PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۳
ای بابا... خوب میشه نحوه خرید بازیکن رو به من بگی؟؟؟:sad:

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۸
وحشت یه پیشنهاد دوستانه بهت میكنم : تمام تاپیكای اموزشی رو بخون خیلی به دردت میخوره در ضمن اگه فرصتشو داری این تاپیك پرسشو پاسخ رو هم بخون

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۰
وحشت یه پیشنهاد دوستانه بهت میكنم : تمام تاپیكای اموزشی رو بخون خیلی به دردت میخوره در ضمن اگه فرصتشو داری این تاپیك پرسشو پاسخ رو هم بخون
:stinker:

ها ها ها :stinker: 125 صفحه... حتمن داری شوخی میکنم...

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۰
ای بابا... خوب میشه نحوه خرید بازیکن رو به من بگی؟؟؟:sad:

ببین هر بازیكنی كه تو لیست فروش هست یه deadline داره كه به معنی اخرین زمان خریده كه از زمان بفروس گذاشتنش سه روزه اولا رو قیمت خرید بازیكنا كاملا دقت كن كه گرون نخری دوم بازیكنی رو مد نظر قرار بده كه به ددلاینش نزدیك باشه سوم هر بازیكنی رو كه بید زدی فكر نكن خریدیش حتما باید تو اون سه دقیقه اخر مرتب اپ دیت كنی صفحتو تا ببینی تیمای دیگه به قیمت پایه اضافه كردن یا نه و تا جایی كه برات اون بازیكن میرزه تو هم قیمت رو بالا ببری این قسمت رو باید با وسواس خاصی دنبال كنی تا بازیكنی خوب رو به قیمت مناسب بخری در ضمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممن مواظب پولات باش

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
:stinker:

ها ها ها :stinker: 125 صفحه... حتمن داری شوخی میکنم...

تیم نگه داشتن سخته میتونی هفته ای یكبار به تیمت سر بزنی كه خیلی راحته مگه نه؟

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
به خدا خیلی آقایی سلطان...
شاد باش...

kaveh
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۸
تفاوت رنكینگ با ریتینگ چیه؟

رنکینگ یه رده بندی کلیه ، بر اساس ِ به ترتیب ، دسته ، امتیاز ، تفاضل گل
تیم اول دسته یک = 1 ، تیم دوم دسته 1 = 2 ، و .... ،
یعنی مثلاً یه تیم دسته سومی ممکنه از یه دسته چهارمی خیلی ضعیف تر باشه ولی رنکینگش حتماً و همیشه بهتره

ریتینگ های تیم توی هر بازی ، تو پستای مختلف ، که تو گزارش بازی می زنه ، در واقع نشون می ده تو هر منطقه تیمت تو چه سطحی بازی کرده ، میان اینارو تبدیل به عدد می کنن ،
disastrous ( very low ) = 1
disastrous ( low ) = 2
...........
..........
ریتینگ کل اینجوری حساب می شه :
ریتینگ R Defense + ریتینگ LD + ریتینگ CD + ریتینگ R Attack + ریتینگ LA + ریتینگ CA +
( 3 ضرب در ریتینگ Midfield )
که مثلاً تو برنامه Control یا سایت Altid خودش واست تو هر بازی حساب می کنه . هیچ چیز رو مشخص نمی کنه ! که مثلاً اگه یه تیم ریتینگش 10 تا ازت پایین تره حتماً می بریش . ولی تقریباً قدرت کلی تیمت رو نشون می ده

فكر میكنم تیمی كه از شروع كارش تا الان فقط یه فصله داره بازی میكنه نتیجه خوبی براش باشه

در اینکه شما کارت خوبه ام اصلاً شکی نیست ! ایشالا یه روزی این رنکینگت بشه = 2 ! چون اون موقع 1 ماله منه ( ارواح شکمم ) :apophys:

.

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۵
ای بابا... این چه بازی دوستانه ایه... من هنوز 20 مین نگزشته... 2 تا گل خوردم... چی کار باید بکنم؟؟؟

reza_morinio
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴
ای بابا... این چه بازی دوستانه ایه... من هنوز 20 مین نگزشته... 2 تا گل خوردم... چی کار باید بکنم؟؟؟

دوست من عجله نكن فعلا باید ببازی در ضمن با تیم اصلیت كه تو بازی دوستانه بازی نمیكنی مهم نیس به نظرم این فصلو فقط دنبال تركیب باش تا انشاا.. تو فصل بعدی بری واسه نتیجه گرفتن:1:

وحشت
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۱
سلطان... وقتی تو یه بازی مثل این نتیجه نمیگرم... ترکیب و عوض کنم؟؟؟

کیان
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۹
agha man 2taa soal dashtam :
1)dar morede lebas o mark e team toozih midin?
2)man esme teamamo rooze aval be jaye STEEL AZIN gozashtam STEAL AZIN ! che joori mitoonam dorostesh konam?

paolo
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳
واسه این که علاف نشین من جواب میدم:apophys: ... فقط امیدوارم ضایع نشم :img-tomato:

سلطان... وقتی تو یه بازی مثل این نتیجه نمیگرم... ترکیب و عوض کنم؟؟؟
وحشت جان اگه منظورت از ترکیب عوض کردن، عوض کردن سیستم وبازیکنا وسط بازیه که باید بگم نمیشه ... ولی خوب میتونی برای بازی های بعدی با توجه به اسکیل بازیکنات اونا رو تو پستی که براشون مناسب تره بذاری ...

2)man esme teamamo rooze aval be jaye STEEL AZIN gozashtam STEAL AZIN ! che joori mitoonam dorostesh konam?

برای تغییر اسم تیم باید تا آخر فصل صبر کنی ... بین دو فصل میتونی اسم تیمتو عوض کنی ... البته 100 میلیون پول با 2 درصد از ساپورترات کم میشن

betty
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱

لباس تیم و آرم باشگاهت لازمش داشتن ساپورتر شیپه .
ساپورتر شیپ هم 3 ماه اش 11 دلار تقریبا خرج داره واست . باید کارت اعتباری بین المللی داشته باشی . مثل ویزا و مسترکارت .

کیان
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
khob man mitoonam master card joor konam!
badesh bayad chi kar konam?

miyuner
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
آقا میخواستم بدونم اگه توی سایت[Only Registered And Activated Users Can See Links] تو كاپ شركت كنی و مقام بیاری چیزی بهت میرسه یعنی منظورم پوله

جواب بدین دیگه

miyuner
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۳۱
میخوام بگم كسی چرا ساپورتر ما نمیشه مگه واسش ضرر داره یا اینكه اشكال نداره ساپورتر كسی بشی و یه كمی اطلاعات دیگه بدین

اینم بگین

Lord Milad
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
جواب بدین دیگه

نه عزیز هیچ پولی دست شما رو نمیگیره...

Lord Milad
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
اینم بگین

ببخشید ها ولی مثل اینكه میگن با 11 یا 33 دلار ممكنه.(پول باید پرداخت كنی).

Babak_Totti
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۱۱
ببخشید ها ولی مثل اینكه میگن با 11 یا 33 دلار ممكنه.(پول باید پرداخت كنی).

نه فكر كنم منظورش اون ساپورتره نه این ساپورتری كه شما می گی...البته من راجع به این ساپورتر چیزی نمیدونم.فقط در این حد میدونم شما میتونی ساپورتر یا طرفدار یك تیم بشی.

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۲:۴۲
نه عزیز هیچ پولی دست شما رو نمیگیره...

بعضي از كاپها به نفرات اول تا سوم ساپورتر شيپ مي دن.

دو جور ساپورتر شيپ داريم.
يكي اينكه شما با پرداخت مبلغي به سايت يه سري امكانات رو مثل داشتن آرم، انتخاب لباس، ديدن عكس بازيكنات، گزارش تمرين، مجله و ... به دست مياري.

نوع دوم اينكه تيمي كه ساپورتر شيپ از نوع بالا رو داره مي تونه ساپورتر شما بشه. تنها تاثيرشم اينه كه اون مي تونه تو يه صفحه آخرين تغيير و تحولات تيم شما رو ببينه. هيچ مزيتي ديگه اي نداره.

reza_morinio
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۴:۴۴
این پرداخت پول به چه صورتی هست لطفا دوستانی كه گرفتن راهنمایی كنن بقیه اعضا هم ساپورتر شیپ بگیرن

وحشت
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
ممکنه یکی راجب این صفحه یه توضیحاتی بده... که خوب دستگیرمون شه...
ممنون میشم...

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۴
اول از مه باید بگم كه.... بابا ویندوز ویستاااااااا :apophys:
بعدشم كه :
این صفحه مربوط به تنظیمات تمرینات تیمته.
تمرین اصلی تیمت رو دز قسمت training Level میتونی تنظیم کنی و تمرینات قدرتی تیمت رو هم در قسمت تقسیم تمرینات قدرتی تنظیم می کنی.
معمولا" رسم بر اینه که تمرینات اصلی رو 100% میذارن و تمرینات قدرت بدنی رو با توجه به وضعیت بازیکن ها از جمله سن ، قدرت بدنی ، فرم،... بین 10% تا 20% میذارن. :good:

Real Madrid
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
سلام
قصد عوض کردم مربی دارم!
نتیجه گرفتن و تمرین هم به یه اندازه برام مهمه!
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1-لیدرشیپ ویک
تمرین سولید
2-لیدرشیپ پاسبل
تمرین پاسبل
بعد دروازه هم تمرین میدم
با هر کدوم از اینا هر دروازه بان چه قدر طول میکشه حدودا تا اسکیلش یکی بره بالا؟!

Babak_Totti
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۴
بعدشم كه :
تمرین اصلی تیمت رو دز قسمت training Level میتونی تنظیم کنی و تمرینات قدرتی تیمت رو هم در قسمت تقسیم تمرینات قدرتی تنظیم می کنی.
معمولا" رسم بر اینه که تمرینات اصلی رو 100% میذارن و تمرینات قدرت بدنی رو با توجه به وضعیت بازیکن ها از جمله سن ، قدرت بدنی ، فرم،... بین 10% تا 20% میذارن. :good:

فكر كنم اگر جمع درصد از 100 بزنه بالا مصدوم و شل و پل بشن بازیكنا... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

omid
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۶
لیدر شیپ ویك تمرین سولید

miyuner
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
نه فكر كنم منظورش اون ساپورتره نه این ساپورتری كه شما می گی...البته من راجع به این ساپورتر چیزی نمیدونم.فقط در این حد میدونم شما میتونی ساپورتر یا طرفدار یك تیم بشی.

ایول من اینو میگم
لطفا توضیح بدین

miyuner
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۴
This is the correspondence between you and the Hattrick staff.

Any conversation with the Hattrick staff is strictly personal and may not be published or forwarded in any way.
آقا این یعنی چی توی mail تو قسمتstaff messages بود

reza_morinio
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
This is the correspondence between you and the Hattrick staff.

Any conversation with the Hattrick staff is strictly personal and may not be published or forwarded in any way.
آقا این یعنی چی توی mail تو قسمتstaff messages بود

خلاصه اش اینه كه: تمام message های ردو بدل شده بین شما و مسولین هتریك بصورت محرمانه خواهد بود و كسی هرگز متوجه نخواهد شد:good:

miyuner
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۳
آقا تمرین goaltendng همون دروازه بانیه

miyuner
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
آقا چرا نمیشه توی زبان فارسی بازیكنان جوانان رو اخراج كرد
باید حتما انگلیسی كنی بعد بازیكنو اخراج كنی

miyuner
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
من توی جوانان هافبك و دفاع تمرین میدم بعد از اسكوتم خواستم دنبال دروازه بان بگرده اما اون این بازیكنو معرفی كرد
به نظر بنده او inadequate یک بازیکن چند بٌعدی است. اگر به او شانس داده شود تا بیشتر بر روی مهارت های پيستون خود کار کند ممکن است به weak برسد.
حالا به نظرتون این یه دروازه بانه ؟

وحشت
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۴
بعدشم كه :

مرسی بچه ها... من شاهکار رو بگو که هر دوتاش رو گزاشته بودم 100:img-tomato:

در ضمن رفیق.. تم ویستا رو رو اکس پی نصب کردم.... ویستا کند آخه... :shades_smile:

rain searcher
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
چطور می تونم یه تیم فوتبال تو اینجا تشکیل برم؟

وحشت
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹

:sorry:

:wacko2:

:rtfm:

تووووو کجا؟؟؟

LA-soshiant
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱

خیلی خوش اومدی دوست من

اینجا كه نه . . . برو به hattrick.org یه تیم بساز و از فوتبال لذت ببر :beach:

برای شروع:
1- قبل از اینكه اونجا تیم بسازی مقدمه ی این تاپیك رو بخون :

2- حالا برو hattrick.org و ثبت نام كن .:good:

3- برگرد اینجا و از hattrick.ir لذت ببر

4- موفق باشی

reza_morinio
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۷
این پرداخت پول واسه ساپورتر شیب به چه صورتی هست لطفا دوستانی كه گرفتن راهنمایی كنن بقیه اعضا هم ساپورتر شیپ بگیرن

لطفا یكی به این سوال جواب بده

omid
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۹
به میونر:
1-برای ساپورتر شیپ باید حداقل 10دلار پول بدی ولی اون یکی مجانیه
2-احتمالا همون دروازه بونین
3-نییئونم
4-نه تو خیلی به حرف اینا اطمینان نکن منم به شخصه خیلی دنباله دروازه بون گشتم تا پیدا کردم

وحشت
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
بدهی تیم رو چی جوری میشه جبران کرد؟؟؟:jesors:

wantonboy13
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳
بدهی تیم رو چی جوری میشه جبران کرد؟؟؟:jesors:

خیلی كارها میشه كرد...
- كارمند های اضافی رو اخراج كرد.
- بازی های تداركاتی با تیم هایی انداخت ه در دیدار های دوستانشون بالغ بر 5000 نفر تماشاچی دارند.
- تیم جوانان رو منحل كرد تا پول بیخودی هر هفته از جیبت نره.
- Spoke person بیشتری برای تیم گرفت تا اسپانسرها پول بیشتری بدن.
اما اگه میخوای بدهی رو میلیاردی بیاری پایین و وضعیتت خطرناكه ، باید بازیكن های خوبتو بذاری برای فروش تا وضعیت تیم كه خوب شد دوباره بازیكن بخری و جایگزین كنی. :apophys:

wantonboy13
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
راستی ، گذشتن از مرز 300 تشكر رو به تمام دوستان هت تریكیم تبریك میگم.:jesors:
فكر می كنم بیشترین تشكر رو به خودم اختصاص دادم. :blush2:
به هر حال دست و بالتون درد نكنه... امیدوارم بتونم در آینده ای نه چندان نزدیك ركورد دنیا رو كه در دست علی دایی هست رو بشكونم !!!! :img-tomato:

وحشت
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
خیلی كارها میشه كرد...
- كارمند های اضافی رو اخراج كرد.
- بازی های تداركاتی با تیم هایی انداخت ه در دیدار های دوستانشون بالغ بر 5000 نفر تماشاچی دارند.
- تیم جوانان رو منحل كرد تا پول بیخودی هر هفته از جیبت نره.
- Spoke person بیشتری برای تیم گرفت تا اسپانسرها پول بیشتری بدن.
اما اگه میخوای بدهی رو میلیاردی بیاری پایین و وضعیتت خطرناكه ، باید بازیكن های خوبتو بذاری برای فروش تا وضعیت تیم كه خوب شد دوباره بازیكن بخری و جایگزین كنی. :apophys:

نه میلیاردی نیست... این قضیه اسپوک پرشن... همون سخنگوی تیمه؟؟؟
مثلن میشه 20 تا سخن گو گرفت؟؟؟؟
تیم جوانان رو چیجوری میشه منحل کرد؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه... وقتی دوازبان خوبم 3 هفته مصدومه و دروازبان سوراخ دومم 1 هفته... چیکار باید بکنم برای بازیهام؟؟؟

miyuner
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۴
به میونر:
1-برای ساپورتر شیپ باید حداقل 10دلار پول بدی ولی اون یکی مجانیه
2-احتمالا همون دروازه بونین
3-نییئونم
4-نه تو خیلی به حرف اینا اطمینان نکن منم به شخصه خیلی دنباله دروازه بون گشتم تا پیدا کردم

امید واسه این ساپورتر مجانی باید چیكار كرد بعد اینكه سودی هم داره
بعد به نظرت این بازیكن جوانان بازیكن خوبیه و اینكه تو چه پستی بازیش بدم بهتره

omid
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
نه میلیاردی نیست... این قضیه اسپوک پرشن... همون سخنگوی تیمه؟؟؟
مثلن میشه 20 تا سخن گو گرفت؟؟؟؟
تیم جوانان رو چیجوری میشه منحل کرد؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه... وقتی دوازبان خوبم 3 هفته مصدومه و دروازبان سوراخ دومم 1 هفته... چیکار باید بکنم برای بازیهام؟؟؟

حداكثر 10 تا میشه گرفت
اخر فصل می تاونی منحل كنی
موقتا یه سوراخ بخر

omid
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
به میونر: وینگر بذارش
واسه ساپورتر مجانی هم یه نفر كه ساپورترشیژ داره باید یه كلیك بكنه و تیمتو ساژورت كنه
سود چندانی نداره
فقط وقتی تو انلاین بشی طرف می فهمه

mehrdad_m
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
بازیكن های من حقوق زیاد می گیرن ولی ستاره كم. چی كار كنم؟ چه جور بازیكنی بخرم؟

houman s.s
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۳
سلام
میشه یك نفر من را راهنمایی كنه كه آیا هر وقت بخواهی میتونی در هتریك عضو شد وبرای عضویت چكار باید بكنم ؟

miyuner
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۹
آره میشه
اول برو توی قسمت آموزش هتریك اونجا همه چیو بهت میگه

kaveh
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
سلام دوستان میدونم اینجا جایی این سوال نیست تیر بارونم نكنید چون میدونم همه یه سری به اینجا میزنن اینجا مطرحش كردم فقط میخواستم بدونم تو تمام دسته چهار كسی لیگ رنكیگش 169 پایین تر هست یا نه؟
8 تیم ( لیگ برتر ) + 32 ( دسته دو ) + 128 ( دسته سه ) = 168
پس فکر کنم تو دسته 4 نمیشه کسی بالای 169 باشه ،.

اشتباه بود . می شه ! :sad: ( لینک رو نگاه کن )
1 - چراش رو کسی می دونه ؟ تیمهای بات رو در نظر نمی گیرن ؟ یا ... ؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - این National Champion تو PRIZE SHELF چیه ؟

3 - وضعیت آب وهوای مناطق با وضعیت واقعی آب و هوا ارتباطی داره ؟ مثلاً تو زمستون بیشتر بارونی باشه و تو تابستون بیشتر آفتابی ؟ یا امروز اینجا بارونیه تو هت تریک ام بارونی یا ابری باشه ؟ یا فقط رندومه ؟ ( تو rules که نوشته ربطی نداره و رندومه )

4 - افتخاراتی که قبل از گرفتن ساپورتر کسب کردی رو دیگه بعد از گرفتن ساپورتر تو PRIZE SHELF نمی زنه ؟

5 - اگه تیم خودت یا حریف با کمتر از 9 بازیکن بره تو زمین و بازی برگزار نشه و 5 -0 شه ، بازیکنهایی که تو ترکیب بودن تمرین می کنن ؟ اگه هر دو تا تیم با کمتر از 9 نفر برن چطور ؟ و اگه هر دو تا با کمتر از 9 نفر برن نتیجه چی می شه ؟

.

reza_morinio
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۳
بازیكن های من حقوق زیاد می گیرن ولی ستاره كم. چی كار كنم؟ چه جور بازیكنی بخرم؟

راجع به حقوق زیاد نگران نباش چون خود هتریك سازمان بازرسی كل كشور( هتریك ) داره و كسی زیاد تر از حقش نمی گیره راجع به چجور بازیكنی هم بگیری باید زیاد فكر كنی . خوب راهنمایی شدی؟:jesors:

Real Madrid
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۳
سلام
من داشتم با یکی از دوستان حرف میزدم گفت 2 تا تیم جوانان داری
یکی خودت ترکیب میچینی
یکی فقط ازش بازیکن میگیری
اون 200 میلیونی که من دارم تو قسمت باشگاه میدم به تیم جوانان به کدوم میرسه؟!؟!
من فقط میخوام که خودشون پیشرفت کنن و من بازیکن بگیرم
حوصله یه تیم جدید ندارم
چه کار کنم؟!
اون تیم حوانان که فقط ازش بازیکن میگیری کجاست؟
این تیمی که خودم ترکیب میچینم رو کجا میتونم حذف کنم؟:blush2:

miyuner
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴

اشتباه بود . می شه ! :sad: ( لینک رو نگاه کن )
1 - چراش رو کسی می دونه ؟ تیمهای بات رو در نظر نمی گیرن ؟ یا ... ؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - این National Champion تو PRIZE SHELF چیه ؟

3 - وضعیت آب وهوای مناطق با وضعیت واقعی آب و هوا ارتباطی داره ؟ مثلاً تو زمستون بیشتر بارونی باشه و تو تابستون بیشتر آفتابی ؟ یا امروز اینجا بارونیه تو هت تریک ام بارونی یا ابری باشه ؟ یا فقط رندومه ؟ ( تو rules که نوشته ربطی نداره و رندومه )

4 - افتخاراتی که قبل از گرفتن ساپورتر کسب کردی رو دیگه بعد از گرفتن ساپورتر تو PRIZE SHELF نمی زنه ؟

5 - اگه تیم خودت یا حریف با کمتر از 9 بازیکن بره تو زمین و بازی برگزار نشه و 5 -0 شه ، بازیکنهایی که تو ترکیب بودن تمرین می کنن ؟ اگه هر دو تا تیم با کمتر از 9 نفر برن چطور ؟ و اگه هر دو تا با کمتر از 9 نفر برن نتیجه چی می شه ؟

.

1-نمیدونم در ضمن این صفحه ای هم كه گفتی واسه من باز نمیكنه
2-نمیدونم
3-تقریبا-بعضی اوقات دقیق نیست مثلا هفته قبل هوا تو شمال صاف بود وقتی بازی كردم هوا رو بارونی زده بود
4-فكر كنم بزنه باز دقیق نمیدونم
5-اگه هر دو تیم زیر 8 تا برن نتیجه 0-0 میشه

miyuner
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
سلام
من داشتم با یکی از دوستان حرف میزدم گفت 2 تا تیم جوانان داری
یکی خودت ترکیب میچینی
یکی فقط ازش بازیکن میگیری
اون 200 میلیونی که من دارم تو قسمت باشگاه میدم به تیم جوانان به کدوم میرسه؟!؟!
من فقط میخوام که خودشون پیشرفت کنن و من بازیکن بگیرم
حوصله یه تیم جدید ندارم
چه کار کنم؟!
اون تیم حوانان که فقط ازش بازیکن میگیری کجاست؟
این تیمی که خودم ترکیب میچینم رو کجا میتونم حذف کنم؟:blush2:

اون توی قسمت the club هستش
بعد باید توی لیگی كه هستی باید تموم بشه بعد میتونی حذفش كنی

وحشت
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۰
این چیه که برای من تو قسمت باشگاه نوشته؟؟؟
-"یک سوتفاهم و اختلاف در بین سیل زیاد سخنگویان مطبوعاتی شما باعث شد تا اطلاعات ضد و نقیضی به یکی از اسپانسر های تیم داده بشه. اسپانسر شما الان خشمگین شده و تهدید می کند که از شما به دادگاه شکایت خواهد کرد."
• Oh, my!
• Um... You know, I'm very busy right now, please remind me tomorrow.

الان من باید چی کار کنم... خیلی تیم کم تو بهران بود... اینم اضافه شد؟؟؟ در ضمن اون دوتا خط انگلیسی پایین لینکن... یکی به من میگه چه خاکی بریزم بر سرم؟؟؟

fcsooti
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
۱۰تا سخنگو که نداری اتفاقا

وحشت
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
15 تا بود 5 تا شون رو اخراج کردم همین الان... درست میشه؟؟؟

wantonboy13
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
آقا بیشتر از 3 مهاجم در هفته نمیشه استفاده كرد یا در هر بازی ؟!
چون تو راهنمای هت تریك نوشته تا 6 مهاجم در هفته تمرین می بینند ، ولی یه جا دیگه گفته بیش از 3 بازیكن در یك پست در هفته نمیشه استفاده كرد...

fcsooti
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
آقا بیشتر از 3 مهاجم در هفته نمیشه استفاده كرد یا در هر بازی ؟!
چون تو راهنمای هت تریك نوشته تا 6 مهاجم در هفته تمرین می بینند ، ولی یه جا دیگه گفته بیش از 3 بازیكن در یك پست در هفته نمیشه استفاده كرد...
خوب تو هفته ۲تا بازی داری تو هربازی هم می تونی ۳تا مهاجم بزاری که سر جمع می شه ۶تا تو هفته

fcsooti
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۱۱
فکر کنم بازم زیاد باشه. بازم بزار استاید فن بیان

Taj
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۹
نباید کمکهات از 10 بیشتر باشن + جمع مربی دروازهبانها و کمک ها از 10 بیشتر نباید باشد
+ تیمهایی که دارایی کمتر از 15 میلیارد دارن اقتصاد دان هم بدردشون نمیخوره

وحشت
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۲
نباید کمکهات از 10 بیشتر باشن + جمع مربی دروازهبانها و کمک ها از 10 بیشتر نباید باشد
+ تیمهایی که دارایی کمتر از 15 میلیارد دارن اقتصاد دان هم بدردشون نمیخوره

الان که تو بهرانم بخوام اقتصاد دان ها رو هم اخراج کنم باید نفری 15 چوپ بدم... بزارم باشه... یا اخراج کنم؟

HaryAMID
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳

چه خبره !!! 15 تا
اگه اشتباه نکنم شما تازه تیم گرفتی ، به این نکات دقت کن:

* هیچکدام از Staffها ،هیچوقت تعدادشون نباید از 10 تا بیشتر بشه(من جمله Spokespersons).

** تا وقتی حسابی میلیاردر نشدی Economists نگیر ، ضرره.

*** طرفدارات (Supporters Club) حتما کمتر از 1000 نفره ، بنا براین حداکثر به 5 ، 6 Spokespersons احتیاج داری. اگه از 500 نفر کمترن حداکثر 3 ، 4 نفر بگیر.(اینجوری حقوقشون با درآمدزاییشون بهتر با هم بالانسه)

**** عجله زیاد هیچوقت خوب نیست.

*****من هم مثل بقیه بچه ها توصیه میکنم اینو حتما بخونی: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

:good:

وحشت
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۶
چه خبره !!! 15 تا
اگه اشتباه نکنم شما تازه تیم گرفتی ، به این نکات دقت کن:

* هیچکدام از Staffها ،هیچوقت تعدادشون نباید از 10 تا بیشتر بشه(من جمله Spokespersons).

** تا وقتی حسابی میلیاردر نشدی Economists نگیر ، ضرره.

*** طرفدارات (Supporters Club) حتما کمتر از 1000 نفره ، بنا براین حداکثر به 5 ، 6 Spokespersons احتیاج داری. اگه از 500 نفر کمترن حداکثر 3 ، 4 نفر بگیر.(اینجوری حقوقشون با درآمدزاییشون بهتر با هم بالانسه)

**** عجله زیاد هیچوقت خوب نیست.

*****من هم مثل بقیه بچه ها توصیه میکنم اینو حتما بخونی: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

:good:

برادر دمت گرم... این جا رو خوندم... اما یادم نمیاد یه همچین توضیح کاملی داده باشه....

الان که تو بهرانم و اوضاع خوب نیست... و برای هر اخراج 15 چوب میگرن... اخراج کنم بهتره یا بزارم باشن؟؟؟

HaryAMID
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۰
ظاهرا وقتی من داشتم جواب سئوال رو مینوشتم Taj هم جواب داده یه سری مطالب تکراری شده.
5 تارو که حتما باید اخراج کنی ، به نظر من 10تارو اخراج کن.

ضمنا به این نکته هم دقت کن:
بحران ، نه بهران

وحشت
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۹
ظاهرا وقتی من داشتم جواب سئوال رو مینوشتم Taj هم جواب داده یه سری مطالب تکراری شده.
5 تارو که حتما باید اخراج کنی ، به نظر من 10تارو اخراج کن.

ضمنا به این نکته هم دقت کن:
بحران ، نه بهران

حالا بهران و بحرانش که مهم نیس:jesors:
مهم اون کسری بودجست که ترکوندم و موندم توش... پس برم که اخراج کنم جماعت رو ...
دمت گرم..

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۲۷
منم تا هفته پیش 7 تاسخنگو داشتم... ین هفته سه تا اضافه کردم همین مشکل پبش اومد. با اخراج یکیشون کردمش 9 تا.... ببینم این هفته تمرینم برگزار میشه یا نه؟

آخه چرا با 10 نفر تمرین خراب شد؟ شاید بخاطر این باشه که مربی عوض کردم و مربی قبلی رو هنوز اخراج نکردم... ممکنه؟

مربی قبلی رو چیکار کنم؟

mehrdad_m
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
منم تا هفته پیش 7 تاسخنگو داشتم... ین هفته سه تا اضافه کردم همین مشکل پبش اومد. با اخراج یکیشون کردمش 9 تا.... ببینم این هفته تمرینم برگزار میشه یا نه؟

آخه چرا با 10 نفر تمرین خراب شد؟ شاید بخاطر این باشه که مربی عوض کردم و مربی قبلی رو هنوز اخراج نکردم... ممکنه؟

مربی قبلی رو چیکار کنم؟

به مربی قبلی ربطی نداره. شاید تركیب تیمت اشتباه چیده شده. مثلاَ 1-6-3

omid
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
با 10 تا هیچ مشكلی به نمی زنین

HaryAMID
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
با 10 تا هیچ مشكلی به نمی زنین

:good:همینطوره:good:
حتما مشکل از جای دیگه ست.

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۲
به مربی قبلی ربطی نداره. شاید تركیب تیمت اشتباه چیده شده. مثلاَ 1-6-3

نه اتفاقا. بازی یکشنبه رو 5-4-1 رفتم و بازی چهارشنبه 1-4-2 ... اشتباها ترکیب دفاعم رو نچیدم (یعنی یادم رفت) ممکنه مشکل از این باشه؟

من چون با فلش ترکیب میچینم هیچوقت ترکیبهای غیرمجاز تو بازی نمیفرستم...

HELL BOY
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
الان که ساپورتر ندارم چطور میتونم بفهمم با چه کشورهایی بازی کردم؟:blush2:

paolo
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
یه موقعیت بد ...
الان تیم كانفیدنسم completely exaggerated هست و هیچ روانشناسی هم ندارم ...
چی كار كنم؟ تا هفته ی دیگه میاد پایین( هفته ی پیش روانشناسام رو اخراج كردم و این هفته هم روانشناس استخدام نكردم) ؟ ...
اگه نیاد پایین باید موتس برم تو زمین تا درست بشن؟ و اگه بخوام موتس برم احتمال مصدوم شدن بازیکنام بیشتر میشه؟
مرصی

reza_morinio
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
یه موقعیت بد ...
الان تیم كانفیدنسم completely exaggerated هست و هیچ روانشناسی هم ندارم ...
چی كار كنم؟ تا هفته ی دیگه میاد پایین( هفته ی پیش روانشناسام رو اخراج كردم و این هفته هم روانشناس استخدام نكردم) ؟ ...
اگه نیاد پایین باید موتس برم تو زمین تا درست بشن؟ و اگه بخوام موتس برم احتمال مصدوم شدن بازیکنام بیشتر میشه؟
مرصی

منم هفته پیش این مشكلو داشتم نگران نباش اگر روانشناس نداری شنبه خودش میاد پایین

HaryAMID
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۰
:hi:دوستان...
با تغییرات جدید HT کسی میدونه آیا درجه استامینا در سرعت رشد و تمرین کردن موثره یا نه؟:ok:

Nillo
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
آقا من نمره میدفیلدم بالاتر از 5 نمیاد ، چی کار کنم؟

البته توجه داشته باشید بعد از میدفیلد پایین ترین نمره مال دفاع راستمه که 19 هستش

Sepehrdad
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
سلام .من الان 1 ماه تيم را تحويل گرفتم و در دسته چهارم هنوز موفق به تغيير سيستم وتاكتيك نشدم اين آزمون هتريك چيه ؟ چه موقع به پايان ميرسه؟
از كجا بايد فهميد تا حالا چندتا از 16 آزمون را پشت سر گذاشتم .
Thank a lot:good:

misagh
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
آیا می شه استانی رو كه موقع ثبت نام تو هتریك انتخاب كردیم رو تغییر بدیم؟

Sir Farzan Lytton
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
آیا می شه استانی رو كه موقع ثبت نام تو هتریك انتخاب كردیم رو تغییر بدیم؟

بله اخر فصل. البته چند درصدي از هوادارات قهر مي كنن !

Nillo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
سلام .من الان 1 ماه تيم را تحويل گرفتم و در دسته چهارم هنوز موفق به تغيير سيستم وتاكتيك نشدم اين آزمون هتريك چيه ؟ چه موقع به پايان ميرسه؟
از كجا بايد فهميد تا حالا چندتا از 16 آزمون را پشت سر گذاشتم .
Thank a lot:good:

ببین توی my Hattrick یا هتتریک من لیست همه چلنجهات رو نوشته و مشخص کرده که کدوما رو رد کردی و کدوما مونده فصل پیش که من اومدم یادم نیست چند تا بود! :angel:ولی فکر کنم با کوئیزاش 25 تا شد

Nillo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۹
راستی یه سوال دیگه(حالا بزار جواب قبلی رو بهت بدن!!!)
من داداشمم میخواد تیم بگیره هیچ جوره راه نداره ما با یک آی پی دو تا تیم داشته باشیم؟

وحشت
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
راستی یه سوال دیگه(حالا بزار جواب قبلی رو بهت بدن!!!)
من داداشمم میخواد تیم بگیره هیچ جوره راه نداره ما با یک آی پی دو تا تیم داشته باشیم؟

توی قسمت آموزش این سایت گفته که دو نفر از یه کامپیوتر نمیتونن تیم بگیرن...
اما توی یکی از آزمونها برای لایسنس، سوال اینه... اگر برادر یا یکی از اعضای خانواده شما بخواهد در هتریک ثبت نام کند میتواند؟؟؟ و جوابشم اینه که... بله میتواند... در صورتی که به تیم همدیگر دسترسی نداشته باشند....
ام سوال اینجاست که هتریک از کجا میتونه بفهمه که الان من کانکت شدم یا برادرم...:stinker:
اما فکر کنم با یه آی پی دیگه مثل استفاده از VPN بشه این کار رو کرد... اما باید مواظب باشید قاطی پاطی نشه... وگرنه :img-tomato:

حالا باز ما که هنوز تو شیش و بش هتریکیم و 1 میلیون کم آوردیم... بزار اهل فن بیان و جواب بدن...
:1:

misagh
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
اگه از كارت اینترنت استفاده می كنی فكر كنم بشه . چون هر دفعه وقتی كانكت شی با یك آی ژی متفاوت وارد می شه . ( البته به صحت گفتار اطمینان ندارم )

misagh
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۱۰
تیم من رو بستن .وای بدبخت شدم الان یه در خواست برای یك تیم جدید دادم . با یك آی دی جدید

HaryAMID
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳

من مطمئنم که شدنیه،
بهترین و راحتترین راه اینه که یه Staff messages بزنی و بپرسی.
GMها خیلی سریع (حداکثر یه روزه) جوابت رو میدن، اینجوری مطمئنتره.

paolo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۴
من مطمئنم که شدنیه،
بهترین و راحتترین راه اینه که یه Staff messages بزنی و بپرسی.
GMها خیلی سریع (حداکثر یه روزه) جوابت رو میدن، اینجوری مطمئنتره.

