PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ليگ برتر

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

gattus
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۱۲
حقيقت داشت تأييد ميكردى؟:3:

omid
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۲۳
بدون شرح
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

amin_michael5
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۷
از این رسوایی بدتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:1:

از همین جا ها شروع میشه دیگه :3: اینم از الگوی آقای بندینی :3:

Don Bandini
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۰
این عکسه که امید گذاشت مال چند ماه پیشه. شخص سمت راستی روی صندلی چرخداره و یکی از بازیکنان بزرگ فیورنتینا و میلان بوده. استفانو بورگونوو! که همبازی روبرتو باجو هم بوده در هر دو تیم. بورگونووو (Borgonovo) چند ساله به یک بیماری خاص دچار شده که ماهیچه های بدن رو کاملا منقبض میکنه و بیمار رو در نهایت میکشه. بورگونوو تصمیم میگیره که بنیاد مبارزه با این بیماری رو تاسیس کنه تا دانشمندا با هزینه های خاص روی این بیماری کار کنن تا کسی دیگه به این بیماری مبتلا نشه. این عکس مال بازی دوستانه بین بازیکنهای قدیمی فیورنتینا و میلان هست که برگزار شد و عایدی این بازی صرف کنم به بنیاد بورگونووو شد.

باجو و استفانو رابطه خوبی هم با همدیگه داشتن و اینجا استفانو (چون قادر به حرف زدن نیست) داره با کمک کامپیوتر، حرفهاش رو روی مانیتور بالای سرش میاره تا بقیه بخونن. اون دختره هم فرزند بورگونووو هست و در کنار باجو هم رود گولیت، ستاره سالهای قدیم میلان ایستاده.

amin_michael5
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۴
این عکسه که امید گذاشت مال چند ماه پیشه. شخص سمت راستی روی صندلی چرخداره و یکی از بازیکنان بزرگ فیورنتینا و میلان بوده. استفانو بورگونوو! که همبازی روبرتو باجو هم بوده در هر دو تیم. بورگونووو (borgonovo) چند ساله به یک بیماری خاص دچار شده که ماهیچه های بدن رو کاملا منقبض میکنه و بیمار رو در نهایت میکشه. بورگونوو تصمیم میگیره که بنیاد مبارزه با این بیماری رو تاسیس کنه تا دانشمندا با هزینه های خاص روی این بیماری کار کنن تا کسی دیگه به این بیماری مبتلا نشه. این عکس مال بازی دوستانه بین بازیکنهای قدیمی فیورنتینا و میلان هست که برگزار شد و عایدی این بازی صرف کنم به بنیاد بورگونووو شد.

باجو و استفانو رابطه خوبی هم با همدیگه داشتن و اینجا استفانو (چون قادر به حرف زدن نیست) داره با کمک کامپیوتر، حرفهاش رو روی مانیتور بالای سرش میاره تا بقیه بخونن. اون دختره هم فرزند بورگونووو هست و در کنار باجو هم رود گولیت، ستاره سالهای قدیم میلان ایستاده.
اون رود گولیته!!!!!!!!!!!!!!!! :1:

یادش بخیر اون موقع ها موهاش بلند بود :3:

من هر وقت یکی رو مثل گوریل میدیدم یاد رودگولیت میفتادم :3:

omid
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۱۳
این عکسه که امید گذاشت مال چند ماه پیشه. شخص سمت راستی روی صندلی چرخداره و یکی از بازیکنان بزرگ فیورنتینا و میلان بوده. استفانو بورگونوو! که همبازی روبرتو باجو هم بوده در هر دو تیم. بورگونووو (borgonovo) چند ساله به یک بیماری خاص دچار شده که ماهیچه های بدن رو کاملا منقبض میکنه و بیمار رو در نهایت میکشه. بورگونوو تصمیم میگیره که بنیاد مبارزه با این بیماری رو تاسیس کنه تا دانشمندا با هزینه های خاص روی این بیماری کار کنن تا کسی دیگه به این بیماری مبتلا نشه. این عکس مال بازی دوستانه بین بازیکنهای قدیمی فیورنتینا و میلان هست که برگزار شد و عایدی این بازی صرف کنم به بنیاد بورگونووو شد.

تازه یه عکس دیگه هم بود مورد داشت:3:

black_shadow
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۳

بابا اطلاعات!!!:3:
خودش برات تعریف کرده بود؟!!:3:
اون که کلاه سفید سرشه کیه؟!:3:

پ ن:اسپمه!این اجازه رو دارید که پاکش کنید ولی مرد باشید و پاک نکنید!:1:

S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۲
يه سوال منو بد جور درگير خودش كرده.....
چرا بنديني؟؟؟
اين ديگه الان نخيني تا بنديني:3:
البته فصل پيش سيم بكسليني بودااااا:3:

aminhity
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۳
رسوایی اخلاقی بندینی!!!
با اینکه چند روز اخیر اخبار و شایعات زیادی از سرتاسر دنیا مبنی بر رسوایی اخلاقی بندینی به دفتر خبرگزاری رسیده بود اما هیچ کدام معتبر نبود.دیروز نامه ای به دست ما رسید که همه کارکنان خبرگزاری رو شوکه کرد.این نامه حاوی دو تا عکس زیر بود .
همین طور که میبینید.در عکس اول بندینی کنار شخصی ایستاده که عینک دودی زده.حالا این سوالات برای ما پیش میاد:
1.این شخص کیه و چه رابطه ای با بندینی داره؟
2.چرا عینک دودی زده؟تو این عکس هیچ کس به غیر از اون عینک دودی نزده:3:
3.چرا داره به شکل مرموزی میخنده؟!
عکس شماره 2 :
در این عکس به دلیل اینکه لباس آقای مربی مناسب نبود مجبور شدیم اون تیکه "Bresia" رو بزاریم.:rastapop::3:
در این عکس هم یک نفر با عینک دودی(یا بهتر بگم عینک قرمز:3:)حضور داره.اینجا هم سوالاتی در ذهن ما ایجاد میشه
1.این شخص چه نسبتی با فرد حاضر در عکس شماره یک داره؟
2.چرا نمیخنده؟!یعنی از قهرمانی نارحته؟!:3:
HNA:Hity News Agency

aminhity
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۴
دیگه ببخشید اگه بی مزه بود.یا اینکه عکس ها خیلی مزخرف بود.دیگه با paint بهتر از این نتونستم درست کنم.
ممنون

black_shadow
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۴۶
بندینی کوفتت بشه!!:3:
حالا میمیری یه دونه از این هلوها رو بدی به ما؟!:3:
تو عکس بالا ردیف پایین خودت یکیشونو انتخاب کن بده من تا منم عکس خفنتر از رسوایی اخلاقیت با اون سیاه پوسته(دختره!!!:3:)تو عکس پایینی رو نذارم اینجا!:3:

Don Bandini
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
امین جان این عکسها رو چطور پیدا کردی؟؟! قرار بود سکرت بمونه! :3:
من یک مربی فوتبال هستم و در کارم حرفه ای عمل میکنم. من در مدتی که توی تیم ملی فعالیت نداشتم، چون وقت زیاد میآوردم در تیم بانوان یک باشگاه بزرگ خارجی هم به عنوان سرمربی شروع به کار کردم و تونستم اونجا هم دبل کنم! :3: الان استعفا دادم و در خدمت برشا و تیم ملی ایران هستم.:1:

بندینی کوفتت بشه!!:3:
حالا میمیری یه دونه از این هلوها رو بدی به ما؟!:3:
تو عکس بالا ردیف پایین خودت یکیشونو انتخاب کن بده من تا منم عکس خفنتر از رسوایی اخلاقیت با اون سیاه پوسته(دختره!!!:3:)تو عکس پایینی رو نذارم اینجا!:3:
عرض کردم که شغل من فقط مربی فوتباله! :3:

amin_michael5
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۵
آقا دره دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟؟؟!!!!!! :3:

مثل اینکه تا من هیچی نگم شما همین جوری اسپم میدید :1:

حالا درسته ما با لیگ برتر خیلی خشن برخورد نمیکنیم :3:ولی شما رعایت کنید لطفا:3: (کیارش با تو هستما :3:)

معرف حضورتون که هستم؟؟؟!!!!:1:

مدیریت :3:

black_shadow
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۱
آقا دره دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟؟؟!!!!!! :3:

مثل اینکه تا من هیچی نگم شما همین جوری اسپم میدید :1:

حالا درسته ما با لیگ برتر خیلی خشن برخورد نمیکنیم :3:ولی شما رعایت کنید لطفا:3: (کیارش با تو هستما :3:)

معرف حضورتون که هستم؟؟؟!!!!:1:

مدیریت :3:

بینیم با!!!
:3:
مردک چرا پست منو پاک کردی؟!!
زورت فقط به من میرسه؟!!
نامرد!:3:

هومن
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۹
قبلا هم از این شایعات پیرامون باشگاه بزرگ برشاه زیاد بوده اما من قویاً تکذیب میکنم! :1:

چیو تکذیب میکنی؟؟؟؟
فیلمش در اومده!!! :3:

راستی سعید فردا قراره شعار بدن ...
توپ ، تانک فشفشه ... سعید بندینی دقت کن! :3:

راست میگن بنده خداها ... داری آبروریزی میکنی ها! :beee:

black_shadow
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۵۱
چیو تکذیب میکنی؟؟؟؟
فیلمش در اومده!!! :3:

راستی سعید فردا قراره شعار بدن ...
توپ ، تانک فشفشه ... سعید بندینی دقت کن! :3:

راست میگن بنده خداها ... داری آبروریزی میکنی ها! :beee:

حاج سعید وضعت خیلی خرابه ها!!!:3:
من هشدار داده بودم عکستو با اون سیاه پوسته بذارم تو تاپیک که امین پستمو پاک کرد حالا این هومنه که اصلا میگه فیلمشو داره!!!!:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۳۹
عمو برشا يادته چه جور به من تو اچ تي توهين كردي؟؟؟؟:3:
اين پيامدشه:3:
به نفعته كه قبول كني....:3:
وگرنه تيمت رو از ايني كه هست بيشتر تو حاشيه مي برم:3:

Don Bandini
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۴۸
خدایا توبَه! :3:

بچه هایی که تهران هستن... امروز یادتون نره بیاید استادیوم روبرتو باجو. ساندیس مجانی هم میدیم + تیتاب :3:
آخر بازی هم به قید قرعه یک حواله خودروی سورن به یکی از تماشاگران اهدا میشه. :1:

Sor3na
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۰۴
یک حواله خودروی سورن به یکی از تماشاگران اهدا میشه.

مرتیکه برو یه حواله خودروی سعیدی ،روبرتو باجویی چیزی اهدا کن.:3: !انگار من نمیفهمم منظورش چه چیز پلیدیه و با منظور اسم منو میاره !:3:

Don Bandini
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۴
خب خوشبختانه برشا بالاخره رنگ پیروزی رو دید. یادتون باشه موتور برشا اگر روشن بشه دیگه خاموش بشو نیست :1:

امشب همونطور که قول داده بودم تیتاب و ساندیس توی استادیوم توزیع شد. هر کی نیومد از کفِش رفت! :3:
قرار بود سورن بدیم اما چون یکی از بچه ها مخالف بود به جاش پیکان دادیم. چون صفر کیلومترش رو پیدا نکردیم، گشتیم و یه 47 تمیز پیدا کردیم. سقفش هم رنگ نشده هنوز. لاستیکا مارشال دور سفید. ارتفاع زده. منبع اگزوز تعویض. رنگ گوجه ای متمایل به خیاری. یعنی فقط یه ذره آبلیمو و نمک بزنین سالاد تیمیسی میشه:3:

gattus
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۱۰
قبلا صبر ميكردى 2_3روز بعد بچه ها بگن بردى حالا تعادل خودت رو از دست دادى اومدى اينجا بگى بردى؟:3:
خجالت داره واقعا:3:

amin_michael5
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۴۷
خب خوشبختانه برشا بالاخره رنگ پیروزی رو دید. یادتون باشه موتور برشا اگر روشن بشه دیگه خاموش بشو نیست :1:

امشب همونطور که قول داده بودم تیتاب و ساندیس توی استادیوم توزیع شد. هر کی نیومد از کفِش رفت! :3:
قرار بود سورن بدیم اما چون یکی از بچه ها مخالف بود به جاش پیکان دادیم. چون صفر کیلومترش رو پیدا نکردیم، گشتیم و یه 47 تمیز پیدا کردیم. سقفش هم رنگ نشده هنوز. لاستیکا مارشال دور سفید. ارتفاع زده. منبع اگزوز تعویض. رنگ گوجه ای متمایل به خیاری. یعنی فقط یه ذره آبلیمو و نمک بزنین سالاد تیمیسی میشه:3:
ببین مربی تیم ملی چه ذوقی کرده بازیش رو برده :3::3::3:

مثل اینکه قسمت نیست برشا رو فصل دیگه تو دسته 2 ببینیم :3::3:

-----------------------------------------------------------------------

ما هم این برد برشا رو به مدیریت این تیم تبریک میگیم و امیدواریم که برد آخرتون باشه :3:(ببخشید نباشه :3:)

black_shadow
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۳۹

ما برای تشویق برشا اومدیم تیم خودمونو ول کردیم باختیم!
به من باید 2 تا ساندیس بدی که باختم جبران بشه!

حسن
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۲۷
:SugarwareZ-013:ببین مربی تیم ملی چه ذوقی کرده بازیش رو برده :3::3::3:

مثل اینکه قسمت نیست برشا رو فصل دیگه تو دسته 2 ببینیم :3::3:

-----------------------------------------------------------------------

ما هم این برد برشا رو به مدیریت این تیم تبریک میگیم و امیدواریم که برد آخرتون باشه :3:(ببخشید نباشه :3:)

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۴۱
طي چند برد پياپي تيم ضعيفه برشا:3:و بسته شدن دهن طرفدارا و منتقدا و مخالفا و دكترا و ....:3:
از تمامي دوستان و آشنايان و ..... خواهشمنديم در نمازي كه امروز براي شكست تيم مذكور در ورزشگاه 150 هزار نفري گيشا:3:برگزار مي شود حضور بهم رسانيد:3:

Don Bandini
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۴۷
مردک حداقل حرمت این روز عزیز رو نگه دار!! :7:

هیچ میدونین امروز چه روزیه؟ :7:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۵۱
تولدته؟؟؟:3:

Don Bandini
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۳
تولدته؟؟؟:3:
بله همینطوره! :1:

رضا
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۹
بچه ها فرار کنین که انگار قراره یه پولی رو دستمون واسه کادو تولدت بیفته:3::3:

gattus
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تولدت مبارک

Don Bandini
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تولدت مبارک
خیلی ممنون! :1:

این رضای گدا یه تبریک گفتن هم بلد نیست :3:

amin_michael5
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۳
ما هم تبریکات خودمون رو به به دن بندینی سوراخ :3:(ببخشید کبیر):1: اعلام میکنیم :3:

عشق است همه خردادیا :3:

ایشالا این طوری بشی بعدا :3:
:SugarwareZ-099:

amirlefthand
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۷
خیلی ممنون! :1:

اره واقعا

راستی تولدت مبارک پیر مرد ایشالا چند هزار ساله شدی شما؟:3:

رضا
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۲

مگه همچین روزی رو تبریک میگن؟!
اینچنین روزی رو تسلیت میگن بندینی جان:3:

حالا چون داری گریه میکنی از روی ناچاری مجبورم تبریک بگم دیگه:3:

black_shadow
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۶
تولدت مبارک پدرجان!
120 سال هم که رد کردی شما!
ایشالا به کمک خدا و تشویق بچه ها رکورد نوح رو میزنی دیگه؟!:3:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۲۳
عمو بنديني امروز مي خواستم كولاك كنم ولي ببين چي شاهكاري شد كه تولدت در نره:3:
ان شاالله فردا برات دارم:3:
مي خوام تيمت رو ببرم به حاشيه :3:
تولدت هم مبارك.............:3:

gattus
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۹
اینا خودشون توی جاده خاکین:3:
تو میخوای ببریشون تو حاشیه؟:3:
دیر اومدی:3:

amirlefthand
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۴
سعید گند کارت درومد

الان از در ساختمان باشگاه برشا خبر رسید که هواداران خشمگین باشگاه در حال اتش زدن درب باشگاه و ورود به باشگاه غیر ورزشی و غیر اخلاقی برشا هستند و شعار هایی نظیر بنديني بی کفایت اعدام باید گردد :SugarwareZ-187:

Don Bandini
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۵
امروز دن لوئیجی بندینی تو کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی تمام شایعات رو تکذیب کرد و گفت عکسهای غیر اخلاقی که در مورد برشائیون منتشر شده کاملا جعلی و ساخته و پرداخته ذهن های بیمار است :3:

لازم به ذکره که امشب مراسمی در باشگاه برشا برگزار شد که یکی از قسمتهای جذابش قسمت شام بود که 12 نوع غذا داشتیم :1: ( امیر و سیا و کیان و بقیه مرده خوران بسوزن:3: ) بازیکنها هم بعد از پایان بازی که با برد 3-0 برشا به پایان رسیده بود سریعا با طیاره خودشون رو به مهمونی رسوندن تا شام مفت از دست نره :3:

* سیا ولی خودمونیم... خیلی عکس تیمیسی بود :3:

gattus
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۴
بندينى خالى نبند:3:
تو كه جون به حضرت عزراييل نميدى ميخواى باور كنيم شام دادى:3:اگر راسته يه عكس بذار فيض ببريم:3:عمرا بتونى:3:
اينقدر هم به بچه ها گير نده از حقايق هم نترس!:3:
اينقدر از اين تايپيك خوشم مياد:3:پست اوريج آدم روبالا ميبره:3:

amirlefthand
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۶:۵۱
امروز دن لوئیجی بندینی تو کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی تمام شایعات رو تکذیب کرد و گفت عکسهای غیر اخلاقی که در مورد برشائیون منتشر شده کاملا جعلی و ساخته و پرداخته ذهن های بیمار است :3:

لازم به ذکره که امشب مراسمی در باشگاه برشا برگزار شد که یکی از قسمتهای جذابش قسمت شام بود که 12 نوع غذا داشتیم :1: ( امیر و سیا و کیان و بقیه مرده خوران بسوزن:3: ) بازیکنها هم بعد از پایان بازی که با برد 3-0 برشا به پایان رسیده بود سریعا با طیاره خودشون رو به مهمونی رسوندن تا شام مفت از دست نره :3:

* سیا ولی خودمونیم... خیلی عکس تیمیسی بود :3:

سعید تا کی میخوای خالی ببندی نکنه کل ساختمون باشگاهت رو هم آتیش زدن شایعس واصلا جایی آتیش نگرفته

