PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی جوانان ایران در هت‌تریك

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۴
تیم ملی جوانان ایران در هت تریك

leo
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
به نظر من تیم جوانان رو باید پر کرد از 17 ساله های اکسلنت و سالید که بشه بعدا که 20 سالشون شد با کلی تجربه بیان یه کاری بکنن!
همینجوری و بدون برنامه کار کردن تیممون رو به جایی نمیرسونه!!!

Kian-S
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
به نظر من تیم جوانان رو باید پر کرد از 17 ساله های اکسلنت و سالید که بشه بعدا که 20 سالشون شد با کلی تجربه بیان یه کاری بکنن!
همینجوری و بدون برنامه کار کردن تیممون رو به جایی نمیرسونه!!!

بدون برنامه؟
اگر تونستی تو یك فصل 10 تا بازیكن 17 ساله اكسلنت و سالید پیدا كنی بیا اینجا علام تا بگم خدای منی.
ایران تازه 310 تا یوزر داره!! این كار چیزی تو مایه های ماموریت غیر ممكنه.

Don Bandini
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
راس میگه كیان... وضعیت خیلی خرابه!!

leo
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
بدون برنامه؟
اگر تونستی تو یك فصل 10 تا بازیكن 17 ساله اكسلنت و سالید پیدا كنی بیا اینجا علام تا بگم خدای منی.
ایران تازه 310 تا یوزر داره!! این كار چیزی تو مایه های ماموریت غیر ممكنه.

من خودم هر دفعه كه انتخابات بود به خودت رای دادم كیان!
از وقتی هم كه دسته 1 بودی تیمتو میشناختم!

یه بار پیغام میدادی كه بچه ها چه بازیكنی بگیرن كه تیم ملیمون كم داره!!؟؟
یادته؟
میتونی بازم پیغام بدی كه هر پستی بازیكن كم داری وایه همونجا بازیكن بگیرن!

تازه بازیكن سالید كه خیلی راحت میدن!
حالا هر وقت بازیكن 17 ساله سالید یا اكسلنت دیدم خبرت میكنم!!!!

leo
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
این از بازیكنای تیم خودم بود!
2 - 3 پیش گرفتمش!

Yüce Emced (118004101)
20 years, solid form, healthy
I speak Türkçe!

A controversial person who is calm and dishonest.
Has poor experience and inadequate leadership abilities.

Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 26 450
Wage: 144 720 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Asylum 99
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: wretched Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: inadequate
Winger: inadequate Defending: solid
Scoring: supernatural Set Pieces: weak

Career Goals: 27
Career Hattricks: 0
League goals this season: 11
Cup goals this season: 3

با اینكه تیم ملی جوانان نبوده ولی عالی كار میكنه!
تجربش هم بد نیست!
بازی قبلیش 6 ستاره گرفته!
فوروارد دیواین تیم ملیمون با تجربه دیواین اون وقت بازی قیبلیش چند ستاره گرفته!؟؟؟

8 ستاره!
ه سال هم از این بازیكن سنش بیشتره!

من اینا رو به كی بگم!!! :D

omid
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۲
Ghasem Shojaei (158295351)
17 years, solid form, healthy
A controversial person who is balanced and honest.
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.

Total Skill Index (TSI): 970
Wage: 5 600 000 Rial/week
Owner: Barghe Sepasi

Stamina: solid Goalkeeping: disastrous
Playmaking: solid Passing: inadequate
Winger: weak Defending: poor
Scoring: weak Set Pieces: poor

این الان توی تیم من هست؟
ساید اسكیلش هم خوبه!
دعوت نمیشه؟

leo
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۲
Ghasem Shojaei (158295351)
17 years, solid form, healthy
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.

Total Skill Index (TSI): 970
Wage: 5 600 000 Rial/week
Owner: Barghe Sepasi

Stamina: solid Goalkeeping: disastrous
Playmaking: solid Passing: inadequate
Winger: weak Defending: poor
Scoring: weak Set Pieces: poor

این الان توی تیم من هست؟
ساید اسكیلش هم خوبه!
دعوت نمیشه؟

فكر نمیكنم این موقع از فصل دعوت همچین بازیكنی صلاح باشه!!
قاسم جان باید حداقل Formidable باشه تا شانسی برای دعوت شدن پیدا كنه!
البته این نظر منه!!! :regular_smile:

اگه اول فصل گیرت اومده بود میشد روش حساب كرد!

omid
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۹
البته یه 18 ساله ی اكسل و 19 ساله ی فرمید هم دارم!

leo
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۰
البته یه 18 ساله ی اكسل و 19 ساله ی فرمید هم دارم!

میگم!
شما همون آقا امید مالك تیم برق سپاسی هستین دیگه!؟؟؟
آره؟؟

امید جان بایكن برای اومدن به تیم ملی بسته به مان باید یه فاكتور هایی داشته باشه!

مثلا اول فصل یه بازیكن 17 ساله اكسلنت به تیم ملی دعوت میشه اما آخر فصل عملا این بازیكن 18 ساله محسوب میشه و حتی اگه Formidable باشه باز هم امكان این كه به تیم ملی دعوت بشه ضعیفه!

من الان دو تا 18 ساله Brilliant و Out standing دارم اما فكر نمیكنم به تیم ملی دعوت بشن! (البته اونا ایرانی نیستن!)

omid
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
آره همونم شما كی هستی:8:

leo
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۲۲
من خیلی وقته تیم دارم اما خب!
به خاطر یه سری مسائل پشت پرده همش تیمم رو می بندن!
اخرین افتخارم قهرمانی تو لیگ برتر كویت بود كه با زیر آب زنی یه سری نامرد تیمم تو كویت رو بستن!
البته دوباره تیم میگیرم و باز هم قهرمان میشم!
فعلا واسه دست گرمی این تیم رو دارم تا بعد ببینم چی میشه!!! :d

شما رو هم دورا دور میشناسم!

Mehdi_Se7eN
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۴
سلام . من تازه واردم به یك نفر كه خدای هتریك باشه نیاز دارم بهم شماره بده باهاش تماس بگیرم . من می خوام تو هتریك خوب باشم به همراه شما دوستان . اگه میشه شماره به من بدین تا باهاتون تماس بگیرم . بزرگترین مشكل من الان اینه كه نمیدونم چطور می شه پول در آورد . اگه می شه كمكم كنید

Don Bandini
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۰
1- مهدی خان خوش اومدی به هتریك!
2- برو تاپیك سوال و جواب. اونجا سوال كن، خیلی ها هستن كه جواب بدن. منم هستم ایشالا...

navidamar
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۱۹
كیان جان بازیكنایی رو كه تو تیم داریم. اسكیلشون رو اعلام كن تا بقیه اگه از اون بالاتر داشتن بگن. من فصل قبل اینر 17 ساله سولید داشتم كه اكسلنت شد و تا اوایل فصل بعد فرمید هم میشه. یا اینر 21 سوپرنچرال داشتم.
شاید اینا بتونه به تیم كمك بكنه. تو اسكیل های مورد نیاز رو بگو تا ما بالاتر از اون پیشنهاد بدیم.

navidamar
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۲۰
تازه اینا كه چیزی نیست الان یادم افتاد كه یه 37 ساله ورچد هم دارم! دعوتش میكنی؟

Ali-ss
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
چرا کسی از انتخابات برای مربیگری تیم ملی زیر 20 ساله ها که چند روز هست شروع شده صحبتی نمی کنه؟

Ali
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۱۴
چرا کسی از انتخابات برای مربیگری تیم ملی زیر 20 ساله ها که چند روز هست شروع شده صحبتی نمی کنه؟

ای بابا

از كی شروع شده؟
كیا كاندید هستن؟

omid
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۵
فعلا shumi از بقیه بهتره

Don Bandini
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
بچه ها من از بین شومی و كوروش كه فعلا بهترین كاندیدا ها هستند، بدون شك كوروش رو انتخاب می كنم. به نظر من كوروش یه چیزی تو مایه های كیانه. از تیم جوانان به حد كافی میدونه و جدیدا هم وقت داره برای رسیدن به كار اون تیم. یه سری به من رای داده بودن. من رفتم و به نفع كوروش انصراف دادم. اگه خودتون هم كاندید شدید ازتون میخوام كه انصراف بدید و به كوروش رای بدید. اگه رای های ما چند قسمت بشه ممكنه یه نفر كه نه میشناسیمش و نه به درد تیم جوانان میخوره به صورت تصادفی مربی تیم ملی بشه. باید رای ها رو یك جا كنیم.

پس لطفا برید و به كوروش رای بدید!

Real Madrid
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۹
كجا بايدم راي بديم؟
كوروش كيه؟
بهترين گزينه كوروشه؟
منم كانديد.:biggrin:

kuroshmm
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۵
كجا بايدم راي بديم؟
كوروش كيه؟
بهترين گزينه كوروشه؟
منم كانديد.:biggrin:

منم کورش . مربی مربیان :biggrin:
امروز تو کنفرانس speech ام رو نوشتم ، میتونید برید اونجا بخونید . سوالی داشتید در خدمتم

Mohammad-Saeidi
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
سلام؛

دوستای خوب، یه مسئله مهمی كه در مورد مربی تیمهای بزرگسالان و جوانان وجود داره اینه كه هیچوقت انتخاب اونا از دست خود ما خارج نشه. درسته كه فقط ما ایرانیا میتونیم رای بدیم ولی اگر با هم هماهنگ باشیم، همونطوری كه سعید بندری گفت، مربیهای خارجی نمیتونن شانسی برای انتخاب شدن، اونم به صورت تصادفی، داشته باشن. من بحثی روی مربی خارجی ندارم و شاید یه وقتی یكی از اونا گزینه مناسبی باشه (اتفاقا صحبتها و تیمهای Foolione ، Prescelto و Schumi رو به همین خاطر دیدم كه البته به نظر من اونا برای مربیگری تیم جوانان ما مناسب نیستن) ولی در كل شاید هممون ته دلمون یه جورایی دوست داریم كه مربیهای تیمهای ملیمون (تو هتریك) ایرانی و از خودمون باشن.

در مورد دوستای ایرانی هم كه كاندید شدن واقعا جای تقدیر داره كه اینقدر انگیزه برای كمك به هتریك ایران زیاد هست. كارشونو تحسین و ازشون تشكر میكنم ولی به هر حال فقط یك نفر میتونه كه بعد از انتخابات مربی تیم جوانان باشه. پس باید كاملا دقت كنیم كه كسی رو كه فكر میكنیم شایستگی بیشتری داره انتخاب كنیم.

من و سایر دوستانی كه در هتریك دارم همگی به كوروش رای میدیم. به نظر من اون كاملا میتونه برای هتریك ایران مفید باشه. مدت كمی نیست كه اونو میشناسم. مثل كیان یكی از بچه های خیلی با اخلاق هست. در مورد سطح اطلاعاتش هم باید بگم كه در نوع خودش بی نظیره. بسیار ساعی هم كه هست، چیز مهمی كه میمونه اینه كه آیا وقت به اندازه كافی داره كه برای بهبود وضعیت صرف كنه یا نه. كه اونم مشكلی نداره. كوروش اخیرا امتحان كنكور داشت و شدیدا مشغول بود به همین خاطر كمتر میرسید كه تو همچین فعالیتایی شركت كنه ولی حالا كه كنكورشو داده و منم میدونم كه شكر خدا خوبم از پسش بر اومده، مطمئنا وقت بیشتری داره و امیدوارم كه با تلاشش اونایی رو كه بهش رای میدنو رو سفید كنه. در ضمن كوروش از نظر هتریكی از سه نفر كاندیدای خارجی خیلی سر تره.

كوچیك شما، محمد.

kuroshmm
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
مرسی از سعید و محمد .
من در آخر speech ام میخوام اسم کسایی که به طور رسمی از من حمایت می کنند رو بنویسم . من اگه خودم یه تازه وارد بودم ، بیش تر از خوندن speech ها برام نظرات افراد مجرب و خبره مهم بود و تایید اونا خیلی برام سرنوشت ساز بود .
کسایی که حاضرند اسمشون اونجا قرار بگیره اعلام کنند که در ادت ها اسمشون رو بذارم .

Ali-ss
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
کوروش عزیز اگر واقعا قصد موندن داری و احترام برای رای دهنده هایت قائلی و تا آخر می مونی من برم رایم را از اون مربی تیم زیر 20 سالهای پارتتهی پس بگیرم! آخه این خیلی آزار دهنده هست که آدم به یکی رای بده اون طرف بدون توجه به دیگران انصراف بده ...
من حامی تو هستم! و خوب می دونی خیلی پیش تر از این ها پیشنهاد مربیگری رو به تو دادم ... موفق باشی ...

hosseinfx
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۰۷
خوب وقتی بزرگتر ها اراده به چیزی بكنن ما هم مطیع هستیم

من 2 تا رای دارم كه هر دو رو به نام كوروش ثبت می كنم

كوروش جان موفق باشی و امیدوارم یك روز مربی بزرگ سالان بشی

Ehsan
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۰
منم به كوروش راي بدم ؟

منظورم اينه كه هنوز راي گيريه ؟

Don Bandini
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
کوروش عزیز اگر واقعا قصد موندن داری و احترام برای رای دهنده هایت قائلی و تا آخر می مونی من برم رایم را از اون مربی تیم زیر 20 سالهای پارتتهی پس بگیرم! آخه این خیلی آزار دهنده هست که آدم به یکی رای بده اون طرف بدون توجه به دیگران انصراف بده ...
من حامی تو هستم! و خوب می دونی خیلی پیش تر از این ها پیشنهاد مربیگری رو به تو دادم ... موفق باشی ...
علی آقا امیدوارم منظورت من نبوده باشم:3:
اما اگه هستم، خب من واقعا نمیتونم به تیم ملی برسم. خودم هم كاندید نشده بودم به خدا. یكی از بچه ها بهم گفت كه تو انتخابات اسمت هست و رای آوردی... من سریع رفتم و انصراف دادم.
من واقعا نمیتونم... انتخاب من مطمئنا به نفع تیم جوانان نبود... به هر حال شرمندم...

Milad Gerrard
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۵۹
چه جوری رای بدیم؟

kuroshmm
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۱
چه جوری رای بدیم؟

اول از همه برید به قسمت ایران .
بعد یه همچین باکسی سمت راست وسط میبینید :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
روی قسمت elections برید .

حالا اگه کاندید مورد نظرتون فعلا تو 10 تایه برتر باشه به راحتی میتونید با پر کردن دایره کنارش و انتخابش بهش رای بدید ، وگرنه کافیه یوزر نیمش در هت تریک رو وارد کنید .
---------------
انتخابات دو شنبه تموم میشه ، پس هنوز فرصت دارید و هر چه سریع تر انتخابتون رو بکنید .

Milad Gerrard
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۴
ایول.:دی
به نظر من اصلا به خارجی ها رای ندایم خیلی بهتره من به كوروش رای دادم.

omid
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
منم با كوروش موافقم
فقط كوروش لطفا اگه سرمربی شدی خوب شفاف سازی كن یعنی بیا بگو كه تیم جوانان چه بازیكنایی می خواد
بیا رسما تو همین سایت بگو
این قول رو اگه بدی من سریعا بهت رای می دم!!

kuroshmm
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
من کلیه ی اطلاعاتی که فکر می کنم در اختیار عموم گذاشتنش به پیشرفت تیم کمک می کنه و همین طور ضرری هم در عمومی بودنش نیست رو چه در این فروم و چه در کنفرانس ایران در اختیار عموم میذارم ، یعنی اطلاعاتی مثه اینکه چه بازیکنایی میخوایم ، برنام هی بازی هامون چه طوره ، در چه حدی هستیم ، به چه چیزهایی نیاز داریم . تو متنم هم گفتم که از این دوره یه تفاوت خیلی بزرگ در مربیگری تیم جوانان حاصل میشه و اونم اینه به خاطر سیستم جدیده ! در سیستم قبلی خیلی واضح اطلاعات بازیکن ها رو میدیدیم و برای آینده تصمیم میگیرفتیم و می دونیم راحت دارند تمرین می کنند ، اما از این دوره چیز درستی نمی تونیم ببینیم ، تمرین دهنده ها ممکنه خیلی به کارشون وارد نباشند و باید هر چی میدونم بهشون بگم ، اضافه بر اون باید روی حجم بیش تری از بازیکنا تسلط داشته باشم .
اضافه بر اطلاعتی که در اختیار عموم قرار میگیره ، سعی میکنم یه قسمت محرمانه درست کنم و مسائل خیلی جزئی و مهم تیم که نمیشه همه از اون مطلع باشند رو با حضور 10-15 نفر از خبره های هت تریک ایران در اونجا پیگیری کنیم .

