توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیمهای جوانان باشگاهی هتتریک
Daniro
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۱۴
دوستانی برای بازی دوستانه چلنج کنید:
Ac Sari B (699525
Ali-ss
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
اگر استعداد یابها رو اخراج کنیم برای هر استعداد یاب 50 میلیون گیرمون می یاد؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۰
اگر استعداد یابها رو اخراج کنیم برای هر استعداد یاب 50 میلیون گیرمون می یاد؟
50 ميليون كه گيرت نمي آد ! دستمزدي كه هر هفت به كارمندا مي دي كم مي شه. البته نمي دونم چقدر كم مي شه !
Ali-ss
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۰۲
چرا من دیشب 2 تا استعداد یاب اخراج کردم 100 اومد رو بودجم!
Sir Farzan Lytton
جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۳۶
چرا من دیشب 2 تا استعداد یاب اخراج کردم 100 اومد رو بودجم!
:notify:
kamran21
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۵:۱۴
من گلرم 6 تا ستاره میگرفت امروز استخدامش کردم واسه بزرگسالان
پسیبل در اومد:hug:
omid
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۰۳
اقا یکی منو بچلنجه
Mersad (56617)
Ali
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۱
اقا یکی منو بچلنجه
Mersad (56617)
چلنجیده شد [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
ّZoub Fenches! (149251)
امادگی برگزاری یك عدد بازی دوستانه را داریم !
برای شنبه تا دوشنبه هفته بعد ...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=
من اگر از اول فصل اینجوری بازی می كردم الان قهرمان شده بودم ! برای تیم جوانان سه پیروزی متوالی كسب شده !!!!!! :3: كلا 5 هفتس نباختم:wouaf: ولی قبل از اون 8 باخت داشتم:sorry: و یك برد !:nuts:
omid
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۹
چلنجیده شد [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اكسپتیده شد
kourosh
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۰۳:۲۴
من سیستم قبلیم فعاله ... این سیستم رو هم چند وقتی بود ول کرده بودم. بعد بنظرتون بهتره اینو دوباره شروع کنم یا قبلی رو دوباره روش سرمایه گذاری کنم؟!
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
من سیستم قبلیم فعاله ... این سیستم رو هم چند وقتی بود ول کرده بودم. بعد بنظرتون بهتره اینو دوباره شروع کنم یا قبلی رو دوباره روش سرمایه گذاری کنم؟!
اگه پول يا مفت داري 2 تاشو. اگه حوصله داري آكادمي تو. اگه نداري سيستم قبليتو . . .
paolo
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
Youth Squad که توی THE CLUB نوشته، روی بازیکنایی که اسکات ها میدن اثر میذاره؟
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۳
Youth Squad که توی THE CLUB نوشته، روی بازیکنایی که اسکات ها میدن اثر میذاره؟
نه
miyuner
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۸
اقا من 3 تا اسكات دارم بعدش اگه رو یكی از اونا كال بزنم و بازیكنی كه میخوان بهم بدن no بزنم میتونم از یه اسكات دیگه بازیكن بگیرم یا باید صبر كنم تا هفته بعد
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
اقا من 3 تا اسكات دارم بعدش اگه رو یكی از اونا كال بزنم و بازیكنی كه میخوان بهم بدن no بزنم میتونم از یه اسكات دیگه بازیكن بگیرم یا باید صبر كنم تا هفته بعد
اگه نه بزني همون لحظه مي توني بري سراغ بعدي.
paolo
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۸
این یعنی چی؟
Hasan Pahlavan keeps developing, his Defending ability is now better.
Hasan Pahlavan does not seem to respond to our training any more. Maybe he needs a new challenge?
یعنی دیگه تمرین دفندینگ روش جواب نمیده؟
Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
این یعنی چی؟
Hasan Pahlavan keeps developing, his Defending ability is now better.
Hasan Pahlavan does not seem to respond to our training any more. Maybe he needs a new challenge?
یعنی دیگه تمرین دفندینگ روش جواب نمیده؟
حسن پهلوان داره پيشرفت مي كنه. توانايي دفاعش الان بهتر شده.
حسن پهلوان به نظر مي رسه كه ديگه اين تمرين روش جواب نمي ده. شايد به يه انگيزه رقابت احتياج داره.
HaryAMID
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۰
سلام به همه
Youth Academy ظاهرا تغییرات مهم و مفیدی کرده من یه نگاهی بهش کردم و و چون بنظرم جالب و مهمه خلاصه تغییراتش رو میذارم تا دوستان اگه خواستن استفاده کنن:
- سرعت تمرینات از تیم عادی بیشتر شده و مانند تیم اصلی اسکیلهای پایین تندتر و بازیکنان جوانتر سریعتر رشد میکنن.