منم می خواستم واسه دادشم یه تیم بگیرم ... و به جی ام ها هم میل دادم ... توی جواب اومده بود که هیچ مانعی برای گرفتن تیم جدید نداری، فقط نباید هیچ گونه ترانسفری با هم داشته باشین ... ولی بعد که می خواستم تیم بسازم ارور میداد و داداشم قیدشو زد ...

omid
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
من با حرف كادوس موافقم

misagh
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۰۳
تیمی رو كه بستن دوباره می شه تحویل گرفت؟

alvand_000
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۶
تیمی رو كه بستن دوباره می شه تحویل گرفت؟

سلام دوست خوبم.ممکنه بشه.باید با gm مکاتبه کنی.علت بستن تیم چی بوده؟

misagh
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۶
داشتن 2 تیم هم زمان که یکیش برای برادرم بود

misagh
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
یکی به من کمک کنه که تیمم رو دوباره پس بگیرم . ببینم یه شیر مرد پیدا می شه که من رو راهنمایی کنه

fcsooti
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
یکی به من کمک کنه که تیمم رو دوباره پس بگیرم . ببینم یه شیر مرد پیدا می شه که من رو راهنمایی کنه
تنها راهمنایی اینکه بیخیالش بشو. بیافت دنبال یه تیم دیگه خیلی راحت

misagh
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۰
این تیمم کولاک بود . دلم نمی یاد دست از سرش بردارم

وحشت
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
این وضعیت منه....
بودجه باشگاه: -111322000 Rial
به نظرتون امیدی هست؟؟؟
یا اینکه هتریک رو ببوسم بزارم کنار؟؟؟

reza_morinio
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۴
این وضعیت منه....
بودجه باشگاه: -111322000 Rial
به نظرتون امیدی هست؟؟؟
یا اینکه هتریک رو ببوسم بزارم کنار؟؟؟

وحشت عزیز اینقدر من و دوستان راجع به بودجه منفی گفتیم كه حد نداره ولی بازم میگم اگر بودجه شما از منفی 5000000000 بیشتر بشه بهت اخطار میدن و بعد از چند هفته تیمتو میبندن شما كه منفی بودجت به یك میلیارد هم نمیرسه پس خوش باش:1:

reza_morinio
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۵۹
این تیمم کولاک بود . دلم نمی یاد دست از سرش بردارم

كولاك بود یا بهمن چون قبل از گرفتن تیم دوم از یك pc با مسئولین هتریك هماهنگ نكردی تیم تعطیله از دو یا سه هفته دیگه دنبال تیم جدید باش موفق باشی

وحشت
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
وحشت عزیز اینقدر من و دوستان راجع به بودجه منفی گفتیم كه حد نداره ولی بازم میگم اگر بودجه شما از منفی 5000000000 بیشتر بشه بهت اخطار میدن و بعد از چند هفته تیمتو میبندن شما كه منفی بودجت به یك میلیارد هم نمیرسه پس خوش باش:1:

خیلی آقایی سلطان... یه سوال دیگه... چقدر به این هتریکپولی میشه اطمینان کرد... مثلن وقتی یه بازیکن رو میزنه دفاع... اون بازیکن واقعن دفاعه... یا نه...:sad:

Ali
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
اساتید هتریك نظر بدن

با توجه به اینكه قیمتها به نسبت فصل پیش 2 برابر شده خرید بازیكن انجام بشه یا امیدی هست كه قیمتها دوباره عادی بشه؟؟؟؟؟

من كه حیفم میاد پولهامو خرج كنم بازیكن ورد كلاس شده 23 میلیارد

كل بودجه من 25 میلیارده نمیشه كه پول زحمت كشیده بازیكنان رو بریزیم تو حلق یه اجنبی كه آخرشم 6 تا ستاره بیشتر نمیخواد بگیره

HaryAMID
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
:help::help::help:
از اساتید و خصوصا بچه های لیگ برتر تقاضا میکنم یه نگاهی به این بازی بندازن:
MatchID: 152171873
و لطفا دلیل باخت من رو بهم بگن.
من حسابی گیج شدم:confused_smile:

متشکرم

reza_morinio
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۲
خیلی آقایی سلطان... یه سوال دیگه... چقدر به این هتریکپولی میشه اطمینان کرد... مثلن وقتی یه بازیکن رو میزنه دفاع... اون بازیکن واقعن دفاعه... یا نه...:sad:

متوجه منظورت نمیشم ولی اگر خواس:1:تی مشخصات بازیكنو بگو ببینم به درد دفاع میخوره یا نه

alvand_000
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۳۹
:help::help::help:
از اساتید و خصوصا بچه های لیگ برتر تقاضا میکنم یه نگاهی به این بازی بندازن:
من حسابی گیج شدم:confused_smile:

متشکرم

همیشه همه ی بازی ها و نتایج منطق پشتشون نیست.این هم از جمله ی بازی های surprising هستش که پیش میاد:sad::wink:

Don M Corleone
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۱۱
اساتید هتریك نظر بدن

با توجه به اینكه قیمتها به نسبت فصل پیش 2 برابر شده خرید بازیكن انجام بشه یا امیدی هست كه قیمتها دوباره عادی بشه؟؟؟؟؟

من كه حیفم میاد پولهامو خرج كنم بازیكن ورد كلاس شده 23 میلیارد

كل بودجه من 25 میلیارده نمیشه كه پول زحمت كشیده بازیكنان رو بریزیم تو حلق یه اجنبی كه آخرشم 6 تا ستاره بیشتر نمیخواد بگیره

واقعا نمیشه تضمین داد !!
افزایش قیمت این فصل بیشتر از سر بالا نرفتن دستمزدها بود و افزایش نقدینگی باشگاها !!! :jesors: به همین علت تورم حاصل شد !! :apophys:

قبلا روند افزایش و كاهش خیلی سریع رخ می داد !! یعنی یكی دو هفته افزایش داشتیم بعد بلافاصله كم میشد ولی الان میبینیم كه اینطوری نیست ... برعكس بازیكنان زیر 23-24 به نظرم افزایش تدریجی هم دارن !! اونم شاید به خاطر وعده هتریك به خاطر افزایش دستمزد بازیكنان مسن در فصل اتی هست !!! و حداقل تا پایان فصل شاید این ثبات قیمتها رو داشته باشیم و واقعا فصل بعد معلوم نیست چی پیش بیاد !!
توصیه من هم اینه كه اگر قراره اینقدر پول خرج كنیم كه به قول شما 5-6 ستاره بگیره طرف و تاثیر انچنانی هم نذاره ... با این شرایط یا بازیكن ایرانی مستعد برای تمرین بگیریم یا بازیكنی كه قدرت پاس بالایی داشته باشه ... مثلا اكسل به بالا !! و سنش بیشتر از 23 یا حداكثر 24 نباشه ...

بازیكنی هم كه شرایط ایدال مارو داشته باشه همیشه هست فقط نباید عجله كرد ! شاید از ده تا 9 تاش بپره ولی بلاخره یكی كه دنبالشی با بهترین شرایط گیرت میاد فقط نباید عجله كرد و تحت تاثیر رقابت "بیدی" قرار نگرفت !!! :wink3:

=============
KaDous
من حسابی گیج شدم

به هر حال استثنا هم پیدا میشه ! ولی برای همین هم میشه دلایلی رو پیدا كرد ... مثلا استامینای هافبكهات احتمالا كم نیست؟ فرم بازیكنات چه طور ؟ تاكتیكت هم اگر حمله از كنار میذاشتی شاید نتیجه این نمیشد ! یا یه سری چیزای دیگه ... به هر حال ممكنه دلایل خیلی قانع كننده ای پیدا نشه ..

اما با اینهمه قبول دارم كه نتیجه عادلانه ای نبوده !! ولی خب تو فوتبال واقعی هم همیشه تیمی كه شایسته تره ممكنه پیروز نشه ! به هر حال هنوز صدر جدولی و مهم هم نیست كه باختی ... بازیهای بعدی جبران میشه ... :good:

وحشت
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
متوجه منظورت نمیشم ولی اگر خواس:1:تی مشخصات بازیكنو بگو ببینم به درد دفاع میخوره یا نه

نه سلطان... منظورم اصلن یه دفاع یا فوروارد نیست... منظورم اینه که من سیستم بازیم رو بر اساس برنامه هتتریکپولی میچینم... نمیدونم چقدر میشه بهشت اطمینان کرد...:bad:

fcsooti
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۳۱
اگه بخواهی بر اساس برنامه ای چیزی بچینی از سایت vhattrick.con کمک بگیر خودش یه قسمت best line up داره

miyuner
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
آقا من بازیكنم توی بازیلیگ اخراج شده آیا میشه واسهبازی دوستانه این هفته بازیش بدم

reza_morinio
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
آقا من بازیكنم توی بازیلیگ اخراج شده آیا میشه واسهبازی دوستانه این هفته بازیش بدم

میشه

misagh
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
من تیم جدید ثبت نام كردم . تا دیروز وقتی یوزر و پس رو می زدم وارد می شد و می گفت در حال انتظار . امروز تو سایت وقتی یوزر و پس رو می زنم می نویسه عملیات ناموفق . به ایمیل هم سر زدم هیچ پیغامی نیامده بود .
دلیلش چیه ؟

omid
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
اگه به هر دلیلی تیمت بسته شده حدود 6 ماه باید صبر كنی واسه تیم جدید

fcsooti
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۲۳
اگه به هر دلیلی تیمت بسته شده حدود 6 ماه باید صبر كنی واسه تیم جدید
قانون جدیده یا من زیر آبی رفتم؟

HaryAMID
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۰۰
همیشه همه ی بازی ها و نتایج منطق پشتشون نیست.این هم از جمله ی بازی های surprising هستش که پیش میاد:sad::wink:

یه سه ، چهار تایی پیش بیاد ، بهتره که چهار گوشه زمین رو ببوسی و کفشهارو آویزون کنی و HT رو بذاری کنار. :confused_smile::confused_smile::confused_smile:
واقعا ضدحاله:fool:

reza_morinio
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۴۶
این سكیوریتی كد رو فراموش كردم از كجا میتونم دوباره بدست بیارمش

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۴۳
سلام،
ببخشین كه جواب همه سوالارو نمیدم، یه سری زیادی از سوالا قبلا بررسی شده، ولی چند تا چیزو كه به چشمم اومد میگم. از بچه هایی كه میان و به بقیه كمك میكنن تشكر میكنم. محمدرضا جان ممنون از اون پستت كه مربوط به وضعیت اقتصادی هتریك بود هرچند كه در چند مورد نظر من فرق داره، و البته خیلی از سوال علی خوشم اومد كه رفت سر اصل مطلب.

امیر آقا خوبی؟ كم پیدایی! در مورد اینكه تمرینتو از دست دادی به خاطر 1-4-2 نیست. غیر از چیزایی كه بچه ها گفتن مجموع Specialistهات نباید از یه عددی بزرگتر باشه. مطمئن نیستم ولی فكر میكنم 50 بود. یه چك بكن ببین از 50 تا بیشتر بوده یا نه.

Kadous جان، بله قرار بود كه استامینا در سرعت تمرین موثر میشد. نمیدونم شروعش از این فصل بود یا از فصل بعد. یه پست قبلا فرستاده بودم در این مورد. فكر كنم تو اون گفته بودم.

تهران فونیكس عزیز، در مورد تیم گرفتن قبلا صحبت زیاد شده. ولی استفاده از یك كامپیوتر برای چند نفر مشكلی نداره. پائولو تقریبا جوابتو داده فقط اینكه قدیم یادمه كه همینجوری بی دلیل باید برای گرفتن تیم دو سه بار درخواست میدادیم. شاید اون Errorی كه پائولو گفت با تكرار درخواست برای تیم برطرف بشه. استفاده از یك كامپیوتر ضمن رعایت قوانین باید با اطلاع GM-Iran هم باشه. با یكیشون مكاتبه (email) كن.