Real Madrid
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۶
حاج كوروش من رفتم بهت راي دادم.:smile2::drinks:

HELL BOY
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۷
با مایلی کهن صحبت کنین.اگه بیاد من حاضرم به نفعش کنار بکشم:biggrin:

Mr_Behi
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۴۹
منم به آقاي كوروش راي دادم,با آرزوي سربلندي و موفقيت براي تيم ملي جوانان و بزرگسال ايران:drinks:

alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۶
با مایلی کهن صحبت کنین.اگه بیاد من حاضرم به نفعش کنار بکشم:biggrin:

البته این اقای مایلی کهن یک بار خودشو نشون داده.بسه!!!
من فقط یک انتقاد دارم واقعا از بچه های قدیمی و بچه های لیگ برتری و اون هم اینه که هیچکی رو غیر از خودشون قبول ندارن و فکر می کنن فقط خودشون تجربه دارن.
اینطور نیست.مهم این نیست که تیمت تو چه لیگی بازی میکنه.مهم اینه که چقدر بلدی.چون وقتی شما 1 سال دیرتر از خیلی های دیگه شروع میکنی دیگه تقریبا رسیدن بهشون ناممکنه.در ضمن تجربه با سابقه فرق میکنه.کسی تجربه داره که از شکست هاش درس بگیره.
و بدونید که ما هم تجربه کم نداریم
از این نظر خیلی ناراحتم.حتی از دوستهای خوبم مثل باندینی و کیان
مرسی
خیلی مخلصم.
با کمال احترام.
الوند

naviddooni
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۶
من با الوند موافقم این لیگ برتری ها فکر می کنن که دیگه آخر hattrick ایرانند

Koosha
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
خیلی بچه های خوبی هستن, مخصوصا بندینی, که واقعا پسر با معرفتیه. اما خوب, ما رو قبول ندارند.

Mohammad-Saeidi
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۵
من فقط یک انتقاد دارم واقعا از بچه های قدیمی و بچه های لیگ برتری و اون هم اینه که هیچکی رو غیر از خودشون قبول ندارن و فکر می کنن فقط خودشون تجربه دارن.
اینطور نیست.مهم این نیست که تیمت تو چه لیگی بازی میکنه.مهم اینه که چقدر بلدی.چون وقتی شما 1 سال دیرتر از خیلی های دیگه شروع میکنی دیگه تقریبا رسیدن بهشون ناممکنه.در ضمن تجربه با سابقه فرق میکنه.کسی تجربه داره که از شکست هاش درس بگیره.

الوند جان از صحبتات ممنونم. كاملا حرفات درسته. اگر هم قبلا جایی چیزی گفتم كه موجب شده همچین چیزی تو ذهن كسی ایجاد شه همینجا عذر خواهی میكنم. من خیلی وقتا تازه واردایی رو تو هتریك دیدم كه واقعا ذهن خیلی خلاقی داشتن و بسیار عالی عمل كردن. همین كوشارو ببین واقعا عالی رشد كرد. خیلی سریع هم اومد بالا، طوری كه هنوز كسی چندان اسمشو نمیشناخت كه خیلی هارو یهو مغلوب خودش كرد. یكی از بازیهای سختی كه من براش زیاد برنامه ریختم مربوط به تیم اون میشه.

یه چیز مهم دیگه ای هم كه به ذهنم میرسه و الان میگم اینه كه خلاقیت و دانش فوتبال تنها كافی نیست. یه سری دوستای من بودن كه قبل ها عضو هتریك شدن و خیلی هم تحصیل كرده، با دانش بالای فوتبال بودن ولی هتریك واقعا ضعفهای زیادی داره و هنوز خیلی برای گسترش و شبیه سازی با دنیای واقعی فوتبال جای رشد داره. برا همین در كنار هوش و خیلی چیزای دیگه حتما لازمه كه با همه فرضیات سایت (كه خیلی از اونا از واقعیت دورن) به خوبی آشنا باشیم. فهمیدن این فرضیات چندان سخت نیست و من به همه كسایی كه میخوان خیلی موفق باشن پیشنهاد میكنم قبل از اینكه تصمیمی بگیرن، چه در مورد خرید بازیكن، چه تركیب چیدن و خیلی چیزای دیگه، قوانین خود سایت رو بخونن. بهتر از همه چیزایی هست كه از جاهای دیگه به گوش آدم میرسه. جالبه بدونی كه من خودم اینقدر اون اوایل انگیزه زیادی داشتم كه همون روزی كه در خواست تیم دادم در طول دو ساعت و نیم كل قوانین (rule) سایت رو خوندم. این كارم خیلی زود نتیجه خودشو نشون داد. خیلی وقتا میدیدم و هنوز هم میبینم كه حتی كسایی كه از منم قدیمی ترن روی بعضی نكات ظریف سوال دارن كه من قبل از گرفتن تیمم اونارو میدونستم.

با این همه میگم، انگیزه، اطلاعات و تلاش همه در كنار هم به بار میشینه و هر كدوم كه نباشه یه جای كار میلنگه.

بازم لازمه بگم كه اصلا از این فكرا به خودت راه نده، همه با هم دوستیم. من كوچیك همتون هم هستم. اگر هم كسی رفتاری كرده كه فكر كردی از روی غرور بوده مطمئن باش منظوری نداشته و بزودی دوست دارم تیمتو بین بقیه تیمای خوب ببینم.

alvand_000
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۳۳
محمد عزیزم سلام.خیلی ممنونم از نوشته ات.
واقعا تواضع داری و همه میدونن که شاخه هر چی پر بارتر .افتاده تر
بندینی دوست خوب منه.خودشم میدونه که خیلی دوسش دارم.ارادت خاصی هم بهش دارم
محمد جان منضورم به شما نبود.اره.کوشا خیلی خوب رشد کرد.ما برای بازی تو و کوشا کلی برنامه ریزی کرده بودیم.که به نظرم خیلی خوب هم جواب داد.خیلی نتیجه ی خوب و نزدیکی گرفتیم از اون بازی
خوشحالم که درکم کردی
برای تو و بندینی عزیز گل میفرستم:give_rose:
ما نه ادعایی داریم نه چیزی.فقط میگم اینقدر بچه های لیگ یکی تو خودشون نباشن.همین
کوشا کاندیده و من بهش رای میدم چون به خودش و به گروه سه نفره ی خودم و کوشا و نوید ایمان دارم.
با تمام علاقه ای که به کوروش و تیمش دارم و با تمام احترامی که براش قائلم میگم که باورم اینه که تو کاندیدا های الان به نظر من هیچ کی به اندازه ی کوشا شایسته ی این سمت نیست.
مسلما اگه کوشا رای بیاره ما نیاز خواهیم داشت به تجربه های تو و بندینی و کیان و حتی خود کوروش
ما همه بچه ها رو جمع خواهیم کرد و اتحاد بینشون رو خیلی زیاد خواهیم کرد
ما قصد داریم workshop های زیادی بذاریم هم برا بچه هایی که جدیدن و کمک میخوان چون اونها سرمایه های اینده ی هتریک ایرانن و هم برای تبادل نظر و اتحاد بیشتر بین بچه های قدیمی تر
مطمئنم که کوشا تحول بزرگی در تیم ایجاد خواهد کرد و به خوبی از عهده ی این کار بر میاد
بازم ممنونم
ببخشید که طولانی شد و سرتونو درد آوردم
برادر کوچیک همتون
الوند

Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۱
I’m Koosha, Manager of Khaz o Khil (463428), currently playing in II.3. I started playing hattrick in November 2005, and I’m from the second generation of Persian hattrick managers. By studying many articles from the foreign hattrick communities and forums, I was able to mak my team stronger very fast, and in my second season in hattrick become the champion of III.13, with 13 wins out of 14 games, although my squad’s total TSI was third in my group. I’ve read a lot about hattrick, specially about the tactics, formations, and trainings, and I’m using many hattrick tools from the first season of my hattrick career to manage my team better. If I become the coach of U20 team, I’ll make a partnership with most of Persian good managers like Don_Bandini, and Mod-Kian, to use their ideas and experiences to manage the U20 team to reach better positions in the following world cups. I’ll manage the team with our full strength and potential in the world cup, and besides, I’ll try to invest as much as I can on the younger players to make a future for the next U20 teams, and above of all, for our NT team. I’ll have two other active and successful managers, as my scouts: Alvand_000, and Naviddooni, to help me managing the U20 team. Trust me, and I’ll lead our national U20 team to its success.

Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۲۲
با اجازه از همه دوستان خوبم, و مربیان موفق هت تریک ایران, -- بندینی, محمد سعیدی, کیان, کوروش, محمدرضا و خیلی های دیگر -- امیدوارم که کاندید شدن من باعث سو تفاهم نشه. من برای همه شما احترام خاصی قائلم, و همه ما می دونیم که شما پیش کسوتان هت تریک ایران هستید. فکر می کنم که بتونم برای تیم ملی جوانان مفید باشم.

hosseinfx
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۰
من و برادرم هر دو به كوروش رای دادیم

همه بچه ها خوبن و هیچ كس ایرادی نداره ولی فقط انتخاب بین خوب و خوبتر

علت اینكه من به كوروش رای دادم حس مسولیت پذیری و همفكریش با سایرین و اطلاعات كاملش در مورد هتریك هست

هنوز یادم نرفته وقتی تیم من رو بی علت بسته بودن كوروش چقدر پی گیری كرد و آخرش هم موفق شد

برای همه آرزوی موفقیت می كنم

alvand_000
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
با اجازه از همه دوستان خوبم, و مربیان موفق هت تریک ایران, -- بندینی, محمد سعیدی, کیان, کوروش, محمدرضا و خیلی های دیگر -- امیدوارم که کاندید شدن من باعث سو تفاهم نشه. من برای همه شما احترام خاصی قائلم, و همه ما می دونیم که شما پیش کسوتان هت تریک ایران هستید. فکر می کنم که بتونم برای تیم ملی جوانان مفید باشم.

کوشا جان مسلما تو خیلی لیاقت ها داری تو هتریک که شاید هنوز بهش نرسیده باشی
کوروش هم پسر خوبیه
امیدوارم یه رقابت سالم داشته باشیم و هر کی انتخاب میشه بتونه تیمو خوب هدایت کنه
من بهت رای دادم تا اخرش هم پات وایسادم.چون بهت ایمان دارم.برای کوروش هم آرزوی موفقیت میکنم
از بندینی عزیزم عذر خواهی میکنم.امیدوارم باعث سوء تفاهم نشه و براش گل میفرستم:give_rose:
کوشا جان همیشه سر افراز باشی.
و باور دارم که تیم ملی نیازمند تو و امثال توست نه اینکه تو نیازمند تیم ملی باشی
دوستت دارم
برادر کوچیک همتون
الوند:love01::worship:

omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۳
البته این اقای مایلی کهن یک بار خودشو نشون داده.بسه!!!
از این نظر خیلی ناراحتم.حتی از دوستهای خوبم مثل باندینی و کیان
مرسی
خیلی مخلصم.
با کمال احترام.
الوند

اقا همه رو به یه چشم نبینین!!
منم همچین دیدی نسبت به باقی دارم
یكی مثل كیان كه خیلی كم میاد توی سایت
كوروش هم از وقتی جریان جوانان شده میاد پست میده
این وسط من شخصا با بندینی حیلی حال می كنم كه میاد سئال برئبچز رو با حوصله جواب میده
من هم شخصا هر وقت میام تو سایت(هر روز) یه سر به تاپیك سوال جواب میزنم اگه بلد باشم جواب میدم

omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
اقا چی شد همه فامیل از آب در اومدین:3:
روابط به جای ضوابط:3:
منم به كوروش رای دادم

omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
اقا یه سوال هم از كوشا دارم هم از كوروش
ولی بحثو لطفا سیاسی نكنین
شما اگه سرمربی تیم جوانا بشید بازی دوستانه با تیم جوانان اسراییل می ذارید؟اگه توی مسابقات مقدماتی باهشون هم گروه شدین چی كار میكنین؟
بحثو سیاسی نكنین لطفا فقط یه بله یا خیر جواب بدهید

Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۴۹
بله, هت تریک باعث نزدیک شدن و دوستی بین آدم ها در هر کجایی از دنیا شده. نباید مسائل سیاسی رو وارد هت تریک کرد

kuroshmm
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
اقا یه سوال هم از كوشا دارم هم از كوروش
ولی بحثو لطفا سیاسی نكنین
شما اگه سرمربی تیم جوانا بشید بازی دوستانه با تیم جوانان اسراییل می ذارید؟اگه توی مسابقات مقدماتی باهشون هم گروه شدین چی كار میكنین؟
بحثو سیاسی نكنین لطفا فقط یه بله یا خیر جواب بدهید

تو مسابقات مقدماتی اگه رو به رو بشیم که حتما بازی می کنم .
برای بازی دوستانه الآن دقیقا نظری ندارم ، بستگی به شرایطش داره .

HELL BOY
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۴
تو مسابقات مقدماتی اگه رو به رو بشیم که حتما بازی می کنم .
برای بازی دوستانه الآن دقیقا نظری ندارم ، بستگی به شرایطش داره .

بازی دوستانه با اسرائیل

بله یا خیر؟

kuroshmm
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
بازی دوستانه با اسرائیل

بله یا خیر؟

من الآن چیزی رو به طور قطع نمی تونم بگم ، شاید قبول کنم شاید هم نه ، بستگی به نوع پیشنهاد حریف داره .

omid
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
حالا منم شاید رای بدم شاید نه:2:

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۹
با عرض سلام و احترام ویژه به تمامی کاندیدا های عزیز.
چقدر خوبه که آدم از همین الان شفاف سازی کنه
کوشا جان ممنونم از شفاف سازیت
موفق باشی:icon_bravo:

omid
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۵۱
بازی دوستانه با اسرائیل

بله یا خیر؟

جواب قطعی نمیده تا از آراش كم نشه

Mr_Behi
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۲
اقايون رايتونو عوض نكنيد كه شانسي بشه .بزاريد آقاي كوروش انتخاب بشه,بهتره اينه كه يكي ديگه شانسي انتخاب بشه

Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
اقايون رايتونو عوض نكنيد كه شانسي بشه .بزاريد آقاي كوروش انتخاب بشه,بهتره اينه كه يكي ديگه شانسي انتخاب بشه

دستت درد نکنه, ما رو بردی تو دسته بندی "شانسی" ها! :)

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
سلام به همه.به هر حال کوروش عزیز قول شفاف سازی داده بود ولی ظاهرا خبری نیست.
کوروش جان با تعریف و دفاعی که بندینی ازت کرده بود بیشتر از اینها ازت انتظار میرفت
خوب ظاهرا کوروش رای هاش خیلی بالاست ولی من هنوزم نظرم رو کوشاست.حتی بیشتر از قبل
و از سکوت دوست خوبم بندینی هم ناراضیم.می دونی که هم خیلی قبولت دارم هم خیلی دوستت دارم ولی واقعا ازت تو این وضعیت انتظار سکوت نداشتم.با اون انتقاداتی که کردم
باز هم از محمد سعیدی کمال تشکر رو دارم
برادر کوچیک همتون
الوند

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۲

من از پست شما انتقاد دارم دوست عزیز
عده زیادی هستند که به کوروش رای ندادن و شما با شانسی تلقی کردن این قضیه هویت و وجودیت و منطق همه ی اونها رو بردی زیر سوال
i think we need an apologie

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۶
من الآن چیزی رو به طور قطع نمی تونم بگم ، شاید قبول کنم شاید هم نه ، بستگی به نوع پیشنهاد حریف داره .

سلام کوروش جان .میشه در مورد نوع پیشنهاد حریف یک کم برامون بیشتر توضیح بدی؟
ما دوست داریم از تجربه ی شما استفاده کنیم:eltaf:

Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۵
آقا کوروش تبریک میگم. امیداروم به همون اندازه که بندینی عزیز از شما تعریف کرده وارد باشی. برای شما آرزوی موفقیت دارم

Real Madrid
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
اقا كوروش تبريك ميگم
موفق باشي

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۳
سلام کوروش خان.من هم تبریک میگم بهت.امیدوارم با حمایت های بندینی و کیان بتونی موفق شی و تیمو خوب manage کنی
ولی چند تا مسئله یادت نره:
1.هیچ کسی رو تو هتریک نمیشه دست کم گرفت
2.کلی از بچه ها بهت رای دادن.رو سفیدشون کن
3.به هر حال یکی از وظایف هر مربی شفاف سازیه
4.اگه کمکی چیزی خواستید که با این وضعیت بعید میدونم می تونی رو ما حساب کنی.البته اگه ما رو قابل بدونی.به هر حال ما دوست داریم در جوار شما تجربه مون بره بالا:img-police:
و کوشای عزیزم بدون که هیچ چیز از ارزشهات کم نشده و نخواهد شد و منتظر درخشش تیم خوبت در فصل های آینده در لیگ برتر هستیم.و به خاطر تمام دلسوزی ای که همواره برای پیشرفت هتریک در ایران داشتی برات گل می فرستم:give_rose:

Don Bandini
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۵۸
كوروش جان تبریك!
از همه دوستان هم برای حمایتشون تشكر می كنم. واقعا گل كاشتید!
من فقط نمیدونم اون 2 نفر كی بودن كه بعد از كنار كشیدن من هم رای رو عوض نكردن:3: به هر حال ممنون...

امیدوارم كوروش هم جواب اعتماد من و 44 نفر دیگه كه بهش رای دادن رو به خوبی بده. البته كوروش تنها نمیمونه. من و كیان و چند نفر دیگه از بچه های هتریكی مدام باهاش در تماس هستیم و در یك فضای مجزا در مورد تیم جوانان تصمیم گیری می كنیم. ایشالا از وجود كوشا و الوند عزیز هم استفاده می كنیم.

در مورد بازی با اسرائیل من فقط نظرم اینه كه روی همچین مسائلی اصلا نباید حساسیت نشون بدیم. اگه یه موقع همچین بازی دوستانه ای اگه پیش اومد به نظر من ایرادی نداره. ما با یه جمع هتریكی طرف هستیم. هتریك هم یه بازیه. نه جنگه، نه سیاست، و نه مرز بندی و این چیزا... اگه بخوایم سیاسی بازی در بیاریم باید توی جام جهانی هتریك هم تركیب نچینیم و بازی 5-0 بخوره به نفع حریف! پس خواهشا اصلا به اینجور مسائل اهمیت ندید كه خیلی پیش پا افتادس...

به امید موفقیت!

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۵
:give_rose:
شما سرورید don bandini
:hi:

Mr_Behi
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴
من از پست شما انتقاد دارم دوست عزیز
عده زیادی هستند که به کوروش رای ندادن و شما با شانسی تلقی کردن این قضیه هویت و وجودیت و منطق همه ی اونها رو بردی زیر سوال
i think we need an apologie

اول از همه به آقاي كوروش تبريك ميگم اشالا كه هممونو رو سفيد كني,و در جواب انتقادي كه از پست من شده ميخام بگم كه آقاي كوشا شما اگه برنامه ريزي كردي كه بشي مربي تيم جوانان چرا انقدر دير تصميم گرفتي كانديد بشي,و من معرفي شما رو يك روز قبل از اتمام انتخابات ديدم, شما چون دير اقدام كردي بنظر من بهتر بود بيخيال اين دوره بشي,هرچي باشه بهتر از اينه كه گسي غير از شما و آقاي كوروش شانسي انتخاب بشه,وقتي راي ها تقصيم بشه ,شانسي ميشه ديگه,بهر حال من ميخام يه پيشنهادي بگنم واسه انتخابات آينده تا ما بيتر بتونيم كا نديد ها مونو بشناسيم,يه نفر پيشكسوت بشينه چنتا سوال كليدي مثل سوال هاي كه تو مصاحبه با مربي هاي تيم ملي مطرح مشه رو دربياره و توي يه نت كنفراس زنده مطرح بشه,ومتن كنفرانس هم اينجا واسه همه پست بشه ,كه بتونيم توانايه كانديد هارو بسنجيم:yes:

and about the apology i didnt insult anyone in my post,i only said my opinion like everyone,and its my right to talk free

kuroshmm
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۴۸
سلام ممنون از تبریکات دوستان .
خب با رای های شما من به عنوان مربی بعدی تیم انتخاب شدم و سعی می کنم برای تیم مربی خوبی باشم و نتایج خوبی بگیرم و در ضمن برای دوره های بعدی تیم خوبی به جای بذارم و سنت های خوبی به جا بذارم .
مباحث تخصصی باشه برای بعد از اینکه اختیارات مربی تیم جوانان رو پیدا کردم ، بعدش سعی می کنم از همکاری تک تکتون به شکل های مختلف بهره ببرم .
----------
الوند جان من متوجه منظروت از شفاف سازی نمیشم ، من به عنونا مربی تیم جوانان دقیقا چی رو باید تا حالا شفاف می کردم که نکردم ؟ شما speech منو اصلا خوندید ؟

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
سلام کوروش جان.منظورم از شفاف سازی جوابت در مورد بازی با israel بود.من باز هم تبریک میگم.در توانایی های تو شکی نیست
در جواب اون دوست خوبم که بحث دیر کاندید شدن کوشا رو مطرح کرد باید بگم حرفت درسته.امیدوارم دوره های بعد داستان این طوری پیش نره.پیشنهادت هم خوب بود.ولی لحن پست قبلیت جالب نبود
به هر حال.برای همتون آرزوی موفقیت می کنم

kuroshmm
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۶
من نمی دونم دیگه بیش تر چی رو میخواید شفاف کنم ، اگه توضیح کامل میخواید میتونم دو ساعت براتون صحبت کنم و همه چیز رو با دلیلش بگم .
در مورد بازی با اسرائیل هم گفتم اگه تو مقدماتی بخوریم بدون شک بازی می کنم .
اما برای بازی دوستانه مشخص نیست ، همین طور که یکی از من بپرسه با ایتالیا دوستانه بازی می کنید نمیتونم جواب درستی بدم ، من معتقدم اگه قراره صلح واقعی به وجود بیاد لازمش تعامل سالم ملت ها با یکدیگره که بازی دوستانه میتونه راهی واسه هموار کردنش باشه ، اگه ببینم حریف اسرائیلی با همین نیت منو به بازی دوستانه دعوت کنه می پذیرم ، وگرنه اگه مثلا گفته باشه یهودی ها و ایرانی ها با هم همیشه برادر بودند و دشمن مشترکشون اعرابه ، در این شرایط مسلما قبول نمی کنم .

mahmood
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۴۷
آقا كوروش من هم موفقیتت رو تبریك می گم و برایتو در كنار تیم ملی u20 آرزوی موفقیت می كنم.

Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
من نمی دونم دیگه بیش تر چی رو میخواید شفاف کنم ، اگه توضیح کامل میخواید میتونم دو ساعت براتون صحبت کنم و همه چیز رو با دلیلش بگم .
در مورد بازی با اسرائیل هم گفتم اگه تو مقدماتی بخوریم بدون شک بازی می کنم .
اما برای بازی دوستانه مشخص نیست ، همین طور که یکی از من بپرسه با ایتالیا دوستانه بازی می کنید نمیتونم جواب درستی بدم ، من معتقدم اگه قراره صلح واقعی به وجود بیاد لازمش تعامل سالم ملت ها با یکدیگره که بازی دوستانه میتونه راهی واسه هموار کردنش باشه ، اگه ببینم حریف اسرائیلی با همین نیت منو به بازی دوستانه دعوت کنه می پذیرم ، وگرنه اگه مثلا گفته باشه یهودی ها و ایرانی ها با هم همیشه برادر بودند و دشمن مشترکشون اعرابه ، در این شرایط مسلما قبول نمی کنم .

من که تاحالا همچین حرفی از اسرائیلی ها نشنیدم. اتفاقا خود ما ایرانی ها هستیم که تو فکر این جور مسائلیم. هنوز یادم نرفته حرف های تند و آتشین سعید (منجر ایران بارسا) رو در مورد تیم های اسرائیلی. مردم دیگه دنیا انقدر به فکر دشمنی و بحث های سیاسی نیستند. این ما هستیم که هنوز تو قید و بند این قضایا موندیم.

kuroshmm
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
من نگفتم اونا قطعا چنین نظری دارند ، خواستم یه مثال بزنم واسه موقعی ای که پیشنهادشون رو قبول نمی کنم . تو هر جامعه ای انسان های تندرو وجود داره و در اسرائیل تعداد این آدم ها به نسبت بقیه ی جاها بیش تره ، پس عجیب نیست اگه چنین چیزی ببینیم .
-----
خواهشا این مسئله رو دیگه تموم کنید.

Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۱۷
من نگفتم اونا قطعا چنین نظری دارند ، خواستم یه مثال بزنم واسه موقعی ای که پیشنهادشون رو قبول نمی کنم . تو هر جامعه ای انسان های تندرو وجود داره و در اسرائیل تعداد این آدم ها به نسبت بقیه ی جاها بیش تره ، پس عجیب نیست اگه چنین چیزی ببینیم .
-----
خواهشا این مسئله رو دیگه تموم کنید.

من هم فقط گفتم که این آدم های تندرو تعدادشون تو ایران به مراتب بیشتر از هر جای دیگه ی دنیا و حتی بیشتر از اسرائیله.
------
چشم آقا کوروش! تموم!

Mr_Behi
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
به نظر من باصحبت دوستانه اين اختلاف نظرها حل ميشه,جالب هست بدونيد كه يك مربي اسرائیلي از من پرسيد چرا بازيكن اسرائیلي تو تيمت داري,منم با جواب دوستانه كه بهش دادم باعث شد كه ايشون منو دعوت كنه به بازيه دوستانه,و خيلي هم تشكر كرد از برخورد من باهاش,به اميد روزي كه همين فوتبال و هتريك باعث بشه مردم دنيا بيشتر باهم دوست باشن...

omid
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
منم با اینكه به خاطر جواب ندادنت رایمو ازت برداشتم بهت تبریك میگم امیدوارم بتركونی

hosseinfx
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۵۷
اونی كه می تركونه فقط حاجی خودمونه (فتح اله زاده) فقط هم سالی یك بار

بوووووووووووووووم

kuroshmm
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۷
1. U-20 Deutschland
2. U-20 Slovensko
3. U-20 Rossiya
4. U-20 Iran
5. U-20 Indonesia
6. U-20 Shqiperia
7. U-20 Schweiz

گروهی که توش افتاديم فوق العاده گروهه مشکلی هست که به هيچ امتيازی ازش اعتماد نداريم و حتی يه بازيه آسون هم نداريم . آلمان و سويسس و اسلونی و روسيه خيلی از ما قويترند و بايد قبول کنيم که رقبت برايه صعود ماله اوناست و ما جايي در اون بين نداريم . اگه يه کم خوش شانس باشيم و اتفاقات به سوده ما پيش بره ميتونيم تا جاهايه خوبی پيش بريم ، با توجه به اینکه حريفه ضعيفی تو این گروه نيست اگه شانس بياريم و تیم ها اول کار با ما پيک برند و يا خيلی جديمون نگيرند ميتونيم اون اوائل يه کارهايي بکنيم . هميطور آخره فصل اگه يکی دو تا از این مدعيها بی خيال بشند و ما تو اون موقع بهشون بخوريم باز هم واسه ما خيلی خوبه ، يادمون باشه که دوره قبل از 180 امتيازی که گرفتيم 90 تاش در 3 بازيه آخر بود .
3 بازيه اول ما با روسه و آلبانی و اندونزی هست که الان شديداً رويه این 3 تا تیم تمرکز کرديم . به زودی جزيیاته بيشتری رو خواهم گفت .
اما در مورد بازيکنا و مربّی ها ، تیم رو با 22 بزيکن و 2 مربّی و يه جای خالی میبنديم ، 3 تا از بازيکنايه تیم 2 سال قبل که فکر میکرديم به این رقبت ها نرسند در 1-2 ماهه اول ما رو همرهی میکنند . شومی عزيز جمعه يکی از بازيکن هاشو برايه استفاديه ما مربی میکنه و يه مربی ديگه باز در هفته ی آينده به تیم منتقل میشه .
برايه این هفته با کامبوج بازيه تدارکاتی داريم که تو ورزشگاهه گيشا برگزار میشه .
در مورد بازيکن هايه 17-18 ساله به زودی جزيیاته بيشتری رو مشاهده خواهيد کرد

Ehsan
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
يه بازي كن جوان ديدم هفته قبل كه سنش از يكي از جوانان من يه سال بيشتر بود و در عوض اسكيلش يه واحد كمتر !

و البته ساد اسكيل هاي آنچناني هم نداشت ! در ورد بازيكن هاي مورد نياز يه ندا بديد متشكر ميشيم

kuroshmm
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۵
در مورد بازیکنایی که به درد تیم ممکنه بخورند این دو سه روز کامل با آموزش همه چی رو مینویسم .
اما عجالتا یه سری به این جا بزنید :
قسمتی داره به نام Requirements که تو اون حداقل خواستمون نوشته شده ، اگه بازیکنی این حداقل رو داشت به Submit player برید و ثیبتش کنید .

بازم هم فوری تر از اون ، اگه دیدید بازیکنی اون حداقل ها رو به سنش داره و 19-20 سالش هست به من ht-mail بزنید و کامل اسکیل هاشو بنویسید .

wantonboy13
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۲۸
سریع میرم سر اصل مطلب...
من به دو قصد به جمع هت تریكی ها اضافه شدم،
1. سرگرم شدن خودم !!!! و پیاده كردن تفكرات تاكتیكیم كه فرصت پیدا میكنم تا اونو در یك دنیای مجازی به نمایش بگذارم... البته رو كم كنی بعضی تیم ها هم جزوشه :blum:
2. كمك به تیم ملی فوتبال ایران ... چه بزرگسال ، چه جوانان كه سازنده همین تیم بزرگسالند. همین كمك باعث میشه تا باز هم نام ایران در گوشه ای دیگر از دنیا سرافراز بشه...!!!!!:heart2:

من تازه وارد هت تریكم... ولی نه تازه وارد دنیای Manager !!!!
سنم هم فكر كنم نزدیكای سن آقا كوروش باشه... چون منم كنكوری بودم امسال !!!!
به هرحال هر كمكی از دست من بر بیاد براتون انجام میدم تا دیگه كسی نتونه به تیمهای ایران چپ نگاه كنه .
فعلا" هم چون تازه واردم نمیتونم از نظر مربیگری كمكتون كنم.... ولی تو ساله اول میتونم براتون بازیكن سازی كنم.
تا زمانی كه هم تیم جوانان خوب و هم بزرگسالان خوب با مربیان ایرانی خوب داشته باشیم....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آخر از كوروش جان برای در دست گرفتن تیم ملی جوانان و همینطور دستیارانشون تشكر میكنم و آرزوی موفقیت براشون دارم... (یادتون باشه نماینده 300-400 نفر ایرانی هستید) :ok:
از طرفی از كوشا ، دوست نازنینی كه منو با هت تریك بیشتر آشنا كرد بسیار متشكرم و برای خودش و تیمش آرزوی موفقیت دارم.:heart2:
----------------------------------------- - - - -
به خدا این دیگه آخریشه...... از بچه های تیم خودم هم تشكر میكنم كه با جون و دل تمرین میكنند!!!!

kuroshmm
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
یه چیز دیگه که برای بازیکنان مورد نیاز تیم ملی باید بگم اینه که با تغییر سیستم سنی هت تریک بعضی از بازیکنانی که قرار بود امسال 21 ساله بشند همچنان 20 ساله موندند و خیلی از مربی ها از جمله من اون ها رو به تیم ملی دعوت کردیم تا اینکه دو روز پیش هت تریک صراحتا اعلام کرد کلیه ی بازیکن هایی که سال پیش 20 ساله بودند نمی تونند در مسابقات امسال شرکت کنند ، یا به عبارتی دیگه ، تنها بازیکنایی که در 3 آگوست سنشون کم تر از 20 سال و 74 روز باشه میتونند در رقابت های امسال شرکت کنند .

wantonboy13
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۰۴:۱۹
یه چیز دیگه که برای بازیکنان مورد نیاز تیم ملی باید بگم اینه که با تغییر سیستم سنی هت تریک بعضی از بازیکنانی که قرار بود امسال 21 ساله بشند همچنان 20 ساله موندند و خیلی از مربی ها از جمله من اون ها رو به تیم ملی دعوت کردیم تا اینکه دو روز پیش هت تریک صراحتا اعلام کرد کلیه ی بازیکن هایی که سال پیش 20 ساله بودند نمی تونند در مسابقات امسال شرکت کنند ، یا به عبارتی دیگه ، تنها بازیکنایی که در 3 آگوست سنشون کم تر از 20 سال و 74 روز باشه میتونند در رقابت های امسال شرکت کنند .

با مدیر هت تریك صحبت میكنم برای بعضی از بازیكن هامون صغر سنی رد كنه.... :img-tomato:

wantonboy13
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۰
خوب همون طور كه مستحضر هستید ، جوانان دلیر ایران زمین روز جمعه با تیم روسیه از سری رقابت های جام جهانی بازی داره. (ساعت 21:30 به وقت ایران)
اولا" كه تماشای لحظه به لحظه ی بازی رو بهتون توصیه می كنم. :drinks:
دوم اینكه اگه مربی های تیم ملی دقت كرده باشند تیم روسیه در بعضی نقاط ضعف داره اساسی.
ولی در كل تیم هماهنگی به نظر میاد .
من تیم روسیه رو دیدم و آنالیزش كردم ، ولی چون تیم جوانان خودش یه مربی عاقل و بالغ داره جاش نیست كه اینجا راجب تاكتیك تیمی صحبت كنم.:secret:
امیدوارم كه یه بازی عالی (نه خوب ) از بچه ها شاهد باشیم كه پس فردا پیش باشگاه هاشون شرمنده نشیم!!!!:tounge_smile:

kuroshmm
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
خب در اولین گام در مقابل روسیه با نتیجه ی 3-1 مغلوب شدیم ، تونستیم بازی بسیار خوبی انجام بدیم و نباید از این نتیجه ناراحت باشیم ، روسیه بسیار از ما سرتر بود و مشخص بود که در این بازی شکست میخوریم . بازی بعدیه ما با آلبانیه که در بازی اول در مقابل اندونزی در خونه ی حریف شکست خورده بود و مثله ما پیک رفته بود . بازی این هفته برای اونا آسون ترین بازیه و اصلا نمیخواند بازنده ی بازی باشند و ما باید حواسمون حسابی جمع باشه .

hosseinfx
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
بازی با آلبانی تا دقیقه 81 با نتیجه 1-1 ادامه داره و بعید هست نتیجه تغییر كنه

بعد از یك باخت حالا به یك مساوی رسیدیم و بازی بعد تو ایران رو امیدوارم به برد برسیم

از زحمات مربی تشكر می كنم توصیه می كنم بعد از بازی در مورد آرایش و سیستم و جوانب كار توضیح بدید فكر می كنم بچه ها استقبال می كنن

hosseinfx
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
عجب چشمی زدم تیم رو ظرف 7 دقیقه 2 تا خوردیم نتیجه رو باختیم

من بی تقصیرم :-))

wantonboy13
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۷
چرا ما همیشه در نیمه های دوم بازی ضعیفی ارائه میدیم ؟؟

