توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: اخبار ورزشی ::.
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
کیان
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۰۷
من فکر می کنم واسه نیمکت خریدش
اينو ولش كن! بذار خبر ديوونه بازي ليورپول رو بمونه!!!! :3:
پول ندارن ، ميرن 6 تا 6 تا هم خريد ميكنن!!! :3:
------------------------------------------------
تازه مثل اينكه بنفيكا به ترنسفر ديدويد لوييز به چلسي هم بالاخره موافقت كرده (حدود 25 ميليون يورو) و لوييز تو راه لندنه.
همون مدافع مو فرفريست كه تو همه فيفاها ته مدافع آينده داره! :3: جديداًبه تيم ملي برزيل هم دعوت شده و جلو ايرانم بازي كرد.
'Mohammad
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۲۶
تازه مثل اينكه بنفيكا به ترنسفر ديدويد لوييز به چلسي هم بالاخره موافقت كرده (حدود 25 ميليون يورو) و لوييز تو راه لندنه.
همون مدافع مو فرفريست كه تو همه فيفاها ته مدافع آينده داره! :3: جديداًبه تيم ملي برزيل هم دعوت شده و جلو ايرانم بازي كرد.
من دقیق نگرفتم چی شد
لیورپول سوارز رو خرید که می دونم
پیشنهاد 60 میلیونی چلسی واسه تورس رو هم می دونم
مهاجم نیوکاسل هم خریدن ؟
حالا میخوان تورس رو بدن چلسی ؟
--------
من با D.C united تو mls که بودم هرکاری کردم نشد اینو بخرم :SugarwareZ-151:
بیا تاپیک فیفا منیجر اونجا یه سری کار دارم :3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۳
شما تو کارای تیم ما دخالت نکن :3:
------------------------------------------
ولی تورس خر نشه یهو بره :1:
'Mohammad
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
اینطور که من خوندم رفته حاجی :3:
تو انجمن فوتیران هم هرکی یوزرش ال نینو و تورس و فرناندو و اینا بود اومده عوض کرده :3:
سایت لیورپول هم همه عکس هاشو جمع کرده
'Mohammad
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۸
خبری که سایت باشگاه لیورپول زده
TORRES DEAL AGREED
Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.
کیان
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۴۰
من 2 ساعت اندازه كله ي خر خبر زدم ، تو ميگه نكنه بره؟!!! :SugarwareZ-071:
اولاً كه رفته ، دوماً نره كه چي بشه؟ با اين همه مهاجم به چه كار مياد؟ اصولاً كه نصف سالو مصدومه ، بقيه اش رو هم زور ميزنه تا آماده بشه! :3:
اصلاً اين فصل گل زده؟!! :3:
حداقل اون كارول نفر سوم جدول آقاي گلاست ، سوآرزم كه خودشو ثابت كرده... فصل پيش تو 33 بازي ليگ 35 تا گل زد! نصف اونا رو هم تو اينگيليس بزنه چهارميتون قطعي ميشه ، چي ميخواي ديگه؟!! :3:
کیان
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۴۶
من دقیق نگرفتم چی شد
لیورپول سوارز رو خرید که می دونم
پیشنهاد 60 میلیونی چلسی واسه تورس رو هم می دونم
مهاجم نیوکاسل هم خریدن ؟
حالا میخوان تورس رو بدن چلسی ؟
--------
من با d.c united تو mls که بودم هرکاری کردم نشد اینو بخرم :sugarwarez-151:
بیا تاپیک فیفا منیجر اونجا یه سری کار دارم :3:
آره ديگه ، 2 تا مهاجم آماده گرفتن ، اون چلاقو انداختن بيرون! :3:
فقط با اون شرايط مالي مزخرف بايد دعا كنن كه تورس زودتر با چلسي سر حقوق توافق كنه وگرنه اگه پول خريد اون 2 تا رو با تورس سر به سر نكنن فكر نكنم چيزي تو جيبشون بمونه!! :3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۲۶
طرف تو ایران تیم نداره میره اشتوتگارت شماره ده رو هم بهش میدن....
واقعا یه مچبند سبز چه بلایی که سرش نیاورد...
پ ن علی پروین هم حامی ا.ن
رضا
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۹
اشتوتگارت نیست و شالکه است:3:
دوما شما هرچی میشه ربطش میدین به انتخابات دیگه؟!:3:
'Mohammad
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۳
ایمان حواسش نبود اخه اون ژاپنی هم رفته اشتوتگارت :3:
یادته اون موقع ها نذاشتن تو پرسپولیس بمونه ؟ :SugarwareZ-162: اون موقع می گفتن مچ بند سبز پیراهن سرخ می دهد بر باد ولی حالا باید بگین مچ بند سبز زندگی و آینده و عشق رو می دهد بر باد
i.M.a.N
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۱:۳۲
اشتوتگارت نیست و شالکه است:3:
دوما شما هرچی میشه ربطش میدین به انتخابات دیگه؟!:3:
منظورم همون شالکه بود
اخه همون موقع داشتم تو سایت اشتوتگارت دنبال اشکان دژاگه میگشتم :3:
پ ن : اشکان دژاگه ولسفورگه :3:
میدونم سیاسی نبود الکی ربطش دادم :3:
amirlefthand
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۷:۲۸
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amin_michael5
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۱۱
فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی لیورپول ساعت 11 شب دوشنبه از لیورپول به چلسی منتقل شد.
سران باشگاه چلسی خبر رسمی انتقال 50 میلیون پوندی فرناندو تورس از لیورپول به رختکن تیمشان را اعلام کردند
تورس 26 ساله که با اسپانیا به قهرمانی جام جهانی هم رسید در کانون شایعات متعددی قرارداشت.ولی در نهایت این شایعات به پایان رسید و او با امضای قراردادی پنج ساله و به مبلغ 58.5 میلیون یورو به چلسی پیوست.
این شایعات از هفته گذشته شروع شد و در نهایت وب سایت رسمی باشگاه چلسی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد:« فرناندو تورس ملی پوش اسپانیایی پس از انتقال از لیورپول به چلسی در بازار نقل و انتقالات زمستانی از پیراهن آبی چلسی دفاع خواهد کرد. او برای 5 سال در ترکیب چلسی خواهد بود.»
در ادامه این بیانیه می خوانیم: « پس از آنکه سران دو باشگاه لیورپول و چلسی به توافق رسیدند، این بازیکن به لندن سفر کرد و تستهای پزشکی اش را پیش از توافقهای شخصی با سران باشگاه پشت سر گذاشت . تورس با امضای قراردادی تا ژوئن 2016 در ترکیب چلسی خواهد ماند.»
ال نینیو در سال 2007 ،باقراردادی 25 میلیون پوندی از اتلتیکومادرید به لیورپول پیوست و در طول فصل اول حضورش در این تیم، 33 گل در تمام رقابتهابرای قرمزپوشان به ثمر رساند.
تورس در طول سه سال و نیم حضورش در آنفیلد142 بار پیراهن لیورپول را برتن کرد و 81 گل برای این تیم به ثمر رساند.
تورس:امیدوارم گلهای مهمی با پیراهن چلسی بزنم
فرناندو تورس ستاره اسپانیایی پس از امضای قراردادش با چلسی در صحبتهایی گفت:« امیدوارم گلهای مهمی با پیراهن چلسی بزنم تا هواداران لذت ببرند.»
تورس ادامه داد:« از انتقال به چلسی بسیار خوشحالم و امیدوارم بتوانم به هم تیمی هایم در رقابتهای این فصل و فصلهای بعد کمک کنم.»
ال نینیو رویارویی با چلسی با پیراهن لیورپول را به یاد دارد:« از زمانی که به انگلیس آمدم،بارها با پیراهن لیورپول مقابل چلسی قرار گرفتم و اینها دیدارهایی فوق العاده بود که هرگز فراموششان نخواهم کرد.می دانم که چلسی بازیکنان بزرگ زیادی دارد و نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا در ترکیب اصلی تیم جای داشته باشم.»
از سوی دیگر بروس بوک،یکی از مسئولان چلسی نیز در این باره گفت:« روز دوشنبه روز مهمی برای چلسی است، روزی که با یکی از بهترین بازیکنانی که سالها در لیگ انگلیس بوده، قراردادی به امضا رساندیم.
ما در طول این سالها مهارتهای یکی از برترین گلزنان لیگ برتررا تحسین می کردیم و با پیوستن تورس به رختکن تیم ما، در انتظار روزهای بزرگی هستیم.امیدواریم که تک تک هواداران چلسی مثل ما، از شنیدن این خبر خوشحال شوند.»
