توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی جوانان ایران در هتتریك
navidamar
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۲۱
این سخنان سرمربی اروگوئه است در مورد ایران من که چیزی نفهمیدم ولی فک کنم میگه میبریم:3:
فکر نکنم بازی آسونی باشه
نوید چرا نمیاد به سوالات متعدد ما جواب بده؟:3:
مربی باید مردمی باشه؟:3:
رایم کو؟:3:
چرا شایعه می پراکنی؟؟
مربی اروگوئه اینو گفته بود که خیلی بی ربط بود!:
Well, after a long Tempra from heat, let us make us go looking for black gold had found! Mudnial Hopefully this can be as good as the previous one where we get involved in the last 16!
Thank you very much to all those who do their bit have made this possible!
Top celestite
یعنی در واقع حرف دریت و حسابیش رو کپی نکردی!
hadi.s
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
پیروزی مقابل اروگوئه رو تبریک میگم.
gattus
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۱۸
:3:
خودم میشم نفر اول:1:
دمتون گرم این سوریه رو 3-1 بردید:3:
ایشاالله که موفق باشید!!!
بازی بعدی هم بازی سختیه اما خوب بچه ها میان اشوب به پا میکنن تا ببریم!!
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۶
خب اولین برد تیم ملی جوانان رو تبریک میگم امیدوارم نوار پیروزی هامون همچنان ادامه داشته باشه
omid
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۹
منم این برد رو تبریک میگم
hadi.s
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۴
منم این برد رو تبریک میگم.
gattus
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۱۲
ایران 1-0 پرتغال:1:
ایول کاشکی نیمه ی دوم رو هم ببریم
کیان
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۱۶
یه کم گزارش بازی بو داره! :3:
اگه گفتین چرا؟! :1:
gattus
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۲۵
حتما نوید قبل بازی پیاز خورده:3:
کیان
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۳۹
نچ! پرتغال با بهترین اینرا و وینگراش ضدحمله داره بازی میکنه! با همین ضدحمله هم 54% بازی دستش بوده که عملاً گند میزنه به خود ضدحمله! :|
30n4
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
کلا کارای پرتغال یکمی عجیب بود
سیستم 4-5-1 و ضد حمله،بعد هم که میانه رو گرفت.امیدوارم بتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم از این بازی هر چند دقیقه 62 دفاع کنارمون اخراج شد و از دقیقه ی 70 هم تیم حریف یه هافبک کم کرد و به جاش مهاجم آورد
30n4
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۲
خب یه نتیجه ی خوب دیگه این برد رو به همه به خصوص بچه هایی که بازیکن ملی پوش دارن و کادر فنی تبریک میگم
پ.ن چرا از تعویضامون بهتر استفاده نمیکنیم؟
gattus
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
برد تیم ملی رو مقابل پرتغال تبریک میگم
کیان
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۲۴
خب یه نتیجه ی خوب دیگه این برد رو به همه به خصوص بچه هایی که بازیکن ملی پوش دارن و کادر فنی تبریک میگم
پ.ن چرا از تعویضامون بهتر استفاده نمیکنیم؟
منظورت اینه که تو این بازی بعد از جلو افتادن تعویض میکردیم؟
خب ما که 5 تا گزینه بیشتر نداریم ، تو بازی با تیمی هم که قویتره اصولاً روی تعویض در هنگام باخت یا تساوی تو دقایق پایانی برنامه میریزن دیگه ، جایی برای تعویض در شرایطی مثل این که از تیم قویتر جلو بیفتیم نمیمونه... تو بازی با تیمای ضعیف تر برعکسش صدق میکنه.
30n4
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۳۴
منظورت اینه که تو این بازی بعد از جلو افتادن تعویض میکردیم؟
خب ما که 5 تا گزینه بیشتر نداریم ، تو بازی با تیمی هم که قویتره اصولاً روی تعویض در هنگام باخت یا تساوی تو دقایق پایانی برنامه میریزن دیگه ، جایی برای تعویض در شرایطی مثل این که از تیم قویتر جلو بیفتیم نمیمونه... تو بازی با تیمای ضعیف تر برعکسش صدق میکنه.
مرسی از توضیح منطقیت
منظورم این تعویضی بود که انجام دادیم،بهتر بود اون هم با شرط انجام میدادیم.اگه اشتباه نکنم هافبک کنار عادی رفت بیرون و تهاجمی اومد تو،درسته؟
البته از tsi هافبک دوم معلوم بود که خیلی بهتر از اولیه ولی حیف که توی باشگاه درپیت مخمل توپ میزنه ;)
hadi.s
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۴۲
منم این برد رو تبریک میگم.
wantonboy13
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۳
صحنه را دیدم... چشم استکبار کور !!
omid
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۷
منم تبریک میگم
پ.ن: گند زد به پیش بینیمون:3:
کیان
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۰۳
مرسی از توضیح منطقیت
منظورم این تعویضی بود که انجام دادیم،بهتر بود اون هم با شرط انجام میدادیم.اگه اشتباه نکنم هافبک کنار عادی رفت بیرون و تهاجمی اومد تو،درسته؟
البته از tsi هافبک دوم معلوم بود که خیلی بهتر از اولیه ولی حیف که توی باشگاه درپیت مخمل توپ میزنه ;)
بازیکنی که رفت بیرون وینگر آینده تیم ملیه و برای کسب تجربه بازی میکنه ، الآنشم بازیکن بدی نیست ولی چون تو تمرینه استامیناش خوب نیست و ممکن بود نیمه دوم کم بیاره ، تعویضمون بدون در نظر گرفتن نتیجه بازی انجام شد.
دعوای ادمینی و مودیتون رو بین خودتون نگه دار دیگه! :3:
حسین پسر با معرفتیه :2:
Sor3na
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۹:۵۰
من باورم نمیشه ما بردیم !نوییییید؟ :d
30n4
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۹:۵۸
بازیکنی که رفت بیرون وینگر آینده تیم ملیه و برای کسب تجربه بازی میکنه ، الآنشم بازیکن بدی نیست ولی چون تو تمرینه استامیناش خوب نیست و ممکن بود نیمه دوم کم بیاره ، تعویضمون بدون در نظر گرفتن نتیجه بازی انجام شد.
دعوای ادمینی و مودیتون رو بین خودتون نگه دار دیگه! :3:
حسین پسر با معرفتیه :2:
نه بابا حسین رفیقمونه،3-4 فصل باهاش همگروه بودم.بچه ی خیلی خوبیه،پسر خاله ی هتریک هم هست ازش بپرس خودش در جریانه :دی
کیان
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۲۹
نه بابا حسین رفیقمونه،3-4 فصل باهاش همگروه بودم.بچه ی خیلی خوبیه،پسر خاله ی هتریک هم هست ازش بپرس خودش در جریانه :دی
آهان! گفتم نکنه قضیه جدیه! :3:
hadi.s
شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۹, ۰۹:۵۵
خب یه مساوی در مقابل بنگلادش.تو خونه حریف.
کیان
شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۰:۵۲
ما پیک کردیم ، بنگلادش موتس.
gattus
شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۱:۳۵
این موتور جدید گریبان تیم ملی رو هم گرفت:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸
من تا دقیق 70 بازی رو داشتم می دیدم که خوابم گرفت:3:هیچی نمی نوشت:3:
30n4
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۰
خب بازی با بولیوی یک بر یک مساوی تمام شد
کیان الان توب جدول چندم هستیم ؟ اوضاع خط هافبکمون چطوره.فکر میکنم پتانسیل یه تعویض توی دقیقه ی 60 رو داشتیم
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۳
عجب گروهی شده:3:
سه تا تیم 8 امتیازی و یک تیم 7 امتیازی!!!
خدا کنه که بتونیم بازی های بعدی روببریم!!!
کیان
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۶:۵۴
خب بازی با بولیوی یک بر یک مساوی تمام شد
کیان الان توب جدول چندم هستیم ؟ اوضاع خط هافبکمون چطوره.فکر میکنم پتانسیل یه تعویض توی دقیقه ی 60 رو داشتیم
تو جدول که دومیم ولی 2 بازی بعدیمون راحته ، اول با السالوادور ، بعد با جامییکا که بالای 18 و 50 روزشو هفته پیش اخراج کرد.
فقط لا مصب السالوادور روحیه اش رفته 10 ، من به شخصه خیلی از موتسش جلو ما میترسم چون ما مجبوریم پیک کنیم.
تو این رنج سنی هافبکامون میشه گفت نقطه قوت تیم نیستن ولی نقطه ضعف هم نیستن.
منم معتقدم میتونستیم یه تعویض هجومی داشته باشیم ولی نوید محتاط به بازی رفت...
gattus
جمعه ۲ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۱۲
برد تیم ملی رو تبریک میگم!!!
civilizable
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۴۱
منم برد رو تبریک میگم .
ایشالا قهرمانی در جام.
amirlefthand
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۲۴
منم تبریک میگم این برد رو
faraz36
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۲۳
تبریک تبریک :nuts:
Sor3na
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۹
السالوادور موتس هم کرده فک کنم نه؟
------
بای د وی، تبریک میگم ،همینجوری موفقیت آمیز ادامه بدید! :3:
کیان
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۵۸
نه ، السالوادور نرمال بود ، ما پیک.
civilizable
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۰۹
آفرین به نوید,آفرین به همه ی کادر فنی تیم ملی.6-0 .عالی بود.
تبریک میگم.
amin_michael5
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۲۱
صدر نشینی تیم ملی جوانان رو به همه بروبچ هتریک تبریک میگم :1: یه خسته نباشید هم به کادر فنی تیم ملی میگم که واقعا دارن زحمت میکشن :1:
gattus
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۲۱
منم برد رو تبریک میگم!!!
البته از حق نگذریم تیم حریف بیش از اندازه سوسک بود:3:
Sor3na
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
تبریک میگم دوستان کادر فنی ! :3:
civilizable
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۱۱
الانه اومدم هت تریک و دیدم تیم جوانان برد و خیلی خوشحال شدم.آفرین به آقا نوید و کادر فنی.
برد رو هم تبریک میگم.
30n4
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۲۲
خب امشب هم موفق شدیم تیم بلغارستان رو با نتیجه ی 2-0 شکست بدیم.دست کادر فنی و بچه هایی که بازیکن تمرین میدن درد نکنه.
نکته ی جالب بازی ترکیب عجیب تیم بلغارستان بود که بدون هافبک وسط و با سیستم 5-2-3 به میدون اومد ولی جدی اگه این سیستمها بخواد جواب بده واقعا هتریک از دنیا واقعی دور میشه. آخه کدوم تیمی توی فوتبال میتونه بدون هافبک وسط بازی کنه
کیان
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۵۹
واقعاً مربیشون ژانگولر بازی در آورد! ما هافبکو ول کردیم و ضدحمله رفتیم ، یارو برداشته وسطو خالی کرده و ضد حمله اومده!!!
عملاً هیچ جوره نمیشه حرکتشو تحلیل کرد! ضدحمله مارو بی اثر کرد ولی به جناحینمون باخت!
gattus
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۳۵
:-؟
این دیگه چه ترکیبی بود:3:5-2-3چه سوژه ای بود از دست رفت:3:
civilizable
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۱۱
وای!! الانه بازی تیم ملی رو دیدم.چی شده یک دفعه ای!!خیلی نتیجه برام عجیب بود
ایشالا بازی های بعد
lvlessi
شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹, ۱۵:۴۱
چقدر سوت و کوره اینجا
یادش به خیر زمان ما چقد شلوغ بود اینجا!
یه مدت میانه زمین اون قدر رو نتیجه بازی موثر نبود انگار الان باز هم مثل سابق شده!
هر کسی هافبک بهتری داشته باشه برندس!
intermilan.f.c
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۱۷:۵۴
کسی به فکر جوونا نیست؟
پس این وزارت خونه ی جدید به چه درد می خوره؟ :teeth_smile:
Local
جمعه ۱۷ تير ۱۳۹۰, ۲۲:۴۳
سلام
من الان جدیدا وارد و امیدوارم توی چند سال اینده وارد تیم امید بشم و خیلی امید هم دارم الان توی سن 17 سالگی هستم و پستم هم دفاع وسط هست که خیلی ما کم داریم توی ایران امیدوارم بتونم با تمریناتی که جدا از تمرین تیم انجام میدم خوب پیشرفت کنم
من اهل یزدم
i.M.a.N
شنبه ۱۸ تير ۱۳۹۰, ۰۰:۳۷
سلام
من الان جدیدا وارد و امیدوارم توی چند سال اینده وارد تیم امید بشم و خیلی امید هم دارم الان توی سن 17 سالگی هستم و پستم هم دفاع وسط هست که خیلی ما کم داریم توی ایران امیدوارم بتونم با تمریناتی که جدا از تمرین تیم انجام میدم خوب پیشرفت کنم
من اهل یزدم
دوست عزیز اینجا سایت مربیگری مجازی است و نه واقعی!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.