توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه سی و دو
TAHA
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
سلامبه بروبچ این گروه باحال:1:
reza110
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۳
سلام
hamed_totti
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
salam be bache haye gole goruhe khodemun hale hamegi khube?
agha taha sharmande ke inghad dir umadam akhe systemam moshkel dasht in chand vaghti az c-n miumadam dige nashod be inja sar bezanam
agha ye vaght fekr nakonin soud kardima, na akhe emtiaz vase mostaghim raftan kam daram ishalla ye 2.3 fasle dige ham ba ham bayad mosabeghe bedim
avale fasl shanse ghahramanio be shoma dade budam, vali un bakhte avalet yekhorde ziad halgiri bud
kuchike hamatun
TAHA
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
سلام عزیزم من بخاطر اینکه گروهمون در فصل بعد سخت نشه دوست داشتم صعود نکنی تا تیم دسته 3 نیاد اما باید این امیدرو بهت بدم که اگر با تفاضل گل زیاد ببری امکان بالا رفتنت زیاده واگر صعود کردی هر وقت احتیاج به انالیز تیم خودت یا حریف داشتی در خدمتیم
hamed_totti
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۶
خیلی مخلصیما
این فصل كه گذشت فصل بعد رقابتمون داغتر هم میشه آقا علی (parsian) هم به جمعمون اضافه شدن حالا دیگه 4تا شدیم
خیلی خطری شده:img-tomato:
TAHA
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
از فصل بعد من سربازم وخیلی نمیتونم اذیتتون کنم ولی تمام تلاشمو می کنم که یا من صعود کنم یا هیچکس (باتمام احترامات)
TAHA
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
دوستان مخصوصا اقا حامد ناراحت نشید باید این نظر سنجی رو در یك لینك جدا میزدم چون یك موضوع كلی و مربوط به ساختار پایه ای هتریكه. فقط عادلانه پاسخ بدید و هرتعداد كه می خواهید رو بزنید
Sepsepi
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
ميشه يه كم توضيح بديد كه منظورتون چيه ؟!!!
hamed_totti
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
ميشه يه كم توضيح بديد كه منظورتون چيه ؟!!!
بالای صفحه یه نظر سنجی راجع به تقلب كردن تو حتریكه
نظرتون راجع به تقلب چیه و اگر تقلب نكنین چه بلایی سرتون میاد؟
البته آقا تاها این نظر سنجیو درست كردن خودشون بهتر میدونن:wink3:
TAHA
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
دسترسی به چند تیم بااستفاده ازكافی نت ها _ خریدو فروش های غیر قانونی پنهان ازچشم سیستم(داشتن بودجه ای باور نكردنی ودور از ذهن دریك تیم تازه تاسیس)باعث كم شدن جذابیت هتریك میشه كه در نهایت شاید زدگی از هتریك وخیلی دیگربیانجامه. شما نظرتون غیر از اینه كه در پایان با توجه به خستگی در اعلام گذارشات تقلب ما هم به این نتیجه میرسیم كه به كیش انها كه اكثریتند بپیوندیم
Vahid
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
من فكر كنم شما 1 فرد خاص مورد نظرت !!!
من خیلی از بچه هارو میشناسم كه اصلا تقلب نمیكنن.
داشتن چند تیم و تقلب كردن باعث میشه جذابیت بازی كم بشه و هیچ چیز دیگه ای از نظر من نداره.
من به هیچ كدوم از گزینه های بالا رای ندادم چون هیچكدومشون قبول ندارم.
از تیمای لیگ برتر و دسته2 و شاید 90 درصد تیم های دسته 3 مطمئن هستم كه تقلب نمیكنن.
اگه هم كسی تقلب كنه احتمال لو رفتنش حتی در صورت گزارش ندادن شما هم خیلی زیاد.:good:
misagh
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
تقلب در مجموع آخر و عاقبت نداره .. من اوایل كه اومدم 2 تا تیم با هم گرفتم ... بدون اینكه بینشون ترانسفری انجام بدم اون ها فهمیدن و من حدود یك ماه بدون تیم سرگردان شدم .. بعدش از یكی از بچه ها خواستم كه برای من یك تیم ثبت نام كنه و الان حدود 2 فصله كه اون تیم رو دارم و حتی 1 بار هم به فكر تقلب نیافتادم
omid
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
'گزینه ی هیچ کدام نداره چرا؟
Дttractive ζ
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
يه چيزي رو رك و راست بگم
شما هر كاري هم كه بكنيد اون Gm هاي هتريك خيلي خيلي زرنگ ترند
شما در نهايت بايد پول چند تيم رو به يه تيم انتقال بديد كه اينم دردي رو دوا نمي كنه چون اونا مي فهمن
طوري هم مي فهمن كه تو نمي فهمي
خيلي خيلي از نظر توانايي علمي بالا هستند در ضمن شما يه بار تقلب كردي دو بار كردي اما بار سوم ...
به قول معروف : يكبار جستي ملخك - دو بار جستي ملخك - بار سوم كف دستي ملخك
هيچ چيزي راستگويي ، درستكاري و صداقت نميشه موفقيت فقط با اينا ممكنه
SiaMM
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
salut
آقا مام بازی !
راستش منم شدیدا" تو فکر همچین موضوعی بودم . چون تو این مدت کم (2 3 هفته) تقلب های بد تابلو دیدم حالم گرفته شد ! اما الان فکر می کنم به هر حال منم به گزینه ی هیچ کدام که نداره رای بدم ! دلیلش طوالنی می شه یه کم ، حال داری بخون !
من البته از دید یه دسته 5ی تازه وارد می گم ، که به نظرم بیشترین تقلب ها هم همین دور و براست . (عین لیگ آزادگان 1 و 2 که معلوم نیست چه خبره !) حالا به ترتیب .
1- من فکر کنم سر جمع بودجه مو پولی که برا تسک های لیسانس و اینا می داد می کنه 3 میلیارد . مال بقیه حالا یه کم بالا و پایین . با یه کم حساب کتاب دیدم واسه این که بتونم دسته 4 حرفی واسه گفتن داشته باشم حداقل باید 2 -3 فصل زمان صرف تیم ساختن و پول جمع کردن کنم . یعنی تا اون موقع اصلا" برام مهم نیست تو دنیا چه خبره !!
2- حالا فرض کنیم من بخوام تقلب کنم ! خلاصه می کنم نتیجه ش رو می گم (تقلبی که ارزشش رو داشته باشه) . شده آخر فصل بعد ( یعنی مثلا" من یه فصل و نیمه تیم دارم) تو این مدت ورزشگاهم رو رو برابر کردم ، n تا استاف دارم ، تیم جوانان زدم ، اصل تیمم هم با بازیکنایی که خریدم نسبت به اولش 2-3 برابر بهتر شده ، فرض کنیم کش فاندم هم رسیده به 10-15 میلیارد .
فکر می کنم این قدر تابلو باشه که جی ام با ضریب هوشی 25 هم بفهمه یه چیزی غلطه . حالا این که چه قدر دنبال می کنن من نمی دونم ؛ چون تازه کارم !!
3- حالا فرض کنیم یکی تقلب کوچک تر کنه ! حتی اگه لو هم نره باز 1.5 2 میلیارد مبلغی نیست که بتونه تیم رو زیر و رو کنه ! یعنی اگر چه به هر حال کار غلطی کرده و باید هم بسته بشه تیمش ؛ اما حتی اگه جی ام ها نفهمن هم خیلی اتفاق خاصی نیفتاده !
4- اینم فکر کنم آخرین گزینه ی توی ذهن منه ! فرض کنیم یه بابایی میره 10 تا تیم می سازه ، حواسش به آی پی هاش هست ؛ چون هیچ کدوم اینا اون قدر پول ندارن مجبوره همه رو کنترل کنه یکی یکی یکی رو ورشکست که ، بودجه ی دومی رو 2-3 برابر ؛ اینو ورشکست کنه سومی رو 6-7 برابر تا آخر ! حالا من میگم این آدم که این همه زمان میگذاره و استراتژی داره و کانسپیریسی رو رعایت می کنه و ... عیب نداره ! بذار بیاد بالا !!
فعلا" همینا !!
Sepsepi
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
يه چيزي رو رك و راست بگم
شما هر كاري هم كه بكنيد اون Gm هاي هتريك خيلي خيلي زرنگ ترند
شما در نهايت بايد پول چند تيم رو به يه تيم انتقال بديد كه اينم دردي رو دوا نمي كنه چون اونا مي فهمن
طوري هم مي فهمن كه تو نمي فهمي
خيلي خيلي از نظر توانايي علمي بالا هستند در ضمن شما يه بار تقلب كردي دو بار كردي اما بار سوم ...
به قول معروف : يكبار جستي ملخك - دو بار جستي ملخك - بار سوم كف دستي ملخك
هيچ چيزي راستگويي ، درستكاري و صداقت نميشه موفقيت فقط با اينا ممكنه
اتفاقا GM هاش اصلا زرنگ نيستن ، IQ شون در حد ملخه . بريد ببينيد تو ليگا چه خبره !!!!!
Дttractive ζ
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
اتفاقا GM هاش اصلا زرنگ نيستن ، IQ شون در حد ملخه . بريد ببينيد تو ليگا چه خبره !!!!!
من نمي دونم چقدر GM هارو مي شناسي و چقدر با هتريك آشنايي ما خلاصه از ما گفتن بود بهتره اينكارو نكنيد
منم ميگم هر كي به خودش اينقدر مطمئنه و همچنين GM هارو ملخ فرض مي كنه بره اينكارو بكنه و عواقبش را هم ببينه كه خيلي خيلي بد هستند
در ضمن اينم بگم وقتي تيمت بسته بشه يعني تموم و هيچ راهي به بازگشت نيست
به قول سعيد بنديني : اگه روزي ببينيد تيمتون بسته شده گريه و زاري فايده نداره
egcom
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
چقدر گزينه ها رو مسخره گذاشتين . اگر كسي مخالف تقلب باشه چي ؟
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
من نمي دونم چقدر GM هارو مي شناسي و چقدر با هتريك آشنايي ما خلاصه از ما گفتن بود بهتره اينكارو نكنيد
منم ميگم هر كي به خودش اينقدر مطمئنه و همچنين GM هارو ملخ فرض مي كنه بره اينكارو بكنه و عواقبش را هم ببينه كه خيلي خيلي بد هستند
در ضمن اينم بگم وقتي تيمت بسته بشه يعني تموم و هيچ راهي به بازگشت نيست
به قول سعيد بنديني : اگه روزي ببينيد تيمتون بسته شده گريه و زاري فايده نداره
من نگفتم که میخوام تقلب کنم ، چون با گفته های سیا کاملا موافقم ، اما کلا GM ها همچینم باهوش نیستن ، چون تو دسته 3 و 4 و 5 کلی تقلب هست که من به عنوان یه کاربر عادی و با دسسترسی کم میتونم بفهمم ، چه برسه GM های باهوش با اون همه دسترسی !!!!!
Дttractive ζ
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۸
ما هم نگفتيم تو ميخواي تقلب كني اما GM هاي هتريك واقعا ميدونن چيكار مي كنن
اگه واقعا موردي رو مي بينيد به من بگيد بررسي خواهد شد
اين آيدي منه : prince_of_love_mehrdad
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۲۱
ما هم نگفتيم تو ميخواي تقلب كني اما GM هاي هتريك واقعا ميدونن چيكار مي كنن
اگه واقعا موردي رو مي بينيد به من بگيد بررسي خواهد شد
اين آيدي منه : prince_of_love_mehrdad
من خیلی Cheat گزارش دادم ، اما قصد دارم یه کارای مفید تری بکنم ، منتظرم این فصلم تموم شه . حتما با شما هم در میون میذارم :good:
bianco vino71
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
منم وقتي ديدم گزينه مخالف نداره تعجب كردم
ولي واقعا ً طراح اين نظرسنجي زيركي به خرج داده
چون با اين كارش و با توجه به اينكه مي دونسته اكثرا ً با اين كار مخالف هستن
طوري نظرسنجي كرده كه همه مخالفان مجبور به دادن پست بشن و نظراتشون رو بگن
واقعا ً SiaMM صحبتاي جالبي كرد
منم كاملا ً باهاش موافقم
masoud_dj
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
کسی با تقلب به صعود و این حرفا نمیرسه
TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
ابتدا ازاینکه در نظر سنجی شرکت کردید ازتون بسیار ممنونم وبه احترام حظور لطیفتون دست به سینه میشینم. باید بگم که این یک انتقاد نبود بلکه یک نقد بود ازاقا امیدو egcom تشكر میكنم اما گزینه ی 2 انتخاب خوبیه برای كسانی كه مخالف نظر عادلانه به فكر من هستندوهمه رو ارجاع میدم به صحبت های تحسین برانگیز اقایsepsepi وبه ذهن باز اقایbianco افرین میگم واگر این نقد چنین فكری رو القا داده خوشحالم
TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
راستی اینو بعضی دوستان پیغام زدن كه گزینه ی 4 نا مفهومه باید بگم كه منظورم اینه كه اون شخص مجبور میشه طرز فكری رو كه در سوال اومده تعقیربده
TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
دیگه اخر فصله منتظر حرفات هستیم(سپسپی
TAHA
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
والبته رای تو سپسپی عزیز[/COLOR]
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
من ميگم متقلبين بايد رسوا بشن كه اين تو گزينه ها نيست !!
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
به اين تاپيك مراجعه كنيد :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
سلام به همه دوستان
به نظر من نویسنده باید نظرشو عوض کنه
من رای ندادم
چون من بدون تقلب تیم رو تو فصل اول اوردم لیگ 3
خیلی راحت دوم شدم و بازم بدون تقلب فصل بعدش رفتم لیگ 2
میشه نتیجه گرفت فقط باید بخوایم و وقت بذاریم
یکی از اصل های مهم هم کمک گرفتن از کسایی هست که میدونن چیکار بکنن
به نظر من کسی که تقلب میکنه داره سر خودش کلاه میذاره
درستش اینه که ببینی تو یه رقابت سالم چقدر میتونی مردونه بجنگی
یه نوع دیگه تقلب داشتن چندتا تیم ولی ترانسفر نکردنه
(به نوعی توی نتایج خودت تاثیر داشته باشه)
این هم کار بیشرمانه ایه و با این هم مخالفم
من تا الان به هیچ عنوان تقلب نکردم و حتی بهش فکر هم نمیکنم
vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
راستی بدون شانس و با برنامه ریزی میشه تا لیگ 2 رو راحت اومد فقط صبر و برنامه ریزی میخواد
Daniro
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۰۷
چه نظرسنجی بیخودی!
TAHA
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
راستی بدون شانس و با برنامه ریزی میشه تا لیگ 2 رو راحت اومد فقط صبر و برنامه ریزی میخواد
منظوراز صعود موفقیت در هتریكه اقا حمید
vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
چه نظرسنجی بیخودی!
میتونی ببینی که میشه بدون تقلب هم نتیجه گرفت
اگر بلد نیستس نشانه اینه که هنوز هتریک رو درست نمیشناسی
و باید از بچه ها بیشتر کمک بگیری
hamed_totti
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
به نظر من لذت حتریك به اینه كه بدون تقلب نتیجه بگیری, البته تقلبی هم نمیشه كرد ولی اگر هم كسی تقلبی داشته باشه فقط حال همگروهی هاشو میگیره بعدش هم تیمش بسته میشه
TAHA
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷
ما اینجا چه دورانی داشتیم با دوستان اما حالا چه بجز تنهایی!!!
hamed_totti
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
سلام آقا تاها :blush2:
آقا شرمنده یه وقت فكر نكنی بی معرفتیما
موقع امتحاناست كمتر وقت میشه دیگه باز هم به بزرگواریه خدت ببخش
این فصل معلومه میخوای كولاك كنی :1:
من هم سعی میكنم صقوط نكنم
hamed_totti
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
تاها جان میبینم كه بازی اولتو خیلی راحت بردی
شانس آوردم كه صعود كردم :3:
TAHA
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۳۱
حامد جان دلم برات تنگ شده بود ما جام حذفی رو بی خیالی میزنیم لیگ رو هم به اموزش دروازه بان پرداختیم به خاطر همین شاید قید صعود رو بزنم البته شاید
hamed_totti
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۴۲
من كه فعلنه بیخیال تمرین شدم تا ببینیم میتونیم مربی خوب بگیریمو تمرین بدیم
البته اگر بازیكن سازی نكنم پیشرفت هم نمیكنم
تو لیگ 3 هم كه فقط باید تلاش كنم سقوط نكنم
راستی گفته بودی خدمت داری , الان سربازی؟
TAHA
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
18 همین ماه میرم.حامدجان تو كه نمیتونی تمرین خاصی بدی میتونی روی تیم واكادمی جوانانت بهتر كاركنی وپول دربیاری
TAHA
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۹
در این بی پولی اینم یه جور مدیریته
TAHA
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
سلام
من به تازگی با سایت بی طرف آشنا شده ام. این سایت این امکان را به اعضای خود میدهد که مسابقات فوتبال داخلی و خارجی را پیش بینی کنند و در صورت پیش بینی درست جایزه دریافت کنند.
مسابقات سایت معمولا به صورت هفتگی ارائه میشود. اعضا میتوانند به صورت حقیقی یا مجازی در مسابقات شرکت کنند. اگر به صورت مجازی در مسابقه شرکت کنید در صورت برنده شدن جایزه ای به شما تعلق نخواهد گرفت ولی اگر با پرداخت حداقل 10240 ریال در مسابقه شرکت کنید در صورت برنده شدن جایزه دریاقت خواهید کرد.
جایزه سایت از مبالغی که اعضا بابت شرکت در مسابقه پرداخت میکنند تامین میشود. 10 درصد کل مبلغ به مرکز نگهداری معلولین نارمک اختصاص داده میشود و الباقی بین نفرات اول و دوم تقسیم میشود. 70 درصد به نفرات اول و 30 درصد به نفرات دوم تعلق خواهد گرفت.
شرکت در مسابقات پیش بینی فوتبال این سایت علاوه بر افزایش هیجان تماشای مسابقات فوتبال ، باعث میشود تا در یک کار خیر شرکت کرده و همچنین از جوایز آن بهره مند شویم.
اگر علاقمند به عضویت و شرکت در این مسابقات هستید ، میتوانید با کلیک بروی لینک زیر وارد صفحه ثبت نام سایت بی طرف شده و ثبت نام کنید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
TAHA
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
این بچه های گروه ما گویا حال ندارن بیان یه حرفی بزنن
parsian08
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
سلام سپیداران فکر کنم این بار دیگه درست امدم.حالا جدا از این حرف ها یک سری از این هایی که این جا نظر دادن جز بچه های لیگ خودمون نیستند چرا:blush2::blush2::blush2:؟؟؟؟؟
TAHA
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
سلام عزیز میبینم که روی دور بدسانسی هستی . بعضی از این اقایون به خاهش من اومدند ودر نظرسنجی شرکت کردند اگه حرفی هم داشتن منت گذاشتن گفتن
parsian08
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
سلام این ژیامت خیلی بی معنی یك خورده بیشتر توضیح میدی؟؟؟؟؟:sick::sick::sick:
راستی درباره بازی بعد من و تو باید بگویم كه شانس پیروزی تو 100 و شانس پیروزی من 0 هست .
ولی من تلاش كینك كمتر گل بخورم.:stinker::stinker::stinker:
TAHA
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
دسترسی به چند تیم بااستفاده ازكافی نت ها _ خریدو فروش های غیر قانونی پنهان ازچشم سیستم(داشتن بودجه ای باور نكردنی ودور از ذهن دریك تیم تازه تاسیس)باعث كم شدن جذابیت هتریك میشه كه در نهایت شاید زدگی از هتریك وخیلی دیگربیانجامه. شما نظرتون غیر از اینه كه در پایان با توجه به خستگی در اعلام گذارشات تقلب ما هم به این نتیجه میرسیم كه به كیش انها كه اكثریتند بپیوندیم
البته این بخشی كوچكی از نحوه ی تقلب هاست كه هر روز در هتریك اتفاق می افته
TAHA
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
راستی برو تو این لینكی كه گذاشتم توی امضام اگه خواستی بیشتر بدونی بهم ایمیل بزن منتظرم
parsian08
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
سلام سپیداران .چرا این جا هیچ كس نیست دو كلام حرف بزند راستی در باره بازی هفته قبل باید بگم كه خیلی
خوش حال هستم كه فقط 7 گ:mamba::mamba:ل خوردم.
parsian08
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
بازم سوال سپیداران.البته ببخشید هی سوال میكنم.الان بودجه باشگاه من655985000 ریال هست میخواستم
بدونم از نظر تواین بودجه خوب هست یا نه :confused_smile::confused_smile:
و حالا چه جوری بیشترش كنم.
TAHA
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
اگر بی خیال خرید در این فصل بشی خوبه
razaa110
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۰۱
سلام به شما دوستان عزیز مخصوصا اقا طاها
parsian08
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۴
:shocked::shocked:سلام بخشین آقا رضا شما صاحب كدوم تیم هستی؟؟؟؟
razaa110
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
:shocked::shocked:سلام بخشین آقا رضا شما صاحب كدوم تیم هستی؟؟؟؟
وحدت
Ramin
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
:1: salam be hame bache bahalaye lige IV.32.
man sab time Gonzopera hastam.
azin inja ziad khosham nemiomad.ama felan didam bad chizi nist.hadaghal adam soal dashte bashe inja matrah mikone.
omidvaram timaton movafagh bashan.:good:
Ali
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۰۷:۵۱
دوست عزیز لطفاَ فارسی بنویسید
Ramin
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
azizam fekr nakonam in talar rabti be shoma dashte bashe.shoma male ye lige digeyid.pas 30ktir plzzzzzzz
Ramin
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
lige jadidam dare shoro mishe :megaphone::megaphone::clapping::clapping:
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۲
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.