بابا این تیمت رو همه شناختن که به وسیله پول های کثیفی که از مقامات میرسه اداره میشه وگرنه ....................................... .:3:

aminhity
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۸
امین هیتی:من با سعید,به بهشت هم نمیرم!
امین هیتی با تکذیب شایعاتی که این چند روزه درمورد حضور او در ورزشگاه و برگزاری نماز نقل محافل شده, گفت:«من شنبه اصلا ایران نبودم.من برای مذاکره با یک بازیکن هلندی رفته بودم آفریقای جنوبی:3:»
وی با اشاره به عکس منتشر شده از این نماز گفت:«مگه نماز بدون مُهر میشه؟!کاملا مشخصه که این عکس ساختگی هستش.»امین هیتی در مورد بیانات بعضی از شایعه سازان(کیان:3:)گفت:«همه میدونن که من با سعید به بهشت هم نمیرم چه برسه به اینکه تو یه صف باهاش نماز بخونم.»
HNA:Hity News Agency

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۳۶
زن سوم بنديني

بعد از نماز پرشكوه شنبه در حالي كه بنديني در بين اعتراض 100 ها هزار نفر از معترضان خود قصد بازگشت به دفتر تيم خود را داشت با اين زن مواجهه شد....:3:
متاسفانه يا خوشبختانه اين بار برخلاف عكس قبلي كه مي گفتن جعليه اين عكس منبع داره:3:

omid
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
مبارك:3:

gattus
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۳۹
اميد اين حركات زشته براى تو:5:
بندينى جون دست ما رو بفشار:3:

amin_michael5
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۷
ارسال ها مورد نظر توسط مقامات سطح پایین حذف شدن و مدیریت در پاک شدن آن ها نقشی نداشته است :3:

مدیریت

civilizable
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۲
ظاهرا لوییجی بندینی باز سکه ی شانسشو پیدا کرده.

3-1 آریا رو برده.عجیبه ها!!!

شایدم بازیکنای حریف رو خریده.همه چی موکول میشه به پس از تحقیقات.

gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۲
سعید حواست باشه چهارشنبه من میام ورزشگاه حالتو میگیرم!!!:1:
زنده باد خوزستان:1:
شانس بیاری زمین کج نشه:3:داور شل نشه:3: یا توپ بیضی نباشه:3: وگرنه 4تا رو شاخته:3:

Don Bandini
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۰۷
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
به به...:1: به به... :1:

gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
توصيه هاى پزشك كاخ به بندينى عصر امروز منتشر شد:
آقا جان شما بايد هتريك رو ترك كنيد شما وقتى كه ميبريد تا سه روز از خود بي خود ميشيد و اين براى باترى قلبتون خوب نيست!و وقتى زبونم لال ميبازيد 7روز تو كماييد!!
آيا بندينى هتريك را ترك مي كند يا با غرور بي اندازه ى خود به كارش ادامه ميدهد؟!
هنوز بايد منتظر بود!!:3:
پزشك بندينى به دليل داشتن دست بزن بندينى حاضر به مصاحبه نمي شود:3:

black_shadow
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
پزشك بندينى به دليل داشتن دست به زن بندينى حاضر به مصاحبه نمي شود:3:

البته برداشت ناموسی نکنید!
بچه منظورش دست بزن بندینی بود!!!:3:

gattus
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
اين عمق فاجعه رو نشون ميده:3::3:

Don Bandini
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۳۹
نه بابا کی میگه بندینی بعد از برد جوگیر میشه؟:3:
این عکس دیگه نهایت خوشحالی لوئیجی بندینیه! :1:

gattus
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۵۹
بندینی رو نیمکت میشینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا زشته مدیرعامل رو نیمکت بشینه:3::3:
حتی کیارش هم بالا میشینه!!!!:3::3::3:

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۰۶

بنديني؟؟؟
برو بابا منم رو نيمكت مي شينم:3:مربي اشتباه كرد مورد عنایت قرارش مي دم:3:
مثل همين بازي 4 تا خوردم مربي رو داشتم دار مي زدم بچه ها نزاشتن:3:
تيم موفق بايد مديرش رو نيمكت بشينه:3:

black_shadow
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۱۹

اقا دقت کردین این پسره نسبتا نا محترم چند وقته گیر داده به من؟!!!
منم با یه ضامن دار دسته سیفیت(!) رو نیمکت بغل مربی میشینم!
اشتباه بازیکنا تو زمین مساویست با به فنا رفتن مربی!

Don Bandini
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۲۴
من کلا به جای مربی روی نیمکت میشینم. اصلا چه معنی داره مربی رو نیمکت بشینه؟ کار مربی فقط تمرین دادنه :3:

قبل از منم، دن روبرتو بندینی روی نیمکت میشست! :1:

شماها دن روبرتو رو یادتون هست؟ جدی میگما! یادتونه؟ :3:

کیان
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۳۵
من کلا به جای مربی روی نیمکت میشینم. اصلا چه معنی داره مربی رو نیمکت بشینه؟ کار مربی فقط تمرین دادنه :3:

قبل از منم، دن روبرتو بندینی روی نیمکت میشست! :1:

شماها دن روبرتو رو یادتون هست؟ جدی میگما! یادتونه؟ :3:

اینا هم یادشون نباشه من که یادم هست! :3:
برای کسانی که نمیدونم بگم که اینی که این مضلول میگه سابقه کتک زدن بازیکن خودی ، بازیکن حریف و داور مسابقه رو در کارنامه داره!! :3:

gattus
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۹
پس فقط خودم به مربى آزادى ميدم:1:
اميد هم خونه ميمونه:3::3:
خودتون ميدونيد ديگه....:3:
بندينى سيبيلات منو كشته:3:
اين حلقه ى توى دستت ماله كدوم زنته؟:3:
اى شيطون نكنه ماله سه تاشون شبيه همديگست!:3:

black_shadow
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۱۸
اقا دقت کردین این پسره نسبتا نا محترم چند وقته گیر داده به من؟!!!
منم با یه ضامن دار دسته سیفیت(!) رو نیمکت بغل مربی میشینم!
اشتباه بازیکنا تو زمین مساویست با به فنا رفتن مربی!

من گفته بودم مرتیکه!:3:
این امین باز خواست ابراز وجود کنه گیر داد به پست من!:3:

Don Bandini
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۵۵
Chelsea 4-1 Brescia

بترکه چشم حسود و بخیل که انقدر چشم زدین تا آخرش تیم به فنا رفت [Only Registered And Activated Users Can See Links]

amin_michael5
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۱۴
chelsea 4-1 brescia

بترکه چشم حسود و بخیل که انقدر چشم زدین تا آخرش تیم به فنا رفت [Only Registered And Activated Users Can See Links]
چه عجب بعد از باختن صدای شما رو شنیدیم :3:

احیانا منظورت از حسود و بخیل من که نیستم؟! :3::3:

gattus
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۰۲
عجب شكلك باحالى:3:
بندينى جون اينا رو از كجا اوردى:3:
لينك بده ما هم فيض ببريم:3:

Don Bandini
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۰۲
عجب شكلك باحالى:3:
بندينى جون اينا رو از كجا اوردى:3:
لينك بده ما هم فيض ببريم:3:
اون شکلکهای ابلهانه که امید آورده تو سایت گذاشته که بهتره! همین بزرگ ها! :SugarwareZ-219::SugarwareZ-251:

واقعا خیلی با احساسن:SugarwareZ-187:

gattus
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۱۷
بجز دو سه تا بقيه بدرد نميخورن:6:
كلا به درد آدماى ضاغارتى مثل امين ميخورن:3:

hadi.s
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۱۶
چه جای خوبیه برای اسپم دادن این لیگ برتر.فقط کافی یه اسم از خاندان دون باندینی(از عمد نوشتم حرصت رو در بیارم) ببری که فقط پستت پاک نشه.

اینا هم یادشون نباشه من که یادم هست! :3:
برای کسانی که نمیدونم بگم که اینی که این مضلول میگه سابقه کتک زدن بازیکن خودی ، بازیکن حریف و داور مسابقه رو در کارنامه داره!! :3:

معنی این واژه که قرمز شده چیه؟

نه بابا کی میگه بندینی بعد از برد جوگیر میشه؟:3:
این عکس دیگه نهایت خوشحالی لوئیجی بندینیه! :1:

دیدید اگه این عکس رو سیو کنید میشه خوزه مورینیو.

کیان
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۱۸
از ضاله میاد و به تمامی پیروان آن فرقه ضاله ، به خصوص شیخشان آلفردو مضلوله گفته میشود! :3:

حسن
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۵۴
چگونه در هتريك تيم داشته باشم ؟

black_shadow
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۵۵
چگونه در هتريك تيم داشته باشم ؟

به سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] برو ثبت نام کن
سوالاتتم تو تاپیک پرسش و پاسخ بپرس

S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۰۰
خب...:3:
برا جلوگيري از تجمع بيش از اندازه ي خاك:3:به بنديني بابت گندهايي كه اين فصل زد:3:چه تو تيم ملي چه تو مسترز و چه تو ليگ و جام حذفي تبريك گفته :3:و از صميم قلب ارزو مي كنيم اين روند ادامه داشته باشه:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۴
برشا؟؟؟
داشتیم؟؟؟:3:
یه بازی سوتی بده تا تاپیک گرم شه:3:
اینقدر ضد حال بازی نکن:3:

Don Bandini
دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۹, ۰۳:۲۷
برشا؟؟؟
داشتیم؟؟؟:3:
یه بازی سوتی بده تا تاپیک گرم شه:3:
اینقدر ضد حال بازی نکن:3:
همینه که هست :3:

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۴۲
درست حرف بزن:3:
یه پرونده دیگه برات تشکیل می دما:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۱۹
د ولش کن نامرد:3:
من می گم بباز چهار تا نیمه اول می زنی؟؟؟
این هیتی هم نیست با هم بترکونیم

Don Bandini
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۰
د ولش کن نامرد:3:
من می گم بباز چهار تا نیمه اول می زنی؟؟؟
این هیتی هم نیست با هم بترکونیم
من هی میگفتم بچه ها بیخیال شین گناه داره!:3: اما بیخیال نمیشدن که!! :3:

حالا واقعا این امین خیتی کجاست؟:3: دلمون براش تنگ شده :3:

black_shadow
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۱۰
كمين كرده سوتي بدي بياد ابروتو ببره!!:3:

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۰۴:۳۹
من هی میگفتم بچه ها بیخیال شین گناه داره!:3: اما بیخیال نمیشدن که!! :3:

حالا واقعا این امین خیتی کجاست؟:3: دلمون براش تنگ شده :3:

کاملا مشخصه:3:نیشتون که تا بنا گوش باز شده و جزایر پانکراستون که معلومه گواه بر حرف های شماست:3:

خیتی چیه؟؟؟
هیتی درسته یه غلط 19:3:
تا چند روز دیگه برملا می کنم که کجاست:3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
برشا میخندی؟!:3:
دو روز دیگه بچه ها رو میفرستم ورزشگاه کاری کنن با تیمت بشی مثل فصل قبل:1:

civilizable
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۰۸
چی میشه روزی نوید صدر باشه و این برشا ته جدول!!! ای حال میده!!

یه روز خوب میاد...:SugarwareZ-157:

نزدیکه!!!:4:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۳۲
ها ها ها ها ها:3:
برشا عقبه:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۴۴
نزاشت دو دقیقه خوش باشیم:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۵۴
تو این شانست برشا:3:
ان شالله هفته ی بعد:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۱۳
خب:3:
برشا این بازی رو با اینکه اصلا فکر رو هم نمی کردم باخت:3:

الان در چه حالی؟؟؟:3:
از افتابه باختی؟؟؟:3:

sinapes
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۳۹
خب:3:
برشا این بازی رو با اینکه اصلا فکر رو هم نمی کردم باخت:3:

الان در چه حالی؟؟؟:3:
از افتابه باختی؟؟؟:3:

ببین برشا قهرمانه .باخت دست خودش نبوده

mansur.arya
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۰۲
با سلام خدمت لیگ برتری ها این پست رو دادم که بگم امیدوارم نوید این فصل لیگ برتر میمونه و فصل بعد قهرمان میشه چون واقعا ادم زحمت کشیه تو هتتریک

mansur.arya
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۰۴
راستی برد این هفته شو بهش تبریک میگم

civilizable
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰
با سلام خدمت لیگ برتری ها این پست رو دادم که بگم امیدوارم نوید این فصل لیگ برتر میمونه و فصل بعد قهرمان میشه چون واقعا ادم زحمت کشیه تو هتتریک

موافقم.حرف دلمو زدی

این هفته نتایج عجیب کم نبود.

البته نتیجه ی نوید عجیب نبود.نوید کارش درسته.:SugarwareZ-149:

black_shadow
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۳:۰۰
ما مخلص حاج نويد هم هستيم ولي برشا يه چيزه ديگه س!!!:3:

mansur.arya
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۳:۱۰
موافقم.حرف دلمو زدی

این هفته نتایج عجیب کم نبود.

البته نتیجه ی نوید عجیب نبود.نوید کارش درسته.:sugarwarez-149:

اره میشد حدس زد نوید این هفته ببره کارش که تو گروه سخت شده ولی کار نشد نداره میمونه

mansur.arya
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
ما مخلص حاج نويد هم هستيم ولي برشا يه چيزه ديگه س!!!:3:

حاج سعید که یه جورایی امپراطوره اما نوید ...

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۰۵:۱۲
هیچ کودومشون مالی نیستن
فقط امید:3:
گربه سیاه قدیمی بندینی:3:

Don Bandini
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۱۶
هیچ کودومشون مالی نیستن
فقط امید:3:
گربه سیاه قدیمی بندینی:3:
گربه سیاه؟:3:
به نظر من برق سپاسی بیشتر به قورباغه سیاه شبیهه :3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۳:۱۴
پس وا ویلا:3:
تیمی که از قورباغه ببازه به درد لای جرز دیفال می خوره
Brescia 1 - 3 Barghe ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 155341806,152171574,155600748,152171581,155858862, 152171584,156116408,152171589,156512311,152171593, 156704444,152171596,156918043,152171600,157242059, 152171603,157491421,152171609,157891862,152171614, 158066591,152171616,158343627,152171622,158588225, 158925910&UpdateViewedReport=False)
Brescia 0 - 1 Barghe ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 139933137,136519569,140181688,136519572,140353400, 140425170,140619207,136519574,140671998,136519579, 140925286,136519589,141184885,136519590,141455475, 136519596,141795982,136519598,142157987,136519602, 142285969,136519599,142539702,136519615,142782034, 136519611,143031588,143356356&UpdateViewedReport=False)
Brescia 0 - 1 Barghe ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 139933137,136519569,140181688,136519572,140353400, 140425170,140619207,136519574,140671998,136519579, 140925286,136519589,141184885,136519590,141455475, 136519596,141795982,136519598,142157987,136519602, 142285969,136519599,142539702,136519615,142782034, 136519611,143031588,143356356&UpdateViewedReport=False)
Barghe 2 - 1 Brescia ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 124358518,120941797,124626573,120941802,124890766, 124899274,120941798,125178459,120941800,125462290, 120941816,125746479,120941823,126165178,120941814, 126409209,120941828,126647228,120941827,126946515, 120941825,127164265,120941835,127450527,120941846, 127682000,127971889&UpdateViewedReport=False)
Brescia 1 - 3 Barghe ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 4063,77421619,80837369,77421631,81086035,77421626, 81338685,77421642,81597662,77421636,81915122,77421 638,82167213,77421664,82481456,77421648,82803589,7 7421653,82916529,77421663,83164117,77421658,833396 76,77421666,83676467,83944054&UpdateViewedReport=False)
تا به حال از یه تیم این قدر باختی؟؟؟؟:3:

gattus
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
گربه سیاه؟:3:
به نظر من برق سپاسی بیشتر به قورباغه سیاه شبیهه :3:

قبله ی عالم مزاح فرمودند:3:

همه این شکلی بشید:SugarwareZ-070:

omid
دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۱۶
ایول سیا
خوشمان آمد
مدیر کروم قسمت می خوای بشی:3:؟

black_shadow
دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
اين كه ميخوام بگم،به بحثتون ربطي نداره ولي اميرحسين يه نگاه به امضات بنداز!
برو ديگه برادر!!!:3:
حتما بايد شكوفه رو صدا كنم؟!!:3:

sasan69
سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۰۹
کیارش،شکوفه رو بیخیال،یه کم از خودت بگو !!! :3:

HaryAMID
جمعه ۷ آبان ۱۳۸۹, ۱۰:۳۳
مدتی بود که اینجا نیومده بودم،
گفتم یه سلامی خدمت همه و خصوصاً دوستان قدیمی بگم :SugarwareZ-167:

Friend
پنجشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۰, ۲۲:۲۳
اینجا سالی یکبار آپدیت میشه
اگر 20 روز دیگه میومدم ، دقیقا میشد یکسال که اینجا پستی داده نشده
باتشکر

gattus
يکشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۳۹
عزیز دل برادر دیگه کسی فروم نمیاد که بخواد اینجا پست بده

blue man
دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۳:۵۹
شما حق دارید که من دسته شیشیو تحویل نمیگیرید با این تیمای قدرتون
-
ولی به بچه ها حق بدید که کمتر کسی بیاد اینجا چون شما یک اکیپ شدید و غیر از خودیارو تحویل نمیگیرید
-
به 70% از پست های من اصلا جواب ندادید!

gattus
شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۰, ۲۳:۰۶
عزیز دل برادر
این انجمن یک سالی هست که دیگه کسی بهش سر نمی زنه
من یادمه اول ها که اومدم کسی تحویلم نمی گرفت ولی بعدش واسه خودم کسی شدم:3:
زمانی که من اومدم بحث آزاد حداقل شبی 5-6 صفحه پست می خورد الان من دو هفته است نیومدم کلا 8 تا پست جدید خورده

blue man
سه شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۰, ۱۴:۵۰
عزیز دل برادر
این انجمن یک سالی هست که دیگه کسی بهش سر نمی زنه
زمانی که من اومدم بحث آزاد حداقل شبی 5-6 صفحه پست می خورد الان من دو هفته است نیومدم کلا 8 تا پست جدید خورده

پس اشکال از فرستندس!:SugarwareZ-046:

black_shadow
چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۰, ۲۳:۰۵

سیکتیر بابا!!!!:3:

ali171
پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۶:۵۴
سلام از این به بعد منتظر من هم باشید

gattus
جمعه ۲۹ مهر ۱۳۹۰, ۰۹:۱۷
سیکتیر بابا!!!!:3:

باز که تو پیدات شد:3: برو بگرد مفسدین فی الارض رو برگردون:3:

alir3za
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰, ۰۰:۱۷
یهویی هوس کردم سر بزنم به انجمن در اقدامی خودجوش
یادش به خیر چه دورانی بود نمیشه نفری یه جارو دستمون بگیریم اینجارو گرد گیری کنیم ؟ :3: