توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هتتریک
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
afshin ss
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
دمت گرم آقا كاوه...والا تا حالا از اين جواناني كه هر هفته ميگيرم چيزي به ما نماسيده چه برسه يه اين بچه راهنمايي ها !!!
با اين اوصاف ترجيح ميدم هم اون تيمو منحل كنم هم تو گروه خودم بمونمو بجنگم واسه صعود!!
samynostalgia
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۴۱
کسی میدونه که hattrick control از چه فرمولی برای محاسبه rate ها استفاده می کنه؟
در ضمن اونایی که می خوان بازی های حساس رو ببرن به نظر من باید تیم حریف رو از هر نظری بررسی کنن،من خودم تیم 4 از سری III.9 هستم ولی تونستم با تحلیل درست تیم اول گروهTehransharp shooters رو شکست بدم.
توصیه می کنم از بررسی جناح ها شروع کنید.
samynostalgia
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۳
اونایی که می خوان تو لیگ جوانان تیم بدن یه سر بیان لیگ mn league
leo
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۸
میگم!
من هفته قبل دو تا بازیکن گرفتم!
یکی از تیم جوانان اوردم تو تیم یکی هم همینجوری از کلوب گرفتم!
برا همه میشه یا من تونستم فقط!؟؟؟
omid
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
میشه!!!
اونی كه نمیشه این هست كه هم اسكات هات 1 نفرو پیدو كنن و هم خودت یه بازیكن از the club بکشی
Ali
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۳
منم اینكارو كردم فكر كنم همیشه میتونی
omid
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
كدوم كارو؟
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
همون كارو !
Ali
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۱
همون كارو ..... !
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
aras_bay
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۲۷
ضمنآ برا تیم ملی هم جوانان خیلی مهمآ
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۲۰
form یك بازیكن به چه درد میخوره ؟!
و سن پیشرفت یك بازیكن تا 21 سال هست یا 23 سال ؟!
Ali
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
تمام دعواهای هتریك سر همین فرم هستش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۴
تمام دعواهای هتریك سر همین فرم هستش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب این كه گفتی یعنی چه ؟!
mnissar
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
form یك بازیكن به چه درد میخوره ؟!
و سن پیشرفت یك بازیكن تا 21 سال هست یا 23 سال ؟!
خيلي راحت و خلاسه بخوام برات توضيح بدم بايد بگم كه فرم يك بازيكن رو ميشه به عنوان يك ضريب توانايي هاي اون باريكن فرض كرد
مثلا يك دفاع كه Defending اون 8 , Stamina . 7 داره ولي فرمش 3 هست خيلي بد تر از يك دفاع كه كه Defending 5 و
Stamina 7, و فرم 6 داره بازي ميكنه چون با توجه به فرم اون دفاع خوبه اون تنها 20% يا 30% توانابب هاشو نشون ميده ولي اون يكي با صد در صد تواناييش بازي خواهد كرد
در يك كلام فرم درصد آمادگي بازيكن براي بازي رو نشون ميده
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
خيلي راحت و خلاسه بخوام برات توضيح بدم بايد بگم كه فرم يك بازيكن رو ميشه به عنوان يك ضريب توانايي هاي اون باريكن فرض كرد
مثلا يك دفاع كه Defending اون 8 , Stamina . 7 داره ولي فرمش 3 هست خيلي بد تر از يك دفاع كه كه Defending 5 و
Stamina 7, و فرم 6 داره بازي ميكنه چون با توجه به فرم اون دفاع خوبه اون تنها 20% يا 30% توانابب هاشو نشون ميده ولي اون يكي با صد در صد تواناييش بازي خواهد كرد
در يك كلام فرم درصد آمادگي بازيكن براي بازي رو نشون ميده
form فقط توی تمرینات میتونه تغییر كنه ؟ یا تو بازیهام دچار تغیرات میشه ؟!
بعد اینكه حداكثر سن پیشرفت یك بازیكن 21 ساله یا 23 سال ؟! :help:
naviddooni
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
Active users: 393 دیگه داریم به 400 کاربر نزدیک می شیم خیلی خوب و سریع داره رشد می کنه این بازی تو ایران
omid
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۸
فرم فقط تو تمرینات مگه اینكه طرف مصدوم شه
من 25 ماكزیمم
afshin ss
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
چرا مربي من با افت كيفيت تمرين دهي رو به رو شده؟؟
يعني از ساليد رسيد به پسيبل!!!چرا اينجوري شده؟؟
هر چند وقت يه بار اين وضع پيش مياد؟؟؟
LA-soshiant
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۹
این تغییرات جدید تمرین كه قراره از فصل آینده اجرا بشه . . . تمام برنامه هام رو به هم ریخت .
تازه داشتم با فنون پول در آوردن از ست پیسز آشنا می شدم . . . كه با تغییرات جدید , به نظر میاد این تمرین سود دهی قبل رو نداشته باشه .
از فصل آینده برای تمرین ست پیسز . . . فقط 11 بازیكن اصلی و تعویضی ها , تمرین می كنند . البته قراره تاثیر این اسكیل روی بازیكن ها بیشتر بشه .
وضعیت استامینا هم داره روز به روز عجیب و غریب تر می شه . . . !
aras_bay
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۸
چرا بعضی از بازی دوستانه ها پول نمیده
؟
hamedhamedhamed
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۵
سلام
خواهشا یكی به من بگه برای خرید ساپرتر وقتی میخوای ثبت نام كنی اون قسمت card number چه عددی باید بزنم من هرچی میزنم میگه اشتباهه
Real Madrid
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۹
سلام
امروز داشتم تو بازیکنام یه گشتی میزدم که به طرز عجیبی با یه چیز عجیب برخورد کردم:devil:
دیدم که استامینا بازیکنام نصفشون سالید و نصفه دیگه پاسبل هست
در صورتی که اول فصل حداقل 1-2 تا پایینتر بود
استامینا روی 10% هست
البته دوستان دیگه از استامینا شکایت دارن
جریان چیه؟:6:
omid
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۹
1-سوال:چرا مربي من با افت كيفيت تمرين دهي رو به رو شده؟؟
يعني از ساليد رسيد به پسيبل!!!چرا اينجوري شده؟؟
هر چند وقت يه بار اين وضع پيش مياد؟؟؟ل:
جواب
تقریبا هر 1.5 فصل الی 2 فصل 1 بار
2-سوال:چرا بعضی از بازی دوستانه ها پول نمیده
؟
جواب من هنوز همچین چیزی تو عمرم نشنیدم:3:
3-سلام
خواهشا یكی به من بگه برای خرید ساپرتر وقتی میخوای ثبت نام كنی اون قسمت card number چه عددی باید بزنم من هرچی میزنم میگه اشتباهه
جواب نمی دونم!!
4-این که خیلی وقته این جوری شده!
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
سلام
Ali
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
شماره كریدیت كارتت رو باید بزنی
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۲
کریدیت کارتم چنده (مستر کارد )
reza_morinio
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۶:۰۹
سلام خدمت علمای هتریك یه سوال برام پیش اومده البته به هستی و حاج اقا مربوط نیست اصلا به من چه كه حاج فتوحی عاشق هستی شده . منم بودم ....... بیخیال بابا سوالمو بپرسم اقا به اقای گل هم كه تو گروه هستش اخر فصل پول میدن واگر بله لطفا بفرمایید چقدره. ممنون . ولی دم حاج یونس گرمههههههههههه خداییییییی
wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۲۸
سلام خدمت علمای هتریك یه سوال برام پیش اومده البته به هستی و حاج اقا مربوط نیست اصلا به من چه كه حاج فتوحی عاشق هستی شده . منم بودم ....... بیخیال بابا سوالمو بپرسم اقا به اقای گل هم كه تو گروه هستش اخر فصل پول میدن واگر بله لطفا بفرمایید چقدره. ممنون . ولی دم حاج یونس گرمههههههههههه خداییییییی
مثله اینكه 100 میلیونه... :blush2:
Ali
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۴
این ورزشگاه منه :
Total capacity: 45000
Terraces: 28385
Basic seating: 11285
Seats under roof: 4170
Seats in VIP boxes: 1160
میخوام به 60 تا 62 هزار نفری برسونمش
لطف میكنین بگین به هر جایگاه چقدر باید اضافه بشه ؟
Don Bandini
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
كاری نداره كه... بشین خودت حساب كن. یه جوری میگم كه همه اینطوری راحت حساب كنن:
مثلا شما نمیدونید كه استادیومتون روی حساب ساخته شده یا نه.. همه چی قاطی پاتیه. فقط میخواید آخرش درصد ها درست باشه!
اول ظرفیت جدید استادیوم رو انتخاب میكنید. مثلا 60 هزار نفر. درصد ها باید اینطوری باشه: تراس63% - صندلی25% - زیرسقف9.5% - جایگاه2.5%
بعدش اول 63درصد از 60هزار رو حساب كنید. اینجوری: 60000 ضربدر 63 تقسیم بر 100 = 37800 :3:
به ترتیب بقیه رو هم حساب كنید.
حالا درصدهای 60 هزار نفر رو دارید كه شد 37800 تا. ببینید الان چقدر ساخته شده دارید تو استادیوم. مثلا 20000 تا موجود هست. اون رو از 37800 كم كنید. كه اینجا میشه 17800 تا. و بقیه هم به همین ترتیب.
انقده ساده و خوشمزه توضیح دادم كه حتی پت و مت هم بخونن، همون بار اول یاد میگیرن:3:
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
این ورزشگاه منه :
Total capacity: 45000
Terraces: 28385
Basic seating: 11285
Seats under roof: 4170
Seats in VIP boxes: 1160
میخوام به 60 تا 62 هزار نفری برسونمش
لطف میكنین بگین به هر جایگاه چقدر باید اضافه بشه ؟
با برنامه Hattrick Manager میتونی طبق درصد های مشخصی تعداد صندلی های مورد نیاز رو ببینی :ok:
paolo
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵
دوستان و متخصصین هتریک یه سئوال ...
این ترمس آف یوز جدید رو که زدن اکسپت کنیم دیگه؟(چون راه دیگه ای برای ادامه نداریم :d)
wantonboy13
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۳
دوستان و متخصصین هتریک یه سئوال ...
این ترمس آف یوز جدید رو که زدن اکسپت کنیم دیگه؟(چون راه دیگه ای برای ادامه نداریم :d)
خوب خودت جواب سوال خودت رو دادی :2:
Ali-ss
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
خوب حالا چی گفته که باید اکسپت کنیم؟
اگر نکنیم چی می شه؟
reza_morinio
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۶
سلام این دوستان كه تو پستشون یه متن دایم دارن چطور اینكارو میكنن ؟مثل همین مالدینی كه مارو كشته.
Ali
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۶
سلام این دوستان كه تو پستشون یه متن دایم دارن چطور اینكارو میكنن ؟مثل همین مالدینی كه مارو كشته.
تو امضاشونه
Real Madrid
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۰
سلام
اون بالا برو تو کنترل پنل کاربری
بعد امضا شخصی
بقیش هم آسونه:dirol:
paolo
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
مالدینی سروره ... مالدینی سالاره ... مالدینی تاج سره ... مالدینی آقاست ... مالدینی مرامه ... مالدینی میلانه...برای همیشه (انصافا با این تیکه ی آخری خیلی حال میکنم:3:)
تازه امروز یه جمله ی قشنگ از برلوسکونی خوندم خواستم اونو بذارم امضام :
مالدینی یک پدیده است؛ کسی که به شناسنامه ی خود می خندد:devil::devil::devil: البته اینجا جاش نیستا ... ولی توی 39 سالگی میره بهترین دفاع لیگ قرمانان میشه:tuffgong::tuffgong::tuffgong:
Ali-ss
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
خوب حالا چی گفته که باید اکسپت کنیم؟
اگر نکنیم چی می شه؟
جای این همه بیراهه رفتن یه جواب هم به ما می دادید؟
Don Bandini
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
والا منم نخوندم چیه. اما اكسپت كردم. مطمئن باش چیزی نیست كه بعدا مجبورت كنه پولی چیزی بدی:3:
بیخیال بابا... 4 تا قانون ساده هست.
Milad Gerrard
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۷:۰۹
برا من كه هنوز چیزی نیومده تا اكسپت كنم:search:
Don M Corleone
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۶
Deactivate Youth Team
براي چيه ...؟
omid
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۱
كه مطمین شن خودتی
احتمالا یه كد بهت میدن ازت ایمیل می خوان یه چی تو این مایه ها
Don Bandini
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
Deactivate Youth Team
براي چيه ...؟
نه بابا چی میگی امید!!!
این كه نوشته یعنی " تیم جوانان را غیر فعال كن!"
اینو كجا نوشته؟ قشنگ بگو كجاس تا درست راهنمایی بشی... نزنی یهو تیمت ساقط بشه!:3:
reza_morinio
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۱
منم میخوامم این بچه های خنگ رو بفرستم خونه برن واسه كنكور درسشونو بخونن اینا رو چه به فوتبال سوسولای پشت كنكوری حیف این همه پول كه واسشون خرج كردم كجا باید غیر فعالشون كنم
Don M Corleone
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
نه بابا چی میگی امید!!!
این كه نوشته یعنی " تیم جوانان را غیر فعال كن!"
اینو كجا نوشته؟ قشنگ بگو كجاس تا درست راهنمایی بشی... نزنی یهو تیمت ساقط بشه!:3:
ما رو بگو از ديوار كي مي خوايم يادگاري حفظ كنيم ! :tounge_smile: ( چه ربطي داشت ؟:5:)
سعيد جان برو منوي Youth »
بعد سمت راست صفحه اخرين كلماتي كه درج شده اند رو دقت كن :hit:
Real Madrid
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۸
سلام
الان يه مربي دارم با Leadership پاسبل و تمرين inadequate
حالا رفتم دسته 3
بهترين مربي چيه؟
قيمتش بالا نباشه ها
حداكثر 2-3 ميليارد
در ضمن مهاجم تمرين ميدم:new_russian:
HELL BOY
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
This week's training was marred by a team conflict because of the coach's incomprehensible decisions. People speak of "a wasted week of training.""
• Oh, my! I understand that, thanks for the notice.
• Um... You know, I'm very busy right now, please remind me tomorrow
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مربیام مشکلی ندارن.بازیم هم که انجام شده؟
paolo
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
منم هفتهی پسیش این مشکل برام پیش اومد . دلیل برگزار نشدن تمرین من بازی دادن بیش از سه بازیکن تو یه پست بود حالا نمی دونم مال تو هم همینه یا نه
alvand_000
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۵
سلام
الان يه مربي دارم با Leadership پاسبل و تمرين inadequate
حالا رفتم دسته 3
بهترين مربي چيه؟
قيمتش بالا نباشه ها
حداكثر 2-3 ميليارد
در ضمن مهاجم تمرين ميدم:new_russian:
مربی solid trainer با هر لیدرشیپی که پولت میرسه
Don Bandini
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۹
This week's training was marred by a team conflict because of the coach's incomprehensible decisions. People speak of "a wasted week of training.""
• Oh, my! I understand that, thanks for the notice.
• Um... You know, I'm very busy right now, please remind me tomorrow
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مربیام مشکلی ندارن.بازیم هم که انجام شده؟
خب گند زدی دیگه... تو بازی دوستانه با 4 تا هافبك وسط بازی كردی!! حداكثر مجازش 3 تاس. یعنی 2 تا معمولی + یك اكسترا اینر.
واسه همین تمرینت ریخته به هم. دیگه این كارو نكن.
==================
ممدرضا گشتم اون چیزی كه گفتی رو پیدا نكردم!
Don M Corleone
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۰۴
خب فدات شم اینی كه من میگم اخر فصل هر لیگ جوانان مطرح میشه !! خب شوما لیگ جوانانت 30 هفته ای هست پس دو هفته ی دیگه باید صبر كنی تا بیاد تو صفحه ات ...
omid
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
من youth رو با your اشتباه گرفتم:3:
HELL BOY
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۰
خب گند زدی دیگه... تو بازی دوستانه با 4 تا هافبك وسط بازی كردی!! حداكثر مجازش 3 تاس. یعنی 2 تا معمولی + یك اكسترا اینر.
واسه همین تمرینت ریخته به هم. دیگه این كارو نكن.
==================
ممدرضا گشتم اون چیزی كه گفتی رو پیدا نكردم!
بله دیدم چه گندی زدم.یه مدته سرم خیلی شلوغه وقت نمیکنم سر بزنم.هفته قبلم نصف بازیکنام تمرین کردن. :sad53:
سایتی که میگفت فصل بعد تو چه گروهی هستیم اسمش چی بود؟
LA-soshiant
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
می تونی از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] كمك بگیری .
afshin ss
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
این هفته قضیه چیه؟؟چرا حقوق بازیکن ها مثل همیشه نبوده کم شده!!!
البته خوبه ها حال میده!!
LA-soshiant
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۶
این هفته قضیه چیه؟؟چرا حقوق بازیکن ها مثل همیشه نبوده کم شده!!!
البته خوبه ها حال میده!!
فكر كردم یه اشتباهی شده . . . ولی مثل اینكه مال همه اینطوره !
حقوق بازیكنای من كه از نصف هم كمتر شد.
واقعا حال می ده !!!
Don M Corleone
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۳
دقیقا نصف شده ! با ماشین حسای حساب كن ! :3:
Don M Corleone
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۴
والا منم نخوندم چیه. اما اكسپت كردم. مطمئن باش چیزی نیست كه بعدا مجبورت كنه پولی چیزی بدی:3:
بیخیال بابا... 4 تا قانون ساده هست.
:fool:
اين كل اون متوني بود كه بايد اكسپت مي كرديم !! اينطور كه من دست و پا شكسته متوجه شدم بخش اعظمش ياداوري قوانين هست و ظاهرا يكسري قوانين امنيتي جديدي هم در راه است ! از جمله پليس مخفي !
يكسري ديگه هم خط و نشان كشيده كه اگر دست از پا خطا كنين واي به حال تيمتون ! و از اونجايي كه افراد دلبستگي زيادي دارن به هتريك ممكنه به واسطه گرفتن تيمشون دچار افسردگي هم بشن ! ( اينو نميدونم كجا نوشته !! :3: ولي يه چيزي تو همين مايه هاست !) خلاصه گفته همكاري كنين و سعي كنيد نامه هاي توهين اميز يا خلاف اخلاق نفرستين !
گفته ما در اين چند سال زحمات زيادي براي هتريك كشيديم و اجازه نداديم در ين وانفساي هكرها سايت ذره اي هك بشه !!
يه چيزي هم گفته اگر زير 18 سال هستين نمي دونم چي ميشه بريد دنبال كار و زندگي و درستون! منظورش كنكور سراسريه!! بعد هم اگر زير 13 سال هستيد بهتره اصلا وارد اين بازي نشيد انگار !!!!
بعدشم گفته ما سعي مي كنيم خدماتمونو بيشتر كنيم ولي ضامن ارائه بهتر اونها نيستيم !!!! يعني چي؟
شما بايد هميشه از قوانين پيروي كنيد ! فرضا ممكنه شما تقلب كنيد ! يا هتريك رو هك كنيد يا به طريقي كارهاي ديگري انجام دهيد !!!
و روشهاي ارزشهاي اخلاقي رو گفته !: توهين نكنيد ! تهديد نكنيد چيز هاي بد نفرستيد! و همواره به ديگران حق بديد !؟ (شايدم گفته به حق رفتار كنيد !)
يه سري مامور مخفي هم از اتحاديه اروپا مشخص كردن كه ترتيب متقلبين رو بدن ! خلاصه الیاس بازی دربیارین وای به حالتون ... :devil2: ................:vava:
تيم شما همين الان تحت نظره ! چپ بري راست بري با دوربين مدار باز تحت تعقيبي ! تو خونت هم ممكنه تحت نظر باشي ! هميشه اومدي تو هتريك يه ياالله بگو زن و بچه چادر سرشون كنن ! :3:
خلاصه با شنيدن اين قوانين ! از علماي عظام كلي فتوا هم در شده كه علما بلاخره اختلافات رو كنار گذاشتن و گفتن هتريك حرامه ولي اگر لذتي توش نباشه مكروهه و اگر از سر بيكاري باشه مستحبه و اگر به قصد قرب به فوتبال باشه واجبه !! :3:
In order for Hattrick to comply with European data processing and privacy legislation, you need to accept our Terms of Use before you can access your account.
This is a summary of the main points in the Terms of Use, and if there are any differences between this text and the English terms of use, the English Terms of Use prevail.
1. When you sign up for Hattrick, use your real name and address information. This makes it easier for us to verify your identity and to help you if you run into problems on the site. Fair play is very important to us, and Hattrick's Game Masters spend a lot of time preventing and acting upon cheating. Reliable user data helps them do just that.
If you are under 18, you may have to have your parents’ permission to play if the law of your country requires it. If you are under 13 and are subject to the laws of the United States, you may not play Hattrick.
2. You should always follow the game rules. You may not cheat or try to hack Hattrick or somebody else's account. And don't forget your Netiquette, behave nicely please. You may not threaten or insult other users or send spam to them. And always respect other people's copyrights.
3. If you don't follow these rules you may lose your team or be banned from the game by a Game Master. Your team will also be deleted if you don't log in for a period of seven weeks.
4. We try to operate as good a service as we can. But we cannot make any guarantees that the service will always be available and that no data will ever be lost.
5. By inputting data into our system you give us the right to use that data. But we care about your privacy and follow the privacy rules of the European Union.
We will never send you spam or give a third party not connected to Hattrick access to your data.
From time to time, we may send you our newsletter or other game-related e-mails, such as password reminders.
We use cookies on our site to give you a better user experience.
You can read our full privacy statement in English here.
6. We have put many many years of hard work into Hattrick and we hope that you understand that if you want to use anything that belongs to Hattrick outside of Hattrick, you need to get our permission first.
We may have to make changes to the terms of use or the privacy statement. In that case, we will let you know about it on the web site.
I agree to the Terms of Use and the Privacy Policy.
------
حالا اگه خواستین بگین تا یكی مثل بچه ادم بیاد ترجمه كنه ! :fool:
LA-soshiant
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۳
دقیقا نصف شده ! با ماشین حسای حساب كن ! :3:
درسته . . . من یكی از بازیكنامو هفته ی قبل فروخته بودم ! :wink_smile:
یه بابایی تو كنفرانس عمومی پرسش و پاسخ هت تریك در جواب علت كم شدن حقوق ها گفته بود , به نظرم جالب بود:
There are several other threads about it already
I would think either
a) Its a bug or
b) It was said that we would only pay for players wages for one week in the off season - perhaps we are paying half wages for two weeks. Mind you this still shouldn't have started until next week :S
بهتره تا هفته ی بعد صبر کنیم ، اونوقت می فهمیم که :
الف) احتمالا اشتباهی رخ داده
ب) حقوق بازیکنا ، در دوهفته استراحت بین دو فصل ، نصف می شه . یعنی بازیکنا توی این دو هفته نصف حقوق اصلیشون رو می گیرن!
Don M Corleone
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
بهتره تا هفته ی بعد صبر کنیم ، اونوقت می فهمیم که :
الف) :vanadium:
ب) حقوق بازیکنا ، در دوهفته استراحت بین دو فصل ، نصف می شه . یعنی بازیکنا توی این دو هفته نصف حقوق اصلیشون رو می گیرن!
نظر دوم اگر باشه واقعا معقولانس ! وقتی طی دو هفته هیچ بازی رسمی نیست ( به جز پلی افی ها ) یعین درامدی هم نیست .بخصوص برای كسانی كه دستمزدهای بالایی میدن ... در این دو هفته باید سرمایه عظیمی جور كنند تا ورشكست نشن ! فرضا اونهایی كه بالا 7-8 میلیارد دستمزد میدن ...
به هر حال امیدواریم كه این اتفاق واقع بیفته .... :victory:
omid
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
alltid.org
paolo
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
نظر دوم اگر باشه واقعا معقولانس ! وقتی طی دو هفته هیچ بازی رسمی نیست ( به جز پلی افی ها ) یعین درامدی هم نیست .بخصوص برای كسانی كه دستمزدهای بالایی میدن ... در این دو هفته باید سرمایه عظیمی جور كنند تا ورشكست نشن ! فرضا اونهایی كه بالا 7-8 میلیارد دستمزد میدن ...
به هر حال امیدواریم كه این اتفاق واقع بیفته .... :victory:
نه بابا ... فک کنم ما از این شانسا نداشته باشم (گر چه یکی مثل من که حقوق همه ی بازیکنام + کل هزینه های تیمم به اندازه ی یک دهم حقوق بازیکنای لیگ برتری نمیشه...) ولی در کل فک کنم باگ باشه:2:
Real Madrid
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
سلام
این یعنی رفتم دسته 3 گروه 7؟
Don Bandini
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۵
بله دیدم چه گندی زدم.یه مدته سرم خیلی شلوغه وقت نمیکنم سر بزنم.هفته قبلم نصف بازیکنام تمرین کردن. :sad53:
آره دادا بد گندی زده بودی:3:
برو Alltid.org تو گروه خودت روی قسمت صعود و سقوط كلیك كن بهت میگه چی به چیه.
Daniro
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۰۸
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
معنی پیغام پایین چیه؟
System Information
Below is the list of current and known problems that are affecting either your league or the entire Hattrick world.
10/20/2007 at 16.46 (Global)
Salary discount The salaries in the economic update this week is 50 % lower than usual. This is part of the discount package announced last season, which will be spread out over two weeks. We are sorry for the confusion on this point, all prior communication did indeed suggest that no salaries at all would be paid in the last week of the season. Instead this discount will now be spread out over two weeks. We may change this until next season, and in all events clarify how the discount works until next season.
/ HT-Team
Lord Milad
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
معنی پیغام پایین چیه؟
System Information
Below is the list of current and known problems that are affecting either your league or the entire Hattrick world.
10/20/2007 at 16.46 (Global)
Salary discount The salaries in the economic update this week is 50 % lower than usual. This is part of the discount package announced last season, which will be spread out over two weeks. We are sorry for the confusion on this point, all prior communication did indeed suggest that no salaries at all would be paid in the last week of the season. Instead this discount will now be spread out over two weeks. We may change this until next season, and in all events clarify how the discount works until next season.
/ HT-Team
اطلاعات سیستم
در پایین لیستی از مشكلات كنونی و شناسایی شده است كه بر گروه یا لیگ شما و یا كامل بودن هتریك تاثیر میگذارند.
این هفته حقوق ها در اقتصاد تیم 50% كمتر از حد معمول آبدیت شد(نو شد).این تخفیف قسمتی از تخفیف(بعنوان هدیه) اعلام شده ی آخر فصل می باشد كه بعد از دو هفته افزایش پیدا خواهد كرد.در همه ی ارتباطات پیشین كه نظرات واقعی بود نهایتا تصمیم بر این شده بود كه هیچ حقوقی در آخرین هفته ی فصل پرداخت نشود انجام شود.ولی در عوض تا دو هفته آینده این تخفیف افزایش پیدا خواهد كرد.ما(خود هتریك) ممكن است این تخفیف را تا فصل بعد تغییر دهیم و در همه ی این توضیحات( توضیحات بالا) روشن كرده است كه این تخفیف تا آخر فصل چگونه عمل می كند.
اینم معنی این متن...
Don M Corleone
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
من كه نفهمیدم چی شد ؟ میلاد جان ! و بقیه بچه ها! اخه خیلی استعاره و تشبیه و تملق و وجه شبه داشت !! :3:
بلاخره چی ؟ پرداخت نمیشه ؟ میشه؟نصف میشه ؟افزایش میابه ؟ همین یه هفته هدیه است ؟ تا اخر فصل هدیه است ؟
بلاخره چی شد ؟ تا اخر فصل نصفه یا باز دوباره از هفته بعد زیاد میشه ؟
---------------
اقا در كل فكر میكنم اینا یه گندی زدن ! اومدن ماست مالی !! :3: این هفته هدیه دادیم یعنی چی ؟! چرا قبل از این نمیكردین ؟ اصلا چرا قبل از این اعلام نكردین ؟ خیر سرتون ماست مالی هم بلد نیستین ! :3:
این متنو میدادن سعید بندری همچین ماست مالی میكرد كه خلق ا... تا دو هفته دهانشون باز می موند كه این هتریك چیه واقعا :4:
Lord Milad
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
قبولت دارم رفیق خودم رابطه ای بین جمله هاش پیدا نكردم.
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۷
من كه نفهمیدم چی شد ؟ میلاد جان ! و بقیه بچه ها! اخه خیلی استعاره و تشبیه و تملق و وجه شبه داشت !! :3:
والله فكر كنم اين متنو همينجوري ا نرم افزار ترجمه كردن كه انقدر داغونه !
ولي اينطور كه من از متن انگليسيش فهميدم. قراربوده در دو هفته پايان فصل يه هفتشو ما حقوق بازيكن نديم. اما حالا اومدن جاش حقوق بازيكنا رو نصف كردن كه دو هفته نصفه حقوق بديم. كه مي شه در واقع همون يه هفته حقوق ندادن. فهميدين يا دوباره بگم ؟:blum:
wantonboy13
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۷
خوب آقایون و پسران !! :blum: ... به سلامتی ما در اولین فصل حضورمون در هت تریك به قهرمانی رسیدیم و حالا
میخوایم بدونیم تكلیف جایزه قهرمانی ، بازیهای بعدی در دسته 3 یا احیانا" پلی آف و اینا كی مشخص میشه؟!:unknw:
paolo
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۹
اساتید محترم هتریک ... اگه یه بازیکن تیم جوانان مصدوم بشه راهی برای کوتاه تر شدن مصدومیتش هست؟
Lord Milad
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۰
اساتید محترم هتریک ... اگه یه بازیکن تیم جوانان مصدوم بشه راهی برای کوتاه تر شدن مصدومیتش هست؟
اگه تو كلابت به اندازه كافی دكتر داری كه نیازی نیست وگرنه میتونی 3 یا 4 اضافه كنی البته تا جمعه اگه مصدومیت بر طرف شد اون دكترارو اخراج كن تا خرج اضافی ندی واگه درست نشد نصفشون اخراج كن تا خرج به حداقل برسه.:happy:
wantonboy13
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۵
نوچ... خود هت تریك گفته خودشون خوب میشند.
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
خوب آقایون و پسران !! :blum: ... به سلامتی ما در اولین فصل حضورمون در هت تریك به قهرمانی رسیدیم و حالا
میخوایم بدونیم تكلیف جایزه قهرمانی ، بازیهای بعدی در دسته 3 یا احیانا" پلی آف و اینا كی مشخص میشه؟!:unknw:
جايزه قهرمانيو هفته بعد مي دن. همون هفته هم يكشنبه بازي پي اف انجام مي شه. هفته بعدش اول هفته ليگها مشخص مي شن و امتيازا صفر مي شه و آخر هفته هم معمولا برنامه بازيا مشخص مي شه.
جدول اين زمان بنديا به طور تقريبي معمولا تو كنفرانس خود هت تريك بخش ايران مي زنه مي توني بري ببيني.
R-Win
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۷:۰۵
دوستان سایت alltid.org برای شما آپدیت شده؟
یعنی هفته 14 رو وارد کرده؟
reza_morinio
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۸
دوستان سایت alltid.org برای شما آپدیت شده؟
یعنی هفته 14 رو وارد کرده؟
تا ساعت 8:45 صبح روز دوشنبه نه
reza_morinio
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۴
سلام خدمت بر و بچ هتریكی اقا این اكادمی كه واسه جوانان گذاشیم رو میشه ازش بازیكن بگیریم اگر بله از كجا و اگر خیر پس به چه دردی میخورن مممممممممممممممنون
Ali
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۷
خوب این لیگم تمام شد و منم كه قهرمانی رو به خاطر 1 گل از دست دادم توی بازی آخر اگه 4 گل میزدم قهرمان میشدم ولی 3 تا زدم
حالا ببینیم تافصل بدی چی میشه
hamedhamedhamed
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۵۷
سلام
فكر میكنم به تیم چهارم هم یه پولی میدن حدود 750 میلیون این پول رو كی میدن من چهارم شدم ولی هنوز پولی نگرفتم
reza_morinio
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۴
خوب این لیگم تمام شد و منم كه قهرمانی رو به خاطر 1 گل از دست دادم توی بازی آخر اگه 4 گل میزدم قهرمان میشدم ولی 3 تا زدم
حالا ببینیم تافصل بدی چی میشه
نگو كه حالم خرابه منم دوم شدم خیلی دوم شدن ضد حاله حالا پول كه میدن؟
Ali
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۹
2 هفته دیگه پولها رو میدن
aras_bay
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۲۸
منم دوم شدم با این تقاوت كه تركوندم چون از هفته 4 با 0 امتیاز شروع كردم
Milad Gerrard
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
راستی نفر سوم چقدر میدن؟
kaveh
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
جوایز رتبه ها و صعود ( در دو تصویر پیوست ) + برنامه زمان بندی این 2 . 3 هفته
--- friday 26 - Sunday 28 October
* Promotion/relegation matches
* Fans buy new tickets (30 euros)
* Prizemoney awarded
* 10% fans bonus/penalty for promotieon/relegation
* Promotionbonus awarded
* Medals awarded (supporter-feature)
--- Tuesdag 30th - Thursday 1 November
* Normal friendlies
* Cupmatches are generated
--- Friday 2 - Sunday 4 November
* At economic update: Reset confidence teamspirit, supporter mood and sponsor mood
* World cup final Sunday 20.00
--- Monday 5 November
* Removal red/yellow cards
--- Tuesday 6 November - Thursday 8 November
* Friendlies for those not in the cup
* 1st cup round
Real Madrid
يکشنبه ۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۲
سلام
2 تا سوال:
1-یه 1.7 میلیارد الکی به من دادن:blush2:
کسی میدونه چیه؟
2-یه بازیکن گذاشتم برای فروش
بعد میزنه این بازیکن این قدر فروش رفت
و دد لاینش دیشب تموم
ولی الان تو تیمه و خوب پولش هم واریز نشده!
Real Madrid
يکشنبه ۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۱۷
سلام
آقا یه سوال دیگه:
من میخوام یه دروازه بان بخرم
میرم تو اکسلنت ها بست پرفونمس رو که میزنم اکثرا 4 ستاره گرفتن و وقتی میرم بین فورمیدبل ها اکثرا 5 ستاره
ولی خوب قیمتشون خیلی بالاست
در حالی که دروازه بان خودم که سولید هست 3.5 میگیره
چرا اینجوریه؟
Babak_Totti
يکشنبه ۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
سلام
آقا یه سوال دیگه:
من میخوام یه دروازه بان بخرم
میرم تو اکسلنت ها بست پرفونمس رو که میزنم اکثرا 4 ستاره گرفتن و وقتی میرم بین فورمیدبل ها اکثرا 5 ستاره
ولی خوب قیمتشون خیلی بالاست
در حالی که دروازه بان خودم که سولید هست 3.5 میگیره
چرا اینجوریه؟
به دلیل فرمشون.الان دروازه بان فرمیدیبل من 4.5 ستاره می گیره و فرمش سالیده در صورتی كه اگر فرمش مثلا ویك باشه مثلا 3.5 ستاره می گیره.:1:
Don M Corleone
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۸:۰۱
سلام
2 تا سوال:
1-یه 1.7 میلیارد الکی به من دادن:blush2:
کسی میدونه چیه؟
2-یه بازیکن گذاشتم برای فروش
بعد میزنه این بازیکن این قدر فروش رفت
و دد لاینش دیشب تموم
ولی الان تو تیمه و خوب پولش هم واریز نشده!
اول اینكه تو گروهت چندم شدی ؟ به مقامهای اول تا چهارم جایزه تعلق میگیره ... این هم همونه !
دوم اینكه اون بازیكنت اصلا فروش نرفته ... اونی هم كه میزنه اینقدر فروش رفت احتمالا اشتباه دیدی ! یعنی همونی رو دیدی كه خودت خریدی ! یعنی اون نوشته ها مربوط به زمانیه كه خودت این بازیكن رو خریدی ! شاید!:apophys:
omid
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
بازیكنی كه مثلا وینگر تواردز میدل هست در حال حاضر پلی میكینگش مهمتره از وینگرش ولی بنظر میاد كه این می خواد عوض بشه و در اینده وینگر تواردز میدل بیشتر به وینگر محتاج میشه تا میانه
سوال من اینه كه این تغییرات از كی اتفاق می افته؟
Don M Corleone
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۹
باید از ابتدای فصل اتی اعمال بشه حالا می تونی تصور كنی قبل از یكشنبه ای كه فصل اغاز میشه ! :3:
omid
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
یعنی از فصل (2 هفته ی دیگه)دیگه یا 2 فصل دیگه؟؟
Ali
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۲۳
نه بابا از 2 هفته دیگه یعنی همین فصلی كه در پیش داریم
Don M Corleone
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
iq
Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۱۹
در مورد تغییراتی كه هتریك در Editorial آخرش در موردشون صحبت كرده بود، سه چهار تا از بچه ها ازم پرسیدن و خواستن كه اینجا هم بگم كه در مورد زمان اعمالشون سوالی نباشه.
همونطور كه میدونید هتریك در یك بازه زمانی (كه تا حدود سه ماه پیش ادامه داشت) با مشكل كمبود بودجه در سطح كلان (یعنی عدم تطابق درآمد با هزینه ها در كل مجموعه هتریك) مواجه شد. تصمیم كوتاه مدتی كه مثل یه قرص مسكن برای حل اون در نظر گرفتن این بود كه یه سری از محلهای درآمد تیمهارو به صورت موقت از نظر درامدی بهبود دادن كه افزایش بلیت تماشای بازیها مهمترینشون بود، یا مثلا كاهش هزینه گسترش استادیوم. بعد از اون تغییر، توضیح جزئی تر یا دقیق تری در مورد اینكه بعدا این روش برخورد، چطوری میشه (یعنی مثلا بلیتها ارزون میشه یا درامد هفتگی اسپانسرا چه جوری تغییر میكنه) از طرف مدیرای هتریك داده نشده. این از این!
بعد از توضیح مختصر بالا، باید گفت تصمیم گیرای هتریك تغییرات بعد از این رو به چهار دسته زیر تقسیم كردن:
1- تغییرات در موتور بازی هتریك
2- اهمیت قدرت بدنی (Stamina) برای همه بازیكنا
3- تمرین
4- افت مهارت
تغییرات در موتور بازی هتریك
به عقیده من (با توجه به حرفایی كه اینا دارن میزنن) این مهمترین تغییری هست كه از زمان ورودم به هتریك تا به حال قراره انجام بشه و البته تو همین چهار تغییر بالا، بازم مهمتر از سه تای دیگس. معنیش اینه كه دیگه نتیجه بازیها مثل قبل محاسبه نخواهد شد؛ به عبارت دیگه اهمیت مهارت ها، وزنه اهمیت پستهای مختلف بازی، اهمیت مهارتهای دوم (Secondary Skills) و یه سری چیزای دیگه تغییر میكنه. مثال سادش همونیه كه امید گفت.
با توجه به این موضوع، تمام سایتای جانبی پس از اجرای این تغییر سریعا در صدد این بر میان كه برنامه های پیش بینی بازیهاشون رو اصلاح (Revise) كنن. دیگه مدلای قبلی پیش بینی كه مثلا Alltid, HT-Manager, HT-Poli استفاده میكردن كارا و موثر نخواهد بود. البته اینو الان بگم كه هنوز شدت این تغییرات قابل پیش بینی نیست. اگر تغییرات خیلی جزئی باشه شاید اصلا به چشم نیاد، برعكس، اگر یه خورده زیاده روی كنن یهو خیلی تو چشم میزنه. مثلا برای مدتها تیمای هتریك منتظر بودن كه اهمیت بیش از اندازه میانه تو هتریك یه كمی به واقعیت نزدیك بشه و در عوض اهمیت خط دفاعی یا حمله منطقی تر بشه. برا همین مطمئن باشین كه مدیرای هتریك الان تمام تلاششون اینه كه تو این موضوع زیاده روی نكنن و البته یه سری ضعفای قبلی رو هم بپوشونن.
به این ترتیب دوستای خوبم توجه داشته باشین الان موقعی هست كه میتونین خودتون، خلاقیت و استعدادتون رو نشون بدین. توی این تغییر (كه در واقع یه فرصت هست) میتونین از خیلی از رقیباتون پیشی بگیرین. یه سریا سعی میكنن زودتر نتیجه تغییرات رو تحلیل كنن و بهتر تفاوتهای سیستم جدید رو با گذشته متوجه میشن كه این بهشون كمك میكنه كه تا بقیه به خودشون بیان یه مقداری جلو بیفتن.
در ضمن قراره كه یه سری مهارتهای جدید دیگه هم (برای جذابیت بیشتر) به مهارتهای قبلی بازیكنا اضافه بشه كه این جدیدا اهمیت كمتری دارن، ولی اینطوری كه گفتن گلای قشنگی به واسطه همین مهارتهای جدید به مجموعه انواع گلها اضافه میشه. از این مهارتهای جدید با نام مهارتهای سوم یاد میشه كه همونطوری كه از اسمشون پیداس اهمیت كمتری نسبت به مهارتهای اول و دوم (Primary & Secondary Skills) خواهند داشت.
اهمیت قدرت بدنی برای همه بازیكنا
قبلا اشاره كرده بودن كه بعد از اجرای این موضوع، قدرت بدنی برای همه بازیكنای تو زمین مهم میشه (نه مثل قبل كه فقط برای بازیكنای میانه مهم بود). الان اضافه كردن كه علاوه بر این، قدرت بدنی در اواخر نیمه اول بازیها هم اهمیت پیدا میكنه. برای تذكر بگم كه قبلا اینجوری بود كه فقط در نیمه دوم تیمی كه بازیكنای با قدرت بدنی پایینتر داشت تصاحب توپش یه خورده كم میشد. با این حساب در این مورد هتریك به واقعیت نزدیكتر میشه.
تمرین
بعد از اعمال این مورد بازیكنای با مهارت پایینتر سریعتر رشد میكنن و برعكس. مثلا اگر برای یه بازیكن میانه قبلا 7 هفته طول میكشید كه یه پله بره بالا الان اگه مهارت بازیسازیش 3 (Poor) باشه با 4 هفته تمرین بازیسازی دیدن، یكی میره بالا؛ و اگه مهارت بازیسازیش 18 (Magical) باشه با 9 هفته تمرین بازیسازی یكی میره بالا. البته من اینارو مثال میزنم و بعدا این كمیتها دقیقا تعیین میشن. خودشون اینطوری گفتن كه این مسئله بیشتر برای مهارتهای پایین برای ما مشهود خواهد شد تا مهارتهای بالا. چون اون مهارت بالاییا از این جنبه هم كه سنشون میره بالا، دیرتر رشد میكنن كه با اضافه شدن این مورد كاهش سرعت پیشرفتشون كمی تشدید میشه.
در مورد تمرین ضربه ایستگاهی گفته كه دیگه همه بازیكنا تمرین نخواهند كرد و فقط تركیبی كه تو زمین میره بعلاوه تعویضی هایی كه موفق میشن بازی كنن، آخر هفته تمرین میكنن. در ضمن اون شخصی كه ضربه ایستگاهیهای بازی رو میزنه یه خورده بیشتر مهارتش زیاد میشه. در مورد قدرت بدنی هم تمام بازیكنایی كه میرن تو زمین بعلاوه لیست تعویضیها، حتی اگه بازی نكنن، آخر هفته از تمرین كامل بهره میبرن ولی بقیه از نصف تمرین بهره میبرن.
افت مهارت
بعد از اجرای این تغییر كه تغییر چهارم از لیستی هست كه اول گفتم، مهارت بازیكن هم در افت اون موثر میشه. البته این مسئله مربوط به مهارتهای خیلی بالا در حد 20 (Divine) هست. یعنی اینكه یه نفر اگه یه بازیساز 20 داره (سنشم زیاد نیست كه به خاطر سن، افت مهارت داشته باشه) كه میخواد روی 20 حفظش كنه باید تازه Playmaking تمرینش هم بده كه بازیكنه افت نكنه. به غیر از این، سن هم تو افت مهارت موثر هست ولی كمتر از گذشته و با یه حالت نرمتر. منظورم از "نرمتر" اینه كه قبلا اینجوری بود كه از سن 31 بازیكن مثلا دو فصل یا یك و نیم فصل یه بار افت میكرد (تمام صحبتام مربوط به افت مهارت اول بازیكن یا همون Primary Skill هست) و وقتی به 36، 37 میرسید دیگه تند تند شاید فصلی 3 پله افت میكرد. ولی بعد از این مثلا این افتها از 33 شروع میشه و فصلی یكی افت میكنه.
هر كدوم از چهار تغییر بالا از كی عملی میشن؟
دو مورد آخر از ابتدای فصل جدید كه حدود 2 هفته دیگس برای همه بازیها اعمال میشن. ولی دو مورد اول و دوم فصل بعد فقط در بازیهای دوستانه اعمال میشن و از فصل بعدش برای تمام بازیها. مدیرای هتریك برای این كارشون دلیل خوبی دارن؛ اونا میگن كه نمیخوان این تغییر (كه همونطوری كه من گفتم مهم هم هست) به صورت ناگهانی به استفاده كننده ها تحمیل بشه. مثل یه شوك!! مثلا شما میگین ای بابا میانه من گرفته 7 (Solid) برا حریفم بوده 3 (Poor) ولی 3-1 باختم. چرا؟ ممكنه اون موقع مثلا دفاع، مهمتر شده باشه و حریفتون دفاع خیلی قوی ای داشته كه شما باختین. مثل دنیای واقعی كه الان خیلی ها میگن فوتبال یعنی اینكه اول بدونی چه طوری دفاع كنی و همینطور پایه حمله از خط دفاعی ریخته میشه (متاسفانه الان، تو هتریك، اینجوری نیست و میانه به صورت غیر واقعی خیلی اهمیت داره). به هر حال توجه داشته باشین كه فصل بعد این تغییرات رو فقط تو بازیهای دوستانتون میتونین جستجو كنین.
با آرزوی موفقیت در زندگی واقعیتون،
دوست شما محمد
mehrdad_m
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
یه بازیكن اسكیلش چی باید باشه كه در سن حدود 25 سال و Tsi مثلا 70،000 تو بازی 10 ستاره بگیره؟؟؟
miyuner
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
آقا من بازیكنم ساعت 1:30 به وقت ایران باید فر.ش میرفت تیم دیگه هم روش قیمت گزاشت ولی الان ساعت 2:10 رلی هنوز فروش نرفته و میشه بید زد
miyuner
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۱۲
آقا دلیلش چیه
Ali
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۴۸
یه بازیكن اسكیلش چی باید باشه كه در سن حدود 25 سال و Tsi مثلا 70،000 تو بازی 10 ستاره بگیره؟؟؟
باید اطراف مجیكال و مایتیكال باشه
Milad Gerrard
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۰۱
آقا من بازیكنم ساعت 1:30 به وقت ایران باید فر.ش میرفت تیم دیگه هم روش قیمت گزاشت ولی الان ساعت 2:10 رلی هنوز فروش نرفته و میشه بید زد
اگر كسی به بازیكنی بید بزنه ددلاین اون بازیكن 3 دقیقه افزایش پیدا میكنه.
احتمالا روی بازیكنت پشت سر هم بید می زدن و نا اون زمان كشیده شده ددلاینش!
Don M Corleone
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۹
باز قراره هتریك قاط بزنه؟ صفحه نخست مدام داره رفرفش میشه ! اصلا نمیذاره لوگین كنم !
اخر سر هم كه وایمیسه لوگین كنم میگه :
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
Ali
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۶
من كه بدون مشكل لاگین كردم
منوچهر
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵
The match is currently being played, but no reports have arrived. Our reporter at the stadium got food poisoning after eating a hotdog from a local vendor. His replacement should be here anytime soon, so stay tuned!
یعنی چی ؟!
hosseinfx
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۰۵
یعنی اینكه سر كاری
بازی شروع شده ولی هیچ گزارشی از بازی به دلیل اینكه گزارشگر رفته هات داگ بخوره نرسیده
منوچهر
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۱۰
یعنی اینكه سر كاری
بازی شروع شده ولی هیچ گزارشی از بازی به دلیل اینكه گزارشگر رفته هات داگ بخوره نرسیده
چه جالب :sad:
تا دقیقه 25 هنوز خبری از غذای یارو نیست :d
aras_bay
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۴۴
دوستان دلیل اینكه دو تا بازیكن كه هر دو 3 ستاره میگیرن انقدر اختلاف تی اس ای دارن چیه ؟
omid
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
فرم میتونه دلیلش باشه
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
پس اون تغییری هم كه من گفتم از 2 فصله دیگه اعمال میشه
درسته؟
منوچهر
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۴۱
بازی های لیگ چند روز دیگه شروع میشه ؟
Ali
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۴۸
از این هفته شروع میشه
dadyali
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
از این هفته شروع میشه
این هفته یا هفته ی دیگه حاج اآقا؟؟
dadyali
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۳۷
10 روز دیگه شروع میشه...یه بازی حذفی هست بعدش لیگ شروع میشه
LA-soshiant
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۰
خب به سلامتی . . . جام حذفی هم از همین الان كلید خورد .
برای همه ی تیم های حاضر در این جام آرزوی موفقیت می كنم .
امیدوارم كسی كه لیاقت بیشتری داره ، قهرمان جام خلیج فارس بشه !!!
فصل قبل كه امید خان گوی سبقت رو از بقیه ربود ( اون هم چه ربودنی !!! ) و انصافا شایسته ی قهرمانی بود.
كم كم باید تاپیك جام حذفی هم راه بیفته .:stinker:
betty
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۵۰
آقا چرا ما رو شركت ندادن تو جام حذفی چه گناهی كردیم , آخر فصل تیم تحویل گرفتیم . تا اومدیم بجنبیم تموم شد و ما پنجم شدیم .:sad:
Ali
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
تیمهای دسته 4 فقط تیمهای اول تا 4 تو كاپ شركت میكنن
Ali
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
همون :good:
kaveh
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۰۶
واسه ساخت استادیوم ، پول تا ( 2- ) میلیارد می تونه منفی شه یا تا( 5- ) ؟
منوچهر
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
واسه ساخت استادیوم ، پول تا ( 2- ) میلیارد می تونه منفی شه یا تا( 5- ) ؟
تا 2-
Lord Milad
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
اینو یادت رفت كه دلیلشم به خاطره مسمومیت بوده.
Lord Milad
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۶
تا 2-
نخیر...
تا نرسیده به 5- میشه ساخت.:1:
Babak_Totti
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
نخیر...
تا نرسیده به 5- میشه ساخت.:1:
نه -2 درسته...:wink3:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۱۷
نه -2 درسته...:wink3:
بابا منفي 5 درسته ! منتها بايد بودجه فعليت رو در نظر بگيري مثلا اگه يه بازي خونگي اين هفته داشتي تا هفته بعد نمي توني با پولش ورزشگاتو بسازي.
Milad Gerrard
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۸:۲۷
-5 درسته همین تازه ورزشگاهمو بزرگ كردم و تا -3 هم رسید پولم!
hosseinfx
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۴۷
تغیر نام باشگاه باعث كم شدن تعداد ساپورتر ها هم می شه یا فقط هزینه داره ؟؟؟
Don M Corleone
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۱۰
تغییر نام باعث كاهش 3% هوادارات میشه ... من به عنوان كسی كه خیلی این كار رو انجام داده توصیه میكنم حدالامكان تغییر نده ... یا اینكه اگر هم تغییر میدی دیگه برای همیشه باشه ... به هر حال هوادار خیلی اهمیت داره تو هتریك ...
Babak_Totti
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۰۶
بابا منفي 5 درسته ! منتها بايد بودجه فعليت رو در نظر بگيري مثلا اگه يه بازي خونگي اين هفته داشتي تا هفته بعد نمي توني با پولش ورزشگاتو بسازي.
پس من یه بار خواستم ورزشگاهم رو بزرگ كنم.بودجه ام هم منفی یك و خورده ای بود ولی گفت نمیشه بزرگ كنید چون 2 میلیارد هزینه داره و شما هزینه ی كافی ندارید. [Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
چیزه
واسه ورزشگاه به پ.ل اول هفتت نیگا میكنه یعنی اون كه دست چپ نوشته
naviddooni
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۱۲
اگه یه بازیکنی رو جمعه بخری خب همون موقع wage شو باید بدی
سوال من اینه که فرداش که economy update میشه بازم wage شو ازت می گیره؟
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
اگه یه بازیکنی رو جمعه بخری خب همون موقع wage شو باید بدی
سوال من اینه که فرداش که economy update میشه بازم wage شو ازت می گیره؟
بله مي گيره. :1:
Don M Corleone
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۱۱
مگه امروز نباید دستمزدها تغییر میكرد ؟ من كه تغییری نمی بینم !!!
naviddooni
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
مگه امروز نباید دستمزدها تغییر میكرد ؟ من كه تغییری نمی بینم !!!
دستمزد ها با بالا رفتن سن بازیکن تغییر می کنه نه تو ابتدای فصل جدید
Ali
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۵
قرار بود این هفته كه بازی نیست دستمزدها كم بشه
ولی واسه منم تغییری نكرده:sad:
Don M Corleone
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
دمت گرم بابا ! ما این موها رو تو اسیاب سفید نكردیما !! :1:همیشه اخر فصل ... یعنی هفته 16 ... یعنی یك هفته مونده به اغاز فصل انهم روز شنبه كه اكونومی اپ میشه دستمزد بازیكنان یا كم یا زیاد میشد !! روال اینه ... منتها امروز این اتفاق نیفتاده !! احتمالا بعد از تغییراتی كه قراره روزهای دوشنبه و سه شنبه اعمال بشه وضعیت دستمزدها برای فصل جدید هم مشخص بشه ...
reza020
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۱۴
با سلام
چند تا سؤال داشتم كه اميدوارو جواب بديد:
1- شرايط استفاده از بازيكن تيم به عنوان مربي چيه؟ بازيكن بايد چه خصوصياتي داشته باشه؟
2- من به تازگي يه بازيكن با ليدرشيپsolid و تجربه inadequate خريدم.آيا براي مربيگري مناسبه؟ كلا پيشنهاد شما چيه؟
3- هزينه اين كار چقدره؟
4- نقش يه مربي در بردن بازي چقدره؟
5- آيا مربي در سرعت پيشرفت بازيكن ها در تمرين هفتگي مؤثره؟
6- آيا مربي در بازيكن هايي كه هر هفته از تيم جوانان ميگيريم تاثير داره؟
با تشكر
omid
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۴
در مورد دسشتمزدها ماله من كه زیاد شد
omid
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
با سلام
1- شرايط استفاده از بازيكن تيم به عنوان مربي چيه؟ بازيكن بايد چه خصوصياتي داشته باشه؟
2- من به تازگي يه بازيكن با ليدرشيپsolid و تجربه inadequate خريدم.آيا براي مربيگري مناسبه؟ كلا پيشنهاد شما چيه؟
3- هزينه اين كار چقدره؟
با تشكر
1-تجربه حداقل رچد و لیدرشیپ حداقل پور یه فصل هم تو تیمت بوده باشه
2-برای دسته 3 و4 پاسیبل با لیدرشیپ پور كافین
3-؟؟؟
4-نقش داره دیگه:apophys:
5-صد البته
6-نه
miyuner
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
دمت گرم بابا ! ما این موها رو تو اسیاب سفید نكردیما !! :1:همیشه اخر فصل ... یعنی هفته 16 ... یعنی یك هفته مونده به اغاز فصل انهم روز شنبه كه اكونومی اپ میشه دستمزد بازیكنان یا كم یا زیاد میشد !! روال اینه ... منتها امروز این اتفاق نیفتاده !! احتمالا بعد از تغییراتی كه قراره روزهای دوشنبه و سه شنبه اعمال بشه وضعیت دستمزدها برای فصل جدید هم مشخص بشه ...
مگه سه شنبه چه اتفاقی قراره بیفته؟
miyuner
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
Keep old scout investment AND start new youth academy.
Cancel old scout investment and activate new youth academy.
Cancel all actions - I changed my mind!
اینم واسه سر فرزان
Don M Corleone
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
مگه سه شنبه چه اتفاقی قراره بیفته؟
SERVER STATUS
System Information
Planned shut downs during the next two weeks:
11/05/2007 at 09.30 for 390 minutes.
11/06/2007 at 09.00 for 420 minutes.
omid
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
اینم واسه سر فرزان
خوب حالا خودت چی می خوای؟
2 تا تیم جوانان داشته باشی
یا یكی؟
LA-soshiant
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
با سلام
3- هزينه اين كار چقدره؟
با تشكر
1- باید حداقل 1 فصل در تیمت بازی كرده باشه . . . بهتره بازیكنی با سن بالا ( 30 سال به بالا ) با تجربه ی حداقل اكسلنت و لیدرشیپ حداقل اینادكوت و اسكیل های پایین انتخاب كنی . به دستمزد هفتگی بازیكن هم دقت كن . توی یك فصل اصلا بهش بازی نده چون سنش بالاست و ممكنه دیر خوب بشه . بعد از 16 هفته می تونی تبدیل به مربیش بكنی !!!
2- نه ، چون تجربه ارتباط مستقیمی با قدرت تمرین دهی داره . . . این بازیكنت میتونه حداكثر یك ترینر اینادكوت باشه . بهتره بازیكن با تجربه ی سالید یا بالاتر بخری . . . چون هرچی تجربه بالاتر باشه ، هزینه ی تبدیل به مربی كمتره .
بازیكن با تجربه ی فرمیدیبل ، ارزون تر از بازیكن با تجربه ی اكسلنت به مربی تبدیل می شه !
درباره ی لیدرشیپ هم بستگی به خودت داره . . . خیلی از تیم های لیگ برتر و دسته 2 ، مربی با لیدرشیپ اینادكوت به پایین دارن . . . ( البته لیدرشیپ مربی هر چند فصل ، افت می كنه )
3- برو به سایت
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
4 - در حین بازی ، نمی دونم . . . ولی بعد از بازی ، مربی با لیدرشیپ بالا+روانشناسها می تونن روحیه ی داغون تیم رو بالا ببرن .
5- صد در صد . . . مربی سالید بهترین گزینه است . . . برای تمام دسته ها .
ترینر اكسلنت در هت تریك بسیار نادر هست و با توجه به هزینه ی بسیار بالا و اینكه تفاوت خیلی زیادی با سالید نداره ، بهتره اصلا بهش فكر نكنی .
توضیح بیشتر :
اگه یه مربی جدید با لیدرشیپ بالا ( پاسبل یا سالید ) می خواین , بهتر اینه كه از یكی از بازیكنای تیم كه حداقل 16 هفته توی لیست تیم بوده , استفاده كنید و تبدیلش كنید به مربی تیمتون. . .
تنها دو خصوصیت تجربه و لیدرشیپ برای این كار مهمه . . . در تبدیل یك بازیكن به مربی ، لیدرشیپ ثابت باقی می مونه . اما تجربه ی بازیكن نباید پایین تر از اسكیل تمرینی دلخواهتون باشه .
مثلا اگه می خواین یه مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید داشته باشید ، باید لیدرشیپ بازیكن مورد نظر سالید باشه اما تجربه اون نباید كمتر از سالید باشه . ( یعنی یك بازیكن با تجربه ی سالید رو می تونین تبدیل به یك مربی با اسكیل سالید یا كمتر بكنید و اگه می خواین اسكیل مربی تون اكسلنت باشه ، تجربه ی بازیكن هدف باید اكسلنت باشه )
روش تبدیل بازیكن به مربی یك روش بسیار عاقلانه در سری های بالاتر هست كه هزینه ی به وضوح كمتری از خرید مستقیم مربی داره .
مثلا مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید 3.5 برابر گرون تر از تبدیل بازیكن با لیدرشیپ سالید و تجربه ی سالید ، در می آد .
6- نه
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
اینم واسه سر فرزان
1-سيستم قديمي رو نگه دار و آكادمي رو هم راه بنداز.
2- سيستم قديمي رو تعطيل كن. برو تو كار اكادمي.
3- بي خيال پشيمون شدم هيچ كاري نكن !
عجب ترجمه تيمسي ! :1:
mehrdad_m
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
اگر خیلی بیكاری 1 رو كلیك كن. اگر كار و زندگی داری سومی رو بزن
miyuner
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۵۰
امید و فرزان شما كدومو پیشنهاد میكنین
miyuner
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۵۲
محمد رضا واسه چی 2 روز اینجوری میشه
ssreal
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
leadership قابل افزایش هست یا نه اگه هست چجوری؟
mehrdad_m
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۲۵
نیست
omid
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۹
من خودم 2 هستم
Ali
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
من خودم 2 هستم
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Don M Corleone
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
محمد رضا واسه چی 2 روز اینجوری میشه
برای انجام یكسری كارها... حالا میتونه اماده كردن سیستم برای فصل جدید باشه ! می تونه اعمال كردن تغییراتی كه قولش را داده بودند یعنی تعویض موتور بازیها باشه ... به هر حال تو این مدت چون هتریك قاط میزه صلاح نیست كسی بره هتریك ! برای همین طی یك ساعات مشخص هتریك تعطیل میشه و پس از اون دوباره راه اندازی می شه !!
به قول بچه ها گفتنی بازهم خدا را شكر این تشكیلات در سوئد هست ...:eltaf: اگر فرضا در ایران بود ..... وا مصیبتا!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bad: به جای 420 دقیقه 420 روز هتریك تعطیل می شد ! مخصوصا اگر دست كیان بود !! :3:
samynostalgia
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۵
مواردی که در Hattrick بکار می آید:
تمرین
برای تمرین دادن به 4 فاکتور زیر باید توجه داشت:
مهارت اصلی ( دروازه بانی، دفاع، بازی سازی، هافبک و بال، گلزنی )
قیمت
تمرین دادن برای بازیکنی که زیر Passable اثر کمی دارد . تمرین دادن بازیکنان با سطح پایین ولی دارای ارزش خوبی برای فروش می باشند چراکه قیمت اولیه خرید آنها ارزان می باشد. ولی با تمام این اوصاف اثر تمرین یک بازیکن با مهرت passable ,solid به اندازه بازیکنان با مهارت بالاتر مفید نیست.
باید توجه داشت که تنها بازیکنانی که در آخرین باز در یک پست خاص بازی کرده اند از تمریناتی که برای آن پست ارائه شده است بهره می برند.
در زیر لیست تمرینات را مشاهده می کنید. علامت کروشه نشانگر بازیکنانی است که تمرین بر روی آنها اثر کمتری می گذارد و دو کروشه اثر بسیار کم.
Training type Improves ...for... Training speed Max players trained
Goalkeeping
Goalkeeping Goalkeepers 5 weeks 2
Defending
Defending Defenders ((Others)) 8 weeks 10
Playmaking Playmaking Inner midfielders (Wingers) ((Others)) 6.5 weeks 6 (4)
Scoring
Scoring Forwards ((others)) 6.5 weeks 6
Crossing (Winger)
Winger Wingers (Wing backs) ((others)) 5 weeks 4 (4)
Defensive positions
Defending (Defenders and midfielders) ((Others)) 16 weeks (20)
Wing attacks
Winger Forwards and wingers ((Others)) 7 weeks 10
Shooting
(Scoring) (Outfielders) ((Others)) 14 weeks (20+)
(Set pieces) ((All)) 16 weeks (50)
Short passes
Passing Midfielders, wingers and forwards ((Others)) 5.5 weeks 16
Through passes
Passing Defenders, midfielders and wingers ((Others)) 6.5 weeks 20
Set pieces
Set pieces All 2-3 weeks 50
General
(Form) (All who played a game during the week) 1 week 22
(Goalkeeping) ((Goalkeepers))
باید در نظر داشت که این آمار و ارقام مربوط به بازیکنان 17 سال و مربی solid و 9 کمک مربی و اثر 0% stamina می باشد. به طور تقریبی اثر هر سال بیشتر بودن سن معادل +8% بر روی زمان تمرین است. البته زمانی هم که در نظر گرفته شده بسته به بازیکنان فرق می کند مثلاً ممکن است برای اثر 7 هفته یک بازیکن در طول 6 هفته پیشرفت کند و یکی 8 هفته ولی در کل برای همگی به صورت میانگین همان 7 هفته است. البته تمرینات به صورت خورد هم اثر می گذارند مثلاً فلان بازیکن در طی تمرینات scoring سطح او به 7.2 رسیده و به همین ترتیب طی بازی ها و تمریناتی که بر روی گلزنی اثر مثبت می گذارد این عدد یواش یواش یا ناگهانی به عدد 8 نزدیک می شود.
فاکتور بازده تمرین
اثر تمرین stamina
این تمرین بخشی از 100 درصد تمرین را به خود اختصاص می دهد و متعاقباً به میزان درصد اشتراک خود از اثر تمرین اصلی کم می کند.
اثر مربی
برای داشتن بهترین اثر در تمرینات بهتر است از مربی با مهارت solid استفاده کرد و توجه داشت که هر یک سطح پایین تر یک هفته در اثر تمرینات تأخیر می اندازد. مربی با مهارت excellent دارای اثر بهتری است اما به نسبت هزینه نمی ارزد.
اثر سن بازیکن
پیشرفت بازیکنان جوان به مراتب بیشتر از سایر بازیکنان است.برای دادن اثر بهینه اکثر مربیان ترجیه می دهند بازیکنان 17 تا 20 سال را تمرین بدهند. بهترین سن برای تمرین 17 و 18 سالگی می باشد. البته تیم های در سری های بالاتر ممکن است ترجیه بدهند بازیکنانی با سن بالاتر را بخاطر بازی های لیگ و کاپ که رقابتی تر هستند تمرین بدهند.( فکر می کنم به خاط تجربه آنها باشد)
در مورد اثر سن نیز گفته شد که هر سال بیشتر از 17 سال8% تنزل سرعت دارد. البته تمرینات stamina general ,set pieces از این قاعده خارج بوده و درگیر سن نمی باشند. بازیکنان در سن 27 سالگی شروع بع افت می کنند البته هیچ تضمینی نیست که حتماً این اتفاق بیفتد ولی در حوالی سن 30 سالگی افتی حتماً مشاهده خواهد شد و در حوالی سن 35 به مراتب این افت بیشتر خواهد بود. به دلایلی این افت در توانایی ها در روز یکشنبه خود را نمایان می کنند. در میان توانایی ها scoring را سخت تر می توان نگاه داشت و goalkeeping را ساده تر می توان حفظ کرد.
اثر کمک مربی ها
کمک مربی ها نیز بر روی تمرین اثر دارند. هر تیم می تواند در هر سِمَتی دارای حداکثر 10 کارمند باشد. البته Assistance coach و مربی دروازه بانان از یک نوع هستند پس یک تیم می تواند تلفیقی از این دو را تا 10 عدد در نظر بگیرد. مربی دروازه بانان به form دروازه بان کمک میکند. برخی از افراد ادعا می کنند که می توان 11 مربی نیز داشت بدون اینکه اثر بدی بگذارد ولی موارد زیادی بوده که باعث شده تا به کل تمرین آن هفته انجام نشود، وقتی که این کار را انجام داده اند.
مدلی هست که می گوید میزان اثر تعداد کمک مربی ها به میزان جذر تعداد آنها می باشد یعنی اگر 4 کمک بگیرید به اندازه 2 برابر 1 کمک و اگر 9 کمک بگیرید به اندازه 3 برابر 1 کمک اثر دارد. اما مدلی ذیگر نیز وجود دارد، و می گوید که هر کمک جدید به میزان 50 درصد کمک قبلی اثر دارد یعنی اثر کمک دوم بهاندازه 50 درصد اثر کمک اول و اثر کمک سوم به اندازه 25 درصد کمک دوم و...
1 = 100% 2 = 50% 3 = 25% 4 = 12.5% 5 = 6.25% 6 = 3.125% 7 = 1.5625% 8 = 0.78125% 9 = 0.390625% 10 = 0.1953125%
غلظت تمرینات بهتر است که همان 100 درصد باشد تا با تمام قوا تمرینات انجام گیرد و بهترین بهره را بدهد.
در بسیاری از موارد فروش بازیکن تمرین دیده در سن 21 سالگی بهترین سود دهی را دارد زیرا از بعد این سن سرعت پیشرفت ها به مراتب کم می شود.
Ali
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۰۸:۳۹
اونوقت اینا كه نوشتی یعنی چی ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۵۴
امید و فرزان شما كدومو پیشنهاد میكنین
والله شانسيه. حساب كتاب نداره.من جفت سيستما رو دارم و زياد توش سود نكردم. البته هنوز بازيكناي آكادمي رو پرموت نكردم ببينم چي گيرم مياد.
ولي ممكنه خوش شانس باشي بازيكناي خوبي ازش بگيري و يه هو با تمرين يا فروشش پولدار شي.
در كل من فكر مي كنم هفته اي 300 الي 400 مليون دادن واسه 2 الي3 بازيكن كه در آينده مي خواد بهت بده. يه سرمايه گذاري طولاني مدت همراه با ضرره !! :sad: اما سرگرمي خوبي خواهد بود ! :apophys:
omid
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۳۱
من فرزانو پیشنهاد میكنم:3:
wantonboy13
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷
Promote
You may promote this player to your senior squad when he is at least 17 years old and has been in your youth team for one whole season.
پس چرا نمی تونم پروموت كنم ؟! درصورتی كه این بازیكن از اولین روز با تیم بوده و 17 سال و 8 روزشه... :sad:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۱
Promote
You may promote this player to your senior squad when he is at least 17 years old and has been in your youth team for one whole season.
پس چرا نمی تونم پروموت كنم ؟! درصورتی كه این بازیكن از اولین روز با تیم بوده و 17 سال و 8 روزشه... :sad:
يكي اين هفته پرموت كردي لابد.
wantonboy13
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۵
يكي اين هفته پرموت كردي لابد.
نه بابا ، من یه فصله كه منتظر تموم شدن لیگ این بچه هام كه تازه پروموتشون كنم به بزرگسالان !!
البته 4-5 روز پیش یه بازیكن معرفی شده از اسكوتم اضافه كردم به تیم نوجوانانم...احتمال نداره كار همون باشه ؟:sick:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
نه بابا ، من یه فصله كه منتظر تموم شدن لیگ این بچه هام كه تازه پروموتشون كنم به بزرگسالان !!
البته 4-5 روز پیش یه بازیكن معرفی شده از اسكوتم اضافه كردم به تیم نوجوانانم...احتمال نداره كار همون باشه ؟:sick:
چند وقته تيم داري؟ بازيكنت بايد يك فصل هت تريك يعني حدود 3 ماه تو تيمت بوده باشه.
بازيكن گرفتن از اسكات هم فقط رو سيستم قديمي اثر مي ذاره و ديگه نمي توني از اون بازيكن بگيري براي تيم اصليت وگرنه علاوه بر اون شما يك بازيكن آكادمي هم مي توني پرموت كني.
-Aydin-
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۵۸
بلاخره انتظارها به پایان رسید و هت تریك لیست بازیها رو ارائه كرد. :eltaf:
هت تریك ما رو بگیر كه اومدیم. :jesors:
naviddooni
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
همونطور که می بینید هیچ تغییری تو wage ها داده نشد و همونطور که من گفتم (با اینکه زیاد منطقی به نظر نمی رسه و قبلا اینجوری نبوده) wage بازیکن ها دیگه تو اول فصل تغییر نمیکنه و با update شدن سن شون تغییر می کنه
Don Bandini
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۴۰
دستمزد ها همیشه بعد از به روز شدن سن ها تغییر میكنه. قبلا سن بازیكنها آخر فصل بالا میرفت و در نتیجه تغییر هم همون موقع یكدفعه انجام میشد. اما الان خورد خورد تغییر میكنه و اول فصل تیمدارها رو سكته نمیده :3:
Real Madrid
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
سلام بچه ها
من میخوام یکی از بازیکنام رو مربی کنم
ولی وقتی میارمش اسکیل لول اش فقط ویک هست
چه کار کنم؟
باید بازیکن چه جوری باشه تا اسکیل لول سولید هم بتونه باشه
بعد اگه مربیش کنم و مصدوم شه تمرین جمعه مشکل پیدا میکنه؟
Don Bandini
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
سلام بچه ها
من میخوام یکی از بازیکنام رو مربی کنم
ولی وقتی میارمش اسکیل لول اش فقط ویک هست
چه کار کنم؟
باید بازیکن چه جوری باشه تا اسکیل لول سولید هم بتونه باشه
بعد اگه مربیش کنم و مصدوم شه تمرین جمعه مشکل پیدا میکنه؟
اسكیل مربی به تجربه اون بستگی داره. یعنی اگه تجربه بازیكنت passable باشه نمیتونی اسكیل تمرینش رو بالاتر از passable بخوای. سعی كنید دنبال بازیكنی بگردید كه تجربه مناسب + لیدرشیپ بالایی داشته باشه.
مصدوم بودن مربی تاثیری روی تمرین نداره.
porfosor
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
آقا چرا بازیهارو پخش نمی كنه؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdieh - Kordestan AC
0 FINISHED
همه اش این پیغامو میده
The match has started! Unfortunately, we have no coverage yet, because the reporter is still drinking at one of the local bars. As soon as he returns to the commentary box we will have a report, so please try again soon.
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۲
آقا چرا بازیهارو پخش نمی كنه؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdieh - Kordestan AC
0 FINISHED
همه اش این پیغامو میده
The match has started! Unfortunately, we have no coverage yet, because the reporter is still drinking at one of the local bars. As soon as he returns to the commentary box we will have a report, so please try again soon.
گزارشگر رفته تو بار یه نوشیدنی بزنه تو رگ !! از الان دیگه داره گزارش میاد...گویا تشنگیشون برطرف شده :good:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
كی می تونیم بازیكن جوانانو پروموت كنیم؟
بعد از فصل جوانان یا بعد از فصل بزرگسالان؟
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
1- چرا هت تریك سیستم حریف رو به صورت فلش نشون میده جدیدا" ؟! ولی سیستم تیم خودم رو HTML ؟!
(تو Prefrence رو هم نگاه كردم ، ولی رو HTML بود سیستمم !! )
2-این سیستم تعویض میان بازی نمی خواد راه بیفته ؟! :sad:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
كی می تونیم بازیكن جوانانو پروموت كنیم؟
بعد از فصل جوانان یا بعد از فصل بزرگسالان؟
قاعدتا" باید جوانان باشه :good:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
اوكی!
miyuner
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
آقا تاكتیك و چیزای دیگه رو چطوری میشه هیدن كرد؟
Lord Milad
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۳۴
آقا تاكتیك و چیزای دیگه رو چطوری میشه هیدن كرد؟
عزیز تاكتیك و چیزای دیگه تیم خودت برای خودت هیدن نیست اما برای كسای دیگه هیدن...
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۱۲
چه طوری میشه سرمربی یه تیم ملی خارجی شد ؟!
به غیر از ایران تو كشورهای دیگه جای ثبت نام نیست ، ولی خیلی از خارجی ها میان برای كشورهای دیگه ثبت نام
می كنند ... نكنه اینم به ساپورتر ربط داره ؟! :sad:
Lord Milad
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
چه طوری میشه سرمربی یه تیم ملی خارجی شد ؟!
به غیر از ایران تو كشورهای دیگه جای ثبت نام نیست ، ولی خیلی از خارجی ها میان برای كشورهای دیگه ثبت نام
می كنند ... نكنه اینم به ساپورتر ربط داره ؟! :sad:
نه بخاطر ساپورتر نیست.
راهش اینكه شما باید به یكی از تیمهایی كه توی اون كشور خارجی میل بزنی و خواهش كنی تا شما را ثبت نام ویا بهتون رای بده.
همون كاری كه شما تو كشور خودت انجام میدی.:1::1::1:
ArSeN@L
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۳۲
اقا من چه جوری می تونم بازیكنمو بفروشم؟ هر كاری كردم نتونستم
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
نه بخاطر ساپورتر نیست.
راهش اینكه شما باید به یكی از تیمهایی كه توی اون كشور خارجی میل بزنی و خواهش كنی تا شما را ثبت نام ویا بهتون رای بده.
همون كاری كه شما تو كشور خودت انجام میدی.:1::1::1:
یعنی چه ؟!
من اگه هر اسمی رو كه دوست داشته باشم وارد كنم توی قسمت مربوطه ، میره جزوه كاندیداها ؟!!!
نمیشه كه یه نفر دیگه بیاد اسم یكی دیگه رو بده... حالا شاید طرف خودش نخواد !! :img-tomato:
Lord Milad
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
یعنی چه ؟!
من اگه هر اسمی رو كه دوست داشته باشم وارد كنم توی قسمت مربوطه ، میره جزوه كاندیداها ؟!!!
نمیشه كه یه نفر دیگه بیاد اسم یكی دیگه رو بده... حالا شاید طرف خودش نخواد !! :img-tomato:
بله میتونی امتحان كنی اسم یه تیم خارجی رو توی ایران بزن فردا كه ابدیت شد نگاه كن میبینی توی لیست كاندیداها هستش.
اگرم دلش نخواد میتونه خودشdeadline كنه.
Lord Milad
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
اقا من چه جوری می تونم بازیكنمو بفروشم؟ هر كاری كردم نتونستم
شماروی بازیكنی كه میخوای بفروشی كلیك كن بعد قسمت پایین سمت راست یه جای خالی هستش كه روبروش نوشته sell .اونجا می تونی قیمت پایت بذاری.بعد sell بزن بازیكنت می ره برای فروش البته شما باید 3 روز صبر كنید تا ببینید كسی با اون قیمت می خره یا نه.
betty
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۳
سلام
مگه قیمت بلیط ها ارزون شده ؟
من قبلا سكوهام كمتر بود از امروز بیشتر درآمد داشتم
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۷
سلام
مگه قیمت بلیط ها ارزون شده ؟
من قبلا سكوهام كمتر بود از امروز بیشتر درآمد داشتم
اگه منظورت بازي حذفيه، نصف پول بليط رو حريفت هاپولي مي كنه ! :1:
betty
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
اوه my god
درسته یادم نبود ممنون .
ولی حرومش بشه .
مارو باش چه خوش خیال .:stinker::sleep:
naviddooni
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۱۰
اگه منظورت بازي حذفيه، نصف پول بليط رو حريفت هاپولي مي كنه ! :1:
حذفی 2/3 میزبان 1/3 میهمان
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
درسته شرمنده. اون دوستانست كه نصف نصف تقسيم مي شه.:1:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
اااا.... قبول نیست ، من میخواستم بگم !! :cray:
Babak_Totti
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
گفتم با 17.000 تماشاچی 1.800.000.000 در نمیادا.آخه 900 میلیونش رسید به من.
ArSeN@L
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
سلام . من تازه واردم و امتحان 15 را رد كردم و در ان مرحله مشخصاتم را دادم .چند وقت طول می كشه تا به مرحله بعد برم؟
wantonboy13
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
سلام . من تازه واردم و امتحان 15 را رد كردم و در ان مرحله مشخصاتم را دادم .چند وقت طول می كشه تا به مرحله بعد برم؟
فكر كنم 3 روز باشه :wink3:
wantonboy13
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۱۵
1- چرا هت تریك سیستم حریف رو به صورت فلش نشون میده جدیدا" ؟! ولی سیستم تیم خودم رو HTML ؟!
(تو Prefrence رو هم نگاه كردم ، ولی رو HTML بود سیستمم !! )
2-این سیستم تعویض میان بازی نمی خواد راه بیفته ؟! :sad:
تكرار می كنم ... :jesors:
porfosor
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۶
سلام
یه سوال كه فكر كنم خیلی مهم باشه
برای اضافه كردن ظرفیت ورزشگاه بهتره صندلیهای گرون را اول زیاد كنیم (وی ای پی) یا سكوها را؟؟؟
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
سلام
برای اضافه كردن ظرفیت ورزشگاه بهتره صندلیهای گرون را اول زیاد كنیم (وی ای پی) یا سكوها را؟؟؟
ظرفيت ورزشگاه، در نتيجه ظرفيت هر نوع از سكو ها بستگي به تعداد هوادارات داره. بعضي برنامه هاي كمكي مثل سايت Vhattrick كمك مي كنن كه بدوني با اين تعداد ساپورتر حداكثر ورزشگات چقدر بايد باشه و چند درصدش مي رسه به اون نوع خاص از سكو.
مثلا اگه Vhattrick گفت شما بايد ورزشگاهت 40000 نفري باشه. شما بهتره كه 2.5 درصد ار 40000 تا يعني حداكثر هزار تا وي آي پي داشته باشي.
درصدا هم به اين شكله.
Terraces: 62.5
Basic seating: 25
Seats under roof: 10
Seats in VIP boxes: 2.5
اينكه شما كدومشو بزرگ كني بستگي به بودجت داره. اگه محدوده اوني كه ارزون تره رو بزرگ كن.
reza_morinio
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۱۷
فكر كنم 3 روز باشه :wink3:
مطمئن باش درسته:1:
reza_morinio
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
سلام
برای ساده تر پیدا كردن صندلیهای مورد نیاز تجربه نشون داده كه تقریبا 20 برابر هوادارات صندلی لازم داری حالا با توجه به بودجت میتونی وی ای پی یا مسقف براشون بسازی این روش ایرونی تره:good:
Don M Corleone
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
برای تمرین استامینا چه راه حلی پیشنهاد میكنین ؟ با این وضعیت كماكان شاهد كاهش فرم هستم !!
Training Level: 98 %
Stamina training share: 15%
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
برای تمرین استامینا چه راه حلی پیشنهاد میكنین ؟ با این وضعیت كماكان شاهد كاهش فرم هستم !!
Training Level: 98 %
Stamina training share: 15%
من گذاشتم رو 12 فرمها كم نشد ولي هرچي بازيكن 30 ساله و بالاتر داشتم استاميناش افت كرد.
Don M Corleone
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۴۴
من فصل قبل روی 12 گذاشتم هم استامینا افت میكرد هم فرمها ...
الان نظرم اینه ... روی 5% بذاریم ... هر 5 هفته كمتر یا بیشتر یهو 70-80% استامینا بدیم ... 20-30% باقی مونده رو جنرال بدیم ... من این روشو در طی 3 هفته قبل مداوم انجام دادم ... فرمهام خیلی اومد بالا ... استامینا هم زیاد شد ... و هفته قبل هم برعكسش كردم یعنی 30% استامینا 70% جنرال ... این هفته كه گذاشتم روی 15 و تمرین اصلی رو ادامه دادم ... 4-5 تا استامینا كم كردند از اكسل به سولید و 10-12 تایی هم فرماشون اومد پایین ...
این در حالیه كه اعلام كردن استامینا عنصر خیلی موثری برای موتور بازی خواهد بود ... لااقل یه راهكار برای تمرینات پیشنهاد میكردند ! و مقداری هم از خصوصیت تمرین استامینا كه كاهش فرم رو همراه داره باید كم میكردند ...
مصیبتیه ها ...
omid
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
تكرار می كنم ... :jesors:
1-نییدونم
2-فعلا نه هر وقت شد اعلام می كنن
omid
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۵
من فصل قبل روی 12 گذاشتم هم استامینا افت میكرد هم فرمها ...
الان نظرم اینه ... روی 5% بذاریم ... هر 5 هفته كمتر یا بیشتر یهو 70-80% استامینا بدیم ... 20-30% باقی مونده رو جنرال بدیم ... من این روشو در طی 3 هفته قبل مداوم انجام دادم ... فرمهام خیلی اومد بالا ... استامینا هم زیاد شد ... و هفته قبل هم برعكسش كردم یعنی 30% استامینا 70% جنرال ... این هفته كه گذاشتم روی 15 و تمرین اصلی رو ادامه دادم ... 4-5 تا استامینا كم كردند از اكسل به سولید و 10-12 تایی هم فرماشون اومد پایین ...
این در حالیه كه اعلام كردن استامینا عنصر خیلی موثری برای موتور بازی خواهد بود ... لااقل یه راهكار برای تمرینات پیشنهاد میكردند ! و مقداری هم از خصوصیت تمرین استامینا كه كاهش فرم رو همراه داره باید كم میكردند ...
مصیبتیه ها ...
اقا بازیكن پیر نسونین(نخرین:3:)
من الان تو فصل پیش تمرین اصلیم 100 بود
استامین شیرینگم 5 درصد بود
حتی 1 مورد هم افت استامینا نداشتم
alvand_000
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
سلام.یه چیز جالب تر بگم:
من این هفته GENERAL TRAINING بودم و فرم هیچ کدوم از بازیکن های کلیدیم زیاد نشد!!!:sick:
Don M Corleone
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۳
اقا بازیكن پیر نسونین(نخرین:3:)
من الان تو فصل پیش تمرین اصلیم 100 بود
استامین شیرینگم 5 درصد بود
حتی 1 مورد هم افت استامینا نداشتم
اینجوری باید 4 تا بازیكن اكسترا بخرم بقیه هم همه پاسیبل !!! :apophys:
kaveh
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۱۹
استادیوم چند روزه ساختش تموم می شه ؟
درسته که به ازای هر 500 نفر افزایش ظرفیت 1 روز طول می کشه حدوداً ؟
reza_morinio
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۰۱:۵۵
استادیوم چند روزه ساختش تموم می شه ؟
درسته که به ازای هر 500 نفر افزایش ظرفیت 1 روز طول می کشه حدوداً ؟
7 روز واسه 3000 تا
Ehsan
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۳۹
خدا لعنشون كنه !
مگه قرار نبود دستمزدا بياد پايين تر ؟
wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۲۴
این پیام از من به تمام كسانی كه با Stamina مشكل دارند :
تمرین استامینا رو معمولا" بین 10% تا 20% قرار بدید.
میزان دقیقش بستگی به سن بازیكن هاتون داره ، مثلا" تیمی كه از بازیكنان با رنج سنی 25-26 سال استفاده میكنه ،
روی 15% بذاره . كسانی كه از بازیكنان 28-29 و 30 سال به بالا استفاده می كنند ، بهتره كه بین 15 تا 20 تغییر بدن.
و اما كسانی هم كه دارن بازیكن سازی می كنند و بیشتر از بازیكنان 18-19-20 -21 ساله استقاده می كنن ، پیشنهاد می كنم كه از استامینای 12 - 13 بالاتر نرن .
البته اینا همش از خودم نبود ، از بلتیكس ( قهرمان هت تریك مسترز ) كمك گرفته بودم !! :blush2:
wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
حالا یكی هم به درد ما برسه !!
یه مهاجم 5 ستاره توی تیم جوانانم دارم كه از اول لیگ تا آخرین بازی رو ثابت بازی كرده .
الان هم 17 سال و 13 روزشه.
ولی وقتی رو بازیكن مورد نظر كلیك می كنم ، توئ قسمت پروموت سمت راست بالا ، نوشته كه حداقل 17 سال باید داشته باشه و یك فصل كامل رو هم بازی كرده باشه . اما گزینه ای به نام پروموت نداره كه بیارمش تو تیم بزرگسالان.
البته من فعلا" 2 تا از اسكوت هام رو فرستادم برای پیدا كردن بازیكن ، اما این هفته هیچ تماسی باهاشون برقرار نكردم.
حالا بگید مشكل از كجاست ؟!
- آیا از جای دیگه باید پروموت كنم ؟!
- باید اسكوت هامو اخراج كنم؟!
- برم سركوچه هت تریكی ها عربده كشی كنم كه چرا نمی ذارن بازیكنم پروموت شه ؟!
- هیچكدام!!
Don M Corleone
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۴
حالا یكی هم به درد ما برسه !!
یه مهاجم 5 ستاره توی تیم جوانانم دارم كه از اول لیگ تا آخرین بازی رو ثابت بازی كرده .
الان هم 17 سال و 13 روزشه.
ولی وقتی رو بازیكن مورد نظر كلیك می كنم ، توئ قسمت پروموت سمت راست بالا ، نوشته كه حداقل 17 سال باید داشته باشه و یك فصل كامل رو هم بازی كرده باشه . اما گزینه ای به نام پروموت نداره كه بیارمش تو تیم بزرگسالان.
البته من فعلا" 2 تا از اسكوت هام رو فرستادم برای پیدا كردن بازیكن ، اما این هفته هیچ تماسی باهاشون برقرار نكردم.
حالا بگید مشكل از كجاست ؟!
- آیا از جای دیگه باید پروموت كنم ؟!
- باید اسكوت هامو اخراج كنم؟!
- برم سركوچه هت تریكی ها عربده كشی كنم كه چرا نمی ذارن بازیكنم پروموت شه ؟!
- هیچكدام!!
به احتمال خیلی زیاد مدت 116 روز رو پشت سر نذاشته بازیكنت ... منظور از یك فصل فقط تغییر فصل بازیها نیست ... منظور 116 روز هست ... مدت زمانی كه تو تیمت هست رو توی مشخصاتش نوشته ... چنده؟
wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
به احتمال خیلی زیاد مدت 116 روز رو پشت سر نذاشته بازیكنت ... منظور از یك فصل فقط تغییر فصل بازیها نیست ... منظور 116 روز هست ... مدت زمانی كه تو تیمت هست رو توی مشخصاتش نوشته ... چنده؟
07-29-2007 20.45 (104 days ago)
جدی بعد 116 روز میتونه پروموت شه ؟!
پس چرا هت تریك چیزی ننوشته بود ؟!
یعنی من میتونم این بازیكن آینده دارو پروموت كنم ؟؟!! :1:
HaryAMID
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
07-29-2007 20.45 (104 days ago)
جدی بعد 116 روز میتونه پروموت شه ؟!
پس چرا هت تریك چیزی ننوشته بود ؟!
یعنی من میتونم این بازیكن آینده دارو پروموت كنم ؟؟!! :1:
بعد از 16 هفته کامل یعنی 112 روز میتونی :good:
wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۵۴
در بعضی روایات اومده كه 116 روز ، و در برخی دیگر آمده 112 روز !! بازیكنه ما هم 104 روزشه... یعنی حداقل یك هفته دیگه باید صبر كرد . :1: اوكی... خدا كنه تا اون موقع دیگه مهاجم مصدوم نداشته باشم :good:
hamedhamedhamed
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۴
سلام
چجوری میشه یه بازیكنه خاص كه تو تیمه جوانانه بیاریش تو بزرگسالان ؟ منظورم اینه كه یه بازیكن دارم تو این تیم چجوری میتونم اونو بیارم بزرگسالان؟
HaryAMID
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
سلام
چجوری میشه یه بازیكنه خاص كه تو تیمه جوانانه بیاریش تو بزرگسالان ؟ منظورم اینه كه یه بازیكن دارم تو این تیم چجوری میتونم اونو بیارم بزرگسالان؟
باید حداقل 17 سال داشته باشه و 112 روز (16هفته) هم در تیم جوانانت حضور داشته باشه
بعد میتونی بیاریش بالا.
betty
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۱
سلام
آقا یكی به ما بگه چرا با اینكه 53 درصد مالكیت توپ دست منه و 6 تا ستاره بیشتر هم میگیرم از حریف ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، باز چرا 3 تا میخورم . از تجربه كمه یا ضعف دروازه بان . ؟
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۴۴
سلام
آقا یكی به ما بگه چرا با اینكه 53 درصد مالكیت توپ دست منه و 6 تا ستاره بیشتر هم میگیرم از حریف ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، باز چرا 3 تا میخورم . از تجربه كمه یا ضعف دروازه بان . ؟
به ستاره و اينا نيست زياد. برو ريتينگ ها رو چك كن ببين مال كي بيشتره. تو گزارش بازي سمت راست.
HaryAMID
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
به ستاره و اينا نيست زياد. برو ريتينگ ها رو چك كن ببين مال كي بيشتره. تو گزارش بازي سمت راست.
توی فصل جدید توی صفحه گزارش دیگه از ریتینگ و صندلیهای پرشده و ... خبری نیست
كسی میدونه كجا میشه پیداشون كرد؟
wantonboy13
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۵
توی فصل جدید توی صفحه گزارش دیگه از ریتینگ و صندلیهای پرشده و ... خبری نیست
كسی میدونه كجا میشه پیداشون كرد؟
چرا بابا هست... من كه دیدم !! :wink3:
hamedhamedhamed
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۰۳
سلام من از كدوم قسمت باید بازیكن جوانانی كه میخوامو انتقال بدم به بزرگسالان
paolo
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۵
بهترین ترکیب که میشه جلوی تیمی که 5-4-1 بازی میکنه چید چیه؟
Don M Corleone
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۹
به نظرم 3-4-3 ... 3-5-2 هم بی تاثیر نیست ...
LA-soshiant
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۳۰
یه موضوع جدید توی بخش پرسش و پاسخ شما در هت تریك باز كردم
با نام " آشنایی با سیستمهای مختلف در هت تریك"
:)
كاش تهش قفل زده می شد تا موضوع از حالت آموزشی خارج نشه !!!
HaryAMID
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۰
چرا بابا هست... من كه دیدم !! :wink3:
Sold seats
Terraces : 14570
Basic seats : 5780
Seats under roof : 2320
VIP seats : 462
(فقط برای میزبان)
&
HatStats: 200
GardierStats:210
PeasoStats:210
LoddarStats:150
(برای هرکدام از تیمها)
فصل پیش توی صفحه گزارش اطلاعات بالا وجود داشت ولی تو این فصل نیست،
یا حداقل من ندارم.:sad:
شما هنوز این اطلاعات رو دارید؟
betty
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۴۰
بودجه اگه تا چند هفته منفی باشه هیچ اشكالی نداره ؟
betty
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۵۹
تمرین تیم جوانان هم مثل بزرگسالانه یا نه باید تغییرش داد هر هفته ؟
reza_morinio
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۲۹
بهترین ترکیب که میشه جلوی تیمی که 5-4-1 بازی میکنه چید چیه؟
مالدینی جون سلام: ببین كسی كه با سیستم 5-4-1 بازی میكنه یا یه تیمیه كه مطمئنه در مقابل حرفش بازی رو باخته یا تیمیه كه نتیجه بازی براش حساسه و با احتمال بر 50درصدمیخواد با این روش و داشتن دفاعهای به مراتب بهتر از مهاجمهش كه مثلا یا مهاجم خوبش مصدومه یا سه اخطارس یا... هزار دلیل كه ممكنه مهاجمش بازینكنه این 50 درصدو بالا ببره حالا بر فرض اول كه تیم روبروت از شما ضعیف تره وبا 5-4-1 بازی كنه كه قطعا روش ضد حمله رو هم چاشنیه سیستمش میكنه زیاد احتیاجی به تفكر نداره چون حتم بدون یا حداقل 90 درصد مطئن باش كه بازی رو بردی نگاه به نوع بازی تیم ملی یونان در قهرمانی سال پیش جام ملتها ننداز كه با این روش تو اروپا قهرمان شد تو هتریك هنوز خیلی راه داره تا به این مراحل برسه كه یك نفر با تیم ضعیف تر به واسطه بازی با این روش تیم قوی تر رو شكست بده البته اینو در نظر داشته باش كه تیم قوی مثل همیشش بازی كنه نه اینكه یهو اونم بزنه به سرش كه این یه استثناست . خوب حالا یه بازی برابر رو میبینیم:ببین دفاع 5 نفره بخواد یا نخواد دو گوش دفاع به حالت كمونی به جلو انحنا پیدا میكنه تقریبا به این شكل( حتی اگر اونهارو به جلو اجازه حركت نده كه اصولا باید این كار در سیستم 5 دفاع 5 نفر انجام داد پس بازی با 3 مهاجم اشتباه محضه چرا برای این كه شما در هر حالت حمله هر كدوم از مهاجمات با دو دفاع در گیرن پس شما به اشتباه برای مقابله با انبوه مدافعان 3 مهاجم گذاشتی كه اگر 2 مهاجم هم بود باز هم هر كدومشون با 2 مدافع درگیرن بودن و تو با گذاشتن 3 مهاجم فقط یه یار از خودت كم كردی و به شلوغ تر شدن 18 قدم كه حریفت هم دنبال اونه كمك كردی با 1 مهاجم هم كه مقابل ای دفاع كار زیادی نمیشه كرد پس تعداد مهاجمین تیم باید همون 2 باشه میرسیم به خط هافبك ما كه توازن خط حملمون در مقابل 5 ذفاع ضعیف تره و میخواهیم بدون شلوغی 18 قدم به گل هم برسیم پس تمركز ما تو میانه میدانه كه باید نتیجه بگیریم ما اومدیم یه بازیكن رو از حمله ازاد كردیم كه دستمون باز تر بشه پس شك نكن هافبك تیممون باید 5 تا باشه ولی چطور : با شكل تقریبی كه كشیدم( باید متوجه شدی باشی كه تقریبا مثل یه تركه چوب كه خمش میكنی یا به عقب هلش میدی نقطه شكستنش مركز اونه پس هدف ما میشه قلب دفاع و ما با بازكنی كه از حمله نگه داشتیم و یه هافبك دیگه باید به این نقطه حمله كنیم پس از 5 هافبك كه داریم اون دوتایی كه در دو طرف هافبك وسط قرار دارن رو رو به جلو اجازه حركت میدیم تا بدون شلوغی در 18 قدم در مواقع حمله عملا با 4 مهاجم باشیم و دو گوش خودمون رو به حالت نرمال و همین طور هافبك مركزی به حالت نرمال باقی بمونن و خوب قطعا 3 دفاع داریم كه بهترین حالتش همون نرمال باشن بهتره امیدوارم تا حدی قضیه رو روشن كرده باشم البته چون من تایپم كنده موارد جزیی تر رو ننوشتم و به كلیات اكتفا كردم موفق باشی
reza_morinio
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۳۹
بودجه اگه تا چند هفته منفی باشه هیچ اشكالی نداره ؟
تا 5 میلیارد كه اشكالی نداره از بیت المال خرج كنو بدهی بالا بیا ر و حالشو ببر خیالی نیست ولی اگر بیشتر شد تا3 هفته بهت فرصت میدن دادی دادی ندادی بزور ازت میگیرن:1:اره داش مواظب پولات باش الكی خرج نكن. نبر تیمو اردوی تفریحی خودت تیمو ول كنی شب بری صبح برگردی اون وقت تو میمونیو دست بندو و اوین و اب خنك:1:
alex_irooni
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۱۴
تمرین جوانان چی ؟ اینو یكی بگه . . . . .
omid
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۲
برای نتیجه گیری بهتر
بهتره كه ثابت بمونه تا چند مدت
Don M Corleone
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۱۷
Correction about stamina training
A little typo in the editorial from Oct 8 caused the information regarding how much stamina training players recieve to be somewhat false. This is how it should be:
Players that have played a match during the week receive 100% of the team's stamina training effect. Other squad players (including subs who do not get to play) receive only half the effect.
اخرین اخبار هتریكه ... ظاهرا در مورد استامینا ... چیه؟
reza_morinio
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۰۵
Correction about stamina training
A little typo in the editorial from Oct 8 caused the information regarding how much stamina training players recieve to be somewhat false. This is how it should be:
Players that have played a match during the week receive 100% of the team's stamina training effect. Other squad players (including subs who do not get to play) receive only half the effect.
اخرین اخبار هتریكه ... ظاهرا در مورد استامینا ... چیه؟
بازیكنانی كه در طول هفته بازی كردند 100 درصد تاثیرات تمرینات قدت بدنی را دریافت میكنند و باقی بازیكنا شامل ذخیره ها واونایی كه اصلا بازی نكردن فقط نصف او تاثیرات رو دریافت میكنند
R-Win
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
دوستان اگه تو بازی حذفی کارت قرمز بگیریم برای بازی بعدی حذفی محروم میشه طرف؟
Don M Corleone
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
نه ! برای بازی لیگ محرومه طرف !
------------
اقایون تمرین تیم جوانان برای وینگر ... كدومه ؟
Crossing (Winger)
یا
Wing Attacks
betty
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۲۳
چی كار باید كرد تا ساپورترهات زیاد بشه واسه مسابقاتم تماشاگر كمی میاد
آخه رو درآمد از تماشاگر خیلی حساب كرده بودم . ولی 2 ...3 هفته است اصلا درآمدزایی ندارم ؟
ترسم الكیه یا نه ؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۴
چی كار باید كرد تا ساپورترهات زیاد بشه واسه مسابقاتم تماشاگر كمی میاد
آخه رو درآمد از تماشاگر خیلی حساب كرده بودم . ولی 2 ...3 هفته است اصلا درآمدزایی ندارم ؟
ترسم الكیه یا نه ؟
1- استخدام سنخگو (Spoke person)
2- بردن بازيها و افزايش رضايت هوادارا
3- صبر .... كه هوادارات زياد شن.
reza_morinio
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۶
نه ! برای بازی لیگ محرومه طرف !
------------
اقایون تمرین تیم جوانان برای وینگر ... كدومه ؟
Crossing (Winger)
یا
Wing Attacks
خیلی مسخرس تو كاپ قرمز بگیری تو لیگ محروم شه
paolo
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
میشه بازیکنی رو خرید که قیمتش بالاتر از بودجه ی الان تیمم باشه؟ قیمتش بالا نیست ولی من الان خیلی پول ندارم...
reza_morinio
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۳۳
میشه بازیکنی رو خرید که قیمتش بالاتر از بودجه ی الان تیمم باشه؟ قیمتش بالا نیست ولی من الان خیلی پول ندارم...
ببین اگه الان بودجت منفیه مجموع خریدت و بوجه منفیت از 2000000000- بیشتر شه نمی تونی بخریش
kaveh
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۴۳
حین ساخته شدن استادیوم اگه بازی خونگی داشه باشی ، ظرفیت قبل از ساخت در نظر گرفته می شه ؟ یا اصلاً تماشاچی نمی آد ؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
حین ساخته شدن استادیوم اگه بازی خونگی داشه باشی ، ظرفیت قبل از ساخت در نظر گرفته می شه ؟ یا اصلاً تماشاچی نمی آد ؟
ظرفيت قبل از ساخت در نظر گرفته مي شه
Don M Corleone
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۰۸:۳۴
خیلی مسخرس تو كاپ قرمز بگیری تو لیگ محروم شه
چرا مسخره ؟ الان تو لالیگا هم اگر تو حذفیشون كارت قرمز بگیری یا كلا محروم بشی برای بازیهای لیگا محسوب میشه ...
از یه جهت خوبه ... تو لیگ اخراج میشی ! حذفی اخراجت پاك میشه ... هفته بعد لیگ بازیكنت بازی میكنه !
از همون جهت هم كه گفتی بده !!:jesors:
reza_morinio
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۳
چرا مسخره ؟ الان تو لالیگا هم اگر تو حذفیشون كارت قرمز بگیری یا كلا محروم بشی برای بازیهای لیگا محسوب میشه ...
از یه جهت خوبه ... تو لیگ اخراج میشی ! حذفی اخراجت پاك میشه ... هفته بعد لیگ بازیكنت بازی میكنه !
از همون جهت هم كه گفتی بده !!:jesors:
باشه . ولی من فكر نمیكنم هتریك می خواسته مثل لا لیگا اجرا كنه بلكه ضعف برنامه ریزی میباشد:1:
omid
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۳۰
دومین تاپیك 100 صفحه ای هم داره بوجود میاد
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۰۸
اقا من میخوام 100 صفحه ایش كنم
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۱۳
اقا از اسكوت ها چطوری میشه بازیكن گرفت؟
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۱۹
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۴
واسه جوانان
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
واسه جوانان
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۶
اقا من میخوام 100 صفحه ایش كنم
fcsooti
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۷
باهاشون تماس بگیر. call
fcsooti
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۸
بریم صفحه 100
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
باشه . ولی من فكر نمیكنم هتریك می خواسته مثل لا لیگا اجرا كنه بلكه ضعف برنامه ریزی میباشد:1:
شاید
miyuner
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
دیدی 100 صفحه ایش كردم
alex_irooni
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۱
بابا یه فكری به حال هتتریك تو ایران بكنید هر روز از تعداد اعضا كم میشه
خوشحال بودیم داریم به 400 نزدیك میشیم اما الان 373 نفریم . افت داره به خدا .
Number of teams: 680
Active users: 373
یعنی 300 تیم بی صاحاب داریم ای خدا اااااااااااااا. بیشتر كشورها دارن از بی تیمی رنج میبرن اونوقت اینجا ............
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۵
بابا یه فكری به حال هتتریك تو ایران بكنید هر روز از تعداد اعضا كم میشه
خوشحال بودیم داریم به 400 نزدیك میشیم اما الان 373 نفریم . افت داره به خدا .
Number of teams: 680
Active users: 373
یعنی 300 تیم بی صاحاب داریم ای خدا اااااااااااااا. بیشتر كشورها دارن از بی تیمی رنج میبرن اونوقت اینجا ............
خون خودتو كثيف نكن. ايشالله هت تريك فارسي اومد، درست مي شه.:1:
alex_irooni
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۸
میگی میاد یعنی ؟
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.