PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: اخبار ورزشی ::.

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
با سلام خدمت بینندگان... همون كاربران عزیز !! :apophys:
وجود یك تاپیك كه حاوی اخبار ورزشی مهم ، به خصوص در رشته فوتبال باشه ، در هت تریك احساس میشد .
ما هم بر آن شدیم تا این تاپیك را زده و یحتمل از آن استفاده لازم را برده باشیم !!

فقط یك نكته ای رو من عرض كنم خدمتتون :
تمام كاربرانی كه خبر مهم ورزشی دارند ، میتونن اینجا خبر بدن ، ولی با توجه به دو مسئله :
1- رعایت مسائل ذكر شده در قوانین انجمن .
2- ذكر منبع یا منابع خبر . ( در نتیجه ، دادن خبر های جعلی ، آن هم با تایید حتمی مطلب، ممنوع می باشد)

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
بازيكني كه بازنشسته نمي شود

مالديني 40 ساله با ميلان تمديد كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي ايتاليا گفت:‌ با توجه به شرايط مطلوب بدني، قراردادم را با آ.ث ميلان تمديد كردم.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته‌دلو اسپرت ايتاليا، پائولو مالديني اظهار داشت: در سني هستم كه تقريبا اكثر بازيكنان بازنشسته شده و بازي نمي كنند. با اين حال وقتي با علاقه زياد ميلان براي تداوم همكاري و البته شرايط جسماني خوب خود مواجه شدم، نظرم براي وداع با فوتبال تغيير كرد و تصميم گرفتم به مدت يك سال ديگر نيز بازي كنم.
اين چهره كه بيش از 2 دهه است در كالچو ايتاليا براي آ.ث. ميلان بازي مي كند، در تاريخ 26 ژوئن (6 تير 1387) قدم در 40 سالگي مي گذارد.
وي قرارداد جديد خود را با ميلان روز گذشته به ثبت رساند.
مالديني از سال 1984 تاكنون در خدمت تيم ميلان است و تاكنون 616 بازي براي اين تيم انجام داده است.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
در گفت و گو با فارس

ساكت: پرونده پرسپوليس و سپاهان هنوز بسته نشده است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: با وجود اعلام رأي كميته انضباطي، پرونده مشكلات بازي پرسپوليس و سپاهان باز است.

محمدرضا ساكت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: باتوجه به برنامه‌ريزي بسيار مناسب هيئت مديره، خوشحاليم كه با تلاش اعضا و كادر فني، تيم سپاهان نوين دومين سهميه را با قدرت تمام در ليگ برتر به دست آورد كه نشانگر پتانسيل بالا در اصفهان است.
وي افزود: تيم سپاهان اكنون در اصفهان واقعا تنها است و هيئت فوتبال كمكي به اين تيم نمي‌كند تا همچنان دچار مشكلات ريز و درشت باشيم.
وي عنوان كرد: از صميم قلب خوشحالم كه زردپوشان سپاهان در عرصه‌هاي مختلف مثل هندبال، بسكتبال و فوتبال، به عنوان قطب بزرگي مطرح شده‌اند تا ورزش ايران از تك قطبي بودن خارج شود و روي تيم‌هاي اصفهاني حساب ويژه‌اي باز شود.
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص پرونده تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان گفت: باتوجه به تلاش زياد و با وجود اعلام رأي كميته انضباطي، فعلا اين پرونده به دليل رسيدگي نكردن به فرد آسيب ديده اصفهاني و شرايط درمان وي، باز است. اين مورد را مسئولين كميته انضباطي هم در جريان هستند چون به عنوان فرد كوچكي وظيفه دارم از حق اين هوادار به نحو احسن دفاع كنم.
وي افزود: سعي مي‌كنيم سريعا مدارك لازم را به كميته انضباطي ارسال كنيم تا تكميل پرونده شود و در جريان اين حادثه كه منجر به ناراحتي خيلي از هواداران اصفهاني شده است، بگيرند.
ساكت درباره وضعيت سپاهان نوين در فصل آينده، خاطر نشان ساخت: با توجه به تلاش زياد و جوانان مستعد در اين تيم كه بيشترشان هم بومي هستند، قصد داريم آن را در ليگ برتر با تمام قوا حفظ كنيم. مطمئن باشيد در اين راه به هيچ عنوان با واگذاري و موارد غيره، از حقمان نخواهيم گذشت.

lordamin
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
یك خبر بد برای تمام دوست داران منچستر و خبری خوب برای طرف داران رئال مادرید .

رونالدو بازیكن منچستر طبق اخبار دیشب شبكه خبر كه احتمالا خیلی ها هم شنیدن از پیوستن به رئال ابراز علاقه كرد و گفت به مدت 5 سال قرار داد خود را با رئال مادرید خواهم بست .

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۶
در گفت و گو با فارس

كفاشيان: روي دايي براي چهار سال برنامه‌ريزي شده است

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به برنامه‌هاي گسترده فدراسيون، روي دايي براي چهار سال برنامه ريزي شده است.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بيشتر كارشناسان مي‌دانند كه جذابيت و زيبايي‌هاي فوتبال به نتايج آن بستگي دارد. بدون شك پيروزي مي‌تواند نتايج شيرين براي دوستداران اين رشته در ايران باشد.
وي ادامه داد: قصد نداريم عملكرد دايي را در دو يا سه ديدار ارزيابي كنيم و براي چند نتيجه مناسب يا غيرمناسب تصميم گيري انجام دهيم چون از روز اول به كار او اعتقاد داشتيم و خواهيم داشت.
كفاشيان عنوان كرد: با توجه به برنامه‌هاي گسترده فدراسيون و حضور در 5 رده سني در مسابقات جهاني، قصد داريم روي انتخاب‌هاي خود در رأس كادر فني تيم‌هاي ملي حمايت كامل را داشته باشيم؛ مخصوصا در تيم ملي بزرگسالان كه براي چهار سال روي علي دايي و برنامه‌هايش برنامه‌ريزي شده تا شاهد شكوفايي فوتبالمان با يك مربي ايراني در عرصه بين المللي باشيم.
رئيس فدراسيون فوتبال خاطر نشان ساخت: اميدوارم در تمام اركان‌ها، در اين شرايط حساس از تيم ملي و دايي حمايت شود و از جنجال‌هاي مختلف كه بارها اعلام كرده‌ايم امكان دارد كه به پيكره فوتبال ايران صدمه برساند، بپرهيزيم تا در مرحله دوم با برنامه ريزي‌هاي بهتر و حمايت‌هاي بيشتر از تيم ملي، در موارد مختلف صعود ايران به جام جهاني مسلم شود.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
خداداد عزيزي بعد از تساوي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي در مقابل فولاد خوزستان در مشهد به شدت نسبت به داوري اين ديدار انتقاد كرد و گفت: براي اين فوتبال متاسفم.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، مدير فني تيم فوتبال پيام خراسان در حالي كه به شدت عصباني بود، افزود: متاسفانه يك سري چيزها را نمي توانم بگويم، چون اگر بيان كنم يا محروم مي‌شوم و يا من را به دادگاه مي كشانند چرا كه اگر دقت كنيد الان اكثر مديران و بازيكنان ما دادگاهي شده اند.

وي با بيان اين مطلب كه بازيكنان پيام در مقابل تيم پرستاره فولاد خوب بازي كردند، افزود: به نظر من تساوي نتيجه عادلانه اي بود ولي نمي توانم به داوري اعتراض نكنم.

عزيزي ادامه داد: سعي مي كنم به داوري اعتراض نكنم ولي به خدا نمي شود. 18 ، 19 سال است كه در اين فوتبال هستم و نحوه قضاوت را به راحتي تشخيص مي دهم.

وي ادامه داد: آقاي جهانبانيان فقط بازي ما را از جريان مي انداخت و اصلا قضاوت خوبي نداشت. وقتي به نماينده فدراسيون مي گويم اين چه نحوه قضاوت است؟ مي گويد كتبا بنويس و به كميته انضباطي شكايت كن. آخر كميته انضباطي كه مسوول داوران نيست. آقاي نماينده فدراسيون ما را سياه مي كند. مگر ما از پشت كوه آمده‌ايم كه نمي دانيم وظايف چيست؟!

مدير فني تيم فوتبال خراسان رضوي خاطرنشان كرد: مي دانم كه الان عنايت مي گويد كه جهانبانيان بهترين داور ماست و حتي براي قضاوت در فينال جام جهاني مطرح است، بعد هم مي گويد چرا تهمت مي زنيد و شايد هم مرا به دادگاه بكشاند.

عزيزي گفت: ناظر بازي هم اشتباهات داور را قبول كرد ولي مي گويد به كميته انضباطي شكايت كنيد، من نمي دانم چه ربطي به كميته انضباطي دارد.

وي تصريح كرد: در فوتبال اين مملكت سرطان گرفته ام و متاسفانه هيچ چيزي هم نمي توانم بگويم.

خداداد عزيزي مدعي شد: تمام فوتبال ما را دلالي برداشته است، از دلالي مربي و بازيكن بگير تا دلالي مدير عامل و چيزهاي ديگر. متاسفانه دلالان همه جا حضور دارند و دو برابر بازيكنان درآمد دارند.

وي افزود: مي دانم كه بازيكنان زيادي طعمه دلالي شده اند، از آنها مي‌خواهم كه با شجاعت بيايند حقايق را بيان كنند. چرا كه بايد فوتبال اين مملكت را از وجود دلالان پاك كرد.

عزيزي تصريح كرد: متاسفانه فوتبال اين مملكت كثيف و آلوده شده است ولي خوشحالم كه خدا جاي حق نشسته است. خيلي ها زور زده اند كه استيل آذين به ليگ برتر صعود كند ولي سپاهان نوين ليگ برتري شد و اميدوارم ما هم بتوانيم فولاد را در اهواز شكست داده و در ليگ برتر سال آينده حضور داشته باشيم.

وي ادامه داد: تيم ما فوتبال خوبي بازي مي كند و اين كه با اين نفرات تا اين مرحله صعود كرده شاهكار كرده است و بدانيد كه ما در شرايطي كه تحت فشار باشيم بهتر بازي مي كنيم و در اهواز بازنده نخواهيم بود.

خداداد گفت: شانس صعود پيام و فولاد خوزستان هنوز مساوي است و مطمئن باشيد اگر در اهواز گل بزنيم اين پيام خراسان رضوي است كه ليگ برتري خواهد بود.

خداداد عزيزي از حضور 15 هزار تماشاگر مشهدي در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد قدرداني كرد و گفت: اميدوارم با صعود به ليگ برتر بتوانيم جواب محبت هاي اين تماشاگران را بدهيم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد آقاي عزيزي بازي خداحافظي شما به كجا انجاميد به شوخي گفت: از اين كه اين همه بازي خداحافظي براي من گذاشته اند تشكر مي كنم. هيچ بازيكني به اندازه من در دنيا بازي خداحافظي نداشته است. خيلي ها براي من بازي خداحافظي گذاشته اند از آقاي شفق كه با رئال مادريد مذاكره كرد تا خيلي هاي ديگر.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
در گفت و گو با فارس

حيدري: خداحافظي كردم تا سربار نباشم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي كشتي آزاد در سال هاي اخير گفت: از دنياي قهرماني خداحافظي كردم تا سربار كشتي نباشم.

عليرضا حيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اگر مي خواستم دوباره كشتي بگيرم به اين دليل بود كه فكر مي كردم كشتي به من احتياج دارد. اگر يك لحظه زودتر احساس مي كردم اين تفكر من اشتباه است بلافاصله اين رشته را كنار مي گذاشتم. در كرمانشاه از كشتي خداحافظي كردم تا سربار نباشم. ديگر بهتر بود من نباشم. چند روزي در فكر خداحافظي بودم تا اين كه روز پنج شنبه تصميمم را عملي كردم. فضا طوري نبود كه موافق حضور من باشد.

* اين دوبنده بماند براي جوانان
اين دوبنده بهتر است مال جوانان باشد. خيلي ها فكر مي كردند مي خواهم ناپلئوني به تيم ملي برسم؛ اما باز هم تمرين كردم تا بگويم از همه بهترم و اختلافم همچنان با سايرين زياد است. ديگر برايم مهم نبود كشتي بگيرم يا نه، اين ميدان باشد براي جوانان. من كه نمي خواستم عرصه را بر آن ها تنگ كنم. اين همه بحث راجع به حضور من، عجيب بود. نمي خواستم چهار تا جوان فكر كنند جاي آن ها را تنگ كرده ام. آن ها بايد خودشان را نشان مي دادند. گرچه اعتقاد قلبي ام اين است كه اگر كسي بهتر است بايد اين را روي تشك نشان دهد. من با شعار جوانگرايي به اين شكل مخالفم. با اين حال براي رفتن با خود كنار آمدم، شايد جوانترها بهتر نتيجه بگيرند.

* هنوز تمام نشده ام
نمي دانستم اين همه حرف و حديث براي چه بود. خيلي حرف ها در مورد من مطرح شد. سعي كردم جواب كسي را ندهم. در جام تختي كشتي گرفتم تا بگويم ترسو نيستم. با كشتي برابر دليري، شجاعت خود را نشان دادم. خيلي ها فكر مي كردند تمام شده ام. حداقل به خودم ثابت كردم مي توانم كشتي بگيرم؛ ولي به اين دليل كه رغبتي براي حضورم در كشتي نيست از كار كنار مي كشم. از نظر فيزيكي مشكلي نداشتم، فقط كتفم بود كه كمي آزارم مي داد. به كرمانشاه رفتم كه با يك دست كشتي بگيرم. مهم دست چپم بود. خيلي به دست راستم فشار آمد؛ ولي مهم نبود.

* حالت نگاه ها برايم يك دنيا ارزش داشت
از اين كه خداحافظي برنامه ريزي نشده اي داشتم خيلي خوشحالم، چون همه حالت ها طبيعي بود و هيچ چيزي تشريفاتي نشد. همه آن نگاه ها برايم اين بار معنا پيدا كرده بود. نه اهل ريا بودم و نه اهل فيلم بازي كردن، از اين رو همه اتفاقات روز آخر كشتي ام برآمده از دل بود و به دل مي نشست. كسي فرصت پيدا نكرد به سود خودش مانور دهد. مردم واقعا محبت داشتند. حتي بيرون سالن و ورودي هتل نيز همه با اشك مرا نگاه مي كردند. آن نگاه هاي صادقانه را هيچ گاه فراموش نمي كنم. هر كسي سوالي مي پرسيد. اين بود خداحافظي رويايي و باشكوه من.

* ديگر در كشتي چيزي به دست نمي آوردم
تصميم سختي بود. به هر حال بايد يك جا كشتي را قطع مي كردم. با خودم خيلي كلنجار رفتم. ابتدا دلم نمي آمد با آن همه تلاش،‌ كارم را تمام كنم. فكر مي كردم شرايط جسماني ام به حدي رسيده كه اگر در پكن اتفاق بدي نمي افتاد و خدا هم كمكم مي كرد بتوانم مدال بگيرم. رنگ مدال را نمي دانستم؛ اما در كسب مدال شك نداشتم. بعد به اين نتيجه رسيدم كه رفتنم قشنگ تر از ماندن است. من هميشه سرباز كشتي بوده ام؛ اما بايد رغبتي از سمت مقابل مي ديدم. ديگر رسيده بودم به جايي كه در كشتي چيزي به دست نمي آوردم و حتي ممكن بود خيلي چيزها را از دست بدهم. در هتل، فاصله سني ام با ديگر كشتي گيران به حدي بود كه ديگر آن ها با من راحت نبودند.

* مغرض ها را هيچ گاه نمي بخشم
آن هايي كه انتقاد مي كردند اگر اعتقاد قلبي‌شان اين بوده كه من به درد كشتي نمي خورم؛ گله اي ندارم. حرف هاي ضد و نقيض زيادي در مورد من گفته شد كه حتي به ذهن خودم خطور نمي كرد. تهمت هاي غير واقعي را به من نسبت دادند. هر چه مي خواستند، نوشتند، بد هم نوشتند؛ اگر به نوشته هاي خود اعتقاد داشتند اشكالي ندارد؛ اما اگر كارشان با غرض ورزي بوده باشد آن ها را هيچ گاه نمي بخشم. اگر حضور من باعث حركتي در كشتي مي شد، حتي جامعه هم نمي تواند اين افراد را ببخشد. حدف من در واقع گرفتن يك موقعيت از كشتي بود.

* دنبال كارهاي عقب افتاده ام مي روم
براي آن كه بتوانم با خيال راحت و بدون دغدغه كشتي بگيرم، خيلي از فعاليت هايم را تعطيل كردم. كارهاي اقتصادي ام را به دوستانم محول كردم. برنامه ام طوري تنظيم شده ببود كه بعد از المپيك دوباره به روال عادي زندگي بازگردم. حالا كه از كشتي خداحافظي كرده ام ابتدا امتحاناتم را پشت سر خواهم گذاشت و بعد از آن نيز به دنبال كارهاي عقب افتاده ام مي روم.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
پيش از ترك ايران در گفت و گو با فارس

قطبي: شايد در جشن قهرماني پرسپوليس شركت كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم قهرمان ليگ برتر گفت: اگر خيلي از ايران دور نشوم احتمال دارد در جشن قهرماني تيم شركت كنم.

افشين قطبي قبل از ترك ايران در فرودگاه امام خميني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوست ندارم درباره شرايط عدم حضورم در فصل آينده حرف بزنم و فقط مي خواهم براي موفقيت پرسپوليس رو به آسمان كرده و دعا كنم.
وي در خصوص تيم آينده خود تصريح كرد: در صورت امكان به دنبال اهداف بزرگ تري در فوتبال هستم چون انگيزه بالايي در اين كار دارم و ثابت كرده‌ام كه خواستن توانستن است، البته هنوز تيم آينده من مشخص نيست.
قطبي از احتمال بازگشت زودهنگام خود به ايران خبر داد و گفت: قرار است به زودي تابلوهايي كه همسرم به بيماران سرطاني اهدا كرد به فروش برسد و جشن قهرماني پرسپوليس نيز برگزار شود. اگر خيلي از ايران دور نباشم احتمال دارد در اين جشن شركت كنم،‌ البته هنوز چيزي مشخص نيست.
وي با ابراز نارضايتي از مطالب درج شده در بخشي جرايد تصريح كرد: در تمام مدتي كه در پرسپوليس بودم سعي كردم با تمام بازيكنان و كادر فني رابطه‌اي نزديك داشته باشم. هميشه مي خواستم از مشكلات آنها باخبر شوم و سنگ صبورشان باشم؛ اما نمي‌دانم چرا بعضي ها نوشتند كه من نتوانستم به خوبي با بازيكنان رابطه برقرار كنم.
قطبي در پايان گفت: نمي‌خواهم با فكر كردن به اين موارد، ذهن خود را خراب كنم. براي پرسپوليس و كاشاني كه آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم روزي را شاهد باشم كه اين تيم قهرمان آسيا شده است.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
اردوی تیم ملی فوتبال در کمپ بهشت اسپانیا / سویا حریف ایران

تیم ملی فوتبال کشورمان دهه آخر تیرماه اردوی اروپایی خود را در کمپ اختصاصی ماربلا (کمپ بهشت) اسپانیا برپا خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس برنامه ریزی انجام شده ازسوی فدراسیون فوتبال تیم ملی کشورمان پس ازپایان مرحله سوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2010 درقاره آسیا ، از 20 تا 30 تیرماه اردوی 10 روزه ای را درکمپ اختصاصی و مجهز ماربلا اسپانیا برپا خواهد کرد.

این کمپ سطح دریا ازتجهیزات مدرن بدنسازی و امکانات فیزیوتراپی و تمرینی برخورداراست که اغلب تیم های مطرح اروپایی نظیرآرسنال، چلسی ، فیورنتینا، بایرن مونیخ، زسکا مسکو و... اردوهای سالیانه و پیش از آغاز فصل خود را در این محل برگزارمی کنند.

بنابراعلام رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال، درطول این اردوی 10 روزه در شهرماربلا اسپانیا سه دیدارتدارکاتی برای تیم ملی پیش بینی قطعی شده که تاکنون دیدار تیم ملی و سویا قطعی شده و ازبین تیم های مالاگا، آلمیرا اسپانیا و احتمالا تیم بریستول سیتی انگلیس دو تیم که همزمان با اردوی تیم ملی درکمپ ماربلا حضور داشته باشند دو حریف تدارکاتی دیگر مشخص خواهند شد.

وی اضافه کرد: قرارداد برپایی این اردوی تدارکاتی پیش ازدیدار با امارات نهایی شد و امیدواریم تیم ملی پس ازصعود ازمرحله سوم رقابتهای مقدماتی و پیش از آغازمرحله چهارم و نهایی این مسابقات (16 شهریور) بتواند برنامه های تدارکاتی مناسبی را برگزارکند.

عظیم زاده همچنین اضافه کرد : کمیته روابط بین الملل درطول یک ماه فعالیت جدید خود در راستای تاکید ریاست محترم جمهوری مبنی بر فراهم کردن دیدارهای تدارکاتی مقابل تیم های مطرح فوتبال جهان، برنامه ریزی گسترده ای را جهت فراهم کردن شرایط لازم برای صعود مقتدرانه تیم ملی به جام جهانی انجام داده است وعلاوه برپیش بینی اردوی اسپانیا چند دیدارتدارکاتی مناسب را نیز تدارک دیده است.

وی تصریح کرد: همچنین دیدار دوستانه روز 30 مرداد مقابل تیم ملی مصر در امارات از دیگر برنامه هایی است که برای تیم ملی قطعی شده است که می تواند شرایط مناسبی را برای حضور قدرتمند تیم ملی در دیدارهای نهایی جام جهانی فراهم کند.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
آلوز به تیم فوتبال بارسلونا پیوست

دانیل آلوز، مهاجم برزیلی تیم فوتبال سویا، روز گذشته با انعقاد قراردادی 5 ساله به تیم فوتبال بارسلونا پیوست.
به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه های اسپانیایی گزارش داده اند که مدافع برزیلی تیم فوتبال سویا با انعقاد قراردادی 5 ساله به ارزش 46 تا 51 میلیون دلار به تیم فوتبال بارسلونا پیوسته است.

آلوز چهارمین مدافع خریداری شده بارسا در فصل جدید رقابت ها به شمار می آید. این تیم هفته گذشته 5/25 میلیون دلار بابت جذب مارتین کاسرس، مدافع 21 ساله و اروگوئه ای ویارئال پرداخت کرد. بارسا پیش از این جرارد پیکه از منچستر یونایتد و سیدون کیتا از سویا را به خدمت گرفته است.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
گزینه های قهرمانی یورو 2008 از نگاه کاپلو

سرمربی تیم فوتبال انگلستان از فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا به عنوان بخت های قهرمانی در رقابت های یورو 2008 نام برد.
به گزارش خبرگزاری مهر، فابیو کاپلو در این اظهار نظر، شانس قهرمانی تیم ایتالیا را به دلیل مسائل میهن پرستانه و تیم آلمان را به دلیل رفتارهای واقع بینانه، حتی بیش از فرانسه و اسپانیا دانست.

وی به تلگراف گفت: باشگاه هایی مثل بایرن مونیخ خیلی خوب هستند. به اندازه ای خوب که بتوانند در رقابت های اروپایی به رقابت با حریفان خود بپردازند. بازیکنان این تیم به هنگام بازی با تیم های ملی شان، فوق العاده ظاهر می شوند که در این میان می توان به فیلیپ لام و باستین شواین اشتایگر اشاره کرد. البته میشاییل بالاک را هم باید مهره ای تاثیرگذار در تیم آلمان دانست.

کاپلو در ادامه تصریح کرد: آنها اعتماد به نفس دارند. آلمانی ها گاهی اوقات بازنده می شوند اما همیشه برای پیروزی بازی می کنند. این تیم به لحاظ ذهنی ، تیمی مقتدر است. آلمان یکی از اصلی ترین گزینه های قهرمانی در رقابت های یورو 2008 است. آلمان و کرواسی ، تیم های صعود کننده به دور بعدی هستند البته اتریش در خانه بازی می کند اما این تعیین کننده نیست.

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴
:1:

دیگه خود خبرگزاری سوتی داده...
البته بگم... دانیل آلوز انقدر قابلیت داره كه كلا" سمت راست یك تیم رو از دفاع گرفته تا حمله پوشش بده !! :apophys:

Matrix23
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
Spurs Net Dos Santos For 6M

Barcelona have confirmed that they have agreed to sell Mexican forward Giovani Dos Santos to Tottenham. The money that has changed hands is a very modest €6million,

دو سانتوس بازیكن جوون و مكزیكی بارسا به تاتنهام پیوست...

قرارداد 5 ساله است.

این دومین خرید تاتنهام, بعد از خرید بازیكن جوان و كروات به نام لوكا مادریك است!

wantonboy13
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳

فوتبال ايران در جهان چهل و هشتم و در آسيا چهارم است...

تهران IranSport.Net - تيم ملي فوتبال ايران با سه پله صعود در رده چهل و هشتم فهرست بهترين تيم هاي ملي فوتبال جهان قرار گرفت در فهرست منتشر شده از سوي فدراسيون بين المللي فوتبال / فيفا/ تيم ايران در مکان چهل و هشتم جاي گرفت و نسبت به ماه گذشته سه پله صعود داشت . در اين فهرست که مربوط به ماه مي است تيم ملي فوتبال ايران باکسب 603 امتياز بالاتر از تيم هاي بلژيک و تونس که در مکان هاي چهل و نهم و پنجم قرار دارند ايستاده است . در اين فهرست تيم هاي ملي فوتبال استراليا ، با 708 ، ژاپن با 695 و کره جنوبي با 632 امتياز در ردهاي سي و پنجم ، سي و هشتم و چهل و پنجم قرار دارند.
تيم هاي استراليا ، ژاپن ، کره جنوبي و ايران در ميان تيم هاي اسيايي در رده هاي اول تا چهارم در اين فهرست ايستاده اند

vizzzz
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
یکی از ستارگان تیم ملی هلند که انتظار می رفت در این سری از رقابتهای یورو ۲۰۰۸ خوش بدرخشد ارین روبن هافبک ۲۴ ساله تیم رئال مادرید است که متاسفانه خبر می رسد این بازیکن به دلیل مصدومیت بازی مهم و حساس تیم ملی هلند در برابر تیم ملی ایتالیا را از دست می دهد.

امروز صبح و در تمرینات تیم ملی هلند همه چیز بر وفق مراد سرمربی جوان این تیم یعنی مارکو فان باستن بود ولی در تمرینات نوبت عصر باز ارین روبن مصدوم شد تا معلوم گردد که این بازیکن مصدومیت در خونهای او جاری است و قطعا این بازیکن نمی تواند برای هلند در برابر ایتالیا به میدان برود.

فان باستن در مورد این اتفاق گقت :

این مصدومیت اتفاق بسیار بدی برای ارین روبن و تیم ملی هلند بود چون ما قبل از ان نیز رایان بابل را به دلیل مصدومیت از دست دادیم و حالا در سمت چپ خط هافبک ما دچار مشکل شده ایم.

ولی خوشبختانه امیدواریم که با کمک گروه پزشکی تیم بتوانیم هر چه زودتر ارین را برگردانیم تا بتوانیم از او در بازیهای اینده استفاده کنیم.

فان باستن قبل از مسابقات یورو ۲۰۰۸ برای سمت چپ خط هافبک خود روی ۳ بازیکن از جمله ارین روبن - ون پرسی و رایان بابل حساب باز کرده بود که در حال حاضر هر ۳ بازیکن مصدوم هستند و نمی توانند برای هلند بازی کنند و هلند در سمت چپ دچار مشکلی اساسی شده است ولی هلندی ها امیدوارند روبن و ون پرسی را در بازیهای اینده در اختیار داشته باشند.

vizzzz
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
به گزارش وبسایت هواداران مادرید:به گزارش روزنامه مارکا دیروز رونالدو در جلسه ای در تمرینات با اسکولاری تصمیم نهایی خود را گرفت که بعد از یورو 2008 منچستر را ترک کند و به شهر مادرید برای عقد قراردادی 5 ساله برود .سرانجام قوهای سپید مذاکرات نهایی را با تلفن به او انجام دادند و رونالدو قبول کرد که با پرداخت ماهیانه 9.5 میلیون یورو به مادرید برود . مادریدیها که به هدف خود رسیده اند اعلام کرده اند که اگر آمدن رونالدو قطعی شود از خرید بازیکن های دیگر صرف نظر خواهند کرد. کهکشانی ها برای جبران پول رونالدو قصد فروش باپتیستا، ساویولا،سولدادو،بالبوا،در نت را خواهند داشت.

wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
isn - (ایران اسپورت) : روزنامه اماراتى الاتحاد از تمايل باشگاه الشعب براى عقد قرارداد با «محسن خليلى»، آقاى گل فصل هفتم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشورمان خبر داد. خليلى كه هنوز يك فصل از قراردادش با باشگاه پرسپوليس باقى مانده است، باشگاه الشعب امارات را خواهان خود مى بيند. روزنامه اماراتى الاتحاد در شماره ديروز خود آورده است: «باشگاه الشعب تلاش مى كند تا محسن خليلى، مهاجم گلزن تيم فوتبال پرسپوليس ايران را به خدمت درآورد، البته اين اتفاق در صورتى رقم خواهد خورد كه سرمربى جديد تيم الشعب موافقت خود را براى جذب مهاجم تيم ملى ايران اعلام دارد.»در صورت انتقال خليلى به الشعب، اين مهاجم ملى پوش جاى على سامره را در جمع سرخپوشان دوبى خواهد گرفت. خليلى كه در ابتداى فصل هفتم ليگ برتر به تيم فوتبال پرسپوليس پيوسته است، در صورت دريافت پيشنهاد از تيم هاى خارجى مى تواند با پرداخت ۳۰ درصد از رقم قرارداد خود به باشگاه پرسپوليس از جمع سرخپوشان تهرانى جدا شود. با اين بند قانونى كه در قرارداد خليلى به ثبت رسيده است، وى مى تواند به راحتى از اين تيم به ليگ هاى خارجى انتقال يابد.

wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
با اعلام فهرست چهارم

نام سيدصالحي از فهرست بهترين‌هاي آسيا خط خورد

خبرگزاري فارس: نام مهاجم تيم فوتبال سپاهان اصفهان از فهرست بهترين بازيكنان سال آسيا خط خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از بررسي شرايط بازيكنان تيم‌هاي ملي در مراحل مقدماتي جام جهاني 2010 فهرست چهارم نامزدهاي كسب عناوين بهترين‌هاي آسيا را اعلام كردند.
در اين فهرست نام 13 بازيكن براي كسب عنوان مرد سال فوتبال 2008 آسيا وجود دارد.
نام ابراهيم صادقي از ايران در اين فهرست ديده مي‌شود و مهدي سيدصالحي از اين جمع كنار گذاشته شد.
علي الحبسي، دروازه بان تيم ملي عمان به عنوان بازيكن جديد به اين فهرست اضافه شد.
انتخاب مرد سال فوتبال آسيا روز 25 سپتامبر اعلام خواهد شد
فهرست چهارم AFC به ترتيب زير است:
1- علا هوبيل (كويت) .... البته فكر كنم علا هوبیل بازیكن تیم ملی بحرین باشه ، نه كویت !!
2- عبدا... كاني(قطر)
3- احمد عجب(كويت)
4- علي ‌الحبسي (عمان)
5- ابراهيم صادقي (ايران)
6- جهاد الحسين (سوريه)
7- كوسين هاتايراتانكو (تايلند)
8- مارك شوارتز (استراليا)
9- راشيد ساليم(بحرين)
10- سرور ديجي پاروف (ازبكستان)
11- تيمور كاپادزه (ازبكستان)
12- ياسر القحطاني (عربستان)
13- يوجي ناكازاوا (ژاپن)

wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
در گفت و گو با فارس

قطبي: رفتم تا خيلي‌ها در پرسپوليس بمانند

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: اگر در تيم مي ماندم، بايد خيلي‌ها اين تيم را ترك مي كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از حاضرين ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد.
وي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در دبي استراحت مي‌كنم. شايد در روزهاي آينده براي تماشاي يورو 2008 راهي اتريش شوم.
وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا، در مورد تيم بعدي‌ام تصميم گيري خواهم كرد؛ اگرچه امكان مربيگري در امارات چندان بعيد نيست چرا كه اين كشور امكانات حرفه‌اي دارد و كشوري كاملا بين المللي است.
قطبي درباره احتمال بازگشتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم. اگر فدراسيون ايران مرا بخواهد، با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم. اگر شرايط و امكانات فراهم باشد، با افتخار برمي‌گردم.
وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است. هرگز نمي‌توانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس، خاطر نشان ساخت: اگر شرايط را برايم فراهم كنند، اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم.
افشين قطبي در خصوص علت اصلي جدايي‌اش از پرسپوليس گفت: اگر در تيم مي ماندم، بايد خيلي‌ها پرسپوليس را ترك مي كردند. بنابراين، براي نجات اين تيم، يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند.
وي افزود: مسايل خانوادگي يكي از دلايل جدايي‌ام از پرسوليس بود؛ اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفه‌اي فراهم شود.

shokrikaraj
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
در گفت و گو با فارس

قطبي: رفتم تا خيلي‌ها در پرسپوليس بمانند

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: اگر در تيم مي ماندم، بايد خيلي‌ها اين تيم را ترك مي كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از حاضرين ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد.
وي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در دبي استراحت مي‌كنم. شايد در روزهاي آينده براي تماشاي يورو 2008 راهي اتريش شوم.
وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا، در مورد تيم بعدي‌ام تصميم گيري خواهم كرد؛ اگرچه امكان مربيگري در امارات چندان بعيد نيست چرا كه اين كشور امكانات حرفه‌اي دارد و كشوري كاملا بين المللي است.
قطبي درباره احتمال بازگشتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم. اگر فدراسيون ايران مرا بخواهد، با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم. اگر شرايط و امكانات فراهم باشد، با افتخار برمي‌گردم.
وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است. هرگز نمي‌توانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس، خاطر نشان ساخت: اگر شرايط را برايم فراهم كنند، اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم.
افشين قطبي در خصوص علت اصلي جدايي‌اش از پرسپوليس گفت: اگر در تيم مي ماندم، بايد خيلي‌ها پرسپوليس را ترك مي كردند. بنابراين، براي نجات اين تيم، يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند.
وي افزود: مسايل خانوادگي يكي از دلايل جدايي‌ام از پرسوليس بود؛ اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفه‌اي فراهم شود.

دمش گرم
به این می گین استقلالی
ببین تیم پرسپولیس رو ول كرد كه استقلال قهرمان بشه:3:

danial
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
دمش گرم
به این می گین استقلالی
ببین تیم پرسپولیس رو ول كرد كه استقلال قهرمان بشه:3:

ايول تحليلت باحال بود گر چه غير منطقي

shokrikaraj
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰

كجاش غیر منطقی بود!!!؟؟
خود قطبی بود كه به من زنگ زد همینو گفت!!!:3:

wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۶

اتفاقا" تحلیلش هم كاملا" غیر منطقی و دور از ذهن بود !! :bad:

wantonboy13
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸

نکونام در فهرست نامزدان بهترين بازيکن فوتبال آسيا قرار گرفت

تهران IranSport.Net - پس از پايان مرحله انتخابي رقابت هاي فوتبال جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي نام چهار بازيکن جديد از جمله جواد نکونام در فهرست نامزدان بهترين بازيکن سال آسيا قرار گرفت. جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران که در جام ملت هاي آسيا 2007 با گرفتن دو MVP بهترين بازيکن ايران در اين بازيها بود، يکبار ديگر و بعد از بازگشت به تيم ملي در بازيهاي انتخابي جام جهاني دوباره براي سال 2008 در هفتمين فهرست نامزدان بهترين بازيکن سال آسيا قرار گرفته است .
به غير از نکونام که يکشنبه شب اولين گل ايران را وارد دروازه کويت کرد کيم دو هيون از کره جنوبي ، مالک الهوساوي از عربستان و جهاد الحسين ار سوريه بازيکنان جديد ديگري بودند که توانستند به جمع نامزدان وارد شوند.
مطابق قبل در فهرست جديد نيزبازيکناني که تاکنون در بازيهاي مهم آسيا بيشترين عنوان " بهترين بازيکن " يا MVP را گرفته اند وارد ليست شده اند که البته تا روز انتخاب بهترين بازيکن و بصورت مداوم امتياز بازيکنان محاسبه خواهد شد و هر بار فهرست بر مبناي تعداد MVP ها دوباره تنظيم خواهد شد.
نام بهترين بازيکن روز 25 نوامبر - 5 آذر در مراسم بهترين هاي آسيا در شانگهاي چين اعلام خواهد شد.
هفتمين فهرست نامزدان بهترين بازيکن سال 2008 آسيا :
1- احمد عجب ( کويت - القادسيه کويت )
2- علا هبيل ( بحرين - باشگاه الکويت )
3- علي حبسي ( عمان و باشگاه بولتون انگلستان )
4- ابراهيم صادقي ( ايران و باشگاه سايپا)
5- هونگ يونگ جو ( کره شمالي و بزانيجا صربستان )
6- اسماعيل مطر ( امارات و الوحده امارات )
7- جواد نکونام ( ايران و اوساسونا اسپانيا)
8- جهاد الحسين ( سوريه و الکرامه )
9- کيم دو هيون ( کره جنوبي و وست برومويچ آلبيون انگلستان )
10- اوديل احمدوف ( ازبکستان و پاختاکور ازبکستان )
11- مالک ماز ( عربستان سعودي و الاهلي عربستان )
12- مارک شوارزر (استراليا و فولهام انگستان )
13 - رشيد سالم ( بحرين و نجمه لبنان )
14 - سرور جباروف ( ازبکستان و کوروچي ازبکستان )
15 - ياسر القحطاني (عربستان و الهلال عربستان )
16 - يوئيجي ناکازاوا ( ژاپن و يوکوهاما مارينوس ژاپن )

wantonboy13
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۲
isn - مسعودشجاعى ديروز با عقد قرارداد سه ساله رسما به عضويت تيم اوساسونا درآمد. مدير برنامه هاى مسعود شجاعى در اين باره گفت: از يك سال گذشته براى انتقال شجاعى به اوساسونا با مسوولان اين باشگاه در ارتباط بوديم كه دو هفته ى پيش قرارداد اوليه به امضا رسيد و امروز قرارداد نهايى امضا شد. وى افزود: بازى هاى اخير مسعود شجاعى از جمله تيم ملى فوتبال در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى را نيز در اختيار مسوولان باشگاه اوساسونا قرار داده بوديم. حتى سرمربى اوساسونا پيش از عقد قرارداد با جواد نكونام نيز در خصوص شجاعى صحبت كرده بود و با اطمينان از شرايط وى با حضور اين بازيكن در اوساسونا موافقت كرد. لازم به ذكر است جواد نكونام به همراه مسعود شجاعى دو هفته ى ديگر براى شركت در مراسم معارفه و حضور در تمرينات و اردوهاى اوساسونا راهى اسپانيا خواهد شد.
-----------------------------
Isn - هاشم بيك زاده ديروز با حضور در هيأت فوتبال استان تهران، قرارداد يك ساله خود را با باشگاه استقلال به ثبت رساند تا اولين بازيكنى باشد كه رسما در فصل نقل و انتقالات به جمع آبى پوشان مى پيوندد. هاشم بيك زاده قبل از اين با عقد قرارداد داخلى براى حضور در تيم پرسپوليس رسما اعلام آمادگى كرد و حتى با پيراهن شماره ۱۶ پرسپوليس كنار كاشانى عكس يادگارى انداخت اما شرايط نه چندان مساعد باشگاه پرسپوليس او را بر آن داشت تا با پشت كردن به آنچه با مديران اين باشگاه امضا كرده بود به عضويت باشگاه استقلال در آيد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Isn - شيث رضايى بازيكن پرسپوليس پس از مذاكرات اوليه در تمرينات تيم اشتوتگارت حضور يافت.شيث رضايى به دنبال توافقات اوليه با اين تيم از دوشنبه در تمرين تيم اشتوتگارت حضور يافت تا سرمربى اين تيم آلمانى در مورد عملكرد وى اظهارنظر كند. وى چند روز ديگر در آلمان حضور خواهد يافت تا كارهاى مربوط به عقد قرارداد نهايى اش با اشتوتگارت را انجام دهد.

wantonboy13
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵

شجاعى گرانقيمت ترين لژيونر فوتبال ايران

تهران IranSport.Net - باشگاه اسپانيايى «اوساسونا» اعلام كرد كه با مسعود شجاعى هافبك ايرانى قراردادى ۳ ساله به ارزش ۹ ميليون يورو را به امضا رسانده است. اين فوتباليست ۲۴ ساله ايرانى در پى عضويت جواد نكونام بازيكن تيم ملى ايران به عضويت باشگاه اوساسونا در آمد. بر اساس گزارش سايت رسمى باشگاه اوساسونا، شجاعى يك قراداد ۳ ساله با اين باشگاه به امضا رسانده است كه براساس آن ۶ ميليون يورو در ۱۸ ماه اول و ۳ ميليون يوروى ديگر بعد از آن دريافت مى كند. مقامات باشگاه اوساسونا اعلام كردند كه شجاعى رسما به عضويت باشگاه درآمده است و در ماه ژوئيه، تمرينات پيش از شروع فصل خود را آغاز خواهد كرد.

Sepehr
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۲۶
مارچلو لیپی سر مربی ایتالیا شد

دونادونی هیچ خسارتی از ایتالیا نگرفت و رفتش

Ma3oud
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
گروه اول:
ژاپن - استرالیا - ازبکستان - قطر - بحرین
گروه دوم :
ایران - کره شمالی - کره جنوبی - عربستان - امارات

Ma3oud
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۲
ایران در گروه مرگ که هیچی گروه جهنم گروه ......
البته جای نگرانی نیست چون دایی دور اول با همه مساوی میکنه دور دوم همرو میبره .
حیف که جام جهانی رفت و برگشت نداره :1:

Ma3oud
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۲۰
مجتبی شیری مدافع جديد تيم پرسپوليس قراردادی یکساله با این تیم به امضاء رساند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعدازظهر امروز (شنبه) مجتبي شيري طی مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با این تیم قراردادی یکساله به ثبت رساند. وی در این خصوص گفت: از صميم قلب خوشحالم كه پس از مدتي، دوباره توانستم به عضويت تيم محبوبم درآيم.

شیری افزود: پرسپوليس با تلاش زياد در ليگ برتر فصل گذشته قهرمان شد و به ليگ قهرمانان آسيا راه يافت. مي‌توانم با درخشش در اين تيم به ميادين بزرگتر فكر كنم،‌ به همين دليل با پيشنهاد اين تيم موافقت كردم.
شيري در خصوص احتمال نيمكت نشيني در اين تيم تاكيد كرد: براي من رقابت در فوتبال لذت‌بخش است. فرقي ندارد با چه بازيكني رقابت كنم و سعي دارم با تلاش و كوشش زياد نه تنها در تركيب ثابت قرار گيرم، بلكه بار ديگر پيراهن تيم ملي را نيز بر تن كنم.

در این راستا به تیم 13 لیگ قبل پیشنهاد همکاری می دهیم تا لیست 11 نفره آنها را پر کنیم . لذا از فردا تیم 13 لیگ می تواند مذاکرات خود را برای دزدیدن شیری آغاز کند .

wantonboy13
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
مجتبی شیری مدافع جديد تيم پرسپوليس قراردادی یکساله با این تیم به امضاء رساند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعدازظهر امروز (شنبه) مجتبي شيري طی مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با این تیم قراردادی یکساله به ثبت رساند. وی در این خصوص گفت: از صميم قلب خوشحالم كه پس از مدتي، دوباره توانستم به عضويت تيم محبوبم درآيم.

شیری افزود: پرسپوليس با تلاش زياد در ليگ برتر فصل گذشته قهرمان شد و به ليگ قهرمانان آسيا راه يافت. مي‌توانم با درخشش در اين تيم به ميادين بزرگتر فكر كنم،‌ به همين دليل با پيشنهاد اين تيم موافقت كردم.
شيري در خصوص احتمال نيمكت نشيني در اين تيم تاكيد كرد: براي من رقابت در فوتبال لذت‌بخش است. فرقي ندارد با چه بازيكني رقابت كنم و سعي دارم با تلاش و كوشش زياد نه تنها در تركيب ثابت قرار گيرم، بلكه بار ديگر پيراهن تيم ملي را نيز بر تن كنم.

در این راستا به تیم 13 لیگ قبل پیشنهاد همکاری می دهیم تا لیست 11 نفره آنها را پر کنیم . لذا از فردا تیم 13 لیگ می تواند مذاکرات خود را برای دزدیدن شیری آغاز کند .

مجتبی شیری همون برادر مهدی شیری هستش كه 3-4 فصل پیش شماره 4 پرسپولیس رو می پوشید و خیلی هم خوب باز می كرد ؟! بازی با كویت هم این بود به بازی اومد ؟!

Ma3oud
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
هاشم بيگ‌زاده: از اول دلم با استقلال بود

هاشم بيگ‌زاده گفت: از اول دلم با استقلال بود و پرسپوليس هيچ كاري نمي‌تواند بكند.

بازيكن فصل پيش مقاومت سپاسي شيراز كه چندي پيش با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد داخلي امضا كرده؛ اما پس از آن به تيم استقلال تهران پيوست، پيش از نخستين تمرين استقلال گفت: بحث خاصي در رابطه با منتفي شدن حضورم در پرسپوليس و امضاي قرارداد با استقلال وجود نداشته است، بازيكن زماني با باشگاهي به تفاهم مي‌رسد و به طور طبيعي شرايطي پيش مي‌آيد كه از تصميم خود منصرف مي‌شود.

وي افزود: يكي از دلايل لغو قراردادم با پرسپوليس، تغيير مديريتي بود كه دراين باشگاه رخ داد. ضمن اين كه بايد بگويم از اول هم دلم با استقلال بود و اكنون پرسپوليس درباره اين مساله هيچ كاري نمي‌تواند بكند.

بيگ‌زاده گفت: اميدوارم با حضور امير قلعه‌نويي در تيم استقلال و همچنين تلاش تمامي بازيكنان بتوانيم قهرماني آسيا را براي باشگاه استقلال به ارمغان آوريم.

بیچاره نمی دونه که استقلال متخصص خراب کردن بازیکنه :
مهدی هاشمی نسب (وقتی تو پرسپلیس بود آقای گل بود )- علی انصاریان - فوروارد فصل پیش سپاهان که اسمش یادم نیست - آرش برهانی - علی دستی - و ...... تازه بالاترین ترنسفرش اماراته
آخ یادم رفت تازه مربیارم خراب می کنه : حجازی - کریمی

alex_irooni
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
دیروز خبر ملاقات پنهانی كالدرون مدیرعامل رئال مادرید با كریس رونالدو تو جزایر هاوایی رو تو اخبار شنیدم .

امروز هم عكسهای دوروز پیش آقای رونالدو با دوست دختر گرامیشونو پیدا كردم اگه كسی می خواد ببینه بره اینجا . :

Mojtaba
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
امتياز تيم فوتبال سپاهان نوين اصفهان به فولاد خوزستان انتقال يافت

خبرگزاري فارس: هيئت مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان در اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه تيم فوتبال سپاهان نوين با تصويب مجمع عمومي اين باشگاه به طوري رسمي به باشگاه فولاد خوزستان انتقال يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته پس از مذاكراتي نهايي امتياز باشگاه فولاد مباركه سپاهان به اهواز منتقل شد تا از فصل آينده تيم اهوازي با امتياز اين تيم در مسابقات حضور داشته باشد.
متن كامل اين اطلاعيه به اين شرح است:
به اطلاع عمومي مي‌رساند باشگاه فولاد مباركه سپاهان در راستاي شناسائي، رشد و پرورش و پشتوانه‌سازي استعدادهاي ناب ورزشي در يك برنامه پنج ساله با استفاده از بازيكنان جوان و آينده‌دار براي رشته‌هاي تحت فعاليت در بخش آقايان هم‌چون هندبال، فوتبال و كاراته و در بخش بانوان هم‌چون بسكتبال، هندبال، كاراته بدمينتون تيم‌هاي B را تشكيل و آنها ار از پائين‌ترين سطح مسابقات استاني، منطقه‌اي، دسته دو و يك و ليگ‌ برتر راهي رقابت نمود كه در حال حاضر تعدادي از اين تيم‌ها به ليگ‌هاي برتر راه يافته‌اند از آن ‌جمله اين تيم‌ها، تيم فوتبال سپاهان نوين است كه به اتكاي جوانان رشيد و توانمند خود و براساس دانش برجسته كادر فني و سرپرستي خود بويژه مربي‌ سازنده و ارزنده كشور، "حسين چرخابي" پس از يك دوره چهار ساله به ليگ برتر راه يافت و عملا امتياز سه سهميه براي ليگ برتر را براي استان فراهم آورد.
هيات مديره باشگاه در راستاي برنامه‌ريزي براي حفظ اين سهميه در استان و با حمايت و عنايت تعدادي از نمايندگان استان در مجلس، استاندارد محترم، شوراي شهر، شهردار و اداره كل تربيت بدني استان مقدمات را فراهم آورد ولي از آنجا كه باشگاه فولاد مباركه سپاهان در مسير فعاليت‌هاي خود تحت هدايت و حمايت همه جانبه مجمع خود يعني وزارت محترم صنايع و معادن و شركت ايميدرو مي‌باشد و همه فعاليت‌ها و موفقيت‌هاي مرهون عنايت مجمع محترم است، در رابطه با ادامه فعاليت تيم فوتبال سپاهان نوين در ليگ برتر مجمع محترم باشگاه بنا به مصلحت‌هاي فرهنگي و اجتماعي طي ابلاغ رسمي و كتبي هيات مديره باشگاه را موظب به واگذاري اين سهميه به تيم فولاد خوزستان نموده و بر واگذاري‌ سهميه ليگ دسته يك تيم فولاد خوزستان به باشگاه فولاد مباركه سپاهان تاكيد ورزيد.
بدين‌وسيله ضمن تقدير و تشكر از كادر فني و سرپرستي، پزشكي،‌ تداركاتي و بازيكنان اين تيم و سپاسگزاري از عنايات مبادي حقيقي و حقوقي در رابطه با اين تيم، وظيفه خود مي‌داند كه به نحو مقتضي از قهرمانان سپاهان نوين تقدير به عمل آورده و خود را ملزم به اجراي ابلاغ مجمع محترم باشگاه مي‌داند.
انتهاي پيام/

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
من نمي دونم اين چه وضعيه ! چه قانونيه ! اول يه باشگاه دو تا تيم تو ليگ برتر داره ! بعد ميان جاشونو با يه تيم تو دسته 1 عوض مي كنن ! هيچ جاي دنيا از اين اتفاقات محير العقول نمي افته !

Matrix23
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
من نمي دونم اين چه وضعيه ! چه قانونيه ! اول يه باشگاه دو تا تيم تو ليگ برتر داره ! بعد ميان جاشونو با يه تيم تو دسته 1 عوض مي كنن ! هيچ جاي دنيا از اين اتفاقات محير العقول نمي افته !

عمو فرزان, این كه تازه خوبشه! ی كار باحالی كه میكنن, اینه كه بازیكن از لیگ برتر میخرن, می دن ی بازی تو دسته 2 بكنه, بعد به عنوان ی بازیكن دسته دومی میخرنش كه سهمیه لیگ برتر حساب نشه !! :1:

Mojtaba
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۸
در تایید صحبت های ماتریکس

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

يدالله اكبري و عليرضا عباس‌فرد به تيم فوتبال استقلال تهران پيوستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) يدالله اكبري بازيكن فصل گذشته‌ي تيم پاس همدان و عليرضا عباس‌فرد از تيم صبا باتري پس از آن كه قراردادي را با تيم ديهيم امضا كردند به عنوان سهميه‌هاي ليگ يكي به تيم استقلال تهران پيوستند و قرارداد اين دو بازيكن امروز به صورت رسمي در هيات فوتبال استان تهران ثبت شد.

بدين ترتيب تيم استقلال تهران تا كنون هاشم بيك‌زاده، خسرو حيدري، حسين كاظمي و هادي شكوري را به عنوان سهميه‌هاي ليگ برتري و ميلاد نوري، يدالله اكبري و عليرضا عباس‌فرد را به عنوان سهميه‌هاي ليگ يكي جذب كرده است.

انتهاي پيام

Mojtaba
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
مجتبی شیری همون برادر مهدی شیری هستش كه 3-4 فصل پیش شماره 4 پرسپولیس رو می پوشید و خیلی هم خوب باز می كرد ؟! بازی با كویت هم این بود به بازی اومد ؟!

مورد اول دقیقا درسته ولی بازی با کویت حافظه من یاری نمیکنه !

SiaMM
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
1- اوهوم ! شیری همونه . با این که تو اهواز مدافع اولشون نبود ولی امیذوارم موفق باشه !
راستی واعظی هم بالاخره بست .

2- توجه دارین حاجی بمب افکن دوباره شروع کرده ؟! بیگ زاده و عباس فرد رو که تو باشگاه با لباس تیم عکس هم گرفته بودن با استقلال رسمی بستند !! البته دستش درد نکنه ! 5-6 روزی از فکر عباس فرد تو پرسپولیس خواب نداشتم .

3- راجع به فولاد و اینا هم که ... آقا آخرش تعلیقمون می کنن بد جور . 3 تا اتفاق این شکلی تو 2-3 هفته خیلی زیاده ... ! یکی که علی آبادی گفت کاشانی به دستور احمدی نژاد اومده بود ؛ 2 قضیه ی فیروز و استقلال اهواز و اینم سومیش .
باشد که همه رستگار شویم ... :)

wantonboy13
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
مورد اول دقیقا درسته ولی بازی با کویت حافظه من یاری نمیکنه !

والله منم فكر نمی كردم تو لیست تیم ملی باشه.... بعد آخرای بازی كویت رو من خواب و بیدار بودم و پشتم به تلویزیون بود... یه دفعه گزارشگر گفت مجتبی شیری وارد زمین میشه و من خواب از سرم پرید !! تا بیام چشامو باز كنم دیگه بازی تموم شده بود... :ouaip:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
1- اوهوم ! شیری همونه . با این که تو اهواز مدافع اولشون نبود ولی امیذوارم موفق باشه !
راستی واعظی هم بالاخره بست .

2- توجه دارین حاجی بمب افکن دوباره شروع کرده ؟! بیگ زاده و عباس فرد رو که تو باشگاه با لباس تیم عکس هم گرفته بودن با استقلال رسمی بستند !! البته دستش درد نکنه ! 5-6 روزی از فکر عباس فرد تو پرسپولیس خواب نداشتم .

3- راجع به فولاد و اینا هم که ... آقا آخرش تعلیقمون می کنن بد جور . 3 تا اتفاق این شکلی تو 2-3 هفته خیلی زیاده ... ! یکی که علی آبادی گفت کاشانی به دستور احمدی نژاد اومده بود ؛ 2 قضیه ی فیروز و استقلال اهواز و اینم سومیش .
باشد که همه رستگار شویم ... :)

و البته ماجرای رئیس فدراسیون شدن كفاشیان و این كه هیچ كاره است و به اضافه فرستادن صبا باتری به قم!!! كه معلوم نیست كی داره تیما و بیشتر مردمو بازی میده .... البته همه میدونم كیه ، ولی اسمشو نمیاریم كه تبلیغ نشه!!!!! :ouaip:

wantonboy13
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
ISN - مديربرنامه افشين قطبى ادعا كرد: مذاكرات وى با باشگاه پرسپوليس مثبت بوده و سرمربى فصل گذشته اين تيم به عشق هواداران برمى گردد.وى ضمن اعلام اين خبر افزود: مذاكرات خوبى بين باشگاه و قطبى انجام شده و شرايط بازگشت در حال مهيا شدن است.مشكلات براى بازگشت افشين قطبى رفع شده و تنها مشكلات جزئى شخصى خود وى باعث به تأخير افتادن تصميم گيرى شده كه ظرف يكى، دو روز آينده برطرف خواهد شد.وى مبلغ اعلام شده قطبى توسط برخى رسانه ها را دروغ محض دانست و گفت: به هيچ عنوان چنين چيزى صحت ندارد. من به عنوان مدير برنامه وى اعلام مى كنم قطبى اصلاً بابت مسائل مالى مشكلى ندارد و به زودى با رفع شدن مشكلات، قطبى به عشق هواداران بر مى گردد.
-----------------------
نظر من :
من دوس دارم افشین قطبی برگرده ، ولی آینده خیلی خوبی رو برای پرسپولیس پیش بینی نمی كنم... مخصوصا" در لیگ برتر... اون انگیزه سابق رو مطمئنا" نداره... پارسال هم تمام زور خودشو خالی كرد واسه قهرمانی...!! :sick:

alex_irooni
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
به گزارش خبرنگار فارس، مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي 2008 لحظاتي پيش برگزار شد.
گروه بندي تيم هاي به ترتيب زير است:
گروه A
ژاپن
بحرين
هنگ كنگ
يمن

گروه B
استراليا
اندونزي
عمان
كويت

گروهc
ازبكستان
امارات
مالزي
هند

گروهd
ويتنام
چين
سوريه
لبنان

گروه E
ايران
تايلند
اردن
سنگاپور

alex_irooni
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
ابراهيم توره به تيم پرسپوليس پيوست

خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال پيكان با عقد قرارداد يك ساله‌ به پرسوليس ملحق شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره امروز با حضور در پرسپوليس و پس از مذاكره با مديرعامل، با اين تيم به توافق نهايي رسيد.
وي با حضور در هيئت فوتبال استان تهران، قراردادش را به طور رسمي با پرسپوليس به ثبت رساند تا در هشتمين دوره ليگ برتر، در خط حمله سرخپوشان بازي كند.

Ma3oud
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۹
ابراهيم توره به تيم پرسپوليس پيوست

خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال پيكان با عقد قرارداد يك ساله‌ به پرسوليس ملحق شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره امروز با حضور در پرسپوليس و پس از مذاكره با مديرعامل، با اين تيم به توافق نهايي رسيد.
وي با حضور در هيئت فوتبال استان تهران، قراردادش را به طور رسمي با پرسپوليس به ثبت رساند تا در هشتمين دوره ليگ برتر، در خط حمله سرخپوشان بازي كند.

قابل توجه دزدان لیگ برتر : به جویباری بگید دیگه دیر شد نمی تونی دیگه بدزدیش

alex_irooni
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
فرخزادي در گفت و گو با فارس:
افشين قطبي سرمربيگري پرسپوليس را پذيرفت
خبرگزاري فارس: سخنگوي باشگاه پرسپوليس از نهايي شدن مذاكرات با افشين قطبي براي هدايت اين تيم در فصل آينده خبر داد.
قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم

shokrikaraj
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
خبرگزاري فارس: سخنگوي باشگاه پرسپوليس از نهايي شدن مذاكرات با افشين قطبي براي هدايت اين تيم در فصل آينده خبر داد.

قطبی خدا بگم چیكارت كنه:3:
ولی جای نگرانی نیست.تا این قلعه نوعی هست نگران نباشید
دیگه بهش نگید قلعه مرغی!!:3:

Ma3oud
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲

در گفت و گو با فارس

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد فوتبال پرسپوليس گفت: براي اداي دين به هواداران اين تيم برگشتم.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادري‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.
وي در مورد همكاري‌اش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. مي‌دانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.
قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفته‌ام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمده‌اند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.
وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كاركردن در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.

SiaMM
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹

:yahoo:

به جون هر چی مرده ، قلعه نویی نامرده ! افشین میاد استادیوم استادیوم میلرزه ... :clapping:

آقا ساکت نشین جواب بده ؛ سینما که نیومدی ... :apophys:

به جون ... :wink3:

پ.ن: این که الان اسپم نیست ؟! فقط خیلی ذوق کردم :yahoo:
سر فرزان: چرا هست ! :3:

14.4.87: ok ! sorry :) اما به جان سیا تقصیر "ذات" تاپیکه :apophys: نمی شه که من این جا خبر بخونم برم گفتگوی آزاد ری-اکشن نشون بدم :lazy::blum:

omid
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
زعفرانی بازیکن خوب شیرین فراز و شهرام گودرزی بازیکن خفن برق رفتن فجر

Matrix23
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۹
تو دیگه چرا Sia MM ؟؟ اینا همش سیاستاشونه! قرار بود استقلال توره رو بگیره و پرسپولیسیام بیك زاده و عباسفر... خب حالا جابجاشون كردن!

میبینم كه امیدم داره حال میكنه و بازیكنه پیتشونو انداختن به ما! حالا میرن 2تا2 تا بازیكن میخرن... :3:

Ma3oud
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
تو دیگه چرا Sia MM ؟؟ اینا همش سیاستاشونه! قرار بود استقلال توره رو بگیره و پرسپولیسیام بیك زاده و عباسفر... خب حالا جابجاشون كردن!

میبینم كه امیدم داره حال میكنه و بازیكنه پیتشونو انداختن به ما! حالا میرن 2تا2 تا بازیكن میخرن... :3:

مثل ما که شبونه علیزاده رو سرش گونی کشیدیم انداختیم به آبیا

SiaMM
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷

آقا سیاست کدومه ؟! این بمب افکنه از اول این جوری بود . ستار همدانی رو یادته !؟ علی چینی ؟! یه جورایی خود فرهاد مجیدی !! و خیلیای دیگه که با پرسپولیس تقریبا" تموم کرده بودن ، اما سر از استقلال در آوردن ! (حالا من راجع به مهدی هاشمی نسب هیچی نمی گم:ak: ( :apophys:

قضیه توره اما یه کم فرق می کنه ؛ اولا" که خارجیه و فردا نمی گه خون من قرمزه ، خون من آبیه ! ثانیا" هم که با استقلال نبسته بود ، حتی داخلی . این از این !!

راستی ؛ با این که اصلا" از بیگ زاده خوشم نمیاد ، اما واسه سپاسی بازیکن پیتی نبود ! اون جا ستاره شون بوده !! زعفرانیه بازیکن خوبیه ، اما اگه اون عطایی رو می گرفتن خیلی بهتر بود ! شاغلام یه معدنچی/سیاوش اکبرپور دیگه ازش در میاورد :good:

اینم آخری که اسپم نشه و بار خبری داشته باشه :apophys: ذوالفقارنسب ماته رو واسه حضور تو پگاه رد کرده !!! اوهوم :apophys: باز این مربیایی که 9127490127417024 ساله از این تیم میرن اون تیم و هیچ جا هم هیچی نمی شن با این ایده های نبوغ آمیزشون اومدن ... !

wantonboy13
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
میبینم كه تیم امید ( برق سپاسی) اومده دسته 2 و بودجه ی باشگاه فجر سپاسی رفته بالا !!!!!!!!
روح الله عطایی هم كه بچه قزوین و رشته مدیریت دانشگاه ماس... ( البته اینطور میگن ولی هنوز ایشون نیومده منو زیارت كنه)
ولی امیدوارم بعد فصل نقل و انتقالات همه كه نه.... ولی بیشترمون غاقبت به خبر بشیم... :ouaip:

wantonboy13
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰

تهران IranSport.Net - داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: با افشين قطبي به توافق رسيديم و او براي 2 سال ديگر سرمربي پرسپوليس خواهد بود. افشين قطبي امشب / جمعه شب /جهت مذاکرات نهايي و عقد قرارداد به تهران مي آيد. قطبي که توانست اين تيم را در ليگ هفتم حرفه اي ايران به مقام قهرماني برساند، امشب از طريق فرودگاه امام خميني (ره ) به تهران مي آيد. مسئولان باشگاه پرسپوليس که طي گفت وگويي با افشين قطبي جهت حضور در ايران و قبول سرمربيگري اين تيم به توافق رسيده بودند، با حضور قطبي در ايران مذاکرات نهايي انجام شده و قرارداد وي منعقد مي شود.

Ma3oud
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲

تهران IranSport.Net - داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: با افشين قطبي به توافق رسيديم و او براي 2 سال ديگر سرمربي پرسپوليس خواهد بود. افشين قطبي امشب / جمعه شب /جهت مذاکرات نهايي و عقد قرارداد به تهران مي آيد. قطبي که توانست اين تيم را در ليگ هفتم حرفه اي ايران به مقام قهرماني برساند، امشب از طريق فرودگاه امام خميني (ره ) به تهران مي آيد. مسئولان باشگاه پرسپوليس که طي گفت وگويي با افشين قطبي جهت حضور در ايران و قبول سرمربيگري اين تيم به توافق رسيده بودند، با حضور قطبي در ايران مذاکرات نهايي انجام شده و قرارداد وي منعقد مي شود.

افشین امپراتور :clapping:

Ma3oud
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۱
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۵/۰۴/۸۷‬

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران پس از بازگشت افشين قطبي به تهران گفت : قرارداد قطبي امروز به امضا طرفين خواهد رسيد.

افشين قطبي سرمربي تيم فصل گذشته تيم پيروزي تهران براي تصدي دوباره اين پست بامداد امروز شنبه از طريق فرودگاه امام خميني وارد تهران شد.

مجيد فرخزادي روز شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : قطبي در نخستين ساعات بامداد امروز وارد تهران شد و هم اكنون در هتل بسر مي‌برد و قرارداد رسمي وي با باشگاه پيروزي امروز به امضاء خواهد رسيد .

وي در مورد وضع افشين پيرواني مربي تيم فوتبال پيروزي اظهارداشت : نظر قطبي در مورد پيرواني مساعد است و با درخواست هيات رييسه باشگاه و نظر مساعد قطبي ، پيرواني به عنوان دستيار وي در تيم پيروزي به فعاليت خود ادامه خواهد داد .

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي در مورد آغاز بكار قطبي اظهار داشت : امروز در نشست مسوولان باشگاه با قطبي در مورد آغاز فعاليت‌هاي سرمربي تيم پيروزي و برنامه ريزي‌ها صبحت و تصميم‌گيري خواهد شد .

فرخزادي گفت : به نظر مي‌آيد كه كار عملي قطبي در چند روز آينده آغاز شود هر چند كه كار تيم فوتبال پيروزي از هفته گذشته به صورت رسمي آغاز شده بود .

وي گفت تمامي مسوولان اين باشگاه تلاش دارند كه تيم پيروزي با قدرت هرچه تمام تر در فصل جديد ليگ برتر ، جام حذفي و رقابتهاي باشگاه‌هاي آسيا حضور يابد و افتخار آفريني نمايد.

:capo::icon_bravo::clapping::worship::lol2::victor y::megaphone::yess::scare::yahoo:

Ma3oud
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۹
3 تیم آخر لیگ برتر سقوط می‎کنند، 3 تیم اول لیگ یک صعود

سازمان لیگ اعلام کرد؛ در فصل 88 – 87 هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر، 3 تیم آخر سقوط و 3 تیم برتر مسابقات لیگ یک به مسابقات لیگ برتر صعود می‎کنند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، عزیزاله محمدی رئیس سازمان لیگ اعلام کرد: نظر به مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال؛ «در فصل 88 – 87 هشتمین دوره مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) سه تیم آخر لیگ برتر به دسته پائین‎تر (لیگ دسته اول کشور) سقوط می‎کنند و متعاقباً سه تیم از لیگ دسته اول باشگاههای کشور به لیگ برتر صعود می‎نمایند».

تبریک می گم به تیم حاجی پرشیا
اگه تیمشون همینجوری پیش بره فصل بعد می تونن به جام آزادگان صعود کنن تا حاجی پرشیا هاشو پس بگیره

Ma3oud
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
به گزارش ايسنا، امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال در پايان تمرينات امروز پيرامون پيوستن "ابراهيم توره" به پرسپوليس گفت: قيمت توره بسيار بالا بود و از نظر مالي نظم مالي باشگاه را به هم مي‌زد.

بیچاره حاجی براش سخت بود هم پول پرشیا ها رو بده هم ابراهیم توره رو

نظري جويباري، سرپرست استقلال نيز در پاسخ به سوالي درباره‌ي حضور افشين قطبي در پرسپوليس گفت: قطبي مربي بزرگي است كه كلاس و ادبيات خاصي را وارد عرصه‌ي مربيگري فوتبال ايران كرده است.

اینو نگی چی بگی سارق

وي درباره‌ي قرارداد توره با پرسپوليس نيز گفت: ما از اين موضوع ناراحت نيستيم، چرا كه قيمت توره براي باشگاه استقلال بسيار زياد بود.

البته روش نشد بگه از دستم پرید

wantonboy13
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳

پس از حضور در اولين تمرين

توره: براي آينده‌ام در پرسپوليس برنامه‌هاي زيادي دارم

خبرگزاري فارس: مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از حضور در تيم پرطرفدار ايران خوشحالم و براي آينده‌ام در اين تيم برنامه هاي زيادي دارم.

ابراهيم توره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: همراه با تيم پيكان تجربه بازي در ليگ ايران را دارم و با تمام نقاط ضعف و قدرت فوتبال اينجا آشنا هستم.
وي افزود: از اينكه در يك تيم پر طرفدار ايراني بازي مي‌كنم، خوشحال هستم و مي‌دانم اگر در اين تيم موفق باشم هواداران قرمز پوش مرا دوست دارند.
اين مهاجم سنگالي تاكيد كرد: براي آينده‌ام برنامه هاي زيادي دارم كه اميدوارم پس از ارتباط مناسب با بازيكنان پرسپوليس، به اهدافم خصوصا موفقيت در آسيا برسم.
وي تاكيد كرد: بازي كردن در تيم‌هاي بزرگ مي‌تواند براي يك بازيكن افريقايي خوشنامي به همراه داشته باشد.اميدوارم رقابت دوستانه و سالمي با هم تيمي هايم داشته باشم.

wantonboy13
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶

با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه

قطبي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته پرسپوليس عصر امروز پس از ديدار با داريوش مصطفوي قراردادش را با سرخپوشان به امضا رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي امروز صبح در جلسه تمريني بازيكنان پرسپوليس شركت كرد و پس از ترك آكادمي ملي المپيك در دفتر باشگاه با مصطفوي ديدار و گفت‌وگو كرد.
در اين جلسه پس از توافق نهايي و رضايت طرفين، افشين قطبي قرارداد دو ساله‌اش را با تيم پرسپوليس امضا كرد و در روزهاي آينده براي ثبت نهايي به هيئت فوتبال استان تهران خواهد رفت.
قطبي در هفتمين دوره از مسابقات ليگ برتر موفق شد با تيم پرسپوليس جام قهرماني را بدست آورد و اكنون نيز در فصل جديد هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.

omid
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
یزدانی پس از سالها دوری دوباره به برق شیراز برگشت:3:

Ma3oud
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷

پس از لغو موقت اردوي آمريكا و كاناداي پرسپوليس، مسوولان اين باشگاه به دنبال برگزاري اردويي تمريني در يكي از كشورهاي پرتغال، ايتاليا، هلند و يا اسپانيا هستند.

به گزارش خبرگزار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال لغو شدن اردوي آمريكا و كاناداي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، در حال حاضر پرسپوليسي‌ها سعي دارند تا به درخواست افشين قطبي اردويي را در اروپا برگزار كنند.

مسوولين باشگاه پيروزي اقدامات خود براي برپايي اين اردو را آغاز كرده‌اند و در اولين گزينه كمپي را در ليسبون پرتغال زير نظر دارند.

Vahid
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
خبرگزاري پرسپوليس : سعي داشتيم حداقل تا پايان فصل نقل و انتقالات يا بازي سوپرجام ايران چيزي از استقلال و خصوصا سرپرست اين تيم (نظري جويباري)ننويسيم. حتي به پيشنهاد بعضي از دوستان که خواسته بودند جواب ايشان را در برابر صحبتهايي که در مورد جذب بازيکنان پرسپوليس و خصوصا عباس آقايي که با لحن تحقير آميزي بيان کرده
بودند ، بدهيم جواب رد داديم اما مثل اينکه ايشان ميدان را خالي ديده و چون کسي از مسئولان باشگاه پرسپوليس جوابشان را نمي دهد اين توهم در ايشان بوجود آمده که تمامي صحبت ها و اظهار نظرات ايشان عين صواب است.
اولا در مورد جذب بازيکن از پرسپوليس مترصد يک فرصت مناسب هستم تا جواب ايشان را بدهم اما ايشان در جديدترين افاضاتشان در مورد جذب ابراهيم توره بازيکني که خيلي سعي داشتند او را به اردوگاه آبي بکشانند گفته اند:" نميتوانستيم براي بازيکني که در تست فني استقلال رد شده بود تا اين حد هزينه کنيم."
در اينگونه موارد معمولا درک ميکنيم که ايشان چه ميگويند.حکايت همان حکايت نرقصيدن و کج بودن زمين است اما پيشنهاد ما اين است که ايشان بهتر است در صحبتهاي خود تجديد نظر داشته و حداقل از اين به بعد سعي کنند با تامل بيشتري صحبت کنند.
اگر بنا بر اين باشد که هر کس نتواند بازيکني را جذب تيمش کند و آن بازيکن سر از تيم رقيب درآورد اينگونه دادسخن دهد ، پس پرسپوليسي ها که ساليان سال است بازيکن قرارداد داخلي بسته شان را جنابعالي با مبلغي بيشتر و گاه تا چند برابر به تيم خود ميبريد چه بگويند.
نمونه آن آرش برهاني بود که صبح با پرسپوليس داخلي بست و عصر با تيم شما ثبت کرد.
جناب آقاي نظري ما با اينگونه يارگيري شما مشکل نداريم افتخار هم ميکنيم که کادر فني تيم شما آنقدر نابسامان عمل کرده تا منتظر است ببيند پرسپوليس دست بر کدامين بازيکن ميگذارد ، با کدامين بازيکن مذاکره مي کند تا شما بلافاصله جذبش کنيد که البته جالب هم اينجاست که اينگونه بازيکنان هم هيچگاه براي شما بازيکن نشدند که هاشمي نسب ، انصاريان ،مومن زاده، برهاني ، منيعي و .... نمونه ادعاي ماست.
امسال هم اگر بيگ زاده و خسرو حيدري و نيز عباسفر با شما رسما قرارداد بسته اند بدانيد که خود پرسپوليسي ها خواستار همکاري نبوده اند و الا مطمئن باشيد اگر بنا بود بيگ زاده حفظ شود حفظش سخت تر از جذب ابراهيم توره نبود .که خود عباسفر در مصاحبه هايش با اشاره به گفته پيرواني که پرسپوليس قصد جذب عماد رضا و ابراهيم توره را دارد و ممکن است بازي به تو نرسد راه استقلال را پيش گرفته است و جالب اينجاست که هنوز عماد رضا پايش را به سوريه نگذاشته واسطه هاي استقلال تماسهايي را باوي برقرار کرده اند.
ابراهيم توره اگر بازيکن تستي رد شده در تمرين استقلال بوده ،فصل گذشته براي پيکان 13 گل زد و نفر دوم گلزنان شد جنابعالي که دکتر جديد(حاجي قديم) پس از جذب برهاني انگار بمبي ديگر ترکانده بود بگوييد برهاني امسال در استقلال چه کرده که تمديد قراردادش را منوط به آمدن و نيامدن اکبرپور کرده ايد و چه افتضاحي که با عليزاده اي که در ليست فروش پرسپوليس بود تمديد ميکنيد اما برهاني ا دست نگه مي داريد.

alex_irooni
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
"ايوان پتروويچ" به پرسپوليس پيوست قرارداد عماد رضا امشب نهايي مي‌شود
"باقري‌ها" با پرسپوليس تمديد کرد

alex_irooni
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
خبرگزاري پرسپوليس : سعي داشتيم حداقل تا پايان فصل نقل و انتقالات يا بازي سوپرجام ايران چيزي از استقلال و خصوصا سرپرست اين تيم (نظري جويباري)ننويسيم. حتي به پيشنهاد بعضي از دوستان که خواسته بودند جواب ايشان را در برابر صحبتهايي که در مورد جذب بازيکنان پرسپوليس و خصوصا عباس آقايي که با لحن تحقير آميزي بيان کرده
بودند ، بدهيم جواب رد داديم اما مثل اينکه ايشان ميدان را خالي ديده و چون کسي از مسئولان باشگاه پرسپوليس جوابشان را نمي دهد اين توهم در ايشان بوجود آمده که تمامي صحبت ها و اظهار نظرات ايشان عين صواب است.
اولا در مورد جذب بازيکن از پرسپوليس مترصد يک فرصت مناسب هستم تا جواب ايشان را بدهم اما ايشان در جديدترين افاضاتشان در مورد جذب ابراهيم توره بازيکني که خيلي سعي داشتند او را به اردوگاه آبي بکشانند گفته اند:" نميتوانستيم براي بازيکني که در تست فني استقلال رد شده بود تا اين حد هزينه کنيم."
در اينگونه موارد معمولا درک ميکنيم که ايشان چه ميگويند.حکايت همان حکايت نرقصيدن و کج بودن زمين است اما پيشنهاد ما اين است که ايشان بهتر است در صحبتهاي خود تجديد نظر داشته و حداقل از اين به بعد سعي کنند با تامل بيشتري صحبت کنند.
اگر بنا بر اين باشد که هر کس نتواند بازيکني را جذب تيمش کند و آن بازيکن سر از تيم رقيب درآورد اينگونه دادسخن دهد ، پس پرسپوليسي ها که ساليان سال است بازيکن قرارداد داخلي بسته شان را جنابعالي با مبلغي بيشتر و گاه تا چند برابر به تيم خود ميبريد چه بگويند.
نمونه آن آرش برهاني بود که صبح با پرسپوليس داخلي بست و عصر با تيم شما ثبت کرد.
جناب آقاي نظري ما با اينگونه يارگيري شما مشکل نداريم افتخار هم ميکنيم که کادر فني تيم شما آنقدر نابسامان عمل کرده تا منتظر است ببيند پرسپوليس دست بر کدامين بازيکن ميگذارد ، با کدامين بازيکن مذاکره مي کند تا شما بلافاصله جذبش کنيد که البته جالب هم اينجاست که اينگونه بازيکنان هم هيچگاه براي شما بازيکن نشدند که هاشمي نسب ، انصاريان ،مومن زاده، برهاني ، منيعي و .... نمونه ادعاي ماست.
امسال هم اگر بيگ زاده و خسرو حيدري و نيز عباسفر با شما رسما قرارداد بسته اند بدانيد که خود پرسپوليسي ها خواستار همکاري نبوده اند و الا مطمئن باشيد اگر بنا بود بيگ زاده حفظ شود حفظش سخت تر از جذب ابراهيم توره نبود .که خود عباسفر در مصاحبه هايش با اشاره به گفته پيرواني که پرسپوليس قصد جذب عماد رضا و ابراهيم توره را دارد و ممکن است بازي به تو نرسد راه استقلال را پيش گرفته است و جالب اينجاست که هنوز عماد رضا پايش را به سوريه نگذاشته واسطه هاي استقلال تماسهايي را باوي برقرار کرده اند.
ابراهيم توره اگر بازيکن تستي رد شده در تمرين استقلال بوده ،فصل گذشته براي پيکان 13 گل زد و نفر دوم گلزنان شد جنابعالي که دکتر جديد(حاجي قديم) پس از جذب برهاني انگار بمبي ديگر ترکانده بود بگوييد برهاني امسال در استقلال چه کرده که تمديد قراردادش را منوط به آمدن و نيامدن اکبرپور کرده ايد و چه افتضاحي که با عليزاده اي که در ليست فروش پرسپوليس بود تمديد ميکنيد اما برهاني ا دست نگه مي داريد.

مرحبا مرحبا به این قلم . آفرین به این شعور دست مریزاد .

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۴۳
چی بگیم كه حرف حساب جواب نداره...
ولی راستشو بگو وحید... از جایی كپی نكرده بودی متن رو ؟!!! :apophys:
خودمونیم... امسال پرسپولیس بهترین یارگیری رو كرده هااا.... اگه عماد رضا قرار داد ببنده و سال بعد هم با همین بازیكنان + علی كریمی و مهدی مهدوی كیا بریم تو بازیها ، آسیا كه هیچی ، مدعی جام باشگاه های جهان هم میشیم...!! :jesors:

Vahid
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳
چی بگیم كه حرف حساب جواب نداره...
ولی راستشو بگو وحید... از جایی كپی نكرده بودی متن رو ؟!!! :apophys:
خودمونیم... امسال پرسپولیس بهترین یارگیری رو كرده هااا.... اگه عماد رضا قرار داد ببنده و سال بعد هم با همین بازیكنان + علی كریمی و مهدی مهدوی كیا بریم تو بازیها ، آسیا كه هیچی ، مدعی جام باشگاه های جهان هم میشیم...!! :jesors:

:apophys:چرا,نوشتم كه خبرگزاری پرسپولیس.:apophys:

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۰۹
:apophys:چرا,نوشتم كه خبرگزاری پرسپولیس.:apophys:

Perspolis-club.ir ??!!!

Vahid
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۲۸
Perspolis-club.ir ??!!!

نه !
خودشون نوشتن خبرگزاری رسمی:apophys:
البته به نظر من رسمی نیست.یعنی از طرف باشگاه حمایت نمیشه.
ولی تمام خبراشون درسته و چیز بیخود نمینویسن.

erfan_rainy
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۰۶
"ايوان پتروويچ" به پرسپوليس پيوست قرارداد عماد رضا امشب نهايي مي‌شود
"باقري‌ها" با پرسپوليس تمديد کرد

مگه عمادرضا منتفی نشده بود؟؟:sad:
من كه نفهمیدم كی به كیه؟؟
كسی می تون لیست كامل جذب كرده ها و تمدید كرده های پرسپولیس رو پیدا كنه و اگه شد بذاره اینجا؟:sick:

alex_irooni
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۸
ليست مدعوين تيم ملي آن قدر عجيب هست كه باور كنيم علي دايي مي خواهد ثابت كند براي ادامه عمر مربيگري اش در تيم ملي

نه فقط از عادتها و رفتارهاي لجوجانه اش دست برنمي دارد كه در حقيقت تمامي تلاش خود را براي سليقه اي و شخصي كردن تيم ملي مي كند.
او نام نفراتي را در ليست تيم خود قرار مي دهد كه بيش از داشتن معيارهاي فني لازم براي حضور در تركيب تيم ملي، بيشتر و بيشتر از نظر رفاقتي به دايي نزديك هستند! به ابراهيم ميرزاپور نگاه كنيد... او بدترين گزينه اي بود كه مي توان براي كوچك كردن و پايين آوردن سطح ارزش ليست تيم ملي، دعوت كرد. دروازه باني كه فصلي تأسف بار را روي نيمكت و سكوهاي استيل آذين پشت سر گذاشت حالا به تيم ملي ايران دعوت مي شود تا باور كنيم علي دايي نه در رفتار خود تجديد نظر مي كند و نه علاقه اي به باور مسؤوليتهايش دارد. او نمي پذيرد كه امروز سرمربي تيم ملي ايران است و آن چه انجام مي دهد در چارت رفتارهاي حرفه اي نمي گنجد. آيا گردان و طالب لو از او بهتر نبودند!
نمونه هاي بسياري هستند. دعوت از رحمان احمدي و قرار گرفتن نام طهماسبي، شكوري و نوري در اين ليست نشانه هاي ناخوشايندي را به همراه دارد. آيا دايي در انتخاباتش، معيارهايي منهاي لياقتها را اعمال كرده است؟ يا شايد دايي تعريفش را براي لياقت تغيير داده و تصور مي كند آن چه «او» مي پسندد مايه فخر و لياقت و قابل احترام است. هادي شكوري با هشت بازي در نيم فصل دوم براي ذوب آهن و تمامي آن داستانهايي كه در مورد شكل انتقالش مطرح شد و اينكه او را در ليست مدعوين تيم ملي مي بينيم، هر ذهني را به شك و ترديد مي اندازد! علي دايي از رحمان احمدي و بهمن طهماسبي در حالي دعوت مي كند كه بسياري معتقدند، حضور فيرات در سپاهان به عنوان سرمربي جديد اين تيم در فراخوان اين نفرات اهميت داشته است و دايي خود به خود همه را وادار مي كند كه اين شايعات را بپذيرند.
نقصان در ليست دايي بي داد مي كند. از تيم چهارم جدول و در حقيقت بايد گفت از دومين تيم برتر شهرستاني ايران هيچ بازيكني به تيم ملي دعوت نمي شود و اما از سايپا بازيكناني را در كنار تيم ملي مي بينيم كه هر بيننده اي پايين بودن كيفيت بازيشان را باور دارد. علي حقدوست، سعيد خاني و رضا ناصحي را با ابراهيم صادقي مقايسه كنيد... چه كسي باور مي كند از ابومسلم هيچ بازيكني را در تيم ملي نبينيم و در عوض از ضعيف ترين تيم تهراني (سايپا) به تعداد انگشتان يك دست بازيكن در تيم ملي باشد؟ آيا كيفيت بازي بازيكنان سايپا كه بارها و بارها در طول فصل پيش تا مرز سقوط هم پيش رفتند به اندازه بازيكناني است كه پرسپوليس را به عنوان قهرماني رساندند؟ عمق فاجعه اين جاست كه از تيم ناكام و شكست خورده استيل آذين دو بازيكن به تيم ملي دعوت شده، اما از ابومسلم و پاس همدان هيچ نامي نمي بينيم. اگر دايي مي خواست ادعا كند در ليست خود توجهي به ليگهاي پايين تر داشته، پس چرا جوانان پيام مشهد و سپاهان نوين را نديده است؟ باور مي كنيد اين ليست كامل و صحيح و سالم باشد و هر آن چه منتقدان مي گويند فقط از روي كينه هاي شخصي است؟
نكته قابل تأمل اين جا شكل مي گيرد كه دايي دوباره برافروخته مي شود و با ادبياتي تند از ليست خود دفاع مي كند. اين كافي است تا بيشتر بپذيريم سرمربي تيم ملي چون مي داند در ليستش نكاتي شك برانگيز وجود دارد، به جاي حفظ آرامش بخواهد با تندي، پرخاش و گرفتن حالتي هجومي مقابل سؤالها قرار بگيرد! دايي مي گويد: «كجاي دنيا دروازه باني كه فقط پنالتي گير است را به تيم ملي دعوت مي كنند؟» و او با همين جمله انگشت اشاره اش را به سوي وحيد طالب لو نشانه مي رود. آيا نبايد از سرمربي تيم ملي پرسيد، ابراهيم ميرزاپور با چه متر و معياري در اين ليست قرار گرفته است؟ او كه حتي هنر پنالتي گرفتن هم ندارد... در شهر بي هنرها، تك هنرها هم غنيمت است!
دايي نمي داند چطور بايد خودش را توجيه كند. مي خواهيم بگوييم او آن قدر شهامت ندارد كه سينه راست كند و مانند تمام مربيان درجه اول جهاني كه بر اساس سليقه هاي خود بازيكنان نامي را دعوت نمي كنند، بگويد كه علاقه اي به استفاده از مهدوي كيا و كريمي ندارد.
دايي مي گويد: «شما به من بگوييد الآن كريمي كجا بازي مي كند؟! » و ما از دايي مي پرسيم همين الآن نام تيم فريدون زندي را بگوييد! مگر ساير بازيكنان تيمي دارند يا در تيمهاي خود تمرين و بازي مي كنند؟ مهدوي كيا درست يا غلط و بر اساس اختيارات سرمربي تيم ملي در سياهه مدعوين قرار نمي گيرد. آيا تيم او هم براي ما ناشناخته است؟ توجيهات دايي عذاب آور به نظر مي رسد و نمي توانيم بپذيريم كه واقعيتي در پشت اين جملات باشد!
حرفهاي او در تضاد و تناقض است. زماني كه ادعا مي كند آبروي يك عمر بازيگري اش را به راحتي از دست نمي دهد، كمي آسوده خاطر مي شويم، اما زماني كه اعمال و رفتار او را مي بينيم، باور مي كنيم كه او نه تنها از تيم ملي به دنبال رسيدن به اهداف شخصي است كه هم با آبروي خود و هم با آرزوهاي يك ملت بازي مي كند... با اين رفتار دايي و اين ليستها چگونه مي خواهيم به جام جهاني صعود كنيم؟ به نظر مي رسد جاي خالي بازيكناني همچون مهرداد ميناوند، افشين پيرواني و يا يحيي گل محمدي كه دوستان نزديك او هستند در اين ليست خالي است... آقاي دايي! اين چند نفر را از قلم انداختي!

صفحه ورزش روزنامه قدس

Matrix23
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
خب از اولم معلوم بود كه دایی و فك و فامیلش با هم میخوان بتركونن...

فیرات رفت سپاهان, رحمان احمدی رو هم برد كه میرزاپور كه از جون جونیهای دایی (پاچه خور در حد لالیگا) بره سایپا... حالا هم میرزاپور میره تیم ملی, هم رحمان احمدی... الان كه مهدی رحمتی گلر, اما 3,4 تا بازی بهد لیگ(شاید هم زودتر) دوباره میرزاپور میشه گلر اول.

كریمی رو دعوت نمیكنه و میگه كریمی مصدومه, و از شرایط مسابقه دور و بعد نكونامی كه ی فصل به خاطر مصدومیت, بازی هم نكرده رو دعوت میكنه یا اندو كه ی سكو نشین بود رو دعوت كرد...

خلاصه این تیم ملی ماست...

alex_irooni
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
خبرگزاري فارس: ايمان مبعلي هافبك تيم فوتبال الوصل امارات براي انتقال به پرسپوليس امروز صبح در دفتر سرخپوشان با مديرعامل اين تيم ديدار كرد.

Matrix23
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
خبرگزاري فارس: ايمان مبعلي هافبك تيم فوتبال الوصل امارات براي انتقال به پرسپوليس امروز صبح در دفتر سرخپوشان با مديرعامل اين تيم ديدار كرد.

نه الكس!! زود بگو كه شایعس و واقعیت نداره..!! یك دو سه, یك دو سه... زود زود...

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰

۳۱ بازيكن به تيم ملى فوتبال دعوت شدند

تهران IranSport.Net - از سوى كادر فنى تيم ملى فوتبال، اسامى بازيكنان ملى پوش براى حضور در اردوى اسپانيا مشخص شد. كادر فنى تيم ملى فوتبال ايران ۳۱ بازيكن ملى پوش را براى حضور در اردوى تيم ملى معرفى كردند كه در اين فهرست جديد نام هاى جديدى چون محمد پروين، محمدرضا طهماسبى، كيانوش رحمتى، محمد نورى و حسين كاظمى ديده مى شود. اسامى بازيكنان دعوت شده به اردوى تيم ملى فوتبال به اين شرح است:
سيدمهدى رحمتى، رحمان احمدى، مهدى واعظى، ابراهيم ميرزاپور، هادى عقيلى، محسن بنگر، مجتبى شيرى، محمد نصرتى، حسين كعبى، سيد جلال حسينى، مجيد غلام نژاد، ستار زارع، فريدون زندى، ابراهيم صادقى، مجتبى جبارى، عليرضا نيكبخت، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، مسعود شجاعى، محمد رضا خلعتبرى، محمد پروين، بهمن طهماسبى، محمد نورى، احسان حاج صفى، ميلاد ميداودى، غلامرضا رضايى، حسين كاظمى، كيانوش رحمتى و محسن خليلى، وحيد امرايى و رسول خطيبى.
اردوى تيم ملى از روز ۲۰ تير ماه در مارپلا اسپانيا به مدت ۱۰ روز برگزار مى شود و كاروان تيم ملى پس از ترك اسپانيا براى برپايى اردوى يك هفته اى راهى جمهورى چك خواهد شد.

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵

علي كريمي و مقدمات انتقال به پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس ‌: كریمی كه یك سال دیگر با القطر قرارداد داشت به دلیل عملكرد ضعیف نتوانست رضایت مسئولان باشگاه را جلب كند و برای جدایی با این تیم به توافق رسیده كه به زودی قطعی خواهد شد.
این در حالی است كه باشگاه قطری از خرید روژر بازیگردان برزیلی از تیم گرمیو خبر داده است.
بدین ترتیب پرسپولیس می تواند بدون پرداخت وجهی به باشگاه قطری علی کریمی را به خدمت بگیرد.
این بازیكن كه 6 بازی ملی در كارنامه دارد جانشین كریمی خواهد شد...

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
220 ميليون تومان مبلغ قرارداد معمارزاده / آقايي و كعبي در آستانه‌ي تمديد با پرسپوليس

خبرگزاری پرسپولیس : مبلغ قرارداد "ميثاق معمارزاده" با باشگاه پرسپوليس تهران 220 ميليون تومان است.
"ميثاق معمارزاده" دروازه‌بان فصل گذشته‌ي تيم فوتبال سايپا تهران كه امروز با قراردادي داخلي به پرسپوليس پيوست، براي يك فصل بازي در تيم پرسپوليس مبلغ 160 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت خواهد كرد.
پرسپوليس 60 ميليون تومان ديگر نيز بابت دريافت رضايت‌نامه‌ي اين بازيكن به باشگاه سايپا پرداخت مي‌كند.
هم‌چنين "عباس آقايي" و "حسين كعبي" نيز در حال مذاكره با داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس هستند كه به احتمال زياد در صورت رسيدن به توافق، قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس تمديد خواهند كرد.

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
زارع در ليست انتظار پرسپوليس

خبرگزاری پرسپولیس : در صورتى كه بازگشت آشوبى به پرسپوليس منتفى شود، مسؤولان اين تيم باب مذاكره با مازيار زارع را باز خواهند كرد. هافبك ملوان مورد توجه پرسپوليسى ها قرار دارد اما براى مسؤولان باشگاه بازگشت آشوبى در اولويت قرار دارد. با اين حال اگر اين اتفاق رخ ندهد، پرسپوليسى ها سراغ زارع مى روند تا در صورت توافق براى فصل آينده اين بازيكن را جذب كنند.

wantonboy13
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
ولی خودمونیماا... چقدر هافبك گرفتیم ، تو 3 جام ، فكر نمی كنم دیگه مشكلی از بابت خط میانی داشته باشیم ،
آق داریوش مصطفوی و مربیان كنونی پرسپولیس بهتره یه كم به فكر خط حمله و دفاع هم باشن ، دفاع چپ ما كی میخواد وایسه ؟!!! بازم پژمان ؟!!! فكر می كنم 2 تا دفاع گوش و یك مهاجم سرعتی پرسپولیس بگیره ، دیگه تیمی جلودارش نیست...!! :good:

alex_irooni
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۳
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي پس از مذاكره با مسئولان باشگاه سايپا و كسب توافق نهايي با عقد قراردادي 2 ساله تصميم گرفته كه از تيم پرسپوليس جدا شده و در دو فصل آينده براي سايپا بازي كند.
ابراهيم ميرزاپور دروازه‌بان تيم ملي ايران براي فصل آينده ترجيح داده كه در تيم سايپا عضويت داشته باشد و در همين زمينه وي با عقد قراردادي 2 ساله به طور رسمي به اين تيم پيوست.

Ma3oud
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۱
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي پس از مذاكره با مسئولان باشگاه سايپا و كسب توافق نهايي با عقد قراردادي 2 ساله تصميم گرفته كه از تيم پرسپوليس جدا شده و در دو فصل آينده براي سايپا بازي كند.
ابراهيم ميرزاپور دروازه‌بان تيم ملي ايران براي فصل آينده ترجيح داده كه در تيم سايپا عضويت داشته باشد و در همين زمينه وي با عقد قراردادي 2 ساله به طور رسمي به اين تيم پيوست.

هر کی با پرسپلیس نبسته پشیمون میشه
این خط ____
اینم نشون @

Matrix23
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
خب دایی با وعده بازی تو تیم ملی بازیكنا رو میاره تو باشگاش...

Ma3oud
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۸
خب دایی با وعده بازی تو تیم ملی بازیكنا رو میاره تو باشگاش...

به قولی بلا نسبتشون میکنه دیگه

Mojtaba
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۲۲
ولی خودمونیماا... چقدر هافبك گرفتیم ، تو 3 جام ، فكر نمی كنم دیگه مشكلی از بابت خط میانی داشته باشیم ،
آق داریوش مصطفوی و مربیان كنونی پرسپولیس بهتره یه كم به فكر خط حمله و دفاع هم باشن ، دفاع چپ ما كی میخواد وایسه ؟!!! بازم پژمان ؟!!! فكر می كنم 2 تا دفاع گوش و یك مهاجم سرعتی پرسپولیس بگیره ، دیگه تیمی جلودارش نیست...!! :good:

کامران جان اینطوریا هم نیست ، تا وقتی تو ایران بازیکنی رو با پیراهن تیم ندیدی از حضورش تو اون تیم مطمئن نشو ، مگه بیک زاده،عباسفرد و ... تو همین فصل و عنایتی،مجیدی،سیدعباسی و ... تو فصول گذشته نبودن !
==========================================
کعبی با سایپا بست ، عماد رضا هم با سپاهان تمدید کرد
==========================================
ولی واسه دفاع درست میگی ، فصل قبل بیشترین ضربه رو پرسپولیس از دفاع چپ سمت پژمان خورد.

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۴
باشگاه پگاه گيلان جزئيات قرارداد تقي‌پور را افشا مي‌كند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پگاه گيلان گفت: در صورت رسيدگي نكردن به شكايت ما، جزئيات قرار داد تقي‌پور را افشا خواهيم كرد.

اسماعيل شاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ابراهيم تقي‌پور روز شنبه قرارداد خود را در هيئت فوتبال گيلان به طور رسمي با پگاه ثبت كرد. عصر همان روز هم در تمرينات تيم ما حاضر شد.
وي ادامه داد: او روز يكشنبه نيز با ما تمرين كرد؛ اما از روز دوشنبه بدون آنكه به ما اطلاعي بدهد، ديگر در تمرين حاضر نشد كه متوجه شديم با استقلال تهران قرارداد امضا كرده است.
مديرعامل باشگاه پگاه عنوان كرد: نامه اعتراض‌آميز خود را به فدراسيون ارائه كرده‌ايم. مطمئن هستيم كه به اين موضوع رسيدگي خواهد شد. اينگونه نيست كه چون مديرعامل استقلال در هيئت رئيسه فدراسيون عضو است، حق ما ضايع شود. در آنجا افراد با انصافي هستند كه مسئله را قطعا پيگيري خواهند كرد.
شاد تاكيد كرد: در صورتي كه به شكايت پگاه رسيدگي نشود، جزئيات قرارداد تقي پور با باشگاه را در رسانه‌ها افشا مي‌كنيم. در آنصورت، امنيت رواني ليگ در فصل آينده نيز از بين خواهد رفت. البته مطمئنيم كه به اين مسئله رسيدگي مي‌شود؛ ولي در غير اينصورت، خيلي چيزها زير سوال مي‌رود.

حتما می دونید که مدافع بد قواره با پگاه بسته بوده بعد سر از استقلال در آورده
جویباریرو باید به یاد فیلم دزدان دریای کاراییب علی گنجیشگه خطاب بشه

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
هم دوره جهان پهلوان تختي گفت : تصميم دارد ،حقايق زندگي و مرگ جهان پهلوان را در قالب يك كتاب منتشر كند.

حاج عبدالله زارع روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: پس از مرگ جهان پهلوان تختي هميشه در فكر انتشار كتابي در رابطه با زندگي نامه وي بودم .

وي اظهار داشت : امروز پس از گذشت ‪ ۴۰‬سال از مرگ او مي‌خواهم حقايقي از زندگي و مرگ جهان پهلوان را منتشر كنم .

زارع تاكيد كرد: كارنوشتن كتاب جهان پهلوان را از شش ماه پيش آغاز كردم و تلاش مي‌كنم اين كتاب در سالگرد آن شادروان منتشر شود.

او با اشاره به اينكه در زمان مرگ جهان پهلوان تختي وي بررسي‌هايي را درباره ي مرگ وي انجام داده است ، اظهار داشت : در اين كتاب سعي مي كنم جزئيات مرگ و شايعات مربوط به آن را پاسخ بدهم .

جهان پهلوان تختي در ‪ ۱۷‬دي ماه ‪ ۱۳۴۶‬به طرز مشكوكي درگذشت .

روحت شاد
ولی اگه الان زنده بودی جویباری تورم استقلالی می کرد

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
ميثاق معمارزاده دروازهبان فصل گذشته سايپا تهران با حضور در باشگاه پرسپوليس و انجام مذاكراتي قرارداد داخلي با اين باشگاه منعقد كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، معمارزاده در اين ديدار پس از مذاكرات نهايي با قراردادي دو ساله به تيم قرمزپوشان پايتخت پيوست.

این نشون میده که پرسپلیس حتی به واعظیم باج نمیده
بازیکنایی که واسه پرسپلیس ناز میکنن ( نیکبخت - رضایی - مامانی و ..... ) سخت پشیمون میشن چون فک میکنن اگه برن تیم لنگ میمونه دز صورتیکه سخت در اشتباهن

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۸
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۹/۰۴/۸۷‬

ملي پوشان فوتبال ايران بامداد فردا پنجشنبه براي تشكيل اردوي آمادگي و انجام چند ديدار دوستانه عازم اسپانيا مي‌شوند.

بازيكنان تيم ايران #‪;۱۶۰‬فردا از طريق پاريس عازم شهر ماربلاي اسپانيا مي شوند تا اردويي ‪ ۱۰‬روزه را بر پا كنند.

تيم ايران در اردوي اسپانيا سه بازي با تيم‌هاي مالاگا ، سوي يا و چارلتون انگليس انجام خواهد داد.

ملي پوشان فوتبال ايران پس از پايان اردوي اسپانيا به جمهوري چك خواهند رفت تا اردويي ‪ ۷‬روزه را داير كنند.

تيم ايران دو ديدار نيز در جمهوري چك برگزار خواهد كرد و پس از آن خود را براي ديدار با تيم عربستان در چارچوب مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي آماده مي‌كند.

اسامي بازيكنان تيم ايران كه فردا عازم اسپانيا مي‌شوند به شرح زير است :
دروازه بان : مهدي رحمتي ، ابراهيم ميرزاپور، رحمان احمدي ، مهدي واعظي مدافعان : هادي عقيلي ، جلال حسيني ، مجتبي شيري ، محسن بنگر، محمد نصرتي ، حسين كعبي ، ستار زارع
هافبك ها: مجيد غلام نژاد ، فريدون زندي ، ابراهيم صادقي ، مجتبي جباري ، محمدرضا خلعتبري ، احسان حاج صفي ، ميلاد ميداوودي ، غلامرضا رضايي ، حسين كاظمي ، كيانوش رحمتي ، محمد پروين ، محمد نوري ، جواد نكونام ، آندرانيك تيموريان ، مسعود شجاعي و عليرضا نيكبخت واحدي .

مهاجمان : محسن خليلي ، بهمن طهماسبي ، رسول خطيبي .

من نمیدونم این چه لیستیه
یادم نمیره زمانیو که همیشه سر اینکه از پرسپلیس 8 و از استقلال 7 تا دعوت میشدن دعوا بود واسه همین همیشه از این دو تیم یکسان بازیکنا به تیم ملی دعوت میشدن . تا قبل از اینکه بعضی وقتا استقلال اصن بازیکن دعوت شده ای نداشت ، از پرسپلیسم یکی یا نهایتا دو تا .
حقیقت تلخ اینه که هر بازیکنی که تو لیگ موفق باشه دلیل بر این نیست که حتما تو تیم ملیم موفق باشه . نمونه بارزش عنایتی که تو لیگ چندبار آقای گل شد ولی به درد تیم ملی نخورده و نمی خوره . از این نمونه ها کم نیستن ولی بازم دعوت میشن .چرا؟ ینی هنوز نفهمیدیم که لیگ با بازیای ملی خیلی فرق داره ؟

wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۹/۰۴/۸۷‬

ملي پوشان فوتبال ايران بامداد فردا پنجشنبه براي تشكيل اردوي آمادگي و انجام چند ديدار دوستانه عازم اسپانيا مي‌شوند.

بازيكنان تيم ايران #‪;۱۶۰‬فردا از طريق پاريس عازم شهر ماربلاي اسپانيا مي شوند تا اردويي ‪ ۱۰‬روزه را بر پا كنند.

تيم ايران در اردوي اسپانيا سه بازي با تيم‌هاي مالاگا ، سوي يا و چارلتون انگليس انجام خواهد داد.

ملي پوشان فوتبال ايران پس از پايان اردوي اسپانيا به جمهوري چك خواهند رفت تا اردويي ‪ ۷‬روزه را داير كنند.

تيم ايران دو ديدار نيز در جمهوري چك برگزار خواهد كرد و پس از آن خود را براي ديدار با تيم عربستان در چارچوب مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي آماده مي‌كند.

اسامي بازيكنان تيم ايران كه فردا عازم اسپانيا مي‌شوند به شرح زير است :
دروازه بان : مهدي رحمتي ، ابراهيم ميرزاپور، رحمان احمدي ، مهدي واعظي مدافعان : هادي عقيلي ، جلال حسيني ، مجتبي شيري ، محسن بنگر، محمد نصرتي ، حسين كعبي ، ستار زارع
هافبك ها: مجيد غلام نژاد ، فريدون زندي ، ابراهيم صادقي ، مجتبي جباري ، محمدرضا خلعتبري ، احسان حاج صفي ، ميلاد ميداوودي ، غلامرضا رضايي ، حسين كاظمي ، كيانوش رحمتي ، محمد پروين ، محمد نوري ، جواد نكونام ، آندرانيك تيموريان ، مسعود شجاعي و عليرضا نيكبخت واحدي .

یه كار خیلی مهم رو یادت رفت انجام بدی...

مهدي رحمتي ، ابراهيم ميرزاپور ، رحمان احمدي ، مهدي واعظي مدافعان : هادي عقيلي ، جلال حسيني ، مجتبي شيري ، محسن بنگر، محمد نصرتي ، حسين كعبي ، ستار زارع

تمام این نارنجی ها چه چند سال قبل ، چه الان یه سایپایی بودن...!! :ouaip:
البته اگه اون 2-3 مورد جدا شده رو حذف کنی ، باز هم سایپا 7 نماینده در تیم ملی داره!!!!!!!

SiaMM
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
ميثاق معمارزاده دروازهبان فصل گذشته سايپا تهران با حضور در باشگاه پرسپوليس و انجام مذاكراتي قرارداد داخلي با اين باشگاه منعقد كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، معمارزاده در اين ديدار پس از مذاكرات نهايي با قراردادي دو ساله به تيم قرمزپوشان پايتخت پيوست.

این نشون میده که پرسپلیس حتی به واعظیم باج نمیده
بازیکنایی که واسه پرسپلیس ناز میکنن ( نیکبخت - رضایی - مامانی و ..... ) سخت پشیمون میشن چون فک میکنن اگه برن تیم لنگ میمونه دز صورتیکه سخت در اشتباهن

مسعود جان این بدبختایی که شما مثال زدی رو که کسی حتی تحویلشونم نمی گیره ، چه برسه که اونا بخوان ناز کنن :apophys: شیث و مامانی که باشگاه حتی کوچک ترین اظهار علاقه ای نکرده که می خوادشون ، علی نیک بخت هم از وقتی امپراتور برگشته تنها بحثی که هست اینه که نمی خوادش (افشین نیکبختو) و نیکبخت هم چپ و راست داره مصاحبه می کنه که من مشکلی ندارم و این فصل حاشیه ندارم و پرسپولیسی م و اینااا :apophys: آشوبی اومد ناز کنه که خودش مونده توش :wink3: "من میخوامممم برگردم" و اینا و اینا ! دو فقره عباس آقایی و کعبی می مونن که خوب اگه نگم "گور باباشون" (چون حرف بدیه و من پسر خوبیم :blush2:) می گم که می بینمشون این فصل !! کعبی رو تو سایپا ؛ آقایی هم حالا چه استقلال بره ؛ چه بمونه !

معمارزاده هم گلر خوبیه ... اما من به حقیقی خیلی امیدوارم ؛ پارسال که حیف شد تو تیم !!

چه قدر حرف زدم :img-tomato:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
در پي عدم جذب عمادرضا ، پرسپوليس با يونس محمود وارد مذاكره شد

خبر گزاري پرسپوليس : مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس مذاكرات مقدماتي را براي جذب بهترين گلزن تيم ملي عراق آغاز كردند.

يونس محمود مهاجم تيم ملي عراق كه در فصل گذشته عنوان آقاي گل مسابقات قطر را به خود اختصاص داد، اين روزها مورد توجه مسئولان پرسپوليس قرار گرفته است.

پس از ناكامي پرسپوليسي‌ها براي جذب عماد محمدرضا، اكنون مذاكرات مقدماتي را با مدير برنامه‌هاي محمود در امارات آغاز كرده‌اند. آنها مي‌خواهند براي تقويت خط حمله، وي را به تهران انتقال دهند.

يونس محمود اكنون بازيكن آزاد است و قراردادش با تيم قطري به پايان رسيده.

alex_irooni
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
یه كار خیلی مهم رو یادت رفت انجام بدی...

مهدي رحمتي ، ابراهيم ميرزاپور ، رحمان احمدي ، مهدي واعظي مدافعان : هادي عقيلي ، جلال حسيني ، مجتبي شيري ، محسن بنگر، محمد نصرتي ، حسين كعبي ، ستار زارع

تمام این نارنجی ها چه چند سال قبل ، چه الان یه سایپایی بودن...!! :ouaip:
البته اگه اون 2-3 مورد جدا شده رو حذف کنی ، باز هم سایپا 7 نماینده در تیم ملی داره!!!!!!!

محمد پروین رو هم اضافه كن .
حتما بهش گفته اگه میخوای تیم ملی بمونی باید بیای سایپا . ای دایی بگم خدا چیكارت نكنه .

ثبت در هيئت فوتبالپروين با قراردادي 2 ساله به تيم سايپا پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن فصل پيش تيم فوتبال استيل آذين تهران با باشگاه سايپا قرارداد 2ساله امضا كرد.

alex_irooni
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
جويباري: يك سهميه براي شيطنت پرسپوليسي‌ها كنار گذاشته‌ايم ................

چیییی میگییییی :crazy::wacko2:

Vahid
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
خبرگزاري پرسپوليس : عباس آقايي امروز صبح قرارداد داخلي به مدت يك سال خود را با باشگاه سايپا امضا كرد.
اين بازيكن بعدازظهر براي ثبت قرارداد رسمي خود راهي هيئت فوتبال تهران شد.
آقايي فصل پيش در تيم پرسپوليس بازي مي‌كرد؛ اما براي ادامه حضور در اين تيم با مسئولان اين باشگاه به توافق نرسيد.
--
همین روزاست كه اقایی هم به تیم ملی دعوت بشه.:sad:

Matrix23
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
اقا بیاید به نشانه اعتراض به این حركات دایی مبنی بر وعده تیم ملی, به بازیكنان و سپس جذب انها, همگی ی بازی تو هتریك با تركیب نچیدن, اعتراضمون را نشون بدیم! :3:

SiaMM
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
آقایون این علی دایی انگار جدا" خالی نبسته بود که با خدا لابی داره :apophys: خود حضرت دون کورلئونه با اون همه رابطه که داشت قد این مافیایی نبود :1:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸

اردوي آماده سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اسپانيا قطعي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آماده‌سازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.

پرسپوليسي‌ها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.

گفتني است تيم ملي فوتبال ايران نيز براي برپايي اردويي تداركاتي امشب عازم اسپانيا خواهد شد.

alex_irooni
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
"سيدمحمد علوي" به پرسپوليس پيوست

Matrix23
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
"سيدمحمد علوي" به پرسپوليس پيوست

همون بازیكن خوشتیپ فولاد كه پارسال پاس بود؟؟!

چیه؟ تا دیدین ما تقی پور گرفتیم, شمام رفتین علوی رو گرفتید؟؟! :3:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
همون بازیكن خوشتیپ فولاد كه پارسال پاس بود؟؟!

چیه؟ تا دیدین ما تقی پور گرفتیم, شمام رفتین علوی رو گرفتید؟؟! :3:

اولان که فعل گرفتن اینجا درست نیست که به کارود
این جویباری فعل دزدیدن رو امسال صرف کرده
تقی پور با پگاه ثبتم کرده بوده

wantonboy13
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۵۱
پروين با قراردادي 2 ساله به تيم سايپا پيوست

خبرگزاري پرسپوليس : محمد پروين امروز قرارداد رسمي خود با باشگاه سايپا را در هيئت فوتبال تهران ثبت كرد.
مدت اين قرارداد دوساله است.
محمد پروين پسر علي پروين يكي از چهره‌هاي شاخص فوتبال ايران است كه توسط علي دايي به تيم ملي نيز دعوت شد.
دايي عضو هيئت مديره سايپا است و فصل پيش سرمربيگري اين تيم را برعهده داشت.

wantonboy13
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
من حدس میزنم با توجه به این شرایط و از طرفی ، واگذاری تیم صباباتری به استان فوتبالیست پرور قم (!!) ، تا چند روز دیگه خبر پیوستن غلامرضا رضایی و محمد نوری و حتی شاید بعد ها رسول خطیبی ، رو به تیم سایپا شاهد باشیم... در همین راستا ، بد نیست نام تیم شركت كننده در مسابقات غرب آسیا و مقدماتی جام جهانی را به تیم ملی سایپا تغییر دهیم !!!!
ولی جدا از شوخی ، بازیكنای سایپا كه قراره به نوبت بهشون بازی برسه... بهتر نیست تیم سایپا رو بفرستن اردوی اسپانیا تا با تیم های باشگاهی اونجا بازی تداركاتی انجام بده ؟!!! اینطوری هم برای ساپیا خیلی مفیده ، هم برای تیم ملیمون بعد ها هماهنگ تر خواهد شد...

wantonboy13
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۴
آخ آخ... 3 تا خبر خوف دیگه الان دستم رسید كه به سمع و نظرتون میرسونم...
1- عباس آقایی و فریدون زندی در راه پیوستن به سایپا..!!!!
2- عقاب آسیا گفته واعظی رو نمی خوام !!
3- امیر حسین صادقی در راه پیوستن به مس كرمان !! ( امیر حسین تو چرا نمیای سایپا ؟! بیا جمع ملی پوشان جمع میشه...)

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
چيه زورتون مي گيره يه رقيب جدي واسه اون آبي و قرمزتون داره پيدا مي شه ! پولشو داره ! مي تونه ! مي خره ! :ouaip::img-tomato:
يه زماني هم تيم ملي، تيم ملي فولاد بود ! يادش بخير استقلال و پرسپوليس اون موقع ها سر اينكه كي به سقوط كردن نزديك تره كل كل داشتن !! :apophys:

Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
چيه زورتون مي گيره يه رقيب جدي واسه اون آبي و قرمزتون داره پيدا مي شه ! پولشو داره ! مي تونه ! مي خره ! :ouaip::img-tomato:
يه زماني هم تيم ملي، تيم ملي فولاد بود ! يادش بخير استقلال و پرسپوليس اون موقع ها سر اينكه كي به سقوط كردن نزديك تره كل كل داشتن !! :apophys:

عزیز دل وقی استقلال و پرسپلیس ضعیف بشن تیم ملی که هیچی فوتبال آسیا ضعیف میشه
هر موقع تیم ملی موفق بوده که حذاقل 14-15 تا بازیکن از این دو تیم داشته

wantonboy13
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
:apophys:

البته منظور این بود كه زورشو داره...!! :wink3:
چون پرسپولیس استقلال هم كم به اینا نمی دادن...

Mojtaba
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۸

"فرانك آتسو" به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) بازيكن فصل پيش ابومسلم خراسان طي توافقي با مسوولان باشگاه پرسپوليس رسما قرارداد داخلي‌اش را با اين باشگاه امضا كرد و به احتمال زياد اواخر امروز يا روز شنبه قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران ثبت نهايي خواهد كرد.

"آتسو" فصل گذشته در تيم ابومسلم حضور داشت و حضورش در پرسپوليس با توافقاتي كه انجام شده، قطعي به نظر مي‌رسد.

انتهاي پيام

Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
ولی جدا از شوخی ، بازیكنای سایپا كه قراره به نوبت بهشون بازی برسه... بهتر نیست تیم سایپا رو بفرستن اردوی اسپانیا تا با تیم های باشگاهی اونجا بازی تداركاتی انجام بده ؟!!! اینطوری هم برای ساپیا خیلی مفیده ، هم برای تیم ملیمون بعد ها هماهنگ تر خواهد شد...

دو بازي دوستانه تيم ملي ايران برابر تيم‌هاي ماربلا و مالاگا اسپانيا لغو شد.

علي دايي درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: درحالي كه ما براي انجام دو ديدار دوستانه با تيم‌هاي ماربلا و مالاگا برنامه‌ريزي كرده بوديم، پس از قهرماني اسپانيا در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا فدراسيون فوتبال اسپانيا تصميم گرفت كه رقابت‌هاي ليگ اين كشور با تاخير آغاز شود.

دايي افزود: بنابراين تمرينات تيم‌هاي اسپانيايي ديرتر از زمان قبلي كه اعلام شده بود، شروع خواهد شد. بنابراين دو بازي دوستانه تيم ملي در اين تيم‌ها لغو شد.

وي افزود: با اين حال تلاش داريم كه با دو تيم انگليسي كه در اسپانيا اردو دارند، بازي كنيم. ضمن اينكه بازي با چارلتون انگليس هم برگزار خواهد شد.

به قول کامی آخرم تیم پیدا نمی کنن سایپارو میبرن اسپانیا باهاش بازیکن دوباره 6 تا بزنن تا دیگه ماتادورا با پراید دنبال گاوا بدون

SiaMM
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
2- عقاب آسیا گفته واعظی رو نمی خوام !!

قضیه چیه ؟!

+ اصولا" بعیده عابدزاده تو این شرایط هنوز 1 ماه نشده این جوری حرف بزنه ...

پ.ن: دوره یی که فولاد "فارم" تیم ملی شده بود ، همه بازیکنای خودش بودن که دعوت می شدن تیم ملی. اکثرشون هم حقشون بود .

الان بازیکنا این جوری که بوش می یاد دعوت میشن به سایپا که صاف برن تیم ملی ! چه حقشون باشه چه نباشه . IMHO

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۲
ولي من فكر نمي كنم كعبي و ميرزاپور براي تيم ملي رفتن رفته باشن سايپا. دو تاشون هستن توتيم يكيش كه فيكسه. حالا شايد بشه ميرزاپور واسه فيكس شدن رفته. به نظر من سايپا يه تيم تهرانيه بدون حاشيست البته به استثناي حاشيه هايي كه دور علي دايي وجود داره.

Ma3oud
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
بدون سرمربي در تدارك اردوي خارجي

تيم فوتبال سايپا در المان اردو مي‌زند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سايپا از اول مرداد ماه در آلمان اردو برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اردوي يك هفته اي اين تيم در اردبيل چهارشنبه به پايان رسيد. اين تيم هفته آينده اردويي را در آلمان برپا خواهد كرد.
سايپا 28 تير ماه يا اول مرداد ماه راهي آلمان خواهد شد. تاريخ دقيق سفر تيم به زمان صدور رواديد بستگي دارد.
سايپا هنوز سرمربي ندارد و رضا فروزاني دستيار فصل گذشته علي دايي، هدايت اين تيم را برعهده دارد.
مديرات اين باشگاه با ولفگانگ فرانك به توافق نرسيدند و تا امروز نيز دو جلسه با ولفگانگ سيدكا سرمربي سابق تيم بحرين مذاكره كرده اند.

wantonboy13
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
قضیه چیه ؟!

+ اصولا" بعیده عابدزاده تو این شرایط هنوز 1 ماه نشده این جوری حرف بزنه ...

پ.ن: دوره یی که فولاد "فارم" تیم ملی شده بود ، همه بازیکنای خودش بودن که دعوت می شدن تیم ملی. اکثرشون هم حقشون بود .

الان بازیکنا این جوری که بوش می یاد دعوت میشن به سایپا که صاف برن تیم ملی ! چه حقشون باشه چه نباشه . IMHO

اینم منبع خبر :

erfan_rainy
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
آب سردی بر روی شایعه ها

عابدزاده : مهدي واعظي بايد دروازه بان اول تيم ملي شود

مربي دروازه بان هاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: "مهدي واعظي" بايد دروازه بان اول تيم ملي شود.
"احمد رضا عابدزاده" در گفت وگو با سايت باشگاه پرسپوليس افزود: واعظي يکي از بهترين دروازه بانهاي کشورمان است و من منتظر هستم تا مصدوميت جزيي او هر چه سريعتر رفع شود تا او بتواند با سلامتي کامل در تمرينات آماده سازي تيم پرسپوليس شرکت کند.
وي اظهارداشت: تيم پرسپوليس در اين فصل از وجود 3 دروازه بان خوب بهره مي برد و من نيز در کنار آنها ميخواهم شرايطي را بوجود بياورم تا آنها بتوانند به راحتي به تيم ملي کشورمان دعوت شوند.
:good:

IranSport.Net
تاريخ مخابره پيام:شنبه 22 تير 1387

خبرنگار: سردبير

کد خبر:47058-1387

Vahid
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
خبرگزاری پرسپولیس : فوری / مازيار زارع به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس ایران از باشگاه پرسپولیس مازيار زارع مدافع فصل پيش تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با عقد قرارداد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
زارع پس از چندين جلسه بحث و بررسي با مسوولان تيم فوتبال پرسپوليس سرانجام با اين باشگاه به توافق نهايي رسيد و قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرارداد مازيار زارع فردا (يكشنبه) در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.
گفتني است باشگاه سپاهان اصفهان نيز به شدت خواهان اين مدافع گيلاني بود.
---------------------------
خبرگزاری پرسپولیس : «مازيار زارع» هافبک فصل قبل تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با قراردادي يک ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

زارع در خصوص باشگاه ملوان و مردم انزلي گفت: خيلي خوشحالم که به پرسپوليس آمده‎ام اما خيلي ناراحت هستم از اينکه از تيم محبوبم و هواداران خوب انزلي جدا شده‎ام و از آنها مي‎خواهم مرا مورد بخشش خود قرار دهند. از مربي خوب تيم ملوان، محمد احمدزاده تشکر مي‎کنم که براي من زحمات زيادي را متحمل شده است.

مازيار زارع در مورد حضور در پرسپوليس افزود: تيم قرمزپوشان پايتخت را خيلي دوست دارم و اميدوارم بتوانم براي اين تيم مثمرثمر باشم. همچنين از هواداران خوب پرسپوليس مي‎خواهم با حضور خود در ورزشگاه‌ها تيم پرسپوليس را براي کسب هر 3 جام مورد تشويق قرار دهند. زارع از باشگاه‌هايي که خواهان پيوستنش بودند نيز عذرخواهي کرد.

Matrix23
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۱
عوضش ما تقی پور رو گرفتیم عمو وحیییییید!!! :apophys:

wantonboy13
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
بچه ها این روزنامه ها چـــى میگن ؟!!!

Ma3oud
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۱
عوضش ما تقی پور رو گرفتیم عمو وحیییییید!!! :apophys:
از نگاه ریاضی
مازیار زارع >>>>>>>>>>>> تقی پور

Vahid
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
خبرگزاري پرسپوليس،نيكبخت با استقلال داخلى بست، نيكبخت چهارشنبه ظهر با امير قلعه نويى تلفنى حرف زد، پنجشنبه ظهر به دفتر فتح ا... زاده رفت و تا ساعت ۱۹:30 آنجا بود، نيكبخت ظهر پنجشنبه با فتح ا... زاده ناهار خورد! اينها شايعاتى است كه عده اى از دوستان نيكبخت راه انداخته اند تا مسؤولان باشگاه پرسپوليس را براى جذبش تحريك كنند. استقلالى ها هم كه اين وسط بدشان نمى آيد تن پرسپوليسى ها را با اين اخبار بلرزانند پى خبر را مى گيرند تا فضا به سمتى برود كه همگان تصور كنند نيكبخت با استقلال تمام كرده است. حرف هاى هفته گذشته نظرى جويبارى هم كه گفته بود يك جاى خالى براى شيطنت پرسپوليسى ها كنار گذاشته ايم! كافى است تا اذهان منحرف شود اما خبر شايعه اى بيش نبود. همه استقلالى ها اين خبر را تكذيب كردند، حتى فتح ا... زاده و نظرى جويبارى ... احتمالاً همين امروز- فردا نيكبخت هم با پرسپوليس ثبت خواهد كرد. مصطفوى گفته است كه او و قطبى را با هم مى خواهد. خب، ديگر چه مشكلى وجود دارد آيا لازم است دوستان نيكبخت اين شايعه را همه جا پر كنند

در رد شايعه مذاكره با رقيب پرسپوليس

نيكبخت: من كيش بودم نه باشگاه استقلال!!!!!

اين روزها عليرضا واحدى نيكبخت معادله مجهول پرسپوليس است. بعد از پايان فصل گذشته گفته مى شد او به پيشنهادهاى بهتر از پرسپوليس جواب مى دهد و بعيد نيست دوباره راهى ليگ امارات شود اما اين اتفاقات نيفتاد. بحث انتقال به استيل آذين هم با عدم صعود اين تيم به ليگ برتر منتفى شد تا از ساير تيم هاى متمول ليگ برترى به عنوان تيم آينده او نام برده شود البته با وجود تغيير و تحولات مديريتى پرسپوليس او در جمع سرخ ها ماندنى شد و حتى با مصطفوى به توافق رسيد تا ۲ سال ديگر در جمع سرخ ها باقى بماند.

بعد از آن وقتى بحث بازگشت افشين قطبى پيش آمدآينده نيكبخت نيز به خطر افتاد و حالا به رغم توافق اوليه شماره 10 سرخ ها هنوز قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت نكرده است. او سپاهان برو نيست و اين را رسما اعلام كرده، مى ماند استقلال كه در اين دو سال همواره از بمب عمل نكرده فتح ا…زاده نام برده مى شده است. با اين حال گفته مى شود نيكبخت تمايلى به حضور در استقلال ندارد و البته آبى ها نيز او را نمى خواهند اما خبرى كه روز پنج شنبه دهان به دهان چرخيد اين بود: «نيكبخت در باشگاه استقلال حاضر شده و در حال مذاكره با مسوولان اين باشگاه است.» اما پاسخ واحدى نيكبخت به اين شايعه جالب است: «نخير، اين طور نيست، من همين ديشب (پنج شنبه) از سفر جزيره كيش برگشتم و اصلا اين شايعات درست نيست.» اما آينده او در پرسپوليس چه مى شود. نيكى كه هنوز معلوم نيست مسافر اسپانيا باشد يا خير مى گويد: «كى قرار است پرسپوليس به اسپانيا برود » وقتى در جواب مى شنود هفته آينده، پاسخ مى دهد: «مشكلى نيست، به احتمال خيلى زياد همراه شان مى روم.»

erfan_rainy
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۰۵
توی خبرگذاری ایرنا یه تیتر دیدم كه نوشته بود
محسن یوسفی به تیم پاس همدان پیوست
ولی هرچی خواستم بازش كنم می نوشت سرور شلوغ است
اگه شما ها می تونید ... برید ببینید داستان چیه!!

wantonboy13
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۲۰
توی خبرگذاری ایرنا یه تیتر دیدم كه نوشته بود
محسن یوسفی به تیم پاس همدان پیوست
ولی هرچی خواستم بازش كنم می نوشت سرور شلوغ است
اگه شما ها می تونید ... برید ببینید داستان چیه!!

محسن یوسفی به دلیل سرباز شدن ، باید به یكی از تیم های نظامی می پیوست... مثل اینكه پاس همدان با 130 میلیون تومان این بازیكن رو به خدمت گرفته...

omid
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
علی گریمی هم با 4.7 میلیون رفت السیسیل قطر:3:
چقدر ارزش خودشونو میارن پایین

wantonboy13
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷

1- علی كریمی
2- السیلیه

:good: :good:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۵

خوبه بره سازمان اكتشافات اين كشف جديدشو به ثبت برسونه !!

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
خوبه بره سازمان اكتشافات اين كشف جديدشو به ثبت برسونه !!

میشه یکم توضیح بدی ؟
مگه چیو کشف کرده؟

lampard
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۵۷
دست تمام دوستان كه اخرین اخبار رو مینویسن درد نكنه.

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۳
میشه یکم توضیح بدی ؟
مگه چیو کشف کرده؟

يك تيم ناشناخته رو پس از اكتشافات باستان شناسي تو قطر كشف كرده رفته قراداد بسته ! تو دسته چند قطر بوده اين تيم ؟!

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۱
يك تيم ناشناخته رو پس از اكتشافات باستان شناسي تو قطر كشف كرده رفته قراداد بسته ! تو دسته چند قطر بوده اين تيم ؟!

نه بابا همون القادسیه بوده تغییر نام داده

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
ژاپنی ها بدون بازیکنان بزرگسال به المپیک می روند
تیم فوتبال امید ژاپن بدون بازیکن بالای 23 سال وارد رقابت های پکن خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، یاسوهارا سوریماچی مربی تیم المپیک ژاپن با اعلام اسامی بازیکنان این تیم گفت : " برای من مهمتر از هر چیزی مسئله فنی و تلاش تا لحظه آخر است".

او در مصاحبه با خبرنگاران همچنین افزود : " من برای نمایش حداکثر توانایی فوتبال ژاپن این 18 بازی را انتخاب کرده ام. اولین و مهمترین هدف من هم رسیدن به مرحله بعدی بازیهای المپیک است".

پیش از این فدراسیون فوتبال ژاپن تصمیم داشت از یاسوهیتو اندو هافبک 28 ساله بدلیل توانایی هایش در پاس دادن و شوت از راه دور استفاده کند. اما اندو و چند نامزد دیگر برای دعوت شدن دچار مصدومیت شدند و از شرایط آمادگی دور ماندند. به هر حال طبق مقررات المپیک هر تیم می تواند از سه بازیکن بالای 23 سال در تیمش استفاده کند.

ژاپنی ها پیش از آغاز بازیهای المپیک دو دیدار دوستانه دیگر در روز های 24 و 29 ژوئیه (3 و 8 مرداد) به ترتیب برابر تیم های استرالیا و آرژانتین برگزار خواهند کرد.

wantonboy13
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳

این تیم نام سابقش القادسیه بوده... البته اون القادسیه معروف كه هممون میشناسیم مال كویته ، این تیم القادسیه یا همون السیلیه قطر كه گویا خودشونو با سیلی سرخ نگه می داشتن فصل پیش ، مثله اینكه از بین 10 تیم لیگ قطر ، مقام هشتم رو بدست آورده بوده...
به علی كریمی اگه از دسته 3 كشور مالدیو 8/4 میلیون پیشنهاد میشد ( با 1/0 میلیون بیشتر) ، میرفت اونجاا....

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۵/۰۴/۸۷‬

فيروز كريمي سرمربي سابق استقلال تهران واهواز به عنوان سرمربي و صادق ورمزيار كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران به عنوان مربي تيم فوتبال صباباطري قم انتخاب شدند.

صادق ورمزيارعصر سه شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا گفت :
امروز با حضور مسوولان استان قم و فدراسيون فوتبال فيروز كريمي به عنوان سرمربي و بنده به عنوان مربي تيم فوتبال صباباطري قم انتخاب شديم .

وي كه سال گذشته سرمربي تيم فوتسال ارم كيش قم بود،گفت : با توجه به شناختي كه از فوتبال وجوانان قم دارم ،تيم صباباطري در ليگ برتر و جام باشگاههاي آسيا موفق خواهد بود.

ورمزيار تصريح كرد: كادر فني و بازيكنان تيم فوتبال صباباطري براي موفقيت اين تيم در جام باشگاههاي آسيا،ليگ برتر و جام حذفي تلاش خواهند كرد.

براساس اين گزارش كريم ملاحي مديرعامل اسبق باشگاه پاس تهران وابومسلم خراسان به عنوان مدير عامل باشگاه صباباطري برگزيده شد و يحيي گل محمدي نيز به عنوان بازيكن در اين تيم حضور دارد.

این آقا صادق دیگه چی کار بلده بکنه :sick:

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
مراسم قرعه‎کشی هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر برگزار شد
بازی رفت داربی پایتخت در هفته نهم انجام می‎شود

مراسم قرعه کشی هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر بعدازظهر امروز سه‎شنبه بیست و پنجم تیر ماه، در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مراسم قرعه‎کشی هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر با حضور نمایندگان باشگاههای حاضر در این رقابتها برگزار شد که طی آن دیدار رفت داربی پایتخت در هفته نهم برگزار می‎شود.
|

Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
سپهر حيدري براي اينكه از پرسپوليسي‌ها دفاع كند و بگويد كه اين تيم از انجام بازي سوپرجام ترسي ندارد، مي‌گويد كه پرسپوليس حتي با پنجاه درصد آمادگي هم استقلال را مي‌برد:

(( واقعا براي كساني كه حرف‌هايي عليه پرسپوليس مي‌زنند متاسفم. مطمئن باشيد ما با همين پنجاه درصد آمادگي هم، استقلال را مي‌بريم. حتي اگر همين جمعه هم بازي سوپرجام برگزار شود، مطمئنا پرسپوليس اين بازي را مي برد.))

استقلالیا :smiley_peur:

erfan_rainy
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
با توجه به انتقال با تاخير رونالدو

رائول: هيچ مهاجمي جاي مرا تنگ نمي كند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، رائول گونسالس بلانكو بازي‌هاي پيش فصل رئال را خيلي خوب آغاز كرده و تيم پزشكي- ورزشي مادريد از آمادگي بالاي وي خبر مي دهد.
رائول گونسالس گفت: در مدتي كه نصيبم شده بود، خيلي خوب تمرين كردم. در يورو 2008 توانستم استراحت خوبي داشته باشم و اكنون براي شروعي دوباره آماده هستم.
وي در مورد دعوت احتمالي به تيم ملي با روز كار آمدن دل بوسكه، ادامه داد: در زمان آراگونس نيز مشكلي با عدم دعوت خود نداشتم. اگر سرمربي مرا بخواهد، با تمام وجود در خدمت هستم.
اين مهاجم عنوان كرد: حق ندارم از بازي در تيم ملي سر باز بزنم؛ اما براي اين منظور خودم را خسته نمي كنم. دغدغه اصلي من در سال جديد، فقط و فقط رئال مادريد خواهد بود.
رائول در مورد آمدن رونالدو گفت: مهاجمي جاي مرا تنگ نمي كند. او بازيكن بزرگي است؛ اما رئال محتاجش نيست و بايد بداند نيازمند واقعي به مادريد است.

erfan_rainy
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۹
شفيعي: در شرايط بحراني هم حاضر به تغيير مهاجم نشدند

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: زماني كه تيم به بحران گلزني دچار شد، فيروز كريمي ترجيح داد از من استفاده نكند.
حميد شفيعي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: از دو سه تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم قطعي در اين باره نگرفته‌ام. فعلا وضعيتم مشخص نيست.
وي در مورد تسويه حساب با استقلال، گفت: هنوز 40 درصد از قراردادم را نگرفته‌ام؛ اما نگراني هم بابت آن ندارم. جدايي من از اين تيم با ناراحتي همراه نيست. اين عدم همكاري با خوشي صورت گرفت.
شفيعي كه نتوانست در فصل گذشته بازيكن موثري براي استقلال باشد، اظهار داشت: با بدشانسي زيادي مواجه شدم. در زمان حضور حجازي مصدوم شدم كه خيلي مرا اذيت كرد؛ زماني هم كه آقاي كريمي آمد، به من اعتقاد نداشت.
وي افزود: در آن شرايط آماده بودم و مشكلي نداشتم؛ اما كريمي حتي در شرايط بحراني كه در گلزني مشكل داشتيم، حاضر نشد در انتخاب مهاجمان تغييري ايجاد كند. به او حق مي‌دهم. هر مربي سليقه‌اي دارد و نمي‌توان به او خرده گرفت.
اين مهاجم در پاسخ به اينكه چرا در زمان حضور امير قلعه‌نويي از او استفاده نشد، گفت: آقاي قلعه‌نويي زماني تيم را تحويل گرفت كه شرايط ويژه‌اي داشت. كمتر مربي در اين اوضاع دست به تغيير تركيب مي‌زند. مهم اين بود كه برخورد او با كريمي خيلي فرق داشت و به همين دليل هم مي‌گويم كه جدايي‌ام با ناراحتي نيست چون برخورد خوبي با من داشت.

vizzzz
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
رونالدینیو رفت میلان

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۲۹
رونالدینیو رفت میلان

ااااا.... خوب پسر گل یه مقدار اطلاعات اضافی همراه با منبع خبر میدادی بد نبووودااا....!! :ouaip:

vizzzz
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۴۵
سایت گل

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
سایت گل

می بینم كه همه جا خبر ها پر شده از انتقال 6 ماهه اتوئو به كوروفچی ازبكستان ، حریف تیم سایپا در جام باشگاه های آسیا... هم این سایت ، هم خبرگزاری فارس بود كه مبلغ انتقال رو 40 میلیون رو عنوان كرده بودند !!!!
اینا دیگه واقعا" مغزهاشون رو هوا كار می كنه... با 40 میلیون یورو میتونستن با 4-5 بازیكن حرفه ای خیلی خوب قرارداد های 1-2 ساله ببندند ، چرا رفتن سراغ اتوئوی 27 ساله كه هر لحظه هم احتمال مصدومیتش هست...!! :sick:

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲

ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و مصر لغو شد.

به گزارش ايسنا،‌ پايگاه اينترنتي كنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: با لغو بازي دوستانه با مصر تدارکات ايران براي انتخابي جام جهاني مشکل تازه اي پيدا کرد.

روز گذشته "سمير ظاهر" رئيس فدراسيون فوتبال مصر در مصاحبه با دريم تي وي اعلام کرد که تيم ملي اين کشور بنا به توصيه مقامات دولتي در مقابل ايران ظاهر نخواهد شد.

پيش از اين قرار بود دو تيم در ديداري دوستانه روز 20 آگوست – 30 مرداد در کشور امارات با هم بازي کنند.

ظاهر گفت: " وزارت خارجه مصر از ما خواست با ملاحظه بيشتري به اين بازي فکر کنيم. آنها از ما نخواستند که بازي را لغو کنيم اما ما تصميم گرفتيم از اين مسابقه صرف نظر کنيم".

ايران که اينک در اردوي آمادگي اسپانيا به سر مي برد با لغو سه بازي دوستانه در ماربلا نيز مواجه است. چند روز پيش تر چارلتون انگلستان و دو باشگاه اسپانيايي ديگر از بازي با ايران انصراف دادند.

تيم ملي ايران که از اول تير ماه در چک اردو خواهد داشت و طبق برنامه با دو باشگاه چک در اين کشور بازي خواهد کرد.

اولين بازي ايران در مرحله نهايي انتخابي جام جهاني 2010 روز 6 سپتامبر – 16 شهريور با عربستان در رياض خواهد بود.

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
تا اينا باشن الكي تو فيلمشون به سادات ( منظور اولاد پيغمبره ! :apophys:) مصر گير ندن. با اين اوصاف به نظر شما تنها تيمي كه بازيكنان ايراني مي تونن باهاش بازي كنن كدومه ؟! :stinker:

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
با اين اوصاف به نظر شما تنها تيمي كه بازيكنان ايراني مي تونن باهاش بازي كنن كدومه ؟! :stinker:

سایپای كرج !! :ouaip:

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
ولی خیلی باحال میشه هاا....
یادتونه یه زمانی مد بود میرفتیم تو این كلوپا پلی استیشن بازی میكردیم ، بعد مثلا" یكیمون برزیل رو برمیداشت ، اون یكی رئال مادرید رو....
بعد تو هر دو تیم هم رونالدو بود هم روبرتو كارلوس... فقط لباساشون فرق میكرد دیگه...
حالا خیلی حال میداد اگه ایران با سایپا مثل پلی استیشن بود....
هر دو تیم بازیكناشون ثابت بود ، فقط لباساشون فرق میكرد....!!!!! :jesors:

alex_irooni
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
ممنوعيتي براي حضور تماشاگران پرسپوليس وجود ندارد
عزيز محمدي: در هفته اول ليگ سايپا ميزبان است

Ali Reza
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
ممنوعيتي براي حضور تماشاگران پرسپوليس وجود ندارد
عزيز محمدي: در هفته اول ليگ سايپا ميزبان است
حتما من میرم:good::jesors:

omid
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
رکورد وزنه برداری جوانان ایران و آسیا که دست رضازاده بود توسط 1 ایرانی توی المپیاد شکسته شد

wantonboy13
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
.:: دکتر زرینه : خلیلی 7 ماه از میادین دور خواهد بود ::.

خبرگزاری پرسپولیس : پزشک تیم پرسپولیس تهران خروج اسم خلیلی را از لیست پرسپولیس اشتباه عنوان کرد و گفت :به هیچ وجه موافق حذف نام خلیلی نیستم و این را به مسئلان تیم هم گفته ام. به شخصه معتقدم که خلیلی برای جام باشگاه های آسیا آماده خواهد شد و به هر نحوی نباید نام او را حذف کرد.

وی ادامه داد:متاسفانه با مشکلی که برای وی پیش آمده به احتمال زیاد 7 ماه نمی تواند در میادین حاضر شود،اما فکر می کنم که خلیلی تا بهمن ماه آماده بازی خواهد شد و می تواند پرسپولیس را در جام باشگاه های آسیا یاری کند.

وی در خصوص وضعیت خلیلی گفت: به شخصه خلیلی را ندیده ام ولی طی صحبت هایی که با کادر پزشکی تیم ملی و خود خلیلی انجام داده ان احتمال می دهم که وی از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شده باشد، البته احتمال کمی هم می دهم که از ناحیه مینیسک باشد.

وی ادامه داد:فکر می کنم که خلیلی باید در آلمان جراحی شود و حداقل سه هفته اول درمانش را نیز در آنجا انجام دهد و برای ادامه روند درمانش به باشگاه پرسپولیس بیاید.

زرینه با اشاره به مصدومان پرسپولیس نیز گفت:در حال حاضر دو مصدوم بیشتر نداریم که یکی واعظی و دیگری محمد منصوری است که در جریان تمرین روز گذشته از ناحیه ران دچار کشیدگی شد.

وی ادامه داد:متاسفانه منصوری 5 روز قادر به انجام تمرین نخواهد بود و به سرعت در حال انجام روند بهبودی وی هستیم تا شرایط آمادگی خود را از دست ندهد.

Nillo
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
خلیلی تموم شد.... اینو حتما بدون!

wantonboy13
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
خلیلی تموم شد.... اینو حتما بدون!

به جاش آرش برهانی سالمه... تا بخواین رو اعصابتون راه میره.... !!!!! :lol3:

erfan_rainy
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
رئيس سازمان ليگ: از سال آينده برگزارى بازى سوپر جام اجبارى است

عزيز الله محمدى رئيس سازمان ليگ طى اظهار نظرى گفت: اگر مصاحبه هاى فرخزادى و پيروانى را خوانده باشيد متوجه شده ايد كه لغو دربى خواسته آنها بوده است و فدراسيون و سازمان ليگ به برگزارى اين ديدار اصرار داشته اند .وى افزود: از آنجايى كه ديدار سوپر جام يك مسابقه سمبليك است فدراسيون نمى تواند سختگيرى كند و باشگاه ها را مجبور به انجام مسابقه نمايد. او خاطر نشان كرد: هدف ما اين است كه اين مسابقه را در قوانين خود جاى دهيم تا اگر سال بعد باشگاهى اعلام كرد نمى خواهم در سوپر جام به ميدان بروم بتوانيم آن باشگاه را جريمه كرد و خسارت بگيريم اما در حال حاضر به دليل عدم وجود بندى مبنى برلزوم برگزارى اين مسابقه در قوانين و آئين نامه هاى فوتبال كشور،دستمان بسته است.

تهران IranSport.Net

تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 2 مرداد 1387

کد خبر:47226-1387

erfan_rainy
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۵
ميرزاپور: دايى اعتبارش را به خاطر من خرج نمى كند

ابراهيم ميرزاپور درباره ى حضورش در اردوى اسپانيا گفت: در هر صورت اردوى اسپانيا براى تيم ملى بسيار مناسب بود و كمك كرد تا بازيكنان به شرايط آرمانى برسند. در هر صورت من نيز تلاش خود را در اين اردو انجام دادم تا بتوانم بار ديگر جايگاهم در تيم ملى را پيدا كنم. ميرزاپور ادامه داد: اكنون كه به تيم ملى دعوت شده ام تمام سعى و تلاش خود را انجام مى دهم تا در خدمت تيم باشم. در هر صورت من مدت زيادى دور بودم و اكنون اگر بخواهم در تيم ملى ثابت باشم، بايد سختى هاى زيادى را تحمل كنم. در هر صورت با واقعيات زندگى مى كنم و انتظار ندارم كه خيلى زود اين اتفاق بيفتد اما اميدوارم كه بتوانم نظر كادر فنى را جلب كنم در هر صورت هر كسى كه دروازه بان اول تيم ايران در مرحله ى نهايى راهيابى به جام جهانى باشد برايش آرزوى موفقيت مى كنم. ميرزاپور همچنين درباره ارتباط حضورش در تيم ملى و همزمانى آن با قرارداد با تيم سايپا گفت: على دايى هيچ گاه شخصيت و اعتبار كاريش را براى يك بازيكن از دست نمى دهد. چنين بحثى را قبول ندارم چرا كه من در اردوى اول تيم ملى زمانى كه به دليل مصدوميت در استيل آذين نيز بازى نمى كردم، به تيم ملى دعوت نشدم و تنها توانستم در پنج، شش بازى آخر حضور داشته باشم. با اين حال تصور نمى كنم قراردادم با سايپا ارتباطى با حضورم در تيم ملى داشته باشد. على دايى تنها يكى از پنج عضو هيات مديره ى باشگاه سايپاست، در حالى كه موضوع جذب من با توافق تمامى اعضاى هيات مديره بوده است. ميرزاپور ادامه داد: براى پيوستن به سايپا روى بحث مالى صحبت زيادى نكرده ام، هرچند كه اگر بگوييم كسى پول را دوست ندارد، دروغ گفته ايم. اما بيشتر از نياز مالى به آرامش و كم حاشيه بودن سايپا توجه داشته ام.

تهران IranSport.Net -

تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 2 مرداد 1387

کد خبر:47231-1387

majid.BaBY
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
مجتبی جباری به صباباتری پیوست...

Nillo
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
کی گفته؟

از کدوم سایت؟

Nillo
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
آقایون خواهشا خبر که میدید منبعشم بگید ما انقدر در به در نشیم تو این خبرگزاری ها!!

مثل عرفان.
ببین چقدر قشنگ آدرس خبرو داده!

wantonboy13
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
مجتبی جباری به صباباتری پیوست...

جباری دیروز برای تیم آپادانا بازی می كنه تا به عنوان سهمیه ی دسته یكی به یكی از این تیمای لیگ برتری بیاد...
با صبا باتری مذاكره داشتن ، اما جباری مث كه 500 میلیون خواسته كه صبایی حا حاضر نشدن این پول رو بدن ، و هنوز رو سایت معتبری خبر پیوستن و عقد قراردادش نیومده...

Ma3oud
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
پس از جلسه با مديران استقلال

وضعيت مجتبي جباري شنبه مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: تا زماني‌كه هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مديران اين تيم جلسه نگدارند،‌ تكليف او براي فصل آينده مشخص نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه به نظر مي‌رسد مذاكرات مجتبي جباري با مسئولان صبا باتري منجر به عقد قرارداد اين بازيكن با اين تيم مي‌شود، مدير برنامه‌‌هاي وي تاكيد دارد او با هيچ تيم ايراني وارد مذاكره نشده است.
به گفته شهرداد ناظمي، روز شنبه قرار است مقابل مسئولان استقلال قرار گيرد تا در خصوص تمديد قرارداد به مذاكره بپردازد.
مجتبي جباري به دريافت پيشنهادهاي اروپايي اميدوار است و اولويت اولش براي انتخاب تيم، خارج از ايران است.
انتهاي پيام/

Ma3oud
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
پيشنهاد 12 ميليون دلاري شبكه‌ي عربي به استقلال و پرسپوليس
فتح‌الله‌زاده: قانون اجازه دهد، قرارداد مي‌بنديم

1387/05/02
07-23-2008
14:18:43
8705-01095: كد خبر

يك شبكه‌ي تلويزيوني عرب زبان پيشنهادي 10 تا 12 ميليون دلاري براي پخش بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس تهران در فصل جديد رقابت‌هاي ليگ برتر را ارايه داد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني عرب زبان در مذاكراتي كه انجام داديم، پيشنهادي 10 تا 12 ميليون دلاري براي پخش بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس در فصل جديد را ارايه كرده است. اين پيشنهاد پس از آن مطرح شد كه نمايندگان اين شبكه با مقام‌هاي عالي رتبه خود در كشور امارات گفت‌وگو كردند.

وي افزود: در صورتي كه قانون اين اجازه را به ما بدهد با پيشنهاد اين شبكه عربي موافقت خواهيم كرد.

فتح‌الله‌زاده درباره‌ي اسپانسر فصل آينده‌ي استقلال گفت: با دو شركت بزرگ تركيه‌اي مذاكراتي داشته‌ايم و نتايج خوبي نيز بدست آمده است.

انتهاي پيام

Nillo
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
ایول به این میگن باشگاهداری حرفه ای!

کلا یعنی چی که نمیذارن این دو تا باشگاه نه اسپانسر درست درمون داشته باشن نه حق پخش تلویزیونی خود سازمانم که کمک نمیکنه پس این دو تا باشگاه از کجا بیار سالی n میلیارد خرج کنن؟

پارسال داستان پرسپولیسو یادتونه؟
تو اتاق کنفرانس دعوا بود سر اینکه تابلوی اسپتسری که خود باشگاه انتخاب کرده بزارن یا اسپنسری که سازمان تحمیل کرده تا آخر فصلم قطبی بدبخت کنار زمین مصاحبه میکرد!

wantonboy13
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
اگه بشه واقعا" خوب میشه...
تیمی 5 میلیارد هم خوبه...
فقط منظورشون اینه كه غیر از تلویزیون ایران ، تلویزیون عرب زبان هم بازی هارو پخش كنه دیگه ؟!!
اگه بیان حق پخش رو بخرن و بعدش به ایرانی ها اجازه ندن مفت و مجانی برا خودمون پخش كنن چه فایده داره؟!!!!
البته من فكر نمی كنم همچین قراردادی بسته بشه ، چون سازمان بفهمه همچین پولی میخواد بیاد كلی واسش نقشه میكشه و آخرش همون 400 - 500 میلیون به هر كدوم از این دو تیم میرسه !!

Ma3oud
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
اگه بشه واقعا" خوب میشه...
تیمی 5 میلیارد هم خوبه...
فقط منظورشون اینه كه غیر از تلویزیون ایران ، تلویزیون عرب زبان هم بازی هارو پخش كنه دیگه ؟!!
اگه بیان حق پخش رو بخرن و بعدش به ایرانی ها اجازه ندن مفت و مجانی برا خودمون پخش كنن چه فایده داره؟!!!!
البته من فكر نمی كنم همچین قراردادی بسته بشه ، چون سازمان بفهمه همچین پولی میخواد بیاد كلی واسش نقشه میكشه و آخرش همون 400 - 500 میلیون به هر كدوم از این دو تیم میرسه !!

راس میگه سازمان خودشو نخود میکنه حق دلالی بگیره
تازه فدراسیون - سازمان لیگ - دارایی ...... رو هم به صدا سیما اضافه کن

Nillo
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۷
اگه این عربا حق پخشو بخرن صدا و سیما هم مجبور میشهبرای پخش تو شبکه جام جم به این دو تا تیم حق حساب بده!

Nillo
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
برای پخشداخلی ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!

Matrix23
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
به خدا تلویزیونای عرب خیلی دوس دارن بازیهای لیگ مارو نشون بدن. واسه اونا پول زیادی نمیشه. اما چون دلاری حساب میكنن به پول ما زیاد میشه... خدا كنه قبول كننو این همه استقلالو پرسپولیس نگران پولهای بقیه تیم ها نباشن...

هر فصل بازیكنای استقلال و پرسپولیس سر پولهای قرارداداشون مشكل دارن و همیشه طلب كارن. تیمهای صنعتی كه خر پولن هم سو استفاده میكنن. تا حالا كسی شنیده سپاهان یا ذوب , سایپا, پیكان... مشكل قرار داد داشته باشن؟

erfan_rainy
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۵۹
كاظميان: نبايد كارى بكنم كه فكر كنند دلم با عجمان نيستگ

مهاجم ايرانى تيم فوتبال عجمان گفت: مى خواستم دوباره پرسپوليسى شوم اما امكان آن وجود ندارد. جواد كاظميان درباره اينكه گفته مى شود به زودى اين بازيكن با فسخ قرارداد با عجمان به پرسپوليس مى پيوندد، اظهار داشت: اين كار شدنى نيست. در مذاكراتى كه با مسئولان عجمان داشتم، حاضر به فسخ قرارداد نيستند. وى افزود: به هر حال قسمت نبود كه به پرسپوليس بازگردم. خودم فكر مى كردم ۹۰ درصد كارم براى بازگشت انجام شده اما مسئولان عجمان حاضر به از دست دادن من نيستند. اين مهاجم با بيان اينكه با وجود تمايل زيادش براى بازگشت به پرسپوليس بايد براى بازى در امارات انگيزه خود را حفظ كند، عنوان كرد: براى اينكه به عجمان نشان دهم دلم با اين تيم است، بايد فصل را با آمادگى كامل آغاز كنم. نمى خواهم فكر كنند كه رضايتى از حضور در اين تيم ندارم. اين بازيكن ادامه داد: مذاكره با پرسپوليس ارتباطى با مصدوميت خليلى ندارد. مسئولان اين تيم از يك ماه قبل در حال مذاكره با من بودند.

تهران IranSport.Net

تاريخ مخابره پيام:پنجشنبه 3 مرداد 1387

کد خبر:47261-1387

Ma3oud
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
خبرگزاری پرسپولیس : افشین قطبى سرمربى پرسپولیس دیروز عصر و پس از اولین تمرین جدى با تیمش گفت: «تا این لحظه عابدزاده، پیروانى و كماسى همه كارها را انجام داده اند. حالا هم ماركو به ما اضافه شده و او با ۲ سال تجربه بین المللى كه دارد مى تواند به ما كمك كند.» وى ادامه داد: «هدف بزرگ من قهرمانى آسیا است و بنابراین مى خواهم دو تیم آماده داشته باشم.» قطبى درخصوص بازگشت خود گفت: «واقعاً قصد بازگشت نداشتم اما برگشتم. از آقاى مصطفوى تشكر مى كنم كه تیم خوبى تشكیل داده. با این وجود ما ۲۰ روز را از دست دادیم اما زندگى همین است و باید عكس العمل مثبتى در قبال این تأخیر داشته باشیم البته با قلب شیرى كه بازیكنان پرسپولیس دارند همه چیز درست خواهد شد.» وى همچنین گفت: «یك مدافع چپ برزیلى به تیم اضافه مى شود ضمن اینكه جانشین خلیلى یك مهاجم ایرانى است. هواداران براى محسن نگرانند اما او مى تواند به تیم ملى و پرسپولیس بازگردد.» و جمله جالب و پایانى افشین قطبى: «كارى مى كنم تا هواداران استقلال هم پرسپولیسى شوند در آن صورت بیشتر مردم ایران پرسپولیسى خواهند بود.»

Ma3oud
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۷
زندگى روستایى در دهكده جهانى
استقلال و طنزى به نام جدال با یك تیم دسته اولى!
تا چند سال قبل كه تكنولوژى در حیطه ارتباطات پیشرفت چندانى نداشت و اطلاع رسانى به شكل امروزى نبود، تغییر اسامى و تنظیم یك واقعه به شكل دلخواه امرى محتمل بوده زیرا مرجع مطمئنى براى كسب اطلاعات درست وجود نداشت. این مسأله در ورزش هم وجود داشت به طورى كه برخى از ملى پوشان قدیمى فوتبال كشورمان معتقدند در چند مسابقه دوستانه برون مرزى این تیم در دهه چهل اسامى نفراتى كه به عنوان گلزن ثبت شده اصلاً صحت ندارد اما به خاطر محدودیت امكانات رسانه اى و روابط ویژه ، نامشان به عنوان گلزن به تهران مخابره شده و در تاریخ فوتبال ما ثبت شده است.
اما حالا وضعیت به گونه دیگرى است. غول هاى رسانه اى هر لحظه اخبار را مخابره مى كنند و علاوه بر آن در شبكه جهانى اینترنت هم اطلاعات به صورت Online روى خروجى سایت ها قرار مى گیرد بنابراین نمى توان در حیطه اخبار ورزشى خیلى دخل وتصرف صورت داد چون اخبار بالاخره آن طور كه هست به اطلاع مخاطبان مى رسد. استقلال سه شنبه شب مقابل تیم «قبضه اسپور» به برترى ۲ بر یك دست یافت. مسئولان باشگاه بعد از این پیروزى مدعى برترى مقابل یك تیم دسته اولى تركیه شده و آن را نتیجه اى ارزشمند تلقى كردند. حتى امیر قلعه نویى این مسأله را صراحتاً در گفت و گو با خبرنگار صدا و سیما در تركیه نیز بیان كرد كه استقلال یك تیم دسته اولى را مغلوب كرده اما آیا واقعیت همان بود كه استقلالى ها گفتند!به هیچ عنوان قصد لوث كردن پیروزى آبى پوشان را نداریم و معتقدیم در بازى هاى تداركاتى، اسم و جایگاه تیم آن چنان مطرح نیست اما اى كاش استقلالى ها اطلاعات درستى به مخاطبان خودى مى دادند.حقیقت مطلب این است كه«قبضه اسپور» تنها تیم دسته اولى تركیه نیست. ترك ها همچون ما یك لیگ حرفه اى دارند كه نام آن «سوپر لیگ» است . دسته پایین تر از این مسابقات، لیگ A نام دارد، بعد از آن، تیم ها در دسته پایین تر تحت عنوان لیگ B با هم بازى مى كنند و پس از آن نوبت به لیگ C مى رسد و لیگ محلات و... «قبضه اسپور» هم اكنون در لیگ B تركیه توپ مى زند (كه به نوعى لیگ دسته سوم این كشور محسوب مى شود) در این لیگ ۵۰ تیم حضور دارند كه در ۵ گروه ۱۰ تیمى حاضر مى شوند. قبضه اسپور در سال ۱۹۵۵ تشكیل شده و یك ورزشگاه ۲۰ هزار نفرى هم در شهر ازمیت دارد. باز هم تأكید مى كنیم نمى خواهیم پیروزى استقلال را كمرنگ جلوه دهیم اما معتقدیم آگاهى از اطلاعات درست حق مسلم فوتبالدوستان است و مسئولان این باشگاه باید به جاى نام بردن از قبضه اسپور به عنوان یك تیم دسته اولى حقیقت امر را به مردم مى گفتند. البته شاید خود آنها هم نمى دانستند حریفشان در چه جایگاهى قرارداد كه اگر چنین باشد آنگاه موضوع، دامنه وسیعترى به خود مى گیرد و به قول معروف مشكل مى شود دوتا. از سوى دیگر اگر مسئولان استقلال نسبت به اطلاعات ارائه شده توسط «ابرار ورزشى» تردید دارند مى توانند به سایت یوفا (uefa.com)مراجعه كرده و با ورود به بخش مربوط به فوتبال تركیه در مورد قبضه اسپور اطلاعات بگیرند تا دیگر چنین تیمى را دسته اولى خطاب نكنند!
تازه این بازی رو با پنالتی تو دقایق آخر بردن! بیژن کوشکی هم اخراج شده بوده! تو بازی تدارکاتی هم اخراج میشه!فصل پیش که یه بازی در میون اخراج بود!

Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
استیلی سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد شد
حمید استیلی به عنوان سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان باشگاه ابومسلم به دنبال برکناری اکبر میثاقیان مذاکره با چند مربی واجد شرایط را آغاز کردند که یکی از آنها حمید استیلی بود.

پس از چند دور مذاکره بالاخره روز گذشته توافق نهایی بین حمید استیلی با مسئولان باشگاه ابومسلم مشهد حاصل و این مربی جوان رسما به عنوان سرمربی تیم اول شهر مشهد انتخاب شد.

بدین ترتیب حمید استیلی در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خواهد بود. این نخستین تجربه سرمربیگری حمید استیلی است. او پیش از این در چند دوره تنها مربی تیم فوتبال پرسپولیس بوده است.

Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
رضايت قلعه نويي از اردوي تركيه:
به استقلال اميدوار شدم
دوست داشتم با پرسپوليس بازي مي‌كرديم

1387/05/04
07-25-2008
15:14:15
8705-01417: كد خبر

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران از اردوي اين تيم در تركيه ابراز رضايت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اردوي تيم استقلال تهران در ازميت تركيه روز پنجشنبه پايان يافت و بازيكنان اين تيم به تهران بازگشتند.

امير قلعه‌نويي با ابراز رضايت از اين اردو درباره‌ي آخرين ديدار تداركاتي استقلال در تركيه اظهار كرد: بازي بسيار مهم و خوبي بود، تيم قبض اسپور يك تيم سرعتي بود و بازي بسيار خوبي انجام داد، ضمن آن كه بازيكنان استقلال در دوره بدنسازي بودند و طبيعي بود كه نسبت به تيم حريف تا اندازه‌اي سنگين‌تر باشند، با اين حال بازيكنان استقلال نود دقيقه با تمام توان دويدند و توانستند با اين شرايط سخت پيروز مسابقه شوند.

وي افزود: پس از اين اردو و انجام بازي‌هاي تداركاتي به استقلال بسيار اميدوار شدم، با توجه به آن كه دوران پرفشار بدنسازي را پشت سر گذاشته‌ايم پس از آغاز تمرينات در تهران به مرور برنامه‌هاي تاكتيكي را پيگيري مي‌كنيم، البته براي ما بسيار عالي بود اگر مي‌توانستيم پيش از آغاز ليگ يك بازي با يك حريف جدي همچون پرسپوليس داشته باشيم كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.

قلعه نويي در پايان گفت: با اين حال تا زمان آغاز ليگ برتر تلاش مي‌كنيم تا حداقل با يكي ، دو تيم ليگ برتري بازي هاي تداركاتي انجام دهيم.

انتهاي پيام

Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
پرسپوليس در دبي با ويند بازي مي‌كند
مـدافـع بـرزيلـي قـرمـزپـوش شد
قطبي: امروز بازيكنان جوان خوب بودند

1387/05/04
07-25-2008
19:17:56
8705-02036: كد خبر

افشين قطبي گفت: در اردوي امارات با تيم‌هاي ويند و يكي از بهترين تيم‌هاي آماتور دنيا بازي خواهيم كرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما پس از دو بازي برابر پيام و مقاومت سپاسي تمرينات‌مان را تعطيل مي‌كنيم و فردا شب عازم دوبي خواهيم شد. در اين اردو صبح زود تمرينات را شروع كرده و سعي مي‌كنيم دو بازي تداركاتي در چند شبي كه آنجا حضور داريم برگزار كنيم. طبق برنامه قرار است با تيم ويند و همچنين يك تيم آماتور كه در تورنمنت‌هاي آماده سازي مختلف در دنيا توانسته حضور چشمگيري داشته باشد را برگزار كنيم.

قطبي همچنين درباره‌ي ديدارهاي تداركاتي امروز پرسپوليس گفت: پيروزي و يا شكست در اين بازي‌ها اصلا مهم نيست چرا كه بازيكنان ما بسيار خسته هستند. آنها در روزهاي اخير روزي دو جلسه تمرينات سنگيني را در برنامه‌ي خود دارند، از اين رو نبايد حساب ويژه‌اي روي عدم پيروزي اين بازي‌ها باز كرد. من با شناختي كه از اين دو ديدار به دست آوردم بسيار خرسندم، چرا كه بازيكنان جواني كه به هيچ‌وجه هنوز برايشان تصميم نگرفته بوديم چهره‌اي برجسته داشتند و ما را وادار خواهند كرد تا تصميمات مهمي درباره‌ي آنها بگيريم. همچنين بازيكنان بزرگ‌تري بودند كه خوب ظاهر نشدند. در هر حال اين دو بازي بيشتر به خاطر شناخت ما از نفرات و همچنين هماهنگي بين خطوط بوده است.

وي درباره‌ي دفاع چپ برزيلي كه قرار است به جمع پرسپوليس ملحق شود نيز تصريح كرد: اين مدافع برزيلي يكي از بهترين بازيكنان با كيفيت برزيل است. او در تيم‌هاي بزرگي چون سانتوس بازي كرده و حتي به عنوان كاپيتان اين تيم را در صعود از ليگي به ليگي بالاتر همراهي كرده. او در تيم ملي زير 18 ساله‌هاي برزيل هم چهره‌ي خوبي داشته. مطمئن هستم اين مدافع مي‌تواند تاثير بسيار زيادي در خط دفاعي پرسپوليس داشته باشد. او قابليت بازي با هر دو پا را دارد اما من بيشتر قصد دارم به عنوان مدافع چپ او را به كار بگيرم. قرارداد اين بازيكن برزيلي با باشگاه پرسپوليس به امضا رسيده و قرار است طي روزهاي آينده سائوپائولو را به مقصد دبي ترك كند و به جمع تيم اضافه شود.

wantonboy13
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۳:۰۸
isn - رئيس فدراسيون، كادر پزشكى و مربيان وزنه بردارى ايران طى نامه اى به «حسين رضازاده» خواهان انصراف وى از حضور در بازى هاى المپيك پكن به دليل نگرانى هاى جدى نسبت به سلامتى اين وزنه بردار شدند. پزشكان، مسئولان و رئيس فدراسيون وزنه بردارى طى نامه اى به پهلوان حسين رضازاده با اشاره به شرايط جسمانى و نگرانى هاى جدى نسبت به خطرات حضور در مسابقات، خواهان انصراف رضازاده از حضور در المپيك ۲۰۰۸ پكن شدند. در بخشى از اين نامه آمده است: رضازاده بايد الگويى شود براى تمامى نونهالان و در اوج براى شاد كردن مردم كشورش تلاش كند. با توجه به نظر پزشكان مبنى بر منع فعاليت هاى سنگين و اضطراب آور، سخت ترين درخواست خود را براى سلامت شما مطرح كرده و مى خواهيم از حضور در رقابت هاى المپيك پكن خوددارى كنيد.در ادامه نامه افشارزاده آمده است: البته پيش از اين و تا زمانى كه نتايج آزمايشات را مشاهده نكرده بودم به هيچ عنوان برايم قابل تصور نبود كه قويترين مرد جهان از عرصه رقابت پاى پس بكشد. با اين حال به منظور حفظ سلامتى از تو مى خواهم تا براى خانواده، علاقه مندان و تمامى ايرانيان اين تصميم را اتخاذ كنى. پنجشنبه 3 مرداد 1387

فرهاد
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
هشتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ( جام خليج فارس )
برنامه هفته اول تا چهارم مسابقات فوتبال ليگ برتر اعلام شد
تهران-خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): برنامه هفته اول تا چهارم هشتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر (جام خليج فارس ) از سوي سازمان ليگ برتر فوتبال اعلام شد.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان ليگ برتر برنامه مسابقات هفته اول تا چهارم به شرح زيراست :
هفته اول (گراميداشت ولادت حضرت امام حسين (ع) ، هفته تعظيم آزادگي ، ايثار ، استقامت وپاسداري از ارزشهاي اسلامي)
دوشنبه 14/5/87
سايپا – پيروزي * ساعت 45/17 * ورزشگاه آزادي تهران
سه شنبه 15/5/87
پاس همدان –فولاد مبارکه سپاهان * 15/17 * ورزشگاه قدس همدان
پيام خراسان – برق شيراز * 18 * ورزشگاه ثامن الا ئمه مشهد
ملوان انزلي – راه آهن * 18 * ورزشگا ه تختي انزلي
ذوب آهن – مس کرمان *18 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
مقاومت سپاسي – فولاد خوزستان * 18 * ورزشگاه حافظيه شيراز
صباباتري قم – پيکان * 18 * ورزشگاه يادگار امام قم
استقلال اهواز - پگاه گيلان * 30/19 * ورزشگاه تختي اهواز
استقلال تهران – ابومسلم خراسان * 30/19 * ورزشگاه آزادي تهران
هفته دوم ( گراميداشت ولادت حضرت امام سجاد (ع) ، تکريم ياد وخاطره آزادگان وتجليل از خبرنگاران )
شنبه 19/5/87
پگاه گيلان – استقلال تهران * 15/17 * ورزشگاه عضدي رشت
پيکان – ذوب آهن اصفهان * 45/17 * ورزشگاه ايران خودرو تهران
راه آهن – مقاومت سپاسي * 45/17 * ورزشگاه اکباتان تهران
ابومسلم خراسان – صباباتري قم * 45/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
فولاد مبارکه سپاهان – پيام خراسان * 45/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
مس کرمان - استقلال اهواز * 45/17 * ورزشگاه شهيد با هنر کرمان
برق شيراز – ملوان انزلي * 45/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
فولاد خوزستان – سايپا تهران * 30/19 * ورزشگاه تختي اهواز
پيروزي تهران – پاس همدان * 30/19 * ورزشگاه آزادي تهران
هفته سوم ( گراميداشت ميلاد مسعود نيمه شعبان حضرت قائم آل محمد (ص)و تکريم منتظران ظهور)
يکشنبه 27/5/87
ملوان انزلي – پيروزي تهران * 17 * ورزشگاه تختي انزلي
سايپا تهران - پيکان *30/17 *ورزشگاه انقلاب کرج
پاس همدان – ابومسلم خراسان * 30/17 * ورزشگاه قدس همدان
پيام خراسان – فولاد خوزستان * 30/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
ذوب آهن اصفهان – پگاه گيلان * 30/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
مقاومت سپاسي – مس کرمان * 30/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
صباباتري قم – برق شيراز * 30/17 * ورزشگاه يادگار قم
استقلال اهواز – راه آهن * 15/19 * ورزشگاه تختي اهواز
استقلال تهران – فولاد مبارکه سپاهان * 15/19 * ورزشگاه آزادي تهران
هفته چهارم ( گراميداشت ياد و خاطره شهداي دولت و تکريم از خدمات دولت خدمتگزار )
يکشنبه 3/6/87
مس کرمان – استقلال تهران *45/16 * ورزشگاه باهنر کرمان
پيکان – مقاومت سپاسي * 15/17 * ورزشگاه ايران خودرو تهران
راه آهن – سايپا تهران * 15/17 * ورزشگاه اکباتان تهران
ابومسلم خراسان – استقلال اهواز * 15/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
پگاه گيلان – پيام خراسان * 15/17 ورزشگاه عضدي رشت
فولاد مبارکه سپاهان – صباباتري قم * 15/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
برق شيراز – پاس همدان * 15/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
فولاد خوزستان – ملوان انزلي * 05/19 * ورزشگاه تختي اهواز
پيروزي تهران – ذوب آهن اصفهان * 05/19 * ورزشگاه آزادي تهران

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 114061

Ma3oud
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۶
بنر بدم خدمتتون ؟ آقا هر عکس از استقلال یک اسپم محسوب میشه ها . اگه پاک شد ناراحت نشیدا . تازه اونم مربوط به عصر حجره :apophys:

فرهاد
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
e این که استقلال نیست ! لیگه انگلیسه ...اگه اشتباه نگنم بازیه چلسی هستش با لیورپول !

هر گردی که گردو نیست ...

Ma3oud
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
e این که استقلال نیست ! لیگه انگلیسه ...اگه اشتباه نگنم بازیه چلسی هستش با لیورپول !

هر گردی که گردو نیست ...

چرا عزیزم خیلیم اشتباه می کنی ، بی خیال خبرو بخون :jesors:

در گفت و گو با فارس

حیدری: منظور شكوری بازی‌های پلی استیشن است

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به استحكام خط دفاعی تیم خود، فكر می‌كنم منظور شكوری از مصاحبه‌های اخیر، بازی پلی استیشن است.
A0437384.jpg

سپهر حیدری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در روند آماده سازی از هیچ كدام از بازی‌های تداركاتی نباید ترسی داشت و برای رسیدن به وحدت تاكتیكی، باید بیشتر كنار هم قرار بگیریم.
وی افزود: در دیدار برابر آرمین با تركیب جوان‌ها، با تجربه‌ها و بازیكنان جدید خوب كار كردیم. هیچ فرقی ندارد كه در كدام نیمه و چه كسی گل زده است.
حیدری عنوان كرد: هنوز منتظر حضور محمد نصرتی در پرسپولیس هستم چون یكی از دوستان خوب من و بازیكن باتجربه‌ای است. اگر مسئله رفتن او واقعیت داشته باشد، برایش آرزوی موفقیت می‌كنم.
وی گفت: در خط دفاعی، بازیكنان بسیار خوبی مثل آتسو و محمد را جذب كرده ایم. با حضور باقری در میانه میدان فكر كنم سال پر طراواتی را پیش رو داریم.
سپهر حیدری درباره اظهارات اخیر هادی شكوری مدافع تیم فوتبال استقلال درباره برتری قدرت خط دفاعی این تیم، اظهار داشت:‌ با او دوست هستم؛ اما به استحكام خط دفاعی پرسپولیس شك ندارم. فكر كنم منظور اصلی شكوری بازی‌های پلی استیشن پرسپولیس و استقلال است. :wacko2:

فرهاد
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
قلعه نويى: اگر ليست استقلال به موقع به AFC برسد مسلماً يكى از اميدهاى جدى قهرمانى خواهيم بود

امير قلعه نويى به طنز گفت: «اگر ليست استقلال به موقع به AFC برسد مسلماً يكى از اميدهاى جدى قهرمانى خواهيم بود! ما تيم خوبى داريم و براى اولين بار تقريباً هر بازيكنى را كه خواستيم باشگاه جذب كرد. من حتى در درون دروازه به دنبال يك دروازه بان براى رقابت با طالب لو بودم اما وقتى اشكان نامدارى را ديدم نظرم عوض شد.» قلعه نويى افزود: «ما قطعاً با ۳ مدافع مركزى بازى مى كنيم و اينكه مى گويند «اين روش منسوخ شده» را من اصلاً قبول ندارم چون استقلال با اين روش بهتر كار مى كند. ما براى بازى با ۳ مدافع روى بيژن كوشكى و پژمان منتظرى به عنوان مدافع پوششى حساب مى كنيم و نفراتى چون قربانى، تقى پور، شكورى و... هم مدافعان جلوزن استقلال خواهند بود كه اتفاقاً همه آنها در تركيه خيلى خوب كار كردند.»
سرمربى استقلال در ادامه گفت: «ما در خط حمله هم مهاجمان بسيار خوبى داريم كه از آن جمله مى توان به فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور و... اشاره كرد. ضمن اينكه «مهاجمان» ما عليرضا عباسفرد و على عليزاده خواهند بود. در مجموع استقلال در تمام خطوط نفرات بسيارى دارد و اينكه ۶۷ درصد مردم خريدهاى استقلال را بهتر از پرسپوليس دانسته اند، وظيفه ما را سخت تر مى كند.قلعه نويى افزود: «اردوى تركيه بسيار مفيد بود. ما روزى ۳ جلسه تمرين كرديم و بچه ها از نظر بدنى به شرايط بسيار مطلوبى رسيدند. به همين خاطر از امروز كم كم تمرينات تاكتيكى و كار با توپ را در دستور كار قرار خواهيم داد تا براى بازى اول با ابومسلم به شرايط آرمانى برسيم.»وى در مورد قطبى گفت: «او از مربيان خوبى است كه بعد از انقلاب به جمع ما پيوسته و حسن بزرگيش اين است كه ايرانى است. من شخصاً آرزو دارم استقلال و پرسپوليس فينال رؤيايى ليگ قهرمانان آسيا را برگزار كنند چون موفقيت و سربلندى اين ۲ تيم باعث پويايى فوتبال كشور و در نهايت موفقيت تيم ملى مى شود.»

پيامد حضور نيافتن رضازاده در المپيک :
([Only Registered And Activated Users Can See Links])

wantonboy13
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
خودمونیم... تا یكی دو هفته پیش بحث این بود كه تو المپیك لندن شركت كنه یا نه....!!
اما حالا با اعلام شدن ركورد نفر اول مسابقات اروپایی ( 455 كیلو ) و نفر دوم 450كیلو ، و كم انرژی تر شدن رضازاده در این سن ، منم بودم انصراف میدادم تا حداقل اون ابهتم حفظ شه... :thumbup:

فرهاد
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
من که کلآ نمی تونم به خودم بقبولونم که دلیل کناره گیری رضازاده به خاطر مصدومیتش بوده باشه ...
(از بس که این اخبار ایران همیشه خبرای واقعی داده !)

حتما بعد از اینکه گفتن بکش کنار چمدونش رو بسته و رفته پهلو مشاور املاک رابینسون خونه گرفته..

Dangerous boy
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
صد در صد قضیه س ی اسیه !

فرهاد
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
مجتبي جباري قرارداد خود با تيم فوتبال استقلال را براي يكسال ديگر تمديد كرد. به گزارش ايسنا، پس از نشست امروز علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال و مجتبي جباري،‌ سرانجام اين بازيكن در آخرين روز نقل و انتقالات، قرارداد خود را براي يك سال ديگر تمديد كرد. محمد نوري‌فر مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران گفت: در نشستي دوستانه با مجتبي جباري به توافق رسيديم تا او بار ديگر براي استقلال به ميدان برود. وي پيرامون نشست امروز ميان مسوولان باشگاه استقلال و مجتبي جباري و تمديد قرارداد اين بازيكن به خبرنگار ايسنا گفت: نشست امروز با حضور علي فتح‌الله‌زاده، نظري جويباري، شهرداد ناظمي مدير برنامه‌هاي جباري و جباري برگزار شد كه در نهايت دو طرف به توافق نهايي دست يافته و جباري با قراردادي يكساله به استقلال پيوست. نوري فر درباره‌ي رقم قرارداد مجتبي جباري نيز گفت: رقم قرارداد اين بازيكن بسيار كمتر از شايعاتي است كه در برخي از رسانه‌ها مطرح شده است. مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران ادامه داد: جباري در صحبت‌هايش بسيار علاقه داشت كه در طول فصل شرايط ترانسفر را داشته باشد و باشگاه نيز در صورتي كه پيشنهاد خوبي از سوي باشگاه‌هاي خارجي وجود داشت، همكاري لازم را با او انجام دهد. نوري‌فر خاطرنشان كرد: برخلاف برخي شايعات، جريان مذاكره با مجتبي جباري يكي از جلسات بسيار مثبت و خوب باشگاه استقلال در طول فصل نقل و انتقالات بود. ما ظرف دو روز گذشته در مجموع دو ساعت و نيم با اين بازيكن مذاكره كرديم و در شرايطي بسيار دوستانه به توافق رسيديم. وي افزود: علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال در جريان اين مذاكرات نقش محوري داشت و همان طور كه قول داده بود و گفته بود كه مذاكره با مجتبي جباري را به من بسپاريد همين كار را انجام داد و در نهايت جباري يك فصل ديگر در استقلال ماندني شد. جباري عصر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت خواهد كرد.

wantonboy13
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
من که کلآ نمی تونم به خودم بقبولونم که دلیل کناره گیری رضازاده به خاطر مصدومیتش بوده باشه ...
(از بس که این اخبار ایران همیشه خبرای واقعی داده !)

حتما بعد از اینکه گفتن بکش کنار چمدونش رو بسته و رفته پهلو مشاور املاک رابینسون خونه گرفته..

جدیدا" شنیدم كه یه قانونی گذاشتن كه افراد ورزشكار و هنرمند اینا نرن برا تبلیغ شبكه های تلویزیونی.... كه تیكشون به رضا زاده بوده.... خوب اون بنده خدام حق داره ، بعد پخش تبلیغاتش و ایراد گرفتن به این كارش ، جواب میده كه هنوز 30 میلیون جایزه ی مسابقات آسیایی دوحه رو به ما ندادن كه گیر میدن !!

S>A<H
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
اكبر جان من جباری رو خیلی دوست دارم با اینكه پرسپولیسی ام و لی بهم الهام شده با این نازی كه جباری كرد امسال . سال پرفروغی رو براش پیش بینی نمیكنم.
منتظر بازیاش باش تا به حرفم برسی .

فرهاد
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
اكبر جان من جباری رو خیلی دوست دارم با اینكه پرسپولیسی ام و لی بهم الهام شده با این نازی كه جباری كرد امسال . سال پرفروغی رو براش پیش بینی نمیكنم.
منتظر بازیاش باش تا به حرفم برسی .

خدا کنه اینجوری نباشه...آخه استقلال توی جذب بازیکن خیلی بد کار کرد امسال (بر عکس پرسپولیس که مهره های خوبی گرفت ) فقط وقتی خوندم جباری تمدید کرد امیدوار شدم.. اگه جباری هم بی فروغ باشه کی میخواد تیم رو راه بندازه...:sad:

Matrix23
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
یادتونه ی دوره 8,9 تا از وزنه بردارامون دوپینگ كردن و گفتن كل تیم دوپینگ كرده جز رضازاده!!! خب این كه دروغ بود. چون رضازاده هم جزوشون بود...

رضازاده اونقدر چاق شده كه بدنش نمیكشید كه وزنه بزنه. تصادف هم كه كرد. رفلكس بدنیش و قدرتش خیلی كم شده. واسه همین خدافظی كرد. چون امكان رو سكو رفتنش خیلی كم بود, خیلی.

Matrix23
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
تازه جا داره به تمام پرسپولیس ها بگم یادتونه دوره بگوویچ 2 جین بازیكن داشتین و خدا رو بنده نبودین؟ هفته اول 8 تا زدین, بعد یكی, بعد5 تا و كم كم... اون سال با چه تیمی به استقلال باختین؟ همه میگفتن: بابا! استقلال كه بازیكن نداره!!!

شب درازه و قلندر بیداااار... دونت ورید! :1:

wantonboy13
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
تازه جا داره به تمام پرسپولیس ها بگم یادتونه دوره بگوویچ 2 جین بازیكن داشتین و خدا رو بنده نبودین؟ هفته اول 8 تا زدین, بعد یكی, بعد5 تا و كم كم... اون سال با چه تیمی به استقلال باختین؟ همه میگفتن: بابا! استقلال كه بازیكن نداره!!!

شب درازه و قلندر بیداااار... دونت ورید! :1:

آخ كه اینو نگید چی بگید...!!
ولی من خودم زیاد به ریاست مصطفوی خوشبین نیستم ، خالی بندی تو كاراش زیاد داره !!
امیدوارم امسال هم مثل پارسال بدرخشیم ، درسته خلیلی كه مصدوم شد ، یكی از بهترین مهاجمان لیگ برتر رو از دست دادیم ، اما باید صبر كرد و دید كه آقای داریوش خان مصطفوی چه بازیكن بزرگی رو میخواد جایگزین اون كنه ؟! :ouaip:
تا فردا هم بیشتر مهلت نیست كه به قول خودش یكی از مهاجمای بزرگ لیگ برتری رو جذب كنه... :sick:

فرهاد
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
جباري گرانترين بازيکن استقلال و ليگ برتر
430 ميليون تومان براي يک فصل!

Ma3oud
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۹
بالاخره اتوئو هم با بارسا تمدید کرد . :ouaip:

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۸/۰۵/۸۷‬
ورزش. فوتبال . بارسلون
رييس باشگاه بارسلوناي اسپانيا ادامه فعاليت ساموئل اتوئو مهاجم كامروني اين تيم براي سال جاري ميلادي را تاييد كرد.
گزارش ايرنا به نقل از منابع خبري حاكيست، خوان لاپورتا رييس باشگاه بارسلونا تقريبا با اعتماد كامل اعلام كرد كه اتوئو سالجاري ورزشي را در بارسلونا سپري خواهد كرد.
وي در عين حال تصريح كرد كه تصميم نهايي در اين مورد را مدير امور ورزشي باشگاه اتخاذ خواهد كرد.
لاپورتا همچنين با اشاره به اينكه باشگاه‌هاي مختلفي خواهان بكارگيري اتوئو هستند، اظهار داشت: وي يكي از بهترين مهاجمان كنوني جهان است .
خاطر نشان مي‌شود كه مقامات باشگاه بارسلونا در پايان سال گذشته ورزشي پس از اين كه اين تيم نتوانست به هيچ يك از اهداف ورزشي خود دست پيدا كند ، بر لزوم انجام دگرگوني در اين تيم و خروج شمار بسياري از بازيكنان آن تاكيد كردند.
مسوولان ورزشي باشگاه بارسلونا براساس همين نظريه به رونالدينيو بازيكن برزيلي، دكو بازيكن پرتغالي و اتوئو اعلام كردند كه به دنبال تيم جديدي براي خود باشند.

بعد از اینکه یکی از خبرنگارا از اتو ئو پرسید چرا اینقدر لفتش دادی ، او گفت می خواستم ببینم جباری با چه تیمی می بنده تا منم برم اونجا ولی چون حاجی منو نخواست مجبور شدم همین جا بمونم :wink_smile:

Ma3oud
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
/همگام با المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن/ اسامي كامل اعضاي كاروان اعزامي به بازيهاي المپيك اعلام شد
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۸/۰۵/۸۷‬
ورزش. پكن‪. ۲۰۰۸‬اسامي اعضاي كاروان
اسامي اعضاي كاروان ورزشي جمهوري اسلامي ايران به بازيهاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن شامل ورزشكاران، مربيان، سرپرستان و مسئولين و دست اندركاران ورزش، اعلام شد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي كميته ملي المپيك ، اسامي كامل اعضاي كاروان اعزامي به بازيهاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن ، به شرح زير است:
ورزشكاران:
كشتي آزاد:
عباس دباغي (‪ ۵۵‬كيلو)، سيدمراد محمدي (‪ ۶۰‬كيلو)، مهدي تقوي (‪ ۶۶‬كيلو)، ميثم مصطفي جوكار (‪ ۷۴‬كيلو)، رضا يزداني (‪ ۸۴‬كيلو)، سعيد ابراهيمي (‪۹۶‬ كيلو) و فردين معصومي (‪ ۱۲۰‬كيلو)
كشتي فرنگي :
حميد سوريان (‪۵۵‬كيلو)، علي محمدي (‪ ،(۶۶‬سامان طهماسبي (‪ ،(۸۴‬قاسم رضايي ( ‪ ،(۹۶‬مسعود هاشم زاده (‪(۱۲۰‬
تكواندو:
رضا نادريان (وزن اول) ،هادي ساعي (وزن سوم) وسارا خوش جمال فكري(وزن اول جودو:
مسعود حاجي آخوندزاده (وزن منهاي ‪ ۶۰‬كيلوگرم )، آرش ميراسماعيلي ( منهاي ‪ ،( ۶۶‬علي معلومات( منهاي ‪ ،( ۷۳‬حامد ملك محمدي( منهاي ‪ ،( ۸۱‬حسين قمي ( منهاي ‪ ( ۹۰‬و محمدرضا رودكي( به اضافه ‪(۱۰۰‬
وزنه برداري :
اصغر ابراهيمي (‪ ۹۴‬كيلوگرم) و محسن بيرانوند ( منهاي ‪ ۱۰۵‬كيلوگرم) تيروكمان:
حجت الله واعظي و نجمه آبتين
دووميداني :
احسان حدادي (پرتاب ديسك)، عباس صميمي(پرتاب ديسك)، سجاد مرادي (دوهاي ‪ ۸۰۰‬و ‪ ۱۵۰۰‬متر)، احسان مهاجرشجاعي(‪ ۸۰۰‬متر)، امين نيك فر(پرتاب وزنه)، هادي سپهرزاد(ده گانه)
قايقراني :
هما حسيني و محسن شادي
دوچرخه سواري :
قادر ميزباني، حسين عسگري و مهدي سهرابي(جاده)
تنيس روي ميز:
افشين نوروزي
بوكس:
مرتضي سپه وند (‪ ۶۹‬كيلوگرم)، مهدي قرباني (‪ ۸۱‬كيلو) و علي مظاهري (‪۹۱‬ كيلو)
بدمينتون :
كاوه محرابي
شنا :
محمد عليرضايي(‪ ۱۰۰‬متر قورباغه)
بسكتبال:
محمد صمد نيكخواه بهرامي مهدي كامراني حامد سهراب نژاد حامد حدادي حامد آفاق اسلاميه علي دورقي موسي نبي پور اوشين ساهاكيان ايمان زندي مشهدي جواد داوري سعيد داورپناه امير اميني
اسامي سرمربيان و مربيان:
‪ ۱‬بهمن زارع مجد (وزنه برداري)‪ ۲‬رايكو ترومن ‪ -۳‬مهران حاتمي (بسكتبال)‪۴‬ محمود معزي پور‪ ۵‬محسن فره وشي فشندي ‪ ۶‬اسماعيل دنگسركي (كشتي آزاد)‪۷‬ غلامرضا كريمي (بوكس)‪ ۸‬رضا مهماندوست صومعه سرايي ‪ ۹‬مريم آذرمهر ( تكواندو)‪ ۱۰‬محمدرضا حاج يوسف زاده ‪ ۱۱‬مجيد زارعيان (جودو) ‪ ۱۲‬مجيد ناصري خرم (دوچرخه سواري)‪ ۱۳‬كيم بوخونسف (دووميداني)‪ ۱۴‬رضا سيم خواه ‪۱۵‬ رسول شيرار (كشتي فرنگي)‪ ۱۶‬سرجان پتكويچ (مربي بدنساز بسكتبال) ‪۱۷‬ حسن آريانفر (مكانيسين دوچرخه سواري)
اسامي سرپرست، مربيان:
‪ ۱‬مهرداد عليقارداشي (تنيس روي ميز)‪ ۲‬منسوك پارك (تيراندازي با كمان)‪۳‬ بهزاد مهدي خبازيان (شنا)
اسامي سرپرستان:
‪ ۱‬حسن نوربخش (بسكتبال)‪ ۲‬منوچهر مقصودي (بوكس)‪ ۳‬غلامحسن ذوالقدري ( تكواندو)،
‪ ۴‬عليرضا اميني (جودو)‪ ۵‬اصغر خالقي (دوچرخه سواري)‪ ۶‬محمد دليريان ( كشتي فرنگي)،
‪ ۷‬محمدعلي صنعتكاران (كشتي آزاد)‪ ۸‬مسعود قاسمي (وزنه برداري)‪ ۹‬عيدي عيجاني (دووميداني)‪ ۱۰‬عمران پورعسگر پرست (قايقراني)‪ ۱۱‬محمدرضا مشحون ( مدير تيم‌هاي ملي بسكتبال)
روساي فدراسيونها (خارج از دهكده):
‪ ۱‬مهدي كرباسيان (بدمينتون) ‪ ۲‬محمود مشحون (بسكتبال) ‪ ۳‬احمد ناطق نوري (بوكس)
‪ ۴‬محمد پولادگر (تكواندو) ‪ ۵‬شاهرخ شهنازي (تنيس روي ميز) ‪ ۶‬كريم صفائي (تيراندازي با كمان) ‪ ۷‬عبدالجليل رضوي (جودو) ‪ ۸‬مصطفي كريمي (دووميداني ) ‪ ۹‬وحيد مرادي (شنا)
‪ ۱۰‬محمدرضا يزداني خرم (كشتي) ‪ ۱۱‬احمد دنيامالي (قايقراني) ‪ ۱۲‬بهرام افشارزاده
(وزنه برداري)
كادر پزشكي:
‪ ۱‬دكتر رازي ‪ ۲‬دكتر شاركي ‪ ۳‬علي فرهادي ‪ ۴‬حميدرضا ياوري ‪ ۵‬دكتر كرم اله عليمرادي ‪ ۶‬دكتر واعظ موسوي ‪ ۷‬ريف رفتوف بهادينوف (ماساژور وزنه برداري)
كادر سرپرستي:
‪ ۱‬دكتر سيدنصراله سجادي ‪ ۲‬محمد عزيزي‪ ۳‬ابوالحسن مهدوي ‪ ۴‬اصغر رحيمي ‪۵‬ عاطفه اسلاميان ‪ ۶‬مهدي فراهاني فر‪ ۷‬فريدون سعيدي
مسئولين سازمان تربيت بدني:
محمد علي آبادي كيومرث هاشمي مجتبي خدادادي
مسئولين كميته ملي المپيك:
دكتر قراخانلو علي كفاشيان محمود خسروي وفا مهدي قدمي رباب شهريان
داوران و كادر فني منتخب فدراسيون‌هاي بين‌المللي :
‪ ۱‬خسرو اميني (شنا) ‪ ۲‬محمد شاهميري (واليبال) ‪ ۳‬دكتر فرهاد مرادي شهپر (شنا)
‪ ۴‬عليرضا پورسلمان (شمشيربازي) ‪ ۵‬مهدي خالدي (كشتي) ‪ ۶‬اكبر طهماسبي ( كشتي)
‪ ۷‬بهمن طالبي (كشتي) ‪ ۸‬علي كاتبي (تنيس) ‪ ۹‬اصغر شهابي شجاعي (وزنه برداري) ‪ ۱۰‬پرويز جلاير (وزنه برداري) ‪ ۱۱‬مجيد كلاهدوزان (هندبال) ‪۱۲‬ محسن كرباسچي (هندبال)
‪ ۱۳‬محمدرضا مينوكده (جودو) ‪ ۱۴‬هروس آوانسيان (بسكتبال) ‪ ۱۵‬دكتر بابك شادگان (كشتي) ‪ ۱۶‬حسن كامراني فر (فوتبال) ‪ ۱۷‬مسعود مرادي (فوتبال) ‪۱۸‬ علي قلمسياه (قايقراني)
‪ ۱۹‬محمد درخشان (جودو)
كه بنابر دعوت فدراسيون‌هاي بين‌المللي مربوطه به اين بازيها اعزام مي شوند و كليه هزينه‌هاي اسكان، تغذيه و ... با كشور ميزبان است.
رسانه ها:
صدا و سيما: ‪ ۲۹‬نفر
مطبوعات: ‪ ۱۵‬نفر
‪ ۱‬محمد آخوندي ‪ ۲‬محمدرضا آخوندي ‪ ۳‬حسين كهنداني ‪ ۴‬جاويد نيك پور ( عكاس) ‪ ۵‬خسرو والي زاده ‪ ۶‬موسي فعاليان ‪ ۷‬صدرالدين كاظمي ‪ ۸‬علي كاوه (عكاس) ‪ ۹‬مجتبي جانبخش (عكاس) ‪ ۱۰‬محمد سعيد مدني ‪ ۱۱‬حميدرضا افتخاري ‪ ۱۲‬مهدي زارع (عكاس) ‪ ۱۳‬سعيد آجرلو ‪ ۱۴‬رضا پورعالي ‪ ۱۵‬مريم رحماني كه هزينه‌هاي آنان بعهده نهادهاي مربوطه است.

Ali Reza
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
خدا کنه اینجوری نباشه...آخه استقلال توی جذب بازیکن خیلی بد کار کرد امسال (بر عکس پرسپولیس که مهره های خوبی گرفت ) فقط وقتی خوندم جباری تمدید کرد امیدوار شدم.. اگه جباری هم بی فروغ باشه کی میخواد تیم رو راه بندازه...:sad:
تازه با شرط تمدید كرد

Ma3oud
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸

افشين قطبي پس از انتخاب "محسن خليلي" به عنوان بهترين بازيکن فوتبال ايران تلفني اين عنوان را به او تبريک گفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از آن که از سوي نويسندگان و خبرنگاران ورزشي "محسن خليلي" مهاجم پرسپوليس به عنوان بهترين بازيکن فوتبال ايران دست يافت، افشين قطبي دقايقي پس از انتخاب به صورت تلفني اين عنوان را به خليلي تبريک گفت.

او در اين گفت‌وگوي تلفني احوال پاي آسيب ديده بهترين مهاجم فصل گذشته فوتبال ايران را جويا شد.

/مربيان سرخابي در مراسم توپ طلا/
قطبي: اميدوارم هميشه پرسپوليس اول و استقلال دوم باشد
قلعه‌نويي: تيم ملي كار آساني در پيش دارد

1387/05/11
08-01-2008
14:07:45
8705-05242: كد خبر

افشين قطبي پس از دريافت تنديس انتخابش به عنوان مربي برتر فصل گذشته ليگ برترگفت: كار ساده‌اي با پرسپوليس دارم. اميدوارم با تبديل دل شير به دل ببر هر سه جام سال آينده را كسب كنيم.

به گزارش ايسنا؛ سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال ايران افزود: تماشاگران پرسپوليس بهترين هواداران دنيا هستند و اين توپ طلايي براي تمامي هواداران و بازيكنان طلايي پرسپوليس است. من در فصل آينده با وجود چنين بازيكنان ارزنده و طلايي كار ساده‌اي را در پيش روي دارم و اميدوارم امسال بتوانيم شادي فصل گذشته را با كسب سه جام به هواداران اعطا كنيم.

وي درمورد سختي‌هاي كار در پرسپوليس گفت: همه‌ي باشگاه‌هاي بزرگ سختي و فشارهاي كاري مربوط به خود را دارند و من دوستار سختي و فشارهاي كاري هستم و سال گذشته بيشترين فشار را تحمل كردم و اميدوارم فصل آينده دل شير را به دل ببر تبديل كنم و پرسپوليس را به عنوان قهرماني برسانم.

وي درمورد برگشتش به پرسپوليس گفت: هواداران، مصطفوي و حسين هدايتي، عاملان اصلي حضورم در پرسپوليس بودند. صحبت‌هاي علي‌آبادي هم يكي ديگر از عوامل حضور من در پرسپوليس بود.

قطبي درمورد ديدار خود با حبيب كاشاني گفت: از زمان برگشتم به ايران فرصتي براي ديدار با كاشاني پيدا نكرده‌ام، ولي به عنوان يك برادر كوچكتر مشتاق ديدار وي هستم و در اولين فرصت به ديدار او خواهم رفت.

در آخر اين مراسم با حضور سعيد مظفري‌زاده و افشين قطبي از امير قلعه‌نويي به عنوان يك مربي ويژه تشكر و قدرداني شد.

به گزارش ايسنا؛ امير قلعه‌نويي نيز پس از دريافت جايزه‌اش‌ گفت: به قطبي به خاطر قهرماني در فوتبال ايران و كسب عنوان بهترين مربي و بهترين تيم تبريك مي‌گويم و اميدوارم حضور اين چنين افرادي در فوتبال ايران باعث ارتقاي سطح كيفي فوتبال شود.

قلعه‌نويي درمورد استقلال و ليگ پيش روي نيز گفت: با توجه به تجربه‌ي سپاهان، استقلال را براي حضور در سه جام به خوبي آماده كرده‌ايم و مدعي هر سه جام هستيم.

وي درمورد بازي پرسپوليس و استقلال در ليگ هشتم گفت: تا آن زمان فرصت زيادي است و من تمامي فكر و انديشه‌ام براي بازي در مقابل ابومسلم است.

قلعه‌نويي درمورد حضورش در تيم ملي گفت: من در بدترين شرايط فوتبال ايران و در صورتي كه فدراسيون رييسي نداشت، هدايت تيم را برعهده گرفتم و در مدت چهار روز بيست هزار كيلومتر براي انجام ديدارهاي ملي با بازيكنان سفر كرديم و در آن زمان ما در ضربات پنالتي نتيجه را به كره‌ي جنوبي واگذار كرديم و در مالزي يك تيم قهرمان مي‌شد. ولي در حال حاضر براي حضور در جام جهاني پنج تيم براي حضور در جام جهاني كانديدا هستند و كار آساني در پيش رو دارند.

وي در پايان درمورد "افشين قطبي" و فوتبال ايران گفت: از نظر فني در مورد قطبي صحبت نمي‌كنم، ولي درمورد شخصيت و رفتار وي بايد بگويم داراي يك شخصيت بالاست و داراي دانش فوتبالي خوبي است و براي فوتبال ما با ارزش است.

در پايان اين مراسم "قطبي" درمورد دربي ليگ آينده گفت: بيشتر بازي‌هاي اين دو تيم مساوي شده است و اميدوارم بازي خوبي را بتوانيم در مقابل حريف سنتي خود انجام دهيم.

قطبي در پايان آرزو كرد كه پرسپوليس هميشه قهرمان و استقلال دوم باشد.

erfan_rainy
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۲۶
قلعه‌نويي درمورد حضورش در تيم ملي گفت: من در بدترين شرايط فوتبال ايران و در صورتي كه فدراسيون رييسي نداشت، هدايت تيم را برعهده گرفتم .

اگه اون شرایط وجود نداشت ... کدوم شیر پاک خورده ای حاظر بود تیم به اون نازنینی رو بده دست این مرتیکه:tigi:

Nillo
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
رافائل نادال بالاخره صدر جدول تنیسورها را تصاحب کرد!

پس از حذف راجر فدرر سوئیسی از مسابقات مسترز در جدیدترین رنکینگ تنیسورهای مرد جهان، وی پس از 237 هفته جای خود را به رافائل نادال اسپانیایی داد.

Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
مـرد سال فوتبـال ايـران در گفت‌وگو با ايسنا:
آرزويم قهرماني با پرسپوليس در آسياست
اميدوارم ليگ را با پيروزي آغاز كنيم

1387/05/13
08-03-2008
12:02:31
8705-06316: كد خبر

مرد سال فوتبال ايران گفت: بزرگترين آرزويم قهرماني با پرسپوليس در آسياست.

كريم باقري پس از كسب عنوان بهترين بازيكن فوتبال ايران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: تمامي بازيكنان فوتبال ايران شايسته و با انگيزه هستند. من از كسب اين عنوان بسيار خوشحالم و معتقدم انجام چنين مراسمي به رشد و انگيزه‌ي بازيكنان جوان منتهي مي‌شود. چرا كه آنها متوجه مي‌شوند در طول ليگ تنها نبوده و زير ذره‌بين كارشناسان قرار دارند.

وي افزود: عنواني كه من كسب كردم حاصل تلاش تمامي بازيكنان، كادرفني و مسوولان باشگاه پرسپوليس بود و من اين عنوان را به آنها و به خصوص هواداران خوب پرسپوليس تقديم مي‌كنم.

باقري افزود: بي‌ترديد در اين فصل بزرگترين آرزويم همراه با پرسپوليس قهرماني در آسيا خواهد بود.

كريم باقري درباره‌ي رقيبانش در راه انتخاب شدن به عنوان بهترين بازيكن فوتبال ايران نيز گفت: محسن خليلي و مجتبي جباري از بهترين بازيكنان فوتبال ايران هستند و براي آنها نيز آرزوي موفقيت دارم. در واقع من به نمايندگي از تمامي بازيكنان خوب فوتبال ايران اين عنوان را دريافت كردم.

باقري درباره‌ي بازي پرسپوليس و سايپا نيز گفت: اين نخستين بازي ما در ليگ برتر است و اميدوارم كار خود را با پيروزي آغاز كنيم.

انتهاي پيام

Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
ليگ هشتم از راه رسيد
ديدار قهرمانان در افتتاحيه

1387/05/13
08-03-2008
12:08:44
8705-06455: كد خبر

انگار همين ديروز بود...

همين ديروز بود كه پرسپوليس فجر سپاسي را برد و قهرمان نخستين دوره ليگ برتر شد. همان روزي كه استقلال در انزلي باخت تا جام به شاگردان "پروين" برسد. ( یادس بخیر )

همين ديروز بود كه سپاهان با فرهاد كاظمي جام قهرماني را از سرخ پوشان پايتخت گرفت و به نصف جهان برد. ( حیف شد )

همين ديروز بود كه پاس با مجيد جلالي قهرماني در فوتبال ايران را در سومين دوره ليگ برتر جشن گرفت.

همين ديروز بود كه خوزستاني‌ها با فولاد در ليگ برتر افتخار بزرگي را به نام خود ثبت كردند و آسيايي شدند.

همين ديروز بود كه استقلال هم در صف قهرمانان ليگ برتر ايران جايي براي خود باز كرد و با امير قلعه‌نويي به انتظار پنج ساله‌ي هواداران آبي‌پوش پاسخ داد. ( به قول یه بابایی یوهاهااااااا)

همين ديروز بود كه سايپا با علي دايي در كرج قهرمان شد و سرانجام همين ديروز بود كه افشين قطبي از قهرماني دوباره قرمزهاي پايتخت به هوا ‌پريد و مهار ناشدني مي‌نمود.

و حالا امروز ليگ هشتم از راه رسيده است با قطار مدعيان قهرماني‌اش...

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليگ هشتم از همان روز نخست خود (دوشنبه 14 مرداد) پرهيجان مي‌نمايد. از همان جايي كه قهرمان ليگ هفتم و ششم با هم مبارزه مي‌كنند و از هفته نخست براي قهرماني با هم سرشاخ مي‌شوند.

دوشنبه 14 مرداد

سايپاي كرج - پرسپوليس تهران * ورزشگاه آزادي

مدافع عنوان قهرماني كه در تعطيلي ليگ حسابي پوست انداخته و چهره عوض كرده در ديدار با سايپا با گذشته‌اش مي‌جنگد. رودرروي سپاه قطبي بازيكناني هستند كه روزگاري براي سرخ‌ها پا به توپ مي‌شدند. عباس آقايي، حسين كعبي و محمد پروين روزگاري نه چندان دور سرخ‌پوش بودند و اكنون در تيم ليتبارسكي تازه وارد (بخوانيد علي دايي) توپ مي‌زنند. دايي هم زماني براي سرخ پوشان گلزني مي‌كرد. قرمزها نيز براي آن كه قافيه را از پيش نباخته باشند، ميثاق معمارزاده را از كرج به تهران و اردوي خود آورده‌اند.

قطبي كه سال‌ها با هلندي‌هاي كاربلد فوتبال دنيا كار كرده اين بار رودرروي تيمي قرار مي‌گيرد كه قرار است يك آلماني آن را مهره‌چيني كند. ليتبارسكي كه در ژاپن ناكام بود و اخراج شد، اکنون به فوتبال ايران آمده تا ميراث‌دار "ورنر لورنت" در سايپا باشد. از اين دوئل آلماني – هلندي كه نقطه شروع ليگ هشتم است، كدام تيم سربلند بيرون مي‌آيد، قطبي يا ليتبارسكي؟ مربياني كه از قضا مدت زيادي نيست كنار تيم‌هاي خود قرار گرفته‌اند. قطبي دو هفته‌اي است كه كار جديد خود را با سرخ‌ها شروع كرده و ليتبارسكي همين هفته پيش بود كه خود را به همه معرفي كرد.

سه‌شنبه - 15 مرداد

استقلال تهران – ابومسلم خراسان * ورزشگاه آزادي تهران

استقلال با امير قلعه‌نويي در تهران ميزبان مشهدي‌هاست. برگي‌زر در نخستين تجربه‌اش به عنوان سرمربي ابومسلم كار سختي را در پيش دارد. مشهدي‌ها كه قهرمان نيم فصل دوم ليگ هفتم شدند، ديگر نه پرويز مظلومي را روي نيمكت هدايت خود دارند و نه آتسو، پتروويچ و منصوري را در تركيب شان.

آبي‌ها در فصل جابه‌جايي‌ها خود را قهرمان مي‌دانند چرا كه "نظري جويباري" سرپرست آبي‌ها گفته استقلال در پست‌هاي موردنظر اولويت‌هاي نخست قلعه‌نويي را به جمع خود افزوده است. ميلاد نوري، هادي شكوري، خسرو حيدري، هاشم بيك‌زاده، سياوش اكبرپور، جان واريو، يدالله اكبري، حسين كاظمي، تازه‌واردهاي اردوي آبي‌ها هستند.

مجتبي جباري هم در حالي به اردوي آبي‌ها پيوسته كه هيچ تمريني با اين تيم نداشته است و بعيد مي‌رسد در اين بازي براي قهرمان جام حذفي ايران درسال گذشته به ميدان برود.

صباباتري قم – پيکان * ورزشگاه يادگار امام قم

پيكان و صباباتري در قم با هم روبه‌رو مي‌شوند. ديدار شاگرد و استاد قديمي. مدير روستا بايد تيمش را برابر سربازان فيروز كريمي حاضر كند. مديرروستا در پاس و بهمن زيرنظر كريمي بازي و گلزني مي‌كرد.

حسن رودباريان، سيدمهدي سيدصالحي و سعيد لطفي شاخص‌ترين خريدهاي پيكان در بازار جابه جايي ها به شمار مي‌روند.

صباباتري هم كه راهي قم شده است، كريمي را به جاي گل محمدي نشانده و شيث رضايي را از پرسپوليس به جمع خود افزوده است. فيروز كريمي از خبرسازترين مربيان داخلي در سال‌هاي اخير، شيث رضايي را كه پرحاشيه‌ترين بازيكن ليگ هفتم بود، پيش خود برده است.

صبا كه با گل محمدي تا آستانه قهرماني در ليگ هفتم نيز پيش‌رفته بود، بار ديگر او را به عنوان بازيكن در ميدان خواهد ديد. تيم سوم فصل پيش غلامرضا رضايي را به پرسپوليس نداد. آنها بياتي‌نيا را هم پس از يك فصل حضور در جمع آبي‌ها به خود اضافه كرده‌اند تا در ليگ هشتم از جمله مدعيان قهرماني باشند.

ملوان انزلي – راه آهن * ورزشگا ه تختي انزلي

راه‌آهن با داوود مهابادي پس از اردوي چند روزه در اتريش آمده تا با ملوان كارزار كند.

زردپوشان هادي اصغري يكي از دو آقاي گل ليگ هفتم را به سپاهان و عليرضا محمد را به پرسپوليس واگذار كردند و حسين آشنا را از پيكان، داوود حقي را از استقلال اهواز و مجتبي زارع و محمد دهقان را از مقاومت سپاسي شيراز به تهران آورده‌اند.

ملوان هم مازيار زارع را به پرسپوليس داد تا "احمدزاده" در ليگ هشتم بيش از هر چيز به فكر يافتن جانشين او باشد. شايد دو تازه وارد كروات به كار او بيايند.

پاس همدان - فولاد مبارکه سپاهان * ورزشگاه قدس همدان

سپاهان و پاس برگزار كننده ديگر بازي سه‌شنبه هستند. سپاهان فيرات را جانشين "ويرا" كرده و هادي اصغري را به خط حمله‌اش افزوده است. عماد رضا هم همچنان سپاهاني ماند و در ثانيه‌هاي آخر قيد رفتن به پرسپوليس را زد.

نايب قهرمان آسيا كاظمي را هم به استقلال پس داد. اما، پس از دو سال! آنها علي مولايي را به اصفهان برده‌اند و به اميد لغو محروميت دو ساله او هستند كه يك سالي از آن مي‌گذرد.

به گزارش ايسنا،‌ پاس همدان هم كه در شروع ليگ با معضل بازيكنان سرباز روبه‌روست، با بگوويچ ليگ هشتم را شروع مي‌كند. اين تيم كه در ليگ هفتم شروع خوبي داشت،‌ سامان طهماسبي و ساندرو توميچ را خريده و مهرداد كريميان را هم به همدان برده است. دوپينگ هم به حاشيه‌هاي اين تيم دامن زده است. همداني‌ها در اردبيل خود را آماده ليگ هشتم كرده‌اند.

پيام خراسان – برق شيراز * ورزشگاه ثامن الا ئمه مشهد

برق شيراز و پيام مقاومت خراسان ديداري در ليگ دارند كه تاكنون در ليگ برتر سابقه نداشته است. برق ياوري را به استقلال اهواز داده و محمد عباسي را به جاي او روي نيمكت نشانده است.

حضور عزيزي روي نيمكت پيام خراسان كافي است تا اين تيم خبرساز باشد، حتي اگر تازه وارد ليگ برتر شده باشد.

استقلال اهواز - پگاه گيلان * ورزشگاه تختي اهواز

پگاه گيلان و استقلال اهواز در اهواز با هم بازي خواهند داشت. پگاه كه در نيم فصل دوم ليگ هفتم "غول كش" لقب گرفت و با نادر دست نشان تا يك قدمي قهرماني در جام حذفي هم پيش رفت، سرمربي‌اش را از دست داد. بيژن ذوالفقارنسب جاي دست نشانِ به استيل آذين رفته را گرفت. گيلاني‌ها تركيب فصل پيش خود را حفظ كرده‌اند.

استقلال اهواز هم قرار بود با ياوري در ليگ هشتم حاضر ‌شود. او به جاي مجيد جلالي راهي اهواز مي شد.اما در آستانه شروع ليگ، گفته مي شود اهوازي ها سرهنگ را کنار گذاشته وکريم بوستاني را به طور موقت به جاي او روي نيمکت مي نشانند. بازگشت احتمالي ميلاد مي‌داوودي به جمع آبي‌هاي اهواز مي‌تواند عصاي دست آبي هاي اهوازي در ليگ هشتم باشد. هر چند او شايد دوباره مسافر امارات شود.

ذوب آهن – مس کرمان * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر

كرماني‌ها‌ همچنان به آبي‌هاي تهران اعتماد دارند. آنها پرويز مظلومي را جانشين امير قلعه‌نويي كردند. دو مربي از مکتب استقلال تهران! کرماني ها فرزاد آشوبي را به كرمان بردند و بيگدلي و سيفي را از استقلال اهواز به خدمت گرفتند. مهدي رحمتي هم كه گفته مي‌شد از اين تيم رفتني است، در اين تيم خود ماندگار شد.

ذوب آهن هم با منصور ابراهيم زاده بخت خود را در ليگ هشتم مي‌جويد. آنها به دو بازيكن خارجي تازه وارد خود كه از برزيل و آلباني هستند، اميد زيادي دارند. اصفهاني‌ها تركيب فصل پيش خود را كه خوب هم نشان مي‌داد، حفظ كرده‌اند.

مقاومت سپاسي – فولاد خوزستان * ورزشگاه حافظيه شيراز

فولاد خوزستان و مقاومت سپاسي هم در شيراز صف آرايي مي‌كنند. فولاد با خريد امتياز سپاهان نوين به نوعي "ناپلئوني" سوار قطار ليگ هشتم شد. مجيد جلالي كه از استقلال اهواز دل خوشي نداشت، راهي تيم ديگر اين شهر شد. او گفته بود مي‌خواهد در تهران بماند. بايد ديد "آقا معلم" با سرخ‌هاي اهوازي به كجا مي‌رود؟

فولادي‌ها چند بازيكن از استقلال اهواز را هم به جمع خود افزوده‌اند. سعيد رمضاني، كاپيتان فصل پيش آبي‌ها اين بار در جمع قرمزها پا به توپ خواهد شد.

مقاومت سپاسي هم براي هشتمين سال پياپي با "غلام پيرواني" در ميدان حاضر مي‌شود. پيرواني بزرگ كه به مشهد رفته بود تا هدايت ابومسلم را برعهده بگيرد، دوري از "كاكو"هاي شيرازي را تاب نياورد و باز هم به حافظيه بازگشت.

عمده خريد مقاومت از تيم همشهري يعني برق بود و اين صداي نارنجي پوشان را نيز درآورده است.

انتهاي پيام

فرهاد
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
ضمن سلام خاص به مسعود و تشکر خاص d:

«گرنوبل فوت 38» فرانسه
مقصد احتمالي جباري چند روز پس از عقد قرارداد با استقلال

مجتبي جباري که روز دوشنبه هفته جاري با عقد قراردادي يک ساله با باشگاه استقلال تهران به حضور خود در اين تيم تهراني تداوم بخشيد، چهارشنبه شب براي مذاکره و شرکت در آزمون پزشکي باشگاه فرانسوي خواهان خود، به اين کشور رفت. جباري پس از پشت سر گذاشتن آزمون هاي پزشکي اين تيم فرانسوي امشب به تهران بازمي گردد تا در مراحل آماده سازي آبي پوشان تهراني حضور پيدا کند. با توجه به غيبت جباري در تمرينات پيش فصل تيم فوتبال استقلال اين احتمال وجود دارد که او در بازي افتتاحيه فصل از همراهي آبي پوشان بازماند. البته گويا تيم فوتبال «گرنوبل فوت 38» فرانسه که به تازگي به ليگ دسته اول باشگاه هاي فرانسه راه يافته، خواهان عقد قرارداد با جباري شده است.

مجتبي جباري پس از عقد قرارداد با باشگاه استقلال براي مذاکره با تيم تازه دسته اولي شده به فرانسه رفت و پس از شرکت در تست پزشکي مورد تاييد اين باشگاه قرار گرفت. جباري که سابقه چنداني در عرصه ملي ندارد، براي همراهي اين تيم بايد ابتدا در تست پزشکي شرکت مي کرد و پس از تاييد سلامت با وي مذاکرات نهايي انجام مي شد.

هافبک جوان استقلال در صورت تمايل پس از پشت سرگذاشتن اين آزمون طي هفته آتي با مسوولان باشگاه گرنوبل فوت وارد مذاکره مي شود تا براي چند و چون قرارداد با آنها مذاکره کند. در مفاد قرارداد جديد مجتبي جباري با باشگاه استقلال حق ترانسفر به وي داده شده است اما در صورتي که حق و حقوق اين باشگاه پرداخت شود. باشگاه «گرنوبل فوت 38» که مجتبي جباري در آستانه امضاي قرارداد با آن قراردارد، در سال 1892 با نام دوگرنوبل تاسيس شده و از سال 1997 به المپيکو گرنوبل فوت تغيير نام داده است. مدير اين باشگاه کازوتوشي باتانابه ژاپني است. تيم فوتبال گرنوبل فوت در ورزشگاه 30 هزار نفري آلپس به ديدار حريفان مي رود.

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
اگه واقعا به لیگ فرانسه و گرنوبل بره (من لوگوشو دوس دارم! بچه های منیجر باز فیفا لوگوی این تیمو حتما دیدین) كاره درستی كرده...

لیگهای كشورهایی مثل: فرانسه, هلند, حتی بلژیك خیلی میتونه به بازیكنا واسه رفتن به تیمهای بزرگ كمك كنه. چون باشگاههای بزرگ رو اینجور كشورها و لیگها خیلی توجه دارن...

به نظرم انتخابی درست و بجا از جباری بوده!

Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
اگه واقعا به لیگ فرانسه و گرنوبل بره (من لوگوشو دوس دارم! بچه های منیجر باز فیفا لوگوی این تیمو حتما دیدین) كاره درستی كرده...

لیگهای كشورهایی مثل: فرانسه, هلند, حتی بلژیك خیلی میتونه به بازیكنا واسه رفتن به تیمهای بزرگ كمك كنه. چون باشگاههای بزرگ رو اینجور كشورها و لیگها خیلی توجه دارن...

به نظرم انتخابی درست و بجا از جباری بوده!

ولی اگه نظر منو بخوای سرنوشتش مثه آندو میشه
جباری بازیکن 30 دقیقه ای که انصافن تو همون 30 دقیقه خیلی تاثیر میذاره
قدیما می گفتن این بازیکن خوبیه 90 دقیقه تو بازیه کاری نمی کنه فقط تو یه موقعیت یه پاس میده تیمش گل میزنه ، این مال قدیما بود ، الان بازیکنایی به درد می خورن که حداقل تو 30 درصد صحنه های بازی حضور فعال داشته باشن
جباری آس استقلاله و اگه بره استقلال حالا حالا ها باید بدو دنبال سایر تیما
از طرف دیگه جباری خیلی نازک نارنجی و سوسوله و به درد تمرین نمی خوره و به زودی اگه بره دیپورت میشه
این بازیکنا باید از رونالدینیو یاد بگیرن ، یزید رون یه پاش هم هیکل جباریه

فرهاد
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
"خوزه ويگا" مدير برنامه‌هاي پيشين "لوئيس فيگو" از راز انتقال جنجالي وي در سال 2000 از بارسلونا به رئال مادريد پرده برداشت.

فصل 2001-2000 يكي از جنجالي‌ترين نقل و انتقالات تاريخ فوتبال جهان با انتقال لوئيس فيگو از بارسلونا به رقيب ديرينه رئال مادريد انجام شد كه در آن زمان ويگا يكي از مسوولان فعلي باشگاه دسته اولي سوئيندون تاون انگليس مدير برنامه‌هاي هافبك پرتغالي بود و در نهايت فيگو با مبلغ 65 ميليون يورو به جمع ستارگان کهکشاني پيوست.

خبرگزاري ورزش اسپانيا خبر داد: ويگا با "فلورنتينو پرس" نامزد كسب رياست باشگاه و جايگزيني "لورنزو سانز" رئيس وقت يك توافق به امضا رسانده بود، سپس ويگا مدعي شد دليل اصلي امضاي اين سند زير فشار قرار دادن بارسلونا براي پذيرفتن بالا بردن قيمت فيگو بود كه از اين طريق سه ميليون يورو حق كميسيون نصيب مدير برنامه‌هاي بازيكن پرتغالي مي‌شد.

اين خبرگزاري ادامه داد: آنچه ويگا به آن فكر نكرده بود، جدا از اينكه "لورنزو سانز" در انتخابات شكست خورده و صندلي قدرت را به پرس واگذار كرد اين بود كه در توافق به امضا رسيده قيد شده بود اگر فيگو قصد پيوستن به رئال را نداشته باشد بايد شخص وي و يا مدير برنامه‌هاي او 30 ميليون يورو به اين باشگاه غرامت پرداخت كنند.

در حالي كه ويگا نه راه پس داشت و نه راه پيش، فيگو به او مي‌گويد: "حالا چه كنيم؟" ويگا پاسخ مي‌دهد: "سه راه وجود دارد، راه نخست اينكه تو در بارسا مي‌ماني و 30 ميليون يورو غرامت به رئال پرداخت مي‌كني كه اين پول را نداري. راه دوم اينكه تو اين پول را به آنها پرداخت نمي‌كني و من روانه زندان مي‌شوم يا راه سوم اين است كه به رئال مادريد مي‌پيوندي."

ويگا براين باور است كه سران رئال مادريد و رييس فعلي "رومن كالدرون" از همين راه براي جذب كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي منچستر استفاده مي کنند و قصد دارند قراردادي با وي به امضا برسانند كه يكي از مفاد آن حاوي شرط فسخ باشد و اين بازيكن را در موقعيت گرگ و ميش قرار دهد.

"منبع : پارس فوتبال

(پشت پرده چه کارا که انجام نمیشه !)

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
ولی اگه نظر منو بخوای سرنوشتش مثه آندو میشه
جباری بازیکن 30 دقیقه ای که انصافن تو همون 30 دقیقه خیلی تاثیر میذاره
قدیما می گفتن این بازیکن خوبیه 90 دقیقه تو بازیه کاری نمی کنه فقط تو یه موقعیت یه پاس میده تیمش گل میزنه ، این مال قدیما بود ، الان بازیکنایی به درد می خورن که حداقل تو 30 درصد صحنه های بازی حضور فعال داشته باشن
جباری آس استقلاله و اگه بره استقلال حالا حالا ها باید بدو دنبال سایر تیما
از طرف دیگه جباری خیلی نازمک نارنجی و سوسوله و به درد تمرین نمی خوره و به زودی اگه بره دیپورت میشه
این بازیکنا باید از رونالدینیو یاد بگیرن ، یزید رون یه پاش هم هیکل جباریه

اول اینكه اندو بازیكنه ضعیفیه (نظر من) كاری نكرد كه بخواد بازیكن بزرگی شه. تو 7,8 تا بازیه بولتون بود و تو ی بازی با تیم دسته چندمی 2 تا گل زد. و بعدا هم بولتون بازیكن ازاد اعلامش كرد. حالا نمیخوام وارد جزئیات بشم.

از نظر فیزیكی شاید قوی نباشه (به ظاهر و شاید) اما ی بازیكن باهوشیه و این خیلی مهمه (مهمترین فرقش با اندو و خیلی از بازیكنای ما)... مطمئنا اگه بره موفق میشه.

در ضمن تو دوره قلعه نویی تو استقلال بود, عالی بود و قدرت بدنی خوبی داشت (به خاطر بدنسازی درست و بجا و امسالم خیلی رو بدنسازیش كار كرد) و این یكی 2 ساله خیلی مصدوم بود.

فرهاد
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
اول اینكه اندو بازیكنه ضعیفیه (نظر من) كاری نكرد كه بخواد بازیكن بزرگی شه. تو 7,8 تا بازیه بولتون بود و تو ی بازی با تیم دسته چندمی 2 تا گل زد. و بعدا هم بولتون بازیكن ازاد اعلامش كرد. حالا نمیخوام وارد جزئیات بشم.

از نظر فیزیكی شاید قوی نباشه (به ظاهر و شاید) اما ی بازیكن باهوشیه و این خیلی مهمه (مهمترین فرقش با اندو و خیلی از بازیكنای ما)... مطمئنا اگه بره موفق میشه.

در ضمن تو دوره قلعه نویی تو استقلال بود, عالی بود و قدرت بدنی خوبی داشت (به خاطر بدنسازی درست و بجا و امسالم خیلی رو بدنسازیش كار كرد) و این یكی 2 ساله خیلی مصدوم بود.

سلام ..:stinker:
به نظر من
هر دوره ای شرایط خاص خودش رو داره ...مثلا علی کریمی وقتی رفت بایرن همه فکر میکردند به تیمهای بزرگ تر دنیا ترنسفر میشه ولی دوباره سر از تیمهای عربی دراورد...
کلا هم تیمهای اروپایی زیاد به بازیکنان آسیایی بها نمیدن...اگه واقعا جباری میخواد بری و حتمیه باید 2 برابر تلاش کنه..
البته جباری این پتانسیل رو داره ...امیدوارم بعد از سالها استقلال یه ترنسفر موفق داشته باشه..:good:

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
سلام ..:stinker:
مثلا علی کریمی وقتی رفت بایرن همه فکر میکردند به تیمهای بزرگ تر دنیا ترنسفر میشه ولی دوباره سر از تیمهای عربی دراورد...
good:

خب, كریمی خیلی زود رفت بایرن! بایرن خیلی تیم بزرگیه...

تو ایران با این نوع تمرین كه روزی 2 یا نهایتا 3 ساعت تمرین میكنن, یهو بری تو ی تیم بزرگ مطمئنا كم میاری.
واسه همین باید رفت ی تیم كوچیك تو ی لیگی پایینتر كه اول با شرایط فوتبال تو اروپا اشنا شد و هم با شرایط سخت تمرینا.
همین 2 هفته تمرینات بدنسازی كه تیمها میكنن بازیكنا دادشون میره هوا و غر میزنن... واسه همین وقتی ی ضرب برن تو تیم بزرگ كم میارن.

اگه كریمی گول نمیخورد و میرفت هلند, مطمئنا خیلی موفقتر میشد.

ناكاتا یا ناكامورا و خیلی بازیكنای دیگه رو ببین.

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
خب, كریمی خیلی زود رفت بایرن! بایرن خیلی تیم بزرگیه...

تو ایران با این نوع تمرین كه روزی 2 یا نهایتا 3 ساعت تمرین میكنن, یهو بری تو ی تیم بزرگ مطمئنا كم میاری.
واسه همین باید رفت ی تیم كوچیك تو ی لیگی پایینتر كه اول با شرایط فوتبال تو اروپا اشنا شد و هم با شرایط سخت تمرینا.
همین 2 هفته تمرینات بدنسازی كه تیمها میكنن بازیكنا دادشون میره هوا و غر میزنن... واسه همین وقتی ی ضرب برن تو تیم بزرگ كم میارن.

اگه كریمی گول نمیخورد و میرفت هلند, مطمئنا خیلی موفقتر میشد.

ناكاتا یا ناكامورا و خیلی بازیكنای دیگه رو ببین.

خوب اینم دقت داشته باش كه خیلی از فوتبالیستای ما برای مطرح شدن میرن سراغ این كار...
بعد پول بیشتری بگیرن و هزینه ی چندین سال خودشون و خانوادشون رو تامین كنن...
حالا با این طرز تفكر ، اگه یه باشگاهی مثل بایرن مونیخ بیاد بهت بگه 3 میلیون یورو میدم بیا برای ما بازی كن و مثلا" باشگاه آ زد آلكمار هلند هم بیاد بگه 1 و نیم میلیون یورو میدم برای ما بازی كن ، كدومو انتخاب می كنی ؟!!! :ouaip:

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
خوب اینم دقت داشته باش كه خیلی از فوتبالیستای ما برای مطرح شدن میرن سراغ این كار...
بعد پول بیشتری بگیرن و هزینه ی چندین سال خودشون و خانوادشون رو تامین كنن...
حالا با این طرز تفكر ، اگه یه باشگاهی مثل بایرن مونیخ بیاد بهت بگه 3 میلیون یورو میدم بیا برای ما بازی كن و مثلا" باشگاه آ زد آلكمار هلند هم بیاد بگه 1 و نیم میلیون یورو میدم برای ما بازی كن ، كدومو انتخاب می كنی ؟!!! :ouaip:

اگه بازیكن بخواد پیشرفت كنه, میره الكمار... چون فصل بعد یا 2 فصل بعدش با 2,3 برابر پول و موقعیتی به مراتب بهتر رو به رو میشه.

الان بازیكنای ما كه تنبل هم هستن میرن امارات, پول خیلی خوبی گیرشون میاد.(پوله خوب نه, خیلی خوب)

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۴
اگه بازیكن بخواد پیشرفت كنه, میره الكمار... چون فصل بعد یا 2 فصل بعدش با 2,3 برابر پول و موقعیتی به مراتب بهتر رو به رو میشه.

الان بازیكنای ما كه تنبل هم هستن میرن امارات, پول خیلی خوبی گیرشون میاد.(پوله خوب نه, خیلی خوب)

خوب مشكل همینه كه بیشتر فوتبالیست های ما باد تو كلشونه و منطقی فكر نمی كنن ،
طرف میگه خوب من این فصل میرم بایرن ، 3 میلیون یورو رو میگیرم ، اونجا انقدر خوب ظاهر میشم كه سال بعدش تیمای بارسلونا و رئال منو میخوان با مبلغای بالای 10 میلیون یورو....
دیگه فكر اینو نمی كنن چجوری با وضع همون تیم اول چه جوری كنار بیان...!!

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
2 تا مشكا بزرگ بازیكنای ما دارن.

1. تنبلن و نمیتونن فشار تمرینای تیمهای اروپایی رو تحمل كنن. و به طبع نمیتونن خودشونو با شرایط حرفه ای اونجا وفق بدن. صبح به موقع برن سر تمرین, مرتب و با برنامه تمرین كنن غذا بخورن, شب قبل بازی نرن پاساژ گردیو... (من خودم چندبار قبل از بازی استقلال پرسپولیس ساعت 10 شب بازیكنارو تو پاساژ دیدم!)

2. زبان, بلد نیستن

Nillo
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
مشکل همینیه که سامان میگه،

مثلا همین علی کریمی، خیلی راحت میتونست به جاهای خیلی بالاتر برسه اما به قول یه بابایی خودش قدر خودشو ندونست، تنبلی کرد...تنبلی!

Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
2 تا مشكا بزرگ بازیكنای ما دارن.

1. تنبلن و نمیتونن فشار تمرینای تیمهای اروپایی رو تحمل كنن. و به طبع نمیتونن خودشونو با شرایط حرفه ای اونجا وفق بدن. صبح به موقع برن سر تمرین, مرتب و با برنامه تمرین كنن غذا بخورن, شب قبل بازی نرن پاساژ گردیو... (من خودم چندبار قبل از بازی استقلال پرسپولیس ساعت 10 شب بازیكنارو تو پاساژ دیدم!)

2. زبان, بلد نیستن

احسنت
من یه مورد دیگم می خوام اشاره کنم و اونم بی جنتگیشونه ( از لحاظ اجتماعی و...) که زیاد وارد این موضوع نمی کنمتون چون امید گیر میده

فرهاد
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
تركيب پرسپوليس در ديدار با سايپا

افشين قطبي يازده بازيكن اصلي تيمش براي ديدار با سايپا را انتخاب كرده هرچند همچنان در چند پست با ترديد هايي مواجه است.

پرسپوليس همچون فصل گذشته در رقابت هاي اين فصل هم با آرايش 1-3-2-4 بازي مي كند.واعظي دروازه بان اول سرخ ها است اما اگر با توجه به مصدوميت اخير همچنان شرايط بازي نداشته باشد معمار زاده درون دروازه قرار مي گيرد.عليرضا محمد، نبي الله باقري ها ،‌سپهر حيدري و مجتبي شيري نفرات اصلي خط دفاعي سرخ ها در اين بازي خواهند بود.پژمان نوري و مازيار زارع دو هافبك دفاعي پرسپوليس هستند. پتروويچ ، باقري و بادامكي هم پشت سر ابراهيم توره قرار مي گيرند البته احتمال حضور نيكبخت در تركيب اصلي وجود دارد.

منبع:خبرگزاری فوتبال ایران
------------------------
افشين قطبي بهترين سرمربي

------------------
برنامه کامل بازیهای المپیک ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

فرهاد
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
روز گذشته و امروز احمد رضا عابدزاده رفتار بسيار زننده‌اي با خبرنگاران در جريان تمرينات پرسپوليس داشت و آنها را از محل تمرين بيرون كرد. وي بعد از ظهر امروز با الفاظي بسيار زننده به سمت خبرنگاران رفت و از آنها خواست هر چه زودتر زمين تمرين را ترك كنند. خبرنگاران در واكنش به رفتار زشت عابدزاده زمين شركت واحد را ترك كرده و با انتقاد از زير سوال رفتن شخصيت خود، تصميم به تحريم پوشش خبري تمرين كردند. عابدزاده با وجود مقاومت‌هاي افشين قطبي و افشين پيرواني به خبرنگاران بي احترامي كرد، اين در حالي است كه مسئولان باشگاه پرسپوليس به ايجاد آرامش و به وجود آوردن فضايي سالم براي اصحاب رسانه تاكيد كرده‌اند. خبيري، معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس نيز در محل تمرين حضور داشت و از نزديك شاهد رفتار زننده عابدزاده با خبرنگاران بود.

منبع :فارس نیوز

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که عابدزاده فقط ارزش فنی داشته و فاقد ارزش های اخلاقی ...
نه فقط در مورد این موضوع.. کلآ:blush2:

Matrix23
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
من به شخصه عابدزاده رو دوس دارم... اما باید ی موضوع مهم رو در نظر گرفت : عابدزاده دیگه سالم نیست. مغزشو عمل كرده و كسی كه سكته مغزی كرده, تعادل و شرایط عادی رو نداره. با تمام احترامی كه واسه عابدزاده كه از بهترینهای ایران بوده و پرسپولیسیها, اما باید بگم كه ی خورده زیادی, شوت میزنه و اگه باهاش كسی صحبت كنه, متوجه میشه كه حالت نرمال نداره و طبیعی نیست.

كاش هیچوقت سكته نمیكرد كه فردی با اون ابهت, اینجوری شه...
ایشالا كه بهتر شه.

Ali Reza
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
به نظرمن كه عابدزاده هیچ مشكلی نداره داداشششششششششششششششششششش

Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
كاش هیچوقت سكته نمیكرد كه فردی با اون ابهت, اینجوری شه...
ایشالا كه بهتر شه.

ممنون داش سامی
خدا ایشالا مریضای تیم شمارم شفا بده :)

Nillo
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
مریضای شما واجبترن!

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۵

همگام با المپيك 2008 پكن/

المپيك سيدني ركورددار تعداد ورزشكاران

خبرگزاري فارس: در بيست و هشت دوره گذشته المپيك، مسابقات 2000 سيدني ركورد بيشترين شركت كننده را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين رقابت ها 10651 ورزشكار در 26 رشته مختلف با يكديگر به رقابت پرداختند اين درحالي است كه المپيك با 241 ورزشكار در سال 1896 در آتن پايتخت يونان پايه گذاري شد.
بعد از سيدني المپيك هاي آتن 2004 و 1996 آتلانتا بيشترين شركت كننده را داشتند كه به احتمال زياد در پكن اين ركوردها خواهد شكست.205 كشور در المپيك پكن شركت خواهند داشت.

* المپيك 1896 آتن
زمان برگزاري: 6 الي 15 آوريل
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 14 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 241 نفر(241 مرد)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 9 رشته
تعداد رويدادها: 43 ماده
رشته‌هاي ورزشي:دوميداني، دوچرخه‌سواري، شمشيربازي، ژيمناستيك، شنا، تنيس، وزنه‌برداري، كشتي، تيراندازي.

*المپيك 1900 پاريس
زمان برگزاري: 20 مي لغايت 28 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 24 كشور
تعداد ورزشكاران:‌997 نفر(22 زن و 975 مرد)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 16 رشته
تعداد رويدادها: 95 ماده
رشته‌هاي ورزشي:تيروكمان، دووميداني، كريكت، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي،‌ فوتبال، گلف، ژيمناستيك، چوگان، پاروزني، تيراندازي، شنا، تنيس، قايقراني بادباني، راگبي.

*المپيك 1904 سن لوئيس
زمان برگزاري: 1 ژوئيه لغايت 23 نوامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 12 كشور
تعداد ورزشكاران: 651 نفر (6 زن و 645 مرد)
تعداد رشته‌هاي ورزشي:14 رشته
تعداد رويدادها: 91 ماده
رشته‌هاي ورزشي:تيروكمان، دووميداني، مشت‌زني، شمشيربازي، فوتبال، گلف، ژيمناستيك، لاكروس، روكيو، پاروزني، شنا، تنيس، وزنه‌برداري، كشتي.

*المپيك 1908 لندن
زمان برگزاري: 27 آوريل لغايت 31 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 22 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 2008 نفر (37 زن و 1971 مرد)
تعداد رشته‌هاي ورزشي:21 رشته
تعداد رويدادها: 110 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، دووميداني،‌بوكس، دوچرخه‌سواري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، اسكيت روي يخ، لاكروس، قايقراني موتوري، چوگان، قايقراني پاروئي، راگبي، تيراندازي،‌شنا، تنيس، كشتي، قايقراني بادباني، جدي‌پام.

*المپيك 1912 استكهلم
زمان برگزاري: 20 آوريل لغايت 12 سپتامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 28 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 2407 نفر (78 زن و 2359 مرد)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 13 رشته
تعداد رويدادها: 102 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، تنيس، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1920 آنتورپ
زمان برگزاري: 20 آوريل لغايت 12 سپتامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 29 كشور
تعداد ورزشكاران:‌2626 نفر (2561 مرد - 65 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 21 رشته
تعداد رويدادها: 154 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، دووميداني، مشت‌زني، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، هاكي روي يخ، اسكيت‌ روي يخ، پنجگانه مدرن، چوگان، قايقراني پاروئي، راگبي، تيراندازي، شنا، تنيس، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1924 پاريس
زمان برگزاري: 4 مه لغايت 27 ژوئيه
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 44 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 1089 نفر (2954 مرد - 135 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي:18 رشته
تعداد رويدادها:126 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، بوكس، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، چوگان، قايقراني پاروئي، راگبي، تيراندازي، شنا، تنيس، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1928 آمستردام
زمان برگزاري: 17 مه لغايت 12 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 46 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 2883 نفر ( 2606 مرد - 277 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 14 رشته
تعداد رويدادها: 109 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، مشت‌زني، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، هاكي، قايقراني پاروئي، ژيمناستيك، پنجگانه مدرن، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1932 لوس‌آنجلس
زمان برگزاري: 30 ژوئيه تا 14 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 37 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 1332 نفر (1206 مرد- 126 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 14 رشته
تعداد رويدادها: 117 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، مشت‌زني، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1936 برلين
زمان برگزاري: 16 لغايت 1 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 49 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 3963 نفر (3632 مرد - 331 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 19 رشته
تعداد رويدادها: 129 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، بسكتبال، مشت‌زني، قايقراني (كانوئينك)، دوچرخه‌سواري، سواركاري، كشتي، قايقراني بادباني، وزنه‌برداري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هندبال، هاكي، پنجگانه مدرن، چوگان، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا.

*المپيك 1948 لندن
زمان برگزاري: 29 ژوئيه لغايت 14 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 59 كشور
تعداد ورزشكاران:‌ 4104 نفر (3714 مرد- 390 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي:17 رشته
تعداد رويدادها:136 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، مشت‌زني، قايقراني كانوئينك، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، قايقراني بادباني. كشتي.

*المپيك 1952 هلسنيكي
زمان برگزاري: 19 ژوئيه لغايت 3 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 69 كشور
تعداد ورزشكاران:‌4955 نفر (4436 مرد- 519 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 17 رشته
تعداد رويدادها: 149 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، بسكتبال، مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1956 ملبورن/استكهلم
زمان برگزاري: 22 نوامبر تا 8 دسامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 72 كشور
تعداد ورزشكاران: 3314 نفر (2938 مرد - 376 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي:17 رشته
تعداد رويدادها: 145 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، بسكتبال، مشت‌زني،قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1960 رم
زمان برگزاري: 25 اوت لغايت 11 سپتامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 83 كشور
تعداد ورزشكاران:‌5338 نفر (4727 مرد - 611 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 17 رشته
تعداد رويدادها:150 ماده
رشته‌هاي ورزشي: دووميداني، مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1964 توكيو
زمان برگزاري: 10 لغايت 24 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 93 كشور
تعداد ورزشكاران:‌5151 نفر (4473 مرد - 678 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 19 رشته
تعداد رويدادها: 163 ماده
رشته‌هاي ورزشي: جودو، واليبال، دووميداني، بسكتبال، مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

*المپيك 1968 مكزيكوسيتي
زمان برگزاري: 12 لغايت 27 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 112 كشور
تعداد ورزشكاران: 5516 نفر (4735 مرد - 781 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 18 رشته
تعداد رويدادها: 172 ماده
رشته‌هاي ورزشي: واليبال، دووميداني، بسكتبال، مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشير بازي، فوتبال، ژيمناستيك، هاكي، پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني.

* المپيك 1972 مونيخ
زمان برگزاري: 26 اوت لغايت 10 سپتامبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 121 كشور
تعداد ورزشكاران: 7134 نفر (6075 مرد - 1059 زن)
تعداد رويدادها: 195 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني، جودو

* المپيك 1976 مونترال
زمان برگزاري: 17 ژوئيه لغايت 1 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 92 كشور
تعداد ورزشكاران: 6084 نفر (4824 مرد - 1260 زن)
تعداد رويدادها: 198 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني، جودو

* المپيك 1980 مسكو
زمان برگزاري: 19 ژوئيه لغايت 3 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 80 كشور
تعداد ورزشكاران: 5279 نفر (4064 مرد - 1115 زن)
تعداد رويدادها: 203 ماده

* المپيك 1984 لس آنجلس
زمان برگزاري: 28 ژوئيه لغايت 12 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 140 كشور
تعداد ورزشكاران: 6829 نفر (5263 مرد - 1566 زن)
تعداد رويدادها: 221 ماده

* المپيك 1988 سئول
زمان برگزاري: 17 ژوئيه لغايت 2 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 159 كشور
تعداد ورزشكاران: 8391 نفر (6197 مرد - 2194 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 23 رشته
تعداد رويدادها: 237 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادباني، تنيس، تنيس روي ميز، جودو

* المپيك 1992 بارسلون
زمان برگزاري: 25 ژوئيه لغايت 9 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 169 كشور
تعداد ورزشكاران: 9356 نفر (6652 مرد - 2704 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 25 رشته
تعداد رويدادها: 257 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادبادني، جودو، تنيس روي ميز، تنيس

* المپيك 1996 آتلانتا
زمان برگزاري: 19 ژوئيه لغايت 4 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 197 كشور
تعداد ورزشكاران: 10318 نفر (6806 مرد - 3512 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 26 رشته
تعداد رويدادها: 271 ماده
رشته‌هاي ورزشي: سافتبال، تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادبادني، جودو، تنيس، تنيس روي ميز، بيس بال

* المپيك 2000 سيدني
زمان برگزاري: 15 سپتامبر لغايت 1 اكتبر
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 199 كشور
تعداد ورزشكاران: 10651 نفر (6582 مرد - 4069 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 28 رشته
تعداد رويدادها: 300 ماده
رشته‌هاي ورزشي: تكواندو، ورزش‌هاي سه‌گانه، سافتبال، تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادبادني، جودو، تنيس، تنيس روي ميز، بيس بال

* المپيك 2004 آتن
زمان برگزاري: 13 ژوئيه لغايت 29 اوت
تعداد كشورهاي شركت‌كننده: 201 كشور
تعداد ورزشكاران: 10625 نفر (6296 مرد - 4329 زن)
تعداد رشته‌هاي ورزشي: 28 رشته
تعداد رويدادها: 301 ماده
رشته‌هاي ورزشي: سافتبال، تيروكمان، هندبال، واليبال، دو و ميداني،‌ بسكتبال،‌مشت‌زني، قايقراني كانوئينگ، دوچرخه‌سواري، سواركاري، شمشيربازي، فوتبال، ژيمناستيك،‌هاكي،‌پنجگانه مدرن، قايقراني پاروئي، تيراندازي، شنا، وزنه‌برداري، كشتي، قايقراني بادبادني، بدمينتون، جودو، تنيس، تنيس روي ميز، بيس بال

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
در مورد اطلاعات بالا...
یه فكری به حال المپیك باید كرد...
در این چند سال اخیر همینطور روند افزایش زن ها در المپیك و كاهش مردان رو شاهد هستیم !!!!!!
امسال هم كه رضازاده نمیاد المپیك ، كلی از تعداد آقایون كاسته میشه !!
یه فكری به حال این روند بكنید... نه كه مخالف ورزش خانوم هاا باشماا... نه.... مشكل اینه كه هر چی تعداد خانوم های شركت كننده در این مسابقات بیشتر بشه ، ما در تلویزیون خودمون كمتر شاهد پخش بازیهای المپیك هستیم!!

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۴

شروين رجبعلي در فصل آينده بوندس‌ليگا بازي مي‌كند

اميدواري سرمربي هرتابرلين به يك ايراني 17 ساله

خبرگزاري فارس: سرمربي سوئيسي تيم فوتبال هرتابرلين آلمان از بازيكن جوان و ايراني تيمش انتظار درخشش در فصل جديد دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت هرتابرلين، لوسين فابرو اظهار داشت، بازيكناني نظير شروين رجبعلي كه به تيم حرفه اي هاي اين باشگاه سنتي بوندس ليگا پيوسته اند، ‌از قابليت هاي قابل توجهي برخوردار بوده كه مي توانند در فصل جاري به كمك اين تيم بيايد.
شروين رجبعلي متولد سال 1991 و بازيكني است با 17 سال سن و قدي بالغ بر 1.82 متر كه در پست دفاع چپ بازي مي كند و از تيم جوانان باشگاه هرتابرلين به جمع بزرگسالان اضافه شده
وي قراردادي تا سال 2011 با هرتابرلين دارد.
اين سايت مشخصات شروين رجبعلي را اينگونه معرفي كرده است:
نام: شروين
نام خانوادگي: رجبعلي فردي
تاريخ تولد:1991
محل تولد: برلين
مليت: ايراني - آلماني
عضو باشگاه: ‌ازسال 2004
باشگاههاي سابق: هرتا صفر3،ليشتفلدر
وزن:65 كيلوگرم
نقاط اوج ورزشي تاكنون: عضويت در تيم ملي جوانان آلمان، حضور در بازي نهايي جام نايك

omid
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
چلسی 5
میلان 0

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
چلسی 5
میلان 0

چی میگــــی...
كی با كی كجااااااا ؟!!!

فرهاد
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
آره 5 تا روفونده ! (رده بندی 4 جانبه مسکو )

Nillo
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
این میلانم داره همینجور شگفتی آفرینی میکنه،

زورش نرسید بره چمپیونز لیگ........ببینیم تو یوفا چیکار میکنه

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
گزارش تصویری از بازی افتتاحیه لیگ برتر

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

حتما ببینید ...خیلی خیلی قشنگه ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :good:

Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
کدومشو ببینیم؟

2تا لینک دادی!

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
پس از شكست در هفته اول ليگ برتر

پروين: از عدم حضور در پرسپوليس ناراحت نيستم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت: در شرايط فعلي نمي توانم از عدم انتقالم به پرسپوليس ناراحت باشم.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال سايپا روز گذشته در اولين مسابقه از هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران با نتيجه يك بر صفر برابر پرسپوليس شكست خورد.
محمد پروين از جمله بازيكنان غايب سايپا در اين مسابقه حساس بود كه نتوانست مقابل تيم سابقش بازي كند.
وي در پايان مسابقه درباره علت نيمكت نشيني اش اظهار داشت: به دليل مصدوميت نتوانستم برابر پرسپوليس بازي كنم و در آخرين جلسه تمريني نيز در كنار ساير بازيكنان تمرين نكردم.
پروين راجع به اظهارات سرمربي سايپا مبني بر داشتن اضافه وزنش، تاكيد كرد: ليت بارسكي تاكنون چنين اظهار نظري نداشته و همانطور كه گفتم مصدوميت علت اصلي قرار نگرفتنم در تركيب اصلي بود.
بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين گفت: نمي توانم از نيامدن به اين تيم ناراحت باشم، زيرا سايپا هم تيم بزرگي است و فوتبال در اين باشگاه، حرفه اي انجام مي شود.
وي ادامه داد: اميدوارم براي ديدارهاي بعدي با كسب بهبودي كامل در خدمت سايپا باشم و براي اين تيم بازي كنم.

انصافن تیم امسال پرسپلیس از سال قبل سر تره چون حاشیه نداره ، و به جاش یه تیم پر روحیه داره ، به نظر من این بچه بدردمون نمی خورد اصلن :)

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
داداش قدرت پرسپولیس دیدیددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد

Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
آره واقعا اینکه به اون دروازه بان سوراخ یه گل زدید خیلی قدرتمندید....سایپا هم که واقعا هیچ کاری نکرد....پرسپولیس اگه تیم بود باید به این سایپا Minimum سه تا میزد.

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
آره واقعا اینکه به اون دروازه بان سوراخ یه گل زدید خیلی قدرتمندید....سایپا هم که واقعا هیچ کاری نکرد....پرسپولیس اگه تیم بود باید به این سایپا Minimum سه تا میزد.

شما که Minimum سه تا سه تا ازشون می خورید:jesors:

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
جوك نگو تو رو خدا تمام بازیكنای سایپا ملی پوشن.
با هوش جان 3 تا بازیكن اصلیمون نبودن.
امسالم میخواید 13 بشید؟:apophys::apophys::apophys::jesors:

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
همچین چیزی نیست... تازه گل خوردن هم هنره ! پرسپولیس همون هنر گل خوردن هم نداره ....
هنر پرسپولیسیا اخراج خبرنگارا از سره تمرینه فقط...طفلکا تاکتیکشون لو می رفته !
استقلال اگه بود به این تیم 5 تا میزد..

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۶
همچین چیزی نیست... تازه گل خوردن هم هنره ! پرسپولیس همون هنر گل خوردن هم نداره ....

هنره ما اینه و هنر شما دبل شدن از انواع تیما
دبل شدن یه اصطلاحه که میگه اگه یه تیمی از تیم دیگه تو بازیهای رفت و برگشت ببازه ینی دبل شده

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
هنره ما اینه و هنر شما دبل شدن از انواع تیما
دبل شدن یه اصطلاحه که میگه اگه یه تیمی از تیم دیگه تو بازیهای رفت و برگشت ببازه ینی دبل شده
اول باید سعی کنین از سایپا یه مساوی بگیرید بعد 5 تا بزنید :apophys:

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۰
خوب شد پارسال ثانیه های آخر یک گل بی خود زدین قهرمان شدین وگرنه چی داشتین بگین ...

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۰
با عباسفرد می خواید 5 تا بزنید:apophys::jesors:

Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
جوك نگو تو رو خدا تمام بازیكنای سایپا ملی پوشن.

دیگه همه میدونن بازیکنای سایپا واسه چی ملی پوش شدن!

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
هر موقع ردتون یک رقمی شد اون موقع بیاید کل کل کنید

Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
ما با همین عباسفرد قهرمان میشیم!

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
دیگه همه میدونن بازیکنای سایپا واسه چی ملی پوش شدن!
هر جوری شدن بلاخره بازیكن تیم ملین

Ma3oud
خوب شد پارسال ثانیه های آخر یک گل بی خود زدین قهرمان شدین وگرنه چی داشتین بگین ...

نه ما تو اکثر بازیا با گلای بی خود تو ثانیه های آخر برنده شدیم و قهرمان شدیم :good:

Nillo
غرور پرسپولیس میزندش زمین ببین کی گفتم!

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
هر موقع ردتون یک رقمی شد اون موقع بیاید کل کل کنید

اون موقع شما حتما همیشه یک رقمی تشریف دارین؟
اینقدر که کلتون داغه گل دیروزتون سر تاکتیک تیمی بود ؟ بهتره برید یک کم تیم ورک کار کنید گل زدن یاد بگیرید..نه شانسی بشوتید گل مفت بزنید ..:good:

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹

آره الان غرور تیممون completely exaggerated
و روحیمون Paradise on Earth!
باید سعی کنیم غرورشون رو کنترل کنیم :apophys:

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
ما غرور داریم چون افشین امپراطور داریم

Sepehr
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱

فقط ی چیزه مهم هست كه روی تمام استقلالیها .. نه تمام تیمارو كم می كنه اونم اینه كه

پرسپولیس تنها تیمیه كه 2 بار قهرمان لیگ برتر شده

همین و بس:rtfm:

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۱
اون موقع شما حتما همیشه یک رقمی تشریف دارین؟
اینقدر که کلتون داغه گل دیروزتون سر تاکتیک تیمی بود ؟ بهتره برید یک کم تیم ورک کار کنید گل زدن یاد بگیرید..نه شانسی بشوتید گل مفت بزنید ..:good:

فوتبال یه ورزشه که توش باید گل زد تا برنده شد
واسه من که اصلن مهم نیست این گلا چه جوری باشه ، برای ما مهم بردن ولی چون شما نمی برید دنبال توجیه هستید

Ali Reza
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
آره الان غرور تیممون completely exaggerated
و روحیمون Paradise on Earth!
باید سعی کنیم غرورشون رو کنترل کنیم :apophys:
پس چنتا بازیو پیك بریم:apophys:

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
پس پیشنهاد میکنم شب از پای تی وی تکون نخورید و فوتبال مدرن رو ببینید ..

Ma3oud
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵

چشم

فرهاد
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
ما غرور داریم چون افشین امپراطور داریم

شما دو ساله غرور دار شدین؟ حق بهتون میدم ...:bad:
اسقلال 50 ساله completely exaggerated هستش ...

Nillo
فقط یه چیزه که نه تنها روی پرسپولیس بلکه روی همه تیمای آسیا رو کم میکنه اونم اینه که :

استقلال تنها تیم آسیاییه که دو تا قهرمانی و 3تا نایب قهرمانی تو جام باشگاهها داره!

Ali Reza
چشم
فوتبال مدرن از یدالله اكبری,ابراهیم تقی پور,علیرضا عباسفرد می بینیم:apophys: