدان وبرد را تقدیم
حریفت كردی.

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
فكر كنم تمرین اخر هفته را از دست بدی بیشتر از 3 مهاجم در بازی نمیشه به كار گرفت.البته فكر كنم.
گل پسر میانه میدان در هتریك یكی از مهمترین قسمتهای زمین هست اینجوری شما عملا میانه میدان وبرد را تقدیم
حریفت كردی.

كاملا درسته دوست عزيز
اين اشتباه بزرگي بود اما من بازي بعديم هم با تيم استقلال هست همين تيمي كه ازش پنج تا خوردم در اون بازي ميخوام با سيستم 3-5-2 بازي بكنم يا 4-4-2 اميدوارم بتونم حق خودمو بگيرم

در ضمن دوستان به نظر شما هنوز براي من اميد قهرماني وجود داره يا نه اگه تمام بازيهام رو ببرم ؟
من خيلي براي تيمم زحمت كشيدم دوتا بازيكن دارم گلزنيش سوليده يك بازيساز دارم بازيسازيش اكسلنته باور كنيد خيلي زحمت كشيدم
اينو بخر اونو بفروش اونو بخر اينو بفروش با هزار زحمت تونستم پول جمع كنم :sad:
در ضمن تمام دفاع هامو خارجي گرفتم
يعني تقريبا تمام تركيب اصلي تيم من رو بازيكنان خوبي تشكيل ميدن كه همه شون سه ستاره هستند

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷
كاملا درسته دوست عزيز
اين اشتباه بزرگي بود اما من بازي بعديم هم با تيم استقلال هست همين تيمي كه ازش پنج تا خوردم در اون بازي ميخوام با سيستم 3-5-2 بازي بكنم يا 4-4-2 اميدوارم بتونم حق خودمو بگيرم

در ضمن دوستان به نظر شما هنوز براي من اميد قهرماني وجود داره يا نه اگه تمام بازيهام رو ببرم ؟
من خيلي براي تيمم زحمت كشيدم دوتا بازيكن دارم گلزنيش سوليده يك بازيساز دارم بازيسازيش اكسلنته باور كنيد خيلي زحمت كشيدم
اينو بخر اونو بفروش اونو بخر اينو بفروش با هزار زحمت تونستم پول جمع كنم :sad:
در ضمن تمام دفاع هامو خارجي گرفتم
يعني تقريبا تمام تركيب اصلي تيم من رو بازيكنان خوبي تشكيل ميدن كه همه شون سه ستاره هستند

تیم خوبی بستی در سطح دسته 4 بازیکنای خوبی داری و هنوزم امید قهرمانی داری. مطمئن باش حریفاتم امتیاز از دست میدن

اما از من به تو نصیحت زیاد دنبال قهرمانی نباش.بیشتر به پیشرفت تیمت فکر کن
چون اگه این فصل قهرمان بشی و بیای دسته 3 ممکنه قرعه بدی بهت بخوره و با نتایج ضعیفی که میگیری از هتریک زده بشی
برای قهرمانی همیش وقت هست تا میتونی تیمت رو قوی کن

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴
تیم خوبی بستی در سطح دسته 4 بازیکنای خوبی داری و هنوزم امید قهرمانی داری. مطمئن باش حریفاتم امتیاز از دست میدن

اما از من به تو نصیحت زیاد دنبال قهرمانی نباش.بیشتر به پیشرفت تیمت فکر کن
چون اگه این فصل قهرمان بشی و بیای دسته 3 ممکنه قرعه بدی بهت بخوره و با نتایج ضعیفی که میگیری از هتریک زده بشی
برای قهرمانی همیش وقت هست تا میتونی تیمت رو قوی کن

بي نهايت ازت ممنونم مسعودجان
منم همين فكرو دارم و ميخوام تيمم رو به تدريج به جلو ببرم همونطور كه گفتند مسلمان آهسته آهسته حركت مي كند
اما چشمم به قهرماني نيز هست فكر مي كنم با مديريت خوب بتونم تيمم رو براي دسته 3 آماده بكنم

با تشكر از شما

shokrikaraj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
شما اگه بخواهی به امید هوادارات و اسپانسر باشی ورشكست میشی باید بازیكن تمرین بدی تا پول دار بشی.
روشش هم اینجوریه كه شما در هر پستی كه تمرین میدی بازیكن 17 ساله با اسكیل پاسیبل میگیری تمرین میدی بعد كه شد سالید میفروشی و پول خوبی به جیب میزن:apophys::good:

اگر بازیكن 18 ساله بگیرم عیبی نداره؟:apophys:

juventus1985
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
نه اتفاقاَ بهتره كه 18 ساله بگیری چون یك بازیكن 17 ساله قیمتش خیلی بیشتر از بازیكن 18 ساله است.

wantonboy13
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
اگر بازیكن 18 ساله بگیرم عیبی نداره؟:apophys:

فقط سعی كن اوایل 18 سالگی باشه ، یعنی دیگه حداكثر تا 18 سال و 30 - 40 روز رو بگیر.

alex_irooni
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
كمترین ساپورتری كه بهتون اضافه شده بعد از هر بازی چند تا بوده . ؟؟؟؟
من 3 بازی انجام دادم كه مجموعا 5 تا ساپورتر اضافه شده . قبلنا كمترینش هر بار 10 --- 11 تا بود .
به نظرتون مشكل كجاست ؟

اینم بگم تیمم بعد از 15 برد متوالی وقتی جلوی امید توی جام حذفی باختم افتادم روی نوار ناكامی 2 باخت پشت سرهم الانم مساوی . ای بگم امید خدا چكارت نكنه .

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۶
برای من كمترینش 19 تا بوده تازه سخنگوهام 4 تا بیشتر نیستند.
راستی سخنگوها هرچی بیشتر باشه بهتره یا بستگی به موقعیت تیم باید كم و زیاد بشند؟مثلا الان 25 تا بهم
اضافه میشه اگه 10 تا سخنگو بزارم 25 تا بیشتر میشه یا نه؟؟؟؟

juventus1985
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
سخنگو ها فكر كنم برای اسپانسرها باشن نه واسه ساپورترها!

به موقعیت تیم و باخت ها و برد هایی كه میده بستگی داره.البته یك چیز مهمتر اینه كه اگه زیاد توی یك لیگ بمونی به مرور زمان تعداد كمتری به ممبرهات اضافه میشه.

حتی اگه اوقدر تو لیگت ضعیف عمل كنی نه تنها هفتگی به ممبرهات اضافه نمیشه بلكه ازشون هم كم میشه!!

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
سخنگو ها فكر كنم برای اسپانسرها باشن نه واسه ساپورترها!

به موقعیت تیم و باخت ها و برد هایی كه میده بستگی داره.البته یك چیز مهمتر اینه كه اگه زیاد توی یك لیگ بمونی به مرور زمان تعداد كمتری به ممبرهات اضافه میشه.

حتی اگه اوقدر تو لیگت ضعیف عمل كنی نه تنها هفتگی به ممبرهات اضافه نمیشه بلكه ازشون هم كم میشه!!

ممنون ولی به ساپورتر ها هم ربط دارند.منظور از ساپورتر ها هوادارایی هست كه اضافه میشوند.

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
من 3 بازی انجام دادم كه مجموعا 5 تا ساپورتر اضافه شده . قبلنا كمترینش هر بار 10 --- 11 تا بود .
به نظرتون مشكل كجاست ؟

اینم بگم تیمم بعد از 15 برد متوالی وقتی جلوی امید توی جام حذفی باختم افتادم روی نوار ناكامی 2 باخت پشت سرهم الانم مساوی . ای بگم امید خدا چكارت نكنه .

بابا دمت گرم
15 برد پشت سرهم :blush2:
خدا ميدونه كي ما از اين بردها بدست مياريم :apophys:

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
برای من كمترینش 19 تا بوده تازه سخنگوهام 4 تا بیشتر نیستند.
راستی سخنگوها هرچی بیشتر باشه بهتره یا بستگی به موقعیت تیم باید كم و زیاد بشند؟مثلا الان 25 تا بهم
اضافه میشه اگه 10 تا سخنگو بزارم 25 تا بیشتر میشه یا نه؟؟؟؟

سخنگو زیاد تا یه حدی به جذب ساپورتر کمک میکنه
بستگی به این داره که دسته چندی و چند تا ساپورتر داری

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
ويرايش شد ...

LA-soshiant
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
بچه ها کسی می دونه از کاربرای ایرانی، کدومشون با تاکتیک play creatively بازی می کنن؟

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
این چه کاریه که اطلاعات بازیکنات رو میذاری اینجا
این اطلاعات باید واسه خودت مخفی بمونه تا حریفات بهش دسترسی نداشته باشن

تیم قوی داری

omid
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
به نظرتون مشكل كجاست ؟

نترس هر چی تیمت بهتر شه هواداران كمتر اضاف میشن
تا جایی كه ممكنه با 1 باخت 4 5 تا ازهوادارات از تیمت برن

وحشت
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
سلام به همه... من دوباره اومدم... چقدر جدید اضافه شدن... امروز دوباره ثبت نام کردم... خدا کنه زودتر تیمم رو بدن...
خوش باشید دوستان...

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
این چه کاریه که اطلاعات بازیکنات رو میذاری اینجا
این اطلاعات باید واسه خودت مخفی بمونه تا حریفات بهش دسترسی نداشته باشن

تیم قوی داری

برداشتمشون مسعودجان :apophys:

Ehsan
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
بچه ها کسی می دونه از کاربرای ایرانی، کدومشون با تاکتیک play creatively بازی می کنن؟

من بعضي وقتا اينطوري بازي ميكنم ! منظورت همون بازي خلاقانه است ؟

واسه تيم من كه بد نبوده ! بازي هايي كه زيات مهم نيست ببرم يا مببازم رو اينطوري ميرم

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
چند تا سوال :
1 - من آخر نفهميدم چه جوري بايد تمرين بدم ! (اين عكس از صفحه تمرين : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) چيكار بايد بكنم ؟
2 - چه جوري اسپانسر بگيرم يا عوض كنم ؟
3 - من نفميدم قضيه‌ي اي تيم جوانان چيه ؟ ( اين يه عكس از باشگاه : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) چطوري يه تيم جوانان ايجاد كنم ؟ اگه وجود داره ، چجوري ليست تركيب و ... ببينم ؟
4 - من 10 تا از تست هاي مدرك رو رفتم ، ولي بقيش نمياد ! ( عكس از صفحه مدرك : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) پس بقيش كجان ؟!!!
5 - چه جوري واسه بازيكن خاصي تميرين بدم ؟ از كجا بفهمم داره پيشرفت مي كنه ؟ چيش بايد زياد شه ؟

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
چند تا سوال :
1 - من آخر نفهميدم چه جوري بايد تمرين بدم ! (اين عكس از صفحه تمرين : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) چيكار بايد بكنم ؟
2 - چه جوري اسپانسر بگيرم يا عوض كنم ؟
3 - من نفميدم قضيه‌ي اي تيم جوانان چيه ؟ ( اين يه عكس از باشگاه : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) چطوري يه تيم جوانان ايجاد كنم ؟ اگه وجود داره ، چجوري ليست تركيب و ... ببينم ؟
4 - من 10 تا از تست هاي مدرك رو رفتم ، ولي بقيش نمياد ! ( عكس از صفحه مدرك : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) پس بقيش كجان ؟!!!
5 - چه جوري واسه بازيكن خاصي تميرين بدم ؟ از كجا بفهمم داره پيشرفت مي كنه ؟ چيش بايد زياد شه ؟

الان نوع تمرین تیمت روی گلزنی هستو بازیکنایی که تو این پست بازی میدی روز جمعه تمرین گلزنی میبینن و بسته به نوع مربیت ، سن مهاجمات این بازیکنا پس از چند هفتهای(در شرایط ایدهال 6 جلسه) افزایش مهارت گلزنی خواهند داشت

اسپانسر گرفتن به شما مربوط نیست و بسته به شرایط تیمت تعدادی بهت اضافه میشن و هر هفته یه پولی بهت میدن

ما 2 نوع سیستم جوانان داریم:1-آکادمی جوانان که سطحش برای تیم شما روی wreched هستش و به دلیل اینکه پولی صرف این تیم نمیکنی پیشرفت نخواهد کرد. اگه میخوای این آکادمی پیشرفت کنه سمت راست پایین صفحه باشگاه یه مبلغی رو ب این آکادمی اختصاص بده

2-باشگاه جوانان که غیر فعال هست و در صورتی که دلت بخواد میتونی راه اندازیش کنی و مثل بزرگسالان توی یه لیگ بازی میکنه

با توجه به شرایط جدید هتریک پیشنهاد میکنم روی یکی از دو نوع بالا سرمایه گذاری کن

برای تست لیسانس بچه ها زحمت کشیدن و توی همین انجمن تاپیک مخصوص داره لطفا این مطالب رو بخونید

پیشرفت بازیکن هم همون موارد تمرین هست که گفتم بهت

kaveh
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
به نظرتون مشكل كجاست ؟ .
اضافه شدن ساپورتر ها دقیقاً همونجوری که مسعود گفت به دسته ای که توش هستی ، تعداد ساپورترهات ، مود ساپورترهات و تعداد سخنگوها بستگی داره
مثلاً سقف ساپورتر تو دسته 4 حدود 3000 تاس . اگه مدام هم ببری همینجوری 20 تا 20 تا اضافه نمیشه ، بعد یهو سر 3000 تا متوقف شه اضافه شدنش ! هر چی به اون عدد نزدیک میشی ، این زیاد شدنه کمتر میشه ، تا دور و بر 3000 برسه به صفر
هر یه درجه ام مود ساپورترهات پایین تر باشه حدود 2تا از این زیاد شدن بعد از هر بازی کم میشه
یعنی اگه به سقف نزدیک شی و مود اساپورترهات هم پایین باشه همونجوری که امید گفت حتی به منفی شدن هم میافته
تعداد متناسب سخنگو رو هم از کنترل میتونی دراری

.

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
ممنونم كه جواب دادين .
خوب من چيكار كنم ؟
تيم جوانان راه بندازم يا آكادمي ؟
يعنيدر حال حاضر من يه آكادمي جوانان دارم ؟
واسه ساخت باشگاه چي كار بايد بكنم ؟
كدوم بهتره ؟

براي اينكه بتونم به يه بازيكن جوان رو تمرين بدم ، بايد تو بازي يكشنبه ازش استفاده كنم ؟

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
برای تست لیسانس بچه ها زحمت کشیدن و توی همین انجمن تاپیک مخصوص داره لطفا این مطالب رو بخونید
من ميگم اصلا بقيش نمياد !
عجبا !
پس من چيكار كنم ؟!!!
اينم عكسش : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
ممنونم كه جواب دادين .
خوب من چيكار كنم ؟
تيم جوانان راه بندازم يا آكادمي ؟
يعنيدر حال حاضر من يه آكادمي جوانان دارم ؟
واسه ساخت باشگاه چي كار بايد بكنم ؟
كدوم بهتره ؟

براي اينكه بتونم به يه بازيكن جوان رو تمرين بدم ، بايد تو بازي يكشنبه ازش استفاده كنم ؟

این کار تقریبا سلیقه ای هست به انتخاب خودت یکی رو انتخاب کن

آکادمی داری و اول هر هفته میتونی یک بازیکن ازش بکشی بیرون که به صورت شانسی هست و با توجه به درجه فعلی باشگات در حال حاضر بازیکن به درد بخور بت نمیده

تو همون صفحه کلوپ گزینه داره الان یادم نیست بگرد و پیدا کن

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
ممنون .
ولي جواب اصليم موند .

من الان آكادمي دارم ؟

مي تونم يكي ديگه بزنم ؟

هر چي بيشتر خرج كنم بازيكناي بهتري ميده ؟

خرجش هفتگيه ؟

براي اينكه بازيكن جوان تمرين كنه ، بايد حتما بازي يكشنبه تو زمين باشه ؟

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
ممنون .
ولي جواب اصليم موند .

من الان آكادمي دارم ؟

مي تونم يكي ديگه بزنم ؟

هر چي بيشتر خرج كنم بازيكناي بهتري ميده ؟

خرجش هفتگيه ؟

1- نه نداري بايد بازش بكني اما اينكارو نكن برو به صفحه تمرين و اونجا گزينه ساختن اسكواد جوانان رو بزن بعد ميتوني مبلغي هفتگي رو براي پيشرفتش درنظر بگيري فكر كنم از 15000 شروع ميشه
هر چقدر بيشتر خرج كني زودتر بازيكنات قوي تر ميشن
2 - نه فقط يكي ميتوني بزني
3- آره
4 - بالا گفتم
5 - يا در بازي رو يكشنبه يا در بازي روز چهارشنبه كه دوستانه است

موفق باشيد :good:

Дttractive ζ
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
دوستان منم كمي قاطي كردم

من الان يه گزينه در منوهام وجود داره بنام Youth خب اين الان باشگاه جوانانه درسته ؟
اگه اينطوره من ميرم داخلش در قسمت بازيكنان 16 تا بازيكن هستش
اولين بازيكنم كه روش كليك مي كنم مي نويسه :
با این inadequate او بازیکن خوبی می تواند برای ما باشد. اگر به او شانس داده شود تا بیشتر بر روی مهارت های دفاع خود کار کند ممکن است به inadequate برسد. در حال حاضر سقف پاس او حدود inadequate است.

نظرتان چیست، به نظرتان میرزد به او یک شانس بدهیم؟
و ادامش هيچي وجود نداره حتي دكمه بله يا نه

خب من حالا ميام روي بازيكنان دوميم اما اونجا هيچي نوشته
در ضمن وقتي با استعداديابم تماس مي گيرم ميگه :
رئيس خوايگاه شما به اندازه 16 نفر ظرفيت داره و نمي تونه بازيكن جديد بياره

من بايد چيكار بكنم اينجا
مثلا ميخوام اين بازي كني كه اگه تمرينم بكنه قدرتش ميشه inadequate رو ميخوام بندازم بيرون
و بازيكناني رو تمرين بدم مثلا قدرتشون اكسلنت ميشه

لطفا يكي يه توضيح كامل بده كه اين چيه و اون آكادمي چيه و نحوه تمرين دادن در جوانان چطوره

با تشكر - مهرداد

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
ممنون .
ولي جواب اصليم موند .

من الان آكادمي دارم ؟ مباركه

مي تونم يكي ديگه بزنم ؟ نه فقط یكی میتونی داشته باشی.

هر چي بيشتر خرج كنم بازيكناي بهتري ميده ؟ بله هر چی بیشتر پول بدی درجه جوانانت بالا میره.

خرجش هفتگيه ؟ بله هفته ای 150 تا 100 تا اكادمی 50 تا اسكات جونت.

بله

xmasnix
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
دوستان منم كمي قاطي كردم

من الان يه گزينه در منوهام وجود داره بنام Youth خب اين الان باشگاه جوانانه درسته ؟
با این inadequate او بازیکن خوبی می تواند برای ما باشد. اگر به او شانس داده شود تا بیشتر بر روی مهارت های دفاع خود کار کند ممکن است به inadequate برسد. در حال حاضر سقف پاس او حدود inadequate است.

من بايد چيكار بكنم اينجا
مثلا ميخوام اين بازي كني كه اگه تمرينم بكنه قدرتش ميشه inadequate رو ميخوام بندازم بيرون

لطفا يكي يه توضيح كامل بده كه اين چيه و اون آكادمي چيه و نحوه تمرين دادن در جوانان چطوره

با تشكر - مهرداد

اینا بازیكنای اكادمی هستند.اون اولی را چون اسكات پیدا كرده یكسری اطلاعات بهت داده بقیه چون از اول بودن
اطلاعات نداده.
شما باید یكی از بازیكنایی كه خنگه و بدرد فوتبال نمیخوره را اخراج كنی تا استعدادیابت بتونه بازیكن بهت معرفی
كنه.اخه 16 تا تخت بیشتر نداری اضافه هم نمیتونی بكنی.
ببین بیشترین ستاره را كی تو اكادمیت میگیره و در چه پستی بعد تمرین اكادمیت را بذار رو همان پست تا اون
بازیكن پیشرفت كنه.

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
دوستان منم كمي قاطي كردم

من بايد چيكار بكنم اينجا

با تشكر - مهرداد

اون اطلاعاتی که میبینی مربوط به بازیکنی هست که استعداد یابت برات پیدا کرده و اون اطلاعات برای آگاهی شما به صورت ذخیره تو صفحه بازیکنت مونده و شما با توجه به این اطلاعات باید به پرورش این بازیکن بپردازی و دکمه بله خیر لازم نداره

بقیه بازیکنات که بازیکنای اولیت هستن از این سری اطلاعات ندارن و باید با تغییر پست و گزارش تمرین جوانان بفهمی اونا چی کارن

وقتی تیمت 16 نفره نمیتونی بازیکن جوون دیگه ای بگیری و باید یکی رو اخراج کنی تا یه تازه وارد بگیری

الان اون بازیکنی که بهت معرفی شده و شما هم گرفتیش بازیکن خوبی هست و فکر اخراجش نباش. بذارش تو دفاع و یکی از تمرینای تیمت رو هم بذار رو دفاع تا این بازیکن پیشرفت کنه (به نظر من البته)

شما تو جوانان باید انقد جای بازیکنات رو تغییر بدی تا پست اصلیشون و میزان مهارتاشون دستت بیاد

تمرین تو جوانان بعد از هر بازی هست و فرداش گزارش رو بهت میده که مطالب مهمی داره

نوع تمرین رو میتونی تو صفحه تمرین جوانان انتخاب کنی. اینجا میتونی تیم رو تحت 2 نوع تمرین جداگانه تمرین بدی

ArashZamani
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
ه نداري بايد بازش بكني اما اينكارو نكن برو به صفحه تمرين و اونجا گزينه ساختن اسكواد جوانان رو بزن بعد

اسكواد چيه ديگه ؟
تو صفحه نمرين همچين گذينه اي نبود .

من اگه بخوام بازيكن تربيت كنم بفروشم ، بهترين راه چيه ؟

masoud_dj
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۸
اسكواد چيه ديگه ؟
تو صفحه نمرين همچين گذينه اي نبود .

من اگه بخوام بازيكن تربيت كنم بفروشم ، بهترين راه چيه ؟

اسکات یا همون استعداد یاب مربوط به تیم جوانان میشه

شما اگه بخوای از تمرین بهره ببری باید نوع تمرین رو مشخص کنی
توی اون پستی که میخوای تمرین بدی چند تا بازیکن جوان بگیری
یه مربی خوب هم واسه تمرین بگیری که حداقل قابلیت تمرین پسیبل داشته باشه
در هفته 2 بازی کنی تا بتونی بازیکنای بیشتری رو تو اون پست خاص تمرین بدی

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۲
مسعودجان مشكل اينجاست كه تيم جوانان من الان حتي يه بازي هم انجام نداده چون عضو هيچ ليگي نيست
عضو يه ليگ شدم بنام ir league كه اونم شش تاييه اما فعلان دو نفر درش عضو هستند
نميشه من بدون هيچ بازي و كار اضافه فقط بازيكن جوان بگيرم تمرين بدم و بفروشم ؟

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
مسعودجان مشكل اينجاست كه تيم جوانان من الان حتي يه بازي هم انجام نداده چون عضو هيچ ليگي نيست
عضو يه ليگ شدم بنام ir league كه اونم شش تاييه اما فعلان دو نفر درش عضو هستند
نميشه من بدون هيچ بازي و كار اضافه فقط بازيكن جوان بگيرم تمرين بدم و بفروشم ؟

باید صبر کنی تا لیگ پر بشه
اگه بازی نکنی تمرین هم خبری نیست
بازیکن جوانان رو نمیشه فروخت باید بیاری بزرگسالا بعد
برای تمرین باید زیاد وقت بذاری تا از فروش یک بازیکن سود خوبی گیرت بیاد

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۵
من یک سری مطالب اولیه که به درد بچه های تازه وارد میخوره رو به صورت یکجا در یک وبلاگ گرد هم آوردم تا از پستهای زائد تو این تاپیک کم بشه
امیدوارم که بتونه کمک کنه
آدرسش هم میذارم تو امضام

asatir
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
سلام
آیا به غیر از پایان فصل و شروع فصل جدید كه باید تمرین رو به جنرال تغيير داد اينكارو بايد توي نيم فصل هم انجام داد يا نه؟

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۰
سلام
آیا به غیر از پایان فصل و شروع فصل جدید كه باید تمرین رو به جنرال تغيير داد اينكارو بايد توي نيم فصل هم انجام داد يا نه؟

معمولا تو نیم فصل هم یه جلسه تمرین فرم میدن
این برمیگرده به شرایط تیم شما و بازیهایی که در پیش داری

xmasnix
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
سلام

قبل از بازیهایی كه برات بردن خیلی حیاتی هست میتوانی جنرال تمرین بدی.

Meisam
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۸
اگه ممکنه یه اموزش و توضیحی در مورد نرم افزار hattrick poli بنویسید

motionall
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷
اگه ممکنه یه اموزش و توضیحی در مورد نرم افزار hattrick poli بنویسید
خوب این یه نرم افزار کمکی برای هتریکه که تو اداره تیمت بهت کمک زیادی میکنه و خیلی راحت تر میتونی ترکیب بازیکن هات رو بچینی .البته از این سری نرم افزارهای کمکی به نظر من hattrick control خیلی خیلی بهتره و جزییات بیشتری داره(توصیه میکنم حتما دانلود کنی ):good:

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
من هم موافقم که هتریک کنترل هم بهتره و هم راحت تر میشه باهاش کار کرد
اینم لینکش که بتونی راحت دانلود کنی
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

asatir
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
خوب این یه نرم افزار کمکی برای هتریکه که تو اداره تیمت بهت کمک زیادی میکنه و خیلی راحت تر میتونی ترکیب بازیکن هات رو بچینی .البته از این سری نرم افزارهای کمکی به نظر من hattrick control خیلی خیلی بهتره و جزییات بیشتری داره(توصیه میکنم حتما دانلود کنی ):good:

من اونو دانلود و نصب كردم اون برای كانكت شدن سكیوریتی كد و همچنین سرور و ... رو می خواست. من كد رو بهش دادم ولی نمی تونه كانكت شه باید چیكار كنم؟
در ضمن ایا این نرم افزار مثلا می گه ایا فلان بازیكن به درد فلان پست می خوره یا نه؟
تو یكی از سایتهایی كه لینكش اونجا بود رفتم اطلاعات یه بازیكنو می گرفت بعد می گفت این بازیكن چقدر مونده كه در فلان مورد پیشرفت كنه اما چرا فقط یه موردو می گفت مثلا بازیكن مهاجمو می گفت چقدر مونده دفاعش اینادیكوئیت بشه یعنی چی چرا پیشرفت اسكورینگ یا چیزای دیگشو نگفته؟

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
دوستان سلام

يه سوال كه منو خيلي به خودش مشغول كرده و جوابي هم براش نيافتم
در همون وبلاگ جديد هتريك در مقالات خوندم كه نوشته بود در يك پست بيش از 3 نفر بازي بدي تمرين رو جمعه رو از دست ميدي
من اينو زياد خوب متوجه نشدم
پس اگه اينطوره مثلا من 4-4-2 بازي بكنم چون در دفاع يا هافبكام چهارتا بازيكن ميذارم بايد تمرين رو جمعه رو از دست بدم و يا اينكه كسايي كه با تركيب 3-5-2 بازي مي كنن چون در هافبك 5 تا هافبك ميذارن بايد تمرين روز جمعه رو از دست بدن

لطفا يكي از اساتيد محترم يه توضيح قانع كننده بده تا ما هم متوجه بشيم چي به چيه:blush2:

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
من اونو دانلود و نصب كردم اون برای كانكت شدن سكیوریتی كد و همچنین سرور و ... رو می خواست. من كد رو بهش دادم ولی نمی تونه كانكت شه باید چیكار كنم؟
در ضمن ایا این نرم افزار مثلا می گه ایا فلان بازیكن به درد فلان پست می خوره یا نه؟
تو یكی از سایتهایی كه لینكش اونجا بود رفتم اطلاعات یه بازیكنو می گرفت بعد می گفت این بازیكن چقدر مونده كه در فلان مورد پیشرفت كنه اما چرا فقط یه موردو می گفت مثلا بازیكن مهاجمو می گفت چقدر مونده دفاعش اینادیكوئیت بشه یعنی چی چرا پیشرفت اسكورینگ یا چیزای دیگشو نگفته؟

خب حتما تو همون پست ازش استفاده مي كني :good:

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
دوستان سلام

يه سوال كه منو خيلي به خودش مشغول كرده و جوابي هم براش نيافتم
در همون وبلاگ جديد هتريك در مقالات خوندم كه نوشته بود در يك پست بيش از 3 نفر بازي بدي تمرين رو جمعه رو از دست ميدي
من اينو زياد خوب متوجه نشدم
پس اگه اينطوره مثلا من 4-4-2 بازي بكنم چون در دفاع يا هافبكام چهارتا بازيكن ميذارم بايد تمرين رو جمعه رو از دست بدم و يا اينكه كسايي كه با تركيب 3-5-2 بازي مي كنن چون در هافبك 5 تا هافبك ميذارن بايد تمرين روز جمعه رو از دست بدن

لطفا يكي از اساتيد محترم يه توضيح قانع كننده بده تا ما هم متوجه بشيم چي به چيه:blush2:

ما به غیر از دروازه بان 5 پست تعریف شده داریم
دفاع وسط
دفاع کنار
هافبک وسط
پیستون
مهاجم

واضح هستش که توی پست پیستون و مدافع کناری بیشتر از 2 بازیکن نمیشه گذاشت
اما اگه تو هر کدوم از پستهای دیگه بیش از 3 بازیکن بذاری کار غیر معقول انجام دادی و برای همین تمرین رو ازت میگیرن
وقتی با سیستم 3-5-2 بازی میکنی یعنی 3 هافبک وسط داری که حد مجاز هست
امیدوارم که متوجه شده باشی

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳

من از هختریک پلی اطلاعاتی ندارم و الان یکی از بچه هایی که میدونه میاد بهت توضیح میده
در مورد کانکت شدن فقط نام کاربری باید بدی
سکیورتی کد هم که از تو قسمت پرفرنس هتریک گرفتی باید به عنوان رمز عبور بزنی فقط همین
سایر موارد سرور و .. مربوط به شما نمیشه

در مورد اون بازیکن هم لابد مهارت دفاعش از بقیه مهارتهاش احتمال پیشرفت بیشتر داره. بازم میگم شاید اشتباه بگم

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
ما به غیر از دروازه بان 5 پست تعریف شده داریم
دفاع وسط
دفاع کنار
هافبک وسط
پیستون
مهاجم

واضح هستش که توی پست پیستون و مدافع کناری بیشتر از 2 بازیکن نمیشه گذاشت
اما اگه تو هر کدوم از پستهای دیگه بیش از 3 بازیکن بذاری کار غیر معقول انجام دادی و برای همین تمرین رو ازت میگیرن
وقتی با سیستم 3-5-2 بازی میکنی یعنی 3 هافبک وسط داری که حد مجاز هست
امیدوارم که متوجه شده باشی

تقريبا گرفتم اما بايد خيلي بايد تجربه كسب بكنم تا باهاش خوب آشنا بشم

ShoOter
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
حاجی من این که شما میگی رو یه به بار اشتباه کردم تا آخر عمر این اشتباه یادم نمیره سیستمش هم خیلی باحال شده بود فک کنم4-1-5 یعنی 4تا فوروارد بعدش هم تمرین اون هفتم پرید پشت دستم هم داغ شد که دیگه ترکیب این طوری نچینم

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
سلام دوستان

من يه بازيكن بنام Nissim Keysi براي فروش گذاشتم
الان ميخوام اون بازيكن رو از طريق Transfers پيدا كنم اما نميشه همه ي قاره ها را هم گشتم
يكي ميشه كمك بكنه اينم آيدي بازيكنمه 179609947

با تشكر

egcom
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
سلام .
میشه یه نفر بگه چطوری باید بازیکنانی رو که برای ترانسفر به تیمم روشون قیمت گزاشتم رو ببینم ؟ یا مثلا قیمت پیشنهادی رو بالا ببرم ؟ دقیقا بگید کجا برم . منوهام هم فارسیه.

Дttractive ζ
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
سلام .
میشه یه نفر بگه چطوری باید بازیکنانی رو که برای ترانسفر به تیمم روشون قیمت گزاشتم رو ببینم ؟ یا مثلا قیمت پیشنهادی رو بالا ببرم ؟ دقیقا بگید کجا برم . منوهام هم فارسیه.

زير منوي هتريك من گزينه منويي وجود داره بنام تيم خودت
- روش كليك بكن
- به قسمت مزايده برو اونجا همه چيزو مي بيني
- ريز جزئيات بازيكنايي كه ميخواي بخري يا ميخواي بفروشي

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
سلام .

برای با خبر شدن از وضعیت بازیکنی که در لیست فروش قرار میدی باید از منوی سمت راست بری رو گزینه مزایده. اونجا از حال و احوالش با خبر میشی
اگه بخوای قیمت پیشنهادی رو ببری بالا باید خودت به همان میزان روی بازیکنت بید بزنی که اگه خریداری از خودت بالاتر نره اونوقت بازیکن به خودت میرسه و هزینه دلالها رو هم باید بدی

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
سلام دوستان

من يه بازيكن بنام Nissim Keysi براي فروش گذاشتم
الان ميخوام اون بازيكن رو از طريق Transfers پيدا كنم اما نميشه همه ي قاره ها را هم گشتم
يكي ميشه كمك بكنه اينم آيدي بازيكنمه 179609947

با تشكر

دلیل این که بازیکن خودت رو تو ترنسفر لیست پیدا نمیکنی اینه که زمان پایان ددلاین تو این لیست به صورت پیش فرض روی 2 ساعت تنظیم شده
حالا این زمان ددلاین رو از محدودیت در بیار و دوباره امتحان کن. ایندفعه بازیکنت پیداش میشه

egcom
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
زير منوي هتريك من گزينه منويي وجود داره بنام تيم خودت
- روش كليك بكن
- به قسمت مزايده برو اونجا همه چيزو مي بيني
- ريز جزئيات بازيكنايي كه ميخواي بخري يا ميخواي بفروشي

خیلی خیلی خیلی ممنون .:apophys:

shokrikaraj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
یه سئوال داشتم.
یه چیزی بغله بازیكن هستكه شبیه به چسب ذخمه اون چیه؟

با تشكر ایمان

masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
یه سئوال داشتم.
یه چیزی بغله بازیكن هستكه شبیه به چسب ذخمه اون چیه؟

با تشكر ایمان

اون دقیقا همون چسب زخم یا بانداژ هستش ولی بازیکن با وجود اون هم میتونه بازی کنه و تمرین هم ببینه
فقط کمی از مهارتهاش کم میشه

Dangerous boy
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۳
مسعود آواتارت خیلی بهت میاد:3:

xmasnix
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۱
مسعود آواتارت خیلی بهت میاد:3:

موافقم خیلی خیلی بهش میاد:apophys:

ArashZamani
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
آقا يه مشكل !
من تست 15 بايد مشخصات م كامل ميكردم ،‌منم مشخصات مو دادم . اما الان كه رفتم زده كه مورد تاييد نيست و بايد دوباره پر كنم !
اين ميگه :

جزئیات کاربری شما در شرایط ارائه شده , نمی تواند پذیرفته شود و تصریح چگونگی تغییر ان در یک نامه-ht به شما فرستاده شده است.لطفا از لینک بالا برای به روز رسانی دوباره جزئیات تان پیروی کنید.

آخه مشكل از كجا بود من همه رو درست زدم .

به اين ترتيب :
1 - نام : Arash
2- نام خانوادگي : Zamani
3 - موبايل : 09329411779
4- Tehran - Boolvar Ooshan
5 - كد پستي : 2547138894
6 - شهر : Tehran
7 - كشور : ايران
8 - تاريخ تولد : 1994 - 3 - 16

ميشه بگيد مشكل از كجا بوده ؟!!
ممنون

MiLaN
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
یه جوانمرد قصاب:apophys:بیاد منو دقیق روشن كنه كه اصلا هت تریك چی به چیه:sad:
این سعید بندری كه خودش هیچی بلدنبود:1:

Дttractive ζ
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
آقا يه مشكل !
من تست 15 بايد مشخصات م كامل ميكردم ،‌منم مشخصات مو دادم . اما الان كه رفتم زده كه مورد تاييد نيست و بايد دوباره پر كنم !
اين ميگه :

جزئیات کاربری شما در شرایط ارائه شده , نمی تواند پذیرفته شود و تصریح چگونگی تغییر ان در یک نامه-ht به شما فرستاده شده است.لطفا از لینک بالا برای به روز رسانی دوباره جزئیات تان پیروی کنید.

به اين ترتيب :

ممنون

احتمال ميدم مشكل از تاريخ تولدت باشه
دوباره چكش كن ببين درسته يا نه :blush2:

xmasnix
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۷
آقا يه مشكل !
اين ميگه :

به اين ترتيب :

ممنون
یكی از اطلاعاتت اونی نیست كه موقع ثبت نام دادی از دست هیچكس جز خودت كاری ساخته نیست.
مثلا اون كه مهرداد گفت یا شاید بین 0932 و بقیه شمارت از اینا - گذاشتی وشایدم ...:good:

xmasnix
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰

سعید که تیم ملی را دادیم دستش تا تمرین کنه و یاد بگیره:apophys:
حالا سوالت چی هست؟
اموزش ها رو خواندی؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links] اینجا هم یه سر بزن.

xmasnix
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
Hattrick Buddy اینم نرم افزار کمکی هتریک هستش البته به پای هتریک کنترل نمیرسه.
مسعود جان اینم تو وبلاگ قسمت نرم افزار بذار بد نیست.

alex_irooni
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۱
نه آدرسو درست نزدی باید اول شهر بعد شماره كوچه بعد اسم خیابون .

ArashZamani
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
سوال :
چه جوري ميشه سيستم تيم حريف رو ديد ؟ ( قبل بازي )
چه جوري ميشه وسط بازي سيستم يا تركيب رو تغيير داد ؟

MiLaN
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
سعید که تیم ملی را دادیم دستش تا تمرین کنه و یاد بگیره:apophys:
حالا سوالت چی هست؟
اموزش ها رو خواندی؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links] اینجا هم یه سر بزن.
خوندم اما خیلی از چیزهایی كه من میخوام توش پیدا نمیشه یا من خوب نخوندمش:shades_smile:
من تعداد سوالاتم زیاد...آیدیت رو بده من تا سرفرصت تو یاهو ازت بپرسم:1:
وای به حال تیم ملی كه مربیش خودش از 2متری بلد نیس گل بزنه:apophys:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲

کجای هتریکو نفهمیدی؟
تو هنوز نیومده فامیلیه سعید هم میدونی؟:sad:

band
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
تیم من به دلیل زد و بند با یك تیم دیگر بسته شده !

آیا امكانش هست كه تیمم دوباره برگرده ؟

پیغام گیم مستر تازه به دستم رسیده , الان باید چی كار كنم ؟

لطفا به من كمك كنید ...:sad:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
اون زد و بندی که کردی چی بوده؟
اگه فکر میکنی بیگناهی یه پیغام به جی ام بده و بگو اشتباه شده شاید افاقه کنه

vorojax
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
سلام.
دوستان یه بازیكنو اشتباهی گزاشتم تو لیست فوروش چه جوری برش دارم؟

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
سلام.
دوستان یه بازیكنو اشتباهی گزاشتم تو لیست فوروش چه جوری برش دارم؟

سلام حامد کم پیدا:3:
دیگه نمیتونی ورشداری وایسا ببین چقد میخرنش اگه نخواستی بفروشیش اونوقت خودت بالاترین پیشنهاد رو بده

shokrikaraj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
فرقی بین یك بازیكن 17 ساله با یك بازیكن 17ساله در مورد یادگیری دارد؟(سن بازیكنان مساوی است):apophys:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
فرقی بین یك بازیكن 17 ساله با یك بازیكن 17ساله در مورد یادگیری دارد؟(سن بازیكنان مساوی است):apophys:

ایمان سوال فلسفی بود الان؟

xmasnix
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۶
خوندم اما خیلی از چیزهایی كه من میخوام توش پیدا نمیشه یا من خوب نخوندمش:shades_smile:
من تعداد سوالاتم زیاد...آیدیت رو بده من تا سرفرصت تو یاهو ازت بپرسم:1:
وای به حال تیم ملی كه مربیش خودش از 2متری بلد نیس گل بزنه:apophys:

دوست عزیز من دارم میرم خدمت یكشنبه از بچه های دیگه كمك بگیر.
تازه اگه چند صفحه امتحانی هم سوال داشته باشی بچه ها جوابتو میدن.:good:

vorojax
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۱
سلام حامد کم پیدا
دیگه نمیتونی ورشداری وایسا ببین چقد میخرنش اگه نخواستی بفروشیش اونوقت خودت بالاترین پیشنهاد رو بده
داش مسعود عزیز همیشه پیدا.
ما خدمت میرسیم منتها در كل تو میناب كمتر میام تو نت.
الانم كه اومدم دیدم از این تیم شگی 5 تا خوردم دیگه بیشتر حالم گرفته شد.سعید جان نیمی دونم
چرا این قدر تو بازی های دوستانه گل می خورم از شما كه 4 تا خوردم از اون تیم پرتغالیم كه 5 تا از این تیم هلندیم كه باز 5 تا!!

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۸
بابا بازی دوستانه اصلا نتیجش مهم نیست
فقط برای تمرین دیدن بازیکنات مهمه
من خودم امروز تو کرج از یه تیم دوغوز آبادی 5 تا خوردم:3:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳

بله پيشرفتشو ممكنه متفاوت باشه. فرم و استامينا رو تاثيري كه از تمرين مي گيرن تاثير داره. اخلاقم فكر كنم همين طور، تي اس آي و . . . اما آن چننا اختلافي هم با هم ندارن.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳
خیلی سوالت سخته.:good:

خوب نمي دوني چرا پست مي دي ! :1::img-tomato:

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۴
بابا بازی دوستانه اصلا نتیجش مهم نیست
فقط برای تمرین دیدن بازیکنات مهمه
من خودم امروز تو کرج از یه تیم دوغوز آبادی 5 تا خوردم:3:

باریكلاااا.... دوغوز آبادم تیم داده ؟!!! :3:

juventus1985
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
دیگه نمیشه برش گردونی مگه اینكه موقع Deadline آنلاین باشی تا بالتر از همه بهش بید بدی تا اینجوری بتونی به تیم خودت برش گردونی.ولی مقداری پول باید هزینه کنی و ضرر بدی.

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
باز هم تقلب در هت تریك ، و باز هم میدانیم كه رسیدگی نخواهد شد........ :sad:

اول آیدی لوگین شده دو تیم خریدار و فروشنده رو ببینید :

MAKINTASH (1630015)

(Anonymous)

Team: MAKINTASH
Alias: kinghattrick
Language: Persian

5 latest logins

04/14/2008 at 15.01 from 217.219.***.***
03/19/2008 at 21.47 from 78.39.***.***
03/15/2008 at 18.23 from 217.219.***.***
03/15/2008 at 18.22 from 217.219.***.***
03/15/2008 at 18.21 from 217.219.***.***
------------------------------------------------------------------------------

vahdat (1630104)

(Anonymous)

Team: vahdat
Alias: vahdat
Language: Persian

5 latest logins

04/16/2008 at 09.45 from 217.219.***.***
04/16/2008 at 09.35 from 217.219.***.***
04/15/2008 at 06.36 from 217.219.***.***
04/14/2008 at 14.21 from 217.219.***.***
04/14/2008 at 09.48 from 217.219.***.***
--------------------------------------------------------------------------------------------
حالا بازیكن در حال خرید.... !!

Milad Gerami (191474572)
19 years and 9 days, weak form, healthy
A pleasant guy who is calm and honest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 07/28/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 2 512 000 Rial/week
Owner: vahdat
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: weak Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Winger: poor Defending: disastrous
Scoring: wretched Set Pieces: disastrous

Transfer list: Forward

Deadline: 04/17/2008 at 10.07

Asking price: 10 000 000 Rial

Highest bid:
500 000 000 Rial by MAKINTASH
-------------------------------------------
از عزیزان خواهشمندیم هرچه سریعتر به گیم مسترها اعلام فرمایند( Report abuse) :good:

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۱۹
خیلی مونده تا زمان ددلاینش
الانم که نمیشه گزارش داد

xmasnix
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
بچه ها این ماساژور ها چقدر تو مصدومیت تاثیر داره؟میدونم داره ولی چقدر؟
من دیگه كارم با دكتر به جایی نمیرسه باید بیمارستان بسازم چون هر بازی مصدوم میدم.
الان 4 تا دارم ولی بازم 3 تا مصدوم دادم.نكنه الكیه خرج اضافه هست؟
اقای فرزان مدیر پیامی كه فرمودید حذف شد.

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
اون دیگه از بد شانسیته که انقد مصدوم میدی. در ضمن درصد تمرینات، نوع بازی حریف و بازیهای خارج از خونه هم تا حدودی تو مصدومیتها تاثیر میذاره

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
هتریک رفته لالا و زده تا ساعت 9:30 شب دوباره بر میگرده
نمیدونم این وقت فصل چه مشکلی براشون پیش اومده که باز سایت رو تعطیل کردن

xmasnix
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
اون دیگه از بد شانسیته که انقد مصدوم میدی. در ضمن درصد تمرینات، نوع بازی حریف و بازیهای خارج از خونه هم تا حدودی تو مصدومیتها تاثیر میذاره
یعنی 4 تا ماساژور بسته یا 10 تاش كنم اصلا تاثیر 4 تا با 10 تا چقدر متفاوت هست؟
فكر كنم تا ساعت 11 صبح هتریك بسته باشه.به وقت ما 13:30 تقریبا.

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
30 دقیقه دیگه باز میشه

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۶
یعنی 4 تا ماساژور بسته یا 10 تاش كنم اصلا تاثیر 4 تا با 10 تا چقدر متفاوت هست؟
فكر كنم تا ساعت 11 صبح هتریك بسته باشه.به وقت ما 13:30 تقریبا.

اگه مشكل مالي نداري هميشه رو 10 تا بذار. نمي دونم چقدر ولي مي دونم احتمال مصدوميتو مياره پايين.

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
احتمالا هتریک حواسش نبوده به جای 9:30 صبح نوشته بود 21:30
منم کلی تعجب کدم

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
سلام به همه دوستان عزيز

دوتا سوال دارم :
1 - من تركيبم رو با فلش درست كردم كه خيلي آسونتره و بهتره اما وقتي در حالت ساده ميرم مي بينم تغييرات صورت نگرفته فقط ميخواستم بپرسم كه وقتي با فلش هم درست مي كنيم دستورات فرستاده ميشه ديگه ؟
2 - در تمرين General كه يكي از دوستان گفته بود براي Form هستش تمام بازيكناني كه در طول هفته بازي كردند شركت مي كنند ؟

با تشكر - مهرداد

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
سلام به همه دوستان عزيز

دوتا سوال دارم :
1 - من تركيبم رو با فلش درست كردم كه خيلي آسونتره و بهتره اما وقتي در حالت ساده ميرم مي بينم تغييرات صورت نگرفته فقط ميخواستم بپرسم كه وقتي با فلش هم درست مي كنيم دستورات فرستاده ميشه ديگه ؟
2 - در تمرين General كه يكي از دوستان گفته بود براي Form هستش تمام بازيكناني كه در طول هفته بازي كردند شركت مي كنند ؟

با تشكر - مهرداد

علیک سلام
1-هیچ فرقی نداره ترکیبت الان درسته. البته اگه send order رو بزنی
2-بله.فقط بازیکنانی ک بازی کردن

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
علیک سلام
1-هیچ فرقی نداره ترکیبت الان درسته. البته اگه send order رو بزنی
2-بله.فقط بازیکنانی ک بازی کردن

ممنونم مسعودجان

يه سوال ديگه هم داشتم دنبالم نكنيا :img-tomato:
راستش من رفتم بازي هاي تيم Ajax Persia رو ديدم
اين تيم قوي ايراني كه فكر مي كردم خيلي قويه از يك تيم خارجي هشت تا گل خورده بود و بازي رو باخته بود
كنجكاو شدم و رفتم تركيب اون تيم رو نگاه كردم منظورم همون تيم خارجيه بود
تركيبشو 3-4-3 كذاشته بود اما اون عقب جلوهاش منظورم همون تهاجمي تدافعيشه برام عجيب بود نفهميدم چطور اينارو دستكاري كرده كه تونسته هشت تا گل بزنه
ازت خواهش مي كنم منو كاملا در مورد اين تركيب ها راهنمايي كن
لطفا برام پيام خصوصي بزن
بي نهايت ازت ممنون - مهرداد

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
ممنونم مسعودجان

يه سوال ديگه هم داشتم دنبالم نكنيا :img-tomato:
راستش من رفتم بازي هاي تيم Ajax Persia رو ديدم
اين تيم قوي ايراني كه فكر مي كردم خيلي قويه از يك تيم خارجي هشت تا گل خورده بود و بازي رو باخته بود
كنجكاو شدم و رفتم تركيب اون تيم رو نگاه كردم منظورم همون تيم خارجيه بود
تركيبشو 3-4-3 كذاشته بود اما اون عقب جلوهاش منظورم همون تهاجمي تدافعيشه برام عجيب بود نفهميدم چطور اينارو دستكاري كرده كه تونسته هشت تا گل بزنه
ازت خواهش مي كنم منو كاملا در مورد اين تركيب ها راهنمايي كن
لطفا برام پيام خصوصي بزن
بي نهايت ازت ممنون - مهرداد

تو اون بازی شهریار (مدیر تیم آژاكس) ، از 3 هافبك استفاده كرد تا عملا" بازی رو از دست بده و ببازه. خودش نمی خواست در هت تریك مسترز جلو بره ، شاید به خاطر فشار بازی های تیمش كه مصدوم رو دستش نمونه ، یا هر چیز دیگه ای... خلاصه تركیب رو خودش دست كاری كرد تا ببازه !! :sick:

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
در مرود این بازی حق با کامرانه
شهریار از قبل از این بازی هم نمیخواست تو مسترز باشه
اما فکر کنم منظورت اینه که با فلش دادن(همون تدافعی یا تهاجمی) کردن بازیکنا چطور میشه حریف رو غافلگیر کرد. این بستگی به روشهای مختلف بازی 2 تیم داره.
کلا اگه میخوای بیشتر از سیستم بازی هتریک و مربیگری سر در بیاری تو همین بخش مقاله آشنایی با سیستمهای مختلف هتریک رو بخون خیلی خیلی کمکت میکنه. باقی مسائل هم خودت به مرور زمان و کسب تجربه و سعی و خطا میتونی بفهمی و بهتره که حتما تجربه کنی تا از نظر عملی بتونی درکشون کنی

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
سلام.
آخرین باری كه توی این موضوع اومدم یادمه صفحات 120 اینها بود... چقدر فعال شدین این مدت كه من نبودم...

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
به به آقا امیر
منو میشناسی
نه نمیشناسی. امسال تو جام حذفی با هم بازی کردیم. اتفاقا این وسطای تاپیک حذفی هم بچه ها سراغتو میگرفتن.
اون وایل این تاپیک خیلی فعال بودی و کلی سوال جواب میدادی. من تو وبلاگ زیر هم یادی کردم از بچه هایی که به سوالات جواب میدادن و الان کم پیدا شدن که شما هم توشون هستی:3:

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
تو اون بازی شهریار (مدیر تیم آژاكس) ، از 3 هافبك استفاده كرد تا عملا" بازی رو از دست بده و ببازه. خودش نمی خواست در هت تریك مسترز جلو بره ، شاید به خاطر فشار بازی های تیمش كه مصدوم رو دستش نمونه ، یا هر چیز دیگه ای... خلاصه تركیب رو خودش دست كاری كرد تا ببازه !! :sick:

حتما همينطوره اما من مطمئنم تيم پرشيا نمي تونست در مقابل اين تيم بازي رو ببره :img-tomato:شايد از باخت سنگين جلوي اين تيم جلوگيري مي كرد :img-tomato:آخه تركيب اون تيمه خيلي خوب بود:img-tomato:
اما اينا هيچي از ارزش هاي اين تيم ايراني كم نمي كنه :good:

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
به به آقا امیر
منو میشناسی
نه نمیشناسی. امسال تو جام حذفی با هم بازی کردیم. اتفاقا این وسطای تاپیک حذفی هم بچه ها سراغتو میگرفتن.
اون وایل این تاپیک خیلی فعال بودی و کلی سوال جواب میدادی. من تو وبلاگ زیر هم یادی کردم از بچه هایی که به سوالات جواب میدادن و الان کم پیدا شدن که شما هم توشون هستی:3:

علیك سلام داداش.
گفتم كه... مدتیه اصلا وقت نمیكنم برم هت تریك حتی تیم بچینم. یعنی حسش نیست دیگه... بهمین خاطر یادم نیس كی بازی كردیم و حذفم كردی یا حذفت كردم:jesors:

آره دیدم وبلاگتو.... نظر هم برات دادم. حالا اگه وقت كردم میشینم این 200 صفحه ی اخیر رو بخونم... گمونم یكی دو ماه طول بكشه:apophys:

band
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
اون زد و بندی که کردی چی بوده؟
اگه فکر میکنی بیگناهی یه پیغام به جی ام بده و بگو اشتباه شده شاید افاقه کنه

یه تیم از من یه بازیكن به قیمت زیادی خریده بود . كه فرداش یه اسراییلیه پیغام داد كه اینو به GM گزارش داده !

آقا مرگ بر اسرائیل ... :bad:

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
دقت کردید این اسراییلیها چقد تو هتریک با ما لجند؟
عرفان رو که سر کل کل نابود کردن اینجا هم که زیر آب زدن.
بابا شماها هم یه کم زرنگ باشید جلوی اینا انقد سوتی ندید

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
سلام.
آخرین باری كه توی این موضوع اومدم یادمه صفحات 120 اینها بود... چقدر فعال شدین این مدت كه من نبودم...

به به .... به به !! آق مهندس خودمون... راه گم كردی... ؟! عیدت مبارك ( موچ موچ) !! :love01:
آقا یه مدت نبودی ، میانگین بار علمی بچه هااومده بود پایین ، سر بزن به ما.... :3:
حالا چرا سرپا ؟! این همه جای خالی واسه نشستن... میوه بفرمایین ... با بچه ها كه رفته بودیم بازی دوستانه كلمبیا ، از اونجا سوغات آوردیم!! :shades_smile:
حاجی یه دو تا نكته ای ، پندی ، اندرزی بده بلكه این هت تریكی ها به راه راست هدایت بشن. :good:

shokrikaraj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
یك بازیكن خسته میشه.:jesors:

Sepehr
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
salam
ye soal
in HATTRICK CONTROL be che dardi mikhore?
baad in codi ke mikhad chie ? chi bezanam?
merC

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
یك بازیكن خسته میشه.:jesors:

من که نفهمیدم این بچه چشه:3:
با فرض این که جملش سوالیه باید در جوابش بگیم که بله، یک بازیکن در طول بازی خسته هم میشه و این خستگی برمیگرده به درت بدنی بازیکنتون.
بعد از بازی ستاره هایی که هر بازیکن میگیره هم این مسئله رو به نوعی بیان میکنه
.اونستاره های کمرنگ یعنی که بازیکن بعد خستگی دیگه اونقد رو نتونسته بگیره

البته همه این جوابا با فرض سوالی بودن جمله ایمان بود:3: در غیر این صورت شاید به درد کس دیگه ای بخوره

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
salam
ye soal
in HATTRICK CONTROL be che dardi mikhore?
baad in codi ke mikhad chie ? chi bezanam?
merC

سلام
سپهر اگه میشه فارسی تایپ کن
هتریک کنترل کارایی های زیادی داره که مهمترینشون پیش بینی پست بازیکن و میزان تواناییش تو اون پست، مطلع کردن شما از تغییرات بازیکنان و تغییرات احتمالی باشگاتون و یک سری ابزارهای جالب دیگه که خودت باید باهاشون کار کنی تا بفهمی

کدی که میخواد سکیورتی کد هست که باید بری تو قسمت پرفرنس منوی هتریک اونجا میتونی بگیریش

shokrikaraj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
من که نفهمیدم این بچه چشه

:apophys::apophys::apophys::apophys:

Дttractive ζ
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۵
سلام به همگي و عرض خسته نباشيد

دوستان يه سوال
من رفتم نقل و انتقالات منظورم صفحه شه بعدش اونجا رفتم به قسمت بالاترين فروش هاي هفته يه قيمتي اونجا بود غش كردم 260,000,000,000
سوالم اينه يعني تيم ما اينقدر درآمد مي كنه كه چنين بازيكناني رو بخره و اين درآمد رو از كجا بياريم آخه
با اين درآمد هفتگي كه ما داريم ( مال من هر هفته 50000 هستش البته بعد اينكه تمام بدهي هامو دادم و حقوق كاركانان و بازيكنان و غيره ) چطور اينكارو بكنيم؟ اين يارو كه اين بازيكن رو خريده از كجا پول آورده ؟
اگه بخوايم اينطور پيش بريم بايد پيردمرد 80 ساله بشيم تا چنين بازيكني بخريم
لطفا يكي يه جواب خوب و قانع كننده همراه با راهنمايي عالي بده چون بعد از ديدن اين موضوع خيلي از هتريك سرد شدم و شايد ولش كنم:sick:

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۳
مهرداد جان تقصیر خودته
اول که میری لیگ برتر و با حسرت از بازیکناشون میپرسی
بعد میری بالاترین نرخ نقل و انتقالات رو چک میکنی
من هم جای شما باشم از هتریک سرد میشم. شاید من و تو هیچ وقت همچین خریدی نتونیم انجام بدیم و با توجه به تعداد روز افزون یوزرهای ایرانی و قوی تر شدن بالاییها هیچ وقت به نزدیکیای لیگ برتر هم نرسیم. اما در حال حاضر میتونیم از پیشرفتمون و پیروزیهامون لذت ببریم
شما اگه تو زندگی واقعیت هم اینطور به دور و برت نگاه کنی احتمالا همین روزها قصد خودکشی به سرت میزنه
در حال حاضر به این فکر کن که چطور تیمت رو با این شرایط موجود به پیشرفت در حالت ایده ال نزدیک کنی تا هم از همسطحات فاصله بگیری هم به بالاتریات نزدیک بشی

kaveh
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
من رفتم نقل و انتقالات منظورم صفحه شه بعدش اونجا رفتم به قسمت بالاترين فروش هاي هفته يه قيمتي اونجا بود غش كردم 260,000,000,000 :sick:

مسعود کاملاً درست میگه

ولی اکثر قریب به اتفاق این ارقام کرک و پشم ریزون هم تقلبه
به طور مثال ، بزرگترین نقل و انتقال این هفته رو ببین :
p 432 980 000 000 Rial
TSI then : 330

یا این بازیکنی که شما میگی دقیقا" اینه :
Stig Hartberger - 164026046
TSI: 12 180
Wage: 38 036 000 Rial/week
با توجه به حقوق و تی.اس.آی اش من که میگم 99.99 % تقلبه

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۵۲
یك بازیكن با پاس پاسیبل خریدم سپس پرورشش دادم. الان 19 سالشه.چند بفروشمش.

Stamina: inadequate Goaltending: disastrous
Playmaking: poor Passing: solid
Winger: weak Defending: poor
Scoring: inadequate Set Pieces: wretched

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۵۸
من که نفهمیدم این بچه چشه:3:
با فرض این که جملش سوالیه باید در جوابش بگیم که بله، یک بازیکن در طول بازی خسته هم میشه و این خستگی برمیگرده به درت بدنی بازیکنتون.
بعد از بازی ستاره هایی که هر بازیکن میگیره هم این مسئله رو به نوعی بیان میکنه
.اونستاره های کمرنگ یعنی که بازیکن بعد خستگی دیگه اونقد رو نتونسته بگیره

البته همه این جوابا با فرض سوالی بودن جمله ایمان بود:3: در غیر این صورت شاید به درد کس دیگه ای بخوره

اولن دستت درد نكنه دمن سئوالم پرسشی بود.:good:

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
اگر یك بازیكن در روز یكشنبه بازی كرده و یك بازیكن دیگه در روز 4شنبه بازی كرده باشد هر دو بازیكن در تمرین روز جمعه شركت می كنند؟

Sir Farzan Lytton
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵
اگر یك بازیكن در روز یكشنبه بازی كرده و یك بازیكن دیگه در روز 4شنبه بازی كرده باشد هر دو بازیكن در تمرین روز جمعه شركت می كنند؟

در صورتي كه هر دو در همون پستي كه تمرين مي دي بازي كرده باشن آره.

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
یك بازیكن با پاس پاسیبل خریدم سپس پرورشش دادم. الان 19 سالشه.چند بفروشمش؟

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
سلام دوستان
من آکادمی باز کردم ... اما امروز تصمیم گرفتم که آکادمی رو تعطیل کنم.
یکی توضیح بده چطوری می شه این کار رو کرد؟
من هرچی امتحان کردم ارور داد.

egcom
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
این طور که تو آموزش ها خوندم تمرین پاس اصلا به صرفه نیست . البته این واسه خودم سواله واقعا به صرفه نیست ؟
یعنی کسی نمیاد دنبال بازیکن با پاس بالا ؟

egcom
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
دوستان میشه بگید کجا باید در مورد بازی دوستانه قرار بزاریم ؟ منظورم تو هت تریک نیست منظورم همینجاست . آخه من وقت نکردم درخواست بدم بقیه هم همه درخواستاشون رو پس گرفتن . یه تاپیک برای اینکار نیست ؟ elixa (1630251)

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
یك بازیكن با پاس پاسیبل خریدم سپس پرورشش دادم. الان 19 سالشه.چند بفروشمش؟

شما اگه پاس تمرین میدی یه بازیکن رو تمرین بده که با پیشرفتش بشه تو یه پسش بازیش داد
این بازیکن تقریبا به درد نمیخوره

mohammad8711
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
این طور که تو آموزش ها خوندم تمرین پاس اصلا به صرفه نیست . البته این واسه خودم سواله واقعا به صرفه نیست ؟
اگه بازیکنی فقط پاس داشته باشه به درد نمی خوره ، کلا بازیکن تک اسکیل بدرد نمی خوره
بهتره چند تا بازیکن با اسکیل اصلی سالید و پاس پاسبل بخری و تمرین پاس بدی
البته برای این کار بودجه زیادی لازمه ، چون اگه بخوای سود زیادی داشته باشی باید 20 تا بازیکن جوان با این شراید بخری

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
سلام دوستان
من آکادمی باز کردم ... اما امروز تصمیم گرفتم که آکادمی رو تعطیل کنم.
یکی توضیح بده چطوری می شه این کار رو کرد؟
من هرچی امتحان کردم ارور داد.

اگه هنوز عضو یک لیگ نشده باشی فکر نکنم مشکل باشه و میتونی درشو ببندی
ببینم اگه زبانت فارسیه با انگلیسی امتحان کن شاید به خاطر اون باشه

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
دوستان میشه بگید کجا باید در مورد بازی دوستانه قرار بزاریم ؟ منظورم تو هت تریک نیست منظورم همینجاست . آخه من وقت نکردم درخواست بدم بقیه هم همه درخواستاشون رو پس گرفتن . یه تاپیک برای اینکار نیست ؟ elixa (1630251)

بازی دوستانه برای بزرگسالان معمولا زیاد مشکلی تو پیدا کردنش نیست
شما اگه روزای 5شنبه و جمعه چند دقیقه با هتریک انلاین بشی کلی تیم خارجی بت دعوتنامه میدن
بازیم اگه خواستی با تیمای ایرانی بازی کنی تاپیکش که الان فکر کنم داره خاک میخوره. همینجا بگو شاید کسی پیدا بشه

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
دقیقا روش خارج شدن از آكادمی رو بگو.
شاید من اشتباه امتحان می كنم؟

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
اگه بازیکنی فقط پاس داشته باشه به درد نمی خوره ، کلا بازیکن تک اسکیل بدرد نمی خوره
بهتره چند تا بازیکن با اسکیل اصلی سالید و پاس پاسبل بخری و تمرین پاس بدی
البته برای این کار بودجه زیادی لازمه ، چون اگه بخوای سود زیادی داشته باشی باید 20 تا بازیکن جوان با این شراید بخری

همونطور که محمد گفت تمرین پاس بیشتر جنبه تمرین تکمیلی رو داره و چون خیلیا این تمرین رو نمیدن اگه کسی با دقت روی این تمرین کار کنه میتونه خیلی هم سودآور باشه

wantonboy13
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
آقا این مربی من چش شده ه ه ه ه ؟!!!!
6-7 هفته پیش بازیكن از تیم جوانانم گرفتم ، ازون موقع نه تنها بازیكن مذكور ، بلكه در طی این مدت هیچ كدوم از مهاجمام پیشرفت نكردن !! اگه مربی Poor هم داشتم تا الان یكیشون میرفت بالا... :bad:

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
شما اگه پاس تمرین میدی یه بازیکن رو تمرین بده که با پیشرفتش بشه تو یه پسش بازیش داد
این بازیکن تقریبا به درد نمیخوره

یعنی اخراجش كنم!!!!!!!!!:sad:

egcom
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
بازی دوستانه برای بزرگسالان معمولا زیاد مشکلی تو پیدا کردنش نیست
شما اگه روزای 5شنبه و جمعه چند دقیقه با هتریک انلاین بشی کلی تیم خارجی بت دعوتنامه میدن
بازیم اگه خواستی با تیمای ایرانی بازی کنی تاپیکش که الان فکر کنم داره خاک میخوره. همینجا بگو شاید کسی پیدا بشه

بله من هرهفته همین كار رو میكردم و یكی از همین تیمای خارجی رو قبول میكردم اما این هفته دیر كردم همشون رفتن . حالا از دوستان اگر كسی هست كه بازی دوستانه ترتیب نداده بی زحمت دعوتنامه بفرسته :elixa (1630251)

omid
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴

تمرین پاس بیشتر به درد تیمای دسته 2 یا لیگ برتری می خوره
مخصوصا برتری ها
چون اگه بخوایم اسكیل اصلی تمرین بدیم حقوق بازیكنا سر به فلك میكشه
پاس تمرین میدیم

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
آقا این مربی من چش شده ه ه ه ه ؟!!!!
6-7 هفته پیش بازیكن از تیم جوانانم گرفتم ، ازون موقع نه تنها بازیكن مذكور ، بلكه در طی این مدت هیچ كدوم از مهاجمام پیشرفت نكردن !! اگه مربی Poor هم داشتم تا الان یكیشون میرفت بالا... :bad:

کامران این دومین موردی هست که بچه ها میگن مهاجما تو تمرین مشکل دارن
بررسی کن شاید همون مشکلی که واسه دفاع چپها وجود داشت برا مهاجما هم یه جور دیگش هست

Дttractive ζ
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
سلام به همه

يه مشكل ديگه :
من امروز تمرينم رو از دست دادم
آيا دليلش همون بازيه كه با 4 تا مهاجم بازي كردم ؟
حالا رفتم ديدم نوشته بخاطر اختلاف بين كادر فني و مربي تيم اينطور شده
من كمك مربي 9 تا دارم
و همچنين 1 دونه مربي دروازه بان دارم
مشكل كجاست؟

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۶
همون 4 مهاجمه
اونا هم برا اینکه تو نفهمی اینطوری نوشتن

Дttractive ζ
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
همون 4 مهاجمه
اونا هم برا اینکه تو نفهمی اینطوری نوشتن

چقدر نامردن :img-tomato:
شوخي كردم تقصير خودم بود ديگه :blush2:
ميگم تجربه ما هم به Solid رسيده ها خيلي چيزا ياد گرفتيم :apophys:

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۶
دوستان ... راهنمایی نكردین چطوری از این آكادمی جوانان خارج بشم؟

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
از صبح تا حالا می خوام از این منجلاب خارج بشم ( آكادمی جوانان ) شما دارید اختلات می كنید؟
اسم اینجا رو گذاشتن تاپیك پرسش و پاسخ!!
بهتر بود می گذاشتین = قهوه خانه مش قمبر
:2:

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
عرفان من که جوابتو دادم
تو حواست نیست
اگه هنوز تو لیگی عضو نیستی گوشه صفحه جوانانت گزینه بستن این تیم وجود داره
اونو بزن تا خلاص بشی

xmasnix
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
از صبح تا حالا می خوام از این منجلاب خارج بشم ( آكادمی جوانان ) شما دارید اختلات می كنید؟
اسم اینجا رو گذاشتن تاپیك پرسش و پاسخ!!
بهتر بود می گذاشتین = قهوه خانه مش قمبر
:2:

اقا عرفان عزیز اگه اكادمیت را در لیگی شركت داده باشی بالا بری پایین بیای نمیتونی ببندیش چون لینكش
خاموش هست.
راهشم اینه كه بمونی تا لیگ اكادمیت تمام شه.
اگر هم در لیگی عضو نیستی خیلی راحت باید بسته بشه شایدم زبانت را به انگلیسی تبدیل كنی درست بشه.
اصلا پیغامی كه بهت میده را همینجا به اون اقایی كه پشت تریبونه بگی مشكلت رو حل میكنه.:good::apophys:

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
اقا عرفان عزیز اگه اكادمیت را در لیگی شركت داده باشی بالا بری پایین بیای نمیتونی ببندیش چون لینكش
خاموش هست.
راهشم اینه كه بمونی تا لیگ اكادمیت تمام شه.
اگر هم در لیگی عضو نیستی خیلی راحت باید بسته بشه شایدم زبانت را به انگلیسی تبدیل كنی درست بشه.
اصلا پیغامی كه بهت میده را همینجا به اون اقایی كه پشت تریبونه بگی مشكلت رو حل میكنه.:good::apophys:

پیغام نمی ده ...فقط عمل نمی كنه ... وقتی دو-سه بار می زنم ... قاطی می كنه.
با زبان انگیلیسی هم امتحان كردم نشد؟
(عضو هیچ لیگی هم نیستم)
فكر كنم با من چپ افتاده.

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
ledership یعنی چی؟:3:

Дttractive ζ
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۲
ledership یعنی چی؟:3:

سلام خدمت شما
معنيش است قدرت رهبري :good:
موفق باشيد

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
ممنون از توجه هتون.:good:

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
experience یعنی چی؟

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
ایمان یا یه لغتنامه بذار بقل دستت یا برو آموزشای هتریکو بخون
بابا سوالات در حد مهد کودک هتریکه:3:

xmasnix
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
experience یعنی چی؟
میزان تجربه بازیكنت هست.

Dangerous boy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
experience یعنی چی؟
از این دیكشنریهای آنلاین خیلی میتونی كمك بگیری

shokrikaraj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
دسته همگی درد نكنه.بخصوص اقا مسعود.
اقا مسعود از شما تشكر ویژه كردم.:sorry:

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۴
دسته همگی درد نكنه.بخصوص اقا مسعود.
اقا مسعود از شما تشكر ویژه كردم.:sorry:

آیدین همش تقصیره توئه نیگا ایمان با من قهر کرد:sad:

wantonboy13
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۷
کامران این دومین موردی هست که بچه ها میگن مهاجما تو تمرین مشکل دارن
بررسی کن شاید همون مشکلی که واسه دفاع چپها وجود داشت برا مهاجما هم یه جور دیگش هست

واسه دفاع چپها چه مشكلی وجود داشت ؟!!!! :sad:

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۱۵
تو صفحه اول هتریک وقتی میخوای لوگین کنی نوشته بود. باید دیده باشی
میگه این فصل به دلیل مشکلاتی نامعلوم مدافعان چپ تو تمرینات شرکت نمیکردن
این مطلب رو خود کاربرا فهمیدن و به جی ام خبر دادن

amirzelzeleh
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
من یه سوال دارم وقت ندارم همه تاپیكها رو بخونم یاد بگیرم. بطور خلاصه بگید این قسمت Fans چیه؟ خودم یه سركی توش كشیدم و كمی سر در آوردم اما دقیقترشو میخوام.

mohamad navazi
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۲۹
سلام
من میخوام ببینیم چقدر از موجودیم مونده
میشه بهم كمك كنید؟

omid
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۰
اکونومیتو ببین

Ali
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
من یه سوال دارم وقت ندارم همه تاپیكها رو بخونم یاد بگیرم. بطور خلاصه بگید این قسمت Fans چیه؟ خودم یه سركی توش كشیدم و كمی سر در آوردم اما دقیقترشو میخوام.

به به امیر جون كجایی گل پسر سایت سنگین شده دلمون واست تنگ شده:stinker:

نكنه یه وقت رفتی قاطی مرغها!

فان یكی دیگه از تغییرات بیخودی هست كه روسای هتریك كه حوصلشون سر رفته بوده نشستن فكر كردن گفتن یه قسمت راه اندازی كنیم كه همینجوری حال یوزرها رو بگیریمو بهشون بخندیم!

بطور كلی توی این قسمت بهت گفته میشه كه هوادارانت از تیمت چه انتظاراتی دارن هم در بازیهای جاری هم به مقام آخر فصلت

amirzelzeleh
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
به به امیر جون كجایی گل پسر سایت سنگین شده دلمون واست تنگ شده:stinker:

نكنه یه وقت رفتی قاطی مرغها!

فان یكی دیگه از تغییرات بیخودی هست كه روسای هتریك كه حوصلشون سر رفته بوده نشستن فكر كردن گفتن یه قسمت راه اندازی كنیم كه همینجوری حال یوزرها رو بگیریمو بهشون بخندیم!

بطور كلی توی این قسمت بهت گفته میشه كه هوادارانت از تیمت چه انتظاراتی دارن هم در بازیهای جاری هم به مقام آخر فصلت

چه كنیم... چند صفحه پیش گفتم چی شده كه نمیام... قاطی دانشجوها شدیم نه قاطی مرغا:wink:

ممنون...:good:

Dangerous boy
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۲
آیدین همش تقصیره توئه نیگا ایمان با من قهر کرد:sad:
معلومه !!!
وقتی تو میگی سوالات در حد مهد كودكه منم بودم ناراحت میشدم
من میخوام ببینیم چقدر از موجودیم مونده
برو به قسمت :
Economy - عددی كه تو پرانتز نوشته

xmasnix
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
بچه ها من فردا میروم خدمت اگه خوبی و بدی دیدید ببخشید دیگه.
خداحافظ و جای من را خالی كنید.
تا بهم گیر ندادید بگم كه ببخشید خارج از موضوع تاپیك پست دادم.

Дttractive ζ
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
سلام به همه
دوستان من ديگه سرم داره سوت مي كشه
من هر هفته ميام مي بينم 500 ميليون بدهي دارم دارم يعني اصلا منفي ميشه
يكي كمك كنه چرا اينطوري ميشه
يعني يه باشگاه نميتونه خرج هاي خودش رو دربياره؟

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
سلام به همه
دوستان من ديگه سرم داره سوت مي كشه
من هر هفته ميام مي بينم 500 ميليون بدهي دارم دارم يعني اصلا منفي ميشه
يكي كمك كنه چرا اينطوري ميشه
يعني يه باشگاه نميتونه خرج هاي خودش رو دربياره؟

اوایل معمولا اینطوریه
شما فقط وقتی میزبان هستی میتونی درآمد داشته باشی
اما بعدا با اضافه شدن ساپورترها درآمدت زیاد میشه

Дttractive ζ
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
خب مسعودجان من چيكار كنم ؟
اگه بدهي هاي من بخواد اينطوري زياد بشه هفته ديكه يا هفته هاي ديگه ورشكست ميشم آخه!!!
من چيكار كنم ؟

egcom
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
دوستان کسی خبر داره که آیا هت تریک قصد داره امکانات بازیش رو افزایش بده یا نه ؟؟ منظورم تعویض بازیکن حین بازی و تغییر سیستم و............. و حتی نمایش بازی . البته نه به صورت گرافیکی بلکه با آیکون های کوچک .

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
اگه بدهي هاي من بخواد اينطوري زياد بشه هفته ديكه يا هفته هاي ديگه ورشكست ميشم آخه!!!
من چيكار كنم ؟

همه ما با شروع کار کمی با مشکلات اقتصادی روبرو بودیم
نمیدونم لیسانس گرفتی یا نه؟ اونم به درآمدات کمک میکنه
اوایل اصلا دنبال خرجهای زیاد وبازیکن گرفتن نباش تا یه کم دستا و بالت بازتر بشه و تا میتونی از هزینه هات کم کن
اما زیاد دلواپس ورشکستگی نباش
تا 5میلیارد بانک بهت وام میده و اجازه نمیده که ورشکسته بشی و فکر کنم اگه حواست باشه هیچ وقت به 5 نمیرسی

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
دوستان کسی خبر داره که آیا هت تریک قصد داره امکانات بازیش رو افزایش بده یا نه ؟؟ منظورم تعویض بازیکن حین بازی و تغییر سیستم و............. و حتی نمایش بازی . البته نه به صورت گرافیکی بلکه با آیکون های کوچک .

در مورد تغییرات هتریک داره روش کار میکنه اما معلوم نیست کی به بهره برداری برسه
در مورد تماشای بازی نه هنوز خبری نیست
اما شما میتونی لحظات حساس بازی رو از سایتهای کمکی ببینی هم به صورت زنده و هم ضبط شده
به عنوان نمونه این سایت

Daniro
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۱۳
من چيكار كنم ؟

مهرداد جان شما اگر دیدی داری به 5 میلیارد نزدیک میشی این چند کار رو بکن...
نون خوراتو کم کن!!! یعنی تو قسمت Club یا همون باشگاه اعضای باشگاه مثل ماساژور ، روانشناس ، فیزیوتراپیست رو بیشتر از یکی نگیر سخنگوی باشگاه هم دو سه تا بگیری خوبه و در مورد پزشکان هم اگر مصدوم نداری همرو اخراج کن. فقط در مورد کمک مربی 1 مربی دروازبان و 9 کمک مربی بگیر.
در همون صفحه باشگاه میزان سرمایه گذاری برای تیم جوانانت رو صفر (000) کن!
سعی کن بازیهای دوستانتو با تیم های خارج از خانه انجام بدی و بازیهای دوستانه قبلی که تو زمینشون انجام شده رو چک کن و تیم هایی که بالای 3 - 4 هزار تماشاگر دارند رو برای بازی دوستانه انتخاب کن! (هرچی بیشتر بهتر!!!)
فعلا صندلی های ورزشگاتو زیاد نکن!
به صعود هم فکر نکن و جز بازیکنان جوان برای تمرین بازیکن دیگه ای نخر!!!
اگر بازیکن بی مصرف تو تیمت داری همه ی بی مصرفارو اخراج کن که حقوق بی خود بهشون ندی!
فعلا مربی تیمتم عوض نکن که ضرر میکنی!
چند تا بازیکن 10 20 میلیونی خوب بخر تمرین بده و وقتی اسکیلشون بالا رفت بفروش تا کم کم وضعت خوب شه!!!
فعلا این کارهارو انجام بده تا بعد ... :1:

Ali
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
كل پارسفوتبال رو گشتم تا این ارسال بندینی رو پیدا كنم حافظه هم چیزه خوبیه ها!

اگر می خواهید یك مربی عالی داشته باشید!
اگر می خواهید بهینه ترین قیمت را برای مربی پرداخته باشید!
اگر تیمتان در لیگ برتر یا دسته 2 است!
با ما مشورت كنید!
آخه كار ما خیلی درست است!

[b]بهترین روش اینه:

مواد لازم برای تهیه یك مربی بزرگ:
پول 2 میلیارد
فعلا همین

دستور كار:
1- ابتدا در بازار می گردید به دنبال یك بازیكن بالاتر از 30 سال و TSI كمتر از 300 و تجربه Solid و قدرت رهبری Passable و اینكه شخصیت او Sympathetic یا Popular باشد...
2- او را می خرید! سعی كنید چند تا بازیكن رو پیدا كنید و كمترین قیمت رو براش پرداخت كنید كه ضرر هم نشه.
3- او را یك سال در تیم زندانی می كنید! بازی هم ندهیدش! چون اگر سنش بالا باشد و مصدوم شود، این مصدومیت همانند سرطان عمل كرده و به این زودی ها خوب نمی شود. در ضمن وجود این مصدوم در تیم باعث می شود كه مصدوم های دیگر تیم نیز دیرتر خوب شوند... پس بازی اش ندهید عزیزان!
4- بعد از یك فصل كه خمیر خوب پف كرد و جا افتاد می رودید و به راحتی از منوهای Training ==> Change Coach ==> Use existing player و نام بازیكن را انتخاب كرده و او را تبدیل می كنید به یك مربی تمرین دهنده سالید... برای این قسمت باید حدود 7 میلیارد بپردازید.
5- مربی شما آماده مصرف است!

به این طریق قیمت مربی شما بهینه خواهد بود و برای یك مربی 17 و نیم میلیاردی ، فقط 9 میلیارد پرداخته اید. این مربی فصول زیادی برای شما مربیگری خواهد كرد....

Дttractive ζ
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
مهرداد جان شما اگر دیدی داری به 5 میلیارد نزدیک میشی این چند کار رو بکن...
نون خوراتو کم کن!!! یعنی تو قسمت Club یا همون باشگاه اعضای باشگاه مثل ماساژور ، روانشناس ، فیزیوتراپیست رو بیشتر از یکی نگیر سخنگوی باشگاه هم دو سه تا بگیری خوبه و در مورد پزشکان هم اگر مصدوم نداری همرو اخراج کن. فقط در مورد کمک مربی 1 مربی دروازبان و 9 کمک مربی بگیر.
در همون صفحه باشگاه میزان سرمایه گذاری برای تیم جوانانت رو صفر (000) کن!
سعی کن بازیهای دوستانتو با تیم های خارج از خانه انجام بدی و بازیهای دوستانه قبلی که تو زمینشون انجام شده رو چک کن و تیم هایی که بالای 3 - 4 هزار تماشاگر دارند رو برای بازی دوستانه انتخاب کن! (هرچی بیشتر بهتر!!!)
فعلا صندلی های ورزشگاتو زیاد نکن!
به صعود هم فکر نکن و جز بازیکنان جوان برای تمرین بازیکن دیگه ای نخر!!!
اگر بازیکن بی مصرف تو تیمت داری همه ی بی مصرفارو اخراج کن که حقوق بی خود بهشون ندی!
فعلا مربی تیمتم عوض نکن که ضرر میکنی!
چند تا بازیکن 10 20 میلیونی خوب بخر تمرین بده و وقتی اسکیلشون بالا رفت بفروش تا کم کم وضعت خوب شه!!!
فعلا این کارهارو انجام بده تا بعد ... :1:

دمت گرم ...
مسعود جان از شما هم خيلي ممنونم ... لطف بزرگي كرديد
فقط منظورتون از پنج ميليارد همين عدده 5000000000 اين رقم در هتريك پنج ميليارده اما بدهي من الان ( البته بعد از صفر كردن بودجه آكادمي جوانان) هست 250000000 يعني 250ميليون
پس يعني خيلي فاصله دارم با پنج ميليارده؟
يه سوال ديگه هم دارم مثلا من اين هفته دوتا بازي دارم
ميتونم اونقدري پول دربيارم كه بدهي هامو بدم و حداقل آخر بدهي داشته باشم براي هفته آينده اميدوارم منظورمو فهميده باشيد ؟
يه سوال ديگه موقعي مي رسه كه خود باشگاه من درآمدش طوري باشه كه پول بدهي هاي خودش رو بده و اگه من بازيكنم پرورش دادم و فروختم فقط پولش مال خودم باشه نه اينكه صرف بدهي هام بكنم؟
با تشكر - مهرداد

Дttractive ζ
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
كل پارسفوتبال رو گشتم تا این ارسال بندینی رو پیدا كنم حافظه هم چیزه خوبیه ها!

بچه ها سعيدو دستگير كنيد :apophys:
با اين ترفندهايي كه ميدونه اگه بريم به حرفش دربياريم ديگه تيم ملي ما منفجر ميشه :apophys:
تازه تيم هاي خودمون هم خيلي پيشرفت مي كنن :blush2:
آقا عكس سعيد رو در همه جاي فروم پخش كنيد تا هر كي ديد گزارش بده :apophys:

masoud_dj
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
مهرداد بدهیت اصلا ناچیزه و به زودی باشگاهت توان پرداخت کلیه هزینه ها رو پیدا میکنه

Дttractive ζ
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
مسعودجان ازت ممنونم اميدوارم همينطور باشه
يه سوال دارم من با اين شرايط تيمم امروز بايد بازي رو ببرم
من تمام تركيب هام Poor هستش امروز هم در مقابل تيمي بازي مي كنم كه ميدونم اگه 4-4-2 بازي بكنم بازي رو مي برم چون همونطور كه مي دوني خود هتريك به 4-4-2 ميگه Exellent اما من بازي قبلم رو كه يه بازي دوستانه بود 3-4-3 بازي كردم الان سطح اين تركيب رسيده به ناكافي يا همون ايندكواته
بازيكنام هم خوب هستند
به نظر تو من چيكار كنم با 4-4-2 برم يا 3-4-3 ؟
آخه موقع گزارش بازي ميگه تيم مهرداد نمي تونه خودشو با اين تركيب تو زمين پيدا كنه و غيره

masoud_dj
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
مسعودجان ازت ممنونم اميدوارم همينطور باشه
يه سوال دارم من با اين شرايط تيمم امروز بايد بازي رو ببرم
من تمام تركيب هام Poor هستش امروز هم در مقابل تيمي بازي مي كنم كه ميدونم اگه 4-4-2 بازي بكنم بازي رو مي برم چون همونطور كه مي دوني خود هتريك به 4-4-2 ميگه Exellent اما من بازي قبلم رو كه يه بازي دوستانه بود 3-4-3 بازي كردم الان سطح اين تركيب رسيده به ناكافي يا همون ايندكواته
بازيكنام هم خوب هستند
به نظر تو من چيكار كنم با 4-4-2 برم يا 3-4-3 ؟
آخه موقع گزارش بازي ميگه تيم مهرداد نمي تونه خودشو با اين تركيب تو زمين پيدا كنه و غيره

اگه آموزشای سیتمهای هتریک رو بخونی و حدس بزنی که تیم مقابل چه سیستمی داره خودت بهترین کسی هستی که میتونه سیتم رو با توجه به آگاهی از بازیکنا انتخاب کنه
اما یادت باشه که هماهنگی با یک سیستم خیلی مهمه و به نظر من فعلا با همون 4-4-2 برو تا بعد که تیمت تو بازیهای دوستانه با سیستمای جدید اخت بگیره
ایشالا که امروز موفق میشی

Дttractive ζ
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
اگه آموزشای سیتمهای هتریک رو بخونی و حدس بزنی که تیم مقابل چه سیستمی داره خودت بهترین کسی هستی که میتونه سیتم رو با توجه به آگاهی از بازیکنا انتخاب کنه
اما یادت باشه که هماهنگی با یک سیستم خیلی مهمه و به نظر من فعلا با همون 4-4-2 برو تا بعد که تیمت تو بازیهای دوستانه با سیستمای جدید اخت بگیره
ایشالا که امروز موفق میشی

ازت ممنونم
پس امروز ميخوام همون 4-4-2 رو بذارم تا حداقل بازي رو ببرم و شرايطم بهتر بشه بعد تو بازي هاي دوستانه تركيب هاي ديگه رو امتحان مي كنم
به اميد خدا تو هم امروز موفق ميشي فكر كنم با تيم SS Taj بازي داري

xmasnix
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بچه ها اين سايت چرا صحنه هاي بازيهاي گذشته من را نشون نميده؟
مگه ذخيره نميشه بازيها؟
مسعود جان سایت خوبیه ممنون.

xmasnix
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
اقا این اسپانسر ها هم ممکنه بشوند 2 تا یا نه همون یکی میمونه و مبلغی که میده میره بالا؟
هوادارها رو نمیگما.

Raul
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
آقا تو رو خدا ! من يوزر و پسسوردمو ميخام

بندرييييييييييييييييييييي يييييييييييي

من يوزر و پسسوردمو ميخام !

يوزر احسان رو يكي ديگه واسم درست كرده بود يادم نيست كي بود كه ازش بپرسم
ايمل خودش رو هم وارد كرده بودد

من يوزرمو ووو مي يييييييي خاااااااااااااا ممممممممم

Дttractive ζ
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
رائول جان من كه نگرفتم شما منظورتون چي بود
يعني تيمتون رو خودتون نساختيد ؟

Raul
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
رائول جان من كه نگرفتم شما منظورتون چي بود
يعني تيمتون رو خودتون نساختيد ؟

اي بابا !

من كاربر "EHSAN" هستم ! صاحب تيم سپاهان اصفهان

پسسورد يوزرنيم "EHSAN" رو گم كردم !

:confused_smile:

xmasnix
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
اي بابا !

من كاربر "EHSAN" هستم ! صاحب تيم سپاهان اصفهان

پسسورد يوزرنيم "EHSAN" رو گم كردم !

:confused_smile:

احسان تویی؟ حاجی چه كاری از دست ما ساختست؟ایمیل كی رو داده بودی؟
خودمونیما خیلی باهوشی اخه چطور یادت رفته؟حتما عوض كرده بودی اره؟

masoud_dj
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
احسان اگه از من بپرسی بت میگم این کارا زیر سر سعید هست که دم بازی حساس فردا با این کار میخواد روحیتو ضعیف کنه:3:
تو هم اصلا به روت نیار اصلا انگار نه انگار خودش پسش مییده بعد بازی

Дttractive ζ
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
سلام به همه
يه سوال
اين آموزش آقاي بنديني هستند كه گفته بودند :
تیم جوانان:
شما هر هفته می توانید با مراجعه به قسمت The Club در سمت راست صفحه یک بازیکن جوان از تیم جوانان خود بگیرید. برای شروع کار از قسمت پایین صفحه باید میزان سرمایه گذاری خود در تیم جوانانتان را انتجاب کنید. این سرمایه گذاری را 200 میلیون ریال در هفته قرار دهید.
این تیم هفته به هفته رشد می کند. اگر به قسمت بالای همان صفحه دقت کنید Youth Squad شما در هر هفته درجه خاصی خواهد داشت که بسته به میزان سرمایه گذاری شما بهتر و بهتر خواهد شد. در هفته های اول درجه Poor یا Weak خواهید داشت و در هفته های بعدی به inadequate و passable و solid و excellent خواهید رسید. البته برای رسیدن به درجات بالاتر باید هفته های بیشتری صبر کنید.
برای گرفتن بازیکن نیز از صبح شنبه می توانید اقدام کنید. به صفحه The Club رفته و از قسمت سمت راست یکی از دو نوع بازیکن (دروازبان keeper و یا بازیکن outfielder ) را انتخاب کرده و دکمه کناری آنرا فشار دهید تا لحظاتی بعد این بازیکن را ببینید. البته انتظار زیادی از این تیم نداشته باشید. این شانس شماست که چه بازیکنی را دریافت کنید. اگر خوب باشد پول بسیار خوبی گیرتان می آید و اگر هم بد باشد باید آنرا اخراج کنید و منتظر هفته بعد باشید.
سوالم اينه كه يعني اگه ما اين همه خرج كنيم و تيم جوانانمون رو برسونيم به Excellent بازهم امكان داره برامون بازيكن آت آشغال گير بياد
اونايي كه تازه هتريكو شروع كردند ميفهمند من چي ميگم و چقدر سخته كه اون همه خرج كني اما بعدش بازيكناي خوبي گيرت نياد

masoud_dj
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۱
به نظر من بهتر هست که روی باشگاه جوانان سرماییه گذاری کنی تا بتونی بازیکنان و میزان تواناییهاشون رو زیر نظر داشته باشی

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
اون مطلبی که من نوشته بودم مال زمانیه که آکادمی جوانان اختراع نشده بود :3:
الان خودم فقط آکادمی دارم و سیستم قبلی رو از کار انداختم. چون کاملا شانسی بود و من به شخصه همیشه جنس نقد رو ترجیح دادم!

Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۳۰
آقا تو رو خدا ! من يوزر و پسسوردمو ميخام

بندرييييييييييييييييييييي يييييييييييي

من يوزر و پسسوردمو ميخام !

يوزر احسان رو يكي ديگه واسم درست كرده بود يادم نيست كي بود كه ازش بپرسم
ايمل خودش رو هم وارد كرده بودد

من يوزرمو ووو مي يييييييي خاااااااااااااا ممممممممم
احسان یه پیغام خصوصی توی همین فروم به یوزر hattrick بده و بگو كه اون آیدی مال توئه و پسوردش رو عوض كنه و بهت بده.

Raul
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۴۱
احسان یه پیغام خصوصی توی همین فروم به یوزر hattrick بده و بگو كه اون آیدی مال توئه و پسوردش رو عوض كنه و بهت بده.

خو اس جناي هتيك كيه تو اين فوروم ؟ مگه كسي غير از خودت ميتونه باشه ؟ :apophys::crazy:

asatir
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
یه سوالی دارم
اونم اینکه روحیه تیم من پایین هست.با اینکه چند تا بازی آخر رو هم برده بودم نمیدونم که چرا روحیه شون بالا نمیره.
Team Spirit: furious
Confidence: wonderful
به نظر شما باید چیکار کرد؟

xmasnix
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
یه سوالی دارم
اونم اینکه روحیه تیم من پایین هست.با اینکه چند تا بازی آخر رو هم برده بودم نمیدونم که چرا روحیه شون بالا نمیره.
Team Spirit: furious
Confidence: wonderful
به نظر شما باید چیکار کرد؟

این كارایی كه میگم فكر كنم درست باشه.ولی انجام نده تا بچه ها كمكت كنند منم كم تجربه هستم.:wink3:
بازیكن بد اخلاق نخر.
بازیكن خوش اخلاق وسط فصل نفروش بذار اخر فصل.
مربیت اگه بد اخلاق باشه تاثیر بدی رو روحیه تیمت میذاره.
فكر كنم 2 یا 3 تا روانشناس برای تیمت لازم باشه.
:good:
بازم میگم صبر كن بچه ها نظر بدن.
اگه اینا درسته بگید منم بفهمم:shades_smile:

mohammad8711
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
این كارایی كه میگم فكر كنم درست باشه.ولی انجام نده تا بچه ها كمكت كنند منم كم تجربه هستم.:wink3:
بازیكن بد اخلاق نخر.
بازیكن خوش اخلاق وسط فصل نفروش بذار اخر فصل.
مربیت اگه بد اخلاق باشه تاثیر بدی رو روحیه تیمت میذاره.
فكر كنم 2 یا 3 تا روانشناس برای تیمت لازم باشه.
:good:
بازم میگم صبر كن بچه ها نظر بدن.
اگه اینا درسته بگید منم بفهمم:shades_smile:
اینا که گفتی زیاد تاثیر نداره
باید pic بازی کنی یا تیمی که تو جدول بالاتره رو با اختلاف ببری ( در هر دو حالت لیدرشیپ مربی خیلی تاثیر داره)

only blue
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
اقایون اساتید ایا میشه قبل از بازی تركیب حریف رو انالیز كرد؟
اگه میشه چطور میتونم این كارو كنم؟
ممنون میشم راهنمای كنید

Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۶
اقایون اساتید ایا میشه قبل از بازی تركیب حریف رو انالیز كرد؟
اگه میشه چطور میتونم این كارو كنم؟
ممنون میشم راهنمای كنید

سلام دوست عزيز
بهترين كار اينه كه بازي هاي قبلي اين تيم رو ببيني
ببين كه بازيكناش در چه پست هايي خوب كار كردند و در پست هايي خوب كار نكردند
اين بهترين كار و تنها كاريه كه مي كني
در كل از بازي هاي قبلي ميتوني خيلي اطلاعات بدست بياري كه فكر مي كنم مهم ترينش اين باشه كه تيم حريف با چه تركيبي بازي مي كنه :good:

Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۹
مسعودجان ( masoud_dj) لطفا يه لحظه بيا ياهو كارت دارم
ببخشيد اينجا پست دادم

Daniro
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
این چی میگه؟! میگه خرید خوبی کردی؟!!
Hello,
I was interested by Laurent Algayon (ID 41874855). If you're OK, I'll buy you very expensively...
Regards

xmasnix
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۵
فكر كنم میگه علاقه داره به اون بازیكن و اگر شما راضی باشی با بهای مناسب بخره اونو یا یه چیز تو این مایه ها.

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
گفته از این یارو خوشش اومده اگه پایه یی حاضر کلی گرون ازت بخرتش

mohammad8711
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
این چی میگه؟! میگه خرید خوبی کردی؟!!
Hello,
I was interested by Laurent Algayon (ID 41874855). If you're OK, I'll buy you very expensively...
Regards
به نظر میرسه بازیکن خوبی برای مربی شدن باشه ، اگه آینده نگر هستی نفروشش و بازیش بده تا تجربش بالا تر بره

amirsamand
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
سلام
تیمی كه بعنوان متقلب شناخته بشه و بسته بشه میشه برگردوندش

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
نه

Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
اين يعني چي؟ heeey hello may i ask you something i was wondering if you are a flagchaser
چي ميگه اين يارو ؟

omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
احتمال تقاضای بازی دوستانه دارد

Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
سلام دوستان
چندتا سوال
- من كي ميتونم باشگاه جوانان رو ببندم آيا آخرفصل ميشه؟
- در قسمت كلوپ با سرمايه گذاري هفته اي دويست ميليون ( 200000 ) اين تيم در چند هفته پيشرفت مي كنه مثلا در چند هفته ميشه Solid يا Excellent ؟
با تشكر

منوچهر
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
موضوع كاپه! واسه منم فرستاده :3:

masoud_dj
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۱
اين يعني چي؟ heeey hello may i ask you something i was wondering if you are a flagchaser
چي ميگه اين يارو ؟

میگه هوی:3: سلام

این پیامش که اگه بگی از کدوم کشور هست معلوم میشه منظورش چیه

میگه اگه شما دنبال کلکسیون پرچم(خیلیا حاضرن برای این بخش هزینه هم کنن از جمله گرفتن ساپورتر برا طرف) هستید من در مقابل بازی با شما یه چیزی از شما میخوام

احتمالا یارو از یه کشور کم یوزر هست که دنبال یکی از این کف کلکسیونا میگرده که براش ساپورتر بگیره

حالا طرف خبر نداره که ایرانی جماعت از این پولا واسه دوست دخترش هم خرج نمیکنه:3:

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۰۲

این پیامش که اگه بگی از کدوم کشور هست معلوم میشه منظورش چیه

میگه اگه شما دنبال کلکسیون پرچم(خیلیا حاضرن برای این بخش هزینه هم کنن از جمله گرفتن ساپورتر برا طرف) هستید من در مقابل بازی با شما یه چیزی از شما میخوام

احتمالا یارو از یه کشور کم یوزر هست که دنبال یکی از این کف کلکسیونا میگرده که براش ساپورتر بگیره

حالا طرف خبر نداره که ایرانی جماعت از این پولا واسه دوست دخترش هم خرج نمیکنه:3:

نه بابا مسعودجان مسئله كاپه
منم قبول كردم :good:

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
ميگم اينجا كسي نيست جواب مارو بده
حالا شد سه تا سوال
1 - باشگاه جوانان رو فقط آخر فصل ميشه بست
2 - آخر فصل چند هفته استراحت ميده اين هتريك واسه بازيكن ها و تمرينات مانند فوتبال واقعي هستش يا بلافاصله فصل جديد شروع ميشه؟
3 - من در كلوپ سرمايه گذاري دويست ميليون در هفته بكنم بعد چند مدت ميرسه به Solid يا Excellent ؟
4 - اين تيم Zeta كه قهرماني برترين هاي هتريك شده جايزه اش چيه؟

با تشكر

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۷
ميگم اينجا كسي نيست جواب مارو بده
حالا شد سه تا سوال
1 - باشگاه جوانان رو فقط آخر فصل ميشه بست
2 - آخر فصل چند هفته استراحت ميده اين هتريك واسه بازيكن ها و تمرينات مانند فوتبال واقعي هستش يا بلافاصله فصل جديد شروع ميشه؟
3 - من در كلوپ سرمايه گذاري دويست ميليون در هفته بكنم بعد چند مدت ميرسه به Solid يا Excellent ؟
4 - اين تيم Zeta كه قهرماني برترين هاي هتريك شده جايزه اش چيه؟

با تشكر
1- آخر فصل نه آخر بازیهای لیگی كه داخلشی
2- دو هفته
3- احتمالا یه فصل
4- سه كیلو ساپورت رایگان:apophys:

Dangerous boy
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۲۲
:rofl:

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
Hattrick Forever اینم نرم افزار خوبیه.
اگه خواستید استفاده كنید ازش ولی بازم به پای هتریك كنترل نمیرسه.

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۳۹
ساپورت رايگان ديگه چيه؟:apophys:
آقا كسي نميدونه جايزه قهرمانان هتريك چيه؟:good:
ناسلامتي ميخوام قهرمان بشما !!!:img-tomato:

masoud_dj
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
قهرمانان مسترز رو من نمیدونم اما اگه قهرمانان لیگهای مختلف رو بخوای یه جدول داره
[[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
hard to say it depends how many fans you have or your opponent and how they are feeling about their team.... are they happy they will all be visitting the stadium is team not playing so wel less fans will come...

اين يعني چي ؟
كچلكم كرد اين يارو

miyuner
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
سلام خدمت دوستان
میخواستم فقط حالتونو بپرسم
الان توی اهواز توی آموزشی هستم و 19 روزم گذشته
دهنم سرویس شد از گرما
دلم واسه هتریك و اینجا و همتون تنگ شده
تا تاریخ 13 خرداد خدا حافظ

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
hard to say it depends how many fans you have or your opponent and how they are feeling about their team.... are they happy they will all be visitting the stadium is team not playing so wel less fans will come...

اين يعني چي ؟
كچلكم كرد اين يارو

فكر میكنم مربوط به بازی این هفته شما باشه كه برگذار نشد.میگه كلی تماشاگر اومدند با شادمانی كه بازی
تیم شما رو ببینند ولی بازی برگذار نشد دست از پا درازتر برگشتند:wink3:
البته من زبانم خوب نیست فكر كنم منظورش این باشه.:apophys:

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
فكر میكنم مربوط به بازی این هفته شما باشه كه برگذار نشد.میگه كلی تماشاگر اومدند با شادمانی كه بازی
تیم شما رو ببینند ولی بازی برگذار نشد دست از پا درازتر برگشتند:wink3:
البته من زبانم خوب نیست فكر كنم منظورش این باشه.:apophys:

يعني تيم نوپاي من اينقدر طرفدار داره
عجيبه :blush2:

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
اگه یك بازیكن با تجربه سالید و لیدرشیپ ویك را بخواهیم تبدیل به مربی با همین اسكیل ها بكنیم چقدر باید پول بدیم؟
اگه تجربه اكسلنت و لیدرشیپ ایناد باشه و بخواهیم به مربی با تجربه سالید و رهبری ویك تبدیل كنیم چقدر باید بدیم؟

mohammad8711
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
اگه یك بازیكن با تجربه سالید و لیدرشیپ ویك را بخواهیم تبدیل به مربی با همین اسكیل ها بكنیم چقدر باید پول بدیم؟
اگه تجربه اكسلنت و لیدرشیپ ایناد باشه و بخواهیم به مربی با تجربه سالید و رهبری ویك تبدیل كنیم چقدر باید بدیم؟
اضافه می کنم در کل یه بازیکن با اخلاق رو اگه بخواهیم مربی کنیم تجربه اش چه قدر باشه به صرفه تر از اینه که مربی بخریم ؟ :3:

مثلا یه بازیکن خوش اخلاق با لیدرشیپ ویک باید چه قدر تجربه داشته باشه تا مربی کردنش به صرفه تر از خریدن مربی باشه ؟

vorojax
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
سلام.
بچه ها یكی بازیكنام اخراج شده!
بازی بعد باید برش دارم؟الان كه تو تركیب هست واسه بازی بعد چی كارش كنم؟

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
اضافه می کنم در کل یه بازیکن با اخلاق رو اگه بخواهیم مربی کنیم تجربه اش چه قدر باشه به صرفه تر از اینه که مربی بخریم ؟ :3:

مثلا یه بازیکن خوش اخلاق با لیدرشیپ ویک باید چه قدر تجربه داشته باشه تا مربی کردنش به صرفه تر از خریدن مربی باشه ؟

اگه يك بازيكن با تجربه اكسلنت و ليدرشيپ پاسيبل را بخواهي به مربي با تجربه ساليد و رهبري پاسيبل تبديل
كني خيلي خيلي بصرفه تره تا يك بازيكن با تجربه ساليد و رهبري پاسيبل را بخواهي به مربي ساليد و رهبري
پاسيبل تبديل كني.

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
ايميلGm ايران را کسي نداره؟
تيمم بسته نشده براي روز مبادا ميخواهم البته خدا اون روز را برا هيچکس نياره.

xmasnix
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
سلام.

اگه قرمز گرفته بازی بعد باید بازی تیمت را از روی نیمكت تماشا كنه.اگه دو تا كارت زرد داره بازی بعد میتواند بازی
كند چون 3 تا كارت زرد یك بازی محروم میشه.
الان تو تركیب هست یعنی چی؟

Don Bandini
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
iran@hattrick.org

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۵
سلام.

بازیكن محروم یعنی كارت قرمزی تو قسمت چیدمان تركیب قرمز نشون داده نمیشه و میشه بذاریش توی تركیب ولی برات بازی نمیكنه و بجاش نیمكت نشینت در همون پست یا اگه اونجا هم خالی باشه از یه پست دیگه یا اگه كلا نیمكت نشین نداشته باشی با یه یار كمتر بازی میكنی ...

البته تو سیستم فلش اگر تركیب بچینی بهت نشون میده كه این بازیكنت نمیتونه بازی كنه ... ولی تو این صفحه عادی تركیب چیدن چیزی بهت نشون نمیده !

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۳۶

تقلب كردي؟ :3:

Дttractive ζ
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۵۸
دوستان اين تقلب كردي يعني چي؟:blush2:
يعني چطوري ميشه اصلا تقلب كرد:apophys:
هتريك كه تمام راهها رو بسته
مثلا اگه بخواي يه تيم ديگه بسازي حالا طوري كه هيچكي هم نفهمه بازم نميشه و بخواي بازيكن خودت رو با قيمت بالا بخري بازم نميشه چون نميشه قيمت خيلي بالا از بودجت رو پيشنهاد بدي:apophys:
ميشه يكي توضيح بده تا ما هم تقلب كنيم پولدار بشيم:1:

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
دوستان اين تقلب كردي يعني چي؟:blush2:
يعني چطوري ميشه اصلا تقلب كرد:apophys:
بمیرم برات كه اینقد چشم و گوش بسته ای:crazy:

Дttractive ζ
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
عزيز شما بلدي بگو ببينيم شايد منم متقلب شدم :دي
حداقل بدونيم چي به چيه
اگه اينجا نميتوني در پيام خصوصي بگو

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
عزيز شما بلدي بگو ببينيم شايد منم متقلب شدم :دي
حداقل بدونيم چي به چيه
اگه اينجا نميتوني در پيام خصوصي بگو
میثاقو ببین عبرت بگیر :apophys:
میثاق قبل از تقلب : :1:
میثاق بعد از تقلب : :sick:

Дttractive ζ
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۱۹
میثاقو ببین عبرت بگیر :apophys:
میثاق قبل از تقلب : :1:
میثاق بعد از تقلب : :sick:

مسئله عبرت گرفتن نيست
من هتريكو بخاطر سرگرمي بازي مي كنم نه چيز ديگه
اينطوري هم باشه اصلا كيف نميده
هتريك خوبيش به اين سختي هاشه و اينكه زحمت مي كشي و تيمت بهتر ميشه
فقط ميخوام بدونم
اگه لطف بكنيد ممنون ميشم به قول شما چشم و گوش بستم و از هيچي خبر ندارم

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
مسئله عبرت گرفتن نيست
من هتريكو بخاطر سرگرمي بازي مي كنم نه چيز ديگه
اينطوري هم باشه اصلا كيف نميده
هتريك خوبيش به اين سختي هاشه و اينكه زحمت مي كشي و تيمت بهتر ميشه
فقط ميخوام بدونم
اگه لطف بكنيد ممنون ميشم به قول شما چشم و گوش بستم و از هيچي خبر ندارم
از مافیای هتریك بپرس - میدونی كه كیان ؟!:3:

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۲۹
ممد چرا پست میدی بعد پاك میكنی ناقلا ؟!:crazy:

Дttractive ζ
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۳۳
از مافیای هتریك بپرس - میدونی كه كیان ؟!:3:

نه اونم نميدونم :blush2:

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۳۹
نه اونم نميدونم :blush2:
یكیشون همین الان اومد:crazy:

ح.ویـــــــــــــز :crazy:
س.بندری :crazy:
امید.ن :crazy:
م.سعیدی :crazy:
.....
ببین این مافیا گسترده تر از این حرفاس باید واست پ.خ كنم آخه جونمو از سر راه نیاوردم كه :crazy:

Don Bandini
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۴۸
بچه ها كلاً بیخیال تقلب بشید. اینا تمام آی پی ها و نقل و انتقالات بین باشگاهها رو چك میكنن. حتی اگه بازیكنی بیشتر یا كمتر از قیمت معمولیش فروش بره شك میكنن و ممكنه بدون هیچ حرفی تیم رو ببندن و پس هم ندن. تیم كوشا رو كه یادتونه چطوری بستن و 1 ماه مذاكره من و كوشا و الوند هیچ تاثیری نداشت! یه موقع خدای نكرده اگه تیم رو ببندن تمام زحماتتون حروم میشه و انگیزه دوباره تیم ساختن رو از دست میدید. نكنید از این حركات [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Дttractive ζ
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۴۸
یكیشون همین الان اومد:crazy:

ح.ویـــــــــــــز :crazy:
س.بندری :crazy:
امید.ن :crazy:
م.سعیدی :crazy:
.....
ببین این مافیا گسترده تر از این حرفاس باید واست پ.خ كنم آخه جونمو از سر راه نیاوردم كه :crazy:

ميگم ما كلا پس زير نظر مافيا هستيم ديگه
آقا منم ميخوام عضو بشم تورو خدا كلي بدهي دارم

Dangerous boy
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۵۹
ميگم ما كلا پس زير نظر مافيا هستيم ديگه
آقا منم ميخوام عضو بشم تورو خدا كلي بدهي دارم
مگه نشنیدی پدربزرگ چی گفت ؟:crazy:
چـــــــــــــــــــــشــ ــــــــم پدربزرگ:apophys:

mohammad8711
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۲۷
ممد چرا پست میدی بعد پاك میكنی ناقلا ؟!:crazy:
چون تا پست دادم دیدم تو جوابشو دادی گفتم پست تکراری فایده نداره :3:

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
یكی به داد ما برسه.... مثل اینكه پیش بینی مسعود در مورد تمرین ندیدن مهاجمانم درست از آب درومد!!
الان دقیقا" از تاریخ 14/3 كه یكی از مهاجمام پیشرفت كرد ، دیگه هیچكدوم از 5 مهاجمم پیشرفت نكردن !!
حتی مربیم رو دیروز عوض كردم و یك درجه training بالاتر گرفتم ، اما در این 6 هفته ، هیچ كدوم از مهاجمام ، حتی اون بازیكنی كه از تیم جوانان خودم گرفته بودم ، حتی یك درجه هم پیشرفت نكردن!! به كجا بگم اینو آخه.... :bad:

LA-soshiant
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹
کامران جون صبور باش

اون درصدی که واسه استامینا گذاشتی رو هم درنظر بگیر

مهاجمای من بعد هر 7 یا 8 هفته پیشرفت می کنن

یه هفته دیگه صبر کن :1: شاید از رو رفتنو رام شدن . . .

Don M Corleone
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱
بچه ها كلاً بیخیال تقلب بشید. اینا تمام آی پی ها و نقل و انتقالات بین باشگاهها رو چك میكنن. حتی اگه بازیكنی بیشتر یا كمتر از قیمت معمولیش فروش بره شك میكنن و ممكنه بدون هیچ حرفی تیم رو ببندن و پس هم ندن. تیم كوشا رو كه یادتونه چطوری بستن و 1 ماه مذاكره من و كوشا و الوند هیچ تاثیری نداشت! یه موقع خدای نكرده اگه تیم رو ببندن تمام زحماتتون حروم میشه و انگیزه دوباره تیم ساختن رو از دست میدید. نكنید از این حركات [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اين پير مرده چقدر ور ميزنه !! سه ساعته دارم نگاش ميكنم ... لوچه هاش اويزون شد ولي دست از ور زدن بر نميداره !!! :3:

-----
سعيد خدايي چقدر به اين حرف ايمان داري؟ من بعيد ميدونم چك كردني در كار باشه ... چند نفر ميخواي بهت بگم كه بالاي دو تيم دارن و اي پي هاشون هم مشخصه ولي هيچوقت هتريك چك نكرده؟ و نميكنه تا زماني كه كسي از كاربران گزارش كنه ... يا حتي خريد و فروشهاي جزئي هم دارن !!در حد زير يك ميليارد ... هم ايران هم بقيه كشورها ...

من نميخوام فرهنگ تقلب و متقلب پروري رو رواج بدم !! :3: كه اون كلا يه بحث جداس كه بيشتر برميگرده به اخلاقيات انساني و بحث رذايل و فضايل و اين جور مسائل ... :jesors: ولي واقعا چك كردني در كار نيست ... اگر هم باشه خيلي اتفاقي ... مثل كنترل دوپينگ كه هرازگاهي يه شبيخون ميزنن اونم به چند نفر كه ممكنه تيرشونم خطا بره !!!:apophys:

masoud_dj
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴
من هم چند روز پیش چند ای پی رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم که بعضیا بیشتر از یه تیم رو دارن اداره میکنن
من چند باری با چند تا از بچه ها چند تا ترنسفر مشکوک رو که صد در صد تقلب بود رو گزارش کردیم اما انگار نه انگار
یه چند وقتی داشتم فکر میکردم که خودمون درصدد مبارزه با پدیده شوم تقلب در هتریک بربیایم و حداقل متقلبای ایران که شناساییشون هم کار سختی نیست رو گزارش کنیم اما بازم تا دستت به جایی بند نباشه کار پیش نمیره
ایشالا که همه متقلبا به زودی زود به راه راست هدایت شن

omid
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
من كه هر كیو بفهمم كه داره تقلب می كنه از این نوع ها بلافاصله گزارش می كنم:3:

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
من هم چند روز پیش چند ای پی رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم که بعضیا بیشتر از یه تیم رو دارن اداره میکنن
من چند باری با چند تا از بچه ها چند تا ترنسفر مشکوک رو که صد در صد تقلب بود رو گزارش کردیم اما انگار نه انگار
یه چند وقتی داشتم فکر میکردم که خودمون درصدد مبارزه با پدیده شوم تقلب در هتریک بربیایم و حداقل متقلبای ایران که شناساییشون هم کار سختی نیست رو گزارش کنیم اما بازم تا دستت به جایی بند نباشه کار پیش نمیره
ایشالا که همه متقلبا به زودی زود به راه راست هدایت شن

همین تیم گل گلی رو حداقل 3 نفر گزارش دادن ، ولی كسی aSan توجه نكرد !! :sad:

wantonboy13
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
کامران جون صبور باش

اون درصدی که واسه استامینا گذاشتی رو هم درنظر بگیر

مهاجمای من بعد هر 7 یا 8 هفته پیشرفت می کنن

یه هفته دیگه صبر کن :1: شاید از رو رفتنو رام شدن . . .

استامینای تیمم خیلی وقته رو 12% هست و درصد تمرینم رو 100%... تا قبل از اینكه با این مشكل مواجه بشم ، هر هفته یا حداقل هر 2 هفته یكبار ، یكی از 4-5 مهاجمام پیشرفت میكرد ، اما الان 6 هفته تكون نخوردن خیلی عجیبه.... :sick:

Sir Farzan Lytton
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
استامینای تیمم خیلی وقته رو 12% هست و درصد تمرینم رو 100%... تا قبل از اینكه با این مشكل مواجه بشم ، هر هفته یا حداقل هر 2 هفته یكبار ، یكی از 4-5 مهاجمام پیشرفت میكرد ، اما الان 6 هفته تكون نخوردن خیلی عجیبه.... :sick:

اسكيلا كه بره بالا پيشرفت كند مي شه. البته شايدم مثل اون باگي كه تو دفاع چپ بود و دهن منو سرويس كرد پيش اومده باشه. اگه مشكوكي به اين مساله بهتره يه گزارشي بدي.

Don M Corleone
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
هرچی Level و سن بالاتر بره بيشتر طول ميكشه خوب ...
منظور از سن بالاي 20 سال نيست ... همون بازيكن 17 ساله زودتر از 18 رشد ميكنه و 18 زود تر از 19 ...
اينكه يه چيز واضحي بود و ميدوني... احتمالا مشكلت از همينه !! نيست؟

به طور متوسط مهاجم 6 تا 7 هفته نياز به تمرين داره ...
ما هم روي همين 6-7 خيلي پيش بيني كرديم ولي انگار از قديم گفتن حساب پيشكي ، شيشكي ميشه !!! :3:

xmasnix
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
تقلب كردي؟ :3:

نه بابا منو این كارا؟همین جوری پرسیدم و البته ایمیل میخواستم این چیزی كه بندینی داد رو دارم.
بدون تقلب این بازی زیباست