PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت­تریک

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۱۲
پرسش و پاسخ شما در هت تریک

R-Win
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۴
پرسش و پاسخ شما در هت تریک

دوستان فصل که تموم بشه روحیه ی تیم برمیگرده به حالت نرمال یا همین طور می مونه
مثلا اگه عصبانی باشه همین طور می مونه
ممنون

Don Bandini
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۷
آخر فصل روحیه تیم و اعتماد تیمی ریست میشه. همچنین وضعیت تماشاگرا و اسپانسر ها! به همین راحتی و خوشمزگی!

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۲
سعيد تو قهرمان ليگ برتر تا حالا شدي؟

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۶
فصل قبل در اولین حضورم در لیگ برتر موفق شدم لیگ برتر و جام حذفی رو با هم ببرم!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
يه سوال دارم مي گم از هر ليگ يه تيم به دسته بعد صعود مي كنه

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۰۸
بله یك تیم صعود می كنه. البته بستگی به امتیازی كه كسب كرده داره. و ممكنه به طور مستقیم و یا با انجام یك بازی پلی آف به گروه بالاتر صعود كنه.

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
يعني تيمه اول مستقيم ميره اگه امتيازش 5 تا جلوتر باشه بعد تيمه دوم ميره پلي آف

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
نه... مثلا 4 تا دسته 2 داریم. 4 تیم تو اینا قهرمان شدن. از بین این قهرمان ها 2 تایی كه امتیاز بالاتری دارن مستقیم میرن و دو تا قهرمان دیگه كه امتیازشون كمتره باید بازی پلی اف انجام بدن.
تیم های دوم هیچ جا نمیرن!
===================
راستی تاپیك آموزش هتریك رو هم به دقت مطالعه كنین.

Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
هر فصل چه قدر طول میكشه؟
مثلا اگه یه تیم صعود نكرد فصل بعد كی شروع می شه؟

LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
هر فصل چه قدر طول میكشه؟
مثلا اگه یه تیم صعود نكرد فصل بعد كی شروع می شه؟

14 هفته + یك هفته استراحت بین دو فصل

سلام میلاد . . . یه سری هم به تاپیكی بزن كه واسه ی گروه خودمون باز كردم.

حاجی . . . نیومده دنبال صعودی؟ ;)
دسته 3 هیچ خبری نیست.
بهتره یكی دو فصل توی همین گروه خودمون بمونیم و بازیكن پرورش بدیم.

Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۱
14 هفته + یك هفته استراحت بین دو فصل

سلام میلاد . . . یه سری هم به تاپیكی بزن كه واسه ی گروه خودمون باز كردم.

حاجی . . . نیومده دنبال صعودی؟ ;)
دسته 3 هیچ خبری نیست.
بهتره یكی دو فصل توی همین گروه خودمون بمونیم و بازیكن پرورش بدیم.

مرسی
رفتم تو تاپیك گروهمون:)

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱
هر فصل 14 هفته هست و 2 هفته هم بعدش استراحت داریم. یعنی هر 16 هفته یه فصل میشه. تقریبا هر سال واقعی 3 فصل هتریك برگزار میشه.

Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۶
هر فصل 14 هفته هست و 2 هفته هم بعدش استراحت داریم. یعنی هر 16 هفته یه فصل میشه. تقریبا هر سال واقعی 3 فصل هتریك برگزار میشه.

این جا تشكر نداره:D؟

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۷
گفتم دیگه... بعد از 14 هفته كه 14 بازی هست ، 2 هفته استراحته و فصل بعدش شروع میشه!

تشكر هم فعلا نداریم. سر بزنید شاید بعدا بیاریم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Real Madrid
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
سلام.
چه جوری چلنج 9 رد میشه؟
هر کاری میکنم نمیشه.:eek:

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۵
چلنج 9 رو كپی كن اول ببینیم چی هست اصن!

Real Madrid
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۰
Hattrick Manager License
Joining conferences
Access the conference pages using the link from the Community menu. On the main page you will see a suggestion of conferences to join. Join the Questions conference and your national league conference.

The Questions Conference is an excellent place to ask for help from more experiences users, and the league conference is the hub of your local community.

Please note that you may not post immediately.
فقط سریع لطفا.

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
از اون پایین سمت چپ Conferences رو پیدا كن و برو داخلش!
بعدش اون وسط چن تا گزینه هست كه داره كنفرانس ها رو بهت معرفی می كنه. باید توی 2 تا كنفرانس وارد بشی. یكیش كنفرانس سوال و جوابه: Questions conference یا یه چیزی با مضمون سوال و جواب و راهنمایی... و اون یكی كنفرانس لیگ ملی كه ایران هست كه باید تابلو باشه...
برای ورود به كنفرانس ها دكمه كنارشون رو بزن --> [Only Registered And Activated Users Can See Links]

امیدوارم متوجه شده باشی و ردش كنی.

Real Madrid
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۹
ایول رد شد.
ببین یه دکمه تشکر بزارین که دیگه پست اضافی زده نشه.;)

Reza
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
تیم یکی از دوستام رو به علت تقلب توی نقل و انتقالات بستند.
البته خودش نمی دونسته تقلب حساب میشه.از دوستش خواسته بازیکنش رو گرون بخرن اونم براش انجام داده.

به گیم مستر نوشته که من نمی دونستم اینطوری میشه و این حرفا.
کاری نمیشه براش کرد !؟ تیمش رو خیلی دوست داره و می خوادش.

این گیم مستره قلقی چیزی نداره !؟ کسی نمی تونه کمک کنه؟

super valencia (1629892)

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
فکر نمی کنم تیمش رو باز بکنه... شاید یه خورده التماس جواب بده. البته اگه نقل و انتقال سنگین نبوده باشه. ولی به نظرم باید به فكر یه تیم جدید باشه... خیلی ناراحت كنندس [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Ali
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۴۲
خوب مگه مجبور تقلب كنه؟
این مثل حكایت آدمای معتاد میمونه با اینكه میدونن آخرش بدبختیه ولی كار خودشونو میكنن

حالا شما هم میدونین اگه تقلب كنین تیم بسته میشه دیگه چرا انجام میدین؟

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
حال میده!!!

leo
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۲۱
نه تنها تقلب كه كارای مشكوك هم نباید داشته باشین!
این Gm ها چندان مهربون نیستن!!

R-Win
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۱
1- می شه برای دوستانه کمتر از 11 بازیکن گذاشت تو زمین
چون هفته بعد یه بازی حساس دارم و نمی خوام مصدوم بدم مثلا 8 تا بزارم تو زمین
یا خود سایت پست های خالی رو پر می کنه؟

2- تیم جوانان اگه تو لیگ خارجی باشه برای سفر به کشور های دیگه هم باید 60 تا پوله بلیط بده؟؟

3- تمرین استامینا برای همست یا فقط کسایی که بازی کردن؟؟؟

ممنون

Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
1- به جای اینكه كمتر از 11 بازیكن تو زمین بذاری، برو 2-3 تا بازیكن 10 میلیونی بخر بذار بازی كنن. اگه ضعیف هم بودن موردی نیست. بعدا راحت میتونی اخراجشون كنی. فقط یادت باشه Sympathetic یا Popular بگیری كه وقتی میاد روحیه تیمت رو پایین نیاره.

2- تیم جوانان ظاهرا" پول بلیط نمیده!

3- تمرین استامینا واسه همه هست. ولی ممكنه یكی دو بازیكن هم تمرین نكنن! ولی چیزی كه مسلمه اینه كه به بازی كردن ربط نداره.

4- خواهش می كنم:4:

Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
از همه خواننده های عزیز میخوام كه نظرشون رو در مورد مطلب زیر بگن.

- به نظر شما سیستم اقتصادی هتریك تا چه حد پاسخگوی شایستگیهای استفاده كنندگان هتریك است؟

تعریف: سیستم اقتصادی خوب طراحی شده باید به گونه ای باشد كه اعضای جامعه، بر اساس میزان تلاش و استعداد خود به سمت اهداف خود سوق پیدا كنند.

از نتایج یك چنین سیستمی ایجاد امكان برتری یك تیم جدید، بر تیمی قدیمی تر هست. این موضوع باید با نوعی پایداری، كه این امكان را به راحتی فراهم نكند، همراه باشد.

همونطوری كه بدیهی به نظر میرسه سرمایه اقتصادی یك تیم بیانگر قدرت خرید، و به تبع توانایی بیشتر اون هست.
در دنیای هتریك سرمایه اقتصادی متاثر از عوامل كلی زیر هستند:

- زمان
- مدیریت فنی تیم

در این زمینه طراحان هتریك، اخیرا اعتراف به ضعف این سیستم كرده اند. به نظر میرسد اهمیت این موضوع بیشتر از ضعفهای برنامه اجرای بازیها باشد و بر اساس گفته خود آنها اصلاح این سیستم در اولویت كاری آنها قرار گرفته است.
سایتهای جانبی متعددی مشابه این سایت در كشورهای دیگر هستند كه به بررسی این موضوع و ارائه راهكار میپردازند. از این رو با توجه به تیترهای كلی زیر، كه به صورت اولیه برای آغاز بحث ارائه شده اند، شاید بد نباشد كه به شنیدن نظرات هم در این ارتباط بپردازیم. این نظریات قابل انتقال به تصمیم گیران موتور اصلی هتریك است.

عوامل موثر بر سرمایه و برخی شرایط اقتصادی كنونی، حاكم بر موتور هتریك:

- شناوری سیستم نقل و انتقالات بر اساس اصل كلی عرضه و تقاضا

- افزایش نمایی حقوق بازیكنان ارزشمند (یك چنین افزایشی در حال حاضر یك نقطه ضعف برای چنین بازیكنانی محسوب میشود به طوری كه آنها با قیمتی پایینتر از بازیكانان ضعیفتر از خودشان معامله میشوند.)

- تغییرات آتی "حداقل نرخ جذاب بازگشت سرمایه" یا همان سودی كه هر هفته به موجودی باشگاه تعلق میگیرد

- درآمد كنونی ناشی از بخش اسپانسرهای تیم و نوع تغییر آن بین لیگهای بالاتر و پایینتر

- كاهش اخیر اهمیت فعالیتهای مربوط به تمرین بازیكنان

- درآمدهای مرتبط با تیمهای جوانان باشگاهها

با مراجعه به بخش Editorials هتریك، تصمیمات قطعی كه در ارتباط با تغییرات آتی برخی از موارد بالا اتخاذ شده را میتوان مشاهده نمود.

دوست شما، محمد

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
البته واسه تازه واردي مثه ما زوده كه بخوايم نظر بديم اما خوب از تجربياتم در Fifa Manager و مقايسش با هت تريك كمك مي گيرم و نظرم رو مي گم.
مساله حقوق بازيكنا كه واقعا معضله ! بازيكناي تيم ملي الان ارزششون از بازيكناي ديگه كمتره !! واقعا حقوق بازيكنا نمايي مي ره بالا !؟؟ :confused_smile:

اما در مورد خريد و فروش بازيكنا فكر مي كنم سيستم فيفا منيجر بهتره و به واقعيت نزديك تر ! اونجا مهم اين نيست كه بازيكن تو ليست فروش هست يا نه ! شما بازيكن مورد نظرت رو با كمك استعداد ياب تيم پيدا مي كني بعد به اون تيم قيمت پيشنهاد مي دي و با موافقت اون بازيكنو مي خري. اما بعد از اون بايد سر دستمزد هم با خود بازيكن به توافق برسي تا بازيكن بياد تو تيمت. اگه هم قرارداد بازيكن تموم شده باشه شما مي توني وارد مذاكره بشي باهاش تا قراردادشو تمديد نكنه و بياد تيم شما ! به نظرم سيستم كامليه و به واقعيت هم نزديك تره ! اما توي هت تريك چيزي به اسم قراداد بازيكن معنا نداره !!:sad:

اما در مورد اسپانسرا تو منيجر باز اول هر فصل يه بودجه به تيم تزريق مي كنن كه مربي بتونه تيمشو تقويت كنه ! همچين سيستمي تو هت تريك اصلا نيست واسه همين يه خريد و فروش اشتباه تيمو براي مدتها دچار مشكلات مالي مي كنه !!:1:

R-Win
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۶
1- به جای اینكه كمتر از 11 بازیكن تو زمین بذاری، برو 2-3 تا بازیكن 10 میلیونی بخر بذار بازی كنن.

سعید جان خودم عقلم میرسه بازیکن بخرم
وقتی پولم -2.4 هست نمی تونم بازیکن بخرم
می شه با 9 نفر بازی کرد ؟؟؟

حالا اگه می خوای مساعدت مالی بدی اون بحثش جداست:drinks:

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
1- به جای اینكه كمتر از 11 بازیكن تو زمین بذاری، برو 2-3 تا بازیكن 10 میلیونی بخر بذار بازی كنن. اگه ضعیف هم بودن موردی نیست. بعدا راحت میتونی اخراجشون كنی. فقط یادت باشه Sympathetic یا Popular بگیری كه وقتی میاد روحیه تیمت رو پایین نیاره.

2- تیم جوانان ظاهرا" پول بلیط نمیده!

3- تمرین استامینا واسه همه هست. ولی ممكنه یكی دو بازیكن هم تمرین نكنن! ولی چیزی كه مسلمه اینه كه به بازی كردن ربط نداره.

4- خواهش می كنم:4:

اقا یه كاری كنین این :4: همون :D بشه
که بندینی ضایه نشه:4:

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹
سعید جان خودم عقلم میرسه بازیکن بخرم
وقتی پولم -2.4 هست نمی تونم بازیکن بخرم
می شه با 9 نفر بازی کرد ؟؟؟

حالا اگه می خوای مساعدت مالی بدی اون بحثش جداست:drinks:

آره میشه زیر 7 تا فقط نشی!

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
خیلی مقاله ی باحالی بودچ
سطح علمی سایت رو بالا میبری با این دست مقالات
ادامه بده...
در کل هم موافقم با حرفات

ehsan_eshghe_lazio
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۴۹
يه چيز عجيب من توي بازي آخريم دروازبان نداشتم تو دروازه يعني هر شوت=مساوي گل بازي رو 5-2 باختم با اينكه 2-0 جلو بودم چطوري شده دروازبانم 3 هفته محروم شده ؟

omid
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۷
دروازه بان هیچ وقت اخراج نمیشه چه برسه به 3 هفته محرومیت!!

نكنه منظورت مصدومه؟

ehsan_eshghe_lazio
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۲
خودت يه چكش كن مطمئن ميشي شايدم مصدوم شده ولي جلوش يه پرچمه قرمز زده

leo
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۵
اسم تیمت چیه برادر!؟؟؟

:bigsmile:

ehsan_eshghe_lazio
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۹
4za lazio

omid
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۵۳
دیدم
خوب مصدوم شده!

kourosh
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
سلام بچه ها.
من یه سوالی داشتم.
چند وقتیه متوجه شدم استامینای بازیکنام داره کم میشه. یعنی مثلا از سولید به پسیبل یا از ویک به پور!
در ضمن در همه بازیهام هم بلا استثنا نیمه اول بیشتر توپ دست منه نیمه دوم به طرز وحشتناکی توپ در اختیار حریف قرار میگیره. یعنی مثلا نیمه اول 60 به 40 در اختیار من بوده نمیه دوم 20 به 80 در اختیار حریف!!!
فکر میکنم این 2 به هم مرتبط باشن. حالا کسی میتونه کمک کنه؟!

kourosh
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
البته واسه تازه واردي مثه ما زوده كه بخوايم نظر بديم اما خوب از تجربياتم در Fifa Manager و مقايسش با هت تريك كمك مي گيرم و نظرم رو مي گم.
مساله حقوق بازيكنا كه واقعا معضله ! بازيكناي تيم ملي الان ارزششون از بازيكناي ديگه كمتره !! واقعا حقوق بازيكنا نمايي مي ره بالا !؟؟ :confused_smile:

اما در مورد خريد و فروش بازيكنا فكر مي كنم سيستم فيفا منيجر بهتره و به واقعيت نزديك تر ! اونجا مهم اين نيست كه بازيكن تو ليست فروش هست يا نه ! شما بازيكن مورد نظرت رو با كمك استعداد ياب تيم پيدا مي كني بعد به اون تيم قيمت پيشنهاد مي دي و با موافقت اون بازيكنو مي خري. اما بعد از اون بايد سر دستمزد هم با خود بازيكن به توافق برسي تا بازيكن بياد تو تيمت. اگه هم قرارداد بازيكن تموم شده باشه شما مي توني وارد مذاكره بشي باهاش تا قراردادشو تمديد نكنه و بياد تيم شما ! به نظرم سيستم كامليه و به واقعيت هم نزديك تره ! اما توي هت تريك چيزي به اسم قراداد بازيكن معنا نداره !!:sad:

اما در مورد اسپانسرا تو منيجر باز اول هر فصل يه بودجه به تيم تزريق مي كنن كه مربي بتونه تيمشو تقويت كنه ! همچين سيستمي تو هت تريك اصلا نيست واسه همين يه خريد و فروش اشتباه تيمو براي مدتها دچار مشكلات مالي مي كنه !!:1:

دقیقا حرفت درسته. من کلی زحمت کشیدم تو این 2 فصلی که تیم رو تحویل گرفتم و با بدبختی یه پولی جور کردم دور و بر 4 میلیارد. بعد اول این فصل یک بازیکن خوبم رو هم فروختم و کلا با سرمایه 8 میلیارد یک بازیکن با قدرت اسکورینگ مجیکال و قیمت 6 میلیارد گرفتم اما با حقوق 1 میلیارد و نیمیش ظرف 4 هفته سرمایه 2 میلیاردیم رو به -4 میلیارد و نیم رسوند و جالب اینکه تو این 4 هفته هم 3 هفته اولش مصدوم بود و فقط یک بازی در هفته چهارم واسم کرد. از همون هفته اول هم با همون 6 میلیارد گذاشتم واسه فروش که کسی نخرید و همینجور هر هفته آوردم پایین و آخرش هم با 3 میلیارد فروختمش:sad53:

LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
سلام بچه ها.
من یه سوالی داشتم.
چند وقتیه متوجه شدم استامینای بازیکنام داره کم میشه. یعنی مثلا از سولید به پسیبل یا از ویک به پور!
در ضمن در همه بازیهام هم بلا استثنا نیمه اول بیشتر توپ دست منه نیمه دوم به طرز وحشتناکی توپ در اختیار حریف قرار میگیره. یعنی مثلا نیمه اول 60 به 40 در اختیار من بوده نمیه دوم 20 به 80 در اختیار حریف!!!
فکر میکنم این 2 به هم مرتبط باشن. حالا کسی میتونه کمک کنه؟!

استامینا برای هافبك های تیم خیلی مهمه . . . البته قراره تا چند وقت دیگه برای كل بازیكنها مهم باشه.
بعضی ها می گن كه استامینای پاسیبل برای هافبك ها بسه.
اما این یك نظر احمقانه است . اگه می خوای نیمه ی دوم رو به حریفت واگذار نكنی باید استامینای هافبك هات بالاتر از سالید و اكسلنت باشه .
بهتره توی 2 هفته استراحت بین دو فصل استامینا تمرین بدی. حدودا هر 8 هفته استامینای بازیكنها یك درجه كم می شه.
خود من كه وسط فصل هم یك هفته استامینا تمرین می دم .
برای تمرین استامینا نیازی نیست كه یك بازیكن اون هفته بازی كرده باشه! :ok:

LionelMessi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۹
سلام دوستان یه سوال هست که خیلی وقته فکرم رو مشغول کرده
البته یه سوال نیست میشه گفت چند تا سوال هست ولی همش حول یه موضوع هست
1- آیا غیر قابل پیش بینی بودن مربی مهم است ؟
2- چرا وقتی میخواهم یه بازیکنم رو مربی کنم اسکیل لولش بیشتر از ایندکوئیت نیست
3- تجربه مربی مهم تر است یا غیر قابل پیش بینی بودنش
4- می ارزد که یه بازیکن 30 ساله را جایگزین مربی 38 ساله بکنم یا نه با توجه به اینکه تجربش بهتره

HELL BOY
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۱
اسم سایت آماری هتریک چی بود؟یادم رفته؟!

HELL BOY
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
آها یادم اومد :

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

leo
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۶
تا حالا چند بار دیدم ملت سوال خودشون رو خودشون جواب میدن!
این امیر آقا هم :lol:

Mohammad-Saeidi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۶
سلام دوستان یه سوال هست که خیلی وقته فکرم رو مشغول کرده
البته یه سوال نیست میشه گفت چند تا سوال هست ولی همش حول یه موضوع هست
1- آیا غیر قابل پیش بینی بودن مربی مهم است ؟
2- چرا وقتی میخواهم یه بازیکنم رو مربی کنم اسکیل لولش بیشتر از ایندکوئیت نیست
3- تجربه مربی مهم تر است یا غیر قابل پیش بینی بودنش
4- می ارزد که یه بازیکن 30 ساله را جایگزین مربی 38 ساله بکنم یا نه با توجه به اینکه تجربش بهتره

1- اگه منظورت unpredictable هست، اصلاً اهميت نداره. مثلا با quick هیچ فرقی نداره. مگه اینكه بخوای بهش بازی بدی.
2- trainer skill بازیكنی كه میخوای مربی كنی حداكثر برابر با تجربش میتونه باشه.
3- unpredictable که اهميت نداره و تجربش هم فکر ميکنم بي اهميت باشه.
4- بسته به شرايط ميتونه خوب باشه يا بد. در شرايطي که بازيکنی كه میخوای مربیش كنی leadership بالا و تجربه بالا داشته باشه، به صرفس در غير اينصورت نه. اگه همچین بازیكنی یا پول كافی نداری مربی از بیرون بگیری بهتره.

mnissar
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۸
چجوری میشه واسه هتریک یه برنامه نوشت؟ اگه جایی رو میشناسین که کمکم کنه راهنماییم کنین

LionelMessi
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۳
1-
3- unpredictable که اهميت نداره و تجربش هم فکر ميکنم بي اهميت باشه.
.

ولی اونطور که من شنیده بودم تجربه برای یک مربی خیلی خیلی مهمه

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
ولی اونطور که من شنیده بودم تجربه برای یک مربی خیلی خیلی مهمه

براي بازيكني كه مي خواد مربي بشه تجربه، ليدرشيپ و اخلاق مهمه.
اگه يه بازيكن با ليدرشيپ ساليد و اخلاق popular guy داري و تجربشم در حد باسبل يا Inadquate هست مس توني بازيش بدي تجربش به ساليد كه رسيد يه مربي در حد تيم ملي ازش در مياد ! البته مربي كردن بازيكنم خرج داره ها ! هرچي تجربه بالاتر اسكيل بيشتر و پول كمتر مي مي شه ! اما اگه بتوني يه مربي با اسكيل و ليدرشيپ ساليد بسازي بهتر از اينه كه اونو به قيمت 180 ميليارد بخواي از بيرون بگيري !

LionelMessi
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
براي بازيكني كه مي خواد مربي بشه تجربه، ليدرشيپ و اخلاق مهمه.
اگه يه بازيكن با ليدرشيپ ساليد و اخلاق popular guy داري و تجربشم در حد باسبل يا Inadquate هست مس توني بازيش بدي تجربش به ساليد كه رسيد يه مربي در حد تيم ملي ازش در مياد ! البته مربي كردن بازيكنم خرج داره ها ! هرچي تجربه بالاتر اسكيل بيشتر و پول كمتر مي مي شه ! اما اگه بتوني يه مربي با اسكيل و ليدرشيپ ساليد بسازي بهتر از اينه كه اونو به قيمت 180 ميليارد بخواي از بيرون بگيري !

گفتی اخلاق
برای یک مربی چرا اخلاق باید مهم باشه
من الان اخلاق مربیم در حد خوب نیست ولی خیلی خوب داره کار می کنه

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۶
گفتی اخلاق
برای یک مربی چرا اخلاق باید مهم باشه
من الان اخلاق مربیم در حد خوب نیست ولی خیلی خوب داره کار می کنه

اخلاق مربي فقط تو روحيه تيم تاثير داره. مربي خوش اخلاق روحيه تيمو مي بره بالا. البته وقتي كه روحيه تيمت داغون باشه ارزشش معلوم مي شه !

R-Win
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۶
سلام
1-یه دروازه بان سولید با فرم پسیبل بهتره یا
,, ,, ,, پسیبل ,, ,, سولید؟؟؟؟

2- 2 هفتست که این اسکات هام بازیکن پیدا نمی کنند. کسی همچین مشکلی نداره؟

Ali
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۵
سلام
1-یه دروازه بان سولید با فرم پسیبل بهتره یا
,, ,, ,, پسیبل ,, ,, سولید؟؟؟؟

2- 2 هفتست که این اسکات هام بازیکن پیدا نمی کنند. کسی همچین مشکلی نداره؟

سلام
1- سولید با فرم پاسیبل بهتره

2- منم این مشكلو دارم

Rpitb
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۱۷
من باید چیکار کنم که هر 7 تا دروازبانم تو تمرین جمعه شرکت کنند ؟

omid
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۶
تو 7 تا دروازه بون داری؟
كاری نمیشه كرد1
هفته یی 2 تا فقط

Ali
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۷
من باید چیکار کنم که هر 7 تا دروازبانم تو تمرین جمعه شرکت کنند ؟

باید بدی توی زمینت 6 تا گل دیگه اضافه كنن و بعدش از سیستم : 1-1-2-7 استفاده كنی

amirzelzeleh
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
توی این دو هفته سه تا از مدافعام از passable رسیدن به solid ... ولی اخلاقشون خوب نیست گند زدن به روحیه تیمم. الآن بفروشمشون؟ یا اول فصل بعد؟

یه چیز دیگه. دفاع passable خوش اخلاق 18 ساله رو حداكثر چند بخرم؟ فصل پیش چند تا خریدم به قیمتهای 10 تا 60 میلیون... ولی خوش اخلاق نبودن. برای این فصل تصمیم دارم بیشتر پول بدم و بازیكن خوش اخلاق بگیرم. كسی هم اگه مدافع با این خصوصیات داره یه ندا بده ازش میخریم.

Ali
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۷
توی این دو هفته سه تا از مدافعام از passable رسیدن به solid ... ولی اخلاقشون خوب نیست گند زدن به روحیه تیمم. الآن بفروشمشون؟ یا اول فصل بعد؟

الان قیمتها خیلی افتضاحه بزار اول فصل بعد بفروش

Rpitb
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۰
تو 7 تا دروازه بون داری؟
كاری نمیشه كرد1
هفته یی 2 تا فقط
نمیشه هر روز یه بازی دوستانه انجام داد ؟
بچه های تیم من خیلی آماده نا :3:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۴۹
نمیشه هر روز یه بازی دوستانه انجام داد ؟
بچه های تیم من خیلی آماده نا :3:

تنها راهش اينه كه هر هفته دو تاشونو انتخاب كني كه تمرين كنن. 5 تاي ديگه رو بفرستي نماز جمعه. كه تزكيه نفس بشن اخلاقشون بره بالا.

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۰

یه چیز دیگه. دفاع passable خوش اخلاق 18 ساله رو حداكثر چند بخرم؟ فصل پیش چند تا خریدم به قیمتهای 10 تا 60 میلیون... ولی خوش اخلاق نبودن. برای این فصل تصمیم دارم بیشتر پول بدم و بازیكن خوش اخلاق بگیرم. كسی هم اگه مدافع با این خصوصیات داره یه ندا بده ازش میخریم.

دو تا مدافع ساليد گذاشتم واسه فروش. يه نگاه بهشون بنداز.
نادري امامزاده
IV.4

Rpitb
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
تنها راهش اينه كه هر هفته دو تاشونو انتخاب كني كه تمرين كنن. 5 تاي ديگه رو بفرستي نماز جمعه. كه تزكيه نفس بشن اخلاقشون بره بالا.

اخلاق میخوام چیکار کنم ؟
اصلا دروازبان باید عقده ای باشه :3:
ولی جدا از شوخی هیچ راهی نیست که بتونم همشونو تمرین بدم ؟ اگه چند تا مربی استخدام کنم چی ؟

amirzelzeleh
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
نه جانم. همونطور كه بچه ها گفتن هر هفته حداكثر دو تا دروازه بان تمرین می كنن... همونایی كه بازی كردن. مگر اینكه دروازه بانی مصدوم بشه (اونم كمتر از یه هفته) كه در این صورت هم اون تمرین میكنه هم جانشینش. اینم شانسیه و احتمالش خیلی كم... البته از این هم مطمئن نیستم.

فرزان جون ممنون. دیدمشون. حالا تا دوشنبه ظهر خدا بزرگه... یه كاریش می كنیم. تو دفاع تمرینی نمیخوای برای هفته های بعد تمرین بدی؟ چهار پنج تا مدافع آماده ی فروش دارما...

Mohammad
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
دوستان یه سوال
این سرمایه گذاری روی جوونها! تو بخش باشگاه (The Club) چقدر تاثیر داره؟ چقدر خوبه؟
با تشکر...

ویرایش:
منظورتو نگرفتم؟!
با منی امید جان؟
اگه با منی, توی این قسمت میگم:
Menu >Team Name > The Club
توی بخش Youth Squad

omid
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
منظورتو نگرفتم؟!

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۶
نه جانم. همونطور كه بچه ها گفتن هر هفته حداكثر دو تا دروازه بان تمرین می كنن... همونایی كه بازی كردن. مگر اینكه دروازه بانی مصدوم بشه (اونم كمتر از یه هفته) كه در این صورت هم اون تمرین میكنه هم جانشینش. اینم شانسیه و احتمالش خیلی كم... البته از این هم مطمئن نیستم.

فرزان جون ممنون. دیدمشون. حالا تا دوشنبه ظهر خدا بزرگه... یه كاریش می كنیم. تو دفاع تمرینی نمیخوای برای هفته های بعد تمرین بدی؟ چهار پنج تا مدافع آماده ی فروش دارما...

چرا مي خوام. بنويس بينم چي داري چند قيمت مي گي شايد مشتري شديم. جاي اين دو تا كه مي خوام بفروشم بايد بازيكن بگيرم.

LA-soshiant
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
این ساپورتر یك ماهه ای كه vhattrick می ده چه جوریاست؟
تا حالا كسی امتحان نكرده؟:crazy:

amirzelzeleh
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۳۷
آقا فرزان... تمرین رو گذاشتم روی general ... تمرینات stamina و general آخر فصل رو كه انجام دادم، اول فصل بعد میذارمشون تو لیست فروش. فقط بهت بگما... اخلاقشون خیلی خوب نیست. چندتایی solid و بقیه passable هستن.

من دو سه تا بازیكن با قدرت ضربه آزاد زدن divine دارم... كه تجربه شون هم خوبه. برای استفاده از این خصوصیتشون بهتره از كدوم تاكتیك استفاده كنم؟ Play it creatively ؟

kamran21
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
یه سوال مهم داشتم.
من الان توی پروموشن دسته سه تیم پنجم کل لیگها هستم.
میخواستم ببینم چند تا تیم از دسته سه مستقیما به دسته بالاتر صعود میکنن؟

LA-soshiant
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
یه سوال مهم داشتم.
من الان توی پروموشن دسته سه تیم پنجم کل لیگها هستم.
میخواستم ببینم چند تا تیم از دسته سه مستقیما به دسته بالاتر صعود میکنن؟

در گروه های 16 گانه تیم های اول هر گروه شانس حضور در فصل بعد رو دارن .
از این16 تا ، 8 تیمی كه بیشترین امتیاز رو نسبت به سایرین كسب كنن مستقیما به دسته 2 صعود می كنن و 8 تیم باقیمونده با تیم های ششم و پنجم دسته 2 ، بازی پلی آف برگزار می كنن .

Mohammad
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۱
دوستان یه سوال
این سرمایه گذاری روی جوونها! تو بخش باشگاه (The Club) چقدر تاثیر داره؟ چقدر خوبه؟
Menu >Team Name > The Club
توی بخش Youth Squad
کسی این جواب سوال مارو نمیده؟ :vava: :fool:

kamran21
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۸
در گروه های 16 گانه تیم های اول هر گروه شانس حضور در فصل بعد رو دارن .
از این16 تا ، 8 تیمی كه بیشترین امتیاز رو نسبت به سایرین كسب كنن مستقیما به دسته 2 صعود می كنن و 8 تیم باقیمونده با تیم های ششم و پنجم دسته 2 ، بازی پلی آف برگزار می كنن .

ممنون.
پس منم رفتم دسته دو.

LA-soshiant
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۲
ممنون.
پس منم رفتم دسته دو.

نرو حسن . . . خطرناكه حسن ! :crazy:

LA-soshiant
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۵
این ساپورتر یك ماهه ای كه vhattrick می ده چه جوریاست؟
تا حالا كسی امتحان نكرده؟:crazy:

:6:

كسی نبود؟

amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۴۲
زیاد خون خودتو كثیف نكن داداش... خیلی از سوالا بی جواب مونده...:jesors: مثلا این سوال من:

من دو سه تا بازیكن با قدرت ضربه آزاد زدن divine دارم... كه تجربه شون هم خوبه. برای استفاده از این خصوصیتشون بهتره از كدوم تاكتیك استفاده كنم؟ Play it creatively ؟

omid
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
کسی این جواب سوال مارو نمیده؟ :vava: :fool:

بستگی داره
اگه كلا ادم خوش شانسی هستی بیشترین سرمایه گذاری رو تو این قسمت كن!

omid
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۲
الز یه تاكتیكی استفاده كن امیر كه همش روت خطا كنن!!!!

kourosh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۳۶
استامینا برای هافبك های تیم خیلی مهمه . . . البته قراره تا چند وقت دیگه برای كل بازیكنها مهم باشه.
بعضی ها می گن كه استامینای پاسیبل برای هافبك ها بسه.
اما این یك نظر احمقانه است . اگه می خوای نیمه ی دوم رو به حریفت واگذار نكنی باید استامینای هافبك هات بالاتر از سالید و اكسلنت باشه .
بهتره توی 2 هفته استراحت بین دو فصل استامینا تمرین بدی. حدودا هر 8 هفته استامینای بازیكنها یك درجه كم می شه.
خود من كه وسط فصل هم یك هفته استامینا تمرین می دم .
برای تمرین استامینا نیازی نیست كه یك بازیكن اون هفته بازی كرده باشه! :ok:

دست درد نکنه.
مگه با یک هفته تمرین استامینا درجه اش بالا میره؟

omid
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۱۶
بله

mnissar
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۸
می خوام واسه Hattrick برنامه بنویسم کمکم کنید لطفآ

Mohammad-Saeidi
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۴
می خوام واسه Hattrick برنامه بنویسم کمکم کنید لطفآ

سلام، من اگر كمكی از دستم بر بیاد، در خدمتت هستم،
با من از طریق آیدی یاهوم میتونی تماس بگیری:
mohammad_saeidi

LA-soshiant
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۶
چرا TSI دروازه بان ها اینقدر بالاست ؟

كسی می دونه ؟

wiki.hattrick.org این فرمول رو داده :

TSI = [(0.025f+0.1)[10(s-1)]^(3.4)]/100

( With f = Form and s = Skill )
( disastrous= 1 ، wretched=2 ، etc )

:mega_shok:

LA-soshiant
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۱
سایت hattrick.org با تغییراتی جدید در خدمت شماست !

R-Win
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۵
جریان این چیه؟؟

omid
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
میگه این تیم توسط تیم هایی از این كشورها ساپورت میشه
البته این ساپورت با اون ساپورترشیپ فرق فوكوله هاااا

Mohammad-Saeidi
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
wiki.hattrick.org این فرمول رو داده :

TSI = [(0.025f+0.1)[10(s-1)]^(3.4)]/100

( With f = Form and s = Skill )
( disastrous= 1 ، wretched=2 ، etc )

:mega_shok:

سلام؛

اینكه چرا TSIدروازبانا نسبت به بقيه بازیكنا بالاتره فكر میكنم مربوط به تعریفهای ابتدایی برنامه هتریك باشه. در واقع بسیاری از جزئیات برنامه هتریك برای استفاده كننده هاش باید نامعلوم بمونه تا جذابیتش رو حفظ كنه.

مثلا كسی غیر از برنامه نویسای هتریك نمیدونه كه نتیجه یه بازی چه طوری محاسبه میشه. اگر چه مسلما این نتیجه به طور قطعی به كمك یه فرمول محاسبه نمیشه (چرا كه مسلما برای حفظ سرزندگی نفس فوتبال من معتقدم در بسیاری موارد در هتریك از پارامترهای عدم قطعیت برای محاسبه بسیاری چیزا استفاده شده. مثل وقتی كه تو برای نوشتن كد یه برنامه، از رایانه میخوای كه یه عدد بین صفر و یك به صورت اتفاقی بهت بده) ولی به هر حال یه كد ساده نرم افزاری داره كه اگر كسی فرمول دقیق اونو بتونه بدست بیاره قطعا خیلی از بقیه جلوتره. بدست آوردن این فرمولم اینجوری نیست كه با ریاضی بشه بدستش آورد، یعنی واقعا باید بدزدیش كه تقریبا غیر ممكنه.

اینكه میگم جلوتره برای اینه كه چون تو فرمول، پارامترای عدم قطعیت وجود داره بازم همه چی احتمالیه. میبینی چه جالبه، تصور كن یه روز تیمای جكن و یوهان (دو تا از مدیرای هتریك) مقابل هم قرار بگیره. خودشون هم نمیتونن به طور قطعی اظهار كنن كه نتیجه چی میشه. مثلا توی یه بازی در مورد مصدومیتها شاید سه بار برای هر تیم هتریك تاس خودش رو بندازه (همون پارامتر بین صفر و یك) و سه تا بازیكن رو به كمك همین كار كاندید مصدومیت كنه كه اگر جواب بین 0.85 و 1.00 بود بازیكن مورد نظر مصدوم شه. برای تمام چیزای اتفاقی دیگه هم میشه از همین تاس استفاده كرد. مثلا حالا كه معلوم شد اون بازیكن مصدوم شده سوال پیش میاد كه چند هفته. دوباره از همون سیستم استفاده میشه.

این سایتای جانبی هم كه خیلی نزدیك نتیجه بازی یا مثلا همین فرمولی كه ارائه كردیو میدن، این كارو به كمك علم آمار انجام میدن. كار تقریبا راحتی هم هست. باید اطلاعات اولیه جمع كنی، فرم كلی فرمولتو بدی به نرم افزارهای آماری مختلفی كه وجود داره (مثلا SPSS) بعد خود برنامه برات كلیبره میكنه و پارامترای مدلت رو بهت میده. رگرسیون یه حالت ساده و خاص همین چیزیه كه گفتم.

به هر حال مشابه این كارارو من قبلا برا چند تا چیز دیگه انجام دادم و اگه آشنا باشی میتونی خودت یه فرمول مثل اینی كه معرفی كردی بدست بیاری. تقریبا معكوس این فرمولو سایت هتریكس فایلز داره استفاده میكنه. فرم دروازبان و تی اس آیشو میگیره ازت و اسكیلشو بهت میگه.

به طور كلی در نظر داشته باش كه تمام این سایتای جانبی به كمك آمار، امور مختلفشون رو دارن انجام میدن و خیلیم خوبن ولی سایت اصلی هتریك هرگز جزئیات محاسباتی خودش رو برای هیچكدوم فاش نمیكنه چون مخالف منافعش هست.

LA-soshiant
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۴
محمد جون . . . دستت درد نكنه !
خیلی مطلب باحالی بود .

هر موقع كه دست به قلم می شی . . . بار علمی سایتو می بری بالا !!! :lightbulb:

بازم می گم سایت hattrick.ir به باتجربه هایی مثل شما خیلی احتیاج داره .:icon_angel:
بیشتر بهمون سر بزن.

LA-soshiant
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
:cry_smile::cwm14:

این چیه دیگه ؟!!

06/29/2007
The team has missed out on training for the week due the incomprehensible actions of the club manager.

اینو توی صفحه ی TEAM NEWS واسم نوشته بودن ! :shok:

بعدش وقتی رفتم به The Club

بالای صفحه . . . دقیقا بالای گزینه ی Investment in the Youth squad یه پیغام از طرف منشی ام نوشته بود :
رئیس جون این هفته تمرین از دستمون پرید ! ( می شد روش كلیك كرد . . . منم كلیك كردم ) :unknw:

دو تا گزینه اومد كه جوابی بود كه من باید می دادم :
1- چی می گی تو ، فعلا وقت ندارم ، سرم شلوغه . . .
2- آره ، می دونم . متوجه شدم .

منم دومین گزینه رو انتخاب كردم و صفحه ی The Club به حالت قبلش برگشت .
این وسط من موندمو اینكه چی شد ؟ چی بید ؟ كی زد ؟ كی برد ؟ :tigi::gele::cray::confused::eek:

leo
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۹
اتفاق خاصی نیافتاده فقط یه هفته تمرینت پر!!!

:biggrin:

amirzelzeleh
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۹
سوشیانت جون سه حالت داره. یا بیش از چهار بازیكن توی یه پست داشتی، یا مجموع تعداد مربیات (مربی بازیكنها+مربی دروازه بان) بیشتر از 10 تا شده... یا تعداد بازیكنات بیشتر از 50 تا. به نظر میاد سوتی اولی رو دادی داداش... تو بازی دوستانه ت 4 تا هافبك میانی داشتی.

hosseinfx
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
چه طوری می شه وقتی یك تیم سقوط می كنه به كدوم گروه می افته ؟؟

Mohammad
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۴۰
از کجا میشه فهمید چه تیمی بات (Bot) ـه؟!
با تشکر...

omid
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۶
1)از سایت alltid.org
2)به محمد: اگه شده باشه وارد صفحه ی تیمش كه بشی نوشته

سروش ازادي
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
معمولا اسماشون هم تابلوه.مثلا FC Esfehan و از اين جور اسم ها.

Real Madrid
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۴
سلام.
برای میان فصل چه راهکار هایی پیشنهاد میدین تا برای فصل بعد خوب باشه؟
چه نوع تمرینی بدم؟

hosseinfx
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
به نظر من استامینا و جنرال برای اول فصل هر كدوم 1 جلسه ضروری هست بعد هم تمرین اصلیت رو ادامه بده

hosseinfx
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۰
چه طوری می شه وقتی یك تیم سقوط می كنه به كدوم گروه می افته ؟؟

كسی جواب ما رو نداد ؟؟؟

amirzelzeleh
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۴۷
فرمودن كه از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] ... البته الآن كه مشخصه تیمهای پنجم و ششم با كیا پلی آف بازی میكنن. تیمهای هفتم و هشتم هم از همون سایت میتونی بفهمی.

تمرین بین فصل به نظر من دو هفته stamina و دو هفته general البته اون هفته هایی رو برای تمرین general انتخاب كنید كه تیمتون دو تا بازی داشته باشه و بتونید تا 22 نفر رو تمرین بدید. هفته هایی كه تیم یه بازی داره (برای تیمهایی كه پلی آف دارن میشه یه هفته و برای بقیه تیمها دو هفته) از همون تمرین stamina استفاده كنید. اگر قدرت بدنی بازیكناتون خوبه و میخواید فقط یه هفته تمرین stamina بدید یه هفته دیگه كه فقط یه بازی دارید رو به تمرین ضربه آزاد اختصاص بدید.

LionelMessi
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
از کجا میشه فهمید چه تیمی بات (Bot) ـه؟!
با تشکر...

والا اگه رو تیم توی خود سایت هتریک کلیک کنی اون پایین فکر کنم پایین اسم ورزشگاه نوشته بات

Don M Corleone
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۳۵
اساتید گران

سوال...؟
تیم سوم دسته دو چقدر جایزه بهش میدن ؟

amirzelzeleh
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۴۰
یه سری به اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])بزنی جوایز همه چیز رو نوشته داداش من. این قسمت :

economy »
-price&prizes »

Don M Corleone
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
لطفا امیر جان عدد بده ... نه ادرس اینترنتی! مرسی!

Don M Corleone
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
البته فكر كنم این كذبه ! چون به تیمهای ته جدول هم این میگه جایزه میدن ! در صورتی كه اصلا اینطور نیست ! منم از این علامات اختصاری چیزی سر در نیاووردم ... امیر جان یالا !

سروش ازادي
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
Series Level 1 2 3 4
Division I 7 500 000 000 Rial 4 950 000 000 Rial 3 750 000 000 Rial 1 880 000 000 Rial
Division II 5 500 000 000 Rial 3 600 000 000 Rial 2 700 000 000 Rial 1 350 000 000 Rial
Division III 3 750 000 000 Rial 2 400 000 000 Rial 1 800 000 000 Rial 900 000 000 Rial
Division IV 2 400 000 000 Rial 1 500 000 000 Rial 1 200 000 000 Rial 600 000 000 Rial
Division V 1 500 000 000 Rial 900 000 000 Rial 750 000 000 Rial 380 000 000 Rial
Sixth division 900 000 000 Rial 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 230 000 000 Rial
Other divisions 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 300 000 000 Rial 150 000 000 Rial

يعني تيم سوم دسته 2 2 ميليارد و هفتصد ريال ميگيره.

Don M Corleone
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۴
مرسی

amirzelzeleh
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۶
لطفا امیر جان عدد بده ... نه ادرس اینترنتی! مرسی!

من عادت دارم ماهیگیری یاد بدم... نه ماهی:wink_smile: این برای فصلهای بعدی خودت و همچنین برای سایر دوستانی كه میخوان بدونن چقدر جایزه میگیرن خوبه.

البته فكر كنم این كذبه ! چون به تیمهای ته جدول هم این میگه جایزه میدن ! در صورتی كه اصلا اینطور نیست ! منم از این علامات اختصاری چیزی سر در نیاووردم ... امیر جان یالا !

كذب نیست داداش من. این پولا رو میدن. من گرفتم كه میگم. اون علامت اختصاری هم علامت یورو هست... چهار تا صفر بذاری جلوی یورو میشه ریال. بهمین راحتی.

leo
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۴۰
از تو هلپ خود هت تریك هم میشه پیدا كرد!!
همینی كه اقا سروش زحمتش رو كشیده!

تیم اول
دسته 1 ---- 7.5 میلیارد
دسته 2 ---- 5.5 میلیارد
دسته 3 ---- 3.750 میلیارد
دسته 4 ---- 2.4 میلیارد
دسته 5 ---- 1.5 میلیارد
دسته 6 ---- 900 میلیون

بقیه دسته ها هم 600 میلیون

فقط هم تا تیم چهارم گروه میدن!

تو هم سعی كن اول بشی پسرم!!
نه اینكه سوم!

Don M Corleone
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۴۵
Important
Do not use your Hattrick password on sites other than hattrick.org. CHPP services and applications only use the security code and do not need to know your password.

این چیه ؟

leo
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۴
بستگی به سایتش داره!
رفتی تو كاپ عضو بشی؟!؟؟
میگه كه پسورد هت تریكت رو هر جایی ننویس به غیر از خود سایت هت تریك یا جاهایی كه علامت Chpp رو دارن!
یه تذكر امنیتیه!
اونجایی هم كه رفتی میگه فقط سكیوریتی كد میخواد نیازی به پسورد نداره!
سكیوریتی كد داری!!؟؟

Don M Corleone
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱
من جایی نرفتم ... این مطلب رو هم تو صفحه میل باكسم دیدم ! قبل ندیده بودم

سروش ازادي
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
ميخواستم بپرسم براي دفاع كنار چه خصوصيتي مهمتره؟winger يا defending؟ مثلا يه بازيكن با چه خصوصياتي به درد دفاع كنار ميخوره؟

Don M Corleone
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
برای من شخصا اهمیتی نداره این موضوع ولی اگر به نظر من باشه وینگرش دور و بر حداقل ایناد باشه خوبه ....

Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۳۹
bot یعنی چی؟

amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۹
bot یعنی تیمی كه صاحب نداره. یعنی یا صاحبش مدتهاست وارد نشده یا اینكه از اول صاحب نداشته. تیمهای كامپیوتری كه خود هتریك ایجاد میكنه و به مرور با ثبت نام كردن آدمها یكی یكی این تیمها رو میده به اون افراد. همه ی تیمها اولش bot هستن تا وقتی یه نفر هدایتشون رو به عهده بگیره.

اینجور تیمها با یه سری بازیكن درپیت و یه سیستم ساده 4-4-2 بازی میكنن. بردن این تیمها برای تیمهایی كه صاحب دارن خیلی راحته. مثلا من فصل پیش با 7 تا تیم bot هم گروه بودم و از 14 تا بازی 12 برد و 2 مساوی گرفتم... با اینكه اكثر بازیها رو PIC می رفتم.

Ali
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۹
bot یعنی چی؟

یعنی بی صاحب

Ali
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۱
امیر پا رو دم من نزار :mad:
میكشمتا :img-gun:

دفه بعد همراه با من پست بزنی جات توی :devil2:

Ali
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۲
ميخواستم بپرسم براي دفاع كنار چه خصوصيتي مهمتره؟winger يا defending؟ مثلا يه بازيكن با چه خصوصياتي به درد دفاع كنار ميخوره؟

واسه من هر دو تاش مهمه

یكی از دفاعهای كنارم این فصل واسم 5 تا گل زده:icon23:

سروش ازادي
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۷
پس بستگي به سبك بازي داره.

hosseinfx
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۸
پس بستگي به سبك بازي داره.

و همینطور بستگی به سیستم بازی و حمله حریفت

سروش ازادي
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۲۱
و همینطور بستگی به سیستم بازی و حمله حریفت

ممنون كم كم دارم ميفهمم كه هيچي از هتتريك نميدونم.

hosseinfx
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
دوستان این homeless world cup كه تو صفحه اصلی زیر لاگین جدیدا اضافه شده چیه و به چه كاری میاد ؟؟؟

یك نفر توضیحات كامل بده لطفا

hosseinfx
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۷
ممنون كم كم دارم ميفهمم كه هيچي از هتتريك نميدونم.

پس چه طوری دو فصل پشت سر هم داری قهرمان می شی ؟؟:shok::shok:

Real Madrid
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
بچه ها يه توضيح كامل راجع به تمرين ها ميدين؟
مربي و تمرين براي هر بازيكن و استخدام مربي و دكتر و...
:wink_smile:

kourosh
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۳:۰۹
استادیوم من همون 12 هزار نفری فابریک خودش هست. میخوام دو برابرش کنم یعنی 24 هزار نفری. چقدر خرجش میشه؟!

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۲۷
پس چه طوری دو فصل پشت سر هم داری قهرمان می شی ؟؟:shok::shok:

از شانس خوبمه.يك دليلش هم اينه كه من به جاي رشد باشگاه بيشتر پولم رو صرف بازيكن كردم.

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۰
استادیوم من همون 12 هزار نفری فابریک خودش هست. میخوام دو برابرش کنم یعنی 24 هزار نفری. چقدر خرجش میشه؟!

بستگي داره بخواي چه نوع صندلي اي بذاري.توي همون صفحه ي arena ميزان و نوع صندلي اي كه ميخواي بسازي رو بزن بعد بزن calculate بهت ميگه چقدر بايد بدي.

