توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی بازی آنلاین
motionall
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
در این تاپیک قراره هرکی هر بازی آنلاین جدیدی سراغ داره بیاد و معرفی کنه و یه توضیحی درباره اون بازی بده.
من الان خودم دنبال یه بازی آنلاین فیلم سازی (شبیه بازی the movies) میگردم اگه کسی سراغ داره بی زحمت همین جا معرفیش کنه
motionall
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
آیا دوست دارید یک شهروند اینترنتی باشید و به کشور ایران کمک کنید؟ دوست دارید در کدام کمپانی کار کنید ؟آیا دوست دارید پول دار شوید و کمپانی دار شوید؟! آیا مایلید در ارتش خدمت کنید ؟کدام حزب با افکار شما سازگار است؟
از همه مهمتر آیا دوست دارید طعم رئیس جمهوری ایران را بچشید و روابط خود را و .......!
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
motionall
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
اگه کسی دوست داره بیاد عضو بازی بالا بشه اینجا درخواست کنه تا براش دعوت نومه بفرستم(بدون دعوت نومه نمیشه عضو شد):good::1:
lordamin
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
برای من یدونه بفرست . البته لطفا .
motionall
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
برادر ایمیلت فراموش شد!
Nillo
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
eszmy_tmnt@yahoo.com
بفرست دادا
motionall
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
فرستادم:good:
راستی هرکس که عضو میشه میتونه به 5 نفر دیگه دعوت نومه بفرسته(در ازای هر دعوت یک gold میده البته اگه طرف بیاد عضو بشه)
Michaelangelo جان هم اکنون به یاری(gold) شما نیازمندیم!:apophys:
misagh
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
misagh.0181@gmail.com
برای من هم یکی بفرست
motionall
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
فرستادم:good:
شرمنده یکم دیر شد!
motionall
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۵
BiteFight
یه بازی اول شخص که شما به دلخواه در اون نقش یک خون آشام یا گرگ نما رو بازی میکنید.و با بدست آوردن طلا و اسلحه و امکانات و..... پیشرفت میکنید.
در این بازی میتونید افراد رو به مبارزه بطلبید و ..
ببخشید زیاد نمیتونم توضیح بدم چون خودم فقط یک هفته است این بازی رو کشف کردم:)
البته این بازی مثل erepublik.com نیاز به دعوت نامه نداره و خودتون میتونید عضو شید و نیاز هم نیست یک هفته صبر کنید تا GM ها به درخواستتون رسیدگی کنن!!!!!!!!!:apophys:
نکته:توی server 9 عضو شید.
Harpag
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
مرا نیز به erepublic دعوت بنمایید لطفآ.
Harpag_09@yahoo.com
motionall
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
انجام شد:good:
Lord Milad
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
تایپیك خوبی ساختی.
این سایتم تازه پیدا كردم سایت خوبیه.
از هتریك خیلی پیشرفته تره...
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Lord Milad
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
خدایی عجب بازی خفنی این ترافی منیجر...
دارم میرم یه تایپیك براش بذارم.چون مطمنم خیلی ها از این بازی خوششون میاد.
Matrix23
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۱
خدایی عجب بازی خفنی این ترافی منیجر...
دارم میرم یه تایپیك براش بذارم.چون مطمنم خیلی ها از این بازی خوششون میاد.
داداش, من صبح رجیستر كردم...كی تیممو میدن؟؟
Lord Milad
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
امشب به احتمال زیاد میده بهت.(ایهام داره)
CapitanArsalan
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
BiteFight
دادا این بقیش کو دات چیه؟
راستی بکس erepublik خودش تاپیک داره نمیدونید کجا هست لینکش رو براتون بزارم!!!
CapitanArsalan
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۹
چند وقتي است با بازي جديدي آشنا شدم كه فوق العاده است و با همه قبلي ها تفاوت دارد. در اين بازي نيازي نيست كه يك شهر يا روستا را اداره كنيد و همچنين تيم فوتبالي زير دست شما نيست. نياز به فعاليت لحظه به لحظه ندارد و حتي با روزي يك بار سر زدن مي توانيد عالي باشيد، هر چند فعاليت بيشتر تأثير بسزايي دارد.
اين لينك بازي است:
در اين بازي شما نقش يك كشتي گير را بر عهده داريد، بايد توانايي هاي خود را افزايش دهيد، فنون تازه ياد بگيريد (بيش از 300 فن كشتي) و با تمرين آن ها را مفيد تر كنيد، با كشتي گير هاي ديگر مبارزه كنيد، استاد خود را شكست بدهيد و به مرحله ي بعد برويد، تيم دو نفره تشكيل دهيد و در رقابت دو به دو شركت كنيد، و ده ها توانايي ديگر كه در اين بازي نهفته است.
wantonboy13
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۵
چند وقتي است با بازي جديدي آشنا شدم كه فوق العاده است و با همه قبلي ها تفاوت دارد. در اين بازي نيازي نيست كه يك شهر يا روستا را اداره كنيد و همچنين تيم فوتبالي زير دست شما نيست. نياز به فعاليت لحظه به لحظه ندارد و حتي با روزي يك بار سر زدن مي توانيد عالي باشيد، هر چند فعاليت بيشتر تأثير بسزايي دارد.
اين لينك بازي است:
در اين بازي شما نقش يك كشتي گير را بر عهده داريد، بايد توانايي هاي خود را افزايش دهيد، فنون تازه ياد بگيريد (بيش از 300 فن كشتي) و با تمرين آن ها را مفيد تر كنيد، با كشتي گير هاي ديگر مبارزه كنيد، استاد خود را شكست بدهيد و به مرحله ي بعد برويد، تيم دو نفره تشكيل دهيد و در رقابت دو به دو شركت كنيد، و ده ها توانايي ديگر كه در اين بازي نهفته است.
باز تو شیطونی كردی ؟!!!! خوب از همین لینك هم میشه رفت عضو شد دیگه.... [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
CapitanArsalan
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
بازي كُشتيه. اون هم از نوع كجش.
ولي هيچ گونه چيز خشني نداره. هر كسي يه كشتي گير داره. كشتي گيرا تو چهار زمينه از توانايي ها ميتونن رشد كنن. "قدرت، سرعت، استقامت و تكنيك" برا همين هم كشتي گير ها به 5 استيل و يا استعداد تقسيم شدن كه نشون ميده تو كدوم زمينه سريتر و بيشتر رشد مي كنن. چهار تا از اين سبك يا استيل ها همون زمينه ها اند كه دقيقا نشون ميده تو زمينه رشد بهتري دارن. و يه سبك پنجمي تحت عنوان تعادلي هست كه تو هر چهار زمينه با يه سرعت رشد ميكنه.
اين رشد كردنا اين جوريه كه تو يه صفحه كه از منوي Wrestler DATA مياد ميريد و رو يكي از زمينه هاي مذكور كليك ميكنيد تا يه مرحله بره بالا.
هر مرحله يه مدت زماني طول ميكشه، و هر كدوم كه ميرن بالا يه مقداري امتياز مي گيريد كه باهاش ميتونيد توانايي هاتون رو ببريد بالا.
تو قسمت ديگه اي كه تخت منوي GYM هست، ميتونيد فنون جديد ياد بگيريد، فنوني را كه بلديد تمرين كنيد تا قويتر شوند، ضربات نهايي كه قدرت زياد دارند بسازيد و ضرباتي را كه داريد شخصي كنيد.
اما قسمت اصلي بازي، رقابت رو در رو با ديگر كشتي گيران است.
شما با هر كشتي گير ديگري كه يك مرحله عقب تر از شما يا بعد از شماست ميتوانيد كشتي بگيريد، فقط كافي است كه به قسمت CHALLENGE برويد و در آنجا يك نفر را انتخاب كنيد. سپس با او مسابقه خواهيد داد. وقتي مسابقه شروع مي شود شما گزارش آن را ميبينيد، دو كشتي گير رو به روي هم قرار ميگيرند و فنون خود را به اجرا ميگذارند، از ضربه ديگري جا خالي ميدهند، سعي ميكنند تا پشت حريف را به زمين برسانند، و انواع حركات ديگر. تا بالا خره پيروز ميدان تعيين شود.
وقتي شما بازي مي كنيد، تجربه كسب مي كنيد، از اين تجربه ها مي توان استفاده كرد تا قابليت هاي فوق العاده بديت آورد.
