PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ببخشید شما...؟!

صفحه ها : [1] 2

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۴
ببخشید شما...؟!

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۲
من احسانم توي دسته Iv.9

Ali
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۴
منم علی دسته 3 گروه 6 تیم Abadan Refinery

R-Win
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
سلام
آروین
دسته 4 گروه 6
اسم تیمم هم man-utd red devil`s

تیم رو از هفته 6 با یه امتیاز ته جدول گرفتم الان با 13 امتیاز 5 مه شاید امشب بشه 4م

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
احسان تویی؟ من فكر كردم احسان اصفهانی هستی تو... آخه اون همیشه آیدیش احسان خالیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
كاشكی می نوشتی احسان عشق لاتسیو [Only Registered And Activated Users Can See Links] حالا بی خیال. خوش اومدی!

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
بچه ها من اسم و گروه تیمم رو توی پروفایلم به جای محل زندگی نوشتم. شما هم اونجا بنویسین تا بعدا یه فكر اساسی برای این موضوع بكنیم.

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
احسان تویی؟ من فكر كردم احسان اصفهانی هستی تو... آخه اون همیشه آیدیش احسان خالیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
كاشكی می نوشتی احسان عشق لاتسیو [Only Registered And Activated Users Can See Links] حالا بی خیال. خوش اومدی!

خوب يه كاري بكن برو تو كنترل پنل منو پاك كن تا آيديمو عوض كنم خودمم متوجه نشدم چرا اين اسمو انتخاب كردم
بچه خوش وقتم

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
و من سر فرزان ليتون !
نادري
دسته چهار گروه چهار
الان كه هفته 12 ليگ 11 هست من چهارمم.
مقامهاي كسب شده
فصل9 - Iv.4 - پنجم
فصل 10 - Iv.4 - سوم
بهترين عملكرد در جام حذفي تا اين لحظه:
فصل 11 - صعود تا دور سوم ( حذف مقابل ايران بارسا)

Siyavoush
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۸
سیاوش هستم صاحب تیم زاغارت Real Madrid Iran كه تا حالا از 5 فصلی كه در هتریك بودم در 3 فصلش در دسته 3 بودم و 2 فصل دسته 4
بهترین مقام من هم قهرمانی دسته 4 هستش

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۸
من احسانم توي دسته Iv.9

دروغ ميگه :D
من احسانم توي دسته دو گروه دو :eek:
به نام سپاهان قهرمان

Ehsan
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۸
خوب يه كاري بكن برو تو كنترل پنل منو پاك كن تا آيديمو عوض كنم خودمم متوجه نشدم چرا اين اسمو انتخاب كردم
بچه خوش وقتم

ممنون :)

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
دروغ میگی! تو كه اصفهانی بودی!! چرا نوشتی اهل بندر عباس؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

hosseinfx
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۱
منم حسینم با تیم Forexbazaar دسته 3 و گروه 11
سومین فصل و حضور در هتریك رو تجربه میكنم و به آینده امیدوارم

Mohammad-Saeidi
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۹
سلام به همه دوستان هتریكی؛

من محمدم، مدیر تیم برثا مانا (Bertha Manna)

از اینكه هتریك این فرصت رو به من داده كه دوستای زیادی داشته باشم، خوشحالم.

امیدوارم كه این سایت جانبی، محل خوبی برای تقویت دوستی هامون باشه.

به امید روزهای بهتر محمد سعیدی

leo
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۰۲
منم لئو دسته سه تیم دارم.
قصد سقوط به دسته 4 دارم تا به دور از هیاهو تیمم رو بسازم!!!!

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
من امید لیگ برتر برق سپاسی از شیراز

F.C.PERSEPOLIS UNITED
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۹
مخلص برو بچ ماهان با تیم P.c.persepolis United قهرمان فصل پیش دسته 3 گروه 1 و تیم هفتم دسته 2 گروه 1 در حال حاضر

Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۳۶
منم محمد! تیم نساجی! (Nassaji)
دسته چهارم, گروه 14!
قصدم هم فصله دیگه سعود به دسته 3 ـه! :good:

Real Madrid
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
سلام.
منم جواد همتي.
تيمم real_hemat
دسته 4 گروه 10
از 3 هفته پيش تيم رو گرفتم و تو 3 بازي كه كردم 7:hi: امتياز گرفتم

Ali
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
خیلی خوش اومدی جواد جان
امیدوارم كه همیشه موفق باشی
هر كمكی خواستی مطرح كن تا اونجا كه از دستمون بر بیاد كمكت میكنیم

masoodshe
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۷
:ak::6: منم قاطی مرغا ...
سلام !
من مسعودم ... مثل جواد همتیم ... 3 تا بازی انجام دادم ... ولی 9 امتیاز گرفتم ... 15 گل زدم :ak: و 1 گل خوردم ...
:bigsmile:
اسم تیمم : gigar
IV.11
... :pardon:

Ali
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۴۱
:ak::6: منم قاطی مرغا ...
سلام !
من مسعودم ... مثل جواد همتیم ... 3 تا بازی انجام دادم ... ولی 9 امتیاز گرفتم ... 15 گل زدم :ak: و 1 گل خوردم ...
:bigsmile:
اسم تیمم : gigar
IV.11
... :pardon:

تو هم خوش اومدی مسعود جان

حالا اسم این تیمت جیگر دیگه؟

masoodshe
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۰
خودم هم نمی دونم

Keyvan_zh
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۷
منم کیوانم اسم تیمم Kz Utd تو دسته ی چهار تو گروه دهم تو گروهم سومم

amirzelzeleh
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
نام: امیرحسین
نام خانوادگی : ب (توی هت تریك كاملش رو نوشتم)
شغل: مهندس عمران

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

نام تیم : Zelzeleh با آیدی 463446
گروه : III.12
افتخارات: مقام اول IV.24 و صعود مستقیم به دسته III.12 در فصل 10

الآن تو گروهم ششم هستم و می تونم به مقام پنجمی هم برسم.

alvand_000
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۴
:3:salam be hameye doostan
man alvand hastam
22 sale az tehran,shahrake gharb
teamam bloodlust e
khoshhalam ke inja dorost shode ke betunim ba ham bishtar ashna shim:plugin:

Koosha
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۱۳
سلام به بچه های هت تریک ایران
من کوشا هستم, 24 ساله, ساکن تهران
تیمم Khaz o Khil ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) تو گروه II.3 هست
این فصل پنجمین فصل حضور من تو هت تریک بود.و تا حالا یه قهرمانی تو گروه III.13 داشتم.

Ali
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۰
نام: امیرحسین
نام خانوادگی : ب (توی هت تریك كاملش رو نوشتم)
شغل: مهندس عمران

نام تیم : Zelzeleh با آیدی 463446
گروه : III.12
افتخارات: مقام اول IV.24 و صعود مستقیم به دسته III.12 در فصل 10

الآن تو گروهم ششم هستم و می تونم به مقام پنجمی هم برسم.

ایول آقا مهندس

مهندس جون بیا عكس منم بگیر اینجوریش كن احتیاج دارم!!!

omid
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
تو آبادان خوب سفید موندیها!!

Ali
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
كارم دفتریه آخه !!!!

سروش ازادي
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
اين اميد بهت نظر داره ها!!! از ما گفتم بود.
من هم همون فلجم گفتم يه تحولاتي بديم.تيم persian_patriot در دسته ي 3 گروه 11 و قبلا هم اسمش rehab بود.

Friend
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۲۶
سلام دوستان من
بنده صاحب باشگاه فرهنگی ورزشی پیرونتوس هست
این تیم بزرگ در دسته چهار و گروه سه حضور داره و امید زیادی برای صعود به جمع بزرگان داره
ورزشگاه این تیم 14200 نفری است
مربی تیم هم آندره گویز پرتقالی است
با تشکر

Taj
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۵
خوب بعداز مدتها انتظار بیوگرفی TAJ
اسمم مجتبی 28 سالمه تیم: taj tehran
لیگ 5 از دسته 3 گروه چهار شروع کردم که ششم شدم اون سال جام حذفی شرکت نکردم
لیگ 6 همون دسته 5 شدم. جام حذفی شرکت نکردم
لیگ 7 همون گروه 6 شدم .جام حذفی دور1 حذف شدم .
لیگ 8 بعد برنامه 4 ساله اول شدم .جام حذفی دور 3 حذف.
لیگ 9 تو دسته 2 گروه 4 هفتم شدم (استراتژی غلط)جام حذفی مرحله 3 حذف
لیگ 10 تو دسته 3 گروه 15 با 14 برد اول شدم و برگشتم دسته 2 .جام حدفی هم باز مرحله 4 حذف
لیگ11 تو دسته 2 گروه 4 قطعا 4 هستم .جام حذفی هم دور 4 حذف شدم.

استادیومم 2 هفته دیگه 60000 تایی میشه
این فصلم قصدتغییر مربی دارم .2 فصل دیگه میخوام تو این گروه بمونم بعدش برم دسته بالاتر که دیگه دسته 1 موندگار باشه تیمم.
راستی متوسط سن تیم داخل زمینم زیر 23 هست .

Ali
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۰
اين اميد بهت نظر داره ها!!! از ما گفتم بود.

:acute: از كدوم لحاظ؟

omid
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۶
نترس بابا :2:

سروش ازادي
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۱
:acute: از كدوم لحاظ؟

مگه چند تا لحاظ داره؟اگه يه وقت بهت گفت بيا بريم كارت دارم نريا:love05:

Ali
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
نترس بابا :2:

رفیق احمد مولا كه نیستی؟؟:nuts:

مگه چند تا لحاظ داره؟اگه يه وقت بهت گفت بيا بريم كارت دارم نريا:love05:

زكی
:img-pirate2:

location = Abodan

Hassanp
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۱
سلام به همه اسم من حسن هست. اسم تیمم هم هست ZOLFAGHAR. چهار فصله تو هتریکم اما این تیمم رو 3 فصله دارم. دسته ی III.15 زندگی میکنم:D ورزشگامم 16000 نفره که قصد دارم بکنمش بالای 20000 نفر. در حال حاضر هم تمرین دفاع میدم. ولی فصل بعد می خوام winger تمرین بدم. موفق باشم :D. یا علی

LionelMessi
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
منم مسی یا همون امین رونالدینیو هستم
اسم تیمم :worldfootball.ir
دسته 4 گروه 4
هستم فصل قبل از هفته 6 اضافه شدم و با 11 امتیاز ششم شدم
این فصل هم که از اولش بودم تا اینجا و با 13 بازی 33 امتیاز گرفتم و در صدر جدولم

gorbeyesiah
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
با عرض سلام خدمت همه.
در درجه ی اول خیلی خوشحال شدم كه این سایت دوباره تاسیس شد.
مصطفی هستم.از دسته 2 گروه 3 با تیم سولدوز سپورت.

Don Bandini
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۶
خوش اومدی حاج مصطفی آشنا!:1:

dohol
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۰
سلام به همه
من منیجر باشگاه : Fc Amin هستم.
قهرمان این فصل لیگ پر از Iv.26 _ Bot
اهل مشهد

Milad Gerrard
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۱۱
به به دوست سرعتی ما كه مشدیه!

dohol
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۵
به نظر میاد شما هم مشهدی هستی !!!
خیلی خوشبختم :uglylolmk4:
چطوری یره !!!:D

Mr_Behi
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
سلام به همه.من بهشاد هستم از شيراز.3 فصل تو ليگ روماني مربيگري كردم,يه فصل تو ليگ مالزي,الان هم ششمين فصل كه تو ليگ ايران هستم,3 فصل تو ليگ 2 بودم,2 فصل هم تو ليگ 3,الان هم تو ليگ 2 گروه يك هستم:boredom:

Vahid
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
سلام من وحید هستم 5 یا 6 فصل که تو هتریک تیم دارم:1:
اهل رشت هستم اسم تیمم fc vahidهستش.
فعلا تو دسته 3 گروه 4 هستم تا فصل دیگه که دارم میام لیگ 2:tap67:

wantonboy13
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۴۰
خیلی راحت و پاكیزه...
به نام خدا...
كامران هستم...
الان 3 روزه كه عضو هت تریك هستم...
صاحب تیم پرسپولیس ب (perspilis_B)...
دسته 4 لیگ 20 ام

Koosha
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
خوش اومدی کامران جان!

dangerous_boy
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۶
البته منم هستم Dangerous_boy
یا همون Shadow سابق
سلام به همه
چه خبرا ؟

Mohammad-Saeidi
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۵۵
دوستای گلم سلام،

در مورد این عنوان فكر كردم كه كجا بهتره صحبت كنم، یا اینكه خوبه عنوان جدید تو انجمنا درست كنم، دیدم تعداد عنوانای این انجمن كم نیست، دنبال یه محل مناسب برای مطرح كردن این موضوع گشتم كه فكر میكنم اینجا خوبه!

روی صحبتم با همه هتریكیهای "ایران"، وطن قشنگمون هست: تا حالا فكر كردین كه حضور در یك چنین سایتی چه منافعی غیر از لذتش میتونه داشته باشه؟ یكی از بعدهایی كه ما ایرانیا متاسفانه درش ضعیفیم (و علت اصلیشم برمیگرده به نظام آموزشی مدارس كشورمون كه در محل مناسب جای بحث داره) اینه كه داشتن روابط اجتماعی قوی برای خیلی ها نه تنها هنوز تبدیل به یك ارزش نشده چه بسا كه هنوز شناخته شده نیست. در حالیكه امروز در كشورای اروپایی و آمریكایی یا كلی تر بگم "كشورای توسعه یافته" هر مدیری، هر كسی كه اقدام به ایجاد یه community ميکنه و یا هر فردی به شخصه میدونه كه ارتباطات قوی یه ارزشه كه خیلی از خواسته های بشر امروزی رو میتونه ارضا كنه. حالا اگه دنبالشم نمیره ولی اینو خوب میدونه. به همین خاطر سعی میكنه كه اعضای بیشتری رو به سمت خودش جذب كنه.

من خودمو میگم هر چقدرم تلاش كنم شاید به یه جوون سویسی هم سن و سال خودم كه از اول بهش اینو خوب یاد دادن، نرسم. مگر اینكه در این مورد استعداد خیلی زیادی داشته باشم كه اونم احتمالش كمه. خیلی نقاط كور داریم، و البته یكی از دلایل اصلیش همون background های غلطی بوده كه در دوره ابتدایی و بعدها توی سر ما فرو كردن. نمیخوام جهت صحبتم سیاسی بشه بخاطر همین سریع از این بحث خارج میشم و به موضوع اصلی میپردازم.

اول كه وارد این سایت (سایت اصلی هتریك) شدم فقط به نحوه بازی فكر میكردم، كم كم متوجه تعداد خیلی زیاد مخاطبای اون در سطح جهانی شدم و از خودم هی میپرسیدم چرا با اینكه ایرانیا اینهمه به فوتبال علاقمندن یه كشور كم جمعیت تر از ایران باید شاید بیش از 240 برابر ما user داشته باشه كه ما اونموقع 70، 80 عضو بودیم كه شاید 10، 20 تاشون غیر ایرانی بودن. ارتباط زیادی هم وجود نداشت. بجز چند تا از دوستای خودم و چند نفر كه سعی كرده بودم باهاشون ارتباط برقرار كنم دیگه كسیو نمیشناختم. بعضیاشونم دوست خوبم سعید به من معرفی كرده بود. من با معرفی سعید بود كه با این سایت آشنا شدم. خودش تقریبا 6 ماه قبلش تیم گرفته بود.بگذریم؛

خوب زیاد عجیب نبود، یه عالمه دلیل میتونیم برای اینكه چرا هتریك تو ایران انقدر كم رشد كرده بود پیدا كنیم. از خصوصیات جالبی كه هتریك ایران داره توزیع خیلی متناسب اون بین استانهای مختلف ایرانه. همین مسئله میتونه ثابت كنه كه روند رشد استفاده كننده های اون تو ایران حتما یه رشد نمایی خواهد داشت. یعنی اینكه تا یه زمانی رشد تعداد user های اون برای ما محسوس نیست ولی این تعداد در مدت زمان كوتاهی به صورت باور نكردنی اضافه میشه. مهم نیست، موضوع اینه كه در صورتیكه همدیگه رو خوب بشناسیم ما 200، 300 نفری كه الان عضویم، بعدی ها ما رو نسل اول استفاده كننده های هتریك خطاب میكنن. در واقع چنین جایگاهی به ما این امكانو میده كه یك شروع رو برای ایجاد و گسترش گروههای مختلف اجتماعی (كه ریشه همشون همین هتریكه) پایه ریزی كنیم.

این گروهها میتونه برآورده كننده خیلی نیازایی باشه كه هر كدوم ما دنبال میكنه. در واقع هتریك تمایل بالا به جذب اعضای قشر جوان جامعه ما داره. پس تو این حیطه هم با هم مشتركیم. نمیخوام صحبتم زیاد طولانی بشه چون واقعا همه چیز خیلی ساده هست. كاری كه تو مراحل اولیه برای شناخت بیشتر همدیگه میشه كرد زدن ایمیل به همدیگه، شوخی كردن، كری خوندن برا هم و به طور كلی سعی در برقراری ارتباطای دوستانه با همدیگس. همینطوری كه می بینین اینا همین كاراییه كه هممون ناخداگاه داریم انجام میدیم. مثلا توی همین سایت یا HT-mail هایی كه برای هم میزینم. افرادی بین ما هستن كه این دایره ارتباطی رو مرتب بزرگ و بزرگ تر میكنن و البته این به علاقشون هم مربوطه. حالا چه بهتر كه بیشتر در مورد كاری كه داریم میكنیم آگاه باشیم و به اون حالت آگاهانه بدیم. تو مرحله های بعدی میشه برنامه هایی مثل تورهای تفریحی، كوه نوردی، كافی شاپ رفتن و كلا دور هم جمع شدن رو برنامه ریزی كرد كه البته تا قبل از این هم چنین برنامه هایی كم نبوده و وجود داشته. خیلی از ما قبلا اینجوری با هم آشنا شدیم.

در اولین فرصتی كه امكاناتش فراهم بشه یه برنامه تدارك خواهیم دید با این هدف كه تا جایی كه میشه افراد بیشتری دور هم جمع بشن، با هم گفتگو میكنیم، میخندیم، شوخی میكنیم، بحثای اجتماعی یا علمی میكنیم، در مورد وضعیت كار و بازار اون در كشورمون صحبت میكنیم (خودم با مشكلات فكری زیادی كه ترس از بیكاری برای هممون ایجاد میكنه روبرو بودم و می دونم برای یه مرد چقدر مهمه كه موقعیت خوب كاری داشته باشه، البته برا خانوما هم این مسئله هست ولی كمرنگتر)، اونایی كه اطلاعات بیشتری دارن بچه هایی رو كه دوران دبیرستان یا سالهای اول دانشگاه خودشون رو پشت سر میذارن رو راهنمایی میكنن، سعی میكنن به اونا كمك كنن كه برای زندگیشون بتونن یه هدف خوب تعریف كنن و نگرانیهای مرتبط با كارشون رو در این بازار كار برطرف كنن و البته سوال و جواب و بحث های هتریكی هم كه جای خودشو داره. برای اینكه بشه جلسه ای به این گرمی رو دور هم داشته باشیم قبل از هر چیز لازمه كه تعداد كسایی كه میان تا حد امكان زیاد باشه، من فكر میكنم یه همچین برنامه ای شاید خوب باشه كه حداقل 35 نفر آدم توش شركت كنن كه البته فكر میكنم هنوز امكان دور هم جمع كردن اینهمه آدم نباشه و تقریبا میشه گفت كار سختیه و البته شاید هنوز زود باشه. بازم با اینهمه وقتی حس كنم كه پتانسیلش وجود داره خودم برای برگزاری چنین برنامه هایی حتما پیش قدم میشم. امیدوارم كه همتون منو قابل بدونین و در مورد این تاپیك صحبتا و نظرای خودتون، ایده هاتون، و قسمتایی رو كه من از دستم در رفته رو تكمیل كنین.

یادمون نمیره كه هتریك در ایران رشد شدید و ناگهانی خواهد داشت و یه روزی به ما میگن پیشگامان هتریك. 40000 كمترین عددیه كه در مورد تعداد اعضای ایرانی این سایت در آینده به ذهنم میرسه.

دوستای دیگه در استانای دیگه هم برنامه های مشابه حتما خواهند داشت كه البته این مسئله متاثر از تعداد همشهریاشونه كه تو سایت عضون. لازم نیست كار خاصی بكنین فقط این مطالب رو تو ذهنتون داشته باشین و در موردش فكر و تبادل نظر كنین.

دوست شما، محمد.

paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
سلام بچه ها.منم اینجام.البته یه بار خودمو توی تاپیك لیگ خودمون معرفی كردم ولی رسم انجمن ها بر اینه كه همه بیان یه جا خودشونو معرفی كنن تا همه همدیگه رو بهتر بشناسن.منم تابع ملتم.
من سعیدم .... 17 سالمه .... بچه بوشهرم .... اسم تیمم هم ac_maldini ...توی دسته سه گروه پنج الان چهارمم که فقط یه بازیمو دیدم(دیدم نه ترکیب چیدم)...الان یه هفته ای میشه که تو هتریک میچرخم و امروز هم موفق شدم چلنج ها رو تموم کنم....تا یه 3-4 فصل دیگه باید بشین و تیمم رو بسازم و اون موقع فکر کنم سری تو سرا در بیارم.

آها یه چیزی یادم اومد..........مرد فقط مالدینی

dangerous_boy
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۲
خوش اومدی

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۳۹
سلام بچه ها.منم اینجام.البته یه بار خودمو توی تاپیك لیگ خودمون معرفی كردم ولی رسم انجمن ها بر اینه كه همه بیان یه جا خودشونو معرفی كنن تا همه همدیگه رو بهتر بشناسن.منم تابع ملتم.
من سعیدم .... 17 سالمه .... بچه بوشهرم .... اسم تیمم هم ac_maldini ...توی دسته سه گروه پنج الان چهارمم که فقط یه بازیمو دیدم(دیدم نه ترکیب چیدم)...الان یه هفته ای میشه که تو هتریک میچرخم و امروز هم موفق شدم چلنج ها رو تموم کنم....تا یه 3-4 فصل دیگه باید بشین و تیمم رو بسازم و اون موقع فکر کنم سری تو سرا در بیارم.

آها یه چیزی یادم اومد..........مرد فقط مالدینی

سلام همشهري !:pleasantry:
خوش اومدي !:friends:

reza020
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۲۸
با سلام
من هم رضا هستم 24 ساله از جنوب تهران
اسم تیمم هم ایران-لیورپول هست در دسته سه گروه هشتم
5 فصل هست در هتتریك هستم
با تشكر از این سایت خوب

wantonboy13
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۱۸
دوستای گلم سلام،

اول كه وارد این سایت (سایت اصلی هتریك) شدم فقط به نحوه بازی فكر میكردم، كم كم متوجه تعداد خیلی زیاد مخاطبای اون در سطح جهانی شدم و از خودم هی میپرسیدم چرا با اینكه ایرانیا اینهمه به فوتبال علاقمندن یه كشور كم جمعیت تر از ایران باید شاید بیش از 240 برابر ما user داشته باشه كه ما اونموقع 70، 80 عضو بودیم كه شاید 10، 20 تاشون غیر ایرانی بودن. ارتباط زیادی هم وجود نداشت. بجز چند تا از دوستای خودم و چند نفر كه سعی كرده بودم باهاشون ارتباط برقرار كنم دیگه كسیو نمیشناختم. بعضیاشونم دوست خوبم سعید به من معرفی كرده بود. من با معرفی سعید بود كه با این سایت آشنا شدم. خودش تقریبا 6 ماه قبلش تیم گرفته بود.بگذریم؛

خوب زیاد عجیب نبود، یه عالمه دلیل میتونیم برای اینكه چرا هتریك تو ایران انقدر كم رشد كرده بود پیدا كنیم. از خصوصیات جالبی كه هتریك ایران داره توزیع خیلی متناسب اون بین استانهای مختلف ایرانه. همین مسئله میتونه ثابت كنه كه روند رشد استفاده كننده های اون تو ایران حتما یه رشد نمایی خواهد داشت. یعنی اینكه تا یه زمانی رشد تعداد user های اون برای ما محسوس نیست ولی این تعداد در مدت زمان كوتاهی به صورت باور نكردنی اضافه میشه. مهم نیست، موضوع اینه كه در صورتیكه همدیگه رو خوب بشناسیم ما 200، 300 نفری كه الان عضویم، بعدی ها ما رو نسل اول استفاده كننده های هتریك خطاب میكنن. در واقع چنین جایگاهی به ما این امكانو میده كه یك شروع رو برای ایجاد و گسترش گروههای مختلف اجتماعی (كه ریشه همشون همین هتریكه) پایه ریزی كنیم.

دوست شما، محمد.

بیشترین دلیلش بر میگرده به اینكه این سایتو خیلیا نمیشناسند....
نمونه بارزش همین خود من.... به طور كاملا" اتفاقی یك ماه پیش با این سایت آشنا شدم و 2-3 نفروكه فكر میكردم
استعدادشو دارند با این سایت آشنا كردم ، و به طور كاملا" اتفاقی تر با سایت هت تریك دات آی آر آشنا شدم كه
دوستای خوبی مثله شماهارو پیدا كردم كه هر كدوم یه پا مغز متفكرین!!!! :victory:

Tehran Heroes
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۱۳
سعید
16
Iv.11

Milad Gerrard
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
اسم تیمت چیه؟

Tehran Heroes
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
Tehran Heroes

Milad Gerrard
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۱۵
با سلام
من هم رضا هستم 24 ساله از جنوب تهران
اسم تیمم هم ایران-لیورپول هست در دسته سه گروه هشتم
5 فصل هست در هتتریك هستم
با تشكر از این سایت خوب

آقا سلام!
به به یك لیورپولی دیگه خوش اومدی!:wink_smile:

hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
سلام...من از دسته 4 گروه 14... هانی هستم...19...از كرج -گوهردشت....اسم تیم::::هانیران

wantonboy13
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۷:۴۴
خوب امروز بر آن شدیم تا اشخاص فعال هت تریك رو كه خودشون رو معرفی نكردند ، ما معرفی كنیم... :icon23:

به ترتیب حروف الفبا معرفیشون می كنم...

الوند... مربی تیم in memory of khazo khil ... جون میده واسه موقع هایی كه تو هت تریك دعوا میشه ، آمادگی
بدنیشو به رخ بكشه !!

اینیو كه میبینید آیدین ، مربی تیم Shadow_1 ، هم گروهیه منه... زیر آب تمام مربیای گروهه میزنه تا همشون
به رده های پایین سقوط كنند و خودشو به صدر جدول برسونه... در ضمن !! از لیگ دسته 6 كشور دومینیكن بگیر
تا مسابقات هت تریك مسترز ، همه رو دید میزنه... اگر هم وقت نكنه زنده ببینه ، بازی رو ضبط میكنه فرداش
میبینه !!

اینا بابك ، سر فرزان ، و تن سون ... مربیان گروه 4 دسته 4 هستند كه با هم گل میگند و گل میشنوند... البته جدیدا"
شنیدم مثله اینكه به هم گل هم پرتاب می كنند !!

این دهله... مثله فرفره ترجمه تحویل میده... خدا آخر عاقبت هممونو به خیر كنه !!

معرف حضور همتون.... دن بندینی !! مربی كه هنوز نتونسته جلوی خودشو بگیره و پس از پیروزی ها از
نوشیدنی های غیر مجاز استفاده نكنه... ایشون رو میتونید روزهای دوشنبه عصر در كلانتری هت تریك ملاقات
بفرمایید !!

حاج آقا ایلون ... رئیس تشخیص مصلحت نظام هت تریك... هر گونه سوالی در مورد احكام شرعی بابت هت تریك
داشتید به ایشون مراجعه كنید .

اینو حدس میزنید كی باشه ؟؟ خوب این منم دیگه... كامران !! فقط كافیه بگه سلام ، مورد انتقاد حاضرین
قرار می گیره... قرار شده آخر فصل به 6 ماه حبس ابد !! محكومم كنند.

كوشا... تحصیل كرده اجتماع هت تریكی ها . كه فعلا" تشریف بردند استكهلم برای ادامه تحصیلات عالیه !!

اینو كه میبینید كوروش مربی تیم ملی زیر 20 سال ایرانه كه بعد از هر بازی این عكس العمل رو بروز می ده !!

محمد.... رئیس تیم برتا مانا ، اطلاعات تخصصیش در حد تیم ملیه!!

ایشون همونطور كه از چهرش مشخصه ، همون آق مهندس خودمون، یعنی امیر زلزلس !!

داش سیاوش... Super moderator سایت ... یك جمله رو به طور پیش فرض ضبط كرده و هر 24 ساعت اون رو
در سایت قرار میده و اون هم جمله ای نیست به غیر از : " هر كی ترجمه میخواد بگه تا بهش بدم "

خوب فكر كنم كافی باشه... دوستان اگر مورد هر گونه اهانتی ، توهینی ، .... قرار گرفتید ، اصلا" ناراحت نباشید و
فقط لبخند بزنید . چون اگر هم توهینی شده مطمئنا" از قصد بوده !! پس تنها كاری كه میتونید بكنید،
همون لبخنده... موفق باشید . :ok:

Milad Gerrard
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۸:۰۳
اینا الان به ترتیب حروف الفبا بود؟:biggrin:
بعد محمد امیر زلزله ست؟
(خودت گفتی مورد انتقاد قرار می گیری منم می خواستم واقعی تر بشه حرفت:biggrin: )

wantonboy13
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۰۵
اینا الان به ترتیب حروف الفبا بود؟:biggrin:
بعد محمد امیر زلزله ست؟
(خودت گفتی مورد انتقاد قرار می گیری منم می خواستم واقعی تر بشه حرفت:biggrin: )

اولا" منظور من حروف الفبای انگلیسی بود... :man_in_love:
دوما" منظور از امیر زلزله همون مهندسه.... كه بعد از محمد قرار می گیره !! :2:

* آیدین *
جمعه ۲۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰
از لیگ دسته 6 كشور دومینیكن بگیر تا مسابقات هت تریك مسترز ، همه رو دید میزنه... اگر هم وقت نكنه زنده ببینه ، بازی رو ضبط میكنه فرداش میبینه !!:ok:
:pardon:

wantonboy13
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
اینیو كه میبینید آیدین ، مربی تیم Shadow_1 ، هم گروهیه منه. از لیگ دسته 6 كشور دومینیكن بگیر
تا مسابقات هت تریك مسترز ، همه رو دید میزنه... اگر هم وقت نكنه زنده ببینه ، بازی رو ضبط میكنه فرداش
میبینه !!

:ok:

مژده بده آیدین... اقامت در دومینیكن بدون ویزا ... از این به بعد میتونی از نزدیك بازیهاشونو تماشا كنی... اینم
لینك مطلب : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۱۸
خوب امروز بر آن شدیم تا اشخاص فعال هت تریك رو كه خودشون رو معرفی نكردند ، ما معرفی كنیم... :icon23:

به ترتیب حروف الفبا معرفیشون می كنم...

الوند... مربی تیم in memory of khazo khil ... جون میده واسه موقع هایی كه تو هت تریك دعوا میشه ، آمادگی
بدنیشو به رخ بكشه !!

اینیو كه میبینید آیدین ، مربی تیم Shadow_1 ، هم گروهیه منه... زیر آب تمام مربیای گروهه میزنه تا همشون
به رده های پایین سقوط كنند و خودشو به صدر جدول برسونه... در ضمن !! از لیگ دسته 6 كشور دومینیكن بگیر
میبینه !!

اینا بابك ، سر فرزان ، و تن سون ... مربیان گروه 4 دسته 4 هستند كه با هم گل میگند و گل میشنوند... البته جدیدا"
شنیدم مثله اینكه به هم گل هم پرتاب می كنند !!

این دهله... مثله فرفره ترجمه تحویل میده... خدا آخر عاقبت هممونو به خیر كنه !!

معرف حضور همتون.... دن بندینی !! مربی كه هنوز نتونسته جلوی خودشو بگیره و پس از پیروزی ها از
نوشیدنی های غیر مجاز استفاده نكنه... ایشون رو میتونید روزهای دوشنبه عصر در كلانتری هت تریك ملاقات
بفرمایید !!

حاج آقا ایلون ... رئیس تشخیص مصلحت نظام هت تریك... هر گونه سوالی در مورد احكام شرعی بابت هت تریك
داشتید به ایشون مراجعه كنید .

اینو حدس میزنید كی باشه ؟؟ خوب این منم دیگه... كامران !! فقط كافیه بگه سلام ، مورد انتقاد حاضرین
قرار می گیره... قرار شده آخر فصل به 6 ماه حبس ابد !! محكومم كنند.

كوشا... تحصیل كرده اجتماع هت تریكی ها . كه فعلا" تشریف بردند استكهلم برای ادامه تحصیلات عالیه !!

اینو كه میبینید كوروش مربی تیم ملی زیر 20 سال ایرانه كه بعد از هر بازی این عكس العمل رو بروز می ده !!

محمد.... رئیس تیم برتا مانا ، اطلاعات تخصصیش در حد تیم ملیه!!

ایشون همونطور كه از چهرش مشخصه ، همون آق مهندس خودمون، یعنی امیر زلزلس !!

داش سیاوش... Souper moderator سایت ... یك جمله رو به طور پیش فرض ضبط كرده و هر 24 ساعت اون رو
در سایت قرار میده و اون هم جمله ای نیست به غیر از : " هر كی ترجمه میخواد بگه تا بهش بدم "

خوب فكر كنم كافی باشه... دوستان اگر مورد هر گونه اهانتی ، توهینی ، .... قرار گرفتید ، اصلا" ناراحت نباشید و
فقط لبخند بزنید . چون اگر هم توهینی شده مطمئنا" از قصد بوده !! پس تنها كاری كه میتونید بكنید،
همون لبخنده... موفق باشید . :ok:

آقا كیوان شرمنده من رو یادت رفته بنویسی
حالا جرا بروبچ نمیان تو ویرایش جمله ها ما كمك كنن. تو بهشون بگی فكر كنم كه بهتر باشه . دیگه جمله ها كه انگلیسی نیستن
فارسین زبون مادرزادی به سروش بگین اگه كمك خواست خوب كمكش كنین

wantonboy13
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۰۰
آقا كیوان شرمنده من رو یادت رفته بنویسی
حالا جرا بروبچ نمیان تو ویرایش جمله ها ما كمك كنن. تو بهشون بگی فكر كنم كه بهتر باشه . دیگه جمله ها كه انگلیسی نیستن
فارسین زبون مادرزادی به سروش بگین اگه كمك خواست خوب كمكش كنین

كیوان كیه ؟؟ 100 دفعه بهت گفتم كامران :fighting29:

* آیدین *
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
مژده بده آیدین... اقامت در دومینیكن بدون ویزا ... از این به بعد میتونی از نزدیك بازیهاشونو تماشا كنی... اینم
لینك مطلب : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
خدا بگم چیكارت نكنه كامران :lol3:
ولی یه چیزیو میدونی ؟
این جائی كه تو معرفی كردی دومینیكا بود نه دومینیكن !!
ولی عجب جای دنج و قشنگیه :yes:
در ضمن این جملش منو گرفت :
میگویند اگر کریستف کلمب، امروز بار دیگر به سمت آمریکا میرفت، دومینیکا تنها جایی بود که باز می شناخت.

esmaeil
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۵۸
اصلا من با كیوان حال می كنم
چی می گی تو؟

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۰۶
اصلا من با كیوان حال می كنم
چی می گی تو؟

پس كه اینطور... با كیوان حال میكنی آره ؟؟... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۱۲
خدا بگم چیكارت نكنه كامران :lol3:
ولی یه چیزیو میدونی ؟
این جائی كه تو معرفی كردی دومینیكا بود نه دومینیكن !!
ولی عجب جای دنج و قشنگیه :yes:
در ضمن این جملش منو گرفت :
میگویند اگر کریستف کلمب، امروز بار دیگر به سمت آمریکا میرفت، دومینیکا تنها جایی بود که باز می شناخت.

دومینیكا تلفظ آمریكاییه دومینیكنه... منتها ما فارسیمون یه مقدار لهجه داره :apophys:

omid
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۵۶
تا اونجا كه میدونم دومینیكا و دومینیكن 2 تا كشور مختلفن:3:

* آیدین *
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۲۹
تا اونجا كه میدونم دومینیكا و دومینیكن 2 تا كشور مختلفن:3:
دقیقا.
مرسی امید جان
جالبه , كامران تو لینك میذاری خودت نمیخونی ؟!! :nea:
اینجا رو بخون ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۲۵
دقیقا.
مرسی امید جان
جالبه , كامران تو لینك میذاری خودت نمیخونی ؟!! :nea:
اینجا رو بخون ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

حالا دومینیكا یا دومینیكن... مهم واسه شما یه جای دور افتادست كه بری بازیاشو ببینی:lol3:
ببینم لینك خودمو به خودم برمی گردونی ؟؟ :plugin:

ssreal
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۰۸:۳۸
سلام دوستان

علیرضا هستم تیم Iranvij از III.16

منوچهر
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
سلام
منوچهر هستم صاحب تیم Abieteh از III.10

ssreal
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۵۸
چطوری منوچ؟؟:apophys:

Ali
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۱۷
دوستان تازه وارد خیلی خوش آمدید

براتون آرزوی موفقیت در هتریك رو دارم

منوچهر
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۳
چطوری منوچ؟؟:apophys:

خوب :8:

ssreal
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
دوستان تازه وارد خیلی خوش آمدید

براتون آرزوی موفقیت در هتریك رو دارم

خیلی ممنون علی آقا
امیدوارم موفق باشید

-Aydin-
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۰۲
خوش اومدین

ssreal
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۱۰
ممنون شماهم خوش اومدید

Mojtaba
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۰۹
سلام حالا كه همه خودشونو معرفی میكنن منم میگم !
مجتبی هستم 22 ساله از اهواز مالك متمول ! باشگاه فرهنگی ورزشی زیگورات آی آف سی Ziggurat IFC
خیلی تیمم توپه خودم میدونم :crazy:تو خوزستان هم اولین تیم هستم چه از نظر افتخارات:stinker: و چه سابقه !
الان هم لیگ برتر هستم :shades_smile:
================================
یه ظریفی :bad: میگفت تو كه هیچ ادعایی نداری اومدی هت تریك چیكار؟!!

ehsan8
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۶
سلام من احسان هستم در کانادا زندگی میکنم و تازه واردم کلی. تو لیگ اخر کانادا هستم. خلاصه اینکه خیلی چاکر همه ایرونی های گل هستم

LA-soshiant
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۷
سلام من احسان هستم در کانادا زندگی میکنم و تازه واردم کلی. تو لیگ اخر کانادا هستم. خلاصه اینکه خیلی چاکر همه ایرونی های گل هستم