Ali
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۴۰

یه 10 میلیاردی خرجشه

میبینم که شما هم جز گلادیاتورها هستین
لول چند هستین و عضو کدوم گیلد؟
من که لول 13 هستم:pleasantry:

omid
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
این جام جهانی بدون خانمان ها یه سری مسابقات هست توی دانمارك برگزار میشه عوایدش هم گیر بی خانمان ها میاد
البته بازی واقعین
ایران جزو كشوراش نیست وگرنه 1 تیم می فرستادیم:2:

omid
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۳
در ضمن اقا جواد جواب سوالت توی تاپیك آموزش هتریك توی كتابخانه ی پارس فوتبال هست

Siyavoush
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۲۱
در ضمن اقا جواد جواب سوالت توی تاپیك آموزش هتریك توی كتابخانه ی پارس فوتبال هست

اینجا هم هست البته:

Real Madrid
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۲
ممنون بچه ها.
من اگه یه بازیکنم رو با قیمت 2 میلیارد بزارم برای فروش و کسی اون رو نخره فقط همون 10 میلیون اولیه رو ضرر میکنم دیگه؟

Don Bandini
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۰۵
آره... كلا" هر بازیكنی رو بخوای با هر قیمتی برای فروش بذاری فقط 10 میلیون باید بدی. كه اون هم تقریبا هیچی نیست...

hosseinfx
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶

بازی گلادیوتور ها خیلی برای من تكراری شد تو لول 11 بی خیالش شدم چه خبر تو گیلد؟

سروش ازادي
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۸
ممنون بچه ها.
من اگه یه بازیکنم رو با قیمت 2 میلیارد بزارم برای فروش و کسی اون رو نخره فقط همون 10 میلیون اولیه رو ضرر میکنم دیگه؟

بازيكنت رو يادت نره تو نقل و انتقالات هم بذاري شايد به درد ما هم بخوره.

Mehdi_Se7eN
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۶
سلام دوستان من تازه واردم نیاز به كسی دارم كه كمكم كنه اگه اینجا كسی هست كه خیلی از هتریك می دونه شماره تلفنش رو به من بده من باهاش تماس بگیرم . خواهش می كنم . مهمترین مشكل من اینه كه نمی دونم چطور پول در بیارم ؟

omid
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۹
سلام خوش اومدی فعلا این لینكو بخون

بعدش هم آیدیه چت من توی پروفایلمه اكه می خوای پم بده!

Real Madrid
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
سلام.
بچه ها من این مقاله ها رو که خوندم فقط در مورد بعضی تمرین ها و به صورت محدود توضیح داده بود.
اگه میشه یه مقاله در مورده تمرین به صورت جامع به من معرفی کنید.
ترجیحا فارسی.:hi:

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۳۱
من بازيكنم اين هفته تو بازي دوستانه اخراج شد و آخر هفته تمرين نكرد ! :nea: به خاطر اخراج شدنش بوده؟

Mehdi_Se7eN
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۲
اینو خوندم . من می خوام بدونم چطوری پول در بیارم . تیمم روزه جمعه تمرین نكرده

Don Bandini
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
شما از كجا متوجه میشید كه تیم تمرین نكرده؟ هتریك پیغام خاصی بهتون داده؟

Don Bandini
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۱
پول در آوردن هم با تمرین منظم + درآمد استادیوم هست.
البته استادیوم باید به اندازه ای باشه كه همیشه پر بشه و اگه زیادی برزگ باشه ضرره.

vicente
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۳
سلام بر همه ی دوستان
ایشالا كه ما رو میشناسید.
منم به زودی سوالات بسیاری خواهم پرسید از شما.

Don M Corleone
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
این بخشنامه امروزه هتریكه از تیترش میشه فهمید كه چیز جالبیه ! خلاصه وار ترجمه اش رو اینجا قرار میدید ؟

Hattrick announces

07/06/2007 Club owners threatens to cancel next season

The Club Owners Federation (COF) may take drastic action if the Hattrick Football Association (HFA) and the Player Union does not respond to their demands.
- Many clubs are losing money today and the situation is getting worse. We can´t accept this anymore, the chairman of the COF said today.
According to the COF, the current salary deal with the Player Union is too generous and should be renegotiated. They also point their finger at the HFA on the need to increase ticket and sponsor income.
- We have raised these issues many times, but the HFA and the Union haven’t listened to us. This time we will not back down so easily, the chairman continued.

The HFA released a written statement, confirming negotiations will start this weekend.
“A solution can be found, but we must not lose the long term perspective. Money is one thing, but we also need to motivate all smart managers to continue doing what they are doing right.”

Don Bandini
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۰۱
چرته...
این خارجی ها برای خودشون كلی اتحادیه و این چیزا دارن تو هتریك. تهدید كردن كه اگه حقوق بازیكنها رو پایین نیارید ما همه هتریك رو ول می كنیم! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
البته حقوق بازیكنهای بزرگ هم نسبت به درآمد باشگاها خیلی بالاس. اما خب هر چی هست واسه همه همینطوره! یعنی این وسط حق كسی خورده نمیشه.
حالا مسئولای هتریك دارن بررسی می كنن ببینن میشه حقوق ها رو یه مقدار كم كرد یا درآمد ورزشگاهها یا اسپانسر ها رو زیاد كرد یا نه...
خلاصش این بود!

Milad Gerrard
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۲۸
سلام بر همه ی دوستان
ایشالا كه ما رو میشناسید.
منم به زودی سوالات بسیاری خواهم پرسید از شما.

تب هت تریك تو رو هم گرفت؟:img-gun:
كدوم تیم هستی؟:smile:

Milad Gerrard
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۴۰
چرا بعضی وقتا tsi یا فرم كم میشه؟

Don Bandini
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۲۴
ممكنه دیده باشید حتی وسط هفته tsi بازیكنها كم بشه. دلیلش اینا میتونه باشه:
1- كم شدن استامینا. این كاهش حتی وسط هفته هم اتفاق میفته. مثلا شاید شما این تغییر رو نبینید. مثلا اگه اكسلنت باشه، ممكنه نشه سالید. اما یه خورده كم شده و به سالید نزدیك شده.
2- اگه بازیكن پیر باشه ممكنه علاوه بر قضیه استامینا ، به خاطر افت اسكیل هاش باشه. اون هم مثه استامینا ممكنه دیده نشه و افتش كم باشه.

فكر كنم همین 2 مورد باشه.

فرم هم كه هر جمعه بعد از تمرین كم و زیاد میشه... تغییرش هم به خیلی چیزها بستگی داره.

Milad Gerrard
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۱
آره فرم بازیكنام همین جوری كم و زیاد می شه هی یكی میره بالا یكی میاد پایین!

Don M Corleone
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
چرته...
این خارجی ها برای خودشون كلی اتحادیه و این چیزا دارن تو هتریك. تهدید كردن كه اگه حقوق بازیكنها رو پایین نیارید ما همه هتریك رو ول می كنیم! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
البته حقوق بازیكنهای بزرگ هم نسبت به درآمد باشگاها خیلی بالاس. اما خب هر چی هست واسه همه همینطوره! یعنی این وسط حق كسی خورده نمیشه.
حالا مسئولای هتریك دارن بررسی می كنن ببینن میشه حقوق ها رو یه مقدار كم كرد یا درآمد ورزشگاهها یا اسپانسر ها رو زیاد كرد یا نه...
خلاصش این بود!

احتمال اینكه این تغییرات رخ بده چند درصده ؟ چیزی میشه فهمید از این متن یا نه ؟

omid
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹
دست درد نكنه بندینی كه جواب همه رو دادی!

Don Bandini
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۱۶
احتمال اینكه این تغییرات رخ بده چند درصده ؟ چیزی میشه فهمید از این متن یا نه ؟
میشه فهمید كه یه كارهایی میخوان بكنن، روشون نمیشه:4:
احتمالا چند تا تغییر كوچیك میدن به زودی...

================
امید خواهش می كنم . قابلی نداره:3:

Real Madrid
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۴
بچه ها یه سوال:
من الان 34 تا کارمند دارم.:rofl:
اینا سر جمع هفته ای چقدر حقوق میگیرن؟
آخه برای این هفته جلوی staff نوشته 510 میلیون.
اگه هر هفته این قدر میگیرم بهتر نیست اخراج کنم چند تایی؟
آخه این جوری هفته ای 500 میلیون ضرر میدم.:sad2:
این وضعیت الانه:
Goalkeeping Coaches: 1 (1 500 €)
Assistant Coaches: 9 (13 500 €)
Sport Psychologists: 4 (6 000 €)
Spokespersons: 10 (15 000 €)
Economists: 2 (3 000 €)
Physiotherapists: 4 (6 000 €)
Doctors: 4 (6 000 €)
Total: 34 (51 000 €)
این واحده یعنی چقدر؟
الان فقط 1 مصدوم دارم.
الان نظر شما چیه؟
از کدوما اخراج کنم؟
ممنون.

Ali
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۴۹
بچه ها یه سوال:
من الان 34 تا کارمند دارم.:rofl:
اینا سر جمع هفته ای چقدر حقوق میگیرن؟
آخه برای این هفته جلوی staff نوشته 510 میلیون.
اگه هر هفته این قدر میگیرم بهتر نیست اخراج کنم چند تایی؟
آخه این جوری هفته ای 500 میلیون ضرر میدم.:sad2:
این وضعیت الانه:
Goalkeeping Coaches: 1 (1 500 €)
Assistant Coaches: 9 (13 500 €)
Sport Psychologists: 4 (6 000 €)
Spokespersons: 10 (15 000 €)
Economists: 2 (3 000 €)
Physiotherapists: 4 (6 000 €)
Doctors: 4 (6 000 €)
Total: 34 (51 000 €)
این واحده یعنی چقدر؟
الان فقط 1 مصدوم دارم.
الان نظر شما چیه؟
از کدوما اخراج کنم؟
ممنون.

هفته ای 500 تا ضرر بدی كه چیزی از تیمیت نمیمونه
دكترها رو تا وقتی بازیكن مصدوم داری نگه دار بعد كه خوب شدن اخراجشون كن
10 تا سخنگو واسه چیته آخه كمش كن
اكونومیست ها هم اضافه كن
تا وقتی هم كه اینجوری ضرر میدی بیخیال تیم جوانان شو

سروش ازادي
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۹
چند تا Spokesperson و چند تا economist بايد داشته باشيم؟

Ali
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۱
چند تا Spokesperson و چند تا economist بايد داشته باشيم؟

سخنگو فعلاَ 5 یا 6 تا كافیه

اكونومیست هم 4 تا بسه

hosseinfx
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۳۳
اكونومیست تو دسته 3 فقط ضرر هست و به نظر من 1 دونه كافی هست چون شما 15 تا بهش دستمزد می دید و اون معمولا كمتر از اون به شما درآمد می ده

پولی كه تو صفحه اكونومی مقابل Financial می نویسه پولی هست كه economist شما براتون دآمد كرده بنابراین می بینید كه فقط ضرر هست

تو هتریك كنترل هم این رو نشون می ده

kuroshmm
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
economist یه دونه بسه .
spokesperson برای لیگ برتر و دسته دو حتما 10 تا ، واسه دسته سه ترجیحا 10 تا ( از 7 به بالا رو امتحان کنید ببینید میرزه یا نه )

FC_INT3R
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
آقا چه جوری اطلاعات تیم جوانان رو عوض کنم؟مثل اسم و استادیوم و اینا.
==========
spokesperson اصلا به چه دردی میخوره؟

Ali
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
برای جذب طرفدار

FC_INT3R
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۷
سوال اولمو یکی جواب بده

R-Win
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۵۴
جریان این چیه؟؟

ممنون که جواب دادید
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!

!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!

Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۸
آقا چه جوری اطلاعات تیم جوانان رو عوض کنم؟مثل اسم و استادیوم و اینا.
==========
spokesperson اصلا به چه دردی میخوره؟
سوال اولت فك كنم مثل تیم بزرگسالان آخر فصل بشه اسمو عوض كرد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

سروش ازادي
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۳
ممنون که جواب دادید
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!

!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!

چرا قبلا يكي جواب داد.
كسايي كه ساپورتر بخرن ميتونن يه تعداد تيم رو كه يادم نمياد چند تا بود رو ساپورت كنن.البته هيچ سود خاصي نداره.فقط وقتي طرف انلاين ميشه ميفهمي و يه چيزايي مثل اين.در كل كار خاصي نميكنه.

omid
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۰
مثكه كسی ج.ابای ما رو نمبینه آروین:3:

R-Win
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
مثكه كسی ج.ابای ما رو نمبینه آروین:3:

ای بابا مثل اینکه منم تشکر کردمااا !!!!!!!!!!!:spiteful::biggrin::biggrin:

Milad Gerrard
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۲۹
مگه وقتی فصل تموم بشه روحیه نرمال نمیشه؟؟؟
من كه روحیه بازیكنام هنوز پایینه

omid
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۱۶
به موقعش جیگر!!

Real Madrid
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
آقا برای هفته بعد چه تمرینی بدم بهتره؟
این 2 هفته استامینا دادم.:nuts:

Mahyar
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۲۳
لیگ شروع شده ولی بازیکنام هنوز از فصل پیش کارتاشون مونده

Ali
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۴
لیگ شروع شده ولی بازیکنام هنوز از فصل پیش کارتاشون مونده

از یكشنبه ساعت 15 به وقت هتریك هم سن و سال آپ دیت مییشه هم كارت ها مرخص میشن:rasta2:

Mahyar
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۳
مصدومیت ها چی ؟

hosseinfx
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۵
آقا برای هفته بعد چه تمرینی بدم بهتره؟
این 2 هفته استامینا دادم.:nuts:

اگه فرم بازیكن هات زیاد افت كرده 1 هفته یا نهیتا دو هفته جنرال تمرین كن كه فرمشون برگرده در غیر این صورت تمرین اصلیت رو شروع كن

hosseinfx
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۸
مصدومیت ها چی ؟

مصدومیتها روال عادی خودشون رو دارن

كجا دیدی هر كی مصدوم شده آخر فصل یكباره حالش خوب شه و دوباره بازی كنه :crazy:

Mahyar
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۸
راستی یه سوال دیگه :

من سخت خواهان جذب یه بازیکن با این مشخصاتم چون به شدت به یه مهاجم خوب نیاز دارم حالا به نظرتون اگه یه وقت قیمیتش تا 250 هزار دلار بالا رفت بازم بگیرمش

27 years, excellent form, healthy
A controversial person who is calm and upright.
Has passable experience and passable leadership abilities.

Nationality: flag Sverige
Total Skill Index (TSI): 1 990
Wage: 688 £/week including 20% Bonus
Owner: Wave United
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: excellent Goalkeeping: disastrous
Playmaking: weak Passing: inadequate
Winger: poor Defending: weak
Scoring: excellent Set Pieces: poor

amirzelzeleh
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۲۳
یك بازیكن با قابلیت divine رو می خوام اخراج كنم! دیوانه شدم نه؟

Lauge Kissow (22982247)
31 years, excellent form, injured (5 weeks)
A pleasant guy who is calm and honest.
Has poor experience and weak leadership abilities.

Nationality: Danmark
Total Skill Index (TSI): 220
Wage: 7 200 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Zelzeleh
Warnings: 1
Injuries: 5 weeks

Stamina: excellent Goalkeeping: wretched
Playmaking: inadequate Passing: inadequate
Winger: weak Defending: poor
Scoring: passable Set Pieces: divine

پتج هفته مصدومیت برای این بازیكن كمر آدمو میشكنه. اخراجش كنم یا بذارمش برای فروش؟ یا نگهش دارم و دوا درمونش كنم؟

Ali
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۰
به به آقا امیر نبودی داداش؟

اخراجش كن بره پی كارش

Real Madrid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۳
به نظر من بزارش برای فروش
فورم بازیکنا اینه:
کل تیم 4.5
11 نفر اصلی 4.9
حالا فورم بدم؟

omid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۱
به مهیار: قیمت رو به ریال بگو

به امیر:برای چی اخراجش كنی؟این كه دستمزدی نمی گیره ازت!یا بفروشش یا به نظر من نگهش دار

به جواد:به نظر من تمرین جنرال چندان مناسب نیست

Real Madrid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
خوب پس چی بدم تمرین؟
قصل که شروع نشده.
بچه ها این عکس رو ببینید و کمکم کنید.
چی کار کنم؟
کلی کارمند اخراج کردم ولی بازم 300 میلیون ضرر دادم.
بگین باید چه کار کنم تا این قدر ضرر نکنم.
الان دارم بازیکنام رو بیرون میکنم یکی یکی تا پول کمتری بگیرن.
الان24 تا بازیکن دارم.
کممممممممممککککککککککک.

Real Madrid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
یه سوال دیگه
سن بازیکن ها آخر هر فصل زیاد میشه یا هر 4 فصل(همون یه سال)؟

omid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
اقتصاد هتریك داره یه تغییرات اساسی می كنه
To improve the money supply in the short term, sponsorship money for all teams will be increased by €10 000 a week.
اسپنسرا هفته ای 10000 تا بیشتر میدن!

On top of this, the price of constructing new arena seats will decrease by 25 percent.هزینه ی بزرگ كردن استادیوم 25%كم میشه

a one-time grant of €25000 will be given to any team that have expanded their arena in the past calendar year.

All players in Hattrick has accepted a reduction of their salaries by €250 a week حقوق بازیكنا هفته ای 250 تا!! كم میشه!

In addition to this, ticket prices have been increased by around 20 per cent. بلیتا 20% گرون میشه

omid
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۰
300 میلیون ضرر چیزی نیست!!
لیگ كه شروع شه درست میشه
سن بازیكن ها هم هر 1 فصل هتریكی 1 سال بیشتر میشه

Don M Corleone
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
System Information (1)
Planned shut downs during the next two weeks:

07/16/2007 at 06.00 for 480 minutes

این میگه پس فردا 16 از ساعت 6 صبح به وقت هتریك به مدت 8 ساعت هتریك تعطیله ! درسته؟

من رفتم ببینم تو بازه زمانی بازیكن به درد بخور و ارزونی هست كه فردا شب برم روش بید بزنم و چون سیستم تعطیله ! فرد دیگه ای نمیتونه اونو بخره !!!!!!!!!! بنابراین بعدا با قیمتی بیشتر میشه بفروشیش!!!! اما وقتی زمان فروش بازیكنان رو در روز 16 اووردم همگی با یك تراكم وحشتناك به ساعت صفر عاشقی منتقل شدن !!!! به طوری كه در هر یك دقیقه دهها بازیكن برای فروش قرار گرفتن و ثانیه به ثانیه ابتدای روز 16 تا ساعت 6 صبح پر شده تا از این مدل كلاهبرداری ها صورت نگیره !!! البته انگار كه اینجوریه ! ولی من كه نتونستم بازیكنی ببینم كه مثلا ساعت اتمام فروشش مثل 8 صبح باشه ! این نكته هم یعنی اینكه در هتریك متاسفانه (!) عدالت به شدت در حال رعایت شدنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Don M Corleone
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۳۷
اقتصاد هتریك داره یه تغییرات اساسی می كنه
To improve the money supply in the short term, sponsorship money for all teams will be increased by €10 000 a week.
اسپنسرا هفته ای 10000 تا بیشتر میدن!

On top of this, the price of constructing new arena seats will decrease by 25 percent.هزینه ی بزرگ كردن استادیوم 25%كم میشه

a one-time grant of €25000 will be given to any team that have expanded their arena in the past calendar year.

All players in Hattrick has accepted a reduction of their salaries by €250 a week حقوق بازیكنا هفته ای 250 تا!! كم میشه!

In addition to this, ticket prices have been increased by around 20 per cent. بلیتا 20% گرون میشه

میگم این قوانین از كی حاكم میشه ؟ من امروز می خواستم ورزشگامو بزرگ كنم !

amirzelzeleh
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۹
تغییرات اقتصادی كی اجرا میشه؟ از اول این فصل؟

به امیر:برای چی اخراجش كنی؟این كه دستمزدی نمی گیره ازت!یا بفروشش یا به نظر من نگهش دار

خودش دستمزدی نمیگیره ولی حقوق 10 تا دكتری كه استخدام كردم مهاجم 24 ساله ی solid م رو درمان كنن كمر شكنه. تازه باعث كند شدن روند خوب شدن این بازیكنم هم میشه...

Ali-ss
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
کسی می دونه تعداد اکونومیست ها با چه مقدار پول تغییر می کنه؟
آیا سایتی فرمولی چیزی هست تا با اون بشه تعداد اکونومیستهای لازم رو حساب کرد؟

Don M Corleone
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
کسی می دونه تعداد اکونومیست ها با چه مقدار پول تغییر می کنه؟

منظورت رو متوجه نشدم ! ضمن اینكه خدم هم در این رابطه سوال دارم ! تعداد اكونومیست چقدر اهمیت داره ؟ اصلا چه كار میكنن ؟ من یكی دارم ! یكی با 10 تا چه فرقی داره ؟ :smile:

Ali-ss
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
ببین وقتی بودجه یه باشگاه زیاد می شود نیاز به تعداد اکونومیست های بیشتر هست این اضافه شدن تعداد اکونومیستها بستگی به بودجه داره مثلا هر 45 میلیار د ریال یک اکونومیست لازم هست الان من دارم با 70 میلیارد بودجه و 10 اکونومیست هفته ای 175 میلیون سود می گیرم که فکر می کنم لااقل 7 تا اکونومیست زیادی استخدام کردم می خواهم قبل از اخراج اکونومیست ها به تعداد واقعی و لازم برای باشگاه دست پیدا کنم کسی در این مورد چیزی می دونه؟

Ali-ss
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۵
conomists will help on reducing your interest rates when financially in negative numbers or raise your income when on the positive side. when in debt you will pay 5% interest per week !! the maximum interest income from positive money accounts is 100.000 €. see the » prices list for economist's interest rates.
when in debt economists will credit you some getback on last week's paid debt interest (only if your minus is below -500.000 €).
1 economist will get you back 20% of last weeks paid interest, 2 around 28%, 3 ~35% and 4 40%.
for example if you paid -10.000 € interest last week 1 economist will get you 2.000 € back next week. since you pay a 1.500 € salary for the economist this would leave you with a getback of 500 €. Be aware that firing the economist will cost you another 1.500 €...
All in all you really should precisely plan your economy when getting close to the bankuptcy limit

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
System Information (1)
Planned shut downs during the next two weeks:

07/16/2007 at 06.00 for 480 minutes

این میگه پس فردا 16 از ساعت 6 صبح به وقت هتریك به مدت 8 ساعت هتریك تعطیله ! درسته؟

من رفتم ببینم تو بازه زمانی بازیكن به درد بخور و ارزونی هست كه فردا شب برم روش بید بزنم و چون سیستم تعطیله ! فرد دیگه ای نمیتونه اونو بخره !!!!!!!!!! بنابراین بعدا با قیمتی بیشتر میشه بفروشیش!!!! اما وقتی زمان فروش بازیكنان رو در روز 16 اووردم همگی با یك تراكم وحشتناك به ساعت صفر عاشقی منتقل شدن !!!! به طوری كه در هر یك دقیقه دهها بازیكن برای فروش قرار گرفتن و ثانیه به ثانیه ابتدای روز 16 تا ساعت 6 صبح پر شده تا از این مدل كلاهبرداری ها صورت نگیره !!! البته انگار كه اینجوریه ! ولی من كه نتونستم بازیكنی ببینم كه مثلا ساعت اتمام فروشش مثل 8 صبح باشه ! این نكته هم یعنی اینكه در هتریك متاسفانه (!) عدالت به شدت در حال رعایت شدنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عرض كنم خدمتتون كه به همون اندازه كه سايت هت تريك تعطيل مي شه. به ددلاين بازيكنا اضافه مي شه. از اين صابونا به شكمت نمال ! اصولا سيستم خريد و فروش بازيكنا طوريه كه دلالي توش نمي شه كرد ! چند بار خواستم اين كارو بكنم ضرر كردم ! فقط بازيكني سود داره كه تمرينش بدي.

hosseinfx
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
من فكر می كنم اكونومیست ها وقتی بدرد تیم می خورند كه بودجه منفی باشه و زمانی كه تیم بودجه مثبت دارند اصلا كارایی ندارند در حقیقت یك جور درآمد زایی برای تیم هست

تو Economy قسمت Financial مقذار سودی رو كه اكونومیست ها برای تیم بدست می آرند رو می نویسه اگر هزینه استخدام هر اك.ن.میست رو به تعدادش ضرب كنید و از این رقم كم كنید خواهید دید كه براتون مفید هست یا مضر

البته بر اساس بودجه باشگاه كارایی اینها هم تغییر می كنه

تو هتریك كنترل اگه با رقم cash بازی كنید به نتایج خوبی می رسید مضافا اینكه بهترین تعداد داشتن اكونومیست رو هم به شما پیشنهاد می كنه

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۲۸
توی هتتریك كنترل فقط موقعی بودجه منفی باشه میگه مثلا یه نفر استخدام كن. اما هرچی بودجه مثبت بهش میدم میگه بهترین حالت بدون economist هست. تا بودجه 100 میلیارد هم رفتم خبری نشد. یعنی اصلا سوددهی نداره ظاهرا.

Reza
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۴
قرار سیستم اکونومی هتتریک عوض بشه.حقوق ها کم بشه.اسپانسر ها بیشتر پول بدند.پول بیلیت ها بیشتر بشه.هزینه ی ساخت ورزشگاه کمتر بشه.

اینا الان تغییر کرده یا قرار تغییر کنه ؟!

--------------------------------------
یه ورزشگاه 40 هزار نفری که پر بشه حدودا چقدر ممکنه در آمد داشته باشه ؟

Don M Corleone
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۱۶
قراره !
----------------------

اقا تو بازی های ملی كه نیگا میكردم خیلی از تیمها با دو تا اكسترا اینر بازی میكردن حتی تیم بزرگسالان خودمون هم با اینكار خط میانه رو خارقالعاده كرده !!! در رقابتهای باشگاهی هم نمیشه چنین كاری رو كرد ایا جریمش چیه ؟

hosseinfx
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۳
فكر كنم جریمه اش اینه كه تمرین اون هفته كنسل می شه و باید بی خیالش بشی

R-Win
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۹
قراره !
----------------------

اقا تو بازی های ملی كه نیگا میكردم خیلی از تیمها با دو تا اكسترا اینر بازی میكردن حتی تیم بزرگسالان خودمون هم با اینكار خط میانه رو خارقالعاده كرده !!! در رقابتهای باشگاهی هم نمیشه چنین كاری رو كرد ایا جریمش چیه ؟

اتفاقا منم تو فکر این بودم که تو جامه حذفی این طوری بازیکنم
چون تیم حریفم خیلی قویه و حتما می بازیم
می خوام 3-6-1 بازی کنم با 4 هافبک وسط
نظرتون چیه؟

Don M Corleone
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
توصیه اینه كه این كارو نكنی ! :4: به هر حال جام حذفی اونقدرها هم ارزش نداره كه به خاطرش تمرین رو از دست بدی!

hosseinfx
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
منم اصلا موافق نیستم تمرین با ارزش ترین چیز تو هتریك هست نباید به این راحتی از دست داد

R-Win
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۷
توصیه اینه كه این كارو نكنی ! :4: به هر حال جام حذفی اونقدرها هم ارزش نداره كه به خاطرش تمرین رو از دست بدی!

نه آخه 2 هفته است که استامینا تمرین دادم فرم بازیکنام اومده پایین می خوام این هفته فرم تمرین بدم
جدا از مساله تمرین از نظر نتیجه گرفتن فکر می کنید خوب باشه
در ضمن من اگه 3-6-1 بازیکنم خود هتریک که نمیاد سیستمم تغیر بده؟؟؟؟

جام چرا ارزش نداره کلی پول توش خوابیده

Ali
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
آقا این هتریك یه تغییرات اساسی كرده هم توی قسمت تمرین هم سن بازیكنان رو هم دیگه به روز نشون میده
تازه مگه قرار نود حقوقها بیاد پایین؟
من یه مهاجم داشتم هفته ای 10 تا میگرفت الان داره 23 تا میگیره

hosseinfx
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۷
این تغییر سن و اضافه شدن روز چیز جالبی هست واقعی تر شده مثل تیم جوانان

ولی در مورد دست مزدها :

من تمام بازیكن ها رو چك كردم به جز دو نفر كه اضافه شده و یك نفری كه ثابت مونده بقیه یعنی 22 نفر 40 درصد دستمزدهاشون كاهش پیدا كرده

تبریك می گم

hosseinfx
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
قسمت تمرینات هم تغییر كرده :

تمرین استامینا كلا حذف شده و یك قسمت اضافه شده كه با درصدی باید تمرین استامینا رو برای هر هفته مشخص كرد

در ضمن گزارش مربی هم اضافه شده كه فعلا به نظر فقط برای ساپورتر دار ها هست

hosseinfx
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۲
به اطلاه همگی می رسونم كه هزینه ساخت ورزشگاه هم كاهش پیدا كرده من حساب نكردم ولی چیزی نزدیك 20% كمتر شده

R-Win
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
نه آخه 2 هفته است که استامینا تمرین دادم فرم بازیکنام اومده پایین می خوام این هفته فرم تمرین بدم
جدا از مساله تمرین از نظر نتیجه گرفتن فکر می کنید خوب باشه
در ضمن من اگه 3-6-1 بازیکنم خود هتریک که نمیاد سیستمم تغیر بده؟؟؟؟

جام چرا ارزش نداره کلی پول توش خوابیده

ایول تغیرات باحالی دادن
آقا جواب سوال مارو هم بدین ممنون

Ali-ss
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
جالبه بعضی از بازیکنها استامینا زیاد کردند! بدون اینکه تمرین من استامینا باشه!من از این موضوعها خبر نداشتم وگرنه فروش بازیکنهام رو می زاشتم برای بعد از تغییرات! ضمن اینکه ورزشگاهم رو دیرتر بزرگ می کردم به هر حال بگذشت!

R-Win
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
حقوق هر یک از بازیکنام 3 هزار تا کم شد . دقیق
و از 25 بازیکنم 18 تاشون استامیناشون بین 1 تا 2 تا زیاد شد!!!!!!!!!!!!!!
دمشون گرم

Don M Corleone
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۰
البته این به روز شدن سن تنها به این علت بودش كه بازیكنی كه فرضا بعد از یك فصل 17 سال 100 روزش هست اگر بیاری تیم بزرگسالان اونوقت معلوم نبود یك فصل كامل باید 17 ساله میموند یا اتفاق دیگری می افتاد ! الان دیگه این مشكل نیست و بازیكن جوانان هم به روز میاد تیم اصلی ...

ضمنا من بازیكنان بزرگم تقریبا با پاداشها + دستمزدها كه حساب كنی نفری 100 میلیون افزایش یافته !

Milad Gerrard
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۳۷
جالبه بعضی از بازیکنها استامینا زیاد کردند! بدون اینکه تمرین من استامینا باشه!من از این موضوعها خبر نداشتم وگرنه فروش بازیکنهام رو می زاشتم برای بعد از تغییرات! ضمن اینکه ورزشگاهم رو دیرتر بزرگ می کردم به هر حال بگذشت!

لذت بردیم برای منم همین طوری شده:icon_bravo:

alvand_000
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۵۶
salam be hame,kesi inja hesab karde bebine roozi chand rooz be senne bazikona ezafe mishe?:wacko2:

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۰۷
جالبه... این تمرین stamina فنا شده... اونم همین هفته كه بهترین تمرین stamina بود... حالا چه كنیم؟ كسی اطلاعی از این سیستم جدید تمرین نداره؟ اساتید زودتر برید متنهای هتریك رو ترجمه كنید ببینیم چند درصد باید stamina تمرین بدیم؟

Don M Corleone
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۱۰
هر 116 روز یك سال هتریكه ...

black_rap_pod
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۲
اگر بازیكنی یكشنبه هافبك باشه و 4 شنبه مهاجم این باریكن جمعه میتونه جز بازیكنان تمرین كننده مهاجم باشه؟

842544
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
بله

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
هزینه ی ساخت ورزشگاه هم من یه تخمین زدم حدودا 20 تا 25 درصد كم شده. اما این تمرین stamina هنوز خوب هضم نشده... علاوه بر اون تغییرات دیگه ای هم داده شده (بهبود بازیكنای مصدوم و بالا رفتن skil و غیره) كه هنوز وقت نكردم كامل بخونم.... بخونید و ترجمه كنید تا بحث كنیم در موردش.

Don M Corleone
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۳۹
هزینه ی ساخت ورزشگاه هم من یه تخمین زدم حدودا 20 تا 25 درصد كم شده. اما این تمرین stamina هنوز خوب هضم نشده... علاوه بر اون تغییرات دیگه ای هم داده شده (بهبود بازیكنای مصدوم و بالا رفتن skil و غیره) كه هنوز وقت نكردم كامل بخونم.... بخونید و ترجمه كنید تا بحث كنیم در موردش.

حاجی خودت زحمت خبرش رو بكش ... این قصه بالارفتن اسكیل چه جوریاس ؟:smile:

F.C.PERSEPOLIS UNITED
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۰
آقا يكي در مورد اين تمرين جديد stamina توضيح بده.من كه الله بختكي گذاشتم رو 50 درصد

Don M Corleone
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
چقدر عجله میكنید ! فعلا روی همون 5 درصد بذارید ... این به نظرم بدین منظوره كه 5% از تمرین اخر هفته مختص بدنسازی میشه و 95% هم روی تمرین اصلی كار میشه ... با این حركتت یعنی میزان تاثیر تمرین اصلی ات رو به نصف كاهش میدی ... چند روزی حركتی انجام ندید تا مشخص بشه ! معمولا باگ این روزها دور و بر هتریك زیاد میاد خدا بخیر كنه !!!

Milad Gerrard
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸

آقا این متن كامل:
Stamina and Player Development News

07/16/2007

The editorial from a few days ago is continued, with a look into the changes of the coming season and also on what long term challenges (and opportunities!) we see for the development of Hattrick.
In Hattrick, there are two key resources that define how well teams will succeed: Players and money. The two are tightly connected to everything in the game and it could well be said that the real problem in the Hattrick economy is not actually the lack of income, but rather the fact that there are too many highly trained, expensive, players available in the game.
There is little cost attached to recruiting and training players in Hattrick, so we do a lot of it. Also, when a user leaves Hattrick many of the players he trained over the years are left in the system, slowly increasing the average skill levels faster than they can be "consumed".

Training is not bad in itself, it´s an important part of the game and something we do not want to destroy. But, over time, we do need to bring down the total pool of skilled players, increase the demand for them, or even increase the training time to produce a great player. We might also consider new ways to remove players from the system with in-game mechanics, as a way to reduce the player pool. Controlling player supply will be a natural part of our game design going forward.

As we have also indicated in an editorial a few months back, we are making changes to the stamina system in Hattrick. Stamina will get a more central role in the game, both on the field but also for the development of a player over time. Connected to this are several changes to the salary formula and to player skill drops.

• Stamina will become important for all player positions (This will be implemented next season)

• Stamina will be trained every week, as a percentage of the total training of the team. Stamina training efficiency will drop at higher intensity levels – it´s better to train a little every week than a lot now and then. Older players will need more training every week to maintain a certain stamina level. Managers will have to find the appropriate stamina training quota for their particular squad and ambitions. (The new stamina training will be implemented this season, to reduce any negative impact on teams all players were sent to an extra boot camp just before this season started to get their fitness up).

• Age will become a much smaller factor for skill drops, although like today skill drops will not start until players are in their late twenties. Older players will be able to keep reasonable skills for many years, but will have problems keeping their stamina. Skill drops will be more predictable, less random, than they are today. (This will be implemented next season.)

• Skill level will become a factor in skill drops, making it more difficult to maintain very high levels of skills without further training – especially noticeable above divine skill level. (This will be implemented next season.)

• The “age discount” for older players will be reduced, but slowly. Older players will, compared with younger players, have higher salaries than today. (This will be implemented next season.)

• Having a reasonable stamina will be necessary for a player to be able to absorb other kinds of training. Players with very low stamina will not benefit very much from traditional skill training. (Implemented next season.)

• We will reduce or remove the possibility for stamina and set pieces trainers to train a whole squad of players, even those that get no time on the pitch. In line with the general upgrade of secondary importance and stamina, set pieces may on the other hand become a more valuable skill to have. (Implemented next season.)

• Injury recovery times will decrease a little from today's levels, and become less dependent on age. Injuries will however be affected by current stamina on the pitch. A tired player runs a slightly higher risk of injuring himself. (Implemented by next season.)

• Stamina drops will now be calculated at the time of training, not as today in a separate Monday batch. The training effect will be the result of training and loss. (Implemented immediately.)

Why do we make these changes?
For several reasons, naturally! The current stamina system lacks in both realism and as game experience, and with substitutions coming into the game we wanted to make stamina count for all positions, otherwise substitutions would become a midfielder-only affair. Stamina also offered us a way to decrease skill training slightly while at the same time giving us a more realistic and strategically interesting way to plan the development and configuration of your squad. Today, older players become very cheap to employ and many teams have very old squads. We need some incentives for player to be retired, or at least for older players to stop being starters, maybe serving a few extra seasons as substitutes instead (where they will do much better than today, as their main skills will be higher but their lower stamina may not let them play for too long).

That´s the changes for the upcoming season, many of which will take effect one full season from now. The most important change apart from stamina and player development will be the changes to the match engine, to promote multi-skilled players. We will present these changes in detail during the coming season.

On our list to review are also the supporter formulas, that is, how supporters in Hattrick react to the success or failures of your team. Here is room for improvement, supporters should have a longer memory and maybe it should also be possible for you as a manager to interact more directly with your fans. In connection with supporters, we may take a look at promotion and demotion effects in the game as well.
We mention this because we will try to be more open about what we are working on, not only to give a heads up what could happen in the game in the coming seasons, but also to get your input and ideas on it all.

Finally, we are aware that this is a lot of news to take in, but we think that over time these changes will make sense and not make Hattrick a more complex game. We want it to be easy to use Hattrick, but at the same time keep it a game that is deep on interaction and strategy.

Thanks for your attention!

بحث و ترجمه رو هم خودتون انجام بدین:uglylolmk4::4:

black_rap_pod
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
دوستان اگر امكانش هست قسمت های مهمش ترجمه كنید

Real Madrid
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
بچه ها يه سوال.
من 2 دروازه بانه زير 21 سال دارم.
يكي سوليد و يكي پاسبل.
ارزش داره مربي دروازهبان استخدام كنم و 8 هفته دروازه بان تمرين بدم و بعد بفروشم؟:new_russian:
يعني سود ميكنم؟

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۳
بچه ها يه سوال.
من 2 دروازه بانه زير 21 سال دارم.
يكي سوليد و يكي پاسبل.
ارزش داره مربي دروازهبان استخدام كنم و 8 هفته دروازه بان تمرين بدم و بعد بفروشم؟:new_russian:
يعني سود ميكنم؟

اگه زير 21 منظورت 20 هست زياد فايده نداره !
اگه منظورت 18 و 19 هست خوبه. مي توني اين كارو انجام بدي.
اگه منظورت 17 هست عاليه حرف نداره.

hosseinfx
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۳
پر سود ترین تمرین برای دروازهبان هست ولی در مورد سن بازیكنهات و اینكه اكه با هشت هفته تمرین فقط یك درجه اسكیلشون بره بالا چقدر بتونی سود كنی یك كم سخته منظورم اینه كه تو ایم مدت كوتاه زیاد دندون گیر نمی شه

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۲۶
حسین جون تمرین دروازه بانی همچین هم پرسود نیست. درسته كه هر 4-5 هفته یه درجه ارتقا پیدا میكنن ولی به اینم توجه كن فقط دو نفر رو میتونی تمرین بدی. تمرین دفاع یا هافبك با اینكه ممكنه 10 هفته طول بكشه ولی همزمان 10 نفر رو تمرین میدی. كلا میزان ارتقاها رو طوری تنظیم كردن كه سوددهی تمرینها تقریبا مثل هم بشه.

emad_hathat
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۰
مترجم حرفه ای این سایت كیه؟

Ali
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۴۴
مترجم حرفه ای این سایت كیه؟

dohol

Ali-ss
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۰
بدون شک تمرین دفاع سود آورترین تمرین توی هت تریک هست البته ضربه آزاد هم بد نیست!

Ali
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۳
بدون شک تمرین دفاع سود آورترین تمرین توی هت تریک هست البته ضربه آزاد هم بد نیست!

توی تمرین ضربه آزاد چند نفر تمرین میكنن؟

hosseinfx
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
حسین جون تمرین دروازه بانی همچین هم پرسود نیست. درسته كه هر 4-5 هفته یه درجه ارتقا پیدا میكنن ولی به اینم توجه كن فقط دو نفر رو میتونی تمرین بدی. تمرین دفاع یا هافبك با اینكه ممكنه 10 هفته طول بكشه ولی همزمان 10 نفر رو تمرین میدی. كلا میزان ارتقاها رو طوری تنظیم كردن كه سوددهی تمرینها تقریبا مثل هم بشه.

با حرف آخرت موافقم ولی تو تمرین دفاع و یا میانه عملا 6 نفر تمرین می كنن كه میانكین 8 تا 10 هفته طول می كشه تا ارتقا پیدا كنن و4 نفر بعدی كه تو گوش ها هستند 16 هفته طول می كشه كه اصلا به صرفه نیست و به حساب نمیاد

تمرین دروازبانی به نظر من بیشترین سود رو داره و 1 حسن دیگه هم داره كه تو مجبور نیستی با دو تا سیستم محدود بازی كنی

برای مثال وقتی كسی میانه تمرین می ده 1-5-4 یا 2-5-3 باید بازی كنه برای بهترین حالت تمرین و لی تو دروازهبانی این طوری نیست

Ali-ss
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
وی تمرین دفاع عملا 10 نفر هر هفته می تونن تمرین کنند!
توی تمرین ضربه آزاد تا 50 نفر می تونن!

Rpitb
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۴۸
با سلام
کسی میدونه این بخش جدیدی که به تمرینات اضافه شده ، در مورد چیه ؟

hosseinfx
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
اگه منظورت Stamina training share: هست

برای اینه كه هر هفته درصدی از تمرین ( كه شما مشخص می كنید ) بازیكنها تمرین بدن سازی انجام بدن تا استامینا همیشه بالا بمونه

علی الظاهر بعد از این بیشتر شاهد كم و زیاد شدن استامینا در بازیكن ها خواهیم بود یك چیزی مثل فرم بازیكنها كه در هفته های متوالی بارها كم و زیاد می شدن

احتمالا هتریك بعد از این به استامینا اهمیت بیشتری می ده كه یك قسمت جدا براش اضافه كرده

Rpitb
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۲:۰۵
این قسمت رو هم باید مثل قسمت دیگه ی تمرین 100 بذاریم ؟

Milad Gerrard
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۵۲
اصلا 100 نذارید!
این جوری فقط تمرین استامینا انجام میشه!
مثلا اگه 5 باشه 95% تمرین اصلی و 5% تمرین بدن سازی اون هفته انجام میدید.

emad_hathat
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۵۵
اگه تمرین استامینا كنیم نیازی به اون نیست؟

Real Madrid
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۰
توی تمرین ضربه آزاد تا 50 نفر می تونن!
50 نفر؟
بعد هر چند هفته 1 درجه ارتقا پيدا ميكنن؟
البته كسي كه ضربه آزاد بالا داشته باشه خوب فروش نميره.
كافيه برين تو هت تريك و يه سرچ كنين براي ضربه آزاد زن.هيچ كدوم فروش نميره.
حالا يكي بگه چه تمريني سود آور ترينه؟
بابا بدهيم بالاي 2 ميليارد است و حق فعاليت تو هت تريك ندارم.:angry1:

omid
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۲
دیگه تمرین استامین حذف شذه

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۳
والله با توجه به درصدي شدن تمرين استامينا و حذف اون از تمرينات اصلي موارد زير به عقل ناقص بنده مي رسه:

تو سيستم قبلي ما دو هفته تعطيلات بين فصلو مي ذاشتيم استامينا تمرين مي داديم. بعضيا هم نيم فصل يه هفته استامينا مي رفتن كه با اين جساب مي شه 3 هفته تمرين در كل 16 هفته فصل. خوب اين تو سيستم جديد معادل اينه كه شما بيايد مدت دو يا سه هفته 100% تمرين رو بذاريد رو استامينا ( البته اين فقط يه حدسه ) حالا واسه اينكه همون تاثير رو بتونيم تو كل فصل بگيريم بايد اين درصدا رو تقسيم كنيم به تعداد هفته هاي هر فصل كه 14 هفته بازي و 2 هفته استراحت مي شه 16 تا !
واسه 2 هفته تمرين اسنامينا 2 تا 100% معادل 200 رو تقسيم كنيد به تعداد هفته ها (16) كه مي شه 12.5 يعني اگه 12.5% از تمرين رو در طول فصل اختصاص بديم به استامينا تاثيرش مثه دو هفته فول استامينا تمرين كردنه. من بين 12 تا 15 % رو پيشنهاد مي كنم.
واسه 3 هفته تمرين هم 300 تقسيم بر 16 مي شه 18.75 يعني حدود 18 تا 20 درصد تمرين استامينا مي شه معادل اون.
خوب البته اينا پيشنهاده. فكر كنم بيشتر از 20% ديگه به ضرر تمرين اصلي باشه. البته من نمي دونم آيا اوناي كه مثه من بازيكن بالاي 30 سال و پير پاتال دارن مي تونن با اين درصدا استاميناي اونا رو حفظ كنن يا نه.
به هر حال بايد اين فصل بگذره و ما رو حساب فصل قبل كار كنيم تا ببينيم اين تمرين استامينا چه جورياست. با اين اوصاف آيا تعداد هفته هاي ارتقاع بازيكن تو تمرين اصلي و استامينا تغيير مي كنه؟ اگه آره چه تغييري مي كنه؟

Don Bandini
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
بچه ها به تاپیك تیم ملی جوانان هر چه سریعتر سر بزنید!

Real Madrid
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۶
آقا امروز صبح تمرين فورم داشتم.
ولي به جز 4-5 تا از بازيكنا فورم هيچ كس بالا نرفت.:mamba:
چي كا كنم؟
در ضمن الان هفته اي 400 ميليون بدهي بالا ميارم.
اونو چي كار كنم؟
آقا من كه تازه اومدم تو هت تريك نميدونم بهترين تمرين چيه؟
بهترين تمرين براي پول در آوردن چيه؟

R-Win
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
آقا امروز صبح تمرين فورم داشتم.
ولي به جز 4-5 تا از بازيكنا فورم هيچ كس بالا نرفت.:mamba:
چي كا كنم؟
در ضمن الان هفته اي 400 ميليون بدهي بالا ميارم.
اونو چي كار كنم؟
آقا من كه تازه اومدم تو هت تريك نميدونم بهترين تمرين چيه؟
بهترين تمرين براي پول در آوردن چيه؟

دقیقا
نمی دونم چرا
این هتریک هم زد داغون کرد تمرین رو
من 80 درصد فورم و 20 درصد استامینا گزاشتم
ولی برعکس شد
70 درصد بازیکنام فرم یا استامیناشون اومد پایین:yopyopyop::yopyopyop::yopyopyop::yopyop yop:

eh3an
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۷
سلام دوستان
تازه واردی و هزار دردسر :cray: آ قا من تو سایتش ثبت نام كردم ولی دیگه نمیدونم باید چه كنم تو مقاله آموزش هت تریك هم چیزی ننوشته كه اول باید چكنیم لطفا راهنمایی كنین :give_rose:

Real Madrid
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
آقا بايد وايسي يه ايميل تاييد به ميلت مياد.بعد از اون بيا بپرس.:biggrin:

Real Madrid
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۷
بچه ها الان كه آروين گفت استامينا بازيكن ها اومده پايين رفتم ديدم ماله بازيكن هاي خودم رو.
به جز 3 تا همشون يكي يه دونه استامينا اومده پايين.:rtfm:
اين هت تريك داره چي كار ميكنه؟:shocked:

alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۴۸
50 نفر؟
بعد هر چند هفته 1 درجه ارتقا پيدا ميكنن؟
البته كسي كه ضربه آزاد بالا داشته باشه خوب فروش نميره.
كافيه برين تو هت تريك و يه سرچ كنين براي ضربه آزاد زن.هيچ كدوم فروش نميره.
حالا يكي بگه چه تمريني سود آور ترينه؟
بابا بدهيم بالاي 2 ميليارد است و حق فعاليت تو هت تريك ندارم.:angry1:

سلام.در اینکه بهترین تمرین چیه هنوزم بین علما اختلافه!!!
اما واقعیت اینه که هر تمرینی مزیت ها و ضرر های خودشو داره.
حالا من برات میگم تا خودت تصمیم بگیری:
دروازه بان:میشه نهایت دو تا بازیکن رو تمرین داد.سودش بد نیست.شاید فصلی 10.12 تا.خرجش هم کمه.میشه با 2.3 تا رفت سراغش .ایرادش اینه که تیمت رو قوی نمیکنه.
دفاع:خیلی سود خوبی داره ولی سه تا ایراد داره.1:خرج زیادی میخواد چون 10 تا بازیکن میخوای.2:مجبوری یا 5.4.1 بازی کنی یا نهایتا 4.5.1 که اذیتت میکنه3:زیاد طول میکشه تا بازیکنات قوی شن
هافبک:خب.اینم زیاد طول میکشه.خرج زیادی نداره ولی سودش هم کمه.میتونی هر سیستمی دوست داری بازی کنی.تیمتو خوب می کنه
set pieces:که اصلا توصیه نمیشه!!
مهاجم:خیلی سود خوبی داره.اصولا تهاجمی بازی می کنی و میدونی که تو هتریک تیمی که تهاجمی تر بازی میکنه شانسش برای برد بالاتره.تیمت خوب میشه.بازیکنات سریع قوی میشن ولی یه مشکل داره.اونم اینه که خرجش خیلی بالاست
winger:سودش عالیه.تیمتو خیلی زود قوی می کنه.با سرمایه ی کم میشه شروع کرد.بازیکنات زود قوی میشن.

اما من میگم:winger وforward از همه بهترن.مهاجم رو چون سرمایه ی زیاد میخواد توصیه نمیکنم.winger خیلی عالیه.برو 4 تا excellent با سن 18.19 بخر شرو کن.جواب میگیری
اگه هر سوالی در موردش داشتی بکو چون خودم هم همینو تمرین میدم
مخلص همه هتریک باز های گل ایرانی
الوند

eh3an
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۰
یه ایمیل اومد با سابجكت Email validation كه یه كد توش بود اونو وارد كردم:focus: ایمیل دیگه ای باید بیاد ؟ كی میاد؟

omid
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
توی این ایمیل یه كد بهت میده
بعد برو توی هتریك لوگین كن و این كد رو در سر جاش وارد كن

eh3an
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۵
توی این ایمیل یه كد بهت میده
بعد برو توی هتریك لوگین كن و این كد رو در سر جاش وارد كن

این كارو كه همون اول كردم حالا باید یه هفته صبر كنم یا باید كار دیگه ای هم بكنم

Ali
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۸
كاری نمیخواد بكنی
فقط صبر كن تا یه میل واست بیاد و بگه كه تیمت اكتیو شده

Ali
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
من یه مدت بودجه تیم جوانان رو كم كردم سالید شد بعدش پشیمون شدم دباره روی همون 200 میلیون زدم ولی الان 8 هفته هستش كه هنوز سالیده اكسلنت نشده!!!

چكار باید بكنم؟؟؟؟؟