توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هتتریک
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
سروش ازادي
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
يه سوال:حداقل چند تا بازيكن بايد داشته باشيم.
wantonboy13
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۲۰
يه سوال:حداقل چند تا بازيكن بايد داشته باشيم.
تا اونجایی كه من میدونم باید به اندازه ای باشند كه بتونی بازی كنی دیگه... :crazy:حالا دوستان دیگه نظرشوون رو میدند
ولی تو گروه ما یه تیم هست كه الان فقط 14 تا بازیكن داره و یك بازیكنش هم 6 هفته مصدومه... یعنی ایشون با 13
بازیكن داره بازی میكنه... حالا اگر علما تعداد كمتر هم دیدند بفرمایند ؟! :wink:
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
Confidence: slightly exaggerated
چه خاكی به سرم بریزم؟ روانشناسها رو اخراج كنم؟ تكرار میكنن بازی هفته بعدم حیثیتیه... دیروز بازیم با تیم pasfootball یكی از مدعیان گروه بود كه بعلت كمبود بازیكناش توی تركیب، 5-0 به نفع من شد و دو درجه اعتماد به نفس تیم رو فرستاد بالا. اگه بازی هفته قبل رو توی زمین ضعیفترین تیم گروه مساوی نمی كردم، الآن با 12 امتیاز دوم گروهم بودم...
Don M Corleone
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱
بروبچ خصوصیت های اخلاقی روی فرم تاثیری نداره ؟
كلا خصوصیت های اخلاقی بد به جز تاثیر روی تیم اسپریت چه مزایا و مفاسدی ! داره ؟
Don M Corleone
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۴
Confidence: slightly exaggerated
چه خاكی به سرم بریزم؟ روانشناسها رو اخراج كنم؟ تكرار میكنن بازی هفته بعدم حیثیتیه... دیروز بازیم با تیم pasfootball یكی از مدعیان گروه بود كه بعلت كمبود بازیكناش توی تركیب، 5-0 به نفع من شد و دو درجه اعتماد به نفس تیم رو فرستاد بالا. اگه بازی هفته قبل رو توی زمین ضعیفترین تیم گروه مساوی نمی كردم، الآن با 12 امتیاز دوم گروهم بودم...
همین امروز اخراج كن ! تا شنبه میاد پایین ولی نباید تو بازی ریسك كنی و پیك بری ... من همین دو هفته پیش شرایط مشابه داشتم كه به سختی پیروز شدم ... اخراج كن و مراقب باش همین!
omid
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۲
واما جواب ها از دیدگاه من
1-به سروش:حداقل 9 تا اگه مربی بخوای میشه 10 تا ولی اگه 9تا داشته باشی یه بازكنت اخراج یا مصدوم شه وسط بازی بازی رو 5-0 میبازی
2-به امیر:بازی بعدیت با تیم چندم جدوله؟
3-به محمد رضا:خصوصیت اخلاقی به جز اون كه گفتی تنها چیز دیگه ایش كه بده اینه كه بداخلاقا بیشتر از بقیه اخراج میشن
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
به امید : با تیم هشتم... آبی پوشان. ولی چهار تا تیم آخر جدول ماوضعشون تقریبا مشابهه. این جدول لیگ:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ali
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۳
این كه زیر اسم بعضی از بازیكنها نوشته : i speake ..... چی هست ؟؟
روش كه كلیك میكنی یه سری اطلاعات میده مثلاَ مینویسه playmaking+4
Don M Corleone
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۰
منظورش اینه كه میانه 4 هفته تمرین هم داره ! :2:
این اطلاعات هم دلبخواهیه ! یاروو صاحب بازیكن اینا رو می نویسه انگار !
Real Madrid
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۹
سلام
آقا میخواستم بدونم که فورم چقدر تو تعداد ستاره هایی که بازیکن میگیره تاثیر داره؟؟؟
مثلا این بازیکن رو نگاه کنید:
Luca Bertòn
TSI = 590 , 30 years and 9 days, weak form
Has weak experience and weak leadership abilities [Technical]
Stamina: excellent Keeper: disastrous
Playmaking: solid Passing: weak
Winger: weak Defending: inadequate
Scoring: poor Set pieces: weak
این به خاطر فورم پایینش ممکنه کمتر از 3 ستاره بگیره؟؟؟
امروز خریدمش
مثلا این اگه فورمش سولید بود یا پاسبل چند ستاره بیشتز ار این حالت میگرفت
نگین تاثیر نداره که ورشکست میشم:biggrin:
Real Madrid
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۵۲
سلام
آقا میخواستم بدونم که فورم چقدر تو تعداد ستاره هایی که بازیکن میگیره تاثیر داره؟؟؟
Luca Bertòn
امروز خریدمش
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
میخوام 1 هافبک بگیرم
پاس مهمتره یا پلی میکینگ؟؟؟
اگه فقط بشه یکیش بالا باشه؟؟؟:search:
---------------------------------------------------------------------------
راستی یه وینگر خوب چه مشخصاتی به جز وینگر باید داشته باشه؟؟؟
پاس؟
پلی میکینگ؟
استامینا؟
Babak_Totti
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
سلام
Luca Bertòn
امروز خریدمش
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
میخوام 1 هافبک بگیرم
پاس مهمتره یا پلی میکینگ؟؟؟
اگه فقط بشه یکیش بالا باشه؟؟؟:search:
---------------------------------------------------------------------------
راستی یه وینگر خوب چه مشخصاتی به جز وینگر باید داشته باشه؟؟؟
پاس؟
پلی میکینگ؟
استامینا؟
فرم رو من درست نمیدونم ولی یكمی تاثیر داره.
ولی برای خرید یك هافبك پلی میكینگش در درجه اول مهمه.بعدش هم استامیناش مهمه و بعد پاسینگش اگر هم هر سه تاش رو داشته باشه خیلی خوب میشه.
برای وینگر هم باید در درجه اول وینگرش خوب باشه بعد پاسینگ و استامیناش.پلی میكینگ هم تاثیر خیلی كمی داره.:victory:
wantonboy13
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۵۴
فرم رو من درست نمیدونم ولی یكمی تاثیر داره.
ولی برای خرید یك هافبك پلی میكینگش در درجه اول مهمه.بعدش هم استامیناش مهمه و بعد پاسینگش اگر هم هر سه تاش رو داشته باشه خیلی خوب میشه.
برای وینگر هم باید در درجه اول وینگرش خوب باشه بعد پاسینگ و استامیناش.پلی میكینگ هم تاثیر خیلی كمی داره.:victory:
شما مثله اینكه در چاپخونتو بستن... یه دو هفته ای از قول چاپ روزنامت میگذره ها...
naviddooni
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۱۵
فرم در کارایی بازیکن تاثیر زیادی داره مثلا یه بازیکن در فرم solid به مراتب از وقتی که یه در فرم weak هست کارایی بیشتری داره حتی تا این حد که اگه برای یه بازی تو دو تا بازیکن داری که playmaking یکیش solid و اون یکی passable هست و فرم اولی weak و فرم دومی solid هست بازیکنی که فرم بالاتر داره با اینکه skillاش کمتره ولی نتیجه بهتری و ستاره بیشتری می آره
در مورد هافبک بگم که ترتیب اهمیت skill ها تقریبا اینجوریه
playmaking 50%, stamina 25%, passing 15%,defending 10% با این حساب میبینی که playmaking چقدر از passing برای یه هافبک محمتره.
البته این درصد ها با توجه به اینکه تو بازیکنت رو offensive یا defensive یا toward wing بکنی متفاوت می شه و من برای حالت نرمال رو اینجا اوردم چون اکثرا از این حالت استفاده می شه.
یه نکته با توجه به اهمیت 25% stamina و تعداد زیاد هافبک ها در بازار و اینکه در نیمه دوم بازی نقش stamina هافبک ها در درصد مالکیت توپ خیلی زیاده من پیشنهاد می کنم که اصلا هافبک با stamina زیر passable نخرید اگه یکم بگردید همون رو با همون قیمت با stamina بهتر می تونید پیدا کنید. این در مورد سوال اولت.
حالا سوال دوم در مورد winger ها
winger ها معمولا به دو سری در ترکیب قرار می گیرند offensive و toward middle
اهمیت skill ها در حالت offensive
winger 60%, playmaking 15%, stamina15%, passing 10%
با توجه به این درصد ها و فاصله اهمیت winger skill با بقیه skill ها می شه از بقیه skill ها برای خرید یه winger که قراره به صورت offensive استفاده بشه صرف نظر کرد
اهمیت skill ها در حالت toward middle
این حالت بیشتر برای تیم هایی هست که می خواهند midfield قوی کسب کنند و چون attack های کناری در این حالت ضعیف شده باید برای گل زدن central attack قوی داشته باشند که مستلزم خرید مهاجم های گران قیمت هست که من اون رو برای تیم ها تازه وارد که پول کافی ندارند توصیه نمی کنم
و ترتیب skill ها در حالت toward middle
winger 35%, playmaking 30% , stamina 15%, passing 10%, defending 10%
اهمیت playmaking در حالت toward middle با توجه به درصد ها کاملا مشخص می باشد(عین کتابهای دانشگاهی دیگه داره میشه پستم)
اهمیت خاص passing skill :
چون مجموع passing تمام بازیکن هایی که در یک بازی شرکت می کنند البته بجز دروازه بان با tactic skill رابطه مستقیم داره این skill علاوه بر درصد های مذکور برای هر پستی بجز دروازه بان دارای این خاصیت خوب نیز هست.
در مورد experience بگم که هر چی بیشتر باشه در کارایی بازیکن تاثیر بسزایی داره
کسانی که انگلیسی بلدند می تونند برای دریافت اطلاعات برند wiki.hattrick.org
و تازه واردها هم میتونند برای manage بهتر تیمشون از برنامه hattrick control استفاده کنند
naviddooni
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۴۵
حالا بعد از اون پست طولانی که در کردم یه سوال من از بندینی دارم اونم اینکه تو آموزش هتریک نوشته که
ضرب دیده اما بازی میکند(bruised but playing)
اگر بازیکنی را که بانداژ کرده باشد به بازی بگیرید، بازی خواهد کرد
- کمی کمتر از توانایی عادی اش ظاهر میشود.
- امکان مصدومیتش به اندازه ی دیگر بازیکنان خواهد بود.
این جمله آخر رو از کجا پیدا کرده؟ من گشتم ندیدم
Milad Gerrard
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹
حالا بعد از اون پست طولانی که در کردم یه سوال من از بندینی دارم اونم اینکه تو آموزش هتریک نوشته که
اون از تجربه شه:biggrin:
:apophys:
Real Madrid
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۱
از بچه هایی که جواب سوال من رو دادن بسیار ممنونم
حالا 2 تا سوال دیگه؟
1-وقتی تمرین فورم میدی همه بازیکنا تو تمرین شرکت میکنن دیگه؟؟؟
بعد به طور متوسط هر کدوم 1 دونه فرمشون میره بالا؟
2-من الان 2 هفته است که دارم تمرین مهاجم میدم
حالا اگه بخوام وسط تمرین ها یه هفته تمرین فورم بدم تمرین مهاجم ها خراب میشه یا مشکلی براش پیش میاد؟؟
در ضمن نظرتون چیه که چون فورم بازیکنام پایینه یه هفته فورم بدم؟؟؟
Don Bandini
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
راستش دقیقا یادم نمیاد اینو كی بهم گفت... یكی از این خارجیا بود فكر كنم. البته به تجربه هم بهم ثابت شده كه بانداژ بودن بازیكن تاثیری تو مصدومیتش نداره. فقط یه كمی ضعیفتر بازی میكنه.
===================
به جواد همتی:
1- تمرین فرم مال اوناییه كه طی هفته بازی كردن. حتما هم نباید فرمشن بره بالا. تمرین جنرال، فرم كلی تیم رو میبره بالا. اگه خوش شانس باشی همه پیشرفت میكنن، اگه بد شانس باشی هم تقریبا تو همون حدی كه بوده می مونه.
2- فرم تمرین كردن ربطی به تمرین اصلی بازیكنها نداره.
در مورد آخر هم نظری ندارم. اگه میبینی وضعیت فرمت خرابه تمرین بده.:3:
hosseinfx
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۲۳
آقا كسی به درصد خوبی برای استامینا رسیده ؟؟؟
اگه نتایج خوبی پیدا كردین به من هم بگید من می خوام درصدی تعیین كنم كه نه فرم بازیكنها به خاطر تمرین استامینا بیاد پایین و هم اینكه فرم بازیكن هام در همین حالت حفظ بشه
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
آقا كسی به درصد خوبی برای استامینا رسیده ؟؟؟
اگه نتایج خوبی پیدا كردین به من هم بگید من می خوام درصدی تعیین كنم كه نه فرم بازیكنها به خاطر تمرین استامینا بیاد پایین و هم اینكه فرم بازیكن هام در همین حالت حفظ بشه
بستگي به ميانگين سني بازيكنات داره. من 12 گذاشتم.
hosseinfx
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۵
میانگین سنی بازیكن هام 22 هست
منم فعلا 12 كردم اگه كسی پیشنهاد بهتری داره بگه لطفا
سروش ازادي
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۳
از بچه هایی که جواب سوال من رو دادن بسیار ممنونم
حالا 2 تا سوال دیگه؟
1-وقتی تمرین فورم میدی همه بازیکنا تو تمرین شرکت میکنن دیگه؟؟؟
بعد به طور متوسط هر کدوم 1 دونه فرمشون میره بالا؟
2-من الان 2 هفته است که دارم تمرین مهاجم میدم
حالا اگه بخوام وسط تمرین ها یه هفته تمرین فورم بدم تمرین مهاجم ها خراب میشه یا مشکلی براش پیش میاد؟؟
در ضمن نظرتون چیه که چون فورم بازیکنام پایینه یه هفته فورم بدم؟؟؟
در مورد اولي كه بنديني توضيحات كارشناسي رو داد.در مورد دومي هم:اگه چيز ديگه اي تمرين بدي مشكلي پيش نمياد.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۵
برای اعضای جدید فایل آموزشی یا تاپیك آموزش باز نمی كنید؟ تاپیك قبلی كه با تمام اطلاعاتش از بین رفت ...
Ali
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
برای اعضای جدید فایل آموزشی یا تاپیك آموزش باز نمی كنید؟ تاپیك قبلی كه با تمام اطلاعاتش از بین رفت ...
امیر میبینم كه تو هم مثل سابق دیگه فعال نیستی
amirzelzeleh
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۱۰
چه كنیم برادر... مشكلات زندگیه. اتفاقا تو رو هم كم می بینیم... چرا؟
دوستان اگه فكر می كنید نیاز به تاپیك آموزش هست، یه تاپیك باز كنیم... من نوشته های تاپیك قبلی رو دارم و می تونم كپی كنم توش. (البته اگه وسط فایلهام گم و گور نشده باشه!)
Ali
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۱۴
چه كنیم برادر... مشكلات زندگیه. اتفاقا تو رو هم كم می بینیم... چرا؟
بیخیال كوكا به مشكلات نباید محل بزاری
به نظرم اینجا صمیمیت پارسفوتبال رو نداره تعداد تایپیك ها هم خیلی زیاد شده و ارسالها پراكنده دیگه مثل قدیم فاز نمیده
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
آقا درصد استامینا چی شد؟
منم میخوام بدونم...
omid
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
من گذوشتم روی 5 تا الان هم استامینای بازیكنام كم نشده اصلا
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
من گذوشتم روی 5 تا الان هم استامینای بازیكنام كم نشده اصلا
اگه بازيكنت 30 سال به بالا باشه كم مي شه.
omid
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
Average age: 22
googoory33
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
با سلام خدمت اساتيد محترم
می خواستم بدونم با 1 کامپيوتر می شه 2 تا يوزر ساخت.آخه 2 نفريم.
با تشکّر
fcsooti
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷
می شه ساخت ولی معلوم نیست ییندن یا نه. به نظرم با خودشون یه مشورت کنی بیتره.
یه زمانی من و یکی دیگه با هم از یه سیستم استفاده می کردیم و مشکلی هم نداشتیم.
omid
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۱۸
من هم تقریبا همین مشكلو دارم ولی قبلش حتما یه ایمیل به جی ام ها بزن بهشون اطلاع بده
reza_morinio
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۵۰
سلام علمای دین مبین فوتبال تو بازیهای دوستانه فرقی هست بین اینکه بازی با یه تیم ضعیف باشه یا قوی وی همین تور بازی تو ایران باشه یا خارج
Milad Gerrard
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۵۵
گفتی بازی دوستانه یاد یه چیزی افتادم:
چند درصد از در آمد بلیط بازی به تیم میزبان میرسه؟
omid
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۹
بین ضعیفو قوی فرقی نیست
اگه بازی خارج از ایران باشه 60 میلیون باید بلیط بدی
البته تجربه ی بازیكنات هم بیشتر میشه
اون درصدو نمی دونم میلاد
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
بین ضعیفو قوی فرقی نیست
اگه بازی خارج از ایران باشه 60 میلیون باید بلیط بدی
البته تجربه ی بازیكنات هم بیشتر میشه
اون درصدو نمی دونم میلاد
بازي كردن با تيم قوي و ضعيف فرقي از لحاظ نتيجه نداره. ولي وقتي شما با يه تيم قوي بازي مي كني، اگه تو ورزشگاه اون باشه كه خوب نسبت به تيم بزرگ تر ورزشگاه بزرگتر، هوادار بيشتر و در نتيجه تماشاچي بيشتر و پول بيشتري خواهيد داشت و اگر تو ورزشگاه شما باشه، طبق تجربه شخصي خودم در افزايش تعداد تماشاگرا تاثير داره.
بازي كردن داخل و يا خارج خانه هم فرقش اينه كه اگه بخواي بري خارج از كشور بازي كني، بايد 60 ميليون بدي. بنابراين اگه با يه تيم قوي بازي كني مي صرفه ولي اگه تيمش ضعيف و تازه كار باشه خرج سفرت هم در نمي آد. از لحاظ تجربه هم مطمئن نيستم اما فكر كنم فقط بازي كردن با تيم خارجي تجربه بيشتر رو به همراه داره. فرق نمي كنه بازي كجا باشه.
در آخر اينكه درآمد حاصل از ورزشگاه به طور مساوي بين ميزبان و مهمان تقسيم مي شه.
در آخر به كليه برادرا توصيه مي كنم كه زياد روي درآمد بازيهاي دوستانه حساب نكنيد. در آمد بازيهاي دوستانه به ندرت بيشتر از دويست ميليون مي شه.
hosseinfx
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۴۲
من قبلا از علما شندیم كه بازی دوستانه داخل یا خارجش روی تجربه تاثیر یكسانی داره ولی در بازی دوستانه داخلی (با یك تیم داخلی) و خارجی تفاوت هست
mnissar
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
یکی از دوستان من این کار رو کرد ولی چجوری؟
اون با استفاده از دوتا Isp این کارو کرد یعنی دوتا کارت اینترنت مختلف برای دوتا شرکت مختلف گرفت تا Ipهاش فرق کنه.
mnissar
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۵۷
منظورم جواب سئوال googoory33 بودا
LA-soshiant
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
من قبلا از علما شندیم كه بازی دوستانه داخل یا خارجش روی تجربه تاثیر یكسانی داره ولی در بازی دوستانه داخلی (با یك تیم داخلی) و خارجی تفاوت هست
بازیه دوستانه با یك تیم خارجی ( چه این بازی توی ایران برگزار بشه و چه خارج ) دو برابر یك بازیه دوستانه بین دو تیم ایرانی در افزایش تجربه موثره . ولی این افزایش در مقایسه با افزایش تجربه در یك بازیه لیگ یا حذفی ،خیلی ناچیز به نظر می رسه .
LA-soshiant
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
به نظر منم فكر خوبیه . . . چون وقتی سایت هت تریك فارسی بشه . . . تعداد یوزرهاش خیلی بیشتر می شه و ما باید در قبال آموزش اونها احساس مسئولیت كنیم :new_russian:
منم یه مطالبی در باره ی تمرین دارم كه برای یوزرهای مبتدی خوبه . . . تا در انتخاب تمرین دلخواهشون گیج نشن.:king:
aras_bay
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
دوستان سلام تركیب تیم جوانانو رو چه حسابی باید بست؟
omid
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
بازي كردن با تيم قوي و ضعيف فرقي از لحاظ نتيجه نداره. ولي وقتي شما با يه تيم قوي بازي مي كني، اگه تو ورزشگاه اون باشه كه خوب نسبت به تيم بزرگ تر ورزشگاه بزرگتر، هوادار بيشتر و در نتيجه تماشاچي بيشتر و پول بيشتري خواهيد داشت و اگر تو ورزشگاه شما باشه، طبق تجربه شخصي خودم در افزايش تعداد تماشاگرا تاثير داره.
بازي كردن داخل و يا خارج خانه هم فرقش اينه كه اگه بخواي بري خارج از كشور بازي كني، بايد 60 ميليون بدي. بنابراين اگه با يه تيم قوي بازي كني مي صرفه ولي اگه تيمش ضعيف و تازه كار باشه خرج سفرت هم در نمي آد. از لحاظ تجربه هم مطمئن نيستم اما فكر كنم فقط بازي كردن با تيم خارجي تجربه بيشتر رو به همراه داره. فرق نمي كنه بازي كجا باشه.
در آخر اينكه درآمد حاصل از ورزشگاه به طور مساوي بين ميزبان و مهمان تقسيم مي شه.
در آخر به كليه برادرا توصيه مي كنم كه زياد روي درآمد بازيهاي دوستانه حساب نكنيد. در آمد بازيهاي دوستانه به ندرت بيشتر از دويست ميليون مي شه.
وضعیت ساپورترهای بیشتر از قوی یا ضعیف بودن تیم در تعداد تماشاچی موثره
omid
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۴۰
سلام خوش اومدی
اگه تازه كاری و هنوز با تیم جوونات بازی انجام ندادی
بار اول شانسی بچین
بازیكنا رو تو پست های مختلف تست كن تا بفهمی كی به درد چه پستی می خوره
aras_bay
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
برنامه های كمكی رو از كجا میشه اورد؟
Don Bandini
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
در مورد بازی دوستانه دوستان پرسیده بودند...
به نظر من همه بازیهای دوستانه رو در داخل ایران انجام بدید. اگه بخواید خارج از ایران بازی كنید، حتما باید بگردید یه تیم دسته 1 یا 2 پیدا كنید كه پول خوبی از استادیومش در بیاد. كه خب این كار هم وقت میبره و هم معلوم نمیكنه كه حتما تماشاگر زیاد بیاد یا نه... الكی هم 60 میلیون رو خرج نكردید.
بدون ریسك تمام بازیا رو تو ایران بندازید:3:
از نظر بالا بردن تجربه هم بازی خارج از ایران یه كم بهتره. اما بازم فرقش زیاد نیست. خیلی جزئیه... تازه احتمال مصدومیت بازیكنا در خارج از كشور بالاتره.
R-Win
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۳۸
به نظر من همه بازیهای دوستانه رو در داخل ایران انجام بدید. اگه بخواید خارج از ایران بازی كنید، حتما باید بگردید یه تیم دسته 1 یا 2 پیدا كنید كه پول خوبی از استادیومش در بیاد. كه خب این كار هم وقت میبره و هم معلوم نمیكنه كه حتما تماشاگر زیاد بیاد یا نه... الكی هم 60 میلیون رو خرج نكردید.
از نظر بالا بردن تجربه هم بازی خارج از ایران یه كم بهتره. اما بازم فرقش زیاد نیست. خیلی جزئیه... تازه احتمال مصدومیت بازیكنا در خارج از كشور بالاتره.
بازی با تیم خارجی 0.2 و با داخلی 0.1 هست
و هر 20 امتیاز یک درجه تجربه زیاد می شه
لیگ 1
کاپ 2
ملی 5
amirzelzeleh
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۰۶
بندینی جان یه بار دیگه هم گفتم... من می گردم از بین تیمهایی كه منو chalenge كردن كدومشون ورزشگاه بزرگتری داره (معمولا تعداد ساپورترها با اندازه ورزشگاه نسبت داره) و همون تیمی رو انتخاب میكنم كه ورزشگاهش بزرگتره. اما به این نكته هم دقت می كنم كه مثلا اگه یه تیم با ورزشگاه 50 هزار نفری منو دعوت كنه برای بازی دوستانه خارج از كشور، تقریبا معادل بازی با یه تیم صاحب ورزشگاه 40 هزار نفری توی ورزشگاه خودمه. یه حساب سرانگشتی میكنم و انتخاب میكنم.
ولی یه چیزی كه به نظرم میرسه اینه كه اگه چند تا بازی پشت سر هم رو خارج از كشور برگزار كنی فرم بازیكنات میاد پایین. بهمین دلیل حدامثر سه چهار تا بازی خارج از خونه رو توصیه می كنم.
amirzelzeleh
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۱۳
اینو هم اضافه كنم. بازی آخری دوستانه من توی ورزشگاه خودم با ی تیم بود كه ورزشگاه 55 هزار نفری داشت... و تقریبا 190 میلیون گیرم اومد. این هفته هم با یه تیم بازی دارم با ورزشگاه 55555 نفری كه احتمالا همین درآمد رو كسب خواهم كرد.
هر چند وقتی هم یه بار بازی خارج از خونه لازمه. فكر می كنم روی روحیه تیم تاثیر میذاره. اینو از اخباری كه در صفحه لیگ نوشته میشه حدس زدم ولی بهش مطمئن نیستم. اما مطمئنم هر چند مدت باید یه بازی دوستانه خارج از ورزشگاهت انجام بدی.
Taj
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
سوال تخصصی
این بازیکن چند میرزه؟؟؟؟ 71713428
dangerous_boy
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۰۲
این دروازه بان حداقل 10 میلیارد میرزه
تا الان هم شش میلیارد براش پیشنهاد دادن
hanimomtaz
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۴۴
در خواست!!!!
یه تیم دسته 2-3 میخوام دوستانه بندازم كجا... باید بگم؟؟؟/؟؟؟؟
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۴۶
در خواست!!!!
یه تیم دسته 2-3 میخوام دوستانه بندازم كجا... باید بگم؟؟؟/؟؟؟؟
اينجا :
amirzelzeleh
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۵۰
راستش دقیقا یادم نمیاد اینو كی بهم گفت... یكی از این خارجیا بود فكر كنم. البته به تجربه هم بهم ثابت شده كه بانداژ بودن بازیكن تاثیری تو مصدومیتش نداره. فقط یه كمی ضعیفتر بازی میكنه.
برادر بندینی... هركی بوده گولت زده. من بازیكن 32 ساله م رو كه بعد از 6 هفته مصدومیت تازه دو روز بود رسیده بود به حالت بانداژ رو گذاشتم تو تركیب... بلافاصله دوباره مصدوم شد دو هفته دیگه:wacko:حالا باید دوباره كلی پول خرجش كنم تا خوب بشه... از طرفی میزان قدرت ضربه آزاد زنیش divine هست و دلم نمیاد اخراجش كنم... بیش از 10 میلیون هم خریدار نداره. چه خاكی به سرم بریزم؟
amirzelzeleh
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۰۴
بازی با تیم خارجی 0.2 و با داخلی 0.1 هست
و هر 20 امتیاز یک درجه تجربه زیاد می شه
لیگ 1
کاپ 2
ملی 5
برادر من روی این 20 هم شك دارم... بازیكنهای من بعضیاشون تا 20 رسیدن ولی هنوز تجربه شون اضافه نشده. هت تریك كنترل هم عدد 28 رو پیشنهاد داده برای افزایش تجربه.
Milad Gerrard
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
آره هتتریك كنترل میگه 28 منم مطمئن هستم كه 28 ه.
چون یكی از بازیكنام تجربه ش تازه زیاد شده و رو 28 بوده.
aras_bay
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۳۸
:toad666::broken_heart:اقا نمگید این نرم افزارای كمكی رو از كجا بیاریم وبه چه درد میخورن؟
amirzelzeleh
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۱۴
برادر من از اینجا یكیشون رو می تونی داونلود كنی : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
این همون هت تریك كنترل هست كه بحثش رو می كردیم.
Milad Gerrard
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۶
خداییش هتتریك كنترل خیلی تیمیسه!
LA-soshiant
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
یه سوال درباره ی خصوصیت Agreeability بازیکن ها داشتم .
بعد از فروش یک بازیکن با اخلاق ، روحیه ی تیم می یاد پایین . . . همچنین بعد از خرید یک بازیکن بد اخلاق هم ، روحیه ی تیم پایین می آد .
beloved team member
popular guy
sympathetic guy
pleasant guy
controversial person
nasty fellow
می خوام بدونم که ، کدوم یک از 6 تای بالا در این تغییر روحیه بی تاثیره ؟
فک کنم خرید و فروش pleasant guy و sympathetic guy در روحیه ی تیم تاثیر نداشته باشه . ها ؟ نظر شما چیه ؟
اصلا برای یک بازیکن 3 تا خصوصیت تعریف شده :
Agreeability که مجموعه ای از اخلاق ، اعتماد به نفس ، کاریزما و . . . است
Aggressivity که نشان از علاقه ی یک بازیکن به خطا و دریافت کارت داره .
Honesty هم سطح فکر و روابط عمومی بازیکن رو نشون می ده که احتمالا با خوندن کتاب ، مشکل رفع
می شه .
بیاین یه کم درباره ی این خصوصیات حرف بزنیم . . . تا مسئله به طور کامل روشن شه .
naviddooni
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۰۲
یه سوال درباره ی خصوصیت Agreeability بازیکن ها داشتم .
بعد از فروش یک بازیکن با اخلاق ، روحیه ی تیم می یاد پایین . . . همچنین بعد از خرید یک بازیکن بد اخلاق هم ، روحیه ی تیم پایین می آد .
beloved team member
popular guy
sympathetic guy
pleasant guy
controversial person
nasty fellow
می خوام بدونم که ، کدوم یک از 6 تای بالا در این تغییر روحیه بی تاثیره ؟
فک کنم خرید و فروش pleasant guy و sympathetic guy در روحیه ی تیم تاثیر نداشته باشه . ها ؟ نظر شما چیه ؟
اصلا برای یک بازیکن 3 تا خصوصیت تعریف شده :
Agreeability که مجموعه ای از اخلاق ، اعتماد به نفس ، کاریزما و . . . است
Aggressivity که نشان از علاقه ی یک بازیکن به خطا و دریافت کارت داره .
Honesty هم سطح فکر و روابط عمومی بازیکن رو نشون می ده که احتمالا با خوندن کتاب ، مشکل رفع
می شه .
بیاین یه کم درباره ی این خصوصیات حرف بزنیم . . . تا مسئله به طور کامل روشن شه .
فقط بازیکن sympathetic guy, popular guy خریدش روحیه تیمی رو پایین نمی آره
بازیکن beloved team member هم که کلا تو هتریک چند تا دونه بیشتر نیست نیازی هم نیست که بهش فکر کرد
pleasant guy خریدش روحیه تیم رو پایین می آره
Don Bandini
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
اینا یه جدول خیلی قشنگ و قابل فهم داره. اگه كسی میتونه پیداش كنه بذاره اینجا كه همه ببینن. مثلا نوشته اینجور بازیكن روحیه تیمو فلان قدر میاره پایین یا میبره بالا... راستش من حال ندارم بگردم دمبالش. شرمندم
amirzelzeleh
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۵۵
اصلا كسی تو عمرش بازیكن beloved team member دیده؟ من كه توی این یك سال حتی یه دونه هم یادم نیست دیده باشم...
اینم تاثیر خرید و فروش روی روحیه تیم. هیچ بازیكنی نیست كه نه خریدش تاثیر روی روحیه تیم بذاره نه فروشش. یا مثبت یا منفی یا هردو تاثیر رو خواهد گذاشت.
قرار شد یه موضوع برای آموزش هتریك به اعضای جدید باز كنید ها... چی شد؟ من یه جایی رو میشناسم كه مطالب آموزشی قبلی (كه خودم با خوندنشون هتریك رو یاد گرفتم) موجود باشه و بشه كپی پیست كرد.
omid
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۳۴
اگه اشتباه نكنم الان یه بازیكن عراقی فقط هستكه beloved by team member هست
googoory33
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۴۱
Can several people who share the same computer or IP number each have their own team?
Yes. However, it is highly advisable to avoid doing business with each other. There are plenty of other users to buy from, so there should be no need to deal with each other. Additionally, you may not log on to each other's teams under any circumstances. Teams must be managed individually
کسی معنی اینو میدونه چی میشه؟َ؟؟؟؟؟
naviddooni
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
اگه اشتباه نكنم الان یه بازیكن عراقی فقط هستكه beloved by team member هست
اونم مال یه تیم bot بود که الان دیگه owner داره اون هم از بین رفته دیگه فکر نکنم در حال حاضر بازیکن beloved team member داشته باشیم
reza_morinio
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷
Can several people who share the same computer or IP number each have their own team?
Yes. However, it is highly advisable to avoid doing business with each other. There are plenty of other users to buy from, so there should be no need to deal with each other. Additionally, you may not log on to each other's teams under any circumstances. Teams must be managed individually
کسی معنی اینو میدونه چی میشه؟َ؟؟؟؟؟
سوال كرده بودی می شه با یك كامپیوتر چندتا تیم داشت ؟میشه ولی نباید دست از پا خطا كنی وگرنه...:rtfm:
Milad Gerrard
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۳۶
باز بگین بازی دوستانه خارج كشور بده!
من با یه تیم سوئدی بازی كردم 223 میلیون گیرم اومد!
سروش ازادي
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۲۸
اخه 223 ميليون پول چنداني نيست.
wantonboy13
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
آقایون یه سوالی...
بابت آقای گلی بازیكن تیممون ، به ما چیزی میرسه؟؟ :kahvecy0:
سروش ازادي
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۵۷
آقایون یه سوالی...
بابت آقای گلی بازیكن تیممون ، به ما چیزی میرسه؟؟ :kahvecy0:
اره البته مبلغ قابل توجهي نيست.درست يادم نمياد ولي فكركنم يه چيزي تو مايه هاي 100 ميليون بود.
Milad Gerrard
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۲۸
اخه 223 ميليون پول چنداني نيست.
خب از بازی تو زمین خودی كه بهتره:kahvecy0:
سروش ازادي
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۱۶
خب از بازی تو زمین خودی كه بهتره:kahvecy0:
اره ولي خطر مصدوميت هم هست.
black_rap_pod
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
2 تا از بازیكنام كه Scoring بعد از چند هفته هنوز tsi تغییر نكرده ولی 4 تا دیگه tsi تغییر كرده این دلیل خاصی داره یا طبیعی؟
راسیت یكی از بازیكنان از تیم جوانان گرفتم یكی دیگه هم از قسمت TEST YOUTH PLAYER گرفتم.
Milad Gerrard
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
اره ولي خطر مصدوميت هم هست.
یعنی امكانش تو زمین های مختلف(میزبان و میهمان)فرق داره؟؟؟
R-Win
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
2 تا از بازیكنام كه Scoring بعد از چند هفته هنوز tsi تغییر نكرده ولی 4 تا دیگه tsi تغییر كرده این دلیل خاصی داره یا طبیعی؟
راسیت یكی از بازیكنان از تیم جوانان گرفتم یكی دیگه هم از قسمت TEST YOUTH PLAYER گرفتم.
منم تغریبا همچین سوالی دارم
من پلی-میکینگ تمرین می دم
ولی فقط یکی از هافبک هام TSI ش 150 تا هر هفته اضافه می شه بغیه هیچ تغیری نمی کنند!!!!!
نکنه سر کاریم اینا تمرین اصلا نمی کنند
سروش ازادي
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
یعنی امكانش تو زمین های مختلف(میزبان و میهمان)فرق داره؟؟؟
بله چيزي كه من بارها از بچه ها شنيدم اينه كه بازي هاي خارجي امكان خسته و مصدوم شدن بازيكن ها رو داره.
Don Bandini
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
بله چيزي كه من بارها از بچه ها شنيدم اينه كه بازي هاي خارجي امكان خسته و مصدوم شدن بازيكن ها رو داره.
ربطی به خسته شدن نداره. اونجا فقط نوشته كه احتمال اینكه بازیكنها در خارج از كشور مصدوم بشن بیشتره.
Don Bandini
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
منم تغریبا همچین سوالی دارم
من پلی-میکینگ تمرین می دم
ولی فقط یکی از هافبک هام TSI ش 150 تا هر هفته اضافه می شه بغیه هیچ تغیری نمی کنند!!!!!
نکنه سر کاریم اینا تمرین اصلا نمی کنند
درصد تمرینتون و درصد استامینا رو بگید.
در ضمن فرم هم خیلی تاثیر داره.
یه مساله دیگه هم هست: مثلا دارید هافبك تمرین میدید. بازیكن داره هر هفته پیشرفت میكنه و باید tsi زیاد كنه. اما چونكه درصد استامینای تیم پایینه، این بنده خدا هر هفته مقداری از نظر بدنی ضعیف میشه. پس tsi زیاد تغییر نمیكنه. اما میشه مطمئن بود كه بازیسازیش بهتر شده.
aras_bay
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
بچه ها یكی راجع به Stamina Sharing توضیح بده که رو چند باشه بهتره لطفآ
black_rap_pod
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
یكی از یازیكنای من فروش solid و یكی دیگه هم inadequate.
تمرینانت هم رو 100 درصد و استامینا هم قبلا"5 درصد بود الان كردم 10 درصد.
ولی بعد از 6 هفته tsi نباید یك تغییر بكنه؟
Don Bandini
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
اگه تیماتون پیر نیست تمرین رو روی 15% بذارید. اینجوری حساب كردم:
قبلا هر فصل به 2 جلسه تمرین استامینا نیاز بود. میشه 2 جلسه 100 درصدی. یعنی 200% در یك فصل.
حالا اینا تمرین رو به صورت Share در آوردن. پس اگه كسی بخواد مثه قبل از تمرین استامینا بهره ببره ، باید 200% رو تقسیم بر یك فصل كنه. یعنی 16 هفته. 200 تقسیم بر 16 = 12.5%
حالا 12.5 هم نه... بذارید روی 15%
با تشكر از توجهتون:1:
Ali-ss
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۵۱
بندینی می خوای بگی این حساب کتابها رو کردی که تیمت اینقدر قوی شده؟!
می خوای بگم چه مافیای بزرگی هستی؟
R-Win
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۰
درصد تمرینتون و درصد استامینا رو بگید.
در ضمن فرم هم خیلی تاثیر داره.
یه مساله دیگه هم هست: مثلا دارید هافبك تمرین میدید. بازیكن داره هر هفته پیشرفت میكنه و باید tsi زیاد كنه. اما چونكه درصد استامینای تیم پایینه، این بنده خدا هر هفته مقداری از نظر بدنی ضعیف میشه. پس tsi زیاد تغییر نمیكنه. اما میشه مطمئن بود كه بازیسازیش بهتر شده.
منمنون بندینی جان
من 95 % پلی میکینگ 5% هم استامینا که می خوام بزارم رو 12 درصد ( طبغ صحبتای شما)
اون بازیکنام هم فرم و استامیناشون ثابته
یه سوال دیگه مربیه passable با solid در تمرین دهی چند هفته فرق دارن؟؟؟
alvand_000
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۸
koosha(khaz o khil) is going to sweden tonight for the master's degree,i will miss him so much,wish for him to :pleure:become gm-kopa soon
amirzelzeleh
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۴
فرم بازیكنام خیلی پایینه. چه غلطی كنم؟ دو هفته س جنرال تمرین میدم ولی هنوز كلی بازیكن زیر inadequate دارم. درصد قدرت بدنیم رو هم یه هفته 10% و یه هفته 5% گذاشتم ولی باز فایده نداشت.
سوال بعدی. استفاده از سیستم 5-2-3 ایرادی داره؟ من مدافعها و مهاجمای خوبی توی تیم جوانانم دارم. میخوام تمرین اول رو بذارم defending و تمرین دوم رو scoring. با این وضعیت بهترین سیستم برای بازی من 5 دفاع دو هافبك و سه مهاجم هست. اگه با این سیستم برم جلو تمرینم خراب نمیشه؟
amirzelzeleh
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
باز بگین بازی دوستانه خارج كشور بده!
من با یه تیم سوئدی بازی كردم 223 میلیون گیرم اومد!
منم كه قبلا گفتم. هر چند وقت یه بار یه مسافرت خارجه بری برای روحیه تیمت خوبه. ضمن اینكه اگه با تیم پرطرفداری بازی كنی احتمال اینكه درآمد خوبی (با كسر هزینه سفر) گیرت بیاد هست. من سابقه بازی توی ورزشگاه 90 هزار نفری رو هم دارم اگه درست یادم باشه.
Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
من مربيم ليدرشيپش پور بود هفته قبل شده رچد ! اين مي تونه تو بازي اين هفتم تاثير منفي بذاره يا فقط روحيه تيم مياد پايين؟
فعلا كه پول ندارم مربي بخرم. اين مربي پاسبل هست. به نظرتون اين موضوع انقدر اهميت داره كه هفته بعد مربيمو عوض كنم يه مربي پاسبل ديگه بگيرم يا صبر كنم پولام جمع شه 3 4 هفته ديگه يه مربي ساليد بگيرم؟
reza_morinio
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
بندینی می خوای بگی این حساب کتابها رو کردی که تیمت اینقدر قوی شده؟!
می خوای بگم چه مافیای بزرگی هستی؟
رجع به بندینی اینطوری حرف نزن كارش درسته
kaveh
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۲۴
سلام دوستان
پول باشگاه ( cash ) چقدر اگه منفی بشه مشکل پيش مياد ؟
و چه مشکلاتی ؟
مثلاً اگه منفی بشه باز ميتونم بازيکن بخرم ؟
يا ممکنه انقدر منفی بشه که تيممو ببندن ؟
يا روی روحيه و skil های ديگه تأثير ميزاره ؟
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۳۰
سلام دوستان
پول باشگاه ( cash ) چقدر اگه منفی بشه مشکل پيش مياد ؟
و چه مشکلاتی ؟
مثلاً اگه منفی بشه باز ميتونم بازيکن بخرم ؟
يا ممکنه انقدر منفی بشه که تيممو ببندن ؟
يا روی روحيه و skil های ديگه تأثير ميزاره ؟
شما تا زماني كه پولت منفي 2 ميليارد نشه همچنان مي توني بازيكن بخري و مربي عوض كني. اما زير دو مليارد اجازه نمي ده.:wacko: شما تا 5 ميلياردم مي توني بدهي داشته باشي و از بيت المال استفاده كني:notify: اما اگه از منفي 5 ميليارد رد شد، دو هفته وقت داري بدهيتو بياري زير 5 ميليارد وگرنه باي باي ! تيمتو مي بندن !:love01:
aras_bay
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
اقا هتتریک کنترل امار جوانانو چه طور میده؟
fcsooti
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۶
1.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
3.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
شما كه انقدر تشكر مي كنيد. سوال صفحه قبل ما رو هم جواب بديد ديگه !
Don Bandini
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
من اگه به جات بودم با رچد شدنش، مربی رو عوض نمیكردم. صبر میكردم تا آخر فصل...
اما مشكل تو بزرگتر از این حرفاس. مربیت تمرین دهنده پسبله! در اولین فرصت یه تمرین دهنده سالید بگیر.
wantonboy13
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۱۹
آقا كسی خبر مفصلی از كوشا داره؟؟
بابا این برا چی پا شده رفته استكهلم؟؟ برا هت تریك رفته ؟!
Don Bandini
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
آقا كسی خبر مفصلی از كوشا داره؟؟
بابا این برا چی پا شده رفته استكهلم؟؟ برا هت تریك رفته ؟!
نه بابا مگه زده به سرش كه واسه هتریك بره اونجا؟:3:
رفته واسه ادامه تحصیل!
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
من اگه به جات بودم با رچد شدنش، مربی رو عوض نمیكردم. صبر میكردم تا آخر فصل...
اما مشكل تو بزرگتر از این حرفاس. مربیت تمرین دهنده پسبله! در اولین فرصت یه تمرین دهنده سالید بگیر.
دو تا بازي خونگي داشته باشم مي تونم مربيمو عوض كنم. حتما به توصيه شما عمل مي شهو فقط مي خواستم مطمئن شم ليدرشيپ ان مربي فعلي كار دستمون نده. :smile:
wantonboy13
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۳۰
نه بابا مگه زده به سرش كه واسه هتریك بره اونجا؟:3:
رفته واسه ادامه تحصیل!
ای وای... نگفته كی میاد ؟؟ :sad_smile:
حالا اونورا رفته یه سری هم به هت تریك بزنه... شاید بتونه پارتی ایرانی ها تو هت تریك بشه!!!! :spiteful:
aras_bay
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۳۲
اقا هتتریک کنترل امار جوانانو چه طور میده؟
من رو مربیا نظرم رو سولیده فك كنم باصرفص
reza_morinio
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۵:۱۱
اقا اینoffكه بغد از winger یا midمیزارن تو سوابق بازیكنا یعنی چی ؟
omid
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۰۸
چی؟؟
منظورت آفنسیوه؟
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
آقا این هت تریك كنترل من قاط زده دانلود كردم اما دیدم هیچكدوم از بازیكنام نیستن!!!
Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۱۴
فرم در کارایی بازیکن تاثیر زیادی داره مثلا یه بازیکن در فرم solid به مراتب ....
در مورد هافبک بگم که ترتیب اهمیت skill ها تقریبا اینجوریه
playmaking 50%, stamina 25%, passing 15%,defending 10% با این حساب....
یه نکته با توجه به اهمیت 25% stamina و تعداد زیاد هافبک ها در بازار ....
حالا سوال دوم در مورد winger ها ....
اهمیت skill ها در حالت offensive
اهمیت skill ها در حالت toward middle ....
اهمیت خاص passing skill ....
در مورد experience بگم ....
کسانی که انگلیسی بلدند می تونند برای دریافت اطلاعات برند wiki.hattrick.org
و تازه واردها هم میتونند برای manage بهتر تیمشون از برنامه hattrick control استفاده کنند
آقا نوید واقعا از شما تشكر میكنم و از اینكه اینقدر كامل سعی كردی اطلاعات خوب خودت رو به بقیه بچه ها انتقال بدی خیلی لذت بردم و ممنونم. مطمئنم كه بقیه بچه ها هم از شنیدن و یاد گرفتن چنین اطلاعاتی (با جزئیاتی بیشتر از اونچه كه خود سایت هتریك در اختیارشون میذاره) خوشحال میشن. حقیقت اینه كه چنین جزئیاتی فقط با تجربه و خیلی وقتا با سعی و خطا بدست میان، برا همین بین افراد مختلف نظرات متفاوتی وجود داره.
در مورد درصدهایی كه مشخص كردی شاید خیلی از بچه ها سوال براشون پیش بیاد كه ترجمه این درصدا
1-وقتی كه میخوان خرید كنن،
2-وقتی كه میخوان تركیبشونو بچینن یا
3-وقتی كه میخوان در یك بازی خاص optimum performance بازیكنشونو تعیین یا كشف كنن
چی میشه.
مثلا شما برای یك بازیكن میانه معمولی پاس رو با درجه اهمیت 15% و دفاع رو با درجه اهمیت 10% نشون دادی. حالا به نظر من این درصدا برای سه حالت بالا میتونن فرق كنن. مثلا وقتی شما میخواین یه هافبك بخرین اگر توجه كرده باشین افراد به قابلیت پاسكاری بهای بیشتری نسبت به قابلیت دفاعی میدن به طبع قیمتشون هم متاثر از همین موضوع تغییر میكنه. تو زمین شرایط فرق میكنه، یعنی برداشت و احساس افراد با اونچه كه برنامه هتریك در نظر میگیره فرق میكنه، برای این حالت دفاع و پاس اهمیت یكسانی تو عملكرد بازیكن تو زمین دارن.
یه مثال دیگه. همه میدونیم كه در تمرینات بالا رفتن مهارت قدرت بدنی یا stamina خیلی سریعتر از مهارت بازیسازی یا playmaking انجام میشه.
پس شاید برای چیدن تركیب، یعنی شماره 2 از سه مورد اشاره شده، درصدها:
playmaking 30% form 25% stamina 25% passing 10% defending 10%
باشن كه اگه بخوایم فرم رو از مجموعه بالا حذف كنیم كه فرمتش با فرمتی كه شما معرفی كردین یكی بشه درصدا به شكل زیر میشه:
playmaking 40% stamina 33.3% passing 13.3% defending 13.3%
البته این درصدها رو خودم بدست آوردم كه مبناش در نظر گیری فرمول زیر برای عملكرد میانه ها تو زمینه. چون این فرمول رو به كمك تجربه خودم بدست آوردم مسلما دقیق نیست. اگر روی فرمول فكر كنین میبینین كه درصداش همونایی میشه كه بالا گفتم هر چند فكر میكنم استفاده از درصد درك راحتی به بچه ها نمیده و شاید بهتر باشه از Fsi یا Field Skill Index استفاده كنین. طبق تعریفی كه برای Fsi انجام دادم برای یك بازیكن میانه در حالت كلی داریم:
Fsi (IM) = 1/10 * (Form + Stamina) * ( 3 * playmaking + Passing + Defending ) ,For Inner midfield
ولی برای خرید یك بازیكن، یعنی شماره 1 از سه مورد اشاره شده، شما ببینید كه استامینای طرف پایینه ولی بازیسازی بالایی داره و با خودتون فكر كنین كه مهم نیست و چند جلسه استامینا تمرینش میدم پس ناخداگاه اهمیت كمتری برای استامینا قائل میشین چون واقعا ارزش پولی كمتری داره (هرچند همونطور كه بالا اشاره كردم تو بازی خیلی مهمه). پس شاید همون درصدا (بدون در نظر گرفتن فرم) به صورت زیر تغییر كنن:
Playmaking 50% Passing 20% Stamina 15% Defending 15%
این موضوع خیلی گستردس ولی باعث نشه كه بچه ها گیج بشن یا فكر كنن سخته. اونایی كه خوب به بازی دقت میكنن و خوب نتیجه میگیرن مطمئن باشن كه اینارو بدون اینكه خودشون بدونن خیلی خوب بلدن. برا همین لازم نیست كه همه خودشونو با چنین چیزایی درگیر كنن هرچند كه دونستن، یاد دادن و اصلاح كردن اشتباهات كمك میكنه كه بهتر با بازی درگیر بشیم. همونطوری كه من قبلا (و حالا) همیشه برام پیش اومده كه چیزایی رو نمیدونستم بچه های دیگه به من یاد دادن. مشكل وقتیه كه آدم فكر كنه كه دیگه همه چیو بلده. مخصوصا اینكه هتریك مرتب در حال تغییره. مثلا اونقدری كه من 2 سال پیش به این چیزا فكر میكردم الان 10 درصدش هم به این چیزا فكر نمیكنم یعنی در واقع وقتشم ندارم ولی واقعا هتریك جذابه !!
نوید جان اگر وقت داری بیا و موضوعی رو كه شروع كردی گسترش بده. بقیه بچه هایی هم كه علاقه دارن همینطور میتونن تجربیاتشون رو بگن و به بقیه كمك كنن.
reza_morinio
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱
سلام دوستان من یكسال پیش هم تو هتریك بودم وتیم خوبی هم داشتم اینو گفتم كه بدونید تو هتریك تجربه خوبی داشتم الان هم یه تیم جدید دارم در رابطه با ارنج بازیكنا مسایلی كه دوستان عزیزم محمد و سعید گفتن خیلی جالب بود ولی توی ارنج كردن تیم باید به مسایل ریز تری توجه كرد كه من با توجه به این مسایل تونستم تو 4 هفته تیمی كه 18 ستاره میگرفتو به 29 ستاره برسونم البته تو این امار از سایتهای كمكی هتریك خیلی استفاده كردم در واقع من بجای استفاده از درصد از ضریب استفاده میكنم كه در این صورت ممكنه یه بازیكن چند هفته تو تركیب اصلی باشه ولی برای یك بازی بازیكنی كه اون هفته بهتره تو تركیب قرار بگیره در واقع نتیجه ثابتی نداره ومتغییره . برای اینكار اول یه تعریف از ارزش عددی دارم بطوری كهnon-existent و disastrous برای اینكه تو حساب در نظر گرفته نشن هیچ ارزشی ندارن البته معنی صفر نمی باشد چون در اون صورت كل نتیجه خراب میشه حالا از wretched به بالا به هر level یه پایه میدیمwretched=1,poor=2,week=3,inadequated=4,p asssable=5,solid=6,excellent=7خوب اینارو داشته باشین تا بریم سر بازیكنا:خوب از اینجا به بعدبرای هر بازیكنی تو هر پستی یه ضرایب خاص میدیم بطور مثال برای هافبكهای كناری یا بقول خودمون بالها:در درجه اول امادگی كه برای تمام پستها یكسانه امادگی با ضریب 3خود winger ضریب3/قدرت بدنی ضریب2/پاس ضریب2/ بازیسازی ضریب1/دفاع ضریب 1/حمله ضریب 1/البته در نظر داشته باشید كه این ضرایب با توجه به سایتهای كمكی به دست اومده وبرای هافبكهای میانی هم فرق میكنه حالا اون عددهای بالا رو در ضرایب پایین ضرب میكنیم نتیجه حاصله نشان دهنده بهترین بال میباشد
* آیدین *
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۶
...... حالا از wretched به بالا به هر level یه پایه میدیمwretched=1,poor=2,week=3,inadequated=4,p asssable=5,solid=6,excellent=7خوب اینارو داشته باشین تا ...... ضریب 3خود winger ضریب3/قدرت بدنی ضریب2/پاس ضریب2/ بازیسازی ضریب1/دفاع ضریب 1/حمله ضریب 1/البته ...... حالا اون عددهای بالا رو در ضرایب پایین ضرب میكنیم نتیجه حاصله نشان دهنده بهترین بال میباشد
:wacko2:
Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۱۳
سلام دوستان من یكسال پیش هم تو هتریك بودم وتیم خوبی هم داشتم اینو گفتم كه بدونید تو هتریك تجربه خوبی داشتم الان هم یه تیم جدید دارم در رابطه با ارنج بازیكنا مسایلی كه دوستان عزیزم محمد و سعید گفتن خیلی جالب بود ولی توی ارنج كردن تیم باید به مسایل ریز تری توجه كرد كه من با توجه به این مسایل تونستم تو 4 هفته تیمی كه 18 ستاره میگرفتو به 29 ستاره برسونم البته تو این امار از سایتهای كمكی هتریك خیلی استفاده كردم در واقع من بجای استفاده از درصد از ضریب استفاده میكنم كه در این صورت ممكنه یه بازیكن چند هفته تو تركیب اصلی باشه ولی برای یك بازی بازیكنی كه اون هفته بهتره تو تركیب قرار بگیره در واقع نتیجه ثابتی نداره ومتغییره . برای اینكار اول یه تعریف از ارزش عددی دارم بطوری كهnon-existent و disastrous برای اینكه تو حساب در نظر گرفته نشن هیچ ارزشی ندارن البته معنی صفر نمی باشد چون در اون صورت كل نتیجه خراب میشه حالا از wretched به بالا به هر level یه پایه میدیمwretched=1,poor=2,week=3,inadequated=4,p asssable=5,solid=6,excellent=7خوب اینارو داشته باشین تا بریم سر بازیكنا:خوب از اینجا به بعدبرای هر بازیكنی تو هر پستی یه ضرایب خاص میدیم بطور مثال برای هافبكهای كناری یا بقول خودمون بالها:در درجه اول امادگی كه برای تمام پستها یكسانه امادگی با ضریب 3خود winger ضریب3/قدرت بدنی ضریب2/پاس ضریب2/ بازیسازی ضریب1/دفاع ضریب 1/حمله ضریب 1/البته در نظر داشته باشید كه این ضرایب با توجه به سایتهای كمكی به دست اومده وبرای هافبكهای میانی هم فرق میكنه حالا اون عددهای بالا رو در ضرایب پایین ضرب میكنیم نتیجه حاصله نشان دهنده بهترین بال میباشد
آقا رضا خیلی خوب بود. ممنون كه سعی كردی در مورد این موضوع نظرت رو به بقیه بگی. حالا تو میتونی ایده خودت رو در قالب یه فرمول به بچه ها بگی كه بتونن ازش استفاده كنن. فرمول مطلبی كه گفتی ( برای wingers) به شكل زیر میشه:
Preparedness & Ability Index = 3 * (Form+Winger-3) + 2 * (Stamina+Pass-2) + Def. + Sco. + Playmaking
البته توی ارائه این فرمولها خیلی باید دقت كرد. من نمیدونم كه از مطالب كدوم سایت چنین نتیجه ای گرفتی، چون به نظرم یه سری چیزاش نیاز به اصلاح داره. طبق خود مطالب سایت هتریك، قابلیت Scoring هیچ اهمیتی در عملكرد بالها نداره. اتفاقا جالبه كه منم سه ماه اولی كه عضو سایت شده بودم دقیقا مثل تو فكر میكردم كه قابلیت گلزنی برای بالها موثره.
نوید دسته بندی خیلی خوبی برای حالتهای مختلف استفاده از بالها (تهاجمی، دفاعی، رو به وسط، یا نرمال) كرده بود كه با توجه به دستوری كه به بازیكن بال میخوای بدی باید فاكتور آمادگی و مهارت اونو تعیین كنی. غیر از این موضوع در مورد ضریبهایی كه به هر كدوم از skill های بالها داری میدی باید تجدید نظر كنی. به عنوان مثال خیلی از شما میدونین كه Stamina اهمیت به مراتب بيشتری از Pass برای یك بال داره. برای همین، دادن ضریب یكسان به این دو مهارت منطقی نیست. حالا بازم یه نكاتی میشه تو همین فرمول پیدا كرد كه نیاز به اصلاح داره.
فرض كنید بال ما اینه:
ٍStamina=solid, Winger=formid., Playmaking=weak, Passing=passable, Defending=solid, Scoring=Passable با فرم inadequate
با این حساب نمره این بال میشه 72، حالا من میتونم یه بال دیگه بسازم با همین نمره 72 كه به مراتب خیلی قویتر از این باشه:
ٍStamina=formid., Winger=magnificent, Playmaking=formid., Passing=wretched, Defending=disas., Scoring=wretched با فرم inadequate
كسی میتونه در این مورد بیشتر صحبت كنه؟ فرض كنین كه بال میخواد در حالت نرمال بازی كنه. به نظر شما مثلا آیا اهمیت Defending و Playmaking برای اون یكسانه؟
رضا جان بازم ازت تشكر میكنم كه در باز شدن مسئله كمك كردی. حالا خودت میتونی یه فرمول جدید ارائه كنی. معلومه كه به فعالیتهای جانبی علاقه مندی و پسر فعالی هستی.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۰۸
برادرای عزیز... در مورد نمره ی بازیكنها در هر پست اینقدر بحث نداره كه. میتونید از عددهای پیشنهادی هتریك كنترل استفاده كنید (اگه خواستید براتون میذارمش) یا از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] استفاده كنید. فرمولهایی كه از این راهها به دست میان بهترین نتیجه ها رو میدن.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
یه نظری هم به سوالات صفحات قبل بندازید و جواب بدید بد نیست. من خودم چند تا سوالم بی جواب مونده كه منتظرم.
Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۱۲
برادرای عزیز... در مورد نمره ی بازیكنها در هر پست اینقدر بحث نداره كه. میتونید از عددهای پیشنهادی هتریك كنترل استفاده كنید (اگه خواستید براتون میذارمش) یا از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] استفاده كنید. فرمولهایی كه از این راهها به دست میان بهترین نتیجه ها رو میدن.
امیر آقا سلام؛
از راهنماییت ممنون. قبل از هر چیز گفته بودی كه چند تا سوالت بی جواب مونده. سعی میكنم جواب اونا و سایر سوالایی كه بقیه بچه ها پرسیده بودن رو تا اونجایی كه میدونم بدم:
(جواب امیر آقا)- در مورد Confidence باید گفت كه زیاد نگرانش نباش. بعد از تغییری كه تو این زمینه هتریك داد میشه گفت كنترلش نیاز به هزینه داره. طوری كه ممكنه مجبور بشی هر هفته هی روانشناس اجاره كنی و دوباره اخراج كنی. مسلما اگر تعدادشون رو به صفر برسونی حتی اگه Highly Exaggerated هم شده باشه بعد از دو یا سه Update كه ممكنه دو تا پنج روز طول بكشه به Wonderful میرسه. نكته دیگه اینه كه افتش (وقتی كه بالای سطح Wonderful هست) سرعت بیشتری از افزایشش (وقتی كه زیر سطح Wonderful هست) داره، اگر هدفمون این باشه كه روی Wonderful حفظش كنیم. سعی كن یه جوری تعداد روانشناساتو انتخاب كنی كه اگه 3-0 بردی یهو نره رو Highly Exaggerated یعنی لازم نیست خیلی زیاد استخدام كنی. من همیشه حدود 2 تا دارم.
(جواب آقا محمدرضا)- خصوصیات اخلاقی یك بازیكن هیچ تاثیری روی تغییرات فرم خود بازیكن و یا روی تغییرات فرم سایر بازیكنا نداره.
(جواب علی آقا)- كسایی كه Supporter خریداری كردن یا به هر نحوی امكاناتشو دارن یه تسهیلاتی هتریك براشون فراهم میكنه. یكی از اینا اینه كه میتونن از زبون هر یك از بازیكناشون یه حرفی بزنن. بعضی وقتا این جمله ای كه بازیكنه داره میگه حالت حرفه ای پیدا میكنه (وقتی كه صاحب تیم میخواد بازیكنشو بفروشه؛ شروع میكنه از خوبیای بازیكنش تعریف میكنه مثلا 2+ Passing یعنی دو هفته پاس تمرینش دادم). بعضی وقتا هم حالت Fun داره. به هر حال این حرفو مدیر تیم از زبون بازیكنش مینویسه كه وقتی روی بازیكن كلیك میكنین میبینین كه زیر اسمش نوشته مثلا I speak German. اونایی كه دوست دارن اوقات فراغت خوشی داشته باشن میتونن برای تفریح برن بازیكنای سعید بندری رو ببینن. اصولا اونا دارن حرفای جالبی میزنن.
(جواب آقا جواد)- همونطوری كه خیلی دوستان قبلا گفتن فرم تاثیر زیادی روی عملكرد بازیكن داره كه خودشو تو ستاره ها هم نشون میده. ولی بهتره كه به ستاره ها كمتر توجه كنی و به Rate هایی كه تو پست های مختلف میگیری بیشتر توجه كنی. فرم روی هر دو تاثیر داره.
(آقا جواد)- برای بال، پاس مهمتره یا بازیسازی. استامینا چطور. این همون سوالیه كه باعث شد نوید توضیح بده. پایین میخوام در جواب امیر آقا كه هتریك كنترلو یادآوری كردن یه نكته ای رو در ارتباط با این سوال بگم.
(آقا نوید)- گفته بودی كه توی HT-Rules ندیدی كه در مورد بازیكن مصدوم چسبی چیزی نوشته باشه. بله، قوانین اشاره شده تو اون بخش خیلی كلی هستن و البته من جواب سوالت رو از یه سایت معتبر :
پیدا كردم. تو قسمت مصدومین. این متنشه. میبینی كه به اون نكته كه گفتی اشاره كرده:
bruised but playing
if you let a player with a band-aid play a match he will...
- perform slightly under his normal capability
- have the same risk of being injured as any other player
- bruised players will receive training (of course only if they played the accurate position that week).
یكی از مدیرای هتریك (Johan) در مطالب تهیه شده این سایت دست داره. پس تو درستی اطلاعاتش شك نكن. البته چندان جالب نیست كه بعضی اطلاعات مهم رو تو سایتهایی غیر از سایت اصلی هتریك باید جستجو كنیم.
- یكی از بچه ها گفته بود كه بازیكن چسبیشو گذاشته تو زمین، دوباره مصدوم شده. براش متاسفم چون در اون مورد فقط بدشانسی آورده. من شاید تا حالا 15 بار همچین كاریو كردم ولی یارو چیزیش نشده، فقط ضعیفتر تو بازی ظاهر میشه همونطوری كه تغییرات TSI اش هم اینو تایید میكنه.
- من قبلا برادر كوچیكم هم تیم داشت. ما هر دو از یك كامپیوتر استفاده میكردیم. توی قوانین سایت اشاره شده كه چند نفر میتونن از یك سیستم برای مدیریت تیمشون استفاده كنن فقط هیچوقت نباید با هم Transfer داشته باشن. چون توی دنیای هتریك خیلی تیمای دیگه برای خرید بازیكن هستن. ضمنا با نام همدیگه نباید وارد سایت بشن (هرچند كه این موضوع برای GM ها قابل شناسایی نیست). كسی كه میخواد این كارو بكنه پیشنهاد میكنم مثل من و برادرم با یكی از GM-Iran های موضوع رو در میون بذاره. اونا جلوی اسم تیمایی كه مشترك از یه سیستم استفاده میكنن برای خودشون علامت میذارن كه به خاطر شباهت IP ها برای تیمها مشكلی ایجاد نشه.
-پولی كه به آقای گل هر لیگ در انتهای فصل داده میشه 100 میلیون ریال هست.
(امیر آقا)- برای تیم نوجوانانت هم نباید تركیبی غیر از تركیبهای متعارف هتریك بچینی چون اونا هم مثل تیم اصلی تمرین نخواهند كرد.
امیر جان از اونجایی كه من بعضی از ارسالهای قبلیت رو خونده ام حدس میزنم كه لیسانس عمران داری و گرایش فوقت هم زلزله باشه. اگر اینطوری باشه در مورد ارسال آخرت میخوام یه خاطره تعریف كنم. تو حتما خیلی خوب آیین
نامه های زلزله رو میشناسی. اگر آیین نامه 2800 رو نگاه كرده باشی اولش اسم اعضای كمیته دائمی كه بعضیاشون استادای من بودن رو میبینی. من شخصا خیلی به گرایش زلزله علاقه داشتم ولی بنا به شرایطی (كه
خیلی هم خوشحالم) در فوق وارد گرایش حمل و نقل شدم. نمیدونم دكتر مقدم رو میشناسی یا نه. از بزرگای علم زلزله در ایران و دنیا هست. یه روز سر كلاس به ما گفت كه بچه ها سعی كنین به ذات و اون عوامل ریشه ای كه آیین
نامه ها رو ایجاد كردن پی ببرین. دونستن آیین نامه خیلی راحته. درست؟ یه دیپلمه هم اگه آیین نامه رو بذارن جلوش چند بار چند تا ساختمون طراحی كنه میشه مهندس آیین نامه ولی یه مهندس واقعی باید دید ظریف و دقیقی
داشته باشه. حرفت خیلی خوبه كه هتریك كنترل اون كارو خیلی راحت میكنه واقعا هم خیلی خوب این كارو میكنه، آیین نامه های ما هم تقریبا كار خودشونو خوب انجام میدن. كسی كه وقتش رو نداره كه بره فرمول رو خودش در بیاره
(مثل من نوعی كه الان واقعا عین ابله ها نشستم اینجا دارم این پستو مینویسم و میدونم كه فردا چقدر از كارام عقب میافته)، خیلی ها مثل من و تو وقت ندارن كه اینكارو بكنن و واقعا حرف تو در این مورد درسته كه مثلا دیگه الان
سعیدی باید فقط به هتریك كنترل بسنده كنه. ولی خیلی از بچه ها علاقه مندن كه بیشتر یاد بگیرن.منم سعی میكنم نتیجه كارایی رو كه حدود 2 سال پیش وقتم آزادتر بوده انجام دادم رو به اونایی كه دوست دارن بگم (كه پس فردا یكی دست
خود مارو بگیره D: (منظورم تو هتریك نیست، انسانها همیشه به هم نیاز دارن)) من اون اوایل شاید 15 تا از این برنامه ها مشابه HT-Control و HT-Poli رو از خود Hattrick.org دانلود كردم. میدونی قضیه چیه این برنامه هارو افرادی مثل خود ما مینویسن و بعد از كسب اجازه از خود سایت HT میذارن
اونجا. ولی این برنامه ها هر كدوم ضعفایی دارن (نمیخوام بگم هتریك كنترل بده) كه برنامه نویسشون به اون موضوعا واقف نبوده. برای همین من سعی كردم كه با Excell یه برنامه ساده بنویسم كه این ضرب و تقسیمارو انجام بده.
هرچند كه برنامه منم نقصهای خودشو داشت. ولی توی اون زمینه هایی كه بیشتر مد نظرم بود خیلی قوی بود. برای بقیه چیزها هم از برنامه های دیگران استفاده میكردم. الان آقا جواد اومده میگه برای بال پاس مهمتره یا بازیسازی،
شاید احتمالا میخواد بازیكن بخره، خوب جوابش رو كه هتریك كنترل نمیتونه راحت بده. چند بار باید اشتباه بكنه و تو هتریك كنترل ببینه كه بازیكنی كه خریده چه ضعفایی داره تا یاد بگیره. جوابش رو یه پستی مثل پست آقا نوید میده كه اونوقت جواد میتونه یه خرید خوب داشته باشه. راستی امیر خان من شخصا با اون عكس متحركی كه یه مدت گذاشته بودی خیلی حال میكنم. با با drift با با lateral Displacement، خیلی مخلصم.
بچه ها معذرت میخوام كه اینهمه پستم طولانی شد.
naviddooni
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۳۴
آقا من حیفم اومد که یه تشکر متنی از محمد نکنم
محمد جان خیلی اطلاعات کاملی داری امیدوارم که بیشتر وقت پیدا کنی ما هم از اطلاعاتت بیشتر بتونیم استفاده کنیم
تا همین جا هم خیلی استفاده کردم خیلی هم از بابتش ازت متشکرم.
من قبلا تو یه پستی گفته بودم که بچه های لیگ برتر ما رو تحویل نمی گیرن و اینا، الان حرفمو پس می گیرم شاید شناختم کم بود
خیلی ممنون از بچه های با تجربه هتریک که به بقیه کمک میکنن
* آیدین *
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۵۶
سلام به همه
دوباره می پرسم LoddarStats یعنی چی ؟
تو دیكشنری هم نبود.
paolo
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
آقا این هتریک کنترل آمار جوانان رو نمیده...چی کارش کنم؟؟؟
kaveh
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹
سلام
يه بنده خدايی يه همچين ايميلی واسه من تو سايت فرستاده
salam ,
man chand ta az
bazikon haye teamam ro ba gheimate paein
baraye foroosh gozashtam ,
bia bebin ageh be dardet mikhore , Bid bezan !
Bye ta Hi !
ID team :
چه کنم ؟
بايد گزارش بدم ؟
Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۴۷
سلام به همه
دوباره می پرسم LoddarStats یعنی چی ؟
تو دیكشنری هم نبود.
یه معیاره كه برای نشون دادن قدرت تیم استفاده میشه. قبلا بچه ها میگفتن فلان تیم 50 تا ستاره میگیره، پس خیلی تیم خوبیه. ولی یه تیمی میومد با 35 ستاره میزد میبردش. دیگه همه میدونستن كه ستاره ها فاكتور خوبی برای ارزیابی تیما نیست. بیشتر از ستاره ها ریتینگهای هر تیم آخر بازی مهمه كه اومدن با یه سری تعریف اونو با یه عدد نشون دادن. اگر ساده بخوام بگم چه جوری محاسبه میشه باید بگم كه میای نمره میانتو ضرب میكنی تو مجموع نمره های حمله و دفاعت. یعنی:
LoddarStats = Midfield Rating * (Total Sum of defence & attack ratings) , For a specific team in a match
اگر میخوای اطلاع كامل از نحوه محاسبه اون و مفاهیمی كه پشت سرش هست، پیدا كنی به این آدرس برو:
بعد یه مقاله با جزئیات كامل به صورت PDF هست (اولین مقاله تو همون صفحه). اونو دانلود كن و بخون، كامل میفهمی. (;
سروش ازادي
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۲۵
سلام
salam ,
man chand ta az
Bye ta Hi !
ID team :
چه کنم ؟
بايد گزارش بدم ؟
چرا گزارش بدي؟بنده خدا خلافي نكرده كه.درست مثل اين جا كه ما بازيكناي فروشي رو ميذاريم اين هم بهت گفته تا اگه خواستي بري بازيكناش رو بخري.
kaveh
جمعه ۱۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
چرا گزارش بدي؟بنده خدا خلافي نكرده كه.درست مثل اين جا كه ما بازيكناي فروشي رو ميذاريم اين هم بهت گفته تا اگه خواستي بري بازيكناش رو بخري.
من آخه اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم همچین کاری ممنوعه
این دوستمونم نیتش خیره :smile:
خیرم نباشه . واسه ما اگه شر نشه منو سنه نه ؟
به هر حال ممنون دوست عزیز
alvand_000
جمعه ۱۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۳۰
سلام
salam ,
man chand ta az
Bye ta Hi !
ID team :
چه کنم ؟
بايد گزارش بدم ؟
سلام دوست خوبم.از نظر قانون خلاف کرده ولی از لحاظ اخلاقی گزارشش زیاد کار جالبی نیست . باز هم هر جور خودت صلاح می دونی
kaveh
جمعه ۱۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۰۴
سلام دوست خوبم.از نظر قانون خلاف کرده ولی از لحاظ اخلاقی گزارشش زیاد کار جالبی نیست . باز هم هر جور خودت صلاح می دونی
من راستش صلاح می دونم :biggrin: نه واسه من مشکلی پیش بیاد نه این رفیقمون و نه هیچ کدوم دیگه از بچه های گل هت تریک که تازه باهاش آشنا شدم
فقط می خوام بدونم گزارش نکردن یه همچین موضوعی الان یا در آینده می تونه واسم مشکل ایجاد کنه ؟
اگه نه که مریض نیستم که زیراب بچه مردم رو بزنم :)
naviddooni
جمعه ۱۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۳:۱۳
من راستش صلاح می دونم :biggrin: نه واسه من مشکلی پیش بیاد نه این رفیقمون و نه هیچ کدوم دیگه از بچه های گل هت تریک که تازه باهاش آشنا شدم
فقط می خوام بدونم گزارش نکردن یه همچین موضوعی الان یا در آینده می تونه واسم مشکل ایجاد کنه ؟
نه بابا دیگه خرتو نمی گیرن که چرا گزارش ندادی مگه تو مسؤول گزارش هستی!!!!
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
اين كار از نظر هت تريك فرستادن اي ميل تبليغاتي، ايجاد مزاحمت و تجاوز به حريم ديگران و ... محسوب مي شه و در صورتي كه شما بابت دريافت اين اي ميل از ايشون شكايت كني جريمش مي كنن. پس مشكلي واسه شما پيش نمي آد. اون خلاف كرده و شما مي توني ازش شكايت كني و مي توني هم به بزرگواري خودت ببخشيش ! :pleasantry::worship:
alvand_000
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۳۶
سلام.اگه گزارش نکنی برات مشکلی پیش نمیاد
ببین.تا حالا 10 بار از این موارد دیدیم.اکه قرار بود گزارش کنیم همشو که الان خیلی اوضاع وخیم میشد پسر خوب
wantonboy13
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۴:۲۷
بیخودی مجهول بازی درنیاریم... این ایمیل رو من برای ایشون و چند تا دیگه از بچه های دسته 4 كه تحرك بیشتری
در گروه داشتند فرستادم تا بیان سری به بازیكنای تیم من بزنند و بخرند ، بلكه از شر این بدهی های میلیاردی
خلاص بشم.
تا اونجایی هم كه من میدونم تبلیغ بازیكن كه كار بدی نیست... مگه قراره به قیمت های غیر واقعی بدیم كه هت تریك
بیاد جریمه كنه... یا یواشكی بازیكن بدیم!!!!
تا حالا به خود من هم از این ایمیل ها داده شده و اتفاقا" رفتم به اون سر زدم كه شاید واقعا" بازیكن بدرد بخوری برای
من هم باشه....
اصلا" هم منتظر این نیستم كه تا یكی میل داد ببینم جون میده واسه شكایت كردن ازش یا نه ؟؟ :assjani:
هر كدوم از مدیران تیم ها كه خوششون نمیاد میتونند بران شكایت كنند ، اگر هم بر فرض محال هت تریك بیاد تخلف
حساب كنه ، میان جریمه میكنن....خوب دستشون درد نكنه، اصلا" بیان 5 میلیارد بدهی بنویسن...
ولی بازم چیزی از ارزش های من و تیمم كم نمیكنه !!!! :img-tomato:
kaveh
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
:img-tomato:
اوه . صاحابش اومد :biggrin:
سلام . فکر کنم يکم بهت برخورده باشه . بابتش معذرت ميخوام
ولی بازم فکر کنم کاملا مشخصه که نه منظور بدی دارم ، نه با شما پدر کشتگی
2 هفته بيشتر نيست که از هتّريک سر در اوردم و چون لابلای پستای همينجا خونده بودم سايت رو قوانينش سختگيری ميکنه ، خواستم بدونم ماجرا چجوريه ، وگرنه مطمئن باش از ديدن اوّلين ميل از يکی از آعضا کلّيم حال و حوليدم . بازيکناتم انصافا واسه بازی تو دسته 3 و 4 خوب بودن ، ولی واسه تمرين دادن فکر نمي کنم
من که اين فصل هيچی نمی شم ، اميدوارم شما ولی بزنی بالا :drinks:
يه سؤالم راستی ازت داشتم ، تو پستات خوندم که زياد ترنسفر ميکنی
اينجاا اکثراً بچه های ليگای بالاترن
ولی با پولی که تو دسته 4 دست من و تو ه و با حساب پولی که به اجنت و دستمزد و ،،، ميديم
اگه بيفتم تو خريد و فروش چيزی ته دستم ميمونه ؟
paolo
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
اسکاتم توی جوانان بازیکن نمیده...میگه توی آکادمیت 16 تا تخت خواب بیشتر نداری الان هم 16 تاش پره :d ...یه راهی وجود داره که بشه بیشتر از 16 تا بازیکن گرفت؟
wantonboy13
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۱۲
اسکاتم توی جوانان بازیکن نمیده...میگه توی آکادمیت 16 تا تخت خواب بیشتر نداری الان هم 16 تاش پره :d ...یه راهی وجود داره که بشه بیشتر از 16 تا بازیکن گرفت؟
تا اونجایی كه من تجربه كردم نه!!
شما بهتره یه سر به بازیكنای جوونت بزنی و اونایی رو كه تو این چند هفته تو پستای مختلف گذاشتی و هیچ كدوم
روی اونها اثر نكرده و ازونجایی كه "نرود میخ آهنین در سنگ !!!!" بهتره آشغالی ها رو اخراج كنی تا جا برای
بازیكن هایی كه اسكوتت میگه باز بشه . :dance:
wantonboy13
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
يه سؤالم راستی ازت داشتم ، تو پستات خوندم که زياد ترنسفر ميکنی
اينجاا اکثراً بچه های ليگای بالاترن
ولی با پولی که تو دسته 4 دست من و تو ه و با حساب پولی که به اجنت و دستمزد و ،،، ميديم
اگه بيفتم تو خريد و فروش چيزی ته دستم ميمونه ؟
بله ، ازونجایی كه بنده در امر ترانسفر بازیكن های دسته پایین دیگه واسه خودم استادی شدم و به قول معروف دیگه
دلال !! بازیكن شدیم باید خدمتتون عرض كنم كه برای سود كردن در امر ترانسفر بازیكن 50% به تیزهوشی خودت
بر میگرده 50% تجربه و 50% شانسه ( چیه ...از 100 بالا زد؟؟ نخیرم ، اگه زیاد گیر بدین با علی پروین طرفین!!)
بله اول اینكه سعی كن در زمان خلوتی سایت ، مثلا" ساعت 2-3 صبح تا 7-8 صبح كه معمولا حدود 15000 نفر
بیشتر آنلاین نمیشن تو سایت بری بازیكن بخری.
همیشه سعی كن تمام نقاط مختلف جهان از جمله Central Europ ، Western Europ ،Asia Africa Ocean .... رو
سرچ كنی.
Deadline رو بذار رو حداكثر 2 ساعت دیگه و بیشتر دنبال بازیكنایی باش كه تا 10-15 دقیقه دیگه deadline اونها تموم
میشه. سعی كن بیخودی قیمت رو بالا نبری و در 2-3 دقیقه مونده كه deadline تموم شه Bid بزن.
با توجه به بودجت سعی كن تا 10 بازیكن هم كه شد بخری.
بعد از گذشت 2-3 روز شروع كن برای به فروش گذاشتن اونها.. یه وقت همون موقع نذاری برا فروشا...
یه وقت تابلو میشه چیكا كردی !!!! :man_in_love:
همیشه سعی كن زمان شلوغی سایت یعنی از 2-3 ظهر تا 7-8 شب بازیكن رو برای فروش بگذاری.
قیمت رو زیاد بالا نذار... وقتی پایین بذاری همه فكر میكنن الان میتونند با یه Bid این بازیكنو بخرن....
ولی وقتی همه شروع میكنن به Bid گذاشتن یه دفعه قیمت میره بالا .:dance:
من اكثر بازیكن هایی كه میخرم حداقل 100 میلیون می ارزند و حداكثر 20 -30 میلیون بیشتر بابتشون نمیدم!!
به طور مثال من یه بازیكن 18 ساله Powerfull حدود 4-5 هفته پیش خریدم ، این هفته شد 19 ساله و فقط
Stamina و Play making اون Passable بود و بقیه چیزاش ضعیف و تو این چند هقته فقط یك گل زده بود و هیچ چیزش
پیشرفت نكرده بود... 2 شب پیش 70 میلیون فروش رفت!!
حالا اون كه به قصد تراسفر نبود ولی یه سری بازیكن 200-300 میلیونی گرفتم با قیمت 10-20 میلیون.
حتی یكی دوتا زخمی و مصدوم 2 هفته ای هم با قیمت بسیار پایین گرفتم كه تا 2 هفته دیگه با چند برابر قیمت
بدم بره.....
امیدوارم در امر ترانسفر موفق عمل كنی و به تمام اون كارایی كه گفتم خوب عمل كنی تا تیم قدرتمندی بسازی!!
هر كاری داشتی هم باهام در ارتباط باش... :2:
alvand_000
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۱۴
سلام دوستان خوبم.بار ها توصیه شده و من هم میگم که سعی کنید وقتی تازه شروع کردید زیاد transfer نکنید.پولتونو جمع کنید
wantonboy13
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
سلام دوستان خوبم.بار ها توصیه شده و من هم میگم که سعی کنید وقتی تازه شروع کردید زیاد transfer نکنید.پولتونو جمع کنید
راست میگه دیگه اول تیمتونو قوی كنید :img-weight_lift:
از فصل بعد كه حرفه ای شدید برین حال كنین با ترانسفر ... :beach:
kaveh
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۲۵
بازم سلام
منو ميبخشين اگه بيشتر ازکوپنم سؤال ميکنم
1. روحيه ( sprit ) و اعتماد به نفس ( confident ) روی تيم و بازيش چه تأثيری ميزاره ؟
مثلاً اگه هر بازی بزارم رو match of season و روحيه بیافته چی ميشه ؟
2. تيم جوانان تو ليگ regional , national , international باشه خرجش يکيه ؟ فرقش چيه ؟
3. تو transfer list تو مشخصات بازيکن که سنو ميزنه مثلاً n سال و m روز ،
من روز رو تا حالا بالای 150 200 نديدم ، چرا ؟
4. تو چه رنج سنی با skill هاي تقريباً ثابت ، قيمت بازيکن تقريباً ثابت ميمونه ؟
5. TSI محاسبش فرمول خاصی داره ؟ چيا روش بيشتر تأثير داره ؟
6. توی HT-Control يه جدولی واسه تمرين و پيشرفت داره که ميگه
coach ات اسکيلش زير solid باشه 10% ديرتر بازيکنت تو تمرينی که ميدی پيشرفت ميکنه ،
اين درسته ؟ و اگه هست واسه همه اسکيل های زير solid همون 10% بيشتر ميشه ؟
يا به ازای هر يه درجه 10 % ؟ مثلاً اگه coach اسکيلش weak باشه ميشه 30% ديرتر ؟
omid
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۰۱
بازم سلام
منو ميبخشين اگه بيشتر ازکوپنم سؤال ميکنم
1. روحيه ( sprit ) و اعتماد به نفس ( confident ) روی تيم و بازيش چه تأثيری ميزاره ؟
مثلاً اگه هر بازی بزارم رو match of season و روحيه بیافته چی ميشه ؟
2. تيم جوانان تو ليگ regional , national , international باشه خرجش يکيه ؟ فرقش چيه ؟
3. تو transfer list تو مشخصات بازيکن که سنو ميزنه مثلاً n سال و m روز ،
من روز رو تا حالا بالای 150 200 نديدم ، چرا ؟
4. تو چه رنج سنی با skill هاي تقريباً ثابت ، قيمت بازيکن تقريباً ثابت ميمونه ؟
5. TSI محاسبش فرمول خاصی داره ؟ چيا روش بيشتر تأثير داره ؟
6. توی HT-Control يه جدولی واسه تمرين و پيشرفت داره که ميگه
coach ات اسکيلش زير solid باشه 10% ديرتر بازيکنت تو تمرينی که ميدی پيشرفت ميکنه ،
اين درسته ؟ و اگه هست واسه همه اسکيل های زير solid همون 10% بيشتر ميشه ؟
يا به ازای هر يه درجه 10 % ؟ مثلاً اگه coach اسکيلش weak باشه ميشه 30% ديرتر ؟
1-تاثیر زیادی در ریتینگ مخصوصا ریتینگ میانه داره توی اخراج شدن بازیكنات هم موثره
2-فرقی فكر نكنم بكنه
3-چون 1 سال هتریك همون 1 فصل هتریكه حدود 16 هفته
4=منظورتو متوجه نشدم
5=تقریبا شانسین فقط تو 8 یا 9 تا كمك مربی داشته باش بقیه رو به هتریك بسپار
6=من با اون نرم افزار كار نمی كنم
فقط میدونم مربی زیر پاسیبل به درد نمی خوره
بالای سولید هم نمی ارزه
wantonboy13
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
1
4=منظورتو متوجه نشدم
منظور همون جریان بازیكنان بالای 23 سال به بالاست كه قیمت هاشون زیاد نوسان نداره ،
ولی بازیكنان 17 تا 23 به خاطر پیشرفت بیشتر قیمت هاشون نوسان بیشتری داره و پول بیشتری می طلبه !!
bakuryu
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
چرا وقتی ثبت نام ميکنم برام بعد از چند روز ايميل
Incomplete application for Hattrick
ميآيد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wantonboy13
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۵۶
چرا وقتی ثبت نام ميکنم برام بعد از چند روز ايميل
Incomplete application for Hattrick
ميآيد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ایشون منظورش اینه كه تمام درخواست های هت تریك رو پر كرده و این ایمیل رو میده بهش!! :pleasantry:
alvand_000
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
در ضمن ایشون منظورش اینه كه تمام درخواست های هت تریك رو پر كرده و این ایمیل رو میده بهش!! :pleasantry:
خب مسلما یه جائی از درخواست نامه ات ایراد داره.چیز دیگه ای ننوشته؟
omid
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
نشونی رو چه جوری نوشتی؟
bakuryu
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۹
نشونی رو چه جوری نوشتی؟
ZIP/Postal code: 5478213658
City: karaj
Region : Tehran
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
امیر آقا سلام؛
از راهنماییت ممنون. قبل از هر چیز گفته بودی كه چند تا سوالت بی جواب مونده. سعی میكنم جواب اونا و سایر سوالایی كه بقیه بچه ها پرسیده بودن رو تا اونجایی كه میدونم بدم:
.............
.............
.............
امیر جان از اونجایی كه من بعضی از ارسالهای قبلیت رو خونده ام حدس میزنم كه لیسانس عمران داری و گرایش فوقت هم زلزله باشه. اگر اینطوری باشه در مورد ارسال آخرت میخوام یه خاطره تعریف كنم. تو حتما خیلی خوب آیین
نامه های زلزله رو میشناسی. اگر آیین نامه 2800 رو نگاه كرده باشی اولش اسم اعضای كمیته دائمی كه بعضیاشون استادای من بودن رو میبینی. من شخصا خیلی به گرایش زلزله علاقه داشتم ولی بنا به شرایطی (كه
خیلی هم خوشحالم) در فوق وارد گرایش حمل و نقل شدم. نمیدونم دكتر مقدم رو میشناسی یا نه. از بزرگای علم زلزله در ایران و دنیا هست. یه روز سر كلاس به ما گفت كه بچه ها سعی كنین به ذات و اون عوامل ریشه ای كه آیین
نامه ها رو ایجاد كردن پی ببرین. دونستن آیین نامه خیلی راحته. درست؟ یه دیپلمه هم اگه آیین نامه رو بذارن جلوش چند بار چند تا ساختمون طراحی كنه میشه مهندس آیین نامه ولی یه مهندس واقعی باید دید ظریف و دقیقی
داشته باشه. حرفت خیلی خوبه كه هتریك كنترل اون كارو خیلی راحت میكنه واقعا هم خیلی خوب این كارو میكنه، آیین نامه های ما هم تقریبا كار خودشونو خوب انجام میدن. كسی كه وقتش رو نداره كه بره فرمول رو خودش در بیاره
(مثل من نوعی كه الان واقعا عین ابله ها نشستم اینجا دارم این پستو مینویسم و میدونم كه فردا چقدر از كارام عقب میافته)، خیلی ها مثل من و تو وقت ندارن كه اینكارو بكنن و واقعا حرف تو در این مورد درسته كه مثلا دیگه الان
سعیدی باید فقط به هتریك كنترل بسنده كنه. ولی خیلی از بچه ها علاقه مندن كه بیشتر یاد بگیرن.منم سعی میكنم نتیجه كارایی رو كه حدود 2 سال پیش وقتم آزادتر بوده انجام دادم رو به اونایی كه دوست دارن بگم (كه پس فردا یكی دست
خود مارو بگیره D: (منظورم تو هتریك نیست، انسانها همیشه به هم نیاز دارن)) من اون اوایل شاید 15 تا از این برنامه ها مشابه HT-Control و HT-Poli رو از خود Hattrick.org دانلود كردم. میدونی قضیه چیه این برنامه هارو افرادی مثل خود ما مینویسن و بعد از كسب اجازه از خود سایت HT میذارن
اونجا. ولی این برنامه ها هر كدوم ضعفایی دارن (نمیخوام بگم هتریك كنترل بده) كه برنامه نویسشون به اون موضوعا واقف نبوده. برای همین من سعی كردم كه با Excell یه برنامه ساده بنویسم كه این ضرب و تقسیمارو انجام بده.
هرچند كه برنامه منم نقصهای خودشو داشت. ولی توی اون زمینه هایی كه بیشتر مد نظرم بود خیلی قوی بود. برای بقیه چیزها هم از برنامه های دیگران استفاده میكردم. الان آقا جواد اومده میگه برای بال پاس مهمتره یا بازیسازی،
شاید احتمالا میخواد بازیكن بخره، خوب جوابش رو كه هتریك كنترل نمیتونه راحت بده. چند بار باید اشتباه بكنه و تو هتریك كنترل ببینه كه بازیكنی كه خریده چه ضعفایی داره تا یاد بگیره. جوابش رو یه پستی مثل پست آقا نوید میده كه اونوقت جواد میتونه یه خرید خوب داشته باشه. راستی امیر خان من شخصا با اون عكس متحركی كه یه مدت گذاشته بودی خیلی حال میكنم. با با drift با با lateral Displacement، خیلی مخلصم.
اولا كه بابت ارسال طولانیت ممنون. شرمنده كه مقادیر زیادیش رو كوتاه كردم كه پست بیش از حد طولانی نشه.
دوم اینكه درست حدس زدی. همون رشته و گرایشی كه گفتی درس خونده م.
سوم اینكه خوشحالم یه مهندس عمران در لیگ برتر هت تریك تیم داره:D
و چهارم:
همه چیزهایی كه گفتی درسته. منم خودم به شخصه برنامه های زیادی با اكسل نوشتم كه توی خیلی زمینه های هتریك كمكم كنه. اما گفتم برای شروع و قضاوت اولیه، این عددها كافی هستن. مسلما عددهایی كه این نرم افزارها میدن از اعدادی كه خودمون با استفاده از تجریه در میاریم خیلی بهتر و قابل اعتمادتره.
در مورد اینكه كسی میخواد بازیكنی بخره و نمیدونه توی چه پستی چند ستاره میگیره، اون رو هم میشه قبل از خرید حساب كرد... اونم بصورت دقیق! اگه خواستید روش این رو كه خیلی هم ساده ست و خودم ابداع كردم براتون میگم.
و در نهایت... اون عكس كار یكی از دوستامه. در حقیقت اولین عكسیه از من كه در دنیای اینترنت منتشر شد. (الآن میگین عجب آدمیه چقد خودشو تحویل میگیره:Dراستش من یه زمانی آدم معروفی بودم برا خودم...) بیش از 4 سال از اون روز میگذره... یادش بخیر.
ما بیشتر مخلصیم مهندس:3:
بله ، ازونجایی كه بنده در امر ترانسفر بازیكن های دسته پایین دیگه واسه خودم استادی شدم و به قول معروف دیگه
دلال !! بازیكن شدیم باید خدمتتون عرض كنم كه برای سود كردن در امر ترانسفر بازیكن 50% به تیزهوشی خودت
بر میگرده 50% تجربه و 50% شانسه ( چیه ...از 100 بالا زد؟؟ نخیرم ، اگه زیاد گیر بدین با علی پروین طرفین!!)
................
دوست من. منم یه مدتی اون اوایل رفتم توی همین كار دقیقا با همین اصولی كه میگی. اما اولا یه سری نقایص داره روشی كه گفتی. ثانیا خرید و فروش زیاد بازیكن روی روحیه تیمت تاثیر منفی میذاره و تقریبا هر دو یا سه بازیكنی كه بخری بفروشی یه درجه team sprit میاد پایین (بدون توجه به اخلاقش) اینم تنها در یه صورت منطقی هست كه تیمت توی دسته 4 باشه و تمام همگروهات تیمهای گلابی كامپیوتری كه تمام بازیها رو PIC بری و روحیه خراب شده رو جبران كنی. در غیر این صورت این شكل دلالی بازیكن فقط به گرفتن نتایج بد و سقوط تیم منجر میشه. یعنی در حقیقت:
خرید و فروش بیش از حد => پایین آمدن روحیه => كسب نتایج بد => پایین آمدن میزان حمایت تماشاگران و اسپانسرها => كم شدن درآمد
بهمین دلیل این روش رو كه دوستمون گفت فقط برای تیمهایی كه اون شرایط رو دارن پیشنهاد میكنم.
omid
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
یه جا نشونی دقیقو میخواد
اونو چه جور نوشتی؟
wantonboy13
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۲۷
دوست من. منم یه مدتی اون اوایل رفتم توی همین كار دقیقا با همین اصولی كه میگی. اما اولا یه سری نقایص داره روشی كه گفتی. ثانیا خرید و فروش زیاد بازیكن روی روحیه تیمت تاثیر منفی میذاره و تقریبا هر دو یا سه بازیكنی كه بخری بفروشی یه درجه team sprit میاد پایین (بدون توجه به اخلاقش) اینم تنها در یه صورت منطقی هست كه تیمت توی دسته 4 باشه و تمام همگروهات تیمهای گلابی كامپیوتری كه تمام بازیها رو PIC بری و روحیه خراب شده رو جبران كنی. در غیر این صورت این شكل دلالی بازیكن فقط به گرفتن نتایج بد و سقوط تیم منجر میشه. یعنی در حقیقت:
خرید و فروش بیش از حد => پایین آمدن روحیه => كسب نتایج بد => پایین آمدن میزان حمایت تماشاگران و اسپانسرها => كم شدن درآمد
بهمین دلیل این روش رو كه دوستمون گفت فقط برای تیمهایی كه اون شرایط رو دارن پیشنهاد میكنم.
ما هم بهشون همینو میگیم... ولی گوش نمیكنن كه مهندس :beach:
reza_morinio
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۱۰
امیر زلزله جون اگه تیمهای دسته 4 گلابی هستن یه بازی دوستانه با گلابیا بزار فقط مواظب هسته گلابی باش
wantonboy13
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
امیر زلزله جون اگه تیمهای دسته 4 گلابی هستن یه بازی دوستانه با گلابیا بزار فقط مواظب هسته گلابی باش
بابا آق مهندس منظورش تیم های BOT دسته چهار بود.. :wink3:
راستی رضا جون گلابی كه هستش خیلی ریزه... پس معلومه تا حالا هسته هلو قورت ندادی...:blush2:
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۸:۳۱
فرزندم. منظورمو درست متوجه نشدی. یه بار دیگه درست بخون ببین چی نوشتم... تیمهای گلابی كامپیوتری :icon_angel: ... اگه متوجه منظورم نشدی، پست بالایی رو هم بخون.
ضمنا من هیچوقت چنین كاری نمی كنم... اگر هم فرضا بازی دوستانه ای با هر تیمی بذارم و ببازم هیچ چیز رو مشخص نمیكنه. چون تیم اصلیم رو كه نمیفرستم تو زمین.
aras_bay
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۰۴
اقا كجا روحیه جوانانو چك كنم بعدم به صرفه هست تیم جوانان یا نه؟
اگه 17 سالشون بشه 1 بازی كن از جانان هرهفته میاد بالا و با اون قبلی میشه 2 تا؟
چه رقمی بیشنهاد میكنید برا سرمایه گذاری؟
wantonboy13
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۲۰
اگه منظورت تیم Youth هست كه تا اینجا چیزی جز ضرر برا من نذاشته...
اون سیستم سرمایه گذاری هفتگی هم با این كه من بالاترین مبلغ یعنی 200 میلیون در هفته رو میذاشتم ،
یه سری بازیكن ضعیف به ما مینداخت.
كلا" من هر موقع میخوام بازیكن جوون بگیرم و پیشرفتش بدم مستقیما" میرم میخرم... بیخودی كلی سرمایه گذاری
نمیكنم كه تازه ببینم بعد 1-2 فصل چی میشه...
البته باز هم این نظر شخصی من بید :pleasantry:... استادان و صاحب نظران و با تجربه ها هم بیان نظر بدن.
reza_morinio
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۰۳
بابا آق مهندس منظورش تیم های BOT دسته چهار بود.. :wink3:
راستی رضا جون گلابی كه هستش خیلی ریزه... پس معلومه تا حالا هسته هلو قورت ندادی...:blush2:
من كه قورت ندادم ولی مثل اینكه شما قورت دادی :tigi:
reza_morinio
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
فرزندم. منظورمو درست متوجه نشدی. یه بار دیگه درست بخون ببین چی نوشتم... تیمهای گلابی كامپیوتری :icon_angel: ... اگه متوجه منظورم نشدی، پست بالایی رو هم بخون.
ضمنا من هیچوقت چنین كاری نمی كنم... اگر هم فرضا بازی دوستانه ای با هر تیمی بذارم و ببازم هیچ چیز رو مشخص نمیكنه. چون تیم اصلیم رو كه نمیفرستم تو زمین.
بابا بزرگ .خوبه هتریك مجازیه وگرنه خون ریزی راه میوفتاد.همینه كه ما جهان سومیم
Milad Gerrard
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۸:۱۱
ارسالی توسط امیر زلزله:در مورد اینكه كسی میخواد بازیكنی بخره و نمیدونه توی چه پستی چند ستاره میگیره، اون رو هم میشه قبل از خرید حساب كرد... اونم بصورت دقیق! اگه خواستید روش این رو كه خیلی هم ساده ست و خودم ابداع كردم براتون میگم
برای این روش میشه به راحتی از هتتریك كنترل كمك گرفت!
omid
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۴۴
چه ربطی داره رضا؟
Milad Gerrard
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۳۰
1.روحیه رو نمیشه چك كرد.
2.فقط بازیكنایی كه یك فصل كامل تو تیم باشند و 17 سالشون شده باشه رو میشه بعد از هر فصل پروموت كرد.و هر هفته هم فقط 1 بازیكن رو میشه پروموت كرد و فرقی نداره از سیستم قبلی باشه یا جدید.
Milad Gerrard
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۳۱
با تیم جوانان خارج رفتن هزینه داره؟
Don M Corleone
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۰۹
امروز شنبه ساعت 7:40 به وقت هتریك ... ولی هنوز هتریك اپ دیت نشده ؟؟؟ درسته یا مشكل از اینترنت منه !!!؟
wantonboy13
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۲۹
امروز شنبه ساعت 7:40 به وقت هتریك ... ولی هنوز هتریك اپ دیت نشده ؟؟؟ درسته یا مشكل از اینترنت منه !!!؟
آقا این هت تریك از دست رفت...
دیشب من هر كاری كردم كه گزارش زنده بازی ایران - سوئیس ( زیر 20 سال ) رو ببینم نشد.
بازی بزرگسالان ایران و نیكاراگوئه هم همینطور.
از هیچكدوم از بازیها تا ساعت 11:30 گزارشی نیبود و فقط نتیجه اومده بود كه : سوئیس 3-1 ایران
امروز در كمال تعجب ، بعد از درج گزارش بازی ، می بینیم كه نتیجه 1-1 ثبت شده !!!! :scare:
كسانی كه دیشب نتیجه بازی ایران رو دیدند بیان مارو آگاه كنن كه چشای من دیشب مشكل داشته یا هت تریك؟!
:nea:
---------------------------
در ضمن ، ساعت 10:30 هست و economy آپ دیت نشده ...
omid
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
نوشته كه مشكلاتی وجود داره
shams8
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۳۰
همه ی تیما رو میگه قبلا گرفتن چه تیمی باید انتخاب كنیم
tense7en
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
آقا این هت تریك از دست رفت...
دیشب من هر كاری كردم كه گزارش زنده بازی ایران - سوئیس ( زیر 20 سال ) رو ببینم نشد.
بازی بزرگسالان ایران و نیكاراگوئه هم همینطور.
از هیچكدوم از بازیها تا ساعت 11:30 گزارشی نیبود و فقط نتیجه اومده بود كه : سوئیس 3-1 ایران
امروز در كمال تعجب ، بعد از درج گزارش بازی ، می بینیم كه نتیجه 1-1 ثبت شده !!!! :scare:
كسانی كه دیشب نتیجه بازی ایران رو دیدند بیان مارو آگاه كنن كه چشای من دیشب مشكل داشته یا هت تریك؟!
:nea:
---------------------------
در ضمن ، ساعت 10:30 هست و economy آپ دیت نشده ...
09/15/2007 at 10.53 (Global)
There are, as previously mentioned, long delays in the game engine. This means that things like updates and match reports will be dalayed. We're constantly working on trying to make the game engine catch up faster. Currently we can't say when the dealys will be gone. We're sorry for all inconvieniences caused.
/ HT-Team
09/15/2007 at 00.28 (Global)
Tonight's U20 matches was stopped around 21.00 HT time due to a bug which caused teams using a false lineup. This bug has now been found and dealt with, and the matches have now been replayed correctly. Because of the game engine stop some weekly updates are also delayed, but the game engine is catching up during the day.
/ HT-Team
omid
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۱۵
منظورتو نفهمیدم اقای شمس!
wantonboy13
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
منظورتو نفهمیدم اقای شمس!
منظورش اینه كه اسم تیم های معروف رو انتخاب میكنه ایشون ... و طبعا" تیم های معروف قبلا" تصاحب شده!!
شما میتونی اول اسم تیم ها یه چیزی اضافه كنی یا به آخرش یه اسمس بدی كه جدید باشه.... یا به اسم خودت
تیم رو درست كنی ، وگر نه تیم های تابلو مثله پرسپولیس و استقلال و بارسلونا و این چیزا دیگه خیلی وقته گرفته
شده !! :boredom:
alexander2006
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۳۲
با سلام . من حدود 1 هفته پیش در سایت عضو شدم . الان بعد 1 هفته 1 میل از سایت به من ارسال شده که تیم شما فعال شده است . (خلاصه معنی ایمیل این بود.) بعد من رفتم تو سایت اكانتم رو زدم گفت اشتباه بهد چند بار چك كردن رفتم رو گزینه Lost Password کلیک کردم . بعد در قسمت ایمیل ادرس ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودم رو زدم . این پیغام رو داد No user has the email address you supplied: farid_havashem@yahoo.com No information has been sent یعنی همچین اکانتی نیست دیگه در صورتی که خودشون به همید ایمیل میل زده بودند . در قسمت alias هم که اکانتم رو زدم این پیغام رو داد There is no user with the alias alexander2006 No information has been sent
بازم یعنی همچین اکانتی نست اما خودشون تو میل هم اینو نوشته بودند.
من مشکلم رو کامل گفتم که جای هیچ سوالی نباشه . خواهش می کنم هر چه سریعتر کمک کنید . ممنون می شم .:((:((:((
esmaeil
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۵۱
alexander این طور كه معلومه سایت هت تریك اطلاعات شخصی تو رو گم كرده. یعنی خیلی راحت تیمت رو ازت گرفته. یه همچین بلایی سر خیلی ها اومده و تیمشونو ازشون گرفته. اونا هم مجبور شدن از اول در خواست بدن. حالا تو با مدیرانم یه مشورتی بكن ببین اونا چی بهت می گن. امیدوارم فایل اطلاعاتت پیدا بشه.
eh3an
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
با سلام . من حدود 1 هفته پیش در سایت عضو شدم . الان بعد 1 هفته 1 میل از سایت به من ارسال شده که تیم شما فعال شده است . (خلاصه معنی ایمیل این بود.) بعد من رفتم تو سایت اكانتم رو زدم گفت اشتباه بهد چند بار چك كردن رفتم رو گزینه Lost Password کلیک کردم . بعد در قسمت ایمیل ادرس ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودم رو زدم . این پیغام رو داد No user has the email address you supplied: farid_havashem@yahoo.com No information has been sent یعنی همچین اکانتی نیست دیگه در صورتی که خودشون به همید ایمیل میل زده بودند . در قسمت alias هم که اکانتم رو زدم این پیغام رو داد There is no user with the alias alexander2006 No information has been sent
بازم یعنی همچین اکانتی نست اما خودشون تو میل هم اینو نوشته بودند.
من مشکلم رو کامل گفتم که جای هیچ سوالی نباشه . خواهش می کنم هر چه سریعتر کمک کنید . ممنون می شم .:((:((:((
برای منم همین مشكل پیش آمده بود دوباره عضو شدم مشكلی نبود.پیشنهاد میكنم شما هم یه اكانت دیگه بسازید
:alien:
Ali
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۱۲
این تیم Persian Incredibles (463355) تمام بازیكنانش رو اخراج كرده
تازه و گروه خودشم اول هستش
naviddooni
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۳۵
این تیم Persian Incredibles (463355) تمام بازیكنانش رو اخراج كرده
تازه و گروه خودشم اول هستش
آره معلوم نیست که چرا این کار رو کرده تیمش خیلی خوب بود حالا هم گروهی هاش دارن با دمشون گردو می شکونن
black_rap_pod
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۲۰
آره معلوم نیست که چرا این کار رو کرده تیمش خیلی خوب بود حالا هم گروهی هاش دارن با دمشون گردو می شکونن
ما که دم نداریم میخوای فعلا" دم خودتو بده برات گردم می شکنم دمت با گردم پس می فرستم
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۲۴
فكر كنم خودش اخراجشون نكرده. هر 12 ساعت یه بازیكن رو میتونه اخراج كنه و برای اخراج 22 بازیكن لااقل 11 روز زمان لازم داره. گمون كنم بعلت فعالیت نكردن یا علت دیگه ای، تیمش رو ازش گرفتن. یكی از هم گروههای ما هم این فصل همینطور بود. دو سه هفته هیچ بازیكنی نداشت و بعد تیم رو دادن به یه نفر جدید.
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
در مورد اینكه كسی میخواد بازیكنی بخره و نمیدونه توی چه پستی چند ستاره میگیره، اون رو هم میشه قبل از خرید حساب كرد... اونم بصورت دقیق! اگه خواستید روش این رو كه خیلی هم ساده ست و خودم ابداع كردم براتون میگم.
برای این روش میشه به راحتی از هتتریك كنترل كمك گرفت!
منم همین راه رو منظورم بود. میخواستم توضیح بدم كه ظاهرا كسی اشتیاق نشون نداد.
Mohammad-Saeidi
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
امیر جون چرا كسی اشتیاق نشون نمیده! اتفاقا اگر بیای بگی، ما هممون تازه حالم میكنیم.
بالاخره كارت خیلی درسته كه تونستی یه روشی پیدا كنی كه دقیق این كارو بكنه. راستی آقا میلاد اینطوری كه من حدس زدم امیر غیر از هتریك كنترل، یه روشم خودش ابداع كرده. درست میگم، یا دارم اشتباه میكنم؟
آقای مهندس ما باید كار كنیم تا به شما برسیم D: ، خیلی كارت دسته، ما دوستت داریم *-:
راستی یه چیزی، قبلا دیده بودم یكی از بچه ها برای امضاش این جمله قشنگو انتخاب كرده بود: موفقیت یعنی 1% استعداد، 99% تلاش، نیوتن.
اگر اشتباه نكنم این جمله مال ادیسون هستش كه متن لاتینشم اینه:
Genius is 1% inspiration and 99% perspiration
كه بعدا یه سریا اومدن و جای Genius از Success استفاده كردن.
Vahid
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
سلام
می خواستم بدونم بازیکنی که اخراج میشه تمرین میکنه یا نه؟:new_russian:
omid
دوشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
بله تمرین می كنه
Ali
دوشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۳۰
دیروز یه چیزی به گزارش بازی اضافه شده بود(یا اینکه من تازه متوجه شدم)
بازی رو بصورت فلش نشون میداد
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
اون ماله دیروز نبوده هفته پیش بوده:دی
ولی زیاد جالب نیست.
اما چت روم داره هر بازی!
LA-soshiant
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۵۳
سراپا گوشیم !
wantonboy13
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۴۳
اون ماله دیروز نبوده هفته پیش بوده:دی
ولی زیاد جالب نیست.
اما چت روم داره هر بازی!
یه هفته ؟؟
من فكر كنم دو-سه هفته پیش دیده بودم بالای بازیهام... هر موقع هم كه باز میكنم فقط چند تا كادر ناقص نشون میده
و خبری از چت روم نیست !! :search:
miyuner
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۱۵
hi agha man teamam toye legue panjome va ehtemale ghahremani ham nadare mikhastam bedoonam ke man tooye ghesmate the club hame chio sefr konam ke pole ezafi nadam ya inke age bashe baraye fasle bad be dard mikhore
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
خب حالا كه سه نفر اشتیاق نشون دادن میگم...:pardon:
توی هتریك كنترل، قسمت Players یه قسمتی هست پایین صفحه، كه وقتی روی هر بازیكن كلیك میكنی Skilهاش رو نشون میده و سمت راست هم مینویسه كه در هر پستی چند ستاره میگیره. (چه پستهای معمولی مثل دفاع وسط و هافبك وسط و ... و چه پستهای تركیبی مثل هافبك وسط رو به جلو و مهاجم متمایل به كنار و ... ) و در نهایتش هم نوشته بهترین پست برای این بازیكن با توجه به این خصوصیات كجاست. حالا همونجا اگر روی یه بازیكن دلخواه كلیك كنید و Skilهاش رو تغییر بدید، بهتون میگه با این شرایط در هر پست چند ستاره میگیره. حالا اگه میخواید یه بازیكن رو بخرید و میخواید بدونید در هر پست چه عملكردی داره، یه بازیكن دلخواه رو انتخاب كنید و Skilهاش رو تغییر بدید تا مساوی Skilهای بازیكن مورد نظر بشه. حواستون به فرم و تجربه هم باشه. وقتی تنظیمات رو انجام دادید خیلی راحت می بینید چند ستاره میگیره.
خیلی هم مبتكرانه نبود... یه شیطونی كوچولو توی هتریك كنترل.:urgeman:
Ali
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
سخنگو و مربیانت رو اخراج نكن
Ali
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۳۸
خب حالا كه سه نفر اشتیاق نشون دادن میگم...:pardon:
توی هتریك كنترل، قسمت Players یه قسمتی هست پایین صفحه، كه وقتی روی هر بازیكن كلیك میكنی Skilهاش رو نشون میده و سمت راست هم مینویسه كه در هر پستی چند ستاره میگیره. (چه پستهای معمولی مثل دفاع وسط و هافبك وسط و ... و چه پستهای تركیبی مثل هافبك وسط رو به جلو و مهاجم متمایل به كنار و ... ) و در نهایتش هم نوشته بهترین پست برای این بازیكن با توجه به این خصوصیات كجاست. حالا همونجا اگر روی یه بازیكن دلخواه كلیك كنید و Skilهاش رو تغییر بدید، بهتون میگه با این شرایط در هر پست چند ستاره میگیره. حالا اگه میخواید یه بازیكن رو بخرید و میخواید بدونید در هر پست چه عملكردی داره، یه بازیكن دلخواه رو انتخاب كنید و Skilهاش رو تغییر بدید تا مساوی Skilهای بازیكن مورد نظر بشه. حواستون به فرم و تجربه هم باشه. وقتی تنظیمات رو انجام دادید خیلی راحت می بینید چند ستاره میگیره.
خیلی هم مبتكرانه نبود... یه شیطونی كوچولو توی هتریك كنترل.:urgeman:
نه بابا؟
شیطون بیا جلو لپتو بكشم ببینم:lol:
Real Madrid
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
آقا مهاجمم تو بازي دوستانه اخراج شده
تو تمرين جمعه ميتونه شركت كنه؟(اگه مظمئن هستيد بگيد)
اگه نياد اين هفته تمرينم ميپره
اگه نميشه هم بگين به نظرتون چي تمرين بدم
استامينا يا فورم؟
Ali
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۰۵
مهاجمت تمرین میكنه
miyuner
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۲
سلام من توی قسمت youth squad گزینه none رو انتخاب كردم و چند هفته هستش كه اصلا بازیكن هم نمیگیرم به نظر شما كارم درسته یا نه
بعدش اگه این بازیكنا رو بخری اگه بازیشون هم ندی باز توی تمرین میان
بعدش youth squad پولی از اكونومی هم كم میكنه
HT-lover
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
سلام به همه
میخواستم ببینم چرا آمار مصدومیت بازیکنام اینقد رفته بالا ؟ به نظرتون به میزان درصد استامینای تیم ربط داره ؟ یا به تمرین اصلی ؟
من تمرین اصلیم رو 96 هست و استامینا رو 15 %
اونطور که من شنیدم تو فوتبال واقعی وقتی یه تیم تو بدنسازیه میزان مصدومیت بازیکناش میره بالا،ممکنه که درصد بالای استامینا تو هت تریک هم باعث مصدومیت بازیکنا بشه ؟
Milad Gerrard
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
یه هفته ؟؟
من فكر كنم دو-سه هفته پیش دیده بودم بالای بازیهام... هر موقع هم كه باز میكنم فقط چند تا كادر ناقص نشون میده
و خبری از چت روم نیست !! :search:
چون فلش 9 نداری:nea:
miyuner
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
سلام من روحیه تیمم بالای wonderfol هستش به نطرتون روانشناس باشه ایراد
بازی بعد هم با تیم دوم دارم خودم هم پنجم هستم
miyuner
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۵۲
آقا اگه میشه به من توضیح بدین من اصلا چیزی نمیفهم اخه تازه وارد هستم hattrick control كجاست
alvand_000
جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۳۲
آقا اگه میشه به من توضیح بدین من اصلا چیزی نمیفهم اخه تازه وارد هستم hattrick control كجاست
سلام دوست عزیز.hattrick control یه نرم افزاره کمکی هتریکه که می تونی با یه search ساده از تو سایت google پیداش کنی
HT-lover
جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۲۱
سلام به همه
میخواستم ببینم چرا آمار مصدومیت بازیکنام اینقد رفته بالا ؟ به نظرتون به میزان درصد استامینای تیم ربط داره ؟ یا به تمرین اصلی ؟
اونطور که من شنیدم تو فوتبال واقعی وقتی یه تیم تو بدنسازیه میزان مصدومیت بازیکناش میره بالا،ممکنه که درصد بالای استامینا تو هت تریک هم باعث مصدومیت بازیکنا بشه ؟
:help:
HT-lover
جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۲۲
وقتی کانفیدنس تیم میره بالا ممکنه یه بازیو خراب کنه که میگن روانشناسا رو اخراج کنیم ، اخراجشون کی باید انجام بشه ؟ بلافاصله بعد از بازی ای که بردیم و روحیه شدید رفته بالا ؟ این کار تاثیری تو اسپیریت نداره ؟
miyuner
جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۳۷
آقا جواب چند تا از سوالامو كسی هنوز نداده خواهشن ببینید جواب بدین
Don Bandini
جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۲۲
سلام من روحیه تیمم بالای wonderfol هستش به نطرتون روانشناس باشه ایراد
بازی بعد هم با تیم دوم دارم خودم هم پنجم هستم
با wonderful معمولا مشكلی پیش نمیاد. اگه بالاتر بود سریع بعد از بازی روانشناسا رو اخراج كنید.
سلام به همه
درصدهات مشكلی نداره. بدشانسی میاری فقط... منم نیم فصل مصدوم ندادم اما تو دوسه هفته 4-3 تا رو دستم موند! درصدهات خیلی خوبه!
وقتی کانفیدنس تیم میره بالا ممکنه یه بازیو خراب کنه که میگن روانشناسا رو اخراج کنیم ، اخراجشون کی باید انجام بشه ؟ بلافاصله بعد از بازی ای که بردیم و روحیه شدید رفته بالا ؟ این کار تاثیری تو اسپیریت نداره ؟
همون بعد از بازی اخراج كنی بهتره. اخراجشون توی روحیه تیم تاثیر منفی خیلی خیلی كمی داره كه اصلا به چشم نمیاد.
alexander2006
شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۳۹
با سلام
قبلا هم این مشکل گفته بودم (که من اکانت ساختم بعد از حدود 4 5 روز یه میل برام اومد که اکانت فعال شده اما وقتی رفتم اکانت رو زدم گفت که اصلا همچین اکانتی نیست) . یکی از دوستان گفت که دوباره بساز حل می شه الان برای چهارمین یا پنجمین بار هم که ساختم باز همون جواب ها میومد که اکانت فعال شده اما وقتی میزنم میگه همچین اکانتی نیست .خواهش می کنم راهنمایی کنید . 1 نفر هم پیگیر قضیه من بشه بد نیست ها این ماه رمضونی ثواب داره به خدا.
miyuner
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
سلام من توی قسمت the club گزینه youth squad را روی none گزاشتم و هیچ هفته ای هم بازیكنو انتخاب نمیكنم به نظره شما كارم درسته یا نه اخه میخوام پول الكی ندم حالا فكرم درسته یا نه
kaveh
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۰
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
1.leadership برای coach فقط در حين بازی به درد ميخوره ؟ چجوری ؟ چه تأثيری ، و چقدر تأثير داره ؟
2. يه بازيکن رو که ميخوای coach اش کنی از روی مشخصاتش ميشه فهميد trainer اش بعد coach شدن چجوری ميشه ؟ ( poor , weak , inadequate , ,,, ) ؟
3. غير leadership وtrainer چه چيزی واسه coach مهمه ؟ ، و تأثيرش چيه ؟
wantonboy13
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۳۹
آقا یه مسئله ای تو تیم من اتفاق افتاده كه خواهشمندیم با تجربه های هت تریك كه با این مشكل مواجه شدند
به اون رسیدگی كنند.
دو روز پیش یه جوون 22 ساله آمریكایی با قیمت 000 000 100 1 ریال رو به تیممون اضافه كردیم. كه تا به حال در
تاریخ باشگاهمون یك همچین رقمی به یك بازیكن پرداخت نشده بود و گرونترین بازیكنمون شاید حدود 350 میلیون بود.
چند دقیقه بعد از به خدمت گرفتن این بازیكن در اتفاقات باشگاه دیدم كه زده این بازیكن شروع بدی داشته و با تیم
هماهنگ نیست!! :rtfm:
یك رده هم روحیه تیمی كاهش پیدا كرد با خرید این بازیكن!! :7:
حالا میخوام بدونم بازی دادن به این بازیكن در هفته بعد كه فقط یك جلسه با تیم تمرین می كنه و به قول باشگاه
هماهنگ نیست با بچه های تیم صلاحه یا نه؟؟؟؟
البته بازیكن جانشینش یك ستاره از اون كمتر داره و هر دفعه بازیكن ضعیف زمین میشه... حالا من كدومو به كار بگیرم؟
در ضمن بازیكن جدیدمون controversial person هست ...
aras_bay
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۰۴
اون بازیكن دیگه تاثیرش گذاشته بازیش بده اشكال نداره
omid
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۳
سوال:سلام من توی قسمت the club گزینه youth squad را روی none گزاشتم و هیچ هفته ای هم بازیكنو انتخاب نمیكنم به نظره شما كارم درسته یا نه اخه میخوام پول الكی ندم حالا فكرم درسته یا نه
جواب:اگه بودجت خوب نیست عیبی نداره ولی وضعت كه خوب شد یكیش رو راه بنداز
سوال:1.leadership برای coach فقط در حين بازی به درد ميخوره ؟ چجوری ؟ چه تأثيری ، و چقدر تأثير داره ؟
2. يه بازيکن رو که ميخوای coach اش کنی از روی مشخصاتش ميشه فهميد trainer اش بعد coach شدن چجوری ميشه ؟ ( poor , weak , inadequate , ,,, ) ؟
3. غير leadership وtrainer چه چيزی واسه coach مهمه ؟ ، و تأثيرش چيه
جواب ها
1-لیدرشیپ مربی توی روحیه ی تیم موثره كه اون هم توی بازی موثره
2-بله میشه!
3-هیچی!
kaveh
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۵
سوال:
جواب ها
2-بله میشه!
ممنون . میشه بگید چه جوری ؟؟
omid
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
یادم نیست
اتفاقا خودم هم احتیاج دارم به این جواب
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
ممنون . میشه بگید چه جوری ؟؟
خوب ليدرشيپ مربي كه همون ليدرشيپ بازيكن مي شه. بيشترين سطحي كه مي توني مربي كني هم معادل تجربش هست. مثلا يه بازيكن با تجربه پاسبل حداكثر مي تونه مربي پاسبل بشه. در مورد تفكر حمله اي يا دفاعي يا خنثي هم خودت موقع مربي كردنش انتخاب مي كني.
hosseinfx
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
روحیه تیم من دیگه بالا نمی ره الان چند هفته هست با این كه نمی بازم ولی روحیه ام همچنان خیلی پایین هست
چژی كار كنم ؟؟؟
wantonboy13
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۲
تاكتیك AoA كدوم تاكتیك میشه ؟؟ :unknw:
alvand_000
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
روحیه تیم من دیگه بالا نمی ره الان چند هفته هست با این كه نمی بازم ولی روحیه ام همچنان خیلی پایین هست
چژی كار كنم ؟؟؟
بالا رفتن و بالا موندن روحیه ی تیم به 3 عامل بستگی داره:
1.pic کردن بازی ها
2.leadership مربی
3.وضعیت بازیکنات
مثلا بازیکن popular guy تو روحیه تاثیر مثبت داره ولی nasty fellow خیلی خراب میکنه.sympsthetic هم مثبته ولی حتا pleasent guy خراب میکنه
Ali
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۲۳
تاكتیك AoA كدوم تاكتیك میشه ؟؟ :unknw:
حمله از هوا !!! :uglylolmk4::uglylolmk4::uglylolmk4:
wantonboy13
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
حمله از هوا !!! :uglylolmk4::uglylolmk4::uglylolmk4:
نه فكر كنم منظور همون تاكتیك Attack On Ali asghari ... یعنی سیستم علی اصغری معروف در فوتبال ما باشه !!
R-Win
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
نه فكر كنم منظور همون تاكتیك Attack On Ali asghari ... یعنی سیستم علی اصغری معروف در فوتبال ما باشه !!
دوستان یه سوالی
لطفا با تجربه ها جواب بدن
یه بازیکن اکسلنت بخاطر فرم و استامینا پایین 2 ستاره بگیره
و یه بازیکن پسبل 2.5 ستاره
باید بازیکن پسبل رو بازی داد یا او اکسلنته رو ؟ ( تجربه ها یکسان)
و کلا ستاره معیار درستی مس تونه باشه ؟
HT-lover
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
دوستان یه سوالی
لطفا با تجربه ها جواب بدن
یه بازیکن اکسلنت بخاطر فرم و استامینا پایین 2 ستاره بگیره
و یه بازیکن پسبل 2.5 ستاره
باید بازیکن پسبل رو بازی داد یا او اکسلنته رو ؟ ( تجربه ها یکسان)
و کلا ستاره معیار درستی مس تونه باشه ؟
تا اونجایی که من میدونم هر 3 درجه فرم که بیاد پایین معادل یه درجه کاهش اسکیل هست ، حالا حساب کن فرمهاشونو و اسکیل هاشونو !
البته اینو گفتم فعلا کارت راه بیفته ولی بزرگتر ها بگن بیشتر کمکت میکنه :smile:
black_rap_pod
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۴۳
نمی دونستم این کجا بگم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.به فامیل بازیکنا این تیم یک نگاه بندازین خیلی جالبه 528828
R-Win
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
نمی دونستم این کجا بگم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.به فامیل بازیکنا این تیم یک نگاه بندازین خیلی جالبه 528828
پسر چه باحاله یارو
کلک این یارو رو از کجا پیدا کردی؟
aras_bay
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۰۸
قهرمانی با تیم جوانان به چه درد میخوره؟
reza_morinio
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۵
سلام دوستان چرا تو بازیهای دوستانه خارج از ایران به تیم من پول نمیدن باید چیو اتخاب كنم تا یه مایه هم گیرم بیاد پول پول پول همه چیم پول دنیای من فقط پول عاشقیام فقط پول تا كه به قبله رو كنم میگم پول
black_rap_pod
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۴
پسر چه باحاله یارو
کلک این یارو رو از کجا پیدا کردی؟
باهاش بازی دوستانه داشتم.خدایش خیلی حال حوصله داشته طرف این همه بازیکن با یک فامیل مشترک پیدا کرده
aras_bay
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
آىآ آسبانسرا تو لیگای بالا بیشتر بول میدن؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۵
قهرمانی با تیم جوانان به چه درد میخوره؟
به درد لاي جرز ! :pleasantry:
مگه اينكه خودتون توافقي واسش جايزه بذارين ! بعضي ليگاي خارجي اين كارو مي كنن.
mnissar
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۳
سلام دوستان چرا تو بازیهای دوستانه خارج از ایران به تیم من پول نمیدن باید چیو اتخاب كنم تا یه مایه هم گیرم بیاد پول پول پول همه چیم پول دنیای من فقط پول عاشقیام فقط پول تا كه به قبله رو كنم میگم پول
توی بازی های دوستانه در آمد باری که همون پول تماشاچی هاست بین دوطرف تقسیم میشه ،پس میبینی که مبلغ کمی میشه با توجه به اینکه تماشاچی کمی هم مییاد
بارای رفتن به خارج از کشور ازت 6000000 پول میگیره که شاید این مبلغ بالاتر از در آمد بازی هم بشه:assjani:
omid
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸
اره پول بیشتری میدن
بین 800 تا 1 میلیارد بیشتر در هر هفته
paolo
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۹
یه سئوال فوری برقی...
من الان توی یه کاپ از سایت کاپ منیجر شرکت کردم و هر هفته یه بازی دوستانه میزنم.این هفته یه یارویی اومده چلنجم کرده میگه اگه اکسپت کنی 3 ماه برات ساپورتر میخرم:drinks: حالا به نظر شما اساتید محترم هتریک چی کار کنم؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
یه سئوال فوری برقی...
من الان توی یه کاپ از سایت کاپ منیجر شرکت کردم و هر هفته یه بازی دوستانه میزنم.این هفته یه یارویی اومده چلنجم کرده میگه اگه اکسپت کنی 3 ماه برات ساپورتر میخرم:drinks: حالا به نظر شما اساتید محترم هتریک چی کار کنم؟
اگه بري باهاش بازي كني اون بازي توي كاپ رو برات باخت 5-0 در نظر مي گيرن. ميل خودته. حالا مطمئني يارو راست مي گه ؟ :spamafote:
Reza
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۵۲
یکی از دوستام تیمش صدر نیشن توی دسته چهار.یکسال کنکور داره نمی تونه اینترنت وصل بشه.
من اگر با دو ای پی کار کنم می تونم تیمش رو برای بچرخونم !؟
من هم می تونم با ای دی اس ال وصل بشم هم دایال آپ و قطعا ای پی عوض میشه.مشکلی پیش نمیاد ؟ نمی خوام کوچترین خطری متوجه تیمم بشه !!!! اگر لازم باشه به گیم مستر هم می تونم بگم که تیم برادرمه مثلا.
ولی به کی و کجا باید بگم ؟
خیلی مهمه.حتی یک درصد هم نمی خوام احتمال بدم که خطری برای تیمم داشته باشه !
paolo
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
اگه بري باهاش بازي كني اون بازي توي كاپ رو برات باخت 5-0 در نظر مي گيرن. ميل خودته. حالا مطمئني يارو راست مي گه ؟ :spamafote:
آره فک کنم راست میگه چون تیمشو که دیدم تو کار فلگ کالکشنه....من که تو کاپ به جایی نمیرسم پس بذار تا 3 ماه ساپرتر بهم بدن:icon23::icon23:
Real Madrid
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۴
سلام
تمرين روز جمعه چه ساعتي تموم ميشه؟:good:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
سلام
تمرين روز جمعه چه ساعتي تموم ميشه؟:good:
8 به وقت هت تريك. 9:30 به وقت ايران.
Sir Farzan Lytton
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۰۶
آره فک کنم راست میگه چون تیمشو که دیدم تو کار فلگ کالکشنه....من که تو کاپ به جایی نمیرسم پس بذار تا 3 ماه ساپرتر بهم بدن:icon23::icon23:
مگه اين فلگ كالكشن چه اهميتي داره كه بعضيا حاضرن واسش 3 ماه ساپورتر بدن به حريفشون ؟؟
HT-lover
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۵۷
سلام،دو تا سوال داشتم امیدوارم زود جواب بدین که کار این بنده ی خدا تو ماه رمضونی راه بیفته !
اولیش اینکه من دو تا بازیکن دارم یکیش فرمش سولید هست یکی دیگه پسبل،اونکه سولیده تی اس آی کمتری نسبت به فرم پسبله داره(تقریبا نصف!) ولی اسکلیش یه درجه بالاتره حالا به نظرتون کدوکو بازی بدم ؟ اصلا کلا تی اس آی مهمتره یا اسکیل ؟
==================
سوال دوم : من بازی قبلی که کانفیدنس رفته بود بالا روانشناسا رو اخراج کردم حالا کانفیدنس اومده پایین،باید دوباره استخدامشون کنم ؟
omid
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
سولید رو بازی بده
اره استخدام كن
leo
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
سلام،دو تا سوال داشتم امیدوارم زود جواب بدین که کار این بنده ی خدا تو ماه رمضونی راه بیفته !
اولیش اینکه من دو تا بازیکن دارم یکیش فرمش سولید هست یکی دیگه پسبل،اونکه سولیده تی اس آی کمتری نسبت به فرم پسبله داره(تقریبا نصف!) ولی اسکلیش یه درجه بالاتره حالا به نظرتون کدوکو بازی بدم ؟ اصلا کلا تی اس آی مهمتره یا اسکیل ؟
حالا آقا امید جواب داده اما بهتر بودن فقط به یه اسكیلش نیس به بقیه اسكیل هاشم هم بستگی داره!
reza_morinio
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
سلام خدمت علمای هتریك. اقا به تیمهایی كه تو دسته 4 دوم یا سوم بشن هم پول میدن و اگر بله لطفا بفرمایید چقدر؟
Reza
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
یکی از دوستام تیمش صدر نیشن توی دسته چهار.یکسال کنکور داره نمی تونه اینترنت وصل بشه.
من اگر با دو ای پی کار کنم می تونم تیمش رو برای بچرخونم !؟
من هم می تونم با ای دی اس ال وصل بشم هم دایال آپ و قطعا ای پی عوض میشه.مشکلی پیش نمیاد ؟ نمی خوام کوچترین خطری متوجه تیمم بشه !!!! اگر لازم باشه به گیم مستر هم می تونم بگم که تیم برادرمه مثلا.
ولی به کی و کجا باید بگم ؟
خیلی مهمه.حتی یک درصد هم نمی خوام احتمال بدم که خطری برای تیمم داشته باشه !
سوال منم جواب بدید دیگه !!
Mohammad-Saeidi
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۸
سلام؛
بچه ها من خیلی دوست دارم بیشتر اینجا بیام. كلا توی انجمنا به اینجا علاقه خاصی دارم. یه موضوعی كه خیلی پیش میاد اینه كه بعضی وقتا بعضی سوالارو بچه ها خیلی كامل و دقیق جواب میدن، طوری كه همه چی كاملا مشخص میشه ولی دوستای جدیدی كه میان عضو میشن یا قبلا وقت نكردن كه پستهای مختلف قبلی رو ببینن دوباره میان همون سوالارو میپرسن. اولین چیزی كه میاد تو سر اونایی كه مرتب اینجا اومدن اینه كه ای بابا این موضوع كه چند بار قبلا جواب داده شده. برا همین این انجمن ممكنه برا عضوای قدیمی كسل كننده بشه. تعداد پستا میره بالا در حالیكه خیلیاشون تكراریه. من به دوستای جدید میخوام بگم كه اگر برن از اول تا اینجایی كه الان هستیمو یه دور بخونن اطلاعاتشون فوق العاده میره بالا و دیگه نیازی نیست كه خیلی سوالا دوباره پرسیده بشه. ضمنا فكر میكنم تا حدودی هم سرگرم كنندس. بازم كسی رو از پرسیدن سوالاش توی این انجمن منع نمیكنم چون اصلا فعالیت اینجا به همین خاطر هست ولی مثلا از سعید بندری، امید، الوند، فرزان، نوید یا خیلیای دیگه كه میان و اینجا خیلی چیزارو توضیح میدن دیگه انتظاری نیست كه دوباره یه چیزیو توضیح بدن.
در مورد بعضی سوالا:
- برای مربی غیر از leadership و training skill خصوصیات اخلاقی هم مهمه. البته همه خصوصیاتش نه ولی شخصیتش (یعنی Sympathetic، Controversial، Nasty fellow و ...) توی حفظ روحیه تیم و در حین بازی موثره.
- روحیه تیم به بردها یا باختهای تیم ارتباطی نداره. به پست الوند دقت كنین.
- در مورد اینكه میخواید برا یه بازی بین دو بازیكن با فرم و اسكیل متفاوت انتخاب انجام بدید قبلا زیاد بحث شده، تو نرم افزارهای كمكی هم میشه این انتخابو انجام داد. برا این انتخاب باید به آروین بگم بله، ستاره ها میتونه یه معیار خوب برا فهمیدن اینكه چه بازیكنی موثرتره باشه. البته یه چند بازی طول میكشه كه بیاد دستت.
- بله اسپانسرا توی لیگهای بالاتر بیشتر پول میدن. مثلا تو لیگ یك، ابتدای فصل كه mood اسپانسرا پایینه از حدود 2 میلیارد شروع میشه و در اواخر فصل كه moodشون میره بالا میتونه به 3.8 میلیارد یا بیشتر هم برسه. برا لیگ دو، مثلا اول فصل با 1، 1.5 میلیارد شروع میشه و اواخر فصل به حدود 2.5 میرسه.
- آقا رضا از نظر هتریك شما حق نداری كه كاملا كنترل باشگاه دوستتو در طول این مدت طولانی به دست بگیری. چون 100% تیم دوستت نیاز داره كه transfer داشته باشه و خیلی چیزای مالی دیگه كه شما اجازه همشونو نداری. ولی بله اگه آی پی های متفاوت استفاده كنی متوجه نمیشن و میتونی كاملا همه كارارو براش بكنی.
(دوستان اینجا یه حرف دلی هم با شما بزنم. لطفا سعی نكنین كه بیش از یه تیم داشته باشین. بعضیها میكنن این كارو، كسی هم نمیتونه مچشونو بگیره ولی مطمئن باشین لذت هتریك براشون كم میشه. من وقتی تیم گرفتم خیلی بد شروع كردم. چند تا خرید بزرگ افتضاح انجام دادم. سعید به من گفت محمد تو تیمتو خراب كردی بیا این Bertha Manna را بیخیال شو و یه تیم جدید بگیر. حرفش خوب بود. اگه اونجوری میكردم الان تیمم قویتر بود چون اون سه میلیارد اولیه پولمو واقعا خراب كرده بودم، ولی گفتم ولش كن، با یه عشق و علاقه ای این تیمو ساختم هرچی شد، شد. حوصله هم دیگه ندارم برم باز درخواست تیم بدمو این حرفا. به هر حال با اون استارت بد ولی تیمو بهتر و بهتر كردم تا الان. الانم هیچ خطایی نمیكنم كه بیان تیممو ببندن چون وقت زیادی روش گذاشتم و من برا وقتم ارزش قائلم.)
- جواد جان تمرین روز جمعه ساعت 6:06 به وقت هتریك انجام میشه كه میشه 8:36 به وقت خودمون. بعضی وقتا تاخیر داره. برا همین بهتره همون 10 بری یه سر بزنی. اگه همه چی درست باشه 8:45 میتونی نتیجه تغییرات رو ببینی.
دوستدار شما؛
محمد
Reza
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
آقا محمد من خودم اصلا هیچ علاقه ای به دو تیم داشتن ندارم.تیم خودم رو خیل یدوست دارم و هفت فصله دارم با این تیم کار میکنم.اصلا تا حالا کوچکترین خلافی نکردم.ولی این دوست من هم تیمش رو دوست داره ! تیمش هم شرایط خوبی داره ولی این مدت نمی تونه چک کنه.
اول قرار بود تیم رو بدیم به یکی دیگه ولی نتونستیم کسی رو پیدا کنیم که حاضر باشه تیم رو یه مدت دستش بگیره بعد پسش بده.
منم توصیه نمی کنم به کسی که 2 تیم داشته باشه.به هیچ وجه.
هیچ مثل فوتبال پاک نمیشه !
Sir Farzan Lytton
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۲
سلام خدمت علمای هتریك. اقا به تیمهایی كه تو دسته 4 دوم یا سوم بشن هم پول میدن و اگر بله لطفا بفرمایید چقدر؟
توي دسته چهار تيم اول 2.5 ميليارد مي گيره.
تيم دوم 1.5 ميليارد مي گيره.
تيم سوم 1.2 ميليارد مي گيره
تيم چهارم هم 750 ميليون
LA-soshiant
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۹
«ما قرآن را، در شب قدر، فرو فرستاديم.
تو شب قدر را چگونه شبي ميداني؟
شب قدر، از هزار ماه بهتر است.
در آن شب فرشتگان و روح (جبرئيل)، به اذن خدا، همه فرمانها و سرنوشتها را فرود ميآورند.
آن شب، تا سپيده دمان، همه، سلام است و سلامت.»
miyuner
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
سلام افا میخواستم بدونم html دادن به تیمها واسه بازی دوستانه هم تخلف حساب میشه
اخه من به تیمها html میدادم واسه اینكه بیان بازیكنامو ببینن كه واسه فروش گزاشته بودم تیمها از من شكایت كردن و من خیلی ضرر كردم خواهشن جوابمو بدین
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۲۵
سلام افا میخواستم بدونم html دادن به تیمها واسه بازی دوستانه هم تخلف حساب میشه
اخه من به تیمها html میدادم واسه اینكه بیان بازیكنامو ببینن كه واسه فروش گزاشته بودم تیمها از من شكایت كردن و من خیلی ضرر كردم خواهشن جوابمو بدین
آره اينم تخلف محسوب مي شه. ولي به دوستاي نزديك ايراني مي توني اچ تي ميل بدي. يه تاپيكم همينجا داريم كه مي توني بچه ها رو به بازي دوستانه دعوت كني.
Ahmad
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
یكی از بازیكنان من لیدر شیپ پاسیبل داره و اگه بخوام مربیش كنم با اسكیل سالید و اكسلنت هم میتونه مربی بشه
ارزشش هم حدود 3 میلیارده
به نظر شما مربیش كنم یا نه ؟
kaveh
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
یكی از بازیكنان من لیدر شیپ پاسیبل داره و اگه بخوام مربیش كنم با اسكیل سالید و اكسلنت هم میتونه مربی بشه
ارزشش هم حدود 3 میلیارده
سلام
میشه بگی از کجا و چجوری می فهمی اسکیلش سالید یا اکسلنت می شه ؟
LA-soshiant
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷
سلام
میشه بگی از کجا و چجوری می فهمی اسکیلش سالید یا اکسلنت می شه ؟
اگه یه مربی جدید با لیدرشیپ بالا ( پاسبل یا سالید ) می خواین , بهتر اینه كه از یكی از بازیكنای تیم كه حداقل 16 هفته توی لیست تیم بوده , استفاده كنید و تبدیلش كنید به مربی تیمتون. . .
تنها دو خصوصیت تجربه و لیدرشیپ برای این كار مهمه . . . در تبدیل یك بازیكن به مربی ، لیدرشیپ ثابت باقی می مونه . اما تجربه ی بازیكن نباید پایین تر از اسكیل تمرینی دلخواهتون باشه .
مثلا اگه می خواین یه مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید داشته باشید ، باید لیدرشیپ بازیكن مورد نظر سالید باشه اما تجربه اون نباید كمتر از سالید باشه . ( یعنی یك بازیكن با تجربه ی سالید رو می تونین تبدیل به یك مربی با اسكیل سالید یا كمتر بكنید و اگه می خواین اسكیل مربی تون اكسلنت باشه ، تجربه ی بازیكن هدف باید اكسلنت باشه )
روش تبدیل بازیكن به مربی یك روش بسیار عاقلانه در سری های بالاتر هست كه هزینه ی به وضوح كمتری از خرید مستقیم مربی داره .
مثلا مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید 3.5 برابر گرون تر از تبدیل بازیكن با لیدرشیپ سالید و تجربه ی سالید ، در می آد .
برای راهنمای بیشتر مراجعه كنید به :
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
aras_bay
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۴۷
can we improve leadership?
aras_bay
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۵۰
my player Has excellent experience and inadequate leadership abilities is he good for being coach?
Ali-ss
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۱۷
برای تیدیل بازیکن به مربی اگر می خواهید کمترین هزینه داشته باشید باید تجربه مربی بالا باید یعنی هر چه تجربه بالاتر باشد هزینه کمتری می دهید!
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
ارزشش هم حدود 3 میلیارده
خوبه.
ببين اخلاقش چطوريه اگه Sympathetic guy يا Popular guy هست مربيش كن.
Ahmad
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹
خوبه.
ببين اخلاقش چطوريه اگه Sympathetic guy يا Popular guy هست مربيش كن.
pleasant !!!
به درد مربیگری نمیخوره ؟
omid
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
اقا واحد تبدیل یورو به ریالو تو هتریك بگین لطفا
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۶
!!!
به درد مربیگری نمیخوره ؟
nasty fellow هم به درد مربیگری می خوره چه برسه به pleasant
:beaute:
----------------
درصد تمرین استامینا رو هر چقدر میذاری بازم استامینای سن بالاها بهتر نمیشه... خیلی مسخرس! ...
این مورد برای بقیه بچه ها چه طوره ؟ كاهش استامینا دارین ؟
من روی 11% گذاشتم ... فرم بازیكنام كه مدام در حال كاهشه ... استامیناشونم افزایشی كه نداره هیچ ! گاها دو سه مورد خیلی راحت كاهش میابه !
كسی راه حلی نداره ؟:megaphone:
kaveh
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۰۰
اقا واحد تبدیل یورو به ریالو تو هتریك بگین لطفا
1euro =1 usd =10,000 Rial
تبدیل واحدای پول کاملش اینجا هست
help
Game Rules
Appendix 3. Currencies
omid
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
در مورد استامینا من كه میانگین سنی بازیكنام 22 سال هست
در صد استامینا روی 5 درصد
هنوز 1 بار هم افت استامینا نداشتم
Real Madrid
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
از اول فصل دارم مهاجم تمرین میدم
از 6 تا فقط 2 نفر ا درجه پیشرفت داشتن
همه هم زیر 21 سال
اعصاب برام نمونده
هر هفته هم زیر نظر داشتم که همه چی خوب باشه
حالا چی کار کنم؟:1:
naviddooni
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۰
از اول فصل دارم مهاجم تمرین میدم
از 6 تا فقط 2 نفر ا درجه پیشرفت داشتن
همه هم زیر 21 سال
اعصاب برام نمونده
هر هفته هم زیر نظر داشتم که همه چی خوب باشه
حالا چی کار کنم؟:1:
ببین من اگه اشتباه نکنم تیم تو باید اسمش Real_ hemat باشه من یه پیشنهاد به همه بکنم برای اینکه بشه تیمتون رو تو hattrick.ir راحت پیدا کرد تو فیلد موقعیت اسم تیم و سری ای که در اون بازی می کنید رو بزنید که بشه راحت پیدایتون کرد.
ببین من نمی دونم می دونی یا نه ولی به ازای هر level که skill مربیت زیر solid باشه 10% به مدت تمرین دیدن بازیکنهات اضافه می شه و چون تو مربیت inadequate هست برای تو می شه 20% افزایش در مدت تمرین
به ازای اینکه هر سال که بازیکنت از 17 سال بزرگتر باشه هم 6% به مدت تمرین اضافه میشه و اگه مثلا بازیکنت 20 ساله باشه می شه 18%
پس تا الان برای مثلا یه بازیکن 20 ساله تیم تو شد 38=18+20
به ازای هر assistant coach زیر 10 نفر هم 2% به میزان تمرین اضافه می شه که برای بازیکن فرضی بالا با این حساب می شه 40% خب حالا اگه 40% رو به 6 هفته ای که برای تمرین scoring نیاز است جمع کنم می شه 8.4 هفته از اونجایی که این مربیت از هفته 3 اومده و الان هفته 12 هستیم و 9 هفته گذشته دیگه باید این هفته پیشرفت می کردن
training intensity رو روی 100 گذاشتی؟ و اینکه بازیکنات مصدوم نشدن؟ اینا تاثیر دارن مخصوصا intensity
و دیگه اینکه برای تیم هایی که جدید اومدن من نظرم اینه که هر چی می تونن پول skill مربی بدن نه پول leadership
برای تو هم اگه همه شرایط رو رعایت کردی دیگه حتما هفتی دیگه همشون یه level می رن بالا مطمئن باش
afshin ss
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۱
ببينم اگر من بخوام از دسته بالاتر به پايين تر سقوط كنم درصدي از ساپورتر هام كم ميشه يا نه؟؟؟
afshin ss
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۷
يه سوال ديگه اين تيم جوانان واسه تيم بزرگسالان چه سودي داره؟؟؟؟؟؟
يا فقط 150 تا خرج اضافه واسه تيم داره؟؟
kaveh
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰
ببينم اگر من بخوام از دسته بالاتر به پايين تر سقوط كنم درصدي از ساپورتر هام كم ميشه يا نه؟؟؟
Game rules - 7. Economy - Promotion bonus
All promoting teams will also get a 10% supporter bonus (similarly, demoting teams will lose 10% of their supporters).
10% تعدادشون کم میشه اگه سقوط کنی
يه سوال ديگه اين تيم جوانان واسه تيم بزرگسالان چه سودي داره؟؟؟؟؟؟
يا فقط 150 تا خرج اضافه واسه تيم داره؟؟
بازیکنای جوانان 17 سالشون شده باشه و یه فصل ( 16 هفته ) تو تیم جوانانت بوده باشن می تونی بیاریشون تیم اصلی
والا من که کم تجربه ام ولی فکر کنم سالی یه بازیکن خوبم ازش دربیاد خرجش برگرده تو جیب
خدا رو چه دیدی شاید یه لیونل مسی به هت تریک معرفی کردی ! :biggrin:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.