چندين قسمت جذاب ديگر نيز در بازي وجود دارد كه به مرور به شما خواهم گفت.
CapitanArsalan
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۰
باز تو شیطونی كردی ؟!!!! خوب از همین لینك هم میشه رفت عضو شد دیگه.... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نمیشه نمیدونم چرا ولی از اون لینکی که من دادم وارد شید
زاخی
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
سلام!...خب من علاوه بر سایت هتریک توی بازر بیتر و ای ریپابلیک هم فعالم ولی شما اینارو میشناسین!
میخوام سه تا سایت جدید دیگه معرفی بکنم که اسمشو تو این سایت اصلاً نیاوردین!
1-سایت جنگی Gladiatus
این سایت مربوط به نوعی بازی میشه که در طول روز خیلی وقت شما رو نمیگیره و میتونین این بازی رو خیلی راحت بقل بازی های دیگه انجام بدین!...در این بازی شما به اثر گلادیاتورها میرین و به عنوان یک گلادیاتور مبارزه میکنید و به ماموریت های مختلف میرین تا قوی تر بشین و بتونین آیتم های قوی تری بخرید. در ضمن شما میتونین Guild هم تشکیل بدید و دوستاتون رو به گروهتون بیارید تا بتونین ساختمان گروهتون رو آپگرید بکنیم!(در این بازی پول داشتن حرف اولو میزنه و پول درآوردن از طریق مبارزه با افرادِ هم سطح و مهمتر از اون رفتن به ماموریت میباشد!)
لطفاً برای اینکه به منم فایده برسه به عنوان معرفی کننده ی این سایت از این طریق عضو بشین: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
:apophys:
2-سایت آهنگسازی و خوانندگی Pop-o-mundo
شدیداً پیشنهاد میکنم که در این سایت عضو بشید چون درسته که یه سایت مثلاً آهنگسازی و خوانندگیه امّا بسیار جذابه و این خواننده یا آهنگساز بودن در کنار زندگی روزمره اتفاق میفته و خریدن آیتم های مختلف مانند لباس های گوناگون برای شخصیت و همچنین خریدن کتاب های مختلف برای بالا بردن توانایی کاراکتر از ویژگی های جالب این بازیه...در این بازی هم پول حرف اول رو میزنه و شما باید به سر کار برید تا بتونید برای شروع پول در بیارید و بعد از طریق این پول ها ویژگی ها(Skill های) کاراکترتون رو بالا ببرین و آهنگ های بهتری بسازین یا بخونین تا از این طریق هم پول خوبی به جیب بزنین!
شما در این بازی حتی میتوانید ازدواج کنید و بچه دار شوید و حتی تور دور دنیا بگذارید و عجیب تر از همه ی این ها میتونین با هر کی که دوست دارین به پارک برین و به طور اتفاقی وسط چمن های پارک یک آیتم باحال به دست بیارین!...مثلا من امروز که رفته بودم پارک بگردم یه شیشه نوشابه ی خالی به دست آوردم که بعداً میتونم با آیتم های دیگه ترکیبش کنم و چیز جالبی درست کنم!:apophys:
شما حتی میتونین حساب بانکی داشته باشین و از بانک وام بگیرید. پارتی های شبانه، هتل رفتن، تتو کردن هم از ویژگی های جالب این بازی هست!
در این بازی شخصیت شما یک مادر یا Mom دارد که باید آرزو ها(Wishes) هاش رو برآورده کنید و از همین طریق بازی رو هم بهتر و بهتر یاد بگیرید!...فقط یک نکته ای رو که میتونیم متذکر بشم اینه که برای شروع آهنگسازی دقت کنید که هر وقت قسمت Melody آهنگتون تموم شد بر روی ستون بقلی کلیک کنید تا Lyric آهنگ هم ساخته بشه مگرنه تا هیچ وقت ساخته نمیشه!(نکته ی خیلی مهمیه که من دو روز روش گیر کرده بودم!!)
در ضمن برای اینکه بتونید راحت تر خواننده یا آهنگساز معروفی بشید حتماً به شهرهای کم جمعیت برید! به طور مثال میتونید به شهر "بلگراد" بیاید که من و یکی دیگه از دوستام اونجا فعالیت هنری خودمون رو آغاز کردیم!!:apophys:
آدرس سایت: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
3-بازی شدیداً فکری و استراتژیک Cybernations
این سایت جالب رو فقط به کسایی توصیه میکنم که حوصله ی زیادی و زبان انگلیسی نسبتاً خوب دارند و برای کسایی که حوصلش رو دارند واقعاً سایت جذابیه!
در این سایت شما باید از یک سرزمین 1 مایلی(!!) شروع کنید و سرزمین خودتون رو گسترش بدید. وقتی که شما مکانِ سرزمینتون رو بر روی نقشه ی جهان مشخص کردید باید نوع نژاد مردم سرزمینتون رو مشخص کنید و همچنین مذهب و مسائل دیگه ی سرزمینتون رو مشخص کنید. سپس باید از طریق منوی سمت چپِ صفحه مسائل مختلف سرزمینتون رو مشخص کنید که مهمترین این مسائل نوعِ دیدگاه شما در مورد مسائل مختلفِ دنیا هست که به طور مثال شما دوست دارید سربازهاتون همیشه به حالت آماده باش باشند یا اینکه اصلاً به جنگ کاری ندارید و به کمک هیچ دوستی هم نخواهید رفت؟!
شما هر روز باید از مردم خودتون Tax یا مالیات بگیرید و مقدار خیلی کمی از مالیات رو به عنوان Bid بپردازید و بقیه ی مالیات رو اولاً صرف خرید سرزمین بکنید تا مردمتون بهتر زندگی کنن و جمعیتتون هم بیشتر بشه!...بعد میتونید سربازها رو استخدام کنید یا اینکه کاملاً سرباز "بخرید" که این دو با هم خیلی فرق میکنن!...در ضمن باید تجهزات سرزمینتون و ساختمان هاشم افزایش بدید تا مردم خوشحال باشن و جمعیت باز هم افزایش پیدا کنه!
با افزایش جمعیت شما میتونید تانک و هواپیما و جاسوس و غیره بخرید و همچنین اگر جمعیت شما از 1000 نفر بالاتر رفت میتونید تکنولوژی های مختلفی برای سرزمینتون بخرید.
و مهمترین چیزی که وجود داره انرژی هسته ای هستش که این بستگی به شما داره که بخواید انرژی هسته ای و بمب اتمی داشته باشید یا خیر!
در ضمن در شروع بازی سرزمین شما 2 منبع درآمد داره...به طور مثال "نقره" و "شکر" که شما در ادامه میتونین با قرارداد بستن با دیگر کشورها و سرزمین ها منابع مالی دیگه ای رو هم به کشورتون بیارید و البته فقط میتونید 4 تا قرارداد تنظیم کنید با چهار کشور مختلف که هر کدوم 2 منبع درآمد دارند که در کل شما میتوانید 10 منبع درآمد داشته باشید!
همچنین شما میتونید کسانی رو استخدام کنید که به کشورهای دیگه برن و اقتصاد و مردم اون کشور رو خراب بکنند که Spy نام دارند و کلاً کسانی هستند که سرزمین طرف رو از داخل نابود میکنن!
شما میتونید در گروه هایی هم عضو بشین و در جنگ ها به کمک دوستانتون برید و در جنگ های خودتون هم از دوستای هم گروهیتون کمک بخواید!...در هر صورت بازی جالبی هست که به کسانی که حوصله و انگلیسی تقریباً خوب دارن توصیه میکنم!
آدرس سایت: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نکته: اگر توضیحات بیشتر خواستید سوالاتون رو برای من پیام شخصی بکنید تا من به سوالهاتون پاسخ بدم چون وقت اینکه کل این سه تا بازی رو با تمام ریزه کاریاش توضیح بدم ندارم!...فقط سوال لطفاً!:wink3:
در آخر اگر از این مطلب لذت بردید "کلیک کردن بر روی گزینه ی تشکر در زیر این پست" رو فراموش نکنید!:apophys:
Nillo
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
آقا من تو این دومیه عضو شدم بعد از اینکه شهرتو انخاب میکنی چی کار باید بکنی؟
زاخی
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۵:۰۲
باید سعی کنی به حرف Mom یعنی مادرت گوش بکنی و به همین طریق یاد میگیری که تو سایت چی کارا باید بکنی...یعنی مادرت آرزوهایی داره که اگه اونارو برآورده کنی امتیاز میگیری و در حین همین برآورده کردن آرزوها بازی رو هم یاد میگیری!
