PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Don M Corleone
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۵۴
فكر میكنم فارسی شدن خیلی كمك كنه
من به اغلب دوستانم پیشنهاد هتریك رو كردم و میكنم ولی متاسفانه یا میان بعد بی خیالش میشن یا اصلا نمیان ! :3:
تو سایتها هم به خیلی ها ادرس دادم و صحبت كردیم راجع بهش ولی متاسفانه خبری نمیشه ازشون ... نمونه بارزش اعضای ابیته و مانی !

alex_irooni
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۲۲
سه تا دیگه مونده تا 1000

Milad Gerrard
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۲۵
آقا این جا پست الكی نزنید:biggrin:

LA-soshiant
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۱
آقا این جا پست الكی نزنید:biggrin:

آدبایور 1000 امین گل آرسنال رو توی لیگ برتر زد .
منم هزارمین پست رو توی تاپیك پرسش و پاسخ دادم . :img-tomato:

reza_morinio
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
اقا كسی كه بره خارج از ایران میتونه تیمشو نگه داره لطفا كسانی كه مطمئن هستن جواب بدن 0 (واسه همیشه) مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسی

wantonboy13
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۰۲
اقا كسی كه بره خارج از ایران میتونه تیمشو نگه داره لطفا كسانی كه مطمئن هستن جواب بدن 0 (واسه همیشه) مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسی

نمونه بارزش كوشای بنده خدا بود كه رفت سوئد و از اونجا Connect شد ، تیمشو بستن !!
یكی بیاد بگه كه آیا میشه با گیم مستر ها تماس گرفت و مشكل رو باهاش در میون گذاشت ؟!
--------------------------
ببینم ، حالا واسه همیشه كجا میخوای بری ؟؟!! :shades_smile:

wantonboy13
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۰۶
ببینم ، اینا چیو كنترل می كنن كه میفهمن بادو تا كامپیوتر آنلاین نشدیم ؟!
من هم چند بار ویندوز عوض كردم ، هم Connection رو . خوب چی ثابت مونده ؟!

omid
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۴۲
اره برو به جی ام ها بگو مشكلتو می حللن
فوقش برات یه تیم تو سوید میگیرن

paolo
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
ببینم ، اینا چیو كنترل می كنن كه میفهمن بادو تا كامپیوتر آنلاین نشدیم ؟!
من هم چند بار ویندوز عوض كردم ، هم Connection رو . خوب چی ثابت مونده ؟!

واقعا چه جوری؟ من خودم یه مدت اکانت ای دی اس الم قطع بود با دیال آپ میومدم و همه کاری هم میکردم و الان دوباره اکانتم رو وصل کردم و با این که چند بار آی پیم عوض شده برام مشکلی پیش نیومده ... یا توی تابستون رفته بودم مسافرت از اونجا توی کافی نت ترکیب می چیدم و هیچ خبری هم نشد :apophys:

naviddooni
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۰۱
واقعا چه جوری؟ من خودم یه مدت اکانت ای دی اس الم قطع بود با دیال آپ میومدم و همه کاری هم میکردم و الان دوباره اکانتم رو وصل کردم و با این که چند بار آی پیم عوض شده برام مشکلی پیش نیومده ... یا توی تابستون رفته بودم مسافرت از اونجا توی کافی نت ترکیب می چیدم و هیچ خبری هم نشد :apophys:

ip تون اگه عوض بشه مهم نیست اگه با یه ip دو نفر connect بشن گیر میدن

wantonboy13
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴

حتما" سایت رو مطلع كن كه از 2 تا كامپیوتر رفتی ... كه زودتر بیان ترتیب تیمتو بدن !! :apophys:
ولی از بدشانسی ، 2 تا از دوستای من میرن كافی نت تركیب میچینن.... جفت تیماشون می پره !! :mamba:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۵۹
آي پي منطقه زندگيتو مشخص مي كنه. مثلا اگه ببينن شما تو ايران تيم داري ولي آي پيت مال يه كشور ديگست گير مي دن. كانكت شدن دو تيم با يه آي پي هم كه بحثش جداست.
فكر كنم بهتر همون باشه كه با جي ام تماس بگيريم.

reza_morinio
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۴۵
نمونه بارزش كوشای بنده خدا بود كه رفت سوئد و از اونجا Connect شد ، تیمشو بستن !!
یكی بیاد بگه كه آیا میشه با گیم مستر ها تماس گرفت و مشكل رو باهاش در میون گذاشت ؟!
--------------------------
ببینم ، حالا واسه همیشه كجا میخوای بری ؟؟!! :shades_smile:

من كه بعد از این همه صحبتا نفهمیدم میتونم تیممو تو یه كشور دیگه هم داشته باشم یا نه . میخوام برم مالزی واسه ادامه تحصیل

paolo
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۶
آي پي منطقه زندگيتو مشخص مي كنه. مثلا اگه ببينن شما تو ايران تيم داري ولي آي پيت مال يه كشور ديگست گير مي دن. كانكت شدن دو تيم با يه آي پي هم كه بحثش جداست.
فكر كنم بهتر همون باشه كه با جي ام تماس بگيريم.

پس اونایی که از وی پی ان استفاده می کنن چی؟

omid
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
پس اونایی که از وی پی ان استفاده می کنن چی؟

خیلی خیلی خطرناكه پایولو:3:

porfosor
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
ما كه اصلا آی پی مون ثابت نیست
هر دفعه با به ای پی وصل میشیم
ولی مشكلی پیش نیومده تابحال

alvand_000
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸
سلام دوستان خوبم.در صورت تغییر محل زندگی میتونید با gm ها ارتباط برقرار کنید و بگید مشکلتونو تا تیمتونو براتون تو لیگ ایران نگه دارن و براتون مشکلی پیش نیاد
مخلص همه ی بر و بچه های باحال هتریک ایران
الوند

wantonboy13
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
من كه بعد از این همه صحبتا نفهمیدم میتونم تیممو تو یه كشور دیگه هم داشته باشم یا نه . میخوام برم مالزی واسه ادامه تحصیل

منظورت واسه ادامه تفریحه دیگه ؟! :crazy:
میگن موز و آناناس اونجا به وفور یافت میشه... به GM ها قول سوغاتی بده شاید برات یه كاری كردند !! :good:

paolo
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
خیلی خیلی خطرناكه پایولو:3:

خطرناک که هست ولی خودم چندتا از بچه ها رو سراغ دارم که الان چند فصل هست با وی پی ان وصل میشن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد ... فک کنم تا زمانی که یه نامرد لاپورت نده مشکلی بابت تغییر آی پی یا استفاده از آی پی کشور دیگه پیش نیاد ...:crazy:

wantonboy13
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۰۵
خطرناک که هست ولی خودم چندتا از بچه ها رو سراغ دارم که الان چند فصل هست با وی پی ان وصل میشن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد ... فک کنم تا زمانی که یه نامرد لاپورت نده مشکلی بابت تغییر آی پی یا استفاده از آی پی کشور دیگه پیش نیاد ...:crazy:

قدیما راپورت میدادن... الان مثله اینكه چیزای جدیدتری اومده و ازونا میدن !!!! :wink3:

paolo
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۱۴
قدیما راپورت میدادن... الان مثله اینكه چیزای جدیدتری اومده و ازونا میدن !!!! :wink3:

خوب من الان داشتم چیزی می خوردم زبونم گیر کرد :img-tomato: تو به جزئیات گیر نده ، کلیات رو بچسب

betty
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۳۸
سلام
این هفته هیچ كدوم از بازیكنانم تمرین ندیدن.
مهاجم تمرین میدم 3-4-3 هم بازی میكنم . دوستانه 3 تا مهاجم ، بازی قبلیش هم كه لیگ بود مهاجمان اصلیمو بازی دادم .اما دیروز كه چك كردم تو vhattrick اسامی همون 3 بازیكنی كه هفته اول (اونم 1 جلسه تازه ) تمرین كرده بودنو دیدم ،
جلوی اسمشون به جای 2 هفته تمرین همون 1 هفته مونده بود . مهاجمانی هم كه تو دوستانه بازی كرده بودن كه اصلا تمرین ندیده بودند . مشكلی از طرف سایت هست یا من یكی اینو بگه _ گه فهمیدین من چی گفتم )

Don M Corleone
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
احتمال بالا 99.9% مشكل از سایت vhattrick هست !
شما بگو ببینم تی اس ای بازیكنان تمرینیت تغییر كرده یا نه ؟ فرمهاشون چه طور ؟
كلا نرم افزارهایی مثل هتریك پولی و كنترل خیلی بهتر هستند تا این سایتها ... چون اینها معلوم نیست اپدیت بشن یا نشن ... یا مشكلاتی دیگری كه دارند ...

omid
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
سلام دوستان خوبم.در صورت تغییر محل زندگی میتونید با gm ها ارتباط برقرار کنید و بگید مشکلتونو تا تیمتونو براتون تو لیگ ایران نگه دارن و براتون مشکلی پیش نیاد
مخلص همه ی بر و بچه های باحال هتریک ایران
الوند

پس چرا خز وخیا اینكارو نكرد؟

alvand_000
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
پس چرا خز وخیا اینكارو نكرد؟

کوشا قبل رفتنش تیمشو ازش گرفتن.به دلایلی...:sad:

alex_irooni
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۸
سلام
این هفته هیچ كدوم از بازیكنانم تمرین ندیدن.
مهاجم تمرین میدم 3-4-3 هم بازی میكنم . دوستانه 3 تا مهاجم ، بازی قبلیش هم كه لیگ بود مهاجمان اصلیمو بازی دادم .اما دیروز كه چك كردم تو vhattrick اسامی همون 3 بازیكنی كه هفته اول (اونم 1 جلسه تازه ) تمرین كرده بودنو دیدم ،
جلوی اسمشون به جای 2 هفته تمرین همون 1 هفته مونده بود . مهاجمانی هم كه تو دوستانه بازی كرده بودن كه اصلا تمرین ندیده بودند . مشكلی از طرف سایت هست یا من یكی اینو بگه _ گه فهمیدین من چی گفتم )

من هم دیدم
چون اگه دقت كنی بازیها رو دانلود نمیكنه واسه همون اطلاعات بازیكنهایی كه بازی كردن و نداره . میتونی از سایتهای دیگه كمك بگیری. :shades_smile:

arya bule
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۵۴
سلام
من تیمو هفته دوم گرفتم.رو بازیهای تیمم كلیك میكنم پیام میاد كه ورشكسته شدی.وتو تستchallenge10گیر كردم میگه بازیكن بخر ولی بعلت ورشكستگی پول ندارم.چی كار كنم ؟كمك كنید

LA-soshiant
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
سلام
من تیمو هفته دوم گرفتم.رو بازیهای تیمم كلیك میكنم پیام میاد كه ورشكسته شدی.وتو تستchallenge10گیر كردم میگه بازیكن بخر ولی بعلت ورشكستگی پول ندارم.چی كار كنم ؟كمك كنید

اسم تیمت چیه ؟
خب اگه پول نداری . . . چند تا از بازیكنهات رو بگذار برای فروش . . . یا صبر كن بازیه خونگی ات انجام بشه شاید یه پولی دستت اومد . . .
نیومده تیمتو ورشكست كردی ؟ الان 5 میلیارد بدهی داری ؟ مگه چیكار كردی؟ :crazy:
مگه نمی گی چلنج 10 گیر كردی . . . پس احتمالا دو سه روز از گرفتن تیم نگذشته كه این گندو زدی .

غصه نخور :
هت تریك بهت دو هفته وقت می ده كه از منفی 5 میلیارد بیای بیرون و حساباتو صاف و صوف كنی . . . اما اگه این دو هفته تموم بشه و هنوز بالای 5 میلیارد بدهی داشته باشی ، تیمتو می بندن .

بهتره بارزیكنای خوبتو بذاری واسه فروش . . . از تیم نداشتن كه بهتره

wantonboy13
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۴۶
میگم تیم Youth تا چه سنی بازیكن قبول می كنه ؟! من الان 2-3 تا بازیكن 18 ساله تو تیمم دارم... میخوام بدونم تا كی اینارو متونم برای Youth نگه دارم ؟! :notify:

HaryAMID
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۵۳
میگم تیم Youth تا چه سنی بازیكن قبول می كنه ؟! من الان 2-3 تا بازیكن 18 ساله تو تیمم دارم... میخوام بدونم تا كی اینارو متونم برای Youth نگه دارم ؟! :notify:

تا پایان 19 سالگی

Don M Corleone
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
سلام

فعلا كه مشخص نكردی بدهی ات چقدره ... اما اگر واقعا منفی 5 میلیارد رو تركوندی قید این تیمتو بزن !! بذار ببندنش و برو یه تیم دیگه بگیر ! دیگه هم از این كارها نكن ! :crazy:

wantonboy13
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۲۶
برای كاپیتانی تیم ، عامل رهبری مهمتره یا تجربه ؟!

omid
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
هردو

Don M Corleone
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۲۸
سوال طوریه كه به نظر میرسه دو تا بازیكن داری یكی تجربه زیادی داره ولی لیدر نداره ! و دیگری برعكس لیدر داره تجربه نداره ... در این حالت رهبری مهمه ! نسبت تجربه با لیدر شاید حدود 60 به 40 باشه! كلا لیدر اهمیتش بیشتره ولی اگر دو بازیكن با یه لیدر مشابه داشتی ولی تجربه هاشون متفاوت بود اونوقت بازیكنی با تجربه بیشتر معیار برتری قرار میگیره ...

arya bule
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
بابا من فقط یه كمك خریدم.و و تیم جوانان سرمایه گذاری كردم.fc blue.تیم بسته شه كی میتونم تیم جدید بگیرم؟

kaveh
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۵۳
سلام

بابا من فقط یه كمك خریدم.و و تیم جوانان سرمایه گذاری كردم.fc blue.تیم بسته شه كی میتونم تیم جدید بگیرم؟

سلام دوست عزیز

اگه اشتباه نکنم شما تو IV.19 هم گروه من ( kaveh ) هستی .
خوش امدی
من تیمت رو نگاه کردم ، شما نه بازیکن خریدی تا حالا ، نه ظرفیت استادیوم رو تغییر دادی
این یعنی تو این دو هفته نمی تونی ورشکست شده باشی و بدهی بالا آورده باشی ، پولهات سر جاشه ، جای دیگه دنبال ایراد کارت بگرد ،

شاید مثلاً تو bid زدن اشتباه می کنی ، رقم bid رو به ریال می زنی ، که باید با سه تا صفر کمتر بزنی و این eror رو اون بالا می بینی :
" You don't have enough cash to make this offer "

اگه متن eror رو اینجا بنویسی بچه ها می تونن راحت تر راهنماییت کنن

alex_irooni
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
راهنمای استفاده از هتتریك كنترل رو كجا میتونم پیدا كنم ؟
كسی میدونه ؟

بعضی خصوصیات و كارهاو پیش بینی های مهمش رو هم بگید بسه .

Daniro
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
تیم من 1 میلیارد بدهی داره
باید بدهی رو کاملا صاف کنم تا بتونم بازیکن جدید بخرم؟!! و آیا بعد از صفر کردن باید پول کامل خرید بازیکن رو داشته باشم تا بتونم بخرمش ؟!

Daniro
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۳۰
بازیکن تیم جوانان کی میتونه برای تیم بزرگسالان بازی کنه؟

reza_morinio
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۰۶
تیم من 1 میلیارد بدهی داره
باید بدهی رو کاملا صاف کنم تا بتونم بازیکن جدید بخرم؟!! و آیا بعد از صفر کردن باید پول کامل خرید بازیکن رو داشته باشم تا بتونم بخرمش ؟!

همین الان هم میتونی بازی كنی رو بخری كه حداكثر 1 میلیارد باشه در واقع برای خرید بازیكن نباید مجموع بدهی هات بیشتر از 2 میلیارد بشه:good:

reza_morinio
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۰۸
بازیکن تیم جوانان کی میتونه برای تیم بزرگسالان بازی کنه؟

17 سال كامل باشه و یك فصل تمام تو تیمت بازی كرده باشه

arya bule
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
--------------------------------------------------------------------------------

somting broke
unfrortunately some error occurred which stoped the current page request.please try agin later.you dont need to report this error
من رو بازیهای تیمم كلیك میكنم این پیامو میده.حتی رو بازهای گذشته تیم این پیام به اضافیه یه سری كد میاد.

Don M Corleone
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
البته بودجه شما بستگي داره به گذراندن چلنجهات ... ولي اين پيغام رو بايد علت يابي كنيد !!

maniviolent
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۵
سلام میشه لطفا به من بگین این پیغام یعنی چی؟

System Information

Below is the list of current and known problems that are affecting either your league or the entire Hattrick world.

11/08/2007 at 12.52 (Global)
Clubhouse problem
The Clubhouse Admins are still down for maintenance but we're getting closer to re-opening them. The downtime has been longer that expected and we're very sorry for that. If things go as planned the Admins will be back again Wednesday evening (HT time).
/ HT-Team

kaveh
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۱
--------------------------------------------------------------------------------

somting broke
unfrortunately some error occurred which stoped the current page request.please try agin later.you dont need to report this error
من رو بازیهای تیمم كلیك میكنم این پیامو میده.حتی رو بازهای گذشته تیم این پیام به اضافیه یه سری كد میاد.
نوشته : متاُاسفانه مشکلی وجود داره که باعث می شه این صفحه برای شما باز نشه . لطفاً بعداً مجدداً سعی کنید . احتیاجی نیست این خطا رو گزارش کنید

این ربطی به تیمت و پولت و... نداره ، این ارور رو بعضی وقتها منم دارم ، ولی اگه این مشکل مرتب داره واست تکرار می شه به نظرم یه مشکل نرم افزاریه ، بعیده از طرف سایت باشه , چون بچه های دیگه این مشکل رو ندارند ،
پس به احتمال زیاد مشکل از طرف شما ، سیستم کامپیوتر یا کانکشنته

kaveh
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۳۵
سلام میشه لطفا به من بگین این پیغام یعنی چی؟
مشکل خاصی نیست دوست من ، مشکل از طرف سایته
نوشته تعمیرات و تغییراتی که تو این بخش داشتند انجام می دادند بیشتر از چیزی که انتظار داشتند طول کشیده و هنوز دارن جون می کنن ، معذرت خواهی هم کرده خیر سرش ، و نوشته اگه کار اونجوری که ادمین انتظار داره پیش بره ، چهارشنبه بعد از ظهر به وقت هت تریک ( یعنی 9 ، 10 شب ما ) قضیه حل می شه

kaveh
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۰۰
آقا به نظر شما بهترین فرم بازی جلوی تیمی که 2-4-4 معمولی بازی می کنه ، دفاعش مخصوصاً تو وسط قویه ، هافبکش از شما یه کم ضعیفتره ، تاکتیکش حمله در عمق ، و حمله اش تو یه جناح از جناح دیگه اش قویتره چیه ؟

2-5-3 با 3 تا دفاع مرکزی ، بدون دفاع کنار ، و وینگر های هجومی ؟
2-5-3 با دو تا دفاع مرکزی و یه دونه کناری ؟ وینگرهای نرمال واسه افزایش برتری تو هافبک ؟ tactic - Attack On Wings ? یه هافبک وسط دفاعی ؟ ...

به این حالت من می گن گ.. گیجه فکر کنم

LA-soshiant
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
آقا به نظر شما بهترین فرم بازی جلوی تیمی که 2-4-4 معمولی بازی می کنه ، دفاعش مخصوصاً تو وسط قویه ، هافبکش از شما یه کم ضعیفتره ، تاکتیکش حمله در عمق ، و حمله اش تو یه جناح از جناح دیگه اش قویتره چیه ؟

2-5-3 با 3 تا دفاع مرکزی ، بدون دفاع کنار ، و وینگر های هجومی ؟
2-5-3 با دو تا دفاع مرکزی و یه دونه کناری ؟ وینگرهای نرمال واسه افزایش برتری تو هافبک ؟ tactic - Attack On Wings ? یه هافبک وسط دفاعی ؟ ...

به این حالت من می گن گ.. گیجه فکر کنم

از " آشنایی با سیستم های مختلف در هت تریك " كمك بگیر . :)

kaveh
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۴
از " آشنایی با سیستم های مختلف در هت تریك " كمك بگیر . :)

تاپیک " آشنایی با سیستم های مختلف در هت تریك " شما رو من فردای روزی که شما تاپیکش رو زدی دیدم ، سیو کردم و 2،3 بارم همون روز از بالا تا پایینش رو به دقت خوندم و واقعاً حیفمم اومد که چرا اون پایین یه دونه تشکر بیشتر نمی شه زد
پیشنهاد ضد-تاکتیکش واسه 2- 4-4، سه تا هافبک مرکزی و حمله از جناحینه که 100 % از این دو تا شیوه استفاده می کنم ،
تو بقیه جزییات موندم

Real Madrid
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۰
سلام
چرا فورم بازیکنام یه دفعه اومد پایین؟
هر کدوم یکی دو تا اومد پاینن:sad:

Real Madrid
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۰
یه سوال دیگه:
یکی از بازیکنام زده که پلی میکینگش 112% هست و به زودی میشه سولید
ولی الان چند وقته اینجوریه و نمیشه:blush2:
چرا؟

mnissar
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
سلام
چرا فورم بازیکنام یه دفعه اومد پایین؟
هر کدوم یکی دو تا اومد پاینن:sad:

ميدوني با توجه به سيستم تمرين ها كه stamina هم جزو تمرينه اين اتفاق هر چند هفته يك بار براي هر بازيكن مي افته چون stamina تمرين مي كننن و بجاش فرمشون مياد پائيين من بهت پيشنهاد ميكنم با توجه به درصد تمرين stanimat هر چند هفته يكبار يه تمرين فرم بده

miyuner
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۰
ارسالی توسط miyuner
اقا اسم سایت هتریك كنترل چیه

بعد اینكه باید دانلود بشه یا نه

omid
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
لینك دانلود:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kaveh
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
آقا من این دو تا رو امروز تو TEAM EVENTS تیمم دیدم .

11/22/2007
VinZM is now a supporter of your team!
11/22/2007
VinZM is no longer a supporter of your team.

منظورش چیه ؟

miyuner
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱

11/22/2007
11/22/2007

منظورش چیه ؟

میگه كه این ساپورترت هست ولی دایمی نیست

miyuner
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
اقا هتریك كنترل رو دانلود كردم ولی وقتی روش میزنم اینو میگه
please obtain a new copy of the program . the setup files are currupted

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
اقا هتریك كنترل رو دانلود كردم ولی وقتی روش میزنم اینو میگه
please obtain a new copy of the program . the setup files are currupted

خراب دانلود شده از اول دانلود كن.

Don Bandini
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۰۰

11/22/2007
11/22/2007

منظورش چیه ؟
یكی اشتباهی كلیك كرده و ساپورتت كرده. بعدش همون رو پس گرفته زود.

wantonboy13
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۶

11/22/2007
11/22/2007

منظورش چیه ؟

یعنی شانس اومده در خونتو بزنه ... بعد روی در نوشته بودی " در خراب است زنگ بزنید " ... اونم گفته : چه جلب !
و رفته :apophys:

wantonboy13
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۰۵
11/23/2007
The team has missed out on training for the week due the incomprehensible actions of the club manager.
مگه من چیكا كرده بودم كه اینطوری كرد باهام ؟! در ضمن من دقت می كنم كه هر هفته بیش تر از 3 بازیكن در یك پست رو به كار نگیریم... حالا این مرضش چیه ؟! :sad:

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰
اقا من یه بازیكن دارم 70 روزه كه تو تیممه و همه هفته ها بازی كرده و كمتر از 3 هم نگرفته و 32 سالشه ولی هنوز پلی میكینگش 1 درجه بالا نرفته مگه نگفتین هر 8 هفته میره بالا پس چرا تغییری نكرد

alex_irooni
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
Training Level: 95%
Stamina training share: 10%

پس چرا فرم 11 بازیكنم كم شده این هفته ؟ ؟؟؟؟؟:confused_smile:

paolo
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
Training Level: 95%
Stamina training share: 10%

پس چرا فرم 11 بازیكنم كم شده این هفته ؟ ؟؟؟؟؟:confused_smile:

منم همینطور ... این هفته 6 تا از بازیکنام فرمشون اومد پایین .... استامینا ولی تغییری نکرد.

naviddooni
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۶
11/23/2007
The team has missed out on training for the week due the incomprehensible actions of the club manager.
مگه من چیكا كرده بودم كه اینطوری كرد باهام ؟! در ضمن من دقت می كنم كه هر هفته بیش تر از 3 بازیكن در یك پست رو به كار نگیریم... حالا این مرضش چیه ؟! :sad:

جلوی FC Attacke 004 چهار تا inner midfielder چیدی معلمومه که train از دست میدی

HaryAMID
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۸
اقا من یه بازیكن دارم 70 روزه كه تو تیممه و همه هفته ها بازی كرده و كمتر از 3 هم نگرفته و 32 سالشه ولی هنوز پلی میكینگش 1 درجه بالا نرفته مگه نگفتین هر 8 هفته میره بالا پس چرا تغییری نكرد

بازیکن 32 ساله رو 80 هفته دیگه هم تمرین بدی رشد نمیکنه، فقط اگه تمرین پلی میكینگ بهش میدی احتمالا پلی میكینگش افت هم نمیکنه.
آخه پسر خوب ، بازیکن 32 ساله رو تمرین میدن؟!!!:confused_smile:

alex_irooni
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
rating و نمیشه پیش بینی كرد .
آخه من این هفته میخوام با سیستمی بازی كنم كه تا حالا باهاش بازی نكردم .
تو هتتریك پولی هم واسه پیش بینی نتیجه نمیدونم چی بزنم . میشه كاری كرد ؟

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۳۱
ارسالی توسط miyuner
بازیکن 32 ساله رو 80 هفته دیگه هم تمرین بدی رشد نمیکنه، فقط اگه تمرین پلی میكینگ بهش میدی احتمالا پلی میكینگش افت هم نمیکنه.
آخه پسر خوب ، بازیکن 32 ساله رو تمرین میدن؟!!!:confused_smile:

یعنی اقا من اینو بفروشم یا اینكه امكان داره كه پلی مكینگش زیاد بشه
در ضمن پلی مكینگش اكسلنته
یه بازیكن 28 ساله هم دارم اون چطور .پلی مكینگش زیاد میشه یا اونم عین اینه

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۳۶
راستی توی هتریك كنترل چطوری میشه فهمید كه بازیكنت چند هفته پلی مكینگش دیگه زیاد میشه من تمرین پلی مكینگ میدم

kaveh
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۳
یكی اشتباهی كلیك كرده و ساپورتت كرده. بعدش همون رو پس گرفته زود.
اوه ! ا و و و و و و و و و ه ه ه ه ه ه ه ه !!!!! یعنی شانس اومده در خونتو بزنه ... بعد روی در نوشته بودی " در خراب است زنگ بزنید " ... اونم گفته : چه جلب !
و رفته :apophys:

ای آقا ، ما اگه شانس داشتیم که ...
ولی به امام 28 ام من پشت در چیزی نچسبوندم . فروختنم ! زدن برام !
یا کار انگلیساست یا همین کامران سمسارچی :apophys: :apophys:
آقا پاچه خاری ، انرژی هسته ای ، جون مادرت ، تو رو ابوالفضل ، بابام کتکم می زنه ، هت تریک فارسی ... :confused_smile:
اینا به انگلیسی چی میشه ؟
حالا که یارو دست خیر داره ، یه" HT- فدایت شوم " سوزناک بزنیم واسش :apophys:

.

black_rap_pod
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
خوبه مال شما ها 6 تا هست مال من 8 تا فرم کم شده 4 تا هم استامینا :sad:

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۶
ارسالی توسط miyuner

اقا جوابمو بدید دیگه

Don M Corleone
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۳
اقا جوابمو بدید دیگه

32 و 28 ؟ به نظرم داری وقت تلف میكنی !!
اون 7-8 هفته برای بازیكنان زیر 19 ساله ! برای همچین بازیكنانی هفته های تمرینی 2 تا 3 برابر میشه !!! بی خیال !:wink3:

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۰۳
یعنی میگی بفروشمشون

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۰۵
اقا اسكوتها رو اگه اخراج كنم پولم بر میگرده .منظورم اینه كه وقتی غخز اسكاد رو از 200 میلیون میاری 0 میكنی پولت بر میگرده واسه اخراج اسكوتها هم پول بر میگرده

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
ارسالی توسط miyuner

اقا خواهشن جواب قطعی بدین كه ایا بفروشم یا احتمال زیاد شدن تا هفته بعد هستش
اینم این 2 تا بازیكنی كه گفتم
Patrik Tungfeldt (34222410)
29 years and 72 days, solid form, healthy
A sympathetic guy who is calm and dishonest.
Has weak experience and inadequate leadership abilities.

Speciality: Head

Next birthday: 01/02/2008
Nationality: Sverige
Total Skill Index (TSI): 2 030
Wage: 9 480 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: lazio_narenjbagh
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: passable Goalkeeping: disastrous
Playmaking: excellent Passing: wretched
Winger: weak Defending: weak
Scoring: weak Set Pieces: poor

Career Goals: 36
Career Hattricks: 2
League goals this season: 3
Cup goals this season: 0

The player has been on your team for 50 days and you would keep 90.41% of the transfer sum.

اینم دومی

Bener Mestur (21829973)
32 years and 34 days, passable form, healthy
A sympathetic guy who is balanced and dishonest.
Has excellent experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 02/09/2008
Nationality: Türkiye
Total Skill Index (TSI): 740
Wage: 7 800 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: lazio_narenjbagh
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: passable Goalkeeping: wretched
Playmaking: excellent Passing: poor
Winger: inadequate Defending: disastrous
Scoring: poor Set Pieces: inadequate

Career Goals: 29
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0

The player has been on your team for 69 days and you would keep 91.43% of the transfer sum.

حالا میگین چیكار كنم بفروشم یا اینكه یه هفته دیگه هم صبر كنم اخه به پول هم نیاز دارم اگه تا هفته بعد میرن بالا صبر كنم تا پول بیشتری گیرم باید وگرنه همین هفته بفروشمشون

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
یعنی میگی بفروشمشون

اگه تو تيمت نياز بهش داري بذار باشه. چون بازيكن با اين مشخصات و جوون تر خيلي گرون تره.
اگه مي خواي تمرين بدي اينو بفروش يه بازيكن حداكثر 19 ساله بگير كه اسكيلشم پايين تر باشه كه هم زود پيشرفت كنه هم مايه تيله زياد ندي و سودش خوب باشه.:1:

miyuner
جمعه ۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۵
فرزان جون جواب این سوالمو هم میدی

Sir Farzan Lytton
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۴۵
اقا اسكوتها رو اگه اخراج كنم پولم بر میگرده .منظورم اینه كه وقتی غخز اسكاد رو از 200 میلیون میاری 0 میكنی پولت بر میگرده واسه اخراج اسكوتها هم پول بر میگرده

واسه هر اسكات 50 ميليون مي دي كه هروقت اخراج كني پولت بر مي گرده سر جاش.
اين در مورد تيم جوانان هم صدق مي كنه. هر وقت سرمايه گذاريتو تغيير بدي ما به تفاوتش همون موقع حساب مي شه.

Don M Corleone
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۷

خب اینكه برمیگرده ظاهرا :blush2:

اقا خواهشن جواب قطعی بدین كه ایا بفروشم یا احتمال زیاد شدن تا هفته بعد هستش
اینم این 2 تا بازیكنی كه گفتم
حالا میگین چیكار كنم بفروشم یا اینكه یه هفته دیگه هم صبر كنم اخه به پول هم نیاز دارم اگه تا هفته بعد میرن بالا صبر كنم تا پول بیشتری گیرم باید وگرنه همین هفته بفروشمشون

اگر همون 8-9 هفته تمرین دادی كه عمرا هفته بعد زیاد نمیشن ! بعدش هم قبل از فروش اول یه سر به بازار بزن ببین قیمتها تو چه مایه ایه ! كه فردا بعد از فوش اینها می تونی بازیكن جایگزین بخری یا نه ! اگر قدرتش رو داشتی بفروش و الا فروختن اینها خیلی دردی رو دوا نمیكنه ! ممكن هم هست نتونی جایگزینش رو بخری ! ولی خب میگم كه خوب حساب كتاب كنی ... :good:

miyuner
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۳۸
پس بازیكن 29 ساله منم امكان نداره كه زیاد بشه؟

Don M Corleone
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
((امكان)) داره ! هیچ چیز نشدنی نیست ! ولی مسئله اینه كه مدت زمان خیلی زیادی نیاز دارن تا زیاد بشن !
باز هم بستگی به عوامل دیگه ای هم داره ! مثلا شاید اینا در تیم قبلیشون تمرین میكردن !!! شاید هم نه !

در كل اگر قرار بود 8 هفته ارتقا برای همه نوع بازیكن ثابت باشه كه دیگه چرا همه میرن دنبال بازیكن جوون !؟

R-Win
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۹
دوستان برای مربی کردن یه بازیکن هرچی لیدرشیپ بالاتر باشه قیمت میره بالاتر یا پایینتر؟؟؟
با تجربه یکسان

منوچهر
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰
هر چند روز تو هتریك یك سال به حساب میاد ؟

kaveh
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
دوستان برای مربی کردن یه بازیکن هرچی لیدرشیپ بالاتر باشه قیمت میره بالاتر یا پایینتر؟؟؟
با تجربه یکسان

فرقی نمی کنه . قیمت برای مربی کردن یه بازیکن فقط به تجربه اش بستگی داره .
اینم لیست قیمت بر اساس تجربه فعلی بازیکن و اسکیل درخواستی واسه مربی :
( بالای جدول : Internal )
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

هر چند روز تو هتریك یك سال به حساب میاد ؟

112 روز

منوچهر
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
راهنمای استفاده از هتتریك كنترل رو كجا میتونم پیدا كنم ؟
كسی میدونه ؟

بعضی خصوصیات و كارهاو پیش بینی های مهمش رو هم بگید بسه .

كسی نبود بگه :wink3:

R-Win
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۳
تو همین جدولی که دادی هم اینو زده ببین

زده که هرچی لیدر رفته بالا قیمت هم رفته بالا

miyuner
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۸
((امكان)) داره ! هیچ چیز نشدنی نیست ! ولی مسئله اینه كه مدت زمان خیلی زیادی نیاز دارن تا زیاد بشن !
باز هم بستگی به عوامل دیگه ای هم داره ! مثلا شاید اینا در تیم قبلیشون تمرین میكردن !!! شاید هم نه !

در كل اگر قرار بود 8 هفته ارتقا برای همه نوع بازیكن ثابت باشه كه دیگه چرا همه میرن دنبال بازیكن جوون !؟

محمد رضا جان به نظر تو بفروشم بازیكن 29 سالمه خوبه یا نه اخه 2 -3 هفته هستش كه tsi اون داره 200-300 تا بالا میره الانم 2030 هستش تا 2-3 هفته پیش 1600 بود نظرتو بگو چون تو جز با تجربه ها هستی و از ما بهترونی در ضمن نظرت واسم مهمه مثل نظر سر فرزان

kaveh
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۳۲
كسی نبود بگه :wink3:

من اینجا یه چیزایی نوشتم :

تو همین جدولی که دادی هم اینو زده ببین

زده که هرچی لیدر رفته بالا قیمت هم رفته بالا

اون جدول پایینیه مال مربی ایه که مستقیم می گیری ( external )
واسه تبدیل بازیکن به مربی جدول بالا رو نگاه کن ( Internal )
اون بالا هم نوشتم دوست عزیز

.

kaveh
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۴۷
محمد رضا جان به نظر تو بفروشم بازیكن 29 سالمه خوبه یا نه اخه 2 -3 هفته هستش كه tsi اون داره 200-300 تا بالا میره الانم 2030 هستش تا 2-3 هفته پیش 1600 بود نظرتو بگو چون تو جز با تجربه ها هستی و از ما بهترونی در ضمن نظرت واسم مهمه مثل نظر سر فرزان

می بخشی فضولی می کنم دوست من
اینجا رو ببین شاید کمکت کنه :
مشخصات ( اسکیلها و تی اس آی و سن ) بازیکنت رو می دی ، حدوداً تخمین می زنه چند درصد تو تمرینت پیشرفت کرده

.

Daniro
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۰
یعنی میگی بفروشمشون

بله دوست عزیز بفروش و بازیكن جوون بخر و تمرین بده:1:

منوچهر
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۴
Security Code رو یادم رفته باید چیكار كنم ؟ :d

Don M Corleone
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
دیگه چه كار باید میكردی !؟ همه كار كردی ! خودت خبر نداری :3:

miyuner
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
ممنون كاوه جان

miyuner
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
راستی كاوه جان به این سایتی كه گفتی اعتبار هست یعنی 100% درست میگه؟

Don M Corleone
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
حدودیه !

naviddooni
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۴
چرا قیمتا اینجوری شده بازیکن magical دیدم یارو 20 میلیارد بید زده بود؟؟؟؟؟؟!!!!!

gisha
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۶
یك سوال از مدیران:

چرا به ورزشگاه میزبان بازی های ملی درآمدی نمیرسه؟ این میتونه باعث رقابت در عمران ورزشگاه ها بشه

alvand_000
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۶
یکی از دلایلی که پول نمیده همینه که امثال شما نیان استادیوم بزنن 1 میلیارد نفر!!!
بعد اونوقت تازه دعوا میشد که بازی تو زمین کی باشه!!!
:good:

gisha
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۳
دوست عزيز استاديو من زماني براي 100 هزار نفر جا كم داشت. حالا مدتيه كه بد بازي كرديم جمعيت كم شده اما مجددا به زودي آن را پر مي كنيم.

Mojtaba
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
یك سوال از مدیران:

چرا به ورزشگاه میزبان بازی های ملی درآمدی نمیرسه؟ این میتونه باعث رقابت در عمران ورزشگاه ها بشه

همین دیگه ، چند ساله بازیهای نیمه نهایی و فینال جام حذفی تو زمین منه ولی یه قرونش تو جیب من نمیره :sad:

Mojtaba
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
یکی از دلایلی که پول نمیده همینه که امثال شما نیان استادیوم بزنن 1 میلیارد نفر!!!
بعد اونوقت تازه دعوا میشد که بازی تو زمین کی باشه!!!

در مورد قسمت اول فرمایشت عرض كنم : خب بزنن مگه ایرادی داره ؟ اونی كه داره بزنه دقیقا مثل باشگاههای حرفه ای ،اما تا حدودی با قسمت دوم صحبتت موافقم !

kaveh
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۱
بازیکنی که اخراج شده تو بازی ، آخر هفته تمرین می کنه ؟

Ali
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۴
آره تمرین میكنه

Lord Milad
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۰
اقا كسی میدونه چه جوری میشه كردیت برای خرید ساپورتر پیدا كرد؟

miyuner
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
آقا سایت هایی كه میشه گل رو دید رو بگین لطفا

wantonboy13
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
آقا یكی به داد این بی عدالتی ها برسه....
دیشب یكی از بازیكنانم با قیمت 2 میلیاردو 980 میلیون فروش رفت...
حالا امروز می بینم باشگاهی كه اونو خریده با قیمت پایه 4 میلیاردو 850 میلیون به فروش گذاشته كه خیلی سریع هم بید خورده !! كاریش نمی شه كرد !؟ :sad:

Lord Milad
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
آقا یكی به داد این بی عدالتی ها برسه....
دیشب یكی از بازیكنانم با قیمت 2 میلیاردو 980 میلیون فروش رفت...
حالا امروز می بینم باشگاهی كه اونو خریده با قیمت پایه 4 میلیاردو 850 میلیون به فروش گذاشته كه خیلی سریع هم بید خورده !! كاریش نمی شه كرد !؟ :sad:

بیخیالش شو هیچ كاری نمیشه كرد(نمیشه برش گردوند).:img-tomato:

wantonboy13
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۵۱
بیخیالش شو هیچ كاری نمیشه كرد(نمیشه برش گردوند).:img-tomato:

بر كه نمیشه گردوند !! :sick:
میخوام بدونم این تقلبی چیزی محسوب نمیشه كه جلوشو بگیرم ؟!

paolo
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
بر كه نمیشه گردوند !! :sick:
میخوام بدونم این تقلبی چیزی محسوب نمیشه كه جلوشو بگیرم ؟!

حالا چرا حسودیت میشه :apophys: خوب تو هم قبل از فروشش یه ترنسفر کامپر میزدی ... شاید تو کمتر از قیمت واقعیش فروختیش :stinker:

kaveh
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
1 - من یه جایی خوندم واسه تعداد Suporter تو هر دسته ای یه سقفی هست
که از اون تعداد بالاتر نمیره
این درسته ؟ و اگه هست سقف تعداد Suporter تو IV و بقیه دسته ها چقدره ؟

2 - تیمی که تو نیمه پایین جدول دسته های III باشه و مشغول باخت و مساوی
- Sponser هفته ای چقدر بهش میده ؟
- تعداد Suporter هاش چند تا چند تا کم و یا زیاد می شه هر سری حدوداً ؟

.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۲
1 - من یه جایی خوندم واسه تعداد Suporter تو هر دسته ای یه سقفی هست
که از اون تعداد بالاتر نمیره
این درسته ؟ و اگه هست سقف تعداد Suporter تو IV و بقیه دسته ها چقدره ؟

.

1- نشنيدم همچين چيزي نمي دونم.
2- كم و زياد شدن تعداد اسپانسر ها و مبلغ پرداختيشون بستگي به وضعيت برد و باخت اون هفتت و وضعيت هوادارا داره. براي پول كمترين حالتو يعني اوني كه اول فصل مي دن در نظر بگير. اين بد ترين حالته در صورتي كه تعداد هوادارتم اصلا زياد نشه. براي كم يا زياد شدن تعدادم بستگي زيادي به سابقه تيمت داره. اگه سابقه تيمت كم و تعداد هوادارات كم باشن. 20 تا 20 تا و 15 تا 15 تا مي ره بالا كه اگه خيلي اوضاع تيمت داغون باشه 10 12 تا مياد. اگه سابقه تيمت زياد باشه كه ديگه خودت اوستايي چرا از من مي پرسي !! :1::apophys: ولي خوب احتمال اينكه حتي چند تاشم كم بشه هست.

wantonboy13
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
حالا چرا حسودیت میشه :apophys: خوب تو هم قبل از فروشش یه ترنسفر کامپر میزدی ... شاید تو کمتر از قیمت واقعیش فروختیش :stinker:

قیمت واقعیش حدود 3 میلیارد و 500 تا 4 میلیارد بود. حالا بگیم 3 تومن از من خریدن... ولی چرا از این خنگ ها گیر ما نمی افته كه بیان 1 میلیارد هم بالاتر از حد نصاب اون هم 3 روز قبل از به پایان رسیدن بید بدن ؟! :sad:

wantonboy13
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۲
1

.

من در حال حاضر بعد از 3 هفته ، تیم 8 ام !! جدول III.7 هستم كه هر 3 هفته هم باخت دادم.ساپورترهام هر 3-4 روزی 9-10 نفر اضافه میشن. الان هم 4 تا SpokePerson دارم كه هر هفته حدود 50 میلیون اسپانسر ها نسبت به هفته قبل بیشتر بهم میدن. فكر میكنم این هفته 730 میلیون بهم دادن. :1:

gisha
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۴۸
همین دیگه ، چند ساله بازیهای نیمه نهایی و فینال جام حذفی تو زمین منه ولی یه قرونش تو جیب من نمیره :sad:

نمیشه یكی مكاتبه كنه یا تماس بگیره كه یه پولی به میزبان برسه!؟ فكر كنم همه دنیا موافق باشن. به هر صورت بزرگ كردن استادیوم هم خرج داره!

reza_morinio
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۳
سلام لطفا یكی بگه اگر ساپورتر بگیری از كجا باید فهمید كه فعال شده یا نه. ممنون

omid
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۸
بهت ایمیل میزنن
ht میل هم میزنن

gisha
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
سلام لطفا یكی بگه اگر ساپورتر بگیری از كجا باید فهمید كه فعال شده یا نه. ممنون

آقای مورینیو چرا عكس علی آقا رو گذاشتی! عكس حمید لولایی باید میزاشتی!

reza_morinio
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
آقای مورینیو چرا عكس علی آقا رو گذاشتی! عكس حمید لولایی باید میزاشتی!

واسه ما مورینیو و علی اقا نداره البته مورینیو .....خورده به اندازه علی اقا قهرمانی واسه تیماش اورده باشه :1: ولی خوب میشه گفت مورینیو انگشت كوچیكه سلطان هست .اره

miyuner
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
می بخشی فضولی می کنم دوست من
اینجا رو ببین شاید کمکت کنه :
مشخصات ( اسکیلها و تی اس آی و سن ) بازیکنت رو می دی ، حدوداً تخمین می زنه چند درصد تو تمرینت پیشرفت کرده

.

اقا این سایت الكیه بازیكن منو میگفت كه 50% دیگه پلیمكینگش میره بالا ولی همین هفته رفت بالا منم نمیدونستم اونو گذاشتم توی لیست فروش .
بعدش محمد رضا اون بازیكن 29 سالم این هفته پلی مكینگش رفت بالا .شانس منه !الكی گاشتمش توی لیست فروش

Don Bandini
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۱
میونر و رضامورینیو!
حواستون باشه كه چی ارسال میكنین... احترام به همدیگه فراموش نشه...

ممنون از همكاری هر دو.

alex_irooni
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
11/30/2007 at 11.12 (Global)
Managers who check their training report, will probably still notice some presentational errors about the skilldrops of last monday in that report. In some countries (the ones normally updated before 11h00 on mondays), all skill drops (regardless which skill is really affected) are being reported as a loss in defence. You don't have to report this to your local GameMasters, since it is purely presentational and is solved in the mean time.
/ Game Masters
هههههههههههههههههها این یعنی چی ؟

Mojtaba
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
نمیشه یكی مكاتبه كنه یا تماس بگیره كه یه پولی به میزبان برسه!؟ فكر كنم همه دنیا موافق باشن. به هر صورت بزرگ كردن استادیوم هم خرج داره!

من یه بار یه كیان گفتم یه كاری بكنه كه گفت كاریش نمیشه كرد، همینه كه هست :sad:

reza_morinio
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۶:۱۵
بهت ایمیل میزنن
ht میل هم میزنن
میگن فعال شده ولی میلی بهم نزدن حالا چطور استفاذه كنم . یعنی از كجا باید شروع كنم لطفا كسانی كه الان ساپورتر دارن یه راهنمایی كامل كنن ممنون

amirzelzeleh
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۱۷
سلام مجدد به دوستان. بعد از مدتها من دوباره اومدم تو سایت.... جایی مناسب برای سلام و احوالپرسی پیدا نکردم جز اینجا...

Ali
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۲۰
به به امیر آقای زلزله

نیستی كاكو كم سر میزنی دلمون واست تنگیده!

omid
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۴
احوال كاكو؟

omid
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۶
اقا رضا
ساپورتر با ساپورتر شیپ فرق داره
این یكی ساپورترت باشه هزینه ای نداره و من هم می تونم ساپورترت بشم

ولی اون اصلیه ساپورترشیپ هست كه طرف باید 10$ برات بپردازه و كلی هم ht mail &email از طرف هتریك دریافت می كنی كه بهت میگه فعال شده

alex_irooni
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۲۰
youth squad چیه ؟ چه تاثیری تو تیم میذاره ؟

Daniro
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۹
چند درصد امکان داره که در بازی با تیمی که حدودآ 30-40 درصد ضعیف تر از تیم منه روش آرام بازی کن (play it cool) باعث باخت تیم من بشه؟! البته بازی در زمین حریفه.

LA-soshiant
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
سلام مجدد به دوستان. بعد از مدتها من دوباره اومدم تو سایت.... جایی مناسب برای سلام و احوالپرسی پیدا نکردم جز اینجا...

سلام امیر جون . . . خییییلی مخلصیم.
گل بود به سبزه نیز آراسته شد . . .

سفر قندهار رفته بودی؟
كجا بودی بابا؟
دلمون واسه نظرای قشنگت تنگ شده بود . . . :)

wantonboy13
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۶
آقا تو راهنمای هت تریك نوشته برای Set pieces بین 1 تا 2 هفته وقت میخواد ( با مربی Passable)
یعنی واقعا" با 2 هفته تمرین، میشه Set pieces چند تا بازیكن رو یك درجه بالا برد ؟!

alvand_000
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۱
youth squad چیه ؟ چه تاثیری تو تیم میذاره ؟

سلام.یه جورایی گروه جوانانته.از قدیم بوده.قبل از academy بوده که می تونی هفته ای یک بازیکن ازش بکشی بیرون.بازیکن هایی که ازش در میان skill هاشون به صورت random هست البته بستگی به وضعیت squad داره که هر چی بیشتر توش سرمایه گذاری کنی وضعیتش بهتر میشه.بهترین وضعیتش هم excellent هست.بازیکن outfield اگه بکشی از 17 تا 19 سال در میاد از توش.و میتونی اون بازیکن رو train بدی یا اینکه بفروشیش.در کل جایی است که اکثر بازیکن هایی که بعدا ملی پوش میشن از توش در میان.اگه باز هم سوالی باشه ممنون میشم بپرسی و با کمال میل پاسخ خواهم داد.چاکرم
الوند:good:

alvand_000
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
آقا تو راهنمای هت تریك نوشته برای Set pieces بین 1 تا 2 هفته وقت میخواد ( با مربی Passable)
یعنی واقعا" با 2 هفته تمرین، میشه Set pieces چند تا بازیكن رو یك درجه بالا برد ؟!

قبلا که همه ی بازیکن ها train می شدن.الان فکر کنم با تغییرات هتریک فقط اونهایی که بازی می کنن

LA-soshiant
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۴

آره آقا كامران. . . میشه !
من یه زمانی تمرین ست پیسز می دادم .
معمولا هر دو هفته ( درصد استامینام 15 بود) یك درجه پیشرفت می كردند. . . ولی وقتی قوانین تمرین ست پیسز تغییر كرد، بی خیالش شدم .:sad:

reza_morinio
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۳
اقا رضا
ساپورتر با ساپورتر شیپ فرق داره
این یكی ساپورترت باشه هزینه ای نداره و من هم می تونم ساپورترت بشم

ولی اون اصلیه ساپورترشیپ هست كه طرف باید 10$ برات بپردازه و كلی هم ht mail &email از طرف هتریك دریافت می كنی كه بهت میگه فعال شده

ممنون از اینكه جوابمو میدی پس لطفا بگو فرقش تو چیه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی:thumbup:

misagh
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
من چطوری می تونم بازی تیم خودم رو فردا زنده تماشا کنم؟:1:

R-Win
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۴۳
ممنون از اینكه جوابمو میدی پس لطفا بگو فرقش تو چیه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی:thumbup:

ساپورتر یعنی یکی که ساپورتیر شیپ داره باحات حال کرده تو رو ساپورت میکنه که از نتایجت با خبر بشه و دم دستش باشی
ولی اونیکی رو دیگه فکر کنم بدونی دیگه گزاشتن آرمو ازین چیزا

miyuner
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۰
اقا من 3-5-2 بازی میكنم و فرمسك اكسلنته و حمله از عمق تاكتیكم بود الان اگه بخوام تاكتیكمو بكنم حمله از جناحین اونوقت بازم اكسلنته تاكتیكم

Daniro
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
اقا من 3-5-2 بازی میكنم و فرمسك اكسلنته و حمله از عمق تاكتیكم بود الان اگه بخوام تاكتیكمو بكنم حمله از جناحین اونوقت بازم اكسلنته تاكتیكم

بله دوست و همشهری عزیز هماهنگی بازیکنانت با این ترکیب اکسلنت میمونه و با تغییر تاکتیک تغییری نمی کنه.:good:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۴
من چطوری می تونم بازی تیم خودم رو فردا زنده تماشا کنم؟:1:

خب شايد بنده خدا تازه كاره بلد نيست واقعا !
اگه بري تو قسمت بازيا يا صفحه ليگ يه عكس توپ كنار اسمش هست كه اگه روش كليك كني مي ره تو پخش مستقيم بازي.
يه راهشم اينه كه شماره بازيو تو قسمت لايو وارد كني كه واسه تماشاي بازياي خودت كاربرد نداره.

اميدوارم جوابتو گرفته باشي. ضمنا سوالاتو تو قسمت پرسش و پاسخ بپرس.

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۷:۳۱
اقا باید چیو غیر فعال كنم تا هرچی اینجا مینویسن به ایمیلم نیاد خدایی دستم افتاد اینقدر دیلیت كردم

Daniro
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۵
اقا باید چیو غیر فعال كنم تا هرچی اینجا مینویسن به ایمیلم نیاد خدایی دستم افتاد اینقدر دیلیت كردم

از قسمت کنترل پنل وارد تنظیمات شخصی شوید و در این قسمت موردی که مد نظر شماست را تغییر دهید یا اینکه به قسمت ویرایش ایمیل بروید و آدرس ایمیلتان را عوض کنید.:wink3:

Daniro
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۳
چند درصد امکان داره که در بازی با تیمی که حدودآ 30-40 درصد ضعیف تر از تیم منه روش -آرام بازی کن (play it cool) - باعث باخت تیم من بشه؟! در ضمن بازی در زمین حریفه.

کسی جواب منو نمیده؟!!! :sad:

Daniro
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
یه سوال دیگه!
stamina traing share : لطفا یه مقدار در موردش توضیح بدید که چی هست و بهترین حالت باید روی چن درصد قرار بگیره و کلا چه تاثیری داره و هر چیز دیگه در مورد این قسمت!

omid
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
دانیال:
اگه دیدی میانت با یه افت 2 درجه ای باز هم یه سر و گردن از حریفت بهتره پیك برو(البته من ضمانت نمیكنما!!)

هر هفته بازیكنات مقداری قدرت بدنی تمرین می كنن
درصدش بستگی به سن بازیكنات داره
اگه جوونن بذار روی 5 درصد اگه پیرن 15%

Daniro
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۱
درصد رو روی 80% گذاشتم !!! آیا ضرری داره؟!!
چون فقط یک هفته گذاشتمش روی 15 درصد قدرت بدنی چند تا از بازیکنانم یک درجه اومد پایین

Don M Corleone
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۵
دانیال:
اگه دیدی میانت با یه افت 2 درجه ای باز هم یه سر و گردن از حریفت بهتره پیك برو(البته من ضمانت نمیكنما!!)

15%

من هفته پنجم با ((وری وری پیك)) هم یه سرو گردن از حریفم سرترم!! :img-tomato: یعنی میگی پیك بریم دیگه ! :stinker: عمرا !:ouaip:

Mojtaba
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
دانیال عزیز :
این سوال شما در مورد استامینا قبلا مفصل پاسخ داده شده و اگه شما یه نیم نگاهی به صفحات قبل بندازین همه چیز دستگیرتون میشه !
در مورد اینکه پیک برید یا نرید کاملا به خودتون و شرایط روحی و ریتینگ میانه ی تیم خودتون و تیم حریف برمیگرده و اینکه دوستان بتونن به شما کمکی بکنن خیلی کارایی نداره و صدالبته کسی هم اگه کمکی بکنه اصلا تضمینی توش نیست مثل همین امید که میگه من ضمانت نمی کنم و ... (که البته صد در صد حق باهاشه )
امیدوارم ازم دلخور نشی فقط اینگونه سوالها کیفیت تاپیک ها رو پایین میاره و رغبت قدیمی تر ها واسه خوندن اینگونه تاپیکها کم میشه !
یه چیز هم هست میتونی بگی که اصلا به تو ربطی نداره و هی چی دلم میخواد میپرسم :jesors:

Don M Corleone
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
درصد رو روی 80% گذاشتم !!! آیا ضرری داره؟!!
چون فقط یک هفته گذاشتمش روی 15 درصد قدرت بدنی چند تا از بازیکنانم یک درجه اومد پایین

عزیز من ! 80 درصد گذاشتی تمرین اصلیت میشه 20% میدونی؟
پس تمرین اصلیت رو هم بذار روی جنرال (فرم)
هفته بعدی هم برگردون به همین 15% كه امید میگه و تمرین اصلیت رو ادامه بده ... اوكی؟:wink3:

Don M Corleone
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
امیدوارم ازم دلخور نشی فقط اینگونه سوالها کیفیت تاپیک ها رو پایین میاره و رغبت قدیمی تر ها واسه خوندن اینگونه تاپیکها کم میشه !
:jesors:

البته یكم سخته اینی كه میگی!! الان 115 صفحه رو هم رد كردیم !! خودت حاضری اینهمه صفحه رو بگردی ؟
اشكالی نداره بذار بپرسن ... این تكرار مكررات گاهی اوقات باعث یاداوری خود ما هم میشه !!
بچه های جدیدالورود هم خوب سایتهای جانبی رو میشناسن و حرفه ای دارن كار میكنن ... ما هم خیلی از اوقات چیز یاد میگیریم !! :img-tomato:
بپرسین كه محمدرضا مثل كوه :bad:پشتتونه :jesors: به حرف این مجتبی هم نكنین :apophys:

======================

در مورد تاكتیك play creatively اطلاعات زیادی ندارم ! كی ها كاربرد موثری داره ؟

miyuner
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۶
دانیال:

اقا پیك دیگه چیه

miyuner
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۱۱
امید من 17 تا از بازیكنام زیر 22 سالن و 6 تا از 24 تا 26 سالن به نظرت استامینا روی چند باشه؟اگه هم میتونی برو تو تیمم بعد بگو استامینا رو روی چند بزارم.
الانم روی 13 هستش

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
اقا پیك دیگه چیه

پ ی ك=(play it cool(pic

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
دانیال:

امید راجع به تمرین قدرت بدنی من بر عكس گفته شما به نتیجه رسیدم حالا بزرگترای هتریك میتونن نظر بدن

misagh
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۵
چطوری پیراهن تیمم رو عوض كنم؟

LA-soshiant
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۳
چطوری پیراهن تیمم رو عوض كنم؟

باید ساپورتر شیپ داشته باشی كه 10 دلار خرج داره . . . اگه دقت كرده باشی، پیراهن اكثر تیم ها، به رنگ سبزه!
این رنگی كه خود هت تریك برای تمام تیم های جدید انتخاب می كنه . شاید بدترین رنگ رو هم انتخاب كرده باشه تا ملت برن دنبال خرید ساپورتر . . . و این یك روش درآمدزایی برای هت تریكه . :)

misagh
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
چطوری می شه آرم تیم رو عوض کرد؟

misagh
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
چرا وقتی می رم تو گزارش فلش یه صفحه سبز می یاد و هر چی می مونم هیچ تغییری نمی كنه؟

wantonboy13
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
یه سوال دیگه!
stamina traing share : لطفا یه مقدار در موردش توضیح بدید که چی هست و بهترین حالت باید روی چن درصد قرار بگیره و کلا چه تاثیری داره و هر چیز دیگه در مورد این قسمت!

قبلا" هم مفصل پاسخ داده بودم... حالا مختصر برات میگم:
استامینا رو معمولا" بین 10% تا 20% بذار. این بستگی به شرایط سنی تیمت داره. مثلا" اگه میانگین سنی تیمت حدود 24-25 سال باشه ، 15% مناسبته. و بقیه موارد رو هم خودت بالا و پایین كن. :good:

omid
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۰
محمذ رضا:تو حالا اگه خواستی پیك برو این امار واسه تازه واردان:3:

میونر: سن تیم اصلیتو فقط بگو

رضا:یعنی شما میگی هرچی پیرتر درصد كمتر؟؟

omid
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
میثاق:احتمالا فلش پلیر نداری

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
[

رضا:یعنی شما میگی هرچی پیرتر درصد كمتر؟؟ ببین من رو تجربه این طوری بهتر نتیجه گرفتم

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۸
بخواهیم ساپورتر شیپ بگیرم به چه حسابی باید پول بریزیم لطفا كامل راهنمایی كنید.

reza_morinio
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۴

aras_bay
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۰
تاکتیک مقابله با 442 ضد حمله چیه؟

Amir Teraktor
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
سلام!
وقتی درصد تمرین قدرت بدنی رو 100 قرار می دیم ایا روی روند تمرینات تیم تاثیر می ذاره!؟
کلا چه ضرر هایی داره؟!
بهتره رو چند باشه؟!

alvand_000
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۱
سلام!
وقتی درصد تمرین قدرت بدنی رو 100 قرار می دیم ایا روی روند تمرینات تیم تاثیر می ذاره!؟
کلا چه ضرر هایی داره؟!
بهتره رو چند باشه؟!

سلام.باعث میشه که فرم بازیکنات بیاد پائین
در مورد اون دوستمون هم که در مورد مقابله با 442 ca پرسید تنها نکته ای که میتونم بگم اینه که اگه طرف 2 تا inner midfielder میذاره تا میتونی midfield خودتو ببر بالا

R-Win
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
این چه وعضشه این گلرم 29.5 بازی کرده
هنوز تجربش بالا نرفته
تو هتریک کنترل زده 104 %
یعنی چییی آخه

Mojtaba
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۲
سلام!
کلا چه ضرر هایی داره؟!
بهتره رو چند باشه؟!

کلا هر چی درصد استامینا بالاتر بره از راندمان تمرین اصلیت کم میشه !
ضررها رو هم که الوند گفت یکیش اینکه بازیکنات دیرتر افزایش اسکیل دارن و همین کاهش فرم و ...
به نظر من بهره رو %15 باشه و تمرین اصلیت رو %96 چون اگه تمرین اصلیت هم بیش از اندازه زیاد باشه احتمال مصدومیت بازیکنات بیشتر میشه !

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۷
سلام!
کلا چه ضرر هایی داره؟!
بهتره رو چند باشه؟!

عالاوه بر اوني كه الوند گفت درصد استامينا از درصد تمرين اصليت كم مي شه. يعني اگه بذاري رو 100 تمرين اصليت مي شه 0 درصد.

amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۳
سلام مجدد و تشکر از امید و علی و سوشیانت عزیز که ما رو خجالت دادن... خدمت عزیزان عرض کنم که چون شغلم عوض شده دیگه نمیتونم مثل سابق آنلاین باشم و پست بزنم... حتی چند تا از بازیها رو هم وقت نکردم ترکیب بچینم و تیمم گند زد. اما دورادور مراقب اوضاع هستم.

miyuner
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
آقا توی هتریك كنترل چطوری میشه فهمید كه اسكیل بازیكنات كی میره بالا

alex_irooni
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۲
آقا توی هتریك كنترل چطوری میشه فهمید كه اسكیل بازیكنات كی میره بالا

اولا باید بازیهاتو دانلود كنه بهد به تعداد تمرینهاش بستگی داره . اینو كه میدونی .
حالا چون بازیها رو جدیدا دانلود نمیكنه نشون نمیده چند بار تمرین دیدن بازیكنات ولی اگه اسكیلش بره بالا شماره مربوط به درجش جمعه ساعتهای 9 صبح سبز میشه .

حالا یكی بگه چرا ئانلود نمیكنه بازیها رو .

خودمم یه سوال داشتم
یه مهاجم دارم 25 سالشه اما فكر كنم 8 هفته تمرین دادمش هنوز پیشرفتی نداشته . به خاطر سنشه یا دلیل دیگه ای داره .
اونایی كه میدونن جواب بدن ها .

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۱
خودمم یه سوال داشتم
یه مهاجم دارم 25 سالشه اما فكر كنم 8 هفته تمرین دادمش هنوز پیشرفتی نداشته . به خاطر سنشه یا دلیل دیگه ای داره .
اونایی كه میدونن جواب بدن ها .

يكي سنشه.
يكيم اينكه اسكيل فعليش چيه. اگه بالا باشه بيشتر طول مي كشه تا اسكيلش زياد شه.
و اينكه اسكيل مربيت چيه؟ اگه كم باشه بيشتر طول مي كشه.
درپايان اينكه اين ععداي كه واسه زمان رشد مي دن حدوديه واسه بعضي بازيكنا بيشتر و واسه بعضي كمتره. ولي اكثريت تو همون زمان رشد مي كنن.

HaryAMID
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۳
حالا یكی بگه چرا ئانلود نمیكنه بازیها رو .
.

شما تو Connection جلوی Matches یه تیک باید بزنی.:stinker:

betty
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
شما تو Connection جلوی Matches یه تیک باید بزنی.:stinker:

ببخشید

من منظورم تو vhattrick بود . اونجا بازیها رو دانلود نمیكنه اینو یكی بگه .

alex_irooni
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
این Press announcements
تو قسمت پایین صفحه لیگ از كجا فعال میشه ؟ لیگ ما نداره . IV.5

reza_morinio
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۷

یكی جواب بده لطفا

Mojtaba
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۲
این Press announcements
تو قسمت پایین صفحه لیگ از كجا فعال میشه ؟ لیگ ما نداره . IV.5

باید ساپورتر شیپ داشته باشی !
====================
رضا مورینهو جان ! والله من یکی بلد نیستم چون یکی منو ساپورت کرد !
امیدوارم دوستانی که بلدن زود جوابتو بدن !

Don M Corleone
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۱۲
بهترین راهش اینه كه كریدت كارت بگیری ... اگر هم نمیتونی باید بری كافی نتی جایی بپرسی ببینی اگر دارن برات انجام بدن البته اونا معمولا زیر 50 یا 100 دلار خرید اینتر نتی ندارن !!! به ندرت مگر پیدا كنی ... كه 30 دلار یا 10 دلار برات خرید كنن ...

misagh
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۷
آزمون 22و24 مربیگری هتریک رو چه طوری باید برم.

هر کاری می کنم این دو می نویسه :

ازمایش

قوانین را در پنجره جدا باز کنید.
شما نیاز دارید به منظور گذراندن این به مبارزه طلبیدن جواب درستهمه سوال ها را بدانید.

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'Clng'

/Common/multipleChoice.asp, line 27

alex_irooni
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۲
جواب همه سوالها رو باید درست بدی .
اگه هر كدوم رو اشتباه بزنی بعد از اینكه sumbit زدی جوابو قرمز میزنه یعنی اشتباهه .
بعدش دوباره باید از اول جواب بدی . در ضمن گزینه ها هم جابجا میشه ها یادت باشه جوابهای درست رو .

misagh
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
نه منظورم اون نیست هر کاری می کنم سوال ها نمی یاد

misagh
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
كسی نیست جواب بده . یهو.كسی نیست

Reza
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
سلام!
کلا چه ضرر هایی داره؟!
بهتره رو چند باشه؟!

یکی از بچه ها گذاشته بود روی 95 درصد گفت که تمرین اون هفته ام برگزار نشد.توی The club برای منم کپی کرد که نوشته بود این هفته تمرین برگزار نشده.

کسی دیگه ای تاحالا اینکارو کرده ؟

وحشت
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
سلام... من تازه میخوام شروع کنم.... اما هر چی میخوام ثبت نام کنم... میگه اسم تیمت مشکل داره.... هر چی میزنم ایراد میگیره... میدونین مشکل از کجاست؟؟؟

reza_morinio
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۷
سلام... من تازه میخوام شروع کنم.... اما هر چی میخوام ثبت نام کنم... میگه اسم تیمت مشکل داره.... هر چی میزنم ایراد میگیره... میدونین مشکل از کجاست؟؟؟

خوب حتما باید اسم تیمت تكراری باشه كه قبول نمیكنه عوضش كن بعدشم بگو چی مینویسه تا بهت بگیم

aras_bay
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۰
ایا بازیکن دو کارته میتونه بازی کنه ؟ در چه شرایطی؟
:wacko::wacko:

وحشت
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۳
خوب حتما باید اسم تیمت تكراری باشه كه قبول نمیكنه عوضش كن بعدشم بگو چی مینویسه تا بهت بگیم

مرسی رفیق... درست شد.... فکر کنم به space حساس بود... یا شایدم نام مشابه انتخاب میکردم...
الان زدم GodfatherFC... ببینم تا کی باید منتظر بمونم تا بهم تیم بدن...

R-Win
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۰۱
ایا بازیکن دو کارته میتونه بازی کنه ؟ در چه شرایطی؟
:wacko::wacko:

بله می تونه
شرایط خاصی هم نداره یه جعبه شیرنی میگیری میری پیشه عنایت یکم پاچه خاری می کنی مجوز رو میدن بهت

اگه بازیکنی محروم بشه کارت زردش به کارت قرمز تبدیل میشه

Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
اقا این تبدیل بازیكن به مربی رو قیمتهاشو میذارین !
یه لینك داده بودین پیدا نمیكنم !

wantonboy13
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۴
آقا این جریان میتینگ هت تریكی به كجا كشید ؟!
یه جلسه توجیهی چیزی بذارین كه به پیشرفت ایرانی ها در هت تریك كمك كنه...
توصیه می كنم ویدئو پروژكتور هم بیاریم و با اسلاید ، تازه های هت تریك رو تدریس كنیم ( توسط مدرس بین المللی هت تریك... Mod_Kian با همراهی مربی برتر هت تریكی... Don_Bandini)
:1:

Ehsan
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۰۷
1- چرا من نميتونم از تيم جوانانم فوروارد بگيرم ؟ همه چي توش هست غير فوروارد

2- چرا (يادم نيست چي ميخاستم بپرسم !)

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
1- چرا من نميتونم از تيم جوانانم فوروارد بگيرم ؟ همه چي توش هست غير فوروارد

2- چرا (يادم نيست چي ميخاستم بپرسم !)

1- هرتيمي تو يكي از پستا لنگ مي زنه. بايد بيشتر بگردي.

2- زيرا (سوالت يادم رفت چي بود؟):apophys:

omid
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۵
توصیه می كنم ویدئو پروژكتور هم بیاریم و با اسلاید ، تازه های هت تریك رو تدریس كنیم ( توسط مدرس بین المللی هت تریك... Mod_Kian با همراهی مربی برتر هت تریكی... Don_Bandini)

من كه واسه واحد شیراز امادگی كامل دارم

wantonboy13
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۸

مگه دانشگاه آزاده....:blush2:
فكر كنم بیشتر بچه ها از تهران باشن ، ولی سعی می كنیم چند تا استاد هم بفرستیم برای واحد شیراز!!
برای واحد تهران مركز... تهران شمال .... تهران جنوب.... كسی نمیخواد كاندید تاسیس بشه ؟!:jesors:

Milad Gerrard
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۶
نمی خواین یه تاپیك دیگه بزنین؟
120 صفحه یه ها!!!

misagh
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۱
چرا جواب سوال من رو نمی دین؟

چطوری می شه تمرین مربیگری 22و 24 رو رد كرد ( برای دیدن جزییات ارور به صفحه 117 یا 118 مراجعه كنید)؟

misagh
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۴
صفحه 118 . پست 1176

Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
چرا جواب سوال من رو نمی دین؟

چطوری می شه تمرین مربیگری 22و 24 رو رد كرد ( برای دیدن جزییات ارور به صفحه 117 یا 118 مراجعه كنید)؟

والا نمیدونم ! دوستانی كه اخیرا تیم گرفتن واردترن ! زمان ما از این ازمونها نبود !! :img-tomato:

وحشت
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۲۰
آره آقا منم پایم... حداقل شاید دو تا چیز بار من شد...:img-tomato:

Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
آره آقا منم پایم... حداقل شاید دو تا چیز بار من شد...:img-tomato:

برای شما دوست عزیز یكسری فایلهای اموزشی هست ... نمیدونم مطالعه نموده اید یا نه ؟ در هر حال بخوانیدشون ... همین قسمت سوالات یه تاپیك اموزشی هست ... خوندید؟:eltaf:

وحشت
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
والا نصفه و نیمه.... اما گفتن و شنیدن کجا... خوندن کجا...
و سوال دیگه اینکه... تا کی باید منتظر بمونم تا یه تیم به من بدن.؟؟

Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۰
والا نصفه و نیمه.... اما گفتن و شنیدن کجا... خوندن کجا...
و سوال دیگه اینکه... تا کی باید منتظر بمونم تا یه تیم به من بدن.؟؟

فكر میكنم كمتر از یك هفته ! به من كه 3 روزه دادن !! :wink3:
اینم تابلوهای راهنمایی و رانندگیه هتریك !!! :jesors:

R-Win
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۹
آزمون 22و24 مربیگری هتریک رو چه طوری باید برم.

هر کاری می کنم این دو می نویسه :

ازمایش

قوانین را در پنجره جدا باز کنید.
شما نیاز دارید به منظور گذراندن این به مبارزه طلبیدن جواب درستهمه سوال ها را بدانید.

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'Clng'

/Common/multipleChoice.asp, line 27

شما زبان رو بکن انگلیسی بعد متنی که گفته رو اینجا بده تا راهنماییت کنیم

misagh
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷
مشكل زبانش بود . با عوض كردن زبان سوال ها اومد. مر30 از كمكت.

misagh
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۰۹
بالاخره لیسانس رو تمومش كردم

omid
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۵
مگه دانشگاه آزاده....:blush2:
فكر كنم بیشتر بچه ها از تهران باشن ، ولی سعی می كنیم چند تا استاد هم بفرستیم برای واحد شیراز!!
برای واحد تهران مركز... تهران شمال .... تهران جنوب.... كسی نمیخواد كاندید تاسیس بشه ؟!:jesors:

استاد هست
شاگرد بفرس:3:

وحشت
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۰

خوش به حالت به ما که تیم نمیدن... شروع کنیم...

Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲

مباركه ... شیرنیت كو ؟ :apophys:

reza_morinio
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
دستمزد بازیكنا رو ما باید بالا ببریم یا خود سیستم اینكارو میكنه؟

Amir Teraktor
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
اتوماتیک می ره بالا...فک کنم اول هر فصل...

وحشت
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۸
بروبچس اینو برا من نوشته...

لیست انتظار
درخواست شما بر مبنا سفارش مقتضی, در تاریخی از بازبینی پست الکترونیکی شما به کار برده خواهد شد.شما ادرس پست الکترونیکی تان را در [Date] تایید کرده اید.
بیشتر اوقات شما می بایست در مدت یک هفته تیم بگیرید.اگر انجا خیلی از افراد منتظر یک تیم در لیگ شما باشند, ممکن است این موضوع روز های بیشتری طول بکشد.لطفا با GameMasterها در این رابطه تماس نگیرید,چون ان ها راه دیگری برای سرعت بخشیدن پردازش یا در تاریخ دقیق اماده کردن ان ندارند.
You will receive an email with the appropriate information when it is your turn to get a team

اما هیچ ایمیلی ندارم... نه تو انباکس نه تو بالک... چیکار باید بکنم

amirzelzeleh
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۳

واسه واحد شیراز منم آمادگی دارم... قبلا یه جلسه با امید داشتیم چند ماه پیش... فکر کنم حدودای عید امسال بود.

تا وقتی ما تهران بودیم تهرانیا همکاری نکردن، حالا هم که دیگه تهران نیستیم...

reza_morinio
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۰
[QUOTE=وحشت;8753]بروبچس اینو برا من نوشته...

لیست انتظار
درخواست شما بر مبنا سفارش مقتضی, در تاریخی از بازبینی پست الکترونیکی شما به کار برده خواهد شد.شما ادرس پست الکترونیکی تان را در [Date] تایید کرده اید.
بیشتر اوقات شما می بایست در مدت یک هفته تیم بگیرید.اگر انجا خیلی از افراد منتظر یک تیم در لیگ شما باشند, ممکن است این موضوع روز های بیشتری طول بکشد.لطفا با GameMasterها در این رابطه تماس نگیرید,چون ان ها راه دیگری برای سرعت بخشیدن پردازش یا در تاریخ دقیق اماده کردن ان ندارند.
You will receive an email with the appropriate information when it is your turn to get a team

اما هیچ ایمیلی ندارم... نه تو انباکس نه تو بالک... چیکار باید بکنم خوب همین میلی كه بهت دادن یعنی رفتی تو لیست نهایتا 4 روزه بهت تیم میدن

reza_morinio
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۱
چیزی كه تو ابیران زیاده تیم بدون صاحبه

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
دستمزد بازیكنا رو ما باید بالا ببریم یا خود سیستم اینكارو میكنه؟

خود سيستم اين كارو مي كنه. قبلا اول فصل همزمان با آپ ديت شدن سن اين كارو مي كرد. حالا به محضي كه بازيكن سنش تغيير نه دستمزدشم تغيير مي كنه.

reza_morinio
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۲
تیم من غرورش شدهextremely exaggerated باید چیكار كنم غرورشون كم شه روانشناس ها رو هم اخراج كردم ولی تاثیری نداشته

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۳۳
تیم من غرورش شدهextremely exaggerated باید چیكار كنم غرورشون كم شه روانشناس ها رو هم اخراج كردم ولی تاثیری نداشته

2 3 روز بگذره مياد پايين. نيومد شنبه حتما مياد پايين.

kaveh
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۸
بازیکنی که به عنوان جانشین ( تعویضی ) اومده تو زمین آخر هفته تمرین می کنه ؟

reza_morinio
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۱
بازیکنی که به عنوان جانشین ( تعویضی ) اومده تو زمین آخر هفته تمرین می کنه ؟

بله

omid
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۷
خوشم میاد بروبچ دیگه تو زمینه ی جواب دادن اكتیو شدن كار ما هم یكم راحت تر شده

وحشت
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۷
این چرا به من تیم نمیدههههههههههه....

Lord Milad
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۰۸
كسی میدونه اگه یدونه(فقط یدونه) بازیكن Supernatrual بذارم تو میانه تو كل midfield ام چه درجه ای خواهد داشت؟

HaryAMID
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۲۱
كسی میدونه اگه یدونه(فقط یدونه) بازیكن Supernatrual بذارم تو میانه تو كل midfield ام چه درجه ای خواهد داشت؟

خوب غیر از Playmakig هافبکت به چیزهای دیگه ای هم بستگی داره مثل روحیه تیمت ، Playmakig وینگرهات ، استامینای خط میانیت ، میزبان بودن یا نبودن ، pic یا mots یا نرمال رفتن بازی ، فرم بازیکنای خط هافبکت و...
ولی با مهیا بودن همه شرایط فکر نمیکنم از Poor بالاتر بره.

وحشت
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۳۲
این چرا به من تیم نمیدههههههههههه....

این به من تیم داد...:jesors::img-tomato::apophys:

Ali
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۲

خوشحالی؟

R-Win
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳

نمی خوای بگی که اسم تیمت BehzadUnited هست !!!!
اگه آره که بهت تسلیت می گم تو گرروه خفنگ ما افتادی :thumbup:

وحشت
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۰
نمی خوای بگی که اسم تیمت BehzadUnited هست !!!!
اگه آره که بهت تسلیت می گم تو گرروه خفنگ ما افتادی :thumbup:
نه داداش خیالت راحت... اسم تیمم GodfatherFC یه...
ببینم چیجوری میتونم تیم جواننم رو وارد یه لیگ کنم... سرچ که میکنم چند تایی پیدا میکنه... اما نمیدونم باید تیمم رو چیجوری وارد اون لیگ کنم...

reza_morinio
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
خوشم میاد بروبچ دیگه تو زمینه ی جواب دادن اكتیو شدن كار ما هم یكم راحت تر شده

اووچیكتیم:1:

reza_morinio
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۰
نه داداش خیالت راحت... اسم تیمم GodfatherFC یه...
ببینم چیجوری میتونم تیم جواننم رو وارد یه لیگ کنم... سرچ که میکنم چند تایی پیدا میکنه... اما نمیدونم باید تیمم رو چیجوری وارد اون لیگ کنم...

بینیشو بریدن. همونجا كلیك كن میری تو لیگ:1:

kaveh
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۰۳
بچه ها کسی می تونه در مورد HatStats ، GradierStats ، PeasoStats ، LoddarStats یه توضیح کلی بده ؟
مخصوصاً اولی و آخری ، واسه یه دید کلی
من 2 ، 3 تا مقاله دیدم بدتر confuse شدم

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۳:۵۲
سلام دوستان میدونم اینجا جایی این سوال نیست تیر بارونم نكنید چون میدونم همه یه سری به اینجا میزنن اینجا مطرحش كردم فقط میخواستم بدونم تو تمام دسته چهار كسی لیگ رنكیگش 169 پایین تر هست یا نه؟

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۳
چرا لیسانس من تو قسمت 15 پرکردن جزئیات مونده و هیچ کاری نمیشه کرد؟

fcsooti
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۹
چرا لیسانس من تو قسمت 15 پرکردن جزئیات مونده و هیچ کاری نمیشه کرد؟
چون باید یه جی ام بیاد تاییدش کنه. یه کم زمان می بره. صبور باش پسرم

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۴
چون باید یه جی ام بیاد تاییدش کنه. یه کم زمان می بره. صبور باش پسرم

مرسی پدرم... چقدر طول میکشه این قضیه؟؟؟

kaveh
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
سلام دوستان میدونم اینجا جایی این سوال نیست تیر بارونم نكنید چون میدونم همه یه سری به اینجا میزنن اینجا مطرحش كردم فقط میخواستم بدونم تو تمام دسته چهار كسی لیگ رنكیگش 169 پایین تر هست یا نه؟

8 تیم ( لیگ برتر ) + 32 ( دسته دو ) + 128 ( دسته سه ) = 168
پس فکر کنم تو دسته 4 نمیشه کسی بالای 169 باشه ،

مرسی پدرم... چقدر طول میکشه این قضیه؟؟؟

احتمالاً حدود 3 روز ، اگه مشخصات رو کامل و درست داده باشی

.

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
8 تیم ( لیگ برتر ) + 32 ( دسته دو ) + 128 ( دسته سه ) = 168

احتمالاً حدود 3 روز ، اگه مشخصات رو کامل و درست داده باشی

.

اوووه.... تو این سه روز من برم غز بچرونم؟؟؟ چی کار کنم به نظر شما تو این سه روز؟؟؟

miyuner
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۴
آقا میخواستم بدونم اگه توی سایت[Only Registered And Activated Users Can See Links] تو كاپ شركت كنی و مقام بیاری چیزی بهت میرسه یعنی منظورم پوله

miyuner
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
میخوام بگم كسی چرا ساپورتر ما نمیشه مگه واسش ضرر داره یا اینكه اشكال نداره ساپورتر كسی بشی و یه كمی اطلاعات دیگه بدین

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
اوووه.... تو این سه روز من برم غز بچرونم؟؟؟ چی کار کنم به نظر شما تو این سه روز؟؟؟

حالا اونایی كه لیسانس گرفتن چیكار كردن كه تو معطلی . بابا به زیر ساخت های تیمت برس اره جونم

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۱
[QUOTE=kavehjbf;8931]8 تیم ( لیگ برتر ) + 32 ( دسته دو ) + 128 ( دسته سه ) = 168

ایول پس من كه 169 هستم بهترین تیم دسته چهارم بابا كلی حالیدم:1::1::1:

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۱
حالا اونایی كه لیسانس گرفتن چیكار كردن كه تو معطلی . بابا به زیر ساخت های تیمت برس اره جونم

میشه یه لطفی بکنی و بگی واسه زیرساختهای تیمم چی کار کنم...

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۳
با این پولایی كه داری بازیكن بخر بفروش رو تركیبا كار كن و هزار تا كار دیگه اره جونم

kaveh
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۱
ایول پس من كه 169 هستم بهترین تیم دسته چهارم بابا كلی حالیدم

ایول !!!
ولی بهترین تیم نه ، بالاترین رنکینگ ، شما تو تیمای دسته 4 که تا الان همه بازیاشون ( 5 تا بازی ) رو بردند ، بهترین تفاضل گل رو داری ، ( 31 + فکر کنم ) که محشره !
بهترین تیم رو نمیشه دقیقاً تعیین کرد ، بالاترین تیم دسته چهاری از نظر ریتینگ در حال حاضر این تیمه : kangoroha تو IV.59 ، ولی میانه اش نسبت به تیمش خیلی ضعیفه

میشه یه لطفی بکنی و بگی واسه زیرساختهای تیمم چی کار کنم...

به نظر من واسه شروع ، تو این 3 ، 4 روز قوانین خود سایت رو بخون ، فایلهای آموزشی و سؤال جواب های اینجا رو بخون . بعد تیم خودت و تیمهای گروهت رو بررسی کن ، قیمتها رو ببین چه جوریه و ...

.

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
با این پولایی كه داری بازیكن بخر بفروش رو تركیبا كار كن و هزار تا كار دیگه اره جونم
رفیق ممنون... سلطانی دیگه... سروری...
من وقتی میخواستم بازیکن بخرم... هی یه دکمه BID داشت که من هی میزدم... به جای اینکه بازیکن بخره هی رقم رو میبرد بالا... دلیلش چی بود؟؟

Ali
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
ایول !!!
ولی بهترین تیم نه ، بالاترین رنکینگ ، شما تو تیمای دسته 4 که تا الان همه بازیاشون ( 5 تا بازی ) رو بردند ، بهترین تفاضل گل رو داری ، ( 31 + فکر کنم ) که محشره !
بهترین تیم رو نمیشه دقیقاً تعیین کرد ، بالاترین تیم دسته چهاری از نظر ریتینگ در حال حاضر این تیمه : kangoroha تو IV.59 ، ولی میانه اش نسبت به تیمش خیلی ضعیفه
.

این كانگروها فصل قبل تو دسته ما بود واقعاَ تیم خوبیه

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
[QUOTE=kavehjbf;8952]ایول !!!

تفاوت رنكینگ با ریتینگ چیه؟ البته این رنكینگ 169 رو تو گروهی بدست اوردم كه حاقل 4 تیم مدعی داره و با كمك تمام دوستان مثل شما بخصوص بندینی عزیز بدست اوردم كه همین جا هم ازش تشكر میكنم چون فكر میكنم تیمی كه از شروع كارش تا الان فقط یه فصله داره بازی میكنه نتیجه خوبی براش باشه

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
رفیق ممنون... سلطانی دیگه... سروری...
من وقتی میخواستم بازیکن بخرم... هی یه دکمه BID داشت که من هی میزدم... به جای اینکه بازیکن بخره هی رقم رو میبرد بالا... دلیلش چی بود؟؟

ای بابا مواظب پولا ت باش هر دفعه كه bid بزنی قیمت خرید رو بالا میبری الكی نزن ور شكسته میشی تیمتو میبندن