'فرناندو تورس' با انتقال 50 میلیون پوندی خود از لیورپول به چلسی، نام خود را به عنوان چهارمین نقل و انتقال گران قیمت تاریخ فوتبال جهان و گران قیمت ترین بازیکن انگلیس ثبت کرد.
wantonboy13
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۵۴
منظورم همون شالکه بود
اخه همون موقع داشتم تو سایت اشتوتگارت دنبال اشکان دژاگه میگشتم :3:
پ ن : اشکان دژاگه ولسفورگه :3:
میدونم سیاسی نبود الکی ربطش دادم :3:
هت تریکی از اشتباهات...
اسم تیمی که اشکان دژاگه توش بازی می کنه "ولفسبورگ" می باشد !! :crazy:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۵۰
هت تریکی از اشتباهات...
اسم تیمی که اشکان دژاگه توش بازی می کنه "ولفسبورگ" می باشد !! :crazy:
آره دیگه همون تیم بلژیکیه :3:
رضا
شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۰۸
ایمان حواسش نبود اخه اون ژاپنی هم رفته اشتوتگارت :3:
یادته اون موقع ها نذاشتن تو پرسپولیس بمونه ؟ :SugarwareZ-162: اون موقع می گفتن مچ بند سبز پیراهن سرخ می دهد بر باد ولی حالا باید بگین مچ بند سبز زندگی و آینده و عشق رو می دهد بر باد
من کاری به اون مسائل ندارم که چی شد که کریمی تو پرسپولیس نموند اما اینو خوب میدونم که علی کریمی با این دیوونه بازیاش دیگه به درد فوتبال ایران نمیخورد.انگار که اغنا شده بود.این آخری هم که بدون اطلاع مسئولین رفت با میلان بازی کرد و اومد.ولی خوشحال شدم که رفت اروپا.یه انگیزه خوبی فکر کنم براش به وجود میاره که علی کریمی همیشگی رو دوباره ببینیم.:SugarwareZ-217:
amin_michael5
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
لیورپول 1 _ چلسی 0
'Mohammad
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۰۶
لیورپول 1 _ چلسی 0
تورس بازی کرده ؟
من یه جا خوندم گفته بود علاقه به لیورپول ندارم میتونی کامل این خبر رو برام پیدا کنی ؟
amin_michael5
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۴۵
تورس بازی کرده ؟
من یه جا خوندم گفته بود علاقه به لیورپول ندارم میتونی کامل این خبر رو برام پیدا کنی ؟
آره بازی کرده :1: نیمه دوم کشیدتش بیرون :3:
-------------------------------------------------------
پ.ن :حالا چرا دنبال حاشیه واسه تیم ما میگردی؟؟؟ :3:علاقه داره خوبم علاقه داره :3:
'Mohammad
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۴۲
آره بازی کرده :1: نیمه دوم کشیدتش بیرون :3:
-------------------------------------------------------
پ.ن :حالا چرا دنبال حاشیه واسه تیم ما میگردی؟؟؟ :3:علاقه داره خوبم علاقه داره :3:
حاشیه چیه ؟ همینجوری خواستم بخونم
amin_michael5
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۲۴
ایران 1 _ روسیه 0
گل: دقیقه 90 خلعتبری
این روسیه هم سوسک شد :3:
کیان
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۵۳
بعد 30 40 تا بازي ملي اولين گلش رو آقا بالاخره زد ، نتونست دووم بياره خودشو اخراج كرد!!! :7:
amin_michael5
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۳:۵۶
بخشش همه محرومان لیگ فوتبال در 22 بهمن
کمیته انضباطی به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن ، همه محروان لیگ های فوتبال و فوتسال را بخشید.
شریفی ، رئیس کمیته انضباطی در این باره گفت:«به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و فرا رسیدن 22 بهمن و با توجه به درخواستهای فراوانی که باشگاهها از کمیته انضباطی به منظور عفو محرومیتها داشتند کلیه محرومیتها تا دو جلسه مورد بخشش قرار گرفته و این عفو و بخشش در تمام ردههای فوتبال و فوتسال اعمال خواهد شد. »
او ادامه داد:« سازمان لیگ، کمیته مسابقات فوتبال و کمیته مسابقات فوتسال و سایر کمیتههای برگزاری مکلفند بخشودگی اعلام شده را در خصوص محرومیت بازیکنان، مربیان و سایر دستاندرکاران فوتبال اعمال کنند.»
gattus
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۰
=))
خیلی جوکیم به خدا فوتبال و چه به چیز:3: کرار کشیده خوابونده زیر گوش داور اونوقت...:3:
'Mohammad
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
بخشش همه محرومان لیگ فوتبال در 22 بهمن
کمیته انضباطی به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن ، همه محروان لیگ های فوتبال و فوتسال را بخشید.
شریفی ، رئیس کمیته انضباطی در این باره گفت:«به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و فرا رسیدن 22 بهمن و با توجه به درخواستهای فراوانی که باشگاهها از کمیته انضباطی به منظور عفو محرومیتها داشتند کلیه محرومیتها تا دو جلسه مورد بخشش قرار گرفته و این عفو و بخشش در تمام ردههای فوتبال و فوتسال اعمال خواهد شد. »
او ادامه داد:« سازمان لیگ، کمیته مسابقات فوتبال و کمیته مسابقات فوتسال و سایر کمیتههای برگزاری مکلفند بخشودگی اعلام شده را در خصوص محرومیت بازیکنان، مربیان و سایر دستاندرکاران فوتبال اعمال کنند.»
بعد میان میگن چرا ژاپن بازیکناش میرن تو اینتر و لیگ آلمان و ... ما بازیکنامون دیپورت میشن یارو هر کاری عشقش میکشه می کنه بعد یا یه احترام 22 بهمن یا تلود امام علی یا تولد امام حسن و تولد امام حسین تا .... شهادت امام علی یا شهادت امام حسن و ....
سقف فوتبال ما همینه بالاتر نمیره مثل اینکه یه نفر تو یه اتاق باشه بخواد پرواز کنه هرچی زور میزنه آخرش سرش میخوره به سقف بر می گرده پایین
ما هم هی روز میزنمی میریم جام جهانی میخوریم به سقف می افتیم پایین زور میزنمی میریم جام ملت ها میخوریم به سقف می افتیم پایین
i.M.a.N
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۳۲
بعد میان میگن چرا ژاپن بازیکناش میرن تو اینتر و لیگ آلمان و ... ما بازیکنامون دیپورت میشن یارو هر کاری عشقش میکشه می کنه بعد یا یه احترام 22 بهمن یا تلود امام علی یا تولد امام حسن و تولد امام حسین تا .... شهادت امام علی یا شهادت امام حسن و ....
سقف فوتبال ما همینه بالاتر نمیره مثل اینکه یه نفر تو یه اتاق باشه بخواد پرواز کنه هرچی زور میزنه آخرش سرش میخوره به سقف بر می گرده پایین
ما هم هی روز میزنمی میریم جام جهانی میخوریم به سقف می افتیم پایین زور میزنمی میریم جام ملت ها میخوریم به سقف می افتیم پایین
اینجاست که میگن مملکته داریم؟
رضا
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۰۲
من هر چی فکر میکنم بازیکنی یادم نمیاد که محرومیت داشته باشه:3:پس اینا کیو بخشیدن؟!:3:
gattus
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۳۶
کرار رو برای نمونه داشته باش:3:
30n4
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۱۱
کرار رو قبل از این قضیه به خاطر آقای سعیدلو بخشیده بودنش
گویا سعیدلو رفته سر تمرین تراکتور به جای کادو گفته کرار بازی کنه
رضا
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
کرار مگه بیشتر از 1 جلسه از محرومیتش مونده بود؟!
30n4
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۲۳
علی اکبریان هم به خاطر 22 بهمن از اعدام تبرئه شد
خیلی خوبه که تبرئه شد ولی خب بود اون خانومه رو هم بخشیده بودن که دوباره این همه آبروریزی راه نمیافتاد :(
amin_michael5
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۲۳
نخستین بازی رسمی هاشمیان برای پرسپولیس
هلی کوپتر به بازی مقابل راه آهن می رسد
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه بازی این تیم در هفته بیست و دوم لیگ برتر مقابل تیم راهآهن اعلام کرد که وحید هاشمیان برای بازی کردن مشکلی ندارد.
فرید زرینه در مورد وضعیت بازیکنان پرسپولیس پیش از بازی فردا گفت:«علیرضا محمد به دلیل آسیبدیدگی مچ پا قطعاً به بازی با راهآهن نمیرسد اما مشکل محمد منصوری که چندی قبل آسیب دیده بود برطرف شده و مشکلی برای بازی با راهآهن ندارد.»
وی در مورد وضعیت هاشمیان افزود:« مصدومیت هاشمیان کاملاً برطرف شده و چنانچه از نظر آمادگی بدنی، سرمربی تیم او را تایید کند مشکلی برای بازی نخواهد داشت.»
'Mohammad
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۲۴
شیث رضایی کاپیتان سابق پرسپولیس که این روزها به دلیل اختلاف با دایی از تیم کنار گذاشته در مصاحبه ای به شدت از دایی انتقاد کرد و دایی در مقابل به او پاسخ داد.
یکی از مواردی که شیث در مصاحبه خود با سایت گل به آن اشاره کرده بود ، بحث بازی با صبا بود و اینکه بعد از گل سوم و چهارم تیم قمی گفته اند شیث از گلی که تیمش خورده ناراحت نبوده است و حتی به دایی توهین کرده. صحنه ای که می بینید ، صحنه همان لحظه جنجالی است . صحنه ای که البته نمی توان درباره اش گفت شیث مشغول خندیدن است اما شاید در آن لحظه کاپیتان پرسپولیس متاثر هم نیست. به هر حال فوتبال حرفه ای شده است و نباید انتظار داشت بازیکنان برای گل خوردن وسط زمین گریه کنند. البته مدت هاست که هواداران تیم ها هم خیلی روی تعصب بازیکنان تیم های شان مانور نمی کنند. شیث و علی دایی این روزها به انتظار حضور در محاکم قضایی هستند تا شاید سرانجام دعوای شان در جایی غیر از خانواده فوتبال حل شود.
برای مشاهده عکس « اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])» را کلیک کنید.
فکر می کنید داره چی میگه پیش خودش ؟ همونی که بازیکنای صبا تو مصاحبه هاشون گفت ؟
gattus
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۳۴
حال ندارم کپی کنم:3: ولی شکیرا و پیکه هم وارد ارتباطات صمیمی شدن عکساش هم تو نت هست اینجا نمیشه گذاشت:3:
amin_michael5
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۱۵:۰۶
روح الله داداشی قویترین مرد جهان شد
روح الله داداشی قویترین مرد ایران در رقابت های سال گذشته، توانست در مسابقات قویترین مردان جهان که در جزیره قشم برگزار شد، به مقام قهرمانی برسد و برای کشورمان افتخار آفرینی کند.
مسلم دارابی به مقام دومی دست یافت و رادزیسکوفسکی از لهستان عنوان سوم را بدست آورد.
داداشی در آیتم آخر توانست الوار را ۹ متر جابجا کند و به مقام اولی رسید.
تماشاگرانی که شاهد این اتفاق بودند، به شدت قویترین مرد جهان را تشویق کردند.
جایزه قهرمان این مسابقات ۱۰ هزار دلار می باشد.
رضا
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۳۷
حال ندارم کپی کنم:3: ولی شکیرا و پیکه هم وارد ارتباطات صمیمی شدن عکساش هم تو نت هست اینجا نمیشه گذاشت:3:
پیکه همچین خوشگل زد تو برجک خبرنگارا:3:خودشون رو داشتن میکشتن از این 2تا یه عکس بگیرن بعد خود پیکه عکس تولدش رو با شکیرا گذاشت تو توییتر:3:
در ضمن شما به مسائل خصوصی بازیکنای بارسا کاری نداشته باش:3:قصدشون امر خیره:3:
gattus
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۲۹
پیکه همچین خوشگل زد تو برجک خبرنگارا:3:خودشون رو داشتن میکشتن از این 2تا یه عکس بگیرن بعد خود پیکه عکس تولدش رو با شکیرا گذاشت تو توییتر:3:
در ضمن شما به مسائل خصوصی بازیکنای بارسا کاری نداشته باش:3:قصدشون امر خیره:3:
کی میگه؟!:3:
چیزی که زیاده عکس از این دو نفر با هم توی نت هست:3:
در ضمن من از طرف شکیرا وارد شدم:3:
amin_michael5
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۵۰
فیروز کریمی کتک خورد و به بیمارستان رفت
فیروز کریمی که بعد از پیروزی های متوالی استقلال اهواز با مربیگری داریوش یزدی و با تصمیم شفیع زاده ها هدایت این تیم را بر عهده گرفت، دقایقی پیش بعد از باخت خانگی برابر فولاد یزد و بر اثر ضربات وارده از سوی یکی از هواداران استقلال اهواز به بیمارستان امام این شهر منتقل شد.
به نوشته گل، فیروز کریمی بعد از خاتمه بازی استقلال اهواز و فولاد یزد به رختکن نرفت و در ساختمان هیأت فوتبال خوزستان نشسته بود که چند هوادار اهوازی به وی در خصوص تصمیمات عجیب و غریب مبنی بر آوردن چند بازیکن پا به سن گذاشته و برخی بستگانش بعنوان بازیکن به تیم استقلال اهواز و دو باخت متوالی معترض شدند. فیروز کریمی هم ضمن تمسخر یکی از هواداران، اقدام به هل دادن وی کرد اما دقایقی بعد با ضربات شدید این هوادار عصبانی و با چهره ای خون آلود به بیمارستان امام اهواز انتقال یافت تا تحت مراقبت های پزشکی قرار بگیرد.
بعد از درگیری سال ۸۶ که منجر به کتک خوردن از مسئول زمین چمن ورزشگاه تختی اهواز و متعاقب آن پیوستن به استقلال تهران شد، این برای دومین بار است که فیروز کریمی در همین ورزشگاه مضروب می شود.
'Mohammad
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۱۳
کی میگه؟!:3:
چیزی که زیاده عکس از این دو نفر با هم توی نت هست:3:
در ضمن من از طرف شکیرا وارد شدم:3:
رضا درست میگه خبرنگارا جایزه هم گذاشته بودن واسه کسی که اولین عکس این دوتا با هم رو بزاره ولی بعد خوده پیکه گذاشت که تون اون عکس به جز پیکه و شکیرا پویول هم بود
gattus
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
رضا درست میگه خبرنگارا جایزه هم گذاشته بودن واسه کسی که اولین عکس این دوتا با هم رو بزاره ولی بعد خوده پیکه گذاشت که تون اون عکس به جز پیکه و شکیرا پویول هم بود
شما 5 دقیقه دیگه تشریف بیار یاهو :3:
'Mohammad
جمعه ۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
احمدی نژاد دایی را اخراج نکرد / جوانفکر:از دید رئیس جمهوری استفاده از مربي خارجي براي تيم ملي منعي ندارد/دریبل زدن کریمی را بزرگ نکنید
جوانفکر در خصوص بازي تيم ملي فوتبال ايران برابر عربستان در استاديوم آزادي كه در برابر چشمان رييس جمهوري برگزار شد، نيز گفت: احمدي نژاد به مانند هر فوتبال دوست ديگري از باخت تيم ملي ناراحت بود اما هيچ حرفي درباره اخراج دايي مطرح نشد
سایت گل - علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتي رييس جمهوري و مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي 'ايرنا' در مصاحبه با مجله فوتبال به تشریح دیدگاههای دولتی درباره فوتبال پرداخته است که گزیده ای از آن در سایت گل منتشر می شود:
باید به صادر كننده مربي تبديل شويم
جوانفكر در خصوص نگاه رييس جمهوري در خصوص ورزش گفت: نگاه رييس جمهوري از داخل به خارج است نه از خارج به داخل، اين حرف معني روشني دارد يعني اينكه ما بايد ابتدا خودمان را باور كنيم و نگاه به داشته هاي خودمان داشته باشيم.
به گفته وي، ديدگاه رييس جمهوري اين است كه مامربيان خوبي داريم وبايد روي آنها سرمايه گذاري كنيم و به جاي وارد كردن مربي و سرمربي به صادر كننده مربي تبديل شويم.
جوانفكر افزود: از نظر رييس جمهوري، مربي داخلي مي تواند سرمربي تيم ملي شود البته اين حرف به معناي اين نيست كه استفاده از مربي خارجي براي تيم ملي منعي داشته باشد.
جوانفكر گفت: رييس جمهوري تا جايي كه وقت داشته باشد مسابقات فوتبال را دنبال مي كند.
