توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی متقلبان در هتتريك
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹
در پي بحثايي كه پيرامون تقلب تو دسته هاي پايين تو هت تريك شده بود ، اين تاپيك رو زدم تا متقلبان و كساني كه مشكوك به تقلب هستند رو با دلايل منطقي معرفي كنيم تا هم چند نفر اين تقلب ها رو به GM ها گزارش بدن و هم اينكه ترس از رسوايي ايجاد بشه كه شايد خجالت بكشن و اين كار ها رو نكنن .
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
توي گروه خودم ،يعني دسته 5 ، گروه 49 يه تيم هست به اسم( tahlil1 1907032 )، كه اگه نقل و انتقالاتشو چك كنيد ، مي بينيد كه سه تا ترنسفر با تيم ( comeline 463495 ) انجام داده . آي پي هاشونم مشتركه و كاملا مشخصه كه تقلبه .
vizzzz
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
فکر خوبیه
اینطوری یوزر الکی تو هتریک کم میشه
misagh
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۴
من كلا با این گونه كار ها مخالفم .. این یك نوع رسوایی هستش برای كسایی كه لو برن ...
آقا من قبلا ها گرفتار یكی از این گیم مستر ها شدم و می دونم چه بلا هایی سر آدم می یارن و هر چی بهشون بگی كه حتی مقصر هم نیستی تیمت پریده .. تا 7 هفته هم باید قید تیم گرفتن رو بزنی ...
كسی كه این قدر زرنگ باشه كه بتونه از دست این گیم مستر ها در بره حقشه كه یك پولی هم به دست بیاره .. این جور تایپیك ها رو خواهشا نزنید ...
مثلا كه چی بشه ؟؟؟ بزارین هر كسی هرجور دوست داره از این بازی لذت ببره ...
Sepsepi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
من كلا با این گونه كار ها مخالفم .. این یك نوع رسوایی هستش برای كسایی كه لو برن ...
آقا من قبلا ها گرفتار یكی از این گیم مستر ها شدم و می دونم چه بلا هایی سر آدم می یارن و هر چی بهشون بگی كه حتی مقصر هم نیستی تیمت پریده .. تا 7 هفته هم باید قید تیم گرفتن رو بزنی ...
كسی كه این قدر زرنگ باشه كه بتونه از دست این گیم مستر ها در بره حقشه كه یك پولی هم به دست بیاره .. این جور تایپیك ها رو خواهشا نزنید ...
مثلا كه چی بشه ؟؟؟ بزارین هر كسی هرجور دوست داره از این بازی لذت ببره ...
خوب كسي كه اينقد زرنگه از دست يوزر ها هم در بره تا بيشتر بهش حال بده !!! اين جوري كه بهتره :apophys:
Ali-ss
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
به نظر من اگر از طریق پیام خصوصی توی هت تریك بهش اخطاربدین بهتر هست و اگر تكرار كرد به جی ام ها بگید
shokrikaraj
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
منم با نظر میثاق موافقم!!!:ouaip:
wantonboy13
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
هر كی از متقلبا بخواد حمایت كنه ، یعنی خودشم دستش تو كار شیطونیه.... اینجوری خودتونم دارین لو میدیناا!!
البته اینم بگم بعضی موقع ها حتی گزارش هم فایده نداره !!!! یكی از تیم های هم گروهی من رو حداقل 3-4 نفری گزارش دادیم ، ولی هنوز كه هنوزه پا برجاس ، مثله دماوند !! :sad:
shokrikaraj
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
هر كی از متقلبا بخواد حمایت كنه ، یعنی خودشم دستش تو كار شیطونیه.... اینجوری خودتونم دارین لو میدیناا!!
البته اینم بگم بعضی موقع ها حتی گزارش هم فایده نداره !!!! یكی از تیم های هم گروهی من رو حداقل 3-4 نفری گزارش دادیم ، ولی هنوز كه هنوزه پا برجاس ، مثله دماوند !! :sad:
:lol:
هر كی بخواد تیم منو ببنده تیم خودش بسته می شه!!!!:spiteful:
SiaMM
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
salut
می بینم باز سپهر شر به پا کرده ! خوب داداش من ... آروم آروم ! یه هو چرا جو "رسوا می کنم" و "حیا کن رها کن" گرفتت عزیز 6 تایی من ؟!
حالا یه کم خارج از شوخی (کلا" خارج از شوخی که نمی شه) ؛اصل بحث یه چی بود که دیروز من و سپهر صحبت کردیم ، اما اون هنوز ایده رو ورز نداده ، چسبوند و یا علی ! تاپیک زد و یه کم باعث سوء تفاهم شد !
نکته اینه که خوب تقلب هست و متقلب هم طبعا" لایق مجازات ! حالا یا گیر میفته یا نه ! واسه همین بنا رو بر این می زاریم که ما ( من ، شما ، هرکی ...) به یه بنده خدایی شک داریم که داره تقلب می کنه . اگه حسش بود و خواستیم و اینا ... میایم این جا مطرح می کنیم ! دو نفر آدم با حوصله یا منتفع دیگه هم اگه بودن می بینن ، می رن یه مین چک می کنن ، به جمع بندی می رسیم !! (بین خودمون ) حالا خواستیم ارجاع می دیم به جی ام ها نخواستیم کارای دیگه می کنیم . (مثلا" از چیزایی که تو ذهن من بود این که بچه هایی که داخل ایران ترانسفر دارن , مثلا" اون تیمو تحریم کنن . یعن ازش بازیکن نخرن ! یا حالا شیوه های دیگه که می شه روش فکر کرد.)
نکته یا مزیت همچین تاپیکی هم قرار بود این باشه که اولا" اگه من نوعی مغرض گناهکار نا لایق واسه قضاوت در مورد دیگران ، به یه بنده خدایی شک کردم ، صاف نرم "چیت مسیج" بدم به جی ام . این جا مطرح کنم ، شاید دو نفر دیگه که دیده بگن "نه بابا !" . تو اشتباه می کنی . این جوریا نیست ." فایده کار اینه که آمار الکی و مسخره نمی ره واسه جی ام ها (در اصل کمتر می ره . چون ممکنه 50 نفر هم به جمع بندی برسن و عین 50 نفرشون اشتباه کنن )، تعداد پیغام ها هم کمتر می شه و امکان رسیدگی بیشتر .ثانیا" هم که اگه واقها" در مورد یه کیس خاص (می خواد ترانسفر باشه ، می خواد تیم مشترک باشه یا هرچی ) واقعا" نتیجه گیری این بود که تقلبه ، شاید بشه درست تر (یعنی با تعداد بیشتر مثلا" ، یا توسط کاربرای با سابقه تر و کاردرست تر یا هرچی که بازم جمع بندی شه) گزارش داد که شاید ثمر بخش تر باشه !
فکر می کنم در همین حد فعلا" !
پ.ن: بازم اومدم پست بدم ، رمان نوشتم ! ساری !!
Matrix23
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
خوب كسي كه اينقد زرنگه از دست يوزر ها هم در بره تا بيشتر بهش حال بده !!! اين جوري كه بهتره :apophys:
ایول... ایول...
داداش, بزار تقلب كنه و حالشو ببره.
مگه تو فوتبال مدرن امروزی و واقعی, تقلب نیست... اینجام تقریبا ی جامعه كوچك تر از فوتبال واقعی هست.
یكی با تقلب, یكی نه...بزار اون بنده خداهم حالشو ببره... :jesors:
منوچهر
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
هر كاری میكنین فقط تا وقتی كه مطمئن نیستین به GM چیزی نگید تا الكی به كسی مشكوك نشن.. :good:
El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
این تیم Brescia IFC رو برید لو بدید. من دست های کثیف پشت پرده اینها رو رو می کنم :stinker:
vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
به نظر من هر کسی تقلب میکنه باید لو بره
این تاپیک هم خیلی خوبه و کاملا حمایت میکنم
اگر فکر میکنید تقلب زرنگیه پس طوری زرنگی کنید که گیر بچه های خودی هم نیفتید
Sepsepi
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
البته طبق گفته سيا همه چي رو هم لازم نيست Gm ها بدونن ،مثلا چند وقت پيش يكي از بچه هاي همين سايت ( كه شديدا طرفدار يوونتوسه ) توي يه ترنسفر با اون يكي تيمش به بازيكن خودش قبل از اينكه وارد ليست 48 ساعته ترنسفر بشه ( سه روز قبل از دد لاين ) بيد 000و000و500و1 ريالي داده بود و البته بازيكنشو هم فقط حدود 200 مليون گرون مي فروخت ، اما با توجه به اينكه اسم ورزشگاهاشو آي پياشو خيلي چيزاي ديگش شبيه هم بود ، خيلي تابلو بود . البته خوش شانسيش اين بود كه يكي ديگه 30 مليون بالاتر بيد داد و بازيكنرو خريد . ولي كلا بچه ها حداقل نبايد به خاطر 200 ،300 مليون تيمشونو به باد بدن ، يه خورده دقت كنن !!
يه همچين مواردي همينجا حل شه خيلي بهتره .
چيز ديگه اي هم كه هست اينه كه به هر حال دليلي نداره تخلف متخلف پوشيده بمونه . يوونتوس رفت و دوباره از سري B اومد بالا ، حالا اينم دنياي فوتبال مجازيه . كسي كه زرنگه و ميتونه ،خوب بكنه ، اما تحمل لو رفتن كارشو هم داشته باشه .
vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
یا اون تیم تقلب نکرده و به قیمت خریده یا اینکه یکم صبر کنی میبینی که بسته میشه
omid
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
منم كاملا از این تاپیك حمایت می كنم
shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
منم كاملا از این تاپیك حمایت می كنم
اخه چرا؟؟؟!:sad:
وای....الاناست كه تیمم لو بره!!:apophys:
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
من که شخصا یکی دو بار تخلفها رو گزارش کردم و بررسی هم شد. همگروهیم که کاملا تازه کار بود چند تا خرید خفن کرده بود و منو برد... بهش شک کردم و مطمئن شدم از تقلبش. بلافاصله بعد از گزارش تیمشو گرفتن فرستادن اونجا که عرب نی انداخت.
کسی که تقلبش محرز باشه رحم نمیکنن بهش. مطمئن باشید. من موافق رسوا کردن متقلبام. البته فصل اولی که تیم داشتم خودمم یه کارایی کردم... اما خب بعد که متوجه عمق فاجعه شدم دیگه ترک کردم و جوانمردانه بازی میکنم.
LA-soshiant
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
حتی ایمیل های مشکوکی که بهتون می شه رو هم اگه دیدید یارو خیلی رو داره، می تونید به جی ام گزارش بدید
TAHA
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
سلام اول از این کار باحالتون که می خواید هتریک زیباتر بشه ممنونم و روی من بدجوری حساب کنید
TAHA
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
دومشو وقتیکه تا چند روز دیگه تعداد تیمهایی که بخاطر گزارش من بسته شدن به5رسید میگم
TAHA
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
سلام اول اینکه خیلی باحالیدومیتونید بد جوری روم حساب کنید
Sepsepi
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۷
طاها جان اين تاپيك رو به خاطر بحثايي كه تو قسمت دسته 4 زده بودي ، زدم ، اميدوارم هت تريك پاكي داشته باشيم .
TAHA
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
دومشو وقتی میگم که روم حساب کردید حالا روی لیستی که از متقلاب ها رو دارم برسی میکنم باور کنید حداقل روزی یک گزارش مشکوک برام ایمیل میکنند(ازاینکه اسممو درست نوشتی ممنونم سپسپی جون
wantonboy13
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
یا اون تیم تقلب نکرده و به قیمت خریده یا اینکه یکم صبر کنی میبینی که بسته میشه
تیم كه بعد از یك فصل هنوز بسته نشده ، همه كسانی كه گزارش كرده بودند ، خودشون دیدن چه تقلب تابلویی انجام داده بود... اولا" كه هر دو تیم خریدار و فروشنده آى پی های یكسانی در لوگین هاشون داشتن ، دوم اینكه یه بازیكن ایرانی با تی اس آی حدود 300 رو 5 میلیارد گرفته بود از تیم اولش !! :bad:
vizzzz
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۸
تیم كه بعد از یك فصل هنوز بسته نشده ، همه كسانی كه گزارش كرده بودند ، خودشون دیدن چه تقلب تابلویی انجام داده بود... اولا" كه هر دو تیم خریدار و فروشنده آى پی های یكسانی در لوگین هاشون داشتن ، دوم اینكه یه بازیكن ایرانی با تی اس آی حدود 300 رو 5 میلیارد گرفته بود از تیم اولش !! :bad:
من نمیدونم چی بوده ولی اگه بازیکنی شانس حضور در تیم ملی رو داشته باشه قیمتش میره بالا
بیا و این بازیکن و بزار همین جا تا بررسیش کنیم
میشه شماره 1 لیست سیاه
El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
ایرانی جماعت پیش فرضش تقلبه :3:
یعنی تقلب می کنه مگر اینکه ثابت بشه که مچشو می گیرن :3:
Ali-ss
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
دلیل اینكه من می گم مچ گیری رو از پیغام خصوصص شروع كنید این هست كه یوزر جمع كردن توی ایران خیلی مشكل هست و ممكن هست طرف توی این بازی مهارت كسب كرده ولی با لو رفتن كلا بی خیال بازی بشه بهتر هست قبل از گزارش با تهدید و نصیحت باهاش برخورد كنیم بعد اگر درست نشد گزارش بدیم چون واقعا از دست داد ن یوزر توی ایران حتی از نوع متقلبش زیانبارتر از تقلب كرد نهست
Sepsepi
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
دلیل اینكه من می گم مچ گیری رو از پیغام خصوصص شروع كنید این هست كه یوزر جمع كردن توی ایران خیلی مشكل هست و ممكن هست طرف توی این بازی مهارت كسب كرده ولی با لو رفتن كلا بی خیال بازی بشه بهتر هست قبل از گزارش با تهدید و نصیحت باهاش برخورد كنیم بعد اگر درست نشد گزارش بدیم چون واقعا از دست داد ن یوزر توی ایران حتی از نوع متقلبش زیانبارتر از تقلب كرد نهست
شما تو دسته 3 بازي مي كنيد و تقلبا رو دور و برتون نميبينيد و راحت اين طوري ميگيد .
وقتي يه تيم ايجاد ميشه و مياد فقط چار تا بازيكن مي خره و بي خيال تيمش ميشه و تيمش فقط موقعي كه مالك داشته ميبره و بعد به بقيه مي بازه ، چه معني اي داره ؟!!!
ايران يوزر كم نداره ، ما الان 4 تا دسته تقريبا پر و يه دسته نيمه پر داريم ، به سرعتم داره يوزرا زياد ميشه . اصلا نيازي به يه سري نخاله متقلب كه از رو هم نميرن و پشيمون نميشن از كارشون نيست . يه يوزر متقلب چه تاثيري تو پيشرفت هت تريك ايران مي تونه داشته باشه ؟!!!
shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۵
آقا این اسرائیلی ها تقلب میكننا!!
1_در گروه پنجمشون بازیكنایی با tsi بالای 100 هزار دارند.(در برخی از تیم ها)
2_من یك بازیكن رو با قیمت 20 میلیون گذاشتم فروش,اسرائیلیه 17 میلیون خرید.:shok:
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
2_من یك بازیكن رو با قیمت 20 میلیون گذاشتم فروش,اسرائیلیه 17 میلیون خرید.:shok:
اینو اشتباه می کنی.
معمولا درصدی از فروش بازیکن می ره واسه تیم قبلیش یا تیمی که اولین بار این بازیکن رو به دنیای هت تریک معرفی کرده.
shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
اینو اشتباه می کنی.
معمولا درصدی از فروش بازیکن می ره واسه تیم قبلیش یا تیمی که اولین بار این بازیکن رو به دنیای هت تریک معرفی کرده.
دستت درد نكنه
داشتم دق می كردم.
Sepehr
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
منم هستم :1: :2: :3:
shokrikaraj
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۱
منم هستم :1: :2: :3:
پس جمعمون جمع با ورود اقا سپهر دیگه:3:
Sepsepi
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
دوستان عزيز يه لطف بكنين ، اين تيم ، مخصوصا نقل و انتقالاتشو يه بررسي بكنيد : tahlil1 (1907032)
اين تيم وقتي ايجاد شده در عرض يكي دو هفته چند تا ترنسفر با يه تيم ديگه انجام داده و ديگه صاحبش بهش سر نزده . IP هاي دو تيمو هم اگه مقايسه كنيد مي بينيد يكيه . لطفا اگه مطمئن شديد كه تقلبه ، شما هم گزارش بديد . چون ما ( هم گروهي هاش ) 1 ماهي هست گزارش داديم ، اما خبري نشده .
ali58
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
سلام
اینم چك كنید ببینید چیه؟
ایدی بازیكن 204064843
alex_irooni
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
خوب چیه ؟
با این سنش حتما یك اسكیل بالای سولید یا حتی سولید داشته كه اینقدر فروش رفته .....
كشورهای دو تیم هم فرق میكنه .
Sepsepi
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
سلام
اینم چك كنید ببینید چیه؟
ایدی بازیكن 204064843
99.9999%تقلب نيست . چون تيم ها هر دو با سابقن و كشوراشونم فرق مي كنه و اوني كه بازيكنو خريده كلا تو كار خريد بازيكناي گرونه .
تازه دو تا تيم از كشوراي ديگه تقلب كردن و نكردنشون چه تاثيري تو كار ما داره ؟
کیان
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
پ.ن3: آقایون چند قلوی اینترنتی ++ از این به بعد خواستین راجع به کار داشتن و بیکاری و "خاله زنک" بودن و "خراب کردن" و اینا صحبت کنین اول یه نگاه به شناسنامه تون یا پایان خدمتتون (اگه به سنتون می خوره) یا اصلا" هر چی خودتون می خواین؛ بندازین ... بعد صحبت کنین . آفرین پسرای خوب .
خطاب به بابا بزرگ و وكیل،وصی مردم:stinker:
شما 2 تا موضوع رو برای من روشن كن:1)وقتی هیچ توهینی در ارسال من وجود نداره چرا شما و موكلتون به من و بقیه میپرید.2)موكل شما وقتی به كسی تهمتی میزنه باید دلایل قطعی و قانع كننده داشته باشه كه صاحب 2 تیم یه نفره.آیا داره؟(ضمناً من هیچ آشنایی با این 4،3 نفر ندارم و فقط با این مسئله كه بی مدرك به كسی تهمت زدن،مخالفت كردم.)
پ.ن:شما كه انقدر ادعای بزرگی میكنی اول لحن صحبتتو درست كن كه من حوصله ی كارت قرمز ندارم.
Sepsepi
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
خطاب به بابا بزرگ و وكیل،وصی مردم:stinker:
شما 2 تا موضوع رو برای من روشن كن:1)وقتی هیچ توهینی در ارسال من وجود نداره چرا شما و موكلتون به من و بقیه میپرید.2)موكل شما وقتی به كسی تهمتی میزنه باید دلایل قطعی و قانع كننده داشته باشه كه صاحب 2 تیم یه نفره.آیا داره؟(ضمناً من هیچ آشنایی با این 4،3 نفر ندارم و فقط با این مسئله كه بی مدرك به كسی تهمت زدن،مخالفت كردم.)
پ.ن:شما كه انقدر ادعای بزرگی میكنی اول لحن صحبتتو درست كن كه من حوصله ی كارت قرمز ندارم.
اينجا نه كسي وكيله و نه موكل .
وكيل شما و چند قلو ها :bad: هستيد كه از يه چيزي الكي دفاع ميكنيد .
1 - كسي به شما توهين نكرد . شما پرسيديد چرا دنبال تقلب مي گردم ، منم جواب دادم . اگه پستا رو بخونيد ميبينيد كه بقيه بي احترامي كردن .
2 - دلايل قانع كننده وجودداره و گفتم . درضمن اينو هم گفتم كه شايد دونفر باشن ، اما در اين صورت هم كارشون قطعا تباني و انتقال پوله . وكسي كه اين كار و ميكنه چطور روش ميشه بياد امانت دار تيم ملي باشه ؟!!!!
لحن صحبت كسي بد نيست . شماييد كه خيلي عصبي هستيد و آتيشتون تنده . اگر كسي بخواد ناراحت شه چند قلو هان كه با توجه به اين كه شما نميشناسيشون دليلي نداره دخالت كني . درصورتي كه اين شمايي كه داري بي احترامي ميكني كه با قرمز مشخص كردم .
بعد من درست متوجه نشدم ، شما كه در حدي نيستي كه كارت قرمز بدي . پس منظورت چيه ؟؟!!
SiaMM
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
اينجا نه كسي وكيله و نه موكل .
وكيل شما و چند قلو ها :bad: هستيد كه از يه چيزي الكي دفاع ميكنيد .
1 - كسي به شما توهين نكرد . شما پرسيديد چرا دنبال تقلب مي گردم ، منم جواب دادم . اگه پستا رو بخونيد ميبينيد كه بقيه بي احترامي كردن .
2 - دلايل قانع كننده وجودداره و گفتم . درضمن اينو هم گفتم كه شايد دونفر باشن ، اما در اين صورت هم كارشون قطعا تباني و انتقال پوله . وكسي كه اين كار و ميكنه چطور روش ميشه بياد امانت دار تيم ملي باشه ؟!!!!
لحن صحبت كسي بد نيست . شماييد كه خيلي عصبي هستيد و آتيشتون تنده . اگر كسي بخواد ناراحت شه چند قلو هان كه با توجه به اين كه شما نميشناسيشون دليلي نداره دخالت كني .
بعد من درست متوجه نشدم ، شما كه در حدي نيستي كه كارت قرمز بدي . پس منظورت چيه ؟؟!!
سپهر باز تو شلوغش کردی ؟! :apophys: بابا من خودم گفتم "وکیل مدافع سپهرم" که بعدا" کسی گیر نده "به تو چه" ! اون بنده خدام با استناد به حرف من اینو گفت ! گیر الکی به مردم نده از باختت شاکی ی :wink3:
Sepsepi
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
اوكي ، من اشتباه كردم ، اينجا همه وكيل و موكل همن :wink3:
Sepsepi
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۴:۵۶
راستي يه جا رو ميشناسم چوب پنبه عمده با قيمت ارزون ميفروشه ، كسي لازم داشت پيام خصوصي بده آدرس بدم :pleasantry:
vizzzz
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۲
ببخشید بچهها بحث بی مورد میکنید
قرار شد تو این تاپیک اگر کسی مشکوک شده به تقلب بنویسه
بقیه هم اگر دوس داشتن بررسی میکنن و گزارش میدن
pentoriko
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
شما هموني نيستي كه اسم ورزشگاه يكي از تيمات آزالپي و يكي ديگه آزادي-دلالپي ه ؟ و تو ترنسفرا ... ؟ كانديد واسه مربي گري تيم ملي ؟!!!!!!!!!!!!
البته چند درصد احتمال داره جفتشون خودت نباشي اما ...
الان چند نفر ميگن به خاطر اينكه فك مي كنن بنديني از تيم ملي سوء استفاده كرده بهش راي نميدن . با اينكه به نظر من همچين كاري نكرده .
اون وقت چرا نبايد واقعيت ها ( نه شايعه ) رو گفت ؟
وقتي تاپيك متقلبان در هت تريك رو زدم بعضيا گفتن نبايد متقلب رو معرفي كرد . اما كسي كه مياد كانديد مربي تيم ملي ميشه در درجه اول بايد امانت دار باشه .
اين مساله هم مال خيلي وقت پيش نيست . مال يك ماه پيش ه .
تازه 3 و 5 June هم دو تا ترنسفر با قيمتاي بالا با perspolis-1386 كه همون تيميه كه گفتم داشته .
من ميگم كسي كه تباني ميكنه ( حالا نگيم تقلب به فرض اينكه جفتش يه نفر نباشه و فاميل يا دوست يا ... باشه ) نميتونه تو تيم ملي امانت دار باشه .
در مورد اينكه چرا دوست دارم تو هت تريك متقلب پيدا كنم بايد بگم علاقه شخصيمه و به خودم مربوطه و نبايد قبلش به شما توضيح بدم . منظور منم pirontusII نيست . پستاي قبليو كامل بخون .
سلام شما بيكاري اين همه دنبال چيز ميز گشتي كه اسم استاديوم من آزادي-دل آلپي هستش و اسم استاديوم كمال آزالپي هستش و دو تا ترانسفر هم بين ما با رقم هاي بالا شده
من كامران هستم صاحب تيم perspolis-1386 الكي تهمت به كمال نزن.معذرت خواهي هم بد چيزي نيستش.
طرف كانديد مربيگري تيم ملي شده اين تهمت ها بهش نمي چسبه برو يه پست تو تاپيك " مربی جدید تیم ملی بزرگسالان" بده و همه ي شك و شبهه ها رو بر طرف كن :good::good::good:
این البته مورد خاصیه ! چون واقعا" یه بنده خدایی خریدتش ! اما این بابا دو فصل بعد ترانسفرش به پیرونتوس با افت تی اس آی با افزایش قیمت میره تو لیست فروش . (با حداقل 1.5 میلیارد) .چند ساعت بعدش کاملا" اتفاقی پرسپولیس 1386 می بیندش (توجه دارین که این بابا هنوز تا ددلاینش 60 و خورده ای ساعتی مونده) و بید می کنه ! همه خیالشون راحته می رن پی کارشون ! فقط این وسط دقیقه آخریکی پیدا می شه و با یه دونه بید ترانسفر رو می بره ! احتمالا" پرسپولیس 1386 هم تا 2-3 شب از غصه خوابش نمی بره .
تو هتريك اگه يه ترانسفر انجام ميشه شما نبايد سريع بگيد اين دو تا تيم متقلب هستن.من به كمال گفته بودم برام بازيكن گير بياره اون هم از تيم خودش اين كارو انجام داد منم از خدام بود پولي كه دارم ميدم به رفيقم برسه.
پ.ن3: آقایون چند قلوی اینترنتی ++ از این به بعد خواستین راجع به کار داشتن و بیکاری و "خاله زنک" بودن و "خراب کردن" و اینا صحبت کنین اول یه نگاه به شناسنامه تون یا پایان خدمتتون (اگه به سنتون می خوره) یا اصلا" هر چی خودتون می خواین؛ بندازین ... بعد صحبت کنین . آفرین پسرای خوب .
من فقط ميخواستم راجب اين دو قلو هاي اينترنتي بگم اگه الان بچه ها نبودن كه كمال بدبخت تيمش رو از دست داده بود .بعدش هم اگه همين بچه ها نباشن هتريك اصلا حال نميده.
یدم ملت 42715098 نفری (یا همون "سه قلو های اینترنتی" ++) ریختن دارن سپهرو می زنن ، منم خوب وکیل مدافعشم ، به خصوص امروز که از بات دسته 6 خورده؛گفتم بیام 4 تا آی دی بدم ...
هر کی خواست می تونه ترانسفر هیستوری این بازیکنا رو ببینه :
آقاي وكيل مدافع شماها كه از اين حركات ميكنيد بايد انتظار چنين واكنش هايي رو داشته باشيد چون داريد يه كسي كه اصلا اين كارو نكرده تهمت ميزني پس اگر توهيني هم ميشه بهت چون خودت دنبال پيدا كردن اين چيزا هستي صدات نبايد در بياد
juventus1985
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
كامران حرف خیلی خیلی خوبی زد.
كمال ، بچه های زیادی رو توی هتریك كمك كرده. همین خوده كامران كه من از طریق كمال باهاش آشنا شدم دیدم كه ازش كمك گرفته. محسن هم همینطور. خوده منم خیلی مواقع از كمال كمك و راهنمایی میخوام و تو ترنسفر و پیدا كردن بازیكنای مفید خیلی خیلی بهم كمك میكنه.
اگه اشتباه نكنم كمال یك سال زودتر از محسن و كامران تیمش رو گرفته. تو این مدت و خیلی زودتر از اینا می تونست تیم های مولتیش رو بسازه و تبانی كنه.
عزیز!مطمئن باش كه هیچ دلیل و مدركی برای اثبات ادعات نداری و بی جهت وقت خودت رو تلف كردی و بی خودی دلخوری به وجود اوردی.
حالا كه شما كاسه داغ تر از آش شدی بهتره كه با مطالعه بیشتری و دقت بیشترتر به این كار بپردازی
juventus1985
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
اون دوستی كه فكر میكنه خیلی بزرگه بهتره نشناخته حرفی نزنه!
نه واست شناسنامه رو می كنم و نه كارت پایان خدمت رو و نه...!
اما كپیش رو بهت میدم تا قاب كنی بابابزرگ!!!
Sepsepi
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
بهتره ديگه كل كل تموم شه . چون همون طور كه دوستمون گفت دلخوري پيش مياد .
به هر حال اين عقيده و برداشت ما بود . آي دي بازي كنا هم هست و ...
من تا جايي كه ياد گرفتم وقتي يه بازيكن خوبو مي ذارن واسه ترنسفر در صورت لزوم يه قيمت معقول پايه واسش ميذارن و هر كي دوست داشت مياد روش بيد ميده و تا جايي كه جا داشته باشه بالا ميره تا يكي بخره . نه اينكه قبل از اينكه حتي به 48 ساعت قبل از ددلاينش برسه يكي بياد يه بيدي بده كه هيشكي روش نزنه ( چون به هر حال هيشكي دوست نداره بودجشو الكي خرج كنه و اگه بخواد بكنه ...)
ديدن اينا هم وقت زيادي نمي خواد . كسي كه اكثر وقت هت تريكشو تو بازار ترنسفر بگذرونه همه اينا رو ميبينه .
به هر حال اين جور موقع ها آدم ياد اين ميافته كه بعضيا وقتي اوضاع بودجشون خراب ميشه ميان ميگن فلان بازيكن منو با فلان قيمت بخر .
با توجه به اينكه حرفي كه ميزنم با دلايل روشنه نيازي به عذر خواهي نيست .
من قبلا اينا رو ديده بودم ، اما چون واسم تاثير گذار نبود مطرحش نكردم ، اما تيم ملي به منم مربوط ميشه و مطرحش كردم . من كه نگفتم به فلاني راي نديد . فقط گفتم اينا رو ديدم و چيزايي كه ديدمو هم گذاشتم تو فروم . حالا اگر واقعا چيزي نباشه ، اونايي كه ميبينن خودشون عقلشون ميرسه و قضاوت ميكنن.
شما كه كاري نكرديد نيازي نيست ناراحت بشيد .
والسلام .
juventus1985
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
واسه این ناراحت شدم كه هنوز نیومده !!! و عرق خشك نشده دارید به ناحق زیر آب كسی رو میزنید كه توی هتتریك عمری گذرونده و تیم پنجاه و یكم ایران هستش و حتی این توانایی رو داره كه تو دسته 2 هم توپ بزنه.
بهتره به جای اینكه به این و اون گیر بدیم و بی جهت آبرو ریزی كنیم ، فكر و وقتمون رو واسه تیم خودمون به كار بگیریم تا بنونیم به موفقیت هایی برسیم و احیاناَ با شكست های ساده قافله رو نبازیم و از بیكاری نیاییم موجب تكدر خاطر بشیم.
به نظر منم دیگه بحث در این مورد كافیه و موضوع رو كش ندیم بهتره چون واقعاَ به جایی نخواهیم رسید!اگه هم مشكلی میبینید به خوده هتتریك گزارش بدید و قطعاَ اونا رسیدگی میكنن و اگه لازم شد از خوده كمال توضیح میخوان كه كمال هم هر آنچه كه اتفاق افتاده رو براشون توضیح میده و در نهایت همگی نتیجه رو خواهیم دید!!
Sepsepi
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
درست نيست بحثو به تيما بكشيد .
شما كه پير هت تريكي و عرقت خشك شده بايد بدوني كه يه تيمي كه اميدي براي صعود به مراحل بالاي جام حذفي نداره ، بهتره كه بازي تداركاتي داشته باشه تا بنيان تيمشو مستحكم كنه . نه اينكه نيروشو بذاره و فقط 3 - 4 هفته رو از دست بده .
تجربه توي هت تريك بخشي از مهارته . خيلي چيزاي ديگه هم هست مثل شناخت كامل اون ، فهم فوتبال و ...
پس بحث در مورد تيما بيخوده .
شما و بقيه چند قلوها نيازي نيست زياد جوش بزنيد . چون كاملا مطمئنيد حق يا شماست . پس نيازي به حرص خوردن نيست .
Agnelli
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۶
سلام دوستان من
من الان با خبر شدم ، واقعا متاسفم برای اون عده ای که دنیال این هستند زیر آب بقیه رو بزنند !
خب ، میخواید زیر آب بزنید ، اول بینید طرف کیه و آیا واقعا درست کار کردید یا نه ؟!
کامران یه تیم داره برای خودش ، کمال یک تیم دیگه !
راستی ! از زیر آب زنی هم چیزی بهتون میرسه ؟!!!!
با تشکر
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
خوب وضعيت طوريه كه اگه بخوايم كارت بديم بايد به همه بديم كه من حوصلشو ندارم.:3: آقايون لطفا با همديگه با احترام بر خورد كنيد و تا از چيزي كاملا مطمئن نيستيد نگيد و وقتي گفتيد به طرف اجازه دفاع بديد.
تقلب چيز روشنيه:
يكيش خريدن يه بازيكن با قيمت خيلي بالاتر از ارزش اون بازيكن. حالا اين وسط اگه يكي 500 تا بيد زد بالاي قيمت اون تقلب نيست. تقلب اينه كه مثلا بازيكن اينادكوئيت رو 4 ميليارد بخري !
در پايان مجددا تاكيد مي كنم. احترام همديگه رو حفظ كنيد ارزش دوستيها خيلي بالاتره. اگه موردي رو ديديد قبل از اينكه جار بزنيد كه آي تقلب گرفتم. با خود طرف دوستانه مطرح كنيد ببينيد جواب قانع كننده اي داره يا نه.
هميشه هم بهترين راه در برخورد با يك تقلب گزارش اون به هت تريك هست.
LA-soshiant
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
به دلیل درخواست آقای sepsepi و موافقت مدیران، این تاپیک دوباره باز می شه.
امیدوارم بی دلیل به کسی تهمت زده نشه، توهین نشه و . . .
اگه کسی کار خلافی کرد و دیدید، حتما اینجا مطرح کنید تا همه نظر بدن با همچین کسی چیکار باید کرد
امیدوارم هت تریکی پاک و سالم داشته باشیم . . .
SALAR
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
ممنون.
من كسانی را میشناسم كه به دلیل اینكه تازه كارند توی خرید و فروش بازیكن اشتباه میكنند و بعضی ها هم از این مورد سو استفاده میكنند.
مثلا یه نفر یه بازیكن آشغالا با قیمت چند میلیارد میزاره برای فروش یا یه بازیكن خوب را با قیمت پایین
Sor3na
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
یه بازیكن خوب را با قیمت پایین
من فکر نمیکنم که یه بازیکن خوب با قیمت پایین به فروش برسه.چون علاوه بر ما،کلی فرد دیگم هست که دنبال بازیکنه و تا چنین بازیکنی ببینه اگر نیاز داشته باشه سریع روش بید میزنه.
-----------
من چندین بار گزارش دادم اینا رو ولی هیچ کدوم پشمم حساب نشده!
SALAR
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
چرا تك و توك پیدا میشه.
ولی باید این مشكل هم یه جوری حل بشه.
مثلا یه نفر یه بازیكن ضعیف را با قیمت بالا میزاره برای فروش و یه نفر دیگه كه تاره كاره اونا با قیمت بالا میخره.
Don M Corleone
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
هتريك فقط به خريد و فروش غير قانوني عكس العمل نشون ميده !! من خودم قبلا به همين خاطر تيمام بسته شده بود ! ولي بعدش حداقل سه مورد گزارش افرادي كه دو يا بيشتر تيم داشتن رو دادم ولي اصلا رسيدگي نشد ! يعني نامه من رو نگاه كردند و حتي جواب هم دادند كه ازتون بابت اين گزارش متشكريم ولي از اون موقع تا الان همون فرد داره با همون تيمها كار ميكنه ... نكته مثبتش اينجاست كه اصلا حتي يك بازيكن هم بين تيمهاش ترانسفر نميشه و نشده !!! دو تا دسته سه اييه ولي احتمال زياد دسته 4 هم داره ... اصلا دسته سه به پايين راحت ميتونه چند تا تيم داشته باشن ... هيچ اتفاقي هم نمي افته مادام اينكه تخلف خريد و فروشي نداشته باشند ... حالا قانون هتريك هرچي هست روي كاغذه ولي در عمل دو يا چند تيم داشتن مشكلي نداره !
SALAR
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
واقعا این قدر شیر تو شیره؟
اخه اگه كسی نخاد خرید و فروش كنه پس چه دلیلی داره چند تا تیم بگیره؟
Don M Corleone
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
واقعا این قدر شیر تو شیره؟
اخه اگه كسی نخاد خرید و فروش كنه پس چه دلیلی داره چند تا تیم بگیره؟
من نميدونم ولي فكر ميكنم به همون دليل كه خيلي ها هم دوست دارند چند تا زن داشته باشند :vava:
هر طور هم به قضيه نگاه كني متوجه ميشي كه چند تيم داشتن اگر ترانسفر نداشته باشن موردي نداره ! مثلا چه اشكالي داره ؟ به قول خودت ميخواد چه كار ديگه اي كنه ؟ جز اينه كه وقت خودشو بيشتر بگيره و ... :lol:
SALAR
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۷
دقیقا همینه.اخه چه استفاده ای میشه از چند تیم كرد.تازه با این كار به تیم اصلیتم نمیرسی.ولی شاید یه دلیلی داشته باشه كه به ذهن ما نمیرسه.
Sor3na
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
دلیلش مشخصه!یه عده بیکارن..یا سنشون خیلی کمه یا خیلی زیاد یا کار و زندگی ندارن..میخوان وقت بذارن دو تا تیم ارنج کنن و لذت داشتن یه تیم رو دو برابر کنن!حتما وقتشون آزاده دیگه.
هومن
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۳
هتريك فقط به خريد و فروش غير قانوني عكس العمل نشون ميده !! من خودم قبلا به همين خاطر تيمام بسته شده بود ! ولي بعدش حداقل سه مورد گزارش افرادي كه دو يا بيشتر تيم داشتن رو دادم ولي اصلا رسيدگي نشد ! يعني نامه من رو نگاه كردند و حتي جواب هم دادند كه ازتون بابت اين گزارش متشكريم ولي از اون موقع تا الان همون فرد داره با همون تيمها كار ميكنه ... نكته مثبتش اينجاست كه اصلا حتي يك بازيكن هم بين تيمهاش ترانسفر نميشه و نشده !!! دو تا دسته سه اييه ولي احتمال زياد دسته 4 هم داره ... اصلا دسته سه به پايين راحت ميتونه چند تا تيم داشته باشن ... هيچ اتفاقي هم نمي افته مادام اينكه تخلف خريد و فروشي نداشته باشند ... حالا قانون هتريك هرچي هست روي كاغذه ولي در عمل دو يا چند تيم داشتن مشكلي نداره !
نه ....
من خودم تا به حال چند تا راپورت (برو تو کار لفظ) دادم اما رسیدگی نکردن . یه بارش اینطوری بود که یک بازیکن 18 ساله با TSI 100 که فکر کنم از کلاب کشیده بود بیرون رو یه تیمه دیگه از ایران اومده بود 1 ملیارد بید زده بود . از این چیزا زیاده متاسفانه و هیچکس کاری نمی کنه...!!!
هومن
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۷
دقیقا همینه.اخه چه استفاده ای میشه از چند تیم كرد.تازه با این كار به تیم اصلیتم نمیرسی.ولی شاید یه دلیلی داشته باشه كه به ذهن ما نمیرسه.
من اگه نمیترسیدم و وقت داشتم یک تیم دیگه میگرفتم . وقتی میای تو هتریک یه اشتباهایی میکنی که الان افسوس میخوری . من خودم 3-4 میلیارد پول بی زبون رو ریختم تو جوب . الان لنگ دو زارم...!!!
خب من اگه تیم بگیرم دیگه اون اشتباه ها رو نمیکنم ...
LA-soshiant
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
رسیدگی می کنن اما شاید ما متوجه نمی شیم . . . مثلا می رن از یارو توضیح می خوان و اونم توجیهشون میکنه
یا جریمه اش میکنن؛ مثلا یه مبلغی از حساب باشگاهش کسر می کنن (مثل کمیته انظباطی خودمون)
شایدم محرومش می کنن و تیمشو می بندن اما یه مدت طول می کشه تا تیمش بات بشه . . .
تا طرف کاری کرد که زرتی تیمشو نمی بندن . . . پس این هت تریکیها از کجا نون بخورن؟
هومن
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۰۴
رسیدگی می کنن اما شاید ما متوجه نمی شیم . . . مثلا می رن از یارو توضیح می خوان و اونم توجیهشون میکنه
یا جریمه اش میکنن؛ مثلا یه مبلغی از حساب باشگاهش کسر می کنن (مثل کمیته انظباطی خودمون)
شایدم محرومش می کنن و تیمشو می بندن اما یه مدت طول می کشه تا تیمش بات بشه . . .
تا طرف کاری کرد که زرتی تیمشو نمی بندن . . . پس این هت تریکیها از کجا نون بخورن؟
امیدوارم که اینطور باشه و برخورد بشه . البته شما بهتر میدونی...
DRAGON1357
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۷
مام به درد هومن گرفتاریم اگه همون اول وارد بودیم پولمو اینجوری خرج نمی کردم تا الان منتظر جوانان و بلیط فروشی باشم خدارو شکر که اومدم دسته 4 و باید بمونم پول جمع کنم و بازیکن بسازم
موقعی که تیم می دن بلافاصله وسط گودی و وقت هیچی نداری دو تا تیم داشتن هم اگه پول توش نداشته باشه بدرد نمی خوره
ولی خوب هر روز یک چیز تازه یاد می گیری ما هم صبرمون زیاده
El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۵۴
شک نکنید همه موارد رو رسیدگی می کنن. شاید دیر و زود بشن، اما تک تک رو رسیدگی می کنن.
belervich
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
Daniele Poggi (222875312)
17 years and 60 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and honest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities
Next birthday: 12-24-2008
Nationality: Italia
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 2 511 000 Rial/week
Owner: Tromello
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: inadequate Keeper: disastrous
Playmaking: disastrous Passing: wretched
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: wretched Set pieces: disastrous
اقا این بازیکن 220 میلیارد بید خورده . احتمالش هست تخلف باشه ؟!!!!!!:3:
alex_irooni
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
شاید آدم معروفی باشه .
ولی من كه نمیشناسمش .
پس تخلفه .
alex_irooni
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
هر چند وقت یك بار باید یكی بیاد و یه جرقه ای تو این موضوع یزنه.
ماهم فضولیمون گل كرد:
ترانسفر های مشكوك بین این دو تیم در حال رخ دادن است.
1908179 و 1907407
leo
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
من که شخصا یکی دو بار تخلفها رو گزارش کردم و بررسی هم شد. همگروهیم که کاملا تازه کار بود چند تا خرید خفن کرده بود و منو برد... بهش شک کردم و مطمئن شدم از تقلبش. بلافاصله بعد از گزارش تیمشو گرفتن فرستادن اونجا که عرب نی انداخت.
کسی که تقلبش محرز باشه رحم نمیکنن بهش. مطمئن باشید. من موافق رسوا کردن متقلبام. البته فصل اولی که تیم داشتم خودمم یه کارایی کردم... اما خب بعد که متوجه عمق فاجعه شدم دیگه ترک کردم و جوانمردانه بازی میکنم.
خیلی نامردی من کی بردمت!!! :shok:
من میدونستم یکی لو داده منو!!
من تورو به دوئل دعوت میکنم!!! :6:
H@ttrick
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۰۹
Daniele Poggi (222875312)
17 years and 60 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and honest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities
Next birthday: 12-24-2008
Nationality: Italia
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 2 511 000 Rial/week
Owner: Tromello
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: inadequate Keeper: disastrous
Playmaking: disastrous Passing: wretched
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: wretched Set pieces: disastrous
اقا این بازیکن 220 میلیارد بید خورده . احتمالش هست تخلف باشه ؟!!!!!!:3:
شاید طرف ناشی بوده یا اشتباهی قیمت زده !
چون این موضوع برای خود من و چند تا از دوستام اتفاق افتاده !
belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
شاید طرف ناشی بوده یا اشتباهی قیمت زده !
چون این موضوع برای خود من و چند تا از دوستام اتفاق افتاده !
نیستم حاجی :smiley_peur:
روی یه معتاد مفنگی 220 میلیارد بید زدن ناشی بودنه ؟!!!
اصلا اون ادمی که 220 مییارد پول داره ناشیه ؟!!!!!!!!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
آقا شما هر هفته به Most Expensive یه نگاه بنداز.... پر از این تقلباس... ما هم كلی تقلب گزارش میكردیم قبلنا... ولی وقتی طرف همچنان به فعالیتش ادامه میده دیگه نا امید شدیم... :7:
Sor3na
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
شاید یارو حدس زده که این بازیکن در آینده با تمرین مناسب میتونه تبدیل به یه اسطوره بشه،پس این همه بید زده تا از دست ندتش!:)) !
amir8741
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۷
شاید یارو حدس زده که این بازیکن در آینده با تمرین مناسب میتونه تبدیل به یه اسطوره بشه،پس این همه بید زده تا از دست ندتش!:)) !
فكر كنم حدست درست باشه
ولي مطمئن نيستم با 220 ميليارد چند تا 17 ساله فوق ستاره ميشه گرفت
10 تا يا....
H@ttrick
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
کمک کمک کمک کمک کمک
این گیم مستر ها تیمم رو گرفتن . چه کار کنم
کار خلاف شرع هم انجام ندادم فقط برای یکی از دوستا م از سیستم خودم تیم سفارش دادم . کمکم کنین تیم دوتامون رو گرفتن راهی هست که تیمامون رو بدن.
Sina555
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۳۹
كار شما رو اشتباه نمی دونم اما بد نیست بدونید این وسط ممكنه حق خیلی ها ضایع بشه!..هتریك یه دنیای واقعی نیست و كاملا مجازیه اما ما هتریكی ها می دونیم زحمات چند ساله به باد رفتن چقدر می تونه برای یك نفر دردناك باشه!
2 سال و نیم هتریكی بودی یك بار هم حتی فكر تقلب به سرت نزده اما یه اشتباه و این وسط كاراگاه بازی بعضی ها این اتفاق تلخ رو واسه من رقم زده..! و حالا بدون گوشه چشمی امید باید با هتریك خداحافظی كنم.
چند ماه پیش یكی از دوستام رو به هتریك دعوت كردم ایشون هم عضو شد و من بهش كمك كردم تا لیسانس هتریك رو بگیره! البته از كامپیوتر خودش و نه از كامپیوتر خودم .. آی پی ها شبیه هم بود چون همسایه ما هستن. اما تا به همین چند روز پیش مشكلی پیش نیومده بود تا یه دلسوزی بیجا و یه ادای رفاقت زحمات حدود سه ساله ام رو به باد داد! تا این كه...
تیمش در آستانه ورشكستی بود كه من یه بازیكنش رو اونم نه با قیمت گزاف( 700-800 میلیون بیشتر از قیمت واقعی!) خریدم....اما متاسفانه این وسط یه آدم نمی دونم چی چی گزارش این ترانسفر رو داده و تیم بسته شده!
می دونم این كار من فوق العاده اشتباه بوده و دقیقا این توی قوانین ثبت شده كه ترانسفر بیش از قیمت واقعی جریمه ای جز بات شدن تیم نداره!
اما حیفم میاد كه این وسط بدون این كه حالا خودم پولی به دستم بیاد تیمم رو بی خودی بیخودی از دست بدم!
تیمم در آستانه صعود به دسته 2 كه بود! دروازه بانی با 30 بازی ملی برای تیم جوانان داشتم ! و بعید نبود به زودی به تیم ملی راه پیدا كنه!..مربیم اكسلنت بود! توی حسابم هم 30-40 میلیارد داشتم! هیچ تقلبی هم نكرده بودم اما حیف كه یه اشتباه كوچك تمام این صبر هایی كه كردم تا تیمم به اینجا برسه به باد داد!
خداحافظی با هتریك دردناكه فكر می كنم امید داشتن به برگشتن تیمم هم بی ثمر باشه فكر نكنم كسی بتونه كاری انجام بده چون قانون عوض شدنی نیست.به هر حال از ما كه گذشت و خداحافظی تلخی با هتریك داشتیم اما دیگه بی خیال كاراگاه بازی باشین! این وسط جز آبرو ریزی برای هتریك ایران نتیجه ای نداره!
rafsanjan
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
تیم من را بستن نمی دونم به کی باید بگم ، چه کار باید بکنم
میشه من را راهنمایی کنید .
با تشکر
Linorth
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
بی خیال كاراگاه بازی باشین! این وسط جز آبرو ریزی برای هتریك ایران نتیجه ای نداره!
شدیدا موافقم....
این کار واقعا مسخره اس که وقتی gm ها خودشون تیم رو نمیبندن دوتا ادم ... بیان و ...مالی کنن که اره اینا تقلب کردن...
جمعش کنین لطفا...حالا کسی هم اگه این وسط تونست از دست gm ها در بره که انصافا کار سختی هم هست دیگه این واقعا خیلی بی معنیه که ما هم وطن هاش بیایم و حالشو بگیریم...
rafsanjan
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۲۷
تیم من را بستن نمی دونم به کی باید بگم ، چه کار باید بکنم
میشه من را راهنمایی کنید .
با تشکر
Sepsepi
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
شدیدا موافقم....
این کار واقعا مسخره اس که وقتی gm ها خودشون تیم رو نمیبندن دوتا ادم ... بیان و ...مالی کنن که اره اینا تقلب کردن...
جمعش کنین لطفا...حالا کسی هم اگه این وسط تونست از دست gm ها در بره که انصافا کار سختی هم هست دیگه این واقعا خیلی بی معنیه که ما هم وطن هاش بیایم و حالشو بگیریم...
وقتي يه بار تو گروه خودت يا تو يكي از بازيات ببيني كه تقلب حريفت باعث ضرر به خودت شده ، اون موقع تو هم مخالف تقلب ميشي
بعد درست نيست اينطوري چون عقيدت با بقيه فرق ميكنه بد و بيراه بگي
حتما تو مدرستم همه امتحاناتو تقلب ميكني و اگه يكي نخواد از روش بنويسي ميگي بعد زنگ وايستا حالتو بگيرم ! :rofl:
rafsanjan
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
تیم من را بستن چکار کنم
mehrdad_m
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
تیم منم بستن!!!! چیکار کنم؟؟؟ کمک
sasan69
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
سلام
یا امروز هتریک تعطیلی داره یا تیم منو بستن ولی آخه چرا؟؟؟!!!
هیچ تخلفی هم انجام ندادم آخه این هتریک چرا اینجوری میکنه!!!
از هتریک کنترل میتونم آپ کنم ولی از خود سایت نمیشه،هیچ ایمیلی هم برام نیومده!!!
لطفا یکی از اساتید جواب منو بده،ممنون میشم...
تیمم اینه : liverpool ifc
اینم آیدی تیمم : 1907766
تیمم دسته 4 گروه 50 هستش
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
سايت هت تريك هيچ مشكلي نداره الان. ممكنه از اينترنتتون باشه. يه چك كنيد.
در غير اين صورت:
1- سؤالتون رو تو تاپيك پرسش و پاسخ بپرسيد.
2- اي ميلي كه موقع ثبت نام دادين رو چك كنيد. چون اگه هت تريك به خاطر تقلب تيمو ببنده ميل مي زنه.
3- با جي ام تماس بگيريد.
4- اگه تيم به خاطر تقلب بسته بشه احتمال خيلي كمي داره كه باز بشه. اما مي شه با جي ام ها صحبت كرد.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
سلام
یا امروز هتریک تعطیلی داره یا تیم منو بستن ولی آخه چرا؟؟؟!!!
هیچ تخلفی هم انجام ندادم آخه این هتریک چرا اینجوری میکنه!!!
از هتریک کنترل میتونم آپ کنم ولی از خود سایت نمیشه،هیچ ایمیلی هم برام نیومده!!!
لطفا یکی از اساتید جواب منو بده،ممنون میشم...
تیمم اینه : liverpool ifc
اینم آیدی تیمم : 1907766
تیمم دسته 4 گروه 50 هستش
تيم شما بازه الانم آن لايني !!
behnam60
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۲۶
وقتي يه بار تو گروه خودت يا تو يكي از بازيات ببيني كه تقلب حريفت باعث ضرر به خودت شده ، اون موقع تو هم مخالف تقلب ميشي
بعد درست نيست اينطوري چون عقيدت با بقيه فرق ميكنه بد و بيراه بگي
حتما تو مدرستم همه امتحاناتو تقلب ميكني و اگه يكي نخواد از روش بنويسي ميگي بعد زنگ وايستا حالتو بگيرم ! :rofl:
حرفت كاملا درسته دوست عزيز:good:
ولي متاسفانه ما ايراني ها هميشه دوست داريم تو همه چي تقلب كنيم.
من اين هفته تو حذفي با اين تيم بازي دارم yas (1907398)
دوستاني كه تقلب رو زرنگي ميدونن برن اين تيم رو و نقل و انتقالاتشو ببينن: اگه باز هم نظرشون عوض نشد من ميگم تقلب خيلي خوبه:crazy:
فقط تاسف و شرمندگيش براي ايرانه و ديگه هيچ
جدا ما ايراني ها هميشه باعث شگفتي و حيرت جهانيان هستيم:3:
behnam60
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فقط داشته باشين چه جوري ميشه ره 100 ساله رو يه شبه رفت
ArSeN@L
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
خیلی عجیبه
به نظر باید تقلب سال نام بگیره . خیلی تابلو است
شماره ای دی بازیکن:189421984
برین ببینین با چه مبلغی ترانسفر شده
اصلا موندم طرف این هم پولو چه جوری در اورده
amirlefthand
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۰۷:۳۱
ملت چه پولایی در میارن
من که دیروز گزارش دادمش:1:
کیان
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۵۲
من 3،2 فصل اف سی الوند همگروه بودم... 2 تا تیمی كه بازیكن بینشون ترنسفر شده تابلوه 1 صاحب دارند...
و از اونجایی زبون هر 2 تا یوزر آلمانیه و تیم آلمانی زودتر به وجود اومده میگم یارو ایرانیه و ساكن آلمان... وقتی دیده تو آلمان رشد كردن خیلی سخت تره ، تو چند ماه اخیر داره همه ی بازیكنای تیم آلمانی رو میفروشه و سرمایه رو به ایرانیه میده...!:1:
پی نوشت مهم: حالا بالاغیرتاً با خودتون فكر كنین این ترنسفرای نجومی رو به راحتی میشه با استفاده از یه دكمه تو قسمت ترنسفر دید... مثلاً این هفته 2 تا ترنسفر بالای 300 میلیارد برای 2 تا بازیكن با tsi=50 داشتیم كه هر جفت بازیكنا درست بعد از ترنسفر اخراج شدن...
هت تریك حتی جلوی چنین تیمایی رو هم نمیگیره مخصوصاً اگه ساپورتر باشی چون براش سود داره... حالا شما چرا خودتون رو خسته میكنین؟!!!!
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۳۰
من فكر كردم اين يه اشتباه تايپي بوده !!!! و طرف حواسش نبوده سه تا صفر يهو از دستش پريده ! :3: اينهمه ريكس (!) كرده تا فقط دو تا بازيكن بخره اشكالي نداره بابا بذاريد خوش باشه !!!! :3: بيچاره معلومه كلي هم امامزاده نذر كرده !!! بي خيال شيد گناه داره! :3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
هت تریك حتی جلوی چنین تیمایی رو هم نمیگیره مخصوصاً اگه ساپورتر باشی چون براش سود داره... حالا شما چرا خودتون رو خسته میكنین؟!!!!
اشتباه میکنی امروز با این که من یه ماه از ساپورترم مونده بود تیمم روبستن:sick:
بخاطر 3فصل قبل:mamba:
SALAR
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۲
مگه 3فصل قبل چی كار كردی؟
جدی تو هیچ كاری نكردی؟
amirlefthand
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
من هیچ کاری نکردم
خریدار بازیکنم گرون خریده اون موقع هم من زیاد از هتریک سردرنمیاوردم
SALAR
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۱
حالا باهاشون صحبت كن شاید قبول كنند
amirlefthand
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
دارم مکاتبه میکنم
خدا کنه این یکی درست شه دیگه
pesarbaadab
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
تيم من هم بستن .
من فقط 4 تا بازيكن به يكي از دوستام فروختم
با قيمت 10000
اگه اين تقلب بعد 2 سال هتريكي بودن واقعا نامردي در حق من .
amirlefthand
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
خب معلومه میبندن تیمتو
من که هیچ تقلبی نکردم رو بخاطر 2تا بازیکن که قیمتشون هم سرجمع به 1میلیارد نمیرسید بستن
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۴۷
هر هفته یه سر به گرونترین انتقالات هقته بزنید
از تعجب شاخ در می ارین
برای بازیکن تی سی ای 50 سیصد ملیارد ریال پول می دن
کیان
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۱۲
من فكر كردم اين يه اشتباه تايپي بوده !!!! و طرف حواسش نبوده سه تا صفر يهو از دستش پريده ! :3: اينهمه ريكس (!) كرده تا فقط دو تا بازيكن بخره اشكالي نداره بابا بذاريد خوش باشه !!!! :3: بيچاره معلومه كلي هم امامزاده نذر كرده !!! بي خيال شيد گناه داره! :3:
الان از زمان ترنسفر چقدر میگذره؟! حدود 80 روز! :1:
داشتم دسته 2 رو نگاه میكردم دیدم بالاخره 1 هفتس تیمشو بستن! جداً سرشون شلوغه ها! :3:
ولی خداییش زشته تو دسته دوی 1 كشور تیم به خاطر تقلب بات شه!
omid
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۸
راجب کودوم تیم صحبن می کنید؟
کیان
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۰۶
الوند
H@ttrick
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
یکی پیدا نمیشه که بازیکن tsi 50 ما رو بخره 300 میلیارد . ولی من به 500 میلیون هم راضیم ...:jesors::jesors::jesors:
wantonboy13
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
الوند
الوند اف سی ؟!
کیان
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
الوند اف سی ؟!
fc alvand... الان سقوط کرده III.10
gattus
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۵۳
سلام
این جور که بوش میاد این جا دیگه از دهن افتاده! من یه مورد توپ برای گیر دادن پیدا کردم طرف 4 تا تیم توی 4 تا استان مختلف داره و نقل و انتقالات عجیبی هم صورت گرفته بین این تیم ها !به نظرتون من الان چی کار کنم؟
amirlefthand
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
سلام
این جور که بوش میاد این جا دیگه از دهن افتاده! من یه مورد توپ برای گیر دادن پیدا کردم طرف 4 تا تیم توی 4 تا استان مختلف داره و نقل و انتقالات عجیبی هم صورت گرفته بین این تیم ها !به نظرتون من الان چی کار کنم؟
خودت ببین چجور میشه ادبش کرد:shades_smile:
Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۷
چه کارایی که این مردم انجام نمیدن .... دیگه تو هتریک هم تقلب میکنید ... واقعا جالبه
gattus
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
خودت ببین چجور میشه ادبش کرد:shades_smile:
ادبش کردم:vava:
معرفیش کردم به بالا!:bomb:
چه کارایی که این مردم انجام نمیدن .... دیگه تو هتریک هم تقلب میکنید ... واقعا جالبه
خوشت میاد تو هم برو:acute:
------------
:shout:آقا تیم ...رو دیدم طرف 6 تا تیم داره:wacko::smiley_peur:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.