توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه چهل و نه
Sepsepi
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
منم از مديرا به خاطر ايجاد اين انجمن تشكر ميكنم .
اينم تاپيك گروه 49 .
اگه تو دسته 5 موندگار شم حالشو ميبريم :good:
omid
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
حالا توی همه ی تاپیک ها لازم نیست همینو بگی رفیق
CapitanArsalan
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
ارسلان جان ،ميبينم كه تونستي جلو تيم قدررررررررر Tehran UTD ايستادگي كني و با چاشني شانس بازيو مساوي كني !!!
شانس چیه توی خونه خودت نتونستی مارو ببری اونوقت میگی شانس بچه های ما انقدر روحیه دارند که بازی رو برگردونند راستی بازی برگشت هم بزاریم ورزشگاه شهدای قیطریه
راستی کلک این بازیکنا رو از کجا اورده بودی هــــــــا؟
SiaMM
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
خوب !!
فردا بازی من و تهران یو تی دی ئه ( یا همون تهران آپ تو داون خودمون ) .
همون طور که قول داده بودم حالا وقت افشاگریه !!
عرض کنم که چند روز پیش به بهانه فامیل بودن این آقا (یعنی سپ سپی ) و چند نفر دیگه اومده بودن خونه ی ما ! مام گفتیم روابط خانوادگی به هر حال باید حفظ شه و مهمون حبیب خداست و خلاصه این مسائل ربطی به هت تریک نداره راشون دادیم !! این شد نتیجه ش --->
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد این پیش نهاد های بی شرمانه که من طبیعتا" رد کردم این "آقا" و دار و دستش من رو به طرز شدیدی مورد ضرب و شتم قرار دادن که مدارک کوچکی رو این جا ارسال می کنم ، فقط بدونین گزارش پزشک هم هست
من بعد از این حمله همون جور که شاید متوجه شده باشید پستی نداشتم ؛ چون تو بیمارستان بودم . البته بچه های زنیت تو این مدت از تمریناتشون غافل نشدن و میخوان با پیروزی در بازی فردا قلب خسته ی من رو که از پشت پرده ی این فوتبال کثیف خسته شده و به هن هن افتاده رو شاد کنن !
تا بعد .
Sepsepi
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
من به شدت تكذيب مي كنم ، اي عكسا همش فوتو شاپه :rtfm:
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
يونايتد هوووورا :fighting29::fighting29::fighting29:
زنيييييييت سوراخ :eltaf:
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
ما كه رفتيم دسته 4
....... زنيتيا !!!!
Brave Heart
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
خوب !!
فردا بازی من و تهران یو تی دی ئه ( یا همون تهران آپ تو داون خودمون ) .
همون طور که قول داده بودم حالا وقت افشاگریه !!
عرض کنم که چند روز پیش به بهانه فامیل بودن این آقا (یعنی سپ سپی ) و چند نفر دیگه اومده بودن خونه ی ما ! مام گفتیم روابط خانوادگی به هر حال باید حفظ شه و مهمون حبیب خداست و خلاصه این مسائل ربطی به هت تریک نداره راشون دادیم !! این شد نتیجه ش --->
بعد این پیش نهاد های بی شرمانه که من طبیعتا" رد کردم این "آقا" و دار و دستش من رو به طرز شدیدی مورد ضرب و شتم قرار دادن که مدارک کوچکی رو این جا ارسال می کنم ، فقط بدونین گزارش پزشک هم هست
من بعد از این حمله همون جور که شاید متوجه شده باشید پستی نداشتم ؛ چون تو بیمارستان بودم . البته بچه های زنیت تو این مدت از تمریناتشون غافل نشدن و میخوان با پیروزی در بازی فردا قلب خسته ی من رو که از پشت پرده ی این فوتبال کثیف خسته شده و به هن هن افتاده رو شاد کنن !
تا بعد .
انصافاً کارش حرف نداشت.
SiaMM
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
انصافاً کارش حرف نداشت.
قابلي نداشت عزيزم !
بايد حقايق افشا بشه در هر شرايطي !
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
بياين .... اين همه حاشيه واسه تيم من درست كردين ،نتيجشو ديدين ؟ !!!
آقاي دادكان به چيزت رسيدي ؟!!!!:sad:
SiaMM
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
خوب !
هاف تايمه ... بچه ها نيمه اول بد نبودن با اين كه من از بعضيبا خيلي راضي نيستم ... ولي به هر حال ما هنوز يه نيمه وقت داريم .
فعلا" !
پ . ن: راستي ... نتيجه : زنيت 5 - تهران يو تي دي 0 !
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
بازيكن بي غيرت ،نميخوايم ،نمي خوايم
SiaMM
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
SiaMM
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
salut
گفتم واسه این که شبیه تاپیک گروه بشه لا اقل یه آپ دیت بدم از این که چه خبر شد کلا" و اینا ... تو این فصل .[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب . این جدول نهایی گروهه . باران صعود کرد که تو پلی آف می خوره به حمید رضا از گروه IV.1 . هیچ کدوم از این دو تا تا جایی که من دیدم سر نمی زنن به تیماشون ؛ اما با توجه به این که باران بازیاشو تو گروه 6-7 تا خورده احتمالا" ببازه و درنتیجه فصل بعد هم گروه همینه .
اینم بگم که همه بین تاریخ 11.5 تا 13.5 تیماشونو گرفتن و فقط 3 هفته ی آخر تیما بات نبودن .
باران رو که گفتم . تهران یونایتد هم که معلومه چیه و مال کیه .
تحلیل 1 که سوم شد تو این مدت فقط یه اکتیویتی واضح داشته ، اونم اینه که 3 تا بازیکن از یه تیم دسته 3 ایران خریده !! دو هفته هم هست که سر نزده . پارس من و پیروز هیچ فعالیتی نداشتن اون جوری که معلومه و از 13.5 و 15.5 سر تیماشون نیومدن . ای.اس.سیکس ترانسفر نداشته ، اما بیشتر از همه به تیمش سر زده انگار . ولی خوب اونم 10 روزی می شه لاگ این نشده .
رئال مادریدعزیزی این جوری که معلومه هم به تیمش سر می زنه ؛ هم ترانسفر داره و همه چی . یه مسیج بهش دادم با آدرس این تاپیک ؛ خواست بیاد بشیم سه تا . دو تایی به سپهر 6 تایی بخندیم !!
منم که منم ! با 9 امتیاز تو 3 بازی و تفاضل 12+ شدم اینی که می بینید !!
نتیجه ی اخلاقی : فصل بعد گروه همینه . با توجه به وضعیت سر زدن ها ، احتمالا" چند تا تیم تو همین نیم فصل اول (حتی هفته ی 3-4 ) دوباره بات می شن یا صاحبشون عوض می شه .
سعی می کنم یکی دو شب مونده به شروع لیگ جدید دوباره یه آپ دیت از وضعیت گروه بدم !!
فعلا"!
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
سلام به همه بچه ها مخصوصا به سام جون:blush2:
اقا خیلی حال داد این مكان رو راه انداختی
من تا هر وقت كه باشید پایت هستم
چند تا سوال داشتم:
1-واقعا شما باید به فیفا شكایت كنی
این عكس ها دلیل قانع كننده ای
2-فصل جدید كی شروع میشه؟؟؟؟؟ یعنی به این زودی؟؟؟؟؟؟
3-اقا این چلنج اخری رو چطور رد كنم؟؟؟؟ :1:
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
راستی تیم تحلیل 1 مال كیه؟؟؟؟؟
چرا اون نمیاد؟؟؟؟
SiaMM
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
سلام به همه بچه ها مخصوصا به سام جون:blush2:
اقا خیلی حال داد این مكان رو راه انداختی
من تا هر وقت كه باشید پایت هستم
چند تا سوال داشتم:
1-واقعا شما باید به فیفا شكایت كنی
این عكس ها دلیل قانع كننده ای
2-فصل جدید كی شروع میشه؟؟؟؟؟ یعنی به این زودی؟؟؟؟؟؟
3-اقا این چلنج اخری رو چطور رد كنم؟؟؟؟ :1:
آقا خوش اومدی !
این مکان رو هم همون جوری که احتمالا" دیدی سپ سپی 6 تایی راه انداخته که صاحب تهران یونایتد ه !! راستی منم سیا م :shades_smile: . هدف ما هم تو این تاپیک مسخره کردن 6 تایی هاست :eltaf: (حالا شما می تونی خیلی مسخرش نکن تا فصل دیگه که ایشالا خودت 6 تاییش کنی !
فصل جدید فکر کنم دو هفته دیگه ! این چیزا رو تو تاپیک های دیگه به خصوص تاپیک پرسش و پاسخ شما در هت تریک راحت پیدا می کنی ! (اگه حوصله نداری تو خود سایت بگردی ) .
چلنج آخر منظورت کدومه ؟ 24 ؟؟؟؟
فعلا" !
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
یه موضوع دیگه بچه ها بیاید یاهو ایدی هامون رو بزاریم اینجاكه راحت تر هم رابطه داشته باشیم
big_dadi_2003
این ایدی منه :D
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
نه منظورم چلنج 18 من گیر کردم نمیدونم چه کارش بکنم :d
Brave Heart
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
خوش به حالت من هنوز تو تایید یازده موندم.
یک هفتهس که تایید نشدم!!!!نمیدونم چرا؟
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
خوب برو اولین بازی كه انجام دادی نگاه كن یا گزارشش رو بخون
یه چرخی داخلش بزن :blush2:
Brave Heart
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
از اون موقع بازی کردم و از 9 روزش 7 رزش آن بودم.به تمام جاهایی هم که بگی سر زدم کلی بازیکن خریدم چند تا بازیکن بگذاشتم برای فروش و ..............
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۸
حالا درست نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟
من هم همین جر رو 18 گیر كردم
یكی از بچه ها میگه شاید ماله اینه كه بازی رسمی نیست
نمیدونم
SiaMM
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
دوباره سلام به برادرای محترم !
اولا" بیاییم یه کار خوب کنیم تو تاپیک فقط راجع به تیما حرف بزنیم و بازیا و کل کل کنیم تا "چت روم" نشه !! البته هر جور خودتون صلاح می دونید ! ثانیا" این بحث لیسانس رو تو "پرسش و پاسخ شما در هت تریک" دنبال کنین راجع به همه چی گفتن ! ثالثا" همون جام اگه حوصله ندارین بگردین می تونین سوال کنین ، چون بیننده هاش -طبعا"- از این تاپیک بیشتره زود تر به جواب می رسین ! رابعا" من یادم نیست این تسک هایی رو که می گین (18 و 11) که الان بگم . اما اگه حوصله هیچ کدوم از کارهایی که گفتمو نداشتین یه پیغام خصوصی بدین که مشکل چیه سعی می کنم کمک کنم اگه بلد بودم ! این جوری تاپیک بحثای نامربوطش کمتر می شه !! مثلا" می تونیم با خیال راحت این جا راجع به دلایل این که چرا سپهر فقط 6 تایی شد و 11 تایی نشد (گلرش 5 تا سیو داشت) صحبت کنیم !!!
فعلا"
Sepsepi
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
دوباره سلام به برادرای محترم !
اولا" بیاییم یه کار خوب کنیم تو تاپیک فقط راجع به تیما حرف بزنیم و بازیا و کل کل کنیم تا "چت روم" نشه !! البته هر جور خودتون صلاح می دونید ! ثانیا" این بحث لیسانس رو تو "پرسش و پاسخ شما در هت تریک" دنبال کنین راجع به همه چی گفتن ! ثالثا" همون جام اگه حوصله ندارین بگردین می تونین سوال کنین ، چون بیننده هاش -طبعا"- از این تاپیک بیشتره زود تر به جواب می رسین ! رابعا" من یادم نیست این تسک هایی رو که می گین (18 و 11) که الان بگم . اما اگه حوصله هیچ کدوم از کارهایی که گفتمو نداشتین یه پیغام خصوصی بدین که مشکل چیه سعی می کنم کمک کنم اگه بلد بودم ! این جوری تاپیک بحثای نامربوطش کمتر می شه !! مثلا" می تونیم با خیال راحت این جا راجع به دلایل این که چرا سپهر فقط 6 تایی شد و 11 تایی نشد (گلرش 5 تا سیو داشت) صحبت کنیم !!!
فعلا"
هي من هيچي نميگم ، اين مياد و ...
دليلش اين بود كه با وجود شايعه سازيايي كه تو كرده بودي ، اين تو بودي كه به دفاع من پول داده بودي كه راه بده بهت . اما گلر من فارسي بلد نبوده و منظورتو نفهميده ،پس وظيفشو انجام داده .
دليل اين كارتم اون جوري كه عوامل من خبر دادن اين بوده كه تو رو به خاطر وضعيت تيمت داشتن اخراج مي كردن و مجبور بودي هر طوري كه شده اين بازي رو ببري .
باز خبرايي هست كه تو فصل نقل و انتقالات داري با بازيكنا تباني ميكني كه قسمتي از قرار دادشونو بهت بدن تا از زمين خاكيا بياريشون تو تيمت .
خيليييييييي كاراي كثيفي مي كنييييييييي
زشته
سيا
حيا كن
هت تريكو رها كن
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
كاملا موافقم
اقا من هم تیم پیروز رو 6 تای كردم
خوش وقتم
masoud_azizi_67
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
راستی بچه ها یه دروازبان دارم میخرم توووووووووووووووووووووووپ
250000000 خرج داشت حالا نمی دونم میاد یا نه
Brave Heart
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
راستی بچه ها یه دروازبان دارم میخرم توووووووووووووووووووووووپ
250000000 خرج داشت حالا نمی دونم میاد یا نه
اگر پاسیبل جوون باشه خوب خریدی و اگر سالید باشه عالی خریدی.
بگو تا برم لوت بدم که تغلب کردی!؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
با تبريك به بروبچس گروه 49 ،هيچ مي دونستيد كه گروه 49 توي رنكينگ بهترين ليگ هاي دسته 5 ،مقام سومو داره :
گروه 7 كه تو فروم خيلي فعاله مقام دهمو داره !!! :
Main page for V.49
League ranking: 3 / 256 | TSI: 83440 (Avg: 10430) | Avg age: 25.1
Main page for V.7
League ranking: 10 / 256 | TSI: 71210 (Avg: 8901) | Avg age: 25.9
البته با اين اقدام اخير من كه دارم همه پير و پاتالامو اخراج ميكنم ، ميانگين سنيمون پايين ترم مياد :good:
masoud_azizi_67
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
بچه ها میگم بازی دوستانه با كودوم تیما گذاشتید؟؟؟
بابا من با یه تیم ایتالیایی كه فكر كنم بپكونتم
شما با کی گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sepsepi
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
اصلا مهم نيست كه نتيجش چي باشه ، فقط مهم اينه كه بازيكنات بازي كنن و تجربشون بيشتر شه و تو تمرينات جمعه باشن .
masoud_azizi_67
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۰۶
راستی بچه ها شما تیم جوانان دارید یا نه؟؟؟؟
تو كدوم لیگ فعالیت میكنه؟؟؟
اسم تیم جوانان چیه؟؟؟؟؟
من جوانان عزیزی اسمشه
Sepsepi
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
من تو يه ليگم به اسم آزادي ، هنوز نتونستم يه گلر تو تيمم پيدا كنم .
Brave Heart
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
بچه ها میگم بازی دوستانه با كودوم تیما گذاشتید؟؟؟
بابا من با یه تیم ایتالیایی كه فكر كنم بپكونتم
شما با کی گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اسمش مالورا هست حتماً نابودت میکنه.
بازیکنهای اصلیت رو نزار تو که مصدوم هم خواهی داشت.
masoud_azizi_67
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
نه یه چیز دیگه بود 4تا خوردم ازش ولی مصدوم ندادم
Brave Heart
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
خوش به حالت من هر بازی دوستانه حداقل یم مصدوم از بازیکنهای کلیدی میدم.
که یکیش 5 هفته مصدوم شد که واقعاً نوک حمله خوبی هم هست و توی بازی اول تو هت تریک این اتفاق افتاد!!!!!!
SiaMM
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۶
سلام !
همون جوري كه كاملا" قابل پيش بيني بود باران خورد (اونم 6-0) و گروه واسه فصل بعد دست نمي خوره .
همين
Sepsepi
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۲
من نميدونم اين مافياي فوتبال تا كجا مي خواد پيش بره . نمي دونم چرا حالا كه دسته 6 ايجاد شده چرا اين تيم زنيت تهرانو نميندازن پايين . آقاي سيا ،چقد پول داديتو اين ليگ نگهت دارن ؟!!!!
SiaMM
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
من نميدونم اين مافياي فوتبال تا كجا مي خواد پيش بره . نمي دونم چرا حالا كه دسته 6 ايجاد شده چرا اين تيم زنيت تهرانو نميندازن پايين . آقاي سيا ،چقد پول داديتو اين ليگ نگهت دارن ؟!!!!
میگم سپهر ... دسته 6 هم که برم تو یکی رو 6 تایی می کنم !!! :apophys: ببین .. این جوری برات توضیح می دم !! تو سرنوشتت با 6 بسته شده ! تو نرد زارپ و زورپ جفت 6 میاری ( یا 6 و بش) که توجیه می کنه چرا تو دسته 5 , 6 تایی می شی !! تیمتون امسال 35مین سال گرد 6 تایی شدنش رو برگزار می کنه ! خودت 6 تایی شدی و ... !
من بحث و ادامه نمی دم ! فقط می گم که منم اگه خاطرت باشه تو نرد فقط 1 و 2 میارم یا کور کور .:shades_smile:
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل به قول مرحوم شاعر:wink3:
Sepsepi
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
به خودتم گفتم ، اون بازي واسه من يه بازي تداركاتي بود و البته با يه سري از بازيكنام برو بيا داشتي كه منم همشونو اخراج كردم ( مي توني ببيني ) حالا كه با پول و مافيا و ... تو دسته 5 موندي ، فصل بعد بهت ميگم :1:
CapitanArsalan
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۳۶
کی اینجا شاخه من باهاش تدارکاتی بزنم :1:
Sepsepi
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۰۸
کی اینجا شاخه من باهاش تدارکاتی بزنم :1:
داداش شاخمون كه مشخصه ، گفتن نداره ، اما يه بار كه باهات بازي كردم ، 4 - 4 شديم . الان بازي كنيم ميبرمت :apophys:
اما الان كه تيما تو جام حذفي بازي دارن دوستانه تعطيل نيست مگه ؟
SiaMM
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۴۴
داداش شاخمون كه مشخصه ، گفتن نداره ، اما يه بار كه باهات بازي كردم ، 4 - 4 شديم . الان بازي كنيم ميبرمت :apophys:
اما الان كه تيما تو جام حذفي بازي دارن دوستانه تعطيل نيست مگه ؟
نمی دونستم به تیمایی که 6 تا می خورن ، می گن شاخ ... ! دنیایی شده ! این حرفا رو یه جا بزن که آمارت واسه همه مشخص نشده باشه ! :wink3:
Sepsepi
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
نمی دونستم به تیمایی که 6 تا می خورن ، می گن شاخ ... ! دنیایی شده ! این حرفا رو یه جا بزن که آمارت واسه همه مشخص نشده باشه ! :wink3:
وايستا تا 4 هفته ديگه كه 3 تا بازيكن Multiskill رو كردم ، خودت مي فهمي كه بايد فكر دسته 6 باشي :1:
SiaMM
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
بازیای حذفی برگزار شد . حریفا که طبعا" مهم نیستن . سپهر 2-1 خورد . آقا مسعود 1-0 . من 5-1 زدم :img-tomato:
بقیه رو نیگا نکردم . چون تا آخرین باری که دیده بودم سر نمی زدن . اگه این طوری باشه از گروه فقط من بالا رفتم و سر تیمم هم هستم . :apophys:
بازی اول فصل من با مسعود . (من ترجیح می دادم بازی اولو به تیم بی صاحاب بخورم البته ! )سپهر هم با قهرمان فصل پیش باران که همون فصل پیش 7-1 (فکر کنم) زده بودش! (البته خود سپهرم که 6تایی که به بات دسته 6 می بازه ! یعنی نبرد قعر جدول !)
همین !
masoud_azizi_67
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
اره این تیمه خیلی اشغال بود همش خطا میرز
بابا این بازیكنای من چقدر خراب كردن به تیر و ...
حالا خذفی دیگه ما خذف شدیم یا بازی برگشت هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Brave Heart
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
اره این تیمه خیلی اشغال بود همش خطا میرز
بابا این بازیكنای من چقدر خراب كردن به تیر و ...
حالا خذفی دیگه ما خذف شدیم یا بازی برگشت هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نه متاسفانه حذف شدید!
بازیهای جدید هم اعلام شده و تو لیس بازی ها قرار گرفته اگر بازی ندارید دیگه .......
SiaMM
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
فصل 15 دقیقه ی پیش شروع شد ! اولین گل فصل و سپهر زد دقیقه ی دو (رکورد کل لیگا چنده ؟!؟!) . اولین مصدوم رو پارس من داده (12) و اولین کارت زرد هم قسمت آقا مسعود رئال مادرید بوده !! (11) .
masoud_azizi_67
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
سلام الان دقیقه 34 بازی
من 2 تا خوردم و امیدوارم كه بیشتر نشیه :wink3::apophys:
SiaMM
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
فرمین آلتامیرانو گل سوم رو دقیقه ی 80 زد و تقریبا" بازی تمومه ! سپهر اون ور له کرده (البته حریفش از ثبت نام به این ور لاگ این نشده ، والا اگه حتی بات هم بود که سپهر رو می زد !! ) .
بازی من و رئال مادریدعزیزی هم یه کم نامردی داره پیش می ره البته ! من 3 از 5 موقعیتامو زدم ! آقا مسعود 0 از 4 !
این جوریا ... !
masoud_azizi_67
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
اره من مشكل تمام كننده دارم 2 تا مهاجم دارم یكی از یكی خنگتر
و یك اشتباه دیگه هم كرده كه تتازه متوجه شدم.
SiaMM
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
"تحلیل" ( :eltaf: ) بازیا بمونه واسه فرصت مناسب تر :shades_smile:
SiaMM
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
سلام الان دقیقه 34 بازی
من 2 تا خوردم و امیدوارم كه بیشتر نشیه :wink3::apophys:
آقا شرمنده دیگه ... :wink: فوتبال همینه :good: شانس توش لازمه :friends:
پ.ن: :clapping: زنیت تهران زلزله :clapping: زنیت تهران زلزله :clapping:
Sepsepi
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
يونايتد قهرمان ميشه ، خدا ميدونه كه حقشه ، به لطف يزدان و بچه ها ، يونايتد قهرمان ميشه ، يونايتد قهرمان ميشه !!!
هفته اولو كه تو صدر با اقتدار شروع كرديم ،تا ببينيم چي ميشه .
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۰۰
شما ها كه اینقدر عشق قهرمانی دارین یه نظر سنجی بزارین تا بازدید كننده ها هم نظر بدن
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۰۸
راستی این نظر سنجی رو بازكننده ی تاپیك میتونه بزاره
SiaMM
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
آقایون تا عوض نشده اینو ببینید :
آلتید واسه خودش لیگ تشکیل داده بازی گذاشته ... :lol2: کسی می دونه قضیه چیه ؟! بقیه گروه ها هم این شکلین !؟ :wacko2:
SiaMM
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
شما ها كه اینقدر عشق قهرمانی دارین یه نظر سنجی بزارین تا بازدید كننده ها هم نظر بدن
نه بابا !! گروه ما بعید می دونم از این خبرا باشه ! من قصد قهرمانی ندارم . سپهر زورشو نداره ! مسعود هم ادعاشو ... ! بقیه هم که تا 2 هفته دیگه بات می شن ! :friends: :drinks:
Brave Heart
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
آقایون تا عوض نشده اینو ببینید :
آلتید واسه خودش لیگ تشکیل داده بازی گذاشته ... :lol2: کسی می دونه قضیه چیه ؟! بقیه گروه ها هم این شکلین !؟ :wacko2:
یعنی چی من 8 تا زدم اونجا برام نوشته 4 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه قات زده التید!!من گذاشته یکی مونده به آخر و بات رو از من بالاتر گذاشته!
Sepsepi
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
نظر سنجي ايجاد شد . ترتيب تيم ها بر اساس حروف الفباست .
Sepsepi
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۰۷
نه بابا !! گروه ما بعید می دونم از این خبرا باشه ! من قصد قهرمانی ندارم . سپهر زورشو نداره ! مسعود هم ادعاشو ... ! بقیه هم که تا 2 هفته دیگه بات می شن ! :friends: :drinks:
هي ميگه من نميخوام قهرمان شم تا باختاي آيندشو توجيه كنه !!!
وقتي تو هفته هفتم هفتا بهت زدم ميفهمي كه اگه مي خواستي قهرمان شي هم نميتونستي .
از الان به همه هوادارا قول قهرماني ميدم . اونم با برد تمام بازيا .
خيلي دوست دارم مسعودم بياد بالا ،اما حيف كه فقط يه تيم ميره بالا .
فعلا كه تو نظر سنجي فقط سامان راي داده كه اونم به سيا راي داده . اما تو هفته هفتم و هشتم تكليف قهرماني با بازياي مستقيم من و سيا مشخص شد اونم مياد ميگه :
بين همه تيماي دنيا ، بين همه تيماي دنيا .
عشق است يونايتد
ولي بازي اين هفتم با مسعود يكي از 4 بازي مهم فصلمه .
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
خيلي نامرديييييييييييه ، من 69 درصد مالكيت توپ داشتم و 6 تا موقعيت ، اما فقط يه گل زدم .
مسعود ، بعد از اينكه هفته قبل بد شانسي آوردي . اين هفته خيلي شانس آوردي !!! و اين تفاوتاي من و سيا رو نشون ميده :1:
SiaMM
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
نیمه اول تموم شده ! من تو 20 دقیقه 2 تا زدم ، بچه ها عقب کشیدن :) سپهر - مسعود که 1-0 ه ... ! باز آقا مسعود 2 تا کارت زرد گرفته !! آخرش ترکیه ی لیگ ما می شه ! باران 1ی زده با ای اس سیکس . پارس من 4 تا به پیروز ! لیگمون ته کمدیه !
+ سپهر جان ؛ تفاوتای من و تو رو که 6-0 مشخص کرده خیلی وقته :apophys:
shokrikaraj
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
خيلي نامرديييييييييييه ، من 69 درصد مالكيت توپ داشتم و 6 تا موقعيت ، اما فقط يه گل زدم .
مسعود ، بعد از اينكه هفته قبل بد شانسي آوردي . اين هفته خيلي شانس آوردي !!! و اين تفاوتاي من و سيا رو نشون ميده :1:
خوش به حالت.
من 69 درصد مالكیت توپ دستم بود و با تیم بات بازی داشتم كه جمع ستاره هاش به 15 هم نمیرسید,2:1 عقبم:sad:
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
خوش به حالت.
من 69 درصد مالكیت توپ دستم بود و با تیم بات بازی داشتم كه جمع ستاره هاش به 15 هم نمیرسید,2:1 عقبم:sad:
آخيييييييييي
بميرم برات ،تو ديگه خيلي بد شانسي !!!
shokrikaraj
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
آخيييييييييي
بميرم برات ،تو ديگه خيلي بد شانسي !!!
عیبی ندارهو
همون طوری كه تو جام حذفی شانس اوردم و دو تا گل در دقایق اخر زدم اینجا هم برابچ گل میزننو میبریم:1:
اهان,همین الان گل زدم و 2:2 شدم:apophys:
shokrikaraj
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
دیدی گفتم بربچ یكی دیگه هم زدن:1:
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
دیدی گفتم بربچ یكی دیگه هم زدن:1:
:good:
Matrix23
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
عمو سپ سپی, از تیمت چه خبر؟؟
زنیت چطور؟
در ضمن عمو ایمان, شانس نه... هنر مربیه كه بازیه باخته رو,4 تا میزنه...
shokrikaraj
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
من باید از شما یاد بگیرم.
نگفتی چیكار كردی كه این تیم جوانانت انقدر قوی شده؟؟!!
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
عمو سپ سپی, از تیمت چه خبر؟؟
زنیت چطور؟
در ضمن عمو ایمان, شانس نه... هنر مربیه كه بازیه باخته رو,4 تا میزنه...
ولا ميبيني كه سامان جون ، از 7 تا حمله يكيشو گل كردم .
ولي خيالي نيست . شك ندارم اين فصلو بدون باخت و حداقل با 13 تا برد تموم مي كنم و ميرم آسيا !!
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
راستي زنيتم كه تيم نيست در بارش صحبت كنم :stinker:
SiaMM
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
مسعود تو قرعه بدشانسی آورد ؛ واسه همین تا نیم فصل جدول واقعی خیلی معلوم نمی شه . بازی تیم های بی صاحب با هم ، هم انگار خیلی حساب کتاب نداره ... !
Matrix23
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
عمو ایمان گفتم كه, بازیكنام رو جاهاشونو تغییر دادم, تا بهترین پست رو پیدا كردم... واسه همین اولاش 7 تا 8 تا میخوردم :3: در ضمن تیم های گروهمم خیلی قوی هستن.
عمو سپهر, تركیب تیممو دیدی؟! در ضمن خوبیه بازیش همینه كه خیلی وقتا (مثل بازیه واقعی) همه توپات گل نمیشه...
راستی سپهر (بی تعارف, اگه زحمتی نیست) صاحب تیم های گروهتون رو میگی؟ من فقط 2 تا تیم رو میدونم كی به كیه....
Sepsepi
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
Tehran UTD قهرمان كه خودمم .
Zenit Tehran كه اون سيا ي ترسوئه .
realmadrid-azizi هم كه مسعوده كه پستاش تو همين تاپيك هست .
بقيه هم به تيماشون سر نميزنن .
كدوم تركيبتو ؟ 2-4-4- ؟ اگه اونو ميگي ديدم . اما قبلنم گفتم ، سيستم اصليتو بيشتر دوست دارم . كنترل كردنش سخته .
Matrix23
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸
اوهوم... خب هر بازی شرایطه خودشو داره...
soroush
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
ghahremane man daste 5 goorooh 33 am i vali zunit
soroush
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
man daste 5 goorooh 33 am i vali zunit ghahremane
SiaMM
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴
من دیگه تمام تلاشم بر این خواهد بود که تیم رو در همین حد نگه دارم ... ! :eltaf:
Sepsepi
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
فك كنم اگه تيمم جوانانمو بيارم جاي بزرگسالا بازي كنن بهتر باشه . اونا اونور 6 - 1 بردن ، اما امان از دست بزرگسالا !!!
shokrikaraj
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
فك كنم اگه تيمم جوانانمو بيارم جاي بزرگسالا بازي كنن بهتر باشه . اونا اونور 6 - 1 بردن ، اما امان از دست بزرگسالا !!!
:lol:
Sepsepi
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
خيلي مسخرست !!!
نيمه اول از يه تيمي كه صاحبش كاري باهاش نداره 3 تا خوردم . يكي از بازيكناي خوبم مصدوم شد . تازه سيستمم هم اكسلنته . واقعا نميفهمم چرا !!!
اون از هفته قبل كه از هر 10000000 موقعيتم يكيش گل شد ،اينم از اين هفته كه نتيجه رو داره بر عكس ميزنه
SiaMM
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
.
از الان به همه هوادارا قول قهرماني ميدم . اونم با برد تمام بازيا .
آها ... :apophys:
پ.ن: هاف تایمه . سپهر که گفت . من 3-0 جلوم . مسعود 1-0 از باران جلو-ه .(بازم کارت زرد گرفته :) ) ای.اس.سیکس 2-0 از پارس من ... !!
پ.ن2: بالاخره چند تا از تیما رسما" بی صاحب شدن . هفته ی بعد احتمالا" فقط من و سپهر و مسعود می مونیم .
SiaMM
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
باران دقیقه 47 یه گل با رئال زد ، بچه های آقا مسعود شاکی شدن لهش کردن !! کام بک پارس من بسیار خوب بود ! دو تا گل سپهر کمکش نکرد ! راجع به خودمم هیچی نمی گم :wink3: :apophys:
Sepsepi
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
از مديرا خواهش ميكنم اين SiaMM و بن كنن
الان مياد هارت و پورت ميكنه و منم اعصاب ندارم بعد باخت مفتي كه دادم و ميزنم فكشو ميارم پايين .
اينجوري از يه قتل جلوگيري ميشه :ouaip:
Brave Heart
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱
سپسپی جان ناراحت نشو.
بازی دیگه توپ هم گرده.
تو بازی من هم یک بازیکنی بهم گل زده که 1.5 ستاره بود بازی های قبل شانس من آورده جلو و شده 2 ستاره ضرتی اولین بازی گل زده!
دیدم که دو تا هم زدی و اختلاف به جداقل رسده بوده.
قشنگیش به همین دیگه.:thumbup:
Sepsepi
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۰۶
صحنه اي از خشونت تماشاگران تيم tahlil1 بعد از بازي مقابل Tehran UTD :
بعد بيان بگن ما بهترين تماشاگراي دنيا رو داريم!!! تيم من تو اين شرايط بازي كرده و باخته . خودتون قضاوت كنيد !!
Sepsepi
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۰۹
ساعاتي بعد از شكست ناباورانه Tehran UTD مقابل tahlil1 ، جوانان غيور اين باشگاه در ليگ خودشون به مقام قهرماني رسيدن : ليگ AZADI (233664)
CapitanArsalan
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
دادا سپهر نبینم غمتو
اشکال نداره هفته بعد بزن مخشونو در آر:3:
سیامک جان صدر نشینی رو بهت تبریک میگم
یه موقع تبانی نکرده باش که مثل من به دادگاه فراخونده میشی:3:
برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ هتتریک سری بزن
Sepsepi
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
قربونت برم . كم كم دارم با محبتاي هوادارا و شما غم باختو فراموش ميكنم .
shokrikaraj
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
یگم این دسته 5ای ها از دسته 4 قوی ترنااا:3:
Sepsepi
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
اون كه صد البته ، اما از چه لحاظ ؟
shokrikaraj
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
اون كه صد البته ، اما از چه لحاظ ؟
از لحاظ بازیكن:jesors:
Sepsepi
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
اين هت تريك الاغ چرا اينطوري ميكنه ؟! واسه خودش تصميم ميگيره . من 9 نفر گذاشتم تو زمين با دو تا تعويض ، خودش ورداشته دو تا تعويضيامو گذاشته تو :ouaip:
shokrikaraj
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
اين هت تريك الاغ چرا اينطوري ميكنه ؟! واسه خودش تصميم ميگيره . من 9 نفر گذاشتم تو زمين با دو تا تعويض ، خودش ورداشته دو تا تعويضيامو گذاشته تو :ouaip:
واقعا با نظرت موافقم.
من تركیب میچینم بعد میبینم تركیب قبلی رو گزاشته:stinker:
Brave Heart
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
چه کرده این تهران یونایتد!!!!!!!
تبریک میگم.
Sepsepi
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
خوب ، من هر چي منتظر شدم سيا نيومد سر كارش ، خودم نتايج و جدولو ميذارم :
نتايج :
جدول :
تفاضلم به سيا نزديك تر شد ،البته 3 امتياز باهاش اختلاف دارم ، اما 2 تا بازيم رو در رو دارم .
فقط نميدونم چرا وقتي كه PIC رفتم و نميخواستم زياد گل بزنم ، 8 تا زدم
Sepsepi
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
چه کرده این تهران یونایتد!!!!!!!
تبریک میگم.
حسين جان شما هم كه با 7 تا ................!!!
masoud_azizi_67
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
سلام به همه دوستان
من بعد از یه مدت غیبت اومدم.
من خیلی بد شانسی اوردم که اول فصل به 2 تا تیم غول گروه خوردم :sick:
امید وارم که همیشه خوب باشید :jesors:
Sepsepi
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
به به ،آقا مسعود ، بابا واقعا بد شانسي بود ، من و سيا خيلي دربارش بحث كرديم كه چقد مسعود بد شانسي آورده ، فقط ميگفتيم خدا كنه الكي الكي نره :1:
masoud_azizi_67
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۰۱
نه دایییییییییییییییییی من كجا برم تازه 9 تا زدم
محمد
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
دوستان گروه بغلی میگم این vhattrick عجب چیزی خوبی بید . ( پیش بینی نتیجه ، بهترین لاین آپ ممکن ، مقایسه دو بازیکن ) دوستان از این لینک ثبت نام کنند تا هم خودشون هم ما مستفیذ گردیم .
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
خوب ، به دو هفته حساس و تعيين كننده اين فصل رسيديم كه دو مدعي اصلي گروه يني زنيت تهران و تهران يونايتد دو بازي پشت سر هم با هم دارن .
وضعيت جدول اينه :
و اينم بازياي امروز :
تهران يونايتد چاره اي جز برد تو بازي امروز نداره . چون اگر اين دو بازي مستقيمش مقابل زنيتو نبره ، خودشو به دست اتفاقات سپرده و بعيدم هست كه زنيت امتياز از دست بده .
اما اين هفته حتي از هفته بعدم مهم تره . چون بازي تو زمين زنيته و يونايتد كار سختي داره .
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۵
خوب ، نيمه اول بازي نسبتا برابريو شاهد بوديم ، با مالكيت توپ 50 - 50 .
همه چيز داشت برابر پيش ميرفت كه بچه هاي من تو دقيقه 45 روي يك ضد حمله به گل رسيدن . چند ثانيه بعد در حالي كه دفاع زنيت تو شك بود ، امين توسلي با گل خودش بچه ها رو مطمئن از نتيجه 2-0 شون به رختكن فرستاد .
Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
عمو سپهری ی ی ی !! 2 تا بازی دارین (این هفته و هفته بعدی) كه خیلی تعیین كنندس...
راستی Siam ی چند وقتیه كه نیست؟ درسته؟
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
مالك تيم زنيت عصباني از باخت در نيمه اول ، كاملا مايوس از تيمش ، طي يه تماس تلفني به من گفت بازي برگشت ميبينمت ، منم به خودش نگفتم ، اما به شما ميگم ، اون كه تو زمين خودش كاري نتونسته بكنه ، تو شهرآرا چيكار ميخواد بكنه ؟!!!
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
عمو سپهری ی ی ی !! 2 تا بازی دارین (این هفته و هفته بعدی) كه خیلی تعیین كنندس...
راستی Siam ی چند وقتیه كه نیست؟ درسته؟
مياد حالا ، بذار يه كم حساس شه ، اگه امروز همين نتيجه بمونه حساس ميشه .
Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۶
من به بروبچ تهران ویلا و هخامنش میگم بیان استادیوم... با پرچم هایی ی دست ابی رنگ!!
دونت ورید!!
Brave Heart
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
تبریک تبریک تبریک ...
میبینم که بردی سپسپی و زنیت هم اولین باختش رو تجربه کرد.
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
بلللللللللله ، يونايتد قهرمان به حقش رسيد ، تو يه بازي نسبتا برتر زنيتو برد .
ما از همين الان به هفته بعد فكر ميكنيم ، البته بازي بعدي آسونتره ، اما ما به اندازه همين بازي تلاش ميكنيم .
SiaMM
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
ببخسید، خیلی عذل می خوام؛ اما آخه مالادونا هم می تونه تو 15 ثانیه 2 تا گل بزنه که این آقای ثپثپی تونثتن؟ آخه این چه وضعیه؟ اون از آقای داول که پنالتی نمیگیله دقیقه ی 42، این از آقای هت تریک که این کالا لو می کنه... اون از تملینامون که نذاشتن بچه ها تملین کنن فلم همشون افتاد ... سل ما لو بیخ تا بیخ بلیدن این جا ...
خوب اگه نمی خواید سیا ام ام تو این فوتبال باشه بگید... شکل خدا این قدر کال بلدیم که لو زمین نمونیم... من هل چی دالم از این فوتبال دالم؛ اما آخه چلا با آبلوی آدم بازی می کنین آقای هت تلیک؟ خوب بگین بلو :ouaip:
پ.ن: ولی خدا وکیلی اگه این مسخره بازی دو تا گل تو 15 ثانیه دقیقه ی 45 نبود، زده بودمت سپهر ... خط به خط ازت بهتر بودم (غیر هافبک چپ که نداشتم...). مسخره بازی ... !
پ.ن2: 183537256 این آی دی بازی مونه ... ! جان سیا نیگا کنین برد حقش بوده ؟! :apophys:
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
هزار بار به خودتم گفتم ، نتيجه به ستاره و Tsi نيست . مهم مربي قدره :1:
Ali Reza
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
دیگه باختی بهونه نیار دیگه
Sepsepi
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
دیگه باختی بهونه نیار دیگه
منم همينو ميگم ، هنوز داره حرف ميزنه ميگه موتور منو بازوند ، نميدونه كه در حد و حدود سپسپي نيست :1:
shokrikaraj
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۳
منم همينو ميگم ، هنوز داره حرف ميزنه ميگه موتور منو بازوند ، نميدونه كه در حد و حدود سپسپي نيست :1:
واقعا نمیدونه كه در حد سپسپی نیست.بلكه فراتر از اون است:3:
شوخی:3:
Ali Reza
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
بابا سپسپی مگه به همین راحتیا می بازه
Brave Heart
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۳
سپسی جان بازی برای جوانانت نزار که من میخام باهات بازی داشته باشم.
بگو ببینم که از کی میتونی بازی داشته باشی؟
برای بزرگ سالت هم بین دو فصل بازیت رو بزار برای من چون میخام با تیم اصلیم بیام ببینم که چه میکنیم.
قبول؟
برای جوانان اگر آزادی خودت چلنج کن.
Sepsepi
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
سپسی جان بازی برای جوانانت نزار که من میخام باهات بازی داشته باشم.
بگو ببینم که از کی میتونی بازی داشته باشی؟
برای بزرگ سالت هم بین دو فصل بازیت رو بزار برای من چون میخام با تیم اصلیم بیام ببینم که چه میکنیم.
قبول؟
برای جوانان اگر آزادی خودت چلنج کن.
واسه جوانان كه 6 روز ديگه ميتونم بازي بندازم . واسه بزرگسالانم هر وقت امر كني ما فقط اطاعت ميكنيم .:good:
Brave Heart
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
واسه جوانان كه 6 روز ديگه ميتونم بازي بندازم . واسه بزرگسالانم هر وقت امر كني ما فقط اطاعت ميكنيم .:good:
پس جوانان رو منتطرت چلنجت میمونم من از امروز آزادم.
بزرگسال هم باشه بین فصل با تیم اصلیم بیام ببینمی که چه کاره ایم.
دستت هم درد نکنه.
Sepsepi
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
بازيو به اشتباه مسخره خودم باختم و دو گل از جناحي كه خالي كرده بودم (يني جلو كشيده بودم ) خوردم :sad:
Ali Reza
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
پس چرا باختی؟
Sepsepi
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
پس چرا باختی؟
ديگه شد ديگه ، عيبي نداره ،تجربه شد .
Ali Reza
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
داش سپهر به تجربش نمی ارزید
Sepsepi
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۳
داش سپهر به تجربش نمی ارزید
آره خوب ، اما بي دقتي كردم ، خيلي به خودم مطمئن بودم ، به هر حال فصلو دادم ، ميمونم تو همين دسته 5 . عليرضا جان با هم همين جاييم . ميبينم كه تيمت راه افتاده ، به نظرم ديگه فرم بسه و پستيو كه بازيكن جوون بيشتري توش داري تمرين بده .
Ali Reza
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
آره خوب ، اما بي دقتي كردم ، خيلي به خودم مطمئن بودم ، به هر حال فصلو دادم ، ميمونم تو همين دسته 5 . عليرضا جان با هم همين جاييم . ميبينم كه تيمت راه افتاده ، به نظرم ديگه فرم بسه و پستيو كه بازيكن جوون بيشتري توش داري تمرين بده .
آره با هم میریم دسته 4.
به نظرت چی تمرین بدم؟
scoringخوبه؟
Brave Heart
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۴
من هم هی وسوسه میشم که بمونم.
آخه دسته 4 که گروه من نمیشه که من فقط توشون به تیمم رسیده باشم.
با اینکه جدیدا! یکی از تیمها خوب به خودش رسیده و بازیکن خریده و داره بد میبره و هفته دیگه هم باهاش بازی دارم که ببازم هم بازم اولم.
Sepsepi
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
آره با هم میریم دسته 4.
به نظرت چی تمرین بدم؟
scoringخوبه؟
هر پستي كه بيشتر جوون داري ، ارجحيت با پلي ميكينگ ه .
Ali Reza
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
هر پستي كه بيشتر جوون داري ، ارجحيت با پلي ميكينگ ه .
:good:
Brave Heart
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
عجب تیمی ساختی سپسپی.
گفتم مساوی میشه و بازیت رو دیدم و تیم رو کشیدم عقب به همین خاطر افت کرد.
اگر نکشیده بودم عقب شاید مساوی میشد.
ولی خوب تیمی هست.
اگر صعود نکردی خیالت راحت فصل دیگه همین ها رو بیار تو بزرگسالان ببین که چه میکنن.
من که نشستم تا یک فصلشون تموم بشه بکشمشون بالا.
mahmoodss67
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
سلام به بروبكس پرسپولیسی گروه 32
بنده از اعضای گروه 73 هستم
اسم تیمم هم perespolis67923هستش.
میخواستم روابط تیمهامونو افزایش بدیم
اگه قبول میكنین برا اولین فعالیت بازی دوستانه بندازیم
در ضمن من موضوع گروه 5.73 رو راه اندازی كردم
اگه خواستین باهم ارتباط بیشتری داشته باشیم بیاین تو این تاپیك
ممنون از همتون
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.