>>>بقیشو اگه دوست داشتین بخونین.
احتمالا الان میخواین جواب اون سوال اولو بدونین. البته دقیقا مطمئن نیستم. ولی جوابشو باید توی این پیدا كنین كه از كی قراره وضعیت بلیت استادیوم تغییر كنه (منظورم اینه كه ارزونتر بشه). به نظرم نكته كلیدیش همینه. ولی فكر نكنم كه مدیرای هتریك از وضعیت الان بلیت استادیوم بدشون بیاد. به نظر من، وضعیت موجود یه جورایی به هتریك ثبات میده. Scroll Bar همین پنجره رو در نظر بگیرین. اگه مطالب این صفحه انقدر زیاد شده باشه كه این دستگیره بغل خیلی كوچیك شده باشه یه ذره كه جابجاش میكنیم یه عالمه خط بالا پایین میشه. كنترلش سخته ولی اگه دستگیره بزرگ باشه دقت مرور مطالب این پنجره میره بالا. نقدینگی هر باشگاهم مثل همین دستگیره هس. بقیشو لازم نیست بگم. خودتون بیشتر از من میدونین.

وحشت
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۱۳
این سكیوریتی كد رو فراموش كردم از كجا میتونم دوباره بدست بیارمش

داش رضا... هتریک من-> تنظیمات-> کد امنیتی تو دست چپ صفحه...:blush2::wink3:

وحشت
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۱۵
برو بچس بازم سوال سوال...
اگه بازی دوستانه تو خونه حریف برگزار کنیم... باید پول بدیم؟؟؟ یا پول میگیریم؟؟؟
دست به یه لینک تو هتریک میزنی... نقدینگی منفیت هی زیاد تر میشه...

و اینکه میشه این رو برای من ترجمه کنید؟؟؟

In my opinion, Farrokh Elhami is not going to reach his potential as a footballer unless he gets some ضربات آزاد training.

Boss, I'm having some trouble with the father of Emad Balouch. He says the kid shouldn't stay at the Academy anymore, because he is not responsing to our training anymore! He's kind of right, but this is not his decision to make, is it

LA-soshiant
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۴
برو بچس بازم سوال سوال...
اگه بازی دوستانه تو خونه حریف برگزار کنیم... باید پول بدیم؟؟؟ یا پول میگیریم؟؟؟
دست به یه لینک تو هتریک میزنی... نقدینگی منفیت هی زیاد تر میشه...

In my opinion, Farrokh Elhami is not going to reach his potential as a footballer unless he gets some ضربات آزاد training.

Boss, I'm having some trouble with the father of Emad Balouch. He says the kid shouldn't stay at the Academy anymore, because he is not responsing to our training anymore! He's kind of right, but this is not his decision to make, is it

اگه خارجی باشه 60, 70 میلیون پول بلیت هواپیما می دی و . . . هرچی تماشاگر اومد پولش بینتون نصف میشه!
توی ایران هم چه تو ورزشگاه خودت بازی كنی چه ورزشگاه حریف بازم هرچی تماشاگر اومد پولش بینتون نصف میشه

houman s.s
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
ببخشید یك سوال داشتم
من عضو شدم و وارد هم میشم و هنگام ورود یك صفحه باز میشه كه یك كد از من میخواهد و پایین آن هم تغییر ایمیل هست كه حدس میزنم صفحه تایید ایمیل باشه در اینجا چه كدی را باید وارد كنم و چكار بادانجام بدهم؟
برای پاسخ به تستهای challengeكجا باید مراجعه كنم ؟
متشكر

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۴۰
یه سر برو به ایمیلت بزن . از هتریك یك ایمیل برات میاد كه در اون , در خط اولش یك كد چهار حرفی نوشته اون رو باید وارد كنی .

بعد از 4 یا 5 روز یك تیم بهت می دن . اون تا باید تست ها رو بگذرونی

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
گیم مستر تو ایران كی هستش ؟ كسی اونو می شناسه؟

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
مد كین ارشد جلاد خودمونه

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۸
تیمش تو دسته دو , گروه سوم اوله

وحشت
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
بروبچس... نظرتون راجب این سایت چیه؟؟؟
حیف که ایران نداره...
فقط شرمنده که صفحه رو به هم ریختم...

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
چه سایتی هست حالا ؟

وحشت
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
حتمن یه شباهتهایی به هتریک داره که اینجا معرفیش کردم....

misagh
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۸
آها . چه خوب شد گفتی . من كه نمی دونستم .

منظورم اینه كه جزییات سایت رو توضیح بده

omid
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۳۰

میگه به نظر من فزخ الهامی به عنوان یك فوتبالیست به پتانسیلش نمی رسه مگه این كه تمرین آزاد ببینه!

رییس من با بابای عماد بلوچ مشكل دارم:jesors::apophys:باباش نمیذاره بچش توی اكادمی بمونه دیگه چون به تمرینات ما توجهی می كنهاون راست میگه ولی تصمیم با اون یست

Don Bandini
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
در مورد ارسال بالا:
بازیكنی كه 19 سالش میشه دیگه برای تیم جوانان بازی نمیكنه و در نتیجه نمیتونه تمرین كنه. همین میشه كه مثلا باباش میگه نمیخوام بچم توی تیم باشه و یا خودش میخواد تیم رو ترك كنه و این چیزا...

misagh
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
چطوری بازیكن رو به تیم اصلی انتقال بدم؟

بازیكنی كه تو تیم جوانان 4 ستارست در تیم بزرگ سالان چه درجه ای در پستش می گیره ؟

Don Bandini
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
اگه بازیكن 1- یك فصل تمام در تیم بوده باشه و 2- سنش 17 به بالا باشه ، میتونید با كلیك روی Promote this player به تیم اصلی بیاریدش.

بازیكن 4 ستاره هم حدود weak باید باشه...

misagh
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
بازیكن باید در تیم جوانان به چند ستاره برسه كه به تیم ملی راه پیدا كنه ؟

Nillo
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۵
سایت جالبی به نظر میرسه

kaveh
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۹
بروبچس... نظرتون راجب این سایت چیه؟؟؟
حیف که ایران نداره...
فقط شرمنده که صفحه رو به هم ریختم...
جزییات سایت رو توضیح بده

من الان نیم ساعته بهم تیم تحویل داده :apophys: همینجوری که توش می چرخم اینجا می نویسم
از نظر گرافیک و محیط بازی خیلی از هت تریک جذاب تره ! :good:

بازیکنها رو می شه ، جداجدا و انفرادی یا گروهی یا تیمی تمرین داد یا حتی تمرین تاکتیک داد ،
لیگ 10 تیمیه و این یعنی 18 هفته بازیها طول می کشه ( 4 هفته بیشتر از هت تریک ) که به نظرم خیلی دیگه طولانی می شه ولی در عوضش دو تیم اول و 4 تا تیم پایین میرن PlayOff
بازیکنای جوانان رو هم اسکیلهاشون رو نشون می ده و مثل هت تریک جونتو بالا نمیاره !
گزارش بازی و Live Match اش مثل هت تریکه و به صورت Text ، و منو یه کم یاد اولین بازی Manager که بازی کردم ( PM -1998 ) میندازه
Position بازیکنها و قدرت بازیکن تو پستش رو هم صاف و پوست کنده بهت می گه
Formation و چیدن بازیکنها تو زمین به دلخواه خودته و جاشون ثابت نیست ، یعنی مثل هت تریک Extra و ... نداره ، بازیکن رو ورمیداری و هر جا او زمین می خوای می گذاری
قیمت بلیت و اسپانسرهات رو خودت مشخص می کنی
Search کردن بازیکنها تو TransferList اش خیییلیییی نامردیه ، چون اگه بخوای بر مبنای اسکیل Search کنی اکانت Premium می خواد ، یعنی باید دست کنی تو جیب مبارک
ولی تغییر فرم لباس و لوگو ی باشگاه مجانیه
و ...

کلاً مثل اینه که Fifa-Manager و Hattrick رو ترکیب کرده باشند
ولی با کانکشن Dial UP یه ربع ساعت طول می کشه بالا بیاد ، با ADSL-256 ا ی ی ی ، ردیفه !
لیگ ایران هم که خودت گفتی دون کورلئونه ، متاُسفانه نداره !
ازاینا گذشته ما که تازه کاریم تو هت تریک به نظرم همین که زاییدیم رو یکم بزرگ کنیم ، بعد بریم سراغ یکی دیگه :blush2:

.

Nillo
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۳
از کدوم کشور تیم گرفتی؟

misagh
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۳
چه مدت طول كشید تا بهت تیم داد؟

Nillo
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱
من از انگلیس ثبت نام کردم

مشکل پیش نمیاد؟

kaveh
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
از کدوم کشور تیم گرفتی؟
ایرلند
چه مدت طول كشید تا بهت تیم داد؟
یه روز واسه Verification یه روز هم واسه تیم دادن ، ، حدود دو روز
من از انگلیس ثبت نام کردم
مشکل پیش نمیاد؟
نه ، یعنی دقیقاً نمی دونم ، ولی ظاهراً از هر جا باشی تو هر لیگی بخوای می تونی بری

miyuner
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
وحشت اسم تیمت چیه ؟

omid
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
بازیكن باید در تیم جوانان به چند ستاره برسه كه به تیم ملی راه پیدا كنه ؟

ستاره مهم نیست
باید 17 سالش شده باشه و 1 فصل كامل توی تیم جوونات باشه

miyuner
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
آقا من فرم بازیكنام هی میاد پایین استامینام هم روی 13% هستش بازیكنای اصلیمم4 تا شون 26 سالشونه بقیه زیر 23 سال
بنظر شما مشكل چیه

R-Win
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
آقا من فرم بازیكنام هی میاد پایین استامینام هم روی 13% هستش بازیكنای اصلیمم4 تا شون 26 سالشونه بقیه زیر 23 سال
بنظر شما مشكل چیه

بخاطر اینه که 13 نحسه ازین حرفا........

هر 100 % استامینا دادن 25% از فرم کم می کنه
حالا خودت حساب کن
در ضمن افت فورم همیشه هست و چیز غیر طبیعی نیست
ممکن اون بازیکنات لبه مرز کم شدن فرمشون بودند و با این 13% که حدود 3.2% از فرم کم میکنه فرمشون کم شده

ولی سعی کن همه بازیکنات تو طول هفته بازی کرده باشند

Don M Corleone
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
ببینم برای كریسمس هتریك سوپرایزی در نظر نداره ؟ :3:

fcsooti
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
ببینم برای كریسمس هتریك سوپرایزی در نظر نداره ؟ :3:
کریسمس که گذاشت ولی شاید برای سال نو داشته باشه

wantonboy13
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
بخاطر اینه که 13 نحسه ازین حرفا........

كی گفته 13 نحسه ؟! دیگه نبینما....

وحشت
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
وحشت اسم تیمت چیه ؟

godfatherFC
کوچیک شماست...:blush2:

وحشت
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۷
کریسمس که گذاشت ولی شاید برای سال نو داشته باشه

احتمال میدم واسه ما بیلاخی چیزی بکشن... اونجا... :img-tomato:
آخه ما رو چه به کریسمس...

Friend
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۴۶
سلام دوستان من
دیشب یکی از دوستام یک سوال از من کرد که من خودم جوابشو نمیدونستم ، گفتم اینجا مطرح کنم تا کسی که میدونه بهم جواب بده
تجربه برای مربی مهمه ؟ یعنی اگر یک مربی با تجربه اکسلنت و لیدرشیب سولید باشه بهتر از یک مربی با تجربه ویک و لیدرشیبه سولیده ؟
با تشکر

Ali
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۳۰
قدرت رهبری مربی هر فصل كم میشه

اگر قدرت رهبری مربی به دیستریوس رسید باید اخراج بشه و مربی جدید بگیریم یا فرقی نداره؟؟؟

Ali
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷
بندینی توی پارسفوتبال 1 بار یه توضیحی در مورد تبدیل بازیكن به مربی با قدرت رهبری سالید داده بودی میشه دوباره تكرارش كنی؟

omid
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
سلام!

به مناسبت کزیسمس بروبکس هتریک باز خارجی تصمیم گرفتن به ملت هدیه بدن
من رفتم ثبت نام کردم سایتش اینه

بالای صفحه سمت راست یوزرنیم و پایینش سکوریتی کدتونو وارد کنین تا اسم تیمتون وارد قرعه کشی بشه
فکر کنم من اولین ایرانی بودم که ثبت نام کردم
تا فردا شب ساعت 00:00 وقت دارین
تا الان 3454 نفر ثبت نام کردن
206 تا جایزه وحود داره
شانس هر کس الان 6 درصده

بجنبین که 31 ساعت دیگه وقت ثبت نام تموم میشه

حالا باز بگین امید آدم بدی بود!!!:3:

HaryAMID
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
امید جان
خیلی با مرامی:good::good:
خیلی ها اینکارو نمیکردن.:3:

miyuner
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
سلام دوستان من
دیشب یکی از دوستام یک سوال از من کرد که من خودم جوابشو نمیدونستم ، گفتم اینجا مطرح کنم تا کسی که میدونه بهم جواب بده
تجربه برای مربی مهمه ؟ یعنی اگر یک مربی با تجربه اکسلنت و لیدرشیب سولید باشه بهتر از یک مربی با تجربه ویک و لیدرشیبه سولیده ؟
با تشکر

اولیه بهتره داداش

HaryAMID
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۲
قدرت رهبری مربی هر فصل كم میشه

اگر قدرت رهبری مربی به دیستریوس رسید باید اخراج بشه و مربی جدید بگیریم یا فرقی نداره؟؟؟

اگه leadership یه مربی به صفر برسه از اون به بعد هر فصل یه درجه از trainer کم میشه.

miyuner
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۳
امید چرا نمیشه 2000 بار ازت تشكر كرد آخه 1 بار كمته

wantonboy13
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۰۴
Warning: require_once(HTClient.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or
directory in /mounted-storage/home70a/sub007/sc40532-XXMC/[Only Registered And Activated Users Can See Links] on line 67

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'HTClient.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /mounted-storage/home70a/sub007/sc40532-XXMC/[Only Registered And Activated Users Can See Links] on line 67
--------------------------------------------------------------------
سایت بلتریك این ارور رو بعد از وارد كردن یوزر و پسورد به من میده.

LA-soshiant
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
امید اونایی كه ساپورتر شیپ دارن و احتمالا تا یكی دو ماه دیگه تموم می شه هم می تونن ثبت نام كنن؟ :apophys:

omid
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
نه نمیتونن من خودم 2 هفته پیش تموم كردم

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۲۸
Warning: require_once(HTClient.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or
directory in /mounted-storage/home70a/sub007/sc40532-XXMC/[Only Registered And Activated Users Can See Links] on line 67

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'HTClient.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /mounted-storage/home70a/sub007/sc40532-XXMC/[Only Registered And Activated Users Can See Links] on line 67
--------------------------------------------------------------------
سایت بلتریك این ارور رو بعد از وارد كردن یوزر و پسورد به من میده.

lمنم يه همچين اروري مي گيرم

aras_bay
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۰
اقا یعنی اینهمه ادعای هتتریك نمیدونه جلوی 442 ضد حمله ای كه حمله قوی و هافبك دفاع متوسط داره چه تركیبی مناسبه؟

بابا هی میان با این 442 دفاعی تو خونه ما مساوی میگیرن هر كاریم میكنم جواب نمیده

اساتید یه نظری در كنید از خودتون دیگه دارم این قهرمانیم از دست میدم

هافبكام از ماله اونا سره

wantonboy13
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۳
اقا یعنی اینهمه ادعای هتتریك نمیدونه جلوی 442 ضد حمله ای كه حمله قوی و هافبك دفاع متوسط داره چه تركیبی مناسبه؟

هافبكام از ماله اونا سره

به اینجا سر زدی؟!

wantonboy13
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷

هافبكام از ماله اونا سره

حالا من دقیقا" سیستم و بازیكنای تیم شما و حریفتو ندیدم ولی فكر كنم با این مشخصاتی كه گفتی با سیستم 442 Attack on wings یا Attack on middle (تو هر ناحیه كه نسبت به حریف برتری داری) بازی كنی بهتر باشه.:good:

Nillo
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
امید فرق participate با donate چیه؟

omid
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
participate یعنی می خوای شرکت کنی
donate یعنی می خوای بقیه رو سا÷ورت کنی!!

wantonboy13
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۳:۰۴
امید فرق participate با donate چیه؟

participate یعنی شرکت کردن.
Donate یعنی سرمایه گذاری کردن.
برای من که فرقی نمی کنه ، چون در هر صورت Error میده.

naviddooni
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۴:۵۳
من که یه نگاه انداختم کسی از ایران ندیدم که برنده شده باشه نمیدونم یعنی اینقدر بدشانس بودیم!!؟؟؟!!!

kaveh
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۵۴
من که یه نگاه انداختم کسی از ایران ندیدم که برنده شده باشه نمیدونم یعنی اینقدر بدشانس بودیم!!؟؟؟!!!

خود امید به قول تیزرای بانکها ، به پاداش نیک اندیشیش 3 ماه برنده شده .
هدیه رو هم از ایشون می گیره :MOD-Gnawl - Longyearbyen Øl (65264) : s
مبارکت باشه امید جان .

.

houman s.s
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۵
یه سر برو به ایمیلت بزن . از هتریك یك ایمیل برات میاد كه در اون , در خط اولش یك كد چهار حرفی نوشته اون رو باید وارد كنی .

بعد از 4 یا 5 روز یك تیم بهت می دن . اون تا باید تست ها رو بگذرونی
ایمیل برام اومده اما كدی در اون ذكر نشده

misagh
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۵۰
تو اخر خط اول ایمیلت رو ببین . نوشته

misagh
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۱۱
آیا دروازه بان 17 ساله اینكویت ارزش تمرین دادن رو داره

misagh
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
علامت

omid
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
خود امید به قول تیزرای بانکها ، به پاداش نیک اندیشیش 3 ماه برنده شده .
هدیه رو هم از ایشون می گیره :MOD-Gnawl - Longyearbyen Øl (65264) : s
مبارکت باشه امید جان .

.

ایولللللللللللللللللللللل لللللللللل:stinker:

فکرش بکن:stinker:
بردم
باز خوب یه نروژی ساپورتم میکنه
کاشکی 1 ساله بید:3:

omid
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۲۵
آره میثاق البته اگه زیاد تمرینش بدی!

misagh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
هم تیم من رو و هم تیم برادرم رو كه بسته بودن .

آقا ما دو تا تیم نخواستیم . لااقل یك تیم به من بدن . هر دفعه ثبت نام می كنم و به گیم مستر ها توضیح می دم كه جریان چیه و اون ها هم می خونن و می گن اشكالی نداره باز تیمم رو می بندن . دیگه دارم خسته می شم . یكی كمكم كنه كه چی كار كنم ؟

بدون این كه به ایمیلم نامه ای بفرستن كه ما به این دلیل تیم شما رو بستیم ( دلیل فرضی ) تیم رو حذف می كنن؟

منظور از تیم : اكانت كاربری

دیگه كلافم كردن . تو رو خدا یكی از شما ها كه آشنا دارید پیش قدم شید تا من یك كاری دست خودم ندادم.

شیطونه می گه با قمه همشون رو بكشما .

kaveh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۱۸
هم تیم من رو و هم تیم برادرم رو كه بسته بودن .
آقا ما دو تا تیم نخواستیم . لااقل یك تیم به من بدن . هر دفعه ثبت نام می كنم و به گیم مستر ها توضیح می دم كه جریان چیه و اون ها هم می خونن و می گن اشكالی نداره باز تیمم رو می بندن . دیگه دارم خسته می شم . یكی كمكم كنه كه چی كار كنم ؟
بدون این كه به ایمیلم نامه ای بفرستن كه ما به این دلیل تیم شما رو بستیم ( دلیل فرضی ) تیم رو حذف می كنن؟
منظور از تیم : اكانت كاربری
دیگه كلافم كردن . تو رو خدا یكی از شما ها كه آشنا دارید پیش قدم شید تا من یك كاری دست خودم ندادم.
شیطونه می گه با قمه همشون رو بكشما .

والا قدیمترها تا جایی که من می دونم سایتها واسه شناسایی یوزرهاشون از سه تا چیز معمولاً استفاده می کردند ( معمولاً اولی )
Cookie های روی سیستم یوزر ( توی تمپراری و خود ویندوز ) - Registry سیستم یوزر - IP
الان رو دقیقاً نمی دونم و نمی دونم هت تریک از کدوم استفاده می کنه ، و نمی دونم اهمیت قضیه واسه ات چقدره
حالا که این همه ظاهراً تقلا کردی و جواب نداده ، اینا رو هم من پیشنهاد می کنم ، ولی چون اطلاعاتم کافی نیست تضمینی نمی تونم بدم

-- همه Cookie های روی سیستم ات رو پاک کنی ( این اگه سایت با رجیستری کار کنه جواب نمی ده )
-- یه ویندوز جدید تو یه درایو جدید غیر از اینی که داری نصب کنی ( New Instalation ) و از رو اون ثبت نام کنی ( مثلاً Vista رو Xp که جفتش رو داشته باشی) ( اینم اگه کار امنیتیشون خیلی قوی باشه جواب نمیده )
-- ویندوزت و داکیومنت رو پاک کنی و دوباره ویندوز بریزی ، که احتمالاً 99% حله

بعدم اینکه باید با یه آدرس ایمیل جدید ( پروفایل نباشه و آیدی اصلی باشه ) تو سایت اکانت باز کنی ، که باهاش تا حالا اکانت كاربری تو سایت باز نکردی و واسه ثبت نام و چند بار اول هم از یه اکانت اینترنتی جدید به سایت وصل شی

بازم میگم که بعداً فحش نخورم ، تضمینی نمی تونم بدم.

misagh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۰۱
ویندوزم رو دوباره نصب کردم . با چند ایمیل متفاوت امتحان کردم ولی جواب نداد.
چطوری می شه آی پی رو تغییر داد ؟

kaveh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸

با عوض کردن اکانت اینترنتی که باهاش کانکت میشی آی پی عوض می شه

ویندوز رو که دوباره نصب کردی ، رو ویندوز جدید بیشتر از یه بار یا با بیشتر از یه ایمیل تو هت تریک اکانت باز نکردی ؟
قبل اینکه ویندوز جدید نصب کنی درایو ویندوز رو پاک یا فرمت کردی ؟ ( یا حداقل فایل ویندوز و داکیومنت رو کامل پاک کردی ؟ )
ویندوز رو رو ویندوز قبلی نریختی ؟ ( Upgrade , Repair , Reinstal )
مشخصاتی که سایت واسه ثبت نام می خواد ( مثل اسم تیم و... ) رو تکراری و مثل قبل ندادی ؟

miyuner
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷

من یه بار تیممو حذف كردن بعدش چند روز بعد با ایدی دوستم كه پسوردشو بهم داده بود رفتم بعدش سریعا به من تیم داد فكر كنم به خاطر این بود كه اون ایدیشو از جای دیگه ساخته بود و اطلاعاتی كه اول میخواد مثل اسم و ..... رو چیزای دیگه داده بود تو هم اینكارو بكن احتمالا جواب میده

misagh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
آقا من همه راه ها رو رفتم . یك گیم مستر هستش به نام موتو . اون چوب لای چرخم می زاره و ازیت می كنه . تا حالا هر چی كشیدم اون سرم آورده.

misagh
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
یك سوال دیگه . آیا مربی یك تیم ملی شدن مزیتی هم داره

omid
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۴۶
مگه چطور؟

HaryAMID
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
:hi:
در Lineup بعد از بازیهای دوستانه ، یه مدتیه که یه قسمتی از ستاره های کسب شده توسط بازیکنان برنگ خاکستری نشون داده میشه.
کسی میدونه که جریان چیه؟:notify:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۱۳
:hi:
در Lineup بعد از بازیهای دوستانه ، یه مدتیه که یه قسمتی از ستاره های کسب شده توسط بازیکنان برنگ خاکستری نشون داده میشه.
کسی میدونه که جریان چیه؟:notify:

حداكثر پتانسيلي كه بازيكن مي تونه داشته باشه همراه با اون خاكستريست. اگه نيم يا يه ستاره خاكستري داشته باشه يعي به دلايلي با حداكثر توانش بازي نكرده.

amirzelzeleh
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۲۷
این دلایلی که میگی چی میتونه باشه؟ فرم و قدرت بدنی؟ یا چیز دیگه؟

omid
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
شرایط آب وهوایی هم احتمالا می تونه باشه

miyuner
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
آقا من یه بازیكن مصدوم دارم هفته قبل 6 هفته مصدوم شد الانم 9 تا دكتر گرفتم ولی از اون هفته فقط 1 هفته مصدومیتش كم شد من اگه 2 تا هم دكتر میگرفتم همین 1 هفته رو كم میكرد جریانش چیه؟
البته tsi بازیكن هی زیاد میشه ایا این ربطی به تعداد دكتر داره
در كل راهنماییم كنید

miyuner
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۱۹
بازیكن 5 ستاره جوانانو اگه بیاری توی بزرگسال چی میگیره منظورم اینه كه مثلا defending اون چی میشه؟

miyuner
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۴۷
میخوام بدونم بازیكنی با پیستون سولید 3 ستاره میگیره ولی بازیكنی با پیستون پاسیبل 3.5 میگیره به نظرتون كدومشونو بخرم بهتره؟

paolo
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
بازیكن 5 ستاره جوانانو اگه بیاری توی بزرگسال چی میگیره منظورم اینه كه مثلا defending اون چی میشه؟

اول ببین توی چه پستیه ... مثلا من هفته ی پیش دفاع 5.5 ستاره رو کشیدم بالا دفندینگش اینادیکویت شد ... معمولا 5.5 و 6 ستاره ها خصوصیت اصلیشون ایناد میشه ...

میخوام بدونم بازیكنی با پیستون سولید 3 ستاره میگیره ولی بازیكنی با پیستون پاسیبل 3.5 میگیره به نظرتون كدومشونو بخرم بهتره؟

باید به اسکیل های مهم دیگش مثل پاسینگ و استامینا هم نگاه کنی ... فرم هم توی ستاره گرفتن موثره؛ اگه اون سولیده فقط به خاطر پایین بودن فرم ستاره کمتر میگیره ،خریدنش میصرفه چون فرم بازیکنا رو آسون تر از اسکیلشون میشه آورد بالا ...

Harpag
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
فقط با Pc خودمون میتونبم به هتریك وصل شیم؟

وحشت
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
نه برادر با 100 تا pc هم میتونی به هتریکت وصل شی...

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۴۸
فقط با Pc خودمون میتونبم به هتریك وصل شیم؟

مي شه از سيستمهاي ديگه هم هت تريك وصل بشي اما از سيستم كسي كه خودش هت تريك بازه وصل نشو.

miyuner
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۴۱
آقا من یه بازیكن مصدوم دارم هفته قبل 6 هفته مصدوم شد الانم 9 تا دكتر گرفتم ولی از اون هفته فقط 1 هفته مصدومیتش كم شد من اگه 2 تا هم دكتر میگرفتم همین 1 هفته رو كم میكرد جریانش چیه؟
البته tsi بازیكن هی زیاد میشه ایا این ربطی به تعداد دكتر داره
در كل راهنماییم كنید

جوابمو ندادین ها

omid
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۴۷
چن سالشه؟

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۳
جوابمو ندادین ها

زمان خوب شدن بستگي زيادي به سن و سال داره. اگه بازيكنت پير باشه با 10 تا دكتر نمي شه زودتر از موعد خوب بشه. از طرفي سرعت خوب شدن مصدوميت بازيكنا با شرايط سني و اسكيل يكسان مثل هم نيست. ضمنا زياد شدن تي اس آي ممكنه به خاطر كم شدن مصدوميت يا بالا رفتن فرم يا استامينا باشه.
اينا بيشترش نظر و تجربه شخصي من بود. حالا دوستان اگه بتونن دقيق تر راهنماييت مي كنن.

omid
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۰۴
اقا لطفا یه نفر در مورد حقوق بازیكنای تیم ملی یه توضیحی بده
چه جوریه؟
نصفشو فقط باید پرداخت؟

houman s.s
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۳۷
تیم من تایید شده اما در ادامه باید چكار كنم وبه كدام گزینه ها جواب بدم
در ضمن تیم من در لیگ 8 بازی كرده دلیلش چیست؟

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۹
تیم من تایید شده اما در ادامه باید چكار كنم وبه كدام گزینه ها جواب بدم
در ضمن تیم من در لیگ 8 بازی كرده دلیلش چیست؟

خوب اگه تيمتو تو سايت مي بيني بايد تو صفحه اول يه لينك چلنج(Challenge) هست كه شامل يه سري مراحل مي شه كه شما رو قدم به قدم با هت تريك آشنا كنه. اگه ي خواي به تمام امكانات هت تريك دسترسي پيدا كني بايد اين مراحل رو بخوني و دستورالعمل خواسته شده رو انجام بدي.

در مورد سوال دوم هم هت تريك در سال 3 فصل ليگ برگزار مي كنه. زمان ليگ ها كاملا مشخص هستن و هر ليگ با احتساب دو هفته استراحت بين فصل 16 هفتست. پس هر زمان كه هت تريك مي خواد به يه كاربر جديد تيم بده اونو جايگزين يه تيم بدون صاحب مي كنه. پس شما در هفته هشتم ليگ هت تريك تيمت جايگزين يه تيم بدون صاحب شده. حالا اگه وضع امتيازات خرابه اين ديگه شانسته ! بايد همينطوري اين فصلو ادامه بدي تا فصل بعد از صفر شروع كني.

ضمنا خوش امدي موفق باشي ! :good:

houman s.s
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
من باید در قسمت به مبارزه طلبدین های جاری (نام ورزشگاه- ارتقا بازیكن-بررسی وضعیت اقتصادی - بررسی بازیكنان شما-استخدام یك متخصص ) چه باید بكنم؟
تیم كه به من داده بازیكنان این تیم مشخص هست یا باید خودم تعیین كنم
چلنج كدام قسمت قرار داره لطفا بیشتر راهنمایی كنیم
از راهنمای همگی متشكرم

alex_irooni
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۰
[QUOTE=houman s.s;10263]من باید در قسمت به مبارزه طلبدین های جاری (نام ورزشگاه- ارتقا بازیكن-بررسی وضعیت اقتصادی - بررسی بازیكنان شما-استخدام یك متخصص ) چه باید بكنم؟
تیم كه به من داده بازیكنان این تیم مشخص هست یا باید خودم تعیین كنم
چلنج كدام قسمت قرار داره لطفا بیشتر راهنمایی كنیم
از راهنمای همگی متشكرم

سلام حاج هومن
نام ورزشگاه :
برو تو قسمت استاديوم پایین صفحه نوشته CHANG the name
کلیک کن و اسم استادیومتو هر چی میخوای بذار وتاییدش کن ok ?

بررسي وضعيت اقتصادی فقط چک کردن فسمت اکونومس هستش فقط یه بازدید بکن چلجت رد میشه .
بازیکنانت هم به همین ترتیب . فقط یه نیگا بنداز
واسه متخصصان :
تو قسمت باشگاه یا club برو
اون موقع سمت راست hire fire داره . هایر یعنی استخدام فایر یعنی اخراج
9 تا کمک مربی بگیر
1 مربی دروازه بان
1 فیزیوتراپ
5 6 تا هم سخنگو واسه زیاد شدن اسپانسرها
بقیه اش به موقع که لازمت شد استخدام کن .
ارتقای بازیکنم الان موقعش نیست فکر هم نکنم تو چلنجهات باشه .
فعلا همین اگه کسی دیگه بیشتر میدونه یا من ناقص و اشتباه گفتم بگه .

wantonboy13
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
اول ببین توی چه پستیه ... مثلا من هفته ی پیش دفاع 5.5 ستاره رو کشیدم بالا دفندینگش اینادیکویت شد ... معمولا 5.5 و 6 ستاره ها خصوصیت اصلیشون ایناد میشه ...

من یه مهاجم 17 ساله 5/4 ستاره كشیدم بالا گلزنی پسیبل گرفت!! :wink:

miyuner
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
امید بازیكن مصدومم 23 سالشه

miyuner
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
آقا فرم بازیكنام هی میاد پایین زیادم نمیشه استامینا روی 13 هستش تمرینم 100%
میانگین بازیكنامم 23 هستش البته اصلیها رو میگم

alex_irooni
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۶
تمرینو بکن 95
استامینا رو بکن 5
ببین چی میشه .

omid
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۳
lمیونر اگه 23 سالشه باید هفته ای با 10 تا دکتر 2 درجه مصدومیتش کم بشه
در مورد فرم هم بگو که تعداد کمک مربیهات چنتان؟
استامینا حداقل 10 باشه

omid
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
ساپورترشیپم اکتیو شد

ایول!!!:3:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
ساپورترشیپم اکتیو شد

ایول!!!:3:

در مورد اين سوالتون من اطلاعي ندارم ! :apophys:

houman s.s
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹
لطفا میشه در مورد جستجو برای... - رزرو برای یك باز دوستانه - دستور بازی (4-4-2) -پیوستن به انجمن تازه واردها و انجمن لیگ شما -قراردادن یك پیشنهاد روی بازیكن - من را راهنمایی كنید؟ مرسی

R-Win
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
دوستان اگه درجه the club بشه اکسلنت بعد پول رو از 200 تا به 50 تا کاهش بدی درجه اش کم میشه؟؟؟
یا ثابت می مونه ؟

houman s.s
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۲۸
لطفا میشه در مورد جستجو برای... - رزرو برای یك باز دوستانه - دستور بازی (4-4-2) -پیوستن به انجمن تازه واردها و انجمن لیگ شما -قراردادن یك پیشنهاد روی بازیكن - من را راهنمایی كنید؟ مرسی:broken_heart:

wantonboy13
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۰۴
لطفا میشه در مورد جستجو برای... - رزرو برای یك باز دوستانه - دستور بازی (4-4-2) -پیوستن به انجمن تازه واردها و انجمن لیگ شما -قراردادن یك پیشنهاد روی بازیكن - من را راهنمایی كنید؟ مرسی

خوب اینا كه خودشون گویاست... راهنمای هت تریك رو مطالعه كردی؟!

omid
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۷
كم میشه آروین

houman s.s
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۱۸
خوب اینا كه خودشون گویاست... راهنمای هت تریك رو مطالعه كردی؟!

آره فقط در مورد دستو بازی (4-4-2)و قراردادن یك پیشنهاد روی یك بازیكن مشكل دارم كجا باید بروم و چكاركنم؟

وحشت
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۳۹
رفیق برای دستور 4-4-2 مثل عکس زیر عمل کن... تو صفحه بعد سیستمت رو انگول کن...

برای پیشنهاد بازی کنم... روی منوی سمت چپ رو ابزار کلیک کن و یه بازیکن ارزون پیدا کن و دکمه bid رو بزن... (البته سعی کن بازیکن ارزون بدرد بخور پیدا کنی)

وحشت
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
چرا بازی دوستانه جوانان اینقدر دیر به دیر برگزار میشه؟؟؟

miyuner
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
lمیونر اگه 23 سالشه باید هفته ای با 10 تا دکتر 2 درجه مصدومیتش کم بشه
در مورد فرم هم بگو که تعداد کمک مربیهات چنتان؟
استامینا حداقل 10 باشه

امید 9 تا كمك دارم
بعد استامینا روی 10 باشه تمرینو روی چند بزارم؟؟

miyuner
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
اقا بازیكن جوانان باید چند سالش باشه كه بیاد توی بزرگسال

samen
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
سلام
من تازه عضو شدم دوستان
میخوام بدونم مربی تمرین دهنده خوب چه لولی Level باید داشته باشه تا خرید و گرون نباشه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

HaryAMID
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۶
اقا بازیكن جوانان باید چند سالش باشه كه بیاد توی بزرگسال

حداقل باید 17 سال تمام داشته باشه و همچنین حداقل 1فصل کامل(112روز) هم از حضورش در تیمت بگذره.

HaryAMID
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۰۸
سلام
من تازه عضو شدم دوستان
میخوام بدونم مربی تمرین دهنده خوب چه لولی Level باید داشته باشه تا خرید و گرون نباشه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

بهترین مربی برای شروع یه مربی با trainer: passable و leadership: poor هستش که قیمتش مناسبه و بعدها کم کم میتونی مربیهای اولا با تمرین دهندگی و ثانیا با لیدرشیپ بالاتر بگیری.

omid
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۶
100%

miyuner
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۱۹
اقا من پرسینگ بازی میكنم همیشه بعد الان بیام واسه یه بای با همون تركیب حمله از گوش بزارم تاثیری در تركیبم داره یعنی اون اكسلنت بود الان میشه پور؟

Nillo
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۷
تغییر تاکتیک دفعه اول یه افت جزئی داره ولی از بیزی دوم درست میشه

بهتره تاکتیکتو توی یه بازی نسبتا آسون عوض کنی

من یه بار همینجوری واسه یه بازی سخت تاکتیکمو عوض کردم...بد بخت شدم....8 تا خوردم

Ali
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۴۹
با این تیكه خیلی حال میكنم:

wantonboy13
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰
با این تیكه خیلی حال میكنم:

كل گروهتون چند تا تیم سالم و با صاحاب داره ؟!

Ali
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
بابا همه صاحب دار و خفنن

Nillo
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۲۵
تو که این همه گل زدی پس چرا تیمت دومه؟؟

Ali
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
كمیته داوری و فدراسیون همه با تیمهای با استعداد و جنوبی مثل ما مشكل دارن

Nillo
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۳۲
بله بله

wantonboy13
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
مهم اینه كه هیچ كدوم از گلزنهات ایرانی نیستند... واقعا" باعث تاسفه... یه 2 تا مهاجم ایرانی كار میذاشتی بد نبود!!:ouaip:

Ali
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
حالا تو سر مال نزن

مهاجم ایرانی هم دارم

دارم سعی میكنم به تیم ملی جوانان برسونمش

به خاطرشم تا حالا خیلی تیم ضرر داده معلوم هم نیست دعوت بشه یا نه!!! ولی باز به هر حال ما سعی خودمونو میكنیم

Chakavak
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
Team spirit fell when a player left and the remaining squad started to worry about the future

این یعنی چی ؟

omid
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
یعنی بازیک خوش اخلاقتو فروختی روحیه ی تیمیت افت کرده

HaryAMID
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۸
دوستان ، من به یه مورد ترانسفر مشکوک برخورد کردم ، البته گزارش نکردم و فقط تو تاپیک گروهشون یه پست دادم که اینه :
اگر کسی از بچه های این گروه تو این سایت عضوه ، لطفا به تیم sosola (1629905 یه تذکر در مورد ترانسفر مشکوکی که داشته بده:

Transfers for Azad Badamaki (187978023)
Date-----------From -----To----------Price---------------TSI then
01/01/2008--sosola--diroozi --9 140 000 000 Rial-------80

خیلی بوداره،
اگر هم کسی اینجا عضو نیست ، سایر بچه ها یه نظری درباره اینکه چه کنیم ، بدن.

ظاهرا از این گروه کسی اینجا عضو نیست.
حالا به نظر شما چکار باید کرد؟
گزارش بدیم تا تیمش رو ببندن؟

omid
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۱۰
گزارش بده

miyuner
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۱۲
آقا من تا الان یعنی ساعت 5:30 سه شنبه بازی دوستانه ای چالنج نكردم به من بگین تا كی وقت دارم چالنج كنم و اینكه اگه یه تیمی منو دعوت كرد من میتونم فردا بهش جواب اره بدم البته قبل از شروع بازی -چون من منتظر یه تیمم كه هنوز جوابمو نداده یعنی هنوز نیومده كه جواب اره بده

alex_irooni
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۸
نه دیگه حاجی تا ساعت 18:00 بیشتر وقت نداری اگه بگذره فقط با یه تیم ایرانی میتونی بازی كنی چون فرصت تهیه بیلط و پرواز به كشور دیگه رو نداری . دیر جنبیدی بابا. حالا چه اصراری داری با اون تیم بازی منی حالا ؟

Nillo
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
یه نظر من باید تنبیه بشن این متخلفها

بگو آقا بگو

misagh
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۰۹
گناه داره بعدا مثل من آواره می شه

miyuner
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
اخه توی كاپ منجر شركت كردم این تیمم توی كاپه و باید باهاش بازی كنم

kaveh
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۶
دوستان ، من به یه مورد ترانسفر مشکوک برخورد کردم ، البته گزارش نکردم و فقط تو تاپیک گروهشون یه پست دادم که اینه :
ظاهرا از این گروه کسی اینجا عضو نیست.
حالا به نظر شما چکار باید کرد؟
گزارش بدیم تا تیمش رو ببندن؟

البته هنرنمایی این دوستمون به همین جا ختم نمی شه متاُسفانه ! غیر از اون مورد :

11/20/2007 Sold Mohammad Bibak to akbariha 7 880 000 000 Rial TSI : 180
10/28/2007 Sold Jon Cainas to hashemiyeh 13 980 000 000 Rial TSI : 1 350
09/07/2007 Sold Jamshid Nejati to PAYAM86 5 930 000 000 Rial TSI :70
08/18/2007 Sold Dryden Brooks to koshesh 7 120 000 000 Rial TSI :710
08/10/2007 Sold Lluís Contreras to ahmaghha 9 870 000 000 Rial TSI :770
08/06/2007 Sold Ehsan Karimi to DIVONEHA 4 500 000 000 Rial TSI :440

من اسمش رو یادم بود چون مورد دوم از بالا تیم خریدار تو گروه خودم بود . همینجا هم از بچه ها مشورت خواستم ، که در نهایت بیخیال گزارش و ... شدم ، ولی انصافاً دیگه خیلی داره تابلو فعالیت می کنه !

.

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
اخه توی كاپ منجر شركت كردم این تیمم توی كاپه و باید باهاش بازی كنم

این كاپ منیجر ها معمولا" قوانین خاص خودشون رو دارند ، ولی اونی كه من توش دارم شركت می كنم ، قانونش اینه كه اگه تیم مقابل چلنجتو قبول نكرد بهش اچ تی - میل بزنی و اگه بازم قبول نكرد به برگزار كننده مسابقات میل بزنی تا اونها نتیجه مسابقه رو 3-0 به نفع شما بزنند.:good:

miyuner
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۵
اقا بد بخت شدم با هیچ تیمی نمی تونم بازی كنم غیر یه تیم ایرانی
اینجا كسی نیست كه با من بازی كنه از بین تیمها

alex_irooni
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۱۰
برو تو استانها كاربران آنلاین هر استانو ببین . اگه دوستانه نذاشته باشه همونجا میل بزن و بگو اكسپت كنه .

وحشت
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
یرو بچس... چیجوری میشه استعداد یاب اضافه استخدام کرد؟؟؟

HaryAMID
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۸
البته هنرنمایی این دوستمون به همین جا ختم نمی شه متاُسفانه ! غیر از اون مورد :

11/20/2007 Sold Mohammad Bibak to akbariha 7 880 000 000 Rial TSI : 180
10/28/2007 Sold Jon Cainas to hashemiyeh 13 980 000 000 Rial TSI : 1 350
09/07/2007 Sold Jamshid Nejati to PAYAM86 5 930 000 000 Rial TSI :70
08/18/2007 Sold Dryden Brooks to koshesh 7 120 000 000 Rial TSI :710
08/10/2007 Sold Lluís Contreras to ahmaghha 9 870 000 000 Rial TSI :770
08/06/2007 Sold Ehsan Karimi to DIVONEHA 4 500 000 000 Rial TSI :440

من اسمش رو یادم بود چون مورد دوم از بالا تیم خریدار تو گروه خودم بود . همینجا هم از بچه ها مشورت خواستم ، که در نهایت بیخیال گزارش و ... شدم ، ولی انصافاً دیگه خیلی داره تابلو فعالیت می کنه !

.

با این اوصاف من این ترانسفر رو گزارش کردم
بقیه رو هم به نظر من گزارش کنید

HaryAMID
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
4تا از ترانسفرهاش رو گزارش کردم

wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۰۴:۱۰
یرو بچس... چیجوری میشه استعداد یاب اضافه استخدام کرد؟؟؟

زیر اسم استعدادیاب هات یه گزینه ای داره... دقیقا" یادم نیست ولی فكر كنم Add aditional scout باشه...اونو كه بزنی میتونی بیشتر استخدام كنی.:good:

کیان
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۱۷
آقا من الآن رفتم ترانسفر های این تیمو دیدم،همه ی تیم های خریدار این بازیكن ها به جز این یكی واگذار شدن:

01/01/2008 Sold Azad Badamaki to diroozi 9 140 000 000 Rial 80

وجالب اینجاس كه صاحب این تیم هم آخرین بار درست یه روز قبل از این ترنسفر به تیمش سر زده،كه یعنی آخرین بار

این بازیكن حداكثر یه روز قبل از deadline بید خورده!(خوب تابلوه كه بازیكن نمی ارزیده كه بعد از یه روز تمام بید نخورده!)

Nillo
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۳۵
آقا اینو همینجوری چقدر میخرن؟

اگه بازیسازیش سالید یا اکسلنت بشه چقدر میخرن؟
Erkki Viljaste (188590792)
17 years and 64 days, passable form, healthy
A nasty fellow who is temperamental and upright.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Next birthday:: 02/26/2008
Nationality: Eesti
Total Skill Index (TSI): 400
Wage: 3 960 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Tehran Phoenixes
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: passable Passing: wretched
Winger: poor Defending: inadequate
Scoring: weak Set Pieces: weak

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
آقا اینو همینجوری چقدر میخرن؟

اگه بازیسازیش سالید یا اکسلنت بشه چقدر میخرن؟
Erkki Viljaste (188590792)
17 years and 64 days, passable form, healthy
A nasty fellow who is temperamental and upright.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Next birthday:: 02/26/2008
Nationality: Eesti
Total Skill Index (TSI): 400
Wage: 3 960 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Tehran Phoenixes
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: passable Passing: wretched
Winger: poor Defending: inadequate
Scoring: weak Set Pieces: weak

با همين وضعيت، نرمال قيمتش 600 هست. البته گاها تا 1 ميلياردم رفته. اگه تو 17 سالگي به ساليد برسه از 1.5 ميليارد مي توني بفروشي تا 2 ميليارد. اگه تو 17 سالگي به اكسلنت برسه (كه عمرا برسه) 8 9 ميليارد پولشه. اما اگه تو 18 سالگي اكسلنت شد مي توني حدود 4 5 ميليارد بفروشيش. در كل چون پاس نداره زياد مشتري نمي آد روش.
در مورد قيمت الانش يه نگاهي به Transfer Compare بنداز. ضمن اينكه مي توني با ثبت نام تو سايت "وي هت تريك"، ضمن برخورداري از امكانات متنوع ديگر :wink: اسكيل بازيكن رو تغيير بدي و بعد ببيني قيمتش تو اون اسكيل چقدر مي شه. با توجه به متوسط خريد و فروشهاي انجام شده. اينم لينك سايت:

موفق باشي.

houman s.s
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۶
برای عبور از قسمت لیست نفل وانتقالات در چلنج چه باید كرد؟

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
برای عبور از قسمت لیست نفل وانتقالات در چلنج چه باید كرد؟

فكر كنم بايد رو يه بازيكن بيد بزني. متن كامل چلنج رو بذار ببينم چيه.

miyuner
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۴
آقا یه نرم افزاری كه بتونه معلوم كنه كه كی بازیكنت یك درجه میره بالا سراغ دارین؟