- جایزه استفاده از 2 تمرین همزمان اضافه شده، الآن تاثیر تمرینات ترکیبی 25% بیشتره نه 10%. تاثیر Individual trainingبیشتر شده و کارآمدتر شده ولی هنوز نسبت به سایر تمرینها تاثیر کمتری داره
- تمرین قدرت بدنی از تیم جوانان حذف میشه.همه بازیکنان در سطوح همانند قرارداده شدند و بازیکنان سیستم قدیمی هم با همین سطح بوجود میان (از weak تا inadequate). فرم هم از فاکتورهای تیم جوانان حذف شده. با اینحال بازیکنان با وضعیت متفاوت در هفته های مختلف بازی میکنند که نشان دهنده تفاوت بین وضیت جاری اونها با وضعیتیه که توانایی رسیدن بهش رو دارن. البته اغلب با وضعیت فعلیشون بازی میکنن که میتونه به حداکثر پتانسیلشون هم برسه. حذف استامینا و فرم باعث میشه صاحبان تیمها راحتتر بتونن بازیکناشون رو آنالیز کنن.
- پیشرفت توانایی Set pieces بازیکنان محدود شده به طوری که اگه هیچوقت تمرین Set pieces ندید بازیکنان با توانایی کمتر از سیستم قدیمی بوجود میان ولی اگه تمرین کنن اغلب تواناییشون بیشتر از سیستم قدیمی میشه.
- وقتی بازیکنی رو پروموت میکنید توانایی هاش رو از دست نمیده. این مجازات قبلا وجود داشته برای بازیکنانی که به محض 17 ساله شدن پروموت میشدن. ولی الآن چون سرعت تمرین در تیم جوانان بیشتره بهتره که بازیکنان حداکثر استفاده رو از تمرین بکنن. وقتی یک بازیکن پروموت میشه به سمت حداکثر پتانسیلش تقویت میشه، این تقویت به سن بازیکن بستگی داره ، بازیکنان 17 ساله اصلا تقویت نمیشن وهر چه سن بالاتر باشه بیشتر تقویت میشن.
- هم توانایی جاری و هم پتانسیل بازیکنان موجود تقویت شده. بازیکنان با پتانسیل بالا کمتر و بازیکنان با پتانسیل پایین بیشتر.تقویت پتانسیل قطعیه و هر چه پتانسیل بالاتر باشه اختلاف بین تواناییهای جاری و اون چیزی که بازیکن میتونه بهش برسه بیشتره.
در تقویت اسکیلهای بازیکنان موجود به این موضوع که چه مدت در تیم حضور داشتن توجه شده، هر چه بیشتر بهتر.
باتوجه با اینکه تقویت در بازیکنان مختلف ، متفاوت بوده برای هیچ بازیکنی تغییرات منفی نبوده.
- گزارش اسکاتها وهمچنین گزارش تمرینات درباره بازیکنان جوان مفیدتر و دقیقترمیشه.البته تغییرات عمده مربوط به این گزارشات ظاهرا حداکثر تا پایان این فصل عملی میشه.
- یه مطلبی هم هست در مورد اینکه هر بازیکن جوان با یک صفت شخصیتی بوجود میاد که کمی در سرعت تمرینات تاثیر داره،اینو فعلا نمیشه فهمید و در آینده این امکان بوجود میاد که مشخص بشه.
HaryAMID
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۳
راستی شماها خبر داشتین که بازیکن 17 ساله بگیری ، اسکیلهاش کم میشه؟
من که تازه اینجا فهمیدم و کلی هم حالم گرفته شد چون کل تیم جوانان من 2 تا بازیکن خوب داشت که هر 2 تارو 3،4 هفته پیش کشیدم بالا:sad:
LA-soshiant
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۶
- وقتی بازیکنی رو پروموت میکنید توانایی هاش رو از دست نمیده. این مجازات قبلا وجود داشته برای بازیکنانی که به محض 17 ساله شدن پروموت میشدن. ولی الآن چون سرعت تمرین در تیم جوانان بیشتره بهتره که بازیکنان حداکثر استفاده رو از تمرین بکنن. وقتی یک بازیکن پروموت میشه به سمت حداکثر پتانسیلش تقویت میشه، این تقویت به سن بازیکن بستگی داره ، بازیکنان 17 ساله اصلا تقویت نمیشن وهر چه سن بالاتر باشه بیشتر تقویت میشن.
یعنی چی تواناییهاش رو از دست نمی ده؟ :sad:
تقویت به سمت حداكثر پتانسیل؟ . . . یه كم بیشتر توضیح می دی . . . ممنون :)
paolo
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۶
در کل ستاره ها یه جورایی مضخرف شدن ... بازیکنی که بالاترین ستارش 2.5 بود اونم توی وینگ بک رو پروموت کردم ... اسکورینگش اینادیکویت شد ...
HaryAMID
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۶
یعنی چی تواناییهاش رو از دست نمی ده؟ :sad:
تقویت به سمت حداكثر پتانسیل؟ . . . یه كم بیشتر توضیح می دی . . . ممنون :)
اینطور که نوشته قبلا بازیکنهایی که به محض 17 ساله شدن پروموت میشدن ، جریمه میشدن، مثلا فرض کن یه مهاجمت Passable با 5 هفته تمرینه که در اول 17 سالگی پروموتش میکنی و مثلا 3 هفته تمرینش از بین بره.
پتانسیل هم سقفیه که بازیکنت در تیم جوانانت میتونه بهش برسه ، ومنظور اینه که بازیکنت اگه هنوز به سقف اسکیل مورد نظر نرسیده باشه و پروموت بشه اسکیلش هم بسته به اینکه چقدر بیشتر از 17 سال باشه بعنوان جایزه اضافه میشه.
ضمنا یه جایی هم گفته که اگه بازیکنی در تمرین اسکیلی به حداکثر پتانسیلش (سقفش) برسه تو گذارش مربی گفته میشه.
:good:
kaveh
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۱۵
اینطور که نوشته قبلا بازیکنهایی که به محض 17 ساله شدن پروموت میشدن ، جریمه میشدن، مثلا فرض کن یه مهاجمت Passable با 5 هفته تمرینه که در اول 17 سالگی پروموتش میکنی و مثلا 3 هفته تمرینش از بین بره.
:
البته اسمش رسماً جریمه و جایزه نیست .
Help-Rules - 4.2.7 - Promotion to the senior team
Taking the step from the junior team to the senior squad is hard for every young talent as they feel a need to impress the coach, the senior players and the fans with their qualities. Some talents have a hard time to cope with this pressure, especially if they are promoted at a young age, and may not reach their full potential because of this.
می گه بازیکنای جوون واسه شون سخته خودشون رو با شرایط و فشار تیم اصلی هماهنگ کنن . و این قضیه هر چی تو سن پایین تر بازیکن پرموت شه شدیدتره و باعث می شه بازیکن همه قابلیتهایی رو که داشته نتونه حفظ کنه و نشون بده .
.
HaryAMID
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰
البته من تو متن اصلی از جایزه استفاده نکردم و در جواب سوشیانت عزیز برای رسوندن منظورم استفاده کردم و مجازات رو هم از اینجا برداشتم:
* You will never lose your current skill when you promote a player into the regular squad. This “penalty” existed before as a way to discourage users to promote youth players as soon as they turned 17
از دقت و تذکر درستت متشکرم
:good::good::good:
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۰۷:۲۷
149251
یا
463345
امادگی برگزاری دیدار دوستانه را داریم ...
Daniro
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
Don't change the Defending training for Mohammad Sharafi, it sure seems to be paying off at the moment.
یعنی واقعا اخراجش کنم؟! هیچ امیدی بهش نیست؟!!!
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
Don't change the Defending training for Mohammad Sharafi, it sure seems to be paying off at the moment.
یعنی واقعا اخراجش کنم؟! هیچ امیدی بهش نیست؟!!!
مي گه بذار اين بازيكن به تمرين دفاع ادامه بده چون داره به اين تمرين جواب مي ده.
Daniro
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۲
paying off یعنی چی؟!
ترجمه من این بود!!! : تمرین دفاع رو عوض نکن و پولاشو بده بره پی کارش!
پس من هم به تمرین زبان احتیاج دارم!!!
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۵۱
paying off یعنی چی؟!
ترجمه من این بود!!! : تمرین دفاع رو عوض نکن و پولاشو بده بره پی کارش!
پس من هم به تمرین زبان احتیاج دارم!!!
نه pay off يعني خرج كردن واسه شخصي كه پتانسيل رسيدن به هدف مورد نظر شما رو داره. يعني اين تمرين دفاعي كه داري بهش ميدي پتانسيل پيشرفت توشو داره.
wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۲۴
ولی من فكر كنم Pay off بیشتر به منفی میزنه تا مثبت.
یه جورایی یعنی خرج كردن واسه راحت شدن از شر چیزی !! :wink3:
این جمله هم فكر كنم داره میگه فعلا" باید باهاش سر كرد !
حالا اگه می بینی ازش نتیجه نمی گیری بندازش بره ، چیزی كه زیاده بازیكن جوون و خوبه...به اسكوت هات بسپار یه تر و تازشو برات انتخاب كنن . :blush2:
(البته بازم در مورد ترجمش بیشتر تحقیق كن)
R-Win
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۷
ولی من فكر كنم Pay off بیشتر به منفی میزنه تا مثبت.
یه جورایی یعنی خرج كردن واسه راحت شدن از شر چیزی !! :wink3:
این جمله هم فكر كنم داره میگه فعلا" باید باهاش سر كرد !
حالا اگه می بینی ازش نتیجه نمی گیری بندازش بره ، چیزی كه زیاده بازیكن جوون و خوبه...به اسكوت هات بسپار یه تر و تازشو برات انتخاب كنن . :blush2:
(البته بازم در مورد ترجمش بیشتر تحقیق كن)
باحات موافقم
یعنی تسویه حساب کردن تا از شر چیزی خلاص شدن :good:
Real Madrid
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
سلام
خسته نباشید
بنده هم تیم جوانان رو راه انداختم
هفته ای 200 تا میریزم تو حلقش بلکه شاید یه چیزی شد!
لطف کنید یه توضیح کامل بدین.
چه جوری بازیکن میگیریم؟
استعداد یاب اضافه چه جوری استخدام میکنیم
و...
اگه کسی توضیح جامعی بده ممنون میشم!:apophys:
LA-soshiant
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۴
سلام
خسته نباشید
بنده هم تیم جوانان رو راه انداختم
هفته ای 200 تا میریزم تو حلقش بلکه شاید یه چیزی شد!
لطف کنید یه توضیح کامل بدین.
چه جوری بازیکن میگیریم؟
استعداد یاب اضافه چه جوری استخدام میکنیم
و...
اگه کسی توضیح جامعی بده ممنون میشم!:apophys:
درباره ی استعداد یاب می خواستم بگم كه فعلا همون یكی بسه . . . چون به ازای استخدام هر استعدادیابل اضافی باید هفته ای 50 میلیون دیگه بدی . . . الان با یه استعدادیاب، فك كنم هفته ای 100 میلیون واسه جوانانت پول میدی نه 200 تا . . .
پس فعلن همون بازیكنایی كه هت تریك بهت داده رو توی پست های مختلف امتحان كن. :)
Real Madrid
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۰۶
سلام
مرسی
من داشتم با یکی از دوستان حرف میزدم گفت 2 تا تیم جوانان داری
یکی خودت ترکیب میچینی
یکی فقط ازش بازیکن میگیری
اون 200 میلیونی که من دارم تو قسمت باشگاه میدم به تیم جوانان به کدوم میرسه؟!؟!
من فقط میخوام که خودشون پیشرفت کنن و من بازیکن بگیرم
حوصله یه تیم جدید ندارم
چه کار کنم؟!
اون تیم حوانان که فقط ازش بازیکن میگیری کجاست؟
HaryAMID
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۵
باحات موافقم
یعنی تسویه حساب کردن تا از شر چیزی خلاص شدن :good:
pay offمعانی مختلف داره یکیش اینه که شما میگی،
ولی در جمله مورد نظ این معنی رو نمیده.
pay off
v. pay a debt in full; yield a profit; pay a person who has influence as to obtain a favor; reward; punish, get revenge
Don't change the Defending training for Mohammad Sharafi, it sure seems to be paying off at the moment
معنی دقیقش به نظر من اینه:
تمرین دفاع رو برای محمد شرفی تغییر نده ، اکنون رسیدن به یک منفعت ، قطعی بنظر میرسه.
ehsan8
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۷
pay offمعانی مختلف داره یکیش اینه که شما میگی،
ولی در جمله مورد نظ این معنی رو نمیده.
Don't change the Defending training for Mohammad Sharafi, it sure seems to be paying off at the moment[/LEFT]
معنی دقیقش به نظر من اینه:
تمرین دفاع رو برای محمد شرفی تغییر نده ، اکنون رسیدن به یک منفعت ، قطعی بنظر میرسه.
كاملا درسته:thumbup:
HaryAMID
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
كاملا درسته:thumbup:
مرسی
لوگوت خیلی باحاله :good:
ehsan8
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
مرسی
لوگوت خیلی باحاله :good:
خیلی ممنون:apophys:قابل نداره اصلا:apophys:
miyuner
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
من واسه جوانان میخوام با یكی بازی كنم اسم تیمم lazio_narenjbagh
Saam
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۱
دوستان برای تمرین دادن یك وینگر باید كراسینگ تمرین بدم دیگه؟
Don M Corleone
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۴
اره اقا سام ...
----------------
میگم این بازیكنم پستش چیه یعنی ؟
In my opinion, this player is a hot prospect player when it comes to Scoring. Without any further training, this player will remain with weak Scoring. His overall abilities right now are inadequate, in my opinion.
R-Win
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۷
اره اقا سام ...
----------------
In my opinion, this player is a hot prospect player when it comes to Scoring. Without any further training, this player will remain with weak Scoring. His overall abilities right now are inadequate, in my opinion.
من جایی خوندم که بهترین جمله از نظر بازیکن خوب بودنhot prospect هست
بس بازیکنه خوبی باید باشه
فکر کنم هم فوروارد باشه
البته این اسکات ها چرتو پرت میگن به حرفشون گوش نده اصلا
یه بازیکن رو بهم گفته بود وینگر و دفاعش خوبه
ما هم همون سمت ها تمرینش می دادیم
بعدا کشیدیمش بیرون دیدم اسکورینگ پسبل داره آقا
HaryAMID
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
از توانایی پیشرفت (پتانسیل بالا)در اسکورینگش داره تعریف میکنه( hot prospect تو 6 درجه ، از خوبی دومیه)
میگه اگه تمرینش ندی همین weak باقی میمونه. رویهمرفته هم توانایی هاش inadequate.
به یه چیز باید دقت کنی و اونم اینه که اسکاتها یکی از سه Skill برتر رو به ما معرفی میکنن ، با توجه به گزارشی که بهت دادن Scoring یکی از 3 اسکیل برترشه که ویکه ، ولی با توجه به جمله آخر بهترین اسکیلش ، Scoring نیست.
golpesar09
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
سلام خوبین من یک لیگ جوانان تاسیس کردم ولی یک لیگ تا اعضاش تکمیل نشه راه نمی افته لذا از دوستان تقاضا میکنم اگه میتونید واسه تیم جوانان خودتون این لیگو انتخاب کونین ممنون
golpesar cup
golpesar09
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
اقا من لیگ جوانان درست كردم هركی دوست داره سریع بیاد
golpesar cup
R-Win
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
اقا من لیگ جوانان درست كردم هركی دوست داره سریع بیاد
golpesar cup
ما یه لیگ داریم یه جای خالی داره
خودت بیا اونجا
یه تاپیک هست به نام لیگ جوانان اونجا برو اعلام آمادگی کن که کد برات بیاد
wantonboy13
سه شنبه ۴ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۵۸
از توانایی پیشرفت (پتانسیل بالا)در اسکورینگش داره تعریف میکنه( hot prospect تو 6 درجه ، از خوبی دومیه)
میگه اگه تمرینش ندی همین weak باقی میمونه. رویهمرفته هم توانایی هاش inadequate.
به یه چیز باید دقت کنی و اونم اینه که اسکاتها یکی از سه Skill برتر رو به ما معرفی میکنن ، با توجه به گزارشی که بهت دادن Scoring یکی از 3 اسکیل برترشه که ویکه ، ولی با توجه به جمله آخر بهترین اسکیلش ، Scoring نیست.
ولی من فكر می كنم بازم مهاجم بشه.:good:
houman s.s
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۵
هيچكدام از ليگهاي شما جاي خالي نداره من خواستار عضويت در آن هستم
asatir
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۷
به نظر شما حالا كه از هر دو سیستم جوانان نمی شه استفاده كرد چيكار كنيم؟ آكادمي جوانانو ببنديم يا تيم اصلي جوانانو سرمايشو صفر كنيم يا اينكه هر دو رو نگه داريم(چون مدتيه روي اكادمي داريم سرمايه گذاري مي كنيم) و از اكادمي بازيكناي خوبشو بگيريم و بعد درشو ببنديم؟
مطلب ديگه اينكه اگه درشو ببنديم و بعدا بخواهيم راه اندازي كنيم دوباره بايد از صفر شروع كنيم؟
juventus1985
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
سلام
من از اسكاتم مهاجم خواستم اینو بهم داد:
Without any further training, this player will remain with passable Winger. Given the chance to improve his Passing skills, this guy might well reach inadequate in that department.
فكر كنم وینگرش خوب باشه.مگه نه!؟
نظر شما چیه؟
Nillo
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
خوبه برای وینگر
چند سابش هست حالا؟
juventus1985
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
16 سال و 86 روز.
به خدا دیگه اشكم در اومده! به اسكاتم میگم برو پاره آجر برام بیار میره وینگر میاره!!!! تا دلتون بخواد وینگر دارم.ولی دریغ از داشتن یك مهاجم !!
Ali
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
اخراجش كن یه اسكات دیگه استخدام كن!
asatir
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
----------------
من تیم شمارو چلنج كردم برید اكسپت كنید
Ali
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
دوستان نظر بدین لطفاَ
به نظر شما هر 2 تمرین جوانان روی یك پست باشه بهتر جواب میده یا اینجوری فقط یكی از تمرینها رو خراب میكنیم و فرقی نداره؟
masoud_dj
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
اینطوری با تمرین تکراری تاثیر تمرین دوم به مراتب پایین تر از حالتی میاد که 2 تمرین غیر تکراری باشن
juventus1985
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
این مهاجم 5.5 ستاره جوانان رو بیرون كشیدم:
18 years and 100 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is calm and upright.
Has disastrous experience and inadequate leadership abilities.
Next birthday: 04/27/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 690
Wage: 3 128 000 Rial/week
Owner: juventus 1985
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: weak Goalkeeping: disastrous
Playmaking: weak Passing: passable
Winger: poor Defending: inadequate
Scoring: inadequate Set Pieces: poor
Ali
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۵۳
اینطوری با تمرین تکراری تاثیر تمرین دوم به مراتب پایین تر از حالتی میاد که 2 تمرین غیر تکراری باشن
ولی مثلاَ اگر بخوای فقط دروازبان پرورش بدی فكر كنم 2 تمرین روی دروازبانی باشه بهتر جواب میده
masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۱
اگه فقط یه اسکیل مدنظر باشه به نظر منم هر دو تمرین رو اون باشه بهتره
ali58
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۶
Zarif League
نام لیگ جوانان ماست كسی میاد یا ...
مرسی
Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
نه بابا
فكر نكنم كسي بياد
ببينيد چرا اينطوري مي كنيد
دوستان كسي مديريت اين ليگ هارو به عهده نداره
آقا بيايد يكي يكي ليگ هارو كامل كنيم تا بازي ها شروع
هر كي هم ميخواد بازي بكنه اسم تيمشو بذاره اينجا تا Supervisor ليگ اون رو در ليگ هاي خالي جا بده و مرتب بشه
اينطوري كه خيلي بده هر كي بياد واسه خودش يه ليگ بزنه
لطفا مديريت محترم رسيدگي كنند - با تشكر
hadi.s
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۳۸
منم موافقم.بازی جوانان كی برگزار میشه.
Дttractive ζ
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
منم موافقم.بازی جوانان كی برگزار میشه.
بذار ليگ شروع بشه اونم شروع ميشه :good:
717
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷
میشه یکی بگه این هتریک چطوریه؟
alex_irooni
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
سوالتو ایمجا مطرح كردی ؟
برو تایپیك آموزشو بخون همه چیو بهت میگه .
Ma3oud
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
خوب فعلا همین گزارسات به دستم رسیده! به خانمتون سلام برسونین! خدانگهدار!
:scare:
اون از هفته پیش که تولد گرفتن و مشروب خوردن ، اینم از این هفته ،هفته بعدو خدا به خیر بگذرونه
Don M Corleone
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۰
و ركوردي ديگر در تاريخ تيمهاي جوان ليگ ايران به ثبت رسيد !!!
Right Defence magnificent (high)
Central Defence extra-terrestrial (very low)
Left Defence magnificent (high)
asatir
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
و ركوردي ديگر در تاريخ تيمهاي جوان ليگ ايران به ثبت رسيد !!!
Right Defence magnificent (high)
Central Defence extra-terrestrial (very low)
Left Defence magnificent (high)
لطفا این سوالات منو در مورد تیم جوانانتون جواب بدین:
1-آیا بازیكنایی كه در جوانان گرفتید حداكثر اسكیلشون ایناد بوده یا بیشترم بوده؟
2-چند وقته دارید رو اونا كار می كنید كه به این سطح رسیدن؟
3-آیا شما هم اعتقاد دارید كه بهترین تمرین تو جوانان و همچنین بصرفه ترینش دفاع هست یا نه؟
Don M Corleone
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
اول سلام
من تا حالا فكر كنم 7-8 بازيكن سوليد از اين تيم گيرم اومده ... 4-5 تاييش رو فروختم دو سه تاييش رو هم نگه داشتم!!
والا اين تيم از اولي كه اين قضيه تيم جوانان شكل گرفت درست شده !! نميدونم 4 فصل پيش بوده 5 فصل پيش بوده ... از ازل خلاصه !
بعدشم من تو اين چند فصل مداوم دفاع تمرين ندادم ... بر حسب شرايط و بازيكناني كه گيرم اومده و تجمع بازيكنان در يك پست تمرين رو تغيير دادم ... تقريبا ميشه گفت همه تمرينها رو دادم منهاي دروازه باني ... پس اعتقاد خاصي وجود نداره :3:
اين ريتينگي رو هم كه ميبيني براي سه فصل كار نبوده !!! حداكثر از نيمه هاي فصل قبل تا امروز دارم روي اين خط كار ميكنم ... تا حالا هم دو تا دفاع سوليد گرفتم ... فكر ميكنم يكي ديگه هم در راه باشه البته مدل 18 ساله !!
حالا اين ريتينگي رو هم كه هتريك ميده به ما، والا خودمونم مونديم مبناش چيه ؟ در كل كاري نداريم ! يه كل هم بخونيم براي رفقا !!! هركي با هر شيوه و روشي تو ايران اكسترا رو زده بياد جلو !!
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
من فکر می کنم از معدود تیم هایی هستم که مجموع تیمیم به 200 رسیده! در بیشترین بازی 208 بود:
Midfield inadequate (low)
Right Defence solid (low)
Central Defence passable (high)
Left Defence weak (high)
Right Attack solid (very high)
Central Attack inadequate (low)
Left Attack brilliant (very high)
در یه خط خاص، بالاتر از مگنیفیسنت نگرفتم، ولی خب کل تیمم قویه. صرف نظر از اینکه ریتینگ گرفتن تو دفاع کمی راحت تر از حمله س.
Don M Corleone
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
من زماني كه حمله و وينگر تمرين ميدادم كناره هام به وردكلس هم رسيد ...
Don M Corleone
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
البته 200 گرفتن بيشتر مربوطه به ميانه است ... فكر ميكنم ريتت قويترين ميانه حداقل تو ايران باشه !!! دفاع حمله اگر ديواين هم بگيريم تازه ريتمون ميشه 198 !!!
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
تو 5 تا دفاع داری و 4 تا هافبک دفاعی! می خوای پسبل بگیری؟ :3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
منكه گفتم هركس با هر روشي ميتونه به اين ريت برسه يا نه !!!
SALAR
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
ا من این تیم جوانانم اولش خوب نتیجه می گرفت ولی الان خیلی بد نتیجه می گیره.
amir8741
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
سلام
يه سوال داشتم .اگه كمكم كنين ممنون ميشم.
يه مهاجم دارم كه تو هر بازي 7 ستاره ميگيره . داره 16 ساله ميشه .اسپشياليشم هدزنيه
تمرينامم روي مهاجمه .
ميشه ريتينگشو تا 10 ستاره بالا برد؟
چطوري؟
silverfox
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
اگه یه بازیكن توی دفاع 5 ستاره بگیره وقتی بیاد به تیم اصلی چه وضعی پیدا میکنه؟
هومن
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱
اگه یه بازیكن توی دفاع 5 ستاره بگیره وقتی بیاد به تیم اصلی چه وضعی پیدا میکنه؟
یه چیزی بین ناکافی و قابل قبوله...!!!(فارسی را پاس داشتم...:3:)
pythoN
جمعه ۱۳ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
بروبچ یه لیگ ساختم 280910 لطف کنید اگر تیم جوانانتون اکتیوه و هر هفته بازی میکنید جوین شید . مرسی
pesarbaadab
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
تيم جوانان من تو 6 تا بازي قبلي خودش نتيجه نگرفت اما بازي 7 رو بردم با 3 امتياز جايگاه آخر اما اگه بازي هاي بعديم رو ببرم مي تونم حتي تا 4 هم بيام بالا تو جدول
ArSeN@L
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
اول سلام
من تا حالا فكر كنم 7-8 بازيكن سوليد از اين تيم گيرم اومده ... 4-5 تاييش رو فروختم دو سه تاييش رو هم نگه داشتم!!
والا اين تيم از اولي كه اين قضيه تيم جوانان شكل گرفت درست شده !! نميدونم 4 فصل پيش بوده 5 فصل پيش بوده ... از ازل خلاصه !
بعدشم من تو اين چند فصل مداوم دفاع تمرين ندادم ... بر حسب شرايط و بازيكناني كه گيرم اومده و تجمع بازيكنان در يك پست تمرين رو تغيير دادم ... تقريبا ميشه گفت همه تمرينها رو دادم منهاي دروازه باني ... پس اعتقاد خاصي وجود نداره :3:
اين ريتينگي رو هم كه ميبيني براي سه فصل كار نبوده !!! حداكثر از نيمه هاي فصل قبل تا امروز دارم روي اين خط كار ميكنم ... تا حالا هم دو تا دفاع سوليد گرفتم ... فكر ميكنم يكي ديگه هم در راه باشه البته مدل 18 ساله !!
حالا اين ريتينگي رو هم كه هتريك ميده به ما، والا خودمونم مونديم مبناش چيه ؟ در كل كاري نداريم ! يه كل هم بخونيم براي رفقا !!! هركي با هر شيوه و روشي تو ايران اكسترا رو زده بياد جلو !!
اگه بازیکنات زیر 17 سال باشن که شاهکاره
ولی خوب اگه از 18 به بالا باشن به نظر من زیاد ارزشی نداره
خود من از 17 سال به بالا بازیکن تو ترکیبم نمی ذارم مگر اینکه تو اون خطوط بازیکن پرورش ندم
Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
اين تيم جوانان عجب چيز مزخرفيه ! با سيستم قبلي اگه يه هفته در ميون دروازه بان مي خواستي حداقل يه پاسيبل 20 ساله واست جور ميكرد ! اين سيستم 3 فصل گذاشتم فقط دنبال دروازه بان بگردن بعد واسه من مهاجم و كاشته زن و معتاد و مريض و كراكي پيدا ميكنن ! :3:
كنسلش كردم و رو اووردم به همون سيستم شانسي ! تو اين 5-6 فصل اگه همون سيستم رو نگه ميداشتم اوضاع مالي و اعتباريم قطعا خيلي بهتر بود ! البته از حق نگذريم فقط يك فصل خيلي حال داد كه اونم قطعا ناشي از باگ هتريك بوده !:3:
i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۱
اين تيم جوانان عجب چيز مزخرفيه ! با سيستم قبلي اگه يه هفته در ميون دروازه بان مي خواستي حداقل يه پاسيبل 20 ساله واست جور ميكرد ! اين سيستم 3 فصل گذاشتم فقط دنبال دروازه بان بگردن بعد واسه من مهاجم و كاشته زن و معتاد و مريض و كراكي پيدا ميكنن ! :3:
كنسلش كردم و رو اووردم به همون سيستم شانسي ! تو اين 5-6 فصل اگه همون سيستم رو نگه ميداشتم اوضاع مالي و اعتباريم قطعا خيلي بهتر بود ! البته از حق نگذريم فقط يك فصل خيلي حال داد كه اونم قطعا ناشي از باگ هتريك بوده !:3:
این سیستم جدید بیشتر تو تیمای دسته پایین جواب میده .
aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۱۶
این سیستم جدید بیشتر تو تیمای دسته پایین جواب میده .
سیستم قدیم چیه؟جدید چیه؟
i.M.a.N
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
سیستم قدیم چیه؟جدید چیه؟
سیستم جدید یعنی همون تیم جوانان که 16 تا بازیکن داری و مسابقه برگزار میکنن و به تدریج اسکیلاشون مشخص میشه و وقتی 17 ساله شدن میاری تو تیم بزرگسالان
و سیستم قدیمی یعنی شما سرمایه گذاری میکنی و هرهفته یه بازیکن تو تیم بزرگسالان تحویلت میده
Ali-ss
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۵
من همچنان دارم از سیستم قدیم استفاده می کنم
یک مشورت از دوستانی که مدتهاست تیم جوانان دارن می خوام الان این سیستم تیم جوانان خوب جواب می ده ؟ یعنی وقتی 17 ساله شد بازیکن اسکیل مناسبی داره؟
به نظرتون من سیستم تیم جوانان راه اندازی کنم؟
راستی جایی نداریم یه آموزش درست و حسابی راجع به تیم جوانان هت تریک داشته باشه؟
Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۴
یک مشورت از دوستانی که مدتهاست تیم جوانان دارن می خوام الان این سیستم تیم جوانان خوب جواب می ده ؟ یعنی وقتی 17 ساله شد بازیکن اسکیل مناسبی داره؟
علي جان بستگي داره كه از سيستم فعلي چقدر راضي هستي ؟ يا اصلا هستي يا نه ؟ اگر راضي هستي و با اين حال ميخواي بزني به سيستم جديد به نظرم بهتره بيشتر فكر كني ... و در واقع بهتره اصلا فكرش رو هم نكني !!
من تو اين 5-6 فصل با تيم جوانان كار كردم فقط فصل دوم خيلي خوب جواب داد و 7-8 تا بازيكن قابل تحمل و قابل فروش تحويلم داد ... ولي از اون فصل به بعد واسه من ضرر صددر صد بود ! من سه تا استعداد ياب داشتم ولي بازم جواب نداد !
از نظر مالي و جبران هزينه اي كه ميكني براي سيستم قديم فكر ميكنم خيلي خوب باشه از همون سيستم قديم استفاده كني ... سيستم فعلي تا بياد راه بيفته و بازيكني كه بهت بده ارزش داشته باشه ... حداقل توي 6 فصل اول هيچ توقعي نبايد ازش داشته باشي ... به نظرم راه افتادن اين سيستم خيلي وقت گيرتره از مدت زمان اكسلنت شدن سيستم قديمه ... تازه وقتي هم راه بيفتي بايد منتظر گرفتن يه بازيكن مستعد از استعداد يابهات باشي و تازه يك فصل صبر كني تا بازيكنت تمرين هم بكنه و ايا بتوني تمرينش بدي ايا نتوني ... ايا يك فصل بعد سنش مناسبه يا 18-19 ساله ميشه !
من واقعا اشتباه كردم ... روز اول فكر كردم هتريك ميخواد كم كم سيستم شانسي رو منحل كنه و چه بهتر كه از اول به اين سيستم برسم ! ولي اشتباه كردم ... :6: حداقل از نظر مالي و سودي كه تو اينهمه مدت ميتونست نصيبم بشه خفن اشتباه كردم !
i.M.a.N
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۳
من با نظر محمدرضا برای دسته های بالاتر موافقم ولی تیم جوانان برای تیمای دسته پایین خیلی خوب جواب میده
ولی اگه روی تیم جوانان وقت بزاری و کمی هم شانس داشته باشی خیلی میتونی ازش سود کسب کنی و بازیکنی که بدرد تیم ملی بخوره پرورش بدی
Ali-ss
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
lااااا
ممد خودتی؟
آیدیت عوض کردی نشناختم!
خوبی آقا پسرررررر؟
ممنون از راهنمایی ولی من چند هفته یادم رفته بود از تیم بازیکن بگیرم
به هر حال فعلا روی سیستم قدیمی می مونم شاید هم کمی بعد رفتمروی جدید آخه تنوع هم خوبه
omid
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۴
بین خودمون باشه:3:
واسه شیرازی ها اون سیستم قدیمیه راحت تره:3:
Don M Corleone
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۷:۵۸
lااااا
ممد خودتی؟
آیدیت عوض کردی نشناختم!
خوبی آقا پسرررررر؟
ممنون از راهنمایی ولی من چند هفته یادم رفته بود از تیم بازیکن بگیرم
به هر حال فعلا روی سیستم قدیمی می مونم شاید هم کمی بعد رفتمروی جدید آخه تنوع هم خوبه
:3:
امروز ترانسفر هيستوريمو نشستم حساب كتاب كردم ديدم بازيكنايي كه از اين سيستم فروختم كمتر از 5.5 ميليارد شده ! :wacko:
mashkook
پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۰
سلام به همه
میخوام بدونم که باید برای پرورش به تک بازیکن فکر کرد و کل تیم رو رها کنم و بچسبم به اون استعداد خوب یا باید کل تیم رو ببرم بالا؟
کیان
پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
سلام به همه
میخوام بدونم که باید برای پرورش به تک بازیکن فکر کرد و کل تیم رو رها کنم و بچسبم به اون استعداد خوب یا باید کل تیم رو ببرم بالا؟
عموماً رو يه بازيكن با پتانسيل 7 8 سرمايه گذاري ميكنن و اگه شانس بيارن 2 تا بازيكن با پتانسيل حدود 6 هم گير ميارن و كنارش تمرين ميدن.
:3:
امروز ترانسفر هيستوريمو نشستم حساب كتاب كردم ديدم بازيكنايي كه از اين سيستم فروختم كمتر از 5.5 ميليارد شده ! :wacko:
چند فصله جوانان داري؟ من تو اين 7 فصل بالاي 11 ميليارد مستقيم سود كردم. ( بازيكنايي كه بدون تمرين فروختم) اگه با اون 2 تايي كه با تمرين فروختم حساب كني ميزنه بالاي 50 ميل. :1:
ضمناً من تو 2 فصل اول هيچي از هت تريك حاليم نبود! :3:
امروز بعد از ظهرم يه هافبك اكسلنت ميكشم بيرون! :1:
shahriar230
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۷
عجب تیمیه تیم من جدولو داشته باشین.10بازی 79 گل زده و 6 تا خورده!
تیم بازی پ م ش ز خ ± امتياز
1. Emperatour 10 10 0 0 79 6 +73 30
2. Shahin Masjedsoleyman 10 7 1 2 49 17 +32 22
3. perspolis sorkh 10 7 0 3 30 20 +10 21
4. STR 10 5 1 4 36 23 +13 16
5. Fc FoLaD 10 4 0 6 17 36 -19 12
6. chity bitty 10 3 0 7 9 42 -33 9
7. Bar3el0na 10 2 0 8 16 50 -34 6
8. AHWAZ-JAVAN 10 1 0 9 3 45 -42 3
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.