PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه بیست و هفت

زاخی
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
خب با تشکر از مدیران که انجمن دسته پنج رو هم راه انداختن!

بنده هم در همین راستا تاپیک مربوط به گروه 27 لیگ دسته پنج ایران رو راه میندازم!

----------------------------------------------------------------------------------------------
در اوّلین پستم هم بگم که امسال که داره تموم میشه ولی برای سال بعد قهرمان این لیگ صددرصد تیم خودم یعنی HCO خواهد بود!:apophys:...خبرشو همین جا خواهید خوند!

Sepsepi
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
ميلاد جان واسه اين هفته طبق قولم دعوتت كردم . فقط كافيه اوكي كني .

زاخی
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
همه چیز تو روز آخر این گروه باورنکردنی بود!!!

1-تیم اول جدول با تیم آخر جدول مساوی کرد ولی بازم قهرمان شد!!
2-تیم دوم جدول از تیم ششم جدول با نتیجه ی سنگین باخت ولی دوم شد!
3-تیم خودم یعنی Hco با تفاضل گل نسبت به تیم های چهارم و پنجم دو رتبه صعود کرد و سوم شد!!!
4-تیم Bhk تا دقیقه ی 90 سوم جدول بود ولی دقیقه ی 90 گل خورد و من رفتم سوم شدم اونم با تفاضل گل نه! با تعداد گل زده ی بیشتر چون تفاضل گلامون هم بیشتر بود!

در هر صورت من به بچه هامون تبریک میگم چون تو دقیقه ی 90 ما از رتبه ی چهارم به رتبه ی سوم صعود کردیم و این سوم شدن برای من حکم قهرمانی رو داره چون موقعی که من تیم رو در دست گرفتم از 9 بازی همش 6 امتیاز داشت و هفتم جدول بود و از موقعی که من اومدم همه ی بازیارو بردیم و سوم شدیم!!!...رتبه ای واقعاً غیر قابل دسترس بود و با باختن تیم های دیگه این رتبه رو به دست آوردیم و واقعاً برای خودم غیرقابل باور بود!!!!!(میگم که تو دقیقه ی 90 سوم شدیم!!)

فقط میخواستم ببینم برای تیم های دسته پنج چقدر پول در نظر میگیرن به خاطر اول و دوم و سوم شدن؟!

Matrix23
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
همه چیز تو روز آخر این گروه باورنکردنی بود!!!

فقط میخواستم ببینم برای تیم های دسته پنج چقدر پول در نظر میگیرن به خاطر اول و دوم و سوم شدن؟!

فكر كنم 000 000 750 واسه سوم شدنت...:1:

xp3_behroz
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۴۶
اخ چقدر دیر اینجا رو دیدم
اقا ما که دیگه رفتیم ولی حیف شد
تازه اینجا رو دیدم
اقا این من بودم(shahim bushehr)
ولی چه حالی داد من از سه بازیه اخرم دوتاشو باختم و یکیشو مساوی کردم ولی بازم قهرمان شدم
hco به شما هم تبریک میگم

زاخی
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
سلام بهروز جان خوش اومدی به هر حال به این تاپیک!

ممنون به خاطر تبریکت چون خودمم اصلاً فکر نمیکردم تو بازی آخر بتونم دو رتبه صعود کنم بیام سوم بشم!...به هر حال من وقتی تیم رو گرفتم از 9 تا بازی همش 6 امتیاز داشت. من همه ی 5 تا بازی رو بردم و 15 امتیاز گرفتم و با 21 امتیاز با گل زده ی بیشتر سوم شدم خیلی به هر حال خوب بود!:apophys:

به شما هم تبریک میگم ایشاالله موفق باشی در لیگ های بالاتر!:wink3:

xp3_behroz
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
خدا از دهنت بشنوه فعلا که تو جام حذفی یه بازیه سخت دارم

زاخی
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
از بچه های لیگ 27 دسته پنج هر کی تو این انجمن ها فعاله دستش بالا!!:apophys:...هر کی هست بیاد کل کل کنیم!:wink3:

زاخی
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۹
سلام دوستان!

بابا الان یک هفته ای میشه که سه تا تیم جدید با صاحب هم به این لیگ اضافه شده پس چرا فعالیت نمیکنید اینجا؟!...لطفاً بیاین فعالیت کنید!!

منظورم صاحابای تیمایی مثل: BestLyon - DARK CELL - kargar - paskohak هستش!...بیاین لطفاً اینجا فعالیت بکنید!...من صاحب تیم HCO هستم!:wink3:

Matrix23
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
عمو زاخی, بهشون تو هتریك او ار جی, میل بزن و سایت هتریك رو بهشون یده.

زاخی
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
فکر خوبیه دستت درد نکنه عزیز جان! :wink3:

sahjavadinia
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱
سلام من هم اومدم ببينم اون بالا فقط خودت به خودت راي داده بودي

زاخی
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
ها من اومدم از همین الان برای هفته های هفتم و هشتم به تیم BestLyon اعلان جنگ کنم!!:apophys:

هر کی صاحاب تیم BestLyon هستش بدونه که من برای اون دو هفته برنامه ی خاصی براش دارم!!!:1:

CapitanArsalan
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
بچه های این گروه اگه از جام حذفی حذف شدید بیاید این جام که زیاد باشیم:good:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

sahjavadinia
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
ها من اومدم از همین الان برای هفته های هفتم و هشتم به تیم BestLyon اعلان جنگ کنم!!:apophys:

هر کی صاحاب تیم BestLyon هستش بدونه که من برای اون دو هفته برنامه ی خاصی براش دارم!!!:1:

:good:سلام فوتبال غير قابل ترين بازي كه نمي شه پيش بيني بشه
الكي شاخ و شونه نكش كه ما لات تريم:1: شوخي كردم ولي بازم زيا اميد وار نباش:stinker:
ما بايد يم رقابت در عين رفاقت داشته باشيم پس تلاش خودتو بكن
منم خوش حال مي شم تو ببري
SAJمربيbestlyon

زاخی
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
ایول بابا جوان جان!...کجا بودی این همه مدّت!؟!!...یک فصل بود منتظرت بودم!!:apophys:
تو پروفایلتم که نمینویسی صاحاب چه تیمی هستی!...بنویس حداقل ببینیم بفهمیم بابا!:wink3:

صددرصد رقابت سالمه!...در هر صورت من فکرم کینم هفته ی هفتم و هشتم مشخص میکنه قهرمان کیه و کی میره لیگ بالا...نه؟

در هر صورت کر کری خوندن جزو بازیه و مزشو بیشتر میکنه!...بیا از الان کر کری بخونیم که بعداً هم رفتیم لیگ های بالاتر باز کر کری بخونیم تا بی نهایت کر کری بخونیم!:apophys:

به کاپیتان ارسلان: ما که هنوز تو جام حذفی هستیم ولی این هفته که حذف شدم میام احتمالاً اونجا!:wink3:

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
:good:سلام فوتبال غير قابل ترين بازي كه نمي شه پيش بيني بشه
SAJمربيbestlyon

جان؟

sahjavadinia
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
ایول بابا جوان جان!:wink3:
IQ فرق جوادي نيا رو با جوان نميدوني:apophys:

sahjavadinia
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
فكر كنم همين جور بگذره تو تيمم بازيكن نمونه .:confused:
دوتادوات كه مصزوم ميشن هيچ همه بالاي 4هفته مصزوم ميشن:broken_heart:

mahmoodss67
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
سلام به بروبكس پرسپولیسی گروه 32

بنده از اعضای گروه 73 هستم

اسم تیمم هم perespolis67923هستش.

میخواستم روابط تیمهامونو افزایش بدیم

اگه قبول میكنین برا اولین فعالیت بازی دوستانه بندازیم

در ضمن من موضوع گروه 5.73 رو راه اندازی كردم

اگه خواستین باهم ارتباط بیشتری داشته باشیم بیاین تو این تاپیك

ممنون از همتون

sahjavadinia
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
سلام به بروبكس پرسپولیسی گروه 32

اين جا گروه 27

بزرگ زدم ببيني:rtfm: :lol2:

زاخی
شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
خب آقای جوادی نیا جان!...خوبه؟!:apophys:

اون گلزن اول تیمت بدشانسی آوردی جلوی من مصدوم شد ولی خب فکر میکنم در هر صورت از لحاظ بازیکنی نمیتونستی با من برابری کنی...از لحاظ تاکتیک هم توی بازی برگشتمون اگر دقت کرده باشی من بازیکنای ذخیرمو جلوت گذاشتم(یعنی فکر کنم شیش هفت تا بازیکنم با بازی اولم فرق داشتن) ولی باز بردم!

در هر صورت امیدوارم موفق بشی تو هت تریک و لیگ بعدی حتماً از این گروه صعود کنی و بیای لیگ چهار ببینیمت...من خودم اگه یه لیگ چهاری که خیلی سخت نباشه بیفتم میتونم از لیگ چهارم صعود کنم ولی تو لیگ سه گیر میکنم!:apophys: