توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی بزرگسالان ایران در هتتریك
mashkook
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
تبریك نوید خان بابت بازی خوانی خوبت تو بازی با كانادا.هم پیك رفتیم هم كم گل خوردیم.فكر كنم به همه ی اهدافت رسیدی.انشالا دوره های بعد به عنوان مدعی...:3: چند دوره دیگه انشالا میریم واسه 1/8؟
ماهم در حد توانمون در حال پرورش هستیم...
navidamar
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۲
ما از این بازی برد می خواستیم اما کانادا بی شرف با 5 تا اینر اومد و ریت میانه رو گرفت. چیزی که اصلا نمیشد پیش بینیش کرد. ایشالا سعی می کنیم از السالوادور (که اونم احتمالا پیک می ریم) امتیاز بگیریم.
mashkook
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
یادم گفتی كانادا توی این گروه بعد از نروژ جزو تیمای خوب هست... پس نوید جان چطور شما انتظار برد داشتید؟:3:و كلا فكر میكنی چند امتیاز تا پایان این مسابقات گروهی كسب كنیم و در چه رده ای بایستیم؟
سوال بعدیم هم اینكه كه در تیم ملی اصولا با چه تفكری نگرش بازی رو تنظیم میكنین كه پیك برین یا فصل یا عادی؟ مثلا میگین چون حتما می بازیم پس پیك بریم یا چون...
شرمنده كه پر حرفی می كنم اما دوست دارم كسب تجربه كنم.ممنون كه حوصله می كنی و جواب میدی.:)
navidamar
سه شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
یادم گفتی كانادا توی این گروه بعد از جزو تیمای خوب هست... پس نوید جان چطور شما انتظار برد داشتید؟:3:و كلا فكر میكنی چند امتیاز تا پایان این مسابقات گروهی كسب كنیم و در چه رده ای بایستیم؟
سوال بعدیم هم اینكه كه در تیم ملی اصولا با چه تفكری نگرش بازی رو تنظیم میكنین كه پیك برین یا فصل یا عادی؟ مثلا میگین چون حتما می بازیم پس پیك بریم یا چون...
شرمنده كه پر حرفی می كنم اما دوست دارم كسب تجربه كنم.ممنون كه حوصله می كنی و جواب میدی.:)
درسته، ولی گاهی ( و نه همیشه) میشه لابه لای مسابقات از تیم های خوب (و نه بزرگ) هم امتیاز گرفت. فکر می کنم بتونیم بین 10-15 امتیاز بگیریم. شاید بیشتر و شاید هم کمتر. متاسفانه قرعه نوبت مسابقاتمون زیاد جالب نیست و خیلی به ضررمون هست.
نه، اگر بدونیم می بازیم پیک نمی ریم، چون خیلی بد می بازیم و توی روحیه و تفاضل تاثیر منفی میزاره. هیچوقت هم موتز نمیریم مگر بازی آخر فصل.
خوشحالم میشم بتونم چیزی یاد بدم بهتون.
موفق باشی
gattus
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
متاسفانه ایران بازیش رو 2-1باخت!
بازی بعدی هم با تیم ایرلند هست که از ما قوی تر هستن!
navidamar
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۱
واقعا متاسفانه باختیم، ما توی این بازی سرتر بودیم، که البته سر بودن ما به خاطر سیستم 4-5-1 السالوادور بود که چندان مناسب نبود، اما وقتی تبدیل به 3-5-2 کردن ما دیگه حرفی برای گفتن نداشتیم.
جلوی ایرلند یک بازی تدافعی رو به نمایش می زاریم. امیدوارم بتونیم با تساوی بدون گل برگردیم.
gattus
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۸
واقعا متاسفانه باختیم، ما توی این بازی سرتر بودیم، که البته سر بودن ما به خاطر سیستم 4-5-1 السالوادور بود که چندان مناسب نبود، اما وقتی تبدیل به 3-5-2 کردن ما دیگه حرفی برای گفتن نداشتیم.
جلوی ایرلند یک بازی تدافعی رو به نمایش می زاریم. امیدوارم بتونیم با تساوی بدون گل برگردیم.
امیدوارم رو به بازی کثیف نیاریم!
gattus
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
راستی ما هم میتونیم جدول رو ببینیم؟
navidamar
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۰
بازی کثیف یعنی چی؟ وقتی در توانمون نیست ببریم باید به مساوی قناعت کنیم دیگه
جدول چی رو؟ اگر مسابقات جام جهانی منظورته ، آره، توی صفحه بین المللی توی جام جهانی که بزنی میاد
gattus
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
بازی کثیف یه چیزی توی مایه های سبک بازی فرانسه
mashkook
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۳۵
سلام به همه دوستان... بازیها چطور پیش میره؟ نتیجه ی چشم نوازی داشتیم یا هنوز نا امیدانه ....
انشالا اخبار موفقیت ایران
masoud_dj
چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۲
نتایج تیم ملی که این دور واقعا افتضاحست
امیدواذم که نوید دیگه نخواد سرمربی باشه
navidamar
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۵۳
این نظر شماست.
من قصد ادامه فعالیت دارم.
black_shadow
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۵۸
به نظر منم نوید باید ادامه بده چون از وقتی من یادمه نوید سرمربی بوده!!!!:3:
ممكنه كارش ایراد هم داشته باشه ولی الان تجربه زیادی تو تیم ملی كسب كرده.
اگه كس دیگه ای بیاد جای نوید یعنی از صفر شروع كردن.كه این اصلا خوب نیست.
poyesh4
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۷:۰۶
این که شما میگید تجربه به نظرم اشتباه برو تو واقعیت ببین همچین چیزی صحت داره یا نه؟
poyesh4
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۷:۳۷
Amir Dabir [دو کارته]
16 سال و 74 روز
دروازهباني: نامعلوم
دفاع: نامعلوم
بازيسازي:
5/?
ناکافي (حداکثر نامعلوم)
بازي در کنار: نامعلوم
پاس:
7/86/7
قابل قبول (حداکثر خوب)
گلزني:
4/8-1/4
نامعلوم (حداکثر ضعيف)
ضربات ايستگاهي: نامعلوم
آخرین مسابقه: 10-26-2009 +***** (هافبک وسط)
نوید یه سوال اینن بازیکن بدرد بخور هست؟؟؟؟
این یکی چی؟
16 سال و 80 روز
دروازهباني: نامعلوم
دفاع: نامعلوم
بازيسازي:
7/84/7
ضعيف (حداکثر خوب)
بازي در کنار: نامعلوم
پاس:
3/8-1/3
نامعلوم (حداکثر ناچيز)
گلزني:
7/85/7
ناکافي (حداکثر خوب)
ضربات ايستگاهي: نامعلوم
آخرین مسابقه: 11-03-2009 ***** (مهاجم)
black_shadow
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۷:۵۲
پویش جان متوجه منظورت نشدم!
poyesh4
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
این دو تا بازیکنی که گفتم میارزه وقت روشون بزارم؟؟؟؟
navidamar
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۱۵
پویش خان اینجا جای جواب دادن به این سوال ها نیست.
اما جوابت:
هیچ کدوم ارزش ملی ندارن، اما برای تمرین دادن و کسب درآمد بد نیست.
poyesh4
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۳
نوید جان این که حالا چیزی میگیم نباید ناراحت بشی چون میخایم تیم ملیمون به جایی برسه من خودم به شخصه میخوام بازیکن پیدا کنم بخرم تا به تیم ملی برسونم که نیم ملیم قویتر شه حالا چرا دلخوری؟؟؟
من خودم به شما رای دادم ولی اگه میخواین فصل بعد یبگین کاندید نمیشم تا به کس دیگه رای بدیم ولی مطمئن باش تا بهتر از شما پیدا نشه رای نمیدیم.حالا خود دانی این کارا هم برا دلسوزیه حالا شما برداشتت بده شرمنده در ضمن تیم ملیمون برای همست و شما مسئولیتت سنگین
i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
نوید جان این که حالا چیزی میگیم نباید ناراحت بشی چون میخایم تیم ملیمون به جایی برسه من خودم به شخصه میخوام بازیکن پیدا کنم بخرم تا به تیم ملی برسونم که نیم ملیم قویتر شه حالا چرا دلخوری؟؟؟
من خودم به شما رای دادم ولی اگه میخواین فصل بعد یبگین کاندید نمیشم تا به کس دیگه رای بدیم ولی مطمئن باش تا بهتر از شما پیدا نشه رای نمیدیم.حالا خود دانی این کارا هم برا دلسوزیه حالا شما برداشتت بده شرمنده در ضمن تیم ملیمون برای همست و شما مسئولیتت سنگین
نوید از دست شما دلخور نیست منظورش این بوده که جای اینکه مشخصات این بازیکنا رو اینجا بزارید تو تاپیک معرفی استعداد ها میزاشتید این تاپیک فقط برای بحث در مورد تیم ملی و نه استعداد ها
poyesh4
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
اونو که میدونم و معذرت خواهی هم کردم به خاطرش
Mr_Behi
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵
آقا این جریان ۴ تا هافبک وسط گذاشتن چیه؟ تو بازی با لبنان دیدم این سیستمو استفاده کردین؟ توضیح بدی ممنون میشم.
Don M Corleone
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۳۸
از چه نظر می خوای ؟ اینکه بده یا خوبه ؟ یا مشکل سازه یا نه ؟
Mr_Behi
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
از چه نظر می خوای ؟ اینکه بده یا خوبه ؟ یا مشکل سازه یا نه ؟
دلیلشو میخواستم بدونم،اگه دلیل خاصی داره،خوشحال میشم یاد بگیرم ؟
Don M Corleone
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۵۰
دلیلش که خوب مشخصه ... ریت هافبک رو بیشتر میکنه ... و اینکه مثل مسابقات باشگاهی مشکل ساز باشه هم ظاهرا مشکلی نداره ... و اینکه مرسوم هم شده که خط هافبکهای ملی معمولا از هافبک متمایل استفاده نمیکنن و 4 یا حتی 5 هافبک وسط میذارن ... علتش هم همون افزایش ریته ... چیز دیگه ای مد نظرته ؟
Mr_Behi
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۳۶
دلیلش که خوب مشخصه ... ریت هافبک رو بیشتر میکنه ... و اینکه مثل مسابقات باشگاهی مشکل ساز باشه هم ظاهرا مشکلی نداره ... و اینکه مرسوم هم شده که خط هافبکهای ملی معمولا از هافبک متمایل استفاده نمیکنن و 4 یا حتی 5 هافبک وسط میذارن ... علتش هم همون افزایش ریته ... چیز دیگه ای مد نظرته ؟
جالبه نمیدونستم این موضوع رو,البته یه جای خوانده بودم که گفته شده بود که استفادهٔ بیشتر از ۳ بازی کن در یک منطقه از زمین در کلّ کارایی بازی کنه چهارم رو میاره پأین! البته خودم تاحالا امتحان نکردم
،مرسی از توضیحی که دادی
navidamar
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۲۱
دوست عزیز من، شما کجای حرف من نشانی از ناراحتی دیدی؟؟؟
نظر لطف شماس
sinapes
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
من از اقا نوید می خوام كه در باره این همه باخت توضیح بده
و آیا می رسه به 3تا تیم سر بزنه؟
Дttractive ζ
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۳۰
اين بازي ما با امارات كه 1-0 باختيم
در نيمه اول و دوم 98 درصد توپ دست ما بوده :3:
چطور باختيم
خدايا موتور هتريك رو خودت به راه راست هدايت فرما الهي امين :3:
navidamar
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۰۵:۱۶
اسم اين بازي كه ما انجام داديم ديريپ تو گل بود!
بازي يك دروازه داره و همه تلاش مي كنن تا با ديريپ زدن حريف به دروازه گل بزنن.
دروازه بان ما هم اومده بود جلو و همين باعث شد كه با يه شوت از راه دور و از زمين حريف دروازه خاليمون باز بشه
Дttractive ζ
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
اين چه جورشه ؟
اين چيزارو به ما ياد نميديدا :3:
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۲
خیلی نامردین! :3:
دیشب اولین بازی مقدماتی جام جهانی بود و توی زمین ولز موفق شدیم 2-1 ببریم. البته الان هتریک داغونه و بازی رو نشون نمیده. ولی در صدر جدول قرار گرفتیم که شروع خیلی مناسبیه. ولی در کل خیلی نامردین! هیچ کدومتون یادتون نبود بازیه. با همتون قهرم :3:
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲
خب خبررسانى ضعيف بود:3:
تازه تيم جوانان رفته جام جهانى همه به اون توجه ميكنن:3:
حالا بزور مبارك:5:
:3:
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۲۸
ای نامردا...
میدونستم رفتن تیم جوانان به جام جهانی همش یه نقشه کثیفه تا نتایج درخشان من رو تحت الشعار (!!!) قرار بدن! :3:
civilizable
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹
منم تبریک میگم...به توانایی های اقای باندینی که هیچ شکی نیست.پس پیش به سوی قهرمانی در جام جهانی:SugarwareZ-223:
کاش یکی از این بازیکنای تیم ملی مال من بودند.عجب بازیکنایی هستند.:SugarwareZ-029:
omid
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۳
بندینی امیدی به این تیم هست؟
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰
ای نامردا...
میدونستم رفتن تیم جوانان به جام جهانی همش یه نقشه کثیفه تا نتایج درخشان من رو تحت الشعار (!!!) قرار بدن! :3:
وايسا بينم اونموقع كه نويد مربى تيم ملى بود شما از كجا ميدونستى مربى تيم ملى ميشى؟!:3: لعنت به دستاى پشت پرده!:3:
بازم خدا رو شكر كه تحت شعاع قرار گرفت تحت چيز ديگه اي قرار نگرفت:3:
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۹
منم تبریک میگم...به توانایی های اقای باندینی که هیچ شکی نیست.پس پیش به سوی قهرمانی در جام جهانی:sugarwarez-223:
کاش یکی از این بازیکنای تیم ملی مال من بودند.عجب بازیکنایی هستند.:sugarwarez-029:
مرسی!
اما زیاد هم نباید توقع داشت. سوم هم بشیم شاهکاره. اگر هم دوم بشیم من سر از تیمارستان در میارم :3:
بندینی امیدی به این تیم هست؟
امید که نیست. فعلا سعید هست :3:
ولی یه نیمچه امیدی هست. سعی میکنیم بهترین نمایش رو داشته باشیم.
(این شکلک های جدید از بس ضایع هست من ترجیح میدم فقط همین رو استفاده کنم---> :3:)
وايسا بينم اونموقع كه نويد مربى تيم ملى بود شما از كجا ميدونستى مربى تيم ملى ميشى؟!:3: لعنت به دستاى پشت پرده!:3:
بازم خدا رو شكر كه تحت شعاع قرار گرفت تحت چيز ديگه اي قرار نگرفت:3:
منتظری من یه شوخی کنم یه چیزی بگم سریع حرف در بیاریا! فقط هوچی گری یاد گرفتی:3:
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۲
ما قصدمون روشن سازيه افكار مردمه:3:
منم شوخى كردم حتى اگر با كثيف بازى بياي كه نيومدى و نتيحه بگيري ما حمايت ميكنيم ولى واي به حالت نتيجه نيارى:3:
Sor3na
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۱
باب ملتو نگا كن تو رو خدا.يه دونه بردن اومدن اينجا هي شعار ميدن.نذار بگم قوي ترين تيم ملي رو داديم دستت نميتوني ببريا !:3: !(الان هر كي جات بود قهرمان جام جهاني ميشد.اه اه !:d)
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۲
ما قصدمون روشن سازيه افكار مردمه:3:
منم شوخى كردم حتى اگر با كثيف بازى بياي كه نيومدى و نتيحه بگيري ما حمايت ميكنيم ولى واي به حالت نتيجه نيارى:3:
از این شوخیا نکن پسر جان! یه سریا میخونن باور میکنن. قبلا از این مصیبتها داشتیم!!
باب ملتو نگا كن تو رو خدا.يه دونه بردن اومدن اينجا هي شعار ميدن.نذار بگم قوي ترين تيم ملي رو داديم دستت نميتوني ببريا !:3: !(الان هر كي جات بود قهرمان جام جهاني ميشد.اه اه !:d)
لا اله الا الله :3:
رضا
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۳۸
خیلی نامردین! :3:
دیشب اولین بازی مقدماتی جام جهانی بود و توی زمین ولز موفق شدیم 2-1 ببریم. البته الان هتریک داغونه و بازی رو نشون نمیده. ولی در صدر جدول قرار گرفتیم که شروع خیلی مناسبیه. ولی در کل خیلی نامردین! هیچ کدومتون یادتون نبود بازیه. با همتون قهرم :3:
این کیان مگه تو کادر فنی تو نیست؟
بزارش مسئول اطلاع رسانی:3:تو تیم جوانان که خیلی خوب اطلاع رسانی میکرد:3:
حالا یه دونه بازی رو بردیا.نوید با اینکه بازیا رو پشت سر هم میبرد اینقدر بی جنبه بازی در نمیاورد:3:
aminhity
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۱
عجب دفاعی داره این تیم ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم تبریک میگم این برد رو
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۴۴
این کیان مگه تو کادر فنی تو نیست؟
بزارش مسئول اطلاع رسانی:3:تو تیم جوانان که خیلی خوب اطلاع رسانی میکرد:3:
حالا یه دونه بازی رو بردیا.نوید با اینکه بازیا رو پشت سر هم میبرد اینقدر بی جنبه بازی در نمیاورد:3:
نه بابا کادر فنی چیه؟ :3:
کیان فقط یه استعدادیابه. اصلا مال این حرفا نیست کیان! اون کیان که نوشته بود کیان شریفیه. صاحب تیم جلاد! :3:
حالا بی شوخی بهش میگم بیاد اطلاع برسانه :3:
عجب دفاعی داره این تیم ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم تبریک میگم این برد رو
بر چشم بد نعلت! :3:
مرسی هائیتی جان :3:
Sor3na
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۲۱
باز اين بنديني بيكار شده يكي در ميون اينجا پست ميزنه.برو تو تاپيك ليگ برترت باب!
faraz36
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۳۷
تبریک میگم به امید موفقیت در مراحله بالاتر
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۳۷
نه بابا کادر فنی چیه؟ :3:
کیان فقط یه استعدادیابه. اصلا مال این حرفا نیست کیان! اون کیان که نوشته بود کیان شریفیه. صاحب تیم جلاد! :3:
حالا بی شوخی بهش میگم بیاد اطلاع برسانه :3:
یعنی نامردم تا 100 سال دیگه اطلاع رسانی کنم! :SugarwareZ-061:
کاری نکن که مجبور به افشاگری بشما! :3:
نذار عکس اون فینقیلی فرتقیه رو بیارم بذارم اینجا همه با لوییجی آشناشنا! :3:
نذار برم برای اردشیر قاقا لی لی بخرم پته ات رو بریزه رو آبا! :3:
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۰۲
داداش سعيد ضايع شد:3:
amin_michael5
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۲۶
ما هم تبریکات خودمون رو نثار روح آن مرحوم (آخ ببخشید :3:این واسه جای دیگست :3:)
" " " " " " " " " " " " " " " خدمت مربی تیم ملی و کمکانش و تمام ایرانیان هتریک عرض میکنیم :1:
Don Bandini
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
کیان مواظب باش در مورد اردشیر چیزی لو ندی! قضیه سِکرته! :3:
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۵
کیان مواظب باش در مورد اردشیر چیزی لو ندی! قضیه سِکرته! :3:
نه بابا؟؟؟؟ مرگ آلفردو؟!!! :3:
نمیگفتی مطمئن باش لو میدادما ، شک نکن! :3:
تازه! میخوای بگم تا این وقت شب کحا داشتی عیاشی میکردی؟!! :3:
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۶
استاد اينقدر اسپم نده:3:
ما يه مدافع كلفت تو تيم جوانانمون داريم:3:ميخوايم اينو به شما معرفي كنيم اين بازيكن به تيم ملى جوانان شايد نرسه ولى ميتونه تو بزرگسالان باشه الآن توضيح بده من چه كنم ؟
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۹
استاد اينقدر اسپم نده:3:
ما يه مدافع كلفت تو تيم جوانانمون داريم:3:ميخوايم اينو به شما معرفي كنيم اين بازيكن به تيم ملى جوانان شايد نرسه ولى ميتونه تو بزرگسالان باشه الآن توضيح بده من چه كنم ؟
از الان تو از کجا میدونی این مدافعت به بزرگسالان میرسه؟!! :1:
برو تمرینش بده ، هر وقت 16 17 شد میتونه به بزرگسالان راه پیدا کنه. که اصولاً میشه نزدیک 2 3 سال دیگه!
gattus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۱۱
كيان يكم يوگا كار كن!
کیان
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۱۷
كيان يكم يوگا كار كن!
چرااااااااااااااااا؟!!!! :SugarwareZ-061:
من که الآن فوق العاده آرومم! :3:
به من بچه بودم میگفتن کیان ریلکس! :3:
aminhity
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۰۳
بندیتی جون یه سوال
میگم ما چرا اینقدر هافبکمون ضعیفه؟مگه بیشتر ایرانیا هافبک تمرین نمیدن؟!
با این دفاع و حمله تووووپ الان ما همش ضدحمله خواهیم رفت؟:3:
masoud_dj
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۵۴
سلیم یرلیتاس امشب 10 ستاره گرفت قربونش برم
به دور از تیم ملی چه کولاکی داره میکنه
Don Bandini
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۳۱
اون بازیکن الان توی تیمت داره حروم میشه. بازیکن تیم ملی رو گرفتی تمرینم نمیدی بعد انتظار داری دعوتشم بکنم؟ همین الان مصطفی خرسند رو برای اینکه صاحب دیوانش میگه به جای گلزنی، میخواد پاس تمرین بده، دارم میندازم بیرون. لا اقل اون داره یه تمرین میده... :7:
aminhity
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۳۴
این اسپمر بازیا چیه تو تاپیک تیم ملی راه انداختین؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
از بس جواب سوالات فنی من رو نمیدی این بلاها سرت میاد:1:
میگم ما چرا اینقدر هافبکمون ضعیفه؟مگه بیشتر ایرانیا هافبک تمرین نمیدن؟!
البته جوابشو تو org گرفتم.ولی خیلی نامردی:3:
حالا چرا ما اینقدر ریت کم میگیریم.یعنی بابازیکن با اسکیل 16-17 نمیشه ریت بالاتر از این گرفت؟
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۱۷
خوب راست میگه دیگه چرا تمرین نمیدیش (مثل این عقده ایها ) :6:توقع داری بازیش بده ؟:whatchutalkingabout
30n4
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۰
عجیبه بازی تیم ملی رو به خاطر پخش برنامه دیروز،امروز،فردا نشون نداد .هنوزم نتیجه اعلام نشده.هر چی هم با موبایل سرمربی تماس میگیرم خاموشه :(
یه چیزی هم که بود موقع بازی هم روحیه و اعتماد به نفس تیم رو نشون میداد،فکر کنم قدیما نشون نمیداد :-؟
رضا
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۲
اقا ما هم بازی قبلی تیم ملی رو هر چی سعی کردیم با کانال های غیر مجاز(هتریک کنترل:3:)ببینیم نشد که نشد.
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۳۴
سلام
اینجا میشه انتقاد کرد؟
فقط یه چی بگم این گلا چرا اینطور بود؟
دقیقه 78-80دوتا هم 89 یکی 86!!!!!!!!!!!!!!!
black_shadow
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۵۷
این یعنی موتور هتریک ارادت خاصی نسبت به بندینی کبیر داره!:3:
Don Bandini
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۴۱
این بازی میتونست ما رو با 6 امتیاز به راحتی در صدر جدول حفظ کنه. توی زمین خودی بازی داشتیم و از نظر تیمی هم به جز در پست هافبک و مهاجم، در بقیه پستها بازیکنهای بهتری نسبت به حریف داشتیم. من با توجه به شناختی که از حریف پیدا کرده بودم حدس میزدم آذربایجان در ایران با یک 4.4.2 دفاعی با پرسینگ یا ضدحمله بازی کنه. چون تجربه سیستم 4.4.2 رو هم بیش از بقیه داشتند. اما خب داستان طور دیگه ای بود. اونها 4.4.2 شروع کردند اما تهاجمی! شاید اگر پخش زنده بازی رو میدیدم از اینکه حریف حمله از جناحین زده خوشحال میشدم، چون تیم ما برتر بود و میتونستیم بازی رو ببریم. تا قبل از دقیقه 78 که شروع آتیش بازی بوده، ما دو موقعیت گل خراب کردیم. هنوزم معتقدم تاکتیک خوبی انتخاب کرده بودم و با توجه به حمله کنار خوبی که داشتیم و هم اینکه مقابل دفاع ضعیف حریف قرار گرفته بود، میتونستیم حتی در نیمه اول با اختلاف 2 گل جلو بیفتیم که بعدش دستورات دفاعی اعمال بشه. در این بازی ما 4 موقعیت گل و اونها 3 موقعیت گل داشتند که از اقبال خوبشون هر 3 رو تبدیل به گل کردند. من به عنوان سر مربی تیم ملی ابتدا از همه دوستانی که دیشب برای تماشای بازی اومده بودن و مثل خودم نتیجه رو ندیدند تشکر میکنم که برای تیم ملی ارزش قائل میشند و میان و وقت میذارن و در ثانی از همگی بابت رقم خوردن این شکست عذر میخوام. هفته قبل مقابل ولز هم از نظر ریتینگ سرتر بودیم و نتیجه به هیچ وجه شانسی نبود. اما فکر میکنم عدالت در بازی این هفته به هیچ وجه اجرا نشد و با ریت 344 به تیمی که ریت 310 گرفت و تجربه بازی با سیستمهای 3.4.3. و حتی 2.5.3 رو نداشت در زمین خودمون باختیم! بعضی وقتها تیم شما میبازه و ناراحت میشید. اما ته دلتون حسی دارید که میگه خب یه جورایی هم حقمون باخت بود. اما دیدن این بازی واقعا برای من زجر آوره چون به هیچ وجه مستحق باخت نبودیم. امیدوارم که دیگه اینطور نشه.
همگی موفق و موید باشید
سعید بندینی
civilizable
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷
باندینی عزیز!!!اصلا نگران باش.روحیه تو هم از دست نده.
.ایشالا بازی بعدی که فکر میکنم نسبتا هم ساده است رو میبریم و تیم های دیگه هم با توجه به بازیهاشون امید داریم که مساوی شن(تیم صدر جدول نشون داده که خیلی متزلزله)
در کل به امید صدرنشینی قاطع.
Ali
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۴۳
زرشك!
Don Bandini
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۹
زرشك!
علی آقا شرمنده. تیم حریف واقعا ضعیف بود. واقعا نمیدونم چطوری همین چند هفته پیش قهرمان جهان شده بود! اما بازم ما 4 تا موقعیت تو بازی پیدا کردیم و اونا 3 تا. که متاسفانه سهم اونا برد 2-0 بود. بهترین ترکیب ممکن رو چیدم ولی خب تیم حریف هم کم تیمی نبود. به هر حال من از همه معذرت میخوام.
محمد
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۳۱
علی آقا شرمنده. تیم حریف واقعا ضعیف بود. واقعا نمیدونم چطوری همین چند هفته پیش قهرمان جهان شده بود! اما بازم ما 4 تا موقعیت تو بازی پیدا کردیم و اونا 3 تا. که متاسفانه سهم اونا برد 2-0 بود. بهترین ترکیب ممکن رو چیدم ولی خب تیم حریف هم کم تیمی نبود. به هر حال من از همه معذرت میخوام.
قرار نیست که مربی تیم ملی بعد از هر از شکست بیاد از همه عذرخواهی کنه .
محکم باش دون
بندینی بزرگ هر موقع میباخت سرشو بالا میگرفت میگفت : باختم که باختم ، به درک که باختم !!
masoud_dj
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۰
سعید دیگه خیلی زیادی دفاعی میچینی
خوب با این تفکر نبایدم موقعیتا گل بشه
مگه اینکه شانس بیاریم
اگه یه پکم به قدرت تهاجمی اضافه کرده بودی الان 3 امتیاز تو مشتمون بود
اما در کل بازم نسبت به اختلافمون تو مقام نتیجه عادلانه بود
به هر حال خسته نباشید. بازیای بعد باید جبران می کنیم
civilizable
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۸
آقا سعی,من یه تازه کارم اما بازم تکرار میکنم شما میتونید تیم رو تو این گروه تاول کنید فقط نمیدونم چرا حس میکنم با اعتماد به نفس کمی دارید کار میکنید
نگران نباشید
به امید پیروزی
کیان
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۸
سعید دیگه خیلی زیادی دفاعی میچینی
خوب با این تفکر نبایدم موقعیتا گل بشه
مگه اینکه شانس بیاریم
اگه یه پکم به قدرت تهاجمی اضافه کرده بودی الان 3 امتیاز تو مشتمون بود
اما در کل بازم نسبت به اختلافمون تو مقام نتیجه عادلانه بود
به هر حال خسته نباشید. بازیای بعد باید جبران می کنیم
چه ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unknw:
درسته که ریت ها ، تعداد موقعیت ها رو (با دخالت شانس) تعیین میکنن ولی گل شدن موقعیت گلا رو دیگه هیچ بنی بشری هیچ جوره نمیتونه روشون تاثیر داشته باشه که... :SugarwareZ-072:
Ali
يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۶:۴۶
نه كوكام ناراحت نشو ما قصد مزاح داشتيم وگرنه هم تركيبي كه چيدي رو ديديم هم گزارش بازيو
فداي سرت:blum:
30n4
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۶
خب یه مساوی خوب خارج از خونه آوردیم.سعید جان دستت درد نکنه،خسته نباشی.
--
به نظر این سیستم جدید که نمیزاره بیشتر از 3 تا هافبک وسط بازی کنن،به تیم های مثل ما( که مشکل بازیکن دارن) کمک کرده یا ضرر زده؟
gattus
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۳۳
:3:
گفتم الان دوباره باختیم رفتم کش اوردم:3:
امیدوارم بازی بعدی رو مقابل تیم اول جدول ببریم و اول بشیم:1:
hadi.s
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۸
منم این مساوی رو تبریک میگم.
Don Bandini
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲
خب یه مساوی خوب خارج از خونه آوردیم.سعید جان دستت درد نکنه،خسته نباشی.
--
به نظر این سیستم جدید که نمیزاره بیشتر از 3 تا هافبک وسط بازی کنن،به تیم های مثل ما( که مشکل بازیکن دارن) کمک کرده یا ضرر زده؟
اول تشکر کنم از همگی!
بعد هم در مورد سوال، فکر کنم از اون لحاظ تغییر خاصی نکرده باشه. چون قبلا ملت 4-5 تا هافبک وسط میذاشتن ولی الان همگی مجبورن نهایتا 3 تا بازی بدن و در نتیجه بقیه پست ها رو قویتر کنن. فکر نمیکنم به نفع تیمهای قویتر یا ضعیفتر شده باشه. فقط ترکیب ها به واقعیت نزدیکتر شده.
Mr_Behi
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۰۴
چه ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unknw:
درسته که ریت ها ، تعداد موقعیت ها رو (با دخالت شانس) تعیین میکنن ولی گل شدن موقعیت گلا رو دیگه هیچ بنی بشری هیچ جوره نمیتونه روشون تاثیر داشته باشه که... :sugarwarez-072:
اعتماد بنفس تیم میتونه تاثیر بزاره رو گًل شدن موقعیتهای گًل، ایشالا چنتا بازی آینده که خوب نتیجه بگیریم اعتماد بنفس تیممون میره بالا
کیان
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۰۹
اعتماد بنفس تیم میتونه تاثیر بزاره رو گًل شدن موقعیتهای گًل، ایشالا چنتا بازی آینده که خوب نتیجه بگیریم اعتماد بنفس تیممون میره بالا
1. اعتماد به نفس بنی بشر نیست :2:
2. تو بازی های اولیه روحیه همه تیما تقریباً مساویه پس مربیا هیچ نقشی توش ندارن و همه چی شانسه...
Mr_Behi
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۲
1. اعتماد به نفس بنی بشر نیست :2:
2. تو بازی های اولیه روحیه همه تیما تقریباً مساویه پس مربیا هیچ نقشی توش ندارن و همه چی شانسه...
منم نگفتم که شما غلط گفتین،اون مطلبو اضافه کردم به توضیحات شما که کامل بشه،جملهٔ شمارهٔ ۱ درسته، جمله شمارهٔ ۲ هم درسته،ولی من اشاره کردم به اعتماد بنفس تیم نه روحیه!! اعتماد بنفس تیم با نتیجه بازی تغییر میکنه
30n4
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۳۳
البته الان دو فصلی هست که تاثیر اعتماد به نفس تغییر کرده :
بایگانی پیامها
2009-04-28 تغییرات اعتماد به نفس
در فصل آینده، اثر اعتماد به نفس تغییر خواهد کرد. مهمترین تغییر این است که تمام تأثیر آن بهطور کامل در عملکرد تهاجمی تیمتان نمایان خواهد شد (در حال حاضر فقط بخشی از آن در عملکرد تهاجمی، تأثیرگذار است). این امر باعث میشود تا راحتتر درک کنید که اعتماد به نفس، تا چه اندازه روی عملکرد تیمی شما تأثیرگذار است.
علاوه بر این، تأثیر کلی اعتماد به نفس را کم کردهایم؛ موردی که در حال حاضر واقعاً زیاد است. برای بالاترین سطوح اعتماد به نفس، این اختلاف آنقدر نیست. وقتی اعتماد به نفس تیمتان در درجات بسیار بالا باشد (حتی اگر عملکرد حملهی میانگین، بهتر باشد) در مقایسه با الان، کمی سختتر به گل خواهید رسید (و وقتی اعتماد به نفستان پایین باشد، راحتتر به گل دست خواهید یافت). بنابراین، به طور متوسط برای خط دفاع شما کمی راحتتر خواهد بود تا جلوی یک حمله را بگیرند (مخصوصاً اگر دفاعتان قویتر از حملهی حریف باشد).
برای اینکه بیشتر با این امر آشنا شوید، در بازیهای دوستانهی باقیمانده تا انتهای فصل، میتوانید آن را مشاهده نمایید.
کیان
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۴۲
منم نگفتم که شما غلط گفتین،اون مطلبو اضافه کردم به توضیحات شما که کامل بشه،جملهٔ شمارهٔ ۱ درسته، جمله شمارهٔ ۲ هم درسته،ولی من اشاره کردم به اعتماد بنفس تیم نه روحیه!! اعتماد بنفس تیم با نتیجه بازی تغییر میکنه
ببخشید ، اشتب لپی بود. :2:
Mr_Behi
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۷:۳۶
چرا تو بازیه آخرمون ۱۰ نفره رفتیم تو زمین؟!!!
amin_michael5
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۳۶
چرا تو بازیه آخرمون ۱۰ نفره رفتیم تو زمین؟!!!
تقصیر سایت بوده که نذاشته سعید تو آخرین لحظاتی که وقت داشته ترکیب رو عوض کنه.بازیکن آخر رو به تیم اضافه کنه :1:
کلا یکی از اون اتفاقات نادری بوده که از شانس بده ما برای تیم ملی ایران اتفاق افتاده :1:
Mr_Behi
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۷
تقصیر سایت بوده که نذاشته سعید تو آخرین لحظاتی که وقت داشته ترکیب رو عوض کنه.بازیکن آخر رو به تیم اضافه کنه :1:
کلا یکی از اون اتفاقات نادری بوده که از شانس بده ما برای تیم ملی ایران اتفاق افتاده :1:
من فکر کردم آخرین لحظه خبر رحلت امام رو شنیده که یادش رفته ترکیب بفرسته:3:
Sor3na
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۰
ولی کلا دلیل خوبی نیست که چون سایت 1 ساعت نذاشته ،سعید نتونسته ترکیبو درست کنه.کلا میگما !
Don Bandini
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
بچه ها من توی تاپیک تیم ملی بزرگسالان هتریک نوشتم چرا اینطوری شد. واقعا دیگه کاری نمیشد کرد. مشکل از پیام جدیدی بود که دو روز قبلش به صفحه ترکیب چینی تیم ملی اضافه کرده بودن. اجازه نمیداد من ترکیب رو بچینم.
از ارسال 300 تاپیک تیم ملی بزرگسالان بخونید ارسالهای من رو. 7-8 تا بیشتر نیست. :7:
30n4
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۴۴
خب خوبیه هتریک اینکه حداقل جغرافیمون داره خوب میشه،البته من هر کاری کردم نتونستم اسم این تیم رو بخونم
گویا یه رکب هم از مربی تیمشون خوردیم که به نظر من چندان رکب هم نبوده و ما به هر حال پیک میرفتیم و طرف فقط خودشو ضایع کرده.درسته سعید؟؟
به نسبت تاکتیک و ریتمون و چیدمان عجیب غریب حریف (دفاع کنار نداشت ما هم حمله از جناحین رفتیم) هم خیلی باحاله که تا دقیقه ی 80 هم باخته بودیم.
این بازی ثابت کرد که سعید تو هفته فقط یه بار میتونه ببره حالا یا باید انتخاب کنه این برد مال برشا باشه یا تیم ملی :دی
Don Bandini
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۲۷
نمیشه گفت رکب خوردیم. چون از این رکب ها همه میتونن بزنن. مثلا من برم با یه مربی ملی توافق کنم که پیک بریم ولی بزنم زیرش و موتس کنم! این دور بودن طرف از انسانیت رو میرسونه. اون حتی برای حرفی که خودش زده هم احترام قائل نشد.
من هیچوقت 3 امتیاز مسلم رو با پیک کردن به خطر نمیندازم. مطمئنا اگر توافق نکرده بودم نرمال میرفتم. اما خب...
خدا رو شکر که حداقل امتیاز رو بدست آوردیم و از اون مهمتر داغ 3 امتیاز به دل برونئی نشست.
با این حال، دیدن ریتینگ دو تیم و طرز چیدمان تیمها و نتیجه ای که برای بازی ثبت شده واقعا آزار دهندست.
behrooz2011
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۰۹
سلام سعيد اقا من يكي از دوستاران شما هستم انشالله تيم ملي بره جام جهاني:2:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.