توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی بزرگسالان ایران در هتتریك
Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
تیم ملی بزرگسالان ایران در هت تریك
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۵
سلام!
میگم سرمربی فعلی تیم ملی کی هست! سعید جان شمایی؟
من محمدم :d
بهر حال خوشحال میشیم از تجربیاتش ما رو هم بی نصیب نزاره
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
خوش اومدی ممد جون!
اصن كدوم ممد؟ ساویولا؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سرمربی تیم ملی خارجیه... دادیمش دست اجنبی ها. خدا رو شكر خیلی خوب بوده تا به حال! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
خوش اومدی ممد جون!
اصن كدوم ممد؟ ساویولا؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سرمربی تیم ملی خارجیه... دادیمش دست اجنبی ها. خدا رو شكر خیلی خوب بوده تا به حال! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نه ممد ریوالدو :D
میگم واسه چی دادین دسته اجنبی ها!!!؟
:eek:
الان جام ملتهای اسیا داره؟ کیه؟
پ.ن.1: میگم سعید جون! از نرم افزار QSmile استفاده میکنی اگه اشتباه نکنم! این نرم افزار Keylogger ـه ها! مواظب باش!
پ.ن.2: به باجیو سلام برسون! :X
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
چطوری ممد ریوالدو؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
کیواسمایل چی چیه؟ توضیح بده یه کم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
روبی هم بهت سلام میرسونه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۳۴
چطوری ممد ریوالدو؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
کیواسمایل چی چیه؟ توضیح بده یه کم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
روبی هم بهت سلام میرسونه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
چاکره سعید روبی!
رونی هم خوبه! سلام میرسونه به روبی!
:D
QSmile نرمافزاری که یه سری Smile یا Emoticon یا همین شکلک خودمون! رو تو خودش داره و میتونین با کلیک روی هر شکلک لینکشو برای استفاده تو فرومها بکار ببرین!! مخفف Quick Smile
نرم افزار رو ایرانی ها ساختن! متاسفانه Keylogger هم هست که جای بسی تاسفه.
اخه لینک شکلکت از این سایت بود واسه همین گفتم. همین جام بگم که کسی از این نرمافزار استفاده نکنه! اگه اهمیت میده!
پ.ن: Keylogger به نرمافزاری گفته میشه که تمامی موارد تایپ شده توسط کیبورد شما رو در خودش در یه فایل ذخیره میکنه, و موقعی که شما به اینترنت وصل شدین همه رو میفرسته به سرورش/میل/...
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
اوه چه بد... خب ایشالا به زودی تعداد زیادی شکلک به سایت اضافه میشه و از شر اینها راحت میشیم!
leo
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۰
من همواره با سرمربی خارجی مخالف بودم و هستم!!
سعید اگه خودت کاندید میشدی رای میاوردی!!
راستی مربی با لیدر شیپ سالید نداریم نه!!!؟؟؟
خیلی بده!!
Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹
من راستش حوصلش رو هم ندارم فعلا... ولی این مربیه خیلی خوبه! جدی میگم!
مربی تیم ملی كه همین مربی من باشه (پرویز بادامكی) لیدرشیپش سالید بود. همین اول فصل یه دونه افتاد پایین... حالا ایشالا یكی دیگه درست می كنیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
leo
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۱۳
عجب!!!!! :rosebud:
راستی اینو ببینین!!
Yüce Emced (118004101)
20 years, solid form, healthy
I speak Türkçe!
A controversial person who is calm and dishonest.
Has poor experience and inadequate leadership abilities.
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 24 230
Wage: 144 720 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Asylum 99
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: wretched Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: inadequate
Winger: inadequate Defending: solid
Scoring: supernatural Set Pieces: weak
Career Goals: 25
Career Hattricks: 0
League goals this season: 9
Cup goals this season: 3
بازیكن تیم ملیمون با تجربه دیواین در بهترین حالتش 8 تا ستاره گرفته اما این با تجربه پور 6 ستاره!!
تازه این 8 سال هم جوون تره!!
حقش رو خوردن!!!
LionelMessi
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۵۶
ببینم انتخابات تیم ملی کی هست ؟
بریم یه مربی ایرانی بیاریم بالای سر تیم
البته من خودم معتقدم که اگه ایرانی ها نتونند هیچ اشکالی نداره مربی خارجی
ولی من دارم میبینم که بچه های خودمون خیلی سیستم های قشنگی بازی می کنن
و از مربی فعلی هیچی کم ندارن
leo
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۴
یه فصل در میونه!
یه نیم فصل مربی تیم ملی انتخاب میشه نیم فصل بعدی تیم جوانان!
من که بعد از خودم سعید رو خیلی قبول دارم واسه تیم ملی! (مالک تیم برشا)
Ali
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
یه فصل در میونه!
یه نیم فصل مربی تیم ملی انتخاب میشه نیم فصل بعدی تیم جوانان!
من که بعد از خودم سعید رو خیلی قبول دارم واسه تیم ملی! (مالک تیم برشا)
چقدرم به خودش حال میده
نوشابه باز كنم مستر؟؟
alvand_000
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
salam,be nazare man morabbi khareji bashe behtar ham hast,chon ke baadan harf o hadis pish nemiare:icon_bravo:
leo
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
چقدرم به خودش حال میده
نوشابه باز كنم مستر؟؟
من حق من بی مهری شد!
من 2 تا رای كم اوردم واسه مربی تیم ملی شدن!!!
الوند جان هتریك مسترا بیكار ننشستن جلو حرف و حدیثا رو میگیرن!!!
mahmood
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۹
آقا یه سوالی برای من پیش اومده!!!
این یارو رو كی تایید كرده
این كه گند زده به روحیه تیم
نتایجش هم كه داغونه
یه فكری بكنید كه خودمون مربی گری تیم ملی رو بدست بگیریم . خیلی ها تو ایران از این مربی بهترن!!!
emad_hathat
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
چرا تو هتتریك یه بخشی نیست كه كاندیداها خودشون دیتیلز بنویسن(درباره تیم ملی و خودشون)!!!
alvand_000
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۵
آقا یه سوالی برای من پیش اومده!!!
این یارو رو كی تایید كرده
این كه گند زده به روحیه تیم
نتایجش هم كه داغونه
یه فكری بكنید كه خودمون مربی گری تیم ملی رو بدست بگیریم . خیلی ها تو ایران از این مربی بهترن!!!
salam mahmood jan,age manzooret az in yaroo kdaag e bayad begam age mogheye entekhabatesh boodi o raay dadi
age mididi tozihati ke raje be teame iran dade bood malum bood ke kheili daghigh va az nazdik barresi karde va aslan ghabele moghayese ba hamta haye iranish nabud ke neveshte boodan:ishalla mirim ke natije begirim/!!!!!!
khob in che tablighie akhe???!!!
zemnan man be shakhse movafeghe morabbie khareji am be sheddat
chon harf o hadis pish nemiare ke aghaye felani morabbi shode bazikonaye khodesho var dashte o az in harfa:wink:
naviddooni
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۲
و در ادامه حرف الوند بگم که با این وضعیت تعداد رای ها با یه هماهنگی ساده با رای دوستات می تونی تو ایران مربی بشی و این اصلا جالب نیست
alvand_000
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۳۸
و در ادامه حرف الوند بگم که با این وضعیت تعداد رای ها با یه هماهنگی ساده با رای دوستات می تونی تو ایران مربی بشی و این اصلا جالب نیست
:hi::give_rose::thumbs_up:
HaryAMID
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۵۹
سلام به همه
من یه بازیکن رو که فکر میکنم بدرد دفاع تیم ملی بخوره گرفتم و دارم تمرینش میدم، 7ستاره با فرم solid میگیره، مشخصاتش هم اینه:
21 years and 101 days
Has passable experience and poor leadership abilities
Stamina: weak Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: passable
Winger: inadequate Defending: supernatural
Scoring: wretched Set Pieces: wretched
فکرکنم تا 2فصل دیگه در حد تیم ملی بشه،
یکی من رو راهنمایی کنه چطوری باید به مربی معرفیش کنم.
kuroshmm
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۴
بازیکنت که خیلی خوبه و در دو سال آینده قطعا در حد تیم ملی هست .
به نظر من به مربی تیم ملی یه ht-mail بزن و باهاش حرف بزن
alvand_000
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱
سلام به همه دوستان.با تشکر از کوروش.شما هم به مربی ht-mail بزن.هم بازیکنتو تو nt-db وارد کن دوست خوبم:friends:
HaryAMID
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
متشکرم ، فقط nt-db چیه؟
alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۵
متشکرم ، فقط nt-db چیه؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ساینیه که میتونی اونجا بازیکنت رو توی data base اطلاعات بازیکنان تیمهای ملی وارد کنی
wantonboy13
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۰۴:۴۹
برد 1-2 تیم ملی بزرگسالان كشورمون رو در مقابل تیم نیجریه تبریك میگم. :give_rose:
bakuryu
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
من يه بازيکن دارم ولی اصلاً به درد تيم ملی نميخوره ، به کی بگم
:embaressed_smile:
wantonboy13
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۰۵:۲۰
من يه بازيکن دارم ولی اصلاً به درد تيم ملی نميخوره ، به کی بگم
:embaressed_smile:
به خودم بگو ... برات ردیفش می كنم میفرستم تیم ملی _ ب :2:
HaryAMID
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۸
آقایون سلام،
بازیهای world cup ظاهرا تا 1 هفته دیگه شروع میشه،
مربی تیم ملی هم که تا کمتر از 1 ماه دیگه دوباره باید انتخاب بشه،
با این اوصاف وضعیت تیم ملی و بازیکنان دعوت شده چطور میشه؟
یعنی مربی جدید میتونه بازیکنای جدید دعوت کنه؟
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
خوب تا 20 روز دیگه انتخابات مربی تیم ملیه...
كیا میخوان كاندید بشن ؟!
كی ؟ دن بندینی ؟؟!! آره خوبه... مخصوصا" كه امسال هت تریك مسترز نمی ره و میتونه به تیم ملی برسه...
خوب دن بندینی جون مربیگری تیم ملی رو بهت تبریك میگم !!
HaryAMID
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
منم با مربی داخلی موافقم
wantonboy13
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۷
منم با مربی داخلی موافقم
منم نظرم اینه كه مربی داخلی تعصب بیشتری رو تیم ملی پیدا می كنه :hi:
Ali
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۳۵
اینو هستیم
wantonboy13
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
باز هم تاكید می كنم : " هموطن ، جنس ایرانی بخر " :aggressive:
یعنی : " هموطن ، به مربی ایرانی رای بده !! " :pleasantry:
Ali
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۴
حالا كی كاندید هست ؟
HaryAMID
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
به نظرم بهتره یکی از بچه های لیگ برتری کاندید بشه تا رای بیاره.
wantonboy13
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۳
به نظرم بهتره یکی از بچه های لیگ برتری کاندید بشه تا رای بیاره.
مگه فقط لیگ برتری ها رای میارن ؟! اصلا" همونطور كه به مهندس علی آبادی وظیفه شده تا برای ریاست فدراسیون كاندید بشه ، ما بچه های دسته 4 هم میخوایم همگی برای مربیگری در پست های مختلف تیم ملی كاندید بشیم.:yu:
Ali
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۵۵
بحث نژاد پرستانه راه نندازین!
Taj
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۴
از الان خودم رو برای تیم ملی کاندید میکنم .
فکر کنم برام سابقه 7 دوره شرکت در مسابقات کافی باشه .
از الان رئوس برنامه های خودم رو هم اعلام میکنم.
1- حمایت از بازیکنان 22-24 ساله در تیم و حذف بازیکنان 28 سال به بالا
2 -انتخاب 4 دستیار برای گزارش و انتخاب بازیکن برای خطوط 3 گانه و در وازه بان ودو دستیار برای آنالیز بازیها کاری که توی چند تیم مطرح دیدم و دیدم که جواب گرفته چون از مراجعه تعداد زیادی از افراد به مربی برای معرفی بازیکنهاشون جلوگیری میکنه
3- از الان اعلام میکنم حداقل تا 4دوره باید روی 1 تیم جوون کار کنیم تا بتونیم تو مسابقات جهانی به دور بعد بریم.
4- از همین الان این اعتراف هم بکنم اگه بندینی بیاد من انصراف میدم چون واقعا لایقتره و همچنین با تجربه تر.
فعلا چیز جدیدی به ذهنم نمیرسه:jesors::1::1::1:
R-Win
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
1- حمایت از بازیکنان 22-24 ساله در تیم و حذف بازیکنان 28 سال به بالا :jesors::1::1::1:
با همین شماره یکش اومدی برای نابود کردن تیم
تو هتریک بهترین سن 28 ساله بعد می خوای اینارو حذف کنی!!!!!!!!!!!
Ali
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۴۲
زودتر هر كسی كاندیده بیاد و خودشو معرفی كنه تا بشه در موردشون میتینگ بزاریم و بهترین گزینه رو انتخاب كنیم
Taj
سه شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۴۴
منم اینو میدونم ولی 28 ساله 4 سال دیگه با تجربه diven ارزش این کار رو داره +کی گفته باید تیم بزرگسال رنج سنیشون رو 28 به بالاخوبه اتفاقا به نظرمن برا تیم ملی ماکسیسم سن باید 28-9 باشه.
HaryAMID
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۰۹
وقت بخیر
2 روز دیگه آخرین روز مربیگری سرمربی تیم ملیه ولی هنوز از انتخابات خبری نیست،
کسی میدونه قضیه چیه؟!
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۰۱:۱۴
وقت بخیر
2 روز دیگه آخرین روز مربیگری سرمربی تیم ملیه ولی هنوز از انتخابات خبری نیست،
کسی میدونه قضیه چیه؟!
تيم ملي رو چند روزي مي ذارن باد بخوره خنك شه ! :1:
omid
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۵۸
خوب انتخابات رسما شروع شد
ببینیم كیها ماندید میشن
alvand_000
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۳۷
سلام به همه ی دوستان.من متاسفانه برای کاری باید برم سفر آخر هفته بر میگردم.
فقط چند تا مسئله هست که میخوام بگم:
1.خواهشا طبق معمول کلید نکنید رو مربی خارجی یا ایرانی.ببینید که کی کاندید میشه.دور قبل که kdag انتخاب شد اگه یادتون باشه کلی کاندید ایرانی هم داشتیم ولی هیچ کدوم حرف خاصی نزدن مثلا گفتن که امیدواریم به کمک خدا و بچه ها نتیجه ی خوب بگیریم!آخه اینم شد حرف؟حتی کیان هم بود ولی خب هیچ برنامه ی خاصی نداشت در عوض kdag یه متن خیلی بلند بالا با توضیحات کامل نوشته بود که واقعا معلوم بود کلی کار کرده که خب حقش هم بود که رای بیاره و خوب هم کار کرد با توجه به داشته هامون
2.مربی گری تیم ملی خصوصا تیم بزرگسالان کار خیلی مشکلیه و نیاز به زمان زیاد و کار زیاد داره و در نتیجه کار یک نفر نیست.ما یه تیم مربی گری میخوایم که تشکیل شده باشه از بچه های قدیمی و با تجربه ی هتریک و همچنین عده ای از بچه های جدید و پر انرژی که بتونن برن اطلاعات در بیارن.پس کار کار تیمیه ولی خب به هر حال یه سر مربی میخوایم که به نظر من از بچه های ایرانی چند تا گزینه ی خوب داریم ولی باید دید هیچ کدوم حاضرن کاندید شن یا نه
3.با اینکه میدونم سعید(don bandini)خیلی درگیره ولی الان دیگه وقت حضورشه تو این مقطع و مطمئنم که همه ی بچه ها کمکش میکنن.من خودم همین جا میگم هر کی مربی بشه تا جائی که بتونم و از دستم بر بیاد کمکش میکنم
4.کسی که میخواد کاندید بشه حتما scout خوب معرفی کنه که معلوم باشه چی به چیه و candida speech خوبی بنویسه لطفا
5.سعی کنیم بین بچه ها هماهنگی باشه نه اینکه مثل u20 کلی کاندید داشته باشیم.البته این انتقاد به خودم هم وارده و میبینیم که کوروش خوب کار کرده البته داشته هامون در u20 هم خیلی بیشتر شده هر چند فکر میکنم اگه کوشا هم رای می آورد بدتر از کوروش کار نمی کرد
6.لطفا اگه کاندیدای خارجی داشتیم برید حتما speech اونو بخونید قبل رای دادنتون.
7.اگر کاندید ایرانی خوب با برنامه ریزی و انگیزه و دلسوزی بالا نیومد و باز هم kdag کاندید بود به نظر من بهش رای بدیم چون خیلی حالیشه
برای همه تون آرزوی موفقیت و شادکامی و برای ایران عزیز آرزوی سربلندی می کنم
الوند.khaz o khill.iii.7
Ali
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
با بیشتر حرفهای الوند موافقم
ولی فكر میكنم دیگه وقتش باشه كه مربیگری تیم رو بچه های ایرانی بدست بگیرن
حتی اگه در یه دوره زمانی نتونیم مثل قبل نتیجه گیری كنیم ولی بازم در طول زمان فكر میكنم به نتیجه برسیم
بچه هایی كه كاندید میشن قبلش رایزنی كنن و تیم مشاوران خودشون هم معرفی كنن
wantonboy13
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۳
من هم مثل الوند دن بندینی رو بهترین گزینه برای در دست گرفتن تیم ملی میدونم ، ولی مشكلی كه دن بندینی داره
اینه كه زیاد آنلاین نمی بینیمش... :sad:
كسانی هم كه زیاد آنلاین میشن مثل من (البته اگر تعریف از خود نباشه !! :blush2:) تجربه بالایی در سطوح پیشرفته
هت تریك نداریم.
اگه كسی هست كه میتونه تیم ملی رو به خوبی زیر نظر داشته باشه و وقت كنه بهش سر بزنه و از طرف دیگه تجربه
كافی رو در این امر داشته باشه ، لطف كنه هر چه سریعتر خودشو معرفی كنه... :jesors:
منم چون زیاد آنلاین میشم میتونم از نظر آنالیز و جمع آوری اطلاعات بهش كمك كنم . :shades_smile:
alvand_000
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۵
سلام به همه
با توجه به صحبت هایی که تو این چند وقت با سعید (don bandini) کردیم قبول کرد که کاندید مربی گری تیم ملی بشه الان هم که من نگاه می کنم تو لیست هست از الان هر کی می خواد می تونه بهش رای بده
Ali
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۰۱
پس دیگه حرفی باقی نمیمونه
به دلیل آشنایی همه با سعید فكر میكنم كه مربی از حالا انتخاب شده
ولی بازم بهتره كمی صبر كنیم ببینیم كسی حرفی برای زدن داره یا نه
HaryAMID
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۶
Ok
بندینی یکی از بهترین گزینه هاست.
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۵۵
منم با مربي گري استاد بنديني موافقم ! :1:
Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
الوند، به خاطر همه حرفای خوبت بینهایت ممنونم. خیلی منطقی و خوب نوشته بودی. من چون جمعه یه امتحان مهم دارم و البته این قضیه انتخاب مربی یه خورده حالت عجله ای بود، زیاد نتونستم جریان رو دنبال كنم. با توجه به پایین بودن تعداد كاندیدها و ساده بودن انتخاب با این شرایط و اینكه ممكنه دوباره نتونم تو چند روز آینده به شبكه متصل بشم به سعید رای دادم. البته به قول علی جان شاید بهتر باشه شما كه بیشتر وقت دارین یه خورده صبر كنین تا بقیه كاندیدها رو هم ببینین و بررسی كنین. ولی با این حال فكر میكنم تركیب سعید به عنوان مربی اصلی و كمك چند تا از بچه های قوی مثل الوند (كه واقعا دلسوزیشو تحسین میكنم) گزینه خوبی باشه. البته سعید در این مورد و معرفی بقیه بچه هایی كه برای كمك بهش اعلام آمادگی میكنن، حتما توضیحات كاملی داده یا میده.
Taj
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۰۱
آقا ترو خدا با سابقه 2-3 فصل بازی کاندید نشین
وقتی سعید کاندید شد اصلا یادم رفت میخوام کاندید شم.
به نظر من بهترین گزینه داخلی سعیده
1 موضوع جالب هم اتفاق افتاده که جز سعیدو دوست ایرانی مقیم کانادامون همه تو دسته 3و 4 هستن!!!
به خدا نمیخوام توهین کنم ولی مثل اینه که 1 مربی دسته 2 بیاد مربی تیم ملی شه!!!!!!!!!!!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۵
آقا ترو خدا با سابقه 2-3 فصل بازی کاندید نشین
وقتی سعید کاندید شد اصلا یادم رفت میخوام کاندید شم.
به نظر من بهترین گزینه داخلی سعیده
1 موضوع جالب هم اتفاق افتاده که جز سعیدو دوست ایرانی مقیم کانادامون همه تو دسته 3و 4 هستن!!!
به خدا نمیخوام توهین کنم ولی مثل اینه که 1 مربی دسته 2 بیاد مربی تیم ملی شه!!!!!!!!!!!
در تایید حرفای ایشون باید بگم كه مثله این میمونه كه قلعه نوعی مربی تیم ملی بشه... و نتیجش رو هم كه حتما" دیدید !! :stinker:
بذارید سعید كه مدرك A اروپای خودش رو از ایتالیا دریافت كرده ، به عنوان یك مربی ایرانی - خارجی تیم ملی رو بر عهده بگیره :jesors: ( این یكی مثله افشین قطبی میمونه كه اتفاقا" نتیجه هم داده !! ) :1:
omid
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۴
البته دسته 4 كانادا هم خوبه
با دسته 4 خودمون مقایسه نكنین
Don Bandini
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
بچه ها یه مساله مهم: خیلی ها نمیدونن كه انتخابات تیم ملی شروع شده و رای ندن... راهی برای اطلاع دادن بهشون سراغ دارید؟
در مورد قبول كردن كاندیداتوری هم با اینكه وقت زیادی برای این كار ندارم اما قرار شد با كمك محمد و الوند و یكی دو نفر دیگه كه به این كار علاقه دارن این پست رو بپذیرم. ایشالا كم كم دوستان با فضای تیم ملی و بازیكنهاش آشنا میشن و از دوره های بعدی من میتونم با خیال راحت برم كنار. پیر شدیم دیگه...:3:
و تشكر میكنم از لطف همگی كه خیلی بهم لطف دارن. الان كلی خجالت كشیدما!!! :3:
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۲۴
بچه ها یه مساله مهم: خیلی ها نمیدونن كه انتخابات تیم ملی شروع شده و رای ندن... راهی برای اطلاع دادن بهشون سراغ دارید؟
در مورد قبول كردن كاندیداتوری هم با اینكه وقت زیادی برای این كار ندارم اما قرار شد با كمك محمد و الوند و یكی دو نفر دیگه كه به این كار علاقه دارن این پست رو بپذیرم. ایشالا كم كم دوستان با فضای تیم ملی و بازیكنهاش آشنا میشن و از دوره های بعدی من میتونم با خیال راحت برم كنار. پیر شدیم دیگه...:3:
و تشكر میكنم از لطف همگی كه خیلی بهم لطف دارن. الان كلی خجالت كشیدما!!! :3:
بنده تا اونجايي كه وقتم اجازه بده حاضرم به تيم ملي كمك كنم.
Babak_Totti
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
البته دسته 4 كانادا هم خوبه
با دسته 4 خودمون مقایسه نكنین
آره.چون اونا بیش از شش هفت تا دسته دارن...
دسته چهارشون مث دسته دو ماست...:eltaf: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
به هر حال رای ما:دن بندینی
paolo
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱
بندینی ما یه زمانی تو زمین رقیب هم بودیم (همیشه میلان برشا رو میزد البته:spiteful:) ولی جایی که پای منافع ملی بیاد وسط ما همگی یکی میشیم ...
بندینی بندینی .... حمایتت میکنیم
Ali
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۰۰
من كه به بچه های هم گروهی خودم htmail زدمو واسه رای دادن دعوتشون كردم
aras_bay
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۴۷
خوب نظرای بچه ها رو خوندم خوب از نظر تجربه كه خوب من قبول دارم كه از من و بقیه كاندید ها تجربه بیشتری داره ولی من به شدت معتقدم كه گزاشتن وقت خیلی مهمتره
ضمنا نمیدونم كی پستای منو پاك كرده ولی ازش نمیگذرم
بازم ولی میگم اگه سعید قول بده وقت كافی بذاره منم به نفهش كنار میدم
ضمنا من بازیمو حدود 2 سال پیش شروع كردم ولی این اولین تجربم تو لیگ ایران بود ولی هیچ تفاوتی در تجربه نداره
پستای منو بزار به نظرم بهتره خود بچه ها نظر بدن خیلی از این سانسورا عصبیم:4:
aras_bay
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۱۵
ضمنآ از نظر تمامی بچه ها تو تیم ملی استفاده خواهم كرد
برا من جالبه بعضی حرفا چون تو جمع هر چی بچه ها بهتر با هم همكاری كنن پس داده ها بهتره و ضمنآ میشه از نهایت بازخورد ها استفاده كرد
نكته اخر راجع به خودم فكر میكنم كه به روز بودن یا اپ تو دیت بودنم نسبت به هت تریكه كه اون هم از راه مطالعه زیاد در كامیونیتی های خاص بوجود اومده
راستی با احتسابات من تیم ما به یه برنامه سه ساله برا رسیدن به سطح اول نیاز داره و امسال هیچكس قادر به صعود دادن تیم به مرحله نهایی نیست
منم اگه كاندید شدم برای رسوندن تیم به بهترین حالتش و از انتخاب نشدنم اصلا ناراحت نمیشم چون فقط برا من یه زحمته ولی به خاطر عشقی كه به فوتبال و هتتریك دارم حد اكثر تلاشمو میكنم
wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۵۰
ضمنآ از نظر تمامی بچه ها تو تیم ملی استفاده خواهم كرد
برا من جالبه بعضی حرفا چون تو جمع هر چی بچه ها بهتر با هم همكاری كنن پس داده ها بهتره و ضمنآ میشه از نهایت بازخورد ها استفاده كرد
نكته اخر راجع به خودم فكر میكنم كه به روز بودن یا اپ تو دیت بودنم نسبت به هت تریكه كه اون هم از راه مطالعه زیاد در كامیونیتی های خاص بوجود اومده
راستی با احتصابات من تیم ما به یه برنامه سه ساله برا رسیدن به سطح اول نیاز داره و امسال هیچكس قادر به سعود دادن تیم به مرحله نهایی نیست
منم اگه كاندید شدم برای رسوندن تیم به بهترین حالتش و از انتخاب نشدنم اصلا ناراحت نمیشم چون فقط برا من یه زحمته ولی به خاطر عشقی كه به فوتبال و هتتریك دارم حد اكثر تلاشمو میكنم
احتصابات نه... احتسابات !!
سعود نه... صعود !!
برنامه سه ساله ماله زمان قلعه نوعی اینا بود... تیم باید امسال قدرت لازمه رو داشته باشه :good:
نكته آخر : سانسور كردن كار خیلی بدیه... ولی احنمالا" به خاطر عوض كردن سرور سایت بوده كه چند تا از پست ها پاك شده ، حدود 10-15 پست من هم اون زمان پاك شد :blush2:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
اوه اوه ... بچه ها Kdaag هم كاندیدا شد !!
حالا چی كار كنیم ؟! برنامه چیه ؟!
مربی ایرانی یا خارجی ... مسئله این است!! :stinker:
من كه تا روز آخر صبر می كنم و رای رو یكی 2 روز آخر میدم ، ولی نظرم فعلا" روی دن بندینیه :jesors:
aras_bay
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۰۲
درست شد اقا ناظم !!!
aras_bay
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
برنامه سه ساله ماله زمان قلعه نوعی اینا بود... تیم باید امسال قدرت لازمه رو داشته باشه :good:
نكته آخر : سانسور كردن كار خیلی بدیه... ولی احنمالا" به خاطر عوض كردن سرور سایت بوده كه چند تا از پست ها پاك شده ، حدود 10-15 پست من هم اون زمان پاك شد :blush2:
ببین دوست عزیز هر چیم باشه ما باید با توجه به داده هامون حرف بزنیم نه از رو باد شیكممون تیم ملی امسال میتونه با قدرت كار كنه ولی در حد خودش
تیم ما هم برنامه میخواد حالا حی .............. اگه یه ذره به تیمای قهرمان نگاه كنی همشون تو یه دوره و پروسه به اونجا رسیدن بازم بگم ......
مثل این میمونه كه از گوام قهرمانی تو 2010 بخوای
تازه قلعه نوعی هم سه سالش جواب داد:1::jesors:
Don Bandini
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
Kdaag گفت نمیخواد ادامه بده. یكی همینجوری بهش رای داده و اسمش وارد اون لیست شده. اگه ببینه حتما Decline میكنه.
wantonboy13
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۱۶
ببین دوست عزیز هر چیم باشه ما باید با توجه به داده هامون حرف بزنیم نه از رو باد شیكممون تیم ملی امسال میتونه با قدرت كار كنه ولی در حد خودش
تیم ما هم برنامه میخواد حالا حی .............. اگه یه ذره به تیمای قهرمان نگاه كنی همشون تو یه دوره و پروسه به اونجا رسیدن بازم بگم ......
مثل این میمونه كه از گوام قهرمانی تو 2010 بخوای
تازه قلعه نوعی هم سه سالش جواب داد:1::jesors:
- ما قدرتیشو داریم... میتونیم منتخب جهان رو هم شیكست بدیم !!!:good:
- با نرفتن تیم اسمشو نبر به آسیا ، و همچنین نتایج بد تیم ملی ، قلعه نوعی مورد تنفر خیلی ها قرار گرفت!! پس بهتره راه یكی دیگرو پیش بگیری ، مثلا" یورگن كلینزمن چند ماهه آلمان رو سوم جهان كرد !! :1:
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
- ما قدرتیشو داریم... میتونیم منتخب جهان رو هم شیكست بدیم !!!:good:
- با نرفتن تیم اسمشو نبر به آسیا ، و همچنین نتایج بد تیم ملی ، قلعه نوعی مورد تنفر خیلی ها قرار گرفت!! پس بهتره راه یكی دیگرو پیش بگیری ، مثلا" یورگن كلینزمن چند ماهه آلمان رو سوم جهان كرد !! :1:
ببخشيد مي پرم وسط بحث !
اولا آلمان رو كلينزمن سوم جهان نكرد. آلمان هميشه مدعي قهرماني بوده كه الان چند دورست داره به دوم، سومي رضايت مي ده ! :1:
در مورد تيم ملي هت تريك منم معتقدم كه برنامه ريزي طولاني مدت لازمه.
فعلا در حد داشته هامون و شايدم يه خورده كمتر به خاطر برنامه ريزي واسه آينده بايد از تيم توقع داشته باشيم. من معتقدم دون بنديني با تجربه اي كه داره تو يه مقطع مي تونه تيم رو آماده كنه واسه آينده.
در نهايت پيشنهاد مي كنم به جاي اين حرفا كانديداها بيان كمي تخصصي تر برنامه هاشونو واسه آينده بگن.
Babak_Totti
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
من میخوام بدونم یه مربی ملی چه كاری میتونه انجام بده؟غیر از دعوت بازیكن و چیدن تركیب؟
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
من میخوام بدونم یه مربی ملی چه كاری میتونه انجام بده؟غیر از دعوت بازیكن و چیدن تركیب؟
خيلي كارا !
مثلا مي تونه برنامه ريزي كنه كه كدوم رنج سني از بازيكنا رو دعوت كنه به تيم ملي. مثلا دنبال نتيجه تو امسال باشه يا افزايش تجربه بازيكناي جوون واسه آينده. ( چقدر من هي گفتم واسه آينده !! :apophys:)
مي تونه با مربي بازيكنا ارتباط برقرار كنه تا بازيكناش اون طور كه مي خواد تمرين و پيشرفت كنن.
واسه آينده ! :1:
omid
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
من كه هنوز شك دارم یه كی رای بدم
به نظر میاد بندینی انگیزه ی چندان و برنامه ی حساب شده ای نداره فقط به یه speach كوتاه بسنده كرده
توی كنفرانس هم چیزی نگفته
Ali-ss
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۲۰
به بندینی رای دادم ! کسانی نیاز به speach یاد و مفصل دارند که شناخته شده نیستند! بندینی که معلومه چیکاره هست! بعد هم یک ترکیب چینی ساده این همه بگیر وببند نداره!
Don Bandini
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۴۳
قبلا هم گفتم با توجه به اینكه نمیتونم وقت زیادی برای تیم ملی بذارم، تصمیم بر این گرفتیم كه من كار آنالیز تیمهای حریف و تركیب چینی رو انجام بدم. 2 نفر از دوستان هم لطف میكنن و با باشگاههای مرتبط بازیكنهامون ارتباط برقرار میكنن و بهشون خط میدن كه چگونه تمرین بدن و این چیزا. بازیكن یابی هم به عهده اونهاست. به اینصورت كه مثلا فلان بازیكن سنش از تیم جوانان رد شده و به من معرفیش میكنن و غیره... فقط خواستم یه خلاصه از كار براتون توضیح داده باشم كه ته دل شما هم كمی قرص بشه.
بازم ممنون از همگی.
نترسید من گند نمیزنم :3:
Lord Milad
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۰۶
به بندینی رای دادم ! کسانی نیاز به speach یاد و مفصل دارند که شناخته شده نیستند! بندینی که معلومه چیکاره هست! بعد هم یک ترکیب چینی ساده این همه بگیر وببند نداره!
بنظر من این ظلم كه كسای كه دیر تر وارد شدن نتونن مربی تیم ملی شن.
می خوام اینو بگم كه قدیمی بودن نشون دهنده ی مدیر خوب برای تیم ملی نیست.
مگه نه؟
تو این 2 سال اخیرم كه من تو هتریك هستم تیم ملی نه تنها پشرفت نكرده تو نتیجه گیری پسرفت هم داشته.
امیدوارم كسایی كه میتونن موجب پشرفت تیم ملی بشن بیان روی كار...
alvand_000
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
سلام دوستان.خب مثل اینکه چند روزی که نبودم حسابی شلوغ شده اینجا!!
بحث های زیادی شده و اما:
1.در مورد اون دوست خوبم که از canada کاندید شده بگم که کار ایشون خوبه و ایشون وارده.لطفا با دسته 4 ایران مقایسه اش نکنید
2.در مورد بندینی به نظرم حرف اضافی زدن بیهوده است.پرونده ی کاری سعید مشخصه و نیاز به توضیح اضافه نیست و مطمئن باشید که خراب کاری نمیکنه
3.اجباری نیست برای رای دادن به بندینی.هر کی دوست داره رای بده ولی دوستان خوبم جوگیر نشید خواهشا که بیاید یه حرفائی رو در مورد سعید بنویسید که آدم فکر کنه یه روزه اومدین تو هتریک!!
4.تو هتریک تجربه حرف اولو می زنه و بعدش زمان
5.مطمئن باشید سعید بیاد بالا اینقدر زمان می ذارم و کمکش می کنم به همراه بچه ها که کسی دیگه نتونه دست کمش بگیره
6.اگر بندینی اینقدر درگیر نبود و خصوصا ذهنش آزاد تر بود مطمئن باشید که فصل پیش 2 جام رو به خانه میبرد
از سعید و محمد عزیز که همیشه دلسوزانه حضور دارن و از نوید که خیلی وقتا کارامو به دوش کشیده و همچنین از کوروش عزیز که تیم u20 رو سوم کرد کمال تشکر رو دارم
دم همه تون گرم
الوند
omid
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۳۶
فصل پیش سعید واسه این هیچ جامی نبرد كه هر دوش رو با هم می خواست
راستی بندینی اون 2 نفر كین:3:؟
Don Bandini
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۸
فصل پیش سعید واسه این هیچ جامی نبرد كه هر دوش رو با هم می خواست
راستی بندینی اون 2 نفر كین:3:؟
اگه فراموشكاری های من در مورد بازی فینال و یه سری قضایای دیگه نبود، فصل پیش هر دو رو برده بودم!
اتفاقا امسال هم میخوام جفت جاما رو ببرم:1:
در مورد 2 نفر، یكیشون الونده و اون یكی هم معلوم میشه ایشالا.
porfosor
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۳۳
من به بندینی رای دادم
ولی فكر كنم آینده نزدیك خودم كاندیدا بشم
Mohammad-Saeidi
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۵۹
دوستای گلم، حرفای بعضی از كاندیداها واقعا واسم عجیب و نشدنیه. حتما متوجه شدین كه خیلی زیادم پیش میاد كه بعضی كاندیدا ها توی همون speachشون (و فقط تو همون speach) خودشونو نشون میدن و معلوم میشه كه هیچی از هتریك نمیدونن. كس خاصی مد نظرم نیست این حرفم ماله چند دوره ایه كه تو هتریك بودم و حرفای كاندیدها رو خوندم، كلی دارم میگم، هم واسه این دوره هم واسه دوره های بعد كه بچه ها میخوان كاندید بشن اول یه خورده بشینن فكر كنن (فقط یه كوچولو).
اگه تاریخ قهرمانیهای تیمهای ملی تو هتریك رو دنبال كرده باشین اغلب میبینین كه تیمهای كشورایی بیشتر قهرمان میشن كه تعداد استفاده كننده های بیشتری تو اون كشورا هست. دلیلشم خیلی واضحه؛ وقتی تعداد استفاده كننده های یه كشور زیاد میشه احتمال Promote كردن بازیكنای جوون خیلی خوب، خیلی بیشتر میشه. در این وضعیت شما چه طوری میخواین تعداد مثلا 300 استفاده كننده هتریك ایران رو با 52000 استفاده كننده هتریك كشور سوئد مقایسه كنین. فكر كردین اونا چه استعدادایی تند تند كشف میكنن؟ میدونین كه ما تو هر سال هتریكی حداكثر فقط چند تا بازیكن كه اوناام تازه خفن نیستن از این مثلا 300 تا عضومون میگیریم. نمیخوام مایوستون كنم ولی اگه یه خورده منطقی فكر كنین میبینین كه یه خورده این كارای ما خاله بازیه. شاید با این تعداد استفاده كننده تو ایران هرچقدم كه یه مربی عالی عمل كنه آخرشم نشه كار خاصی كرد.
با همه این حرفا بازم شاید اگه ما 10000 تا عضو ایرانی داشته باشیم بتونیم به كمك یه مربی خوب همون سوئدم بزنیم ولی چشای خودمونو نبندیم كه نمیدونیم؛ ما واقعا تو مرحله تولید بازیكن قابل مقایسه با خیلی كشورا نیستیم.
ببخشین
wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
در مورد 2 نفر، یكیشون الونده و اون یكی هم معلوم میشه ایشالا.
بذار فعلا" تا پایان انتخابات Secret بمونه ... اصلا" دوست ندارم از حالا اسمم سر زبونها بیفته و به سرنوشت فیروز كریمی دچار بشم !! :img-tomato:
alvand_000
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۰۷
Election for National trainer in Iran
Voting ended 11/12/2007 at 07.00 with the following results
1. Don_Bandini 37 votes
2. juventus28 9 votes
3. persia 5 votes
4. lord_milad 4 votes
5. kdaag 3 votes
6. M_Reza 1 votes
7. aras_bay 1 votes
8. mitilimitan 1 votes
9. strasborg 1 votes
سلام به همه.همون طوری که می بینید انتخابات تموم شد و طبق پیش بینی ها سعید رای آورد
سعید جان تبریک میگم.امیدوارم بتونی بهترین نتایج رو با تیم بگیری.من هم تا جائی که بتونم کمکت می کنم
مطمئنم که بقیه ی بچه ها هم کم لطفی نمی کنن
دم همه تون گرم
الوند نامجو:good:
Ali
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۱۴
فقط 37 نفر؟
با توجه به 300 یوزری كه داریم چرا اینقدر كم در انتخابات شركت كردن؟
هر كسی باید به بچه های گروه خودش اطلاع میداد كه شركت كنند
به هر حال به بندینی تیریك میگم انتخاب بجا و شایسته ای بود و همچنین به دوستانی كه تیم ملی واسشون مهم بود و تلاش میكردن
امیدوارم كه موفق باشی بندینی و تیم رو تا اونجا كه در پتانسیل و توانش هست بالا بكشی
miyuner
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۰۱
موفق باشی بندینی و تیم رو بالا بكش
HaryAMID
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۲۴
آقا سعید تبریك میگم و امیدوارم موفق باشی
مطمئنم كه توانایی لازم رو داری
در صورت نیاز به هر نوع كمك من در خدمتم
:good:
naviddooni
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۴۵
سعید تبریک میگم امیدوارم که موفق باشی
Ali-ss
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
بندینی ببینم چیکار می کنی
تبریک!
Taj
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۴
منم تبریک میگم در هر صورت اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
LA-soshiant
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۴۰
امیدوارم با حضور بندینی و كمك بچه ها ، در رنكینگ هت تریك ، رتبه ی بالاتری رو كسب كنیم .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیهای تیم ملی در زمان كداك رو تقریبا دنبال می كردم . . . جمهوری چك كه توی گروهمون اول شد تا مرحله ی 4 ( قبل از نیمه نهایی ) پیش رفت . . . و تیم ایران در مرحله ی اول ( كوالیفیكیشن) پنجم شد .
مطمئنم بندینی در حد توان تیم ملی ایران ، میتونه بهتر از این كار كنه . . . اما صعود به دور دوم ( با توجه به اینكه هنوز قرعه كشی نشده ) كار خیلی خیلی سختیه !!!
انتظار ندارید كه یه دفه ای از رتبه ی پنجم دور اول ، اینبار بیاییم و یكراست بریم به دور دوم .
به هر حال از صمیم قلب برای سعید و بچه هایی كه قراره بهش كمك كنند ، آرزوی موفقیت می كنم .
سعید جان موفق باشی !
-Aydin-
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
منم تبریك میگم.
wantonboy13
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
منم ایضا" تبریك میگم و امیدوارم بدون حاشیه كارت رو دنبال كنی ... :1:
wantonboy13
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
خوب قرعه كشی جام جهانی هم انجام شد و تیم بزرگسالان ایران در گروه 9 با تیم های زیر هم گروه شد :
1- Latvijia
2- Romania
3- Belarus
4- Shgiperia
5- IRAN
6- Kenya
7- Al Iraq
8- Singapor
به نظر من ، ما قدرتیشو داریم... میتونیم از این گروه صعود كنیم... مهمترین حریفمون هم باید همین Latvijia باشه.
ولی به نظر من امسال رو دیگه باید از این مرحله عبور كنیم. نظر شوما چیه ؟! :blush2:
HaryAMID
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۸
بندینی عزیز ، سلام
من یه بازیکن دارم که فکر میکنم بدرد تیم ملی میخوره ، حداقل بدرد نیمکتش میخوره،
Rafii Soltani (91776253
یه نگاهی بهش بنداز، جوونه
فکر میکنم بزودی از علیرضا آذرپناه جلو بزنه
احتمالا از حافظ آیکول هم بهتره (من همزمان با حافظ آیکول به مربی سابق معرفیش کردم ولی اون ترجیح داد این بازیکن رو که تو تیم هموطنش بود دعوت کنه)
5 هفته هم تمرین داره و تصمیم دارم تا Divine تمرینش بدم
omid
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۱۴
همیشه مربیا از گروه سخت می نالیدن ولی امسال به نظر میاد گروه چندان مشكلی نیست
wantonboy13
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۱۳
همیشه مربیا از گروه سخت می نالیدن ولی امسال به نظر میاد گروه چندان مشكلی نیست
یعنی قهرمانی رو شاخمونه دیگه ؟! :jesors:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
یعنی قهرمانی رو شاخمونه دیگه ؟! :jesors:
نه احتمالا ما رو شاخ قهرماني خواهيم بود. :apophys:
wantonboy13
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۱۸
نه احتمالا ما رو شاخ قهرماني خواهيم بود. :apophys:
فقط باید مراتب اطمینان رو رعایت كنیم كه یك وقت شاخ به جاهای نامربوطمون نفوذ نكنه !!:crazy:
alvand_000
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
سلام بچه ها.به گوش باشید احتمالا هفته ی آینده کلی کمک می خواهیم ازتون من و سعید!
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
سلام بچه ها.به گوش باشید احتمالا هفته ی آینده کلی کمک می خواهیم ازتون من و سعید!
كدومتون مربي هستين حالا ؟ :1:
alvand_000
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۰۴:۱۳
كدومتون مربي هستين حالا ؟ :1:
ما به سعید خان جسارت نمی کنیم قربان:blush2:
HaryAMID
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
او کَی
:good: :good: :good:
Don Bandini
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۳۵
من 2 روزه كه نمیتونم وارد هتریك بشم. یوزرم مشكل پیدا كرده. HTTP 500 internal server error
نمیدونم چه مرگش شده... به جی ام هم میل زدم امیدوارم زود درستش كنه. خیر سرم با مربی تیم ملی كنیا قرار گذاشته بودم یه بازی دوستانه هر دو پیك بریم!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
alvand_000
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۲:۲۷
من 2 روزه كه نمیتونم وارد هتریك بشم. یوزرم مشكل پیدا كرده. HTTP 500 internal server error
نمیدونم چه مرگش شده... به جی ام هم میل زدم امیدوارم زود درستش كنه. خیر سرم با مربی تیم ملی كنیا قرار گذاشته بودم یه بازی دوستانه هر دو پیك بریم!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
چرا آخه؟بابا سعید کجائی تو؟چی شد پس؟
omid
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۶
چقد گفتم چیت نكن:3:
miyuner
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۱
:):wink3::apophys: حالا بازیو انجام دادی نكنه انجام ندادی من به تیم ملی تعصب دارما
LA-soshiant
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
تبریك می گم اولین برد تیم ملی ایران در جام جهانی رو . . . پا قدم سعید خیر بود .
دمت گرم مربی . . .
همیشه گفتن . . . چك اول رو باید محكم زد .:1:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
kuroshmm
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
سعید تبریک میگم . امتیاز خیلی امیدوار کننده ای بود .
Don Bandini
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵
سعید تبریک میگم . امتیاز خیلی امیدوار کننده ای بود .
اصلاح میكنم: امتیازهای خیلی امیدوار كننده ای بود :3:
كنیا عوضی خیلی قوی شده... اون موقعا سوسك بودا!!! اما پك و پوزشو زدیم. تیم زیاد قوی نیست. یكی دو تا تیم قوی هم تو گروه هستن. هفته بعدم با عراق داریم كه امیدوارم قبول كنه جفتی پیك بریم.
من و الوند خیر سرمون قرار بود با هم صحبت كنیم و برنامه بچینیم. من متاسفانه این هفته كچل شدم و وقت نداشتم سر بخارونم. این بار دیگه وقت بیشتری میذارم برای تیم. یه هافبك كم داریم. كسی سراغ نداره؟:3:
سوالی كه برام پیش اومده اینه كه چرا تیم ما بازیكن دیواین خیلی كم داره؟ یعنی هیچكس حاضر نیست تمرینشون بده و حقوقشون رو بده؟ رفتم گلر رژیم غاصب صهیونیستی:3: رو دیدم، لامصب 8-9 میلیارد حقوق میگیره و یارو هم هنوز داره تمرینش میده!!! نمیدونم پول از كجاشون میارن! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۴
رفتم گلر رژیم غاصب صهیونیستی:3: رو دیدم، لامصب 8-9 میلیارد حقوق میگیره و یارو هم هنوز داره تمرینش میده!!! نمیدونم پول از كجاشون میارن! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اين يهوديا كلا معروفن تو پول داشتن ! شنيدم نصف سرمايه داراي گردن كلفت امريكا يهودين.:1:
حالا بگو چه ربطي به هت تريك داشت ! :apophys: ولي كلا اينا راه پول در آوردن خوب بلدن ! :good:
alvand_000
شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۴
سلام.سعید خیلی نا هماهنگی هست.یه خبری بده بابا:sad:
miyuner
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
سعید و الونذ واقعا دمتون گرم .در ضمن همه از سعید فقط تشكر كردن ولی هیچكی از الوند تشكر نكرد
alvand_000
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۰
سلام . سعید جان در مورد اون سوالی که پرسیدی که چرا divine نداریم . ببین آخه باید بازیکنی که رو به رشده به تیم دعوت شه که طرف انگیزه پیدا کنه برای تمرین دادنش.خب وقتی قراره همه ی حقوقش رو خودش بده معلومه اینجوری میشه دیگه.دلایل زیاد هست.حالا ببینمت بیشتر صحبت می کنیم
Mojtaba
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۱۰
اصلاح میكنم: امتیازهای خیلی امیدوار كننده ای بود :3:
كنیا عوضی خیلی قوی شده... اون موقعا سوسك بودا!!! اما پك و پوزشو زدیم. تیم زیاد قوی نیست. یكی دو تا تیم قوی هم تو گروه هستن. هفته بعدم با عراق داریم كه امیدوارم قبول كنه جفتی پیك بریم.
من و الوند خیر سرمون قرار بود با هم صحبت كنیم و برنامه بچینیم. من متاسفانه این هفته كچل شدم و وقت نداشتم سر بخارونم. این بار دیگه وقت بیشتری میذارم برای تیم. یه هافبك كم داریم. كسی سراغ نداره؟:3:
سوالی كه برام پیش اومده اینه كه چرا تیم ما بازیكن دیواین خیلی كم داره؟ یعنی هیچكس حاضر نیست تمرینشون بده و حقوقشون رو بده؟ رفتم گلر رژیم غاصب صهیونیستی:3: رو دیدم، لامصب 8-9 میلیارد حقوق میگیره و یارو هم هنوز داره تمرینش میده!!! نمیدونم پول از كجاشون میارن! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تو رو قرآن سرمربی ما رو :sick: آخه این چه ادبیاتیه كه تو داری ،حتما باید نشون بدی كه بچه جنوب شهری :ouaip:
بعدش به چه اجازه ای رفتی تیم رژیم صهیونیستی رو نیگا كردی ؟:sad: مگه تو تعصب كشورتو نداری لیبرال وطن فروخته ، اجنبی ... :sad: حالا وقتی دادم برادران بریزن كمپ تیم ملی باهات به گفتمان ! بپردازن همه چی دستت میاد :1:
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۸
تو رو قرآن سرمربی ما رو :sick: آخه این چه ادبیاتیه كه تو داری ،حتما باید نشون بدی كه بچه جنوب شهری :ouaip:
بعدش به چه اجازه ای رفتی تیم رژیم صهیونیستی رو نیگا كردی ؟:sad: مگه تو تعصب كشورتو نداری لیبرال وطن فروخته ، اجنبی ... :sad: حالا وقتی دادم برادران بریزن كمپ تیم ملی باهات به گفتمان ! بپردازن همه چی دستت میاد :1:
تكبييييييييييرررررررررررر ر !:1:
wantonboy13
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
آدم یاد كركریه صفایی فراهانی با كیومرث هاشمی میفته !! :crazy:
alvand_000
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
سلام.بچه ها خواهش می کنم اینجا بحث های جانبی راه نندازید.مرسی
Don M Corleone
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۵
من یه هافبك سوپر دیدم با پاس اوت استندینگ ... چه طوره ؟
بازیكن تیتانیك هم دیدم ولی یادم رفت مشخصاتش رو بردارم !
Don M Corleone
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
ضمنا سلیم عربلو خیلی خوب داره رشد میكنه !علی یوسفی هم متاسفانه روند نزولی گرفته خفن ! خدایی اگر میدونستم برمیگرده پولمو خرج نمیكردم خودم می خریدم یواش یواش تمرینش میدادم !
ایمان رستمزاده هم كه پرید ! بهت گفتم سعید یه صحبتی كن ایمان رو از اون تیم بكشن بیرون كه به هر حال نشد !
kuroshmm
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۶
سولماز هست . میخوایش ؟
پلی میکینگ : ای تی
پاسینگ : سالید
wantonboy13
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۲
سولماز هست . میخوایش ؟
پلی میکینگ : ای تی
پاسینگ : سالید
اگه میشه یكیو معرفی كنید كه به درد تیم ملی آقایان بخوره !!!! :jesors:
Don Bandini
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۸
اگه از سولماز بهتر پیدا نكنم حتما تا آخر هفته دعوتش میكنم به تیم ملی. بچه ها ببینید بهتر از این بازیكن كوروش هافبك داریم یا نه؟
Solmaz
playmaking: extra-terrestrial
passing: solid
alvand_000
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۰
اگه از سولماز بهتر پیدا نكنم حتما تا آخر هفته دعوتش میكنم به تیم ملی. بچه ها ببینید بهتر از این بازیكن كوروش هافبك داریم یا نه؟
Solmaz
playmaking: extra-terrestrial
passing: solid
سلام سعید جان.mail خوبی زدم به مربی عراق با توضیحات اضافه.اگه بخونه فکر کنم قبول کنه.در مورد بازیکن هم من هنوز بهتر از سلماز پیدا نکردم ولی دارم می گردم.سوالی که دارم اینه که nt-db ,password ای .چیزی نداره که بشه کامل به data base اشراف پیدا کرد؟اگه داره به من بدی ممنون میشم.اینجوری راحت تر میتونم بازیکن پیدا کنم.ممنون
مخلص همه تون
الوند:good:
alvand_000
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
اینم بازیکن.از علی یوسفی بهتره.جوون هم هست.خیلی آینده داره.حتما دعوتش کن
فرمش هم خوبه.فکر کنم خوب rate بیاره.دارم با مربیش مذاکره می کنم که تو nt-db بیاردش
Efe Utku Cennetkuşu (113922439)
21 years and 87 days, passable form, healthy
A sympathetic guy who is fiery and upright.
Has excellent experience and inadequate leadership abilities.
Next birthday: 12/22/2007
Nationality: flag Iran
Total Skill Index (TSI): 118 350
Wage: 593 880 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: haganspor
Warnings: 1
Matches for National U-20 team: 13
Career Goals: 26
Career Hattricks: 1
League goals this season: 0
Cup goals this season: 1
alvand_000
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
اینم یکی دیگه .دارم با مربی همه ی اینا مکاتبه می کنم:1:
Bahman Radmanesh (77391174)
24 years and 23 days, solid form, healthy
A pleasant guy who is calm and dishonest.
Has passable experience and inadequate leadership abilities.
Next birthday: 02/24/2008
Total Skill Index (TSI): 152 720
Wage: 1 060 200 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Szigeti Veszedelem
Matches for National U-20 team: 9
Career Goals: 24
Cup goals this season: 1
alvand_000
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۴
فقط دو تا نکته هست :
1.خیلی تاسف بر انگیزه که می بینم چند تا از بازیکن های سابق u-20 که میشد الان بازیشون داد fire شدن.خیلی باعث تاسفه
2.یه مسئله هم خیلی سوال بر انگیزه و اونم اینه که چرا هر چی بازی u-20 می بینم همش ما counter attack کردیم.یعنی اینقدر نمی ارزه که midfield های خوب train بدیم که دستمون تو بازی باز باشه؟
سعید در مورد اون مسئله ی nt-db هم خواهشا زود تر خبرشو بهم بده.به هر حال اگه می خوای خوب کمکت کنم باید دستمو یک کم بیشتر باز بذاری
خیلی مخلصم
الوند:sad:
omid
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۲
این بازیكن قبلا توی تیم من بوده الان واسه فروشه
چطوره؟
Sohrab Naderi (93025553)
22 years and 96 days, solid form, healthy
A pleasant guy who is tranquil and dishonest.
Has excellent experience and wretched leadership abilities.
Speciality: Head
Next birthday: 12/14/2007
Total Skill Index (TSI): 58 560
Wage: 433 080 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Sport Club Barcelona
Stamina: wretched Goalkeeping: disastrous
Playmaking: weak Passing: passable
Winger: inadequate Defending: extra-terrestrial
Scoring: wretched Set Pieces: disastrous
Matches for National U-20 team: 19
Career Goals: 19
Cup goals this season: 0
miyuner
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۳:۴۱
سعید و الوند امیدوارم امروز این بازی رو ببرید
miyuner
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۹
ایول ایران.
دودودودود ایران.
بازم بردیم.
ایول سعید و الوند
alvand_000
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
ایول.ایول!
بازی بعدیمون مشکله.امیدوارم ببریم:good:
Amir Teraktor
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۹
سلام
من یه بازیکن ایرانی دارم که خودم برای دفاع تمرینش دادم و به اینجا رسیوندمش! یعنی عین بچمه دیگه:blush2:
تا چه حدی باید برسه که به تیم ملی راه پیدا کنه؟!!:apophys::sick:
Daryoosh Samani (117099969
alvand_000
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۰
سلام
من یه بازیکن ایرانی دارم که خودم برای دفاع تمرینش دادم و به اینجا رسیوندمش! یعنی عین بچمه دیگه:blush2:
تا چه حدی باید برسه که به تیم ملی راه پیدا کنه؟!!:apophys::sick:
Daryoosh Samani (117099969
سلام.skill هاش رو کامل برام بفرست
Amir Teraktor
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
Daryoosh Samani
برآيند مهارت ها = 23870 , 24years and 9 days, inadequate form
این بازيکن تجربه weak و قدرت رهبری inadequate دارد.
قدرت بدنی: formidable دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: weak پاس: passable
پيستون: passable دفاع: magnificent
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: wretched
HaryAMID
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۶
یکی هم یه جوابی به من بده:
من یه بازیکن دارم که فکر میکنم بدرد تیم ملی میخوره ، حداقل بدرد نیمکتش میخوره،
Rafii Soltani (91776253
یه نگاهی بهش بنداز، جوونه
فکر میکنم بزودی از علیرضا آذرپناه جلو بزنه
احتمالا از حافظ آیکول هم بهتره (من همزمان با حافظ آیکول به مربی سابق معرفیش کردم ولی اون ترجیح داد این بازیکن رو که تو تیم هموطنش بود دعوت کنه)
5 هفته هم تمرین داره و تصمیم دارم تا Divine تمرینش بدم
الان 8 هفته تمرین داره،
اینم اسکیلهاش:
برآيند مهارت ها = 78390, 23years and 12 days, solid form
این بازيکن تجربه solid و قدرت رهبری poor دارد.
قدرت بدنی: excellent دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: wretched پاس: passable
پيستون: inadequate دفاع: titanic
گلزنی: wretched ضربات آزاد: wretched
اگه به تیم ملی نمیرسه بعد از اینکه ET شد میفروشمش.
به سعید HTMail زدم جوابمو نداد،
الوند جان اقلا تو جواب بده ،
مرسی.
Don Bandini
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۸
كادوس جان شرمنده. من یه مدتی روزی 10 دقیقه به زور آنلاین میشدم. پاك یادم رفت نامه شما رو... مثل خیلی از نامه های دیگه:3:
ایشالا بررسی میكنیم نتیجه رو میگیم.
alvand_000
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۲
یکی هم یه جوابی به من بده:
.
به سعید HTMail زدم جوابمو نداد،
الوند جان اقلا تو جواب بده ،
مرسی.
سلام.فکر کنم برسه.بذار با سعید صحبت کنم ببینم چی میگه
R-Win
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
كادوس جان شرمنده. من یه مدتی روزی 10 دقیقه به زور آنلاین میشدم. پاك یادم رفت نامه شما رو... مثل خیلی از نامه های دیگه:3:
ایشالا بررسی میكنیم نتیجه رو میگیم.
تروخدا ببینی تیم ملی مون دست کیه :apophys:
Real Madrid
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۲۵
سلام
تبریک میگم این برد رو
ولی 2 تیم اول چه قدر قوی هستن!!!
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۸
فكر كنم تیم ملی 8 تا 10 مدافع داره ... وینگر و مهاجم و دروازه بان هم حالا حالا ها كفایت میكنن ... معضل و مشكل اصلی خط هافبكه ... كه فكر كنم اصلا دیواین نداره و نقطه اتكای هتریكه و مشكل اساسی ما ... اضافه كردن یا نكردن یك دفاع دردی رو دوا نیمكنه ...
شخصا در این مدت خیلی سعی كردم یكی دو هافبك تیم ملی رو بگیرم و تمرینشون بدم حتی شده از بهترین گزینه های خارجی چشم پوشی كردم و یك هفته 10 روز منت صاحبان این بازیكنان رو كشیدم و منتظر شدم كه طرف بازیكن ملی مونو بذاره برای فروش ولی متاسفانه یا نمیذارن یا اگر هم میذان 30-40 میلیارد میذارن ... خلاصه ما هم قیدشونو زدیم ... یه دلیل هم برای خودمون اووردیم كه چون سن هافبكهامون خیلی كشیده بالا پس تمرین دادنشون هم بیهودس ...:3:
الان دنبال هافبك گشتن فایده ای نداره ... بهتره بریم سراغ بازیكنان تیم ملی امید و اونا رو پیگیری كنیم كه مدام تمرین ببینن ... و اگر تمرینشون قطع شده سعی كنیم از اون تیم خارجش كنیم یا صاحبش رو به نوعی وادار كنیم تمرین بده هافبكهای مارو ...
به فكر اینده و نسل اینده باشید ... دوره هافبكهای تیم فعلی گذشت !!! و خوب یا بد تموم شدن ... یا به عبارتی بهتر دارن تموم میشن ...
Ehsan
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۱۱
فكر كنم تیم ملی 8 تا 10 مدافع داره ... وینگر و مهاجم و دروازه بان هم حالا حالا ها كفایت میكنن ... معضل و مشكل اصلی خط هافبكه ... كه فكر كنم اصلا دیواین نداره و نقطه اتكای هتریكه و مشكل اساسی ما ... اضافه كردن یا نكردن یك دفاع دردی رو دوا نیمكنه ...
شخصا در این مدت خیلی سعی كردم یكی دو هافبك تیم ملی رو بگیرم و تمرینشون بدم حتی شده از بهترین گزینه های خارجی چشم پوشی كردم و یك هفته 10 روز منت صاحبان این بازیكنان رو كشیدم و منتظر شدم كه طرف بازیكن ملی مونو بذاره برای فروش ولی متاسفانه یا نمیذارن یا اگر هم میذان 30-40 میلیارد میذارن ... خلاصه ما هم قیدشونو زدیم ... یه دلیل هم برای خودمون اووردیم كه چون سن هافبكهامون خیلی كشیده بالا پس تمرین دادنشون هم بیهودس ...:3:
الان دنبال هافبك گشتن فایده ای نداره ... بهتره بریم سراغ بازیكنان تیم ملی امید و اونا رو پیگیری كنیم كه مدام تمرین ببینن ... و اگر تمرینشون قطع شده سعی كنیم از اون تیم خارجش كنیم یا صاحبش رو به نوعی وادار كنیم تمرین بده هافبكهای مارو ...
به فكر اینده و نسل اینده باشید ... دوره هافبكهای تیم فعلی گذشت !!! و خوب یا بد تموم شدن ... یا به عبارتی بهتر دارن تموم میشن ...
يه بازيكن داشتم فرشاد تهراني ... اكسترا شد و من فروختمش و البته ديگه به درد تمرين دادن نميخورد چون 24 سالش شده بود
الان يه بازيكن دارم اين :
Fardin Irajfar [1 accumulated booking]
برآيند مهارت ها = 25 110, 20 years and 108 days, passable form
این بازيکن تجربه poor و قدرت رهبری poor دارد.
قدرت بدنی: solid دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: world class پاس: weak
پيستون: wretched دفاع: weak
گلزنی: weak ضربات آزاد: wretched
طرف تا چند روزه ديگه ميره واسه 21 سالگي ... يه چند هفته اي هم به تيم جوانان رفت ولي اخراج شد
اگه ميدونيد به تيم ملي راه پيدا ميكنه تمرينش بدم وگرنه اينم ميخام تا بالارفتن درجه بعدي بفروشمش
Don Bandini
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۸
امشب بازی سختی با تیم ملی آلبانی داریم كه اونم مثل ما 6 امتیاز از 2 بازی كسب كرده. بازیكنهای تیمشون تك تك از واسه ما بهترن و مربی خوبی هم دارن.
تیم حریف از نظر ما كاملا آنالیز شده و تقریبا میشه حدس زد كه چطوری بازی میكنه. البته اگر كار عجیبی نكنه:3:
هتریك در مورد انتخاب مربی تیم ملی یه اشكال بزرگ داره و اونم اینه كه شخصی كه به عنوان مربی تیم ملی كارش رو شروع میكنه، فقط یه بازی دوستانه میتونه انجام بده و بعدش یهو میره تو دل مسابقات كاملا رسمی... كاش چند تا بازی دوستانه میتونستم داشته باشم تا چند تا روش خاص خودم رو روی تیم امتحان میكردم. راستش الان خیلی میترسم ریسك كنم. ریسك هایی كه میشد انجام داد... به هر حال امیدوارم برنده بازی امشب باشیم. دعا كنید!
R-Win
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱
ای بابا این چه وضعشه
تا دقیقه فکر کنم 76 3-1 جلو بودیم
بعد یهو 4-3 خوردیم
چرا از ایرانی ها کسی بجز راد تو فلش چت نیومد
کلی با این آلبانی یایی ها کل انداختیم بعدش ضایع شدیم :img-tomato:
:bad::bad::bad::sad::sad::sad:
بندینی هیا کن تیم ملی رو رها کن :jesors: :apophys:
reza_morinio
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱
متاسفانه بازیو در حالی كه 3-1 جلو بودیم 4-3 باختیم
reza_morinio
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۴
اره خدایی من كه ضایع شدم
Don Bandini
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۰۰
متاسفانه بازی رو به بدترین نحو باختیم. تركیب تیم حریف واقعا درست حدس زده شده بود و تیم ما هم با بهترین تركیب ممكن بازی كرد... نمیدونم چرا عجایب هتریك باز هم یقه ما رو گرفت تا توی 8 دقیقه آخر بازی 3 گل بخوریم و بازی 3-1 برده رو ببازیم. خیلی حیف شد!
واقعا بابت باخت از همتون عذرخواهی میكنم... نباید اینطوری می باختیم...
Ali
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۵
واقعا بابت باخت از همتون عذرخواهی میكنم... نباید اینطوری می باختیم...
فكر نمیكنم عذر خواهی لزومی داشته باشه
بالاخره شما انتخاب شده بچه ها هستی و همه هم از زحمتی كه میكشین مطلعن
Don M Corleone
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۲۳
مشكل استامینا نیست !
reza_morinio
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۵
مشكل استامینا نیست !
من و اروین بازیو مستقیم میدیدم فكر كنم تو استامینا تیم مشكل داره ؟
HaryAMID
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۱
آخ که اگه پول داشتم این هومن استاد اسدی رو میخریدم و تا Divine تمرینش میدادم برای تیم ملی،
چه دفاع ردیفیه (یه چیز تو مایه های رفیع منه:2:)
حیف که فی خیلی بالاست.:6:
البته مثل اینکه حق با بچه هاست ، از بازیکنان فیکس بازی آخره و استامیناش یه کم پایینه.
R-Win
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۷
حتما ماله استامیناست
در ضمن مثل این که اونا این طور که فلش چت می گفتن Pic بازی کرده بودن ( میگفتن مربیمون تو فروم گفته که پیک میریم )
بندینی ما نورمال بازی کردیم ؟؟؟
Don Bandini
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
توافقی هر دو پیك بازی كرده بودیم.
reza_morinio
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
توافقی هر دو پیك بازی كرده بودیم.
باید نیرنگ میكردی نرمال بازی میكردیم:img-tomato::img-tomato::img-tomato::apophys::apophys::apophys:
LA-soshiant
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
بازیه بعدی خیلی حساسه . . . امیدی هست مربی؟
reza_morinio
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
بازیه بعدی خیلی حساسه . . . امیدی هست مربی؟
اگر با رومانی هست بیخیال شیم بهتره راستی جریان این گروه چیه یعنی چندتب تیم میرن بالا ؟ بالا برن چندم میشن و خلاصه..... چی تو چیتوزه
Don Bandini
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۵
بازی بعدی با لیتوانیه كه تیمشون خیلی قویه. از قبلیه هم قویتره شدیداً...
یه نقشه جالب براشون دارم كه ایشالا جواب بده و هتریك مثل قبلی به ما ضدحال نزنه...
alvand_000
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۵
سلام بچه ها.خیلی ناراحت شدم بابت باخت.من هنوز شیرازم.ایشالله آخر هفته بر می گردم
من همین جا ضمن عذر خواهی از همه از ادامه ی كار با تیم ملی استعفا میدم به دلایلی كه اینجا جاش نیست بگم
سعید كارش درسته.خریف ها رو می تونه خوب غافلگیر كنه!
بگذارید كارش رو بكنه.مطمئن باشید كه نتایج خوبی خواهد گرفت همین طور كه تا الان گرفته.خیلی حیف شد بازی رو باختیم.
برای سعید آرزوی موفقیت می كنم
یا علی
Ali
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
اگه میخوای استعفا بدی دلیلشم بگو!
reza_morinio
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۲
اگه میخوای استعفا بدی دلیلشم بگو!
اقا دمكراسی.... دمكراسی......
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۱
Hasan Akergin (114586235)
22 years and 18 days, solid form, healthy
A pleasant guy who is tranquil and upright.
Has poor experience and passable leadership abilities.
Next birthday: 03/16/2008
Total Skill Index (TSI): 140 730
Wage: 929 160 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: FC 2 BANI
Stamina: excellent Goalkeeping: utopian
این دروازه بان 22 ساله گزینه بسیار خوبی برای اینده ملی می تونه باشه ... با 22 سال سن و تجربه پور 10 ستاره میگیره ...
روش فكر كنین ...
Ali
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۵۷
بازی دیشب مساوی شد
ولی ایول به این خط دفاعی
Don Bandini
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۸
بازی خوبی بود... تنها اشتباه ما این بود كه مهاجمی رو تو زمین گذاشتیم كه سرعتی بود و با توجه به هوای بارونی مشكل براش پیش اومد. متاسفانه حواسمون به هوا نبود... وگرنه شاید حتی میتونستیم لیتوانی رو ببریم. امیدوارم این اشتباهات كوچیك رو هم دیگه نبینیم.
هنوز وقتی به بازی هفته قبل نگاه میكنم یه جوری میشم... خیلی حیف بود...
wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
ما به همین مساوی هم راضی هستیم و بابت كسب این نتیجه ازت ممنونیم. بالاخره بازی تو زمین حریفی مثل Latvia برگزار می شد.
اگر از رومانی هم امتیاز بگیری دیگه عالی میشه.:good:
Don Bandini
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
اگه چند نفر باشن كه حاضر بشن چند تا بازیكن جوان ایرانی رو بگیرن و تا آخر تمرین بدن، منم حاضرم بازی همیشگی اونها در تیم ملی رو تضمین كنم. خیلی راحته... مثلا یه بازیكن فوق العاده ایرانی گیر میارید با سن حدود 21 و اسكیل حدود 16... و تمرینش میدید... منم دعوتش میكنم و حقوقش تا همیشه براتون نصفه میشه و تجربشون هم سریع زیاد میشه. پس بگردید دنبال بازیكن جوان و قبل از خریدش حتما با من مشورت كنید! از دفاع گرفته تا مهاجم... فقط بازیكن نیاز داریم!!!
reza_morinio
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
ما به همین مساوی هم راضی هستیم و بابت كسب این نتیجه ازت ممنونیم. بالاخره بازی تو زمین حریفی مثل Latvia برگزار می شد.
اگر از رومانی هم امتیاز بگیری دیگه عالی میشه.:good:
بندینی جون دستت درد نكنه من كه دیشب بر عكس هفته پیش كلی كل كلشونو خوابوندم:1:
Ali
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۲
اگه چند نفر باشن كه حاضر بشن چند تا بازیكن جوان ایرانی رو بگیرن و تا آخر تمرین بدن، منم حاضرم بازی همیشگی اونها در تیم ملی رو تضمین كنم. خیلی راحته... مثلا یه بازیكن فوق العاده ایرانی گیر میارید با سن حدود 21 و اسكیل حدود 16... و تمرینش میدید... منم دعوتش میكنم و حقوقش تا همیشه براتون نصفه میشه و تجربشون هم سریع زیاد میشه. پس بگردید دنبال بازیكن جوان و قبل از خریدش حتما با من مشورت كنید! از دفاع گرفته تا مهاجم... فقط بازیكن نیاز داریم!!!
خوبه
من واسه مهاجم اعلام آمادگی میكنم
ولی دستو بالمون خالیه !!!
حداقل بعد از نیم فصل میتونم بازیكن بخرم اونم با این قیمتا كه حسابی رفته بالا!
paolo
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
اینی که میگی خوراک من و امثال منه ... توی بعضی دسته 4 هایی که پر از باته یه تیم آدم هست ... مثل من که کل گروهم باته ... فقط بگو تیم ملی تو چه پستی بیشترین نیاز رو داره تا یه مشت بازیکنام رو بفروشم شروع کنم به تمرین دادنشون ...
LA-soshiant
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
منم اعلام آمادگی می كنم سعید . . . چون می خوام یه 4،5 فصل دیگه دسته 3 بمونم . . . به نظرت تا 25 میلیارد میشه یه مهاجم 16 خرید؟ . . . با این وضع قیمت ها . . . من بیشتر از این ندارم.
Don Bandini
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
دم همگی گرم!!!
مواد لازم:
گلر 1 عدد
هافبك 3 عدد
مهاجم 2 عدد
برای دفاع و وینگر فعلا بازیكن داریم...
برای امشب یه گلر ایرانی 40 میلیاردی اسكیل یوتوپین و فقط 21 ساله (!!) هست كه یه رومانیایی داره میخرش. ازش پرسیدم میگه نمیخوام تمرینش بدم!
HaryAMID
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۱
دم همگی گرم!!!
برای دفاع و وینگر فعلا بازیكن داریم...
دم خودتم گرم ،
حالا که ما یه دفاع خریدیم و به عشق تیم ملی تمرینش میدادیم دفاع نمیخوای؟:sad:
Don Bandini
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۳
دم خودتم گرم ،
حالا که ما یه دفاع خریدیم و به عشق تیم ملی تمرینش میدادیم دفاع نمیخوای؟:sad:
مشخصاتش رو تو هتریك برام بفرست.
wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۶
مهاجم با گلزنی Formidable امیدی هست كه بیاد تیم ملی ؟!
Ehsan
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۴
يه بازيكن داشتم فرشاد تهراني ... اكسترا شد و من فروختمش و البته ديگه به درد تمرين دادن نميخورد چون 24 سالش شده بود
الان يه بازيكن دارم اين :
Fardin Irajfar [1 accumulated booking]
برآيند مهارت ها = 25 110, 20 years and 108 days, passable form
این بازيکن تجربه poor و قدرت رهبری poor دارد.
قدرت بدنی: solid دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: world class پاس: weak
پيستون: wretched دفاع: weak
گلزنی: weak ضربات آزاد: wretched
طرف تا چند روزه ديگه ميره واسه 21 سالگي ... يه چند هفته اي هم به تيم جوانان رفت ولي اخراج شد
اگه ميدونيد به تيم ملي راه پيدا ميكنه تمرينش بدم وگرنه اينم ميخام تا بالارفتن درجه بعدي بفروشمش
نگفتي اين چيطوره ؟
Ehsan
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۸
در ضمن سعيد جان
من حاضرم براي هافبك هم سرمايه گذاري كنم و هر بازيكني كه گفتي رو بخرم
فقط بايد يه جوري به من بگي كه من روز قبل ددلاينش يه هافبكمو بفروشم و بجاش اونو بخرم
-----------------------
اگه بازيكني براي هفته بعد سراغ داري بگو
Taj
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۲:۱۶
من 1 فروارد با سابقه جوانان دارم تا آخر هم تمرینش میدم .
Taj
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۲:۲۳
Milad Orooyi
برآيند مهارت ها = 110 670, 23 years and 3 days, inadequate form
این بازيکن تجربه passable و قدرت رهبری disastrous دارد.
قدرت بدنی: excellent دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: inadequate پاس: inadequate
پيستون: wretched دفاع: wretched
گلزنی: extra-terrestrial ضربات آزاد: poor
Don Bandini
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
بازیكنهای خوبی معرفی كردید. اینا میتونن به تیم ملی بیان منوط به اینكه تمرینشون ادامه داشته باشه. و بدونید كه كار خیلی سختیه برای شما... فرض كنید حقوق بازیكن بشه 3 میلیارد!!! پس فكر همه جاش رو بكنید. البته باید طوری باشه كه وقتی میگم تمرین رو عوض كنید و بذارید رو پاسینگ، مشكل نباشه براتون و براحتی تمرین رو تغییر بدید.
مثلا این بازیكن رو ببینید. امروز دیدم تو لیست فروش بود. ببینید... این بازیكن خوب و سریع تمرین داده شده.
البته در مورد حقوق اگه نگرانید، میتونید طرف رو تمرینش بدید و بعد بفروشیدش به یكی دیگه... فقط این رو بگم كه از تمرین دادن این بازیكن سودی بهتون نمیرسه... شما با این كار تنها به تیم ملی كمك كردید!
================
1- مهاجم فرمیدبل به درد تیم ملی بزرگسالان نمیخوره.
2- هافبكی كه احسان گفت به نظرم نمیتونه به تیم ملی برسه. اما باز هم تمرینش بدید تا بعدا ببینیم وضعیت چطوری میشه و آیا بعد ها به دردمون میخوره یا نه.
3- در مورد اون مهاجمی كه تاج معرفی كرده... به نظرم این مهاجمی كه الان تو لیست فروشه بهتره. واقعا ارزش خریدش رو داره. امیدوارم یكی بخرش كه تمرینش بده!
R-Win
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۱
حالا دفاعو این چیزا بی اسپشیلیتی باشن یه چیزی ولی سعی کنید یه فورارد که هد یا تکنیک داره تمرین بدین
ehsan8
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۱
من خودم متاسفانه تو لیگ ایران نیستم ولی خوب خیلی دنبال بازیكن ایرانی قابل تمرین دادن بودم ولی چیزی كه نظر من رو جلب كرد ماشالا نسبت به كشورهای دیگه قیمتشون خیلی بالا هست و همینطور بازیكنی كه در حد تمرین دادن برای تیم ملی جوانان باشه رو من شخصا ندیدم تو لیست خرید. هرچند اگرم باشه احتمالا به پول من نمیخورن.:apophys:
فكر میكنم الان همه تیم های ایرانی باید تیم جوانانشون روشروع كنند تا بایزیكن های بیشتری وارد لیگ بزرگسالان بشن چون چند روز پیش كه نگاه میكردم خیلی از تیم های ایرانی تیم جوانانشون اكتیو نیست
Taj
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
بازیكنهای خوبی معرفی كردید. اینا میتونن به تیم ملی بیان منوط به اینكه تمرینشون ادامه داشته باشه. و بدونید كه كار خیلی سختیه برای شما... فرض كنید حقوق بازیكن بشه 3 میلیارد!!! پس فكر همه جاش رو بكنید. البته باید طوری باشه كه وقتی میگم تمرین رو عوض كنید و بذارید رو پاسینگ، مشكل نباشه براتون و براحتی تمرین رو تغییر بدید.
مثلا این بازیكن رو ببینید. امروز دیدم تو لیست فروش بود. ببینید... این بازیكن خوب و سریع تمرین داده شده.
البته در مورد حقوق اگه نگرانید، میتونید طرف رو تمرینش بدید و بعد بفروشیدش به یكی دیگه... فقط این رو بگم كه از تمرین دادن این بازیكن سودی بهتون نمیرسه... شما با این كار تنها به تیم ملی كمك كردید!
================
1- مهاجم فرمیدبل به درد تیم ملی بزرگسالان نمیخوره.
2- هافبكی كه احسان گفت به نظرم نمیتونه به تیم ملی برسه. اما باز هم تمرینش بدید تا بعدا ببینیم وضعیت چطوری میشه و آیا بعد ها به دردمون میخوره یا نه.
3- در مورد اون مهاجمی كه تاج معرفی كرده... به نظرم این مهاجمی كه الان تو لیست فروشه بهتره. واقعا ارزش خریدش رو داره. امیدوارم یكی بخرش كه تمرینش بده!
متاسفانه من با نظرت موافق نیستم چون هنر کنه تازه میرسه به بازیکن من تو این سن چون بازیکن من 1 رده گلزنیش هفته بعد بالا میره .الان دارم حدود 5. میل حقوق میدم تا 2.5 هم برام مهم نیست بعدش هم میزارمش برا فروش .
Don Bandini
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۷
منوچهر كرمانی مدافع تیم ملی با آی دی: 97406238 به زودی برای فروش گذاشته میشه. این بازیكن 23 سال و 6 روزشه و هنوز هم برای تمرین جا داره و به راحتی میتونه دیواین بشه و تمرین دیگه ای مثل پاس انجام بده. اگه كسی خواست این بازیكن رو بخره من این قول رو میتونم بدم كه توی 70% از بازیهای ملی بازی میكنه و حقوقش "نصف" میشه.
اسكیل دفاع: 17
پاس: 5
تخصص: سرزن
حقوق: 754 میلیون
wantonboy13
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۶
مثله اینكه وضع مهاجم های تیم ملیمون یه مقدار خرابه...
من از همینجا میگم ( قول نمی دم ، ولی سعی می كنم) كه تا دو- سه فصل دیگه چند تا مهاجم ایرانی خوب تحویل تیم ملی بدم. فعلا" 4-5 تا مهاجم ایرانی توی تیم اصلی و تیم جوانانم دارم كه همه زیر 20 سال و آینده دار.
یه زمانی تصمیم داشتم تیم جوانانمو حذف كنم ، اما وقتی دیدم همین تیم جوانانم بهترین منبع بازیكن جوون ایرانی میتونه باشه ، تصمیم گرفتم با قدرت به كارم ادامه بدم. تا دو سه فصل بعد مهاجم تمرین میدم كه تیم ملی از نظر هجومی تقویت بشه ، بعد از اون میرم رو پلی میكینگ و هافبك تحویل تیم ملی میدم. به امید روزی كه كل تیم ملی رو تشكیل بدم !!:jesors:
راستی كریسمس هم مبارك. امیدوارم تا كریسمس 2009 بازیكن های خوبی تحویل جامعه هت تریك بدم. :1:
Ehsan
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۲۸
سعيد جون من تا آخر هفته ميخام يه هافبك بخرم
يه هافبك در حد تايتانيك و يا اكسترا... ببين چيزي سراغ داري واسم ؟ فلوس هم موجود فقط سريع تر و اگر هم نميتوني بگو تا براي تيمم ميخام هافبك بخرم معطل نشم
Don Bandini
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۱۲
والا بازیكن خاصی سراغ ندارم... اما جوون بخری تمرین بدی عالیه! فقط باید قبلش به من نشونش بدی تا آینده ملیش رو ببینم چطوری میشه...
wantonboy13
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۴۱
راستی دن بندینی جان... شما رو كمیته انتقالی به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی كرده بود یا از خود فدراسیون باهاتون تماس گرفتن ؟! :apophys:
wantonboy13
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۰۳:۱۴
باور كنید اگه بودجشو داشتم می خریدم سر یك فصل گلزنیش رو به Magnificent ارتقا میدادم برای تیم ملی.
یه نگاه بندازین ، ضرر نداره...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naser Mahramfar (153978911)
20 years and 45 days, weak form, healthy
I speak Persian!
A pleasant guy who is balanced and dishonest.
Has wretched experience and weak leadership abilities.
Next birthday: 03/01/2008
Total Skill Index (TSI): 3 980
Wage: 15 720 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: NIAS UNITED
Stamina: excellent Goalkeeping: disastrous
Playmaking: weak Passing: poor
Winger: weak Defending: weak
Scoring: outstanding Set Pieces: wretched
Career Goals: 10
League goals this season: 3
--------------------------------------------------------------------
Asking price: 7 500 000 000 Rial
wantonboy13
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۰۳:۱۹
این یكی رو نظرتون چیه ؟! :shades_smile:
--------------------------------------------------
Hassan Langeroodi (157300925)
19 years and 65 days, passable form, bruised, but playing
A controversial person who is balanced and honest.
Has disastrous experience and solid leadership abilities.
Next birthday: 02/10/2008
Total Skill Index (TSI): 6 510
Wage: 27 000 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Cierzo
Injuries: Bruised
Stamina: solid Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: wretched
Winger: weak Defending: poor
Scoring: brilliant Set Pieces: poor
Career Goals: 0
---------------------------------------
Asking price: 12 500 000 000 Rial
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
اينا به در چند سال آينده تيم ملي مي خورن. ( اگه بخورن ) بنديني مي گه اسكيل 16 17 بگيريم تمرين بديم كه با كل بودجه باشگاه من به اضافه خود باشگاهم و به اضافه خودمم روش نمي تونم يكيشو بخرم ! :apophys: ماها شايد بهتر باشه بريم به تيم جوانان كمك كنيم. :stinker:
wantonboy13
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۸
اينا به در چند سال آينده تيم ملي مي خورن. ( اگه بخورن ) بنديني مي گه اسكيل 16 17 بگيريم تمرين بديم كه با كل بودجه باشگاه من به اضافه خود باشگاهم و به اضافه خودمم روش نمي تونم يكيشو بخرم ! :apophys: ماها شايد بهتر باشه بريم به تيم جوانان كمك كنيم. :stinker:
اسكیل 16-17 كه تمرین دادن نمیخواد... خودشون در حد تیم ملین!! مهم اینه كه همین 10-12 ها رو به 16-17 تبدیل كرد !! :good:
Don Bandini
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۰۹
اسكیل 10-12 هم خوبه... اما سنش باید خیلی پایین تر از این حرفا باشه!
این 2 بازیكنی كه معرفی كردید سنشون زیاده و به درد نمیخورن.
HaryAMID
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
سنگاپور رو هم بردیم ، از بلاروس هم اگه امتیاز بگیریم عالیه.
کلا تو این دوره در همه بازیها میشه امیدوار بود، سعید جان کارت درسته.:drinks:
ولی عجیب اینه که سنگاپور با توجه به اینکه یوزرهاش از ایران بیشتره ، از دسته سومهای ما هم ضعیفتر بود، همه زیر 20سال.
احتمالا داره کار زیر بنایی میکنه.:good:
سعید بازیکن من بدرد بخور نیست؟
Don Bandini
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۲۲
سعید بازیکن من بدرد بخور نیست؟
باید حسابی تمرینش بدی... فعلا كه توی مسابقات نیازش نداریم اما در آینده به نظرم به دردمون بخوره. بذار بازیهای دوستانه شروع بشه...
Don Bandini
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۷
مربی احمق كنیا جلوی ما موتس كرد و نه خود احمقش 3 امتیاز رو تونست بگیره و نه 3 امتیاز رو به ما داد. هفته بعد هم با آلبانی بازی داره كه یه باخت احمقانه دیگه در انتظارشه... واقعا توی جمجمه’ این احمق بیش از كود حیوانی نمیشه پیدا كرد... اعصابم رو خورد كرد.
Ali
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۳
یعنی توافقی چیزی با هم داشتین که زده زیرش؟
wantonboy13
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۴۹
مثله اینكه قبل بازی با هم توافق PIC كرده بودن !! :blush2:
Ali
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۵۶
اگر اینجوره كه آخر بازی ناجوانمردانه بوده
بیچاره اسم اعراب بد در رفته!
Don Bandini
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۵۱
نه بابا توافق پیك هم نبوده... من از این ناراحتم كه طرف چقدر میتونه احمق باشه كه تیمهای بزرگ رو ول كنه و جلوی ما موتس كنه!!! این فعلا شد 3 تا بدشانسی بزرگ... 1- باخت به آلبانی 2- باخت به رومانی 3- تساوی جلوی كنیا
اگه هر 3 بازی رو چك كنید واقعا متوجه میشید كه من چقدر دارم آتیش میگیرم از این اتفاقات...
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۳۳
نه بابا توافق پیك هم نبوده... من از این ناراحتم كه طرف چقدر میتونه احمق باشه كه تیمهای بزرگ رو ول كنه و جلوی ما موتس كنه!!! این فعلا شد 3 تا بدشانسی بزرگ... 1- باخت به آلبانی 2- باخت به رومانی 3- تساوی جلوی كنیا
اگه هر 3 بازی رو چك كنید واقعا متوجه میشید كه من چقدر دارم آتیش میگیرم از این اتفاقات...
بي بو بي بو بي بو !
آتش نشاني خبر كنيد بياد بندينيو خاموش كنه !:apophys:
اشكال نداره سعيد جان مربي گري تيم ملي همينه ديگه. آدمو پير مي كنه !
HaryAMID
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۹
آقا سعید
اون دفاعی که من چند بار پرسیدم و جوابی هم نگرفتمف امروز آپدیت شد
اهم مشخصاتش اینه:
23years and 58 days
Has solid experience and poor leadership abilities.
Stamina: solid Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: passable
Winger: inadequate Defending: extra-terrestrial
Scoring: wretched Set Pieces: wretched
Matches for National U-20 team: 17
چطوره؟
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۲۳
سعيد جان يه ديتا بيس نيست كه شما مثل تيم جوانان يه حداقل هايي واسش قرار بدي و از همه بخواي بازيكناي با اين شرايطو اونجا آپ لود كنن؟
Don Bandini
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۲۲
دفاعه خوبه اما باید باز هم تمرین كنه. چون همین الان برای تیم دفاع اینجوری و بهتر وجود داره. این اگه بازم تمرین داده بشه به زودی دعوتش میكنم.
===============
والا دیتابیس مشكل پیدا كرده فعلا كار نمیكنه مسئول مربوطش هم به من میگه قراره با آلتید ادغام بشه و این حرفا! پس به من دیتابیس دسترسی ندارم كه خیلی هم لازمش دارم.
===============
امشب 2 تا هافبك اول ایران مصدومن!!! شانس آوردیم با عراق بازی داریم. البته نمیشه دستكم گرفتش چون شاید اینم بزنه به سرش و موتس كنه جلوی ما. تركیب بازی امشب رو با شرایطی كه حریف موتس میكنه چیدم! دعا كنید!
wantonboy13
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
سعید جان یه سوال...
چرا مربیان تیم هایی مثل عراق و كنیا جلوی ما MOTS بازی نكنن ؟!
منم وقتی ببینم در مقابل تیمی بازی دارم كه شانس امتیاز گیزیم ازون تیم 30 به 70 به نفع حریفمه... میام MOTS
بازی می كنم ( البته اگه شرایطش فراهم باشه) كه اون درصد رو به 50 -50 برسونم تا شانس امتیاز گیریك بره بالا.
ولی وقتی با یه تیم خیلی قویتر از خودم بازی دارم و می دونم كه شانس امتیاز گیریم 10 به 90 به نفع حریفه یا عادی بازی می كنم یا اگه لازم باشه حتی PIC میرم كه روحیه بره بالا.
مربی كنیا و حتی شاید عراق هم همین فكر رو برای امتیاز گیری كرده باشن. :good:
Babak_Totti
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
ایران 1-0 جلو افتاد...
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
این تریپ شادی خود سعیده ها. [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Babak_Totti
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۲۴
تبریك میگم به همگی برد 2-0 تیم ملی رو...
wantonboy13
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۰۵
بله منم تبریك میگم ، البته به قیافشون میخورد MOTS رفته باشن !!:apophys:
Nillo
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۰۷:۱۶
من تبریک میگم
با نیکاراگوئه بازی داشت؟
wantonboy13
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۴۹
من تبریک میگم
با نیکاراگوئه بازی داشت؟
نه با جزایر قناری !! :shades_smile:
Don Bandini
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۲۰
نه با جزایر قناری !! :shades_smile:
نه بابا با خود قناری بازی داشتیم فقط پرنده هاش عراقی بودن :3:
بازی دیشب رو خوشبختانه بردیم و حریف هم موتس نكرده بود. البته من بهشون حق میدم موتس كنن ولی شما هم به من حق بدید كه از موتس كردن اونها شاكی بشم چون من حریف تیمم رو رومانی و آلبانی و لیتوانی میدونم اما كنیا كه قدرتش از تیم ما بیشتره فكر میكنه حریفش ایرانه! به خاطر همینه میگم مغزش كوچیكه. مربی عراق هم با اینكه جواب نمیده اما ظاهرا ایراندوست هست و زیاد خودشو قاطی مسائل حاشیه ای نمیكنه كه باعث خوشبختیه. هفته بعد با آلبانی بازی داریم كه تیم دوم جدول هست و اگه ببازیم یا مساوی كنیم 100% به جام جهانی نمیریم. البته پیش بینی ها این بود كه ایران ششمین تیم این گروه باشه. چون فقط عراق و سنگاپور از ما ضعیفترن اما تیم ما با قلب شیر بازی كرد و الان بالاتر از بلاروس و كنیا چهارم هستیم. فرقمون با تیم سوم كه لیتوانی باشه هم 1 امتیازه. به هر حال... با تمام بدشانسی هایی كه گریبان ما رو گرفت باز هم راضی هستم از وضعیت و امید به صعود دارم.
HaryAMID
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
دفاعه خوبه اما باید باز هم تمرین كنه. چون همین الان برای تیم دفاع اینجوری و بهتر وجود داره. این اگه بازم تمرین داده بشه به زودی دعوتش میكنم.
===============
مرسی سعید جان
یعنی حتی به Hafız Aykul هم نمیرسه؟
بهرحال من بازم در دفاع تمرینش میدم و برای تجربه اگه در Friendly دعوت بشه ، بد نیست.
:good::good::good:
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
نه بابا با خود قناری بازی داشتیم فقط پرنده هاش عراقی بودن :3:
اي ول ! اي ول ! داش سعيدو اي ول !:1:
Babak_Totti
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
تیم ملی مگه بودجه داره كه ساپورتر داره؟
اصلا داره ساپورتر یا من دچار توهم فانتزی شدم؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۲
فردا با تيم آلباني كه تو جدول دومه ازي داريم ! :whatchutalkingabout
سعيد اميدوارم از اين امتحان الهي سربلند بيرون بياي ! :wink:
گرچه كه مي دونم مي بازيم بازيو ! :img-tomato:
Don Bandini
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۲۹
تیم ملی ساپورتر نداره اما میشه لباسش رو تعیین كرد كه طبیعتا باید همچین امكاناتی داشته باشه.
فردا بازی بسیار بسیار سختیه با آلبانی كه بازی رفت رو با خوش شانسی محض!!! 4-3 برد... هنوزم وقتی یادم میاد چه تركیب تمیزی چیدم و 3-1 هم جلو بودیم و اینا... خیلی خاطره بدی بود!
wantonboy13
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
تیم ملی ساپورتر نداره اما میشه لباسش رو تعیین كرد كه طبیعتا باید همچین امكاناتی داشته باشه.
فردا بازی بسیار بسیار سختیه با آلبانی كه بازی رفت رو با خوش شانسی محض!!! 4-3 برد... هنوزم وقتی یادم میاد چه تركیب تمیزی چیدم و 3-1 هم جلو بودیم و اینا... خیلی خاطره بدی بود!
ایشالله فردا می بری... یعنی مطمئن باش و برو جلو :good:
mohammad8711
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۵
این بار 4-0 میبریم :good:
mohammad8711
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۳
گــــــــــــــــــــــــ ل ، گــــــــــــــــــــــــ ــل !!!!!!!!!
ایران 1-0 جلو افتاد !
هوراااااااااااا
mohammad8711
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۲۰
یو هووووووووو ایران برنده شد :icon_bravo: :icon_bravo: :icon_bravo: :icon_bravo: :icon_bravo:
:victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory:
1-0 برنده شدیم به همه تبریک میگم
کارت درسته مربی :good:
HaryAMID
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
یه پیروزی تحسین برانگیز در برابر تیم قدرتمند آلبانی ،
با دفاع پولادین و درک درست داشته های تیم ملی و بدون 2 هافبک اصلی ، تیم دوم جدول رو بردیم!!! ،
عالیه سعید
بهمه تبریک میگم
Don Bandini
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۶:۲۳
قربون همگی!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۱۲
قربون همگی!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نگفتم آق سعید ؟!
حس ششم داش كامی اشتباه نمی كنه !! :apophys:
منم تبریك میگم... ولی این قر و فرا دیگه چیه؟!.... ما از همه سرتریم و اگه اونا مارو ببرن باید تعجب كرد !!:shades_smile:
wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۲۷
راستی این selami okyay به عنوان دفاع وسط تا 8 ستاره هم میگیره.... چرا به عنوان وینگر استفاده شده كه 5/4 ستاره در اونجا می گیره ؟! یعنی یه وینگر به اون حد نداشتیم توی تیم ؟! :sad:
wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۳۴
در ضمن این مربی تیمی كه فهیم هوشنگ داره توش بازی می كنه.... اونو به عنوان دروازه بان تو ترانسفر لیست قرار داده ، در صورتی كه به عنوان مدافع وسط انجام وظیفه می كنه :good:
Don Bandini
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۵۲
دیگه قرار نشد تو كار مربی دخالت كنیدا:3: به نظر من سلامی اوكیای به عنوان وینگر بهتر میتونست به تیم خدمت كنه كه "خوش" خدمتی هم كرد!
فهیم هم احتمالا قراره به تیم خاصی منتقل بشه... بهترین بازیكن ماس!
mohammad8711
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۹:۰۵
منم تبریك میگم... ولی این قر و فرا دیگه چیه؟!.... ما از همه سرتریم و اگه اونا مارو ببرن باید تعجب كرد !!:shades_smile:
بازی خیلی حساس بود و اگه می باختیم دیگه احتمال سعود کاملا از بین می رفت
ولی چرا هیچ کس از ایران بازی رو به صورت فلش نگاه نمی کرد ؟
تو چت روم همه آلبانیایی بودن دسته جمعی حرص می خوردن :tease:
بازی بعدی هم حتما می بریم :clapping:
Ali
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۱
برنامت واسه بازی با لیتوانی چیه بندینی به كوری چشم استكبار جهانی اونم میزنیم دیگه؟
wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
برنامت واسه بازی با لیتوانی چیه بندینی به كوری چشم استكبار جهانی اونم میزنیم دیگه؟
یه چند بسته سیخ سفارش دادیم ، قراره بكنیم تو چشم استكبار جهانی !! :jesors:
Nillo
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۶
سيخ جواب نميده بايد ميلگرد 18 برداريم
wantonboy13
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۶
سيخ جواب نميده بايد ميلگرد 18 برداريم
اونو كه برای جای دیگشون سفارش دادیم یه وانت بیارن !! :shades_smile:
paolo
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۳
ای ول سعید ... خوشم اومد از سیاست بازیت ... میریم که لیتوانی رو هم بترکونیم
Don Bandini
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
ضمن تشكر از شما دوستان عزیز ، از همگی خواستارم كه دچار جوگرفتگی و غرور كاذب نشید :3:
متاسفانه فقط در صورتی صعود میكنیم كه 4 بازی آخر رو ببریم!!!
Friend
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۰۴:۰۱
سلام دون بندینی عزیز
آقا من رفتم تیم ملی رو نگاه کردم
دیدم وینگرمون 4.5 ستاره میگیره ، در حالی که Amirhossein Izadyar (148008769) وینگره سابق من که الان توی یک تیم خارجی بازی میکنه 6 ستاره میگیره
چرا از این بازیکن استفاده نمیکنید ؟
با تشکر
wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۱
سلام دون بندینی عزیز
آقا من رفتم تیم ملی رو نگاه کردم
دیدم وینگرمون 4.5 ستاره میگیره ، در حالی که Amirhossein Izadyar (148008769) وینگره سابق من که الان توی یک تیم خارجی بازی میکنه 6 ستاره میگیره
چرا از این بازیکن استفاده نمیکنید ؟
با تشکر
گویا وینگر های اصلی تیم مصدوم بودهن و به دلایل تخصصی تری !! مربی از دفاع وسط تیم كه 8ستاره دز اون پست میگیرفت به عنوان وینگر استفاده كرد.:wink3:
Friend
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
سلام دوست من
این بازیکنی که من میگم پلی میکینگ و دفاع هم داره
یادمه وقتی فروختمش همه پستهاش سولید بود
بعد طرف تمرین وینگر بهش داده و الان حداقل وینگرش اوت هست
راستی یه سوال
چطوری یه سرمربی از بازیکنان موجوده ایرانی با خبر میشه ؟
یه قسمت سرچ داره ؟ که بر اساس اسکیل سرچ کنه و ایرانی ها رو دعوت کنه ؟
یا کسی که بازیکن داره باید بهش خبر بده ؟
اگر میشه اینو برای من توضیح بدید
با تشکر
wantonboy13
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۵
سلام دوست من
این بازیکنی که من میگم پلی میکینگ و دفاع هم داره
یادمه وقتی فروختمش همه پستهاش سولید بود
بعد طرف تمرین وینگر بهش داده و الان حداقل وینگرش اوت هست
راستی یه سوال
چطوری یه سرمربی از بازیکنان موجوده ایرانی با خبر میشه ؟
یه قسمت سرچ داره ؟ که بر اساس اسکیل سرچ کنه و ایرانی ها رو دعوت کنه ؟
یا کسی که بازیکن داره باید بهش خبر بده ؟
اگر میشه اینو برای من توضیح بدید
با تشکر
فكر می كنم از هر دوراه بشه بازیكن رو به تیم ملی آورد... حالا باز توضیحات تكمیلی رو دن بندینی امشب میاد توضیح میده. :good:
Don Bandini
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
ما همین الان 2 تا وینگر دیواین داریم. پس اگر از یه بازیكن دیگه استفاده كردم به قول آقا كامران دلیل تخصصی تری داشته! از وجود بازیكن های مختلف ایرانی هم من باید بوسیله دیتابیس مطلع بشم. البته دیتابیس فعلا خرابه و دست ما رو حسابی توی حنا گذاشتن. الان اگر بازیكنی باشه خود صاحبش میاد میگه و اگه صلاح باشه دعوتش میكنم.
مرسی از توجه همگی.
-Aydin-
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
بازی بعدی تیم ملی فردا (جمعه) ساعت 23:30 هستش دیگه ؟
پیشنهاد میكنم هر كی میتونه بیاد تیم ملیو تشویق كنیم.
ایران , سرور لیتوانیه !! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
-Aydin-
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
به قول مجری های ورزشی :
دیدار ما فردا در ورزشگاه گیشا ( لطفا نخوابید و به ورزشگاه بیایید ) [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Friend
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۳۴
ما همین الان 2 تا وینگر دیواین داریم. پس اگر از یه بازیكن دیگه استفاده كردم به قول آقا كامران دلیل تخصصی تری داشته! از وجود بازیكن های مختلف ایرانی هم من باید بوسیله دیتابیس مطلع بشم. البته دیتابیس فعلا خرابه و دست ما رو حسابی توی حنا گذاشتن. الان اگر بازیكنی باشه خود صاحبش میاد میگه و اگه صلاح باشه دعوتش میكنم.
مرسی از توجه همگی.
سلام دوست من
میخواستم اگر میشه نظرتون رو در مورد وینگری که گذاشتم بگید
با تشکر
wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۲۸
بازی بعدی تیم ملی فردا (جمعه) ساعت 23:30 هستش دیگه ؟
پیشنهاد میكنم هر كی میتونه بیاد تیم ملیو تشویق كنیم.
ایران , سرور لیتوانیه !! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بلیط فروشی هم انجام نمیشه و تماشا كاملا" رایگان است... در ضمن پرچم ایران هم به كسانی كه لباس سفید بپوشند به نصف قیمت فروخته میشود.
Nillo
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
البته چون لوله هاي ورزشگاه گيشا يخ زده با خودتون آفتابه هم بياريد!!!!
wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
البته چون لوله هاي ورزشگاه گيشا يخ زده با خودتون آفتابه هم بياريد!!!!
اونجا خودش دستشویی سرخود داره !!!! :blush2:
paolo
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۰۵
تا دقیقه 21 دوتا خوردیم ... چرا این فلشش کانکت نمیشه؟
wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۰
من این هفته پیش بینی خاصی نداشتم... یعنی اینكه زیاد امیدی به برد تیم ملیمون نداشتم !!
wantonboy13
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
برای این بازی نتیجه 3-1 رو به سود حریف حدس میزنم !! :img-tomato:
paolo
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۱
3-0 باختیم ... تو فلش عجب خنده بازاری بودا ... من که دیگه همیشه میام :d ...
wantonboy13
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۴۷
من كه تا حالا نتونستم فلش بیام... ولی عجیبه كه تو بازی كه هم میزبان بودیم و هم به برد احتیاج داشتیم پرسینگ رفتیم !!!!! :bad:
mohammad8711
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۵۳
آره خیلی با حال بود ، کلی خندیدم
paolo
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
و البته با توجه به استفاده از تاکتیک حمله از جناحین توسط لیتوانی و ضعف وینگرهامون (4 ستاره و 5 ستاره) و وینگ بک های متمایل به وسطمون ، برد رو برای لیتوانی آسون کردیم ... ولی به هر حال حتما سعید مثل همیشه دلایل قانع کننده ای داره ...
Don Bandini
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۰
دیشب توی كل بازیهای هتریكی كه انجام دادم اولین بار بود كه از یه مربی رو دست خوردم!
پیش بینی من برای بازیش 3-4-3 با یك وینگر و 3 هافبك و 3 مهاجم نرمال و یك مدافع وسط نرمال و 2 مدافع وسط تهاجمی بود. اصلا فكر نمیكردم با اینكه میدونه من همیشه گوشه ها رو خوب میبندم از كنار حمله كنه. حالا شاید از سادگیش بوده كه حتی بازیهای ما رو نگاه نكرده!!! نمیدونم... اما به هر حال وینگ بك های متمایل به وسط من كار رو برای ما تموم كردن. البته سعی كردم با در نظر گرفتن حمله نصفه و نیمه ای كه از كنار داره (همون یك وینگر تهاجمی فرضی!) كناره رو هم داشته باشم. اما چه سود كه همه چیز خراب شد. یكی از دلایل دیگری كه باعث شد 2 دفاع كنار رو به وسط متمایل كنم مصدومیت بهترین مدافع ایران برای 5 هفته بود!!! بله... بهترین بازیكن تیم ملی در بازیهای باشگاهیش مصدوم شد هفته گذشته. همینطور 2 هافبك اول ایران هم مصدوم بودن تا من مجبور بشم با یك هافبك تایتانیك بازی كنم!! بقیه هم كه ماشالا یا فرمشون كمه یا استامیناشون پسبل شده... بهونه نمیارم اما واقعا در شرایط بدی قرار داریم و نتایج گاهاً خوب تیم ملی و حتی برد هفته پیش هم در حالی كه كلی مصدوم داریم به سختی به دست اومد. حالا بدشانسی ها رو میذاریم كنار...
اما ما با همین تیم ضعیف "از نظر من" میتونستیم به جام جهانی بریم... اگه مشكلات خاص دست و پای ما رو نبسته بود...
شاید برای بازیهای آینده نتیجه رو بیخیال بشم و به كسب تجربه بازیكنان جوان تر توجه كنم.
wantonboy13
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
خسته نباشی....
من حتم دارم این آقا سعید ما از جمله افرادی بوده كه در امتحانات مدرسه سخت ترین سوالات رو جواب میداده و از پاسخ دادن به سوالات ساده امتناع می ورزیده !!
:1:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.