البته یه سری ریزه کاری هاشو خودت باید باهاش ور بری که بفهمی و البته جلوتر که بری مغز هم میخواد!...من خودم الان با بدبختی تو یه کلاب آهنگ خوندم واسه ملت ولی اصلاً کنسرت خوبی نبود کلی ضایع شدم!:apophys:
ولی اگه خواستی تو مسنجر بهم پی ام بده در مورد ریزه کاری هاش سوالی داشتی جواب میدم!
آیدیم: Choobski
ویرایش: راستی اینو بگم که مهمترین چیز اینه که یه جا استخدام بشی!...برای اینکه یاد بگیری چه شکلی استخدام بشی تو یه جا برو تو همون قسمتِ Mom بعد یه آرزو یا Wish داره که توش توضیح داده برای استخدام شدن چی کارا بکنی!...کلا کسی به من یاد نداد بازی رو خودم یکی دو سه روز باهاش ور رفتم یاد گرفتم!...البته هنوزم فکر میکنم تازه واردم و خیلی چیزاشو هنوز بلد نیستم خیلی جاها اشتباه میکنم مخصوصاً توی "کتاب خوندن" که باعث میشه Skill یا توانایی های جدید پیدا کنم!...مثلا یه کتاب میخونی در مورد Pop بعد یه کم بهتر میتونی پاپ بخونی و یا مثلا یه کتاب میخونی در مورد Make Up یاد میگیری چه شکلی خودتو بهتر آرایش و پیرایش کنی بعد بری رو سِن!! D:
کلاً چیزای جالب زیاد داره!
Sepehr
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
دو تا سایت ایرانی . خوب كه من تو 2 تاشونم عضوم ولی من از اولیه جا یزه هم بردم یه mp3
:2:
1_ [Only Registered And Activated Users Can See Links] من 1ساله توش عضوم و از همین سایتم وارد هتریك شدم سایت با حالیه . اگه ازش سوال دارید بپرسین كه حداقل تو این سایت خیلی واردم
اینم سایت باحالیه جایزه هم می ده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
------------------------------------------------------------------
حالشو ببرید
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
یه سایت دیگه هم هست كه باید برای خودت زیر مجموعه پیدا كنی ولی كاملا" مجانیه
اگه به این لینك برین و ثبت نام كنین ممنون می شم
نكته: سایت برای این مجانیه كه كلی اسپانسر معروف داره و اگه از این لینك بالایی ثبت نام كنید هیچ مشكلی برای شما پیش نمیاد فقط یه كمكی به من شده همین
mer100-70
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
یه سئوال :
من چجوری تو سایت ErePublik عضو شم؟ ممنون
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
دو تا سایت ایرانی . خوب كه من تو 2 تاشونم عضوم ولی من از اولیه جا یزه هم بردم یه mp3
:2:
1_ [Only Registered And Activated Users Can See Links] من 1ساله توش عضوم و از همین سایتم وارد هتریك شدم سایت با حالیه . اگه ازش سوال دارید بپرسین كه حداقل تو این سایت خیلی واردم
اینم سایت باحالیه جایزه هم می ده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالشو ببرید
سپهر جان ، من خودم از اوایلی كه بیابازی باز شد ، باهاشون بودم ، میشه بپرسم اونجا چطوری با هت تریك آشنا شدی ؟! :apophys:
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
یكی بود اسم ایدیش هتریك بود ازش پرسیدم هتریك چیه بهم توضیح داد؟
اسم ایدیه تو تو بیابازی چیه؟
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۴۲
یكی بود اسم ایدیش هتریك بود ازش پرسیدم هتریك چیه بهم توضیح داد؟
اسم ایدیه تو تو بیابازی چیه؟
منم میدونستم از همون طریق آشنا شدی ، فقط خواستم از زبون خودت بگی كه بعضیا گیر ندن چرا 2 زار تو كار تبلیغات هت تریك شركت نمی كنی.... بنده آیدیم همون Hattrick معروف بود ، كه قبلش هم با همین آیدی كه اینجا دارم عضو بودم كه اون رو بستن ، با اون آیدی یه سری ها به هت تریك اومدن و من وظیفه تبلیغاتیم رو انجام دادم.:apophys:
البته من چند ماهی میشه كه دیگه سر نزدم، شما آیدیت چی بود اونجا راستی ؟!
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
parsa_s
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
یه سوال " چجوری تو بازیه ErePublik كار كنم؟
wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
parsa_s
اگه یادم مونده باشه ، بیشتر بازی منچ انجام میدادی ، بیشتر هم رنگ بنفش بهت میداد !! :apophys:
زاخی
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
سپهر جان یه تاپیک مخصوص بازی Erepublic (من نمیدونم چرا اینو همه اشتباه مینویسن!؟...بابا معنیش میشه "الکترونیک ریپابلیک!"...مثل E-Mail...سخت نیست اصلاً!!) داریم تو انجمن های همین جا بگردی پیدا میکنی!
یکی باید دعوتت کنه به سایت که عضو بشی یا اینکه خودت بری تو لیست انتظار!...ولی بهتره یه پست بزنی تو تاپیکِ مربوطه تا برات دعوتنامه بفرستن بچه ها!:wink3:
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
اینو می دونم
عضوم شدم
می خوام كار كنم
می گه توeconomy e
ولی من پیداش نمیكنم اینو جواب بدین لطفا"
Nillo
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
زاخی جان آدرس سایت Erepublik.com هست، وگرنه ما خودمون میدونیم Erepublic درست تره!
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
منم میدونستم از همون طریق آشنا شدی ، فقط خواستم از زبون خودت بگی كه بعضیا گیر ندن چرا 2 زار تو كار تبلیغات هت تریك شركت نمی كنی.... بنده آیدیم همون Hattrick معروف بود ، كه قبلش هم با همین آیدی كه اینجا دارم عضو بودم كه اون رو بستن ، با اون آیدی یه سری ها به هت تریك اومدن و من وظیفه تبلیغاتیم رو انجام دادم.:apophys:
البته من چند ماهی میشه كه دیگه سر نزدم، شما آیدیت چی بود اونجا راستی ؟!
یعنی شما تو مدرسه ی البرز درس خوندی؟
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
اینو می دونم
عضوم شدم
می خوام كار كنم
می گه توeconomy e
ولی من پیداش نمیكنم اینو جواب بدین لطفا"
اینو جواب بدین لطفا
Sepehr
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
دو تا سوال از سایت پاپ موندو:
1_ چجوری می تونم كتاب بخونم ؟(كجا باید برم؟)
2_بعدا" می گم فكر كنم پیداش كردم:apophys:
Ma3oud
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
این یه بازی دیگه مثل تریباله که گرافیکشم یکم بهتر و جالبتره
بیاین تو سرور دو
Sepehr
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
1ین سایت مانند سایت كاپ منیجر می باشد كه شما می توانید با بقیه كاپ برگزار كنید
2 یه سایت بازیه جدید مانند تریبال وارز
در پایان اگه خواستین روی تشكر كلیك بفرمایین
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
مرسی
:good:
زاخی
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
دو تا سوال از سایت پاپ موندو:
1_ چجوری می تونم كتاب بخونم ؟(كجا باید برم؟)
2_بعدا" می گم فكر كنم پیداش كردم:apophys:
اولین کاری که باید بکنی اینه که یه هفته کار بکنی و پول در بیاری...بعد که تونستی پول خریدن کتاب رو در بیاری برو تو قسمت City بعد برو تو Shops بعد برو توی یکی از Generic Shop ها و بعد تو لیست مغازه ها یکی از مغازه ها رو انتخاب کن(البته میتونی به مغازه های دسته دوم فروشی هم سر بزنی یعنی مغازه های قسمتِ Second Hand Store)...بعد که داخل یکی از مغازه ها شدی توی خودِ مغازه گزینه ی Move your character to this locale رو بزن که کاراکترت بره تو مغازه....بعد چیزایی که تو مغازه برای فروش هست رو به صورت طبقه بندی شده برات میاره...روی Books کلیک کن و بعد کتابی رو که میخوای بخری رو بخر!(البته دقت بکن که قبل از خرید حتماً برو توی پروفایل اون کتابه و ببین که از قبل چیزی احتیاج نداشته باشه چون اگه چیزی احتیاج داشته باشه و تو نداشته باشی اون چیزو نمیتونی ازش استفاده بکنی!)(در ضمن اگه از مغازه های دسته دوم فروشی میخری تقریباً شبیه همینه فقط اون مغازه ها دوتا گزینه داره یکی "خرید" یکی هم "فروش" که خب مسلمه باید خریدشو بزنی!)
بعد که کتاب رو خریدی باید بری تو کاراکترت و روی Items کلیک کنی و تو قسمتِ Items بقل کتابت گزینه ی Use رو بزنی که استفاده بشه!
بعد از اون برای اینکه کتاب رو زود بخونی و ستاره های بیشتری برای اون مبحث بگیری میتونی تو قسمتِ Porioritiest قسمتِ Career Mission رو روی Improve Skill قرار بدی!(منم بعد از یک ماه بازی کردن بهت پیشنهاد میکنم که اول اسکیل هاتو ببر بالا بعد شروع کن آهنگ سازی!...من خودم هنوز آرزوهای مادرم رو کامل برآورده نکردم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده و فقط دارم خودمو قوی تر میکنم که بعد بتونم آهنگ های خوبی ضبط کنم و کنسرت های خوبی بذارم!)
Sepehr
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
اولین کاری که باید بکنی اینه که یه هفته کار بکنی و پول در بیاری...بعد که تونستی پول خریدن کتاب رو در بیاری برو تو قسمت City بعد برو تو Shops بعد برو توی یکی از Generic Shop ها و بعد تو لیست مغازه ها یکی از مغازه ها رو انتخاب کن(البته میتونی به مغازه های دسته دوم فروشی هم سر بزنی یعنی مغازه های قسمتِ Second Hand Store)...بعد که داخل یکی از مغازه ها شدی توی خودِ مغازه گزینه ی Move your character to this locale رو بزن که کاراکترت بره تو مغازه....بعد چیزایی که تو مغازه برای فروش هست رو به صورت طبقه بندی شده برات میاره...روی Books کلیک کن و بعد کتابی رو که میخوای بخری رو بخر!(البته دقت بکن که قبل از خرید حتماً برو توی پروفایل اون کتابه و ببین که از قبل چیزی احتیاج نداشته باشه چون اگه چیزی احتیاج داشته باشه و تو نداشته باشی اون چیزو نمیتونی ازش استفاده بکنی!)(در ضمن اگه از مغازه های دسته دوم فروشی میخری تقریباً شبیه همینه فقط اون مغازه ها دوتا گزینه داره یکی "خرید" یکی هم "فروش" که خب مسلمه باید خریدشو بزنی!)
بعد که کتاب رو خریدی باید بری تو کاراکترت و روی Items کلیک کنی و تو قسمتِ Items بقل کتابت گزینه ی Use رو بزنی که استفاده بشه!
بعد از اون برای اینکه کتاب رو زود بخونی و ستاره های بیشتری برای اون مبحث بگیری میتونی تو قسمتِ Porioritiest قسمتِ Career Mission رو روی Improve Skill قرار بدی!(منم بعد از یک ماه بازی کردن بهت پیشنهاد میکنم که اول اسکیل هاتو ببر بالا بعد شروع کن آهنگ سازی!...من خودم هنوز آرزوهای مادرم رو کامل برآورده نکردم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده و فقط دارم خودمو قوی تر میکنم که بعد بتونم آهنگ های خوبی ضبط کنم و کنسرت های خوبی بذارم!)
1 من تا حالا 2 تا اهنگ ساختم یكیش هم ملودیش و هم شعرش 100% بود یكیشم ملودیش 88 و شعرش 100 بود
[راستی ی كار خوبم می تونی بكنی وقتی میری تو قسمتهcharacterاگه پوینت داشته باشی می تونی برای شعرت ازش استفاده كنی و مثلا" شعرتو 100 كنی كه كار خیلی خوبیه
2 ی سوال چجوری می تونم به خوانندم پول بدم یعنی چجوری خوانندم پول در می اره؟
omid
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
Battrick.org is a great cricket management game in the Hattrick tradition. This is the perfect game for cricket lovers, and good fun for anyone curious about the sport - we can testify that it is pretty easy to get hooked on.
You get to run a cricket club, train players and coach them through One Day League and First Class games - there is even an international cup to participate in, as well as national team World Cup. The community is very friendly and helpful.
Battrick is a collaboration between Allan Fairlie-Clarke, a Hattrick user and former HT moderator, and the Hattrick team
مثل هتریک هست ولی واسه ی بازی کریکت
Sepehr
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۳
سلام ی سایت جدید هست كه اونم فوتباله منم همین امروز پیداش كردم وتازه عضو شدم
اینم از آدرس سایت:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوش باشید :good::blush2:
Sepehr
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
ی بازی جدید انلاین كه زبان فارسی هم توش داره:
Nillo
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
یه سایت برای تنیس دوستان
برید اینجا ثبت نام کنید و خودتون به عنوان یه بازیکن تنیس تمرین کنید، به باشگاههای بزرگ بپیوندید، در تورنمنت های مختلف شرکت کنید و گرند اسلم ببرید حتی میتونید یه باشگاه تشکیل بدید با دوستاتون تو تورنمنتها به صورت گروهی شرکت کنیدو....
فرهاد
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
ی بازی جدید انلاین كه زبان فارسی هم توش داره:
این بازی من توش عضو شدم ...فوق العادس..
اگه بازی Stronghold رو بازی کردین و از این نوع سبک خوشتون میاد همین الان عضو بشید ...
:good:
Sepehr
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۳
ی سایت خیلی باحال و قشنگه كه باید توش كشاورزی كنی و چیزای زیاده دیگه
لطفا" از این لینك عضو شید:(به این لینك كه رفتید پایین صفحه ی نمره ی خوب به من بدید بعدازسمت راست این صفحه عضو شید مرسی )
skullizard
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
سلام
این اولین پستم تو هتتریک آی آر اول بهم تبریک بگو :apophys: آفرین بعد حرفامو بخون
هیچی کلی گشتم تو اینترنت یه مربیگری آنلاین فوتبال غیر از trophy o hattrick پیدا کنم هیچی گیرم نیومد ولی یه سایتیو دیدم دیدم زده تو مایه های تقلید هتتریک هیچی توش عضو شدم بعد 1.5 روز تو لیگ دسته 3 انگلیس بهم تیم داد همون 5 دقیقه اول مدیره بهم گفت می خواد واسه فصل بعد که یه هفته دیگه شروع میشه لیگ ایرانم بزاره منم واسش حدود 100 تا اسم و 100 تا فامیلی دادم واسه دیت بیسش بعدم واحد پول ایرانو دادم که پول ایرانیم داشته باشه حالا فعلا که ایرانش راه نیفتاده ولی هفته بعد که راه افتاد آدرسشو میگم که برید عضوش بشید فعلا بگید چه انتظاراتی از لیگ ایرانو تیم ملیش دارید بگید که من به گوش یارو برسونم هر چی پیشنهاد میشنهادم دارید بگید که این سایت حداقل کل trophy بزنه چون بنظرم خیلی مزخرفه و ملت الکی توش عضون ولی بازم مطمئن باشید هیچ بازی آنلاینی به پایه هتتریک نمیرسه:victory:
Vahid
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
باشید هیچ بازی آنلاینی به پایه هتتریک نمیرسه:victory:
اولا كه اولین پستتو تبریك میگم. :good:
با این جملت هم كاملا موافقم. :good:
skullizard
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
اولا كه اولین پستتو تبریك میگم. :good:
با این جملت هم كاملا موافقم. :good:
مرسی یه پیشنهادم تو صندوق انتقادات پیشناهادات بنداز هر هفته قرعه کشی می کنیم جایزه می دیم :1:
amin_michael5
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۳
آقایون یه سایت امروز پیدا كردم خیلی باحاله ، زبونش فارسی هم میشه.كلا توش همه چیز میشه بازی كرد از انواع بیلیارد گرفته تا پوكر و بازی های دیگه با ورق البته آموزش هم داره تخته نرد هم داره كلا باهاش خیلی حال كردم یه سر بزنین همه چیز دستگیرتون میشه.:1:
amin_michael5
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
علاقه مندان به بازی های بیلیارد ، ورق و تخته نرد سریع تر برن تو این سایت عضو بشن تا اتاق های فارسی سایت بیشتر و فعال تر بشه
xp3_behroz
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۲
سلام
این اولین پستم تو هتتریک آی آر اول بهم تبریک بگو :apophys: آفرین بعد حرفامو بخون
هیچی کلی گشتم تو اینترنت یه مربیگری آنلاین فوتبال غیر از trophy o hattrick پیدا کنم هیچی گیرم نیومد ولی یه سایتیو دیدم دیدم زده تو مایه های تقلید هتتریک هیچی توش عضو شدم بعد 1.5 روز تو لیگ دسته 3 انگلیس بهم تیم داد همون 5 دقیقه اول مدیره بهم گفت می خواد واسه فصل بعد که یه هفته دیگه شروع میشه لیگ ایرانم بزاره منم واسش حدود 100 تا اسم و 100 تا فامیلی دادم واسه دیت بیسش بعدم واحد پول ایرانو دادم که پول ایرانیم داشته باشه حالا فعلا که ایرانش راه نیفتاده ولی هفته بعد که راه افتاد آدرسشو میگم که برید عضوش بشید فعلا بگید چه انتظاراتی از لیگ ایرانو تیم ملیش دارید بگید که من به گوش یارو برسونم هر چی پیشنهاد میشنهادم دارید بگید که این سایت حداقل کل trophy بزنه چون بنظرم خیلی مزخرفه و ملت الکی توش عضون ولی بازم مطمئن باشید هیچ بازی آنلاینی به پایه هتتریک نمیرسه:victory:
ادرس سایت چی شد پس
skullizard
شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
ادرس سایت چی شد پس
گفتم که به محز(درست نوشتم؟) این که ایرانو درست کنه آدرسشو میگم فعلا نمیگم که بیخودی کسی تو لیگای دیگه عضو نشه
amd67
چهارشنبه ۶ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
لطفا دعوت نامه برای من هم بفرستید
omid.doost@gmail.com
xp3_behroz
پنجشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۷, ۰۲:۱۹
برایه چه بازیی برات دعوت نامه بفرستن؟:sick:
skullizard
يکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
سلام ببخشید من آدرس سایت جدید رو نمیدونستم
اینم از آدرس سایت سریعتر بیاید تا لیگ دسته یک پر نشده
Brave Heart
دوشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۷, ۱۸:۰۷
کاکو بوگو که من برات آدرس این سایت رو فرستادم تا مدیرها یک فکری به حالش بکنن:
از ادمین سایت خواهش میکنم که یک ایمیل به تمام اعضا بفرسته و آدرس جدید رو بگه.
خود من مدتی که نبودم آدرس نداشتم تا سپسپی گل آدرس اینجا رو بهم داد.
skullizard
دوشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
کاکو بوگو که من برات آدرس این سایت رو فرستادم تا مدیرها یک فکری به حالش بکنن:
از ادمین سایت خواهش میکنم که یک ایمیل به تمام اعضا بفرسته و آدرس جدید رو بگه.
خود من مدتی که نبودم آدرس نداشتم تا سپسپی گل آدرس اینجا رو بهم داد.
دستت درد نکنه راستی عضوشدی؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۰۵:۴۲
منم عضو شدم ، بالاخره يه جا تونستم اسم تيممو بذارم استقلال . فردا اولين بازيمه . كاش مثل تروفي منيجر مسخره نباشه .
ششمين يوزر ايراني بودن خيلي حال ميده . skullizard هم كه پدر فوتبال ارنا نام ميگره . چون اولين يوزره . پس در آينده skullizard و حسين و من ميشيم قديمي تريناي فوتبال ارنا :yahoo:
زاخی
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۳۰
ها این فوتبال آرنا هم سایت بدی به نظر نمیاد حالا الکی توش عضو شدیم وقتمونو بگذرونیم!!
به Sepsepi: شما اینتری هستی یا فقط طرفدار مورینیویی که عکسشو گذاشتی آواتورت؟!:wink3:...اگه طرفدار اینتر باشی اینتری کم نداریم مثل اینکه اینجا!:1:
xp3_behroz
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۰:۰۵
منم عضو شدم
skullizard
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
منم عضو شدم ، بالاخره يه جا تونستم اسم تيممو بذارم استقلال . فردا اولين بازيمه . كاش مثل تروفي منيجر مسخره نباشه .
ششمين يوزر ايراني بودن خيلي حال ميده . skullizard هم كه پدر فوتبال ارنا نام ميگره . چون اولين يوزره . پس در آينده skullizard و حسين و من ميشيم قديمي تريناي فوتبال ارنا :yahoo:
آره خدا وکیلی خیلی حال میده:yes: ما مثه این عقده ای ها شدیم هرجا رفتیم لیگ دسته 5 افتادیم:3:
البته بگما این خیلی تازه کاره تا پیشرفت کنه خیلی طول میکشه ولی خوب یه چیزایی داره که بقیه ندارن مثلا می تونی گفتگوی رسانه ای بکونی یا بدون ساپورتر شدن واسه تیمت پرچم بزاری ولی اصلا گرافیکی نیست حتی بازی ها رو هم نمیشه مثه هتریک دید
xp3_behroz
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
چقدر طول میکشه که بهت تیم بده؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۱۹
ها این فوتبال آرنا هم سایت بدی به نظر نمیاد حالا الکی توش عضو شدیم وقتمونو بگذرونیم!!
به Sepsepi: شما اینتری هستی یا فقط طرفدار مورینیویی که عکسشو گذاشتی آواتورت؟!:wink3:...اگه طرفدار اینتر باشی اینتری کم نداریم مثل اینکه اینجا!:1:
من فقط طرفدار مورينيو ام . در مورد اينتر احساس خاصي ندارم .
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
چقدر طول میکشه که بهت تیم بده؟
نصف روز تا يه روز فعلا .
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
آره خدا وکیلی خیلی حال میده:yes: ما مثه این عقده ای ها شدیم هرجا رفتیم لیگ دسته 5 افتادیم:3:
البته بگما این خیلی تازه کاره تا پیشرفت کنه خیلی طول میکشه ولی خوب یه چیزایی داره که بقیه ندارن مثلا می تونی گفتگوی رسانه ای بکونی یا بدون ساپورتر شدن واسه تیمت پرچم بزاری ولی اصلا گرافیکی نیست حتی بازی ها رو هم نمیشه مثه هتریک دید
اون لوگو بدون ساپورتر نيست . اولش كه ثبت نام ميكني 1 ماه ساپورتر امتحاني بهت ميده كه خوشت بياد ،بعد بخري .
skullizard
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
اون لوگو بدون ساپورتر نيست . اولش كه ثبت نام ميكني 1 ماه ساپورتر امتحاني بهت ميده كه خوشت بياد ،بعد بخري .
آره ولی اگه همون موقعی که 1 ماه مجانی داری لوگو بزاری شاید تا آخر بمونه
ولی باز خوبه ما تو هتریک 1 دقیقه هم پرچم نداشتیم
xp3_behroz
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
به من که هنوز نداده
تا الان چند تا تیم ثبت نام کردن؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۱۷
فعلا از ده تا تيم ممكن ليگ 1 ، 5 تاش صاحب داره ، اما مطمئنم از ديروز تا حالا كسايي كه ثبت نام كردن اونقدي هست كه پر شه ، چون فقط خودم دو نفر ديگه رو رجيستر كردم .
xp3_behroz
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
این تقلب نیست که بیشتر از یک تیم ثبت نام کنی؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
واسه خودم كه نكردم . يكيو تو خونه خودش ثبت نام كردم ، يكيم داداشم بود كه بهشون نامه زدم گفتم به تيم هم كاري نداريم . در كل قوانينش شبيه هت تريكه . پس مشكلي نيست با يه آي پي دونفر جداگانه رو تيم خودشون كار كنن .
Sepsepi
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۳:۲۷
تيمارو دادن ، همه بچه هاي اينجان
زاخی
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۲:۵۷
هووووم!...آقا من عاشق هت تریکم ولی با این حال چون این فوتبال آرنا هم شبیه هت تریکه و یه چیزای بهتر و بدتر از هت تریک داره سایت بدی نیست!
کلاً اون ترافی منیجر خیلی افتضاح بود و کاملاً هم با هت تریک فرق داشت ولی این خیلی بهتره!!
بهترین چیزی هم که داره و نسبت به هت تریک خیلی عالی تره سیستم تمریناتشه!(اینو دارم برای کسایی میگم که هنوز عضو نشدن)...تمریناتش به این صورته که شما وقتی که تجهیزاتتون برای تمرین تو همون لول 1 هستش میتونید تا 120 امتیاز بازیکناتون رو تمرین بدین!...حالا ای یعنی چه؟...میگم!
شما برای اینکه بازیکناتون رو تمرین بدید باید درصد تمرینات هر کدوم از بازیکنارو مشخص بکنید و درصد همه ی بازیکنا باید سر جمع بشه همون 120ی که گفتم!...یعنی نمیشه از اون بیشتر بشه!...ولی اگه برین و تمریناتون رو لول آپ کنید(مثلاً اولین لول آپش 60 هزار دلار یا 60 میلیون خودمونه!) میتونید درصد تمرینات بازیکناتونو بالاتر ببرید!
البته چندتا چیز خیلی بد داره نسبت به هت تریک و اونم نداشتن "لیسانس گیری" و "ترنسفر لیست خیلی فعال" و "نداشتن بازی های تیم جوانان" و نداشتن اعضای خیلی زیاد" و اینکه "معلوم نیست کی مربی تیم ملی میشه و چجوریاست اصن!"(اصن چیزی در این مورد ننوشته!!)
(البته یه بدی خیلی مهمی هم که داره اینه که مثل هت تریک برنامه ی کمکی ای مثل "هت تریک کنترل" نداره!! و همچنین فروم ایران و ترجمه نشدنش به زبون ایرانی که فکر میکنم به زودی بشه با هجوم بچهی های ایرانی!!)
ولی خب همون طور که گفتم خوبیاش یکی "تمرینات عالی" یکی "لول آپ کردن ساختمون های مختلف باشگاه"(البته مثل تروفی منیجر چرت و پرت و عجیب غریب نیست این قسمتش...خیلی ساده و باحاله!!...یعنی تو مایه های ورزشگاه تو هت تریک باید صبر کنی سی سال یه بار یه پولی دستت بیار لول آپشون کنی!) یکی "قسمت پیش بینی مسابقات"(که خودش یه بازی جداگانه محسوب میشه) یکی "داشتن سیستم های بسیار زیاد نسبت به هت تریک" و "انتخاب های متفاوت برای مربی که به چه پستی بیشتر اهمیت بده"(یعنی میتونین از دفاع 10 درصد اهمیت رو کاهش بدین بعد 5 درصدشو بدین به هافبک 5 درصدشو بدین به خط حمله یا به طرق مختلف 5 یا 10 درصد اهمیت رو بین حمله و هافبک و دفاع تقسیم کنین!) و "سیستم ارزش گذاری بازیکنان توی پروفایلشون" و اینکه "یک ماه اول بهتون مجانی ساپورتر میده"(یه چیزی تو مایه های ساپورتر هت تریک ولی با امکاناتی که بعضیاش رو هت تریک نداره و بعضیاشو هت تریک داره و این نداره!) و "یک سری ریزه کاری های دیگه مثل گروه گروه کردن تیم به دو گروه A و B!"(البته من دقیقاً اطلاع ندارم ممکنه اینا تو ساپورتر هت تریک باشه ولی خب برای کاربرای معمولی هت تریک که نیست!)
خلاصه در کل عشق است هت تریک ولی اینم سایت خوبیه ولی برای اینکه وقتتون بیشتر پر بشه حتماً توش عضو بشین و فعالیت کنین خیلی باحاله!:yes:
به Sepsepi: فکر کنم تو دومین نفر ایرانی این بازی باشی و سینا سومین نفر و منم پنجمین نفر!...به تیما نگاه نکن چون بعضیاشونو هنوز فعال نکرده موتور فوتبال آرنا!
راستی انقدر دوتا پست پشت سر هم نزن بابا آدم قاطی میکنه! پستای قبلی هم میره صفحه بعد...مثلاً همون دوتا پست آخریت به فاصله ی 50 مین زده شده بود و کسی هم پستی نزده بود بعد از تو...خب ویرایش میکردی پست قبلیتو...این شکلی حالشم بیشتره اسپم هم نمیشه پستا...بزرگ میتونی بنویسی "ویرایش" بعد جلوش متن بنویسی یا هر جور دیگه ای...پیشنهاد بود البته ها شما استاد مایی هر جور دوست داری بنویس اصن! :hammer:(داداشت تو میتینگ میاد منو میزنه!!!)
به skullizard: دمت گرم بابت معرفی این سایت!:halm:
saeed ss
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۳:۳۳
چرا منو ثبت نام نميكنه؟
ليگ ايران زدم هر دفعه يه پيغام خطا ميده
اينه پيغام خطا:
Such a nick already exists or is waiting for the activation
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۳:۴۰
به Sepsepi: فکر کنم تو دومین نفر ایرانی این بازی باشی و سینا سومین نفر و منم پنجمین نفر!...به تیما نگاه نکن چون بعضیاشونو هنوز فعال نکرده موتور فوتبال آرنا!
راستی انقدر دوتا پست پشت سر هم نزن بابا آدم قاطی میکنه! پستای قبلی هم میره صفحه بعد...مثلاً همون دوتا پست آخریت به فاصله ی 50 مین زده شده بود و کسی هم پستی نزده بود بعد از تو...خب ویرایش میکردی پست قبلیتو...این شکلی حالشم بیشتره اسپم هم نمیشه پستا...بزرگ میتونی بنویسی "ویرایش" بعد جلوش متن بنویسی یا هر جور دیگه ای...پیشنهاد بود البته ها شما استاد مایی هر جور دوست داری بنویس اصن! :hammer:(داداشت تو میتینگ میاد منو میزنه!!!)
:
هممممم ؟!!!
راس ميگي . دليل اينكه تا حالا اين كارو نكردم اين بوده كه اكثر فرومايي كه توش بودم حدود 15 دقيقه فرصت ويرايش داشتن . اما ظاهرا اينجا الي الابد ه . ممنون از تذكرت .
در مورد فوتبال ارنا بايد بگم اگه موتور درست حسابي داشته باشه ، وقتي يوزراي ايرانيش زياد بشن ،ميزنه رو دست هت تريك . من تو كشوراي ديگش تا دسته 5 هم ديدم . البته كلا يوزراش خيلي كمن .
چرا منو ثبت نام نميكنه؟
ليگ ايران زدم هر دفعه يه پيغام خطا ميده
اينه پيغام خطا:
Such a nick already exists or is waiting for the activation
خوب عزيز دل برادر ، ميگه يه يوزر با همچين اسمي قبلا ثبت شده . حتما خودتو ميگه اگه اسمت خيلي معمول نيست .
saeed ss
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۳:۴۱
خب فكر كنم ثبت نام كرد
xp3_behroz
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۶:۵۱
منم ثبت نام کردم
ولی تا الان برام 2تا مساوی رد کرده
xp3_behroz
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۰۶:۵۸
ولی من فکر کنم تیم جوانان داشته باشه ها!
خیــــــــــــــــــــــل ی بازیه خوبه
skullizard
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
بابا فکر نمیکردم انقد سلیقم خوب باشه:apophys: هیچی نشده لیگ دسته یک ایرانش پر شد:yahoo:
دست زاخی هم درد نکنه بابت اینکه اکثر چیزاشو توضیح داد:wink3:
با نظراتت موافقم که میگی:
1- ترانسفرش ضعیفه (یعنی ضعیف که نیست افتضاحه من واسه اینکه یه بازیکن بخرم حدود 40 دقیقه علاف شدم هی من بید میزدمم هی یه تیم دیگه)
2-تیم جوانان نداره اگه داشت میشد روش سرمایه گزاری کنی واسه فصل های بعد تیم اصلیت ولی انجوری فقط میتونی هرچند وقت یه بار یه بازیکن جوون بگیری بیاری تو تیم اصلیت. که باز خوبه حداقل اینو داره
ولی بنظرم اینکه لیسانس نمیتونی بگیری زیاد مهم نیست چون واقعا خیلی سادست کار کردن باهاش مخصوصا واسه کسایی که تو هتریک هم تیم دارن
بنظر خودم مهم ترین ایرادش اینکه اوضاع مالی خیلی داغونه با این پولی که اولش به آدم میده هیچ کاری نمیشه کرد
تنها راهی که میمونه واسه پول در اوردن اینه که بازیکن بفروشی (حالا یا اصلیاتو یا جوونایی که پرورش میدی) ولی با این تعداد کمی که عضو داره خریداری پیدا نمیشه ولی در کل بنظرم خوبه
skullizard
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
راستی بچه ها تا ساپورترمون تموم نشده بیاین تو قسمت مصاحبه(release) کل کل کنیم:uglylolmk4: خیلی حال میده:biggrin:
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
راستی بچه ها تا ساپورترمون تموم نشده بیاین تو قسمت مصاحبه(release) کل کل کنیم:uglylolmk4: خیلی حال میده:biggrin:
ممكنه اين. اسپم بدونه هاااا
چون گفته اگه چيزاي بي ربط پست كني تيمتو ميبنده .