Mr_Behi
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۲
عملكرد تيم ملي ايران توي اين بازي بهتر از تيم حريف هست,ولي تيم مقابل stamina بالاتري داشته كه درصد مالكيت توپ اونا تو نيمه دوم بيشتر شده و بازي رو هم بردن,كلن تو هواي باروني اتفاق هاي اين جوري زياد پيش مياد...:unknw:

alvand_000
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۲۴
1.توی هوای بارونی stamina کم نمیشه
2.یکی از دلایل باختمون stamina کم بازیکن ها بوده که نیمه دوم اینجوری ball posession از دست دادیم
3.با توجه به بازی قبلی آلبانی که counter attack بازی کرده احتمالا نتونستیم پیش بینی کنیم که حریف central attack خوبی میاره و aitm بازی می کنه
4.ولی با توجه به total team experience پایینمون باید پیش بینی می کردیم که با این ترکیبی که چیدیم confusion میدیم
همین طوری که می بینین نوشته:
During the dramatic last moments of the battle, the inexperienced Iran team fell into disarray
البته یه توپ هم زدیم به تیر که حیف شد
اگه یک کم بد شانسی نمی آوردیم و موارد 3 و 4 رو پیش بینی می کردیم این جوری نمی شد:angry::hi:

Mr_Behi
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۱
1.توی هوای بارونی stamina کم نمیشه
2.یکی از دلایل باختمون stamina کم بازیکن ها بوده که نیمه دوم اینجوری ball posession از دست دادیم
3.با توجه به بازی قبلی آلبانی که counter attack بازی کرده احتمالا نتونستیم پیش بینی کنیم که حریف central attack خوبی میاره و aitm بازی می کنه
4.ولی با توجه به total team experience پایینمون باید پیش بینی می کردیم که با این ترکیبی که چیدیم confusion میدیم
همین طوری که می بینین نوشته:
During the dramatic last moments of the battle, the inexperienced Iran team fell into disarray
البته یه توپ هم زدیم به تیر که حیف شد
اگه یک کم بد شانسی نمی آوردیم و موارد 3 و 4 رو پیش بینی می کردیم این جوری نمی شد:angry::hi:

با حرفات موافقم,منظور من از هواي باروني اتفاق هاي غير منتظره بود,يعني همين 2 تا گلي كه تو7 دقيقه آخر بازي خورديم در صورتي كه در كل rating تيم ايران بالاتر بود.در ضمن مي خواستم بپرسم از آقاي كوروش كه دليل تغيير formation چي بوده ؟

kuroshmm
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۰
من فردا گزارش بازی رو با توجیهاتم برای تصمیماتم در این بازی رو مینویسم .

kuroshmm
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۲
این هفته با آلبانی بازی داشتیم . آلبانی و ایران تقریبا قدرت های مشابهی دارند و به طور مشترک ضعیف ترین تیم های گروه محسوب میشند . آلبانی در این بازی میزبان بود و به همین خاطر میتونست با توجه به میزبانی از ایران سرتر باشه و هافبک قوی تری برای بازی بفرسته ، ما هم به خاطر ضعفی که به خاطر مهمانی برامون پیش اومده بود باید نرمال بازی می کردیم که فاصله ی خطوط هافبک زیاد نشه ( البته آلبانی پیک رفته بود و این ناراحتیه منو از شکست دو چندان میکنه )
هوا برای بازی ابری بود و من ترجیح دادم از هیچ کدوم از بازیکن های تکنیکی و سرعتیمون که ممکن بود در هوای بارونی به مشکل بر بخورند استفاده نکنم و تیم رو با بازیکنای فاقد تخصص خاص و دو بازیکن سرزن و یک بازی قدرتی که تنها بازیکن قدرتی ترکیبمون بود فرستادم . تیم ما بازیکنای تکنیکی خوبی داره که در هوای خوب واقعا قدرتمون رو زیاد می کنند و هوای بازی جمعه کمی به تیم لطمه زد ، هر چند که پیش بینی های لازم انجام گرفته بود و در این مورد سوپرایز نشدیم . با توجه به قدرت تزدیک دو تیم و با توجه به این که در این بازی برد میخواستیم از مربی تهاجمی استفاده کردم ، چون از خط دفاع مطمئن نبودم و چون هوا بارونی بود و نمیشد خلاقانه بازی کرد و چون به 4 هافبک برای کنترل میانه نیاز داشتیم تصمیم گرفتم که با سیستم 2-5-3 بازی کنم ، یعنی با یه وینگر و 4 هافبک و سه دفاع و دو مهاجم . میتونم بگم در انتخاب سیستم دچار اشتباه شدم و بهتر بود با یه سری تغییرات در مربی و پست بقیه ی بازیکن ها از حمله از جناحین یا حمله از وسط استفاده می کردم . دو تیم تا دقیقه ی 80 بازی پایاپایی داشتند و ما تونسته بودیم از روی یه ضربه ی ایستگاهی و ضربه ی سر به گل برسیم و میتونستیم که فرصت های بیشتری به وجود بیاریم تا اینکه رسیدیم به حدودا دقیقه ی 80 و اما اتفاق اصلی بازی
سوالی که قاعدتا بعد دیدن میزان تصاحب توپ براتون پیش اومده اینه که چرا تیم ایران در نیمه ی دوم میزان تملک توپ رو از دست داد و چی شد که در دقایق پایانی دو گل خورد . یکی از جواب هاتون این بود که هافبک های ما قدرت بدنیه مناسبی ندارند ، در این بازی ما 4 تا هافبک داشتیم که قدرت بدنیشون به ترتیب formidable , excellent , excellent , solid بود که با میانگین excellent نمیتونه چندان تاثیر گذار بوده باشه و این مسئله باعث ضرر ما نشده ، یکی دیگه از جواب هاتون این بود که تیم ما دچار confusion و سردرگمی شده که به خاطر تاکتیک بوده ، سیستم ما در این بازی 2-5-3 بود که قبلا استفاده کرده بودیم و تجربه ی مناسبی در این زمینه داشتیم ، علاوه بر اون با توجه به قدرت مربیمون شانس سردرگمی برای ما کاهش پیدا کرد به طوری که در جریان بازی هیچ نوشته ای در مورد سردرگمی نوشته نشد یا به عبارت دیگه تیم ما دچار سردرگمی نشد ، اما اتفاق بدی که برای ما افتاد شرایط عصبی بود که در قوانین هت تریک اینطوری در بارش نوشته شده :
Nervous situations - Very important or dramatic matches might mean that inexperienced players lose their grip on the game. This gets worse the more they lack experience. Only the team with the lowest amount of experience will be subject to this during the match.
یعنی تیم ما به خاطر بی تجربگی بازیکناش دچار این وضعیت شد و در این وضعیت نه قدرت رهبری مربی دخالت داره و نه سیستمی که چیده شده ! یعنی تنها بی تجبرگی بازیکنا موثره و میتونه یقه ی تیم رو بگیره و به زمین بزنه و چیزی هم به جز تجربه نمیتونه جلوش رو بگیره . از دست دادن میزان تصاحب توپ و خوردن دو گل در دقایق پایانی و این شکست تلخ به خاطر بی تجربگی بازیکنا بود که متاسفانه من نمی تونستم راهکاری براش پیدا کنم و با چیز دیگه ای جبرانش کنم .
اما آلبانی در این بازی حمله از وسط رو در دستور کار خودش قرار داده بود ، در تیم های جوانان و ملی به دلیل کثرت بازیکنای با توانایی بالا دست مربی در انتخاب سیستم بازه ، یا به عبارت دیگه پیش بینی اینکه تیم حریفت چه استراتژی ای خواهد داشت سخت خواهد بود ، یعنی تیم حریفت پتانسیل بازی از جناحین رو داره همون طور که پتانسل بازی از وسط رو داره و ... . بنابر این نمیتونی تو برای بازی دفاع هات رو در یه جا متمرکز کنی تا قدرت حریف رو بگیری .

omid
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۹
كوروش چرا به صاحب تیم های كه بازیكنای میانمون توش بازی می كنن نمیگی استامینا تمرین بدن؟

hosseinfx
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
كوروش چرا به صاحب تیم های كه بازیكنای میانمون توش بازی می كنن نمیگی استامینا تمرین بدن؟

كوروش كه می گه مشكل استامینا نداریم و میانگین استامینا اكسلنت هست:6:

alvand_000
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۵۴
سلام کوروش جان.همون طوری که خودت هم گفتی این آسونترین بازی ما بود
بهتر بود mots می کردی. بابا مردیم این قدر باختیم!!:focus:
یه سوال دارم:towards middle کردن در شرایطی که ما بازیکنامون lack of ex دارن احتمال confusion دادن رو بالا نمی بره؟

omid
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۷
ضایه شدم:3:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶
ضایه شدم:3:

ضايع درسته ! :crazy:

kuroshmm
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۹
سلام کوروش جان.همون طوری که خودت هم گفتی این آسونترین بازی ما بود
بهتر بود mots می کردی. بابا مردیم این قدر باختیم!!:focus:
یه سوال دارم:towards middle کردن در شرایطی که ما بازیکنامون lack of ex دارن احتمال confusion دادن رو بالا نمی بره؟

سلام .
اولا تو این بازی ما از TM استفاده نکردیم ، دوما تیم ما در این بازی همون طور که بالا گفتم Confusion نداد و اصلا جمله ی Confusion چیزایی مثه اینه که مثلا هماهنگس تیمی از solid به weak تقلیل پیدا کرد و از اینا . این جمله ماله شرایط عصبیه که تنها و تنها فقط به تجربه ی بازیکن ها مربوطه و فقط در بازی های حذفی ، مسترز کاپ ، کوالیفیکیشن ها و بازی های رسمی ملی شاهد این مورد هستیم .

Mr_Behi
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
برد 0-3 رو تبريك ميگم,مي تونم بپرسم MOT بازي كرديم؟ ياnormal ,به هر حال اميدوار كننده بود...:drinks:

Milad Gerrard
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
فكر كنم نرمال بود....

Babak_Totti
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
به درد تیم ملی میخوره؟
البته من كه میخوام بفروشمش.

Aliakbar Torkashvand (173186881)
17 years and 50 days, inadequate form, healthy
A popular guy who is fiery and dishonest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 10/20/2007
Nationality: flag Iran
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 4 500 000 Rial/week
Owner: Bulls FC

Stamina: disastrous Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Winger: excellent Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous

kuroshmm
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
برد 0-3 رو تبريك ميگم,مي تونم بپرسم MOT بازي كرديم؟ ياnormal ,به هر حال اميدوار كننده بود...:drinks:

در این بازی MOTS بودیم .
کلا تشخیص اینکه تیم های ملی و جوانان چه TA ای داشتند کار سختی نیست چون روحیه ی تیمی اونا برای عموم قابل رویته . با توجه به اینکه بازی های آینده ی ما جوری هستند که شانس موفقیت بسیار کمی در اونا داریم ترجیح دادم نقد رو بچسبم و مطمئن 3 امتیاز بازی هفته ی پیش رو به دست بیارم .

kuroshmm
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
به درد تیم ملی میخوره؟
البته من كه میخوام بفروشمش.

Aliakbar Torkashvand (173186881)
17 years and 50 days, inadequate form, healthy
A popular guy who is fiery and dishonest.

Next birthday: 10/20/2007
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 4 500 000 Rial/week
Owner: Bulls FC

Stamina: disastrous Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Winger: excellent Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous

اتفاقا چن نفر میخواستند بخرنش و بهم میل زدند که بازیکن تیم جوانان میشه یا نه ، منم همشونو پروندم :yahoo:
ولی جدی جوابی که به اونا گفتم رو به شما هم میگم ، برای وینگر ما به بازیکنایی نیاز داریم که توانانیی های جانبی خوبی داشته باشند ، مثلا PM و passing اشون مثلا passable باشه ، اما این بازیکن توانایی های جانبیش داغونه و روی همین حساب اگه من مربی باشم خیلی سخت بهش بازی میدم . اما اگه تمرینات خوبی رو پشت سر بگذرونه و اسکیل اصلیش از بقیه خیلی بهتر باشه ممکنه بتونه در تیم جایی پیدا کنه .

omid
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
منم یه 17 ساله دارم با اسكورینگ سولید پاسینگ ویك
الان تو لیستمه
امیدی هست؟

kuroshmm
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۳۵
منم یه 17 ساله دارم با اسكورینگ سولید پاسینگ ویك
الان تو لیستمه
امیدی هست؟
به هر حال بازیکنی که دارای حداقل های ذکر شده در NT-Db هست باید به فروش بره تا تمرین کنه و ممکنه به درد تیم ملی جوانان بخوره . الآن مهاجم تو میتونه به آینده ی ملی امیدوار باشه .

omid
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
ایول
ببینیم كی می خردش
تا الان 1.5 یكی از بچه های خودی روش بید زده

Ali
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۵۷
ایول
ببینیم كی می خردش
تا الان 1.5 یكی از بچه های خودی روش بید زده

منم واسه همین خریدمش

امیدوارم بتونم موفق بشم و بازیكن رو به تیم ملی جوانان برسونم

با توجه به قیمت بالایی كه واسه خریدش دادم امیدوارم موفق بشم

Mr_Behi
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۰۵
There was a bit of a mixup on the field as Iran found themselves out of position and their organization level dropped to inadequate

چرا تغيير formation؟ با اون خط ميانه ضعيف تيم مقابل چرا 3-5-2 كه excellent بود بازي نكرديم؟:nea:

kuroshmm
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۴۱
There was a bit of a mixup on the field as Iran found themselves out of position and their organization level dropped to inadequate

چرا تغيير formation؟ با اون خط ميانه ضعيف تيم مقابل چرا 3-5-2 كه excellent بود بازي نكرديم؟:nea:

بازی ما با قبرس بازی دوستانه در خلال بازی های رسمی بود .
لازم به یادآوری نیست که در بازی دوستانه قرار نیست ما به نتیجه فکر کنیم .
علت تغییر سیستم هم این بود که بازی بعدیه ما با آلمان هست که خیلی خیلی از ما قویتره و ضدحمله به احتمال بسیار زیاد برنامه ی ما واسه این بازی خواهد بود . برای اینکه دستمون برای انتخاب سیستم مناسب ضدحمله باز باشه ، باید در بازی دوستانه از سیستم مناسب ضدحمله استفاده می کردیم تا برای بازیه اصلی حداثل تجربه رو داشته باشیم و تیممون Confuse نشه .

wantonboy13
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
بازی ما با قبرس بازی دوستانه در خلال بازی های رسمی بود .
لازم به یادآوری نیست که در بازی دوستانه قرار نیست ما به نتیجه فکر کنیم .
علت تغییر سیستم هم این بود که بازی بعدیه ما با آلمان هست که خیلی خیلی از ما قویتره و ضدحمله به احتمال بسیار زیاد برنامه ی ما واسه این بازی خواهد بود . برای اینکه دستمون برای انتخاب سیستم مناسب ضدحمله باز باشه ، باید در بازی دوستانه از سیستم مناسب ضدحمله استفاده می کردیم تا برای بازیه اصلی حداثل تجربه رو داشته باشیم و تیممون Confuse نشه .

سلام كوروش جان،
من تیم آلمان رو آنالیز كردم ... نتیجه اینكه بهترین ترفندمون در این بازی همین ضد حمله است . و دیگر اینكه به نظر
من بهتره كه در این بازی MOS نریم و Normal بازی كنیم. :ok:

kuroshmm
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۳۱
مرسی از اینکه برای اینکار وقت گذاشتید اما با توجه به نیازمون به روحیه در این بازی به احتمال نود درصد Pic میریم

wantonboy13
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
مرسی از اینکه برای اینکار وقت گذاشتید اما با توجه به نیازمون به روحیه در این بازی به احتمال نود درصد Pic میریم

pic هم میتونه خوب باشه ، چون در بازی قبلی MOS رفته بودیم و روحیه تیم پایین اومده و در بازی های بعدی كه
شانس امتیاز گیریمون بیشتره میتونه این روحیه كمكمون كنه...
راستی یه چیز جالب در مورد آلمان ها : این تیم تو خونه خودش مثله شیر میمونه ، ولی تو خونه حریف مثله موش
آب كشیده است!!!! امیدوارم تو بازی با ما هم همین طوری باشه :notify:

alvand_000
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
koosha(khaz o khil) is going to sweden tonight for the master's degree,i will miss him so much,wish for him to :pleure:become gm-kopa soon

wantonboy13
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۵۴
آخه تا كی ما باید گل دقیقه 88 بخوریم... :shout:
تا كی باید نتیجه برده رو ببازیم .... :cry_smile:

wantonboy13
شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۰۲
آقا تبریك میگم... روسیه رو 1-3 در هم كوفیدیم :yu:
ولی بازم گل 10 دقیقه آخری خوردیم... در دقیقه 81 تنها گلمون رو از روسیه دریافت كردیم :king:

حالا ببینم ... كوروش جان ، میگم MOS رفتی تو این بازی؟؟ بعید می دونستم زورمون به روسیه برسه اونم با این
نتیجه... ولی بازم خوب بود ، تبریك میگم بهت... پوستر هفته نامه شماره 4 رو به تیم ملی جوانان اختصاص خواهیم
داد.
من از همون اول هم میگفتم كه باید با مربی ایرانی كار كرد تا نتیجه بده...حالا كی گفتم یادم نیست!! :search:

bakuryu
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۸
آخه روسيه هم تيمه که ميگی ، اول کن بابا ، راستی هيچی بدن ميگم :dirol:
:asthanos:

leo
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
شانسمون واسه رفتن به دور بعد خیلی خوبه!
فقط آلمان رو شكست بدیم رفتیم دور بعد!
اگه هافبكامون رو تقویت كنیم توان شكست آلمان رو داریم!

:bigsmile:

samynostalgia
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
agha man mikham behet komak konam va bazikon moarefi konam chi kar konam?
esme team am ZNU hast daste 3 seri 9

wantonboy13
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۵
agha man mikham behet komak konam va bazikon moarefi konam chi kar konam?
esme team am ZNU hast daste 3 seri 9

شما میتونی با مراجعه به [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نیازهای مربی رو برای تیم ببینی ، و سیستم میتونه برات جستجو كنه كه آیا توی تیم شما بازیكنی با مشخصات
درخواستی مربی match هست یا نه .

wantonboy13
شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۷
شانسمون واسه رفتن به دور بعد خیلی خوبه!
فقط آلمان رو شكست بدیم رفتیم دور بعد!
اگه هافبكامون رو تقویت كنیم توان شكست آلمان رو داریم!

:bigsmile:

اگر موفق بشیم كه اسلوونی و اندونزی رو شكست بدیم ، تازه یه 20-30 % شانس داریم !! :cray:

wantonboy13
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
دیشب تیم ملی ایران در كشور آلمان موفق شد بدون اینكه بخواد MOS بازی كنه و كاملا عادی ، 2-1 تیم قدرتمند آلمان
رو شكست بده. جالب این كه تیم آلمان تا اواسط نیمه دوم 0-1 جلو بوده و در عرض 2 دقیقه بچه های ما 2 گل میزنند.
ولی ناراحتی قضیه اینجاست كه ما بخاطر باخت هفته پیش در خانه اندونزی شانس صعودمون رو به طور قطع به یقین از
3 هفته مانده به اتمام مسابقات از دست داده بودیم. :cry_smile:
الان فاصله امتیازی ما با تیم دوم جدول یعنی آلمان ها 6 امتیازه كه با توجه به 2 مسابقه باقیمانده و تفاضل گل عجیب
تیم آلمان بعیده كه به این تیم برسیم !!:tigi:

Qualifications - Group 1
U-20 Schweiz 10 26 - 18 21
U-20 Deutschland 10 31 - 6 19

U-20 Indonesia 11 26 - 24 15
U-20 Iran 10 16 - 18 13
U-20 Rossiya 10 18 - 18 12
U-20 Slovensko 10 14 - 26 9
U-20 Shqiperia 11 10 - 31 9

Ali
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
با سلام

ببخشید دارم فضولی میكنم ولی فكر كنم جایی خوندم كه فقط بازیكنهای 19 و 20 ساله به تیم ملی جوانان دعوت میشن ولی توی آخرین بازی بازیكنی داشتیم بنام مصطفی خرسند كه 17 سال داره و 2 ستاره گرفته

البته حالا شاید من اشتباه میكنم و اصلاَ همچین چیزی جایی نوشته نشده باشه و من خوابنما شده باشم آخه خوابهای نامربوط من زیاد میبینم

HaryAMID
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۱۱
این تاپیک چرا یخ زده؟
من یه دفاع دارم با این مشخصات:
Afshin Farhadi (182870190)
17 years and 55 days, inadequate form, healthy

Stamina: wretched Goalkeeping: disastrous
Playmaking: disastrous Passing: weak
Winger: disastrous Defending: excellent
Scoring

از تیم جوانانم گرفتمش و چند هفته تمرینش دادم دفاعش تازه رشد کرده،
اگه به تیم ملی جوانان دعئت میشه ، که با قدرت تمرینش بدم و اشتامیناش هم ببرم بالا،
وگرنه الان سود خوبی داره،بفروشمش.:3:

مربی که خیلی وقته پیداش نیست،نمیدونم کی باید جوابم رو بده.:7:

HaryAMID
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
کوروش جان
از اینکه تو Ht جوابم رو دادی ممنونم.

morsal
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۶
Omid Sadeghi
TSI = 1 710 , 17 years and 26 days, passable form
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities [Quick]

Stamina: weak Keeper: disastrous
Playmaking: wretched Passing: inadequate
Winger: solid Defending: passable
Scoring: inadequate Set pieces: poor

morsal
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۶
بدرد تیم ملی جوانان میخوره؟
من دارم دفاع تمرینش میدم....

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۳۰
بدرد تیم ملی جوانان میخوره؟
من دارم دفاع تمرینش میدم....

البته كورش بايد بياد نظر بده اما به نظر من اگه تا 18 سالگي به اكسلنت برسه واسه تيم ملي جوانان عاليه.

bianco vino71
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۳۳
نه بابا اين تيم ملي جوانان خيلي بازيكناي خوفي داره
اينجوري نگاش نكنيد
من يه دروازبان فورميد 18 دارم هنوز دعوت نشده
البته اين هفته اوت استاندينگ ميشه ولي ديگه دارم آخر فصل مي فروشمش

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۵
نه بابا اين تيم ملي جوانان خيلي بازيكناي خوفي داره
اينجوري نگاش نكنيد
من يه دروازبان فورميد 18 دارم هنوز دعوت نشده
البته اين هفته اوت استاندينگ ميشه ولي ديگه دارم آخر فصل مي فروشمش

منم نگفتم 17 ساله اكسلنت رو دعوت مي كنن. گفتم يعني بازيكن اينده داري مي شه كه مي تونه تو 18 يا 19 سالگي به تيم ملي برسه.

bianco vino71
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
منم گفتم اكسلنت واسه تيم ملي كمه
همين

Ali
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
مربی تیم ملی كه پیداش نیست ولی بازی با یمن تیم خیلی خوب ستاره گرفت

فرواردهای خیلی خوبی هم به تیم دعوت شدن با این اوصاف من دیگه نباید مهاجم ایرانیمو تمرین بدم و بهتره كه بفروشمش تا سود خوبی نصیبم بشه

آخه مهاجم من 4 تا ستاره بیشتر نمیگیره ولی الان فرواردهایی با 6 و 5 ستاره توی تیم داریم

HELL BOY
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۲
چرا کسی به بازیکن من بها نمیده؟:ouaip:واقعا نمیشه رو این بازیکن سرمایه گذاری کرد؟

Jafar Haddad (185317869)
17years and 73 days, passable form, healthy

Next birthday: 03/25/2008
Total Skill Index (TSI): 2 720
Wage: 5 300 000 Rial/week
Owner: HELL ANGELS FC

Stamina: poor Goalkeeping: disastrous
Playmaking: solid Passing: excellent
Winger: passable Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: inadequate

wantonboy13
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۳
كمتر از 9 روزه دیگه انتخابات مربی تیم ملی جوانانه... بچه هایی كه تصمیم كاندید (!!) شدن دارند بیان خودشونو معرفی كنن و از سوایق كاری و اهدافشون برای تیم ملی بگن... :wink3:

Ali-ss
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۵
این بازیكن به درد تیم ملی می خوره یا نه؟
Reza Damavandi (193004749)
17 years and 9 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is calm and upright.
Has non-existent experience and solid leadership abilities.

Next birthday: 06/01/2008
Total Skill Index (TSI): 1 130
Wage: 4 100 000 Rial/week
Owner: ESTEGHLAL F.C

Stamina: weak Goalkeeping: disastrous
Playmaking: passable Passing: solid
Winger: poor Defending: wretched
Scoring: weak Set Pieces: weak

misagh
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۶
كمتر از 9 روزه دیگه انتخابات مربی تیم ملی جوانانه... بچه هایی كه تصمیم كاندید (!!) شدن دارند بیان خودشونو معرفی كنن و از سوایق كاری و اهدافشون برای تیم ملی بگن... :wink3:

من كاندید می شم . هنوز هدف خاصی ندارم . ولی مهمترین خواسته ی من از همه ی بچه ها اینه كه به اجنبی ها رای ندن . تیم ملی رو همه با كمك هم دیگه می گردونیمش :good:

-Aydin-
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۳۵
كاندید مجلسم بشی بد نیست میثاق !!
آخه هر جا انتخابات میبینی سریع كاندید میشی

misagh
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۳
در انتخابات این دوره ی مجلش شورای اسلامی هتریك قصد كاندید شدن دارم . فقط رای یادتون نره

HELL BOY
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۰
سلام...کوروش جان کجایی...من این بازیکن رو ثبت کردم.آینده تیم ملی ایرانه .

[COLOR="Red"]Jafar Haddad (185317869)
17 years and 80 days, solid form, healthy

Next birthday: 03/25/2008
Total Skill Index (TSI): 3 130
Wage: 5 300 000 Rial/week
Owner: HELL ANGELS FC

Stamina: poor Goalkeeping: disastrous
Playmaking: excellent Passing: excellent
Winger: passable Defending: poor
Scoring: poor Set Pieces: inadequate

توی بازی سازی میتونه واقعا یه بازیکن باشه که مثلش تو ایران نیمده تا حالا و خیلی طول میکشه تا یکی مثلش پیدا بشه.

برنامم اینه تا divine تمرینش بدم و بعد برم سراغ passing و شاید رو set pices هم تمرینش بدم.فقط بذارین تجربه کسب کنه تو تیم ملی.

میخوام اولی آبادانی باشه که توی اتیم ملی هتریم توپ میزنه:blush2:

bianco vino71
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
دروازبان منم 19 ساله و برليانت شده

Sir Farzan Lytton
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۴۲
يه HT mail اومده واسه من به اين مضمون :
Sent 2008-02-22 14:14:00
From Foolione
Subject (no subject)

Hi,

with the permission of Mod-Kian, I send you this mail.
We are working on a project to give Iran NT + U20 a positive boost.

We have to find the best Iranian youthplayers and give them appropriate training!

What is your job?
CHECK NATIONAL CONFERENCE (Iran) and put your youth player in the right topic.

My job will be to put them in my file, maybe find a good trainer.
This all will only work with your help! I hope to see you in the conference.

Foolione

قضيه چيه؟ كيان كه ديگه مربي تيم جوانان نيست؟‌!

misagh
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
برای من هم اومده . یكی بگه برای چی ما باید به كنفراس بریم ؟. برای چی باید به كنفرانس بریم ؟

و غیره ..................؟

Nillo
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
واسه همه اومده.

کی هست اینو فرستاده؟

wantonboy13
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
برای دومین بار امروز هم واسه من اومد... :ouaip:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
من فهميدم. يه بنده خدايي اهل روماني كه زنش ايرانيه. با تيم ايران حال مي كنه. اومده با اجازه كيان و كوروش يه طرحي گذاشته كه ما مربيا بريم بازيكناي 17 ساله و مستعدمون رو بهش معرفي كنيم. كه اونم اگر قصد تمرينش داريم راهنمايي كنه و اگه مي خوايم فروشيم واسمون يه مشتري پيدا كنه كه حاضره بگيره تمرينش بده. و كلا هدفش ساختن پشتوانه قوي واسه تيمها ملي هست.

بريد تو صفحه ايران بعد كنفرانس رو بزنيد. اونجا اگه بزيكني با شرايط گفته شده داريد معرفي كنيد. طرف قراره با بنديني تماس بگيره كه طرحشو اينجا مطرح كنن. احتمالا روزهاي آينده شاهد توضيحات بيشتر از طرف بنديني و سايرين خواهيم بود.

alex_irooni
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۰۱
در مورد این خارجیه من از كیان پرسیدم همینو گفت به من .

حالا واسه تیم ملی جوانان مربی میخواد چی كار كنیم
فردا آخرین روز مربیگری كوروشه . 25/2/2008

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۵۹
Hi!

Soon, I'll give more explanation on conference about my plans..
first, I would like to check if we don't have better coaches around..
I will ask users if they know anyone, but I presume more people is on hattrick.ir.

Maybe ask over there to look for Iranian users with at least passable leadership.

Thank you!

اين ميل رو امروز از فوليونه دريافت كردم. از اونجايي كه بهش قول دادم تو ارتباطش با بچه هاي ايراني كمكش كنم. ترجمه ميلشو اينجات مي ذارم:

سلام !
به زودي توضيحات بيشتري توي كنفرانس در مورد برنامه هام مي دم.
اول مي خوام ببينم كه آيا مربي بهتري دارمي يا نه . . .
من از كاربرا خواهم خواست كه آيا سراغ دارن يا نه اما احتمال زياد مي دم كه افراد بيشتري توي Hattrick.ir باشن. شايد بهتر باشه اونجا بپرسيم كه آيا كسي مربي حداقل با ليدرشيپ پاسبل سرغ داره يا نه.

ممنون !

masoud_dj
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۵۹
جاتون خالی رفته بودم پاچه خاری پیش مربی تیم
نمیدونید چه حالی داد
نیگا کنید. اینو من فرستادم براش:
Jenabe Aghaye Foolione Entesabe Shayesteye Shoma Ru Be Semate Morabigarie Time Melie Javanane Iran Tabrik Arz Nemude va az dargahe izade mannan braye shoma tufighe ruz afzun khastaram
az tarafe masoulane time Real Karaj

اینم جوابش این فولینه هم یه جورایی با نمکه ها به من میگه مسعود جان دلتون بسوزه:3:
-----
I can not Farsi very well, but I'll try to answer briefly to you :)

Motshakeram masoud jan

Foolione

Taj
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
ازمن از بازیکنم رو میخواست که بهش میدم لیدر شیپش سولیده فکر کنم

wantonboy13
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۴۱
ازمن از بازیکنم رو میخواست که بهش میدم لیدر شیپش سولیده فکر کنم

به جای اینكه فارسی صحبت كردن مربیمون پیشرفت كنه ،سطح زبان فارسی بچه ها داره پایین میاد!! :sick:

wantonboy13
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
Team Spirit: like the Cold War

یه فكری به حال این بكنید... بازی های جام جهانی هم در حال شروع شدنه !!

vizzzz
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
سلام
It would be nice if someone invited all Iranian to check the National Conference about U20...

But I can not tell it in hattrick.ir, so I need someone to do it for me.

So the interaction grows in the conference and we'll have better updates about youth players..

Cheers mate!
این میل رو فولیونه به من داده و از بچه های ایرانی خواسته توی كنفرانس تیم جوانان توی سایت هتریك بیشتر شركت كنیم
بیاید اونجا
متاسفانه اونجا زیاد انگلیسی مینویسن منم از یكی از بچه ها كه زبانش خوبه میخوام بیاد و متن های اونجا رو ترجمه كنه
و ترجمش و هم تو خود هتریك كنفرانس هم توی این سایت هتریك.ای ار بزاره
با تشكر

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۰۲
باخت فضاحت بار 3-0 تیم ملی جوانان ایران رو به تیم جوانان اسكاتلند ، خدمت تمام رای دهندگان به فولیونه تسلیت عرض می نمایم. حالا باخت به كنار ، سیستم چیدنمون از همه جالب تره .... در مقابل 2-5-3 حریف ، 2-3-5 بازی كردیم !!!! اون هم با تاكتیك ضد حمله كه aSan جواب نخواهد داد.... منتظر شنیدن نتایج عجیب تر از جانب تیم ملی زیر 20 سالمون باشید ...

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۳۱
تیم ایران در مقابل اون تیم بهترین عملكرد رو داشت . خوب شد 10 تا نخوردیم . همش 3 تا خوردیم . 3 تا كه دیگه این حرف ها رو نداره

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۳۷
یه نگاه به بازیکنان دو تیم و ریتینگ ها بندازید زیاد هم بد نباختیم ، البته می شد با ترکیب بهتر کمتر گل بخوریم!!
راستی چه طور شد که تیم حریف با 4 تا هافبک میانی بازی کرد ؟؟؟؟!!!!!؟؟؟

alex_irooni
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۴
باخت فضاحت بار 3-0 تیم ملی جوانان ایران رو به تیم جوانان اسكاتلند ، خدمت تمام رای دهندگان به فولیونه تسلیت عرض می نمایم. حالا باخت به كنار ، سیستم چیدنمون از همه جالب تره .... در مقابل 2-5-3 حریف ، 2-3-5 بازی كردیم !!!! اون هم با تاكتیك ضد حمله كه aSan جواب نخواهد داد.... منتظر شنیدن نتایج عجیب تر از جانب تیم ملی زیر 20 سالمون باشید ...

به این میگن حمایت

Sharp-Shark
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
تیم حریف 6تا بازی قبل خودش رو نباخته بود... (5 برد - 1 مساوی) بهتره کمی منصف باشیم!

در مورد ترکیب چیدن!!!! من که بلد نیستم قبل از شروع بازی ترکیب حریف رو ببینم! کسی اگه میتونه یاد من هم بده. اسکاتلند تو 3-4 بازی اخیر 1 بار 3-5-2 بازی کرده! پس لطفا نگید بازی خوانی کردید...

در مورد ضد حمله هم قبلا یه توضیحاتی بندینی داده بود... جای مربی که نیستیم بدونیم تیم چه وضعی داره... شاید فعلا همین ضد حمله رو WorldClass بازی کنه، بهتر باشه تا یه تاکتیک جدید...

من شخصا برای مربی تیم آرزوی موفقیت می کنم. حیف که فقط میشه یه تشکر کرد، مگه نه پست Alex_ironi بازم جای تشکر داشت....

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
به این میگن حمایت

حمایت از مربیان ایرانی بود كه الان میتونستن جای اوشون باشن !!

masoud_dj
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
من نمی خوام مربی رو بکوبم
اما یادتون باشه انتقاد در حال حاضر بیشتر به درد تیم میخوره تا حمایت کورکورانه
منم فکر میکنم ایشون تو این بازی اصلا درست ترکیب نچیده و حتما از بزرگترها میخوام که تو زمینه مربیگری یه کمکی بهش بکنن همونطور که از قبل قولشو داده بودن و بیشتر بذارید از استعداد فولیونه در زمینه بازیکن سازی استفاده کنیم

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
حمایت از مربیان ایرانی بود كه الان میتونستن جای اوشون باشن !!
بله ، دیدم چقدر از بندینی حمایت کردی

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۰۳
در مورد ترکیب هم به نظر من کاملا اشتباه کرد ، نه با توجه به سیستم حریف ، با توجه به این که فقط از یک هافبک میانی استفاده کرد که اونم تدافعی بود و عملا میانه میدان رو به حریف واگذار کرد
به نظر من هم بهتره حداقل قبل از انتخاب سیستم با بقیه مشورت کنه (مخصوصا با بندینی به عنوان مربی تیم ملی)

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۰۵
در مورد ترکیب چیدن!!!! من که بلد نیستم قبل از شروع بازی ترکیب حریف رو ببینم! کسی اگه میتونه یاد من هم بده. اسکاتلند تو 3-4 بازی اخیر 1 بار 3-5-2 بازی کرده! پس لطفا نگید بازی خوانی کردید...

در مورد ضد حمله هم قبلا یه توضیحاتی بندینی داده بود... جای مربی که نیستیم بدونیم تیم چه وضعی داره... شاید فعلا همین ضد حمله رو WorldClass بازی کنه، بهتر باشه تا یه تاکتیک جدید...

بلد نیستیم تركیب حریف رو ببینیم ، قاعدتا" هم همینطور هست....اما میتونیم كه آنالیز كنیم !!
تیم اسكاتلند در بازی های اخیرش روند خاصی رو در تیم طی كرده ، با بازی های 3-4-3 و 2-5-3 بیشتر جلو اومده ، به احتمال قطع به یقین مربی جدید تیم حریف نمیاد توان سیستمی تیم رو به هم بزنه ، و با توجه به قدرت نسبی اسكاتلند در سیستم 3-3-4 (پسیبل) ، قدرت خوب در سیستم 3-4-3 ، و قدرت خوب در 2-5-3 ، و همینطور برتری نسبتا" محسوس در برابر تیم ایران ، ریسك 3 هافبك در خانه خودی را نخواهد كرد ، پس میاد كه از یكی از سیستم های 3-4-3 و یا 2-5-3 استفاده كنه. اسكاتلند در بازی قبل ایران 3-4-3 رفته و توان لازم رو گرفته ، پس كفه ترازو به سمت 2-5-3 سنگین تره !! از طرفی تیم Latvija كه تیمی در هیمن قدرت های اسكاتلند هست در بازی قبلی مقابل فولیونه بازی كرده ، و فولیونه دست خودش رو برای 2-3-5 رو كرده (!!) . حداقل سیستم رو در این بازی عوض میكرد (با توجه به فاصله نسبی سیستم های دیگمون با 2-3-5 ).
البته این نكته رو هم باید اضافه كرد كه هر چی بازیها رو به جلو بره ، آنالیز مربیان حریف راحت تر انجام میشه و اون هم به این دلیله كه تیم ها تازه به دست مربیانشون افتاده ، و پس از 3-4 بازی دیگه نباید اشتباه آنالیزیمون به این حد باشه !!

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
وقتی نه ما زبون اون رو حالیمون می شه نه اون زبون ما رو نه می تونیم بهش پیشنهاد بدیم , نه ازش انتقاد كنیم و نه از تیم بندازیمش بیرون . باید با اون اجنبی بسازیم تا دو فصل دیگه .

این برای ما تجربه می شه تا دیگه به خارجی ها رای ندیم و به خودمون بقبولونیم كه ما بهترین ها رو داریم و هیچ نیازی به خارجی ها نداریم .

یك سوال دارم از كسایی كه به فولیونه رای دادن :
اگه به وقت گذاری شما رای دادین من روزی 3 ساعت كانكت هستم پس چرا به من رای ندادین؟ . و اگه به بهترین بودن باشه من می گم اون هیچچی سرش نمی شه پس چرا به اون رای دادین ؟ تو ایران 100 تا بهتر از اون رو داریم

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
وقتی نه ما زبون اون رو حالیمون می شه نه اون زبون ما رو نه می تونیم بهش پیشنهاد بدیم , نه ازش انتقاد كنیم و نه از تیم بندازیمش بیرون . باید با اون اجنبی بسازیم تا دو فصل دیگه .

این برای ما تجربه می شه تا دیگه به خارجی ها رای ندیم و به خودمون بقبولونیم كه ما بهترین ها رو داریم و هیچ نیازی به خارجی ها نداریم .

اگه به وقت گذاری شما رای دادین من روزی 3 ساعت كانكت هستم پس چرا به من رای ندادین؟ . و اگه به بهترین بودن باشه من می گم اون هیچچی سرش نمی شه پس چرا به اون رای دادین ؟ تو ایران 100 تا بهتر از اون رو داریم

من اصلا" قصد كوبوندن (!!) مربی رو تو یكی دو هفته مربیگری ندارم . از تیم یه انتقاد كوچولو كردم كه با توجه به نبود ایشون در این جمع، ( البته چرا.... برای انتخابات یكی از دوستان جاشون عضو شدن و براشون تبلیغ كرد !!) و ندیدن این انتقادات ، فایده ای برامون نداره !!
امیدوارم كار به انتقاد های بزرگتر نكشه... :thumbup:

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳

بیا اینم از این ، با یه بازی انداختنش بیرون .......
دور از جونتون شما که از عرب ها هم بدترین ، حداقل صبر کنید 2 تا بازی انجام بده بعد !!!!!
می خوام ببینم اگه خوذت جای این مربی بودی برای این بازی با چه ترکیبی بازی می کردی ؟ می بردی یا می باختی ؟
شرط میبندم 5 تا می خوردی

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
در مورد ترکیب هم به نظر من کاملا اشتباه کرد ، نه با توجه به سیستم حریف ، با توجه به این که فقط از یک هافبک میانی استفاده کرد که اونم تدافعی بود و عملا میانه میدان رو به حریف واگذار کرد
به نظر من هم بهتره حداقل قبل از انتخاب سیستم با بقیه مشورت کنه (مخصوصا با بندینی به عنوان مربی تیم ملی)

اتفاقا" اكثر مربیانی كه ضدحمله میزنن ، با روش 2-3-5 جلو میان ، كه دفاع و حمله در این سیستم مهمه. اما در مقابل این تیم نباید ضد حمله میزد .

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۲
بله ، دیدم چقدر از بندینی حمایت کردی

دن بندینی هم بالاخره یه جاهایی اشتباه میكرد و خودش هم قبول داشت... انتقاد سالم به تیم ملی كمك می كنه ، ولی من باز هم با سیستم های ضد حملش مخالفم !! اما در كل مربی قابل احترامیه ، و خودشم میدونه چقدر دوسش دارم (سعید جان امروز قزوین بودم :spiteful:)!!!!!!

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
بیا اینم از این ، با یه بازی انداختنش بیرون .......
دور از جونتون شما که از عرب ها هم بدترین ، حداقل صبر کنید 2 تا بازی انجام بده بعد !!!!!
می خوام ببینم اگه خوذت جای این مربی بودی برای این بازی با چه ترکیبی بازی می کردی ؟ می بردی یا می باختی ؟
شرط میبندم 5 تا می خوردی

من تنها از سیستم های 3-5-2 و 4-4-2 استاده می كنم و از ضد حمله و از این قرتی بازی ها خوشم نمی یاد . :1:

اول گل زدن بعد گل نخوردن . وقتی ضد حمله می زاره می خواد از مساوی دفاع كنه .
:apophys:

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
اتفاقا" اكثر مربیانی كه ضدحمله میزنن ، با روش 2-3-5 جلو میان ، كه دفاع و حمله در این سیستم مهمه. اما در مقابل این تیم نباید ضد حمله میزد .
درسته ، ولی به نظر من نباید میانه میدان رو از دست بدیم ، وقتی 79% توپ دست حریف باشه کل بازی رو از دست میدیم

Sharp-Shark
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۸
بلد نیستیم تركیب حریف رو ببینیم ، قاعدتا" هم همینطور هست....اما میتونیم كه آنالیز كنیم !!
تیم اسكاتلند در بازی های اخیرش روند خاصی رو در تیم طی كرده ، با بازی های 3-4-3 و 2-5-3 بیشتر جلو اومده ، به احتمال قطع به یقین مربی جدید تیم حریف نمیاد توان سیستمی تیم رو به هم بزنه ، و با توجه به قدرت نسبی اسكاتلند در سیستم 3-3-4 (پسیبل) ، قدرت خوب در سیستم 3-4-3 ، و قدرت خوب در 2-5-3 ، و همینطور برتری نسبتا" محسوس در برابر تیم ایران ، ریسك 3 هافبك در خانه خودی را نخواهد كرد ، پس میاد كه از یكی از سیستم های 3-4-3 و یا 2-5-3 استفاده كنه. اسكاتلند در بازی قبل ایران 3-4-3 رفته و توان لازم رو گرفته ، پس كفه ترازو به سمت 2-5-3 سنگین تره !! از طرفی تیم Latvija كه تیمی در هیمن قدرت های اسكاتلند هست در بازی قبلی مقابل فولیونه بازی كرده ، و فولیونه دست خودش رو برای 2-3-5 رو كرده (!!) . حداقل سیستم رو در این بازی عوض میكرد (با توجه به فاصله نسبی سیستم های دیگمون با 2-3-5 ).
البته این نكته رو هم باید اضافه كرد كه هر چی بازیها رو به جلو بره ، آنالیز مربیان حریف راحت تر انجام میشه و اون هم به این دلیله كه تیم ها تازه به دست مربیانشون افتاده ، و پس از 3-4 بازی دیگه نباید اشتباه آنالیزیمون به این حد باشه !!

اگه اسکاتلند 0-0-10 هم بازی میکرد، همین جوری براش رمان مینوشتیدو آنالیز میکردید که طبیعی بود اسکاتلند میخواد 0-0-10 بازی کنه! اگه میدونستید این قدر قدرت آنالیزش پایین هست، خوب بهش پیغام میدادید و آنالیزتون رو میگفتید!!!! چند تا تون این کار رو کردید؟! حالا که اوضاع قطع به یقین هست، پس منم میگم قطع به یقین هیچ کس، با هر ترکیبی هم که میچید، نمیتونست بازی رو ببره!

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
ما كه زبونش حالیمون نمی شه بهش چطوری بگیم كه در سطح ملی , بازی كردن با یك سیستم در 2 بازی پشت سر هم جیزززززززه ؟

Sharp-Shark
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۵

جواب من اینه که دیدم اون حتی قبل از اینکه مربی بشه، شروع کرده بود به بررسی بازیکن ها... حداقل استارت رو زده بود! حالا اگه این حتی یه حرکت تبلیغاتی پیشبینی شده هم بوده، بهش تبریک میگم! خوب تبلیغ کرد!!

اگه هم سنگ ایرانی بودن به سینه میزنید، خب همتون اعتلاف میکردید، یه نفر یا 2 نفر کاندید میشد... نه اینجوری که رای ها پخش شه....

Sharp-Shark
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
ما كه زبونش حالیمون نمی شه بهش چطوری بگیم كه در سطح ملی , بازی كردن با یك سیستم در 2 بازی پشت سر هم جیزززززززه ؟

شخص شما رو من گارانتی میکنم، هر چی خواستی بگو، خودم دوبله میکنم!

mohammad8711
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
به انگلیش بهش بگو
اصلا بیاین یک نفر رو به عنوان رابط بین مربی تیم ملی امید و بقیه انتخاب کنیم
کی داوطلب میشه ؟

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
اگه اسکاتلند 0-0-10 هم بازی میکرد، همین جوری براش رمان مینوشتیدو آنالیز میکردید که طبیعی بود اسکاتلند میخواد 0-0-10 بازی کنه! اگه میدونستید این قدر قدرت آنالیزش پایین هست، خوب بهش پیغام میدادید و آنالیزتون رو میگفتید!!!! چند تا تون این کار رو کردید؟! حالا که اوضاع قطع به یقین هست، پس منم میگم قطع به یقین هیچ کس، با هر ترکیبی هم که میچید، نمیتونست بازی رو ببره!

وقتی تركیب چینی مربیمون رو قبول نداشتیم ، پس بهش رای ندادیم . خیلی هام بودن كه قبولش داشتن و اومدن بهش رای دادن ، پس چرا اونا كمكش نكردن ؟!!!! كجان اون بیش از 20 نفری كه بهش رای دادن ؟!!
مگه ما گفتیم صاف بیا بازی رو ببر ؟!! با این سیستمی كه مربی ما چید ، بازی رو از پیش باخته بود !! كسی دیگه بود حداقل اینطوری بازی رو واگذار نمی كرد.... :sad:

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹
من كه انگلیسی در حد زیر صفره

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۴۲
وقتی تركیب چینی مربیمون رو قبول نداشتیم ، پس بهش رای ندادیم . خیلی هام بودن كه قبولش داشتن و اومدن بهش رای دادن ، پس چرا اونا كمكش نكردن ؟!!!! كجان اون بیش از 20 نفری كه بهش رای دادن ؟!!
مگه ما گفتیم صاف بیا بازی رو ببر ؟!! با این سیستمی كه مربی ما چید ، بازی رو از پیش باخته بود !! كسی دیگه بود حداقل اینطوری بازی رو واگذار نمی كرد.... :sad:

حالا بد نباختیم كه . فقط 3 تا خوردیم . ولی اون سیستمی كه چید تابلو بود .
طرف اگه مربی خوبی بود می رفت تو كشور خودش كاندید می شد . :apophys:

هر چی مربی بونجول و بدرد نخوره خارجی ها می دن به ایران:apophys:

masoud_dj
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۴۶
ما همون زمان انتخابات هم اگه یادتون باشه به این نتیجه رسیدیم که فولیونه با توجه به نتایج تیمش مربی خوبی نیست( هم موافقین هم مخالفین) و قرار شد به خاطر خدمت به تیم بزرگسالان و آینده ایران فولیونه به خاطر شناخت و پیگیریهاش از بازیکنای ایرانی مربی تیم بشه
حالا که این بازیو باخت البته در اینکه حریفش ازش قویتر بود شکی نیست. اما مبتونست حداقل شجاعانه تر بچینه و اونجوری میانه رو به حریف تقدیم نکنه
امیدوارم که انتقادات از این بازی به نحوی به گوشش رسونده بشه و حتما تو بازیهای دیگه با کسانی که از قبل مشخص شده بودن مشورت کنه
در مورد رابطمون با فولیونه تا جایی که یادم میاد آقا فرزان قرار بود یه کارایی بکنه

Sharp-Shark
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۴۷

من دلیلی که رای دادم رو گفتم و ایمان دارم انتظارم رو بر آورده میکنه...
نتیجه گیری با بازیکن اشغال امکان نداره، حتی اگه مربی فیروز کریمی باشه...!...:wink3:
حالا شما آقایون آنالیزور، برنامتون چیه؟! میخواین تا رای گیری بعدی همین جوری منتظر بمونید تا این ببازه و جشن و پایکوبی راه بندازید که این یارو بی لیاقته؟! خب ادامه بدید، موفق باشید!!

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
لازمه من همینجا چند تا نكته رو اضافه كنم....

1- من اگه دن بندینی رو قبول نداشتم بهش رای هم نمی دادم.
-------------------------------------------------------------------------
2- به نظر من فولیونه نكته مثبتش اینه كه داره از چندین بازیكن اینده دار هم تو تیم استفاده می كنه ، كه البته بچه های خودمون هم بودن حتما" از این كار دریغ نمی كردن.
-------------------------------------------------------------------------
3- همینجا اعتراف می كنم كه كاندید شدنم اشتباه بوده. باید زودتر به نفع دو كاندید برتر ایرانی خودمون كنار میرفتم.
از همین تریبون اعلام میدارم تا زمانی كه نتیجه قابل توجهی با تیمم بدست نیارم و شاخ چند تیم بزرگ رو نشكونم ، سمت مربی گری تیم های ملی خودمون نمیرم. ( حالا شاید به یكی از كشور های حوزه خلیج فارس ترانسفر شدیم!!)
-----------------------------------------------------------------------
4- Mermuda و Kdaag عزیز ، جای خالیتون بین مربیان خارجی تیم ملی احساس میشه...

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۱
كار دیگه ای هم میتونیم بكنیم ؟

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
ما همون زمان انتخابات هم اگه یادتون باشه به این نتیجه رسیدیم که فولیونه با توجه به نتایج تیمش مربی خوبی نیست( هم موافقین هم مخالفین) و قرار شد به خاطر خدمت به تیم بزرگسالان و آینده ایران فولیونه به خاطر شناخت و پیگیریهاش از بازیکنای ایرانی مربی تیم بشه

یعنی مربیان ایرانی ما شناختشون از بازیكنان ایرانی كمتر از ایشون بود ؟!!! :confused_smile:

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
تا دو فصل دیگه به جای پیشرفت , پسرفت خواهیم داشت و بعد از اون تیم های دیگه اون قدر قوی می شن كه باید تو خوابمون ببینیم كه تونستیم اون ها رو ببیرم

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳
من دلیلی که رای دادم رو گفتم و ایمان دارم انتظارم رو بر آورده میکنه...
نتیجه گیری با بازیکن اشغال امکان نداره، حتی اگه مربی فیروز کریمی باشه...!...:wink3:
حالا شما آقایون آنالیزور، برنامتون چیه؟! میخواین تا رای گیری بعدی همین جوری منتظر بمونید تا این ببازه و جشن و پایکوبی راه بندازید که این یارو بی لیاقته؟! خب ادامه بدید، موفق باشید!!

انتظار ما از تیم ملی ، غیر از استعداد یابی ، مبارزه با تیم های دیگر هم هست. اگر فقط قرار به استعداد یابی بود كه هر كدوم از ما User های ایرانی كه شب و روز تو هت تریك هستیم و باهاش آشنایی داریم هم میتونستیم استعداد بیابیم !!
راستی ؟! بازیكن آشغال این وسط كیه ؟! فكر نمی كنم بازیكن های ما اونقدر بدرد نخور باشن كه آشغال خطاب بشن.
یه مربی خوب به همراه تفكر خوب میتونه اونارو به اوجشون برسونه...
برنامه ما آوردن مربی ایرانی برای تیم ملی بود كه حاصل نشد (!!) پس اشكالات تیم رو میگیم ، بزرگتر های هت تریكی كه فكر می كنن درسته و با فولیونه بیشتر در ارتباطند و حرفشون تاثیر گذار تره ، براش پیغام برسونند...:good:

masoud_dj
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۴
یعنی مربیان ایرانی ما شناختشون از بازیكنان ایرانی كمتر از ایشون بود ؟!!! :confused_smile:
این اگه نظر من بود من هم به فولیونه رای میدادم
این نظر اکثریت و قدیمیای هتریک بود که ایشون در امر پیگیری و شناخت بازیکن از همه بهترن و چون نظر اکثریته برای ما هم محترمه
اما بازم میگیم که نقاط ضعف ایشون به وضوح مشخصه و بازم از بزرگترای هتریکی میخوایم که بهش در این زمینه کمک کنن حتما

misagh
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
بچه ها من از بین شومی و كوروش كه فعلا بهترین كاندیدا ها هستند، بدون شك كوروش رو انتخاب می كنم. به نظر من كوروش یه چیزی تو مایه های كیانه. از تیم جوانان به حد كافی میدونه و جدیدا هم وقت داره برای رسیدن به كار اون تیم. یه سری به من رای داده بودن. من رفتم و به نفع كوروش انصراف دادم. اگه خودتون هم كاندید شدید ازتون میخوام كه انصراف بدید و به كوروش رای بدید. اگه رای های ما چند قسمت بشه ممكنه یه نفر كه نه میشناسیمش و نه به درد تیم جوانان میخوره به صورت تصادفی مربی تیم ملی بشه. باید رای ها رو یك جا كنیم.

پس لطفا برید و به كوروش رای بدید!

همین یكی كردن رای رو بندینی تو انتخابات قبلی مطرح كرده بود . در صفحه 2 همین تاپیك . این درست اون كاری هستش كه باید تو این انتخابات هم انجام می دادیم كه نكردیم :blush2:

wantonboy13
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۱۲
هنوز هم دیر نشده.... اگه بخواین میتونم برا بعدها Simon رو برا تیم ملی بیارم.:youpi:
مربی تیم باشگاهی beltix كه دو فصل پیش قهرمانی هت تریك مسترز رو بدست آورد. ایشون سابقه مربیگری تیم ملی ونزوئلا رو داشته ، و همچنین شغل اصلیش تدریسه... پس میدونه چجوری با جوون تر ها كنار بیاد !! تازه آنلاین بودنشم در حد خوبیه . فقط باید در مورد اقامتشون در ایران باهاش مذاكره كنیم... :blush:

Dangerous boy
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۲۷
بزرگتر های هت تریكی كه فكر می كنن درسته و با فولیونه بیشتر در ارتباطند و حرفشون تاثیر گذار تره ، براش پیغام برسونند...:good:
من فكر نمیكنم كسی با فولیونه در ارتباط باشه كامران جون این انتقادها هم بهش نمیرسه مگر همونطوری كه یكی دو تا از بچه ها گفتن یه نفر از طرف بقیه باهاش بصحبته :thumbup:
در ضمن به نظر من سعید تحت تاثیر پیگیریهای فولیونه قرار گرفت و بقیه بچه ها تحت تاثیر سعید !!
ولی بنظر من زوده بخوایم راجع بكار یه مربی بعد از یه بازی نظر بدیم
من میگم حالا كه اون شده مربی همه باید حمایت كنیم - تیم مهمتره
اینم بگم كار سعید درست نبود كه نظرشو علنی كنه
فقط ایران :eltaf:

Dangerous boy
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
فقط باید در مورد اقامتشون در ایران باهاش مذاكره كنیم... :blush:
اول باید با نوش (نوه اش) صحبت كنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

masoud_dj
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
من یه htmail به دوست عزیزم فولیونه دادم مبنی بر اینکه ما یعنی اینکه عده ای از کاربران فعال هتریک در ایران در مورد فعالیت شما در تیم جوانان سوالاتی داشته و پیشنهاداتی هم برای پیشرفت تیم داریم و لذا خواستار ارتباط مستقیم با شما میباشیم

بعد در آخر هم ازش خواستم که برامون مشخص کنه که چطور میتونه با ماها در ارتباط باشه
البته من قبلا هم باهاش رابطه میل داشتم و امیدوارم هر چه زودتر در صدد جواب دادن بر بیاد تا اون بخش از انتقادات که ایشون با ما در ارتباط نیست جواب داده بشه و بقیه سوالات هم به صورت مستقیم از خودش بپرسیم
فکر کنم اینطوری برامون بهتر باشه

اگه جواب میلمو داد خودم ترتیب یه جلسه نقد و بررسی مربیگری تیم جوانان را در حضور ایشون میدم
و یادمون نره که حمایتای ما به خاطر تیم ملی هست و قصد تخریب فرد منتخب کاربرای ایرانی رو نداشته و بعد از این هم نخواهیم داشت و فقط انتقادات سازنده از این تیم در جهت پیشرفتش داریم

masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
اما جواب مربی تیم ملی به اچ تی میل من

i think the best way to have good contacts, is to send everything by National Conference of Iran..

In that way, the activity grows and more and more Iranian will come over there.

I don't know if you check National Conference, because everything I did till now, is writen there.

If I could choose, I prefer you tell everything there, exept if it's a secret to other countries :)
but for that, you have hattrick-mail :)

See you later!

masoud_dj
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۰۷
من هنوزم باهاش در حال مکاتبه هستم که هر طور شده ترغیبش کنم که بیاد اینجا و نظرات ما رو در خصوص تیم بشنوه

فکر کنم تا حدودی اینجا از نظر مسائل امنیتی برای تبادل نظر درباره تیم ملی بهتر باشه
به هر حال یادمه اون اوایل قرار بود که اینجا بیاد و خانمش هم برای ارتباط با ایرانیا کمکش کنه

امیدوارم که قبول کنه و بیاد اینجا

vizzzz
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۵:۳۷
من هنوزم باهاش در حال مکاتبه هستم که هر طور شده ترغیبش کنم که بیاد اینجا و نظرات ما رو در خصوص تیم بشنوه

فکر کنم تا حدودی اینجا از نظر مسائل امنیتی برای تبادل نظر درباره تیم ملی بهتر باشه
به هر حال یادمه اون اوایل قرار بود که اینجا بیاد و خانمش هم برای ارتباط با ایرانیا کمکش کنه

امیدوارم که قبول کنه و بیاد اینجا

سلام
من چند وقت پیشم اینجا یه پست دادم و گفتم که فولیونه میخواد که تو کنفرانس خود سایت هتریک بریم و به زبان انگلیسی این کارو بکنیم
ازش خواستم که یه رابط و مترجم پیدا کنه که حرفاشو بین این دو تا سایت ترجمه کنه
پیشنهاد دادم کیان که با کیان در این مورد صحبت کنه واز اون بخواد
اگر موافقت نکرد خودمم حاضرم کمک کنم
جواب داد کیان قبول کرده و من دیگه پیگیری نکردم
در مورد اینکه باید ازش حمایت کنیم و کمکش کنیم هم شک ندارم
ولی خودشم باید این کمک رو دوس داشته باشه و قبول کنه
به امید موفقیت تیم ایران

alex_irooni
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
بالاخره یه بازی دوستانه رو برد آقای فولیونه

04-04-2008 20.00 National Friendly U-20 Pakistan - U-20 Iran 0 - 2

vizzzz
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
سلام
فولیونه این میل رو به من داده
hi mate!

I made a proposition on the national conference.
I would like you to take a look at it and please tell other users about it on hattrick.ir

i need as many reactions as possible from the iranian users.

Check 'Idea U20'

Cheers!
Foolione

خواسته که بریم

واینجا نوشته که تیم ایران الان خیلی ضعیفه
می خواد بازیکنای خیلی جوون و دعوت کنه و تو این جام جهانی بازی بده تا تجربه بدست بیارن و واسه جام بعدی بتونیم نتیجه بگیریم
از ایرانیها خواسته که نظرشونو بگن
پس لطفا برید اینجا سر بزنید و توی کنفرانس نظرات و پیشنهاداتتون و بگید
مرسی

wantonboy13
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
U-20 Iran - U-20 Schweiz 1 - 8 :bad:

اگر قرار به جوان گرایی و استفاده از بازیكنان 17 و 18 ساله هستش ، منم مهاجم 18 ساله Excellent دارم كه احتمالا" تا نیمه 18 سالگی ، گلزنیش به Formidable میرسه ، به گوش مربی تیم ملی جوانان برسونید كه باید بچه مارو هم بازی بده ، وگر نه میام وسط بازی توپشونو پنچر می كنم !!:1:

alex_irooni
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
منم سراغ دارم از این بهترها .
چكاركنیم تا به گوشش برسه . ؟

vizzzz
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
منم سراغ دارم از این بهترها .
چكاركنیم تا به گوشش برسه . ؟

میتونید برید تو دیتا بیس ایران اد کنید
یه میل به خود فولیونه هم بزنید و کارتشو بهش بدید

xmasnix
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
بابا این اقا ابرو نذاشته برا ما 8 تا دیگه خیلی زایس.
یه فكری كنید این درس عبرتی بشه برا دفعه بعد.دفعه بعد یكی از بچه ها خودمون را میفرستیم تا فوتبال علی
اصغری را به دنیا نشون بده:apophys::wink3:

wantonboy13
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۸
به به.... این بار 8-2 بازی رو به بلغارستان واگذار كردیم. ولی باز جای شكرش باقیه كه با جوونای 17 - 18 ساله بازی رو باختیم كه اونها هم آبدیده بشن. ولی باز هم جای سامان بی باك خودم خالیه ، یكشنبه این هفته یه هت تریك دیگه می كنه كه بیاد تیم ملی. :jesors:

masoud_dj
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
کامی اون موقع که امید داشتیم میباختیم وای به حال الان که عملا اعلام کرد که میخواد تیم رو واسه فصل بعد آماده کنه

vizzzz
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۵۵
اصلا حرف گوش نمیده
آخه ادم اینهمه .....
با Midfield disastrous (very high) نرمال رفته
به خدا حتی این بازی رو هم میشد برد

بهش میل زدم که حداقل بازی رو که حتما میخوای ببازی و دفاعی هم میچینی پرسینگ برو که اینهمه گل نخوریم
میگه نتیجه مهم نیست
میکم واسه من مهمه و ابروی ایرانه پس کمتر گل بخور
میگه جام بعدی

Ali
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
دوستان توجه كنن الان چه بخوایم چه نخوایم فولیونه سرمربی تیم هستش

چه خوبه به جای انتقاد و تحریك جو علیه سرمربی تیم كه با رای اكثریت انتخاب شده سعی در كمك كردنش داشته باشیم

یا اگرهم كمك نمیكنیم بزاریم با خیال راحت كاراشو انجام بده

البته میشه این انتقاد هم از فولیونه داشت كه در مورد برنامه هاش توضیحی نمیده و نمیگه كه در بلند مدت چه اهدافی رو دنبال میكنه

ولی مطمئنن برنامه هایی داره پس بزاریم كه با دلی خوش كاراشو انجام بده

من شخصاَ از مخالفین انتخاب سرمربی خارجی برای تیمهای ملی هستم ولی الان باید به رای اكثریت احترام گذاشته بشه

مطمئنم كه در آینده كارهای بزرگی در تیم ملی انجام میشه من از طرز تفكر متفاوت خوشم میاد و اعتقاد دارم كه نتیجه میده فولیونه هم همین طرز فكر رو داره

اندكی صبر سحر نزدیك است

xmasnix
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
اصلا حرف گوش نمیده
آخه ادم اینهمه .....
با Midfield disastrous (very high) نرمال رفته
به خدا حتی این بازی رو هم میشد برد

بهش میل زدم که حداقل بازی رو که حتما میخوای ببازی و دفاعی هم میچینی پرسینگ برو که اینهمه گل نخوریم
میگه نتیجه مهم نیست
میکم واسه من مهمه و ابروی ایرانه پس کمتر گل بخور
میگه جام بعدی

خوب بعد تو چی گفتی؟:wink3:
بابا اگه این پسره وروجك رو میفرستادیم سرمربی یه مساوی میگرفتیم حداقل.
ماشاالله خوش اشتها تشریف داره این فولیونه.
بابا علی جون این اقا فقط برا تفریح و سرگرمی اینجاست اخه همه مثل ما ایرانی ها غیرتی نیستند
كه با این نتایج خونشون به جوش بیاد.خود شما چند بار به امید برد رفتی نشستی تو فلش خوب باید
یخورده هم به فكر من و شما باشه.
فولیونه هیا كن تیم ما رو رها كن

Ali
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹

البته حیا صحیحه!

Dangerous boy
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷
اااااااااا علی تو هم رفتی تو كار غلط گیری ؟!:3:

xmasnix
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
دوستان توجه كنند الان چه بخواهیم چه نخواهیم فولیونه سرمربی تیم هستش.

چه خوبه به جای انتقاد و تحریك جو علیه سرمربی تیم كه با رای اكثریت انتخاب شده سعی در كمك كردنش داشته باشیم

یا اگرهم كمك نمیكنیم بذاریم با خیال راحت كارهاشو انجام بده

البته میشه این انتقاد هم از فولیونه داشت كه در مورد برنامه هاش توضیحی نمیده و نمیگه كه در بلند مدت چه اهدافی رو دنبال میكنه

ولی مطمئنا برنامه هایی داره پس بذاریم كه با دلی خوش كارهاشو انجام بده

من شخصاَ از مخالفین انتخاب سرمربی خارجی برای تیمهای ملی هستم ولی الان باید به رای اكثریت احترام گذاشته بشه

مطمئنم كه در آینده كارهای بزرگی در تیم ملی انجام میشه من از طرز تفكر متفاوت خوشم میاد و اعتقاد دارم كه نتیجه میده فولیونه هم همین طرز فكر رو دارد

اندكی صبر سحر نزدیك است
خوبه داداش علی؟:wink3:
اگه من 19 شدم شما كه ...:apophys:
بچه ها من فردا میروم خدمت اگه خوبی و بدی دیدید ببخشید دیگه.
خداحافظ و جای من را خالی كنید.

vizzzz
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۲۲
دوستان توجه كنن الان چه بخوایم چه نخوایم فولیونه سرمربی تیم هستش

یا اگرهم كمك نمیكنیم بزاریم با خیال راحت كاراشو انجام بده

ولی مطمئنن برنامه هایی داره پس بزاریم كه با دلی خوش كاراشو انجام بده

مطمئنم كه در آینده كارهای بزرگی در تیم ملی انجام میشه من از طرز تفكر متفاوت خوشم میاد و اعتقاد دارم كه نتیجه میده فولیونه هم همین طرز فكر رو داره

اندكی صبر سحر نزدیك است

سلم علي جان
من اگر دقت كرده باشي همش گفتم كه الان راي اورده و بايد حمايتش كرد
الانم باهاش در تماس هستم
ولي واقعا اين بازي رو ببين
اگر كمي از هتريك سر در بياري ميفهمي كه با اينر disastrous نرمال رفتن يعني باخت حتمي
حتا اينر تيم مقابل هم خيلي پايين بود و راحت ميشد اين بازي رو برد
حالا كه تصميم گرفته اين جام رو بيخيال بشه دليل نميشه كه با اين وضع ببازه
توي انتخاباتم كه بچه ها حمايت ميكردن و ميگفتن مياد تو اين سايت و با همه در تماسه
كوش پس
مگه قرار نبود كه دوست ايرانيش بياد و ترجمه كنه
چرا حتي 1 نفر از همين حمايت كننده هاش هم نمياد حرفاشو ترجمه كنه
اين منم كه باهاش در تماسم و درخواستاشو تو اين سايت ميارم
اون كه اين سايت و نميخونه
منم فقط از تاكتيكش انتقاد كردم
هنوزم باهاش در تماسم ولي خيلي صريح به من ميگه تاكتيك رو خوب ميفهمه
به زور كه نميشه كمكش كرد
اين باخت ها هم طبيعيه ولي ميشه اينقد فجيع نباخت

vizzzz
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۲۶
خوب بعد تو چی گفتی؟:wink3:
بابا اگه این پسره وروجك رو میفرستادیم سرمربی یه مساوی میگرفتیم حداقل.
ماشاالله خوش اشتها تشریف داره این فولیونه.
بابا علی جون این اقا فقط برا تفریح و سرگرمی اینجاست اخه همه مثل ما ایرانی ها غیرتی نیستند
كه با این نتایج خونشون به جوش بیاد.خود شما چند بار به امید برد رفتی نشستی تو فلش خوب باید
یخورده هم به فكر من و شما باشه.

اين ميل فولونه هستش
I don't like you to question my tactics as I never did it wrong till now. If you question my tactics, tell it in the conference mate :)

ترجمه:
ميگه نميخوام در مورد تاكتيك ازم سوال بكني
من تا الان در اين مورد هيچ اشتباهي نكردم
اگر سوالي داري بيا تو كنفرانس بگو رفيق

masoud_dj
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
اینم با کنفرانسش دهن ما رو آسفالت کرد
ما هر چی میگیم میگه بیا تو کنفرانس
اعصاب آدم رو داغون میکنه
من همینجا اعلام میکنم از این به بعد با هر مربی خارجی برای هر رده مخالفت میکنم و برای اینکه رای نیاره هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم. حالا میخواد ا مثل مادر دلسوز یا اینکه از بچگیش پیگیر مسایل بازیکنان هتریک باشه.
ایندفعه اگه به جای قهرمان لیگ برتر قهرمان مسترز هم ازش حمایت کنه اصلا قابل توجیه نیست
جدا از مسایل فنی و بازیکن سازی این حقه ما هست که بدونیم تو مخ مربی تیم ملی چی میگذره
نه اینکه بریم بش میل بدیم یا اینکه منتظر بمونیم حمید بیاد بهمون بگه چی گفته و چی شنیده

این پست را با شدت عصبانیت دادم و نزدیک هست کیبوردم بترکه
بابا

wantonboy13
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
ولی باز هم جای سامان بی باك خودم خالیه ، یكشنبه این هفته یه هت تریك دیگه می كنه كه بیاد تیم ملی. :jesors:

به به.... به به !!
سامان بازی این هفته فوق العاده كار كرد و با زدن 4 گل ، به جمع مدعیان آقای گلی این فصل پیوست. حالا فقط مونده فرمیدیبل شدن گلزنیش تا بیاد تیم ملی :1:

wantonboy13
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۰۸
مفتخرم كه اعلام كنم تیم ملی جوانان زیر 20 سال كشورمون موفق شد در مقابل 90 هزار تماشاچی خودی ، بازی رو با نتیجه فضاحت بار 4-0 به "جمهوری دومینیكن (آیدین خوب میشناسه تیمش رو)" واگذار كنه... :wink3:

porfosor
جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
چرا فولین چند روزه پیداش نیست؟

Дttractive ζ
جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
چرا فولین چند روزه پیداش نیست؟

مگه قبلا پيداش بود ؟ :sad:

vizzzz
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۴۴
مگه قبلا پيداش بود ؟ :sad:

آره هر روز آن میشد ولی الان چند روزه نیومده
میل منم رو هوا مونده

Mohammad-Saeidi
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
سلام،

بعد از ارسال ایمیل به فولیونه، امروز به من گفت كه هیچ انتخاب دیگه ای غیر از دروازبان 17 ساله سالید من (عبدا... حسینی) نداره و حتما به U20 دعوتش میكنه. نمیدونم چرا، ولی گفت كه انتهای این فصل این كارو میكنه! میگه كه مدتها دنبال همچین بازیكنی بوده و به اون لقب "Honey Moon" داد!! (:

Dangerous boy
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
سلام،

بعد از ارسال ایمیل به فولیونه، امروز به من گفت كه هیچ انتخاب دیگه ای غیر از دروازبان 17 ساله سالید من (عبدا... حسینی) نداره و حتما به U20 دعوتش میكنه. نمیدونم چرا، ولی گفت كه انتهای این فصل این كارو میكنه! میگه كه مدتها دنبال همچین بازیكنی بوده و به اون لقب "Honey Moon" داد!! (:
چرا خودت ازش نپرسیدی چرا الان نه ؟؟! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

mohammad8711
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
در مورد دروازبان باید بگم تا یک فصل دیگه یک دروازبان هلو برای تیم ملی ظهور خواهد کرد !
الان یکی از تیم های دسته 2 در تیم جوانانش یک دروازبان 15 ساله داره که 7 ستاره می گیره ، اگه به صورت منظم تمرین کنه تا 17 سالگی formidable میشه !!
البته تا 40 روز دیگه هم خودم یک دروازبان excellent از تیم جوانان میگیرم

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۶
در مورد دروازبان باید بگم تا یک فصل دیگه یک دروازبان هلو برای تیم ملی ظهور خواهد کرد !
الان یکی از تیم های دسته 2 در تیم جوانانش یک دروازبان 15 ساله داره که 7 ستاره می گیره ، اگه به صورت منظم تمرین کنه تا 17 سالگی formidable میشه !!

هیچ بازیکنی تو تیم جوانان اسکیلش بیشتر اکسلنت نمی شه ! :apophys:

mohammad8711
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۰۱
هیچ بازیکنی تو تیم جوانان اسکیلش بیشتر اکسلنت نمی شه ! :apophys:
آره ، ولی تا نزدیک formidable می تونه بره ، طوری که با یک هفته نمرین formidable بشه

vizzzz
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰

جهت اطلاع همه دوستان
کیپر هیچوقت بالای سولید از تیم جوانان بیرون نمیاد

Ali
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۳۲
این دروازبان 15 ساله مال من هستش

اگر قرار باشه سالید باشه كه اصلاَ نمی ارزه كه بخوام تمرینش بدم

mohammad8711
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۲۴
جهت اطلاع همه دوستان
کیپر هیچوقت بالای سولید از تیم جوانان بیرون نمیاد
یعنی اگه 10 ستاره هم بگیره باز هم solid میشه ؟

mohammad8711
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۰۱
این دروازبان 15 ساله مال من هستش

اگر قرار باشه سالید باشه كه اصلاَ نمی ارزه كه بخوام تمرینش بدم
شما تمرینش بده ، هر سه هفته هم بازی دوستانه برگزار کن ، من خودم حداقل 10 میلیارد می خرمش !

vizzzz
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
سلام من یه کیپر خفن خریدم
میخوام این بازیکنم و بفروشم

Alireza Montazeri (174221341)
19 years and 50 days, passable form, healthy
A popular guy who is calm and upright.
Has wretched experience and wretched leadership abilities.

Next birthday: 07/19/2008
Total Skill Index (TSI): 32 920
Wage: 104 020 000 Rial/week
Owner: vizzzz

Stamina: inadequate Goalkeeping: world class
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: wretched

Matches for National U-20 team: 1

اگر کسی میخوادش پول جور کنه چون من 3 شنبه میزارمش واسه فروش و جمعه بعد از تمرینش فروش میره

Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
امروز به سوئیس 5 - 1 باختیم
تو رو خدا ریت دفاعیه سوئیسو نگا كنین
چرا هجومی بازی نمیكنه این فولیونه ؟؟
شاید بعضیا بگین بخاطر دفاعی بازی كردن ایران بوده اما یادتون باشه ایران با 2 مهاجم بازی كرد
در ضمن واسه ضد حمله 4 - 5 - 1 یا 5 - 4 - 1 كه بهتره

Sepsepi
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
من تركيب ها و نتايج تيم ملي جوانانو چند وقته بررسي ميكنم . از لحاظ نتيجه گيري كه خيلي ضعيفه . ضعيف كه چه عرض كنم ،‌ افتضاحه . شما تركيب هايي كه چيده شده رو يه نگاه بكنيد !!! تو همشون حداقل دو نقطه بسيار ضعيف داره . من نميدونم فوليونه چند قرن فرصت لازم داره كه حداقل يه مساوي بگيره . اما با اين روند كاريش داره آبروي ايرانو مي بره .

Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
آینده نگری خوبه اما وقتی میشه با همین مهره ها هم نتیجه گرفت چرا نه ؟؟

Sepsepi
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
اين تركيب تيممون جلوي آلباني ه . شايد من نمي فهمم . ولي تو رو خدا يكي بياد اين تركيب چه فايده اي داره ؟ چه آينده اي توش هست ؟ به نظر من شانس آورده فقط 3 تا خورده . مگه 6 تا مدافع گذاشتن تضميني براي گل نخوردنه ؟!!!!!! اين آقا ميانه ميدان و دو دستي تقديم حريف كرده . چه آينده اي ؟!!!‌چه كشكي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:

vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۹
یعنی اگه 10 ستاره هم بگیره باز هم solid میشه ؟

بازیکن که از جوانان میاد بیرون تو بقیه پستها میتونه اکسلنت باشه ولی کیپر ماکزیمم سولید میشه

اگر این کیپر تمرین کنه و 17 سال و 0 روز بیاد بیرون و بشه کیپر سولید با 4000 اسکیل حداقل 20 تا میارزه
من خودم حاضرم این پول رو پاش بدم

vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
راستی به 10 ستاره هم نمیرسه چون حدش پر میشه و میتونه به اکسلنت نزدیک بشه
یعنی مربیت بهت میگه این دیگه لولش بالا نمیره و دیگه تمرینش نده
ولی باید تو این شرایط هم 3 4 هفته تمرین کنه تا برسه به نزدیک اکسلنت و یه قیمت خدا پیدا کنه

masoud_dj
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۸
من تركيب ها و نتايج تيم ملي جوانانو چند وقته بررسي ميكنم . از لحاظ نتيجه گيري كه خيلي ضعيفه . ضعيف كه چه عرض كنم ،‌ افتضاحه . شما تركيب هايي كه چيده شده رو يه نگاه بكنيد !!! تو همشون حداقل دو نقطه بسيار ضعيف داره . من نميدونم فوليونه چند قرن فرصت لازم داره كه حداقل يه مساوي بگيره . اما با اين روند كاريش داره آبروي ايرانو مي بره .

سپهر جان زیاد غصه این جوانان رو نخور ما که دیگه خیلی وقته بش فکر نمیکنیم تا دروره بعد برسه و یه مربی لایق براش پیدا بشه

vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
من این بازی لیگ رو میخواستم ببازم و نصف تیمم تو زمین نبود ولی بازم فقط 3 تا خوردم
واقعا ترکیب چیدن من و فولیونه رو مقایسه کنید!!!!!!

PirontusII
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
راستی به 10 ستاره هم نمیرسه چون حدش پر میشه و میتونه به اکسلنت نزدیک بشه
یعنی مربیت بهت میگه این دیگه لولش بالا نمیره و دیگه تمرینش نده
ولی باید تو این شرایط هم 3 4 هفته تمرین کنه تا برسه به نزدیک اکسلنت و یه قیمت خدا پیدا کنه

من الان حمید جان یه دروازه بان دارم توی تیم جوانانم که 3 هفته پیش مربی گفت که اسکیلش سالید شده و الان 17 سال و 14 روزشه!

7.5 ستاره هم میگیره! به نظر تو چیکار کنم خوبه؟
بکشمش بیرون از تیم جوانان یا بزارم تمرین کنه هنو؟

اینم ایدیشه
Abolfazl Rahimi (27737127)
17 years and 14 days

wantonboy13
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۸
من این بازی لیگ رو میخواستم ببازم و نصف تیمم تو زمین نبود ولی بازم فقط 3 تا خوردم
واقعا ترکیب چیدن من و فولیونه رو مقایسه کنید!!!!!!

بیكار بودی كه ببازی و حالا با من همگروه بشی ؟!!!! :ouaip:

vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
من الان حمید جان یه دروازه بان دارم توی تیم جوانانم که 3 هفته پیش مربی گفت که اسکیلش سالید شده و الان 17 سال و 14 روزشه!

7.5 ستاره هم میگیره! به نظر تو چیکار کنم خوبه؟
بکشمش بیرون از تیم جوانان یا بزارم تمرین کنه هنو؟

اینم ایدیشه
Abolfazl Rahimi (27737127)
17 years and 14 days

رقیب سر سختی مثل دروازبان من داری
ولی اگه بکشیش بیرون و سالید باشه با 4000 میتونه بیاد جای کیپر من و بگیره
به نظر من بذار 3 هفته دیگه هم تمرین کنه تا مربیت بهت اخطار بد که دیگه بالا نمیره
بعد بکشش بیرون وقتیم کشیدیش حداقل با 10 تا قیمت بزار واسه فروش
(البته اگه 4000 بود ) وگرنه بیا همین جا بنویس تا ببینیم چیکارش میشه کرد

vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
بیكار بودی كه ببازی و حالا با من همگروه بشی ؟!!!! :ouaip:

همش ارزو میکردم یه آدم پیگیر و فعال بیاد تو این گروه که آرزوم براورده شد و خدا تورو به ما داد :jesors:

PirontusII
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
رقیب سر سختی مثل دروازبان من داری
ولی اگه بکشیش بیرون و سالید باشه با 4000 میتونه بیاد جای کیپر من و بگیره
به نظر من بذار 3 هفته دیگه هم تمرین کنه تا مربیت بهت اخطار بد که دیگه بالا نمیره
بعد بکشش بیرون وقتیم کشیدیش حداقل با 10 تا قیمت بزار واسه فروش
(البته اگه 4000 بود ) وگرنه بیا همین جا بنویس تا ببینیم چیکارش میشه کرد

دو دلم که بفروشمش یا نگه دارم واسه خودم!؟
احتمالا نگهش دارم!

دروازه بان تو چند سالشه و چند ستاره میگیره؟
مال من که همچنان توی 7.5 ستاره مونده و بالاتر نمیره!
الان دیدم که مربیم اخطار داده که دیگه بیشتر از این پیشرفت نمیکنه!

به نظرت الان بکشمش بیرون؟

vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
الان تو تیمم داره بازی میکنه و 17 سالشه
آخر این هفته هم اکسلنت میشه
اگه بکشیش بیرون پول خوبی گیرت میاد و اگه تمرینت کیپر هست و 9 تا کیپر اسیست هم داری میتونی تمرینش بدی و سودش رو هم ببری

PirontusII
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۳
تو که تیم جوانان نداری درسته؟
چون تیمتو دیدم academey yuoth نداشتی؟
یا من اشتباه میکنم؟

vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
گفتم الان تو تیم اصلیمه
داره واسه تیم ملی زیر 20 سال هم بازی میکنه

PirontusII
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
آهان دیدمش!!!

آره دروازه بان عالیه!19 سالشه آره!

پس بعد دروازه بان تو دروازه بان من میتونه جاشو بگیره:)

vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۶
نه عزیزم اون 17 سالشه و پرچم تیم ملی هم کنارش هست
حالا حالا ها هم از تیم نمیره بیرون که بازیکن تو بیاد جاش

PirontusII
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
2 ستاره میگیره که همش!!!
جالبه اون 103 روزشو نگاه نمیکنی اصلا!!!!
بگو 18 سالشه دیگه!:دی

vizzzz
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۳۴
2 ستاره میگیره که همش!!!
جالبه اون 103 روزشو نگاه نمیکنی اصلا!!!!
بگو 18 سالشه دیگه!:دی

مهم اینه که تا 3 فصل میتونه واسه تیم ملی بازی کنه
و اون بازیکن توهم همین تعداد فصل میتونه بازی منه
الانم tsi پایین اومده بخاطر فرمشه والا باید 5000 تا باشه و 3.5 ستاره بگیره

PirontusII
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹
اصلا معلوم نیست دروازه بان من خوب باشه یا بد؟

اگه خوب بودش که به تیم ملی دعوتش میکنن دیگه!

PirontusII
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
امروز دروازه بانمو کشیدم بیرون این هستش ببین حمید جان
Abolfazl Rahimi (204943670)!
17 years and 15 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and upright.
Has wretched experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 09/08/2008
Total Skill Index (TSI): 3 360
Wage: 24 318 000 Rial/week
Owner: PirontusII

Stamina: weak Goalkeeping: solid
Winger: disastrous Defending: wretched
Scoring: wretched Set Pieces: poor

Career Goals: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0

wantonboy13
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
امروز دروازه بانمو کشیدم بیرون این هستش ببین حمید جان
Abolfazl Rahimi (204943670)!
17 years and 15 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and upright.
Has wretched experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 09/08/2008
Total Skill Index (TSI): 3 360
Wage: 24 318 000 Rial/week
Owner: PirontusII

Stamina: weak Goalkeeping: solid
Winger: disastrous Defending: wretched
Scoring: wretched Set Pieces: poor

Career Goals: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0

به نظر من كه خیلی خوب چیزیه ، جون میده واس تیم ملی :1:
به شرطی كه یه مربی Solid بالا سرش باشه ، و مرتب Keeper تمرین بدید ، حتی تو همین 17 سالگی میتونه به Formidable برسه...

PirontusII
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
اره دقیقا همین امروز تمرینات تیممو عوض کردم!
و assistant goalkeeping استخدام کردم!مربی سالید هم داشتم!

ایشالا که دعوت بشه و برای تیم ملی مفید باشه

vizzzz
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
اره دقیقا همین امروز تمرینات تیممو عوض کردم!
و assistant goalkeeping استخدام کردم!مربی سالید هم داشتم!

ایشالا که دعوت بشه و برای تیم ملی مفید باشه

من با فولیونه صحبت کردم
عجب رقیبی واسه کیپر من درست شد
حالا تا ببینم چی میشه
ولی این بازیکن حتما میره تیم ملی

juventus1985
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
نمیدونم این فولیونه چجوری فكر میكنه!!

یك دروازه بان 17 ساله سولید رو چرا به تیم ملی نمیاره خدا میدونه!!

از یك تیم دسته چهارمی چه انتظاری داره كه میگه مربی اكسلنت بگیر و تمرینش بده! فكر نكنم تیم های دسته دومی هم مربی اكسلنت داشته باشن.

تازه باید ممنون این تیم پیرونتوس2 باشه كه همچین بازیكنی رو داره و بایستی رو هوا این كیپر رو بزنه