PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۳
آقا من تیمم توی جوانان لیگش تموم شده ولی نمیدونم چرا نمیتونم توی یه لیگ دیگه برم
نكنه شاید باید غیر فعال كردن تیم جوانانو بزنم؟

از ليگ خودت انصراف بده بعد برو رو ليگ جديد ثبت نام كن.

motionall
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۵۲
سلام به همه ی هتتریکی های گل
چیه تعجب کردید که فارسی تایپ کردم.
بعد از تذکر های wantboy بالاخره به راه راست هدایت شدم و فونت فارسی رو روی کامپیوتر نصب کردم همین جا از ایشون تشکر می کنم که من رو با زبان شیرین فارسی آشتی دادند.:pleasantry: :worship: :wink:

-Aydin-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۴:۲۸
داش الکس مرسی

ولی یه چیزی این که میگی 5000 نفر تماشاچی داره میتونه اون 60 تا که برای رفتن میده رو جبران کنه؟
رو تیمایی تمركز كن كه ورزشگاهشون بیشتر از 60 هزار نفره.
من تا 600 میلیون هم از بازی دوستانه گیرم اومده پس می بینی كه ارزش داره.

omid
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
امید جان شرمنده ولی میشه
البته تیمی رو بهت میده كه سقوطش به دسته 4 قطعی شده باشه و این كارو هم تقریبا اخرای فصل میكنن و تیم دسته 3 میدن

]چه جور مستقیم از دسته 2 میره دسته 4؟؟؟:jesors:

ShoOter
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۶
بچه ها دستتون درست آقا الکس مخلصیم :D این لیسانس مربی گری رو هم گرفتم تموم شد شکر خدا

6006008
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
اهالی محترم و نسبتا بیکار هتریکی من یه سوال دارم
اون 20% که زده جایزه تو حقوق یه بازیکن اسا سا برا چیه ؟کی( key) باید پورداخت بشه ؟ و قبل از خرید بازیکن از کجا باید بفهمی بیاد تو تیم چی میشه ؟منظورم اون جایزه هست ؟جایزه داره یا پوچ

Ali
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۴
اون 20 درصد آخر هر هفته به بازیكن پرداخت میشه

مثلاَ اگه 100 میلیون حقوق بازیكن باشه آخر هفته 120 میلیون میگیره

و مختص به بازیكنانیه كه ملیت جای دیگه رو دارن

مثلاَ بازیكنان ایرانی این درصد رو نمیگیرن ولی بازیكنی كه از اروپا خریده باشی این درصد رو میگیره

mohammad8711
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۰
من از کجا می تونم بفهمم که یک تیم از تیم من قویتره یا ضعیف تر؟ کجا میشه اسم بازیکن هاشو دید؟

Nillo
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۳
وقتي تو اور ويوي تيمي كه ميخواي باهاش بازيكني ميري اون بالا سمت چپ يا راست (بستگي به زبانت داره فارسي چپه انگيليسي راسته) يه منوي كشويي هست كه ميتوني توي اون همه جزئيات تيم مقابل رو نگاه كني.

Ali
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
اهالی محترم و نسبتا بیکار هتریکی من یه سوال دارم

من از همشون بیكار تر هستم! :1:

Nillo
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۶
آقا من نميتونم از تيمم هيچ خلق اللهي رو اخراج كنم.

alex_irooni
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
جناب مایكل خان اگه منظورت از تیم بزرگسالانته . شاید امروز اخراج كردی ؟
همونطور كه میدونی از اخراج یك بازیكن باید 12 ساعت بگذره تا بتونی دوباره یكی دیگه رو اخراج كنی .

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۳
سلام به همه
من تقریبا 20 هفته است كه دارم تیمم رو دفاع تمرین میدم.از پسیبل به سولید.مربیمم پسیبل هستش.ولی بازیكنام تغییر نمی كنن.نمی دونم چرا؟سیستمم 5 دفاعه هستش ممكنه از این باشه؟

alex_irooni
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۵
سلام به همه
من تقریبا 20 هفته است كه دارم تیمم رو دفاع تمرین میدم.از پسیبل به سولید.مربیمم پسیبل هستش.ولی بازیكنام تغییر نمی كنن.نمی دونم چرا؟سیستمم 5 دفاعه هستش ممكنه از این باشه؟

سن بازیكنهایی كه تمرین میبینن چقدره ؟

motionall
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۳
سلام به همه
با سیستم 5 دفاعه توی بازی های دوستانت بازی کن های جوونت رو تمرین میدی یا نه؟

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
17و 18 و یا 19. تمام بازی هامو 5 دفاعه بازی می كنم یعنی هر هفته حدودا 10 تا بازیكن تمرین می دم.ولی حتی inadequ... هامم به پسیبل تبدیل نشدن.تو رو خدا کمک کنین

Ali
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۶
یه مربی سالید بگیر

عجیبه!!!

تمریناتت برگزار میشه؟؟؟

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
از کجا بفهمم برگزار میشه

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
17و 18 و یا 19. تمام بازی هامو 5 دفاعه بازی می كنم یعنی هر هفته حدودا 10 تا بازیكن تمرین می دم.ولی حتی inadequ... هامم به پسیبل تبدیل نشدن.تو رو خدا کمک کنین

كمك مربي چند تا داري؟ مجموعش با مربي دروازه بان بيشتر 10 تا كه نيست؟
بازيكناي كه تو پست دفاع تمرين مي دي تو پست ديگه بازيشون نمي دي؟

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷
Goalkeeping Coaches: 1
Assistant Coaches: 9
البته دکتر و اقتصاد دانو از اینجور چیزام دارم
چرا شاید جایه دیگه هم بازی کنن ولی هر هفته که اینجوری نمیشه.واسه همشونم این اتفاق نمی افته.

miyuner
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۹
]چه جور مستقیم از دسته 2 میره دسته 4؟؟؟:jesors:

امید جان اون اقا گفت تیم دسته 3 نه دسته 2

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۱
Adolfo Rosas (75769215)
47 years and 43 days, weak form, healthy
A passable trainer who is defence-minded
A nasty fellow who is balanced and honest.
Has solid experience and wretched leadership abilities
این مربی بی عرضمه

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۶
Adolfo Rosas (75769215)
47 years and 43 days, weak form, healthy
A passable trainer who is defence-minded
A nasty fellow who is balanced and honest.
Has solid experience and wretched leadership abilities
این مربی بی عرضمه

مربيت مشكلي نداره. فقط ليدرشيپش پايينه كه ربطي به تمرين نداره.
اون اسپشليستاي ديگه كه گفتي هركدوم بيشتر 10 تا نيستن؟
تمرينو رو Defending گذاشتي يا Defensive Position ؟

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۰۰
نه از هر کدوم یکی.من نمی دونم معمولش چند هفتست.شاید باید هنوز صبر کنم.حداقل یکی از بازیکنام پیشرفت می کرد.دلم خوش می شد به هتریک مستر میل زدم گفت چون تو لول پسیبلی باید صبر کنی البته حدود 1 ماه پیش

alex_irooni
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۰۸
چیو از هر كدوم یكی ؟

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
نه از هر کدوم یکی.من نمی دونم معمولش چند هفتست.شاید باید هنوز صبر کنم.حداقل یکی از بازیکنام پیشرفت می کرد.دلم خوش می شد به هتریک مستر میل زدم گفت چون تو لول پسیبلی باید صبر کنی البته حدود 1 ماه پیش

اگه تمرينت روي defending باشه:
براي بازيكن 17 ساله با مربي ساليد 8 هفته طول مي كشه تا يه اسكيل زياد بشه. حالا شما واسه هر يه سال كه به سن بازيكنت اضافه ميشه و بازاي هر يه درجه كه اسكيل مريب كمتره يه هفته به اين مدت زمان اضافه كن.
اگه تمرينت روي defensive position هست خداي نكرده به مدت زمان فوق بايد 6 هفته ديگه اضافه كني !!

ضمنا ملاك آخرين بازيه. اون بازيكناي كه مي گي هر هفته تو دو تا پست بازي مي كنن، بايد آخرين بازيشو تو دفاع بوده باشه. بازيكناي مصدوم هم تمرين نمي كنن.

راستي اون اعداد بالا در صورتيه كه شدت تمرينت رو 100% باشه و استامينا هم بيشتر 10% تمرين ندي.

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
Sport Psychologists: 1
Spokespersons: 1
Economists: 1
Physiotherapists: 1
Doctors: 1

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۴
Sport Psychologists: 1
Spokespersons: 1
Economists: 1
Physiotherapists: 1
Doctors: 1

اينم موردي نداره.

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۸
از کجا بفهمم تمریناتم برگزار میشه؟

miyuner
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۲۰
نگفتی defendinge یا Defensive Position؟

miyuner
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
راستی فرزان جان گفته بودی لیگ بین المللی با لیگ كشوری واسه جوانان از نظر هزینه فرقی نداره دیكه؟

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۲۳
Training

Training Level: 95 %
Training Type: Defending
Stamina training share: 100%
Coach: Adolfo Rosas (since 07/30/2007)
Team Spirit: irritated
Confidence: slightly exaggerated
این درصد ها رو هم نمی دونم دقیقا چه کار می کنه ولی همیشه بین 95 تا 100 بوده

miyuner
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
چرا استامینا رو روی 100 گذاشتی ؟؟؟استامینا باید تقریبا بین 5 تا 15 باشه

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۶
مگه 100 باشه چی میشه

HaryAMID
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۶
Training

Training Level: 95 %
Training Type: Defending
Stamina training share: 100%
Coach: Adolfo Rosas (since 07/30/2007)
Team Spirit: irritated
Confidence: slightly exaggerated
این درصد ها رو هم نمی دونم دقیقا چه کار می کنه ولی همیشه بین 95 تا 100 بوده

مشکل همینجاست ، تو در واقع هر هفته فقط و فقط تمرین استامینا میکنی.
مشارکت استامینا رو همونطور که دوستمون گفت بذار رو 10 الی 15 درصد

miyuner
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۹
به خاطر همینه كه بازیكنات قوی نمیشن دیگه

HaryAMID
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
مگه 100 باشه چی میشه

یعنی تو کل ظرفیت تمرینت رو به استامینا اختصاص دادی.
برو به قسمت Training و در قسمت Stamina training share چون حتما الان استامینای بازیکنات داره فوران میکنه 5% (یعنی حداقل)رو وارد کن و Change رو بزن.:good:

poromete_fire
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
جدی.یعنی این درصد استامینا مشارکتش با تمرین دفاعه گرفتم.مرسی خیلی حال دادین.ما رفتیم

omid
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۳
اون 20 درصد آخر هر هفته به بازیكن پرداخت میشه

مثلاَ اگه 100 میلیون حقوق بازیكن باشه آخر هفته 120 میلیون میگیره

و مختص به بازیكنانیه كه ملیت جای دیگه رو دارن

مثلاَ بازیكنان ایرانی این درصد رو نمیگیرن ولی بازیكنی كه از اروپا خریده باشی این درصد رو میگیره

منم این سوال مدت ها برام پیش اومده بود
ولی جوابش اینی كه تو میگی نیست!!
من دنبال بازیكن بودم هفته ی پیش یه سری بازیكن غیر ایرانی هم بودن كه اون 20% نداشتن
محمد سعیدی جواب بده لطفا:3:

omid
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
از کجا بفهمم تمریناتم برگزار میشه؟

اگه نشه توی the club میگه

omid
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۷
امید جان اون اقا گفت تیم دسته 3 نه دسته 2

گفت دسته 2:jesors:

mohammad8711
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
سر انجام اولین بازی خودمو انجام دادم
یک بازی دوستانه در حضور جمعیت بیشمار طرفداران ( 128 نفر !!! ) با یک تیم که بازیکن خط حملش به اندازه کل تیم من قیمتش بود ! به لطف دروازه بان غیر قابل پیش بینی تیم فقط 4 گل خوردم و 1 اخراجی و 1 مسدوم هم رو دستم موند
بهترین بازیکنم هم دروازه بانم شد :bad:
بلافاصله هم در یک جلسه اضطراری کادر فنی یک مربی soild رو جایگزین مربی بی بخار قبلی کرد (بیچاره تقصیری هم نداشت)
البته اون زمان که بازی دوستانه رو قبول کردم نمی دونستم چه طور باید فهمید یک تیم چه بازیکنانی داره :bad:

می خواستم بدونم این بازی به غیر از مسدومیت بازیکنم چه ضرری برای تیمم داشته ، اصلا مفید بوده یا فقط ضرر کردم؟

mohammad8711
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
اینم یادم رفت بپرسم:
من Youth Academy تاسیس کردم ، این کارو اشتباه بوده یا کار درستی انجام دادم؟
اگه اشتباه کردم چطور می تونم درشو تخته کنم؟

HaryAMID
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
من دنبال بازیكن بودم هفته ی پیش یه سری بازیكن غیر ایرانی هم بودن كه اون 20% نداشتن

با اجازه محمد آقای سعیدی :hi:

Players who are playing abroad cost their clubs an extra 20%.
ربطی به ایرانی بودن یا نبودن بازیکنان نداره ، هر بازیکنی اگه در خارج از کشور خودش بازی کنه حقوقش 20% بالاتر میره.

mohammad8711
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
باز هم سوال ، من برای خریدن 2-3 بازیکن جوان پیشنهاد دادم ، ولی نیومدن
اگه موفق به خرید بازیکن بشم بعد از چند ساعت وارد ترکیب تیم میشن؟
جام حذفی چی؟ باید عضو جام شد یا اینکه هر فصل به صورت خود کار وارد جام میشم؟
ممنون

HaryAMID
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۲۸
دوست من برای خرید بازیکن فقط پیشنهاد دادن کافی نیست و لازمه که هیچکسی رقمی بالاتر از تو پیشنهاد نده،
برای اطمینان از این موضوع راحتترین راه اینه که به Deadline بازیکن توجه کنی و قبل از تموم شدن وقت مطمئن بشی که هیچ پیشنهاد بالاتری داده نشده (مثلا با چند بار Reload یا Refresh کردن صفحه مربوط به بازیکن) ،
تا وقتیکه بجای جمله:
Place a bid for this player
این جمله بیاد:
Highest bid:
اسم تیمت Rial by مبلغ پیشنهادی
Bidding is finished!
بعد از اینکه این جمله اومد و تیمت تونست بازیکن رو بخره همون موقع بازیکن وارد لیست Players تیمت میشه.

در مورد جام حذفی هم هر فصل 512 تیم اول ایران (یعنی تا League rank: 512) در کاپ شرکت میکنن ، یعنی تقریبا تمام یوزرهای فعال ایران (که الآن 418 نفرند) اگه یه کم بجنبند تو جام حذفی هستند.

امیوارم واضح گفته باشم * موفق باشی:good:

Babak_Totti
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۱۹
اینم یادم رفت بپرسم:

زیاد سودی نداره.بیشتر برای سرگرمی بیشتر مناسبه و اگر هنوز توی هیچ لیگی عضو نشدی همون صفحه ی اول تیمت سمت راست یه گزینه هست الان نمیدونم چیه ولی بزنی رو منحل میشه تیم...

اگر هم عضو لیگی شدی باید صبر كنی تا دوره ی لیگ تموم بشه.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۱
جدی.یعنی این درصد استامینا مشارکتش با تمرین دفاعه گرفتم.مرسی خیلی حال دادین.ما رفتیم

مي دونستم يه جا يه گندي زدي !:img-tomato: موفق باشي !:wink:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۷
راستی فرزان جان گفته بودی لیگ بین المللی با لیگ كشوری واسه جوانان از نظر هزینه فرقی نداره دیكه؟

آره. من خودم يه مدت تو ليگ خارجي بودم. فرقي نداشت. بعد با بچه ها ليگ ايراني زديم كه خوش بگذره.

Sharp-Shark
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۰۹
بالاخره روی بد هتریك رو هم دیدم! تو یه بازه دوستانه بهترین دفاعم كه بازی قبل 2 گل هم زده بود، 6 هفته مصدوم شد!!!!! یه خورده زیاد نیست؟!

چه کارش کنم؟! الان 2تا دکتر دارم و 1 فیزیوتراپیست که واسه مصدوم قبلیم گرفته بودمشون. فکر کنم همین جوری ادامه بدم بهتره. می ذارم تا فصل تموم شه... دکتر بیشتر نمی گیرم.

خیلی نامردی بود.... 6 هفته؟!؟!؟! دوستانه؟!؟!؟!؟ خداااااااااااا!

Sharp-Shark
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۳۹
Achivments به چه دردی می خوره؟! امتیازاش به چه کاری میاد؟

motionall
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۴:۳۲
سر انجام اولین بازی خودمو انجام دادم
یک بازی دوستانه در حضور جمعیت بیشمار طرفداران ( 128 نفر !!! ) با یک تیم که بازیکن خط حملش به اندازه کل تیم من قیمتش بود ! به لطف دروازه بان غیر قابل پیش بینی تیم فقط 4 گل خوردم و 1 اخراجی و 1 مسدوم هم رو دستم موند
بهترین بازیکنم هم دروازه بانم شد :bad:
بلافاصله هم در یک جلسه اضطراری کادر فنی یک مربی soild رو جایگزین مربی بی بخار قبلی کرد (بیچاره تقصیری هم نداشت)
البته اون زمان که بازی دوستانه رو قبول کردم نمی دونستم چه طور باید فهمید یک تیم چه بازیکنانی داره :bad:

می خواستم بدونم این بازی به غیر از مسدومیت بازیکنم چه ضرری برای تیمم داشته ، اصلا مفید بوده یا فقط ضرر کردم؟
با اجازه اساتید:hi:
در بازی های دوستانه 0.1 تجربه کسب می کنی که اصلا ارزش نداره البته اگه بین المللی باشه میشه 0.2 !!!!
روی درآمد بازی دوستانه هم حساب نکن.
هیچوقت توی بازی های دوستانه بازیکن های اصلیت وارد نکن فقط تمرینی ها
البته یک مزیت دیگه هم که داره اینه که می تونی با سیستم های مختلف تیمت رو عادت بدی تا مقابل تیم های لیگ بتونی از اون سیستم بهتر استفاده کنی.مثلا ممکنه اگه مقابل یه تیم توی لیگت 4_5_1 بازی کنی احتمال بردت بیشتر باشه در نتیجه قبل از بازی با این تیم یک بازی دوستانه با این سیستم برگزار می کنی تا جلوی تیم لیگ کم نیاری.

Ali
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۲۰

امید جان اون بازیكنانی كه دیدی احتمالاَ توی كشور خودش بازی میكرده اگر كه میخریدیش باز اون 20 درصد اضافه میشد

حالا بازم شاید اشتباه كنم

بازم محمد سعیدی لطفاَ:1:

Nillo
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۵۹
جناب مایكل خان اگه منظورت از تیم بزرگسالانته . شاید امروز اخراج كردی ؟
همونطور كه میدونی از اخراج یك بازیكن باید 12 ساعت بگذره تا بتونی دوباره یكی دیگه رو اخراج كنی .

جناب الكس خان ديگه به شعور مخاطبت توهين نكن

بالاخره من بعد از دو فصل ميدونم اين چيزايي رو كه گفتي

اين مشكلم هم حل شد، مشكل از شبكه بود.

omid
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷
با اجازه محمد آقای سعیدی :hi:

Players who are playing abroad cost their clubs an extra 20%.
ربطی به ایرانی بودن یا نبودن بازیکنان نداره ، هر بازیکنی اگه در خارج از کشور خودش بازی کنه حقوقش 20% بالاتر میره.

من خودم دیدم كه بازیكن خارجی ای كه می خواستم بخرم اون 20% رو نداشت
حدس من اینه شاید قاره ای باشه

به علی:خوب پس چرا ننوشته بود؟؟
این كه نامردین!!

Ali
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
این که قاره ای باشه منطقی تر در میاد

ن : توی هتریک نامردیهای زیادی وجود داره!

alex_irooni
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۱
جناب الكس خان ديگه به شعور مخاطبت توهين نكن

بالاخره من بعد از دو فصل ميدونم اين چيزايي رو كه گفتي

اين مشكلم هم حل شد، مشكل از شبكه بود.

جوابیه باشگاه پارس یووه به تاریخ 4/11/1386

آقای محترم این انجمن اسمش پرسش و پاسخ شما در هتتریكه .

جنابعالی سوال كردی منم جواب دادم كف دستمو بو نكرده بودم كه شما باشبكه مشكل داری و اینفدر نازك نارنجی هستی .

درضمن اگر جواب دادن به آدمهای سابقهدار و فهیمی مثل شما توهین محسوب میشه خواهشا دیگه سوالی نفرمایید كه موجبات ناراحتی و آزرده خاطری شما رو فراهم كنه .

با احترام به بقیه بزرگان هتتریك .

روابط عمومی باشگاه پارس یووه

sabalan
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۴
با سلام
من یک هفته است که تیم گرفته ام و قصد تمرین Defending دارم.
میدونم باید با 5 دفاع بازی کنم. ولی چه جوری؟

sabalan
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۰۵
در صمن بهتره Trainee با سن 17 سال و defending passable بگیرم یا 18 ساله با Solid Defending?

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۹
در صمن بهتره Trainee با سن 17 سال و defending passable بگیرم یا 18 ساله با Solid Defending?

سلام من متخصص تمرين دفاع هستم. در خدمت شما. هم 17 ساله بگير هم 18 ساله تا 20 سالگي تمرين بده بعد بفروش اسكيلشون تا اون موقع بايد فرميدبل يا اوت استندينگ شده باشه. بعدها هر بازيكن تمريني كه فروختي جاش 17 ساله بگير.

براي بازي با سيستم 5 دفاعه 5-3-2 تو ليگ بازي نكن چون يه ميانه بيشتر نداري. به نظرم بازياي ليگتو با 4-4-2 يا 4-5-1 بازي كني و بازي هاي دوستانتو با 5-4-1 يا 5-3-2 بهتره. اين جوري 9 تا تمرين مي دي ولي تيمت ديگه زياد دفاعي نمي شه.

تغيير سيستمم راحته كافيه يه مدافع رو بياري ميانه 4-4-1 مي شه 3-5-2. يا يه مهاجم بذاري دفاع 4-4-2 مي شه 5-4-1 و به همين ترتيب. اگه بخش repiositioning يا جابجايي بازيكن رو تو challenge (به مبارزه طلبيدن) انجام داده باشي دستت مياد چطوره. اگه هم انجام ندادي كه فعلا بايد با 4-4-2 بازي كني تا وقتي كه اونو انجام بدي و بهت اجازه تغيير سيستم بده.

سوال ديگه اي داشتي در خدمتيم.

sabalan
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۲
سلام من متخصص تمرين دفاع هستم. در خدمت شما. هم 17 ساله بگير هم 18 ساله تا 20 سالگي تمرين بده بعد بفروش اسكيلشون تا اون موقع بايد فرميدبل يا اوت استندينگ شده باشه. بعدها هر بازيكن تمريني كه فروختي جاش 17 ساله بگير.

براي بازي با سيستم 5 دفاعه 5-3-2 تو ليگ بازي نكن چون يه ميانه بيشتر نداري. به نظرم بازياي ليگتو با 4-4-2 يا 4-5-1 بازي كني و بازي هاي دوستانتو با 5-4-1 يا 5-3-2 بهتره. اين جوري 9 تا تمرين مي دي ولي تيمت ديگه زياد دفاعي نمي شه.

تغيير سيستمم راحته كافيه يه مدافع رو بياري ميانه 4-4-1 مي شه 3-5-2. يا يه مهاجم بذاري دفاع 4-4-2 مي شه 5-4-1 و به همين ترتيب. اگه بخش repiositioning يا جابجايي بازيكن رو تو challenge (به مبارزه طلبيدن) انجام داده باشي دستت مياد چطوره. اگه هم انجام ندادي كه فعلا بايد با 4-4-2 بازي كني تا وقتي كه اونو انجام بدي و بهت اجازه تغيير سيستم بده.

سوال ديگه اي داشتي در خدمتيم.

خیلی ممنون راهنمایی عالی بود!
repositioning رو یاد گزفتم.
یک سوال دیگه: موقع خرید trainee ها ایا secondary skill هم مهمه؟ مثلا اگه در اینده یک trainee من بشه 21 سالش و Defending outstanding و Stamina formidable بشه ولی passing weak یا winger poor باشه توی بازار خوب فروش میره؟ یا اینکه باید به فکر secondary skill هم باشم؟

در مورد wing back ها هم سوال داشتم: حالا که مخوام با سیستم 5-3-2 وا 4-4-2 بازی کنم و تمرین defending بدم تکلیف wing back ها جی میشه؟ ایا اونجا هم باید trainee ها با مشخصات central defender بذازم یا سعی کنم trainee هایی بذارم که حداقل winger inadequate باشن؟

مرسی

wantonboy13
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
اینم یادم رفت بپرسم:

درشو بعد از پایان لیگ جوانانت میتونی تخته كنی...
اما در مورد به درد خوردنش باید بگم كه برای كسانی كه دنبال پرورش دادن جوانان ایرانی هستند به درد میخوره ،
ولی برای كسی كه پیشرفت بازیكنای ایرانی براش ارزش نداره ، جز ضرر هفتگی چیز خاص دیگه ای نداره...

mohammad8711
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
من چند تا بازیکن 17 و 18 ساله خریدم و از هفته بعد شروع به تمرین دادنشون می کنم
یکی از تیم هایی که منو چلنج کرده در آخرین بازی دوستانه ای که میزبان بوده 3100 نفر تماشاگر داشته
به نظر اساتید بهتره این بازی رو قبول کنم یا نه؟

چون بازی بین المللی هست باعث میشه تجربه بازیکنانم بالا بره ، ولی با توجه به هزینه رفت و آمد و شکست 100% آیا این بازی به صرفه خواهد بود یا نه؟

mohammad8711
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
درشو بعد از پایان لیگ جوانانت میتونی تخته كنی...
اما در مورد به درد خوردنش باید بگم كه برای كسانی كه دنبال پرورش دادن جوانان ایرانی هستند به درد میخوره ،
ولی برای كسی كه پیشرفت بازیكنای ایرانی براش ارزش نداره ، جز ضرر هفتگی چیز خاص دیگه ای نداره...

خوب پرورش جوانان هم خودش سود داره ، نداره؟
امکان انتقال بازیکنان از تیم جوانان به بزرگسالان هست؟

راستی منبع درآمد باشگاه چیه ؟ اگه همین جور پیش بره قبل از اینکه بتونم بازیکن تمرین بدم و بفروشم ورشکست میشم

motionall
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۴
خوب پرورش جوانان هم خودش سود داره ، نداره؟
امکان انتقال بازیکنان از تیم جوانان به بزرگسالان هست؟

راستی منبع درآمد باشگاه چیه ؟ اگه همین جور پیش بره قبل از اینکه بتونم بازیکن تمرین بدم و بفروشم ورشکست میشم
به نظر من سود داره و هم به آینده تیم خودت کمک کردی و هم به آینده تیم ملی!
معلومه که میشه البته سنش باید توی یک رنج خاص باشه(اساتید بگن دقیقا تو چه سنی) فکر کنم 16 تا 19 سال باشه.
منبع درآمد:
پرورش بازیکن.
اسپانسرها.
بازی های دوستانه_لیگ_حذفی.
کلوپ هواداران.

shahab
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
آقا یه جا خوندم كه 5 شنبه اگه متخصص هارو اخراج كنی از حسابت كم نمیشه درسته ؟
ولی من امروز اخراج كردم اینو نوشت : Your organisation was downsized by firing specialists. A week's salary was paid at a total cost of 105 000 000 Rial.

یعنی چه ؟

wantonboy13
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
من چند تا بازیکن 17 و 18 ساله خریدم و از هفته بعد شروع به تمرین دادنشون می کنم
یکی از تیم هایی که منو چلنج کرده در آخرین بازی دوستانه ای که میزبان بوده 3100 نفر تماشاگر داشته
به نظر اساتید بهتره این بازی رو قبول کنم یا نه؟

چون بازی بین المللی هست باعث میشه تجربه بازیکنانم بالا بره ، ولی با توجه به هزینه رفت و آمد و شکست 100% آیا این بازی به صرفه خواهد بود یا نه؟

شكست یا پیروزی كه مهم نیست... ولی بگرد ببین بالای 5000 تا چیزی پیدا می كنی یا نه.... اگه نبود همین تیمه با هزینه رفت و آمد چیزی حدود 200 میلیون برات سود داره...

mohammad8711
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۹
شكست یا پیروزی كه مهم نیست... ولی بگرد ببین بالای 5000 تا چیزی پیدا می كنی یا نه.... اگه نبود همین تیمه با هزینه رفت و آمد چیزی حدود 200 میلیون برات سود داره...
ممنون
منو واسه کاپ دعوت کرده ، این یعنی چی ؟ یه کاپ دو تیمه است؟ کاپ چه فرقی با بازی نرمال داره ؟

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۰۶
ممنون
منو واسه کاپ دعوت کرده ، این یعنی چی ؟ یه کاپ دو تیمه است؟ کاپ چه فرقی با بازی نرمال داره ؟

يعني قوانين بازي مثل كاپه. اگه مساوي شد. وقت اضافه و پنالتي داري. فرقش همينه.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۰۸
آقا یه جا خوندم كه 5 شنبه اگه متخصص هارو اخراج كنی از حسابت كم نمیشه درسته ؟
ولی من امروز اخراج كردم اینو نوشت : Your organisation was downsized by firing specialists. A week's salary was paid at a total cost of 105 000 000 Rial.

یعنی چه ؟

هر موقع اخراج كني همون موقع از حسابت كم مي شه. اوني كه اينو گفته احتمالا منظورش اين بوده كه وقتي آخر هفته اخراج كني حداكثر استفاده رو از اونا كردي.

Sir Farzan Lytton
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۱۵
خیلی ممنون راهنمایی عالی بود!
repositioning رو یاد گزفتم.
یک سوال دیگه: موقع خرید trainee ها ایا secondary skill هم مهمه؟ مثلا اگه در اینده یک trainee من بشه 21 سالش و Defending outstanding و Stamina formidable بشه ولی passing weak یا winger poor باشه توی بازار خوب فروش میره؟ یا اینکه باید به فکر secondary skill هم باشم؟

در مورد wing back ها هم سوال داشتم: حالا که مخوام با سیستم 5-3-2 وا 4-4-2 بازی کنم و تمرین defending بدم تکلیف wing back ها جی میشه؟ ایا اونجا هم باید trainee ها با مشخصات central defender بذازم یا سعی کنم trainee هایی بذارم که حداقل winger inadequate باشن؟

مرسی

مسلما بازيكني كه اسكيل دوم داره. مثل پاسينگ، وينگر، پلي ميكينگ و حتي فرم و استامينا قيمتشم بيشتره. هم اول كار كه مي خواي بخري بيشتري پول مي دي هم بعدا بيشتر مي فروشي. ضمن اينكه بازيكناي اصطلاحا مولتي اسكيل ستاره بيشتري مي گيرن.
تو تمرين دفاع تمرين وينگ بك ها هم مثل دفاع وسط هست. فرق وينگ بك تو تمرين وينگر هست كه از اون تاثير مي گيره اما كمتر از خود وينگر.
در مورد تاثير مهارت دوم. مهارت اصلي همه دفاعها ديفندينگ هست. پاس مهارت بعديه كه مهمه. براي وينگ بكها وينگر هم مهمه كه اگه بخواي وينگ بك رو به جلو بذاري اثر وينگر و پاس بيشتر مي شه. براي دفاع وسط هم اگه رو به جلو بازي كنن پاس و پلي ميكينگ مهم مي شه.
حالا ديگه تصميم ا خودته چون اگه هرچي بازيكن مورد نظر اسكيلاي دوم بيشري داشته باشه بايد بيشتر پول بدي بخريش. اگه بودجه نداري و بازيكن با اسكيل دوم كم مي خواي بگيري بازم ضرر توش نيست. فقط ممكنه تو بازي زياد جواب ندن.

motionall
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
یه سوال فلسفی :
اگه به دو نفر 2 تا تیم بدن یکی تو دسته 4 اون یکی تو دسته 3 بازیکن های این دو تا تیم از نظر توانایی هاشون با هم تفاوت دارند یعنی بازیکن های تیم دسته 3 قوی تر از دسته 4 یا فرقی ندارند.

wantonboy13
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۶:۲۹
یه سوال فلسفی :
اگه به دو نفر 2 تا تیم بدن یکی تو دسته 4 اون یکی تو دسته 3 بازیکن های این دو تا تیم از نظر توانایی هاشون با هم تفاوت دارند یعنی بازیکن های تیم دسته 3 قوی تر از دسته 4 یا فرقی ندارند.

من كه هنوز تجربشو نداشتم ولی فكر می كنم به جفتشون بازیكن های شانسی بدن و فرقی نباشه :good:
راستی...فونت زبان شیرین پارسی مباركه !!:apophys:

arash
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
سلام
من چند تا بازیكن واسه فروش گذاشتم ولی الان كه ترانسفر لیستو نگاه میكنم هیچكدوم نیستن
قضیش چیه؟
و اینكه اگه یه بازیكن واسه فروش بزاری بعد دیگه نمیشه قیمتشو برد بالا یا پایین

alex_irooni
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۴
سلام
من چند تا بازیكن واسه فروش گذاشتم ولی الان كه ترانسفر لیستو نگاه میكنم هیچكدوم نیستن
قضیش چیه؟
و اینكه اگه یه بازیكن واسه فروش بزاری بعد دیگه نمیشه قیمتشو برد بالا یا پایین

سلام آقا آرش
خوش اومدی
اولا بگو تو كدوم گروه و دسته ای ؟

دوما برو تو قسمت باشگاه یا club
اونجا تمام اتفاقاتی كه تو تیم میافته رو مینویسه و اگر شما بازیكنت فروش رفته باشه قیمت و خریدارشو واست معلوم میكنه .

وحشت
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۳
یه سوال... تیمهایی که از سایت هتریک خرید کردن... تو اطلاعت بیشتر در مورد این تیم... یه گزینه دارن به اسم گالری پرچمها... توی اون گالری یه قسمتی هست به اسم "حامیان"... به عکس زیر یه نگاهی بندازین...
سوالم اینه که این حامی چیکاره حسنه؟؟؟

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

arash
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۵
سوال دوم جواب ندادی

alex_irooni
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
سوال دوم جواب ندادی

نه معمولا نمیشه . اما خودت میتونی بید(پیشنهاد)بزنی كه معقول به نظر نمیرسه .

شما هم سوال منو جواب ندادی ها كدوم گروهی؟

alex_irooni
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
Khaz o Khil (463428)

Country: Iran
Region: Tehran
Arena: Khaz Khoone
Series: # 8 in II.3

This team is a "bot". This means that it is playing with a simple default lineup until it gets a real owner. It has been a bot since 10/23/2007

آقا این تیمو چرا به كسی نمیدن ؟

Sharp-Shark
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
اگه بخوام یه بازیکن رو به مربی تبدیل کنم چه خصوصیت هایی باید داشته باشه؟! هزینش چه طوری هست؟!

kaveh
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۱
یه سوال فلسفی :
فزقی ندارند ، استادیوم ، کوچ و فن کلوپ و .. اشون عین همه و بازیکنهاشون تقریباً تو یه سطح

یه سوال... تیمهایی که از سایت هتریک خرید کردن... تو اطلاعت بیشتر در مورد این تیم... یه گزینه دارن به اسم گالری پرچمها... توی اون گالری یه قسمتی هست به اسم "حامیان"... به عکس زیر یه نگاهی بندازین... سوالم اینه که این حامی چیکاره حسنه؟؟؟

من خودم تا حالا ساپورتر شیپ نداشتم ، اینجوری که از بچه ها دیدم و شنیدم ، این ساپورتر با ساپورتر شیپ فرق داره ، ظاهراً زیاد خاصیتی نداره ، فقط یه سری از حرکاتت رو به سمع و نظر ساپورترت می رسونه ، مثل اینکه کی لوگین شدی و ... ، در کل فکر می کنم یه جور اعلام طرفداری و هوادری و حمایت از تیمته

Khaz o Khil (463428)
This team is a "bot". This means that it is playing with a simple default lineup until it gets a real owner. It has been a bot since 10/23/2007
آقا این تیمو چرا به كسی نمیدن ؟
باید اول بیافته دسته ]]]

اگه بخوام یه بازیکن رو به مربی تبدیل کنم چه خصوصیت هایی باید داشته باشه؟! هزینش چه طوری هست؟!
Experiens و Leadership
از جدول بالایی لینک زیر

لیست قیمت بر اساس تجربه فعلی بازیکن و اسکیل درخواستی واسه مربی :
( بالای جدول : Internal )

.

Sharp-Shark
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۲۰
Experiens و Leadership
از جدول بالایی لینک زیر

لیست قیمت بر اساس تجربه فعلی بازیکن و اسکیل درخواستی واسه مربی :
( بالای جدول : Internal )

.

اولا ممنون از توجهتون!
ثانیا، مشکل من تو اطلاعات دیگه مربی هست. مثلا فکر کنم مربی ها بجز تجربه و لیدرشیپ، اسکیل هم دارند. اما اسکیل مربیگری بازیکن ها که معلوم نیست! یا مثلا معلوم نیست تفکرات مربیگری بازیکن مورد نظر دفاعی هست یا تهاجمی. اما وقتی می خوایم یه مربی از خارج بگیریم خودش اینارو ازت می پرسه و مشکلی پیش نمیاد.

Sharp-Shark
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۴۳
اجازا بدید سوالمو با یه مثال بگه:

فرض کنید من این بازیکن رو دارم!
41 years and 53 days, wretched form, healthy
A controversial person who is temperamental and infamous.
Has excellent experience and passable leadership abilities.

لیدرشیپ تو کدوم ویژگی مربی تاثیر مثبت داره؟! کنترل بازی؟!
اکسپرینس چی؟! تو تمرین دادن؟! اگه مثلا از excellent بالا تر باشه ، اثرش بهتر میشه یا excellent بهترین حالتش هست؟!

سن مربی مهمه؟! محدودیت نداره؟! نمی میره؟!؟

خصوصیت های اخلاقیش کجا اثر می کنه؟!

ببخشید زیاد شد. اما من مثل همیشه به دانش و لطف شما دوستان ایمان دارم...

Sharp-Shark
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۴۶
اگه یه مربی جدید با لیدرشیپ بالا ( پاسبل یا سالید ) می خواین , بهتر اینه كه از یكی از بازیكنای تیم كه حداقل 16 هفته توی لیست تیم بوده , استفاده كنید و تبدیلش كنید به مربی تیمتون. . .
تنها دو خصوصیت تجربه و لیدرشیپ برای این كار مهمه . . . در تبدیل یك بازیكن به مربی ، لیدرشیپ ثابت باقی می مونه . اما تجربه ی بازیكن نباید پایین تر از اسكیل تمرینی دلخواهتون باشه .
مثلا اگه می خواین یه مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید داشته باشید ، باید لیدرشیپ بازیكن مورد نظر سالید باشه اما تجربه اون نباید كمتر از سالید باشه . ( یعنی یك بازیكن با تجربه ی سالید رو می تونین تبدیل به یك مربی با اسكیل سالید یا كمتر بكنید و اگه می خواین اسكیل مربی تون اكسلنت باشه ، تجربه ی بازیكن هدف باید اكسلنت باشه )
روش تبدیل بازیكن به مربی یك روش بسیار عاقلانه در سری های بالاتر هست كه هزینه ی به وضوح كمتری از خرید مستقیم مربی داره .
مثلا مربی با لیدرشیپ سالید و اسكیل سالید 3.5 برابر گرون تر از تبدیل بازیكن با لیدرشیپ سالید و تجربه ی سالید ، در می آد .

برای راهنمای بیشتر مراجعه كنید به :

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

این رو هم پیدا کردم.

ramtin_1411
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۱۵
دوست من تيم درست كرده ولي هر بار يه ايميل براش مياد با اين عنوان Incomplete application for Hattrick
The Game Masters have examined your application for a team named fc
karaneh in Hattrick at [Only Registered And Activated Users Can See Links] Unfortunately, your application
was found to be unsatisfactory, either because it was incomplete,
incorrect, or both. You are welcome to submit a new application. While the
following may or may not have been among the reasons for the rejection of
your application, some common causes for rejection are:

Offensive team or user name: you are expected to use non-offensive team
and usernames. Hattrick is a meeting place for people, children as
well as adults, from around the world. Racist or similarly discriminatory
names in particular are not tolerated.

Applying to a league different from the place where you live: Hattrick
rules require users to subscribe to the league corresponding to the
country they live in.

We are sorry that we could not accept your application and need to ask
you to resubmit it. We hope to see you in the world of Hattrick soon
anyway!

You had supplied the following:
يعني چي ؟

ramtin_1411
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۱۶
بعدم دي گه با id pass وارد نمي شه

omid
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
ثبت نامش ناقصه رامتین

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
اجازا بدید سوالمو با یه مثال بگه:
ببخشید زیاد شد. اما من مثل همیشه به دانش و لطف شما دوستان ایمان دارم...

البته در مورد مربي گري قبلا تو همين تاپيك يادمه مفصل توضيح داده شده. ظاهرا بايد يه قسمت آموزش جستجو در انجمن هم بذاريم. با اين حال . . .

براي مربي 3 تا ويژگي اهميت داره:
1) trainer كه حداقل poor و حداكثر Excellent مي تونه باشه. هرچي بالاتر باشه اين مربي بازيكناي شما رو سريعتر تو اسكيل مورد نظر پيشرفت مي ده. (به ازاي هر اسكيل بيشتر يك هفته كمتر. به استثناي اكسلنت كه نيم هفته از ساليد زودتر پيشرفت ميده.)
2) leadership: ليدرشيپ يعني قدرت رهبري ! يعني هرچي بالاتر باشه اخلاق اون مربي تاثير بيشتري روي team Spread يا روحيه تيمي داره. حداقل non existant و حداكثر ساليد مي تونه باشه. مي گن اكسلنت هم هست ولي من نديدم.
3) اخلاق: شما تو توضيهات پاراگراف اول هر بازيكن بعد از سن و وضعيت فرم و سلامتي، سه خصوصيت اخلاقي مي بيني كه اوليش واسه مربي لازمه كه بالا باشه. يعني حداقل 3 باشه. وگرنه روحيه تيميت افت مي كنه.

تجربه براي يك مربي اصلا اهميتي نداره اما براي بازيكني كه مي خواد مربي بشه چرا ! اما بازيكني كه مي خواد مربي بشه بايد خصوصيات زير رو داشته باشه.
1) اخلاق خوبي داشته باشه كه روحيه تيمو پايين نياره
2) ليدرشيپ خوبي داشته باشه كه خوب روي روحيه تيم تاثير بذاره.
3) تجربهش بايد بالا باشه. شما حداكثر مي توني مربي اكسلنت داشته باشي اما در صورتي كه تجربه اون مربي هم برابر اكسلنت يا بيشتر باشه و اگه مثلا تجربش ساليد باشه شما نهايتا مي توني اونو مربي ساليد كني. ديگه انتخاب خودته. هرچي اسكيل بيشتري بخواي پول بيشتري لازمه و هرچي تجربه بيشتري داشته باشه بازيكن، پول كمتري واسه يه اسكيل خاص بايد بدي.

تفكر مربي كه تهاجمي يا دفاعي يا خنثي باشه منحصرا انتخاب شماست موقعي كه داري مبري مي خري يا بازيكن مربي مي كني انتخاب مي كني. هيچ تفاوتيم از نظر قيمت ندارن.

درپايان طبق نظر اساتيد هت تريك، مربي سالي خيلي باصرفه تر از مربي اكسلنت هست. چون قيمتش خيلي خيلي بيشتري اما فقط نيم هفتهزيدتر بازيكنا رو پيشرفت مي ده.
همچنين بازم طبق نظر اساتيد مربي كردن يك بازيكن با ليدرشيپ بالا و خوش اخلاق و تجربه زياد خيلي با صرفه تر از خريدن همچين مربي هست. البته نه براي تازه كارها !
تازه كارها بهتره يه مربي ساليد با ليدرپيپ پور بگيرن كه فقط بازيكناشونو سريع پيشرفت بده كه بفروشن پولدار بشن ! :good:

ضمنا سن مربي زياد مهم نيست فقط همينطور كه با يه مربي كار ميكني. ليدرشيپش اول كم مي شه. به صفر كه رسيد اسكيلش شروع مي كنه كم شدن. مطمئن نيستم اما فكر كنم هر فصل يه درجه مياد پايين.

بازم سوالي داشتي اول سرچ كن بعد بپرس ما در خدمتيم.

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
[QUOTE=Oracl3;12173]
فرض کنید من این بازیکن رو دارم!
41 years and 53 days, wretched form, healthy
A controversial person who is temperamental and infamous.
Has excellent experience and passable leadership abilities.

/QUOTE]]

اين بازيكن ليدرشيپ و تجربه خوبي براي مربي شدن داره. مي توني با 6 ميليارد مربيش كني اما اخلاقش خوب نيست. من باشم دنبال يه كيس مناسب تر مي گردم.

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
بچه ها یک سوال چند وقت طول میکشه موقعی که ترکیب رو عوض میکنیم تا بازیکن ها عادت کنن به اون ترکیب؟؟

Ali
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۰۲
باید 3 تا 4 بازی با اون تركیب انجام بدی كلاَ تا وقتی كه سالید بشه

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۳۱
باید 3 تا 4 بازی با اون تركیب انجام بدی كلاَ تا وقتی كه سالید بشه

ولي من فكر كنم 2 تا بازي كافيه. البته ليدر شيپ مربي و آسون يا سخت بودن بازي تاثير داره.

Nillo
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۰
براي من 5 تابازي طول كشيد تا 3-5-2 اكسلنت شد

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۳
دوستان یه چیزی رهبری کاپیتان توی زمین چقد روی بازی اثر میزاره؟

و برای اولین بار هم که این ترکیب رو عوض میکنم رهبری کاپیتان میتونه باعث بشه گند نزنن توی زمین ؟

misagh
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
برای اولین بار با یك تركیب جدید باید تو بازی دوستانه بازی كنی

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۶
دوستان یه چیزی رهبری کاپیتان توی زمین چقد روی بازی اثر میزاره؟

و برای اولین بار هم که این ترکیب رو عوض میکنم رهبری کاپیتان میتونه باعث بشه گند نزنن توی زمین ؟

آره تاثير داره. ولي اگه اولين بار از يه تركيب استفاده كني مطمئنا گند مي زنن تو زمين ! :apophys: مثلا اگه تو اون تركيب پاسبل باشي ممكنه يه كاپيتان خوب باعث بشه Confusion ندي.

Nillo
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
آره بابا من يه بار اين كارو جلو يكي از شاخهي گروهمون انجام دادم
8 تا خوردم

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۵
آره تاثير داره. ولي اگه اولين بار از يه تركيب استفاده كني مطمئنا گند مي زنن تو زمين ! :apophys: مثلا اگه تو اون تركيب پاسبل باشي ممكنه يه كاپيتان خوب باعث بشه Confusion ندي.

ایول دستت درست بعدش یه چیزی من بازی بعدی لیگم با یک تیم هست که فک کنم bot باشه . یه دفه نخورم ازشون

ramtin_1411
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
ثبت نامش ناقصه رامتین
خوب بايد چي كار كنم

alex_irooni
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
دوباره ثبت نام كن . با یه ایمیل دیگه و اسم تیم دیگه .

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
ایول دستت درست بعدش یه چیزی من بازی بعدی لیگم با یک تیم هست که فک کنم bot باشه . یه دفه نخورم ازشون

ريسك نكن. براي تقويت يه سيستم بهتره اول اونو تو بازي دوستانه آزمايش كني.
اگه هم مطمئني ريتينگت تو هر خط دو سه درجه بيشتر اونه اين كارو بكن.

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۸
بچه ها یه سوال این تیم جوانان رو چه طوری بسازم از همون start youth squad/academy اینا هستش؟

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
ريسك نكن. براي تقويت يه سيستم بهتره اول اونو تو بازي دوستانه آزمايش كني.
اگه هم مطمئني ريتينگت تو هر خط دو سه درجه بيشتر اونه اين كارو بكن.

توی آلتید نگاه کردم فقط توی دفاعش از من قویتره از نظر ریتینگ بقیش رو من سر ترم

Sir Farzan Lytton
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۴۶

چقدر سر تري؟ خود بازيو نگاه كن اگه مثلا اون رچد هست ولي تو پور مي توني روش حساب كني.

جواب سؤال اولت: آره.

ShoOter
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۱
من تو حمله ویک هستم اون رچد فقط توی دفاعش پور داره البته یه چیزی من بازیکن جدید خریدم هیچ کدومشون هم تا حالا بازی نکردن آیا برای این بازی هم همینا میمونه یا نه ؟

داش فرزان مرسی از بابت جوانان ولی تیمش چه جوری تشکیل میشه ؟ اصلا تیم داره ؟

sabalan
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰

آلتید یعنی چی؟

Ali
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۳۹
آلتید یعنی چی؟

یكی از سایتهای كمكی هتریك هستش

omid
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۹

Sharp-Shark
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
مثل اینکه باید کرکره باشگاه رو بکشم دیگه!
به من Security Code نمیده! همیشه همون ارور وسخره رو میده! میگه پسوردتو وارد نکردی!!!
هر سایت کمکی هم که وصل میشم، میگه Security Code بده! حتی این ریسک رو کردم و رفتم رو چندتا کامپیوتر دیگه تیمم رو Log In کردم، اما بازم اهمون error رو میده!
فکر کنم بهتره به فکر تیم جدید بود! ):

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۵
سكورتی كد می خوای چی كار .؟ سكورتی ولش كن بازی رو بچسب

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۸
آیا بازیكن بالای 30 سال تو تمرین استامینا رشد می كنه ؟

وحشت
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۷
اخطار برشکستگی داده بهم...
تیم جوانان رو تعطیل کردم... دیگه راهی نداره که خلاص شم از این وضعیت؟؟؟

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
اول بگو چقدر بدهی بالا آوردی؟

دوم بگو بازیكن خوبی تو بازیكنات داری یا نه ؟

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
اگه دفاع خوب داری بزار من خودم اولین بید رو روش 200000 میلیون می زنم . دی گه بیشتر از این نمی تونم بهت كمك كنم . مهاجم هم لازم دارم

ShoOter
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
وحشت جان شما چرا؟؟؟؟

hamedhamedhamed
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
سلام
كسی میدونه چطوری میشه گزارش بازیو كه تو سایته خود هتریك میادو فارسی دید
آخه یه دفعه مال من فارسی شد اما دیگه نشد
اگه كسی میدونه راهنماییم كنه لطفا
مرسی
بای

sabalan
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
با چند میلیارد بدهی باشگاه ورشکست میشه؟

وحشت
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
این اون نوشته ایه که تو مای هتریک نوشته...

خطر ورشکستگی!!!!!

باشگاه شما در آستانه ورشکستگی است زیرا بدهی شما از مقدار مجاز تجاوز کرد است ( 000 000 000 5 Rial). شما 2 هفته وقت دارید تا بدهی خود را پرداخت کنید. هر چه سریعتر بدهی خود را پرداخت کنید!

وحشت
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۴
وحشت جان شما چرا؟؟؟؟

دیگه شد دیگه... اگه نتونستم صاف کنم... ایشالا هفت ماه دیگه بر میگردم...

وحشت
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
سلام
كسی میدونه چطوری میشه گزارش بازیو كه تو سایته خود هتریك میادو فارسی دید
آخه یه دفعه مال من فارسی شد اما دیگه نشد
اگه كسی میدونه راهنماییم كنه لطفا
مرسی
بای

شما هم اگه زبونت رو فارسی کنی و یه بار خارج شی وارد شی... درست میشه...

وحشت
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۷
اگه دفاع خوب داری بزار من خودم اولین بید رو روش 200000 میلیون می زنم . دی گه بیشتر از این نمی تونم بهت كمك كنم . مهاجم هم لازم دارم

دیگه گفتم دارم برشکسته میشم... نه اینکه واسه بیست میلیون تومن...

ShoOter
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۰
بچه ها طی این بازی تجربه بازیکن هام توی سیستم 5-3-2 به passable رسید فک کنم هفته دیگه هم بشه solid شاید excelent خدا رو چه دیدی شاید شد

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۵
20 تا نیست . 200 تای .اگه بخوای بیشتر هم می دم . تا 500 تا

Sepehrdad
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۲۲
بچه ها يك سوال....
بچه ها من 10 تا از آزمون ها را انجام دادم از كجا بفهمم بقيش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشكر

omid
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
میثاق حواست باشه بیشتر از قیمت بازار نخری که خودت هم باید بری 7 ماه دیگه برگردی:3:

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
ایا بازیكن های بالای 30 سال هم تمرین قدرت بدنی و فورم می بینن ؟

motionall
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۳
بچه ها يك سوال....
بچه ها من 10 تا از آزمون ها را انجام دادم از كجا بفهمم بقيش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشكر
منظورت چیه. وقتی آزمون ها یی که در قسمت مدرک میبینی تموم بشه یک سری آزمون دیگه میاد دقیقا نمی دونم اما تقریبا 26 تا آزمون داری

misagh
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۸
24 آزمون داره

omid
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۰۴
میثاق فرم كه آره
استامینا هم آره

ولی در مورد استامینا یه جورایی آب تو هاون كوبیدنه
چون زرتی افت می كنه
از من نصیحت كه سعی كنه در مدت بیشتری تیمت با بازیكنای جوون پیشرفت كنه تا اینكه بخوای با پیر خری یه صعود ناگهانی و احتمالا یه سقوط نا گهانی بعدش داشته باشی!!
البته این نظر منه
بندینی و بعضی از دوستان نظرشون با من فرق داره

Sepehrdad
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۰۶
منظورت چیه. وقتی آزمون ها یی که در قسمت مدرک میبینی تموم بشه یک سری آزمون دیگه میاد دقیقا نمی دونم اما تقریبا 26 تا آزمون داری

منظورم اينكه نميتونم سيستم وتاكتيمم عوض كنم الان حدود 2 ماه تيمو گرفتم

wantonboy13
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۰۹

دو ماااااااااااااااااااه........ ............... چه خبره ؟! ما زمانی كه جوون بودیم یه هفته ای همشو درو كردیمو دیپلم گرفتیم.... الانم داریم میخونیم واسه لیسانس !!!!:jesors:

motionall
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۸
پس خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی عقب افتادی چون حداکثر بعد یک هفته می تونستی آزمون شماره 15 رد کنی . فقط وقتی می تونی تاکتیکتو عوض کنی که آزمون 15 رد کرده باشی البته خود آزمون 15 شاید 2-3 روز طول بکشه.

Sharp-Shark
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۰
این هتریک داره میره رو اعصاب!

با GM تماس گرفتم و مشکلم رو گفتم. به طرز مسخره ای حلش کرد که به دلایل امنیتی نمیتونم بگم چطوری... اما فقط اینو بگم که Security هتریک باید سیستم نا مطمئنی داشته باشه. اگه کسی رو هک وقت بذاره، می تونه روزی چندتا تیم قاپ بزنه.... بگذریم!

به GM گفتم ID رو روی چندتا PC تست کردم که شاید مشکلم حل بشه. آخر کار بهم اخطار داد که تیمت زیر نظره! خوبه که خودم بهش گفتم! اگه خودش می فهمید دیگه چه کار می کرد؟!؟ پناه بر خدا!!

اگه یه تیم تشکیل بدیم که راهنمای دیپلم هتریک رو در قالب یه فایل PDF بسازیم خیلی خوب میشه! نظرتون چیه؟! اساتید باید پیش قدم بشن...

Sharp-Shark
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۷
به نظر شما این فصل رو چه طوری ادامه بدم؟! شانس صعود دارم یا نه؟!
اگه از روند صعود تیم ها سر در میارید میتونید بهم راهنمایی بدید که آیا به نفع تیمم هست که واسه صعود تلاش کنم یا بی خیال بشم و برو سراغ فصل بعد... ؟!

Juvek @ Iv.26

-Aydin-
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۸
دیگه شد دیگه... اگه نتونستم صاف کنم... ایشالا هفت ماه دیگه بر میگردم...
چرا هفت ماه ؟

alvand_000
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۲۵
سكورتی كد می خوای چی كار .؟ سكورتی ولش كن بازی رو بچسب

مرده ی این ادبیاتتم !!!!!!:good:

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۹:۱۴
دوستان همه می گن ولی من باور نمی كنم . بگو به خدا راست می گی ؟

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
چند هفته طول می كشه استامینا 1 درجه بره بالا ؟

Ali
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۵۸
با یه جلسه تمرین استامینا ( stsmins = 100% ) و مربی سالید یه درجه بالا میره

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۴
اگه مربی نگرفته باشم و همون مربی كه تیم اولیه به من می ده تمرین بده چقدر می ره بالا ؟5 تا كمك مربی هم دارم

Ali
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
كمك مربی 9 تا استخدام كن

اسم تیمت چیه؟

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰
اسم تیمم سكرت بمونه بهتره

Ali
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
اگر كه ملوان هستی مربین ایناد هستش

یه مربی سالید بگیر

هر 2 هفته 1 درجه

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۵
نه . ملوان نیستم . این تیمم اسمش می خوام سكرت بمونه

aras_bay
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
کسی می دونه چرا این بازی رو من باختم؟!
هتریک بعضی موقع ها بدجور رو اعصابه!
152172619
match id

1-به خاطر بازی بزدلانه 541 در بازی كه میتونستی به خاطر قدرت بازیكنات هجومی بازی كنی

2-بازی كریتیو تیم حریف در مقابل بازی بی یرنامه تو كه بهترین حالت ممكن برای اونه

3-بازی در خانه حریف

4- شرایط روحی مناسب تیم حریف

5 - بازی با تك مهاجم در مقابل دفاع 4 نفره تیم حریف

6-مربیگری ضعیف و.............. خیلی دلایل دیگه

تو در این بازی میتونستی با اختلاف خوبی برنده شی ولی ترس برادر مرگه

alex_irooni
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
ترس برادر مرگه

:icon_bravo::icon_bravo::victory::drinks:

motionall
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
به نظر شما این فصل رو چه طوری ادامه بدم؟! شانس صعود دارم یا نه؟!
اگه از روند صعود تیم ها سر در میارید میتونید بهم راهنمایی بدید که آیا به نفع تیمم هست که واسه صعود تلاش کنم یا بی خیال بشم و برو سراغ فصل بعد... ؟!

Juvek @ Iv.26
اگه دو تا بازی آخر بتونی ببری و یکمی هم شانس داشته باشی چرا که نه.
اما یه چیزی اگه تازه اومدی تو هتریک بهتر که زیاد برای صعود توی این فصل سعی نکنی چون وقتی بری دسته 3 مطمئنا با تیم های قوی تری مواجه میشی و کاری جز صقوط کردن نداری.

danielopresto
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۳۶
ببينم اگه تمرين form انجام بديم چقدر طول ميكشه 1 درجه بره بالا؟

arash
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
A newly bought player had a really bad start on arrival at the club. The team spirit fell when he initially turned out not to get along very well with the others.
این یعنی چی؟

Nillo
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
ميگه بازيكنت اخلاق درست درمون نداره و رفتارش با ديگران خيلي ناجوره و باعث شده تيم اسپريتت بياد پايين

kaveh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
بچه ها اگه بخوام 2-5-3 بازی کنم و بخوام ریتینگهام حدوداً 60-60-60 = 180 یا 50-50-50 = 150 باشه . اسکیل اصلی بازیکنام حدوداً باید تو هر پست چه جوری باشه ؟
( مثلاً اینجوری : یه دروازه بان فرمید ، سه تا دفاع اوتسندینگ ، و ... )

و اینکه به نظرتون ، کلاً تو هت تریک دفاع قوی داشتن بهتره ، یا حمله قوی ؟ یا جفتش تو یه سطح ؟ چرا ؟

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
اقا من توی این كاپ توی كاپ منجر شركت كردم میخوام بدونم جایزش چیه
اینم كاپ
Cup ID : 78370
Name : Bausa Cupa
Edition : III
Administrator : PraFer
Start date : 20.11.2007
Rules : 4 Groups (First-leg/second-leg), 6 Teams in group, 4 Qualified teams
Status : Playing
Description : Tercera Edición de la copa más prestigiosa de Hattrick
Cup type : Public
Co-Organizer : -
Reward(s) : - Felicitaciones por parte de todos los rivales.
- Admisión inmediata para la siguiente edición.
- El mejor entrenamiento para tus jugadores.

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
داشتن یك تیم كه در همه پست ها بازیكن های خوبی داشته باشه بهتره تا اینكه فقط دفاع خیلی خوب یا حمله ی خیلی خوب داشته باشی

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷
اااااااااااااااااااقا هر چند بازی توی لیگ بكنی تجربه 1 درجه میره بالا ؟

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۲
آدرس سایت كاپ منیجر چیه ؟

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۸

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۲۱
اااااااااااااااااااقا هر چند بازی توی لیگ بكنی تجربه 1 درجه میره بالا ؟

هر بازي امتياز خاص خودشو داره:
جام حذفي 2 امتياز
ليگ 1 امتياز
باز دوستانه داخلي 0.1 امتياز
بازي دوستانه بين المللي 0.2
تيم ملي هم مي گن 3 !

مجموع امتيازات بايد به 28 برسه تا بازيكن يه درجه تجربش بره بالا.

misagh
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۴
چطوری می شه تو یك كاپ شركت كرد ؟

Chakavak
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
اول باید عضو بشی
سكوریتی كدتم میخواد
بعدش باید ببینی كد.م كاپ در حال ثبت نام هست .
اكسپت كنی و منتظر بمونی تا صاحب كاپ تاییدت كنه . بعداز پر شدن كاپ اعلام میشه كه بازیها از كی شروع میشه
مهمترین مسئله اینه كه با هر تیمی بازی داری باید از توی هتتریك چلنجش كنی و مثل یه بازی دوستانه چهارشنبه یا سه شنبه یازی كنید
اونم تو یه زمین بیطرف كه عدالت رعایت بشه . نتیجه بازی مستفیم تو اون سایت اهمال نیشه تا روز آخر .

واسه ورزشگاه بازی هم باید با یكی هماهنگ كنی قبلش تا همزمان دو بازی نشه تو یه استادیوم . اوكی؟

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
اینم كاپ

جوابمو بدین لطفا

arash
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
اگه بازیكن بخری و همون موقع با قیمت بالاتر بفروشی سود میكنی؟

Sharp-Shark
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
بله!
اما همون موقع که نمی تونی بفروشی.... 3روز طول میکشه!
بازیکنی رو که بلافاصله بفروشی، کل پولش گیرت نمیاد...

مثلا گفته:
The player has been on your team for 4 days and you would keep 85.7% of the transfer sum.

You would have reached the maximum percentage to keep - 93% - if the player had been on your team for more than 112 days (16 weeks).

چون بازیکن رو 4روزه گرفتم فقط 85.7 گیرم میاد. اگه یه فصل نگه داری تا 93% گیرت میاد. پس باید این 15% رو که از دست میدی بکشی رو قیمت!

پس اگه یه بازیکن رو 100میلیون خریدی حداقل باید 125 ------- 100 + (واسه 15%)15 + (واسه قرار دادن تو لیست فروش) 10 ---------- بفروشی که تازه پول خودش در بیاد!

wantonboy13
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۸
بله!
اما همون موقع که نمی تونی بفروشی.... 3روز طول میکشه!
بازیکنی رو که بلافاصله بفروشی، کل پولش گیرت نمیاد...

مثلا گفته:
The player has been on your team for 4 days and you would keep 85.7% of the transfer sum.

You would have reached the maximum percentage to keep - 93% - if the player had been on your team for more than 112 days (16 weeks).

چون بازیکن رو 4روزه گرفتم فقط 85.7 گیرم میاد. اگه یه فصل نگه داری تا 93% گیرت میاد. پس باید این 15% رو که از دست میدی بکشی رو قیمت!

پس اگه یه بازیکن رو 100میلیون خریدی حداقل باید 125 ------- 100 + (واسه 15%)15 + (واسه قرار دادن تو لیست فروش) 10 ---------- بفروشی که تازه پول خودش در بیاد!

من واقعا" لذت میبرم كه میبینم بچه ها بعد چند روز انقدر پیشرفت می كنند... :1:

Daniro
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
آقا لیگ جوانانم قاط زده! تیم های جدید رو نشون نمیده برنامه بازی ها رو هم نشون نمیده و یهو همه چیز عوض شده و تیم های قبلی که فصل قبل تو لیگ بودند ظاهر شدند!!!

Daniro
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۹
الان که تو قسمت national سرچ کنید لیگ ما 8 تیمش پر شده! ولی وقتی وارد میشی 6 تیم قبلی رو میبینی!!!

Golden Leauge

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
اینم كاپ

واسه سومین بار میپرسم ولی كسی تا حالا جواب نداده

miyuner
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۵
در ضمن آقا خواهشا مشكل دانیرو رو حل كنید
چون منم توی این لیگم

omid
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۷
خوب جواب 3 تا سوال:
1-اینكه پرسیده بودن دوستان كه بهتره مثلا دفاع یا حملمون قوی تر باشه یا اینكه كل تیم در یه سطح باشه راستش بستگی داره كه چی تمرین میدین خوب هر چیزی تمرین بدین اون قسمت پیشرفت بیشتری می كنه و كلا هم من با اینكه كل تیم با هم پیشرفت كنه حال می كنم!!

2-در مورد لیگ جوانا از این قاط زدنا عادین:3:

3 در مورد جایزه:این ترجمه ی گوگله:
Congratulations on the part of all rivals.
-- Admission immediately for the next edition.
-- The best training for your players.

یعنی جایزش اینه كه می تونی تو دور بعدش شركت كنی و بازیكنات هم تمرین می كنن:3:

misagh
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۹
Cup ID : 84349
Name : Iran cup

این كاپ رو من درست كردم بیاین درخواست بدین من تایید می كنم اسم تیمتون رو .

اول باید تو سایت كاپ منیجر ( [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) عضو شین بعد درخواست بدین . برای عضو شدن روی گرزینه Register كلیك كنین و اطلاعات خواسته شده رو بدین به سایت و بعد تو سایت عضو می شین . با اكانتتون وارد شین و تو قسمت Search آی دی لیگ رو سرچ كنید و در خواست بدین.

(این مطلب رو اینجا گذاشتم كه به چشم بیاد)

alex_irooni
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۱۰
آقا لیگ جوانانم قاط زده! تیم های جدید رو نشون نمیده برنامه بازی ها رو هم نشون نمیده و یهو همه چیز عوض شده و تیم های قبلی که فصل قبل تو لیگ بودند ظاهر شدند!!!

لیگ قبلیت چند روزه تموم شده ؟

Daniro
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
لیگ قبلیت چند روزه تموم شده ؟
متوجه منظورتون نشدم!! هفته ای یه بار بازی داشتیم یعنی :
6 تیم بود که به طور رفت و برگشت بازی کردند و با انجام آخرین بازی هم لیگ تمام شد!!!
مثل لیگ های دیگه!!!

Daniro
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
بعد از اتمام لیگ من لیگ رو 8 تیمه کردم .
از 6 تیم قبلی 2 تیم از لیگ ما رفتند (به دلیل بی صاحب بودن!) و 4 تیم باقی موند که یه تیم دیگه هم اضافه شد و بعد از دو روز 3 تیم دیگه هم اومد و 8 تیم کامل شد.
الان هم اگر لیگ های ایران رو سرچ کنی لیگ ما 8 تیمش پر شده ولی وقتی وارد میشی 6 تیم دور قبل رو میبینی!!!!!!!!!

Daniro
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۳
اسم لیگ= Golden Leauge

alex_irooni
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
منظورم اینه :

Next round

(League is completed (Season Break - 5 days

این تاریخ آخرین بازیتونه Date : 01-24-2008 15.00
درسته ؟
پس باید 5 روز بگذره تا لیگ جدید آپدیت بشه
یعنی امروز نگران نباش امروز درست میشه .

motionall
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
Cup ID : 84349
Name : Iran cup

این كاپ رو من درست كردم بیاین درخواست بدین من تایید می كنم اسم تیمتون رو .

اول باید تو سایت كاپ منیجر ( [Only Registered And Activated Users Can See Links] ) عضو شین بعد درخواست بدین . برای عضو شدن روی گرزینه Register كلیك كنین و اطلاعات خواسته شده رو بدین به سایت و بعد تو سایت عضو می شین . با اكانتتون وارد شین و تو قسمت Search آی دی لیگ رو سرچ كنید و در خواست بدین.

(این مطلب رو اینجا گذاشتم كه به چشم بیاد)
میثاق جان آخه اینجا جای تبلیغ بود؟ الان منم یک کاپ درست کردم ولی نیومدم اینجا جااااااااااااااااااااار بزنم :blush2:

Sharp-Shark
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
من واقعا" لذت میبرم كه میبینم بچه ها بعد چند روز انقدر پیشرفت می كنند... :1:

اگه پیشرفتی تو کار باشه، که نیست، مدیون آموزش های صبورانه و بی منت دوستان دیگست...
دخالت منو تو کار اساتید ببخشید! خواستم دینی ادا کنم...:blush2:

misagh
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۹
میثاق جان آخه اینجا جای تبلیغ بود؟ الان منم یک کاپ درست کردم ولی نیومدم اینجا جااااااااااااااااااااار بزنم :blush2:

اگه تبلیغ نكنم اولین بازی مصادف می شه با سال 3000 میلادی

kaveh
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۶
امید . راستی تبریک ،
ولی کاش زودتر مدیر می شد ، از وقتی مدیر شده ، کمیت پستهاش از یه خط داره به سمت یه صفحه میل می کنه ، 9 تا 9 تا ام میزنه لامصب . :apophys:
-----------------------------------------------------------
ممنون . ولی منظورم این نیست که خط حمله بارسلونا رو به دفاع مالدیو پیوند بزنم
یه تفاوت جزیی ، مثلاً ریتینگ دفاع 20 ، 30 تا بیشتر از حمله باشه ، یا برعکس ، بر حسب تجربه تون ، به نظرتون کدوم در مثلاً طول یه فصل بیشتر برای تیم امتیاز میاره ؟ یا اینجوری هم بهتره مساوی باشه ؟
هافبک تمرین می دم . اگه بخوام 2-5-3 بازی کنم و بخوام ریتینگهام حدوداً اینجوری باشه :
mid 50 + def 50 + atack 50 = 150
mid 60 + def 60 + atack 60 = 180
اسکیل اصلی بازیکنام حدوداً باید تو هر پست چه جوری باشه ؟
راستی کسی بازی آنلاین شبیه The Sims سراغ نداره ؟

.

mohammad8711
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۴
وقتی یه بازیکن در تیم جوانان در پستش 6 ستاره می گیره ، اگه به تیم بزرگسالان بیاد حدودا چند ستاره می گیره؟

Nillo
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
خيل رو اين چيزا حساب نكن ربط چنداني بهم ندارن

mohammad8711
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۲۴
خيل رو اين چيزا حساب نكن ربط چنداني بهم ندارن

پس از کجا میشه فهمید یه بازیکن ، بازیکن خوبی برای تیم بزرگسال میشه یا نه؟

miyuner
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۹
Players can not be "upgraded" once they have been turned into coaches. If you settle for a certain player becoming for instance passable trainer, the same player can never become a solid trainer (you will have to use another trainer then).
بازیكنمو میخوام مربی كنم نمیشه و این پیغامو میده
شاید من وارد نیستم یه راهنمایی بكنید كه چطوری باید مربی بشه

miyuner
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۵
این تمرین چیه ؟
واسه پیستونه؟
Cross Pass (Winger).

HaryAMID
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۳
Players can not be "upgraded" once they have been turned into coaches. If you settle for a certain player becoming for instance passable trainer, the same player can never become a solid trainer (you will have to use another trainer then).
بازیكنمو میخوام مربی كنم نمیشه و این پیغامو میده
شاید من وارد نیستم یه راهنمایی بكنید كه چطوری باید مربی بشه

این توضیح برای همه هست ، و میگه که بازیکنت بعد از اینکه یکبار مربی شد ، دوباره نمیتونه ارتقا پیدا کنه و مثلا اگه الان مربی passable شده ، همون بازیکن هیچوقت نمیتونه یه مربی solid بشه.

تا اینجای کار مشکلی نداری ، اگه هست از جای دیگست.

سئوال دومت هم : آره

Amir Teraktor
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۱۴
1-به خاطر بازی بزدلانه 541 در بازی كه میتونستی به خاطر قدرت بازیكنات هجومی بازی كنی

2-بازی كریتیو تیم حریف در مقابل بازی بی یرنامه تو كه بهترین حالت ممكن برای اونه

3-بازی در خانه حریف

4- شرایط روحی مناسب تیم حریف

5 - بازی با تك مهاجم در مقابل دفاع 4 نفره تیم حریف

6-مربیگری ضعیف و.............. خیلی دلایل دیگه

تو در این بازی میتونستی با اختلاف خوبی برنده شی ولی ترس برادر مرگه

میدونی! اخه من اونموقع تنها یک مهاجم داشتم! اگه تمام بازی های منو به قبل ببینی با تک مهاجم بازی کردم و به خاطر ترس نبوده! بلکه به خاطر اینه که واقعا از 4 5 1 خوشم میاد!
ولی ناچارا یک مهاجم دیگه هم خریدم به همین خاطر
در مورد بازی بی برنامه هم حق می دم چون من واقعا این لیگ رو خیلی سطحی گرفتم! حتی خیلی از بازی ها تیم رو نمی چیندم! ولی هنوزم می گم دلیلی نداشت بازنده باشم.

hamedhamedhamed
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
من میخواستم گزارش بازیو به صورت فارسی ببینم یكی از دوستان تو همین تایپیك گفتن باید زبونت رو بزاری رو فارسی تا بتون یفارسی گزارشو ببینی
اگه منظورت همون زبان فارسی هست كه وقتی سایته هتریكو باز میكنی میشه انتخاب كرد خب اون كه فارسیه
اما یه جایه دیگه هم هست كه وقتی اورویو تیم رو باز میكنی نوشته لنگویج اون انگلیسیه
چجوری باید اونو پرشن (فارسی) كنم ؟

omid
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
امید . راستی تبریک ،
ولی کاش زودتر مدیر می شد ، از وقتی مدیر شده ، کمیت پستهاش از یه خط داره به سمت یه صفحه میل می کنه ، 9 تا 9 تا ام میزنه لامصب . :apophys:
ممنون . ولی منظورم این نیست که خط حمله بارسلونا رو به دفاع مالدیو پیوند بزنم
یه تفاوت جزیی ، مثلاً ریتینگ دفاع 20 ، 30 تا بیشتر از حمله باشه ، یا برعکس ، بر حسب تجربه تون ، به نظرتون کدوم در مثلاً طول یه فصل بیشتر برای تیم امتیاز میاره ؟ یا اینجوری هم بهتره مساوی باشه ؟
هافبک تمرین می دم . اگه بخوام 2-5-3 بازی کنم و بخوام ریتینگهام حدوداً اینجوری باشه :
mid 50 + def 50 + atack 50 = 150
mid 60 + def 60 + atack 60 = 180
اسکیل اصلی بازیکنام حدوداً باید تو هر پست چه جوری باشه ؟
راستی کسی بازی آنلاین شبیه The Sims سراغ نداره ؟

.

قبلنا كه نتیجه ی بازی به شدت به برتری میانه بستگی داشت
ولی الان این شدت كمتر شده
به هر حال پیشنهاد من هنوز اینه كه میانتو قویتر كنی!!

Ali
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
من میخواستم گزارش بازیو به صورت فارسی ببینم یكی از دوستان تو همین تایپیك گفتن باید زبونت رو بزاری رو فارسی تا بتون یفارسی گزارشو ببینی
اگه منظورت همون زبان فارسی هست كه وقتی سایته هتریكو باز میكنی میشه انتخاب كرد خب اون كه فارسیه
اما یه جایه دیگه هم هست كه وقتی اورویو تیم رو باز میكنی نوشته لنگویج اون انگلیسیه
چجوری باید اونو پرشن (فارسی) كنم ؟

باید بری توی Preferences تنظیمات رو بزاری روی فارسی و آپدیت كنی:1:

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
باید بری توی Preferences تنظیمات رو بزاری روی فارسی و آپدیت كنی:1:

البته بعدشم باید از توی سایت بیای بیرون و دوباره وارد بشی

Ali
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۱
همین كه میونر میگه:1:

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۴
آقا این تیمو ببینید توی لیگش اوله ولی صاحب نداره و 2 هفته مونده به پایان فصل تیمشم صعود كرده و میره دسته 3
چرا باید اینطور باشه
راستی الان دیدم همه تیمهای این لیگ بی صاحبن
این چه وضعشه
Azarbayjan-e Sharqi FC (1630353)

کشور: Iran
منطقه: Azarbayjan-e Sharqi
ورزشگاه: Azarbayjan-e Sharqi Stadium
لیگ ها : # 1 در IV.63

این تیم بدون صاحب است. این بدین معنیست که با یک چیدمان بسیار ساده در مسابقات حاضر میشود تا یک مالک جدید پیدا کند. این تیم از تاریخ از 04/18/2006 بدون صاحب است.

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
اینم یكی دیگه از لیگ ها با همون وضعیت
marefat fc (463479)

منطقه: Tehran
ورزشگاه: dar in varzeshgah football bazi khahim kard!!
لیگ ها : # 1 در IV.46

این تیم بدون صاحب است. این بدین معنیست که با یک چیدمان بسیار ساده در مسابقات حاضر میشود تا یک مالک جدید پیدا کند. این تیم از تاریخ از 01/23/2007 بدون صاحب است.

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۷
وااااااااااااای
اینم یك لیگ دیگه با همون وضعیت
Inter.ir (1630038)

منطقه: Khorasan
ورزشگاه: Inter.ir Arena
لیگ ها : # 1 در IV.35

این تیم بدون صاحب است. این بدین معنیست که با یک چیدمان بسیار ساده در مسابقات حاضر میشود تا یک مالک جدید پیدا کند. این تیم از تاریخ از 01/23/2007 بدون صاحب است.

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۹
معلوم نیست چند تا دیگه از این لیگا هست
آقا خواهشا پیگیری كنید تا ببینید چه خبره

wantonboy13
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
خوب این كه مشخص و واضحه كه جمعیت ایرانی ها اونقدری نیست كه كل لیگ های دسته 4 رو بپوشونند... و به همین خاطر معمولا" از لیگ های شماره 25-30 به بعد تعداد تیم های بات زیاد میشه .
خلاصه كلام این كه كاربران اكتیو سایت هنوز به اون تعداد نرسیدند... اگه برسند لیگ دسته 5 هم انشاالله در راه خواهد بود...:wink:

motionall
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
بچه ها فکر می کنید این بازیکن حداکثر چقدر می ارزه؟

Stamina: wretched Goaltending: wretched
Playmaking: solid Passing: inadequate
Winger: solid Defending: inadequate
Scoring: inadequate Set Pieces: weak

wage : 5,300,000

وحشت
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۵
چرا هفت ماه ؟

پس چند ماه؟؟؟

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
پس چند ماه؟؟؟

7 هفته

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
خوب این كه مشخص و واضحه كه جمعیت ایرانی ها اونقدری نیست كه كل لیگ های دسته 4 رو بپوشونند... و به همین خاطر معمولا" از لیگ های شماره 25-30 به بعد تعداد تیم های بات زیاد میشه .
خلاصه كلام این كه كاربران اكتیو سایت هنوز به اون تعداد نرسیدند... اگه برسند لیگ دسته 5 هم انشاالله در راه خواهد بود...:wink:

خوب پس تكلیف این تیمهای بدون مربی چی میشه یعنی اینا الكی الكی میان دسته 3
خوب لا اقل بزارن یه تیمی كه صاحب داره سودی ببره

miyuner
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
بچه ها فکر می کنید این بازیکن حداکثر چقدر می ارزه؟

Stamina: wretched Goaltending: wretched
Playmaking: solid Passing: inadequate
Winger: solid Defending: inadequate
Scoring: inadequate Set Pieces: weak

wage : 5,300,000

اطلاعات كاملشو بده داداش
مثلا سن و تی اس ای

wantonboy13
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۹
خوب پس تكلیف این تیمهای بدون مربی چی میشه یعنی اینا الكی الكی میان دسته 3
خوب لا اقل بزارن یه تیمی كه صاحب داره سودی ببره

بله... در دسته 3 هم تیم بات وجود دارد !!:blush2:

Arman_terorist
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۱
یه بازیكن تا چه سنی كارآیی داره ؟

zauos
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۴۴
سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این بازی شدم و میخوام یاد بگیرم
میشه راهنمایی بکنین؟

motionall
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این بازی شدم و میخوام یاد بگیرم
میشه راهنمایی بکنین؟
خوش اومدی اگه می خوای یاد بگیری مثل خود من برو تاپیک آموزش هتریک توی همین سایت واقعا مفید.
ناسلامتی نویسنداش مربی تیم ملی دیگه!!!!!!!!!!:apophys:

zauos
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
من تقریبا اموزشها رو تموم کردم و یه مقدار اطلاعات بعد این میخوام که باید چیکار کنم
در مورد تمرینات
و بازیکن خریدن

motionall
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۰۷
در مورد تمرینات چی می خوای بدونی؟
کلا تمرین توی هتریک برای دو چیز به کار میره :
1.افزایش توانایی(که البته برای بازیکنای زیر 30 سال)
2.پرورش بازیکن جوان و فروش آن (سنشون باید بین 17 تا 21 سال باشه )
که البته اینو بگم منبع اصلی درآمد تو همین پرورش بازیکن جوون هست اونم از نوع 17-18 سالش
باور کن قسمت آموزش تمام این ریزه کاری ها رو آموزش داده.:blush2:

Ali
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۱۹
یه بازیكن تا چه سنی كارآیی داره ؟

تا وقتی خوب ستاره میگیره:1:

misagh
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۲۵
تیمی كه من باهاش این هفته بازی دوستانه انداختم تو بازی قبل كه میزبان بود 8000 نفر تماشاچی ( 7949 نفر تماشاگر ) داشت . آیا تو بازی با من هم همین مقدار تماشاگر خواهد داشت یا كم می شه ؟
از این بازی من حدودا چقدر گیرم میاد ؟

alex_irooni
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۸
Full local name: Iran
Name (English): Iran
Zone: Asia, Africa and Oceania
Continent: Asia
Currency: 000 Rial
Season: 13
Number of teams: 680

Active users: 430 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۱
تیمی كه من باهاش این هفته بازی دوستانه انداختم تو بازی قبل كه میزبان بود 8000 نفر تماشاچی ( 7949 نفر تماشاگر ) داشت . آیا تو بازی با من هم همین مقدار تماشاگر خواهد داشت یا كم می شه ؟
از این بازی من حدودا چقدر گیرم میاد ؟

خوب به خیلی چیزا بستگی داره...
رتبه تیم در جدول ،رتبه تیم حریف در جدول ، خوب بودن هوا....
بعد شما 60 میلیون هزینه هواپیما بابت سفر خارجه میدی و كل پول بازی هم نصف نصف میشه.
مثلا" اگه 8000 تا بخوان بیان یه چیزی حدود 300 میلیون از این بازی سود می كنی.:good:

wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۶
Full local name: Iran
Name (English): Iran
Zone: Asia, Africa and Oceania
Continent: Asia
Currency: 000 Rial
Season: 13
Number of teams: 680

Active users: 430 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بگو ماشالله...
من دوسه ماهی میشه كه یه پیشنهادی در سرم میچرخد !!!
با یه سری از بچه ها پول بذاریم، تو یكی از این روزنامه های ورزشی پرطرفدار مثل " گل" یا " خبر ورزشی" تبلیغ سایت رو بكنیم... اینجوری كلی میاد رو كاربرای ایرانی سایت.

mohammad8711
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۱
گزارشی که مربی جوانان میده چه قدر اهمیت داره ؟
یکی از بازیکنان من تو بازی قبلی 6 ستاره گرفت و مربی این گزارش رو دربارش داد :

بر اساس عکلکرد Daryush Darvishi تو بازی قبلی قضاوت نکنید رئیس، چون من هنوز معتقدم این بازیکن یکی از بهترین های تیم ماست.

این یعنی چی ؟ معنیش اینه که این بازیکن تو پست اصلیش بازی نکرده و می تونه تو پست های دیگه بیشتر ستاره بگیره؟

بازیکنانی که تو تیم جوانان خوب ستاره می گیرن بهتره به تیم بزرگسال بیان و تمرین کنن یا تو همون تیم جوانان تمرین کنن بهتره؟(این بازیکنم که 6 ستاره گرفت 17 سالشه )

wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
گزارشی که مربی جوانان میده چه قدر اهمیت داره ؟
یکی از بازیکنان من تو بازی قبلی 6 ستاره گرفت و مربی این گزارش رو دربارش داد :

بر اساس عکلکرد Daryush Darvishi تو بازی قبلی قضاوت نکنید رئیس، چون من هنوز معتقدم این بازیکن یکی از بهترین های تیم ماست.

این یعنی چی ؟ معنیش اینه که این بازیکن تو پست اصلیش بازی نکرده و می تونه تو پست های دیگه بیشتر ستاره بگیره؟

بازیکنانی که تو تیم جوانان خوب ستاره می گیرن بهتره به تیم بزرگسال بیان و تمرین کنن یا تو همون تیم جوانان تمرین کنن بهتره؟(این بازیکنم که 6 ستاره گرفت 17 سالشه )

من شنیدم كه زمان 18 سالگی پروموتشون كنی به تیم بزرگسالان بهتره تا اینكه تو 17 سالگی بیاری.
زیاد به حرفای مربیه توجه نكن...كلا" میخواد بگه بازیكن خوبیه !! :apophys:

L_G1972
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
مربيمو ميخوام عوض كنم .
چه خصوصياتي داشته باشه
اسكيلش
ليدرشيپش
يكي راهنمايي كنه .

Sharp-Shark
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
همین سوال رو من چند صفحه پیش پرسیدم. برای اینکه به قول فرزان فرهنگ جستجو پیشرفت کنه بهتره خودت یه سر به پند صفحه قبل بزنی... جستجوی سایت هم کمک می کنه...

اگه باز سوالی موند، اساتید واسه پاسخگویی هستن!

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
اگه اول راهي يه مربي با ليدرشيپ پور و ترينر پاسبل خوبه

اگ حرفه اي تري بيشتر از اين

motionall
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
trainer & experience & leadership
اخلاقشم خوب باشه !!!
اگه تازه کاری فکر کنم همون مربی ای که اول در اختیار داری خوب باشه این فصل که تموم شد بزار از فصل آینده ایشالا!!!

motionall
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
بچه ها این استعداد یاب ها هر چند وقت چند وقت یه نفر رو می کنن؟!

misagh
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۷
هر هفته یك بازیكن معرفی می كنن

motionall
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
Sourena Majidi تولدش بود! بچه های تیم واسش جشنی ترتیب دادن ولی من حواسم بود که مشروب نخورن!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shok:
بچه ها یه نرم افزار نیومده که بشه این مهمونی های هتریک رو به صورت زنده دید!!!!!!!!!!:2:

motionall
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۵
هر هفته یك بازیكن معرفی می كنن
جدی پس چرا الان برای من هیچی معرفی نمی کنن 20 روز از آخرین تماسم گذشته.

misagh
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۴
تو اگه براشون پستی معیین كنی كه دنبال اون بگردن دیر به دیر بهت بازیكن معرفی می كنن ولی اكثرا بازیكن هایی كه معرفی می كنن بدرد می خورن

motionall
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
اگه توی بازی mots(مثل شیر...) رو انتخاب کنیم [U]دقیقا[U] چقدر از روحیه تیم کم میشه از اعتماد به نفس که کم نمیشه دیگه نه؟

zauos
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۲
سلام به همگی دوستان
من میخوام هافبک پرورش بدم
میشه یه توضیح کلی در موردش بدین و بگین که بازیکنانی که انتخاب میکنم باید چی داشته باشن
بلاخره تجربه مهمه

omid
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
پلی میكینگ مهم ترین بعدش
استامیا و پاسینگ

Nillo
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
البته وينگرم ميتوني باهاشون تمرين بدي

wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
البته وينگرم ميتوني باهاشون تمرين بدي

اون ماله پیستون هاست... هافبك مهمترینش پلی میكینگه . :)

miyuner
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۳
Ehsan Hamedi does not seem to respond to our training anymore. Maybe he needs a new challenge?
این یعنی چی؟

miyuner
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۱۵
اگه توی بازی mots(مثل شیر...) رو انتخاب کنیم [U]دقیقا[U] چقدر از روحیه تیم کم میشه از اعتماد به نفس که کم نمیشه دیگه نه؟

جواب این اقا رو بدین دیگه

wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
Ehsan Hamedi does not seem to respond to our training anymore. Maybe he needs a new challenge?
این یعنی چی؟

میگه به نظر نمیرسه بیشتر از این نسبت به تمرینات واكنش نشون بده... نیاز به یه مبارزه طلبی جدید داره !!
اگه نظر منو میپرسی كه حتما" هم میپرسی (!!) میگم پستشو عوض كن ببین چه جوابی میگیری ، بعد اگه تو هیچ پستی بعد چند هفته 4-5 ستاره نگرفت بندازش بیرون :good:

miyuner
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۱۹
راستی كم كم داریم 200 صفحه ای میشیما

zauos
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
متن ویرایش شد

zauos
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
من اموزش هتریک رو خوندم و خیلی چیزا یاد گرفتم
میدونم برا هافبک
پلی مارکینگ
پاس
استامینا لازمه
ولی خب بگین در چه سطحی؟
تی سی ایش چقدر باید باشه /؟
همینطور فرومش؟
من میخواستم یه بازیکن 18 ساله با ایستامینای ویک
پلی مارکینگ پاسیبل
و پاس پور
فروم پاسیبل
و تی سی ای 480
بخرم
ولی نخریدم تا ازتون بپرسم چطوره برای تمرین دادن؟

misagh
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۵
اگه تمرینش بدی پلی میكینگش حداقل تا پایان فصل بعد به اكسلنت یا فرمیبل می رسه و می تونی حدود 3 تا 4 میلیون بفروشیش و یك سری بازیكن جدید و جوون 17 یا 18 ساله بخری و این كار رو ادامه بدی .

zauos
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۱
در مورد این چیزا تو اموزش توضیح خاصی داده نشده و فقط اشاره شده
میشه یکی از باتجربه ها در این مورد یه توضیحی بده
و بگه کدوم بازیکن در این پست بهترین کارایی رو داره
و میتونه خوب پیشرفت کنه
و قدرتهایی که باید دارا باشه رو هم بگه

misagh
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۵
هر چه سن بازیكن پایین تر باشه بهتر پیشرفت می كنه و تو كه تازه تیمت رو راه انداختی بازیكن در حد پسیبل یا سولید بگیر و پرورش بده

misagh
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۶
هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری پس هر چه بازیكنت بهتر باشه بعد از تمرین دادنت گرون تر می تونی بفروشیش

وحشت
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۰۶
بروبچس این بازیکنهام رو گزاشتم واسه فروش... تا تیمم از ورشکستگی در بیاد... ببینید اگه کسی میخواد بخره...

Abbas Esmaeili 185749803
Antoine Poulet 161309363
Esmaeel Bayrami 185422639
Houman Goudarzi 185422643
Kiarash Homayoun 189268600
Mahmoud Shahmiri 188814512
Mehran Janfeshan 185422636
Nader Taheri 185422644
Naser Sharifi 188279695

wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
برید صفحه 200 ........ :wink:

wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۸
د بیاین دیگه....

wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۹
به صفحه 200 خوش آمدید... ایشالله پست 2000 !! :jesors:

misagh
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷
بروبچس این بازیکنهام رو گزاشتم واسه فروش... تا تیمم از ورشکستگی در بیاد... ببینید اگه کسی میخواد بخره...

Abbas Esmaeili 185749803
Antoine Poulet 161309363
Esmaeel Bayrami 185422639
Houman Goudarzi 185422643
Kiarash Homayoun 189268600
Mahmoud Shahmiri 188814512
Mehran Janfeshan 185422636
Nader Taheri 185422644
Naser Sharifi 188279695

تو هر چی بازیكنی كه بدرد نمی خورن رو گذاشتی . اونم هر كدوم یك میلیارد .

اگه كسی ترانسفر این جوری كنه هر دو تیم بسته می شن .

گفتم بازیكن متوسط .یعنی این كه اسكیل تخصصیش حداقل پسیبل و قیمت فروش هم روی 0 تا خودش بید بخوره و بره بالا

zauos
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۰۳
من سوال دارم
اگه میشه جواب بدین
1-برای اینکه هافبک پرورش بدم چه سیستمی رو پیشنهاد میدین و با چه دستوراتی به بازیکنان ؟
2-باید چند تا بازیکن بخرم ؟

misagh
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
سیستم 3-5-2 با 3 دفاع میانی. 6 تا هافبك میان جوون ( زیر 20 سال )

Sepehr
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
man ye soal daram
che jori mishe tarkib chid?

zauos
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۸
سیستم 3-5-2 با 3 دفاع میانی. 6 تا هافبك میان جوون ( زیر 20 سال )

ممنونم عزیز
میشه در این مورد توضیح بیشتر بدی و بگی که چطوری باید 6 تا هافبک رو بازی بدم ؟
و چه دستوراتی به کدوم بازیکنان؟
دو تا هافبک وسط یه هافبک هجومی
یه هافبک دفاعی
و دو تا بال
درسته ؟
دفاها هم متمرکز تو وسط میدان
در این صورت من نیاز به 12 تا هافبک دارم که بخرم
هر 6 تا تو یه بازی هفته
درسته ؟

وحشت
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
دیگه من همین بازیکنها رو داشتم...

motionall
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۳
man ye soal daram
che jori mishe tarkib chid?
بعد از رد کردن آزمون 15 می تونی بری قسمت مسابقات(matches)بعد هر مسابقه ای که خواستی از کنارش orderرو بزن تا بتونی ترکیب تیمت رو بچینی.

motionall
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
ممنونم عزیز
میشه در این مورد توضیح بیشتر بدی و بگی که چطوری باید 6 تا هافبک رو بازی بدم ؟
و چه دستوراتی به کدوم بازیکنان؟
دو تا هافبک وسط یه هافبک هجومی
یه هافبک دفاعی
و دو تا بال
درسته ؟
دفاها هم متمرکز تو وسط میدان
در این صورت من نیاز به 12 تا هافبک دارم که بخرم
هر 6 تا تو یه بازی هفته
درسته ؟
برای پرورش هافبک لازم نیست همه ی بازیکن های هافبکت رو بفروشی یا اخراج کنی بعد بری 10-12 تا نو بخری!!!
تو باید چند تا بازیکن جوون 17-18 ساله متوسط بخری بعد توی بازی های دوستانه ای که هر هفته میزاری با 3 تا هافبک میانی بازی کنی تا اون چندتا هافبک های جوونی که خریدی پرورش پیدا کنن و بعد بفروشی تازه حواست باید باشه پیستون هایی که می خری wingerشون هم خوب باشه.

motionall
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
بچه ها من دقیقا یک چیزی رو متوجه نشدم این که توی تمرین playmaking, پیستون ها علاوه بر تمرین پلی میکینگ تمرین winger هم می کنن یا نه؟