يوزراش مطمئنا زياد ميشن . شمام اگه تو فروم ديگه اي هستين اونجا تبليغ كنيد .
زاخی
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
ها skullizard منظورم از لیسانس نداره بده این بود که اولاً خب کسایی که با هت تریک آشنایی ندارن سختشونه و دوماً همون مسئله ی مالی!!
برای کسایی که هنوز عضو نشدن بگم که همش 300 هزار دلار یا 300 میلیون هت تریکی بهمون پول میده که خیلی کمه و اصن نمیشه بازیکن خرید!...باید قسمت Marketing تیمتون رو Level Up کنید تا هر هفته پول بیشتری بگیرید و پولتون رو ببرید بالا!:icon_bravo:(شکلکو!!)
راستی skullizard شما هم برو تو کار ویرایش پست!...الان این دوتا پست آخری که زدی با فاصله ی 22 دقیقه زدی راحت میتونستی ویرایش کنی پست اولتو اسپم نشه!...الان چون تو اسپم نوشتی منم بر ضد اسپم نویسا هستن میام ترورت میکنم!!:tap67::tap67::regular_smile:
skullizard
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
ها skullizard منظورم از لیسانس نداره بده این بود که اولاً خب کسایی که با هت تریک آشنایی ندارن سختشونه و دوماً همون مسئله ی مالی!!
برای کسایی که هنوز عضو نشدن بگم که همش 300 هزار دلار یا 300 میلیون هت تریکی بهمون پول میده که خیلی کمه و اصن نمیشه بازیکن خرید!...باید قسمت Marketing تیمتون رو Level Up کنید تا هر هفته پول بیشتری بگیرید و پولتون رو ببرید بالا!:icon_bravo:(شکلکو!!)
راستی skullizard شما هم برو تو کار ویرایش پست!...الان این دوتا پست آخری که زدی با فاصله ی 22 دقیقه زدی راحت میتونستی ویرایش کنی پست اولتو اسپم نشه!...الان چون تو اسپم نوشتی منم بر ضد اسپم نویسا هستن میام ترورت میکنم!!:tap67::tap67::regular_smile:
میشه فارسی صحبت کنید
اسپم چیه؟
xp3_behroz
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
پست هایه اضافه و بیخود که نزدنشون بهتر از زدنشونه
xp3_behroz
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
اسپم یعنی این کاری که من کردم D:
lordamin
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
منم ثبت نام کردم .
چه قدر طول میکشه تا تیم رو بدن ؟
------------------------------------------
یادش به خیر سال پیش برای هتریک مردم و زنده شدم تا تیم رو بهم دادن !!!
skullizard
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
ممكنه اين. اسپم بدونه هاااا
چون گفته اگه چيزاي بي ربط پست كني تيمتو ميبنده .
يوزراش مطمئنا زياد ميشن . شمام اگه تو فروم ديگه اي هستين اونجا تبليغ كنيد .
منظورتو دقیقا نفهمیدم
ولی فکر کنم قسمت release رو اصلا واسه همین ساخته یعنی کلا ساخته که مربی ها راجع به بازی هاشونو این چیزا با هم کل کل کنن
نگران هم نباشید یارو مرض که نداره یهو تیمتو ببنده اگه دید کارت مشکلی داره بهت احتمالا اولش اخطار میده
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
منم ثبت نام کردم .
چه قدر طول میکشه تا تیم رو بدن ؟
------------------------------------------
یادش به خیر سال پیش برای هتریک مردم و زنده شدم تا تیم رو بهم دادن !!!
ادمينش شب آنلاين ميشه ، احتمالا امشب تيمتو بده.
saeed ss
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
من ثبت نام كردم اما نميدونم چرا برام ايميل نميزنه؟
hadi.s
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
به من یك ایمیل اومد ولی فكر كنم باید دوباره بیاد تا پسوردو بهم بده.درست میگم؟
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
تو اولين ميل يه لينك فعال سازي هست كه بايد روش كليك كني .
بعد ثبت نامت كامل ميشه و حداكثر تا فردا شب تميمو بهت ميده .
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۱:۰۲
يكي از مديرا تاپيكي كه واسه فوتبال ارنا زده بودم بست .
پس با كمال ميل همينجا رو اسپمستون ميكنيم :beee:
lordamin
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
من هنوز نفهمیدم این مدیرا چرا دلشون میخواد جنجال به پا کنند .
بابا دلمون میخواد به جز هتریک یه بازی دیگه هم بکنیم آخه به کسی مربوط نیستش که .
این بازیهای اضافه تازه باعث میشه که اعضا فعال تر بشن و اعضای بیشتری به اینجا بیان که این همونی هست که مسئولین سایت میخوان .
ولی مدیرها من نمیدونم که به چه اجازه ای این کار رو میکنن .
اگر مسئولین سایت از این موضوع ناراحت میشن به ما هم بگید تا بدونیم با کی طرفین و اگر هم که نه پس آقایون مدیرها لطفا فقط پست های بی مربوط رو ویرایش کنید نه اینکه اعضا رو از سایت زده بکنید .
lordamin
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
من هم تیمم رو گرفتم .
دسته 2 گروه 2 .
حیف شد که لیگ برتری نشدم .
ولی همون که مثل هتریک دسته 4 نیستم جای شکرش باقیست .
اسم تیمم Wild Dragons هستش .
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۵۳
مبااركه D:
بازي دوستانه يادت نره بندازي .
lordamin
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
راستی من قضیه این بازی دوستانه رو نفهمیدم .
من فردا توی جام حضفی بازی دارم و اسم 64 تا تیمی رو هم که توی جام حضفی دیدم همشون بات بودن و از شماها 1 دونه هم توی جام حضفی نبودین !!!!!!!
در ضمن من یازدهمین یوزر ایران بودم و درست میشه اولین یوزر دسته دومی ایران .
چه بد !!
Sepsepi
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
من فردا توی جام حضفی بازی دارم و اسم 64 تا تیمی رو هم که توی جام حضفی دیدم همشون بات بودن و از شماها 1 دونه هم توی جام حضفی نبودین !!!!!!!
چه بد !!
خوب وقتي تو جام حذفي هستي بازي دوستانه نداري ديگه
خوش به حالت
الكي الكي ميتوني اولين قهرمانيتو تو اولين فصلت جشن بگيري
من كه تو جام حذفي نيستم
skullizard
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۳:۵۶
چه بد !!
سلام خوش اومدی:1: آره بابا ما ها رو در عین نامردی وقتی اکتیو نشده بودیم تیممون تو جام حذفی باخت
ولی جدا خیلی بد شانسی همین جام حذفی رو بچسب که قهرمان شی و یه پولی در بیاری:wink:
xp3_behroz
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۷:۴۷
منم همینطور وقتی عضو شدم دیدم تیمم تو جام حذفی تو پنالتیا6-5 باخته
--------------------------------------------------------------------------------
بچه ها میشه یکی از همین سایتا که انجمن رایگان میدن رو ..........
یعنی بریم یه انجمن رایگان بزنیم و بعد حرفامونو اونجا بزنیم چطوره
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۰۹
منم همینطور وقتی عضو شدم دیدم تیمم تو جام حذفی تو پنالتیا6-5 باخته
--------------------------------------------------------------------------------
بچه ها میشه یکی از همین سایتا که انجمن رایگان میدن رو ..........
یعنی بریم یه انجمن رایگان بزنیم و بعد حرفامونو اونجا بزنیم چطوره
منم موافقم
چون درستشم این نیست که اینجا بحث کنیم اینجا واسه معرفی بازی های آنلاین
بچه ها بی زحمت یه آماری بدید که شماها کجا راحت ترید و کجا امکانات بیشتری داره تا سریعتر بریم یه انجمن راه بندازیم
Ali Reza
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۱۶
چرا تیم من نمیده.
تو اولین ایمیل چی می نویسه؟
hadi.s
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۱۹
بچه ها شماها تو چه گروهی هستید منIran - 2. league, 4. division اینجام.میشه یكم در مورد بازیش توضیح بدید.
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۲۵
چرا تیم من نمیده.
تو اولین ایمیل چی می نویسه؟
سلام خوش اومدی
چاکر پرسپولیسی هام هستیم
تو ایمیل اول بهت میگه که درخواستت رسیده باید احتمالا یه 12 ساعتی صبر کنی که بهت یه میل بده (شاید تو اسپم هات بره)که تو این میل لینک فعال سازی و پسوورد رو بهت داده
-------------------------------------------------
بچه ها حواستون باشه اگه 4 روز از عضویتتون بگذره ولی لوگ نشین تیمتونو میبنده تو همین لیگ یک 2 تا تیم همینجوری شدن
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۲۹
بچه ها شماها تو چه گروهی هستید منIran - 2. league, 4. division اینجام.میشه یكم در مورد بازیش توضیح بدید.
سلام تو هم خوش اومدی
تعجب میکنم به همین زودی تا گروهه 4 لیگ 2 هم پر شد؟
ماها اکثرا تو لیگ یکیم
توضیح بخوصوصی نمیتونم بهت بدم اگه توضیحاتی که زاخی تو چند صفحه قبل داده رو بخونی اکثر چیزاش دستگیر میشه
Ali Reza
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۳۱
نوكرتم داداش.
من دیروز ثبت نام كردم بهم ایمیل نزد.
امروز ثبت نام كردم بهم ایمیل زد.
امروز استادیوم فراموش نشههههههههه
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۳۹
نوكرتم داداش.
من دیروز ثبت نام كردم بهم ایمیل نزد.
امروز ثبت نام كردم بهم ایمیل زد.
امروز استادیوم فراموش نشههههههههه
شاید دفعه اول تو عضویتت یه مشکلی بوده شایدم رفته تو اسپم چک نکردی
به هرحال اگه تو این میل بهت لینک فعال سازی یا پسووردی نداده باشه باید صبر کنی
Ali Reza
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۹:۴۳
شاید دفعه اول تو عضویتت یه مشکلی بوده شایدم رفته تو اسپم چک نکردی
به هرحال اگه تو این میل بهت لینک فعال سازی یا پسووردی نداده باشه باید صبر کنی
:friends:
lordamin
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
بچه ها اگر میخواین در مورد فوتبال آرنا صحبت کنید بهتون پیشنهاد میکنم که به سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] بیاید .
این همون انجمنی هست که ما بازربیتری ها (سایت مربی گری بسکتبال) رفتیم اونجا .
اونجا یه تاپیك در مورد فوتبال آرنا میزنیم و كل كل هامون رو اونجا میكنیم .
xp3_behroz
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
سلام
من یک فروم رایگان زدم
ببینین خوبه؟
اگه خوبه که بریم اونجا
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
سلام
من یک فروم رایگان زدم
ببینین خوبه؟
اگه خوبه که بریم اونجا
دستت درد نکنه اتفاقا من هم اومدم بزنم که تو آخرین فروم ها اسم football arena رو دیدم
بنظر من که عالیه:ok: فقط بنظر من قالبش زیاد قشنگ نیست(ببخشید خیلی رک گفتم نظر من بود) که البته اونم زیاد مهم نیست
من که اومدم اونجا:icon12:
-----------------------------------------
من لینک ثبت نام ندیدم چطوری توش عضو شیم؟
Sepsepi
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
من قصد داشتم يه هاست درست حسابي بخرم
اگه فك ميكنيد به درد ميخوره بخرم
اگرم فك ميكنيد اين مجانيه جوابگو ه كه هيچي
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۲۷
من قصد داشتم يه هاست درست حسابي بخرم
اگه فك ميكنيد به درد ميخوره بخرم
اگرم فك ميكنيد اين مجانيه جوابگو ه كه هيچي
به نظر من فعلا همین کافیه ایشالا اگه تعداد کاربرای ایرانیش زیاد شد اون موقع بزنیم تو کار سایت
skullizard
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
بچه ها کم کم تو این فروم جمع شین
Nillo
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
مربیگری تنیس
توی این سایت شما میتونید بازیکن بخرید، پرورش بدید توی تورنمنتها و گرنداسلمها مسابقه بدیدو....
ویژه علاقمندان به این ورزش باحال و مفرح!
Sepsepi
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۸۷, ۰۲:۱۸
تا چند روز ديگه اين هاسته رو ميخرم ، تا هم يه فروم واسه فوتبال ارنا داشته باشيم و هم يه فروم واسه هت تريك ايجاد كنم كه از اين سرور خلاص شيم .
Sepsepi
يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷, ۰۲:۱۸
فروم فوتبال ارنا ايجاد شده . فعلا چون نوپاه يه سري مشكلات داره ، اما روز به روز بهتر ميشه :
Sepsepi
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
يه مربي گري آنلاين ديگه .
جالب ترين نكتش اينه كه مثل فيفا منيجرو ... بازيو زنده و گرافيكي نشون ميده ( نه به صورت گزارش ) .
با توجه به اينكه زدن يه تاپيك تو اين فروم واسش خلافه ، يه تاپيك اينجا واسش زدم :
اگه كاربراش زياد شه فرومشم ايجاد ميشه .
آدرس سايت اصلي اينه : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Nillo
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
دری وریه!!!
Sepsepi
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
موافقم . من معذرت ميخوام به خاطر معرفي اين بازي
ali58
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
sسلام
من هم عضو شدم آیا اینم عین هتریکه بهد نرم افزار آفلاین برای دانلود هم داره؟
لی هنوز یوزرنیم بهم نداده.:good:
amirzelzeleh
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
این بازی به نظر میرسه خیلی شبیه هتتریك هست... درسته؟ منم ثبت نام كردم و منتظر دریافت پسوورد هستم...
Nillo
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۲
ولی هیچی هتتریک نمیشه...
من تقریبا همه بازیای شبیه هتریکو امتحان کردم...
Sepehr
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲
شما یه کارکتر میسازید و هر روز با سه نفر که در سطحه کاراکتر شمان میجنگید. مبارزه ها به صورت اتوماتیک هستن و شما فقط نگاه میکنید و ناخون هاتون رو میجوید !!!
با بردن یا باختن تو هر بازی کاراکتر شما XP میگیره و Level Up میشه :wink:. و همینطور ابزار آلات و جنگ افزارهای جدید به دست میاره. و در واقع قدرتش بیشتر میشه و شکست ناپدیرتر.
نکته جالب اینه که شما هر روز میتونید تو Tournamet شرکت کنید و بازی ها به صورت Auto انجام میشه و بعدا میتونید Replay اون بازی رو هم ببینید یا برای دوستاتون بفرستید.
تازه جالب اینجاست که میتونید اسم دوستان خودتون روهم Search کنید و با اونها مبارزه کنید.
برای ثبت نام از لینک زیر استفاده کنید
وقتی رو لینک بالا کلیک میکنید یه صفحه میاد که سمت راستش کاراکتر منه و سمت چپ شما باید اسمتون رو وارد کنید . تو قسمت Type Here اسمتون رو میزنید و بصورت تصادفی به کاراکتر برای شما انتخاب میشه. که البته میتونید کاراکتر و رنگ اون رو تغییر بدید.
وقتی کاراکتر ساخته شد مسابقه ها بصورت خودکار شروع میشه و چون روز اولتون هستش میتونید به جای 3 بازی 6 بازی بکنید. بعد از مسابقه روی "Goto Username's Cell" کلیک کنید و وارد صفحه بعد بشید. اونجا روی "Click Here To Create a Password" کلیک کنید و یه پسورد بسازید تا کاراکترتون برای همیشه مال خودتون بشه.
حالا روی Arena کلیک کنید تا بقیه مبارزه هاتون رو انجام بدید:good:
(با تشکر از امیر) :1:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.