خیلی خوش اومدی آقا احسان
:wink3:
امیدوارم توی hattrick.ir بهت خوش بگذره
و دوستای خوبی پیدا كنی

ehsan8
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۷:۰۱
خیلی خوش اومدی آقا احسان
:wink3:
امیدوارم توی hattrick.ir بهت خوش بگذره
و دوستای خوبی پیدا كنی

خیلی ممنون منم امیدوارم اینجا اوقات خوبی رو كنار هم بگذرونیم:wink3:

hoviateman
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۰۵:۰۲
سلام من مخلص همگي هستم
من هنوز برام ايميل نيومده ولي خيلي خوشحالم كه عضو شدم

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۰۹
منظورت از ای میل همون ای میل فعال سازی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه منظورت یه چیز دیگه ست.

alex_irooni
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
سلام
من حامد مالك تیم دسته چهارمی پارس یووه گروه چهار هستم . :1:
سابقه ام زیاده ولی طول كشید تا راه بیافتم . به هر حال واسه فصل بعد برنامه دارم .:jesors:
امسال اولین سال طرح قهرمانی 3 سالم بود .:apophys::good:

reza_morinio
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۸
سلام من هم رضا مهندس ساختمان هستم و خوشحال هستم كه اینجا دوستان جدیدی پیدا كردم من مالك تیم redevils یه فصله اومدم تو هتریك الان هم با اینكه گروه خیلی سختی داریم به دنبال قهرمانی هستم هدفم من قهرمانی تو دو فصل دیگه در دسته سه میباشد. دوست دار تمام بچه های خاك پاك سرزمین اریایی

Mohammad
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
سلام من مخلص همگي هستم
من هنوز برام ايميل نيومده ولي خيلي خوشحالم كه عضو شدم

سلام عزیز جان!
خودت رو به اسم و یه سری اطلاعات بیشتر معرفی کن دوستان با هم صمیمی هستیم :blush2:

Nillo
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
خوب منم یه چند ماهی هست عضو شدم منتهاش وقت نکرده بودم بیام اینجا

نام:سعید یا سام (اولی تو شناسنامه است و بیشتر استعمال میشه دومی رو بابابزرگم انتخاب کرده که فقط توسط خودش استعمال میشه)
16 سالمه سال دوم ریاضی
با هتتریکم یه یکسالی هست آشنا شدم اما این تیمم الان فصل دومشه

Harpag
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۰۰
داش من حسام هارپاگم.
میگی یعنی چی؟
گوش كن:
((وقتی كوروش كبیر توانست بابل بزرگترین شهر جهان در آن زمان رو كه مستحكم ترین دژها رو داشت فتح كنه،كسی جز هارپاگ فرمانده ارشدش نبود))
خب، دقت كردید.

bianco vino71
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۰۲
منم ماني نقاش
33 ساله
مالك تيم Bianco vino
يوونتوسي و پرسپوليسي

LA-soshiant
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۰
مانی، هارپاگ و سعید . . .

خیلی خوش اومدین !!!

امیدوارم در هت تریك ایران بهتون خوش بگذره و دوستهای خوبی پیدا كنید :)

Nillo
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۵۳
خوش گذشته ودوستای خوبی پیدا کردیم!!!

houman s.s
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
سلام به همگی
منم هومن هستم
وبا تیم مس كرمان در مرحله گذران Chaleng تو هتریك حضور دارم
خوشحالم به جمع شما پيوستم
و از تمام راهنمايي هاي شما هم متشكرم

Daniro
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
سلام
من هم دانیال ، 23 ساله و دانشجوی ترم 7 برق و مالک تیم ساری هستم.

ShoOter
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
منم یه 2ماهی هست اومدم اسمم علی هست مقلب به نیک . تیم رو دقیقا یک هفته بعد نیم فصل گرفتم داش سعید هم سنیم منم 16 دوم ریاضی هستم

omid
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۳
دانیال هومن علی
به دنیای مجازی و سرگرم کننده ی هتریک خوش اومدین

masoud_dj
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۰۳
من اومدم پستم زیاد دادم اما یادم رفت اینجا معرفی كنم:ouaip:
مسعود
لیسانس متالورژی
بچه كرج
صاحب تیم رئال كرج
ایثارmnizar و صمد znu منو معتاد هتریك كردن:bad:
الان فصل دوم هتریكمه
نمیدونم چی شد این هفته ای یهو تو هتریك ای ار فعال شدم
فكر كنم واسه تب كنكور ارشد باشه:apophys:

Ali
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۴۸
خوش اومدی مسعود جان

منم مثل خودت از معتادای هتریكی هستم

ولی عجب اعتیاد دل انگیزیه

Sharp-Shark
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
خب!

منم احسان هستم!
متولد شیراز 23.12.1365 ( کادو ها رو میتونید با پخ بفرستید، چه حرفا ! کو معرفت...؟!)
آلان ساکن بوشهرم و دارم اینجا ادامه تحصیل ( به قول کامی؛ ادامه تفریح) میدم. دانشجوی رشته پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، ترم 4 !!
تیم محبوبم یووه هست. بین آبی و قرمز طرفدار استقلال هستم. اما اگه مدت ها هم خبری ازشون نشه، خیلی برام مهم نیست. بر عکس یووه!!
تیم هتریکم هم یووک هست که ریشه اسم گذاریشو میتونید تو تاپیک اسم تیم ها ببینید. فصل قبل تیم رو تحویل گرفتم و بعد از 6 بازی، تیم دوم گروه شدم. Iv.26 میتونید منو پیدا کنید.
نظرم در مورد هتریک رو تو یه تاپیک جدا گفتم. اولش که شدیدا جذبم کرد. اما بعد برام یه موضوع ساده شد و فهمیدم نمی تونه اندازه خواسته های من رشد کنه!!!!!! راستشو بخواین خیلی امیدی به اینکه هتریک رو ادامه بدم ندارم...
شطرنج و فوتبال ورزش های مورد علاقه من هستن.
موزیک هم، همه ترانه های س ی ا و ش ق م ی ش ی رو دوست دارم. یه فلدر سلکشن هم دارم از همه خواننده ها و همه زبان ها که شنیدنشو به همه توصیه می کنم! خودمم فلوت میزنم و بلدم صدای سه تار رو در بیارم!!

ببخشید اگه سرتونو درد آوردم!

Nillo
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۳
احسان جون خیلی خوش اومدی

ببخشید دیر گفتم

vorojax
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱
سلام.
كوچیك همتونم هستم.من امروز تیم گرفتم.
اموزش ها تو اینجا كجاست یه 2 تا اموزش معرفی كنید یه چیزی بارمون شه.
عیدتونم مبارك.

masoud_dj
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
سلام خوش اومدی
برا آموزش برو تو پرسشو پاسخ 4 تا زیر مجموعه داره که همش به دردت میخوره
عید شما هم مبارک

kinglajan
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۴۳
ٍِسلام منم احمدم
23سالمه جونیم جاهلیم بازی میکنیم یاد میگیریم
هنوزم تیم ندارم

XerXes
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۵۰
دوستای گلم سلام،

1. روی صحبتم با همه هتریكیهای "ایران"، وطن قشنگمون هست: تا حالا فكر كردین كه حضور در یك چنین سایتی چه منافعی غیر از لذتش میتونه داشته باشه؟ یكی از بعدهایی كه ما ایرانیا متاسفانه درش ضعیفیم (و علت اصلیشم برمیگرده به نظام آموزشی مدارس كشورمون كه در محل مناسب جای بحث داره) اینه كه داشتن روابط اجتماعی قوی برای خیلی ها نه تنها هنوز تبدیل به یك ارزش نشده چه بسا كه هنوز شناخته شده نیست. در حالیكه امروز در كشورای اروپایی و آمریكایی یا كلی تر بگم "كشورای توسعه یافته" هر مدیری، هر كسی كه اقدام به ایجاد یه community ميکنه و یا هر فردی به شخصه میدونه كه ارتباطات قوی یه ارزشه كه خیلی از خواسته های بشر امروزی رو میتونه ارضا كنه. حالا اگه دنبالشم نمیره ولی اینو خوب میدونه. به همین خاطر سعی میكنه كه اعضای بیشتری رو به سمت خودش جذب كنه.

2. اول كه وارد این سایت (سایت اصلی هتریك) شدم فقط به نحوه بازی فكر میكردم، كم كم متوجه تعداد خیلی زیاد مخاطبای اون در سطح جهانی شدم و از خودم هی میپرسیدم چرا با اینكه ایرانیا اینهمه به فوتبال علاقمندن یه كشور كم جمعیت تر از ایران باید شاید بیش از 240 برابر ما user داشته باشه كه ما اونموقع 70، 80 عضو بودیم كه شاید 10، 20 تاشون غیر ایرانی بودن. ارتباط زیادی هم وجود نداشت. بجز چند تا از دوستای خودم و چند نفر كه سعی كرده بودم باهاشون ارتباط برقرار كنم دیگه كسیو نمیشناختم. بعضیاشونم دوست خوبم سعید به من معرفی كرده بود. من با معرفی سعید بود كه با این سایت آشنا شدم. خودش تقریبا 6 ماه قبلش تیم گرفته بود.بگذریم؛

3. یادمون نمیره كه هتریك در ایران رشد شدید و ناگهانی خواهد داشت و یه روزی به ما میگن پیشگامان هتریك. 40000 كمترین عددیه كه در مورد تعداد اعضای ایرانی این سایت در آینده به ذهنم میرسه.

دوست شما، محمد.

با درود.

من خشايارشا هستم ، پسر داريوش بزرگ ، پسر آتوسا ( دختر كورش بزرگ ) ، و نوه ي كورش بزرگ !
2527 سال پيش به دنيا آمدم و در تاريخ سفر كرده ام ...
در اين سفر چند هزار ساله اقوامي وحشي را ديدم كه به سرزمين بزرگ و اهورايي من حمله كردند ، از اعراب وحشي گرفته تا مغولان خونخار بي صفت همه و همه آمدند اما ايران پاينده است...
زيرا اهورامزدا نگهدار آن است زيرا كورش بزرگ اين چنين دعا كرده است :
اهورا مزدا ، اين سرزمين را ، اين مرز و بوم را ، از كينه ، از دشمن ، از دروغ ، از خشكسالي حفظ كند .

و به دشمنانش چنين گفت :
اي تو هر آنكه هستي و ازهر كجا كه مي آيي چون ميدانم روزي خواهي آمد من كورشم همان كه فرمانروايي پارس را براي پارسيان به ارمغان آورد پس بر اين تكه خاك كه بدن مرا در بر گرفته رشك مورز.

من همان خشايارشا هستم كه برايتان از هزاره هاي پيش از ميلاد گنج نامه را در هگمتانه به ارث گذاشته ام
همان گنج نامه اي كه در برابر توحش اعراب بپايش خون داديد و در برابر مغولان جان !
آمده ام فرزندان اين سرزمين را نظاره كنم آمده ام كه دوباره شكوه هزاره ها را زنده كنم
آمده ام كه گنج نامه ام را كه براستي گنج خوانديدش زنده كنم
كه چنين گفتم در گنج نامه ام ، ميراثي ماندگار :
" خدای بزرگ است اهور مزدا، بزرگ‌ترین خدایان است که این زمین را آفرید، که آن آسمان را آفرید، که مردم را آفرید، که برای مردم شادی آفرید، که خشایار شاه را شاه کرد، یگانه از میان شاهان بسیار، یگانه فرمانروا از میان فرمانروایان بی‌شمار. من خشایار شاه، شاه بزرگ، شاهِ شاهان، شاهِ کشورهای دارای ملل بسیار، شاه این سرزمین بزرگِ دوردستِ پهناور، پسر داریوش شاه هخامنشی "

به ياد آن روزها ، شكوه گذشته ها ، اقتدار هزاره ها....

خب دوستان :good: من مهدي هستم مدير تيم The Immortal Magic
والا قصه عضويت ما به خيلي قبل ترا ميرسه داستانش طولانيه كه بيان نميكنم.
من اول يه تيم داشتم به اسم juventus-tehran كه بخاطر يه اشتباه ساده بسته شد.
فكر كنم تاريخ عضويتم بر ميگرده به فصل چهارم ليگ :

Season 4
Team Played Goals Points
1. Alborz Mountain 14 77 - 16 37
2. Perspolisxz 14 52 - 26 30
3. Taj.Mashhad 14 56 - 30 26
4. Dumana 14 46 - 32 25
5. Brescia IFC 14 35 - 34 21
6. blackbulldogs 14 27 - 47 16
7. pyroozy 14 13 - 57 5
8. Juventus-Tehran 14 10 - 74 3

كه با فضاحت كامل آخر شدم :apophys:
البته چون 3-4 هفته بيشتر نبود كه تيمم رو گرفته بودم.

بعد از اينكه تيمم بسته شد دوباره يه تيم باز كردم كه همين تيم فعليم باشه.
قهرماني در ليگ 3 رو دارم و البته چند فصل ( فكر كنم 5 فصل ) حضور در ليگ II.2 كه به علت مشغله زياد نميتونستم زياد سر بزنم و اين بود كه توي بازي حذفي باختم و رفتم ليگ 3 دوباره و البته حدودا 2-3 فصل هست كه دارم تو ليگ III.6 بازي ميكنم.
بيشتر آشنايي من با بچه ها از همون قرار عمومي توي كافه آينه ونك بود كه با سعيد و محمد آشنا شدم.
با اين سايت هم كمابيش آشنا بودم اما به دليل مشغله زياد نميتونم بطور مستمر سر بزنم
الان هم تيمم چهارمه فقط به اين خاطر كه يادم ميره تاكتيك بدم :shades_smile::stinker:
اما توي پست دوست عزيزم محمد سعيدي چند نكته به ذهنم رسيد كه بايد عرض كنم ( شماره هايي رو كه گذاشتم همون شماره هايي هست كه باهاش مطالب محمد جان رو تقسيم بندي كردم ) :

1. يكي از درد هاي بزرگ ما همينه كه نميتونيم با بقيه درست ارتباط برقرار كنيم. هتريك خارج از منافع و خوبي هايي كه براي خودمون داره يعني همون دوست شدن ها و قرار گذاشتن ها ، ميتونه رابط خوبي باشه براي ارتباط جامعه ايران با ساير كشور ها و تبليغ تمدن و فرهنگ باستاني خودمون. كه اين وظيفه اي بسيار بزرگ هست كه به دوش ما گذاشته شده تا تمدنمون رو در حد توان به ديگر ملل بشناسونيم و حداقل بتونيم از حملات دشمنان بهش جلوگيري كنيم.

2. يادش بخير اون موقع ، نميدونم ، وقتي عضو هتريك شدم فكر كنم جزو 30-35 نفر اول بودم. از همون موقع به ذهنم رسيد كه چه خوبه هتريك زبان پارسي داشته باشه و به همين منظور پيشنهادي رو به مديران هتريك فرستادم كه بنده به همراه دوستم امين ‌( كه همين الان هم عضو اينجاست با آيدي 6006008 ) ميتونيم زبان پارسي رو به هتريك اضافه كنيم. ( از اونجايي كه سالهاست كه وبمستر هستم و در زمينه پارسي سازي و يا كلا پروژه هاي پرتالي و ... تجربه كافي و وافي رو دارم ، اين پيشنهاد رو دادم :img-tomato:).
بعد جوابي از هتريك بهم رسيد كه ظاهرا درخواست ديگه اي هم به همين منظور بهمون رسيده كه مربوط ميشه به عده اي از كاربران سايت پارس فوتبال !!! كه چون هتريك كار گروهي رو دوست داره اصولا كار رو دادن به بچه هاي پارس فوتبال ! ( بماند كه جون به سرمون كردن تا پارسي به هتريك اضافه شد. و همچنين اين بماند كه ما تو اين مدت 3 بار هتريك رو ترجمه ميكرديم و اينا .... :apophys::sick: ) كه البته همچنان به ترجمه معترضم كه البته اينجا جاي مطرح كردنش نيست و موكول ميكنم به جالي خودش. :jesors:

3. بنده به تنهايي سعي و تلاش زيادي در اين زمينه انجام دادم كه البته اميدوارم پيش بيني شما درست باشد محمد جان و اصلا بتركه چشم حسود ! :sick:

خب ديگه خيلي سرتون رو درد آوردم.
و ديگه فكر كنم چشو چالم داره از كاسه در مياد بنابر اين اين پست رو همينجا خاتمه ميدم.

دوست شما ، مهدي :good:

راستي ...

درود بر كورش بزرگ ، كسي كه اولين فرمان انساني را صادر نمود.

Ali
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۱۷
خشی تو خواب نداری؟

omid
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
من نمیدونم چه جوری بعضی ها حوصلشون میشه این همه جمله بنوسن:3:

alvand_000
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
من نمیدونم چه جوری بعضی ها حوصلشون میشه این همه جمله بنوسن:3:

امید جان عجیب نیست که شما حوصله نداری اینقدر بنویسی به هر حال شیرازی هستی و همه میدونن شیرازی ها به چی معروفن!!!!!!!:jesors::jesors::jesors:
خیلی چاکرم

LA-soshiant
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
خیلی از بچه ها تازه عضو هت تریك شدن اما هنوز خودشونو معرفی نکردن

Lord Milad
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
من تازه عضو نشدم ولی خودم رو معرفی نكرده بودم.

من صاحب تیم تهران بارسا در دسته Iii.4 .
همین؟

navidamar
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
من نوید هثتم. سه روز و خرده ای عذو هت طریک شدم از فسل 14 عضو هستم.

پ.ن. غلط املایی و نگارشی زیاد دارم. شما جدی نگیرید!!

juventus1985
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
من هم نیک هستم صاحب تیم juventus 1985 با آی دی 1630123 در حال حاضر هم توی لیگ IV.33 توپ میزنم!

omid
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۳
نویدامار؟؟؟

omid
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۵۴
امید جان عجیب نیست که شما حوصله نداری اینقدر بنویسی به هر حال شیرازی هستی و همه میدونن شیرازی ها به چی معروفن!!!!!!!:jesors::jesors::jesors:
خیلی چاکرم

دارم برات

navidamar
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
نویدامار؟؟؟

بله خودم حصتم امید جون

omid
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
تیم جدید؟

navidamar
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
نه همون تیم قدیم. دسته 2 گروه 3

egcom
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
سلام من هم تازه عضو شدم. اسمم مسعوده ( elixa IV51 (

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
خوش اومدی
چقدر اینجا مسعود داره
دریغ از یدونه آیدین [Only Registered And Activated Users Can See Links]

masoud_dj
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
خوش اومدی مسعود جان
هر کاری داشتی به خودم بگو:3:

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۰۱
خوش اومدی
چقدر اینجا مسعود داره
دریغ از یدونه آیدین [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من قبلا عضو شدم
اسم دومم هم آیدینه
( بلكه این پسر دلش نشكنه )
:cray:

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۲۰
خیلی از بچه ها تازه عضو هت تریك شدن اما هنوز خودشونو معرفی نکردن

تازه عضو هتریك نشدم اما خودم رو معرفی نكردم
من عرفان هستم
صاحب تیم sooshianet
دسته چهار --- گروه پنجاه و چهار

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۶
چقد اسم تیمت شبیهه آیدی احمد رضاست

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
چقد اسم تیمت شبیهه آیدی احمد رضاست

احمدرضا كیه
آهان ..همینی كه تشكر زده
راستش وقتی من ثبت نام كردم ... ای.دی ایشون روندیده بودم
چه تفاهمی .... جندسالته عزیزم؟
:1:

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
راستی یادمه تیمتو ازت گرفته بودن. درسته؟
مشکلش حل شد یا تیم جدید درخواست دادی؟

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
راستی یادمه تیمتو ازت گرفته بودن. درسته؟
مشکلش حل شد یا تیم جدید درخواست دادی؟

پسر چه حافظه ای داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یكی كه كم آوردم( عجب مخی!!)
نه ...تیم رو ازم پس گرفتن ... من هم یه تیم جدید درخواست دادم.
:img-tomato:

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
تقصیر خودم بود.
باید با اون اسرائیلیه درست صحبت می كردم.
بحث بین من و اون بالا گرفت .... سریع از فرصت استفاده كرد و منو به قیمت خیار فروخت.
اگه من زرنگی كرده بودم و حرف هاش رو گزارش می كردم ... اینقدر الكی وقتم تلف نمی شد.

Дttractive ζ
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۷
ببخشيد شما ؟! من ... من ... من مهردادم ديگه
خوشبختم از آشناييتون

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
من هم از آشنایی با شما خوشحال شدم

misagh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
:apophys:منم خدم رو معرفی می كنم .. اینجانب میثاق هستم ... دیگر چیزی برای گفتن ندارم ... چی بگم ... چند تا سوال بپرسید من جواب بدم ... فقط خواهشا 4 گزینه ای باشه

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
:apophys:منم خدم رو معرفی می كنم .. اینجانب میثاق هستم ... دیگر چیزی برای گفتن ندارم ... چی بگم ... چند تا سوال بپرسید من جواب بدم ... فقط خواهشا 4 گزینه ای باشه

در چه شهری زندگی می كنی؟
1.خونمون 2.خونتون 3.خونشون 4.اتاق تمساح ها

misagh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
در چه شهری زندگی می كنی؟
1.خونمون 2.خونتون 3.خونشون 4.اتاق تمساح ها

گزینه شماره 5 .... هیچكدام :apophys:

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
گزینه شماره 5 .... هیچكدام :apophys:

می شه خودت رو بیشتر معرفی كنی.
من یكی كه اصلا شما رو نمی شناسم ... تاحالا اسمتون به گوشم نخورده.
:7:

misagh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
می شه خودت رو بیشتر معرفی كنی.
من یكی كه اصلا شما رو نمی شناسم ... تاحالا اسمتون به گوشم نخورده.

برای كسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ی ---- تماس حاصل فرمایید

masoud_dj
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
برو بچس bb چه نونی به هم قرض میدن اینجا

misagh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
برو بچس bb چه نونی به هم قرض میدن اینجا

اگه تو هم گرسنته بگو یك تیكه هم به تو بدیدم :apophys:

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
اگه تو هم گرسنته بگو یك تیكه هم به تو بدیدم :apophys:

میثاق یه مقدار مهربون باش
گناه داره به خدا
یه تیكه هم به این داش مسعود بده.
:3:
در ضمن ... من هتریك تیم دارم.
( بازربیتر هم بازی می كنم)

wantonboy13
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
برای كسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ی ---- تماس حاصل فرمایید

خیلی ببخشید .... ولی من این شماره رو گرفتم ، اون خانوم صدا نازكه كه صداش مثله صدای منشی آیدین میمونه گفت " شماره مورد نظر اشتباه است" ... احتمالا" اولش كدی چیزی نباید بزنیم ؟! مثلا" بگیریم : ----××

erfan_rainy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
خیلی ببخشید .... ولی من این شماره رو گرفتم ، اون خانوم صدا نازكه كه صداش مثله صدای منشی آیدین میمونه گفت " شماره مورد نظر اشتباه است" ... احتمالا" اولش كدی چیزی نباید بزنیم ؟! مثلا" بگیریم : ----××

مگه آیدین منشی داره؟؟
من تا امروز فكر می كردم منشیه خود آیدین باشه.
میثاق شماره رو درست نوشتی؟؟
:2:

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
لطفا با منشی خودتون شوخی كنین:3:

wantonboy13
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۱۳
لطفا با منشی خودتون شوخی كنین:3:

اینارو ول كنین....
كسی نمی دونه چرا مسنجر من با هیچ آی اس پی باز نمی شه ؟!!!
آخر سر مجبور شدم با وب مسنجر برم ، ولی یاهو مسنجر یه چیز دیگست.... نكنه بازم تحر/یم شده یاهوی ایرانیان ؟!
-------------------------
خوب مشكل حل شد.... از تحر/یم درومدیم !!

Дttractive ζ
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۰
اینارو ول كنین....
كسی نمی دونه چرا مسنجر من با هیچ آی اس پی باز نمی شه ؟!!!
آخر سر مجبور شدم با وب مسنجر برم ، ولی یاهو مسنجر یه چیز دیگست.... نكنه بازم تحر/یم شده یاهوی ایرانیان ؟!

سلام دوست عزيز

مال منم همينطور بود تا چند دقيقه پيش
اينكارو بكنيد ياهوتون رو با يه آيدي ديگه لوگين كنيد ( منظور بصورت الكيه اگه اشتباهم باشه اشكال نداره ) بعد ياهوتون رو رستارت كنيد و دوباره با همون آيدي مورد نظرتون لوگين بشيد
در اين گونه مواقع بهتره از دستور PING استفاده كنيد كه مطمئن البته شما استاد گرامي ميدونيد
فقط شكل اين دستور براي شناسايي سرور ياهو همينطوريه Ping 4.2.2.4 كه قابل قبولش پايينه 320 هستش
ببخشيد اگه جسارتي نسبت به دانش شما كردم ... معذرت ميخوام

موفق باشيد - مهرداد :good:

wantonboy13
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۴
سلام دوست عزيز

مال منم همينطور بود تا چند دقيقه پيش
اينكارو بكنيد ياهوتون رو با يه آيدي ديگه لوگين كنيد ( منظور بصورت الكيه اگه اشتباهم باشه اشكال نداره ) بعد ياهوتون رو رستارت كنيد و دوباره با همون آيدي مورد نظرتون لوگين بشيد
در اين گونه مواقع بهتره از دستور PING استفاده كنيد كه مطمئن البته شما استاد گرامي ميدونيد
فقط شكل اين دستور براي شناسايي سرور ياهو همينطوريه Ping 4.2.2.4 كه قابل قبولش پايينه 320 هستش
ببخشيد اگه جسارتي نسبت به دانش شما كردم ... معذرت ميخوام

موفق باشيد - مهرداد :good:

به قول منشی آیدین... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۸
مگه آیدین منشی داره؟؟
من تا امروز فكر می كردم منشیه خود آیدین باشه.
میثاق شماره رو درست نوشتی؟؟

به !! كجای كاری............ از هانی مونشون (Honey Moon) كه دو ماه پیش بود ، به صورت مخفیانه عكس گرفتم...

این منشیشه --->[Only Registered And Activated Users Can See Links] اینم آیدینه كه سرخوشه!!

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۱۸
به !! كجای كاری............ از هانی مونشون (Honey Moon) كه دو ماه پیش بود ، به صورت مخفیانه عكس گرفتم...

این منشیشه --->[Only Registered And Activated Users Can See Links] اینم آیدینه كه سرخوشه!!

آیدین .. دستت رو شد.
در مقابل این افتضاح چی داری بگی؟
تو باید در مقابل جوامع بین المللی پاسخ گو باشی.
:5:
=============
حالا خدایی می پرسم ... آیدین پشت پنجره چی كار می كردین؟

omid
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
تاپیک منحرف نکنین :3:

masoud_dj
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
منشی آیدین مرده. خودش بهم گفت
مسعود هستم مالک تیم رئال کرج:3:

erfan_rainy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
منشی آیدین مرده. خودش بهم گفت
مسعود هستم مالک تیم رئال کرج:3:

عجب آدم هایی پیدا می شن؟
آخه آیدین به من گفته بود كه مسعود منشی اونه. حالا تو می گی كه منشی آیدین مرده؟
اون یكی هم كه از آیدین و منشی مربوطه عكس گرفته.
چه دنیایی داره این سیاست!!

Dangerous boy
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
آیدین .. دستت رو شد.
در مقابل این افتضاح چی داری بگی؟
تو باید در مقابل جوامع بین المللی پاسخ گو باشی.

شما چجوری به رابطه ما پی بردین ؟! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
من بیگناهم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا خدایی می پرسم ... آیدین پشت پنجره چی كار می كردین؟

erfan_rainy
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
شما چجوری به رابطه ما پی بردین ؟! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
من بیگناهم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

بربچ نفوزی ... كارتون رو كه بلدین
وقتی خودش اعتراف كده ... از دست كسی كاری بر نمی آد.
( این كه شوخی بود ... ولی دیگه از این حرف ها نزنید.
یه وقت این جا هم ف ی ل ت ر می شه.
این مملكت ما كه جنبه نداره ... وقتی كلوپ بسكتبال رو فیلتر كرده ... بعید نیست اینجا رو هم فیلتر كنه)
==========================
فقط یه سول دیگه ازت دارم آیدین
اون عمل مذبور و وقیح رو دختره روی تو انجام می داد ... نه؟

wantonboy13
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
فقط یه سول دیگه ازت دارم آیدین
اون عمل مذبور و وقیح رو دختره روی تو انجام می داد ... نه؟

100%.... تا اونجایی كه من آیدین رو میشناختم ، aSan اهل این كارا نبود !! از وقتی با این دختره پریده ، اینجوری شده... :blush2:

Dangerous boy
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

erfan_rainy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۰۹
100%.... تا اونجایی كه من آیدین رو میشناختم ، aSan اهل این كارا نبود !! از وقتی با این دختره پریده ، اینجوری شده... :blush2:

آیدین این كارها رو نكن.
عاقبت نداره... به این دخترها نمی شه اعتماد كرد.
می برنت اون پشت ها ... با چیزهای مصنوعی بد حالت رو می گیرن.
خودم یكی - دو بار دیدم كه داری بد راه می ری.
( رفقا مراقب ف ی ل ت ر باشید ... زیاد از حد هم از موضوع تاپیك منحرف نشیم.)

Dangerous boy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۱
به قول مایكل جكسون :
The Girl is BAD - The Girl is Dangerous:3:

Dangerous boy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
بی خیال - الان امید میاد میگه :
تاپیكو منحرف نكنین:3:
ولی خدایی مدیرای دیواینی داریما - حرف ندارن

erfan_rainy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
بی خیال - الان امید میاد میگه :
تاپیكو منحرف نكنین:3:
ولی خدایی مدیرای دیواینی داریما - حرف ندارن

من هم موافقم
این مدیرا اصلا هیچ حرفی ندارن !!

masoud_dj
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
باید تو سایت تمرین مدیریت بدیم تا چند وقت دیگه مدیرامون دعوت شن تیم ملی هتریک:3:

navidamar
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
چقدر شلوغ کردی اینجا و مسعوددددددددددددددددددددد ددددددددددد

hamidghasemi
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
اسلام و اینا! بروبچز مام اومدیم! آماتوریم کمک کنید دستشونم درد نکنه!

اسم تیم : هالی یا هولی ریون (کلاغ مقدس! ) (ته بی ظرفیت بازی و احساس باحالیت کردن بی خود)
رسته یا دسته : والا اینه من نمی فهمم این اونه یا اینه که به هر حال اینم شفاف کنید برا ما دستتون درد نکنه : v.8 بدین ترتیب!
و اما اینکه چقدر نامردیه! چرا من باید یه تیم در پیت بهم بخوره که پنج تا از نه تا بازی اخیرشو باخته! و چهارتاشو برده الان شیشمه!! به من چه؟! تیمو وسط کار دادن از دست من کاری بر نمیاد! ما در پی حفظ تیم توی لیگیم! (اگه ورشکست نشیم!!! من اصن سر در نمیارم بالاخره اول کار باید نه تا مربی و یه مربی دروازه بان بخریم یا هر وقت وضعمون خوب شد بخریم؟! من ترسیدم ورشکست شم همون اول بسم الله زدم نه تا خریدم بعد باز ترسیدم زدم چهارتاشونو اخراج کردم بیخودی کلی پول دادیم بابت اخراج کردن اون بدبختا! ((:
خلاصه که دست هممون درد نکنه! در پی ما نیز باشید نیفتیم!
فعلاً! :دی

masoud_dj
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
سلام آقا حمید خیلی خوش اومدی به دنیای هتریک
ایشالا تیمتم با تو شرایطش خوب میشه

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۱
اسلام و اینا! بروبچز مام اومدیم! آماتوریم کمک کنید دستشونم درد نکنه!

اسم تیم : هالی یا هولی ریون (کلاغ مقدس! ) (ته بی ظرفیت بازی و احساس باحالیت کردن بی خود)
رسته یا دسته : والا اینه من نمی فهمم این اونه یا اینه که به هر حال اینم شفاف کنید برا ما دستتون درد نکنه : v.8 بدین ترتیب!
و اما اینکه چقدر نامردیه! چرا من باید یه تیم در پیت بهم بخوره که پنج تا از نه تا بازی اخیرشو باخته! و چهارتاشو برده الان شیشمه!! به من چه؟! تیمو وسط کار دادن از دست من کاری بر نمیاد! ما در پی حفظ تیم توی لیگیم! (اگه ورشکست نشیم!!! من اصن سر در نمیارم بالاخره اول کار باید نه تا مربی و یه مربی دروازه بان بخریم یا هر وقت وضعمون خوب شد بخریم؟! من ترسیدم ورشکست شم همون اول بسم الله زدم نه تا خریدم بعد باز ترسیدم زدم چهارتاشونو اخراج کردم بیخودی کلی پول دادیم بابت اخراج کردن اون بدبختا! ((:
خلاصه که دست هممون درد نکنه! در پی ما نیز باشید نیفتیم!
فعلاً! :دی
ایول عرفان شماره 2 اومد :crazy:
خوش اومدی جیگر :jesors:
v.8 یعنی دسته پنج گروه هشت
غصه نخور به منم كه تیم دادن 2 تا بازی انجام داده بود وگرنه حال این كامرانو میگرفتم :apophys:
دستم كه درد نمیكنه اما پام یخورده همچی بگی نگی :crazy:

omid
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
یه خوش صحبت دیكه به سایت اضاف شد:3:

توی دنیای پر رنج و خشونتی
ولی حالا كه اومدی پس خوش اومدی

CapitanArsalan
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
اگه نمی خندید
من ارسلانم v.37 تیمم هم Gheytarieh
تیم جوانان هم اسمش Tapeh
عشق میلانم بد فورم از آواتارم معلومه (برو حالشو ببر)
راستی من هیچی از این آموزش شما نفهمیدم بالاخره 9-1 هست یا 1-9 این مربی گرفتن من که 5 تا از این گرفتم 5 تا از اون یکی!!!

omid
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
سلام
چرا بخندیم؟ خوش اومدی
راستی از چه طریقی با هتریك آشنا شدی؟
هممون اولش مثل شما بودیم

CapitanArsalan
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
به به
بالاخره یه دست پنجی دیگه پیدا شد
منم به درد این دوستمون گرفتار شدم بد فورم الان دومم با 19 امتیاز تیم اول 27 امتیاز 10 بازی هم رد شده 0.1% هم امکان صعود دارم!!!
این باز زیاد اعصاب خوردی نداره این سوزشش واسه من بیشتره
راستش ما با یکی از دوستای دق توی این سایت ثبت نام کردیم اون الآن تیمش اول جدوله با 4 امتیاز و اینم هی تیم منو مسخره میکنه!!!
ما که بخیل نیستیم ولی این نامردیه که اون بره بالا ما نریم!!!
این قانون بعد از 10 بازی چه قانون مسخره ایه..........

LA-soshiant
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
کی امید ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :apophys:

CapitanArsalan
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
سلام
چرا بخندیم؟ خوش اومدی
راستی از چه طریقی با هتریك آشنا شدی؟
هممون اولش مثل شما بودیم
من توی بازی سنتر ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هم عضوم با همین اسم CapitanArsalan
اونجا یه تاپیک با همین نام بود ما هم فوضولیمون گل کرد و خوشمون اومد عضو شدیم
راستی بازی سنتر هم فروم باحالیه اونجا هم عضو شید:good:

wantonboy13
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
به به
بالاخره یه دست پنجی دیگه پیدا شد
..........

آره بابا.... این امید الان بیش از 10 فصله كه دسته 5 مونده و aSan هم قصد صعود نداره.... شما هم زیاد برا صعود جوش نزن ، بشین اون پایین تیمتو بساز كه پس فردا مثل ما اومدی لیگ برتر حرص حقوق های بالا رو نخوری !! :1: :3:

Matrix23
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
امسال كه تموم شد و منم ی هفتس تیم دار شدم...اما جام حذفی فصل بعد مال بچه های منه
Only FC Deyhim...

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
امسال كه تموم شد و منم ی هفتس تیم دار شدم...اما جام حذفی فصل بعد مال بچه های منه
Only FC Deyhim...

تو همه جا فقط جام حذفیو می خوای
( خوشم می آد که دست آخر به هیچ کدوم هم نمی رسی )

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
اگه نمی خندید

راستی من هیچی از این آموزش شما نفهمیدم بالاخره 9-1 هست یا 1-9 این مربی گرفتن من که 5 تا از این گرفتم 5 تا از اون یکی!!!

پسر مربی که کیلویی نمی گیرن.
وقتی پول دار شدی و تونستی از پس حقوق هفتگی اونها بر بیای ... اونوقت این تعداد استخدام کن
من برای تیمم مربی نگرفتم ( یکم همت داشته باش .... لباس بپوش خودت بازیکون هاتو تمرین بده .. برای سلامتیت هم خوبه )

راستی من حدودا نیم ساعته که دارم می خندم :1:... ولی هنوز نفهمیدم باید به چی بخندم .. اگه کمی راهنمایی کنی ممنون میشم!!:2:

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۱
ایول عرفان شماره 2 اومد :crazy:
خوش اومدی جیگر :jesors:
v.8 یعنی دسته پنج گروه هشت
غصه نخور به منم كه تیم دادن 2 تا بازی انجام داده بود وگرنه حال این كامرانو میگرفتم :apophys:
دستم كه درد نمیكنه اما پام یخورده همچی بگی نگی :crazy:

تازه قراره عرفان 3 با امکان تایپ فارسی هم بیاد به بازار
( داش حمید خوش اومدی )

Matrix23
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
تو همه جا فقط جام حذفیو می خوای
( خوشم می آد که دست آخر به هیچ کدوم هم نمی رسی )

داداااش... جام حذفیو میخوام كه اون كوچولو پوچولوهای تیمم(كه تو لیگ بازی نمیدم) ی كاپ بگیرنو دلشون خوش باشه ه ه....

اره داداش :1:

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
داداااش... جام حذفیو میخوام كه اون كوچولو پوچولوهای تیمم(كه تو لیگ بازی نمیدم) ی كاپ بگیرنو دلشون خوش باشه ه ه....

اره داداش :1:

به به
این اعتاد به نفس واقعا دیدنیه
چه كرده این پسر
( حالا می فهمم چرا قدیمی ها میگن آرزو بر جوانان عیب نیست !!):2:

Matrix23
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
به به
این اعتاد به نفس واقعا دیدنیه
چه كرده این پسر
( حالا می فهمم چرا قدیمی ها میگن آرزو بر جوانان عیب نیست !!):2:

:drinks:

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
:love05::drinks:

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

wantonboy13
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی بزن به سلامتی ، خودتو عشق است..... !! :1:

erfan_rainy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
یعنی بزن به سلامتی ، خودتو عشق است..... !! :1:

عجب ترجمه ای كردی؟؟:2:

Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
ببخشید شما...؟!

من؟ مربی قوی ترین تیم...

FC Deyhim

Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
ی سوال!؟؟!

چرا همه تیم ها از قدرت FC Deyhim می هراسند؟؟؟

می خواید ی نظر سنجی بذاریم؟؟! :)

mohammad8711
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
ی سوال!؟؟!

آقا بیا یه بازی دوستانه با هم بزاریم نشونت بدم هراس یعنی چی :1:

Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
قربونت...حبف كه استقلالی هستی, والله حتما ی بازی مینداختم... :1:

Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
آقا بیا یه بازی دوستانه با هم بزاریم نشونت بدم هراس یعنی چی :1:
سوسكی :apophys:

mohammad8711
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
سوسكی :apophys:
البته از نوع آدمخوارش :1:

Matrix23
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
ی سوال!؟؟!

اقا این نظر سنجی چی شششششد؟؟؟!! :3:

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
اقا این نظر سنجی چی شششششد؟؟؟!! :3:
بیا ما رو .... کن بیخیال شو :3:

masoud_dj
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
آیدین اگه میشه یه نظر سنجی از همین نوع برا من هم بذار:3:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
بچه ها این تاپیک فقط برای معرفی خودتونه نه چیز دیگه.

masoud_dj
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۰
از اونجایی که من از هتریک اخراج شدم و به مدت یک ماه بی تیم بودم لازم دونستم یک بار دیگه خودم رو معرفی کنم با تیم جدید:3:
مسعود هستم 25 ساله(با اسم بدلی یاشار 18 ساله)
مالک جدید تیم 0007 که بعد از استعفای یاشار این تیم رو از سازمان هتریک به من واگذار کردن
تو دسته 4.38 توپ میزنیم اما همین فصل دوباره میاییم دسته 3 تا بازم بلای جون تیمای بزرگ باشیم

تیمم الان شرایط خوبی رو با مدیریت جدیدش داره و با بچه ها هم قسم شدیم که از هتریک انتقام رئال کرج رو بگیریم

Matrix23
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
سلام مسعود, سلااام...

Matrix23
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
راستی, منم خودمو معرفی كنم؟؟! :1:

سامان. دانشجو مكانیك!!23 ساله

عاشق فوتبالو , شرط بندی تو فوتبال... هر روزم تو سایتهای شرط بندی میشه دیدش!!

تیم قبلیمم Esteghlal FC بور, كه مافیا و باند بازی, از اینكه سال اول قهررمان شدمو تیمم ی غول شده بود!! منو تركوند...

الانم دسته پنججججم... FC Deyhim

shokrikaraj
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
از اونجایی که من از هتریک اخراج شدم و به مدت یک ماه بی تیم بودم لازم دونستم یک بار دیگه خودم رو معرفی کنم با تیم جدید:3:
مالک جدید تیم 0007 که بعد از استعفای یاشار این تیم رو از سازمان هتریک به من واگذار کردن
تو دسته 4.38 توپ میزنیم اما همین فصل دوباره میاییم دسته 3 تا بازم بلای جون تیمای بزرگ باشیم

تیمم الان شرایط خوبی رو با مدیریت جدیدش داره و با بچه ها هم قسم شدیم که از هتریک انتقام رئال کرج رو بگیریم
ماــــ تو لیگشون هم اوله با 30 امتیاز:stinker:

Dangerous boy
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۴۱

پشتكارو از مسعود یاد بگیرین [Only Registered And Activated Users Can See Links]

زاخی
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
سلام!
اومدیم معرفی!

نام: میلاد
نام خانوادگی: قربانی
شهرت: زاخی(زاخاریاس!)-دامبل-مستر آو دفلروشن!:apophys:
نام تیم: HCO
دسته: دسته پنج V.27...ششم!(البته من دوتا بازی لیگه که تیمو گرفتم و هر دوتاشم بردیم!...فردا هم صددرصد میبریم چون با تیم آخر جدول بازی داریم!...شما حساب کنین سه بازی و سه برد و رتبه ی پنجم یا چهارم!:apophys:)
نحوه ی آشنا شدن با سایت: از طریق مجله ی همشهری جوان و آقا حمید قاسمی!:apophys:
هدف: حضور در لیگ های بالاتر و قهرمانی و این حرفا و اینا!
انگیزه: علافی...وقت گذرونی!
تیم مورد علاقه: اینترمیلان!

تا شونصد تا پشه روم نشستن من برم!...بابای!

Matrix23
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
اینترتو عشق است , زاخی جووووون...

shokrikaraj
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
از همه عضر خواهی می كنم كه خودم رو برای بقیه معرفی نكردم:
من ایمان شكری صاحب تیم پر افتخار shokrikaraj هستم كه خالی بستم 16 سالمه یعنی اینكه 12 سالمه (در این زمینه استعداد دارم همه همین رو میگن)
كلاس دوم راهنمایی هستم معدل پارسالم 19,79 بوده.
و عاشق فوتبال و مسئله های ریاضیات هستم.

masoud_dj
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۰
من میبخشمت ایمان:3:

wantonboy13
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۷
من میبخشمت ایمان:3:

نكنه ایمان هم از دوستان جنابعالیه ؟!!! :wink3:

masoud_dj
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳
همه اینجا دوستای منن:3:

wantonboy13
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
همه اینجا دوستای منن:3:

پس یه سالن بگیر با همه بریم !! :wink3:

Friend
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۳۲
سلام دوستان من
بنده صاحب باشگاه فرهنگی ورزشی پیرونتوس هست
این تیم بزرگ در دسته چهار و گروه سه حضور داره و امید زیادی برای صعود به جمع بزرگان داره
ورزشگاه این تیم 14200 نفری است
مربی تیم هم آندره گویز پرتقالی است
با تشکر
سلام دوستان من
خوب تیم من نسبت به اونروزی که این پست رو دادم تغییرات زیادی کرده
الان توی دسته III.1 هستم و این فصل مقام قهرمانی همین دسته رو به دست آوردم
توی دسته IV.3 هم سابقه قهرمانی دارم
الان ورزشگاهم 40 هزار نفریه ولی اول فصل آینده افزایشش میدم
الان سرمربی تیمم کریک هست و خوب نتیجه گرفته
با تشکر

masoud_dj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
agha ghahremanit mobarak ama esmet ham migofti dige

shokrikaraj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
اسمش friendهست. مگه نمی بینی؟؟؟؟:3:

danial
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
سلام
دانیالم و 24 ساله
از شهرک پردیسان

Alexi
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
منم كه تقریبا همه میشناسن!
خشایار هستم صاحب تیم پر كمالات Juventus IFC در دسته سوم گروه یك كه سابقه قهرمانی در دسته سه و حضور مستقیم در دسته دو رو دارم و انشالله امسال با این كه در سخت ترین گروه هست تیم ولی باز هم مستقیم میرم دسته دو...
نام ورزشگاه هم Alessandro DelPiero Stadium هست كه گنجایش 50100 نفر رو داره و انشالله به زودی 75 هزار نفری خواهد شد...

Ehsan
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
ارم باشگاه :

نام تيم : سپاهان اصفهان
ورزشگاه : سانياگو برنابئو
گنجايش ورزشگاه : 77.777 نفري به عشق عدد 7 (شماره پيراهن رائول گونزالس)
گروه : دسته دو گروه دو
استان : اصفهان
كشور : ايران
بهترين مقام در كشور : 12
مالك : احسان زارعي
سايت باشگاه : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
رنگ پيراهن :

افتخارات :
قهرماني دسته دو گروه دو در فصل 14
صعود به دور 9 جام حذفي در فصل 14
شش فصل حضور مستمر در دسته دو
قهرماني دسته 3 گروه 8 در فصل 8
قهرماني دسته 3 گروه 4 در فصل 6

افتخارات قبل از مالكيت احسان :
قهرماني دسته 3 گروه شش در فصل 4
قهرماني دسته 3 گروه 10 در فصل 2
قهرماني دسته 3 گروه 10 در فصل 1

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Esfahan 03.jpg[Only Registered And Activated Users Can See Links]

omid
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
خوش اومدی دانیال

Matrix23
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
سلام
دانیالم و 24 ساله
از شهرک پردیسان

اسم تیم؟ دسته چندمی؟

اینارم میگی ی ی ی؟؟!!

زاخی
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
سلام!...اولاً بگم که اسم این تاپیک خیلی معنی های زشتی داره!...یعنی چی ببخشید شما سه نقطه!؟...خودتی سه نقطه بوقی!!!:apophys:(نکته: بوقی کلمه ای برای سانسور میباشد!)

نام: میلاد
نام خانوادگی: قربانی
شهرت: زاخی(مخفف زاخاریاس اسمیت)
نام تیم: HCO...مخفف Hufflepuff Company!
محل زندگی: تهران
وضعیت تاهل!!: مجرد!(قصد ازدواج ندارم!:apophys:)
عضویت در هت تریک: یک ماه و خورده ای پیش!...اردیبهشت هشتاد و هفت!
رنگ مو: مشکی
رنگ چشم: قهوه ای خاص!!
قد: 173 سانتی میتِر!
وزن: 53 کیلو همش!
فعالیت های اینترنتی: مدیر اسبق بزرگترین سایت رول پلیینگ(ایفای نقش) ایران: [Only Registered And Activated Users Can See Links] رول پلیینگ هری پاتری و بهترین ناظر انجمن سال در سایت های رول پلیینگی ایران
فعالیت های گیمری!: نفر اوّل مسابقات Fifa 07 در منطقه ی 11-نفر اوّل مسابقات Fifa 08 در منطقه ی 11
فعالیت های ورزشی: نفر سی و یکم مسابقات بدمنیتون تهران(که بزرگترین مسابقات کشور هم محسوب میشه)(اولین سالم بود که در مسابقات به این بزرگی شرکت میکنم و تونستم بعد از هفت مرحله ی حذفی به مرحله ی گروهی برسم و آخر نشم!...یعنی از 32 نفر برتر تهران سی و یکم شدم!:apophys:...دیگه مارو ببخشید!...برای فروردین سال بعد میخوام جزو 16 نفر اول باشم!)
فعالیت های درسی: دارنده ی مدرک درجه A از سازمان ریاضیدانان ایران(هنوز کنکور ندادم که رتبم معلوم بشه اینجا بنویسم!...ولی دعا کنین برام!:apophys:)

با تشکر از مدیران هت تریک دات اُ آر جی که یه چنین سایت محبوبی رو ساختن و با تشکر از کسانی که انجمنِ ایران رو راه انداختند!:wink3:

wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
فعالیت های اینترنتی: مدیر اسبق بزرگترین سایت رول پلیینگ(ایفای نقش) ایران: [Only Registered And Activated Users Can See Links] رول پلیینگ هری پاتری و بهترین ناظر انجمن سال در سایت های رول پلیینگی ایران
فعالیت های گیمری!: نفر اوّل مسابقات Fifa 07 در منطقه ی 11-نفر اوّل مسابقات Fifa 08 در منطقه ی 11
فعالیت های ورزشی: نفر سی و یکم مسابقات بدمنیتون تهران(که بزرگترین مسابقات کشور هم محسوب میشه)(اولین سالم بود که در مسابقات به این بزرگی شرکت میکنم و تونستم بعد از هفت مرحله ی حذفی به مرحله ی گروهی برسم و آخر نشم!...یعنی از 32 نفر برتر تهران سی و یکم شدم!:apophys:...دیگه مارو ببخشید!...برای فروردین سال بعد میخوام جزو 16 نفر اول باشم!)
فعالیت های درسی: دارنده ی مدرک درجه A از سازمان ریاضیدانان ایران(هنوز کنکور ندادم که رتبم معلوم بشه اینجا بنویسم!...ولی دعا کنین برام!:apophys:)

با تشکر از مدیران هت تریک دات اُ آر جی که یه چنین سایت محبوبی رو ساختن و با تشکر از کسانی که انجمنِ ایران رو راه انداختند!:wink3:

به..... من میگم نسبت به این زاخی یه حس خاصی دارم.... درست در روز سالگرد تولد من عضو سایت شده ، مدیر سایت جادوگران بوده.... ( همون سایت كه تم اولش قهوه ای بود ؟!) بدمینتون دوس داره !! .... راستی ببینم ، تو pro _hp هم عضو بودی ؟!!! ما یه جایزه ای پارسال قرار بود به خاطر Novel كه نوشته بودیم بگیریم ، ولی پیچوندن مارو !! :apophys:

wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
اسم تیم؟ دسته چندمی؟

اینارم میگی ی ی ی؟؟!!

بش دس نزن همگروهی خودمه... :jesors:
DanialPresto (iii.8)

Ma3oud
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
نام : مسعود
قد : 186
وزن : 80 ( چشم نخورم ایشالا )
تهران
تیم PersianGUlf که قبلا StilAzin بود ( هتریک و بازر )
الان دسته چهارمم ( از دسته 5 اومدم بالا )
فروردین اومدم هتریک
بسه دیگه:img-tomato:

Nillo
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
زاخی جان منم توی اون سایت با یوزر سدریک دیگوری فعالیت میکردم!

hadi.s
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
با سلام منم اومدم تا خودم رو معرفی کنم.
نام: هادی
نام خانوادگی: صداقت
شهرت: سبیل(شیخ پشم الدین)معلم ریاضی این لقب را رو من گذاشت.
نام تیم: شهرداری بندرعباس
محل زندگی:بندرعباس
رنگ مو: مشکی
و در دسته 4 گروه 56 عضویت دارم.
اگه چیز دیگه ای هم بود بگید تا من بگم.

زاخی
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
به wantonboy13:
ها قربونت!...تم اولش قهوه ای بود قدیما ولی حدود یک سال و نیم میشه که با اومدن کتاب ششم و هفتم تمش به کل عوض شده!
در ضمن نه من توی pro-hp عضو نبودم چون خیلی اعضای خزی داشت و به نظرم دوست داران واقعی هری پاتری عضو سایت جادوگران بودن و pro-hp بیشتر به pro-friendship نزدیک شده بود!!:apophys:...ولی دوستای زیادی داریم بین بچه های پرو اچ پی!:wink3:

به Michaelangelo:
جدی؟!!...خب من سه تا شناسه داشتم کلاً تو سایت جادوگران...به ترتیب: زاخاریاس اسمیت(زاخی)-آلبوس دامبلدور-اسکاور...میشناسی منو؟...اسمم هم میلاده!
کِی سدریک دیگوری بودی؟!
اصلاً اسم تیمم(یعنی HCO) مخفف هافلپاف کامپنی میباشد!...گروه هافلپافم باید بشناسی دیگه!:apophys:

2Atishe
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
به نام خدا.هسنم و از بچگي بزرگ شدم :دي

شروين تيم:Atish ليگ V70 تازه عضو شدم ...

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
خوش اومدی جیگر
منم همون هستم ولی از بچگی بزرگ نشدم :دی

Ma3oud
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
خوش اومدی جیگر
منم همون هستم ولی از بچگی بزرگ نشدم :دی

چیه آیدین به دسته 3 ای خوردی خوشحالی؟

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
فکر نون باش که خربزه آبه :دی

Ma3oud
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
به نام خدا.هسنم و از بچگي بزرگ شدم :دي

شروين تيم:Atish ليگ V70 تازه عضو شدم ...

بلاخره هسنی یا شروین

2Atishe
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۱
چي شد؟؟؟ چه خبره؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

شروينم داداش:دي [Only Registered And Activated Users Can See Links]

saeed ss
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۰۴:۰۲
سلام
منم اومدم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سعید هستم 22 ساله از دزفول
نام تیم استقلال دزفول [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] در لیگ v 67 كه البته نمیدونم دسته چنده بازی میكنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sepsepi
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۰۴:۱۰
سلام
نام تیم استقلال دزفول [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] در لیگ v 67 كه البته نمیدونم دسته چنده بازی میكنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

دسته 5 گروه 67 ه :ok:

davood
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
سلام دوستان:friends:
داوود هستم 24 ساله
تیمم PRS United و درIV.58 قرار داره

فرهاد
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
سلام هستم..21 ساله ..از مشهد ...تیمم دسته 5 گروه 4 ...

یه چیزی رو میتونم اضافه کنم؟ من در آینده ای نه چندان دور لیورپول رو میخرم !

ممنون :1:

Dangerous boy
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
سلام
خوش اومدی خیلی :thumbup:
سلام دوستان:friends:
داوود هستم 24 ساله
تیمم PRS United و درIV.58 قرار داره
دسته 4 گروه 58 هستی
خوش اومدی همچنین :thumbup:

نه عزیزم شما نمیتونی چیزی اضافه کنی :apophys:
کجای مشهد میشینی دل بندم ؟
در ضمن خوش اومدی :thumbup:

shokrikaraj
جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴

ایدینم مشهدیه

یه ذره دیر گفتم:apophys:

amin_michael5
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
سلام امین هستم مدیر عامل و مدیر مسئول تیم perspolic دسته چهار گروه یازده (( IV.11))

mohammad_66
جمعه ۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
سلام محمد هستم RevengFC گروه IV.59
البته به این دسته سقوط کردم:)
22 سال
تهران
الان 1 سال و خورده ای هست این تیمو دارم!
دوره اول 7 ام شدم البته چون 3 هفته آخر تیم گرفتم!
سری بعد اگه اشتباه نکنم 5ام:)
سریه بعد هم قهرمان شدم با تیم زلزله اینا هم گروه شدیم که له شدیم:)
البته دقیق یادم نیست همین مهندس خودمون بود یا کس دیگه ای!
ورزشگام 53 هزار نفریه
...............
در ضمن خیلی خوشحالم که با آدمایی به این باحالی اینجا آشنا شدم!
والا هر فرومی الان عضو میشی همدیگرو میخوان بکشن:) اینجا همه مثه برادرن. دمتون گرم

skullizard
دوشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
سلام من کاوه هستم skullizard utd گروهه v.144
حدود 1 ماهه که عضو هتریک شدم
فعلا تو گروهم اولم احتمالا هم قهرمان میشم
14 سالمم هست

gidora_1369
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
سلام
امیر هستم! تیم Juvenpiero ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو در گروه IV.13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دارم! حدود 1 سالو 2-3 ماه هست!
لقبم هم مرد بدشانس هتریکی (!) هستش!

SALAR
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۸
سلام بر همه
من مهدی هستم.صاحب تیم استقلال جوان.
توی دسته5 گروه 146 بازی میكنم.
فصل قبل هم 2 شدم ولی فصل بعد میام بالا

shokrikaraj
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
سلام
امیر هستم! تیم Juvenpiero ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو در گروه IV.13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دارم! حدود 1 سالو 2-3 ماه هست!
لقبم هم مرد بدشانس هتریکی (!) هستش!

پس تو بودی تو جام حذفی منو حذف كردی؟!:crazy:

gidora_1369
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
پس تو بودی تو جام حذفی منو حذف كردی؟!:crazy:

شرمنده دیگه :crazy:
خام بودیم نفهمیدیم چیکار داریم میکنیم :crazy:

omid
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
سلام بر همه
من مهدی هستم.صاحب تیم استقلال جوان.
توی دسته5 گروه 146 بازی میكنم.
فصل قبل هم 2 شدم ولی فصل بعد میام بالا

من این هفته با شما دوستانه داشتم؟>؟

SALAR
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
من این هفته با شما دوستانه داشتم؟>؟

آره.حال كردی.
فكرشا نمی كردی ببازی؟

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۷
چی شد تیمها تموم شدند؟

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
تیم عشق یونایتد مال كیه؟

alir3za
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
من هم علیرضا هستم 20 سالمه یه 2ماهی میشه هتریک باز شدم!و البته باعث آشناییم هم نوید بود.
اسم تیمم هم perspolis team هست
در دسته 5 گروه 113 مشغول هستم البته اگه خدا بخواد این فصل که شروع بشه سعی میکنیم بریم دسته4
بگو ایشالله

هومن
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
سلام :hi:
من هومن هستم ، 22 ساله ، اهل تهران . رییس هیات مدیره ی باشگاه فرهنگی ورزشی IFC Esteghlal
1 ماه و نیمه که با هتریک آشنا شدم (خیلی اتفاقی)
در لیگ 181.V هستم . وقتی تیم رو گرفتم هفتم بود . تونستم آخر فصل چهارمش کنم . فصله بعد هم میام دسته 4 ...!!!
فعلا هم بدجوری چسبیدم به بازیکن سازی تا یه کم وضع مالیم رو سر و سامان بدم .
موفق باشید...!!!!:friends:

saeed ss
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۴۷
سعيد هستم 22 ساله از دزفول صاحب تيم استقلال دزفول
سه ماهي ميشه هتريكي شدم دسته 5 تيمم 4 بود كه اول شدم و اومدم دسته 4 گروه iv 10

رضا
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰
خوب منم اومدم.میدونم دوستان از من دل پری دارند:vava: و میخوان بدونن من كیم؟:focus:برای همینم من خودم رو كامل معرفی میكنم.

نام:رضا نام خانوادگی:فتحی تاریخ تولد:20/12/1371 محل تولد:اهواز ساكن:شاهرود
مدت اشنایی با هتریك:11 روز نام تیم:stqlal موقعیت تیم:دسته 5 گروه140(اینو دقیق نمیدونم):pilot:
دوستان اگه چیز دیگه ای می خوان بدونن بگن در خدمتیم.:blush:

Caspian
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
اول سلام
منم ديدم همه بزرگاي هتريك و بقيه خودشونو اينجا معرفي كردن.گفتم بيام بگم علي هستم ، اصالتي قزويني دارم و 9 ماهه يه تيم دارم به اسمه Drug United .دو فصله دارم تو ليگ 37 دسته 4 دوم ميشم ولي اين فصل با حضور پيرونتوس فك نكنم بتونم بيام بالا.

در ضمن طرفدار تيم برشاي بنديني تو ليگ برتر هستم وخيلي خوشحالم كه در جمع دوستان خوبي مثل اميد وسعيد و Sir Farzan Lytton و Matrix23 و ساير بچه ها هستم.

wantonboy13
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
اول سلام
منم ديدم همه بزرگاي هتريك و بقيه خودشونو اينجا معرفي كردن.گفتم بيام بگم علي هستم ، اصالتي قزويني دارم و 9 ماهه يه تيم دارم به اسمه Drug United .دو فصله دارم تو ليگ 37 دسته 4 دوم ميشم ولي اين فصل با حضور پيرونتوس فك نكنم بتونم بيام بالا.

در ضمن طرفدار تيم برشاي بنديني تو ليگ برتر هستم وخيلي خوشحالم كه در جمع دوستان خوبي مثل اميد وسعيد و Sir Farzan Lytton و Matrix23 و Vahid و ساير بچه ها هستم.

در ضمن اميدوارم هومن و Vahid زياد از دستم ناراحت نباشن.

اااا.... ببم جان كوجای قزوین هستین ؟!!!
در واقع بهتر بگم... كوجای سه راه خیام هستین ؟!!!!!!!!!!! :wow:

Caspian
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
اااا.... ببم جان كوجای قزوین هستین ؟!!!
در واقع بهتر بگم... كوجای سه راه خیام هستین ؟!!!!!!!!!!! :wow:

قلب تپنده اسمت كامرانه؟ من 360 و چنتا پست رو دیدم .
اینو قزوینی بخون : جانم من بچَیِ ى خیابان دانشگام !
من باراجین درس خوندم تا ترم پیش(تابستون) .ورودی چندی؟ چی میخونی باراجین؟

wantonboy13
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۴
قلب تپنده اسمت كامرانه؟ من 360 و چنتا پست رو دیدم .
اینو قزوینی بخون : جانم من بچَیِ ى خیابان دانشگام !
من باراجین درس خوندم تا ترم پیش(تابستون) .ورودی چندی؟ چی میخونی باراجین؟

به... پ چ نزدیكم... :pardon:
ازون (...) شده فارغ التحصیل شدی یعنی ؟!! :angel_smile:
من الان ترم سوممه ... ورودی 86... خدا بخیر بگذرونه... :vava:

Reza
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
سلام،منم خودمو معرفی نکردم فکر کنم،کردم ؟!

خلاصه،
منم رضا،21 ساله،دانشجوی مکانیک،ساکن شیراز.

من از فصل 7 هتریک ایران این تیم رو دارم و خیلی هم دوسش دارم.با احتساب اینکه الان فصل 16 باشه یعنی یه 9 فصلی حدودا توی هتتریک بودم که نمی دونم میشه چقدر.اینقدر این تیم رو دوست دارم که خیلی وقته می خوام اسمش رو عوض کنم ولی دلم نمیاد !

چندین فصل توی دسته 3-14 بودم،
فصل های 7-8-9 سوم شدم 3 بار متوالی توی این گروه !
فصل های 10-11-12 هم توی همون لیگ اول شدم.

فصل 13 که خیلی انگار واقعا نحس بود رفتم دسته 2 و هشتم شدم و برگشتم پایین با کله !
فصل 14 توی دسته 3-8 پشت سر حاج آقا حمید(ویززززز) دوم شدم.
و فصل 15 هم این اتفاق رو تکرار کردم و حاج آقا هم خوشبختانه از این گروه دل کند و رفت.

حالا ببینیم این فصل چی میشه !

اون اولا ازین امکانات و اینا نبود مثل حالا :d
منم همینطوری برای خودم بازی می کردم و طول کشید تا فهمیدم چی به چیه.
یادمه همون سرمایه ی اولیه تیم رو دادم یه جا یه بازیکن اکسلنت خریدم!!!
بعد فهمیدم چه گندی زدم !!

یادمه یه دوره ی 6 ماهه اینترنت نداشتم،فقط به عشق این تیم می رفتم کافی نت ! هیچ کار دیگه نداشتم،می رفتم به این تیم می رسیدم و برمیگشتم خونه.

راستی،
من اصالتا خوزستانی ام و فقط ساکنه شیرازم ! البته متولد شیراز هم هستم ولی خوب،ذاتا اهوازی ام.