توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هتتریک
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
hamedhamedhamed
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
سلام من میخوام بازیكن بخرم همش بهم این پیغامو میده (من 272 میلیون بدهی دارم اما شنیدم كه اگر كمتر از 2 میلیارد تومان بدهی داشته باشم میتونم بازیكن بخرم لطفا منو راهنمایی كنید ) ممنون
hamedhamedhamed
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۲
You don't have enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
این پیغامشه
alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
من یه مدت بودجه تیم جوانان رو كم كردم سالید شد بعدش پشیمون شدم دباره روی همون 200 میلیون زدم ولی الان 8 هفته هستش كه هنوز سالیده اكسلنت نشده!!!
چكار باید بكنم؟؟؟؟؟
سلام.من هم یک بار همچین بلایی سرم اومده.
هیچی باید همینطور سرمایه گذاریتو ادامه بدی تا دوباره درست شه.طول می کشه.
صبر داشته باش:xp1700:
alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۳
You don't have enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
این پیغامشه
سلام حامد جان.جوابتو توی سری Iv.12 .دادم.برو بخون
hamedhamedhamed
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۸
سلام یكی میگه باید license challenge رو رد كنم یكی میگه ماله سرمایه كمه لطفا نو راهنمایی كنین كه كدوم درسته اگه ماله چلنجه بهم یاد بدین چجوری ردش كنم
ببخشید من اینقد سوال میكنما
alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۳
سلام یكی میگه باید license challenge رو رد كنم یكی میگه ماله سرمایه كمه لطفا نو راهنمایی كنین كه كدوم درسته اگه ماله چلنجه بهم یاد بدین چجوری ردش كنم
ببخشید من اینقد سوال میكنما
سلام حامد جان.سرمایه ی کم نیست.اکه انگلیسیشو بخونی میبینی که نوشته باید challenge رو رد کنی.
جاش هم فکر کنم باید بری تو my hattrick که اون بالا نوشته.سمت چپ.بری پیداش می کنی.نمیدونم کی گفته بهت سرمایه ی کمه.هر کی بوده اماتور بوده
R-Win
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۲:۴۹
دوستان بازیهای دوستانه خارج از کشور رو استامینا تاثیر میزاره؟؟؟
یا کلا ضرری داره
fcsooti
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۳۹
یا کلا ضرری داره
بازیها فقط روی تجربه بازیکنان اثر داره و بازی های خارجی به مراتب بیشتر از بازی های داخلی روی تجربه تاثیر می زاره البته متاسفانه عددهاش رو یادم نیست که هر بازی چقدر تاثیر می زاره.
hamedhamedhamed
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۳
سلام به الوند جان و بقیه اعضا
من چه جوری باید این چلنجو رد كنم ؟
hosseinfx
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۲۳
چلنج شماره چند گیر كردی ؟
سوالش رو بذار تا راهنمایی بشی
amirzelzeleh
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۱
هر بازی دوستانه بین المللی (چه تیمت بره خارج چه تیم خارجی بیاد كشورت) دو برابر بازی دوستانه داخل كشور تجربه رو می بره بالا. اما در مقایسه با بازی لیگ خیلی كمه. هر پنج تا بازی دوستانه بین المللی معادل یه بازی لیگ تجربه رو افزایش میده.
omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
از این هفته میشه بازیكنای تیم جوانان 17 به بالا رو بیاریم تیم اصلی خفته یی 1 بازیكن
حالا من میدونم چی كار كنم!
مثلا مهاجم 7 ستاره دارم توی تیم جوانانم تمرین می كنه
تیم اصلیم چیزه دیگه یی تمرین می كنه
حالا من موندم بذارم تو جوونا تمرین كنه تا 17 سالش باشه بعد بیرونش بكشم یا نه همین الان كه 17 سالشه
اگه 7 ستاره بشه اكسلنت پول خوبی گیرم میاد
این هفته 1 نیم ستاره بیرون كشیدم دیدم همه چیش به جز اسكورینگش دیزسترس بود اسكورینگش رچد بود
Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۴
فکر کنم بازیکن ها تو تیم جوانان سریع تر train میشن. به علاوه میشه اونا رو همزمان تو دو تا skill قوی کرد.
hamedhamedhamed
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۲
سلام
فكر كنم این مرحله : Manager License Challenge
فكر كنم مرحله 6 هستش كمكم كنید لطفا
Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۲
سلام
فكر كنم این مرحله : Manager License Challenge
فكر كنم مرحله 6 هستش كمكم كنید لطفا
الان مرحله 6 هستی؟ الان چه قسمت هایی از challange مونده؟ بگو تا کمکت کنیم
R-Win
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۷
یا کلا ضرری داره
دوستان اصلا سوال من رو جواب ندادی
خودم می دونم که تجربه بازی بین المللی 0.3 و داخلی 0.2
من سوالم این بود که رو استامینا تاثیر می زاره؟؟
یکی از بچه می گفت کم میکنه
omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۱
نه اگه اثری هم داشته باشه با بازی های داخلی یكسانه
hosseinfx
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۷
مربی من تو تركیب بود و بازی می كرد و مصدوم شده تو تمرین كه تاثیری نمی زاره ؟؟؟
Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
مربی من تو تركیب بود و بازی می كرد و مصدوم شده تو تمرین كه تاثیری نمی زاره ؟؟؟
نه, هیچ تاثیری در train نداره. نگران نباش
Ali
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۲۵
من با این بدهی چه كار كنم !!!؟؟؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ali
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۲۶
چرا اسپانسرها اینقدر كم پول میدن؟
قبلاَ خیلی بیشتر میدادن
Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
برای اینکه با شروع فصل جدید, mood اسپانسرها reset می شه. چند تا بازی رو که ببری دوباره خوشحال میشن پول بیشتر میدن
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۹
سلام اون چلنجو رد كردم چجوری باید چلنج 14 رو رد كنم كمكم كنید
Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
چلنج 14 چیه؟ بگو تا کمکت کنم
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۷
سلام play your secondematch (new match order این تیترشIt's time to place a new match order. You should analyze your previous match and see if there is anything you can improve. Maybe you have a player on the bench that deserves a chance? Or perhaps there are players that you want to try out in a new position - is that winger perhaps your next star striker?
Testing different lineups – even if the tests fail – is the best way to learn, so make the most of your early games, and you will get more out of the game later on!
Please note that this challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8.
Once you have completed challenge 15 you will be able to change formation, team attitude and tactics but until then you will play with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards.
بود متنشم اینه :
Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
باید برای بازی بعد ترکیب تیمت رو عوض کنی. برو تو قسمت Matches , اینجا می تونی بازی هایی که در پیش داری رو به ترتیب تاریخ ببینی. جلوی هر بازی(Match) یه لینک هست به اسم Orders که با کلیک کردن روی اون به قسمت ترکیب چیدن برای بازی می ری. ترکیب جدید بچین تا این Challange رو رد کنی
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۵
ببین باید نوع ترکیبمو عوض کنم مثلا از 4-4-2 بزارم 3-5-2 اما اونجایی که باید عوضش کنمو ندارم
amirzelzeleh
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۳
برای این كار توی تركیبت زیر اسم یكی از مدافعات بزن extra inner midfielder اونوقت یكی از دفاعات میره هافبك میشه و میشی 3-5-2
یكمی بچرخی توش یاد میگیری.
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۵۲
سلام من بلدم چجوری عوض كنم (اینقد كه خنگ نیستم) اما اون قسمتی كه باید بیاد extra inner midiflelder نمیاد یعنی نیست من تو تیم جوانانم میتونم ترکیبو عوض کنم اما تیم بزرگسالانم نمیدونم چرا نمیاد؟
alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
سلام من بلدم چجوری عوض كنم (اینقد كه خنگ نیستم) اما اون قسمتی كه باید بیاد extra inner midiflelder نمیاد یعنی نیست من تو تیم جوانانم میتونم ترکیبو عوض کنم اما تیم بزرگسالانم نمیدونم چرا نمیاد؟
سلام.تا اونجایی که من یادمه برای اولین بازیت نمیتونی ترکیب عوض کنی
Don Bandini
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
دوستان اصلا سوال من رو جواب ندادی
خودم می دونم که تجربه بازی بین المللی 0.3 و داخلی 0.2
من سوالم این بود که رو استامینا تاثیر می زاره؟؟
یکی از بچه می گفت کم میکنه
نه تاثیری نداره.
===========
علی آقا اگه حسابت از منفی 5 فراتر رفته حتما یه جوری جبرانش كن تا تیمت ورشكسته نشه.
میتونی بازیكن بفروشی.
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۰
درستش كردم هم 14 هم 15
Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
درستش كردم هم 14 هم 15
ایول!
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۷
سلام
آقا این چلنجه 15 رو كه میخواستم رد كنم یه سری اطلاعات میخواست كه من دادم اما الان از طرف منیجر هتریك یه نامه اومده میگه كه یه سری از اطلاعات اشتباه است . جالب اینه كه كنارش اون تیك اومده اما كنار بقیه مرحله هایی كه رد كردم نیومده همون بالاست زیرشم اینو نوشته : اطلاعات شما باید توسط مدیر هتریك چك بشه و از اینجور چیزا (انگلیسی نوشته بود ترجمه كردم) راهنماییم كنین چجوری باید اون اطلاعات رو درست بدم . اسم ، فامیل ، کد و شهر و کشور رو قبول کرده میمونه آدرس و شماره موبایل که موبایل ندارم کمکم کنین Plz
fcsooti
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۱۴
آدرس رو كاملا به صورت استاندارد انگلييسي بده مثلا.
Azadi street, shahid masoumi alley, No12
موبايل هم الكي بده
98-9122347645
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۳
سلام من اینارو هم زدم نشد نامه ای كه از مدیر هتریك گرفتم اینه:
We cannot accept your data in its present condition. You should submit your actual postal address. Please re-submit your details (including street number, etc.) using the User Details page. Please also make sure your name and birthdate are accurate. You supplied the following:
پایینشم نوشته كه كدومارو قبول كرده كه اسممه فامیلم كد همینا
بگین نامه یعنی چی باید چكار كنم؟
Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
سلام من اینارو هم زدم نشد نامه ای كه از مدیر هتریك گرفتم اینه:
We cannot accept your data in its present condition. You should submit your actual postal address. Please re-submit your details (including street number, etc.) using the User Details page. Please also make sure your name and birthdate are accurate. You supplied the following:
پایینشم نوشته كه كدومارو قبول كرده كه اسممه فامیلم كد همینا
بگین نامه یعنی چی باید چكار كنم؟
"ما نمی توانیم اطلاعات شما را در وضع فعلی بپذیریم. شما می بایست آدرس پستی واقعی خود را ارسال کنید. لطفا مشخصات خود را دوباره از طریق صفحه مشخصات کاربر ارسال کنید (شامل خیابان, و غیره) . همچنین لطفا اطمینان حاصل کنید که نام و تاریخ تولد شما درست است. "
احتمالا باید آدرس خودتو درست وارد کنی. یه آدرس دقیق بنویس. با مشخصات کامل. تاریخ تولدت رو ضمنا چک کن که درست وارد کرده باشی
Ehsan
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۲۶
António Guarda (145628866)
19 years and 5 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and upright.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.
Speciality: Technical
Next birthday: 11/08/2007
Nationality: flag Portugal
Total Skill Index (TSI): 6 110
Wage: 13 080 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Sepahan Esfahan
Warnings: 0 Advanced Injury Calculator Kawasaki Tigers Injury Healing Time Prediction Tool Kawasaki Tigers Injury Healing Time Prediction Tool 2 hattriX-Ray healing hattriX-Ray healing TSI
Injuries: Healthy
Stamina: inadequate Goalkeeping: disastrous
Playmaking: formidable Passing: excellent
Winger: poor Defending: inadequate
Scoring: inadequate Set Pieces: weak
چند مي ارزه ؟
Don Bandini
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۵۸
احسان!
بازیكن جوون قیمت ثابتی نداره و بستگی به شانست داره كه چند نفر از این بازیكنه خوششون بیاد و سمج باشن برای خریدش! اینو من حدود 4 تا 5 میلیارد قیمت میذارم. ممكنه بیشتر فروش بره... یا اصلا كمتر!
حامد حامد حامد!
آدرسی كه نوشتی رو اینجا كپی كن ببینیم چه كردی!:3:
شاید نام ایران و استان رو ننوشتی... یا كد پستی و این صحبت ها...
Ali
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۷
نه تاثیری نداره.
===========
علی آقا اگه حسابت از منفی 5 فراتر رفته حتما یه جوری جبرانش كن تا تیمت ورشكسته نشه.
میتونی بازیكن بفروشی.
این هفته كه بازی تو زمین خودم نیست ولی هفته بعدش كه توی زمین خودمه یه 4 میلیاردی كاسبم جبران میشه به ورشكستگی نمیكشه
alex_irooni
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
سلام تو راهنمای هت تریك نوشته تو تمرین حمله مثلا 6 نفر مهاجم و تمرین بده مگه میشهمگه همه بازیكنا تو تمرین شركت نمیكنن ؟
بعدشم Iv5 دسته چنده ؟
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
سلام تو راهنمای هت تریك نوشته تو تمرین حمله مثلا 6 نفر مهاجم و تمرین بده مگه میشهمگه همه بازیكنا تو تمرین شركت نمیكنن ؟
بعدشم Iv5 دسته چنده ؟
سلام الكس جان خوش آمدي. آره هت تريك اينجوريه ديگه. خيلي چيزاش با واقعيت بازي فوتبال منطبق نيست يكيش همين سيستم تمرين دهي هست. تازه اون 6 تا مهاجم حداكثرشه و در صورتي 6 نفر تمرين مي كنن كه شما در هفته يه بازي ليگ و يه بازي دوستانه انجام بدي و تو هر دو بازي با 3 مهاجم بازي كني (سه مهاجمتو براي بازي دوستانه عوض كني). بقيه تو تمرين تخصصي شركت نمي كنن و تغيير خاصي درشون رخ نمي ده.
IV.5 هم يعني دسته 4 گروه 5.
hosseinfx
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۳
شما در دسته چهار هستید و عدد كناری مربوط به گروهتون هست
در نتیجه دسته چهارم و گروه پنجم
تو هتریك تمرینات بصورت تخصصی دنبال می شه بنابراین باید یكی از پستهای بازی رو انتخاب كنی و تمرین بدی
البته در مدت های طولانی اسكیل بقیه بازیكن ها هم تغییر می كنه ولی خیلی طول می كشه من خودم میانه تمرین می دم ولی تا حالا دو بار اسكیل مدافع هام زیاد شده
یك مطلب دیگه اینكه Tsi بازیكنها مدام تغییر می كنه و افزایش اون به معنای بهتر شدن بازیكن هاستi
alex_irooni
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۷
ok
وضعیت دسته 4 گروه 5 چه طوره ؟
تو چه رده ای هستم ؟ چنتا دسته و لیگ داریم مگه ؟
بعد ازكجا بفهمم چه تغییری تو مهاجمام به وجود اومده ؟
LA-soshiant
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۵
ok
وضعیت دسته 4 گروه 5 چه طوره ؟
تو چه رده ای هستم ؟ چنتا دسته و لیگ داریم مگه ؟
بعد ازكجا بفهمم چه تغییری تو مهاجمام به وجود اومده ؟
ببین لیگ برتر 8 تا تیم داره .
بعدش می رسیم به دسته 2 كه 4 تا گروه داره 1،2،3،4 . . . توی هر گروه هم 8 تا تیم داریم یعنی جمعا 32 تیم توی دسته 2 فعالیت می كنن .
دسته 3 ، 16 تا گروه 8 تیمی داره یعنی 128 تیم توی دسته ی 3 حضور دارن .
و سرانجام دسته ی 4 ( یعنی همون دسته ای كه تو توش هستی ) 64 گروه داره ، یعنی 512 تا تیم توی این دسته فعالیت می كنن .
مهاجمات بعد از هر هفته تمرین ( بسته به اسكیل تمرین دهی مربیت و تعداد كمك مربی هات ) پیشرفت می كنن و بعد از هر 5 ، 6 هفته این پیشرفت به شكل یك درجه افزایش قدرت اسكورینگ نمایش داده میشه .
توی سایت vhattrick می تونی درصد پیشرفت مهاجمات رو ببینی .
توی این سایت تاپیك دسته 4 گروه 5 داریم .
به همگروهی هات توی hattrick.org میل بزن و بگو بیان اینجا تا بیشتر همدیگه رو بشناسید .;)
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
بچه ها دستون درد نكنه من 15 رو رد كردم
یادم نیس كی بود برام ترجمه كرد اما فكر كنم علی بندینی بود اشمش 16 17 و 18 مونده
من بلد نیستم باید چكار كنم
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
سلام من همین الان تو 5 دقیقه 16 و 17 رو رد كردم مونده 18
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
18 چجوریه؟
eh3an
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۱
:smilie9:
سلام
امروز ایمیلم رو چك كردم از هتریك ایمیل داشتم كه تیم رو برام ثبت كرده رفتم به سایتش لوگین شم نشود .. حالا میگه شخصی یا این یوزر و ایمیل تو سایتش نداره :scare: حالا من چه كار كنم :shout:
mnissar
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۵۸
برای یه تیم چنتا بازیکیکن کافیه 22تا یا 17 تا ؟ هرچی کمتر بهتره یا بیشتر، به فرض 2تا بازی در هفته؟
اگه یه بازیکن دوتا بازی در هفته بکنه افت نمیکنه؟
fcsooti
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۷
18 چجوریه؟
خب متنش رو بزار ببینیم چیه
fcsooti
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۸
برای یه تیم چنتا بازیکیکن کافیه 22تا یا 17 تا ؟ هرچی کمتر بهتره یا بیشتر، به فرض 2تا بازی در هفته؟
اگه یه بازیکن دوتا بازی در هفته بکنه افت نمیکنه؟
کاملا بستگی به خودت داره. 22 به نظر من یه عدد ایده آلی هست ولی من ترجیح می دم 25 تا بازیکن تو لیست داشته باشم.
Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
18 چجوریه؟
بگو چیه تا کمکت کنم
eh3an
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۱۳
:smilie9:
سلام
امروز ایمیلم رو چك كردم از هتریك ایمیل داشتم كه تیم رو برام ثبت كرده رفتم به سایتش لوگین شم نشود .. حالا میگه شخصی یا این یوزر و ایمیل تو سایتش نداره :scare: حالا من چه كار كنم :shout:
لطفا راهنمایی کنین:question2:
wantonboy13
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۶
سلام بچه ها
من تازه عضو هت تریك شدم :friends: و این سایت رو هم از بچه های گل p30 world گرفتم .سایت اصلی رو از tehran-games گرفتم.
میخواستم بگم من روز اولی یه خورده گیج شدم.... ولی سخت تشنه ی تیم داری هستم !!!!
از دوستانی كه راهنمای كامل فارسی رو دارند خواهش میكنم بفرستند...:smile:
من روش كار بیاد دستم تا ته تیم ملی رو هم كمك میرسونم :victory:
wantonboy13
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۴۵
بسیار متشكر از Don bandini که راهنما گذاشته بود... از دوستانی که بیشتر شبها (11 شب به بعد) در یاهو مسنجر آنلاین هستند تقاضا دارم که به کمک من بیان و آنلاین !!!! به مشکلات من در هت تریک رسیدگی کنند.
My yahoo ID : wantonboy13_kami
R-Win
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۴:۴۱
دوستان کسی می دونه برای خرید ساپورتر Paypal هم قبول می کنند یا نه؟؟؟؟
یا اگه کسی راهی بلده که من ساپورتر بگیرم بگه
emad_hathat
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۵۸
دقیقا چه جوری تو هتتریك میشه دو تیم رو مقایسه كرد(compare)
omid
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۰
3 تا جواب
1)11 بازیكن اصلی 11 تا تیم دوم 1 نفر مربی=23 نفر
2)به عضو جدید خوش امد میگم من هم تو اون سایتی كه گفتی عضوم
3)عماد یه سایتی هیت كه اینكارو می كنه متاسفانه یادم رفته!!
fcsooti
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۵
دقیقا چه جوری تو هتتریك میشه دو تیم رو مقایسه كرد(compare)
از چه نظر مقايسه كنه؟ چيشون رو با چي؟
hattrickpolli يه مقايسه مي كنه و نتيجه احتمالي مسابقه رو بهت مي گه
fcsooti
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
دوستان کسی می دونه برای خرید ساپورتر Paypal هم قبول می کنند یا نه؟؟؟؟
یا اگه کسی راهی بلده که من ساپورتر بگیرم بگه
براي ساپورت گرفتن paypal قبول نمي كنه.
مي توني يه ويزاگيفت كارت بگيري و مبلغ رو پرداخت كني. البته خيلي گرونتر از دلار معمولي دركياد يه چيزي حدود هردلار 1100 تومن
eh3an
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
خیلی ممنون كمكم كردین:sovxx: بابا یكی به من بگه مشكل از چیه ؟
Mr_Behi
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Shot at 2007-07-25
اتفاق عجيب,و بدتر ايكه youth squad از excelent شده Solid,چرا؟ چون تعداد فيزيوتراپيست هاي تيمم رو رسوندم به 14
Mr_Behi
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۱
لطفا راهنمایی کنین:question2:
شما حتما به يك دليلي تقاضايي كه واسه ثبت نام كردي رد شده,ايميل بزن به game master بگو مشكلتو پيگيري كنن
eh3an
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
Mr_Behi ممنون بی خیال اون شدم یه یوزر جدید ساختم:spamafote:
Don Bandini
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۹
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Shot at 2007-07-25
اتفاق عجيب,و بدتر ايكه youth squad از excelent شده Solid,چرا؟ چون تعداد فيزيوتراپيست هاي تيمم رو رسوندم به 14
چه اشتباه بدی كردی. هیچ كدوم از اون كاركنان رو نباید بیش از 10 تا تو یه پست استخدام كنی.
emad_hathat
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۵
از چه نظر مقايسه كنه؟ چيشون رو با چي؟
hattrickpolli يه مقايسه مي كنه و نتيجه احتمالي مسابقه رو بهت مي گه
مرسی:ok:.ولی منظورم مقایسه ای مثل اون نیست.توی هتتریك.
Ali-ss
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۴۶
این مطلب جدید هت تریک ئر مورد بودجه و خرید و فروش جریانش چیه؟
mnissar
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۵۴
کاملا بستگی به خودت داره. 22 به نظر من یه عدد ایده آلی هست ولی من ترجیح می دم 25 تا بازیکن تو لیست داشته باشم.
بابت کمکت ممنون و اگه یه بازیکن دوتا بازی در هفته داشته باشه افت می کنه؟:wink:
Don Bandini
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۰
مطلب جدید در مورد خرید و فروش: فرض كنید یه نفر زیاد به بازی هتریك وارد نیست و میره یه بازیكن با حقوق 8 میلیارد میخره!! شنبه هفته بعدش هم كه حقوق ها آپدیت میشه حساب این تیم خیلی خیلی منفی میشه و هفته بعد هم ورشكسته میشه. هتریك با این حركت، نگاه می كنه ببینه با خرید این بازیكن، حقوق و مخارج باشگاه چقدر میشه و آیا این تیم به ورشكستگی دچار میشه یا نه! اگه تیم با مشكل مواجه بشه نمیذاره كه طرف بازیكن رو بخره. اگه نه هم مشكلی نیست و میتونه بازیكن رو بخره. یعنی در كل چك میشه كه آیا یك تیم میتونه از پس حقوق بازیكن بر بیاد یا نه. یه چیزی تو همین مایه ها و كلی تره... چیز خوبیه شما زیاد گیر ندین:3:
============================
mnissar
اگه یه بازیكن هفته ای 2 بازی بكنه مشكلی پیش نمیاد. اما سعی كنید تو بازی دوستانه از بازیكنهای اصلیتون استفاده نكنید كه مصدوم نشن یه وقت...
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۵
این مطلب جدید هت تریک ئر مورد بودجه و خرید و فروش جریانش چیه؟
مي گه از اين به بعد علاوه بر اينكه موقع خريد هتر تريك چك مي كنه كه ببينه براي خريدش پول داري يا نه، چك مي كنه ببينه دست مزدشم مي توني بدي يا نه ! كه نري يه بازيكن خفن بخري بعد دست مزدش همون اول تيمتو ورشكست كنه.
hosseinfx
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۳
نحوه صعود تیمها از دسته چهار به دسته 3 چه طوری ؟؟؟
تیم اول مستقیما صعود می كنه یا نه باید بازی انتخابی داشته باشه ؟
تیم دوم چطور می شه ؟
اگه كسی نخواد از دسته 4 به دسته 3 صعود كنه چی كار باید بكنه ؟؟
آخه همه همگروه هاش bot هستند
Don Bandini
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۲
صعود و سقوط های تمام دسته ها قوانینش مثل هم هست. تیمهای اول با توجه به امتیازی كه كسب كردن، یا مستقیم صعود می كنن یا میرن به بازی انتخابی. تیمهای دوم هیچی.
hosseinfx
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۶
یك سوال دیگه
اگر برای اینكه بازی رو ببازم تعداد نفرات كمی رو تو زمین بگذارم مثلا 6 نفر در اینصورت بازی رو 5-0 می بازم
آیا تمرین آخر هفته انجام می شه یا نه ؟؟
Koosha
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
یك سوال دیگه
اگر برای اینكه بازی رو ببازم تعداد نفرات كمی رو تو زمین بگذارم مثلا 6 نفر در اینصورت بازی رو 5-0 می بازم
آیا تمرین آخر هفته انجام می شه یا نه ؟؟
نه، train رو از دست می دی. باید ترکیب معقول (2-5-3، 2-4-4، 3-4-3، ...) بچینی.
mahmood
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
سلام به همه
چجوری باید ساپورتر بگیرم؟
ممنون
hosseinfx
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۳
سوال با جایزه
برای اینكه یك تیم از دسته 4 كه همه هم تیمی هاش bot هستند صعود نكنه یا حداقل مستقیم صعود نكنه چیه ؟
hosseinfx
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۶
سلام به همه
چجوری باید ساپورتر بگیرم؟
ممنون
در قسمت tools بعدش در صفحه Supporters می تونی بری از طریق كارت اعتباری مثل master و visa پولش رو پرداخت كنی و بخری
mahmood
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
كیا ساپورتر گرفتن؟؟؟؟
اصلا چجوری باید از این كارتها گرفت؟؟؟؟
Don Bandini
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۰
سوال با جایزه
برای اینكه یك تیم از دسته 4 كه همه هم تیمی هاش bot هستند صعود نكنه یا حداقل مستقیم صعود نكنه چیه ؟
اگه یه سیستم افتضاح بچینی و PIC بازی كنی میتونی به تیمهای bot هم ببازی!
هافبكت باید Disastrous - very low بگیره.
اینطوری به زور میتونی به تیمهای پایینی ببازی و تیمهای بالایی رو ببری. با كمترین امتیاز كسب شده میتونی قهرمان بشی. البته این تنظیم كردن امتیازا كار خیلی سختیه. یكی از آشنایان ما اومد این كارو بكنه نتونست بنده خدا :3:
hosseinfx
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۹
كیا ساپورتر گرفتن؟؟؟؟
اصلا چجوری باید از این كارتها گرفت؟؟؟؟
دو تا راه داره
1- باید 1 كارت تهیه كنی كه قیمت یك كارت 50 دلاری حدودا 60 هزار تومان هست و خودت می تونی ساپورتر بخری
2- پول رو بدی به كسی كه كارت داره تا اون برات خرید كنه
mahmood
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۶
خوب كسی هست كه از این كارتها داشته باشه؟
اگه خودم بخوام از كجا باید خرید؟
Ehsan
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۳
آقا يكي منو كومك كونه !
من اين هفته وحشتناك فرم بازيكنام پايين اومد !
و همچنين استاميناي بازيكنام !
يكي بياد يه در صد مناسبي از اين تمرين استامينا و درصد تمرين اصلي رو واسمون بزاره و بگه !
R-Win
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
این تمرین هتریک خیلی بد و عجیب قریب شده :rtfm:
من اون هفته 80% تمرین فورم دادم زیاد که نکرد هیچ بخوره تو سرش فورم و استامینای 70% بازیکن هام هم کم شد
این هفته هم همین طور
اگه همین جور پیش بره تا نیم فصل استامینا و فرم کل بازیکنام non-existent مشه
Don Bandini
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۲
هفته پیش كه اكثر استامیناها اومد پایین. اما به نظرم درصد مناسب برای تمرین استامینا 15% باشه.
درصد تمرین اصلی یا تمرین جنرال رو هم هیچ وقت از 95% كمتر نكنید!
HELL BOY
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۷
اگه تمرین استامینا رو روی 100 بزاریم ، روی تمرین اصلی هم تاثیر میذاره یا فقط رو فرم تاثیر داره؟:question:
Don Bandini
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۶
من دارم یه تحقیق گستره می كنم در مورد این تمرین های جدید كه به یه جواب قاطع و درست برسم. مثلا فرض كنید یكی تمرین استامینا رو بذاره روی 20% و تمرین اصلیش هم 100% باشه. آیا این 20% از تمرین اصلیش كم میشه و تمرین اصلیش میشه 80%؟؟ یا اینكه تمام 100% رو تمرین میكنه و 20% استامینا هم میاد روش! تو این خودمم موندم!
دارم از یه سری مسئولای هتریك سوال می كنم. به محض اینكه به جواب برسم به شما اطلاع میدم.
omid
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۴
من فكر كنم هر درصدی بذاری رو استامینا همون قدر از تمرین اصلیت كم میشه
Don Bandini
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
آره... همون حدسی كه میزدیم درست بود و متاسفانه تمرین استامینا هر چقدر باشه، همون قدر از درصد تمرین اصلی كم میشه...
من تمرین استامینا رو روی 15% گذاشتم. فكر كنم بدك نباشه...
تمرین اصلی رو هم از 95% پایین تز نیارید. خیلی ها 100% میذارن كه برای تمرین دادن بازیكن خیلی خوبه. من روی 97% تنظیم كردم. اما بازیكنهام دیر پیشرفت میكنن. خودتون یه چیزی رو انتخاب كنید دیگه...
98 و 99 هم بدك نیست.
Don M Corleone
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
آره... همون حدسی كه میزدیم درست بود و متاسفانه تمرین استامینا هر چقدر باشه، همون قدر از درصد تمرین اصلی كم میشه...
من تمرین استامینا رو روی 15% گذاشتم. فكر كنم بدك نباشه...
تمرین اصلی رو هم از 95% پایین تز نیارید. خیلی ها 100% میذارن كه برای تمرین دادن بازیكن خیلی خوبه. من روی 97% تنظیم كردم. اما بازیكنهام دیر پیشرفت میكنن. خودتون یه چیزی رو انتخاب كنید دیگه...
98 و 99 هم بدك نیست.
گرفتی مارو ! :tap67:
این قصه 95% چیه را به را میگی ؟ :rofl: ملت رو گذاشتی سر كارا ! خب همه رو همون 100% گذاشتن بذار راحت باشن دیگه :wouaf:
Don Bandini
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
نه آخه دیدم كسایی رو كه گذاشتن رو 70%!!!
100% گذاشتن مزیتش اینه كه بازیكنها زود پیشرفت میكنن و فرم ها هم یه مقدار بهتر میشه. اما اشكالش اینه كه احتمال مصدومیت رو یه كم میبره بالا!
اینه كه میگم از 95 تا 100 بذارن تمرین رو.
Ehsan
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۱
آره ده !
منم ميگم حالا چرا اين سر يكي دو درصدش اينقدر گيره !
Don M Corleone
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۴
نه آخه دیدم كسایی رو كه گذاشتن رو 70%!!!
100% گذاشتن مزیتش اینه كه بازیكنها زود پیشرفت میكنن و فرم ها هم یه مقدار بهتر میشه. اما اشكالش اینه كه احتمال مصدومیت رو یه كم میبره بالا!
اینه كه میگم از 95 تا 100 بذارن تمرین رو.
حالا تو اینو میگی من دیدم كسایی رو كه به تعداد ارقام دستمزد بازیكن اصلا توجه ندارن ... با اینكه نمونه های زیادی اینجا اومدن و گفتن اما باز هم چنین اشتباهات هولناكی داره رخ میده:cray: ... خواهشا در این زمینه ملت رو راهنمایی كنید نه سر یكی دو درصد ناقابل ! :rtfm:
Don M Corleone
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
لطفا یه پیشنهاد به مدیران هتریك بدید كه به جای بررسی اینكه تیمی كه بازیكن با دستمزد بالا می خره توانش رو داره یا نه بگید كه دستمزد بازیكنانی كه فرضا از دو میلیارد رد میشه تو صفحه شون قرمز نوشته بشه ... كه ملت ببینن اینجا یه چیزی انگار قرمزه و علامت خطر !!!!و فكر نكنن 6 میلیارد 600 میلیونه !
جدا میگم سعید این پیشنهاد رو بده ...
Don Bandini
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
والا اون یكی دو درصد كه بالا پایین میره كلی چیز تغییر میكنه! بعدش میگن چرا هتریك انقده شانسیه! یكیش خود تو محمد رضا:3:
=============
در مورد دستمزد ها یه حداكثر دستمزد برای دسته های مختلف مینویسم. اگه بیشتر از این دارید میدید بسته به مقداری كه از این حد تجاوز كردید دارید ضرر میدید:
دسته 4 = 200 تا 250 میلیون
دسته 3 = 450 تا 650 میلیون
دسته 2 = 800 میلیون تا 1 و نیم میلیارد
دسته برتر = 2 تا 3 میلیارد
این دستمزد ها با توجه به رتبه ای كه در لیگ دارید هم كم و زیاد میشه و صد البته بستگی به قدرت حریفاتنون در اون لیگ هم داره!
این هم قویترین بازیكن هایی كه میتونید برای هر دسته داشته باشید.
یعنی حقوقشون به درآمد باشگاه بخوره:
دسته 4 = outstanding
دسته 3 = brilliant , magnificent
دسته 2 = supernatural
دسته برتر = extra-terrestrial
من به لیگ برتری ها هم توصیه نمیكنم بازیكن با حقوق یك میلیارد به بالا بخرن. حتی برای یك هفته! همچین اشتباهی نكنید!
این ها حاصل تجربه من در این زمینه هست...:2:
wantonboy13
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۰۴:۴۱
سلام بكس... :give_rose:
یه سوال داشتم... این Hattrick polli جریانش چیه و كجا میشه پیداش كرد؟؟
Ali
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۴
سلام بكس... :give_rose:
یه سوال داشتم... این Hattrick polli جریانش چیه و كجا میشه پیداش كرد؟؟
یكی از نرم افزارای جانبی و به درد بخور واسه تازه كارا هستش
میتونی از خود سایتش دانلود كنی
mnissar
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
با توجه به این که تمرینات در Hattrick جدید شده درصد تمرین رو چجوری باید گذاشت باید مجمومع دو تمرین 100 باشه یا می تونه هرکدوم جداگانه 100 باشه
Don Bandini
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
جناب mnissar !
صفحه قبلی تاپیك رو چك كنید!
R-Win
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
دوستان تیم حریفم که ول کرده تیم رو بخاطر 3 اخراجیش در بازیه قبل در بازی با من 7 تا بازیکن داشت و اصلا بازی انجام نشد. :devil: ( می خواستم تو این بازی آقای گلیم رو تثبیت کنم ها :rtfm:)
حالا بازیکن هام تو تمرین شرکت می کنند ؟
تو این بازی هم PIC رفتم . روحیه ام میره بالا؟
kuroshmm
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۳
بازیکنات تمرین می کنند .
روحیت هم بالا میره
اعتماد به نفست هم بالا میره .
وضع تماشاگرا بالا میره
کلا مثه اینه که تو بازی رو 5-0 برده باشی
hamedhamedhamed
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۴
لطفا راهنماییم کنین چجوری چلنج 18 رو رد کنم؟
متنش اینه :
Changing formation
If you want to improve your managing skills, why not try out different tactics and formations to see what suits your team best? As you know by now, the default formation is 4-4-2, with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards. Other common formations are 3-5-2, 3-4-3 or 5-3-2. But it is not advisable to use an extreme formation (4 inner midfielders or 6 defenders for example) as the entire training effect for the whole week may get lost.
To change formation, you need to reposition a player using his individual order menu on the 'Orders' page. For example, a defender repositioned to a forward position changes the formation from 4-4-2 to 3-4-3.
Now place a match order using a different formation than the ones you have used before.
Please note that the challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8 or 14.
Don M Corleone
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۶
اقا من یه بازیكن 28 ساله ام 4 هفته مصدوم شد ! سابقه نشون داده عین هفته مصدوم می مونه و كمتر نمیشه ... اگر تعداد دكترین رو از 10 بیشتر كنم عواقبش چیه ؟ اینو من اخر نفهمیدم دكتر زیاد كردن چی بلایی سر تیم میاره !؟
Don M Corleone
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
اقا من یه بازیكن 28 ساله ام 4 هفته مصدوم شد ! سابقه نشون داده عین هفته مصدوم می مونه و كمتر نمیشه ... اگر تعداد دكترین رو از 10 بیشتر كنم عواقبش چیه ؟ اینو من اخر نفهمیدم دكتر زیاد كردن چی بلایی سر تیم میاره !؟
alex_irooni
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
سلام
آقا ساپورتر بگیری چقدر خرج داره میخوام ببینم تواناییشو دارم یا نه ؟
بعد تمرین فقط روز جمعه است ؟ یا نه هرروز میشه تمرینو عوض كرد اینو یكی توضیح بده .
HaryAMID
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۷
... تمرین فقط روز جمعه است ؟ یا نه هرروز میشه تمرینو عوض كرد اینو یكی توضیح بده .
تمرین بصورت هفتگیه ، به این ترتیب که قبل از اولین بازی هر هفته میتونی تمرین اون هفته رو انتخاب کنی و نتایج این تمرین هم در روز جمعه مشخص میشه.
dangerous_boy
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۵
سلام
آقا ساپورتر بگیری چقدر خرج داره میخوام ببینم تواناییشو دارم یا نه ؟
بعد تمرین فقط روز جمعه است ؟ یا نه هرروز میشه تمرینو عوض كرد اینو یكی توضیح بده .
HOW TO BUY
Hattrick Supporter is a voluntary extra service that costs around € 2.06 - € 2.58 a month to use, depending on the period you choose.
You can pay for a three-month period (€ 7,75 (approx. USD $ 10.40) ) or for a full year (€ 24,8 (approx. USD $ 33) ). At the moment, we offer payment by credit card and direct bank transfer.
بله تمرین روزهای جمعه است و نمیشه عوضش كرد.
بازیهای دوستانه روزهای سه شنبه , چهارشنبه و پنج شنبه است.
بازیهای رسمی هم روزهای یكشنبه برگزار میشه.
hosseinfx
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۳۰
اكه بیشتر از 10 تا دكتر استخدام كنی قطعا تمرین آخر هفته رو از دست می دی و در مقابل ممكن هست بازیكنت زودتر خوب بشه
hamedhamedhamed
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۶
Changing formation
If you want to improve your managing skills, why not try out different tactics and formations to see what suits your team best? As you know by now, the default formation is 4-4-2, with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards. Other common formations are 3-5-2, 3-4-3 or 5-3-2. But it is not advisable to use an extreme formation (4 inner midfielders or 6 defenders for example) as the entire training effect for the whole week may get lost.
To change formation, you need to reposition a player using his individual order menu on the 'Orders' page. For example, a defender repositioned to a forward position changes the formation from 4-4-2 to 3-4-3.
Now place a match order using a different formation than the ones you have used before.
Please note that the challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8 or 14.
این چلنجو كه چلنج 18 چجوری رد كنم؟
Ali
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۲۹
همون 10 تا استخدام كنی بیشتر به نفعته
تمرین خیلی مهمه نباید از دستش بدی
من خودم یه بازیكن با TSI = 27500 گرفتم واسه اینكه همون هفته تمرین كنه توی بازی كاپ گذاشتمش تو زمین زرت زدن 4 هفته مصدومش كردن قدرتش هم به 17000 رسید 10 تا دكتر استخدام كردم از 4 شنبه تا حالا مصدومیتش رسیده به 2 هفته
kuroshmm
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷
استخدام بیش از 10 دکتر تاثیری در تمرینات نداره ، یعنی تمرینات به صورت عادی انجام میشه .
تاثیری که داره علاوه بر حقوقی که باید بدی روی وضعیت تماشاگراته که با هر بار آپ دیت شدن وضعیت تماشاگرا اونا شاکی تر میشند و مثلا اگه یکی دو هفته بخوای دکتر زیاد داشته باشی و از طرفی روی پول ورزشگاه حساب کرده باشی کلی ضرر می کنی .
من با تجربه ای که در استخدام بیش از ده دکتر دارم ، به هیچ وجه این کار رو توصیه نمی کنم .
hamedhamedhamed
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۴
بابا یكی به من بگه چجوری باید این چلنج 18 رور رد كنم متن چلنج رو هم صفحه قبلی نوشتم
كمكم كنید
سروش ازادي
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۳
لطفا راهنماییم کنین چجوری چلنج 18 رو رد کنم؟
متنش اینه :
Changing formation
هيچي خيلي سادست.مختصرا منظورش اين بود كه بايد اين بازي از يك تاكتيك به جز 4-4-2 كه تاكتيك اوليه است استفاده كني.نحوه ي تغيير تاكتيك هم اين طوريه كه ميري تو matches بعد ميزني روي order كه مربوط به بازي ميشه.حالا زير هر بازيكن يه گزينه هست كه ميشه تغييرش داد كه باعث تغيير جاي بازيكن و در نتيجه تغيير تاكتيك ميشه.براي مثال اگه زير دفاعت گزينه ي extra forward رو بزني دفاعت ميشه فروارد و در نتيجه تاكتيكت از 4-4-2 ميشه 3-4-3.
hamedhamedhamed
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
من همه ی چلنجارور رد کردم به خیر گذشت
alex_irooni
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
HOW TO BUY
Hattrick Supporter is a voluntary extra service that costs around € 2.06 - € 2.58 a month to use, depending on the period you choose.
You can pay for a three-month period (€ 7,75 (approx. USD $ 10.40) ) or for a full year (€ 24,8 (approx. USD $ 33) ). At the moment, we offer payment by credit card and direct bank transfer.
بله تمرین روزهای جمعه است و نمیشه عوضش كرد.
بازیهای دوستانه روزهای سه شنبه , چهارشنبه و پنج شنبه است.
بازیهای رسمی هم روزهای یكشنبه برگزار میشه.
میخوام ببینم یعنی در طول هفته تمرینو عوض كنی هیچ سود یا ضرری نداره ؟
واسه ساپورتر سالی 33 دلار ؟
wantonboy13
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
اول از همه این قانونو بیشترتون میدونید كه باید چلنج 15 رد بشه تا بتونیم برای تیم تاكتیك بچینیم.
حالا بریم سر مشكل من ...
من چلنج 15 رو دیشب انجام دادم ( اسم و آدرس و... ) بعد زیرش پیغام داده كه Game master ها اینو چك میكنند و
بعد قبول میشید. حالا رفتم تو event های باشگاه و زده بود كه شما چلنج 15 رو گذروندید و 200.000.000 ریال دریافت كردید. این اولین تناقض !!!!
از طرفی وقتی تو line up تیم جوانانم میرم میشه نوع بازی بازیكن ها و نوع حمله تیم رو تغییر داد (تائید رد كردن چلنج 15 ) ، ولی Line up تیم بزرگسال رو نمیشه تغییر داد!!!! ( تائید رد نكردن چلنج 15 ) اینم دومین تناقض!!!!
حالا یكی این معمای تناقض اندر تناقض رو واسه ما حل كنه ...
alex_irooni
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
خوب منی كه میخوام بازی وسط هفته مو كه دوستانه است با ذخیره هام بازی كنم تمرین چی میشه ؟
alex_irooni
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
اول از همه این قانونو بیشترتون میدونید كه باید چلنج 15 رد بشه تا بتونیم برای تیم تاكتیك بچینیم.
حالا بریم سر مشكل من ...
من چلنج 15 رو دیشب انجام دادم ( اسم و آدرس و... ) بعد زیرش پیغام داده كه Game master ها اینو چك میكنند و
بعد قبول میشید. حالا رفتم تو event های باشگاه و زده بود كه شما چلنج 15 رو گذروندید و 200.000.000 ریال دریافت كردید. این اولین تناقض !!!!
از طرفی وقتی تو line up تیم جوانانم میرم میشه نوع بازی بازیكن ها و نوع حمله تیم رو تغییر داد (تائید رد كردن چلنج 15 ) ، ولی Line up تیم بزرگسال رو نمیشه تغییر داد!!!! ( تائید رد نكردن چلنج 15 ) اینم دومین تناقض!!!!
حالا یكی این معمای تناقض اندر تناقض رو واسه ما حل كنه ...
درسته كه رد كردی ولی 3 روز طول میكشه تا پذیرفته بشه . صبر داشته باش /:yess:
fcsooti
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
میخوام ببینم یعنی در طول هفته تمرینو عوض كنی هیچ سود یا ضرری نداره ؟
واسه ساپورتر سالی 33 دلار ؟
اینطوری که بچه ها گفتن نه تاثیری بر اون هفته نداره.
حدود 33 دلار یه چند سنت بیشتر
fcsooti
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۶
خوب منی كه میخوام بازی وسط هفته مو كه دوستانه است با ذخیره هام بازی كنم تمرین چی میشه ؟
شما تو هفته 2تا بازی داری حداکثر. اونایی که توی این 2تا بازی توی ترکیب باشن آهر هفته تمرین می کنن البته با همون شرایطی که هر تمرین برای خودش داره
Don Bandini
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
وسط هفته اگه 60 دفعه هم تمرین رو عوص كنید هیچی نمیشه. فقط پیج شمبه شب كه میخواید بخوابید باید تمرین اصلی رو انتخاب كنید كه صبح پا میشین بازیكنها همون رو تمرین كرده باشن!
تو بازی لیگ مثلا 4 تا دفاع بازی میدید. تو بازی دوستانه هم مثلا 5 تا مدافع بازی میدید. آخر هفته هم اگه تمرین روی دفندینگ باشه، همه 9 نفر تمرین میكنن.
خواهشا مطالب آموزشی رو با دقت بخونید. اگه به مشكلی برخوردید، دوباره اون مطالب رو بخونید تا شاید جواب اونجا باشه و شما قبلا بهش دقت نكرده باشید. كلی برای مطالب وقت گذاشتم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ehsan
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۲۸
اين تيم جوونها !
بازيكناش تا چه سني ميتونند توش بمونن ؟
تا 19 سالگي يا 21 سالگي ؟
Reza
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۴۴
19
Taj
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۰
14720983 این بازیکن رو ببینید کف میکنید!!!!!!!! مجانی هم نمی ارزه!!!!!!!!!
wantonboy13
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۵۳
14720983 این بازیکن رو ببینید کف میکنید!!!!!!!! مجانی هم نمی ارزه!!!!!!!!!
Next birthday: 10/14/2007
Nationality: Nederland
Total Skill Index (TSI): 1 117 280
Wage: 11 652 840 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: ghetto deluxe
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: solid Goalkeeping: disastrous
Playmaking: poor Passing: weak
Winger: divine Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: poor
Matches for National team: 77
Matches for National U-20 team: 4
Career Goals: 27
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
اوه اوه...... چه چیز خووفیه.... حقوقه هفتگیش اندازه كل قیمت بازیكنای لیگ چهاره....:dance:
wantonboy13
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۱
وسط هفته اگه 60 دفعه هم تمرین رو عوص كنید هیچی نمیشه. فقط پیج شمبه شب كه میخواید بخوابید باید تمرین اصلی رو انتخاب كنید كه صبح پا میشین بازیكنها همون رو تمرین كرده باشن!
تو بازی لیگ مثلا 4 تا دفاع بازی میدید. تو بازی دوستانه هم مثلا 5 تا مدافع بازی میدید. آخر هفته هم اگه تمرین روی دفندینگ باشه، همه 9 نفر تمرین میكنن.
خواهشا مطالب آموزشی رو با دقت بخونید. اگه به مشكلی برخوردید، دوباره اون مطالب رو بخونید تا شاید جواب اونجا باشه و شما قبلا بهش دقت نكرده باشید. كلی برای مطالب وقت گذاشتم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
یعنی اگر در بازی روز یكشنبه 4 هافبك بازی كنند، و برای روز 4 شنبه 4 هافبك دیگه بازی كنند ، هر 8 بازیكن تو تمرین
جمعه شركت میكنند؟؟ یا اینكه نباید از 6 نفر این تعداد بگذره ؟؟
hosseinfx
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۹
یعنی اگر در بازی روز یكشنبه 4 هافبك بازی كنند، و برای روز 4 شنبه 4 هافبك دیگه بازی كنند ، هر 8 بازیكن تو تمرین
جمعه شركت میكنند؟؟ یا اینكه نباید از 6 نفر این تعداد بگذره ؟؟
آره عزیز اگر از هشت بازیكن مختلف استفاده كنی همشون تمرین می كنن البته برای تمرین میانه می تونی از سیستم 1-5-4 و 2-5-3 استفاده كنی كه در این صورت 10 بازیكن تمرین می كنن به عبارتی وینگر ها هم تو تمرین شركت كنند البته اونها یك كم دیر تر اسكیلشون می ره بالاتر:2:
wantonboy13
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۰۸
كسایی كه با Hattrick polli كار كردند... چه جوری میشه نتیجه احتمالی بازی تیمت رو دید؟؟ :unknw:
fcsooti
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۴۱
كسایی كه با Hattrick polli كار كردند... چه جوری میشه نتیجه احتمالی بازی تیمت رو دید؟؟ :unknw:
قسمت league analizer تو tab آخری می شه
wantonboy13
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۴
قسمت league analizer تو tab آخری می شه
خوب این گزینه فعال شده ، ولی چه جوری تیم هارو مقایسه كنم... یعنی با اینكه فعال شده جاش كجا هست اصلا"؟
hosseinfx
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۰
تو قسمت league analizer اگر تو tab آخری result prediction می تونید آخرین rating تیم خودتون و تیم مورد نظرتون رو از تو صفحه گزارش هتریك بگیرید و اونجا از بین گزینه ها انتخاب كنید و با كلیك بر روی predict از پیش بینی بهره مند می شید
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۵
قضیه ی ساپورتر باشگاه من چیه ؟ :confused:
وقتی وارد شدم دیدم یه ساپورتر یك ساله بهم دادن . . . :wacko2:
آخه من كه پولی واریز نكرده بودم . . .
این فقط واسه منه یا همه اینطورند؟
:icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::i con_bravo:
وای . . . چه حالی وده این ساپورتر
alex_irooni
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
بگو كجاست منم برم دمشو ببینم .
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۷
بگو كجاست منم برم دمشو ببینم .
لازم نیست دنبالش بگردی . . . :hi:
من وقتی كه لاگ این شدم متوجه تغییرات زیادی . . . حتی توی صفحه آرایی شدم .
چهره ی بازیكنام مشخص بود و . . . :biggrin:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۴
لازم نیست دنبالش بگردی . . . :hi:
من وقتی كه لاگ این شدم متوجه تغییرات زیادی . . . حتی توی صفحه آرایی شدم .
چهره ی بازیكنام مشخص بود و . . . :biggrin:
ازین شوخی ها با ما نكن.... ما مربیا معمولا" قلبمون ضعیفه :scare:
HaryAMID
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۵۶
قضیه ی ساپورتر باشگاه من چیه ؟ :confused:
وقتی وارد شدم دیدم یه ساپورتر یك ساله بهم دادن . . . :wacko2:
:shok:؟؟؟؟؟؟؟
واقعاَ به همین راحتی صاحب ساپورتر شدی؟:fool:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۰۴
كسی نمیدونه این چلنج 16 و 17 رو چجوری باید رد كرد؟؟
چلینج 16 میگه بیا ساپورتر شو....
چلنج 17 میگه از طریق Credit card پول ساپورتر شدنو پرداخت كن!
خوب ما اگه نخوایم ساپورتر شیم كیو باید ببینیم؟؟ :7:
Ali
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۳۰
تو فقط صفحاتشو چك كن
3 تا اس ام اس هم همینجوری بهت میده كه حال كنی
شماره موبایلتو كه بدی هتریك واست اس ام اس میزنه
یادمه اون اوایل كه واسم اس ام اس زد خیلی ذوق زده شدم
Ali
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۹
این چه وضعیه
امروز واسم اینو نوشته : 4 supporters left the club
آخه چرا؟
omid
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۴۶
علی احتمالا جام حذفی رو باختی
Ali
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
آره باختم
ولی سالهای پیش وقتی میباختم اینجوری نمی شد
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
آره باختم
ولی سالهای پیش وقتی میباختم اینجوری نمی شد
اون سالهاي پيش بود ! حالا اين سالهاي پسه ! :D
تعداد ساپورترات رفته بالا ناز و اداشونم بيشتر شده !
Milad Gerrard
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
آقا این قضیه احمد رضا چی شد؟منم میخوام:دی
سروش ازادي
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
چيز چندان عجيبي هم نيست.من هم همون سال اولي كه اومدم تو هتتريك يه بلژيكي لطف كرد برام ساپورتر خريد.هنوزم كه هنوزه با هم دوستيم.
omid
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۴۱
راستی علی از هفته ی بعد پایه ی دوستانه هستی مثل فصل پیش؟
wantonboy13
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
تو فقط صفحاتشو چك كن
3 تا اس ام اس هم همینجوری بهت میده كه حال كنی
شماره موبایلتو كه بدی هتریك واست اس ام اس میزنه
یادمه اون اوایل كه واسم اس ام اس زد خیلی ذوق زده شدم
من صفحاتشو چك كردم ولی اتفاقی نیفتاد .... واضح تر توضیح میدید؟!
Milad Gerrard
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
من صفحاتشو چك كردم ولی اتفاقی نیفتاد .... واضح تر توضیح میدید؟!
شما اون نوشته ها رو این جا كپی كن تا بشه درست توضیح داد
alex_irooni
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
سلام
اگه الان مربي رو عوض كنم چي ميشه ؟/////////
مربي خوب چي بايد داشته باشه ؟/يكي توضيخ بده .
R-Win
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۵۶
دوستان مربی سالید با ایندکوئت در تمرین دادن یه بازیکن یکسان چند هفته تفاوت دارن؟
ممنون
Real Madrid
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۴
آقا جریان ساپورتر چیه؟
یکی یه توضیح کامل بده!!!:give_rose:
wantonboy13
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
شما اون نوشته ها رو این جا كپی كن تا بشه درست توضیح داد
چلنج 16 میگه :
Visit 'About Supporter'
You'll always be able to play Hattrick for free. This isn't one of those games were you have to buy stuff to get ahead of the competition. To finance the game, we offer the voluntary premium service Hattrick Supporter. As a Supporter, you get loads of extra features that makes your gaming experience richer. Please help us continue developing and operating Hattrick by becoming a Supporter. To finish this assignment, read about the additional features that are available for Hattrick Supporters on the 'About Supporter' page under 'Help' in the menu.
چلنج 17 میگه :
The Shop is where you can buy Hattrick Supporter, Hattrick Credits, Hattrick Clubhouse, T-shirts, etc. In this assignment, you get to buy something for free: A few Hattrick Credits that you can use to try out our mobile phone SMS text message services. Go to the Shop and buy the product "3 Hattrick Credits".
(Please note that the Free Credits really are free of charge. Hattrick SMS services are always paid in advance - we will not charge your mobile phone bill.)
juve
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
معنی این چلنج چی میشه(چلنج 15)
Placing a new match orderIt's time to place a new match order. You should analyze your previous match and see if there is anything you can improve. Maybe you have a player on the bench that deserves a chance? Or perhaps there are players that you want to try out in a new position - is that winger perhaps your next star striker?
Testing different lineups – even if the tests fail – is the best way to learn, so make the most of your early games, and you will get more out of the game later on!
Please note that this challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8.
Once you have completed challenge 15 you will be able to change formation, team attitude and tactics but until then you will play with four defenders, two inner midfielders, two
سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۹
16 ميگه هتتريك پولي نيست و از اون بازيهايي هم نيست كه پول بگيره تا جلو بري و ازين حرفا.فقط براي اين كه هزينه ي بازي در بياد به صورت داوطلبي ميشه ساپورتر گرفت و در ازاش بهت يه سري امكانات ميده كه تجربه ي بازيت بيشتر ميشه (در اصل چرت ميگه فقط بازي بيشتر بهت حال ميده و يه خورده بهتر هم بهت خبر رساني ميشه) براي رد كردن اين مرحله بايد help رو بزني بعد about supporter رو بزني.و چيزايي كه نوشته رو بخوني.
سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
چلنج 17
Go to the Shop and buy the product "3 Hattrick Credits".
برو به shop و product "3 Hattrick Credits رو بخر.(مجانيه نيازي به پول دادن نداره)
سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
معنی این چلنج چی میشه(چلنج 15)
Placing a new match orderIt's time to place a new match order. You should analyze your previous match and see if there is anything you can improve. Maybe you have a player on the bench that deserves a chance? Or perhaps there are players that you want to try out in a new position - is that winger perhaps your next star striker?
Once you have completed challenge 15 you will be able to change formation, team attitude and tactics but until then you will play with four defenders, two inner midfielders, two
در كل ميگه بايد از يه تركيب جديد استفاده كني(تركيب بازيكنايي كه بازي ميكنن) و اين نبايد تركيبي باشه كه تو چلنج 8 استفاده كردي.
wantonboy13
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
حالا میریم سراغ چلنج 17 كه میگه تركیبو عوض كن ...
من میرم تو Orders ، ولی چیزی به اسم تركیب نیست كه بشه 2-4-4 رو به 2-5-3 یا تركیب دیگه ای تغییر داد ...
R-Win
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۳
دوستان مربی سالید با ایندکوئت در تمرین دادن یه بازیکن یکسان چند هفته تفاوت دارن؟
ممنون
این سوال ما فراموش شد
جواب بدید ممنون
سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۵۳
حالا میریم سراغ چلنج 17 كه میگه تركیبو عوض كن ...
من میرم تو Orders ، ولی چیزی به اسم تركیب نیست كه بشه 2-4-4 رو به 2-5-3 یا تركیب دیگه ای تغییر داد ...
دوست عزيز چلنج 17 نميگه تركيب رو عوض كن ميگه كرديت بخر.برات نوشتم.اون عوض كردن تاكتيك يه چلنج ديگه بود كه قبلا گفته بودم.
سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۵۵
يه توضيح هم در مورد چلنج 15 بدم كه اشتباه نشه.منظورم از عوض كردن تركيب بازيكنا اينه كه مثلا بازيكني كه قبلا گذاشتي بال رو اين بار بذاري مهاجم.نه اين كه تاكتيك رو عوض كني.
wantonboy13
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۴۴
دوست عزيز چلنج 17 نميگه تركيب رو عوض كن ميگه كرديت بخر.برات نوشتم.اون عوض كردن تاكتيك يه چلنج ديگه بود كه قبلا گفته بودم.
منظوره من چلنج 18 بود...:wacko2:
نمیشه مستقیما" تركیب 2-4-4 رو تبدیل كرد به 2-5-3 ؟؟ حتما" باید یكی از مدافعان رو extra inner midfield كنیم تا
بشه 2-5-3 ؟؟ ( البته من كه اصراری به 2-5-3 ندارم ، چون این سیستم دیگه تو دنیا منسوخ شده و فقط مربیان تیم ملی ایران هستند كه به اون اعتقاد خاصی دارند !!! ):notify:
Ali
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
هستم امید
دوباره به دوستات بگو یه تیم واسه تركوندن جور كردم
سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
منظوره من چلنج 18 بود...:wacko2:
نمیشه مستقیما" تركیب 2-4-4 رو تبدیل كرد به 2-5-3 ؟؟ حتما" باید یكی از مدافعان رو extra inner midfield كنیم تا
بشه 2-5-3 ؟؟ ( البته من كه اصراری به 2-5-3 ندارم ، چون این سیستم دیگه تو دنیا منسوخ شده و فقط مربیان تیم ملی ایران هستند كه به اون اعتقاد خاصی دارند !!! ):notify:
نه دوست عزيز.تو هتتريك كلا همين طوري كه گفتي بايد تاكتيك رو عوض كرد.البته تو هتتريك وقتي ميخواي هافبك تمرين بدي بهتره از 2-5-3 يا 1-5-4 استفاده كني.
omid
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
رو چیشم علی
omid
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
این سوال ما فراموش شد
جواب بدید ممنون
مربی انادیكویت به درد نمی خوره لااقل پاسیبل باشه
مربی سولید با پاسیبل 1 هفته فرق دارن
dangerous_boy
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
كسی میدونه معنی این چیه ؟ Loddarstats
alvand_000
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۵۴
نه دوست عزيز.تو هتتريك كلا همين طوري كه گفتي بايد تاكتيك رو عوض كرد.البته تو هتتريك وقتي ميخواي هافبك تمرين بدي بهتره از 2-5-3 يا 1-5-4 استفاده كني.
سلام دوست خوبم.البته 3.5.2 هنوز تو هتریک جزو بهترین هاست.به دلایلی:thumbs_up:
سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
سلام دوست خوبم.البته 3.5.2 هنوز تو هتریک جزو بهترین هاست.به دلایلی:thumbs_up:
بله البته چرا كه نه خود من هم 2-5-3 بازي ميكنم.
navidamar
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
بازیكن جوان با چه وضعیتی رو میشه از تیم جوانان پروموت كرد؟ من تو تا از بهترین بازیكنانم رو آوردم تو بزرگسالان هر دو تی اس آیشون 0 شد! قضیه چیه؟
Nima_Red
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۵۶
من یه سوال داشتم
این تست ها رو باد چه چوری انجام بدم
دمتون گرم یه راهنمایی اساسی بكنید؟
hosseinfx
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۵
خوش اومدی نیما جان
هتریك یك سری قوانین داره از طریق این تست ها هم می خواد به شما آموزش بده هم می خواد ببینه اونها رو می دونی یا نه ؟!
بهتره اول خوی تاپیك آموزشی رو چند بار با دقت بخونی و بعد اقدام به رد كردن چلنج ها كنی هر جا گیر كردی موردی سوال كن
omid
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۵
پسر خطرناك من هم این سوال برام پیش اومده كه لودر استات توی التید می نویسه چیه؟!
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
تیمی كه من امروز باهاش بازی دارم هیچی بازیكن نداره. فك كنم صاحبش 3 هفته میشه كه وارد تیمش نشده و بازیكناش همه پراكنده شدن رفتن پی گلف بازی و این كارا. مطمئن باشم كه امروز 5-0 می برم؟ Pic برم ایرادی نداره؟
Nima_Red
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۹
خوش اومدی نیما جان
هتریك یك سری قوانین داره از طریق این تست ها هم می خواد به شما آموزش بده هم می خواد ببینه اونها رو می دونی یا نه ؟!
بهتره اول خوی تاپیك آموزشی رو چند بار با دقت بخونی و بعد اقدام به رد كردن چلنج ها كنی هر جا گیر كردی موردی سوال كن
ممنون امین جون:yahoo:
من اموزشی رو خوندم اما چیزی دسگریم نشد؟:dance:
سروش ازادي
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
ممنون امین جون:yahoo:
من اموزشی رو خوندم اما چیزی دسگریم نشد؟:dance:
نيما جان اون كه امين نيست حسينه.به هر حال چاره اي نيست خوب پس چلنج ها رو شروع كن هر جا گير كردي بپرس.الان چند تا چلنج رفتي؟
Real Madrid
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
آقا کسی نیود جواب ما رو بده؟
ساپورتر چیه؟یه توضیح کامل لطفا!!!:yes:
Ali
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۵
آقا کسی نیود جواب ما رو بده؟
ساپورتر چیه؟یه توضیح کامل لطفا!!!:yes:
فعلاَ بیخیالش شو !!!!
dangerous_boy
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
امید جان , تو دیكشنری كه نبود , شما دیكشنری جدید نداری ؟ شاید كلمه جدیدی باشه ؟!!
Real Madrid
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
حالا بگو چیه دیگه؟
خیلی وقتت رو نمیگیره
omid
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۴
باید 10 هزار تومن بدی تا هتریك یه سری امكانات اضافی بهت بده
مختصر و مفید
Mohammad-Saeidi
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۹
اونایی كه تمایل دارن بیشتر با هتریك آشنا بشن میتونن این بازی رو برن چك كنن: 136519568
در این صحنه هتریك تصمیم میگیره كه دقیقا مربی ای كه حریفش رو پیش بینی كرده رو تنبیه كنه، اونم نه با اختلاف یه گل بلكمم كه با اختلاف 4 گل D:
كلا مشابه این قضیه رو قبلا هم دیدم ولی اگه براتون پیش اومد شوكه نشین، D: ، كاری كه میكنین اینه كه یه لیوان شربت میخورین، یه لبخند میزنین و میگین "خوب، بد شانسی آوردم" بعدشم خیلی relax میرین میشینین پای درستون (-؛
omid
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۷
خون آلودتو كثیف نكن محمد جون
دنیا ارزششو نداره:3:
R-Win
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
دوستان من اعتماد بنفس تیمم extremely exaggerated شده
حالا این طور که شنیدم خیلی هم خوب نیست چون تیم مغرور شده و ممکنه یه بازیه آسون رو ببازه
باید چکار کنم
روانشناس هامو اخراج کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohammad-Saeidi
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
دوستان من اعتماد بنفس تیمم extremely exaggerated شده
حالا این طور که شنیدم خیلی هم خوب نیست چون تیم مغرور شده و ممکنه یه بازیه آسون رو ببازه
باید چکار کنم
روانشناس هامو اخراج کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در این حالت اگر 1 یا 2 روانشناس داشته باشی خوبه، كه من 1 رو برای تو پیشنهاد میكنم. (؛
Don Bandini
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
محمد به نظر من تو به روحیه پایین خودت باختی... البته این یه نظریه شخصیه:3:
اما در حالت عادی نتیجه عجیبی بود!
dangerous_boy
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
هنگام خرید بازیكن : فرق Deadline با New چیه ؟
اگه در حالت New بخوای بازیكن بخری باید تا موعد قراردادش صبر كنی ؟
hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۲
هنگام خرید بازیكن : فرق Deadline با New چیه ؟
اگه در حالت New بخوای بازیكن بخری باید تا موعد قراردادش صبر كنی ؟
دقیقا همون چیزی هست كه خودت گفتی
Deadline : زمان پایان مهلت خرید و فروش هست و تنظیمات رو می تونی بر اساس بازیكنانی كه مهلت شون رو به پایان هست تنظیم كنی و سرچ كنی
ولی ممكن هست شما به دنبال یك بازیكن با مشخصات خاصی باشی و چیزی پیدا نكنی برای اینكه در سرچ بعدی دوباره كاری نكنی و بازیكنهای قبلی رو دوباره بررسی نكنی می تونی از New استفاده كنی و بازیكنهایی رو كه جدیدا به لیست فروش اضافه شدن رو فقط بررسی كنی
یك كم طولانی شد:blum:
mnissar
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۶
برای تمرین دروازه بان 9 تا مربی دروازه بانی بگیرم و 1 کمک مربی یا برعکس؟؟؟
hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۰۷
برای تمرین دروازه بان 9 تا مربی دروازه بانی بگیرم و 1 کمک مربی یا برعکس؟؟؟
گزینه صحیح
9 تا مربی دروازبان و یك كمك مربی
می باشد
alvand_000
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۹
اونایی كه تمایل دارن بیشتر با هتریك آشنا بشن میتونن این بازی رو برن چك كنن: 136519568
در این صحنه هتریك تصمیم میگیره كه دقیقا مربی ای كه حریفش رو پیش بینی كرده رو تنبیه كنه، اونم نه با اختلاف یه گل بلكمم كه با اختلاف 4 گل D:
كلا مشابه این قضیه رو قبلا هم دیدم ولی اگه براتون پیش اومد شوكه نشین، D: ، كاری كه میكنین اینه كه یه لیوان شربت میخورین، یه لبخند میزنین و میگین "خوب، بد شانسی آوردم" بعدشم خیلی relax میرین میشینین پای درستون (-؛
سلام محمد جان.چیزی که به نظرم میرسه اینه که این فصل بازی های surprising زیاد شده
التبه شاید بشه نقاط مشترکی بینشون پیدا کرد.و من هنوز در حال آنالیز این قضیه ام
این بازی هم یکی از اونها بود
کوچیک همتون
الوند:worship::worship:
mnissar
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۷
گزینه صحیح
9 تا مربی دروازبان و یك كمك مربی
می باشد
ممنون از کمکت :victory:
ولی الن تمرینات یه کم فرق کرده ها؟
alvand_000
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۴:۳۸
ممنون از کمکت :victory:
ولی الن تمرینات یه کم فرق کرده ها؟
فعلا که اطلاعات در همین حده:alien:
Eleven
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۹
با عرض سلام العلیکم
برادرا مسئلتون !! :uglylolmk4:
من یه مسئله شرعی هتریکی داشتم
می خواستم بدونم که سیستم قدیمی جوانان هتریک به آخرین حد خودش می رسه یا فقط Solid میمونه ؟
اتق الله (بترسید از خدا)
سروش ازادي
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۹
به اكسلنت هم ميرسه.
Eleven
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۸
به اكسلنت هم ميرسه.
خیلی ممنون اخوی.. اجرت با امام حسین .. امیدوارم خیر از جووونیت ببینی :worship:
hosseinfx
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۳
چند تا بازیكن از تركیب كم بشه بازی 5-0 به نفع حریف اعلام می شه ؟؟؟
Milad Gerrard
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۴۰
اگر از 9 تا كم تر بشه.:hi:
alvand_000
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
Also remember that you must start your games with at least 9 players, to avoid a walk over, which will lose you :eltaf:
Ehsan
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۸
آقا اين افرايش دادن ظرفيت ورزشگاه پولش كمتر شد يا بيشتر ! ؟
hosseinfx
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
هزینه ساخت ورزشگاه كم شده
omid
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
این 9 رو مطمینین؟
من قیلارو 7 فكر می كردم باشه
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
اره 9 مطمئنه!
Ehsan
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
براي حدود 12 هزار نفر كه ورزشگاه رو بزرگ كنم اين هوا پول ميخاد :
35 مليارد ريال !
كجاش ارزون شده ؟ قبلنا كه بهتر ميتونستيم بزرگ كنيم كه !
reza_morinio
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۳۴
سلام خدمت برو بچ هتركی یه سوال داشتم :وقتی برای اولین بار سیستم رو از 4-4-2 به 3-4-3 تغییر میدیم در صورتی كه 4-4- solid2 بوده و 3-4-3 poor رو افت تیم تاثیر داره تو بازی واگر جواب مثبت این تاثیر چقدر هست؟ممنون
omid
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۷
سلام
اره تاثیر داره
تاثیرش هم فقط تو بازی اول هست
اگه بازیكنات تجربه داشته باشن تاثیرش تو اون بازی كم میشه
Don M Corleone
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
سلام خدمت برو بچ هتركی یه سوال داشتم :وقتی برای اولین بار سیستم رو از 4-4-2 به 3-4-3 تغییر میدیم در صورتی كه 4-4- solid2 بوده و 3-4-3 poor رو افت تیم تاثیر داره تو بازی واگر جواب مثبت این تاثیر چقدر هست؟ممنون
4-4-2 همیشه اكسلنته !
چون همیشه دو دو تا 4 تا میشه ولی بقیه اینطوری نیستن !!:img-tomato:
Don Bandini
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۷
براي حدود 12 هزار نفر كه ورزشگاه رو بزرگ كنم اين هوا پول ميخاد :
35 مليارد ريال !
كجاش ارزون شده ؟ قبلنا كه بهتر ميتونستيم بزرگ كنيم كه !
احتمالا خواستی همه 12000 تا رو VIP بسازی كه انقدره گرون بوده!!:3:
باید با توجه به درصد بندی خاصی كه داره استادیوم رو زیاد كنی:
تراس: 63%
صندلی های اصلی: 25%
زیر سقف: 9.5%
جایگاه: 2.5%
reza_morinio
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۱
از محمد رضا وامید ممنونم ولی نفهمیدم بالاخره تو این بازی حساس كه به تغییر سیستم نیاز دارم این كارو انجام بدم یا نه
Don Bandini
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۷
از محمد رضا وامید ممنونم ولی نفهمیدم بالاخره تو این بازی حساس كه به تغییر سیستم نیاز دارم این كارو انجام بدم یا نه
اگه تو یه بازی غیر حساس یا دوستانه این تغییر رو انجام بدی خیلی بهتره. اگه تجربه بازی تیمت با اون سیستم خاص كم باشه، هماهنگی تیمی تو اون بازی میاد پایین و ممكنه نتیجه نگیری.
reza_morinio
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۸
راستی don bandini كارت درسته اگر همه مردم ایران مثل تو بودن این مملكت مثل زمان كوروش كبیر قدرت اول دنیا بود اری اری زنگی زیباست زندگی اتش گهی دیرینه پا برجاست گر بیفروزیش رقص شعله اش از هر كران پیداست ورنه خاموش است و خاموشی گناه ماست نیچه بزرگ
reza_morinio
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۴
:drinks::drinks:بندینی تشكر تشكر تشكر... بندینی زلزله همینه همینه
Don M Corleone
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۴
این بندینی از بچگیش ماه بود !
alvand_000
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۸
این بندینی از بچگیش ماه بود !
ناقلا رو نکرده بودی قزوینی هستی ها!!!!:biggrin:
reza_morinio
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۴۰
یك سوال دیگر : بازیكنی كه دو هفته است نمودارش منفی داره میره بازیكن خوبی هم هست باید گذاشتش كنار تا ادم شه یا بزارم بازی كنه انالیزشم نگاه میكنم شده نقطه ضربه خوردن تیمم
omid
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۵
بستگی داره به بازكن جایگزینش
Don M Corleone
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
ناقلا رو نکرده بودی قزوینی هستی ها!!!!:biggrin:
:secret:
خیلی تیزیا !
:biggrin::biggrin::biggrin:
hosseinfx
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۳
یك سوال دیگر : بازیكنی كه دو هفته است نمودارش منفی داره میره بازیكن خوبی هم هست باید گذاشتش كنار تا ادم شه یا بزارم بازی كنه انالیزشم نگاه میكنم شده نقطه ضربه خوردن تیمم
چطوری آنالیزش رو نگاه می كنی ؟ می شه یكم بیشتر توضیح بدی ؟؟
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۰
مي گم اين License Challenge كجاي My Hattrick بود؟؟
hosseinfx
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۱
اگه اشتباه نكنم تو همون My Hattrick بود ولی وقتی تمومش كنی دیگه نشون نمی ده و حذف می شه
mnissar
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
Play its cool چقدر توی بازی تاثیر داره
جلوی یه تیم بازی دارم که بهترین ریت بازیکناش 2 میشه یا 2.5 ، در حالی که کمترین ریت تیم من 2.5 میشه به نظرتتون play its cool بذارم یا نه؟
بازی تو خونه منه و واسه اسینکه اول بمونم می خوام حتما ولی بدون دردسر ببرم
reza_morinio
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۵:۴۱
چطوری آنالیزش رو نگاه می كنی ؟ می شه یكم بیشتر توضیح بدی ؟؟
از سایتهای كمكی هتریك استفاده میكتم نحوه بازی وهمچنین چطور گل خوردن وزدن رو هم نشون میده+امار بازیكنا ن و تیمها رو هم داره و... :2:
reza_morinio
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۵:۵۱
Play its cool چقدر توی بازی تاثیر داره
جلوی یه تیم بازی دارم که بهترین ریت بازیکناش 2 میشه یا 2.5 ، در حالی که کمترین ریت تیم من 2.5 میشه به نظرتتون play its cool بذارم یا نه؟
بازی تو خونه منه و واسه اسینکه اول بمونم می خوام حتما ولی بدون دردسر ببرم
به نظر من حالا واسه این جوری بازی كردن زود خیالت از اول شدن راحت شد اون وقت بچهای تیم بفرست پیك نیك الان روشون زیاد میشه اخر فصل میگن باید بریم دور اروپا:xp1700:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۴۰
از سایتهای كمكی هتریك استفاده میكتم نحوه بازی وهمچنین چطور گل خوردن وزدن رو هم نشون میده+امار بازیكنا ن و تیمها رو هم داره و... :2:
كدوم سایت؟
alltid hattrick؟
قسمت 2d events؟
reza_morinio
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۴۶
كدوم سایت؟
alltid hattrick؟
قسمت 2d events؟
بله جرارد ولی یادت باشه لمپارد یه چیز دیگس
reza_morinio
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۴۷
adsl داری؟
Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۵۶
adsl داری؟
آره:youpi:
بحث جرارد و لمپارد نكن كه غیرتی میشم :fighting29::aiua:
باز این جا خون و خونریزی میشه!:D
reza_morinio
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
فوتبال یعنی انگلیس .انگلیس یعنی لمپارد
alvand_000
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۴
فوتبال یعنی انگلیس .انگلیس یعنی لمپارد
به قول عربها:خوش طیز!!!!:tap67::tap67::tap67::tap67:
alex_irooni
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
Test Youth Player
یكی در مورد این توضیح بده . بازیكنیو كه میگیری باید تمرینش بدی ؟ معمولا چقدر طول میكشه ؟
mnissar
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
به نظر من حالا واسه این جوری بازی كردن زود خیالت از اول شدن راحت شد اون وقت بچهای تیم بفرست پیك نیك الان روشون زیاد میشه اخر فصل میگن باید بریم دور اروپا:xp1700:
:2:ولی این جواب من نشد. میبرم یا نه مهم اینه نه اولی:confused2:
سروش ازادي
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۴
Test Youth Player
یكی در مورد این توضیح بده . بازیكنیو كه میگیری باید تمرینش بدی ؟ معمولا چقدر طول میكشه ؟
ببخشيد ميشه يه توضيحي بدي اين رو كجا ديدي؟
hosseinfx
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۵
Test Youth Player
توضیحات كافی در فایل راهنما هست:sorry:
ولی با این حال : شما هر هفته می تونید از این قسمت یك بازیكن بگیری این كار كاملا شانسی هست و نمی شه از قبل مهارت های بازیكن رو مشخص كرد بستگی به سرمایه گذاری و مدت اون داره نهایتا بعد از گرفتن بازیكن اگه خوب بود نگه می داری و ازش استفاده می كنی و یا اینكه اگه بدرد نمی خورد اخراج و یا اگه ارزش داشت می تونی بفروشی
paolo
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۲
من همه ی چلنج ها رو رد كردم(البته همین الان) ولی بازم نمیتونم كه تدافعی و تهاجمی ... بودن بازیكناك رو وقتی كه میخوام تركیب بچینم مشخص كنم.یعنی اون گزینه هایی كه باید زیر اسم بازیكنا بیاد نمیاد(همون offensive و deffensive و ...). البته برای تیم جوانانم میاد.من فردا بازی دارممممممممممممم.میخوام برای اولین بار یه ترکیب بچینم.چرا این اینجوریه؟؟؟؟؟
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۵۲
به قول عربها:خوش طیز!!!!:tap67::tap67::tap67::tap67:
---------
Milad Gerrard
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
من همه ی چلنج ها رو رد كردم(البته همین الان) ولی بازم نمیتونم كه تدافعی و تهاجمی ... بودن بازیكناك رو وقتی كه میخوام تركیب بچینم مشخص كنم.یعنی اون گزینه هایی كه باید زیر اسم بازیكنا بیاد نمیاد(همون offensive و deffensive و ...). البته برای تیم جوانانم میاد.من فردا بازی دارممممممممممممم.میخوام برای اولین بار یه ترکیب بچینم.چرا این اینجوریه؟؟؟؟؟
باید به Game master نامه بنویسی كه چلنج هارو تموم كردی.
این كارو از طریق staff messages باید انجام بدی.
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
یه 2-3 روزی طول میكشه تا سیستمها باز بشه عجله نكن:demis_roussos: لمپارد یادت نره
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۷
:hi::drinks::icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::i con_bravo::icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::ico n_bravo::drinks::drinks::drinks:اقایون علما بروبچ تیم بندینی كه تو هتریك به همه كمك كرده از بازیهای مسترز به میهن اسلامی برگشته بهش خسته نباشید میگیم به سلامتیش میكفیم
paolo
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
یه 2-3 روزی طول میكشه تا سیستمها باز بشه عجله نكن:demis_roussos: لمپارد یادت نره
:cray: من میخوام برای بازی فردام درست و حسابی برم تو زمین :cray:
لمپارد كیه؟؟؟ مالدینی رو یادت نره[/QUOTE]
Don Bandini
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
:hi::drinks::icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::i con_bravo::icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::ico n_bravo::drinks::drinks::drinks:اقایون علما بروبچ تیم بندینی كه تو هتریك به همه كمك كرده از بازیهای مسترز به میهن اسلامی برگشته بهش خسته نباشید میگیم به سلامتیش میكفیم
حالا هی مسخره كنین... خداییش حقم باخت نبود تو اون بازی لعنتی... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۵۸
بندینی جون مسخره چیه دوست داریم سبد سبد از نظر ما تو قهرمانی هركسی حرفی زد بگو قورتش بدم لمپارد دوست داریم
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۰۱
:cray: من میخوام برای بازی فردام درست و حسابی برم تو زمین :cray:
لمپارد كیه؟؟؟ مالدینی رو یادت نره[/QUOTE]
پس یه دست كت شلوار مارك دار بپوش كراوات هم یادت نره راجع به مالدینی جیگر نگو كه ..........:kiss::kiss:
reza_morinio
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
بندینی:friends::friends: تو سرور تو سالار تو قهرمانی
paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۴
پس یه دست كت شلوار مارك دار بپوش كراوات هم یادت نره راجع به مالدینی جیگر نگو كه ..........:kiss::kiss:[/QUOTE]
آره نباید راجع به مالدینی چیزی بگم چون کل همه رو میزنه.تو هر زمینه ای که بگی سره.
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۴۴
برادرای عزیز به جای كل كل سوالات رو بپرسید و جواب بدید...
فرم متوسط بازیكنام inadequate هست و هفته بعد یه بازی حیثیتی دارم كه باید ببرم... این هفته جنرال تمرین بدم چطوره؟ ضمنا دو تا بازیكن مصدوم یك هفته ای دارم كه بعید میدونم تا 4شنبه خوب بشن و بتونن تو تركیب بازی كنن...
Mr_Behi
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
[QUOTE=amirzelzeleh;3804]برادرای عزیز به جای كل كل سوالات رو بپرسید و جواب بدید...
فرم متوسط بازیكنام inadequate هست و هفته بعد یه بازی حیثیتی دارم كه باید ببرم... این هفته جنرال تمرین بدم چطوره؟ ضمنا دو تا بازیكن مصدوم یك هفته ای دارم كه بعید میدونم تا 4شنبه خوب بشن و بتونن تو تركیب بازی كنن...[/QUOTE
جنرل تمرين بده در ضمن 10 تا دكتر بگير بزيکنت خوب ميشه
omid
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
اقا این بحثا رو توی اینجا ادامه ندید
لااقل برید توی گفتگوی ازاد
paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۰
چشم.والا من جوجه قلت كنم بخوام كل كل كنم.من كوچیك همه ی بچه های هتریكی هم هستم.بخشید اگه نظم اینجا رو به هم ریختم.
LA-soshiant
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
برادرای عزیز به جای كل كل سوالات رو بپرسید و جواب بدید...
فرم متوسط بازیكنام inadequate هست و هفته بعد یه بازی حیثیتی دارم كه باید ببرم... این هفته جنرال تمرین بدم چطوره؟ ضمنا دو تا بازیكن مصدوم یك هفته ای دارم كه بعید میدونم تا 4شنبه خوب بشن و بتونن تو تركیب بازی كنن...
سلام داش امیر :victory:
مگه این بازی چقدر حیثیتیه كه می خوای تمرینتو عوض كنی ؟
به نظر من . . . واسه این هفته درصد استامینات رو روی همون 5 درصد بذار تا روی فرم زیاد تاثیر نذاره ( البته نمی دونم این درصدها چقدر روی فرم تاثیر می ذاره ) . . . درباره ی اینكه چی تمرین بدی هم ، جنرال واسه ی یه بازیه حیثیتی گزینه ی خوبیه .
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۴
علیك سلام برادر...
والا دو هفته میشه كه به دلایلی تمرین اصلی (دفاع) رو رها كردم و ضربه آزاد تمرین میدم. بازی هفته قبل هم از این جهت حیثیتیه كه حریفم یكی از معدود تیمهاییه كه ممكنه بتونم راحت ببرمش... و اگه نبرم ممكنه تو لیگ شیشم بشم و برم پلی آف. بجز این تیم و دو تا تیم دیگه بقیه تیمها اونقدر قوی هستن كه حتی تصور گرفتن مساوی ازشون سخته. بهمین خاطر میخوام همه زورم رو برای این بازی بزنم و ببرم... چون بازی تو خونه حریفه.
hosseinfx
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۷
می شه یك نفر زحمت بكشه جوایز تیمهای اول تا سوم رو دوباره بگه
هر چی گشتم پیدا نكردم
سروش ازادي
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
Series Level 1 2 3 4
Division I 7 500 000 000 Rial 4 950 000 000 Rial 3 750 000 000 Rial 1 880 000 000 Rial
Division II 5 500 000 000 Rial 3 600 000 000 Rial 2 700 000 000 Rial 1 350 000 000 Rial
Division III 3 750 000 000 Rial 2 400 000 000 Rial 1 800 000 000 Rial 900 000 000 Rial
Division IV 2 400 000 000 Rial 1 500 000 000 Rial 1 200 000 000 Rial 600 000 000 Rial
Division V 1 500 000 000 Rial 900 000 000 Rial 750 000 000 Rial 380 000 000 Rial
Sixth division 900 000 000 Rial 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 230 000 000 Rial
Other divisions 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 300 000 000 Rial 150 000 000 Rial
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.