توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه پنجاه و يك
vandad
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۱
سلام به همه
تيم من Inter Tehran هستش بيايد كل كل و راه بندازيم D:
paolo
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
به به ! بالاخره یكی از بچه های گروه ما اومد اینجا ... كی هم اومد ... اینتر
خوش اومدی ... به بقیه ی بچه های گروه هم میل بزن بگو بیان ! البته خودم به بعضی ها زدم ولی دوتا اچ-تی میل بیشتر جواب میده ...
egcom
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
سلام دوستان تیم من هم elixa هست :good:
paolo
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
سلام. شما هم خوش اومدی ! راستی اسماتون رو هم بگین كه راحت تر كل كل كنیم :دی
این هفته بازا از این قراره :
Pasargad fc - Forza Maldini
shahabt - elixa
tarbiyat yazd - Faramir FC
NARAQ FC - INTER TEHRAN
فك كنم ببریم همگی :دی
egcom
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
سلام . من مسعودم . فعلا که shahabt رو بردم تا ببینیم چی میشه :apophys:
vandad
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۵۱
اين هم جدول ليگ تا پايان هفتهي هفتم
امتياز گل بازي تيم
Forza Maldini 7 40 - 1 21
2. Faramir FC 7 13 - 9 16
3. INTER TEHRAN 7 15 - 16 13
4. elixa 7 21 - 15 12
5. Pasargad fc 7 13 - 14 10
6. shahabt 7 10 - 21 6
7. NARAQ FC 7 8 - 23 4
8. tarbiyat yazd 7 5 - 26 0
egcom
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
چرا این تاپیک انقدر خلوته ؟؟ شما که تیماتون انقدر قویه بیاید یکم فحش بدید به هم تا بازی ها هیجانی تر بشه :)
paolo
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
ما كه هر چی اومدیم كسی نیومد ! نا امید شدم ... ولی لا اقل حالا كه آخر لیگه بیاین اینجا یه اعلام وجودی كنین ...
egcom
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۴
من پايم . راستي paolo جان چرا تيمت اينطور شده ؟؟ از من ...... بعدشم امروز از تربيت يزد ...........
paolo
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
هیچی ! آماده ی صعود نیستم ... پس برای اینکه مستقیم صعود نکنم باید امتیاز از یه حدی کمتر بشه ! ولی این باخت ها خیلی ضرر زده به تیمم !!! تیمم داشت بعد از هر بازی 22 تا هوادار میگرفت ولی بعد از بازی با تربیت هوادار که اضافه نشد هیچ، 1 هوادار هم کم شد ! واسه فصل آینده برنامه هایی دارم ...
egcom
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
من كه فعلا رو دورم . شما هم يكم تمرين كن موفق ميشي انشاالله فقط بايد سخت تلاش بكني :img-tomato::jesors:
TAHA
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
در نظر سنجی گروه32 شركت كنید
paolo
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
چشم. قول میدم فصل آینده بهتر بازی كنم ! حالا شما منو ببخش :دی
egcom
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
باشه ولي ديگه تكرار نشه داري با اين كارت كيفيت ليگ رو پائين مياري :دي
vandad
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
اين فصل هم بالاخره تموم شد
حالا وضعيت صعود چه جورياست ؟ يه پيشكسوت بياد به ما تازه كارا بگه ، آخه هرچي ميخونم سر در نميارم چي ميگه !
paolo
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
پیشكسوت گروه منم؟ تا حالا نشده بوذ تو هتریك بهم بگن پیشكسوت :jesors: خوشحال شدم :apophys:
صعود : فقط تیم های اول ! اون تیمای اولی كه امتیازشون بیشتر بود مستقیم میرن و اون تیمای اولی كه امتیاز كمتری داشتن باید یه بازی پلی آف كنن ... اگه بردن میرن بالا اگه نه هم كه هیچ ...
egcom
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
شما هم با قصد قبلي بازي هاي قبلي رو باختي تا صعود نكني ؟
paolo
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
من نه ! من توي تيمم اختلاف افتاد و يه سري از بازيكنا با كادر فني به مشكل خوردن و در نتيجه كميته انظباتي باشگاه اونا رو از تيم كنار گذاشت ! من به عنوان مدير باشگاه هيچ گونه دخالتي نداشتم ! :d
esmaeil
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
آقا این پائولو اومد بازیكنای من رو هم خرید تا منم نتونم صعود كنممن كه نمیدونستم
بازیكنام عذاب وجدان گرفته بودن اومدن بهم گفتن
منم شكایتم رو تنظیم كردم فرستادم سوئد
امروز و فرداست كه تیمت رو تخته كنن پائولو D:
vandad
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۱
فصل بعد كي شروع ميشه؟
paolo
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
هفته ی دیگه ایشالا ... هنوز هیچ خریذی نكردم ! یكی بیاد كمك كنه :d
paolo
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
فصل جدید شروع شد ... بازی افتتاحیه رو الیكسا مهمون ما بود ! البته طبیعی بود بچه های تیم الیكسا در مقابل 27015 تماشاچی تعصبی تیم فورزا مالدینی یكی یكی بتركن ! :jesors:
آخه مسعود این نازك نارنجیا چی بودن گذاشته بودی تو زمین؟ بهشون دست میزدی مصدوم میشدن:apophys: نفهمیدی بازیكنای من همشون گتوزو هستن؟:1:
اینتر هم كه از پاسارگاد باخت ...
نتایج :
Forza Maldini - elixa 3 - 1
INTER TEHRAN - Pasargad fc 1 - 3
MNR 69 - shahabt 2 - 3
Ac Bafgh - Ardabil AC 0 - 1
egcom
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
سلام پائولو جان . ( هنوز اسمت رو نميدونم ) من نبودم يه مدت و نتونستم تيمم رو بچينم بازيكنا رو هم كه خودت ديدي يكي يكي مصدوم شدن و 10 نفره بازي كردم وگرنه خودت ميدوني من به اين راحتي ها ......... :wink3:
در كل داداش در حدي نيستي . مگر اينكه تيم 10 نفره رو تو زمين خودت بتوني ببيري :1: . نميدونم چرا همش دارم بدهي بالا ميارم.:ouaip:
paolo
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۳۶
من پائولو هستم ! ولی تو خونه سعید صدام میزنن :jesors:
من كه گفتم كوچیكتم ! ولی چه كنم كه سن سیروی ما هم یه چیزی شبیه سن سیروی واقعیه و هوادارا واسه تیم رقیب یه جهنم میسازن :1: ... فك كنم با این حرفات داشتی واسه نیم فصل دوم خط و نشون میكشیدی ...؟ ها؟ یعنی خودمو آماده ی جنگ كنم؟ :jesors:
egcom
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۳
آره يه جنگ تمام عيار . تو بيا " Tenny elixa" هوادارا ديوونت ميكنن . ميريزن تو زمين كتك ميزنن . خلاصه زنده بيرون نمياين نيم فصل بعد.
paolo
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
باشه ! ولی من زنگ میزنم شاه حسینی هم بیاد اونجا بازی رو ببینه ! اگه کار بدی کنی تیمتو تخته میکنه :دی
paolo
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
اینتر جان میری بازیكن میخری؟ :apophys: منو میترسونی؟:blush2: اعلام جنگ میدی؟:stinker: فك كردی میتونی تو زمین خودت جو روانی ضد ما راه بندازی؟ ... از این حرفا بگذریم ... خودتو آماده كن كه روز موعود نزدیك است :ouaip:
فصل قبل روزای آخر واسه این كه برم تو كوالیفای یه باخت بهت دادم و ... حالا بیا وسط :ak::zoor::ak::zoor::ak::zoor:
vandad
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
پائولو جان آخه بازي كنايي كه من ميخرم كجا ، اونايي كه شما ميخري كجا !!
مال من در حد محلاتن همشون ، مال شما ليگ برتري
ولي اوميدوارم داربي milan بازي خوبي بشه و تيمم جلوي هوادارا آبرو داري كنه
paolo
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
نه بابا، والامنم در حد دسته های خودمون بازیكن میخرم ... ولی خوب كری خونی به صورت نامحسوس هم یه مدلشه دیگه !
ایشالا دربی میلانو با موفقیت روسونری ها تموم بشه ! (خیلی نامردم؟)
egcom
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
انشاالله كه اينتر ميبره :good: .. ديگه فوق فوقش مساوي كنيد .
paolo
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
انشاالله كه اينتر ميبره :good: .. ديگه فوق فوقش مساوي كنيد .
پسر جان تو خودتو قاطی نكن ! این كل كل همشهریاست:apophys: اصلا مگه كشكه كه اینتر ببره؟ این بازی از هتریك فراتره وریشه های سیاسی داره:shades_smile: همون دعوای همیشگی آبی و قرمزه ...
egcom
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۳۹
معلومه دست هاي پشت پرده زياده كه با اين اختلاف برديش . روح فوتبال رو شما مريض كرديد با اين كارا .
paolo
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۸
نه بابا ... همین چند سال ژیش بود كه توی سن سیرو 6تا نثارشون كردیم ! حالا هم تكرار تاریخ شد و لی یكی كمتر زدن ! توی كاپ هم كه افتادم با سوشیانت ! نمی دونم چرا هوادارام انتظار دارن كه من ببرم !
حالا این یارو كیه تو آواتارته؟ چقدرم خوشحاله !
egcom
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۳
حالا این یارو كیه تو آواتارته؟ چقدرم خوشحاله !
بازيكن فوتبال نيست ! بايد اهل فيلم باشي تا بشناسيش .
paolo
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
بازيكن فوتبال نيست ! بايد اهل فيلم باشي تا بشناسيش .
قیافش خیلی آشناست ! ولی خوب به جز تروی تا حالا فیلم دیگه ای رو ندیدم :apophys: پسر آنتونیو باندراس نیست؟:sick:
egcom
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
اينجا بري يه چيزي دستگيرت ميشه ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
paolo
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
دیدمش ... چقدر هم خاطرشو میخوای تو ! :apophys:
اصلا این بحث ها چه ربطی به فروم هتریك داره؟ ها؟؟ بیاین بگین تیمتون در چه وضعیته ...:thumbup:
egcom
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
از همين الان كاملا مشخصه كه تيم مالديني 1 --- هيچ از اردبيل ميبازه . از طرف ديگر تيم اليكسا پاسارگاد رو با نتيجه 3 ---هيچ ميبره و به صدر جدول مياد . گفتني است كه تيم مالديني از فصل پيش دچار افت شديدي در قدرت بدني بازيكنان شده و اين ضعف همچنان در بدنه اين تيم مشاهده ميشود . ( اسمايل در آوردن زبون ) . راستي سعيد جان تو اون تاپيك من اصلا پست ندادم .
paolo
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
روحیه ی تیمم خیلی خرابه و می خوام این بازی رو پیك برم تا روحیه ی تیم بیاد بالا ... از تاكتیك هم نمی خوام استفاده كنم ... ولی بازم بعیده كه از یه بات ببازم ! آخه نمی دونم چطور یه تیم بات سوم توی جدول !!!!
تیمم كه افت كرده اساسی ... ولی خوب تنها چیزیم كه خوب مونده همون استامیناست ... الان استامینای اكثر بازیكنام از پسیبل به بالاست ! حتی اونایی كه همسن پدر بزرگم هستن ...
خوب حالا تو نبودی ... ولی هر كی بود خیلی خاطرشو میخواست :دی
egcom
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
اين هفته هم تمام شد . يك نكته كه من با محاسبات دقيق بهش رسيدم اينه كه اين ليگ از ليگ سال قبل كيفيتش پايين تره . ( به فرمول محاسباتي من شك نكنيد )
paolo
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
چرا؟ به نظر من که بهتر هم هست ! آخه فاصله ی امتیاز تیم ها که خیلی نزدیک تره ... !
egcom
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
نه من محاسبه كه كردم ميانگين امتيازات ليگ قبل در رده بالايي بود ( مثلا 3 يا 4 ) اما الان ميانگين امتيازات پايين تر اومده .
paolo
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
خوب همین یعنی پخش شدن مسا وی امتیازات بین تیم ها دیگه ! راستی این ونداد كجاست؟ چرا نمیاد؟ با بقیه اعضای لیگ در ارتباط هستی یا نه؟
egcom
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۲
نه ارتباطي ندارم . حالا سعي ميكنم بكشمشون داخل گود .
Ma3oud
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
نه ارتباطي ندارم . حالا سعي ميكنم بكشمشون داخل گود .
به این میگن مرد عمل !!!!!
alex_irooni
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۲
به این میگن مرد عمل !!!!!
مسعود تو چرا اینقدر نخودی ؟
تو همه تایپیكها پست دادی . دیروز پریروز دیدم كه یكی از بچه های گروهت اومده بود پست داده بود . چرا نخودی ؟
dsa
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
...
vandad
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۱
امیدی به این فصل نیست:sad:
با اینکه اردوی اول فصل تو ترکیه خیلی خوب بود ولی تیم خوب بسته نشد.
آقا راستس چرا تو هر بازی هی تپ و تپ بازیکنای من مصدوم میشن؟
Ma3oud
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
مسعود تو چرا اینقدر نخودی ؟
تو همه تایپیكها پست دادی . دیروز پریروز دیدم كه یكی از بچه های گروهت اومده بود پست داده بود . چرا نخودی ؟
اولن گروه من تاپیک نداره . دومن مگه من چیم از آیدین کمتره ؟:apophys:
egcom
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۸
آقا راستس چرا تو هر بازی هی تپ و تپ بازیکنای من مصدوم میشن؟
منم يه زماني تو همين بحران بودم اما الان ديگه بچه ها رو فرم اومدن .
paolo
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
اول ببین شدت تمریناتت چند درصده؟ 100 نذار هیچ وقت ! من که 97% گذاشتم.
بعد ببین چندتا فیزیوتراپیست داری. فیزیوتراپ ها از مصدومیت جلوگیری میکنن ... اگه نداری چندتا رو استخدام کن ...
alex_irooni
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
اولن گروه من تاپیک نداره . دومن مگه من چیم از آیدین کمتره ؟:apophys:
مگه گروه 46 نیستی ؟
Ma3oud
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
مگه گروه 46 نیستی ؟
چرا منم تازه خونمو پیدی کردم ، دیگه خیابونی نسیتم :apophys:
egcom
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
بازم مثل هميشه اليكسا برنده ميشه .
paolo
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
تو چطور تونستی به اردبیل یکی بزنی؟ خجالت نکشیدی؟ :دی
وای منم باختم ! کمک الان الیکسا بهم میرسه !!!
egcom
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
حالا تيكه ميندازي ؟ وقتي براي پنجم شدن تو ليگ دست و پا ميزدي ياد اين حرفات ميفتي .
paolo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
تیكه چیه ! بابا دارم لیگ رو جذاب میكنم ! اصلا كل كل دو نفری هم نمیچسبه ! پس بقیه كی میااااااااان؟
egcom
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
من يك كدوم رو دعوت كردم گفت نميدونم چطوري ثبت نام كنم . آي دي ياهو بش دادم اما هنوز ...............
egcom
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
ول كن بابا اين صدر جدول رو . بزار ما هم بشينيم يكم بوق بزنيم .
paolo
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
باشه ! این هفته با اینتر دارم كه محكوم به بردم ! ولی شاید در آینده اگه به روند بردت ادامه بدی بتونی به صدر برسی ... !
egcom
دوشنبه ۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۴۱
ببين گذاشتم ليگ رو با برد تمام كني تا مشكل روحي تيمت برطرف بشه ، فقط رو حساب معرفت بود ، وگرنه دوست داشتم ببرمت :دي
silverfox
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
سلام دوستان. من حمید هستم.منجر تیم روباه نقره ای.تازه به این دسته صعود كردم. امیدوارم بازیهای خوبی داشته باشیم .
paolo
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
ببين گذاشتم ليگ رو با برد تمام كني تا مشكل روحي تيمت برطرف بشه ، فقط رو حساب معرفت بود ، وگرنه دوست داشتم ببرمت :دي
میگن الیكسا توی بازی آخر موتس اومده بود تو زمین ! میگن خط هافبك الیكسا دوپینگ كرده بود ! :sors:
من كه میدونم تو چقد با معرفتی ! ولی انصافا این فصی دیگه لیگمون داره جدی جدی سخت میشه ! چندتا تیم خوب اومدن توش و تیم هایی هم كه مونن همینجا خیلی قوی شدن ! تنها كسی كه تغییر نكرده منم :7:
البته الان یه مذاكراتی با هدایتی دارم انجام میدم كه بیاد و عضو هیئت مدیرمون بشهف بلكه هم ما بتونیم چندتا خرید كنیم :urgeman:
paolo
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
سلام دوستان. من حمید هستم.منجر تیم روباه نقره ای.تازه به این دسته صعود كردم. امیدوارم بازیهای خوبی داشته باشیم .
چاكرم داش حمید. خیلی خوش اومدی ! منم كه تابلوام كی هستم دیگه :demis_roussos:
silverfox
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
بچه ها كیا جدیدن تو این دسته؟ اقا بگن تا به پیشكسوتا احترام بذاریم!
esmaeil
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
خوب پائولو تو گروه شما پیشكسوت تر از همه ست
egcom و اینتر و الكسیا هم تقریبا با هم اومدن
بقیه هم نمی شناسم
یكی نیست این به من بگو تو چیكاره ای؟؟ :دی
silverfox
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
خودت کجایی؟
esmaeil
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
خودم؟؟
خوب خونه مون دیگه :دی
egcom
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
elixa تيم منه .
پيشكسوت هم كه گفتن ، يادت باشه هر وقت مياي تو تاپيك بايد به پيشكسوت احترام بزاري وگرنه خشم پيشكسوت ميگيرتت و مثل من 10 يا 20 تا گل ازش ميخوري .
paolo
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
نه بابا این حرفا چیه ! من کوچیک همه ی بچه های هم گروهی هم هستم ! (البته بیرون زمین :jesors:)
خداییش این فصل دیگه قهرمان نمیشم ! نه بازیکن خریدم نه بودجه ای دارم ! بازیکنای تمرینمم که هنوز بچه هستن همشون روی هم 40 میلیارد هم فروش نمیرن ! این فصل من فک کنم اینتر یا الیکسا قهرمان میشه ! اینتر تیمشو خوب بسته، مواظبش باشین ! :unknw: منم که امسال کنکوریم هر هفته تمرینم داره میپره، ترکیب هم واسه خیلی از بازی ها نمیرسم که بچینم ! پس شاهد رقابت های جذابی خواهیم بود ! :1:
vandad
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
ایول کم کم داره بحث ها شروع میشه
آقا پائولو شما پس چرا نرفتین دسته بالاتر ، الآن 2 فصل داری قهرمان میشی ولی هنوز که پیش خودمونی .:give_rose:
egcom
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
الان مياد مظلوم نمائي ميكنه ميگه تيمم ضعيفه و از اين حرفا اما من ميدونم اينا همه سياستشه :img-gun::img-gun:
Matrix23
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
بد میخوامت داداااااش... فقط اینتر. فقط
paolo
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۶
من؟ بابا تیمی که کل بازیکناش پسیبل و سالید هستن که اگه بره دسته 3 نابود میشه ! :vava: برنامه های درآمدزاییم هم کاملا اشتباه بوده و حالا نمی تونم بازیکنای درست و حسابی بخرم ! (یه بار یه گندی زدم که باید تو تاریخ هتریک ثبت بشه !) ... شاید دو فصل دیگه برم بالا ! البته اگه اون موقع بتونم از زیر دست و پای شما در برم ! :img-tomato:
@ macellaio : تا وقتی یه میلانی محترم یه جایی هیت یه اینتری نمی پره وسط آواز بخونه ! :uglylolmk4:
paolo
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
مسعود یه چیزی میدونستی؟ من الان یادم افتاده که امروز یکشنبه هست و بازی لیگ داریم ! ترکیب هم که طبق معمول نچیدم :fool:! ولی خدا را شکر بچه ها فعلا 3-1 جلو هستن ... امیدوار بتونن خودشون رو بگیرن :7:
egcom
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
باز بيا مظلوم نمايي كن كه من بازيكن ندارم ! حالا من ميدونم از اون اردبيل 6 تا ميخوري ، ولي تو اينكه به من ميرسي و 7 تا 7 تا گل ميزني موندم .
paolo
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
به جون خودم من بیگناهم ! :7: این غیرت بچه ها بود که تیم تو رو شکست داد نه چیز دیگه ای ! اگه میبینی از اردبیل 6تا میخورم دلایلش روحی روانیه ! بچه ها اردبیل رو دست کم میگیرن و باخت میارن ! :pardon:
این سیلور فوکس چرا با اردبیل مساوی کرد؟! ها؟ :2:
egcom
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
و اينجانب بار ديگر نيز دچار باخت تحقير آميز ميشوم . چرا انقدر تيمم ضعيف شده . البته بگم تيم من 3 فصله كه هيچ بازيكن جديد نگرفته ها !!!
vandad
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۴۸
چه میکنه Inter
paolo
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
یه نكته ی اساسی برای نتیجه گیری تیمت ! مربیتو هر دو فصل عوض كن ! خیلی موثره !
اینتر هم كه تر كونده ! :bomb: قبل از فصل گفتم كه میتونه یكی از مدعیان جدی باشه ! امیدوارم همه ی تیم های گروه قوی بشن تا جدال برای قهرمانی همه رو به وجد بیاره ! :icon26:
egcom
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
پائولو جان دارم يه بازيكن 7 ميلياردي ميفروشم بنظرت مربيم رو عوض كنم يا بيشتر بازيكن بگيرم ( مخصوصا دفاع ) ؟؟؟
paolo
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
به نظر من اول یه مربی با لیدرشیپ خوب بگیر !
ولی خوب الان به نظر من سیستم دفاعت بیشتر از خود دفاع هات مشکل داره ! چون با یه دفاع وسط یه جایی نمیرسی ... !
بعد یه چیز دیگه هم هست، مهم ترین پست توی هتریک هافبک وسطه ! پس اول به هافبکای وسطت یه سر و سامونی بده بعد برو سراغ بقیه پست ها !
الان داری چی تمرین میدی؟
egcom
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۷
من پيستون تمرين ميدم ، سيستم بازيم رو شايد تغييرش دادم به 4-5-1 چون تو بازي هاي دوستانم اين سيستم رو بازي ميكنم .هافبك وسطم هم نسبتا خوبه اما مدافع اصلا ندارم ، يعني يه مشت داغون دست و پا شكسته كه جائي تو تيم نداشتن رو گذاشتم مدافع .
silverfox
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
وضع تیم من بد جوری بهم ریخته. هم جوانانم می بازن هم بزرگسالان. جلوی تیم بات اردبیل مساوی كردم و تو جام حذفی به یه بات باختم. نمی دونم چرا این كارو كردم اما كلا بازیكنامو عوض كردم. جالبه حتی تو یه سری از پستا بازیكن قویتر گرفتم اما می بازم:fool:. این هفته ام كه با اینتر بازی دارم. حتما ایجام 6 -7 تا می خورم. اخه جناب ژائولو كه با بی رحمی 6 تا زدند به ماو روحیه تیمی من 2 درجه افت كرد:boredom:
egcom
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
وضع تیم من بد جوری بهم ریخته. هم جوانانم می بازن هم بزرگسالان. جلوی تیم بات اردبیل مساوی كردم و تو جام حذفی به یه بات باختم. نمی دونم چرا این كارو كردم اما كلا بازیكنامو عوض كردم. جالبه حتی تو یه سری از پستا بازیكن قویتر گرفتم اما می بازم. این هفته ام كه با اینتر بازی دارم. حتما ایجام 6 -7 تا می خورم. اخه جناب ژائولو كه با بی رحمی 6 تا زدند به ماو روحیه تیمی من 2 درجه افت كرد
از اين ژائولو (!!!!) نگو كه دل من هم ازش خونه .
paolo
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
دل شده یك كاسه ی خون ... به كنارم تو بمون ... نرو با دیگری ...
ها؟ هیچی ! :bonk: این هفته میریم كه داشته باشیم دربی دلا مادونینا رو ! همون طور كه توی سری آ پوز اینتر رو به خاك مالوندیم ان شاالله بچه های با غیرت روسونری بار دیگر پوز استكبار رو به خاك می مالونن ! :biggrin:
vandad
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
آخه من که میدونم قبل از بازی زمین با شیلنگ آب و هرچی دم دستتون بوده پر از آب کردین تا تکنیک ناب اینتر از بین
ببرین.
این بازی هیچ ارزش فنی نداشت و من کاملا از بچه ها راضیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
egcom
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
من بردم ، خوشحال شديم .
paolo
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
می بینم كه بچه ها با غیرت ظاهر شدن و به حریف فرصت نفس كشیدن هم ندادن ! :urgeman:
این جو سازی ها رو هم نكنین علیه باشگاه ما ! گزارش هواشناسی اعلام كرده بود كه چند روزه داره بارون میاد و من قضیه شلنگ و آفتابه رو كاملا تكذیب میكنم ! :sors:
تحلیل بازی : از همون اولش بازیكنان فورزا مالدینی توپ و میدون رو در اختیار داشتن تا آخرش، داشتن یه تمرین سبك رو انجام میدادن ... فقط بعضی وقتا یه چیزای كمرنگی میومدن و همونجاها می پلكیدن ! در آخر هم 8 گل فنی به ثمر رسوندن تا بازیكنی كه تو این بازی 2تا گل زد به عنوان ضعیف ترین بازیكن تیمم انتخاب بشه ! :pleasantry:
Matrix23
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
عمو مالدینی ی ی ی ی...
داداش ما 4 شنبه با هم بازی داریم؟؟!
بازی از یك حیث برام خیلی مهمه! اونم اینكه من بیش از 10 ساله كه طرفدار وحشتناك اینترم.
راستی, چند فصله كه تیم داری؟
paolo
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
آره داداش ! :bored:
ما این هفته چپ میریم، راست میایم میخوریم به تور اینتر و اینتری جماعت ! :wacko:
ولی این بازی اصلا برای من مهم نیست ! چون هیچ وقت رو بازی های كاپ سرمایه گذاری نكردم ! :crazy: آخه آخرش قراره بخوری به یه لیگ برتری و یا دسته 2ایه قوی و نهایتش حذف شدنه !
من الان 1سال و 2 ماه كه تو هتریك هستم ... از وقتی هم كه یادم میاد میلانی بودم !
اگه دنبال كل كل میلان و اینتر میگردی پی ام بده در خدمتم ! :tap67::tap67::tap67::ak::ak:
Matrix23
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
میخوامت داداش.
خب این طبیعیه كه نهایتا یك یا دوبازیه دیگه بتونم تو كاپ باشم.
اما از اینكه با ی تیم چغر دسته 4 بازی دارم, حال میكنم.
با توجه به اینكه منم مثل خیلی از بچه ها, بازیكنای اصلییمو واسه لیگ میزارم.
ولی با توجه به قدرت تیمت, (دقیق نمیدونم, اما دو یا سه تا بازیكن كله گنده ی بالای 20هزار تی اس ای داشتی) میتونه ی محك باشه ببینم تیمم(60 درصد تیم دوم و 40 درصد اصلیم) تو چه رنجیه.
تا بازی... فعلا
paolo
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
من نوكرتم .
تو كاپ میبینمت داداش، خوش باشی:friends:
Sor3na
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
در مورد این مساله که میلان شاخه که شکی نیست(چه ربطی داشت خدا میدونه)!
فقط پائولو جون بزن قدش که فعلا تو سری آ اولیم!
paolo
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
اینو خوب اومدی ! :ok: ما هر جا بریم در صدریم ! چه سری آ، چه هتریك ! :demis_roussos:
این ماتریكس هم كه گل نمی خوره ! هر چی میزنیم می خوره به پر و پای دروازبانش نمیره تو گل ! :bored: و بازی وقتی جالب میشه كه یه دفاع ما داره با مصدومیت به بازی ادامه میده ! ماشالله غیرت ! :biggrin:
Matrix23
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
ااااااا... باختم؟؟؟!
چه گلای خوردم!! : (
82.83...
ولی داداش, تیمت بد قویه...ببببببد.
paolo
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
بازی بسیار جوانمردانه و جالبی بود ! فقط به بازیکنات یه کم بگو آروم تر بازی کنن که اینقد کارت زرد نگیرن ! :4:
وقتی اورگانیزیشن تیمت افت کرد و سالید شد مطمئن شدم که بازی رو میبرم ! :icon23: و همون موقع هم دوتا گل زدم تا دیگه خیال تیم راحت بشه !
ولی این هفته رو باید به اسم هفته ی دربی ها نام گذاری کنن ! تو این هفته 2تا دلا مادونینا داشتیم که هر دوتا رو هم بردیم ! :demis_roussos::dirol:
egcom
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۲
انقدر جلو اينا كلاس نزار ، يه كاري نكن نتايج ليگ رو افشا كنم تا همه بفهمن 6 تا ازم خوردي
:clapping::clapping::clapping:
:sors:
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۵
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
paolo
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۹
قول میدم دیگه تكرار نشه ! :icon_angel:
شما چرا اینجا پست نمیدین؟ كل صفحه های دسته 4 رو گشتم تا تاپیك رو تو صفحه ی آخر پیدا كردم ! :bonk:
silverfox
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
من دارم عصبی میشم. یكی جلوی اردبیل رو بگیره...
بروبچ من فرم چندتا از بازیكنام بالا نمی ره. كمكم كنید.
paolo
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
واقعا یکی جلوی این اردبیل رو بگیره ! بهترین هافبکم رو 5 هفته مصدوم کرد، با استعدادترین وینگرم رو 1 هفته ! خیلی نامردیه !
paolo
شنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
یه چیز جلب ! من تو بازی دوستانه هفته ی گذشتم 4-2 به یه تیم دسته دو سوئد زدم ! :2: :bonk: (البته نمیدونم تیم چندمش رو بازی داده بودا ! :biggrin: )
silverfox
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
بابا تو دیگه كی هستی!!
paolo
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
من پائولو هستم دیگه ! نشناختی منو هنوز؟ :d
ولی این هتریک دیگه شورشو در آورده ! این هفته هم زد یکی دیگه از بازیکنام رو مصدوم کرد ! فک کنم تا آخر فصل باید مربی و روانشناس و حسابدار و ... رو هم بفرستم تو زمین !
egcom
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
خسته نباشید دوستان ، چرا تیم من انقدر افت کرده ؟ همه چیز روال عادی رو طی میکنه اما نتیجه .....
نامردا حریفام هم ضد حال میزنن .
paolo
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
خوب همه چیز نباید یه روال معمولی رو طی كنه دیگه ! اگه بخوای همیشه یه جور بازی كنی و رو یه خط حركت كنی خوب فصل آینده و فصل بعدش (اگه من این فصل برم) اینتر و پرسپولیس و البته سیلور فوكس با روند صعودیشون جنگ بالای جدول رو دست میگیرن و تو باید برای نیفتادن بجنگی ! تازه اگه تیم هایی كه از دسته 3 قراره بیان رو در نظر نگیریم !
البته این اینتر هم تازگیا داره درجا میزنه ! اگه اشتباه نكنم 3هفتست بازی دوستانه نذاشته !!!
DRAGON1357
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
با اجازه از دوستان در خصوص مصدومیت ها که فراگیره چون درصد تمرینات رو برای پیشرفت بهتر رو 100 می ذاریم پیش میاد ولی با داشتن 10 فیزیو تراپ میشه تا حدی مصدومیت ها رو کم کرد
vandad
جمعه ۲۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
چه عجب تصميم گرفتي اين فصل ديگه بري پائولو جان. اگه ميخولي بري پس چرا به Pasargad fc باختي ؟:icon23:
بازي دوستانه هم ميترسم بزارم ، يدونه چند هفته پيش گذاشتم نصفه تيم چپل چلاق شدن اومدن بيرون بازي هاي بعدي ليگش هم باختم !!!
paolo
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
مصدومیت ها یه چیز چرته ! من درصد تمرینم روی 97 ... همیشه همینقدر بوده ولی مصدوم نمیدادمف ولی این فصل نه تنها من، بلكه اونایی كه درصد تمریناتشون خیلی پایین تر از این چیزاست هم دارن بهترین بازیكناشون رو از دست میدن ! من كه 9تا فیزیوتراپ دارم ولی هنوز هم مصدوم میدم !
ونداد جون میخوام برم، و لی میترسم تو یه دسته سه مثل گروه 8 بیفتم ! اونوقت دوباره با كله برمیگردم همینجا ! :دی پس یه موقعی میرم كه دیگه نیام ! (ولی احتمالا میرم این فصل !)
خوب داداش مگه تو تو تمرین نمیدی بازیكناتو؟ با انجام دادن بازی دوستانه میتونی بازیكنای تمرینیت رو دو برابر كنی !!!
vandad
يکشنبه ۸ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
چه رقابتي بين تيمهاي دوم تا پنجــــم !
silverfox
سه شنبه ۱۰ دي ۱۳۸۷, ۰۷:۲۸
خوشحالم كه تونستم در اولین حضور تو دسته چهار و در بین این حریفای سخت خودم رو حفظ كنم و بالا بكشم. بازیای نیم فصل دوم واقعا واسم دلچسب و جذاب بود. امید وارم فصل بعد هم همه دوستان باشند تا بازم بجنگیم اما نه واسه موندن كه واسه رفتن.
paolo
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
باشگاه فرهنگی - ورزشی فورزا مالدینی طی اطلاعیه ای رسمی اعلام کرد به دلیل حساسیت بالای مسابقات لیگ و نزدیک بودن مرز صعود و سقوط در دسته 4 گروه 51 باشگاه ما نیز در راستای اهداف والای هتریکی مبنی بر جذاب تر کردن مسابقات و بالاتر رفتن میزان کل کل ها ، در تمامی مسابقات آینتده با تمام قوا وارد میدان میشویم و هیچ گونه باجی به سیلور فوکس و الیکسا نخواهیم داد !
حال میکنم لیگمون بدون بازیکنای چند ده میلیاردی هم یکی از حساس ترین دسته چهارای ایرانه ها ! :nuts:
silverfox
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
اما تیم من با میانگین سنی 21 و با یكسری بازیكن با لول پاسیبل مردونه جلوی همتون وایستاد. من تو نیم فصل دوم از كسی نباختم (البته تا چند ساعت دیگه با مالدینی بازی دارم!) در حالیكه تو نیم فصل اول به رتبه 6 هم رسیدم. واقعا لیگ جالبی داریما. پس بجنگ تا بجنگیم پائولو جان. می دونم میبازم اما می خوام با یه مشت جوون مبتدی و 17 18 ساله با لول پایین مردوونه ببازم و نه مفتکی. بعد بازی دوباره بیا.
paolo
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
ها؟ نه ! منظور منو اشتباه گرفتی !
من آخه این دور هم اینتر رو برده بودم و هم پرسپولیس رو ... گفتم اگه نخوام صعود کنم باید این دوتا بازی آخر رو به تو و الیکسا ببازم... ولی دیدم نامردیه که این رقابت قشنگ رو خراب کنم ! پس مثل اون بازیایی که که تیم اصلی رو فرستادم تو زمین و برنده شدم تو این بازی هم تیم اصلی رو میفرستم و سعی میکنم برنده بشم !
silverfox
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
اما دست آخر بازم اینجا بمون! دلمون واست تنگ میشه ها
silverfox
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
خوب. بازی ما هم انجام شد و 4 تا خوردیم. البته با بازیكنای بز رگ مالدینی 4 تا خوبم هست. دفاع من با تی اس ای 1000 جلوی مهاجم اون با تی اس ای 20000 ایستاده بود. روی هم رفته فصل بدی نبود جز اون اولش كه كلا تیمم رو جوون كردم. راستی پائولو خیلی دوست دارم یه نگاه دقیق به تیمم بندازی و نظر بدی. ممنون میشم. بابت بازی خوبتم ممنون)اخه مصدوم ندادم!!!).
paolo
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
خداییش تیمتو جلوی من خوب بسته بودی، فك كنم اگه تاكتیك اسكیلت از ویك بالاتر بود با اختلاف خیلی كمتری می باختی ! فك كنم با این ریتینگ های خوبی كه دفاعت زد اگه 4-5-1 بازی میكردی نتیجه جور دیگه ای میشد ، چون هتریك یه بازی ایه كه كاملا به خط میانی وابسطه هست و اثر اون از بقیه خطوط زیاد تره و وقتی من یه هافبك بیشتر از تو دارم یعنی عملا یه برگ برنده دستمه !
تیمتو هم سر فرصت كامل بررسی میكنم وتو یه پ.خ بهت میگم :love05:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
سلام من مجیدم منجر تیم پرسپولیس
اولین باره كه دارم تو هتریك آی آر پست می دم و از طریق منجر اینتر با این تاپیك آشنا شدم كه ازش تشكر می كنم.
واقعا گروه جالبی داریم با این كه رتبه لیگمون بین لیگ های دسته چهار 31 هست(بنا به آمار سایت التید) ولی رقابت ها خیلی نزدیكه و البته لیگمون خیلی پیشرفت كرده چون در ابتدای فصل رتبه اش 47 بود.
امیدوارم فصل بعد هم رقابت های جذابی داشته باشیم و همینجا به عنوان كل كل اعلام می كنم كه فصل بعد پرسپولیس قهرمان می شه D:
silverfox
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
باشگاه فرهنگی - ورزشی فورزا مالدینی طی اطلاعیه ای رسمی اعلام کرد به دلیل حساسیت بالای مسابقات لیگ و نزدیک بودن مرز صعود و سقوط در دسته 4 گروه 51 باشگاه ما نیز در راستای اهداف والای هتریکی مبنی بر جذاب تر کردن مسابقات و بالاتر رفتن میزان کل کل ها ، در تمامی مسابقات آینتده با تمام قوا وارد میدان میشویم و هیچ گونه باجی به سیلور فوکس و الیکسا نخواهیم داد !
حال میکنم لیگمون بدون بازیکنای چند ده میلیاردی هم یکی از حساس ترین دسته چهارای ایرانه ها ! :nuts:
اما این كارو كردی.:angry_smile:
paolo
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
اما این كارو كردی.:angry_smile:
بابا تو خودت درخواست دادی كه بمون ! منم روی تو رو زمین ننداختم ! :img-tomato:
تازه این هفته همه ی تیم ها با بات بازی داشتن، پس باخت منم تاثیری روی رتبه های گروه نداشت. بعد تو فك میكنی اگه من میرفتم بالا تیم ها به هم نزدیك تر میشدن؟ نه بابا، تیم حاج فرزان (اف سی نادری) كه وقتی دسته 4 بود بالاترین ریتینگ های دسته ایران دست خودش بود میومد به جای من كه اونوقت نمیشد یه بازی نزدیك هم باهاش كرد ! :tigi:
جدا از اینا، شما دلتون میاد من برم تو یه لیگ دیگه؟ :pleure: میتونین درد دوری منو تحمل كنین؟ :sad53::pleure:
خوب من همه ی این شرایط رو در نظر گرفتم و تصمیم گرفتم یه فصل دیگه هم اینجا بمونم تا آخر فصل دیگه كه تصمیم نهایی رو بگیریم ! :xp1700:
paolo
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
سلام من مجیدم منجر تیم پرسپولیس
اولین باره كه دارم تو هتریك آی آر پست می دم و از طریق منجر اینتر با این تاپیك آشنا شدم كه ازش تشكر می كنم.
واقعا گروه جالبی داریم با این كه رتبه لیگمون بین لیگ های دسته چهار 31 هست(بنا به آمار سایت التید) ولی رقابت ها خیلی نزدیكه و البته لیگمون خیلی پیشرفت كرده چون در ابتدای فصل رتبه اش 47 بود.
امیدوارم فصل بعد هم رقابت های جذابی داشته باشیم و همینجا به عنوان كل كل اعلام می كنم كه فصل بعد پرسپولیس قهرمان می شه D:
سلام بر برادر مجید ! :love05:
خیلی مفتخر فرمودی ما رو كه اومدی و ایشالا بمونی همینجا و قدری هم به درصد كل كل اینجا بیفزایی.
فك كنم این فصل هر 3تا بات گروه برم دسته 5، مسعود هم تو كوالیفای برد بیاره جمعمون جمع میشه :sors:
egcom
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
مگر اينكه آخر فصل باشه من از مالديني ببرم !
:))
vandad
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۲۶
عجب رقابتي بشه فصل بعد.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من كه از الآن تيم براي قهماني بستم.
( قهرماني چيه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
! تا وقتي اين فرزا مالديني تو اين گروه كه خواب قهرماني هم نميشه ديد )
Majid_Rapacious
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
اینتر جان!(اسمتو نمی دونم) نا امید نباش ما می تونیم!
دوستان بین دو فصل شدت تمرین رو باید كم كرد یا نه؟(جو فوتبال واقعی منو گرفته D: )
برادر پائولو راز موفقیت شما چیه؟ فكر كنم ركورد بیشترین قهرمانی هتریك دست خودت باشه! (;
paolo
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
خوب چون می خوای قدرت بدنی تمرین و البته افت فرم هم نداشته باشی آره. من یه فصل 50-50 (یعنی 50% شدت تمرین و 50% هم تمرینات قدرتی) گذاشته بودم نتیجه ی خوبی گرفتم فصل پیش هم 60-40 (60% تمرینات قدرتی) بود كه استامینای درصد كمتری از بازیكنا رفت بالا ولی اونایی هم كه استامیناشون زیاد شد نسبت به فصل قبل 1تا 2 درجه بهتر بودن !!! و البته افت فرم چشمگیری نداشتم ...
مجید جان ما هنوز كوچیك تر از اونیم كه بشه جزو قهرمانای واقعی هتریك به حساب بیایم !! حالا شاید تیمم نسبت به گروه كمی بهتر باشه ولی در كل عددی نیستم (حتی بین خیلی از دسته چهاریا ! ). ولی خوب فك كنم عاقلانه ترین راه برای پیشرفت كردن یه تیم تو هتریك اینه كه پتانسیل و دارایی رو هماهنگ پیشرفت بده . . . یعنی نه این بره 4تا بازیكن تمرینی خیلی گرون بخره و توی بقیه پستها یه مشت گلابی بذاره تو زمین یا بر عكسش نه این كه با كل بودجش یه بازیكن خیلی قوی تو یه پست داشته باشه و هیچ پتانسیلی برای تمرین دادن و تبدیل كردنش به پول نداشته باشه !
فك كنم جوگیر شدم زیاد تر از كوپنم حرف زدم :دی
Majid_Rapacious
جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۵۲
و اما فصل جدید...
جلوی پائولو رو كه نمی شه گرفت! پس قهرمانی این فصل هم برای برادر عزیزمون پائولو خواهد بود
ولی رقابت دوم تا پنجم این فصل هم مثل فصل پیش خیلی باید نزدیك باشه
اگرچه از ریز تغییرات تیم های دیگه خیلی خبر ندارم و اصلا یكی از جذابیت های هتریك هم همینه
فقط خدا كنه برنامه هایی كه دارم جواب بده و چیزایی مثل مصدومیت و اتفاق های عجیب و غریب كارو خراب نكنه
به هر حال تا فصل شروع نشه چیز زیادی معلوم نمی شه
اینا دردل اول فصل بود ((:
با تشكر
paolo
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
از شانس بد ما یه بات از گروه رفت یکی دیگه اومد ! از شر اردبیل هم با این بازیکنای وحشیش نمیشه خلا ص شد انگار ! و لی خدا را شکر یه تیم با صاحب اومد تو گروه ... پاس همدان اف سی ! فک کنم خیلی وقت نیست که تمیشو گرفته ولی امیدوارم هر چه سریعتر روی روند یادگیری هتریک بیفته و پیشرفت کنه.
میبینم که همه شدیدا مشغول خرید بازیکنن و فقط ماییم که از قا فله خریداران جا موندیم ... ! کاسه ی بودجمون هم به ته دیگ خورده ... بازیکنای تمرینیم هم هنوز به سن بلوغ نریسدن ... این فصل کلا در بحرانیم :دی
Majid_Rapacious
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
اولین گام افتضاح بود
انگار وقتی تیمت ضعیفه برنامه ریختن چندان فایده ای نداره
واقعا نا امید کننده بود...
paolo
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
حوب یه بازی رو از دست دادی ! 13تا بازی دیگه مونده ! سعی كن تو اونا موفق باشی ... !
Majid_Rapacious
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
حوب یه بازی رو از دست دادی ! 13تا بازی دیگه مونده ! سعی كن تو اونا موفق باشی ... !
اون كه بله من منظورم برنامه واسه تیمایی بود كه خیلی قوی تر از تیم خودت باشن مثل بازی با شما
پائولو جون از 30 میلیاردی كه واسه این بازیكن جدیده دادی كاملا مشخصه بودجه ات به ته دیگ خورده! D:
silverfox
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۰۷:۰۷
اون كه بله من منظورم برنامه واسه تیمایی بود كه خیلی قوی تر از تیم خودت باشن مثل بازی با شما
پائولو جون از 30 میلیاردی كه واسه این بازیكن جدیده دادی كاملا مشخصه بودجه ات به ته دیگ خورده! D:
بابا این پائولو رو ولش کنین. حکایتش مثل اون بچه درس خونایی هستش که راه میرند میگن میفتم و نخوندمو به من تقلب برسونین اما صبح تا شب خر زدن. آخرشم سر امتحان 20 می گیره میگه استاد خودش نمره اضافه کرد. در ثانی این آقا زورش به ماها رسیده و از بردن لذت می بره. مگه دسته 3 با 4 چقدر فرقشه؟ یعنی این تیم حتی توان موندن تو دسته 3 رو هم نداره؟ نه این حرفا نیست. دوستمون می خواد یه بار واسه همیشه بره دسته 3. به هر حالیکی مثله من هدفش سرگرم شدنه و دسته 1 یا 6 واسم فرقی نداره. مهم اینه که تیمم رو دارم حالا در هر دسته ای.
paolo
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۹
بابا این پائولو رو ولش کنین. حکایتش مثل اون بچه درس خونایی هستش که راه میرند میگن میفتم و نخوندمو به من تقلب برسونین اما صبح تا شب خر زدن. آخرشم سر امتحان 20 می گیره میگه استاد خودش نمره اضافه کرد. در ثانی این آقا زورش به ماها رسیده و از بردن لذت می بره. مگه دسته 3 با 4 چقدر فرقشه؟ یعنی این تیم حتی توان موندن تو دسته 3 رو هم نداره؟ نه این حرفا نیست. دوستمون می خواد یه بار واسه همیشه بره دسته 3. به هر حالیکی مثله من هدفش سرگرم شدنه و دسته 1 یا 6 واسم فرقی نداره. مهم اینه که تیمم رو دارم حالا در هر دسته ای.
اوه ! چقدر با خشانت حرف میزنی !:cray: من گول رفیق ناباب رو خوردم، من جوونی كردم، دیگه تكرار نمیشه، ایشالا برم كه دیگه برنگردم ! :wacko2: والا ما خودمون هم علاقه مند به صعود هستیم، ولی تا الان سعادتشو نداشتم ! اینو هم وقتی خواستی صعود كنی یادت باشه كه یه سری از دسته 3ها در حد دسته 2 هستن نه دسته 4 ! ولی خوب در كل فك كنم این فصل آخرم تو دسته 4 باشه ... اگه مثل آخر فصل پیش مشكلات خاص پیش نیان این فصل بار و بندیلم رو جمع كردم و رفتم !
@ مجید : بابا من علی سعیدی رو فروختم ! با استعداد ترین وینگر ایران ! حالا با بودجش باید یه كاری میكردم دیگه :nuts:
Sor3na
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
داداش پائولو ديدي از يووه زديم بالا؟اينترم تو دربي ميزنيم و اختلافمون ميشه سه تا!سه تا هم ديگه كاري نداره!
جييييگرتو!
paolo
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
داداش پائولو ديدي از يووه زديم بالا؟اينترم تو دربي ميزنيم و اختلافمون ميشه سه تا!سه تا هم ديگه كاري نداره!
جييييگرتو!
كلا تیمای برزگ سری آ سوسكن ! مشكل ما همین تیمای كوچیك مثل رجینا و بولونیا و كیه وو و اینتر و ... هستش !
ولی فعلا من در سوگ و البته هیجانم ! هیجان دیدن مجدد مالدینی در لباس آتزوری :cake: و سوگ دیدن مالدینی برای آخرین بار در لباس آتزوری :cray:
Majid_Rapacious
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۲۸
با سلام و عرض تبریك به مناسبت عید سعید 22 بهمن!(ببخشید دیر شد)
و با عرض تسلیت به مناسبت كسب نتایج عجیب و غریب تیم خودم
بدینوسیله انزجار خود را از استكبار جهانی به ویژه اسرائیل غاصب و حامیان آن(اینتر تهران با در اختیار داشتن حداقل 4 بازیكن از این رژیم) و دیگر همدستان آن اعلام می دارم.
بدان امید كه اثرات آن رژیم منحوس پاك گردد.
آمین
silverfox
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
لعنت به این تیم اردبیل. زد 3 تا از بهترین بازیكنامو مصدوم كرد. تو بازی جام حذفی ام یكی مصدوم شده بود. با این حساب من خط میانی ندارم. لعنت به این تیمای بات.
vandad
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
سخنگوي باشگاه فرهنگي ورزشي اينترتهران اعلام ميدارد كه بازيكنان مذكور ( برخي از بازيكناني كه در رسانه ها به وابستگي به اسرائيل منسوب شدهاند ) قبل از بستن هر گونه قرار دادي به دين مبين اسلام گرويدهاند و اَشهد سر دادهاند.
و همچنين به اعتقاد مسوولين باشگاه معظم اينترتهران سياست از ورزش كاملا جداست.
كلا تیمای برزگ سری آ سوسكن ! مشكل ما همین تیمای كوچیك مثل رجینا و بولونیا و كیه وو و اینتر و ... هستش !
ولی فعلا من در سوگ و البته هیجانم ! هیجان دیدن مجدد مالدینی در لباس آتزوری :cake: و سوگ دیدن مالدینی برای آخرین بار در لباس آتزوری :cray:
پائولو جان بازي رو كه ديدي . هفته ديگه هم منچستر ميزنيم و ايشالا قهرماني سريA و چمپيونز ليگ با هم !!!
Majid_Rapacious
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
البته من فكر می كنم سیاست و ورزش(به خصوص فوتبال) كاملا با هم در ارتباط باشن.
و خرید بازیكنان ارزون قیمت اسرائیلی هم نوعی سیاسته(حتما می دونید كه زیاد بودن بازیكنان خوب اسرائیلی و كم بودن تقاضا برای خرید اونها باعث این ارزونی می شه و به نظر می رسه بیشترین خریدار بازیكنان اسرائیلی ما ایرانی ها هستیم)
paolo
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
پائولو جان بازي رو كه ديدي . هفته ديگه هم منچستر ميزنيم و ايشالا قهرماني سريA و چمپيونز ليگ با هم !!!
من از طرف كلیه بازیكنان، كادر فنی، كاركنان و هیئت مدیره باشگاه میلان از شما به دلیل آشنا نبودن بازیكنان تیم میلان با قوانین هندبال عذر میخوام ! و البته كمال تشكر رو از آقای روزتی و تیم داوری كه برای پیروزی اینتر سنگ تمووم گذاشتن دارم ! باشد تا همی مجددا گند كالچوپولی در آید !:good::mamba::sick::crazy:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
چقدر این جا خلوته!
امروز بازی نسبتا خوبی كردیم و به جز بازیمون با سیلورفاكس تا آخرای فصل فكر نمی كنم به مشكلی بخوریم.
این موتور هتریك هم كه خوراك تیمای دفاعی مثل سیلورفاكسه D:
paolo
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
واقعا چرا اینقد خلوته؟
این مصدومیت ها هم پدر تیم منو در اورد ! نمیدونم چطوری میشه كه با 9تا فیزیوتراپ مصدومیت های این شكلی میدن بازیكنای من؟
تیم های شما خوبن همه؟ :دی
Majid_Rapacious
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
من اول فصل 2 3 تا مصدوم دادم كه زود خوب شدن
4 تا فیزیوتراپ هم بیشتر ندارم
مصدومیت خیلی خیلی شانسیه!
silverfox
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
چقدر این جا خلوته!
امروز بازی نسبتا خوبی كردیم و به جز بازیمون با سیلورفاكس تا آخرای فصل فكر نمی كنم به مشكلی بخوریم.
این موتور هتریك هم كه خوراك تیمای دفاعی مثل سیلورفاكسه D:
باید عرض كنم شما به خوبی موفق شدی از عهده همه مشكلات بر بیای و نمی خواد تا آخر فصل منتظر من بمونی. چون تیم نفله من توان مقابله با برادرامونو نداره. در ثانی با 3 تا مصدوم تو خط میانی كه نمیشه بازی كرد. من اعلام میكنم كه خط میانی تیمم بدرد فقط باختن پرگل می خوره. همون بالایی كه دیروز سرم اومد. گمونم این آخرین فصل بازی من تو هت ریكه. چون اگه برگردم دسته 5 ترجیح می دم كلا بیخیال هت ریك بشم. اگه بهترین بازیكنام تا آخره نیم فصل برسن باید صدقه بدم. آره داش مجید. این فصل دوم میشی و اگه بعضیا لطف كردند و رفتند فصل بعد اول.
paolo
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
این فصل همه رو با نهایت اختلافی كه میتونم میتركونم تا با دل خنك از این دسته برم.:angry1::boid::ak::zoor::fighting29::4::4:: diablo::diablo:
Majid_Rapacious
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
باید عرض كنم شما به خوبی موفق شدی از عهده همه مشكلات بر بیای و نمی خواد تا آخر فصل منتظر من بمونی. چون تیم نفله من توان مقابله با برادرامونو نداره. در ثانی با 3 تا مصدوم تو خط میانی كه نمیشه بازی كرد. من اعلام میكنم كه خط میانی تیمم بدرد فقط باختن پرگل می خوره. همون بالایی كه دیروز سرم اومد. گمونم این آخرین فصل بازی من تو هت ریكه. چون اگه برگردم دسته 5 ترجیح می دم كلا بیخیال هت ریك بشم. اگه بهترین بازیكنام تا آخره نیم فصل برسن باید صدقه بدم. آره داش مجید. این فصل دوم میشی و اگه بعضیا لطف كردند و رفتند فصل بعد اول.
چرا اینقدر نا امید؟ بابا مصدوماتو كه رفتم دیدم بازی با من می رسن, تازه با بازیكنای جوون و كم تجربت تو دفاع بهترین ریتهای گروهو می گیری.
نا امید نباش برادر نه تنها سقوط نمی كنی بلكه یه رتبه خوب میاری این فصل و هنوزم معتقدم تا آخرین بازی فصل سخت ترین بازیهام با خودته
paolo
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
احساس میكنم اینتر امروز منو میبره !
vandad
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
با مصدوم بودن بهترين بازيكنم و بهترين مهاجمم حتما.
اين پائولو كلك ( بابا اسمت بگو اينقد پائولو نگيم ) داره جو ميده كه مثلا ليگ ما تك قطبي نيست !:icon23:
silverfox
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۰۳
این فصل همه رو با نهایت اختلافی كه میتونم میتركونم تا با دل خنك از این دسته برم.:angry1::boid::ak::zoor::fighting29::4::4:: diablo::diablo:
تو كه بازم راست گفتی؟ بابا ای ول. كل این دسته رو بهم میریزی
Majid_Rapacious
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
منظور برادرمون تركیده شدن بوده نه تركوندن!!!
ولی جالب اینه كه حتی تیم دومشم 4 تا زده
ایشون كنگر خورده لنگر انداخته
paolo
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
من سعید هستم ! ولی خوب اینجا هم همه بهم میگن پائولو :apophys:
این تیم دوم فرستادن و پیك رفتن خودش یه داستان داره ! ولی به جون خودم من این فصل هدفم صعود كردنه، حتی اگه تو یكی از سخت ترین دسته 3 ها هم بیفتم بازم میرم دسته 3 ! (البته به شرطی كه تو نیم فصل دوم بتونم اینتر رو ببرم :sick:)
تو این بازی با اینتر هم یه اشتباه تو چیدن سمت راست و چپ تیمم كردم و ا همونجا هم ضربه خوردم، وگر نه از نظر میدلفیلد اصلا راه ندادم بهش ...
Majid_Rapacious
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
پیك رفتن كه به خاطر بالارفتن روحیه تیمت واسه مسابقات كاپه ولی تیم دوم فرستادن؟ شاید اونم به خاطر مصدوم نشدن بازیكنای اصلی واسه مسابقات كاپه...
به هر حال فكر كنم اگه بخوای بازم تیم دوم بفرستی و پیك بری دوباره به اینتر ببازی كه اونجوری حسابی خوش به حال اینتر می شه...
LA-soshiant
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
دیدیم کی از دسته ۳ هراس نداره سعید خان :3:
paolo
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
پیك رفتن كه به خاطر بالارفتن روحیه تیمت واسه مسابقات كاپه ولی تیم دوم فرستادن؟ شاید اونم به خاطر مصدوم نشدن بازیكنای اصلی واسه مسابقات كاپه...
به هر حال فكر كنم اگه بخوای بازم تیم دوم بفرستی و پیك بری دوباره به اینتر ببازی كه اونجوری حسابی خوش به حال اینتر می شه...
دقیقا ! آخه من توی همه ی بازیام دارم مصدوم میدم ! گفتم تو این بازی مصدوم ندم و توی كاپ خودم رو محك بزنم ببنیم قراره تو دسته 3 با چه نتایج مفتضحانه ای شكست بخورم ! :apophys: اینم شانس منه كه همین دورهای اول باید بیفتم با مهرداد كه یكی از 3 تیم برتر دسته 4 ایرانه !!! :crazy: برم ببینم با یه لشكر مصدوم و تعداد زیادی فرم پور و ویك + استامینای ایناد میتونم كاری كنم یا نه ! :sick: (ای خدا نابود كنه سعید ایران بارسا رو !)
دیدیم کی از دسته ۳ هراس نداره سعید خان :3:
ما مرد جنگیم ! آماده ی هر گونه نبرد سهمگین با كلیه ی تیم های دسته 3ای هستیم ! فقط استراتژی جنگمون مثل بنی صدر بود :apophys: حالا دارم با 11 كماندوی تا دندان مسلح میام لیگ 3 ببینم كی میخواد جلومو بگیره؟ اینتر با مربی گری ونداد كه خوبه، اگه اینتر با مربی گری مورینیو و مانسینی هم بیان اینجا نمیتونن جلوی صعود مستقیم منو بگیرن ! ما میخوایم صعود كنیم و هیچ قدرتی نمیتونه جلوی ما رو سد كنه ! پیش به سوی قهرمانی ... ! (خیلی هیتلری شد سخنرانیم :jesors:)
silverfox
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
این هفته تو جام حذفی با یه تیم دسته سومی به اسم ذولفغار بازی دارم:sad: می خوام ببینیم جلوی این تیم خیلی قوی چندتا می خورم. البته یه بازیكنم اخراج شده یه سه چهار تا هم كه مصدومند. جناب مجید خان چه خبرها؟:wink:
Majid_Rapacious
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
خبری جز نگرانی واسه بازی با شما نیست.
خداییشم نگرانی داره آخه من فصل پیش فقط به پائولو و خودت باختم.
این ریتای دفاعتو چه جوری می گیری؟ بازیكنای میانیتم باید دفاع های خوبی داشته باشن...
silverfox
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
بله. باختم ولی 3تا بیشتر نزد. شایدم نتونست. اما تیم 71 مملكت بودا. خوبیش به این بود كه كارت قرمر یه مدافع تیمم پاک شد تا به بازی با مجید جون برسه. می خوام با تمام قدرت جلوی قوی ترین تیم دسته وایسم.
paolo
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۳۸
ما هم بردیم ! با نتیجه ی 6-1 تیم مهرداد رو در هم كوبیدیم تا این دور با سمنت شاخ به شاخ بشیم !:sick: ما میتونیم رنك 36 ایران رو هم شكست بدیم ! (شتر در خواب بیند پنبه دانه !:crazy:)
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
ما تونستیم سیلورفاكس رو ببریم در مورد بازی این هفته فقط می تونم بگم سیلورفاكس شجاعانه تركیب چید و اصلا دفاعی بازی نكرد ولی بازم نمی تونم قاطعانه از برد تو بازی برگشت حرف بزنم مخصوصا كه بازی برگشت تو زمین سیلورفاكسه
silverfox
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
ما تونستیم سیلورفاكس رو ببریم در مورد بازی این هفته فقط می تونم بگم سیلورفاكس شجاعانه تركیب چید و اصلا دفاعی بازی نكرد ولی بازم نمی تونم قاطعانه از برد تو بازی برگشت حرف بزنم مخصوصا كه بازی برگشت تو زمین سیلورفاكسه
مجید جون من 4-4-2 چیده بودم اما یه ساعت قبل از بازی بعد از خوندن كامنت یكی از دوستان راجع به تیمم تصمیم گرفتم نوع تمرینات و سیستم بازی رو عوض كنم. 3-5-2 اومدم كه تا حالا بازی نكرده بودم. در نتیجه سطح هماهنگی تیمم خیلی كم بود و سریع گل بارون شدم. این فصل حتی اگه تو این دسته نمونم هم واسم مهم نیست. مهم اینه كه دارم هتریك بازی می كنم. اما خوبه كه حداقل مردونه باختم نه مثله بعضیا :shades_smile: اما بدون تا بازی برگشت هماهنگی تیمم بالا تر میره و ایشالا طلافی می كنم. :wink: در مجموع نوكرتیم.:1:
Majid_Rapacious
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
مجید جون من 4-4-2 چیده بودم اما یه ساعت قبل از بازی بعد از خوندن كامنت یكی از دوستان راجع به تیمم تصمیم گرفتم نوع تمرینات و سیستم بازی رو عوض كنم. 3-5-2 اومدم كه تا حالا بازی نكرده بودم. در نتیجه سطح هماهنگی تیمم خیلی كم بود و سریع گل بارون شدم. این فصل حتی اگه تو این دسته نمونم هم واسم مهم نیست. مهم اینه كه دارم هتریك بازی می كنم. اما خوبه كه حداقل مردونه باختم نه مثله بعضیا :shades_smile: اما بدون تا بازی برگشت هماهنگی تیمم بالا تر میره و ایشالا طلافی می كنم. :wink: در مجموع نوكرتیم.:1:
من هم تعجب كردم كه چرا یه دفعه سیستمتو عوض كردی
در مجموع شما سروری و كارت درسته :wink:
silverfox
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
از سری رقابت های لیگ هتریك امروز در دسته 4 گروه 51 چند بازی مهم انجام میشه. تیم صدر نشین اینتر تهران به دیدار اردبیل میره. اردبیلی كه نه صاحبی پیدا كرده و نه سقوط كرده تا همه از شرش خلاص شند.:sad: مالدینی به دیدار الكسیا میره. احتمال برد مالدینی خیلی زیاده. البته اگه مدیر این تیم نخواد دوباره مرامی ببازه!!! :jesors: تیم پرسپولیس هم به دیدار پاس همدان میره. به احتمال زیاد پرسپولیس با این خط حمله جدیدش از این تیم كیسه گل خواهد ساخت. :1: و در آخر هم تیم روباه نقره ای به مصاف تیم دیگر بی صاحب گروه یعنی استقلال خواهد رفت. در صورت پیروزی این تیم روباه نقره ای خواهد بود كه در جایگاه 4 این دسته قرار می گیره. :good: تیم روباه با تغییر مربی و تاكتیك كلی تیم، كاملا متحول شده و شاید همین تغیرات موجب باختش به یه تیم بات بشه. :sick: در هر حال با در نظر گرفتن ریسك مصدومیت با تمام قوا جلوی استقلال ظاهر میشند. بازی ها تا چند ساعت دیگه برگذاز میشه. امید واریم دوستمون مالدینی دست از مرام گذاشتن و به قول خودش اشتباد در ارنج كردن برداره تا همچنان مهیج ترین دسته بمونیم. با تشكر
خبر گذاری باشگاه روباه نقره ای :1:
paolo
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
ما گفتیم كه همیشه با تمام قدرت ظاهر میشیم و قصد صعود داریم ! :1: فقط الیكسا چرا به بازیكناش نگفته یود یه كم آروم تر بازی كنن؟ :sick: كل حوادث بازی یا مصدومیت بازیكنای من بود، یا كارت گرفتن بازی كنای الیكسا :mamba:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
یكی از بهترین بازیكنای میانیم 4 هفته مصدوم شد :yopyopyop:
Majid_Rapacious
جمعه ۳۰ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
سال نوی همتون مبارك
paolo
شنبه ۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
:good:سال نو همگی مبارك ! :good: ایشالا سال خوبی رو توی هتریك و زندگی واقعیتون داشته باشین.:1:
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
و باز هم بازی حساس پرسپولیس و سیلورفاكس :1:
نمی دونم این كه سیلور تو آخرین بازی لیگش از دقیقه 3 بازی دوباره با سیستم 5 4 1 بازی كرده دلیل خاصی داره یا نه...
به هر حال ما كه آماده جنگیم D:
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۴۳
فقط خواستم یه خسته نباشید جانانه به همه بچه های این گروه بگم كه این عیدی رو در تعطیلات كامل به سر بردند!
paolo
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
و باز هم دلا مادونینا ! و باز سرنوشت قهرمانی فصل !
اینتر تو میتونی پیک بیایی و برای دومی بجنگی ! :1: اینتر تو نابودی ... :crazy: اینتر قدرت در دست ماست ! :shades_smile: اینتر تیمتو نفرست تو زمین ! :sick: اینتر ورزشگاه بزرگ مالدینیز سن سیرو با 47333 تماشاچی تا دندان مسلح منتظرته ... اینتر 11 سرباز ورزیده رو میفرستم تو زمین تا بازیکناتو سلاخی کنن !
به قول حکیم ابولکاظم فردوسی پور : چنین گفت مالدینی به ونداد ... که خواهم داد دودمان تیمت را به باد !
(گفتیم آخر عمری یه رجز خونی درست حسابی کنیم بعد صعود کنیم :1:)
paolo
دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
نفـــــــــــــــــــــــ ـــــس كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــش !!!!:tuffgong:
silverfox
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۰۲
بالاخره پرونده این فصل هم بسته شد. نتایج 5 تیم اول زیاد فرقی نکرده. امید وارم با رفتن مالدینی عزیز بازم گروهمون پر رونق باشه. راستی پائولو : حتما دلم واست تنگ میشه. بازی تدارکاتی گذاشتم اکسپت کنیا.
paolo
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۳۵
من نوكرتم داش حمید ... ایشالا همتون از دست من خلاص بشین و بیاین دسته 3 :sors: ما كه رفتیم تا دل بعضیا خوش بشه و راحت به حیات در این دسته ادامه بدن :focus:
Majid_Rapacious
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۱۳
اگر چه به بازی حیثیتی پرسپولیس و اینتر 2 هفته مونده اما سر مربی پرسپولیس در آخرین مصاحبه مطبوعاتی خود مدعی شد كه با اختلاف، تیم اینتر رو شكست خواهند داد و مقام دومی فصل پیش رو تكرار خواهند كرد.
مجید همچنین در مورد بازی مهم آخر فصل با تیم قدرتمند فرزا گفت: پائولو تیم بسیار قدرتمندی ساخته كه حتی توان مقابله با تیم های دسته 2 ایران را دارد اما با این وجود ما شجاعانه در برابر آن ها خواهیم ایستاد.
silverfox
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
بنده نیز با تمام قوا كه كلا یكم بیشتر از ضعیف می باشد با مالدینی مبارزه خواهم كرد.:good:
paolo
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
ببین ! وقتی شانس نداشته باشی این بلا ها هم سرت میاد !
یه بازیکن که آخرین روزای 28 سالگیش رو پشت سر میذاشت رو گذاشتم توی ترانسفر لیست تا با قیمت یه بازیکن 28 ساله فروش بره، دد لاینش 5 شنبه بود ... توی بازی 4 شنبه بازیش دادم و از شانس گند ما زدن بیچاره رو 5 هفته ناکار کردن ! حالا آدم چی میتونه بگه به اینا؟ حالا باید با 5 میلیارد ضرر بفروشمش :confused_smile:
silverfox
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
ببین ! وقتی شانس نداشته باشی این بلا ها هم سرت میاد !
یه بازیکن که آخرین روزای 28 سالگیش رو پشت سر میذاشت رو گذاشتم توی ترانسفر لیست تا با قیمت یه بازیکن 28 ساله فروش بره، دد لاینش 5 شنبه بود ... توی بازی 4 شنبه بازیش دادم و از شانس گند ما زدن بیچاره رو 5 هفته ناکار کردن ! حالا آدم چی میتونه بگه به اینا؟ حالا باید با 5 میلیارد ضرر بفروشمش :confused_smile:
شاید بشه یه جورایی قالبش كرد. جوری بذارش تو تراسفر كه ددتایمش بخوره به ساعت بازیات. اونوقت مصدومیتش رو نشون نمیده دیگه. :wink:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
گند بزنه موتور مسخره ی هتریك رو؛ با وجود سر بودن همه جوره نسبت به الیكسا و ریتای بسیار بالاتر مساوی كردیم
چه اشتباهی كردم پیك رفتم
این الیكسا هم كه آفریده شده با اشتباه و بی اشتباه، از ما مساوی بگیره
silverfox
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸
مالدینی نظرت نسبت به بازی چی بود؟:sad:
paolo
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۰۹
میانه رو خوب بسته بودی، ولی اشتباهت انتخاب استراتژی حمله از عمق بود ! با توجه به ریتینگهای كل سنترال من تو عملا شانس بازی كردن توی میانه رو از دست دادی ... و شاید اگه من حمله از جناحین رو انتخاب كرده بودم یه نتیجه ی خیلی بهتر به نفع من رقم میخورد ... ولی خوب در كل بازی كه بخوایم حساب كنین یكی از سخت ترین بازیای توی این گروهم بود و جواب ریسك نكردن و پیك نرفتنم رو با یه برد خفیف گرفتم !:apophys:
Majid_Rapacious
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
از اینتر و الیكسا هیچ خبری نیست چرا پست نمیدن
الیكسا نمی دونم چرا به تیمش نمی رسه
اینتر جان این تاپیكو كه خودت درست كردی چرا نمیای پست بدی
vandad
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
سرمربي اينتر تهران در آخرين مصاحبه خود گفت:
با اضافه شدن بازيكن آرژانتيني به تيم ، با قواي كامل آماده براي مهمترين بازي فصل هستيم.
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
اگرچه با مساوی هفته قبل عملا شانس كمی برای تكرار مقام دومی فصل پیش داریم اما مطمئنا بازی این هفته مقابل اینتر تهران رو با پیروزی پشت سر خواهیم گذاشت تا ثابت كنیم بعد از فرزا بهترین تیم این گروه هستیم
به هر حال نباید فراموش كنیم كه اینتر 3 امتیاز از امتیازهای خودش رو به خاطر سهل انگاری فرزا به دست آورده و پرسپولیس هفته گذشته 2 امتیاز حساس رو فقط به خاطر پیك رفتن در زمین حریف از دست داده
paolo
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۲۰
از فصل بعدی جنگ واقعی تو این گروه شروع میشه !
سقوط یه تیم از دسته 3 و البته صعود 2تیم كاربر به جای این تا بات میتونه جذابیت های این لیگ رو به شدت افزایش بده :d
silverfox
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۰۸:۴۵
چه بازی بشه بین این دو تا تیم انتر و پرسپولیس. امیدوارم من فصل بعد سقوط کننده نباشم. :confused_smile:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
آقا ما كه هر چی كل كل كردیم این فصل بدشانسی آوردیم
فكرشم نمی كردم با دادن یه اخراجی و یه مصدوم همچین شكست سنگینی از اینتر بخورم چون شرایط تیم خیلی خوب بود
به هر حال این فصل كه جایگاهی بهتر از سومی نتونستم به دست بیارم ولی فصل بعد اشتباهات این فصل رو مطمئنا تكرار نخواهم كرد
Majid_Rapacious
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
وقتی به ریتای بازی اینتر و پاس نگاه می كنم و اونو با ریتای بازی خودم با اینتر مقایسه می كنم حیرت زده می شم
مخصوصا وقتی می بینم پاس هم مثل ما یه اخراجی داده و تازه ما تو زمین خودمون بازی می كردیم...
paolo
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۴۷
هتریکه دیگه ... ! تا این موارد عجیب توش اتفاق نیفته که بهش نمیگن بازی ! :دی
Majid_Rapacious
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
بازی اینتر و سیلورفاكس منو بیشتر متقاعد می كنه كه این فصل رو با بدشانسی كامل پشت سر گذاشتیم
البته باید به سیلورفاكس تبریك گفت كه تیم قدرتمند و خوبی ساخته و به حق و با شایستگی بازی مقابل اینتر رو برد
اما باخت عجیب فرزا به اینتر، باخت عجیب و غریب و از روی بدشانسی پرسپولیس به اینتر و تساوی غافلگیرانه پرسپولیس و الیكسا، روی هم حداقل 6 امتیاز تفاوت(با فرض تساوی بازی های اول و دوم و پیروزی پرسپولیس مقابل الیكسا) با جدول كنونی به وجود می آورد
در هر حال به قول پائولو ی بزرگوار هتریكه دیگه...
paolo
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۴
ما كه رفتیم نگران ... خوش به حال دگران ! :apophys:
فك كنم تو دسته 3 گروه 2 می افتم !!! یعنی رسما دهنم سرویسه :sick: ولی خوب خیالی نیستف فصل بعد باز میام مهمون خودتون میشم :crazy: اگه میدونستم اینتر امروز هم می بازه منم می باختم تا تو یه دسته آسون تر بیفتم ولی مثل اینكه تقدیر اینه كه تو دسته 3 نابود بشیم :confused_smile:
Majid_Rapacious
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲
نابود چیه بابا مطمئن باش تیمت رتبه خوبی میاره تو دسته 3 و تا 1 2 فصل دیگه میری دسته 2 نگران نباش
silverfox
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۴۳
ما كه رفتیم نگران ... خوش به حال دگران ! :apophys:
فك كنم تو دسته 3 گروه 2 می افتم !!! یعنی رسما دهنم سرویسه :sick: ولی خوب خیالی نیستف فصل بعد باز میام مهمون خودتون میشم :crazy: اگه میدونستم اینتر امروز هم می بازه منم می باختم تا تو یه دسته آسون تر بیفتم ولی مثل اینكه تقدیر اینه كه تو دسته 3 نابود بشیم :confused_smile:
داش مالدینی هرجا بری بازم واسه ما سروری. خدمت داش مجید عرض كنم كه ما راستش تیممون می خواست این بابا رو ببره اما نقطه ضعفشو نمی دونستیم كه البته با این روش بردیمش. البته نمی دونم تیم چندمش بود :apophys:
در كل امیدوارم فصل بعد سقوط نكنم كه میزارم كنار فوتبالو :jesors:
paolo
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
نابود چیه بابا مطمئن باش تیمت رتبه خوبی میاره تو دسته 3 و تا 1 2 فصل دیگه میری دسته 2 نگران نباش
ای كاش تو گروه 2 می افتادم !!! افتادم تو گروه 8 :crazy: گروهی كه اگه بتونم فصل آینده خودم رو بین 7 تیم برترش نگه دارم بزرگترین افتخار هتریكیم رو كسب كردم !!!:sick: فك نكنین دارم بزرگنمایی میكنما ! فقط یه دید بندازین تا باورتون بشه ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
فصل بعد بازم مهمون خودتونم :jesors:
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
خدمت داش مجید عرض كنم كه ما راستش تیممون می خواست این بابا رو ببره اما نقطه ضعفشو نمی دونستیم كه البته با این روش بردیمش. البته نمی دونم تیم چندمش بود :apophys:
در كل امیدوارم فصل بعد سقوط نكنم كه میزارم كنار فوتبالو :jesors:
تیم اصلیش بود عزیزم
بازم كه حرف سقوط می زنی بابا فصل بعد یكی از مدعی های قهرمانی خواهی بود...
vandad
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
اره تيم اصليم بود. خيلي خوب جمم كردي. ايشالا فصل بعد ليگمون جذاب شه در حد بنز !!
paolo
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
همین دیگه ... ما كه رفتیم همه به فكر جذابیت افتادن ! خوب یه كم زودتر خودتون رو جذاب میكردین تا ما هم یه حالی بكنیم تو این گروه :دی
Majid_Rapacious
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
آخه ما در مقابل شما حرفی واسه گفتن نداشتیم...
paolo
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
نه بابا این حرفا چیه ! منم تو این گروهی که افتم از نظر ریتینگ 100 پایین تر از میانگین گروهم !!! ولی خوب مطمئنا یه جوری ادامه میدم که تو همه ی بازیا شانس امتیاز گرفتن داشته باشم و جلوی هیچ کس نا امیدانه نمیرم تو زمین !
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۴۹
و باز هم فصل تازه...
چه گروه باحالی شده گروهمون؛ اگه طلسم وجود 2 تا بات توی گروه می شكست كه دیگه عالی می شد ولی حیف...
من با نگاهی كه به تیمای گروه انداختم پیش بینی می كنم مدعی های قهرمانی این فصل 4 تیم اینتر تهران، پرسپولیس، سیلورفاكس و تیم تازه وارد بریرز(كه تیم خوبی داره) خواهند بود.
2 تیم آرسنال نهاوند(پاس همدان سابق) و پارس وی اچ هم برای كسب عنوان چهارمی و قرار گرفتن بالای خط خطر سقوط غیر مستقیم تلاش خواهند كرد و فكر می كنم توی این گروه خواهند موند.
امیدوارم همه ی تیمای گروه این فصل بیان پست بدن و گروه شلوغ و جذابی داشته باشیم...
silverfox
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
و باز هم فصل تازه...
چه گروه باحالی شده گروهمون؛ اگه طلسم وجود 2 تا بات توی گروه می شكست كه دیگه عالی می شد ولی حیف...
من با نگاهی كه به تیمای گروه انداختم پیش بینی می كنم مدعی های قهرمانی این فصل 4 تیم اینتر تهران، پرسپولیس، سیلورفاكس و تیم تازه وارد بریرز(كه تیم خوبی داره) خواهند بود.
2 تیم آرسنال نهاوند(پاس همدان سابق) و پارس وی اچ هم برای كسب عنوان چهارمی و قرار گرفتن بالای خط خطر سقوط غیر مستقیم تلاش خواهند كرد و فكر می كنم توی این گروه خواهند موند.
امیدوارم همه ی تیمای گروه این فصل بیان پست بدن و گروه شلوغ و جذابی داشته باشیم...
البته بایست خدمت داش مجید عرض كنم تیم سیلورفوكس این فصل بدنبال رهایی از سقوط به دسته پائینتر بسته شده.:sad:
paolo
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
این برریرز (علی) همشهری و رفیق ماست ... میتونین حسابی رو كه با من دارین رسما با علی تصفیه كنین ! :jesors:
Majid_Rapacious
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۲۶
این برریرز (علی) همشهری و رفیق ماست ... میتونین حسابی رو كه با من دارین رسما با علی تصفیه كنین ! :jesors:
بریرز تیم خوبی داره ولی به روی چشم پائولو جون D:
البته بایست خدمت داش مجید عرض كنم تیم سیلورفوكس این فصل بدنبال رهایی از سقوط به دسته پائینتر بسته شده.:sad:
داشی شما كه بازیكناتو نفروختی چرا می گی واسه سقوط بستی تیمتو
خدایی تو هم مثل پائولو سیاست داریا :wink:
EsiWenger
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۳۰
سلام دوستان . :1:
تیم من آرسنال نهاونده , امیدوارم رقابت خوبی داشته باشیم. این فصل 1 تا 4 جایگاه آرسنال خواهد بود 3 تاتون بدونن بقیه پنجم به بعد شن. :jesors:
آرسنال با قدرت شروع كرد. :eltaf:
counter fire 0 - 10 Arsenal -e- Nahavand
دیگر نتایج :
INTER TEHRAN 8 - 0 esteghlal aho
sillverfox 1-1 Persepolise
pars.vh 0 - 6 barriers
بازیهای هفتهی بعد : :shades_smile:
esteghlal aho - counter fire
Persepolise - pars.vh
barriers - INTER TEHRAN
Arsenal -e- Nah - sillverfox چه بازی خواهد شد این بازی ...... ل ...و .....ل.....ه ....
Majid_Rapacious
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
سلام ونگر جان خیلی خیلی خوش اومدی البته به این تاپیك چون فصل پیش هم همگروه ما بودی...
امیدوارم با اضافه شدن تو و بقیه بچه ها این فصل تاپیك شلوغی داشته باشیم
Majid_Rapacious
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
ونداد بیا بگو چی تمربن می دی که همیشه تیمت رو فرمه، چند تا فیزیوتراپ داری که مصدوم کم میدی؛ به قول مربی تیم ذوالفقار(دسته 2) شم گلزنی بازیکناتم که بالاست؛ خلاصه با خرج کم و بازیکنای اسراییلی چه کردی...
چرا اینقدر کم میای اینجا پست بدی؟
EsiWenger
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
مرسی عزیز
درست میگی فصل قبل همگروه شما بودم ولی خیلی كم به تیمم سر می زدم الان چند وقته تیممو متحول كردم با تغییر اسمم می خوام فصل خوبی داشته باشم.
Majid_Rapacious
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۰
من نمی دونم چرا اینقدر اوضاع تیمم داغونه اعصابم داره خرد می شه هی فرم كم می كنم...
EsiWenger
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
راستش تیم منم داره از نظر فرم افت می کنه تو انتهای فصلم تمرین فرم دادم ولی بهتر که نشد بدترم شد.
vandad
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۱۰
ونداد بیا بگو چی تمربن می دی که همیشه تیمت رو فرمه، چند تا فیزیوتراپ داری که مصدوم کم میدی؛ به قول مربی تیم ذوالفقار(دسته 2) شم گلزنی بازیکناتم که بالاست؛ خلاصه با خرج کم و بازیکنای اسراییلی چه کردی...
چرا اینقدر کم میای اینجا پست بدی؟
سلام
آره يه مدتي مصدوم نميدم فكر كنم بيشتر شانسيه چون قبلا هم همين 5 تا دكتر ، 5 تا فيزيتراپ داشتم ولي فرت فرت مصدوم ميدادم.
فرم كم كردن هم مثل ويروس افتاده به ليگ ما!! آخه چرا اينجوريه اعصاب آدم خورد ميشه هر دفعه مياد 100 تا همه كم
كردن.
انقد اسراييلي اسراييلي كردين كه يه چند تاشونو دَك كردم رفتن ، ولي لامصبا يه سر و گردن از بقيه ( مخصوصا ايرانيا ) بالاترن!
Majid_Rapacious
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۳۱
كار خوبی كردی كه دكشون كردی D:
آخه لامصبا خوب تمرین می بینن که از بقیه یه سر و گردن بالاترن، هتریك هم به اسراییل زیاد حال میده انگار! :wink:
EsiWenger
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۶
كار خوبی كردی كه دكشون كردی D:
آخه لامصبا خوب تمرین می بینن که از بقیه یه سر و گردن بالاترن، هتریك هم به اسراییل زیاد حال میده انگار! :wink:
اسرائیلو ولش كنین:crazy:
بچه ها سلام .چرا كسی زیاد اینجا سر نمی زنه , آخه منم دلسرد شدم دیگه كسی نیست.
بریزین تو :capo:
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۸
نمی دونم به خدا منم دارم دلسرد می شم از بس كه بچه ها كم میان اینجا
بابا بیاین یه كاری كنیم بهترین گروه دسته چهار از هر جهت مال ما باشه؛ بیاین كل كل كنیم كمك كنیم 2 سال دیگه هممون لیگ برتر باشیم...
vandad
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
فعلا كه صدر جدول دسته منه و به اين راحتيها هم پايين بيا نيستم.
هركي تونست اين تيمو شكست بده من رسماً خودم ميرم دسته 6
اينا رو گفتم يه كل كلي شروع شده باشه ولي خوب فعلا كه واقعيته و Inter Tehran سرور همس !!!!!!
Majid_Rapacious
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
ایول حالا شد!
ونداد باید بگم كه اگه سیاست های خاص باشگاه پرسپولیس برای این فصل نبود مطمئنا بازی رو بهت نمی باختم( می تونین حقوقی كه من پرداخت می كنم رو با حقوقاتون مقایسه كنین در ضمن فكر می كنم با تیمی كه من تو بازی با اینتر داشتم اگه كس دیگه ای بود پنج هیچ می باخت) ولی برای بازی برگشت اگه تیمتو قوی نكنی شكست سنگینی می خوری
بقیه هم كه اگه فكری به حال تیماشون نكنن جلوی پرسپولیس تحقیر می شن
EsiWenger
يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷
ایول حالا شد!
ونداد باید بگم كه اگه سیاست های خاص باشگاه پرسپولیس برای این فصل نبود مطمئنا بازی رو بهت نمی باختم( می تونین حقوقی كه من پرداخت می كنم رو با حقوقاتون مقایسه كنین در ضمن فكر می كنم با تیمی كه من تو بازی با اینتر داشتم اگه كس دیگه ای بود پنج هیچ می باخت) ولی برای بازی برگشت اگه تیمتو قوی نكنی شكست سنگینی می خوری
بقیه هم كه اگه فكری به حال تیماشون نكنن جلوی پرسپولیس تحقیر می شن
-----------------------------------------------------------
:7:راستشو بخوای بازیتو با اینتر دیدم خیلی بازی قشنگی بود, خوشم اومد.
البته بازی امروز منم با اینتر تو خونه ی خودشه بازیه خیلی سختیه,
تیم منم تازه بسته شده , بازیكنامم همه جوونن ولی آینده ی خیلی خوبی واسشون دارم.
Majid_Rapacious
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
ونگر من واقعا از اینكه دیدم این فصل خیلی جدی تر داری هتریك رو دنبال می كنی خوشحالم و من هم مثل تو برای تیمت آینده خوبی می بینم
EsiWenger
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
ونگر من واقعا از اینكه دیدم این فصل خیلی جدی تر داری هتریك رو دنبال می كنی خوشحالم و من هم مثل تو برای تیمت آینده خوبی می بینم
مرسیب دوست عزیز :1:
موفق باشی
EsiWenger
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
راستی بازی این هفته ام با ونداد باختم ولی بذار نیم فصل تیمم قوت بگیره تمومه.:shades_smile:
silverfox
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
یکی ما رو تحویل بگیره:sad:
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
شما نیستی كجایی یه چند وقته سر نمی زنی اینجا
شما كه نابغه ی گروه مایی با تیم جوونت چه كردی دوم گروهی و امیدوارم با شكست اینتر قهرمان نیم فصل بشی
silverfox
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۹
شما نیستی كجایی یه چند وقته سر نمی زنی اینجا
شما كه نابغه ی گروه مایی با تیم جوونت چه كردی دوم گروهی و امیدوارم با شكست اینتر قهرمان نیم فصل بشی
چاکرتیم داش مجید. راستش درگیر کارم. تیم من واسم یه سرگرمی خاص شده. آره همه جونند. عجب جایی شده ایین هتریک.:good:
EsiWenger
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
ببینم باریرز این هفته چه تدابیری برای نباختن اندیشیده :1:
آخه تیم من فقط به فکر برده..دو هفته پیش و باختم این هفته رو که خونه ی خودیم هستیم تشنه ی پیروزی ی ی ی ی ی
Majid_Rapacious
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
این هفته حساس ترین بازی گروه بین دو تیم آرسنال و بریرز هست چون تیمای دیگه با بات مسابقه دارن
متاسفانه هر فصل تو این گروه دو یا سه تا بات داریم كه جذابیت ها رو به شدت كم می كنه
البته این فصل یه خوبی داره و اونم حضور تیمای خوب با برنامه های متفاوته كه می تونه كمك خوبی برای پیشرفت تیم های گروه باشه
EsiWenger
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۲
خطر سقوط
متاسفانه بازی این هفته رو هم باختیم 2-1 با تیم باریرز.
باید فكـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــری كرد
Majid_Rapacious
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
فكر می كنم اگه 4 4 2 بازی نمی كردی نتیجه بهتری می گرفتی...
vandad
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
بچه ها تو جام حذفي چي كار ميكنيد؟
من كه خوردم به يه دسته 2 اي ، برايند مهارت هاش 395770 . مال من 40000 هست . ميرم كه يه آبكش حسابي بشم برگردم. )):
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
گروه ما این فصل 3 نماینده تو مرحله 7 جام حذفی داره كه در نوع خودش جالبه
آرسنال با تیم لیگ برتری تاج مشهد( كه در حال حاضر تو گروهش چهارمه)، پرسپولیس با تیم لیگ برتری اوبران( كه در حال حاضر تو گروهش هفتمه) واینتر با تیم دسته دومی خسروپرویز( كه در حال حاضر تو گروهش هفتمه) بازی دارن و واقعا تنها شانسی كه می شه برای صعود قائل بود اینه كه این تیم های قدرتمند با تیم دومشون و پیك بازی كنن كه تقریبا بعیده این اتفاق بیفته( حتی اگه اینطوری هم بشه باز بعیده كه بشه شكستشون داد...)
به هر حال داشتن 3 نماینده در این مرحله از جام حذفی خودش افتخاریه و نشانه پیشرفت گروهمونه
Majid_Rapacious
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
اینتر 5 سیلورفاكس 0
من موندم كه اینتر این نتایج خفن رو چه جوری كسب می كنه
خط میانی قوی و شم بالای گلزنی بازیكناش و البته موتز رفتن و مصدوم ندادن جدا معجزه می كنن...
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
آرسنال و پرسپولیس مقابل غول های لیگ برتر چه كردند
آرسنال مقابل تیم تقریبا اول تاج 2 0 باخت و پرسپولیس هم مقابل تیم اوبران كه با 6 بازیكن از تیم اولش بازی می كرد در وقت قانونی 2 2 كرد و در وقت اضافه 3 2 باخت(حتی با وجود این كه به احتمال زیاد تیم های تاج و اوبران پیك رفتند این نتایج آبرومندانه و ارزشمند هستند)
این نتایج رو به همه ی هواداران این دو باشگاه و ملت بزرگوار ایران تبریك می گم D:
EsiWenger
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
خيلي خوشحالم كه تا اين مرحله جام حذفي صعود كردم و البته از اين نتيجه ي 2 بر 0 هم راضيم.
اما انگاري تو ليگ همش بد شانسي ميا رم ، انگاري مي خوام سقوط آزاد داشته باشم.
كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــك
:thumbup:
Majid_Rapacious
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
من فكر می كنم مشكلت بیشتر مربوط به قسمت Staff باشگاهت هست(سخنگوها، روانشناس ها و ...) البته خوب TSI تیمت هم چندان بالا نیست و برای رقابت در دسته چهار نیاز به بازیکنای بهتری داری
سیستمی هم که بازی می کنی بی تاثیر نیست
تا حالا تاپیک آموزش جامع هتریک رو خوندی؟ اگه نه حتما بخون؛ مخصوصا قسمت های مربوط به Staff و سیستم ها
vandad
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
نيم فصل هم تموم شد (چه زود گذشت!!)
قهرماني تيم Inter Tehran در نيم فصل را با اقتدار كامل (كسب هر 21 امتياز و 41 گل زده ) را به همه عاشقان اين تيم تبريك ميگويم.
EsiWenger
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۱
نيم فصل هم تموم شد (چه زود گذشت!!)
قهرماني تيم Inter Tehran در نيم فصل را با اقتدار كامل (كسب هر 21 امتياز و 41 گل زده ) را به همه عاشقان اين تيم تبريك ميگويم.
تبریك میگیم آقا ونداد قهرمانیه نیم فصلتو.
بتركه چشم حسود :1:
Majid_Rapacious
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
چه عجب یكی اومد پست داد اینجا!
انگاری من و ونگر پست ندیم هیشكی نمیاد پست بده؛ البته جدیدا ونداد هم گه گاهی میاد، ولی خبری از حمید نیست. مربی بریرز هم كه ظاهرا اصلا نمی دونه اینجا وجود داره...
EsiWenger
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
چه عجب یكی اومد پست داد اینجا!
انگاری من و ونگر پست ندیم هیشكی نمیاد پست بده؛ البته جدیدا ونداد هم گه گاهی میاد، ولی خبری از مسعود نیست. مربی بریرز هم كه ظاهرا اصلا نمی دونه اینجا وجود داره...
ونداد هم چشم نزنین كه دیگه نیاد :crazy:
باریرز هم خبرش كنین میاد!!!!
Majid_Rapacious
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
برای ونداد اسپند دود شد!
بریرز هم خبر شد!
...
silverfox
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۴
ما كه سخت داریم وا میدیم. راستی دوستان بدبین در نظر بگیرند كه بنده كلا تا چند فصل آینده فقط برای باقی موندن در این گروه تلاش خواهم نمود. بنا به دلایلی...........
Majid_Rapacious
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۳۵
می گی دوستان بدبین كه من دوباره بهت امید ندم آره؟
البته شما كه چون واسه تیمت برنامه داری احتمال زیاد چند فصل دیگه یه ضرب می ری دسته دو...
vandad
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
ديگه كسي اينجا نمياد؟؟؟؟؟؟
بابا بيان يه حرفي نقلي چيزي
silverfox
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
ديگه كسي اينجا نمياد؟؟؟؟؟؟
بابا بيان يه حرفي نقلي چيزي
ای بابا ما كه كم اوردیم و حرفی هم نداشته بیدیم!!!:sad:
Majid_Rapacious
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
خدا رو شكر دوباره اینجا پست داده شد!
آدم احساس شهر مرده ها رو داره وقتی میاد اینجا
آقا هفته ی دیگه چه دربی داریم تو گروه؛ فقط من بدشانس 2 تا بازیكن محروم دارم و دعا می كنم تو بازی دوستانه ام مصدوم ندم
منتظر دیدار جذاب اینتر و پرسپولیس باشید...
EsiWenger
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۲
سلام بچه ها دارم از گرو هتون سفر مي كنم به دسته 5 .
البته بنا به دلايلي كه يكيش قوي تر كردن تيممه.
بازيكنامو كم ميفرستم تو بازي 3 4 تا كمتر تا ببازيم .
وداعي تلخ با ياران :sad3:
silverfox
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۸
خدا به داد برسه این فصل...:vava: بااین همه تیم قوی كار ما كه یسره میشه. بندههم به دنبال دوستمون سقوط می نمایم.
Majid_Rapacious
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
چه عجب!
حمید جان شما حداقل سوم می شی خیالت راحت...
silverfox
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۷
دوستان بیان لااقل خودشونو معرفی كنند ببینیم به كی می بازیم!!! آخه این جدیدالورودا كاملا نا اشنان.:secret:
Majid_Rapacious
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۴
انگار اینجا دیگه خیلی طرفدار نداره
هتریك او آر جی هم با وجود اینكه سوتی هتریك آی آر رو داد و پست های ملت پاك شدن ولی تونست به طرز عجیبی سوتیشو درست كنه و پست ها رو برگردونه و یه جورایی خودشو از دچار شدن به سرنوشت هتریك آی آر نجات داد
ولی تو او آر جی هم انگار خیلی فعال نیستن بچه ها...
silverfox
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۴
اره داش مجید. کسی به کسی نیست.
Majid_Rapacious
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
به یاد گذشته واسه اینكه اینجا نمیره پست دادم...
hoseyn72
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۱۱
من هم برای اینکه اینجا نمیره یه پستی میدم.d:
ایشالا فصل بعد هم دور هم خوش میگذرونیم.
Majid_Rapacious
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۴۷
ان شاالله
اگرخدا بخواهد
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.