**از وقتي كه رييس جمهور شد، فوتبال بازي نكرد
در بخشي از اين گفت وگو ، جوانفكر اظهار داشت كه رييس جمهوري زماني كه به عنوان شهردار فعاليت مي كرده، وقت آن را داشته است كه فوتبال بازي كند اما پس از آن و در دوران رياست جمهوري اين فرصت محدود شد.
وي در خصوص ديدگاه رييس جمهوري نيز گفت: آقاي احمدي نژاد نگاه ريشه اي و بنيادين به ورزش دارند، براي ملت بزرگي مثل ايران كه يك ملت جوان است،بايد امكانات و بستر مناسب ورزشي فراهم شود .درباره فوتبال هم ايشان عقيده داشتند فوتبال ايران بايد به جاي كه استحقاق آن را دارد ، برسد.
وي در خصوص بازي تيم ملي فوتبال ايران برابر عربستان در استاديوم آزادي كه در برابر چشمان رييس جمهوري برگزار شد، نيز گفت: احمدي نژاد به مانند هر فوتبال دوست ديگري از باخت تيم ملي ناراحت بود اما هيچ حرفي درباره اخراج دايي مطرح نشد. اگر نظر من را بخواهيد تيم ملي در آن بازي از مشكلات رواني رنج مي برد . دايي در آن بازي خوش ندرخشيد، به عبارت ساده تر ضعيف كار كرد و تعويض هايي كه انجام داد اصلا خوب نبود.
به تيم ملي احساس لرزاني داشتم
جوانفكر در خصوص افشين قطبي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران نيزگفت: فرقي نمي كند كه سرمربي تيم ملي قطبي مي بود يا فرد ديگري ، هر كسي كه سرمربي تيم ملي مي شود بايد از او حمايت و او را دلگرم كرد.
وي گفت: اگر سرمربي در جايي هم نقطه ضعف داشت، بايد به شكل مناسبي به او منتقل كرد تا بتواند در يك فضاي آرام و بدون دغدغه به كار خطير رهبري و مديريت تيم ملي در زمين فوتبال بپردازد.
مديرعامل ايرنا در خصوص وضعيت تيم ملي در جام ملت هاي آسيا نيز اظهار داشت: همواره به تيم ملي احساس لرزاني داشتم و ته دلم قرص نبود. در تيم ملي بايد اقتدار ،انسجام و همپوشاني ديده شود، البته اين را هم بگويم كه تيم ملي نسبت به گذشته بهتر شده است اما با اين وجود، تيم ملي بايد به جايي برسد كه در مردم فوتبال دوست قوت قلب ايجاد كند.
داستان مچ بندها ، كار غلطي بود
وي افزود: متاسفانه خيلي از بازيكنان درگير مسايل حاشيه اي هستند مثل داستان مچ بندها ، كه كار غلطي بود ، يك عده كه افق ديدشان از نوك بيني شان فراتر نمي رود، به تيم ملي آسيب زدند و متاسفانه بازيكنان تيم ملي را هدف سوء استفاده سياسي قرار دادند.
جوانفكرگفت: وظيفه اصلي تيم فوتبال ارايه بازي قدرتمندانه و حرفه اي است نه چيز ديگري ، متاسفانه مي بينيم همان سوء استفاده اي كه بعضا از محيط هاي دانشجويي و دانشگاهي مي شود، بعضي سعي مي كنند از محيط هاي ورزشي هم داشته باشند.
ای شما که اصلا سو استفاده نمی کنید شما رو به هر چیزی که می رستید بیخیال این فوتبال بشید جون مادراتون فوتبال رو بیخیال بشید گند زدین به هرچی داشنگاه و دانشجوه این یه فقره رو بیخیال آره هیچ کس افق دیدش به نوک بینش نمیرسه اما شما تا افق دیدتون تا بی کران ها میرسه
دریبل زدن کریمی را بزرگ نکنید
مشاور رييس جمهوري در خصوص گزارشگران فوتبال نيز گفت : متاسفانه برخي از گزارشگران ما بخش مهمي از گزارش خود را به تفسير و اظهار نظر شخصي درباره صحنه هاي پيش روي خود اختصاص مي دهند و نظرشان را به مخاطب القا مي كنند مثلا وقتي علي كريمي پا به توپ مي شود و شروع به دريبل زدن مي كند، گزارشگر اقدام به ارزش گذاري مي كند و او را به شدت مورد تشويق قرار مي دهد و اين در حالي است كه فوتبال يك كار جمعي است و پاسكاري و فرارهاي رو به جلو مهمتر از دريبل زدن است.
جوانفكر گفت: فكر مي كنم گزارشگري هاي هيجاني و غير حرفه اي در عرصه ورزش به ويژه فوتبال و تشويق هاي نا به جا، نوعي آدرس اشتباه دادن به علاقه مندان و فوتبال دوستان است.
:sugarwarez-013:
اون موقع یادش رفته قبل از جام جهانی 2006 ا.ن جلسه گذاشت می گفت کریمی چند تا دریبل بزنه
خدا وکیلی نیگا کی اومده راجع به فوتبال حرف میزنه کار جمعی و ... :crazy:
** برنامه 90 بايد از زدن اتهامات بي منطق به دولت خودداري كند
جوانفكر در خصوص برنامه 90 شبكه سوم سيما نيز گفت: مطرح كردن برخي از ضعف ها و اشكالات بد نيست و اگر اين موارد از سر دلسوزي و صداقت مطرح شود ممدوح است و چيزي بيش از يك مطالبه عمومي نيست.
وي افزود: در برخي از مواقع توهين هايي صورت مي گيرد كه فكر مي كنم باعث رنجش خاطر مخاطب مي شود.
مديرعامل ايرنا گفت: برنامه هايي مثل نود بايد به داشته هاي ما در زمينه ورزش چيزي را اضافه كند نه اينكه مخاطب احساس كند در حال تماشاي يك برنامه تفنني و سرگرم كننده است.
جوانفكر افزود: بايد ديد از اين برنامه چه چيزي نصيب مخاطب مي شود، نود بايد براي اينكه موفق جلوه كند به مكارم اخلاق و رعايت مباني اخلاقي بيش از پيش توجه كند و بحث ها را در يك فضاي منطقي جلو ببرد البته قصد من متهم كردن فردوسي پور به موضوع خاصي نيست تنها نظراتم را به صورت كلي مطرح مي كنم.
همه بیننده های نود وقتی این برنامه رو می بیین به پیشرفت فوتبال و برطرف کردن ایرادای اون فکر می کنن نه یک فیلم سینمایی که شما میگی تفریحی مطمئنم منظور شما از بحث های منطقی اینکه یارو زنگ بزنه هر چی دلش خواست بگه عادلم بگه حق با شماست این میشه بحث منطقی که شما مد نظر داری
منبع گل
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۵۳
ونگر: دوپينگ كولو توره به دليل استفاده از قرص لاغري همسرش است
به گزارش خبرگزاري فرانسه، باشگاه منچسترسيتي كه در حال حاضر كولو توره را در اختيار دارد بعد از اينكه نتيجه نمونه اوليه آزمايش وي مثبت اعلام شد، فعاليت هاي او در اين تيم را به حال تعويق درآورده و با انتشار بيانيه اي اعلام كرده است، محروميت اين بازيكن منوط به قطعي بودن دوپينگ وي و طي مراحل قانوني خواهد بود.
اين بازيكن ساحل عاجي كه در سال 2009 در ازاي مبلغ 14 ميليون دلار پس از هفت سال از آرسنال به منچسترسيتي پيوست، اكنون در خطر محروميت طولاني مدت قرار دارد.
با وجود اين 'آرسن ونگر' كه ظاهرا پس از انتشار اين خبر با كاپيتان سابق تيمش صحبت كرده است، گفت: او مي خواسته وزنش را كمي پايين بياورد به همين دليل از داروي همسرش استفاده كرده است.
سرمربي آرسنال افزود: هرگز به همسر خود اعتماد نكنيد! كولو به اين دليل گرفتار شده است. اشتباه وي اين بود كه مجاز بودن دارو را چك نكرد. از شنيدن اين خبر خيلي تعجب كردم چون كولو توره را خوب مي شناسم. او زندگي پاكي دارد، بسيار صادق است و بيشتر زمانش را با خانواده سپري مي كند به همين دليل به او شك ندارم. او فقط اشتباه كرده كه نپرسيده مي تواند از آن دارو استفاده كند يا خير.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.